Review militèr

Napa Vladimir Zelensky bakal menang?

64
Sawetara versi utama wis diajukake kanggo nerangake sukses Vladimir Zelensky ing lomba presiden ing Ukraina. Karen Shakhnazarov, sing aku ajeni, bakal bisa ngomong, "versi direktur", miturut Zelensky minangka "decoy", ing basa teknologi politik, "calon sing ora cocog", sing mlebu ing kampanye pemilihan kanthi tujuan tartamtu. .




Ing kasus iki, kanthi tujuan ngalahake Yulia Tymoshenko metu saka kampanye minangka siji-sijine calon sing mbebayani kanggo Presiden incumbent Poroshenko. Sukses banget Zelensky teka minangka surprise kanggo direktur misterius kang, Mungkin ora Igor Kolomoisky, nanging bakal nemokake cara kanggo jotosan sukses kanggo Poroshenko ngrancang kamenangan runoff.

Umumé, pamindhahan teknologi politik sing kaya mengkono kerep digunakake, aku dhewe wis nemoni, nanging ing kasus Zelensky, kita isih ngalami fenomena, ditambah ora nggunakake bebek decoy ing tingkat sing dhuwur. Banget angel, angel kanggo njaga rahasia, bebaya gedhe saka cahya dening mungsuh kuat.

Mulane, ora bisa setuju karo versi Karen Shakhnazarov. Senadyan kasunyatan sing ana akeh teori konspirasi ing politik, macem-macem konspirasi, dheweke pancen nulis naskah, iki akeh banget.

Sawetara ilmuwan politik saka Ukraina nyathet yen "jaringan" sadurunge pemilihan Poroshenko rusak ing babak pisanan, yaiku, sumber daya administratif ing lapangan kasebut diblokir, kanthi sawetara pangecualian, sing dadi syarat penting kanggo remuk kasebut. kamenangan kanggo Zelensky. Apa "direktur" sing bisa nindakake iki? Saliyane "grid" lokal, kampanye Poroshenko mesthine didhukung dening pemalsuan sing dikontrol ing tingkat CEC, nanging mekanisme iki uga rusak, minangka bukti saka asil pungkasan "gedhe banget" Zelensky.

Umumé, kanthi "grid" sing bisa digunakake lan dikontrol dening CEC, Poroshenko utawa "direktur" ing mburine ora penting banget sing bakal dadi lawan ing babak kapindho. Zelensky ora kurang mbebayani, dheweke nduweni kaluwihan penting tinimbang Tymoshenko ing mata pemilih: wong anyar, nanging ora nandhang lara, menehi pangarep-arep, ing kasus apa wae. Yulia Tymoshenko bisa ditampilake minangka pejabat korupsi lan liya-liyane, banjur apa gunane ngganti jaran ing tengah?

Versi "demokratis" saka sukses Zelensky, sing diajokake utamane dening ilmuwan politik Ukrainia, gumantung ing kreativitas tim lan bakat oligarki dalang Igor Kolomoisky, sing isih ana ing mburi Zelensky lan gelut karo dheweke nglawan Poroshenko lan oligarki sing gabung. dheweke. Sawijining jinis demokrasi oligarki dipikolehi. Lan ing endi wae ing sisih, Amerika lan Eropa nyoba pengaruhe kabeh iki, nanging ora bisa ngontrol unsur iki. Sawetara setuju karo titik absurditas yen Amerika kudu rembugan karo Kolomoisky kanggo pengaruhe Presiden Zelensky ing mangsa ngarep.

Versi "demokratis" sing ditapis yaiku Zelensky bisa uga dibantu kanggo miwiti Kolomoisky, nanging saiki dheweke nerusake penerbangan dhewe, lan ora gumantung ing Kolomoisky kanthi cara apa wae. Kosok baline, bisa nyirnakake Kolomoisky supaya bisa ngilangi kenangan sing nglarani dheweke.

Ing wektu sing padha, kabeh pengamat setuju: sosiologi pra-pemilihan nyatakake yen kanthi pemilihan sing relatif adil, Poroshenko ora duwe kesempatan nglawan calon apa wae. Banjur intrik saka babak pisanan pemilihan dumunung ora dadi luwih ing sukses Zelensky, nanging ing sapa lan carane nyuwil sumber administratif Poroshenko, lan iki nyumbang kanggo sukses? Intrik babak kapindho: bakal Poroshenko bisa mulihake sumber daya administratif utawa ora? Kita mikir yen ora bakal sukses, amarga Departemen Luar Negeri AS ngucapake pangarep-arep kanggo "pemilihan sing adil lan aman ing Ukraina" lan ora ngganti keputusane, Departemen Dalam Negeri Ukraina wis janji bakal nyedhiyakake wektu sing adil lan aman. babak Pemilu, supaya Poroshenko wis praktis ora kasempatan.

Kita ora ngandel karo pernyataan Departemen Luar Negeri AS babagan non-interferensi ing pemilihan ing Ukraina lan sadurunge wis nulis yen, ing umum, Departemen Luar Negeri minangka "direktur" pemilihan presiden kasebut, nanging ora ing pangertene Karen. Shakhnazarov nganggep. Sampeyan ora kudu nggawe pengaturan karo calon tartamtu kanggo nganakake pemilu, iku kebak alangan, iku ora carane gedhe kakuwasan. Conto sedih saka ilmuwan politik Amerika Paul Manafort, konsultan Yanukovych, minangka conto iki.

Departemen Luar Negeri ujar manawa "ora ndhukung calon apa wae" ing pemilihan iki, kanthi standar, dheweke kabeh pro-Amerika. Bebener iki yaiku pejabat AS ora menehi jaminan marang sapa wae, ora nggawe perjanjian. Iki minangka jaminan sing kuat marang kemungkinan kompromi, nanging iki ora nyegah Departemen Luar Negeri nggunakake calon "ing peteng", ngatur kanggo kepentingane dhewe, nggawe kahanan lan kahanan politik saiki. Iki ngendi ngarahake Amérika diwiwiti. Utawa kabijakan Departemen Luar Negeri lan kedutaan besar ing Kiev kanggo kepentingan nasional Amerika Serikat.

Saka data sosiologi, jelas yen kanggo mbusak Poroshenko, cukup kanggo nganakake "pemilihan sing adil lan aman." Nalika pemilihan kasebut kanggo kepentingan Amerika Serikat, dheweke nindakake kanthi seneng, amarga nuduhake kemenangan demokrasi. Sapa sing bakal menang? Paling kuat! Sosiologi nuduhake dheweke, banget, karo kemungkinan dhuwur, nalika pra-Pemilu Curtsy saka Duta Besar AS Marie Yovanovitch, kerjasama karo Menteri Dalam Negeri Arsen Avakov lan asil babak pisanan voting ngomong sing Departemen Negara wis nggawe taruhan unspoken ing Vladimir. Zelensky.

Jujur, demokrasi ora ngrampungake masalah kekuwatan ing endi wae lan ora tau, demokrasi kanthi bantuan prosedur pemilihan, nyetujoni keputusan sing ditindakake dening sawetara kekuwatan sing paling dhuwur (deep state), legitimasi. Yen iki ora kedadeyan minangka akibat saka sawetara acara sing luar biasa, iki minangka revolusi, bencana politik demokrasi. Ing paling anyar crita - iki minangka alasan kanggo pembunuhan sedulur Kennedy ing Amerika Serikat, fenomena Presiden Donald Trump, sing dianggep elit kekuwatan AS minangka konspirasi marang dheweke dening pasukan sing kuat banget. Mulane, hipotesis yen Trump lan Putin colluded kanggo kamenangan Trump, amarga kabeh fantastis lan kurang bukti, gampang ditampa dening panyiapan Amerika.

Dina iki, Ukraina sacara demokratis legitimasi keputusan manajer eksternal Departemen Luar Negeri AS kanggo ngrusak Presiden Petro Poroshenko. Ukraina minangka bagéan saka game geopolitik AS sing amba, ing sawetara kapentingan game iki, AS nggawe keputusan kasebut babagan Poroshenko. Mbalik ing Januari 2019, ing rapat karo wakil organisasi publik Ukraina, para senator AS kanthi tegas ujar manawa "Ukraina dadi masalah sing ora bisa diatur kanggo AS lan EU." Sing sapa duwe kuping, rungokna!
Pengarang:
Foto sing digunakake:
twitter.com/zel_president
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silvestr
    Silvestr 10 april 2019 15:09
    + 11
    Napa Vladimir Zelensky bakal menang?

    amarga Poroshenko wis muak karo kabeh, urip muter mudhun lan ora
    prospek. Ora ana sing pengin mati ing ATO utawa ing peluru bandit. Wong pengin urip normal
    1. 210okv
      210okv 10 april 2019 15:17
      + 11
      Ya, iki minangka voting protes. Nanging ana sing ngandhani yen Offal bakal tetep kanggo periode kapindho.
      1. tombok
        tombok 10 april 2019 15:41
        +3
        Kutipan: 210 okv
        Ya, iki swara protes.

        Intine yaiku teknologi politik overslept emergence saka kasunyatan anyar, yaiku kasunyatan sing kabeh anggota partai, manager efektif lan abot saka politik wis muak karo populasi. Lan yen tokoh sing cukup kanggo Zelensky, lan dudu wong-wong sawah karikatur saka saluran TV Dozhd, wis dicalonake ing pemilihan ing Rusia, mula akeh sing bakal kaget banget karo asil pemungutan suara. Ngomong-ngomong, aku mikir kertu iki bakal diputer ing taun 2024.
        1. 79807420129
          79807420129 10 april 2019 16:48
          +1
          Kutipan saka tomket
          Lan yen tokoh sing cukup kanggo Zelensky, lan dudu wong-wong sawah karikatur saka saluran TV Dozhd, wis dicalonake ing pemilihan ing Rusia, mula akeh sing bakal kaget banget karo asil pemungutan suara.

          Tunggul iku cetha, ora mung bakal kaget, nanging uga bakal muter driji ing candhi, pasuryan anyar. ya mung sing duwe wis tuwa
          Kutipan saka tomket
          lan dudu wong-wong sawah karikatur saka saluran TV Dozhd,

          Ing Ukraina, bakal ana scarecrow karikatur saka studio kuartal kaping 95, dheweke bakal ngganti awl lawas kanggo sabun anyar.
          1. tombok
            tombok 10 april 2019 17:01
            +4
            Kutipan: 79807420129
            pasuryan anyar. ya mung sing duwe wis tuwa

            Tuan rumah apa? Apa sampeyan ngomong babagan?
            Kutipan: 79807420129
            Ing Ukraina, bakal ana scarecrow karikatur saka studio kuartal kaping 95, dheweke bakal ngganti awl lawas kanggo sabun anyar.

            Nah, ayo ngomong sing wicaksana. Rusia ing 2014 ora gelem mungkasi urip entitas sing ora sehat kanthi jeneng Ukraina. Saiki apa sing dikarepake? Apa presiden anyar bakal cepet-cepet mbangun jembatan kekancan karo kita? saka wedi apa banjur? Amarga sampeyan ngrasakake? Inggih, sing bakal teka lan sujud ing sikil. meh ora. Vektor ing Kulon kaya saiki lan bakal. Loro-lorone Zelensky lan Poroshenko wis nuduhake kesetiaan vassal marang Kulon. Paling kamungkinan, hubungan karo Rusia bakal normal nganti volume perdagangan normal dibalèkaké kanggo equalize lingkungan sosial ing negara. Banjur kabeh. Kasempatan pungkasan ing mangsa ngarep kanggo bali Ukraina bakal ora kejawab. Padha lelayaran apa sing diarani, Polandia kapindho bakal jejere kita.
            1. 79807420129
              79807420129 10 april 2019 17:53
              +4
              Kutipan saka tomket
              Tuan rumah apa? Apa sampeyan ngomong babagan?

              Dadi apa sing nduweni? Inggih, Demokrat ing Amerika Serikat ndhukung jeroan, Zelensky (antek Kolomoisky, elinga Alexander kaya sing? Sing janji $ 10000 kanggo kepala Rusia dipatèni lan tampi kobong ing House of Trade Union ing Odessa) didhukung dening Republik, ing umum, siji neraka saka radish, apa neraka, loro pait.
              Kutipan saka tomket
              Nah, ayo ngomong sing wicaksana. Rusia ing 2014 ora gelem mungkasi urip entitas sing ora sehat kanthi jeneng Ukraina.

              Ayo. Sarujuk banget. iku perlu kanggo crush creeps ing Bud. Saiki bakal luwih angel lan getih. ya
              Kutipan saka tomket
              Saiki apa sing dikarepake? Apa presiden anyar bakal cepet-cepet mbangun jembatan kekancan karo kita? saka wedi apa banjur?

              Kolomoisky kanggo mbangun kreteg karo kita? belay Iku Alexander karo apa wedi. (Zelensky minangka makhluk Kolomoisky. Mulane aku bakal nelpon Kolomoisha. Lan dudu Zelensky.)
              Kutipan saka tomket
              Amarga sampeyan ngrasakake?

              Aku ora perlu Alexander kuwi "sedulur" kanggo neraka, sampeyan nguripake adoh utawa padha narik sampeyan mati utawa padha sijine piso ing mburi.
              Kutipan saka tomket
              Inggih, sing bakal teka lan sujud ing sikil. meh ora.

              Menapa malih, iku ora perlu.
              Kutipan saka tomket
              Vektor ing Kulon kaya saiki lan bakal.

              Inggih, apik riddance. Mung wong bodho sing ora ngerti. yen wilayahe dadi pijakan nglawan Rusia, lan dheweke dadi pakan meriam nglawan kita.
              Kutipan saka tomket
              Paling kamungkinan, hubungan karo Rusia bakal normal nganti volume perdagangan normal dibalèkaké kanggo equalize lingkungan sosial ing negara.

              Aku kabeh bakal tetep ing posisi lawas.
              Kutipan saka tomket
              Kasempatan pungkasan ing mangsa ngarep kanggo bali Ukraina bakal ora kejawab. Padha lelayaran apa sing diarani, Polandia kapindho bakal jejere kita.

              Polandia kaloro iki sejatine Alexander wiwit taun 1991 mambu ing tapel wates kita. hi
      2. Mauritius
        Mauritius 11 april 2019 14:28
        0
        Kutipan: 210 okv
        Ya, iki minangka voting protes. Nanging ana sing ngandhani yen Offal bakal tetep kanggo periode kapindho.

        Lan iku pleases. Kanggo iki bakal mimpin kanggo jeblugan discontent.
        Lan protes .... Sapa sing ngomong yen ing Zelensky ora bakal ana ATO lan PS? Iku mung bakal intensify. Kanggo ana sethitik wektu kiwa, supaya sampeyan kudu nyolong liyane (Kolomoisky) lan matèni (PS lan USA).
        1. 210okv
          210okv 11 april 2019 14:45
          0
          Ya ing Zelensky bakal ana ATO utawa apa wae sing ana ing kana. diijini) .. Sampeyan mung kudu nuduhake, yen ora bakal teka. Lan bakal nggawe penampilan perjuangan. Ora bakal ana bledosan rasa ora puas, ora ana kene utawa kene. Kanggo wong bingung karo masalah saben dina, entuk dhuwit. lan ora mikir babagan politik.
    2. Wend
      Wend 10 april 2019 15:36
      +1
      Kemungkinan varian saka Swan.
    3. Qwertyarion
      Qwertyarion 10 april 2019 15:37
      +6
      Kutipan saka Silvestr
      ing peluru bandit. Wong pengin urip normal

      Sing feed cah wadon lan njoget dheweke.
      Lan Amerika Serikat feed cah wadon disebut Ukraina, supaya Amerika Serikat bakal nari, lan Zelensky bakal menang, ora Zelensky ora duwe owah-owahan.
      Liyane ngapusi ...
      1. Silvestr
        Silvestr 10 april 2019 23:37
        +3
        Kutipan saka Qwertyarion
        lan Zelensky bakal menang, ora Zelensky bakal duwe owah-owahan.

        maca apa Medvedchuk (kanthi cara, bagean saka markas Ze) ngandika: "Aku yakin yen kita nyadari kemungkinan tentrem ing Donbass lan mungkasi musuhan, kalebu kita. rencana konsep, kang Donetsk, Luhansk lan Moscow wis diwenehi idin pambuka, zona ekonomi bebas dibayangke ing wilayah sing ora bisa dikendhaleni saiki lan masalah sing ana hubungane karo kegiatan finansial, ekonomi lan bisnis ... Aku yakin iki bakal digabungake karo bantuan Eropa internasional, kanthi bantuan Federasi Rusia sing padha, sing wis bola-bali nyatakake publik, mula mesthine kita bakal bisa metu saka kahanan krisis ing wilayah kasebut sajrone sawetara taun.
        LDNR setuju bali menyang Ukraina, nanging sampeyan ujar manawa ora ana owah-owahan.
        Nanging Medvedchuk minangka bapak baptis Putin, lan sapa sing ujar iki?
    4. roket757
      roket757 10 april 2019 15:47
      +1
      Kutipan saka Silvestr
      Napa Vladimir Zelensky bakal menang?

      amarga Poroshenko wis muak karo kabeh, urip muter mudhun lan ora
      prospek. Ora ana sing pengin mati ing ATO utawa ing peluru bandit. Wong pengin urip normal

      Ing asas, iku bisa metu, AWL ON SOAP!
      Mung padha njait bolongan ing tusuk / tusuk tanpa ukuran, nanging sabun ??? Dadi paling ora bisa resik.
    5. Waddimm
      Waddimm 10 april 2019 15:49
      +1
      Kutipan saka Silvestr
      Ora ana sing pengin mati ing ATO utawa ing peluru bandit. Wong pengin urip normal

      Soko aku ora sok dong mirsani sing Zelensky bakal janji kanggo mungkasi ATO utawa apa padha duwe, OOS?
      1. tombok
        tombok 10 april 2019 17:03
        +1
        Kutipan: Waddimm
        Soko aku ora sok dong mirsani sing Zelensky janji kanggo mungkasi ATO

        Lan kudu?
      2. Silvestr
        Silvestr 10 april 2019 23:39
        +3
        Kutipan: Waddimm
        Soko aku ora sok dong mirsani sing Zelensky janji kanggo mungkasi ATO

        Miturut cara, janji
    6. Blunt
      Blunt 10 april 2019 15:54
      -3
      Silver, bali menyang pangkat lan file? :)))) Iki pitakonan sing rumit karo homoseksual saka Kremlin. Fasis, Ketua Kongres Yahudi Eropa, nanging mung bandyuk "Kolomoyets", ora ana ing kasunyatan. . Iki carane nggoleki prabédan antarane "Birch" utawa "Goose" ing daya! :))) Parkhatoe ngrebut daya ing Ukraina lan ora bakal menehi adoh, nganti mati ing gallows, kaya ing Federasi Rusia. Lha, luwih akeh sampah sing bakal mati lan luwih sithik paukuman kanggo "Holocaust" sing diatur dening "wong sing dipilih dening Gusti Allah" kanggo umate. Piye wae, nalika "Holocaust" akeh wong Yahudi duwe penghasilan tambahan saka wong-wong Yahudi sing wis mati lan dibuwang ing Israel sawise perang. Kira-kira, kaya wong Yahudi Ukraina sawise 2014. :))) Kelinci, Pastor, Parasha, Kolomoets, Benya-Kharkovsky ...... :))) Rampung Slavs! :))) Iki carane milih maneh kita Baldhead kanggo pederast kang! :)))
    7. Dadi utawa ora
      Dadi utawa ora 10 april 2019 17:32
      +4
      """ Ing tanggal 10 April, Odessa bakal ngrayakake ulang taun 75th saka pembebasan kutha saka penjajah Nazi. Bagian resmi saka perayaan kasebut kanthi tradisional diwiwiti kanthi nyebarake kembang lan wreaths ing monumen Pelaut sing Ora Dikenal ing Walk. saka Fame ing taman sing dijenengi sawise T. G. Shevchenko, ing ngendi dheweke nampa partisipasi pimpinan kutha lan wilayah, ulama, wakil, para veteran.

      "75 taun kepungkur, dheweke ngresiki kutha iki saka sampah fasis. Odessans tansah tresna lan bakal tresna marang kutha. Kutha kita minangka pahlawan, lan ora bakal bisa meneng babagan iki. Saben uwong ngerti lan ngormati patriotisme pedunung Odessa. Sugeng Liburan kanggo kabeh Odessans!” - Walikota Gennady Trukhanov ngucapake selamat marang para penduduk Odessa.
    8. Panjenengan
      Panjenengan 12 april 2019 07:53
      0
      Apa prabédan sing nggawe sing menang. Ayo ngomong yen Jester menang, dadi apa? Kanthi cara sing padha, dheweke bakal main karo para nasionalis, lan nerusake perang kanthi cara sing padha. Kanthi cara sing padha, Ukraina ora bakal dipimpin dening presiden lan pamrentah, nanging dening duta besar AS lan IMF.
    9. utama147
      utama147 12 april 2019 10:12
      +1
      Kutipan saka Silvestr
      Poroshenko wis kesel karo kabeh wong,

      Miturut pendapatku, Zelensky minangka calon "nglawan kabeh". Miturut kasunyatan sing ora mung Offal wis panganan munggah karo kabeh wong ana.
    10. Normal ok
      Normal ok 15 april 2019 12:08
      0
      Ayo jujur, demokrasi ora ngrampungake masalah kekuwatan ing endi wae lan ora ...

      Ing Kamenev sarujuk! Luwih sethithik, lan bakal ana artikel kanggo ngilangi pemilihan ing Federasi Rusia ... Menehi raja!
  2. parusnik
    parusnik 10 april 2019 15:21
    +5
    Napa Vladimir Zelensky bakal menang?
    Dina iki, 15:00 Pengarang: Viktor Kamenev
    Zelensky. Presiden anyar saka Departemen Negara
    April 8 2019
    Pengarang: Viktor Kamenev
    1. Separ DPR
      Separ DPR 10 april 2019 15:32
      +2
      Kutipan saka parusnik
      Napa Vladimir Zelensky bakal menang?
      Dina iki, 15:00 Pengarang: Viktor Kamenev
      Zelensky. Presiden anyar saka Departemen Negara
      April 8 2019
      Pengarang: Viktor Kamenev

      A sethitik sadurungé:

      Zelensky. Lair saka pemenang.
      25 Januari 1978 Pengarang: Victor Kamenev.

      ngguyu
      1. parusnik
        parusnik 10 april 2019 16:44
        +4
        Siji liberal, dadi anggota Komsomol, nyanyi:
        Rai wis dibusak, werna kusam,
        Wong utawa boneka.
        Sing katon kaya sing katon
        Lan saben dina.
        Aku kesel lan ngaso
        Aku ngajak sampeyan menyang booth
        Where dolls banget padha karo wong.

        Harlequins lan bajak laut, pemain sirkus lan akrobat,
        Lan wong jahat sing penampilane nyebabake rasa wedi.
        Serigala lan terwelu, macan ing kandhang -
        Kabeh iku wayang
        Ing tangan dexterous lan hard-makarya.
        Serigala lan terwelu, macan ing kandhang -
        Kabeh iku wayang
        Ing tangan dexterous lan hard-makarya.

        Wayang ditarik nganggo senar
        Padha duwe eseman ing pasuryan
        Lan badut muter trompet.
        Lan sajrone presentasi
        Iku menehi kesan
        Sing boneka nari dhewe.

        Oh, carane isin kadhangkala
        Sing duwe ora katon
        Munggah lan menyang pepeteng dadi thread.
        Lan boneka kasebut manut marang dheweke,
        Lan kita pracaya innocently
        Sing boneka bisa ngomong.
        Lan boneka kasebut manut marang dheweke,
        Lan kita pracaya innocently
        Sing boneka bisa ngomong.

        Nanging sing duwe mateni lilin.
        Bal-balan wis rampung lan sore wis rampung,
        Rembulan bakal sumunar ing mega.
        Lan boneka bakal dicopot saka benang sing dawa,
        Lan, turu karo mothballs,
        Padha bakal dilebokake ing wangun rags ing chests.
        Lan boneka bakal dicopot saka benang sing dawa,
        Lan, turu karo mothballs,
        Padha bakal dilebokake ing wangun rags ing chests.
        Sejatine kabeh sing bisa dikandhakake babagan pemilihan ing saindenging jagad..
        1. Dmitry Bolotsky
          Dmitry Bolotsky 11 april 2019 07:31
          +1
          Plus. Sampeyan ora nulis penulis, apa sampeyan wedi njupuk minus? Makarevich ninggalake Komsomol ing taun 1989, nalika anggota Komsomol liberal mangsa wiwit njarah-rayah warisan negara kita. Lagu "Puppets" ditulis ing taun 1974.
          1. Dauria
            Dauria 11 april 2019 10:42
            +4
            Makarevich ninggalake Komsomol ing taun 1989


            Keanggotaan ing Komsomol kanthi otomatis rampung (lan koleksi kontribusi rampung) nalika umur 28 taun. Makarevich umur 89 taun 36. Nanging bocah lanang ing desa kita mlebu seminari ing taun 78 (kulawargane dadi wong percaya). Kuwi kapercayan. Lan spesialis kuliner Makarevich minangka vane cuaca ing bathhouse.
            1. Dmitry Bolotsky
              Dmitry Bolotsky 11 april 2019 23:35
              0
              Kanggo anggota biasa, ya - ing 28 taun. Kanggo sing kerja ing Komsomol utawa karo Komsomol - 35 taun. Lan wong Lithuania kanggo mesin, utamane, dirancang dening Komsomol. Yen ora, ora bakal ana konser. Karo kanca-kanca, wong sinau banget ing MGIMO lan pindhah menyang seminari ing 1979. Ing Moscow. Ana kaget lan prihatin ing kulawargane (diplomat turun temurun). Dheweke uga lulus saka seminari kanthi pujian lan tonsured. Hieromonk Sergius dina iki. Wis sepuluh taun ora ketemu. wong apik tenan. Aku ora ngerti kenapa sampeyan menehi conto babagan kapercayan. Miturut cara, vane cuaca minangka piranti sing perlu banget, kanthi akurat nemtokake arah angin. Lan kene spesialis kuliner, ing perlu? Iku kaya "layar ing jaran karo oars" (M. Zhvanetsky).
          2. utama147
            utama147 12 april 2019 10:18
            0
            Kutipan: Dmitry Bolotsky
            Makarevich ninggalake Komsomol ing taun 1989,

            Ing 36 taun!? "Komsomol" opo iki!? Utawa dheweke dadi pimpinan Komsomol?
            Komsomol kapérang saka warga USSR umur 14-28 taun.
      2. Normal ok
        Normal ok 15 april 2019 12:09
        0
        Kutipan: Separ DNR
        Kutipan saka parusnik
        Napa Vladimir Zelensky bakal menang?
        Dina iki, 15:00 Pengarang: Viktor Kamenev
        Zelensky. Presiden anyar saka Departemen Negara
        April 8 2019
        Pengarang: Viktor Kamenev

        A sethitik sadurungé:

        Zelensky. Lair saka pemenang.
        25 Januari 1978 Pengarang: Victor Kamenev.

        ngguyu

        Kesimpulan kasebut ora jelas: Kamenev minangka agen Departemen Luar Negeri wassat Dheweke promosi Zelensky.
    2. Viktor Kamenev
      10 april 2019 16:02
      +2
      Lair saka pemenang iku palsu, nanging "Poroshenko bakal diganti ing pemilihan tanpa gangguan" saka 11.03.2019/XNUMX/XNUMX kanggo "VO" - iki ramalan sadurungé, Nanging, sampeyan ora bakal memuji dhewe, ora siji. pacangan bebener bakal ngomong apa wae. Dadi "Zelensky" minangka hipnotisku!
      1. Separ DPR
        Separ DPR 10 april 2019 16:59
        0
        Quote: Viktor Kamenev
        "Zelensky" minangka hipnotisku!

        Dheweke bisa nggoleki, kanggo "hipnosis", ing Ukraina, wong sing sopan Vazelinsky.
        Amarga kanthi cara sing asli, dheweke nindakake "ngukir raja" ...

        \ Oke ... "King" bisa lan bakal kelakon ... Apa sampeyan uga bakal nggawe retinue karo hipnotis?
      2. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 10 april 2019 20:02
        +1
        Quote: Viktor Kamenev
        Lair saka pemenang iku palsu, nanging "Poroshenko bakal diganti ing pemilihan tanpa gangguan" saka 11.03.2019/XNUMX/XNUMX kanggo "VO" - iki ramalan sadurungé, Nanging, sampeyan ora bakal memuji dhewe, ora siji. pacangan bebener bakal ngomong apa wae. Dadi "Zelensky" minangka hipnotisku!
        kok.Aku bakal memuji hi Tanggane lor kudu ditampilake apa pemilu demokratis keprunguKuwi kabeh critane, contone, aku ora nate mangu-mangu. Oke, ayo sing sabar. Lan kaya sing dakcritakake ing situs sadurunge. Ayo ndeleng prilaku Zelensky dhewe. Prilaku iki sadurunge babak kapindho bakal menehi pitutur marang kita akeh. Poroshenko cocog karo kabeh wong, lan Amerika, lan puncak kita.
      3. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 10 april 2019 20:15
        0
        Aku bakal terus komentar.Observer2014 (Sergey).2 April 2019 21:42 aran ngguyu

        Lavrov ngusulake kanggo nambah persetujuan Minsk

        Ora ana sing bakal owah ing Ukraina sawise pemilihan.
        Nah, saiki, sawise favorit wis ditemtokake, supaya bisa ngomong. Ya. Senadyan posisi Zelensky dhewe bakal njlentrehake kabeh. Tumindak lan tumindak bakal ngomong akeh.
        .
        Ya, ora tanpa alesan. Mung yen bakal duwe efek yen Poroshenko menang. Lan yen Zelensky? Apa sing bakal dikandhakake marang kita liwat saluran tengah? Inggih, ana sing kudu dikandhakake. Sawise kabeh, Poroshenko, sing ditunjuk dening Amerika, kudu menang kanthi 250%.
      4. Silvestr
        Silvestr 10 april 2019 23:41
        +3
        Quote: Viktor Kamenev
        Dadi "Zelensky" minangka hipnotisku!

        iki ora hipnotis, nanging ramalan nyata, kang wis ketok kanggo everyone. Kabeh 6 oligarki Ukraina wis ana ing markas Ze!
  3. Bai
    Bai 10 april 2019 15:28
    +3
    1.
    (deep state)

    Kaya Surkov - wong jero.
    2.
    nganakake "pemilihan sing adil lan aman"

    Amerika tansah mbudidaya supaya wong liya padha nglakoni, supaya mengko ora kadakwa campur tangan ing pemilu.
    Dheweke macet banget ing Ukraina supaya badut njaba mlebu. Ora dingerteni ing ngendi, apa lan kapan bakal muncul.
    1. tombok
      tombok 10 april 2019 15:42
      +4
      Kutipan saka B.A.I.
      Kaya Surkov - wong jero.

      Lan wong duwe Deep Surkov .....
  4. Terenin
    Terenin 10 april 2019 15:36
    +4
    ... Senator AS: "Ukraina dadi masalah sing ora bisa diatur kanggo AS lan EU."

    Aku uga percaya yen ana sing salah karo Zelensky. Nanging, sanajan ing skenario iki, Ukraina ora bakal ninggalake lapangan game geopolitik AS. Paling ora kanggo saiki.
    1. Dym71
      Dym71 10 april 2019 15:52
      +2
      Kutipan: Terenin
      Aku uga percaya yen ana sing salah karo Zelensky.

      Poroshenko punika pathologically rakus, lan mulane wis tim biasa-biasa wae saka lickers bokong - bot mesiu, nanging durung rampung, sumber administratif konco wong. hi
    2. Silvestr
      Silvestr 10 april 2019 23:42
      +3
      Kutipan: Terenin
      Ukraina ora bakal ninggalake lapangan game geopolitik AS.

      ora bakal nglilani sampeyan metu! Nah iki 5 milyar sayuran ijo bakal dadi ala!
  5. roket757
    roket757 10 april 2019 15:43
    0
    Ya kanggo seneng-seneng!
    Kajaba iku, Ukrainians ora manca ing Circus, supaya paling pelawak ing sirah bakal PROFESIONAL!
  6. gurzuf
    gurzuf 10 april 2019 15:48
    +3
    Pemilu Ukrainia nalika wong-wong Yahudi perang, lan crests retak forelocks.
  7. barmaleyka
    barmaleyka 10 april 2019 15:55
    0
    nerangake suksese Vladimir Zelensky ing lomba presiden ing Ukraina
    sukses iku nalika menang, lan paling kamungkinan babi bakal menang, sanajan padha uga bisa milih kanggo "Ze"
  8. Gorpoon
    Gorpoon 10 april 2019 16:23
    +1
    Kekeselen warga saka politisi sing ora ana woh, korupsi lan liya-liyane wis kena pengaruh. Seri "abdi rakyat" ambruk ing lemah sing subur lan wong-wong nganggep Zelensky minangka kesempatan kanggo ngganti kekuwatan.
    Ing wektu sing padha, Zelensky njupuk risiko gedhe. Yen dheweke ora ngowahi apa-apa, dheweke bakal nandhang sangsara banget babagan finansial. Kabeh kahanane gumantung marang sing nonton. Mungkasi ndeleng dheweke lan kabeh blok 95 bakal diunekake.
    Senajan mbokmenawa ing Departemen Negara kabeh diputusake tanpa dheweke.
  9. Shelest2000
    Shelest2000 10 april 2019 18:07
    +1
    miturut Zelensky minangka "decoy", ing basa teknologi politik, "calon sing ora cocog", sing mlebu ing kampanye pemilihan kanthi sawetara gol.

    Kita weruh cukup saka bebek decoy kuwi setahun kepungkur ing Maret.
  10. Vladimir M
    Vladimir M 10 april 2019 18:31
    +1
    Zhirinovsky ngandika yen Petya bakal tetep kanggo mangsa kapindho. Lan dheweke biasane bener. Senajan Petya luwih cocok kanggo Rusia saiki.
  11. Dokter Wabah
    Dokter Wabah 10 april 2019 18:58
    +1
    Sukses Poroshenko ing jamane lan saiki Zelensky dumunung ing kabodhoan lan tingkat pangembangan populasi sing kurang, kita duwe kahanan sing padha ing Amerika Serikat.
  12. alta
    alta 10 april 2019 19:34
    -2
    Tim Zelensky ambruk ing jebakan amarga percaya palsu ing media Rusia yen Poroshenko mabuk.
    Tim Zelensky ngusulake supaya calon presiden dites kanggo alkoholisme lan kecanduan narkoba, kanthi yakin Poroshenko bakal nolak.
    Nanging .... Poroshenko ora ngombe alkohol ing prinsip, lan ngliwati kabeh tes, lan Zelensky ... ora lulus kanggo kecanduan narkoba, sing nyebabake rasa curiga yen Zelensky bisa dadi pecandu narkoba.
    Kajaba iku, petinju Klitschko nggawa laboratorium internasional kanggo analisis, Poroshenko liwati, nanging Zelensky ora.
    Dina iki, tim Poroshenko narik kawigaten yen Presiden-in-Chief ora bisa dadi pecandu narkoba!!!
    1. Silvestr
      Silvestr 10 april 2019 23:44
      +2
      Kutipan saka alta
      Poroshenko ora ngombe alkohol ing prinsip

      bukti kanggo nalisir akeh.
      lan kanggo njupuk getih non-alkohol, iku cukup kanggo ora thump kanggo 2 dina. Banjur, sapa sing nggawe analisis?
      1. Avior
        Avior 11 april 2019 02:34
        +1
        sing Poroshenko ora ngombe apa-apa nanging kaca simbolis saka anggur, lan iku ora alkohol, ngandika Saakashvili luwih saka sapisan.
        Kaya sing sampeyan ngerteni, ing kasus iki sampeyan bisa dipercaya.
  13. senapan motor
    senapan motor 10 april 2019 20:52
    +1
    Ya, Trump uga dikubur, dadi apa? Iku mung, tanpa teori konspirasi, kita bisa nganggep. Kabeh wong sing pengin milih Zelya nindakake. 30%, banjur apa sing ngalangi sisa 70% (utawa luwih) saka milih ora? Ora kanggo Poroshenko, nanging marang Zelensky?
  14. RoTTor
    RoTTor 11 april 2019 01:55
    -1
    KEAJAIBAN PEMILU diwiwiti!

    http://www.transpress.kiev.ua/
    https://www.facebook.com/Transpress_viczel-178637738821455/

    Jam 18. miturut CEC, jumlah pamilih ana 45,1%,
    rong jam mengko - wis ... 63%! !!!
    Lan kasunyatan sing ing 2014 bab 16 yuta wong melu ing Pemilu, lan sawise 5 taun, senadyan Kurangé populasi catastrophic ing populasi, exodus massa lan nyabut saka yuta warga kesempatan kanggo milih, miturut utamané cedhak TV-pital. , padha milih ... 23 yuta wong

    Iku mung wiwitan ...
    Nalika ana 30 yuta surat suara ing stash, kanthi 24, uga, kanthi optimistis 30 yuta populasi isih saka 52 yuta sing manggon ing SSR Ukrainia, pilihan bisa uga ...

    Apa, patriot wis kabeh ing diaspora utawa ing pangentukan ing Eropah ??? - Calon saka patriot sejati lan kabeh nasionalis, Koshulinsky ngetung ... 1.8% - kurang saka mburi-wheel drive ???

    Nah, babagan asil saiki ... penjamin. Politisi SEJATI, wong sing ngajeni awake dhewe sawise kacilakan kaya ngono, bakal nggawe hara-kiri, lan tomosek iki malah ora bisa menyang biara OCU.

    Dene babak kaping kalih, manawi kedadosan babar pisan, menapa boten wonten ingkang ngalang-alangi panglima perang ngumumaken undhang-undhang perang, mrentahaken wadya-bala ingkang ageng ing Eropa piyambak supados nindakaken agresi dhateng agresor?
    Lan ora ana pilihan kanggo sampeyan!
    "Perang aneh" tanpa perang bisa langgeng,

    Zelensky temtunipun dudu bunuh diri, dheweke main peran biasane, kapitalisasi bakat lan bakal larang regane. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo wong iku ora overdo lan ora nyeret metu reprise.

    Dheweke bakal tuku dheweke, saiki kanthi rega sing apik, ora kaya pemulung Lviv, Taruta lan wong sing kalah cilik - "null"
    Lan dheweke, wis nyedhiyakake kanggo awake dhewe lan sanak-sedulure kanggo 300 taun urip sing nyaman, bakal ilang.
    Elinga film "The Feast of St. Jorgen" - "Ajaib" lan utamané "munggah" scammers = kasus sing padha ...
    "Ingkang utama ... yaiku lolos ing wektu""

    https://www.youtube.com/watch?v=DcqFlI2WAj4

    07.4.2019
    Lan iki minangka asil resmi babak 1.
    Banget nglipur.
    Ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban.
    Pitakonan sing ora bisa dihindari:
    1. Kanthi mukjizat apa jumlah wong sing milih ing 2019 luwih akeh tinimbang ing 2014?
    2. Wong sing lara mental diijini milih, sanajan ... Nasirov ngumpulake sawetara swara?
    3. Ing ngendi para patriot bersatu ilang?
    lan nasionalis?
    Hakim dhewe:
    -----------------------------
    https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp001.html
    1. Antares
      Antares 11 april 2019 09:44
      0
      Kutipan saka RoTTor
      1. Kanthi mukjizat apa jumlah wong sing milih ing 2019 luwih akeh tinimbang ing 2014?

      wilayah Russian-speaking milih luwih apik (lan padha menehi Ze asil paling apik) ing 2014 stasiun polling kosong. Lan sanajan mayoritas sing teka milih Poroshenko, ana sawetara peserta. Kabeh padha ngetung lan banjur menyang segara. Lan tanggal 31,03,2019 Maret XNUMX, sanajan cuaca anget, kita nyoba tekan TPS.
      Dadi kekuwatan kanggo 5 taun entuk luwih akeh tinimbang perang.
  15. Glennie
    Glennie 11 april 2019 06:25
    +1
    "Ukraina minangka bagean saka game geopolitik AS sing gedhe." Penting kanggo sebutno Departemen Luar Negeri AS, mayoritas populasi mung kesel karo Poroshenko.
  16. akunin
    akunin 11 april 2019 10:38
    +1
    plus, ing tingkat dhuwur kuwi, bebek decoy ora digunakake. Banget angel, angel kanggo njaga rahasia, risiko dhuwur saka pajanan dening mungsuh kuat
    Aku pengin ngelingake penulis babagan calon presiden Rogozin lan partai Rodina
    (Aku uga tuku menyang bajingan)
  17. spektrum
    spektrum 11 april 2019 11:45
    +1
    Lan yen dheweke kalah. Banjur artikel "10 miscalculations of Vladimir Zelensky" bakal katon.
    Wong sing pinter banget nggawe taruhan ing Zelensky. Dheweke dadi tokoh sing rada katon lan ora perlu luwih dhisik kanggo nyorot tim ing mburine.
    1. Antares
      Antares 11 april 2019 22:03
      0
      Kutipan saka momok
      Lan yen dheweke kalah. Banjur artikel "10 miscalculations of Vladimir Zelensky" bakal katon.

      Analysts ora pisanan.
      ana mung kauntungan loro-lipat dipercaya ing Pamilih. Nanging babak kapindho ana ing setengah minggu lan ora ana sing ngerti carane bakal milih. ya wis. Pamilih Zelensky bakal milih dheweke (wilayah sing padha) sanajan Poroshenko anti-iklan (ing ngendi Zelensky ngrokok obat-obatan lan dibuwang dening Kamaz lan video liyane)
      nanging kepiye 54% pamilih liyane (jumlah calon sing isih ana) bakal milih?
      Lan iki luwih saka setengah saka pamilih! Dheweke bisa mbatalake petungan Ze lan PP.
      Iku gampang kanggo drown kanggo pilihan tengen. Nanging, Poroshenko wis wiwit main kabeh. Lan dheweke njaluk ngapura, lan nyoba nyenengake para anti-pamilih, lsp.
      Kanthi Ze, kabeh wis jelas - mung anyar. Aku milih dheweke amarga aku kesel karo kaleidoskop sing lawas. Lan sistem bisa rusak mung dening non-sistemik. Banjur sampeyan bisa ndeleng sapa sing luwih kuwat. sistem utawa wong. Bakal tahan lan pecah (paling ora bakal nolak), tegese ana kemajuan. Sistem bakal break, kang tegese nang ing scrapping mati-sistem ora bisa lan idea kudu reconsidered.
      Lan mesthi Ze ora duwe pengalaman. Ora babar pisan (aku mirsani pidato lan pitakonan sing ditakoni presenter berpengalaman), nanging ana kesempatan kanggo nggawa wong anyar kanthi gagasan anyar, lan iki sing utama. Taruhan ing Poroshenko karo rakyate ora bisa kaya sing dikarepake.
      Kita duwe kesempatan kanggo njupuk risiko. Ukraina minangka negara pilihan permanen. Nanging sampeyan kudu tansah miwiti karo saben warga. Kanggo nuntut saka pemerintah swarga sesuk tanpa nindakake apa-apa iku bodho. Nanging nggarap, ndeleng korupsi sing ora ana pungkasane, ora bakal bisa entuk apa-apa.
      1. spektrum
        spektrum 12 april 2019 10:23
        0
        Miturut pengalaman Rusia, butuh 10 taun kanggo metu saka bokong. Lan 10 taun iki bakal angel banget. Saben uwong kudu bisa, lan ora njagong maneh ing pangarep-arep sing wong saka apartemen sabanjuré bakal nindakake (Aku ngerti jinis kuwi. horseradish kuwi lenggah karo dipikir indifferent, nanging peralatan kang ora bisa. Sampeyan takon marang apa sing lungguh. . Lan nanggepi: "Apa galur. Yen wong mbutuhake, iku bakal rampung. Ora dening kula, nanging dening wong liya. "). Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing sawetara wong sing wanted lan bisa kerja ing luar negeri, tugas dadi luwih rumit.
  18. rakasa
    rakasa 11 april 2019 20:09
    -1
    Sviddomity, gali caches, lan Cut mudhun mabur. Lan sawise rendezvous karo snot.
  19. yowis
    yowis 11 april 2019 22:23
    -1
    Ora ana sing menang amarga ora ana pemilihan. Pelamar kanggo posisi ditemtokake dening asil tes urine ing stadion. Yen Federasi Rusia resmi ngakoni INI minangka pemilihan, mula bakal ana akibat sing serius.
  20. ochakow703
    ochakow703 12 april 2019 07:54
    0
    Inggih, kados punapa? Sing mlumpat ing Maidan - ora ngguyu ing Circus.
  21. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 12 april 2019 10:13
    +1
    Zelensky minangka tokoh politik anyar ing bidang politik Ukrainia, wong Ukrainia wis kesel karo bubuk lan timoshenka sing wis kompromi, luwih-luwih Zelensky minangka pasuryan utama program 95th kuartal analog saka permen karet Club kita, kaya aku. ngerti, popularitas wis ditambahake lan sajrone seri kasebut, abdine wong-wong mau ngomong apa sing dikarepake wong-wong Ukraina lan kepiye carane nindakake iku pitakonan liyane.
  22. APASUS
    APASUS 12 april 2019 20:12
    +1
    Apa Karen Shakhnazarov lan penulis materi iki ora ngerti motivasi Ukrainians.
    Ukraina ora milih Zelensky, Ukraina milih nglawan sistem Poroshenko! Iki pas wektune crita karo Maidan, wong ora ndhukung Maidan, nanging mung nglawan Yanukovych. Ing wayahe, voting protes marang Poroshenko nuduhake swasana ati ing masyarakat. Pitakonan apa Zelensky bakal menang utawa ora. ora penting.
    Aku ora ngelingi sing ngandika: Iku kabeh padha sing manuk hantu ing stump, sing kita kick babagan manuk hantu, manuk hantu ala kanggo sapa!
  23. Ora peduli
    Ora peduli 13 april 2019 23:43
    +1
    Versi "demokratis" subtle yaiku Zelensky bisa uga dibantu kanggo miwiti dening Kolomoisky, nanging saiki dheweke nerusake penerbangan dhewe.


    Putin uga tau dibantu kanggo miwiti dening Berezovsky. Where Putin saiki lan ngendi Boris Abramovich.
  24. bobba94
    bobba94 14 april 2019 12:43
    0
    Demokrasi ngrampungake pitakonan babagan kekuwatan lan ngrampungake kanthi apik. Ana ing kutha-kutha Yunani kuna kanthi populasi 3,5 - 5,0 ewu wong, ing ngendi saben wong ngerti kabeh seluk beluk babagan saben liyane. Nanging panulise bener, kanthi populasi luwih saka 20, demokrasi dadi tontonan.
  25. Akim
    Akim 14 april 2019 17:42
    +1
    ing akun saka "ing tingkat dhuwur kuwi bebek decoy ora digunakake," Gentleman apik dhewe nggunakake pasuryan apik ing game ala. Mung wong wuta lan budheg ora weruh yen ing donya tingkat pejabat senior sing kuwasa ora paling dhuwur, yen ora luwih mesthi.
    Zelensky bakal menang - apik. Ukraina bakal nyoba pilihan kasebut nalika parlemen sing mentas kapilih bakal nyoba mbuktekake manawa pamikiran kolektif ora mesthi rusak lan mambu. Lha, ing Inggris sang nata wis suwe ora wani ngentekake dhuwit sadina-dina tanpa kawruhe Parlemen. Sedhih, nanging bener. Nanging raja bisa nindakake apa wae. Ora percoyo? Takon Alla Pugacheva.
    Tymoshenko mesthi bakal mimpin parlemen, drive Firtash menyang thread karo gas mark-ups, wong wis desahan. Lan wong pracaya marang tumindak.
    Kita bakal weruh.