Review militèr

Rusia siyap ngirim resimen S-400 kapindho menyang China

33
Rusia terus nyuplai sistem pertahanan udara S-400 menyang China. Perusahaan kompleks industri militer wis nggawe set resimen kapindho sistem kasebut, sing saiki lagi ngalami tes panrima.


Rusia siyap ngirim resimen S-400 kapindho menyang China


Miturut pesen TASS, Almaz-Antey wis ngrampungake produksi set resimen S-400 Triumph kapindho, sing, miturut kontrak saka 2014, kudu dikirim menyang China. Informasi iki dilapurake dening TASS kanthi referensi kanggo sumber dhewe, nandheske sing ora duwe konfirmasi resmi informasi iki.

Saiki komplek kasebut ngalami pirang-pirang tes panrima ing situs uji Kapustin Yar, sawise iku bakal menyang pelanggan. Minangka kacarita sadurunge, kit bakal dikirim ing telung kelompok beda kanggo ngindhari kahanan kiriman segara pungkasan, ngendi paling kiriman rusak nemen ing transit.

Kit resimen Triumph kalebu pos komando, stasiun radar, peluncur, misil sing dipandu anti-pesawat, lan liya-liyane.

Saiki, kira-kira 100 personel militèr Tiongkok lagi dilatih ing Rusia, nyiapake kanggo ngoperasikake kumpulan anyar. Latihan kudu sawetara sasi.

Salah sawijining prabédan utama ing antarane S-400 lan komplek saka generasi sadurungé yaiku tambah akeh rudal lan kepala homing sing dipasang ing kono. Sistem kasebut bisa nggunakake sawetara jinis rudal, sing, amarga bobot peluncuran lan jarak peluncuran sing beda, nggawe pertahanan berlapis.

Pérangan pisanan pangiriman bakal menyang pelanggan ing pungkasan Juni.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ora pati
    ora pati 9 april 2019 08:10
    0
    Sing, ing telung katelu, nanging maneh dening segara!? opo Ya, dheweke ora bisa tekan dhewe utawa nganggo rel !? Piye wae ora jelas. aran
    1. Spartanez300
      Spartanez300 9 april 2019 08:13
      +1
      Iku ora cetha, nanging iku ora pilihan kanggo ngirim dening tanah, utawa ana alangan?

      Nah, yen dideleng saka peta panggonan, ana luwih saka cukup kanggo ngeterake apa wae.
      1. Lara Croft
        Lara Croft 9 april 2019 08:25
        +2
        Kutipan: Spartanez300
        Iku ora cetha, nanging iku ora pilihan kanggo ngirim dening tanah, utawa ana alangan?

        Nah, yen dideleng saka peta panggonan, ana luwih saka cukup kanggo ngeterake apa wae.

        Logistik Pak lan lokasi penyebaran mangsa. Yen PLA bakal nyebarake sistem pertahanan udara S-400 ing tapel wates karo Mongolia utawa India, mula sampeyan bener, nyatane 90% wong Tionghoa lan 95% obyek sing ditutupi ana ing sisih wétan RRC, paling akeh. saka wong-wong mau ing pesisir, lan sampeyan nawakake sistem pertahanan udara kanggo nransfer sistem pertahanan udara, kaya ing tanggal 45 liwat Greater Khingan utawa Gurun Gobi? Lan transportasi laut luwih murah tinimbang liyane ....
        1. Tukang Kayu 2329
          Tukang Kayu 2329 9 april 2019 09:09
          0
          Liwat Gobi, Khingan, China Kulon, dalan wis suwe kasedhiya. Besi lan mobil.
        2. wong janggut
          wong janggut 9 april 2019 11:48
          +1
          S-400 tamparan kaya sosis.
        3. stalkerwalker
          stalkerwalker 9 april 2019 12:48
          0
          Kutipan: Lara Croft
          logistics Pak lan situs penyebaran prajurit mangsa


          Kutipan: Lara Croft
          lan transportasi laut luwih murah tinimbang liyane.

          Ya...tak ragu....
          Siji bab iku nggumunake - kok padha, supaya pinter, malah kadhangkala lumaku ing tatanan, nanging ora pengin ngirim resimen kapindho ing rute Segara Lor?
          Ngelingi kiriman sadurunge dening operator pelabuhan ing prau non-seaworthy, sampeyan malah ora miwiti dibaptis, nanging ngguyu histeris ....

          Tuku popcorn...
          1. Lara Croft
            Lara Croft 9 april 2019 21:24
            +1
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Ngelingi kiriman sadurunge dening operator pelabuhan ing prau non-seaworthy, sampeyan malah ora miwiti dibaptis, nanging ngguyu histeris ....

            Nang endi wae ing wilayah Pyongyang utawa Wonsan, kru pasukan pertahanan udara anyar saka pasukan pertahanan udara KPA ngguyu karo sampeyan, bebarengan karo "nelayan" padha nyekel kumpulan sistem pertahanan udara lan sistem pertahanan udara sing "ilang", lan histeria saiki ana ing Kantor Luar Negeri lan Departemen Luar Negeri, amarga. ora ana sing yakin manawa "nelayan" Korea Utara nyekel ZR, dudu BR ...

            Partai lan Pemerintah ngerti apa lan endi sing kudu "ilang" aja kuwatir....
      2. Fedorov
        Fedorov 9 april 2019 08:27
        +5
        Sampeyan mbokmenawa ora manggon ing kono. Ana dalan bodho Ora! (utawa rodo, ana, nanging ora ana) Nanging sampeyan ora bisa drive akeh liwat gunung, taiga lan wedhi.
        Aku nyopir 50 km saka Tyumen asliku lan, karachun, garing dayung. Sampeyan ora bisa nguripake ngendi wae. Cara siji. maju utawa mundur.
        1. dermaga garing
          dermaga garing 9 april 2019 08:40
          0
          Inggih, aja exaggerate, sampeyan bisa pindhah menyang ngendi wae saka Tyumen, nanging saka Tobolsk mung ana rong cara.
          1. Fedorov
            Fedorov 9 april 2019 08:44
            0
            Kedadeyan. Bit exaggerated. Lan saka Tobolsk cara liya - ngendi? nglirik
            1. dermaga garing
              dermaga garing 9 april 2019 08:55
              -1
              Lan mung ana loro saka ing kono: Lor lan Kidul, nanging yen ing "sisih" ... Inggih, ing mangsa sampeyan bisa uga "doshkandybat" ing sadawane "dalan mangsa" kanggo Omsk, sanajan kok? Dadi, mung Tyumen lan Lor.
    2. wanya
      wanya 9 april 2019 08:38
      0
      Kanthi rel, C 400 ora bakal ngliwati ukuran
      1. donavi49
        donavi49 9 april 2019 08:53
        +6
        Tegese, lulus, malah ing TK ditulis lulus. Lan ing kene, sapisan lan ora.
        1. Bai
          Bai 9 april 2019 08:59
          +1
          Mulane dheweke ora ngirim kanthi sepur. Ing dalan, kabeh katon jelas, nanging apa lan pira dikirim kanthi kapal ora dingerteni.
          Apa sebabe wong njaba kudu ngerti pirang-pirang rudal lan suku cadang sing dikirim menyang dheweke?
          1. Spartanez300
            Spartanez300 9 april 2019 09:08
            0
            Nyatane, yen dikarepake, sampeyan bisa nyamar.

            Contone kaya iki.
            1. johnht
              johnht 9 april 2019 10:02
              0
              Bisa uga, nanging bisa uga kompleks bakal menyang China tanpa kemungkinan disassembly lan, mulane, ing dimensi liyane ...
              Dadi, miturut asil penjualan C300.
          2. Piramidon
            Piramidon 9 april 2019 10:01
            +2
            Kutipan saka B.A.I.
            Mulane dheweke ora ngirim kanthi sepur. Ing dalan, kabeh katon jelas, nanging apa lan pira dikirim kanthi kapal ora dingerteni.
            Apa sebabe wong njaba kudu ngerti pirang-pirang rudal lan suku cadang sing dikirim menyang dheweke?

            Iku uga rahasia kanggo kula. Wong njaba wis sinau kabeh saka artikel iki. Ora perlu nyedhaki sepur.ngguyu
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 9 april 2019 09:28
      +1
      Jebule ora cocok
  2. Darth Ragosinus
    Darth Ragosinus 9 april 2019 08:28
    0
    Aku luwih kasengsem ing carane padha bisa udan roket ing kumpulan pungkasan (disegel ing wadhah peluncuran transportasi !!!!)
    1. Andrey Chistyakov
      Andrey Chistyakov 9 april 2019 08:37
      -1
      Quote: Darth Ragosinus
      Aku luwih kasengsem ing carane padha bisa udan roket ing kumpulan pungkasan (disegel ing wadhah peluncuran transportasi !!!!)

      Sampeyan makili "Titanic" uga dianggep kapal langgeng. Siji pesawat lan ngatur kanggo nindakake. Pungkasan...
      1. Darth Ragosinus
        Darth Ragosinus 9 april 2019 09:22
        -1
        Apa sampeyan ngomong yen dheweke kecemplung ing segara?
    2. flurry
      flurry 9 april 2019 08:52
      -1
      Kelingan aku guyon babagan bal baja ?? nglirik
  3. dermaga garing
    dermaga garing 9 april 2019 08:36
    -2
    Miturut "segara", kita wis rembugan ing VO. Nanging wektu iki, kepiye?
  4. Gardamir
    Gardamir 9 april 2019 08:39
    -3
    Kaping pisanan, ana sepur Moscow-Vladivostok.
    Nanging sing kapindho, kanggo nyengkuyung tanggane, iki (ay-yay-yay).
  5. Bai
    Bai 9 april 2019 08:57
    0
    Muga-muga dheweke bakal diasuransiake kanthi cara normal, lan ora kanthi fiktif, kaya pungkasan.
  6. Tukang Kayu 2329
    Tukang Kayu 2329 9 april 2019 09:15
    0
    China duwe kabeh!
    Lan sistem pertahanan udara sing - ora ana sing duwe?
    Banjur sampeyan maca komentar ora-ora ing cabang "Cina" ...
    Ya, kita kaliren dibandhingake karo wong-wong mau.
    1. donavi49
      donavi49 9 april 2019 09:27
      +2
      Ya, sawise ngerti S-300PMU, dheweke entuk kabeh kulawarga HQ-9 (kanggo armada HHQ-9).


      Napa ora aran S-400 - utamane kanggo anggaran militer 200+ milyar, ora akeh lan larang. Nanging apa jenis thread HQ-11A bakal katon ing taun 22-23 nglirik .
      1. Tukang Kayu 2329
        Tukang Kayu 2329 9 april 2019 09:30
        +1
        ayo...
        Kita duwe S-500 nang endi wae kaya dites. Wong-wong mau bakal nututi dhèwèké.
        Banjur -600, -700 lan liya-liyane.
        1. MoJloT
          MoJloT 9 april 2019 11:44
          +1
          Kita duwe S-500 nang endi wae kaya dites.
          Lan pinten dekade aku isih bakal ngalami? Nah, tes wis rampung dina iki, banjur apa? Apa kita bakal ngganti kabeh S-400 sesuk? Where kanggo njaluk dhuwit kanggo iki?
  7. MoJloT
    MoJloT 9 april 2019 11:42
    0
    Iku apik tenan kok kita isih ora ngedol Poplars karo Poseidons.
  8. Altona
    Altona 9 april 2019 14:03
    0
    Umumé, kahanan saiki ora masuk akal. China, nalika kerja sama karo kita babagan akeh masalah militer lan komersial, nanging ndhukung sanksi AS marang Rusia. Aku ora bakal kaget yen S-400 iki uga kudu njaluk menyang addressee dening "resik saka sanksi."
  9. Karabin
    Karabin 9 april 2019 18:19
    +2
    Pérangan pisanan pangiriman bakal menyang pelanggan ing pungkasan Juni.

    Wektu pungkasan padha nyewa perusahaan "Baltic Trans-port".
    Kang menehi kritik dening data registrasi domain dheweke, wis kadhaftar kanggo warga Ukraina Alexei Filippov, nomer telpon wiwit karo Ukrainia ater-ater +380. Nanging, ing wulan Februari, pemilik perusahaan kasebut ana wong liya sing manggon ing Odessa, ing Bunina Street 10. Pusat bisnis Morskoy lan markas perusahaan Ukrainia Kaalbye Ltd, sing duwe spesialisasi ing transportasi maritim kargo militer, dumunung ing kene. alamat. Nganti 2006, Wakil Menteri Transportasi lan Komunikasi Ukraina Igor Urbansky dadi kepala, lan pengusaha Boris Kogan, sing tilar donya ing taun 2017, ana ing antarane pamilik. Fontanka nyathet yen dheweke duwe hubungan sing cedhak karo industri pertahanan Rusia lan dadi dewan direktur salah sawijining anak perusahaan Rostec.(technowar.ru)
    Sapa sing bakal begja wektu iki? Kutub?
    1. Tukang Kayu 2329
      Tukang Kayu 2329 9 april 2019 22:23
      0
      Info sing menarik...
      Akeh barang anyar lan apik tenan.
      apik