Review militèr

Pilot saka F-35 sing ilang ora nglaporake masalah menyang lemah

102
Media Jepang, kanthi nyebutake komando pasukan kasebut, nyatakake yen komunikasi karo pejuang F-35 ora ditetepake, lan mulane dianggep paling mungkin yen pesawat tempur, sing relatif anyar dikirim ing kontrak Jepang-Amerika ing militer. -bola teknis, "mungkin tiba ing segara."


Pilot saka F-35 sing ilang ora nglaporake masalah menyang lemah


Elinga yen wiwitane Jepang ngrencanakake tuku 87 pesawat tempur F-35, kanthi terus terang nyatakake ing ngisor iki: "Tuku kasebut digandhengake karo kabutuhan kanggo nglawan kekuwatan Angkatan Udara China sing saya tambah."

Miturut data paling anyar, pesawat kasebut bisa nabrak segara udakara 135 km sisih wétan pangkalan udara Aomori - antarane pulo Jepang Honshu lan Hokkaido.

Paling ora 35 kapal, kalebu kapal Coast Guard, lan luwih saka rong rolas pesawat lan helikopter melu nggoleki pesawat F-8. Ing wektu sing padha, panelusuran ora mandheg sanajan ing peteng.

Ing pesawat kasebut kacarita pilot Jepang sing berpengalaman. Ing wektu sing padha, miturut media Jepang, pilot ora nglaporake masalah teknis.

Ing "lemah" wakil personel teknis pangkalan udara Misawa, sing ana ing prefektur Aomori, wis diwawancarai. Kacathet yen ora ana bukti sing ana gandhengane karo masalah ing operasi sistem pejuang Amerika sing sadurunge ditemokake. Iki uga dibuktekake kanthi cathetan cathetan personel layanan.

AS ujar manawa wakil perusahaan manufaktur siap mbantu ngenali "fakta apa wae sing bisa ana gandhengane karo operasi F-35."
102 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 9 april 2019 19:44
    + 27
    Pilot saka F-35 sing ilang ora nglaporake masalah menyang lemah
    Sayange wong Jepang, sanajan sampeyan bisa guyon babagan kelangan F-35 nganti suwe, lan ana alesan sejarah. aran
    1. Greg Miller
      Greg Miller 9 april 2019 19:53
      + 11
      Ora ono ambune mambune mungsuhmu....
      1. Kasym
        Kasym 9 april 2019 20:10
        + 17
        Dheweke bisa uga ora nemokake wong Jepang. Selat Cigaru. Ambane bagean sing bisa dilayari yaiku saka 110m. nganti 450m. Arus nganti 3 knot saka kulon nganti wetan. Jembaré saka 18 km. nganti 100 km., dawa nganti 100 km. Yen pecah dadi puing-puing cilik, mula bisa ngresiki rereged ing jarak sing adoh. Negara-negara bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngunggahake sing paling larang. hi
        1. poquello
          poquello 9 april 2019 21:07
          -2
          Quote: Kasym
          Dheweke bisa uga ora nemokake wong Jepang.

          lan padha nerangake marang dheweke yen pepelats iki isih kudu mabur ing banyu?
        2. NN52
          NN52 9 april 2019 22:29
          +9
          Kasym (Dauren)

          Mungkin iku bakal ...
          Pilot papat kita ora tau ditemokake ing Selat Tatar (Su 34 ... tabrakan ..)
          Mung saiki kabeh wis lali.. Nanging bubar, meh.
        3. wong janggut
          wong janggut 9 april 2019 22:36
          -7
          F-35 Jepang bakal nyawiji dhewe. Dhewe-dhewe. Iki sing ditindakake dening Salib Sing Menehi Urip. Aja agresif karo Rusia. Lan padha pengin tanah. Apa dheweke ora pengin S-400? Supaya ora mabur kakehan.
          1. Shuttle
            Shuttle 10 april 2019 16:21
            +1
            Quote: Wong jenggot
            F-35 Jepang bakal nyawiji dhewe. Dhewe-dhewe. Iki sing ditindakake dening Salib Sing Menehi Urip. Aja agresif karo Rusia. Lan padha pengin tanah. Apa dheweke ora pengin S-400? Supaya ora mabur kakehan.

            Ide sampeyan katon patriotik. Katon malah bungah. Nanging sawetara jenis ragi iki cheerfulness, kaya ora nyata.
            Apa kita kudu bungah merga pepadhamu nandhang musibah? Sampeyan bisa ngritik pilihan teknis sing dikarepake (sanajan negara sing dikuwasani duwe pilihan apa?), Nanging, urip manungsa kudu dianggep kanthi hormat. Sanadyan iku urip prajurit saka mungsuh potensial. Paling ora anggere mungsuh iki tetep kemungkinan, ora nyata.
            Kajaba iku, wong Jepang jelas ora pengin ndhukung kemungkinan kasebut ing hubungane karo kita. Elinga carane aneh reaksi Rusia marang pesawat sing ditembak mudhun dening Turki katon kanggo kita. Kahanan iki luwih angel. Banjur loro-lorone wis cukup alesan, taktik lan mung manungsa pengendalian kanggo mutusake masalah kahanan, yen ora ing manungsa, banjur ing paling ing tingkat politik.
            Ora akeh sing ana ing panggonanmu sing bakal guyon kaya ngono, dakkira.
        4. Siberia
          Siberia 10 april 2019 05:14
          -3
          Padha ora bakal nemokake iku, kita njupuk munggah dawa ago lan dikirim kanggo analisis.
      2. Genry
        Genry 9 april 2019 20:16
        +4
        Saka artikel:
        dianggep paling mungkin yen pesawat tempur, sing relatif anyar dikirim ing kontrak militer-teknis Jepang-Amerika, "mbokmenawa tiba ing samodra."

        Ngelingake aku babagan ukara: "Telung porsi shish kebab - aku mbuwang menyang jurang."
        https://www.youtube.com/watch?v=DloF9VGEmxs
        Mungkin pesawat iki wis dicet maneh nang endi wae lan didandani, kanggo "pelanggan".
        1. Paranoid50
          Paranoid50 9 april 2019 20:41
          + 10
          Kutipan saka Genry.
          wis nang endi wae repainted lan sijine make-up, kanggo "customer".

          Hollywood... sedulur Ing sawetara film kasur, DPRK ala nindakake iki. Kajaba iku, pesawat kasebut pisanan tenggelam, banjur kapal selam Korea Lor njupuk. Nanging rencana aggressor ora ditemtokake, kasur ngalahake kabeh wong. ngguyu
      3. Mayor Yurik
        Mayor Yurik 9 april 2019 20:16
        + 17
        Sekutu NATO Yankees sing dihormati, nalika sampeyan tuku f-35 kanthi dhuwit gedhe, kit kasebut kalebu 8 prau telusuran lan rong rolas pesawat pengintaian telusuran, yen ngono! basa
        1. Victor_B
          Victor_B 9 april 2019 21:23
          +3
          Sekutu NATO Yankees sing dihormati, nalika sampeyan tuku f-35 kanthi dhuwit gedhe, kit kasebut kalebu 8 prau telusuran lan rong rolas pesawat pengintaian telusuran, yen ngono!
          Lan ing wektu sing padha, rega tuku bakal meh ora mundhak!
        2. penjaga 03
          penjaga 03 9 april 2019 23:20
          -2
          Ya, Japs - iki jawaban kanggo Belenko !!! ngguyu ya sedulur apik
        3. Paul Bayan
          Paul Bayan 9 april 2019 23:34
          -3
          Lan aja lali babagan Kasian donya 2 persen)
        4. Kent0001
          Kent0001 10 april 2019 08:07
          +1
          Dheweke isih kudu dites lan dites ... lan urip pilot (saka warga negara apa wae) nglawan adonan lan PR ora ana apa-apa. .....sayange.
      4. nosferatu
        nosferatu 10 april 2019 10:11
        0
        Apa sampeyan duwe mungsuh Jepang? Ing kasus iki, aku propose sing Federasi Rusia nilar kabeh Japanese, kalebu teknologi, ana apa-apa kanggo Feed mungsuh!
    2. Genry
      Genry 9 april 2019 20:23
      +9
      Kutipan: Observer2014
      Sayange wong Jepang, sanajan sampeyan bisa guyon babagan kelangan F-35 nganti suwe.

      Dadi ing siji mesin, liwat segara ....
      Dheweke ngerti apa telek dheweke mabur ing.
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 9 april 2019 20:54
        0
        Su-34 kita duwe mesin loro, mung siji saka papat pilot sing bisa lolos ing tabrakan, amarga dheweke bisa mlebu ing kapal penyelamat.

        Aku padha duwe soko padha, catapulted menyang prau, njagong lan ngenteni nganti padha ketemu.

        Lan carane akeh mesin padha ing bidang sing sampeyan mlumpat loro utawa siji ora penting maneh.
        1. dinis
          dinis 9 april 2019 21:12
          +5
          Loro mesin luwih dipercaya tinimbang siji, apa sampeyan ora mikir sing tegese?
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 april 2019 22:45
            -4
            Luwih dipercaya, nanging senadyan iki, pesawat karo loro mesin lan asring tiba.
          2. BayaGena
            BayaGena 11 april 2019 00:57
            -1
            Kutipan saka dinis
            Loro mesin luwih dipercaya tinimbang siji, apa sampeyan ora mikir sing tegese?

            Yen darurat karo F35 dikonfirmasi, iki bakal dadi kasus pisanan, kanggo kabeh wektu ekspedisi, sawetara atus ewu jam pesawat. Lan pira Su27, 30, 33, 34, 35 wis kenek lan pira pilot sing tiwas?
            1. dinis
              dinis 11 april 2019 13:13
              0
              Iki F-35 sing kaping pindhone tiba, lan miturut SU, yen ora salah, SU-35 ora tiba babar pisan, SU-34 tabrakan ing langit, mesine ora ana hubungane. , lan iku kabeh, aku ora ngerti liyane. Nanging sing penting SU- 27 wis operasi pirang-pirang taun, carane akeh SU sing ambruk amarga masalah mesin?
              1. BayaGena
                BayaGena 11 april 2019 20:13
                -1
                Sampeyan salah, Sushki lan Migi luwih kerep tiba lan akeh pilot sing tiwas. Su-34 wis tiba sadurunge, lan mung Su-24 lan Su-27 sing nindakake iki saben taun. Kanthi kabeh iki, uga perlu kanggo mbandhingake jumlah F-35 lan Su-34,35 lan jam operasi. Umumé, tingkat kacilakan ing Angkatan Udara Rusia isih dhuwur banget, mung ing Suriah, ing ngendi ora ana mungsuh karo pertahanan udara lan angkatan udara, pirang-pirang jinis pesawat sing ilang amarga macem-macem alasan? Lan nalika F-35 pisanan iki bisa tiba, amarga iki wis kaping pindho, enlighten kula?
                1. dinis
                  dinis 12 april 2019 10:52
                  0
                  Tahun wingi F-35B Korps Marinir AS ambruk, bab SU-34 kok ngapusi, mung 3 kacilakan, iki loro rollout saben landasan pacu, siji pesawat gulung ing liyane, iku mung gulung metu lan tabrakan ing udhara loro, amarga masalah mesin, ora ana kedadeyan, bab SU-35, sampeyan ngapusi bab sing padha amarga ora ana kacilakan karo wong-wong mau, sampeyan kudu mbandhingake kacilakan. saka rong mesin lan pesawat siji-mesin kanthi wektu penerbangan sing padha lan kira-kira kondisi pesawat sing padha. Ngomong-ngomong, pirang-pirang pesawat sing ilang ing Suriah, kaya sing sampeyan sebutake kanthi macem-macem alasan? Aku weruh sampeyan ngapusi, pakdhe mbalang ing.
        2. Vol4ara
          Vol4ara 9 april 2019 21:32
          +3
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Su-34 kita duwe mesin loro, mung siji saka papat pilot sing bisa lolos ing tabrakan, amarga dheweke bisa mlebu ing kapal penyelamat.

          Aku padha duwe soko padha, catapulted menyang prau, njagong lan ngenteni nganti padha ketemu.

          Lan carane akeh mesin padha ing bidang sing sampeyan mlumpat loro utawa siji ora penting maneh.

          Lan yen padha tabrakan sirah-on, ora ana kang bisa oncat ing kabeh, nanging iki ora ateges sing seagull kenek siji dviglo, sampeyan ora bakal tekan basa. Lan ing kasus amers, sampeyan ora bakal tekan 100%
        3. Yeah
          Yeah 10 april 2019 12:55
          0
          iku tetep kanggo mangerteni sing f-35 tabrakan karo lan ngendi prauné didhelikake
    3. PIKIRKU
      PIKIRKU 9 april 2019 20:46
      + 23
      , Pesawat ilang saka radar "- Dadi dheweke ana sawise kabeh))))
      1. Vol4ara
        Vol4ara 9 april 2019 21:30
        +5
        Quote: PIKIRKU
        , Pesawat ilang saka radar "- Dadi dheweke ana sawise kabeh))))

        Wong asing, dheweke tansah ndeleng radar
      2. Svetlan
        Svetlan 10 april 2019 00:55
        0
        Dheweke ujar manawa mabur latihan nganggo lensa Fresnel
    4. Inquisitor
      Inquisitor 9 april 2019 23:52
      +2
      Ora ana sing bisa mabur, pesawat iki ora kanggo mabur, nanging didol, nanging umume, sampeyan kudu dadi kamikaze nyata ing wesi iki ing segara. ngguyu
      Ya, ora ana apa-apa, bisa uga mengko ing Dagestan bakal "muncul" sing dicet maneh, rusak lan diremehake ...
      1. SASHA LAWAS
        SASHA LAWAS 10 april 2019 10:00
        0
        Kutipan saka Inquisitor
        Ya, ora ana apa-apa, bisa uga mengko ing Dagestan bakal "muncul" sing dicet maneh, rusak lan diremehake ...

        tinted ing bunder "knalpot"
      2. BayaGena
        BayaGena 11 april 2019 01:04
        -2
        Kutipan saka Inquisitor
        nanging umume, ing wesi iki liwat segara, sampeyan kudu dadi kamikaze nyata

        Sampeyan ketoke spesialis F35 lan bisa menehi pitutur marang kowe carane akeh F-35 wis kenek sak kabeh periode operasi, pira pilot wis tiwas, amarga luwih saka 300 lembar wis digawe lan atusan ewu jam penerbangan. Inggih, kanggo mbandhingake, sampeyan bisa nggawa statistik ing Su-35, Su-34, utawa apa wae sing dianggep minangka puncak keunggulan teknologi lan linuwih, umpamane.
    5. mirag2
      mirag2 10 april 2019 00:09
      +1
      Nanging aku ora melas marang Jepang, babar pisan ... mbok menawa aku iki bajingan sinis, nanging aku ora melas marang pilot militer Jepang, sing dadi mungsuhku.
      1. Svetlan
        Svetlan 10 april 2019 00:57
        +2
        Apa yen melasi dheweke? telat. Nanging sedhih sing dialami para sederek, lan bisa melas
      2. Yeah
        Yeah 10 april 2019 12:57
        0
        ana akeh mungsuh potensial sing ora melas kanggo sapa wae ing dalan
        Iki kucingku ngunyah sandalku - dheweke pancen potensial lan mungsuh nyata, nanging aku melas kanggo untune.
    6. Pathos
      Pathos 10 april 2019 10:28
      0
      Ya, kita mung kompromi dheweke ngguyu
  2. boric
    boric 9 april 2019 19:45
    +4
    Jepang ngrancang tuku 87 pesawat tempur F-35


    Minus siji - dheweke mabur menyang sing ora dingerteni. Lan sawise kedadeyan iki, dheweke bakal nimbang maneh rencana utawa ora.
    1. mlaku
      mlaku 9 april 2019 19:59
      +4
      Kutipan saka Boris
      Jepang ngrancang tuku 87 pesawat tempur F-35


      Minus siji - dheweke mabur menyang sing ora dingerteni. Lan sawise kedadeyan iki, dheweke bakal nimbang maneh rencana utawa ora.

      Ora, mesthi, rencana wis disusun, dhuwit wis dibayar. Lan sapa sing bakal ngidini wong Jepang nolak.
      1. BayaGena
        BayaGena 11 april 2019 01:08
        -2
        Quote: mlaku
        Lan sapa sing bakal ngidini wong Jepang nolak.

        Apa sampeyan ngerti alternatif kanggo F-35? Ora ana wong sing nyedhaki apa wae sing kaya ngono.
    2. loki565
      loki565 9 april 2019 20:20
      +3
      Usul kasebut ora bisa ditolak, Turki minangka conto iki.
      1. BayaGena
        BayaGena 11 april 2019 01:12
        -2
        Kutipan saka loki565
        Usul kasebut ora bisa ditolak, Turki minangka conto iki.

        Nyatane, dudu Turki sing ora gelem, nanging Turki rusak amarga kesepakatan ing S-400. Tanpa kerjasama karo Barat, tanpa teknologi modern, kompleks industri militer Turki bakal cepet mati.
    3. Tukang Kayu 2329
      Tukang Kayu 2329 9 april 2019 22:12
      +1
      Aku ora bakal kaget yen Pakdhe Si wis salaman karo pilot, menehi pesenan lan mbuwang setengah lemak ijo ing kertu ...
      Oh, lan dheweke ngrangkul aku lan nepuk-nepuk punggungku.
      apik ngguyu
      1. Paul Bayan
        Paul Bayan 9 april 2019 23:37
        +2
        Luwih apik Pakdhe Poo.
        1. Tukang Kayu 2329
          Tukang Kayu 2329 9 april 2019 23:45
          0
          Lan iki uga ora dikecualekake.
  3. AloeMC
    AloeMC 9 april 2019 19:46
    +2
    "Ambruk ing donya" - bener, mangga.
  4. Mark
    Mark 9 april 2019 19:50
    + 10
    Mungkin iki jawaban kanggo Mig 25 ...
    Ngalih saklar "ora katon" menyang posisi urip. lan mabur ing sisih kulon
    1. Inquisitor
      Inquisitor 9 april 2019 23:53
      0
      Saklar ora katon wis ditemokake.
  5. bukak
    bukak 9 april 2019 19:51
    +4
    Iku bakal menarik kanggo ngerti apa alesan bakal tiba? Nanging sayang kanggo flyer.
  6. roket757
    roket757 9 april 2019 19:52
    +1
    Mesthine, dheweke minangka "penguin", nanging ora mungkin hiu bisa ngatasi.
    Senajan hiu beda.
  7. oldzek
    oldzek 9 april 2019 19:55
    + 10
    miturut pendapatku, pabrikan pesawat AS lagi kesusu adol barang-barange (mungkin sukses) nanging barang anyar mentah. banjur ana sing gagal karo Boeing ....
  8. dermaga garing
    dermaga garing 9 april 2019 19:55
    0
    Urip lan matur nuwun marang Gusti Allah! Cepet waras! Lan sampeyan, aja "main pranks" ing wates kita.
    1. sabakina
      sabakina 9 april 2019 20:55
      +5
      Kutipan saka varadero
      Urip lan matur nuwun marang Gusti Allah! Cepet waras! Lan sampeyan, aja "main pranks" ing wates kita.

      Ora ana artikel babagan "urip" ...
      1. dermaga garing
        dermaga garing 9 april 2019 23:54
        -3
        Apa sampeyan pengin dadi beda?
  9. evgic
    evgic 9 april 2019 19:56
    +7
    Iki sing ora katon. Lan cacate ora katon
  10. sir_obs
    sir_obs 9 april 2019 19:59
    +6
    Saka seri kasebut, armada Amerika kaping enem ilang ing Segitiga Bermuda, ora ana kerugian ing sisih kita.
    1. sabakina
      sabakina 9 april 2019 20:59
      +4
      Neraka ya! We direkrut Segitiga Bermuda, lan padha terus squeaking bab sawetara jinis Pemilu ...
  11. Samara_63
    Samara_63 9 april 2019 20:11
    -15
    Pesawat sing apik. Nanging rasa seneng kita Yankees mandheg ngasilake F-22, sing mbebayani banget, sing paling apik ing donya.
    1. Piramidon
      Piramidon 9 april 2019 20:17
      +5
      Kutipan: Samara_63
      Nanging nasib kita Yankees mandheg ngasilake F-22

      Dheweke ora sumunar kanggo Japam, sanajan dheweke dibebasake.
    2. Paranoid50
      Paranoid50 9 april 2019 20:43
      +7
      Kutipan: Samara_63
      pesawat apik

      Pasti Vasily... wassat
    3. Lan Vasya.
      Lan Vasya. 9 april 2019 21:06
      +3
      Samara_63! Mung ing bayangan sampeyan yen F-22 minangka pesawat paling apik lan ora liya ... Demi siluman, aerodinamika pesawat nandhang sangsara! S-400 dideteksi ing jarak D = 314 -337 km ing ruang bebas lan banjur dirusak. Njupuk menyang akun nggunakake pesawat AWACS lan kontrol. Sampeyan bisa kanthi gampang ngetung lan verifikasi iki!
    4. dinis
      dinis 9 april 2019 21:15
      +6
      Kepiye sampeyan ngerti yen F-22 mbebayani lan paling apik ing donya?
      1. Tukang Kayu 2329
        Tukang Kayu 2329 9 april 2019 22:16
        +4
        Kutipan saka dinis
        Kepiye sampeyan ngerti yen F-22 mbebayani lan paling apik ing donya?

        Ottudova iku Samara63.
        Stargazer lokal misuwur.
        lol
    5. Ultra
      Ultra 9 april 2019 21:57
      0
      Apa Israel wedi karo f22?
      ngguyu
    6. Syura Vee
      Syura Vee 9 april 2019 22:20
      +1
      Apik ... mobil adonan iku worth, ing kene kabecikan rampung lan omong kosong kanggo pilot diwiwiti))
  12. GAV-111
    GAV-111 9 april 2019 20:11
    +8
    "Dheweke tenggelam ..." (c)
  13. Tuzik
    Tuzik 9 april 2019 20:14
    0
    Piranti lunak ilang? Cut mudhun kabeh sistem bebarengan karo komunikasi? Virus?
    1. loki565
      loki565 9 april 2019 21:37
      +5
      Ora, mung Windows ora nganyari wektu)))
    2. Paul Bayan
      Paul Bayan 9 april 2019 23:40
      0
      Aku ora ngilangi penyakit sing langgeng karo sensor ketinggian. Salinan manuk mlayu menyang lemah (((
  14. Vladimir_2
    Vladimir_2 9 april 2019 20:16
    +2
    Iku bakal luwih apik yen dheweke miber kanggo kita, minangka sapisan kita "pangatusan" kanggo wong-wong mau ngguyu
    1. PSih2097
      PSih2097 9 april 2019 20:30
      0
      Kutipan: Vladislav_2
      Iku bakal luwih apik yen dheweke miber kanggo kita, minangka sapisan kita "pangatusan" kanggo wong-wong mau ngguyu

      Sapa sing bakal ngandhani sampeyan, iki wis diluncurake ing OGV ...
      1. Syura Vee
        Syura Vee 9 april 2019 22:18
        0
        Bener, iku MIG ...
    2. ty60
      ty60 9 april 2019 22:48
      -1
      Padha ora ngawula Ukrainians.Sm-Belenko
    3. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 9 april 2019 23:13
      +3
      Kutipan: Vladislav_2
      Iku bakal luwih apik yen dheweke miber kanggo kita, minangka sapisan kita "pangatusan" kanggo wong-wong mau

      Yen sampeyan ngomong babagan japs, banjur Belenko ilang ing MiG-25. am
      Dheweke ora nyolong pengering menyang japas. Utawa aku kantun soko? belay
  15. anjey
    anjey 9 april 2019 20:24
    +3
    AS ujar manawa wakil perusahaan manufaktur siap mbantu ngenali "fakta apa wae sing bisa ana gandhengane karo operasi F-35."
    Wong lanang, apa masalahe? Sugeng rawuh ing situs web VO lan sampeyan bakal langsung ngerti kabeh ngguyu ....
  16. Rusfaner
    Rusfaner 9 april 2019 20:25
    0
    Kutipan: GAV-111
    "Dheweke tenggelam ..." (c)

    "Iku kedadeyan!" (c) film "22 menit"
  17. Ken71
    Ken71 9 april 2019 20:26
    -5
    Menarik kanggo ndeleng radar kasebut saka layar sing ora katon. Lan temtunipun mesakake pilot. Ing wektu tentrem....
    1. Lan Vasya.
      Lan Vasya. 9 april 2019 20:46
      +2
      ken71! Pesawat sing ora katon ora ana ing alam ... Mulane, bisa ditemokake kanthi gampang ing pirang-pirang jinis radar, contone, S-400, Nebo lan liya-liyane, gumantung saka jarak menyang F-35 lan ketinggian penerbangan .. radar ndjogo S-400 ndeleng F-35 ing ruang bebas ing jarak D = 337 km!
    2. loki565
      loki565 9 april 2019 21:41
      +2
      mbokmenawa mabur nganggo transponder
    3. Avior
      Avior 9 april 2019 22:24
      -2
      ing wektu tentrem mabur karo Lüneberg Lens.
      https://ru.wikipedia.org/wiki/Линза_Люнеберга
      Mulane, katon ing radar.
  18. Saffron
    Saffron 9 april 2019 20:37
    0
    Jeneng pilot ora Belenko? Mungkin hati nuraniku tersiksa...
    1. Syura Vee
      Syura Vee 9 april 2019 22:17
      -1
      Dhèwèké wis suwé ngombé lan ngempal siripé.
  19. akim
    akim 9 april 2019 20:38
    +2
    Utawa mungkin pesawat kasebut wis diteliti ing endi wae ing Institut Riset Angkatan Udara Federasi Rusia?
  20. Rostislav
    Rostislav 9 april 2019 20:43
    +4
    Mabur menyang China. Utawa kanggo kita. ngguyu
    Sing bakal dadi nix, yen lelucon dadi bener.
  21. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 9 april 2019 20:51
    +4
    Iku bakal apik yen ternyata pilot Jepang direkrut dening intelijen kita lan nyusul F-35 menyang Rusia.

    Umumé, luwih becik duwe kapal selam segara jero minangka bagéan saka badan pengintaian khusus kita kanthi kemampuan kanggo ngasilake submersible ing jero banyu cilik kanggo nggoleki lan digunakake ing jero banget, supaya, contone, kanggo ngunggahake pesawat sing tiba saka ngisor, uga, utawa ora kita, kaya saiki karo F-35.
    1. Pushkowed
      Pushkowed 10 april 2019 09:43
      +1
      We kudu GUGI, lan padha duwe stasiun banyu jero otonom (AS) proyek 1910 (3 Unit dibangun), 1851 (3 Unit dibangun) lan Losharik (1 unit). Sawetara bisa uga wis mati. Padha bisa cocok kanggo tugas kuwi. Mung padha mbutuhake prau operator luwih gedhe, lan liyane, padha kabeh adhedhasar SF.
  22. Letnan Senior
    Letnan Senior 9 april 2019 21:35
    +6
    Nanging, penguin ora mabur kaya sing dikarepake, kanthi yakin bisa ngomong yen minus siji)
  23. r2d2evolusi
    r2d2evolusi 9 april 2019 22:13
    +1
    Ukara kasebut nggumunake - komunikasi karo pesawat ora ditetepake. Sial, carane padha mabur?
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 10 april 2019 03:50
      +2
      Ora ana komunikasi karo F-35!
      Ilang saka layar radar
      - mung squeak "banzai" ....

      Kozma Prutkov-san, aviator
  24. Syura Vee
    Syura Vee 9 april 2019 22:15
    +1
    Pranyata dheweke lunga menyang jagading jagad, ketemu karo para leluhur kamikaze.
  25. faterdom
    faterdom 9 april 2019 22:21
    0
    Saiki, yen tanpa munafik - kabar apik. Mesthi wae, aku bakal ngirim menyang kapal induk Amerika - mesthi luwih apik, nanging ora ala uga. luwih angel.
    Mung Israel kudu "mesem lan gelombang" kanggo nggambarake yen jaran hadiah minangka produk kasebut, a priori memuji.
  26. Alexey Sommer
    Alexey Sommer 9 april 2019 22:22
    0
    hi
    Telusuran suwe, ora ana kabar..
    Ora ana lebu, ora ana noda bahan bakar.
    aran
    Aku rumangsa diwenehi ...
  27. egor1712
    egor1712 9 april 2019 22:33
    +1
    Iku bakal njerit yen dheweke, bebarengan karo pesawat, njedhul munggah nang endi wae ing China.
  28. dr.mel51
    dr.mel51 9 april 2019 22:42
    +3
    Iku bakal kelangan yen dheweke mlayu menyang China utawa mlayu menyang kita kanggo mbayar MIG-25, supaya bisa ngomong.
  29. Jaran, wong lan nyawa
    Jaran, wong lan nyawa 9 april 2019 23:20
    +1
    Pilot saka F-35 sing ilang ora nglaporake masalah menyang lemah


    Pilot tuku tur Cincin Emas.

    Pesawat kasebut wis dicopot.

    ngguyu
  30. parkello
    parkello 9 april 2019 23:21
    +1
    ha-a .. wah, saiki wis cetha kok Amerika wiwit nyorong wesi menyang Romania lan Yunani. supaya padha mabur ing wong.
  31. Marconi41
    Marconi41 9 april 2019 23:27
    0
    Aku ora ngerti apa-apa. Kepiye carane komunikasi karo pesawat ora ditetepake?! Mungkin pilot bakal nerangake.
  32. Paul Bayan
    Paul Bayan 9 april 2019 23:31
    +1
    Utawa mungkin sejarah mbaleni dhewe. We are once Mig padha kaya wong serius bali f35)
  33. Lara Croft
    Lara Croft 9 april 2019 23:32
    0
    Miturut data paling anyar, pesawat kasebut bisa nabrak segara udakara 135 km sisih wétan pangkalan udara Aomori - antarane pulo Jepang Honshu lan Hokkaido.

    Aku mabur menyang DPRK menyang Eun, aja menyang peramal ...
  34. Jahat 55
    Jahat 55 10 april 2019 02:16
    0
    Satus lemon "ijo" menyang ngisor segara .. Iki minangka fixies Rusia nyiapake nyerah Jepang liyane.
  35. Sedoy
    Sedoy 10 april 2019 09:55
    0
    Stop Putin!
  36. Romka47
    Romka47 10 april 2019 11:36
    0
    Aku pengin, ngimpi lan ngimpi yen pilot Jepang iki dadi pembelot, lan nyatane dheweke tekan dalan ing F35 iki kanggo kita.
  37. a.hamster55
    a.hamster55 10 april 2019 17:13
    0
    Kaping pisanan aku ora ngerti, kanggo UFO, kanggo F35 ...