Review militèr

Pakar kasebut nyebutake kapal selam Rusia sing ora duwe kemampuan ing Arktik

385
Senadyan kasunyatan manawa Arktik Rusia minangka salah sawijining wilayah sing paling dilindhungi ing Rusia, pasukan kapal selam ing sisih lor. armada sing bener ora kompeten, ngandika ahli militèr Rusia Maxim Klimov ing artikel kanggo "koran mandiri".


Pakar kasebut nyebutake kapal selam Rusia sing ora duwe kemampuan ing Arktik


Miturut Klimov, armada Rusia ing kahanan Arktik melu "kebugaran", amarga ing kahanan es ing Arktik durung nembak siji torpedo kanthi sistem homing diuripake lan nganti pungkasan ora ana Fisikawan. -1 torpedo saged andal nuntun ing kahanan kuwi.

Эксперт заявил, что о возможностях подводной компоненты в ледовых условиях можно только догадываться, в то время как "вероятный противник" проводит регулярные тренировки и учения, получая опыт применения gaman ing kahanan iklim sing angel. Kurangé tembak saka kapal selam Rusia nuduhake yen ora ana pendanaan kanggo aktivitas kasebut, lan alasan kapindho yaiku "wedi kanggo mbukak masalah akut saka armada."

Nalika mungsuh potensial nindakake latihan tempur sing angel, sabisa-bisa kanggo kahanan nyata, sisih Rusia mung melu "kebugaran Arktik." Akibaté, kita entuk kahanan sing saiki pasukan kapal selam Angkatan Laut Rusia ing kahanan es bener-bener ora bisa perang.


- ngandika Klimov.

Sadurunge, Klimov ngaku yen Angkatan Laut Rusia ora duwe sarana modern kanggo ndeteksi kapal selam militer Amerika sing kurang swara. Sadurunge, dheweke nglaporake manawa Kaliber lan Onyx ora ana gunane, lan Poseidon diakoni minangka mbebayani kanggo Rusia dhewe, nalika Amerika Serikat wis nemokake cara kanggo netralake drone nuklir.
385 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 10 april 2019 09:40
    +9
    Iki "ahli" kanggo barmaley ing Suriah. Dheweke bakal ngandhani babagan Kaliber.
    1. Kochegarkin
      Kochegarkin 10 april 2019 09:49
      + 20
      Kutipan: Andrey Chistyakov
      Iki "ahli" kanggo barmaley ing Suriah

      ora ... dheweke ing Amerika Serikat ..... dheweke mesthi didol kanopi emas ing kana, amarga dheweke ngandhani pidato "manis" kanggo kabeh umat manungsa - balapan ambruk, kabeh ilang, ora ana apa-apa lan kabeh. cepet putus, mati... fuh... koyo ngene :))
      nanging akeh, Aku wong mikir sing sapa bisa nulis ing rags, lan sapa bisa nelpon piyambak "ahli", malah topik, kaya ing kabeh partai demokratis, uga kudu sembarang, pitakonan kanggo maca, iku malah worth maca pers. kanthi irah-irahan "NEZAVIMAYA Gazette", saka sapa? saka apa? padha "merdika"? lan yen sing maca menehi jawaban - ayo maca :)))

      Akeh Experts pegatan, malah karo memori ala, yen aku ora salah, nanging aku bisa, banjur mung saiki, kaya ing musim gugur taun kepungkur, utawa ing spring, aku ora ngelingi apa padha. ditembak, nanging ditembak ... mula dheweke bisa nguwuh babagan iki - panyebaran ora bisa diluncurake roket lan ekologi bakal rusak ....

      kaya ngene iki...
      1. Spartanez300
        Spartanez300 10 april 2019 10:07
        +1
        Kanggo ngganti, ngirim pakar iki kanggo otonomi kanggo sawetara sasi supaya bisa nindakake "fitness" ana, pakar sofa.
        Nyopir "ahli" kuwi saka koran nganggo sapu reged, supaya padha ngawula ing sisih kulon.
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 11:46
          +5
          Dadi dheweke ana ing wilayah otonomi luwih saka sepisan, mung ora ing Armada Lor, nanging ing Armada Pasifik. Ora ana es ing kana, nanging Yankees luwih agresif tinimbang ing Arktik.
          1. Spartanez300
            Spartanez300 10 april 2019 12:05
            + 16
            Maxim Klimov, uga dikenal ing forum khusus minangka pangguna mina, wis suwe dikenal amarga presentasi fakta sing ora sopan lan penilaian sing emosional, nanging asring salah babagan parameter teknis lan kemampuan akeh sistem Angkatan Laut Rusia, Angkatan Laut AS. lan armada kakuwasan maritim liyane.
            Utamane, sawetara perselisihan umum sing ditindakake kanthi partisipasi ilmuwan Rusia sing kondhang ing hydroacoustics, sedulur Valentin lan Viktor Leksins, kanthi jelas nuduhake yen kompetensi Klimov adoh banget saka masalah hidroakustik modern lan masalah rudal balistik. kapal selam lan siji liyane penting. Informasi babagan profil akustik lan komponen liyane saka konsep "siluman" kanggo kapal selam nuklir diklasifikasikake minangka "rahasia paling dhuwur". Mulane, wacana Klimov sing dikutip bisa dianggep minangka goroh sing disengaja, utawa minangka pambocoran dening "perwira kapal selam saka Severomorsk", uga Klimov dhewe, babagan rahasia negara - kanthi kabeh akibat kanggo para terdakwa ing kasus iki. . Amarga "petugas kapal selam saka Severomorsk", nyimpulake babagan rahasia kapal selam domestik sing ora cukup, kudu nglaporake babagan perintah kasebut, lan ora nuduhake informasi paling rahasia karo sing teka-transverse.
            1. Andrey Chistyakov
              Andrey Chistyakov 10 april 2019 12:11
              +1
              Kutipan: Spartanez300
              Maxim Klimov, uga dikenal ing forum khusus minangka pangguna mina, wis suwe dikenal amarga presentasi fakta sing ora sopan lan penilaian sing emosional, nanging asring salah babagan parameter teknis lan kemampuan akeh sistem Angkatan Laut Rusia, Angkatan Laut AS. lan armada kakuwasan maritim liyane.
              Utamane, sawetara perselisihan umum sing ditindakake kanthi partisipasi ilmuwan Rusia sing kondhang ing hydroacoustics, sedulur Valentin lan Viktor Leksins, kanthi jelas nuduhake yen kompetensi Klimov adoh banget saka masalah hidroakustik modern lan masalah rudal balistik. kapal selam lan siji liyane penting. Informasi babagan profil akustik lan komponen liyane saka konsep "siluman" kanggo kapal selam nuklir diklasifikasikake minangka "rahasia paling dhuwur". Mulane, wacana Klimov sing dikutip bisa dianggep minangka goroh sing disengaja, utawa minangka pambocoran dening "perwira kapal selam saka Severomorsk", uga Klimov dhewe, babagan rahasia negara - kanthi kabeh akibat kanggo para terdakwa ing kasus iki. . Amarga "petugas kapal selam saka Severomorsk", nyimpulake babagan rahasia kapal selam domestik sing ora cukup, kudu nglaporake babagan perintah kasebut, lan ora nuduhake informasi paling rahasia karo sing teka-transverse.

              Ya, kabeh wis jelas karo dheweke. Dheweke entuk akeh perhatian ing kene. Ayo dheweke nulis apa wae sing dikarepake.
              1. Fizik M
                Fizik M 10 april 2019 18:57
                -12
                Kutipan: Andrey Chistyakov
                Ya, kabeh wis jelas karo dheweke

                kabeh wis jelas karo kowe
                sembarang KACU siap nyeret ing tutuk
                mung bocah cilik
            2. Charik
              Charik 10 april 2019 12:31
              0
              Ing St. Petersburg, sawijining perwira kerja ing resepsi perwira angkatan laut, nulis apa kekurangan lan kekurangan ing pengadilan - dheweke dipecat, sing pelaut pengin ditinggal tanpa kerja? Dadi dheweke bakal ngomong babagan kekurangan ing 'pawon'.
              1. sugeng
                sugeng 10 april 2019 14:24
                +1
                Quote: Charik
                Ing St. Petersburg, sawijining perwira kerja ing resepsi angkatan laut

                OBS?!
                1. Charik
                  Charik 10 april 2019 18:18
                  +1
                  Aku ora ngerti ABS aku ngerti
                  1. sugeng
                    sugeng 10 april 2019 18:34
                    -3
                    "Sawijining wong wadon ngandika."
                    Dadi sampeyan wong Rusia?
                    1. Charik
                      Charik 16 april 2019 17:13
                      0
                      bener, aku luwih seneng info saka BBC (mbah-mbah-mbah) ngguyu
                2. Charik
                  Charik 16 april 2019 17:29
                  0
                  Ora - layang saka klompok dhukungan ing Internet diterbitake lan panjaluk utawa banding saka para veteran Angkatan Laut
              2. evgeny68
                evgeny68 11 april 2019 16:46
                +1
                Apa pejabat, miturut apa pengadilan, apa shortcomings, ngendi INFA. Cukup omong kosong.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. Charik
                  Charik 16 april 2019 17:23
                  0
                  sampeyan duwe chatterbox hanging antarane sikil, ngerti? lan aku malah ora bakal mbuktekaken lan gawe uwong yakin, ana wong sing ngerti lan mbantu wong defend kasus ing pengadilan, iku cukup.
                  1. evgeny68
                    evgeny68 17 april 2019 19:40
                    0
                    Fakta ngendi, idler. Kesel karo wong-wong sing ngomong iki, yen sampeyan takon apa-apa, nyatane, dheweke dadi ora sopan.
                3. Charik
                  Charik 7 Mei 2019 09:07
                  0
                  lan kene sampeyan, maca nuka-naka-https://topwar.ru/157559-apkr-severodvinsk-proekt-885-jasen-sdan-vmf-s-kriticheskimi-dlja-ego-boesposobnosti-nedodelkami-protivotorpednoj-zaschity- podlodok-vmf-rf-net.html
            3. sugeng
              sugeng 10 april 2019 14:23
              -4
              Kutipan: Spartanez300
              Maxim Klimov, uga dikenal ing forum khusus minangka

              Iku cukup saka Belgorod.
              Liyane ora bisa dibahas.
              1. Kochegarkin
                Kochegarkin 15 april 2019 14:34
                -1
                lan kenapa Belgorod ora nyenengake sampeyan ??????
                1. Charik
                  Charik 6 Mei 2019 09:04
                  0
                  mbokmenawa amarga saka topeng
            4. timokhin-aa
              timokhin-aa 10 april 2019 14:33
              0
              Utamane, sawetara perselisihan umum sing ditindakake kanthi partisipasi ilmuwan Rusia sing kondhang ing hydroacoustics, sedulur Valentin lan Viktor Leksin, kanthi jelas nuduhake yen kompetensi Klimov adoh banget saka masalah hidroakustik modern lan masalah rudal balistik. kapal selam.


              Apa sampeyan bisa menehi penilaian Klimov dening Leksin dhewe?
            5. Nehist
              Nehist 10 april 2019 18:55
              -2
              Apa sampeyan ngerti apa bedane ilmuwan hidroakustik lan praktisi? Dadi iki nyatane manawa akeh ilmuwan lan pangembang iki ora tau nggunakake panemune ing kahanan nyata, ora kaya Klimov sing padha.
            6. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 18:56
              -3
              Lexins kejiret ing LIE, lan iki sumber banget bosok, nanging miturut FAN:
              https://riafan.ru/1120918-ostrye-problemnye-voprosy-oboronosposobnosti-strany-stavit-v-smi-neobkhodimo
              diterbitake sawise:
              Dabizh kanggo Evgeny Igorevich Fwd: Kanggo Evgeny Lvovich Zubarev saka Maxim Alexandrovich Klimov
              Ing ngisor iki ana salinan layang menyang editor manajer sampeyan, Monsieur Tukmakov.
              FAN ana ing edisi Moskow, langsung sawise "artikel" - sampeyan bisa takon Tukmakov kanggo rekaman audio obrolan (Aku mikir yen bakal populer banget ing jaringan nalika diterbitake;)).
              Sa adoh aku ngerti, obrolan waras karo wartawan iki ZD (Tukmakov, yaiku, sawise kang "misuwur" "Arakcheev kudu njagong!" (Lan cowardly nimpa kiriman ing topik iki dening wong)) mokal lan kesel.
              Amarga kasunyatan manawa sawetara acara angel bakal ditindakake ing mangsa ngarep lan ora tanpa partisipasi, yen jawabanku ora diterbitake ing situs web FAN ("masyarakat" - ing ngendi Tukmakov "v..er" dicithak ing sandi. alamat) sak dina apa dina iki, luwih (wis sesuk) acara bakal tindakake "siklogram wis ngrancang".
              Secara pribadi, aku saiki ora peduli apa jawabanku bakal diterbitake ing FAN utawa ora. Menapa malih, Monsieur Tukmakov nindakaken kula kanthi "vyser" iki (kanthi cara bodho lan idiotically jawaban kanggo artikelku digawe), lan aku bakal nggunakake maksimal (ora, ora "sah" - ana sing luwih menarik. pilihan).
              Ing abang ing kahanan iki, mung FAN.
              Aku ora setuju karo agensi sampeyan ing kabeh, nanging ing Suriah lan ing Donbas sampeyan (sampeyan) nindakake perkara sing apik lan perlu, lan sayang yen "langkah pembalasan" sing direncanakake bakal digunakake dening media pseudo-liberal. kanggo ngrusak karya FAN iki.
              Opsi sing cukup kanggo ngrampungake kahanan iki diusulake dening aku (langsung - ing agensi - mbusak publikasi saka situs kasebut ("jawaban Tukmakov" - ndeleng ing rekaman audio - "wahyu" iki bakal dadi menarik banget kanggo ngrungokake "pemirsa" ;)) utawa publikasi jawabanku), ing jawaban - "kasepen". Jujur, aku umume mangu-mangu babagan kecukupan Monsieur Tukmakov (uga, ing komentar dheweke nulis yen "ing urip dheweke duwe" orientasi sing salah "- mungkin iki uga kudu dituduhake ing jawabanku ?, dheweke aktif nggunakake komentar palsu (maneh) , paling kamungkinan ditulis dhewe)).
              Saiki aku sibuk banget, aku ora bisa nerangake luwih rinci (utawa drive munggah kanggo obrolan), lan kesempatan ora bakal luwih awal tinimbang ing sawetara dina.
              Nanging dina iki - aku duwe syarat sing ketat kanggo kemungkinan "obrolan sabanjure" sing cukup lan cukup - publikasi jawabanku ing situs web FAN sesuai karo Hukum Federal ing Media.
              Sabanjure - Aku siap ngomong. Siji-sijine titik yaiku Monsieur Tukmakov mlaku-mlaku "ing dalan seksual pejalan kaki", njupuk menyang akun apa aku maca ing wong lan ngandika (lan utamané sawise kang "Arakcheev kudu njagong!") Aku ora nganggep wong wartawan.

              Sincerely, Klimov Maxim Alexandrovich

              Dilampirake sawetara artikel sing ana gandhengane.
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 11 april 2019 17:07
                -1
                Utawa bisa uga Klimov nulis bebener, amarga nganti saiki ora ana sing nggawa bantahan. Mung serangan murah ing penulis lan iku.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
          4. Komentar wis dibusak.
            1. timokhin-aa
              timokhin-aa 10 april 2019 14:35
              -4
              Iki minangka kutipan saka forum sawetara wong lanang sing edan, sing banjur nulis ana babagan tekane kabeh Dewa, lsp.
              Ditch, ing cendhak.
              1. Sarmat Sanych
                Sarmat Sanych 10 april 2019 15:02
                +2
                Apa "kutipan", apa "invasi"?)) Timokhin, oversleep lan aja ngremehake dhewe.
                PS Dear VO, akeh wong sing wis maca sampeyan nganti pirang-pirang taun, utamane kanggo obyektivitas lan kewarasan. Panjaluk umum: ora pantes nerbitake jester Maximka Klimov ing kene, dheweke mung ngguyu.
                1. Fizik M
                  Fizik M 10 april 2019 19:00
                  -6
                  Quote: Sarmat Sanych
                  Apa "kutipan", apa "invasi"?)) Timokhin, oversleep lan aja ngremehake dhewe.
                  PS Dear VO, akeh wong sing wis maca sampeyan nganti pirang-pirang taun, utamane kanggo obyektivitas lan kewarasan. Panjaluk umum: ora pantes nerbitake jester Maximka Klimov ing kene, dheweke mung ngguyu.

                  monsieur kutipan iki saka Sumber pancen DISHED
                  nanging sampeyan katon seneng banget;)
                  Nanging, BADUT lan JOKE PEAS Sarmat Sanych duwe papan ing pendhapa No. 6 bebarengan karo Dolgushin.
            2. gogi
              gogi 10 april 2019 14:52
              +2
              Inggih, apa sampeyan bisa ngomong babagan prau serbaguna. Pira sing ana kanggo saben operator rudal ing layanan? Pira torpedo homing sing digawa ing SM? Lan sing paling penting, kaping pirang-pirang saben taun nindakake latihan. Lan sing paling penting, piring komparatif kanggo torpedo lan kita, sing ana ing SM. Supaya saben wong bisa seneng nomer. Aku bakal ngenteni informasi luwih lengkap saka sampeyan. Aku katon liwat Internet sethitik ing wektu luang lan temen maujud - Gusti Allah ngalang-alangi .... Ora ana sing bisa dijawab ...
              1. Sarmat Sanych
                Sarmat Sanych 10 april 2019 15:23
                +6
                Dear Gogia, sing ujar manawa ana wong sing ngirim "tablet" ing kene kanggo sampeyan?)) Apa ana wong sing duwe utang? Lan aja kesusu banget "browsing Internet", sampeyan bisa nemokake apa wae ing kana - saka mupangat terapi urin nganti bukti teori Bumi datar.
                Inggih, babagan karya kendaraan multi-tujuan ing Arktik - unsur kita - iku ora worth ngomong bab, sawetara kasur langgeng macet ing es kenthel saka setengah meter iku worth soko. Inggih punika dudu RUSIA sing break siji lan setengah.
                Umumé, ora ana siji kapal selam nuklir Barat sing bisa tahan salvo luwih saka 3 SLBM, sing belang-kuping durung ngalami luwih saka seprapat abad ing "Ogayki", ing katelu ana deformasi awak lan urgently (yen sampeyan duwe wektu) kanggo dock. A fitur desain plus padha siji-hulled, kaya Prancis karo Britons, ora ana strategi bakal bisa njupuk malah waktu seprapat amunisi, lan kita nindakake kabeh 2. Mulane, kasur Inggris wis teka-teki liwat masalah kanggo. sawetara taun (utamané sawise Trident kasil ing 16), "Columbia" wis wicaksana, ana, karo pamindahan malah luwih, padha rencana ora 2015 nanging 24 SLBM, padha ngalih menyang kampanye lambung siji lan setengah. Bakal rauh ngerti yen pesawat multi-tujuan uga kudu digawe siji lan setengah lambung, sawise mangsa pungkasan, loro Impruvd lan Sea Wolf macet ing es cedhak Alaska nalika latihan serangan rudal, lan kucing nangis. es - kurang saka setengah meter). Gambar epik: Elk lan Wolf lungguh, tim nglereni nganggo gergaji, lan kita ngirim tanggal 16, dheweke ngubengi dheweke, njupuk kabeh sing dibutuhake (bisa uga dheweke ngirim wong ing banyu), nuduhake driji tengah menyang amers lan mabur adoh - karusakan latihan.
                1. Fizik M
                  Fizik M 10 april 2019 19:03
                  -9
                  Quote: Sarmat Sanych
                  banjur ujar manawa ana wong sing bakal menehi "tablet" ing kene kanggo sampeyan?))

                  piring wis glethakaken metu - dening ME
                  lan sampeyan ngapusi
                  Quote: Sarmat Sanych
                  Inggih, babagan karya kendaraan multi-tujuan ing Arktik - unsur kita

                  Sayange, iki minangka unsur, lan ing kono kita tansah "nyekel"
                  Quote: Sarmat Sanych
                  sawetara kasur langgeng macet ing es kenthel saka setengah meter worth soko.

                  mesthi, iki Clinic
                  YOU karo "iki" - kanggo Aibolit
                  Quote: Sarmat Sanych
                  Gambar epik: Elk lan Wolf lungguh, tim ngethok nganggo gergaji,

                  aja ngrusak trampolin
                  1. Sarmat Sanych
                    Sarmat Sanych 23 Mei 2019 22:37
                    +1
                    Aku ana ing perjalanan bisnis, mula aku nanggepi release sampeyan kanthi wektu tundha. Mungkasi nulis omong kosong, sampeyan ora percaya dhewe. Lan unsur kasebut, ing rasa lara pati, ora nyusup ing sisih kidul Norwegia, yen ora bakal kaya Achtung anyar.ngguyu:

                    Ing latihan angkatan laut NATO anyar, fregat Norwegia Helge Ingstad tabrakan karo tanker sing nggawa bahan bakar kanggo helikopter militer, lan saiki ana perjuangan kanggo nylametake kapal perang, sing rusak banget lan njupuk banyu outboard sing akeh banget. Gambar kanggo Angkatan Laut Norwegia iku arang banget unflattering: alam saka karusakan ing fregat (bolongan ragged gedhe ngisor waterline) tabet menawa kru kapal ora bisa ngrampungake karo maneuver misahake kapal standar lan diijini jalaran catastrophic nalika operasi ing a kahanan normal. Sing kanthi cara iki cukup khas kanggo kapal Angkatan Laut NATO, sing ajeg kelangan orientasi spasial lan nemokake awake dhewe ing dalan tanker lan kapal kontainer. Acara liyane dikembangake luwih nggumunake, para penyelamat langsung ngungsi kabeh kru saka fregat - 137 wong, yaiku. padha mbusak persis wong sing ngerti unit pertempuran iki paling apik, dilatih ing perang kanggo survivability lan mung kapekso kanggo njupuk bagéyan ing tugas. Kaputusan gupuh iki, dijupuk dening printah, cetha amarga wedi tanggung jawab kanggo bisa mundhut nyawa, luwih rumit kahanan saka kapal sink. Kajaba iku, dheweke wiwit nyurung kapal tunda, ngarep-arep supaya bisa nyedhaki pesisir - minangka asil, fregat meh capsized. Kangge, puluhan ewu liter bahan bakar jet tumpah saka tanker menyang segara, sing kanggo wong Eropa sing sensitif banget marang masalah lingkungan malah luwih elek tinimbang kacilakan kapal kasebut. Aku bakal nambahake yen kapal loro kasebut nindakake tugas minangka bagean saka latihan NATO "The Common Trident-2018", saengga latihan kasebut rampung kanthi cathetan sing padha karo sing diwiwiti. Kaya sing sampeyan ngerteni, pambukaan Trident sing ora direncanakake yaiku badai Atlantik sing nyebarake unit amfibi Angkatan Laut AS ing segara, minangka asil mung siji kapal pendarat kelas samudra saka telung sing kasedhiya bisa tekan situs pendaratan ing Norwegia. Loro sing isih ana, sawise nampa karusakan sing ora cocog karo operasi luwih lanjut, ngungsi ing plabuhan Reykjavik. Mangkono, sing paling penting kanggo latihan kasebut - serangan amfibi AS skala gedhe ing Eropa, sing dirancang kanggo medeni Rusia, gagal banget. "Single Trident" iku sabenere naval, latihan landing, lan yen padha gagal ing lapangan utama, iku kabeh liyane mung ora count. Menapa malih, iki "kabeh liyane" punika bilai saka fregat Norwegia Newest worth bab $1 milyar. Kapal kasebut, yen ora klelep, kudu dibuwang, amarga pemugaran ing ujung Eropa liyane (ing Italia, sing dibangun) bakal larang regane. Ora nggumunake yen nglawan latar mburi bencana kasebut, propaganda bravura, saka ngendi ing wiwitan latihan secara harfiah digadahi kuping - babagan carane NATO bakal nuduhake "ibu kuzkin" menyang Rusia, wis ilang saiki. Kegagalan tumindak intimidasi kasebut katon banget, mula panitiane luwih seneng meneng wae supaya ora nandhang kawirangan sing luwih gedhe. Aku mikir yen ing NATO, minangka akibat saka "latihan" sing gagal iki, "debriefing" utama bakal diatur, mesthine bintang-bintang gedhe kanthi garis-garis bakal nyuwek saka wong.
                    ARTIKA DUNIA IKU TANAH LAN PRODUKSI KITA, LAIN-LAIN NANG LUAR IKU SEPETAN POT-bellied. Dadi, kita duwe 95% pemecah es ing planet lan kabeh 100% pangkalan militer Arktik ing donya yaiku Rusia. Kasur tutup bisa katon ing Arktik Donya ing gambar, utamané wiwit saiki PBB wis resmi diutus Lomonosov Ridge lan Mendeleev Rise kanggo Rusia, lan ana lenga lan gas kita worth puluhan triliun dolar.
                2. timokhin-aa
                  timokhin-aa 11 april 2019 12:57
                  -3
                  Bakal rauh ngerti yen pesawat multi-tujuan uga kudu digawe siji lan setengah lambung, sawise mangsa pungkasan, loro Impruvd lan Sea Wolf macet ing es cedhak Alaska nalika latihan serangan rudal, lan kucing nangis. es - kurang saka setengah meter).


                  Lan apa, malah nyebul ballast ora mbantu, ta? Dadi ewonan ton baja lan digantung ing celah es, ta?

                  Sepira sampeyan bisa ngunyah sampah iki, aku ora bakal ngerti. Yen mung dibukak buku pelajaran fisika kanggo kelas 9.
                  1. Sarmat Sanych
                    Sarmat Sanych 23 Mei 2019 22:38
                    +1
                    Waca ing ndhuwur lan dasi karo nangis hurdy-gurdy sing bola-bali
        2. Komentar wis dibusak.
          1. timokhin-aa
            timokhin-aa 10 april 2019 14:34
            -7
            Babagan nglengkapi kapal selam diesel karo reaktor nuklir - Aku uga ora bisa nerangake karo dhewe


            Yaiku, kapal selam B-68 proyek 651E sing dilewati sampeyan, ta?
          2. gogi
            gogi 10 april 2019 15:23
            -6
            Sampeyan kudu meneng babagan Poseidon. Lan karo dhuwit iki bisa kanggo mbangun 20 22380. !!!
            1. Vadim237
              Vadim237 10 april 2019 17:47
              +5
              Sampeyan ora ngerti biaya Poseidon - supaya ora la la bab 20 corvettes.
              1. timokhin-aa
                timokhin-aa 11 april 2019 09:51
                0
                Aku ngerti babagan. Nganti saiki, 20 korvet ora bisa dibangun, nanging sawise ngluncurake kabeh operator sing dibangun lan ngemot BC, bakal bisa dibandhingake.
        3. Felix
          Felix 10 april 2019 14:55
          -2
          Kutipan: Spartanez300
          Nyopir "ahli" kasebut saka koran nganggo sapu sing kotor

          Kanggo apa? Dheweke nindakake pakaryan sing apik kanggo negara, dheweke ngyakinake mungsuh babagan kelemahane.
        4. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 18:53
          -3
          Kutipan: Spartanez300
          Kanggo ngganti, ngirim pakar iki kanggo otonomi kanggo sawetara sasi supaya bisa nindakake "fitness" ana, pakar sofa.
          Nyopir "ahli" kuwi saka koran nganggo sapu reged, supaya padha ngawula ing sisih kulon

          Monsieur, apa sampeyan siap nggawa FAKTA njupuk es karo kita? ngenteni?
          utawa sampeyan bakal ngenteni nalika kapal selam Western bakal drown kita kaya anak kucing?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. bobba94
        bobba94 10 april 2019 15:45
        +4
        Pakar militer Maxim Klimov. Aku nelusuri babagan dheweke ing Internet lan ora nemu apa-apa, nanging karyane kanggo Nezavisimaya Gazeta wis nyaranake sawetara analogi. Contone, ahli militèr Alexander Golts. Dheweke lulus saka Fakultas Jurnalisme Universitas Negeri Moskow, banjur ngenteni 16 taun lungguh ing celana ing kantor editorial koran Krasnaya Zvezda, banjur gabung karo kamp liberal, njupuk kursus suwene setahun ing Universitas Stanford, ing ngendi sih-rahmat mudhun. dheweke lan dheweke dadi ahli militer
        1. tukang ngibul
          tukang ngibul 10 april 2019 17:39
          -4
          Hm...
          Sih-rahmat kang kaya mangkono iku ora mung marang Panjenengane.
          Contone, Pak Rogozin.
          A philologist dening pendidikan tanpa wedi mimpin industri angkasa ing Rusia. Lan ora ana apa-apa.
          Ketoke, kahanan iki cocog karo Presiden Federasi Rusia. Mugi-mugi anggenipun ngurmati kanthi tumemen ing sih-rahmat ingkang tumurun dhumateng Bapak Rogozin.
          1. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 19:06
            -4
            Kutipan saka snucerist
            Ketoke, kahanan iki cocog karo Presiden Federasi Rusia. Mugi-mugi anggenipun ngurmati kanthi tumemen ing sih-rahmat ingkang tumurun dhumateng Bapak Rogozin.

            Monsieur artikel bab kasunyatan sing kita ora duwe SHOOTING SINGLE IN ARTIK
            NONE
        2. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:04
          -5
          Kutipan saka bobba94
          Pakar militer Maxim Klimov. Aku nelusuri babagan dheweke ing Internet lan ora nemu apa-apa, nanging karyane kanggo Nezavisimaya Gazeta wis nyaranake sawetara analogi.

          1. Telusuran sing ora apik
          2. ing merdika ora bisa
          3. ing kono akeh wong sing PANTAS
          - ora kaya sampeyan
      4. NF68
        NF68 10 april 2019 17:02
        0
        Kutipan: Kochegarkin
        ora ... dheweke ing AS ..... dheweke mesthi ngedol kanopi emas ing kana, amarga dheweke ngandhani pidato "manis" kanggo kabeh manungsa -


        Ing kana, ing Amerika Serikat, uga, ora kabeh wong naif banget kanggo pracaya marang dongeng pakar iki. Mbuwang zat sing dikawruhi menyang penggemar minangka salah sawijining perkara, lan apa sing kedadeyan pancen beda.
        1. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:04
          -6
          Kutipan: NF68
          Mbuwang zat sing dikawruhi menyang penggemar minangka salah sawijining perkara, lan apa sing kedadeyan pancen beda.

          inti ing kene sampeyan
      5. KabehXVahhaB
        KabehXVahhaB 12 april 2019 07:52
        0
        Kutipan: Kochegarkin
        ora ... dheweke ing AS ..... dheweke mesthi ngedol kanopi emas ing kana, amarga dheweke ngandhani pidato "manis" kanggo kabeh manungsa -

        Dadi dheweke bakal dibayar saka kana!
        Kita duwe perwira kanca sing mbela tanah air ing wates sing adoh lan cedhak, lan ana perwira priyayi kaya Klimov, Skripal utawa Rizun ...
    2. Yrec
      Yrec 10 april 2019 10:18
      +3
      Luwih becik ora ngutip "kutipan" iki ing VO. Tingkat katrampilane cedhak karo 0.
      1. skif8013
        skif8013 10 april 2019 10:30
        +3
        Ora cedhak karo 0, nanging wis suwe dadi minus.
        1. Mbebayani
          Mbebayani 10 april 2019 12:27
          + 10
          ahaha, iku dibom everyone kene sawise artikel iki)) Timokhin, nanging soko kene nyoba kanggo break liwat sinar cahya, nanging ora ana gunane. Paling ora ana komentar sing cukup sing ninggalake "Fisikawan" babagan torpedo kasebut, nanging ora, njerit terus-terusan babagan "ahli" lan liya-liyane. Iki pisanan aku krungu dheweke, saka Timokhin padha aku ngerti yen dheweke dadi komandan ing Armada Pasifik. Yen prakara kasebut ora kaya sing diterangake ing artikel kasebut, banjur tulis ing komentar apa lan kepiye sejatine. Kasunyatane, 90% saka wong-wong sing ora langganan kene siji-sijine kaya jaran Maydan - ora ngerti apa-apa, nanging padha bengok-bengok yen kabeh iku goroh.
          1. Andrey Chistyakov
            Andrey Chistyakov 10 april 2019 12:33
            +2
            Quote: Mbebayani
            ahaha, iku dibom everyone kene sawise artikel iki)) Timokhin, nanging soko kene nyoba kanggo break liwat sinar cahya, nanging ora ana gunane. Paling ora ana komentar sing cukup sing ninggalake "Fisikawan" babagan torpedo kasebut, nanging ora, njerit terus-terusan babagan "ahli" lan liya-liyane. Iki pisanan aku krungu dheweke, saka Timokhin padha aku ngerti yen dheweke dadi komandan ing Armada Pasifik. Yen prakara kasebut ora kaya sing diterangake ing artikel kasebut, banjur tulis ing komentar apa lan kepiye sejatine. Kasunyatane, 90% saka wong-wong sing ora langganan kene siji-sijine kaya jaran Maydan - ora ngerti apa-apa, nanging padha bengok-bengok yen kabeh iku goroh.

            sepisanan. Nulis tembung tanpa guna kanthi bener. Kapindho, babagan "ahli". Yen sampeyan pracaya marang
            banjur sampeyan lan dheweke iku Semono uga Sindhunata.
            1. Mbebayani
              Mbebayani 10 april 2019 13:04
              +5
              pinter banget ngajari wong liya nalika nggawe kesalahan. Ora kapisan lan kaloro, nanging pisanan, lan ora kapindho, nanging kapindho.
              Nanging nyatane - aku ora ngerti penulis, aku percaya situs web VO, lan ora ana komentator sing ngomong apa sing salah lan kepiye kedadeyane.
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 11 april 2019 17:19
                0
                Yen Klimov iki njabat ing Angkatan Laut lan, ing Kajaba iku, ana komandan, iku wis kawruh luwih saka akeh komentator sipil kene. Lan yen dheweke wis pensiun lan pensiun, luwih gampang dheweke bisa ngomong sing bener. Iki minangka wong-wong sing ana ing layanan, dheweke ora bisa ngomong sing bener, amarga kanthi cepet panguwasa bakal ngresiki otak lan iki paling apik.
            2. lophan2006
              lophan2006 10 april 2019 13:53
              0
              Iki jenenge Argumentasi TK. Nuduhake kesalahan ejaan .... Apa sampeyan serius? Banjur aku kudu nulis murid TK) Ana wong nulis marang sampeyan babagan argumen sing dikutip Klimov. Lan sampeyan langsung ngilangi kanthi kategorine tanpa nggawa dhewe. Apa yen nuduhake kesalahan lan dadi kalkun dhewe?) Inggih, nggih ....
            3. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:10
              -2
              Kutipan: Andrey Chistyakov
              sepisanan. Nulis tembung tanpa guna kanthi bener. Kapindho, babagan "ahli". Yen sampeyan pracaya marang
              banjur sampeyan lan dheweke iku Semono uga Sindhunata.

              Andryusha, GET:
              Nganti wektu iki, penembakan sing dibutuhake kanggo iki pancen ora ditindakake.

              https://riafan.ru/1168855-voennyi-ekspert-rasskazal-chemu-nuzhno-obuchat-rossiiskikh-podvodnikov-v-arktike
              Laksamana Muda Dudko
              1. timokhin-aa
                timokhin-aa 11 april 2019 09:47
                0
                Dheweke ora ngerti lan ora pengin ngerti sapa Dudko, lan yen sampeyan ngandhani, mula ora duwe otak sing cukup kanggo ngevaluasi.
                Alah.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. anodomain
            anodomain 10 april 2019 13:01
            +6
            Quote: Mbebayani
            ahaha, iku dibom everyone kene sawise artikel iki)) Timokhin, nanging soko kene nyoba kanggo break liwat sinar cahya, nanging ora ana gunane. Paling ora ana komentar sing cukup sing ninggalake "Fisikawan" babagan torpedo kasebut, nanging ora, njerit terus-terusan babagan "ahli" lan liya-liyane. Iki pisanan aku krungu dheweke, saka Timokhin padha aku ngerti yen dheweke dadi komandan ing Armada Pasifik. Yen prakara kasebut ora kaya sing diterangake ing artikel kasebut, banjur tulis ing komentar apa lan kepiye sejatine. Kasunyatane, 90% saka wong-wong sing ora langganan kene siji-sijine kaya jaran Maydan - ora ngerti apa-apa, nanging padha bengok-bengok yen kabeh iku goroh.

            Dear, informasi nyata babagan panggunaan senjata kasebut bakal diklasifikasikake nganti suwe. Kajaba sampeyan, ora ana sing nguwuh-uwuh, nanging nyoba, sabisane, kanggo nerangake marang sampeyan, yen kancane rada salah. Waca papat pitakonanku ing ngisor iki. hi
            1. Mbebayani
              Mbebayani 10 april 2019 13:09
              -2
              Iku banget menarik kok, banjur, amarga kabeh dadi rahasia karo torpedo iki, ora ana sing ngerti apa-apa, nanging kabeh wong ngerti kabeh babagan status / avant-garde / Poseidon / dagger.
              1. anodomain
                anodomain 10 april 2019 13:16
                +4
                Sampeyan dhewe meh mangsuli pitakon sampeyan kanthi nyebutake jeneng mbukak. Status, avant-garde, lsp. - iki kabeh proyek kanggo saiki, amarga nggunakake pertempuran durung bisa, kabeh jinis support, OPB. Kanthi torpedo, kahanan beda. Aku mbaleni - penambang kita San Sanych bisa menehi ing pasuryan kanggo kuwi muntahake. Aku umume meneng babagan wong lanang saka proyek RTMK, apa sing ditindakake ing Armada Lor. Lan ya, aku ora tau dadi penambang.
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 10 april 2019 14:01
                  +2
                  Kutipan saka anodomene
                  Aku mbaleni - penambang kita San Sanych bisa menehi ing pasuryan kanggo kuwi muntahake.

                  Lan sampeyan pisanan takon San Sanych. Klimov uga dadi penambang.
                  1. anodomain
                    anodomain 11 april 2019 08:41
                    -1
                    Iki sing menarik. Aku wis takon 4 pitakonan. Ayo kula nerangake sethithik - ing pungkasan taun 90-an lan awal taun 2000-an dheweke ora njupuk, amarga ora ana apa-apa. Yen tov. saka wektu-wektu layanan, utawa ing dina iku banjur menyang cadangan - banjur panemu bisa dingerteni, kanggo wektu iku bener. Nanging wektu liyane teka.
                2. Fizik M
                  Fizik M 10 april 2019 19:12
                  -5
                  Kutipan saka anodomene
                  Kanthi torpedo, kahanan beda. Aku mbaleni - penambang kita San Sanych bisa menehi ing pasuryan kanggo kuwi muntahake. Aku umume meneng babagan wong lanang saka proyek RTMK, apa sing ditindakake ing Armada Lor. Lan ya, aku ora tau dadi penambang.

                  dideleng saka "level" YOUR - YOU are a galley "Lariska";)
                  1. anodomain
                    anodomain 11 april 2019 08:38
                    0
                    Kanggo posisiku, aku duwe level normal. Apa KBCH-5 pla cocog karo sampeyan? Sadurunge bubbling ing kabeh arah, ngumpulake kabeh informasi sing kasedhiya.
                    1. Fizik M
                      Fizik M 11 april 2019 14:05
                      0
                      Kutipan saka anodomene
                      Kanggo posisiku, aku duwe level normal. Apa KBCH-5 pla cocog karo sampeyan?


                      Laksamana Lezarev:
                      "Dadaku iki nggawe telung pelayaran keliling donya, nanging dadi dadane tetep".
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:11
              -4
              Kutipan saka anodomene
              informasi nyata babagan nggunakake senjata kuwi bakal diklasifikasikaké kanggo dangu.

              Tuan! Klimov (yaiku aku) minangka salah sawijining wong sing nuntut lan ngembangake metode kasebut
              dadi karo referensi celaka YOUR kanggo pseudo-rahasia - pindhah menyang alas
              1. sugeng
                sugeng 10 april 2019 19:27
                -1
                Kutipan: Fizik M
                Tuan!

                Pratelan sampeyan ing ngisor iki lucu banget.
                Panganggone barang mung dibenerake kanthi syarat panggunaan.
                Napa wedhus butuh akordion tombol?
                1. Fizik M
                  Fizik M 10 april 2019 20:37
                  -2
                  Kutipan saka sogdy
                  Panganggone barang mung dibenerake kanthi syarat panggunaan.
                  Napa wedhus butuh akordion tombol?

                  kanggo YOU ​​"penemuan" iku kapal selam kita pindhah ing es?
                  1. sugeng
                    sugeng 10 april 2019 20:50
                    -1
                    Kutipan: Fizik M
                    kanggo YOU ​​"penemuan" iku kapal selam kita pindhah ing es?

                    Dadi apa? Apa ngganti strategi aplikasi kasebut?
                    1. Fizik M
                      Fizik M 11 april 2019 14:02
                      0
                      Kutipan saka sogdy
                      Dadi apa? Apa ngganti strategi aplikasi kasebut?

                      pisanan kabeh, TACTICS
                      nanging sing kapindho, ya, GANTI
                      1. sugeng
                        sugeng 11 april 2019 14:38
                        0
                        Kutipan: Fizik M
                        pisanan kabeh, TACTICS

                        , _strategi aplikasi_. Tuku buku pelajaran.
                        Taktik nuduhake tumindak langsung. Kanthi strategi sing dipilih kanthi salah, taktik ora bakal disimpen.
                      2. Fizik M
                        Fizik M 11 april 2019 15:03
                        0
                        Kutipan saka sogdy
                        , _strategi aplikasi_. Tuku buku pelajaran.

                        ing cendhak - YOU IN THE GARDEN
                        ANAK lol
          3. lophan2006
            lophan2006 10 april 2019 14:04
            +5
            Ora ana siji! Ora siji argumentasi cukup nglawan! Nanging aku bengok-bengok "dheweke ngomong armada kita diremehake." Sawise kabeh, carane trep kanggo manggon karo pasta ing kuping lan karo saucepan ing sirah. Lan nyatane dheweke nerangake manawa raja ora ana ing endi-endi ditutupi nganggo sandhangan, banjur dadi panik karo umpluk ing tutuk ......
          4. sugeng
            sugeng 10 april 2019 14:32
            -1
            Quote: Mbebayani
            supaya nulis ing komentar apa lan carane tenan.

            https://vpk-news.ru/authors/1048
            https://riafan.ru/1115819-mina-zamedlennogo-deistviya-ili-gorodskie-sumasshedshie-protiv-rossiiskikh-podlodok
            Dadi ora kabeh kita.
            Sekeca.
            1. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:14
              -7
              Kutipan saka sogdy
              Dadi ora kabeh kita.
              Sekeca.

              carane sampeyan Feed?
              Utawa mungkin sampeyan mung seneng "coklat"?
              wangsulanku "mergo wae" "ora weruh"!
              https://riafan.ru/1120918-ostrye-problemnye-voprosy-oboronosposobnosti-strany-stavit-v-smi-neobkhodimo
            2. timokhin-aa
              timokhin-aa 11 april 2019 09:44
              -1
              Artikel ing link gon, malah ana penulis palsu. Postnesnyalsya omong kosong iki miturut jenenge kanggo lay metu.
          5. timokhin-aa
            timokhin-aa 10 april 2019 14:36
            -4
            Kasunyatane, 90% saka wong-wong sing ora langganan kene siji-sijine kaya jaran Maydan - ora ngerti apa-apa, nanging padha bengok-bengok yen kabeh iku goroh.


            Dheweke kaya kita, mung tanpa buntut! HAHAHAHA. Dheweke padha wae, mung wuda!HAHAHAHAHA.

            Mergo iki.
        2. mordvin 3
          mordvin 3 10 april 2019 12:31
          0
          Kutipan saka: skif8013
          Ora cedhak karo 0, nanging wis suwe dadi minus.

          Inggih, aku nambah kene kabeh wektu.
        3. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:07
          -4
          Kutipan saka: skif8013
          Ora cedhak karo 0, nanging wis suwe dadi minus.

          Monsieur plus lan minus lucu sampeyan - kanggo bocah-bocah
          lan sampeyan katon kaya boot lengkap
      2. Servisingener
        Servisingener 10 april 2019 12:15
        +2
        Ing kene dheweke ora mung dikutip, dheweke diterbitake ing kene. Punika artikel sing mentas diterbitake
        "Status" buntu

        https://topwar.ru/155207-statusnyj-tupik.html
        1. sugeng
          sugeng 10 april 2019 14:45
          +1
          Kutipan: Servisinzhener
          https://topwar.ru/155207-statusnyj-tupik.html

          Aku ngelingi "Six Days of the Condor" - kabeh artikel adhedhasar fiksi lan bahan ilmiah populer. Masalah karo nyaring.
          1. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 19:15
            -8
            Kutipan saka sogdy
            Aku ngelingi "Six Days of the Condor" - kabeh artikel adhedhasar fiksi lan bahan ilmiah populer. Masalah karo nyaring.

            Sampeyan duwe masalah karo pikiran!
            1. sugeng
              sugeng 10 april 2019 19:29
              +3
              Kutipan: Fizik M
              Sampeyan duwe masalah karo pikiran!

              Dadi ya, aku ora nglamar. Beda karo kowe.
      3. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:05
        -3
        Kutipan saka Yrec
        Luwih becik ora ngutip "kutipan" iki ing VO. Tingkat katrampilane cedhak karo 0

        pakar iki (tanpa kutipan) duwe sawetara artikel profesional ing kene;)
    3. Nyrobsky
      Nyrobsky 10 april 2019 10:37
      +7
      Kutipan: Andrey Chistyakov
      Iki "ahli" kanggo barmaley ing Suriah. Dheweke bakal ngandhani babagan Kaliber.

      Dheweke mung "ora ngerti" kasunyatan manawa salah sawijining syarat utama sing diajokake dening Amerika Serikat kanggo Rusia bali menyang Prajanjian INF yaiku syarat kanggo numpes Kaliber "ora ana guna". Ayo badut iki "ahli" luwih.
      1. ALEXXX1983
        ALEXXX1983 10 april 2019 12:10
        +1
        Kutipan: Nyrobsky
        salah sawijining syarat utama sing diajokake dening Amerika Serikat kanggo Rusia bali menyang Prajanjian INF yaiku syarat kanggo numpes Kaliber "ora ana guna"

        Shaw?!
        Wiwit nalika 9M729 dadi Kaliber kanggo Iskander-K?
        1. Vadim237
          Vadim237 10 april 2019 13:31
          +1
          Wiwit rudal padha ing kabeh babagan kajaba kanggo sawetara, nanging sampeyan ngerti yen awak lan dawa rudal padha - bebarengan karo panuntun, banjur pluru iki bisa diijolke kanggo siji nguripake.
      2. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:15
        -5
        Kutipan: Nyrobsky
        "ora ana guna" Kaliber. Ayo badut iki "ahli" luwih.

        badut kene YOU
        ndeleng sumber utama
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 10 april 2019 19:36
          +3
          Kutipan: Fizik M
          Kutipan: Nyrobsky
          "ora ana guna" Kaliber. Ayo badut iki "ahli" luwih.

          badut kene YOU
          ndeleng sumber utama

          Klimov, aku ora kenal sampeyan ing dandanan. Entre Panjenengan njupuk Panggonan! Saiki tuduhake petungan sampeyan babagan ora ana gunane Kaliber. Sawise nggunakake pisanan saka Segara Kaspia marang fasilitas barmaley ing Suriah, kasur padha meneng kanggo minggu, digesting carane tambah Kapabilitas Russian suda kapabilitas.
          1. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 20:36
            0
            Kutipan: Nyrobsky
            Saiki tuduhake petungan sampeyan babagan ora ana gunane Kaliber

            pisanan, njupuk alangan kanggo nemokake ngendi aku mestine wrote iki
            1. Nyrobsky
              Nyrobsky 10 april 2019 21:15
              0
              Sadurunge Klimov mbantah manawa Angkatan Laut Rusia ora duwe sarana modern kanggo ndeteksi kapal selam militer Amerika sing bising. Sadurunge, dheweke nglaporake manawa "Kaliber" lan "Onyx" ora ana gunane, lan "Poseidon" diakoni minangka mbebayani kanggo Rusia dhewe, nalika Amerika Serikat wis nemokake cara kanggo netralake drone nuklir.
              Aku ngandelake kasunyatan manawa ing paragraf sing dikutip saka artikel kasebut aku nyorot dhewe kanggo sampeyan kanthi kandel. Apa sing diandelake, aku ora ngerti. Yen sampeyan ora kejawab paragraf iki, waca maneh artikel kasebut. Sadawane dalan karo artikel, sampeyan ora keganggu lan langsung mlumpat saka judhul menyang komentar supaya bisa ngobahake saber sampeyan.
              1. timokhin-aa
                timokhin-aa 11 april 2019 09:39
                0
                Sing lucu, dheweke ora tau ngaku kaya ngono, ngapusi.
                1. Nyrobsky
                  Nyrobsky 11 april 2019 09:57
                  -2
                  Kutipan saka: timokhin-aa
                  Sing lucu, dheweke ora tau ngaku kaya ngono, ngapusi.

                  Ing wektu iki, Comrade. Klimov duwe kesempatan gedhe kanggo rehabilitasi awake dhewe lan nampilake artikel ing situs iki, supaya bisa ngomong, ing wong pisanan, supaya masyarakat duwe kesempatan kanggo ngevaluasi analytics ing sumber asli, lan ora ing retelling gratis saka anonim. pengarang. Ing kasus iki, para pamaca nindakake apa sing kasedhiya kanggo dheweke, yaiku fakta-fakta sing diandharake ing kerangka artikel sing dibahas. Yen dheweke yakin, lan fakta sing diwenehake marang dheweke minangka konkrit sing dikuatake, mula dheweke bakal entuk keuntungan sing pantes. Dadi kita ngenteni hi
                  1. timokhin-aa
                    timokhin-aa 11 april 2019 12:26
                    -3
                    Apa kita wis duwe praduga luput?
                    1. Nyrobsky
                      Nyrobsky 11 april 2019 13:22
                      0
                      Kutipan saka: timokhin-aa
                      Apa kita wis duwe praduga luput?

                      Endi praduga luput? Kabeh diskusi adhedhasar materi sing kasedhiya, diwatesi ing artikel iki. "Kolega" sampeyan mlebu debat ora katon ngyakinake amarga kasunyatane sing ana ing situs kasebut mung ora duwe bahan liya sing ngonfirmasi utawa mbantah kebenerane. Wong-wong wis ngomong - dheweke ora setuju karo dheweke. Saben duwe kapentingan dhewe. Apa sebabe melu regejegan yen ora ana pilihan liyane ing subyek diskusi? Kanthi apa kanggo mbandhingake? Dheweke bakal mbukak artikel kasebut, banjur wong bakal ngapresiasi, yen ora, ora bisa diarani "nyurung wong kosong".
                      1. Fizik M
                        Fizik M 11 april 2019 13:55
                        -1
                        Kutipan: Nyrobsky
                        Wong-wong wis ngomong - dheweke ora setuju karo dheweke. Saben duwe kapentingan dhewe.

                        ngapusi karo
                        ing kene dheweke duwe DROP sing jelas - ing sisih siji (luwih tepat, usahane)
                        kanggo FAKTA liyane;)
                  2. Fizik M
                    Fizik M 11 april 2019 14:01
                    -1
                    Kutipan: Nyrobsky
                    ing kanca Klimov duwe kesempatan gedhe kanggo rehabilitasi

                    Sampeyan ora "ngapusi" apa-apa?
                    "Rehabilitasi" kanggo APA? kanggo "omong kosong kiwa" babagan sing YOU seneng mlumpat?

                    lan sumber utama dumunung - loro ing "Atrina" lan "wani"
                    http://otvaga2004.mybb.ru/viewtopic.php?id=764&p=24#p1148066
                    http://otvaga2004.ru/atrina/atrina-concept/chto-sprosit-u-yasenya/
                    2. Deterrence non-nuklir (rudal jelajah nglawan target lemah).
                    Nganggep kegagalan modernisasi kapal generasi kaping 3, taruhan digawe ing klompok kapal nuklir anyar proyek 885 (M). Iku misale jek dadi "logis" ... sawise kabeh, 885 rudal salvo saka project ngluwihi Amérika "Virginia", lan media Western nguwuh-uwuh babagan "ancaman Rusia anyar." Nanging, ana sawetara rudal ing 885 kanggo nyegah efektif, lan operator kasebut larang banget lan skala cilik. Sing. kamungkinan kanggo nggawe sistem efektif deterrence non-nuklir adhedhasar Project 885M kapal nuklir-powered adoh ngluwihi Kapabilitas ekonomi negara. Kajaba iku, sampeyan uga kudu "tekan" menyang titik salvo roket (urip ing wektu sing padha), lan iki ngendi masalah utama wiwit.


                    http://otvaga2004.mybb.ru/viewtopic.php?id=764&p=32#p1166837
                    http://otvaga2004.ru/armiya-i-vpk/armiya-i-vpk-vzglyad/kto-pobedit-v-podvodnoj-dueli/
    4. Avior
      Avior 10 april 2019 12:08
      0
      Kaliber ora digawe marang barmaley.
      1. Andrey Chistyakov
        Andrey Chistyakov 10 april 2019 12:15
        +1
        Kutipan saka Avior
        Kaliber ora digawe marang barmaley.

        Inggih, inggih. Ora kanggo saben wong individu. Sampeyan ora bakal disimpen.
        1. Avior
          Avior 10 april 2019 13:17
          -3
          ora malah marang saben wong.
          ing Kaliber RL GOS ing tataran terminal, iku normal kanggo njupuk ing hangar barmaley kapisah, nanging luwih angel kanggo njupuk ing mungsuh serius karo perang elektronik lan liyane.
          1. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 11 april 2019 17:36
            -1
            Nanging hangar barmaley luwih murah kanggo ngebom karo Su-24. Panganggone "Kaliber" ing Suriah minangka momen politik, Shougu dhewe ujar manawa iki minangka hadiah ulang tahun Putin. Isih, rada larang kanggo ngrusak gudang karo Kaliber.
    5. Komentar wis dibusak.
      1. Panjenengan
        Panjenengan 10 april 2019 12:44
        -2
        Kemungkinan interception Poseidon ZERO. Yen mung amarga yen kaputusan digawe kanggo nggunakake jinis gegaman, banjur kabeh wis teka tryndets.
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 14:38
          -6
          Pancen bab siji.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 10 april 2019 14:44
            +2
            Ora ana sing nyoba, yen mung amarga ora bisa. Lan ora ana sing ngerti kemampuan teknis. Kabeh mung spekulasi nganti saiki.
            1. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:16
              -4
              Quote: Panjenengan
              lan sing durung nyoba, yen mung kanggo alesan sing ora bisa. Lan ora ana sing ngerti kemampuan teknis. Kabeh mung spekulasi nganti saiki.

              ora smack omong kosong, iku nyengsarakke dheweke ing jaringan plums cukup
              utamané karo bocharov
            2. timokhin-aa
              timokhin-aa 11 april 2019 09:37
              -1
              Padha gampang kanggo ngetung, dening cara. Lan akeh sing wis nglakoni. Nanging wektu iki postingan.
              Mula, mung sampeyan lan wong liya sing bisa nglamun.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 11 april 2019 09:51
                0
                Sampeyan fantasize. Aku ora peduli, amarga piranti iki ora ana lan ora bakal
                1. timokhin-aa
                  timokhin-aa 11 april 2019 12:04
                  -1
                  Nah, yen ora, aku bakal seneng banget. Sayange dhuwite boroske.
                  1. Panjenengan
                    Panjenengan 11 april 2019 13:19
                    0
                    Aku ora mikir bakal boroske. Aja lali yen perjanjian SALT-3 wis rampung lan saben negara, Rusia lan Amerika Serikat, pengin njaluk sawetara kertu trump ing negosiasi ing mangsa ngarep. Kita bakal njaluk supaya Amerika Serikat mbusak pertahanan rudal, ninggalake ing kerangka perjanjian babagan mbatesi pertahanan rudal sing tiwas ing Bose. Ana liyane sing dibutuhake, minangka imbalan kanggo karusakan lan nolak ngasilake inovasi paling anyar
                    1. timokhin-aa
                      timokhin-aa 11 april 2019 13:23
                      0
                      Ya, Amerika ngerti rega produk anyar iki. Dheweke ngerti yen Vanguard iku nyata lan elinga kepiye target nalika isih "4202", dheweke ngerti yen Dagger bisa rampung lan bakal dadi rudal sing apik banget, nanging mung kanggo target stasioner, dheweke ngerti yen Peresvets bakal diobong. metu optik saka satelit, padha ngerti sing Petrel wis tau mabur luwih saka 35 km lan ngerti sing Poseidon game lan sampah sing nuduhke ora ancaman kanggo wong-wong mau.
                      1. Panjenengan
                        Panjenengan 11 april 2019 13:54
                        -1
                        Lan kita duwe soko kanggo goyangake sadurunge irung saka Pintos, lan padha duwe bab sing padha.
                        Amerika duwe - X-51A Waverider - rudal jelajah hipersonik sing dikembangake ing Amerika Serikat.
                        - Falcon HTV-2 (abbr. Kendaraan Uji Hipersonik Inggris) - hulu ledak sing dipandu eksperimen sing dirancang kanggo mabur kanthi kacepetan hipersonik
                        Padha duwe program Advanced Hypersonic Weapon (abbr. AHW, secara harfiah "njanjeni senjata hipersonik", ing sawetara sumber "maju") - pesawat hipersonik dirancang kanggo fly ing atmosfer ing kacepetan hipersonik.
                        Ana liyane.
                        Ing kahanan apa kabeh. Lan jester ngerti dheweke. Nanging tes sukses pisanan ditindakake sepuluh taun sadurunge tes Avangard diwiwiti.
                        Wong Tionghoa ngalami hipersonik ing taun 2014.
                        Umumé, kabeh ora banget rosy.
                      2. timokhin-aa
                        timokhin-aa 11 april 2019 14:05
                        0
                        Ya, Waverider mesthi ora nuduhake sukses. Dheweke ora akeh mabur.

                        Aku mikir "Zircon" kita uga bakal ambruk yen diluncurake kanthi horisontal.
                        Iki prakara angel, hypersound.
                      3. Panjenengan
                        Panjenengan 11 april 2019 14:12
                        0
                        Aku angel ngomong apa-apa. Ana sethitik informasi lan aku ora bisa nelpon dhewe spesialis gedhe.
                      4. Sarmat Sanych
                        Sarmat Sanych 23 Mei 2019 22:53
                        0
                        Wong lanang, lakoni peer, malah CNN nglaporake manawa ing tes pungkasan, Burevestnik mabur pirang-pirang atus kilometer. Aku mbaleni: sampeyan ana ing tataran pisanan - DENIAL. Sabanjure nesu, banjur tawar-menawar, disusul DEPRESSION, lan pungkasane NAMPA, sampeyan duwe akeh acara ing ngarep sampeyan.ngguyu.
      2. BerBer
        BerBer 10 april 2019 12:44
        +3
        Mung kasunyatan manawa artikel saka Nezavisimaya Gazeta nuduhake yen artikel kasebut "mambu".
        1. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:16
          -4
          Kutipan saka Berber
          Mung kasunyatan manawa artikel saka Nezavisimaya Gazeta nuduhake yen artikel kasebut "mambu".

          iku ngandika sing karo mambu rotten YOU
          1. BerBer
            BerBer 11 april 2019 08:36
            0
            Kanggo wong urip ngguyu lara? ngguyu Koran bebas saka sapa? Sapa sing gumantung? Mangga wangsulana pitakonan iki banjur aku bakal nindakake "kuu" kanggo saben artikel lan komentar.
    6. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 18:51
      -2
      Kutipan: Andrey Chistyakov
      Dheweke bakal ngandhani babagan Kaliber.

      Apa sampeyan wis nyoba maca sumber asli?
      Punika ingkang dipunserat dening penulis miturut "Kaliber":
      2. Deterrence non-nuklir (rudal jelajah nglawan target lemah).
      Nganggep kegagalan modernisasi kapal generasi kaping 3, taruhan digawe ing klompok kapal nuklir anyar proyek 885 (M). Iku misale jek dadi "logis" ... sawise kabeh, 885 rudal salvo saka project ngluwihi Amérika "Virginia", lan media Western nguwuh-uwuh babagan "ancaman Rusia anyar." Nanging, ana sawetara rudal ing 885 kanggo nyegah efektif, lan operator kasebut larang banget lan skala cilik. Sing. kamungkinan kanggo nggawe sistem efektif deterrence non-nuklir adhedhasar Project 885M kapal nuklir-powered adoh ngluwihi Kapabilitas ekonomi negara. Kajaba iku, sampeyan uga kudu "tekan" menyang titik salvo roket (urip ing wektu sing padha), lan iki ngendi masalah utama wiwit.

      http://otvaga2004.mybb.ru/viewtopic.php?id=764&p=24#p1148066
  2. Marconi41
    Marconi41 10 april 2019 09:41
    +9
    Ngakak. Ahli pangkat katelu. Yen wong wis ahli ing kabeh, iku ora kompeten.
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:17
      -4
      Kutipan: Marconi41
      Ngakak. Pakar peringkat katelu

      tembung cacadmu sing kliru iku nuduhake yen kowe iku balabol
  3. 1536
    1536 10 april 2019 09:42
    +1
    Wong kita! A talker punika godsend kanggo mata-mata. Iki minangka bebener lawas.
  4. 210okv
    210okv 10 april 2019 09:42
    +3
    Katz nawakake pasrah ... Sing jelas ana masalah. Nanging iki "ahli" apa, apa dheweke kapal selam sing aktif? Saka ngendi dheweke entuk data? Kandhane mbah putri? Apa dheweke lunga menyang segara paling sepisan?
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:34
      +5
      Penulis - cap-3 Klimov njabat ing kapal selam nuklir kanggo 10 taun, dadi komandan warhead-3, banjur makarya ing biro desain kanggo nggawe senjata jero banyu segara (contone, sistem anti-mine).

      Apa, apa, lan ing perang kapal selam, dheweke ngerti, dheweke malah nemokake sukses Los Angeles ing aset nalika njabat ing Armada Pasifik.

      Lha kowe piye?
      1. PalBor
        PalBor 10 april 2019 11:49
        +1
        Iki ora ateges dheweke ora nampa gaji saka dana sing padha sing mbiayai "Independen".
        Pakar yaiku wong sing wis bisa ngyakinake masyarakat yen dheweke lan mung dheweke sing dadi pakar utama ing babagan apa wae. Ing wektu sing padha, iku ora Matter apa dheweke pancene mangertos kang pesenan wis manggoni, sing utama - kapercayan lan peremptoryness.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Servisingener
            Servisingener 10 april 2019 12:17
            +3
            Miturut cara, ya. Pemotongan ana elek. Ing ngisor jam ing verge saka gawe salah.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. sugeng
                sugeng 10 april 2019 15:03
                +1
                Kutipan saka Avior
                - apa wong malah mung nulis sing padha?

                Quote: Sarmat Sanych
                Babagan kapal selam nuklir saka kasur lan pencukur, banjur apa sing kudu diomongake, yen saka 2013 nganti 2018 mung nggawe limang peluncuran Tridents, ing antarane sing ora sukses, siji sing ora sukses, voli teyeng 30-40 taun " Ohayki" koyone ora gawé bisa kanggo sawetara puluh, lan Bukak dipasangake pungkasan ana karo interval PAPAT (!) Jam, "Borey" gampang digawe papat Bukak ing 20 detik. Miturut cara, enem saka 14 "Ohio" ana ing ndandani langgeng lan wis ora ing database kanggo dangu.
                1. Avior
                  Avior 10 april 2019 23:28
                  -2
                  Aku nulis babagan bantahan marang argumen Klimov sing diwenehake ing artikel kasebut (Status buntu).
                  Aku ora weruh dheweke ana. Lan kutipan sing sampeyan sebutake kanthi jelas ora ana hubungane karo diskusi kasebut.
                  1. sugeng
                    sugeng 11 april 2019 06:34
                    -1
                    Kutipan saka Avior
                    Lan kutipan sing sampeyan sebutake kanthi jelas ora ana hubungane karo diskusi kasebut.

                    "Aku puter balik, aku pengin bingung" (c)
          2. Vadim237
            Vadim237 10 april 2019 13:23
            +1
            Ana mung asumsi teknis - lambung paduan titanium, reaktor kanthi sirkuit pendinginan tertutup, sistem kanggo nglawan stasiun akustik lan sistem kanggo nuntun tambang, nyerang torpedo, bisa uga mesin turbojet mini ing sadawane awak - kanggo maneuver sing cetha lan munggah kanthi gedhe. lan ambane medium, warhead gabungan - kanggo macem-macem obyek karusakan.
            1. timokhin-aa
              timokhin-aa 10 april 2019 14:55
              -6
              Sistem bimbingan min.

              Krutyak, Vadim ngguyu
              1. Vadim237
                Vadim237 10 april 2019 17:52
                +1
                Ya, sistem bimbingan tambang, isin yen sampeyan ora ngerti iki - padha pakar kanggo aku, conto tambang.
                "MShM"
                1. timokhin-aa
                  timokhin-aa 10 april 2019 18:42
                  0
                  SSN punika sistem HOOMING, lan iku ora kanggo tambang, nanging kanggo TORPEDO.

                  Oke?

                  Yen kita ngomong babagan torpedo tambang, banjur printah kanggo miwiti torpedo saka wadhah tethered diwenehi dening sistem deteksi akustik.

                  MIN ora duwe sistem panuntun dhumateng. Ojo nyiarake isi utekmu neng internet, monggo iki wis dadi isin.
                  1. Vadim237
                    Vadim237 10 april 2019 22:20
                    0
                    Sampeyan nyopir sampah - pakar, iki minangka tambang torpedo - meh ora ana tambang laut klasik sing isih ana, amarga gaman kasebut ora efektif lan gampang dinetralake, kabeh tambang modern duwe otak - nanging sampeyan ora duwe.
                    1. timokhin-aa
                      timokhin-aa 11 april 2019 09:27
                      -2
                      Yen sampeyan ora dadi bodho, sampeyan bisa ngerti manawa iki minangka kompleks komposit - wadhah kanggo torpedo, jangkar, garis ngisor, torpedo ing wadhah. Dadi, torpedo duwe SSN ing wadhah kasebut. Nanging nguripake sawise miwiti. Lan sadurunge, mung deteksi akustik sing bisa digunakake, amarga ing negara sing diinstal, tambang ora pindhah menyang ngendi wae, lan, kanthi mangkono, ora ngarahake.

                      Torpedo sing dipecat saka wadhah ditargetake lan istilah sing bener yaiku SSN - sistem sing dipandu SELF. Istilah "sistem bimbingan tambang" ora ana ing ngendi wae kajaba ing sirahmu, kaya kabeh sing sampeyan tuangake ing Internet.
                  2. Vadim237
                    Vadim237 10 april 2019 22:26
                    -1
                    Malah RM 2G - 63 taun duwe sistem homing aktif lan sekring akustik non-kontak.
                    1. timokhin-aa
                      timokhin-aa 11 april 2019 09:34
                      -1
                      Lan padha bakal sijine sampeyan ing Poseidon, ing rudders.

                      Sampeyan kudu paling ora maca soko sadurunge nuduhake wangkal. RM-2G nduweni sistem deteksi akustik pasif lan panrima tekanan statis ing "kepala". Dheweke ora katon ing kabeh.

                      Iki carane donya nyata beda saka omong kosong - kabeh iku persis ngelawan babagan carane sampeyan mikir.
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:20
              -4
              Kutipan: Vadim237
              Ana mung asumsi teknis - lambung paduan titanium, reaktor kanthi sirkuit pendinginan tertutup, sistem kanggo nglawan stasiun akustik lan sistem kanggo nuntun tambang, nyerang torpedo, bisa uga mesin turbojet mini ing sadawane awak - kanggo maneuver sing cetha lan munggah kanthi gedhe. lan ambane medium, warhead gabungan - kanggo macem-macem obyek karusakan.

              KOWE lali pendhapa nomer 6 minangka pangembang sampah sampeyan iki;)
              1. Vadim237
                Vadim237 10 april 2019 22:05
                0
                Sampeyan mesthi kelalen amben - nanging paling ngerti nomer kamar.
        2. mordvin 3
          mordvin 3 10 april 2019 13:48
          -1
          Dheweke duwe luwih saka 3 rolas artikel babagan tema laut ing kompleks industri militer, kalebu. lan sing kita rembugan.
        3. sugeng
          sugeng 10 april 2019 14:55
          +1
          Kutipan: PalBor
          Pakar yaiku wong sing wis bisa ngyakinake masyarakat yen dheweke lan mung dheweke sing dadi pakar utama ing babagan apa wae.

          Pakar diakoni (ing pengadilan) minangka wong sing nduweni pendhidhikan sing luwih dhuwur. Ora ana sing dicritakake babagan profil pendidikan.
        4. Olezhek
          Olezhek 10 april 2019 16:17
          -2
          Iki ora ateges dheweke ora nampa gaji saka dana sing padha sing mbiayai "Independen".


          Nuwun sewu, sampeyan ana ing topik? sopo sing mangan neng kono? aran
        5. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:19
          -1
          Kutipan: PalBor
          Iki ora ateges dheweke ora nampa gaji saka dana sing padha sing mbiayai "Independen".

          Aku ora nampa gaji saka "dana tartamtu"
          lan pendanaan NVO luwih saka cair, mula biaya artikel kasebut kira-kira 1200 rubel;)
      2. Vadim237
        Vadim237 10 april 2019 13:05
        -4
        "Penulis - cap-3 Klimov njabat ing kapal selam nuklir kanggo 10 taun, dadi komandan warhead-3" - Iku tetep mung kanggo njlentrehake taun apa iku.
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 14:39
          -3
          90an - 2000an
          1. Vadim237
            Vadim237 10 april 2019 17:55
            +1
            A sumber saestu kuoso saka 90s - kahanan saiki ing Angkatan Laut - apa sampeyan ora seduluré sak jam?
            1. timokhin-aa
              timokhin-aa 10 april 2019 18:43
              -3
              Ya, dheweke ora lunga ing taun 90-an. Banjur dheweke kerja cukup "ing topik".
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:21
              -4
              Kutipan: Vadim237
              A sumber saestu kuoso saka 90s - kahanan saiki ing armada

              AUTHORITATIF
      3. Lan Vasya.
        Lan Vasya. 10 april 2019 13:08
        -2
        timokhin-aa! Sampeyan kudu sumunar kanthi kawruh, lan ora nganggo regalia lan ora nggatekke, jumping jack Klimov (fisika) ... miturut kawruh Klimov nalika ngrembug topik babagan Poseidon, dheweke jelas ora duwe kawruh sing cukup. Lan siji dalan karo liberal nuduhake akeh!
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 14:41
          -4
          Vasya, sapa sing nambani? Ora ono kerjaan?
          ngguyu
          Intine nulis jinis torpedo kapal selam domestik sing dilengkapi Keramika SSN, nalika nampa sinyal akustik sing dibayangke saka bagean jero banyu gunung es, tumindak kaya ngono.

          Bokong pinter.
          1. sugeng
            sugeng 10 april 2019 18:14
            -2
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Intine nulis jinis torpedo kapal selam domestik sing dilengkapi Keramika SSN, nalika nampa sinyal akustik sing dibayangke saka bagean jero banyu gunung es, tumindak kaya ngono.

            Lan kenapa kita tetep penerbangan angkatan laut? Vashcheta, pengebom torpedo.
            Miturut cara, lan ing Armada Pasifik uga.
            Lan ing ... kok CLO Keramik ing kahanan tapel wates? Iku ora nggawe pangertèn ana. Sakabehe.
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Bokong pinter.
            ????
            1. Nehist
              Nehist 10 april 2019 19:20
              -3
              opo? Ing KTOF angkatan laut penerbangan? Nalika sampeyan pungkasan ing Mongokht? Lan iki, minangka basis utama penerbangan angkatan laut KTOF !!! Tembung utama yaiku!!!
              1. sugeng
                sugeng 10 april 2019 19:33
                -2
                Kutipan saka Nehist
                Nalika sampeyan pungkasan ing Mongokht?

                Hmm, mikir. Lokal banget.
                1. Nehist
                  Nehist 10 april 2019 19:39
                  0
                  Apa ana tenan sing mbantah? Apa sampeyan ngerti apa responsif? Nah, saiki ora ana penerbangan laut saka tembung kasebut !!! Ngendi sampeyan nemokake pengebom torpedo?! Iki minangka sorak kutha cilik sampeyan kanggo patriotisme, kasunyatane sedhih banget. Yen sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong, aku bakal seneng krungu saka sampeyan.
                  1. sugeng
                    sugeng 10 april 2019 20:01
                    0
                    Kutipan saka Nehist
                    Apa sampeyan ngerti apa responsif?

                    Wis nindakake iki kanggo 20 taun.
                    Mesthi, aku bisa ngerteni ing ngendi unit kasebut dipindhah, nanging apa gunane? Aku isih ora bakal ngomong. Yen sampeyan banget, banget kasengsem - kanggo weather forecasters. Ora kabeh titik ditransfer menyang mesin otomatis.
                    1. Fizik M
                      Fizik M 10 april 2019 20:32
                      -6
                      Kutipan saka sogdy
                      Wis nindakake iki kanggo 20 taun.

                      sampeyan wis melu verbiage kanggo taun
                      Kutipan saka sogdy
                      Ora kabeh titik ditransfer menyang mesin otomatis.

                      Asya mbukak bantalan Obi...
                      1. sugeng
                        sugeng 10 april 2019 20:42
                        +2
                        Maxim, sampeyan pribadi ora menarik kanggo kula. Sampeyan ora ana hubungane karo pangembangan lan uji coba senjata anyar. Menapa malih, nyoba kanggo nyoba ing lengen klambi jaket kanggo rompi ora comme il faut.
                      2. Fizik M
                        Fizik M 11 april 2019 13:54
                        -2
                        Kutipan saka sogdy
                        Sampeyan ora ana hubungane karo pangembangan lan uji coba senjata anyar

                        lol
                        Monsieur YOU, kaya "panemu" YOUR, floats banget sacoro apik ngguyu
                        ing PUDDLE
                    2. Nehist
                      Nehist 11 april 2019 04:29
                      +2
                      Sampeyan ora bisa ngenteni dhewe ing wayah esuk. Saka pangkalan penerbangan angkatan laut sing sapisan kuat mung ana potongan-potongan. Kabeh sing bisa dibubarake ing taun 1997.
                      1. sugeng
                        sugeng 11 april 2019 06:46
                        -3
                        Kutipan saka Nehist
                        Sampeyan ora bisa ngenteni dhewe ing wayah esuk.

                        matur nuwun. Aku ora stress.
                        Kutipan saka Nehist
                        Kabeh sing bisa dibubarake ing taun 1997.

                        IVATU uga dibubarake - lan ditransfer menyang institusi liyane.
                        Bener, wis suwe ora bisa manggon ing wilayah kasebut. Nanging dheweke isih urip ...
                        Lan ya, para penyelamat ora setuju karo sampeyan. Miturut wong-wong mau, unit kasebut digedhekake lan duwe luwih saka siji zona penyebaran. Delengen Belaya lan Borzi, aku setuju karo dheweke.
                        Ora perlu dirembug maneh.
                      2. Komentar wis dibusak.
                      3. Komentar wis dibusak.
                      4. Nehist
                        Nehist 11 april 2019 13:52
                        0
                        Gg sampeyan nerangake iki kanggo kulawarga lan ora kanggo aku !!! Garnisun ora mung dumadi saka personil militer sing wajib nandhang susah lan rekasa dinas militer kanthi mantep lan wani !!! Aku bakal katon ing sampeyan nalika bojomu, putri utawa putra freezes ... Carane kowe njaluk kabeh karyawan Staff
                      5. sugeng
                        sugeng 11 april 2019 14:13
                        0
                        Kutipan saka Nehist
                        Kepiye sampeyan entuk kabeh karyawan karyawan

                        Kok lucu.
                        Kutipan saka Nehist
                        Aku bakal ndeleng sampeyan nalika garwane, putri utawa putrane beku ..

                        Ana apa masalahe?
                        Lan ya, anggota staf ora nggawe kenalan. Layanan-s.
                      6. Nehist
                        Nehist 11 april 2019 14:28
                        +1
                        Aku wonder carane sampeyan reproduksi? Carane ciliates divisi metode? Apa sampeyan duwe bojo lan ora duwe anak? Ya, ing Arbat VO ana kahanan omah kaca. Aku bakal mbaleni maneh. Sawise pangkalan utama KTOF penerbangan angkatan laut saiki dadi lapangan udara lompat. Nyatane, iki ora babagan apa-apa. MAPL AS ing Segara Okhotsk krasa ing omah tanpa ndhelikake. Dheweke malah lumaku lan, ing sangisore pengawal tapel wates kita, ninggalake wilayah kasebut ing permukaan. banyu. Kocak? Aku ora, nanging iki kasunyatan.
                      7. sugeng
                        sugeng 11 april 2019 14:58
                        0
                        Vashcheta, brigade Siria. Dislokasi - ZabVO. Kesasar.
                        Lan aku duwe putu loro.
                        Kutipan saka Nehist
                        Sawise pangkalan utama KTOF penerbangan angkatan laut saiki dadi lapangan udara lompat.

                        Semono uga kanggo akeh. Kabeh wis tuwa. Kita uga.
                        Dadi ojo nangis, urip bakal tambah apik.
                        Sapa sing kudu disalahake yen KECH sampeyan sial. Lan kita duwe Abel (mahasiswa rong taun, teka minangka letnan, kiwa minangka jurusan) lan Dmitrichenko (Muga-muga, yen dheweke ora mabur, dheweke lunga adoh). Dadi kulawarga bojo-bapak ora cukup.
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 20:34
              -1
              Kutipan saka sogdy
              Vashcheta, pengebom torpedo.

              karo UMGT karo kakebalan gangguan banget kurang?
              karo APR karo resistance gangguan apik nanging "gagal" mudhun?
              Kutipan saka sogdy
              Miturut cara, lan ing Armada Pasifik uga.
              Lan ing ... kok CLO Keramik ing kahanan tapel wates? Iku ora nggawe pangertèn ana. Sakabehe.

              yen sampeyan mikir sampeyan ora bakal nulis BULLSHIT iki
              kanggo referensi - kisaran nyata nalika nggarap "lumbung" - sing Waterfall lan Keramik wis cedhak (amarga alasan sing jelas)
              1. sugeng
                sugeng 11 april 2019 06:58
                0
                Kutipan: Fizik M
                kisaran nyata nalika nggarap "lumbung" - sing Waterfall lan Keramik wis cedhak (amarga alasan sing jelas)

                Sampeyan kaget aku - kanggo apa ??? Alur pikiran? Kanggo ngalahake mungsuh kanthi data sing ora ana gunane?
                Vashcheta, iki minangka cara rekrutmen / "persuasi", lan dudu cara diskusi. Apa sampeyan sektarian? Sampeyan ora bakal seneng karo pilihan kapindho.
                1. Fizik M
                  Fizik M 11 april 2019 13:53
                  -1
                  Kutipan saka sogdy
                  Вы меня изумили - к чему это???

                  к
                  Kutipan saka sogdy
                  Alur pikiran?

                  Panjenengan
                  Sapa sing nulis omong kosong iki?
                  Quote: sogdy Miturut cara, Armada Pasifik uga. Lan ing ... kok CLO Keramik ing kahanan tapel wates? Iku ora nggawe pangertèn ana. Sakabehe.

                  Sampeyan utawa "Lik Frosya"?
                  Kutipan saka sogdy
                  ora cara diskusi. Apa sampeyan sektarian?

                  sektarian ing kene katon kaya YOU
          2. Lan Vasya.
            Lan Vasya. 11 april 2019 12:38
            -5
            timokhin-aa! Aku bakal ngirim sampeyan lan Klimov tong minyak mesiu - bisa uga sampeyan bisa mabur ing banyu ...
        2. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:22
          -1
          Quote: Lan Vasya.
          jumper

          Vasya jumper kene sampeyan
          Quote: Lan Vasya.
          mratelakake panemume Klimov babagan ngrembug topik Poseidon, dheweke ora duwe kawruh sing cukup

          Didelok saka tembung sampeyan, sampeyan pengin sekolah SD :)
          1. Lan Vasya.
            Lan Vasya. 11 april 2019 12:46
            -3
            Klimov! Apa sampeyan bisa menyang nursery?! Ora siji mestekake, teknis wewenang, bantahan ing topik ... Siji pomposity. Sampeyan adoh saka pakar.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. sugeng
        sugeng 10 april 2019 14:52
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Penulis - cap-3 Klimov njabat ing kapal selam nuklir kanggo 10 taun, dadi komandan warhead-3, banjur makarya ing biro desain kanggo nggawe senjata jero banyu segara (contone, sistem anti-mine).

        Konfirmasi?
        Perancang KANKRENA kuwi kandha yen dheweke ora saka tengah-tengahe.
        Ing situs kasebut, subfloat isih ragu yen sing dituduhake kalebu subfloat.
        Ora duwe informasi. Mangkono pendapat ing kabeh dhiskusi.
        1. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:24
          -2
          Kutipan saka sogdy
          Perancang KANKRENA kuwi kandha yen dheweke ora saka tengah-tengahe.

          yyyy
          Kutipan saka sogdy
          Ing podplav situs

          iki ngendi komentarku pengecut? lan siji mantan SPK nyoba "mlumpat" babagan aku?
          mung nasib ala - yen ana perselisihan ing sisih (tanpa nimpa kiriman mungsuh), aku bakal nglebokake "pembalap gerobak" iki lan SPK iki (dheweke pribadi - luwih saka ana alesan)
          Kutipan saka sogdy
          Ora duwe informasi. Mangkono pendapat ing kabeh dhiskusi.

          yen YOU duwe otak sampeyan ora bakal flog omong kosong iki
          1. sugeng
            sugeng 10 april 2019 19:39
            +2
            Kutipan: Fizik M
            yen YOU duwe otak sampeyan ora bakal flog omong kosong iki

            gotong royong. Anggere sampeyan tundhuk kanthi lengkap karo review sing diwenehake marang sampeyan.
            1. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 20:30
              -1
              Kutipan saka sogdy
              Anggere sampeyan rampung

              pikiranmu lemah ;)
              1. sugeng
                sugeng 10 april 2019 20:47
                +1
                Kutipan: Fizik M
                pikiranmu lemah ;)

                matur nuwun. Pendapat sampeyan penting banget kanggo kita.
      6. Marconi41
        Marconi41 11 april 2019 01:41
        0
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Lha kowe piye?

        Aku njabat ana ing Armada Pasifik, lan luwih saka 10 taun.
      7. Marconi41
        Marconi41 11 april 2019 01:58
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        dheweke malah wis nemokake sukses Los Angeles ing aset nalika njabat ing Armada Pasifik.

        WHO? Ing panambang?! Banjur ya, dheweke ahli! Aku njabat luwih saka 10 taun, nanging ora nate nyoba babagan kabeh kapal.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:18
      -2
      Kutipan: 210 okv
      Apa dheweke tau menyang segara?

      ora mung metu, nanging uga "floged" "malaikat" pribadi
    3. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 20:35
      0
      Kutipan: 210 okv
      Cetha yen ana masalah. Nanging apa "ahli" iki minangka kapal selam sing aktif? Saka ngendi dheweke entuk data? Kandhane mbah siji? Apa dheweke lunga menyang laut paling ora sepisan?

      penulis iku salah siji saka sawetara sing nuntut murub kuwi
  5. DenZ
    DenZ 10 april 2019 09:43
    +6
    Mung amarga dheweke ora nindakake tembakan torpedo ing wilayah tartamtu iki, apa disimpulake manawa armada kasebut ora siap tempur? Ya, lan sarana deteksi, kayane ora ilang. Kita duwe "ahli" ing meh kabeh sofa
  6. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 10 april 2019 09:44
    +1
    Ahli mina030 iki ana ing LiveJournal lan kayane dheweke uga ana ing situs kita
  7. Komentar wis dibusak.
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:45
      0
      Lan apa sing salah Klimov?
      1. sugeng
        sugeng 10 april 2019 15:08
        0
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Lan apa sing salah Klimov?

        Ing nggatekke lan misunderstanding topik "ahli". Saka tembung LENGKAP.
        1. Olezhek
          Olezhek 10 april 2019 16:19
          0
          Ing nggatekke lan misunderstanding topik "ahli". Saka tembung LENGKAP.


          Hmm - sampeyan bisa nulis kontra-artikel babagan "Status Dead End"?
          Apa sampeyan duwe "kawruh" saiki?
          Utawa carane?
          1. sugeng
            sugeng 10 april 2019 18:30
            +2
            Kutipan: Olezhek
            Utawa carane?

            Olezhek, sampeyan pinter kita, nerangake kanggo kula, ora cedhak, kok pilihan ekspor ing Lor? Yen cho, "ekspor" kanggo subtropis.
            Apa makna sing didhelikake saka substitusi konsep?
            Apa gunane nggunakake torpedo? Utamane ing 18 km? Apa torpedo digunakake marang kapal sing kapisah? Gedhe? Kanggo opo?! Utawa isih kanggo mungkasi kafilah marang transportasi lan kapal tambahan? Wigati - ora karusakan, nanging mandeg.
            Lan hyperspeed minangka seri sing beda banget. Lan kapal selam butuh wong liya kanggo ngluncurake. Nanging ora dirembug. Lan ora bakal dibahas ing mangsa ngarep.
            1. Olezhek
              Olezhek 10 april 2019 19:15
              -4
              jelaske aku,?
              Apa tegese sing didhelikake?

              Gedhe? Kanggo apa?


              Lan akeh pitakonan liyane.
              Apa sampeyan duwe jawaban?

              Formulasi
              Artistik .bla bla bla... hyperspeed

              ora kasengsem
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 19:28
              -2
              Kutipan saka sogdy
              Olezhek, sampeyan pinter kita, nerangake kanggo kula, ora cedhak, kok pilihan ekspor ing Lor? Yen cho, "ekspor" kanggo subtropis.

              sing. apa sing sampeyan omongake sampeyan ora bisa ngerti ...
              Kutipan saka sogdy
              Apa torpedo digunakake marang kapal sing kapisah? Gedhe? Kanggo opo?! Utawa isih kanggo mungkasi kafilah marang transportasi lan kapal tambahan? Wigati - ora karusakan, nanging mandeg.

              nah iku mung omong kosong
        2. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:26
          -1
          Kutipan saka sogdy
          Ing nggatekke lan misunderstanding topik "ahli". Saka tembung LENGKAP.

          Monsieur kanggo obyek REASONED saged? Aku ragu banget ...
  8. Komentar wis dibusak.
    1. PPD
      PPD 10 april 2019 10:29
      +7
      Lan ing ngendi liya bisa nulis ing forum khusus, ing ngendi para ahli lungguh, dheweke wis dilarang.
      Lan ajining diri ana ing ngisor plinth. Ing Wani, katon nongkrong, padha ngomong hamlo liyane, nanging ora ana cara kanggo mriksa kepinginan. Nada utama artikel kasebut yaiku "kita kabeh bakal mati." Lan cukup suwe.
      Kok dadi misteri. Kaya sing dicritakake ing forum liyane, dhasar tumindake yaiku "Simbah wis tuwa, simbah bosen, mung mikir dheweke mbuwang granat liwat jendela."
      1. sugeng
        sugeng 10 april 2019 15:10
        -1
        Kutipan saka P.P.D.
        Nada utama artikel kasebut yaiku "kita kabeh bakal mati"

        Ya, nanging ora saiki.
      2. Olezhek
        Olezhek 10 april 2019 16:20
        -5
        Lan ing ngendi liya bisa nulis ing forum khusus, ing ngendi para ahli lungguh, dheweke wis dilarang.


        Dadi, sampeyan ahli?
        belay
      3. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:29
        -3
        Kutipan saka P.P.D.
        ngendi ahli lungguh dilarang wis

        link - paling siji ing sandi "parsing" dening SPECIALISTS bisa menehi? Ora!
        nanging aku cukup main "spesialis" iki kanthi pasuryan ing meja (lan materiel)
      4. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:30
        -3
        Kutipan saka P.P.D.
        Kaya sing dicritakake ing forum liyane, dhasar tumindake yaiku "Simbah wis tuwa, simbah bosen, mung mikir dheweke mbuwang granat liwat jendela."

        Mas, aku isih adoh banget karo simbah :)
        lan KOWE koyone dadi pacangan mulya saka "corchin"
  9. Komentar wis dibusak.
  10. sapa tama
    sapa tama 10 april 2019 09:49
    +4
    {Nalika mungsuh potensial nganakake latihan tempur sing angel, sabisane karo kahanan nyata}. Aku isin takon, apa maksude latihan musim gugur ing Norwegia? belay Yèn mangkono, wong-wong Norwegia padha kaget kanggo dangu dening carane kejem prajurit iki najisake wilayahe. opo
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:31
      -1
      Quote: Sapa sing ana
      {Nalika mungsuh potensial nganakake latihan tempur sing angel, sabisane karo kahanan nyata}. Aku isin takon, apa maksude latihan musim gugur ing Norwegia?

      DITULIS ING BASA RUSIA - ICEX
      LAN ora ana sing kaya awake dhewe sing durung tau ditindakake
    2. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:00
      -1
      Ya, kabeh wong nindakake latihan sing cedhak karo latihan tempur sing nyata. Kuzya kita, contone, bubar ilang loro pesawat ing pesisir Suriah, lan ing lingkungan inaction lengkap ing sisih mungsuh. Lan yen Kuzya ora metu saka kono ing wektu, mbokmenawa bakal ilang liyane. Mula, ora ana gunane sampeyan menehi conto babagan piwulange.
  11. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 10 april 2019 09:49
    +1
    Lan Cossack salah ditangani, ana siji ahli MEDOVOR sing bengok-bengok yen jembatan Krimea ora bakal rampung, lan sapa sing bakal dadi ???
    1. SASHA LAWAS
      SASHA LAWAS 10 april 2019 11:05
      +2
      Medovar umume unik!
      1. 210okv
        210okv 10 april 2019 12:35
        +2
        Wong iki kanthi anteng nampa gaji saka anggaran Rusia. Aku ora ngomong babagan hibah asing.. "Yabloko" bosok. Kabeh wong ing kana.
        1. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:31
          -3
          Kutipan: 210 okv
          Wong iki kanthi tenang nampa gaji saka anggaran Rusia, aku ora ngomong babagan hibah asing.. "Yabloko" sing bosok.

          Monsieur, bosok balabol kene YOU
  12. orionvitt
    orionvitt 10 april 2019 09:52
    +3
    Ahli mulya, ngerti kabeh. ngguyu Yen dheweke pancen pinter, kok durung ana ing Amerika? Aku bakal nulis review kanggo Pentagon.
  13. Yeah
    Yeah 10 april 2019 09:53
    +4
    supaya sampeyan bisa setuju kanggo titik sing t50 ora pertempuran-siap ing Eropah lan malah ora bisa njupuk mati, amarga ban wheel digawe kanggo adoh wétan.
    Miturut cara, karya utama kanggo mesthekake kemampuan pertempuran torpedo ing kahanan Arktik USSR wis digawa metu 65 taun kepungkur, wis digawa metu modernisasi jero saka torpedo Italia. Lan wiwit iku syarat iki standar.
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:32
      -4
      Kutipan saka yehat
      Miturut cara, karya utama kanggo mesthekake kemampuan pertempuran torpedo ing kahanan Arktik USSR wis digawa metu 65 taun kepungkur, wis digawa metu modernisasi jero saka torpedo Italia. Lan wiwit iku syarat iki standar.

      Apa sampeyan malah ngerti omong kosong sing sampeyan tulis?
  14. Ham
    Ham 10 april 2019 09:58
    +7
    ".....Nalika mungsuh potensial nindakake latihan tempur sing angel, sing paling cedhak karo kahanan nyata, ..."

    Aku isin takon "ahli" - iki nalika Yankees bodho froze menyang es ?? lan nyoba kanggo dig metu prau !?
    1. Mauritius
      Mauritius 10 april 2019 10:17
      +2
      Kutipan saka HAM
      ".....Nalika mungsuh potensial nindakake latihan tempur sing angel, sing paling cedhak karo kahanan nyata, ..."

      Aku isin takon "ahli" - iki nalika Yankees bodho froze menyang es ?? lan nyoba kanggo dig metu prau !?

      Nah, sampeyan ndeleng, iki pengalaman sing berharga. Pangukuran wis dikembangake, personel wis dilatih, simulasi kahanan kasebut wis ditindakake, lan HZCh liyane. Ya, kajaba kapal selam, sing ora sopan kedutan ing Arktik, dheweke malah pengin nglangi nang endi wae, amarga wedi.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:32
      -3
      Kutipan saka HAM
      yaiku nalika Yankees bodho beku menyang es ?? lan nyoba kanggo ndudhuk metu prau !?

      game iki kanggo wong
      yen YOU sked iku - banjur YOU wong
  15. penasehat level 2
    penasehat level 2 10 april 2019 10:01
    +5
    saiki iki kabeh-rounder, dadi kabeh-mubeng .. carane akeh aku ora seneng jingoistic patriotisme, nanging iki nemen liyane .. dheweke salah siji sengit Rusia utawa mbayar wong salah siji setengah pinter utawa troll .. utawa kabeh sanalika .. ing asas, hamburger ing op, sijine ing kaliber lan kanggo barmaley ing daya dhewe .. supaya wong bengok-bengok ing dalan sing ora fly ..
  16. KCA
    KCA 10 april 2019 10:05
    +2
    Aku pengin nambah, uga, aku uga ahli, SSBN kita umume ora kompeten, amarga R-29 utawa Mace ora tau diluncurake saka TYABch, kepiye? Rampung sloppiness, supaya penulis nuduhake alamat, yen sampeyan kudu nyoba metu
  17. Komentar wis dibusak.
    1. VeteranVSSSR
      VeteranVSSSR 10 april 2019 11:41
      +3
      Pramila punika merdika, awit boten wonten ingkang gumantung kanthi harfiah.
      Wong lanang, mbok menawa ana sing butuh ahli cuaca independen kanggo ,,ora gratis'', iki aku babagan aku. Hee-hee (3 kali)
  18. lophan2006
    lophan2006 10 april 2019 10:09
    +5
    Dadi artikel babagan apa? vyser liyane kanggo telek ing Klimov? Nah, tulisen endi sing salah. Lan kritikus kita mung nulis ulang kutipan saka Klimov lan mung! Lan Urya-patriot karo mie ing kuping lan bengok - "kanggo Kaliber!" wiwit yelling sing paling invincible kita! Tangi! Dheweke nyoba mbukak mripatmu! Lan sampeyan, kaya kuldi blinkered kanggo wortel saka TV, pindhah!
    1. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 10 april 2019 10:31
      -1
      Пытаются открыть глаза, а открывают рот от возмущения. Хотел бы спросить автора, откуда он черпает свои познания. Или ему доступна секретная информация? И вообще ходил ли он хоть раз в море. Ну да, судя по категоричности, да, но не ходил, а плавал.
      1. timokhin-aa
        timokhin-aa 10 april 2019 11:36
        0
        Penulis njabat ing Armada Pasifik, ing kapal selam nuklir, minangka komandan hulu ledak-3.
        1. mikh-korsakov
          mikh-korsakov 10 april 2019 11:48
          +6
          Inggih, aku pracaya wong saka angkatan laut! Pitakonan yaiku apa dheweke ngajokake keputusane menyang pengadilan spesialis, paling ora ing "Koleksi Laut". "Koleksi Laut" pancen diwaca dening wong sing keputusane gumantung, kalebu sing kompeten!
          1. timokhin-aa
            timokhin-aa 10 april 2019 11:51
            -1
            Ya, nganti laporan babagan KUH Perdata. Nanging ana sing rumit.

            Lan ing Koleksi Naval, weker wis muni wiwit awal 2010s, padha Rear Admiral Lutsky, contone.
            Nanging dhawuhe armada ora preduli.
            1. mikh-korsakov
              mikh-korsakov 10 april 2019 12:08
              +3
              Nuwun sewu, kula mboten ngertos sasampunipun bapak seda. Saiki "koleksi Marine" Chipboard utawa ora? Kasunyatane yaiku bapakku minangka kepala departemen ing NTK, lan wiwit cilik aku ngelingi carane dheweke ngomong ing omah babagan diskusi panas babagan topik armada. Lan aku, ing prakara iki, amatir, nanging luwih becik ngerti sudut pandang wong-wong sing mbantah Klimov.
              1. timokhin-aa
                timokhin-aa 10 april 2019 14:42
                +1
                Kabeh padha - ana loro, siji mbukak, chipboard kapindho.
              2. Fizik M
                Fizik M 10 april 2019 19:35
                -1
                Quote: mikh-korsakov
                Saiki "koleksi Marine" Chipboard utawa ora?

                dheweke ora tau chipboard
                lan umume ana loro - mbukak lan ditutup
      2. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:34
        -4
        Quote: mikh-korsakov
        Aku arep takon marang penulis saka ngendi dheweke njupuk kawruh. Utawa dheweke kasedhiya

        Sapa sing bisa takon kaya ngono?
        Quote: mikh-korsakov
        sapisan ing segara. Ya, yen dideleng saka sifat kategoris, ya, nanging aku ora mlaku, nanging nglangi.

        yen dideleng saka ukara iki - KOWE mung SING NGAMBUNG
    2. Marconi41
      Marconi41 10 april 2019 11:22
      +4
      Kutipan saka lopuhan2006
      Dadi babagan apa artikel kasebut? vyser liyane kanggo telek ing Klimov? Nah, tulisen endi sing salah.

      Sapa wae sing dadi tentara, utamane perwira, bisa ngandhani akeh perkara sing ora becik babagan layanane. Incompetence saka panguwasa, omissions taktis ing latihan, formalisme lan jendhela dressing. Nanging ora saben wong nindakake lan nerbitake. Lan wong sing gelo iki nindakake kanthi rutin. Kanthi tembung sing bener.
      1. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:35
        -3
        Kutipan: Marconi41
        Nanging ora saben wong nindakake lan nerbitake.

        sing. babagan ISU KRITIS KESIAPAN PERANG padha macet ilat ing zhzhzhzh
    3. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:10
      -3
      Artikel iki ora mung ngebom kuldi-kuldi iki, nanging uga ngetokke kentut. Dadi, supaya bisa tenang lan nyenengake dheweke, aku bakal nulis sing nyenengake kanggo dheweke:
      Para kekasihku, ora ana sing kudu kuwatir, kabeh wis dikendhaleni, radar liwat cakrawala bakal langsung ndeteksi peluncuran rudal mungsuh banjur:
      Kita bisa mateni GPS lan kabeh rudal bakal ilang target.
      Kita bakal ngaktifake perang elektronik lan kabeh pesawat ora bakal mabur, nanging sing njupuk bakal tiba.
      Kita bakal nggunakake Khibiny lan kabeh kapal, padha bakal dadi wuta lan budheg.
      Lan kita uga ngetrapake senjata iklim adhedhasar prinsip fisik anyar lan bakal mati.
      Lan kita uga bakal njeblug bom nuklir ing pesisir Amerika Serikat lan ngumbah kabeh menyang segara.
      Lan kita uga bakal nggunakake senjata kentut - kaya-kaya bebarengan, kita kabeh bakal kentut lan bakal ngaso.
  19. isih
    isih 10 april 2019 10:10
    -2
    Sampeyan bisa ngritik ahli sofa kaya sing dikarepake, nanging mung peluncuran salvo saka kabeh amunisi sing bisa menehi cahya babagan kahanan kasebut, menehi Behemoth-3 !!
    1. Andrey NM
      Andrey NM 10 april 2019 12:06
      +4
      Kutipan saka Steels.
      menehi Begemot-3!!

      Yen kita ngomong babagan "Behemoths", mesthine kudu ana "Behemoth-5". Pisanan (kasil) - ing taun 1989, K-84, kru Bakumenko A.D., yen memori serves, kaloro - ing 1991, K-407, kru Egorov S.V., ing wektu sing divisi 13, Olenya Guba . Lan banjur ana 2 diluncurake amunisi lengkap kanthi pl.941 proyek dening kru A.S.
      1. Charik
        Charik 10 april 2019 12:39
        +1
        Bogachev iku paman, film babagan Shark?
        1. Andrey NM
          Andrey NM 10 april 2019 13:36
          +2
          Quote: Charik
          Bogachev iku paman, film babagan Shark?

          Ya iku pakdhe...
          1. Charik
            Charik 16 april 2019 17:24
            0
            Apa dheweke wis tenang?
        2. Andrey NM
          Andrey NM 10 april 2019 19:19
          +2
          Lan aku uga pengin nambah manawa negara kita, sing diwakili dening pimpinan sing dhuwur, ora nganggep para komandan kasebut kanthi becik. Egorov ora diwenehi Pahlawan, Bogachev diwenehi kaping pindho, nanging salah sijine bos "penumpang" sijine tanda bintang. Iki mesthi kaya ing Angkatan Laut - paukuman kanggo wong sing ora salah, ganjaran kanggo wong sing ora melu ...
          1. Beregovichok_1
            Beregovichok_1 11 april 2019 16:33
            0
            Ora mung penumpang, nanging anake tugu!!!
  20. Mauritius
    Mauritius 10 april 2019 10:13
    +2
    Nalika mungsuh potensial nganakake latihan tempur sing angel, sabisane karo kahanan nyata,

    Lan kanggo rincian liyane babagan "hard" ...... Aku elinga. Iki kapal selam AS beku ing es, operasi ngluwari .... Banget angel. Ana wong sing malah nyoba kanggo break liwat setengah meter saka es karo kabin, nanging iku perlu kanggo nggunakake sirah.
    Ora suwe, wong-wong saka NATO ora tekan Arktik, padha frolic ing Sprats, carane akeh batalyon siap kanggo perang ing sisih lor ing (-15C)?
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:36
      -3
      Kutipan saka Mauritius
      . Aku kelingan. Iki minangka kapal selam AS sing beku ing es, operasi nylametake.

      Sampeyan nggunakake suket kurang;)
    2. Charik
      Charik 16 april 2019 17:26
      0
      sing - ngendi - mati?
  21. gogi
    gogi 10 april 2019 10:14
    + 16
    Kanggo sing ngerti carane maca sastra ing Internet, masalah karo torpedo ing Angkatan Laut wis suwe dikenal. Dadi taun kepungkur, tuku 12 torpedo fisikawan kanggo kabeh Angkatan Laut "rampung nutupi" kabutuhan lan ndadekake pikes bisa nyebabake karusakan sing apik kanggo mungsuh sing dituju. Kasunyatan manawa RTOs lan korvet, sing ora duwe senjata anti-kapal selam, ditabuh dening kita minangka pitakonan liyane ... Sampeyan kudu paling ora maca artikel perwira angkatan laut - banjur rambut sampeyan bakal ngadeg ...
    1. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 10 april 2019 10:31
      -9
      Kanggo sing ngerti carane maca sastra ing Internet, masalah karo torpedo ing Angkatan Laut wis suwe dikenal. Miturut apa sing sampeyan tulis, ya, ing Angkatan Laut NATO lan Angkatan Laut AS, lan kita duwe Angkatan Laut!
    2. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 10 april 2019 10:55
      +2
      Diskusi spesialis babagan masalah angkatan laut uga ditindakake ing jaman Soviet. Amarga sanajan ana kompetisi antarane macem-macem biro desain, lan pancen bener. Mung diskusi iki dianakaké ora ing ngarsane amatir lan umum bungah, nanging ing jurnal "Sea Collection", kang chipboard ing jaman Soviet, aku ora ngerti carane iku saiki. Lan iki uga bener, amarga dhiskusi saka specialists lan panemu saka masyarakat, kang ndeleng ing Internet dadi gedhe saka karpet saka perang bulldogs ing karpet, nanging nganggep dhewe anduweni hak kanggo ngomong metu, iku beda. Aku elinga wiwit cilik carane almarhum bapakku kuwatir babagan jumlah dermaga ngambang sing ora cukup sing diawasi departemen. Nanging iki masalah urip.
      1. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:37
        -4
        Quote: mikh-korsakov
        lan ing majalah "Sea Collection", sing ing jaman Soviet ana chipboard

        aja omong kosong, lara
    3. Komentar wis dibusak.
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 10 april 2019 12:29
        0
        Nyuwun pangapunten, apa aku ngerti kanthi bener yen Klimov kerja ing organisasi "Senjata Underwater Sea", sing ana ing Sampsonievsky Prospekt ing St. Banjur posisine cetha. Kepiye carane - torpedo kita ora dites, lan tatanan negara cilik. Reaksi sehat saka perusahaan apa wae ing perjuangan kanggo Ordo Negara. Minangka panyerakan pisanan - jawabane yaiku "Regangan sikilmu ing sadawane sandhangan." Anggaran ora karet. Sampeyan bakal mangsuli kula sing cilik, nanging cukup kanggo korupsi. Wangsulanku, korupsi ora bisa ditambani lan sebanding karo dhuwit
        1. mikh-korsakov
          mikh-korsakov 10 april 2019 12:39
          0
          timokhin-aa. Babagan "uryakol". Kasunyatan saka prakara iku aku nentang kanggo ngrembug masalah serius ing ngarsane amatir sing nggawe white noise, nanging white noise, yen ora disetel metu saka iku, bisa dadi sumber gangguan. Mikir bali menyang 1991.
          1. timokhin-aa
            timokhin-aa 10 april 2019 14:43
            -2
            Ayo elinga 1904 luwih apik, kita luwih cedhak tinimbang taun 1991.
          2. Tektor
            Tektor 10 april 2019 14:44
            +1
            Penulis ngundakake masalah, lan pitakonan kabeh iku cocog utawa ora? Yen ana wong sing bisa nyatakake kanthi wibawa yen ngluncurake torpedo ing ngisor es ora beda karo sing padha ing segara dhuwur, lan masalah kasebut ora ana gunane, mula iki mung siji. Lan yen ana fitur sing bisa nyebabake akibat fatal, mula latihan kasebut kudu disiapake kanthi ati-ati. Paling ora jelas carane nyekel torpedo ing ngisor es.
            1. Fizik M
              Fizik M 11 april 2019 11:19
              +1
              Kutipan saka Tektor
              Lan yen ana fitur sing bisa nyebabake akibat fatal,

              yo, bener
          3. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 19:38
            -3
            Quote: mikh-korsakov
            Kasunyatane yaiku aku nentang ngrembug masalah serius ing ngarsane para amatir sing nggawe swara putih, nanging swara putih.

            YOU iku swara amatir lan putih
        2. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 14:43
          0
          MPO iku istilah. Dheweke ora kerja ing kana.
        3. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:38
          -2
          Quote: mikh-korsakov
          Nyuwun pangapunten, apa aku ngerti kanthi bener yen Klimov kerja ing organisasi "Senjata Underwater Sea", sing ana ing Sampsonievsky Prospekt ing St.

          KOWE ORA NGERTI APA-APA
          nanging ngatur kanggo uncalan cukup
        4. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 20:29
          -1
          Quote: mikh-korsakov
          Nyuwun pangapunten, apa aku ngerti kanthi bener yen Klimov kerja ing organisasi "Senjata Underwater Sea", sing ana ing Sampsonievsky Prospekt ing St. Banjur posisine cetha. Kepiye carane - torpedo kita ora dites, lan tatanan negara cilik. Reaksi sehat saka perusahaan apa wae ing perjuangan kanggo Ordo Negara. Minangka panyerakan pisanan - jawabane yaiku "Regangan sikilmu ing sadawane sandhangan."

          Sampeyan nyimpen omong kosong sampeyan dhewe
          dheweke ora bisa nggarap Hydra, lan iki minangka salah sawijining organisasi sing bisa nyegah tes kasebut.
    4. sugeng
      sugeng 10 april 2019 15:21
      0
      Kutipan saka Gogia
      Kanggo sing ngerti maca sastra ing Internet

      Tembung kunci yaiku "ing Internet". Apa sing dibuwang ing tong sampah - banjur ana. Sapa sing mbuwang - lan sing ngerti?
      1. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:39
        -3
        Kutipan saka sogdy
        Tembung kunci yaiku "ing Internet". Apa sing dibuwang ing tong sampah - banjur ana. Sapa sing mbuwang - lan sing ngerti?

        dimangerteni, banjur tembung THINK ora dingerteni sampeyan
        1. sugeng
          sugeng 10 april 2019 19:47
          +1
          Kutipan: Fizik M
          dimangerteni, banjur tembung THINK ora dingerteni sampeyan

          Taki tindak serangan pribadi. Kabeh kaya sing diramalake.
          Lan apa sing dakkarepake miturut pengakuan pisanan. Ora produksi. 0304/74.
          Yen sampeyan isih ora ngerti nomer kasebut, mlaku-mlaku karo Gusti Allah. Dadi Jedi.
          1. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 20:28
            -2
            Kutipan saka sogdy
            Lan apa aku THINK

            sampeyan duwe masalah karo
            Kutipan saka sogdy
            dadi ing pass pisanan.

            kepungkur
            Kutipan saka sogdy
            Yen sampeyan isih ora ngerti nomer kasebut - mlaku-mlaku

            nomerku ora urusan pikiran YOUR
            Mlaku-mlaku
            1. sugeng
              sugeng 10 april 2019 20:45
              +1
              Kutipan: Fizik M
              nomerku ora urusan pikiran YOUR
              Mlaku-mlaku

              Iku cetha sing padha ora. Lha kowe lunga menyang ngendi?!
              1. Fizik M
                Fizik M 11 april 2019 11:18
                -1
                Kutipan saka sogdy
                Cetha banget

                nalika ing forum mbukak ana wong sing wiwit ngalahake nomer lan toleransi, mula dheweke dadi provokator.
                sapa sampeyan - pribadi aku ora kasengsem
                mlaku-mlaku
  22. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 10 april 2019 10:15
    -10
    Dielingake Pentagon entuk data babagan posisi kabeh kapal selam Rusia http://avia.pro/news/pentagon-zapoluchil-dannye-o-poziciyah-vseh-rossiyskih-podvodnyh-lodok
  23. roket757
    roket757 10 april 2019 10:15
    +4
    Maca lan ngrungokake iku migunani! Angin ing mustache, sinau yen obrolan ndadékaké kanggo kuwi
    Manure, mesthi ora "mambu" wangi, nanging migunani kanggo nggunakake, yen ing moderat, iki kasunyatan.
    Kanthi utawa tanpa, ora saben wong ngandhani, lan iki BENER! Ora ana siji wis mbatalake rahasia militèr, lan iku tansah migunani kanggo surprises kanggo mungsuh munggah lengen klambi.
  24. Alexey-74
    Alexey-74 10 april 2019 10:16
    +3
    Ayo para ahli iki ngurus layanan sing cocog, dheweke wis entuk komentar sing edan ....
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:39
      -4
      Kutipan: Alexey-74
      Ayo para ahli iki ngurus layanan sing cocog, dheweke wis entuk komentar sing edan ....

      Ya, YOU nulis, nulis - langsung menyang Lubyanka
  25. mik193
    mik193 10 april 2019 10:22
    +4
    Ya, kita duwe cukup ahli lan ahli. Ya, panemu mlumpat saka "kabeh wis ilang" dadi "kita bakal mbuwang topi." Nanging artikel ora ditulis ing vakum. Lan kita duwe masalah karo senjata ing jero banyu lan countermeasures. Lan jendhela klamben outright liwat gendheng. Armada Rusia iki mimpin menyang bolongan kuwi elek kanggo mbayangno. Lan kita mung ndeleng langkah pisanan kanggo metu saka iku. Sampeyan kudu ngatasi kabeh lan kabeh wong. Bakal luwih apik tinimbang bengok-bengok ing saben pojok: "Kaliber, Kaliber, ayo nyurung Kaliber ing endi wae! Lan kita bakal seneng!"
  26. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 10 april 2019 10:34
    +7
    Klimov wis extremes ngalangi, misale jek sing nyoba kanggo tarik data technical kanggo bantahane, nanging tansah dadi metu sing salah siji "Poseidon" kabotan temtunipun bakal sink, utawa torpedo kaya plastik umpluk temtunipun bakal ngambang ing es lan macet ing. bokonge bruwang kutub ... Apamaneh ora ana gunane kanggo mbantah, warga iki langsung ora sopan marang mungsuh lan, sing paling sedhih, dheweke ora isin banget karo prilaku lan khayalan.
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:40
      -3
      Kutipan saka g1washntwn
      bantahan, nanging dheweke tansah kasil

      ternyata kanggo YOU ​​- ala banget karo pendidikan;)
  27. Komentar wis dibusak.
  28. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 10 april 2019 10:40
    -2
    Kabeh iku prasaja, utawa luwih, sedih. Angkatan Laut Rusia ora mung ora duwe torpedo siji karo sistem homing aktif ing kondisi es, nanging nganti wayahe pungkasan ora duwe torpedo sing bisa dipercaya ing kahanan es. Saiki torpedo kuwi wis muncul - iki "Fisikawan-1" karo remot kontrol, kang, aku nandheske, iku penting banget ing kahanan es, kalebu nalika diperlokaké ing jarak cendhak. Nanging prekara-prekara ora maju maneh. Kita duwe torpedo, mina030 ngakoni aku jujur ​​​​ora ngerti ngendi dheweke ngerti yen ora ana tembak? Apa dheweke sing pisanan dilaporake saka Markas Angkatan Laut?
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 20:26
      +1
      Quote: Alexander Galaksinov
      Aku sajujure ora ngerti ngendi dheweke ngerti yen ora ana penembakan?

      iku salah siji saka wong-wong sing kanggo dangu nuntut penembakan kuwi
  29. Komentar wis dibusak.
    1. Avior
      Avior 10 april 2019 12:20
      +1
      isih, yen apa Klimov nyerat bener, banjur iki reproach langsung, kalebu Khmyrov.
      Lan nyatane yen laksamana mburi ninggalake jawaban, ing pidato Klimov ana paling sethithik bebener, sing ana wong sing ora gelem nyapu ing ngisor doormat lan ora ngrembug kanthi banter.
      1. loki565
        loki565 10 april 2019 14:41
        +1
        Ing Amerika Serikat sing demokratis, artikel kasebut diwenehi ukuman seumur hidup, amarga mbukak informasi sing bisa digunakake nglawan kemampuan pertahanan negara .... Kaya wong lanang sing ngirim video ing jaringan kasebut, nalika helikopter Amerika nembak wartawan.
        1. Avior
          Avior 10 april 2019 22:36
          -2
          iki ora mungkin, padha duwe laporan kuwi ing domain umum sing wonder carane padha ora kejawab.
        2. Fizik M
          Fizik M 11 april 2019 11:17
          -1
          Kutipan saka loki565
          Ing Amerika Serikat sing demokratis, artikel kasebut diwenehi ukuman seumur hidup, amarga mbukak informasi sing bisa digunakake kanggo pertahanan negara.

          Monsieur BOT, Sampeyan nulis iki kaping telu lan kaping papat
          1. loki565
            loki565 11 april 2019 11:38
            0
            sapa maneh sing bot, 9 Maret 2019, wah)))
      2. timokhin-aa
        timokhin-aa 10 april 2019 14:44
        -1
        Khmyrov kudu poked ing pasuryan saka R&D Window lan tabrakan operasi search anti-kapal selam. Kanggo ora ngomong.
      3. Fizik M
        Fizik M 10 april 2019 19:40
        -2
        Kutipan saka Avior
        isih, yen apa Klimov nyerat bener, banjur iki reproach langsung, kalebu Khmyrov.
        Lan nyatane yen laksamana mburi ninggalake jawaban, ing pidato Klimov ana paling sethithik bebener, sing ana wong sing ora gelem nyapu ing ngisor doormat lan ora ngrembug kanthi banter.

        PERSIS
        amarga ora ana sing bisa nanggapi
  30. SASHA LAWAS
    SASHA LAWAS 10 april 2019 10:48
    0
    ora NUACH? mung lali nulis tembung "sofa" sadurunge tembung "ahli" ing artikel
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:41
      -4
      Quote: SASHA OLD
      tembung "sofa"

      Aja bingung dhewe karo wong liya
      1. SASHA LAWAS
        SASHA LAWAS 10 april 2019 21:49
        0
        Kutipan: Fizik M
        Aja bingung dhewe karo wong liya

        Aku mung pengin nulis: "Comrade Klimov, login maneh!"
        carane, sawise maca jawaban liyane kanggo komentar, Aku temen maujud sing padha Klimov!
        Mulane, aku bakal nulis: "Sampeyan pindhah menyang extremes."
        lan nambah: "Aku salah nelpon sampeyan pakar" kursi, aku njaluk ngapura.
  31. anodomain
    anodomain 10 april 2019 10:54
    -7
    ngguyu ngguyu ngguyu Aku weruh armada "ahli" lan pla mung ing gambar ...
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:38
      -1
      Inggih, ing umum, iku komandan saka warhead-3 mantan.
      1. anodomain
        anodomain 10 april 2019 12:54
        +2
        Nuwun sewu, nanging sawetara pitakonan:
        1. Taun pira
        2. Ing bagean ngendi sampeyan ngawula
        3. Draf rencana (yen bisa)
        4. Taun pedhot saka SMA
        Liyane - sawise jawaban kanggo pitakonan iki.
        PS. Aku bisa mbayangno kepiye "panemu ahli" iki bakal dirasakake dening mantan penambang kita, San Sanych. Aku malah bisa mbayangno carane - kaya idu ing arahku ...
        1. starpom
          starpom 10 april 2019 13:20
          +2
          Kutipan saka anodomene
          Aku bisa mbayangno kepiye "panemu ahli" iki bakal dirasakake dening mantan penambang kita, San Sanych.

          Kang terus tema padha, nanging tanpa Pundhak nyudo. Lesha, halo
          1. anodomain
            anodomain 10 april 2019 13:25
            +1
            Hello, Vadim! Ya, Benya aturan. Nanging kanggo tembung kasebut, bisa nyurung weteng.
            1. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 20:22
              0
              Kutipan saka anodomene
              Nanging kanggo tembung kasebut, bisa nyurung weteng.

              marang wong - supaya wong nyoba kanggo njawab karo DEALS
              1. anodomain
                anodomain 11 april 2019 08:42
                +1
                Dadi dheweke mangsuli kanthi tumindak, ora kanggo sampeyan ngadili kahanan Angkatan Laut ing wektu saiki.
                1. Fizik M
                  Fizik M 11 april 2019 11:16
                  -3
                  Kutipan saka anodomene
                  Ing kene dheweke mangsuli kanthi tumindak,

                  Balon sampeyan ngambang cilik banget lan bobote sithik
          2. Fizik M
            Fizik M 10 april 2019 20:24
            0
            Kutipan saka starpom
            Kang terus tema padha, nanging tanpa Pundhak nyudo. Lesha, halo


            wong sing duwe julukan kuwi mung WAJIB nggawa paling ora 1 "FAKTA" pecat kuwi?
            ora? ora bisa?
            ahh, nanging ternyata Klimov nulis bebener lan Kasus ...
            1. anodomain
              anodomain 11 april 2019 08:43
              0
              Secara pribadi, aku ora weruh alesan kanggo mbuktekake apa wae marang sampeyan utawa ngyakinake sampeyan babagan apa wae. Klimov nulis lengkap ... sampah.
              1. Fizik M
                Fizik M 11 april 2019 11:15
                0
                Kutipan saka anodomene
                Secara pribadi, aku ora weruh alesan kanggo mbuktekake apa wae marang sampeyan utawa ngyakinake sampeyan babagan apa wae. Klimov nulis lengkap ... sampah.

                kanggo wiwitan - Sampeyan ora duwe kasunyatan SINGLE
                malih, ONLY USET shooting ing Ès ana karo Efanov, bab kang ngandika karo wong ing rinci banget.
                contone, suhu banyu outboard ana 5,4 derajat
                lan saiki kita ndeleng apa suhu BOD USET bener dicenthang
                1. anodomain
                  anodomain 11 april 2019 11:18
                  +1
                  Iku apik sing ngerti Arkady Petrovich. Iki minangka proyek 949A sing dudu pangopènan sing utama. Apa sampeyan bisa ngomong babagan proyek 671 RTMK?
                  1. Fizik M
                    Fizik M 11 april 2019 11:35
                    +1
                    Kutipan saka anodomene
                    Iki minangka proyek 949A sing dudu pangopènan sing utama.

                    ing 941 proyek, sing nggunakake ing ngisor es minangka salah sawijining sing utama - TORPEDO 53cm sing padha karo 949A
                    Kutipan saka anodomene
                    Apa sampeyan bisa ngomong babagan proyek 671 RTMK?

                    khusus babagan apa?
                    yen babagan nggunakake under-es, banjur SPR lan PLR ora ana guna
                    SET-65 vs MK48 pucet banget
                    utamané ing ngisor es
        2. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 14:47
          0
          Pungkasan taun nineties, yen dheweke kepengin, dheweke bakal ngomong dhewe, dheweke dilatih ing 971, dilayani ing 949A, sawise dikirim menyang Angkatan Laut, dheweke katon didorong maneh ing proyek lan markas liyane, ing separo kapindho taun 2000-an. dheweke lunga menyang kompleks industri militer babagan subyek MPO.
          Liyane iku nganti dheweke, aku ora mikir dheweke bakal pengin ngirim biografi kene.

          Aku ora bakal.
          1. anodomain
            anodomain 11 april 2019 08:47
            +2
            Ing wektu iki, aku mbaleni, armada ana ing koral, amarga ora ana sing bisa ditembak. Aku uga saka 949A pr., mung saka 1990 kanggo 2013. Lan aku ndeleng apa sing kedadeyan ing pungkasan taun 90an lan nganti 2008 kalebu. Sawise VMA, minangka aturan, dheweke ora bali menyang pesawat.
            1. Fizik M
              Fizik M 11 april 2019 11:11
              0
              Kutipan saka anodomene
              armada ana ing corral, amarga ana apa-apa kanggo njupuk

              kaget, sakperangan alesan, Armada Pasifik murub - loro nglukis, lan PLR, lan GPA
              Kutipan saka anodomene
              Aku uga saka 949A pr., mung saka 1990 kanggo 2013.

              dening sapa? dideleng saka kiriman lucu YOUR "zamuley"? lol
        3. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:42
          -4
          Kutipan saka anodomene
          PS. Aku bisa mbayangno kepiye "panemu ahli" iki bakal dirasakake dening mantan penambang kita, San Sanych. Aku malah bisa mbayangno carane - kaya idu ing arahku ...

          Lha, menyang ngendi sampeyan ("suplai"), muga-muga sampeyan wis ngira
          1. anodomain
            anodomain 11 april 2019 08:48
            +1
            Nimble shkolota tindak dina iki
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:41
      -5
      Kutipan saka anodomene
      Aku weruh armada "ahli" lan pla mung ing gambar ...

      apa sampeyan babagan sampeyan dhewe?
      1. anodomain
        anodomain 11 april 2019 08:48
        0
        Aku ngomong babagan sampeyan, mahasiswa. Ayo sinau pelajaran.
        1. Fizik M
          Fizik M 11 april 2019 11:09
          0
          Kutipan saka anodomene
          Aku ngomong babagan sampeyan, mahasiswa. Ayo sinau pelajaran.

          sapi sing bakal moo, lan sampeyan bakal meneng ...

          Sampeyan ing "cart" dening cara, sing "padha"? sing diarani "materiel tutup tutuk ing asline"?
          1. anodomain
            anodomain 11 april 2019 11:21
            0
            Maca kanthi pribadi. Aku kepengin weruh sapa sampeyan ing Angkatan Laut. Lan ana ing kabeh?
            1. Fizik M
              Fizik M 11 april 2019 11:46
              0
              Kutipan saka anodomene
              Maca kanthi pribadi

              nyatane kowe dadi "kapal selam" wis jelas lol
  32. rotmistr60
    rotmistr60 10 april 2019 10:57
    +1
    "Pakar" pegatan kaya asu uncut lan iku, mesthine ing subyek.
    ... pengalaman nggunakake senjata ing kahanan iklim angel.
    Pakar kasebut ora entuk wektu kanggo nganalisa latihan NATO anyar "ing kahanan iklim sing angel." Salah siji kapal selam nuklir freezes menyang Ès, utawa kapal saka "sekutu" klelep, utawa "wani" Amerika beku sak panggonan kanggo awake dhewe ... Situs iki uga wiwit lack nyembah Amerika sing muter mripate menyang langit sanalika. lagi krungu bab F-35 utawa grup operator pesawat Amérika.
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:42
      -2
      Inggih, Klimov nduweni akses menyang dokumen nyata, lan ora murzilka saka koran patriotik, bener. Kabeh padha, perwira karo pengalaman ing porsi ing kapal selam, sing makarya kanggo dangu ing subyek saka senjata ing jero banyu angkatan laut.

      Ora Vasya saka dalan, ing umum.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 10 april 2019 11:46
        +2
        Sapa sing saiki bakal ngidini dheweke ngakses dokumen rahasia ing jaket sipil????
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 11:53
          -6
          Padha ora rahasia. Mung wae ora ana sing nerbitake. Kita duwe propaganda patriotik sing luwih populer babagan ovs bodho, ora ana sing bakal maca laporan Pentagon sing mboseni babagan permeabilitas akustik ing lapisan banyu ing ngisor es. Dheweke duwe ijin nanging kanggo bagean kerjane. Lan ana pengalaman.
        2. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:43
          -4
          Kutipan: Andrey VOV
          Sapa saiki

          iku dudu urusanmu
        3. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 20:22
          -1
          Kutipan: Andrey VOV
          Sapa saiki

          contone, wong-wong sing "nyuwek-nyuwek rambute dhewe" - "apa sing kudu dilakoni karo Fisikawan?!?!"
      2. rotmistr60
        rotmistr60 10 april 2019 11:50
        +5
        Mantan komandan divisi kapal selam Armada Lor mratelakake panemume, sing diwenehake ing komentar kasebut ing ndhuwur. Babagan "akses" - sampeyan mbokmenawa tegese Toleransi kanggo F-? kanggo nggarap dokumen rahasia? Dadi ora kabeh sing sampeyan duwe akses kudu dibeberke. Bener, dheweke disaranake meneng supaya bisa lulus sing pinter. Ngomong-ngomong, kepiye sampeyan ngerti dokumen apa sing "ahli" duwe "akses"?
        1. Avior
          Avior 10 april 2019 12:22
          +3
          Apa sampeyan ngelingi yen dheweke bener-bener ngonfirmasi manawa Klimov nulis babagan kasus kasebut?
          kabeh pratelan laksamana marang apa sing dirembug karo sing salah ....
        2. Fizik M
          Fizik M 10 april 2019 19:44
          -4
          Kutipan: rotmistr60
          Mantan komandan divisi kapal selam Armada Lor mratelakake panemume, sing diwenehake ing komentar kasebut ing ndhuwur.

          dheweke ora bisa nggawa SATU BANTAHAN
          amarga dheweke ora duwe apa-apa
      3. Komentar wis dibusak.
      4. loki565
        loki565 10 april 2019 14:48
        +2
        Ing Amerika Serikat sing demokratis, artikel kasebut diwenehi ukuman seumur hidup, amarga mbukak informasi sing bisa digunakake nglawan kemampuan pertahanan negara ....
        1. Fizik M
          Fizik M 11 april 2019 11:05
          0
          Kutipan saka loki565
          Ing AS demokratis kanggo kuwi

          ing kana
          1. Mbukak ICEX lan REALLY njupuk torpedo
          2. Kanggo masalah sing diidentifikasi ing artikel kasebut, anggota kongres mesthi wis ngrusak Kementerian Pertahanan ing jaman biyen
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:43
      -3
      Kutipan: rotmistr60
      Kapal selam nuklir kasebut beku dadi es,

      iki omong kosong - lan media kita
      1. Vadim237
        Vadim237 10 april 2019 22:38
        +1
        Ya, ya, ya - Sugeng rawuh ing kasunyatan
        1. Fizik M
          Fizik M 12 april 2019 10:34
          -1
          Kutipan: Vadim237
          Ya, ya, ya - Sugeng rawuh ing kasunyatan

          iki dudu "realitas" nanging "nomer pendhapa 6" - Aku ngomong babagan komentar babagan DUGAAN "macet"
          lol
          1. Vadim237
            Vadim237 12 april 2019 19:33
            0
            Kanca-kancamu wis suwi nggeletak ing pendhapa iki - mung kowe sing bebas, nanging aja kuwatir, enggal bali mrana.
            1. Fizik M
              Fizik M 12 april 2019 19:39
              0
              Kutipan: Vadim237
              enggal sampeyan

              Pak, ngombe banyu, sampeyan murub lol
    3. Fizik M
      Fizik M 11 april 2019 11:08
      -1
      Kutipan: rotmistr60
      Ahli ora malah deign kanggo njupuk wektu kanggo kanggo nganalisa latihan NATO anyar "ing kahanan iklim angel." Iku Kapal selam nuklir beku dadi es

      Aku bakal upset YOU, kanggo analisis kuwi kita ora perlu ahli, nanging PSYCHIATRITS
      amarga wis LENGKAP
      lan YOU "signing" ing ngisor iki - DIRI kanthi ciri dhewe lol
  33. Canecat
    Canecat 10 april 2019 11:03
    +1
    Sapa Klimov lan sepira mandhiri Nezavisimaya Gazeta? ngguyu
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:39
      -4
      Klimov - mantan komandan BCH-3 ing kapal selam Armada Pasifik, njabat ing salah sawijining kapal selam Project 949A.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 20:21
      -1
      Kutipan saka Canecat
      lan carane independen Nezavisimaya Gazeta?

      Ya, ing akeh media mainstream independen
      artikel kritis ing iku ajeg
      kaya iki contone
      1. Canecat
        Canecat 10 april 2019 20:28
        +1
        Ojo gawe sandalku ngguyu... Media pokoke ora bisa mandiri. hi
  34. Marat79
    Marat79 10 april 2019 11:08
    +1
    Aku ora ngerti kenapa dheweke diarani ahli?
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:40
      -5
      Inggih, yen wong njabat watara 10 taun ing Angkatan Laut, ing kapal selam, tansaya munggah menyang komandan warhead-3, nampa cap-3, banjur makarya ing organisasi desain ing subyek saka MPO, iku mbokmenawa. pakar kabeh padha.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 10 april 2019 11:47
        +1
        Mayor, yen ing darat ... ESPERT !!!! lan sapa dheweke kerja ing biro desain ?? apa dheweke dadi desainer, insinyur, calon apa wae? 10 taun layanan ora apa-apa ...
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 11:56
          -3
          Inggih, contone, jurusan ing posisi komandan bakal cukup ahli ing aviation, contone. Penulis, sawise ninggalake Angkatan Laut, makarya ing posisi engineering, tanpa rincian yen.

          Nah, mbandhingake karo sampeyan.
          1. Andrey VOV
            Andrey VOV 10 april 2019 12:13
            +4
            Komandan skuadron ora bisa dadi ahli ing pangertèn sing jembar.. lan apa aku kudu mbandhingaké awakku, aku ora ngabdi ing Angkatan Laut, contone, kanthi sifat aktivitasku saiki, aku duwe akeh pangerten, nanging aku. ora bisa nggawe global, Serat ahli, wiwit ambane aku ora cukup kawruh utawa riset
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
            2. Fizik M
              Fizik M 10 april 2019 20:20
              -5
              Kutipan: Andrey VOV
              minangka ambane kawruh, Aku ora duwe riset cukup kanggo iki

              supaya omong kosong sampeyan dhewe
  35. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 10 april 2019 11:18
    +3
    Pitakonan mung apa tingkat akses menyang data Klimov dhewe. Iku gampang kanggo exaggerate lan nuduh armada saka incapacity (lan Gagal kanggo nyoba), nanging apa sumber informasi. Kepemimpinan armada uga dadi penggemar kemampuan tempur, lan yen Klimov duwe informasi manawa pimpinan wis mandheg lan sabotahe, mula nerbitake sing nuduhake jeneng, pangkat, jabatan lan paseksi para pemain babagan pesenan sing ora sah. Ing sawetoro wektu, Klimov sing dihormati mung nerbitake reaksi marang artikel ing media lan "sinyal saka sumber." Aku pengin luwih spesifik karo pengadilan lan sinyal kanggo diselidiki. Ana ora perlu kanggo nggawe SF mung lanang whipping lan ngomong sing padha ora ngerti inti saka proses. Pracayaa, dheweke ngerti kabeh sing ana, nanging tetep ngabdi marang negarane.
    1. gogi
      gogi 10 april 2019 14:30
      +2
      Ing kene alesan bodho pancen duwe akses utawa ora. Kasunyatan #1 Ora ana torpedo sing bisa murub ing es (Kajaba Fizik-1)
      Fakta 2 Urutan pertahanan ing sumber terbuka ing Internet (sanajan iki rahasia negara)
      Fact 3 Fisikawan kudu pesen atusan taun!
      Fakta 4 Urutan kurang saka 20
      Kasunyatan 5 Lungguh kurang saka 20, banjur kepiye carane bisa njupuk? - padha ora bisa ... Ing urutan lan latihan tanpa daya padha. salah siji 2 utawa 3 bêsik kabèh.
      Fakta 5 Saben prau serba guna lan saben kapal anti kapal selam kudu paling sethithik 4 amunisi.
      1. timokhin-aa
        timokhin-aa 10 april 2019 14:49
        -3
        Lan kita uga nambahake yen reloading torpedo saiki diwenehake marang industri, lan biaya tembakan mung kosmik, sing uga ora nyumbang kanggo latihan massa.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:44
      -1
      Kutipan: KVU-NSVD
      Pitakonan mung apa tingkat akses menyang data Klimov dhewe. Iku gampang kanggo exaggerate lan nuduh armada saka incapacity (lan Gagal kanggo nyoba), nanging apa sumber informasi. Kepemimpinan armada uga dadi penggemar kemampuan tempur, lan yen Klimov duwe informasi manawa pimpinan wis mandheg lan sabotase, mula kudu nerbitake jeneng, pangkat, jabatan lan paseksi para pemain babagan pesenan sing ora sah.

      ndeleng artikel ing Evmenov
  36. Marconi41
    Marconi41 10 april 2019 11:27
    +1
    Kutipan saka anodomene
    ngguyu ngguyu ngguyu Aku weruh armada "ahli" lan pla mung ing gambar ...

    Aku weruh iku sayangé. Pangkatipun kapten pangkat 3. Ora akeh wong sing kaya ngono. Wong wicara. Saka dheweke tansah teka mung kritik lan ora liya.
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:40
      -3
      Lan apa sing kudu teka saka iku ing mratelakake panemume?
      1. Komentar wis dibusak.
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 11:50
          -3
          Dheweke kerja ing subyek IGO. Saiki. Khusus, kompleks anti-tambang.

          Apa pengalaman sampeyan adhedhasar statement sampeyan?
    2. gogi
      gogi 10 april 2019 14:38
      +1
      Apa sampeyan pengin kabeh wong kaya Dmitry Grigorievich Pavlov nglaporake kaya ing taun 1941 ing musim semi? Banjur apa kedaden?
    3. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:45
      -2
      Kutipan: Marconi41
      . Ora akeh wong sing kaya ngono. Wong wicara. Saka dheweke tansah teka mung kritik lan ora liya.
      jawaban

      KOWE ora bingung karo wong liya
  37. Letnan Senior
    Letnan Senior 10 april 2019 11:44
    -3
    Aku uga "ksperd", apa dheweke malah ngerti apa kang ngomong bab?
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 11:56
      0
      Panglima hulu ledak torpedo tambang. Mesthine dheweke ngerti babagan torpedo.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 10 april 2019 12:14
        -2
        Lha, wiwit jamane ngabdi, wis ana owah-owahan...semono uga, ahli lan pinter, miturutku, beda-beda.
        1. timokhin-aa
          timokhin-aa 10 april 2019 18:49
          0
          Kang owah-owahan?
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:45
      -5
      Kutipan: Letnan Senior
      Apa dheweke malah ngerti apa sing diomongake?

      KOWE - ora
  38. kumandhang ala
    kumandhang ala 10 april 2019 12:49
    -2
    "Nezavisimaya Gazeta" - sampeyan ora bisa ngrusak mripat maneh.
    1. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:33
      -1
      Ya, yen saluran pisanan yaiku TV, mula sampeyan uga ora bisa nyisihake mripat lan kuping?
      1. kumandhang ala
        kumandhang ala 12 april 2019 16:09
        0
        Lan saluran pisanan utamané, bebarengan karo kaloro lan Ren TV karo TVC. Sampeyan isih bisa nonton KVN ing saiki pisanan.
  39. bubalik
    bubalik 10 april 2019 13:04
    +2
    ,, lan "koran independen", opo masalah iki wis wungu kanggo sawetara taun,
    https://vpk.name/news/141427_morskoe_podvodnoe_oruzhie_rossii_segodnya_i_zavtra_sostoitsya_li_proryiv_iz_torpednogo_krizisa.html

    Komplek industri militer, sumber daya otoritatif, utawa ora,
    1. Olezhek
      Olezhek 10 april 2019 16:27
      +2
      Ya, dheweke ora ngrembug babagan torpedo ing kene, dheweke ngumbah balung Klimov ...
  40. Marconi41
    Marconi41 10 april 2019 13:07
    +1
    Yen kabeh mimer (KBC-3) dadi ahli, apa sampeyan ngerti jumlah sing bakal ana? Ana wong sing kabeh ala, mula dheweke dadi salah sijine. Kritik iku kabeh!
    1. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:37
      -1
      Yen kabeh mimer (KBCh-3) dadi ahli, apa sampeyan ngerti jumlah sing bakal ana?

      Lha, pira? Ora luwih saka rong rolas. Lan malah luwih kurang.
  41. Komentar wis dibusak.
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 14:51
      0
      Minangka piyambakipun ngandika bab iku - njaluk ing baris ngguyu
  42. Simferopol
    Simferopol 10 april 2019 13:21
    -1
    Iki "ahli" sing ora ana gunane
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 14:51
      0
      \ Inggih, nulis dhewe carane iku pancene ana
      1. penggemar-penggemar
        penggemar-penggemar 11 april 2019 18:40
        -1
        Ya, dheweke ora bakal nulis apa-apa sing konkrit ing kene, kajaba uryakalak bodho lan bravado primitif saka populasi sipil.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:47
      -5
      Kutipan: Simferopol
      Iki ngigau

      raving kene YOU
  43. Komentar wis dibusak.
  44. gogi
    gogi 10 april 2019 14:39
    +3
    Kutipan: Andrey VOV
    Lha, wiwit jamane ngabdi, wis ana owah-owahan...semono uga, ahli lan pinter, miturutku, beda-beda.

    Waca artikel babagan torpedo kita - sampeyan bakal ngerti manawa ora ana owah-owahan sing kedadeyan ... Praktis.
  45. Mentat
    Mentat 10 april 2019 14:54
    0
    Kutipan saka Avior
    ora malah marang saben wong.
    ing Kaliber RL GOS ing tataran terminal, iku normal kanggo njupuk ing hangar barmaley kapisah, nanging luwih angel kanggo njupuk ing mungsuh serius karo perang elektronik lan liyane.

    Pabrikan ngaku karya sing golek nalika ngadhepi oposisi.
    1. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 20:17
      0
      Quote: Mentat
      Pabrikan ngaku karya sing golek nalika ngadhepi oposisi.

      Mesthi, akeh wis apik wiwit.
      nanging isih ana tawaran karo masalah CLUB ing India ing jaringan
      kalebu saka pangembang "kepala"
  46. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 10 april 2019 14:59
    +1
    Kasunyatan nuduhake manawa kapal selam Rusia ora siap tempur ing Arktik amarga kasunyatane ora ana. Apa maneh sing arep dirembug? Inggih, ngendika ing ngendi dheweke (kapal selam) Rusia isih siap tempur, yaiku, ing wilayah banyu apa sing isih ana.
    1. Fizik M
      Fizik M 11 april 2019 11:02
      0
      Quote: Yuri Malyshko
      Kasunyatan nuduhake manawa kapal selam Rusia ora siap tempur ing Arktik amarga kasunyatane ora ana.

      kanggo referensi - laku patroli biasa wis dibalèkaké ing kono
      iku diumumake kanthi resmi
      lan invoice cocog
    2. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:43
      -1
      Ya, padha ngomong siji kapal selam diesel saka Segara Ireng menyang Mediterania sawetara taun kepungkur. Dheweke malah murub ing barmaley karo kaliber. Nanging saiki dheweke wis suwe ana ing pangkalan.
  47. Jahat 55
    Jahat 55 10 april 2019 15:00
    +1
    Ing saben dongeng ana bagean saka "dongeng" .. Ing taun 1941, kita uga "ora sok dong mirsani" kanggo dangu apa sing kedadeyan ing tapel wates USSR ..
    1. Vadim237
      Vadim237 10 april 2019 17:58
      0
      Saiki kabeh katon lengkap - ing saindenging jagad.
      1. timokhin-aa
        timokhin-aa 10 april 2019 18:50
        -2
        Ya, ing tampilan lengkap, mesthi. ngguyu
    2. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 11 april 2019 18:46
      -3
      Ing taun 1941, surak-surak, para patriot uga "perang tenggorokan" yen Tentara Abang minangka sing paling kuat. Lan sungkowo apa iki bali kanggo kita? Apa, maneh kudu "ngidak rake padha"?
      1. Vadim237
        Vadim237 12 april 2019 19:38
        -1
        41 taun wis liwati wiwit umur 78 - kabeh wis diganti, nanging koyone isih ora mbalekake saka turu koma - sampeyan bisa ndeleng iku banget hard kanggo ndeleng ing "menara".
  48. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 10 april 2019 15:35
    +1
    Menehi link ngendi Klimov kacarita sing Onyxes lan Calibers padha nyatakake ora ana guna.
    "Onyxes" minangka barang-barang sing, sanajan nalika aku ana ing Angkatan Laut (80-90s), Amerika wedi banget nalika negosiasi babagan Perjanjian INF sing mbujuk Gorbachev supaya ora dilebokake ing layanan, sanajan dheweke, kaya misil sing adhedhasar segara. , ora ana ing persetujuan kasebut, lan mung ana siji RTO "Nakat" kanggo rudal kasebut (iki carane "Nakat" ngliwati kabeh layanan ing Armada Lor tanpa rudal jelajah ing mode pertahanan messenger-on-air. kewajiban). Babagan "ora ana guna" saka "Kaliber" aku mung bisa ngomong yen dheweke "thukul" saka "Grenade" strategis, sing uga dibuwang amarga Gorbachev, sanajan dheweke uga ora ana ing Prajanjian INF.
    Ing cendhak, menehi link, comrades!
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 18:51
      +2
      Ora ana link kasebut lan ora bisa.
    2. Fizik M
      Fizik M 10 april 2019 19:46
      0
      Quote: Yuri Malyshko
      Menehi link ngendi Klimov kacarita sing Onyx lan Kaliber padha ngumumaké ora ana guna

      nanging ora ana - iku Tape MISTURDED
      ndeleng sumber utami - artikel dening Klimov
  49. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 10 april 2019 17:53
    -1
    Connoisseur, aja ngomong apa-apa. Kaya bebek decoy - quacks saka swara wong liya.
  50. antikiller55
    antikiller55 10 april 2019 18:08
    0
    Yen pakar iki pancen ora ana gunane, kenapa "VO" nerbitake "panemu"?
    1. timokhin-aa
      timokhin-aa 10 april 2019 18:51
      +1
      Mungkin pakar ora ana gunane ing kasus iki?
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.