Review militèr

Polandia Russophobe Macierewicz kapapar dening media lokal minangka ngapusi

32
A genre anyar jurnalisme lair - wawancara karo mantan Menteri Pertahanan Polandia Antoni Macierewicz, sajrone bebener ilang kabeh makna, nyerat Wyborcza. Dheweke eling dening pembaca domestik, pisanan kabeh, minangka, mbok menawa, Russophobe Polandia utama, sing nyusun teori babagan bencana Smolensk lan nguwuh-uwuh saka mimbar parlementer babagan penjualan Mistrals menyang Rusia kanggo saben dolar.


Polandia Russophobe Macierewicz kapapar dening media lokal minangka ngapusi


Pratelan sing paling banter, kajaba sing jelas absurd, nggawe publikasi Polandia sing dituduhake. Ing ngisor iki sawetara pranata materi iki sing bisa narik kawigaten.

1. Sejarah KTT NATO

Macierewicz ngandharake yen resolusi KTT NATO ing Warsaw (dianakake ing 2016) nduweni makna sajarah, "ngganti geopolitik Eropa." Miturut dheweke, amarga konferensi iki, pasukan aliansi diselehake ing sisih wétan. Nanging, Wyborcza mbantah pernyataane: malah sadurungé, ing 2008, persetujuan ditandatangani babagan panyiapan pangkalan rudal permanen ing Redzikowo, lan ing Juni 2014, pasukan Amerika wiwit ditugasake ing Polandia kanthi permanen.

2. Macerevich mandheg Rusia

Mantan menteri kasebut ngaku yen nggawe klompok batalyon NATO ing Timur lan penyebaran brigade Amerika "nyedhiyakake alangan kanggo agresi Rusia." Nanging Rusia mapan ing aneksasi Crimea lan Donbass. Ora ana bukti yen dheweke nyiapake agresi marang negara-negara NATO.

3. Pangripta Koridor Suwalki

Macierewicz nyatakake awake dhewe kanthi nggawe "konsep ancaman" sing nyedhiyakake penyebaran pasukan ing koridor Suwalki. Nanging, Panglima NATO Jenderal Ben Hodges ngomong babagan pentinge.

4. Polandia ing confrontation karo Rusia

Tilas menteri kasebut nyalahake para leluhure amarga gagal nglawan Rusia. Nanging dheweke isih ora bisa nindakake iki - amarga beda potensial.

Macierewicz ujar manawa durung teka kanggo nerangake kahanan dheweke dicopot saka jabatan Menteri Pertahanan Nasional. Nanging, miturut Wyborcza, cukup kanggo nerangake budhal kanthi mung siji alasan: apa sing diomongake menteri kasebut dhasar ora bener. Sing, ing kasunyatan, nelpon wong goroh.
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NF68
    NF68 16 april 2019 15:26
    + 18
    Wong liya ing Polandia saiki ora bakal diidini kuwasa kanthi tembakan meriam.
    1. Sipil
      Sipil 16 april 2019 15:30
      +5
      Kutipan: NF68
      Russophobe Polandia utama sing nyipta teori babagan bencana Smolensk

      Nalika wis ngubur "pramugari" sing apes, ora lucu maneh (
      1. NF68
        NF68 16 april 2019 15:33
        +6
        Quote: Sipil
        Kutipan: NF68
        Russophobe Polandia utama sing nyipta teori babagan bencana Smolensk

        Nalika wis ngubur "pramugari" sing apes, ora lucu maneh (


        Dheweke bakal nggawe mumi saka dheweke lan menehi dheweke minangka korban agresi Rusia.
      2. duda
        duda 16 april 2019 15:44
        +3
        Quote: Sipil
        Nalika wis ngubur "pramugari" sing apes, ora lucu maneh (

        nalika tilas bahan peledak "ketemu" ing kono
        1. NF68
          NF68 17 april 2019 15:45
          0
          Quote: duda
          Quote: Sipil
          Nalika wis ngubur "pramugari" sing apes, ora lucu maneh (

          nalika tilas bahan peledak "ketemu" ing kono


          Jejak bahan peledak bakal "ditemokake" yen dikarepake saka samodra.
          1. duda
            duda 17 april 2019 15:47
            0
            Kutipan: NF68
            Jejak bahan peledak bakal "ditemokake" yen dikarepake saka samodra.

            Inggris wis "nemokake" sawise "Novichok" padha dikenali "ahli". ing Polandia
      3. Elk sing sopan
        Elk sing sopan 16 april 2019 16:36
        +7
        Quote: Sipil
        Kapan bakal ngubur "pramugari" sing malang

        Ya, sampeyan ngenteni karo pramugari. Dheweke durung mutusake babagan Kaczynski. Padha dig ajeg.
        1. NF68
          NF68 17 april 2019 15:48
          0
          Quote: Sopan Elk
          Quote: Sipil
          Kapan bakal ngubur "pramugari" sing malang

          Ya, sampeyan ngenteni karo pramugari. Dheweke durung mutusake babagan Kaczynski. Padha dig ajeg.


          Padha ndhudhuk cacing kanggo mancing ing kono, mambu banget.
  2. 210okv
    210okv 16 april 2019 15:27
    +8
    Matserevich dudu "homo sapiens" .. Nanging "omong kosong biasa" .. Utamane yen dheweke wis pirang-pirang dina ora cukur..
    1. duda
      duda 16 april 2019 15:46
      +2
      Kutipan: 210 okv
      Lan "bollocks biasa".

      ing latin mungkin? lol
      ya ora biasa, fenomenal
      1. 210okv
        210okv 16 april 2019 16:19
        +1
        Ing basa Latin, ayo Paus nyebut jenenge ... Lan aku kelinci, mula aku sumpah karo sing aku ngerti ... ngguyu
        1. duda
          duda 16 april 2019 17:36
          0
          Kutipan: 210 okv
          Ing Latin, supaya Paus nelpon wong jeneng ... Lan

          uga, diagnosis misale jek disebut jeneng ing Latin ngguyu
          Kutipan: 210 okv
          Ing basa Latin, ayo Paus nyebut jenenge ... Lan aku kelinci, mula aku sumpah karo sing aku ngerti ... ngguyu

          lan isih alus ngguyu
  3. GKS 2111
    GKS 2111 16 april 2019 15:27
    +4
    Ya aku ora nate mangu-mangu, malah pshek dhewe-dhewe wis njalari untune kabeh iki.. beda.. nglirik
  4. Baloo
    Baloo 16 april 2019 15:29
    +3
    Paranoia nari tango karo Alzheimer. Ora ana sing khusus, psiko biasa kanthi khayalan overvalued lan dey lan megalomania. Bad, Bad ing Polandia kanthi bantuan psikiatri. Ora ketompo carane dheweke ngumumake perang marang Mars.
    1. duda
      duda 16 april 2019 15:48
      +1
      Quote: Baloo
      Ora ketompo carane dheweke ngumumake perang marang Mars.

      ora bakal ngumumake. dheweke ora bisa nyimpen rong pikiran ing sirahe. Russophobia bakal menang
      1. Elk sing sopan
        Elk sing sopan 16 april 2019 16:40
        +3
        Quote: duda
        ora bakal ngumumake.

        Carane ngerti, carane ngerti ... Mars iku planet abang ...
        1. duda
          duda 16 april 2019 17:37
          +2
          Quote: Sopan Elk
          Mars iku planet abang...

          ora ana Putin ngguyu
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 16 april 2019 17:58
      +1
      Kula hormati, Big Bear! hi
      Quote: Baloo
      Paranoia nari tango karo Alzheimer.

      Apa neraka kanggo nesu? Kecoak biasane dipateni nganggo sandal! nglirik
      1. Baloo
        Baloo 16 april 2019 18:04
        +5
        Hello Pasha!
        Aku malah ora ngerti. carane mbantu Ukraina, iku luwih elek karo psychos ana:
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 16 april 2019 18:07
          +1
          Quote: Baloo
          Aku malah ora ngerti. carane bantuan Ukraina

          Apa sampeyan mikir aku ngerti? Yen ngerti, dheweke ora bakal lungguh ing VO, nanging .... (dhewe spekulasi nglirik )
          Ora, uga, ing aspek militèr, aku ora bakal keganggu: pesenan minangka pesenan. nglirik prajurit
  5. Medvezhya lapa liwat Ki
    Medvezhya lapa liwat Ki 16 april 2019 15:45
    +3
    Ora, sing dikasihi, ing pabrik pesawat padha sijine bahan peledak ing saben swiwi - tembung saka Martsypanych iki. Endi panrima katon? Singkate pakdhe salah paham. Wong-wong mau malah ora ngandel.
  6. Den717
    Den717 16 april 2019 15:46
    +2
    Macierewicz minangka salah sawijining wakil paling misuwur saka politisi Polandia, Partai Hukum lan Kehakiman Kaczynski. Sawetara ilmuwan politik mangu-mangu kecukupan. Nanging sepira kecukupan sing dibutuhake kanggo milih dheweke dadi kepala layanan kontra intelijen militer lan menteri pertahanan negara? Kepiye kiriman kasebut bisa dipasrahake menyang ahli teori konspirasi maniac? Kapribaden kasebut kanthi seragam kanthi sampurna nggambarake wong sing milih dheweke.
    1. bukak
      bukak 16 april 2019 17:10
      +1
      Ora mung wong, nanging uga negara sing bisa ngangkat wong sing ora nyukupi kanggo jabatan sing dhuwur kaya ngono.
  7. kn54
    kn54 16 april 2019 16:09
    +3
    Matsarevich nuduh Rusia ngatur pembantaian Volyn, lan "pahlawan" OUN-UPA, ing "VERSION" minangka "alat Rusia."
    Apa tegese ora divaksinasi rabies ing wektu ...
    1. Terenin
      Terenin 16 april 2019 17:29
      +6
      Kutipan saka knn54
      Matsarevich nuduh Rusia ngatur pembantaian Volyn, lan "pahlawan" OUN-UPA, ing "VERSION" minangka "alat Rusia."
      Apa tegese ora divaksinasi rabies ing wektu ...

      Ing mratelakake panemume, Nikolai, padha vaksinasi marang rabies kanggo wong-wong sing durung lara. Lan, Matserevich wis mad ing tataran pungkasan. Dheweke minangka mungsuh mbukak Rusia.
  8. Ham
    Ham 16 april 2019 17:04
    +3
    Ana sing ngandhani yen ing sawijining wektu dheweke ora ditampa dadi perintis, mula rasa nesu bocah tetep urip ....
    1. Baloo
      Baloo 16 april 2019 17:09
      +3
      Kutipan saka HAM
      Ana sing ngandhani yen ing sawijining wektu dheweke ora ditampa dadi perintis, mula rasa nesu bocah tetep urip ....

      Utawa pionir ngalahake pramuka, Matsarevich entuk paling akeh.
  9. Terenin
    Terenin 16 april 2019 17:25
    +4
    Nanging, miturut Wyborcza, cukup kanggo nerangake budhal kanthi mung siji alasan: apa sing dikandhakake Matsarevich dhasar ora bener.

    Ya bisa dingerteni yen dheweke omong kosong, nanging kanggo wong sing bisa nganalisis. Ing wektu sing padha, ing negara apa wae, Matsarevichs kuwi minangka mayoritas warga sing ora duwe wektu lan kepinginan kanggo mangerteni kahanan kasebut, mbentuk citra Rusia minangka mungsuh. Mesthine, kabeh iki dibayar saka dana Capitol Hill Washington.
    Mesthine, iki kudu dibukak ing publik.
  10. lengenmu
    lengenmu 16 april 2019 17:42
    0
    Matsarevich, iki mongrel biasa..
    Iki minangka Russophobe sing nyata lan paling mbebayani .. Dheweke tilar donya, nanging dheweke dadi mungsuh sing pantes. hi

    Lan saiki iki "lapdogs" ..
  11. LeonidL
    LeonidL 16 april 2019 18:40
    0
    Russophobe Polandia utama diwenehi panganan omong kosong - mula dheweke urip.
  12. serge siberian
    serge siberian 16 april 2019 19:17
    0
    iku goroh lan goroh.
  13. Kapten78
    Kapten78 16 april 2019 21:10
    0
    Fabulous ..... Kenapa mung metu saka rumah sakit ???