Review militèr

Telung batalyon tank dibentuk minangka bagéan saka Angkatan Udara

104
Pisanan tank batalyon dilengkapi tank T-72B3 modern dikiataken loro divisi lan siji brigade saka Airborne Forces. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan Rusia.


Telung batalyon tank dibentuk minangka bagéan saka Angkatan Udara


Miturut laporan sing nyebar, siji batalion tank dibentuk ing divisi serangan udara Pskov lan Novorossiysk, uga ing brigade serangan udara Angkatan Udara ing Kamyshin. Kabeh batalyon bersenjata karo tank T-72B3 modern. Nggawe telung batalyon tank ing Angkatan Udara ing tahap pisanan diumumake dening komandan Angkatan Udara Andrei Serdyukov ing Agustus taun kepungkur.

Sadurunge, Angkatan Udara ora duwe unit tank dhewe, tank mung ing layanan karo Angkatan Darat lan unit Pertahanan Pesisir Armada. Ing wulan November taun kepungkur, dilaporake manawa Angkatan Udara bakal dikuatake ora mung karo unit tank, nanging uga karo unit anti-rudal lan pertahanan udara lan tentara. penerbangan. Uga dilapurake yen jumlah pasukan udhara tambah akeh.

Kacarita tank T-72B3 sing dianyarke, sing ana ing layanan karo batalyon tank Angkatan Udara, wiwit taun 2018, nampa sistem kontrol otomatis Andromeda anyar, sing ngidini tank bisa ngakses jaringan informasi siji, uga ijol-ijolan. informasi babagan target lan status kanthi komando sing luwih dhuwur lan unit tempur liyane.

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia sadurunge ngluncurake proses ngowahi struktur organisasi Angkatan Udara, sing bakal nyetel spesialisasi lan dadi pasukan reaksi cepet.
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 16 april 2019 16:58
    -7
    Pitakonan babagan ndharat kendaraan kasebut ... Apa ora nggunakake "Octopus" utawa "Vena" kanggo penguatan ... Nyatane tank uga.. Mung landing.. Apa aku salah..
    1. Medvezhya lapa liwat Ki
      Medvezhya lapa liwat Ki 16 april 2019 17:01
      -9
      Mbokmenawa ora bener. Kanggo Angkatan Udara - apik, nanging! Sampeyan kudu langsung ngrekam ing videoconferencing lan nyelehake saka orbit. Sardonik nyengir. 46 ton saka orbit ora guyon.
      1. Nevsky_ZU
        Nevsky_ZU 16 april 2019 17:30
        + 15
        Iku konsep sing adoh saka udhara, kaya Marinir AS, adoh saka segara. Nalika aku nonton pejuang Amerika nalika isih cilik, aku ora ngerti kenapa Marinir AS, bebarengan karo tank Abrams, maju nang endi wae ing ara-ara samun adoh saka segara, lan ora ndharat kaya ing Normandia)))
        Lan umume, kenapa ing donya pasukan darat klasik, riflemen motorized, menehi tanah lan ambane operasional kanggo pasukan serbu, lan piyambak dadi secondary? Apa pancene ora bisa nggawa profesionalisme lan peralatan menyang tanah, tinimbang nambah daging pasukan sing biyen sempit ing tugas? Ing Rusia, MTR wis manggoni ceruk Angkatan Udara, lan Angkatan Udara dadi kaya pengawal mabur elit. Tren menarik sanadyan
        1. ugol2
          ugol2 16 april 2019 17:55
          0
          Ora ana sing wis ana ing udhara, ora ana sing ana ing udhara. Kanthi tank.
          Unit kejut lemah. Lan parasut saiki mung dadi beban kanggo dheweke.
          1. Panjenengan
            Panjenengan 17 april 2019 02:29
            +1
            Kajaba iku, kita ora duwe pesawat sing bisa ngangkat tank kasebut. Padha ora pas ing Il-76, lan senadyan 76 ton diumumake kanggo Il-60, padha bener ngangkat ora luwih saka 40. Winches pesawat bisa nyeret kargo nganti 20 ton.
            Tetep An22 lan An124.
            Ora jelas kenapa senjata kasebut dilebokake ing Angkatan Udara.
        2. Lars971A
          Lars971A 16 april 2019 18:03
          +1
          Iku konsep sing adoh saka udhara, kaya Marinir AS, adoh saka segara.
          Banjur, tinimbang BMD, perlu kanggo ngenalake kendaraan tempur infanteri utawa operator personel lapis baja lan artileri darat sing serius. sing. nggawe divisi abot lan banjur divisi udhara ilang kertu trump utama. Lan uga layanan ing Angkatan Udhara kanggo 1 taun kanggo 1.5, mbokmenawa iki ora ditrapake kanggo tanker, padha paling kamungkinan ora mlumpat, iku ora ana pangertèn.
          1. Laayoune
            Laayoune 17 april 2019 10:09
            0
            Ing tentara, kabeh wong saka juru masak nganti komandan kudu ngrampungake program lompat parasut taunan, ora ana posisi sing ora mlumpat. Mulane, tanker ora bakal menyang ngendi wae.
            1. ccsr
              ccsr 17 april 2019 11:24
              0
              Kutipan saka Layoune
              Ing tentara, kabeh wong saka juru masak nganti komandan kudu ngrampungake program lompat parasut taunan, ora ana posisi sing ora mlumpat.

              Iki ora bener, amarga sanajan ing bagean saka Pasukan Khusus ing jaman Soviet, para financier lan layanan medis, sing dipilih, mutusake apa kudu mlumpat utawa ora. Yen dheweke nggawe papat utawa luwih mlumpat saben taun, banjur entuk keuntungan lan mlumpat, mula ora kabeh wong sing ndharat ing pasukan, sampeyan jelas exaggerated iki.
              1. Laayoune
                Laayoune 18 april 2019 02:12
                0
                Lan babagan SPN? Lan kenapa "malah"? Apa sampeyan, miturut pesenan sampeyan, kalebu ing struktur organisasi Angkatan Udara? Mung ing kasus, ngenali cabang saka militèr sing sampeyan njabat, supaya aku bisa pracaya yen aku goroh sawise 30 taun layanan, kang 10 padha persis ing ngendi 1 kanggo 1,5, telu ngendi dina kanggo telung lan 3 taun ing Afrika liyane.
                Lan ing pasukan, minangka aturan, keputusan digawe kanggo wong-wong sing durung ngrampungake program kasebut, yen ora ana alasan serius sing ora ngidini rampung. Priksa cangkeme.
                1. ccsr
                  ccsr 18 april 2019 12:03
                  0
                  Kutipan saka Layoune
                  Lan babagan SPN? Lan kenapa "malah"?

                  Senadyan kasunyatan sing padha uga landing, lan padha bisa digunakake dawa sadurunge kabeh angkatan bersenjata liyane miwiti perang. Dadi dheweke nindakake kabeh pesenan lan instruksi kanggo latihan udhara kanthi cara sing padha karo Angkatan Udara.
                  Kutipan saka Layoune
                  Apa sampeyan, miturut pesenan sampeyan, kalebu ing struktur organisasi Angkatan Udara?

                  Napa - brigade pasukan khusus luwih mobile tinimbang divisi udhara, lan luwih cedhak karo wates mungsuh potensial, i.e. ngerti TVD sing luwih.
                  Kutipan saka Layoune
                  Mung ing kasus, ngenali cabang saka militèr kang sampeyan njabat, supaya aku bisa pracaya yen aku ngomong goroh sawise 30 taun layanan, kang 10 padha persis ing ngendi 1 kanggo 1,5, telu ngendi dina kanggo telung lan 3 taun ing Afrika liyane.

                  Aku ora ngerti carane iku ing Afrika, Aku ora ana, nanging pangareping Staff saka brigade 3rd, Letnan Kolonel V.V. Kvachkov, aku teka kanggo mriksa nalika piyambakipun njabat ing Neu-Thiemen, lan luwih saka sapisan. Dadi sapa lan kepiye sing kudu nindakake lompatan, aku ngerti langsung.
                  Kutipan saka Layoune
                  Priksa cangkeme.

                  Apa sampeyan sing mutusake kanggo mulang aku? Iku lucu, utamané amarga sampeyan ora ngerti trifles kuwi saka layanan.
                  Kutipan saka Layoune
                  Lan ing pasukan, kanggo wong-wong sing ora ngrampungake program, minangka aturan, kaputusan digawe,

                  Aja ngomong omong kosong - program intelijen apa sing bisa ditindakake dening pejabat keuangan utawa kepala petugas medis saka brigade Pasukan Khusus, sanajan sawetara lulusan Angkatan Udara Ryazan dicopot saka unit kasebut amarga ora cocog. Cukup ngomong yen sampeyan ora nemoni iki, nanging mutusake yen sampeyan wis dadi pusaran bumi, wis telung puluh taun.
                  1. Laayoune
                    Laayoune 18 april 2019 14:33
                    -1
                    Sampeyan kudu ngontrol tutuk amarga sampeyan mangan akeh telek, sampeyan ngerti ambune ...
                    Sepisan maneh aku yakin yen asring banget sing ora ana gunane dikirim menyang "mriksa". Pitakonan apa sing dipriksa? FCD, aku kira, utawa aspek logistik liyane, militer?
                    Ora perlu kanggo ndhelikake mburi wiyar Vladimir Vasilyevich - bola-bali nyabrang dalan karo wong ing syarat-syarat layanan ing Tajikistan, ninggalake pejabat dihormati piyambak, ora bakal mbantu.
                    Saiki, bener, bali menyang wedhus kita)
                    1. Pasukan nindakake kegiatane adhedhasar Rencana Latihan Pertempuran sing disetujoni.
                    2. PBP ing Angkatan Udara lan pasukan liyane ing ngendi lompatan ditindakake ngemot bagean "Latihan Lintas Udara".
                    3. Adhedhasar bagean iki, CC nerbitake pesenan kanggo nindakake lompatan parasut, ing ngendi nemtokake akeh perkara sing menarik (yen perlu, aku bakal nemtokake).
                    4. Ora ana dokumen kasebut nyatakake "Kapten Vasya kudu dibebasake saka mlumpat amarga dheweke minangka kepala pejabat keuangan", utawa "mlumpat ora ana hubungane karo personel militer wanita." Ora ana formulasi kaya ngono, ora, Fershtein? )
                    5. Personil militèr sing lagi preian, lelungan bisnis, perawatan medis, nganggo sandhangan, tugas jaga, lan liya-liyane, dibebasake saka terjun payung.
                    6. Kajaba iku, personel militèr tartamtu bisa dibebasake saka mlumpat amarga alasan kesehatan lan keputusane dokter sajrone pemeriksaan pra-jump, lan iki mung siji-sijine celah kanggo sampeyan kanggo nylametake sisa-sisa kesombongan dhewe sing robek kaya pengecut lawas. .
                    Iki minangka prosedur siji-wektu. Minangka aturan, ciloko cilik, mriyang, selesma, lsp. Yen prajurit ditemokake duwe tanda-tanda penyakit serius, dhokter langsung miwiti prosedur kanggo ngirim prajurit menyang rumah sakit kanggo perawatan lan menyang VVK kanggo nemtokake masalah layanan luwih lanjut ing Angkatan Udara. Uga, prajurit bakal dikirim menyang VVK ing kasus NON-ONE mbusak saka mlumpat amarga indikator medis.
                    Aku ora perlu ngomong apa-apa bab 90s Golden - padha liwati, lan iki dudu indikator saka pakewuh.
                    Lan saiki nulis kanggo kula, karo publikasi apa dokumen tartamtu "nachfin" epik sampeyan "dibebasake" saka salah siji saka bagean utama latihan pertempuran pasukan?
                    Mugi sampeyan wis ndeleng PBP. Dadi ing kana, nalika perencanaan mlumpat, ana pecahan dadi unit, salah sijine yaiku "Direktorat Resimen (brigade, detasemen, lsp)". Ora ana cathetan kaki "kajaba kanggo kepala pejabat keuangan" ing dokumen kasebut lan ora tau ana.
                    7. Ing tembung liyane, Warrior ora bisa ngrampungake program kanggo alesan apa wae ing cithakan "ora cukup mlumpat kanggo pitungan preferensial" (IE, ora mlumpat sapisan utawa kaping pindho kanggo alasan legal). Yen ora mlumpat babar pisan, dheweke ora bakal ngawula ing pasukan. VDS nyimpen rekaman jumper kanthi jeneng, dhaptar iki dikontrol dening sawetara struktur (amarga uga dhuwit) lan komandan, kanthi ilegal mbebasake wong saka mlumpat, mesthi bakal ditakoni babagan subyek kasebut kanthi prentah sing luwih dhuwur.
                    Muga-muga aku njlentrehake kanthi rinci, kanthi basa sing prasaja lan bisa dingerteni, bisa diakses sanajan para inspektur.
                    Saiki njlèntrèhaké kanggo kula mekanisme kanggo relieving nachfinov saka mlumpat, supaya aku ngeculaké luh lan pracaya aku "ngapusi" kanggo wong nang endi wae. Siap ngrungokake indikasi kesalahan ing presentasi.
                    Oh ya, aku mesthi ora kejawab carane sampeyan mangsuli pitakonku. Wangsulan maneh, aja njupuk kanggo kerja: Spesialis militer apa, ujarmu, apa tanah kelairanmu nglatih sampeyan? Lha, aku lali endi kelompok pasukan inspeksi VUS sing dianggep.
                    Sugeng rawuh! )
                    1. ccsr
                      ccsr 18 april 2019 19:02
                      0
                      Kutipan saka Layoune
                      Pitakonan apa sing dipriksa? FCD, aku kira, utawa aspek logistik liyane, militer?

                      Ora, babagan masalah sing sampeyan ora ngerti.
                      Kutipan saka Layoune
                      Ora perlu ndhelikake mburi Vladimir Vasilyevich sing amba - dheweke bola-bali nyabrang dalan karo dheweke babagan layanan ing Tajikistan,

                      Sampeyan ngapusi - yen sampeyan ngliwati dalan karo unit pasukan khusus, sampeyan bakal ngomong omong kosong babagan mlumpat.
                      Kutipan saka Layoune
                      Personil militèr sing lagi liburan, lelungan bisnis, perawatan medis, klambi, tugas jaga, lan liya-liyane dibebasake saka terjun payung.

                      Sampeyan ngapusi maneh - ing bagean saka Pasukan Khusus, sawetara kategori personel militer dibebasake kanthi sah saka mlumpat.
                      Kutipan saka Layoune
                      Ing tembung liyane, Warrior bisa uga ora ngrampungake program kanthi alasan apa wae.

                      Aku ngomong maneh yen petugas medis, umpamane, duwe hak nolak mlumpat ing brigade Pasukan Khusus, nanging sampeyan isih ora ngerti iki.
                      Kutipan saka Layoune
                      Lha, aku lali endi kelompok pasukan inspeksi VUS sing dianggep.
                      Sugeng rawuh! )

                      Aja bodho - VUS ora bakal ngandhani apa-apa, lan aku njabat ing salah sawijining departemen ing markas GSVG, ing ambang sing ora bakal diidini. Dadi tenang, verbiage - kabeh "pengalaman" sampeyan mung nggawe aku yakin yen sampeyan wiwit pura-pura dadi wong militer sing angel banget, sanajan aku wis ngerti level sampeyan, lan dheweke ora ngematake aku.
                      1. Laayoune
                        Laayoune 19 april 2019 03:11
                        0
                        ccsr, kowe arep? Ora, aku ora nyebut jeneng, aku mung takon))) Ora ana pejabat politik sajrone sejam? Aku mung ketemu badut kuwi karo 80th VUS. Telek tutuk lengkap, nanging nyatane nulis - nul. Usahamu sing alon-alon kanggo dilat sikilku nganggo cangkeme ompong ora malah ngusir rasa ngantuk, mula aku bakal nuduhake kesempatan sing apik kanggo mangan aku kanthi cepet. Sanalika sampeyan mbuktekake aku LEGAL (ngutip sampeyan) hak mitos "keuangan utama" supaya ora mlumpat kanthi menehi link menyang handdoc utawa nuduhake nomer lan tanggal, sampeyan langsung mandheg dadi wong sing ora duwe orientasi tradisional. , lan aku malah njaluk ngapura kanggo sampeyan, uga, apa yen aku soko aku ora ngerti kabeh uripku - Aku ora ngawula ing Pasukan Khusus, lan sampeyan malah mriksa sapisan))) Aku manawa babagan masalah latihan udhara)))
                        Inggih, ing kesimpulan, minangka padha ngomong, surprise. Manual Training Airborne, senadyan kasunyatan sing lair ing Matrosskaya Tishina ing Kantor Panglima Angkatan Udara, ing syarat-syarat Angkatan Udara minangka dokumen manual ora mung ing pasukan bawahan, nanging uga ing cabang militer liyane. lan jinis Angkatan Bersenjata, ing ngendi rencana BP nyedhiyakake skydiving kanthi sistematis. Ora ana dokumen liyane sing ngatur kinerja lompat lan diakoni ing Tentara Abang. Mulane, sampeyan kudu nggoleki lan nemokake apa-apa mung ing RVDP. Tulis alamat - Aku bakal ngirim salinan minangka hadiah. Aku malah bisa mlebu kanggo sampeyan ing Kvachkov. Mung ngandhani wong kanggo mlebu "Kanggo memori sing dawa", amarga miturut sampeyan, dheweke kudu ngelingi sampeyan kanthi apik)))
                        PS. Ing panelusuran pancet kanggo nyoba kanggo nemokake panjelasan logis kanggo prilaku nyimpang Panjenengan, aku mung bisa nganggep sing liwat taun lan ing sambungan karo dimensia dikembangaké, sampeyan bingung kabeh lan mriksa ing urip nyata ora bagean saka Pasukan Khusus, nanging, ngomong. , sawetara batalyon pengintaian saka salah siji saka "solar-lenga" divisi. Ing kasus iki, ya - mumbul ing batalyon pengintaian, minangka aturan, mung ana perusahaan pengintaian lan udhara lan RVDP ora ditrapake kanggo kabeh batalyon, nanging mung kanggo unit sing, miturut sifat layanane, yaiku " ditakdirkan" kanggo mlumpat parasut.
                        Aku tresno kowe, kowe lucu) Priyoooom!
                      2. ccsr
                        ccsr 19 april 2019 11:29
                        0
                        Kutipan saka Layoune
                        Sanalika sampeyan mbuktekake marang aku hak LEGAL (ngutip sampeyan) saka mitos "keuangan utama" supaya ora mlumpat kanthi menehi link menyang handdoc utawa nuduhake nomer lan tanggal, sampeyan langsung mandheg dadi wong homo,

                        Iku langsung ketok yen sampeyan yap biasa, amarga, pisanan, sampeyan ora ngerti apa-apa bab iku, lan saiki sampeyan nuntut soko sing aku ora bisa duwe ing asas. Tetep semangat, bikin penonton ketawa...
                        Kutipan saka Layoune
                        Aku malah bisa mlebu kanggo sampeyan ing Kvachkov.

                        Lan luwih becik njaluk dheweke nulis karo tangane dhewe yen para dokter lan kepala pejabat keuangan, umpamane, ing brigade, kudu mlumpat nganggo parasut kanthi pesenan - banjur kita bakal weruh apa jenis pembicara utawa " pakar" sampeyan.
                        Kutipan saka Layoune
                        sing liwat taun lan gegayutan karo dimensia dikembangaké, sampeyan bingung kabeh lan mriksa ing urip nyata ora bagean saka Pasukan Khusus, nanging, ngomong, Batalyon pengintaian tartamtu saka salah siji saka "solar-lenga" divisi.

                        Tenang verbiage - saliyane batalyon pengintaian, aku uga kudu mriksa perusahaan individu saka Pasukan Khusus, supaya kawruh babagan topik iki ana ing ngisor plinth.
                        Kutipan saka Layoune
                        . Ing kasus iki, ya - mumbul ing batalyon pengintaian, minangka aturan, mung ana perusahaan pengintaian lan udhara lan RVDP ora ditrapake kanggo kabeh batalyon,

                        Aku wis ngomong sadurunge sampeyan minangka pembicara biasa sing ora ngerti akeh seluk-beluk dinas militer, nanging pancene pengin nampilake awake dhewe minangka spesialis militer sing angel.
                      3. Laayoune
                        Laayoune 20 april 2019 01:30
                        0
                        Orientator non-tradisional, mungkasi twirling bokong ruddy minangka buruh politik, lan njawab pitakonan langsung nuduhke: nomer lan tanggal document governing. Mratelakake panemume, iki cukup tugas sing bisa ditindakake sanajan kanggo cerebellum ukuran kacang polong, disiram kanthi banyu kanthi larutan etanol. )))
                        Miturut singsot seni, sampeyan bisa uga wis menangaké hadiah, lan sampeyan bisa nindakake loro push-ups ing ilat, nanging iki kabeh kanggo wong miskin. Aku mbaleni kanggo otak sing ringkih: mung siji jawaban sing dibutuhake saka sampeyan kanggo mbuktekake delir pikun sampeyan: kanthi tumindak regulasi khusus apa kepala pejabat finansial dibebasake saka terjun payung?
                        Badut pathetic sedih, pasuryan! Oh, iku resepsi! )))
                      4. ccsr
                        ccsr 23 april 2019 18:40
                        0
                        Kutipan saka Layoune
                        apa sejatine tumindak normatif saka pejabat keuangan sing dibebasake saka parasut?
                        Badut pathetic sedih, pasuryan! Oh, iku resepsi!

                        Aku ora ngerti apa jenis document, nanging sampeyan bisa mriksa karo V.V. Kvachkov - kang bakal pitutur marang kowe luwih rinci, sampeyan janji kanggo ketemu karo wong. Kajaba iku, sampeyan bakal yakin maneh yen sampeyan yap biasane, amarga sampeyan mutusake kanggo nuduhake kapinteran sampeyan, lan sampeyan ora ngerti manawa peraturan ing unit pasukan khusus dikembangake ora dening markas Angkatan Udara, nanging dening Staf Umum GRU. Mulane sampeyan mung wong awam ing dinas militer, sanajan sampeyan nyamar dadi wong sing ngerti kabeh.
                      5. Laayoune
                        Laayoune 24 april 2019 01:48
                        0
                        Oooh, lan iki minangka penggerak roda mburi kita lan korban sindrom pikun ditarik munggah! Lan aku wis bosen. Apa bocah-bocah diusir menyang dacha kanggo akhir minggu supaya bisa digunakake ing tanah? Inggih, boten kedados))
                        Rungokake, aku ngandhani bab sing padha - sampeyan duwe kesempatan sing apik kanggo nuduhake kompetensi sampeyan. Langsung nyelehake pesenan, lan lunga karo Gusti Allah kanggo nggali kuburan kulawarga)))
                        Apa sampeyan wrinkling kursi karo dipikir migunani, nanging maneh nul ing topik? Utawa iku pasuryan sampeyan? )
                        Kabeh barang murah politik sampeyan ora bisa. Ana kesempatan kanggo mbantah kanthi bantuan sing luwih nyata tinimbang pitunjuk sing ora jelas ing knalpot lenga fusel - maju menyang tambang, kita bakal ngrembug. Ora ana sing bisa ngonfirmasi omong kosong sampeyan - uga, terus dadi badut bodho kanthi detak jantung sing overestimated)))
                        Sugeng rawuh!
                      6. ccsr
                        ccsr 24 april 2019 18:26
                        0
                        Kutipan saka Layoune
                        Kabeh barang murah politik sampeyan ora bisa.

                        Sampeyan ndeleng, sampeyan wong awam, pejabat politik kepala staf ora mriksa - sampeyan uga nuduhake sampeyan dadi badut ing kene.
                        Kutipan saka Layoune
                        Sugeng rawuh!

                        Njupuk ing dhadha, lan tenang yen sampeyan durung sinau apa-apa ing tentara.
                      7. Laayoune
                        Laayoune 26 april 2019 14:51
                        0
                        Sampeyan bisa terus mumble karo tutuk ompong anggere sampeyan seneng, chewing ing minggu-lawas diare.
                        Nanging, nganti sampeyan mbuktekake omong kosong pikun kanthi referensi kanggo dokumen apa wae, sampeyan bakal tetep dadi mbah gay sing ora ana gunane, kaya sing wis disepakati ing ndhuwur)
                        Lan ya - ngganti popok, mambu, sampeyan ngerti. Utawa sampeyan wis ora bisa ngganti popok tanpa bantuan saka njaba? ))
                        DOKUMEN, yap! )
                      8. ccsr
                        ccsr 26 april 2019 18:03
                        -1
                        Kutipan saka Layoune
                        DOKUMEN, yap! )

                        Dheweke bakal menehi dokumen ing Serbia yen sampeyan ora waras yen sampeyan mikir yen amarga buta huruf, aku bakal nggoleki dokumen patang puluh taun kepungkur. Sampeyan gumunggung yen sampeyan ngerti V.V. Kvachkov, nanging sampeyan kaya ngapusi abu-abu yen sampeyan ora bisa njlentrehake pitakonan prasaja iki karo dheweke.
                      9. Laayoune
                        Laayoune 26 april 2019 20:17
                        0
                        Lan dheweke, ora kaya sawetara telek, ora janji apa-apa marang aku. Sampeyan sing mbengkongaken driji ing kene babagan pasukan khusus, supaya njupuk alangan kanggo mbenerake obrolan babagan kepala pejabat keuangan)))
                        Pira taun sampeyan njabat ing pasukan khusus, checker? Inggih, paling anjir karo wong DAYS? )))
                        Aku ngerti yen sampeyan minangka papan perlindungan wong tuwa, ing endi wae aku malah melas, nanging dina Jumuah aku ora ngladeni. Ayo dina Minggu menyang sawetara pasamuwan, bakal akeh wong edan, cilaka lan cacad. Sampeyan, kanthi dislokasi otak sing lara, bakal ngumpulake sedekah sing paling akeh. )))
                        Ing endi dokumen kasebut, Alzheimer durung rampung? )))
                      10. ccsr
                        ccsr 29 april 2019 10:14
                        0
                        Kutipan saka Layoune
                        Lan dheweke, ora kaya sawetara telek, ora janji apa-apa marang aku.

                        Digabungake, trepach, nanging liyane ora samesthine.
        3. Nestorych
          Nestorych 16 april 2019 19:53
          +6
          Kajaba iku, bedhil motor, dibandhingake karo Angkatan Udara, luwih apik bersenjata lan duwe senjata sing luwih abot.
          1. amunisi
            amunisi 18 april 2019 14:10
            0
            Kutipan: Nestorych
            Kajaba iku, bedhil motor, dibandhingake karo Angkatan Udara, luwih apik bersenjata lan duwe senjata sing luwih abot.

            Kabeh bener. Luwih apik lan sepuluh kaping luwih abot tinimbang senjata bedhil motorized. Nanging!
            Kabeh apik ing panggonane. Yen ana kabutuhan urgent (contone) kanggo mindhah batalion menyang Palmyra. Iku kaping sepuluh luwih angel nyeret batalyon bedhil motorized ana, lan kaping rong puluh maneh. Kajaba iku, batalyon bedhil motorized (malah uga-dilatih) kurang lincah ing perang nglawan kelompok sabotase cilik.
            1. ccsr
              ccsr 18 april 2019 19:10
              0
              Quote: amunisi
              Yen ana kabutuhan urgent (contone) kanggo mindhah batalion menyang Palmyra.

              Apa sampeyan mikir yen kita bakal terus-terusan ngadhepi kabeh konflik, kaya sing kedadeyan saiki ing Suriah? Apa gunane, yen kita wis dibuwang kaping pirang-pirang.
              Quote: amunisi
              Kajaba iku, batalyon bedhil motorized (malah uga-dilatih) kurang lincah ing perang nglawan kelompok sabotase cilik.

              Kita nyiapake pasukan bedhil motor kanggo mbela Tanah Air saka mungsuh njaba, lan ora nglawan kelompok teroris cilik sing dirusak ing wilayah kita dening pasukan FSB lan Pengawal Nasional. Dadi ora masuk akal kanggo nyiapake unit udhara kanggo iki.
              Aku mikir yen kita kudu ngati-ati banget babagan panggunaan pasukan kita ing njaba negara - akeh banget sing pengin militer kita ngrampungake masalah politik.
        4. amunisi
          amunisi 18 april 2019 13:48
          0
          Kutipan: Nevsky_ZU
          Lan umume, kenapa ing donya pasukan darat klasik, riflemen motorized, menehi tanah lan ambane operasional kanggo pasukan serbu, lan piyambak dadi secondary?

          Kuwi semangat jaman! -))
          Saben uwong ngupayakake "kelangan" lan "kelas". Lan sapa sing luwih adhem tinimbang Rimbaud, sing ngethok lan nembak kabeh divisi nganggo busur krasan lan piso krasan? lol Paratrooper loro katon lan diarani satus kaping luwih adhem tinimbang .. "sawetara jenis .." senapan bermotor.-))
          Lan wis (kanggo politisi sing ngerti babagan perang lan tentara ing Hollywood "), ora masalah .. sing 1 (siji) dilatih lan dikoordinasi kaya sing dikarepake, divisi bedhil motorized, ing kondisi Front, mesthi, punika 10 (sepuluh) kaping luwih efektif lan kuwat saka divisi parasut.
          1. ccsr
            ccsr 18 april 2019 19:14
            0
            Quote: amunisi
            sing 1 (siji) dilatih lan tumata kaya samesthine, divisi bedhil motorized, ing kondisi Front, mesthi, iku 10 (sepuluh) kaping luwih efektif lan kuwat saka divisi parasut.

            Aku ora bakal ngandika kaping sepuluh, nanging ing syarat-syarat persenjataan lan firepower, sembarang divisi senapan motorized dilatih bakal remuk divisi udhara yen padha kudu ngadhepi sirah-on ing baris ngarep. Paling ora, sing diwulangake ilmu militer Soviet, lan adhedhasar asil Perang Dunia II.
    2. Dart2027
      Dart2027 16 april 2019 19:37
      +4
      Kutipan: 210 okv
      Nyatane, tank uga .. Mung landing ..

      Ing teori, ya, nanging ing kasunyatan, kebangkrutan iku ora mungkin, nanging sayangé, basis data biasa minangka kasunyatan. Lan tank waja uga dibutuhake ing kene luwih saka kebangkrutan.
      1. Nestorych
        Nestorych 16 april 2019 19:55
        +2
        Kebangkrutan massal ing pertempuran dina iki minangka perkara sing luar biasa.))
        1. Dart2027
          Dart2027 16 april 2019 21:24
          +2
          Iki maksudku.
    3. Nestorych
      Nestorych 16 april 2019 19:51
      +3
      Mangga madosi operasi pertempuran nyata pungkasan karo peralatan kebangkrutan, Aku sampeyan bakal njaluk jawaban.)
  2. Sergey 777
    Sergey 777 16 april 2019 17:05
    +8
    Solusi sampurna. Angkatan Udara asring ngatasi masalah tanpa kebangkrutan, lan masalah utama yaiku kekurangan peralatan abot. Aku bungah sing masalah iki nyilikake.
    1. Sniper ireng
      Sniper ireng 16 april 2019 17:15
      +2
      hi kabeh iku cetha kanggo kula, iku mung sing Airborne Forces padha dikiataken karo komponen serangan abot, MBT uga MBT ing Afrika.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 16 april 2019 17:45
        +6
        Kutipan saka Black Sniper
        MBT dheweke ana ing Afrika MBT

        Mesthi, kaya tembung sampeyan babagan ngrampungake masalah tanpa kebangkrutan, titik liyane duwe nuansa dhewe. hi
    2. seregatara1969
      seregatara1969 16 april 2019 19:33
      -3
      bakal dadi wangun apa? kaya pemadam kebakaran militer utawa pembalap autobat penerbangan angkatan laut?
      1. ccsr
        ccsr 17 april 2019 11:20
        -1
        Kutipan saka seregatara1969
        kaya pemadam kebakaran militer utawa pembalap autobat penerbangan angkatan laut?

        Sawijining kanca sinau karo aku, sing ing jaman Soviet mung dadi sopir tanker ing lapangan udara penerbangan angkatan laut ing Crimea sadurunge sinau, lan dheweke nganggo topi tanpa puncak. Dadi ora bakal ana masalah karo iki - bisa ditanggulangi.
    3. ccsr
      ccsr 16 april 2019 20:42
      0
      Kutipan: Sergey 777
      Solusi sampurna. Angkatan Udara asring ngatasi masalah tanpa kebangkrutan, lan masalah utama yaiku kekurangan peralatan abot. Aku bungah sing masalah iki nyilikake.

      Aneh yen sampeyan ora ngerti yen latihan paratrooper biaya kaping pirang-pirang luwih saka tanker biasa. Mulane, ngrampungake masalah sing ditangani unit darat ora minimalake, nanging omong kosong khas para komandan modern sing ora ngerti manawa kecepatan lan siluman pasukan udara minangka kertu truf utama, sing kudu mbayar biaya tambahan. . Lan batalyon tank bakal mung beban, lan malah saka titik manunggalaken senjata, iku ora pas karo sistem gegaman saka pasukan udhara.
      1. Sergey 777
        Sergey 777 16 april 2019 20:45
        0
        Perusahaan tank bakal dibentuk ing saben divisi, dudu batalyon.
        1. ccsr
          ccsr 16 april 2019 20:59
          +1
          Kutipan: Sergey 777
          Perusahaan tank bakal dibentuk ing saben divisi, dudu batalyon.

          Aku nemokake wektu nalika ana perusahaan tank ing batalyon pengintaian divisi tank. Banjur padha ora gelem, amarga. iku larang banget lan ora efisien, malah ing syarat-syarat pangopènan lan ndandani.
          Dadi kenapa neraka saiki "teoretikus" paling ora sinau pengalaman kepungkur supaya ngerti yen tank kanggo Angkatan Udara kaya pelana kanggo sapi - katon kaya trotter, nanging ora menehi susu maneh .
          1. Sergey 777
            Sergey 777 17 april 2019 09:52
            0
            Perusahaan kuwi kanggo batalyon, lan perusahaan kuwi kanggo divisi iku rong perkara sing beda. Ing mburi divisi luwih gedhe tinimbang batalyon. Dadi aku ora mikir bakal ana masalah karo konten kasebut.
            Lan sing paling penting. Tank, ujare, ora bisa didadekake. Iki mesthi bener. Nanging ing kahanan modern, landings gedhe ora mungkin. Nanging operasi lemah bisa banget. Lan perusahaan kuwi ora bakal superfluous.
            1. ccsr
              ccsr 17 april 2019 11:16
              +2
              Kutipan: Sergey 777
              Dadi aku ora mikir bakal ana masalah karo konten kasebut.

              Iki sing sampeyan pikirake, lan wakil komandan utawa wakil kanggo persenjataan bakal nerangake marang saben wong kanthi driji apa nomenklatur tambahan saka peralatan utawa gaman.
              Banjur apa sing bisa ditindakake dening perusahaan tank minangka bagean saka divisi udhara - sampeyan bisa nggawe paling ora sawetara tugas operasional kanggo perusahaan iki?
              Kutipan: Sergey 777
              Nanging operasi lemah bisa banget. Lan perusahaan kuwi ora bakal superfluous.

              Operasi lemah bakal ditangani kanthi luwih apik dening MRD utawa TD, sing duwe gaman abot lan ora mung tank, nanging uga bedhil kanthi kaliber sing luwih gedhe.
      2. Dart2027
        Dart2027 16 april 2019 21:27
        0
        Kutipan saka ccsr
        Mulane, ngrampungake masalah sing ditindakake dening pasukan payung terjun ora mung minimalake, nanging omong kosong khas para komandan modern.

        Lan apa sing kudu ditindakake? Kebangkrutan massal kanthi parasut minangka fiksi unscientific, yaiku, sampeyan bisa mlumpat, nanging yen paling ora ana perlawanan, mung mayat sing bakal ndharat.
        1. ccsr
          ccsr 17 april 2019 11:30
          -1
          Kutipan saka Dart2027
          Lan apa sing kudu ditindakake?

          Ngganti konsep panggunaan unit udhara, lan mindhah, miturut pendapatku, menyang pambentukan brigade lan batalyon serangan udara ing struktur kabupaten, bakal luwih migunani ing kana. Ya, lan cedhak karo tapel wates, saka lapangan udara penerbangan tentara lan komando siji saka distrik, bakal luwih bisa ngatasi masalah interaksi antarane unit udara lan pasukan darat konvensional - kabeh wong bakal entuk manfaat luwih akeh.
          1. Dart2027
            Dart2027 17 april 2019 20:19
            0
            Kutipan saka ccsr
            Ngganti konsep nggunakake unit udhara, lan mindhah, ing mratelakake panemume, kanggo tatanan brigade lan batalyon serbu udhara ing struktur distrik, padha bakal luwih migunani ing kono.

            Aku ora ngomong bab iku. Kasunyatan urip kaya mangkene yen ing mangsa ngarep ora bakal ana pendaratan massal, nanging partisipasi ing perang konvensional cukup nyata.
            1. ccsr
              ccsr 18 april 2019 11:43
              0
              Kutipan saka Dart2027
              Aku ora ngomong bab iku. Kasunyatan urip kaya mangkene yen ing mangsa ngarep ora bakal ana pendaratan massal, nanging partisipasi ing perang konvensional cukup nyata.

              Iki tegese kudu pindhah saka tingkat divisi ing Angkatan Udara menyang brigade, resimen lan batalyon minangka bagéan saka distrik, lan ora minangka struktur subordinasi pusat.
              1. Dart2027
                Dart2027 18 april 2019 20:01
                0
                Kutipan saka ccsr
                pindhah saka tingkat divisi ing Angkatan Udara menyang brigade, resimen lan batalion

                Mungkin, nanging perlu? Satemene aku ngerti, dheweke pengin nggawe pasukan reaksi cepet saka pasukan terjun payung.
                1. ccsr
                  ccsr 18 april 2019 20:49
                  0
                  Kutipan saka Dart2027
                  Satemene aku ngerti, dheweke pengin nggawe pasukan reaksi cepet saka pasukan terjun payung.

                  Ing endi kudu nanggepi? Ing wilayah kita, kita bisa numpes mungsuh sing nyerang kanthi bantuan senjata nuklir konvensional lan taktis.
                  Ing wilayah negara liya - kenapa kita butuh kabeh?
                  Yen digunakake nglawan negara lan blok kanthi sistem pertahanan udara sing kuat, mula kita ora bakal bisa ndhelikake persiapan tanggapan kasebut, tegese kita butuh operasi udara kabeh kanggo nyuda sistem pertahanan udara, lan mung banjur. miwiti masang pasukan reaksi cepet utama.
                  Ing tembung, yen kita pancene pengin ngerti carane pasukan reaksi cepet bakal operate, banjur kita kudu ngerti kanggo awake dhewe apa kita arep kanggo nggunakake ing long term. Lan mbuwang dhuwit kanggo teori newfangled liyane iku kosong - kita malah ora ngerti sapa, contone, bakal ngganti Bashar al-Assad ing Suriah, utawa carane tanggi kita, kaya "sadulur" Ukrainians, bakal nindakake yen kita dumadakan pengin. mbantu sawetara pimpinan.
                  1. Dart2027
                    Dart2027 18 april 2019 21:09
                    0
                    Kutipan saka ccsr
                    Ing wilayah negara liya - kenapa kita butuh kabeh?

                    Contone, tanggal 1 Maret 2014, Dewan Federasi sarujuk marang Putin kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Ukraina nganti kahanan ing kana normal. Utawa elinga 2008.
                    Kutipan saka ccsr
                    Ing tembung, yen kita pancene pengin ngerti carane pasukan reaksi cepet bakal operate, banjur kita kudu ngerti kanggo awake dhewe apa kita arep kanggo nggunakake ing long term.

                    Secara pribadi, aku ngerti iki minangka pasukan sing bisa disebar kanthi cepet yen perlu, jenis brigade geni, lan anané gaman abot ora bakal ngluwihi. Lan iki dudu babagan ndharat saka udhara, nanging babagan transfer, paling ora menyang TA, malah menyang rel.
                    1. ccsr
                      ccsr 18 april 2019 21:20
                      0
                      Kutipan saka Dart2027
                      Contone, tanggal 1 Maret 2014, Dewan Federasi sarujuk marang Putin kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Ukraina nganti kahanan ing kana normal.

                      Iki minangka keputusan organisasi, sing ora ditindakake dening permusuhan.

                      Kutipan saka Dart2027
                      Utawa elinga 2008.

                      Ing kana, pasukan saka distrik coped - ora ana siji ing Tbilisi ndharat paratroopers. Nanging mundhut pesawat kita nggawe kita mikir - kepiye carane nindakake landing?
                      Kutipan saka Dart2027
                      Lan iki dudu babagan ndharat saka udhara, nanging babagan transfer, paling ora menyang TA, malah menyang rel.

                      Kabeh padha, bakal njupuk wektu kanggo pasokan eselon, loading, gerakan ing dalan lan unloading, lan banjur Maret dhewe. Bisa uga luwih gampang kanggo njaga divisi Angkatan Darat kanthi lengkap ing papan tartamtu ing negara kasebut, amarga kita bisa ngawasi kahanan ing macem-macem bioskop lan prédhiksi skenario konflik lokal ing mangsa ngarep.
                      1. Dart2027
                        Dart2027 18 april 2019 21:58
                        0
                        Kutipan saka ccsr
                        Iki minangka keputusan organisasi, sing ora ditindakake dening permusuhan.
                        Aku ngerti, nanging bisa ngetutake.
                        Kutipan saka ccsr
                        Kabeh padha, bakal njupuk wektu kanggo pasokan eselon, loading, gerakan ing dalan lan unloading, lan banjur Maret dhewe. Bisa uga luwih gampang kanggo njaga divisi Angkatan Darat kanthi lengkap ing papan tartamtu ing negara kasebut
                        Luwih prasaja, nanging ... Wewatesan kita gedhe banget. Lan ora tansah dianjurake kanggo langsung nuduhake kekuwatan, kadhangkala luwih becik ngenteni tumindake mungsuh, ora ana sing mbatalake kawicaksanan.
                      2. ccsr
                        ccsr 19 april 2019 11:39
                        0
                        Kutipan saka Dart2027
                        Luwih prasaja, nanging ... Wewatesan kita gedhe banget.

                        Aku ngerti kabeh kangelan, nanging adhedhasar pengalaman, aku pracaya yen saka sudut pandang saka latihan pertempuran, iku luwih gampang lan luwih efektif kanggo olahraga divisi tugasaken nalika iku luwih utawa kurang kompak tugasaken.
                      3. Dart2027
                        Dart2027 19 april 2019 20:02
                        0
                        Kutipan saka ccsr
                        apa ing babagan latihan tempur
                        Sembarang bisnis serius minangka kompromi antarane macem-macem faktor. Aku ora bisa ngomong endi sing luwih gampang dilatih, divisi utawa brigade, nanging kasunyatan manawa wilayah kita lan, kanthi mangkono, dawane wates gedhe banget, nanging populasi lan, kanthi mangkono, sumber daya utama ora adoh. dadi gedhe, iki kasunyatan.
      3. wulan 702
        wulan 702 18 april 2019 09:56
        0
        Kutipan saka ccsr
        lan omong kosong khas para komandan modern sing ora ngerti maneh manawa kecepatan lan rahasia Angkatan Udara minangka kertu truf utama,

        Dina iki ora mungkin .. Ora ana omongan babagan rahasia.. Minangka kanggo kacepetan, malah kepiye wae dibahas.. Ing teori, nguatake komponen transportasi udara, nglengkapi turntable lan nambah armada penerbangan militer.
        1. ccsr
          ccsr 18 april 2019 11:49
          0
          Kutipan: max 702
          Dina iki ora bisa.. Ora ana sing ngomong babagan rahasia..

          Kanthi gati kanggo kebangkrutan massa - Aku setuju. Nanging ing kasus panggunaan lokal (perusahaan-battalion) pasukan udhara, pasukan penerbangan tentara kudu cukup, utamane yen sampeyan ngatasi masalah interaksi karo penerbangan transportasi sing ana ing distrik. Miturut cara, GSVG duwe brigade udhara sing kapisah lan batalyon sing kapisah, lan pasukan kasebut cukup kanggo pimpinan grup tanpa divisi udhara, amarga masalah interaksi digarap ing tingkat grup. Lan ing kono, kaya sing wis dingerteni, ana limang tentara darat lan siji tentara udara. Aku sing pengalaman iki kudu katon ing.
  3. lengenmu
    lengenmu 16 april 2019 17:16
    -11
    Angkatan Udara isih dadi pasukan sing paling siap tempur .. Margelov ngrasakake iki lan nyiapake kanggo operasi tempur sing nyata!
    Sing utama yaiku ora ngganti jeneng lan rompi karo berets ora dicopot. prajurit
    Kapal tanker ing beret lan rompi minangka kekuwatan sing kuat.
    "Ora ana wong liya kajaba kita..!"
    1. Destiny
      Destiny 16 april 2019 17:31
      +2
      Kutipan saka Kolun
      Pasukan udhara minangka pasukan sing paling siap tempur

      SING PALING DIPERJUANGKAN

      "Ngendi kulo wonten kamenangan"
      1. lengenmu
        lengenmu 16 april 2019 19:25
        -1
        Lha aku setuju marinir, isih ambruk..))) prajurit
        Nanging Angkatan Udara kudu mbela tanah air .. prajurit

        Lagi disiapake kanggo iki lan dikiataken karo gaman abot kanggo alesan apik .. Iku bakal angel kanggo wong-wong mau ing mangsa! Muga-muga marinir teka nylametake..?
        1. Sergey 777
          Sergey 777 16 april 2019 20:43
          +2
          Yen kabeh jinis lan jinis pasukan bakal mbela tanah air, malah batalyon konstruksi nglirik
          1. lengenmu
            lengenmu 16 april 2019 20:52
            -4
            Kutipan: Sergey 777
            Yen kabeh jinis lan jinis pasukan bakal mbela tanah air, malah batalyon konstruksi nglirik

            Nanging pasukan udhara pisanan bakal ambruk .. hi
            Banjur, petani kasebut bakal lunga, kaya biasane, saka jero Rusia .. prajurit

            Iku wis mesthi lan bakal tansah ...
            Iki carane kita urip.
            1. Sergey 777
              Sergey 777 16 april 2019 20:54
              +1
              Nah nah...
              Ing teori, mung negara adidaya bisa numpes divisi Rusia. Lan ora dadi Angkatan Udara sing bakal ngomong karo dheweke, nanging Pasukan Rudal Strategis. ngguyu
              1. lengenmu
                lengenmu 16 april 2019 21:00
                -4
                Kutipan: Sergey 777
                Lan dheweke ora bakal ngomong karo Angkatan Udara, nanging Pasukan Rudal Strategis

                Iki argumen pungkasan.. Lan pisanan bakal ana mriksa..!
                Ayo numpak tank! prajurit
              2. Petrix
                Petrix 17 april 2019 10:58
                0
                Kutipan: Sergey 777
                Lan ora dadi Angkatan Udara sing bakal ngomong karo dheweke, nanging Pasukan Rudal Strategis.

                Sajrone Perang Donya II, senjata pemusnah massal yaiku senjata kimia. Nanging, ora ketompo carane dhuwur kakiyatan karep, iku ora digunakake. Kenging punapa? Adhedhasar pertimbangan kasebut, pitakonan muncul: apa WMD modern bakal digunakake ing konflik global?
                1. ccsr
                  ccsr 17 april 2019 11:33
                  +1
                  Kutipan saka Petrix.
                  Nanging, ora ketompo carane dhuwur kakiyatan karep, iku ora digunakake. Kenging punapa?

                  Senjata kimia digunakake - umpamane, marang para pembela tambang Adzhimushkay, lan iki minangka kasunyatan sejarah.
                  Nanging Hitler dhewe ora ngidini nggunakake massa, amarga dheweke luwih ngerti yen Jerman bakal langsung kalah perang, amarga. Simpenan senjata kimia sekutu ana urutan gedhene sing luwih dhuwur. Nanging kahanan kasebut ora ana hubungane karo sing saiki - senjata nuklir luwih efektif kapan wae ing taun.
  4. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 16 april 2019 17:20
    0
    Lan apa gagasan apik! Panangkepan lapangan udara, panrima peralatan abot, regrouping, pangembangan serangan wis didhukung tank. Ora ala, ora ala!
    1. AlexVas44
      AlexVas44 16 april 2019 17:32
      +4
      Cantik, mesthi. Apa mungsuh ora aktif? Ora mungkin bakal ngidini kebangkrutan kanthi cara landing ing wilayahe. Bisa uga 40-50 taun kepungkur, nanging ora saiki.
      1. wulan 702
        wulan 702 18 april 2019 13:32
        0
        Kutipan saka: AlexVas44
        Cantik, mesthi. Apa mungsuh ora aktif? Ora mungkin bakal ngidini kebangkrutan kanthi cara landing ing wilayahe. Bisa uga 40-50 taun kepungkur, nanging ora saiki.

        Ya, lan mungsuh bakal ngidini kita nindakake pendaratan parasut .. Inggih, nggih. Saliyane kerugian teknis sajrone kebangkrutan, panyebaran pendaratan bakal ditambahake, lan uga kerugian saka kabeh sing bisa ditembak ing kebangkrutan nalika ana ing langit .. Ninggalake parasut saka MTR ing cara landing, lapangan udara ing Pristina, sing ngerti, pasukan khusus (MTR saiki) njupuk kontrol, lan mung banjur kabeh liyane, lan iku dening cara kebangkrutan sing padha ngrancang kanggo ngirim bala, ora ana sing ngrancang parachute .. Dadi Airborne Pasukan ana ing dalan sing bener..
        rs: Pira pasukan landing sing tiwas ing konflik adoh saka tugas landing ing peran infanteri sing peralatan lan gamane ora diadaptasi, saiki kesalahan iki didandani ..
        1. ccsr
          ccsr 18 april 2019 19:18
          0
          Kutipan: max 702
          Pira pasukan pendaratan sing tiwas sajrone konflik adoh saka tugas kebangkrutan ing peran infanteri sing peralatan lan gamane ora diadaptasi, saiki kesalahan iki didandani ..

          Aku setuju - mokal kanggo paratroopers kanggo ngatasi tugas pasukan darat, iki aksioma. Apa kesalahane didandani, Aku ora ngerti, nanging ana sing ngusulake kanggo ngenalake perusahaan tank menyang divisi udhara, temenan ora saka pikiran gedhe.
    2. Dikson
      Dikson 16 april 2019 17:51
      +1
      Nalika sampeyan ngatur resepsi transportasi kanthi peralatan abot ing lapangan udara asing sing dicekel, sampeyan bakal dibakar ing lemah kanthi rudal jelajah lan bom sing dipandu ... Marshal Budyonny kayane duwe ide babagan jaran kebangkrutan kanthi sabuk lengkap . . - supaya langsung saber ing tangan lan lahar ing mungsuh ...
      1. ccsr
        ccsr 16 april 2019 20:44
        0
        Kutipan saka Dixon
        Marshal Budyonny kayane duwe ide babagan ndharat jaran kanthi sabuk lengkap .. - supaya langsung saber ing tangan lan lahar ing mungsuh ...

        Ya, supaya adil, marshal ora ana hubungane - banjur duwe konsep ngirim tank ringan kanthi pesawat, nanging ide iki gagal sadurunge perang.
    3. ugol2
      ugol2 16 april 2019 18:51
      +2
      Apa kita bakal ngrebut lapangan udara ing Papua?
      Ing endi ora ana pertahanan udara dhasar? Dadi ora ana wong Papua sing isih ana. Nang endi wae saiki lungguh Mujahidin karo stinger.
      Utawa kita nimbang pilihan saka serangan pisanan sing ora dikarepke, nalika mungsuh malah ora nganggep yen Federasi Rusia wis planning kanggo miwiti perang dina, lan buruh transportasi abot karo pasukan terjun payung wis kebangkrutan ing bandara ibukutha?
    4. Petrix
      Petrix 17 april 2019 11:01
      0
      Kutipan: Dmitry Potapov
      acceptance saka heavy equipment

      Tank kudu dikirim luwih dhisik kanthi darat, lan kapal tanker dumadakan ana ing udhara bebarengan karo pasukan utama.
      1. victor50
        victor50 18 april 2019 12:37
        0
        Kutipan saka Petrix.
        Tank kudu dikirim luwih dhisik kanthi darat, lan kapal tanker dumadakan ana ing udhara bebarengan karo pasukan utama.

        Apa ngirim wong-wong mau banjur? Njupuk adoh saka mungsuh, dumadakan landing liwat udhara! lol
    5. ccsr
      ccsr 18 april 2019 21:01
      0
      Kutipan: Dmitry Potapov
      Panangkepan lapangan udara, panrima peralatan abot, regrouping, pangembangan serangan wis didhukung tank. Ora ala, ora ala!

      Utamane "trep" manawa koordinat lapangan udara kasebut dikenal, lan klompok pesawat transportasi sing pertama bakal dirusak, yen ora nyedhaki lapangan udara, banjur langsung sawise ndharat kanthi misil operasional-taktis utawa bom gliding mungsuh kita. . Dadi tank ora bakal pindhah menyang ngendi wae - mung bakal diobong bebarengan karo pesawat.
  5. Samara_63
    Samara_63 16 april 2019 17:25
    -2
    Dasar senapan bermotor.. Pasukan bantu udara
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 16 april 2019 17:41
      +3
      Kutipan: Samara_63
      Pasukan Bantu Airborne

      Basil, sampeyan ing planet apa??? belay
      1. Samara_63
        Samara_63 16 april 2019 17:48
        -1
        Aku ngerti sing dubeet populasi, USE. ngandika, nanging apa Jendral saka Staff Umum lan Moscow Region? Ing endi pasukan udhara bisa digunakake kanthi klasik lan kanggo tujuan sing dituju? Aku ora ngelingi apa-apa ... Aku elinga ing Afghanistan divisi Vitebsk lan resimen 345th saka Angkatan Udara dilengkapi maneh lan digawe senapan bermotor saka wong-wong mau.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 16 april 2019 17:53
          0
          Kutipan: Samara_63
          Aku ngerti yen populasi bakal dubnet, ujian.

          Aja kurang ajar, kancaku: Aku ngerti babagan urusan militer. mandheg
          Kutipan: Samara_63
          Ing endi pasukan udhara bisa digunakake kanthi klasik lan kanggo tujuan sing dituju?

          Pitakonan kasebut bakal dikenalake karo sampeyan ing papan sing kondhang kanthi seneng dening para prajurit Angkatan Udara, nanging aku mikir dheweke isih bakal ngrampungake topik kasebut.
          Kutipan: Samara_63
          Aku ora ngelingi apa ...

          Ora kaget...
          1. Samara_63
            Samara_63 16 april 2019 18:00
            -6
            Sampeyan ora ngerti apa-apa..
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 16 april 2019 18:03
              +4
              Kutipan: Samara_63
              Sampeyan ora ngerti apa-apa..

              Ora kanggo sampeyan ngadili, sayangku! prajurit
              Aku nganggep komunikasi luwih lanjut karo sampeyan minangka penghinaan martabatku, amarga iki - dadi sehat kanthi kemampuan sampeyan! prajurit
              1. Samara_63
                Samara_63 16 april 2019 18:05
                -1
                Bye... ojo khayalan keagungan
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 16 april 2019 18:10
                  +4
                  Kutipan: Samara_63
                  aja nandhang khayalan kaluhuran

                  Matur nuwun kanggo saran. hi Aku arep menehi saran kanggo nanggepi: siji kudu ora ngluhurake mungsuh potensial. ya
                  1. Samara_63
                    Samara_63 16 april 2019 18:31
                    -1
                    Sapa sing ngluhurake? Aku mung siji kene sing soberly nandheske daya nyata. Lan sampeyan minangka kelemahan khayalan ing kene ... mung ana masalah saka patriot kaya ngono, pembangunan wis ditundha ...
        2. Xscorpion
          Xscorpion 16 april 2019 19:00
          +1
          Wis digunakake, digunakake lan bakal digunakake kanggo dangu. Nganti teleports diciptakake. Dening kabeh tentara ing donya. Bodho sampeyan ing wilayah iki ora ateges Angkatan Udara wis ketinggalan jaman lan ora digunakake kanggo dheweke. lan ndharat uga bisa ditindakake kanthi ndharat.
          1. Nestorych
            Nestorych 16 april 2019 19:59
            -1
            Menehi conto nyata pertempuran massa (!) Operasi nggunakake Angkatan Udara, kajaba pendaratan taktis saka unit serangan.
            1. ltc35
              ltc35 16 april 2019 20:52
              +1
              Matur nuwun Gusti, ora tau teka menyang pendaratan massal. Nanging yen iya, mula kabeh sistem pertahanan udara bakal ditindhes ing situs gulung. Mung sawise iki dijupuk saka bridgehead lan penylametan salah siji nganti pendekatan saka pasukan utama, utawa wacana kelompok kapal. Ing sawijining wektu, kita kanthi jujur ​​​​kandhakake yen wektu urip divisi kita ing perang mung telung jam, lan khusus batalyon kita yaiku 12-15 menit. Senajan jatah garing ana ing RD sedina). Kepiye carane ngirim tank menyang medan perang, mateni, aku ora ngerti Nyuwun
              1. Nestorych
                Nestorych 17 april 2019 11:01
                +1
                banjur, pisanan kabeh, kabeh sistem pertahanan udara ditindhes ing situs gulung

                Iku isih kudu rampung.
                Kepiye carane ngirim tank menyang medan perang, mateni, aku ora ngerti

                Ya, ora ana sing bakal ngirim dheweke menyang telenging pertahanan.) Dheweke ora ngerti apa sing ditindakake saka Angkatan Udara, bedhil motor dudu bedhil motor.
    2. Petrix
      Petrix 17 april 2019 11:06
      -1
      Kutipan: Samara_63
      Dasar senapan bermotor.. Pasukan bantu udara

      Nyatane, kabeh tentara ngubengi batalyon konstruksi. Iki minangka dhasar dhasar. Kabeh liyane mung sarana tambahan sing njamin construction saka komunisme ing wilayah mardika saka kapitalisme.
  6. Medvezhya lapa liwat Ki
    Medvezhya lapa liwat Ki 16 april 2019 17:42
    -1
    Thanks kanggo cons. Ninggalake pike perch kanggo Cut. 3780 ing g.
  7. tutup segara
    tutup segara 16 april 2019 17:46
    +4
    Quote: Medvezhya lapa nad Ki
    Sardonik nyengir. 46 ton saka orbit ora guyon.

    Kaping pisanan, kabeh pesawat BTA ing wektu iki ora cukup kanggo nindakake kebangkrutan formasi kanthi kekuwatan lengkap, lan pengalaman konflik lokal anyar nuduhake manawa peralatan senjata gabungan "normal" biasane dikarepake, mula ing 345th BMP-2 lan armor personel operator utamané digunakake ing Afghanistan -80, ing Chechnya, pramuka kita "frolicked" ing kendaraan tempur infanteri dijupuk tanpa turret, ing Yugoslavia armored personel operator lan Urals uga umume digunakake, lan kebangkrutan dening peralatan parasut ora mungkin. , transportasi menyang zona konflik uga ditindakake kanthi transportasi darat lan kapal kebangkrutan gedhe, mung detasemen maju kanthi udara , kelompok panangkepan, pengintaian lan rotasi l / s sakteruse, ing umum, kaya iki.Mulane, "normal" peralatan abot, aviation tentara dhewe, ACS punika bab apik lan janjeni, iku nemen nambah Kapabilitas saka Airborne Forces, lan "obat bius" lan cukup.
    1. ltc35
      ltc35 16 april 2019 21:01
      0
      Sampeyan pancen bener babagan "reged". Gagasan banget kanggo dadi penjaga swiwi lan tradhisi menehi kekuwatan. Dhukungan tank mesthi dibutuhake. Nanging pitakonan kalebu klompok tank langsung ing Angkatan Udara minangka titik moot kanggo aku pribadi.
      1. kamulyan1974
        kamulyan1974 16 april 2019 21:23
        0
        Nanging pitakonan kalebu klompok tank langsung ing Angkatan Udara minangka titik moot kanggo aku pribadi.

        Saiki paratroopers bakal duwe tank dhewe sing dilengkapi sistem Andromeda. Senapan bermotor duwe sistem Konstelasi lan ora dingerteni kapan bakal diadopsi, ana uga pitakonan babagan interaksi. Mulane, iku mung mokal kanggo menehi teknologi.
  8. Dikson
    Dikson 16 april 2019 17:47
    +3
    Dadi ora ana gunane mbuwang dhuwit kanggo nggawe peralatan khusus kanggo Angkatan Udara? Pranyata iku perlu kanggo mung ngubungake T72 biasanipun kanggo serangan udhara? Brilliant ... Salo, madu, telek lan tawon.. Tugas Angkatan Udara, miturut pendapatku, beda banget karo tugas senapan bermotor biasa kanthi dhukungan kendaraan lapis baja.. Sampeyan uga bisa ngubungake armada menyang Angkatan Udara .. ana apa .. - gumantung ing ngendi zona database bakal liwati. .
    1. Lars971A
      Lars971A 16 april 2019 18:11
      0
      Dadi ora ana gunane mbuwang dhuwit kanggo nggawe peralatan khusus kanggo Angkatan Udara
      Aku setuju banget karo sampeyan. Aku mung pengin nambah, sampeyan kudu ngrampungake divisi udhara kanthi alat abot. Lan kanggo ngreksa dawa layanan kanggo 1 taun kanggo 1.5, terus latihan parasut, banjur ora ana gunane kanggo nglampahi dhuwit kanggo nggawe peralatan khusus ................ piye wae, dadi
    2. ngirit
      ngirit 16 april 2019 18:21
      -2
      Lan uga Tornadoes, Hurricanes lan Iskander. Iki pancene bakal dadi divisi terobosan. Lan aku kelalen operator rudal strategists Tu kudu ditambahake.
      1. tutup segara
        tutup segara 16 april 2019 22:54
        0
        Apa sampeyan delusional utawa sampeyan wis cukup ndeleng Hollywood, wis dadi ahli, muga-muga paling sethithik setahun "mbayar utang" utawa durung diwasa? Ya, kanthi cara, game virtual adoh banget saka ide kasunyatan layanan lan perang, kaya kabeh film babagan tentara.
    3. Dart2027
      Dart2027 16 april 2019 21:30
      +2
      Kutipan saka Dixon
      Pranyata iku perlu kanggo mung ngubungake T72 biasanipun kanggo serangan udhara? sarwa...

      Nyatane, ora ana sing nolak peralatan khusus. Saiki bakal luwih angel.
  9. tutup segara
    tutup segara 16 april 2019 22:46
    0
    Kutipan saka Dixon
    Dadi ora ana gunane mbuwang dhuwit kanggo nggawe peralatan khusus kanggo Angkatan Udara?

    Kanggo njaga mobilitas udara, perlu, lan batalyon tank "berat" dibutuhake amarga pasukan lan sarana dibangun sajrone serangan lan nyekel obyek sing dikubengi lan wilayah pendaratan, saliyane serangan, pasukan pendaratan uga duwe akeh tugas sing mbutuhake. kebangkrutan parachute utawa panggonan winates wektu kanggo iku, lan sapiturute ngendi mung peralatan specialized cahya bisa digunakake, Dadi ora kabeh prasaja minangka misale jek.
  10. Aku iki cahya
    Aku iki cahya 16 april 2019 23:03
    -2
    lan dadi pasukan reaksi cepet.

    Kanthi "waja", luwih trep, mesthi.
    1. ccsr
      ccsr 17 april 2019 11:36
      0
      Quote: yasvet
      Kanthi "waja", luwih trep, mesthi.

      Ora, iki wasir kanggo wong-wong sing bakal operate, njaga lan nglatih personel.
  11. kucing Rusia
    kucing Rusia 16 april 2019 23:37
    -1
    Aku ngusulake supaya Angkatan Udara langsung nganggo Armats, Boomerang, Koalisi, Su-57, Warriors-3 - Aku cukup serius. Teknologi paling anyar isih durung cukup - cukup kanggo Angkatan Udara ...? prajurit
  12. Lapunevsky
    Lapunevsky 16 april 2019 23:45
    +1
    Kayane wis maca Tom Clancy. Ing kana, nalika paratroopers Rusia terjun payung menyang pulo kasebut lan ngrebut lapangan terbang, IL-76 lan Ruslans mabur sawise dheweke lan ngeculake tank T-80 saka wong-wong mau. nglirik
  13. Dikson
    Dikson 17 april 2019 06:26
    0
    kita siapXNUMX preemptive strike..
  14. Laayoune
    Laayoune 17 april 2019 10:19
    +1
    Sampeyan kudu menehi kuliah ing antarane personel militer cadangan Angkatan Udara babagan acara organisasi paling anyar ing pasukan. Banjur tanker sing mentas didemobilisasi bakal teka nganggo rompi kasebut lan njupuk dina sabanjure Angkatan Udara, dheweke bakal takon: "Dhik, apa sing sampeyan lakoni?" Lan bangga banget: "Ing T-72B3!". Banjur, amarga ora ngerti, iki bisa uga diwiwiti ... wassat
  15. Petrix
    Petrix 17 april 2019 11:15
    0
    Tank kudu digawe collapsible kanggo ndharat. Mesthine, ora langsung menyang perang, nanging isih luwih cepet tinimbang sing bakal ditindakake. Sampeyan uga bisa ngotomatisasi perakitan ing situs.