Review militèr

Jaringan kasebut ujar manawa ing UAZ karo perwira Rusia uga ana Brigadir Jenderal SAA

42
Jaringan kasebut terus nerbitake sawetara rincian babagan carane klompok perwira Rusia ing mobil UAZ diserang dening militan ing provinsi Deir ez-Zor, Siria. Elinga yen kita ngomong babagan acara 22 Februari. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngakoni mundhut prajurit Rusia. Banjur UAZ dipecat dening teroris ISIS (*dilarang ing Federasi Rusia).


Jaringan kasebut ujar manawa ing UAZ karo perwira Rusia uga ana Brigadir Jenderal SAA


Saiki, ing saluran Telegram WarJournal, nyatakake yen jenderal tentara Siria ana ing mobil bebarengan karo prajurit Rusia. Materi kasebut nyatakake yen diduga nuduhake Brigadir Jenderal Munsir (Munshir) al-Asas.

Kacathet yen dheweke tilar donya tanggal 22 Februari ing provinsi Deir ez-Zor.

Sadurungé kacarita ana kolonel tentara pamaréntah Siria tiwas ing salah sawijining kendaraan sing ngawal kargo kamanungsan.
Damaskus resmi durung ngonfirmasi data babagan matine brigadir jenderal.

Yen ing mobil UAZ pancen ana brigadir jenderal Siria, banjur ana pitakonan liyane. Masalah utama ana hubungane karo panggunaan mobil dening wakil komando, sing sejatine ora duwe perlindungan, kalebu anti-fragmentasi.

Uga ora jelas kanggo tujuan apa wakil saka jenderal lan perwira SAA ing jajaran mayor lan kolonel Angkatan Bersenjata RF dikirim kanggo ngiringi konvoi karo persediaan kamanungsan.

Jaringan kasebut ngrembug versi sing bisa dadi pengkhianatan nyata lan bocor informasi babagan dalan konvoi menyang militan. Yen mangkono, banjur ana karya kanggo counterintelligence Siria lan Rusia ing SAR.
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 17 april 2019 06:52
    + 11
    Ngaso ing tentrem kanggo wong-wong mau. Lan pejabat khusus, ayo padha dig.
    1. Leeds
      Leeds 17 april 2019 09:10
      +7
      Gouging minangka rega mundhut.
      1. gajah
        gajah 17 april 2019 10:30
        +4
        Ing zona bebaya ing UAZ. Kabeh iku miturut prinsip inveterate kita - "Mungkin bakal nyebul" ...
  2. Gandum
    Gandum 17 april 2019 06:59
    +5
    Jaringan kasebut ngrembug versi sing bisa dadi pengkhianatan nyata lan bocor informasi babagan dalan konvoi menyang militan. Yen mangkono, banjur ana karya kanggo counterintelligence Siria lan Rusia ing SAR
    _______________________________
    kang wektu kita wis pierced dening pengkhianat ing struktur saka angkatan bersenjata Siria, incompetence ketok bisa dilacak dening sing tanggung jawab kanggo countering individu kuwi.
    Nanging kesimpulan organisasi lan personel durung digawe, mbokmenawa materi sing digunakake ora cocok
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Panjenengan
      Panjenengan 17 april 2019 07:07
      + 18
      Uga ora jelas kanggo tujuan apa wakil saka jenderal lan perwira SAA ing jajaran mayor lan kolonel Angkatan Bersenjata RF dikirim kanggo ngiringi konvoi karo persediaan kamanungsan.
      ------
      Iku misale jek sing iki mung versi resmi, supaya dadi ora kanggo mbukak alesan bener apa iki kedaden. Nanging banjur ana pitakonan, menyang ngendi kolom lan waja sing ngiringi. Nalika padha wiwit poke watara ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki, ngandika kolom iki diiringi dening 6 kendaraan wojo lan 30 personel militèr Rusia. Wong-wong mau menyang ngendi? Apa ana 4 perwira senior piyambak.
      Akeh pitakonan, ora ana jawaban.
      1. pru pavel
        pru pavel 17 april 2019 07:53
        -2
        Quote: Panjenengan
        Uga ora jelas kanggo tujuan apa wakil jenderal lan perwira SAA ing jajaran dikirim kanggo ngiringi konvoi kanthi pasokan kamanungsan. mayor lan kolonel Angkatan Bersenjata RF.

        Sijine alangi utawa jurusan cerdas.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 17 april 2019 07:57
          +2
          Ora kasus sing disposes kanggo bullying.
      2. obame
        obame 17 april 2019 08:15
        +3
        Quote: Panjenengan
        Iku misale jek sing iki mung versi resmi, supaya dadi ora kanggo mbukak alesan bener apa iki kedaden.

        mo kita kaya popados, supaya padha wiwiti nyipta bab Penyetor kamanungsan. layman nyolong, nanging sing ngerti apa lan carane, isih ora bakal ngomong, lan yen mengkono, banjur, mesthi, ora ana kang pracaya marang.
      3. wuh wuh
        wuh wuh 17 april 2019 10:32
        +1
        Rong kolom pasukan ilang ing kono.
        Wilayah wis ilang.
        Deleng kirimanku ing ngisor iki.
      4. Skye
        Skye 17 april 2019 19:28
        +3
        Quote: Panjenengan
        Iku misale jek sing iki mung versi resmi, supaya dadi ora kanggo mbukak alesan bener apa iki kedaden.

        Versi resmi iki kanggo kabeh kesempatan, kanthi saben prajurit mati, Kementerian Pertahanan nyatakake yen dheweke nindakake misi kamanungsan. Mangkono, sifat peacekeeping operasi ing Suriah ditekanake. Elinga episode nalika helikopter kita mudhun - "helikopter nindakake penerbangan observasi kanggo ngawasi kepatuhan karo rezim gencatan senjata." Lan dina sabanjure, video muncul ing jaringan babagan carane loro Mi-24s ngatur carousel ing posisi barmaley lan dimainake karo perawat, nalika salah sawijining baya mabur. Yen kita nglawan terorisme ing kana, kok padha isin ngakoni yen pilot mati heroik ing perang, nindakake tugas. Apa penerbangan observasi neraka, apa truk pasta ngiringan?
    3. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 17 april 2019 09:36
      +1
      kita bisa pirembagan bab ngiyanati nyata lan bocor informasi bab wacana konvoi kanggo militan


      Mungkasi ngomong omong kosong. Inggih, apa ngiyanati, militan nyiyapake ambush ing dalan, lan ora ngerti arah serangan utama pasukan kita.

      Kanggo ambush kolom kendaraan, sampeyan ora perlu duwe informasi rahasia, sampeyan mung kudu ambush ing dalan lan ngenteni, banjur mbukak geni ing kolom sabanjuré, kang ketoke ora katon ing dalan, amarga pasukan. terus-terusan kudu disedhiyakake lan diputer, lan yen ana UAZ utawa kendaraan sing padha ing konvoi, banjur, minangka aturan, para pinituwa pindhah menyang kono, amarga komandan kita ora seneng numpak kabin truk, lan malah luwih ing mburi.

      Ora ana pengkhianatan ing kene.

      Mulane ing abad kaping 21, ing ngarsane akeh kendaraan lapis baja, kalebu kayata mobil lapis baja Tiger ing Suriah, kita pindhah menyang UAZ tanpa waja, pitakonan gedhe.

      Lan pitakonan sing luwih serius yaiku kenapa kita isih ora duwe KAZ ing kendaraan lapis baja lan malah ora duwe perlindungan dhasar kaya jaring anti kumulatif sing efektif iki -

      1. obame
        obame 17 april 2019 09:58
        +5
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Mulane ing abad kaping 21, ing ngarsane akeh kendaraan lapis baja, kalebu kayata mobil lapis baja Tiger ing Suriah, kita pindhah menyang UAZ tanpa waja, pitakonan gedhe.

        amarga ora ana "kendaraan lapis baja sing akeh banget." ing negara kita, banget, saben wong sing ora kesed kanggo bengok-bengok lan nuduhake bab jawata, nanging nyatane, kang diwenehi metu mung kanggo review lan parade.
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 17 april 2019 10:27
          -1
          A jawata iku omong kosong, Aku wong ora weruh entuk manfaat saka iku, peralatan ora nyaman kanggo akèh dhuwit. Sing migunani ing kana, mung waja awak, liyane bakal daktuku ing pasar luwih murah lan luwih trep.

          Nanging kita duwe paling ora cukup wojo "Macan" kanggo Suriah, kok kita tindak ora ing wong nanging ing UAZ - sing pitakonan.

          Ing zona konflik, ing endi kemungkinan tiba ing geni saka ambush dhuwur banget, ngirim wong ing kendaraan non-wja iku mung angkara.

          Pira wong sing ana ing kana? Penasehat Minuscule lan keamanan lapangan terbang + pasukan khusus. Sing ora ana operator personel lapis baja lan Macan? Ya, iku mung sloppiness.
    4. wuh wuh
      wuh wuh 17 april 2019 10:29
      +6
      Intine dudu pengkhianatan, nanging nyatane wilayah sing amba antarane Palmyra lan Der Zor maneh liwati menyang tangan suku Badui sing sumpah setia marang ISIS.
      Ing antarane kutha-kutha kasebut, rong kolom tentara reguler Siria wis ilang tanpa tilak.
      Siji 180 wong. Kapindho 40 wong. Dheweke duwe kendaraan lapis baja.
      Apa sing bisa ditindakake kru UAZ?
      ora ana apa-apa. Cukup aja nyopir ing dalan gedhe iki ing ngendi wong Badui nyiyapake penyergapan sing mateni.
      1. APASUS
        APASUS 17 april 2019 21:00
        +1
        Kutipan saka: voyaka uh
        TWO kolom saka tentara reguler Siria wis ilang tanpa tilas.
        Siji 180 wong. Kapindho 40 wong. Padha duwe waja

        Lan bisa kanthi luwih rinci? Lan ternyata unit 180 wong kanthi kendaraan lapis baja ilang lan tanpa perang, sapa sing nyerang dheweke lan nganggo pasukan apa? Ayo sampeyan ora pracaya
        1. wuh wuh
          wuh wuh 17 april 2019 22:14
          +2
          Iku mung titik, sing ora ana rincian. Pasukan ninggalake Palmyra
          lan ora teka Der Zor. Bisa uga ana gelut, nanging ora kasil.
          1. APASUS
            APASUS 18 april 2019 15:50
            +1
            Kutipan saka: voyaka uh
            Iku mung titik, sing ora ana rincian. Pasukan ninggalake Palmyra
            lan ora teka Der Zor. Bisa uga ana gelut, nanging ora kasil.

            Ing donya modern, ing ngendi kamera dipasang ing saben "wesi", supaya ora ana informasi apa-apa .............. uga, sampeyan ngerti iki saka ngendi wae ..... .... muga-muga aku ora percaya
            1. wuh wuh
              wuh wuh 18 april 2019 16:20
              +2
              Aja lali yen ora ana sambungan satelit ing wilayah gurun iki. Ora ana sing ngirim saka kamera. Lan walkie-talkie apa sing ana ing mobil? Apa padha cukup kuat? - ora yakin.
              1. APASUS
                APASUS 18 april 2019 16:27
                +1
                Kutipan saka: voyaka uh
                Aja lali yen ora ana sambungan satelit ing wilayah gurun iki. Ora ana sing ngirim saka kamera. Lan walkie-talkie apa sing ana ing mobil? Apa padha cukup kuat? - ora yakin.

                Lha, bisa mbayangno 2 perusahaan tempur sing dikuatake nganggo kendaraan lapis baja perang utawa mung pasrah lan ora ana informasi apa-apa. Sawise kabeh, paling ora ana sing nyerang, lan amarga barmaley butuh kemenangan kaya udara, ora ana informasi. ing kabeh, ora kanggo sebutno tawanan, nanging ora ana sing mati .Ya, padha bakal trumpeted sukses ing kabeh pager.
                Dadi iki paling mungkin bebek, kaya kamenangan Poroshenko
                1. wuh wuh
                  wuh wuh 18 april 2019 16:36
                  +2
                  Wong Siria duwe sawetara unit "kejut" sing terus-terusan. Aja lali yen wong Iran, tentara Rusia, macem-macem PMC, Hizbullah (saka Libanon) nylametake Assad saka kekalahan lengkap.
                  Saiki mung kari siji tentara Siria. Lan aku ora mikir yen unit elit dikirim menyang garnisun Der Zor. Lan liyane buyar utawa nyerah sawise geni dadakan gampang.
                  Bakal ana informasi liyane (utawa refutation), aku ora bakal mbantah.
                  1. APASUS
                    APASUS 18 april 2019 16:43
                    +1
                    Kutipan saka: voyaka uh
                    Wong Siria duwe sawetara unit "kejut" sing terus-terusan. Aja lali yen wong Iran, tentara Rusia, macem-macem PMC, Hizbullah (saka Libanon) nylametake Assad saka kekalahan lengkap.

                    Aku malah ora bakal mbantah, nanging ora ana tawanan lan ora ana sing mati, nanging kepiye iki bisa kedadeyan ing kahanan perang informasi sing paling abot? Sawise kabeh, elinga video ISIS, iku ora mung video, nanging masterpiece. .
                    Lan saiki, saka tembung sampeyan, ana perang ing ngendi Assad kalah ing kabeh babagan lan layanan PR barmaley ora kejawab pukulan kasebut?
                    1. wuh wuh
                      wuh wuh 18 april 2019 16:53
                      +2
                      Aku ora ngerti... Omonganmu kuwi ana logika. Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon sabanjure.
                      -----
                      "jotosan kasebut ora kejawab dening layanan PR barmaleevs" ///
                      ----
                      Ing kene bisa uga iki dudu barmaley ... recourse
                      Organisasi, ISIS wis dikalahake.
                      Ana suku Bedouin sing padhet, bandit atas jenenge ISIS. Apa padha butuh iklan? Utawa mung mateni lan ngrampog - senjata lan dhuwit.
                      1. APASUS
                        APASUS 18 april 2019 16:54
                        +2
                        Kutipan saka: voyaka uh
                        Aku ora ngerti... Omonganmu kuwi ana logika. Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon sabanjure.

                        Semono uga sing dakkarepake....
                      2. wuh wuh
                        wuh wuh 18 april 2019 17:12
                        +2
                        Aku nambah rada dhuwur ...
                        Sampeyan ndeleng, kahanan kaya ing Sinai. Unit bersenjata Badui nyerang, nyerang militèr Mesir. Badui iki uga, kaya ing ara-ara samun Siria, wong miskin sing bodho sumpah setya marang ISIS. Nanging sirah ora dipotong. Dheweke ora nggawe video. Wong Mesir ora nggampangake. Israel mbantu Mesir kanthi informasi intelijen, kadhangkala nyerang barmaley kanthi misil ngliwati tapel wates (saben ijin saka Mesir). Nanging ora ana kamenangan.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 17 april 2019 21:31
        -1
        Iku hard kanggo pracaya loro perusahaan karo peralatan, wis diserang, malah ora bisa nglaporake iki lan ora nelpon bala bantuan ing wangun aviation, ora kanggo sebutno artileri, kang kudu ngadeg ing posisi pertempuran lan, ing printah, serangan ing posisi. saka militan kolom nyerang.

        Nalika setan iki / militan / Badui kenek siji tank utawa armored personel operator karo ATGM saka sawetara panggonan, padha nyopot, lan kene numpes 180 lan 40 wong karo peralatan lan padha ora gumunggung ?! Utawa ana video?
  3. rotmistr60
    rotmistr60 17 april 2019 07:02
    +5
    Iku angel kanggo ngrembug prastawa tragis (perang!) nalika informasi iku entheng. Mbalik ing Februari, akeh anggota situs takon pitakonan utama - kok ing UAZ prasaja? Pitakonan iki tetep dina iki. Asumsi pengkhianatan (mbocor informasi kanggo militan) nduweni hak kanggo ana, amarga. ing BV, kaya ing Asia, iki minangka perkara sing umum. Iku tetep mung sepisan maneh kanggo ngucapake belasungkawa.
  4. dermaga garing
    dermaga garing 17 april 2019 07:12
    -19
    Lalu lintas narkoba, satus kilogram.
    1. K-612-O
      K-612-O 17 april 2019 07:33
      +7
      Sampeyan ora bingung karo tentara Amerika.
      Ya, lan ing Suriah padha ora melu produksi obatan.
      Cast ing udan, jellyfish utawa gema.
      Ukrobots bakal ngucapke matur nuwun kanggo sampeyan.
      1. dermaga garing
        dermaga garing 17 april 2019 07:36
        -8
        Kepiye sampeyan ngerti? Ing Argentina, ing sekolah kedutaan kita, pira "kelapa" sing ditemokake? Apa Amerika menehi kita iki?
  5. kn54
    kn54 17 april 2019 07:15
    -1
    Siji entuk kesan yen profesi paling kuno yaiku ... ngiyanati.
  6. skinar
    skinar 17 april 2019 08:12
    +1
    Mungkin kita banjur rembugan karo sawetara raja, nanging pepadhamu ora seneng karo gagasan iki
  7. ora ana siji111 ora ana
    ora ana siji111 ora ana 17 april 2019 08:30
    -2
    nanging sampeyan ora perlu kanggo njupuk mudhun bandit Israel ing pesawat, amarga kita humanis, utawa Mungkin "ora iwak utawa unggas" - wektu bakal teka lan Netanyahu pembunuh anak bakal mrentahake "kuldi" kanggo nyerang Jenderal Rusia. Staff
  8. jaroff
    jaroff 17 april 2019 08:32
    0
    Carane cepet padha lali crita liyane. Sawise kabeh, dheweke ora tau ngumumake jeneng anggota kru Su30SM nomer loro sing tiba ing segara Siria.
    1. ustavshiy shmel
      ustavshiy shmel 17 april 2019 10:09
      +1
      Lan iku dudu anggota kru. Petugas ITS sing pengin numpak pesawat tempur supersonik.
      1. jaroff
        jaroff 17 april 2019 10:12
        0
        Sampeyan mbokmenawa pengin ngomong IAS, nanging dheweke, teknisi, uga duwe jeneng ngarep lan mburi.
        1. ustavshiy shmel
          ustavshiy shmel 17 april 2019 10:14
          0
          Startech misale jek ... Mesthi ana.
  9. Alexey-74
    Alexey-74 17 april 2019 08:55
    -2
    Aku ora mbantah manawa dinas rahasia Barat uga melu ing kene, sing ngatur kabeh, wiwit saka bocor informasi saka wong Siria, diakhiri karo organisasi eksekusi dening tangan para militan, mesthi ... perwira counterintelligence kita. duwe gawean....
    1. obame
      obame 17 april 2019 10:02
      +6
      Kutipan: Alexey-74

      Aku ora ngilangi manawa layanan khusus ing Kulon uga melu, sing ngatur kabeh

      wong kita seneng ndeleng konspirasi lan keterlibatan amers ing kabeh masalah. mung ing kasunyatan, kabeh iku luwih prasaja - iki laxity ing tentara kita. Shoigu, sanajan dheweke nyoba nggawe gambar tentara kita sing apik, nyatane, ora ana owah-owahan.
      1. ustavshiy shmel
        ustavshiy shmel 17 april 2019 10:11
        +1
        Ah, iku ing titik.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 17 april 2019 10:33
      -1
      Kutipan: Alexey-74
      Aku ora mbantah manawa dinas rahasia Barat uga melu ing kene, sing ngatur kabeh, wiwit saka bocor informasi saka wong Siria, diakhiri karo organisasi eksekusi dening tangan para militan, mesthi ... perwira counterintelligence kita. duwe gawean....

      Uga ana pamikiran kaya "ing saluran". Nanging mbokmenawa layanan khusus padha ora melu ing kasus. amarga Alaverdi lan wakile uga bakal nandhang kapitunan. Wirang yen komposisi klompok almarhum ora banget pangkat, lan malah dikuwatake dening jenderal SAA, piye wae dadi "sukses" dipisahake saka kolom lan pasukan utama. Kayane kita arep, miturut persetujuan sing wis diatur, kanggo ngrampungake sawetara pitakonan karo "mangu" babagan nyerahake senjata utawa pindhah menyang sisih pasukan SAA, lsp. Bisa uga ana pirang-pirang versi, nanging klompok "ora bisa digabungake" campur tangan ing perkara kasebut, wakil sing dienalake menyang klompok "doubters". Paling kamungkinan ana bocor ing tingkat barmaley. Piye carane aku mikir.
  10. dermaga garing
    dermaga garing 17 april 2019 12:18
    +1
    Ya, padha mung drive "narkoba", kang malah ing USSR bloomed "kasar", uga, lan comrades Siria "ing nuduhake".
  11. Vladimir Ter-Odiyants
    Vladimir Ter-Odiyants 17 april 2019 16:13
    -2
    Kutipan saka: voyaka uh
    Iku ora babagan ngiyanati

    Ora ana rahasia manawa ing antarane para perwira senior tentara Assad ana akeh simpatisan. Struktur sing cocog karo Federasi Rusia ora bisa dadi rahasia. Kanggo sawetara wong ing rombongan Assad, anané Federasi Rusia ing Suriah kaya duri ing mripat.
    Prinsip kawicaksanan Iran yaiku "Gedhe cilik" Setan, dheweke ora lunga menyang ngendi wae.