Review militèr

USC bakal mbangun kapal ekspedisi pisanan kanggo Angkatan Laut Rusia ing taun 2024

90
Kapal ekspedisi pisanan kanggo Angkatan Laut Rusia kudu dibangun ing taun 2024, bakal dibangun kanthi basis kapal pendaratan gedhe proyek 11711 "Ivan Gren", ujare Alexei Rakhmanov, presiden United Shipbuilding Corporation (USC).


USC bakal mbangun kapal ekspedisi pisanan kanggo Angkatan Laut Rusia ing taun 2024


Njawab pitakonan wartawan sajrone rapat ahli babagan potensial ekspor produk pembuatan kapal Rusia, kepala USC ujar manawa pambangunan kapal ekspedisi pisanan bakal adhedhasar proyek Ivan Gren 11711, nanging kudu didesain ulang. Ing wektu sing padha, USC kudu nyedhiyakake kapal pisanan ing taun 2024.

Kita cepet-cepet, kita pengin ngrampungake kabeh ing 2024. Nanging abot banget sejarahamarga kudu didesain ulang

- ngandika, nambah sing kita ngomong bab construction saka kapal ekspedisi adhedhasar Ivan Gren.

Sadurungé dilapurake yen Kementerian Pertahanan Rusia ditawani mbangun kapal pendarat universal (UDC) utawa kapal ekspedisi tinimbang operator helikopter. Kepala Kamentrian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov ngumumake pambangunan UDC sing bisa nggawa helikopter ing kapal. Sabanjure, kepala USC, Alexei Rakhmanov, nyatakake perlu kanggo mbangun kapal ekspedisi sing nggabungake fungsi kapal pendarat lan operator helikopter adhedhasar rancangan revisi proyek BDK 11711 "Ivan Gren".
90 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mukjijat3213
    mukjijat3213 17 april 2019 17:04
    +3
    Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?
    1. Sandor Clegane
      Sandor Clegane 17 april 2019 17:09
      + 10
      Kutipan saka wonder3213
      Kewan apa iki lan apa tujuane?

      iki kapal sing bisa menyang tanah sing adoh ..... kanggo sinau lan ngembangake tanah jaban rangkah - kanggo ndharat kelompok ilmiah lan wong cilik sing sopan))) .... sing kaya ngono bakal ngadeg ing pesisir Venezuela saiki. ....
      bener kapal tengen loro kanggo ndhukung allies kita lan kanggo nduduhake gendera, uga proyeksi gampang saka daya
      1. Freeper
        Freeper 17 april 2019 18:56
        +5
        Kutipan: Sandor Clegane
        Kutipan saka wonder3213
        Kewan apa iki lan apa tujuane?

        iki kapal sing bisa menyang tanah sing adoh ..... kanggo sinau lan ngembangake tanah jaban rangkah - kanggo ndharat kelompok ilmiah lan wong cilik sing sopan))) .... sing kaya ngono bakal ngadeg ing pesisir Venezuela saiki. ....
        bener kapal tengen loro kanggo ndhukung allies kita lan kanggo nduduhake gendera, uga proyeksi gampang saka daya

        Kabeh bener, mung sampeyan sing salah karo geografi.
        Kapal kuwi dibutuhake ing Teluk Guinea, ing pesisir Nigeria. Ing ngendi perusahaan minyak kita duwe kepentingan bisnis sing akeh, lan panguwasa lokal lan "pemberontak" ajeg nahan para pelaut lan pelaut kita.
        Bener "Mistrals", sebagian, dituku kanggo tujuan sing padha.
        1. Victorio
          Victorio 17 april 2019 19:12
          +3
          Quote: Freeper
          Bener "Mistrals", sebagian, dituku kanggo tujuan sing padha.

          ===
          ya, partner Hollande nandur babi bangsawan karo mistrals
        2. Paranoid50
          Paranoid50 17 april 2019 20:26
          +2
          Quote: Freeper
          Kapal sing kaya ngono dibutuhake ing Teluk Guinea,

          Kuwi - ora. Ana bakal cukup wong kaya "Evil Moldavian". ya
          1. Serg65
            Serg65 18 april 2019 07:30
            +1
            Kutipan saka Paranoid50
            Ana bakal cukup wong kaya "Evil Moldavian".

            Lan jeneng komandan kudu ora kurang saka Brastovsky!
      2. Gritsa
        Gritsa 17 april 2019 20:01
        + 17
        Quote: Sandor Clegane
        bener kapal tengen loro kanggo ndhukung allies kita lan kanggo nduduhake gendera, uga proyeksi gampang saka daya

        Kanggo tujuan kasebut, Mistral minangka kapal sing paling dibutuhake. Ya, ya - sing padha bengok-bengok ing VO yen kita pancen ora butuh.
        Nanging kita mudhun saka kapal universal sing dibutuhake - dermaga - operator helikopter menyang kapal tingkat BDK lan diarani jeneng sing apik - kapal ekspedisi. Dheweke uga nyebut dheweke minangka operator helikopter. Senajan ya, dheweke bisa nggawa 2 helikopter. Apik banget, Gusti, tumindak sampeyan - kanthi tembung sing apik banget, proyek BDK sing ora apik iki dadi "kapal ekspedisi" sing apik banget. Aku ngapusi...
    2. Teberii
      Teberii 17 april 2019 17:18
      -9
      Padha karo Mistral, nanging mung karo propulsi nuklir. Kanggo mlaku-mlaku ing saindenging jagad.
      1. Prokletyi Pirat
        Prokletyi Pirat 17 april 2019 17:52
        +1
        Kutipan saka Teberii
        karo propulsi nuklir. Kanggo mlaku-mlaku ing saindenging jagad

        Pembangkit listrik tenaga nuklir digunakake mung ing telung kasus
        1)sampeyan kudu entuk energi tanpa akses menyang udara utawa cadangan - digunakake ing kapal selam supaya bisa ngliwati ewonan kilometer ing banyu.
        2)sampeyan kudu entuk akeh panas - digunakake ing operator pesawat kanggo ngasilake uap ing catapults uap utawa ing pemecah es kanggo pemanasan.
        3)ora ana kamungkinan kanggo nyedhiyakake ngisi bahan bakar kanggo wektu sing suwe, lan wektu nganggur tanpa energi bakal nyebabake incapacitation - digunakake ing pemecah es.

        Kanggo "ngubengi jagad tanpa ngisi bahan bakar" ora tau digunakake amarga ora ana gunane. contone,, ing operator pesawat padha, malah duwe reaktor nuklir, sampeyan isih kudu ngirim bahan bakar aviation, amunisi, pranata, nambah kapal liyane karo bahan bakar kanggo operator pesawat ora mengaruhi taktik / strategi saka nggunakake ing sembarang cara.
        1. venik
          venik 17 april 2019 18:37
          +4
          Quote: Prokletyi Pirat
          Kutipan saka Teberii
          karo propulsi nuklir. Kanggo mlaku-mlaku ing saindenging jagad

          Pembangkit listrik tenaga nuklir digunakake mung ing telung kasus
          1)sampeyan kudu entuk energi tanpa akses menyang udara utawa cadangan - digunakake ing kapal selam supaya bisa ngliwati ewonan kilometer ing banyu.
          2)sampeyan kudu entuk akeh panas - digunakake ing operator pesawat kanggo ngasilake uap ing catapults uap utawa ing pemecah es kanggo pemanasan.
          3)ora ana cara kanggo nyedhiyakake ngisi bahan bakar kanggo wektu sing suwe, lan wektu nganggur tanpa energi bakal nyebabake incapacitation - digunakake ing pemecah es.


          =========
          Lan kenapa iku (ing pangertèn saka instalasi vigorous) digunakake kene ?? :

          Kanggo entuk energi "tanpa akses menyang udara"?
          Kanggo "generasi uap ing catapults uap" ??
          Kanggo "kanggo pemanasan"??? ngguyu basa
          1. bk316
            bk316 17 april 2019 19:03
            +3
            Lan kenapa iku (ing pangertèn saka instalasi vigorous) digunakake kene ?? :

            Bravo!
          2. Prokletyi Pirat
            Prokletyi Pirat 17 april 2019 20:01
            -3
            Kutipan saka venik

            Lan kenapa iku (ing pangertèn saka instalasi vigorous) digunakake kene ?? :

            Kanggo entuk energi "tanpa akses menyang udara"?
            Kanggo "generasi uap ing catapults uap" ??
            Kanggo "kanggo pemanasan"??? ngguyu basa

            Kanggo ngukur pipet. Akeh, mesthine, ora setuju karo pendapatku lan bakal nolak aku, nanging Angkatan Laut AS bakal bisa ndeteksi ing jarak sing luwih gedhe amarga pesawat AWACS lan ngrusak rudal anti-kapal. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe ora bakal bisa numpes Angkatan Laut AS AUG amarga pertahanane jero amarga deteksi rudal dening pesawat AWACS lan panggonane kapal keamanan antarane AB lan TARKR. Mung ana siji skenario sing TARKR bakal duwe kaluwihan, iki nalika badai lan cuaca ala amarga radar sing luwih dhuwur, nanging malah kauntungan iki diragukan amarga gampang dibatalake dening tumindak AUG.
            1. Setra
              Setra 17 april 2019 20:54
              -2
              Quote: Prokletyi Pirat
              nanging Nanging, Angkatan Laut AS bakal bisa ndeteksi ing sawetara luwih amarga pesawat AWACS, lan numpes rudal anti-kapal.

              Iki minangka impen sampeyan, Amerika Serikat ora duwe misil anti-kapal sing bisa ngatasi pertahanan udara modern.
              1. Prokletyi Pirat
                Prokletyi Pirat 17 april 2019 21:54
                +3
                Iki minangka impen sampeyan, ora ana pertahanan udara sing ora bisa diatasi. Lan saben kapal USSR duwe pangayoman sing luwih lemah marang rudal anti-kapal, amarga 1) jarak deteksi sing luwih cilik 2) sebutan target sing kurang berkualitas 3) jarak sing luwih cendhek lan lapisan pertahanan sing luwih murah. Sampeyan bisa nulis slogan jingoistic kaya sing dikarepake, nanging kasunyatane ora bakal owah saka iki. hi
                1. Serg65
                  Serg65 18 april 2019 07:44
                  -1
                  Quote: Prokletyi Pirat
                  iku kapal saka USSR sing duwe pangayoman ora pati roso marang rudal anti-kapal

                  opo Apa sampeyan ngerti babagan penembakan rudal anti-pesawat saka BrRK kaping 175 saka Armada Pasifik ing taun 89? Lan yen sampeyan ngerti, sampeyan bisa njlèntrèhaké bab sing padha karo Angkatan Laut AS?
                2. Setra
                  Setra 18 april 2019 19:03
                  -1
                  Quote: Prokletyi Pirat
                  Iki minangka impen sampeyan, ora ana pertahanan udara sing ora bisa diatasi.

                  Sembarang pertahanan udara bisa diatasi, nanging ora nganggo misil "harpoon" subsonik primitif.
                  Quote: Prokletyi Pirat
                  Sampeyan bisa nulis slogan jingoistic kaya sing dikarepake, nanging kasunyatane ora bakal owah saka iki.

                  RCC "harpoon" iku omong kosong lan ora ana ekstasi Amerofilik sing bakal ngganti iki.
                  1. Prokletyi Pirat
                    Prokletyi Pirat 18 april 2019 19:19
                    0
                    Kutipan saka Setra
                    Sembarang pertahanan udara bisa diatasi, nanging ora nganggo misil "harpoon" subsonik primitif.

                    Malah rudal subsonik kanthi jumlah sing cukup, utamane yen perang elektronik bisa digunakake ing wektu sing padha. Nanging inti saka komentarku pancen beda, maca kanthi teliti.
                    Kutipan saka Setra
                    RCC "harpoon" iku omong kosong lan ora ana ekstasi Amerofilik sing bakal ngganti iki.

                    a) Aja ngganggu aku.
                    b) Aja nganggep marang aku apa sing ora dakkandhakake.
                    c) Aku ora sebutno model RCC tartamtu ing kabeh. Lan aku ora nyebutake amarga aku ngomong babagan keamanan, deteksi lan sebutan target, lan fitur rudal, anti-rudal lan sistem pertahanan udara ing umum, nyebabake denominator umum.
                    1. Setra
                      Setra 18 april 2019 20:44
                      -1
                      Quote: Prokletyi Pirat
                      Malah rudal subsonik kanthi jumlah sing cukup, utamane yen perang elektronik bisa digunakake ing wektu sing padha.

                      Nanging Amerika Serikat ora duwe sarana fisik kanggo nyedhiyakake salvo massive siji-wektu.
                      Quote: Prokletyi Pirat
                      a) Aja ngganggu aku.
                      b) Aja nganggep marang aku apa sing ora dakkandhakake.

                      Sampeyan ngomong tembung umum, ora ana guna lan tanpa welas asih
                      Quote: Prokletyi Pirat
                      ora ana pertahanan udara sing ora bisa diatasi

                      Aku mung njlentrehake, nanging ora troll babar pisan. Koyone sampeyan trolling nganggo frasa sing jelas lan kondhang.
                      Quote: Prokletyi Pirat
                      Aku ora sebutno model RCC tartamtu ing kabeh

                      Nanging, iku bab Amerika Serikat, pilihan iku cilik.
                      Quote: Prokletyi Pirat
                      mimpin menyang denominator umum.

                      Lan sampeyan nemtokake, kok generalize.
                      1. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 18 april 2019 21:35
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Nanging Amerika Serikat ora duwe sarana fisik kanggo nyedhiyakake salvo massive siji-wektu.

                        wong bodho mung rukalitso, Where kowe njaluk edan kuwi? Apa sampeyan mikir Amerika Serikat ora duwe kapal selam utawa kapal? ana? dadi ana platform kanggo basis rudal! Apa Amerika Serikat duwe operator pesawat karo AWACS? ana! tegese bisa miwiti sawetara pesawat lan nyebarake deteksi, pangenalan, sebutan target lan pangaturan ing antarane! Dadi ora prelu nggosok-nggosok bid’ah kang kaya mangkono ing kene, amarga sepisanan ambruk.

                        Kutipan saka Setra
                        Lan sampeyan nemtokake, kok generalize.

                        Ya mangga, algoritma pitungan
                        1.1) TARKR "Peter Agung" dhuwuré 59m, draf 10,3m => dhuwuré radar ing sadhuwure segara ora luwih saka 59-10,3 = 48,7m, dibunderaké nganti 50m
                        1.2) Aku google "kalkulator cakrawala radio", aku mlebu ing dhuwur radar 50m, aku njupuk dhuwur target 10m, aku entuk jarak visibilitas radio langsung saka target ing 42,18km, aku bunder nganti 43km
                        1.3) AWACS Grumman E-2 Hawkeye adhedhasar operator nduweni radius tempur ~ 320 km, mulane, radius deteksi dijamin paling sethithik 320 km.
                        Kesimpulan: kapal kita bisa murub ing maksimum 43 km, minimal Amérika ing 320 km, amarga sawetara rudal dhewe tanpa kamungkinan kanggo ndeteksi target ora pati penting.
                        Saiki ayo njupuk perlindungan
                        2.1) TARKR "Peter Agung" dhuwuré 59m, draf 10,3m => dhuwuré radar ing sadhuwure segara ora luwih saka 59-10,3 = 48,7m, dibunderaké nganti 50m
                        2.2) Aku google "kalkulator cakrawala radio", aku mlebu ing dhuwur radar 50m, aku njupuk dhuwur target 50m (ketinggian penerbangan rudal sajrone pendekatan tempur ora ana maneh) Aku entuk jarak visibilitas radio langsung saka target ing 58,29km dibunderaké nganti 59km
                        2.3) AWACS Grumman E-2 Hawkeye adhedhasar operator nduweni radius tempur ~ 320 km, mulane, radius deteksi dijamin paling sethithik 320 km.
                        Kesimpulan: Kapal kita bakal ndeteksi rudal kanthi maksimal 59 km saka awake dhewe, Amerika paling ora 320 km saka awake dhewe.
                        Ing wektu sing padha, rudal lan sistem pangenalan dikurangi dadi denominator umum, lan area bayangan target ora dianggep, yen sampeyan nganggep iki lan liya-liyane, mula bedane bakal luwih gedhe.
                      2. Setra
                        Setra 19 april 2019 22:30
                        -1
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Apa AS ora duwe kapal selam utawa kapal?

                        Kapal selam Amerika ora bisa nindakake tembakan salvo nganggo "harpoon" kegilaan Amerika kaya ngono, aku ora nggawe armada kanggo dheweke, iki kegilaan dhewe. Kapal selam Amerika ngobong "harpoon" saka tabung torpedo, lan mung saka rong ndhuwur, ora ana sing ngomong babagan geni voli mung kanthi fisik.
                        Kapal Amerika mung ora bakal bisa nyedhaki jarak tempur "harpoons"
                        Operator pesawat tetep, nanging ora bakal bisa nyedhaki klompok gedhe kanthi jarak maksimal. Contone, yen mungsuh nyopir armada limang operator pesawat menyang pesisir kita, banjur serangan bakal teka ing gelombang 30-40 pesawat, kalebu tutup.
                        Selyavi

                        Quote: Prokletyi Pirat
                        kanggo sawetara rudal dhewe tanpa kamungkinan kanggo ndeteksi target ora pati penting

                        Radar over-the-horizon ndeleng target jinis kapal sing adohe enem ewu kilometer, iki minangka conto khayalan sampeyan.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Kapal kita bakal ndeteksi rudal kanthi jarak maksimal 59 km saka awake dhewe, lan Amerika paling ora 320 km saka awake dhewe.

                        Sawetara taman kanak-kanak. Apa gunane ndeteksi rudal yen angel banget nembak rudal supersonik? Lan harpoons subsonik gampang banget! Iku kaya arep metu karo musket marang bedhil sniper.
                      3. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 19 april 2019 23:37
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Radar over-the-horizon ndeleng target jinis kapal sing adohe enem ewu kilometer, iki minangka conto khayalan sampeyan.

                        Mung yen cuaca lan perang elektronik mungsuh ngidini. Kanthi perang elektronik, pranyata nemtokake arah nanging ora ngenali target, amarga target ditampilake ing titik kilometer.
                        Kutipan saka Setra
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Kapal kita bakal ndeteksi rudal kanthi jarak maksimal 59 km saka awake dhewe, lan Amerika paling ora 320 km saka awake dhewe.

                        Sawetara taman kanak-kanak. Apa gunane ndeteksi rudal yen angel banget nembak rudal supersonik? Lan harpoons subsonik gampang banget! Iku kaya arep metu karo musket marang bedhil sniper.

                        Ayo ngetung nggunakake conto hawkey, dhuwure radar AWACS yaiku 9390m, dhuwure target 5m, total, jarak visibilitas radio langsung saka target yaiku 408.63km, kita nambahake radius tempur pesawat. nganti 320km, total 720km.
                        Kacepetan roket cedhak lemah P-700 "Granit" 1,5M yaiku 331 * 1,5 = 496,5 m / s
                        720000 / 496,5 = 1450 detik penerbangan, iki 24 menit kanggo nembak rudal anti-kapal.
                        Mesthi, sampeyan bakal mbantah manawa jarak deteksi lan jarak pandang ora padha, aku setuju karo iki lan menehi saran supaya sampeyan ngetung modifikasi hawkey kanthi sistem pengisian bahan bakar udara, minangka asil, pertempuran radius bakal dadi ewu km, sing dijamin ngluwihi jarak tembak rudal, mula bakal dideteksi ing operator sadurunge. Sawise iku, sampeyan bakal mbantah maneh yen "nemokake iku ora kalah!" utawa "ana hypersound 10mach!" Aku bakal mangsuli babagan straightness penerbangan kanthi kacepetan dhuwur, babagan bedane kecepatan ing dhuwur lan cedhak lemah, babagan lintasan penerbangan, babagan kemungkinan pamisahan pertahanan udara amarga gerakan kapal penjaga ing jarak 10 \ 100 \ 1000 km. Ing pungkasan, kabeh bakal teka maneh ing kasunyatan sing AWACS \ RER \ EW aviation bakal menang lan nullify entuk manfaat saka TARKR. Umumé, amarga sampeyan ora duwe bantahan sing ngrusak pitungan analitis, aku ora weruh alesan kanggo nerusake argumentasi. hi
                      4. Setra
                        Setra 20 april 2019 11:22
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Umumé, amarga sampeyan ora duwe bantahan sing ngrusak pitungan analitis, aku ora weruh alesan kanggo nerusake argumentasi.

                        Ana jawaban, sawetara inconsistencies: pesawat AWACS ora langgeng, nglawan latar mburi banyu ora bakal weruh rudal nganti saiki, ana akeh bantahan, nanging aku wis weruh jawaban kanggo akeh, lan mulane ora ana gunane kanggo nyuarakan. wong-wong mau.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Sawise iku, sampeyan bakal mbantah maneh yen "nemokake iku ora kalah!"

                        Lan iki uga, pluru kita luwih apik tinimbang rudal Amerika lan sampeyan ora bisa ngimbangi iki kanthi kesenengan taktis. Rusia duwe kapal selam rudal non-strategis sing bisa nembak armada mungsuh ing jarak sing cedhak (100-150 km), kapal selam kita bisa nyedhiyakake geni salvo, ora kaya Amerika.
                        Kajaba iku, ing kabeh petungan iki, kita ora njupuk menyang akun aviation strategis.
                        Siji liyane, yen perang hipotetis (dudu nuklir) saka armada kita dumadi ing pesisir kita, pesawat AWACS bisa didorong saka pesisir lan ora mung AWACS.
                      5. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 20 april 2019 14:57
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Kajaba iku, ing kabeh petungan iki kita kita ora njupuk menyang akun aviation strategis.

                        iki Sampeyan ora nganggep penerbangan strategis lan kapal selam, aku nganggep, mula aku ngomong babagan ora ana gunane kapal kita ing perang nyata.
                        YES, padha bisa ndeteksi soko!
                        YES, padha bisa njupuk soko mudhun!
                        YES, padha bisa njupuk soko!
                        Nanging amarga ora menehi keuntungan taktik lan / utawa strategis ing medan perang iku kabeh nambah nganti nul. Lan yen kita nganggep sampah sumber daya kanggo pangembangan / produksi / pangopènan, mula iki menehi minus ing bentuk kekurangan sumber daya kanggo barang sing bisa menehi keuntungan taktik lan / utawa strategis ing medan perang.
                        Kutipan saka Setra
                        Ana jawaban, sawetara inconsistencies: pesawat AWACS ora langgeng, nglawan latar mburi banyu bakal weruh misil ora adoh.

                        Kaping pisanan) pesawat AWACS bisa dilindhungi kanthi nutupi karo kapal pengiring
                        Kapindho) pesawat AWACS bisa bersenjata karo rudal pertahanan udara lan RVV-BD
                        Katelu) Efisiensi deteksi target "RCP" kanggo pesawat AWACS luwih dhuwur tinimbang kapal. amarga area bayangan luwih gedhe (tampilan ndhuwur), pengaruh medium luwih cilik (goyang / ombak), lan saliyane iki, sampeyan bisa nggunakake cara scan liyane (optik, inframerah, laser, swara).
                      6. Setra
                        Setra 20 april 2019 15:55
                        0
                        Aku takon kanggo spesifik, lan sampeyan ngelingi jaran bundher.
                        Peperangan hipotetis karo skuadron Amerika ora bakal ana ing samodra abstrak, nanging cedhak karo pesisir kita.
                        Ing pembuangan armada kita bakal dadi pesawat AWACS lan pesawat tutup lan liya-liyane - sing ora ana ing operator pesawat.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Sampeyan sing ora nganggep penerbangan strategis lan kapal selam, aku nganggep, mula aku ngomong babagan ora ana gunane kapal kita ing perang nyata.

                        Yagene iku duweke kita? Apa armada kita khusus? Banjur tarik kesimpulan babagan muspra ALL kapal perang permukaan
                      7. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 20 april 2019 16:29
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Aku takon kanggo spesifik, lan sampeyan ngelingi jaran bundher.
                        Peperangan hipotetis karo skuadron Amerika ora bakal ana ing samodra abstrak, nanging cedhak karo pesisir kita.
                        Ing pembuangan armada kita bakal dadi pesawat AWACS lan pesawat tutup lan liya-liyane - sing ora ana ing operator pesawat.

                        Oke, yen sampeyan pengin spesifik, banjur sebutno kauntungan khusus kapal iki (TARKR "Peter the Great") sing ditampa dening Angkatan Laut Rusia nalika digunakake ing medan perang? Mangga jeneng apa persis jinis iki gegaman menehi lan apa ora jinis liyane gegaman bisa menehi? Aku lunga liwat Bunch saka opsi lan skenario, lan ora bisa nemokake ANY alesan kanggo duwe jinis iki gegaman. Lungguh, mikir, mriksa maneh dhewe, lan menehi kula paling siji alesan kuwi.
                      8. Setra
                        Setra 20 april 2019 16:51
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Oke, yen sampeyan pengin spesifik, banjur sebutno kauntungan khusus kapal iki (TARKR "Peter the Great") sing ditampa dening Angkatan Laut Rusia nalika digunakake ing medan perang?

                        Kenapa "Petrus Agung"? Aneh, nanging aku ora ngumumake apa-apa babagan kapal iki.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Mangga jeneng apa persis jinis iki gegaman menehi lan apa ora jinis liyane gegaman bisa menehi?

                        Ing kene perlu langsung nemtokake istilah kasebut! Senjata kasebut yaiku bedhil, roket, bedhil mesin. Kapal (pesawat, tank) minangka platform kanggo macem-macem gaman.
                        Rusia duwe kauntungan ing rudal, lan kualitatif, nanging ora kuantitatif, lan ora kabeh ing operator laut.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Mangga jeneng apa persis jinis iki gegaman menehi lan apa ora jinis liyane gegaman bisa menehi?

                        Rusia nduweni kemampuan teknis kanggo ngasilake pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo kapal kasebut. Produksi mesin non-nuklir kanggo kapal gedhe tetep ing "mantan" republik USSR liyane.
                      9. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 20 april 2019 17:06
                        0
                        Aku takon sampeyan kauntungan tartamtu, jinis gegaman tartamtu, lan ora sapa / ngendi / apa mrodhuksi / diprodhuksi! ngenteni jawaban...
                        psa wis dibahas ing wiwitan thread komentar iki ....
                      10. Setra
                        Setra 20 april 2019 17:33
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Aku takon sampeyan kauntungan tartamtu, jinis gegaman tartamtu, lan ora sapa / ngendi / apa mrodhuksi / diprodhuksi! ngenteni jawaban...

                        Kapal iki nduweni bobot salvo paling gedhe ing sejarah pembuatan kapal. Lan amarga salvo minangka rudal anti-kapal, jelas yen dheweke dikunjara nglawan armada Amerika.
                      11. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 20 april 2019 23:58
                        0
                        Apa sing sampeyan jelasake dudu keuntungan, nanging kesempatan! jinis senjata liyane duwe kamungkinan padha. Mulane, aku mbaleni, nuduhake kauntungan!
                      12. Setra
                        Setra 21 april 2019 10:31
                        0
                        Kauntungan, kesempatan - mung dolanan sing ora ana gunane. Siji ora ngilangi liyane, iki minangka kesempatan lan kauntungan. Arliberks sing sombong ora duwe kaluwihan kesempatan kasebut.
                        Sampeyan mung duwe apa-apa kanggo njawab kene lan ngindari.
                      13. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 21 april 2019 18:17
                        0
                        Kauntungan lan kesempatan ora padha! Contone,
                        1) sampeyan duwe kapal gedhe sing ngluncurake 20 misil saben menit, iki kesempatan,
                        2)у вас есть два средних корабля запускающих в минуту 10 ракет, это их возможность
                        3) sampeyan duwe papat kapal cilik ngluncurake 5 misil saben menit, iki kesempatan sing padha.
                        Kang siji duwe kauntungan? ora ana wong? Iki minangka kesempatan kanggo kabeh wong! mulane kesempatan lan kauntungan ora padha! hi
                        Kauntungan, kaya kerugian, ditetepake ing hubungane karo sesuatu, lan ora dhewe!
                        Aku takon sampeyan jeneng kauntungan saka TARKR "Peter Agung", nanging sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong ing nimbali. Aku dhewe ngakoni anane kaluwihan kuwi, nanging aku ora bisa nemokake / nyiptakake kaluwihan kasebut, sanajan aku nyoba.
                      14. Setra
                        Setra 21 april 2019 23:15
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        1) sampeyan duwe kapal gedhe sing ngluncurake 20 misil saben menit, iki kesempatan,

                        Quote: Prokletyi Pirat
                        3) sampeyan duwe papat kapal cilik ngluncurake 5 misil saben menit, iki kesempatan sing padha.

                        Kauntungan saka "Peter the Great" ora ana ing jumlah rudal ing salvo, nanging ing bobot salvo - sing ora padha.
                        Coba pikirake sedhela, voli rudal anti-kapal Peter the Great kanthi bobot kaya voli rudal anti-kapal gabungan 25 kapal perusak Amerika.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Aku takon sampeyan jeneng kauntungan saka TARKR "Peter Agung", nanging sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong ing nimbali.

                        Kaya sing dakkandhakake - bobot salvo paling gedhe ing donya. Relatif karo kapal SURFACE liyane ing sajarah.

                        Postscript - carane trep ora njupuk menyang akun kasunyatan sing ora pas karo sesanti donya.
                      15. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 22 april 2019 23:07
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        1) sampeyan duwe siji kapal gedhe ngluncurake 20 roket saben menit, iki kesempatan dheweke,

                        Quote: Prokletyi Pirat
                        3) sampeyan duwe papat kapal cilik ngetokake 5 roket saben menit iku kamungkinan padha.

                        Kauntungan saka "Peter the Great" ora ana ing jumlah rudal ing salvo, nanging ing bobot salvo - sing ora padha.
                        Sampeyan mikir sedhela, salvo rudal anti-kapal Peter Agung kanthi bobot kaya voli rudal anti-kapal 25 Amerika pangrusak dijupuk bebarengan.

                        Apa sampeyan ngerti carane nyambungake pikirane, utawa sampeyan mung duwe slogan lan klise ing sirahmu?
                        Aku khusus kanggo sampeyan nyorot omong kosong sampeyan, sing kudu digatekake! lan mikir sing apik! lan sadurunge nulis komentar sabanjuré, nyoba kanggo ngrumusake prabédan antarane konsep "peluncuran saben unit wektu" lan "bobot voli".
                      16. Setra
                        Setra 23 april 2019 17:40
                        -1
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        lan sadurunge nulis komentar sabanjuré, nyoba kanggo ngrumusake prabédan antarane konsep "peluncuran saben unit wektu" lan "bobot voli".

                        Ana bedane mung kanggo sistem kanthi interval peluncuran sing dawa, kanggo Peter the Great ora ana bedane, kabeh misil bakal teka ing target meh bebarengan.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Apa sampeyan ngerti carane nyambungake pikirane, utawa sampeyan mung duwe slogan lan klise ing sirahmu?

                        Delengen dhewe.
                      17. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 24 april 2019 06:36
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Ana bedane mung kanggo sistem kanthi interval peluncuran sing dawa, kanggo Peter the Great ora ana bedane, kabeh misil bakal teka ing target meh bebarengan.

                        Dadi sampeyan ora mangsuli pitakon maneh. apa bedane? sampeyan ngluncurake 20 rudal kanthi cara iki lan ngluncurake 20 rudal kanthi cara iki, lan ana 20 rudal sing nyerang target ing wektu sing padha lan banjur 20 rudal tekan target ing wektu sing padha. Endi bedane? wong bodho
                      18. Setra
                        Setra 24 april 2019 20:34
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        ana 20 rudal tekan target ing wektu sing padha lan banjur 20 rudal tekan target ing wektu sing padha. Endi bedane?

                        Bentenipun, antarane liyane, ing bobot saka roket. Rong puluh "harpoons" ora padha karo rong puluh "granit", 600 kilogram ora padha karo 6 ton.
                      19. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 24 april 2019 21:39
                        0
                        Dear namesake, apa kabeh apik karo sirahmu? Sampeyan mbandhingake rudal anti-kapal sing entheng lan abot. Lan ing ndhuwur ana babagan rudal anti-kapal siji kelas! Yaiku, aku nerangake, aku ngelingake sampeyan khusus kanggo sampeyan, kita ngomong babagan kapal sing luwih gedhe lan luwih cilik lan efektifitas pertempuran nalika sesambungan karo penerbangan, rudal ing comparison iki suda kanggo denominator umum wiwit pluru padha bisa diinstal ing kapal cilik lan gedhe!
                      20. Setra
                        Setra 25 april 2019 19:08
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        kita ngomong babagan kapal sing luwih gedhe lan cilik lan efektifitas pertempuran nalika sesambungan karo penerbangan

                        Ora perlu distorsi, kita ngomong babagan kapal "Peter the Great" lan ora babagan sawetara kapal abstrak.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Dear namesake, apa kabeh apik karo sirahmu? Sampeyan mbandhingake rudal anti-kapal sing entheng lan abot.

                        Ora salahku yen Amerika ora duwe wong kaya ngono lan lonceng kapal kita ora disalahake. Ing "Peter the Great" "granit", ing "ArlyBurke" - "harpoons, aku mbandhingake kapal kanthi bobot voli. Sampeyan nuntut bukti yen cruiser kita luwih apik.
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        wiwit pluru padha bisa diinstal ing kapal cilik lan gedhe!

                        Iki ora, ana "harpoons" ing Arly Burks, mung ora ana kamungkinan fisik kanggo nginstal rudal anti-kapal abot. Kita bisa nyelehake onyx ing RTO, sel kita luwih gedhe tinimbang MK41 Amerika.
                        Nanging aku ngerti apa sing arep dikandhakake, detasemen kapal cilik luwih apik tinimbang kapal sing gedhe, nanging kapal "cilik" kudu cukup gedhe kanggo njaga seaworthiness. Kajaba iku, "Perth the Great" wis ana - lan bakal digunakake yen kasedhiya.
                      21. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 26 april 2019 01:29
                        0
                        Kutipan saka Setra
                        Nanging aku ngerti apa sing arep dikandhakake, detasemen kapal cilik luwih apik tinimbang kapal sing gedhe, nanging kapal "cilik" kudu cukup gedhe kanggo njaga seaworthiness. Kajaba iku, "Perth the Great" wis ana - lan bakal digunakake yen kasedhiya.

                        Ya, luwih apik, nanging ngapa luwih apik? nanging luwih apik amarga menehi kaluwihan taktik lan strategis tambahan Angkatan Laut ing medan perang (pisanan, pamisahan pangayoman saka obyek sing dipasrahake \ wilayah \ ... nganti atusan lan ewu kilometer).
                        Lan operator pesawat \ UDC luwih apik! kenapa? amarga padha menehi kauntungan taktis lan strategis (pisanan, basis saka aviation angkatan laut maneh-macem, sareh, liyane aviation, katelu, liyane sumber daya kanggo aviation (bahan bakar \ SM) ... maneh, pamisahan).
                        Lan apa sing diwenehake Pétrus Agung? ahhh, uh, yyyy, ora apa-apa? ora, iya! dheweke bakal! bakal terus njupuk sumber daya kanggo upgrade lan nadhahi galangan kapal, nggawe pesawat AV \ UDC lan AWACS (sing bakal menehi kauntungan taktis lan strategis ing paprangan). Lho, iki kok boroske? Lan ora ana gunane kanggo ngomong babagan "kapabilitas", amarga ing perang nyata dheweke ora bakal bisa nyadari, yaiku. nindakake tugas militèr.
                        Iku kaya tank mouse karo bedhil paling kuat, waja paling kandel, mesin paling kuat lan kru paling terlatih! Ya, dheweke paling apik, nanging nyoba nggawa dheweke menyang platform sepur menyang medan perang? lan sanajan sampeyan njupuk dheweke ing primer banget, dheweke bakal njagong ing weteng, lan sanajan dheweke ora lungguh, mungsuh bakal gampang ngliwati dheweke, ngubengi dheweke, ngisolasi lan ngrusak dheweke kanthi cara sing paling gampang lan murah. kanggo awake dhewe.
                      22. Setra
                        Setra 26 april 2019 22:20
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Lan apa sing diwenehake Pétrus Agung? ahhh, uh, yyyy, ora apa-apa? ora, iya!

                        Ing kene sampeyan sijine pitakonan kanthi cara sing beda, supaya sampeyan entuk jawaban sing beda.
                        Дело в том что "Петр Великий" уже есть - поэтому его необходимо использовать,но с нуля подобный корабль конечно же строить не будут.
                      23. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 27 april 2019 04:05
                        0
                        Mangkono sing dakkandhakake, aku ora nentang alokasi dhuwit kanggo pangopènan supaya bisa njaga kualifikasi awak, lan paling ora bakal dipecat, TAPI yen ana kapal anyar lan / utawa pas. mrikso utama dibutuhake, banjur sampeyan kudu langsung nerjemahake kru, lan kapal kanggo disassembly. Amarga ora ana gunane ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Marconi41
          Marconi41 17 april 2019 21:07
          +1
          Quote: Prokletyi Pirat
          utawa ing icebreakers kanggo dadi panas

          Pemanasan es karo kompor nuklir pancen lucu. Bisa dideleng Laksamana Makarov lan Nekrasov (dhaptar pemecah es diesel bisa diterusake) ora digawe panas.
        4. A1845
          A1845 18 april 2019 10:01
          +1
          Quote: Prokletyi Pirat
          Pembangkit listrik tenaga nuklir digunakake mung ing telung kasus

          kita ngrancang YaSU ing Pemimpin kanthi alasan sing beda, ing VO dikenal kabeh wong, nanging shhh ..
    3. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 17 april 2019 17:20
      -5
      Kanggo nguripake limitophs ing sadawane keliling tapel wates Rusia.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Piramidon
      Piramidon 17 april 2019 17:32
      -1
      Kutipan saka wonder3213
      Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?

      Iku misale jek ditulis:
      Alexey Rakhmanov nyatakake yen perlu kanggo mbangun kapal ekspedisi sing nggabungake fungsi kapal pendarat lan operator helikopter.

      Yaiku, UDC
      1. Marconi41
        Marconi41 17 april 2019 21:09
        +3
        Kutipan saka Piramidon
        Kutipan saka wonder3213
        Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?

        Iku misale jek ditulis:
        Alexey Rakhmanov nyatakake yen perlu kanggo mbangun kapal ekspedisi sing nggabungake fungsi kapal pendarat lan operator helikopter.

        Yaiku, UDC

        Yen. Ing Gren bakal nggawe helipad kanggo sawetara helikopter. Saka iki, dheweke ora bakal dadi UDC, sayangé.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 17 april 2019 18:31
      +5
      Kutipan saka wonder3213
      Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?

      Nindakake forwarder ing ekspedisi.
    8. svp67
      svp67 17 april 2019 20:02
      0
      Kutipan saka wonder3213
      Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?

      Kapal kanggo ekspedisi "ilmiah" lan terapan dening marinir ... nanging ora duwe sawetara kabisan UDC, utamane babagan fleksibilitas.
    9. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 17 april 2019 22:00
      +2
      Kutipan saka wonder3213
      Apa iku kapal ekspedisi? Kewan apa iki lan apa tujuane?

      Aja kringet. Ing 24, ing VO kita bakal ngrembug kabar babagan pambangunan UDC dening 34 ing campuran karo kapal ekspedisi. Utawa apa wae.
    10. Karon
      Karon 18 april 2019 13:54
      0
      Ya menarik.
  2. A1845
    A1845 17 april 2019 17:16
    +1
    Kita maca kanthi teliti
    sajrone rapat ahli ing ngekspor potensial produk galangan kapal Rusia, kepala USC ngandika

    jebul ana sing tuku neng luar negeri
  3. Wiruz
    Wiruz 17 april 2019 17:19
    +8
    Sampeyan bisa lali bab Surf misterius karo Avalanche, Aku guess. Mungkin luwih apik. Transisi saka kapal pendarat konvensional menyang UDC kanthi dek penerbangan terus-terusan bakal banget tiba-tiba.
    Ing babagan iki, kita bisa njupuk conto saka proyek UDC Cina 071 - meh rong puluh kiloton bobot urip, nganti sewu marinir, sawetara rolas kendaraan tempur lan papat rotorcraft.
    1. A1845
      A1845 17 april 2019 17:29
      +2
      Kutipan saka Wiruz
      Transisi saka kapal pendarat konvensional menyang UDC kanthi dek penerbangan terus-terusan bakal banget tiba-tiba

      dicritakake yen nalika mbangun mistral, teknologi kanggo mbangun UDC bakal dikuasai
      1. Gritsa
        Gritsa 17 april 2019 20:06
        +2
        Kutipan: A1845
        dicritakake yen nalika mbangun mistral, teknologi kanggo mbangun UDC bakal dikuasai

        Aku mikir yen dheweke bakal ngumumake yen kita wis ilang teknologi kanggo mbangun UDC, mula kita bakal mbangun BDK.
    2. Panjenengan
      Panjenengan 19 april 2019 13:08
      0
      Ing babagan iki, sampeyan bisa njupuk conto saka Amerika, saka Wasp utawa Amerika. Kapal induk kita Kuznetsov mbokmenawa bakal luwih ringkih babagan persenjataan. Lan iki mung UDC.
  4. curio
    curio 17 april 2019 17:20
    + 10
    Rakhmanov nyatakake perlu kanggo mbangun kapal ekspedisi sing nggabungake fungsi kapal pendarat lan operator helikopter adhedhasar proyek revisi proyek BDK 11711 "Ivan Gren". -lan iki kabeh ana ing 5000t "-PUSH INTO THE NON-PUSH!
    1. Wiruz
      Wiruz 17 april 2019 17:24
      -1
      Apa sing nggawe sampeyan mikir yen kapal ora bakal entuk bobot?
      1. curio
        curio 17 april 2019 17:29
        +8
        Kanggo nggawe luwih utawa kurang prayoga, kang (Gren) ngirim ora mung nambah bobot, nanging dadi lemu ing menit. 3 kaping nganti 15.000t
        1. spektr9
          spektr9 17 april 2019 18:12
          +4
          nganti 15.000t

          Banjur ing 2024 bisa kanthi yakin ora samesthine
        2. Xscorpion
          Xscorpion 18 april 2019 02:01
          0
          Bakal dadi, iki adoh saka warta pisanan.

          MOSCOW, 18 Desember. /TAS/. Kapal kebangkrutan kanthi pamindahan nganti 14 ewu ton bisa digawe kanthi basis proyek 11711, wakil pisanan sing, Ivan Gren, dipasrahake menyang Angkatan Laut Rusia ing mangsa panas. Iki nyatakake TASS dening direktur umum pabrik kapal Yantar Baltic, Eduard Yefimov, sing mbangun Ivan Gren.

          Rakhmanov mung dikonfirmasi apa wis rembugan kanggo dangu.
      2. donavi49
        donavi49 17 april 2019 17:44
        + 15
        Inggih, amarga kapal kasebut minangka ekspedisi, paningkatan kelayakan laut diumumake. Sing mbutuhake nolak kanggo ndharat ing pantai. Kanggo salah siji punt utawa kapal segara. Fisika ora bisa diapusi.

        Sabanjure yaiku kamera docking. Kene wayahe menarik bakal metu, karo TDK. Amarga ora ana sing normal. Kita kudu adaptasi karo Chamois utawa Dugong. Dheweke ora nyedhiyakake peralatan terus-terusan (komponen kritis kanggo TDK). Sing, salah siji nindakake sudhut (2 - Pundhak kanggo Pundhak) utawa siji sawise liyane (ing kombinasi Pundhak kanggo Pundhak - baris kapindho yen dock gedhe). Nanging banjur sampeyan kudu mbuwang prau mburi menyang segara kosong - banjur dimuat - banjur sijine kosong ing loading - mbucal, lan mung banjur TDK bakal siap kanggo kebangkrutan.

        Diterusake kanthi hangar lan papan dolanan. Kanggo apik, perlu kanggo nggawe platform ing ndhuwur dermaga, kanggo 2-3 posisi. Iki bakal nyuda kerumitan karya klompok helikopter lan nggedhekake toleransi kanggo nggunakake helikopter. Nanging, customer tresna opsi non-standar, sampeyan bisa katon ing Badhak padha.

        Klompok helikopter - paling ora 4 helikopter.

        Sanadyan kabeh minimal, banjur dadi Makassar ing 11k. Sing luwih saka 2 Gren bebarengan. Kanthi kontur lambung sing beda-beda (adhedhasar syarat kapal laut). Nanging Angkatan Laut uga mbutuhake kelas es ing kene, lan barang-barang cilik liyane - sing bakal mabur kanthi gampang ing 15k.
        Miturut cara, ing Peru wis padha mbangun sirah Makassar dhewe. Beda karo Filipina, sing dibangun ing galangan kapal PT PAL ing Indonesia, Peru dibangun ing galangan kapal Sima ing Callao.
        1. Gritsa
          Gritsa 17 april 2019 20:10
          +4
          Kutipan saka donavi49
          Peru mbangun Sima ing Callao ing galangan kapal.

          Malah Peru ngerti carane nggawe kapal kuwi. Lan desainer lan tukang kapal kita ora duwe otak sing cukup kanggo levele. Nanging kita nganggep awake dhewe minangka kekuwatan maritim.
    2. tlahuicol
      tlahuicol 17 april 2019 17:24
      -2
      lan bakal nggawa helikopter tinimbang kendaraan tempur infanteri ing ditahan prajurit Rakhmanov dhewe ora ngerti apa sing dikarepake
  5. roket757
    roket757 17 april 2019 17:40
    +4
    Dhuh Gusti, apa mung kita ora duwe!!!
    Iku tansah kedaden nalika padha nglakoake munggah, nglakoake munggah, nglakoake munggah, nanging ora ana sing diudhek!
  6. zxc15682
    zxc15682 17 april 2019 18:43
    +1
    punika jinis prau. ngguyu
    1. donavi49
      donavi49 17 april 2019 20:33
      +4
      Ora! Sampeyan pancen salah! Iki liyane - jinis kapal sing dibutuhake = pasokan terpadu KUG / AUG. Ana akeh pilihan, kanthi helikopter, tanpa helikopter, kanthi embel-embel ing bentuk kemampuan kanggo njupuk wadhah / palet - kanggo mbukak ing pelabuhan, utawa mung nyedhiyakake: yaiku bahan bakar, bahan bakar kanggo pesawat / helikopter, banyu, pangan, macem-macem komponen tambahan (asring kene luwih push ing modul workshop karo mesin apik). Dheweke bisa nyengkuyung mudhun, mung kanthi nguras bahan bakar lan pelumas lan banyu, lan ngeculake jatah garing, kapal kukus lan liya-liyane. Lan menyang kapal liyane utawa menyang pelabuhan.

      Kapal-kapal kasebut kudu dipasang ing lelungan sing dawa. Contone, wong Tionghoa ing Aden ing sawijining wektu (nalika akeh bajak laut) tindak ing komposisi kasebut.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. donavi49
          donavi49 18 april 2019 10:25
          +1
          ??? Mung padha - iki jinis Cina 903, padha wis nyiyapake 8 kapal iki lan isih mbangun. Kajaba iku, dheweke duwe pemasok kompleks operasi paling gedhe ing donya kanggo proyek KUG - 901. Fitur saka pembangkit listrik turbin gas, digabungake karo penghancur 055 (4 turbin). Perjalanan 25 knot. Siji wis ana ing komposisi, sing kapindho lagi dibangun.
          1. Serg65
            Serg65 18 april 2019 11:49
            0
            Kutipan saka donavi49
            mung padha

            keprungu Siji-siji "Berezina", Nikolaevites adol kabeh dokumentasi teknis kanggo meh vodka, wong Tionghoa nari tarantula kanthi bungah !!!
      2. A1845
        A1845 18 april 2019 10:04
        0
        Kutipan saka donavi49
        Dheweke duwe akeh pilihan

        kita duwe kapal "Berezina"
        saiki mesthi ora ana apa-apa
    2. donavi49
      donavi49 17 april 2019 20:48
      +2
      Yen kita ngomong babagan pangkalan ekspedisi majeng lan kapal sing nggambarake pasukan, mula iki minangka topik sing beda-beda. Nganti saiki, mung wong Amerika (pionir karo MLP) lan wong Tionghoa sing bisa nguwasani (1 wis ana ing layanan, liyane 1 utawa 2 lagi dibangun).

      Iki minangka tahap transisi antarane Ro-Ros lan kapal pasokan - sing butuh pelabuhan lan kapal pendarat sing duwe kabeh sarana pangiriman lan akumulasi tartamtu.


      Ya, jinis kapal ekspedisi pungkasan yaiku macem-macem kapal ro-ro, kapal pasokan terpadu klompok (sing nggawa peralatan ing wadah lan wadhah). Nanging dheweke butuh infrastruktur.

      Sing, luwih gampang:
      kapal kebangkrutan saka macem-macem jinis, preduli saka jinis kebangkrutan (pantai, klompok amfibi + kacepetan dhuwur TDK, jangkoan vertikal lengkap amarga komponen helikopter kuwat). Dheweke ora mbutuhake infrastruktur dhasar.

      kapal penguat kebangkrutan iku kabeh jinis Cavours lan Amerika liyane sing ora duwe sarana kanggo ndharat ing banyu - mung menyang pelabuhan utawa dening grup aviation + pasukan cahya ing kacepetan dhuwur prau / prau (nanging tanpa peralatan).

      kapal saka gelombang kapindho, kang bakal pindhah menyang port dijupuk. Iki macem-macem kapal ro-ro, kapal kontainer, lsp. Asring mobilized metu saka saham. Mung sawetara negara sing duwe staf permanen kapal kasebut ing Angkatan Laut.
  7. vladcub
    vladcub 17 april 2019 18:57
    0
    Nalika aku ngerti, kapal ekspedisi hibrida: "Mistral" lan "Gren"
  8. mukjijat3213
    mukjijat3213 17 april 2019 19:11
    + 10
    Yaiku, apa sampeyan ngrasa? Pitakonan resik ing awal komentar dibukak dhiskusi serius, kang nuduhake yen ora ana sing duwe pangerten tujuan kapal iki (ing awak Gren). Salajengipun. Ora ana pangerten sing jelas babagan apa kapal ekspedisi. Dheweke kudu bisa ndharat pasukan. Apik banget. Nanging minangka? liwat cakrawala? Irung menyang pesisir? Ing port karo crane dhewe? Iki telung kapal beda. Dheweke kudu bisa ndhukung landing iki. Artileri? Sistem rudal? Helikopter serang? Iku kaya ora kanggo push menyang siji awak uga. Siji bab kudu dipilih. Iki nyebabake perasaan yen Comrade Rakhmanov uga nyurung topik sing dheweke ora ngerti banget, utawa dheweke ngapusi otak kita. Salah siji program sing perlu lan menarik saiki bakal ditutup miturut pratelan iki.
    1. AshiSolo
      AshiSolo 17 april 2019 23:50
      0
      Ora. Iki tegese kita bali menyang dalan dhewe. Lan kanthi hormat marang para kritikus, (karo fakta lan logika, ditambah lagi bener), kita bakal mbangun Kotopes. Iku bakal ro-ro kapal, dipindhah, karo kamungkinan saka liwat-the-horizon lan port landings. Lan karo senjata roket. + klompok turntable. Lan prodigies kuwi wis liwati. Ora khusus kasebut, yaiku minangka kombinasi fungsi.
    2. A1845
      A1845 18 april 2019 09:48
      0
      Kutipan saka wonder3213
      liwat cakrawala? Irung menyang pesisir? Ing port karo crane dhewe?

      rodo, liwat bandar (ro-ro), gaya anyar liyane - buritan kanggo gisik
      lan liwat cakrawala - kanthi helikopter, kapal pendarat, utawa dhewe (BMMP)
      akeh banget opsi kanggo siji istilah
  9. Mordor
    Mordor 17 april 2019 19:19
    -2
    Ide sing apik! Inggih, kita bakal weruh apa sing kedadeyan!
  10. APASUS
    APASUS 17 april 2019 19:53
    +2
    Kabeh wis dicampur karo akeh operator pesawat, UDC, operator helikopter, nanging nyatane ora ana apa-apa. Kabeh sing ana lan tetep saka USSR wis kuna, lan sing anyar durung direncanakake. Kabeh Napoleon sing padhet ngrungokake. kita, lan kapal sipil lagi mimpin menyang Suriah
    1. AshiSolo
      AshiSolo 17 april 2019 23:53
      +1
      Napa ngirim kapal perang ing kana? Kanggo tujuan apa? Apa Barmalei klelep ing kono? Ora. Dadi, kenapa nindakake perkara sing ora ana gunane?
      1. APASUS
        APASUS 18 april 2019 15:47
        0
        Kutipan saka AshiSolo
        Napa ngirim kapal perang ing kana? Kanggo tujuan apa? Apa Barmalei klelep ing kono? Ora. Dadi, kenapa nindakake perkara sing ora ana gunane?

        Apa sampeyan ngerti bedane transportasi militer lan sipil, sing digunakake kanggo ngangkut senjata lan amunisi?
        Kira-kira, transportasi senjata ing kapal sipil banget masalah.
        1. AshiSolo
          AshiSolo 18 april 2019 22:54
          0
          Hmm. Siria Express makarya ora dadi luwih kanggo amunisi lan gaman, nanging kanggo support urip basa. Bahan bakar, peralatan, panganan, sing penting. Apa sampeyan kudu nyopir kapal perang kanggo iki? Relatif ngandika, kanggo "ekspres" siji transportasi militèr lan limang transportasi sipil rampung cukup. Ora ana konsumsi amunisi ing kana kanggo nggawa ewonan ton saben dinane. Lan liya-liyane - kenapa sumber daya prajurit kudu digunakake kanggo kabeh pasokan / pendaratan?
          1. APASUS
            APASUS 19 april 2019 17:07
            0
            Kutipan saka AshiSolo
            Siria Express makarya ora dadi luwih kanggo amunisi lan gaman, nanging kanggo support urip basa. Bahan bakar, peralatan, panganan, sing penting. Apa sampeyan kudu nyopir kapal perang kanggo iki?

            Apa sing kita padudon? Sampeyan malah ora ngerti carane amunisi diangkut, mung maca apa sing dibutuhake kanggo kargo kuwi liwat Bosphorus ing kapal sipil, banjur kita bakal ngomong.
            1. AshiSolo
              AshiSolo 19 april 2019 19:20
              0
              Lan sampeyan kanthi ati-ati maca komentarku. Kargo khusus uga bisa diangkut nganggo kapal perang. Nanging barang-barang sing biasa kanggo fungsi dhasar: bahan bakar, pranata, pasokan, barang-barang rumah tangga, lan liya-liyane - bisa digawa dening warga sipil. Luwih murah lan maneh sampeyan ora perlu mbuwang sumber daya.
              1. APASUS
                APASUS 19 april 2019 20:12
                0
                Kutipan saka AshiSolo
                Lan sampeyan kanthi ati-ati maca komentarku.

                Ya maca kanthi teliti
                Kutipan saka AshiSolo
                Nanging barang-barang sing biasa kanggo fungsi dhasar: bahan bakar, pranata, pasokan, barang-barang rumah tangga, lan liya-liyane - bisa digawa dening warga sipil. Luwih murah lan sepisan maneh ora perlu mbuwang sumber daya

                Iki kedadeyan ing prinsip, lan bagean saka panganan umume dituku ing wilayah kasebut. Masalahe yaiku kargo digawa dening kapal sipil sing dituku saka Turki lan dilebokake ing kelembapan Angkatan Laut, mung amarga kita ora duwe militer khusus. Perestroika uga mbantu "mitra"
                1. AshiSolo
                  AshiSolo 19 april 2019 20:20
                  0
                  Kasunyatan manawa ora ana sing khusus yaiku ya, masalah gedhe. Ayo padha ndeleng apa kanca ing ndhuwur teka karo. Kelas kapal saiki penting banget ...
  11. nesu
    nesu 17 april 2019 21:38
    0
    Nanging ECs iki ora tinimbang pasangan iki BDKs sing lay 23? Utawa iku apa padha mangan?
  12. Viknt
    Viknt 17 april 2019 22:01
    0
    Expeditionary wiwit adoh lan kanggo dangu. Dadi, staf cilik butuh akeh kentang lan kertas jamban utawa kapal pasokan sing kapisah ing lampiran. Mistral ing 20000 ton dirancang kanggo 300 wong. Apa tumpukan saka Gren gumantung ing customer, padha bodho bisa nambah otonomi plus helikopter. Ayo katon ing pamindahan.
  13. ded_mazai
    ded_mazai 17 april 2019 23:44
    -4
    Kene sawetara ngguyu! Saka under-BDK dheweke bakal nggawe under-expeditor. Wajib pajak bakal nanggung kabeh!
  14. Cimpak
    Cimpak 18 april 2019 00:15
    +1
    Aku bakal njupuk komando Denmark lan kapal dhukungan saka jinis Absalon minangka basis kanggo kapal ekspedisi kanggo Angkatan Laut Rusia. Kapal kelas Absalon minangka gabungan saka kapal perang, transportasi amfibi, kontrol lan kapal pendukung.
    HDMS Absalon Kab

    Fitur struktur kapal yaiku anane dek universal (Flex Deck) kanthi ukuran 84 × 10,9 meter, ing sisih mburi ana ramp kanggo peralatan obah sing bobote nganti 60 ton. Dek universal bisa digunakake kanggo: transportasi peralatan militer (nganti 40 kendaraan utawa nganti 12 tank); panggonan seko markas (wadhah karo peralatan lan panggonan urip kanggo 70 wong dipasang ing dek); operasi kebangkrutan (wadhah kanthi papan kanggo 170 wong); penempatan rumah sakit ngambang (10 kamar operasi lan unit perawatan intensif, 40 pasien); laying tambang (nganti 400 tambang karo ril tambang).

    Ide utama yaiku nduwe kapal sing bisa patroli nganti suwe, duwe perusahaan marinir sing dikuatake kanthi peralatan ing kapal (kondisi sing cocog kanggo urip lan ndhukung urip). Yen perlu, bisa ngirim batalyon marinir (otonomi suda). Sarana mandhap: prau ing dermaga + prau ndharat saka geladhak.
    Kajaba iku, anané senjata ing tingkat corvette 20380-20385: AU-100, ZRK / ZRAK, rudal anti-kapal, "Paket". 2 helikopter Ka-29 + 2 UAV.
    1. A1845
      A1845 18 april 2019 09:44
      0
      Kutipan saka cympak
      Aku bakal njupuk kapal Denmark minangka basis kapal ekspedisi kanggo Angkatan Laut Rusia

      Lan aku bakal njupuk kapal unik kita "Mitrofan Moskalenko" minangka basis
      1. Cimpak
        Cimpak 18 april 2019 11:38
        +1
        Proyek 1174 ("Ivan Rogov", "Mitrofan Moskalenko") diakoni malah dening Angkatan Laut kita minangka arang banget kasil. Kanthi kinerja dhuwur sing diumumake: jumlah pasukan, helikopter, kapal pendarat, kabeh iki ditindakake liwat .....
        Kabeh kudu didandani maneh, kaya ing proyek 11711 kanggo entuk kapal pendaratan modern.
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 18 april 2019 15:27
      +1
      Gagasan kanggo nggabungake sawetara fungsi ing siji kapal ora anyar, nanging implementasine pincang.
      Kanggo aku, kapal sing duwe tugas sing padha kudu duwe
      1) kamar docking lengkap kanthi ambane paling sethithik 7-15m (kanggo kapal baris tunggal amfibi)
      2) dek penerbangan lengkap kanggo tugas tempur / pangopènan jumlah maksimum pesawat
      3) elevator ukuran gedhe internal (mbutuhake volume sing kurang bisa digunakake) sing bisa mindhah helikopter abot, uga ngidini skala dek internal
      4) sistem transportasi kargo internal / eksternal ing faktor wangun TEU, FEU rampung ora kalebu nggunakake peralatan port loading
      5) papan multifungsi internal sing, amarga modul sing bisa diganti, bisa diowahi dadi gudang, terus, hangar, bengkel, rumah sakit, pusat komando. Saenipun, modul komando lemah, operasional, ndandani adhedhasar TEU, FEU utawa kendaraan roda digunakake
      6) sistem kanggo nyilikake gulung ing titik tartamtu saka kapal, uga thrusters dikiataken kanggo posisi pas ing port (tanpa tugs), ing segara (nalika mooring), ing segara (nalika nyediakke ing pamindhahan)
      7) kemungkinan demilitarisasi-militerisasi ing pelabuhan tanpa nggunakake sarana pihak katelu (contone, crane port).