Review militèr

BT-3F Rusia nemokake panuku manca

37
Minangka dituduhake, pendanaan bakal diwenehake liwat silihan manca miturut Rencana Strategis kanggo 2015-2019, sing nyedhiyakake modernisasi kemampuan pertahanan.




Kamentrian Pertahanan Indonesia wis nandhatangani kontrak karo JSC Rosoboronexport kanggo tuku kendaraan tempur BMP-3F lan pengangkut personel lapis baja BT-3F. Iki dilaporake dening Kemhan edisi lokal.

Sajrone penandatanganan perjanjian kasebut, militer Indonesia nyathet yen ana hubungane karo implementasi rencana strategis kanggo pangembangan kemampuan tempur Korps Marinir lokal, regional lan global. Ing wektu sing padha, ditekanake yen kapentingan sing dituduhake ing kerjasama karo Rusia raket banget karo keterlibatan industri lokal ing proses pengadaan lan pasokan. Iki nyatakake babagan kapercayan ing produk Rusia, ing kasus iki - kanggo kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja.

Korps Marinir bakal nampa tambahan 22 unit BMP-3F kanggo $ 108 yuta. Loro batch produk iki wis dikirim sadurungé. Ing wektu sing padha, akuisisi BT-3F ditindakake kanggo pisanan, kanthi total 21 unit peralatan iki bakal ditransfer kanthi total biaya $ 67,2 yuta.

Ing kontrak iki, pamrentah Indonesia percaya yen panguwasa Rusia, utamane JSC Rosoboronexport, bakal nggedhekake kabeh kapabilitas kanggo produksi BMP-3F lan BT-3F, kanthi nimbang kualitas sing cocog.

- dituduhake ing pesen.

37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 23 april 2019 09:10
    +2
    nyedhiyakake modernisasi potensial pertahanan.
    Mungkin KAZ bakal diinstal? Banjur KAZ takon bab iki.
    1. roket757
      roket757 23 april 2019 09:13
      0
      Kutipan: Observer2014
      Mungkin KAZ bakal diinstal? Banjur KAZ takon bab iki.

      Sing apik, sho iku entheng, lincah lan nglangi ....
      Schaub ora dadi kuburan massal, taktik, intelijen, lan liya-liyane, kudu ditingkatake!
      1. tchoni
        tchoni 23 april 2019 09:53
        0
        Kutipan saka roket757
        Sing apik, sho iku entheng, lincah lan nglangi ....
        Schaub ora dadi kuburan massal, taktik, intelijen, lan liya-liyane, kudu ditingkatake!

        Yagene dheweke butuh waja? Schaub ora weruh prajurit apa sing kedadeyan lan ora wedi banget? -)))
      2. Panjenengan
        Panjenengan 23 april 2019 13:08
        +1
        Apa ora tekan sampeyan? Ora kanggo Tentara Rusia, nanging kanggo Indonesia. Ing kita, kaya aku ngerti, dheweke durung ana, saka tembung kabeh.
        1. roket757
          roket757 23 april 2019 13:17
          -1
          Kita duwe unggas banyu.
          Iku bakal, apa iki persis apa sing dibutuhake, iki pitakonan kanggo tentara.
          Bener, macem-macem peralatan sing akeh banget dadi sirah gedhe kanggo kabeh layanan mburi!
          1. Panjenengan
            Panjenengan 23 april 2019 14:37
            +2
            Tansah panjelasan padha. Yen perlu, banjur kita, uga, lsp.
        2. roket757
          roket757 23 april 2019 15:10
          +1
          Dadi ora ana dhuwit, lan sampeyan .... nglangi liwat.
          Mung kanthi biaya MTO lan TO, iki dudu guyon, iki kasunyatan. Duwe peralatan lan ora duwe spare parts, spesialis layanan iku padha karo ora duwe peralatan .... iki HAPPENED!
          1. Panjenengan
            Panjenengan 23 april 2019 16:08
            -2
            Ngomong ora dhuwit. Nanging Kamar Akun nemokake penggelapan 800 milyar rubel. Nanging sampeyan ngomong ora ana dhuwit.
            Lan Rotenberg, sing paling enom ing 3 (telung) taun karya Plato, dadi milyarder. Lan sampeyan ora duwe dhuwit.
            Oke, ngambang. Lan sampeyan nerangake carane ...
            1. roket757
              roket757 23 april 2019 17:02
              +1
              Aku ora nerangake !!! "Aku ironis"!
              Apa maneh sing isih ana? Dadi KITA sailing ALL TOGETHER, wong kerja, i.e.
              Babagan sing gulung ing keju buttered lan ditutupi ing coklat kabeh, Aku ora ironic, Aku mung BENCI!
              Nanging iki ora bakal ngganti apa-apa, kita ora bakal luwih apik!
              Apa ana saran babagan carane nindakake kanthi apik, utawa paling ora mung normal?
              1. Panjenengan
                Panjenengan 24 april 2019 02:40
                +1
                Ana saran, nanging kaya ing paribasan, Gusti Allah ora paring sungu marang sapi sing sregep.
                1. roket757
                  roket757 24 april 2019 07:52
                  0
                  Ing kene aku kira-kira padha wae.... ayo padha "silat" bebarengan, kaya biyen.
      3. Amin_Vivec
        Amin_Vivec 23 april 2019 23:47
        0
        Mobil elek. basis - BMP katon luwih harmonis ....
    2. URAL72
      URAL72 23 april 2019 09:55
      +7
      Pengangkut personel lapis baja ora dimaksudake kanggo operasi militer, tugase yaiku ngirim infantri menyang medan perang. Napa dheweke butuh kaz? Iki minangka barang sing bisa dikonsumsi, sing, nanging, bongkahan platoon bakal mabur kanthi tutup. Aku bungah kanggo tukang bedhil, kontrak mesthi cilik, nanging kita ora tuku akeh banget kanggo awake dhewe. Kanggo ndhukung celonone bakal nindakake.
      1. roket757
        roket757 23 april 2019 10:13
        +5
        Bakal nglindhungi senjata cilik lan pecahan, pangiriman pasukan cepet, ngatasi alangan banyu !!! Punika kang tugas, kanggo badai, kang ngirim ora pindhah ing tank rangking, minangka tengen.
        Kanggo iki, soko abot wis nemokke, nanging mesthi ora waterfowl.
        1. hidroks
          hidroks 23 april 2019 10:23
          +6
          Lan elinga jaman kuna PT-76 - lan nyatane isih ngambang ing luwih saka siji tentara bal!
          1. roket757
            roket757 23 april 2019 10:36
            +4
            NGAMUNG! Dheweke ora bakal nolak, amarga carane nemokake luwih apik uga dadi pitakonan, lan kanggo dhuwit APA?
            Iki "rak" peralatan militer khusus ora kebak, malah regane ora cilik!
            Dadi sho bakal "chirp" luwih.
            Miturut cara, PT lawas nimble lan prasaja minangka boot felt ... ing beyo saka linuwih iku luwih angel, sawijining taun ora cilik.
            1. hidroks
              hidroks 23 april 2019 12:13
              +2
              Lan yen sampeyan nggawe modernisasi - bakal ana panjaluk?
              1. roket757
                roket757 23 april 2019 12:38
                +1
                Kutipan saka: hydrox
                Lan yen sampeyan nggawe modernisasi - bakal ana panjaluk?

                Sing nggunakake teknik kasebut, yen dhuwit ngidini, modernisasi, ndandani, lan liya-liyane.
                Panjaluk??? iku kabeh kanggo spesialis, kanggo pemasar sing padha .... dudu wilayahku, aku ora bisa ngadili.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 23 april 2019 10:35
        +3
        Pengangkut personel lapis baja ora dimaksudake kanggo operasi militer, tugase yaiku ngirim infantri menyang medan perang. Napa dheweke butuh kaz?


        Supaya ing dalan menyang paprangan utawa nalika ngangkut l / s kanggo tugas liyane, iku ora bakal diobong dening sawetara DRG saka ambush.
        1. roket757
          roket757 23 april 2019 12:43
          +1
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Supaya ing dalan menyang paprangan utawa nalika ngangkut l / s kanggo tugas liyane, iku ora bakal diobong dening sawetara DRG saka ambush.

          Intelijen, logistik sing tepat, kuping, pungkasane ora keplok! Cara sing dikenal, metode sing wis bukti. Iki pitakonan kanggo "bapak komando", apa hubungane karo peralatan kasebut .... truk pemadam kebakaran uga kobong, ing dalan menyang geni !!! ana kasus kaya ngono. Sing sho, kanggo scold mobil utawa sing dol * dons sing eksploitasi iku ???
      3. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 23 april 2019 16:22
        0
        Kutipan: URAL72
        Mesthi, kontrak kasebut cilik, nanging kita ora tuku akeh banget kanggo awake dhewe. Kanggo ndhukung celonone bakal nindakake.

        Ing kana, kanggo kendaraan tempur infanteri, regane luwih dhuwur tinimbang tank T-90.
        Yen sampeyan percaya artikel kasebut, mula umume pangembangan produksi kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja iki bakal ditindakake kanthi biaya dhuwit Indonesia. Sawise iku, bakal luwih gampang kanggo nawarake panuku liyane.
  2. Gardamir
    Gardamir 23 april 2019 09:10
    +4
    BMP-3F minangka kendaraan tempur infanteri laut sing dirancang kanggo operasi tempur dening unit marinir, pasukan tapel wates lan pesisir ing zona pesisir, ing pesisir lan nalika pendaratan amfibi. anyar diinstal ing BMP-3F ngarsane utama "SOZH" (SOZH-M) karo dibangun ing laser rangefinder lan saluran kontrol ATGM. Panggunaan pandelengan utama anyar ngidini sampeyan ngenali target lan nindakake geni sing dituju ing jarak sing adoh.
    BMP-3F nduweni kemampuan maneuver sing dhuwur, bisa mindhah lan murub kanthi akurasi sing dibutuhake ing banyu atos nganti 3 lan 2 poin. Kanthi mesin mlaku, bisa tetep ing banyu nganti 7 jam lan obah kanthi kecepatan nganti 10 km/jam. Nanging, marinir kita ora tau entuk BMP-3F. Ing September 2008, manajemen kita banjur, sing didorong dening pertimbangan keuntungan sedhela, ngedol kabeh 20 salinan batch pilot sing digawe ing Kurganmashzavod menyang Indonesia sing adoh. Wong pribumi seneng banget karo BMP-3F, mula ing Mei 2012 padha pesen 37 kendaraan sing padha. Marinir BMP-3F kita ora ngenteni - dheweke janji janji yen kendaraan adhedhasar Kurganets-25 bakal digawe khusus kanggo iki, nanging ora ana sing bisa ngomong kanthi pasti kapan bakal.
  3. Yrec
    Yrec 23 april 2019 09:14
    +4
    Ideologi BMP-3 / BT-3 (minangka, BTR-60/70/80) cocok banget kanggo Marinir. Lokasi pasukan landing ing tengah massa (variabel) ndadekake kendaraan iki luwih layak laut tinimbang karo landing bay mburi. Ing sadawane dalan, wong Indonesia digunakake minangka prau lapis baja. Kanthi bonus becik ing wangun kulo ing lemah.
  4. My_Log_In
    My_Log_In 23 april 2019 09:36
    +3
    Aku mung siji sing nggatekake isine wara-wara mau "... padha mobilizing kabeh kemampuan kanggo produksi BMP-3F lan BT-3F, njupuk menyang akun kualitas sing tepat."
    Kayane sedulur Indonesia bisa ngrasakake ...
    1. tchoni
      tchoni 23 april 2019 09:59
      -1
      Lan, dheweke isih bakal ngrasakake) Mangga mbayar manungsa waé menyang lawang ngisor driver lan lokasi sing kurang. Ora banjir ing tlaga sing tenang, nanging bakal wiwit banjir ing segara sing tenang (sanajan rada kasar) Desainer mesin kasebut, ketoke, dheweke ora seneng banget karo pembalap mekanik, mula kita mutusake kanggo klelep ( bebarengan karo liyane saka pasukan kebangkrutan, dening cara))) lawang ngisor ditutup, mesthi, iku bakal bantuan sethitik, nanging uga bakal worsen tampilan lan nyopir angel.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Invoice
    Invoice 23 april 2019 09:48
    0
    Kamentrian Pertahanan RI wis mlebu OJSC Rosoboronexport kontrak kanggo tuku kendaraan tempur BMP-3F lan operator personel lapis baja BT-3F. Iki dilaporake dening publikasi lokal Kemhan..

    Sejatine JSC Rosoboronexport wis suwe kaya ngono, wiwit taun 2016 JSC Rosoboronexport
  7. kapsid
    kapsid 23 april 2019 09:50
    -10
    muspra padha tuku. wah, urusane.
    1. donavi49
      donavi49 23 april 2019 10:50
      +4
      Kok muspra? Dheweke duwe program pembaharuan Korps Marinir. Operator personel lapis baja lawas-50 kanggo ngaso. BTR-4M sing padha tuku 5 bêsik kanggo testing - padha ora seneng. Ora ana dodolan LVT-7 maneh, sing mesakake wong Indonesia. Saiki klompok amfibi serbu utama (gelombang pisanan) yaiku LVT-7 + BMP-3 sing dituku ing adol.




      Umumé, dheweke ora butuh luwih akeh - mula kontrak kasebut cilik (amarga, maneh, iki diprentahake dening Marinir, dudu tentara). Dheweke bakal bisa ngrampungake lan nganyari pasukan amfibi, kanthi lengkap 4 operator (DKVD jinis Makkasar) kanthi peralatan anyar.

  8. rotmistr60
    rotmistr60 23 april 2019 10:31
    +3
    21 unit peralatan iki kanthi total biaya $ 67,2 yuta bakal ditransfer.
    Kontrak ora milyar dolar, kaya akeh sing seneng mbantah, nanging kudu diwenehi perhatian. BTR-3F minangka basis modifikasi saka BTR-50 (PT-76), sing kabukten apik banget ing jamane. Babagan pangiriman, uji coba laut ditindakake, sing direncanakake rampung ing musim gugur iki. Mulane, moaning babagan non-delivery kanggo marinir kita durung wayahe.
  9. Paranoid50
    Paranoid50 23 april 2019 11:01
    +3
    Quote: Ratmir_Ryazan
    iku ora diobong dening sawetara DRG saka ambush.

    ngguyu Banjur, miturut logika iki, kabeh kudu ditimbang, nganti kendaraan komandan UAZ lan pawon lapangan, yen ora, sawise kabeh, DRG jahat bakal diobong. ya
  10. WIS LAWAS
    WIS LAWAS 23 april 2019 11:23
    -1
    Indonesia?
    Maneh - gedhe. Salam sawit. Kanggo dangu aku mung ora tuku susu Rusia lan confectionery, kang chain toko kebanjiran karo.
    1. Rzzz
      Rzzz 24 april 2019 01:15
      0
      Jumlah mentega ing permen ora bakal diganti kanthi cara apa wae saka adol BMP. Lan paling ora tanduran bakal bisa kanggo dhuwit.
      Miturut cara, lenga iki paling kamungkinan ora bakal digawa menyang Federasi Rusia, iku bakal didol ing pasar lokal kanggo duwit net.
  11. kapsid
    kapsid 23 april 2019 18:01
    -2
    Kutipan saka donavi49
    Kok muspra? Dheweke duwe program pembaharuan Korps Marinir. Operator personel lapis baja lawas-50 kanggo ngaso. BTR-4M sing padha tuku 5 bêsik kanggo testing - padha ora seneng. Ora ana dodolan LVT-7 maneh, sing mesakake wong Indonesia. Saiki klompok amfibi serbu utama (gelombang pisanan) yaiku LVT-7 + BMP-3 sing dituku ing adol.




    Umumé, dheweke ora butuh luwih akeh - mula kontrak kasebut cilik (amarga, maneh, iki diprentahake dening Marinir, dudu tentara). Dheweke bakal bisa ngrampungake lan nganyari pasukan amfibi, kanthi lengkap 4 operator (DKVD jinis Makkasar) kanthi peralatan anyar.


    muspra...nanging..konsepe padha, mung kiriman MARIN..lan tansah ora ana pangayoman saka lambung, lan ing mburi lambung, nalika lagi ing dalan, Marines urip. awak kendaraan iki ora nglindhungi kru lan penumpang, kang tegese marine saka pesawat RF tanpa pangayoman!
    1. Paranoid50
      Paranoid50 23 april 2019 22:10
      0
      Quote: kapsid
      iki tegese marinir Angkatan Bersenjata RF tanpa perlindungan!

      ngguyu ngguyu ngguyu Apa kesimpulan sing bisa ditindakake, nanging ... Ya, musim semi bakal teka, musim semi wis teka ... sedulur wassat Lan pelajaran, aku kira, durung rampung ... am
  12. Radikal
    Radikal 23 april 2019 23:04
    0
    Kutipan saka Invoice
    Kamentrian Pertahanan RI wis mlebu OJSC Rosoboronexport kontrak kanggo tuku kendaraan tempur BMP-3F lan operator personel lapis baja BT-3F. Iki dilaporake dening publikasi lokal Kemhan..

    Sejatine JSC Rosoboronexport wis suwe kaya ngono, wiwit taun 2016 JSC Rosoboronexport

    Dadi apa? nglirik
  13. kapsid
    kapsid 30 april 2019 13:51
    -1
    Kutipan saka Paranoid50
    Quote: kapsid
    iki tegese marinir Angkatan Bersenjata RF tanpa perlindungan!

    ngguyu ngguyu ngguyu Apa kesimpulan sing bisa ditindakake, nanging ... Ya, musim semi bakal teka, musim semi wis teka ... sedulur wassat Lan pelajaran, aku kira, durung rampung ... am

    hi Ora rampung. Infantri ora masalah.