Review militèr

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake penguatan rong distrik militer

60
Rusia ora nindakake persiapan militer, kaya sing diklaim sawetara media Barat, Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Rusia, Jenderal Angkatan Darat Valery Gerasimov ngandika.


Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake penguatan rong distrik militer


Ngomong ing konferensi keamanan sing ditindakake ing Moskow iki, Gerasimov mbantah laporan media Barat yen Rusia nggawe "persiapan militer." Dheweke diarani publikasi kasebut "Russophobic" lan disebarake kanggo tujuan propaganda anti-Rusia. Miturut pangareping Staf Umum Angkatan Bersenjata RF, dheweke negesake manawa angkatan bersenjata Rusia mbukak "loro-lorone babagan tugas sing ditindakake, lan ing pendekatan kanggo njamin stabilitas regional lan global."

Nanging, Rusia ora bakal nglirwakake konsep penyebaran pasukan NATO kanthi cepet ing cedhak tapel wates Rusia lan, minangka respon, bakal nguatake distrik militer tapel wates. Distrik militer Kulon lan Kidul bakal dikuatake, ing ngendi formasi saka distrik militer liyane bakal ditransfer. Kekuwatan total angkatan bersenjata Rusia sacara sakabèhané bakal tetep ing tingkat sing padha.

Tumindak kita mung minangka respon marang penumpukan aktivitas militer AS lan NATO. Beda karo panyebaran pasukan aliansi cedhak tapel wates Rusia lan inisiatif "4 nganti 30" NATO, kita kepeksa nguatake komposisi pasukan saka distrik militer Kulon lan Kidul.


- ngandika Gerasimov.

Sadurungé, Kamentrian Luar Negeri Rusia ujar manawa Kamentrian Pertahanan bisa nyebarake sistem rudal anyar ing wilayah Eropa yen misil basis darat Amerika, sing sadurunge tundhuk watesan INF, katon ing Eropa.
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ShM05
    ShM05 24 april 2019 13:07
    -8
    China lan Jepang ora dianggep minangka ancaman, ta? Mbukak BBO iku bodho, kudu merata nguatake kabupaten.
    1. Teberii
      Teberii 24 april 2019 13:13
      + 10
      Saiki ancaman utama teka saka Kulon, lan sing ngobahake pasukan menyang tapel wates kita, dudu Jepang utawa China.
      1. ShM05
        ShM05 24 april 2019 13:23
        + 14
        Minangka salah siji wong misuwur ngandika, Aku ora kasengsem ing maksud sing, Aku kasengsem ing kabisan. Ancaman saka wetan ora bisa dipungkiri
        1. 210okv
          210okv 24 april 2019 13:32
          + 12
          Iki mung perlu, Nanging, aku nyathet yen penguatan kudu ditindakake ora kanthi biaya wong liya, nanging kanthi nggawe bagean anyar lan kabeh sing ana gandhengane.
          1. Thunderbolt
            Thunderbolt 24 april 2019 13:46
            +8
            Kutipan: ShM05
            Ancaman saka wetan ora bisa dipungkiri

            Dheweke ora ngilangi, nanging ing wates kulon kita awan dadi surem tinimbang ing sisih wétan. Ing kene sampeyan duwe siji konflik militèr lan sawetara konflik, nanging bisa mbebayani. China lan Jepang ora nuduhake kepinginan manic kanggo "maju menyang Kulon." Kanthi negara netral wingi, dheweke ora nindakake latihan gedhe-gedhe. Dheweke ora duwe pengalaman kanggo mromosikake kekarepane kanthi cara "revolusi jeruk" lan teroris. Kabeh iki mung ditemokake ing wates kulon.
          2. Lelek
            Lelek 24 april 2019 18:05
            +4
            Kutipan: 210 okv
            Iku mung perlu.

            hi , Dmitry.
            Aku langganan skripsi iki. Lan minangka konfirmasi, aku nyebutake "Daftar Keinginan" saka Laksamana AS Pak Richardson (dheweke ora babagan wingi, nanging babagan sesuk):
          3. Levius
            Levius 24 april 2019 21:29
            +1
            Sapa sing bakal mbayar iki? Siap menehi setengah saka RFP kanggo mbangun tentara? Utawa, kaya crests, supaya wong liya mbayar? Manthuk ing oligarki ora alesan apik. Malah yen sampeyan miwiti gutting sugih, padha bakal cepet entek lan banjur .... Camping pegawe lan kerja kanggo jatah. siap ? Oooh, langsung ketok yen durung siap. Aku siyap tryndet kabeh, nanging ora ana sing pengin mbayar.
      2. Den717
        Den717 24 april 2019 16:39
        0
        Kutipan saka Teberii
        Saiki ancaman utama teka saka Kulon

        Sisih kidul Distrik Militer Tengah uga ora bisa dilalekake. Asia Tengah isih keg bubuk. Piye wae, konsentrasi pejuang IS ing Afghanistan sisih lor didhelikake ing mburi acara Ukraina. Apa padha arep angon wedhus ana ing kana?
        1. 5
          5 24 april 2019 17:22
          +2
          Ancaman saka Kulon mung teoritis babagan serangan, nanging babagan nyegat operator senjata nuklir strategis, khususe ya. Distrik Kulon kudu dikuwatake mung karo operator senjata nuklir (luwih disenengi generasi anyar), mula ora perlu tank lan divisi liyane, lan mung ngrugekake, amarga bakal menehi ciri carane upaya nyerang Federasi Rusia ing propaganda AS marang satelit Barat. lan warga ... The Southern District, ana reinforcements utama lan senjata conventional, amarga nggunakake ora dipun tilar lan voltase pancet. Aja lali Timur Jauh, kita nggawe acara utama ing separo pisanan abad kaping 21, mula kita butuh pasukan lan sarana tingkat sing beda ... Masalah Ukrainia kudu ditanggulangi wingi, saiki penyakit kasebut wis hardened lan luwih angel kanggo ngatasi, saliyane kanggo akeh masalah saka pamaréntah karo kita, karo mlarat lan dissatisfaction saka warga ... Ora ketompo carane loro fronts mbukak. - njaba lan internal, lan liwat fault saka masalah internal unsolvable saka negara ...
          1. Den717
            Den717 24 april 2019 18:00
            -1
            Kutipan: Vladimir 5
            Ora ketompo carane loro ngarep mbukak. - njaba lan internal, lan liwat fault saka masalah internal unsolvable saka negara ...

            Internal - "Swamp" utawa apa? Ojo ngece sandalku. Yen pensiun babar pisan, sapa sing metu. Kalomet Internet durung dadi indikator kahanan revolusioner.
          2. Boa constrictor KAA
            Boa constrictor KAA 24 april 2019 20:52
            0
            Kutipan: Vladimir 5
            Ancaman saka Kulon mung teoritis babagan serangan, nanging babagan nyegat operator senjata nuklir strategis, khususe ya.

            Ngenteni malech: rauh Yankees bakal shove bali (ing pangertèn dhasar ing EUROPE) gegaman abot sembrono digawa metu dening Babama. Banjur, kaya sing dijanjekake, dheweke bakal ngluncurake Kuda Trojan! Nanging iki setengah masalah. Masalah bakal teka saka sisih liya, nalika "non-sadulur" bandel saka botol Bandera bakal munggah menyang Crimea utawa volost Kursk ... Banjur kita bakal nangis ora kaya bocah!
            Mulane, dheweke nindakake perkara sing bener, yaiku nguatake ZVO lan SVO.
            1. 5
              5 24 april 2019 21:01
              0
              Yankees ora bakal nyurung tanke bali menyang Eropa, bubar Polandia ora gelem ngenalake unit kasebut, lan liya-liyane. Amerika Serikat saiki luwih akeh masalah karo wilayah Pasifik, mulane ditarik saka Eropa ... Wektu wis ilang kanggo nyerang Federasi Rusia, saiki RRC ora ngidini, amarga sawise Federasi Rusia bakal giliran .. Sing diarani zugzwang kanggo Amerika Serikat bakal teka, liwat wektu mung luwih elek kanggo wong-wong mau. .. Eropa ora pengin lan ora bakal perang, mula kok wedi karo tank sing ora perlu lan penguatan ZVO liyane ... Tumindak saka kasunyatan, lan ora saka rasa wedi lan klise lawas ....
              1. Boa constrictor KAA
                Boa constrictor KAA 24 april 2019 22:05
                0
                Kutipan: Vladimir 5
                Eropa ora pengin lan ora bakal perang, mula kok wedi karo tank sing ora perlu lan penguatan ZVO liyane ... Tumindak saka kasunyatan, lan ora saka rasa wedi lan klise lawas ....

                Dear! Apa sampeyan yakin banget yen Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan Kementerian Luar Negeri, bebarengan karo Dewan Keamanan, salah karo ramalan lan evaluasi kahanan eksternal saiki!? Lha, kowe wani banget utawa banget....wong rabun!
                1. Eropah lawas bisa uga ora pengin, nanging Tribalts lan Polska karo staggering Krajina lan K * bisa uga ora nolak godaan kanggo "kenek jackpot" ...
                2. Inggris lawas durung menehi kabeh sing ala! Skripals adoh saka kabeh "hares saka topi!"
                3. "Ring of the Anaconda" durung dibatalake ... Mulane, ora mung Anglo-Saxon, nanging uga blumbang paddling sing cepet-cepet mbuktekake kasetyane marang Big Brother.
                4. Lan padha ora cepet-cepet njupuk senjata nuklir taktis saka Eropah ... Nanging sakperangan alesan, pilot saka 5 negara aktif dilatih ing pertempuran nggunakake B61-12 ... Lan apa iku ?? ?
                5. Lan babagan pernyataan provokatif para perwira senior Angkatan Bersenjata AS, kanggo apa iki? Apa sing padha lali ing Segara Ireng lan Baltik? Lan babagan penerbangan B-52 sing provokatif ing sadawane tapel wates, patroli wilayah udara saka limitrophes Baltik dening penerbangan NATO?
                Lan yen dumadakan, utawa kanthi maksud, soko "puffs" .... nanging kita ora katon ing kono, banjur apa? Vigorous "bonboy" ngobong kabeh?
                Mulane, aja njagong dhuwur, aja katon adoh - meneng, sampeyan bakal lulus kanggo "sederhana"!
                AHA.
                1. 5
                  5 24 april 2019 22:34
                  0
                  A constrictor boa ... Quote: "kene Balts lan Polandia karo Krajina staggering lan K * - padha bisa uga ora bisa nolak nggodha kanggo" break jackpot. Padha mung Shadow bulak singing bebarengan karo USA . Kabeh titik ancaman sampeyan katon ora ana gunane, hektar ing AS.
        2. Lynx33
          Lynx33 25 april 2019 07:53
          0
          Operator pesawat lan penghancur pluru ora menyang Asia Tengah, ewonan tank saka AS ora digawa menyang kana, lan tentara reguler ora efektif nglawan bandit.
    2. venik
      venik 24 april 2019 13:48
      0
      Kutipan: ShM05
      Mbukak BBO iku bodho, kudu merata nguatake kabupaten.

      =======
      Lan WHO, nyatane, ujar manawa VVO bakal "gundhul" ??? BISA SARAN??? am
    3. Alexvv
      Alexvv 24 april 2019 14:06
      -8
      Kabeh transparan karo China
      1. orionvitt
        orionvitt 24 april 2019 15:41
        +1
        Kanthi China, kabeh muddy, nanging nganti saiki bisa ditoleransi.
  2. Partaktiv
    Partaktiv 24 april 2019 13:09
    -5
    Kamentrian Pertahanan bisa uga nyebarake sistem rudal anyar ing bagean Eropa negara kasebut

    Kabeh iki ora ana gunane ... Saiki, yen kita manggonake ing endi wae ing Venezuela utawa Kuba ... Banjur dheweke bakal langsung krungu lan dheweke bakal mlaku menyang rembugan.
    1. stalki
      stalki 24 april 2019 13:14
      +5
      Kabeh iki ora ana gunane ... Saiki, yen kita manggonake ing endi wae ing Venezuela utawa Kuba ... Banjur dheweke bakal langsung krungu lan dheweke bakal mlaku menyang rembugan.

      Ora ana gunane ngenteni ing segara kanggo cuaca nglirik lan lungguh maneh.
    2. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 24 april 2019 13:23
      -1
      Kutipan: Partaktiv
      Kamentrian Pertahanan bisa uga nyebarake sistem rudal anyar ing bagean Eropa negara kasebut

      Kabeh iki ora ana gunane ... Saiki, yen kita manggonake ing endi wae ing Venezuela utawa Kuba ... Banjur dheweke bakal langsung krungu lan dheweke bakal mlaku menyang rembugan.

      Yen sampeyan njupuk ing AS karo Vanguard saka Kuba. Banjur AS bakal ana ing zona mati aran Lan ing umum, sampeyan kudu banget swell dhuwit ing ngendi wae supaya sampeyan ora mungkasi mlarat ing Rusia.
      Evaluasi komentarku luwih jero. Ora langsung. Luwih gedhe dadine hi
      1. Partaktiv
        Partaktiv 24 april 2019 13:47
        +2
        Kutipan: Observer2014
        Yen sampeyan njupuk ing AS karo Vanguard saka Kuba. Banjur AS bakal ana ing zona mati

        Lha kok nyeret "Vanguard" nyabrang samodra.. Kabeh luwih gampang lan wis suwe diciptakake. Mung mutusake.
        Mungkin wis ana sing luwih serius, mung pitunjuk lan VERYTHING!

        Sawise kabeh, dheweke bakal langsung njaluk negosiasi, lan bisa uga njupuk NATO adoh saka tapel wates Rusia ..
        1. orionvitt
          orionvitt 24 april 2019 15:54
          0
          Kutipan: Partaktiv
          Mungkin NATO bakal dicopot saka tapel wates Rusia.

          Ya, dheweke ora wedi karo Rusia. Padha wedi, nanging ora wedi. Amarga padha ngerti yen Rusia ora bakal dadi sing pertama nyerang Eropa (ora ana sing kaya ngono, lan ora butuh). Nanging kanggo provoke menyang konflik cilik ing "mantan" kagungane (ing negara Baltik, ing Ukraina, ing Kaukasus), lan njupuk kesempatan kanggo nerusake kawicaksanan favorit kanggo nglawan "ala donya".
      2. Alexvv
        Alexvv 24 april 2019 14:09
        -10
        Nganti runtuh Amerika Serikat, kemiskinan ing Rusia ora bakal rampung. Mung sawise ambruk Amerika bakal Putin duwe kesempatan kanggo nyumerepi internal Satanists Wétan kita. Nganti saiki, dheweke kepeksa duwe aliansi karo wong-wong mau supaya bisa ngalahake klan donya para Satanis Barat.
      3. orionvitt
        orionvitt 24 april 2019 15:46
        -2
        Kutipan: Observer2014
        supaya ora mungkasi mlarat ing Rusia.

        "Njupuk kabeh lan nuduhake." Sharikov. ngguyu Sampeyan wis, yen sampeyan nawakake resep-resep ing "skala kosmik", banjur paling ora njelaske nganggo bentuk garis sumber pendanaan kanggo program "end kemiskinan". Mungkin ing beyo saka oligarki? Nanging ora kanthi biaya tentara, yen ora bakal tambah mlarat.
        1. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 24 april 2019 15:56
          -1
          Kutipan saka orionvitt
          Kutipan: Observer2014
          supaya ora mungkasi mlarat ing Rusia.

          "Njupuk kabeh lan nuduhake" Sharikov. ngguyu Sampeyan wis, yen sampeyan nawakake resep-resep ing "skala kosmik", banjur paling ora njelaske nganggo bentuk garis sumber pendanaan kanggo program "end kemiskinan". Mungkin ing beyo saka oligarki? Nanging ora kanthi biaya tentara, yen ora bakal tambah mlarat.

          Vitalik. Kenapa sampeyan takon pitakon kaya ngono? Takon Putin
          Mungkin ing beyo saka oligarki?
          Kang ringkih.. Utawa luwih gampang aku nenun ing uwuh-uwuh sing dakcithak ing kene. Sampeyan pengecut. negatif
          1. orionvitt
            orionvitt 24 april 2019 16:02
            0
            Seryoga, wangsulana pitakon siji, apa sampeyan rumangsa ala ing Rusia? Aku manggon ing Ukraina (kabeh sederek ing Rusia, aku komunikasi ing Skype ajeg), lan aku duwe idea sing Rusia, yen ora swarga ing bumi, iku cedhak. Amarga ana sing bisa dibandhingake. Napa sampeyan ora takon Trump babagan kemiskinan ing Amerika, sing ora ana sing kurang, yen ora luwih. Nanging, AS minangka negara paling sugih ing donya.
            1. Pengamat 2014
              Pengamat 2014 24 april 2019 16:04
              -1
              Kutipan saka orionvitt
              Seryoga, wangsulana pitakon siji, apa sampeyan rumangsa ala ing Rusia? Aku manggon ing Ukraina (kabeh sederek ing Rusia, aku komunikasi ing Skype ajeg), lan aku duwe idea sing Rusia, yen ora swarga ing bumi, iku cedhak. Amarga ana sing bisa dibandhingake. Napa sampeyan ora takon Trump babagan kemiskinan ing Amerika, sing ora ana sing kurang, yen ora luwih. Nanging, AS minangka negara paling sugih ing donya.
              Ora, aku ngerti, aku yakin sampeyan bisa manggon ing Rusia lan sampeyan kudu urip kaping satus luwih apik! Lan mungkasi sculpting Ukraina kene! hi
              1. orionvitt
                orionvitt 24 april 2019 16:09
                0
                Kutipan: Observer2014
                mungkasi sculpting Ukraina kene!

                Banjur mandheg nggawe crita babagan "mlarat sing luar biasa" ing Rusia. hi
                1. Pengamat 2014
                  Pengamat 2014 24 april 2019 17:37
                  0
                  Kutipan saka orionvitt
                  Kutipan: Observer2014
                  mungkasi sculpting Ukraina kene!

                  Banjur mandheg nggawe crita babagan "mlarat sing luar biasa" ing Rusia. hi

                  Kemiskinan nemen ing Rusia ana ing Rusia. Ayo kita miwiti karo iki. Lan ayo nglawan kemiskinan kita, dudu contone tangga-tangga ing sisih kidul-kulon, contone!? Lan kita bakal nglawan kemiskinan kita. Tanpa dipikir (kaya-kaya bakal luwih gampang utawa luwih, wong-wong miskin ing Rusia bakal dadi kurang) kayadene. Ganti rekaman! Salah siji sampeyan nindakake soko Utawa wektune kanggo mutusake apa wae. hiSampeyan butuh bantuan, ngomong apa sing kudu ditindakake. Pungkasane, mung njaluk tulung, lan ayo bareng-bareng ndadeake negara kita! lan KUWAT Aku ora bakal wedi karo tembung iki. Lan mungkasi pura-pura dadi ahli strategi super. Aku mung bakal ngumbah sampeyan kaya Zelensky ngumbah Poroshenko nalika debat
                  1. orionvitt
                    orionvitt 24 april 2019 22:40
                    0
                    Ya, sampeyan mung balabol. Zelensky lan Poroshenko minangka sederek, yen ora kanthi yakin, mula kanthi semangat.
    3. 210okv
      210okv 24 april 2019 13:33
      +2
      Kabeh sing ditindakake kanggo nguatake Angkatan Bersenjata kita migunani..
      1. Partaktiv
        Partaktiv 24 april 2019 14:01
        +1
        Kutipan: 210 okv
        Kabeh sing ditindakake kanggo nguatake Angkatan Bersenjata kita migunani..

        Ing kene Dmitry, aku katon, akeh sing langsung ora seneng karo ide nempatake rudal kita ing bawana Amerika .. Dheweke tenang amarga wedi)))
        Apa dheweke wedi karo anak-anake ing AS? keprungu
        1. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 24 april 2019 14:09
          +1
          Kutipan: Partaktiv
          Kutipan: 210 okv
          Kabeh sing ditindakake kanggo nguatake Angkatan Bersenjata kita migunani..

          Ing kene Dmitry, aku katon, akeh sing langsung ora seneng karo ide nempatake rudal kita ing bawana Amerika .. Dheweke tenang amarga wedi)))
          Apa dheweke wedi karo anak-anake ing AS? keprungu

          ngguyu Ora, kita ora kuwatir babagan bocah-bocah liberal Rusia ngguyu ombenan
    4. MstislavHrabr
      MstislavHrabr 24 april 2019 16:01
      0
      Dheweke bakal ngrungokake kita ing kasus apa wae yen ndeleng tumindak sing nemtokake! Contone, sesuk media kita bakal nglaporake manawa Presiden wis nggawe keputusan yen ana deteksi gerakan target nuklir ing radius sing luwih cedhak saka 300 km. saka wates kita (sawise kabeh, negara sing ora duwe senjata nuklir ing sekitar kita) target iki kudu langsung dirusak (ora preduli ing ngendi ana ing segara, ing udhara, ing darat). Iki dudu deklarasi perang, iki garis abang ... Lan bakal langsung sok dong mirsani!
  3. Nyrobsky
    Nyrobsky 24 april 2019 13:11
    +1
    Nah, saiki ing kamp NATO lolongan bakal diwiwiti nglirik Utamané ing wilayah Polandia-Baltik ya
    1. kn54
      kn54 24 april 2019 13:20
      +4
      Dmitry, rong klompok kapal induk ditugasake ing Segara Mediterania, sing ora tau kedadeyan.
      Ya, "antar-skuadron" sing akeh ana ing Segara Baltik ...
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 24 april 2019 13:37
        +1
        Kutipan saka knn54
        Dmitry, rong klompok kapal induk ditugasake ing Segara Mediterania, sing ora tau kedadeyan.
        Ya, "antar-skuadron" sing akeh ana ing Segara Baltik ...

        Kanggo nindakake galur ing bagean, padha nganggep iku pakewuh, nanging yen Rusia (ing wilayah sampeyan!) nguatake distrik militer, iki nyebabake dheweke duwe refleks saka asu puteran sing gelo nalika dheweke barks lan squeals kanggo mustache dheweke.
      2. Alexvv
        Alexvv 24 april 2019 14:09
        -10
        Korban kanggo loro pluru Dagger. Kemungkinan kekalahan paling sethithik 100%
        1. kjhg
          kjhg 24 april 2019 15:43
          +1
          Aku ndelok keris wis kenek wong utek wong bodho
    2. Partaktiv
      Partaktiv 24 april 2019 14:03
      +1
      Kutipan: Nyrobsky
      Nah, saiki ing kamp NATO lolongan bakal diwiwiti nglirik Utamané ing wilayah Polandia-Baltik ya

      Dheweke bakal pura-pura, dheweke wis ngeterake kabeh kulawargane menyang Amerika .. negatif
  4. Komentar wis dibusak.
    1. ODERVIT
      ODERVIT 24 april 2019 13:31
      +3
      Luwih apik ing topik.
  5. Gardamir
    Gardamir 24 april 2019 13:35
    0
    ngendi tatanan saka distrik militèr liyane bakal ditransfer.
    Tegese, Kementerian Pertahanan ngumumake kelemahane kabupaten?
    1. Paranoid50
      Paranoid50 24 april 2019 15:21
      -1
      Kutipan: Gardamir
      ngumumake kelemahane kabupaten?

      Ya, kabeh bebarengan lan ing salawas-lawase. sedulur wassat Wis, ayo nyerah. ya ngguyu
      1. Gardamir
        Gardamir 24 april 2019 16:04
        0
        ayo padha nyerah.
        Ayo nyerah. Ayo dadi tentara NATO ndharat ing Kamchatka, lan kabeh unit militer ing sisih kulon. Akeh contone. Apa sampeyan bengok-bengok yen Rusia dikepung mungsuh?
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Gardamir
            Gardamir 24 april 2019 18:12
            -1
            Lan langkah-langkah ditindakake miturut kahanan kasebut.
            Apa jenis?
            1. Paranoid50
              Paranoid50 24 april 2019 20:34
              +1
              Kutipan: Gardamir
              Apa jenis?

              belay Kene, she-bo, yen aku ora ngerti sampeyan, aku bakal mutusake yen sampeyan moyoki. wassat Ladushki, ketik ZVO lan SVO ing panelusuran, lan akeh materi ing topik bakal katon - iku luwih dexterous, amarga kabeh Uploaded data ora bisa dibayangke ing komentar. Lan ya, maca maneh artikel sing dibahas maneh, mung kanthi ati-ati banget. ya
  6. Thunderbolt
    Thunderbolt 24 april 2019 13:37
    +3
    Kanthi konsep "4 nganti 30", NATO kanthi praktis ngumumake mobilisasi militer sing wis suwe.
    1. figwam
      figwam 24 april 2019 14:19
      +4
      Kutipan: Thunderbolt
      Kanthi konsep "4 nganti 30", NATO kanthi praktis ngumumake mobilisasi militer sing wis suwe.

      30 batalyon, iki telung divisi, ditambah karo pasukan sing wis ana lan uga tentara lokal.
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 24 april 2019 14:28
        +3
        Iku malah luwih menarik ...
        Ing 2020, kita bakal duwe 30 batalyon, 30 skuadron udara lan 30 kapal perang siap, sing (kanthi basis rotasi) bakal siap ing 30 dina"
        Jens Stoltenberg
  7. lawas26
    lawas26 24 april 2019 13:41
    +2
    Kutipan: ShM05
    China lan Jepang ora dianggep minangka ancaman, ta? Mbukak BBO iku bodho, kudu merata nguatake kabupaten.

    Lan apa, ing endi wae ing cathetan kasebut ditulis yen bakal mbukak Distrik Militer Wétan? Mung ana Distrik Militer Tengah sing gedhe banget ing skala negara (sadurunge umume 2 kabupaten) Bagean bisa ditransfer saka kana.

    Kutipan: Partaktiv
    Kamentrian Pertahanan bisa uga nyebarake sistem rudal anyar ing bagean Eropa negara kasebut

    Kabeh iki ora ana gunane ... Saiki, yen kita manggonake ing endi wae ing Venezuela utawa Kuba ... Banjur dheweke bakal langsung krungu lan dheweke bakal mlaku menyang rembugan.

    Pancen ora ana gunane kanggo nyebarake ing kana. Wong Kuba wis ora padha, ora pengin dadi pakan meriam kanggo Rusia. Kanggo nempatake barang ing negara sing ana ing ambang perang sipil lan (utawa) kudeta - uga, kanggo iki sampeyan kudu diwenehi hadiah alternatif.

    Kutipan: Nyrobsky
    Nah, saiki ing kamp NATO lolongan bakal diwiwiti nglirik Utamané ing wilayah Polandia-Baltik ya

    NATO (lawas) bisa uga ora duwe, nanging ing tetanggan Polandia-Baltik - bisa uga banget
  8. Canecat
    Canecat 24 april 2019 14:00
    0
    Konashenkov bener, mesthi, nanging sampeyan kudu mlebu saka ujung liyane. Yen aliansi kasebut mbayangake ancaman Rusia kanggo mbuwang dhuwit para wajib pajak. Kayane sampeyan mikir babagan iki, dhuwit sampeyan ora bakal dadi ...
  9. Alexvv
    Alexvv 24 april 2019 14:05
    -6
    Wis perlu kanggo miwiti produksi massal S-500, nglawan INF
  10. lawas26
    lawas26 24 april 2019 14:35
    +9
    Kutipan: Partaktiv
    Mungkin wis ana sing luwih serius, mung pitunjuk lan VERYTHING!

    Coba pitunjuk. Cukup ora mikir sing padha zadornov BODO. Lan apa sing dituduhake - ing urip nyata ora ana unit serial siji. Siji-sijine yaiku kira-kira 10 taun kepungkur dheweke digawa menyang pameran kanthi dipercaya sing bakal dituku wong. Wong gemblung ora ketemu. Ya, nginstal instalasi kontainer kanthi pluru subsonik - mula luwih murah kanggo nyebul ing wilayah sampeyan tinimbang nyeret kargo sing ora ana gunane ing setengah jagad.

    Kutipan: Partaktiv
    Kutipan: 210 okv
    Kabeh sing ditindakake kanggo nguatake Angkatan Bersenjata kita migunani..

    Ing kene Dmitry, aku katon, akeh sing langsung ora seneng karo ide nempatake rudal kita ing bawana Amerika .. Dheweke tenang amarga wedi)))
    Apa dheweke wedi karo anak-anake ing AS? keprungu

    Contone, aku duwe anak wadon, lan dheweke sinau ing kutha asalku lan kerja ing kana. Aku ora menehi minus, sanajan aku pancene pengin, amarga omong kosong iki kanthi penempatan wis dianggep atusan kaping "ing kaca pembesar". Lan wong-wong sing ora bengok-bengok, nanging ngerti apa lan ngapa, saiki ngerti kabeh alam delusional saka idea iki. Wong urip ing nyata, ora ing donya fiksi, ngendi kabeh iku "kanggo kita"

    Kutipan saka knn54
    Dmitry, rong klompok kapal induk ditugasake ing Segara Mediterania, sing ora tau kedadeyan.
    Ya, "antar-skuadron" sing akeh ana ing Segara Baltik ...

    Kedadeyan bola-bali. Yen iki ora kedadeyan sajrone 2-3 taun kepungkur, iki ora ateges ora nate kedadeyan.

    Kutipan: Alex
    Korban kanggo loro pluru Dagger. Kemungkinan kekalahan paling sethithik 100%

    Вероятность поражения примерно равно 0%. Урякать не надо. А то стоит Президенту что-то озвучить, так урякалки сразу всех эти оружием топят по всему миру. Был тут один, который заявил, что загрузки "Цирконом" одного "Ясеня" достаточно, чтобы потопить 7-9 американских АУГ... Вы из той же категории фанатов секты "Кинжала" ("Посейдона", "Буревестника" и пр.)...

    Kutipan: Alex
    Wis perlu kanggo miwiti produksi massal S-500, nglawan INF

    Damn, connoisseur liyane. Lan apa sing bisa diturunake S-500 saka INF ???? Kanthi senjata sing meh padha ???
    1. Paranoid50
      Paranoid50 24 april 2019 15:35
      -1
      Quote: lawas26
      Damn, connoisseur liyane.

      Vladimir, aja nggawa sampeyan supaya cedhak karo atimu. Wis mesthi kaya iki - ana sing nguwuh "Tulung!!!", lan ana sing - "Kamenangan!!!". Uporotykh lan kabeh-bisa rusak kira-kira padha - iki minangka rong tahap sing ekstrim.
      Quote: lawas26
      ora mikir sing padha zadornov BODO.

      Hmm, padha ora bodho ... Dheweke beda, lan bajingan wong liya. Lan kahanan kurang ajar iki isih bakal main guyon sing kejam karo dheweke. ya hi
  11. lawas26
    lawas26 24 april 2019 16:30
    +3
    Kutipan saka Paranoid50
    Padha LAIN, lan bajingan wong liya. Lan kahanan kurang ajar iki isih bakal main guyon sing kejam karo dheweke

    Iki tembung aku cenderung setuju karo.
    Kula sakelas 25 taun kepungkur mangkat dhisik menyang AS, banjur menyang Kanada. Taun 2005-2007 teka ing panguburan bapake. Sacara lahiriah, tetep padha (uga, amarga kasunyatane kita kabeh wis tuwa), nanging mentalitas wis owah sajrone seprapat abad. Lan dudu dheweke dadi Russophobe, ora, mung, kaya sing sampeyan tulis kanthi bener, dheweke dadi LAIN.

    Lan kahanan kurang ajar - ya, iki minangka papan ing Amerika Serikat. Yagene, dheweke mung siji-sijine negara adidaya ing jagad iki. Dheweke durung duwe counterweight. China alon-alon munggah menyang posisi panguwasa No. 2, kita tangi saka dhengkul, nanging ... Ana wektu nalika kurang ajar padha diimbangi dening indifference kita (ing pangertèn, kita ora peduli apa lan sing mikir babagan kita, kita nindakake apa sing kita pikirake kanggo awake dhewe penting lan perlu).
  12. lawas26
    lawas26 24 april 2019 19:14
    +2
    Kutipan: MstislavHrabr
    Dheweke bakal ngrungokake kita ing kasus apa wae yen ndeleng tumindak sing nemtokake! Contone, sesuk media kita bakal nglaporake manawa Presiden wis nggawe keputusan yen ana deteksi gerakan target nuklir ing radius sing luwih cedhak saka 300 km. saka wates kita (sawise kabeh, negara sing ora duwe senjata nuklir ing sekitar kita) target iki kudu langsung dirusak (ora preduli ing ngendi ana ing segara, ing udhara, ing darat). Iki dudu deklarasi perang, iki garis abang ... Lan bakal langsung sok dong mirsani!

    Omong kosong omong kosong. Oke, "Ohio" Amerika ditemokake 170 km saka Severomorsk utawa Petropavlovsk. Lan apa sampeyan mikir sing kudu dirusak? Banjur operator senjata nuklir kita, TU-85 utawa TU-160 sing padha, bisa ditembak kanthi gampang, nampa kahanan sing padha saka Amerika Serikat? Lan apa sampeyan nganggep karusakan saka pesawat militer utawa kapal ing njaba perairan teritorial utawa wates udara mung garis abang? Iku apik yen sampeyan dudu presiden Rusia
  13. Marat79
    Marat79 24 april 2019 23:47
    0
    Kaping pisanan, sampeyan kudu nambah tingkat kelahiran kanthi radikal ing antarane populasi pribumi Rusia, utamane bangsa titular, amarga sejarah mulang manawa klompok etnis liyane ora lara kanggo mbela negara kasebut.
  14. Jahat 55
    Jahat 55 25 april 2019 08:55
    0
    Kabeh kaya biasane .. "lètnan, sampeyan minangka mouse lapangan" ... Dheweke bakal digawa saka Timur Jauh menyang steppes Rostov, dheweke bakal ninggalake brigade ing lapangan sing mbukak lan cobaan bestial langgeng sing diarani "layanan pertempuran" bakal diwiwiti..
    1. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 25 april 2019 15:30
      0
      Ing taun-taun pungkasan, wajib militer lokal kita ora dikirim menyang endi wae, padha ngabdi ing Distrik Kidul. Yagene dheweke ngirim wong saka Timur Jauh ing kene? Sapa ngerti bocah-bocah lunga menyang tentara, ora ana sing ngeluh, layanan normal.
      Secara pribadi, aku rumangsa luwih kepenak yen kita dijaga banget. Kanthi pepadhamu saka kulon, dheweke pancen ora seneng karo Meriko ing Segara Ireng.