Review militèr

Penasihat militer Zelensky ujar manawa dheweke bisa ngrancang operasi apa wae

116
Ing salah siji saka media Ukrainia metu Interview penasehat keamanan lan pertahanan kanggo Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky ing mangsa ngarep. Jeneng wong iki Ivan Aparshin. Aparshin, ternyata, ditawani Zelensky minangka penasihat dening salah sawijining calon presiden, Anatoly Gritsenko, sawise pemilihan putaran pertama.


Penasihat militer Zelensky ujar manawa dheweke bisa ngrancang operasi apa wae


Miturut Aparshin, dheweke ora bisa setuju yen periode limang taun Poroshenko minangka periode sing mbebayani kanggo Ukraina. Ing wektu sing padha, penasehat Zelensky ujar manawa Ukraina ing 2014 duwe pasukan lan sarana kanggo nglindhungi wilayahe.

Aparshin:
Aku siap kanggo mbuktekaken didokumentasikan.


Miturut Aparshin, tentara Ukraina wis akeh owah-owahan wiwit 2014. Banjur dheweke nambahake:

Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.


Aparshin disebut tentara Ukraina perang, karo sesanti anyar saka kahanan, karo komandhan anyar, "ngarahake kanggo kamenangan."

Penasihat Zelensky ngomong babagan program nggawe sistem rudal pencegah non-nuklir Sapsan. Miturut dheweke, program kasebut, sing dikembangake nalika Gritsenko dadi Menteri Pertahanan, pungkasane dibatesi amarga kekurangan dana.

Aparshin:

Uga dina iki Ukraina bakal duwe 12 corvettes. Banjur program Corvette diadopsi.


Miturut Aparshin, dheweke ora ngerti kasenengan babagan kasunyatan manawa pendanaan tentara Ukraina yaiku 5% saka PDB. Penasihat militer nerangake manawa iki ora cukup kanggo "rampungake tugas saiki":

Yen sampeyan pengin aku nglindhungi saka agresi gedhe-gedhe, lan mbiayai kula saka kabutuhan minimal, banjur aku bakal bisa kanggo nglindhungi wilayah kanggo sampeyan minimally. Amerika Serikat nyedhiyakake 250 yuta bantuan kanggo kita, lan taun kepungkur - 500 yuta, lan pamrentah Ukrainia nyedhiyakake jumlah sing padha kanggo kita. Iku salah, ora bisa.


Aparshin uga nambahake yen "data output" ditemtokake, mula dheweke bisa ngrancang "operasi apa wae." Kalebu operasi kanggo nyerang "ing ngendi ora samesthine." Ing wektu sing padha, Aparshin uga negesake manawa "data output" kudu ditemtokake dening para politisi sing dadi kuwasa.
116 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 30 april 2019 06:16
    +9
    Sawetara jenis Aparshin iki lunyu ....
    1. Pimpinan saka Redskins
      Pimpinan saka Redskins 30 april 2019 06:25
      +4
      Ya, foto kasebut ora apik, nanging bisa uga dipilih khusus. Sing paling menarik yaiku aku durung nate krungu babagan dheweke, sanajan aku ngetutake acara kasebut ...
      1. Serg Koma
        Serg Koma 30 april 2019 07:25
        + 13
        Quote: Pemimpin Redskins
        , Aku durung tau krungu babagan dheweke, sanajan aku ngetutake acara kasebut ...

        Mulane, dheweke ora krungu yen iki "master"
        "Endi sing ora dikarepake."

        Singkatnya - "Joe sing ora jelas" ngguyu
        1. Dimy4
          Dimy4 30 april 2019 08:13
          +6
          Ing cendhak - "lusive Joe" ngguyu

          Apa, ora ana sing bisa nyekel dheweke? Ora, ora ana sing butuh dheweke nangis
      2. Yrec
        Yrec 30 april 2019 09:35
        +1
        Kanthi Aparshin iki, lelucon lawas adhedhasar iklan dieling-eling: Ing kandang banteng, wong sing ditahan, digebugi nganti lemah, ngapusi, dheweke takon, apa masalah sampeyan? Dheweke - "... banjur aku njupuk sip saka Fanta lan mungkasi bis karo polisi huru-hara." Mulane, pitakonane: apa sing diuntal Aparshin ing kana? wassat
        1. Greg Miller
          Greg Miller 30 april 2019 11:09
          +3
          Carane karo Huberman:
          "Ana semangat wani ing wong bodho,
          kagunganipun,
          Bodho bisa zigzag,
          Ora bisa dimangerteni ing pikiran...."
      3. vasil50
        vasil50 30 april 2019 11:18
        +3
        pimpinan
        Aja njupuk statement saka Ukraina akeh. Ing kana, pelawak kasebut digawe kepala lan penasehat kanggo cocog. Ora ana tanggung jawab kanggo tumindak, luwih-luwih kanggo statement.
        Lan supaya aku bisa nggawe rencana apa wae ing pinggiran Angkatan Bersenjata, sanajan kanggo kamenangan ing Donbass, sanajan kanggo nelukake jagad iki. Aku malah bisa pas kabeh ing siji kaca, bebarengan karo peta database kanggo menakake pemahaman. Kartun * Otak * minangka alat bantu wulangan paling MOT
        1. Den717
          Den717 30 april 2019 19:12
          +1
          Kutipan: Vasily50
          Aja njupuk statement saka Ukraina akeh.

          Aku setuju karo sampeyan yen Ukraina wewatesan karo Afrika Kidul, contone. Lan dheweke iku pepadhamu. Lan nganti dheweke (kabeh dadi pelawak) ngerti yen dheweke "ngukir" salah, dheweke bakal ngirim puluhan rong ewu warga menyang jagad sabanjure. Aku mikir "kita" nonton kanthi serius. Mulane paspor, wates, lenga, gas lan batu bara....lan warta paling anyar liyane.
      4. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 30 april 2019 11:35
        +2
        Quote: Pemimpin Redskins
        Ya, fotone ora apik,

        Aku setuju yen foto kasebut ora apik. Foto asline luwih apik.
        https://apostrophe.ua/article/politics/2019-04-27/ukrainskaya-armiya-vse-vremya-budet-za-kem-to-gnatsya-esli-seychas-ne-perepryignet---ivan-aparshin/25466
        Apa sampeyan ngerteni Anthony Hopkins' Hannibal Lector (The Silence of the Lambs)?
        1. Tuzik
          Tuzik 30 april 2019 14:34
          +1
          Persis))) Lan aku mikir ing ngendi aku ndeleng dheweke sadurunge. )
    2. Spartanez300
      Spartanez300 30 april 2019 06:25
      +7
      "Strategist" Ukropov liyane muncul, ing kamera kabeh padha kuat lan kuat kanggo saiki.
      Iku misale jek sing njabat lan nampa pendidikan ing Uni Soviet, iku kudu ngerti kemungkinan karo apa lan kanggo kang mundhakaken buntut.
      1. hidroks
        hidroks 30 april 2019 06:54
        +9
        Sampeyan mung ora ngerti jiwa sing mbalela: wong tani butuh posisi finansial (dheweke nandhang kekurangan dhuwit), lan saka posisi "penasihat", uga, apa wae sing bisa ditindakake (kajaba rokok lan bir. !)?
        Dadi pranyata "dadi bajingan!", Ya, sungu wis digergaji. ngguyu
        1. Metallurg_2
          Metallurg_2 30 april 2019 07:26
          +3
          Mung ora digergaji, nanging dipotong.
          1. hidroks
            hidroks 30 april 2019 10:19
            -2
            Ora, dear, kita bisa ngilangi sungu mung ing kasus sing padha karo Izvarinsky utawa Debaltsevo (paling ora), nanging miturut kahanan umum "dina iki", mula kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina luwih elek tinimbang ing wektu kasebut. boiler, lan siji ora kudu ngomong bab bejat mati sungu, nanging bab nyiapake minced meat kanggo dipakani rubah rabid.
            Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing ing 2-3 minggu sabanjuré bakal keluwen gedhe banget kanggo bahan bakar, banjur ing kahanan sarujuk Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mlaku mlaku, lan ora daya bakal nyerah dening atusan - lan iku liyane. pitakonan apa panangkaran iki bakal menehi wong urip, njupuk menyang akun kabeh sungkowo sing padha nggawa menyang wilayah Donetsk utawa bakal ana pesen unspoken "Aja njupuk tawanan!".
            Lan pira piala sing bakal ana !!! ngguyu ngguyu ngguyu
      2. Serg Koma
        Serg Koma 30 april 2019 07:16
        +4
        Kutipan: Spartanez300
        Ukropov liyane "strategis" muncul

        Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.

        (Ivan Apriyani)
        Sing nggumunake, divisi lapis baja Buryat wis perang limang taun, utawa ora dianggep tentara?
        30 Juni 2015 Présidhèn Ukraina Petro Poroshenko ngendika yèn 200000 wong perang ing Donbass, lan padha tumindak miturut prentah saka mitra Rusia Vladimir Putin.
        Presiden Ukrainia ngumumake iki ing wawancara karo edisi Italia Corriere della Sera.
        08/05/2018 (wawancara karo CBS News) Ana nganti 10 tentara Rusia ing bagean Donetsk lan wilayah Luhansk ing Ukraina sing ora dikontrol dening Kyiv, ujare Presiden Ukraina Petro Poroshenko. Dheweke uga ngumumake ana "meh 50 sing disebut" sukarelawan Rusia "sing digerakake dening Federasi Rusia lan dikirim menyang Donbass."
        Sing. ing telung taun, tentara "paling-paling" saka VNA negara "ngrusak" 140000 prajurit mungsuh.
        wassat
        Mbokmenawa panhead duwe EPIDEMIK edan
      3. Nyrobsky
        Nyrobsky 30 april 2019 07:37
        +5
        Kutipan: Spartanez300
        "Strategist" Ukropov liyane muncul, ing kamera kabeh padha kuat lan kuat kanggo saiki.
        Iku misale jek sing njabat lan nampa pendidikan ing Uni Soviet, iku kudu ngerti kemungkinan karo apa lan kanggo kang mundhakaken buntut.

        Kanthi penasehat kaya ngono, sampeyan bisa nggawe jotosan marang sapa wae sing dikarepake, nanging mung sapisan lan sawetara jam, banjur rake nanggepi wong lan ndhelikake ing cache. Taktik "Raging Mole".
        1. Serg Koma
          Serg Koma 30 april 2019 09:53
          +1
          Kutipan: Nyrobsky
          Kanthi penasehat kasebut, sampeyan bisa menehi jotosan marang sapa wae sing dikarepake

          Lan langsung nyerah menyang panangkaran - iki kamenangan kanggo sampeyan ing Khokhlyatskyngguyu
      4. Pete Mitchell
        Pete Mitchell 30 april 2019 09:19
        +2
        Kutipan: Spartanez300
        .. entuk pendhidhikan, dheweke kudu ngerti kemungkinan karo apa lan kanggo sapa sing ngunggahake buntute
        hi Aku mikir dheweke bakal nerangake "kanca" anyar. Dudu sing nyiarake slogan wiwit esuk nganti sore, nanging sing tenanan melu ngrencanakake, supaya padha lungguh meneng-meneng karo ijin. Pancen, ora tekan 404 nganti pirang-pirang taun - "enem" ora pesen musik.
        1. hidroks
          hidroks 30 april 2019 11:00
          +3
          Lan iki dudu musik, iki minangka latar mburi recitative Zelik babagan keagungan Ukraina lan ora penting Rusia.
          Senajan sawetara dina kepungkur padha khusus diwutahake menyang skakuas lan numpes salah siji utawa malah 2 batre mortir Molot (Aku iku ora bisa rampung tanpa radar counter-baterei!) Lan piye wae Ukrainians pisanan quieted mudhun ...
          Bakal ana 6 potongan kasebut, ya ing versi seluler, lan baterei howitzer seluler kanggo saben pasangan radar - urip sing nyenengake bisa diatur kanggo skakuas - dheweke bakal wedi nyedhaki mortir lan Acacias !! Iki minangka tutup dijamin saka salvo pisanan!
      5. utama147
        utama147 30 april 2019 09:53
        +4
        Kutipan: Spartanez300
        Iku misale jek sing njabat lan nampa pendidikan ing Uni Soviet, iku kudu ngerti kemungkinan karo apa lan kanggo kang mundhakaken buntut.

        Dheweke saiki duwe urip beda ing kana, mentalitas beda, liyane "nilai".
      6. st2st
        st2st 30 april 2019 10:02
        0
        Miturut cara, Victor, aku ora ngerti apa-apa ... Kayane kabeh jenderal Ukraina dilatih ing sekolah militer kita ... Lan, ngrungokake pernyataane, kayane mung dibebasake saka psikiatri. rumah sakit . Utawa paspor Ukrainia ngganti otak? Kayane mulang ing sekolah militer kita apik banget.
        1. Kandel
          Kandel 30 april 2019 10:18
          +1
          Kutipan saka st2st
          Kayane mulang ing sekolah militer kita apik banget.

          Aparshin sijine iku banget menarik
          yen "output" ditetepake, dheweke bisa ngrancang "operasi apa wae".
          Kaya von Clausewitz. Ain colonn marcher, tsvai colonn... Disposisi bakal ditemtokake lan urutan pertempuran bakal ditulis. Nanging banjur apa?
          1. st2st
            st2st 30 april 2019 10:22
            +1
            Andrey Borisovich, ain colonn marchieren, tsvai colonn marchieren, iki karo Tolstoy, ing "Perang lan Damai", lan karo Aparshin, dalan kanggo ora ono,
            1. Kandel
              Kandel 30 april 2019 10:45
              0
              Kutipan saka st2st
              Andrey Borisovich, ain colonn marchieren, tsvai colonn marchieren, iki karo Tolstoy, ing "Perang lan Damai", lan karo Aparshin, dalan kanggo ora ono,

              Sergey. Aparshin paling mungkin duwe dalan menyang Menteri Pertahanan Ukraina. Minangka prajurit, dheweke pancen wong sing pinter. Lan pakaryan Menteri Pertahanan kanthi cepet nyuda kepinginan kanggo ngomong kanthi sia-sia. Nganti saiki, dheweke ora sapa-sapa, calon sing bisa.
              1. st2st
                st2st 30 april 2019 11:00
                0
                Calon Menteri Pertahanan sing ora ana gunane, ayo luwih apik, Poltorak tetep
        2. Elk sing sopan
          Elk sing sopan 30 april 2019 10:57
          +1
          Kutipan saka st2st
          Iku misale jek sing kabeh jenderal Ukraina sinau ing sekolah militèr kita ... Lan, yen sampeyan ngrungokake statements, misale jek sing padha mung dirilis saka rumah sakit jiwa.

          Saben uwong entuk sabisane. Lan barking, lan malah kanggo dhuwit, iku dudu karya paling angel. Nalika padha ngomong - aja mindhah tas.
    3. sapa tama
      sapa tama 30 april 2019 06:58
      +4
      Lho, kok lemu? Iki minangka kepala omongan sing biasa, dheweke ora ngomong apa-apa sing anyar, omong kosong biasa saka "patriot dill", kita wis nahan gerombolan saka wetan limang taun, kita arep menyang NATO, terus aku pitu saiki. , Aku bakal nyuwek kabeh lan menehi dhuwit liyane, langsir. ya
      1. Vadim02rus
        Vadim02rus 30 april 2019 07:34
        +2
        “Dhuwite Zin endi?”
        1. sapa tama
          sapa tama 30 april 2019 07:40
          +3
          Dhuwite pundi, duwitipun pundi, kula tumbas dara ing ngriki ngguyu (c/f tresna lan dara) (c)
    4. Maz
      Maz 30 april 2019 06:59
      0
      Uh-huh, mungkin wae, nanging nganti saiki mung ing panggung "95 kuartal". Lan paling ora sasi maneh nganti taun anyar. :)))
    5. finch
      finch 30 april 2019 07:16
      + 11
      Kabeh iki, mesthi, apik banget, kanggo nambah mbuwang ing tentara, pangembangan jinis anyar senjata ... nanging, contone, ing Rusia ing awal 2000, dhuwur prices kanggo hidrokarbon lan eliminasi oligarki sing terus terang ngrampok negara saka feeder diputer peran sing, Nanging njupuk dawa 10 taun kanggo nyimpen dhuwit lan miwiti reformasi rearmament larang banget lan owah-owahan tentara. Menapa malih, liwat nyoba lan kesalahan, nglereni kanggo cepet.... Lan apa sumber daya ora Ukraina duwe - mung IMF silihan lan transit, kang padha ngubur kanggo please master jaban rangkah! Dadi kabeh pernyataan kasebut minangka populisme biasa ... Aku umume mikir yen ing Ukraina mentalitas politik ora bakal owah - pertunjukan kudu diterusake - Skoropadsky dilantik ing sirkus ing taun 1918, Zelensky ing 2019 ing stadion ... Dadi Skoropadsky ing paling ora dadi letnan jenderal tentara Rusia, lan Zelensky minangka pelawak murni ... 100 taun. Sawetara slogan banter - kita Prancis nomer loro! Thomas, basa, tentara ... Thomas umume soko saka abad kaping 18 ... Apa jenis "Sapsan" ana, maksimum bakal repainted dening pluru Tochka-U isih ing warehouses. ngguyu
    6. kn54
      kn54 30 april 2019 07:40
      +4
      - Aku siap kanggo mbuktekaken dokumenter.
      Ditulis kanthi lancar ing kertas, Ya, dheweke lali babagan jurang, Lan mlaku bareng ...
      Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.
      Contone, Libya.
      - dheweke ora ngerti kasenengan babagan kasunyatan manawa pendanaan tentara Ukraina yaiku 5% saka PDB.
      Sampeyan kudu nyolong kurang.
      -Aparshin uga nambahake yen "data output" ditemtokake, mula dheweke bisa ngrancang "operasi apa wae."
      Saben uwong mbayangake awake dhewe minangka ahli strategi, / ndeleng perang saka sisih ...
    7. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 30 april 2019 08:47
      0
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Sawetara jenis Aparshin iki lunyu ....

      Napoleon anyar Ukrainia?
      Apa Malbrook arep mlaku-mlaku?
      Ing siji tiba swoop, pitu beatings?
      Kabeh cocog karo Aparshin! Pejuang universal?
    8. Wend
      Wend 30 april 2019 09:56
      -1
      Lan divisi saka Ukraina uga siap kanggo finance? ngguyu
    9. sadurunge
      sadurunge 30 april 2019 12:06
      +1
      Ora Aparshin, nanging maggot ... lan langsung kabeh converges.
    10. vik669
      vik669 30 april 2019 13:08
      +1
      Dadi ing samaran iki,
      Sing ndhelik, sialan, penjahat,
      Inggih, ing gesang sampeyan ora bisa ngomong apa wong iku,
      Inggih, kolonel nyata.
  2. 41 KAB
    41 KAB 30 april 2019 06:19
    0
    Ing wektu sing padha, penasehat Zelensky ujar manawa Ukraina ing 2014 duwe pasukan lan sarana kanggo nglindhungi wilayahe.

    Ngendi aku tau krungu iki sadurunge? Nyuwun
    Iki Aparshin kanggo coklat Petya wrote teks, utawa saiki coklat kanggo Aparshin noda kertas aran
    1. Polimer
      Polimer 30 april 2019 06:26
      +2
      Teks kasebut ditulis ing papan liya. Lan penulis ora diganti.
  3. Strashila
    Strashila 30 april 2019 06:21
    +2
    "Amerika Serikat allocates 250 yuta sepindah kanggo kita, lan pungkasan taun - 500 yuta, lan pamaréntah Ukraina allocates jumlah sing padha kanggo kita" Aneh, Poroshenko nyatakake yen kabeh dhuwit teka saka Rusia kanggo transportasi gas, soko ing wilayah 3 yard saka greenery, dadi kanggo nglawan agresi dheweke.
    1. hidroks
      hidroks 30 april 2019 07:01
      0
      Kutipan saka Strashila
      kabeh dhuwit teka saka Rusia kanggo transportasi gas, soko ing wilayah 3 yard greenery dadi kanggo nglawan agresi dhewe.

      Porkhaty ora ngapusi: sawise kabeh, kabeh perjuangan nglawan Rusia sing agresif kudu dibayar kanthi cukup dening para pahlawan - supaya padha mbayar, lan pira sing dibayar - supaya para pahlawan ngandhani jaksa. apik
  4. 210okv
    210okv 30 april 2019 06:21
    +6
    Operasi apa wae? Malah mendarat Starship...? belay
    1. hidroks
      hidroks 30 april 2019 07:06
      +2
      Kutipan: 210 okv
      Malah mendarat Starship...?

      Dheweke ora ngapusi, dheweke bisa!
      Mung kebangkrutan ora bakal dadi lintang, nanging "wujud lintang" !! ngguyu
      1. novel66
        novel66 30 april 2019 07:23
        +5
        Punika masalah - kanggo rencana! isih kudu dilakoni...
        1. sabakina
          sabakina 30 april 2019 07:32
          +4
          Kutipan: novel66
          Punika masalah - kanggo rencana! isih kudu dilakoni...

          Romawi hi Ya, iku ora masalah kanggo ngleksanakake uga. Kanggo iki ana prajurit timah. Lan sing plastik. Kanthi tank lan bedhil. We digunakake kanggo duwe sawetara gelut cantik apik nalika kita isih bocah. nglirik
          1. novel66
            novel66 30 april 2019 07:34
            +3
            Slav, halo! hi nanging karo pesawat ana masalah! apa operasi modern tanpa iku
            1. sabakina
              sabakina 30 april 2019 07:39
              +3
              omong kosong. Kabeh sing perlu dilakoni yaiku nyebarake tangan menyang pinggir lan buzz. Jerman murub saka shovels ...
              1. novel66
                novel66 30 april 2019 09:22
                +1
                mrono. sampeyan katon, lan menang isih?
              2. Terenin
                Terenin 30 april 2019 09:32
                +2
                halo wong lanang hi
                Dadi penasehat iki ngomong ngono "... nganti Ukraina gabung karo NATO, dheweke duwe niat supaya negara kasebut tetep siyap tempur" wong bodho Negara!!! Sanalika padha ora moyoki Ukraina. Aku ora bakal kaget yen "ahli strategi militèr" kuwi nawakake kanggo sprinkle kothak karo bledug.

                1. novel66
                  novel66 30 april 2019 14:34
                  +1
                  Gene. hey!! hi dadi iki sing diarani kesiapan tempur !! lol
            2. hidroks
              hidroks 30 april 2019 11:24
              +1
              Ya, sapa sing ngomong babagan apa, lan aku langsung ndeleng tutupe - jelas yen babagan pesawat!
              Dheweke ora duwe pesawat urip maneh, lan uga ora duwe minyak tanah (oh, ora sengaja yen organoklorin mlebu ing pipa pipa minyak Druzhba ing wektu sing tepat lan mesthi ana wong sing ora bakal ditinggal tanpa lencana! ).
              Dheweke bisa uga ora nyumurupi peraturan pesawat (lan ora ana hubungane karo peraturan kasebut): ora ana suku cadang, ora ana bahan bakar, ora ana teknisi - ora ana apa-apa!
              Banjur, sawise kabeh, padha ora dolbaks lengkap lan ngerti carane lan carane bakal ketemu pesawat ing ngarep. Lan aku ora bakal kaget yen pilot ora pengin dadi pengebom bunuh diri, utamane amarga ing limang taun tanpa mabur, dheweke kudu miwiti lelungan ngubengi kothak ...
              1. novel66
                novel66 30 april 2019 14:35
                +2
                dheweke duwe transporter, sampeyan bisa nyelehake silinder gas saka dheweke .... pengalaman Siria ... lol
                1. hidroks
                  hidroks 30 april 2019 16:38
                  0
                  Paling super-duper jinis modern bombing, lan padha duwe akeh silinder kanggo iki, iku tega padha ora duwe Hephaestus kita kanggo nambah akurasi uncalan (sanajan padha ora duwe gas kanggo isi silinder iki uga) . ngguyu
  5. kuroneko
    kuroneko 30 april 2019 06:22
    +7
    Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.

    Aku uga ora ngerti tentara kaya ngono sing bakal nindakake tumindak paukuman marang kanca-kancane dhewe sajrone limang taun.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 30 april 2019 06:43
      +5
      Kutipan saka Kuroneko
      Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.

      Aku uga ora ngerti tentara kaya ngono sing bakal nindakake tumindak paukuman marang kanca-kancane dhewe sajrone limang taun.

      cathetan: "ing perang" ... bab kasunyatan sing "perang" - ora tembung. lol
      1. hidroks
        hidroks 30 april 2019 11:29
        +2
        Kutipan: Aerodrome
        cathetan: "ing perang" ... bab kasunyatan sing "perang" - ora tembung.

        Pancen, operasi punitive kanthi mateni bocah, wong tuwa lan wanita diarani operasi militer - iki kudu ilang ing pikiran lan nurani.
  6. sergo1914
    sergo1914 30 april 2019 06:23
    +3
    Sembarang? Lan bisa uga pasrah tanpa syarat?
  7. Cowbra
    Cowbra 30 april 2019 06:32
    +3
    Aku ora ngerti tentara sing bakal perang limang taun saiki.

    Lan saiki aku bakal nerangake marang sampeyan kanthi driji apa bedane layanan lengkap:
    * Kaping pisanan, penasehat iku pejabat, nganti saiki dudu penasehat, nanging ngomong. yen Ukraina nindakake WAR, dudu operasi khusus. ATO utawa apa wae sing diarani saiki? Lan perang. Miturut cara. pranyata wong sipil. Aku bakal menehi pitunjuk manawa, contone, IMF ora duwe hak kanggo nyedhiyakake silihan miturut aturan dhewe - menyang negara sing perang! Lan dudu aku sing ngomong iki - penasihat presiden sing bakal teka!
    * Ayo diterusake - perang wis ana sajrone 5 taun, lan iki minangka kasus sing ekstrim kanggo ngrampungake konflik kasebut. Dadi, kanggo 5 taun - iku ora ditanggulangi, aku ora ngerti, penasehat presiden bangga ngandika yen konflik wis rampung ing 5 taun? Apa dheweke bangga?
    Gulung munggah lan njupuk metu
    1. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 30 april 2019 09:34
      +2
      Kutipan saka Cowbra.
      ..contone, banjur IMF ora duwe hak kanggo nyedhiyani silihan miturut aturan dhewe - kanggo negara perang.

      Lha, apa sing diomongake, kepiye sampeyan bisa nyolong rai sampeyan menyang indecences dhewe "distributor nilai-nilai demokrasi", iki piye wae ora glamor. Dheweke dhewe sing nggawe aturan, dheweke dhewe "nyetak", iki carane "demokratisasi" tumindak ing saben langkah. Ing Latvia, sawetara Pytalovo nyoba nelpon Abrene, lan percaya yen masalah 'klaim wilayah' ora ditutup, sing ora nyegah dheweke diseret menyang natu. "Beradab" duwe kabeh kaya ing paribasan Rusia ...
  8. Naif
    Naif 30 april 2019 06:38
    +1
    Apa ana sing salah karo sirahe pakdhe? Kaya ing dongeng - yen aku dadi ratu, aku bakal kanggo rama raja .... Dheweke ngandika (Aku bakal nyedhiyani makalah!) Kita wis EVERYTHING! Supaya dheweke ngelingi (ing kertas alus, nanging dheweke lali babagan jurang!) Dadi miturut koran-koran kasebut, sanajan saiki dheweke bisa nyekel Belarus, malah ing sisih kidul Rusia, malah Rumania, malah kabeh ing wektu sing padha! Ngandika ora ngerti tentara sing wis perang limang taun? Kanggo sapa iku?
    1. Cowbra
      Cowbra 30 april 2019 06:54
      +1
      Dadi miturut makalah, sanajan saiki, paling ora njupuk Belarus

      Ngomong-ngomong, aku kelalen, nanging sapa sing arep nyiapake kelompok sabotase kanggo Belarus ing kana? Toli Pendeta, iki, "wong bodho duwe sertifikat" Parubiy
      1. Naif
        Naif 30 april 2019 07:10
        +1
        Jujur, kanggo kula, kabeh katon padha, kaya-kaya tuwuh ing laboratorium sing padha utawa ing sawetara wektu menehi injeksi. Ing bab mung aku ngormati Zelensky, kabeh padha, aktor apik iku karismatik, iku bakal tega lan aku ora pengin kuciwa (uga, aku pengin pracaya ing soko apik).
    2. den3080
      den3080 30 april 2019 09:52
      0
      Kanggo sapa iku? Ing pot lan kanggo OWNER.
      Profesionalisme lan omong kosong liyane ora ana hubungane.
      1. Naif
        Naif 30 april 2019 11:38
        0
        Mesthi ora nganggo (jaket quilted).
  9. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 30 april 2019 06:41
    0
    Kene Geletey-Ilovaisky "ngrancang" kanggo parade ing Sevastopol.
    Taun kaping lima - ora tau tekan ...
    1. Cowbra
      Cowbra 30 april 2019 06:55
      +3
      Miturut cara. pinned carane wong Sevastopol mangsuli - padha ngomong, bakal ana parade saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Sevastopol. Banjur kita bakal miwiti mbanyoni ombenan
      1. Andrey Chistyakov
        Andrey Chistyakov 30 april 2019 06:57
        +3
        Kutipan saka Cowbra.
        Miturut cara. pinned carane wong Sevastopol mangsuli - padha ngomong, bakal ana parade saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Sevastopol. Banjur kita bakal miwiti mbanyoni ombenan

        Ing Donetsk, padha nindakake mung ing 9 Mei. Dheweke njupuk "Svidomo" sing dijupuk - banjur mbanyoni ...
        1. Cowbra
          Cowbra 30 april 2019 09:39
          0
          Aku mung weruh nglirik
      2. Naif
        Naif 30 april 2019 11:39
        +1
        Ora ala lan ing Kiev.
        1. Cowbra
          Cowbra 30 april 2019 12:21
          0
          Apa taun kita ... Miturut cara, supaya - dening asosiasi. Obrolan sadurunge NG wiwit 2013 nganti 14. Loro crest. siji - Muscovite, kaloro saka Kyiv. "Inggih, aku krungu yen sampeyan duwe booze ana maneh. Kanggo kabeh apik, marang kabeh ala? Carane sampeyan bisa. Aja nganakake rapat umum? - Ilyukh, pindhah menyang ... Aku ora duwe wektu kanggo nganakake rapat umum - aku kerja. Sing ana ing Maidan - wong Kiev padha karo sampeyan. Sampeyan saka Moskow, lan iki saka ZapUkria.
    2. Metallurg_2
      Metallurg_2 30 april 2019 07:29
      +2
      Inggih, parade ing Donetsk tanggal 24 Agustus 2014 isih liwati ...
    3. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 30 april 2019 09:37
      0
      Kutipan: Andrey Chistyakov
      Kene Geletey-Ilovaisky "ngrancang" kanggo parade ing Sevastopol.
      Taun kaping lima - ora tau tekan ...

      Muga-muga kita bakal ngenteni nganti dheweke nggawa dheweke menyang kutha pelaut Rusia, kanthi dikawal
  10. Aliken
    Aliken 30 april 2019 06:50
    0
    Egghead alkohol.
  11. gundul
    gundul 30 april 2019 06:56
    -2
    Lan ing kene ana titik sing menarik (nuwun sewu), aon bisa komunikasi karo kita, sing nindakake akeh kanggo Rusia - ya, kanggo pissing - lan yen aku setuju obrolan mung ing ilmu.
    1. gundul
      gundul 30 april 2019 06:58
      -3
      Sorry mendem nanging ngandika kasus.
      1. askort154
        askort154 30 april 2019 07:27
        +4
        gundul....Sorry mendem nanging ngandika kasus.

        Iki bisa dingerteni lan tanpa ngapura. Ngandika menyang titik, nanging ora jelas. lol
        Cetha yen wiwit Paskah, sampeyan kanthi lancar pindhah menyang Dina Mei. ombenan hi
        1. gundul
          gundul 30 april 2019 14:03
          0
          Alexander, matur nuwun - Aku ngormati, aku wis kene wiwit taun 13, 14 lan mesthi aku njelasno sapa sing - GUYS - ana akeh kita, malih, dipercaya lan pangerten - supaya ora wong apik gumeter.
  12. Irit
    Irit 30 april 2019 07:10
    0
    Tuangake 200 gram liyane menyang wong tuwa tanpa cemilan, supaya ing wayah sore, miturut dheweke, dheweke bakal nyekel kabeh Eurasia! wassat
  13. sabakina
    sabakina 30 april 2019 07:28
    +2
    Penasihat militer Zelensky ujar manawa dheweke bisa ngrancang operasi apa wae
    Panjenenganipun punika, laurels Chapaeva V.I. ora ngidini sampeyan turu?
    1. gundul
      gundul 30 april 2019 14:14
      0
      Vyacheslav hello, ing subyek video. Lan carane absurd kabeh iku.
  14. Fantazer911
    Fantazer911 30 april 2019 07:37
    +1
    Kabeh sing digali.

    Aparshin Ivan Mikhailovich
    Wong militer Ukrainia, kolonel cadangan, tanggung jawab kanggo masalah keamanan lan pertahanan ing tim presiden kapilih Ukraina Volodymyr Zelensky
    Aparshin Ivan Mikhailovich
    tatanan
    Lair tanggal 25 Mei 1956 ing Berlin, Jerman.

    Lulus saka Kiev Higher All-Arms Command School dijenengi M. M. V. Frunze - insinyur kanggo operasi kendaraan sing dilacak lan roda (1977),

    Akademi Militer. M. V. Frunze - perwira karo pendidikan militèr sing luwih dhuwur (1985),

    Akademi Pertahanan Nasional Ukraina - Master Administrasi Militer Negara (2000).

    kulawarga
    Dheweke wis nikah lan duwe anak siji lan putu.
    Karir
    1977-2000 - layanan ing posisi perwira: komandan platoon, perusahaan, batalyon, pangareping staf resimen lan posisi Staff ing Staff Umum Angkatan Bersenjata Ukraina;

    2001-2005 - penasehat hukum, wakil direktur Stiroloptfarmtorg LLC;

    2005 - Asisten Menteri Pertahanan Ukraina Departemen Organisasi lan Dhukungan Analitik kanggo Karya Menteri Pertahanan Ukraina (layanan patronase);

    2005-2007 - Direktur Departemen Kebijakan Militer lan Perencanaan Strategis Kementerian Pertahanan Ukraina;

    2007-2008 - kepala inspektur Departemen Pertahanan Ukraina;

    2008-2010 - Wakil Kepala Pertama Departemen Pertahanan lan Kerja Mobilisasi Sekretariat Kabinet Menteri Ukraina;

    2010-2011 - Kepala Departemen Pertahanan lan Kebijakan Keamanan Sekretariat Kabinet Menteri Ukraina;

    2011-2014 - Wakil Direktur Departemen Keahlian Profesional, Kepala Departemen Keahlian ing Bidang Keamanan lan Pertahanan Sekretariat Kabinet Menteri Ukraina.

    Ing taun 2014, ing pemilihan awal kanggo Verkhovna Rada, dheweke kalebu ing daftar pemilihan partai Posisi Civic miturut No.

    Pemilihan presiden ing Ukraina 2019
    Calon presiden Anatoly Gritsenko menehi jeneng Ivan Aparshin minangka calon kanggo jabatan Menteri Pertahanan yen menang. Ing wayah wengi pemilihan putaran kaping pindho tanggal 18 April 2019, calon presiden Volodymyr Zelensky nyatakake Aparshin tanggung jawab kanggo pertahanan lan keamanan ing timnya.

    25.04.2019
  15. Baere
    Baere 30 april 2019 07:50
    0
    Edan sansaya kuwat. Dheweke ora ngerti apa sing diomongake. Wasir sing padha mung ing sisih liyane.
    Owah-owahan bakal dadi luwih elek.
  16. Jahat 55
    Jahat 55 30 april 2019 07:51
    0
    Sawetara jinis wong tuwa sing mabuk .. kanthi pamer lan ambisi, nanging tanpa alesan, keputusan lan prospek sing sober..
  17. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 30 april 2019 07:55
    0
    Aparshin?... Ing komedi apa dheweke difilmkan?...
  18. Izotovp
    Izotovp 30 april 2019 08:11
    +1
    Lho, kok kowe ngrasani wong iku?! Mungkin dheweke bisa ngrancang apa wae kanggo awake dhewe. Ora ana sing ujar manawa iki bakal dadi rencana sing sukses))
    1. cniza
      cniza 30 april 2019 08:32
      +1
      Ana akeh perancang kaya ngono ... ya
  19. Lapunevsky
    Lapunevsky 30 april 2019 08:11
    -3
    Liyane degenerate ing ukroshabash. Nanging nyatane yen tentara Ukrainia nglatih maneh, nglengkapi gegaman lan sinau kanggo nglawan Rusia yaiku kesalahane Kremlin, sing wedi nyedak hama Ukrainia ing taun 2013. Saiki dheweke duwe wilayah Russophobic karo tank lan pluru.
  20. ngempet
    ngempet 30 april 2019 08:25
    0
    Lan universitas Amerika apa dheweke lulus?
  21. Alexey-74
    Alexey-74 30 april 2019 08:29
    0
    Balabol liyane....
  22. cniza
    cniza 30 april 2019 08:31
    +1


    Aparshin uga nambahake yen "data output" ditemtokake, mula dheweke bisa ngrancang "operasi apa wae." Kalebu operasi kanggo nyerang "ing ngendi ora samesthine." Ing wektu sing padha, Aparshin uga negesake manawa "data output" kudu ditemtokake dening para politisi sing dadi kuwasa.


    Ahli strategi liyane yaiku prajurit.
  23. roket757
    roket757 30 april 2019 08:32
    +1
    Bingkai sing nyenengake! Dheweke nyritakake dongeng kanthi nyenengake, mesthine rambute ilang amarga iku, amarga otak isih muter, ora cocog karo tengkorak?
  24. Skunks
    Skunks 30 april 2019 08:33
    -1
    Carane akeh kuwi "strategist gedhe" ing Okarain, Aku wis ilang count .. Iku misale jek kaya wong diwasa, uga, carane anak ngancam .. Padha bakal tetep meneng.
  25. Retvizan 8
    Retvizan 8 30 april 2019 08:52
    +3
    Saka wicara Aparashin: "Aku bakal nandur modal luwih akeh dhuwit ing pasukan operasi khusus. Aku bakal nyerang sampeyan ing ngendi sampeyan ora nyana" ...
    Taktik Bandera?
    caches; pilihan sing luwih ringkih; serangan saka sak sudhut, etc.))
  26. aszz888
    aszz888 30 april 2019 08:52
    +1
    Penasehat militer kanggo Zelensky
    ... isih ora ngerti dhewe nalika bakal dadi presiden, lan portofolio lan, Aku Suspect gaji, wis ditanggepi lan diparengake. ngguyu
  27. Komentar wis dibusak.
  28. Retvizan 8
    Retvizan 8 30 april 2019 08:58
    +1
    Lan parade?
    Lan apa tradisional, ora janji arep liwat parade ing Red Square?
  29. bip
    bip 30 april 2019 09:02
    +1
    Dadi setan agresif liyane mlumpat metu saka "snuffbox" Fashington, lan kabeh karo "crita" Banderonazi ngelak getih sing padha?! wong bodho
  30. sgr291158
    sgr291158 30 april 2019 09:18
    +1
    Dodik liyane wis muncul. Iki ditarik metu saka wong bodho.
  31. wanya
    wanya 30 april 2019 09:38
    +1
    "Serangan sing ora dikarepake" apa ing Romania utawa Polandia? iku bakal tenan ora dikarepke
  32. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 30 april 2019 10:09
    +1
    Sapa wae bisa nggambar ing kertas. Pakdhe koyone ora krungu paribasan - iku Gamelan ing kertas, nanging padha lali bab jurang, lan mlaku bebarengan. Sing diarani tentara kuwi sejatine geng perampok sing wis kesel banget karo kabeh iki lan pengin mulih. Kajaba para jenderal lan laksamana Kuev, sing dadi palung tanpa dasar.
  33. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    +1
    Sing liyane bodho ing daya, luwih cepet daya bakal ambruk.
    Aku mikir Maidans pisanan bakal ing mangsa panas .....
  34. Dzafdet
    Dzafdet 30 april 2019 11:57
    0
    Aku wis ngrancang serangan kaya ngono ing Ilovaisk ... Ayo rencana luwih lanjut ..
  35. NMDzAM
    NMDzAM 30 april 2019 11:57
    +1
    Gampang ngatur presiden sing ora kompeten....
    Teknologi kontrol presiden. http://svetra.ru/mirovozzrenie-sovremennogo-cheloveka/tehnologiya-upravleniya-prezidentom
  36. NMDzAM
    NMDzAM 30 april 2019 11:58
    0
    Iku trep banget lan efektif kanggo ngontrol massa wong (lan kabeh manungsa), mbuwang informasi sing wis direncanakake lan ndhelikake kawruh tartamtu. Kaputusan apa sing bisa ditindakake dening wong (kepala pamaréntahan) adhedhasar informasi sing salah lan kleru? Mesthi padha ora setya. Nanging kepiye yen informasi sing kleru dadi dhasar kawruh babagan jagad: ilmu pengetahuan, pendidikan, agama, lsp. Iki tegese dalan salah kabeh manungsa ing perkembangane ...
    http://www.svetra.ru
  37. yowis
    yowis 30 april 2019 12:14
    0
    Kabar apik!
  38. slovak007
    slovak007 30 april 2019 12:57
    0
    Dheweke ngelingake aku marang sapa wae .... Lan aku kelingan, tikus saka kartun sing isih pengin ngrebut jagad iki.
    1. vik669
      vik669 30 april 2019 13:11
      0
      Tahan aku pitu!
  39. lawas26
    lawas26 30 april 2019 13:15
    +1
    Kutipan: Zyablitsev
    Apa jenis "Sapsan" sing ana, maksimal bakal dicet maneh dening rudal Tochka-U sing isih ana ing gudang.

    Ora kena disepelekake. Ing basis saka Sapsan iki (universal, dening cara, Komplek bisa nggunakake rudal balistik, cruise lan anti-pesawat ing sasis KRAZ), Grom-2 saiki digawe. Lan kita duwe kabeh giggles lan hahanki. Bakal luwih elek nalika ing tlatah Donetsk lan Luhansk republik padha miwiti njupuk ing Tochki-U, kang wis ora kesel kabeh sumber dijamin, nanging karo Sapsan padha. Warga ora bakal ngguyu...
    1. yowis
      yowis 30 april 2019 13:57
      0
      Quote: lawas26
      Warga ora bakal ngguyu...

      Warga Federasi Rusia, sing kudu dilindhungi saka agresi.
  40. NF68
    NF68 30 april 2019 14:54
    0
    Sofa Gubernur Kab
  41. faterdom
    faterdom 30 april 2019 15:48
    0
    Aparshin ... Poroshenko ... sawetara saka ROOT padha. Kembar identik.
  42. dermaga garing
    dermaga garing 30 april 2019 16:37
    -1
    limang taun. Nemokake soko kanggo surprise. Pasukan Pertahanan Israel wiwit taun 1948 ing perang.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 30 april 2019 17:15
      0
      Kutipan saka varadero
      limang taun. Nemokake soko kanggo surprise. Pasukan Pertahanan Israel wiwit taun 1948 ing perang.

      Lan dheweke ora ngerti babagan dheweke.
      Aparshin, ternyata, ditawani Zelensky minangka penasihat dening salah sawijining calon presiden Anatoly Gritsenko

      Kampanye Natokha Vova nandur babi ...
  43. Vasyan1971
    Vasyan1971 30 april 2019 17:12
    0
    Penasihat Zelensky ujar manawa Ukraina ing 2014 duwe kekuwatan lan sarana kanggo mbela wilayahe.
    Aparshin:
    Aku siap kanggo mbuktekaken didokumentasikan.

    Ing-in, iku alus ing kertas ...
    Yen sampeyan pengin aku nglindhungi saka agresi gedhe-gedhe, lan mbiayai kula saka kabutuhan minimal, banjur aku bakal bisa kanggo nglindhungi wilayah kanggo sampeyan minimally.

    Asor, apa ...
  44. gendheng landak
    gendheng landak 30 april 2019 19:53
    0
    iku wis aman kanggo nelpon mantan Ukraina negara "dikembangaké .... terorisme." negara sing nganakake teror bersenjata marang warga dhewe ora duwe hak kanggo dadi beradab, lan wong tuwa lawas minangka titah iki mung konfirmasi iki.
  45. pafegosoff
    pafegosoff 1 Mei 2019 09:21
    0
    "Aparshin uga nambahake yen "data output" ditemtokake, mula dheweke bisa ngrancang "operasi apa wae," kalebu operasi kanggo nyerang "ing endi sing ora dikarepake."
    Dheweke pengin ujar: "Weekend", nalika njupuk vodka, sampeyan bisa ngrancang operasi apa wae sing disenengi, kalebu - "ana, aku ora ngerti ngendi", - masyarakat bakal nesu ...
  46. t-4
    t-4 1 Mei 2019 14:47
    +3
    Ya, kanggo mbayar dheweke menyang Napoleon
  47. Sergey-8848
    Sergey-8848 1 Mei 2019 17:58
    0
    Maneh babagan bantuan saka AS. Dheweke ujar manawa dheweke ora menehi cukup, lan yen dheweke nindakake, mula kita bakal., lan ora kaya sadurunge ...
    Mulane, sajrone periode "tari" antarane presiden, wong kasebut bodho lan langsung ketok - saiki ora ana sing bakal ngomong karo dheweke.