Review militèr

Rusia nyedhiyakake China kanthi ngganti rudal S-400 sing rusak

67
Rusia wis ngirim puluhan rudal S-400 menyang China. China dadi pelanggan asing pisanan saka sistem kasebut.




Miturut laporan TASS, nyebutake wakil sing ora dijenengi ing bunderan diplomatik militer, Moskow wis ngirim rudal S-400 anyar menyang Beijing. Pangiriman ditindakake kanthi segara.

Sawetara peluncur rudal kudu ngganti rudal sing rusak sadurunge nalika badai. Banjur, miturut laporan media, amarga cuaca sing ala, kabeh batch sing dikirim menyang China nandhang sangsara lan mbutuhake panggantos.


Ing awal April, Rusia ngirim sawetara rolas rudal anyar kanggo sistem S-400. Pangiriman kasebut ditindakake kanthi segara saka Baltik menyang China. Tujuan pangiriman yaiku kanggo ngganti rudal sing rusak nalika badai ing Selat Inggris.

- ngutip tembung saka sumber TASS.

Beijing dadi pelanggan asing pisanan saka sistem S-400. Kiriman pisanan menyang China dikirim liwat segara nganggo telung kapal, salah sijine kejiret ing badai abot lan kudu bali. Ing plabuhan keberangkatan, ternyata kabeh rudal rudal ngalami karusakan sing ora bisa didandani lan kudu diganti.

Operator transportasi LLC Baltic Trans-Port nampa tuntutan ganti rugi saka Rostec kanthi jumlah 161 yuta 482,6 ewu dolar lan 1,79 yuta euro.
67 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Skunks
    Skunks 30 april 2019 08:49
    -4
    Rusia wis mesthi dadi partner dipercaya .. Kita kudu ngirim, sanajan meksa, etc.!
    1. Spartanez300
      Spartanez300 30 april 2019 08:50
      +1
      Baltic Trans-Port LLC ora lara dituku kanggo transportasi.
      Kaya "force majeure" amarga badai kuwat.
      Paling kamungkinan, beban kasebut ora diamanake kanthi bener.
      1. Thrall
        Thrall 30 april 2019 08:54
        +2
        Sawijining kenalan ujar manawa kapal kasebut ngirim tank China menyang Biathlon Tank pungkasan, dheweke ngalami badai, lan "meh ilang, amarga ora cukup diikat ing dek." Apa sing kudu ditindakake, unsur lan faktor manungsa minangka masalah sing langgeng.
        Kutipan: Spartanez300
        Ora lara raked LLC "Baltic Trans-Port"

        100% kargo diasuransiake.
      2. vvvjak
        vvvjak 30 april 2019 08:58
        +1
        Kutipan: Spartanez300
        Baltic Trans-Port LLC ora lara dituku kanggo transportasi.

        Ing artikel kasebut, jumlah barang ora diumumake, mung jumlah ganti rugi kanggo karusakan kargo dening operator. Lan banjur bakal nampa insurance (yen padha pisanan mikir karo sirah).
        1. DPN
          DPN 30 april 2019 09:35
          0
          Banjur dheweke entuk asuransi.
          Kanggo iki, mesthine, kabeh wis dileksanakake, ora keprungu yen ana sing kelangan sirahe.
      3. Skunks
        Skunks 30 april 2019 08:58
        +1
        Kutipan: Spartanez300
        Ora lara raked LLC "Baltic Trans-Port" kanggo transportasi

        Barang-barang serius kuwi biasane diasuransiake.. Dadi kerugian sing paling mungkin ditindakake dening perusahaan asuransi. hi
        1. Rzzz
          Rzzz 30 april 2019 09:12
          +3
          Kabeh kargo tansah diasuransiake.
        2. lwxx
          lwxx 30 april 2019 09:16
          0
          Miturut sawetara informasi, kontrak asuransi antarane Rosoboronexport lan NSG disusun kanthi cara supaya yen ana karusakan, perusahaan asuransi nanggung beban minimal, lan perusahaan negara liyane pulih saka tortfeasor. Rosoboronexport nuntut perusahaan kasebut. tanggung jawab kanggo barang lan transportasi. Kerugian ing telung klaim jumlah 17 milyar rubel.
        3. Piramidon
          Piramidon 30 april 2019 09:50
          +1
          Kutipan saka Skunks.
          Barang-barang serius kuwi biasane diasuransiake.. Dadi kerugian sing paling mungkin ditindakake dening perusahaan asuransi.

          Aku ora mikir sing perusahaan insurance bakal part karo dhuwit supaya gampang (ana uga wong licik kerja ing kono). Dheweke bakal nindakake investigasi independen dhewe lan, yen nemokake pelaku kargo sing ora aman, mula ora ana kabijakan asuransi sing bakal mbantu.
      4. Sergey 777
        Sergey 777 30 april 2019 09:02
        0
        Kudu ngasuransiake kargo !!!
      5. Marconi41
        Marconi41 30 april 2019 11:30
        +1
        Kutipan: Spartanez300
        Baltic Trans-Port LLC ora lara dituku kanggo transportasi.
        Kaya "force majeure" amarga badai kuwat.
        Paling kamungkinan, beban kasebut ora diamanake kanthi bener.

        Lan aku kepengin weruh yen rudal sing rusak tetep ana ing China utawa bali menyang omah? Ana sing bisa nerangake? Yen ora, wong Cina isih enom, bakal ndandani lan nambah amunisi kanggo apa-apa.
    2. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 09:15
      +3
      Dadi, unsur pungkasan kanggo nyalin sistem S-400 dipasrahake menyang China.
    3. Pak Kredo
      Pak Kredo 30 april 2019 09:20
      -2
      Aha! Mitra sing bisa dipercaya! Lan kenapa mitra sing dipercaya iki ngliwati kabeh negara Pakta Warsawa? Ya, lan rudal, miturut media, dipasrahake kanggo ngeterake perusahaan Ukrainia! Salah siji kita ing knifepoint karo Ukraina, utawa kita ngandelake kargo terkenal! Dadi ing ngendi lan apa linuwih kita?
      1. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 09:27
        +1
        Apa ana konfirmasi kasunyatan iki? Mangga wenehi link yen bisa.
      2. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 09:30
        +1
        Babagan perusahaan Ukrainia.
        1. Pak Kredo
          Pak Kredo 30 april 2019 09:43
          -3
          Dadi ing warta!
          1. Nikolai Ivanov_5
            Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 09:51
            +2
            Nalika lan ing warta apa iku?
            1. Pak Kredo
              Pak Kredo 30 april 2019 09:55
              -1
              Aku mung maca warta lan ora nggawe dossier. Nanging dheweke nulis manawa pangiriman kasebut dipasrahake menyang perusahaan Ukrainia. Kenging punapa? Salah, paling ora njaluk transportasi.
              1. Nikolai Ivanov_5
                Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 10:03
                0
                Utawa mungkin ora ana perusahaan Ukrainia lan operator kasebut yaiku Rusia?
              2. Nikolai Ivanov_5
                Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 10:07
                +1
                Sumber RBC ing Kementerian Pertahanan ujar manawa kapal sing nggawa peralatan kanggo S-400 kalebu pemilik kapal sing didaftar ing Murmansk. Miturut situs web MarineTraffic, sing nglacak rute kapal dagang, siji-sijine kapal pemilik kapal saka Murmansk sing ana ing dalan ing wilayah Ust-Luga yaiku kapal kargo garing Nikifor Begichev, sing ninggalake pelabuhan kasebut tanggal 28 Desember. lan bali ing 11 Januari. Operator kasebut yaiku Pelabuhan Laut Komersial Khatanga.

                Waca liyane babagan © BISON: https://bison-info.pro/rossiya-poteryala-milliardy-dollarov-rakety-s-400-utonuli-pri-perevozke-v-kitaj/
                1. Pak Kredo
                  Pak Kredo 30 april 2019 10:15
                  -1
                  Kapal iku siji. Sapa sing ngeterake? Lan diangkut dening perusahaan sing kadhaptar menyang pemilik, penduduk Ukraina.
                  1. Nikolai Ivanov_5
                    Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 10:35
                    0
                    Pemilik kapal kasebut yaiku wong Rusia saka Ukrainia utawa Belarusia.
              3. Bull terrier
                Bull terrier 30 april 2019 11:25
                +1
                Lan mesthine jeneng perusahaan ora diijini katon ing artikel lan diverifikasi dening agama?))) BaltikTransPort minangka jeneng sejatine Ukrainia)))
      3. Skunks
        Skunks 30 april 2019 09:34
        0
        Kutipan: Pak Creed
        Aha! Mitra sing bisa dipercaya! Lan kenapa mitra sing dipercaya iki ngliwati kabeh negara Pakta Warsawa?

        Ora Rusia sing nyerah, nanging bongkok karo EBN mabuk .. Kita ing USSR milih kanggo njaga negara. Ora ana sing ngrungokake kita, kita uga wong Rusia sing gampang ditipu ..
        Kita bakal mulihake kabeh lan takon kanthi lengkap, wenehi wektu!
        1. Pak Kredo
          Pak Kredo 30 april 2019 09:49
          -1
          Sadurunge referendum, aku uga mikir apa sing luwih apik. Uni utawa divisi? Miturut pendapatku, Uni luwih apik. Nanging aku ora mutusake.
      4. Ora masalah
        Ora masalah 30 april 2019 09:52
        0
        Kekaisaran wis ilang (karo dheweke lan kabeh perjanjian.
        1. Pak Kredo
          Pak Kredo 30 april 2019 09:59
          -1
          Iki ala yen Kakaisaran wis ilang. Lan pamrentah anyar ora butuh Kakaisaran. Kang padha ngandika. Kita mbangun negara regional! Ugh! Ora Kekaisaran, dudu Negara! Negara regional!
          1. Ora masalah
            Ora masalah 30 april 2019 10:06
            0
            Iku ora kanggo kula kanggo ngadili kekuwatan, nanging panemuku yen kita dikutuk dadi kuwat.
            1. Pak Kredo
              Pak Kredo 30 april 2019 10:19
              -1
              Yagene banjur ndhawahake sanksi marang kita, lan ora marang wong liya? Che aspire ora dadi bagéan saka Rusia, nanging Rusia ngupaya kanggo dadi bagéan saka ekonomi donya?
              1. Bull terrier
                Bull terrier 30 april 2019 11:27
                0
                Lan kenapa sampeyan ora ngupayakake gabung karo para wali galaksi) mlebu ing ekonomi donya minangka negara umum kanggo wong-wong sing pengin dagang ing donya iki. Lan gabung karo negara ora ana hubungane.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. aszz888
    aszz888 30 april 2019 09:01
    +1
    Cukup beradab, loro saka sudut pandang perjanjian gabungan, ing ngendi klausa force majeure kalebu, lan saka sudut pandang bisnis, lan kesopanan Rusia menyang pelanggan.
  4. Krilovchanin
    Krilovchanin 30 april 2019 09:10
    +2
    Aku wonder kok padha ora ngirim dening rel? Loro-lorone luwih cepet lan luwih aman. Aku mikir bakal luwih murah ...
    1. aszz888
      aszz888 30 april 2019 09:16
      0
      Krilovchanin (Yuri) Dina iki, 09:10 Aku wonder kok padha ora ngirim dening wesi? Lan luwih cepet lan luwih aman. Aku mikir bakal luwih murah ...

      Aku ora mikir yen kanthi sepur - kanthi cara, rute apa sing bakal sampeyan saranake? - bakal luwih aman. Nanging kanthi segara bisa njamin pangayoman kargo saka ngisor, lan banyu, lan saka ndhuwur.
      1. Krilovchanin
        Krilovchanin 30 april 2019 09:29
        +1
        Ya, mung ana siji rute: ing sadawane Trans-Siberia Railway menyang Khabarovsk, lan ing kana sampeyan bisa ngidoni menyang China. Lan kabeh cara liwat wilayah sawijining. Minangka kanggo keamanan, aku mangu-mangu manawa ana wong sing wis waras, bakal mutusake nyerang kapal kanthi kargo militer Rusia: ora bakal angel nyusup, iki dudu pasokan tank kiwa Ukraina. Aku ngomong babagan safety, babagan badai, angin lan kesenengan alam liyane.
      2. Plantagenet
        Plantagenet 30 april 2019 09:31
        0
        "Aku ora mikir yen kanthi sepur - kanthi cara, rute sing sampeyan saranake? - bakal luwih aman. " Apa sepur kudu nyabrang negara liya? Apa ora ana hubungan rel langsung antarane Rusia lan China?
        1. KOMANDERDIVA
          KOMANDERDIVA 30 april 2019 11:44
          0
          Cara transportasi kargo utama antarane Federasi Rusia lan Republik Rakyat China yaiku kanthi sepur (saka kita menyang wong-wong mau) lan wadhah segara (saka wong-wong mau menyang kita). Dominasi siji utawa cara liyane ditemtokake dening spesifik barang kasebut. Transportasi rel diwenehake kira-kira 50% saka persimpangan tapel wates Zabaikalsk-Manchuria (Wilayah Trans-Baikal) lan Grodekovo-Suifenhe (Primorye), nanging apa sing sampeyan ucapake?
    2. Pak Kredo
      Pak Kredo 30 april 2019 09:27
      -1
      Pikiran sing padha. Rusia minangka negara transit! Bisnis on the go! RZD minangka mitra sing bisa dipercaya! LAN? Awale pengin ngganggu pengiriman?
  5. kuroneko
    kuroneko 30 april 2019 09:26
    +1
    Kiriman pisanan menyang China dikirim liwat segara nganggo telung kapal, salah sijine kejiret ing badai abot lan kudu bali. Ing plabuhan keberangkatan, ternyata kabeh rudal rudal ngalami karusakan sing ora bisa didandani lan kudu diganti.

    Sa adoh aku kelingan, crita iki ora supaya prasaja. Mudhun malah. CARA umume misil "nandhang karusakan sing ora bisa didandani" yen saben rudal ana ing TPK? Ing kana, ombak-ombak kenek wadhah kaya palu godam, ngremuk kabeh tanpa guna? Lan wadhah-wadhah kasebut uga ana ing dek?

    Iki TPK demo. Sing nyata, mesthi, tanpa cutouts kanggo jendhela, sejatine sifate baja.
    1. Skunks
      Skunks 30 april 2019 09:38
      -1
      Kutipan saka Kuroneko
      Ing kana, ombak-ombak kenek wadhah kaya palu godam, ngremuk kabeh tanpa guna?

      Iku bisa uga sabotase, aku ora bakal kaget ... Salah siji satelit GLONAS tiba, banjur bolongan katon ing stasiun orbital .. Inggih, aku iku ora worth nerusake luwih, yen ora howl bakal munggah .. keprungu
    2. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 30 april 2019 09:46
      0
      Spionase utawa ngiyanati. Kanggo kapentingan wong, kargo diganti.
      1. kuroneko
        kuroneko 30 april 2019 09:52
        0
        Kutipan: Nikolay Ivanov_5
        Spionase utawa ngiyanati. Kanggo kapentingan wong, kargo diganti.

        https://ru.wikipedia.org/wiki/Бритва_Хэнлона
        Aku luwih seneng versi Heinlein:
        "Sampeyan nyoba njlentrehake kanthi niat jahat sing minangka akibat saka kabodhoan biasa."
    3. donavi49
      donavi49 30 april 2019 09:49
      +4
      Semono uga. Aku yakin manawa gambar layar padha, nanging panguwasa nyekel syuting kasebut, yen ditindakake.
      1. kuroneko
        kuroneko 30 april 2019 09:57
        0
        Kutipan saka donavi49
        Semono uga.

        Ora kaya ngono. Kene - mbuwang kargo menyang banyu. Lan miturut pratelan, rudal durung ilang, mung "nandhang karusakan sing ora bisa didandani." Yen padha gurgled padha, banjur padha menyang ngisor karo watu.
        1. Pak Kredo
          Pak Kredo 30 april 2019 10:21
          -1
          Ora nggawa kargo! Bakal klelep ing segara, banjur bakal malik ing dalan.
      2. Nuclear_winter
        Nuclear_winter 30 april 2019 11:33
        0
        Iku perlu kanggo njupuk pipo kothak, Mungkin padha bakal dijupuk ngguyu
    4. Krilovchanin
      Krilovchanin 30 april 2019 09:52
      0
      Yen padha ora aman lan metu nalika badai - ora ana sing nggumunake: ora mungkin TPK dirancang kanggo efek samping sajrone sawetara tiba saka sawetara meter lan muter ...
    5. Piramidon
      Piramidon 30 april 2019 09:59
      0
      Kutipan saka Kuroneko
      Lan wadhah-wadhah kasebut uga ana ing dek?

      Sampeyan bisa uga nitih ing ditahan. Sampeyan kudu ndeleng ing kahanan apa mesin pesawat dikirim menyang segara menyang Kuba saka Uni. Ana ing ditahan. Wadhah kayu ing kripik.
    6. Bull terrier
      Bull terrier 30 april 2019 11:31
      0
      Apa bedane? Ora ana apa-apa ing kene. Kabeh mbukak lan transparan. Kapal kasebut kejiret ing prahara lan bali. Supplier mriksa lan ora seneng kabeh. Padha sijine anyar. Yagene golek kucing ireng ing kamar sing peteng?))) Kabeh seneng, kabeh wis teratur.
      1. kuroneko
        kuroneko 30 april 2019 12:08
        0
        Kutipan: Bull Terrier
        Ora ana apa-apa ing kene. Kabeh mbukak lan transparan.

        Ya, ana sing mud, sayang.
        Kene, maca warta lawas babagan topik iki.
        https://topwar.ru/154390-s-kompanii-perevozchika-raket-k-s-400-dlja-kitaja-potrebovali-kompensaciju.html
        Kelingan: sawetara dina sadurunge, statements katon ing penet sing kapal, sawise tiba ing badai, diduga ora bali rudal menyang S-400 bali ing Rusia, lan rudal padha diduga ilang sawise tiba ing segara. Informasi iki ora dikonfirmasi dening sembarang sumber resmi.
        1. Bull terrier
          Bull terrier 30 april 2019 12:11
          0
          Aku luwih seneng pernyataan resmi ing topik kasebut tinimbang konjektur saka macem-macem media lan sumber daya. Iki logistik, apa wae bisa kedadeyan ing kana. Sing paling penting yaiku sikap pelanggan marang pangiriman. Wong Tionghoa ora ana pratelan, tegese kabeh apik. Kita ngenteni lan entuk pesenan.
          1. kuroneko
            kuroneko 30 april 2019 12:15
            0
            Banjur kok padha dirusak?
            https://topwar.ru/154252-chemezov-povrezhdennye-rakety-s-400-dlja-kitaja-prishlos-unichtozhit.html
            Apa, padha digiling dadi bledug, ora ana barang berharga sing bisa ditarik metu kanggo spare parts?
            1. Bull terrier
              Bull terrier 30 april 2019 12:16
              0
              Aku ora ngerti. Mbok menawa iki diwenehake kanthi teknologi. Iku dudu vacuum cleaner.
              1. kuroneko
                kuroneko 30 april 2019 12:23
                0
                Ora, iki omong kosong. Kepala ngarep karo kabeh elektronik on-board tansah digawe supaya bisa diganti. Ya, mesin dhewe.
                Oke, ora masalah. Aku mung ngomong yen ing kasus iki, ends ora converge sethitik - ing mratelakake panemume pribadi. Banjur supaya saben wong mikir apa sing dikarepake.
                1. Bull terrier
                  Bull terrier 30 april 2019 12:24
                  0
                  Lan sapa sing ngandhani yen ora dibusak?)
                  1. kuroneko
                    kuroneko 30 april 2019 12:26
                    0
                    Yen padha syuting soko, padha bakal ngomong sing dibongkar / dibongkar, lan ora dirusak. Padha ora malah ngandika "digunakke", nanging langsung numpes.
                    Kepala Rostec nerangake manawa kontrak kanggo pasokan sistem pertahanan udara S-400 menyang China wis rampung suwene kepungkur, nanging nalika ngeterake kompleks kasebut menyang China, rudal sing dipandu anti-pesawat rusak nalika badai lan kudu ditindakake. ngrusak.

                    Kabeh iku prasaja.
                    1. Bull terrier
                      Bull terrier 30 april 2019 12:29
                      0
                      Apa sampeyan mikir yen ana wong sing bakal nglaporake babagan apa sing ditindakake lan kepiye carane?) Jawaban tartamtu diwenehake kanggo media lan ora rinci. Rahasia negara ora nuduhake pernyataan mbukak babagan fitur teknologi)))
                      1. kuroneko
                        kuroneko 30 april 2019 12:31
                        0
                        Sepisan maneh kanggo sing nang tang... ah, nang endi wae:
                        Kutipan saka Kuroneko
                        Aku mung ngomong yen ing kasus iki, ends ora converge sethitik - ing mratelakake panemume pribadi. Banjur supaya saben wong mikir apa sing dikarepake.

                        PS Ing komentar ing warta lawas, ana wong sing nulis, ngrujuk marang kiriman Maduro ing Telegram (utawa kaya ngono, aku ora ngelingi, nanging ndeleng liwat) manawa kombinasi iki bisa uga disusun kanthi tenang ngirim batch sing diduga rusak. misil menyang Venezuela. ^_^
                        Iku mung kanggo "mikir".
                      2. Bull terrier
                        Bull terrier 30 april 2019 13:22
                        0
                        Ya, teori konspirasi dudu kanggoku)
                      3. kuroneko
                        kuroneko 30 april 2019 13:55
                        0
                        Semono uga. Aku mung ngguyu ... banjur mikir ... banjur nganggo topi tinfoil sing diisi tulisan tulisan iki. =3
  6. Chizhik
    Chizhik 30 april 2019 09:39
    -3
    Kutipan saka Skunks.
    Kita bakal mulihake kabeh lan takon kanthi lengkap, wenehi wektu!

    Nalika aku ngerti, 20 taun ora cukup?
    1. Ora masalah
      Ora masalah 30 april 2019 09:59
      +1
      Aku ora pengin setuju karo sampeyan, nanging sampeyan bener!
    2. Bull terrier
      Bull terrier 30 april 2019 11:33
      0
      Ing skala nasional, iki arang banget cilik. Mung ing film Zelensky, Ukraina bisa dadi salah sawijining limang ekonomi paling dhuwur ing donya sajrone 20 taun, utawa ing novel fiksi ilmiah. Lan kabeh iku dawa banget)
  7. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 30 april 2019 11:54
    0
    Umume topik sing ora bisa dimangerteni. Apa ora luwih gampang ngirim rudal kanthi potongan wesi utawa liwat dalan menyang RRC tinimbang nyopir uap liwat telung segara? Paling kamungkinan, masalah asuransi, sing duwe bank. ? Togo mbengkongaken ing dolar lan roket bisa illiquid ing advance
    1. Bull terrier
      Bull terrier 30 april 2019 12:12
      0
      Iki bisnis pribadine) asuransi lan pemasok) goleki dhewe)
    2. TolTolich
      TolTolich 30 april 2019 22:22
      0
      Bisa uga dadi kepinginan saka pelanggan. Padha dibutuhake ing sawetara pangkalan angkatan laut.
  8. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 30 april 2019 11:58
    0
    Iku kabeh bosok piye wae - aku ora percaya yen ana badai gila ing Selat Inggris. Kajaba iku, ana papan perlindungan lan anchorages. Yen kabeh kedadeyan ing Teluk Biscay, mula aku bakal percaya ....
  9. lawas26
    lawas26 30 april 2019 12:37
    +1
    Kutipan saka Skunks.
    Kita bakal mulihake kabeh lan takon kanthi lengkap, wenehi wektu!

    Apa sampeyan pancen naif? Menehi wektu? kepriye? Rong atus taun, telung atus? Kanggo 30 taun, sanajan versi minimal Uni sing dumadi saka Rusia lan Belarus durung dikembangake. Lan sawise suwene Uni kuwi, lan ora tatanan negara amorf saka Rusia-Belarus, bakal kawangun - ora ana kang ngerti. Yen sadurunge ana opsi sing bisa digabung karo Kazakhstan, saiki ora ana kapercayan babagan iki. Asia Tengah diwenehi panganan dening China. Lan dheweke bisa nyedhaki kita mung yen kita mulai urip luwih apik tinimbang wong liya.
    Sampeyan bisa rampung lali bab Balts saka tembung, Ukraina bisa uga melu, sawise mabuk ing "kamardikan" lan "Bandera". nanging iki bakal kelakon banget, banget rauh. Transcaucasia padha. Ora suwe, rauh banget. Dadi realistis. Kita ora bakal mulihake kabeh ing kasus apa wae. Gusti Allah ngalang-alangi supaya Uni saka 3-4 negara digawe, mbok menawa mengko wong bakal melu, nanging ora sadurunge padha ndeleng entuk manfaat ing iki. Lan mung ana siji keuntungan - Uni iki kuwat ekonomi. Iku bakal kuwat ekonomi - padha bakal mulet, ora - mung impen bakal tetep

    Kutipan: Krilovchanin
    Aku wonder kok padha ora ngirim dening rel? Loro-lorone luwih cepet lan luwih aman. Aku mikir bakal luwih murah ...

    Iki wis rembugan kaping pirang-pirang. Sing ora luwih murah, mesthi. Kajaba iku, arus pungkasan, ing ngendi kargo kudu dikirim, ora dingerteni. Bisa uga pilihan sing paling apik mung segara.