Review militèr

Jendral Angkatan Bersenjata Ukraina ujar manawa tentara Ukraina "nuduhake mungsuh kekuwatan senjatane"

72
Panglima Operasi Pasukan Gabungan, Jenderal Ukraina Sergei Naev, nggawe publikasi sing ana hubungane karo ulang taun JFO kasebut. Ing dina ulang taun kaping lima saka tragedi Odessa, jenderal Ukraina maneh ngumumake yen pasukan sing dipimpin dening dheweke "nolak agresi Rusia."


Jendral Angkatan Bersenjata Ukraina ujar manawa tentara Ukraina "nuduhake mungsuh kekuwatan senjatane"


Ing wektu sing padha, Naev mratelakake panemune babagan sebabe operasi kasebut (suwene pirang-pirang taun) wiwitane diarani "anti-teroris" (ATO), banjur diganti jeneng dadi JFO.

Miturut Naev, Federasi Rusia "nyiptakake komando militer lengkap ing tingkat korps tentara ing wilayah tartamtu ing wilayah Donetsk lan Luhansk (DNR lan LNR, - cathetan VO)."

Jendral Ukrainia:

Komando iki dikenalaké ing Tentara kaping 8 Distrik Militer Kidul Rusia. Iki nyebabake kita mandheg nyekel organisasi anti-teroris lan pindhah menyang operasi militer.


Miturut Naev, pambentukan kelompok kanggo JFO rampung tanggal 30 April taun kepungkur. Gagasan aplikasi kasebut disetujoni dening Presiden Ukraina Petro Poroshenko. Wigati dicathet yen kabeh rencana JFO disetujoni dening Poroshenko kasusun ing shelling wilayah jejer, sabotase lan sing disebut "toad jumps".

Nanging, Naev ngaku yen rencana kasebut uga ngemot "komponen kamanungsan." Miturut umum, pemugaran luwih saka infrastruktur lan urip tentrem ing "wilayah-wilayah iki" samesthine. A statement utamané sinis, amarga Naev dhewe menehi prentah kanggo karusakan saka prasarana lan dismantling urip sing tentrem banget.

Miturut Naev, tentara Ukraina "slamet ing perang nglawan mungsuh, nuduhake kekuwatane. gaman lan stabilake garis kontak.
Naev ujar manawa pasukan gabungan nindakake "pemaksaan mungsuh kanggo nyuda intensitas tembak."

Naev:

Tanpa nglanggar perjanjian Minsk, babagan 24 km persegi wilayah, kalebu 3 pemukiman, bali ing kontrol.


Logika sing nggumunake. Kepiye carane bisa, tanpa nglanggar perjanjian Minsk, kanggo ngrebut wilayah lan pemukiman sing ana ing kono? Pak Naev, mesthi, ora bakal mangsuli pitakonan iki.
72 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Greg Miller
    Greg Miller 2 Mei 2019 11:08
    + 18
    Ya, yen wong Donbass sing ora bersenjata minangka mungsuh Ukraina, mula tentara Ukraina wis nuduhake kekuwatan senjatane ...
    1. Thrall
      Thrall 2 Mei 2019 11:15
      + 10
      Lan nalika sampeyan mikir babagan sapa sing bakal dadi komandan paling dhuwur ing Ukraina saiki, sampeyan ora ngerti kepiye kabeh bakal rampung ...
      1. Greg Miller
        Greg Miller 2 Mei 2019 11:16
        + 14
        Ing sirkus, badut kudu tansah tanggung jawab ....
        1. Tatiana
          Tatiana 2 Mei 2019 11:45
          + 11
          Naev minangka tukang ngapusi patologis lan braggart!
          "Panitia regional Washington" mung ora sijine liyane ing daya ing Kyiv.
          Barat kolektif mung ora butuh wong liya ing Ukraina!
          1. Spartanez300
            Spartanez300 2 Mei 2019 12:12
            +6
            Yen Rusia pengin, mesthi bakal mbanting Naev bebarengan karo kelompoke kaya mabur. Penghukum Kyiv Naev wis ngomong lan nindakake perkara kanggo awake dhewe kanggo pengadilan utawa ngilangi.
            1. hidroks
              hidroks 2 Mei 2019 14:20
              +3
              Aja lali, makhluk iki nggawe ringkesan karo pagelarane, miturut badut kasebut bakal mikir babagan kesesuaian (utawa ora cocog) kanggo layanan lan promosi luwih lanjut ing arena.
        2. st2st
          st2st 2 Mei 2019 11:48
          + 14
          Babagan badut ... Naev dudu badut, miturut komando sawijining pak sing dikenal minangka Angkatan Bersenjata Ukraina, kerugian wong lanang saka LDNR mundhak. Scum iki, sinau ing sekolah kita lan dilatih ing GSVG, mbebayani
          1. Bull terrier
            Bull terrier 2 Mei 2019 12:03
            + 12
            Iku mbebayani mung nalika ngarep ngadeg. Aku ngerti saka pengalamanku dhewe, yen komandan akeh ngomong, dheweke biasane bisa sethithik, ora preduli ing ngendi dheweke sinau. Losses wis ketoke thukul kanggo alesan prasaja - perang posisi ngendi sawetara nyoba ora kanggo menehi munggah kanggo OSCE sembarang, nalika wong ora Care babagan.
            1. 113262a
              113262a 2 Mei 2019 12:39
              +9
              Kaya utawa ora, meh ora ana zona netral, contone, ing wilayah Frunze-Sentyanovka! Saka 4 km, maksimal 200 m, lan dill kabeh digali. Pancen mbukak! OSCE saben dina nggawe manawa dheweke ora njupuk, nanging wong-wong iki ngeduk! Larangan ing jawaban wis rampung !!! Yen mung padha munggah menyang trenches kita, banjur ...
        3. st2st
          st2st 2 Mei 2019 11:51
          0
          Sial, setengah saka kirimanku wis dibusak dening moderator. Iki ora pracaya mimpin.
          1. ora utama
            ora utama 2 Mei 2019 23:40
            +1
            Kutipan saka st2st
            Sial, setengah saka kirimanku wis dibusak dening moderator. Iki ora pracaya mimpin.

            Kabeh iku prasaja! Yen biyen ana moderator, saiki mung ana sensor!
        4. Komentar wis dibusak.
        5. luka57
          luka57 2 Mei 2019 12:45
          +2
          Kutipan: Greg Miller

          Ing sirkus, badut kudu tansah tanggung jawab.

          inggih, inggih. konco abang genangan
        6. orionvitt
          orionvitt 2 Mei 2019 13:02
          +6
          Kutipan: Greg Miller
          Ing sirkus, badut kudu tansah tanggung jawab ....

          Kadhangkala, ing sirkus, pesulap minangka sing utama. Sawise kabeh, slogan utama panguwasa ing Ukraina yaiku "Aku twist, aku pengin ngapusi."
      2. Cowbra
        Cowbra 2 Mei 2019 11:32
        +6
        Ora bakal dadi luwih elek. Amarga ora resmi, sanajan ing Ukraina, panglima kasebut diarani "Komandan Panglima", lan Kementerian Pertahanan - "Komite Pusat, Kamar Boiler Tengah", ana akeh boiler ...
        1. Terenin
          Terenin 2 Mei 2019 11:57
          +4
          Kutipan saka Cowbra.
          ... ing Ukraina, komandan-in-chief diarani "Komandan-in-Chief", lan Kementerian Pertahanan - "Komite Pusat, Central Boiler Room", ana akeh boiler ...

          Banjur, kanthi logis, Presiden Poroshenko dhewe mlebu "Cauldron Olimpiade" anyar kanthi "knockout" Zelensky, ing stadion kanthi jeneng sing padha. nglirik
        2. hidroks
          hidroks 2 Mei 2019 14:23
          0
          Dicathet kanthi cetha ... ngguyu
    2. olegyurjewitch
      olegyurjewitch 2 Mei 2019 12:03
      +1
      Kutipan: Greg Miller
      Tentara Ukraina nuduhake kekuwatan lengkap senjatane ...

      Inggih, militèr langsung! Saka mortir, slam ing sipil, diobong ing Ilovaisk, kok muspra?
    3. Normal ok
      Normal ok 2 Mei 2019 21:15
      +1
      Kutipan: Greg Miller
      Ya, yen wong Donbass sing ora bersenjata minangka mungsuh Ukraina, mula tentara Ukraina wis nuduhake kekuwatan senjatane ...

      Pinten omong kosong sampeyan bisa ngirim babagan "wong sing ora bersenjata Donbass"?
      1. hidroks
        hidroks 3 Mei 2019 08:22
        0
        Yen sampeyan mikir yen dheweke ngomong "pinter", sampeyan salah.
        Utawa, miturut pendapat sampeyan, ing alun-alun sing ditutupi Nazi nganggo mortir lan tembakan artileri, minangka milisi bersenjata khusus ing trenches lan pillboxes, utawa isih ana warga sipil?
        Lan yen sampeyan ora ngerti apa-apa ing definisi "kajahatan perang", mula luwih becik sampeyan ngunyah lan meneng nalika maca? wong bodho
  2. APASUS
    APASUS 2 Mei 2019 11:17
    + 13
    Naev lan Poroshenko mung penjahat perang biasa! Konstitusi Ukraina nyatakake yen panggunaan pasukan nglawan populasi sipil ora mungkin, kanggo ngatasi iki, dheweke nggawe ATO, nanging inti saka kejahatan ora owah
    1. 210okv
      210okv 2 Mei 2019 11:22
      +2
      Ayo lali babagan "konstitusi dill" ...
      1. APASUS
        APASUS 2 Mei 2019 11:30
        0
        Kutipan: 210 okv
        Ayo lali babagan "konstitusi dill".

        Lha, kok kudu lali? Poroshenko lan Naev ora nglanggar hukum kita. Kanggo Amerika, eksekusi, ing Maidan (contone) umume minangka ekspresi demokratis saka karsane rakyat. Kanggo Uni Eropa lan Amerika Serikat, dheweke umume pahlawan. Adhedhasar apa kanggo ngadili wong-wong mau?
        1. 210okv
          210okv 2 Mei 2019 11:33
          +7
          Ya, mesthi ora ... mandheg Utamane kanggo Odessa, Lugansk lan Donetsk ... negatif
        2. Cowbra
          Cowbra 2 Mei 2019 11:41
          + 10
          Wong-wong sing padha garing ing tanggal 44 ing Khreshchatyk - ora nglanggar hukume. ngguyu
        3. orionvitt
          orionvitt 2 Mei 2019 13:10
          +5
          Ora artikel kasebut ing konstitusi Ukrainia, sing ora dilanggar para politisi Ukrainia sajrone limang taun kepungkur. Dheweke wis suwe diusap lan diudhunake menyang jamban. Lan saingan ing kaki witjaksono, lan Supreme Rada, lan administrasi presiden.
    2. dvina71
      dvina71 2 Mei 2019 11:31
      +5
      Kutipan saka APAS
      Ing Konstitusi Ukraina

      Wiwit nggulingake presiden sing sah, ora ana konstitusi ing Ukraina ... bisa nggawe sing anyar adhedhasar Persetujuan nasional, nanging nasionalisme luwih disenengi.
      1. APASUS
        APASUS 2 Mei 2019 11:34
        -1
        Kutipan saka: dvina71
        Wiwit nggulingake presiden sing sah, ora ana konstitusi ing Ukraina ... bisa nggawe sing anyar adhedhasar Persetujuan nasional, nanging nasionalisme luwih disenengi.

        Nalika ora ana Konstitusi anyar, siji kudu nggunakake sing lawas, lan ora ana sing mbatalake Pasal 17 Konstitusi Ukraina.
        Paling sampeyan ora dadi kaya sirah pan
        1. dvina71
          dvina71 2 Mei 2019 12:01
          +7
          Kutipan saka APAS
          Nganti ana Konstitusi anyar, sampeyan kudu nggunakake sing lawas

          Kepiye carane sampeyan bisa nggunakake sing rusak? Artikel iki babagan apa? Konstitusi minangka hukum kanggo saben wong lan saben wong kudu ana ing kerangka UU iki. yen ana kelompok wong sing tumindak lan nglanggar UUD, semono uga mungsuhe bisa nglanggar konstitusi.. tegese ora ana..
  3. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 2 Mei 2019 11:18
    +6
    Apa sing dituduhake ing kana? A .. MoSHSH ... Inggih, nggih .... Dheweke nyetrika penjaga perdamaian kanthi kuat banget. Pira bocah sing mati? Pira wong tuwa sing tiwas?
    Aku ngimpi siji bab: sing kabeh riffraff iki bakal njagong ing bunk lan kanggo dangu .. Gusti Allah dhawuh wong kanggo ditarik munggah.
    Inggih, Mungkin HE ora dhawuh, nanging perlu banget .. Padha takon.
    1. Andrey Chistyakov
      Andrey Chistyakov 2 Mei 2019 11:21
      +4
      Quote: CAT BAYUN
      Apa sing dituduhake ing kana? A .. MoSHSH ... Inggih, nggih .... Dheweke nyetrika penjaga perdamaian kanthi kuat banget. Pira bocah sing mati? Pira wong tuwa sing tiwas?
      Aku ngimpi siji bab: sing kabeh riffraff iki bakal njagong ing bunk lan kanggo dangu .. Gusti Allah dhawuh wong kanggo ditarik munggah.
      Inggih, Mungkin HE ora dhawuh, nanging perlu banget .. Padha takon.

      Pasti kudu!!!! Pejuang Chechen isih kejiret lan dikunjara.
    2. Gritsa
      Gritsa 2 Mei 2019 20:51
      +2
      Quote: CAT BAYUN
      Aku ngimpi siji bab: kabeh riffraff iki bakal njagong ing bunk lan kanggo dangu ..

      Aku duwe impen sing beda - supaya dheweke ora ngobong ing bunk, ngunyah roti kita, nanging digiling karo telek lan bumi ing ngisor cangkang artileri Rusia.
      1. CAT BAIYUN
        CAT BAIYUN 2 Mei 2019 22:07
        +1
        supaya padha ..... dadi lemah karo telek lan bumi dhewe ing cangkang artileri Rusia

        Aku setuju, aku setuju .. Lan iki pilihan apik banget. Nanging carane nandhang sangsara? Kepiye carane tanpa iki? ... Mati luwih gampang, nanging urip ing kandhang kaya asu nganti akhir dina isih dadi prospek ...
        Utawa sawise setahun utawa loro (telung utawa papat) lather tali kanggo wong-wong mau ing umum .... Nanging langsung, misale jek kula sing iki banget manungsa.
  4. Irit
    Irit 2 Mei 2019 11:18
    +6
    Dheweke ngerti yen dheweke goroh, dheweke ngerti yen dheweke ngapusi akeh lan blaka, nanging dheweke uga ngerti yen dheweke wani ngomong sanajan tembung sing bener, mula layone wis bisa diseret saka podium! Ing kana, kabeh kekuwatan adhedhasar goroh, sogokan, lan wedi! Kaping pisanan, wedi ora ngomong apa-apa, ngapusi, muter sayang, dadi munafik - iki mung cara kanggo nylametake kulit sampeyan saka pirang-pirang ewu scumbags lan scum, tinimbang ngilangi kabeh scum nasionalis iki.
    1. 113262a
      113262a 2 Mei 2019 12:40
      0
      Ora kabeh ngapusi! Ana gerakan!
  5. t-4
    t-4 2 Mei 2019 11:26
    +5
    Pak Naev, mesthi, ora bakal mangsuli pitakonan iki.

    Wangsulana, wangsulane!
    Carane nightingale bakal nyanyi nalika interogasi.
    1. olegyurjewitch
      olegyurjewitch 2 Mei 2019 11:52
      -1
      Ни хрена не будет допросов,всё схвачено,за всё давно заплачено.
      Kutipan: t-4
      Carane nightingale bakal nyanyi nalika interogasi.
  6. Sergst
    Sergst 2 Mei 2019 11:31
    +2
    "Yen sampeyan ngomong, Ivan Vasilyevich, sampeyan kaya delusional." © "Ivan Vasilyevich ngganti profesine"
  7. Vasyan1971
    Vasyan1971 2 Mei 2019 11:49
    0
    PULUH PAPAT kilometer persegi! (12x2 km2) Menang!
    1. 210okv
      210okv 2 Mei 2019 12:07
      +2
      Iki akeh. Diwenehi area saiki LDNR ..
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 2 Mei 2019 12:20
        0
        Mbok. Lan miturut kritéria "rega-efektifitas"? Menapa malih, kanthi sifat-sifat unsur sing diumumake saka "tentara paling kuat"? Lan pigura wektu tartamtu (rong minggu)?
        1. 210okv
          210okv 2 Mei 2019 12:23
          +3
          Ora ana kriteria "efisiensi rega" ing hubungane karo wilayahe dhewe, ana konsep mundur kanthi ilang wilayah, mbebasake wilayah sing dijajah.
          1. Vasyan1971
            Vasyan1971 2 Mei 2019 12:28
            +2
            Kutipan: 210 okv
            Ora ana kritéria "efisiensi rega" ing hubungane karo wilayahe dhewe.

            Kita ngomong babagan gumunggung Naev:
            Tanpa nglanggar perjanjian Minsk, babagan 24 km persegi wilayah, kalebu 3 pemukiman, bali ing kontrol.

            Apa urip lan upaya sing ditindakake pancen cocog karo "asil" iki?
            Tuladha: USA&Vietnam.
            1. 210okv
              210okv 2 Mei 2019 12:53
              +3
              Dheweke ora peduli.
              1. Vasyan1971
                Vasyan1971 2 Mei 2019 12:59
                +1
                Kutipan: 210 okv
                "Pembebas" ..sialan.

                Lha, apa sing dakkandhakake?
  8. Diesel 200
    Diesel 200 2 Mei 2019 12:19
    +4
    Aku ndeleng acara freak Ukrainia iki lan aku mikir yen wong-wong ing kono adoh saka bodho, nanging nalika miwiti nyanyi mantra iki babagan agresi, kekuwatan (utawa peninggalan))), amarga dheweke nuduhake kabeh "ibu Kuzkin", dadi konyol. . Yagene banjur ngomong omong kosong iki lan katon kaya wong bodho? Manual wis outdated, nanging kanggo mbaleni omong kosong iki karo udhara bodho ora kanggo ngormati dhewe.
    1. 113262a
      113262a 2 Mei 2019 12:59
      +1
      Saka kothak sing kabeh katon och masuk akal! Iki ngendi kita njaluk informasi pro-Rusia, kayata apa fellow apik kita. Kanggo dill, ngelawan bener, karo bantahan dhewe, bukti lan irrefutable (!) Fakta! Goebbels lokal nggarap roti kanthi jelas!
  9. kotvov
    kotvov 2 Mei 2019 12:36
    0
    Apa sampeyan pengin ngerti ngendi dheweke lan apa sing dituduhake?
  10. Tur
    Tur 2 Mei 2019 12:41
    +3
    Iki mung omong kosong sing luar biasa.
    Sadurunge ngganti jeneng pelanggaran hukum fasis menyang liyane, tentara ana ing barak lan ora ana sing nembak sapa wae?
    Peralatan saka caponiers lan hangars ora ninggalake?
    Aviation, ibumu, ora mabur lan ora ngebom?
    Lan yen ana, banjur apa sing kudu digiling nganggo ilat, bebek?
    Kadhangkala, arang-arang bener, wah, aku kepengin banget prajurit kita padha teka bebarengan ing perang, karo jenderal kaya karo bawahan heroik.
    Lan supaya mengko cacat Iosif Vissarionovich bisa didandani.
  11. kimlykvp
    kimlykvp 2 Mei 2019 12:46
    0
    Panglima gedhe Naev ora sinau kanthi apik. Kajaba iku, Poroshenko mung tuku kaca tingal ireng kanggo parade saka senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Sampeyan bakal weruh prajurit kuwi lan sampeyan bakal wedi karo wedi.
  12. olegyurjewitch
    olegyurjewitch 2 Mei 2019 12:48
    0
    Ya, yen wis ana perang, kaya sing dikarepake Poroshenko, nanging apa kita butuh? Tanpa perang, dheweke ngrusak kabeh. Aja ngethok cabang sing sampeyan lungguhi! Lan ora kasep yen kena gulu.
  13. orionvitt
    orionvitt 2 Mei 2019 12:58
    +1
    Conto khas nalika otak dipateni, lan basa urip dhewe. Nanging, iki ditrapake kanggo meh kabeh sing kedadeyan ing Ukraina.
  14. Cowbra
    Cowbra 2 Mei 2019 13:07
    +2

    Utawa dadi ...
  15. Strashila
    Strashila 2 Mei 2019 13:18
    0
    "kira-kira 24 km persegi wilayah, kalebu 3 pamukiman, wis bali ing kontrol," supaya tag rega kabeh iki diumumake, apa iki "kamenangan" prosesi biaya Ukraina, kamenangan Pyrov abad 21.
  16. absah
    absah 2 Mei 2019 13:23
    +3
    Iku isin kanggo perang lan nuduhake "kepahlawanan" karo pensiunan lan anak lan gumunggung kamenangan - sawise kabeh, sekolah saka khatyns nenek dibom lan banjur ngomong bab kamenangan asor, vilely, pahlawan ibumu.
  17. Alexvv
    Alexvv 2 Mei 2019 13:30
    +1
    Apa daya ana. Kanggo khokhlopitekov propaganda kuwi isih bakal terus, nanging ora kanggo wong waras. APU ora duwe armada, meh ora ana angkatan udara. Siji-sijine sing luwih utawa kurang ana yaiku tanah, lan malah luwih akeh, mundur tinimbang ing Rusia, lan uga ing kondisi teknis sing njijiki. Sanajan pangareping markas Rusia wiwit obah kanthi pikirane lan mindhah tanah menyang tanah (tanpa operasi udara awal), Rusia isih bakal mbuwang sampah cilik sing mundur saka Ukrainia. Mung luwih suwe, rada angel lan bakal ana kerugian. Lan yen ing wiwitan bakal ana operasi udhara lan rudal kanthi ngrusak sisa-sisa pertahanan udara kuna Ukraina saka Hipersonik Iskanders, diikuti dening bombardment massive, lan mung ngresiki remnants kanthi bantuan tanah, banjur ing Rusia umum. bakal meh ora mundhut. Nanging supaya wong-wong mau terus ngyakinake awake dhewe babagan kemungkinan ngusir serangan skala penuh saka Angkatan Bersenjata Rusia ahaha
  18. IvanT
    IvanT 2 Mei 2019 13:34
    +1
    Tetep junkie!!!
  19. Vkd Dvk
    Vkd Dvk 2 Mei 2019 14:05
    0
    "Tanpa nglanggar perjanjian Minsk, udakara 24 kilometer persegi wilayah, kalebu 3 pemukiman, wis dikendhaleni."
    Anekdot lawas sing ujar manawa militer duwe siji gyrus ing sirah, banjur saka tutup, mbuktekake jenderal iki kanthi sampurna, transparan lan definitif. Dheweke jelas ngerti apa sing diomongake.
  20. Metallurg_2
    Metallurg_2 2 Mei 2019 14:41
    +1
    Persis carane ukrovermacht nuduhake kekuatan senjata, kita kabeh weruh near Ilovaisk lan Debaltseve.
  21. Gen
    Gen 2 Mei 2019 14:53
    0
    Saiki Rusia anyar bakal diencerke karo Rusia, banjur kudu dibela dening Rusia khusus.
  22. Den717
    Den717 2 Mei 2019 15:03
    +1
    Miturut Naev, pambentukan kelompok kanggo JFO rampung tanggal 30 April taun kepungkur. Gagasan aplikasi kasebut disetujoni dening Presiden Ukraina Petro Poroshenko. Wigati dicathet yen kabeh rencana JFO disetujoni dening Poroshenko kasusun ing shelling wilayah jejer, sabotase lan sing disebut "toad jumps".

    Dadi saksi kanggo pengadilan internasional babagan Poroshenko ditemokake. Iku tetep mung kanggo nyiapake aplikasi. Partisipasi pribadi warga Poroshenko ing ngatur pemusnahan warga sipil kanthi cara sing umume mbebayani wis nampa bukti dokumenter. Sampeyan mung perlu kanggo mbatalake document saka Naev. Dheweke bakal seneng menehi supaya bisa nyalahake bos senior.
  23. yowis
    yowis 2 Mei 2019 15:22
    0
    Kanggo nunggu "pengukuhan" saben wong nempelake "kagunaane". Dadi Naev wedi soko.
  24. Berkut24
    Berkut24 2 Mei 2019 17:37
    +1
    tentara Ukraina "nuduhake mungsuh kekuwatan senjatane"

    Kita duwe "daya" iki ing musium, ing kisaran minangka target lan gudang logam kethokan.

    1. hidroks
      hidroks 3 Mei 2019 08:29
      0
      Lan ing ngendi sampeyan bisa njaluk kartrid bedhil abad sadurunge pungkasan kanggo sampah iki dina iki ???
      1. Berkut24
        Berkut24 3 Mei 2019 09:19
        +1
        Saiki ana segara kartrid ing donya - kanggo standar lan kaliber apa wae. Kajaba iku, ing Ukraina, syarat kanggo wektu panyimpenan wis dibuwang.
        1. hidroks
          hidroks 3 Mei 2019 16:00
          0
          Dadi, sawise kabeh, kartrij kuwi kudu biaya 2-4 kaping luwih, amarga wis luwih saka kabeh: loro logam lan bubuk mesiu, lan peluru kudu. ing sarung tembaga supaya tong minyak ora rusak (EMNIP, tong kasebut ora dilapisi krom) ...
  25. Medvezhya lapa liwat Ki
    Medvezhya lapa liwat Ki 2 Mei 2019 18:29
    +1
    Dheweke ora garing ing staf umume, kenapa dheweke ngomong omong kosong?
  26. Komentar wis dibusak.
  27. LeonidL
    LeonidL 2 Mei 2019 23:30
    0
    Jendral Wehrmacht Ukrainia ngakoni kamenangan ing perang kanthi bayangan agresi Rusia, bayangan kasebut meneng.
  28. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 3 Mei 2019 10:53
    0
    Saben dina iku sirkus!
  29. Brigadir
    Brigadir 3 Mei 2019 11:06
    -1
    Nanging saiki wis jelas banget kenapa Putin, kanthi cara sing disederhanakake, nyopir pasporisasi Federasi Rusia kanggo warga LDNR !!!

    Tegesipun prasaja.
    Kanthi lompatan toad lan wilayah abu-abu kasebut, digabungake karo kabijakan Putin sing ora peduli mutlak kanggo nylametake Little Russia, banderlog bakal ngrebut kabeh LDNR.
    Sapa sing ora percaya, deleng ukuran wilayahe ing 2014 lan saiki.
    Akeh sing bakal jelas ...

    Lan karo paspor Federasi Rusia, Putin menehi kesempatan kanggo Little Russian kanggo meneng ing wilayah Rusia ing wektu.

    Ing kene, kanthi pribadi, kabijakan kasebut langsung duwe 2 plus gedhe:
    - wutah saka populasi ing Federasi Rusia mlumpat banget, kang, amarga "usaha" saka kawicaksanan Putin, wis ajeg nyilem mudhun akhir-akhir iki, lan iki dhewe banget fraught lan mung mbebayani kanggo ukuran negara;
    - ora perlu udan Banderlog lan mbebasake wilayah Little Russia, tk. perang apa wae minangka sampah finansial, lan wong sugih apa, kaya Putin lan perusahaane, pengin dhuwit ora ana? Lan ing kene bakal ana sabdhoning sing prasaja lan bisa dingerteni: ora ana sing bisa dibela, kabeh wong nampa kewarganegaraan Federasi Rusia lan ninggalake Little Russia, lan sing tetep ... uga .. kudu dipikir sadurunge ...

    Lan sekam lisan babagan solidaritas karo wong-wong LDNR, sing digawa saka layar dening Kiselyov, Solovyov lan Putinoids liyane, mung kabut kanggo nutupi tumindak iki ...

    Sapa wae sing mutusake yen aku ngapusi - goleki dhewe babagan kabijakan Putin marang Little Russia wiwit taun 2014 lan kabeh bakal langsung kedadeyan ...

    Sawise kabeh, apa sing ditindakake para pejabat Putin ing hubungane karo Little Russia: dheweke mung ngirim konvoi panganan, kanthi ngganggu pipi saka layar lan goyangake tangane ing PBB kanthi latar mburi pelanggaran langsung sing sistematis saka perjanjian Minsk karo banderlog lan pendhudhukan bertahap ing wilayah LDNR ...
    Banderlog wilayah dikuwasani lan matèni Rusia ana, lan kita dheweke mung ngomong, ngomong, ngomong .. Sayange, kabeh wis rampung saiki ... karo paspor Rusia kanggo taun 5 perang ...

    Wong-wong Rusia kita wis dipateni ana ing kono kanggo taun kaping lima!, lan wong Putin mung muter mata menacingly ing macem-macem panggonan ing donya, lan mung saiki, nalika kabeh wis teka ing baris pungkasan ana, padha temen maujud sing paling bisa ngatur kanggo nindakake soko, nalika kabeh watara. durung paham carane Rusia ora cepet-cepet nglindhungi sing "ing kana"..

    Iki minangka perkara ... lan sampeyan ngomong - "merak"... ora recourse Nyuwun
  30. Musorgian
    Musorgian 3 Mei 2019 15:17
    0
    Dituduhake lan cepet-cepet ndhelikake, supaya ora ana sing bisa ndeleng!
  31. 23424636
    23424636 3 Mei 2019 19:52
    0
    Zona abu-abu pancen wis ditindhes, lan kudu diakoni yen game polisi ing sangisore titik Minsk langsung diabaikan dening Zakharchenko, nyekel tinju militer sing pantes yen ana terobosan. Nanging garis kontak wis ganti. Yen pesen Nuh iku goroh, banjur atur kontak langsung karo para prajurit, pembela panggonan-panggonan sing umum diumumake dening jenderal ..
  32. NF68
    NF68 5 Mei 2019 15:27
    0
    Aku ora ngerti carane iku pancene ing beyo saka daya saka senjata Ukraina, nanging kasunyatan sing Angkatan Bersenjata Ukraina "kuat" kanggo njaluk saka siji boiler kanggo liyane, Angkatan Bersenjata Ukraina wis bola-bali nuduhake.