Review militèr

Ing Federasi Rusia, tes salinan Amerika RPG-7 dening Pengawal Nasional Ukraina diapresiasi

200
Ing Ukraina, Pengawal Nasional nguji peluncur granat PSRL-1 Amerika sing anyar. Iki dilaporake ing akun Facebook resmi pasukan keamanan Ukraina.


Ing Federasi Rusia, tes salinan Amerika RPG-7 dening Pengawal Nasional Ukraina diapresiasi


Pengawal Nasional tuku kumpulan PSRL-1, yaiku salinan tanpa lisensi saka salah sawijining peluncur granat sing paling populer ing donya, Soviet RPG-7, bali ing 2016, nanging video nguji gambar anyar. gaman ing pasukan iki diterbitake mung saiki.

Kabeh tembakan kanggo RPG-7 cocog kanggo peluncur granat. Kajaba iku, AirTronics USA, sing nyedhiyakake senjata kasebut, bakal nyedhiyakake granat kanthi jarak nganti 2000 meter.

- ngandika letnan senior Bogdan Korvatko, sing mimpin diperlokaké.



Salinan tanpa lisensi bisa uga duwe masalah sumber daya

Kangge, agensi TASS nerbitake pendapat saka sumber sing ora dijenengi ing kompleks industri militer Rusia. Ing kono, pakar kasebut nyatakake skeptisisme babagan kemungkinan senjata "kanggo mesthekake karakteristik sing diumumake kanthi lengkap."

Peluncur granat PSRL-1 sing diuji Ukraina minangka salinan peluncur granat RPG-7 Rusia sing ora dilisensi lan diprodhuksi tanpa tundhuk karo proses teknologi.

- ditekan wakil saka Komplek militèr-industri Russian.

Peluncur PSRL-1, sing digawe saka bahan sing luwih entheng tinimbang peluncur RPG-7, dirancang kanggo luwih saka 1000 babak, bisa uga duwe masalah kekuatan.

Kajaba iku, panggunaan ril Picatinny (MIL-STD-1913), sing tujuane lan piranti liyane dipasang, wis ditakokake. Miturut interlocutor TASS, iki nggawe khayalan manawa ana optik utawa kolimator bisa dipasang ing peluncur granat.

Pemandangan kanggo peluncur granat kudu ngliwati tes sing kompleks. Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.

- ngandika sumber TASS, kang lagi nyimak sing, ing mratelakake panemume, instalasi trims ing PSRL-1 mung pajeg kanggo fashion.

Luwih saka setengah yuta dolar dibayar kanggo 100 salinan RPG

Persetujuan kanggo pasokan satus peluncur PSRL-1 antarane Pengawal Nasional Ukraina lan AirTronics USA rampung tanggal 11 November 2016. Produksi serial peluncur granat wiwit ing wektu sing padha. Perusahaan wis ngembangake lan ngasilake rong modifikasi RPG-7: PSRL-1 lan GS 777 (PSRL-2).

Nilai kontrak kira-kira 0,55 yuta dolar AS. Pangiriman digawe ing April 2017.

Saiki, ora ana sing ngerti babagan kemajuan proyek kanggo ngembangake granat dipandu kanggo PSRL-1, sing mesthine minangka salah sawijining fitur unik saka peluncur granat.
Pengarang:
200 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ssergey1978
    ssergey1978 11 Mei 2019 18:04
    +7
    Lan ing ngendi saham RPG Soviet? 5000 rakun sing mateni amarga entuk saka USSR kanthi gratis.
    1. Nggih77
      Nggih77 11 Mei 2019 18:12
      + 35
      RPG-7 ora miturut standar NATO, nanging PSRL-1 banget ya.
      1. kn54
        kn54 11 Mei 2019 19:27
        + 17
        Iki ngulu pisanan.Sabanjure-AK
        -47 (KS-12) - mbangun tanduran ing Florida.
        Program Pentagon kanggo nyedhiyakake "sekutu" senjata non-NATO entuk momentum ...
      2. APASUS
        APASUS 11 Mei 2019 20:44
        +5
        Kutipan saka Allright77
        RPG-7 ora miturut standar NATO, nanging PSRL-1 banget ya.

        Miturut lisensi sing ditanggepi kanggo produksi senjata ing Amerika Serikat sing diterbitake dening AirTronic USA (ora bakal bingung karo lisensi saka pabrikan, iki plagiarisme), piranti iki diarani USA RPG-7.
        Nanging padha nindakake ing Ukraina kaya padha ora didol salinan apparatus diprodhuksi wiwit awal 60s, nanging padha didol ERINT PAC-3.
        1. Syurik70
          Syurik70 12 Mei 2019 00:18
          +3
          Soviet RPG-7, Aku pracaya, adol metu.
          A item populer kanggo akeh. Saka tentara profesional kanggo pemberontak lan teroris.
          Inggih, kajaba NATO. Amarga bebener ora nganti standar ngguyu
        2. tukang selancar angin
          tukang selancar angin 12 Mei 2019 10:57
          0
          Ing situs web pabrikan, diarani PSRL-1, mula ora mung kanggo Ukraina. Umumé, nalika aku pisanan krungu babagan peluncur granat iki (5-7 taun kepungkur, ing world.guns), wis ana ing jeneng kasebut, mbok menawa ing tahap pangembangan lan tes jeneng kasebut beda, sing dibayangke ing lisensi ( dening cara, sampeyan bisa pranala menyang menehi, Aku pengin ndeleng apa padha nulis).
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Navigator 1
        Navigator 1 11 Mei 2019 18:14
        + 70
        Aku mangu-mangu kompetensi ahli? Apa jenis mundur sing bisa ana ing RPG nalika dipecat? ngguyu
        1. Svetlan
          Svetlan 11 Mei 2019 18:24
          + 30
          Tambah yuta limang atus. Ora ana bali ing kono. Iki minangka ahli dina iki.
          1. GKS 2111
            GKS 2111 11 Mei 2019 19:01
            +3
            Kutipan: Svetlan
            Ora ana bali ing kono.

            apik Matur nuwun kanggo komentar !!! hi
          2. Berkut24
            Berkut24 11 Mei 2019 20:29
            +6
            Tambah yuta limang atus. Ora ana bali ing kono. Iki minangka ahli dina iki.

            Lan pemandangan mburu saka sukarelawan Ukrainia isih bakal mabur. Utawa Mungkin kita ora ngerti soko, lan "Amérika" wis bali?
            1. neri73-r
              neri73-r 13 Mei 2019 12:17
              0
              Kutipan saka Berkut24
              Lan pemandangan mburu saka sukarelawan Ukrainia isih bakal mabur. Utawa Mungkin kita ora ngerti soko, lan "Amérika" wis bali?

              Ing kana, pandelengan uga kudu diatur kanthi beda amarga kekhasan penerbangan granat (ditembak), ora kaya ing tangan cilik.
          3. BeloMor
            BeloMor 11 Mei 2019 23:09
            +9
            Inggih, kadhangkala kadhangkala narik maju sethithik, banjur yen sampeyan ora nggatekake babagan iki ing perang panas, sampeyan bisa uga ora sok dong mirsani.
          4. lele
            lele 12 Mei 2019 11:22
            -4
            Ya, Sergey hi babagan mundur saka RPG - wis whistled! Nanging aku wonder beda kok Yankees ora nyalin malah sadurungé, amarga sawise Kalash mbokmenawa senjata paling umum ing donya. Nanging, sayangé, iki "gajah" ora cukup kewan Russian, isih nganggo logat Jerman.
            1. Svetlan
              Svetlan 12 Mei 2019 14:00
              0
              Nanging aku wonder beda kok Yankees ora nyalin malah sadurungé
              ..
              Sanalika entuk pasar dodolan, ing ngendi sampeyan bisa entuk dhuwit luwih utawa kurang, dheweke langsung ngatur produksi lan pasokan iki. Sadurunge iku ora duwe bathi.

              Padha adol negara anyar-NATO liyane sing luwih larang lan dhewe, NATO. Ukraina durung dadi anggota blok kasebut lan senjata NATO ora diidini. Tombak suci mung minangka gerakan politik.

              Nanging yen ing pungkasan Ukraina gabung, banjur bakal ngalih menyang M16 lan ngalih menyang Abrams, F-15, F16, F35 .. lan ing. Lan peluncur granat iki bakal ilang ing gudang lan media
        2. Jovanni
          Jovanni 11 Mei 2019 18:40
          +4
          ... pendapat saka sumber sing ora dijenengi ing kompleks industri militer Rusia.

          Ya, aku ngira sawetara Petrovich, kerja minangka janitor ing kana, ing kompleks iki. Mulane ora dijenengi. Iku gumantung carane akeh kanggo njupuk ing dodo, lan malah sapu menehi bali Hoo ...
          1. Navigator 1
            Navigator 1 11 Mei 2019 20:10
            +2
            Sing mesthi apik persis apik
        3. sir_obs
          sir_obs 11 Mei 2019 19:17
          +8
          Apa jenis mundur sing bisa ana ing RPG nalika dipecat?


          Mesthi, ing duwit.
        4. zadorin1974
          zadorin1974 11 Mei 2019 19:38
          + 10
          Dadi Konstantin, yen sampeyan njupuk saka kamar utawa duwe tembok, sampeyan bisa nyekel feed ing nalisir)))) Kaya roket njupuk saka Baikonur
          1. Navigator 1
            Navigator 1 11 Mei 2019 20:19
            +9
            Ya, aku ngerti kabeh. Lan carane njupuk saka iku menyang kamar lan ing kamar nalika njupuk saka RPG, kadohan kudu paling sethithik 1 meter. Mung apa sing sampeyan tulis ora mundur, nanging tumindak aliran jet.
            1. zadorin1974
              zadorin1974 11 Mei 2019 21:25
              +2
              Dadi apa aku)))))) Submission - sadurunge shooting kita, siji "Gagarin" diwiwiti ing simulator.
        5. pak abang
          pak abang 11 Mei 2019 20:15
          +4
          ora ana. Bener, ing tentara aku duwe RPG-16, nanging aku rumangsa ora ana bedane.
          Nanging pandelengan ing peluncur granat kasebut spesifik lan ora mungkin manawa tampilan kolimator ora ana gunane.
        6. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 11 Mei 2019 21:25
          +4
          Kutipan: Navigator 1
          Aku mangu-mangu kompetensi ahli? Apa jenis mundur sing bisa ana ing RPG nalika dipecat? ngguyu

          Yen sampeyan nonton video shooting, RPG-7 narik maju kanthi nyata.
        7. priboy57
          priboy57 11 Mei 2019 21:37
          +5
          Ora mundur, nanging geger otak sing cetha. Yen ora cetha, pindhah sapisan - njupuk siji liyane lan sampeyan bakal ngerti apa iku.
        8. AndreyS
          AndreyS 11 Mei 2019 22:47
          +1
          Kutipan: Navigator 1
          Aku mangu-mangu kompetensi ahli? Apa jenis mundur sing bisa ana ing RPG nalika dipecat? ngguyu

          Ngapura kula kanggo pitakonan dear! Apa sampeyan wis murub RPG dhewe?
          1. Navigator 1
            Navigator 1 11 Mei 2019 23:05
            +1
            Kaping pirang-pirang, lan sawise njupuk, tabung dijupuk kanggo nyimpen gambar kasebut. Sampeyan nggawa kula bali menyang taun kadet. Kenangan banjir bali. Aku malah kelingan crita menarik. Yagene kowe takon pitakonan iki?
            1. AndreyS
              AndreyS 11 Mei 2019 23:17
              +1
              Ya ngono. Experts punika repes ing kene. Dadi menarik.
              1. Navigator 1
                Navigator 1 11 Mei 2019 23:44
                + 10
                Kita duwe crita sing menarik. We teka ing sawetara shooting ing mangsa, iku kelangan. Wangun kasebut minangka kadet ing platoon kita, Mezyan, lan sundel, Manya. Salah siji kang resik kanggo kelas, banjur ing sugih, banjur kanggo nychki. Inggih, mlumpat ora bisa. Padha murub saka RPG-7v karo optik. Howling sing ing subyek elinga yen katon menyang optik, ana kothak ngarahke, lan ing ndhuwur ana salib. Inggih, punika beckoning kita ing giliran, asisten ngawut-awut muatan bubuk menyang granat lan ngganti sandhangan kanggo mane dheweke. Dheweke nglebokake menyang tong minyak, jago drummer, katon menyang optik lan ora bisa ngerti apa-apa, kabeh ora kaya ing PSO lan NSPU. Ya, Manya ora dadi luwih pinter tinimbang ngarahake salib ndhuwur. Kang dimaksudaké kanggo nul peluncur granat ing stand, amarga beckoning ngarahake ing salib, kang saka ndhuwur tong minyak gorged menyang ngisor. Tembakan granat njeblug 50 meter saka peluncur granat asisten lan instrukture. Umumé, mane retak pleased sing apik.
            2. Kapten Pushkin
              Kapten Pushkin 12 Mei 2019 12:03
              -2
              Kutipan: Navigator 1
              Kaping pirang-pirang, lan sawise njupuk, tabung dijupuk kanggo nyimpen gambar kasebut. Sampeyan nggawa kula bali menyang taun kadet. Kenangan banjir bali. Aku malah kelingan crita menarik. Yagene kowe takon pitakonan iki?

              "Tubus" saka RPG-7? Iki soko anyar.
              1. Lopatov
                Lopatov 12 Mei 2019 15:56
                +2
                Quote: Kapten Pushkin
                "Tubus" saka RPG-7

                Saka pangisian daya. Ijo beracun.
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 12 Mei 2019 16:08
                  0
                  Kutipan: Lopatov
                  Quote: Kapten Pushkin
                  "Tubus" saka RPG-7

                  Saka pangisian daya. Ijo beracun.

                  Apa iki cute banget? Aku duwe pipa ing omah sing digantung ing tembok.
                  1. Lopatov
                    Lopatov 12 Mei 2019 16:13
                    +1
                    Kutipan: Mordvin 3
                    Apa iki cute banget?

                    Dijahit kanthi apik, pancen trep kanggo nggawa gambar
                    1. mordvin 3
                      mordvin 3 12 Mei 2019 16:17
                      0
                      Kutipan: Lopatov
                      gambar gampang digawa

                      Lan iku apik kanggo njupuk ing mungsuh. Nalika sampeyan lungguh ing jendela..
                2. Kapten Pushkin
                  Kapten Pushkin 13 Mei 2019 13:12
                  0
                  Kutipan: Lopatov
                  Quote: Kapten Pushkin
                  "Tubus" saka RPG-7

                  Saka pangisian daya. Ijo beracun.

                  Maksudmu saka mesin? Nyuwun pangapunten, Aku ora njupuk menyang akun sing kanggo sawetara iku kabeh "RPG".
              2. Navigator 1
                Navigator 1 12 Mei 2019 19:32
                +1
                Tabung saka muatan bubuk minangka joker.
            3. pak abang
              pak abang 12 Mei 2019 13:47
              +1
              Kita nglumpukake tabung kanggo demobilisasi - dipotong lan dilebokake ing tali bahu. )
              Kanggo AndreyS - ora ana bali. Sing paling penting, ora ana alangan lan luwih becik ora njupuk saka kamar. Mesthi wae, ora ana wong ing mburi.
              PS Sawise sak olahraga ing cepet-cepet, Aku ora mbusak lapisan mburi saka pipa, Aku ora malah aran ambruk mati.
              1. Lopatov
                Lopatov 12 Mei 2019 16:19
                +3
                Kutipan saka mister-red
                Kanggo AndreyS - ora ana bali.

                Sing kabeh ditempelake kanggo iku, iku soko temen beda. Babagan beban sing kedadeyan sajrone syuting lan kepiye bakal mengaruhi pemandangan sing modis lan gunung sing ora modis ing rel picatinny. Aku uga ora yakin suwene suwene.

                Inggih, "recoil" - iku mung sing ahli nemen simplified kabeh, supaya malah sing mowed mudhun saka tentara bakal ngerti. Utawa koresponden ngucapake pratelan pakar kasebut kanthi cara iki, sing dudu sing sepisanan kedadeyan kanggo karyawan TASS
          2. Navigator 1
            Navigator 1 11 Mei 2019 23:19
            +2
            Aku ora ngerti kenapa sampeyan mangu-mangu aku njupuk nanging oh uga. Aku bakal takon sampeyan, sampeyan ahli banget, lan sampeyan mangsuli! Kita njupuk ing tank, jarak 300 saka Lev, angin kenceng, kepiye carane njupuk amandemen?
            1. wewa1973
              wewa1973 12 Mei 2019 03:10
              +4
              Kutipan: Navigator 1
              Aku ora ngerti kenapa sampeyan mangu-mangu aku njupuk nanging oh uga. Aku bakal takon sampeyan, sampeyan ahli banget, lan sampeyan mangsuli! Kita njupuk ing tank, jarak 300 saka Lev, angin kenceng, kepiye carane njupuk amandemen?

              Ing sisih tengen
              1. Navigator 1
                Navigator 1 12 Mei 2019 10:56
                +1
                Bener! Banjur aku wis mikir yen sampeyan adoh saka RPG. Aku njupuk maneh mamangku.
        9. IV762
          IV762 12 Mei 2019 01:47
          0
          Lha piye!? Isih apa!, .... yen tong minyak dipalu nganggo gombal kanggo nambah jangkoan, kaya barmaley ing Siria diwarisake .... sing tetep urip.
        10. Aenth
          Aenth 12 Mei 2019 08:36
          +1
          Aku uga ahli ing akeh wilayah. ngguyu
    3. Maz
      Maz 11 Mei 2019 19:16
      + 10
      "Apa skop gunung bisa nyuwek mati dening recoil abot?" - Aku wonder apa pakar ing bisnis peluncur granat Rusia nemokke omong kosong iki? RPG-7 ora duwe mundur, kajaba mesthi sampeyan ngadeg, ngapusi utawa lungguh ing mburi pipa knalpot lan ora sijine penyumbat kuping ing kuping. Apa dheweke tau nembakake peluncur granat? Wirang ing connoisseur lan panulis. Kita meh perang kanggo njupuk RPG. Ora ana recoil, pandelengan optik, aturan shooting prasaja lan cetha, iku kesenengan lan bathi kanggo ngumpulake granat. Siji kekurangan - kaping pindho luwih abot tinimbang senapan mesin lan dadi nomer loro - sampeyan kesel nggawa tas kanthi nembak cadangan nalika transisi. Nanging peeling saka iku kesenengan. Yen sampeyan bisa mesthi.
      1. Lopatov
        Lopatov 11 Mei 2019 20:37
        +4
        Kutipan: Maz
        Aku kepengin weruh apa pakar ing bisnis peluncur granat Rusia sing nemokke omong kosong iki? RPG-7 ora duwe mundur

        Carane menarik ...
        Sing, apa sampeyan yakin sing bisa sijine pandelengan sembarang ing ril picatinny iki?
        Inggih, 8)))))))))))))))))))))))))))))))))

        Kutipan: Maz
        Nanging peeling saka iku kesenengan.

        Yen sampeyan wis budheg wiwit cilik, ya. Nanging dheweke ora digawa menyang tentara banget.
        1. Maz
          Maz 11 Mei 2019 23:22
          +2
          Lan aku seneng RPG. Utamané kanggo mencet target obah karo. Lan iki kelip-kelip mesin marching .... kaendahan. Wangsulan: Bab ingkang utama banjur kanggo cepet ngganti posisi. Umumé - bab akale, bisa digunakake maneh, prasaja, intuisi, efektif, uga, yen sampeyan prajurit, lan ora sofa nonentity. Lan yen iku warhead tandem, nanging ing sadawane sisih Abrams ageng utawa Merkava, iku bungahaken alam bébas. Lan yen saka ndhuwur, ya menyang menara ... omong kosong
          1. tukang selancar angin
            tukang selancar angin 12 Mei 2019 11:02
            -1
            Ngidini kula kanggo njlentrehake, kanca prajurit (lan ora sofa insignificance), carane akeh abrams lan merks sampeyan dhewe ngalahake metu, kapisah menyang tong minyak lan saka ndhuwur (ya, menyang menara)?
        2. mordvin 3
          mordvin 3 11 Mei 2019 23:36
          +1
          Kutipan: Lopatov
          Nanging dheweke ora digawa menyang tentara banget.

          Ya. Piye wae kanca dijupuk saka RPG. Tangane diunekake. Sawijining sersan ngadeg ing sacedhake: "Terus! Sampeyan dadi pasukan terjun payung!"
          Lan wangsulane:
          aku terus...
          1. Maz
            Maz 12 Mei 2019 09:45
            0
            Yaiku, sampeyan dhewe ora tau nembak, nanging sampeyan krungu carane wong liya nembak ... Jelas karo sampeyan
            1. mordvin 3
              mordvin 3 12 Mei 2019 09:47
              0
              Kutipan: Maz
              Yaiku, sampeyan dhewe ora tau nembak, nanging sampeyan krungu carane wong liya nembak ... Jelas karo sampeyan

              Aku nembak. Lan akeh ... Lan dheweke nembak aku ...
              1. Maz
                Maz 12 Mei 2019 09:49
                0
                Ya, kepiye sampeyan bisa nyuwek tangan nalika nembak saka RPG? Enlighten kula, yen bayanganku, diwatesi dening pandhuan kanggo nggunakake piranti iki, mung cukup kanggo bodho nalika nggunakake lan peluru keblasuk ing overcaliber, nanging banjur bakal luh mati sirah?
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 12 Mei 2019 09:51
                  +3
                  Kutipan: Maz
                  Ya, kepiye sampeyan bisa nyuwek tangan nalika nembak saka RPG?

                  meneng. Sampeyan kudu ngadeg ing mburi.
                  1. Maz
                    Maz 12 Mei 2019 09:52
                    +1
                    Sing bodho dhasar, ora dipuji. Iki ora panah, iki trendi. Lan komandhane ora pinter, malah kosok balene.
                    1. mordvin 3
                      mordvin 3 12 Mei 2019 09:59
                      0
                      Kutipan: Maz
                      Sing bodho dhasar, ora dipuji.

                      Lan ing ngendi dheweke "bodho"? Simbah ngenalake sekring saka granat, lan sersan dikirim menyang selokan.
                      1. Maz
                        Maz 12 Mei 2019 10:01
                        +1
                        Malah luwih elek tinimbang sing bisa dibayangake, simbah nyeret aku menyang gunung 8 km bebarengan karo senjata. Lan amarga nerak MB nalika nembak, dheweke mbuwang senjata menyang pawon kanggo ngumbah nganggo sabun nganti dadi biru. Sampeyan duwe mbah dolanan.
      2. BeloMor
        BeloMor 11 Mei 2019 23:18
        +4
        Ya aja seneng-seneng, ing tembakan kaping wolu saurutan, kuping abuh, Gusti Allah ngalang-alangi (penyumbat kuping ing perusahaan kita, ora ana sing weruh tutup kuping, mula mbukak cangkeme luwih akeh). Yen ora, aku setuju banget karo sampeyan babagan penak senjata iki.
        1. Maz
          Maz 11 Mei 2019 23:34
          0
          Sa adoh aku ngelingi, luwih saka patang nembak ing siji roto, metu ora bakal bisa ing sembarang cara. Telu ing tas, siji ing bagasi. Lan penembak jitu iku angonan infèksi, Gusti Allah ngalang-alangi. Mulane, aku luwih seneng ATGM.
          1. pak abang
            pak abang 12 Mei 2019 13:50
            0
            Nomer kapindho ditugasake kanggo peluncur granat militer, dheweke uga duwe kantong kanggo 3 unit, total 6.
            Miturut cara, senjata pribadi peluncur granat nalika jaman Soviet yaiku Stechkin, amarga saiki ora ngerti.
          2. BeloMor
            BeloMor 12 Mei 2019 16:20
            0
            Sa adoh aku ngelingi, luwih saka patang nembak ing siji roto - ora ana cara metu

            Kabeh bakal dadi apik yen ana kendaraan tempur infanteri kanthi kompartemen tembakan lengkap ing cedhake.
            Miturut charter lan senapan bermotor, papat toko lan maju, nyatane, kita duwe personel sing nggawe kanthong saka waja lan nggawa 14 toko 15 ing tong minyak, supaya jumlah granat sing sah ing paket kasebut diwatesi.
            ora worth iku.
    4. kanca kewan
      kanca kewan 11 Mei 2019 19:28
      +4
      Sawetara persediaan wis ana. Iku mung warta, "senjata paling anyar", lan liya-liyane. Media kita sregep nyerang klone, nanging ide kasebut menarik. Sawetara taun kepungkur ana topik saka senjata iki ing situs iki.
      1. Lopatov
        Lopatov 11 Mei 2019 20:42
        +4
        Quote: kanca kewan
        nanging ide kasebut menarik.

        Apa sing menarik ing kene. Peluncur granat sing dawa lan ora ana pangarep-arep, ora dingerteni apa sebabe tetep ana ing layanan nganti saiki.

        Quote: kanca kewan
        Media kita kanthi sregep ngetung kloning kasebut

        Ngapa ora? Merengek babagan "wong Tionghoa nyalin saka kita" lan ing wektu sing padha nyalin awake dhewe .... dadi Amerika ...
        1. kanca kewan
          kanca kewan 11 Mei 2019 22:04
          +1
          Apa tegese ketinggalan jaman? Iku dikarepake, nambah sawetara bahan modern lan kinclong - lan sampeyan bisa ngedol menyang republik gedhang. Amerika Serikat ujar manawa China nyolong teknologi saka wong-wong mau, lan paten kanggo RPG lan Kalash wis kadaluwarsa, yen kita ngetokake kabeh.
          1. Lopatov
            Lopatov 11 Mei 2019 22:16
            +1
            Quote: kanca kewan
            Apa tegese ketinggalan jaman?

            Amarga peluncur granat buatan Rusia modern ngluwihi.
            Aku ora ngomong babagan peluncur granat tingkat Hashima

            Quote: kanca kewan
            lan bisa didol menyang republik gedhang.

            Dheweke bakal tuku produk normal. Sampeyan ngerti, kerajinan Amerika iki ora kanggo "tuku" nanging kanggo "pelamar"
            Lan kanggo "pemohon" kita duwe segara RPG.
            1. AmicusVeritas
              AmicusVeritas 12 Mei 2019 04:02
              +1
              Dadi sawise kabeh, padha ora diwenehi kanggo Ukraina. Dhuwit dibayar kanggo wong-wong mau. Kakehan pitakonan sepuluh
              1. Lopatov
                Lopatov 12 Mei 2019 16:04
                +2
                Kutipan saka Amicus Veritas
                Dadi sawise kabeh, padha ora diwenehi kanggo Ukraina. Dhuwit dibayar kanggo wong-wong mau.

                Iki sing kaget aku 8))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
                Sapa maneh sing bakal nganggo waja lan helm Amerika "overage", amarga manufaktur menehi jaminan kekuwatan serat sajrone panyimpenan 6-10 taun?

                "Katon kelangan" (c) Kanggo iki, iki cukup.
  2. Karabas
    Karabas 11 Mei 2019 18:08
    +3
    Peluncur granat PSRL-1 sing diuji Ukraina minangka salinan peluncur granat RPG-7 Rusia sing ora dilisensi lan diprodhuksi tanpa tundhuk karo proses teknologi.

    Apa karo hak cipta sing suci ngurmati kasur? Napa kita ora menyang pengadilan lan njaluk ganti rugi kanggo kerugian lan karusakan ing gambar kasebut?
    1. Alexander
      Alexander 11 Mei 2019 18:13
      + 16
      Hak cipta lan intelektual iku nalika padha nyolong saka Omerigans, lan Omerigans dhewe nyolong kanggo tentrem-rahayu donya lan kabecikan saben wong. Negara munafik, duh.
      1. dermaga garing
        dermaga garing 11 Mei 2019 18:30
        +1
        Apa Amerika nuntut kita nalika kita dismantled lan meh rampung disalin (sampeyan bisa) ngebom B-29, ngowahi menyang Tu-4? Lan babagan "piala" Vietnam aku umume meneng. Soko aku ora ngelingi tuntutan hukum sing ana hubungane karo iki.
        1. Alexander
          Alexander 11 Mei 2019 18:47
          +8
          Aku malah dadi penasaran ing apa jenis pengadilan padha bisa nuntut USSR, kang, ing kasunyatan, ing wektu sing padha wis perang, malah yen iku "kadhemen".
          1. dermaga garing
            dermaga garing 11 Mei 2019 18:56
            -11
            Ing biasa, internasional diarani. Lan wiwit Wiwit kita duwe hubungan diplomatik karo Amerika, ana uga paket dokumen sing ditandatangani dening loro pihak, ing ngendi, aku mikir, masalah hak cipta uga dibahas. Elinga, paling ora film-film Amerika sing ditampilake ing box office kita mung sawetara dina, amarga kabeh ana ing kontrak lan yen, Gusti Allah nglarang, paling sethithik sak dina sampeyan sewenang-wenang nambah durasi rental, banjur bakal muter metu paukuman sing "ibu aja nangis".
            1. Alexander
              Alexander 11 Mei 2019 19:04
              +4
              USSR gabung karo Konvensi Paris taun 1965...
            2. ssergey1978
              ssergey1978 11 Mei 2019 19:04
              -2
              Ing taun pinten AS miwiti produksi RPG? Kabeh pitakonan ing ndhuwur wis dijawab, lan sampeyan kabeh nulis kabeh omong kosong.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. ssergey1978
                  ssergey1978 11 Mei 2019 19:13
                  -1
                  Aku ora ngomong karo sampeyan babar pisan. Lan kene b 29?
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 11 Mei 2019 21:33
          +2
          Kutipan saka varadero
          Apa Amerika nuntut kita nalika kita dismantled lan meh rampung disalin (sampeyan bisa) ngebom B-29, ngowahi menyang Tu-4? Lan babagan "piala" Vietnam aku umume meneng. Soko aku ora ngelingi tuntutan hukum sing ana hubungane karo iki.

          Bisa jeneng nomer paten kanggo B-29 lan liyane kedhaftar ing USSR? ora? Banjur ora ana keluhan. Saiki, yen USSR nyoba ngatur ekspor Tu-4 menyang Amerika Serikat utawa menyang negara liya ing ngendi B-29 dilindhungi paten, mesthine bakal dadi kasus yurisdiksi.
        4. meandr51
          meandr51 12 Mei 2019 00:19
          +2
          Hak cipta mung digunakake ing bidang komersial. Contone, yen USSR adol Tu-4 menyang Kanada, banjur AS bakal nemokake hukum nglarang kesepakatan iki. Lan ing omah saben wong nggawe senjata kanggo tentara sing bisa dipinjam.
    2. Nggih77
      Nggih77 11 Mei 2019 18:15
      +2
      Perlu kanggo nanggepi Kalashnikov kanggo miwiti produksi salinan AR-15 sing ora dilisensi.
      1. ssergey1978
        ssergey1978 11 Mei 2019 18:20
        0
        Pethel ngeculake Veper-15 diarani.
      2. meandr51
        meandr51 12 Mei 2019 00:21
        -2
        Mlaku menyang sanksi. Wiwit AR-15 wis paten ing wektu.
    3. ssergey1978
      ssergey1978 11 Mei 2019 18:19
      0
      Apa iku hak cipta? Apa taun ing pekarangan?
    4. _Ugene_
      _Ugene_ 11 Mei 2019 18:28
      +3
      ketoke titik ing kene yaiku statute watesan paten, biasane umure udakara 20 taun, lan ing kene luwih saka 50 taun kepungkur.
      1. Karabas
        Karabas 11 Mei 2019 19:58
        0
        ketoke titik ing kene yaiku statute watesan paten, biasane umure udakara 20 taun, lan ing kene luwih saka 50 taun kepungkur.

        Dadi ya, aku mung mangu-mangu yen kita wis ngeculake tanpa owah-owahan wiwit wiwitan. Bisa uga (lan paling kamungkinan) istilah paten durung kadaluwarsa kanggo akeh kelenjar, lan mulane ana pilihan kanggo mbengkongake kasur. nglirik
        1. _Ugene_
          _Ugene_ 11 Mei 2019 21:02
          0
          ketoke ora, digunakake kita bakal meh ora kejawab kuwi kasempatan kanggo klik amers ing irung, minangka adoh aku ngerti peluncur grenade dhewe sacoro prakteke ora ngganti, padha digawe nembak anyar kanggo iku, uga, amers duwe nembak dhewe.
          1. Karabas
            Karabas 11 Mei 2019 21:47
            0
            ketoke ora, digunakake kita bakal meh ora kejawab kuwi kasempatan kanggo klik amers ing irung, minangka adoh aku ngerti peluncur grenade dhewe sacoro prakteke ora ngganti, padha digawe nembak anyar kanggo iku, uga, amers duwe nembak dhewe.

            Sakbenere ora ana owah-owahan. Aku mangu banget sing salinan pisanan dirancang kanggo 1000 poto. Apa amers duwe nembak? Saka zhabelin, kepiye carane lungguh kaya sarung tangan? Sampeyan ketoke wis kerja keras ing GSKB-47 wiwit taun 1958, amarga kesadaran kasebut ana ing pitakonan. nglirik
            1. _Ugene_
              _Ugene_ 11 Mei 2019 22:07
              0
              banjur critakna apa sing wis owah ing RPG-7 sajrone 20 taun kepungkur lan wis dipatenake, yen ora, iku obrolan kosong.
              1. Karabas
                Karabas 11 Mei 2019 22:53
                -1
                banjur critakna apa sing wis owah ing RPG-7 sajrone 20 taun kepungkur lan wis dipatenake, yen ora, iku obrolan kosong.

                Aku ora kerja minangka kepala desainer ing perusahaan iki, pitakonan kasebut ora kanggo aku. Kajaba iku, aku ora nggawe kesimpulan, kabeh luwih mbenerake pabrikan Amer sadurunge. Aku duwe anggepan sing ora ana dhasare, tk. dheweke wis nyolong akeh banget saka kita lan iki dudu teknologi taun 40-an. Cukup kanggo ngelingi crita kanthi nozzle ing F-35, waja Chobham lan liya-liyane. Ora ana sing paling rahasia ing tas tangan F-35, nanging nganggo kaya tas sing ditulis lan ora pengin ngedol siji. Lan kabeh amarga ana anggepan yen 80% kasusun saka teknologi sing dicolong saka Federasi Rusia lan USSR.
                1. Rico
                  Rico 12 Mei 2019 06:23
                  0
                  Kutipan saka Karabas
                  Aku duwe anggepan sing ora ana dhasare, tk. akeh banget

                  Sapa iki "dheweke"? Ing "dheweke" kabeh produksi perusahaan swasta kanthi maksimal pesenan negara, njupuk nomer paten lan terusake kanthi tuntutan wabah, ora ana paten? pindhah ing trip hiking.
    5. Kapten45
      Kapten45 12 Mei 2019 10:50
      +1
      Kutipan saka Karabas
      Peluncur granat PSRL-1 sing diuji Ukraina minangka salinan peluncur granat RPG-7 Rusia sing ora dilisensi lan diprodhuksi tanpa tundhuk karo proses teknologi.

      Apa karo hak cipta sing suci ngurmati kasur? Napa kita ora menyang pengadilan lan njaluk ganti rugi kanggo kerugian lan karusakan ing gambar kasebut?

      Iki ngendi aku uga duwe pitakonan sing padha. Aku kelingan 5-6 taun kepungkur, yen ora salah, ing sekolah deso Penza, guru didenda amarga dipasang "Angin" bajakan ing sekolah, lan ing kene kahanane padha - nggunakake salinan bajakan lan ora ana apa-apa. Apa sampeyan mlebu WTO, kepiye sampeyan mlebu feces? Sanksi, mesthi sanksi.. marang saben wong, lan sing paling penting, banjur remuk nganggo traktor kaya tomat. lol
  3. Servisingener
    Servisingener 11 Mei 2019 18:11
    +1
    Lan ing ngendi "lembing" ditransfer saka "kutha sing mencorong ing gunung" menyang "Sumer" kanggo ngremukake gerombolan tank Buryat?
    1. Navigator 1
      Navigator 1 11 Mei 2019 18:17
      +3
      Ganti dadi sampah! ngguyu
    2. Svetlan
      Svetlan 11 Mei 2019 18:22
      +3
      Kemana lembinge..

      Ing gudhang. Mungkin wis ing Rusia.
  4. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 11 Mei 2019 18:15
    +3
    Luwih saka setengah yuta dolar dibayar kanggo 100 salinan RPG

    Ora ana siji-sijine kesepakatan senjata sing ditindakake tanpa rollback (utawa bantalan). Dadi sing nggawe keputusan kanggo tuku "mudhun" lan ora bocah.
    Lan padha weruh ing "gedhe lan nglukis" sumber, ril picatinny lan trifles padha, uga kabeh perjanjian lisensi bebarengan karo teknologi Manufaktur.
    Nanging apa sing bisa dakkandhakake ... Pira Molotov sing njeblug ing 404? Wis mandheg sapa?
    Inggih, lan ing kene kabeh ora peduli. Ora ana sing anyar kedadeyan. ya
  5. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 11 Mei 2019 18:15
    +1
    Salinan tanpa lisensi bisa uga duwe masalah sumber daya
    Setuju, ing konteks umum artikel iki, kesimpulan kasebut mung konyol. ngguyu
    Luwih saka setengah yuta dolar dibayar kanggo 100 salinan RPG
    Aku wonder carane akeh sing nyata biaya. RPG dilisensi ing jumlah kuwi.?
    dening AirTronics USA
    Apa masalahe? Ngajokake gugatan, kayane padha mulang kabeh, ing jaman kapitalisme. Yen sampeyan ora bisa, banjur sijine salinan Javilin kanggo nanggepi tentara LDNR lan, mesem, kita bakal mirsani reaksi bungah Washington.
    Dadi RPG wis dadi genre klasik, kayata sistem revolver, contone hi
    Lan umume, aku bakal ngamuk yen dheweke tuku RPG 100 iki ing Rusia, nalika iku. Klaim mung kanggo Amerika.
  6. cniza
    cniza 11 Mei 2019 18:16
    -1
    Nilai kontrak kira-kira 0,55 yuta dolar AS. Pangiriman digawe ing April 2017.


    Negara sugih tuku apa wae sing dikarepake. lol
    1. roket757
      roket757 11 Mei 2019 18:41
      -1
      Anggaran diperah, ing kabeh babagan. Mbayar ing pungkasan, warga kudu! Kabeh wis rampung kanggo kabecikan! prajurit
      1. cniza
        cniza 11 Mei 2019 18:44
        +1
        sugeng rawuh! hi wong tansah mbayar kabeh, lan ing Ukraina populasi utamané sinis dipoyoki.
        1. roket757
          roket757 11 Mei 2019 19:27
          0
          Perwakilan saka Svidomo uga katon ing kene. Kita wis diwenehi tag.
          Iku katon kaya ing layanan, amarga ora ana sing anyar ditulis, kabeh ketok minangka dina utawa wengi!
          1. cniza
            cniza 11 Mei 2019 20:36
            +2
            Pranyata ora kabeh wong seneng.
  7. Svetlan
    Svetlan 11 Mei 2019 18:19
    +5
    Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.

    Aku dijupuk 100 taun kepungkur, aku ora ngelingi bali kuat. Dheweke ora ana babar pisan. Iki swara, kanggo sing konco, kuat, ya
    1. Petugas cadangan
      Petugas cadangan 11 Mei 2019 23:12
      0
      Bakal ana "recoil kuat" mung yen ana sing ngalangi budhal aliran jet. Nanging banjur iku sabotase murni.
  8. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 11 Mei 2019 18:53
    +1
    Aku mamang babagan komentar "spesialis" sing ora dingerteni. Lan ora mung ing kasus iki. Lan miturut artikel ... Aku ora ngerti! Ing kene aku nulis terus terang. Ora ditembak, aku ora ngerti. Mulane, aku ora bakal ngomong apa-apa. Lan rel Picatinny bisa migunani kanggo pemandangan wengi ...
  9. Lexa-149
    Lexa-149 11 Mei 2019 19:03
    +5
    Apa sih "recoil kuat" saka RPG-7?!
    Jarak tembak nganti 2 km?! Rzhunimagu!!! Patstalom!!! Aku wonder apa bakal kamungkinan kanggo mencet perusahaan tank diantrekake ing saurutan ing sawetara kuwi?
    1. roket757
      roket757 11 Mei 2019 19:30
      +1
      Dadi ing papan sing padha arep nggawe / tuku granat sing cerdas, DIKONTROL !!!
      1. Lexa-149
        Lexa-149 11 Mei 2019 19:34
        +2
        Wong ngimpi! ngguyu ngguyu ngguyu basa
    2. pak abang
      pak abang 11 Mei 2019 20:20
      +2
      Saka RPG-16 aku njupuk target obah ing 800m - iku angel banget kanggo mencet. Yen angin sisih umume ora nyata. Ing tembakan sing ora obah, kabeh ana ing target.
    3. E2--E4
      E2--E4 11 Mei 2019 20:44
      +2
      sawetara bisa uga dijupuk ing RPG 7, nyatane iku roket, ana mesin bubuk jet ana, lan sawetara ora masalah, nanging ing ngendi pitakonan iki bakal fly.
      1. roket757
        roket757 11 Mei 2019 20:49
        0
        Kutipan: E2--E4
        sawetara bisa uga dijupuk ing RPG 7, nyatane iku roket, ana mesin bubuk jet ana, lan sawetara ora masalah, nanging ing ngendi pitakonan iki bakal fly.

        Ing cendhak, padha bakal pas ngarsane super karo komputer balistik lan stasiun cuaca, klebu!
    4. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 11 Mei 2019 21:42
      +2
      Kutipan: Lexa-149
      Apa sih "recoil kuat" saka RPG-7?!
      Jarak tembak nganti 2 km?! Rzhunimagu!!! Patstalom!!! Aku wonder apa bakal kamungkinan kanggo mencet perusahaan tank diantrekake ing saurutan ing sawetara kuwi?

      Sajrone Perang Napoleon, dheweke ora bakal duwe rega - dheweke ora bakal kejawab 2 km ing alun-alun resimen.
      Lan saiki, wong-wong sing duwe kesempatan kanggo perang ngandika angel kanggo mencet tank obah lan saka 200 meter saka RPG.
      1. Diane
        Diane 11 Mei 2019 22:59
        -2
        Nanging, sawetara target RPG abot modern China nganti 2000 m. Bener saka mesin kasebut.
    5. keju6119
      keju6119 13 Mei 2019 12:39
      0
      Ing Abkhazia, wong Georgia nggunakake tembakan kasebut kanggo RPG-7 versi Bulgaria, para ahli kita (Kementrian Dalam Negeri, FSB utawa wong liya) ujar manawa dheweke ora bisa nabrak tembok kandhang, lan yen grumbulan teka ing dalan, grenade mbledhos tanpa tekan! Penegak Perdamaian (08.08.2008/XNUMX/XNUMX)
      RPG-7 wis ing layanan karo kasur kanggo dangu, ndeleng distribusi RPG-7 ing donya https://ru.wikipedia.org/wiki/RPG-7
  10. undecim
    undecim 11 Mei 2019 19:07
    0
    Pemandangan kanggo peluncur granat kudu ngliwati tes sing kompleks. Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.
    Ana rong pitakonan - apa konsep "xperd" lan newsmaker duwe idea apa iku peluncur granat lan carane omong kosong kuwi bisa diterbitake ing sumber poto-respecting?
    1. undecim
      undecim 11 Mei 2019 20:18
      +3
      Nalika aku ngerti, minus percaya yen peluncur granat Amerika, sing luwih nyeri kanggo Ukraina, kudu bali.
      1. roket757
        roket757 11 Mei 2019 20:23
        +1
        Kutipan saka Undecim
        Nalika aku ngerti, minus percaya yen peluncur granat Amerika, sing luwih nyeri kanggo Ukraina, kudu bali.

        Invasi / nyerang Svidomo! Dheweke menehi tandha saben wong sing ora ngormati "kamenangan" sabanjure! Ora ana apa-apa maneh, dadi paling ora telek ing perkara cilik.
  11. Lara Croft
    Lara Croft 11 Mei 2019 19:11
    -7
    Luwih saka setengah yuta dolar dibayar kanggo 100 salinan RPG

    Luwih apik karo dhuwit iki, PG-25 dituku nganggo biji kamalutive kanggo dheweke ...
    1. ssergey1978
      ssergey1978 11 Mei 2019 19:19
      -2
      Apa sampeyan kuwatir babagan kemampuan pertahanan angkatan bersenjata Ukrainia?
      1. Lara Croft
        Lara Croft 11 Mei 2019 19:21
        -3
        Kutipan saka: ssergey1978
        Apa sampeyan kuwatir babagan kemampuan pertahanan angkatan bersenjata Ukrainia?

        Ora babar pisan. Dhuwite diombe maneh.
        Kanggo tujuan apa sampeyan anti-rescuing?
        1. ssergey1978
          ssergey1978 11 Mei 2019 19:25
          -1
          Sapa sing ngombé dhuwit?
          1. Lara Croft
            Lara Croft 11 Mei 2019 19:32
            -2
            Kutipan saka: ssergey1978
            Sapa sing ngombé dhuwit?

            Ukrainians, kanggo dhuwit iki, bisa tuku Soviet RPG-7 saka tetanggan Polandia utawa Romania, lan ora tuku "babi ing poke" ....
            1. ssergey1978
              ssergey1978 11 Mei 2019 19:37
              -1
              Kepiye carane sampeyan peduli karo dheweke?
            2. Diane
              Diane 11 Mei 2019 21:02
              0
              RPG-7V karo kita lan kita iku sethitik liyane saka rampasan kanggo rakus. Padha tuku kanggo amunisi modern lan pandelengan - nanging Polandia lan Romania "ora duwe Ajaib kuwi ing basa."
              1. Lara Croft
                Lara Croft 11 Mei 2019 22:05
                +2
                Quote: Diana
                Dituku kanggo amunisi modern lan pemandangan

                Artikel kasebut kayane ujar ing basa Rusia:
                Pengawal Nasional tuku kumpulan PSRL-1, sing ora dilisensi salinan salah sawijining peluncur granat sing paling populer ing donya, Soviet RPG-7
                lan ora ana tembung babagan pasokan pemandangan APU kanggo dheweke ....
                yen sampeyan butuh amunisi sing luwih maju
                bakal nyedhiyakake granat kanthi jarak nganti 2000 meter
                bakal tuku kanthi kapisah, tanpa peluncur granat ....
                Patut, Angkatan Bersenjata Ukraina pisanan diencerke dadi salinan RPG-7 (kualitas dubious) lan amunisi kanggo iku (lan yen amunisi saka Soviet RPG-7 ora kompatibel karo mitra Amérika, banjur Angkatan Bersenjata. saka Ukraina "ngetok adonan") ...
                Saiki tetep kanggo "nggawa" Angkatan Bersenjata Ukraina menyang pemandangan "Ajaib" Amerika lan nyetel bar "picatinny" kanggo nginstal pemandangan kasebut ....
                Mulane, dheweke nulis yen APU bodho ngombe dhuwit anggaran ...
                Aku iki dudu tuku "sukses" pungkasan kanggo APU ....
                1. Diane
                  Diane 11 Mei 2019 22:13
                  0
                  Mung aku ngerti sethithik babagan kesepakatan iki sajrone tugas. Kondisi kanggo nyedhiyakake pemandangan lan (paling penting) amunisi yaiku tuku RPG dhewe ing proporsi tartamtu kanggo volume amunisi sing dituku.
                  PS Amunisi RPG-7 Soviet lan Rusia kompatibel karo "wunderwaffe" iki - nanging ora kabeh.
                  1. Lara Croft
                    Lara Croft 11 Mei 2019 22:17
                    0
                    Quote: Diana
                    Amunisi RPG-7 Soviet lan Rusia kompatibel karo "wunderwaffe" iki - nanging ora kabeh.

                    Aku menehi pitunjuk babagan kenapa kudu tuku klon RPG-7, yen cukup kanggo tuku tembakan kanthi jarak sing luwih dawa lan pemandangan sing luwih kuat (yen perlu) ...
                    1. Diane
                      Diane 11 Mei 2019 22:25
                      0
                      Lan aku menehi tandha manawa kahanan kategoris kanggo pasokan amunisi lan pemandangan dening perusahaan yaiku pasokan nomer nn-th saka "tabung kanthi gagang" dhewe.
                      1. Lara Croft
                        Lara Croft 11 Mei 2019 22:30
                        0
                        Quote: Diana
                        Lan aku menehi tandha manawa kahanan kategoris kanggo pasokan amunisi lan pemandangan dening perusahaan yaiku pasokan nomer nn-th saka "tabung kanthi gagang" dhewe.

                        Lan kenapa kita butuh "opsi" kaya ngono, kanca-kanca "empirialis" ora percaya karo Angkatan Bersenjata Javelin ATGM (sawise kabeh, ATGM TOU-2, mesthine ana akeh ing gudang ing Eropa), wedi yen dheweke bakal ngombe ....
                        Lan Angkatan Bersenjata Ukraina dhewe duwe akeh PTS sing entheng, dheweke dhewe nulis ...
                      2. Diane
                        Diane 11 Mei 2019 22:34
                        -1
                        Murni kanggo amunisi. Kita malah ora duwe resume. Lan sistem anti-tank Javelin saka SV Ukraina ditampa - nanging kanthi syarat sing digunakake ing sisih kidul-wétan mung ing kasus introduksi mbukak pasukan Rusia.
                      3. Lara Croft
                        Lara Croft 11 Mei 2019 22:41
                        0
                        Quote: Diana
                        Lan sistem anti-tank Javelin saka SV Ukraina ditampa - nanging kanthi syarat sing digunakake ing sisih kidul-wétan mung ing kasus introduksi mbukak pasukan Rusia.

                        Sing. yen, ing tank OA 8, gendéra Republik Ossetia Kidul bakal mabur (wis nyimpulake Persetujuan babagan Bantuan Gotong-royong karo DPR lan LPR), mula ora bisa digunakake?
                      4. Diane
                        Diane 11 Mei 2019 22:55
                        -1
                        Iku bisa, iku bisa. ya "RSO" ing Departemen Negara dianggep "bagean saka wilayah Republik Georgia sing dicaplok dening Federasi Rusia"
                      5. Lara Croft
                        Lara Croft 11 Mei 2019 23:03
                        0
                        Quote: Diana
                        "RSO" ing Departemen Negara dianggep "bagean saka wilayah Republik Georgia sing dicaplok dening Federasi Rusia"

                        Inggih, yen, ing Mikhailovskaya Square. ing Kyiv, dheweke ngandelake pendapat Departemen Luar Negeri, mula ora ana sistem anti-tank Javelin sing bakal mbantu Angkatan Bersenjata Ukraina ... nasib ala ....
                      6. Diane
                        Diane 11 Mei 2019 23:11
                        0
                        Lan babagan Kementerian Luar Negeri ?? Kita ngomong babagan kewajiban Kementerian Pertahanan nggunakake bantuan militer Amerika sing diwenehake kanthi syarat tartamtu. Lend-lease uga dikondisikake - lan USSR dudu Ukraina.
                  2. AndreyS
                    AndreyS 11 Mei 2019 23:08
                    0
                    Quote: Diana
                    Amunisi RPG-7 PS Soviet lan Rusia kompatibel karo "wunderwaffe" iki - nanging ora kabeh.

                    nyuwun pangapunten. Apa kaya ngono? Kepiye amunisi RPG-7 ora kabeh cocog?
                    1. Diane
                      Diane 11 Mei 2019 23:18
                      0
                      mung. TBG-7 dijupuk saka salinan Amérika RPG-7 iki digunakake ora saget. PG-7V durung bisa digunakake, nanging iki ora masalah praktis.
                      1. AndreyS
                        AndreyS 16 Mei 2019 09:59
                        0
                        Quote: Diana
                        TBG-7 dijupuk saka salinan Amérika RPG-7 iki ora bisa digunakake. PG-7V durung bisa digunakake, nanging iki ora masalah praktis.

                        Ngapunten kula bodho, nanging kanggo alesan apa? Kabeh macem-macem amunisi iki bebas dipecat saka RPG-7. Lan apa salah karo Amerika? Aku ngerti yen sampeyan nuduhake OG-7, kabeh wis jelas, sampeyan butuh piranti tambahan kanggo nempelake tampilan, amarga jarak tembak 700 meter, tampilan ora bisa nyuda reticle kaya ngono.
                      2. Diane
                        Diane 16 Mei 2019 19:06
                        0
                        Apa sebabe? Balistik.
                      3. AndreyS
                        AndreyS 16 Mei 2019 23:47
                        0
                        Quote: Diana
                        Apa sebabe? Balistik.

                        Lan babagan balistik?
                        Sepisan maneh, mangga, kanggo kula, sing kusam, apa masalah balistik?!
                        Jarak tembak efektif saka RPG-7 yaiku 500 meter kanthi granat PG-7VL utawa V, sisa-sisa tembakan ing ngendi hulu ledak luwih abot malah luwih cedhak. Yaiku, ora ana masalah karo tampilan, kajaba tembakan OG-7, sing duwe jarak sing luwih dawa.
  12. Metallurg_2
    Metallurg_2 11 Mei 2019 19:20
    -2
    Urip, Amerika wis nyalin peluncur granat Soviet setengah abad kepungkur ...
    Ing asas, iku ora muspra sing padha ngomong sing ora ana waja marang RPG-7.
    1. ssergey1978
      ssergey1978 11 Mei 2019 19:22
      -1
      ana. Mung RPG iku murah lan nyenengake. Lan kabeh jinis wong jenggot tresna marang prostate. Yen sampeyan bisa uncalan soko ing wong, nanging padha didol menyang Ukrainians ing umum.
      1. Lara Croft
        Lara Croft 11 Mei 2019 19:30
        -4
        Kutipan saka: ssergey1978
        ana. Mung RPG iku murah lan nyenengake.

        Ing PChV, kendharaan tempur personel lapis baja / infanteri gampang dirusak saka peluncur granat kanthi granat kumulatif, nanging ing serangan balik LDNR sing langka, tank bakal digunakake kanthi luwih sithik ....
        1. Diane
          Diane 11 Mei 2019 20:19
          -3
          wah!! Apa ana KG kanggo GP-25 ?? wassat
      2. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 12 Mei 2019 12:16
        +1
        Kutipan saka: ssergey1978
        Lan kabeh jinis wong jenggot tresna marang prostate.

        Prostat minangka kelenjar lanang. Kanthi penyakit dheweke, urination biasane angel lan masalah muncul ing hubungan karo wanita. "Wong berjenggot" mesthi ora seneng karo masalah iki.
  13. ngempet
    ngempet 11 Mei 2019 19:21
    +6
    Carane akeh nembak saka RPG-7V, uga, Aku tau felt recoil, kanggo 23 taun layanan! Suwene amatir bakal ngomong babagan senjata????? Yevgeny Kamenetsky, ibumu! Ing endi lan kapan sampeyan ndeleng utawa ngrasakake mundur saka senjata reaktif dinamo !!!???
    1. Maz
      Maz 11 Mei 2019 19:31
      +3
      Setuju satus persen. Aneh yen organisasi sing dihormati kaya TASS nggunakake pendapat "ahli" kasebut. Lan "Military Review" nyithak omong kosong iki tanpa mriksa konten kasebut. Pitakonan muncul, apa sing nyiapake bahan kasebut dadi tentara? Lan apa dheweke ngerti sisih endi laras AKM? Endi contone? Apa Oleg Chuvakin ora sengaja nyunting iki? Yen ya, banjur jelas kenapa omong kosong lan ahli
    2. DYADYASTAS
      DYADYASTAS 11 Mei 2019 19:46
      +3
      Iki ora ana ing kita, nanging bakal ana bali saka Amrikosov, ujare ahli !!
    3. roket757
      roket757 11 Mei 2019 20:31
      +2
      Quote: Pupus
      Carane akeh nembak saka RPG-7V, uga, Aku tau felt recoil, kanggo 23 taun layanan! Suwene amatir bakal ngomong babagan senjata????? Yevgeny Kamenetsky, ibumu! Ing endi lan kapan sampeyan ndeleng utawa ngrasakake mundur saka senjata reaktif dinamo !!!???

      Siji-sijine sing bisa kedadeyan yaiku penerbangan "ora dijadwal" saka pipa shaitan yen granat kasebut macet ing tong minyak! Nanging isih kudu ditindakake!
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 12 Mei 2019 12:20
        +1
        Kutipan saka roket757
        Siji-sijine sing bisa kedadeyan yaiku penerbangan "ora dijadwal" saka pipa shaitan yen granat kasebut macet ing tong minyak! Nanging isih kudu ditindakake!

        Ora mung siji. Aku ndeleng video babagan carane siji barmaley, sawise dijupuk saka RPG-7, ambruk dadi loro halves - sisih ndhuwur awak ing siji arah, ing ngisor ing liyane.
        1. roket757
          roket757 12 Mei 2019 12:55
          0
          Quote: Kapten Pushkin
          Kutipan saka roket757
          Siji-sijine sing bisa kedadeyan yaiku penerbangan "ora dijadwal" saka pipa shaitan yen granat kasebut macet ing tong minyak! Nanging isih kudu ditindakake!

          Ora mung siji. Aku ndeleng video babagan carane siji barmaley, sawise dijupuk saka RPG-7, ambruk dadi loro halves - sisih ndhuwur awak ing siji arah, ing ngisor ing liyane.

          Granat sing njeblug dhewe? A rarity, nanging aku krungu bab iki ...... mengko padha nerangake yen granat "bosok", wektu tundha!
          Kene kuping katindhes, alis, aku kudu ndeleng.
  14. Antares
    Antares 11 Mei 2019 19:51
    +3
    Sementara, kantor berita TASS nerbitake pendapat saka sumber sing ora dijenengi ing kompleks industri militer Rusia. Ing kono, pakar kasebut nyatakake skeptisisme babagan kemungkinan senjata "kanggo mesthekake karakteristik sing diumumake kanthi lengkap"

    TASS, mesthi, ora ngurmati reputasi ... sanajan reputasi kasebut ana ing USSR ... nanging saiki ora dihargai.
    sumber sing ora dijenengi ngomong babagan kaya ngono, sing nggegirisi kanggo kabeh kompleks industri militer Federasi Rusia ...
    umume, "ahli" wis nyuda tingkat TASS minangka sumber warta.
    Sanajan tren kasebut jelas. Ing warta apa wae babagan senjata lan Ukraina, jam kasebut dikuwatake dening "ahli" sing yakin manawa kabeh iku omong kosong, dipotong, sembrono lan liya-liyane.
  15. gla172
    gla172 11 Mei 2019 19:54
    +9
    ......... karo leladen nanging kaya mangkene ...... .... Babagan bedhil Mosin (panguwasa telu).
    M16 - Wedge nalika reged.
    AK47 - Dianggo nalika reged.
    Tiga-panguasa - Ora resik wiwit diterbitake kanggo pasukan ing taun 1891.

    M16 - Atusan bagean obah sing dicekel bebarengan dening puluhan bolt lan sekrup.
    AK47 - Saperangan rolas bagean obah sing dicekel bebarengan dening sawetara rivets lan lapisan ala saka welder Rusia mabuk.
    Tiga-panguasa - telung bagean obah, loro ngawut-awut.


    M16 - Sampeyan luwih seneng mati tinimbang ngrusak bedhil larang ing gegeran.
    AK47 - Senapan mesin sampeyan bisa perang kanthi apik ing pertempuran tangan-tangan-tangan.
    Telung baris - Senapan sampeyan minangka tumbak sing apik kanthi kemampuan kanggo njupuk.

    M16 - Yen pin tembak rusak, sampeyan ngirim bedhil bali menyang pabrik ing garansi.
    AK47 - Yen striker rusak, sampeyan tuku anyar.
    Tiga-panguasa - Yen striker break, sampeyan corak iku saperangan dadi luwih menyang bolt.

    M16 - Luwih angel digawe tinimbang akeh pesawat.
    AK47 - Digunakake negara sing ora duwe dhuwit kanggo pesawat.
    Tiga-panguasa - Pesawat ditembak mudhun saka iku.

    M16 - Bokong nyawiji ing ngisor kaca pembesar.
    AK47 - Ing kaca pembesar, sampeyan bisa ndeleng lendhut Vietnam isih bisa digunakake tinimbang pelumasan.
    Tiga-panguasa - Ing kaca pembesar sampeyan bisa ndeleng GETIH direndhem ing wit.

    Minuman favorit pemilik:
    M16 - Cognac.
    AK47 - Vodka.
    Tiga-panguasa - Cairan rem dibuang liwat batang beku.

    M16 - Nggawe bolongan cilik, kabeh rapi, sesuai karo Konvensi Jenewa.
    AK47 - Nggawe bolongan gedhe, kadhangkala nyuwek awak, ora tundhuk karo Konvensi Jenewa.
    Tiga-panguasa - Salah sawijining alasan kanggo nggawe Konvensi Jenewa.

    M16 - Apik banget kanggo njupuk rodents cilik.
    AK47 - Apik banget kanggo nembak mungsuh revolusi.
    Tiga-panguasa - Sampurna moto kendaraan entheng.

    M16 - Sawise ing kali, mandheg kerja.
    AK47 - Sawise ing kali, isih shoots.
    Tiga-panguasa - Sawise ing kali, biasane digunakake minangka dayung.

    M16 - Senjata kanggo pertahanan.
    AK47 - Senjata nyerang.
    Tiga-panguasa - Senjata Kamenangan!

    M16 - Peluncur granat abot, nanging bisa nyelehake granat liwat jendhela 200 meter.
    AK47 - Yen ana, granat saka peluncur granat bisa dibuwang metu saka jendhela nganggo tangan sampeyan.
    Tiga-panguasa - A granat liwat jendhela? Hit liwat tembok, kartrid pierces meh meter saka bata.

    M16 - Sampeyan bisa nyelehake silencer, kartrid cilik ora menehi swara akeh.
    AK47 - Ing asas, sampeyan bisa sijine silencer a, nanging luwih apik kanggo mung pin mungsuh menyang lemah karo geni terus.
    Tiga-panguasa - Apa kanggo silencer, nalika sawise dijupuk pisanan kabeh dadi budheg tho?
    1. Diane
      Diane 11 Mei 2019 20:16
      -1
      Miturut cara - ing 2014 kita dijaluk duwe "telung panguwasa" saka gudang lan dikirim menyang pasukan. Saiki ing pasangan penembak jitu siji (senior) bersenjata karo mod bedhil sniper. 1891/30, lan liyane - SVDshkoy. Ternyata luwih apik tinimbang pasangan karo SVD.
      1. ssergey1978
        ssergey1978 11 Mei 2019 20:31
        0
        Sapa sing duwe?
        1. Diane
          Diane 11 Mei 2019 20:46
          -2
          Angkatan Bersenjata Ukraina.
      2. gla172
        gla172 11 Mei 2019 20:53
        +1
        ... ing tembaga padha wungu ... "nglereni" saka 16 taun .... rifling - becik ......
  16. Spiykov Javelin Tovich
    Spiykov Javelin Tovich 11 Mei 2019 19:57
    0
    Aku nyekel peluncur granat ing tanganku ing pameran, luwih entheng tinimbang asline
    1. Monar
      Monar 11 Mei 2019 20:17
      0
      Amarga apa?
      1. Spiykov Javelin Tovich
        Spiykov Javelin Tovich 11 Mei 2019 21:21
        0
        amarga bahan anyar, mbokmenawa, nanging asli luwih dipercaya ing mratelakake panemume
  17. Chepa
    Chepa 11 Mei 2019 20:09
    +1
    Aku sing palsu iki bakal dikirim menyang neraka karo rolas Svidomo
  18. Diane
    Diane 11 Mei 2019 20:10
    -3
    Komentar dening "perwakilan kompleks industri militer Rusia" - kita nganti lampu bohlam 15 watt.
    Apa tenan kekacoan - kok RPG iki menyang NG MVD, "nglayani nomer" ing mburi ngarep, lan ora SV (utawa DShV utawa MTR) ?? sad .
    1. Lara Croft
      Lara Croft 11 Mei 2019 22:24
      0
      Quote: Diana
      Apa tenan kekacoan - kok RPG iki menyang NG MVD, "nglayani nomer" ing mburi ngarep, lan ora SV (utawa DShV utawa MTR) ??

      Ing PChV VV Kamentrian Dalam Negeri Federasi Rusia, dheweke uga luwih apik ..., kaya nalika Perang Dunia II (utamane ing periode wiwitan), pasukan NKVD ...
      Kayane ana sawetara tradisi ...
      1. Diane
        Diane 11 Mei 2019 22:30
        0
        Kita ora dadi pocapan. Contone, Pengawal Nasional nampa tank "miturut prinsip residual."
        1. Lara Croft
          Lara Croft 11 Mei 2019 22:31
          -1
          Quote: Diana
          Kita ora dadi pocapan. Tangki contone Pengawal Nasional ditampa "kanthi prinsip residual".

          Ing, ing siji wektu, nalika perlu meksa Pasukan Internal saka Kementerian Dalam Negeri Federasi Rusia lan batalyon tank duwe artileri dhewe ....
          1. Diane
            Diane 11 Mei 2019 22:37
            0
            Inggih - ing VV / NG Kamentrian Dalam Negeri Ukraina tansah ana artileri dhewe. Nanging tank muncul mung ing mangsa panas 2014.
            1. Lara Croft
              Lara Croft 11 Mei 2019 22:47
              -1
              Quote: Diana
              tank muncul mung musim panas 2014.

              ATO diwiwiti ing April, rencana ATO dikembangake luwih awal, lan tank muncul (mbokmenawa T-62 tanpa DZ) mung ing musim panas, dheweke mikir suwe ...
              VV/NG MIA saka Ukraina
              banjur ing pungkasan padha mbokmenawa isih ora ngerti apa apa karo wong-wong mau, sanajan sampeyan bisa maneh ngombe bahan bakar lan lubricants ing wong lan amunisi ....
              1. Diane
                Diane 11 Mei 2019 23:04
                0
                Rencana ATO digawe improvisasi nalika lelungan.
                Tanks NG - T-64B1M karo DZ "Kontak".
                1. Lara Croft
                  Lara Croft 11 Mei 2019 23:12
                  -1
                  Quote: Diana
                  Rencana ATO digawe improvisasi nalika lelungan.

                  Kamentrian Pertahanan lan Pasukan Khusus Angkatan Bersenjata Ukraina bola-bali lelungan menyang Crimea, sanajan sadurunge pungkasan acara ing Maidan ... saka Maidan .... thanks kanggo Federasi Rusia, wilayah mangsa ATO rada suda ....
                  Tank NG - T-64B1M s ДЗ "Kontak"

                  Bejo....
                  1. Diane
                    Diane 11 Mei 2019 23:24
                    -2
                    Ing Crimea - ya. Malah NGSH-GK pungkasan kaping VFYa diangkat dadi komandan Angkatan Laut. Nanging babagan South-East, persiapan kasebut (lan umume) ora ditindakake nganti Maret, amarga. Dipercaya manawa dheweke "100% kanggo Presiden" (tumindak ing wektu iku - yaiku VFYA)
                    1. Lara Croft
                      Lara Croft 11 Mei 2019 23:27
                      0
                      Quote: Diana
                      Nanging babagan South-East, persiapan kasebut (lan umume) ora ditindakake nganti Maret, amarga. Dipercaya manawa dheweke "100% kanggo Presiden" (tumindak ing wektu iku - yaiku VFYA)

                      Apa sampeyan ngomong babagan? Persiapan kanggo ATO bisa ditindakake sanajan ing VFYa (ing mburine), sajrone Maidan, mungsuh lan kanca senior saka CIA sing lungguh ing gedung SBU ...
                      1. Diane
                        Diane 11 Mei 2019 23:38
                        -2
                        "Kanca-kanca senior CIA lungguh ing gedung SBU" minangka mitos.
                        Lan ancang-ancang kanggo apa sing banjur diarani ATO pancen ditindakake sajrone Euromaidan - mung ora "konco mburi", nanging kanthi kawruh lan arah VFYa. Sing wedi kelangan kontrol liwat Crimea (kanthi "squeezing" sakteruse saka Federasi Rusia) ing acara saka kompromi karo "pasukan Maidan." Mulane, "operasi kanggo mulihake tatanan lan stabilitas konstitusional" disiapake ing Crimea. Nanging nyatane kudu ditindakake ing wilayah sing beda.
                      2. Lara Croft
                        Lara Croft 12 Mei 2019 00:02
                        0
                        Quote: Diana
                        "Kanca-kanca senior CIA lungguh ing gedung SBU" minangka mitos.

                        Aja ngomong "dongeng Bazhov" ...
                        Euromaidan pancen ditindakake - mung ora "konco mburi", nanging kanthi kawruh lan arah VFYA. Kang wedi ilang kontrol liwat Crimea (karo sakteruse "squeezing metu" saka RF kang) ing acara saka kompromi karo "pasukan Maidan".

                        Ora lucu dhewe? VFY ora peduli karo Ukraina, utawa luwih integritase, dheweke bodho "sawed" dhuwit karo "Donetsk", aku luwih setuju yen Federasi Rusia nggunakake VFY "ing peteng", nanging sadurunge menehi pesenan. kanggo ngrancang ATO, dheweke ora bakal wani .. ..
                        Tugase dadi Lukashenka-2, kanggo nyusoni EU / AS lan Federasi Rusia ....
                        Lan yen ora ana ancaman larangan ing basa Rusia lan kekuwatan Bendera, Crimea bakal diwatesi kanggo otonomi, sing dadi bagean saka SSR Ukrainia ....
                        Mulane, "operasi kanggo mulihake tatanan lan stabilitas konstitusional" disiapake ing Crimea. Nanging nyatane kudu ditindakake ing wilayah sing beda.

                        Aku setuju. Apa aku nulis ing ndhuwur ...
                        ESA nawakake VF 60 milyar dolar minangka non-entri menyang CU lan penandatanganan Perjanjian Asosiasi ....
                        Federasi Rusia nawakake tahap pertama, nalika Maidan wis diwiwiti, 15 milyar lan pesenan saka Kementerian Pertahanan RF kanggo perusahaan kompleks industri militer Ukraina ....
                        Azarov langsung ngomong babagan anggaran keluwihan Ukraina lan nambah belanja ing "program sosial" ....
                        Apa sing ditindakake Ukraina ing pungkasan:
                        - pasar tertutup Federasi Rusia (lan nyatane kabeh CIS) kanggo Ukraina;
                        - sanksi saka Federasi Rusia;
                        - ancaman mundhut transit gas (ora ana transit lenga kanggo dangu);
                        - Mudhunake standar urip warga Ukraina;
                        - likuidasi akeh cabang industri lan de-industrialisasi Ukraina;
                        - tiba ing nilai mata uang nasional;
                        - nambah utang menyang IMF kanthi syarat sing abot;
                        - Gagal nampa pitulungan finansial sing dibutuhake saka EU, sing dijanjekake dening WF pungkasan;
                        - mundhut wilayah (kalebu pelabuhan lan 1/3 perusahaan kompleks industri militer), lsp.
                      3. Diane
                        Diane 12 Mei 2019 00:29
                        -1
                        Aja ngomong "dongeng Bazhov" ...

                        Iki: https://www.youtube.com/watch?v=SbO3qj4EGQ0 - uga "dongeng - kekasih Bazhov" ??
                        Ora lucu dhewe? VFY ora peduli karo Ukraina, utawa luwih integritase, dheweke bodho "sawed" dhuwit karo "Donetsk", aku luwih setuju yen Federasi Rusia nggunakake VFY "ing peteng", nanging sadurunge menehi pesenan. kanggo ngrancang ATO, dheweke ora bakal wani .. ..

                        Bedane yaiku sampeyan nggawe "kesimpulan logis", lan aku ngerti kahanan kasebut saka teks dokumen resmi ing wektu kasebut. Lan kanthi cara - Crimea minangka papan sing dipotong adonan sing apik banget. Dadi luwih saka cukup kanggo ilang VFYa lan rombongane.
                        Apa sing ditindakake Ukraina ing pungkasan:
                        - mundhut wilayah (kalebu pelabuhan lan 1/3 perusahaan kompleks industri militer), lsp.

                        Nyatane, kita wis ilang udakara 1/10 perusahaan industri pertahanan, lan malah - meh eksklusif saka sekunder.
                      4. Komentar wis dibusak.
                      5. Diane
                        Diane 12 Mei 2019 00:57
                        0
                        Apa sing ditindakake Ukraina ing pungkasan:
                        - ancaman mundhut transit gas (ora ana transit lenga kanggo dangu);

                        Inggih, lan "cherry in the cake": wingi "Ukrtransnafta" ngumumake resumption saka transit lenga Rusia kanggo negara EU. ya
              2. Kapten Pushkin
                Kapten Pushkin 12 Mei 2019 12:29
                0
                Kutipan: Lara Croft
                Lara Croft Wingi, 22:47 anyar

                -1
                Quote: Diana
                tank muncul mung ing mangsa panas 2014.

                ATO diwiwiti ing April, rencana ATO dikembangake luwih awal, lan tank muncul (mbokmenawa T-62 tanpa DZ) mung ing musim panas, dheweke mikir suwe ...

                Ora ana T-62 ing Ukraina ing 2014. Ing kana, peralatan tetep saka Distrik Militer Kyiv, Kelompok Pasukan Kidul lan Kelompok Pasukan Tengah. Sing paling modern sing ana ing USSR ing taun 1991 lan ing jumlah sing ora bisa dibayangake.
                1. Diane
                  Diane 12 Mei 2019 16:50
                  0
                  Liyane saka Carpathian lan Odessa IN. Lan saka pasukan pesisir Armada Segara Ireng.
                  Ora kabeh padha "paling modern" - ana malah sawetara atus T-55s. Nanging kita pancene ora duwe T-62 ing 2014
  19. Monar
    Monar 11 Mei 2019 20:16
    0
    Nerangake apa sing ana ing iki, nyatane, tabung peluncuran, dadi rumit sing Ukraina dhewe ora bisa nggawe? Teknologi ing pungkasan 60s.
    1. Diane
      Diane 11 Mei 2019 20:49
      0
      Dadi RPG dhewe dadi menyang mbukak kanggo nembak lan pesawat saka pandelengan karo gunung. Kita ora butuh peluncur granat murni.
  20. E2--E4
    E2--E4 11 Mei 2019 20:41
    +1
    Sawise kasunyatan sing ngarsane bisa thwarted dening RECOIL KUAT, Aku ora maca luwih. Miturut cara, peluncur granat RPG 7 duwe peck maju sing sithik, iki kanggo TEORI
  21. awg75
    awg75 11 Mei 2019 20:42
    0
    Sayange, produk iki prasaja banget lan ditliti kanthi teliti nganti suwe, saengga ora bisa disalin. sayangé.
    1. roket757
      roket757 11 Mei 2019 20:59
      0
      Getun, amarga murah lan efektif
  22. detractor lawas
    detractor lawas 11 Mei 2019 20:54
    +2
    Ana akeh kontrovèrsi babagan lack of bali. Dadi. Ana bali kuat. Luwih tepate, iku bakal sawise penembake kantun. Ruang lingkup bakal gampang tiba
  23. KelWin
    KelWin 11 Mei 2019 22:13
    +1
    Recoil ing pinggiran reaktif? Oalah..
  24. Peter Ivanov
    Peter Ivanov 11 Mei 2019 22:57
    +1
    Miturut persiapan pejuang ing foto pisanan, bakal ana masalah karo kuping, lan dheweke bisa nyuwek sirahe!
  25. Peter Ivanov
    Peter Ivanov 11 Mei 2019 23:00
    0
    Iki salinan sing ora dilisensi dudu Rusia, nanging peluncur granat SOVIET RPG-7V.
  26. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 12 Mei 2019 00:33
    0
    Mdaaaa...! Saka kuwi "ahli" hotsa! 1. Apa jenis recoil iki sing bisa "break pandeleng"? belay 2. Apa "nyegah" rel Picatinny?; 3. Carane bakal sumber "nyuda amarga wesi cahya" yen titanium alloy digunakake? 4. Apa proses teknologi ora diamati ing produksi? Apa produksi RPG bisa sebanding karo produksi Iskander? ......
  27. IV762
    IV762 12 Mei 2019 02:12
    -2
    Kesan pisanan saka artikel kasebut (mesthi, lan mung amarga masalah pribadi, kompleks anak lan kecanduan "liberal" ... wassat ) iku ana wong, ora sengaja, isih bisa modernisasi, nanging "kita" padha gelo - amarga "ora padha", lan tenan "vlom" ...
    aku ngaku... nangis
    Lha piye.? Dhewe, ide mabuk RPG-7 kanggo jarak sing dawa pancen ala.?.
    Sistem penampakan kanthi rangefinder lan komputer balistik kanggo nyepetake kabeh perkara kasebut ..... aran
    1. tukang selancar angin
      tukang selancar angin 12 Mei 2019 10:48
      0
      Sistem Sighting karo rangefinders lan komputer balistik kanggo nyepetake kabeh limo iku ..... aran

      RPG-7 dudu senjata balistik.
      1. IV762
        IV762 12 Mei 2019 13:38
        0
        Kutipan saka windsurfer
        RPG-7 dudu senjata balistik.

        Nanging piranti kasebut diarani ...
        1. tukang selancar angin
          tukang selancar angin 15 Mei 2019 12:35
          -1
          Kutipan: Iv762
          Kutipan saka windsurfer
          RPG-7 dudu senjata balistik.

          Nanging piranti kasebut diarani ...

          Iki minangka tandha manawa komputer balistik sampeyan butuh RPG-7 kaya T-shirt, aku bakal nerangake utamane kanggo para amatir.
          1. IV762
            IV762 15 Mei 2019 13:54
            0
            Kayane dheweke pengin dhuwit saka sampeyan ... wassat
            Tenang wae.
            Miturut cara, Fukushima uga dibangun dening profesional aran .
            PS

            https://topwar.ru/112246-belorusy-sdelali-rpg-7-vysokotochnym-oruzhiem.html
            "Fitur utama Ovod-R yaiku pandeleng PD-7, dilengkapi laser rangefinder, komputer balistik, uga suhu, tekanan atmosfer lan sensor angin."
            Teh tukang bedil Belarus bakal luwih pinter tinimbang sampeyan ....
  28. halo
    halo 12 Mei 2019 06:32
    0
    Aku mung duwe siji pangarep-arep kanggo starley - nembak kucing lan asu sing keblasuk (sayange asu, nanging) aja nembak dhewe, prajurit sing cerah.
  29. Cimpak
    Cimpak 12 Mei 2019 07:34
    0
    Napa peluncur granat mbutuhake sumber daya luwih saka 1000 tembakan?
  30. vitalij boniwur
    vitalij boniwur 12 Mei 2019 08:07
    0
    Kenalake sanksi kanggo nyegah pembajakan!
  31. Jahat 55
    Jahat 55 12 Mei 2019 09:13
    0
    Sawetara jinis fantasi saka RPG-7 ing 2000 meter ... Aku saya tuwa, sampeyan ndeleng, ana wong sing kuwat "didorong menyang kuping" supaya bisa percaya ing dongeng kasebut .. Lan uga apik tenan: " fastening sawijining bisa ambruk mati dening recoil kuat, "ujare sumber TASS .. pitakonan langsung muncul, ngendi ora mundur kuat teka saka ing senjata RPG karo free outflow gas saka tong minyak, kang bisa disrupting ngarsane . .))) Sumber TASS jelas uga "kejut", kaya prajurit Ukrainia ..
  32. tukang selancar angin
    tukang selancar angin 12 Mei 2019 10:45
    0
    Pemandangan kanggo peluncur granat kudu ngliwati tes sing kompleks. Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.

    Hmm. Ketoke sumber iki wis sethitik idea bab RPG-7 lan bab "recoil" nalika murub saka iku, iku sacoro prakteke ora ana, sapa sing duwe paling soko apa karo tentara ngerti iki.
  33. kutuz
    kutuz 12 Mei 2019 11:41
    -1
    "PSRL-1 minangka salinan tanpa lisensi saka peluncur granat RPG-7 Rusia lan diprodhuksi tanpa tundhuk karo proses teknologi." - iku kabeh logis. Yen "ahli" nyatakake pendapat sing ngelawan, yaiku. ing sih saka PSRL-1 bakal wis nganggur.
    Nyatane, iki ora mung salinan, nanging modernisasi jero saka RPG-7, nggunakake bahan anyar ing desain Ngartekno suda bobot bedhil lan tambah linuwih, uga ease saka nggunakake relatif kanggo asli. model.
    PSRL-1 nampa tampilan anyar kanthi sisipan sing padhang, sing luwih gampang nggunakake piranti ing wayah wengi. Kanggo ease saka nggunakake peluncur granat ditambahake genggeman pistol lan Simpenan, uga ngarsane Eotech, nanging piranti optik karo MIL-STD-1913 (Picatinny) gunung magnification luwih kanggo njupuk long-range diijini.
    AirTronics luwih maju lan ngembangake pandelengan dhewe, sing ngidini penembake bisa nggayuh target ing jarak nganti 800 meter kanthi akurasi 90% kanggo babak pisanan.
    Perusahaan kasebut ngrancang ngembangake misil sing dipandu lan nggawa jarak tembak nganti 2000 meter. Kajaba iku, kabeh baris amunisi kanggo peluncur granat disiapake, kalebu kumulatif lan thermobaric.
  34. Brigadir
    Brigadir 12 Mei 2019 13:24
    +1
    "Pengawal Nasional tuku kumpulan PSRL-1, yaiku salinan tanpa lisensi saka salah sawijining peluncur granat paling populer ing donya, Soviet RPG-7.... "

    Lan kita, kaya sadurunge, kanthi wangkal wong bodho klinis, terus tundhuk karo "hukum internasional" babagan paten lan panemuan ... Kita terus mbayar dhuwit gedhe kanggo nggunakake panemuan Barat lan paten, sanajan Kulon lan AS awake dhewe ora perduli iki ... Tuladha ing ngarepe mripat ...

    Ya, sejarah ora mulang apa-apa babagan GDP utawa "wong sing cedhak karo kaisar" ...
    Dheweke isih, saka pakulinan bawaan, katon maneh ing Kulon, ora ngerti yen ora ana aturan maneh. ora ana. Lan apa sing kudu ditindakake Rusia saiki? tumindak apa wae kanggo nylametake negara!
    Kulon lan Amerika Serikat bener-bener ngumumake marang kita, sanajan ora resmi, perang !!!

    Utawa mungkin PDB mikir yen ana ... banjur kabeh negara ... minangka wong siji ...
    Dheweke pancen mikir ...
    Secara pribadi, aku lan kanca-kanca akeh ora bakal mati kanggo dheweke lan rombongane, supaya bisa menehi kesempatan kanggo urip ing dina liyane - liyane kanthi biaya, amarga kita ngerti yen kita Saka dheweke ora ana sing dikarepake kajaba hukum, kayata ngunggahake umur pensiun.
    Aku mikir yen mayoritas wong sing ditambahake taun pensiun lan bakal mlarat utawa keluwen uga percaya ...
    Banjur perang kanggo dheweke? Ora, ngapunten... Wong bodho NO !!!

    Kanggo Stalin dheweke bakal pindhah menyang embrasures, kanggo Putin - NATE !!!

  35. Grigory_45
    Grigory_45 12 Mei 2019 15:05
    +1
    o)))) Artikel sing apik banget)))
    Ing kono, pakar kasebut nyatakake skeptisisme babagan kemungkinan senjata "kanggo mesthekake karakteristik sing diumumake kanthi lengkap."

    Peluncur granat PSRL-1 sing diuji Ukraina minangka salinan peluncur granat RPG-7 Rusia sing ora dilisensi lan diprodhuksi tanpa tundhuk karo proses teknologi.

    yaiku, "ahli" mangu-mangu kemampuan US kanggo nggawe tabung peluncuran?)) Oh ya, nggawe operator pesawat lan pesawat saka generasi 5 ora ing kabeh bab padha tabung !!!

    Peluncur PSRL-1, sing, ora kaya peluncur RPG-7, dirancang kanggo luwih saka 1000 babak, digawe saka bahan sing luwih entheng, bisa uga duwe masalah kekuatan.
    - ora ana apa-apa, yen bahan modern luwih kuwat lan luwih entheng tinimbang luwih saka setengah abad kepungkur?

    Pemandangan kanggo peluncur granat kudu ngliwati tes sing kompleks. Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.
    - wow, recoil paling kuat sing ngilangi pemandangan))) Apa peluncur granat tetep urip sawise ditembak?
    1. SASHA LAWAS
      SASHA LAWAS 13 Mei 2019 02:10
      +1
      Kutipan: Gregory_45
      - wow, recoil paling kuat sing ngilangi pemandangan))) Apa peluncur granat tetep urip sawise ditembak?

      jarene mung wong demobilisasi sing bisa urip)) hi
  36. SASHA LAWAS
    SASHA LAWAS 13 Mei 2019 02:10
    +1
    Aku ngerti nanging ...
    Pemandangan kanggo peluncur granat kudu ngliwati tes sing kompleks. Sampeyan ora bisa ndeleng apa wae, gunung kasebut bisa dicopot kanthi mundur sing kuat.

    hmm, mundur?
  37. Roman Bordin
    Roman Bordin 13 Mei 2019 04:23
    +3
    "pengikat kasebut bisa diganggu kanthi mundur sing kuat")))))))))) Spesialis apa sing nulis iki?
    RPG-7 ora duwe recoil, lan yen salinan sing ora duwe lisensi, mula papan kanggo sampah kasebut ana ing tong sampah.
    1. Romanenko
      Romanenko 13 Mei 2019 08:31
      +2
      Inggih, perlu kanggo nulis soko, supaya padha mutusaké, amarga "peluru" gedhe, banjur bali uga.
      Aja nganggep serius.
      Kita duwe cukup ahli ngguyu
  38. Romanenko
    Romanenko 13 Mei 2019 08:29
    +1
    Inggih, oke, padha digawe RPG-7, padha print AK tanpa lisensi lan mbokmenawa ora ing mundhut gedhe kanggo awake dhewe.
    Nanging kenapa Federasi Rusia kudu tundhuk karo hukum lisensi AS babagan produk video, piranti lunak, lan liya-liyane ???
    Apa kita sing bener?
    Utawa ssykot wong ilang income?
  39. radiootdel4
    radiootdel4 13 Mei 2019 14:13
    +2
    Prodigy iki ora cocog karo standar NATO - murah banget.
    1. Marat79
      Marat79 14 Mei 2019 00:20
      0
      RPG-7 iki mirah, lan yen sampeyan nelpon PZDL-1, iku cukup larang
  40. Marat79
    Marat79 14 Mei 2019 00:20
    0
    awon degenerate ...