Review militèr

Divisi udara campuran anyar dibentuk ing wilayah Kaliningrad

12
Ing wilayah Kaliningrad, divisi udara campuran kaping 132 bakal dibentuk, ing saliyane resimen laut. penerbangan resimen penerbangan tentara uga bakal mlebu. Divisi udara anyar bakal dibentuk adhedhasar pangkalan udara 72nd saka penerbangan angkatan laut Baltik. armada. Dilaporake dening TASS kanthi referensi menyang sumber informasi.


Divisi udara campuran anyar dibentuk ing wilayah Kaliningrad


Miturut interlocutor agensi kasebut, direktorat divisi kasebut wis dibentuk lan proses mbentuk unit penerbangan dhewe, sing wis kalebu resimen udara jet tempur kaping 689 lan resimen udara serangan angkatan laut kaping 4. Miturut asumsi, resimen liyane sing kalebu ing komposisi bakal dadi resimen penerbangan tentara, nalika ora ditemtokake sing endi.

Informasi iki dikonfirmasi dening data blog bmpd, sing nglaporake manawa pambentukan divisi udara campuran kaping 132 sing anyar ditindakake kanthi nggabungake rong resimen penerbangan tempur - 689th Guards Fighter Sandomierz Order of Alexander Nevsky Aviation Regiment sing dijenengi sawise Air Marshal A.I. Pokryshkin lan 4th Separate Guards Naval Assault Novgorod-Klaipeda Red Banner Aviation Regiment dijenengi sawise Air Marshal I.I. Borzov.

Resimen katelu ing formasi anyar, maneh kanthi asumsi, yaiku resimen penerbangan campuran sing dibentuk (ketoke, nggabungake komponen transportasi lan penerbangan saka bekas pangkalan udara 72nd). Kajaba iku, miturut informasi ora resmi, bisa mbentuk resimen helikopter penerbangan tentara minangka bagéan saka divisi udara.
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Canecat
    Canecat 13 Mei 2019 14:25
    +3
    Kanggo misahake lan nguatake, sampeyan kudu nyawiji dhisik ... lan ngerti yen sampeyan nindakake salah. Kene mung pangerten iku fraught biasane mengkono.
    1. Peter Ivanov
      Peter Ivanov 13 Mei 2019 18:50
      0
      w, iki! Panganan seger, nanging angel nesu ... ora kurang saka jam!
  2. dermaga garing
    dermaga garing 13 Mei 2019 14:44
    +1
    Lan sapa sing bakal tanggung jawab? Armada utawa VKS? Aku ora ngerti apa-apa.
    1. kit88
      kit88 13 Mei 2019 15:51
      +6
      Lan apa sing ora jelas ing kene. Padha naval, naval lan tetep.
      Kaping 689 kurang saka skuadron menyang resimen karo para veteran Su-27P, ujare saka Khotilovo. Lan Khotilovo lagi dilengkapi karo Su-35S.
  3. evgen1221
    evgen1221 13 Mei 2019 15:21
    +2
    Muga-muga para ahli strategi saiki ora nggawe kesalahan 41g kanthi nyopir dofig pasukan Kaliningrad menyang pinggiran Bialystok.
    1. lengen
      lengen 13 Mei 2019 17:36
      +2
      Enclave Kaliningrad minangka tongkat serangan pisanan .. Temenan, ana prasyarat kanggo nganggep yen watesan "ketenangan" isih dituduhake ing babagan jumlah pasukan ing teater operasi cedhak wates. Dadi, kanthi pangembangan acara apa wae, ana kekuwatan sing cukup kanggo "penenangan" ... miturut petungan. Tambah minangka reaksi saka tumindak "mitra".Cekakipun, ing skenario apa wae, pukulan kudu dadi sing pertama. Yen ora, sing bener yaiku Bialystok ...
      1. Peter Ivanov
        Peter Ivanov 13 Mei 2019 19:04
        +3
        Ing pengalamanku, ana kapercayan yen cara ngrusak lan / utawa nyirnakake mungsuh minangka quintessence saka KEMENANGAN ing konflik militer utawa perang. Ora nggumunake Supreme I.V. Stalin nolak usulan-usulan kanggo "ngrusak" Wehrmacht saka loteng Oryol-Kursk, lan ngalahake senjata serangan lan l / s Nazi sabisa-bisa lan banjur ing pundhak kanggo nemtokke karsane dhewe lan ora nampa saka iku nganti. KEMENANGAN! Ketoke Panglima Tertinggi ngelingi pelajaran pribadi musim semi 1942 cedhak Kharkov!
  4. Peter Ivanov
    Peter Ivanov 13 Mei 2019 18:45
    +3
    Aku elinga wiwitan Perang Patriotik Agung karo resimen udara Campuran lan divisi udara Tentara Merah / RKVVS. Lan apa sing nyebabake kekacauan iki ...
    "ELING WAR!" - pelukis perang V.V. Vereshchagin
    Memori langgeng kanggo kabeh wong sing menehi urip kanggo Motherland kita - USSR!
  5. Lara Croft
    Lara Croft 13 Mei 2019 20:06
    +1
    Divisi penerbangan campuran kaping 132 bakal dibentuk ing wilayah Kaliningrad, sing, saliyane resimen penerbangan angkatan laut, uga bakal kalebu resimen penerbangan tentara.

    Kabeh unit lemah sing ana ing distrik pertahanan Kaliningrad digabung dadi siji AK (11), logis yen kabeh penerbangan digabung dadi siji AD ....
  6. Diane
    Diane 13 Mei 2019 21:14
    -3
    taman saka kontingen Angkatan Udara VKS lan MA Angkatan Laut ?? belay Enchanting!! wong bodho
  7. Elena Filatova
    Elena Filatova 13 Mei 2019 21:33
    +1
    Apik banget, aku uga pengin nggawa "Daggers" ing kana
  8. Valery Valery
    Valery Valery 15 Mei 2019 09:21
    0
    Balung liyane ing tenggorokan NATO.