Review militèr

Benteng Er Rifaa

0
"Paling anyar" saka telung benteng Bahrain sing isih urip, Er Rifaa, dibangun antara taun 1812–1818. minangka papan panggonan dinasti Aal Khalifa sing ngatur nganti saiki kanthi dekrit Syekh Salman bin Ahmed (mrentah 1796-1825), mula beteng kasebut kadhangkala disebut sawise dheweke. Saiki - museum.


Benteng iki dilestarekake kanthi apik amarga perawatan saka panguwasa, kalebu kasunyatan sing ing taun 1848 Syekh Isa ben Ali (mrentah 1869-1932) lair ing kene, minangka tablet memorial ing basa Arab nyritakake. Syekh Isa bin Ali inggih punika simbah kakungipun ratu sapunika, Syekh Hamad bin Isa.

Ing rencana, bètèng iku persegi dowo karo dawa sisih 53 m lan 56 m, elongated saka sisih kidul-wétan ing sisih lor-kulon. Ketebalan tembok. 3 m Ana 4 menara ing pojok beteng: sisih lor lan kidul persegi dowo, sisih kulon lan wétan bunder.

Ketoke, ora ana parit pertahanan wiwit wiwitan. Bèntèng iki dumunung ing tengah pulo Bahrain, ing wilayah ara-ara samun. Ing pesisir paling cedhak (ing sisih wétan) - kira-kira. 6 km.

Pelataran njero, sing kira-kira. 2700 sq. m, padhet dibangun lan dibagi dadi telung bagean, saben duwe plataran dhewe.

Pengunjung duwe akses menyang tembok, menara lan umume kamar beteng.


tembok barat laut







Bapak penulis ing menara babak kulon





Omahe Syekh Isa bin Ali lair




Pengarang:
Add a comment
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.