Review militèr

Self-propelled gun saka manufaktur pesawat. Proyek ASU-57 OKB-115

47
Ing separo kapindho patang puluhan, pangembangan model anyar saka peralatan militèr sing dimaksudaké kanggo pasukan udhara diwiwiti. Antarane liyane, Angkatan Udhara mbutuhake bedhil self-propelled artileri udhara entheng. Ing wektu sing paling cendhak, sawetara kendaraan sing padha karo senjata sing beda-beda ditawakake. Salah sawijining conto sing paling menarik yaiku mesin ASU-57, sing dikembangake ing OKB-115.


Glider lan gun self-propelled


Ing nggawe kendaraan waja anyar kanggo Angkatan Udhara, peran utama diputer dening perusahaan sing wis pengalaman perlu ing wilayah iki. Nanging, ing taun 1948, OKB-115, dipimpin déning A.S., mutusaké kanggo nyoba tangan ing construction saka bedhil poto-propelled. Yakovlev. Ing wektu iku, biro ngembangaken Yak-14 landing glider, lan ing podo karo iki ngrancang kanggo nggawe bedhil poto-propelled cahya kompatibel karo. Model anyar iki disebut ASU-57 ( "Airborne self-propelled gun, 57 mm"), amarga kang bisa bingung karo pangembangan jeneng sing padha dening tanduran No. 40.


ASU-57 OKB-115 ing uji coba


Miturut sawetara sumber, proyek bedhil self-propelled ASU-57 ora digawe dening OKB-115, nanging pabrik perbaikan tank Kharkov No. Nanging, data sing ditemokake lan diterbitake ing taun-taun pungkasan mbantah versi iki. Model anyar teknologi tanah digawe kanthi tepat penerbangan OKB.

Senadyan lack of pengalaman, OKB-115 cepet ngrampungake karo tugas anyar. Assignment kanggo desain ACS muncul ing awal Februari 1948, lan ing pungkasan Februari pesawat saka gambar kanggo pindhah menyang produksi. Wiwitan tes pabrik dijadwalake ing akhir Maret. Sajrone pangembangan, perlu kanggo nyetel tampilan mesin sing disetujoni, nanging owah-owahan radikal kasebut ora dianggep.

Fitur desain


Proyèk ACS-57 kasedhiya kanggo pambangunan bedhil self-propelled ulat kanthi tata letak pemotongan kanthi kompartemen pertempuran sing sebagian mbukak. Ing ngarep awak diwenehi kursi persenjataan lan kru, lan ing mburi ana kompartemen mesin. Langkah-langkah ditindakake kanggo nyederhanakake operasi ing Angkatan Udara, utamane landing.

Senapan poto-propelled nampa hull gandheng karo waja dibedakake karo kekandelan saka 4 kanggo 12 mm. Proyeksi frontal ditutupi karo lembaran miring sing gedhe, sing diarani. lantern - tameng mlengkung karo piranti ndeleng. Kanggo suspensi ing sangisore glider kargo, lentera dilempitake kanthi mundur lan mudhun. Ing sheet ngarep ana ceruk kanggo gun gunung.


Tampilan sisih. Siluet ngisor sing katon


Ing buritan awak, ing sisih tengen dipasang mesin bensin GAZ-M-20 kanthi daya 50 hp. Transmisi kasebut kalebu gear utama bevel, kotak gear GAZ-AA papat-kacepetan, loro kopling sisih lan loro drive final siji-baris. Mesin lan transmisi dikontrol dening set tuas lan pedal tradisional. Sistem listrik mesin kasebut adhedhasar generator GBF-4105.

Undercarriage duwe papat roda dalan sing dilapisi karet kanthi suspensi bar torsi ing saben sisih. Roller padha tanpa bandage digunakake minangka wheel guide. Roda drive diselehake ing mburi. Uler kasebut dirakit saka trek sing dipinjam saka traktor T-20 Komsomolets.

A mesin kanggo soyo tambah persenjataan utama diselehake ing gandhewo saka lambung. ASU-57 nampa gun otomatis 113P karo kaliber 57 mm, Originally digawe kanggo pesawat tempur majeng. Gun iki dipasang karo shift bali, amarga mung bagean winates saka tong minyak karo brake muzzle protruded liwat embrasure. Laras kasebut ngliwati kompartemen sing bisa dienggoni, lan sungsang kasebut ana ing jejere kompartemen mesin.

Gun 113P nggunakake otomatisasi adhedhasar recoil tong minyak cendhak. tingkat technical saka geni - 133 babak saben menit. Jejere breech ing sisih kiwa ana mekanisme feed karo kothak kanggo tape ngeculke kanggo 15 nembak kesatuan 57x350 mm. Ing cedhak ana rong kothak kanggo 16 lan 20 cangkang. Muatan amunisi normal ditemtokake ing 31 tembakan, kanthi kakehan - 51 kanthi penempatan tape tambahan ing kothak sing kapisah. Reloading sawise mbuwang tape pisanan digawa metu hydraulically. Reload sabanjure mbutuhake intervensi kru.


Gun gunung karo gun 113P


Gunung bedhil nampa drive hydraulic kanggo ngarahake ing rong pesawat, uga mekanisme reloading hydraulic. Tujuan horisontal ditindakake ing sektor 16 ° lebar, vertikal - saka -1 ° nganti + 8 °. Kanggo panuntun dhumateng, aviation collimator sight PBP-1A digunakake. Mengko diganti dening produk K8-T, diselang saka tank instalasi machine gun.

Awake mung ana wong loro. Ing sisih tengen bedhil ing irung awak ana sopir. Panglima-gunner diselehake ing sisih kiwa. Kanggo pengamatan, dheweke duwe piranti ndeleng dhewe ing lentera. Akses menyang kursi kru liwat atap. Biasane, bedhil self-propelled mesthine duwe stasiun radio, nanging ora dipasang ing mesin eksperimen.

Dawane ACS-57 saka OKB-115, kanthi njupuk bedhil, rada ngluwihi 4,5 m, jembaré 3,8 m, dhuwuré mung 1,38 m ing posisi pertempuran utawa mung luwih saka 1 m kanthi lentera lempitan. bobot Pertempuran - 3255 kg. Mobil iki mestine kanggo tekan kacepetan nganti 45 km / h, lan tank 120 liter menehi 167 km cadangan daya. ACS-57 kudu ngatasi macem-macem alangan, kalebu. fords.

Tes gagal


Ing wiwitan musim panas 1948, pabrik No. Kanggo sawetara minggu, mobil nduduhake kuwalitas mlaku lan diperlokaké. Asil tes kasebut adoh saka sing dikarepake.


Deleng saka kompartemen mesin menyang kompartemen gelut lan kursi kru


Pembangkit listrik saka bedhil self-propelled lemah. Layanan iki angel. Ora ana shielding saka wiring. Sawise 62 jam operasi, mesin kudu diganti amarga rusak serius. Nanging, transmisi kasebut bisa digunakake kanthi normal lan tanpa masalah sing signifikan. Undercarriage ora cukup kuwat, lan mulane perlu kanggo ngencengi bolts lan kacang. Ora ana slats ing ndhuwur uler, mula bedhil sing digerakake dhewe ditutupi bledug. Ora ana muffler ing pipa knalpot nggawe rasa ora nyaman lan nyebabake risiko geni.

Tes geni diwatesi nganti 21 tembakan, sawise kabeh kekurangane dadi jelas. Rem moncong bedhil 113P mundhakaken bledug, ngganggu pengamatan, lan uga wis efek negatif ing kru. Kajaba iku, ing tembakan pisanan, dheweke mung nyuwil lampu utama. Sistem panuntun hidraulik nyedhiyakake sudut gerakan gun sing ora cukup. Ing wektu sing padha, ora ana gerakan sinkron saka bedhil lan ngarsane. Sajrone operasi, tekanan ing sistem hidrolik cepet mudhun, ngganggu panuntun dhumateng. Desain sistem panuntun ora kalebu nggunakake stopper bedhil marching.

Pandangan penerbangan kolimator nggawe angel ngarahake ing jarak sing adoh. Sistem amunisi ora kasil. Proyèk iki kasedhiya kanggo panggantos cepet saka tape dening gunner, nanging ing laku reloading mbutuhake karya loro gunners lan njupuk bab 10-15 menit. Ing wektu sing padha, wong kudu ninggalake kompartemen sing dilindhungi.

Ana uga akeh kekurangan liyane. Ana pangayoman saka kru saka shelling saka sisih lan buritan, ora ana alat trench, pesawat ora cukup suku cadang, etc.


Versi modifikasi saka ASU-57


Miturut asil tes, ACS-57 diakoni minangka gagal lan ora nyukupi syarat tentara. Mobil eksperimen kasebut bali menyang pabrikan. Tes komparatif sawetara conto anyar rampung, lan mesin kanthi jeneng sing padha saka pabrik No. 40 diadopsi kanggo layanan.

Upaya modernisasi


Ing taun 1948 sing padha, OKB-115 nyoba kanggo mbenerake kekurangan lan nambah senjata self-propelled sing ana. Proposal anyar dileksanakake ing tata letak, lan banjur ing wangun prototipe lengkap.

Proyek modernisasi nyedhiyakake penolakan kompartemen semi-mbukak sing bisa dienggoni. Konco lantern katon waja tambahan, mbentuk gendheng saka kabin. Piranti ndeleng ing lentera didesain ulang. Kothak kanggo suku cadang lan properti liyane, uga fasteners njaba, wis ngalami upgrade utama. Komposisi pembangkit listrik diawetake, nanging kabeh unit tambahan didandani maneh, sing nyebabake kritik sajrone tes.

Gun Gunung ilang hydraulics lan dikontrol dening mekanisme manual. Sudut deklinasi digawa menyang -2 ° kanthi kamungkinan nambah nganti -5 ° kanthi mbukak hatches ing ndhuwur sungsang. Hidraulik ing mekanisme reloading gun diganti karo pneumatik. Pandangan PBP-1A diganti karo produk OP-1 kanthi pembesaran. dandan suntingan liyane padha ngenalaken.


Self-propelled gun karo peluncur rudal


ASU-57 isih ora duwe bedhil mesin, nanging saiki wis ngajokaken kanggo nambah gun karo pluru. Ing buritan, direncanakake dipasang peluncur sing bisa dicopot kanggo 30 roket RS-82. Kontrol peluncuran ditindakake saka sangisore waja utawa saka remot kontrol.

ASU-57 sing dianyari nahan dimensi sadurunge, nanging dadi luwih abot nganti 3,33 ton. Peluncur kanggo RS-82 nambahake massa 320 kg. Mobilitas tetep padha.

Ing pungkasan Oktober 1948, ASU-57 versi kapindho dikirim menyang Kubinka kanggo tes anyar. Sawise mriksa, ing awal Februari 1949, bali menyang pabrik No. 115 tanpa keluhan babagan operasi lan linuwih unit kasebut. Nanging, militer ora nganggep proyek OKB-115 maneh ing konteks persenjataan maneh.

Nasib luwih saka eksperimen ACS-57 ora dingerteni kanthi pasti. Ketoke, padha ora nyimpen lan dismantled kanggo bagean. Proyek pisanan lan pungkasan saka aviation OKB-115 ing lapangan kendaraan lapis baja ora menehi asil sing dikarepake. Sampeyan kudu nyatet sing Biro Nanging wis kontribusi pinunjul kanggo pangembangan pasukan udhara. Glider Yak-14 dheweke mlebu layanan lan aktif digunakake nganti pirang-pirang taun. Nanging, dheweke kudu nggawa bedhil self-propelled ASU-57 sing dikembangake dening biro liyane.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Alternatistory.com, Russianarms.ru
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. iConst
    iConst 2 Juni 2019 18:08
    +7
    Ana pangayoman sing kurang saka kru saka shelling saka sisih lan saka buritan, kekurangan alat entrenching, set suku cadang sing ora cukup, lsp.


    Utamané loro pungkasan - uga, alangan pancen insurmountable

    Aku wonder apa konco "etc." - lack of kamuflase ing waja, kang ndadekake ngelingke lan bedhil poto-propelled entek bahan bakar?
  2. Anconsha
    Anconsha 2 Juni 2019 18:17
    +2
    Iki sajarah kita, lan ora mung ing nggawe pasukan wojo, nanging uga ing teknologi anyar.
  3. undecim
    undecim 2 Juni 2019 18:46
    +4

    Landing glider Yak-14.
    1. undecim
      undecim 2 Juni 2019 19:39
      +5
      Ing periode pasca perang, sawetara model ACS dikembangake kanggo Angkatan Udara, nanging ora ana pesawat transportasi sing bisa ngangkut peralatan kasebut. Mulane, ing podo karo karo bedhil poto-propelled pesawat wis dikembangaké kanggo transportasi.

      Ing Oktober 1946 ing Gorky ing tanduran nomer 92 dijenengi sawise I.V. Stalin, dheweke wiwit nggawe bedhil 76-milimeter, lan ing pabrik No. Pangembangan sasis dipimpin dening salah sawijining perancang paling apik saka USSR N.A. Astrov.
      Ing Maret 1947, desain pambuka saka "obyek 570" rampung, lan ing wulan Juni taun sing padha, desain teknis. Tanduran No.. 92 ing November 1947 ngasilake rong prototipe bedhil LB-76S, ditransfer menyang Pabrik No. Ing taun 40, tes pabrik diwiwiti.
      Saka Juli nganti September 1949, ing 38th Airborne Corps (Wilayah Tula), papat prototipe bedhil self-propelled dites. Tanggal 17 Desember 1949, Dewan Menteri nandatangani resolusi miturut instalasi kasebut ditampa ing layanan miturut sebutan ASU-76 ("pemasangan self-propelled udara, 76 mm"). ASU-76 dadi kendaraan lapis baja domestik pisanan, dirancang khusus kanggo Angkatan Udara, kanggo mlebu layanan.
      Nanging, mobil ora tau diprodhuksi - glider Il-32, sing mesthine kanggo ngeterake, "ora mabur."
      1. undecim
        undecim 2 Juni 2019 19:40
        +2

        Landing glider Il-32. Dibangun ing salinan siji.
  4. Ken71
    Ken71 2 Juni 2019 19:10
    -1
    Katon kaya dolanan Cina. Sawetara jenis kikuk
  5. san4es
    san4es 2 Juni 2019 20:45
    +8
    hi Спасибо.
    ... Proyèk ACS-57 kasedhiya kanggo construction saka bedhil self-propelled ulat karo tata letak nglereni karo kompartemen gelut sebagian mbukak.
    1. lele
      lele 2 Juni 2019 23:28
      +4
      Sanchez! hi Apa sampeyan malah duwe iki ing tong sampah!?
      ASU-57, sing dilebokake ing layanan, aku weruh ing lapangan latihan, ing jejere "setengah papat" katon kaya "Zaporozhets" karo KAMAZ.
      1. san4es
        san4es 3 Juni 2019 09:28
        +5
        hi ... Iki ora mine, ... ing Tube ing gudhang "lying watara" eseman
        ... ing jejere "keturunan":
        1. lele
          lele 3 Juni 2019 20:42
          +3
          Inggih, kanggo kemampuan kanggo nemokake kabeh sing perlu ing gudang! ombenan
          1. san4es
            san4es 3 Juni 2019 20:45
            +2
            ombenan ... Sampeyan ora bisa ngombe adoh pengalaman eseman hi
            1. lele
              lele 3 Juni 2019 20:48
              +2
              Bener, Kawan Field Marshal !!! hi apik
  6. Alex013
    Alex013 2 Juni 2019 20:52
    +1
    Ana sing ngelingake

    https://topwar.ru/109180-samohodnaya-artilleriyskaya-ustanovka-a25-e2-alecto-velikobritaniya.html
  7. gla172
    gla172 2 Juni 2019 21:39
    0
    .... sakperangan alesan misale jek sing produk wis janji .... banget nyengsemaken! .... nanging kita ora ing markas .... iku ora kanggo kita mutusaké .... artikel +! .......
    1. Panjenengan
      Panjenengan 3 Juni 2019 04:05
      0
      ASU-57 ana ing layanan karo Angkatan Udara. Dheweke wiwit mundur saka layanan sawise katon BMD-1.
      https://topwar.ru/10822-asu-57-protivotankovoe-samohodnoe-orudie-vozdushno-desantnyh-podrazdeleniy.html
      Ing artikel iki, crita babagan model eksperimen sing ora ditampa kanggo layanan. Sanajan ASU-76 dilebokake ing layanan, nanging ora diprodhuksi sacara massal lan ora ana ing layanan karo Angkatan Udara. Total, 7 bêsik gun poto-propelled iki diprodhuksi.
      https://topwar.ru/3361-samoxodnaya-artilleriya-desanta-asu-76-asu-57-asu-85.html
  8. Langgeng kaya gini
    Langgeng kaya gini 2 Juni 2019 22:14
    +2
    Lan opo?? Normal)) kanggo manufaktur pesawat. Sampeyan ora weruh yacht sing digawe pesawat pesawat. Ing 91 utawa 92, padha diparengake dhuwit apik kanggo nggawe yacht sailing kulawarga, lan dhuwit iki mbagekke kanggo TADAMMMM, PABRIK AVIATION, lan malah blueprints saka yacht Japanese diwenehi, kaya peep. Dadi bedhil self-propelled iki umume minangka keajaiban teknologi)))
  9. Alf
    Alf 2 Juni 2019 22:46
    0
    Yakovlev ora njupuk munggah bisnis dhewe. Aku bakal nggawe pesawat, nanging mbangun. Ya, lan minangka desainer pesawat sawise perang, Yakovlev piye wae cepet diunekake.
    1. Alf
      Alf 3 Juni 2019 19:21
      0
      Kutipan: Alf
      Ya, lan minangka desainer pesawat sawise perang, Yakovlev piye wae cepet diunekake.

      Wong nglawan? Nggawa pesawat Yakovlev, sing dilebokake ing layanan sawise perang ing jumlah gedhe.
      1. Jagung
        Jagung 3 Juni 2019 21:17
        +1
        yak 15, 17, 23, 25, 27, 28, 30, 38, 130
        hi
        1. Alf
          Alf 3 Juni 2019 21:41
          +1
          Quote: jagung
          yak 15, 17, 23, 25, 27, 28, 30, 38, 130hi

          Yak-15. Siji-sijine jet tempur Yakovlev sing ana ing Angkatan Udara minangka kendaraan tempur. 280 bêsik.
          Yak-17. Pesawat kanggo latihan pilot. 430 bêsik.
          Yak-23. Dheweke pancen ora ana ing Angkatan Udara, kabeh dadi sedulur sing luwih cilik. 310 pcs.
          Yak-25 serial interceptor. 638 bêsik.
          Yak-27. Interceptor. 180 bêsik.
          Yak-28. Bomber ngarep. 638 pku. Iku ora resmi ditampa menyang layanan.
          Yak-30. Latihan. 4 bêsik.
          Yak-38. Ora ngerti apa, sampeyan ora kudu padha karo Harrier.
          Siji-sijine pejuang Yakovlev serial ing VVS-Yak-15. Kabeh liyane ora tahan kompetisi karo MiG-15. Yen ing babagan olah raga, dheweke isih kurang karo MiG, mula ing babagan kacepetan, gaman, kelangsungan urip, lan jarake padha ketinggalan. Jumlah MiG-15 sing diprodhuksi ing 15600 potongan ora bisa dibandhingake.
          1. Jagung
            Jagung 3 Juni 2019 22:00
            +1
            Aku bakal mbenerake sethithik
            Kutipan: Alf
            Yak-28. Bomber ngarep. 1 180 pcs.
            Dibenerake sethithik
            Yak-30. Latihan. 4 bêsik.
            Dheweke pancen nggawe dhaptar kanthi ora sengaja.
            Sampeyan dhewe takon babagan pesawat produksi massal Yakovlev pasca perang, apa sing salah wektu iki? Kabeh pesawat didol ing atusan bêsik, kang cukup apik.
            Kabeh liyane ora tahan kompetisi karo MiG-15.
            mig-15 lan modifikasi, iki minangka kendaraan tempur udhara sing khusus banget, jagad iki durung nglumpukake kaya wedge, isih ana interceptor, pesawat serangan, pengebom, pesawat pengintai, transporter, vertikal ing penerbangan, lan akeh wilayah Biro Desain Yakovlev wis sukses banget.
            1. Alf
              Alf 3 Juni 2019 22:22
              0
              Quote: jagung
              Dibenerake sethithik
              hi

              Quote: jagung
              Sampeyan dhewe takon babagan pesawat produksi massal Yakovlev pasca perang, apa sing salah wektu iki? Kabeh pesawat didol ing atusan bêsik, kang cukup apik.

              Bandhingake 1200 pejuang Yakovlev karo 15 ewu MiG. Apa iki dudu bukti yen para pejuang Yakovlev kalah karo Mikoyan? Pejuang Yakovlev saka Angkatan Udara langsung ditinggal. MiG-15 kanthi swiwi sing disapu wis dilebokake ing layanan, lan Yakovlev ngukir kabeh kanthi lurus.
              Quote: jagung
              mig-15 lan modifikasi, iki minangka kendaraan tempur udara khusus,

              Lan Yak-15, 23 iku mobil kanggo apa? Pesawat sing padha kanggo perang.
              Quote: jagung
              pesawat nyerang

              Apa jenis pesawat serangan Yakovlev digawe?
              Quote: jagung
              pengebom, pramuka,

              Yak-28 ora resmi diadopsi dening Angkatan Udara.
              Quote: jagung
              buruh transportasi,

              Yak-transporter? Jeneng model.
              Yakovlev malah mlebu ing industri helikopter, wuta Yak-24. Dheweke nggawe 40 salinan lan ditulis sawise 2 taun.
              Babagan Yak-28.
              Ing operasi, pesawat dadi cukup rumit lan umume ditinggalake, senadyan meh ora ana otomatisasi. Sadawane operasi mesin, akeh watesan sing ditrapake, kalebu aerobatik rumit lan spins dilarang. Amarga kontak non-sinkron, uga mateni otomatis afterburner, lepas landas diijini mung ing mode operasi mesin non-afterburning maksimum (MBFR) lan afterburner diuripake sawise lepas landas, wiwit nalika afterburner ana. dipateni nalika lepas landas, ana prabédan sing signifikan ing dorongan, sing mesthi nyebabake bilai. Kanggo nyegah kedadean iki, sistem wis diinstal ing pesawat - mesthi otomatis AK-2A, kang, ing acara saka prabédan ing tikaman engine, kanthi otomatis deflected rudder, parrying pesawat ing arah saka engine gagal. Ing praktik, mesin kursus kasebut ora bisa dipercaya, lan akeh kacilakan amarga operasi ora normal. Kanggo wektu sing suwe, sistem ekstensi flaps, sing ngembangake kekuwatan sing ora cukup, dikritik, lan kadhangkala salah sawijining flaps landing ora lengkap. Masalah kasebut banjur ditanggulangi kanthi nginstal drive hidrolik sing luwih kuat.
              Nanging, pesawat iki dihormati antarane aviator. Rasio dorongan-kanggo-bobot sing nyengsemake nyebabake rasa seneng - sajrone lepas landas tanpa senjata, sawise nembakake afterburner, pesawat bisa munggah meh vertikal.
              Fuselage pesawat dadi cukup ringkih lan deformed nalika kebak dimuat, nalika iku mokal kanggo nutup lampu. Mulane, perlu kanggo ndharat pilot lan navigator, nutup kokpit, lan mung banjur ngisi bahan bakar pesawat lan nyumerepi amunisi (iki perlu nalika nggantung bom kaliber gedhe). Kajaba iku, celah cilik antarane fuselage lan trotoar beton lapangan udara ora ngidini bom kaliber gedhe digantung. Aku kudu mbangun "pit" khusus ing parkir, utawa nginstal pesawat ing lift.

              Apa iki pesawat? Kanthi kekurangan kaya ngono? Miturut cara, Angkatan Udhara ngidoni Yak-2 sadurunge perang kanthi alasan sing padha.
              1. Jagung
                Jagung 3 Juni 2019 22:50
                0
                Apa iki dudu bukti yen para pejuang Yakovlev kalah karo Mikoyan?
                sampeyan malah maca utawa ora? Saliyane MIG-15, ora ana pesawat liyane ing USSR? Saka kamenangan ing tender kanggo mesin Mikoyan, sampeyan nganakke sing ing umum kabeh sekolah desain Uni iki diunekake?
                Yak-28 ora resmi diadopsi dening Angkatan Udara.
                nanging apa bedane, pesawat kasebut ana ing seri gedhe lan aktif digunakake ing unit tempur, liyane minangka formalitas.
                Apa iki pesawat? Kanthi kekurangan kaya ngono? Miturut cara, Angkatan Udhara ngidoni Yak-2 sadurunge perang kanthi alasan sing padha.
                Iku pancen ora ana hubungane karo topik kasebut, malah ora cedhak. Aku isih ora ngerti kenapa sampeyan duwe negativitas banget marang Biro Desain Yakovlev lan desainer sing wis mati, kepiye dheweke ngganggu sampeyan? Apa kacilakan ing Yak40/42?
                1. Alf
                  Alf 5 Juni 2019 19:54
                  0
                  Quote: jagung
                  sampeyan malah maca utawa ora? Saliyane MIG-15, ora ana pesawat liyane ing USSR? Saka kamenangan ing tender kanggo mesin Mikoyan, sampeyan nganakke sing ing umum kabeh sekolah desain Uni iki diunekake?

                  Sekolah desain Uni lan sekolah desain Yakovlev pancen beda.
                  Iki sampeyan ora maca utawa ora nyoba kanggo mangerteni. Rilis 310 Yak-23 nglawan 15600 MiG yaiku kekalahan Yakovlev minangka desainer. Loro mesin ditawakake ing kompetisi - RD-45 lan RD-500. Apa nyegah Yakovlev njupuk RD-45 kanggo mobil? ora ana apa-apa. Nalika Mikoyan nglebokake RD-45 lan sayap sing disapu ing pesawat, Yakovlev tetep ana ing kasunyatane sayap lurus lan skema sing berlebihan. Perusahaan Yakovlev isih ana. Ing ngendi paling ora siji pejuang Yakovlev dibangun lan dilebokake ing produksi sawise perang?
                  Yakovlev katon utamané ala ing crita karo Semyon Lavochkin. Ya, lan Yakovlev ora nanggepi statement unflattering Pokryshkin babagan pesawat.
  10. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 2 Juni 2019 23:03
    +1
    Padha bungah karo bedhil. Tank, sanajan cilik, dudu pejuang, angel kanggo nuntun lan nglacak target kanthi awak kabeh.
    1. lele
      lele 2 Juni 2019 23:33
      +4
      Dadi iki dudu tank, nanging bedhil sing digerakake dhewe, lan uga bisa diangkut udhara. Kepiye carane sampeyan bisa nggabungake "jaran lan doe sing gemeter"?
      1. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 3 Juni 2019 22:11
        +1
        Kutipan: Kucing Laut
        Kepiye carane sampeyan bisa nggabungake "jaran lan doe sing gemeter"?

        Inggih, sawise kabeh, skema klasik sing diadopsi dening ACS-57 dadi cukup apik. Sing ditemokake Sanchez ing warehouses :) Nimble, mesin entheng, ing teori, malah pas menyang Mi-8. Lan kanthi bimbingan ora ana masalah.
      2. Jaran, wong lan nyawa
        Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 22:58
        +1
        Kepiye carane sampeyan bisa nggabungake "jaran lan doe sing gemeter"?


        Aku pribadi nglawan inses kewan sing eksotis.

        ngguyu
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 00:37
      +2
      Wong Swedia duwe tank sing nuding meriam kanthi crouching.
      1. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 3 Juni 2019 22:13
        +1
        Quote: Jaran, wong lan nyawa
        Wong Swedia duwe tank sing nuding meriam kanthi crouching.

        Banjur padha ngganti menyang Leopard ing pungkasan :) Lan iku larang lan wektu-akeh kanggo njaga lan ora trep kanggo ngatur.
      2. lele
        lele 3 Juni 2019 22:40
        +3
        Umumé, iku ora cetha kok padha disebut tank, bedhil poto-propelled - iku bedhil poto-propelled.
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 22:43
          +1
          Nanging, infeksi kasebut squat. Lan "Nona" kita uga, misale jek, ngerti carane squat, nanging ora kanggo ngarahake.
          1. lele
            lele 3 Juni 2019 22:48
            +2
            Ana menara ing "Nona", nanging karo wong Swedia sampeyan ora bisa ngerti sing ngarahake bedhil, salah siji gunner, utawa mekanik, utawa loro-lorone bebarengan. ngguyu
            1. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 22:52
              +2
              Lan sapa sing kudu dituju? Moose, bener?

              ngguyu

              Kene, ndadékaké kanggo anak kucing.

              tank Swedia crouching
              1. lele
                lele 3 Juni 2019 22:53
                +3
                Ora, ya, padha dibangun kanggo omelan iku, supaya ora kabeh moose padha kalah. nglirik
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 23:11
                  +1
                  Apa kunci dibangun kanggo? Kanggo papat gajah?

                  ngguyu
                  1. lele
                    lele 3 Juni 2019 23:17
                    +3
                    Sembelit diobati nganggo enema, nanging gajah ... Oh, ibu sing dikasihi, aku mung weruh: dheweke ora duwe canisters ing sisih pinggir? Apa wong Swedia duwe mesin diesel, utawa karburator, eh?
                    1. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 23:22
                      +1
                      Aku nganggep sing padha nindakake Akvavit ing canister. Yen padha nyekel irung runny lan, ing umum, kanggo kesehatan.

                      Ing taun 60-an ing Denmark, negara menehi, kaya, 400 gram Akvavit kanggo pensiunan lawas seminggu. Kanggo kesehatan apik. Nanging wong tuwa ora butuh akeh lan didol wong enom kanthi murah, sing isih durung cukup.

                      ombenan
                      1. lele
                        lele 3 Juni 2019 23:26
                        +3
                        Aquavit - apa iku? Banyu diencerke karo alkohol? Aku lungguh ing meja karo Swedia, padha bisa nggunakake ora Samsaya Awon saka kita. ombenan
                      2. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 23:30
                        +1
                        Banyu ora penting. Ingkang utama yaiku macem-macem herbal sing migunani lan marasake awakmu, infus karo alkohol lan diencerke banyu nganti 40 derajat.

                        Ancaman ... iki diciptakake minangka obat kanggo ... alkoholisme.

                        Aquavit sing paling cetha diarani Linya. Ing tong minyak diangkut kaping pindho ngliwati khatulistiwa. Sajrone wektu kasebut, dheweke mlayu ing tong kanthi cara sing bener, ngeyel lan entuk sifat sing menarik kanggo rasa.

                        Lan kanggo kula iku mung vodka aniseed. Ivan Vasilievich ngormati dheweke banget.
                    2. Jaran, wong lan nyawa
                      Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 23:23
                      +2
                      - Carane akeh gajah bakal pas ing Zaporozhets?
                      - Ora babar pisan...
                      - Jawaban ora bener. Wangsulan sing bener ana papat!
                      - ?????
                      - Sembelit - mobil papat kursi.
                      1. lele
                        lele 3 Juni 2019 23:28
                        +3
                        Apa iki minangka guyonan "Georgian", kaya babagan tomat lan Gogi?
                      2. Jaran, wong lan nyawa
                        Jaran, wong lan nyawa 3 Juni 2019 23:34
                        +1
                        Ayo rampung, yen ora saiki kita bakal dilarang amarga banjir.

                        aran
                      3. lele
                        lele 3 Juni 2019 23:46
                        +3
                        Aku setuju, sugeng dalu.
  11. Amuret
    Amuret 3 Juni 2019 01:06
    +1
    Sawise 62 jam operasi, mesin kudu diganti amarga rusak serius. Nanging, transmisi kasebut bisa digunakake kanthi normal lan tanpa masalah sing signifikan. Undercarriage ora cukup kuwat, lan mulane perlu kanggo ngencengi bolts lan kacang. Ora ana slats ing ndhuwur uler, mula bedhil sing digerakake dhewe ditutupi bledug. Ora ana muffler ing pipa knalpot nggawe rasa ora nyaman lan nyebabake risiko geni.
    Gagal mesin - apa sing kudu ditindakake para perancang? Mesin M-20 lan varian GAZ-69 minangka unit sing bisa dipercaya. Miturut cara, mesin GAZ-69 wis shielded electrical. Aku mung kaget amarga Biro Desain Yakovlev njupuk karya iki.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 3 Juni 2019 15:30
    +1
    Rem moncong bedhil 113P mundhakaken bledug, ngganggu pengamatan, lan uga wis efek negatif ing kru. Kajaba iku, ing tembakan pisanan, dheweke mung nyuwil lampu utama.

    Ora gumun GAU lan GABTU ora seneng karo rem moncong.
    1. Alf
      Alf 3 Juni 2019 19:19
      +1
      Kutipan: Alexey R.A.
      Ora gumun GAU lan GABTU ora seneng karo rem moncong.

      Sampeyan tresna, sampeyan ora tresna, nanging sampeyan ora bisa nolak hukum fisika. Carane liya kanggo ngurangi rollback?