Review militèr

Zelensky: Aku mbubarake Rada; kamulyan kanggo Ukraina ...

122
Sajrone pidato ing upacara peresmian ing Verkhovna Rada, presiden anyar Ukraina nyatakake yen Ukraina kudu ngelingi "Crimea lan Donbass minangka wilayah dhewe." Miturut Zelensky, kita ora kudu ngomong babagan ngalih menyang standar NATO, nanging ngalih menyang standar kasebut.


Zelensky: Aku mbubarake Rada; kamulyan kanggo Ukraina ...


Sajrone wicara, Presiden Ukraina, ngandika bab pedunung Rusia-speaking ing negara, ngalih menyang Rusia kaping pirang-pirang. Kanggo iki, wakil Oleg Lyashko, sing teka ing peresmian nganggo kaos bordir, nyoba menehi komentar marang dheweke saka kursi ing aula. Ngilangi pratelan saka Lyashko, Zelensky njaluk supaya dheweke mandheg misahake Ukrainia.

Zelensky banjur ngutip Ronald Reagan:

Pamrentah ora ngrampungake masalah kita, pemerintah masalah kita.


Salajengipun, Zelensky njaluk mundur para menteri sing ujar manawa ora bisa nindakake apa-apa ing kahanan saiki.

Pernyataan iki nyebabake eseman ing pasuryan Perdana Menteri Volodymyr Groysman, lan bisa uga maca ekspresi saru ing lambe Klimkin.

Zelensky:

Aku ora pengin gambar aku ing kantor sampeyan, amarga presiden dudu lambang. Gantung gambar anak-anak sampeyan ing kana lan deleng mripate sadurunge saben keputusan.


Wekasanipun, Zelensky ngumumake pembubaran Verkhovna Rada lan nyuwun pembubaran Menteri Pertahanan, kepala SBU lan Jaksa Agung ing rong sasi sing ditindakake dening wakil rakyat sadurunge dina pemilihan awal.

Trolling kuat saka Zelensky:

Aku mbubarake Verkhovna Rada saka convocation kaping 8! Kamulyan kanggo Ukraina!


Para timbalan kudu nguwuh “Kamulyaning Para Pahlawan!” kanggo nanggapi!

Ing lurung-lurung Kyiv, tembung Zelensky babagan pembubaran Rada, sing disiarkan saka layar gedhe lan saka speaker, nyebabake ovation.
122 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 20 Mei 2019 11:18
    + 10
    Rada awal bungah ...
    1. Ham
      Ham 20 Mei 2019 11:23
      + 17
      The Rada nyiapake OSVALDENKO ...
      1. Andrey Chistyakov
        Andrey Chistyakov 20 Mei 2019 11:24
        +1
        Ana sing ora ditemokake ing Poroshenko. Mumpung bener..
        1. Ham
          Ham 20 Mei 2019 11:28
          -2
          Poroshenko isih luwih licik, pengalaman mengaruhi, nalika ZeV.A. mung pamer-pameran. Dheweke nyentak grobag kanthi cetha, sampeyan bisa overstrain
          1. Andrey Chistyakov
            Andrey Chistyakov 20 Mei 2019 11:30
            +3
            Kutipan saka HAM
            Poroshenko isih luwih licik, pengalaman mengaruhi, nalika ZeV.A. mung pamer-pameran.

            Kanggo saben kacang sing angel, ana bolt ...
            1. Silvestr
              Silvestr 20 Mei 2019 11:46
              +1
              Kutipan: Andrey Chistyakov
              Kanggo saben kacang sing angel, ana bolt ...

              utawa kethokan! Lan ora ana resepsi marang kethokan!
              1. kn54
                kn54 20 Mei 2019 13:27
                +1
                -Sylvester, marang reception kethokan kethokan.
                - Andrey, Uni Eropa janji luwih saka 100 milyar dolar (durung ana euro) kanggo nolak senjata nuklir Ukraina. Lan ora ana owah-owahan.
                - Dmitry, aku mikir yen Lyashko ora duwe prospek - TWO "humorists"
                ing manual "zabagato".
                -Andrey, Rada tansah bungah yen dheweke ora PIKIR.
                -Alex, iku bakal mungkasi - kaya sampeyan, supaya sampeyan tetep
                ...
            2. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 20 Mei 2019 12:27
              +4
              Kutipan: Andrey Chistyakov
              Kanggo saben kacang sing angel, ana bolt ...

              Andrey, apa sampeyan, FITTER!? Sampeyan duwe kabeh kiriman akhir-akhir iki karo "kacangan" lan "bolts"! ngguyu
              Delengen, njupuk conto saka Sylvester - dheweke minangka tukang gawe dalan! Ing politik, sampeyan ngerti carane mlaku kanthi efektif nganggo CROWBAR !!! Wis cemlorot saka mripat!!! ngguyu
              1. Vadim237
                Vadim237 20 Mei 2019 13:25
                0
                Mbokmenawa kacang-kacangan kasebut cokotan lan nempel, ing karya - yaiku linggis, pahat, sledgehammer lan gunung menek ing sirahmu.
          2. Lelek
            Lelek 20 Mei 2019 13:28
            +2
            Kutipan saka HAM
            Poroshenko isih luwih licik, pengalaman mengaruhi, nalika ZeV.A. mung pamer-pameran. Dheweke nyentak grobag kanthi cetha, sampeyan bisa overstrain

            hi
            Ora perlu kesusu. Pan Ze wis sumpah lan mlebu (apa tembung, sinonim kanggo "sandhung") menyang posisi hetman. Nanging pisanan "Aku pengin" wis voiced. Ayo ndeleng carane iku bakal rampung.

            Nanging menarik, kepiye reaksi "pemukim" saka Rada iki marang peresmian Pan Ze:
            1. Dadi utawa ora
              Dadi utawa ora 20 Mei 2019 19:51
              +1
              Iku prasaja - wong pengin janji, dheweke entuk! ...
        2. IBRShB
          IBRShB 20 Mei 2019 12:04
          + 10
          Aku nonton peresmian, ngenteni Zelensky Uzi entuk. Tak tunggu :(
          Ing presentation, kepala cabang militèr panginten - carane apik iku padha ora duwe senjata nuklir!
          1. Andrey Chistyakov
            Andrey Chistyakov 20 Mei 2019 12:08
            +6
            Kutipan: MBRShB
            Aku nonton peresmian, ngenteni Zelensky Uzi entuk. Tak tunggu :(
            Ing presentation, kepala cabang militèr panginten - carane apik iku padha ora duwe senjata nuklir!

            Kanggo senjata nuklir, Rusia mbayar utang Ukraina lan nyedhiyakake bahan bakar kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir.
          2. Lelek
            Lelek 20 Mei 2019 13:36
            +2
            Kutipan: MBRShB
            ... apike yen dheweke ora duwe senjata nuklir!

            hi
            ... Lan ing mangsa ngarep tokoh-tokoh sing ora sopan kaya Pan Poltorak:

            Lan Moskow, mbokmenawa, mutusake kanggo main bareng karo hetman sing mentas dicithak lan ngumumake kesiapan kanggo ijol-ijolan tahanan:
      2. 210okv
        210okv 20 Mei 2019 11:28
        +4
        Kanthi garpu sing siap? Ya, iki Lyashko!
        1. NEXUS
          NEXUS 20 Mei 2019 11:36
          + 10
          Kutipan: 210 okv
          Kanthi garpu sing siap? Ya, iki Lyashko!

          Aku rumangsa yen Zelya ora bakal suwe. Senajan ... yen padha duwe siji Owner, banjur bisa uga sing bakal sing luwih. Ing Quarter, Zelya cenderung kabeh kera kasebut ing kasus, saiki kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake saiki.
          1. 210okv
            210okv 20 Mei 2019 12:50
            +3
            Andrey, pemilik kudu duwe sawetara jinis pulo liberalisme, demokrasi lan ... uga, ing cendhak, akeh perkara ing tanda kutip. Kanggo iki, presiden kudu pindhah ana, lan ora ngatur panguburan sing apik banget. 'Aku ora ngerti carane bakal katon. -diare saka tembung" bakal.
            1. BrTurin
              BrTurin 20 Mei 2019 13:16
              +2
              Kutipan: 210 okv
              Andrey, pemilik kudu duwe sawetara jinis pulo liberalisme, demokrasi lan ...

              Apa sing dibutuhake pemilik - delegasi Amerika dipimpin dening Sekretaris Energi AS Rick Perry, Wakil Presiden Komisi Eropa kanggo Energi Maros Sefcovic saka EU ... kebetulan utawa ..
              1. 210okv
                210okv 20 Mei 2019 13:18
                +2
                Aku weruh. Dheweke teka kanggo scrap metal ...
          2. Yuyuka
            Yuyuka 20 Mei 2019 13:02
            +2
            Ing Quarter, Zelya cenderung kabeh kera kasebut ing kasus, saiki kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake saiki.


            minangka salah sawijining "politisi" sing misuwur -
            Lan dina iki, sesuk, ora kabeh wong bisa nonton. Utawa, ora mung kabeh wong sing bisa nonton. Sawetara bisa nindakake.
            belay opo
            1. Sergey-8848
              Sergey-8848 21 Mei 2019 15:07
              0
              Ngomong-ngomong, politikus "kondhang" iki rada dilalekake ing squabble gedhe. Piye kabare saiki?
      3. PalBor
        PalBor 20 Mei 2019 21:41
        0
        Ze uga ngeculake sertifikat presiden. Nanging, pertanda.
    2. Borisovich
      Borisovich 20 Mei 2019 11:26
      +6
      Kutipan: Andrey Chistyakov
      Rada awal bungah ...

      Inggih, ayo padha ngenteni lan ndeleng.
      Saiki, iki ngelingake aku ...
    3. Canecat
      Canecat 20 Mei 2019 11:30
      0
      Lan muni kaya "Aku bubar Ukraina ..."
      Saora-orane para juru pidato ing timne wis siyap-siyap...
      1. Doliva63
        Doliva63 20 Mei 2019 15:17
        +1
        Kutipan saka Canecat
        Lan muni kaya "Aku bubar Ukraina ..."
        Saora-orane para juru pidato ing timne wis siyap-siyap...

        Ya, pengalaman TV ora larang regane, yen ora ana alangan, mesthine.ngguyu
    4. machinistvl
      machinistvl 20 Mei 2019 11:53
      +4
      Cukup serem amarga menarik, apa sing bakal kelakon sabanjure. Ora tau ana sirkus kaya ngono ing memoriku
      1. ora pati
        ora pati 20 Mei 2019 11:58
        -2
        Saka langkah pisanan - kultus saka badut. wassat
        1. novel66
          novel66 20 Mei 2019 12:04
          +7
          badut teka lan larut sirkus! saiki arep tampil ning endi?
          1. igordok
            igordok 20 Mei 2019 12:19
            +1
            Kutipan: novel66
            badut teka lan larut sirkus! saiki arep tampil ning endi?

            Solo. Ing pameran, ing Maidan.
          2. DEDPIKHTO
            DEDPIKHTO 20 Mei 2019 12:29
            +3
            Kutipan: novel66
            badut teka lan larut sirkus! saiki arep tampil ning endi?

            - Dheweke duweke dhewe, dheweke bakal nggawe sirkus anyar -
            - Sapa sing dudu sapa-sapa, dheweke bakal dadi kabeh - sedulur ngguyu
          3. Levius
            Levius 21 Mei 2019 08:43
            0
            Aku rumangsa rega brondong bakal mundhak
        2. RUS
          RUS 20 Mei 2019 12:22
          +7
          Kutipan saka: bessmertniy
          Saka langkah pisanan - kultus saka badut. wassat

          Akeh pelawak ing urip sing angel lan ora apik banget.
    5. maksimal 8
      maksimal 8 20 Mei 2019 12:31
      -3
      Pernyataan iki nyebabake eseman ing pasuryan Perdana Menteri Volodymyr Groysman, lan bisa uga maca ekspresi saru ing lambe Klimkin.

      Zelensky:

      Aku ora pengin gambar aku ing kantor sampeyan, amarga presiden dudu lambang. Gantung gambar anak-anak sampeyan ing kana lan deleng mripate sadurunge saben keputusan.

      Wiwitan sing epik. Ora ketompo carane ijo Klitschko dhewe entuk penguasaan tembung tanpa dipikirake, dheweke uga badut ing Ukraina.
    6. FreamiL
      FreamiL 20 Mei 2019 12:50
      +1
      Nah, 4 dina kepungkur aku ngomong ing topik https://topwar.ru/157931-rada-naznachila-datu-inauguracii-zelenskogo.html#comment-id-9366107
      Amarga Amerika Serikat cepet-cepet menehi wektu, tegese dheweke nyetujoni panjaluk Ze kanggo mbubarake Duma Negara, mula dheweke bakal mbubarake Wangyu.

      Kanggo wong sing milih: Aku bener)
    7. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 20 Mei 2019 13:26
      +4
      - Kenapa Rada bunder?
      - Lan ing ngendi sampeyan ndeleng sirkus alun-alun?

      ngguyu
    8. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 20 Mei 2019 13:36
      0
      Kabeh kewan padha, nanging sawetara kewan luwih padha tinimbang liyane. (C) Orwell "Peternakan Kewan"


      Zelinsky persis padha karo sing lungguh ing Rada.

      Saiki duwe pemilik sing beda.
    9. Maz
      Maz 20 Mei 2019 17:37
      0
      Zelensky ngajokake deklarasi.

      Presiden sing mentas kapilih, sing sadurunge ngomong babagan deklarasi penghasilan universal, diwiwiti kanthi awake dhewe, nuduhake marang publik:

      • UAH 9,2 yuta ing income taunan
      • 20 omah kanthi total biaya UAH 315 yuta
      • loro properti ing Italia saben UAH 88 yuta (dituku ing 2015)
  2. Kapten Pushkin
    Kapten Pushkin 20 Mei 2019 11:21
    + 23
    Ing lurung-lurung Kyiv, tembung Zelensky babagan pembubaran Rada, sing disiarkan saka layar gedhe lan saka speaker, nyebabake ovation.

    Yen dheweke ngusulake kanggo nggantung kabeh komposisi Rada iki ing lentera bebarengan karo Pemerintah, tepuk tangan bakal dadi bungah umum ...
    1. Egorovich
      Egorovich 20 Mei 2019 12:19
      +3
      Ing asas, kabeh iku logis: - Panggonan parsley parsley kudu njupuk Panggonan Benin buffoons. Lan kabeh bakal mili ing dalan sing diantemi.
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 20 Mei 2019 13:33
      0
      Piyambakipun sami kaliyan ingkang lenggah ing Rada. Mung werna sing beda.
  3. parusnik
    parusnik 20 Mei 2019 11:23
    +3
    Avakov, karo para pejuang, katon tetep kuwasa, padha setuju karo dheweke. Lan pemilihan parlemen bakal menarik banget, apa jenis gerakan politik utawa partai sing bakal ditawakake Zelensky kanggo para pamilih? Ora mungkin ana panyengkuyunge ing antarane partai politik ing Rada ...
    1. AAK
      AAK 20 Mei 2019 11:27
      +4
      Benya bakal menehi panyengkuyung lan koalisi .... :)))
      1. parusnik
        parusnik 20 Mei 2019 11:32
        +2
        Koalisi ora ala, nanging mayoritas sejatine luwih apik .... Sampeyan ora perlu golek conto ...
    2. solzh
      solzh 20 Mei 2019 11:41
      +1
      Kutipan saka parusnik
      Avakov, karo para pejuang, katon tetep kuwasa, padha setuju karo dheweke

      Aku nonton peresmian showman langsung ing Internet, kayane nalika Zelensky "kenalan lan salam" karo pasukan keamanan, ana raine Avakov sing nyengir. Sanajan aku bisa uga mikir ...
    3. Silvestr
      Silvestr 20 Mei 2019 11:47
      +3
      Kutipan saka parusnik
      Avakov, karo para pejuang, katon tetep kuwasa, padha setuju karo dheweke.

      dheweke bakal nyedhiyani tutup daya kanggo Ze. Kabeh iku wajar
    4. Stirbjorn
      Stirbjorn 20 Mei 2019 11:52
      +1
      Kutipan saka parusnik
      Avakov, karo para pejuang, katon tetep kuwasa, padha setuju karo dheweke.

      Dadi Avakov ora tau dadi wong Poroshenko, luwih cedhak karo Tymoshenko
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 20 Mei 2019 15:15
        +1
        Avakov sacoro prakteke padha karo saben wong ... lan mung iku ... lan posisi kuwi dadi sing paling bener ing kondisi sing ... lan aku meh manawa yen Mishiko, minangka janji, teka ing Kyiv, Avakov. bakal ngelingi dheweke kanggo bayi ... lan nutup utawa extradite Georgia ....
  4. Lamatine
    Lamatine 20 Mei 2019 11:27
    +2
    Kamulyan kanggo Ukraina !!! Kamulyan kanggo para pahlawan. Wong pinter, nanging sing pasti ana sanksi amarga genangan !!! Isih ing iku bakal digunakake kanggo ngomong sing mentri bakal urip siji gaji !!!
  5. taiga2018
    taiga2018 20 Mei 2019 11:27
    +3
    fun terus...
  6. Qwertyarion
    Qwertyarion 20 Mei 2019 11:27
    +9
    Ukraina kudu ngelingi "Crimea lan Donbass minangka wilayah dhewe." Miturut Zelensky, kita ora kudu ngomong babagan ngalih menyang standar NATO, nanging ngalih menyang standar kasebut.

    Kursus menyang konfrontasi militer karo Rusia bakal terus.
    1. garrett
      garrett 20 Mei 2019 11:50
      +1
      ora kasunyatan ... kita bakal weruh)))
  7. mouse
    mouse 20 Mei 2019 11:29
    +9
    Aku mbubarake Verkhovna Rada saka convocation kaping 8!

    Amin!
    1. novel66
      novel66 20 Mei 2019 12:08
      0
      Amin!
      opo wis Akbar!!? paling apik hi
      1. mouse
        mouse 20 Mei 2019 13:20
        +9
        hi Sehat!
        Njupuk mahasiswa pop minangka magang.
        - Ati-ati, anakku, lan pindhah menyang khutbah. Putra menehi slegant lan lunga.
        - Aku duwe enem pratelan marang sampeyan, anakku, - Imam ngandika sawise khutbah: 1. I
        Aku marang sampeyan kanggo ostogram, ora kanggo lenga. 2. Kaos kaki ora diselehake ing kathok cendhak.
        3. Mesbèh kudu diunggah-unggahi, ora didèkèki. 4. Pedupaan digegem bolak-balik, ora
        liwat sirahmu. 5. Sajrone khutbah, sampeyan kudu ngelingi ibune Gusti Allah, nanging endi sing sampeyan eling?
        Lan sing pungkasan, anakku, ing pungkasan khutbah, sampeyan kudu ngucap Amin, dudu lintang! ngguyu
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 20 Mei 2019 13:35
          +2
          Iku kabeh singed menyan kanggo nyalahke!

          ngguyu
        2. LiSiCyn
          LiSiCyn 20 Mei 2019 13:58
          +1
          Marina, sampeyan nggawe dinaku !!!
          hi tresna
          Aku krungu nanging lali
          Ora ana sing bakal owah ing mangsa ngarep. Malah karo dewan "anyar" ... Ora bakal ana rasa. Maksimal, mbatalake (ngurangi) hukum ing Move. Kaya sing dikandhakake, kita lagi nyiapake kanggo nerusake "Ballet Marleson" ...
  8. AlexVas44
    AlexVas44 20 Mei 2019 11:29
    +6
    muspra dheweke dadi babagan Crimea. Iku wektu kanggo ngerti lan elinga yen iki dudu wilayah Ukrainia. Kok goyangake hawane maneh. Kajaba iku, dheweke wis wiwit ngomong babagan standar NATO.
    1. KV-2
      KV-2 20 Mei 2019 12:03
      -11
      Crimea lan Sudetenland kudu nampa status hukum internasional supaya ora ana perselisihan maneh babagan iki.
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 20 Mei 2019 15:16
        +4
        Crimea minangka subyek saka Federasi Rusia lan kabeh lan ora ana ing Sudetenland lan liyane ora dadi dekrit kanggo kita.
        1. KV-2
          KV-2 20 Mei 2019 15:50
          -5
          Adolf Aloisovovich setuju banget karo sampeyan! Mulane, perlu didandani ing tingkat tabu internasional.
          1. Levius
            Levius 21 Mei 2019 08:50
            -1
            Ing ing. Sing mèngeti Crimea, Kuriles lan Sudetenland nampa puck ing bathuk. Utawa apa wae sing ana ing tangan
  9. lan j61
    lan j61 20 Mei 2019 11:30
    +2
    Maneh krisis bakal diwiwiti. Dewan Tertinggi bakal ngucap yen, miturut hukum, ora bisa dibubarake - koalisi durung dibentuk. Lan tegese dewan wis bubar ... Bisa uga ora manut. hi
    1. parusnik
      parusnik 20 Mei 2019 12:04
      +1
      Padha bisa utawa ora manut.
      - Nanging sampeyan ora bisa meksa bojoku kanggo wisuh ing kabeh! - Asisten profesor bakal meksa ... Avakov bakal meksa .... manut ...
      1. Andrey VOV
        Andrey VOV 20 Mei 2019 15:17
        +2
        Aku setuju ... yen konfrontasi diwiwiti, kayata, umpamane, ing taun 93, Avakov ora bakal mandheg ... dheweke bakal nyebarake viper iki menyang neraka, lan batalyon nasional bakal aktif melu, lan polisi bakal dilebokake ing a kordon
    2. Avior
      Avior 20 Mei 2019 15:36
      0
      Kosok baline, yen mayoritas ora dibentuk, bisa dibubarake.
  10. Victorio
    Victorio 20 Mei 2019 11:33
    +3
    Zelensky teka ngatur kabeh
  11. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 20 Mei 2019 11:33
    +8
    Dheweke ngganti sawetara sing nganggep negara kasebut minangka IP, karo liyane sing nganggep minangka acara talk show sabanjure.
  12. roh
    roh 20 Mei 2019 11:35
    + 18
    Aku ora pengin gambar aku ing kantor sampeyan, amarga presiden dudu lambang. Gantung gambar anak-anak sampeyan ing kana lan deleng mripate sadurunge saben keputusan.

    Inggih ngandika hi Boyars kita ora bakal appreciate iki. Putraning srengenge digantung ing saben tembok, saben kantor)
    1. Victorio
      Victorio 20 Mei 2019 15:20
      +1
      Kutipan saka roh
      Aku ora pengin gambar aku ing kantor sampeyan, amarga presiden dudu lambang. Gantung gambar anak-anak sampeyan ing kana lan deleng mripate sadurunge saben keputusan.

      Inggih ngandika hi Boyars kita ora bakal appreciate iki. Anaking srengenge nggantung ing saben tembok, saben kantor)

      ===
      Aku mikir iku akting. Ing keadilan, aku nyathet yen potret presiden ana ing kantor pejabat ing pirang-pirang negara. lan kapindho, ayo kang ndeleng carane Zelensky ngandika, wis ing kuwasa kanggo dangu padha.
  13. ROSO 42
    ROSO 42 20 Mei 2019 11:37
    + 17
    Zelensky: Aku mbubarake Rada; kamulyan kanggo Ukraina ...

    Punika KVN-schik kanggo sampeyan ... Lan kita mung kapilih - dheweke nggawa telek kuwi kanggo Pemerintah lan struktur ... Lan ora mlebu apa-apa kanggo aktivitas - mung badhan iku saka layar iku diwutahake ing kita liyane iklan kanggo apa iku worth ...
    Aku pengin krungu saka Putin:
    - Aku mbubarake Duma, pamaréntah mundur. Kamulyan kanggo Rusia !!!
    ngguyu
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 20 Mei 2019 12:51
      -9
      Kutipan saka: ROSS 42
      Aku pengin krungu saka Putin:
      - Aku mbubarake Duma, pamaréntah mundur. Kamulyan kanggo Rusia !!!

      Apa sampeyan kepéngin taun 90an sing "mulya", falcon sing jelas !? Utawa aku kelalen tembung saka Pyotr Arkadyevich Stolypin: - "Sampeyan kudu upheavals gedhe, kita kudu Great Rusia." Apa "petrel revolusi" ditarik menyang kudeta?
      Inggih, ngimpi ing luang ... Cukup aja ngrokok obat bius sing Anal lan K * mbuwang sampeyan! Sampeyan bakal kelangan pikiran ... ya, sampeyan bakal "ngentekake, sial, kesehatan sampeyan ing perjuangan politik" (c).
      - Utawa Mungkin sampeyan Cossack, mishandled? Dadi Trump kayane wis mutusake kanggo negosiasi, nanging sampeyan isih ora tenang, Anika prajurit! ngguyu
  14. akudr48
    akudr48 20 Mei 2019 11:40
    +7
    Yen mung panglima kita sing apik banget sing bakal ngomong kaya ngono!

    Banjur aku bakal nambah, minangka godfather EBN, aku lunga. Dheweke mudhun saka podium, metu menyang dalan, numpak sepedha lan mlayu menyang neraka ...
    1. novel66
      novel66 20 Mei 2019 12:09
      0
      lan kok mung sepeda? apa dheweke duwe "viburnum"?
      1. akudr48
        akudr48 20 Mei 2019 12:22
        +3
        Sepeda saka Sobyanin, disewakake
      2. IBRShB
        IBRShB 20 Mei 2019 12:32
        -2
        ya ara karo wong, supaya ing paling Aurus njupuk adoh!
    2. Andrey VOV
      Andrey VOV 20 Mei 2019 15:19
      +2
      Dadi sampeyan nulis mung kanggo nulis .. wah, contone, dheweke bakal ngomong.. dheweke bakal lunga, lan sing bakal ngganti dheweke.. saiki jeneng mburi, jeneng ngarep, patronymic tenan?
  15. KV-2
    KV-2 20 Mei 2019 11:40
    -9
    Dheweke isih kudu sinau lan sinau babagan panguwasa! Ora ana dhasar, ora ana budaya, ora ana iman, ora ana hukum. Negara iki ambruk! Iku bakal luwih apik kanggo njupuk conto saka Federasi Rusia. Stabilitas kudu diutamakake. Lan ngurmati hukum. Rakyat kanggo negara, dudu negara kanggo rakyat!
    1. garrett
      garrett 20 Mei 2019 11:52
      -1
      iku sarkasme??? apa kita manggon ing negara sing padha?
    2. MMX
      MMX 20 Mei 2019 16:45
      0
      Kutipan: KV-2
      Dheweke isih kudu sinau lan sinau babagan panguwasa! Ora ana dhasar, ora ana budaya, ora ana iman, ora ana hukum. Negara iki ambruk! Iku bakal luwih apik kanggo njupuk conto saka Federasi Rusia. Stabilitas kudu diutamakake. Lan ngurmati hukum. Rakyat kanggo negara, dudu negara kanggo rakyat!


      "Aja takon apa negara sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan, takon apa sampeyan bisa nindakake kanggo negara" (c) 35th Presiden Amerika Serikat.
      Dadi ya:
      Dheweke isih kudu sinau lan sinau babagan panguwasa! Ora ana dhasar, ora ana budaya, ora ana iman, ora ana hukum. Negara iki ambruk! Luwih becik njupuk conto saka Amerika Serikat. Stabilitas kudu diutamakake. Lan ngurmati hukum. Rakyat kanggo negara, dudu negara kanggo rakyat!
  16. Komentar wis dibusak.
    1. ora pati
      ora pati 20 Mei 2019 12:01
      +3
      Padha prasaja - bakal dadi emas! wassat
      1. novel66
        novel66 20 Mei 2019 12:10
        +1
        Inggih, punika salah siji dada ing salib ...
    2. IBRShB
      IBRShB 20 Mei 2019 12:34
      0
      rada dicet ing ngisor "logam" (
  17. taiga2018
    taiga2018 20 Mei 2019 11:52
    + 18
    Aku katon lan kita duwe akeh penggemar Ze, dideleng saka sawetara komentar, padha nulis, ngujo, nanging aku ora ngerti kenapa dheweke seneng, amarga rong kesimpulan bisa ditarik saka pidato wong Yahudi Bandera: 1. perang bakal terus (tembung sing Ukraina ora bakal nyerah wilayah sawijining, lan ora kanggo menehi adoh, iku mung bisa nyoba sarana militèr). Rusia ... lan akeh ing kene sing wis maca tembung yen jester nglarang potrete ing kantor lan kabeh iku, padha nggantung kuping, drooled karo emosi lan siap sujud ing bumi ing ngarepe ...
    1. vladcub
      vladcub 20 Mei 2019 12:49
      +3
      Ing kasunyatan, iku bakal aneh yen Ze ngandika ing dina pisanan sing bakal ana owah-owahan cetha ing politik. Aja lali yen ing Konstitusi, pemerintah lan Rada duwe kekuwatan gedhe. Pitakonan liyane yaiku sapa sing bakal entuk mayoritas ing Rada.
      Dadi nyediakake popcorn utawa wiji (aku milih wiji kanthi cara sing lawas), sapa sing seneng apa lan kita ngenteni kelanjutane.
  18. Irit
    Irit 20 Mei 2019 11:55
    0
    Tampilake diwiwiti? Aku wonder apa totoan kanggo manggon karo Zelensky nganti taun anyar? ??
  19. SCAD
    SCAD 20 Mei 2019 11:55
    + 12
    Malah yen Zelya wis ora nelpon pedunung Donetsk lan Lugansk scum, aku isih ora milih lan nyanyi odes kanggo prezik iki.
    Upstart iki ora kurang gething lan nistha kanggo Rusia lan pedunung Crimea, republik mbrontak saka mesiu.
    Sanajan, sapa ngerti, dheweke bisa nyepetake ambruk koloni menyang Bendery lan Rusia Anyar!
    1. ora pati
      ora pati 20 Mei 2019 12:05
      +5
      Zelensky wis rusak amarga ketenaran lan, nganti sawetara, kasugihan. Kepentingan rakyat ora bisa digayuh. Kajaba - kanggo seneng-seneng metu saka pakulinan. lol
  20. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 20 Mei 2019 11:57
    +5
    Aku eling yen taun 2014, wong-wong uga padha keplok-keplok ......
    Ukraina minangka negara pertunjukan sing terus-terusan.
    1. Doliva63
      Doliva63 20 Mei 2019 15:27
      +1
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Aku eling yen taun 2014, wong-wong uga padha keplok-keplok ......
      Ukraina minangka negara pertunjukan sing terus-terusan.

      Sawise ambruk USSR, ing saben bekas republik kita duwe pameran dhewe, Federasi Rusia ora pangecualian.
  21. Hiu
    Hiu 20 Mei 2019 11:58
    0
    Dheweke njupuk bantheng kanthi sungu. Yen ora kanggo klaim teritorial marang Rusia, mesthine wong bisa seneng karo Ukrainia. Pungkasan, gram kecukupan muncul ing Kyiv
    1. Petugas cadangan
      Petugas cadangan 20 Mei 2019 20:16
      +4
      Nalika Gorbachev dadi kuwasa, akeh sing seneng - pungkasane muncul pimpinan sing cukup. Apa wiwitan sing apik banget - rencana sing muluk-muluk, perestroika, prihatin kanggo masarakat.
      Carane rampung - kabeh wong ngerti.
      1. Hiu
        Hiu 21 Mei 2019 09:08
        0
        Dadi Gorbachev Ukrainia main ing tangan kita. Kita mung bisa ngimpi pruha kaya ngono. Ayo dheweke nyepetake, mbangun maneh lan demokratisasi kanthi apik. Individu, tumindak kasebut ora nggawa apa-apa sing apik, lan malah ing kompleks umum Armageddon))))
  22. Rusik.S
    Rusik.S 20 Mei 2019 12:04
    +9
    Apa wae bisa diomongake. Ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake. Yen Ze nutup peacekeeper, mungkasi shelling saka Donbass, nganakake investigasi NORMAL ing 2 Mei ing Odessa, "Snipers Maidan" lan ngukum pelaku, banjur bakal bisa kanggo tarik sawetara Serat.
    1. Andrey VOV
      Andrey VOV 20 Mei 2019 15:20
      +2
      Dheweke ora bakal nindakake samubarang sing sampeyan sebutake.
      1. Rusik.S
        Rusik.S 20 Mei 2019 17:13
        0
        Ngenteni lan ndeleng
  23. gurzuf
    gurzuf 20 Mei 2019 12:11
    0
    Kutipan saka andj61
    Padha bisa utawa ora manut.

    Kajaba iku, legalitas owah-owahan ketua Mahkamah Konstitusi ora bakal dieling-eling. Iki bisa hi
  24. rruvim
    rruvim 20 Mei 2019 12:20
    +5
    Ngomong-ngomong, SHOW iku "mercon"! Aku nonton siaran langsung. Pidato sing kaya ngono "didorong". Kabeh iku miturut aturan: karo ngaso, karo hard "katon" menyang pasuryan saka "comrades" saiki, karo kuotasi saka presiden Amerika, karo pungkasan dramatis. Dheweke malah bisa ngetokake "luh" ... Iku katon "ing siji ambegan". Saka suburban siji frase (ing cendhak) malah katon lucu kanggo kula: "Kabeh uripku, aku nyoba nggawe wong ngguyu, saiki aku pengin entuk praktik iki ..."
  25. Azazelo
    Azazelo 20 Mei 2019 12:30
    -1
    Iku ora cukup kanggo dissolve - iku perlu kanggo njupuk.
  26. vladcub
    vladcub 20 Mei 2019 12:33
    0
    Ora bisa sarujuk karo Rada. Mbokmenawa, sadurunge peresmian, Zelinsky ora resmi nyelidiki kepriye penampungan Rada.
  27. morpogr
    morpogr 20 Mei 2019 13:06
    0
    Tembung iku apik, wong seneng krungu, nanging katon ing tumindak. Asring banget padha ora setuju karo tembung. hi utamané ing Ukraina.
  28. Romanenko
    Romanenko 20 Mei 2019 13:07
    +6
    Kutipan: "Ing lurung-lurung Kyiv, tembung Zelensky babagan pembubaran Rada, disiarkan saka layar gedhe lan saka speaker, nyebabake ovation."
    Sayange, iki ora kedadeyan ing 2018, nanging wong-wong padha ngenteni pembubaran Duma lan pamrentah.
    Paling ora ing kene badut ngerti apa sing ditindik Putin
    1. rruvim
      rruvim 20 Mei 2019 13:18
      0
      Setuju banget!!!
    2. Andrey VOV
      Andrey VOV 20 Mei 2019 15:21
      +1
      Waca alasan pembubaran Duma ... kabeh wis ditulis lan dicet kanthi jelas ...
      1. LookArk
        LookArk 20 Mei 2019 20:28
        +2
        Nalika ana kepinginan, aturan diganti. Elinga owah-owahan ing konstitusi, babagan jumlah mangsa presiden. Dadi aja bleach sing ora putih alami.
        1. Andrey VOV
          Andrey VOV 20 Mei 2019 21:39
          0
          Lan ora ana sing whitewashes apa-apa
  29. Sith Gusti
    Sith Gusti 20 Mei 2019 13:14
    0
    Panjenenganipun kicked metu maling lan impotents, lan padha bakal ngumpul ing Rada Verkhovna malah Samsaya Awon.
    1. Romanenko
      Romanenko 20 Mei 2019 13:19
      -1
      Nanging dheweke nendhang kabeh padha, nanging kita ora bisa ....
      Alah
  30. yowis
    yowis 20 Mei 2019 13:14
    -1
    Wakil Rada dadi pahlawan.
  31. Kapten78
    Kapten78 20 Mei 2019 13:17
    -1
    Show kudu terus !!!
  32. Roulette
    Roulette 20 Mei 2019 13:22
    +2
    Apa kedaden mung tegese tinimbang sawetara asu laut, kidang liyane bakal teka kanggo frolic lan entuk dhuwit ekstra. Semono uga critane. Kanggo owah-owahan sing signifikan, aku njaluk sampeyan ... Ana bal ing kana, mung ing sisih.
  33. 23424636
    23424636 20 Mei 2019 14:08
    +2
    Ora ana koalisi wiwit '16. Valtsman (Poroshenko) nyimpen bydlyatnik iki kanggo ngrampungake urusan lan tumindake, main bareng karo nasionalis lan gantungan. sing ngerti sing padha ana ilegal lan mbutuhake pembubaran.Mulane, padha diadopsi hukum angkoro ing total Ukrainization ing garis finish. Semangat alam Ukrainia kanggo kekuwatan wis nggawe sawetara nominasi mungsuh ing saindenging negara kanthi rating nganti 5%. Nanging Yanukovych nyiyapake negara kasebut kanthi karep, sing ngidini agen sing ora bisa dipercaya saka Departemen Luar Negeri Lyovochkin, klompok putrane Alexander lan putrane jaksa Pshonka-Artem dadi pimpinan, lan sing paling penting, sing nolak proposal kasebut. GDP kanggo nggabungake Uni Eurasia negara .., lan mlayu, ninggalake Donbass tanggung jawab kanggo teledor lan indecision daya dening Departemen Negara Turchinov karo Yatsenyuk lan Valtsman sing diganti .. (Poroshenko) sing cynically digawa mudhun wilayah iki sparing ora wong. utawa tegese.
  34. Fantazer911
    Fantazer911 20 Mei 2019 14:15
    +1
    Diwiwiti kanthi becik, ayo padha ndeleng kepiye tembung karo tumindak bakal konvergen.

    Zelensky:

    Aku ora pengin gambar aku ing kantor sampeyan, amarga presiden dudu lambang. Gantung gambar anak-anak sampeyan ing kana lan deleng mripate sadurunge saben keputusan.
    Kuat ngandika!
  35. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 20 Mei 2019 14:15
    0
    Dheweke bakal nyelehake kekuwatane, lan maneh, "wong bakal milih", kanggo istilah anyar))) ora ana sing bakal diganti .. Mung panopticon kasebut gratis.
  36. Andrey VOV
    Andrey VOV 20 Mei 2019 15:11
    +2
    Digatekake..ora nyebutake Menteri Dalam Negeri... ketoke Avakov setuju karo Benya...
  37. Dzafdet
    Dzafdet 20 Mei 2019 15:32
    +1
    Wes wayahe nyebrang dalan, dalan sing dawa, kanca-kanca. Negara dolar evergreen nunggu sampeyan ...
  38. Tur
    Tur 20 Mei 2019 15:33
    +2
    presiden anyar Ukraina ngandika sing Ukraina kudu ngelingi "Crimea lan Donbass minangka wilayah dhewe."
    Ayo padha ngelingi.
    Kepriye wong Jepang ngelingi Kapuloan Kuril.
    Kaya wong Spanyol babagan Rock of Gibraltar.
    Kaya sing kelingan wong-wong sing kalah amarga bodho utawa srakah, lan saiki mung bisa cokotan lambene.
    1. rruvim
      rruvim 20 Mei 2019 16:02
      +2
      Apa salahe? Rusia ngelingi yen pinggiran iku wilayah kita dhewe, lan pinggiran elinga yen wilayah Crimea lan Donbass yaiku Okrainskaya, ing ngendi pinggiran kasebut minangka bagéan saka Rusia.
  39. Roso 56
    Roso 56 20 Mei 2019 15:35
    0
    Inggih, saiki kita bakal weruh apa lan carane sing anyar bakal dikirim.
  40. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 20 Mei 2019 18:50
    +1
    Wis ora lucu maneh. Chrissy, nuwun - Misha, wis mlayu. Grosya sumpah ing Al Qur'an yen tanggal 23, sawise rapat pemerintah, dheweke bakal mundur. Nanging dheweke bocah sing serius, sing duwe tembung - dheweke pengin menehi, ora pengin - dheweke njupuk maneh.
  41. kucing Rusia
    kucing Rusia 20 Mei 2019 20:31
    -3
    Aku ngelingake Zelensky ngguyu - ,, standar NATO ,, WANITA Menteri Pertahanan. Calon paling apik - Nadya Savchenko prajurit (Menteri Serangan) ombenan
  42. Snigir
    Snigir 20 Mei 2019 22:38
    +1
    Sajrone wicara, Presiden Ukraina, ngandika bab pedunung Rusia-speaking ing negara, ngalih menyang Rusia kaping pirang-pirang. Kanggo iki, wakil Oleg Lyashko nyoba menehi komentar marang dheweke saka kursi ing aula,

    transisi menyang basa Rusia kasebut kanthi teliti ditulis ing wicara Zelensky (iki ora impromptu saka Zelensky).
    Transisi sing padha menyang basa Rusia ana ing pidato Poroshenko nalika pelantikan
  43. Igoresha
    Igoresha 21 Mei 2019 13:31
    -1
    dear Russian ngirim ora ngritik nanging meri owah-owahan demokratis saka daya lan ngimpi padha