Review militèr

Angkatan Udara India ujar "kudu" milih Rafale

35
Ing majalah edisi Mei Pesawat Tempur Wartawan India Angad Singh nulis babagan para pejuang sing kudu dipilih Angkatan Udara India nalika milih opsi kanggo nganyarke armada militer. penerbangan. Elinga yen New Delhi isih nimbang sawetara usulan: F / A-18 Amerika, Rafale Prancis, MiG-35 Rusia, Eurofighter Typhoon Eropa, lan F-21 Amerika (versi F-16 sing ditingkatake).


Angkatan Udara India ujar "kudu" milih Rafale


Ana rembugan babagan kemungkinan entuk Su-35.

Kita ngomong babagan rencana tuku luwih saka 130 pejuang. Ing wektu sing padha, panguwasa India wis nyeret pilihan kasebut sajrone pirang-pirang taun. Saiki, kaya sing dilapurake dening wartawan India, kahanan kasebut bisa tekan kesimpulan sing logis, amarga pemilihan dianakake ing India lan Narendra Modi tetep ana ing kursi perdana menteri sawise kamenangan partaine ing pemilihan kasebut.

Angad Singh nulis manawa pejuang Rafale Prancis kudu dituku kanggo Angkatan Udara India, amarga India sadurunge wis nandhatangani kontrak kanggo 36 pesawat kasebut lan nyiapake infrastruktur sing cocog khusus kanggo Rafale.

Singh:

Sampeyan bisa ngomong yen biaya latihan, basis lan njaga pesawat tambahan ora bakal dadi beban sing ora bisa ditanggung ing kasus iki.


Ing wektu sing padha, penulis sing padha nyathet yen F-21 Amerika mesthi ora duwe kesempatan. Alesan sing diwenehake yaiku F-16 sing wis ditingkatake (nanging ing tingkat sing beda) ana ing layanan karo Angkatan Udara Pakistan, lan mulane "ora ana pangertèn kanggo Angkatan Udara India entuk puluhan pejuang iki."

Penulis nyathet yen yen panguwasa ora milih Rafale, mula yen entuk "pesawat beda saka supplier sing beda, Angkatan Udara India bakal dadi ekosistem paling gedhe lan paling maneka warna (terjemahan gratis -" zoo ") pejuang. ."
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. K-612-O
    K-612-O 24 Mei 2019 10:40
    +4
    Sial, ayo padha milih paling ora, dheweke durung bisa mutusake 10 taun.
    1. novel66
      novel66 24 Mei 2019 10:52
      +4
      kanggo apa? MiG-21 saiki isih bisa ngatasi, lan kinerja iki mung kanggo seneng-seneng, kanggo ndeleng kepiye dheweke katon ing ngarep.
    2. ora pati
      ora pati 24 Mei 2019 10:55
      +1
      Dheweke ngenteni, ngarep-arep yen ana wong sing bakal menehi dheweke. lol
    3. Berkut24
      Berkut24 24 Mei 2019 13:51
      +2
      Sial, ayo padha milih paling ora, dheweke durung bisa mutusake 10 taun.

      Hindu njaluk dhuwur utamané saka proses. Apa kesenengan saka kompetisi kanggo 2 dina lan saben dina teken kontrak tenan kanggo katelu?
  2. Irit
    Irit 24 Mei 2019 10:44
    +2
    Wartawan kasebut kanthi jelas "incentivized" dening Prancis kanggo lobi pesawat sing! !!
    1. Guru67
      Guru67 24 Mei 2019 10:46
      -21
      Iku mung sing Rafal lan Eurofighter kualitas, liyane sampah kuna.
      1. Invoice
        Invoice 24 Mei 2019 10:52
        +2
        Rafal lan Eurofighter duwe jumlah kegagalan sing padha saben 1 jam penerbangan karo supplier liyane. Ana Logistik luwih gampang! Iku luwih gampang kanggo ngirim Unit lan pamblokiran kanggo panggantos lan ndandani
      2. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 24 Mei 2019 11:08
        -9
        mesin kasur, banget, karo kabeh daging minced.
        mung siji sing tenan lawas MiG-35.
        amarga kabeh wis lawas ana, malah radar lan SCHAR sing.
        nanging regane isih luwih murah. apa pinunjul. lan wong India kaya-kaya arep ngganti pejuang sing entheng, lan sing entheng mung murah.
    2. asv363
      asv363 24 Mei 2019 11:08
      -1
      Quote: Irit
      Wartawan kasebut kanthi jelas "incentivized" dening Prancis kanggo lobi pesawat sing! !!

      Sing jelas pesenane "jeans". Dheweke ora mbayar apa-apa marang kita ing kana.
  3. Saboteur Kholuy
    Saboteur Kholuy 24 Mei 2019 10:45
    0
    Angkatan Udara Pakistan luwih apik, pilot luwih dilatih
  4. kn54
    kn54 24 Mei 2019 10:51
    +2
    Kita ngenteni MIG-35 ing SERI: Mesir, India, kepiye sampeyan bisa narik. Ya, lan Yankees "mabur" kaping pindho. Ora ketompo carane wong ing Prancis "buzzed" maneh ...
  5. Andrey VOV
    Andrey VOV 24 Mei 2019 10:52
    +3
    Ing tembung, gypsies ing pasar nalika tuku jaran, dening golly
    1. Komentar wis dibusak.
  6. dermaga garing
    dermaga garing 24 Mei 2019 11:02
    0
    "Kanca" kita ing BRICS saka Brazil duwe kahanan sing padha, dheweke uga ora bisa ngrampungake tender sajrone 10 taun.
  7. IL-18
    IL-18 24 Mei 2019 11:11
    +2
    Yen balalaika, sing bisa strum nang endi wae, pancen ndharat "fender" nomer nembelas kanthi amplifier, klon lan quaker (wah), mula wong India kudu mikir akeh apa sing kudu dituku kanggo IA. opo Lan mbokmenawa kanggo dangu.
    1. dermaga garing
      dermaga garing 24 Mei 2019 11:18
      -1
      Penting kanggo nerusake produksi MiG-21 utamane kanggo umat Hindu, kanggo milih Kumis sing misuwur minangka kurator proyek iki! lol
    2. Sith Gusti
      Sith Gusti 24 Mei 2019 15:32
      +1
      Pemain gitar? Hi hi
      1. IL-18
        IL-18 29 Mei 2019 16:56
        0
        Hey! Sayange ora. Nanging ana akeh musisi ing urip. Dheweke entuk. hi
        Miturut cara, wong liya bisa entuk sukses gedhe.
  8. Paulentius
    Paulentius 24 Mei 2019 11:18
    +1
    Wong India duwe korupsi sing luwih resik tinimbang kita, utamane babagan kontrak gedhe, sing para pelobi bakal luwih kuwat tinimbang sing bakal dituku.
  9. 501 Legiun
    501 Legiun 24 Mei 2019 11:22
    0
    apa gunane tuku mobil jinis liyane. Aku ora ngerti tenan. India pancen duwe armada peralatan ing kabeh jaman lan jaman
  10. wuh wuh
    wuh wuh 24 Mei 2019 11:26
    +3
    "Yen F-21 Amerika mesthi ora duwe kesempatan. Alasane yaiku
    yen F-16 sing ditingkatake (nanging ing tingkat sing beda) ana ing layanan karo Angkatan Udara Pakistan "///
    -----
    Nanging Amerika nawakake kanggo mindhah kabeh jalur produksi F-16 menyang India.
    Tanduran kabeh. Lan wong India bakal bisa ngekspor (sing wis ditemtokake).
    Senadyan kasunyatan sing pungkasan Blok F-16 kebak avionik paling anyar, ora kaya liyane
    saka saingan. Secara teknis, F-16 minangka keputusan sing tepat.
    Nanging prestise ora ngidini ....
    1. dermaga garing
      dermaga garing 24 Mei 2019 12:35
      0
      Lan khusus ing ngendi dheweke bisa ngekspor, setuju? Banjur dumadakan menyang Iran?
      1. wuh wuh
        wuh wuh 24 Mei 2019 12:38
        +3
        Kanthi watesan, mesthi.
        Nanging elinga, ing puncak produksi ing taun 80-an, conveyor F-16 ilang
        45 pejuang PER WULAN.
        Ing sawetara sasi, sampeyan bisa ijol kanggo losses gedhe ing perang gedhe.
        Lan pesawat banget prayoga. Salah siji sing paling apik ing generasi kaping 4.
        1. Balai Kota
          Balai Kota 24 Mei 2019 12:50
          0
          Conveyor Amerika .. dudu India)
          Ya, lan perang saiki meh ora nyata, ing ngendi fase aktif kanthi nggunakake pesawat gedhe ing loro-lorone bakal bertahan nganti pirang-pirang wulan. Kabeh bakal luwih cepet. Kanggo salah sawijining pihak, ing kasus
          1. Vlad.dening
            Vlad.dening 24 Mei 2019 16:06
            +3
            Ya, lan sing bakal mbutuhake F-16 anyar, malah diiseni karo elektronik paling anyar nganti tingkat F-21, lan malah India-digawe ing jumlah?
            Ngomong-ngomong, apa tanduran iki sing bakal nindakake kabeh? lan lading kanggo mesin lan mikroprosesor kanggo "elektronik paling anyar"?
            Wong India mung pengin nyisihake garis perakitan sing ora perlu, banjur meksa tuku 90% komponen ing sisih (mesthi, ing sisih tartamtu ...)
    2. Andrey Andreev_4
      Andrey Andreev_4 24 Mei 2019 15:08
      +1
      Amerika dipasrahake marang wong-wong India mung nganggo potongan fuselage kanggo Apache, lan sampeyan ujar manawa dheweke janji bakal nransfer tanduran kasebut menyang India. Sapa wae, nanging Amerika ora bakal adol dhewe, malah teknologi militer sing paling anyar.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 24 Mei 2019 17:56
        +1
        "Teknologi militer sing paling anyar ora bakal didol." ////
        ---
        Iku mung titik, sing "ora paling anyar". Pabrik F-16 ing Texas bakal ditutup
        Negara-negara dhewe tuku F-35 kanggo ngganti F-16. Ana mung pesenan cilik
        kanggo ekspor lan suku cadang. Apa ora ngedol baris lan golek dhuwit maneh?
        1. Andrey Andreev_4
          Andrey Andreev_4 24 Mei 2019 18:26
          +1
          Lha yen mung didol perakitan, iku cilik. Kabeh ngisi, mesin, AFAR, avionik, senjata, teknologi produksi, dina iki minangka sumber penghasilan utama lan utama, Amerika ora nuduhake sapa wae.
    3. Zhevlonenko
      Zhevlonenko 24 Mei 2019 15:52
      -1
      ngendi padha bisa ngekspor, lan sing paling Jahwéh, njaga infrastruktur lan pabrik kanggo 120 mobil, iku ora seneng larang?
    4. APASUS
      APASUS 24 Mei 2019 18:44
      0
      Kutipan saka: voyaka uh
      Senadyan kasunyatan sing pungkasan Blok F-16 kebak avionik paling anyar, ora kaya liyane
      saka saingan. Secara teknis, F-16 minangka keputusan sing tepat.
      Nanging prestise ora ngidini ...

      Aku mikir yen Amerika ora duwe cara kanggo menang tender iki. Iku dudu karakteristik kinerja pesawat, nanging keterlibatan politik. Wong India ngerti manawa ana kontradiksi karo Amerika Serikat bisa nyebabake kabeh pesawat isih ana. lemah. Dheweke mung bakal mateni liwat satelit
      1. wuh wuh
        wuh wuh 24 Mei 2019 18:52
        +1
        Keterlibatan politik ing kontrak militer internasional
        tansah ana. Lan karo Typhoon NATO, lan karo Rafal Prancis, sampeyan bisa
        ngalami sanksi. Lan tawaran karo Rusia ora netral politik.
        Yen, contone, China meksa Rusia: "aja ngedol pesawat
        India", banjur Rusia bakal nahan tekanan? Aku ora yakin.
        Ana risiko karo kabeh wong.
        1. APASUS
          APASUS 24 Mei 2019 19:01
          0
          Kutipan saka: voyaka uh
          Yen, contone, China meksa Rusia: "aja ngedol pesawat
          India", banjur Rusia bakal nahan tekanan? Aku ora yakin.
          Ana risiko karo kabeh wong.

          China ora nuntut pembatalan kontrak kanggo lantai Su-57 lan ora mungkin. Wong Tionghoa butuh sekutu sing apik ing mburi, ora nusuk ing mburi, lan ora preduli yen dheweke ora seneng kerjasama karo India. dheweke bakal meneng.
          Lan Rusia ora bisa nawakake pesawat liyane sing luwih modern
          Persentase, saka ngalami masalah karo negara-negara Kulon, luwih dhuwur, Rusia durung mbuwang dhuwit gedhe. Ana akeh masalah ing sajarah hubungan, nanging kita ora nindakake apa sing bisa ditindakake dening Amerika. sekutu.
          1. NordOst16
            NordOst16 26 Mei 2019 14:21
            0
            Iran karo C300 ing siji wektu menehi kulo.
  11. ioan-e
    ioan-e 24 Mei 2019 11:52
    0
    Lobi? Ora, aku ora mikir!
  12. Roso 56
    Roso 56 24 Mei 2019 13:13
    0
    Lan dheweke nindakake ritual tradisional kanthi lagu lan tarian, yen ora, keputusan kanggo milih jinis pesawat bakal salah.
  13. Sith Gusti
    Sith Gusti 24 Mei 2019 15:30
    0
    Pesawat-pesawat kasebut bakal dituku, sing bakal dadi luwih lemu.