Review militèr

Tu-22M3M saka Belbek bakal "ketemu" kapal perusak Angkatan Laut AS ing lawang mlebu Segara Ireng

153
Modernisasi saka pengebom jarak jauh Tu-22M3 menyang Tu-22M3M ndadekake pesawat kasebut minangka mobil anyar. Alesané dumunung ora mung ing isi udhara sing dianyari, nanging uga ing kasunyatan sing tukang ngebom Ngartekno nambah sawetara amarga nggunakake Komplek kanggo refueling.


Tu-22M3M saka Belbek bakal "ketemu" kapal perusak Angkatan Laut AS ing lawang mlebu Segara Ireng


Peralatan radio-elektronik ing Tu-22M3M, minangka karyawan Tupolev PJSC laporan menyang saluran TV "Star", dianyari dening 80 persen. Nyatane, iki modernisasi jero, lan glider tetep saka bomber lawas. Potensi pertempuran "pengebom" uga saya tambah akeh dibandhingake karo sadurunge ana senjata rudal basis udara paling anyar.

Saiki pengebom jarak jauh Tu-22M3M bakal bisa katon ing tlatah semenanjung Krimea - sawise modernisasi lapangan terbang Belbek ing Sevastopol. Iki bakal dadi "hadiah" sing kapisah kanggo negara-negara NATO sing wis nggedhekake kegiatane ing wilayah Krimea lan bener-bener nindakake pengintaian permanen ing perairan Segara Ireng ing cedhak tapel wates Rusia kidul.

Para ahli nyaranake yen penampilan Tu-22M3M bakal nyebabake reaksi khusus saka Amerika Serikat lan Ukraina. Sawise kabeh, pengebom jarak jauh sing dianyari kanthi macem-macem senjata, nalika njupuk saka Belbek sing padha, bakal bisa ing sawetara menit liwat penghancur rudal Amerika, sing jelas kerep "kanthi kunjungan" menyang wilayah Segara Ireng. Tu22M3M siap "salam" pengunjung kasebut sanajan ing lawang mlebu Segara Ireng.

Kajaba iku, Tu-22M3M dadi link penting ing misi udhara liwat Segara Mediterania, kalebu sisih wétan.
153 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 7 Juni 2019 07:01
    + 29
    Tu 22MZM saka Belbek - ora mung bisa ngontrol Segara Ireng ... Dheweke - kabeh wilayah Mediterania uga mblokir negara Teluk Persia - bisa nyekel gunpoint! Kabar apik - bantuan Armada!
    Iki Dheweke minangka Maskapai Pesawat sing Ora Bisa Dicelupake - Crimea!
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 7 Juni 2019 07:11
      +7
      Tu-22M3M saka Belbek bakal "ketemu" kapal perusak Angkatan Laut AS ing lawang mlebu Segara Ireng
      Sugeng rawuh guys! Sampeyan ana ing target!
      1. Aerodrome
        Aerodrome 7 Juni 2019 07:22
        -2
        Tu-22M3M saka Belbek bakal "ketemu" kapal perusak Angkatan Laut AS ing lawang mlebu Segara Ireng
        liwat cuttings, supaya popok overloaded ...
      2. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 07:27
        -7
        Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.
        Provokasi sing jelas kanggo kabeh pembaca VO, nalika ora dingerteni sapa lan kanthi tujuan sing ora bisa dingerteni - penulis cathetan kasebut ora dituduhake - kenapa?
        1. BEAST
          BEAST 7 Juni 2019 07:46
          +6
          Kutipan saka: hydrox
          Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.
          Provokasi sing jelas kanggo kabeh pembaca VO, nalika ora dingerteni sapa lan kanthi tujuan sing ora bisa dingerteni - penulis cathetan kasebut ora dituduhake - kenapa?

          Iki minangka penerbangan jarak jauh, ora strategis! hi
          1. Contone
            Contone 7 Juni 2019 07:51
            + 12
            Kutipan saka: hydrox
            Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.

            Pesawat Rusia sing mabur liwat dek nggawe pelaut Amerika kepengin weruh apa neraka dheweke macet ing segara Rusia.

            "Bastion" ora bisa mabur liwat dek. Dheweke bisa langsung menyang geladhak, nanging iki ora ana maneh demonstrasi gendera (kekuatan), iki minangka kirdyk kanggo para pelaut.

            Iki minangka salah sawijining bedane kanggo sampeyan. Kasunyatan sing ing lumahing. hi
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 08:28
              -11
              Kanggo iki, Su-25 cukup lan Donald Cook, bebarengan karo kabeh armada Amer, ngerti banget. ngguyu
              1. hidroks
                hidroks 7 Juni 2019 16:23
                +1
                Kutipan saka: hydrox
                Su-25 cukup kanggo iki

                Nuwun sewu, salah ketik: mesthine Su-24, nalika ora nganggo senjata.
            2. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 16:21
              -3
              Ora ana sing luwih ora ana gunane tinimbang nampilake gendera sampeyan ing wilayah sampeyan.
            3. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 16:38
              -1
              Quote: Contone
              Pesawat Rusia sing mabur liwat dek nggawe pelaut Amerika kepengin weruh apa neraka dheweke macet ing segara Rusia.

              Ora ana pelaut MILITER sing mikir, dheweke manut lan nindakake dhawuhe atasane.
              Yen dheweke wiwit mikir, dheweke ninggalake layanan militer lan menyang liberoids ... ngguyu , nanging sanajan ing lapangan kasebut dheweke dadi pakan meriam kanggo para demonstran lan penyerang, bageane ora bisa diremehake lan cepet.
          2. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 08:14
            -10
            Apik banget!
            Apa sampeyan ngerti carane penerbangan jarak jauh beda karo strategis?
            Kolom ing tabel Staf Umum, nuduhake kemungkinan nggunakake minangka operator senjata nuklir (mesthi, lan status!), https://vvs.moscow/lenta/2/
            Dadi, maca kemungkinan MODERNIZED Tu-22M3M.
            1. BEAST
              BEAST 7 Juni 2019 08:27
              +7
              Aku menowo karo Kapabilitas Tu 22MZM (paling saka mbukak sumber). Aku mbaleni - iki pesawat jarak adoh! Njupuk alangan kanggo miwiti kanggo mangerteni apa tujuan lan tugas iku digawe! Inggih, sinau nomenklatur amunisi Nuklir, SO, mesthine bakal dadi panemuan kanggo sampeyan - manawa ana biaya Nuklir Taktis sing bisa nggawa Akeh Pesawat liyane ... apa kita uga bakal langsung nransfer menyang Strategi ???
              1. hidroks
                hidroks 7 Juni 2019 08:34
                -16
                Kanggo sing ana ing operator personel lapis baja:
                Tu-22M3M beda karo sing sadurunge amarga nduweni kemampuan kanggo nggunakake amunisi khusus Kh-102.
                Dadi ngerti, infantri?
                1. tlahuicol
                  tlahuicol 7 Juni 2019 08:46
                  +8
                  Kutipan saka: hydrox
                  Kanggo sing ana ing operator personel lapis baja:
                  Tu-22M3M beda karo sing sadurunge amarga nduweni kemampuan kanggo nggunakake amunisi khusus Kh-102.
                  Dadi ngerti, infantri?

                  banjur strategi f16? belay
                  1. hidroks
                    hidroks 7 Juni 2019 09:30
                    -7
                    Lan apa, dheweke duwe X-102 ing layanan utawa sing padha?
                    Bingung ora kepenak...
                2. BEAST
                  BEAST 7 Juni 2019 08:48
                  + 12
                  Kutipan saka: hydrox
                  Kanggo sing ana ing operator personel lapis baja:
                  Tu-22M3M beda karo sing sadurunge amarga nduweni kemampuan kanggo nggunakake amunisi khusus Kh-102.
                  Dadi ngerti, infantri?

                  Apa sampeyan pengin dadi ora sopan? Njupuk pil kanggo syaraf! Aku Naval kanggo miwiti! Aku mbaleni, kanggo UTAMA wasis - iki pesawat saka LONG-TERM Aviation .... karo sawetara kabisan lan ora TUGAS - Strategists!
                  Aku ora duwe kepinginan kanggo ngobrol karo wong sing wangkal! Yen sampeyan duwe pitakon - Tulis menyang Staf Umum - kanggo ngganti TU 22 MZM - Status lan janjian! ngguyu Aku padha bakal appreciate wong bodho
                  1. hidroks
                    hidroks 7 Juni 2019 10:03
                    -13
                    Iki nerangake kabeh:: pasukan angkatan laut bisa uga ora ngerti kepiye senjata nuklir strategis beda karo biaya taktis ... ngguyu
                3. maksimal 8
                  maksimal 8 7 Juni 2019 10:25
                  +3
                  Kutipan saka: hydrox
                  Kanggo sing ana ing operator personel lapis baja:
                  Tu-22M3M beda karo sing sadurunge amarga nduweni kemampuan kanggo nggunakake amunisi khusus Kh-102.
                  Dadi ngerti, infantri?

                  Fitur utama yaiku kemampuan nggunakake Kh-32, Dagger ing kapal lan enggal Kh-50 ing target darat. Kh-102 kanggo Tu-160 lan Tu-95MSM.
                  1. Komentar wis dibusak.
                  2. hidroks
                    hidroks 7 Juni 2019 12:42
                    -2
                    Apa sampeyan uga cepet-cepet menyang infanteri? ngguyu
                    https://vvs.moscow/lenta/2/
        2. NEXUS
          NEXUS 7 Juni 2019 07:50
          + 10
          Kutipan saka: hydrox
          Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.

          Bastions duwe sawetara winates, ora kaya TU22M3M. Lan yen kita ngelingi kaliber utama, roket Kh-32, banjur radius 22s incommensurable karo Komplek gisik saka tembung ing sembarang cara.
          1. mark1
            mark1 7 Juni 2019 08:07
            +6
            Kutipan: NEXUS
            Bastions duwe sawetara winates, ora kaya TU22M3M.

            Sayange, sawetara operasi teater Segara Ireng ditemtokake dening geografi, saéngga Tu-22M3M bakal keluwih-luwih ing kene (utamane karo Kh-32). Nanging ing tangan liyane, iku bisa kanggo mesthekake akeh jam "nggantung" ing sirah saka mungsuh - supaya mungsuh defecate asring lan ajeg.
            1. NEXUS
              NEXUS 7 Juni 2019 08:10
              +2
              Kutipan saka tandha 1
              Sayange, sawetara operasi teater Segara Ireng ditemtokake dening geografi, mula Tu-22M3M bakal jelas banget ing kene.

              Lan saka mabuk apa sampeyan mutusake yen kita ngomong mung babagan operasi teater Segara Ireng? Apa sistem ngisi bahan bakar tegese apa-apa kanggo sampeyan?
              1. mark1
                mark1 7 Juni 2019 08:15
                +2
                Kutipan: NEXUS
                Lan saka hangover apa

                Nah, mabuk dina iki ora karo aku, nanging karo sampeyan. Waca maneh artikel lan komentar kasebut kanthi ati-ati, utamane sing sampeyan jawab.
                1. NEXUS
                  NEXUS 7 Juni 2019 08:17
                  0
                  Kutipan saka tandha 1
                  Waca artikel kasebut kanthi teliti

                  Penulis ngomong babagan operasi teater Segara Ireng, dadi apa? Aku mbaleni pitakonan, apa sistem refueling ing TU-22M3M? Kanggo Segara Ireng? Apa sampeyan serius?
                  1. mark1
                    mark1 7 Juni 2019 08:40
                    + 12
                    Kutipan: NEXUS
                    Aku mbaleni pitakonan, apa sistem refueling ing TU-22M3M? Kanggo Segara Ireng? Apa sampeyan serius?

                    Apa sampeyan tetep nganggo sistem pengisian bahan bakar? Sistem iki ngijini sampeyan kanggo nambah radius karo siji refueling nganti 5500-6000 karo loro nganti 8000 km, nanging ing wektu tentrem kita mung bisa kanggo nyumerepi sawetara jinis "Donald Cook" ing Segara Ireng kanggo sawetara jam. Yen, sakperangan alesan, kita mutusaké kanggo break menyang teater Mediterania operasi, kita kudu njaluk ijin, contone, saka Turki, lan ing cara, iku bakal rauh duwe S-400, lan Amerika bakal ngganti. pikiran lan Patriot bakal bali menyang panggonan, lan wong Yunani duwe S- 300, supaya sampeyan ora bisa mabur menyang brazen. Pitakonan kapindho yaiku babagan wilayah endi sing bakal diisi bahan bakar? Kesimpulan - ora ana pangertèn gedhe ing basis Tu-22M3M kanggo ngontrol operasi téater Segara Ireng ing Balbek, nanging ana nggunakake lapangan udara maju kanggo serangan ing téater Eropah Kulon saka operasi.
                    1. NEXUS
                      NEXUS 7 Juni 2019 09:37
                      -3
                      Kutipan saka tandha 1
                      Apa sampeyan tetep nganggo sistem pengisian bahan bakar? Sistem iki ngijini sampeyan kanggo nambah radius karo siji refueling nganti 5500-6000 karo loro nganti 8000 km, nanging ing wektu tentrem kita mung bisa kanggo nyumerepi sawetara jinis "Donald Cook" ing Segara Ireng kanggo sawetara jam.

                      Sistem refueling, dear, ndadekake iku bisa kanggo ing udhara ora 8000 km, nanging kanggo anggere sampeyan seneng lan mabur menyang sembarang kadohan.
                      1. hidroks
                        hidroks 7 Juni 2019 11:32
                        +4
                        Kutipan: NEXUS
                        Sistem refueling, dear, ndadekake iku bisa kanggo ing udhara ora 8000 km, nanging kanggo anggere sampeyan seneng lan mabur menyang sembarang kadohan.

                        Ya, pancen, nanging mung yen ANY DISTANCES iki diwenehake karo jumlah tanker sing dibutuhake sing ana ing papan sing tepat ing wektu sing tepat lan ing wektu sing ora ana perang, lan kita mung duwe 15 IL-78 lan ora dingerteni jumlahe. wis siap tempur...
                    2. Gritsa
                      Gritsa 7 Juni 2019 10:35
                      +2
                      Kutipan saka tandha 1
                      https://vvs.moscow/lenta/2/

                      Iku tansah ketoke kanggo kula sing tujuan utama iku pesisir Pasifik. Ing kene, sistem ngisi bahan bakar bakal pas, lan ana luwih akeh ruang terbuka lan pertahanan udara mungsuh sing luwih cilik. Nanging AUG bakal cukup
                      1. mark1
                        mark1 7 Juni 2019 10:48
                        +2
                        Quote: Grits
                        Iku tansah ketoke kanggo kula sing tujuan utama iku pesisir Pasifik.

                        Sampeyan ora mikir - sampeyan ngerti! Panggonan ing Kamchatka minangka tujuan Alaska lan California. hi
                  2. hidroks
                    hidroks 7 Juni 2019 08:44
                    -2
                    Kutipan: NEXUS
                    Aku mbaleni pitakonan, apa sistem refueling ing TU-22M3M?

                    Kanggo pindhah menyang Mediterania, ora perlu nginstal sistem pengisian bahan bakar ing kendaraan adhedhasar Belbek, cukup kanggo nggunakake X-32 lan X-102 saka produksi udara ing Piala Dunia menyang bagean endi wae. Eropa lan tanpa ngisi bahan bakar ...
                    1. NEXUS
                      NEXUS 7 Juni 2019 09:38
                      +4
                      Kutipan saka: hydrox
                      ora perlu nginstal sistem ngisi bahan bakar ing kendaraan adhedhasar Belbek, cukup kanggo nggunakake X-32 lan X-102 saka produksi udhara ing Piala Dunia menyang endi wae ing Eropa lan tanpa ngisi ...

                      Lan nalika TU-22M3M bisa sinau nggawa X-102, aku kasengsem?
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. hidroks
                        hidroks 8 Juni 2019 20:17
                        0
                        Waca:: menehi tautan ing ndhuwur lan ngisor ...
                2. hidroks
                  hidroks 7 Juni 2019 08:37
                  -1
                  Matur nuwun rekan.
                  Kadhangkala ana perasaan yen ing VO Senin kedadeyan kaping pirang-pirang seminggu ...
              2. tlahuicol
                tlahuicol 7 Juni 2019 08:15
                +1
                Kutipan: NEXUS
                Kutipan saka tandha 1
                Sayange, sawetara operasi teater Segara Ireng ditemtokake dening geografi, mula Tu-22M3M bakal jelas banget ing kene.

                Lan saka mabuk apa sampeyan mutusake yen kita ngomong mung babagan operasi teater Segara Ireng? Apa sistem ngisi bahan bakar tegese apa-apa kanggo sampeyan?

                lan apa bakal menehi ing cilik saka perang? Apa bangkai bakal menyang Mediterania? Ing samodra kudu disimpen
              3. Piramidon
                Piramidon 7 Juni 2019 10:02
                0
                Kutipan: NEXUS
                Lan saka mabuk apa sampeyan mutusake yen kita ngomong mung babagan operasi teater Segara Ireng?

                Kanthi rute apa bakal ninggalake Segara Ireng ing wektu tentrem? Liwat wilayah udara negara sing ora ramah karo Rusia? Artikel kasebut ora ngomong babagan perang.
            2. BEAST
              BEAST 7 Juni 2019 08:37
              0
              Ing artikel kasebut, ditulis nganggo basa Rusia kanthi warna putih .... Kajaba iku, TU 22 MZM dadi link penting kanggo nindakake misi udara ing SEA MEDITERRANEAN, kalebu sisih wétan! ya
          2. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 08:19
            -3
            Kanggo Tu-22M3M, Segara Ireng minangka puddle sing katon liwat, ngowahi ing tumit.
            Mulane, sawetara Kh-32 lan kemampuan Tu-22M3M kanggo nggunakake ora pantes kanggo Piala Donya.
          3. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 16:51
            -2
            Ya, X-32 minangka "pembunuh kapal induk" (sing angel banget digayuh), nanging X-102 langsung ngunggahake status mobil dadi ahli strategi.
            Waca kene: https://vvs.moscow/lenta/2/; :: kutipan ora disalin.
            Nanging X-47M Daggers ditambahake menyang dhaftar senjata, minangka akeh minangka 4 item bebarengan. lol
        3. Lipchanin
          Lipchanin 7 Juni 2019 08:02
          -2
          Kutipan saka: hydrox
          Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.

          supaya kasunyatan sing padha diangkah dikenal kanggo bagean winates saka kru. nanging nalika monster kuwi katon ing ndhuwur sirah, banjur iki gambar temen beda.
          sawise kabeh, iku ora muspra sing ora mung kapal, nanging uga operator rudal dijupuk kanggo ngiringan. supaya diakses kanggo sirah rawuh
          1. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 08:47
            +1
            Sampeyan salah.
            Nalika kapal kasebut dituju, tandha tempur diumumake lan kabeh transisi ing antarane kompartemen dibuwang kanthi tim ana ing pos tempur miturut tabel staf.
        4. rayuav
          rayuav 7 Juni 2019 08:33
          +1
          Dear, pilot kudu sinau carane nggunakake kabeh macem-macem gaman, kalebu reb, lan liyane, bastion mung 300 km lan luwih kanggo bosporus.
          1. VSrostagro
            VSrostagro 7 Juni 2019 11:39
            +1
            Yagene sampeyan "nyepetake" Onyxes (sing ana ing Bastions) kaya ngono?
            Bakal ana sebutan target ...
          2. Servisingener
            Servisingener 7 Juni 2019 12:21
            +2
            Versi ekspor rudal Onyx saka kompleks Bastion nduweni jangkauan nganti 300 km, dene versi normal nduweni jangkauan nganti 600 km. Dadi sawetara luwih saka cukup.
    2. Sipil
      Sipil 7 Juni 2019 07:23
      0
      Ing kasus iki, sampeyan bisa tansah miwiti utawa njawab. Carane nimbulaké perang nuklir.
    3. RL
      RL 7 Juni 2019 09:07
      +1
      Lan negara-negara Teluk Persia ora bakal bisa njaga pesawat kasebut kanthi bedhil? Lan Turki karo macem-macem frills sawijining, Kroasia? Ya, lan Albania, kanthi seneng, nunggu tim "fas". Siji Rusia duwe peralatan, lan liyane mburu mammoth nganggo sumbu watu?
      1. Gritsa
        Gritsa 7 Juni 2019 10:40
        0
        Kutipan saka RL
        Lan negara-negara Teluk Persia ora bakal bisa njaga pesawat kasebut kanthi bedhil?

        Paling kamungkinan dudu negara Teluk, nanging pangkalan Amerika ing negara kasebut. Lan oh, ana akeh. Sawise mlumpat ing Segara Kaspia lan Iran, sampeyan bisa langsung mlumpat menyang pangkalan kasebut, njupuk kanthi apik.
      2. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 11:18
        +1
        Sampeyan bisa njupuk kanggo negara iki tanpa ngluwihi Piala Donya.
      3. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 17:08
        0
        Ing Piala Donya - ya, mung Rusia duwe peralatan lan tembok (sing mbantu ing omah) lan posisi geostrategis sing nguntungake, sing diwenehake dening peralatan Rusia kanggo njaga ALL Eropa kanthi BV, Afrika Lor, Arab lan Suez, India. lan Asia Tengah kanthi bedhil.
        Saiki bab sumbu watu: antarane suku saka dhaftar iki, mung Israel lan, kanggo ombone cilik, Sultan bisa dadi mungsuh nyata, liyane ora pejuang.
        Mesthine, mung kemampuan kanggo nguwasani lan nguwasani peralatan berteknologi tinggi lan kawruh militer sing dianggep.
        Maksudku, supaya bisa njupuk saka Akasia, ora perlu nyopir menyang bukit - utawa wong Arab ora bakal bisa nguwasani shooting saka posisi tertutup ing target sing ora katon.
    4. Yeah
      Yeah 7 Juni 2019 12:48
      +3
      lan ora lemu banget kanggo drive Tu-22 kanggo sawetara jenis trough?
      1. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 17:10
        0
        Matur nuwun, rowange :: Sampeyan salah siji saka sawetara sing tetep sirahe ndhuwur lumahing.
      2. hidroks
        hidroks 8 Juni 2019 05:28
        0
        Persis!
        Apa fuss nalika sampeyan bisa drown palung iki tanpa ngiringan, mung kanthi mencet tombol "Mulai" Onyx.
        Lan kepinginan kanggo ngresiki saluran pencernaan (karo tickling simultaneous saka sistem gemeter) kanggo kru sawetara jinis liyane "Cook" - supaya malah bakal cocok banget kanggo lumaku ing sadawane masts lan Su-24. ngguyu
        1. Yeah
          Yeah 10 Juni 2019 09:05
          0
          mung kok jawab ora rasional?
          Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nyopir drone. nyumerepi kaya fw-189, kang bisa muter liwat kapal kabeh dina - lan iku bakal ora kurang sensitif saka sawetara menit saka pesawat Tu-22.
          1. hidroks
            hidroks 10 Juni 2019 09:44
            0
            Ana siji rincian jus ing kene:
            Piye wae, ana ing alas lan udakara udakara 50 km saka lapangan terbang, ing kahanan mendhung sing sithik (200-300 meter), aku entuk efek swara saka pasangan Bears sing mlaku ing mekanisasi sing dirilis ing dhuwur iki - kesan sing ora bisa dilalekake. !!
            Yen Tu-22M3M lumaku ing sadawane masts kaya iki ing mode lepas landas karo flaps lengkap, Aku sing unsur individu saka kapal uga bisa lumebu ing résonansi lan iku isih ora dingerteni carane nggero kuwi bakal mengaruhi papan terlampir saka kapal saka. dhuwure 50 meter.
            1. Yeah
              Yeah 10 Juni 2019 09:48
              0
              Aku weruh Tu-95 urip mung saka 2-3 kilometer (pasangan miber kurang). nanging malah saka ing kono bisa lolos.
  2. Chingachgook
    Chingachgook 7 Juni 2019 07:01
    -4
    Inggih, dheweke bakal keplok lan banjur nulis menyang pantai kanthi komposisi kabeh.
  3. Victor_B
    Victor_B 7 Juni 2019 07:06
    + 10
    Tu-22M3M saka Belbek bakal "ketemu" kapal perusak Angkatan Laut AS ing lawang mlebu Segara Ireng

    Sampeyan kudu ireng kanggo Amerika!
    Lan elek.
    1. Lipchanin
      Lipchanin 7 Juni 2019 08:04
      +1
      Kutipan saka: Victor_B
      Lan elek.

      agawe maut elek
  4. amatir
    amatir 7 Juni 2019 07:08
    +6
    Iku cilik, Segara Ireng, kanggo Tu22m3.
    Dawane Segara Ireng yaiku 1150 kilometer, lan jembaré 580.
    "Radius aksi tempur, km
    ing kacepetan supersonik 1500-1850
    ing kacepetan subsonik cedhak lemah 1500-1650
    kanthi kacepetan subsonik ing profil campuran 2410 "
    Cukup kanggo Mediterania.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 7 Juni 2019 07:34
      -2
      Quote: Amatir
      Iku cilik, Segara Ireng

      Cilik, nanging dhewe, lan kanggo kontrol lengkap, Tu-22M3M minangka kendaraan sing paling cocok. Kejutan sing cepet lan ora dikarepke ...
      Lan kanggo Mediterania ana Tu-160 ... Sampeyan bisa nggawe pangkalan ing Suriah utawa sawetara pulo (disewakake) ing Mediterania. Nanging iki ... Mungkin apa jenis oligarki kanggo dispossess? wassat
      1. amatir
        amatir 7 Juni 2019 07:46
        +3
        Tu160 luwih cocok kanggo Teluk Meksiko.
        Iku bakal bisa kanggo nggawe basis ing Suriah
        Lan a / b Khmeinim - iki uga kartun saka Mosfilm utawa sampeyan saka kasunyatan alternatif?
        1. rayuav
          rayuav 7 Juni 2019 08:37
          +1
          please elinga krisis Karibia, nanging padha ora nglilani kita
        2. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 08:55
          -1
          Lan sampeyan duwe pitakonan saka kasunyatan dina: apa sampeyan duwe volume otak cukup kanggo mbayangno pinten biaya kanggo njaga a / b (Naval Base) ing wilayah manca?
          ....
          Aku weruh pikirane jero ... lol
          1. amatir
            amatir 7 Juni 2019 09:02
            0
            Kutipan saka: hydrox
            Aku weruh pikirane jero ...

            "Lan kabeh lara, lan sirah muter, lan setan ijo ing mripat .."
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 12:52
              +1
              Ya, ana sing saka:: $ atusan yuta saben taun ...
              Oh, carane apik Cam Ranh ing sawijining wektu:: nanging kabeh karat ana enggal ...
          2. Lipchanin
            Lipchanin 7 Juni 2019 10:00
            +1
            Kutipan saka: hydrox
            pinten biaya kanggo njaga pesawat (Naval Base) ing wilayah manca?

            nolak? belay
            sakabehe? belay
            kaya saka Kuba lan Vietnam?
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 10:09
              +1
              Potongan kasebut saiki ora ukuran kanggo cangkeme, yen ora, kita ora bakal duwe anggaran sing cukup kanggo sosial, kesehatan, arr., kultus. lan ilmu kanggo ngemot kabeh dhasar sing dikarepake para panglima perang kita - lan oke, mesthine bisa dingerteni ... sad
      2. Lipchanin
        Lipchanin 7 Juni 2019 08:09
        0
        Kutipan saka: ROSS 42
        Iku bakal bisa kanggo nggawe basis ing Suriah

        belay Lan menyang ngendi Khmeimim, Tartus, Shayrat, Tiyas? belay
        Utawa aku wis overslept?
        1. tlahuicol
          tlahuicol 7 Juni 2019 08:19
          +2
          apa Tu22m3 adhedhasar ana? Ora
          1. Lipchanin
            Lipchanin 7 Juni 2019 08:23
            0
            Kutipan: tlauicol
            apa Tu22m3 adhedhasar ana? Ora

            apa sing ngalangi sampeyan?
            Ya, lan refueller bisa diselehake.
            Miturut cara, Shayrat lan Tiyas, iki lapangan udara "mlumpat".
            1. tlahuicol
              tlahuicol 7 Juni 2019 08:34
              +1
              Kutipan: Lipchanin
              Kutipan: tlauicol
              apa Tu22m3 adhedhasar ana? Ora

              apa sing ngalangi sampeyan?

              Mungkin kasunyatan sing lapangan udara beda kanggo lapangan udara? Yen ora, dheweke bakal njupuk saka Kuznetsov ora
              1. Lipchanin
                Lipchanin 7 Juni 2019 08:41
                0
                Kutipan: tlauicol
                Mungkin kasunyatan sing lapangan udara beda kanggo lapangan udara?

                Bravo. apik
                Lapangan udara, apa regane tetep ora bisa dimodernisasi kanthi cara apa wae?
                1. tlahuicol
                  tlahuicol 7 Juni 2019 08:50
                  +3
                  bisnis iku kanggo Penny - kita modernisasi lapangan udara kaya kita baking pai ya ugi Tu22m3
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 7 Juni 2019 09:00
                    -3
                    Kutipan: tlauicol
                    bisnis minangka sen - kita modernisasi lapangan udara kaya pai

                    Apa sampeyan yakin padha ora upgrade maneh?
              2. hidroks
                hidroks 7 Juni 2019 12:56
                +2
                Kutipan: tlauicol
                Yen ora, dheweke bakal njupuk saka Kuznetsov

                Ya, ya:: ing Kuza, aku isih kudu golek papan kanggo nyelehake Il-78 ... ngguyu
            2. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 09:09
              +5
              Apa sampeyan bisa mbayangno apa infrastruktur pangkalan udara kanggo ahli strategi kanthi kabeh unit dhukungan lan pangopènan?
              Lan Shayrat lan Tiiyas minangka potongan-potongan ara-ara samun sing diresiki saka watu lan iki pancen dadi lapangan terbang kanggo penerbangan garis ngarep wingi.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 7 Juni 2019 09:42
                -3
                Kutipan saka: hydrox
                Apa sampeyan bisa mbayangno kepiye infrastruktur pangkalan udara?

                yen sampeyan lungguh langsung ing kursi, banjur ora bakal rampung.
                saka tembung LENGKAP.
                Aku bakal mbaleni pitakonan.
                Apa sampeyan yakin padha ora upgrade maneh?
                1. hidroks
                  hidroks 7 Juni 2019 12:57
                  +1
                  Shayrat lan Tiiyas?
                  Meh mesthi ora.
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 7 Juni 2019 13:46
                    -1
                    [kutipan = hidroks] Shayrat lan Tiiyas? [/ kutipan]
                    apa kita nggambarake ula ing wajan?
                    kita duwe basis UTAMA Khmeimim ana.
                    [Kutipan]Apa sampeyan yakin dheweke ora nganyarke maneh?/ kutipan]
                    luwih gampang downvote ngguyu
                    1. hidroks
                      hidroks 7 Juni 2019 13:54
                      +1
                      Ora kudu kasar.
                      Nanging supaya aku ora milih sampeyan, mula sampeyan isih kudu tuwuh ... wong bodho
                      Kanggo Khmeimim, ora perlu nduduhake buta huruf:: wilayah a / b Khmeimim ditransfer menyang Rusia kanthi gratis, misale jek 49 taun.
      3. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 08:51
        0
        Hey, hey!
        Pamrentah Rusia luwih seneng nyingkirake kulak, nanging ora bakal ndemek sadulure (jodoh, sepupu kapindho, anggota koperasi "sing" ...) ngguyu
    2. hidroks
      hidroks 7 Juni 2019 07:35
      +4
      Quote: Amatir
      Cukup kanggo Mediterania.

      Nyuwun pangapunten, lan liwat wilayah sapa sampeyan arep mlebu ing jembar Segara Mediterania?
      Lan suwene negara iki ora dadi anggota NATO?
      Apa Rusia wis ngrampungake persetujuan babagan kerjasama militer karo negara iki?
      Mbok menawa ana Perjanjian Persahabatan lan Kerjasama?
      Matur nuwun kanggo jawaban lengkap. ngguyu
      1. amatir
        amatir 7 Juni 2019 07:48
        0
        Nyuwun pangapunten, lan liwat wilayah sapa sampeyan arep mlebu ing jembar Segara Mediterania?

        Lan dalan rahasia sing padha mabur menyang Suriah.
        1. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 08:24
          -2
          Apa sampeyan ngerti yen kanggo kerja ing Suriah, Tu-22M3 kita mabur kanthi ngisi bahan bakar liwat Segara Kaspia lan setengah saka Iran, ngliwati Irak (udakara limang Segara Ireng). Mulane dheweke duwe lapangan udara mlumpat (sauntara adhedhasar) ing wilayah Iran kanggo kerja ing Suriah. ngguyu
          1. amatir
            amatir 7 Juni 2019 08:47
            +1
            Dadi sawise kabeh, padha mabur lan duwe. Apa sing dadi regejegan?
            1. Piramidon
              Piramidon 7 Juni 2019 13:32
              -1
              Quote: Amatir
              Dadi sawise kabeh, padha mabur lan duwe. Apa sing dadi regejegan?

              Dina iki padha mabur, lan sesuk sawetara jenis "ayatollah" bakal ngadeg jejeg lan nglarang penerbangan liwat "jamaheriya" kang.
          2. tlahuicol
            tlahuicol 7 Juni 2019 08:53
            +2
            Kutipan saka: hydrox
            Apa sampeyan ngerti yen kanggo kerja ing Suriah, Tu-22M3 kita mabur kanthi ngisi bahan bakar liwat Segara Kaspia lan setengah saka Iran, ngliwati Irak (udakara limang Segara Ireng). Mulane dheweke duwe lapangan udara mlumpat (sauntara adhedhasar) ing wilayah Iran kanggo kerja ing Suriah. ngguyu

            ora. ora ana ngisi bahan bakar (sistem ora diinstal) - mung njupuk bom luwih sithik lan mabur ing subsonik.
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 09:45
              +2
              Iki wis saka meriam nganti manuk pipit: medeni, larang lan ora efisien ...
              1. tlahuicol
                tlahuicol 7 Juni 2019 10:13
                +2
                Kutipan saka: hydrox
                Iki wis saka meriam nganti manuk pipit: medeni, larang lan ora efisien ...

                mesthi. lan ing kasus perang uga mokal
            2. Piramidon
              Piramidon 7 Juni 2019 17:36
              -2
              Kutipan: tlauicol
              kita Tu-22M3 miber karo ngisi bahan bakar

              Lan ing ngendi dheweke ngisi bahan bakar lan saka sumber apa?
              Kaya ing lelucon iku
              -pilot: mangga mendarat:
              -dispatcher: landasan pacu ora siap, aku nglarang landing;
              -pilot: bahan bakar kanggo 15 menit;
              -dispatcher: landasan pacu isih durung siap, nanging TK lagi take off.
              1. tlahuicol
                tlahuicol 7 Juni 2019 17:39
                +1
                iku ora kanggo kula. maca komentar lan kuotasi kasebut kanthi teliti
              2. hidroks
                hidroks 8 Juni 2019 05:47
                -1
                Lan dudu guyon apa-apa: kanggo njupuk, siji lan setengah kaping kurang dawa strip dibutuhake tinimbang kanggo kebangkrutan.
                Ngomong-ngomong, sampeyan bisa mabur saka taksi - lapangan terbang ...
                Lan ngisi bahan bakar bangkai ditindakake ing lapangan udara Iran kanthi jeneng 3 huruf (kaya Pech), dheweke uga duwe pangkalan sementara, nanging ana sing ora tuwuh bebarengan karo ayatollah ...
      2. KCA
        KCA 7 Juni 2019 08:02
        0
        Iran lan Irak dudu negara NATO, lan ing kahanan saiki bisa uga setuju karo Turki, sanajan NATA
        1. Lipchanin
          Lipchanin 7 Juni 2019 08:24
          -3
          Kutipan saka KCA
          ya, lan karo Turki, ing kahanan saiki, iku bisa kanggo setuju, sanajan NATA

          lan yen kita miwiti pangiriman S-400, ing umum masalah bakal ditanggulangi cukup prasaja
          1. tlahuicol
            tlahuicol 7 Juni 2019 08:38
            +4
            lan yen kita mung tuku tomat saka wong-wong mau, banjur padha bakal menehi kita Selat ing umum ya Wong diwasa - lan kanthi tampilan sing cerdas sampeyan ngrembug babagan omong kosong kasebut
            1. Lipchanin
              Lipchanin 7 Juni 2019 08:44
              -1
              Kutipan: tlauicol
              apa yen tomat

              ora bosen tomat? ora ana argumen liyane?
              lan karo dipikir pinter ngrembug omong kosong kuwi

              inggih, inggih. Tuku S-400 saka Turki minangka "omong kosong" sing gedhe banget.
          2. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 09:12
            -1
            Apa sampeyan ngirim resume menyang Kamentrian Luar Negeri :: wektune kanggo ngganti Lavrov karo sampeyan, dheweke ora bisa mikir kaya ngono ... ngguyu
            1. Lipchanin
              Lipchanin 7 Juni 2019 09:45
              -1
              Kutipan saka: hydrox
              Apa sampeyan ngirim resume menyang Kementerian Luar Negeri

              sanalika sawise sampeyan njupuk Panggonan ing Staff Umum.
              Ngomong-ngomong, dudu Lavrov sing ngomong babagan pimidors, nanging nalika sampeyan ngelingi tomat, mangga kutip tembung kasebut nganti pungkasan.
              Lan aja lali, kita ora menyang dheweke, dheweke teka kanggo sujud marang kita.
        2. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 08:58
          -2
          Apa sampeyan pengin mbalik maneh ing Turki? Apa siji Su-24 sing mudhun ora cukup kanggo sampeyan?
          Mangga, nanging mung yen mburi sampeyan ... ngguyu
          1. Lipchanin
            Lipchanin 7 Juni 2019 09:49
            -1
            Kutipan saka: hydrox
            Mangga, nanging mung yen mburi sampeyan ...

            sampeyan bisa uga mikir sampeyan nyetel sampeyan
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 13:06
              +1
              Kutipan: Lipchanin
              sampeyan bisa uga mikir sampeyan nyetel sampeyan

              Iki minangka crita lawas babagan jamur: Yen mung wong ngrungokake, mula ora ana 200s sing ora ana pertempuran - dudu panah udara, nanging kahanan pertempuran.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 7 Juni 2019 13:48
                -1
                Kutipan saka: hydrox
                Iki crita lawas babagan jamur

                belay jamuran???? belay
                mdaaaaa....
            2. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 17:24
              +1
              Kutipan: Lipchanin
              sampeyan bisa uga mikir sampeyan nyetel sampeyan

              Iki carane sampeyan bisa mikir ing kothak wedhi, lan ing kasus iki, tukang ngebom tindak ing misi pertempuran lan sawetara McDuck mutusaké kanggo ninggalake mobil iki tanpa tutup, supaya iku piye wae merata ing mburi, lan pilot lan mobil mati.
      3. Lipchanin
        Lipchanin 7 Juni 2019 08:11
        0
        Kutipan saka: hydrox
        Nyuwun pangapunten, lan liwat wilayah sapa sampeyan arep mlebu ing jembar Segara Mediterania?

        Kepiye carane kita menyang Suriah? Aku ora ngomong babagan rute segara.
        1. tlahuicol
          tlahuicol 7 Juni 2019 08:22
          +2
          yen ana serangan ing kapal NATO, banjur Mediterania bisa dilalekake. Lan babagan Irak uga
        2. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 09:56
          +1
          Kutipan: Lipchanin
          Kepiye carane kita menyang Suriah? Aku ora ngomong babagan rute segara.

          Saka Mozdok ngliwati Segara Kaspia, kanthi persinggahan ing Iran lan watara Irak.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 7 Juni 2019 10:02
            -3
            Kutipan saka: hydrox
            Saka Mozdok ngliwati Segara Kaspia, kanthi persinggahan ing Iran lan watara Irak.

            uga, sing carane kita njaluk ana.
            lan Papan No.. 1 mabur ana.
            lan ora ana, ora ana sing ilang ing dalan
            1. hidroks
              hidroks 7 Juni 2019 13:10
              +1
              Dina iki kita tiba lan ora ilang, nanging dalan bakal ambruk, lan lompatan sabanjure bakal nyebar ing endi wae, lan kahanan politik bakal mlebu ing tahap perang - apa sing bakal sampeyan lakoni?
              1. Lipchanin
                Lipchanin 7 Juni 2019 13:50
                0
                Kutipan saka: hydrox
                Ya, kahanan politik bakal dadi panggung perang - apa sing bakal sampeyan lakoni?

                banjur ora usah takon.
                utawa nalika Perang Donya II, nalika nyerang Berlin, sapa sing njaluk ijin?
                1. Dikson
                  Dikson 7 Juni 2019 14:14
                  +1
                  Banjur padha ora bakal malah diijini kanggo njupuk mati saka Crimea .. Deleng ing nomer NATO pangkalan ing wilayah iki .. - apa sampeyan mikir bakal nonton meneng minangka falcons bangga kita ing jumlah sawetara bêsik fly kanggo bom sopo? Sampeyan bisa ngira jumlah pesawat ing pangkalan kasebut lan kira-kira jumlah sistem pertahanan udara sing kudu dilewati kendaraan kita .. Sampeyan ora bakal seneng karo skor total, kaya ngono ..
                  1. hidroks
                    hidroks 7 Juni 2019 17:27
                    0
                    Kutipan saka Dixon
                    Sampeyan ora bakal seneng karo skor sakabèhé, aku mikir.

                    Dheweke ora mikir babagan iki: apa sing kudu ditindakake yen dheweke dibesarkan ing penembake ...
    3. Lipchanin
      Lipchanin 7 Juni 2019 08:05
      0
      Quote: Amatir
      Cukup kanggo Mediterania.

      lan ing kono sampeyan bisa ngisi bahan bakar
      1. hidroks
        hidroks 7 Juni 2019 08:59
        0
        Lan sapa sing bakal cepet-cepet ngisi sampeyan ing kana? ngguyu
        1. Lipchanin
          Lipchanin 7 Juni 2019 09:47
          -3
          Kutipan saka: hydrox
          Lan sapa sing bakal cepet-cepet ngisi sampeyan ing kana?

          "Ratu SPBU" ngguyu
          ya, angel nransfer siji tanker menyang pangkalan ing Khmeimim ...
          1. hidroks
            hidroks 7 Juni 2019 10:21
            +1
            Apa gunane?
            Dadi IL-78 ora cukup ...
            1. Lipchanin
              Lipchanin 7 Juni 2019 13:51
              0
              Kutipan saka: hydrox
              Dadi IL-78 ora cukup

              ora bosen wingi urip?????
              paling ora kanthi mripat siji ndeleng menyang sesuk!!!!
              1. hidroks
                hidroks 7 Juni 2019 17:30
                0
                Menarik, lan apa sing sampeyan deleng ing ESOK iki?
  5. KCA
    KCA 7 Juni 2019 07:17
    +3
    Saben uwong padha ngiro-iro, padha bakal nginstal sistem ngisi bahan bakar / padha ora, Begjanipun padha nindakake
    1. hidroks
      hidroks 7 Juni 2019 07:48
      -1
      Kutipan saka KCA
      Saben uwong ngira, dheweke bakal nggawe sistem pengisian bahan bakar / ora bakal dilebokake

      Lan sapa sing ngira kanthi produktif, yen wiwit taun 80-an, set sistem pengisian bahan bakar wis disimpen ing kamar panyimpenan ing kabeh pesawat sing adhedhasar Tu-22 lan instalasi sistem kasebut mbutuhake 5 jam kerja kanggo tim teknisi 3 wong. ... ngguyu
      1. KCA
        KCA 7 Juni 2019 07:57
        +4
        Ana wong sing nulis yen ing panjalukan saka pemilik, Gorby dismantled ing refueling tanpa kamungkinan re-instalasi, lan isih ora ana informasi pas bab apa sing bakal bali, sistem bisa uga wis ing warehouses, nanging bakal bali, sawise. kabeh, pitakonan
        1. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 09:01
          -2
          Fi-i-i-i...
      2. Lipchanin
        Lipchanin 7 Juni 2019 08:13
        -1
        Kutipan saka: hydrox
        yen, wiwit 80s, set sistem refueling wis disimpen ing tank panyimpenan ing kabeh pesawat adhedhasar Tu-22

        pemilik apik ora bakal mbuwang apa-apa lol
        1. KCA
          KCA 7 Juni 2019 08:24
          -2
          Dheweke nulis yen ing pesawat kasebut, saluran bahan bakar ora bisa dilewati
      3. tlahuicol
        tlahuicol 7 Juni 2019 08:42
        +2
        Kutipan saka: hydrox
        Kutipan saka KCA
        Saben uwong ngira, dheweke bakal nggawe sistem pengisian bahan bakar / ora bakal dilebokake

        Lan sapa sing ngira kanthi produktif, yen wiwit taun 80-an, set sistem pengisian bahan bakar wis disimpen ing kamar panyimpenan ing kabeh pesawat sing adhedhasar Tu-22 lan instalasi sistem kasebut mbutuhake 5 jam kerja kanggo tim teknisi 3 wong. ... ngguyu

        mulane padha nggoleki kit kanggo 7 taun ing kamar pasokan lan telung teknisi ya Banjur padha diinstal ing siji pesawat ing 5 jam lan looking maneh wong bodho. Bakal nggoleki dangu
    2. Lipchanin
      Lipchanin 7 Juni 2019 08:12
      -1
      Kutipan saka KCA
      bok manawa sijine

      jebul ana sing ora seneng, minusanul
  6. serg.shishkov2015
    serg.shishkov2015 7 Juni 2019 07:17
    +2
    Apik banget! Kabar apik!
  7. JD1979
    JD1979 7 Juni 2019 07:18
    +8
    About dikirim ing esuk seger bayangan seksual. Soko anyar artikel isi kuwi wis dadi luwih kerep. Penulis ora peduli yen peralatan mung siji salinan, ngenteni tes jangka panjang, pilot isih bakal dilatih maneh, ora ana unit sing dilengkapi mesin kasebut. Nanging wis perlu kanggo ketemu saben bak NATO lan tansah ing ngleboke. Sandhangan jendhela iku kabeh? Malah ing impen.
  8. tlahuicol
    tlahuicol 7 Juni 2019 07:21
    +4
    Bastions bakal nanggepi luwih cepet - iki nalika Carcass inflamed.
    Banjur, dheweke isih kudu dibangun. Minangka bandara.
    IMHO, pesawat lan lapangan udara kasebut dibutuhake ing armada segara, lan dudu ing wilayah sing sempit iki, ing ngendi dheweke kudu ngliwati para perusak.
    1. Valery Valery
      Valery Valery 7 Juni 2019 07:26
      +1
      Lapangan udara dibangun ing endi wae ing sisih lor lan wétan.
      1. ROSO 42
        ROSO 42 7 Juni 2019 08:07
        +1
        Kutipan: Valery Valery
        Lapangan udara dibangun ing endi wae ing sisih lor lan wétan.

        Aku krungu akeh babagan kosmodrom ing sisih wétan, nanging aku ora nate ndeleng langsung.
        1. Valery Valery
          Valery Valery 7 Juni 2019 08:15
          +1
          Aku ngusulake kanggo ndeleng - kutha Tsiolkovsky, rong peluncuran digawe saka kosmodrom Vostochny ing 2018.
    2. Aerodrome
      Aerodrome 7 Juni 2019 07:27
      +4
      Kutipan: tlauicol
      Bastions bakal nanggepi luwih cepet - iki nalika Carcass inflamed.

      lan kapal bakal nyedhaki sawetara rudal anti-kapal pesisir? km 400 lan njaba zona.
      1. tlahuicol
        tlahuicol 7 Juni 2019 07:32
        +3
        supaya padha umume bisa njupuk bali saka Piraeus - kok padha kudu pindhah menyang Piala Donya?
        1. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 09:24
          +1
          Bocah lanang mung ora ngerti yen kabeh sing dibebasake saka wilayah Piala Dunia wiwitane ana ing tengah bunder kanthi radius udakara 3 ewu km. Ing wektu sing padha, dheweke ora ngerti manawa skuadron sing diklumpukake saka nomer kapal apa wae bakal ana ing ngisor Piala Dunia sajrone 15 menit. saka wayahe pisanan dibukak.
        2. hidroks
          hidroks 7 Juni 2019 13:15
          +2
          Ing kene, sawise kabeh, isih ana: ora ana mobil siji-sijine sing bakal bisa munggah nganti ALL operator pertahanan udara tenggelam, mula endhog lan pitik diganti, nanging Bastions utamane, utamane ing Piala Dunia ora ana. zona mati kanggo wong-wong mau!
  9. Kapten3317
    Kapten3317 7 Juni 2019 07:28
    +4
    Tujuan transfer TU-22 menyang Crimea cukup jelas - kanggo ngontrol wilayah kasebut. Lan iki ora mung Segara Ireng lan Mediterania. Penulis artikel ngirim ora fokus ing nggunakake TU-22 marang sawetara pangrusak ing cedhak Segara Ireng. Iki cilik banget kanggo tukang ngebom strategis.
  10. alexmach
    alexmach 7 Juni 2019 07:36
    +5
    Sawise kabeh, pengebom jarak jauh sing dianyari kanthi macem-macem gaman, nalika njupuk saka Belbek sing padha, bakal bisa ing sawetara menit liwat penghancur rudal Amerika, sing jelas kerep "kanthi kunjungan" menyang wilayah Segara Ireng. Tu22M3M siap "salam" pengunjung kasebut sanajan ing lawang menyang Segara Ireng.

    Apa sampeyan. Apa Su-30 utawa Su-34 ora bisa nindakake iki?

    Kajaba iku, Tu-22M3M dadi link penting ing misi udhara liwat Segara Mediterania, kalebu sisih wétan.

    Apa Turki bakal kantun?
    1. Lipchanin
      Lipchanin 7 Juni 2019 08:27
      -2
      Kutipan saka alexmach
      Apa Turki bakal kantun?

      lan nalika padha nampa S-400, bakal padha supaya liwat?
  11. AAK
    AAK 7 Juni 2019 09:27
    +6
    Komentar cilik kanggo pangguna forum sing dihormati:
    - Tu-22s wis tau adhedhasar Belbek. Kaping pisanan, iki minangka siji-sijine lapangan terbang sing luwih cedhak saka 50 km saka Sevastopol lan wis mesthi digunakake kanggo basis pesawat tempur. Ora ana prasarana sing cocog kanggo pesawat DA-SA, yen keputusan kasebut digawe, kabeh kudu ditindakake maneh, ditambah pertahanan udara Sevastopol UTAWA bakal rusak;
    - ing jaman USSR, 2 resimen Tu-22 ditugasake ing Crimea (iki pitakonan babagan kemanfaatan YES ing Crimea), nanging ing lapangan terbang sing beda - ing Oktyabrsky lan Vesely. Sasaran utama yaiku klompok kapal saka armada operasional kaping 6 AS (Mediterania-Segara Merah, Terusan Suez lan Teluk Persia). Saiki loro pangkalan udara iki wis ing negara sing ora siap tempur wiwit jaman Ukraina, dana sing signifikan dibutuhake kanggo peralatan landasan pacu, navigasi, infrastruktur panyimpenan lan liya-liyane;
    - tanker udhara sing paling cedhak karo Crimea disebarake ing Kaukasus Lor lan ing jumlah sing ora cukup kanggo nyedhiyakake paling ora 1 resimen saka 22;
    Kesimpulan - penulis (kanthi cara, ora jelas sapa dheweke, artikel kasebut ora ditandatangani) paling ora kompeten ing perkara iki.
  12. Armata T-14
    Armata T-14 7 Juni 2019 09:48
    +2
    Lan ngapa dheweke bakal ngalahake pangrusak? Dheweke ora bakal nyerang dheweke nganggo bom sing tiba)
    1. Lipchanin
      Lipchanin 7 Juni 2019 10:06
      -3
      Kutipan: Armata T-14
      Lan ngapa dheweke bakal ngalahake pangrusak? Dheweke ora bakal nyerang dheweke nganggo bom sing tiba)

      kenapa Sushki kita cedhak karo operator rudal Amer? sawise kabeh, padha ora bakal njupuk saka pistol
      1. Servisingener
        Servisingener 7 Juni 2019 12:47
        +1
        Aku ngerti sing kanggo nuduhake ngarsane.
        1. Lipchanin
          Lipchanin 7 Juni 2019 13:53
          -1
          Kutipan: Servisinzhener
          Aku ngerti sing kanggo nuduhake ngarsane.

          lan nggawe cetha, kita ora bakal ngidini sampeyan njupuk
  13. Servisingener
    Servisingener 7 Juni 2019 12:44
    -1
    Sawise kabeh, pengebom jarak jauh sing dianyari kanthi macem-macem gaman, nalika njupuk saka Belbek sing padha, bakal bisa ing sawetara menit liwat penghancur rudal Amerika, sing jelas kerep "kanthi kunjungan" menyang wilayah Segara Ireng.
    Pernyataan kasebut, sanajan bener, bodho. Amarga kanggo ngontrol Segara Ireng, ora kudu adhedhasar ing sacedhake langsung .. Amarga pesawat Su-24 Su-30, etc., cukup kanggo nunjukaké ngarsane. Lan kanggo nyerang pemusnah ing Segara Ireng kanthi rudal Kh-32 Tu-22M3M, sampeyan ora perlu ngluwihi pemusnah iki. Radius tempur ing supersonik lan jarak roket cukup kanggo njupuk saka pangkalan udara cedhak Ryazan utawa Engels. Lan sawise murub rudal liwat Crimea, serangan ing destroyer tanpa mlebu wilayah jangkoan nimbali udhara kapal.
  14. Who Why
    Who Why 7 Juni 2019 12:48
    0
    Hmm, kenapa Balbec? Cedhak Bagerovo biyen dadi lapangan udara kanthi landasan pacu paling dawa ing USSR - kanggo njupuk "ahli strategi", lan bunker kanggo nyimpen amunisi khusus. Apa Ukrainians njaluk adoh karo kabeh ana?
    1. AAK
      AAK 7 Juni 2019 14:26
      0
      Cedhak Bagerovo - mung lapangan terbang sipil lawas ing kutha Kerch, lapangan terbang gedhe sing paling cedhak, kira-kira 80 km adoh - ing Kirovsky, nanging adhedhasar MiG-29s, lan uga ing Uni ana pangkalan latihan angkatan laut. kosmonot. Tu-22 adhedhasar, kaya sing wis daktulis, ing Oktyabrsky lan Vesele, nanging ana karusakan lan landasan pacu ing loro nganti 2500m. Lan landasan pacu paling dawa ing Crimea - landasan pacu kapindho bandara Simferopol - 3700m, dibangun utamane kanthi dhuwit saka Departemen Pertahanan USSR minangka salah sawijining situs pendaratan darurat kanggo "Buran"
      1. Who Why
        Who Why 7 Juni 2019 18:23
        +1
        Aku ora bakal mbantah. :) Iku mung kancaku saka kono, lan iku carane ngandika. Lan nalika aku ngaso ing Kazantip (ing kawula muda jero :)), aku nonton ing wayah wengi carane pejuang nang endi wae ana smacking pluru ing target termal. Ganteng....
      2. BMW 535IA
        BMW 535IA 7 Juni 2019 22:42
        0
        Landasan pacu Veseloe lan Oktyabrsky (mantan panggonan panyebaran permanen M3) luwih saka 3200m.
  15. Dikson
    Dikson 7 Juni 2019 14:02
    +2
    Sawetara jenis artikel Urakryakal bodho .. bar refueling, penghancur ing Segara Ireng ... Tu-22M3M .. Ora miturut Juan sombrero - kanggo drive kapal NATO tengen Segara Ireng karo operator rudal long-range .. Mobil kuwi nduweni panggonan ing Timur Jauh lan Lor, supaya ana akses GRATIS menyang Atlantik lan Samudra Pasifik .. Lan spinning, nyuwun pangapunten, liwat puddle, dijupuk liwat lan iradiated saka kabeh pinggiran saka pangkalan NATO, mung kanggo "ajrih. " Cook liyane mung sabotase .. Ngilangake sumber daya mesin lan peralatan saka mesin kelas iki kanggo demonstrasi ... Diskusi babagan kemungkinan ngontrol Mediterania ... uga, akeh sing wis ditulis babagan iki. ngisor .. Ing "pembunuh operator pesawat", sing wis ngranggeh sawetara sawijining, antusias dikirim kanggo drive boats ing genangan .. Iku bakal luwih apik yen padha njupuk care saka tiba kanggo alasan dingerteni saka UAVs Amer hanging endlessly ing wilayah Crimea. .. Banjur - ing kasus iki - ora ana sing bakal nglilani TU22M3M iki njupuk saka "kapal induk sing ora bisa dicelupake". Pangkalan NATO, dheweke uga ngontrol lapangan udara kita kanthi sampurna .. Lan ing pirang-pirang kasus, dheweke ora mung ngerti apa sing ngisi mobil kasebut, nanging uga jeneng lan jeneng kru lan ulang tahune ... Aja ngadili kanthi standar. Perang Donya II, teknologi wis maju.
  16. meandr51
    meandr51 7 Juni 2019 16:46
    0
    Iki bubar ing Semenanjung Kerch. Kabeh spektrum penerbangan kita, kalebu carcasses iki, ajeg liwat overhead. Wong lanang padha latihan, dheweke nuduhake kekuwatan marang mungsuh ...
    1. Angkatan Udara Rusia
      Angkatan Udara Rusia 7 Juni 2019 18:22
      +3
      Men duwe akeh komentar, sumpah karo saben liyane kene, nanging ora ana siji njupuk menyang akun nomer pesawat serviceable, utawa rodo pesawat sing bisa (lan conditionally bisa) njupuk menyang langit. Saiki aku bakal menehi komentar babagan komentar sing paling aneh:
      1. Kanggo rod, ora ana ing tu22m3m, kaya sing dakcritakake sadurunge, antena dipasang ing gandhewo (aku ora ngerti peralatan apa), nanging iki dikonfirmasi dening teknisi kita sing saiki ana ing Kazan. Wigati dimangerteni yen bar bakal !!! diinstal ing pesawat 2 saiki lagi nganyari, supaya info bener, nanging ora siji saka program Military Acceptance. Miturut cara, kanggo wangkal, aku mbaleni: bar refueling ing Tu22m3 dipasang "ing sawetara jam" mung ing seri pisanan, kang meh ora ana pesawat urip ing rangking (ing resimen kita ana. siji "conditionally" siap), garis bahan bakar wis diinstal ing pesawat iki, ana fittings cocok ing kokpit, ing seri sabanjuré, iki ora ana wis diinstal, supaya iku mokal kanggo nginstal barbell ing kahanan regimental, mung. pabrik.
      2. Babagan penerbangan menyang Suriah lan ngisi bahan bakar ing Iran, iki pancen omong kosong. Departures digawa metu saka Mozdok liwat Segara Kaspia, Iran, Irak (lan ora bypassing), banjur jotosan iki disabetake lan ing rute padha mulih. Kaping pirang-pirang dheweke kerja saka Hamadan (Iran sisih lor) kanthi persetujuan nalika perlu kanggo njamin serangan sing akeh banget, nanging iki minangka pangecualian, lan wong Iran ora seneng yen pesawat manca tiba ing negarane.
      3. Basing ing Crimea iku omong kosong tanpa komentar. Kanggo ndharat, diidentifikasi, kanggo mabur ing patroli, ya. salah siji resimen utawa malah AE ing basis permanen, amarga Samzikov ora, boten kanggo nyorot
  17. Alex_Bora
    Alex_Bora 7 Juni 2019 18:23
    +1
    Какой Бельек? В Крыму было 3 аэродрома для МРА. Стояла целая дивизия ракетоносцев. И так на каждом флоте. И это только ВВС ВМФ. А сейчас в ВВС ВМФ - ни одного!!! Все в ВКС переведены. А на 1 АВМ закладывалась потеря 1 полка МРА при ударе силами всей дивизии. Сейчас со всей России 1 МРАД может и не на скребут. Уж ракет, так точно нет. Оставшиеся Х-22 модернизируют на Х-32, но контракт по количеству смехотворен.
  18. Vkd Dvk
    Vkd Dvk 8 Juni 2019 16:48
    0
    Kutipan saka: hydrox
    Nyatane, njupuk "wong bersenjata impor" katon atusan kaping luwih murah karo "Bastion" tinimbang ngobong sumber daya ahli strategi.
    Provokasi sing jelas kanggo kabeh pembaca VO, nalika ora dingerteni sapa lan kanthi tujuan sing ora bisa dingerteni - penulis cathetan kasebut ora dituduhake - kenapa?

    Bener, sampeyan ngerti kenapa Amerika kepengin banget menyang Segara Ireng? Apa dheweke ora duwe cukup ahli strategi ing Arktik? Utawa ing Atlantik Lor? Ora, sawise kabeh, kanggo muter ing syaraf ..... Dadi, apa ora nggawe wong duet? Bastion plus Backfire!
  19. akarfoxhound
    akarfoxhound 8 Juni 2019 17:29
    0
    lan kenapa penulis njupuk sing ora bisa ditrapake saka Belbek ??? Apa ora saka Gvardeisky, contone, ing ngendi MRA adhedhasar ing siji wektu lan Strip lan area parkir cocok kanggo 22m sembarang, nanging ing Sevastopol kabeh wis diasah kanggo pejuang. Utawa mung kanggo blurt metu ing pikirane "babagan ancaman kanggo mungsuh" ing topik "Oh, yen mung !?"