Review militèr

Pesawat ruang angkasa militer "Soyuz". Program "Star"

39
Pesawat ruang angkasa Soyuz minangka proyek landmark kanggo kosmonautika Rusia. Nggawe model dhasar saka pesawat ruang angkasa transportasi multi-kursi diwiwiti ing USSR ing taun 1962. Digawé ing taun 1960-an, kapal kasebut terus ditingkatake lan isih digunakake kanggo penerbangan angkasa. Wiwit taun 1967 nganti 2019, 145 peluncuran Soyuz wis digawe. Kanggo negara kita, kapal Soyuz wigati banget, wis dadi komponèn tombol pisanan saka Soviet, lan banjur saka kosmonautika manned Rusia.



Pesawat ruang angkasa "Soyuz-19"


Kaya meh kabeh pangembangan ruang angkasa ing jaman Soviet, pesawat ruang angkasa Soyuz nduweni tujuan ganda. Ing basis saka kapal iki uga dikembangaké varian saka kendaraan militèr. Salah sawijining kapal kasebut yaiku Soyuz 7K-VI, dikembangake ing USSR ing taun 1963-1968 miturut program Zvezda. "Soyuz 7K-VI" minangka pesawat ruang angkasa kanthi riset militer multi-kursi khusus. Kapal kasebut beda-beda saka varian sipil kanthi anané senjata - 23-mm kanthi cepet penerbangan bedhil dicocogake kanggo nggunakake ing njaba angkasa.

Munculé "Union"


Kerja ing nggawe roket lan komplek ruang angkasa ing USSR kanggo penerbangan berawak lan penerbangan ngubengi rembulan diwiwiti tanggal 16 April 1962. Buruh saka OKB-1 nyambut gawe kanggo nggawe pesawat ruang angkasa anyar kanggo program lunar Soviet sing ambisius ing sangisore tuntunan desainer sing luar biasa Sergei Korolev (dina iki RSC Energia dijenengi S.P. Korolev). Ing Maret 1963, wangun saka kendaraan turunan wis milih, kang ing mangsa bakal dadi Soyuz. Secara bertahap, kanthi basis proyek pesawat ruang angkasa mbulan, insinyur Soviet nyipta aparat 7K-OK, dirancang kanggo nampung telung kosmonot, kapal orbit sing dirancang kanggo latihan macem-macem maneuver ing orbit Bumi lan dock rong kendaraan, kanthi para astronot pindhah saka siji kapal menyang kapal. liyane. Tinimbang sel bahan bakar sing dibahas sadurunge, kapal kasebut nampa panel surya sing ora bisa dilalekake.

Nalika nggawe pesawat ruang angkasa anyar, engineers Soviet mbayar akeh manungsa waé kanggo organisasi saka kahanan kerja lan urip sarujuk kanggo kosmonot ing orane tumrap sekolah saka diluncurake menyang papan, pesawat dhewe, lan keturunan saka orbit bumi. Secara struktural, pesawat ruang angkasa Soyuz kalebu telung bagean utama. Antarane wong-wong mau, ana kompartemen orbital utawa kluwarga, sing dadi laboratorium ilmiah sing bisa nindakake riset ilmiah lan eksperimen, kompartemen sing padha digunakake kanggo astronot liyane. Kompartemen kapindho yaiku kokpit - kendaraan mudhun, ing ngendi para astronot, sing njupuk panggonan, bali menyang planet kita. Saliyane papan kanggo telung kosmonot, ana uga kabeh sistem dhukungan urip, kontrol kapal lan sistem parasut. Kompartemen katelu saka Soyuz yaiku kompartemen instrumen-agregat, ing ngendi sistem propulsi, bahan bakar lan sistem layanan kapal dipasang. Pesawat ruang angkasa Soyuz didhukung dening panel surya lan baterei.


Pesawat ruang angkasa Soyuz TMA-01M sadurunge dock karo ISS


Pengujian pesawat ruang angkasa Soyuz pisanan diwiwiti ing pungkasan taun 1966. Pesawat pisanan saka apparatus, sing nampa jeneng Kosmos-133, njupuk Panggonan ing November 28, 1966. Penerbangan kaping pindho tanggal 14 Desember ing taun sing padha rampung karo bledosan roket kanthi kapal ing landasan peluncuran, pesawat kaping telu saka aparat 7K-OK (Cosmos-140) ditindakake tanggal 7 Februari 1967. Kabeh telu penerbangan rampung utawa sebagian ora kasil lan mbantu spesialis ndeteksi kesalahan ing desain kapal. Sanajan ora ana peluncuran sing sukses, penerbangan kaping papat lan kaping lima direncanakake bakal diawaki. Ora bisa mungkasi apa-apa sing apik, lan peluncuran pesawat ruang angkasa Soyuz-1 tanggal 23 April 1967 rampung kanthi tragedi. Peluncuran pesawat ruang angkasa Soyuz-1 wiwit wiwitan diiringi sawetara kahanan darurat, ana komentar serius babagan operasi sistem pesawat ruang angkasa, mula diputusake kanggo de-orbit pesawat ruang angkasa sadurunge. jadwal, nanging ing April 24, 1967, sak kebangkrutan amarga Gagal saka sistem parasut, kendaraan turunan tabrakan, kosmonot Vladimir Mikhailovich Komarov tilar donya. Senadyan tragedi, karya ing nggawe lan dandan luwih saka Soyuz pesawat ruang angkasa terus. Kapal kasebut nduweni potensi sing jelas sing ngidini supaya bisa digunakake ing taun 2019, luwih-luwih, kanthi basis, militer Soviet ngrancang nggawe sawetara kendaraan militer, sing uga nyegah program kasebut ditutup, sanajan gagal peluncuran pisanan. .

Proyèk pisanan saka militèr "Unions"


Mbalik ing taun 1964, ing Kuibyshev (saiki Samara), ing cabang No. 3 OKB-1 ing pabrik Progress, karya wiwit nggawe interceptor orbital berawak pisanan ing donya 7K-P utawa Soyuz-P. Setaun sadurunge, amarga beban kerja sing abot, kabeh bahan ing varian anyar Soyuz kanggo tujuan militer ditransfer saka OKB-1 menyang Kuibyshev. Ing pabrik Progress, karya ing nggawe versi anyar saka Soyuz militèr dipimpin déning desainer anjog saka perusahaan Dmitry Kozlov.

Gampang ditebak manawa 7K-P adhedhasar desain pesawat ruang angkasa Soyuz biasa (7K), nanging kanthi sawetara owah-owahan. Kaping pisanan, ora ana gaman sing direncanakake dipasang ing interceptor angkasa. Tugas utama kru pesawat ruang angkasa berawak yaiku proses mriksa obyek luar angkasa, utamane satelit sing duweni Amerika Serikat. Direncanakake yen kru pesawat ruang angkasa 7K-P bakal metu menyang ruang angkasa, ing ngendi, yen perlu, bisa mateni pesawat ruang angkasa musuh potensial utawa nyelehake kendaraan ing wadhah sing digawe khusus kanggo kiriman luwih lanjut. menyang Bumi. Ing wektu sing padha, diputusake kanggo ninggalake gagasan babagan panggunaan kapal lan kru kasebut kanthi cepet. Alesane yaiku kabeh satelit Soviet ing wektu kasebut dilengkapi sistem detonasi, militer Soviet nganggep yen satelit Amerika duwe sistem sing padha, sing nyebabake ancaman kanggo urip para astronot lan kapal pencegat kasebut.

Pesawat ruang angkasa militer "Soyuz". Program "Star"

Proyek Soyuz Militer: 7K-P, 7K-PPK, 7K-R, 7K-VI (Zvezda), Soyuz-VI (saka kiwa menyang tengen, digawe dening astronautix.com)


Proyèk pesawat ruang angkasa Soyuz-P diganti karo pesawat ruang angkasa tempur lengkap, sing nampa sebutan Soyuz-PPK. Desainer mutusake kanggo nglengkapi versi Soyuz iki kanthi baterei 8 rudal ruang-menyang-ruang cilik, kabeh rudal diselehake ing busur kapal. Konsep iki nyakup karusakan saka pesawat ruang angkasa mungsuh potensial tanpa pengintaian. Kapal kasebut ora beda banget karo versi sipil saka Soyuz ukurane, dawane 6,5 meter, diametere 2,7 meter, lan volume kapal sing bisa dienggoni diwilang kanggo loro kosmonot lan 13 meter kubik. Massa total interceptor ruang kira-kira 6,7 ​​ton.

Bebarengan karo karya ing nggawe interceptor Soyuz-PPK, karya iki digawa metu ing Kuibyshev ing nggawe pesawat pengintaian orbital, kang disebut High-altitude Explorer. Kapal iki uga dikenal kanthi sebutan 7K-VI lan dikembangake minangka bagéan saka proyek kanthi jeneng kode Zvezda. Basis isih sipil Soyuz 7K-OK, nanging ngisi kapal kasebut beda banget. Kapal perang 7K-VI mestine nindakake pengamatan visual saka satelit mungsuh, nindakake pengintaian foto, lan, yen perlu, nyerang pesawat ruang angkasa mungsuh. Ing wektu sing padha, karya wis ditindakake kanggo nggawe kapal perang Soyuz-R ing versi pengintaian.


Konsol astronot saka pesawat ruang angkasa militer "Soyuz 7K-VI"


Wis ing taun 1965, diputusake kanggo nutup proyek 7K-P lan 7K-PPK. Alesané ana ing OKB-52, kang dipimpin déning desainer Soviet pinunjul Vladimir Chelomey, padha bebarengan digunakake ing nggawe pesawat tempur satelit IS kanthi otomatis, konsep kang luwih cocog karo Kamentrian Pertahanan. Sawise iku, topik utama cabang Kuibyshev No. 3 saka OKB-1 yaiku proyek pesawat ruang angkasa pengintaian 7K-R. Direncanakake yen Soyuz-R bakal dadi stasiun orbital ukuran cilik sing lengkap, sing dipasangake peralatan kanggo nganakake pengintaian radio, uga pengintaian foto. Model dasar Soyuz maneh dadi prototipe kanggo kapal, utamane instrumentasi lan kompartemen perakitan, nanging tinimbang kompartemen keturunan lan kluwarga, direncanakake kanggo nginstal kompartemen orbit kanthi peralatan sing dipasang kanggo tujuan sing dimaksud. Nanging perancang Soviet uga gagal ngleksanakake gagasan iki. Proyèk pesawat ruang angkasa pengintaian Soyuz-R kalah kompetisi menyang stasiun pengintaian Almaz, sing dipilih dening komisi kompetisi lan didhukung dening perwakilan Dewan Ilmiah lan Teknis saka Kementerian Pertahanan USSR. Ing wektu sing padha, kabeh prestasi pabrik Progress ing Kuibyshev ing proyek Soyuz-R ditransfer menyang OKB-52 kanggo karya luwih lanjut ing proyek Almaz.

Soyuz 7K-VI lan program Zvezda


Proyèk peneliti dhuwur-dhuwur 7K-VI tahan paling dawa kabeh opsi militer kanggo nggunakake pesawat ruang angkasa Soyuz. Kerja ing program Zvezda diwiwiti tanggal 24 Agustus 1965. Penerbangan pesawat ruang angkasa Gemini-4 Amerika, sing ditindakake ing wulan Juni taun sing padha, meksa pimpinan Soviet kanggo nyepetake karya ing nggawe sistem orbit militer kanggo macem-macem tujuan. Penerbangan Amerika menehi tandha kepemimpinan politik lan militer USSR, amarga saliyane program ilmiah lan teknis, kru pesawat ruang angkasa Gemini-4 nindakake sawetara eksperimen kanggo kepentingan Pentagon. Antarane liyane, kru mirsani peluncuran rudal balistik, motret permukaan bumi ing sisih wengi lan awan, lan uga nglatih proses rendezvous karo obyek ruang angkasa, yaiku tahap kapindho roket Amerika Titan II. Nyatane, iku tiron mriksa satelit saka mungsuh potensial.


Model kapal 7K-VI. Foto-foto kasebut dijupuk ing cabang OKB-3 No. 1 ing taun 1967. Foto: TsSKB-Progress


Ing tahap pisanan karya ing program Zvezda, aparat militer 7K-VI ora beda banget karo pesawat ruang angkasa sipil 7K-OK. Kapal kasebut uga dumadi saka telung kompartemen, sing dipasang siji-sijine ing urutan sing padha. Nanging, ing taun 1966, desainer utama pabrik Progress, Dmitry Kozlov, mutusake kanggo ngrampungake proyek kasebut. Versi anyar saka peneliti militer nganggep owah-owahan ing tata letak, kendaraan turunan lan kompartemen orbit kudu ngganti panggonan. Sawise owah-owahan, kapsul karo astronot diselehake ing ndhuwur. Ing sangisore kursi para astronot ana lawang ngisor menyang kompartemen orbit silinder, kompartemen kasebut tambah gedhe. Awak kapal kasebut dumadi saka rong wong, bobot maksimal 6,6 ton.

Fitur khas saka "Union" militèr anyar yaiku anané senjata kanthi cepet-geni 23-mm pesawat otomatis gun NR-23 Nudelman-Richter, kang dicocogake kanggo nggunakake ing papan. Gun dipasang ing ndhuwur kendaraan mudhun. Desainer wis adaptasi alat kanggo bisa ing vakum. Tujuan utama meriam otomatis yaiku kanggo nglindhungi peneliti militer saka satelit interceptor lan kapal inspektur saka mungsuh potensial. Kanggo ngarahake bedhil otomatis menyang target, kru kudu nguripake kabeh kapal, lan nggunakake pandelengan kanggo ngarahake. Utamane kanggo nyoba kamungkinan nggunakake bedhil ing papan, tes skala gedhe ditindakake ing papan dinamis sing dibangun khusus kanggo tujuan iki. Tes dikonfirmasi kamungkinan nggunakake bedhil ing papan, mundur saka diperlokaké ora mimpin kanggo somersaults saka apparatus 7K-VI.


Model kapal 7K-VI. Foto-foto kasebut dijupuk ing cabang OKB-3 No. 1 ing taun 1967. Foto: TsSKB-Progress


Instrumen utama kapal 7K-VI yaiku penglihatan optik OSK-4 kanthi kamera. Visor kasebut direncanakake dipasang ing jendela sisih lan digunakake kanggo riset militer. Kanthi bantuan, astronot bisa mirsani lan motret permukaan planet kita. Uga ing jendhela sisih bisa kanggo nyelehake peralatan khusus sing dirancang kanggo ngawasi peluncuran rudal balistik disebut "Lead". Fitur desain yaiku nolak panggunaan panel surya. Kozlov mutusake kanggo nglirwakake struktur sing abot lan gedhe iki, sing terus-terusan kudu orientasi menyang srengenge. Nanging, iki ngrancang kanggo nginstal loro thermogenerators radioisotop ing Papan Soyuz militèr. Energi listrik sing dibutuhake kanggo nguwasani sistem kapal diowahi saka panas sing diasilake sajrone peluruhan radioaktif plutonium.

Senadyan sawetara sukses, project Zvezda uga ora digawa menyang kesimpulan logis. Malah senadyan kasunyatan sing ing tengah taun 1967 model kayu saka kapal mangsa digawe ing Kuibyshev, lan rancangan rancangan wis digawe metu lan model full-ukuran 7K-VI dirakit. Ing wektu sing padha, tanggal kanggo pesawat pisanan saka kapal perang anyar disetujoni - pungkasan taun 1968. Nanging, ing Januari 1968, proyek iki ditutup. Inisiator penutupan program Zvezda yaiku V.P. Mishin, sing dadi kepala desainer TsKBEM - Biro Desain Pusat Teknik Eksperimen (minangka OKB-1966 wiwit diarani wiwit taun 1). Bantahan Mishin cukup ngyakinake, desainer nyathet yen ora ana duplikat kapal 7K-OK sing wis ana, sing bisa diowahi nganti instalasi senjata lan ngrampungake tugas sing padha. Ing wektu sing padha, salah sawijining sebab utama yaiku ora gelem para insinyur lan manajemen TsKBEM ilang monopoli ing penerbangan berawak.
Pengarang:
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. THEODOR
    THEODOR 18 Juni 2019 18:14
    + 17
    Sawise Uni Soviet, ora ana sing anyar digawe! Sawise kabeh, wis 28 taun ...
    1. 17085
      17085 19 Juni 2019 00:17
      +3
      Pratelan kontroversial. Nggawe kapal kanthi bentuk sing beda nanging isi sing padha, mung supaya sampeyan ngomong "wow", paling ora bodho. Luwih saka 28 taun wis liwati wiwit adopsi kanggo nggunakake, akeh gagasan sing muncul ing USSR bisa dileksanakake ing wektu kita. Aku ngerti banget yen sampeyan ora ana bedane antarane Soyuz TM (mabur ing USSR) utawa Soyuz MS (wis modifikasi katelu wiwit 2003). Amarga ora ana wong ing Bumi sing duwe kaya iki, adhedhasar iki, aku wani nganggep manawa mungsuh paling sethithik 55 taun kepungkur, lan aku ora bisa mbayangake sepira sing kudu ditindakake kanggo nggayuh level kita, nyoba nggambarake " mlumpat" mungsuh resiko overstrain.
      1. Jaran, wong lan nyawa
        Jaran, wong lan nyawa 19 Juni 2019 00:31
        +5
        Amarga ora ana wong ing Bumi sing duwe kaya iki, adhedhasar iki, aku wani nganggep manawa mungsuh paling sethithik 55 taun kepungkur, lan aku ora bisa mbayangake sepira sing kudu ditindakake kanggo nggayuh level kita, nyoba nggambarake " mlumpat" mungsuh resiko overstrain.


        Lha, ayo dideleng, kepiye carane ora ana sing duwe. Wong Tionghoa dhewe mabur menyang angkasa kanthi salinan pesawat ruang angkasa Soyuz, sing luwih apik dhewe nganti bisa. Eksplorasi angkasa Cina minangka perkara sing rahasia banget. Nanging dheweke.

        Kayane musim gugur iki kanca-kanca sumpah kudu ngluncurake Naga sing diawaki. Ayo padha ndeleng carane padha nindakake.

        Wektu nyelehake kabeh ing panggonane. Ngaso ing laurels saka apa wis tuntas lan ora berkembang luwih karo mripat kanggo gagal liyane iku bab mbebayani. Dheweke bisa nyekel lan nyusul ing balapan kasebut.

        hi
      2. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 07:06
        -5
        Kutipan: 17085
        nyoba kanggo nggambarake a "mlumpat" mungsuh mbukak risiko overstraining

        Saiki, para penganut sing martakake ketuhanan SpaceX bakal mlebu lan nempel sampeyan, lan aku amarga pitenah, kanthi minus nesu. eseman
        1. g1 wisuhntwn
          g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 10:03
          -6
          Apa sing dakkandhakake, dheweke mlebu kabeh kirimanku lan mudhun saka ndhuwur nganti ngisor, nglanggar paragraf "k" Aturan Situs. Aku ora duwe pitakonan babagan wakil "ora pinter" saka Homo sapiens. Nanging ora tumindak Administrasi Situs lan moderator ngganggu. Ora bisa nulis skrip kanggo perkiraan wektu saka siji akun? Lan pitakonan liyane, apa aku mung siji sing ora ndeleng komentator nalika nglayang ing rating komentar? Sanajan situs kasebut janji bakal ndeleng iki lan mbusak (kanthi wedi apa?) Komentar dhewe.
      3. Obi-Wan Kenobi
        Obi-Wan Kenobi 19 Juni 2019 07:43
        +1
        Amarga ora ana wong ing Bumi sing duwe kaya iki, adhedhasar iki, aku wani nganggep manawa mungsuh paling sethithik 55 taun kepungkur, lan aku ora bisa mbayangake sepira sing kudu ditindakake kanggo nggayuh level kita, nyoba nggambarake " mlumpat" mungsuh resiko overstrain.

        Ya opo kowe??? Banjur maca:
        [media=https://pikabu.ru/story/novyie_amerikanskie_kosmicheskie_korabli_4789951]
        NASA ngumumake bali program penerbangan berawak ing September 2014. Banjur, ing konferensi pers khusus, kepala NASA, Charles Bolden, menehi jeneng loro perusahaan sing dipilih agensi kasebut kanggo nyimpulake kontrak jutaan dolar kanggo pambangunan pesawat ruang angkasa sing bisa digunakake maneh sing dirancang kanggo ngirim astronot menyang ISS. Pemenang tender kasebut yaiku SpaceX lan Boeing, sing menehi proyek kapal Dragon V2 lan CST-100 (saka Crew Space Transportation). Biaya total kanggo mbangun kendaraan kasebut yaiku $ 2,6 milyar kanggo SpaceX lan $ 4,2 milyar kanggo Boeing.
        "Kanggo NASA lan bangsa, iki minangka pilihan sing angel nanging paling apik. Kita wis nampa akeh tawaran saka perusahaan aerospace. Perusahaan-perusahaan Amerika sing mumpuni, manunggal kanthi kepingin mbalekake pesawat ruang angkasa manungsa saka lemah AS, bersaing kanggo ngladeni bangsa lan mungkasi katergantungan kita marang Rusia. Aku memuji inovasi, kerja keras lan patriotisme, "ujare Bolden. Dheweke nerangake pilihan sing cocog karo SpaceX lan Boeing kanthi kerjasama sukses agensi kasebut karo perusahaan swasta kasebut lan kapercayan NASA ing tundhuk karo syarat dhuwur agensi kasebut.
        "Kanggo transportasi kargo, SpaceX wis menang rolas misi (versi kargo Naga saiki mabur menyang ISS), lan Orbital wis menang wolung. Premi awis Orbital luwih dhuwur sanajan misi luwih sithik amarga NASA ora pengin gumantung ing siji sumber. Kanggo penerbangan berawak, kaya sing dakkarepake, Boeing utawa Lockheed bakal dipilih, sing bakal menang paling akeh dana, lan kita, muga-muga, bakal dadi sing nomer loro, "kepala SpaceX, Elon Musk, mbiji prospek kanggo SpaceX ing Juni 2010. Kaya sing dingerteni patang taun sabanjure, dheweke ora salah.

        Lan bab Cina, aku umume meneng.
        1. 17085
          17085 19 Juni 2019 08:35
          -1
          Aku bisa nulis luwih akeh huruf, nanging masyarakat nganggep obyektif.
          NASA ora duwe kapal, mung pathos lan ambisi exorbitant, lan ing syarat-syarat mbaleni Uni 1965, nyatane, mung "nyumerepi liyane kabeh."
          Lan luwih becik meneng babagan wong Tionghoa.
      4. Tanpa wates
        Tanpa wates 19 Juni 2019 12:14
        +5
        Kutipan: 17085
        sing mungsuh paling 55 taun konco, lan aku ora bisa mbayangno carane akeh padha kudu pindhah menyang tingkat kita, nyoba kanggo nggambarake "kabisat" mungsuh resiko overstraining.
        Dheweke duwe pesawat ruang angkasa, kanthi teknis luwih rumit tinimbang Soyuz - Space Shuttles. Mulane, aku ora bakal ngomong babagan 55 taun. Nanging "Soyuz" luwih praktis lan luwih murah. Jawaban kita kanggo Space Shuttle - Buran - dadi luwih rumit lan larang banget kanggo ekonomi taun 90-an.
        Asil kasebut yaiku penutupan Space Shuttle lan Buran. Perlu ana sing anyar, Amerika ora nglirwakake konsep pesawat ruang angkasa sing bisa digunakake maneh, nanging bali saka Shuttles gedhe menyang kapal cilik, sing meh digawe. Kaya kita karo "Federasi" (utawa apa wae sing diarani KK Rogozin iki). Ayo ndeleng apa sing kedadeyan. Nanging sanajan konsep iki sukses, mung bakal nyuda biaya. Nanging ora akeh. Kanthi cara sing apik, kita butuh terobosan teknologi ...
    2. Fig sampeyan
      Fig sampeyan 24 Juni 2019 17:37
      +1
      Bener, Soyuz umure padha karo Apollo lan digawe ing pertengahan 60-an pungkasan abad pungkasan
      Dadi wis 50 taun
  2. roket757
    roket757 18 Juni 2019 18:22
    + 12
    Leluhur kita mulya duwe RENCANA lan PRESTASI! Lan sing pungkasan saiki duwe KASUS sing solid, miturut kantor kejaksaan .... eh-eh!
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 07:11
      -1
      Tuntutan yudisial wis dadi akibat saka komersialisasi, yaiku, ing hakekat - ora bisa dibatalake lan ora bisa dihindari. Awit ing ngendi ana manure, ana laler, ora ana sing bisa lolos. Lan ing Kulon, kabeh padha, mung ora kasebut korupsi, nanging liyane, supaya kupinge sing lembut "tuan-tuan" ora kleru.
      1. roket757
        roket757 19 Juni 2019 08:03
        0
        Kutipan saka g1washntwn
        Awit ing ngendi ana manure, ana laler,

        Perbandhingan sing cukup, dhuwit iku mabur!Mbokmenawa gumantung saka jumlahe .... nanging pilihan kasebut BANGET lan ora ana, ana bedane.
        1. g1 wisuhntwn
          g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 08:13
          -3
          Ing konteks iki, abmre cocok cukup, padha bakal mabur saka kabeh pinggiran. Nanging ing praktik, ya, sumber daya sing winates nggawe kita golek pendekatan non-tradisional kanggo solusi kasebut. Bener, "manajer efektif" luwih maju lan ngandika: - Artis kudu luwe. Lan padha beku indeksasi gaji kanthi potongan massive simultaneous, supaya bakal luwih gampang kanggo ilmuwan lan buruh kanggo invent lan makarya hard.
          1. roket757
            roket757 19 Juni 2019 08:32
            0
            Kutipan saka g1washntwn
            Artis mesti luwe. Lan padha beku indeksasi gaji kanthi potongan massive simultaneous, supaya bakal luwih gampang kanggo ilmuwan lan buruh kanggo invent lan makarya hard.

            Piye wae ternyata .... ana ing "manajer efektif" kaping lima iki minangka versi anyar kediktatoran, totalitarianisme! Lobak lobak ora luwih manis.
            1. g1 wisuhntwn
              g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 08:35
              -3
              Keputusan Presiden kanggo nambah produktivitas tenaga kerja ing negara kita diputusake ing lapangan - kanggo nyuda lan meksa liyane kanggo mluku rong, 12 jam lan gaji sing padha. Ora wareg - uafiderzein - iki hubungan pasar!
              1. roket757
                roket757 19 Juni 2019 08:49
                0
                Hubungan pasar, kapitalisme, pilihan ora "gula" kabeh. Mung karo kita kabeh skewed kanggo paling awon.
                Ngganti sistem, paling ora melu distorsi .... bener, ngimpi.
    2. Narak-zempo
      Narak-zempo 19 Juni 2019 21:08
      +2
      Kutipan saka roket757
      Leluhur kita mulya duwe RENCANA lan PRESTASI! Lan sing pungkasan saiki duwe KASUS sing solid, miturut kantor kejaksaan .... eh-eh!

      Aku panginten ing kene bisa uga "manajer ruang sing efektif" modern ora bakal lara dening pengalaman ngladeni wektu lan rahang sing rusak nalika diinterogasi. Mesthine, dheweke ora bakal dadi ratu saka iki, nanging bakal ana rasa.
      1. roket757
        roket757 19 Juni 2019 22:02
        +1
        Watesan jaman saiki, saling ngetok-ngetok, akhire ngetok-ngetok kabeh....kejaba ..... nyepetake sing ketok?
        Sanajan luwih rasional, kaya ing lelucon - buntut, nganti kuping! - Schaub ora nandhang sangsara lan ora ngrusak atmosfer!
  3. Irit
    Irit 18 Juni 2019 18:30
    + 10
    Pancen, teknologi digawe ing USSR nganti pirang-pirang dekade! Lan saiki, kajaba janji, ora ana sing anyar! Lan, ketoke, kita bakal kelangan prioritas ing papan kanthi sikap kasebut marang astronautika, ing salawas-lawase. ..
    1. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 18 Juni 2019 23:19
      -2
      Nanging ana Poseidon, Vanguard, Berevestnik, Peresvet ...

      Ketoke ana terobosan ing miniaturisasi reaktor nuklir lan thrusters ion ruang angkasa.

      Kita kudu ngenteni.
      1. armata_armata
        armata_armata 19 Juni 2019 08:23
        0
        Kita kudu ngenteni.

        Ing kono sampeyan katon lan filly bakal mati rampung wassat
        1. Jaran, wong lan nyawa
          Jaran, wong lan nyawa 19 Juni 2019 08:31
          0
          Filly dudu sing pungkasan ing Bumi lan ora ana ing Red Book.
          Bener, mung siji sing ngomong lan ngetik ing clave.



          Ana sing bakal slamet, sing paling butuh.
          Pangeran Igor uga ora urip kanggo ndeleng pesawat Gagarin. Dheweke duwe bisnis dhewe.
          Lan Caesar. Lan Caligula karo jaran-senator favorit Incitatus.

          ngguyu
          1. armata_armata
            armata_armata 19 Juni 2019 08:41
            -1
            Filly dudu sing pungkasan ing Bumi lan ora ana ing Red Book.
            Bener, mung siji sing ngomong lan ngetik ing clave.

            Self-kritis, nanging kanthi jeneng celukan sampeyan bisa guess sing filly nglirik
            Ana sing bakal slamet, sing paling butuh.

            Inggih, yen ing Kulon padha teka karo cryochamber, banjur mesthi
            Pangeran Igor uga ora urip kanggo ndeleng pesawat Gagarin. Dheweke duwe bisnis dhewe.
            Lan Caesar. Lan Caligula karo jaran-senator favorit Incitatus.

            Matur nuwun kanggo jeneng istilah nyata kanggo pangembangan astronautika saka Federasi Rusia, lan kita bakal nulis mudhun panggantos saka Uni wis ngrancang kanggo 4119. apik
            1. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 19 Juni 2019 08:46
              0
              Self-kritis, nanging kanthi jeneng celukan sampeyan bisa guess sing filly


              Aku ora bangga.

              lol

              Matur nuwun kanggo jeneng istilah nyata kanggo pangembangan astronautika saka Federasi Rusia, lan kita bakal nulis mudhun panggantos saka Uni wis ngrancang kanggo 4119.


              Tulis apa sing dikarepake, ora mengaruhi apa-apa.

              ngguyu
              1. armata_armata
                armata_armata 19 Juni 2019 08:49
                0

                Tulis apa sing dikarepake, ora mengaruhi apa-apa.

                Lha, suwene 30 taun, mung wong kesed sing ora ngerti nglirik Apa wae sing arep ditindakake ing hukum, ing pejabat sing ngontrol embun. papan ora bakal mengaruhi, minangka iki ngrancang ing 4119, iku bakal dadi hi
                1. Jaran, wong lan nyawa
                  Jaran, wong lan nyawa 19 Juni 2019 08:51
                  +1
                  Sampeyan nyoba banget. Aja nulis ing kono. Iki formulir kanggo sampeyan.

                  1. armata_armata
                    armata_armata 19 Juni 2019 08:52
                    0
                    Punika formulir kanggo sampeyan

                    Inggih, paling ora formulir kasebut dudu conto USSR, wis dadi terobosan, ana sing kudu dibanggakake. nglirik
                    Sanajan ngenteni, sial, katon ora ana apa-apa nangis
    2. Narak-zempo
      Narak-zempo 19 Juni 2019 21:13
      +1
      Quote: Irit
      Pancen, teknologi digawe ing USSR nganti pirang-pirang dekade! Lan saiki, kajaba janji, ora ana sing anyar! Lan, ketoke, kita bakal kelangan prioritas ing papan kanthi sikap kasebut marang astronautika, ing salawas-lawase. ..

      Ing AS, uga, kabeh "inovasi" ing Musk grazes padha paten watara wektu sing padha. Wektu iku beda lan wong liya ngobahake astronautika ing loro-lorone segara. Ing 50 taun, legenda bisa uga nyritakake babagan para dewa.
  4. 1536
    1536 18 Juni 2019 18:34
    +2
    Industri Rusia ora mungkin bisa menehi apa wae ing bidang pesawat ruang angkasa anyar ing mangsa ngarep. Akeh perusahaan sing ora ana, tetep ing luar negeri, kerjasama dirusak. Pemuda ora butuh industri ruang angkasa. Iku luwih gampang kanggo manggon lan bisa ing Houston yen padha njupuk. Pahit iku bebener. Nanging dheweke bakal njelajah papan tanpa Rusia. Ora ana pangarep-arep yen kamulyan para penakluk ruang saka USSR bakal urip nganti pirang-pirang abad, ngetutake conto para pahlawan Iliad utawa Odyssey. Meh kabeh wis difitnah utawa ditinggalake. Lan rauh bakal rampung lali lan timpa. Contone, sing saiki elinga yen ing 16 Juni 1963, kosmonot wanita pisanan Valentina Tereshkova miber menyang angkasa?
    1. mark2
      mark2 18 Juni 2019 19:00
      0
      Ora ana sing bakal njelajah angkasa. Ora ana sing bakal mabur menyang Bulan utawa Mars.
      Kapitalisme mung berkembang yen ana sumber daya lan populasi sing bakal tuku produk saka sumber daya kasebut. Sanadyan ing rembulan utawa ing Mars, ora ana sumber daya sing bisa dipercaya ing Bumi. Ora ana populasi babar pisan.
      Kita bakal ngrokok ing planet iki. Ora ana sing bisa oncat.
      1. 1536
        1536 18 Juni 2019 19:10
        +9
        Mesthine ana kompetisi kanggo komentar paling peteng ing ruang Rusia.
      2. Jaran, wong lan nyawa
        Jaran, wong lan nyawa 18 Juni 2019 23:14
        +1
        Sanadyan ing rembulan utawa ing Mars, ora ana sumber daya sing bisa dipercaya ing Bumi.


        Piye iki, piye carane?

        Apa babagan Helium-3?

        Ing Helium-3, kanthi jumlah sing kasedhiya, malah Ladas lawas bisa diowahi kanggo nggunakake reaktor nuklir sing resik.

        Dadi ora ana Helium-3 ing Bumi kanthi jumlah sing kaya mangkene sopir taksi ... nanging ing Bulan - ana.

        ngguyu
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 18 Juni 2019 23:23
      +4
      Contone, sing saiki elinga yen ing 16 Juni 1963, kosmonot wanita pisanan Valentina Tereshkova miber menyang angkasa?


      Penerbangan iki nggawa akeh masalah sing sawise Savitskaya ora ana wanita sing mabur menyang angkasa. Korolev ngipat-ipati kabeh pesawat Tereshkova, sing nindakake kanthi ora cocog.
      1. Narak-zempo
        Narak-zempo 7 September 2019 14:33
        0
        Quote: Jaran, wong lan nyawa
        sing tumindak ora patut

        Nanging ing Duma dheweke mimpin banget cekap, ora nglanggar disiplin partai, lan milih kanggo reformasi pensiun persis miturut instruksi. saka MCC.
  5. Romario_Argo
    Romario_Argo 18 Juni 2019 20:40
    -1
    pinten aku nggolèki ing Internet aku ora nemu gambar siji carane lan ngendi bedhil ditempelake ing Uni
    1. sergo1914
      sergo1914 18 Juni 2019 22:10
      +2
      Kutipan saka: Romario_Argo
      pinten aku nggolèki ing Internet aku ora nemu gambar siji carane lan ngendi bedhil ditempelake ing Uni


      Ehh…. Crita iki worth buku kabèh.
    2. Jaran, wong lan nyawa
      Jaran, wong lan nyawa 18 Juni 2019 23:17
      0
      Gygygygygy... nalika ana bedhil ing Uni, banjur durung ana Internet.

      Piece saka banyolan.

      ngguyu
  6. ccsr
    ccsr 19 Juni 2019 12:39
    0
    Pengarang:
    Yuferev Sergey
    Instrumen utama kapal 7K-VI yaiku penglihatan optik OSK-4 kanthi kamera. Visor kasebut direncanakake dipasang ing jendela sisih lan digunakake kanggo riset militer. Kanthi bantuan, astronot bisa mirsani lan motret permukaan planet kita.
    .... Senadyan sawetara sukses, proyek Zvezda uga ora digawa menyang kesimpulan logis.

    Iki ora kaya sing diterangake dening penulis, amarga wis ana ing separo kapindho taun tujuh puluhan stasiun Almaz digawe lan tes desain penerbangan ditindakake, sing nuduhake operabilitas kabeh sistem. Transisi menyang satelit pengintaian tanpa awak digandhengake karo pangurangan sing signifikan ing biaya kabeh sistem, lan munculé sistem optoelektronik bisa nglirwakake motret ing film, sing ndadekake karya astronot ing motret obyek ora perlu.
    Mesthine ditransfer menyang stasiun Almaz generasi kapindho ing versi kanthi port docking kapindho utawa kendaraan bali saka TCS. Nanging, ing taun 1978, karya stasiun Almaz dihentikan. TsKBM terus ngembangake stasiun OPS tanpa awak kanggo sistem antariksa radar remote sensing Bumi "Almaz-T".
    Disiapake kanggo diluncurake ing taun 1981, stasiun otomatis OPS-4 dumunung ing salah sawijining bengkel perakitan lan bangunan uji Kosmodrom Baikonur kanggo sawetara taun amarga telat ora ana hubungane karo karya ing OPS. Ing tanggal 29 November 1986, ana upaya kanggo mbukak stasiun iki kanthi jeneng Almaz-T, sing ora kasil amarga gagal sistem kontrol kendaraan peluncuran Proton.
    Tanggal 25 Juli 1987, versi otomatis Almaz OPS kasil diluncurake, sing nampa sebutan Cosmos-1870. Gambar radar kualitas dhuwur saka lumahing bumi dijupuk saka satelit digunakake kanggo kepentingan pertahanan lan ekonomi USSR.
    Tanggal 31 Maret 1991, versi otomatis OPS sing diowahi kanthi karakteristik peralatan on-board sing luwih apik diluncurake ing orbit kanthi jeneng Almaz-1.
    OPS otomatis "Almaz-2" karo modifikasi luwih saka peralatan onboard ora dibukak ing orbit amarga negara angel ekonomi sawise ambruk USSR lan mandeg karya.
  7. Fig sampeyan
    Fig sampeyan 24 Juni 2019 17:42
    +1
    Aku kepengin weruh kenapa Amerika ora nyoba nyorong meriam lan roket menyang Gemini, Apollo, utawa Shuttle?
    Mungkin sing kok padha bisa kanggo nampa astronot ing rembulan, nanging USSR ora bisa?