Review militèr

Titik lemah propaganda kita. Carane entuk kekuatan?

82
Sawetara pangkat Inggris, ing kasus iki ora dadi masalah, bubar ngumumake yen intelijen Inggris lan layanan intelijen sabotase SAS ngarahake aktivitase menyang Rusia. Kamentrian Luar Negeri kita, sing diwakili dening sekretaris pers Maria Zakharova, nuntut panjelasan saka pihak Inggris babagan iki. Iki minangka conto carane ora nyebar.




Propaganda barat


Ya, statement Zakharova minangka propaganda Rusia, para humanis Inggris mikir kaya ngono. Amarga SAS, minangka layanan rahasia saka demokrasi Inggris sing manungsa banget, ora bisa tumindak liya tinimbang kanggo demokrasi, lan takon tumindak lan tujuane - iki propaganda Rusia, ing kasus iki saka Maria Zakharova. Nanging, propaganda kita minangka propaganda sing rada lemah, amarga ana alesan babagan kejujuran lan kejujuran panguwasa Inggris, utawa paling ora tokoh umum.

Sampeyan kudu diakoni yen iki minangka titik lemah saka propaganda kita. Iku ora njupuk menyang akun sing ing Britain lan ing demokrasi Highly manungsa liyane wis suwe ora kalbu, ora pakurmatan, ora objectivity, tinimbang wong-wong mau ana highley likes lan Skripals. Ana uga ora umum lan demokrasi, tinimbang wong - daya saka media massa lan layanan khusus padha karo financiers, miturut pakar Oleg Deripaska, kang iki "umum" nyoba kanggo Recruit ing Amerika Serikat. Komunitas khusus wis ngumbah otak wong saben dina. Ora propaganda, nanging propaganda khusus demokratis manungsa, aran prabédan.

Sapa sing kudu disalahake lan apa sing kudu ditindakake?


Kepiye carane nindakake propaganda, ing kasus sing padha karo SAS? Kita kudu nerusake saka kasunyatan sing pangkat Inggris iki menehi hadiah, pratelan tulus, ing basis saka Kamentrian Luar Negeri kita bisa ngumumake yen SAS wis poisoned Skripals ing Britain, highley seneng, amarga ora ana panjelasan liyane.

Layanan khusus iki wis suwe nglawan Rusia, lan saiki, pungkasane, dheweke ngakoni, awl metu saka tas, amarga dadi ora bisa ndhelikake maneh. Sawisé iku, Rusia bisa nemtokke sanksi pribadhi marang saben wong sing ana hubungane umum karo SAS, lan njaluk nyoba internasional organisasi teroris iki lan politisi Inggris sing mrentahake peracunan saka Skripals.

Apa sampeyan ujar manawa uji coba iki ora bakal ditindakake? Mesthine, ora bakal kelakon, nanging tujuan propaganda ora ana ing kene, nanging ing proses mencet, ing kasus iki, Inggris lan panguwasa. Apa hubungan Rusia karo Inggris lan Kulon bakal saya tambah? Ing endi wong-wong mau bakal dadi luwih elek? Kosok baline, dheweke bakal luwih apik, amarga kahanan histeria mundhak nalika dokter sing nekani menehi tamparan terapeutik ing pasuryan.

Mbayangno apa lolongan ing Inggris lan ing kabeh Kulon yen ana wong sing ngracuni warga Inggris ing Rusia, lan sawise iku Rusia nyulik wong-wong mau, miturut omongane uwong nyedhiyakake sawetara "papan perlindungan"! Pira pidato sing bakal ana ing "media donya" kanthi luh ing mripate: wenehi saora-orane mayat wong sing dipateni tanpa dosa supaya kita ngubur!

Pitakonan yaiku, ing ngendi pers bebas kita, propaganda gratis, apa sing ditindakake? Nanging mesthine wis suwe diatur kanggo Kulon manawa Kulon tansah cocog karo Rusia kanthi alasan apa wae. Lan ora ana alesan - supaya compose SAS.

masa depan sing bisa ditebak


Ya, kita ketinggalan ing sisih kulon kanthi prasaja, umume, prakara. Apa kita isih ngenteni kalbu masarakat Inggris tangi? Inggih, inggih ... Kanggo manggon karo asu ajag Kulon - lolong kaya serigala, cepet utawa mengko kita kudu nuduhake taring propaganda kita. Dadi apa sing kudu ditindakake? ..

Mbanyoni lan luwih ing kasepen wit layu saka hukum internasional? Iku banget ngelingi game saka giveaway. Nalika Moscow dumadakan nolak kanggo sepisan maneh muter giveaway, West tiba menyang stupor: plans sing ditutupi cekungan tembaga, lan nguwuh-uwuh karo propaganda sing Rusia wis treacherously thwarted wong-wong mau, malih, main kertu banget: ekonomi stasiun gas lan budget militèr cilik. Carane Rusia, ing asas, ngatur kanggo nindakake iki - ana rahasia gedhe, iku mung tengen kanggo menehi Bebungah Nobel kanggo pambocoran saka paradoks iki.

Rencana Barat dudu rencana kita, rencana kita bakal ngganggu rencana Barat kanggo Rusia, lan iki ora bisa ditindakake tanpa propaganda Rusia sing tepat. Lan maneh, kesempatan sing apik banget karo SAS ora kejawab ...
Pengarang:
Foto sing digunakake:
twitter.com/mid_rf
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. parusnik
    parusnik 18 Juni 2019 15:10
    + 17
    Artikel, ketoke saka sing durung diterbitake ... ing sawijining wektu ... ngguyu
    1. frog
      frog 18 Juni 2019 15:12
      +1
      Nah, kenapa "saka sing ora diterbitake"? Kabar anyar banget, mung dina liyane ....
      1. parusnik
        parusnik 18 Juni 2019 15:49
        +3
        Inggih, kajaba mbok menawa paragraf pisanan ... Cukup seger ... eseman
        1. frog
          frog 18 Juni 2019 15:51
          +9
          Duc, kita ngomong babagan dheweke))))) Lan kabeh liya yaiku tangisan Yaroslavna babagan agitprop domestik, alias GlavPUR .... Ora ana owah-owahan sajrone kepungkur ..... sepuluh taun.
          1. Aerodrome
            Aerodrome 18 Juni 2019 16:03
            + 22
            Titik lemah propaganda kita.
            titik lemah iku apa padha propagate (zombify) wong. kanggo mbayar TV1, TV2vest, TV NTV (saluran utama, ora ngetung pasamuan, sing padha njupuk nang endi wae), wong bakal dadi luwih sehat.
            1. AS Ivanov.
              AS Ivanov. 18 Juni 2019 16:30
              +2
              Sapa sing meksa sampeyan nonton saluran kasebut? Aku penggemar RenTV kanggo nonton nalika swasana ati ala. Iki digawa - swasana ati sing apik banget kanggo sedina muput. Petrosyan gugup ngrokok ing pinggir. Lan saliyane lelucon: ana akeh saluran ilmiah lan pendidikan lan sejarah ing jaringan penyiaran. Tanpa politik. Miturut cara, "Spas" asring banget program sajarah apik.
              1. Igoresha
                Igoresha 19 Juni 2019 15:01
                0
                Sapa sing meksa sampeyan nonton saluran kasebut?
                bydlu (Polandia) ngawula telek karo shovels, padha bakal takon liyane
              2. vetta
                vetta 23 Juni 2019 12:40
                0
                ing Juruwilujeng ana anti-Soviet kandhel
                1. AS Ivanov.
                  AS Ivanov. 23 Juni 2019 13:53
                  +1
                  Lan ing saluran Soviet ana kandhel, ateisme primitif. Lobak lobak ora luwih manis.
            2. vasili
              vasili 18 Juni 2019 20:46
              +4
              Kutipan: Aerodrome
              titik lemah iku apa padha propagate (zombify) wong

              Dadi iki tugas. Kanggo populasi kanggo rapat umum watara pimpinan. Lan kurang percaya Barat marang propaganda Rusia, luwih apik, amarga sampeyan bisa nyalahake luwih akeh ing TV amarga ora ngrungokake data kita.
          2. JIaIIoTb
            JIaIIoTb 18 Juni 2019 16:07
            +2
            GlavPur durung setaun wiwit dibalekake.
            1. frog
              frog 18 Juni 2019 16:08
              +5
              Shshshuka dipangan, nanging untune tetep)))) Ora ketompo carane sampeyan nelpon, kabeh padha .... Apa agitprop, propaganda kuwi ....
  2. karabas
    karabas 18 Juni 2019 15:14
    + 13
    Babagan propaganda ing Rusia, aku arep ngomong ing tembung Sholokhov - "ora perlu maneh, yen ora, kita bakal miwiti saben liyane - ora Cut saben liyane ing lurung-lurung"
    1. TAMBU
      TAMBU 18 Juni 2019 15:22
      0
      ngetutake dalan iki, populasi "negara-negara Kulon" bakal yakin manawa pamrentahane meh padha perang "suci" karo Rusia ... kaya sing ana ing Jerman ing sawijining wektu ... kontra-propaganda dibutuhake ... Aku mikir
    2. 210okv
      210okv 18 Juni 2019 15:22
      + 24
      Bakal ana ekonomi sing kuwat, bakal ana propaganda sing kuat ... Lan ... Kabeneran tanpa wates, nyoba nelpon "dhewe" ..
      1. DMoroz
        DMoroz 18 Juni 2019 17:48
        +1
        Pitakonan yaiku, ing ngendi pers bebas kita, propaganda gratis, apa sing ditindakake? Nanging mesthine wis suwe diatur kanggo Kulon manawa Kulon tansah cocog karo Rusia kanthi alasan apa wae.
        Saka artikel ...
        Bakal ana ekonomi sing kuwat, bakal ana propaganda sing kuwat ...
        Kita duwe propaganda gratis lan kuwat. Mung diblokir saka wong-wong mau kanggo konsumsi massa, njupuk ing paling larangan ing RT lan Sputnik ing "demokratis" West lan howl bab Gawan biasanipun saka media propaganda ing NGO manca karo kita ... Ana mung ora mirroring . .. utawa jammer ing taun 90-an dibongkar, nanging ing Internet ora ana pesenan kanggo milih media ...
        1. sindikalis
          sindikalis 21 Juni 2019 18:18
          0
          Ora mirroring? Mulane, dheweke macet stasiun radio ing omah, nutup akses menyang situs Rusia kanggo wargane, lan kita mung sambat babagan taun 90-an, sing ngrusak jammers.
      2. wooja
        wooja 18 Juni 2019 17:57
        +9
        ora bakal ana ekonomi sing kuwat ..., ing rezim iki, sayangé
      3. Archon
        Archon 18 Juni 2019 19:27
        +2
        Ing babagan iki, China minangka indikatif, tuku Hollywood lan ngarahake kanggo nambah citra China ing bioskop.
        1. Greg Miller
          Greg Miller 18 Juni 2019 20:35
          +5
          Apa sampeyan yakin yen Masha Zakharova, kanthi "Stalin luwih elek tinimbang Hitler" bakal bisa nambah citra Rusia ing donya?
  3. Irit
    Irit 18 Juni 2019 15:17
    + 10
    Victor! Mung siji panjalukan - matur kula please, RUSIA ora liberal-minded, lan ora korup media! (Suwe luwih saka 100 taun, aja mikir babagan masalah kasebut wassat !)!
    1. Yeah
      Yeah 18 Juni 2019 15:24
      +7
      iku ora bab media Russian. Kita kudu promosi ing Kulon. Lan media kasebut mung ngutip apa sing dibutuhake. Lan ora ana sing butuh srach babagan SAS. Lan ora ketompo carane sampeyan bener "nyetel" topik, iku mung padha karo nul ing menit saka udhara.
      Kanggo propaganda, sampeyan kudu nggawe sing menarik kanggo wong. Sanajan ora diterbitake, kapentingan isih bakal nemokake cara. Lan apa Zakharova ngandika menarik kanggo wong Western? Wangsulan: nol.
      Saiki, yen dheweke nyandhingake SAS karo ISIS kanthi kabeh akibat, bakal dadi luwih menarik ...
  4. 113262a
    113262a 18 Juni 2019 15:23
    +2
    Nanging sapa sing ngalangi? Ingkang utama yaiku miwiti, nyewa pranksters, menehi suket sing enak ())), dheweke bakal nyuwek SAS lan CIA, lan Shariy lan Zelensky!
  5. kn54
    kn54 18 Juni 2019 15:24
    +5
    Ing jaman USSR, media (kabeh milik negara) nglayani / nyebarake ideologi RESMI, Dina iki Federasi Rusia ora duwe ideologi, nanging ing kasunyatan saiki kanggo oligarki media, sing paling penting yaiku entuk bathi, ing biaya sembarang Lan yen wong ngandika soko, Yankees bakal cepet nelpon accomplice saka teroris utawa mungsuh bangsa .. Padha bakal beku akun lan mergo.
    1. Eduard Vaschenko
      Eduard Vaschenko 18 Juni 2019 17:13
      + 16
      Iki ora sakabehe bener.
      Kasunyatane yaiku yen USSR ana sing kudu diomongake, ing abad kaping rong puloh, iki minangka conto nyata lan alternatif kanggo dalan Kulon kanggo negara-negara koloni utawa semi-koloni ing Kulon, deleng RRC.
      Kanggo pisanan ing kabeh periode peradaban Rusia, Rusia wiwit nggawe tantangan kanggo peradaban Kulon, lan apa sing disebut "propaganda Soviet" ana "tantangan" lan alternatif kanggo dalan pembangunan Western.
      Ambruk Uni uga kedadeyan amarga "propagandis" negara, sing wiwit aktif nyebarake, nanging iki dudu sing paling penting ...
      Dina iki angel kanggo Rusia nindakake kontra-propaganda: apa kaluwihan lan prestasi sing bisa ditawakake ing donya?
      Supaya kita njawab: "dhewe".
  6. TAMBU
    TAMBU 18 Juni 2019 15:25
    +5
    Aku setuju karo penulis ... iku perlu kanggo ngajari propagandist profesional, nanging iki mbebayani kanggo pamaréntah saiki, lan iku ora bisa maneh kanggo nindakake counter-propaganda mung ing kawicaksanan manca ing kasunyatan modern ... bunder ganas)
    1. DenZ
      DenZ 19 Juni 2019 09:22
      +3
      Kutipan saka TAMBU
      Aku setuju karo penulis ... iku perlu kanggo ngajari propagandist profesional, nanging iki mbebayani kanggo pamaréntah saiki, lan iku ora bisa maneh kanggo nindakake counter-propaganda mung ing kawicaksanan manca ing kasunyatan modern ... bunder ganas)
      Nanging aku ora setuju, ing negara sing ora ana ideologi resmi (uga, mung patriotisme, kaya sing dikandhakake GDP), apa sing kudu dibangun propaganda, kajaba kanggo nglawan propaganda Barat, lan banjur ing negara kasebut? Nanging iki dhewe ora propaganda, nanging mung nyoba kanggo nolak propaganda marang kita. Propaganda kita dhewe sejatine ora ana. Apa mbebayani kanggo pamrentah saiki ing babagan iki angel diucapake (amarga ora ana).
      1. TAMBU
        TAMBU 19 Juni 2019 16:26
        +1
        Aku setuju banget ... nanging aku mikir yen perlu ...
  7. Ⅴ - dendam
    Ⅴ - dendam 18 Juni 2019 15:41
    +4
    Ora anyar, oh, ora anyar.
    Rencana Barat dudu rencana kita, rencana kita bakal ngganggu rencana Barat kanggo Rusia, lan iki ora bisa ditindakake tanpa propaganda Rusia sing tepat.


    Alexander Gorchakov (1798–1883)
    Kepala Kementerian Luar Negeri Rusia ing Alexander II, Kanselir pungkasan Kakaisaran Rusia.
    Rusia dicela amarga ngisolasi awake dhewe lan meneng nalika ngadhepi kasunyatan sing ora cocog karo hukum utawa keadilan. Dheweke ngomong yen Rusia nesu. Rusia ora nesu, Rusia konsentrasi.

    Lan luwih:
    Nalika Moscow dumadakan nolak kanggo sepisan maneh muter giveaway, West tiba menyang stupor: plans sing ditutupi cekungan tembaga, lan nguwuh-uwuh karo propaganda sing Rusia wis treacherously thwarted wong-wong mau, malih, main kertu banget: ekonomi stasiun gas lan budget militèr cilik. Carane Rusia, ing asas, ngatur kanggo nindakake iki - ana rahasia gedhe, iku mung tengen kanggo menehi Bebungah Nobel kanggo pambocoran saka paradoks iki.

    Christopher Munnich (1683-1767)
    Menteri pisanan Kakaisaran Rusia kanggo urusan militer, sipil lan diplomatik.
    Negara Rusia duwe kaluwihan tinimbang wong liya sing langsung dikontrol dening Gusti Allah dhewe, yen ora, ora bisa dingerteni kepiye kedadeyane.
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 18 Juni 2019 21:27
      +1
      Kutipan: Ⅴ - vendetta
      Christopher Munnich (1683-1767)
      Menteri pisanan Kakaisaran Rusia kanggo urusan militer, sipil lan diplomatik.
      "Negara Rusia duwe kaluwihan tinimbang wong liya sing dikontrol langsung dening Gusti Allah dhewe, yen ora, ora bisa ngerti kepiye kedadeyane".

      Inggih ngandika. Kanthi kabeh masalah lan revolusi, restrukturisasi lan eksperimen para reformis Gaidar-Chubais, nalika anggota kongres Amerika ngumumake kanthi umum yen "Rusia ora dadi negara, nanging konsep teritorial," Rusia dumadakan nglumpukake lan ngusir mungsuh, mbuktekake kekuwatane lan dipeksa. ngurmati kepentingane. Iku ora kanggo apa-apa sing Serbia ngomong, "Gusti Allah ing swarga - Rusia ing bumi", ngubungake loro konsep iki bebarengan.
  8. Eug
    Eug 18 Juni 2019 15:49
    + 14
    Sawise wektu, Yuri Polyakov brilliantly nerangake inti saka kerumitan agitation lan propaganda ing USSR - nyoba kanggo ningkataké soko sing ora ana, lan agitate kanggo soko sing ora bakal kelakon .. Kanggo kula, iku biasa-biasa wae lan cidra. propaganda sing glethakaken dhasar kanggo ambruk USSR. Saiki Rusia umume ngetutake rake sing padha.
  9. Hypatius
    Hypatius 18 Juni 2019 16:27
    +4
    Kekuwatan negara apa wae ditemtokake dening: ekonomi; militèr lan diplomasi. Ing kene kita duwe, asring banget diplomasi pincang. Ing lapangan, kamenangan , nanging ing meja, mundhut (kanggo lemons, iku luwih cara liyane watara). Lan propaganda, luwih kanggo konsumsi domestik. IMHO, artikel kasebut ngalih fokus menyang obyek sing ora cocog, yaiku, propaganda saka diplomasi.
  10. Popuas
    Popuas 18 Juni 2019 16:30
    +1
    Aku wedi kanggo mbayangno apa jenis lolongan kita bakal duwe yen kita miwiti kanggo mencet Britain ngguyu Amarga ana bocah ... nglirik
  11. Normal ok
    Normal ok 18 Juni 2019 16:53
    +1
    Komunitas khusus wis ngumbah otak wong saben dina. Ora propaganda, nanging propaganda khusus demokratis manungsa, aran prabédan.

    Program TV Kiselyov lan Solovyov ora dibuwang? Iki minangka propaganda sing padha karo Barat. Iki kalebu statement saka wakil saka Duma Negara, lan artikel nyata Kamenev piyambak.
  12. Brutan
    Brutan 18 Juni 2019 16:57
    + 30
    Lan iki minangka ilustrasi saka "patriotisme" saka elit Rusia saiki
    Ati-ati





    Normal?
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 18 Juni 2019 17:07
      +8
      Waduh!... yen bener....
      Utamane kasunyatan pungkasan.
      Iki kudu kanthi otomatis ngilangi wong tuwa saka posisi dhuwur sing ana hubungane karo pendhidhikan.
      1. balunan
        balunan 18 Juni 2019 17:36
        +5
        Iku kabeh Inggris lan AS muddying banyu ngguyu
    2. Kandel
      Kandel 18 Juni 2019 22:11
      +2
      Quote: Brutan
      Normal?

      Iki PROPAGANDA! Sampeyan iki propagandist apik, Brutan, sampeyan apik banget. Gambar patriot palsu, cynics, scoundrels lan munafik disorot lan kawangun. Teknik kasebut mung akrab. Poor Bill lan Monica Lewinsky. Paduan Swara Hollywood. Pesta seks Silvio Berlusconi. Repost lan penyalahgunaan liyane dening Marine Le Pen. Rapist Assange.
      PR apik, ceria, ireng
  13. Karabin
    Karabin 18 Juni 2019 17:05
    + 14
    cepet utawa mengko kita kudu nuduhake taring propaganda kita.

    Dheweke bakal nuduhake ngguyu
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 18 Juni 2019 17:26
      0
      Dheweke pengin dadi kanca karo jagad kabeh, percaya janji-janji Barat, dibangun ing kanvas ...
      Kasunyatan saka kewarganegaraan tambahan kanggo wong kreatif ora mesthi bisa disalahake. Bebarengan karo kahanan liyane, yen nglanggar aturan apa wae, ya. Kabeh iki ambigu. Mesthi, iki aneh kanggo wakil lan politisi.
  14. Brutan
    Brutan 18 Juni 2019 17:25
    + 11
    Apa jenis "negara" kita manggon

    lan padha nggantungake mie ing kene ...
    1. Dym71
      Dym71 18 Juni 2019 21:07
      +5
      Quote: Brutan
      lan padha nggantungake mie ing kene ...

      Sapa sing nggantung?
      Aku nemokake papan reklame iki ing internet:

      Belarus kaya ya
  15. Tomic3
    Tomic3 18 Juni 2019 17:34
    +5
    Siji-sijine propaganda Rusia kita wis sukses yaiku ing pangembangan dana anggaran)))
    1. wooja
      wooja 18 Juni 2019 17:59
      +1
      potongan biasa...., ora ono promosi...
  16. kaliber
    kaliber 18 Juni 2019 17:46
    +7
    Kutipan: Eduard Vashchenko
    Eduard Vashchenko (Eduard) Dina iki, 17:13 NEW
    +1
    Iki ora sakabehe bener.
    Kasunyatane yaiku yen USSR ana sing kudu diomongake, ing abad kaping rong puloh, iki minangka conto nyata lan alternatif kanggo dalan Kulon kanggo negara-negara koloni utawa semi-koloni ing Kulon, deleng RRC.
    Kanggo pisanan ing kabeh periode peradaban Rusia, Rusia wiwit nggawe tantangan kanggo peradaban Kulon, lan apa sing disebut "propaganda Soviet" ana "tantangan" lan alternatif kanggo dalan pembangunan Western.
    Ambruk Uni uga kedadeyan amarga "propagandis" negara, sing wiwit aktif nyebarake, nanging iki dudu sing paling penting ...
    Dina iki angel kanggo Rusia nindakake kontra-propaganda: apa kaluwihan lan prestasi sing bisa ditawakake ing donya?

    Full+++++ Aku wis melu advokasi lan manajemen opini publik wiwit 1995. Penulis 5 buku teks babagan topik iki, loro sing diterbitake ing Jerman. Lan ... aku ora seneng banget babagan kedadeyan ing USSR. Nanging ... ing kasus iki, Edward pancen bener. Ana sing kudu ditulis, lan carane nanggapi ... serangan. Ya, dheweke uga ora ngerti akeh. Nanging ana inti informasi tartamtu sing apik lan ala. Lan saiki dheweke wis ora ana. Lan kabeh tiba ing tumpukan. Lan "tumpukan" iku "tumpukan". Sing paling menarik yaiku kita duwe kabeh sing ana ing negara kita, para ahli ngerti CARA, nanging ... ANA Ndhuwur uga nganggo kumis, lan dheweke ora takon. Mesakaké!
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 10:34
      -1
      Kelingan kedadeyan anyar USS Chancellorsville (CG-62) vs. BOD "Admiral Vinogradov". "Garis Partai lan Pemerintah" yaiku sunbathe ing helipad sanajan ana provokasi. Panyebab, tujuan lan akibat bisa beda-beda.
  17. kapitu
    kapitu 18 Juni 2019 17:52
    +2
    Titik lemah propaganda kita. Carane entuk kekuatan?
    ......
    Iku bakal, kanggo wiwitan, kanggo menehi hasil karo definisi, pisanan kabeh. Sawise kabeh, bisa uga dadi pitakonan sing ora ana gandhengane. Contone, "kita". Ing konteks tartamtu, apa tegese kita? Yen "kita". wong Rusia dawa-sangsara, banjur iku dipercaya .... rodo mung "Kremlin" lan "birokrasi-oligarkis." Lan yen mangkono, masalah-masalah sing terakhir, dipageri saka jagad njaba dening tentara lan saka njero dening polisi lan pengawal nasional, .... sing sabar, kanthi logis, ora kudu dadi kapentingan ..
  18. wooja
    wooja 18 Juni 2019 17:53
    + 11
    artikel konyol, naif ..., sayangé, Rusia ora duwe apa-apa kanggo ningkataké ..., malah USSR wis kesempatan liyane, maneh, pamaréntah Rusia bakal ngreset propaganda paling apik ... sanajan karo pendekatan tengen, kabeh ora dadi ala. . Nanging kasunyatan domestik ...., lan ora ketompo carane akeh patriots kaya, ora bakal teka saka iku tanpa owah-owahan ing negara, iku ora malah total kawulo saka Kulon ... nanging kasunyatan sing pamaréntah Rusia dhewe. minangka bagéan saka goroh iki.
  19. Lynx33
    Lynx33 18 Juni 2019 18:07
    -1
    Mulane padha digawe kanggo ngrusak Rusia, iki politisi bodho ngomong omong kosong.
  20. Gastello
    Gastello 18 Juni 2019 18:08
    0
    Nanging apa bab sas ing Ukrainia-Ldnr (konfirmasi mundhut). Ora, larang.
  21. konus
    konus 18 Juni 2019 18:25
    +7
    Pitakonan serius, nanging ora worth moaning! Analisis serius dibutuhake! Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa propaganda (dudu jurnalisme!) adhedhasar sawetara ide. Apa gagasan iki ana ing Rusia? Aku pribadi kepengin weruh wong sing bakal nuduhake anane ide kasebut. Dadi apa Rusia bisa dipromosekake ing negara liya. Inggih, contone, ing Norwegia Sing saben Norwegian duwe bagean saka biaya lenga diprodhuksi ing beting, lan ing Rusia populasi ditampa saka lenga diprodhuksi ora mung jotosan, nanging uga Tambah ing prices kanggo produk lenga. Lan apa sing bisa dipromosekake ing Inggris. Jumlah barang sing kalebu ing basket konsumen Inggris luwih saka 500 item, lan ing Rusia - kira-kira 180. Lan ing wektu sing padha, Inggris ing basket konsumen iki nyedhiyakake pembayaran kanggo istirahat, biaya lelungan menyang papan istirahat. , pembayaran kanggo layanan kabeh jinis komunikasi, lan liya-liyane. Lan apa ing Rusia? Deleng dhewe peraturan babagan topik iki. Apa bisa ningkatake nilai Rusia ing Finlandia? Contone, pensiun tuwa. Dadi durung ana apa-apa kanggo promosi! Mulane kelemahane propaganda Rusia. Lan nyatane Madame Zakharova ngomong babagan Layanan Penerbangan Khusus (SAS) minangka pernyataan diplomatik sing normal lan ora mambu kaya propaganda.
    Dadi apa sing kudu ditindakake? Kaping pisanan, perlu kanggo mesthekake yen kabeh warga Rusia manggon kanthi nyaman ing Rusia (preduli umur!). Nanging pemerintah saiki dhasar ora bisa menehi warga (saben individu) potongan biaya minyak lan gas sing diprodhuksi, pamrentah iki ora bisa nggawe bakul konsumen sing lengkap lan (paling penting!) Nyedhiyakake tingkat penghasilan kaya ngono. lan pensiun sing bakal ngidini basket iki temen maujud. Sampeyan bisa nerusake lan ing topik iki. Nanging iki isih komentar, nanging ora artikel.
    1. kapitu
      kapitu 18 Juni 2019 20:47
      -1
      Apa gagasan iki ana ing Rusia? Aku pribadi kepengin weruh wong sing bakal nuduhake anane ide kasebut. Dadi apa Rusia bisa dipromosekake ing negara liya
      ....
      Ana wong kaya ngono. Aku bisa "nuduhake duwe ide" !!
      Ide utama, siji bisa ngomong, yaiku paradigma .. yaiku .... Propaganda Barat mung nduweni tujuan ambruk Rusia. Mulane, counter-propaganda karo unsur soko apik ing Federasi Rusia, uga, ana, gaji gedhe Russian buruh biasa, income saka poto-dipunginaaken, tunjangan pengangguran, Processing sampah exemplary, income individu gedhe saka Rusia saka aktivitas Russian. lenga lan gas, kaya ing Norwegia, ... uga, etc. .d. vopschem, kabeh sing paling apik ... mung bakal nimbulaké gnashing untu ing Western Establishment lan ... tambah meksa isin ing Rusia. Mulane, Kremlin, sing kapentingan lan aspirasi antagonistic kanggo kapentingan lan aspirasi saka wong Rusia, ing counter-propaganda dimaksudaké kanggo wong awam Western (kang, ing cara, uga, kaya Ystablishment cocog, ora bakal ing kabeh. seneng sing kabeh dadi ayu ing Rusia Putin kang, kalebu lan basket konsumen) ..... iku perlu, ing perang Sato iki, kanggo nggedhekake lan deepen kang, ing kasunyatan, propaganda Western diarahake, pisanan kabeh, iku bakal njupuk care saka masalah ... saka nyerah tanpa syarat, nalika njaga moncong saka pasuryan - mung pendekatan kuwi bisa kanggo mesthekake mburi perang Sato lan curtailment lengkap lan final saka Western propaganda anti-Rusia, kang, siji. , minangka tujuan utama saka kontra-propaganda Kremlin! Iki minangka paradigma konfrontasi propaganda karo Barat kolektif saka panyiapan Rusia kudu kalebu. Nang endi wae... Dadi...)
  22. Goldmitro
    Goldmitro 18 Juni 2019 18:43
    +3
    Sampeyan kudu diakoni yen iki minangka titik lemah saka propaganda kita. Iku ora njupuk menyang akun sing ing Britain lan ing demokrasi Highly manungsa liyane wis suwe ora kalbu, ora pakurmatan, ora objectivity, tinimbang wong-wong mau ana highley likes lan Skripals. Ora ana uga umum lan demokrasi, tinimbang dheweke - kekuwatan media massa lan layanan khusus sing padha karo financier, ...

    Kulon wis dadi ora sopan lan ora ana maneh nyusahake kanggo nyedhiyakake paling ora sawetara bukti saka kaluputan saka Rusia, sing secara harfiah disalahake kanggo kabeh, nanging mung kanthi bodho nuntut supaya Rusia ngakoni kesalahane, ngancam yen ora ana sanksi liyane! Lan nanggepi, iku ora dikenal sing telas uneg-uneg, uneg-uneg, accusations saka counterproductivity karo fokus umum - ayo kang rembugan lsp. Mesthi ana kesempatan kanggo nyelehake shitcrats iki ing panggonan, nanging nalika bagean saka Kekuwatan Rusia lan elit sing cedhak karo kekuwatan wis suwe manggon ing kana lan ora didhelikake, yaiku. dianggep minangka norma, mula jelas kenapa kita kabeh remuk banyu ing mortir!
    1. Kandel
      Kandel 19 Juni 2019 07:51
      +1
      Kutipan saka Goldmitro
      Kulon wis dadi ora sopan, mula ora ana maneh nyusahake paling ora sawetara bukti saka kesalahane Rusia, sing sejatine kudu disalahake kanggo kabeh.

      Nalika sampeyan nuduh mungsuh, pancen ora perlu kuwatir babagan bukti. Sing paling penting ing kasus iki yaiku kanggo meksa mungsuh supaya mbenerake awake dhewe lan mbuktekake kesuciane. Dituduh - wis rampung! Lan saben wong yakin yen ora ana kumelun tanpa geni. Posisi sing nuduh iku sing paling mupangati amarga bisa "mundur" nanging sing dituduh wis "diolesi".
      Sampeyan, Dmitry, pancen nindakake iki ing bagean kapindho komentar sampeyan
      Kutipan saka Goldmitro
      bagean saka daya lan cedhak-daya elit saka Rusia wis dawa manggon ana lan ora didhelikake, i.e. dianggep minangka norma, mula jelas kenapa kita kabeh remuk banyu ing mortir!
  23. Kawiwitan
    Kawiwitan 18 Juni 2019 18:57
    +4
    Titik lemah propaganda kita yaiku kekurangan fakta lan argumen kanggo propaganda.
    Contone, nalika ing Rusia pedunung mati, nalika jumlah wong mlarat saya akeh, lan nomer billionaires akeh ing negara kita, apa kita arep kanggo ningkataké soko, kanggo nggodho wong manca lan nggawe gambar positif ing donya?
    Sanajan ora, aku nemokake argumentasi kanggo propaganda (sanajan ruang lingkup sempit, mung kanggo kolonel): kolonel kita minangka kolonel sing paling sugih, khususe dikenal saka media.
    1. kapitu
      kapitu 18 Juni 2019 20:58
      +2
      Ora ana wong ing Kulon sing kasengsem ing gambar positif Rusia ing donya, luwih-luwih, gambar kasebut mung bakal nyebabake rasa sengit ing Kulon, sing, kanthi cara, kita wis bisa mirsani hubungane karo China kanthi "positif" gambar"....)
  24. kaliber
    kaliber 18 Juni 2019 20:20
    0
    Kutipan saka Revival
    kolonel kita iku kolonel paling sugih

    Tooting. Nanging sampeyan ora nuduhake jinis pasukan !!!
  25. Memphis
    Memphis 18 Juni 2019 21:59
    +1
    ngapusi kurang, sing kabeh rahasia, ora ana kapercayan ing kepala ngomong iki lan ora bakal.
  26. nikvic46
    nikvic46 19 Juni 2019 06:57
    +1
    Great Britain ora dadi gedhe, lan jeneng negara ora owah, cangkeme propaganda yaiku TV lan koran elektronik. Mesthi wae Internet. Kita duwe rong jinis propaganda. Resmi lan sing diarani liberal. Kasunyatan sing liberal dadi wong biasa sing urip ing saubengé. Malah pidato sing bener saka situs TV sing beda-beda kabur dening iklan biasa. Wong biasa gelo yen diarani kesed. Mung amarga dheweke ora dadi sugih . kasus minangka propaganda njaba, ana akeh nuansa, contone, aku ora ngerti carane sampeyan bisa dig
    ing sak panggonan saben mangsa panas, iku, kita luwih kena pengaruh faktor internal.
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 19 Juni 2019 10:41
      0
      Gagasan liberal narik kawigaten marang aku dhewe, propaganda negara mbela awake dhewe minangka Sistem. Cetha yen kabutuhan Dhiri lan Sistem beda-beda, lan saben wong luwih cedhak karo "tit in the hands" tinimbang slogan-slogan sing ora jelas lan janji-janji sing samar-samar sing de facto ora setuju karo kasus kasebut nalika nyukupi kabutuhan pribadi (dening). cara, dijamin dening kabeh limo Hak lan Konstitusi, sing sistem padha).
  27. Olgovich
    Olgovich 19 Juni 2019 08:41
    0
    Ya, kita ketinggalan ing sisih kulon kanthi prasaja, umume, prakara.

    Kita ora bisa tumindak kaya wong-wong mau amarga kita ora kaya wong-wong mau.

    Lan, sanajan iki ndadekke ora nyaman, iku luwih apik kanggo tetep dhewe, i.e. wong normal.
  28. michael3
    michael3 19 Juni 2019 09:15
    -2
    Ing wayahe, wong weruh yen Rusia jujur, malah kanggo ngrugekake dhewe. Yen kita pindhah menyang manipulasi bokong sing pinter, apa sing bakal dideleng wong? Bajingan sabanjure, kang kadunungan jagad iki kebak. Apa sing bakal kita lakoni kanthi cara iki?
    Kita mlarat amarga wis nggawe nyolong lan meanness minangka kultus ing negara kita dhewe. Dadi kita ora bisa tuku kamenangan kaya AS. Kita bisa ajrih, nanging ora kanggo dangu, kita mung ora cukup ekonomi kanggo meksa pancet. Kejujuran ing politik internasional, siji-sijine kejujuran sing isih ana, yaiku kertu trump sing unik. Kita ora duwe apa-apa liyane.
    1. DwellerNet
      DwellerNet 19 Juni 2019 11:04
      +1
      Kutipan: michael3
      Rusia jujur, malah ngrugekake dhewe.
      Kita mlarat amarga wis nggawe nyolong lan meanness minangka kultus ing negara kita dhewe.

      Iki kaya apa? Double standar maneh?
      1. michael3
        michael3 19 Juni 2019 12:09
        0
        Aku ora teka karo. Aku mung nonton kanthi bingung lan sedhih kepiye ambruk sing bakal teka iki minangka "strategi sing apik" kanggo para pimpinan.
  29. DwellerNet
    DwellerNet 19 Juni 2019 11:02
    0
    Lan aku ora peduli babagan propaganda saka Anglo-Saxon, Amerika lan Merkel liyane. Amarga anggere Rusia dikuwasani dening liberal, dipimpin dening Skazochny, ora bakal ana pangertèn. Sawise kabeh, tujuan utama yaiku rampasan Rusia lan ekspor kasugihan ing luar negeri. Lan maling mung duwe moralitas dhewe - maling 'lan ora ana hubungane karo kalbu.
  30. Radikal
    Radikal 19 Juni 2019 13:32
    +1
    Kutipan saka kaliber
    Kutipan: Eduard Vashchenko
    Eduard Vashchenko (Eduard) Dina iki, 17:13 NEW
    +1
    Iki ora sakabehe bener.
    Kasunyatane yaiku yen USSR ana sing kudu diomongake, ing abad kaping rong puloh, iki minangka conto nyata lan alternatif kanggo dalan Kulon kanggo negara-negara koloni utawa semi-koloni ing Kulon, deleng RRC.
    Kanggo pisanan ing kabeh periode peradaban Rusia, Rusia wiwit nggawe tantangan kanggo peradaban Kulon, lan apa sing disebut "propaganda Soviet" ana "tantangan" lan alternatif kanggo dalan pembangunan Western.
    Ambruk Uni uga kedadeyan amarga "propagandis" negara, sing wiwit aktif nyebarake, nanging iki dudu sing paling penting ...
    Dina iki angel kanggo Rusia nindakake kontra-propaganda: apa kaluwihan lan prestasi sing bisa ditawakake ing donya?

    Full+++++ Aku wis promosi lan ngatur opini publik wiwit taun 1995...
    Maksudmu manipulasi? lol wassat
  31. 1536
    1536 19 Juni 2019 15:42
    +2
    Vladimir Ilyich Lenin nindakake akeh upaya kanggo nyedhiyakake propaganda kanggo tumindak Bolshevik. Ing ngisor iki, contone, cuplikan saka surate marang S.I. Gusev:"... Tanpa isi ideologis sing cetha, wicaksana, agitasi degenerate dadi frase-mongering."Koleksi karya lengkap, jilid 47, hal. 74.
    Iki ditulis ing taun 1905.
    Pancen, kok ora bisa dicritakake saka rostrum Kementerian Luar Negeri babagan kadurjanan SAS iki ing macem-macem negara, lan banjur nambah: "Para warga, yen sampeyan ndeleng utawa ngerteni manawa sampeyan duwe pasukan terjun payung Inggris ing ngarepe. sampeyan, langsung ngandhani penegak hukum, aja nyekel dhewe, mbebayani banget!" Sing bakal kuwat. Yen ora, kita ora bakal ngenteni novel "The Dawns Here Are Quiet-2".
  32. nnz226
    nnz226 19 Juni 2019 15:45
    +1
    Kamentrian Luar Negeri kita wis suwe dadi "sepatu bajingan slurping sup kubis"! Dheweke mung meracuni Skripals, langsung kudu ngumumake Inggris minangka "negara teroris", ing ngendi warga Rusia diracun (kasunyatan jelas, tanpa "hiley seneng"!) saka ngunjungi UK, dening analogi karo Somalia lan liyane "baboons", padha ngomong - iku mbebayani, hulks! Padha bisa mateni! Ing kene wong-wong Inggris cilik bakal mbenerake awake dhewe, lan dudu Menteri Luar Negeri, kanggo nanggepi squeals, chewed snot!
  33. kapitu
    kapitu 19 Juni 2019 16:56
    +1
    Kutipan: michael3
    Kejujuran ing politik internasional, siji-sijine kejujuran sing isih ana, yaiku kertu trump sing unik. Kita ora duwe apa-apa liyane.

    Kejujuran ing politik internasional dudu kertu trump, ... iku loro ace ing babak, nalika nyoba kanggo muter kikir ...
    1. michael3
      michael3 20 Juni 2019 09:12
      0
      Preferensi dudu tingkat hubungan internasional. Politik internasional sing dhuwur, ing kasus sing paling apik, minangka "titik". Nanging luwih kerep - "pracaya, ora pracaya."
      Eh, ora ana titik sing ngrusak aku! Lan dening sewelas ace ...
  34. M.Mikhelson
    M.Mikhelson 20 Juni 2019 07:05
    +1
    Sing. iku propaganda? Kanggo nggawe propaganda Rusia luwih kuat, dudu Rusia?
    Propaganda "luwih kuwat" kuwi mung bakal luwih ngapusi.
  35. ZAV69
    ZAV69 20 Juni 2019 11:43
    0
    Kutipan: AS Ivanov.
    Sapa sing meksa sampeyan nonton saluran kasebut?

    Lan iki wis dianggep dening akeh tandha saka rasa apik kanggo kick saluran federal.
    1. Kandel
      Kandel 20 Juni 2019 12:20
      0
      Kutipan: ZAV69
      Kutipan: AS Ivanov.
      Sapa sing meksa sampeyan nonton saluran kasebut?

      Lan iki wis dianggep dening akeh tandha saka rasa apik kanggo kick saluran federal.

      Ya, iku tren, modis. Pancen, sanajan Ren-TV nyiarake program pro-Rusia...
      1. penggemar-penggemar
        penggemar-penggemar 20 Juni 2019 17:24
        0
        Propaganda pancen apik, nanging pamrentah kita mung bisa menehi inspirasi kanggo rakyate dhewe kanthi pikiran sing migunani kanggo awake dhewe. Contone, wong Kazakh duwe paribasan: "Wong-wong padha ngusir wedhus siji, lan singsot ing sadawane steppe." Paribasan iki uga migunani ing kene, amarga Putin lan Medvedev, mung ing saluran federal, muni babagan prestasine, nanging sauntara ora ana sing "nyopir", wedhus pungkasan wis mati, lan dheweke terus muni lan whistling ing saindenging jagad. steppe.
  36. tracer
    tracer 21 Juni 2019 01:53
    -2
    Aku mikir lan mikir yen ora ana papan kanggo wanita ing politik. Nanging Zakharova kaget lan gumun karo kamulyan ing pos negara sing penting iki. Mung dheweke bisa ngalahake mungsuh kanthi subtly.
  37. pafegosoff
    pafegosoff 21 Juni 2019 19:44
    0
    Kabeh moments viewed karo mandeg ing tokoh apik tenan saka Maria.
    Maria! Aku duwe kanca sekamar sing padha! Siji siji! Sandhangan, rai, rambut.
    Nadia! Iku sampeyan?
    1. lokasi
      lokasi 25 Juni 2019 12:34
      0
      Tak kira iku Nadia. Raine meh siji-siji kaya aktris Yulia Rutberg.
      Yulia Ilyinichna! Sampeyan iku?
  38. pafegosoff
    pafegosoff 22 Juni 2019 06:39
    0
    Nadya, mandheg nongkrong ing Moskow! Sampeyan duwe anak lima, bojomu Sergei lan omah ing Lysa Gora ...
  39. viktor_ui
    viktor_ui 25 Juni 2019 08:11
    0
    Titik lemah saka propaganda kita ... carane entuk kekuwatan ... MASTER YODA Mbantu sampeyan ... lan muga-muga kekuwatan JEDI ana ing sampeyan. wassat Jawaban iki prasaja: STAFF SOLVE EVERYTHING, sing LOVING HOMELAND, lan ora werewolves karo passports saka akèh negara lan kepungkur muddy lan pendidikan, lan real estate manca.
  40. nnz226
    nnz226 25 Juni 2019 12:41
    0
    Wis suwe wis jelas yen Menteri Luar Negeri kita "slurps sup kubis!" Mung ngliwati INFA babagan keracunan Skripal
    , Kamentrian Luar Negeri kudu langsung nyatakake Inggris minangka "negara teroris" ing ngendi warga Rusia lagi diracun! Kasunyatane ana!, Lan banjur ngelingake turis Rusia babagan undesirability ngunjungi Inggris cilik, amarga bebaya, kaya sing ditindakake saiki karo "Georgia"! Dadi - ora! Snot chewed, nuntut sawetara bukti! Dheweke bakal nuduh wong Inggris cilik, golek bukti kanthi sia-sia lan mbenerake awake dhewe!
  41. Antares
    Antares 27 Juni 2019 11:21
    -1
    perang propaganda propaganda.
    Yen kikuk kaya Kamenev, banjur mung konsumsi domestik karo release cepet menyang circulation.

    Sembarang film Amerika (Pearl Harbour, contone) bakal sijine propagandist tingkat Kamenev ing sabuk. Lan bakal nutupi pamirsa sing luwih gedhe ing saindenging jagad lan luwih akeh pengaruhe.
    Biyen, para diplomat nggawe citra negarane ing wong liya. Saiki media / turis / keputusan lan prilaku politik. Ayo padha mbandhingake paseksene karo Barat? Inggih, mesthine ora bakal milih gambar Federasi Rusia. Malah pendapat internal babagan gagasan lan urip ing Federasi Rusia ora bakal milih Federasi Rusia.
    Carane nindakake propaganda ing kasus iki? Sampeyan kudu mutusake pamirsa sing endi. Yen donya- banjur sampeyan kudu njupuk ukuran global. Cukup larang lan kerja keras. Yen perlu ing negara siji, bakal luwih gampang, mesthi, nanging maneh, perlu ing sadawane garis kontak.
    Nanging Federasi Rusia nindakake pakaryan kasebut? Liwat jaringan pendidikan? Ningkatake budaya lan musik Rusia sing modis? Ora temenan. Liwat senegara ing negara kasebut? Nggabungake wong-wong mau tanpa kelangan ikatan? Luwih ngelawan.
    Liwat olahraga, liwat finansial, liwat pendidikan, liwat riset ilmiah?
    Bisa uga ing wates Federasi Rusia kabeh iki rampung (lan bisa uga ana ing wates)
    Tanpa nggawe ide nggawe gambar positif Rusia ing negara kasebut, banjur tetanggan sing paling cedhak, banjur kontinental lan jagad, ora ana sing bakal ditindakake.
    Lan media lan nindakake perjuangan dhewekan ing artikel sing sawetara wong bakal maca (uninteresting) nggunakake primitif malah ing wong .. Iku luwih gampang - luwih murah ... Lan asil padha ..
    Ing papan skor. Nanging ing njero negara, panemune yen skor kasebut dibalik.
  42. Prajurit lawas
    Prajurit lawas 9 Juli 2019 20:35
    0
    Sijine kula ing propaganda! Kulon wis lara kita. am hi prajurit