Review militèr

Kudrin ngomong babagan kemungkinan jeblugan sosial ing Rusia

184
Kepala Kamar Akun Rusia menehi komentar babagan kahanan sosial-ekonomi ing negara kasebut. Miturut Alexei Kudrin, sing dadi tamu program Pozner, 12,5 yuta wong Rusia manggon ing ngisor garis kemiskinan ing Rusia (sadurunge, Tatyana Golikova diarani nilai sing rada dhuwur).




Kudrin:

Ing taun-taun pungkasan, standar urip ing Rusia wis mudhun meh 9 persen.

Kepala Kamar Akun nyathet yen mlarat ing negara kita minangka aib, lan ora ngilangi jeblugan sosial amarga tingkat urip jutaan warga sing kurang.

Ing wektu sing padha, Kudrin nyebutake sebab-sebab kahanan sing angel. Miturut dheweke, alesan kanggo masalah ekonomi ing negara kita malah ora Mudhun ing prices lenga lan ora sanksi manca, nanging " lack of political will kanggo njupuk sawetara langkah." Ing wektu sing padha, Kudrin nambahake yen masalah kasebut murni internal.

Miturut kepala Kamar Akun, ing taun-taun pungkasan tingkat kompetisi ekonomi saya suda, pangsa negara ing ekonomi saya tambah (perusahaan swasta asring dipeksa dadi komponen perusahaan milik negara gedhe), lan tingkat swasta. inisiatif wis suda. Kudrin nyebat gaya iki minangka gerakan mundur, lan kahanan ekonomi ing negara kasebut minangka stabilitas palsu. Kajaba iku, salah sawijining alasan kanggo masalah ekonomi negara, mantan Menteri Keuangan Rusia disebut birokrasi.
Foto sing digunakake:
depositphotos.com
184 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 18 Juni 2019 06:55
    + 49
    Kabeh wong peduli karo wong ... Dheweke kudu ngaso eseman
    1. monster_lemak
      monster_lemak 18 Juni 2019 07:03
      + 25
      Sabzh-"K" iku salah siji saka "internal" (liyane, ora salah siji sing paling anyar ing dhaftar, cukup kanggo ngomong sing model bangunan ekonomi ing Rusia isih disebut "kudrinomics" ing Kulon) masalah Rusia. . ya
      1. penembake gunung
        penembake gunung 18 Juni 2019 07:06
        + 30
        Dadi dheweke dhewe ngenalake model iki!
        1. Contone
          Contone 18 Juni 2019 07:19
          + 43
          Pozner lan Kudrin! Pasangan manis.
          Siji worth liyane.
          Ana kemungkinan yen ana kerusuhan sosial, dheweke bakal ana ing pitchfork.
          Kasunyatan iki katon prihatin.

          Baron mlaku ngubengi kastil Fontainebleau.
          Lan kasunyatan manawa para petani keluwen ing baron iku ora ...
          1. hidroks
            hidroks 18 Juni 2019 08:12
            + 31
            Ya, Posner bakal karo dheweke, klovan ing panggung ...
            Nanging hud Kudrin iki kanggo "kabeh kita" sumber ONLY informasi ekonomi, ideologist utama liberalisme lan compiler utama program financial Rusia "Carane kita bisa manggon lan ora bakal diangkat ing pitchfork" - lan banjur ngandika IT: ya, sampeyan katon CARA kelangan IT substitutes ing pitchfork saka PDB dhewe!
            PDB mung siji dina, sajrone paling ora bisa mungkasi rating sing mudhun lan aku bisa menehi saran CARA bisa ditindakake.
            1. Enggal-enggal gawe pratelan yen Pamrentah nglirwakake reformasi pensiun predator.
            2. Langsung nggawe statement bab introduksi saka tax progresif.
            3. Ing komunikasi karo negara, nyedhiyani Piece saka wektu kanggo renunciation saka worldview liberal lan mratobat kanggo semangat banget kanggo worldview iki.
            4. Langsung mbubarake partai EdRo kanthi larangan kanggo mantan anggota saka pemilihan parlementer.
            Mung ing kondisi kasebut bisa tiba ing rating mandheg, lan wewenang PDB bisa dipulihake, sanajan ora ing tingkat sing padha.
            1. NordOst16
              NordOst16 18 Juni 2019 08:24
              + 15
              Wah, iwak bosok saka sirah, sanajan ing kasus kita iki bosok, saka sirah nganti buntut. PDB minangka produk saka sistem kasebut, minangka bagean saka sistem ganas iki. Wis wayahe kita kudu ngurus masa depan kita. Generasi wis ganti, saiki wong teka sing luwih ing kulkas lan mentheleng, padha ora siap kanggo urip luwih ala tinimbang ing negara maju liyane. Dheweke ora siap nanggung kabeh, dheweke ora siap nandhang kesalahane panguwasa sing ndhelikake ancaman NATO. Mung pangarep-arepku, protes iki bakal ditindakake kanthi tentrem, ora kaya taun 1917, lan pungkasane para panguwasa ngerti yen dheweke mung nindakake kekarepane mayoritas.
              Lan mung sawise negara kita bakal tangi sawise ambruk USSR
              1. Zhenya Gurdjieff
                Zhenya Gurdjieff 18 Juni 2019 08:36
                -11
                Wis lara mantra sampeyan, kolaborator sing durung rampung! Terusake menyang "nineties padhang"? Apa Barat bakal nylametake kita? Kanthi gumolonging atimu, tahan nisthaku lan aja ngeculake tanganmu!
                1. NordOst16
                  NordOst16 18 Juni 2019 09:10
                  + 16
                  Dadi sampeyan dhewe aja ninggalake taun 90-an, kaya-kaya sampeyan ngumbara ing sawetara jinis pedhut, sampeyan wedi kanggo ngganti, wedi kabeh anyar, nanging liyane teka lan yen sampeyan ora pengin nindakake apa-apa, lempitan. tangan sampeyan, iki ora ateges sing ora ana wong sing pengin urip luwih apik lan gelem sijine ing gaweyan kanggo nglakoni. Amarga wektu tundha kaya pati, yen negara ora maju, bakal mati.
                  1. Zhenya Gurdjieff
                    Zhenya Gurdjieff 29 Juni 2019 20:01
                    -1
                    Mangkono uga karo wong-wong sing ngadeg ing barikade, akibate teka ing mangsa sing luwih cerah, sing saiki sampeyan ora seneng, akibate, wong-wong mung bajingan, yaiku, sampeyan pengin mbaleni? Apa sampeyan mikir yen ana wong sing ngidini sampeyan ngganti kahanan dadi luwih apik? mbenerake, please? sing bakal bantuan ngresiki munggah kekacoan, Amerika? dadi dheweke wis mbantu kanggo nindakake iku ... kok naif kuwi? kok ora nggawe kesimpulan adhedhasar sejarah negara sampeyan? kok padha maca mantra? jelasake aku kenapa? Apa sampeyan kesel kabeh lan sampeyan siap malah terjun menyang blumbang karo sirah, yen mung bakal mungkasi?
                    1. NordOst16
                      NordOst16 29 Juni 2019 22:51
                      0
                      Inggih, wong-wong mau dirudopekso ing taun 1917 lan ing taun 1991. Loro-lorone ana ing kana sistem kasebut wis ana ing ati kanggo kabeh wong. Sapa sing peduli?
                      Lan sampeyan terus-terusan pengin "tangan kuwat" sing bakal teka lan nindakake kabeh kanggo sampeyan, bisa uga teka, nanging sing ngandika sing bakal ngawula kapentingan?
                      Lan apa yen ngadeg ing pose lan ngencengi sabuk nalika "abdi" saka "wong" lagi raking ing ember dhuwit lan dikirim karo anak-anake menyang Kulon disengiti? Mungkin sampeyan saka klompok wong sing seneng dicelupake ing lendhut kanthi rai, nanging ora kabeh masokis kaya ngono lan iki ora bisa ditindakake nganti suwe.
                      Dadi, ing mratelakake panemume, ana alternatif - salah siji bakal ana jeblugan sosial ing negara saka wektu kanggo wektu, utawa, pungkasanipun, wong bakal miwiti kanggo njupuk kapentingan ing gesang negara, meksa negara kanggo ngormati kapentingan. warga lan, ing cilik saka dissatisfaction, meksa kanggo ngganti. Lan yen warga lan panguwasa ngerti yen ing cilik saka discontent, pisanan ora bakal bisa kanggo tentrem utawa (yen wong clings ing dhampar kuwat) ora cukup kanggo ngganti, banjur aturan game bakal ngganti dramatically.
                      Ora bisa ditindakake kaping pindho - bisa uga bakal ditindakake sabanjure.
                      Kenging punapa ingkang panjenengan tingali wonten ing wingkingipun kepinginan kangge ngewahi namung revolusi lan intrik-intriking mengsah, dudu kepinginan kangge ndadosaken negara ingkang langkung sae? Utawa sampeyan mung seneng karo kabeh?
                2. Goblin1975
                  Goblin1975 18 Juni 2019 09:57
                  + 16
                  Quote: Zhenya Gurdjieff
                  Wis lara mantra sampeyan, kolaborator sing durung rampung! Terusake menyang "nineties padhang"? Apa Barat bakal nylametake kita? Kanthi gumolonging atimu, tahan nisthaku lan aja ngeculake tanganmu!

                  Collaborationism (kolaborasi Prancis - "kolaborasi") - kerjasama sadar, sukarela lan disengaja karo mungsuh, ing kapentingan lan ngrugekake negara.Istilah iki luwih kerep digunakake ing pangertèn sing luwih sempit: kerjasama karo penjajah.

                  Lan sapa sing bisa nyebabake luwih akeh karusakan ing negara, yen ora wong sing "cedhak karo kaisar", sing dipimpin dhewe? Sapa sing mbangun sistem kanggo ngompa kasugihan kabeh negara menyang kanthong sing kapisah lan luwih ngekspor dana menyang Kulon? Sapa sing ora bisa dibatalake digabung menyang Kulon, karo kabeh anggota kluwargane? Sing nganti saiki ngrusak sosial. prestasi, persatuan, lan mulane dadi struktur negara? Sapa iki yen dudu kelompok sing dipimpin dhewe? Lan apa, yen ora tumindak, kanggo ngrusak negara sampeyan?
                  Aku uga, kanthi kabeh ati, ngremehake kolaborator, lan ora sawetara sing ora dingerteni, nanging sing cukup spesifik. Kajaba iku, tumindake katon jelas, lan jenenge dikenal (terus-terusan ditampilake ing TV).
                  Terusake menyang "nineties padhang"?

                  Lan apa 90s? Yen mlarat total, dadi iki, wis njaba jendhela lan wis dadi kasunyatan.
                  Yen 90s iku rampant angkara, supaya uga please, kabèh pesawat: Rajapati, kerusuhan ing Chemodanovka, Molotov koktail ing Urdom (iku bener ana minangka liya saka perjuangan, uga, miturut KUHP, kabeh kualifikasi unambiguously), kolonel wis milyar (bandit digunakake kanggo nutupi, nanging iki ora, mesthi, padha ketemu ing dalan), etc. lsp.

                  Dadi apa maneh sing ilang? Supaya ngerti lan éling sing kita, tenan, "matur nuwun" kanggo apik! WIS bali ing 90s. Banjur ana uga wong sing wareg karo kabeh, nanging saiki kabeh cocog karo sampeyan, contone.
                  Utawa sampeyan luwih seneng "90an" saiki tinimbang "90an", amarga kabeh iku apik karo sampeyan?
                  Aku dhewe ora seneng karo wong-wong mau, lan ora seneng karo "90s" saiki.
                  1. Zhenya Gurdjieff
                    Zhenya Gurdjieff 29 Juni 2019 20:20
                    -3
                    uga, yen sampeyan ora malah ngerti sajarah modern saka Rusia, Aku bakal pitutur marang kowe sing dibangun sistem kanggo pumping dhuwit saka Rusia. Ana karakter kasebut, sampeyan bisa uga wis krungu, Boris Yeltsin lan liya-liyane kaya dheweke, wiwit taun 93, kanthi tepat, padha nindakake apa sing dikandhakake "kanca Amerika". Mlarat mlarat? Apa sampeyan serius? Ora ana papan kanggo nyelehake mobil sawise kerja, mung mobil manca. Mesthi, sampeyan bakal ngomong - lan apa sing sampeyan padha karo ing Moskow - lan ing deso, sing manggon lan kerja, padha manggon ora miskin lan ana karya, aku ora mung ngandika, nanging aku ngerti wong tartamtu. . Lan ing mlarat, sing ora gelem nyambut gawe, ya padha tumungkul, ana sing kaya ngono, amarga ora gelem nyambut gawe. Yen sampeyan ora ndeleng prabédan sing jelas ing antarane taun 90an lan 2019, mula sampeyan dadi provokator utawa wong wuta, amarga ing taun 90an, wong ora entuk gaji lan pensiun, nanging saiki entuk paling ora, nanging sing utama. bab istilah, ibukutha ibu, maneh. Sangu saben wulan kanggo bocah-bocah umur 1,5 taun saiki wis diunggahake dadi 10. Ora ana bedane? 90s ing pekarangan? Apa sampeyan manggon ing rembulan? Ya, gaji cilik, pensiun cilik, nanging mbayar dhuwit, nanging sampeyan ujar manawa ora ana bedane, utawa mungkin sampeyan mung parasit lan ora pengin kerja, mbenerake dhewe kanthi cara iki? Gaji cilik, pensiun ... apa sampeyan mikir yen gampang banget metu saka cesspool sing jero kaya njepret driji? luwih-luwih nalika akeh pengkhianat sing kuwasa. Mikir karo sirahmu, kanca, karo sirahmu!
              2. Nils
                Nils 18 Juni 2019 08:51
                + 27
                Kutipan: NordOst16
                PDB minangka produk saka sistem kasebut, minangka bagean saka sistem ganas iki. Wis wayahe kita kudu ngurus masa depan kita.

                Rusia dipérang dadi rong kategori: sing pracaya Rusia urip thanks kanggo Putin, lan wong-wong sing pracaya iku senadyan iku.

                - Tinimbang ngritik karya pemerintah, dheweke bakal njupuk lan nyoba dhewe.
                - Oke, ayo nyoba.
                "Nanging iki wis dadi panggilan kanggo nggulingake kekuwatan.
                1. NordOst16
                  NordOst16 18 Juni 2019 09:15
                  +3
                  Aku isih mikir yen wong-wong padha tangi lan crita karo wartawan iki minangka salah sawijining sinyal yen negara saya ganti. Aku mung ngarep-arep siji bab - sing owah-owahan bakal njupuk Panggonan tanpa cataclysms. Nanging misale jek sing panguwasa ora bakal bisa nindakake kabeh sing dikarepake kanthi gampang. Lan aku isih ngarep-arep manawa iki bakal nggawe sistem pamrentahan sing padha karo sing kita deleng ing Eropa Kulon utawa Amerika Serikat - supaya bisa nambah pamrentahan, mula kudu njamin legitimasi ing mripate rakyat. ngunggahake taraf uripe
                  1. Alexander Ra
                    Alexander Ra 18 Juni 2019 09:40
                    -7
                    Kutipan: NordOst16
                    pemerintah kudu
                    - iki paternalism gumantung naif, kang, wis gerah, kudu nilar. Saben uwong kudu melu ing konstruksi sosial.
                    "... Aku isih ngarep-arep yen iki bakal mimpin kanggo nggawe sistem pamaréntahan padha karo apa sing kita deleng ing Eropah Kulon utawa Amerika ..." - kanggo kita, iki ing asas ora bisa ditampa amarga saka macem-macem jinis ijol-ijolan karo liyane.
                    1. NordOst16
                      NordOst16 18 Juni 2019 09:45
                      +1
                      Sampeyan maca pikiranku langsung))) Nganti kita dadi tanggung jawab kanggo masa depan kita lan miwiti nggawe dhewe, ora ana sing bakal nggawe cara sing dikarepake.
                      Inggih, kanggo "panguwasa kudu" - iku kudu nambah legitimasi ing mata saka wong kanthi nggawe kahanan sarujuk. Lan ing kene "kudu" kudu digunakake, yen ora, siji liyane bakal dilebokake ing panggonane. Lan kegiyatan dibutuhake mung supaya bisa mbela kepentingane.
                      1. Alexander Ra
                        Alexander Ra 18 Juni 2019 09:50
                        +2
                        Fenomena - "daya" - kudu rampung dipikir maneh, kita dhewe, mesthi, kudu mbentuk manajemen, nanging ora dadi pengamat pasif saka "transit daya".
                      2. NordOst16
                        NordOst16 18 Juni 2019 10:36
                        +1
                        Wong kudu nindakake transit. Nanging kanggo iki sampeyan kudu luwih aktif lan, misale jek, ana liyane lan liyane wong
                      3. Alexander Ra
                        Alexander Ra 18 Juni 2019 11:23
                        +1
                        Aku kaya pracaya. Nanging pancen ora ana pratandha saka munculé mekanisme pengaruh ing manajemen. Conto Khakassiaku - ana swara protes, gubernur ora diangkat saka ndhuwur. Aku bisa uga ora ngerti akeh, nanging metu, bab anyar, ing pangerten, iku eksklusif birokratisasi lan ora ana liyane - Pamilih milih lan ... ninggalake wong tanpa pengaruh, pengaruh ing wong, wis mesthi wis kaya iki. Lan sampeyan ora bisa krungu generasi gagasan lan tumindak dening gubernur. Karepe pemilih isih turu.
                      4. NordOst16
                        NordOst16 18 Juni 2019 11:25
                        +1
                        Hmm, mungkin mung amarga ora bisa? Aja mung nglakoni sing ora biasa
                      5. Alexander Ra
                        Alexander Ra 18 Juni 2019 11:59
                        0
                        Iki minangka proses sing alon lan dawa. Fase euforia sing ora tanggung jawab lan ora ana dhasar ing taun 90-an wis liwati. Anane masalah wis dirasakake. Isih ora ana pangerten sing jelas babagan kabeh, rasa "siji prau" bakal katon. Kecenderungan centrifugal saka "humanisme" palsu -egoisme bakal diganti dening centripetal, panelusuran bebarengan kanggo jawaban kanggo pitakonan bakal diwiwiti. Kabutuhan kanggo karya pribadi ing kolektif diwujudake, perlu kanggo menehi luwih saka njupuk, kumpulan kepinginan, bakal tumindak banjur tumindak lan asil. Kita durung ngilangi masalah, kita urip kanthi ngapusi lan ngapusi awake dhewe.
                      6. NordOst16
                        NordOst16 18 Juni 2019 12:33
                        0
                        Aku setuju banget. Muga-muga kabeh lancar
                      7. Contone
                        Contone 18 Juni 2019 12:26
                        +2
                        Kutipan: NordOst16
                        Nganti kita dadi tanggung jawab kanggo masa depan kita lan wiwit nggawe dhewe, banjur

                        Quote: Alexander Ra
                        Fenomena - "daya" - kudu rampung dipikir maneh, kita dhewe, mesthi, kudu mbentuk manajemen, nanging ora dadi pengamat pasif saka "transit daya".

                        Kanggo paraphrase Ilyich:
                        - Saka kabeh seni, sing paling penting kanggo kita yaiku DEMAGOGI! wassat

                        Ngelingi Lenin, luwih becik nliti apa sing ditulis.
                        Contone:
                        "Kita dudu utopia. Kita ngerti manawa buruh sing ora duwe keahlian lan juru masak apa wae ora bisa langsung mlebu ing pamrentahan. Iki kita setuju karo Kadet, lan Breshkovskaya, lan Tsereteli. Nanging kita beda karo warga kasebut amarga kita njaluk langsung break karo prasangka sing mung sugih utawa saka kulawarga sugih dijupuk pejabat sing bisa mrentah negara, kanggo nindakake saben dina, saben dina administrasi.Kita njaluk supaya latihan ing prakara administrasi umum dileksanakake dening buruh sadar. lan Iki langsung wiwit narik kawigaten kabeh wong kerja, kabeh wong miskin.

                        Kita kudu mulang wong urip ing negara kita lan ngatur. Lan ditulis SATU Atus taun kepungkur.

                        Putin kudu ngetokake ONE dekrit - kanggo nepaki pikirane Lenin. Sing ana ing ndhuwur.
                      8. Kochegarkin
                        Kochegarkin 18 Juni 2019 15:34
                        0
                        Quote: Contone
                        Kita kudu mulang wong urip ing negara kita

                        Dipilih lan ora setuju...
                        Ya, kita kudu ngajari wong manggon ing negara kita, yaiku emphasis, dudu apa sing kudu diwulang, nanging kanggo mulang carane manggon ing Rusia, ing negara sing logistik kadhangkala nambah 200% biaya (lan ora ana sing bisa lolos. saka iku), ing negara kang biaya paling saka barang kudu kalebu biaya saka pemanasan panggonan industri, ing negara kang ana akèh lemah lan sethitik subur.
                        Lan aku ora setuju - Vladimir Ilyich ngandika bab pendhidhikan saka massa, kanggo ngunggahake tingkat budaya lan politik, karo goal sing idea saka mbangun negara njupuk kabeh residents, lan ora. mung pejabat, nanging iku perlu ora lali sing negara mekanisme , kang kudu bisa preduli saka sing "ing setir", lan iki wis masalah ora dadi luwih pribadi minangka ideologi. Lan kita sengaja ora njupuk kasunyatan iki menyang akun, wiwit 1993, karo introduksi saka artikel 13 saka konstitusi kita, nanging mung idea, ideologi saged njupuk loro individu lan massa, ngarahake wong ing arah tengen. Iku loro getun lan medeni sing Comrade. Kudrin dicekel ideologi "kapitalisme" lan ekonomi pasar, kanthi negativitas lengkap marang model komunis lan sosialisme ....
                      9. Yuyuka
                        Yuyuka 18 Juni 2019 17:24
                        +1
                        Kita kudu mulang wong urip ing negara kita lan ngatur. Lan ditulis SATU Atus taun kepungkur.

                        Sajarah berkembang kanthi spiral, nanging Rusia uga duwe cara dhewe ing kene - spiral siji-sijine ... dadi bunder ... nganti pungkasan abad kaping 20 munggah ing spiral - padha mboko sithik. mbenerake kesalahan gedhe sing ditindakake, nanging iki ana gerakan maju lan munggah ... saiki wis teka kanggo non-profesional - dheweke nggawe keputusan tanpa nggatekake negara lan ora nyoba ngetung kepiye kabeh bisa diuripake. metu ... Lan maneh, negara iki ana ing pinggir jurang, kaya satus taun kepungkur ...
                      10. Yuyuka
                        Yuyuka 18 Juni 2019 17:16
                        +1
                        Quote: Alexander Ra
                        Fenomena - "daya" - kudu rampung dipikir maneh, kita dhewe, mesthi, kudu mbentuk manajemen, nanging ora dadi pengamat pasif saka "transit daya".


                        apa sing kudu diungkapake? nalika mung ana kesempatan kanggo nyebut ing basa saru Russian kuwoso lan gedhe, nanging iki tanpa jalaran (yen ora publicly lan ora bab panguwasa) kabeh liya - banding, petisi, etc. lsp. ora bisa babar pisan. Kira-kira 3 yuta tanda tangan nglawan reformasi pensiun ora digatekake ... kanggo mundur saka perdana menteri - ana uga ... Review saka deputi? Demonstrasi? Dadi dheweke ngasuransiake awake dhewe karo hukum "ing pangayoman kekuwatan." Lan yen ana sing nyoba nggawe alternatif, dheweke bakal ngatasi Grudinin. Bakal ana garis lurus - ana sing bakal krungu pesen utama "Siji kabijakan ekonomi sampeyan!" ?? ora, kabeh bakal tenggelam ing obrolan umum lan keputusan sedhela babagan masalah tartamtu ...
                  2. nesvobodnaja
                    nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:12
                    -1
                    Utamane ing Amerika Serikat kanggo kabeh standar urip sing paling dhuwur ....
                    Kita rela "percaya" .........
                    1. NordOst16
                      NordOst16 19 Juni 2019 08:32
                      +1
                      Senadyan kabeh masalah, wong-wong mau isih urip luwih apik, sanajan aku ora bisa ngadili kabeh negara, nanging ana conto loro kanca sing pindhah.
                      Dadi, Nanging, Amerika minangka negara adidaya kanthi militèr (ora ana sing bisa nantang armada ing segara), kanthi teknologi (mung ana conto carane Negara bisa nyelehake salah sawijining negara paling gedhe ing posisi sing alus) lan ekonomi.
                      Dadi RF tuwuh lan tuwuh nganti tingkat AS lan muga-muga generasi anyar bisa nutup celah kasebut
                      1. nesvobodnaja
                        nesvobodnaja 20 Juni 2019 18:13
                        0
                        "Nyekel lan nyusul Amerika" wis slogan outdated. )
                        Luwih becik yen kita saingan karo kasuksesan lan prestasi kita dhewe, kanggo ngatur urip sing cocog karo gegayuhan, cara urip lan kabutuhan sing penting.
                      2. NordOst16
                        NordOst16 21 Juni 2019 00:21
                        0
                        Banjur iku worth looking ing negara Eropah, padha ora ala karo iki. Lan umume, luwih becik njupuk barang sing luwih apik, nanging sampeyan kudu mikir kanthi cara anyar lan ngurmati pepadhamu.
                      3. nesvobodnaja
                        nesvobodnaja 21 Juni 2019 13:24
                        0
                        Tembung emas.
                        Nganti saiki, dheweke njupuk akeh perkara sing apik saka kita ...... nanging sakperangan alesan dheweke ora ngajeni banget.
                      4. NordOst16
                        NordOst16 21 Juni 2019 19:00
                        0
                        Nalika sampeyan ngajeni dhewe, sampeyan uga bakal
                      5. nesvobodnaja
                        nesvobodnaja 21 Juni 2019 22:39
                        0
                        Bener,) saiki wis teka pemahaman sing kudu diwiwiti kanthi ajining dhiri, banjur ngalem marang pepadhamu, yen ana, kanggo apa ...)
                2. hidroks
                  hidroks 18 Juni 2019 11:23
                  +2
                  Kutipan saka nils
                  - Tinimbang ngritik karya pemerintah, dheweke bakal njupuk lan nyoba dhewe.
                  - Oke, ayo nyoba.
                  "Nanging iki wis dadi panggilan kanggo nggulingake kekuwatan.

                  - Lan kita ora bakal nggulingake, sampeyan mung pindhah sethithik ...
                  - Ngalih, ngalih!
                  Isih ngalih,.. dadi opo, emperan opo - pindah nang emper... Lha opo maneh macet, turun emper opo ditinggal dewe !? ngguyu
            2. Hiu
              Hiu 18 Juni 2019 08:55
              + 13
              Yagene dheweke kudu mulihake wewenang? Apa sampeyan mikir dheweke ora bakal ngambang ing panguwasa ing mripatmu? Iki ing mangsa pungkasan banjur ... Dheweke nindakake uga. Ing sawetara taun, dheweke bakal mundur, nyeret penerus sing padha. Lan dadi bapake bangsa. Sampeyan bisa ndeleng Kazakhstan. Banjur pemilihan kanthi 100 persen. nyetujoni. Lan kabeh maneh. Langkah-langkah sing sampeyan usulake mung siji-sijine kasempatan kanggo nyimpen lan ngunggahake Rusia. Nanging sing bakal pindhah menyang wong-wong mau ... NOBODY. Ora ana kepentingan kelompok sosial kanggo ninggalake liberalisme.
              1. NordOst16
                NordOst16 18 Juni 2019 09:23
                +1
                Uga ora kanggo kepentingan mayoritas warga kanggo nolak liberalisme. Aku ora ndhelikake, aku seneng sawetara aspèk ing struktur pamaréntahan negara. Nanging mung siji sing ora ana kanggo konstruksi - tanggung jawab panguwasa marang rakyat. Mung yen warga dadi ulet, dheweke bisa nggawe aparat negara kanthi cara sing luwih cocog karo kapentingane, lan kanggo iki kudu luwih tanggung jawab kanggo masa depane. Lan iki misale jek wis kedaden. Aku mung duwe siji pangarep-arep - owah-owahan ing aturan game bakal kelakon lancar lan tanpa upheavals gedhe.
              2. hidroks
                hidroks 18 Juni 2019 11:32
                0
                Kutipan saka hiu
                Lan dadi bapake bangsa.

                Kanthi rating kasebut, dheweke ora bisa dadi ANYBODY: dheweke butuh pengakuan wong luwih akeh tinimbang sampeyan, amarga mung liwat pangenalan iki dheweke bisa duwe wewenang internasional, nanging tanpa wewenang internal, ora ana sing bakal menehi wewenang internasional marang dheweke amarga kasunyatane. sing kanggo Kulon ora nindakake apa-apa kanggo West bisa matur nuwun marang Rusia, lan dina iki (malah ing rolas taun!) Kulon ora ngenali iki.
                1. nesvobodnaja
                  nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:19
                  +1
                  Apa ora kanggo Kulon?
                  Aneh, nanging hubungan ekonomi lan finansial karo Kulon wis dadi sugih banget wiwit taun 90-an?....
                  Ing kasus kasebut, brute banget ora matur nuwun, Kulon sing apik banget.
            3. depressant
              depressant 18 Juni 2019 10:09
              +7
              Hidrox, langkah-langkah sing disaranake ora bakal ngrampungake masalah kasebut. Kita mbutuhake langkah-langkah proteksionis kanggo ngembangake industri Rusia dhewe ing wangun perusahaan cilik lan menengah, uga nggawe perusahaan gedhe negara. Kanggo nyegah kita keluwen lan nyopir gelombang protes, akeh perusahaan manca dilebokake menyang pasar konsumen, sing ora mung nggawe perusahaan anyar dhewe, nanging uga nyerep perusahaan Rusia sing cukup lan sukses, entuk properti kasebut. Tegese, langkah liya kanggo ngundhakake ekonomi negara yaiku larangan kanggo tuku pabrik lan pabrik dening wong manca. Yen ora, kita bakal ditinggal tanpa industri. Praktek tuku perusahaan menyang kepemilikan wong manca, sing teka saka luar negeri, ora mbatalake eksistensi ing "negara manca" iki saka perusahaan sing ora didol kanthi merek dhewe. Kita siyap adol kabeh kajaba perusahaan kompleks industri militer. Lan iki disebabake tekanan korupsi saka kondisional "Kolonel Zakharchenko". Amarga iki, pengusaha gedhe lan medium-ukuran kita, yen bisa, ngungsi ing luar negeri, lan wong manca, sawise tuku metu Enterprises, murub "keluwihan" personel ing pretext ngoptimalake lan modernisasi produksi, nanging nyatane meksa buruh kanggo narik tali. kanggo loro utawa malah telu. Yen ora, ora duwe bathi kanggo tetep ing wilayah kita, dheweke ora ngetutake iki! Deleng wong-wong mau, para pengusaha kita uga wiwit tumindak.
              Lan pungkasane urip maneh serikat pekerja!
              1. Alexander Ra
                Alexander Ra 18 Juni 2019 10:47
                +2
                Lyudmila Yakovlevna, usulan sampeyan mung bisa duwe efek yen kabeh paradigma ekonomi diganti, nanging iki ora cocog karo tujuan "elit". Kita duwe konflik kepentingan sing serius, perselisihan internal iki mbebayani.
              2. hidroks
                hidroks 18 Juni 2019 11:07
                +2
                Aku nyathet mung tumindak darurat sing kudu ditindakake Putin kanthi cepet, supaya dheweke ora ninggalake wong-wong iki kanthi rating sing cedhak karo nol.
                Quote: depresi
                Tegese, langkah liya kanggo ngundhakake ekonomi negara yaiku larangan kanggo tuku pabrik lan pabrik dening wong manca.

                Kanthi langkah iki, sampeyan ora bakal ngatasi apa-apa nganti saluran kanggo nguras hasil menyang lembaga keuangan manca diblokir kanthi lengkap ing wangun apa wae, kajaba pembayaran kanggo pasokan barang sing dikonfirmasi dening bea cukai (padha karo mriksa pembayaran kanggo ekspor), yaiku. Pabean kudu tansah dadi pihak katelu ing gerakan pembayaran lan barang, lan pembayaran dividen kudu tansah liwat Keuangan.
                Quote: depresi
                Lan pungkasane urip maneh serikat pekerja!

                Aja tumindak bodho iki!
                Serikat buruh dibutuhake, nanging ora kabeh ing wangun Shmakov parasit; Serikat buruh kudu digawe maneh.
            4. kakvastam
              kakvastam 18 Juni 2019 10:40
              0
              Paling kamungkinan, Pak Putin wis tightly diisolasi dening lingkungan dhewe saka loro sumber informasi lan instrumen pengaruh. Iku trep banget - kanggo nggawe scarecrow kanggo mungsuh njaba saka tokoh kondisional tartamtu, banjur milih wong minangka panyebab utama kabeh masalah kanggo panggunaan internal, lan ing wektu sing tepat uncalan menyang bêsik. Siji bisa ngrasakake pengaruh Khrushchev, sanajan dheweke isih nggawe kambing hitam saka wong mati. Miturut cara, iki uga minangka alesan kanggo mikir kanggo "pemimpin" kita.
            5. mikh-korsakov
              mikh-korsakov 18 Juni 2019 11:11
              +5
              Dear Hydrox. Umumé, aku ndhukung rencana sampeyan kanggo paragraf. 1 lan 2. P 3 Aku mikir sing worldview bisa apa wae - iku ora kanggo sapa waé. Aku bakal sijine iku cara iki. P.3. Sampeyan (Putin!) Larang nyolong ing pain saka confiscation saka property lan, yen kaancam bakal punah, pindhah ora kanggo jahitan overalls, nanging kanggo ngembangaken kasugihan ageng ing Far North. Aku yakin. yen ing ngarsane aparat repressive ana iki bisa. Miturut item 4 - mandheg mangan dhewe bakal ilang - sampeyan ora perlu larut. Nanging ngimpi, ngimpi. Kira-kira telung taun kepungkur, aku bodho ngirim banding menyang Putin babagan gelombang patriotisme Krimea. Aku nyaranake nemtokke embargo ing sumber omben-omben saka negara sing ndhukung sanksi, tegese kanggo bantuan winemakers Crimean ing pasar Russian. Layang kasebut nemokake resonansi sing ora dikarepake. Aku nampa layang sing proposal wis dianggep lan ditransfer kanggo panguwasa liyane. Banjur aku entuk serat sing rada dawa, ditulis nganggo basa birokrasi "kandel" kanthi referensi paragraf lan liya-liyane. lsp. Suwe-suwe aku ora ngerti apa sing ditulis kanggo aku. Aku banjur ngerti. Inti bisa dirumusake ing salah siji frase "LARANG IMPOR PRODUK alkohol ora diwenehake! Kelas sing bener! Lan sampeyan ngusulake kanggo mratobat.
              1. hidroks
                hidroks 18 Juni 2019 11:57
                +2
                Matur nuwun kanggo dhukungan:: informatif lan topik.
                Quote: mikh-korsakov
                P 3 Aku mikir sing worldview bisa apa wae - iku ora kanggo sapa waé.

                Sampeyan ngerti, sampeyan lan aku bisa duwe worldview apa wae lan iki ora kudu dadi perhatian sapa wae yen ora ana hubungane karo papan umum. Nanging sampeyan lan aku minangka warga biasa kanthi kapentingan pribadi, ora kabotan karo pangembangan lan adopsi keputusan. Nanging kanthi nglarang ngimpor alkohol sing diimpor, sampeyan njupuk proses nggawe keputusan saka panguwasa, sanajan pamindhahan kasebut, mesthi, ora mung sing bener, nanging uga migunani kanggo para pembuat anggur Rusia lan Crimean, sing bisa entuk. kaki luwih cepet lan nggawe panggonan karya tambahan, kang Crimea ora sugih.
                Nanging wong-wong sing nyiapake jawaban kasebut kanggo sampeyan duwe wawasan liberal sing ora ngidini nggawe keputusan sing bener statistik - supaya kita duwe balesan adhedhasar kapentingan apa wae (kalebu liberoid!), kajaba negara.
                Lan kanggo ngrampungake: "Ya, sanajan sampeyan minangka Negro taun-taun maju ...", nanging ing layanan sipil, sampeyan kudu nggawe ONLY pancasan sing nduweni kapentingan negara sing jelas - Putin mutusake kanggo nyerahake posisi iki. - Kabeh wong ndeleng asil alami ...
              2. nesvobodnaja
                nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:24
                +1
                Ketoke, kuwi chain dipakani sing mokal kanggo mbatalake.
            6. Romawi070280
              Romawi070280 18 Juni 2019 12:02
              0
              sampeyan katon CARA kelangan IT substitutes ing pitchfork saka GDP dhewe!
              GDP mung siji dina,



              Dadi dudu PDB dhewe sing ngenalake reformasi pensiun, lan ora pengin ngenalake pajak progresif ?? Kudrin jahat iki maneh sing disalahake .. lan PDB miskin ora salah apa-apa ..))

              Inggih, ya.. ngenteni dina pungkasan iki teka..))
            7. Yuyuka
              Yuyuka 18 Juni 2019 17:04
              +1
              ... lan uga mbatalake kabeh "inovasi" ing dachas, "deadwood" lan "abdi rakyat" njupuk akeh perkara ...

              Saiki wong-wong wis ana ing ambang kraman - gething marang para anggota parlemen iki mung ora ana skala. 5. Batal introduksi saka ndhaptar awis online - iki gelombang liyane saka wong-wong sing bakal replenish meh 20% saka tentara sing ana ing "shadow". Ana mundhak banget ing ninggalake nalika kontribusi kanggo PF mundhak, saiki lagi rampung mati liyane.

              Supaya wong bisa mbayar pajak, perlu ngenalake minimal sing ora kena pajak. Dheweke seneng menehi conto babagan carane "dheweke" duwe. Nanging iki kepiye carane ing Kerajaan Tengah, sing dadi kanca -

              China duwe tarif pajak penghasilan progresif. Dadi yen gajine kurang saka $825, mula wajib pajak kudu mbayar 5 persen saka total gajine. Kanggo gaji nganti $ 1000, tarif pajak mundhak dadi 10 persen. Yen gaji minangka jumlah ing $ 1350, wong kasebut kudu nyuda 15 persen menyang anggaran negara.

              nanging sing paling menarik yaiku yen penghasilan kurang saka $ 750 (!!!), penghasilan ora dibayar! sawetara sasi kepungkur kira-kira $500
            8. George
              George 19 Juni 2019 07:40
              +1
              PDB mung siji dina, sajrone paling ora bisa mungkasi rating sing mudhun lan aku bisa menehi saran CARA bisa ditindakake.
              1. Enggal-enggal gawe pratelan yen Pamrentah nglirwakake reformasi pensiun predator.
              2. Langsung nggawe statement bab introduksi saka tax progresif.
              3. Ing komunikasi karo negara, nyedhiyani Piece saka wektu kanggo renunciation saka worldview liberal lan mratobat kanggo semangat banget kanggo worldview iki.
              4. Langsung mbubarake partai EdRo kanthi larangan kanggo mantan anggota saka pemilihan parlementer.
              Mung ing kondisi kasebut bisa tiba ing rating mandheg, lan wewenang PDB bisa dipulihake, sanajan ora ing tingkat sing padha.

              Ngelingake kula ngimpi jaran tuwa.
              Kanggo iki, dheweke diselehake dening bendarane - kanggo numpes ing lemah.
          2. kjhg
            kjhg 18 Juni 2019 08:29
            + 19
            Quote: Contone
            Siji worth liyane.

            Sayange kanggo warga Rusia, ora ana bedane antarane Kudrin lan Siluanov, Gref lan Oreshkin, Medvedev lan Putin, lan liya-liyane. Sawetara luwih licik lan, mulane, kanthi ati-ati nyamarake maksud sing bener miturut istilah sing rumit. Wong liya luwih langsung babagan maksude. Isih liyane nggunakake sumber daya media lan propaganda kanthi kuat lan utama kanggo nggawe gambar sing positif kanggo awake dhewe, ngandelake karya reged marang bawahan, amarga Putin sukses. Nanging kabeh padha nindakake siji - padha ngetokake dana gedhe saka Rusia. Lan warga apes rush saka siji maling kanggo liyane, saka Putin kanggo Medvedev, saka Medvedev kanggo Putin, saka Kudrin kanggo Siluanov, saka gubernur kanggo jaksa umum, saka jaksa umum kanggo Mahkamah Agung, seeking pangayoman saka arbitrariness lan rampokan. lali yen kabeh iku cogs saka siji sistem.

          3. Gardamir
            Gardamir 18 Juni 2019 11:08
            +1
            Pozner lan Kudrin!
            Pitakonan sing ora wicaksana, sapa sing narik Kudrin dadi kuwasa kanthi sekuat tenaga?
        2. ver_
          ver_ 18 Juni 2019 08:29
          0
          .. Kudrin kanggo sabun..
      2. ROSO 42
        ROSO 42 18 Juni 2019 07:10
        + 34
        Kudrin ngomong babagan kemungkinan jeblugan sosial ing Rusia

        Gampang banget - aku menyang pangilon ing wayah esuk lan ndeleng kesempatan iki ... Banjur Medvedev, Topilin, Golikova, Siluanov, Golodets, Manturov, Medinsky lan liyane weruh kesempatan sing padha ...
        Kakehan lemak, cynicism, hypocrisy, wewatesan karo incomprehension lan hopelessness saka proses kegiatan ing kiriman, katon saka pangilon ... Terus terang Nabiullina lan Gref weruh gambar paling elek ing pangilon ... belay
        1. hidroks
          hidroks 18 Juni 2019 12:00
          0
          Ya.
          Miturut bolongan ing bathuk, padha weruh, bebarengan karo Oreshkin ... ngguyu
      3. ora pati
        ora pati 18 Juni 2019 07:13
        +5
        Pambangunan "ekonomi Kudrin" adhedhasar panggunaan tentara sing akeh banget. Wong ora bisa kanggo awake dhewe, nanging kanggo negara lan "kanggo pamane." Mung nalika kahanan digawe ing Rusia nalika kabeh wong bisa kanggo awake dhewe lan kulawargané, kita bisa ngarep-arep kanggo wutah ekonomi serius, leveling cetha saka demografi lan kemampuan kanggo saingan karo negara liyane ing syarat-syarat GDP per kapita. Dina iki, yen aku ora salah, miturut indikator iki, Federasi Rusia ana ing posisi 49th lan ana kesempatan kanggo muter maneh. hi
        1. armata_armata
          armata_armata 18 Juni 2019 07:24
          + 12
          Mung nalika kahanan digawe ing Rusia, nalika saben wong bisa kanggo awake dhewe lan kulawargané, kita bisa ngarep-arep kanggo wutah ekonomi serius

          Lan apa masalah, saiki kita bakal numpes kabeh perusahaan, ora bakal ana proyek lan sampeyan bakal pindhah menyang desa ing situs kanggo bisa kanggo dhewe lan kulawarga ... Konsep bisnis cilik Afrika ngguyu
          Miturut cara, wis kasil dileksanakake kanggo 30 taun lan nuduhake wutah ekonomi serius hi

          Lan ya, konsep bisnis cilik minangka konsep Republik Afrika Tengah, ing kabeh ekonomi sing luwih utawa kurang sukses, peran utama dimainake dening perusahaan, swasta utawa umum, tanpa bedane, yaiku sing nyedhiyakake wutah, lan bisnis cilik. punika rudiment lan ora luwih
          1. Kandel
            Kandel 18 Juni 2019 09:57
            +4
            Kutipan saka armata_armata
            Peran utama dimainake dening perusahaan, swasta utawa umum, tanpa bedane, dheweke sing nyedhiyakake wutah, lan bisnis cilik minangka dhasar lan ora ana maneh.

            Bisnis gedhe kudu diwiwiti lan diwiwiti saka cilik, liyane yaiku tuwuhing perusahaan cilik dadi luwih akeh yaiku proses sing ana gandhengane karo risiko gedhe bangkrut lan mandheg. Tampilake kula paling ora siji perusahaan gedhe sing bisa njupuk risiko menyang titik petualangan lengkap.
            Supaya teknologi anyar teka ing urip kita lan njupuk Panggonan, kita kudu njupuk risiko. Mung perusahaan cilik, ora dibebani karo lemak finansial, nanging dilengkapi kanthi akeh gagasan anyar, sing bisa nindakake iki.
            Yen sawetara jinis dhukungan negara kanggo bisnis cilik saka negara lan strukture dibutuhake, mula mung siji sing ora ngganggu. Aja ngganggu pembangunan lan ora mbantu bangkrut.
            1. lis-ik
              lis-ik 18 Juni 2019 13:40
              +1
              Quote: Tebal
              Bisnis gedhe kudu diwiwiti lan diwiwiti kanthi cilik,

              Ora. Bisnis gedhe diwiwiti kanthi sumber daya administratif lan sambungan gedhe ing ndhuwur (loropaken), banjur kabeh bakal rampung, yen ora, sampeyan bakal repot kabeh urip ing cilik lan medium, lan yen sampeyan tuwuh sethithik, dheweke bakal njupuk kabeh. boten.
            2. armata_armata
              armata_armata 18 Juni 2019 17:05
              -1
              Bisnis gedhe kudu diwiwiti lan diwiwiti kanthi cilik

              Wedi banget, pengalaman kanca-kanca Cina karo perusahaan negara
              Supaya teknologi anyar teka ing urip kita lan njupuk Panggonan, kita kudu njupuk risiko. Mung perusahaan cilik, ora dibebani karo lemak finansial, nanging dilengkapi kanthi akeh gagasan anyar, sing bisa nindakake iki.

              Ngapunten, sampeyan saiki nulis kabeh manufaktur elektronik ing bisnis cilik? Ngapunten, saiki teknologi anyar dites ing produk unggulan dening megacorporation, ora ana mambu bisnis cilik ing kana ... Kajaba iku, bisnis cilik ora bakal promosi teknologi sing ora adil amarga mung ora bakal gagal, lan perusahaan bakal urip. iki tanpa masalah lan bakal nyoba luwih
              Yen sawetara jinis dhukungan negara kanggo bisnis cilik saka negara lan strukture dibutuhake, mula mung siji sing ora ngganggu. Aja ngganggu pembangunan lan ora mbantu bangkrut

              Ora, ora perlu, ora ana masalah maneh, kita duwe ceri musim dingin ... Usaha cilik kudu urip mung ing kahanan pasar nyata, tanpa subsidi omah kaca lan potongan pajak, lan kabeh mriksa sing dibutuhake. Yen ora, iki dudu bisnis cilik, nanging potongan omah kaca, sing saiki kita deleng
              1. Kandel
                Kandel 18 Juni 2019 19:47
                0
                Kutipan saka armata_armata
                Ngapunten, sampeyan saiki nulis kabeh manufaktur elektronik ing bisnis cilik? Ngapunten, saiki teknologi anyar dites ing produk unggulan dening megacorporation, ora ana mambu bisnis cilik ing kana ... Kajaba iku, bisnis cilik ora bakal promosi teknologi sing ora adil amarga mung ora bakal gagal, lan perusahaan bakal urip. iki tanpa masalah lan bakal nyoba luwih

                Oh ora! Ing perusahaan, wong cukup dididik kanggo sinau saka kesalahane wong liya. Banget sethitik saka Ventura asli wis musna monster. Utamane ing bidang elektronik, umpamane, Apple Corporation minangka Macintosh. Minangka aturan, "garazhnikov" tuku munggah ing Bud ing tandha slightest saka sukses komersial, ora kabeh wong malah manggon nganti corporatization lan panggonan Enggo bareng. Perusahaan ora medeni sapa wae kanthi dhuwit, dheweke MUFFER karo dhuwit iki. Ing wayahe, "ventura" dianggo liyane lan liyane ing piranti lunak.
                1. armata_armata
                  armata_armata 18 Juni 2019 19:50
                  0
                  Utamane ing bidang elektronik, umpamane, Apple Corporation minangka Macintosh. Minangka aturan, "buruh garasi" dituku ing pucuk kanthi tandha sukses komersial.

                  Lan apa sabanjuré, padha tuku pembangunan siji lan luwih nggawe wong sukses komersial, marang kula carane bisnis cilik bisa nggawe paling soko lan nggawa menyang teknologi donya?
                  1. Kandel
                    Kandel 18 Juni 2019 20:01
                    0
                    Kutipan saka armata_armata
                    kanggo kula minangka bisnis cilik paling ora ana sing bisa nggawe lan nggawa teknologi ing donya?

                    Armata, ora usah pura-pura dadi selang! Komputer pribadi lan "helikopter" teka ing donya gedhe saka garasi, lan perusahaan "Sharp" miwiti gerakan karo paten kanggo potlot otomatis. Ana akeh conto kaya ngono. Amerika Serikat nguri-uri "Impian Amerika" ing dheweke, ngurmati legenda Lembah Silikon.
                    1. armata_armata
                      armata_armata 18 Juni 2019 20:16
                      0
                      Armata, ora usah pura-pura dadi selang! Komputer pribadi lan "helikopter" teka ing jagad gedhe saka garasi

                      Mungkasi ngomong omong kosong, 8086 pangembangan intel, arsitektur kompatibel pc saka IBM, bisa comador super-sukses 64 bisnis cilik?
                      Komputer pribadi saka garasi menyang ngendi?
                      Ana akeh conto kaya ngono. Amerika Serikat nguri-uri "Impian Amerika" ing dheweke, ngurmati legenda Lembah Silikon.

                      Lan ora ana sing ngerti babagan bisnis cilik
                      1. Kandel
                        Kandel 18 Juni 2019 21:24
                        0
                        Kutipan saka armata_armata
                        Komputer pribadi saka garasi menyang ngendi?

                        Altair metu saka garasi ing taun 1974-1975 (Intel 8080). Kit perakitan regane kurang saka 500 Amerika. Kanggo comparison, paling murah minicomputer biaya watara 10000 (personalka IBM5100 1975 -20000 ijo). I8086 - kerikil 16-bit uga ora dikembangake kanggo komputer pribadi, nanging kanggo kalkulator.
                        Apple - 1. Komputer iki dirancang dening Steve Wozniak kanggo panggunaan pribadi. Kancane Wozniak, Steve Jobs, duwe ide kanggo ngedol. Apple I minangka produk pisanan saka Apple Computer (saiki Apple Inc.), didemonstrasikan ing April 1976 ing Klub Komputer Krasan ing California. Rega Apple-1 - 666,6 dolar wis dadi legenda. Total sing didol udakara 150 eksemplar
                        Apple-2 serial pisanan Wozniak-Jobs 1977 saka 1300 dollar.
                        Mesin bisnis teka ing pikirane mung ing 1981, ngeculake komputer pribadi massive adhedhasar I8088 karo bis data 8-dicokot. IBM PC (model IBM 5150)
                        Armata, muga-muga, aja ngganggu aku maneh, nyebarake njaluk ngapura kanggo monopoli gedhe. Go online lan mriksa metu!
                      2. armata_armata
                        armata_armata 19 Juni 2019 08:32
                        +1
                        Altair metu saka garasi ing taun 1974-1975 (Intel 8080). Kit perakitan regane kurang saka 500 Amerika

                        Adol komponen minangka set apa ana terobosan ing teknologi? Spekulator ora ana maneh
                        Apple I

                        Ya, lan sing paling menarik yaiku komputer wiwit seneng paling ora sawetara popularitas mung sawise perusahaan dadi perusahaan, sadurunge fame kasebut ana ing tingkat palsu ing dhengkul, sing akeh banget. wektu
                        Lan mung nalika dadi perusahaan, dheweke bisa ngembangake lan paten paling ora sawetara teknologi, lan ora nyolong tikus saka mesin fotokopi.
                        Armata, muga-muga, aja ngganggu aku maneh, nyebarake njaluk ngapura kanggo monopoli gedhe. Go online lan mriksa metu!

                        Apa sing kudu dipriksa, sampeyan isih ora bisa ngarani prestasi siji saka bisnis cilik, ora siji ...
                        Miturut cara, iki uga nuduhake pengalaman Federasi Rusia ing ngendi bisnis cilik sajrone 30 taun ora bisa nindakake apa-apa kajaba ngombe jus saka anggaran kanggo subsidi.
                        Lan sepisan maneh aku mbaleni, bisnis cilik minangka dalan menyang CAR, amarga iku sekunder lan saiki ora dibutuhake saka tembung.
            3. Alex Kaadilan
              Alex Kaadilan 18 Juni 2019 17:12
              +1
              Aku ngerti akeh perusahaan sing diwiwiti saka apartemen utawa garasi, banjur bisa nglawan perusahaan gedhe. Makarya karo Rail Technology International. Dheweke, wong Rusia saka Harbin, miwiti ing garasi, lan saiki dheweke meksa, nyepetake sing padha karo Amerika saka Australia.
              1. armata_armata
                armata_armata 18 Juni 2019 17:40
                0
                Aku ngerti akeh perusahaan sing diwiwiti saka apartemen utawa garasi, banjur bisa nglawan perusahaan gedhe.

                Akeh perusahaan kita wis tuwuh saka garasi sajrone 30 taun dadi pimpinan jagad ing produksi produk apa wae?
                1. Alex Kaadilan
                  Alex Kaadilan 21 Juni 2019 16:55
                  0
                  Akeh perusahaan kita wis tuwuh saka garasi sajrone 30 taun dadi pimpinan jagad ing produksi produk apa wae?

                  Aku ngomong babagan Australia.
        2. Bull terrier
          Bull terrier 18 Juni 2019 07:33
          -17
          dadi kerja) ana sing ngganggu sampeyan))))
          1. pax tecum
            pax tecum 18 Juni 2019 07:53
            + 25
            Salah sawijining cara kanggo nyuda kemiskinan ing Rusia: bakal luwih sithik wong mlarat amarga panguwasa bakal mulai mikir kanthi beda, kaya sing ana ing rating Putin.
            Ora percoyo? Lan, ing Izvestia, dheweke ngomong babagan iki kanthi serius.
            PEMERINTAH DAERAH KANGGO minangka salah sawijining langkah kanggo nyuda tingkat kemiskinan imbuhan kritéria eligibility. Iku kabeh!
            Panguwasa, ohrenevshaya saka impunity lan permissiveness, nimbang dhuwur saka cynicism minangka norma. "Makaroshki" lan "Negara ora njaluk sampeyan nglairake" lan akeh mutiara sing padha - iki, ternyata, ora dadi watesan.

            PS
            Presiden nyetel tugas kanggo ngurangi tingkat kemiskinan taun kepungkur sajrone pidato ing Majelis Federal. Dadi, ing taun 2024 jumlah wong miskin kudu dikurangi dadi 9,7 yuta wong, utawa 6,6% saka populasi. Proyek percontohan kanggo nyuda kemiskinan diwiwiti tanggal 1 Desember taun kepungkur lan bakal rampung tanggal 30 November 2019. Nganti saiki, dheweke diwenehake (secara finansial lan organisasi) dening panguwasa wilayah.
            Dadi dheweke nemokake cara kanggo nyuda kemiskinan ... Lan, iki adoh saka nggawe lapangan kerja lan kahanan kerja. Para buruh migran teka nalika lagi lunga (uga janji pensiun saka Medvedev menyang parasit). Apa mengaruhi pengangguran saka wong pribumi Rusia, nanging ibukutha ora Care.

            Kaya sing diungkapake dening panguwasa regional (lan, wiwit 2014, kritéria kanggo kabutuhan nampa dhukungan sosial wis ditetepake dening panguwasa regional, layanan pers Kementerian Tenaga Kerja ngelingake Izvestia), warga miskin sing duwe kebon utawa omah gratis bisa mangan awake dhewe kanthi pitulungan lan ora butuh keuntungan pemerintah. Sawetara wakil saka panguwasa regional teka menyang Serat kuwi minangka bagéan saka project pilot kanggo ngurangi jumlah wong miskin, Izvestia ketemu.
            Ora cukup miskin.
            Salah sawijining langkah kanggo nyuda tingkat kemiskinan, panguwasa dhaerah nganggep penyesuaian kriteria kabutuhan, miturut laporan kasebut. Miturut sawetara wong, kudu mandheg mbayar tunjangan kanggo wong sing bisa nindakake tanpa dheweke.

            Aku uga mikir yen birokrat ora butuh gaji luwih saka minimal.
            Kabeh padha, meh kabeh bisnis didaftar ing omah.
            1. Bull terrier
              Bull terrier 18 Juni 2019 12:59
              -6
              Ie kasunyatan sing kapitunan birokrat sing disalahake?
          2. stalki
            stalki 18 Juni 2019 08:39
            +6
            dadi kerja) ana sing ngganggu sampeyan))))
            Ing kasus kita, kaya iki. Ana wong sing dicelupake ing banyu lan ujare ambegan, sanajan iki minangka perbandingan sing atos, nanging meh padha.
        3. monster_lemak
          monster_lemak 18 Juni 2019 07:38
          + 27
          Aku pengin ngelingi postulat utama "kudrinomics", supaya jelas apa sing dipertaruhake:
          "1-bank minangka utami ing ekonomi lan mulane dhukungan utama negara - kanggo wong-wong mau, 2-"pembiayaan langsung" mbebayani - pendanaan apa wae mung liwat silihan, 3-perlu mbatalake kabeh dhuwit "ekstra" saka ekonomi lan nglumpukake ing luar negeri, pembangunan ekonomi mung liwat utang external lan investasi manca, 4-nglereni kabeh program sosial kanggo minimal - warga negara kudu mbayar kabeh dhewe, lan luwih liwat silihan, kanggo pancet " dipakani" bank-bank, 5-awis kudu ditarik saka circulation lan turnover saka sembarang Penny kudu tanggung jawab lan kontrol dening bank-bank lan negara, 6-warga kudu ora duwe dhewe "free" dhuwit-dhuwit mung kudu ing bank supaya sing bank bisa nandur modal iku, 7-free konversi ruble liwat exchanges.8 Kode Buruh kudu ditulis ing cara iki supaya kapentingan juragan dadi utami, 8 jaminan sosial kanggo warga saka negara kudu minimal, ing mangsa iku perlu kanggo luwih umum, mundur saka yurisdiksi negara, pindhah menyang "dana amal". 9-pansiun panentu kudu diowahi supaya bagean pembayaran negara ora ngluwihi 25%, liyane kudu kawangun dening "dana akumulatif" lan pensiunan piyambak ing saindhenging urip - ing mangsa - partisipasi negara ing program pensiun. kudu rampung ngilangi, suda mung kanggo dhukungan legal, 10-sembarang "rekomendasi" saka IMF ora rembugan, nanging dileksanakake, etc.
          1. AS Ivanov.
            AS Ivanov. 18 Juni 2019 11:00
            0
            Lan apa sing bisa ditawakake panyengkuyung model ekonomi libertarian? negara kesejahteraan?
          2. Wolf
            Wolf 18 Juni 2019 11:13
            +4
            Kunci kanggo ngrampungake masalah pertumbuhan ekonomi lan kemiskinan ing sistem perbankan. Persentase dhuwur saka Bank Sentral strangling ekonomi lan Enterprises negara, loro perusahaan cilik lan gedhe, ing Kajaba iku, transfer akèh ibukutha ing bank-bank saka industri. Iki minangka sistem perbankan parasit. Obvynyat V.V. Putin kanggo iki ora masuk akal. Dheweke ora ngerti apa-apa ing EKONOMI lan ora bisa, dheweke minangka pejabat kanthi profesi. Kepiye Roosiu digawa menyang negara revolusi ing abad kaping 19 lan wiwitan abad kaping 20 !!! Tekanan sistemik ekonomi ing ngisor
            lan kelas menengah. Martir Agung Tsar Nicholas uga ora ngerti ekonomi. Sapa sing mbangun sistem kasebut banjur lan saiki lagi mbangun.
            Aku bakal nggawa sampeyan conto mantan Yugoslavia kanggo makili peran sistem perbankan parasit ing negara pasar sosialis, ing ngendi pasar dikontrol dening negara. Ing panggonan, aku bakal ngandhani yen wakil politik ORA NGERTI EKONOMI NEGARA, LAN ORA NGERTI APA-APA. Dheweke gampang dimanipulasi kanthi ekonomi. Ing cendhak, apa kedaden iku Enterprises padha rampung diantemi dening negara, utawa FOUNDING MODAL wis rampung dipinjam ing COMMERCIAL BANK, lan Bank Central tetep tingkat kapentingan ing tingkat dhuwur saka 4-9% !!! Sing pungkasane nyebabake sadurunge runtuh Yugoslavia yaiku bank kasebut minangka "pemilik" 90% perusahaan milik negara amarga kabeh duwe utang marang bank-bank kasebut. Kaya-kaya bank-bank kasebut dadi milik negara. Kekuwatan ibukutha pungkasane ana ing BANK! Iki nyebabake perusahaan lan ora bisa berkembang ing tingkat kapitalis ing pirang-pirang kasus. Negara mbalekake ibukutha, nanging miturut prinsip sing padha, nyilih luwih saka persen, sing banjur ngalangi perusahaan. Topik iki jembar banget lan mbutuhake analisis ilmiah sing luwih apik, wong EKONOMI wis ngerti babagan PEMBANGUNAN ENTERPRISE lan ora diwatesi karo prasangka ekonomi kapitalisme lan sosialisme, nanging ilmu. LAN KUNCI MASALAH ING SISTEM PERBANKAN lan tingkat bunga CB lan BANK KOMERSIAL, undang-undang ekonomi bener.,
        4. parusnik
          parusnik 18 Juni 2019 08:24
          +6
          Tuladha Inggris. Wiwit pungkasan taun 20-an, petani Inggris wis kerja kanggo awake dhewe kanthi dhukungan negara. Kanthi kekuwatan M. Thatcher, dhukungan iki mandheg. Petani diganti karo perusahaan pertanian. Saka wong-wong sing kerja kanggo awake dhewe, ing industri iki, sebagian cilik. sing cilik diuntal sing gedhe.
        5. mikh-korsakov
          mikh-korsakov 18 Juni 2019 12:01
          +4
          Victor bessmerrthny. Umumé, dalan pikiranmu wis jelas kanggo aku. TAPI. Nuduhake paling ora siji negara ing ngendi pegawe bakal kerja ora kanggo awake dhewe, nanging kanggo pamane. Freelancers, aja nyebutake - dheweke, kaya aku, kerjane "kanggo paman", sanajan ing omah. Aku bakal mbrastha korupsi kanggo tingkat ditrima, iku mokal kanggo nul - banjur dana rakyat bakal pindhah ora keluwihan kemewahan, nanging kanggo produksi. We wis ... Eh. Diunggahake menyang swarga tingkat utangan, nalika nambah pajak. Apa produksi bisa berkembang dhewe ing kahanan kasebut? Hedgehog cetha - ora. Dadi padha ninggalake celah. Sapa wae sing nari luwih apik ing ngarepe pejabat lan nggawa luwih akeh - pejabat ngakoni produksi minangka sing paling unduper. Lan miwiti subsidi. Kuwi rahasiane para pejabat sing lemu. Kabeh iku prasaja. Mikir binomial Newton
          1. karabas
            karabas 19 Juni 2019 10:47
            +1
            Nanging ora, dear Mikhail, iku mokal kanggo mbusak korupsi ing wayahe! Paman-paman gedhe pecked kanthi kendel, nyusoni bocah-bocah ing sisih kulon, dheweke dhewe wis tuwa lan ndeleng: bocah-bocah ora padha! Genggemane bapak ilang! nguwasani Eropa! Mangan wong-wong mau! Kita kudu cepet-cepet nglawan korupsi! Supaya anak-anak kita setya ngladeni kanthi jujur ​​lan bodho, ora korupsi. Nanging peduli padha guessed! Wektu wis teka kanggo generasi anyar
        6. nesvobodnaja
          nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:30
          0
          Lan apa isin ing karya kanggo negara??? pendekatan aneh. Senajan, iki persis apa sing pejabat sing tanpa kesel baris ing dhewe mbokmenawa mikir.
          Kaya ing banyu lan ora mabuk, nanging negara bakal ngenteni ...
    2. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 18 Juni 2019 07:08
      +2
      Kudrin ngomong babagan kemungkinan jeblugan sosial ing Rusia
      Rasakna soko omongane!
    3. wong lanang
      wong lanang 18 Juni 2019 07:09
      + 11
      Farisi 80 LVL, Nanging! wassat
      1. Canecat
        Canecat 18 Juni 2019 08:20
        +2
        Ya ... tutup cetha ngguyu
    4. Irit
      Irit 18 Juni 2019 07:13
      +3
      Thrall - wektu kanggo dheweke "ngaso" ing kuburan! !!
    5. Sipil
      Sipil 18 Juni 2019 07:14
      +5
      Miturut dheweke, ing negara kanthi tingkat PDB per kapita lan indikator ekonomi liyane, mesthine ora ana wong sing mlarat, utamane ing kulawarga.


      Dheweke uga nyathet yen eskalasi kahanan kasebut kanthi latar mburi kahanan sing relatif apik ing negara liya bisa nyebabake jeblugan sosial. "Kemiskinan ing Rusia wis dadi aib," ujare kepala usaha patungan.


      Nanging apa sampeyan ora, wong sing ditresnani, penulis kabeh "dana kesejahteraan" iki? ora
    6. Phil77
      Phil77 18 Juni 2019 07:20
      +5
      Quote: Thrall
      Kabeh wong peduli karo wong ... Dheweke kudu ngaso eseman

      Ya! Luwih becik karo rezim sing ketat, lan penyitaan! Lan aja lali kanca-kancane! duka
    7. NEXUS
      NEXUS 18 Juni 2019 07:48
      +4
      Quote: Thrall
      Dheweke kudu ngaso

      Ing papan sing ora adoh banget ... nang endi wae ngluwihi Lingkaran Arktik, bebarengan karo Chubais.
    8. aybolyt678
      aybolyt678 18 Juni 2019 08:05
      +8
      Quote: Thrall
      Kabeh wong peduli karo wong.

      Kudrin ora jujur... Alasane maneh diarani partisipasi negara ing ekonomi, sanajan sing nyebabake kemunduran iku sejatine rebutan ekonomi kita dening jaringan perdagangan luar negeri. Partisipasi negara, sebaliknya, stabil. Lan tembung babagan lack of political will, iki nuduhake yen reformasi pensiun ora cukup kanggo dheweke ......
      1. depressant
        depressant 18 Juni 2019 11:05
        +7
        Aku ngelingake sampeyan. Ing tanggal 1 Oktober taun kepungkur, Kabinet Menteri nyetujoni 12 proyek nasional sesuai karo keputusan Presiden Mei. Sing kudu ditindakake sadurunge 2024 (sing wis nyebabake ngguyu) Iki:
        1. Kesehatan
        2. Pendidikan
        2. Omah lan lingkungan kutha
        4. Ekologi
        5. Dalan gedhe
        6. Pasar tenaga kerja
        7. Ilmu
        8. Ekonomi digital
        9. Kebudayaan
        10. Usaha cilik
        11. Kerjasama lan ekspor
        12. Infrastruktur utama.
        Ing kawitan padha nganggep sing 17 triliun rubles diparengake dening negara kanggo karya iki, lan 8 kudu dijupuk saka ngendi wae. Bakal oligarki tenan pamisah?!? Taun iki, jumlah triliun sing dibutuhake wis tuwuh dadi 38 - kepiye carane ngerti? Apa pajak sing bakal dienalake?
        Ing wektu sing padha, diarani proyek nasional minangka tandha bisnis. Nyuwun pangapunten, nanging apa kita duwe bisnis dhewe sing bisa mbukak triliun kanggo bisnis iki? Aku mbaleni, juicer tax bakal klebu, utawa proyèk sing unrealizable. Rong poin pisanan, perawatan kesehatan lan pendhidhikan, utamane nyentuh babagan iki. Sekolah menengah, mbok menawa, bakal dibayar? Care kesehatan wis! Lan wis karo tuwane rip mati kanggo maksimum.
        4 - ekologi. Dheweke ora luwih saka ngubur sampah. Apa sing diiringi deforestasi 30 kilometer persegi alas ing Shies. Lan ing ngendi maneh kita bakal nyuda? Temtokake! Punika expanse kanggo pengusaha-pemotong!
        6 - dalan. Dibayar, kabeh bakal nggawe?
        Ilmu... Ing saindenging jagad ilmu disponsori dening bisnis. Kita ora duwe bisnis kaya ngono! Dadi dheweke bakal nggawe barang, lan nguripake daging pajak maneh ...
        Aku ora pengin nerusake. Kabeh diomongake ing VO, kabeh dirembug. Lan aku ora percaya apa-apa. Mung kabeh proyek nasional iki minangka tembung sing ora ana komitmen, pretext kanggo ngethok anggaran, rusake kahanan wong kanthi pangiriman kabeh lan kabeh menyang bisnis manca. Iku bakal perlu, aku bakal menehi conto.
    9. Maz
      Maz 18 Juni 2019 10:37
      0
      Jeblugan sosial ing Rusia? Filetastics diwaca ing Internet? OMON, polisi, FSB, VV, pengawal, Siberia, Magadan, Yakutia, Taimyr .... Apa jenis bledosan?
    10. Alex Kaadilan
      Alex Kaadilan 18 Juni 2019 16:58
      0
      Kabeh wong peduli karo wong ... Dheweke kudu ngaso

      Aku kanthi setuju karo dheweke. Aku mung butuh 20 menit ing internet kanggo ndhaptar perusahaanku 10 taun kepungkur. Mula, ora ana masalah.
    11. romandostalo
      romandostalo 18 Juni 2019 21:34
      -1
      iki bajingan merayap, dibalik kabeh, jebule elek nek pedagang swasta lan BUMN nyawiji.....
  2. IL-18
    IL-18 18 Juni 2019 06:57
    +3
    Jarang aku setuju karo Kudrin. Nanging kabeh wis bener ing kene, lan ora kabeh dituduhake.
    1. lwxx
      lwxx 18 Juni 2019 07:20
      + 10
      Kasunyatan manawa abses sosial bakal teka lan jeblugan bisa bener. Alasan kasebut ora dijenengi kanthi bener., Luwih tepate, ora kabeh. Birokrasi minangka scourge ing kabeh wektu, nanging luwih saka negara polisi (siloviki lan panguwasa pengawas liyane) sing dianggo ora mung kanggo negara, nanging kanggo awake dhewe. A longkangan ageng antarane tengah lan wilayah, lan malah luwih longkangan antarane masyarakat lan pamaréntah, karo sing langka - Furgal contone.
  3. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 18 Juni 2019 06:57
    +4
    Kudrin ngomong akeh..
    Sapa maneh, yen ora Pozner, sing ngandhani kabeh ...
    1. Aerodrome
      Aerodrome 18 Juni 2019 07:48
      + 12
      bledosan sampeyan ngomong kudrin? amarga ekonomi kita kelas ... kanthong wong saka dhuwit lenga lan gas bledosan, lan wong ora bisa ngumpulake brushwood ing alas (saiki, keselak!)
      1. Popuas
        Popuas 18 Juni 2019 07:58
        +5
        Lha, iki jelas dudu Kudrin nyipta! Ngandika, ora ana karsa politik, wong, lan sing kita ngerti sampurna! aran idu mbukak ing pasuryan recourse nanging ing Rusia ora ana sing mbubarake pamrentahan, kabeh cocog karo dheweke aran
      2. Alex Kaadilan
        Alex Kaadilan 18 Juni 2019 17:31
        0
        Kita, sing 60 lan lawas, diijini iwak tanpa lisensi lan akeh keuntungan liyane.
  4. Victor_B
    Victor_B 18 Juni 2019 06:59
    + 10
    Liberal iku ...
    Numpak kanggo wong!
    Kesel dening jiwa.
    Nalika ora kuwasa.
    Lan sawise entuk kekuwatan, mula dadi sugih banget. Sami. pribadi. Iku tansah.
    1. kepmor
      kepmor 18 Juni 2019 07:07
      +6
      patriot kuwasa kanthi cara sing padha "jaga rakyat" ... wong miskin wis mendem ...

      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 18 Juni 2019 07:19
        +4
        Kutipan saka kepmor
        patriot ing kuwasa mung padha

        Ya, padha ora, patriot ing kuwasa. Mummers.
        Bokong liberal dheweke entuk panji. Ora ana wanita, ora ana vodka, ora ana panganan - mung jurang sing peteng.
        Shevchuk "Obrolan babagan perang".
    2. ora pati
      ora pati 18 Juni 2019 07:15
      +1
      Kanggo ngandelake wong liberal karo rakyat iku padha karo wedhus - kubis, lan serigala - wedhus. aran
      1. kepmor
        kepmor 18 Juni 2019 07:35
        + 18
        Apa sampeyan mikir yen patriot saka edrosny luwih apik ??? ... Aku ora ...
        apa bedane patriot saka Duma lan Dewan Federasi lan liberal saka pemerintah ??? ... ya ora apa-apa ... retorika rada beda, nanging inti saka maling iku padha ... omah gedhong ing London karo Paris ing tetanggan ... dhuwit ing sawetara lan padha offshore ...
        malah luwih saka iku ... kabeh partai liberal iki - gozmans, posners, mitrokhins karo akeh mung "tikus pasamuan miskin" dibandhingake karo "patriot sejati" kaya matvienko, volodin, timchenko karo rotenbergs ...
        1. Cottondraton
          Cottondraton 18 Juni 2019 08:55
          +2
          Dadi gozmans, akeh lan Mitrokhin nyoba kanggo ndandani iki "injustice" sing padha mlarat saka birokrat ing saben cara bisa, nyoba kanggo numpak ing punuk bodho lan pasukan external kanggo trough.
        2. kakvastam
          kakvastam 18 Juni 2019 10:47
          +2
          Apa sampeyan penggemar oxymoron?
          Kutipan saka kepmor
          patriot saka edrosnya

          Kepiye carane anggota partai bisa dadi patriot? Miturut definisi, dheweke mung kerja kanggo awake dhewe.
  5. Memphis
    Memphis 18 Juni 2019 07:01
    +1
    . Kudrin ngomong babagan kemungkinan jeblugan sosial ing Rusia

    Dheweke duwe tandha telpon rahasia, ora Brake kanthi kasempatan?
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 18 Juni 2019 07:22
      +5
      Kutipan saka Memphis.
      . Kudrin ngomong babagan kemungkinan jeblugan sosial ing Rusia

      Dheweke duwe tandha telpon rahasia, ora Brake kanthi kasempatan?

      Ora, dudu rem..... Sadawane dalan, minangka konduktor reformasi liberal, umume "TANPA REM".
  6. Popuas
    Popuas 18 Juni 2019 07:09
    +4
    "lack of political will to take some steps" ..... bener! ya ing TV A wong karo kula .. mi, nanging nyatane, mu-mu lol
  7. Irit
    Irit 18 Juni 2019 07:11
    + 11
    Kanggo wong kaya bajingan iki, "tembok" lan regu tembak wis suwe banget swarane! Nalika jumeneng ing paprentahan, akeh sing ditindakake tangane kanggo nyandhet wutah ekonomi negara, nganti nol! Nyatane, bajingan iki sing dadi salah sawijining panyebab kemiskinan total populasi Rusia! Kepiye carane ibu bumi nganggo bajingan kasebut yen setan kangen dheweke? ??
    1. Bull terrier
      Bull terrier 18 Juni 2019 07:39
      -13
      sampeyan bakal nindakake luwih apik?
      1. Aerodrome
        Aerodrome 18 Juni 2019 08:28
        +8
        Kutipan: Bull Terrier
        sampeyan bakal nindakake luwih apik?

        ngapa ora? ora ana sing milih? sing kuwasa, kabeh sing paling apik ing negara? banjur ilang negara, yen saka 140 yuta, klempakan licik warnane bangsa.
  8. kn54
    kn54 18 Juni 2019 07:15
    +7
    Wong-wong mau menyang para wakil ora kanggo nglawan "pelanggaran hukum", nanging supaya bisa melu.
    "Sing ngisor ora pengin, ndhuwur ora bisa" - wis liwat ...
  9. Valery Valery
    Valery Valery 18 Juni 2019 07:18
    +9
    Nalika ngevaluasi apa sing diomongake lan ditindakake dening Alexei Leonidovich, sampeyan kudu eling yen Citizen Kudrin minangka bagean saka tim Chubais sing disebut.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Aerodrome
      Aerodrome 18 Juni 2019 08:37
      +6
      Kutipan: Valery Valery
      Nalika ngevaluasi apa sing diomongake lan ditindakake dening Alexei Leonidovich, sampeyan kudu eling yen Citizen Kudrin minangka bagean saka tim Chubais sing disebut.

      iki kabèh "tim", siji cara utawa liyane, salah siji lulus, utawa makarya, utawa asring dibukak Universitas Yale, lan Navalny, dening cara, banget, lan Yale punika kondhang "forge" saka personel anti-Rusia.
      patemon karo Stephen Roach, Leading Fellow, Institut Jackson kanggo Masalah Global
      rapat karo Direktur Institut Jackson kanggo Urusan Global James Levinson
  10. parusnik
    parusnik 18 Juni 2019 07:18
    + 11
    Kudrin - Kapten Bukti... ngguyu Dibangun, dibangun lan pungkasane dibangun:
    Kepala Kamar Akun nyathet yen mlarat ing negara kita minangka aib, lan ora ngilangi jeblugan sosial amarga tingkat urip jutaan warga sing kurang.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 18 Juni 2019 07:46
      + 12
      Kutipan saka parusnik
      Kudrin - Kapten Bukti... ngguyu Dibangun, dibangun lan pungkasane dibangun:
      Kepala Kamar Akun nyathet yen mlarat ing negara kita minangka aib, lan ora ngilangi jeblugan sosial amarga tingkat urip jutaan warga sing kurang.

      Lha, mung luh baya! Piye wae aku kelingan bab-bab sing ora becik babagan wong miskin sing diomongake para wakil lan pejabat ing taun iki.
      Lan ana proyek sing ngenali wong miskin nyata saka pura-pura miskin lan saka kesed mlarat.!!!!!!!
      Aku kelingan pangandikane wakile yen pensiunan dhewe sing disalahake yen pensiun cilik------------_-
  11. Nyrobsky
    Nyrobsky 18 Juni 2019 07:19
    + 13
    Gargle rakun licik biasa, kulawarga artiodactyl liberal-like, subordo saka haidar-polo-horned... Sampeyan ndeleng, bagean negara gedhe lan gelombang kapindho privatisasi dibutuhake. Ewonan pabrik padha kaancam ing privatisasi pisanan, depriving mayuta-yuta Rusia proyek, saiki iku perlu kanggo rampung mati remnants lan mbucal ceramah liwat gunung. Menehi wong free rein kabeh Rusia mesthi wis didol ing lelangan dening lelangan. Ing Amerika Serikat, sing dadi model struktur ekonomi kanggo liberal, meh sapratelon saka populasi (32%) urip ing sangisore garis kemiskinan. Mung saiki, yen ing Amerika Serikat wong miskin diwenehi tunjangan lan kertu pangan, banjur "jenius saka Kudrints-Gaidar" kita ngupayakake kanggo njupuk klambi pungkasan saka wong miskin. Wektu kanggo mikir babagan nyawa kanggo Lyosha, lan ora babagan privatisasi.
    1. BlackMokona
      BlackMokona 18 Juni 2019 08:38
      +6
      Uga, tingkat kemiskinan ing Amerika Serikat yaiku $1200 saben wong saben wulan. Yaiku, kulawarga sing duwe wong tuwa lan bocah loro kudu nampa $ 4800 saben wulan, yen ora, dheweke miskin. Yen sampeyan nyedhaki kita karo panguwasa kuwi, banjur kita bakal duwe 99% saka miskin
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 18 Juni 2019 09:20
        +7
        Kutipan saka BlackMokona
        Uga, tingkat kemiskinan ing Amerika Serikat yaiku $1200 saben wong saben wulan. Yaiku, kulawarga sing duwe wong tuwa lan bocah loro kudu nampa $ 4800 saben wulan, yen ora, dheweke miskin. Yen sampeyan nyedhaki kita karo panguwasa kuwi, banjur kita bakal duwe 99% saka miskin

        Sawise wong tuwa Amerika loro iki karo bocah loro saka $ 4800 iki menehi pembayaran saben wulan kanggo silihan lan nyewa, padha ngadeg ing tingkat sing padha karo kita. Nanging maneh, dheweke nyedhiyakake sistem kanggo nyengkuyung wong miskin, nalika kita ngetrapake sistem kanggo ngrampungake kanthi ngilangi program sosial lan nyuda dhukungan negara. Figuratively ngandika, kabeh jinis Golikovs-Shmolikovs ora mikir bab carane menehi wong ngemis rod pancing supaya bisa nyekel iwak kanggo awake dhewe, nanging invent sistem denda kanggo nyegah wong ngemis saka malah nyedhaki wadhuk.
        1. BlackMokona
          BlackMokona 18 Juni 2019 13:11
          0
          Wong miskin kita ora duwe dhuwit kanggo nyilih utawa mbayar sewa umume.
      2. Alex Kaadilan
        Alex Kaadilan 18 Juni 2019 18:06
        +1
        Kita duwe 400 dolar seminggu. Sampeyan bisa entuk nganti 500. Swara 500 saben minggu bakal miwiti njupuk pajak. Aku duwe cukup 100-200 dolar seminggu. Aku ora konsumen, aku puas karo sethitik. Corolla lawas '95 drive lan ora break. Aku bisa tuku sing anyar, nanging kenapa? Nanging sistem stereoku 100 kaping luwih larang tinimbang mobilku. Dheweke ora nyimpen dhuwit kanggo musik. Saiki aku duwe kabeh, kayane aku ora butuh apa-apa, aku mung mbayar tagihan sarana, aku ora duwe asuransi - aku ora main lotre. Aku nyewa apartemen siji kanggo 420 saben minggu. Iki kanggo apa aku manggon. Aku dianggep mlarat, malah entuk kertu saka negara sing menehi keuntungan kanggo akeh, kalebu obat-obatan, lelungan, diskon listrik lan gas, lsp.
        Sanajan, ing sisih liya, aku dadi jutawan yen aku ngedol propertiku, apartemenku. Nanging banjur ing ngendi aku bakal manggon? Iku luwih bathi kanggo negara kanggo mbayar kula saka kanggo nyedhiyani omah yen aku ngedol tambang.
        hukum pinter. Mangkene sapa sing kudu sinau.
  12. Dmitry Bolotsky
    Dmitry Bolotsky 18 Juni 2019 07:20
    + 18
    Mendhung wis katon, bisa udan, srengenge wis surup ing ngisor cakrawala, enggal peteng, kucing ngeruk lawang ing dalan, tegese kepengin nulis. Punika ingkang dipunandharaken kanthi kasar dening Kudrin. Lan, kaya biasane, dheweke ngapusi. Nanging, kategori mlarat lan mlarat beda. Pancen, 12 yuta wong kita ana ing sangisore garis kemiskinan, lan ing ngisor garis kemiskinan - meh kabeh pensiunan ditambah sing nampa gaji ing ngisor 15 ewu rubel. Lan iki cedhak banget karo setengah populasi. Standar urip wis mudhun 9%. 9% relatif kanggo apa? taun kepungkur? Dadi taun kepungkur tingkat mudhun, lan taun sadurunge pungkasan ... Kucing goresan ing lawang, tegese sampeyan kudu mbukak lawang, yen kucing bakal nulis ing omah. Apa Kudrin nawakake apa? Sing, nyatane, kabeh ...
    1. ora pati
      ora pati 18 Juni 2019 07:28
      +6
      Lan apa sing bisa ditawakake bocah crap? Kanggo ngumbah bokong lan ngilangke snot? aran
      1. Reptiloid
        Reptiloid 18 Juni 2019 09:57
        +4
        Kutipan saka: bessmertniy
        Lan apa sing bisa ditawakake bocah crap? Kanggo ngumbah bokong lan ngilangke snot? aran
        sedulur basa Eeeee neh! !!!!! Wong lanang omong kosong wedi yen minangka akibat saka iki (... kasunyatan sing dheweke omong kosong.) Lan liyane bakal krasa ala !!!!!! am am
        Kok ngono!!!!!! Telung puluh taun gadili-gadili, lan dumadakan katon maneh wassat
  13. samarin1969
    samarin1969 18 Juni 2019 07:29
    +8
    Kemiskinan ing Rusia pancen isin kanggo Federasi Rusia!
    Iku mung babagan jeneng lan langkah-langkah tartamtu - maneh ora jelas babagan "keputusan sing angel."
    Iki minangka gaya blok ekonomi pamrentah - deklarasi, konsep, frasa umum ...
    A khas "titan pamikiran lan bapak demokrasi Rusia."
  14. SD-45
    SD-45 18 Juni 2019 07:34
    +3
    Miturut Alexei Kudrin, sing dadi tamu saka program Pozner,

    Inggih, wong-wong iki mundhak metu saka kulit, yen mung mbaleni 90s ing Rusia, supaya pungkasanipun rampung.
  15. Silvestr
    Silvestr 18 Juni 2019 07:36
    + 10
    Parafin Medvedev pantes. Panjenenganipun modestly meneng babagan piyambak. Nanging pokoke bener
  16. Bull terrier
    Bull terrier 18 Juni 2019 07:36
    -14
    kanggo saben dhewe. dadi mlarat iku isin ing jaman kita.
    1. Dmitry Bolotsky
      Dmitry Bolotsky 18 Juni 2019 10:49
      +8
      Mungkin sampeyan bener. Pensioner kira-kira wolung puluh, sing menehi urip lan kesehatan kanggo masa depan sing cerah, dirampok luwih saka sepisan, kudu isin yen dheweke isih urip ... Lan tembung Cicero "Kanggo saben dhewe" dipasang ing gerbang konsentrasi. kemah ing Buchenwald, ing ngendi Nazi matèni luwih saka 60000 wong.
    2. kepmor
      kepmor 18 Juni 2019 11:48
      +4
      nggih, mesthi, "isin" ... luwih becik dadi oportunis sing maling lan mbiyantu ... saiki dadi pakurmatan ...
  17. pexotenec
    pexotenec 18 Juni 2019 07:38
    + 10
    Kasabaran mesthi bakal entek yen panguwasa ora mandheg ngisi kanthonge. Ing taun kepungkur, alas didol 47 milyar ing Wilayah Krasnoyarsk, lan anggaran ditampa 1,5 milyar, ing ngendi liyane? Menapa malih, kepala Kamar Akun ngendika yen kabeh diluncurake saka Moskow. Nang endi wae padha bengok-bengok, padha ngunggahake apa sing sampeyan serang, nanging pungkasane dheweke ngethok sampeyan. Ibu nampa saka 18 nganti 22 ewu rubel. lan carane gaji iki tambah, dheweke wiwit nampa 12-14, sing carane iku apa karo ing institusi negara.
  18. anjey
    anjey 18 Juni 2019 07:44
    + 10
    Kepala Kamar Akun nyathet yen mlarat ing negara kita minangka aib, lan ora ngilangi jeblugan sosial amarga tingkat urip jutaan warga sing kurang.
    Seneng utawa ora, mung ana siji cara metu, kanggo meksa oligators lan bisnis gedhe kanggo nuduhake, loro karo rakyat lan karo negara, kanggo bantuan, ora populer ing ndhuwur, dibedakake tax income progresif .....
    1. roket757
      roket757 18 Juni 2019 07:56
      +2
      Kutipan saka anjey
      mung ana siji cara metu, kanggo meksa oligator lan bisnis gedhe kanggo nuduhake, loro karo rakyat lan karo negara,

      Apa iki rencana minimal utawa tujuan akhir saka rencana sampeyan???
      Ya, kabeh iki ngelingake aku!
      1. anjey
        anjey 18 Juni 2019 07:59
        +5
        Ora, iki dudu rencana, iki minangka obat, pil pahit kanggo kesehatan negara, kanthi cara sing padha, bubar, Medvedev ngomong babagan reformasi pensiun. ngguyu ...
    2. Alex Kaadilan
      Alex Kaadilan 18 Juni 2019 18:10
      +1
      We kudu nganti 40 persen tax, sing earns uga.
  19. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 18 Juni 2019 07:48
    +1
    Iku apik kanggo ndeleng liyane.
  20. roket757
    roket757 18 Juni 2019 07:54
    +3
    Jarene, jare.... "krok", akeh, macem-macem. Lan ing ngendi gerobak kita muter, yen muter, mesthi ???
  21. Baere
    Baere 18 Juni 2019 07:55
    +4
    pegatan. . . Posner, Nevzorov lan liya-liyane iku nistha.
  22. GRIGORIY76
    GRIGORIY76 18 Juni 2019 07:59
    +8
    Masalah sing dijenengi pancen ana lan ngalang-alangi pembangunan. Miturut cara, dheweke melu akeh, amarga. dadi kepala kementerian keuangan. Mesthi wae, dheweke ora nyebutake kabeh.
    1. cniza
      cniza 18 Juni 2019 08:33
      +2
      Lan sapa sing dadi penulis kahanan iki, dheweke uga ana ing dhaptar iki.
  23. kikuk
    kikuk 18 Juni 2019 08:25
    +6
    Aku ora ngerti apa sing dikeluhake makhluk sing ngrusak model ekonomi sing ora ana gunane? Ngomong-ngomong, saliyane panguwasa Kremlin senior, apa paling ora salah sawijining kraton sing sugih bakal nindakake sawetara jinis jerks sing kuat? pinituwa prajanji kita ing pungkasan taun secara harfiah kabeh Rusia bakal aran dandan, setengah taun wis liwati, iku wis cetha carane iku bakal - ON PAPER, Topilin bakal bleat bab Tambah mbledhos sabanjuré ing upah (loro utawa telu duwe wis liwati unnoticed nang endi wae), badan saka serikat buruh (sing umume kaya iki) bakal please tingkat pengangguran unthinkably kurang, Sakhipzadova bakal maneh target inflasi (miturut tulisan pseudoscientific dheweke), liyane ora bakal nglilani sampeyan mudhun: TV bakal goyangake bayangan nang endi wae, dening wong, diparengake milyar kanggo sawetara alesan ... lan bajingan karo foto mung pengin panggonan sing luwih dhuwur
  24. Canecat
    Canecat 18 Juni 2019 08:26
    +5
    Ora ketompo carane kita muddied perang cilik menang ing prakara iki .... nanging bakal dadi saka wong-wong mau.
  25. awg75
    awg75 18 Juni 2019 08:27
    0
    Nalika wong-wong kaya dheweke ngejar, mula Rusia nindakake kabeh kanthi bener. Aja wedi nalika padha wiwit memuji. Kulon ora bakal menehi kita kasempatan kapindho kanggo munggah, padha bakal dismember lan numpes karo njamin.
    1. cniza
      cniza 18 Juni 2019 08:33
      +6
      Dheweke ora mandheg luwih saka sedina, lan kabeh program kanggo misahake Rusia mung saya tambah akeh.
  26. cniza
    cniza 18 Juni 2019 08:32
    +5
    Kajaba iku, salah sawijining alasan kanggo masalah ekonomi negara, mantan Menteri Keuangan Rusia disebut birokrasi.


    Sapa lan iku?
    1. roket757
      roket757 18 Juni 2019 08:34
      +2
      Kutipan saka cniza
      Sapa lan iku?

      Lan dheweke minangka progresif! mbok menawa.
      Hello prajurit
      1. cniza
        cniza 18 Juni 2019 08:44
        +3
        Salam iki! hi Aku bakal ngomong sapa iku lan bakal dilarang, lan supaya padha thrash karo ilat kanggo awake dhewe, nanging sing bakal nindakake?
        1. roket757
          roket757 18 Juni 2019 08:50
          +2
          Pitakonan sing bener ...
          Kutipan saka cniza
          sapa sing bakal nglakoni?

          sayangé kita ora bakal ngenteni jawaban utawa tumindak saka "presenter kita".
          PS lan sampeyan kudu ora cepet-cepet menyang larangan, iku mboseni ana! senajan perusahaan bisa bebarengan ceria!
          1. cniza
            cniza 18 Juni 2019 08:52
            +3
            Sing paling awon yaiku ora nglilani wong liya, nanging dheweke ora ngerti, lan ora ngerti carane lan apa sing kudu ditindakake.
            1. roket757
              roket757 18 Juni 2019 08:58
              +2
              Sistem iki nglindhungi dhewe! Lan kepiye pejabat nyekel kursi, sampeyan bisa nulis luwih saka siji thriller / drama.
              Boten dhasar anyar ... Nanging, iku ora nggawe iku luwih gampang kanggo kita.
              1. cniza
                cniza 18 Juni 2019 09:13
                +4
                Sistem kasebut ngrusak awake dhewe ...
                1. roket757
                  roket757 18 Juni 2019 09:44
                  +1
                  Kutipan saka cniza
                  Sistem kasebut ngrusak awake dhewe ...

                  Inggih, punika infèksi, lan narik kita bebarengan karo ... iki getun, malah mbebayani!
    2. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:48
      0
      Dheweke ngukir awake dhewe. )
  27. sadurunge
    sadurunge 18 Juni 2019 08:33
    +3
    Alat sing paling apik kanggo nglawan kamiskinan ing Rusia yaiku pitchfork.
  28. Lapunevsky
    Lapunevsky 18 Juni 2019 08:40
    +5
    Masalah utama Rusia yaiku internal lan asale saka lembaga pemerintah. Korupsi lan nyolong pejabat negara sing paling edan mung ngluwihi kabeh wates. Aku malah yakin, ora ana siji-sijia pejabat sing rata-rata ora keterlibatan karo koruptor lan nyolong pejabat negara. dana. Skala nyolong wis suwe saka mayuta-yuta nganti milyaran ing siji wong. Sing paling awon, ora mung pejabat sing melu ekonomi sing nyolong milyaran, nanging uga para panguwasa, kalebu pejabat senior, lan uga ing dinas khusus, sing kudu ngilangi nyolong iki. Maling lan korupsi minangka scourge utama negara Rusia lan mungsuh saka wong.
  29. yuta
    yuta 18 Juni 2019 08:41
    +6
    Dene bledosan sosial, dheweke pancen bener, banjur kraman tanpa welas bakal diwiwiti.
    1. kakvastam
      kakvastam 18 Juni 2019 11:00
      +3
      Sing paling awon yaiku "mitra" eksternal ora bakal ngidini kita ngatasi masalah internal kanthi tenang: upaya kanggo mbusak maling saka kekuwatan bakal nyebabake kontrol kontrol sementara, lan bakal entuk manfaat.
      Ora ana apa-apa, utawa apa wae, pasukan ditarik nganti wates.
      Kayane aku ora muspra yen Pak Putin nggawe "vertikal": kanthi desain kaya ngono, ora ana cara kanggo mindhah sawetara fungsi menyang cabang liyane, nalika salah sijine lagi ngalami pemulihan.
  30. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 18 Juni 2019 08:42
    +5
    Kemiskinan ing wilayah kasebut, lan ing Moskow, Bentley sing nganggur dicolong keprungu

    Bagean partisipasi negara berkembang ora saka urip sing apik, nanging minangka langkah kanggo nglindhungi lingkungan ekonomi eksternal sing agresif (Perang Dingin maneh mlebu fase aktif). Kegiatan wirausaha tiba kanthi alasan sing padha - pasar domestik wis jenuh karo tawaran, akses menyang pasar eksternal diblokir dening pembajakan Barat. Sanajan mokal kedadeyan lan dhukungan negara kanggo bisnis cilik lan menengah tuwuh nganti 100%, bisnis iki ora bakal bisa ditindakake, amarga ora ana sing bisa ngedol asil tenaga kerja lan mung rugi dhewe. Wutah pertanian saya mudhun, uga layanan. Rantai eceran gedhe ngrebut pasar dodolan, nenun konspirasi kartel, lan anti-monopoli mung prihatin babagan njaga sektor omah lan layanan komunal lan rega bahan bakar lan kompleks energi. Wiwit omah lan layanan komunal minangka rasa ora puas saka populasi - rega wis diunggahake ing ndhuwur kabeh upah urip, nanging wates sabar durung rusak, miturut "reformasi sampah" ... "reformasi" sabanjure ora malah ilang, mung pitakonan wektu - paling kamungkinan sawise Pemilu. Langkah-langkah sing ora populer wis dirampungake. Lan kanthi nahan rega listrik lan bahan bakar, ALL produksi domestik umume didhukung - iki mung siji-sijine lan nganti saiki "kruk" kanggo ekonomi pincang.
    1. roket757
      roket757 18 Juni 2019 08:52
      +2
      Durung Somalia, nanging yen sampeyan nyoba, kabeh bisa metu.
  31. YatrosLL
    YatrosLL 18 Juni 2019 08:47
    +1
    Ora jurusan cilik partisipasi iki, tresna kanggo alesan, tokoh ing "miskin" saka wong. Nalika iku perlu kanggo nggunakake dana kanggo nggawe proyek, ing negara iki genius financial nandur modhal dhuwit entuk wong-wong mau ing ekonomi AS, kang, mesthi, entuk pujian saka wong-wong mau lan judhul "ekonom paling apik", lan saiki nalika padha pungkasanipun wiwit nglampahi dhuwit ing infrastruktur sing , nggawe proyek lan reorienting ekonomi, woodpecker iki wiwit katon kanggo kabeh limo alasan. .
  32. menang.
    menang. 18 Juni 2019 09:01
    +2
    dudu penurunan rega minyak lan dudu sanksi manca,Ngapusi, Nyolong lan Nyogok!!! Ing kabeh struktur sing sampeyan bisa nyeret tanpa hukuman!!!! Deception Hard buruh (Majikan) bakal luwih bener Pamilik Budak + kabeh limo requisitions dening Negara ing wangun pajak pensiun lan kontribusi liyane! Industri minyak ing Rusia minangka Negara ing Rusia Salah sawijining rippers utama dompet warga Rusia!
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 18 Juni 2019 11:55
      +6
      Kutipan saka Victor.
      Industri minyak ing Rusia minangka Negara ing Rusia Salah sawijining rippers utama dompet warga Rusia!

      "Negara ing sawijining negara" isih apik, nanging kanthi nyuwek dompet warga, sampeyan bungah. Industri lenga ora mlebu ing dompet sipil, mung bodho ora nyuda apa-apa ing kono, amarga ngeculake bagean saka bathi ing bentuk pajak langsung menyang kas negara, ngliwati warga. Munggah rega bahan bakar minangka masalah sing ditimbulake dening "pemerintah keterbelakangan ekonomi" Rusia sing lumpuh lan napsu pangolahan lan pedagang grosir ing eceran. Ing biaya liter bahan bakar, 75% dianggep dening macem-macem Fees, pajak lan cukai ditetepake khusus dening pemerintah, lan mulane sembarang Tambah ing excises dening pemerintah entails Tambah ing rega kanggo konsumen pungkasan, amarga. wholesalers mangkono ijol kanggo shortfall ing income. Mula mundhake rega ing kabeh rantai barang. biaya unit barang dadi luwih larang (sowing lan panen, pangiriman crops kanggo Processing lan transportasi produk rampung ing saindhenging negara, etc.). Akeh masalah sing bisa dirampungake mung yen "non-pemerintah" iki dibubarake, audit "underdecisions lan underdecisions" niru pembangunan negara lan mung stimulasi pangembangan korupsi kanthi implementasine gagasan inovatif kanggo "pembangunan" anggaran. dana lan penarikan modal ing luar negeri ditindakake kanthi tujuan kanggo mbatalake. Sawisé iku, sampeyan bisa miwiti kanggo bener ngembangaken lan ngleksanakake rencana pembangunan ekonomi Rusia, kang saiki katon mung ing tembung. Kita ora duwe rencana, ora ana arah, ora ana tujuan utama - apa sing dikarepake lan ing ngendi kita pindhah, ora ana 145 yuta Rusia sing ngerti. Saiki kita kacilakan ing lawang Kulon, banjur kita cepet-cepet menyang Timur kanthi kacilakan, ngidak-idak glade kita dhewe nalika mbuwang, lali yen Rusia dhewe minangka negara sing kapisah lan mandhiri, nduweni kabeh sumber daya sing perlu, sing, kanthi pendekatan pinter, bisa dadi atraktif kanggo West lan kanggo Timur, sing piyambak bakal ngeruk ing lawang dheweke.
  33. Minus
    Minus 18 Juni 2019 09:40
    +4
    Kudrin? Lan sapa iku? Ahhh, aku inget! Sing sapa!
    https://youtu.be/TjdpONofZN8
    Tembak kanthi cepet, nganti negara kasebut digabung! am am am
  34. frizzy
    frizzy 18 Juni 2019 09:50
    +1
    Aku arep golek garpu, endi ibune ngerti, aku kudu ngasah lan ndhuk.
  35. Timon2155
    Timon2155 18 Juni 2019 09:50
    +2
    Aku ora seneng karo paman iki, nanging ing kene dheweke ujar kanthi bener: kita arep menyang jeblugan sosial. Populasi mlarat, ora ana prospek.
  36. evgen1221
    evgen1221 18 Juni 2019 10:08
    +3
    Ayo ngelingi sejarah, ora adoh saka Rusia-Jepang nganti 1917. Paralel lan repetisi ora katon kanggo sapa wae? Crita ing spiral, karo tumindak rash ing hack dezdumny lan impunity, negara bisa maneh gludhug downhill. Aku ora ngerti carane ing megalopolises periphery, paling njupuk ing vili wis lan nggawa mudhun kabeh Birokrat lan novoriches indiscriminately, padha wis entuk.
  37. GRIGORIY76
    GRIGORIY76 18 Juni 2019 10:27
    0
    Kutipan saka awg75
    Nalika wong-wong kaya dheweke ngejar, tegese Rusia nindakake kabeh kanthi bener

    Nanging apa-apa yen dheweke pejabat gedhe? Utawa apa sampeyan uga pracaya marang klan iki?
    1. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 18 Juni 2019 10:57
      +2
      Napa klan ora ana? Palung duwe kompetisi sing serius banget ing antarane klompok. Serpentarium liyane.
  38. Alexander Ra
    Alexander Ra 18 Juni 2019 10:29
    +1
    Kudrin ngurusi topi pahlawan. tenaga kerja. Apa wong miskin bakal njeblug amarga ora duwe kebebasan bisnis?
  39. kakvastam
    kakvastam 18 Juni 2019 10:31
    +2
    lack of political will kanggo sawetara langkah

    Lan ngerti kaya sing dikarepake: Pak Putin wedi njupuk oligarki, utawa ora wani ngrampok wong nganti pungkasan ...
    Sampeyan bisa aran skill saka apparatchik lawas.
    1. depressant
      depressant 18 Juni 2019 13:22
      +1
      Kakvastam :
      ... apa Pak Putin wedi njupuk oligarki ...
      Wedi. Salah siji dheweke ora nemokake pendekatan, utawa dheweke duwe bukti kompromi marang dheweke. Ing babagan iki, aku ngelingi tembung wakil Duma Negara saka United Russia Yevgeny Fedorov:

      Dene para oligarki, diputusake supaya ora kena. Kita durung siyap, amarga iki grup sing kuwat banget, raket banget. Vladimir Vladimirovich wong bisa karo wong-wong mau, nuntut deoffshorization, lelungan menyang kabeh congresses. Nanging ora bisa, padha ngaso.

      Ekspresi iku apik tenan. Siji tanpa sengaja kepengin takon: "Putin - sapa iki?"
  40. Signifer
    Signifer 18 Juni 2019 10:38
    +3
    Kayane wong pinter iki ngomong omong kosong, kaya biasane. Tembung pinter. Jumlah pajak saya tambah, pajak dhewe saya tambah, kenaikan rega energi, keperluan, lan liya-liyane - kabeh sing perlu kanggo urip wong biasa. Nanging gajine ora mundhak, nanging mudun, amarga kurang gawean - masalahe wis rampung - umur leren tambah - tambah akeh buruh, ora ana panggonan. Kurang investasi normal ing infrastruktur lan kontrol - tambah biaya kanggo pangopènan transportasi kanggo wong biasa. Kabeh iku prasaja lan bisa dingerteni tanpa tembung "reverse trend", "false stability", "political will". Aku tuku OSAGO pisanan kanggo bab 2tr tanpa discounts kanggo senioritas. Saiki, kanthi diskon kanggo pengalaman 8tr. Apa sing digawa ...
  41. Bom
    Bom 18 Juni 2019 11:27
    +1
    Panguwasa iku kagungane rakyat, lan rakyat kang kudu disalahake
  42. 23424636
    23424636 18 Juni 2019 11:52
    +1
    ora bakal ana pambrontakan sosial Apa Golikov dianggep dadi ngisor wis suwe rusak ing Donbass (pensiun 3 ewu) lan kabeh apik, nanging kadhangkala wanita lawas ing sangisore 70 ngadeg 4 jam ing blok ing Mayorsk kanggo nampa pensiun ing Ukraina minangka imigran, saben 55 dina ngliwati garis demarkasi. Dadi apa sing dianggep Kudrin minangka sifat sosial kanggo kerusuhan gampang ndadekake wong dadi sugih yen sing ora puas dikirim menyang "kimia" ing Donbass. Botol 0.5 vodka + cheburek \u100d XNUMX rubel.
  43. Alas
    Alas 18 Juni 2019 12:31
    +1
    Ide-idene luwih akeh dileksanakake, saya akeh wong sing mlarat, kabeh wong ora puas, bunder ditutup.
  44. Guru
    Guru 18 Juni 2019 12:54
    +1
    12,5 yuta wong Rusia manggon ing sangisore garis kemiskinan ing Rusia

    Inggih, Kapten Obvious. ngguyu Wiwit 2014, kita wis ana ing Corkscrew Ekonomi lan durung ana cara metu.
    Nanging angka 12.5 bisa dipinggirake kanthi aman karo 3.
  45. Mentat
    Mentat 18 Juni 2019 12:58
    0
    Kutipan saka: hydrox
    Kutipan saka nils
    - Tinimbang ngritik karya pemerintah, dheweke bakal njupuk lan nyoba dhewe.
    - Oke, ayo nyoba.
    "Nanging iki wis dadi panggilan kanggo nggulingake kekuwatan.

    - Lan kita ora bakal nggulingake, sampeyan mung pindhah sethithik ...
    - Ngalih, ngalih!
    Isih ngalih,.. dadi opo, emperan opo - pindah nang emper... Lha opo maneh macet, turun emper opo ditinggal dewe !? ngguyu

    Apa sampeyan komunis, liberal, sing eksotis?
  46. maxbrov74
    maxbrov74 18 Juni 2019 14:11
    0
    Anggere wong curmudgeon kuwasa, jeblugan sosial ora bisa dihindari.
  47. 1536
    1536 18 Juni 2019 14:27
    +1
    Kita kudu mbayar pajeg kanggo Western "demokrasi", ngendi wong biasa ngerti meh kabeh bab politisi tartamtu, sing, apa views, apa padha ngadeg kanggo utawa perang kanggo, apa partai padha dadi kagungane, malah apa padha ngrokok ing kanak-kanak, minangka. uga validitas bank lan kertu kredit. Lan nyoba kanggo ndhelikake soko ana, jiwitake wong ing bokong, sampeyan bakal langsung mabur menyang sawetara pulo, yen sampeyan njupuk care saka bungalow ana ing advance, yen ora, sampeyan bakal njagong ing sawetara Middlesummer tanpa metu. Lan wong-wong padha tenang, amarga kabeh wis jelas, lan politisi ngerti panggonane.
    Iku beda banget ing "demokrasi" Bizantium. Ing kono, contone, wong sing ditugasake kanggo ngontrol biaya lan bathi saka kementerian lan departemen saka kabeh tingkat lan pinunjul nggawe statement politik adoh saka lingkungan langsung saka kegiatan. Apa sing dideleng dheweke dhewe minangka misteri, sing ana ing mburi dheweke minangka tabu, karo sapa dheweke ana ing koalisi politik - rahasia kanthi pitung segel. Ya, lan konsep politisi lan pengontrol negara minangka konsep sing beda-beda ing isi, yen dianggep nggunakake unsur logika.
  48. nesvobodnaja
    nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:05
    0
    Jaman taun 90-an ibuku ngomong ora tahan “Kudrin iki”, senajan rupane pakdhe sing ora bahaya....
  49. nesvobodnaja
    nesvobodnaja 18 Juni 2019 16:56
    0
    Apa ora kuwat ngumumake referendum babagan kabutuhan oligarki? ))
  50. APASUS
    APASUS 18 Juni 2019 18:20
    +2
    Aku setuju banget karo Kudrin babagan masalah iki. Sawise kabeh, dheweke sing mbangun ekonomi iki