Review militèr

Penulis "Besogon" babagan ruang informasi modern

31
Ing edisi sabanjure Besogon, direktur Nikita Mikhalkov ngunggahake masalah ruang informasi. Program kasebut diwiwiti kanthi pangeling-eling babagan carane, ing jaman Soviet, warga negara nyoba nggoleki "makna sing didhelikake" apa sing dikandhakake pimpinan negara saka rostrum. Miturut presenter, para inteligensia tansah ngrembug babagan apa sing bakal dikarepake ing negara kasebut.




Mikhalkov uga ngelingake popularitas sing sadurunge disenengi dening "stasiun radio sing dilarang", kalebu "Voice of America", lsp. Dina iki ana akeh media, kalebu pribadi, kalebu blog, kalebu stasiun radio siji penulis lan presenter, kang bisa ngirim sakbenere sembarang informasi kanggo pamireng-user.

Dina iki, minangka cathetan direktur, jaman Internet wis teka, ing ngendi ora ana watesan lan wates.

Ing wektu sing padha, Mikhalkov ngandika sing senadyan kabeh masalah karo jangkoan informasi ing USSR ing wektu sing, informasi presented kanggo consolidate masyarakat.

Mikhalkov:

Kita dikandhani apa sukses sing digayuh ing angkasa, ing lapangan negara, kepiye BAM dibangun.


Mikhalkov uga ngenalake frasa sing kondhang saka wong sing ora setuju saka Eropah Wétan:

Kabeh sing dicritakake propaganda sosialis babagan sosialisme dadi goroh. Nanging kabeh sing propaganda sosialis marang kita bab kapitalisme, sayangé, ternyata bener.


Penulis program kasebut nyathet kartun kondhang saka "Crocodile" Soviet, sing, kaget, isih relevan saiki.

Mikhalkov nimbulake pitakonan babagan carane informasi dirasakake saiki, kepiye promosi palsu ing jaring, kepiye nyebar ing ruang media sing sadurunge ora bisa dibayangake ing media.

31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 18 Juni 2019 17:25
    -3
    "weathervanes" pegatan, paling ngatur dodolan ... penulis "besogone" dhewe perlu "besogony".
    1. Komentar wis dibusak.
  2. Sergey Sergeev_4
    Sergey Sergeev_4 18 Juni 2019 17:30
    -4
    Napa dheweke duwe akeh telpon, sapa sing bisa diajak ngobrol? Wong nggawe wong ngguyu, aku isih bakal sijine turntable Stalinist, ing kabeh babagan aku macet ing abad pungkasan, nalika nomer telpon ditemtokake coolness. A show lengkap. Lan apa sing digawa ing "Besogons" ....
    1. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 18 Juni 2019 17:59
      -2
      Ponty kuwi, kayata sambungan ditutup. Supaya dhemit ora ngrungokake.
      1. Sergey Sergeev_4
        Sergey Sergeev_4 18 Juni 2019 19:56
        -1
        Mungkin ing nalisir, kanggo komunikasi karo wong-wong mau?
    2. Popuas
      Popuas 18 Juni 2019 18:25
      +1
      Kanggo rombongan, nglawan latar mburi iconostasis wassat
      1. Sergey Sergeev_4
        Sergey Sergeev_4 18 Juni 2019 21:16
        +2
        Bingkai kasebut tansah dibangun kanthi cara sing bisa ndeleng telung telpon kuning sing ora bisa dingerteni (kanthi cara, Selenite-2, dilindhungi, biaya sekitar 45000). Sing paling menarik, yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, dheweke ora bisa tekan telpon kasebut. Yen padha dumadakan disambungake nang endi wae (ngendi, kang mestine duwe sambungan khusus? Utawa tinimbang lampu sumunar?), Sampeyan kudu mbukak kanggo saben telpon.
        1. Popuas
          Popuas 18 Juni 2019 21:26
          +5
          Apa padha nyambung kabeh?Utawa nggawe ilusi babagan pentinge diri keprungu
    3. Komentar wis dibusak.
  3. evgic
    evgic 18 Juni 2019 17:44
    +2
    Sawise nonton film reged, siji ditarik metu nedha awan, sarapan lan nedha bengi ing wektu sing padha, mungguh, ora ana kepinginan kanggo ngrungokake utawa maca nalar.
    1. Lynx33
      Lynx33 18 Juni 2019 17:58
      +6
      Yen sampeyan ora seneng, aja nonton, aku pribadi ora seneng film-filme, nanging aku malah nonton sawetara program Besogon.
    2. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 18 Juni 2019 18:00
      -4
      Minangka aktor - boten, narik. Minangka direktur - nilai cenderung nul.
      1. sabakina
        sabakina 18 Juni 2019 20:42
        +6
        Kutipan: AS Ivanov.
        Minangka aktor - boten, narik. Minangka direktur - nilai cenderung nul.

        Apa sampeyan yakin babagan iki? ...


        Apa sampeyan isih butuh fakta?
      2. Artavazdych
        Artavazdych 18 Juni 2019 22:10
        +2
        "Ing omah ing antarane wong liyo ..., asmara sing kejam, dolanan sing durung rampung ..., mripat ireng", lsp.
        Iki minangka mahakarya wayang klasik ing donya. Apa sampeyan krungu klasik?
    3. Vkd Dvk
      Vkd Dvk 18 Juni 2019 20:47
      0
      Sampeyan bisa dhaptar paling sethithik sawetara? Lan sing paling sampeyan ora seneng?
      Apa sing sampeyan ora seneng?
      1. evgic
        evgic 18 Juni 2019 21:58
        +3
        "Diobong dening Srengenge" 1,2,3. Mesot muck sing ora ana hubungane karo kasunyatan. "The Barber of Siberia" - kaya Rusia sing kita ilang, lubok omong kosong. Sunstroke iku omong kosong sing padha. Umumé, sawise taun 1990, gendheng dheweke lunga kanggo ndeleng
      2. Sergey Sergeev_4
        Sergey Sergeev_4 19 Juni 2019 14:34
        0
        Yen kabeh padha kanggo mbayar pajeg, ana akeh peran apik lan film. Ana uga mahakarya sing jujur, contone "Burnt by the Sun", mesthine mung sing pisanan. Nanging iku, film pungkasan iku soko ngucap.
    4. Komentar wis dibusak.
  4. kn54
    kn54 18 Juni 2019 17:48
    +5
    Siji kenalan (tukang bangunan) manggon ing New York limang taun lan bali.
    Sadurunge budhal, senadyan mbujuk kanca-kanca, dheweke nyatakake kabeh sing dipikirake babagan "benteng demokrasi", Polisi sing nyedhaki kanthi kasar menehi komentar lan ngelingake yen dheweke bisa mabur metu saka negara kaya gabus saka tong minyak. ndeleng pasuryan pulisi nalika nuduhake tiket kanthi komentar sing cocog.
    Ing jaman USSR, panuntun ujar marang salah sawijining turis yen dheweke duwe kebebasan ngomong - dheweke bisa kanthi gampang ngritik presidene.
    Lan topik IKI wis diwenehi kaping pirang-pirang kanggo para pamaca VO ing macem-macem judhul lan aku ora pengin mbaleni
  5. AlexSam
    AlexSam 18 Juni 2019 18:07
    +1
    Aku wis suwe ora maca komentar, banjur dumadakan setan ditarik ... jembatan ing Sakhalin ora kaya sing dikarepake, amarga Mikhalkov duwe hak kanggo ngatur telpon lan ngomong lan mikir, sampeyan lara. ... Tuan-tuan, apa sing sampeyan tindakake ing VO ? mambu? kok ora ana ing blog kabeh jinis Dudey lan liberalisme liyane? sampeyan wis mambu nang endi-endi ... sampeyan patriot? lah, kowe ngerti sapa kowe...
    1. Sergey Sergeev_4
      Sergey Sergeev_4 18 Juni 2019 20:02
      -3
      Telpon ing foto lan sampeyan bisa njaluk glethakaken. Sampeyan bisa tuku tumit iki ing sawetara Advertisement, sampeyan bakal katon apik banget.
  6. roket757
    roket757 18 Juni 2019 18:08
    +2
    Pranyatan kasunyatan. Wong kudu sinau mikir lan ora tiba kanggo ngapusi primitif, sanajan b !!! Umume angel nemokake penipuan "berkualitas tinggi", mung aja nggawe keputusan sing cepet-cepet, penipuan apa wae bakal mbukak liwat wektu!
  7. Phil77
    Phil77 18 Juni 2019 18:08
    0
    Aku bakal ngomong iki. Nikita Sergeevich! Lan nyelehake khutbah iki, bangsawan lan miwiti nggawe film, utawa luwih, elinga karya sadurunge lan apa sing wis digawe film akhir-akhir iki. Iku tembung jujur, nanging yen sampeyan ngerti carane nggawe film! Apa bisa kerja?
  8. Yeah
    Yeah 18 Juni 2019 18:08
    +3
    Kutipan: Sergey Sergeev_4
    Napa dheweke duwe akeh telpon, sapa sing bisa diajak ngobrol? Wong nggawe wong ngguyu, aku isih bakal sijine turntable Stalinist, ing kabeh babagan aku macet ing abad pungkasan, nalika nomer telpon ditemtokake coolness. A show lengkap. Lan apa sing digawa ing "Besogons" ....

    saben wong duwe panemu dhewe babagan kepenak
    ana sing nganggo motorola kuna, ana sing isih duwe pager, lan dheweke seneng telpon kaya ngono.
    Kanggo apa sing digawa, aku mesthi ora seneng karo film apa sing digawe lan kepiye bisnis, nanging biasane ngundakake masalah sing perlu lan bener. Utamane babagan bali menyang bagean norma moral. (contone, aku seneng banget karo besogon babagan vulgar).
    1. Phil77
      Phil77 18 Juni 2019 18:20
      +4
      Aku uga ora kaya akèh lan masalah, mbok menawa dheweke mundhakaken tengen.
  9. Ramadhan
    Ramadhan 18 Juni 2019 19:49
    +6
    Tuan rumah program kasebut nyaranake menehi perhatian marang topik sing dianggep penting, miturut pendapat subyektif (saka menara lonceng). Dheweke ora njaluk dheweke percaya utawa ora percaya, bisa uga seneng utawa ora seneng. Dheweke nyuarakake informasi tartamtu ing udhara, sing ditampa saben wong miturut tingkat pangembangane. Lan saben wong nggawe kesimpulan dhewe. Lan ora preduli ing ngendi dheweke lenggah lan pira telpone, sanajan dheweke lagi nyiarake ing jamban)) Ingkang utama yaiku bakal entuk manfaat.
  10. Vkd Dvk
    Vkd Dvk 18 Juni 2019 22:53
    -1
    Kutipan saka evgic
    "Diobong dening Srengenge" 1,2,3. Mesot muck sing ora ana hubungane karo kasunyatan. "The Barber of Siberia" - kaya Rusia sing kita ilang, lubok omong kosong. Sunstroke iku omong kosong sing padha. Umumé, sawise taun 1990, gendheng dheweke lunga kanggo ndeleng

    Apa sampeyan mikir yen seniman kudu nulis (mbusak, muni, arsitektur ....) kanthi bener ing wangun sing nyata, nggambarake kothak minangka kothak, kanthi sudut sing bener, lan sisi sing padha? Sampeyan bisa setuju, sampeyan bisa ora setuju karo tema, presentasi, lan solah bawane penulis. Aku ora seneng Burnt by the Sun 2,3. muspra, ing mratelakake panemume, kang wiwit tarik metu pahlawan mati. Aku ora percaya tumindak iki. Yen, pancen, NKVD matèni, banjur kanggo apik. Sunstroke ditulis dening wong liya. Ivan Bunin. Kabeh claims kanggo emigran iki. Senajan, lan tanpa wates wong Rusia. Tembak FOR MOTIF? Iku ora pantes.
    tukang cukur Siberia. 1998 Apa ora aib ing film kasebut minangka ramalan jaman saiki? Rincian ora penting. Lha, dudu lokomotif kuwi, piye? Perspicacity lan pain saka warga kanggo motherland. dibuwang. Apa sampeyan nglawan? Dheweke, sawise kabeh, digawe akeh film, Gusti Allah ngalang-alangi, wong kanggo nindakake setengah. Bakat tanpa syarat. Lan, kaya sapa wae, ana tusukan, perkara sing ora dingerteni. Apa sampeyan tansah nindakake tanpa kesalahan?
    1. ora utama
      ora utama 18 Juni 2019 23:56
      0
      Kutipan: VKD DVK
      Apa sampeyan mikir yen seniman kudu nulis (mbusak, muni, arsitektur ....) kanthi bener ing wangun sing nyata, nggambarake kothak minangka kothak, kanthi sudut sing bener, lan sisi sing padha?

      Sampeyan ora bakal pracaya! Nanging kanthi pribadi aku mikir YES! Lan nalika ndeleng Aivazovsky banjur ing "surialisme", apa sing sampeyan alami? Ya, sampeyan ora bisa mbandhingake Shishkin, Surikov, Aivazovsky lan liya-liyane marang "Maleviches" iki!
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Vkd Dvk
    Vkd Dvk 19 Juni 2019 00:06
    +1
    Quote: non-principal
    Kutipan: VKD DVK
    Apa sampeyan mikir yen seniman kudu nulis (mbusak, muni, arsitektur ....) kanthi bener ing wangun sing nyata, nggambarake kothak minangka kothak, kanthi sudut sing bener, lan sisi sing padha?

    Sampeyan ora bakal pracaya! Nanging kanthi pribadi aku mikir YES! Lan nalika ndeleng Aivazovsky banjur ing "surialisme", apa sing sampeyan alami? Ya, sampeyan ora bisa mbandhingake Shishkin, Surikov, Aivazovsky lan liya-liyane marang "Maleviches" iki!

    Sampeyan ora kejawab Kuindzhi, Vasnetsov, Vrubel, lan ing musik sampeyan ora nyebutake Tchaikovsky utawa sapa wae..... Nanging ing arsitektur sampeyan ora nyebutake Le Corbusier. Mung siji sing ora ngerti apa-apa ing prakara iki menehi tandha witjaksono ing macem-macem karya, penulis lan eras kang padha makarya.
    Apa sampeyan duwe pikiran sing sempit nganti sampeyan bisa nindakake iki?
    Saben sayuran duwe wektu. Kawicaksanan Rusia ditulis atusan taun kepungkur. Ya, apik banget yen ana (kabeh) kabeh!
    Ora ana sing bisa tetep ora owah. Sampeyan ora bisa nglukis kanthi gaya Ayvazyan sawayah-wayah. Iki minangka pati kanggo seni. Mesthine, ora kabeh wong seneng karo potret Picasso. Kanggo kula iku ora ana. Nanging apik yen dheweke. Yen ora amarga dheweke, kabeh sing ditindakake ora bakal kelakon. Apa pancen rumit banget, lan sampeyan ora ngerti babagan dhasar? Donya bakal luwih mlarat.
  13. SASHA LAWAS
    SASHA LAWAS 19 Juni 2019 00:28
    +2
    kaya sing dakkarepake, "Ing omah ing antarane wong liya, wong liya ing antarane aku", aku uga ngremehake "Kesel ..."
    ing Besogon, dheweke sok ngomong pidato sing pinter banget! Nanging ing wektu sing padha, bisa uga ora peduli karo perkara sing penting ...
    lan apa kang ana ing urip - Aku ora kasengsem.
    Nanging dheweke mesthi bingung apa sing diomongake, sanajan pribadine ... ora mesthi ora jelas (nanging wis mratelakake panemume pribadi)
  14. mr_ise
    mr_ise 19 Juni 2019 16:29
    -1
    Apa konsolidator iki nonton filme? badut kumis
  15. lokasi
    lokasi 3 Juli 2019 12:17
    0
    Nikita, bebarengan karo sadulure, bener-bener ngontrol kabeh bioskop Rusia lan menehi hadiah marang sapa wae sing dikarepake. Contone, "Nika", ngendi antarane nominasi - Russophobes mung repes rolas .... Mikhalkov ndarbeni saham ing salah siji saka tetanduran Processing mirah paling gedhé ing Rusia, ChelProm-Diamond (UralDiamond merek dagang). Miturut statement income, ing 2017 Mikhalkov entuk 529 yuta rubles.
  16. 1536
    1536 7 Agustus 2019 07:35
    0
    Kaget, kabeh ana ing USSR, lan puluhan ewu wong sing njupuk ing lurung-lurung ing Moscow ing pungkasan taun 1980-an lan awal 1990-an numpes ing sawetara taun. Nah, utawa ngrungokake pengkhianat sing terang-terangan?
    Apik tenan, kabeh ing Rusia saiki apik ... nanging, sayangé, ora ana sing ngerti masa depan.
    Ing tembung, maca penet tengen, nonton media tengen, goleki Internet tengen, lan sampeyan bakal seneng. Sing utama ora mikir dhewe, nanging menehi otak kanggo wong liya supaya bisa disimpen. Nalika "liyane" diobong, sampeyan bisa menehi wong liya, yen, mesthine, tetep aman lan sehat karo wong liya. Nanging nggumunake gampang urip tanpa otak, malah luwih gampang tinimbang karo otak transisi.
  17. Artashes
    Artashes 18 Agustus 2019 21:48
    +1
    - Nuduhake kanggo RELEASE STEAM! "Ornamen Negara Partai" saka senar telpon (kaya Brezhnev), lan malah ing pigura frantic aksesoris Ortodoks. Kajaba iku, dering sing larang ing tangan, kanthi teater gesticulating karo dheweke ing pigura. Komplek "inferioritas" ora mesthi, ing tembung.
    Lan mung exclamations - carane iki bisa, carane iku diijini, kok, etc. Kaya-kaya ora ngerti sebabe lan apa sebabe dheweke didakwa nangis. Primitif kanggo "Rusia" ...