Review militèr

Amerika Serikat bakal nyebarake armada pemecah es adoh saka Arktik

19
Amerika Serikat wis mutusake ing lokasi kelas anyar pemecah es abot, sing sadurunge diputusake kanggo mbangun kanggo nganyarke sing cocog. armada kapal.



Saiki, Amerika Serikat mung duwe rong pemecah es kutub lawas, yaiku Polar Star lan Hilly. Gedhung Putih arep nyedhiakke dana kanggo mbangun kapal anyar, nanging banjur mbangun tembok ing tapel wates Meksiko. Amarga saka macem-macem twists lan giliran, dhuwit isih ketemu.

Ing April 2019, VT Halter Marine nampa kontrak $745 yuta saka Coast Guard kanggo desain rinci lan construction saka prau. Secara total, direncanakake mbangun telung kapal pemecah es ing galangan kapal ing Pascagoula (Mississippi), kanggo tujuan kasebut direncanakake nggunakake 1,9 milyar dolar.

Aku seneng ngumumake yen Seattle, Washington bakal dadi papan kanggo patroli patroli Pantai anyar. Pacific Northwest wis dadi papan kanggo armada pemecah es wiwit taun 1976

- ngandika commandant saka US Coast Guard Carl L. Schultz.

Dianggep manawa pemecah es bakal beroperasi ing Antartika nalika musim dingin lan ing wilayah Alaska nalika musim panas.

Coast Guard ndhukung kehadiran AS ing Arktik, nglindhungi kapentingan nasional ing wilayah sing tambah dadi fokus kanggo Rusia lan China.

Kongres mikir.
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gritsa
    Gritsa 20 Juni 2019 02:18
    +3
    Musim panas ing Alaska, mangsa ing Antartika ... rencana Napoleon. Panggonan sing paling apik kanggo basis pemecah es ing kasus iki yaiku Kapuloan Hawaii.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 20 Juni 2019 03:58
      +3
      Quote: Grits
      Panggonan sing paling apik kanggo basis pemecah es ing kasus iki yaiku Kapuloan Hawaii.

      Lan armada Arktik mung kudu katon kaya iki:

      Kutipan saka Benk
      Apa pemecah es bisa nindakake misi tempur?

      Yen dheweke ora bisa, kita bakal mulang ... ya
      1. Cowbra
        Cowbra 20 Juni 2019 05:37
        +1
        Lan aku wis suwe ujar manawa pemecah es kudu dibangun nggunakake teknologi siluman! Lan saka balsa, karo railgun! Zyama ora katon ing tangi? Lan pemecah es ing es sing rusak - uga!
    2. NEXUS
      NEXUS 20 Juni 2019 08:40
      +1
      Quote: Grits
      Musim panas ing Alaska, mangsa ing Antartika ... rencana Napoleon. Panggonan sing paling apik kanggo basis pemecah es ing kasus iki yaiku Kapuloan Hawaii.

      Amerika Serikat ora duwe armada pemecah es lan ora bakal duwe ing 30 taun sabanjure.

      Kajaba iku, Amerika Serikat ora duwe pengalaman kanggo mbangun mesin kasebut, utawa mung sithik banget. Mesthine, kasur bisa dadi Kanada, umpamane, nanging ana kapal kelas pemecah es paling gedhe yaiku Harry DeWulf ...
      Miturut Irving Shipbuilding, Harry DeWolf Patrol Icebreaker bakal dadi kapal paling gedhe sing dibangun ing Kanada sajrone 50 taun. Kanthi dawa 103 meter, pamindahané tekan 6615 ton.

      Kapal kasebut saiki ana ing dermaga ing galangan kapal ing Halifax, ing ngendi para pembuat kapal bakal terus nyiapake kanggo uji coba laut, sing dijadwalake kanggo 2019. Harry DeWolf samesthine bakal gabung karo Angkatan Laut Kanada musim panas sabanjure.

      Ing wektu sing padha, pambangunan patroli patroli kaping pindho lan katelu, sing diwenehi jeneng "Margaret Brook" lan "Max Bernays", lagi ditindakake. Gunggunge, Departemen Pertahanan Kanada mrentahake enem kapal kasebut kanthi total biaya 2,3 milyar dolar Kanada (1,76 milyar dolar AS).
      1. Tusv
        Tusv 20 Juni 2019 09:13
        +2
        Kutipan: NEXUS
        Kajaba iku, Amerika Serikat ora duwe pengalaman utawa sethithik banget ing mbangun mesin kasebut, mesthine, kasur bisa dadi wong Kanada.

        Ora mung iku, padha bisa pindhah menyang Finns, saka kang kita dhawuh katelu saka armada es breaking kita, padha bisa nguripake kanggo Hindai, kang mbangun operator gas non-nuklir paling kuat kanggo Kita. Nanging sapa sing bakal nyedhiyakake wesi Arktik. Kanggo sawetara alasan, aku yakin manawa galangan kapal Finlandia lan Korea Selatan nglaporake saben gram
      2. Tusv
        Tusv 20 Juni 2019 09:43
        0
        Inggih, bab telung puluh taun. Sampeyan ngomong iki tanpa mikir Gambar. Dadi-dadi. Saben rig pengeboran wis icebreaker dhewe ing budget. Helikopter, banjur ing Artik ora muter. Poltiynik ora kurang ombenan
  2. bank
    bank 20 Juni 2019 03:21
    +1
    Apa pemecah es bisa nindakake misi tempur?
    1. Tusv
      Tusv 20 Juni 2019 11:31
      0
      Kutipan saka Benk
      Apa pemecah es bisa nindakake misi tempur?

      Rusia iku ala. Wadah "biasa" karo Klub ditarik menyang dek lan tongkang apa wae dadi kapal perang
  3. amatir
    amatir 20 Juni 2019 05:36
    +3
    ing mangsa bakal bisa ing Antartika, lan ing mangsa panas - ing wilayah Alaska.

    Nalika mangsa panas ing Alaska, iku mangsa ing Antartika. Iki cara kerjane planet kita.
    Pemecah es hipotetis bakal tikel kaping pindho utawa bakal ngganti sudut kemiringan orbit bumi? Utawa para wartawan ngaco maneh
    1. Gritsa
      Gritsa 20 Juni 2019 20:47
      0
      Quote: Amatir
      ing mangsa bakal bisa ing Antartika, lan ing mangsa panas - ing wilayah Alaska.

      Nalika mangsa panas ing Alaska, iku mangsa ing Antartika. Iki cara kerjane planet kita.
      Pemecah es hipotetis bakal tikel kaping pindho utawa bakal ngganti sudut kemiringan orbit bumi? Utawa para wartawan ngaco maneh

      nggih. Desember, Januari, Februari iku mangsa. Ing pangerten kita. Nanging ing Antartika ing wektu iki - mangsa anget. Sing - panas ing basa, senadyan jeneng sasi. Lan ing wektu iki luwih trep kanggo navigasi - ngirim barang sing luwih cedhak karo daratan kanggo nyedhiyakake stasiun kutub. Lan ing wektu iki sing icebreakers dibutuhake ing kono
  4. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 20 Juni 2019 07:09
    0
    Lan ing wektu sing padha padha goyangake ajiné, sing wis "medeni" kanggo NSR ngguyu
    1. Tusv
      Tusv 20 Juni 2019 11:40
      0
      Kutipan saka g1washntwn
      Lan ing wektu sing padha padha goyangake ajiné, sing wis "medeni" kanggo NSR

      Lan ngomong yen NSR kanggo kabeh wong lan pancen gratis. Ayo padha nglangi gratis, tanpa pemecah es Kita. Sugeng rawuh ing wilayah resor "istirahat" lol
  5. Andrey83
    Andrey83 20 Juni 2019 07:21
    +1
    1.9 milyar kanggo 3 pemecah es ... Apa ora cukup?
    1. ora pati
      ora pati 20 Juni 2019 08:05
      +3
      Wingi kanggo dhuwit iki bisa kanggo mbangun limang gedhe, lan dina iki mung telung cilik. Nyuwun Inggih, cilik banget! sad
    2. Tusv
      Tusv 20 Juni 2019 12:08
      0
      1.9 milyar kanggo 3 pemecah es ... Apa ora cukup?

      Ya, Yankees ngerti carane nggawe kapal. Nanging dheweke ora sinau subjek favoritku - Teknologi Bahan Struktural. Sing ujar - Campuran angkasa beda karo Arktik mung sawetara babi ngguyu Lelucon tanpa kasunyatan. Kita diajari ngetung sifat-sifat logam kanthi ingot
      Bakal padha tekan Arktik? Teknologi saperangan ingot dudu maher bajingan, nanging sawetara anggaran Amerika ngguyu
  6. roket757
    roket757 20 Juni 2019 07:51
    0
    Apa dheweke "panas" utawa kabeh pantes?
    Noise, Wishlist padha gedhe. Carane bakal ing alam?
  7. Tusv
    Tusv 20 Juni 2019 08:39
    +1
    Dianggep manawa pemecah es bakal beroperasi ing Antartika nalika musim dingin lan ing wilayah Alaska nalika musim panas.

    Lan Korney Ivanovich diajeni dening Gringo, ing wayah sore mangsa kadhemen keprungu Ana gorila ing Arktik, baya ala gedhe ing Arktik. . Padha bakal cokotan sampeyan, ngalahake lan natoni sampeyan. Aja lunga Yankees menyang Arktik kanggo mlaku-mlaku
  8. pafegosoff
    pafegosoff 20 Juni 2019 08:39
    +3
    Ing asas, McMurdo ing Antartika minangka stasiun Antartika paling gedhé ing donya - watara 1300 wong manggon ing kono permanen.
    nggih? Yen sampeyan wis maca buku panjelajah kutub paling tuwa Igor Zotikov (aku menehi saran - basa kasebut apik tenan, ilmuwan asli, dheweke melu program ruang angkasa pisanan meh ing sangisore Stalin, ngupayakake entri menyang swasana misil balistik. ing model es, ngebor sumur paling jero ing tameng lan rak Antartika...).
    Dadi, kanggo nglayani siji lan setengah ewu wong ing Antartika, saliyane lapangan terbang ageng ing McMurdo, pemecah es dibutuhake. Nanging ana uga Amundsen-Scott:
    "Bahan bangunan dikirim dening pesawat Hercules saka stasiun McMurdo ing pesisir lan mung ing wayah awan. Luwih saka 1000 penerbangan digawe. Komplek dibangun:
    Antena frekuensi rendah 11 km kanggo ngamati lan prédhiksi badai langit lan angkasa,
    teleskop 10 meter paling dhuwur ing kutub, munggah 7 lantai lan bobote 275 kg
    rig pengeboran (ambane - nganti 2,5 km) kanggo sinau neutrino.
    Ing taun 2006, kargo dikirim menyang stasiun kanggo pisanan ing dalan McMurdo-Kutub Kidul.
    Sampeyan ndeleng: kita luwih cendhek tinimbang Amerika ing Antartika. Lan dheweke duwe prioritas utama ing kana, kaya Hitler.
    We, saka wektu unthinkable, banjur - Sannikov, Admiral Makarov, Kolchak, ngluwari saka Umberto Nobile, Otto Schmidt, Papanin - Kutub Lor lan Rute Segara Lor.
    Dadi aja ngguyu wong Amerika: saben wong duwe prioritas dhewe. Menapa malih, kanggo pass saka Atlantik kanggo Pasifik kepungkur Antartika mung ngrugekke Panama Terusan, lan kabeh Selat Magellan lan Drake ... - Amérika Kidul Segara Route.
  9. Roma-1977
    Roma-1977 21 Juni 2019 08:27
    0
    Ing Florida. Ana uga kudu ngremuk es kanggo mojitos.