Review militèr

Pentagon ngakoni kelangan UAV MQ-4C Triton liwat Selat Hormuz

94
Ing saluran televisi Amerika FoxNews, laporan dirilis ing ngendi koresponden khusus saluran kasebut ing Pentagon ngomong karo salah sawijining pejabat babagan topik pernyataan Iran babagan drone sing mudhun. Elinga yen IRGC nyebar pesen babagan nglanggar wates udara Iran dening drone strategis Amerika RQ-4 Global Hawk. IRGC ujar manawa drone kasebut ditembak mudhun.


Pentagon ngakoni kelangan UAV MQ-4C Triton liwat Selat Hormuz


Resmi, komando Amerika ora menehi komentar babagan pernyataan babagan serangan drone kasebut, lolos kanthi netral "ora ana drone Amerika ing wilayah udara Iran."

Saiki, ing FoxNews, nyebutake pejabat Pentagon, ujar manawa drone kasebut pancen ditembak dening wong Iran. Nanging kita ora ngomong babagan RQ-4 Global Hawk, nanging babagan MQ-4C Triton. Nyatane, iki minangka salah sawijining jinis RQ-4 Global Hawk sing padha - UAV patroli maritim.

Ing wektu sing padha, Pentagon ngandhani koresponden FoxNews manawa UAV Angkatan Laut AS diduga ana ing wilayah udara internasional - liwat Selat Hormuz. Mangkono, Pentagon isih ngakoni mundhut drone kasebut.

Ing wektu sing padha, Amerika Serikat menehi komentar babagan rekaman drone sing tiba, sing wiwitane ditampilake minangka sing ditembak saiki. Pernyataan AS ujar manawa rekaman Iran nuduhake mudhune UAV sing ditembak dening Houthi ing taun 2017.

94 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 20 Juni 2019 09:41
    + 44
    Ana dheweke dear! negatif
    Sugeng rawuh kanggo wong Iran! apik
    1. figwam
      figwam 20 Juni 2019 09:45
      +6
      Kutipan: St. John's wort

      Ana dheweke dear!

      Bener, kuwi sing dibutuhake!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. VSrostagro
        VSrostagro 20 Juni 2019 10:56
        +3
        Peperangan elektronik kita ing Suriah uga ora ngganggu latihan kanggo mbenerake rute drone "mitra" kanthi ngganti pertahanan udara Siria.
        1. skrabplus.com
          skrabplus.com 20 Juni 2019 20:13
          0
          Kajaba iku, conto Iran bakal nular, utamane para wanita bakal meneng
    2. Sith Gusti
      Sith Gusti 20 Juni 2019 09:50
      + 14
      Lan sawetara mbantah
      1. ora pati
        ora pati 20 Juni 2019 09:53
        +5
        Padha ora mbantah, padha mangu-mangu. Reruntuhan kasebut katon banget sedhih - bisa uga disalahake minangka mesin cuci sing rusak.
        1. Sith Gusti
          Sith Gusti 20 Juni 2019 09:58
          +2
          Padha tresna kanggo sculpt bab pisanan sing teka kanggo tangan.
          1. 210okv
            210okv 20 Juni 2019 10:09
            +4
            Wong Iran ora ngadeg ing upacara, sanajan liwat banyu netral .. Iki minangka cathetan kanggo kita ..
            1. Muvka
              Muvka 20 Juni 2019 10:10
              +4
              Kutipan: 210 okv
              Wong Iran ora ngadeg ing upacara, sanajan liwat banyu netral .. Iki minangka cathetan kanggo kita ..

              Nyatane, ditulis yen dheweke nglanggar wates. Nah, sapa sing wis kita nalika nerak wates?
              1. 210okv
                210okv 20 Juni 2019 10:13
                + 14
                Apa sing ngalangi kita saka NULIS. Babagan pelanggaran wates?
                1. ccsr
                  ccsr 20 Juni 2019 12:03
                  +3
                  Kutipan: 210 okv
                  Apa sing ngalangi kita saka NULIS. Babagan pelanggaran wates?

                  Ya, paling ora kasunyatan manawa rute gerakan bisa dilacak dening sawetara sistem pelacak wilayah udara bebarengan, kalebu sipil. Lan yen kita dhewe nggawe preseden, banjur ing ngendi jaminan yen teknik sing padha ora bakal digunakake kanggo kita?
                  1. 210okv
                    210okv 20 Juni 2019 12:13
                    +4
                    Nah, trik kaya ngono wis digunakake kanggo kita nganti suwe..
                2. Greg Miller
                  Greg Miller 20 Juni 2019 13:09
                  +7
                  Kutipan: 210 okv
                  Apa sing ngalangi kita saka NULIS. Babagan pelanggaran wates?

                  Iran nuduhake foto situs kacilakan drone sing mudhun, lan papan iki ana ing bumi ... Apa jenis "banyu netral" sing diomongake?
              2. Dikson
                Dikson 20 Juni 2019 16:16
                -3
                Paling anyar, ing wilayah Kalingrad .. Aku mabur lan tenang mulih..
                1. Muvka
                  Muvka 20 Juni 2019 16:21
                  +2
                  Kutipan saka Dixon
                  Paling anyar, ing wilayah Kalingrad .. Aku mabur lan tenang mulih..

                  Apa ana bukti? Utawa mung avia.pro? Utawa apa wae sing diarani.
            2. FreamiL
              FreamiL 20 Juni 2019 13:23
              +1
              Ketoke, Meriko nyoba nguji kemampuan Iran kanggo ngontrol wilayah udara.
            3. Sergey Sergeev_4
              Sergey Sergeev_4 20 Juni 2019 13:31
              0
              Yen pancen ditembak mudhun lan wis liwat banyu netral, aku wedi yen bakal biaya wong Iran kaping sepuluh.
        2. Чёрный
          Чёрный 20 Juni 2019 11:42
          0
          Kutipan saka: bessmertniy
          Reruntuhan kasebut katon banget sedhih - bisa uga disalahake minangka mesin cuci sing rusak.

          regane ing 200 lyam ijo eseman
        3. Sergey Sergeev_4
          Sergey Sergeev_4 20 Juni 2019 13:29
          +2
          Ing ngendi sampeyan ndeleng reruntuhan?
    3. Sipil
      Sipil 20 Juni 2019 10:23
      0
      Triton mundhakaken lan kasebut kanthi teliti, nliti, sing apa kita kudu.
  2. kn54
    kn54 20 Juni 2019 09:42
    +2
    Maneh "projectionist" nyampur film ...
  3. Terenin
    Terenin 20 Juni 2019 09:43
    +3
    . Juru bicara Pentagon ujar manawa drone kasebut pancen ditembak dening wong Iran.

    . wilayah udara liwat Selat Hormuz.

    Nalika kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik ..."
    1. figwam
      figwam 20 Juni 2019 09:48
      +3
      Kutipan: Terenin
      Nalika kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik ..."

      Lan kita mabur nganti Kaliningrad.
      1. Terenin
        Terenin 20 Juni 2019 09:51
        +9
        Quote: figwam
        Kutipan: Terenin
        Nalika kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik ..."

        Lan kita mabur nganti Kaliningrad.

        Mungkin paling ora panguwasa Kaliningrad dhewe mlebu "sawetara" persetujuan karo Kementerian Pertahanan Iran nglirik
        1. Lokal
          Lokal 20 Juni 2019 11:00
          -1
          Banjur kabeh wis ilang?
          Nah, apa sing arep sampeyan lakoni! Oligarki iki ora menehi istirahat.
    2. KCA
      KCA 20 Juni 2019 09:50
      +4
      Liwat Segara Ireng, Baltik, dheweke ora mlebu ing wilayah Federasi Rusia, nggawa kabeh wong lan kabeh? Langsung saka trifle kanggo miwiti perang nuklir?
      1. Terenin
        Terenin 20 Juni 2019 10:20
        +4
        Kutipan saka KCA
        Liwat Segara Ireng, Baltik, dheweke ora mlebu ing wilayah Federasi Rusia, nggawa kabeh wong lan kabeh? Langsung saka trifle kanggo miwiti perang nuklir?

        Dadi iku, mangkono ya , nanging aku elinga "trifles" iki padha "perdamaian beradab" nalika padha guncang tabung test dinuga racun ing PBB, nalika padha ngebom Beograd, nalika padha (saka tim sing) matèni peacekeepers kita ing Georgia (08.08.08). . Lan, kanthi cara kasebut, tank NATO wis ana ing Baltik, bakal ana ing Ukraina.
        Py.sy. Drone NATO, cedhak tapel wates Rusia, nembak menyang neraka.
        1. Serg65
          Serg65 20 Juni 2019 12:01
          0
          Kutipan: Terenin
          Drone NATO, cedhak tapel wates Rusia, nembak menyang neraka.

          hi Sugeng rawuh Gennady!
          Ing taun 83 dheweke wis ditembak, apa sampeyan kelingan akibate?
          1. Terenin
            Terenin 20 Juni 2019 13:00
            +1
            Kutipan: Serg65
            Kutipan: Terenin
            Drone NATO, cedhak tapel wates Rusia, nembak menyang neraka.

            hi Sugeng rawuh Gennady!
            Ing taun 83 dheweke wis ditembak, apa sampeyan kelingan akibate?

            Sugeng Sergey hi
            Bener, aku ngomong babagan drone.
            Nyuwun pangapunten kanggo 269 penumpang lan kru Penerbangan 007.
            Nanging, aku ngelingi laporan Ogarkov (kepala Staf Umum), lan kepiye bagean saka "elit" Soviet wedi banget karo serangan informasi Barat sing rong taun sabanjure, kanthi tangan loro, dheweke milih kanggo dadi kekuwatane. favorit saka West - M. Gorbachev.
            Sanajan, isih ora ana jawaban sing jelas kanggo pitakonan kenapa rute "anyar" penerbangan 007 liwati liwat obyek strategis penting pertahanan USSR?
            Dadi, uga ora gampang kanggo ngerteni latar mburi sing sejatine kedadeyan 36 taun kepungkur ing Sakhalin, kanggo mbuktekake lan ngonfirmasi kabeneran pendaratan Amerika ing rembulan.
          2. Gemini
            Gemini 20 Juni 2019 13:11
            0
            Ing taun 1983, USSR nembak Boeing tanpa awak lan liya-liyane, lan Boeing Korea dikalahake dening Amerika utawa Jepang. Waca buku dening M. Brun, Y. Mukhin Perang Dunia III ing Sakhalin.
      2. menang.
        menang. 20 Juni 2019 11:14
        +3
        ] Langsung saka trifle kanggo miwiti perang nuklir?
        Perang nuklir luwih cenderung diwiwiti ora saka tumindak, nanging saka ora tumindak ya
      3. Pike
        Pike 20 Juni 2019 12:19
        0
        Njupuk kontrol lan mlebu ))) (guyonan)
    3. Svetlan
      Svetlan 20 Juni 2019 09:52
      +2
      >>>>Kapan kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik..."<<<

      Banjur, nalika mabur menyang wilayah udara Rusia.
      1. Vol4ara
        Vol4ara 20 Juni 2019 10:37
        -3
        Kutipan: Svetlan
        >>>>Kapan kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik..."<<<

        Banjur, nalika mabur menyang wilayah udara Rusia.

        Lan apa sing ngalangi sampeyan njupuk mudhun lan nulis sing sampeyan miber ing?
        1. Svetlan
          Svetlan 20 Juni 2019 10:42
          +2
          Apa sampeyan pengin pesawat pengintaian Rusia sing mabur ing perairan netral ditembak? Lan padha ngumumake yen ditembak ing Latvia, Norwegia, lsp.
          1. Vol4ara
            Vol4ara 20 Juni 2019 11:02
            -2
            Kutipan: Svetlan
            Apa sampeyan pengin pesawat pengintaian Rusia sing mabur ing perairan netral ditembak? Lan padha ngumumake yen ditembak ing Latvia, Norwegia, lsp.

            Lan wis ditembak mudhun, wong Turki ditembak, mudhun karo tomat lan 400.
            Lan yen sampeyan ngomong babagan drone Rusia ing Latvia, ayo njupuk paling sethithik saben dina
            1. Svetlan
              Svetlan 20 Juni 2019 12:41
              +1
              Sampeyan ora ngerti sing utama: "kaya" dudu cara sing digunakake Rusia.
        2. Ka-52
          Ka-52 20 Juni 2019 11:18
          -1
          Vol4ara (Alexander) Dina iki, 10:37 AM NEW
          Kutipan: Svetlan
          >>>>Kapan kita bakal krungu bab sing padha, nanging "liwat Segara Ireng, liwat Segara Baltik..."<<<

          Banjur, nalika mabur menyang wilayah udara Rusia.

          Lan apa sing ngalangi sampeyan njupuk mudhun lan nulis sing sampeyan miber ing?

          ya, konsep telemetri lan radar ndjogo mbokmenawa ora menowo kanggo sampeyan?
          Lan wis ditembak mudhun, wong Turki ditembak, mudhun karo tomat lan 400.

          crita karo Su banget karu, nanging kabeh iku adoh saka prasaja ana. Lan contone kikuk banget. Garing ngebom anak tiri Erdogan. lan sadurunge iku, kita uga ngrusak kolom tanker lenga menyang Turki. Mulane, wong-wong Turki sing ala njupuk kauntungan saka kasunyatan sing ing sawetara titik mung appendicitis cilik 2-kilometer wilayah Turki nyabrang Kursus Drying. Kajaba iku, ana informasi manawa pesenan kanggo nyerang pesawat Rusia diwenehake dening salah sawijining peserta ing kudeta gagal ing Turki. Sing nyoba banget kanggo padu karo Turki lan Rusia. Dadi ya, contone kikuk banget
    4. nikolas 83
      nikolas 83 20 Juni 2019 10:10
      +3
      Kok tembak-menembak. Sampeyan kudu mendarat. Ana macem-macem peralatan teknologi dhuwur.
      1. Rzzz
        Rzzz 20 Juni 2019 12:04
        +5
        Kutipan saka: nikolas 83
        Perlu kanggo nandur, ana macem-macem peralatan teknologi dhuwur.

        Iku amarga saka peralatan iki sing neraka sampeyan sijine wong ing kunjara. Dheweke pancen pinter banget. Mung ing bagean.
        1. Ka-52
          Ka-52 20 Juni 2019 14:20
          -3
          Iku amarga saka peralatan iki sing neraka sampeyan sijine wong ing kunjara. Dheweke pancen pinter banget. Mung ing bagean

          sing bener iku sing bener
  4. penembake gunung
    penembake gunung 20 Juni 2019 09:44
    +9
    Adhuh...! Padha ditembak mudhun, misale jek ... Lan kuping belang - Aku dudu aku, lan jaran dudu mine ... Pertahanan udhara digunakake ...
  5. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 20 Juni 2019 09:46
    -13
    Ora mung wong Amerika sing bisa dadi operator RQ-4, lan ing kene bisa ngomong kanthi jujur ​​lan ngapusi yen iku uga MQ-4 ing perairan netral.
    Nganti Iran mancing reruntuhan lan menehi maca kontrol udara, apa wae bisa dianggep.
    1. Komentar wis dibusak.
  6. oleg123219307
    oleg123219307 20 Juni 2019 09:50
    -6
    Aku ngerti kenapa Israel butuh provokasi karo tanker - kanggo ngrusak Iran lan Arab kanthi muter ing wilayah kasebut. Aku ngerti kok negara. Dheweke nambah ekspor minyak, lan nendhang pesaing kanthi biaya apa wae yen ana kesempatan. Aku ora ngerti kenapa Iran dituntun menyang kahanan iki. Ing kene kita bakal mundur saka perjanjian nuklir sawise negara-negara mundur lan kita bakal nglumpukake uranium lan deuterium. Kanggo apa? Kanggo siji pembangkit listrik? Malah 300 kg uranium bakal cukup kanggo dheweke sajrone 10 taun. Kanggo senjata? Dadi, negara-negara kasebut bener, sampeyan ora bisa ngidini negara ing ngendi para fundamentalis agama duwe kekuwatan duwe senjata nuklir. Lan dheweke ora bakal nglilani. Antarane risiko kelangan sawetara kapal lan risiko ngenteni serangan ing pangkalan karo puluhan ewu wong sing duwe bom nuklir utawa reged ing 5 taun, negara bakal resiko kapal. Lan dudu kasunyatan manawa dheweke bakal kelangan barang yen ora nulungi Iran. Lan apa paedahe kanggo nulungi wong-wong mau angel dakpahami. Yen lenga ilang saka pasar, iku luwih apik kanggo kita, lan apa jenis allies kita ketemu metu saka crita karo lapangan udara kanggo Tu22 ... Lan saiki UAV iki. Ing papan utawa ora ing papan, ya, kenapa narik bal kucing? Ora, saka sudut pandang emosional, mesthine bener, nanging saka sudut pandang praktis, yen nanggepi Amerika ngebom pembangkit listrik tenaga nuklir, umpamane, banjur rake konsekwensi kanggo 3 generasi Iran. Bisa wong nerangake kanggo kula apa padha mbukak munggah? Iki dudu DPRK sing duwe bom, amarga perkara kasebut ora mung dadi omongan ...
    1. brr1
      brr1 20 Juni 2019 10:12
      0
      Kutipan saka: oleg123219307
      Aku ngerti kenapa Israel butuh provokasi karo tanker - kanggo ngrusak Iran lan Arab kanthi muter ing wilayah kasebut. Aku ngerti kok negara. Dheweke nambah ekspor minyak, lan nendhang pesaing kanthi biaya apa wae yen ana kesempatan. Aku ora ngerti kenapa Iran dituntun menyang kahanan iki. Ing kene kita bakal mundur saka perjanjian nuklir sawise negara-negara mundur lan kita bakal nglumpukake uranium lan deuterium. Kanggo apa? Kanggo siji pembangkit listrik? Malah 300 kg uranium bakal cukup kanggo dheweke sajrone 10 taun. Kanggo senjata? Dadi, negara-negara kasebut bener, sampeyan ora bisa ngidini negara ing ngendi para fundamentalis agama duwe kekuwatan duwe senjata nuklir. Lan dheweke ora bakal nglilani. Antarane risiko kelangan sawetara kapal lan risiko ngenteni serangan ing pangkalan karo puluhan ewu wong sing duwe bom nuklir utawa reged ing 5 taun, negara bakal resiko kapal. Lan dudu kasunyatan manawa dheweke bakal kelangan barang yen ora nulungi Iran. Lan apa paedahe kanggo nulungi wong-wong mau angel dakpahami. Yen lenga ilang saka pasar, iku luwih apik kanggo kita, lan apa jenis allies kita ketemu metu saka crita karo lapangan udara kanggo Tu22 ... Lan saiki UAV iki. Ing papan utawa ora ing papan, ya, kenapa narik bal kucing? Ora, saka sudut pandang emosional, mesthine bener, nanging saka sudut pandang praktis, yen nanggepi Amerika ngebom pembangkit listrik tenaga nuklir, umpamane, banjur rake konsekwensi kanggo 3 generasi Iran. Bisa wong nerangake kanggo kula apa padha mbukak munggah? Iki dudu DPRK sing duwe bom, amarga perkara kasebut ora mung dadi omongan ...

      Padha sugih rohani lan siap tumindak. Ing tembung, dheweke dudu Kementerian Kesehatan, dheweke kerja tanpa peringatan.
      1. oleg123219307
        oleg123219307 20 Juni 2019 12:56
        0
        Kanggo sawetara alesan aku ketoke tugas negara kanggo nglindhungi lan nglindhungi warga lan kapentingan, lan ora gumunggung bangga nasional mung amarga. Aku bakal ngerti yen tetanggan Irak, utawa malah Pakistan, mlaku munggah. Lan dheweke bakal diwenehi ngerti yen dheweke ora bakal ngadeg ing upacara lan kelangan sirahe. Nanging ing kene kahanan kasebut cetha minangka paralelogram. Amerika sengaja provoking Iran menyang operasi militèr marang piyambak, supaya iku bakal luwih gampang ing game politik domestik ing Washington kanggo mutusaké serangan sing Israel, kanca sejati lan sekutu, wis ndedonga kanggo akèh taun. Apa Amerika Serikat, kanthi mundhut drone iki, ilang sawetara kesempatan ing wilayah kasebut? Aja ngomong, sawise 20 menit wis ana cadangan mabur ing kana. Nanging apa alesan gedhe kanggo ngumumake serangan khianat marang Tentara AS sarwa. Yen Iran pancene kepengin lan bisa ngrampungake konflik kasebut kanthi cara militer, mula kudu ora ngunyah snot lan nembak drone, nanging saiki Amerika durung siap ngluncurake serangan massal ing armada lan pangkalan penerbangan ing wilayah kasebut. Banjur bakal ana paling ora kemungkinan hantu kanggo nindakake militer. Lan yen sampeyan mung ngetutake provokasi kaya iki, dheweke bakal ngenteni 700-800 tomahawks kanggo ngunjungi, nganti pertahanan udara oversaturated, lan B52 bakal mabur, lan kabeh sing kudu ditindakake yaiku menyang Allah kanthi akeh. amarga tanpa nimbali udhara, printah, armada lan aviation , lan padha bakal ngiwa tanpa iku ing 10 menit yen padha ora serangan pisanan, sampeyan ora bakal menang akeh.
    2. PN
      PN 20 Juni 2019 10:15
      0
      Lan ing apa persis kita mbantu wong-wong mau?
      1. oleg123219307
        oleg123219307 20 Juni 2019 12:32
        0
        Dheweke ora nulungi. Nanging yen ora nulungi, Iran ora duwe kesempatan nglawan pasukan AS ing wilayah kasebut. Mesthine, dheweke bakal ngalahake Amerika, nanging, kaya Suriah utawa Irak, dheweke bakal pulih suwene 20 taun.
    3. Gandum
      Gandum 20 Juni 2019 10:33
      + 10
      oleg123219307 (Oleg)
      Apa sampeyan ora mikir yen napsu teka karo mangan lan negara sabanjure sing kena serangan militer AS bisa dadi Rusia? Kanggoku, mung kanggo iki Iran kudu dibantu kanggo nolak, sanajan permusuhan diwiwiti ing kana, perlu kanggo mesthekake yen Yankees wisuh getih ing kono, sampeyan ora isin yen Amerika kanthi terang-terangan nyedhiyakake militer. bantuan kanggo Ukraina kanggo nglawan "agresi Rusia" lagi ngomong, kita bisa nindakake padha
      Utawa kita bakal terus ngilangke dhéwé kabeh wektu, huh?
      1. oleg123219307
        oleg123219307 20 Juni 2019 12:37
        +1
        Lan penyerang negara ora bakal retak?) Kita dudu Iran, dudu Libya, dudu Suriah, lan dudu Korea Lor. Sawise perang karo kita, Antartika bakal dadi wilayah paling maju ing donya, liyane bakal cemlorot ing wayah wengi kanggo liyane ewu 3 taun. Angger kabeh lumrah ing negara kita kanthi stabilitas negara, ora ana sing wani perang karo kita. Lan supaya bisa terus kaya mangkene, mula kudu ngatasi masalah internal, lan ngembangake tentara kanthi harmonis. Ngrusak wong lan sumber daya mung kanggo ngrusak Amerika kayane rada bodho kanggo aku - dheweke ora ngetung dhuwit lan sumber daya, kaya wayang ing Timur Tengah, lan kita butuh sumber daya kasebut yen padha teka menyang kita kabeh. Lan aku ora bisa mbayangno apa jenis bantuan kanggo kita saka Iran ing taun-taun sing bakal teka. Wis mbantu, matur nuwun kanthi sanget.
      2. bk316
        bk316 20 Juni 2019 12:56
        +1
        kanggo kula, mung kanggo iki Iran kudu dibantu kanggo nolak,

        Dadi PDB ujar persis babagan Suriah (luwih becik mandheg ing kana tinimbang ing wilayah kita), tembung "teroris" muncul ing pernyataan kasebut lan kabeh wong mung mikir babagan EGIL. Lan ing cahya saka apa wis kedaden wiwit wektu iku, iku worth mikir bab, lan ora bab "mitra" ana pesen?
    4. Cowbra
      Cowbra 20 Juni 2019 11:44
      -1
      Senjata nuklir saiki dadi kondisi kritis kanggo eksistensi negara non-wayang ing wilayah iki. Tanpa pilihan, kabeh wong bakal nyoba kanggo entuk - lan bakal. Lan iki minangka asil saka kabijakan AS.
      Babagan perang - sampeyan kelalen siji bab - carane perang Amerika Serikat? Iran minangka negara sing paling kuat ing wilayah kasebut lan tanpa operasi lemah ora ana dalan, lan kanggo operasi darat, AS BODO ora duwe bayi - babar pisan! Lan ora bakal bisa kanggo ngumpulake saka Eropah - WAR perdagangan karo.
      PiSi: Miturut cara, iku cukup gampang kanggo Iran kanggo njaluk senjata - quietly setuju karo Kim, lenga ijol-ijolan kanggo senjata nuklir, loro-lorone seneng.
      1. oleg123219307
        oleg123219307 20 Juni 2019 12:40
        +1
        Napa Amerika Serikat nindakake operasi darat ing kana? Cukup kanggo ngebom pembangkit listrik tenaga nuklir, pabrik kanggo produksi lan pengayaan bahan bakar, pangkalan utama armada lan penerbangan, barak tentara lan pusat pamaréntahan. Lan banjur nyetel sekutu ing wilayah kasebut, kayata Arab Saudi lan Israel, nglawan mungsuh sing saya ringkih. Dheweke bakal menang, ora bakal menang, bakal perang 10 taun, 20 taun, negara-negara kasebut ungu. Pesenan militer, rega minyak mundhak, ambruk OPEC, ilang sumber sumber daya sing serius saka Eropa lan China, nyingkirake Suriah dening Turki lan Israel kanthi licik, kabeh iki bakal cocog karo dheweke ...
        1. Cowbra
          Cowbra 20 Juni 2019 13:11
          -1
          Apa sampeyan ndeleng bunker rudal taktis Iran? Apa sampeyan mikir padha duwe pabrik ing lumahing? Kajaba iku, pertahanan udara ana ora pungkasan. Dadi tanpa operasi lemah - ora ana cara, iki dudu pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi standar ing permukaan lan ing jejere reservoir, tanduran guwa bakal urip. Lan tanpa senjata nuklir ora bisa dijupuk saka kono, lan yen senjata nuklir digunakake, akibate bisa ... Kabeh limo.
          1. oleg123219307
            oleg123219307 20 Juni 2019 13:14
            0
            https://ru.wikipedia.org/wiki/GBU-57
            1. Cowbra
              Cowbra 20 Juni 2019 13:18
              -1
              Ing Afghanistan, dheweke mbuwang ing jaringan guwa karo Taliban. Akibaté nol korban. Miturut cara. ing Irak, banget, padha ngangkat soko ing Hussein, ngangkat iku. supaya padha ora retak iku. Muni kaya bunker pemerintah
              1. oleg123219307
                oleg123219307 20 Juni 2019 13:21
                0
                Nah, pabrik senjata nuklir dudu guwa karo Taliban. Ora bakal bisa digawa liwat jaringan terowongan sing akeh. Akeh proses teknis mbutuhake peralatan sing kompak, sumber daya sing dhuwur, siklus teknologi sing terus-terusan lan kamar steril. Iki utamané bener kanggo pengayaan utama lan reaktor peternak. Proses nggarap deuterium lan tritium umume kaya pendinginan terus-terusan karo nitrogen cair. Oh, lan bakal dadi apik ing kana tanpa listrik lan penukar panas permukaan ... Dadi ora perlu numpes kabeh. Iku cukup kanggo numpes komunikasi lumahing, unit sumber daya, shafts ventilasi, etc., uga kanggo nglanggar tightness lan pangayoman saka sawetara panggonan internal. Staff bakal bisa urip, nanging ora bisa.
                1. Cowbra
                  Cowbra 20 Juni 2019 13:57
                  -1
                  Watesan maksimal kapabilitas AS yaiku mbaleni "opsi rudal Siria" ing siji utawa liyane. Ing D-Day and Hour, Angkatan Laut AS lan Angkatan Udara cukup bisa nindakake serangan gabungan skala gedhe ing wilayah Iran kanthi kurang luwih 200-220 rudal jelajah. Plus sawetara bom. Mesthine, dudu nuklir, yen pimpinan Iran bakal nglebokake balunge, nyerahake klambi sing pungkasan, nanging masalah ngatur serangan nuklir balas dendam ing wilayah AS bakal dadi prinsip kanggo dheweke.

                  Lan amarga wong Iran ora duwe kesempatan biasa kanggo tekan Amerika nganggo roket, varian saka serangan sabotase-teroris bakal digunakake. Menapa malih, iku ora ing kabeh perlu karo undermining. Kanggo ngatur kontaminasi radioaktif jangka panjang ing wilayah sing paling akeh pedunung ing Amerika Serikat ora angel banget.

                  Kepemimpinan Amerika ngerti wektu iki. Shanahan sing padha, mesthi, ngancam ngirim bala bantuan menyang zona konflik potensial, nanging kanthi ati-ati nyoba ora nuduhake awake dhewe banget nemtokake. "Kita ora pengin kahanan saya mundhak. Iki babagan konten, dudu babagan perang "- kutipan saka pidato sing anyar.

                  Umumé, faktor serangan nuklir ora kalebu. Uga minangka varian saka invasi tanah klasik. Kanggo kabeh pomposity media, hegemon ora duwe daya nyata kanggo nindakake iki.

                  Ya, lan serangan siji-wektu banget ngeling-eling ilustrasi saka paribasan Rusia klasik - mbah putri ngandika ing loro. Ora ana keraguan manawa Amerika bakal bisa ngatur. Sing padha bakal break liwat kanggo paling obyek - banget. Nanging apa sing bakal dadi rega sukses - ora ana sing bisa prédhiksi. Luwih tepaté, sing bakal metu larang - ora mangu. Pitakonan liyane - apa lan kepiye carane sampeyan kudu nindakake?
                  Rincian: https://regnum.ru/news/polit/2638078.html
                  Sembarang nggunakake bahan diijini mung yen ana hyperlink menyang IA REGNUM.

                  Wong pinter, kanthi cara, aku nyaranake
                  1. oleg123219307
                    oleg123219307 20 Juni 2019 16:14
                    +2
                    Omong kosong dipukul wong pinter. Kaping pisanan, aku isih ora weruh yen negara-negara kudu nggunakake senjata nuklir nglawan Iran. Kakehan daya ora padha. Nanging sanajan, arguing hypothetically, iku bisa kanggo smuggle saperangan kilogram saka zat radioaktif menyang tlatah negara, carane bakal mungkasi? Bom, roket stratosfer, utawa cara liya kanggo nyemprotake daya dhuwur kanthi muatan kotor ora bisa dirakit ing tlatah negara kasebut. Layanan khusus uga ora digawe nganggo driji. Yen ana konflik gedhe, kapal Iran, malah wong sipil, ora bakal diidini 100 km menyang pesisir, dheweke tetep transit, liwat negara katelu, ing wadhah sing dilindhungi, amarga ing kabeh pelabuhan pemantauan radio mung kanggo kasus iki. ... Umumé, angel dileksanakake lan ora efektif. Nah, 2 kilo iki diwutahake menyang kali utawa tlaga, utawa malah ing tengah Washington. Ora ana sing bakal mati saka iki sajrone 5 menit. Amerika bakal sumpah, dheweke bakal manggon maneh 1-2-5-10-50 ewu wong, dheweke bakal mbayar dhuwit dhewe lan kabeh. Nanging kanggo nanggepi serangan marang warga sipil ing wilayahku nggunakake senjata nuklir utawa reged, aku bakal ninggalake tlaga kaca saka mungsuh ing panggonane, preduli saka motif serangan. Sing bakal ditindakake kanthi sukses. Prospek deterrence gedhe ... The Iranians bakal mung seneng karo Allah ing swarga ... Lan ngandika saka skenario non-nuklir, kang misale jek kula luwih kamungkinan, prakiraan saka potensial 100-200 pluru katon aneh. Salah sawijining prau Ohio sing dimodernisasi narik siji setengah atus sumbu, lan negara-negara kasebut duwe 4 lan ora jelas ing ngendi dheweke nglangi saiki, paling ora limang cruiser URO, uga satus rudal saben, luwih akeh pengebom lan pesawat serangan ing 4 pangkalan. watara Iran lan 2 AUGs ing wilayah .. Aku bakal ngira potensial nyerang saka 800 kanggo 2000 rudal, gumantung ing struktur loading rudal / anti-rudal, Aku watesan ana ora ing jumlah meriam, nanging ing jumlah saluran kanggo mbenerake sistem panuntun dhumateng. Nanging ing kasus apa wae, iki ngluwihi wates jenuh sistem pertahanan rudal Iran. Yen kita ngomong babagan serangan ing Kuban utawa Crimea, umpamane, aku bakal mikir, mbok menawa pertahanan udara bakal ngatasi pasukan kasebut, dirancang kanggo wong-wong mau, lan malah luwih anyar, wong luwih siap, ana cara kanggo cepet numpes operator karo nuklir super lan hipersonik , lan nyegah 2 lan 3 ombak saka Bukak, njupuk mudhun AWACS lan umume ngrusak kabungahan mungsuh saka nyerang. Nanging ing kasus Iran, iki minangka impen. Padha duwe jumlah total anti-rudal kurang saka sumbu ing siji AUG, ora kanggo sebutno kasunyatan sing tomahawk ora UAV, iku luwih angel kanggo njupuk mudhun.
      2. Sergey Sergeev_4
        Sergey Sergeev_4 20 Juni 2019 13:43
        0
        Banjur, aku wedi, ing rong negara iki "bungah saka kesepakatan kasebut" liyane saka populasi bisa duwe pemilihan demokratis awal.
  7. roket757
    roket757 20 Juni 2019 09:53
    +1
    Wah, ora usah ngenteni konfirmasine suwe-suwe....nek dudu "guyonan" maneh.
  8. Spiykov Javelin Tovich
    Spiykov Javelin Tovich 20 Juni 2019 10:00
    -15
    Kabar ala iku ala banget.
    Amerika ora bakal dadi mlarat amarga mundhut 1 drone, nanging sanksi (sing nyata lan dudu sing palsu kaya saiki) bakal ditrapake supaya Ibu Aja Nangis.
    Iku wektu kanggo nggawe tentrem karo donya kabeh lan ngembangaken ekonomi kita dhewe lan makmur.
    1. Sergey Sergeev_4
      Sergey Sergeev_4 20 Juni 2019 13:45
      0
      Ora mung prihatin.
  9. nikolas 83
    nikolas 83 20 Juni 2019 10:06
    +6
    Sing pertama lunga .... Ora ana teknologi sing ora bisa dirusak. Wong Iran sing apik.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 20 Juni 2019 10:41
      +1
      Drone kasebut gampang ditembak dening sistem pertahanan udara jarak jauh. Dheweke ora duwe tanda-tanda invulnerability.
      Apa sing menek kanggo dhuwur maksimum 18 km.
      Nanging pengintaian biasane ditindakake saka 7-10 km
      1. brr1
        brr1 20 Juni 2019 11:11
        +2
        Iki dudu titik teknis, nanging politik.
        1. Alex_Sampeyan
          Alex_Sampeyan 20 Juni 2019 11:44
          -1
          Mikir maneh wektu politik iki nalika AS lan Israel nggawa demokrasi menyang Iran.
          1. brr1
            brr1 20 Juni 2019 13:08
            0
            Kutipan saka: Alex_You
            Mikir maneh wektu politik iki nalika AS lan Israel nggawa demokrasi menyang Iran.

            Utawa Mungkin lagi nunggu iku.
        2. Kerensky
          Kerensky 20 Juni 2019 11:54
          +1
          Iki dudu titik teknis, nanging politik.

          Makar.
          Teknis uga penting - kanthi cepet ngunggahake rega kompleks lan wewenang pabrikan. Isih, asil lan dudu brosur pariwara.
      2. Kerensky
        Kerensky 20 Juni 2019 12:04
        0
        Drone kasebut gampang ditembak dening sistem pertahanan udara jarak jauh.

        Alexey.
        Carane persis iki difilmkan? Lan banjur kabeh dadi streamlined kene ... Isih, iku penasaran - ora saben dina padha njupuk rolas, teh ora bebek ing rawa.
        1. mvd.ru
          mvd.ru 20 Juni 2019 14:24
          +3
          miturut agensi Tasnim, kanthi bantuan sistem pertahanan udara Khordad kaping 3 Iran saka AKS IRGC. Iki minangka kamenangan pisanan kanggo sistem pertahanan udara iki.
          1. Kerensky
            Kerensky 20 Juni 2019 21:36
            0
            kanthi bantuan sistem pertahanan udara Iran 3rd Khordad pertahanan udara AKS IRGC. Iki minangka kamenangan pisanan kanggo sistem pertahanan udara iki.

            Ivan. matur nuwun.
            1. mvd.ru
              mvd.ru 20 Juni 2019 21:41
              +1
              Ora babar pisan, iki video nalika diluncurake muncul
  10. Bairat
    Bairat 20 Juni 2019 10:20
    +2
    Kutipan saka: oleg123219307
    Aku ora ngerti kenapa Iran dituntun menyang kahanan iki.

    Lan apa sing isih ana kanggo wong-wong mau? Ekspor minyak diwatesi dening sanksi, populasi saya saya mlarat, lan cara paling gampang kanggo ngalahake negara yaiku kanthi ledakan rasa ora puas saka njero. Banjur bakal dilebokake sing ditunjuk ing kana lan lenga bakal mili ing ngendi negara butuh.
  11. Muvka
    Muvka 20 Juni 2019 10:21
    +2
    Kutipan: 210 okv
    Apa sing ngalangi kita saka NULIS. Babagan pelanggaran wates?

    A Bunch saka kontrol modern ing Eropah?
    1. Gandum
      Gandum 20 Juni 2019 11:56
      -2
      sampeyan ngguyu, ing wektu iki sampeyan ora butuh alesan kanggo nuduh mungsuh, mula sampeyan kudu nembak kabeh flyer saka wilayah Polandia lan negara Baltik tanpa kuwatir.
  12. K-50
    K-50 20 Juni 2019 10:30
    0
    Pentagon ngakoni kelangan UAV MQ-4C Triton liwat Selat Hormuz

    Nah, "ora nem sasi wis liwat"! sedulur
    Yen ora, Aku ora kula lan jaran ora mine, lan padha ora kelangan apa-apa ing. ngguyu
  13. Genond
    Genond 20 Juni 2019 10:45
    +5
    Conto sing apik kanggo militer kita.. Iki carane "ngomong karo mitra", yen ora, kita nyatakake kabeh keprihatinan.
  14. mvd.ru
    mvd.ru 20 Juni 2019 10:46
    0
    Korps Pengawal Revolusi Islam (IRGC) nembak drone mata-mata Amerika ing provinsi pesisir kidul negara Hormozgan.

    Ing pratelan sing dirilis awal Kamis, IRGC ujar manawa drone pengawasan Global Hawk digawe AS ditembak mudhun dening Angkatan Udara ing cedhak Koh-e-Mobarak, sing ana ing Distrik Pusat Jask Agency, sawise pesawat kasebut nglanggar wilayah udara Iran.



    Pratelan kasebut nambahake manawa rincian liyane babagan operasi kasebut bakal diumumake ing wektu mengko. Kam Jun 20, 2019 02:54AM
  15. Komentar wis dibusak.
    1. ccsr
      ccsr 20 Juni 2019 12:07
      +1
      Kutipan: Sersan Muda
      Amerika mudhun ing urip

      Dheweke ora peduli babagan iki - kabeh jagad duwe wasir, lan ora ana sing bisa nindakake apa-apa babagan "mudhun", kalebu kita kanthi potensial nuklir.
      Dadi sing mudhun iku titik banget moot - anggere kita nandhang sangsara saka iki "mudhun" luwih saka padha nindakake saka kita supaya pinter.
      1. Sersan Muda
        Sersan Muda 20 Juni 2019 12:28
        0
        Inggih, dhasar aku setuju karo sampeyan.
  16. Cowbra
    Cowbra 20 Juni 2019 11:37
    0
    Bggg ... Dheweke kelingan yen wingi siji "kehilangan" sirip wis ditempelake - lan amarga takhayul dheweke mutusake ora mbaleni kabodhoane.
  17. AAK
    AAK 20 Juni 2019 11:45
    +1
    Wiwit paling ora bagean saka reruntuhan UAV sing mudhun ana ing wilayah Iran, tegese ditembak mudhun ing wilayah udara negara, banjur grundelan, aja nggresah ing media - kasur mung bisa nggiling untu lan ngurmati rencana kejam sing ora sopan. mbales dendam. Aku percaya yen isih ana sawetara peralatan perang elektronik lan spesialis sing nglayani ing Iran. Minangka kanggo overflights UAV strategis mungsuh ing sadawane tapel wates kita, mung njupuk mau mudhun tanpa pangarep-arep sing paling saperangan bêsik bakal tiba ing wilayah kita punika saestu politis boten cecek, iku ndadekake pangertèn kanggo Pick munggah tombol utawa kanggo kemampuan kanggo ngundhuh. telemetri sing, uga, ing pilihan seng di pengeni - kanggo kamungkinan saka intercepting kontrol lan kebangkrutan ing airfields kita, lan banjur sampeyan bisa delve menyang engine lan elektronik, akèh iku migunani bakal ditemokaké kanggo ilmu lan industri kita ...
  18. Andrey VOV
    Andrey VOV 20 Juni 2019 12:23
    -1
    Dheweke nglanggar wilayah udara negara kasebut - kanggo njupuk mudhun, mabur ing zona netral - kanggo ngawasi kanthi teliti, ngiringi lan siap kapan wae kanggo njupuk utawa nyegat kanthi cara perang elektronik.
  19. Yeah
    Yeah 20 Juni 2019 12:28
    -1
    Quote: Ireng
    regane ing 200 lyam ijo

    rega tuku, ora regane buku.
    apa tiba worth noticeably kurang.
  20. Yeah
    Yeah 20 Juni 2019 12:36
    0
    Kutipan saka Cowbra.
    Babagan perang - sampeyan kelalen siji bab - carane perang Amerika Serikat? Iran minangka negara sing paling kuat ing wilayah kasebut lan tanpa operasi lemah, ora ana cara, lan kanggo operasi darat AS BODO ora duwe bayi - ALL!

    Amerika Serikat wis udakara 300 ewu infantri sing wis dimobilisasi lan udakara 400 ewu liyane cadangan.
    Ana ora kurang saka 200-250 ewu cadangan gratis.
    padha bisa ngumpulake klompok kanggo ngresiki munggah negara ing tingkat Irak utawa Iran ing bab 3-4 sasi.
    Nanging masalahe yaiku Amerika Serikat wis bledosan ing upaya kanggo ngontrol jagad iki kanthi kekuwatan, lan supaya bisa nggedhekake, ora gelem, dheweke kudu ninggalake bagean saka wilayah kasebut tanpa tekanan nganti suwe. paling setengah taun,
    nanging elit sing tenan ora pengin pindhah kanggo iki.
    Nalika Amerika Serikat njupuk munggah Irak lan Afghanistan, gained consolidation ing Amérika Kidul lan Afrika, lan kudu numpes ekonomi Brazil, Argentina, Venezuela, Libya, Mesir, Suriah, etc kanggo sawetara taun. kanggo mulihake manut.
  21. Yeah
    Yeah 20 Juni 2019 13:12
    +1
    Kutipan: Terenin
    6 taun kepungkur liwat Sakhalin uga ora gampang

    ya, kabeh wis cetha.
    mung operasi provokatif. pisanan padha dipakani dening penerbangan saka pesawat pengintaian,
    banjur padha pigura liner, kang banget padha
    wis unearthed sing data pandhu arah didandani kanggo liner - padha panginten padha mabur ing tingkat biasanipun.
    Lan iki dudu operasi sing sepisanan ing wilayah kasebut. Elingi pembunuhan pilot pribumi sing perang ing Korea, nalika Amerika nembak pesawat sipil.
  22. Dmitry Vinner
    Dmitry Vinner 20 Juni 2019 13:30
    0
    Wingi donya njupuk liyane, ora mung langkah cilik menyang perang gedhe. Apa ana alesan kanggo bungah?
    1. Genond
      Genond 20 Juni 2019 14:14
      +1
      Kutipan: Dmitry Winner
      Apa ana alesan kanggo bungah?

      Nanging aja rengek lan paws menyang ndhuwur ..! Perang iku perang, sawetara wis entuk.
      Ing jaman USSR, iki cepet ditanggulangi nalika kita siap khusus ..
      Sanalika, lolongan Barat suda lan provokasi ing saindenging jagad mandheg.
      Dadi, terorisme ing skala nasional ora ana (ISIS digawe dening AS-Israel) prajurit
      1. Dmitry Vinner
        Dmitry Vinner 20 Juni 2019 22:07
        0
        Nalika Trump ditakoni dina iki kepiye Amerika Serikat bakal nanggepi kedadeyan kasebut, dheweke mangsuli "Sampeyan bakal weruh rauh." Aku weruh banget.
    2. Orkraider
      Orkraider 20 Juni 2019 15:34
      +1
      Kutipan: Dmitry Winner
      Wingi donya njupuk liyane, ora mung langkah cilik menyang perang gedhe. Apa ana alesan kanggo bungah?


      Aja nggedhekake.
      Iki dudu drone pertama sing diluncurake dening Iran nglirik
      Sing sadurunge umume rahasia. Lan ora ana apa-apa Nyuwun
      1. Dmitry Vinner
        Dmitry Vinner 20 Juni 2019 18:46
        -1
        [/ quote] Lan ora ana apa-apa [quote]
        Dina iki, rudal jelajah Yaman njeblug pembangkit listrik lan pabrik desalinasi ing SA. Roket kasebut alamiah saka bantuan kamanungsan Iran kanggo sedulur sing percaya. Meh saben dina ana informasi babagan kebocoran bandara, pipa minyak, lan infrastruktur liyane, apa sampeyan mikir yen iki bakal ditoleransi nganti suwe? Banyu nyandhang watu. Kita ora ngerti sapa sing bener lan sapa sing salah, nanging kasunyatan manawa Trump mung bakal dipeksa campur tangan utawa dheweke bakal kelangan kabeh kapentingan ing awake dhewe saka wong Arab Sunni ora pantes dirembug. Paling aku ora bakal.
  23. Vasyan1971
    Vasyan1971 20 Juni 2019 18:34
    +1
    Ing wektu sing padha, Amerika Serikat menehi komentar babagan rekaman drone sing tiba, sing wiwitane ditampilake minangka sing ditembak saiki. Pernyataan AS ujar manawa rekaman Iran nuduhake mudhune UAV sing ditembak dening Houthi ing taun 2017.

    Kabeh goroh lan goroh. Ngapusi lan ngapusi. Lan dheweke ora bakal mandheg ngapusi ...
  24. lawas26
    lawas26 20 Juni 2019 20:50
    +3
    Kutipan saka VSrostagro
    Peperangan elektronik kita ing Suriah uga ora ngganggu latihan kanggo mbenerake rute drone "mitra" kanthi ngganti pertahanan udara Siria.

    Kang banjur bakal murub Welasan pluru karo asil dingerteni ngguyu

    Kutipan: 210 okv
    Wong Iran ora ngadeg ing upacara, sanajan liwat banyu netral .. Iki minangka cathetan kanggo kita ..

    Yen dheweke nembak drone Amerika ing perairan netral, dheweke menehi Trump kertu trump tambahan. Amerika bisa nambah kasunyatan iki kanthi proporsi sing luar biasa kanthi nggantung kabeh asu ing Iran.