Review militèr

"Flathead-6": mesin Amérika sing ndamel USSR lan camp sosialis

119
Nalika, ing agêng-thirties, pangareping desainer GAZ, Andrey Lipgart, nggarap opsi kanggo modernisasi penumpang "emka" - GAZ M1, salinan dilisensi saka Ford Amérika, meh ora bisa mbayangno apa langkah skala tektonik. kang bakal njupuk ing Course saka karya iki. Umume akibat saka pilihane, ing umur telung puluhan, dheweke bakal weruh sajrone umure. Nanging akeh sing bakal kelakon mengko.


"Flathead-6": mesin Amérika sing ndamel USSR lan camp sosialis

Chrysler flathead 6. Mesin sing main peran fenomenal ing crita USSR. Ing foto salah siji model ing "Plymouth" ing 1941


Crita sing nggumunake iki ora dingerteni ing ngendi wae - ing negara kita dikenal kanthi potongan, lan ing njaba, ora ana sing kepengin weruh. Nanging paling ora pantes dicritakake.

Rawuhipun Flathead.


Ing taun 1928, insinyur Chrysler nggawe, lan perusahaan nggawe produksi mesin mobil generasi anyar. Anak pambajengé ana papat silinder, lan patang taun sawisé weruh cahya lan inline "enem". Motor kasebut nduweni blok wesi, katup ngisor, drive chain camshaft, pompa minyak, termostat, lan umume cukup modern kanggo jaman kasebut. Kanggo wangun tartamtu saka sirah (lan nyatane - tutup, amarga kita duwe engine ngisor), motor nampa julukan ing Amerika Serikat karo kang wis pinesthi kanggo tetep ing salawas-lawase - flathead, kang secara harfiah tegese "flat sirah". nanging ing hubungan kanggo engine iku bisa bakal nerjemahake minangka "flathead" [mesin]. Versi papat silinder diarani flathead-4, lan versi enem silinder diarani flathead-6.

Mesin iki ing Amerika Serikat wis ditemtokake kanggo nasib mulya - yen versi 4-silinder ngadeg ing produksi, banjur versi enem silinder mung diprodhuksi massal ing mobil nganti pungkasan 60s, lan ing macem-macem peralatan khusus lan peralatan industri. - kanggo liyane sepuluh taun. Nganti saiki, suku cadang didol, lan para penggemar nggawe macem-macem rod panas "mubeng" lan liya-liyane. Nanging, kita kasengsem ing "cabang" temen beda saka évolusi motor iki.

Nemtokake prospek kanggo ngganti utawa nganyarke mesin, A. Lipgart mangertos sing ora bisa remet akeh metu saka mesin Emka lawas - sing 10 hp sing isih bisa kanggo njaluk ing pungkasan dening mundhakaken daya saka 40 kanggo 50 pasukan wis katon kaya mukjijat, sawise kabeh, padha dijupuk ing peralatan industri kurang-tech lan tanpa mundhut linuwih. Nanging iki ora cukup.


Andrey Alexandrovich Lipgart


Ana mung siji cara metu - tuku motor ing luar negeri lan gawé ing USSR. Ing taun-taun kasebut, salinan kasebut ora dianggep minangka sesuatu sing ngisin-isini - dadi jelas kanggo warga USSR yen negarane sacara teknis adoh saka negara maju liyane.

Lipgart ora ana sing istiméwa, lan ngetutake dalan tradisional kanggo USSR saka thirties. Temokake mesin sing cocog, tuku lisensi, adaptasi karo kasunyatan Soviet sing atos lan ngasilake, sinau teknologi canggih saka wong manca ing sadawane dalan. Where kanggo njupuk sampel uga ora njedhul - banjur ing USSR utama kerjasama karo Amerika Serikat, lan padha di-push mati saka iki, utamané ing Amerika, sing wis mung ngandika apik kanggo "Great Depression", willingly didol kabeh.

Nganalisis desain mesin mobil, Lipgart lan para bawahan narik kawigatosan mobil Dodge D5. Mesin sing dipasang ing kono narik kawigaten kanthi kombinasi anyar lan kekuwatan ing tangan siji, kesederhanaan lan linuwih ing sisih liyane. Iku Chrysler Flathead 6.

Dina iki ing Rusia engine iki erroneously disebut "Dodge D5", nanging iki salah, iku jeneng saka mobil kang engineers Soviet pisanan "peeped" engine iki. Dhèwèké ora tau diceluk ngono.

Ing taun 1937, Lipgart tindak menyang Amerika Serikat karo klompok engineers. Ing kana, spesialis kita nyinaoni mesin kasebut, Lipgart dhewe nyelidiki proses teknologi sing digunakake kanggo ngasilake, lan dheweke mimpin tuku peralatan sing dibutuhake kanggo produksi.

Ing pungkasan taun 1938, mesin domestik pisanan wis diprodhuksi ing GAZ.

Aku kudu ngomong sing motor wis rumiyin reworked. Dadi, chain drive wektu diganti karo gear drive, dimensi ora mung diowahi kanggo millimeters, nanging uga digawa menyang kisaran ukuran standar.

Contone, bolongan Chrysler ana 88,25 mm (3 ¼ inci), motor kita persis 88 mm. Lan ing meh kabeh.

Arah utama kanggo nggawe owah-owahan ing desain engine ana adaptasi kanggo bahan bakar Soviet, lubricants lan liyane saka kualitas miskin pangopènan. Lan ternyata "satus persen".

Nanging padha ora cukup guess karo kualitas - ing kawitan iku ora marem, tingkat kurang saka basis industri ing GAZ ing tartamtu, lan ing USSR umume kena pengaruh. Lan ing taun 1938, lan 1939, lan bagéan saka 1940, pabrik perang kanggo kualitas, nggawa desain anyar kanggo siyap kanggo produksi massal. Lan ing tengah taun patang puluh, kabeh bisa maneh - motor pungkasanipun bisa digunakake minangka ngirim. Sampeyan bisa miwiti.

Ing taun 1940, 128 mesin diprodhuksi. Rencana kanggo 1941 disebut kanggo ewu mesin, karo prospek kanggo wutah luwih.

Mesin serial dijenengi GAZ-11. Ana rong modifikasi saka iku - karo sirah pemblokiran cast-wesi, rasio komprèsi 5,6 lan daya saka 76 hp. ing 3400 rpm, lan karo sirah silinder aluminium, rasio komprèsi 6,5 lan daya 85 hp. ing 3600 rpm.

Mobil produksi pisanan sing ditampa yaiku Emka. Engine enem silinder maneh gampang pas ing hood, iku njupuk mung rada "bulging" grille radiator kanggo nggawe kompartemen engine cukup dawa. Mobil kasebut dijenengi GAZ 11-73. Sadurunge perang, padha bisa gawé sawetara atus mesin iki.


GAZ M1 kanthi mesin standar



GAZ 11-73 karo enem silinder GAZ-11 lan hood lengkap.


Nanging iki mobil saham. Umumé, motor janjeni sing padha mung ora "woo". Lan ing truk tentara anyar kabeh-terrain kendaraan GAZ 33, 62 lan 63 (ora bakal bingung karo model pasca-perang), ing LB-NATI lan DB-62 kendaraan wojo, kang kudu dadi pisanan kabeh-wheel Soviet. nyopir kendaraan lapis baja, ing truk pickup gas GAZ 415, ana penerbangan lan pilihan kapal ...




Ndhuwur GAZ-63 (pra-perang), ing ngisor GAZ-33. Amarga perang, tentara ora weruh truk domestik kabeh-wheel drive


Ana akeh rencana. Nanging ing tanggal 22 Juni 1941, kabeh mau dumadakan ilang relevansi.

Mesin sing nylametake USSR


Perang Patriotik Agung banget digandhengake ing eling massa karo tank, lan sing terakhir - karo T-34 saka macem-macem modifikasi.

Nanging elinga yen dheweke ora perang dhewe. Ing minggu pisanan perang, dadi cetha yen tank medium lan abot saka Tentara Abang ora cukup, lan banjur charter lan doktrin langsung kasedhiya kanggo nggunakake tank cahya ing akèh kahanan. Ing wektu sing padha, industri ora bisa ngasilake lampu T-50 sing sampurna lan berteknologi tinggi. Ing kahanan iki, kaputusan salutary digawe dening engineer pinunjul, nitahake sawetara kendaraan wojo cahya, Nikolai Alexandrovich Astrov. Dheweke ngrancang tank cahya T-60 sing prasaja, sing bisa cepet produksi ing GAZ, lan dilengkapi ... mesin GAZ-11. Nanging, versi GAZ-202, kang bedo mung ing peralatan electrical. Yen ora, iku motor sing padha.


T-60


Astrov dhewe sadurunge ngrancang tank amfibi cahya T-40, sing uga dilengkapi GAZ-202! Nanging T-40 perang ing paling kabeh taun pisanan perang, melu ing perang kanggo Moscow. Asring iki mung tank sing bisa diandelake dening infanteri. Malah yen padha bedhil mesin, nanging luwih apik tinimbang apa-apa, kajaba T-40, ditutupi infantri dhewe lan operasi nglawan mungsuh, sing ing kene lan saiki ora duwe artileri anti-tank, dadi "ukuran tanpa wates" - kaya tank liyane. Lan ana kasus kaya ngono.

T-60 wis bersenjata meriam otomatis, lan meriam iki mung bisa nyebabake kerugian gedhe ing infanteri Jerman. Tank entheng bisa nggawe unit tank kanthi cepet lan "membuat" personel sing dibutuhake kanggo perang ... nanging saka ngendi dheweke bakal teka yen ora ana mesin sing cocog? Tank Astrov duweni varian 76 hp kanthi sirah silinder wesi, sing ora mbutuhake akeh paduan ringan kanggo produksie. Ngelingi kasunyatan manawa USSR wis ilang 70% saka aluminium (tambang pertambangan lan pangolahan tetep ing wilayah sing dikuwasani dening Jerman), lan isih perlu kanggo manggoni pengiriman massal saka American Lend-Lease, iki ana wayahe penting.

Ngirit.

Total, 960 tank T-40 lan 5920 tank T-60 diprodhuksi ing USSR. Kabeh padha dilengkapi mesin GAZ-202, padha "flatheads". Dadi ing 9 Mei iku worth ngelingi karo tembung apik loro Lipgart lan Chrysler. Ora dingerteni kepiye kedadeyan yen ora ana ...

Nanging, iki dudu wiwitan ...

T-60 ora ngadeg ing conveyor kanggo dangu. A sethitik liwat sasi sawise counteroffensive cedhak Moscow, Astrov "di-push liwat" produksi model luwih kuat - T-70. Waja sing luwih kenthel menehi luwih akeh kesempatan kanggo urip sanajan tank entheng, lan bedhil 45 mm menehi kesempatan kanggo nyerang tank Jerman ing perang, sanajan cilik lan suda saben taun. Iki dandan ing tank cahya mbutuhake anyar, engine luwih kuat.


T-70


Mesin kuat anyar dipikolehi kanthi nyambungake rong GAZ-202 menyang blok loro mesin GAZ-203. Mesin padha rada deformed kanggo nambah linuwih, lan total unit menehi 140 hp, "loro pitung puluh". T-70 dadi tank Soviet paling gedhé kaloro. Padha dibangun 8231 mobil. Lan maneh iku worth ngelingi Chrysler lan Lipgart.

Iki wis wiwitan, ora mangu. Nanging mung wiwitan.

Unit daya GAZ-203 dadi "jantung" kanggo mobil, kang kontribusi kanggo Victory mung ora bisa overestimated. Kita ngomong babagan bedhil self-propelled Su-76M. Iki, ing pangertèn, bedhil poto-propelled legendaris dadi sarana utama support geni kanggo infantri Soviet maju, lan wis kontribusi pinunjul kanggo pertahanan anti-tank. Mangkono uga yen ora ana, aku ora pengin mbayangake. Sajrone taun perang, 14292 bedhil self-propelled diprodhuksi.


Su-76M


Ayo ngevaluasi kontribusi kendaraan tempur sing dilacak kanthi "mantan Amerika" "jantung".

Tank T-40, T-60 lan T-70, bedhil self-propelled Su-76M iku total 29403 tank lan bedhil poto-propelled. Nambahake ing kene 70 unit T-80 cahya sing ambruk menyang pasukan (ana ing taun-taun kasebut), pungkasane entuk 29473 tank lan bedhil self-propelled. Kira-kira siji katelu saka kabeh diprodhuksi. Nanging Lipgart bisa milih motor sing ora cocog karo kendaraan lapis baja. Lan apa sing bakal kelakon?

Ing latar mburi iki, 238 kabeh-wheel drive kabeh-terrain kendaraan GAZ 61 kabeh modifikasi ora katon maneh, sanajan maneh, sampeyan bisa fantasize Zhukov, sing macet ing mobil banget ing wektu salah ... Nanging wis 85 hp. . ing hood, ing kabeh-terrain modifikasi sawijining "emki". Ora macet.




Kendaraan kabeh terrain saka kulawarga GAZ 61


Pancen angel kanggo ngadili apa sing bakal kedadeyan yen negara kita ora duwe motor iki. Ketoke ora apik.

Nanging perang mung episode ing gesang motor iki.

Lan saiki kabeh wis diwiwiti!


Sawisé perang, USSR ketemu dhewe ing kahanan angel - negara wis reruntuhan, paceklik raging, lan ancaman militèr saka Amerika Serikat lan Kulon wis akeh. Lan ing kahanan kaya mengkono iku perlu kanggo menehi hasil karo loro pemugaran saka numpes, lan pembangunan. Ing industri otomotif, kabeh malah angel - iku perlu kanggo nggawe terobosan ing kahanan nalika sawetara taun perang lan karya kanggo mangsa ora digawa metu, lan personel mung mati ing perang.

Ing kahanan kasebut, GAZ entuk wiwitan sing kuat - duwe mesin sing bisa langsung digunakake ing teknologi apa wae sing janjeni.






Saka ndhuwur nganti ngisor: GAZ-51, GAZ-63 lan GAZ-63P


Sanalika sawise perang, "flathead" terus-terusan didaftar ing truk kargo GAZ-51, nampa jeneng sing padha karo mobil - GAZ-51, ing versi tentara kabeh-wheel drive saka GAZ-63 lan ekonomi nasional. versi kendaraan kabeh terrain GAZ-63P. Kabin sing disalin (tanpa wulu) saka Studebaker lan mesin Chrysler ndadekake GAZ bisa ngirit wektu. Lan akeh. Bener, engine GAZ-51 wis engine Ngartekno beda - nanging Sejatine tetep padha. Daya mung mudhun sithik, dadi 75 hp.

Aneh, ing GAZ, dheweke ngembangake varian saka mesin kasebut kanthi ignition pre-chamber. A rada luwih kuat, nanging uga motor capricious diprodhuksi nganti pungkasan 70s.

Menapa malih, mantan "enem" Amérika nglairaké "cabang évolusi" liyane saka mesin kamulyane.

GAZ M20 "Pobeda" minangka mobil penumpang pasca perang Soviet pisanan, lan, ing babagan desain, uga sing paling asli. Loro-lorone produk MZMA (AZLK mangsa) lan industri mobil domestik umume dosa "nyalin", lan asring ilegal. GAZ nggawe mobil inovatif sing dudu salinan apa-apa. Iku sukses gedhe.

Nanging apa mesin kasebut? Lan modifikasi GAZ-11 "motong" kanggo saperangan silinder makarya ana minangka engine. Pamindahan luwih cilik lan suda dadi 50 hp. daya. Iki minangka motor sing dibutuhake negara sing rusak, lan dheweke entuk. A little mengko, dheweke uga bakal teka ing generasi sabanjure SUV tentara cahya - GAZ-69. Lan iku uga mung bakal dadi wiwitan.




GAZ-69 lan GAZ M20 Pobeda dilengkapi pilihan engine 4-silinder


Mobil penumpang sabanjuré, kang Soviet "flathead" "kadhaftar", dadi GAZ-12, misuwur minangka ZIM. Mobil mewah non-Soviet iki, regane 45000 rubel sing apik banget, wis dadi mobil penumpang Soviet sing paling kuat, kanthi teoritis bisa dadi properti warga biasa. Inggih, utawa mboten umum. Kanggo mobil iki, GAZ "bali" sirah silinder aluminium saka lalen, lan liwat sawetara modifikasi prasaja wungu daya kanggo 90 hp. - asil apik banget kanggo wektu kasebut. ZIM rauh mandhek kanggo diprodhuksi, Advertisement saka limosin kanggo warga Soviet mandhek, lan kanggo dangu mobil iki dadi maksimum bisa kanggo wong sing ora manca kanggo urip "ayu".


GAZ-12


Bener, praktis, nanging asring ora duwe rasa estetis, warga Soviet luwih seneng nggawa kentang lan liya-liyane ing ZIM, kanthi mateni mobil "mewah" lan ngowahi dadi jaran sing bisa digunakake. Lan, mesthi, motor ngidini iki rampung tanpa kangelan.

Nanging iki ora pungkasan crita, sawetara terobosan évolusi anyar padha brewing ing gesang engine bebarengan.

GAZ nyiapake kanggo produksi truk anyar, luwih maju tinimbang GAZ-51. Lan ing-line "enem" wis dipilih minangka basis engine. Truk iki yaiku GAZ 52, modifikasi pungkasan sing bisa urip ing USSR. Lan sing nemokake mobil iki bakal gampang ngenali motor digunakake ing.


Pangiriman rampung GAZ-52


Mesin GAZ 52, banget modern dibandhingake karo GAZ-11 sing sepisan asli, lan rada apik dibandhingake karo GAZ-51, wis dadi ati sing dawa. Iki diprodhuksi ing nomenklatur suku cadang nganti pungkasan taun nineties. Iki dipasang ing loader pabrik Lvov lan nganti saiki ora ana loader Lvov anyar sing digunakake ing Rusia utamane dilengkapi mesin iki ...


Lan ing kene dheweke uga.


Lan babagan kemampuan pertahanan? Tradhisi kamulyane mbela Tanah Air ing motor sing wis diciptakake ing Amerika? Kene, kabeh ana ing urutan, lan iku ora mung babagan kendaraan tentara saka kulawarga GAZ-63.

Modifikasi "flathead" Soviet terus-terusan digunakake ing BTR-40, BTR-60, lan BRDM, lan saiki wis dilalekake, nanging sing penting banget lan populer ing udhara self-propelled gun ASU-57, ana papat silinder. "relatif" saka Pobeda lan GAZ- 69. Motors iki "bledug" ing dalan sing mbledug ing Sinai lan Galilea ing perang Arab-Israel, nggawa pasokan lan prajurit ing sadawane "Ho Chi Minh Trail" Vietnam sajrone perang karo Amerika, ana ing mesin kasebut minangka bagean penting saka "Kontingen winates" mlebu Afghanistan. Kuba lan Nicaragua perang lan makarya kanggo wong-wong mau.








ASU-57, BRDM, BTR-40 lan BTR-60P


Nanging ora mung kuwi.

Saka mesin iki, industri bangunan mesin China, Romania lan Korea Lor tuwuh. Varian mesin M20 diprodhuksi ing Romania ing pabrik ARO. Tionghoa ngembangake industri kanthi mung rong jinis mobil - salinan Soviet GAZ 51 lan salinan Soviet ZiS-150. Sing pertama nggawa keturunan Chrysler ing sangisore hood. Motors iki diprodhuksi lan diowahi kanggo akèh taun, preduli saka prototipe.

Ing DPRK, turunan 4- lan 6-silinder saka versi gas Chrysler isih diprodhuksi lan rolas taun kepungkur minangka model dhasar industri mobil lokal.


Korea Utara "Sunri" 61NA. Isih ing layanan. Lan motor cetha kang. Foto 1997.


Lan mesthi, kita ora bisa nglirwakake Polandia. Sawise nampa kesempatan kanggo gawé "Victory" ing jeneng "Warsaw", Polandia uga nyalin mesin. Nanging mengko, padha redesigned menyang ... tutup overhead! Kepala pemblokiran anyar digawe iku bisa kanggo nambah daya lan tinimbang 50 hp. ing 3600 rpm, S-21 menehi 70 ing 4000. Cukup, lagi ngomong, iku prakara liyane.


"Warsawa 223"



Lan motor S-21


"Warsaws" mandhek produksi ing taun 1973, nanging mesin terus diinstal ing mobil Zhuk lan Nysa, menowo kanggo saben wong sing elinga USSR.

Dina iki, ora gampang kanggo ketemu mobil karo turunan saka "flathead" ing hood ing dalan - loro Pobeda lan GAZ-69, lan GAZ-51, 52, 63 luwih kaya peninggalan museum saka "makarya". mobil. Nanging ing sawetara panggonan padha isih numpak lan bisa malah ing Rusia.


Meh ora bisa dibedakake saka GAZ-52. Nanging iki mesin Amérika.


Lan ing DPRK, turunane mesin iki paling mungkin isih diproduksi, amarga akeh mobil saka Seungri ing tentarane, paling ora mesin-mesin iki isih kudu diwenehake minangka suku cadang.

Lan peran sajarah saka motor iki nemokke ing mburi twenties ora bisa nanging nggugah admiration.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Heikki Majara/chinesecars.net, A. Novikov, all-auto.ru, specmachina.ru, Sander Toonen, zr.ru, Lvovzapchast Yekaterinburg, khakicorpsimports, Wikipedia, avtomobili-rnd.ru, motoallegro, bastion-karpenko.ru, btvt .info, katya 121194, russauto.ru, zonwar.ru
119 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 29 Juni 2019 18:14
    + 32
    Ya, sanajan mesin "Amerika" lair, iku wis dadi nyata "Rusia". Thanks kanggo Chrysler lan insinyur lan buruh pabrik GAZ
    1. rawa-rawa
      rawa-rawa 29 Juni 2019 19:03
      -4
      Kutipan saka: svp67
      Thanks kanggo Chrysler lan insinyur lan buruh pabrik GAZ

      Oalah, sing duwe Gazelle Next, Chrysler saiki ngeculake omong kosong kaya ngono.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 29 Juni 2019 19:57
        + 21
        Sajarah, bab sange, kadhangkala siji wonder carane, thanks kanggo siji utawa loro, lagi ngomong saiki "bingung" wong, ing "lapisan tektonik" iki pamindhahan Sajarah banget. lan kita, chuckle ing "copier" saka China ... Samsaya Awon, kita "hangover" bakal - wong lanang tenan sinau, isi tangan, lan rauh bakal isi munggah lan ... kabeh liyane ... iku katon kanggo kabeh wong. kita uga "copier", lan iki mbantu kita metu ing Perang Donya II, lan sawise iku.
        1. timokhin-aa
          29 Juni 2019 21:18
          + 16
          Ya, kita iki cukup "Cina" nalika iku. Lan wong Cina wis suwe ora mung nyalin.
          1. Narak-zempo
            Narak-zempo 29 Juni 2019 21:59
            0
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Ya, kita iki cukup "Cina" nalika iku. Lan wong Cina wis suwe ora mung nyalin.

            Ana prabédan ageng antarane nyalin Cina lan kita. Kita nyalin, nyoba kanggo ndarbeni model lan teknologi paling anyar kanthi tujuan, pungkasane, kanggo mbangun "basis materi sosialisme" sing kondhang lan sosialisme iki dhewe ing sawijining negara, ngandelake kekuwatane dhewe. Wong Tionghoa, ing sisih liya, kanthi sadar mutusake kanggo nggabungake menyang sistem kapitalis minangka pabrik donya, ngeksploitasi tenaga kerja sing murah.
            1. timokhin-aa
              29 Juni 2019 22:05
              + 16
              ngeksploitasi tenaga kerja sing murah.


              Iki wis suwe ora bener. Ing panggonan ya, nanging ora nang endi wae.
              1. Narak-zempo
                Narak-zempo 29 Juni 2019 23:14
                -1
                Kutipan saka: timokhin-aa
                Iki wis suwe ora bener

                Aku ngomong bab apa padha nang nalika iku mung miwiti.
              2. Abang_Baron
                Abang_Baron 30 Juni 2019 17:22
                +1
                Persis kaya ngono. Lan sing kabeh titik. Murah ora mung kanthi pembayaran, nanging uga kanthi jaminan sosial. Ora ana sing ngomong yen dheweke kurang teknologi utawa kurang trampil. Senajan nomer ageng kuwi. Deleng uga kapentingan ing Afrika saka Kulon lan China. Ing ngarep yaiku pangembangan pasar anyar kanggo daya murah lan transfer produksi.
                1. timokhin-aa
                  30 Juni 2019 19:52
                  +2
                  Ing ngarep yaiku pangembangan pasar anyar kanggo daya murah lan transfer produksi.


                  Iki wis suwe saya suwe, China sing padha ngembangake Vietnam, contone.
                  1. Abang_Baron
                    Abang_Baron 1 Juli 2019 15:31
                    0
                    Mesthi wae, nanging ora ana langkah serius kayata industrialisasi China, transfer produksi. Wilayah Asia, aku mikir, bisa ditinggalake menyang China, nanging wis ana luwih akeh pesaing kanggo Afrika. Ngomong-ngomong - ing wilayah Asia, ora ana siji-sijine negara, sanajan wis suwe ngasilake peralatan kayata Malaysia, Taiwan (yen bisa diarani kapisah), wis dadi kekuwatan industri lan durung entuk bagean pasar sing penting. . Mbok China padha ora perlu iku.
                2. Narak-zempo
                  Narak-zempo 1 Juli 2019 10:41
                  0
                  "Ora mangkono" ing pangertèn sing bisa kanggo eksploitasi proletar ing generasi pisanan tanpa mercilessly, yen industri tansaya kuwat, gerakan kelas buruh muncul sing meksa wong kanggo ngetung karo awake dhewe. Kajaba iku, mung fokus ing pasar eksternal minangka katergantungan mutlak, sing ndadekake posisi elit sing ngatur PKC ora kepenak banget (utamane amarga ana wabah perang dagang), lan reorientasi menyang pasar domestik ora mungkin tanpa stimulasi. dikarepake nggunakake metode Keynesian murni. Mula, tenaga kerja ing China isih dadi larang banget.
                  "Dadi" ing pangertèn sing karo jaminan sosial ing China, kahanan isih rampung alam bébas, malah dibandhingake karo remnants saka Soviet ing negara kita.
            2. Saxon
              Saxon 1 Juli 2019 07:57
              -1
              Iki minangka salah paham sing ana ing negara kita. China ora nglirwakake gagasan komunisme, lan saiki lagi ana ing fase pembentukan - lagi ing proses transisi menyang sosialisme, fase pertama lan ngisor komunisme. Kabeh iki ditulis ing program PDA. Edisi paling anyar (ana klarifikasi pungkasan musim gugur), ing basa Rusia, bisa ditemokake ing sumber informasi Cina ... Dadi apa babagan integrasi menyang sistem kapitalis ... uga, iki minangka regangan. Saiki lagi ngrampungake masalah nggawa "hubungan produksi lan superstruktur menyang selaras karo syarat pangembangan pasukan produktif."
              1. Narak-zempo
                Narak-zempo 1 Juli 2019 10:48
                0
                Aku ora bisa ngomong apa-apa bab mbangun komunisme ing China saiki, nanging kasunyatan sing ing pungkasan taun 70-an dheweke nggawe kesepakatan karo Amerika Serikat (sing bisa dianggep minangka salah siji saka kekalahan strategis paling gedhe saka kamp sosialis ing Perang Dingin). punika kasunyatan sajarah. Lan kamenangan neoliberalisme ing negara-negara inti sistemik donya meh ora bisa ditindakake tanpa gumantung marang potensial produksi China.
            3. necromonger
              necromonger 2 Juli 2019 23:43
              0
              Sampeyan wis rada ketinggalan urip, gaji ing China uga wis suwe ngluwihi gaji kita ing India.
          2. Amuret
            Amuret 30 Juni 2019 00:23
            + 13
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Ya, kita iki cukup "Cina" nalika iku.

            Nanging produksi motor iki bisa ilang. Ing taun 1939, kanggo produksi enem silinder
            mesin pisanan ing Gorky Automobile Plant ana
            workshop No. 1 diatur, dilengkapi paling anyar
            nggunakake mesin sing diimpor saka AS. Ing con-
            tse 1940, sawise release saka kumpulan cilik
            produk, toko mesin No.. 1 ditransfer
            Komisaris Rakyat industri penerbangan. AT
            bangunan dumunung tanduran nomer 466 kanggo Pabrik
            Institut Riset Aviation Motors M-105. Meh kabeh
            peralatan lan kabeh personel mesin
            toko nomer 1, kajaba manajemen,
            ditransfer menyang tanduran iki. mesin unik
            ki sing ora bisa diadaptasi kanggo pro-
            produksi mesin pesawat, dikirim menyang
            panyimpenan saka spare parts kanggo konservasi. Intine,
            karya gedhe rampung dening manufaktur mobil ing
            nggawe enem janji
            mesin silinder, jebul ambruk.
            Sekelompok penggemar sing dipimpin dening ketua
            toko mesin No. 1 G.A. Vedenyapin kanggo ngumpulake nomer dibutuhake mesin kanggo
            pengawetan saka chain teknologi miturut
            miwiti mesin, tindak menyang ngukur nemen. motor-
            schiki - mbokmenawa kanthi dhukungan tacit saka di-
            rektor lan pangareping desainer - dijupuk metu
            bagean saka piranti mesin saka bengkel sing diwenehake menyang pabrik nomer 466.
            Airmen, ing siji, wungu masalah
            babagan nyolong properti, lan panguwasa campur tangan ing kasus kasebut
            NKVD. Kahanan dadi mbebayani banget.
            Militer nyedhiyakake dhukungan kanggo pabrikan mobil. co-
            komando GABTU Tentara Merah ing kategori kasebut
            wangun resmi nyatakake perlu kanggo ngreksa
            produksi mesin enem silinder
            tel ing raksasa mobil. Motor iki diwenehake
            tanduran nomer 37 (Moscow), sing diprodhuksi
            tank. Sawise mréntahaké saka motorists militèr
            ditransfer menyang toko spare parts. mung
            sadurunge wiwitan perang, toko mesin, ngeculake
            shii mesin enem silinder, entuk ing
            daya lengkap. Prestasi sing ditindakake dening grup kasebut
            antusias ing wengi perang kanggo njaga pro-
            produksi motor, diijini pabrik mobil kanggo
            kanggo gawé peralatan militèr [2, p. 85–86]. UDC 338.245(47)(091)
            CIRI-CIRI PEMBENTUKAN KOMPLEKS KONSTRUKSI MEDAN
            WILAYAH GORKY SAJENG PERIODE PISAN PATRIOTIK AGUNG
            WARS (Juni 1941 - November 1942)
             2015
            E.I. Podrepny, I.A. Kalmyks
            Universitas Negeri Nizhny Novgorod N.I. Lobachevsky, N. Novgorod
            1. timokhin-aa
              30 Juni 2019 08:02
              +5
              Matur nuwun, aku ora ngerti babagan iki. Urip lan sinau.
        2. kapten92
          kapten92 29 Juni 2019 22:24
          +7
          Kutipan: Aerodrome
          lan kita, chuckle ing "copier" saka China ... Samsaya Awon, kita "hangover" bakal - wong lanang tenan sinau, isi tangan, lan rauh bakal isi munggah lan ... kabeh liyane ... iku katon kanggo kabeh wong. kita uga "copier", lan iki mbantu kita metu ing Perang Donya II, lan sawise iku.

          Kita ora ngguyu, kita guyon!
          Matur nuwun kanggo topik lan artikel sing menarik. A plus
          Ana mung siji cara metu - tuku motor ing luar negeri lan gawé ing USSR. Ing taun-taun kasebut, salinan kasebut ora dianggep minangka isin - jelas kanggo warga USSR yen negarane sacara teknis adoh saka negara maju liyane.

          Apa bedane taun-taun kasebut karo taun-taun kita? Sawise karusakan lan rampokan negara ing taun 90-an!
          Lan ora babagan motor. Intine ing kabeh industri, bakal bodho kanggo ngitung.
          Kepemimpinan kita kudu ngakoni manawa lag ing sawetara wilayah diitung sajrone pirang-pirang dekade, lan ora ana terobosan sing katon.
          Kita duwe nol lengkap ing UAVs kejut, Aku ora njupuk menyang akun Announcements lan iklan, indikator iku siji, ngarsane ing pasukan.
          Dhaptar masalah bisa dawa. Aku ora nganggep nyalin ing wilayah tartamtu ngisinake, nglanggar "kebanggaan nasional" para insinyur lan perancang kita.
          Asil utama lan nyimpen dana budgetary lan wektu! hi
    2. timokhin-aa
      29 Juni 2019 19:47
      + 14
      Pancen bener. GAZ nguwasani mesin iki kanthi apik, kanthi jujur, kualitas non-Soviet. Lan dadi umume nyimpen kanggo negara.
    3. Yura 27
      Yura 27 30 Juni 2019 07:08
      -2
      Topik tuku dokumentasi kanggo motor NKVD saka insinyur Amer, salah sawijining pangembang motor, durung diungkapake.
      Mesin kasebut ora cocog kanggo tank entheng, aku kudu nyelehake loro tanpa sumber, yaiku, pilihan kasebut arang banget, amarga mesin kasebut mung cocog kanggo warga sipil.
      1. timokhin-aa
        30 Juni 2019 08:02
        +1
        Padha tuku lisensi kanggo motor minangka adoh aku ngerti.
        1. Yura 27
          Yura 27 30 Juni 2019 09:57
          -1
          Ora. Agen NKVD (e) tuku dokumen sing dicolong saka salah sawijining pangembang sing dilanggar Chrysler.
          Lan drawback utama liyane saka motor kanggo kendaraan wojo ora crankshaft support lengkap.
          1. timokhin-aa
            30 Juni 2019 10:02
            +3
            Jujur, aku ora ngerti bab pangembang gelo, yen sampeyan duwe soko kanggo maca, nuduhake.

            Ora crankshaft dhukungan lengkap ora dadi masalah ing pungkasan. Amerika nggawe obah-lair ing motor kuwi, karo supercharger mimpin. Lan crankshafts ora break.

            Ing operator personel wojo, padha uga ora break, lan dinamika saka mobil padha kurang utawa cukup.

            Minangka kanggo "ora cocok kanggo tank", uga ana watesan kanggo kabeh. Ing T-60, dheweke nyedhaki dhewe. Lan kasunyatan sing pemblokiran 140 hp digawe saka loro mesin kuwi uga plus kanggo engine.

            Nganti 3800, motor sing diowahi saka jinis iki bisa gampang diuripake, lan ngisi silinder bisa diunggahake ing watesan sing cukup tanpa kompromi linuwih.
            Kok dadi.
            1. Yura 27
              Yura 27 30 Juni 2019 10:12
              0
              Jaringan kasebut duwe dock NKVD babagan topik iki.
              Aku ora bakal ngomong apa-apa bab rod panas, nanging dhengkul nyuwil ing SU-76M. Sajrone perang, iku ora kritis banget, amarga. piranti padha cepet kalah, nanging malah banjur iku sethitik ngganggu kanggo militèr.
              Duc T-60 ora tank, nanging ora cetha apa, nyatane, tankette. Lan kanggo T-70 (sing isih dadi kuburan) perlu kanggo gawé mesin kaping pindho minangka akeh tank diprodhuksi (lan mesin mbatesi produksi tank). Nanging ayo kang ZIS-5 ICE needed mung siji (ing versi dipeksa, sanadyan ZIS-16).
              Umumé, motor ersatz dicolong (relatif kanggo BTT).
              1. timokhin-aa
                30 Juni 2019 10:32
                +3
                Nanging ayo kang ZIS-5 ICE needed mung siji (ing versi dipeksa, sanadyan ZIS-16).


                Endi sing 95 hp? Ora bakal cukup.

                Lan kanggo T-70 (sing isih dadi kuburan) perlu kanggo gawé mesin kaping pindho minangka akeh tank diprodhuksi (lan mesin mbatesi produksi tank).


                Apa sampeyan ngerti babagan Sherman lima mesin? ngguyu
                Wektu ora dipilih.

                Umumé, motor ersatz dicolong (relatif kanggo BTT).


                Lan matur nuwun marang Gusti Allah iku. Bayangake yen sampeyan bakal njupuk mesin sing ora cocog kanggo BTT.
                1. Yura 27
                  Yura 27 30 Juni 2019 16:09
                  0
                  Ora, 95 HP wis ZIS-120. Lan ZIS-16 wis 85/86 hp. Nanging, tank T-45 super-ersatz wis cukup. Nanging yen sadurunge perang padha mbangun bengkel kanggo produksi ZIS-120 (tinimbang GAZ-11 sing ringkih), banjur T-45 bisa digawe telung kursi lan motor bakal dibutuhake setengah.

                  Sampeyan ora bisa mbandhingake AS karo USSR - kategori bobot sing beda-beda, sing pisanan bisa nyambungake 10 motor lan bakal ana ing drum kanggo sumber daya sing dibuwang.

                  Ya, angel banget kanggo nyolong sing luwih elek, amarga dheweke ora bakal tuku dokumentasi kasebut.
    4. tihonmarine
      tihonmarine 30 Juni 2019 15:07
      +3
      Gagasan Chrysler lan prototipe, nanging ide kasebut, lan solusi desain, lan basis produksi kita yaiku USSR
      lan luwih saka pangopènan miskin. Lan ternyata "satus persen
      Dadi, ora ana wong Jerman sing paling pinter sing bisa nindakake, lan perang menang amarga tukang kaya Lipgart, aku sujud ing ngarepe.
      1. Yura 27
        Yura 27 30 Juni 2019 16:14
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        Gagasan Chrysler lan prototipe, nanging ide kasebut, lan solusi desain, lan basis produksi kita yaiku USSR
        lan luwih saka pangopènan miskin. Lan ternyata "satus persen
        Dadi, ora ana wong Jerman sing paling pinter sing bisa nindakake, lan perang menang amarga tukang kaya Lipgart, aku sujud ing ngarepe.

        Apa sampeyan guyon? Proyek Amersky, gambar rinci, peralatan utamane saka panggonan sing padha. Lipgart ngowahi gambar menyang sistem metrik lan nindakake sawetara perkara cilik liyane. Inggih, prinsip, - tukang, - sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.
  2. SASHA LAWAS
    SASHA LAWAS 29 Juni 2019 18:42
    + 17
    thanks kanggo penulis, artikel menarik, aku ora ngerti rincian
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:18
      +6
      Mangga bungah sing disenengi.
      1. KOCMOC
        KOCMOC 29 Juni 2019 21:59
        + 11
        Quote: SASHA OLD
        thanks kanggo penulis, artikel menarik, aku ora ngerti rincian

        Aku uga bakal melu ...
        Wah, motor favoritku! Sawise ambruk serikat, aku tuku GAZ-500 kanggo 52 dolar kanthi inline 6 sing ora bisa digunakake lan tambahan blok anyar, iki minangka mesin pertama sing daklakoni nalika umur 20 taun, uga tanpa wong njaba. , penasehat lan asisten, Aku independen disassembled rampung lan reassembled lan iku mung ing ngisor iki sing tatu munggah sawise ndandani karo setengah giliran! Wiwit saiki, rasa wedi marang mekanisme rumit wis ilang, iki sekolah pertamaku lan pelajaran sing paling apik. Apa prasaja lan sarwa ing wektu sing padha, trep, dipercaya! Miturut cara, mobil karo mesin apa isih ngadeg ing latar, aku meh ora nggunakake, sanadyan, nanging aku uga ora ngedol, nostalgia. Nanging aku ora ngerti sajarah mesin, akeh thanks kanggo penulis kanggo digression sajarah lan Amerika kanggo mesin banget!
        1. timokhin-aa
          29 Juni 2019 22:07
          +4
          Mangga bungah sing disenengi.
          1. kapten92
            kapten92 29 Juni 2019 23:41
            0
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Mangga bungah sing disenengi.

            Alexander! hi Sampeyan ora nyebutake ZIL 157 ing artikel sampeyan. Kenapa? EMNIP ana ing-line 6-silinder, ngisor-katup 110l.s. .
            1. timokhin-aa
              29 Juni 2019 23:50
              +3
              Iku dudu motor iki, liyane.
  3. Panemu 55
    Panemu 55 29 Juni 2019 19:16
    +6
    Mesin iki kenal karo aku langsung. Kanggo wektu iku apik, masalah nyetel klep. Aksesibilitas abot kanggo wong-wong mau, lan meh telung kunci kunci ing tangan kudu disimpen.
    Akeh kilometer kudu diatasi ing BTR 60 PU.
    Sapa sing ora ngerti, ana 2 mesin saka GAZ 52, saben 90 hp. .
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 19:43
      +6
      Kanggo adil, mesin ana GAZ-40P, meh padha karo GAZ-52, nanging karo camshaft lan kontak beda, karo karburator beda lan watesan kacepetan maksimum beda.
      Mulane, dadi 90 hp.
      Lan standar GAZ-52 wis 75.
      1. Tima62
        Tima62 30 Juni 2019 09:55
        +2
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Kanggo adil, mesin ana GAZ-40P, meh padha karo GAZ-52, nanging karo camshaft lan kontak beda, karo karburator beda lan watesan kacepetan maksimum beda.

        Kutipan saka: timokhin-aa
        Aksesibilitas abot kanggo wong-wong mau, lan meh telung kunci kunci ing tangan kudu disimpen.

        Nanging aksesibilitas kanggo nyetel katup durung apik, utamané ing sidewalls hood, amarga sampeyan ora bisa mbukak tutup ing GAZ 51. ngguyu
  4. Wong pesimis22
    Wong pesimis22 29 Juni 2019 19:18
    +4
    Gaz 52 wis digunakake kanggo kula ajeg kanggo 11 taun, ing 1982, aku tuku iku didandani lan plows sak omah, engine prasaja lan dipercaya, kurang-kacepetan katup ngisor, bakal tahan kanggo akeh taun. apik
    1. rawa-rawa
      rawa-rawa 29 Juni 2019 19:25
      0
      Kutipan: Pesimis22
      Gaz 52 wis digunakake kanggo kula ajeg kanggo 11 taun, ing 1982, aku tuku iku didandani lan plows sak omah, engine prasaja lan dipercaya, kurang-kacepetan katup ngisor, bakal tahan kanggo akeh taun.

      Serius?
      Ana kothak, saka sapa? Sistem rem, hidrolik, nanging sampeyan bakal nemokake loro utama lan buruh, uga segel lenga kanggo wong-wong mau.
      Ing Merenovsky Unimag sajrone 63 taun, kabeh kanggo dhuwit, nanging isih ngasilake.
      1. ycuce234-san
        ycuce234-san 29 Juni 2019 21:09
        +2
        Nganti saiki, suku cadang didol, lan para penggemar nggawe macem-macem rod panas "mubeng" lan liya-liyane.

        Murni teoritis, sampeyan bisa nyoba kanggo nggunakake suku cadang Amérika Lor (temtunipun bakal mbutuhake dandan wiwit padha inch) utawa, .. Korea Utara - yen negara iki dadi luwih mbukak liwat taun lan sampeyan bisa tuku online karo kapal, ana isih pilihan kanggo golek spare parts saka Cina - contone saka showdowns sing, panyimpenan tentara. Donya saya ganti kanthi cepet lan ora bisa ditebak - 40 taun kepungkur, aku ora bakal nate golek spare parts ing analisis Cina.
      2. ora utama
        ora utama 30 Juni 2019 00:49
        0
        Quote: rawa
        Kutipan: Pesimis22
        Gaz 52 wis digunakake kanggo kula ajeg kanggo 11 taun, ing 1982, aku tuku iku didandani lan plows sak omah, engine prasaja lan dipercaya, kurang-kacepetan katup ngisor, bakal tahan kanggo akeh taun.

        Serius?
        Ana kothak, saka sapa? Sistem rem, hidrolik, nanging sampeyan bakal nemokake loro utama lan buruh, uga segel lenga kanggo wong-wong mau.
        Ing Merenovsky Unimag sajrone 63 taun, kabeh kanggo dhuwit, nanging isih ngasilake.

        RTI ora masalah saiki! Ana ukuran, bakal ana RTI!
    2. timokhin-aa
      29 Juni 2019 19:45
      +3
      Miturut cara, sampeyan bisa Feed wong, lan tanpa kelangan sumber daya. Sanajan "dhengkul" ora ndhukung kanthi lengkap.
      Nah, yen dumadakan ora cukup daya.
  5. MoOH
    MoOH 29 Juni 2019 19:40
    +1
    Ora cukup flathead, nanging turunane cedhak wis ing mobil Jeep ing taun 2000-an. Parts isih ing produksi. Yen dikarepake, sampeyan bisa nulis motor anyar saka negara. Aku iku luwih gampang saka Korea Utara :) Penulis durung kasebut sing mesin 6-silinder Jaguars klasik asalé saka ROOT padha.
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:20
      +5
      Ana ukuran inch, kita duwe metrik, meh ora bakal pas, sanajan prabédan asring kurang saka millimeter.
      1. MoOH
        MoOH 29 Juni 2019 23:48
        +3
        File lan sledgehammer - kabeh kita :)))
  6. Olezhek
    Olezhek 29 Juni 2019 19:41
    +2
    Matur nuwun kanggo artikel sajarah rinci. apik
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:20
      +4
      Mangga. Motor kasebut menarik babagan sejarah. mutusake kanggo nulis.
      1. Amuret
        Amuret 30 Juni 2019 00:43
        +4
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Mangga. Motor kasebut menarik babagan sejarah. mutusake kanggo nulis.

        Mesin ZiS-5 sing menarik. Epik kasebut asale saka rekonstruksi pisanan pabrik AMO-ZiL:
        Simbah mesin ZIL 157 yaiku mesin Amerika Hercules-WXB, kira-kira taun 1928, sing nduweni 6 silinder sing padha, nanging geometri beda lan, kanthi volume kerja 4.9 liter.
        Daya saka Hercules ana 66 hp. lan torsi ana 245 Nm. Russified Hercules thanks kanggo desainer Soviet E.V. Vazhinsky, ing sangisoré pimpinan, volume kerja tambah, filter lenga anyar lan pompa bahan bakar diafragma digunakake.

        Iku uga worth sebutno sing sadulur saka Hercules WXB disebut Hercules-YXC-B (6 silinder, 7 liter, 94 hp lan 380 nm), diinstal malah sadurungé, saka 1929 kanggo 1934, ing Soviet Ya-5 truk, produksi. sing dibatasi mung ana hubungane karo keputusan kanggo nolak ngimpor unit daya menyang USSR ... https://www.drive2.ru/b/1607099/
        1. timokhin-aa
          30 Juni 2019 08:04
          +3
          Ing kana ora ana babagan nyalin, nanging babagan ngembangake desain anyar kanthi fokus marang sampel sing ana. Sanadyan mesin ZiS-5 utawa pandherekipun padha salinan saka mesin Amérika.
          1. Tima62
            Tima62 30 Juni 2019 10:06
            +2
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Sanadyan mesin ZiS-5 utawa pandherekipun padha salinan saka mesin Amérika.

            Mesin iki ora kalah penting kanggo negara. Rilis kasebut diwiwiti ing 1933 ing ZIS 5 lan terus nganyari nganti runtuh Uni (ZIL-MMZ-45021). Sing, iku diprodhuksi kanggo wektu maneh saka GAZonovsky.
            Dadi, kita nunggu artikel babagan mesin enem ZIS-ZIL.
            1. timokhin-aa
              30 Juni 2019 10:08
              +2
              Ya, aku ora ngerti, kabeh wong kayane ngerti kabeh babagan Zis-ZiL. Ayo ndeleng.
          2. Amuret
            Amuret 30 Juni 2019 13:44
            0
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Sanadyan mesin ZiS-5 utawa pandherekipun padha salinan saka mesin Amérika.

            Mobil AMO-2 lan AMO-3 dilengkapi Hercules sing dilisensi kanthi kapasitas 60 hp. nanging daya iki ora cukup lan banjur silinder engine padha squandered lan pamindahan saka daya engine mundhak.

            Khanin: Mobil ZiS-5 lan AMO-3
          3. Yura 27
            Yura 27 30 Juni 2019 16:28
            0
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Ing kana ora ana babagan nyalin, nanging babagan ngembangake desain anyar kanthi fokus marang sampel sing ana. Sanadyan mesin ZiS-5 utawa pandherekipun padha salinan saka mesin Amérika.

            Sawetara jinis desain anyar, yen ZIS-5 wis, siji kanggo siji, ukuran Hercules WXC 4 "x4,5". Dongeng kabeh babagan mboseni Soviet mitos. Iku mung sing ZIS-5 iki derated kanggo ovnobenzene Soviet / panas kerosene lan mulane wis daya 73,6 hp, tinimbang 94 hp. Nalika, sawise perang dadi luwih apik karo bensin, ZIS-120 muncul ing 95 hp, yaiku Hercules WXC asli.
  7. AlexVas44
    AlexVas44 29 Juni 2019 19:41
    +5
    ... peran sajarah saka motor iki nemokke ing mburi twenties ora bisa nanging nggugah admiration.

    Ya, umur engine meh 100 taun apik banget, yaiku umur dawa. Mesin dhewe kanggo operator, jujur, ora nyebabake kagum, utamane ing tentara, sawise "nakal" gagang prajurit kita. Dheweke ora seneng kacepetan dhuwur lan beban umum. Nyandhang darurat saka liner (sing diarani ketukan), retak ing kursi tutup sing umum. Nanging iku prasaja, didandani karo bang. Iki mbokmenawa sing dijupuk. Ora ana wong liya, mula meh ora ana tembung ala sing ditujokake marang dheweke, mula dheweke manggoni papan sing pantes ing sejarah.
    Miturut cara, kanggo kita, mbokmenawa, Americanism "flat-headed" nalika Applied kanggo engine ora muni cara sing paling apik, kita duwe konsep beda saka tembung iki.
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:22
      +3
      Dheweke bisa Pick munggah liners karo alur, Aku ora ngelingi kang engine kita uga saka, nanging liners tindak karo wong-wong mau kanggo dangu, lan motor bisa "diuripake".
      1. Amuret
        Amuret 30 Juni 2019 08:19
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Dheweke bisa Pick munggah liners karo alur, Aku ora ngelingi kang engine kita uga saka, nanging liners tindak karo wong-wong mau kanggo dangu, lan motor bisa "diuripake".

        EMNIP saka mesin GAZ-12 ZiM. Iki padha GAZ-51, nanging wis owah-owahan ing pemblokiran ing mburi kanggo instalasi saka kopling adi. Engine iki umume struktural padha GAZ-11, kang digunakake ing GAZ-51, nanging rada diowahi kanggo nambah daya. Kekuwatan mesin tambah - kanthi ngembangake saluran intake, nggunakake karburator dual lan nambah rasio komprèsi dadi 6,7: 1, sing njamin operasi stabil mesin ing bensin standar kanthi rating octane 70. Gearbox anyar ana. dikembangake kanggo ZiM, kanggo pisanan ing sajarah pabrik duwe sinkronisasi (ing gir II lan III) lan ngoper nganggo tuas sing ana ing kolom setir - iki minangka fashion Amerika.
        Solusi desain asli sing digunakake ing GAZ-M-12 lan ora ana analog ing industri mobil penumpang domestik yaiku kopling cairan - unit transmisi sing ana ing antarane mesin lan kopling, lan yaiku crankcase sing diisi minyak khusus, ing kang ora ana hubungane mechanically loro rotor ing wangun setengah toroida, dipérang dening glathi dadi 48 kompartemen (pompa rotor, kang diputer peran flywheel a) lan 44 kompartemen (turbin rotor, flywheel entheng lan kopling gesekan conventional ditempelake ing. iku). Ana longkangan cilik antarane ends utama rotors. Sajrone operasi, mesin nguripake roda pompa, sing nggawe gerakan cairan ing crankcase, sing nyetel roda turbin ing rotasi, nalika diijini slipping bebarengan.
        https://www.drive2.ru/b/3191787/
  8. Sofievka
    Sofievka 29 Juni 2019 20:02
    +1
    Sawijining kenalan duweni ZIM-12, pelaut dhewe saka dagang, ing mobil, sedhela, duwe parket, ing taun 1981 diganti karo Lada lan seneng banget, aku kepengin weruh yen dheweke bakal seneng karo ijol-ijolan iki saiki, sawetara taun kepungkur flashed ZIM "ing kutha, nanging banget disetel munggah, sawetara jenis unsympathetic
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:22
      +3
      ZiM ing asli saiki larang banget.
      1. Sofievka
        Sofievka 29 Juni 2019 23:09
        +2
        Sapa sing banjur, miturut Uni, mikir babagan iki, bapakku sijine kothak saka 21 menyang Volga 24, aku wis nyoba tape recorder, ing wektu sing padha kursi saka mobil manca.
    2. Albert1988
      Albert1988 29 Juni 2019 21:47
      -1
      Kutipan saka Sofievka
      Sawijining kenalan duweni ZIM-12, pelaut dhewe saka dagang, ing mobil, sedhela, duwe parket, ing taun 1981 diganti karo Lada lan seneng banget, aku kepengin weruh yen dheweke bakal seneng karo ijol-ijolan iki saiki, sawetara taun kepungkur flashed ZIM "ing kutha, nanging banget disetel munggah, sawetara jenis unsympathetic

      Yen sampeyan ngganti fret modern, mesthine, amarga fret saiki minangka inti saka mobil Prancis-Korea. Nanging Zim isih apik! Aku kelingan 10 taun kepungkur, kewan kaya ngono asring sumunar ing kutha. Iku katon apik tenan, werna ijo peteng, didilat supaya sampeyan bisa ndeleng menyang ...
      1. timokhin-aa
        29 Juni 2019 22:30
        +2
        Yen diganti dadi tembang modern, mesthi bakal dadi


        Ya, utamane yen ZiM ing biaya asli kaya troika BMW anyar - aku bakal seneng banget.)))
        1. Albert1988
          Albert1988 29 Juni 2019 23:55
          0
          Kutipan saka: timokhin-aa
          Ya, utamane yen ZiM ing biaya asli kaya troika BMW anyar - aku bakal seneng banget.)))

          "Saiki" dheweke bakal ngedol ZIM iki kanthi rega sing cocog lan tuku behu))) Yen ZIM ana ing kondisi apik, mesthi))))
      2. Sofievka
        Sofievka 29 Juni 2019 23:04
        +4
        Nalika isih bocah, aku kelingan "ZIM" ing versi taksi lan "ambulans", sayang banget, sampeyan ora bisa ndeleng sing "bongkok"
  9. ssergey1978
    ssergey1978 29 Juni 2019 20:27
    +3
    Artikel sing menarik. Sanadyan aku ngerti, iku isih menarik kanggo maca. Motor, mesthi, perlu banget ing 40-50s, nanging ngeculake sadurunge abad 21 iku kakehan.
    1. lucul
      lucul 29 Juni 2019 20:58
      -5
      Artikel sing menarik. Sanadyan aku ngerti, iku isih menarik kanggo maca. Motor, mesthi, perlu banget ing 40-50s, nanging ngeculake sadurunge abad 21 iku kakehan.

      Ya, amarga R&D motor otomatis ing USSR ditindakake mung kanggo tank V-2, lan saiki wis dipasang ing kabeh tank kita. Lan padha mutusake kanggo nyalin motor liyane (ora militer). Apa sing dikarepake ora jelas - R&D ora ditindakake, lan kanthi nyalin kethul, sampeyan bakal tansah dadi peran kanggo nyekel.
      Lan gaya iki terus nganti saiki, paling apik, kita bodho nyalin mesin.
      1. timokhin-aa
        29 Juni 2019 21:27
        +8
        Salah.
        YaMZ-236,238, 240 kabeh seri 536th minangka desain asli lan cukup sukses kanggo umure, kaping 238 diwiwiti kanthi daya 240 hp, lan saiki duwe 420 lan Euro-5.

        Padha ditrapake kanggo baris YaMZ-740 / KAMAZ-740. Kita miwiti karo mesin atmosfer karo 210 hp, saiki wis 400-420, Euro-5 lan kaping pindho sumber daya, lan konsumsi bahan bakar meh padha.

        ZMZ-53 kanggo Lawn uga asli, saiki ing Paziki sampeyan bisa ndeleng versi injeksi kanggo GAZ.

        ZMZ-402 uga cukup asli, tanduran durung mbukak potensial lengkap, nanging Ulyanovsk isih sculpting sawijining "putu" UMZ-4216 lan engine apik.
        Lan "Evotek" iki nemokke ing basis.

        Ing cendhak, sampeyan salah.
        1. ora utama
          ora utama 30 Juni 2019 01:05
          0
          Kutipan saka: timokhin-aa
          ZMZ-402 uga cukup asli, tanduran durung mbukak potensial lengkap, nanging Ulyanovsk isih sculpting sawijining "putu" UMZ-4216 lan engine apik.

          Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing ZMZ-402 - modifikasi saka ZMZ-24. Yen malah luwih jero, iki GAZ-21. Kanthi biaya UMZ-4216, aku ora bakal kena. Dibandhingake karo ZMZ-405,406,409, ora ana apa-apa! Kanggo referensi, aku wis ngoperasikake kabeh mesin kasebut! 409 lan 4216 nganti saiki!
          1. timokhin-aa
            30 Juni 2019 08:06
            +1
            Inggih, ing kasus apa wae, iki minangka desain asli, sing nganti 4216, "penyakit kanak-kanak" sing ana ing desain asli durung diilangi.

            Ing siji wektu aku duwe kesempatan kanggo njaluk kenalan karo cara kang mesin gas iki digawa menyang kondisi sing dikarepake, aku cukup kesengsem, jujur.
    2. timokhin-aa
      29 Juni 2019 21:28
      +2
      Mobil produksi pungkasan kanggo mesin iki GAZ 52-04 ketoke diprodhuksi nganti 1992. Banjur mesin digawe kanggo suku cadang lan kanggo pabrik loader Lvov.
      1. Amuret
        Amuret 30 Juni 2019 00:54
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Banjur motor digawe kanggo suku cadang lan kanggo pabrik loader Lviv.

        Aku ora ngerti tanggal produksi mesin iki mandheg, nanging ing taun 2000-an aku weruh mesin anyar iki ing gudang salah sawijining perusahaan dagang, malah siji kudu diurutake, ana cacat pabrik. bab utama sing kaget kula iku ora ana divisi saka rod nyambungake menyang kiwa lan tengen. Sapa wae sing ndemek mesin iki ngerti yen batang sambungane ora simetris.
        1. AlexVas44
          AlexVas44 30 Juni 2019 07:39
          0
          Rod nyambungake mesin GAZ-51 lan 53 digawe padha, simetris, i.e., mung dipasang ing urutan tartamtu, njupuk menyang akun tandha lan desain (padha dipandu dening silinder).
          1. Amuret
            Amuret 30 Juni 2019 07:57
            +1
            Kutipan saka: AlexVas44
            Rod nyambungake mesin GAZ-51 lan 53 digawe padha, simetris

            Sampeyan bingung. Gaz-51 lan Gaz-53 - mesin temen beda.

            Ing ndhuwur GAZ-51. Ing ngisor iki, ing silinder, GAZ-53, modifikasi kanthi saringan full-flow
            1. AlexVas44
              AlexVas44 30 Juni 2019 08:31
              +1
              Aku bisa uga ora nyatakake ideku kanthi akurat..
              Aku ora mbingungake mesin, aku wis ngoperasikake luwih saka 30 taun, aku mung negesake yen mesin loro - loro 51 lan 53, dilengkapi rod penghubung simetris, tanpa kiwa lan tengen, rod nyambungake digawe padha (kanggo merek mesin). maneh- mung sak Déwan, rod nyambungake oriented miturut piston lan nomer silinder, i.e. nguripake sisih tartamtu maju utawa mundur.
              1. Tima62
                Tima62 30 Juni 2019 10:17
                0
                Kutipan saka: AlexVas44
                cranks kang asimetris.

                Kutipan saka: AlexVas44
                loro mesin - loro 51 lan 53, dilengkapi rod nyambungake simetris

                Batang nyambungake simetris karo GAZ 12 - ZIM.
                1. AlexVas44
                  AlexVas44 30 Juni 2019 10:57
                  +2
                  Oh, cepet-cepet mikir iki. Siji bab ing sirah, liyane ing kertas.
                  Nelpon rod nyambungake simetris Maksudku sing ing saben mesin iki kabeh rod nyambungake padha... Bener padha asimetris ing desain., I.e., tengah sirah ngisor rod nyambungake diimbangi saka tengah sirah ndhuwur, utawa, miturut, simetris.
                  Iku tetep njaluk ngapura kanggo distorsi saka makna istilah.
  10. DPN
    DPN 29 Juni 2019 21:55
    -7
    A song of pujian kanggo Amerika Serikat, supaya dina iki tanpa Amerika Serikat ngendi ora ana panggonan lan apa saiki kanggo ndedonga kanggo Amerika Serikat? Kita kudu nglindhungi awake dhewe, ora ngganggu dheweke.
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 22:08
      +4
      Sampeyan ndeleng soko sampeyan dhewe ing teks, ta?
      1. tibidoch
        tibidoch 30 Juni 2019 06:16
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        sampeyan ndeleng sampeyan ing teks, ta?

        Dheweke "sawang liwat" sampeyan - artikel sampeyan ditulis nganggo dhuwit Departemen Luar Negeri! duka
        Miturut cara, thanks kanggo artikel dhewe, kang, sanajan "mungsuh", nanging menarik banget, maca ing siji ambegan.
      2. DPN
        DPN 30 Juni 2019 07:55
        0
        Aku tansah ndeleng SOVIET, tanpa sing ora bakal ana telek, supaya aku weruh Soviet sandi,
        1. timokhin-aa
          30 Juni 2019 08:07
          0
          Sampeyan ndeleng soko aneh ing kaping, misale jek.
          1. DPN
            DPN 30 Juni 2019 11:10
            -1
            Miturut pendapat sampeyan, ayo dadi negara AS sabanjure lan urip kanthi apik, seneng-seneng, kaya Yankees. Sampeyan bisa mangertos yen bangga utawa ngalembana kanggo Kepala Designer padha GAZ, sing bisa kanggo milih lan upgrade engine iki, lan ora mung kelet ing.
            1. timokhin-aa
              30 Juni 2019 13:45
              0
              Aja ngubungake medeni saka sirahmu, aku ora nulis kaya ngono, lan Lipgart, sing milih mesin kasebut, kasebut kaping pirang-pirang ing artikel kasebut, kanthi cara sing positif.
              1. Yura 27
                Yura 27 30 Juni 2019 16:31
                0
                Kutipan saka: timokhin-aa
                Aja ngubungake medeni saka sirahmu, aku ora nulis kaya ngono, lan Lipgart, sing milih mesin kasebut, kasebut kaping pirang-pirang ing artikel kasebut, kanthi cara sing positif.

                Lipgart ora milih apa-apa (amarga ora ana sing bisa dipilih), dheweke mung setuju karo siji-sijine proposal NKVD.
                1. timokhin-aa
                  30 Juni 2019 19:57
                  0
                  Apa sampeyan ora setuju? nglirik
                  1. Yura 27
                    Yura 27 1 Juli 2019 06:16
                    0
                    Kutipan saka: timokhin-aa
                    Apa sampeyan ora setuju? nglirik

                    Mung miturut teori, amarga iku perlu kanggo tuku lisensi kanggo motor liyane, utawa kanggo berkembang engine dhewe.
  11. skazochnik
    skazochnik 29 Juni 2019 22:25
    0
    Ya, aku menyang "Gaz-52" karo mesin kuwi, iku pancene unpretentious lan cukup dipercaya yen sampeyan ora langkah ing gas menyang lantai, nanging nalika loading 2-3 ton, iku rada ringkih, utamané ing ngangkat. Secara pribadi, aku luwih seneng mesin Zilovsky, uga enem in-line, nanging kanthi volume sing luwih gedhe, sing dipasang ing Zil 157 utawa ing Zil-164 (Zakhar), amarga aku iki minangka mahakarya ing babagan kesederhanaan. , stabilitas, Gamelan, dhuwur-torsi, linuwih, supaya adoh karo aku fondly elinga motor sing.
    1. timokhin-aa
      29 Juni 2019 22:32
      +4
      Kita isih kudu elinga yen mesin Chrysler asli dimaksudake kanggo mobil penumpang 4-seater, maksimal kanggo pickup.
      1. Tima62
        Tima62 30 Juni 2019 10:26
        0
        Kutipan saka: timokhin-aa
        nalika ngemot 2-3 ton, rada ringkih, utamane nalika ngangkat. Secara pribadi, aku luwih seneng mesin Zilovsky, uga enem baris, nanging kanthi volume sing luwih gedhe, sing dipasang ing Zil 157 utawa Zil-164 (Zakhar),

        Kutipan saka: timokhin-aa
        engine Chrysler asli iki dimaksudaké kanggo mobil penumpang 4-seater, maksimum kanggo pikep.

        Sampeyan ora bisa nglarang urip kanthi apik. Amerika isih sijine mesin 6-7 liter ing pickups, lan Eropah wis suda 1,2.
        Mbandhingake mesin kanthi volume 3.48 lan 5.55 ora bener, sanajan padha duwe daya maksimum sing padha.
        Ora ana wonder pepatah Amerika lawas - ora narik daya, narik volume (karakteristik torsi).
        Lan aku luwih seneng Yaroslavl wolung. Ing kene ana keseragaman lan daya tarik, ora ana Zakhar sing bisa dibandhingake, malah 2.
        1. timokhin-aa
          30 Juni 2019 13:54
          +3
          Ora ana wonder pepatah Amerika lawas - ora narik daya, narik volume (karakteristik torsi).


          Daya adol mobil, torsi menang balapan. (c) Carroll Shelby))))
          Penulis karya iki


          Sampeyan kudu ngerti klasik eseman
  12. Tima62
    Tima62 29 Juni 2019 23:31
    +1
    Artikel kasebut menarik, mesthine +.
    Mung nalika nulis artikel teknis kanthi nomer kudu ditangani kanthi luwih ati-ati:
    Dhiameter silinder ora 88, nanging 82 mm.
    Ing GAZ 51 engine dikembangaké ora 75, nanging 70 ing rpm 2800. Nganti 75 daya diunggahake ing GAZ 52.
    Inggih, babagan 3600 rpm:
    Ing mesin GAZ-12, kekurangan utama mesin GAZ-51 diilangi - kegagalan bantalan rod sing nyambungake kanthi kecepatan dhuwur, kanthi nginstal batang penghubung simetris. kacepetan maksimum mesin ZIM katup ngisor mung 3600 rpm [i] [/ i]
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 00:02
      +2
      Matur nuwun, aku bakal nganyari artikel mengko. Cepet-cepet, ketoke.
      1. wilayah58
        wilayah58 30 Juni 2019 03:10
        +1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Aku bakal nganyari artikel mengko

        Dadi nganti taun apa versi 4-silinder ngadeg ing produksi?
        yen versi 4-silinder ngadeg ing produksi nganti, banjur versi enem-silinder mung diinstal serially ing mobil nganti pungkasan 60s.
        1. timokhin-aa
          30 Juni 2019 08:12
          0
          Typo.
          Nganti taun 1933.
          1. wilayah58
            wilayah58 30 Juni 2019 16:21
            0
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Nganti 1933

            matur nuwun. Crita sing menarik bisa uga ana sing biasa, kayata ...
  13. LeonidL
    LeonidL 29 Juni 2019 23:32
    +3
    Nice, artikel informatif. Sepisan maneh aku kaget karo "omnivora" Pak Timokhin. Aku tulus pleased karo kasunyatan sing aku ora nemokake ing baris final telpon kanggo nggunakake mesin kanggo produksi kendaraan wojo kanggo strategis oposisi kanggo NATO sengit. Kula hormati!
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 00:00
      +4
      Sepisan maneh aku kaget karo "omnivora" Pak Timokhin.


      Leonid, aku mlumpat nganggo parasut amfibi menyang angin sing ora bisa ditampa, mlayu saka bruwang ngliwati tundra, aku bisa nggawe napalm saka reagen sing kasedhiya kanggo umum, aku bisa nggawe detonator kanggo IED saka baterei driji, aku nganggo basa Inggris, aku ngerti. cara torture, Aku makarya minangka detektif pribadi, aku perang lan njupuk uga "offhand", Aku duwe kenalan ing perdagangan senjata internasional, sambungan ing Iran, Pakistan, Mesir lan Nigeria, lan wis rampung akèh iku ing gesang kawula. wong biasa mung bisa ndeleng ing film.

      Inggih, kados pundi kedadosanipun. Omnivorousness - iku saka ing kono. ngguyu

      Babagan skeptisisme sampeyan babagan artikelku babagan armada - diwaca, lan kadhangkala diwenehi komentar kritis dening wong "saka caprice lan uphill", ing tingkat, contone, komandan divisi kapal selam. Perwira nyata, nanging dudu bangsawan)))).

      Lan umume, ora bisa dikandhakake yen aku pancen salah, Leonid.
      Yen sampeyan dipandu dening pendapat wong liya, paling ora.
      Lan sampeyan, mesthi, tetep karo sampeyan dhewe.))))
      1. Manungsa Kucing Null
        Manungsa Kucing Null 30 Juni 2019 00:12
        -1
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Aku mlumpat nganggo parasut amfibi ing angin kuwat sing ora bisa ditampa

        Aku pracaya iku kelakon.

        Kutipan saka: timokhin-aa
        mlayu nyabrang tundra saka bruwang

        Kanggo apa? Sapa sing meksa sampeyan ... nindakake iki?

        Kutipan saka: timokhin-aa
        Aku ngerti carane awak napalm saka reagen sing kasedhiya kanggo umum

        Iku ... ora mbiyantu. Aku uga bisa, banjur apa?

        Kutipan saka: timokhin-aa
        Aku bisa nggawe detonator kanggo IED saka baterei driji

        Aku ora percoyo. Ajar, aku uga pengin)))

        Aku berjuang kanthi apik lan njupuk "offhand"

        Kajaba iku

        Aku duwe kenalan ing perdagangan senjata internasional, sambungan ing Iran, Pakistan, Mesir lan Nigeria

        iya ta? bener? nglirik

        Kene, aku kelingan: Johny Cash, "Aja nggawa bedhil menyang kutha ... anak, ninggalake bedhil ing ngarep" Nyuwun
        1. LeonidL
          LeonidL 30 Juni 2019 07:03
          +1
          Inggih, mung agen 007! Utamané ayu "mlumpat menyang angin elek" lan bodying napalm ing pawon miturut resep saka Internet. Aja njalari awake dhewe ing bebaya kaya ngono! Tulis karo Andrey saka Chelyabinsk lan penulis liyane artikel kuwat ing sajarah, ing sajarah peralatan militer, lan kita bakal maca.
        2. timokhin-aa
          30 Juni 2019 08:14
          +1
          Kanggo apa? Sapa sing meksa sampeyan ... nindakake iki?


          Beruang dipeksa
          Kanggo adil, dheweke ora ngoyak aku. Mung nggero. Aku wis cukup.

          Yen dheweke kesusu ngetutake aku, aku ora bakal nulis apa-apa ing kene saiki.

          Johny Kas


          Wektu pungkasan aku ngirim warga sing wani banget kanggo perawatan yaiku telung minggu kepungkur. Inggih, kanthi cara ...
          1. Manungsa Kucing Null
            Manungsa Kucing Null 5 Juli 2019 14:34
            -4
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Wektu pungkasan aku ngirim warga sing wani banget kanggo perawatan yaiku telung minggu kepungkur.

            Sia-sia kowe, IMHO. Dobel-edged, sampeyan ngerti, tumindak.

            Lan kanggo brag babagan ing Internet ora comme il faut ing kabeh.

            Kutipan saka: timokhin-aa
            Inggih, kanthi cara ...

            Persis...
      2. LeonidL
        LeonidL 30 Juni 2019 06:48
        0
        Sampeyan, Alexander, nyathet prestasi sampeyan minangka warga sipil sing durung main game perang sing cukup, nanging durung nate dadi tentara, Angkatan Laut, utawa pasukan khusus. Kabeh kawruh "luas" sampeyan babagan kabeh babagan buku, kabeh katrampilan sampeyan pecahan. Wong sing duwe hubungan ing perdagangan senjata ora bakal ngomong kanthi terang-terangan ing domain umum, gumunggung karo wong liya. Perdagangan senjata, saliyane saluran resmi, minangka kejahatan internasional. Wong-wong sing pancene nindakake akeh ing urip, nyerah lan nindakake kanthi meneng, lan meneng babagan perkara kasebut. Apik kanggo kesehatan. Kasunyatan bilih wong capricious nepuk pundhak sampeyan mung tegese wong sing sopan, sopan lan ... ora liya. Kapraz, ora kaya sampeyan, Timokhin sing dikasihi, dheweke ngladeni lan ngliwati jalur layanan saka kadet menyang caprice lan ndhuwur. Ing antaraning punggawa kang nyata, ana kang luhur lan kang dudu, nanging kabeh iku, beda karo sira, punggawa nyata, kaya ingsun iki. Wong militèr sing sejati ora mlumpat ing ndhuwur, utamane perwira angkatan laut. Ing Angkatan Laut, sayangku, dheweke ora nyekel kupu-kupu. Sajrone urip lan layanan, aku kudu ketemu amatir antusias lan uga patronizingly approvingly pat ing pundhak, unencumbered dening nyudo Pundhak. Kaya, ora preduli apa bocah sing digembirake. Mulane, aku ngormati karya epistolary militèr-sajarah, maca VO ing luang pensiun, nanging nalika mlumpat metu karo pedhang karton ing jaran kayu menyang bal saka pikiran strategis dhuwur, iki mung nimbulaké ngguyu. Nanging saiki iki wektu sing tembung ing artikel pseudo-ilmiah, dijupuk dening amatir, bisa nimbulaké flurry saka fénoména negatif. Iki stres. Nanging, ing antarane wong sing ora kompeten sampeyan nggunakake reverence tartamtu. Iki ngelingake aku babagan penghormatan sing antusias marang Rezun lan sesamane ing antarane kaum intelektual liberal kamanungsan sing ora nate nyedhaki tentara. Tulis, Alexander, nggawe, mlumpat, njupuk, aku ora nyaranake njeblug - iki wis smacks terorisme, nanging elinga carane tembung sampeyan bisa dadi kerikil sing bakal nimbulaké longsor. Inget negara. Aku pengin nulis babagan Sumpah, nanging iki dudu babagan sampeyan. Lan, pungkasan, saka kawruh gedhe - kasusahan gedhe kelakon. Mulane, elinga - sing ngomong minangka anugerah kanggo mata-mata. Lan nasib para pembicara ing antarane para pedagang senjata malah luwih ora bisa diremehake ...
        1. timokhin-aa
          30 Juni 2019 08:40
          0
          Perdagangan senjata, saliyane saluran resmi, minangka kejahatan internasional.


          Ora, Leonidas. Iki mung ing Rusia.
          Ora ana sing bakal ngalangi aku tuku amunisi saka siji pamrentah lan ngirim menyang liyane, ndhaptar kiriman kanthi bener, yen aku nindakake dhewe.
          Iki ora nglanggar undang-undang ing njaba Federasi Rusia.
          Lan ora ana ing Federasi Rusia nganti aku nyoba ngeterake barang kasebut ing tapel wates.
          Konsekuensi mung yaiku telpon kasebut kadhangkala disadap lan mung.
          Punika TK banal saka tender kanggo meriam meriam karo kaliber 122 mm





          Iki dikirim kanthi fax menyang wong sing kasengsem sing wis akreditasi ing kantor atase militer. Lan ora ana masalah kanggo ngliwati. aku lulus.

          Mekaten.

          Iki minangka bisnis "putih", wong ngiklanake awake dhewe ing LinkedIn.

          Kajaba iku, sanajan ing Rusia kasus kasebut bisa ditangani, nanging kita butuh perusahaan sing duwe hubungan agensi karo Rosoboronexport. Banjur sampeyan bisa ngedol wesi kita, nanging sing bakul bakal Rosoboronexport, lan skema kanggo mbatalake bathi bakal dadi kurva, liwat bank manca.

          Mung sampeyan ora bisa ngomong babagan transaksi tartamtu kanthi partisipasi ROE, ing Federasi Rusia iki minangka rahasia negara lan entuk akses menyang tanpa ijin sing cocog minangka kejahatan ing teori. Maneh, yen sampeyan dhewe nggawe kasunyatan sing banjur diklasifikasikaké, sampeyan ora bisa dipenjara, nanging kanggo ngobrol - gampang.

          Lan iku, Leonid.

          Sampeyan salah maneh. Donya ora kaya sing sampeyan pikirake, kabeh ora kaya sing sampeyan pikirake, kabeh ora kaya sing sampeyan pikirake, nanging kosok balene.

          Iki minangka kasus sing langka nalika kabeh sing ana ing endhas wong "dicerminake" babagan kasunyatan, nanging ing kene sampeyan bisa kaya ngono, Leonid.

          Aku ora mung congratulate sampeyan iki. ngguyu

          UPDATE
          Iki sing katon ing njaba Rusia - mung iklan.
          http://www.armada-group.me/ru/
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
          2. mrfox
            mrfox 3 Juli 2019 13:14
            0
            Yagene kowe nggawe alesan kanggo dheweke?
      3. sh3roman
        sh3roman 3 Juli 2019 14:43
        0
        Sampeyan manggon ing kutha apa yen ora rahasia
  14. Yurkaza
    Yurkaza 30 Juni 2019 00:07
    +4
    Bensin 51. Jaman iku mobil gedhe. Aku kerja rong taun ing taun pitung puluhan ing panen lan ing pabrik lan ora nate ngeculke aku, aku kelingan kanthi anget.
  15. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 30 Juni 2019 01:20
    +3
    Lan mesthi, kita ora bisa nglirwakake Polandia. Sawise nampa kesempatan kanggo gawé "Victory" ing jeneng "Warsaw", Polandia uga nyalin mesin.

    Dadi ana uga Polandia Lublin-51, kabeh padha GAZ-51A. Mbalik ing awal 80s, Polandia wis akeh.
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 08:41
      0
      Ya, aku salah karo Lublin, aku kudu kasebut.
  16. lele
    lele 30 Juni 2019 06:33
    +1
    Iki carane sampeyan manggon lan koyone wis digunakake kanggo kabeh, lan ngerti kabeh, banjur ana wong teka lan ngandhani bab apik tenan. Alexander hi Matur nuwun kanthi sanget kanggo materi sing paling menarik. apik
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 08:42
      +2
      Mangga bungah sing disenengi.
  17. nycomedes
    nycomedes 30 Juni 2019 11:47
    +1
    Ora perlu ngomong, motor iku apik!
  18. Lisin Alexander Petrovich
    Lisin Alexander Petrovich 30 Juni 2019 12:48
    +1
    Dhiameter silinder motor iki (Gaz-51) standar - 81,88 mm. Lan mung ing produksi Gas-52 digawa menyang -82,00 mm. Nanging dimensi repair padha: 82,5; 83,0; 83,5. Sayange, aku ora ngelingi ukuran jurnal crankshaft. Nanging yen memori serves, tinimbang bantalan utama, padha digunakake bantalan rod nyambungake engine ZIL-130, ngowahi grooves menyang wong. Lan padha mlaku luwih dawa tinimbang "sederek". Yen liner GAZ-51 padha babite, banjur GAZ-52 digunakake baja-aluminium, kang uga dadi maneh. Motor sing apik lan seimbang, sanajan sumber daya anyar kanthi operasi sing ati-ati yaiku 60000-70000 km. Sawise mrikso, aku nyusoni ora luwih saka 25000-30000 km. GAZ-53f wis engine padha, mung sirah silinder beda (aluminium karo rasio komprèsi 6,7 lan bensin A-72), intake manifold loro-diffuser beda lan karburator beda. Ing wektu sing padha, daya munggah kanggo 82 hp.
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 13:58
      0
      Ya, sampeyan ngelingake aku babagan sisipan.

      Karo wong-wong mau, mesin uga kurang sensitif marang revolusi!

      Inggih, footcloths ing tutup rod nyambungake motor iki kadhangkala lay ing limang lapisan ngguyu
  19. dgonni
    dgonni 30 Juni 2019 13:47
    +1
    Jumlah motor! Pitakonan iku ing Amerika padha diprodhuksi ing akeh dhiameter silinder lan wis EMIP kanggo 110 jaran ing volume paling gedhe! Ing babagan produksi massal, serikat buruh sayangé tansah mundur. Kanggo sawetara alasan, versi gas-51F sing padha karo sirah tutup ndhuwur ora bisa digunakake. Senajan bab dhasar, kaya segel lenga poto-Ngunci mburi, lan sirah aluminium bakal nambah urip engine, bali ing 67-70s kuna.
  20. irontom
    irontom 30 Juni 2019 15:49
    0
    Yen sampeyan ngelingi sing Ford kanggo Ford Model B 40A / GAZ-M1 ana V8, sayangé kita njupuk dalan saka tabungan lan ora miwiti kanggo Master engine iki.
    1. timokhin-aa
      30 Juni 2019 20:00
      0
      Iku angel banget kanggo industri Soviet. Lan ora ana bahan bakar sing cukup ing negara kasebut.
  21. av58
    av58 30 Juni 2019 18:10
    0
    Persis, dheweke uga ngadeg ing BTR-40, sing kudu lelungan akeh nglirik Mesin apik, diwiwiti kanthi starter bengkok lan listrik. Ditarik ora cepet banget, nanging tanpa alangan.
  22. Glennie
    Glennie 30 Juni 2019 19:08
    0
    Matur nuwun, aku seneng!
  23. trahter
    trahter 8 Juli 2019 08:43
    0
    Motor alon-alon.
    Ora tahan giliran gedhe.
    Babbitt connecting rod bantalan - scourge saka mesin iki (merata ditrapake kanggo Zilov enem kaping kanggo model 164 lan 157, tetep mung ing ZIL-157KD)
    'tangan persahabatan' liwat nomer blok-mahkota mesin kasebut.
    Ya, lan kanggo GAZ-52 iku rada ringkih, malah ing dina iku lagi wae narik balung sawijining, dimuat 2 ton lan iku, sampeyan trudge sethitik urip.
    Iki saka godfather (saiki wis almarhum), sing akeh lelungan ing pekarangan, krungu ajeg, lan iku enem pekarangan sing ngombe akèh getih.
    Nalika aku pindhah menyang 53 karo V8, Aku dadi wong temen beda!
    Nalika ngandika, pungkasanipun dipasang engine normal ing mobil iki!
  24. Dedok
    Dedok 9 Juli 2019 09:36
    0
    Kutipan saka: timokhin-aa
    Jujur, aku ora ngerti bab pangembang gelo, yen sampeyan duwe soko kanggo maca, nuduhake.

    Ora crankshaft dhukungan lengkap ora dadi masalah ing pungkasan. Amerika nggawe obah-lair ing motor kuwi, karo supercharger mimpin. Lan crankshafts ora break.

    Ing operator personel wojo, padha uga ora break, lan dinamika saka mobil padha kurang utawa cukup.

    Minangka kanggo "ora cocok kanggo tank", uga ana watesan kanggo kabeh. Ing T-60, dheweke nyedhaki dhewe. Lan kasunyatan sing pemblokiran 140 hp digawe saka loro mesin kuwi uga plus kanggo engine.

    Nganti 3800, motor sing diowahi saka jinis iki bisa gampang diuripake, lan ngisi silinder bisa diunggahake ing watesan sing cukup tanpa kompromi linuwih.
    Kok dadi.

    Aku ora setuju karo pendekatan iki.
    Poros sing ora lengkap yaiku nyuda linuwih lan, minangka salah sawijining komponen, daya tahan. Mulane, mesin kuwi ora mlaku kanggo dangu (padha mbutuhake tightening pancet ndhukung poros), kanggo tujuan perang, mbok menawa iki cukup.
    Lan yen sampeyan pengin nambah ngisi silinder (daya silinder), utawa nambah nomer révolusi, banjur liyane "mileage" engine bakal tiba.
    Elinga kabeh wong apa liner (crankshaft) ing teknik iki!?
    lan miturut GAZ-51, iku wis desain beda, nanging werna cedhak, nanging iki desain beda.
  25. Dedok
    Dedok 9 Juli 2019 11:39
    0
    Kutipan saka: timokhin-aa
    Salah.

    Padha ditrapake kanggo baris YaMZ-740 / KAMAZ-740. Kita miwiti karo mesin atmosfer karo 210 hp, saiki wis 400-420, Euro-5 lan kaping pindho sumber daya, lan konsumsi bahan bakar meh padha.
    Ing cendhak, sampeyan salah.

    Ing pungkasan 70s, nalika Shestakov ana pangareping desainer mesin, ing rapat-rapat saka sembarang tingkat (lan ora mung ing Barun, ngandika meh ing ngisor iki - ngedongkrak? 740? mung liwat mayitku.
    Lan sing kita deleng saiki ora padha 740, sanajan miturut nameplate kaya sing padha.