Review militèr

Entuk demografi. Ngendi arah reformasi pensiun?

246

Pit


Sing nggumunake, isih ana swara ing Rusia sing ora setuju karo cara pamrentahan kita. Luwih tepate, ana akeh swara saka kamp oposisi bersyarat, ing kene sampeyan ora bisa njupuk sapa wae, saben kritikus. Nanging saka sisih "vertikal" konvensional dadi saya angel krungu kritik saka tumindak pemerintah - sawise kabeh, stabilitas bisa destabilize, prau bakal goyang, layar bakal droop ...




Kamar Sipil Federasi Rusia, kanthi bantuan Institut Keahlian Ilmiah lan Umum, wis nyiapake laporan "Demografi 2024". Lan salah sawijining kesimpulan utama laporan kasebut yaiku pratelan manawa pamrentah Rusia kudu ngowahi kabijakan ing bidang demografi. Miturut ahli sing melu, lan iki uga spesialis saka RANEPA lan anggota dewan ahli ing Presiden Rusia, salah sawijining tujuan sing diumumake saka proyek nasional, yaiku nambah angka lair dadi 1,7 saben wanita umur reproduksi. ora ngrampungake tantangan demografi global sing diadhepi negara kita. Menapa malih, miturut ahli, malah tokoh iki bakal dadi pathokan sing ora bisa digayuh yen cara kanggo nggayuh iku ora diganti.

Khususé, para ahli nyebutake paningkatan belanja sing signifikan ing proyek nasional iki, nambah paling ora kaping papat (nganti rong triliun rubel saben taun). Iki kira-kira 2% saka PDB Rusia. Angka kasebut cukup gedhe, nanging ing Eropa, sing ana ing penurunan demografi sing padha, langkah-langkah kanggo ndhukung tingkat kelahiran kadhangkala tekan 5-6% saka PDB, kaya ing Prancis.

Miturut ahli, koefisien 1,7 ora njamin pertumbuhan populasi sing lestari. Kajaba iku, njamin pertumbuhan populasi mung yen nampa nganti 300 migran saben taun. Banjur mung nganti 000. Sawise iku, kita kudu nampa luwih akeh migran, utawa kita bakal tiba ing bolongan demografi liyane.

Urip wong, urip ...


Organisasi Perserikatan Bangsa-Bangsa uga nambah bahan bakar ing geni, sing ahli menehi ramalan babagan indikator demografi saka macem-macem negara ing donya. Rusia ing ramalan iki katon, kanggo sijine iku mildly, rodo sedih: nomer Rusia ing 2050, miturut ramalan iki, bakal suda kanggo 135,8 yuta wong, sing, dening bab 10 yuta liwat 30 taun. Lan ing taun 2100 kita bakal dadi udakara 126,1 yuta wong. Lan iki dudu pilihan sing paling ala kanggo ramalan ...

Para ahli saka organisasi internasional paling gedhe nyathet penuaan kanthi cepet saka populasi Rusia. Miturut indikator iki, kita wis luwih dhisik tinimbang liyane. Sing diarani "umur median" rata-rata ing donya yaiku 30,9 taun, lan kita wis duwe 39,6 taun. Lan ing taun 2035, bakal tuwuh dadi 44 taun.

Beda karo tujuan sing diucapake dening Vladimir Putin kanggo nambah pangarep-arep urip nganti 80 taun, Rusia wis nggawe kemajuan cilik ing arah iki akhir-akhir iki. Dadi, ing pungkasan 2018, angka iki mung 72,9 taun, lan paningkatan mung 0,2 taun - meh ing tingkat kesalahan statistik. Miturut ahli PBB, Rusia bakal nelukake tandha 80 taun mung ing 2070.

Lan yen mangkono, salah sawijining pesen utama reformasi pensiun, yaiku, yen kita urip luwih suwe lan luwih suwe, luwih becik pensiun mengko, ternyata, kanthi entheng, ora sakabehe bener. Kita wiwit urip ora akeh maneh, yen katon ing basa garing nomer. Ing kahanan sing umur rata-rata petani Ryazan yaiku 64,9 taun, sedhih banget yen pensiun ing umur 65 taun. Kita diwenehi akeh conto nalika ing negara liya wong pensiun ing umur 67 utawa malah 70 taun. Nanging ing kana, kaya sing saiki dingerteni, pangarep-arep urip rata-rata wis suwe tekan 80 taun lan luwih, lan, kanthi mangkono, umur rata-rata urip ana ing endi wae 15 taun, lan ing ngendi iku luwih dhuwur.

Bener, salah sawijining kesimpulan sing ditindakake para ahli PBB yaiku Rusia bakal mati luwih cepet amarga reformasi pensiun. Nanging dheweke, ahli sing padha, jelas ing gaji Departemen Negara, tegese kita ora bakal ngrungokake apa wae ...

Terus terang, wiwit awal epik pensiun iki jelas yen pamrentah kita ora bakal bisa nindakake reformasi kanthi cekap. Ora miturut Senka topi, ora miturut convolutions tugas. Nanging isih ana pangarep-arep sing bakal ana ing paling sawetara kaluwihan saka iku.

Nanging, kita kabeh bisa mirsani saiki, iku ora mung nimbulaké karusakan reputasi ageng kanggo pamaréntah kita, kang ala dhewe, nanging uga bisa nimbulaké sawetara karusakan agunan, utamané, ngengingi kahanan demografi ing negara.

Pamrentah sing padha nindakake implementasine proyek nasional "Demografi". Lan wis dadi cetha yen upaya pemerintah kudu diatur kanthi serius, amarga yen ora, dhuwit bakal dibuwang maneh, lan kita isih ora bisa nggayuh tujuan.

Sakhalin ahead saka kabèh planet


Para ahli saka Kamar Umum ngusulake, contone, kanggo sinau kanthi teliti pengalaman Wilayah Sakhalin, ing ngendi dheweke bisa nambah angka kelahiran saka 1,56 ing 2011 dadi 2,16 ing 2016. Yaiku, gumantung ing dana dhewe lan program dhewe. , panguwasa regional saka sepisan nandhang sungkowo lan demografi ing wilayah angel, padha bisa kanggo nepaki tugas maksimum, njupuk tingkat lair alam luwih saka rong anak saben wanita.

Antarane langkah dhukungan yaiku pembayaran saben wulan 2,1 ewu rubel kanggo wanita. kanggo bocah ing umur telung taun, pembayaran siji-wektu kanggo anak pisanan 54,4 ewu rubel, pembayaran kanggo kulawarga gedhe kanggo saben bocah 2,5 ewu rubel. saben sasi, uga pembayaran saben wulan nalika lair saka anak katelu utawa sakteruse saka 14,7 ewu rubles. Sing duwe anak akeh ora mbayar pajak properti, lan wong miskin sing duwe anak akeh uga mbayar pajak transportasi. Kulawarga dibantu karo hipotek lan nyewa. Wiwit 2017, kulawarga sing duwe anak lima utawa luwih diwenehake 1 yuta rubel. kanggo tuku mobil, bocah-bocah sekolah diwenehake 10 ewu rubel. kanggo sandhangan, lan kanggo anak sing sepisanan, ibu-ibu enom diparengake 150 ewu rubel.


Conto iki ora mung nuduhake yen pemerintah kita sing larang regane ora patiya, kepiye carane luwih alus ... Ora kompeten, ya. Dheweke uga nuduhake yen sampeyan ora ngasilake entitas sing ora perlu, aja ngobong staf, aja nggawe pelayanan super liyane utawa perusahaan negara liyane, nanging mung ninggalake solusi masalah iki menyang discretion saka panguwasa regional lan regional, bisa uga nguripake. metu luwih apik lan luwih menarik. Inggih, yen sampeyan pancene pinter lan ora nyebar dhuwit ing lapisan malah lancip ing saindhenging negara, nanging ngirim utamané kanggo wilayah karo kahanan demografi angel, iku bakal apik banget.

Cetha yen mbuwang kudu dikontrol. Inggih, ing kasus, iku perlu, lan kanggo pemain Moscow - luwih angel. Kajaba iku, kita wis luwih utawa kurang sinau carane ngontrol gubernur, lan ana akeh struktur sing relevan ing negara - kantor jaksa, Komite Investigatif, Departemen Dalam Negeri, lan rolas singkatan kurang sonorous.

Ing sisih liya, yen demografi dadi faktor penting kanggo ngevaluasi gubernur, dheweke bakal metu saka dalan kanggo nggoleki inovasi sing migunani lan gagasan sing efektif saka saben liyane. Ya, lan pendanaan ing item iki bisa diatur miturut asil sing diraih.

Miturut cara, aku pengin narik kawigaten sampeyan yen ing antarane langkah-langkah stimulasi demografi ing Sakhalin ing ndhuwur, nursery ora kasebut ing kabeh. Iki pancen bertentangan karo ide tetep wanita bisnis pemerintah kita, sing bisa uga dadi syarat utama kanggo nambah tingkat lair yaiku nggawe kahanan kanggo wanita supaya bisa nerusake karir ...

Ora, aku ora ateges apa-apa. Aku mung ngelingi paribasan "ngrungokake wong wadon lan tindakake ngelawan." Nanging - "Perang iku serius banget kanggo dipasrahake marang para jenderal." Dadi, misale jek demografi pancen serius banget kanggo dipercaya wanita.

Senajan, mesthi, sampeyan ora bisa nindakake tanpa wong-wong mau uga.
Pengarang:
246 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 29 Juni 2019 02:59
    + 44
    Ya... sedhih! Kayane kabeh wong ngerti kabeh, nanging kahanan demografi saya tambah elek! Kajaba iku, negara sing mbentuk negara-Rusia duwe tarif paling dhuwur! Bener, sawise statements - Negara ora njaluk sampeyan nglairake ... lan sawise depriving pensiunan limang taun - kesempatan kanggo babysit putu, iku banget angel kanggo ngenteni positif. Para migran saka negara tetangga, panguwasa kita katon luwih peduli.
    Proyek sing wis diwiwiti - ndhukung kulawarga enom, mandheg .... ora cukup dhuwit, utang tanpa bunga - kanggo tuku lemah lan mbangun omah ... mula tetep ing kertas ... Undhang-undhang Migrasi (kanggo nyederhanakake entri ing Jerman lan Israel) kanggo wong-wong Rusia sing duwe basa lan budaya....uga ora dikarepake.
    Wektu kanggo Rusia nglarang aborsi! Mungkin iki bakal ndandani samubarang.
    1. Tatiana
      Tatiana 29 Juni 2019 04:18
      -20
      Artikel kasebut apik lan relevan! Nanging, aku mesthi ora seneng karo pamikiran provokatif saka penulis! Sanajan diucapake minangka guyon.
      misale jek sing demografi banget serius prakara kanggo dipercaya dening WANITA.

      Lan sapa sing kudu dipercaya? LALAKI wae?!
      Iki banget kaya keprihatinan dokter hewan kanggo nambah jumlah ternak.
      Ing wektu sing padha, ora ketompo yen penulis diarani minangka guyon, amarga conto ala CHAUVINISM MALE - ing wangun apa wae - banget nular ing masyarakat.
      Masalah-masalah sing kaya mangkene kudu dirampungake kanthi istilah jender!
      1. ROSO 42
        ROSO 42 29 Juni 2019 05:38
        + 61
        Kutipan: Tatyana
        Iki banget kaya keprihatinan dokter hewan kanggo nambah jumlah ternak.
        Ing wektu sing padha, ora ketompo yen penulis diarani minangka guyon, amarga conto ala CHAUVINISM MALE - ing wangun apa wae - banget nular ing masyarakat.

        Tambah ternak BISA!!! gumantung ing care saka sapi, ing kasedhiyan pakan? belay Nganggo guyon utawa ora, penulis ngomong, nanging CHAUVINISME LAKI luwih gampang tinimbang EMANSIPASI WANITA, yen wong lanang, ing babagan iki, ora lali karo kuwajibane nggawe keturunan. Apa sampeyan pengin menehi saran liyane - inkubator enom?
        Saben dina aku weruh ibu-ibu sing luwih menghargai apa sing ditulis ing smartphone tinimbang bocah-bocah sing ngetutake dheweke.
        Apa misfortune - secara harfiah, nalika wis diwasa, jaman GDP ngadhepi masalah demografi? Ing kono jebule asu kuwi ngobrak-abrik. Saben taun ana budak sing saya sithik?
        Penulis (thanks kanggo wong) menehi conto saka Sakhalin, nanging sedhela mlaku liwat inti saka project nasional Demografi, kanggo implementasine kang 3 rubles bakal diparengake. Sanajan sing paling penting diucapake - proyek iki, kaya kabeh sing kedadeyan ing negara kasebut, wis ditapuk kanthi cepet tanpa njupuk masalah. Deleng dhewe:
        Tujuan proyek:
        Tambah umur sehat nganti 67 taun
        Nambah bagean warga sing ngarahake gaya urip sehat
        Rincian liyane: https://strategy24.ru/rf/projects/project/view?slug=natsional-nyy-proyekt-demografiya&category=demography
        Kanggo tujuan kasebut, apa ana bab kesuburan? Gaya urip sehat apa sing bisa diomongake yen populasi ing negara kasebut durung diwenehake banyu ngombe. Saka Moskow, masalah wilayah kasebut katon jelas -
        Adhep-adhepan
        Ora bisa ndeleng pasuryan.
        Gedhe katon saka kadohan ...

        Padha lungguh ana lan ndeleng ing kadohan saka myopia dhewe. Dhukungan negara iki kanggo saben bocah (lan sakteruse) apik banget. Apa iku worth biaya? Mbok menawa ana cara liya kanggo ngenthengake kahanan kulawarga sing duwe anak? Elinga carane ing USSR kabeh barang anak kang biaya Penny dibandhingake barang kanggo wong diwasa. Bisa uga wektu kanggo nimbang mbayar hipotek kanthi lair saka anak katelu.
        Apa babagan biaya TK? Lan ruble kanggo nedha awan sekolah?
        Ing tembung, kabeh iki maneh lagi nemokke dening wong sing ora mung adoh saka umur reproduksi, nanging uga pegatan saka urip nyata. Padha begja lair karo sendok emas ing sak panggonan ...
        1. Dmitry Bolotsky
          Dmitry Bolotsky 29 Juni 2019 06:43
          + 58
          Ayo kula nerusake pikirane. Statistik minangka barang sing bandel. Luwih saka 90% saka bapak tunggal duwe anak sing diarani sugih. Kanggo ibu tunggal, kosok balene. Lan bab nedha awan, TK - sing lungguh ing RONO iki? Sing bener, wanita saiki sing mutusake apa sing bakal dipangan kanggo bocah-bocah. Lan wanita tanggung jawab kanggo proses pendidikan ing sekolah. Lan pungkasane, 80-85% saka inisiator pegatan ing negara kita yaiku wanita ... Kaya sing dikandhakake, tirai ...
          1. Reptiloid
            Reptiloid 29 Juni 2019 08:58
            + 33
            [Kutipan = Dmitry Bolotsky] Ayo kula nerusake pikirane. Statistik minangka barang sing bandel. ....karo...[/ kutipan ] Kula ugi badhe nglajengaken panggalih ..... Salam, para mitra tutur! !!! Miturut sensus Republik Ingushetia ing taun 1898, pangarep-arep urip rata-rata 30 taun. Ing USSR, iku mundhak dening bab 2 kaping (. Sing scolded USSR ora rampung sadurunge). Minangka asil saka apa iki kedaden? Mbokmenawa ana sawetara kegiatan kanggo iki. Apa persis sing nyebabake iki? Lan "penindasan multi-yuta dolar"????? Ing kene dheweke ora ninggalake bolongan demografi !!!!!!!!! Mergo, senajan Perang Dunia II, umur pensiun ora owah .....
            Endi evaluasi pengalaman USSR? Kepiye carane bisa ngatur tanpa saran saka organisasi internasional?????
            Miturut pendapatku, hubungan antarane lanang lan wadon dudu perkara sing utama, jawabane ana ing bidang sing beda. Masa kanak-kanakku ana ing geologi. Katon yen kahanan ...... Lan padha nglairake anak, asring dikirim menyang mbah pensiunan. ... nanging nglairake
            1. WIKI
              WIKI 29 Juni 2019 10:08
              + 37
              USSR minangka negara optimistis. Ideologi nyumbang kanggo iki. Apa bener utawa salah iku prakara liya. Sampeyan ora bakal mbantah manawa optimisme ndawakake umur lan ningkatake kesehatan. Ing Rusia modern, optimisme piye wae ora apik banget.
              1. Reptiloid
                Reptiloid 29 Juni 2019 10:14
                + 21
                Kutipan: Viktor Biryukov
                USSR minangka negara optimistis. Ideologi nyumbang kanggo iki. Apa bener utawa salah iku prakara liya. Sampeyan ora bakal mbantah manawa optimisme ndawakake umur lan ningkatake kesehatan. Ing Rusia modern, optimisme piye wae ora apik banget.

                Ya, mbok menawa mangkono. Ing omah ana songbooks saka USSR, iku apik sing padha slamet. Aku maca wong-wong mau, ngrungokake lagu kadhangkala. Dheweke kaget banget. Iku negara liyane. Ya, optimisme, kapercayan kanggo sesuk sing luwih apik! !!!!Urip sing luwih apik kanggo kabeh wong!!!!!!
              2. Silvestr
                Silvestr 29 Juni 2019 10:26
                + 39
                Kutipan: Viktor Biryukov
                USSR minangka negara optimistis.

                ana mung kapercayan ing mangsa, sing ora bisa ngomong saiki
                1. Tatiana
                  Tatiana 30 Juni 2019 13:08
                  -14
                  Aku maca kasebut kanthi teliti, kabeh komentar lan, paling downvote, nanging aku bakal sajujure ngomong ing ngisor iki.

                  Ana ora perlu kanggo ndhelikake konco Kitab Suci lan jaman pra-revolusioner ing cara sosio-historically buta huruf!
                  Chauvinisme lanang pancen nular ing masyarakat kapitalis kanggo mayoritas wong lanang sing mlarat sosial lan mlarat saka populasi Rusia.
                  Kanggo wong sing diadegake kanthi sosial - kanthi gaji sing apik, bisa nyedhiyakake ora mung awake dhewe, nanging uga kulawarga gedhe - wong ora duwe masalah duwe anak akeh! Wong wadon bakal tansah setuju lan bisa duwe katresnan luwih saka wong, lan siji anak liyane!
                  Wong sing "miskin" kanthi tanggung jawab sosial, bisa uga diarani, mung ora pantes kanggo wong wadon duwe anak, amarga dheweke dhewe ora bisa ngunggahake lan ndhukung bojone. Ora ana bantuan kanggo wong wadon!
                  Lan ora preduli apa sing diomongake para chauvinis lanang, ora rama waras kanggo mantu pengemis lan tanpa kesempatan kanggo dheweke tuwuh prospek sosial ora bakal nikah karo putriné!

                  Chauvinism lanang ing sistem exploitative revisionist-infèksius ing modern pasca-Soviet Rusia, utamané ora mung ing syarat-syarat ekonomi kanggo wong akeh egois, nanging uga politik drags masyarakat - Rusia - kanggo BOTTOM! Yaiku.

                  Tinimbang wong lanang entuk urip sing layak - ora mung kanggo awake dhewe, nanging uga kanggo nyedhiyakake kulawargane - sawetara wong lanang karo chauvinism lanang kang mung - bertentangan karo sifat sosio-biologis pangembangan masyarakat manungsa lan hukum alam babagan eksistensi kewan kewan ing umum - siap kanggo RAP wanita miturut prinsip - "Ayo kula, wong, njaluk sen lan aku ora bisa nyedhiyani kanggo kulawarga ing kabeh, nanging sampeyan, wong wadon, isih kudu nglairake anak saka kula!"
                  Ya, wong lanang kaya ngono ora pantes duwe anak !!!

                  Chauvinis lanang minangka warga sosial sing mbebayani kanggo negara!
                  Tinimbang kegiatan sosial-politik kanggo nambah kahanan financial lan kabeh wong, padha duwe ing otak mung Komplek infringed inferiority lanang sosial ing prakara kegiatan seksual - lan ora luwih!
                  Yen mung wong lanang kuwi ora bakal ngremehake awake dhewe ing ngarepe wanita Rusia! Sarkasme ala dheweke njijiki diwaca!
                  Mung profesor siji sing setuju karo aku!
                  Quote: profesor
                  Ora, aku ora ateges apa-apa. Aku mung ngelingi paribasan "ngrungokake wong wadon lan tindakake ngelawan." Nanging - "Perang iku serius banget kanggo dipasrahake marang para jenderal." Dadi, misale jek demografi pancen serius banget kanggo dipercaya wanita.
                  Bener. Napa takon wanita carane nglairake utawa yen dheweke pengin anak? Gawe mesin sing duwe anak lan lunga. Kanggo masa depan sing padhang. Miturut cara, paragraf iki minangka chauvinism khas penulis.
                  1. Badai srengenge
                    Badai srengenge 30 Juni 2019 15:29
                    -5
                    kabeh sing sampeyan ucapake bisa gampang ditrapake ing teks, sampeyan mung kudu ngganti dadi "chauvinism wanita" (femenisme). Umumé, masalah penting kudu ditangani tanpa "isme" ora preduli lanang utawa wadon. Lan pitakonan ora mung penting .. iku kritis ... Menapa malih, iku dadi kritis bali ing dina saka USSR ... Sapa Reptiloid kita ajeni sing ngomong bab pengalaman USSR? Lan apa sing kedadeyan karo "pit demografi" yen ora ana ing USSR? Menapa malih, kedaden ora sapisan, nanging sawetara ... Lan ya, mesthi (Pak Reptilian) sampeyan bener sing rata-rata durasi luwih murah ing Republik Ingushetia tinimbang ing USSR, nanging sampeyan narik manuk hantu ing globe . .sampeyan mung njupuk lan ora njupuk menyang akun pangembangan ilmu lan ing medicine khusus ... amarga mung saka karsane Lenin \ Stalin - tingkat lair lan pangarep-arep urip gumantung ... Nanging nyatane, marang kula periode nalika ana bolongan demografi ing Republik Ingushetia? Paling ora siji? Nalika tingkat lair saka klompok ètnis negara ing ancaman? Ketoke ora tau? Mungkin amarga Tsars ora internasionalis? Apa ora repot karo nasionalis kanggo ngrugekake Rusia?
                    1. Tatiana
                      Tatiana 30 Juni 2019 15:55
                      -9
                      Kutipan saka sunstorm
                      kabeh sing sampeyan ucapake bisa gampang ditrapake ing teks, sampeyan mung kudu ngganti dadi "chauvinism wanita" (femenisme).

                      Salah mikir. "Chauvinisme Wanita" lan wujud feminisme sing ekstrem minangka respon tumrap chauvinisme lanang ing masyarakat sing eksploitatif.
                      Minangka wong sing kompromi, sampeyan dhewe ora ngeculake tanggung jawab sosial lan politik ing negara kasebut!
                      Wong wadon sacara fisik luwih lemah tinimbang wong lanang, mula wong lanang kudu nglindhungi lan nyedhiyakake dheweke. Lan sampeyan, wong, ing nalisir, defend mung kekerasan fisik lan seksual marang wanita, mung amarga sampeyan, minangka asil saka reformasi kapitalis ing negara, wis mandhek kanggo makili nilai sosial lan ekonomi ing mata wanita amarga ekonomi pro-Amerika. kawicaksanan saka sing kuwasa ing Federasi Rusia. Sampeyan wong-wong padha dilebokake kanthi ekonomi, kaya ing pakunjaran, lan sampeyan ora pengin ngakoni. Lan iki utamané bener saka negara-mbentuk Rusia, sing njagong ing imam roto-roto lan seneng kanggo tetep bisu nanggepi lan ora sok dong mirsani masalah ing istilah politik. Semangat nasional-politik saka wong Rusia ing negarane dhewe ora mambu!
                    2. ak747
                      ak747 30 Juni 2019 23:55
                      +2
                      Kutipan saka sunstorm
                      Mungkin amarga Tsars ora internasionalis? Apa ora repot karo nasionalis kanggo ngrugekake Rusia?

                      Ditanggulangi. Kita ndeleng sejarah Polandia minangka bagéan saka Republik Ingushetia.
                  2. Komentar wis dibusak.
                    1. Tatiana
                      Tatiana 1 Juli 2019 03:13
                      +1
                      Ing kabeh aku setuju karo sampeyan!
                      Aku wis ing website VO kanggo dangu lan wis maca akèh iku kene saka wong. ngguyu Utamane babagan demografi, nglairake anak lan saran babagan cara FORCE - yaiku FORCE (!) - wanita nglairake meh ing lapangan! Ana debat kaya ngono - 500 komentar saben artikel! Utamane nalika Kirill (ROC) ngomong ing Duma Negara Federasi Rusia sadurunge "abdi rakyat" kanthi proposal kanggo nglarang aborsi. Miturut cara, ing wektu aku mung telung artikel diterbitake ing VO "Aborsi. Kanggo nglairake utawa ora nglairake? Ortodoks lan keamanan nasional Federasi Rusia "(sampeyan bisa maca ing profilku yen sampeyan pengin).
                      Dadi sing nggumunake yaiku kebangkitan perbudakan kanthi kedok sing diarani. pasar "bebas" kanthi monetarisme (yaiku golek bathi) liwat wanita saka wong lanang sing gagal sosial lan ora ditresnani. Padha massal - dening mayoritas akeh banget - chauvinistically, kaya saka chain, padha tiba ing wanita! Nanging wong Rusia malah ora duwe bab kuwi ing jaman Soviet!
                      Kabeh iki minangka asil saka hubungan kapitalis ing negara; chauvinism lanang minangka akibat, lan sabab kapitalisme oligarki. Lan iki mung pucuk gunung es! Lan masyarakat isih ora ngerti ambane tiba saka masyarakat kita kanggo mangsa. Wong-wong kabeh ngarep-arep apa wae lan kanggo sapa wae, padha urip sedina. Nyatane, kita kelangan negara.
                      1. Reptiloid
                        Reptiloid 1 Juli 2019 04:15
                        +1
                        Tatiana! sugeng enjang! Aku ora seneng nyebutake "dheweke nglairake ing lapangan." Sawise kabeh, ing wektu kasebut ing Ingushetia umure rata-rata 30 taun. Angka iki dipengaruhi banget dening kematian bayi. Pira bocah sing lair ing lapangan sing slamet? Nanging sakwise babaran, wong wadon uga mati, aku maca conto-conto patine wanita bangsawan..... Lan apa sing bisa kita ucapake babagan wanita tani.?
                        Aku wis maca artikel sampeyan sadurunge. Respect!
              3. RUS
                RUS 29 Juni 2019 16:40
                0
                Kurangé populasi tingkat lair dumadi ing Eropah lan China, umume, meh ing saindhenging donya, ora ngetung Afrika, mung kanggo sawetara sing luwih alon, lan sawetara liyane.
            2. Dmitry Bolotsky
              Dmitry Bolotsky 30 Juni 2019 06:08
              + 11
              "Lan padha duwe anak, dheweke kerep dikirim menyang mbah pensiunan. ... nanging padha nglairake."
              Sing persis apa iku! Reformasi pensiun saiki ditujokake kanggo nyuda angka kelahiran. Kekuwatan ngrusak tradhisi sing wis pirang-pirang abad. Wis saiki, simbah kepeksa mangkat nyambut gawe kanggo nulungi anak lan putu, ora njagong karo putu kanggo nulungi sing enom. Dadi ora mung pensiun pensiun kanggo pensiunan kerja nalika kerja, nanging umur pensiun uga ditambah. Lan karo sapa ninggalake bocah kasebut?
          2. nesvobodnaja
            nesvobodnaja 29 Juni 2019 17:15
            +5
            Yen 80% saka inisiatif ing pegatan kagungane wanita, banjur tetep alon-alon lan sedih applaud wong ....
            Kathah kita getun.
            1. Levius
              Levius 30 Juni 2019 22:13
              +3
              Babagan pegatan. Kabeh iku gampang kanggo ngatasi. Yen ing pesta penganten kakung njupuk penganten putri lan digawa menyang omahe. Nalika pegatan, bojone lunga. Dheweke lunga karo apa sing teka tanpa apartemen kanggo anak-anake lan mobil bojone. Lan kabeh bakal tiba ing panggonan. Lan pegatan dikurangi dadi nol. Lan sirah bakal mandheg lara lan kita bakal mulai tuwuh luwih apik. Banjur padha mikir. Padha njagong ing gulu, isih sikil hang mudhun lan malah drive
              1. ak747
                ak747 30 Juni 2019 23:59
                +2
                Kutipan saka Levius.
                Babagan pegatan. Kabeh iku gampang kanggo ngatasi. Yen ing pesta penganten kakung njupuk penganten putri lan digawa menyang omahe. Nalika pegatan, bojone lunga. Dheweke lunga karo apa sing teka tanpa apartemen kanggo anak-anake lan mobil bojone.

                Menawi penganten kakung sampun gadhah griya/papan, mila taksih dipunanggep kagunganipun, amargi. angsal sadurunge nikah.
                Lan saiki pitakonan - apa sampeyan ngerti akeh suitors kuwi? Aku sithik.
                Akèh-akèhé saka mantèn anyar dipeksa kanggo tuku omah - lan ora malah omah, nanging kennel ing panyimpenan manungsa - climbing menyang hipotek predatory lan makarya saka esuk nganti wengi (loro bojo) supaya ora dibuwang metu saka kennel iki. . Paling apik, wong tuwa bakal mbantu tabungan.
                1. Levius
                  Levius 2 Juli 2019 08:23
                  0
                  Lan apa? Ing donya iki ana macem-macem mukjijat. Apa sampeyan pengin ngomong babagan pangembangan topik iki?
              2. nesvobodnaja
                nesvobodnaja 2 Juli 2019 11:01
                +1
                Padha nguripake kabeh menyang savagery lan Abad Pertengahan, sing dudu titik. )
                Sanajan bojone ora kerja lan didhukung kanthi lengkap dening bojone, dheweke nduweni tanggung jawab kanggo rumah tangga lan nggedhekake anak, uga hak.
                Iki dudu perkara sing sampeyan nikmati lan dudu inkubator.
                1. Levius
                  Levius 3 Juli 2019 07:24
                  +3
                  Pengacara duwe konsep penyalahgunaan hukum. Kaya yen ana geni lan sawetara utama, ndeleng kabeh iki, njupuk lan parkir Lexus ing ngarepe petugas pemadam kebakaran, dadi angel nylametake wong. Dadi ing kasus iki, wong pinter iki kelangan pangayoman saka hak kepemilikan mobil. Umumé, bisa dipindhah. Dadi, wanita ing negara kita pancen duwe kauntungan sing ora sehat yaiku njupuk bocah lan njupuk omah nalika pegatan. Yen ora ana, akeh pegatan ora bakal kelakon. Lan mung yen, kaya wong Arab, nalika dheweke dijamin bakal kelangan anak-anake. Dadi tingkat pegatan bakal kurang saka persen. Lan saiki tansah ana kesempatan kanggo blackmail wong karo divorce.
        2. Tatiana
          Tatiana 29 Juni 2019 06:44
          -35
          Kutipan saka: ROSS 42
          CHAUVINISM MALE iku luwih gampang tinimbang EMANSIPATION WANITA, ing syarat-syarat kasunyatan sing wong, ing bab iki, ora lali tanggung jawab kanggo prokreasi.

          Kita ngerti, kita ngerti manawa wong lanang ngurus "prokreasi" saben wengi, malah ing wayah awan! ya (Ngoceh.) Nanging kanthi bekal kulawarga lan anak, ora saben wong bisa sukses.

          Sawise, siji wanita kulawarga sing ora kerja saka Kaukasus, memuji bojone, sing wis tuku apartemen kaping 5 ing St. Ing tanah air, wong ora dianggep wong lanang yen ora bisa nyolong lan nggawa wedhus gembel menyang omah!" - "Apa sampeyan serius babagan iki utawa mung guyon?" Bojoku bakal nyoba ora entuk dhuwit saka ME kanggo kulawarga!

          Dadi ora ana gunane yen wong lanang ing kulawarga minangka kepala, lan garwane minangka gulu. Nang endi wae gulu nguripake sirah, ing kono sirah katon.
          Apa sampeyan menehi saran ngethok sirah saka gulu? Ora ana sing sehat sing bakal teka.
          1. nikvic46
            nikvic46 29 Juni 2019 07:13
            + 28
            Tatyana Wong-wong sing duwe apartemen mewah duwe masalah gedhe karo bocah-bocah, kulawarga gedhe, minangka aturan, ora ngempet ing kahanan kaya mengkono.
          2. antipesawat
            antipesawat 29 Juni 2019 07:49
            + 27
            Kutipan: Tatyana
            Mung saiki, kanthi bekal kulawarga lan anak, ora kabeh padha bisa sukses.

            Ing rezim lawas, wanita nglairake ing lapangan lan ora isin saka "nyedhiyakake kulawarga lan anak."

            Kutipan: Tatyana
            yen ora bisa nyolong lan nggawa

            Biyen urip kaya maling, apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau?
          3. ROSO 42
            ROSO 42 29 Juni 2019 08:23
            + 34
            Kutipan: Tatyana
            Apa sampeyan menehi saran ngethok sirah saka gulu? Ora ana sing sehat sing bakal teka.

            Lan sampeyan ngerti, karo bojomu iki, kanggo kang kabeh Rusia mbayar pajeg ing jumlah 60 rubles, kang kaping limalas luwih saka budget saka project nasional "Demography", crita aneh - padha diadaptasi kanggo. sisih paling, kanggo manggon ing beyo liyane ... Dadi, biasa-biasa wae ... lan yen ana, banjur langsung kanggo bedhil mesin ...
            Lan tinimbang kepala, bojo kuwi, paling asring ... Mulane, kanggo wong-wong mau - bojo ing kulawarga lan ... luwih ing teks - muni ora dadi luwih lucu minangka vulgar.
            Nyuwun pangapunten bilih pamrentah Rusia ora keganggu ngunggahake gaji kanggo dokter lan guru - ora kabeh wong ing negara kita wis biasa nyolong.
            Lan iki wektu kanggo panguwasa Rusia kanggo mikir bab sing negara perlu liyane - mikir, individu kreatif utawa grabbers, kabeh tujuan urip kang kanggo gawé padha "konsumen".
            Lan aku nawakake kanggo chop tangan. Wong-wong sing nguwasani wong liya kanggo kabecikan. Kadhangkala, kanggo nyegah irung runny, sampeyan bisa chop ing gulu. Akeh, kaya sampeyan, ujar manawa ora ana sing bakal ditindakake ... Iku kedadeyan, kedadeyan, bisa. Muga-muga kasil.
          4. WIKI
            WIKI 29 Juni 2019 10:18
            + 11
            Faina Georgievna Ranevskaya:
            "Manunggale wong bodho lan wong wadon bodho nuwuhake ibu srikandi, manunggale wong wadon bodho lan wong pinter nuwuhake ibu tunggal. kulawarga. Manunggaling wong lanang pinter lan wong wadon sing pinter nuwuhake pacaran sing gampang." Kulawarga saka conto sampeyan mbokmenawa kalebu jinis katelu?
            1. nesvobodnaja
              nesvobodnaja 29 Juni 2019 17:22
              +9
              Oh iya! Ranevskaya, mesthi, luwih ngerti - dheweke duwe kulawarga lan anak ... (mung guyon)
              Dheweke kudu pigura posisi unenviable dheweke ing prakara iki karo statements kuwi.
          5. ula
            ula 29 Juni 2019 10:55
            + 24
            Kutipan: Tatyana
            "Ing tanah air kita, wong ora dianggep wong yen ora bisa nyolong lan nggawa wedhus lanang menyang omah!"

            Ya ... Ekonomi raid minangka cara urip tradisional. Sampeyan menehi kita conto sing apik. Abad 21 ana ing pekarangan, lan prioritas sampeyan dudu ilmuwan, insinyur utawa programer, nanging maling lan freeloader.
            1. ROSO 42
              ROSO 42 29 Juni 2019 14:16
              +3
              Kutipan saka Serpent
              lan prioritas sampeyan dudu ilmuwan, insinyur utawa programer, nanging maling lan freeloader.

              Lan ing kene dheweke - para terdakwa ing conto dheweke, bojone bojone "duka":[media=https://www.youtube.com/watch?v=0uyGRBzJK84]
            2. ak747
              ak747 29 Juni 2019 17:58
              + 21
              Kutipan saka Serpent
              Kutipan: Tatyana
              "Ing tanah air kita, wong ora dianggep wong yen ora bisa nyolong lan nggawa wedhus lanang menyang omah!"

              Ya ... Ekonomi raid minangka cara urip tradisional. Sampeyan menehi kita conto sing apik. Abad 21 ana ing pekarangan, lan prioritas sampeyan dudu ilmuwan, insinyur utawa programer, nanging maling lan freeloader.

              Alas, ing "Rusia liyane" para ilmuwan lan insinyur saiki ora dadi prioritas kanggo wanita, amarga dheweke "nakal". Lan pengusaha, manajer paling dhuwur, juru masak finansial lan "wong sing sukses lan sukses" liyane dihargai, yaiku, wong-wong sing wis ngisi tas gedhe saka adonan. Malah Ashot wulu unshaven karo pasuryan gorila, sing duwe 10 tarub sayur-sayuran kang sadean tangerine ing wayah awan, heroin ing wayah wengi, lan saben taun tuku dhewe Lexus utawa BMW, dianggep luwih sukses tinimbang insinyur desain ing. tanduran pertahanan urip ing gaji jujur ​​nanging andhap asor.

              Mesthine, ora kabeh wanita mikir kaya ngono. Mbokmenawa ora malah mayoritas. Nanging saka TV, koran, majalah wanita nggilap, saka kutu kaya Morena, saka forum kaya woman.ru - iku sabenere iki mili menyang eling massa, idea saka nilai ngédap saka adonan (lan ngendi dhuwit asale ora penting).
              1. Rudel
                Rudel 1 Juli 2019 18:41
                +1
                Lan sapa sing bakal sampeyan pilih kanggo putri: Ashot, sing bakal nggawa dhuwit kanggo kulawarga, lan tuku apartemen, lan mundhakaken anak - utawa insinyur pantes saka pabrik pertahanan, karo hipotek kanggo 30 taun, ngaso saben limang taun nang endi wae ing Sochi lan Zhiguli saka millennium pungkasan?
                Yen ana apa-apa, aku mung insinyur, nanging aku ora bakal nganggo kaca tingal warna mawar lan aku ngakoni yen aku ora bisa saingan karo Ashot.
                1. ak747
                  ak747 1 Juli 2019 20:28
                  +2
                  Aku ngerti sampeyan kanthi sampurna, amarga aku dhewe padha, mung aku ora kerja ing pabrik militer lan seprapat luwih saka "rata-rata kanggo rumah sakit" saben wulan. Lan aku uga ngakoni kanthi jujur ​​yen aku ora bisa saingan karo Ashot.

                  Nanging gagasan utama ora negatif ing hubungan kanggo Ashots. Lan ora babagan "wanita dagang" sing milih "pangeran ing Mercedes putih" kanggo awake dhewe, nanging ora nggatekake kita. Ing pungkasan, sampeyan ora bakal dipeksa dadi becik, lan malah wong karo income cilik ora kamungkinan kanggo setuju unwashed bodho elek ngebotake centner, mung ora kanggo kiwa piyambak.
                  Ide utama yaiku yen ing kahanan kaya mengkono - nalika ana lapisan tipis "sukses-rampung", lan telung perempat negara kerja kanggo 15-20-25-30 - sampeyan bisa lali babagan demografi. "Sukses lan rampung" Ashots ora nglairake kabeh wong, sanajan poligami diidini. Ya, lan anak-anak Ashot ora bakal pindhah menyang conveyor, menyang alat mesin utawa menyang biro desain - Ashot bakal nyoba "masang" menyang bisnis, polisi, layanan sipil, utawa malah kejahatan.
          6. vindigo
            vindigo 30 Juni 2019 09:50
            +3
            Kita ora ngerti carane nyolong. Biasane kerja jujur.
          7. Levius
            Levius 30 Juni 2019 22:17
            0
            Chauvinism lan sexism. Diare iku lisan. Yen ana pratelan tartamtu, nelpon biasane ing basa Rusia. Ana pratelan marang wong tani (kabeh wong), ana pratelan marang wong wadon (wong wadon iku bodho). Inggih, mesthi wis. Kaya masalah anak lan bapak
        3. Komentar wis dibusak.
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 29 Juni 2019 09:31
            + 19
            Quote: arpi
            dheweke ora ndemek topik kasunyatan sing Rusia nindakake sawetara perang agresif, sing sumber daya negara menyang bedhil lan pluru, lan ora kanggo pensiun.

            Aja bingung peparinge Gusti Allah karo endhog orak-arik. Rusia ora nindakake perang agresif. Rusia mung nanggapi serangan agresif saka kanca-kanca sing disumpah.
        4. aybolyt678
          aybolyt678 29 Juni 2019 21:21
          +1
          Kutipan saka: ROSS 42
          Tambah ternak BISA!!! gumantung ing care saka sapi, ing kasedhiyan pakan?

          saka iki ora langsung, nanging langsung gumantung ing karya inseminators!! ngguyu
      2. rubah kutub
        rubah kutub 29 Juni 2019 05:47
        + 29
        Kutipan: Tatyana
        conto ala CHAUVINISME LAKI

        lan contone Mizulina, sing nggedhekake putrane wong sing mlaku, ora dadi conto sing ala!
        1. Tatiana
          Tatiana 29 Juni 2019 06:06
          0
          Kutipan: polar fox
          Kutipan: Tatyana
          conto ala CHAUVINISME LAKI

          lan contone Mizulina, sing nggedhekake putrane wong sing mlaku, ora dadi conto sing ala!

          sepisanan. Putrane Mizulina ora manggon ing Rusia, nanging ing luar negeri! Lan ing kana sampeyan ngerti kepiye kabeh karo perversion nilai universal!
          Kapindho. Mizyulina lobbies kapentingan Gréja Ortodoks Rusia ing Duma Negara, ndhukung usulan-usulan Kirill ing kabeh. Ing "Wishlist" dheweke nulis konsep hukum kanggo Federasi Rusia.
          Kutipan saka: ROSS 42
          Elinga carane ing USSR kabeh barang anak kang biaya Penny dibandhingake barang kanggo wong diwasa.
          Bener. Negara Soviet tanggal biaya barang anak, saéngga nyuda rega.
          Kutipan saka: ROSS 42
          Apa babagan biaya TK? Lan ruble kanggo nedha awan sekolah?
          Dadi, sawise kabeh, negara sosialis Soviet ora nransfer layanan negara menyang tangan pribadi kanggo pengusaha bisnis, MARKET PERSONS, nanging dhewe ditanggulangi kabeh masalah sosial umume pinunjul kanggo nambah gesang pegawe.
          1. LYOKHA padha
            LYOKHA padha 29 Juni 2019 06:35
            + 26
            Gusti belay .... Aku maca babagan anakku Mizulina nggegirisi lan iki
            krim masyarakat kita ... rampung nyedot.
            Ora ana masyarakat sing kaya ngono, aku ora pengin lan ora pengin negara kita dikuwasani dening wong sing kaya ngono.


            https://mc.bk55.ru/news/article/7483/
            1. LYOKHA padha
              LYOKHA padha 29 Juni 2019 09:00
              0
              Nanging, linuwih informasi kasebut kontradiktif ... opo Gusti ngerti apa ... mung gosip lan spekulasi ...
              Liyane ngomong yen dheweke wis nikah karo wong Spanyol ... uga, carane golek informasi dipercaya ing rawa kuwi.
              https://rovego.livejournal.com/8270536.html
          2. DPN
            DPN 29 Juni 2019 12:10
            +9
            Sing kabeh jawaban tanpa SOSIALISME, ora bakal ana demografi lan Tambah ing populasi, kajaba saka tilas republik Asia Soviet, ngirim ora samesthine.
            1. AS Ivanov.
              AS Ivanov. 29 Juni 2019 19:12
              -7
              Ing sosialisme, tingkat lair mudhun sacara signifikan dibandhingake karo periode pra-revolusioner. Sing luwih "dikembangake" sosialisme, luwih murah tingkat kelahiran.
              1. CT-55_11-9009
                CT-55_11-9009 30 Juni 2019 15:31
                +4
                Kutipan: AS Ivanov.
                Sing luwih "dikembangake" sosialisme, luwih murah tingkat kelahiran.

                Lan babagan pirang-pirang bocah sing urip paling ora 6 taun ing Republik Ingushetia lan ing USSR, sampeyan pengin ngelingi? Ing kasus iki, statistik ora bakal milih "Imperial". Lan "omong kosong", uga.
      3. antipesawat
        antipesawat 29 Juni 2019 06:38
        + 34
        Kutipan: Tatyana
        gender

        Ora ana konsep "gender" ing basa Rusia.
        Ana rong jinis - lanang lan wadon.
        Ora perlu nggawe esensi lan ngrusak basa.
        1. penggemar-penggemar
          penggemar-penggemar 29 Juni 2019 17:03
          +5
          Dadi sawise kabeh, sawetara wong pengin dicathet dening istilah ilmiah sing pinter, mula dheweke nggawe tembung kasebut ing ngendi wae.
        2. Antares
          Antares 30 Juni 2019 09:27
          0
          Kutipan saka antipesawat
          Ora ana konsep "gender" ing basa Rusia

          ing USA sampeyan bakal njagong mudhun kanggo iki kanggo dangu. Ing EU bisa uga (utamane ing sisih lor)
          Gender diciptakake dening feminis. Lan ana sing nyenengake karo jinis iki .. lan ora ana loro sing wis
          lan tembung FLOOR dilarang. Ya, wong lanang ora bisa dadi luwih apik ing kahanan tartamtu. Amarga sawetara yuta taun evolusi. Kita kabeh nggawe iki (teori langit-langit kaca) lan meksa wanita miskin dadi luwih elek. ngguyu
          1. antipesawat
            antipesawat 1 Juli 2019 12:23
            0
            Quote: Antares
            ing USA sampeyan bakal njagong mudhun kanggo iki kanggo dangu.

            Aku ora arep mrana. Aku duwe sanksi.
      4. 3x3z simpen
        3x3z simpen 29 Juni 2019 06:58
        +1
        Dadi masalah demografi ing tingkat akar rumput lagi ditanggulangi bebarengan!
        1. depressant
          depressant 29 Juni 2019 10:41
          + 25
          Saben tumindak kudu duwe tujuan. Antarane liyane, goal kuwi kudu dadi kepinginan saka pemerintah kanggo nambah koefisien demografi kanggo luwih saka loro ing kabeh biaya. Yen dideleng saka arah "barang-barang", mesthine wong pribumi Rusia, utawa wong-wong sing wis dawa lan kuwat, kudu tambah akeh kanthi intensif.
          Lha aku iki wong sinis. Dikira gol. Lan bab pisanan sing teka ing pikiran kanggo perang.
          Paling awon kabeh jenis mung Rusia. Nanging umume wong enom Rusia bakal mati kanggo negarane, amarga isih akeh kita, lan "dawa lan kuwat", uga "lair ing kene" saka Asia Tengah, bakal cepet dadi pengungsi, cepet-cepet menyang "tanah leluhur" , ngendi, mesthi, padha , bakal nampa. Lan yen salah siji saka wong-wong mau bisa direkrut dadi tentara perang, banjur tinimbang warriors, karo pangecualian langka, bakal dadi salah siji deserters utawa pengkhianat, utawa bakal langsung nyerah. Sawise kabeh, Rusia, apa wae sing bisa diomongake, iku asing kanggo wong-wong mau (tanggane, Azerbaijan, warga Rusia, ing wiwitan mung njupuk anak-anake menyang Azerbaijan kanggo mangsa panas, lan saiki padha diselehake ing sekolah ing kana supaya ora kelangan. tutul karo tanah kelairane sing sejatine, diimbuhi roh). Nanging banjur pitakonan kanggo panguwasa Rusia: kenapa sampeyan, panguwasa, ora menehi kewarganegaraan kanggo wong sampeyan? Sing siap ngormati negarane? Miturut cara, kanggo wilayah sampeyan, daya, dipakani akeh. Aww... Ora ana wangsulan.
          Ayo ngomong aku salah.
          Nanging banjur, Mungkin wong dibutuhake kanggo bisa ing industri obeng diduweni dening manca "mitra-investor" sing rampung matèni industri kita dhewe? Nanging, iki uga ora. Kita duwe pengangguran, kita duwe surplus wong. Kajaba iku, robotization wis nyedhak, lan "partner-investor" - Aku ora mangu! --- ngupayakake kanthi maksimal. Opo larang regane robot, ora njaluk gaji, produktivitase sial, bisa kerja sawayah-wayah, ora pamer, lsp. Sing, iku kanggo industri screwdriver.
          Utawa mungkin kanggo pemukiman konsisten wilayah depopulated? Supaya dheweke ora dadi godaan kanggo tanggane sing cepet tuwuh? Nanging kenapa barang demografi ing versi sing luwih apik ora dikirim khusus menyang Siberia, nanging wong Tionghoa diidini tanpa wates? Scaly nguwasani wilayah?
          Ing wektu sing padha, wong pribumi ing wilayah kita dhewe nganti saiki ing wangun sing ora ngganggu, nanging luwih cetha, nerangake marang kulawarga Rusia yen dheweke, wong Rusia, minangka "tamu" ing kene. Mulane, "tamu" ora mungkin ditarik kanggo nambah reproduksi. Lan kita kudu perang! Kanggo mesthekake yen wilayah sing "ora jelas" ora dadi leladen. Iki yen.
          Umumé, ing ngendi wae sampeyan mbuwang, ing endi wae ana wedge ...
          Lan ing kene, panjelasan, ing cynicism adoh luwih unggul saka nyoba pathetic kanggo nggawa logika kanggo apa kedados. Mangkene makna sejatine pesen demografi saka panguwasa:
          Jumlah pegawe suda kanthi cepet dibandhingake karo jumlah pensiunan.
          Dudu cacahe laire, nanging cacahe PEKERJA.
          Mikir bab iku!
          1. Minato 2020
            Minato 2020 29 Juni 2019 14:06
            +7
            Nanging umume wong enom Rusia bakal mati kanggo negarane, amarga isih akeh kita, lan "dawa lan kuwat", uga "lair ing kene" saka Asia Tengah, bakal cepet dadi pengungsi, cepet-cepet menyang "tanah leluhur" , ngendi, mesthi, padha , bakal nampa.

            Iki paling apik, nanging apa yen tetep lan ana ing mburi? Sapa sing bakal njaga?

            Nanging banjur, Mungkin wong dibutuhake kanggo bisa ing industri screwdriver?
            Utawa mungkin kanggo pemukiman konsisten wilayah depopulated?


            Warga Federasi Rusia ora dibutuhake, kita butuh strikebreaker lan sing ngawasi tatanan internal.
            1. depressant
              depressant 29 Juni 2019 14:52
              + 12
              Minato 2020, ora ana sing bakal "ngawasi" wilayah kita. Pemukiman massive tansah ngarahake ngilangi tanah. Kaya ing Kosovo. Wong Serbia nglilani wong-wong sing mlarat, apes, nganiaya ing jaman biyen lan entuk. Lan kita bakal tumindak kaya iki paling ora wong Tionghoa. Kajaba iku, dheweke ora bakal "ngawasi" wilayah kita, dheweke uga bakal njupuk lan nggawe wilayah kasebut dhewe. Nggabung dadi diaspora ing wilayah Siberia, sing diarani creeping, scaly sinicization, kanthi cepet gabung dadi entitas teritorial sing ora mung mbutuhake otonomi amarga kasunyatane sawetara kulawarga Tionghoa tau manggon ing kene ing jaman kuna, nanging liwat wektu - - lan secession saka Rusia. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing kuwoso China rattling senjata saka konco tapel wates cedhak, misahake mesthi bakal njupuk Panggonan. Mung yen Putin nganggep manawa ora bakal ana ing umure. Lan kasunyatan manawa dheweke nyelehake tambang, ora ana sing bakal ngelingi mengko.
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 29 Juni 2019 17:22
                + 14
                Sampeyan bener nyathet yen Putin nyelehake tambang gedhe ing Rusia.
                Negara kasebut kanthi jelas ngluwihi tingkat kritis mediocrity ing posisi sing tanggung jawab.
                Njupuk sembarang cabang saka Rusia: wilayah ngendi Varangian diangkat utawa wong militèr ora kompeten, mantan wong saka layanan khusus, utawa malah pengawal prasaja saka aturan Kepemimpinan ndhuwur; wakil saka Duma Negara, kapenuhan seniman, atlit, putra saka tokoh populer, lan mung tuku mandat saka partai parlementer (sing ora rahasia) padha nang endi wae, unprofessionalism, incompetence, nggatekke aturan werni.
                Kepiye kahanan ing Chechnya? Sawise kabeh, dhuwit kasebut asale saka anggaran sing ora ditampa dening wilayah liyane ing Rusia. Iki ora bisa terus-terusan. Sapa sing bakal mutusake masalah kasebut? Putin shid adoh saka kaputusan, i.e. mung tuku kasetyan saka Kadyrov.
                Lan sapa sing bakal ndandani kabeh? Presiden anyar? Aku ora meri marang dheweke.
        2. Kapten45
          Kapten45 30 Juni 2019 09:28
          0
          Kutipan saka: 3x3zsave
          Dadi masalah demografi ing tingkat akar rumput lagi ditanggulangi bebarengan!

          Apa sampeyan nawakake jinis grup? wassat lol
      5. pamburu ing jero banyu
        pamburu ing jero banyu 29 Juni 2019 13:02
        +3
        Kutipan: Tatyana
        Masalah-masalah sing kaya mangkene kudu dirampungake kanthi istilah jender!

        Saka sudut pandang fisiologi - mesthi!, iku ora bisa dadi beda banget. ..
      6. LLeonid
        LLeonid 30 Juni 2019 06:00
        0
        Inggih, Tatyana, kok tersinggung? Penulis nulis kabeh kanthi bener. Dheweke duwe views banget konservatif. Malah - banget konservatif. Mesthine, masalah kesuburan kudu "dirampungake kanthi istilah jender bebarengan"! Iki bisa dingerteni, kepiye sampeyan bisa nindakake tanpa wanita? Nanging ayo ndelok Alkitab. Sampeyan ora bakal mbantah karo Kitab Suci, ta? Kanggo regejegan karo dheweke iku saka kang ala ... Punika Purwaning Dumadi, 1-28: "... lan Gusti Allah ngandika marang wong-wong mau: bebranahana lan multiply ...". Lan iki carane Reproduksi iki njupuk Panggonan ing laku: contone, Purwaning Dumadi, 5-6,7: "Seth ... begat Enos"; "Sawise peputra Enos ... Set urip ... lan peputra lanang lan wadon." Mbokmenawa, sawetara wanita sing ora disebutake (amarga peran sekunder) mbantu Sif ing tumindak apik iki. Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, bocah lanang lan wadon lair. Sing terakhir, bisa uga, uga melu melu ing kelanjutan bangsa manungsa. Nanging "peran utama" ing babaran (ora mungkin yen "chauvinisme lanang" ana nalika iku) isih diwenehi, ayo ngomong, ora kanggo setengah paling ayu manungsa. :)
        1. Tatiana
          Tatiana 30 Juni 2019 11:38
          -3
          Kutipan saka lleonid
          Inggih, Tatyana, kok tersinggung? Penulis nulis kabeh kanthi bener. Dheweke duwe views banget konservatif. Malah - banget konservatif. Mesthine, masalah kesuburan kudu "dirampungake kanthi istilah jender bebarengan"! Iki bisa dingerteni, kepiye sampeyan bisa nindakake tanpa wanita? Nanging ayo ndelok Alkitab. Sampeyan ora bakal mbantah karo Kitab Suci, ta?

          Aja mbandhingake jaman Alkitab karo jaman saiki! Bandhingan sing kaya ngono karo sampeyan uga, kanthi gampang, asale saka Iblis.
          Aku ngomong sing chauvinism lanang ing sistem exploitative iku TURUN lan revisionist - politik lan ekonomi - brainlessly kanggo akeh wong narik masyarakat - Rusia - kanggo BOTTOM! Sampeyan kudu mikir karo sirah, ora karo sirah zakar! Yaiku.

          Tinimbang wong entuk prayoga kanggo pangopènan prayoga kulawargané, sampeyan karo chauvinism lanang kang dheweke mung siap - bertentangan karo sifat sosio-biologis pangembangan masyarakat - kanggo RAP wanita! Miturut prinsip - "Ayo aku, wong, entuk dhuwit lan aku ora bisa nyedhiyakake kulawargaku, nanging sampeyan, wong wadon, nglairake anak kanggo aku!"
          Ya, wong-wong kuwi mung ora pantes dicekel bocah!
          Kepiye sampeyan ora ngerti iki?!

          Chauvinis lanang minangka unsur sosial sing mbebayani kanggo negara!
          Tinimbang kegiatan sosial-politik kanggo nambah kahanan material wong-wong mau, dheweke mung duwe kegiatan seksual ing otak - lan ora liya!
          Yen mung wong lanang kuwi ora bakal ngremehake awake dhewe ing ngarepe wanita Rusia!
          1. LLeonid
            LLeonid 2 September 2019 08:02
            0
            Aku ora mikir, tenan, sing kutipan saka Kitab Suci "teka saka Iblis." Kanggo sawetara alasan, aku ketoke mung ngelawan ... Senajan, ya! Ana kawicaksanan: "Ngrungokake wong wadon - lan tindakake ngelawan!" Lan, yen - ing nalisir, iku ateges sing mesthi ora saka "Evil One" ... fu, iku mung lega saka atine ..
            Lan "chauvinism" tansah ala. Nanging chauvinist sing mikir karo sirahe ... iki umume soko! Medeni malah mbayangno penampilane ing antarane wong normal lan biasa ing masyarakat ...
            Babagan "nyedhiyakake kanggo kulawarga" - khusus, klarifikasi matematika dibutuhake kanggo papan panggonan lan kanggo pangarepan pribadi para pemangku kepentingan tartamtu ... Iki minangka masalah akuntansi sing tepat. Sembarang katresnan lan "back-biters" kene, kanggo "sampeyan urip gedhe", ora bakal bisa! Ing kene, debit karo kredit kudu ana hubungane. Aku rumangsa yen bocah-bocah ing Rusia ora keluwen. Lan sinau sing apik "bakal mbukak lawang kanggo wong-wong mau" ing ngendi wae sampeyan pengin, dadi sing sampeyan pengin ... Apa aku salah?
      7. Antares
        Antares 30 Juni 2019 09:20
        -1
        Kutipan: Tatyana
        Lan sapa sing kudu dipercaya? LALAKI wae?!

        masalah kesuburan banget dumunung ing pendidikan lan hak-hak wanita sing luwih gedhe ing masyarakat.
        Dadi luwih apik wong wadon urip ing masyarakat modern, kurang anak sing bakal duwe rata-rata.
        Dheweke bakal ing sawijining dina. Dheweke duwe pekerjaan, karir, masalah, hak, dheweke meh "wong" ing babagan tugas ing masyarakat. Lan wong lanang ora nglairake lan dheweke ora duwe wektu.. urusan bisnis
        Kutipan: Tatyana
        Masalah-masalah sing kaya mangkene kudu dirampungake kanthi istilah jender!

        dadi wis.
        Masyarakat modern wis menehi hak sing padha (nanging ora tanggung jawab) marang wanita lan wis suwe bebarengan lan kadhangkala khusus wanita ngatasi masalah demografi.
        Miturut cara, ing tingkat biasanipun, ONLY WANITA mutusake carane akeh anak bakal duwe! Wong lanang mung alat. Dadi takon khusus wanita apa sing dibutuhake kanggo ngunggahake kesuburan, kita ora bakal entuk sukses. Ora kaya negara-negara tradisional ing ngendi wong wadon ora ditakoni - nanging tingkat lair iku hoo lan ora ana masalah.
        Bebarengan, mesthi, nanging maneh - ing masyarakat modern, iku slipping menyang model wadon.
        Kita wis digunakake kanggo dipercaya bagean iki kanggo wanita.
    2. Igor Shcherbina
      Igor Shcherbina 29 Juni 2019 08:16
      + 30
      Sedhih banget, nonton aturan PDB 20 taun lan lingkungan liberal, aku bisa langsung ngomong apa jenis demografi sing bisa diomongake? Negara lan rakyate ora mung mati, nanging uga asor, mental lan fisik. Kanthi sistem oligarki-kapitalis iki, kita bakal kelangan negara lan kabeh populasi. Wong ora duwe masa depan, ora percaya masa depan, taman kanak-kanak, sekolah, rumah sakit apa wae, antri ing endi-endi, ing endi wae kudu mbayar dhuwit, nanging wong ora duwe. Iki minangka conto, pejabat enom, mantan atlet sing tanggung jawab kanggo kabijakan pemuda wilayah Sverdlovsk, Olga Glatskikh, mangsuli organisasi pemuda Kirovograd ing wilayah Sverdlovsk (ing asas, negara ora duwe utang apa-apa, wong tuwamu duwe utang. sampeyan, amarga padha nglairake sampeyan, negara ora njaluk babaran). Wong bodho iki, tanpa mikir, wangsulane kaya sing dikira, amarga kabeh pejabat negara kita mikir, wis jelas. Iki minangka conto liyane, Maxim Oreshkin, Menteri Pembangunan Ekonomi Federasi Rusia, kanthi serius, ngusulake kanggo ngilangi pensiun kanggo pensiunan, nindakake kaya ing China supaya wong tuwa didhukung dening anak-anake, lan nggunakake dhuwit kanggo ngembangake. ekonomi. Sawise pratelan kasebut babagan demografi apa sing bisa diomongake ing negara kasebut, dheweke nganggep asu luwih apik tinimbang wong-wong mau. Sing paling nyerang yaiku wong-wong nandhang kabeh iki lan meneng (ing sawijining wektu, mantan komandanku, nalika nglaporake menyang kepala, ujar: kabeh apik, kita bakal mudhun kanthi cepet) kapan iki bakal tiba. jurang pungkasan, lan nalika ngisor bakal?
    3. siberalt
      siberalt 29 Juni 2019 08:28
      + 23
      Malah terobosan Sakhalin ing tingkat lair saka 2,2 anak saben wanita, wutah populasi ing Sakhalin ora bakal bisa. Kanggo reproduksi prasaja saka tenaga kerja, paling sethithik 2,5 anak saben wanita wis dibutuhake. 0.5 saka bocah bakal dadi kematian anak, cacat, ora subur, ora kalebu kematian ing wektu sadurunge nikah. Kanggo reproduksi sing luwih akeh, paling ora 3 bocah saben wanita dibutuhake. Lan sapa sing butuh? Sawetara wong sing pengin ngasilake "mlarat". Lan sing bakal mbutuhake anak kuwi yen reformasi pensiun bodho njupuk adoh mbah putri, ngancurake cara abad-lawas saka kulawargané Russian, lan mbayar pendidikan ora kasedhiya kanggo kabeh. muspra, wong disebut reformasi iki kanibalistik. nglirik
    4. astepanov
      astepanov 29 Juni 2019 10:33
      +7
      Kutipan: St. John's wort
      bangsa pembentuk negara-Rusia!

      Dhuh, Rusia dudu bangsa, nanging warga negara. Lan carane tembung "proyek" ditulis, wakil saka "negara pembentuk negara" kudu ngerti. Lan kenapa tembung "negara", "basa", "Rusia" dadi jeneng sing cocog kanggo sampeyan?
      Kanggo kula, masalah demografi ora pribadi, nanging asil saka sikap umum panguwasa marang rakyat, nalika tujuan negara ora kanggo nyedhiyani populasi karo lapangan kerja, kaadilan, pendidikan lan kesehatan, nanging kanggo ngawula. kepentingane dhewe-dhewe kanthi ngutamakake kepentingan oligarki. Kabeh program demografi iki bakal gagal anggere tingkat hipotek 10%. Kulawarga nom-noman bakal urip saka tangan menyang cangkeme sajrone 20 taun nganti sampeyan mbayar maneh 2 nganti 3 jumlah sing dipinjam - lan dhuwit sengsara sing diwenehake kanggo kulawarga sing dinyanyikake Peskov, Putin lan Khabibulina ora ngrampungake apa-apa. Lan pamrentah ora bunder - dheweke ngerti apa sing ditindakake. Akibate, kabijakan pemusnahan rakyat cukup sadar lan disengaja.
    5. ula
      ula 29 Juni 2019 10:39
      + 13
      Beda karo tujuan sing diucapake dening Vladimir Putin kanggo nambah pangarep-arep urip nganti 80 taun, Rusia wis nggawe kemajuan cilik ing arah iki akhir-akhir iki.

      Iku misale jek sing mung kanggo wong paling oak-tumuju isih durung cetha sing Putin urip ing kasunyatan podo. Rusia, ing ngendi VVP manggon - ana "kabeh bakal lara, mesthine ora bakal mati kabeh ..."
      Para ahli saka Kamar Umum nyaranake, umpamane, sinau kanthi teliti pengalaman wilayah Sakhalin, ing ngendi dheweke bisa nambah angka kelahiran saka 1,56 ing 2011 dadi 2,16 ing 2016.

      Sakhalin...
      Migran Kyrgyzstan njelajah Sakhalin (https://rus.azattyk.org/a/kyrgyzstan_sakhalin/24961247.html)
      Pamrentah sing padha nindakake implementasine proyek nasional "Demografi".

      Pamrentahan sing padha wis nggawa, nggawa, lan bakal nggawa cilaka kanggo kita anggere isih kuwasa.

      Ana mung siji proyek "Demografi" - nasionalisasi sumber daya alam, pembangunan ekonomi lan mundhakaken taraf urip saka populasi. Kanggo duwe infrastruktur lan kapercayan ing mangsa ngarep. Lan handout iki, kayata kanggo anak pisanan lan kaloro, mung bakal bantuan wong Asia lan Kaukasus.
    6. lucul
      lucul 29 Juni 2019 10:48
      + 13
      Kayane kabeh wong ngerti kabeh, nanging kahanan demografi saya tambah elek!

      Yen dhokter ora weruh panyebab penyakit kasebut, gejala kasebut bisa diobati tanpa wates.
      Dadi ing kene - dheweke ora ngerti akar masalah, nanging sawetara gejala.
      Alesané prasaja - kanthi bantuan ideologi lan propaganda, salah sawijining naluri ibu dhasar - lair saka turunan - ditindhes. Kepriye kedadeyane? Kanggo nulis kanthi rinci, saka telpon, jujur, kesed banget, pendekatan kasebut ditindakake kanthi komprehensif. Aku bakal nerangake ringkes.
      Padha gumantung ing selfishness - karo bantuan saka ideologi liberal lan propaganda massive, padha wiwit inspirasi wong sing padha kudu manggon mung kanggo awake dhewe, lan maneh kanggo awake dhewe (nyembah pedhet emas). Filsafat lan industri konsumen kabeh digawe. Kaya ing iklan - "amarga mung kanggo sampeyan," amarga sampeyan pantes "utamane ngembangake narcissism internal wong. Lan supaya ngerti propaganda iki - karusakan saka kabeh Domostroy, cara urip, ing kasunyatan, iku perlu kanggo menehi pendidikan diprogram kanggo wanita, ngrusak pondasi urip ing inti. ora ana sing perlu.(ing kene aku nggawe digression kanggo nggedhekake topik, nanging ternyata telu luwih dawa tinimbang kiriman iki - mbusak kabeh nafig). Procreation Saiki dheweke dadi wong, "lan ora sawetara jinis sow." Wanita wiwit urip mung kanggo awake dhewe, industri konsumen nyumbang kanggo iki, lan dheweke wis nganggep anak minangka beban sing ora perlu ... Inggih, dheweke bakal mimpin siji. sing everyone tiba konco, lan liya ora-ora - dumadakan tokoh bakal worsen liyane, ilang wektu, etc. Lan kabeh iki karo persetujuan tacit saka negara (teori milyar emas).
      Mulane, nganti ideologi liberal lan propaganda diganti, negara iki bakal terus.
    7. pamburu ing jero banyu
      pamburu ing jero banyu 29 Juni 2019 13:00
      +9
      Kutipan: St. John's wort
      Ya... sedhih!

      Sayange, iki nalika organ manungsa ora bisa digunakake, lan nalika negara ora bisa digunakake, iki wis dadi pembantaian sing kudu dadi tanggung jawab ..
    8. bandabas
      bandabas 29 Juni 2019 17:48
      +1
      Ya, negara ora njaluk kita manggon ing sisih lor. Wong-wong sing padha lair iku salah.
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 29 Juni 2019 03:07
    + 27
    Terus terang, wiwit awal epik pensiun iki jelas yen pamrentah kita ora bakal bisa nindakake reformasi kanthi cekap. Ora miturut Senka topi, ora miturut convolutions tugas. Nanging isih ana pangarep-arep sing bakal ana ing paling sawetara kaluwihan saka iku.

    Setuju banget...
    Aku ngrungokake pidato PDB anyar babagan masalah internal Rusia lan kanthi jelas ngerti yen kita ora bakal adoh karo kabijakan pemerintah karo populasi.
    Nalika Putin wiwit ngomong babagan insentif, tambah produktivitas, gaji kanggo manajer paling dhuwur, reformasi pensiun, aku mung nyekel sirahku ... kaya dheweke urip ing rembulan.
    Siji-sijine sing nyenengake yen paling ora dheweke ora dadi pendukung LGBT katresnan sesama jenis ... alasan liyane yaiku degenerasi populasi.
    Masalah demografi luwih jero, lan aku mikir yen ana ing karusakan saka pondasi kulawarga lan pribadine wong.
    Ing ngendi dheweke tresna lan ngormati wong tuwane, dheweke tresna marang anak-anake, ing ngendi dheweke ngurmati tradhisi kulawarga, kabeh ana ing demografi ... contone yaiku Chechnya lan Kaukasus. .
    1. Aerodrome
      Aerodrome 29 Juni 2019 04:13
      + 37
      panguwasa asing kita ketoke ora ngerti yen karya iku ala, sing mundhak rega tetep, sing ora ana cara karo omah kanggo wong enom, sing bank pangan bayi biaya setengah lusin, sing popok padha, kereta dorong kaya mobil bekas, sepatu regane kaya wong diwasa, lan liya-liyane.. dadi "babaran"....( am kutipan liyane Lavrov)
      1. AS Ivanov.
        AS Ivanov. 29 Juni 2019 19:17
        -3
        Lan kenapa wong Swedia ora pengin nglairake? Pembayaran sosial sing gedhe banget, institusi prasekolah lan obat-obatan apik banget. Nanging Viking ora nglairake, malah retak. Lan ing kabeh jinis Somalia-Nigeria, ora ana obat, ora ana keuntungan, nanging padha berkembang biak kaya terwelu. Iku ora bab dhuwit.
        1. skeptis jahat
          skeptis jahat 1 Juli 2019 10:31
          0
          Nanging Viking ora nglairake, malah retak

          Ngomong iki marang wong liya. Swedia minangka conto sing ala banget. Tingkat lair paling apik saka populasi pribumi ing antarane negara maju lan negara Eropa.
          1. AS Ivanov.
            AS Ivanov. 1 Juli 2019 10:34
            0
            Siji sepuluh luwih dhuwur tinimbang ing Rusia. Kanthi lingkungan sosial sing beda-beda. Mesthi, prestasi paling dhuwur.
            1. skeptis jahat
              skeptis jahat 1 Juli 2019 12:15
              0
              Muni kaya siji sepuluh. Mung sepersepuluh yaiku 8,5% saka prabédan.
              Pesenku yaiku milih Swedia minangka conto yen dudu babagan dhuwit minangka pilihan sing ala. Iku ngilangi konsep - sing luwih murah standar urip, sing luwih dhuwur tingkat lair, lan kosok balene. Yen urip ana "luwih apik" tinimbang ing Federasi Rusia, banjur tingkat lair kudu luwih murah. Nanging nyatane pranyata beda.
              1. AS Ivanov.
                AS Ivanov. 1 Juli 2019 12:31
                0
                Iku sabenere saka konsep iki sing padha ora break metu, kaya akeh negara liyane ing Kulon. Kanthi dhukungan sosial sing kuat saka negara, tingkat lair ana ing tingkat Rusia, nang endi wae sing luwih dhuwur, nang endi wae sing luwih murah. Ana conto liyane: negara-negara miskin ing Afrika, Asia lan Amerika Latin. Yen ora ana lingkungan sosial, kaya mangkono, angka lair luwih dhuwur tinimbang ing negara-negara makmur. Kesimpulan: dhukungan sosial lan tingkat lair ora ana hubungane kanthi cara apa wae. Kene aturan mentalitas.
                1. skeptis jahat
                  skeptis jahat 1 Juli 2019 13:29
                  0
                  Ana conto liyane: negara-negara miskin ing Afrika, Asia lan Amerika Latin. Yen ora ana lingkungan sosial, kaya mangkono, angka lair luwih dhuwur tinimbang ing negara-negara makmur.

                  mbandhingake negara sing durung liwat transisi demografi katelu karo negara sing wis liwat iku salah. wektu iki.
                  Tingkat kesuburan total (miturut database situs web Knoema ing 2018)
                  Swedia 1,91
                  Lan banjur dhaptar, bisa uga, negara sing luwih makmur kanthi "dukungan sosial sing kuat"
                  Kolombia 1,82
                  Chile 1,76
                  Brasil 1,7
                  Kosta Rika 1,75
                  Kuba 1,72
                  Thailand 1,45
                  Lan mentalitas ora mrentah bal - UAE Muslim, Qatar lan Kuwait ora bakal ngapusi sampeyan.
                  Kesimpulan: dhukungan sosial lan tingkat lair ora ana hubungane kanthi cara apa wae

                  Mesthi padha sesambungan. Cukup "dukungan sosial" ora mung siji faktor sing mengaruhi kesuburan.
                  1. AS Ivanov.
                    AS Ivanov. 1 Juli 2019 14:19
                    +1
                    Mental lan mung mentalitas. Nalika nilai kulawarga tradisional diganti dening konsumen murni, apa jenis angka lair bisa kita ngomong bab? Malah ing conto kulawarga dhewe: Aku duwe anak telu, lair ing "roaring nineties", nalika, ngapura expression, aku mangan horseradish pungkasan tanpa uyah. Saiki anak-anakku wis cukup sukses, wong sugih, nanging prioritas utamane yaiku kulawarga lan anak-anak, ing endi wae ing papan pungkasan, sawise kabeh lelungan, blanja lan hiburan sing padha. Her Majesty karir lan His Majesty the ruble. Ora ana bocah ing kene.
                    1. skeptis jahat
                      skeptis jahat 1 Juli 2019 15:56
                      0
                      Nalika nilai kulawarga tradisional diganti dening konsumen murni, apa jenis angka lair bisa kita ngomong bab?

                      Maneh, ucapake iki menyang UAE, Iran, Qatar lan Kuwait. Cukup aja nyritakake kekurangan "nilai kulawarga tradisional", yen ora, bisa uga "tradisional" dipotong kanggo iki.
                      Umumé, "nilai-nilai kulawarga tradisional", utamane ing konteks negara-negara ing sabuk tengah Afrika, pancen samar-samar (sanajan iki umume minangka konsep sing ora jelas, mula ing Federasi Rusia ana hukum babagan ngunggahake bocah-bocah ing wilayah kasebut. semangat nilai-nilai kulawarga tradisional, nanging ora ana definisi nilai kasebut opo ).
                      Mungkin sampeyan mbingungake "nilai kulawarga" karo "kriteria sukses lan rega sing bisa digayuh" (contone)?
                      Mental lan mung mentalitas

                      Lan ora, contone, ora kahanan urip sing kondhang? Siji pangembang udakara 15 taun kepungkur kanthi tepat nulis ing spanduk - yen sampeyan pengin putu, tuku apartemen kanggo bocah-bocah.
    2. siberalt
      siberalt 29 Juni 2019 08:35
      +6
      Putin ora ndhukung katresnan padha-jinis. Nanging dheweke uga ora dadi pendukung kanggo ngunggahake umur pensiun! Dheweke dadi liberal, saiki dheweke ujar manawa liberalisme wis kesel dhewe. Dadi kabeh mili, kabeh owah.belay
      1. U-58
        U-58 29 Juni 2019 09:37
        +2
        Apa iki ngelingake sampeyan Kaisar Constantine?
        Konstanin diterjemahake saka kuna - konstan)))) [b] [/ b]
        Ing salawas-lawase dheweke nganiaya wong-wong Kristen, nanging nalika seda dheweke dibaptis lan lunga menyang donya liya minangka wong Kristen.
        Semono uga Kawan. Putin ngenalake nilai-nilai liberal, lan saiki dheweke wis ngakoni minangka ketinggalan jaman lan ora bisa digunakake.
        Miturut cara, dheweke ngomong babagan Eropa, lan ora babagan negara asale.
        1. Silvestr
          Silvestr 29 Juni 2019 11:27
          + 13
          Kutipan: U-58
          Miturut cara, dheweke ngomong babagan Eropa, lan ora babagan negara asale.

          "Iku nalika masalah migrasi diwiwiti, akeh sing ngakoni yen ya, sayangé, ora bisa, lan kita kudu ngelingi kapentingan penduduk pribumi.
          Gedhe, nanging apa babagan kapentingan populasi sampeyan dhewe, nalika kita ngomong ora mung loro, telu, sepuluh wong, nanging babagan ewu, atusan ewu wong sing teka ing negara-negara Eropah Kulon? ". V. Putin.
          Apa iki mung ditrapake kanggo AS lan Eropa? Apa ana masalah karo migrasi legal lan ilegal ing Rusia? Kita ora duwe kejahatan etnis, kita ora duwe masalah sing padha karo ing Jerman?
          "Sampeyan ndeleng bintik ing mripate wong liya, nanging sampeyan ora weruh log ing mripatmu." Kabeh kanggo nambah populasi, lan populasi lokal - ing kethokan?
      2. ula
        ula 29 Juni 2019 10:44
        + 17
        Quote: siberalt
        Nanging dheweke uga ora dadi pendukung kanggo ngunggahake umur pensiun! Dheweke dadi liberal, saiki dheweke ujar manawa liberalisme wis kesel dhewe. Dadi kabeh mili, kabeh owah.

        Dheweke uga komunis ing sawijining wektu. Ing kene ana wong sing menarik. Master transformasi.
        1. penggemar-penggemar
          penggemar-penggemar 29 Juni 2019 17:32
          +8
          Wong sing menarik iki wis sinau kanggo ngganti sepatu kanthi cepet nalika mlumpat.
      3. WIKI
        WIKI 29 Juni 2019 10:54
        +5
        "Para elit sing ngatur wis nyingkirake rakyat," precaya presiden. Apa sampeyan mikir dheweke uga ujar babagan awake dhewe?
        1. pamburu ing jero banyu
          pamburu ing jero banyu 29 Juni 2019 13:07
          + 13
          Kutipan: Viktor Biryukov
          "Para elit sing ngatur wis nyingkirake rakyat," precaya presiden. Apa sampeyan mikir dheweke uga ujar babagan awake dhewe?

          Ya, sampeyan ora ngrungokake apa sing diomongake.. dheweke wis ngomong gerbong lan troli.. mung nalika dheweke kuwasa ora bakal nambah umur pensiun. Wong iki ora netepi janjine ing kabeh, lan minangka aturan, yen ngandika, kabeh bakal persis ngelawan.
      4. Popuas
        Popuas 29 Juni 2019 11:21
        +1
        Apa sampeyan mikir dheweke duwe kabeh ing ngarepe ngguyu
  3. Volk62
    Volk62 29 Juni 2019 04:15
    + 27
    Kanggo sing ora kelingan utawa ora ngerti, aku arep ngomong yen ing taun 90-an, nalika ana kehancuran ing sakubenge lan nampa panganan ing kupon, dheweke uga ngomong babagan bolongan demografi, nanging ora luwih. . Aku malah bisa ngomong apa - amarga ing taun 90-an kabeh wong wis pensiun Soviet lan kabeh wong wis cukup karo goresan.
    Lan ing taun 90-an ana program "Jam Parlemen", nalika nedha awan, lan ana hiburan cilik, mula ora ana sing nonton. Lungguh ing cuti lara katon sapisan. Ana wong metu lan ngomong babagan carane negara-negara Baltik njarah-rayah negara kasebut (ora duweke dhewe, nanging kita, mesthine), yen kabeh adat wis dituku, sing penting kanggo nggawe komisi lan ngatur barang. Dadi, dheweke meh ditendhang saka podium lan ing dina iku dheweke milih kanthi positif kanggo ngunggahake gaji wong sing ditresnani lan kanggo mindhah omah resmi lan pondokan musim panas menyang properti pribadi (kaya aku ngerti, wakil kasebut rampung sadurunge, pindhah menyang tanah kelairanmu).
    Saiki dina iki. Gaji sanak-sedulure wis diunggahake kanthi luar biasa (lan sing bakal ngontrol iki), wektune pensiun (gaji gedhe - pensiun gedhe). Kita meh ora duwe kesempatan kanggo ngerteni sepira gedhene pensiun iki, nanging ... Pemilu lokal dianakake meh setahun kepungkur, aku kudu nulis babagan penghasilan. Total 5 wong: 1 nganggur, 1 kerja (gaji luwih dhuwur tinimbang rata-rata nanging ora spasi) lan 3 pensiunan. Pensiun: 240 tr., 270 tr. lan ora ngilangke layar monitor 1 yuta. 860 tr.
    Pitakonan yaiku saka ngendi entuk dhuwit kanggo mbayar pensiun kasebut. Jawaban iki kanggo laporan saben nem sasi ing Tambah ing umur rata-rata, sing carane kita dadi centenarians lan mundhakaken umur leren.
    Kesimpulane: Aku dhewe minangka petani Ryazan, lan yen sampeyan maca artikel kasebut, mula aku ora bakal bisa ndeleng pensiun. Kabeh sing ditulis ing artikel khusus babagan nambah durasi iku goroh, uga goroh babagan kenaikan gaji amarga inflasi, ora ana majikan sing bakal ngunggahake gaji lan nyuda penghasilan (lan kita ora duwe serikat pekerja kanggo mogok) , gajiku lan kanca-kancaku ana ing endi wae ing tingkat 12-13 taun (nalika dolar regane 25 rubel). Pejabat nglaporake babagan kenaikan gaji (ora bakal bisa nyinggung awake dhewe), nanging bebarengan karo pejabat, dheweke menyang guru lan pegawe negara liyane, nanging luwih sithik.
    1. depressant
      depressant 29 Juni 2019 13:57
      +7
      Padha nglaporake babagan mundhake gaji pejabat ... Iku padha banget karo slametan nalika wabah. Kayane pamrentah wis nyerahake negara. Lan malah dheweke dhewe temen maujud sing wis liwati, amarga njupuk karo utawa tanpa alesan - iku nyepakaké parachutes Golden. Lan obrolan babagan demografi-iki minangka alasan kanggo njupuk. PBB blurted metu, lan panguwasa ngangkat alis lan karo kapentingan: "Oh, kene feeder liyane! Sing pinten dhuwit sampeyan bisa kanthong! Lan ayo!"
    2. Minato 2020
      Minato 2020 29 Juni 2019 14:28
      +2
      Kutipan saka Volk62
      ... Kesimpulan: Aku dhewe minangka petani Ryazan, lan yen sampeyan maca artikel kasebut, mesthine aku ora bakal bisa ndeleng pensiun ...


      Obat uga ora seneng. Doctors teka tengen lan apik, nanging padha ora arep kang pil kanggo prescribe. Lan biyen, dokter bisa nggawe resep ... kanthi tembung - pembantaian obat.
      http://energodar.net/zdorov.php?str=medicine2
      Kawruh PS minangka kekuwatan lan sampeyan bisa urip nganti pensiun yen sampeyan ngerti carane urip ing kahanan kaya ngono kanggo nglawan kabeh mungsuh.
      1. penggemar-penggemar
        penggemar-penggemar 29 Juni 2019 17:38
        +8
        Nanging sapa mungsuh kita? Saka TV dheweke ngandhani yen mungsuh ana ing Amerika lan Eropa. Lan aku mikir yen mungsuh kita lungguh luwih cedhak karo kita.
  4. g1v2
    g1v2 29 Juni 2019 04:24
    -10
    Miturut ramalan PBB, ing taun 2000 diumumake yen ing taun 19 populasi Federasi Rusia bakal dadi 125. Nanging ana sing salah lan ramalan kasebut ora kelakon. Ayo ndeleng sepira cedhak karo kasunyatan ramalan anyar kasebut. Nyuwun
    1. ROSO 42
      ROSO 42 29 Juni 2019 05:43
      + 26
      Kutipan saka: g1v2
      Miturut ramalan PBB, ing taun 2000 diumumake yen ing taun 19 populasi Federasi Rusia bakal dadi 125 yuta.

      Ngurangi saka jumlah total migran sing wis nampa kewarganegaraan, lan sampeyan rada kaget ... Kajaba iku, data babagan 146 Rusia dirasakake kanthi cara sing padha karo dhukungan 000%. Sampeyan ngerti banget apa tegese tembung-tembung sing bener kanggo pamrentah kita lan kepiye bebener ngilangi kepala bodho ...
      1. U-58
        U-58 29 Juni 2019 09:40
        + 10
        Kajaba iku, ora kaya Uni Soviet, sampeyan ora bakal nemokake asil sensus populasi ANYWHERE saka tembung kasebut.
    2. rubah kutub
      rubah kutub 29 Juni 2019 05:50
      + 11
      Kutipan saka: g1v2
      yen ing taun 19 populasi Federasi Rusia bakal dadi 125 yuta.

      Lha kene ana infa sing tenanan mung 89 juta, dadi ya kleru nang PBB.
      1. g1v2
        g1v2 29 Juni 2019 11:37
        -2
        Apa sampeyan serius babagan omong kosong iki? Kira-kira 89 yuta? Nambani - aja tundha. belay
        1. Minato 2020
          Minato 2020 29 Juni 2019 14:35
          +2
          "Miturut panaliten, jumlah bocah ing Rusia wis suda 2000 yuta dibandhingake taun 7 lan saiki kira-kira 5 yuta. Ing wektu sing padha, 26% kulawarga bisa ndhukung anak tanpa masalah, 25% - wis kanthi angel. , 50% - Wiwit taun 25, antrian kanggo taman kanak-kanak ing Rusia sacara sakabèhané wis tuwuh kaping pitu, saiki ana 2000 yuta bocah ing antrian iki ... "

          https://utro.ru/articles/2012/02/14/1028597.shtml

          Jumlah desa lan dusun sing kosong miturut wilayah
          https://psmirnova.livejournal.com/578824.html
          1. AS Ivanov.
            AS Ivanov. 29 Juni 2019 19:22
            -5
            Desa-desa wiwit kosong nalika petani kolektif diwenehi paspor. Wiwit kelas 1980-an, mung 6 wong sing isih ana ing desa. 6 saka 28. Padha mlayu menyang kutha-kutha ing gallop.
            1. Minato 2020
              Minato 2020 29 Juni 2019 20:07
              +2
              Kutipan: AS Ivanov.
              Desa-desa wiwit kosong nalika petani kolektif diwenehi paspor. Wiwit kelas 1980-an, mung 6 wong sing isih ana ing desa. 6 saka 28. Padha mlayu menyang kutha-kutha ing gallop.


              Iki propaganda perestroika. sampeyan ora kudu ngandel, nanging paling ora takon dhewe - apa kabeh petani kolektif ninggalake kabeh lan mlayu? Ing taun apa paspor ditanggepi? Kepiye para pemuda pedesaan ing USSR ngliwati layanan aktif ing SA tanpa paspor? Lan saka Georgia, wong Georgia sing keluwen teka ing Moskow kanthi sepur listrik ngguyu

              Ing USSR, ana rong bentuk kepemilikan: negara (properti nasional) lan koperasi pertanian kolektif (Pasal 5).
              (Ana uga individu pribadi, nanging iki minangka topik dawa sing kapisah lan mung ana hubungane ora langsung karo subyek diskusi, mula kita ora bakal ngomong babagan iki)
              Sawah kolektif, beda karo kepemilikan negara (pabrik lan pabrik sing padha, umpamane) mung siji-sijine sing duwe hak kanggo kepemilikan pribadi lan kolektif. Sing. Peternakan kolektif, miturut Stalin, minangka serikat pekerja swasta (petani) sing duwe tanah (Pasal 7) lan dibuwang miturut kawicaksanane dhewe. Dheweke (peternakan kolektif lan petani kolektif) mung tundhuk karo Konstitusi lan hukum nasional liyane, tingkat USSR. Ing kabeh pesenan saka panguwasa lokal padha sijine karo piranti. Peternakan kolektif dhewe mutusake carane ngatur tanah, keuangane, apa arep nindakake perdagangan lan volume apa, apa arep mbukak fasilitas produksi ing wilayahe (umpamane pabrik minyak, umpamane), lsp. Dheweke disambungake karo negara mung kanthi mbayar pajak.
              Properti negara (nasional) dipérang merata antarane wong-wong sing melu pembangunan lan/utawa ora duwe kepemilikan pribadi saka real estate lan sarana produksi. Dokumen sing menehi sertifikat hak kanggo duwe properti umum sing padha yaiku paspor.
              Mangkono, mindhah petani menyang kutha kanggo panggonan permanen lan ora kalebu saka farm kolektif ora luwih saka, ing istilah modern, owah-owahan ing wangun kepemilikan. Ana pedagang pribadi, ing serikat pedagang swasta - dheweke dadi pemilik ing tingkat nasional.
              Mung nalika peternakan kolektif diorganisir, ana jerit ing kabeh desa: "Iki tanah kita - kita ora bakal menehi sapa wae! Kita bakal mati ing kono!" Padha didhawuhi, kandha, - ya, lungguha ing tanahmu salawas-lawase. Lan padha wiwit mbangun sistem sosialis. Lan ternyata urip ing sistem properti umum luwih jelas. Lan kabeh pejuang iki kanggo "tanahku!" wiwit alon nanging mesthi mili menyang kutha, liyane lan liyane.
              Lan kabeh sistem passport langgeng nganti Adoption saka Konstitusi Brezhnev.

              https://www.liveinternet.ru/users/3790905/post393798679
              1. AS Ivanov.
                AS Ivanov. 29 Juni 2019 20:16
                -4
                Apa propaganda - kabeh kedadeyan ing ngarep mripatku. Urip ing padesan dianggep rugi. Peternakan kolektif minangka dina kerja sing ora teratur lan sithik, dibandhingake karo kutha, upah. Paling ora, ing wilayah Non-Ireng Bumi kaya ngono. Peternakan negara liya, sanajan gajine ora tekan kutha. Cekakipun, perlu kanggo ngluku ing deso. Loro-lorone secara harfiah lan kiasan.
                1. Minato 2020
                  Minato 2020 29 Juni 2019 20:38
                  +5
                  Aku duwe sederek ing wilayah Pskov, lan saiki padha manggon. Saben mangsa panas aku teka telung dina. Ora ana banyu mlaku, jamban ing njaba. Dadi dheweke gagal? Aku bakal weruh wong-wong mau lan bakal nuntun tembungmu.
                  Lan aku bakal ngirim tembung sampeyan menyang kabeh tanggane ing desa - "Wong sing manggon ing padesan dianggep kalah" Sapa sing dikira? Banjur aku bakal nulis jawaban, nyunting lan ngirim.
                  Saiki ora ana peternakan kolektif lan peternakan negara nganti suwe. Paspor ana ing tangan saben wong wiwit umur 14 taun.
                  Dheweke lunga amarga, ora amarga ngetokake paspor ing taun 1974, nanging amarga dheweke nutup sekolah, klub, lan pos pertolongan pertama. Lan iku - wong enom ninggalake, lawas tetep.
                  Penulis penutupan sekolah pedesaan, klub, kiriman pertolongan pertama diterangake ing buku Stepan Sulakshin "TREASON".

                  Puncak impen petani yaiku nampa omah kanthi kabeh fasilitas - pasokan banyu, gas, saluran pembuangan. Mulane, migrasi tenaga kerja tansah menyang kutha saka deso. Sawetara wong pengin ninggalake kanggo "ora dingerteni" saka kahanan nyaman. Lan ketua farm kolektif, mesthi, ora pengin "turnover personel." Dheweke diwenehi rencana. Nglakoni utawa sampeyan bakal entuk "tongkat" ing panitia distrik. Mula kahanan urip ing padesan akeh-akehe gumantung marang ketuane. Ana peternakan kolektif dekaden, ana peternakan kolektif jutawan ...
                  ...Aku kelingan critane mbahku babagan urip sing angel wiwit jaman tsarist nganti taun 60-an. Perang sipil, penembakan, keluwen, kerja tanpa istirahat lan preian, ciloko, penyakit, kolektivisasi, dina kerja, perang, kadhemen, ngapusi, kekurangan dhuwit, ora duwe perawatan medis lan pensiun ... Ora cocog ing sirahku, kepiye padha tahan iki?! Mung ing 70s, miturut dheweke, dadi luwih gampang kanggo manggon, dheweke ngandika: - "Komunisme wis teka, kita manggon ing komunisme."
  5. Anatolia 288
    Anatolia 288 29 Juni 2019 05:23
    + 23
    Sayange, kita ora bakal sukses karo reformasi demografi, ing prakara liyane, uga karo reformasi pensiun, nambah urip lan liya-liyane. Masalah ana ing kekuwatan kita. Masalahe dheweke ora ngerti carane menehi kekuwatan, dheweke mung pinter njupuk. Lan iki rong prinsip manajemen sing beda. Piramida sing cocog karo hirarki sing kaku lan pirang-pirang blok daya, iki minangka sistem kontrol "fleksibel" modern. Ing ngendi sub-departemen kontrol digawe kanggo saben departemen. Kapan dheweke bakal ngatasi masalah rakyat? Sawise kabeh, urip batin saka sistem dadi menarik, intrik, game undercover, libels. Nalika sampeyan takon wong-wong mau kanggo menehi hasil karo wong? Lan setaun sepisan, presiden nyoba ngrampungake kabeh masalah rakyat sajrone 2-3 jam. Lan saiki dolanan PACE anyar! Iki carane akeh karya ora bisa didaur ulang, iki carane akeh kertas ora bisa diisi metu, lapangan ora plowed hamparan kanggo wakil! Lan sampeyan manggon ing 11 ewu sasi lan bungah-bungah, kita ana ing Dewan Eropah!
    1. Den717
      Den717 29 Juni 2019 09:46
      -18
      Kutipan: Anatoly 288
      Lan sampeyan manggon ing 11 ewu sasi lan bungah-bungah, kita ana ing Dewan Eropah!

      Lan sampeyan teka ing KhMAO. Ana janitors kanggo 20-ku nampa ing tangan. Suwene snot babagan pensiun lan umur cendhak bisa nyebar liwat jaringan? Ora ana sing nyebutake penyebab pati ing Rusia. Luwih saka 80% tiwas antarane umur 25 lan 64 amarga penyakit ora menular. Luwih saka setengah saka penyakit kardiovaskular, banjur saka neoplasma ganas, penyakit sistem pernapasan, diabetes mellitus. Buket kabeh dirakit kanthi basis faktor risiko prilaku - diet sing ora sehat, penyalahgunaan rokok lan alkohol, kurang kegiatan fisik, ora nggatekake pencegahan penyakit. Carane ndawakake umure wong sing ora peduli?! Padha pump dhuwit menyang ujian medical, lan populasi nyadari kesempatan sing diwenehake dening 10-20 (ing wilayah beda)%. Kanthi diabetes, dheweke bali menyang dokter nalika gula wis ngluwihi 20 saka negara semi-koma, kita wiwit ngobati kanker usus mung yen wis ora bisa ditindakake tanpa ngethok setengah dawane. Ya, kita ora paling ngombe, saiki wong Lithuania lan Belarusia ana ing ngarep kita, nanging sepira adohe kita? Lan apa, sampeyan pengin urip suwe sawise sikap kaya ngono marang awak? Pamrentahan apa sing bakal nggawe awake dhewe njaga awake dhewe? Inggih, mesthi ora. Pamrentah iki ngambung kita banget ing kabeh papan. Ing panggonan pamaréntahan iki, contone, aku bakal nambah tax income pribadi kanggo kabeh perokok, kalebu potongan kanggo insurance medical wajib ana. Aku bakal nglakoni sing padha kanggo wong-wong sing nyingkiri ujian medis lan nuruti dhawuhe dokter. Mesthi, saben wong duwe hak kanggo mbuwang kesehatan lan ora nglirwakake undhangan, kita wong sing bebas. Nanging banjur perawatan saka undiagnosed, nanging manifested penyakit, yen please, ing biaya dhewe ... Nanging kanggo wong-wong sing melu pendidikan jasmani, ndhukung piyambak ing paling ing framework saka TRP, aku bakal murah tax, minangka kanggo nyimpen. budget kanggo perawatan. Mung jotosan menyang kanthong bisa mindhah populasi kanggo umur dawa aktif. Nganti saiki, kita bakal terus ngeluh marang pamrentah sing ora bisa, mbangun lemak ing sisih ngarep TV ing sangisore kaleng bir lan barbecue sing diobong.
      1. Silvestr
        Silvestr 29 Juni 2019 10:53
        + 17
        Kutipan: Den717
        Padha pump dhuwit menyang ujian medical, lan populasi nyadari kesempatan sing diwenehake dening 10-20 (ing wilayah beda)%. Kanthi diabetes, dheweke bali menyang dokter nalika gula wis ngluwihi 20 saka negara semi-koma, kita wiwit ngobati kanker usus mung yen wis ora bisa ditindakake tanpa ngethok setengah dawane.

        mung tanpa pathos!
        Kepiye babagan kasedhiyan perawatan medis?
        Ing periode 2000-2015. jumlah rumah sakit Rusia wis meh setengah - saka 10,7 kanggo 5,4 ewu. Ing babagan jumlah, Rusia modern ketinggalan ing RSFSR taun 1932, amarga wis bali menyang indikator 90 taun kepungkur. Jumlah kasur rumah sakit saben 10 populasi wis suda sajrone 000 taun saka 15 dadi 115 kasur, yaiku 83,4%.
        Jumlah klinik lan klinik rawat jalan kanggo 15 taun pisanan abad XXI mudhun 12,7% - saka 21,3 dadi 18,6 ewu institusi. Ing wektu sing padha, beban ing wong-wong mau saya tambah akeh: saben 10 wong, jumlah telpon wis tambah saka 000 dadi 243,2 wong saben shift, yaiku 263,5%.
        Ing Rusia, 17,5 ewu pemukiman ora duwe infrastruktur medis (udakara 11,3% saka total kutha, kutha lan desa), sing luwih saka 11 ewu dumunung ing jarak luwih saka 20 km saka organisasi medis sing paling cedhak. ing ngendi ana dhokter.
        Kayane....
        Kutipan: Den717
        Pemerintah iki.... ngambung banget ing kabeh panggonan.
        ... sampeyan piyambak
        Dadi, apa babagan pemeriksaan medis prophylactic, sampeyan seneng banget - sapa sing bakal nindakake KUALITATIF lan ing kapasitas apa?
        lan gegayutan karo
        Kutipan: Den717
        malnutrisi, penyalahgunaan rokok lan alkohol, kurang aktivitas fisik, ora nggatekake pencegahan penyakit.

        setuju karo sampeyan
        1. Den717
          Den717 29 Juni 2019 11:33
          -10
          Kutipan saka Silvestr
          Kepiye babagan kasedhiyan perawatan medis?

          Aku, mbokmenawa, ora kaya sampeyan, dudu wakil saka Kementerian Kesehatan Federasi Rusia lan ora bakal ngoperasikake data statistik. Saka pengalamanku dhewe, nalika aku pisanan teka menyang terapis, aku uga mikir - masalah. Banjur dheweke nyetel. Sampeyan kudu lunga, yen tanpa janjian, ora ing tengah dina, nanging ing pungkasan wektu resepsi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging ing wayah awan limang nenek nggawe garis pertahanan sing ora bisa ditembus. Iki duweke kita. Lha kowe piye, aku ora ngerti. Aku ora bisa ngomong carane wong-wong sing ora duwe infrastruktur medical manggon, nanging ketoke padha wareg yen isih manggon ana lan ora posisi masalah ing "garis langsung". Nanging aku mikir yen ana masalah aksesibilitas ing syarat-syarat panggonan wong manggon, masalah isih ora nang endi wae, lan adoh saka ngendi wae. Statistik sampeyan - suhu "rata-rata kanggo rumah sakit, kalebu PAO". Nalika aku mandheg seneng karo standar uripku, aku ngumpulake kulawarga lan pindhah.
          Kutipan saka Silvestr
          Kayane....
          Kutipan: Den717
          Pemerintah iki.... ngambung banget ing kabeh panggonan.
          ... sampeyan piyambak

          Apa klinik sampeyan ora mbuwang dhuwit kanggo alkohol lan pecandu narkoba? Apa sing wis ngrokok lan ngombe kabeh kesehatan kanthi biaya Dana Asuransi Medis Wajib ora diobati? Apa langkah-langkah (efektif) ditrapake kanggo nglanggar regimen perawatan? Aku ora percoyo. Kowe ngomong ora ngambung...?
          Kutipan saka Silvestr
          Dadi, apa babagan pemeriksaan medis prophylactic, sampeyan seneng banget - sapa sing bakal nindakake KUALITATIF lan ing kapasitas apa?

          Yen ana klinik apa wae, peralatan laboratorium mesthi ana, lan mayoritas diagnosis bisa digawe lan rekomendasi kanggo perawatan lan pencegahan bisa diwenehake ing negara kasebut. Dheweke sinau carane nindakake kolonoskopi lan polypectomy, sampeyan mung kudu nindakake kabeh ing wektu. Mesthi, aku ngerti yen saka dhuwur saka kualifikasi lan pengalaman, saben wong sing sethitik luwih enom saka sampeyan, sampeyan ndeleng minangka imperfections lan d.e.b.i.l.a.m.i, karo diploma medical, nanging aku njamin sampeyan, padha uga - padha bisa. Ana uga "kapasitas" ing Rusia, aku ndeleng wong-wong mau, sanajan ing kuthaku 40. Nanging apa aku weruh sethitik tanggung jawab kanggo awake dhewe kanggo kesehatan, lan malah kurang weruh ngukur motivasi materi warga kanggo gaya urip sehat. Aku manawa kita bisa urip akeh maneh, nanging kita ora pengin sijine ing gaweyan nalika iku isih bisa lan terjangkau. Sawise kabeh, kanggo nindakake latihan sing prasaja, sampeyan ora butuh istana olahraga lan amunisi sing regane puluhan ewu rubel. Cukup kathok cendhak. ngguyu
          1. Silvestr
            Silvestr 29 Juni 2019 12:28
            + 10
            Kutipan: Den717
            Statistik sampeyan - suhu "rata-rata kanggo rumah sakit, kalebu PAO".

            iki dudu statistikku, iki statistik Rosstat
            Kutipan: Den717
            Nalika aku mandheg seneng karo standar uripku, aku ngumpulake kulawarga lan pindhah.

            kamakmuran ngidini, kang ora bisa ngandika bab liyane
            Kutipan: Den717
            Apa klinik sampeyan ora mbuwang dhuwit kanggo alkohol lan pecandu narkoba? Apa sing wis ngrokok lan ngombe kabeh kesehatan kanthi biaya Dana Asuransi Medis Wajib ora diobati? Apa langkah-langkah (efektif) ditrapake kanggo nglanggar regimen perawatan?

            sing mendem lan sing ora mendem diobati miturut asuransi kesehatan wajib, ora ana bedane
            Pelanggar dibuwang tanpa ampun
            Kedokteran kudu nambani preduli saka status sosial lan prilaku. Yen ora, banjur iki nglanggar Hukum, moralitas, miturut logika sampeyan, wong lara kronis lan malah alkohol ora duwe hak kanggo urip? Banjur bisa ditransfer menyang basis ras, lan iki fasisme
            Kutipan: Den717
            Yen ana klinik apa wae, peralatan laboratorium mesthi ana, lan mayoritas diagnosis bisa digawe lan rekomendasi kanggo perawatan lan pencegahan bisa diwenehake ing negara kasebut. Dheweke sinau carane nindakake kolonoskopi lan polypectomy, sampeyan mung kudu nindakake kabeh ing wektu.

            bisa ngomong carane akeh rumah sakit ing Federasi Rusia ing% bisa ngidini manipulasi endoskopik lan analisis biokimia majeng? Ing umume rumah sakit, malah gastroskopi darurat ora bisa ditindakake, apamaneh operasi. Kabeh bisa kanggo dhuwit, nanging ora tansah nang endi wae lan ora tansah qualitatively
            Kutipan: Den717
            Mesthi, aku ngerti yen saka dhuwur saka kualifikasi lan pengalaman, saben wong sing sethitik luwih enom saka sampeyan, sampeyan ndeleng minangka imperfections lan d.e.b.i.l.a.m.i, karo diploma medical, nanging aku njamin sampeyan, padha uga - padha bisa.

            aja nglamun. Siswa lan dokter beda-beda, kalebu sing ala. Wonten ing dinten senin kula badhe nampi akreditasi lulusan, kula aturaken. Lan apa sing ditindakake sacara lokal, aku bisa uga luwih ngerti, amarga kita ndeleng pasien sing ditransfer saka rumah sakit regional ing Rusia Tengah.
            Kutipan: Den717
            malah ing kutha kang 40 ewu.

            seneng tenan kanggo sampeyan
            Kutipan: Den717
            Aku manawa kita bisa urip akeh maneh, nanging kita ora pengin sijine ing gaweyan nalika iku isih bisa lan terjangkau. Sawise kabeh, kanggo nindakake latihan sing prasaja, sampeyan ora butuh istana olahraga lan amunisi sing regane puluhan ewu rubel. Cukup kathok cendhak

            Apa gumantung kesehatan manungsa?
            - faktor manungsa - 25% (Status mental - 15%, kesehatan fisik - 10%);
            - faktor sosial - 40% (gaya urip: gaya urip, pakulinan - 25%; kondisi material saka karya lan urip - 15%);
            - faktor medis - 10%;
            - faktor lingkungan - 25% (endoekologi - 15%, eksoekologi - 10%).
            Kaya sing sampeyan ngerteni, kathok mung ora cukup!
            1. Den717
              Den717 30 Juni 2019 08:17
              -2
              Kutipan saka Silvestr
              kamakmuran ngidini, kang ora bisa ngandika bab liyane

              Apa sampeyan yakin yen aku luwih elek tinimbang bis abang? Sapa sing mlayu saka kamakmuran? Padha mlayu nalika padha mandheg, lan nalika ana kabutuhan gedhe kanggo urip luwih apik saka iku dadi metu ing panggonan ngendi padha mlayu saka.
              Ing kasusku, luwih saka nem sasi tanpa kerja lan penghasilan. Kuwi "kemakmuran".
              Kutipan saka Silvestr
              sing mendem lan sing ora mendem diobati miturut asuransi kesehatan wajib, ora ana bedane

              Drunkards, ayo ngomong, dianggep kanggo "anggaran", lan ora kanggo insurance medical wajib. Sampeyan kudu ngerti iki. Nanging dudu kuwi.

              Kutipan saka Silvestr
              Kedokteran kudu nambani preduli saka status sosial lan prilaku. Yen ora, banjur iki nglanggar Hukum, moralitas, miturut logika sampeyan, wong lara kronis lan malah alkohol ora duwe hak kanggo urip? Banjur bisa ditransfer menyang basis ras, lan iki fasisme

              Ing endi sampeyan ndeleng proposalku kanggo nolak perawatan medis. Logika sampeyan nyedot, sanajan aku nulis ing basa Rusia kanthi putih, aku nganggep cukup ditrima kanggo nambah kontribusi finansial saka wong-wong mau kanggo perawatan yen penyakit kasebut muncul amarga "percabulan sosial lan saben dinten", ayo ngomong. Pelanggaran moral yaiku nalika saben wong nglumpukake dana, lan siji dianggep ora sopan lan ora peduli.
              Kutipan saka Silvestr
              Siswa lan dokter beda-beda, kalebu sing ala. Wonten ing dinten senin kula badhe nampi akreditasi lulusan, kula aturaken.

              Inggih, yen sampeyan dadi wong penting ing industri, banjur ngomong, pira akeh wong "ala" ninggalake profesi sawise "filter" sampeyan, pira sampeyan nulis atestasi negatif?
              Kutipan saka Silvestr
              Apa gumantung kesehatan manungsa?
              - faktor manungsa - 25% (Status mental - 15%, kesehatan fisik - 10%);

              25% akeh, mula kudu nyoba pengaruhe karo kabeh langkah sing kasedhiya. Minangka, Nanging, lan ing faktor liyane.
              1. Silvestr
                Silvestr 30 Juni 2019 12:58
                0
                Kutipan: Den717
                Apa sampeyan yakin yen aku luwih elek tinimbang bis abang? Sapa sing mlayu saka kamakmuran?

                ora ateges. Apa Kamentrian Darurat ngeterake sampeyan menyang papan panggonan anyar?
                Kutipan: Den717
                Drunkards, ayo ngomong, dianggep kanggo "anggaran", lan ora kanggo insurance medical wajib. Sampeyan kudu ngerti iki.

                Aku ngerti, nanging sampeyan kudu ngerti yen ora ana obat umum ing Rusia. Ana OMS lan VHI
                Kutipan: Den717
                Aku nganggep cukup ditrima kanggo nambah kontribusi finansial saka wong-wong mau kanggo perawatan yen penyakit kasebut muncul amarga "pergaulan sosial lan saben dinten"

                nawakake mekanisme - menarik banget kanggo maca
                Kutipan: Den717
                Inggih, yen sampeyan dadi wong penting ing industri, banjur ngomong, pira akeh wong "ala" ninggalake profesi sawise "filter" sampeyan, pira sampeyan nulis atestasi negatif?

                sampeyan bakal kaget, nanging padha supaya kabeh wong metu, kaya padha supaya metu kabeh engineers, pilot, ekonomi lan pokrol, etc., etc., etc.. Kajaba sing paling frostbitten. Ditanggepi dening Komisi Negara, dudu aku.
                Kutipan: Den717
                25% akeh, mula kudu nyoba pengaruhe karo kabeh langkah sing kasedhiya.

                piye iki?

                Aku kepengin weruh sapa sing maca lan pira wong sing mandheg ngrokok sawise maca?
                1. Den717
                  Den717 30 Juni 2019 17:08
                  0
                  Kutipan saka Silvestr
                  Apa Kamentrian Darurat ngeterake sampeyan menyang papan panggonan anyar?

                  Railways Rusia, kaya akeh sing, ora kaya wong-wong sing whining, nyoba kanggo manggon ing kahanan ora banget prasaja, nanging padha usaha lan sukses ing swasembada.
                  Kutipan saka Silvestr
                  nanging sampeyan kudu ngerti yen ora ana obat umum ing Rusia. Ana OMS lan VHI

                  Mungkin aku bakal mbukak Amerika kanggo sampeyan, nanging malah Dana Asuransi Kesehatan Wajib dibiayai kanggo bagean sing penting saka anggaran (negara utawa wilayah), lan perawatan rawat inap psiko-narcologis utawa, contone, unit patologi neonatal, minangka pitulungan ing negara. njamin, punika 100% saka budget. Apa sampeyan mikir yen MRI lan alat diagnostik berteknologi tinggi liyane dituku kanggo sampeyan kanthi dhuwit sing diklumpukake saka sumbangan sen saka perusahaan? Wawancara ahli ekonomi sampeyan, bisa ngatur tur keuangan sing gampang kanggo sampeyan, sampeyan bakal duwe ide babagan sumber ...
                  Kutipan saka Silvestr
                  nawakake mekanisme - menarik banget kanggo maca

                  Aku bisa menehi cara lan prinsip, mekanisme ditawakake kanggo gaji liyane lan karo kekuwatan liyane. Nanging kira-kira padha bisa digunakake ing negara liya. Sampeyan bisa sinau pengalaman, bakal ana kepinginan.
                  Kutipan saka Silvestr
                  sampeyan bakal kaget, nanging padha supaya kabeh wong metu, kaya padha supaya metu kabeh engineers, pilot, ekonomi lan pokrol, etc., etc., etc.. Kajaba sing paling frostbitten. Ditanggepi dening Komisi Negara, dudu aku.

                  Sawetara nglilani wong-wong mau metu, liyane ngidini dheweke bisa kerja, ing pungkasan kita duwe apa sing kita duwe, lan sing paling penting, ora ana sing takon. Yen ora ana sing gumantung sampeyan, kenapa sampeyan ngempet pipi, nampa akreditasi? Lha, aja nampa saka wong sing ora cocog ...
      2. bubalik
        bubalik 29 Juni 2019 11:21
        +7
        Dheweke ngetokake dhuwit menyang pemeriksaan medis, lan populasi nyadari kesempatan sing diwenehake
        ,,, bubar menyang dhokter (terapis) kanggo janjian saka 5 jam belay kedah mbela.
        Dheweke uga ngirim aku menyang apotik, dheweke nulis referral, aku lunga nyumbang getih, lan ora ana antrian ing ngarep kantor, pensiunan loro nggebug kacamata karo badik, aku ngidoni kabeh, noleh. lan kiwa. ora
        1. Den717
          Den717 30 Juni 2019 08:24
          0
          Kutipan saka bubalik
          ,,, bubar aku kudu defend janjian karo dhokter (terapis) kanggo 5 jam.

          Apa sampeyan wis nyoba nggawe janjian? Yen sampeyan kudu ngenteni janjian, ora suwe. Paling ora ing klinik kita. Senadyan kasunyatan sing rekaman kanggo meh kabeh wong ing Internet .....
          Kutipan saka bubalik
          Aku lunga donor getih, lan ing ngarep kantor ora ana wong akeh, wong pensiunan loro ngetok-ngetok kacamata karo badik, aku ngidoni kabeh, noleh lan lunga.

          Apa sampeyan ndeleng antrian kanggo pisanan. Utawa "abang lan putih" ora ana antrian ing checkout. Sampeyan ngadeg sawise kabeh, lan cukup sukses. Lan kanggo sapa sampeyan mbuktekake manawa kanthi "mundur"? Apa sampeyan butuh, utawa dhokter? Dadi regane kesehatan sampeyan. Aku ora penggemar antrian, nanging yen ana "kok", sampeyan bakal tansah nemokake "carane".
          1. bubalik
            bubalik 30 Juni 2019 08:41
            +1
            Den717 (Den) Dina iki, 09:24

            hi
            Lan kanggo sapa sampeyan mbuktekake manawa kanthi "mundur"? Apa sampeyan butuh, utawa dhokter?
            ,, yo wis jelas ndisik butuh, mung 5 tahun ora mlebu rumah sakit, sakdurunge diobati ragad ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .

            Apa sampeyan wis nyoba nggawe janjian? Yen sampeyan kudu ngenteni janjian, ora suwe.
            ,, ora ana kupon elektronik kanggo sasi recourse
            1. Den717
              Den717 30 Juni 2019 09:13
              0
              Kutipan saka bubalik
              ,, sawetara jenis wildness, supaya wong bakal perang kanggo nyumbang getih.

              Lan elinga carane ing dhuwur saka perestroika wong perang ing baris kanggo vodka. Sing apa padha, wong. Lan kepiye babagan obat, yen kabeh wong pengin ing wektu sing padha? Aku ngliwati ujian saben rong taun babagan kahanan kerja. Ora preduli apa antrian kanggo tes, kabeh sing teka liwat. Ana sing kudu ngenteni, aku ora weruh sing gaib.
          2. Silvestr
            Silvestr 30 Juni 2019 13:01
            +2
            Kutipan: Den717
            Miturut janjian, ngenteni yen sampeyan kudu, iku ora suwe.

            Program jaminan negara kanggo nyedhiyakake perawatan medis gratis kanggo warga kanggo 2018 lan kanggo periode perencanaan 2019 lan 2020 (disetujoni dening Keputusan Pemerintah Federasi Rusia tanggal 8 Desember 2017 No. 1492):
            saka wayahe panyuwunan pasien, wektu tunggu kanggo bantuan medis ora bisa ngluwihi

            • kanggo perawatan medis darurat - 2 jam,

            • kanggo resepsi dening dokter umum, dokter anak - 24 jam,

            • kanggo konsultasi karo dokter spesialis - 14 dina.
            Apa dawa utawa ora dawa?
      3. Minato 2020
        Minato 2020 29 Juni 2019 14:41
        +5
        Kutipan: Den717
        "... Aku bakal nglakoni sing padha kanggo wong-wong sing nyingkiri ujian medis lan ngetutake dhawuhe dokter. Mesthi wae, saben wong duwe hak kanggo mbuwang kesehatan lan ora nglirwakake undhangan, kita wong sing bebas. Nanging banjur perawatan sing ora didiagnosis, nanging penyakit sing diwujudake, mangga, kanggo akun sampeyan ... "


        Perawatan ing biaya dhewe - salah siji ngadeg ing baris kanggo ujian utawa mbayar saiki.
        Kedokteran iku kayadene wong teka menyang fasilitas medis kanggo mriksa sikile, banjur digawa maju nganggo sikile.
        PS
        "... nglumpukake lemak ing sisih ngarep TV ing sangisore kaleng bir lan barbecue sing diobong ..."

        Panganan sing kaya ngono pancen ora sehat, kaya sing dituduhake dening panaliten.
        1. Den717
          Den717 30 Juni 2019 08:26
          0
          Kutipan saka Minato2020
          Kedokteran iku kayadene wong teka menyang fasilitas medis kanggo mriksa sikile, banjur digawa maju nganggo sikile.

          Rawe....
      4. Kawiwitan
        Kawiwitan 30 Juni 2019 20:31
        +1
        Apa sampeyan ngerti konsep sosial "fasisme"? Aku mikir ya
        1. Den717
          Den717 1 Juli 2019 13:21
          -1
          Kutipan saka Revival
          Apa sampeyan ngerti konsep sosial "fasisme"?

          Aku luwih akrab, lan menehi kritik kanthi volume minus, fenomena iki umum banget ing kene - infantilism sosial. Pangarep-arep yen negara bapak-ibu kudu nggawa panganan, dikunyah, dilebokake ing cangkeme lan priksa manawa kita ora keselak nalika ditelan. Sembarang pangeling saka kudu aktif nimbulaké ing paling kita larangan kobong lan gething kanggo wong sing ngajokaken. Pungkasane, aku ora kaget karo iki lan cukup prédhiksi tanggapan kanggo tulisanku. Saben kita pantes persis apa sing kita duwe. Ana wangkal kanggo nggayuh tujuan - ana sukses ing pirang-pirang aspek, ora ana ketekunan sing positif - ana rasa nesu marang kabeh wong lan kabeh lan iri marang sing sukses. Pangecualian uga kedadeyan, nanging ora asring. Babagan "fasisme": Sampeyan, mesthi, amarga kesed, ora nggatekake definisi sing tepat saka istilah sing digunakake.
      5. skeptis jahat
        skeptis jahat 1 Juli 2019 10:42
        0
        Ing panggonan pamaréntahan iki, contone, aku bakal nambah tax income pribadi kanggo kabeh perokok, kalebu potongan kanggo insurance medical wajib ana.

        Ing basis apa siji klompok wong kudu diselehake ing posisi properti sing luwih ora padha karo klompok liyane? wektu iki. Apa sampeyan bisa mbayangno lobi alkohol lan nikotin? Iku loro
        1. Den717
          Den717 1 Juli 2019 13:30
          0
          Quote: skeptis jahat
          Ing basis apa siji klompok wong kudu diselehake ing posisi properti sing luwih ora padha karo klompok liyane?

          Ing lemah prasaja sing sawetara tanpo pekso nyenengi ing vices mbebayani, lan salajengipun ngonsumsi paling saka apa sing diklumpukake bebarengan karo wong-wong sing piyambak nggawe efforts kanggo ngreksa kesehatan lan nyimpen dana insurance diklumpukake. Dijelasake kanthi jelas? Ora ana oposisi ing kene, iki minangka prinsip asuransi dhasar - luwih gedhe risiko acara sing diasuransiake, luwih akeh premi asuransi. Yen sampeyan njupuk risiko kanthi sukarela, banjur mbayar risiko saka dana sampeyan dhewe. Sawise kabeh, sampeyan ngerti yen sampeyan ora bakal nguripake wong saka udud karo anggota "tiba" digambar ing Pack. Nanging kanthi ndemek "kantong", sampeyan bakal nggawe revolusi ing sirahe. Iki lobi, sing masalah. Lan ing kene kekarepan politik iku penting banget.
          1. skeptis jahat
            skeptis jahat 1 Juli 2019 14:15
            0
            Ora ana oposisi ing kene, iki minangka prinsip asuransi dhasar - luwih gedhe risiko acara sing diasuransiake, luwih akeh premi asuransi. Yen sampeyan njupuk risiko kanthi sukarela, banjur mbayar risiko saka dana sampeyan dhewe.

            Banjur, yen ora ana oposisi (ya, sampeyan ngomong ngono), mula prinsip iki kudu ditrapake kanggo kabeh wong tanpa pangecualian. Yen sampeyan kerja ing Chelyabinsk ing pabrik coke, sampeyan duwe risiko sing luwih dhuwur, sampeyan bakal njupuk dhuwit luwih akeh kanggo obat (luwih kamungkinan). Apa sampeyan dadi sukarelawan? Kanthi sukarela. Ayo entuk dhuwit saka sampeyan. Sampeyan nggarap rong proyek kanggo nyukupi kulawarga - risiko kesehatan uga luwih dhuwur, awak luwih cepet rusak - ana sampeyan, kita duwe "prinsip asuransi". Lan liyane, lan liyane.
            Mulane, kabeh dana tambahan kanggo perawatan penyakit sing ana gandhengane karo udud kudu dialihake mung kanggo sing nyedhiyakake layanan kasebut, yaiku kanggo manufaktur. Lan dheweke bakal nransfer biaya kasebut menyang perokok dhewe, kalebu biaya rokok.
            Luwih saka 80% tiwas antarane umur 25 lan 64 amarga penyakit ora menular. Luwih saka setengah saka penyakit kardiovaskular, banjur saka neoplasma ganas, penyakit sistem pernapasan, diabetes mellitus. Buket kabeh dirakit adhedhasar faktor risiko prilaku - malnutrisi, penyalahgunaan rokok lan alkohol, kurang aktivitas fisik, ora nggatekake pencegahan penyakit.

            Iku mung Tambah ing nomer penyakit iki ing bocah cilik, ora pas menyang lukisan lenga Panjenengan.
            1. Den717
              Den717 1 Juli 2019 14:22
              -1
              Quote: skeptis jahat
              Yen sampeyan kerja ing Chelyabinsk ing pabrik coke, sampeyan duwe risiko sing luwih dhuwur, sampeyan bakal njupuk dhuwit luwih akeh kanggo obat (luwih kamungkinan). Apa sampeyan dadi sukarelawan? Kanthi sukarela. Ayo entuk dhuwit saka sampeyan.

              Apa sampeyan bisa mikir kanggo mbenerake kasekengan dhewe kanggo nyuwek dhewe saka pentil?! Yen sampeyan pengin, banjur nyedhot ...
              1. skeptis jahat
                skeptis jahat 1 Juli 2019 14:48
                0
                Maneh padha dicet lukisan lenga, lan liwat liwat - Aku wis ora ngrokok siji rokok ing gesang kawula. Aja nyalahke wong mung amarga dheweke nggawe model sing ora bisa ditindakake kanggo ngrampungake masalah.
                1. Den717
                  Den717 1 Juli 2019 15:01
                  0
                  Quote: skeptis jahat
                  Aja nyalahke wong mung amarga dheweke nggawe model sing ora bisa ditindakake kanggo ngrampungake masalah.

                  Sampeyan ora menehi apa-apa. Apa sampeyan setuju karo kabeh sing kedadeyan? Kita nangis yen kita ora umur dawa, banjur kita shorten urip kita dhewe karo pakulinan ala. Kita nangis yen ora cukup dhuwit kanggo bocah-bocah sing lara, lan kita langsung siyap kanggo mbuwang alkohol lan pecandu narkoba sing ora pengin nyerahake obat-obatan lan mabuk. Yen sampeyan ora seneng karo tawaran kasebut, ucapake sing paling apik ...
                  1. skeptis jahat
                    skeptis jahat 1 Juli 2019 17:09
                    0
                    Aku ngusulake alternatif kanggo ide sampeyan babagan pemisahan
                    kabeh dana tambahan kanggo perawatan penyakit sing gegandhèngan karo udud kudu dialihake mung kanggo sing nyedhiyakake layanan kasebut, yaiku kanggo manufaktur. Lan dheweke bakal nransfer biaya kasebut menyang perokok dhewe, kalebu biaya rokok.

                    Nangis... Nangis...

                    Ing artikel iki, wong ngrembug babagan liya, bisa uga sampeyan lagi lara.
                    1. Den717
                      Den717 1 Juli 2019 17:45
                      0
                      Quote: skeptis jahat
                      Ing artikel iki, wong ngrembug babagan liya, bisa uga sampeyan lagi lara.

                      Ora babar pisan. Kira-kira rolas artikel babagan reformasi pensiun. Ana akeh pikirane, nanging sing utama yaiku petani Rusia ora bisa ndeleng pensiun. Nanging komentar iku wagon, mungguh, daya tarik pariwara creeping munggah. nglirik

                      Quote: skeptis jahat
                      kabeh dana tambahan kanggo perawatan penyakit sing gegandhèngan karo udud kudu dialihake mung kanggo sing nyedhiyakake layanan kasebut, yaiku kanggo manufaktur. Lan dheweke bakal nransfer biaya kasebut menyang perokok dhewe, kalebu biaya rokok.

                      Setengah saka perokok bakal pindhah menyang kebon omah. Iki wis kedaden ing 90s, iku ora bisa.
                      1. skeptis jahat
                        skeptis jahat 1 Juli 2019 17:59
                        0
                        nanging sing utama yaiku petani Rusia ora urip nganti pensiun

                        Lan apa ora bener? Preduli saka alesan.
                        Setengah saka perokok bakal pindhah menyang kebon omah. Iki wis kedaden ing 90s, iku ora bisa.

                        Dheweke ora bakal liwat saiki, wektune ora pas, luwih gampang mandheg tinimbang repot kaya ngono. Padha pindhah menyang samosad amarga ora ana dhuwit kanggo rokok, amarga ora ana dhuwit kanggo apa-apa, lan ora amarga ana sing dijupuk saka pabrikan sing ngluwihi sing kudune.
                        Lan apa bedane, sanajan paling ora 100% ditransfer - negara duwe dhuwit kanggo perawatan penyakit sing disebabake dening udud, ditampa saka manufaktur produk rokok ing kasus apa wae, preduli saka dodolan produk iki, lan gumantung ing produksi sawijining, liyane iku Produsèn masalah, ora pengin kelangan dodolan, supaya padha ngurangi wates MediaWiki, padha duwe kamar kanggo mindhah. Dadi, kita ora njupuk apa-apa saka wong sing ora ngrokok - sampeyan nglawan.
      6. Varyag71
        Varyag71 3 Juli 2019 14:02
        -1
        Inggih, kancaku, sampeyan nulis ... Sampeyan wis ngelingake aku marang wong kanthi cara nulis teks ...
        1. Den717
          Den717 3 Juli 2019 21:53
          0
          Kutipan: Varyag71
          Sampeyan wis ngelingake aku marang wong kanthi cara nulis teks ...

          Apa ora Leo, kita, Tolstoy? ngguyu
  6. Mikhail55
    Mikhail55 29 Juni 2019 06:05
    + 17
    Ana perbudakan ... ing 1861. dibatalake! Saiki wis nggandheng buruh 5 tahun maneh...selawase????
    1. penggemar-penggemar
      penggemar-penggemar 29 Juni 2019 17:44
      0
      Nanging ing "garis langsung .." wong kasil takon pitakonan babagan perbudakan kanggo warga kita, nanging ing mratelakake panemume, dheweke ora ngerti apa-apa utawa mangertos, nanging nyamar dadi tas.
  7. Strashila
    Strashila 29 Juni 2019 06:14
    + 13
    "Endi reformasi pensiun?", nanging nyatane, mung ana ing pikirane manajer sing efektif, yaiku, ora ana, ana penyesuaian rumus tartamtu kanggo ngirit anggaran, ora nggunakake kanthi cekap. , nanging kanggo nyimpen. Kanthi kawicaksanan kasebut, prinsip ora ana wong, ora ana masalah.
  8. Sakhalinets
    Sakhalinets 29 Juni 2019 06:16
    + 33
    Aku dhewe manggon ing Sakhalin lan aku bisa ngomong terus terang - prestasi wilayah ing bidang demografi banget exaggerated, kanggo sijine iku entheng. Wutah ing tingkat lair disambungake, pisanan kabeh, karo tekane jumlah ageng Kyrgyz, sing berkembang biak kaya terwelu. Nanging mesthine kasunyatan iki ora diiklanake dening panguwasa.
  9. antipesawat
    antipesawat 29 Juni 2019 06:26
    +6
    Inggih, yen sampeyan pancene pinter lan ora nyebar dhuwit ing lapisan malah lancip ing saindhenging negara, nanging ngirim utamané kanggo wilayah karo kahanan demografi angel, iku bakal apik banget.

    Lan iki minangka komentar sing bener.
    Lan yen sampeyan uga njupuk menyang akun Kapadhetan saka populasi - pungkasanipun apik banget.
  10. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 29 Juni 2019 06:31
    -1
    Ayo dadi realistis!

    Ing mangsa ngarep, tanpa panyebaran imigran, populasi Rusia bakal mudhun. Aku iki ketok kanggo kabeh wong.
    Miturut cara, penurunan populasi disambungake karo emigrasi saka Rusia lan karo kematian.

    Bebaya saka ngurangi populasi Rusia
    luwih saka bebaya ngganti komposisi ètnis Rusia - iki mratelakake panemume.

    Imigran bisa ditarik kanthi cara sing padha kanggo nambah tingkat lair lan nyuda angka kematian - kanthi ningkatake kualitas urip lan daya tarik ekonomi. Lan iki uga bisa nyuda emigrasi saka Rusia.

    Larangan aborsi, adol alat kontrasepsi - iki saka alam paksaan. Lan sepur iki wis ora ana ing salawas-lawase.

    Populasi Rusia tuwuh ing ngendi? - ing aglomerasi kutha. Dheweke wis modernisasi ideologis, angel bali omah lan patriarki ing kana.

    Nalika iku populasi Belarus lan Ukraina, Rusia Latvia lan Estonia bakal ditarik menyang Rusia, uga, paling ora populasi LPR lan DPR .... banjur bisa ngomong babagan daya tarik etnis Rusia sing bener. .

    Dadi conto Sakhalin gedhe, lan iki minangka langkah-langkah.

    Lan mesthi, apa sing kedadeyan ing Timur Jauh lan Primorye minangka skandal! hektar siji iki ora bisa narik aliran populasi, lan dodolan lemah minangka bom wektu

    Aku kepengin weruh apa owah-owahan demografi ing kulawarga personel militer, kabeh sing wis nampa lan nampa omah rauh - carane kulawarga tuwuh ana? Yen iku apik - iku apik banget lan pawulangan, ndeleng ROOT! Sapa ngerti - nulis.

    Sawise maneh: bebaya saka nyuda populasi Rusia luwih gedhe tinimbang bebaya saka owah-owahan komposisi ètnis Rusia - iki mratelakake panemume.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 29 Juni 2019 08:44
      +9
      Kutipan: Mikhail Drabkin
      Sawise maneh: bebaya saka nyuda populasi Rusia luwih gedhe tinimbang bebaya saka owah-owahan ing komposisi ètnis Rusia - iku mratelakake panemume.

      Aku bisa ngomong yen Rusia lan Rusia minangka rong konsep sing ambigu. Iki carane sambungan antarane Rusia, basa Rusia lan Rusia ilang ing saben dinten gesang, amarga basa Rusia, Rusia lan Rusia tetep. Lan ora ana bebaya sing luwih gedhe kanggo negara kasebut nalika wong-wong sing mbentuk negara ilang ... Mbokmenawa, negara sing kurang saka seprapat wong Rusia bakal diarani, umpamane, Ukraina, utawa sawetara Guadeloupe liyane ...
      Program negara kanggo njaga lan nambah jumlah warga negara minangka program sing paling penting kanggo eksistensi negara. Iki dimangerteni, ing ndhuwur, lan dheweke maju kanthi yakin kanggo nggayuh tujuane dhewe.
    2. siberalt
      siberalt 29 Juni 2019 09:44
      +5
      Larangan aborsi ora bakal mateni bocah maneh, nanging ibu-ibu sing bakal teka. Kita wis ngliwati iki ing USSR. Dheweke mung ora pengin ngumumake statistik kasebut. Larangan ora bakal mbantu ing kene, kita butuh standar urip sing layak, pendidikan sing apik lan propaganda pemerintah bebarengan karo dhukungan.
      1. Silvestr
        Silvestr 29 Juni 2019 10:54
        + 12
        Quote: siberalt
        Larangan aborsi ora bakal mateni bocah maneh, nanging ibu-ibu sing bakal teka. Kita wis ngliwati iki ing USSR. Dheweke mung ora pengin ngumumake statistik kasebut. Larangan ora bakal mbantu ing kene, kita butuh standar urip sing layak, pendidikan sing apik lan propaganda pemerintah bebarengan karo dhukungan.

        iku mesthi! Apa alkohol dilarang? - Aja ngombe kurang.
    3. Ana mammoth
      Ana mammoth 29 Juni 2019 11:05
      +5
      Kutipan: Mikhail Drabkin
      Aku kepengin weruh apa owah-owahan demografi ing kulawarga personel militer, kabeh sing wis nampa lan nampa omah rauh - carane kulawarga tuwuh ana?

      Lan kepiye bedane karo wong liya? Njaluk? nglirik
      "Wong Rusia wis menehi jeneng penghasilan sing dikarepake nalika pensiun ... .
      Minangka ternyata sajrone sinau, militer nduweni panjaluk sing paling dhuwur: saben kaping lima saka militer sing diwawancarai ujar manawa kanggo urip sing kepenak ing pensiun, dheweke butuh. luwih saka 100 ewu rubel. Rata-rata, ing Rusia, mung 2% saka populasi ngimpi saka income kuwi ing umur tuwa, nderek saka asil survey.

      https://news.mail.ru/economics/37797705/?frommail=1
    4. vindigo
      vindigo 30 Juni 2019 10:15
      +1
      Aku kelingan kabeh kenalanku ing pegawe negara. struktur pabean, polisi, militer, pengawal tapel wates. Kabeh duwe paling ora loro anak. Kepiye babagan wong-wong mau? Negara nyedhiyakake omah, wong pensiun awal lan pensiun dhewe kaya gajiku. mbayar.
  11. parusnik
    parusnik 29 Juni 2019 06:33
    + 16
    Wutah populasi nalika urip utang ... hipotek, silihan ... pranyata keuangan sing dialokasikan kanggo nafkah kulawarga kanggo mbayar utangan, hipotek.. Lha yen optimalisasi ... Endi sing enom kulawarga lunga..
    1. Popuas
      Popuas 29 Juni 2019 11:28
      +3
      Ya, maneh, ndhukung bank! ya apa padha menehi, padha njupuk adoh .... boten sad
  12. Who Why
    Who Why 29 Juni 2019 07:11
    + 18
    Saiki, cara pitungan bakal diganti - lan langsung kabeh bakal apik .... lol
  13. Demagog
    Demagog 29 Juni 2019 07:20
    + 12
    Kutipan saka: ROSS 42
    Kutipan: Tatyana
    Iki banget kaya keprihatinan dokter hewan kanggo nambah jumlah ternak.
    Ing wektu sing padha, ora ketompo yen penulis diarani minangka guyon, amarga conto ala CHAUVINISM MALE - ing wangun apa wae - banget nular ing masyarakat.

    Tambah ternak BISA!!! gumantung ing care saka sapi, ing kasedhiyan pakan? belay Nganggo guyon utawa ora, penulis ngomong, nanging CHAUVINISME LAKI luwih gampang tinimbang EMANSIPASI WANITA, yen wong lanang, ing babagan iki, ora lali karo kuwajibane nggawe keturunan. Apa sampeyan pengin menehi saran liyane - inkubator enom?
    Saben dina aku weruh ibu-ibu sing luwih menghargai apa sing ditulis ing smartphone tinimbang bocah-bocah sing ngetutake dheweke.
    Apa misfortune - secara harfiah, nalika wis diwasa, jaman GDP ngadhepi masalah demografi? Ing kono jebule asu kuwi ngobrak-abrik. Saben taun ana budak sing saya sithik?
    Penulis (thanks kanggo wong) menehi conto saka Sakhalin, nanging sedhela mlaku liwat inti saka project nasional Demografi, kanggo implementasine kang 3 rubles bakal diparengake. Sanajan sing paling penting diucapake - proyek iki, kaya kabeh sing kedadeyan ing negara kasebut, wis ditapuk kanthi cepet tanpa njupuk masalah. Deleng dhewe:
    Tujuan proyek:
    Tambah umur sehat nganti 67 taun
    Nambah bagean warga sing ngarahake gaya urip sehat
    Rincian liyane: https://strategy24.ru/rf/projects/project/view?slug=natsional-nyy-proyekt-demografiya&category=demography
    Kanggo tujuan kasebut, apa ana bab kesuburan? Gaya urip sehat apa sing bisa diomongake yen populasi ing negara kasebut durung diwenehake banyu ngombe. Saka Moskow, masalah wilayah kasebut katon jelas -
    Adhep-adhepan
    Ora bisa ndeleng pasuryan.
    Gedhe katon saka kadohan ...

    Padha lungguh ana lan ndeleng ing kadohan saka myopia dhewe. Dhukungan negara iki kanggo saben bocah (lan sakteruse) apik banget. Apa iku worth biaya? Mbok menawa ana cara liya kanggo ngenthengake kahanan kulawarga sing duwe anak? Elinga carane ing USSR kabeh barang anak kang biaya Penny dibandhingake barang kanggo wong diwasa. Bisa uga wektu kanggo nimbang mbayar hipotek kanthi lair saka anak katelu.
    Apa babagan biaya TK? Lan ruble kanggo nedha awan sekolah?
    Ing tembung, kabeh iki maneh lagi nemokke dening wong sing ora mung adoh saka umur reproduksi, nanging uga pegatan saka urip nyata. Padha begja lair karo sendok emas ing sak panggonan ...


    Kabeh masalah peradaban Eropa diwiwiti sawise emansipasi wanita. Iku misale jek apik, nanging wanita wis massively ngalih saka childbearing lan kluwarga kanggo poto-sadar. Lan padha mandheg nglairake. Kulawarga tradisional wis ambruk. Peran wong lanang wis dirusak. Wanita wiwit saingan karo wong kanggo proyek. Lan ora tansah sabdho. Contone, yen ilmu 50% wanita, lan kabeh panemuan (paling ora kabeh sing relevan) digawe dening wong, banjur piye wae dadi ora rasional. Populasi metu diganti dening migran barbar.
    1. Antares
      Antares 30 Juni 2019 09:32
      -1
      Quote: Demagogue
      Kabeh masalah peradaban Eropa diwiwiti sawise emansipasi wanita. Iku misale jek apik, nanging wanita wis massively ngalih saka childbearing lan kluwarga kanggo poto-sadar. Lan padha mandheg nglairake. Kulawarga tradisional wis ambruk. Peran wong lanang wis dirusak. Wanita wiwit saingan karo wong kanggo proyek. Lan ora tansah sabdho. Contone, yen ilmu 50% wanita, lan kabeh panemuan (paling ora kabeh sing relevan) digawe dening wong, banjur piye wae dadi ora rasional. Populasi metu diganti dening migran barbar.

      Aku setuju.
      Manungsa digerakake dening wong lanang, nanging wanita tetep (mulane siji langkah ing mburi)
      lan kanthi mateni "wong kulit putih" kanthi hak-hak, kanthi kiasan wanita kulit putih bakal mati utawa entuk wong barbar (tradisionalis).
      Donya Kulon (lan Federasi Rusia) kanthi cepet barbarizing
      nanging kanggo wektu cendhak wanita duwe luwih hak lan kurang tanggung jawab. Kesetaraan lan demokrasi sing misuwur.
    2. vindigo
      vindigo 30 Juni 2019 10:17
      0
      Wong wadon tansah dadi buruh sing luwih ala tinimbang wong lanang. Siji-sijine papan ing ngendi dheweke menang yaiku ing karya sing monoton, nalika wong lanang cepet bosen karo kabeh lan dheweke wiwit kekacoan.
  14. Alex Nevs
    Alex Nevs 29 Juni 2019 07:21
    + 14
    Masa depan Kapitalisme dikenal. Wis suwe dikenal. InggrisMarxLenin. Kita katon ing sisih kulon lan ing basis saka iki kita katon ing daya mangsa. Ora nyoba (dialog saka ndhuwur karo ngisor) ora nyimpen. Kapitalisme urip saka "bersenjata ... rampokan" wong liya. Nalika "donor" entek, evolusi ing njero bakal teka. Ora pribadi...
  15. nikvic46
    nikvic46 29 Juni 2019 07:27
    -2
    Yen katon ing jaman kepungkur, banjur ing USSR, demografi tansaya akeh ing Asia Tengah, ing ngendi ora ana kulawarga gedhe ing kutha-kutha, wong wadon kudu mutusake dhewe apa arep nglairake utawa ora nglairake. Cara urip kulawarga adhedhasar kekuwatan kulawarga. komersialisme. Banjur kabeh bakal apik. Asring kita dikandhani manawa wong lanang lan wadon kudu aktif ing urip umum. Ing kene sampeyan kudu milih. upbringing.Utawa nyemplungaken dhewe ing tumindak becik, lan mundhakaken anak dhewe kanggo derail.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 29 Juni 2019 09:00
      +6
      Kutipan saka: nikvic46
      Komersialisme ora kudu ana ing pambiji jinis sing luwih kuwat lan luwih lemah.

      Aku setuju karo sampeyan ing lack saka komersialisme ing hubungan kanggo sexes. Mung, sing luwih penting yaiku kekurangan komersialisme ing ideologi negara. Saka ndhuwur, kita krungu babagan manajer sing efektif, babagan sapi, pasta, sing ora cocog karo pasar, lan liya-liyane. Iku kabeh media sing unanimously trompet perlu kanggo dadi sukses, ngendi masalah kulawarga (lan ora malah kulawarga dhewe, nanging upbringing saka anak) sing relegated kanggo latar mburi.
    2. ak747
      ak747 29 Juni 2019 11:10
      +3
      Ing masyarakat tradisional (kalebu desa-desa ing Asia Tengah nalika jaman Soviet), komersialisme ngrembaka lan mambu. 25 wedhus kanggo bojo - apa iku? Mercantile ing wangun sing paling murni. Utawa kosok baline - mas kawin kanggo putri. Penganten lanang uga dianggep saka sudut pandang keamanan, lan ora kaendahan pasuryan.
      Bentenane mung saka komersialisme modern yaiku pasangan kasebut dipilih dening wong tuwa, lan penganten dhewe duwe swara deliberative (paling apik).
  16. mark1
    mark1 29 Juni 2019 07:32
    + 11
    "25 yuta proyek teknologi dhuwur"bakal ngrampungake kabeh masalah ing demografi lan babagan reformasi pensiun, nanging ...
    1. depressant
      depressant 29 Juni 2019 16:53
      +3
      mark1, komentar sampeyan paling akurat lan kanthi lengkap nemtokake cara kanggo ngatasi masalah demografi. aku melu.
      Apa nglairake yen negara wis meh ora duwe, terus berkembang industri lan tetanèn. Nanging mung pembangunan sustainable ekonomi nasional bisa inspirasi iman ing mangsa anak. Kasunyatan bilih saben bocah, dadi diwasa, mesthi bakal nemokake proyek sing layak. Perusahaan manca ing wilayah kita dudu gambar sing menarik kanggo masa depan.
  17. Strashila
    Strashila 29 Juni 2019 07:34
    +6
    Demografi lan sistem pensiun minangka bagéan sing ora bisa dipisahake saka ekonomi negara. Yen ora ana pembangunan ekonomi, ora ana lapangan kerja, sing bisa dibahas. Bagian kapindho, kualitas demografi, USSR ngentekake 70 taun kanggo pangembangan pendidikan ing negara kasebut. pembangunan kualitatif ing ekonomi ora ono tanpa iku. sing wis ora ana, negara ora butuh pegawe mikir, butuh pemain bodho prinsip rebut luwih seret nganti surup. Sistem pensiun, uga kabeh sistem anggaran, kudu logis dadi investasi, nanging iki kedadeyan ing USSR, ing Rusia ora bisa digunakake lan ora bakal bisa digunakake. Sembarang Tambah ing pensiun lan pembayaran ndadékaké kanggo Tambah ing investasi nang endi wae ing donya, nanging ora ing Rusia, ing pisanan, 70 persen ing luar negeri. ing kasus liyane, liyane, kanggo siji alesan prasaja, kita ora duwe, dening lan gedhe, produksi barang full-siklus, luwih, sing nduweni saka produksi lan ngendi padha mbayar pajak. nang endi wae nanging ora ing Rusia ... aliran metu saka ibukutha wis arep kanggo sawetara dekade, ngluwihi "uga, kaya investasi" ing kaping ... kaya kita "sabangsa" iku wong paling sugih ing saindhenging donya, kaya pembayar pajak saka negara ngendi padha diakoni minangka sing paling sugih. Dadi pitakonan sejarah sejatine "sapa sing kudu disalahake?" lan "apa sing kudu ditindakake?" terus relevan.
    1. depressant
      depressant 29 Juni 2019 17:03
      +2
      Strashila, Putin sing kudu disalahake. Yen dheweke ora bisa mbalekake triliun dolar sing dijupuk saka oligarki ing luar negeri, mula paling ora bisa mungkasi aliran modal saka negara kasebut. Nanging, dheweke terus mbujuk para oligarki. Lan dheweke duwe alat.
  18. Boris55
    Boris55 29 Juni 2019 07:37
    -3
    Kutipan: Viktor Kuzovkov
    ing Eropah, kang ing Kurangé populasi demografi padha, ngukur kanggo ndhukung tingkat lair kadhangkala tekan 5-6% saka PDB, kaya ing Prancis.

    Lan kepiye carane mbantu dheweke? Kayane ora, mula "ahli" kita ing babagan iki salah banget ...

    Ideologi borjuis sing ana ing negara kita ditujokake kanggo nyinaoni petani individu lan, minangka asil, ngrusak kulawarga. Kanthi sikap negara sing kaya ngono marang rakyat, ora ana dhuwit sing bisa ngrampungake masalah kasebut. Pikiran pisanan, banjur tumindak. Minangka kita mikir, supaya kita tumindak. Carane kita tumindak iku carane kita urip. Pikiran kita dibentuk dening media. Sanalika media wiwit ngluhurake kulawarga, nilai-nilai kasebut, masalah demografi bakal dirampungake dhewe, tegese dhuwit kudu diarahake utamane kanggo propaganda, lan kaping pindho kanggo ndhukung kulawarga, nanging iki bertentangan karo ide kapitalis. . Emigrants ora bakal ngatasi masalah iki, mung bisa nundha.

    Apa sing kudu ditindakake? Yen kita pengin Rusia urip nganti pirang-pirang abad, perlu ngganti sistem sosial. Cara nindakake iki tanpa getihen lan ngedhunake negara menyang Zaman Batu diterangake ing konsep keamanan umum sing kasedhiya kanggo kabeh wong ing Internet.

    ps
    Kanggo bali USSR menyang kapitalisme, Trotskyists njupuk 40 taun (1953-1993).
    1. Tatiana
      Tatiana 29 Juni 2019 14:35
      0
      Kutipan: Boris55
      Apa sing kudu ditindakake? Yen kita pengin Rusia urip nganti pirang-pirang abad, perlu ngganti sistem sosial. Cara nindakake iki tanpa getihen lan ngedhunake negara menyang Zaman Batu diterangake ing konsep keamanan umum sing kasedhiya kanggo kabeh wong ing Internet.

      COB Rusia (utawa "COBRA") wiwitane diterangake ing buku "Banyu Mati". Konsep OB sing ditetepake ing kono pancen salah banget ing istilah ilmiah. Penulis UNNAMED - "prediktor" - ngusulake menyang macem-macem pihak ing awal 1990s minangka panggantos kanggo teori Marxis-Leninis minangka ideologi negara anyar. Contone, kanggo RKRP lan Partai Demokrat Liberal.
      Aku pribadi nulis review ilmiah rinci "Banyu Mati" ing 1992-1993, adhedhasar koleksi typewritten, ing panjalukan saka Sekretaris Ideologi RCWP kanggo nyedhiyani bantuan ilmiah lan review kanggo partai. Banjur anggota partai ora bisa ngerti apa-apa. Kaya, kaya "peternak mati" ngomong kabeh bener, nanging ana sing salah karo dheweke. Lan apa salah - padha ora ngerti.
      Kanthi review iki, kita banjur mung TUTUP distribusi COBR, disetel ing "Banyu Mati", ing arena politik resmi minangka demagogic anti-ilmiah lan mbebayani kanggo Rusia.
      Militer kurang ngerti babagan filsafat lan mbingungake, mbok menawa kanthi sengaja, metode filosofis lan aplikasi ing praktik.
      1. Boris55
        Boris55 29 Juni 2019 16:16
        -3
        Kutipan: Tatyana
        Aku dhewe nulis review ilmiah sing rinci babagan "Banyu Mati" ing taun 1992-1993

        "Banyu mati" dudu ajaran dogmatis Marxisme-Leninisme. Iku wis outdated lan mung cocok kanggo mangerteni kahanan saiki ing pungkasan abad pungkasan, alasan kanggo perestroika lan cara metu ing wektu iku. Ora ana analisis liyane babagan penyebab "perestroika" sing ditawakake wong liya, kalebu komunis.

        Kutipan: Tatyana
        Kanthi review iki, kita banjur mung TUTUP distribusi COBR, disetel ing "Banyu Mati", ing arena politik resmi minangka demagogic anti-ilmiah lan mbebayani kanggo Rusia.

        Komunis ora bisa ngerti BER amarga pikirane sempit babagan teori Marxis. "Ayak otak" dheweke mung ngirim informasi sing cocog karo presentasi. Informasi diwenehake marang wong miturut moralitase. Yen dheweke minangka Marxis, mula dheweke ora bisa ngevaluasi informasi liyane kanthi objektif.

        Sawise, Marxisme ing Rusia wis mimpin kita kanggo numpes pisanan tsarist Rusia lan banjur USSR lan bali menyang kapitalisme. Sampeyan gampang mbuwang KOB Rusia tanpa menehi sing anyar. Sampeyan terus nyembah Marx lan, manawa sampeyan ngerti utawa ora, ngupayakake numpes Rusia.
        1. Kronos
          Kronos 29 Juni 2019 18:13
          +3
          Rusia Tsarist ora ana maneh nalika Revolusi Oktober
          1. Tatiana
            Tatiana 29 Juni 2019 18:58
            0
            Kutipan: Boris55
            Komunis ora bisa ngerti BER amarga pikirane sempit babagan teori Marxis. "Ayak otak" dheweke mung ngirim informasi sing cocog karo presentasi. Informasi diwenehake marang wong miturut moralitase. Yen dheweke minangka Marxis, mula dheweke ora bisa ngevaluasi informasi liyane kanthi objektif.

            Kene sampeyan nulis omong kosong! Iku bakal luwih apik yen sampeyan takon kula kanggo review iki ing wangun elektronik supaya objectively ngerti COBRA dhewe, Aku bakal ngirim kanggo sampeyan! Sampeyan bakal yakin yen ana "omong kosong" anti-ilmiah. Miturut reviewku, dheweke isih mbenerake apa wae ing COBRA. Nanging eclecticism anti-ilmiah utama tetep ana. Banjur sampeyan ngomong tanpa ngerti apa sing sampeyan omongake. Lan aku dhewe ngerti Zaznobin sampeyan, Ivanov (wis almarhum) lan liya-liyane. Lan dheweke ora bisa nglawan review ilmiah babagan COBRA.
        2. Tatiana
          Tatiana 29 Juni 2019 19:19
          0
          Kutipan: Boris55
          Komunis ora bisa ngerti BER amarga pikirane sempit babagan teori Marxis. "Ayak otak" dheweke mung ngirim informasi sing cocog karo presentasi. Informasi diwenehake marang wong miturut moralitase. Yen dheweke minangka Marxis, mula dheweke ora bisa ngevaluasi informasi liyane kanthi objektif.

          Kene sampeyan nulis omong kosong! Iku bakal luwih apik yen sampeyan takon kula kanggo review iki ing wangun elektronik supaya objectively ngerti COBRA dhewe, Aku bakal ngirim kanggo sampeyan! Sampeyan bakal yakin yen ana "omong kosong" anti-ilmiah. Miturut reviewku, dheweke banjur mbenerake apa wae ing COBRA. Nanging eclecticism anti-ilmiah utama tetep ana. Banjur sampeyan ngomong, ora ngerti apa iku.
          Lan aku dhewe ngerti Zaznobin sampeyan, Ivanov (wis almarhum) lan liya-liyane. Lan dheweke ora bisa nglawan review ilmiah babagan COBRA.
          Pira wong sing padha ngapusi karo COBRA lan njupuk pemuda saka perjuangan politik sing nyata!
          1. Boris55
            Boris55 30 Juni 2019 07:55
            -1
            Kutipan: Tatyana
            Pira wong sing padha ngapusi karo COBRA lan njupuk pemuda saka perjuangan politik sing nyata!

            Kaya sing daktulis ing ndhuwur. Komunis sing lunga menyang pasamuan lan nolak Gusti Allah ora bakal ngerti manajemen egregorial-matriks lan ora bakal menehi kekuwatan marang masarakat. Padha butuh komplotan kanggo mrentah ... Sampeyan wis nggawa kita menyang perbudakan. Wong-wong wis ora percaya maneh marang dongengmu.

            ps
            Sampeyan wis ngirim review sampeyan. Matur nuwun, wis ngerti.
            1. Tatiana
              Tatiana 30 Juni 2019 11:03
              0
              Kutipan: Boris55
              Komunis sing lunga menyang greja lan nolak Gusti Allah,.

              Komunis sing lunga menyang pasamuwan ora komunis maneh, nanging paling apik demokrat sosial borjuis utawa mung karir oportunistik, sing, kanthi gampang, uga ora simpatik karo aku. Kabeh Trotskyists ana ing antarane. Aja mbingungake Stalinis lan Trotskyis miturut gendera komunis. Iki minangka arus politik sing beda-beda sing teka ing Rusia saka Eropa Kulon.
              Kutipan: Boris55
              Komunis sing lunga menyang greja lan mbantah Gusti Allah padha ora bakal ngerti manajemen egregorial-matriks lan ora bakal menehi daya kanggo wong. Padha butuh komplotan kanggo mrentah ... Sampeyan wis nggawa kita menyang perbudakan. Wong-wong wis ora percaya maneh marang dongengmu.

              Carane naif sampeyan! Aku ora ngerti sapa sing sampeyan guneman kanthi pribadi, ing "kantor" para pimpinan sing wis mati, nanging sampeyan salah banget babagan transfer kekuwatan marang rakyat dening dheweke !!! Kabeh bakal padha karo Hitler ing Jerman!
              Ide kasebut ditampa dening sing diarani. "Prediktor" uga saka Kulon. Sawetara penulis incognito ditarik menyang ing peteng. Ngapus-ngapusi wong-wong wis kebak. Iku nggumunke wong!
              Kanggo sampeyan pribadi, Boris, gagasan COBRA iki mung cedhak karo politik amarga sampeyan uga minangka dogmatis agama lan pemilik kapitalis cilik. Sing. Sampeyan saka kemah "Pengawal Putih" - iku kabeh. Aku nyatakake iki kanthi objektif, ora kanggo nyinggung sampeyan, nanging minangka ahli ilmiah.
              Sayange yen ing review ilmiah sampeyan ora ngerti apa-apa kanggo masa depan Rusia.
              1. Boris55
                Boris55 30 Juni 2019 12:33
                0
                Ing mratelakake panemume, sampeyan ora ngerti manajemen egregorial-matriks sing ditulis dening K. Marx ing kutipan: "Nganti ide wis nguwasani massa, iku mati." Sadurungé révolusi, para "populis" tindak ing antarané wong-wong. Sadurunge perestroika katelu njupuk Panggonan, kita marang sing ngimpi saka hacienda, "Slave Izaur", lan sing ngimpi saka Villa, "Wong sugih padha nangis", lan banjur Chubais karo loro Volga ... USSR (mesthi, alasan kanggo karusakan saka USSR ana akeh liyane).
                Saiki kita weruh atraksi unprecedented loman saka borjuis - ana rong puluh saluran TV digital ing saben omah ... Padha ngerti manajemen egregorial-matriks banget, sanajan padha nggunakake terminologi beda.

                Masa depan Rusia ora kanggo komunis-Marxis-Trotskyists. Masa depan milik Bolshevik, sing dakanggep aku dhewe.
                1. Tatiana
                  Tatiana 30 Juni 2019 13:58
                  0
                  Kutipan: Boris55
                  Masa depan Rusia ora kanggo komunis-Marxis-Trotskyists. Masa depan milik Bolshevik, sing dakanggep aku dhewe.

                  Lan Trotskyists lan Staliniss padha Bolsheviks! Dadi karo sing endi sampeyan kabeh padha dhewe?
                  Kutipan: Boris55
                  Ing mratelakake panemume, sampeyan ora ngerti manajemen egregorial-matriks sing ditulis dening K. Marx ing kutipan: "Nganti idea wis nguwasani massa, iku mati." Sadurungé révolusi, para "populis" tindak ing antarané wong-wong.
                  "Apik"! Prinsip materialisme dialektik saka hubungan antarane teori lan praktik saiki diarani abstrusely "manajemen matriks egregorial" ing antarane pimpinan mati COBRA! Dheweke minangka manipulator politik kanthi istilah pseudo-teoretis, lan ora liya! Lan sampeyan mung Phil! ya
                  Aja ngomong babagan dheweke - aku mung ngerti perusahaan perwakilane (penulis "Prediktor") kanthi ndeleng lan kanthi pribadi ngerti motif lan swasana ati, kaya sing dikandhakake, saka njero.
                  Mertvovodovtsy wis suwe nganggep awake dhewe "populis" nalika diidak-idak saka kabeh partai. Dheweke uga ngajak aku menyang Prediktor. Nanging aku ngandhani yen dheweke, kanthi konsep filosofis sing salah, minangka sekte politik sing ngapusi rakyat lan mung bisa mlebu kekuwatan kanthi kekuwatan, mula dheweke kepengin banget, lan tetep ana mung liwat getih populasi. Aku bakal dadi sing pertama nglawan dheweke. Sing padha ora duwe masa depan, sing pemimpin karo pseudoscientific "apik" bakal mati. Lan kedaden. Petrov, Zaznobina, Ivanov wis ora urip maneh - padha mati alam. Aku ora ngerti yen Yefimov isih urip, bisa uga urip. Umumé, iku wong apik, nanging buta huruf filosofis, Highly deluded, ambisi lan manipulator wangkal.

                  Tinimbang mbenerake kesalahan ing m / l. teori, padha melu omong kosong - propaganda politik pseudo-ilmiah abstruse.
                  1. Boris55
                    Boris55 30 Juni 2019 14:11
                    0
                    Kutipan: Tatyana
                    Lan Trotskyists lan Staliniss padha Bolsheviks!

                    Stalin minangka Bolshevik. Trotsky minangka Trotsky. Loro-lorone padha komunis, nanging padha duwe idea temen beda saka peran Rusia ing donya. Perjuangan ing antarane dheweke ora mandheg sedina kanthi sukses sing beda-beda. Ing tanggal 17, Trotskyists menang. Bolshevik ing 24, Trotskyists ing 53. Ing taun 62, upaya kanggo nyurung kita menyang kapitalisme kanthi kekuwatan gagal. Ing 90s padha sukses. Kanggo kapentingan, analisa ukuran partai lan apa sing kedadeyan ing urip USSR.





                    PS
                    Aku ora bakal ngyakinake sampeyan, kalebu. Saben kita bakal duwe pendapat dhewe.
                    1. Tatiana
                      Tatiana 30 Juni 2019 14:40
                      0
                      Kutipan: Boris55
                      Stalin minangka Bolshevik. Trotsky minangka Trotsky.

                      mandheg Nah, apa sing sampeyan tulis? Nah, kene sampeyan dhewe mikir babagan apa sing sampeyan tulis kanthi ora logis!
                      Oh Boris, Boris! Kaya sing dikandhakake, sampeyan luwih ngerti! stubbornness unconceptual ing urip bisa kanggo wong lan tenan rasa seneng kapindho, nanging aku ora pracaya ing.
                      Seneng tetep!
                      1. Boris55
                        Boris55 30 Juni 2019 17:47
                        -1
                        Kutipan: Tatyana
                        Seneng tetep!

                        Miturut review Panjenengan.
                        Kepiye carane sampeyan bisa nulis, yen saiki sampeyan ngerti apa tegese manajemen egregorial-matrix? Deleng kanthi cara sing padha karo kabeh liyane. Umumé, kita bali menyang apa sing ditulis - komunis ora bisa ngerti "lexicon" liyane, kajaba mung siji sing bener.

                        Nempatake Stalin lan Trotsky ing par minangka moyoki bebener.
                      2. Tatiana
                        Tatiana 30 Juni 2019 18:19
                        0
                        Kutipan: Boris55
                        Miturut review Panjenengan. Kepiye carane sampeyan bisa nulis, yen saiki sampeyan ngerti apa tegese manajemen egregorial-matrix? Deleng kanthi cara sing padha karo kabeh liyane.

                        Ya, saka ngendi sampeyan entuk ide sing dakkira-kira mung babagan "manajemen egregorial-matrix"? Sampeyan mung ora maca karyaku, utawa maca kanthi ora jelas.
                        Kutipan: Boris55
                        Umumé, kita bali menyang apa sing ditulis - komunis ora bisa ngerti "lexicon" liyane, kajaba mung siji sing bener.
                        Apa invent vocabulary liyane yen ana prinsip kontinuitas konsep ing ilmu? Kenapa disebut "putih" "ireng"?
                        Vocabulary liyane diciptakake nalika manipulator pengin mbingungake jawaban sing spesifik kanggo pitakonan sing spesifik. Utawa nalika padha ora ngerti bab tartamtu. Iki persis apa anakan mati, i.e. kobrovtsy saka Rusia.
                        Sapa sing nyelipake materi iki mung nggegirisi lan nggayuh tujuane.
                        Apa sampeyan dhewe tau mikir kenapa jeneng kasebut persis "Banyu Mati"? Utawa kenapa "Prediktor USSR"? Malah COBR (KOB Rusia) digandhengake karo ula - kobra! (Iku nalika aku ngandhani yen COBR digandhengake karo cokotan ula sing bisa mateni, dheweke ngilangi "R".)
                        Kabeh iki kaya gambar licik sing nggambarake kucing ireng ing TKP klompok gangster.
                        Utawa kenapa pitakonan filosofis diwenehi kanthi tepat ing istilah teknis, lan ora ing kategori filosofis sing umum ditampa?
                        Utawa kok "Banyu Mati" karo COBR sawijining, contone, mengko categorically ditolak dening editor pisanan lan propagandis paling aktif E. Kuznetsov?
                        Kutipan: Boris55
                        Nempatake Stalin lan Trotsky ing par minangka moyoki bebener.

                        Lha, nang endi? Ora usah noleh nang ngarepku! Aku sing ndandani tautologi karo sampeyan, lan dudu sampeyan karo aku.
                      3. Boris55
                        Boris55 1 Juli 2019 07:37
                        0
                        Kutipan: Tatyana
                        Apa invent vocabulary liyane yen ana prinsip kontinuitas konsep ing ilmu?

                        Jawaban kanggo pitakonan sing spesifik kudu bisa dimangerteni kanggo fisika lan lirik, lan kanggo iki, piranti konseptual anyar dibutuhake, bisa dingerteni kanggo loro-lorone, lan nalika saben "ilmu" duwe basa "manuk" dhewe, ahli fisika ora bakal ngerti lirik kasebut. lan fisika penulis lirik.

                        Kutipan: Tatyana
                        Napa jeneng "Banyu Mati"?

                        Banyu mati iku tembung sing ditulis, banyu urip minangka tembung sing diucapake.

                        Kutipan: Tatyana
                        kok persis "Prediktor USSR"?

                        Predictor (saka basa Inggris. predictor "predictor") - parameter prediktif; alat prediktif.
                        USSR - Uni Republik Sosialis Soviet. Klompok penulis ora setuju karo ambruk USSR.

                        Kutipan: Tatyana
                        Malah COBR (KOB Rusia) digandhengake karo ula - kobra!

                        Sepisanan aku weruh layang ing singkatan Р.
                        KOB - KOB - Stalin.

                        Apa sing ditawakake komunis Rusia? Apa teori anyar sing diomongake Stalin sing sampeyan gawe? mboh!!!

                        "Aku mikir yen para ekonom kita kudu ngakhiri bedo iki antarane konsep lawas lan kahanan anyar ing negara sosialis kita, ngganti konsep lawas karo anyar sing cocog karo kahanan anyar. Kita bisa ngidinke bedo iki nganti wektu, nanging saiki wis teka nalika kita pungkasanipun kudu ngilangi bedo iki "- I.V. Stalin.
                      4. Tatiana
                        Tatiana 1 Juli 2019 12:43
                        +1
                        Ya! Kanthi pinter, para pemimpin sing wis mati ngrusak otak sampeyan! Sektarian politik metu kaya ula ing wajan.
                        Mangga maca review sandi kasebut kanthi teliti,! Kabeh wis ditulis kanthi cetha ing kono. Ora mungkin wong sing berpendidikan ora ngerti. Pancen ora ana sing rumit.
                        Kutipan: Boris55
                        Iki pisanan aku weruh huruf R ing singkatan.
                        KOB - KOB - Stalin.
                        Ha! Lan kaping pisanan wiwit taun 1992-1995 aku krungu "dekoding" saka sampeyan. Mbokmenawa luwih saka siji wong, kajaba aku, ngandhani babagan COBRA iki ing taun-taun kasebut. Iku pancene sekte - iku sekte! Iku ora kamungkinan sing Zaznobin teka munggah karo dekoding kuwi, paling kamungkinan iki nemokke dening ngowahi kanggo agama anyar "Banyu Mati", sing dadi pimpinan sawise pati saka ngedekke.
                        Kutipan: Boris55
                        Apa teori anyar sing diomongake Stalin sing sampeyan gawe? mboh!!!
                        Lan ora perlu digawe, nanging kudu nemokake kesalahan ing sing lawas lan kanthi bener mbenerake kanthi ilmiah. Lan teknisi sampeyan - "peternak mati" uga dadi tuntunan rakyat liwat banyu mati "perestroika" lan "imam anyar" pasca-Soviet.

                        Umumé, aja kesed lan maca kanthi teliti reviewku. Banjur sampeyan lan aku bakal numpak "bumps" kanggo wektu sing suwe lan tanpa hasil - kita bakal "rembugan".
  19. Valer
    Valer 29 Juni 2019 07:41
    +7
    Kabeh sing sampeyan tulis ora ana gandhengane! Kanggo nimbulaké mundhake angka lair ing negara. Elinga baris langsung anyar karo presiden. Bocah wadon kaping 13 kepengin ngabdi ing Angkatan Laut lan kepinginan sinau ing Sekolah Nakhimov. Banjur padha nuduhake yen taun kepungkur dheweke wiwit nampa wanita menyang institusi pelatihan penerbangan lan seneng banget nglaporake babagan apa wae. Apa ana wanita Muslim ing kana? Amerika lan, luwih anyar, bioskop Rusia babagan peran wanita. Nang endi wae aku nonton ing sawetara program "kita kudu perang kanggo kepala wanita." Duit utawa masalah domestik lan sosial ora penting ing kene. Elingi sejarah awal abad, kulawarga miskin Rusia 11 wong (Oh! Ing tanggal 20 mesthi) Saiki tanggal 21! Lan yen sampeyan menehi apartemen, pesawat, tiket menyang Goa, banjur bakal tetep ing kono.))). sing nulis yen wong lanang kudu njupuk masalah kesuburan menyang tangane dhewe.
    1. ROSO 42
      ROSO 42 29 Juni 2019 09:04
      +6
      Kutipan: Valer
      Aku setuju karo sing nulis yen masalah kesuburan kudu ditindakake dening wong lanang menyang tangane dhewe.

      Aku duwe saran ... lol
      Menehi hak wanita kanggo nyopir mobil mung sawise lair saka anak nomer loro ... ya
    2. Kronos
      Kronos 29 Juni 2019 10:52
      +1
      Wong wadon arep ngladeni ora luwih ala tinimbang wong lanang, ayo padha ngladeni. lan tingkat lair karo pangembangan peradaban wis mudun malah antarane wong agama, untunge
    3. Silvestr
      Silvestr 29 Juni 2019 10:57
      +9
      Kutipan: Valer
      Bocah wadon kaping 13 kepengin ngabdi ing Angkatan Laut lan kepinginan sinau ing Sekolah Nakhimov.

      lan kenapa? Apa mung emansipasi sing kudu disalahake? Mungkin faktor materi minangka sing utama?
      1. AS Ivanov.
        AS Ivanov. 29 Juni 2019 19:31
        -2
        Faktor materi minangka sing paling utama. Ing babagan konsumsi. Wong wis biasa urip kanggo awake dhewe lan bocah-bocah mung ngganggu akeh. Kulawarga sing sugih asring duwe anak luwih sithik tinimbang kulawarga miskin. Aku duwe anak telu, kabeh kedadeyan, kanthi finansial aman. Dheweke ora pengin miwiti kulawarga.
    4. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 17:48
      +2
      Lan kepiye carane wong bisa ngrampungake proses kesuburan? Nguatake linuwih saka kepala kulawarga, tanggung jawabe, kepinginan kanggo njaga kesehatan lan ora kentekan niat amarga masalah sing muncul?
      Yen wong lanang kita wis siyap, wanita sehat bakal seneng nglairake paling ora 3 anak.
  20. tukang baja
    tukang baja 29 Juni 2019 07:44
    + 15
    Kita kudu nulis artikel kaya iki luwih kerep. Mungkin surak-surak otak Putin bakal cepet ngadeg ing baris utawa nurani bakal tangi!
    1. ROSO 42
      ROSO 42 29 Juni 2019 09:10
      +9
      Quote: tukang baja
      Kita kudu nulis artikel kaya iki luwih asring.

      Ya, malah luwih kerep, malah liwat alas, malah liwat taman Yekaterinburg. Wong-wong iki mung maca kontrak standar babagan hak duwe real estate, memorandum lan teks pidato ...
      Supaya wong bisa ngerti apa wae, dheweke kudu nggawe kahanan urip kanggo pangerten. Lan panguwasa Rusia dadi adoh saka wong-wong mau lan ngerti masalahe, mula wong-wong nindakake iki:
      1. Silvestr
        Silvestr 29 Juni 2019 10:59
        +9
        Lan apa sing diomongake gubernur? -Janji kanggo bantuan karo resettlement ing Kanada. Pranyata luwih murah kanggo negara kasebut pindhah menyang cordon tinimbang nggawe kahanan urip normal
        1. ROSO 42
          ROSO 42 29 Juni 2019 12:59
          +7
          Kutipan saka Silvestr
          Lan apa sing diomongake gubernur?

          Aku ora ngerti persis apa sing diomongake, nanging ing kene:

          Cetha yen dheweke wis teka. Dheweke ora dhengkul, dheweke ngeluh babagan anggaran, apa sing kudu direncanakake ing kana (ing anggaran) ... Sing paling penting:
          kabeh masalah kudu ditangani dening kepala, sing nampa ekonomi miskin banget ...
          Sinisme kahanan kasebut yaiku sadurunge ana wong sing nampa lan mindhah ekonomi lan mung melu ngrusak.
          dudu salahe sopo!!!
          Aku ora ngerti kenapa Tuleev ora njagong ing bunk banjur ... Dheweke nindakake kabeh supaya wilayah kasebut ana ing ...
          Jujur, aku ora percaya karo Edrosovite, pemilik Colmar. Lan kanthi sistem saiki, ora ana sing bakal kelakon. Ora ana sing bakal menyang Lapangan Soviet lan ngomong:
          "Aku rumangsa isin yen aku ngrampok populasi. Nuwun sewu, nanging iki dudu aku, iki kapitalisme"...
          Yen ora ana videone, nganti saiki kabeh wong mesthi meneng wae... Cekap semanten, mie dereng entek.
        2. pamburu ing jero banyu
          pamburu ing jero banyu 29 Juni 2019 13:12
          +3
          Kutipan saka Silvestr
          Lan apa sing diomongake gubernur? -Janji kanggo bantuan karo resettlement ing Kanada. Pranyata luwih murah kanggo negara kasebut pindhah menyang cordon tinimbang nggawe kahanan urip normal

          Umumé, trolling banget ... sampeyan kudu ngumpulake teken, sing siap liwat gunung, iku ora perlu sing iki bener, nanging minangka wangun protes .. bakal ana guyon, P. support 82%, lan ing wektu sing padha 90% pengin ninggalake ngguyu
  21. Valer
    Valer 29 Juni 2019 07:46
    +2
    Lan sing nyenengake aku yaiku "Wong lanang lan wadon padha" ing apa? Nek wong wedok iku jenggot modis :) :) :) trus aku ngomong ya ....... jagad iki pancen wis edan.
  22. tukang baja
    tukang baja 29 Juni 2019 07:50
    +8
    Populasi USSR: 1913 -159,2 yuta jiwa,
    1940 - 194,1 yuta wong
    1950 - 178,5 yuta wong
    1959 - 208,8 yuta wong
    1977 - 257,9 yuta jiwa
    1. pamburu ing jero banyu
      pamburu ing jero banyu 29 Juni 2019 13:14
      +7
      Quote: tukang baja
      Populasi USSR: 1913 -159,2 yuta jiwa,
      1940 - 194,1 yuta wong
      1950 - 178,5 yuta wong
      1959 - 208,8 yuta wong
      1977 - 257,9 yuta jiwa

      Statistik garing kanthi jelas nuduhake nalika wanita pengin nglairake lan kepiye "ala" urip ing USSR, lan saiki dadi "apik", nanging sial, kita bakal mati.
    2. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 17:50
      +2
      Apa USSR wis ana wiwit 1913?)))))))))
      Ana Kakaisaran Rusia, sawisé revolusi 1917 - RSFSR, lan ing taun 1921 dibentuk USSR.
  23. svp67
    svp67 29 Juni 2019 08:02
    + 14
    Ngendi arah reformasi pensiun?
    Ing latar mburi iki, supaya bisa ngomong, "reformasi", jajak pendapat babagan transisi menyang minggu kerja patang dina nyuworo utamane moyoki lan sinis. Sapa wae ing kalangan ndhuwur kita ngerti ngendi dheweke mimpin negara?
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 17:58
      +1
      Lan akeh wanita kabeh urip wanted kanggo bisa ora luwih saka 4 dina minggu.
      Banjur omah-omah ora bakal dadi beban sing abot, lan wanita sing duwe anak ora bakal njaluk bojone "metu", amarga dheweke ora bisa nindakake kabeh kanthi harfiah.
      Kanggo wanita, 3-4 dina seminggu, lan iku perlu kanggo netepake jadwal karya, nanging ora dening pasukan, nanging ing bakal.
      1. svp67
        svp67 29 Juni 2019 18:03
        -3
        Kutipan saka: nesvobodnaja
        Lan akeh wanita kabeh urip wanted kanggo bisa ora luwih saka 4 dina minggu.
        Banjur omah-omah ora bakal dadi beban sing abot,

        Iki isih dadi ciri khas warga deso, nanging ing kana teknologi produksi dhewe ora ngidini.
        Kutipan saka: nesvobodnaja
        lan wanita karo lair saka anak ora bakal en masse takon bojone "metu", awit padha unbearable kanggo nyeret secara harfiah kabeh ing piyambak.

        Sawetara logika bengkong aneh. Yen "bojo" mlayu sawise sinau babagan penampilan bocah sing bakal teka, isih bisa diterangake piye wae, nanging sawise lair, supaya bojone diusir. Ora jelas ing kene. Iki jenis kluwarga sing kudu ditarik dening wong kutha, nganti dheweke ora bisa urip karo bojone.
  24. nikvic46
    nikvic46 29 Juni 2019 08:30
    +3
    Wanita dhewe kudu ngerti yen saben wong iku unik. Lan ing TV kita diwenehi ersatz kanggo siji wong, kanthi swara sing padha. Demografi ora bisa dipisahake karo ekonomi negara. Aku ora ngomong babagan desa. Paling aktif wong ninggalake kanggo zona sarujuk lan asring banget padha sijine apa padha entuk menyang "kothak". Kita marang ing TV sing ing kulawarga paling majeng saben anggota kulawarga duwe akun bank dhewe, malah menehi utangan saben liyane. Panulis bener, mung stabilitas ing kabeh tingkat sing bakal menehi dorongan kanggo demografi.
  25. Dimy4
    Dimy4 29 Juni 2019 08:40
    + 14
    Beda karo tujuan sing disuarakake Vladimir Putin kanggo nambah pangarep-arep urip nganti 80 taun

    Presiden iku licik, oh licik, negara ora butuh wong sing luwih tuwa tinimbang 65 saiki - kudu mbayar pensiun. Dadi negara entuk manfaat saka budhal awal warga menyang donya liyane, yen superministry pensiun ora duwe apa-apa kanggo ndhukung.
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 18:04
      +1
      Wis kaping pirang-pirang babagan indispensability eyang ing proses pendidikan generasi enom.
      Iki uga minangka bantuan serius kanggo ngrampungake masalah demografi, sing kudu dibayar kanthi pensiun sing layak.
  26. Mikhail55
    Mikhail55 29 Juni 2019 08:59
    +8
    Kutipan saka: svp67
    Ing latar mburi iki, supaya bisa ngomong, "reformasi", jajak pendapat babagan transisi menyang minggu kerja patang dina nyuworo utamane moyoki lan sinis. Sapa wae ing kalangan ndhuwur kita ngerti ngendi dheweke mimpin negara?

    Kopeck to kopeck!!! Dheweke njupuk dhuwit limang taun, saiki entuk dina saben minggu. KEPALA!!!! eseman
  27. Nick
    Nick 29 Juni 2019 09:00
    +2
    Ing kasus apa wae, tingkat lair tansah dirangsang dening faktor agama lan materi. Nalika ora ana pensiun tuwa ing Rusia agraris, kulawarga petani duwe anak akeh. Wong tuwa sing wis tuwa ora bakal slamet yen ora. Lare-lare punika nyukani tiyang sepuhipun ingkang lara, miturut tradhisi agami ingkang sampun mapan.
    Saiki, nalika meh kabeh wong nampa pensiun umur tuwa, lan ukurane ora gumantung saka jumlah "keturunan" sing dilahirake / digedhekake, mula dadi ora ekonomis kanggo nglairake akeh, amarga larang regane, ngganggu, lan ngalangi karir. kemajuan, Ladies emancipated saiki. Religiusitas mayoritas pedunung banget kurang, amarga akeh wanita sing gampang mateni anak-anake, kanggo urip sing ora repot.
    Kanggo ngatasi masalah demografi, perlu kanggo pendidikan agama spiritual massa saka wong, promosi nilai-nilai kulawarga tradisional, lan insentif financial, mesthi, tunjangan babaran, omah, nambah pensiun kanggo wong-wong sing wungu / mundhakaken dhewe utawa diadopsi. anak, lan liya-liyane. lsp.
    1. Minato 2020
      Minato 2020 29 Juni 2019 15:02
      +2
      Kutipan saka Nick
      Ing kasus apa wae, tingkat lair tansah dirangsang dening faktor agama lan materi ...
      ...Kanggo ngatasi masalah demografi, pendidikan spiritual lan agama massa masyarakat perlu, lan liya-liyane.


      Iki wis rampung. "Pendidikan Rusia kalebu teologi"
      Teologi kudu diwulang ing negara kita ora mung ing kasukman, nanging uga ing universitas sekuler, sing ora ana ing tsarist Rusia. Wong spiritual bakal mimpin. Lan "paspor" kursus kasebut kanggo teologi Ortodoks, Yudaisme lan Islam wis siyap lan disetujoni dening pejabat Kementerian Pendidikan lan Ilmu Pengetahuan lan denominasi sing relevan.

      https://www.mk.ru/social/2019/02/28/v-rossiyskoe-obrazovanie-vkhodit-teologiya.html
    2. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 18:09
      +2
      Perlu diuripake lan nyengkuyung cara urip padesan, nanging ora kudu ing tingkat slamet.
      Akeh wong sing kepengin manggon ing omahe dhewe lan nggarap tanahe dhewe.
      1. AS Ivanov.
        AS Ivanov. 29 Juni 2019 20:21
        +2
        Cara urip ing deso mung bisa didhukung kanthi siji cara - supaya bisa cedhak karo kutha. Kabeh fasilitas, transportasi, komunikasi, hiburan. Pakaryan sing dibayar dhuwur. Mung banjur bakal ana gelem. Aku ngomong iki minangka mantan wong desa.
        1. Komentar wis dibusak.
  28. roket757
    roket757 29 Juni 2019 09:12
    +6
    Kanggo nglawan wong lanang karo wong wadon, iki ora bisa teka ing pikirane wong sing waras!
    Sapa lan apa sing kita lakoni salah?
    Pitakonan rumit, langgeng ..... leluhure piye wae mutusake lan luwih sithik pejabat sing mutusake!
    Ora ketompo carane akeh rencana sampeyan mbangun, aja dikunjara pejabat, iku ora tau pindhah luwih cepet.
    Ya, pitakonan liyane? Lan kenapa program pemukiman warga, menehi kewarganegaraan mandheg? Aku pancene pengin ngerti kenapa?
    1. Reptiloid
      Reptiloid 29 Juni 2019 11:57
      +4
      Sugeng sonten, Victor! Lan aku duwe jawaban kanggo pikirane.
      Kutipan saka roket757
      Kanggo nglawan wong lanang karo wong wadon, iki ora bisa teka ing pikirane wong sing waras!

      Dene nglawan wong lanang karo wong wadon --- iku mung bodho. Lan sing entuk manfaat saka iku? pejabat lan legislatif. Iki ndhelikake cacat lan nyolong. Kita duwe pejabat kapitalis saka negara kapitalis. Salah ------- KAPITAKLIS!!!!!!!!!!!! Apa kapitalisme pancen mbutuhake wong-wong sing nandhang sangsara banget - kanca-kanca saka negara-negara tanggane ...
      Kutipan saka roket757

      Ya, pitakonan liyane? Lan kenapa program pemukiman warga, menehi kewarganegaraan mandheg? Aku pancene pengin ngerti kenapa?
      1. roket757
        roket757 29 Juni 2019 13:38
        +3
        Sugeng siang Dmitry prajurit
        Kanthi biaya sabangsa, aku setuju karo sampeyan, aku mung nambahake yen ora akeh sing nandhang sangsara banget saka pamrentahan tartamtu iki, nanging luwih akeh wong sing beda-beda pola pikir sing weruh carane bisa beda, sing duwe liyane. prioritas ing urip! Dheweke bisa uga ngganggu "rawa sepi" kita!
        Ora mungkin pejabat kita ngimpi babagan kaya ngono.
        Schaub ora ngandika ana, wis ditulis, ing akeh negara iku dudu wong sing gumantung ing pejabat, nanging sebaliknya !!!
        Minangka kanggo pensiun lan paling program liyane, iku mokal kanggo ngomong biasane. Senadyan ide kasebut normal, ditulis, digarap kanthi normal, implementasine mbutuhake KERJA keras birokrasi ing kabeh tingkat lan kompetensi mesthi ......
        Dadi, ends ora bisa ditemokake ing ngendi ora kawujud, sapa sing kudu disalahake! Lafa paling kanggo loafers.
        Cekakipun, yen sampeyan nyopot kaca tingal werna mawar lan takon khusus!!! Sampeyan bisa njaluk ing tangan, lan malah ing otak!
        1. Reptiloid
          Reptiloid 1 Juli 2019 03:52
          +1
          [Kutipan = roket757] Sugeng siang Dmitry prajurit
          Kanthi biaya sabangsa, aku setuju karo sampeyan, aku mung nambahake yen ora akeh sing nandhang sangsara banget saka pamrentahan tartamtu iki, nanging luwih akeh wong sing beda-beda pola pikir sing weruh carane bisa beda, sing duwe liyane. prioritas ing urip! Dheweke bisa uga ngganggu "rawa sepi" kita!
          Ora mungkin pejabat kita ngimpi kaya ngono ........ Kanthi biaya pensiun lan umume program liyane, ora bisa diucapake kanthi normal. Sanadyan gagasane lumrah, ditulis, digarap lumrahe, kaleksanane ..........![/quote]trus kenek aku!!!!!!kanggo iki, kabeh prentah anyar, supaya complicate urip iki kesed, ndhelikake populasi !!!!!!!! Supaya mangan, sinau, karya, entuk, dianggep, reproduksi lan umume urip --- --- iku luwih angel lan luwih angel.
          Lan ing wektu sing padha, bisa uga salah yen mikir yen ana kepinginan saka ndhuwur kanggo nambah jumlah, kabeh inovasi nuduhake sebaliknya. Ing kasus iki, mesthi, kok bali sabangsa?
          Sugeng enjing Victor! ngguyu
          1. roket757
            roket757 1 Juli 2019 07:30
            +1
            Kutipan saka Reptilian
            Sugeng enjing Victor!

            Enjing? Dina Senin? Bisa dadi apikan???? nanging matur nuwun kanggo wishes lan aku pengin sampeyan padha prajurit
            Triple ping-pong, iki mbokmenawa game nasional, ora mung kita! pejabat \ panguwasa - wong ala \ kesed! ing antarane rakyat, kabeh pejabat diolesi siji jagad!
            Dadi .... crawling menyang endi wae? Lan yen nang endi wae, aku ora bisa ngerti ngendi persis.
            Ora ana apa-apa, "bapak" menehi tugas kanggo kabeh, buntut sing butuh / ora kesusu, cepet-cepet ngubengi negara lan liwat bukit !!! lan iku isih ... nang endi wae metu ana.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 1 Juli 2019 10:17
              +1
              Kutipan saka roket757
              Kutipan saka Reptilian
              Sugeng enjing Victor!

              Enjing? Dina Senin? Bisa dadi apikan???? nanging matur nuwun kanggo wishes lan aku pengin sampeyan padha prajurit ........
              ngguyu nglirik mbok, mbok! Dina Setu kerjo aku kerep lan dina Minggu kerjo kadang ...... jebul dina senen libur. wassat ....... Aku bakal tangi saiki
              1. roket757
                roket757 1 Juli 2019 11:19
                +1
                Aku kerja, aku tugas ing jadwal muter .... banjur mung konsep dibusak, dina klasik.
  29. U-58
    U-58 29 Juni 2019 09:18
    + 16
    Mung kesed ora ngomong babagan reformasi pensiun, lan aku nyuwil akeh salinan lan aku isih bakal, nanging ora saiki.
    Saiki, aku ngomong babagan demografi.
    Sawise kabeh, iki ora mung statistik, nanging uga visual.
    Wingi, sadurunge kerja, aku lungguh ing taman, ngujo cuaca.
    Dumadakan tangise bocah.
    Wong wadon Kaukasia sing jelas mlaku-mlaku, nyurung stroller karo bayi lan mimpin karo tangane anake sing umure kira-kira telung taun, sing, nyatane, njerit.
    Ana wong lanang, kita, Rusia, lungguh ing bangku cedhak, lan ing kereta dorong dheweke goyang putrine, sing tangi saka njerit.
    Yaiku, dheweke duwe anak siji, lan dheweke duwe 2.
    mulih.
    Nyusul wanita Asia Tengah. Dheweke duwe bayi ing kereta dorong lan putra lan putri "ing trailer." Ibu Rusia sing enom karo anak siji ing kereta dorong teka menyang kita.
    Ing ngisor iki sawetara statistik ...
    Ditulis kanthi bener, masalah stimulasi angka kelahiran kudu ditangani ing tingkat regional.
    Aku ora pengin nyinggung sapa wae (malah nglanggar hukum), nanging aku bakal mratelakake panemume: kok ngrangsang tingkat lair ing republik kidul, ing ngendi populasi ana ing kacepetan terwelu?
    Sawise 20 taun, turunane iki ora bakal munggah menyang mesin, ora bakal njagong ing traktor, ora menek menyang tambang.
    Ing kasus apa wae, aku lan wong-wong ing saubengé ora weruh wong-wong iki minangka Pekerja.
    Paling apik, dheweke bakal ngadeg ing counter ing pasar, paling awon, dheweke bakal gabung karo kabeh jinis klompok ing Kaukasus sing padha utawa ing Suriah, Libya, Afghanistan ..
    Sampeyan perlu kanggo ngrangsang lair saka wakil saka titular lan cepet nolak wong - Rusia, Tatar, Bashkirs, Ugric, republik Volga, Ukrainians, Belarusians.
    Ing tingkat regional, tugas-tugas kasebut dirampungake
  30. Profesor
    Profesor 29 Juni 2019 09:21
    + 10
    Antarane langkah dhukungan yaiku pembayaran saben wulan 2,1 ewu rubel kanggo wanita. kanggo bocah ing umur telung taun, pembayaran siji-wektu kanggo anak pisanan 54,4 ewu rubel, pembayaran kanggo kulawarga gedhe kanggo saben bocah 2,5 ewu rubel. saben sasi, uga pembayaran saben wulan nalika lair saka anak katelu utawa sakteruse saka 14,7 ewu rubles. Sing duwe anak akeh ora mbayar pajak properti, lan wong miskin sing duwe anak akeh uga mbayar pajak transportasi. Kulawarga dibantu karo hipotek lan nyewa. Wiwit 2017, kulawarga sing duwe anak lima utawa luwih diwenehake 1 yuta rubel. kanggo tuku mobil, bocah-bocah sekolah diwenehake 10 ewu rubel. kanggo sandhangan, lan kanggo anak sing sepisanan, ibu-ibu enom diparengake 150 ewu rubel.

    Tindakan kanggo reproduksi mlarat. Anak kudu lair ora kanggo dhuwit, nanging amarga tresna marang dheweke.

    Ora, aku ora ateges apa-apa. Aku mung ngelingi paribasan "ngrungokake wong wadon lan tindakake ngelawan." Nanging - "Perang iku serius banget kanggo dipasrahake marang para jenderal." Dadi, misale jek demografi pancen serius banget kanggo dipercaya wanita.

    Bener. Napa takon wanita carane nglairake utawa yen dheweke pengin anak? Gawe mesin sing duwe anak lan lunga. Kanggo masa depan sing padhang.

    Miturut cara, iki paragraf saka chauvinism khas penulis.
  31. Demagog
    Demagog 29 Juni 2019 09:36
    +1
    Kutipan: Anatoly 288
    Sayange, kita ora bakal sukses karo reformasi demografi, ing prakara liyane, uga karo reformasi pensiun, nambah urip lan liya-liyane. Masalah ana ing kekuwatan kita. Masalahe dheweke ora ngerti carane menehi kekuwatan, dheweke mung pinter njupuk.


    Ngapunten, nanging dhasar salah. Apa daya? Iki wong kaya kita. Dheweke ora teka saka Mars, kaya tikus biker. Sumber daya manungsa negara ngidini panguwasa mung dibentuk ing konfigurasi kasebut. Lan panggantos kapribaden tanpa evolusi sumber daya kasebut ora bakal bisa ditindakake. Umume, dekomposisi masyarakat terus. Sawisé ambruk USSR, anggota masyarakat paling lincah mutusaké kanggo pindhah menyang status panguwasa feodal. Supaya bisa nularake bandha kanthi warisan. Ngganti pinter lan licik karo proses "mulia" ora bakal mandheg.
  32. Cop
    Cop 29 Juni 2019 09:40
    +4
    Aku maca artikel sampeyan kanthi kapentingan, Pak Kuzovkov, lan sanajan aku ora setuju karo kabeh, isih ana gagasan sing luwih bener. Lan aku arep takon sampeyan, apa kontribusi pribadi sampeyan kanggo ngrampungake masalah iki? Lha, opo artine, wis ping pira, sakwise ngrungokne wong wedok, "nglakoni kosok baline".....?
  33. Sancho_SP
    Sancho_SP 29 Juni 2019 09:41
    +2
    Lan sapa sing mutusake yen kita butuh demografi iki? Wong (ing arti massa, sumber daya manungsa) wis suwe ora dibutuhake maneh kanthi jumlah sing akeh.
    1. ak747
      ak747 29 Juni 2019 10:42
      +3
      Profesi sing paling umum ing Federasi Rusia yaiku bakul lan sopir. Ing dekade sing bakal teka, otomatisasi bakal nyuda tenaga kerja ing wilayah kasebut. Apa demografi, yen sing wis urip bakal ditinggal tanpa kerja?
      1. Sancho_SP
        Sancho_SP 29 Juni 2019 22:00
        0
        Dadi apa sampeyan ora mikir amarga overpopulation? 75 persen populasi ora nindakake apa-apa kajaba nyedhiyakake layanan kanggo awake dhewe. Pengurangan seragam (kriteria jender lan umur) ing populasi Federasi Rusia ujug-ujug bakal nambah kahanan ekonomi.

        Alamiah, aku ora ngomong babagan pengurangan fisik populasi. Aku mung ngomong babagan substitusi konsep ing "perang kanggo demografi".
  34. Viktor77
    Viktor77 29 Juni 2019 10:05
    +4
    Apa demografi?Oligarki kita mung prihatin babagan bathi. Kanthi pengecualian langka (sing cedhak karo kuwasa), populasi ing jatah keluwen, lan iki ditindakake kanthi SENGAJA.. Coba urip, nglairake lan ngajari kanthi gaji sing mayoritas duwe! yen sampeyan pengin utangan utawa hipotek ing persentasi rada gedhe, sampeyan ora bisa menyang ngendi wae, sampeyan bakal njupuk.
    Wong-wong "dipotong" banget dipikirake. Skema kasebut becik.
    Tiyang-tiyangipun piyambak-piyambak kados pundi saged slamet, malah ndadosaken bathi kangge maling kathah.
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 18:16
      0
      Cepet utawa mengko, ing kahanan kaya mengkono karo ketimpangan materi, dheweke bakal menehi keluwihan gratis, amarga akeh ora bakal bisa tuku. Wis pirang-pirang taun iki kedadeyan karo sandhangan lan perabotan bekas). Para oligarki bakal dagang kraton lan yacht karo siji liyane.)
  35. paul3390
    paul3390 29 Juni 2019 10:09
    +5
    Kutipan saka Reptilian
    Katon yen kahanan ...... Lan padha nglairake anak, asring dikirim menyang mbah pensiunan. ... nanging nglairake

    Amarga, ing pamrentahan Soviet, wong-wong weruh yen masa depan bocah-bocah mesthi luwih apik tinimbang wong tuwane. Ing kahanan sing urip mung cepet rusak - apa gunane?
  36. Penduduk Ural
    Penduduk Ural 29 Juni 2019 10:26
    +6
    "nanging mung pasrahake keputusan masalah iki menyang kawicaksanan panguwasa regional lan regional"

    Inggih, bakal ana republik nasional, ngendi tingkat lair wis dadi dhuwur, kanggo berkembang malah luwih, amarga padha duwe silihan gratuitous lan kapentingan-free kanggo sembarang jumlah saka pamaréntah kita ... Lan ing wilayah Russian - donor dhuwit. , ana wis dadi sethitik, kabeh mili menyang Moscow.
  37. kanca Che
    kanca Che 29 Juni 2019 10:26
    + 10
    Chubais ing pertengahan 90-an nemtokake jumlah wong sing paling optimal kanggo nglayani pipa? Lan amarga dheweke ora ana ing pakunjaran, banjur rencana kanggo urip! Ayo padha nggulung lengen klambi "rasian sayang" lan kerja! Nanging kanggo apa?
  38. archiroll
    archiroll 29 Juni 2019 10:41
    +5
    Ukuran populasi minangka parameter utama "efisiensi" manajer. Kabeh liyane bla bla bla. Paling ora 300 yuta wong kudu manggon ing wilayah Rusia sing wis ana - iki bakal nggawe pasar mandhiri internal kanthi kabeh akibat. Kang menehi kritik dening tokoh populasi (ing wates saka Federasi Rusia ana), iku ala. Maju mundur alon alon...
  39. Ana mammoth
    Ana mammoth 29 Juni 2019 10:52
    +6
    "Ora miturut Senka topi, ora miturut convolutions saka tugas."
    "Deleng oyod!"
    Saben perkawinan kaping pindho ing Rusia bubar. Bayi anyar ditemokake kanthi frekuensi sing nyenengake ing tong sampah. Sejatine, tugas utama wis ditanggulangi - masyarakat konsumen wis digawe ing negara kanthi populasi miskin.
    Quote: profesor
    Tindakan kanggo reproduksi mlarat. Anak kudu lair ora kanggo nenek, nanging amarga tresna marang dheweke

    Sampeyan ngomong sing bener.
    Sampeyan uga kudu njaluk iki ba-abki. Sampeyan kudu mbuktekake yen sampeyan pengemis, lan ora saben wong ngrancang "mbantu".
    Kutipan saka Dimy4
    Presiden iku licik, oh licik, negara ora butuh wong sing luwih tuwa tinimbang 65 saiki - kudu mbayar pensiun. Dadi negara entuk manfaat saka budhal awal warga menyang donya liyane, yen superministry pensiun ora duwe apa-apa kanggo ndhukung.

    Apa negara butuh anak? Sampeyan uga bisa nyimpen dhuwit.
    Aku percaya yen pemerintah tangi lan turu mung siji - kepiye entuk manfaat kanggo rakyat! nglirik
  40. Berkut24
    Berkut24 29 Juni 2019 10:54
    +7
    Apa gunane nesu?
    "Kekuwatan urip ing planet liya, sayang" (Kin-dza-dza abadi)
  41. Demagog
    Demagog 29 Juni 2019 11:27
    0
    Kutipan: Oleg saka Kharkov
    Quote: Demagogue
    Kabeh masalah peradaban Eropa diwiwiti sawise emansipasi wanita.

    Kulon, lan Federasi Rusia ora bakal setuju kanggo nyuda emansipasi iki. Tegese punah.


    Sing pungkasan sing nyoba mateni yaiku Adolf Aloizovich)
  42. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 29 Juni 2019 12:06
    +4
    Nalika Mesin Negara bakal terus ngetung populasi, mung minangka sarana kanggo nambah replenishment saka budget lan nambah indikator liyane "kayata statistik", nganti populasi negara mandek kanggo aran kahanan sing durung mesthi akeh babagan "besok". Kabeh proyek newfangled (utawa pseudo-proyek?) kanggo nambah tingkat lair wis pinasthi gagal.
    Cukup "reformasi" !!! Ayo wong urip kanthi tentrem, tanpa "perbaikan" lan "efisiensi", puluhan taun!
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 29 Juni 2019 19:10
      0
      Sing ora pengin nambah apa wae ora bakal urip luwih apik, dhukungan kanggo kulawarga kudu maksimal, saengga ana insentif kanggo nglairake anak liyane, lan iki mbutuhake reformasi serius ing wilayah iki. ekonomi lan kekuwatan negara.
      1. tukang cukur Siberia
        tukang cukur Siberia 29 Juni 2019 20:32
        +4
        Insentif utama ing kene yaiku pangerten sing jelas yen sing wis nglairake anak / bocah bakal bisa menehi pendhidhikan sing layak lan perawatan kesehatan sing cukup, tanpa "hitungan demam" ing sirahe. Negara kasebut alon-alon ngilangi jaminan sosial saka pundhake, nalika nyebutake orientasi sosial. Ora ana pembayaran siji-wektu bakal ngganti kahanan, ing umum.
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 30 Juni 2019 00:09
          +2
          Insentif utama yaiku kanggo nyandhang, nyandhang sepatu, nyusoni, lan duwe papan kanggo manggon. Nalika kulawarga enom ngetokake dhuwit menyang hipotek, ora mung anak nomer loro sing ora bisa nggayuh sing sepisanan. Aku ngerti conto kaya ngono, sayangé. ana pembayaran saben wulan sing dijamin cukup kanggo saben pembayaran bocah, paling ora sadurunge mlebu taman kanak-kanak, yen kulawarga gedhe diwenehake omah sing apik. mikir.
          1. tukang cukur Siberia
            tukang cukur Siberia 30 Juni 2019 00:38
            +1
            Aku pracaya sing liyane utawa kurang serius pembayaran saben wulan bisa ditampa dening kulawargané - "rekaman nduwèni", ora luwih: Iku misale jek kaya ana ora dadi akeh kulawargané kuwi, lan sampeyan bisa laporan karo sirah dianakaké dhuwur. Kita bakal duwe 2-3 anak saben kulawarga, kanggo wiwitan! Kanggo mungkasi tiba. Ngrangsang lair saka kaping pindho lan liyane.. Topik kasebut dawa ... Tugas sing kaya ngono ora babagan panguwasa saiki, sayang..
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 30 Juni 2019 12:43
              0
              Yen saben kulawarga rata-rata duwe anak loro, mula penurunan jumlah kasebut ora bakal mandheg, amarga iki mung kelanjutan saka ibu lan bapak, lan akeh wong sing ora duwe anak lan kulawarga, lan ora kabeh bocah urip nganti diwasa. Kurangé populasi saben kulawarga sampeyan butuh paling ora telung anak, lan papat kanggo pertumbuhan populasi. Anak papat kudu dadi tujuan saka panguwasa lan kita kudu ngupayakake iki. Aku ora ngerti sebabe kabeh babagan topik iki dadi amorf saka panguwasa kita, ing negara sing populasi lan ekonomi luwih gedhe, lan pasar domestik luwih kuat.
  43. Minato 2020
    Minato 2020 29 Juni 2019 13:52
    0
    Pejabat mutusake kanggo nambah indikator demografi Federasi Rusia. Lha piye? Master dhuwit budget, banjur pensiun?
    Apa sing bakal ditinggalake kanggo para pemuda? Ing jaman biyen, sawijining band sing misuwur duwe lagu kanthi tembung:
    "Kita (tegese para pemuda) pengin nari,
    nganti sampeyan (maksud wong diwasa) ngrusak jagad iki ... "

    Dadi nom-noman padha nari, lan para pejabat laporan babagan kawujudan rencana kasebut.
    Banjur Kementrian Kesehatan bakal melu kanthi prihatin kanggo kesehatan bocah-bocah.
    Kanggo kesehatan bocah-bocah, kabeh wong kudu divaksinasi.
    Yen sawetara wong tuwa "bodho" ora weruh rasa seneng kanggo anak-anake ing vaksinasi, banjur bakal ngukum wong tuwa kasebut kanthi rubel, sing bakal nandhang susah.
  44. Komentar wis dibusak.
  45. Tarragon
    Tarragon 29 Juni 2019 17:00
    +1
    Ana akeh alasan sing mengaruhi demografi. Nanging ing kene katon saka sudut sing beda.
    Nalika ana anak siji, ana kepinginan kanggo duwe anak saka lawan jinis. Umume kasus, kaya sing kapindho katon. Nanging sing nomer telu luwih kerep diterusake karo sing ora sukses karo upaya kaping pindho. :)
    1. nesvobodnaja
      nesvobodnaja 29 Juni 2019 18:22
      0
      Jumlah bocah sing paling optimal yaiku 3. Sayange, sawetara kesehatan wong lanang meh ora ngidini siji lair, lan malah nggunakake IVF. Aku ngerti loro kulawarga sing mung bisa "njaluk" turunane ing umur 37-38. Kajaba iku, kesehatan para garwa ana ing kisaran normal.
      1. Tarragon
        Tarragon 29 Juni 2019 18:37
        0
        Aku setuju karo sampeyan babagan IVF, aku duwe conto. Dheweke nglairake umur 40. Loro kulawarga akrab duwe 3 lanang. Kabeh bocah-bocah wadon nindakake, nanging ana.
  46. Eug
    Eug 29 Juni 2019 17:56
    +2
    Ora perlu nglawan dhukungan individu lan nursery. Ing ngendi wanita duwe kesempatan kanggo nggawe karir, nursery utawa partisipasi mbah putri dibutuhake. Nanging, kaya sing dakngerteni, ing pirang-pirang wilayah wanita ora duwe kesempatan karir - lan ing kana dheweke butuh dhukungan lan stimulasi individu. Lan minangka ide sing bener kanggo nransfer solusi masalah kasebut menyang wilayah, mula luwih apik nganggep spesifik lokal.
  47. Komentar wis dibusak.
  48. Jerman 4223
    Jerman 4223 29 Juni 2019 18:40
    +1
    Kita butuh dhukungan finansial kanggo saben bocah sing lair, lan luwih akeh bocah ing kulawarga, luwih kuwat, kanggo nyedhiyakake omah sing wiyar kanggo kulawarga gedhe. Iki bakal dadi insentif. Wutah populasi uga tuwuhing ekonomi, perlu kanggo ngatasi.
    1. VeteranVSSSR
      VeteranVSSSR 29 Juni 2019 20:05
      +3
      Ala, sampeyan salah, sampeyan ora bisa ngukur kabeh nganggo rubel !!!
      Mung wae, kabeh wong lali babagan institute simbah, nanging sing paling dhuwur mutusake yen simbah kudu mati ing karya lan, minangka asil, ora bakal ana sing bisa nulungi kulawarga sing isih enom karo anak. Jawabane wis jelas....
      Lan carane nglairake lan sing bakal ngurus anak?
      1. Jerman 4223
        Jerman 4223 29 Juni 2019 23:50
        +1
        Aku ora bantah, nek mbah-mbah ora lungguh, iki uga dadi masalah, nanging wong wedi duwe anak amarga angel banget babagan finansial, dheweke nglairake sing sepisanan, ndeleng ora bisa ngatasi. lan ora gelem sing nomer loro. , kudu dibenerake, yen populasine suda, pasar domestik suda, lan iki mudun ekonomi, yen pensiunan akeh, ora ana sing bisa. ndhukung wong-wong mau, pensiun dibentuk saka pajak buruh.
  49. Yurkaza
    Yurkaza 29 Juni 2019 20:52
    +2
    Mesthi, aku nglawan reformasi pensiun, nanging apa sing bisa ditindakake. Miturut statistik, aku duwe umur 10 taun.
  50. Radikal
    Radikal 29 Juni 2019 20:54
    +3
    Entuk demografi. Ngendi arah reformasi pensiun?
    - Ana, ngendi kabeh liyane ... reformasi. sad