Review militèr

India tuku rudal Ataka kanthi cepet saka Rusia kanggo ngemot Pakistan

42
India, ing tengah-tengah kahanan darurat sing muncul ing bidang pertahanan, mrentahake rudal anti-tank saka Rusia kanggo nglengkapi armada helikopter nyerang Mi-35. Minangka dituduhake, persetujuan iki diresmikake minangka bagéan saka pengadaan gaman New Delhi ngarahake ngemot Pakistan.




Miturut kantor berita ANI, kesepakatan kasebut regane 200 crores rupee (udakara $ 29 yuta). Meksa sawijining dadi bisa thanks kanggo dekrit anyar, kang Ngartekno nyepetake akuisisi senjata.

Kesepakatan kanggo akuisisi sistem anti-tank ditandatangani karo Rusia, amarga kahanan sing luar biasa. Ing babagan iki, samesthine rudal kasebut bakal dikirim sajrone telung wulan sawise kontrak kasebut ditindakake.

- marang sumber ANI ing pamaréntahan negara.

Kita nyathet yen ing awal Juni, New Delhi ngumumake bakal tuku 100 amunisi "pinter" liyane saka Israel kanthi rega $43,2 yuta. Iku padha sing digunakake ing serangan ing kamp teroris dumunung ing Pakistan. Nanging, gerakan nyata ing arah iki isih durung dingerteni. Boten kados senjata Rusia, kang Moscow bisa kanggo nyedhiyani ing wektu paling cendhak. Elinga yen kanthi cara sing padha, Kremlin nyepetake Ankara ing kasus sistem pertahanan udara S-400.

42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Rostislav
    Rostislav 30 Juni 2019 18:38
    + 13
    Nanging, wong India bisa pindhah kanthi cepet yen perlu.
    1. 30 ing
      30 ing 30 Juni 2019 18:47
      +7
      Padha goreng siji panggonan kanggo wong-wong mau, lan padha nyepetake gerakan.
      1. mouse
        mouse 30 Juni 2019 19:08
        +2
        Kutipan: 30 vis
        Padha goreng siji panggonan kanggo wong-wong mau, lan padha nyepetake gerakan.

        pikirane wiwit mlaku kanthi cepet ... minangka asil, gerakan awak digawe cepet ... nglirik
        1. novel66
          novel66 30 Juni 2019 23:00
          +1
          saechku padha wedi!!!
    2. 210okv
      210okv 30 Juni 2019 18:47
      +9
      Ya, nalika "jago goreng peck" lan "made in India" ora bisa..
    3. svp67
      svp67 30 Juni 2019 18:48
      +4
      Kutipan saka: Rostislav
      Nanging, wong India bisa pindhah kanthi cepet yen perlu.

      Utamane nalika "jago goreng" wiwit peck banget.
      Siji bab sing nyenengake kanggo pesawat kita dhewe wis duwe "Serangan" anyar, kanthi kemampuan gedhe
    4. Polimer
      Polimer 30 Juni 2019 19:34
      +2
      Kacepetan gerakan ing tari gumantung saka tempo musik. Ing kasus iki, dheweke ora ngancani awake dhewe.
    5. Maz
      Maz 30 Juni 2019 19:39
      0
      Dadi dheweke uga pengin njupuk krisan?
      1. Lopatov
        Lopatov 30 Juni 2019 19:46
        0
        Kutipan: Maz
        Dadi dheweke uga pengin njupuk krisan?

        "Attack" minangka versi lanjut saka "Sturm"
        "Chrysanthemum" minangka topik sing kapisah.
        1. sabakina
          sabakina 30 Juni 2019 20:11
          +2
          Kutipan: Lopatov
          Kutipan: Maz
          Dadi dheweke uga pengin njupuk krisan?

          "Attack" minangka versi lanjut saka "Sturm"
          "Chrysanthemum" minangka topik sing kapisah.

          Mangga, alon-alon dhaptar kabeh columbarium, aku nulis ... ombenan
          1. 210okv
            210okv 30 Juni 2019 20:24
            +6
            Vyacheslav, mandheg hi ngguyu Sesuk dina Senin ... Ya, lan columbarium minangka ..... papan istirahat ..
            1. sabakina
              sabakina 30 Juni 2019 20:49
              +1
              Kutipan: 210 okv
              Vyacheslav, mandheg hi ngguyu Sesuk dina Senin ... Ya, lan columbarium minangka ..... papan istirahat ..

              Dima, sesuk aku prei. Columbarium .... Iku kabeh gumantung ing kula. nglirik ombenan
              1. 210okv
                210okv 30 Juni 2019 20:51
                0
                Aku iri, sanajan aku dhewe arep telung minggu.
          2. Lopatov
            Lopatov 30 Juni 2019 20:39
            0
            opo?

            Ana roket 9M114 lawas. karo printah radio. Ana modernisasi 9M120 kanthi printah radio lan kontrol sinar laser.
            Lan padha digunakake dening akeh Komplek.
            Lemah: Shturm-S, versi nganyari Shturm-SM, Shturm-SME; "Serangan-T". Inggih, KUV B05S011, sing diusulake kanggo dipasang ing BMP-2/3, ing atap menara
            Helikopter "Shturm-V", versi sing ditingkatake "Shturm-VK", "Shturm-VU" uga "Ataka-VN"
            Inggih, marine - "Mlengkung" 3M-47

            Ana rudal 9M123 kanthi kontrol sinar laser lan sinar radio (dudu perintah radio).
            Iki digunakake ing lemah "Chrysanthemum-S" lan helikopter "Chrysanthemum-V" (kayane dipasang ing Mi-28NM)
        2. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 1 Juli 2019 02:14
          0
          Kutipan: Lopatov
          "Attack" minangka versi lanjut saka "Sturm"

          "Ataka" minangka versi lanjut saka "Kepompong! Loro-lorone "Kepompong" lan "Serangan" digunakake ing "kerangka" "Sturm" .. ("Storm" minangka sistem, kompleks ... "Cocoon", "Serangan". "- amunisi / rudal ...)
          Komplek "Shturm-V" 9k113, rudal 9m114 "Kepompong" - AT-6 SPIRAL (AS-8)
          Kompleks "Sturm-VM" 9k113m, roket 9m120 "Ataka" - AT-6M SPIRAL

          Dikembangaké lan diprodhuksi ing Biro Desain Teknik Mesin (Kolomna) lan ing Perusahaan Negara "Izhevsk Machine-Building Plant". R&D diwiwiti ing 1968. Tes karo helikopter Mi-24 diwiwiti ing 1972. Iki dilebokake ing layanan minangka bagéan saka kompleks persenjataan helikopter Mi-24V tanggal 29.03.1976 Maret 1980 (ing taun 24, miturut data Barat, bisa uga pangiriman massal. marang wadyabala). Ditrapake saka wadhah. Kompleks Ataka minangka Shturm-V sing dimodernisasi kanggo helikopter Mi-28P lan Mi-1992 (pisanan kasebut ing pers ing taun 8). Wiwitane, rudal kasebut dijenengi NATO AS-XNUMX, banjur luwih akurat diidentifikasi. Rudal Shturm-V ATGM bisa digunakake nglawan target udara sing mabur sithik.
          1. Lopatov
            Lopatov 1 Juli 2019 10:25
            0
            Kutipan: Nikolaevich I
            Komplek "Shturm-V" 9k113, rudal 9m114 "Kepompong" - AT-6 SPIRAL (AS-8)
            Kompleks "Sturm-VM" 9k113m, roket 9m120 "Ataka" - AT-6M SPIRAL

            Iki ora sakabehe bener. Loro-lorone komplek bisa nggunakake loro rudal

            Mung rudal kaping 120 sing digunakake dening Shturm-VU
    6. Igor Shcherbina
      Igor Shcherbina 30 Juni 2019 19:41
      +1
      Kutipan saka: Rostislav
      Nanging, wong India bisa pindhah kanthi cepet yen perlu.

      Nalika titik 5 kejiret geni, padha langsung wiwit mikir karo sirah, ngelingi kanca-kanca, Rusia.
  2. 9 PA
    9 PA 30 Juni 2019 18:46
    +1
    Kita wis dijupuk lan lali?
    1. 210okv
      210okv 30 Juni 2019 19:25
      +1
      Muga-muga, ana topik ing VO babagan ATGM generasi ke-3, kayane kita duwe pangembangan.
    2. dvina71
      dvina71 30 Juni 2019 19:27
      + 15
      Kutipan: 9PA
      Kita wis dijupuk lan lali?

      Kita duwe shot-hit..
      1. sabakina
        sabakina 30 Juni 2019 20:14
        +1
        Kutipan saka: dvina71
        Kutipan: 9PA
        Kita wis dijupuk lan lali?

        Kita duwe shot-hit..

        Gene. padha saka "Masha lan Bear" lan supaya padha munggah ing langit-langit ... Lan sampeyan ngomong babagan senjata ...
  3. xenofont
    xenofont 30 Juni 2019 18:57
    +2
    Nalika mercon "ing ngisor buntut" ngrokok, kabeh antics komersial karo keterlibatan pers lan ahli apes dilalekake!
  4. _Ugene_
    _Ugene_ 30 Juni 2019 19:21
    0
    KAZ ora bakal ngliwati rudal kasebut?
    1. Zaurbek
      Zaurbek 30 Juni 2019 19:32
      0
      Swara super bisa lan bakal ngliwati ...
    2. sabakina
      sabakina 30 Juni 2019 20:16
      +6
      Kutipan saka _Ugene_
      KAZ ora bakal ngliwati rudal kasebut?

      Kabeh bakal liwati, sedih lan bungah ... (c) M. Boyarsky.
  5. ALEXXX1983
    ALEXXX1983 30 Juni 2019 19:27
    +3
    Sedhih kanggo wong India yen roket modern saka Apache nganti Deer-Crocodile ora bisa dikirim.
  6. Saboteur Kholuy
    Saboteur Kholuy 30 Juni 2019 19:34
    +2
    Pakistan dudu sing sepisanan miwiti ... tentara Pakistan luwih profesional, mula Angkatan Udara lan kapal selam bakal luwih efisien ... Pakistan uga kudu nganyarke unit tank, lan pertahanan udara ... tuku S-300 lan Torah saka kita?
  7. APASUS
    APASUS 30 Juni 2019 19:35
    +1
    Nalika kiriman darurat dibutuhake, wong-wong India kanthi kendel bali menyang Rusia. Ing wektu sing padha, dheweke bisa meneng, ora nyoba nyuda rega kanthi tes, tender lan syarat kanggo produksi ing India.
    1. mouse
      mouse 30 Juni 2019 19:38
      +2
      Kutipan saka APAS
      Nalika kiriman darurat dibutuhake, wong-wong India kanthi kendel bali menyang Rusia. Ing wektu sing padha, dheweke bisa meneng, ora nyoba nyuda rega kanthi tes, tender lan syarat kanggo produksi ing India.

      trus mikir maneh...
      1. APASUS
        APASUS 30 Juni 2019 19:41
        +1
        Kutipan saka Mouse
        trus mikir maneh...

        Ora ana kesempatan kanggo ngganti pikiran, iki minangka prosedur pengadaan sing disingkat khusus, misale jek dudu politisi, nanging jenderal wis dadi komando.
        1. mouse
          mouse 30 Juni 2019 19:49
          0
          .Koyone dudu politikus, nanging jenderal wis dadi komando

          Mungkin ... nanging India ora tetep ... nglirik banjur padha nindakake iki, banjur ora ...
  8. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 30 Juni 2019 19:55
    +1
    Nalika aku ngerti, rudal kasebut ditembak tanpa prinsip, lali wong India, kampanye kasebut panas, lan wong India bakal tuku drone kapikaze saka Israel adhedhasar pengalaman panggunaan Azerbaijan ing 2016 ing NKAR.
    1. xenofont
      xenofont 30 Juni 2019 20:23
      +1
      Rudal tanpa prinsip pancen elek banget!
  9. roket757
    roket757 30 Juni 2019 19:59
    +1
    Nalika sampeyan ngedol tameng sing ora pierces apa-apa lan tumbak sing pierces kabeh, sampeyan bisa njaluk menyang kahanan aneh!
    Adol senjata menyang India, banjur menyang Pakistan, nggodho, ora ketompo carane duwe bathi, TAPI .... sampeyan bisa ngalami kahanan sing aneh banget!
    .
    1. pemotong bensin
      pemotong bensin 30 Juni 2019 20:21
      -1
      Lan dheweke ora menehi kubis, lan karo partisan, ora bisa ditindakake kanthi gampang? ...
      1. roket757
        roket757 30 Juni 2019 21:59
        0
        Kanthi "kubis" ora apa-apa, loro-lorone bakal menehi. Lan yen sampeyan perang nganggo tumbak super nglawan tameng super sampeyan??? Sapa sing bakal disalahake amarga kasunyatan sing diumumake ora cocog karo kasunyatan? Sawise kabeh, padha ora bisa nggawa sampeyan luwih "kubis", ora siji utawa liyane!
        Iki minangka kesempatan sing bisa ditindakake.
    2. UAZ 452
      UAZ 452 30 Juni 2019 21:54
      0
      Kanggo kesempatan kanggo nyoba senjata ing pertempuran nyata, para panuku uga bisa diwenehi diskon. Lan mundhut gambar, nalika dadi metu sing tumbak sing didol ora nembus tameng sing didol menyang sisih liyane kanthi apik, luwih saka diimbangi kanthi tambah akeh sing dikarepake kanggo tameng iki. Banjur sampeyan bisa nyaring tumbak.
      1. roket757
        roket757 30 Juni 2019 22:12
        0
        Sampeyan bisa ngatur kompetisi, mesthi, nanging sampeyan kudu terus nambah loro. Lan senjata apa wae duwe watesan kanggo modernisasi, utawa kenaikan biaya proses perbaikan bakal mangan kabeh kubis !!!
        Tumindak pinter!
  10. pemotong bensin
    pemotong bensin 30 Juni 2019 20:20
    -2
    Langsung urgent. Dheweke ujar - sampeyan ora cepet-cepet, nanging sesuk ing wayah awan bakal dituku! Banjur sijine kertu anggota ing meja.
  11. Angelo Provolone
    Angelo Provolone 1 Juli 2019 01:01
    +1
    Bubar aku mutusaké kanggo chatting karo cah wadon saka Pakistan. Aku nganggep dheweke wong India. Kepriye owah-owahane praupane bocah wadon kang mlarat iki. Pancen elek apa sing ditindakake marang wong-wong ... Dheweke katon padha, sawise kabeh. Aku ora bakal ngandhani Hindu saka Pakistan. Lan carane nyebutake India ngrusak swasana ati ...
  12. alexmach
    alexmach 1 Juli 2019 07:59
    0
    Aku ndeleng tampilan peralatan dinamis sing dipasang saka Angkatan Darat 2019. Nalika ditembak, setengah saka rudal anti-tank sing dipandu ora kejawab target, utawa tembakan kasebut ora ditembak. Lan iki ana ing kahanan demo poligonal.
  13. Zaurbek
    Zaurbek 1 Juli 2019 08:21
    0
    Lan kenapa ora nggunakake ATGM sing padha ing helikopter lan ing lemah? Kaya sing dakngerteni, Cornet, umpamane, cocog karo kompleks Mi24 lan Mi 35 lan Mi28 babagan penetrasi lan jangkauan ... lan sistem pandhuane padha. Sadurunge, mesthi, helikopter nggunakake sistem sing luwih kuat lan abot.