Review militèr

Pasukan khusus Inggris lan penyelam militèr ngirim A400 Atlas menyang Odessa kanggo latihan

28
Saliyane kapal Angkatan Laut AS, pesawat saka negara NATO teka ing Odessa. Kacarita loro pesawat ndharat ing bandara Odessa. Miturut data paling anyar, transportasi militer Amerika C-130J Hercules lan A400 Atlas Angkatan Udara Inggris mlebu ing Odessa.




Miturut media Ukrainia, pesawat Inggris dikirim menyang pesisir Segara Ireng klompok pasukan khusus Inggris, sing kalebu detasemen penyelam militer kanthi peralatan lan peralatan khusus. Miturut versi resmi, kita ngomong babagan detasemen sing, minangka bagean saka latihan Sea Breeze 2019, bakal melu "karya anti-sabotase ing segara." Ing wektu sing padha, bisa dianggep manawa para penyelam tempur Inggris bisa melu nglatih sabotase marang fasilitas infrastruktur lan kapal musuh sing dipoyoki. Ing wektu sing padha, ing format latihan Sea Breeze 2019, mungsuh kanggo pasukan gabungan sing melu manuver wis suwe diidentifikasi. Iki minangka Federasi Rusia.

Dikawruhi manawa kapal lan prau saka sawetara negara Segara Ireng teka ing pelabuhan Odessa. Dadi, kita ngomong babagan prau Georgia P23 "Ochamchira" saka proyek Amerika "Pulo". Corvette "Bodry" saka Angkatan Laut Bulgaria teka ing pangkalan kulon pelabuhan Odessa.



Kapal iki kalebu proyek 1241.2 "Lightning", digawe ing Uni Soviet. Uga, rong kapal Angkatan Laut Romania teka ing Odessa kanggo melu latihan internasional. Iki minangka korvet Lastunul lan Laksamana Muda Eustasio Sebastian. Sadurungé, rong kapal Angkatan Laut AS moored ing Odessa - kapal kebangkrutan universal "Yuma" jinis catamaran lan "Carney". Punika ngremenaken sing "Yuma" sawise rawuh saka "Carney" tindak menyang segara mbukak.
Foto sing digunakake:
depositphotos.com, Dumskaya.net
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Flamberg
    Flamberg 1 Juli 2019 08:31
    +9
    Ing sensor, dheweke orgasme kanthi rasa seneng lan ngimpi yen sawise latihan kabeh wong bakal tetep lan bakal mbela alun-alun, ing kene ana mentalitas servile.
    1. Tiksi-3
      Tiksi-3 1 Juli 2019 08:39
      +3
      Kutipan saka Flamberg
      Ing sensor orgasme

      nanging apa bedane apa sing ditindakake ing sensor kasebut ..... sing utama yaiku negara asale, kepiye tresna marang kita, kepiye nglindhungi ... kepiye mbantu ... iku gantine....
      1. Flamberg
        Flamberg 1 Juli 2019 08:49
        +1
        Sensor kaya tes lakmus. Iku nuduhake apa bagean paling radikal Square dikarepake.
        1. mirag2
          mirag2 1 Juli 2019 09:02
          +3
          Aku ngerti sing kene ora welcome - kanggo njaluk menyang pacelathon, utamané karo topik beda Nanging aku ora kanggo pluses, kabar apik!: REPORT ISRAELI F-35 ditembak mudhun liwat CYPRUS; SAwise Bom SYRIA "LAPORAN ISRAEL F-35 SUDAH ING SIPRUS; SAwise Bom SYRIA"

          1. mirag2
            mirag2 1 Juli 2019 09:03
            0
            Sumber: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-military-aircraft-shot-down-over-cyprus-possibly-israeli-after-bombing-syria
            1. Flamberg
              Flamberg 1 Juli 2019 09:07
              +2
              Ya, akeh banget kabar iki, nanging nganti saiki si mbah wis ngomong kanggo loro ... salah siji manuk, utawa S-200, utawa ora apa-apa. Luwih bakal katon. Yen S-200 pancen bisa digunakake ... banjur PPC apa sing bakal kelakon kanggo sawetara ...
              1. mirag2
                mirag2 1 Juli 2019 09:15
                -2
                Harold Charles iki ujar manawa satelit Yahudi ndeleng S-300 ing operasi, dudu 200.
                ps Buntut cetha padha karo wulu F-35th.
                1. Flamberg
                  Flamberg 1 Juli 2019 09:25
                  +2
                  Iku worth nunggu statements resmi.
                  Buntute ora mirip banget, nanging ana wong sing tumpang tindih, mesthine lift kiwa wis tiba. Mung wae f-35 duwe loro elevator lan rong rudder.
                  Sejatine, kita ngenteni ...
          2. Baloo
            Baloo 1 Juli 2019 10:48
            +2
            Cahya sing apik, sapa sing sabanjure ...
    2. machinistvl
      machinistvl 1 Juli 2019 09:15
      +2
      Ora apa-apa, perlu kanggo nindakake latihan militer ing Kuba, ing Venezuela ing mangsa ngarep.
  2. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 1 Juli 2019 08:48
    +4
    Angin Laut 2019
    -kumpul .... "mitra", "kanca", "sedulur" ... Anchor wong liwat blues!
    1. Komentar wis dibusak.
  3. cniza
    cniza 1 Juli 2019 08:48
    +4
    Dikawruhi manawa kapal lan prau saka sawetara negara Segara Ireng teka ing pelabuhan Odessa. Dadi, kita ngomong babagan prau Georgia P23 "Ochamchira" saka proyek Amerika "Pulo". Corvette "Bodry" saka Angkatan Laut Bulgaria teka ing pangkalan kulon pelabuhan Odessa.


    Kabeh jahat creep...
  4. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 1 Juli 2019 08:55
    +7
    Ing Perang Donya II, Odessa dikuwasani dening wong Romania, saiki dheweke bakal mlaku liwat panggonan kamulyan "pertempuran", lay kembang, nanging serius, Odessa lan Ochakov dadi pusat utama sabotase lan pasukan pengintaian negara NATO ing Ukraina.
  5. Thompson
    Thompson 1 Juli 2019 09:03
    +3
    Sing liyane kita mung nonton, sing liyane impudent padha njaluk!
    Lan kita kudu elinga maneh babagan Kuba lan tanggi
  6. AlexVas44
    AlexVas44 1 Juli 2019 09:04
    0
    Kutipan saka Pakdhe Lee
    Angin Laut 2019
    -kumpul .... "mitra", "kanca", "sedulur" ... Anchor wong liwat blues!

    Kenapa liwat blues? Ing clewse banget lan kelet mau .., ngguyu
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 1 Juli 2019 09:18
      +2
      Jangkar ing hawse - iki standar .... Nanging dening - supaya padha nandhang sangsara! wassat
      Babagan jangkar:
      -Boatswain, nyerahake jangkar pelabuhan!
      - Dheweke ora klelep!
      - Ya. Tandha ala!
      1. AlexVas44
        AlexVas44 1 Juli 2019 09:23
        0
        Tombol minangka alegori. apik
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 1 Juli 2019 09:26
          0
          Banjur: Jangkar ing tenggorokan!
          1. Baloo
            Baloo 1 Juli 2019 10:49
            0
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            Banjur: Jangkar ing tenggorokan!

            Ing buritan ...
  7. Saboteur Kholuy
    Saboteur Kholuy 1 Juli 2019 10:08
    +5
    Iki SBS, padha sing paling apik ing donya ing anti-sabotage. Iku aneh sing padha ing Odessa lan ora ing Teluk Persia! Iki minangka unit paling rahasia lan SVR lan GRU kita kudu bisa ana ing Odessa kanggo sing fullest, nyisakke ora dhuwit kanggo bribery! Ana sing direncanakake babagan Crimea utawa Sochi! Utawa dheweke wis nindakake operasi khusus ... ketoke lagi nyiapake cache karo peluncur roket ...
  8. antipesawat
    antipesawat 1 Juli 2019 10:24
    +1
    Kita kudu cepet-cepet nyebul barang sing ora perlu lan nyurung Inggris.
  9. svp67
    svp67 1 Juli 2019 10:41
    +1
    Nanging ing dhaptar kasebut ora ana kapal Turki. Iku uga "tandha"
    1. Thunderbolt
      Thunderbolt 1 Juli 2019 17:29
      0
      Iki minangka dhaptar mung enem kapal, lan total 32 kapal bakal melu latihan. Lan Angkatan Laut Turki ana ing daftar peserta.
      Lan aku bakal nyebut iki "tandha".https://vpk.name/news/297472_tramp_ne_budet_vvodit_sankcii_protiv_turcii_za_pokupku_s400__erdogan.html
  10. Baloo
    Baloo 1 Juli 2019 10:52
    +1
    Kabar ala sing dikarepake. Dheweke lagi nyiapake serangan liyane ing jembatan Krimea minangka alesan kanggo nguripake NATO. Militèr good luck kanggo kabeh wong. sing nganggo epaulettes. Iku ora welas asih marang mungsuh udan, yen flounder cilik banget, lan bantheng padha kurus.
  11. penjaga 03
    penjaga 03 1 Juli 2019 16:33
    0
    A400 iki elek banget! wassat
  12. Dikson
    Dikson 1 Juli 2019 16:37
    -1
    Temtunipun bakal pindhah menyang kreteg Crimean lan Sevastopol .. sawise kabeh statements bab ngoper SAS kanggo bisa marang Rusia, sawise Teresa lan Putin ipat-ipat ing G20 - kabeh sing tetep kanggo nyumerepi gendero - ngenteni sabotase .. latihan sing cover paling apik..
    1. Dikson
      Dikson 1 Juli 2019 16:38
      -1
      Nyemplung lan nyilem ing banyu..
  13. Mauritius
    Mauritius 1 Juli 2019 18:32
    0
    Pasukan khusus Inggris lan penyelam militèr ngirim A400 Atlas menyang Odessa kanggo latihan
    Maneh, wong Inggris bakal omong kosong.