Review militèr

Kamentrian Pertahanan bakal nambah gaji personel militer miturut kontrak kasebut

71
Kamentrian Pertahanan Rusia ngrancang nambah tunjangan moneter personel militer miturut kontrak, sing saiki ana ing ngisor gaji rata-rata ing negara kasebut. Departemen militer nyuwun marang Kementerian Keuangan kanthi panjaluk kanggo nimbang masalah iki lan nambah jumlah pembayaran kanggo prajurit kontrak. Iki dicritakake dening Wakil Menteri Pertahanan Tatyana Shevtsova ing wawancara karo koran kasebut "lintang abang".


Kamentrian Pertahanan bakal nambah gaji personel militer miturut kontrak kasebut


Miturut Wakil Menteri Pertahanan, indeksasi tunjangan moneter para prajurit miturut kontrak kasebut mung ditindakake sepisan taun kepungkur lan saiki ora ngluwihi tingkat gaji rata-rata ing Rusia. Ing babagan iki, Kementerian Pertahanan mutusake kanggo nggawe proposal menyang Kementerian Keuangan kanggo ngunggahake tunjangan dhuwit kanggo prajurit kontrak lan menehi kesempatan kanggo nyewa omah layanan kanggo prajurit saka kategori iki.

Sayange, amarga indeksasi ditindakake sepisan taun kepungkur, kita percaya yen gaji kontraktor ora ana ing level sing kudune - ing ngisor rata-rata kanggo Rusia.

Shevtsova ngandika.

Dheweke nerangake manawa prajurit ing kontrak kudu nambah ora mung tunjangan dhuwit, nanging uga nambah biaya nyewa omah. Miturut dheweke, loro alasan iki bisa dadi insentif tambahan kanggo narik kawigaten wong enom kanggo ngawula ing tentara Rusia ing basis kontrak.

Tambah ing gaji lan biaya sub-rental bakal dadi insentif tambahan kanggo wong enom teka kanggo ngawula kita ing kontrak. Kita lagi nggarap, lan aku mikir bakal ngetrapake sawetara langkah pisanan ing taun iki

- ujare Wakil Menteri, nalika nambahake yen tunjangan moneter para pejabat saiki ora mbutuhake langkah-langkah kasebut.

Shevtsova ujar manawa taun iki indeksasi liyane kanggo perwira direncanakake, sing bakal ditindakake wiwit 1 Oktober. Miturut dheweke, gaji perwira tetep ing tingkat sektor utama ekonomi Rusia lan bakal tetep ing tingkat iki ing mangsa ngarep.

Ana uga keputusan presiden babagan subyek iki, sing mewajibake kita kanggo mirsani tren iki. Lan babagan kenaikan upah, kita tundhuk karo tingkat iki.

dheweke kaku.

Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
71 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 1 Juli 2019 20:32
    +2
    Sampeyan bisa congratulate militèr.
    Good luck ing layanan lan urip!
    1. seregatara1969
      seregatara1969 1 Juli 2019 22:36
      +8
      ing apartemen sing disewakake? ora dingerteni sapa sing manggon ing kemah militèr (pondok dituku) lan militèr ing saindhenging kutha tanggané. woro-woro weker dadi rapat offsite saka teater opera. Teka lan saka karya iku film karo sekuel. iki dudu apa sing diwulangake
      1. Ⅴ - dendam
        Ⅴ - dendam 1 Juli 2019 22:59
        +3
        Kutipan saka seregatara1969
        ora ana sing ngerti sapa sing manggon ing kamp militer (gubug dituku)

        Sapa sing ngedol? Militèr ninggalake, apartemen diduweni. Sadean kanggo sapa sing pengin. Ora ana sing nglarang. Iki kedadeyan ing pirang-pirang kamp militer. Yen ora kabeh.
      2. Berkut154
        Berkut154 1 Juli 2019 23:23
        +2
        Miturut cara, ya! Polyarny, Severomorsk adol meh rampung!!!
        1. Michman
          Michman 2 Juli 2019 00:01
          +6
          Aku ora bakal mbantah lan mbantah, nanging ing Vilyuchinsk dana omah militer ora bisa diowahi lan mung ana ing Kementerian Pertahanan RF.
  2. 30 ing
    30 ing 1 Juli 2019 20:40
    + 10
    Ide iki ora anyar ... keprungu Wong sing ora gelem ngopeni tentarané dhéwé bakal ngopeni wong liya. wassat
  3. Terenin
    Terenin 1 Juli 2019 20:44
    + 12
    Departemen militer njaluk menyang Kementerian Keuangan kanthi panjaluk kanggo nimbang masalah iki ...

    Kabeh bener. Mung siji sing ora jelas, kenapa Kementerian Pertahanan njaluk panjaluk marang Kementerian Keuangan? Iki kasir, kok bisa ngerti masalahe malah Kementerian Pertahanan, malah Kementerian Dalam Negeri, malah Kementerian Pertanian? Anggaran lan pendanaan ditampa dening Majelis Federal lan Presiden, lan Kamentrian Keuangan ngetokake dhuwit lan ngontrol kabeneran mbuwang.
    1. penjaga 03
      penjaga 03 1 Juli 2019 20:58
      +4
      Komentar sing bener! apik hi
      1. cniza
        cniza 1 Juli 2019 21:03
        +2
        Kutipan: Terenin
        Departemen militer njaluk menyang Kementerian Keuangan kanthi panjaluk kanggo nimbang masalah iki ...

        Kabeh bener. Mung siji sing ora jelas, kenapa Kementerian Pertahanan njaluk panjaluk marang Kementerian Keuangan? Iki kasir, kok bisa ngerti masalahe malah Kementerian Pertahanan, malah Kementerian Dalam Negeri, malah Kementerian Pertanian? Anggaran lan pendanaan ditampa dening Majelis Federal lan Presiden, lan Kamentrian Keuangan ngetokake dhuwit lan ngontrol kabeneran mbuwang.



        Ing kene, ing umum, akuntan kasir rampung miring lan mutusake sapa, ing ngendi lan pira, sanajan dheweke kudu ngrampungake apa sing ditampa dening para profesional ing industri kasebut.
    2. kula 1970
      kula 1970 1 Juli 2019 21:53
      +5
      Kutipan: Terenin
      Departemen Keuangan ngetokake dhuwit lan kontrol bener saka expenses sing.
      mung bisa ngangkat ing budget saiki - lan iki persis apa Kamentrian Keuangan bakal kontrol
  4. Irit
    Irit 1 Juli 2019 21:18
    -4
    Iku menarik, nanging padha ora ngindeks pituwas muspra kanggo sederek ing Wilayah Moscow? Cetha ana wong sing lungguh ing kana sing pengin menehi panganan tentara liya, amarga disiram ing rampokan dhewe? ??
  5. Eugenal
    Eugenal 1 Juli 2019 21:28
    +5
    Kanthi rong persen. Ing Oktober. Taun wingi kabeh wong padha buzzing babagan iki. Lha yen ngono, rong persen uga ora elek, mesthine udur. Nanging bab iku, aku ora dadi rakus, nanging mungkin paling telu? ngguyu
  6. BRAVADES
    BRAVADES 1 Juli 2019 22:10
    +3
    Aku seneng kanggo wong lanang! Nanging babagan pensiunan militer wis lali. Sedih....
    1. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 1 Juli 2019 22:14
      +4
      Kok lali? Kanthi 6,3% ing Oktober.
      1. BRAVADES
        BRAVADES 1 Juli 2019 22:16
        0
        Aku ngerti yen ing Oktober. Lan sadurunge iku? Suwene pensiun militer ora diunggahake?
    2. Michman
      Michman 2 Juli 2019 00:03
      +1
      Tembung emas.Aku uga ngenteni lan pengin promosi.
  7. yuta
    yuta 1 Juli 2019 22:39
    +2
    Aku mikir yen dheweke bakal nindakake iki: gaji bakal ditambah, lan bonus utawa sawetara pembayaran tambahan liyane bakal dicopot. Militer ora bakal duwe dhuwit maneh, nanging bakal dilaporake menyang Putin yen gaji wis diunggahake!
    Iki Yeltsin-Putin Rusia bengkong!
    1. serezhasoldatow
      serezhasoldatow 1 Juli 2019 23:14
      0
      Aku ora setuju yen "kurva", akeh sing ditindakake kanthi bener, nanging ... Personel sipil Wilayah Moskow minangka kategori buruh sing dilalekake. Kapisan, gajine "diratakake" supaya ora ana kopeck, banjur 1010 diturunake lan dipecah saben wulan lan dilapurake yen gajine mundhak. Saiki dheweke janji bakal ngunggahake gaji nganti 4,3%. Lan gaji GP ngguyu, sing luwih resik ing urip sipil tambah akeh.
    2. Michman
      Michman 2 Juli 2019 00:05
      -1
      INI RUSIA BANGET!!!
      1. Michman
        Michman 2 Juli 2019 00:23
        -1
        Hyena paling anyar bisa menehi minus kanggo komentar iki.
        1. yuta
          yuta 2 Juli 2019 07:55
          +4
          Wis wayahe terbiasa, iki minus patriot
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 2 Juli 2019 08:41
            +4
            ya .. cukup akeh wong ing kene sing isine ora jelas .. bakal mbuwang turu malah ngerti yen komentator bener lan ora ana sing bisa dijawab .. nanging mung - supaya dheweke ngerti apa sing ora nyenengake kanggo nulis. .. ngguyu
  8. yowis
    yowis 1 Juli 2019 22:48
    -2
    Tegese siji dina iki rega bakal munggah banget. Ekonomi, ayunan ing kana!
  9. Berkut154
    Berkut154 1 Juli 2019 23:27
    +2
    Stafku teka menyang sopir kategori E (truk karo trailer), sipil, gaji 10 tyrov, lan uga lelungan bisnis. Where kanggo nemokake iki?
    1. basa Rumania
      basa Rumania 2 Juli 2019 05:10
      0
      Babagan kasebut lan obrolan sing negara weruh mung wong-wong sing ngawula lan nganggo tali Pundhak. PNS lan sing kerja ing kontrak kerja nampa dhuwit recehan.
      1. Sergei Medvedev
        Sergei Medvedev 2 Juli 2019 14:05
        +1
        Kutipan saka Rimlian
        PNS lan sing kerja kontrak kerja nampa dhuwit.

        Ya, kita kabeh entuk dhuwit. Nanging, kanthi adil, prajurit bisa didhawuhi menyang Suriah (lan padha), nanging warga sipil ora bisa.
  10. tahanan
    tahanan 2 Juli 2019 00:08
    +2
    Sing utama yaiku kenaikan kasebut ora cocog karo sumbangan kanggo pengemis. Lan banjur biasane gangguan iku worth a chervonets-tumindak kanggo Penny. Wis pirang-pirang sasi padha trumpeting ing kabeh sudhut, carane budget apes lagi disenengi. Iku bakal teka kanggo bisnis - Penny. Lan sing khas, wakil korps lan pejabat kabeh meneng lan meneng lan munggah pangkat miturut wong diwasa.
  11. Michman
    Michman 2 Juli 2019 00:08
    +2
    Maneh, aku ora ngerti kepiye pasukan darat ing wilayah kasebut, aku ngerti yen tunjangan dhuwit prajurit kontrak ing Kamchatka ing kapal selam ora adoh saka midshipman, aku ora njupuk sayuran ijo, nanging sing wis dadi 10 taun utawa luwih. midshipman bab 100 ewu ing armada lor, Aku ngerti yen koefisien luwih cilik.
  12. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 2 Juli 2019 00:27
    +2
    Ingkang kula dèrèng mangrêtos, bilih ing tanggal 1 Oktober punika dipun rencanakakên nambahi tunjangan dhuwit, dene arta punika, kados makatên, punika sampun kalêbêtakên. Maneh, miturut dekrit presiden, indeksasi dening militer ditindakake setaun sepisan, kenapa bibi iki nggawe bayangan ing pager?
  13. Jahat 55
    Jahat 55 2 Juli 2019 02:35
    +1
    Wes wayahe.. Akhire kita mikir piye carane prajurit lan keluarga bisa urip 20 tyr saben wulan..
  14. basa Rumania
    basa Rumania 2 Juli 2019 03:03
    -7
    Ngunggahake gaji militer apik. Isih ngunggahake polisi, susk, kejaksaan...nanging nalika PNS biasa ngunggahake gaji, sapa sing ora nganggo seragam? Sapa sing wiwit esuk nganti lingsir wengi kanthi beban sing nggegirisi kerja ing kantor paspor, kantor pajak, ing pengadilan, lan liya-liyane? Ing kana, gaji umume saka upah minimal nganti maksimal 20 ewu. Apa iki dudu wong? Lan umume duwe pendidikan sing luwih dhuwur, pengalaman kerja lan kulawarga sing kudu dipangan. Kajaba iku, ora ana keuntungan, uga kanggo apartemen komunal, utawa kanggo lelungan menyang papan istirahat. Padha ngaso kuwalik ing taman. Mungkin pisanan kita bakal mikir babagan kategori warga iki, sing ora ngunggahake gaji babar pisan? Lan kanthi hormat marang militer, iki ora adil - prajurit kontrak 20 taun karo sekolah menengah, nyepak omong kosong saka pegatan nganti pegatan, entuk luwih saka asisten hakim federal utawa bailiff sing padha karo pendidikan hukum sing luwih dhuwur, rong puluh taun pengalaman kerja lan jam kerja "liwat jam 17:00.
    1. basa Rumania
      basa Rumania 2 Juli 2019 03:23
      -4
      Kajawi punika, golongan ingkang kasêbut ing ngandhap punika pènsiun kadosdene sadaya warga ingkang umuripun 65 tuwin 63 taun (ya, PNS wanita makarya langkung lami tinimbang sanès-sanèsipun), botên nampi bayaran kangge nyewa griya, sertipikat griya, hipotek militèr tuwin lyalek sanès-sanèsipun. Dadi sampeyan mangan, para prajurit. Aku ora ngerti ing kabeh kok layanan wong kudu nampa luwih saka liyane? Apa sebabe kudu dadi kasta sing dibayar lan duwe hak istimewa? Ing kasus iki, padha arep ngawula ing tentara kuwi ora kanggo Motherland, nanging kanggo keuntungan lan dhuwit.
      1. Selidat
        Selidat 2 Juli 2019 05:17
        +7
        Miturutku, mung wong sing ora duwe personil militer ing kulawargane sing bisa mbantah kaya ngono. Yen ora, dheweke dhewe bakal weruh apa sing dibayari sangu dhuwit. Lan padha ora bakal diwenehi "elek" tokoh 17.00 minangka sawetara jenis pigura wektu. Aku ora bakal njlèntrèhaké kasenengan saka layanan militèr, aku mung bakal ngelingake sampeyan "Sapa sing ora pengin Feed tentara dhewe bakal Feed wong liya."
      2. Selidat
        Selidat 2 Juli 2019 05:22
        +4
        Pungkasane, ora ana sing keganggu golek kerja dhewe, nganggo seragam lan nyepak omong kosong ing antarane pegatan))
        1. basa Rumania
          basa Rumania 2 Juli 2019 06:03
          -2
          Lha kowe ngerti, komentar klise kaya "sapa sing ngalang-alangi sampeyan nganggo seragam" uga ora ana watese manungsa lan bodho, kayata "yen sampeyan ora gelem, mundur" lan "wis ana wong sing pengin ngganti sampeyan. " Aku uga bisa mangsuli kanthi resmi manawa ora kabeh wong bisa dadi tentara / polisi / penjaga nasional amarga alasan kesehatan. Ya, lan wong kudu bisa kanggo entuk manfaat saka masyarakat minangka bailiff, pengadilan clerk utawa tax inspektur. Utawa apa sampeyan mikir yen anak-anake pengin mangan kurang saka kulawarga militer?
          1. Selidat
            Selidat 2 Juli 2019 06:33
            +2
            Ora babar pisan. Sayange, ing negara gedhe kita ana sawetara kategori warga sing bisa nyedhiyani kabeh kulawargané. Aku mung mikir sing personel militer luwih saka pantes dhuwit. Ora saben wong, mesthi, ing kulawarga ora tanpa ala. Nanging comrades kuwi, minangka aturan, ora tetep luwih saka siji kontrak.
            1. basa Rumania
              basa Rumania 2 Juli 2019 06:43
              -4
              Yen militer kudu dibayar kanthi sopan, ora bisa dipungkiri. Nanging kenapa kulawarga militer kudu urip luwih apik tinimbang kulawargane panguwasa liyane? Yagene dhokter sing teka sawise universitas medis nampa 15-20 ewu rubel, kurang saka prajurit kontrak biasa saka Kementerian Pertahanan? Ayo negara luwih dhisik ngunggahake upahe wong-wong sing duwe kurang ora adil, banjur mundhakake maneh kanggo personil militer.
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 2 Juli 2019 08:48
                +1
                Inggih, ing bagean sing sipil dibayar sethitik lan iku perlu liyane lan abnormally kanggo dhokter karo unit militèr kanggo nampa layanan kontrak kurang, aku banget setuju, nanging aku pancen ora setuju bab apa padha kudu nampa ing tingkat militèr .. Sampeyan ketoke ora nglayani lan ora ngerti apa sing dibayar .. ora normal - yen dhokter sipil ditampa kanthi posisi sing padha, contone, karo kepala layanan medis PL ..
                1. basa Rumania
                  basa Rumania 2 Juli 2019 09:00
                  -2
                  Apa kepala layanan medis kapal selam menyang database? Yen mangkono, dheweke kudu nampa luwih akeh kanggo syarat layanan khusus. Lan yen dheweke lungguh ing pinggir, banjur saka wit oak apa?
                  1. penasehat level 2
                    penasehat level 2 2 Juli 2019 09:09
                    +3
                    isih carane mlaku .. oke .. komandan platoon komunikasi kudu nampa padha insinyur anyar ing sawetara jenis Rostelecom? ana, banget - tanggung jawab kanggo l / s nganti pidana babak-jam, rasukan tiyang istri saben dina lan ora banget, tatanan ing akhir minggu? iku, saliyane engineering, ana uga tugas militer.. uga, uga kesempatan kanggo ndadak menyang ngendi padha njupuk?
                    1. basa Rumania
                      basa Rumania 2 Juli 2019 09:31
                      -5
                      Iku ora bab iku. Sing militèr kudu nampa gaji prayoga iku ora brainer. Inggih, aku wis nulis ing ndhuwur, iki kasunyatan sing ora bisa dibantah. Masalahe, saliyane militer, akeh wong liya sing ngladeni negara lan masyarakat, lan mung entuk gaji sing sithik dibandhingake karo pasukan keamanan sing padha. Ing kang ora mung kanggo manggon, iku angel kanggo urip. Mungkin mikir babagan wong-wong mau dhisik?
                    2. Tavrik
                      Tavrik 2 Juli 2019 10:47
                      0
                      Lan yen sampeyan ndeleng saka sudut iki: komandan platoon komunikasi saka telung operator personel lapis baja utamane melu layanan saben dina pasukan "babak-gulung, warata-seret", kadhangkala nggulung peralatan kanggo nggarap standar. . Dheweke nyambung utawa ora ...
                      Rasukan lan tatanan dhewe-inflicted, kang uga pengin dhuwit.
                      Lan insinyur Rostelecom pindhah menyang shift lan njamin operasi peralatan sing digunakake 24/7 dening ewu lan ewu individu lan entitas legal. Kalebu lan panguwasa, lan MO. Ing wektu sing padha, komandan platoon ora bakal mlayu, dheweke duwe hipotek militer, lan insinyur sipil bisa mbuwang majikan liyane kapan wae. Sapa sing luwih penting ing skenario iki?
                      1. penasehat level 2
                        penasehat level 2 3 Juli 2019 10:05
                        0
                        1. Sampeyan duwe konsep sing rada salah saka signalmen militer, sanajan aku ora mbantah ana sing kaya ngono ... kok ana 3 operator personel lapis baja, sampeyan luwih seneng ngomong babagan platoon komando riflemen bermotor .. Rostelecom iku sawijining insinyur ing BASIC sing nyedhiyakake komunikasi sipil, kalebu "jaringan sosial", telpon saka mbah putri, lsp. lan mung aja ngomong yen dheweke lungguh lurus lan soldered sirkuit sedina muput utawa nggoleki kabel sing rusak ing lapangan - dheweke lungguh ing imam persis nganti rusak, sing biasane ora kedadeyan, flipping liwat Internet, kanca kelasku. mung insinyur Rostelecom..
                        2. Lan signalmen militèr piye wae uga terus-terusan nyedhiyani komunikasi, lan liyane, kanggo komando lan kontrol .. Aku ana ing tugas ing Pasukan Rudal Strategis kanggo 15 dina sasi lan isih 15 dina (by the way, kita ora duwe Internet) - kaya sing sampeyan ucapake, "gulungan persegi" dheweke duwe wektu .. nanging tanpa sinyal lan saluran komunikasi lan unit kontrol sing ditindakake tim, mula rudal ora mabur kanthi apik lan umume tentara minangka organisme tanpa saraf. ..
                        3. komandan platoon iku kepala, nyatane, sing duwe 10-20 bawahan .. kepala 10-20 wong ing Rostelecom uga nampa norma .. Insinyur Rostelecom duwe 20 bawahan sing tanggung jawabe awan lan wengi ( ora shift tugas, nanging plus kanggo iku bawahan)?

                        Lan ing skenario iki, sapa sing kudu nampa luwih akeh?
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Zkvap
        Zkvap 2 Juli 2019 09:46
        0
        Aku ngirim spesifik! Ana 12 sasi ing setahun, 8 ing perjalanan bisnis!!! Sisa 4, kalebu liburan!Paling ora kulawarga urip kaya manungsa karo prajurit!
        1. basa Rumania
          basa Rumania 2 Juli 2019 09:59
          -4
          Lan ing kene umume? Nyritakake carane kulawarga bailiff kanthi gaji 16 ewu rubel, sing manggon ing karya (lan bojone minangka perawat ing rumah sakit kanthi gaji 12 ewu rubel) urip kaya manungsa. Lan bocah loro sing butuh kanggo nyandhang lan mangan. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing nang endi wae sezdit. Anak-anak kita mung ndeleng segara ing TV.
          1. sedulur ora gelem
            sedulur ora gelem 2 Juli 2019 14:57
            +4
            Kutipan saka Rimlian
            Pitutur marang kowe carane manungsa kulawarga bailiff-eksekutor urip

            Ora perlu. Kanca kerja minangka bailiff. Kajaba iku, gelar hukum sing luwih dhuwur ora dibutuhake. Saiki ilang. Ora ana proyek ing kutha. Aku kudu lunga, amarga. bojone hakim. Kanggo 15 taun ora ana sing weruh iki, lan saiki - ora ana cara. Ya, gaji bailiff ora sumber banyu, nanging gaji hakim kalebu "kaya banteng kanggo wedhus" (© Zhvanetsky). Mesthi, sampeyan kudu ngunggahake gaji. Malah bailiffs, sanajan (ora nglanggar) ora ana institusi kaya mengkono ing SSR lan piye wae coped. Lan luwih kanggo perawat. Mung ing tembung sampeyan ana penghinaan marang kontraktor, lan ora kanggo wong sing menehi sampeyan gaji pengemis. Saiki, iki bakal dadi "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus." Terus, sampeyan pantes.
            1. basa Rumania
              basa Rumania 2 Juli 2019 16:37
              -3
              Ing jaman Soviet, ana institusi bailiff, iki padha. Mung ana luwih sithik, nanging saiki kita duwe hubungan hukum sipil sing luwih akeh, ekonomi pasar, supaya negara sing ana ora bisa ngatasi. Lan aku duwe dendam marang kontraktor, lan Gusti Allah ngalang-alangi aku mesthi ora duwe. Resentment kanggo kasunyatan sing dadi ora adil ing masyarakat. Lan dheweke uga nesu karo wong sing mung mikir babagan awake dhewe, ana akeh wong ing komentar, sampeyan ndeleng dhewe. Ngerti yen masyarakat ora nguntal reformasi pensiun. Wong ngelingi yen umur pensiun diunggahake kanggo kabeh wong, nanging ora kanggo militer lan polisi. Kajaba iku, tunjangan dhuwit lan tunjangan aparat keamanan, sanajan ora keterlaluan, beda banget karo wong liya. Apa sing pengin dirungokake sawise iku saka non-militer saka kabar babagan kenaikan upah para prajurit?
      5. Zkvap
        Zkvap 2 Juli 2019 09:54
        -7
        Dadi sampeyan mangan, para prajurit. Aku ora ngerti ing kabeh kok layanan wong kudu nampa luwih saka liyane?
        Contone, kanggo pilot, meh saben dina liwati kanthi resiko kanggo nyawane! Ora kanggo apa-apa yen polisi lan menteri kehakiman liyane duwe pangkat khusus ... maca ing wektu luang. Iki kanggo sing ora ngerti!
        1. basa Rumania
          basa Rumania 2 Juli 2019 10:11
          -4
          Apa sampeyan ngerti maca kabeh? Aku kaya wis nulis kaping pindho yen militer kudu nampa gaji sing layak. Nanging pisanan sampeyan kudu mikir babagan wong-wong berdaulat liyane sing lagi mlarat.
          PS Iku ora apik kanggo narik metu frase lan konteks.
          1. Zkvap
            Zkvap 2 Juli 2019 10:20
            -3
            Aku duwe pendidikan sing luwih dhuwur, lan aku sinau maca sadurunge sekolah, bish 34 taun kepungkur! Ora ana wong sing meksa sampeyan lungguh ing mlarat, saben wong entuk apa sing pantes.
            1. basa Rumania
              basa Rumania 2 Juli 2019 10:34
              -6
              Ing merit? Lan apa manfaat saka prajurit kontrak sing seneng-seneng muter backgammon antarane pegatan sing kudu nampa luwih saka ahli bedah nylametake nyawa?
              1. Zkvap
                Zkvap 2 Juli 2019 11:51
                +3
                Ahli bedah sing nylametake urip entuk luwih akeh tinimbang prajurit kontrak Wilayah Moskow!Lan wong sing sehat sing ngeluh babagan nasib bailiff bisa nemokake proyek sing luwih apik!
          2. Zkvap
            Zkvap 2 Juli 2019 10:22
            +2
            Iku ora apik kanggo nulis bab sing sampeyan ora kompeten!
      6. lirik lagu 1980
        lirik lagu 1980 2 Juli 2019 13:50
        +4
        Aku bakal nerangake apa. Ana sing wis ngomong yen sampeyan ora pengin menehi panganan marang tentara sampeyan, sampeyan bakal menehi panganan kanggo wong liya. Lan saiki jawaban kanggo pitakonan sampeyan kenapa militer kudu nampa luwih akeh. A wong militèr bisa wungu ing siji ing esuk utawa ing loro lan dikirim menyang neraka ngerti ngendi lan iku ora kasunyatan sing bakal bali urip lan sehat, iki rega kanggo resiko. Lan babagan DD ing Armada Lor, aja cemburu, teka kene lan ngawula segara lowongan. Mung ing kene musim dingin suwene 8 wulan lan liyane yaiku musim gugur lan wengi suwene patang wulan saben taun, kahanane kaya vitamin sing sampeyan mangan ora diserap. Iku apik kanggo iri lan sampeyan nyoba dhewe.
    2. sedulur ora gelem
      sedulur ora gelem 2 Juli 2019 14:41
      +3
      Kutipan saka Rimlian
      Kontraktor umur 20 taun karo sekolah menengah nendhang buldoser

      Iki ora normal lan ora kudu dianggep minangka norma ing kene minangka conto. Prajurit kontrak iki "nendhang" ing kene lan sesuk ing Suriah utawa ing papan liya ing peluru. Apa sampeyan ngomong babagan hakim?
      Kutipan saka Rimlian
      luwih saka asisten utawa bailiff hakim federal sing padha karo gelar hukum

      Dadi, ing topik. Lan kok ing departemen ora ana pitakonan saka asisten hakim menyang hakim dhewe, apa gajine? Aku ora ngerti kanggo Penny, nanging ing umum aku weruh. Oh-oh-wow banget. Mungkin nambah kaadilan sosial sethitik nang departemen kanggo miwiti?
      1. basa Rumania
        basa Rumania 2 Juli 2019 16:50
        -3
        Lha, omonganmu kaya bocah. Kepiye sampeyan mbayangno? Ing kene sampeyan, yen sampeyan wong militèr, bisa nyedhaki komandan unit lan takon pitakonan, kok sampeyan, Comrade Kolonel, duwe gaji kaping pindho saka kula? Utawa pindhah menyang rapat umum kanggo mundhak gaji? Sampeyan bakal langsung nemokake dhewe ing mburi pos pemeriksaan kanthi ID militer lan rekaman pemecatan. PNS negara kepeksa padha karo militer, ora duwe hak kanggo mogok, protes. Umur pensiun diunggahake maneh ing 2017 dadi 65, apa ana sing krungu? Sniffed menyang bolongan.
        1. sedulur ora gelem
          sedulur ora gelem 3 Juli 2019 19:11
          0
          Kutipan saka Rimlian
          Umur pensiun diunggahake maneh ing 2017 dadi 65, apa ana sing krungu?

          Aku krungu, nanging emphasis ing media ana ing "pejabat mundhakaken umur pensiun supaya mangan telung tenggorokan maneh." Iki adil, nanging piye wae dheweke ora mikir babagan FSSP lan liya-liyane. Kanthi cara iki, panguwasa ndhudhuk bolongan sing apik kanggo awake dhewe. Umumé, nesu wong sing, miturut definisi, kudu setya marang dheweke.
      2. basa Rumania
        basa Rumania 3 Juli 2019 18:52
        +1
        Yagene kowe ora mangsuli aku? Ora ana sing nutupi? Mekaten. Nanging paling ora sampeyan nulis komentar, lan wong-wong sing padha duwe pikiran mung cukup pinter kanggo nempel minus ... amarga ora duwe argumentasi utawa kapinteran ..
        1. sedulur ora gelem
          sedulur ora gelem 3 Juli 2019 19:06
          0
          ))) ya sepisan wae, aku kerja. Lan apa sampeyan kudu ngenteni jawabanku, awit
          Kutipan saka Rimlian
          sampeyan ngomong kaya bocah.

          Menapa malih, aku wrote komentar liyane, ana kita ngedika bab kabeh. Ing kana sampeyan mangsuli yen sampeyan duwe tugas akeh, amarga. Kita manggon ing "negara pasar". Negara pasar uga minangka pasar tenaga kerja. Kanthi pendhidhikan hukum, sampeyan bisa nemokake proyek sing dibayar luwih apik kanggo awake dhewe, lan ora nyalahake kabeh babagan "kontraktor umur 20 taun." Aku, nuwun sewu, dheweke bakal nemokake pangerten liyane. Aku ora nelpon sampeyan kanggo barricades, lan sampeyan ora bakal pindhah, Aku mung bakal tarik manungsa waé maneh sing piye wae primitif gelo sing padha menehi, nanging sampeyan ora. Sampeyan ora duwe apa-apa kanggo nuduhake, sistem sing loro ngawula iku kanggo nyalahke. Mung dheweke duweni potensi nglindhungi negara saka ancaman eksternal, nanging karya sampeyan ... Nanging sampeyan ora pengin ngerti iki, utawa sampeyan ndalang. Apa sing nyekel sampeyan? kewajiban? sadurunge sapa? Mungkasi proyek iki lan kabeh bakal owah dadi luwih apik. Minangka goodwill - plus sandi))). Minus nalika pancen ora bisa ditahan. Ora kasus sampeyan.
          1. basa Rumania
            basa Rumania 4 Juli 2019 03:08
            0
            Ayo, sampeyan. Aku ora njlèntrèhaké kahananku kanthi lengkap, aku mung duwe sedulur, kenalan, aku weruh carane urip, lan menyang ngendi kabeh. Lan ora tansah bisa ngganti proyek, panggonan panggonan, ana akeh alasan adil, lan padha cukup banal. Apa ana kanggo nerangake. Apa liar kanggo sampeyan yen wong mbantah ora mung saka menara lonceng? Ya, saiki wis biasa mung mikir babagan kulit. Mung aku ora weruh masa depan kanggo negaraku, ing ngendi dokter, guru, petugas pemadam kebakaran, pegawai negeri nyeret urip sing ora duwe pangarep-arep. Malah yen kabeh iku OK karo kula pribadi. Apa cocog karo sampeyan? Mesakaké.
            1. sedulur ora gelem
              sedulur ora gelem 4 Juli 2019 08:17
              0
              Ya, aku setuju karo sampeyan!
              Kutipan saka Rimlian
              Aku weruh carane padha manggon, lan ngendi iku kabeh. Lan ora mesthi bisa ngganti pakaryan, papan panggonan, akeh alasan objektif,
              Mung tersinggung karo kontraktor.
              Inggih aku wrote sing kancaku iku bailiff. Was. Lan ing kutha iku, tanah kelairanku cilik, ora ana karya saka tembung. Lan aku ora peduli, lan aku ora duwe coklat dhewe. Lan, terus terang, aku malah seneng ngobrol lan mbantah karo wong sing peduli. Nah, kanggo PNS... Dosa. Ora bener, mbokmenawa. Mung wae pernyataan pejabat paling anyar kanggo "macaroni" lan liya-liyane nyebabake rasa jijik banget kanggo sistem sing wis dibangun. Aku nggandhengake rakyate panguwasa (kajaba militer) karo dheweke. Mungkin ing kulawarga kabeh wong apik, nanging malah ngomong karo karyawan kantor paspor, ana sawetara perasaan ... Ya, sampeyan dhewe ngerti carane bisa nindakake.
              1. basa Rumania
                basa Rumania 4 Juli 2019 17:37
                0
                Aku ngerti aku duwe. Nanging wong ora nesu amarga urip sing apik. Sapa maneh sing kudu nesu, kekuwatane dhuwur. Kene ing saben liyane ala lan luh.
          2. basa Rumania
            basa Rumania 4 Juli 2019 03:18
            0
            Ora ngerti maksud sampeyan? Aku ora ngarani posisi lan panggonan kerja ... nanging sampeyan ketoke ngira yen aku iki PNS (bailiff, inspektur tax, pegawe pengadilan) lan ngomong karo sarcasm kuwi bab keuntungan saka wong-wong iki kanggo negara dibandhingake kontrak padha. prajurit (ora banget aku ora ngremehake peran sing terakhir). Lan mbayangno yen sesuk ora ana panitera pengadilan, contone. Sistem peradilan mung mandheg. Mayuta-yuta wong ora bakal bisa nglindhungi hak-hak. Lan sateruse kanggo posisi apa wae. Kabeh profesi dibutuhake, saben karya, utamane sing nduweni kualifikasi, kudu dibayar kanthi cukup. Lan PNS ing akeh banget wewenang, Highly qualified specialists, kang kadhangkala angel golek panggantos. Utamane kanggo nglatih wong anyar.
        2. KOMANDERDIVA
          KOMANDERDIVA 3 Juli 2019 20:27
          +1
          Miturut komentar sampeyan, ana anekdot ing topik - comrade ensign, kok sampeyan ora nindakake apa-apa? Lan aku wis siyap-siyap kanggo perang - nanging kanthi serius, pamrentah kita ngerti manawa lan rakyat kita bakal dibela kanthi senjata ing tangane dening prajurit kontrak sing main backgammon, kaya sing sampeyan lakoni, lan dudu bailiff (tanpa kapribaden), pikiren dhewe sapa sing dadi prioritas? Sapa sing mbayar luwih akeh kanggo resiko lan kesulitan liyane?
  15. Igoresha
    Igoresha 2 Juli 2019 12:25
    -3
    muspra, padha njaluk supaya akeh
  16. Alexey-74
    Alexey-74 2 Juli 2019 16:13
    0
    Lan kanthi bener, profesi kasebut kudu dibayar banget lan bergengsi.
  17. Ilnur Asatov
    Ilnur Asatov 2 Juli 2019 18:53
    +2
    "Petugas ora perlu", apa-apa sing pejabat spesialis karo pendidikan sing luwih dhuwur? Petugas manggon ing layanan iki. Lan sapa sing mikir yen militer entuk akeh, count, iki kasedhiya kanggo kabeh wong. Apa sampeyan siyap nyerahake masa muda, manggon lan ngladeni ing sawetara bolongan kanggo dhuwit kaya ngono, sadurunge sampeyan ujar
  18. Samaks
    Samaks 2 Juli 2019 20:43
    0
    Apa mung korps perwira sing munggah pangkat ing wulan Oktober? Omong kosong opo? Dheweke bakal nambah saben wong kanthi 4%.
  19. Natalia
    Natalia 3 Juli 2019 06:49
    0
    Opo maneh petugas!?? Lan bab staf junior sing tansah ing sawah, ana sing eling babar pisan ???
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 3 Juli 2019 10:18
      +1
      padha ing sawah? tanpa komandan? kajaba aku ngerti padha mundhakaken everyone
  20. ViPirozhnikow
    ViPirozhnikow 3 Juli 2019 20:36
    0
    Babagan petugas RFP. Ora ing kutha-kutha gedhe ing tingkat spesialis. Ing Moskow, ora ana tingkat rata-rata penghasilan, nanging ana akeh struktur lan divisi sing menarik, sing penting wong tetep ngalami. Nanging ora...

    Apa ana pangertèn kanggo nampa gaji 3-4 kaping luwih murah tinimbang urip sipil lan uga duwe "smuts" militer saka "komandan abang"?