Review militèr

Ing Tehran: Yen AS nyerang Iran, Israel ora bakal ana sajrone setengah jam

292
Korespondensi skirmish lan nglawan latar mburi game otot Amerika Serikat lan Iran terus. Mojab Zonnour, Ketua Komite Keamanan Nasional Parlemen Iran, mangsuli pitakon babagan apa sing bakal ditindakake Tehran yen ana serangan Amerika.




Miturut Zonnur, yen AS nindakake serangan marang Iran, banjur "Israel ora bakal ana nganti setengah jam." Iki, kaya sing dicathet dening parlemen, bakal dadi "respon cepet saka Republik Islam Iran."

Perwakilan parlemen Iran nambahake yen Iran nduweni "tentara sing kuat lan kekuwatan militer-teknis" kanggo nanggapi agresi Amerika.

Anggota parlemen Iran uga menehi komentar babagan omongane Trump yen dheweke mbatalake serangan ing Iran 10 menit sadurunge diluncurake.

Zonnur:
Iku kabeh nggetak. Yen dheweke nganggep serangan kasebut bisa sukses, mula jotosan kasebut ora bakal dibatalake. Dheweke ngerti banget apa sing bisa ditindakake dening serangan kasebut lan satelite ing wilayah kasebut.

Kangge, Presiden AS Donald Trump ngandika sing "Iran muter karo geni." Ing wektu sing padha, Trump nambahake yen dheweke bakal "nambah tekanan marang Iran."

Presiden AS:
Tekanan kasebut amarga upaya ngembangake program rudal nuklir bakal maksimal.

Bubar, Amerika Serikat kanggo pisanan ngirim pesawat tempur F-22 menyang pangkalan militer ing Qatar.
292 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:04
    -23
    Israel dikabarake duwe senjata nuklir udakara 200 ... malah puluhan bakal cukup kanggo Teheran ... militer Iran wis ngerti babagan iki ... mula ujare politisi Iran kudu diwaspadai kanthi ati-ati ... uga minangka statement Trump.
    1. Sauron80
      Sauron80 2 Juli 2019 08:05
      + 44
      Lan pira amunisi sing diduweni Tehran, lan kepiye Israel duwe?
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:11
        -31
        Lan pira amunisi sing diduweni Tehran, lan kepiye Israel duwe?

        Ora nuklir kabeh ... dadi ing babagan iki, Iran ora ana sing kudu dijawab.
        Upaminipun konflik kasebut diwiwiti lan Trump nyerang Iran ... jelas yen serangan pisanan bakal ana ing papan-papan utama infrastruktur militer Iran, lapangan udara, gudang, markas, lan liya-liyane ... ngetutake conto Yugoslavia ... Angkatan Udara uga bakal menehi kontribusi ing kene.
        Apa sing bisa ditindakake IRAN kanggo nanggepi?
        Bukak rudal balistik sampeyan banjur kesenengan diwiwiti ... reaksi Israel babagan iki.
        1. Zdishek
          Zdishek 2 Juli 2019 08:18
          + 44
          Saperangan saka warheads reged cukup lan kabeh wilayah Israel bakal dadi ora bisa dienggoni
          1. LYOKHA padha
            LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:31
            0
            Dheweke isih kudu dikirim menyang Israel ... sanajan bakal ana rolas wong Palestina sing gelem nindakake iki.
            1. Wolverine
              Wolverine 2 Juli 2019 08:39
              + 10
              Quote: LYOKHA padha
              Dheweke isih kudu dikirim menyang Israel ... sanajan bakal ana rolas wong Palestina sing gelem nindakake iki.


              Ya, apa wae sing bisa dikandhakake, ora bakal cukup kanggo kabeh wong, lan Amerika Serikat bakal tanggung jawab babagan iki.
              1. LYOKHA padha
                LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:44
                +8
                lan Amerika Serikat bakal tanggung jawab kanggo iki

                Ora ... kaya biasane, kabeh kesalahan bakal dilebokake ing Rusia lan Putin utamane.
                Iku wis dadi aturan rasa apik kanggo Anglo-Saxon kanggo kick Rusia kanggo apa wae.
                1. venik
                  venik 2 Juli 2019 10:49
                  +1
                  Quote: LYOKHA padha
                  Iku wis dadi aturan rasa apik kanggo Anglo-Saxon kanggo kick Rusia kanggo apa wae.

                  =======
                  kalebu lan kanggo provokasi DIRI !!!
                2. vladcub
                  vladcub 2 Juli 2019 11:33
                  0
                  Iki bener. Saiki V.. V. bakal guilty malah karo impotence: ala Rusia lan Putin sing kanggo nyalahke
                3. Dmitry Nikolaevich Fedunov
                  Dmitry Nikolaevich Fedunov 2 Juli 2019 16:32
                  +1
                  Quote: LYOKHA padha
                  lan Amerika Serikat bakal tanggung jawab kanggo iki

                  Ora ... kaya biasane, kabeh kesalahan bakal dilebokake ing Rusia lan Putin utamane.
                  Iku wis dadi aturan rasa apik kanggo Anglo-Saxon kanggo kick Rusia kanggo apa wae.

                  Yen Iran wis iku bakal diuripake, banjur Anglo-Saxon ora bakal nganti V.V. Putin lan RF ... nglirik
              2. Ultra
                Ultra 2 Juli 2019 09:15
                +3
                Quote: Wolverine
                Ya, apa wae sing bisa dikandhakake, ora bakal cukup kanggo kabeh wong, lan Amerika Serikat bakal tanggung jawab babagan iki.

                Apa sampeyan pracaya? wassat
            2. Lipchanin
              Lipchanin 2 Juli 2019 08:55
              -1
              Quote: LYOKHA padha
              Dheweke isih kudu dikirim menyang Israel

              Apa sampeyan yakin dheweke ora ana maneh?
              A saperangan saka telung bom nuklir ing panggonan secluded.
              .sanajan Palestina gelem nindakake iki bakal repes rolas.

              Mekaten. Bukak priksa kabeh.
              1. LYOKHA padha
                LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:57
                -5
                Apa sampeyan yakin dheweke ora ana maneh?

                Ora ... sensor radiasi sing sensitif banget bisa nyelidiki saben meter wilayah Israel; Aku ragu yen Mossad lan layanan khusus Israel liyane bakal kantun kasunyatan iki.
                1. Lipchanin
                  Lipchanin 2 Juli 2019 09:05
                  +1
                  Quote: LYOKHA padha
                  sensor radiasi sing sensitif banget bisa nliti saben meter wilayah Israel

                  Ya, ora realistis kanggo nyelidiki kabeh wilayah. Ya, lan padha ora sumunar banget.
                  Aku ragu yen Mossad lan layanan intelijen Israel liyane bakal kantun kasunyatan iki.

                  Kaya sing dikandhakake, kedadeyan karo wong wadon tuwa ...
                  Lan ora kudu ing situs. Bisa uga ana ing cedhak tapel wates. Lan banjur akeh wong Palestina bakal nyeret wong-wong mau ana ing jam "X", lan bom bunuh diri bakal njeblug.
                  Sejujure, aku ora percaya karo iki, nanging kanthi cara urip karo tanggane, aku ora ngilangi pilihan kasebut.
                  1. novel66
                    novel66 2 Juli 2019 09:36
                    +1
                    lan senjata kimia ora kalebu saka Iran?
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 2 Juli 2019 09:38
                      +2
                      Kutipan: novel66
                      lan senjata kimia ora kalebu saka Iran?

                      Ya, pancen ora ana apa-apa. Ora gumun yen dheweke wis ditutup nganti pirang-pirang taun.
                      1. novel66
                        novel66 2 Juli 2019 09:39
                        +1
                        lan ana akeh rudal ... ora bakal diwiwiti ..
                      2. Lipchanin
                        Lipchanin 2 Juli 2019 09:41
                        +1
                        Kutipan: novel66
                        lan ana akeh rudal ... ora bakal diwiwiti.

                        Padha ora tenan suicidal. Pilihan wis diwilang
                      3. maksimal 8
                        maksimal 8 2 Juli 2019 13:59
                        -5
                        Kutipan: novel66
                        lan ana akeh rudal ... ora bakal diwiwiti ..

                        Informasi kanggo 2006 dening Viktor Barants.
                        Sapa sing duwe rudal nuklir?

                        USA - 6600 hulu ledakRusia - 6300 hulu ledakPerancis - 500 hulu ledakChina - 450 hulu ledakInggris - 380 hulu ledakIndia - 70 hulu ledakPakistan - 30 hulu ledak

                        Cathetan: ana sawetara negara sing potensial rudal nuklir mung dikenal. Israel - 80 - 100 hulu ledak, Iran - udakara 25 - 30, Korea Utara - 15 - 20.

                        https://m.rostov.kp.ru/daily/23663.3/50198/
                      4. Sergey Sergeev_4
                        Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:17
                        +2
                        Aku uga duwe wewenang, uga koran.
                    2. Altai72
                      Altai72 2 Juli 2019 10:06
                      0
                      Dadi akeh ing Suriah, lan ing Irak ..
                    3. Stirbjorn
                      Stirbjorn 2 Juli 2019 10:31
                      -1
                      Kutipan: novel66
                      lan senjata kimia ora kalebu saka Iran?

                      Irak ora mbantu ing 91 ngarsane
                      1. novel66
                        novel66 2 Juli 2019 10:54
                        +5
                        padha nggunakake?
                      2. Stirbjorn
                        Stirbjorn 2 Juli 2019 11:48
                        0
                        Lan sapa sing ngganggu? Lan kenapa Iran kudu nggunakake ... ing cara, bab Libya ing siji wektu, siji kanca marang kula bab sing padha Gaddafi mesthi bakal njeblug dheweke munggah nang endi wae ing Eropah nalika dadi nyenyet ... supaya ora ana sing bakal nggunakake apa-apa marang Yankees saka senjata kuwi
                      3. Gritsa
                        Gritsa 2 Juli 2019 12:01
                        + 12
                        Kutipan: Stirbjorn
                        Irak ora mbantu ing 91 ngarsane

                        Kabeh senjata kimia Irak pas ing tabung uji Powell
                2. vladcub
                  vladcub 2 Juli 2019 11:38
                  0
                  Lech, sampeyan bener, Mossad wis ngetung kemungkinan trik kotor
                3. Normal ok
                  Normal ok 2 Juli 2019 22:33
                  +1
                  Quote: LYOKHA padha
                  Apa sampeyan yakin dheweke ora ana maneh?

                  Ora ... sensor radiasi sing sensitif banget bisa nyelidiki saben meter wilayah Israel; Aku ragu yen Mossad lan layanan khusus Israel liyane bakal kantun kasunyatan iki.

                  Sampeyan padu karo Seksi saka Might of Iran sekte. Logika ora ana gunane ing kene.
                4. KCA
                  KCA 3 Juli 2019 06:49
                  +1
                  Iku ora malah lucu, kanggo probe saben meter kanggo ngarsane unsur fisil? Utamane yen ditutupi timbal, ya, aku bakal mlaku meter saka sensor nganggo tas ransel, ora bakal bisa, ana preseden, liwat pos pemeriksaan JINR aku njupuk unsur-unsur luminous aneh mung ing koperku, nanging sensor hellishly sensitif ora bisa
          2. Krasnodar
            Krasnodar 2 Juli 2019 09:32
            -24
            Israel kira-kira ukurane Armenia. Tingkat radiasi bakal mudhun ing sasi. Lan reruntuhan Tehran - aku ora ngerti kapan bakal dibangun maneh. Sanajan luwih becik ora ngucapake iki - wong Yahudi ora duwe apa-apa nglawan Persia, nanging nglawan ayatol - ya, ya)))
            1. Lipchanin
              Lipchanin 2 Juli 2019 09:39
              +6
              Kutipan saka Krasnodar
              Tingkat radiasi bakal mudhun ing sasi.

              Pira wong sing bakal mati ing wulan iki?
              1. Krasnodar
                Krasnodar 2 Juli 2019 09:54
                -3
                Kutipan: Lipchanin
                Kutipan saka Krasnodar
                Tingkat radiasi bakal mudhun ing sasi.

                Pira wong sing bakal mati ing wulan iki?

                Yen tekan pusat pedunung - atusan ewu
                1. Altai72
                  Altai72 2 Juli 2019 10:12
                  -10
                  Yen sampeyan ngira yen Iran bakal nggunakake NSR (utawa WMD kaya sing dikarepake), banjur yakin, iki bakal dadi keputusan pungkasan para ayatollah. Malah yen kabeh nyalahke ing Israel, Iran ora bakal njaluk adoh saka njawab biting. Wektu iki, ora ana negara Eropa sing bakal ditinggal.
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 2 Juli 2019 10:33
                    -12
                    Negara-negara Eropa mung bakal tetep ing pinggir, wong-wong Yahudi bakal kesapu dening Yerikho-3, Popeye-Turbo lan penerbangan.
                    1. kakvastam
                      kakvastam 2 Juli 2019 11:08
                      + 13
                      Wong-wong Yahudi wis dadi muak karo impudence sing aku wis pengin ndeleng tawuran karo Iran ing kasunyatan.
                      Mesthi, iku tega kanggo wong, nanging wong-wong sing wis edan saka impunity cepet utawa mengko isih mlayu menyang, kok narik?!
                    2. PSih2097
                      PSih2097 2 Juli 2019 19:53
                      0
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Negara-negara Eropa mung bakal adoh

                      oh uga, ana akeh sel turu al-Qaeda lan ISIS sing ana penjaga ... jujur, aku ora meri Eropa lawas, wis angel ana, nanging kirdyk bakal teka - sing utama kanggo kita. bakal nutup tapel wates ing wektu ...
                      1. Krasnodar
                        Krasnodar 3 Juli 2019 07:11
                        +1
                        Adoh saka serangan ing Iran
                        Isis lan el-Qaeda ora seneng karo Persia))
                      2. PSih2097
                        PSih2097 4 Juli 2019 20:42
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Isis lan el-Qaeda ora seneng karo Persia))

                        Apa sampeyan mikir sing ana mung Sunni lan Salafi? ana lan Syiah nganti ... lan liyane.
                      3. Krasnodar
                        Krasnodar 4 Juli 2019 20:58
                        -1
                        Ing El Qaeda? ))
                        Ana uga wong Wackhabite, aku kira. Nanging Syi'ah nol ana, padha anti.
                      4. PSih2097
                        PSih2097 4 Juli 2019 21:16
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Ana uga wong Wackhabite, aku kira.

                        Wakh iku Salafi, nanging babagan Syi'ah, ana negara kaya Irak, ana sawetara militer Syi'ah ing kana, banjur Kuwait, ISIS ing Suriah, ora ngelingi carane miwiti ...
                      5. Krasnodar
                        Krasnodar 4 Juli 2019 21:19
                        -1
                        Mekaten. Sing balung mburi tentara Irak ing Saddam yaiku Sunni. Sawisé ambruk Hussein, mayoritas Syi'ah lokal mbuwang wong-wong mau metu, minangka asil kang mbentuk backbone saka IS)) Uga anti-Syiah, dening cara.
            2. Vol4ara
              Vol4ara 2 Juli 2019 10:07
              + 14
              Kutipan saka Krasnodar
              Israel kira-kira ukurane Armenia. Tingkat radiasi bakal mudhun ing sasi. Lan reruntuhan Tehran - aku ora ngerti kapan bakal dibangun maneh. Sanajan luwih becik ora ngucapake iki - wong Yahudi ora duwe apa-apa nglawan Persia, nanging nglawan ayatol - ya, ya)))

              Apa sampeyan krungu setengah urip? Delengen plutonium
              1. Krasnodar
                Krasnodar 2 Juli 2019 10:34
                -10
                Aku ngomong babagan tingkat radiasi sing bisa ditampa - dudu babagan banyu beracun lan liya-liyane
                1. Badai srengenge
                  Badai srengenge 2 Juli 2019 17:14
                  +4
                  sampeyan pengin pindhah menyang Chernobyl kanggo panggonan permanen? Tes teori sampeyan babagan kaslametan ing wektu sing padha.
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 2 Juli 2019 17:18
                    0
                    Aku luwih seneng Hiroshima utawa Nagasaki lol
                    1. Badai srengenge
                      Badai srengenge 2 Juli 2019 17:25
                      +1
                      Fukushima uga ora ngandika ala ... Sing nduweni iku wong lanang. Chernobyl mung luwih cedhak karo aku.
                      1. Krasnodar
                        Krasnodar 2 Juli 2019 17:27
                        0
                        Lan aku duwe Hiroshima ing panyuwunan))
                  2. Lokal saka Volga
                    Lokal saka Volga 3 Juli 2019 20:59
                    0
                    Lan apa babagan kacilakan ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl lan bledosan senjata nuklir modern?!
            3. nesvobodnaja
              nesvobodnaja 2 Juli 2019 10:36
              + 11
              Yen wong Yahudi nglawan para ayatollah, banjur wong Persia kudu nglawan para rabi, utawa apa?
              Miturut logika sampeyan.
              1. watu
                watu 2 Juli 2019 11:01
                -1
                Ing Israel, perdana menteri mrentah negara, dudu rabi. Lan ing Iran - ayatollah. Iku kabeh logika.
                1. abc_alex
                  abc_alex 2 Juli 2019 18:45
                  0
                  Iku mung katon. Takon sapa ing Israel sing dibebasake saka wajib militer.
                2. PSih2097
                  PSih2097 2 Juli 2019 19:58
                  +1
                  Kutipan saka watu
                  Ing Israel, perdana menteri mrentah negara, dudu rabi. Lan ing Iran - ayatollah. Iku kabeh logika.

                  nanging ing umum, sing wong Yahudi, sing Arab iku siji bangsa disebut Semit, neng kene agamane beda, mulane padha podo podo-podo...
                  1. isin
                    isin 2 Juli 2019 21:08
                    +4
                    Serbia lan Kroasia minangka wong sing beda agama, lan sampeyan meh ora bisa nemokake mungsuh sing paling awon ing bumi
              2. Krasnodar
                Krasnodar 2 Juli 2019 15:31
                -2
                Persia kanggo rabi. Miturut kasunyatan. Dheweke nglawan Zionis. Sekuler lan ala. ))
                1. nesvobodnaja
                  nesvobodnaja 2 Juli 2019 17:02
                  +2
                  Dadi wong Persia seneng rabi?.. Isin banget....)
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 2 Juli 2019 17:08
                    0
                    Umume wong Persia ora duwe apa-apa marang wong Yahudi, kaya ngono. Mung arep ngrusak negara - ora luwih ngguyu
            4. KCA
              KCA 3 Juli 2019 06:54
              -1
              Tingkat radiasi ora bakal mandheg, uga, yen ing 50 taun, mesthi bakal munggah, amarga sampeyan bisa lali babagan Israel ing salawas-lawase babagan negara wisata, lan oligarki buronan ora bakal mlayu menyang Israel.
          3. Gritsa
            Gritsa 2 Juli 2019 11:55
            0
            Kutipan saka Zdishek
            Saperangan saka warheads reged cukup lan kabeh wilayah Israel bakal dadi ora bisa dienggoni

            Lan wong-wong Yahudi bakal 40 taun maneh ngumbara ing ara-ara samun kanggo nggoleki tanah prajanjian anyar.
          4. meGrail
            meGrail 2 Juli 2019 14:12
            0
            Sanalika sawise iku, Iran bakal dibom dening kabeh jagad, ing naungan PBB ing jaman watu, ora ana sing bakal diidini nggunakake senjata nuklir.
            1. Gandum
              Gandum 2 Juli 2019 14:24
              +7
              donya kabèh? eko sampeyan duwe cukup Eropa ora butuh sampeyan, China ora butuh sampeyan, Rusia ora butuh sampeyan yen Israel nggunakake senjata nuklir, nanging ing wektu sing padha wilayahe bakal nandhang sangsara banget lan para pengungsi bakal mulai oncat saka kono, kajaba Amerika Serikat, ora ana sing bakal nampa sampeyan, yen sampeyan bisa uwal saka wilayah, amarga sanalika sampeyan mlayu kanggo motong sampeyan, kabeh Arab bakal nyerang umume, iki 100% lan sawetara bakal mlayu.
              1. Krasnodar
                Krasnodar 2 Juli 2019 15:32
                +1
                Kutipan: Graz
                donya kabèh? eko sampeyan duwe cukup Eropa ora butuh sampeyan, China ora butuh sampeyan, Rusia ora butuh sampeyan yen Israel nggunakake senjata nuklir, nanging ing wektu sing padha wilayahe bakal nandhang sangsara banget lan para pengungsi bakal mulai oncat saka kono, kajaba Amerika Serikat, ora ana sing bakal nampa sampeyan, yen sampeyan bisa uwal saka wilayah, amarga sanalika sampeyan mlayu kanggo motong sampeyan, kabeh Arab bakal nyerang umume, iki 100% lan sawetara bakal mlayu.

                Rusia mung kasengsem ing kabeh warga negara maju. Nampa kewarganegaraan kene - Aku ngerti.
                1. Badai srengenge
                  Badai srengenge 2 Juli 2019 17:18
                  +2
                  uga, sampeyan ngerti yen Rusia lan pamaréntahan "loro beda gedhe" sayangé ... paling ora amarga jumlah "anak Musa ing antarane Elite"
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 2 Juli 2019 17:20
                    0
                    Dadi Amerika, Prancis, Inggris, lsp. uga ditampa kanthi kekarepan sing gedhe)).
                    1. Badai srengenge
                      Badai srengenge 2 Juli 2019 17:24
                      +1
                      Isih ana bedane gedhe antarane wong Inggris lan wong Yahudi (njupuk minangka pujian) ... Lan iki ora ngganti hakekat, Rusia kapisah, pemerintah kapisah.
                      1. Krasnodar
                        Krasnodar 2 Juli 2019 17:31
                        0
                        Sampeyan ngerti, yen sampeyan ngomong babagan kasunyatan sing "wong nglawan" - banjur iki goroh. Rusia ora preduli apa warga negara sampeyan ngguyu Sawetara nasionalis ing Federasi Rusia ndeleng iki, lan malah banjur, kanggo ngeruk rambute - ora luwih.
                      2. penggemar-penggemar
                        penggemar-penggemar 2 Juli 2019 20:41
                        0
                        Wong-wong ndeleng kabeh kanthi sampurna - Putin seneng menehi paspor Rusia kanggo kabeh wong aneh sing misuwur, utamane wong Eropa, nanging angel banget kanggo wong Rusia biasa saka negara tanggane kanggo entuk kewarganegaraan Rusia.
              2. Normal ok
                Normal ok 2 Juli 2019 22:37
                +2
                Kutipan: Graz
                donya iki? eco sampeyan duwe cukup Eropah ora butuh sampeyan, China ora butuh sampeyan, Rusia ora butuh sampeyan

                Mesthi, Rusia ora bakal mbantah.
          5. PSih2097
            PSih2097 2 Juli 2019 19:45
            -3
            Kutipan saka Zdishek
            Saperangan saka warheads reged cukup lan kabeh wilayah Israel bakal dadi ora bisa dienggoni

            Aku mikir yen negara-negara kasebut uga bakal kena bunuh diri lan analog saka bom sing reged, yen Israel dikalahake kaya ngono ...
          6. RoTTor
            RoTTor 3 Juli 2019 12:28
            +1
            cukup bisa.
            Nanging banjur ana uga kamungkinan sing Israel anyar bakal ing wilayah saiki Iran, kang bakal nampa tanggepan kuwi ora katon cukup.
            Padha lali Perang Enem Dina nalika Israel ing 6 dina
            gouged limang negara Muslim?
            Ayo padha luwih eling nalika Iran ing sangisore Shah minangka negara sing makmur lan ana hubungane karo USSR lan Israel
        2. tihonmarine
          tihonmarine 2 Juli 2019 09:15
          +5
          Kekuwatan Amerika Serikat lan Israel cukup cukup tanpa nggunakake senjata nuklir. Amerika Serikat ora bakal nandhang sangsara ing kasus iki, nanging Iran lan Israel bakal nandhang kerugian manungsa lan ekonomi. Perang iki ora bakal nyebabake kabecikan, lan ISIS ngaktifake kabeh kanggo iki. Paling kamungkinan, Israel lan Iran cukup pinter ora kanggo perang.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 2 Juli 2019 09:35
            +3
            Kutipan saka tihonmarine
            Iran wis cukup pinter ora kanggo perang.

            Iran wis cukup
            1. Sergey Sergeev_4
              Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:20
              0
              Sampeyan ora bisa ngomong apa-apa saka statement saka pimpinan.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 2 Juli 2019 17:27
                -1
                Apa padha ngancam arep nyerang wong pisanan?
                1. Sergey Sergeev_4
                  Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:28
                  +1
                  Lan sampeyan ora maca apa-apa ing Internet, kajaba VO?
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 2 Juli 2019 17:30
                    -2
                    Aku maca. Novel, cerkak, cerkak.
                    Kita kayane ngrembug artikel tartamtu ing kene, nanging ora ana gosip ing saindenging Internet
                    1. Sergey Sergeev_4
                      Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:31
                      0
                      http://newsru.co.il/mideast/16feb2017/iran4653.html
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 2 Juli 2019 17:36
                        0
                        Artikel babagan "Kasus-kasus ing jaman biyen".
                        Apa sampeyan ora duwe koleksi ancaman tramp?
                        Saiki, ing konflik iki, apa Iran ngancam bakal nyerang dhisik?
            2. surfing wong lanang
              surfing wong lanang 2 Juli 2019 17:48
              +1
              Iki persis apa sing dikandhakake warga Zonnur ing TV Iran.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 2 Juli 2019 17:49
                -1
                Kutipan saka surfdude
                Iki persis apa sing dikandhakake warga Zonnur ing TV Iran.

                Lan luwih khusus.
                Luwih seneng karo link
                1. surfing wong lanang
                  surfing wong lanang 2 Juli 2019 18:09
                  +2
                  https://ria.ru/20190701/1556099883.html
                  Mangga
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 2 Juli 2019 19:09
                    0
                    404
                    Ora ana kaca kasebut ing ria.ru
                    Lan sampeyan ngerti yen ...
                    Goleki sing luwih menarik ing ria.ru…

                    Lapor bug menyang tim pangembangan situs
          2. Gritsa
            Gritsa 2 Juli 2019 12:04
            +5
            Kutipan saka tihonmarine
            Paling kamungkinan, Israel lan Iran cukup pinter ora kanggo perang.

            Kayane wong Yahudi wis ora duwe pikiran maneh. Wis jamane wong Yahudi dianggep pinter. Saiki, bodho nganggep wong pinter sing kanthi sengaja nyurung rakyat lan negarane menyang kuburan.
        3. penjaga 03
          penjaga 03 2 Juli 2019 10:44
          -3
          Aku ora bakal nggunakake tembung kasebut! ora Amerika Serikat konco wong Yahudi, lan kita konco Iran! ya duka prajurit Dadi ngeruk turnips lan aja goyang prau! wassat
          1. Altai72
            Altai72 2 Juli 2019 10:54
            0
            "Sapa" kita? Apa kita ilang masalah kita? Utawa apa sampeyan mikir pendhudhukan Iran dening AS lan Israel lagi disiapake? Israel digawe dening Amerika Serikat lan ora ana perang ing antarane. Nanging kita ora nggawe Iran, lan ora kabeh lancar antarane kita ing sajarah.
            1. Ren
              Ren 2 Juli 2019 11:35
              + 10
              Kutipan: Altai72
              Israel digawe dening Amerika Serikat

              Israel digawe dening I.V. Stalin / USSR. belay
              USA kene sisih apa?
              1. zlinn
                zlinn 2 Juli 2019 12:31
                -10
                dongeng bab tumitah Israel dening Stalin wis nyetel untu ing pinggiran, teka munggah karo soko anyar
              2. sidoroff
                sidoroff 2 Juli 2019 12:37
                0
                persis padha karo Stalin.
              3. Altai72
                Altai72 2 Juli 2019 13:31
                +1
                Apa ditulis ing buku lawas babagan ilmu sosial?))
              4. Sergey Sergeev_4
                Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:22
                0
                Dongeng babagan penciptaan ora perlu - misale jek sing pisanan ora ngganggu.
            2. tihonmarine
              tihonmarine 2 Juli 2019 12:09
              +2
              Iran lan sadurunge lair saka Kristus wis Iran.
              1. PSih2097
                PSih2097 2 Juli 2019 20:05
                +1
                Kutipan saka tihonmarine
                Iran lan sadurunge lair saka Kristus wis Iran.

                Persia ... dadi tepat ... dheweke sing perang karo Yunani ...
                1. tihonmarine
                  tihonmarine 2 Juli 2019 21:03
                  +2
                  Apa bedane antarane Persia lan Iran, apa wae sing diarani. nanging dheweke ana, saiki lan bakal ana.
          2. Gritsa
            Gritsa 2 Juli 2019 12:06
            0
            Kutipan saka keeper03
            Aku ora bakal nggunakake tembung kasebut! ora Amerika Serikat konco Yudas, lan kita konco Iran!

            Kita ora ngadeg ing mburi Iran. Senadyan kasunyatan sing wis siyap kanggo perang karo mungsuh utama kita. Sayange, kita kudu ngerti yen ora bakal ana negara kaya Iran yen ana perang. Miturut cara, lan Israel uga.
            1. sugeng
              sugeng 2 Juli 2019 15:15
              -1
              Quote: Grits
              Kita ora ngadeg ing mburi Iran.

              Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia ora setuju karo sampeyan. Aplikasi kasebut ing TASS.
              1. Gritsa
                Gritsa 2 Juli 2019 16:03
                0
                Kutipan saka sogdy
                Quote: Grits
                Kita ora ngadeg ing mburi Iran.

                Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia ora setuju karo sampeyan. Aplikasi kasebut ing TASS.

                Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia lan Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia pancen beda. Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake dening Kementerian Luar Negeri yaiku nggawe pernyataan menyang TASS sing ora mengaruhi apa-apa. Utamane babagan keputusan Departemen Pertahanan AS. Nalika Kementerian Pertahanan Rusia bakal ngadeg ing mburi Iran, iki wis dadi jaminan tartamtu.
                1. sugeng
                  sugeng 4 Juli 2019 17:59
                  0
                  Quote: Grits
                  Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia lan Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia pancen beda.

                  Ing Federasi Rusia, Kamentrian Luar Negeri mung nyatakake persetujuan karo kabeh kementerian. Dadi sing.
          3. Sergey Sergeev_4
            Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:23
            0
            Apa kita butuh, kanggo ngadeg ing mburi Iran?
            1. penggemar-penggemar
              penggemar-penggemar 2 Juli 2019 20:44
              0
              Kita ora perlu ngadeg, nanging kita kudu nandur senjata ing Iran, lan sayangé Putin ora ngerti iki, nanging paling kamungkinan mangertos, nanging wedi kanggo nindakake.
        4. nggoleki777
          nggoleki777 3 Juli 2019 13:23
          0
          Haha, Apa sampeyan duwe akses menyang rahasia Iran? Miturut media Kulon, Iran duwe sawetara. potongan BG daya rendah)
      2. sidoroff
        sidoroff 2 Juli 2019 08:12
        -10
        Iran kanthi terang-terangan njamin yen wis ngrampungake "kesepakatan nuklir" lan ora ngupaya entuk amunisi kasebut.
        1. Lipchanin
          Lipchanin 2 Juli 2019 09:42
          +2
          Kutipan saka sidorov
          Iran kanthi terang-terangan njamin yen wis ngrampungake "kesepakatan nuklir" lan ora ngupaya entuk amunisi kasebut.

          Lan yen sampeyan wis entuk sadurunge?
          1. sidoroff
            sidoroff 2 Juli 2019 12:40
            -5
            kabeh tengen liyane Trump lawas bejat munggah menehi hasil, kang Originally adhedhasar ngapusi.
            1. PSih2097
              PSih2097 2 Juli 2019 20:09
              -1
              Kutipan saka sidorov
              kabeh tengen liyane Trump lawas bejat munggah menehi hasil, kang Originally adhedhasar ngapusi.

              Dadi, wis wektune kanggo Federasi Rusia mundur saka kabeh perjanjian karo Amerika Serikat lan negara NATO, kanggo mbantah kabeh perjanjian karo negara Baltik, mantan republik USSR, negara Skandinavia, Jepang, lan liya-liyane. mundur saka kabeh organisasi internasional lan urip dhewe.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 2 Juli 2019 12:13
          +1
          Kabeh kawruh iku "mata biru". Sampeyan isih mbukak tanggalan luh-off kanggo "Nyonya Muda", padha bakal nerangake kabeh kanggo sampeyan ana.
        3. Sergey Sergeev_4
          Sergey Sergeev_4 2 Juli 2019 17:24
          0
          Iman iku nul!
      3. Normal ok
        Normal ok 2 Juli 2019 22:31
        0
        Kutipan saka Sauron80
        Lan pira amunisi sing diduweni Tehran, lan kepiye Israel duwe?

        Yen perang diwiwiti, mula Iran dhewe bakal suwe banget.
    2. siberalt
      siberalt 2 Juli 2019 08:09
      +7
      Israel dadi sandera! belay Taki, kabeh BV bakal applaud Iran. Pengin ngerti apa sing dikandhakake Trump.keprungu
      1. ora pati
        ora pati 2 Juli 2019 08:13
        + 20
        Bisa uga iki minangka nggetak ing sisih Iran. Nanging apa sing ayu! ngguyu Nanging sanajan tanpa iki, cukup jelas yen Amerika Serikat bisa mbukak kothak Pandora, banjur bakal ana gilingan daging sing serius ing skala regional.
        1. LYOKHA padha
          LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:24
          + 10
          Bisa uga iki minangka nggetak ing sisih Iran.

          Inggih, ora tenan, aku bakal ngomong.
          Israel ora duwe sumber daya kanggo nindakake perang dawa protracted karo Iran lan tanpa bantuan AS Israel bakal pinasthi kalah.
          Mulane, Israel gumantung ing dhuwur-tech kaunggulan lan blitzkrieg ... lan malah ing senjata nuklir.
          Ing jangka panjang, Israel ana ing posisi sing kurang nguntungake tinimbang Iran.
        2. Altai72
          Altai72 2 Juli 2019 08:24
          -8
          Ora bakal ana grinder. Iran gnaws lan droops. Dheweke ora bakal bisa nglawan Amerika lan Israel. Ya, wong-wong mau bakal nembak wong Israèl, nanging biayaé larang. Biyen, Saddam uga nembak ing Kuwait. Kuwait katon ing panggonan lan berkembang, nanging ora jelas apa sing kedadeyan karo Irak. Tentara Irak, kanthi cara, mesthi dadi kepala lan pundhak ing ndhuwur Iran.
          1. LYOKHA padha
            LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:34
            0
            Ora bakal ana grinder. Iran gnaws lan droops. Dheweke ora bakal bisa nglawan Amerika lan Israel.

            Mungkin... eseman
            Kita ora bakal tawuran karo Amerika Serikat ing gilingan daging sing padha sawise AS mundur saka perjanjian INF.
            Donya wis dadi ora bisa ditebak lan ora stabil ... nanging ora kanthi inisiatif kita.
            1. Altai72
              Altai72 2 Juli 2019 09:43
              -2
              Apa sampeyan yakin yen perang bisa ana ing antarane kita lan Amerika?))) Ana akeh masalah sing ora bisa dirampungake ing jagad iki.
            2. Gritsa
              Gritsa 2 Juli 2019 12:18
              -2
              Quote: LYOKHA padha
              Kita ora bakal tawuran karo Amerika Serikat ing gilingan daging sing padha sawise AS mundur saka perjanjian INF.

              Yen ing perang iki, Iran banget tumpukan ing Amerika (sanajan, iku worth pangling yen Amerika isih bakal ngalahake wong-wong mau) kanggo tingkat losses ing paling setengah saka Vietnam, banjur iki bakal tundha kesempatan kanggo kita kanggo clash karo. Amerika Serikat nganti pirang-pirang taun. Amerika bakal dilat tatu nganti suwe lan mikir, mbandhingake potensial militer Rusia lan Iran.
              1. KCA
                KCA 3 Juli 2019 07:06
                0
                Sampeyan bisa uga wis lali peta, Iran iku pepadhamu Rusia ing Kaspia, carane Rusia bakal nindakake ing acara saka serangan termonuklir ing Iran? Lha, yen kapak, dumadakan, ora mabur ana?
                1. Gritsa
                  Gritsa 3 Juli 2019 12:35
                  0
                  Kutipan saka KCA
                  Sampeyan bisa uga wis lali peta, Iran minangka tetanggan Rusia ing Kaspia,

                  Mantan guru geografi duwe peta karo dheweke kabeh wektu - ing sirahe.
          2. brr1
            brr1 2 Juli 2019 08:37
            +5
            Lan kenapa dheweke ora bisa ngalahake negara sing nembe ngalami revolusi sajrone 10 taun lan ora ana tentara normal sawise iku?
            1. Altai72
              Altai72 2 Juli 2019 09:33
              0
              Nanging amarga negara loro mau dadi dalang. Lan pitakonan counter: kenapa ora ana pihak sing maju siji meter sajrone 10 taun perang? Lan ngapa perang iki ditindakake sajrone 10 taun ing sawijine tanah cilik?
              1. brr1
                brr1 2 Juli 2019 12:07
                0
                Aneh, kaya ing donya pisanan, yen sampeyan skala
          3. maksimal 8
            maksimal 8 2 Juli 2019 14:17
            +2
            Iki kanggo operator.
            Rudal jelajah Soumar minangka barang anyar ing industri rudal Iran modern. Digawe kanthi basis TFR X-55 Rusia, nduweni jarak 2500 km, kacepetan penerbangan kira-kira 0,8M. Wangsulan: Bab ingkang paling penting sing mbedakake saka Cina DH-10 - desain klasik saka pembangkit listrik, ngendi engine turbofan diselehake ing njaba fuselage rudal cruise ing nacelle engine kapisah, iki nyederhanakake desain, nanging ing padha. wektu nambah visibilitas radar roket

            Saka foto anyar, bisa disimpulake yen rudal jelajah strategis minangka salinan lengkap rudal Kh-55 Rusia, sing dikembangake dening NPO Raduga ing taun 1983. Ora ana tangki bahan bakar konformal ing rudal, sing ndadekake versi awal Kh-55 (tank konformal kanthi kapasitas 0,26 ton dipasang ing Kh-55SM sing luwih maju, jarake 3500 km). Pesawat aerodinamis saka roket (empennage) uga cocog ing wangun X-55, desain soyo tambah mesin turbofan siji-poros cilik ing nacelle engine kapisah uga padha.

            Ora suwe kepungkur, "Kertas Putih G8: Perang Rusia Nglawan Panyebaran Senjata Pemusnah Massal" ditampilake, sing kanthi jelas nyebutake kasunyatan manawa pihak Ukraina adol 7 X-55 TFR menyang China lan 5 X-55 menyang Iran, lan iku bakal banget naif kanggo pracaya China lan Iran ora bakal nggunakake salinan iki kanggo ngiyataken kabisan militèr. Mangkono, Ukraina, tanpa sadhar, nandur "babi" gedhe ing Amerika, sing ing tahap iki bakal nyuda posisi NATO ing wilayah kasebut.
            https://army-news.ru/2015/03/raketnyj-kompleks-soumar-i-strategicheskaya-gibkost-vs-irana/
            1. KCA
              KCA 3 Juli 2019 07:10
              0
              "Pelangi" ora tau dadi LSM, wis dadi MKB "Pelangi", saiki GosMKB "Pelangi"
          4. maksimal 8
            maksimal 8 2 Juli 2019 14:29
            +1
            Ing hulu ledak nuklir, kalebu saka Soviet Kh-55.
            Iran Muslim aktif pacaran karo Kazakhstan, sing duwe bagean gedhe saka arsenal Soviet, nanging mayoritas Muslim, lan Tehran nawakake atusan yuta dolar kanggo bom. Ora let suwe ana laporan yen telung hulu ledak nuklir ilang. Iki dikonfirmasi dening Jenderal Rusia Viktor Samoilov, sing ngurusi masalah perlucutan senjata kanggo Staf Umum. Dheweke ngakoni yen telung hulu ledak wis ilang saka Kazakhstan.

            Sauntara kuwi, Paul Muenstermann, wakil presiden layanan intelijen federal Jerman, ujar manawa Iran wis nampa loro saka telung hulu ledak nuklir, uga kendaraan pangiriman nuklir jarak menengah, saka Kazakhstan. Dheweke uga ngumumake yen Iran wis tuku papat amunisi nuklir 152mm saka tilas Uni Soviet, sing dilaporake dicolong lan didol dening mantan perwira Tentara Merah.

            Sing luwih elek, sawetara taun sabanjure, pejabat Rusia nyatakake yen nalika mbandhingake dokumen babagan transfer senjata nuklir saka Ukraina menyang Rusia, dheweke nemokake bedo ora kurang saka hulu ledak nuklir 250.

            Minggu kepungkur, Mathew Nasuti, mantan kapten Angkatan Udara AS sing ing sawetara titik disewa dening Departemen Luar Negeri minangka penasihat salah sawijining tim rekonstruksi provinsi ing Irak, ngendika yen ing Maret 2008, sajrone briefing babagan Iran ing Departemen Luar Negeri. , pakar departemen ing Timur Tengah ngandhani sawijining klompok manawa "kawruh umum" yen Iran entuk senjata nuklir taktis saka siji utawa luwih saka bekas republik Soviet.

            https://inosmi.ru/asia/20111028/176730988.html
          5. sugeng
            sugeng 2 Juli 2019 15:23
            +1
            Kutipan: Altai72
            Iran gnaws lan droops. Dheweke ora bakal bisa nglawan Amerika lan Israel.

            Altai, aku ngerti posisi Iran, nanging dudu sampeyan. Iran kudu menyang ngendi? AS _nglanggar_ perjanjian multilateral, i.e. kabukten ora kompeten. Miturut cara, wong Eropah uga ora bisa rembugan, ora nepaki prajanjian karo Iran.
            Lan ora Iran bubar nglelebke loro operator pesawat US?
            1. PSih2097
              PSih2097 2 Juli 2019 20:19
              0
              Kutipan saka sogdy
              Lan ora Iran bubar nglelebke loro operator pesawat US?
              apik
              Nimitz lan Ford??? ora, dudu kita, aku sumpah karo ibuku, iki kabeh wong Korea Utara karo bin Laden lan mamba ireng saka Somalia ... ngguyu
        3. tihonmarine
          tihonmarine 2 Juli 2019 10:28
          +2
          Negara-negara kasebut isih nempatake pion ing papan catur lan mikir kepiye lan sapa sing kudu "mbuwang ing ngisor tank" kanggo miwiti perang karo Iran, lan njagong ing trenches dhewe. Ana, mesthi, pelamar saka tentara paling apik ing Eropah, nanging carane nyepetake wong-wong mau ora cetha.
      2. Gritsa
        Gritsa 2 Juli 2019 12:09
        -2
        Quote: siberalt
        Taki, kabeh BV bakal applaud Iran

        Donya Arab kabeh bakal nangis lan ngelingi prestasi gedhe pengorbanan negara Iran nalika ngrusak negara fasis Israel sing disengiti.
        1. semurg
          semurg 2 Juli 2019 13:34
          0
          Wong Arab bakal seneng yen Iran lan Israel ilang saka peta Timur Tengah, lan yen Turki uga pungkasane seneng. Nanging kaya sing diucapake ing paribasan, "dheweke bakal mangan apa sing bakal dipangan, nanging sapa sing bakal menehi."
    3. brr1
      brr1 2 Juli 2019 08:30
      + 10
      Quote: LYOKHA padha
      Israel dikabarake duwe senjata nuklir udakara 200 ... malah puluhan bakal cukup kanggo Teheran ... militer Iran wis ngerti babagan iki ... mula ujare politisi Iran kudu diwaspadai kanthi ati-ati ... uga minangka statement Trump.

      Donya dumunung ing rasa wedi nggunakake senjata nuklir, nggunakake apa wae bakal ngeculake tangan moral lan etika kabeh sing nduweni, bakal dadi carte blanche. Kajaba iku, wiwit saiki, kabeh wong mung kudu numpes kabeh saham ing Israel, lan iki uga bakal ditindakake kanthi bantuan senjata nuklir.
      Kanggo asu edan ditembak
      1. tlahuicol
        tlahuicol 2 Juli 2019 08:43
        -8
        [quote=brr1][quote=Iki

        Kanggo asu edan ditembak [/ kutipan] ya


        Saiki nimbang judhul:
        "Ing Tehran: Yen AS nyerang Iran, Israel ora bakal ana setengah jam"
        1. brr1
          brr1 2 Juli 2019 08:52
          + 13
          [quote=tlauicol][quote=brr1][quote=Thoth

          Kanggo asu edan ditembak [/ kutipan] ya


          Saiki nimbang judhul:
          "Ing Tehran: Yen AS nyerang Iran, Israel ora bakal ana sajrone setengah jam" [/ Kutipan]
          Sing kaya mangkene iki bisa ditegesi: yen sampeyan nembak aku, aku bakal njupuk snitch sampeyan
          1. tihonmarine
            tihonmarine 2 Juli 2019 10:35
            +3
            Makar, aku ngerti, dheweke entuk ing Amerika, kaya ing jagad maling kita, kabeh wong urip "miturut aturan."
        2. Romawi070280
          Romawi070280 2 Juli 2019 09:21
          0
          Judhul ngandika kabeh babagan perlindungan.
          Utawa bagean pisanan saka frasa wis nguap kanggo sampeyan ..))
          1. tlahuicol
            tlahuicol 2 Juli 2019 10:17
            -4
            Kutipan: Roman070280
            Judhul ngandika kabeh babagan perlindungan.
            Utawa bagean pisanan saka frasa wis nguap kanggo sampeyan ..))

            Ora, aku maca maneh kaping pindho: yen Amerika Serikat nyerang Iran, banjur ... Nanging ora mung babagan pertahanan.
            1. Romawi070280
              Romawi070280 2 Juli 2019 10:20
              +2
              ..banjur mbelani awake dhewe .. Mangkono uga .. Lan kudune !!
              1. tlahuicol
                tlahuicol 2 Juli 2019 10:38
                -4
                Kutipan: Roman070280
                ..banjur mbelani awake dhewe .. Mangkono uga .. Lan kudune !!

                Sampeyan bisa nuduhake kula ngendi iki ditulis? Ana mung babagan agresi marang negara katelu Nyuwun
                Logika wanita Ayatollah?
                1. Romawi070280
                  Romawi070280 2 Juli 2019 10:56
                  -1
                  Sampeyan saiki mbingungake Iran karo pidato Putin nalika Piala Dunia ..
                  nalika dheweke ngumumake yen Ukraina nyolong irunge ing Donbas, mula negarane bakal mandheg.. Ing kene katon luwih kaya agresi. sing ora ana sing ndemek ing wektu sing padha !! Sing penting..

                  Nanging yen padha nyentuh kita.. Kayane malah strategi militer nuduhake.. banjur misil kita bakal mabur ora mung ana.. nanging uga ana..
                  Cukup, kabeh wong bakal raked .. Lan iki cukup bener !! Utawa kita bakal njagong ing radiation lan katon ing grinning Washington ?? Mung amarga ora ana sing mabur saka Washington menyang kita ??
                  Nalika wong Eropa dielingake yen lagi mbangun pangkalan Amer, kutha-kuthane langsung ana ing pandelengan kita .. Mungkin kita ora perlu ngarahake ?? Utawa ora ana bebaya? Perlu .. Kene Iran dielingake !!
                  1. tlahuicol
                    tlahuicol 2 Juli 2019 12:23
                    -4
                    maneh maca artikel "Psikologi serangan retaliatory lan pengaruhe ing pangembangan senjata" kaping pindho - kabeh wis rembugan ana, kabeh diagnosa. Yen sampeyan ora ngerti maneh .. uga, sampeyan ora perlu
                    https://topwar.ru/158575-psihologija-otvetki.html
                    1. Romawi070280
                      Romawi070280 2 Juli 2019 12:31
                      -2
                      Pancen, aku ora butuh .. lan aku ora bakal maca ..
                      Senajan menarik apa jenis diagnosis, contone, Putin diwenehi ..))
                  2. Gritsa
                    Gritsa 2 Juli 2019 12:25
                    0
                    Kutipan: Roman070280
                    Nalika wong Eropa dielingake yen lagi mbangun pangkalan Amer, kutha-kuthane langsung ana ing pandelengan kita .. Mungkin kita ora perlu ngarahake ?? Utawa ora ana bebaya? Iku perlu .. Punika Iran dielingake

                    Ing kasus iki, Arab Saudi, Qatar, Kuwait, UAE, Yordania, Afghanistan lan Bahrain uga kudu dielingake
                    1. Romawi070280
                      Romawi070280 2 Juli 2019 12:44
                      -1
                      Yen negara-negara kasebut nyebarake ICBM Amerika ing wilayahe sesuk .. sawise pirang-pirang menit bakal nampa bebaya kasebut ??

                      Aku ora ngerti apa argue kanggo argue .. Kita kabuka ngumumake padha kanggo Ukraina .. nalika ora duwe prasyarat kanggo kasunyatan sing ana sing ngancam kita ing wangun rudal saka langit .. Senajan kita terus-terusan ngomong sing Ukraina saiki minangka proyek AS, dikontrol saka Washington, gualeiters saka kana ..
                      Nanging Putin ora ngomong yen sampeyan kedutan ing Donbass, kita bakal kenek Washington .. (minangka instigator saka kabeh) ..
                      Aku wis meneng wae "siji narot" lan "sedulur" ..
                      Dadi israel lan iran babar pisan dudu sedulur.. nanging mungsuh.. moralitas apa sing diomongake ing kene..
                      1. Gritsa
                        Gritsa 2 Juli 2019 12:53
                        +2
                        Kutipan: Roman070280
                        Yen negara-negara kasebut nyebarake ICBM Amerika ing wilayahe sesuk .. sawise pirang-pirang menit bakal nampa bebaya kasebut ??

                        Mesthine ana bebaya. Kanthi semangat - yen pesawat lan pluru mangkat saka wilayah sampeyan nglawan jiwa kita - kita ngelingake sampeyan.
                2. brr1
                  brr1 2 Juli 2019 12:12
                  +4
                  Kutipan: tlauicol
                  Kutipan: Roman070280
                  ..banjur mbelani awake dhewe .. Mangkono uga .. Lan kudune !!

                  Sampeyan bisa nuduhake kula ngendi iki ditulis? Ana mung babagan agresi marang negara katelu Nyuwun
                  Logika wanita Ayatollah?

                  Logika aneh. Negara katelu iki nyerang Suriah lan ujar yen nyerang Iran ing Suriah. Dadi kenapa serangan Iran marang wong Israel dianggep minangka agresi?
                  1. tlahuicol
                    tlahuicol 2 Juli 2019 12:20
                    -4
                    Logikanya mangkene: Israel ora masang senjata ing Suriah, Irak, Turki, utawa ing ngendi wae ing cedhak wates Iran. Iran ..panggonan.
                    Izv. ora nyerang karo senjata kasebut marang Iran. Iran ... inflicts (IRGC).
                    Israel ora ngarahake numpes Iran. Iran nempatake lan nggawe ideologi iki minangka negara.
                    ? : Ing endi agresi lan sapa asu rabid?
                    1. Romawi070280
                      Romawi070280 2 Juli 2019 12:36
                      0
                      utawa ing ngendi wae ing cedhak wates Iran. Iran ..panggonan.

                      Ngapunten .. nanging maneh sakperangan alesan Ukraina eling sawise iki ..
                      Kang kita kabeh kirim bebarengan karo tembung - ing tanah kita ngendi kita arep, kita manggonake ing kono ..
                      IMHO - kita nindakake perkara sing bener .. Lan Iran nindakake perkara sing padha kanthi bener ..

                      PS .. mung aja nyaranake buku psikologi minangka jawaban, mangga..
                    2. brr1
                      brr1 2 Juli 2019 16:51
                      +4
                      Kutipan: tlauicol
                      Logikanya mangkene: Israel ora masang senjata ing Suriah, Irak, Turki, utawa ing ngendi wae ing cedhak wates Iran. Iran ..panggonan.
                      Izv. ora nyerang karo senjata kasebut marang Iran. Iran ... inflicts (IRGC).
                      Israel ora ngarahake numpes Iran. Iran nempatake lan nggawe ideologi iki minangka negara.
                      ? : Ing endi agresi lan sapa asu rabid?

                      Iran ana ing Suriah ing undhangan saka pamaréntah Siria, perang nglawan terorisme, Israel nyerang wong-wong mau, supaya Israel iku accomplice saka terorisme?????
                      Sawetara comrades nguripake situs menyang WAIN WALL, nanging ing kene kabeh babagan apa sing bakal kelakon ing Israel umume, kanggo Rusia ora ana siji alesan kanggo ngurmati negara iki. Kasunyatan manawa ing kene kabeh wong Israel klelep kanggo tanah air mung luwih akeh tinimbang wong liya lan nguatake kapercayan manawa wong Iran gedhe.
    4. Romawi070280
      Romawi070280 2 Juli 2019 09:18
      +1
      kudu dirawat kanthi ati-ati

      Iki persis sing diklaim Iran ..))
    5. wong pribadi
      wong pribadi 2 Juli 2019 09:38
      -1
      Israel dikabarake duwe senjata nuklir udakara 200 ... malah puluhan bakal cukup kanggo Teheran ... militer Iran wis ngerti babagan iki ... mula ujare politisi Iran kudu diwaspadai kanthi ati-ati ... uga minangka statement Trump.
      jawaban

      Iran duwe conto apa sing bakal kelakon ing negara kasebut - Irak, Libya, Yugoslavia. Lan bisa uga dheweke bakal menehi jawaban sing pantes marang agresor, yen ora, kenapa dheweke nahan sanksi kasebut sajrone setaun. Lan dudu kasunyatan manawa Tehran ora duwe apa-apa sing ngidini kita ujar: "Israel ora bakal ana sanajan setengah jam."
      1. Altai72
        Altai72 2 Juli 2019 10:19
        -6
        "Obahe awak" Iran iki meh padha karo bocah cilik. Israel wis duwe triad, iki ora guyon. Mesthine aku mesakake loro, nanging aku luwih melas. Yen Rusia ngrasakake ancaman nggunakake senjata nuklir ing cedhak tapel watese, mula dheweke kudu ngrusak kabeh tambang lan lapangan udara ing wilayah Iran. Kita uga ora duwe kepinginan sawetara mullah kanggo ngracuni Kaspia lan kabeh pesisir Kaspia Federasi Rusia. Ayo padha dolanan ing papan liya.
        1. wong pribadi
          wong pribadi 2 Juli 2019 10:29
          + 11
          Yen Rusia ngrasakake ancaman nggunakake senjata nuklir ing cedhak tapel watese, mula dheweke kudu ngrusak kabeh tambang lan lapangan udara ing wilayah Iran.

          Lan kenapa ing wilayah Iran? Sawise kabeh, kanthi resmi ora duwe senjata nuklir, nanging wong-wong Yahudi duwe, mula miturut logika sampeyan, sampeyan kudu ngrusak kabeh tambang lan mlumpat lapangan udara ing Israel supaya ora ngracuni Kaspia lan kabeh pesisir Kaspia. Russian Federation.
          1. Altai72
            Altai72 2 Juli 2019 11:02
            -6
            Lan sampeyan ngati-ati. Aku ora ujar manawa senjata nuklir bakal melu Iran. Aku mbaleni, aku bakal nyoba kanggo mbukak inti sethitik liyane ... Yen Iran nemu menyang sirah kanggo murub sawetara jenis bom reged ing Israel (kene comrades ing cabang wrote pilihan kuwi nalika korban ing Israel bisa ing sawetara atusan ewu), Israel bakal dipeksa nanggapi kanthi apik, paling ora 5 kiloton - sepuluh. Semono uga maksudku. Jawaban mesthi bakal teka, lan bakal mengaruhi kabeh wilayah.
            1. wong pribadi
              wong pribadi 2 Juli 2019 11:09
              +4
              Sampeyan maca artikel Iran janji bakal nanggepi yen ana serangan. Lan Iran dhewe ora arep nyerang, nanging mung mbela awake dhewe saka serangan Amerika lan KO.
            2. Gritsa
              Gritsa 2 Juli 2019 12:29
              +3
              Kutipan: Altai72
              Jawaban mesthi bakal teka, lan bakal mengaruhi kabeh wilayah.

              Aku ora mangu-mangu yen Iran miwiti dhisik, mula respon bakal teka. Nanging aku mangu-mangu yen Israel ora bakal melu ing gropyokan massive ing Iran bebarengan karo Amerika.
        2. Gritsa
          Gritsa 2 Juli 2019 12:26
          0
          Kutipan: Altai72
          Yen Rusia ngrasakake ancaman nggunakake senjata nuklir ing cedhak tapel watese, mula dheweke kudu ngrusak kabeh tambang lan mlumpat lapangan udara ing wilayah Iran.

          Mungkin iku luwih apik kabeh padha ing Israel? Banjur masalah bakal ngrampungake dhewe.
      2. sugeng
        sugeng 2 Juli 2019 15:33
        0
        Quote: wong pribadi
        .Tehran lan rolas wis cukup ...

        lan ora bakal ana lenga ing BV. Akhire. Israel katon ngerti.
        Lan ing Israel, pangkalan militer Amerika ...
    6. Normal ok
      Normal ok 2 Juli 2019 22:29
      -1
      Quote: LYOKHA padha
      Israel dikabarake duwe senjata nuklir udakara 200 ... malah puluhan bakal cukup kanggo Teheran ... militer Iran wis ngerti babagan iki ... mula ujare politisi Iran kudu diwaspadai kanthi ati-ati ... uga minangka statement Trump.

      Wah, komentar sampeyan ora patriotik. Oh medeni, sampeyan kudu liberal?! wassat
  2. tukang baja
    tukang baja 2 Juli 2019 08:08
    + 12
    Pernyataan sing bener saka Iran. Sampeyan kudu ngomong karo AS lan Israel ing basa sing padha ngerti! Lan yen diwiwiti, bakal angel banget kanggo Iran.
    1. LYOKHA padha
      LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:15
      0
      Pengaruh psikologis lan ekonomi sing paling kuat saka Anglo-Saxon lan sekutu-sekutune ditindakake ing Iran ... apa pimpinan Iran bakal rusak ing kekuwatane?
      Ing teori, Iran bisa ngetutake dalane Kim lan banjur lenggah ing meja negosiasi kanthi dhasar sing padha ... ayo goleki evolusi luwih lanjut hubungan Iran karo dheweke ... wektu bakal ngomong.
      1. Profesor
        Profesor 2 Juli 2019 08:19
        -22
        Quote: LYOKHA padha
        Pengaruh psikologis lan ekonomi sing paling kuat saka Anglo-Saxon lan sekutu-sekutune ditindakake ing Iran ... apa pimpinan Iran bakal rusak ing kekuwatane?

        Tekanan wis diwiwiti lan mung saka Amerika Serikat. Nalika wong Eropah nyambung menyang, Persia bakal nyusup ing padharan.

        Quote: LYOKHA padha
        Ing teori, Iran bisa ngetutake dalane Kim lan banjur lenggah ing meja negosiasi kanthi dhasar sing padha ... ayo goleki evolusi luwih lanjut hubungan Iran karo dheweke ... wektu bakal ngomong.

        ora bisa. Wong Iran ora siyap manggon ing semangkuk beras saben dina. Kekuwatane para ayatol isih nggantung nganggo benang.
        1. LYOKHA padha
          LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:29
          + 10
          Kekuwatane para ayatol isih nggantung nganggo benang.

          A pratelan kandel tanpa backing.
          1. Profesor
            Profesor 2 Juli 2019 08:31
            -7
            Quote: LYOKHA padha
            Kekuwatane para ayatol isih nggantung nganggo benang.

            A pratelan kandel tanpa backing.

            Wong Iran sing teka ing Israel nalika umur 27 taun nggarap aku. Iki mratelakake panemume lan aku nuduhake.

            PS
            Ayo dadi pirembagan bab ekonomi Persia lan demografi?
            1. LYOKHA padha
              LYOKHA padha 2 Juli 2019 08:39
              + 17
              Wong Iran sing teka ing Israel nalika umur 27 taun nggarap aku. Iki mratelakake panemume lan aku nuduhake.

              Dadi Kasparov lan Navalny ngomong babagan Putin ... nanging sing pasuryan srengenge wis mrentah nganti pirang-pirang taun lan ora bakal ninggalake panggung politik.
              Dadi panemu individu mung pendapat pribadi ... sampeyan ora bisa nggawe ramalan khusus babagan masa depan babagan iki.
              1. Profesor
                Profesor 2 Juli 2019 13:10
                -5
                Quote: LYOKHA padha
                Dadi Kasparov lan Navalny ngomong babagan Putin ... nanging sing pasuryan srengenge wis mrentah nganti pirang-pirang taun lan ora bakal ninggalake panggung politik.

                Iki babagan rezim, dudu babagan pribadine, lan wong Persia dudu Rusia. Dheweke ora duwe kesabaran sing akeh.

                Quote: LYOKHA padha
                Dadi panemu individu mung pendapat pribadi ... sampeyan ora bisa nggawe ramalan khusus babagan masa depan babagan iki.

                Ing kene kita uga menehi panemu individu. ora?
                1. sugeng
                  sugeng 2 Juli 2019 15:43
                  +1
                  Quote: profesor
                  Tekanan wis diwiwiti lan mung saka Amerika Serikat.

                  Vashcheta ONLY saka Kongres, sing mbuwang pasukan ing _peace_ wektu. Sing. dening Partai Demokrat AS. Lan Présidhèn Amérika Sarékat pengin wong-wong mau ngombé.
                  Quote: profesor
                  lan Persia dudu Rusia

                  kaget, nanging ana akeh Persia antarane Rusia ... Luwih saka Georgians lan Dagestanis.
            2. Tank Hard
              Tank Hard 2 Juli 2019 08:50
              + 14
              Quote: profesor
              Bisa karo kula wong Iran sing teka ing Israel nalika umur 27 taun. Iki mratelakake panemume lan aku nuduhake.

              Dirembug ing sinagoga? nglirik
            3. Tank Hard
              Tank Hard 2 Juli 2019 08:58
              +8
              Quote: profesor
              Ayo dadi pirembagan bab ekonomi Persia lan demografi?

              Apa sampeyan wis melu ing kene, Oleg? nglirik
          2. Lokal
            Lokal 2 Juli 2019 08:37
            + 14
            Dheweke duwe "pernyataan" kaya ngono kanggo saben wong sing disengiti. Contone, "Kekuwatane Putin digantung ing benang", "Kekuwatane Maduro digantung nganggo benang", lan liya-liyane.
            Konfirmasi liyane saka penulis "revolusi warna" sinis sing ora manusiawi, yaiku, kekacauan lan getih.
          3. Lek3338
            Lek3338 2 Juli 2019 12:00
            +4
            Profesor Hak Mullakratiya (kekuasaan) Iran dumunung ing ideologi agama khayalan. Iki bisa dideleng saka prilaku wong Iran ing Baku, takon sapa wae, dheweke owah-owahan dramatis nalika ngliwati wates. Aku pribadi ndeleng mahasiswa, ing wiwitan. andhap asor karo sirahe ditutupi ing ngarsane wong tuwane wong tuwa lunga lan iku , rok saya cendhak lan cendhak . saka larangan, polisi moralitas lan kabeh limo omong kosong. Iman ing Allah dening iman, nanging alam njupuk toll, kepinginan kanggo jinis, kepinginan kanggo seneng-seneng ing urip iki, ora ngenteni akhirat)) Miturut cara, Wong lanang saka sektor layanan bakal ngandhani akeh. Kepiye carane mabuk saka siji gelas bir. Wanita Turki apik kanggo mbandhingake, dheweke agama kanthi sirah ditutupi utawa nganggo busana sekuler. Nanging wanita Iran, tanpa istiméwa, ditutupi ing wiwitan, banjur sup karo kucing. Ing Baku ana paribasan kanggo "wong agama" kaya "ditutup saka sirah, mbukak saka titik kaping lima." Persia mesthi luwih apik tinimbang Arab, manuk hantu duwe budaya prilaku, sanajan karo kepinginan kanggo alam, wong Arab iku soko karo soko, ora lengkap etika sembarang, estetika, Arab mendem iku dudu makhluk kontrol, bisa laku ing mobil, guide ngandika. Mercedes Vita teka karo klompok, kabeh wong metu lan nindakake bisnise)) Nalika ditakoni dening pandhuan, kenapa sampeyan nindakake? "Aku ora ngerti yen ora mungkin," kabeh padha mangsuli kaya mangkene. Nalika nyewa kamar hotel awujud kandang babi. Lan carane nyewa mobil saka mobil rental, iku reged ing ngendi wae. ing Baku ana atusan ewu wong Persia lan malah Iran Az-tsev. Ora mung ekstremisme agama sing bakal saya tambah, mung ana gema babagan keagungan revolusi Persia Islam sing dialami, mung aku pribadi, minangka warga Baku, ora pengin ndeleng Tambah ing Arab, Persia, Turki ing kutha.
            1. wmn5500
              wmn5500 2 Juli 2019 13:00
              0
              Aku setuju karo saben tembung sampeyan ngomong. Yen mung Azerbaijan ora ndemek krisis iki karo Iran!
              1. sugeng
                sugeng 2 Juli 2019 15:46
                -2
                Kutipan saka: wmn5500
                Aku setuju karo saben tembung sampeyan ngomong. Yen mung Azerbaijan ora ndemek krisis iki karo Iran!

                Lan sapa sing bakal dadi sabanjure sawise Iran? Tajik?!
                1. wmn5500
                  wmn5500 2 Juli 2019 18:36
                  +2
                  Aku ora ngerti pitakonan. Lan kepiye wong Tajik?
                  1. sugeng
                    sugeng 4 Juli 2019 18:07
                    0
                    Kutipan saka: wmn5500
                    Aku ora ngerti pitakonan. Lan kepiye wong Tajik?

                    Nalika pungkasan sampeyan ndeleng peta?
                    Iran mbagi wates darat karo Azerbaijan lan Turkmenistan lan karo Federasi Rusia ngliwati Segara Kaspia. Lan uga karo Afghanistan lan Pakistan.
                    Miturut cara, populasi Turkestan dudu wong Turki.
                    1. wmn5500
                      wmn5500 5 Juli 2019 13:32
                      0
                      Inggih, Gusti Allah mberkahi kita kabeh! Apa pitakonan banjur?
            2. Humpty
              Humpty 2 Juli 2019 18:29
              -1
              Kutipan: Lek3338
              ngenani ideologi agama khayalan.Iki bisa dideleng saka solah bawane wong Iran ing Baku

              Lan ora mung ing Baku, nanging ambang transisi menyang negara liyane saka eling antarane Iranians uga banget cedhak, lan loro Persia lan Azerbaijanis Iran. Contone, angin adhem cukup kanggo wong Iran biasa nyolong sandhangan ing ngendi wae. Ora ana kadagingan sing asing kanggo wong Iran, siji kenalan makarya ing kana kanggo dangu lan piye wae tuku bojo kanggo setahun, kontrak nikah ora prasaja. Kita tau tuku vodka kanggo atlit Iran ing toko deso. We takon apa jenis vodka ana? Padha nuduhake enem utawa pitung merek beda ing counter. Ayo ngomong. opo? Kabeh!
            3. Otshelnik
              Otshelnik 2 Juli 2019 23:15
              +1
              Dene wong-wong Arab, aku setuju ... Utamane padha ngadili ... omong kosong sing elek. Nanging wong Iran ... mung wong-wong sing padha nggegirisi, nanging ora dadi inti masyarakat, mula profesor salah, lan dheweke dhewe ngerti yen dheweke salah .. .. kerjane kaya ngono.)
        2. cyborg
          cyborg 2 Juli 2019 09:03
          +9
          Muga-muga wong Persia nyuwek Israelmu. Israel minangka negara cilik. Mung siji rudal sing bakal teka, sanajan mung 5-10 kT lan Allah Akbar, ora bakal ana Israel. Lan ora ana sing ngerti apa sing ana ing stash Iran. Dadi yen Amerika mabur menyang Iran, dheweke bakal nyetel sampeyan, wong-wong Yahudi .. lan ora ana kubah sing bocor bakal mbantu sampeyan.
          1. maksbazhin
            maksbazhin 2 Juli 2019 09:26
            -3
            Persia ora bakal nyuwek sapa wae, sanajan ana hulu ledak 0,5 kT - bakal nyuwek Iran, lan Rusia bakal ana ing sisih tearers, dene Israel bakal diapura sanajan 10 kT.
            1. penjaga 03
              penjaga 03 2 Juli 2019 10:48
              -3
              Ora kanggo iki, Rusia nulungi Suriah kanggo ngiyanati Iran, mula aja ngapusi dhewe !!! negatif prajurit
            2. sugeng
              sugeng 2 Juli 2019 15:48
              0
              Kutipan saka maksbazhin
              siji 0,5 kt warhead

              muga-muga aku ora percaya karo kompetensi sampeyan.
        3. Ultra
          Ultra 2 Juli 2019 09:17
          -1
          Quote: profesor
          Tekanan wis diwiwiti lan mung saka Amerika Serikat. Nalika wong Eropah nyambung menyang, Persia bakal nyusup ing padharan.

          Ya wis pirang-pirang taun sanksi ora mbrangkang, kok saiki njalari?
        4. Gritsa
          Gritsa 2 Juli 2019 12:31
          +1
          Quote: profesor
          Wong Iran ora siyap manggon ing semangkuk beras saben dina. Kekuwatane para ayatol isih nggantung nganggo benang.

          Wong Rusia mangan kabeh landak. Amarga sanksi kasebut, kekuwatan Kremlin bakal ambruk lan para prajurit Ukrainia sing wani bakal ngliwati Lapangan Merah.
          ... Aku wis krungu bab sing padha luwih saka sepisan. Yahudi lan crest - sedulur ing salawas-lawase?
  3. Komentar wis dibusak.
    1. Trevis
      Trevis 2 Juli 2019 08:09
      +9
      Lan sapa gajah kasebut? lol
      1. ora pati
        ora pati 2 Juli 2019 08:14
        + 10
        Gajah iku gedhe, nanging tikus cilik ngedohi kaya pageblug. aranYa, lan kalajengking cilik bisa ngirim wong bodho gedhe menyang donya sabanjure.
        1. Al Asad
          Al Asad 2 Juli 2019 08:42
          +6
          Wong-wong Yahudi lali marang critané dhéwé bab Dawud lan Goliat
      2. siberalt
        siberalt 2 Juli 2019 08:16
        +5
        Bisa dingerteni sapa Pug sing pungkasan manggon ing BV.
    2. ivanec
      ivanec 2 Juli 2019 08:12
      +5
      kritis dhewe
    3. Al Asad
      Al Asad 2 Juli 2019 08:15
      +9
      Sanadyan Kubah Besi, utawa Patriot sing bocor ora bakal nulungi.
      Ora ana wonder koboi wis ngancam Iran kanthi invasi wiwit 2012.
      1. Lokal
        Lokal 2 Juli 2019 08:38
        +4
        Ajining dhiri?
        Ora, iki narcissism ing setengah karo gething kanggo liyane.
    4. brr1
      brr1 2 Juli 2019 08:40
      +3
      Apa sampeyan ana ing organisasi troll sampeyan diwenehi manual latihan anyar kanthi kutipan saka dongeng Krylov?
      Quote: profesor
      Ai Pug, ngerti yen dheweke kuwat yen dheweke ngusir gajah.
  4. Memphis
    Memphis 2 Juli 2019 08:10
    -15
    bab Fuhrers anyar ing headscarves nguripake munggah, boten, iku bakal padha karo iki karo Eichmann, padha bakal nyumerepi metu ing gallows.
    1. Lokal saka Volga
      Lokal saka Volga 3 Juli 2019 21:18
      0
      Sinau nulis nganggo basa Rusia!
  5. nycomedes
    nycomedes 2 Juli 2019 08:12
    -5
    Apa iki saka kategori: "peringatan Cina pungkasan"? Iku lucu, malah, kok ora kelingan I.A. Krylov?
  6. Zaurbek
    Zaurbek 2 Juli 2019 08:22
    -5
    Potensi militer Iran ora ana ing tingkat sing bakal ngancam Israel. Bakal mabur maneh persis padha. Lan banjur Amerika Serikat, ora Israel, bakal nyerang Iran ... Nanging iku ora ing kapentingan wong Yahudi kanggo ngganti senjata nuklir uga. Ora akeh papan kanggo nginep sing nyaman lan bakal kena infeksi. Babagan jumlah lan kekarepan kanggo kurban ora bisa dibandhingake.
    1. Petir
      Petir 2 Juli 2019 09:22
      +9
      Iran ora mbedakake antarane Israel lan AS. Lan ing kene lan ana getih pembunuh wong. Loro-lorone tumindak bebarengan minangka front united. Ideologi karusakan saka manungsa superfluous uga siji kanggo loro.
      Pramila Iran nggawe pratelan kasebut.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 2 Juli 2019 09:47
        -4
        Dadi luwih elek kanggo dheweke.
      2. Altai72
        Altai72 2 Juli 2019 10:26
        -7
        Ing Iran, urip manungsa ora ana regane. Kanggo kabeh sing ora cocog karo rezim, uji coba prelude lan eksekusi prelude. Prostitusi ing antarane bocah cilik ana ing posisi pisanan ing donya, obat-obatan didol ing meh kabeh toko (!) Ing kabeh kutha lan desa, bocah-bocah pejabat duwe kewarganegaraan AS lan Eropa, negara kasebut korupsi.
        1. penjaga 03
          penjaga 03 2 Juli 2019 10:51
          +2
          Kita wis krungu padha ngandika bab Libya, nanging kabeh dadi kebalikane !!! wong bodho prajurit
      3. Krasnodar
        Krasnodar 2 Juli 2019 10:58
        -4
        Iran nggawe pratelan kasebut amarga wong-wong sing nganggo jenggot nganggo busana wis ngrusak ekonomi dhewe lan, kanthi mangkono, populasi - cukup pinter. Mulane, dheweke nggoleki mungsuh umum kanggo nggabungake wong-wong ing saubengé, wong sing dikasihi.
        Lan minangka kanggo teori kiwa babagan karusakan saka populasi keluwihan - sak Shah, pembangunan reaktor difasilitasi dening Amerika Serikat, pangembangan operator. Iku mung sing "wicaksana" Ayatollah Khomeini disebut senjata nuklir senjata non-Islam, lan plans kanggo nggawe wong bali mung sawise invasi Amerika ing Irak, cepet nyadari yen padha, ing kasus iki, uga bakal mbengkongaken lan rodo cepet.
    2. ROSO 42
      ROSO 42 2 Juli 2019 09:28
      +3
      Kutipan saka Zaurbek
      Potensi militer Iran ora ana ing tingkat sing bakal ngancam Israel.

      Dadi-lan-dadi isin wong Yahudi wani ngalahake Siria tinimbang kanthi kabeh kekuwatanmu kanggo tiba ing Iran "sedih" kanthi kabeh kekuwatane ... ngguyu
      Minangka paribasan Amerika: yen sampeyan arep perang, siyap njaluk sopat ....
      1. Zaurbek
        Zaurbek 2 Juli 2019 09:50
        -2
        Apa sampeyan mangu-mangu kekuwatan IDF? Angkatan Udara bisa uga ora narik kerja ing jarak kasebut lan ora bakal bisa ngrusak potensial Iran, amarga anane negara tetanggan ing antarane. Nanging kanggo nindakake persis sing utawa kuwat saka Iran ora (janji), Israel bisa.
        1. ROSO 42
          ROSO 42 2 Juli 2019 10:01
          +6
          Kutipan saka Zaurbek
          Apa sampeyan mangu-mangu kekuwatan IDF?

          mandheg Ya, sampeyan kuat, kuat ... Mung - cahya ... lol
          1. Gritsa
            Gritsa 2 Juli 2019 12:39
            +3
            Kutipan saka: ROSS 42
            Ya, sampeyan kuat, kuat ... Mung - cahya

            Ora saben Merkava bakal nyusup menyang tapel wates Iran ...
            1. kiril1246
              kiril1246 2 Juli 2019 20:32
              0
              Quote: Grits
              Ora saben Merkava bakal nyusup menyang tapel wates Iran ...

              Apa roket Yerikho bakal tekan tapel wates Iran?
    3. Gritsa
      Gritsa 2 Juli 2019 12:37
      -3
      Kutipan saka Zaurbek
      Banjur Amerika Serikat bakal nyerang Iran, dudu Israel

      Yen wong Yahudi luwih pinter tinimbang Amerika lan ora melu perang nglawan Iran, mula dheweke duwe kesempatan kanggo urip. Aku yen Israel ora rock prau, banjur Iran ora bakal ndemek wong-wong mau uga.
      1. diman27
        diman27 2 Juli 2019 21:08
        -2
        Lan, ing sopatka, iku perlu, bakal! "Luar biasa", sial, ditemokake! "Lintang" FASIS lali?
        1. Komentar wis dibusak.
  7. cniza
    cniza 2 Juli 2019 08:46
    +2
    Miturut Zonnur, yen AS nindakake serangan marang Iran, banjur "Israel ora bakal ana nganti setengah jam."


    Padha wis ngandika bab iki kanggo dangu, sing jawaban bakal ana ing Israel.
  8. Tank Hard
    Tank Hard 2 Juli 2019 08:52
    +3
    Kabeh "diplomasi Twitter" iki ora nggambar Amerika Serikat utawa Iran ... Nyuwun
    1. Moskovit
      Moskovit 2 Juli 2019 09:21
      +2
      Gusti Allah ngalang-alangi yen kabeh iki mung ana ing Internet. Aku ora mikir Israel lan Iran biasa pengin perang iki. Negara-negara sing jarake ewonan kilometer, apa sing kudu dituduhake?
      1. Tank Hard
        Tank Hard 2 Juli 2019 09:23
        0
        Kutipan saka Moskovit
        Gusti Allah ngalang-alangi yen kabeh iki mung ana ing Internet.

        Aku pengin ... Kanggo kabeh wong ora bakal nyenengake. hi
      2. penjaga 03
        penjaga 03 2 Juli 2019 10:53
        +2
        Iran mesthi ora butuh, AS lan antek-antekne butuh, amarga bandit mung bisa ngrusak lan nyekel! duka
    2. Petir
      Petir 2 Juli 2019 09:24
      +9
      Kuwi diplomasi ing abad XNUMXst.
      Ewu taun kepungkur ora ana tweeter - kudu bengok-bengok liwat tembok benteng sadurunge miwiti.
  9. Saboteur Kholuy
    Saboteur Kholuy 2 Juli 2019 09:18
    -9
    Kanthi pratelan kasebut marang Israel, sampeyan kudu ngati-ati, Israel, dudu Amerika Serikat, bisa tumindak sanalika rumangsa terancam ... utamane amarga Israel bisa nyebabake kekalahan militer marang Iran mung ... Israel bisa nindakake. razia...
    1. Petir
      Petir 2 Juli 2019 09:34
      +6
      Iran wis nuduhake kesiapan kanggo nanggapi yen ana serangan. Mesthi, ing Amerika Serikat ora bakal bisa, nanging ing Israel rampung. Numpes ora bakal bisa, nanging nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa kanthi lengkap.
      Elinga yen kabeh iki mung yen ana serangan AS utawa Israel marang Iran .
      Yen ora, ora ana sing arep nyerang Israel.
      1. Saboteur Kholuy
        Saboteur Kholuy 2 Juli 2019 09:47
        -8
        Kerusakan bakal nanging ora kritis, yen Israel dhewe mesthi wis nyerang Iran biyen ... padha duwe cukup rudal balistik, mung ora kaya Iran, Israel duwe rudal akurat ... ya, lan blackmailing Israel ora produktif, sejarah minangka saksi kanggo iki...
      2. watu
        watu 2 Juli 2019 11:18
        -1
        Where is "utawa Israel" ngandika? Kanggo nanggepi serangan AS, para ayatollah filantropis ngancam ora mung nyerang Israel, nanging uga bakal ngilangke bumi. Dadi sapa sing martakake, miturut ekspresi sampeyan dhewe, "Ideologi karusakan saka manungsa sing ora perlu"?!
    2. Gritsa
      Gritsa 2 Juli 2019 12:41
      0
      Quote: Saboteur Kholuy
      Israel bisa nindakake serangan ...

      Aku bisa ndemek raos minangka holuatz, nanging jeneng kula paling siji perang sing menang dening raids?
      1. Saboteur Kholuy
        Saboteur Kholuy 2 Juli 2019 13:04
        0
        Serangan Sharon mimpin kanggo ngalahake Mesir
    3. dima314
      dima314 2 Juli 2019 18:13
      +1
      Aku ora mikir ... Israel meh bagean saka Amerika Serikat lan ora bakal nindakake apa-apa ing dhewe, uga, bisa uga amarga prank. Mulane, Israel bakal dadi sandera Iran, amarga Iran ora bisa tekan Amerika Serikat. Kanggo nurunake kabeh sekutu Arab ana ing kono tanpa guna, amer-amer dheweke ora ketompo. Amerika lan Israel wis suwe ngitung apa sing bakal kelakon yen Iran kepunjulen. Kajaba iku, wong Iran wis suwe nggarap misil lan wis akeh ngentekake papan perlindungan lan serius. Mesthi, yen Amerika nindakake soko sembrono, banjur Iran bakal nyolong lan nindakake soko kanggo nanggepi, nanging ... wong Iran ora ngisi drone kanggo apa-apa! Iki minangka bebaya yen dheweke ora bakal ngidinke! Yen Amerika ngrusak negara Iran lan Israel kanthi serius, mesthine bakal melu, mula Iran ora bakal ngidinke Abad Pertengahan lan ... Israel ora bakal manggon ing wilayah radioaktif, Aku ngerti suku iki. 5-10 hulu ledak reged sing bakal mabur lan wong-wong Yahudi bakal miwiti exodus saka tanah prajanji. Banjur bakal dadi penting carane wong Iran manggon lan apa sing dirusak ing kono. Kesimpulan: ing amers lan Israel ora perlu iki lan kabeh bakal mungkasi quietly lan Trump ngaco munggah maneh .. Kim ora wedi marang lan padha ora wedi ing Iran, ngerti hakekat Yahudi.
  10. Ultra
    Ultra 2 Juli 2019 09:20
    +3
    Kutipan saka Memphis.
    babagan Fuhrers anyar ing saputangan muncul,

    Aku ngerti, Fuhrers ing Washington cocog karo sampeyan, mesthi, padha ora nindakake "demokrasi" ing Israel. ngguyu
  11. Astra liar
    Astra liar 2 Juli 2019 09:21
    +3
    Nyatane, ana akeh sing gumunggung ing loro-lorone, lan militere kanthi ati-ati ngevaluasi kesempatan bebarengan.
    Ing kasus apa wae, aku ora seneng: planet iki cilik.
  12. Ultra
    Ultra 2 Juli 2019 09:21
    0
    Kutipan saka Zaurbek
    Potensi militer Iran ora ana ing tingkat sing bakal ngancam Israel.

    Ora ana sing ngerti persis ana utawa ora ana senjata nuklir ing Iran.
  13. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 2 Juli 2019 09:30
    +4
    Deputi parlemen padha nang endi wae))) sing ing Amerika Serikat, sing ing Iran, sing ing Rusia - padha mung ngobrol nganggo basa. Saliyane Israel, Iran duwe wong kanggo "menembak". Lan Iran duwe akeh sekutu internal ing negara-negara tanggane. Aku mikir yen Amerika Serikat, yen tahap militer konflik diwiwiti, uga bakal nandhang kerugian serius, manungsa, teknis, lan ekonomi. Amerika Serikat ngerti iki, mula dheweke mbatalake serangan ing wilayah Iran. Jaman ganti.
  14. Livonetc
    Livonetc 2 Juli 2019 09:36
    +6
    Bravado saka kabeh sisih.
    Iran ora bakal nindakake apa-apa sajrone setengah jam.
    Anglo-Saxon Euroskunks lan Israel ora bakal numpes Iran.
    Dheweke bakal ngluncurake rudal, laporan babagan karusakan lengkap potensial militer Iran, lan kanthi bangga nyusup.
    Ora konyol kanggo medeni Iran kanthi sanksi.
    Dheweke ora bakal nyusup menyang sapa wae ing wetenge.
    Umumé, vaudeville Timur Tengah terus.

    Ya, elinga, amarga Rusia uga "ambruk", kaya sing diumumake dening panguwasa Anglo-Saxon sing kulit peteng.
  15. SERGEY SERGEEVICS
    SERGEY SERGEEVICS 2 Juli 2019 09:39
    +1
    Iran duwe rudal sing bisa tekan Israel, mung butuh hulu ledak uranium sing reged kanggo nginfeksi kabeh Israel. Saperangan serangan kasebut cukup kanggo ngrusak negara iki.
    1. zlinn
      zlinn 2 Juli 2019 13:01
      -1
      kanggo ngrusak 25000 km persegi. 2 bom ora cukup, nanging kanggo nesu Israel cukup
      1. SERGEY SERGEEVICS
        SERGEY SERGEEVICS 2 Juli 2019 13:16
        0
        Sawise serangan kasebut, dheweke ora duwe wektu maneh kanggo Iran, ing kana, radiasi bakal nutupi negara kasebut sajrone sawetara menit.
        1. kiril1246
          kiril1246 2 Juli 2019 20:36
          +1
          Quote: SERGEY SERGEEVICS
          Sawise serangan kasebut, dheweke ora duwe wektu maneh kanggo Iran, ing kana, radiasi bakal nutupi negara kasebut sajrone sawetara menit.

          Inggih, mesthi. Lan apa sing bakal dadi wilayah infeksi sawise karusakan saka pembangkit listrik tenaga nuklir ing Bushehr?
  16. Yeah
    Yeah 2 Juli 2019 10:18
    -4
    Quote: LYOKHA padha
    udakara 200 senjata nuklir

    saham nyata, miturut prakiraan anyar, ora ngluwihi 15 bom lawas
    lan sawetara amunisi cilik. Senajan misale jek kula sing liwat wektu, paling piranti wis gagal.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 2 Juli 2019 10:37
      -1
      3 sing bisa dilayani - siji ing Dimon, liyane ing Tel Aviv (ing tanggul), lan katelu ing Berdichevo. Dipasang ing Javelin.
      1. vladcub
        vladcub 2 Juli 2019 11:50
        +2
        Matur nuwun kanggo ora sijine kula ing gendheng
        1. Krasnodar
          Krasnodar 2 Juli 2019 12:04
          -1
          Iki nomer papat - aku bakal dipasang ing Kubannaberezhnaya lan nggawa menyang desa Ilyich)))
          1. Okolotochny
            Okolotochny 2 Juli 2019 12:54
            +3
            Apa sampeyan nyoba nyurung peternakan Lenin dadi konflik?
            1. Krasnodar
              Krasnodar 2 Juli 2019 13:55
              +1
              injih pak hi
              Minangka springboard kanggo serangan kapindho))
              1. Okolotochny
                Okolotochny 3 Juli 2019 12:35
                +1
                Zema, ati-ati, liwat menyang Krasnodar kanggo kita liwat "Road of Life". Ora comme il faut bakal lelungan liwat Dinskaya.
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 3 Juli 2019 12:44
                  +2
                  Inggih, banjur pindhah menyang Krasnaya, pojok Komsomolskaya - ing akun utang mangsa ngguyu
                  1. Okolotochny
                    Okolotochny 3 Juli 2019 12:48
                    -1
                    Ayo, dilebokake modal ing jawaban !!! Lan pojok Donya lan Krasnoarmeyskaya ora dadi pilihan?
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 3 Juli 2019 12:56
                      +1
                      Layanan kita mbebayani lan angel ngguyu Tgchnee - ora mikir babagan menit mudhun..
                      1. Okolotochny
                        Okolotochny 3 Juli 2019 13:04
                        -1
                        Lan ngelawan - "Wong nganggo jas putih" nglirik
                      2. Krasnodar
                        Krasnodar 3 Juli 2019 13:05
                        +1
                        Saka sisih Communards?
                      3. Okolotochny
                        Okolotochny 3 Juli 2019 13:20
                        0
                        Sing bener, poliklinik departemen polisi. Miturut cara, ing pojok Kommunarov lan Mir ana Alma Materku, mantan gula.
                      4. Krasnodar
                        Krasnodar 3 Juli 2019 13:30
                        +1
                        Lan ing saindenging jagad, kabeh dadi duweke - Crisud, Komite Investigasi, kantor jaksa)))
            2. vladcub
              vladcub 2 Juli 2019 14:24
              +2
              Njaluk bener tanpa kula
    2. wuh wuh
      wuh wuh 2 Juli 2019 10:40
      0
      "Akeh piranti wis rusak."////
      ----
      ya wis. Ing kana, mbah-mbah ing gudhang lali nyapu bledug nganggo sapu. ngguyu
      Ing kono kabeh mudhun. nangis
    3. Moskovit
      Moskovit 2 Juli 2019 10:55
      +3
      Kanthi kabeh sikap marang Israel, mesthi ora ana wong bodho sing lungguh ing kono. Aku mikir Israel apik karo Yao.
  17. Yeah
    Yeah 2 Juli 2019 10:41
    0
    Quote: Saboteur Kholuy
    blackmailing Israel ora produktif

    gumantung apa lan carane blackmail
    Arafat kasil.
    1. Altai72
      Altai72 2 Juli 2019 11:07
      +2
      Arafat dimainake kaya boneka beruang. Wong miskin ora nginep kaping pindho ing panggonan sing padha, dheweke ngira yen dheweke nuntun Mossad kanthi irung))) Naif yaiku almarhum. Ya, lan ora ana gunane kanggo ngilangi. Pahlawan ora lair, dheweke digawe utawa dibentuk.
      1. Krasnodar
        Krasnodar 2 Juli 2019 12:06
        -3
        Yagene, yen bom udhara Israel tiba ing sikile - ora njeblug))
        1. xax
          xax 4 Juli 2019 00:42
          0
          Krasnodar, kenapa sampeyan duwe sekte kaya - wong Yahudi miturut julukan unit teritorial Federasi Rusia?
          1. Krasnodar
            Krasnodar 4 Juli 2019 01:50
            0
            Aku manggon ing Krasnodar. opo? Apa sampeyan pengin piye wae pin munggah wong Yahudi? lol
            1. xax
              xax 4 Juli 2019 01:57
              0
              Kutipan saka Krasnodar
              Apa sampeyan pengin piye wae pin munggah wong Yahudi?

              Ora, uga, mesthi, iki tansah, karo kabeh kesenengan kita, malih, nanging ing prakara iki mung dadi menarik.
  18. Yeah
    Yeah 2 Juli 2019 10:42
    -1
    Kutipan saka: voyaka uh
    mbah-mbah ing gudhang lali nyapu bledug nganggo sapu.

    nalika kampanye sampeyan njupuk selfies, sampeyan bisa njupuk setengah saka gudang. ngguyu
  19. Heksagon
    Heksagon 2 Juli 2019 11:10
    +2
    Ing kene aku ndeleng Israel lan Iran. Yen sampeyan ndeleng populasi, mula ing prinsip aku luwih seneng wong Yahudi tinimbang Muslim radikal, nanging yen ndeleng negara, mula aku luwih seneng Iran minangka negara, amarga Israel minangka tikus ing tikus ngoyak tikus lan mikir babagan gesheft. . Iran luwih jujur. Sanajan saiki "wong sing dipilih dening Gusti Allah" bakal teka - dheweke bakal mudhun, dheweke ujar, "kita jujur ​​!!!"
  20. Jahat 55
    Jahat 55 2 Juli 2019 11:14
    +2
    Aku percaya, ora kaya Dryamp, Iran duwe SOMETHING kanggo perang lan cukup kesempatan kanggo nggayuh tujuane ..
  21. Yeah
    Yeah 2 Juli 2019 11:16
    0
    Kutipan saka segi enam
    Iran luwih jujur

    Apa sampeyan yakin manawa bisa rembugan karo Iran?
    Israel, kanggo kabeh komersialisme sawijining, saged rembugan.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Heksagon
      Heksagon 2 Juli 2019 11:23
      -1
      Israel mikir karo gesheft lan ngrusak. Khusus kanggo kita, dheweke mung bisa dadi "loropaken demonstratif" (amarga dheweke urip kanthi cara sing belang) lan omong kosong ing papan sing sepi ing ngendi wae, kanthi prentah sampeyan ngerti apa kapribaden belang.

      ps: IMHO, mesthi, nanging yen Iran ilang saka peta, banjur bakal ana hot spot liyane dibalèkaké lan hotbed saka broads. Lan yen Israel ilang, banjur Timur Tengah, ing nalisir, bakal luwih tenang, "wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah" loro dening piyambak lan tumindak lan arrogance (amarga dhukungan saka master belang) aran rampung unpunished.
    3. vladcub
      vladcub 2 Juli 2019 14:17
      +2
      Kutipan saka yehat
      Kutipan saka segi enam
      Iran luwih jujur

      Apa sampeyan yakin manawa bisa rembugan karo Iran?
      Israel, kanggo kabeh komersialisme sawijining, saged rembugan.

      Mbok menawa wong-wong Yahudi minangka wong praktis sing "sarujuk" lan ngerti: "pira regane pound"
  22. Yeah
    Yeah 2 Juli 2019 11:26
    +1
    Kutipan saka Moskovit
    mesthi ora ana wong bodho sing lungguh ing kono

    yen sampeyan sinau sejarah, sampeyan ngerti banget carane akeh wong pinter bisa aneh ngguyu
  23. vladcub
    vladcub 2 Juli 2019 11:42
    +2
    Kutipan: Stirbjorn
    Kutipan: novel66
    lan senjata kimia ora kalebu saka Iran?

    Irak ora mbantu ing 91 ngarsane

    Irak ORA duwe senjata kimia, malah Amerika ngerti
    1. zlinn
      zlinn 2 Juli 2019 13:06
      -3
      padha ora ngakoni. lan Irak dhewe ora mbantah, sampeyan bingung karo biologi
  24. vladcub
    vladcub 2 Juli 2019 11:42
    +1
    Kutipan: Stirbjorn
    Kutipan: novel66
    lan senjata kimia ora kalebu saka Iran?

    Irak ora mbantu ing 91 ngarsane

    Irak ORA duwe senjata kimia, malah Amerika ngerti
  25. vladcub
    vladcub 2 Juli 2019 11:46
    +2
    Kutipan saka Moskovit
    Kanthi kabeh sikap marang Israel, mesthi ora ana wong bodho sing lungguh ing kono. Aku mikir Israel apik karo Yao.

    Iku bener
  26. meGrail
    meGrail 2 Juli 2019 14:11
    0
    Wah, wis suwe aku ora ngguyu banget!
  27. Vitaly Gusti
    Vitaly Gusti 2 Juli 2019 14:58
    +5
    Aku maca ALL komentar, aku ora ndeleng judhul situs, kabeh bener Ing.
    Banjur aku mikir yen aku salah lan entuk majalah wanita sing glamor.
    70% kebak gething, nanging ora kawruh.
    1 Perang, ing ngendi wae, nyebabake korban jiwa.
    2 USSR, lan saiki Rusia ngerti iki kanthi nggawa SBI, ora ngetung sing ora pengin ngerti.
    3 Israèl sawisé digawé nandhang perang 5 lan tiwas 23,741 jiwa lan 3,150 wong saka teror.
    4 Pamrentah Israel kanthi cetha kandha: "Yen Iran nyerang Israel, bakal bali menyang Zaman Batu" Lan iki dudu tembung kosong.
    5 Ana papat negara ing donya sing berkembang lan duwe bom elektromagnetikKita AS, Rusia, China, Israel. Bom elektromagnetik bisa langsung mbuwang peradaban maneh 200 taun.
    6 Mulané, aja padha sumelang ing bab Israèl, ya, kita padha sumurup, yèn bakal ana kang dadi korban, nanging nagara iku bakal tetep ana, ora kaya negara liya sing ngimpi-impi bakal numpes Israèl.
    Lan jumlah minus ora bakal mengaruhi iki kanthi cara apa wae.
    1. xax
      xax 4 Juli 2019 01:07
      0
      Quote: Vitaly Gusin
      "Yen Iran nyerang Israel, bakal bali menyang Zaman Watu" Lan iki dudu tembung kosong.

      Kita ngrembug tembung non-kosong saka Iran, dudu Israel. Kasunyatan iku tembung Israel ora ana maneh saka kapentingan kanggo sapa - everyone wis dawa wis rakulino kanggo kasunyatan sing negara iki ing Panggonan liya sawise passion kanggo sekel iku passion kanggo flirt. Dadi ayo pindhah menyang bisnis: kepiye sampeyan seneng karo tembung Iran - negara sing serius lan kuat?
      Quote: Vitaly Gusin
      Ana papat negara ing donya sing ngembangake lan duwe bom elektromagnetik: AS, Rusia, China, lan Israel. Bom elektromagnetik bisa langsung mbuwang peradaban maneh 200 taun.

      Ngapunten, nanging sampeyan, ndeleng tutup VO:
      Quote: Vitaly Gusin
      Aku ora katon ing judhul situs, kabeh iku tengen IN

      mutusake apa? A siklus dongeng Yahudi kanggo miwiti posting kene?
      1. Krasnodar
        Krasnodar 4 Juli 2019 01:57
        0
        Lho, kok kosong - jarene bakal ngebom wong Iran ing Suriah nganggo S-300 - lagi ngebom)).
        Lan negara kuat Iran sing serius isih bisa nglawan mungsuh Zionis liwat proxy - Hezbollah, Hamas, lan liya-liyane.
        1. xax
          xax 4 Juli 2019 01:59
          0
          Kutipan saka Krasnodar
          Lan negara kuat Iran sing serius isih bisa nglawan mungsuh Zionis liwat proxy - Hezbollah, Hamas, lan liya-liyane.

          Sing tegese - negara kuat! Amerika Serikat marang wong karo Pack kabèh, nanging isih golek dalan metu, carane tamparan jawaban.
          1. Krasnodar
            Krasnodar 4 Juli 2019 02:00
            0
            Mungkin malah ngirim wong ing lawang kedutaan Besar Amer ing Pakistan kanggo ngrusak - kekuwatan lan kekuwatan! ))
            1. xax
              xax 4 Juli 2019 02:04
              0
              Kutipan saka Krasnodar
              Mungkin malah ngirim wong ing lawang kedutaan Besar Amer ing Pakistan kanggo ngrusak - kekuwatan lan kekuwatan! ))

              Sampeyan dadi ironis muspra. Duwe sekutu sing gumantung lan nindakake kekarepane dhewe ing wilayah negara katelu ora kanggo sampeyan nyolong barang-barang saka meja. Hamas lan liya-liyane wis menehi kontribusi sing signifikan kanggo ngowahi kahanan ing Suriah. Aku ora mikir yen Israel bakal ngebom wong-wong sing "ngobong ing lawang kedutaan Amer ing Pakistan." Ing kene kahanan luwih serius.
              1. xax
                xax 4 Juli 2019 02:07
                0
                AS perang ing Suriah "Israel" lan "Kurds",
                Iran - Hizbullah lan Hamas.
              2. Krasnodar
                Krasnodar 4 Juli 2019 02:27
                0
                Nganti saiki, Hamas perang nglawan Assad, sampeyan mesthine tegese Hezbollah. Utawa Jihad Islam. Aku setuju karo sampeyan - iki mbutuhake dhuwit, katrampilan diplomatik, analis serius, lsp. Kanggo status kekuwatan sing kuat, mung siji sing ilang - pesawat dhewe, ngebom target mungsuh. Iki tanpa lelucon - wong Persia makarya kanthi maksimal, kanthi apa sing diduweni - nanging obscurantists ing kuwasa wis nyebabake masalah gedhe ing ekonomi lan politik. Lan Amerika Serikat perang karo pesawat, pasukan khusus lan Kurdi. Israel uga.
                1. xax
                  xax 4 Juli 2019 02:35
                  +3
                  Kutipan saka Krasnodar
                  obscurantists ing kuwasa

                  Ora ana obscurantists sing luwih gedhe tinimbang fanatik materialisme. Nanging, ing sawijining wektu, kekuwatan kasebut dibangun, sing kudu dieling-eling.
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Kanggo status kekuwatan sing kuat, mung siji sing ilang - penerbangan

                  Ayo kula ngutip Wikipedia:
                  Angkatan Udara Iran minangka salah sawijining sing paling kuat ing wilayah kasebut. Jumlah personel Angkatan Udara Iran yaiku 52 ewu wong, sing 37 ewu langsung ing Angkatan Udara (miturut sumber liyane - 30 ewu [4]), lan 15 ewu - ing Angkatan Udara. Kira-kira 300 pesawat tempur digunakake.

                  Lan klarifikasi "target mungsuh bom" ora ana ing kene. Aviation, ngomong, China - uga durung ngebom target mungsuh
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 4 Juli 2019 02:43
                    0
                    Heh. Aku uga nganggep ateisme utawa materialisme minangka iman sing ora rasional - aku durung weruh, krungu utawa maca ing ngendi wae yen ateis nyekel wong lanang lan wadon amarga nari bebarengan, kaya sing kedadeyan ing Iran.
                    About aviation - kabeh iku bener. Lan ora nyerang ISIS ing Suriah utawa ing mungsuh Zionis. Malah ora bisa digunakake ing barmaley ing Irak sing ramah amarga wedi yen bakal ditembak dening amers. Turki ngidini piyambak kanggo bom ngendi padha seneng. Persia diwatesi kanggo ngluncurake roket utawa nggarap proxy.
                    1. xax
                      xax 4 Juli 2019 02:54
                      0
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Aku ora tau weruh, krungu, utawa maca ing ngendi wae sing ateis nyekel bocah lanang lan wadon amarga nari bebarengan

                      Saben marfushka duwe dolanan dhewe. Ana sing nyekel penari, ana sing nggawe papan latihan Butovo.
                      Kutipan saka Krasnodar
                      About aviation - kabeh iku bener. Lan ora nyerang ISIS ing Suriah utawa ing mungsuh Zionis. Malah ora bisa digunakake ing barmaley ing Irak sing ramah amarga wedi yen bakal ditembak dening amers.

                      Ya, isih awal banget kanggo Iran saingan karo Amerika Serikat, aku ora mbantah. Kim sing nyatakake yen ana kedadeyan, Amerika bakal rusak. Wong Iran, ing tangan liyane, ngomong kanthi sopan: ing kasus iki, Israel wis rusak))
                      1. Krasnodar
                        Krasnodar 4 Juli 2019 03:04
                        0
                        Bener - dheweke bisa ngomong))
                      2. xax
                        xax 4 Juli 2019 03:11
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Bener - dheweke bisa ngomong))

                        Senajan aku sijine posisi bebarengan, Aku ora ngenali bobot saka posisi. DPRK, ora mangu, bisa ngomong sing bakal nyapu Republik Korea saka lumahing bumi, nanging kanggo wong-wong mau iku pancene cilik - iku perlu kanggo ngancem wong liyane, sanajan umume bluffing. Kanggo Iran, iku cukup ngandika ora adoh banget saka bebener.
                      3. Krasnodar
                        Krasnodar 4 Juli 2019 12:20
                        0
                        Iran Israel bisa nimbulaké karusakan banget serius, Israel nanggepi bisa paling setengah populasi Iran. Kabeh wong ngerti kabeh, mula retorika para ayatollah cukup populis.
                  2. Vitaly Gusti
                    Vitaly Gusti 4 Juli 2019 06:26
                    0
                    Kutipan saka xax
                    Angkatan Udara Iran minangka salah sawijining sing paling kuat ing wilayah kasebut. personel Angkatan Udara

                    Ayo kula ngutip wikipedia nganti pungkasan paragraf:
                    "Luwih saka setengah saka kabeh peralatan teknis Angkatan Udara Iran asal saka Amerika lan Prancis, lan pangopènan lengkap meh ora mungkin amarga sanksi sing ditindakake dening negara-negara kasebut marang Iran. ing taun 1980-an
                    Liyane saka peralatan utamané Rusia lan Cina.
                    Basis daya striking Angkatan Udara Iran yaikut pesawat tempur MiG-29 (25 pesawat), F-4 (65), F-5 (luwih saka 60 pesawat), F-14 (saka 60 kasedhiya, 25 iku airworthy), uga tukang ngebom ngarep Su-24 (30 pesawat). "
                    Ora sengaja aku nulis babagan majalah wanita.
                    1. xax
                      xax 4 Juli 2019 15:08
                      0
                      Quote: Vitaly Gusin
                      Ora sengaja aku nulis babagan majalah wanita

                      Sapa sing cedhak - dheweke nulis babagan iki. Kabeh wis jelas ing kene.
                      Nanging sampeyan ora mangsuli kanggo maksud kanggo ngirim siklus saka dongeng Yahudi kene ing VO, kalebu dongeng bab bom elektromagnetik, kang, aku Quote: bakal langsung mbuwang peradaban bali 200 taun.
                      1. Vitaly Gusti
                        Vitaly Gusti 4 Juli 2019 18:43
                        0
                        Kutipan saka xax
                        kirim ing kene ing VO siklus dongeng Yahudi, kalebu dongeng babagan bom elektromagnetik,

                        Gaya diskusi sampeyan ora bisa ditampa.
                        Cerita rakyat Rusia uga menarik banget, nanging ora ana hubungane karo topik iki.
                        Yen wong sing duwe ilmu ora ngerti apa-apa, dheweke nyoba ngisi celah-celah ngelmu, bisa dhewe utawa kanthi bantuan wong liya.
                        Ing tahap iki, aku bakal nyoba nulungi sampeyan:
                        "Serangan EMP bakal ditindakake ing papan sing dhuwur supaya ora nyebabake bledosan utawa akibat langsung liyane sing mbebayani kanggo wong. Nanging, telung jinis gelombang EMP nyebabake karusakan ing elektronik sajrone sawetara detik.
                        Bom Super-EMP ngasilake sinar gamma sing ngasilake lapangan EMP puncak 200 volt saben meter - cukup kanggo ngobong komunikasi strategis lan sistem intelijen.
                        Uzi Rubin sing nulungi ngembangake tameng pertahanan rudal Israel, sing ujar manawa "nggunakake piranti nuklir, sanajan kanggo panggunaan sing ora bisa nyebabake pati kayata EMP, ora ana masalah. Ana cara kanggo ngontrol EMP saka lemah ".
                      2. xax
                        xax 5 Juli 2019 04:44
                        0
                        Quote: Vitaly Gusin
                        Gaya diskusi sampeyan ora bisa ditampa.

                        Wong sing ngunjungi sumber lan langsung wiwit roaming menyang sisih kabeh masyarakat lokal Ora cocog kanggo nggunakake frasa kaya ngono. Ora ana rasa hormat marang dheweke a priori, lan sampeyan bisa nulis marang dheweke apa wae sing dikarepake.

                        Quote: Vitaly Gusin
                        Serangan EMP bakal ... ora bakal ... karusakan ing sawetara detik
                        ...

                        Aku ngerti yen ing majalah wanita sampeyan tingkat argumentasi iki cukup. Nanging ing VO kita, sampeyan ngerti, kita butuh spesifik. Bengok "mesin shaitan wis diciptakake, bakal mateni kabeh wong nganggo sinar!" - iku ora cukup. Iki sing bakal sampeyan pitutur marang mbah putri. Lan mangga wenehi data sing nyata (mesthi nuduhake sumber sing bisa dipercaya, amarga sampeyan ora duwe iman):
                        1. Apa conto tartamtu saka senjata kuwi kasedhiya (bakal kasedhiya ing mangsa cedhak).
                        2. Apa wilayah sing kena pengaruh jinis senjata iki. Apa senjata kasebut bisa dianggep minangka senjata pemusnah massal? Ing kasus iki, carane akeh conto senjata iki dibutuhake kanggo "mbuwang manungsa bali 200 taun"?
                        3. Apa sampeyan mikir yen "Ana papat negara ing donya sing ngembangake lan duwe bom elektromagnetik - AS, Rusia, China, Israel"? Ing kabeh artikel babagan senjata iki, bebarengan karo negara sing dituduhake, Korea Lor, India, Iran lan malah teroris internasional.

                        Dadi, sampeyan ngerti, sampeyan meh padha karo mbah putri ing lawang, sing krungu soko ing TV lan saiki retells karo tambahan saka werna. Mung mbah putri nyritakake marang mbah sing padha, lan sampeyan wis teka ing VO kanggo nistha dhewe.
                        Dadi salah siji menehi spesifik karo sumber, utawa sampeyan iku cidra sempit-minded sing tresna kanggo Quote "kasunyatan" saka "pencet kuning" lan kene sampeyan ora duwe panggonan ing VO.
                      3. Vitaly Gusti
                        Vitaly Gusti 5 Juli 2019 06:29
                        0
                        Kutipan saka xax
                        Dadi, ayo goleki sumber sing spesifik,

                        Aku ora duwe apa-apa marang sapa wae!
                        Utawa adoh saka dhuwit lan miwiti maca liyane, lan ninggalake pamer kanggo majalah kasebut.

                        "Non-Nuclear Electromagnetic Pulse (NNEMP) yaiku pulsa elektromagnetik sing diasilake dening senjata. tanpa nggunakake teknologi nuklir.
                        Generator NNEMP bisa diangkut minangka muatan bom, rudal jelajah (kayata rudal CHAMP), lan drone kanthi radiasi mekanis, termal, lan ionisasi sing suda, nanging tanpa akibat saka nyebarake senjata nuklir.
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse
                        https://www.ausairpower.net/ASPC-E-Bomb-Mirror.html
                      4. xax
                        xax 5 Juli 2019 06:34
                        0
                        Quote: Vitaly Gusin
                        Aku ora duwe apa-apa marang sapa wae!

                        Sampeyan ngapusi, mesthi. Nanging dudu kuwi. Mung gumantung siji utawa liyane tumindak sampeyan, sampeyan bakal dirasakake kanthi cara utawa liyane.
                        Quote: Vitaly Gusin
                        Pulsa elektromagnetik non-nuklir (NNEMP) yaiku pulsa elektromagnetik sing digawe dening senjata

                        Maneh abstrak blah blah blah. Ora ana sing ngidini sampeyan konfirmasi dongeng Yahudi - sampeyan ora duwe.
                        Quote: Vitaly Gusin
                        adoh saka kupu

                        Ya, aku mikir wektune. Iki kiriman pungkasan kanggo sampeyan, mbah.
  28. Dmitry Vinner
    Dmitry Vinner 2 Juli 2019 17:03
    +1
    Ing sawijining wektu, Perdana Menteri Israel Golda Meir kandha, "Yen ana wong sing kandha yen dheweke pengin numpes sampeyan, percayaa." Pitakonan kanggo kabeh komentator review militer. Yen wong saka pimpinan paling dhuwur saka negara musuhan nyatakake yen negarane duwe pasukan sing cukup kanggo ngilangake sampeyan ing bumi sajrone setengah jam, apa sampeyan duwe hak moral lan legal kanggo nindakake serangan disarming preventif ing negara iki. kabeh kemungkinan kasedhiya kanggo sampeyan? Minat Takon. Mikir bab iku. Iki wis kedadeyan ing sejarah BV. Mung senjata sing kita duwe saiki ora ana.
    1. xax
      xax 4 Juli 2019 01:30
      0
      Kutipan: Dmitry Winner
      Yen wong saka pimpinan paling dhuwur saka negara musuhan nyatakake yen negarane duwe pasukan sing cukup kanggo ngilangake sampeyan ing bumi sajrone setengah jam, apa sampeyan duwe hak moral lan legal kanggo nindakake serangan disarming preventif ing negara iki. kabeh kemungkinan kasedhiya kanggo sampeyan?

      Saben entitas nduweni isi unik. Ing donya nyata, umume kahanan ora bisa dianggep ora bisa dipisahake saka entitas. Iku salah siji sing polisi ngomong yen dheweke bakal nembak, ngarahake laras menyang durjana, iku liyane yen kuwalik. Sampeyan ora bisa takon ing abstrak apa wong sing duwe gegaman nduweni hak moral kanggo njupuk tanpa nemtokake sapa dheweke lan marang sapa dheweke ngarahake gegaman.
      Ngerti ta?
      1. Dmitry Vinner
        Dmitry Vinner 4 Juli 2019 09:55
        0
        = Ngerti? =
        Ora. Aku ora ngerti. Kajaba iku, iki dudu tembung polisi lan dudu pepadhamu, sing kucingku ngompol ing ngisor lawang. Iki tembung saka kepala Komite Keamanan Nasional. Ngerti ta?
        1. xax
          xax 4 Juli 2019 15:15
          0
          Kutipan: Dmitry Winner
          Ora. Aku ora ngerti.

          Lan kanggo apa banjur nemtokake esensi? Mangkene kutipan saka klarifikasi sampeyan ing ngisor iki:
          Kutipan: Dmitry Winner
          Iki dudu tembung polisi lan dudu pepadhamu, sing kucingku ngentut ing ngisor lawang. Iki tembung saka kepala Komite Keamanan Nasional

          Kowe ngapusi
  29. Heksagon
    Heksagon 2 Juli 2019 17:43
    -2
    Quote: Vitaly Gusin
    Aku maca ALL komentar, aku ora ndeleng judhul situs, kabeh bener Ing.
    Banjur aku mikir yen aku salah lan entuk majalah wanita sing glamor.
    70% kebak gething, nanging ora kawruh.
    1 Perang, ing ngendi wae, nyebabake korban jiwa.
    2 USSR, lan saiki Rusia ngerti iki kanthi nggawa SBI, ora ngetung sing ora pengin ngerti.
    3 Israèl sawisé digawé nandhang perang 5 lan tiwas 23,741 jiwa lan 3,150 wong saka teror.
    4 Pamrentah Israel kanthi cetha kandha: "Yen Iran nyerang Israel, bakal bali menyang Zaman Batu" Lan iki dudu tembung kosong.
    5 Ana papat negara ing donya sing berkembang lan duwe bom elektromagnetikKita AS, Rusia, China, Israel. Bom elektromagnetik bisa langsung mbuwang peradaban maneh 200 taun.
    6 Mulané, aja padha sumelang ing bab Israèl, ya, kita padha sumurup, yèn bakal ana kang dadi korban, nanging nagara iku bakal tetep ana, ora kaya negara liya sing ngimpi-impi bakal numpes Israèl.
    Lan jumlah minus ora bakal mengaruhi iki kanthi cara apa wae.


    Lima perang lan total "wong 23,741" - nanging akurasi apa. Elek kanggo ndeleng perang sapisan ing Ukraina kanggo 5 taun "perang kesed" miturut PBB, saka 12800 kanggo 13000 mung mati.

    Luwih, sampeyan bener - wong Yahudi bakal terus ana, nanging Israel bisa uga ora, lan dumadakan. Lan carane wong Arab bakal teka, ing kasus iki, ing Israel - artis ing panci bakal nangis karo tenderness lan admiration.

    Babagan "bom elektromagnetik" - ya, ya, kita mung gemeter nalika nyebutake Israel sing Kuwasa lan Ora Bisa Dikalahake. Mesthi, dheweke duwe alesan liyane kanggo fantasi, nanging pernyataan kasebut ngelingake aku babagan iki karya fantasi.

    Kutipan: Dmitry Winner
    Ing sawijining wektu, Perdana Menteri Israel Golda Meir kandha, "Yen ana wong sing kandha yen dheweke pengin numpes sampeyan, percayaa." Pitakonan kanggo kabeh komentator review militer. Yen wong saka pimpinan paling dhuwur saka negara musuhan nyatakake yen negarane duwe pasukan sing cukup kanggo ngilangake sampeyan ing bumi sajrone setengah jam, apa sampeyan duwe hak moral lan legal kanggo nindakake serangan disarming preventif ing negara iki. kabeh kemungkinan kasedhiya kanggo sampeyan? Minat Takon. Mikir bab iku. Iki wis kedadeyan ing sejarah BV. Mung senjata sing kita duwe saiki ora ana.


    Tegese, miturut logika sampeyan, Federasi Rusia kudu dikalahake kanthi kabeh arsenal sing belang, amarga dheweke kanthi terang-terangan nyatakake yen tujuane kanggo ngrusak lan misahake Federasi Rusia lan China? Utawa elinga babagan sawetara wong cilik-Inggris sing nyatakake yen sumber daya lan wilayah Federasi Rusia dadi "donya kabeh"? Iki, uga, bisa dianggep minangka encroachment lan gouge pisanan? (Inggih, mung ing kasus ... yen ora ....)
    1. Vitaly Gusti
      Vitaly Gusti 2 Juli 2019 17:57
      +1
      Kutipan saka segi enam
      Luwih, sampeyan bener - wong Yahudi bakal terus, nanging Israel bisa uga ora

      Ora perlu kakehan.
      Sampeyan ora ana ing Shein.
      Aku nulis:
      6 Mulané kowé aja padha sumelang ing bab Israèl, nanging kita padha sumurup, yèn bakal ana wong kang padha kurban. nanging negara bakal tetep ana. Ora kaya negara liya sing ngimpi arep numpes Israel."
      Liyane saka set tembung lan pikirane ora komentar
    2. Dmitry Vinner
      Dmitry Vinner 2 Juli 2019 18:04
      -2
      Yen sampeyan pengin ngomong karo wong liyo, gunakake basa Rusia, gunakake jeneng negara lan lokalitas sing ditampa umum. Ing jargon sampeyan bakal ngomong ing gapura sampeyan.
      1. xax
        xax 4 Juli 2019 01:46
        0
        Kutipan: Dmitry Winner
        ngomong Rusia

        sampeyan bisa kanthi aman nampilake iki ing kuotasi))))))

        Yen sampeyan lagi sinau basa Rusia, aku bakal nulungi sampeyan: adverbia "ing basa Rusia" ditulis persis kaya sing daktulis. Lan ya, sampeyan ora kudu ngajar basa Rusia marang wong liya nganti sampeyan bisa nguwasani kanthi bener.
        Pawulangan kapindho kanggo sampeyan bakal dadi komentar babagan keuntungan jargon kanggo menehi warna teks sing ora bisa diwenehake.
  30. diman27
    diman27 2 Juli 2019 20:41
    -2
    Ah, aku karo Iran! Ayo "s" mikir! Salahe!
    1. 3danimal
      3danimal 3 Juli 2019 15:05
      +3
      Aku karo Israel
      Iku prasaja: padha menehi luwih akeh kanggo donya saka kabeh pepadhamu. Siji-sijine negara demokratis ing wilayah kasebut (sing manggon kanthi permanen ing negara ancaman militer). Ilmu, kedokteran. E
      Ing ngendi anak-anak kita, ing kasus khusus, dijupuk kanggo operasi? Kanggo Iran?
  31. diman27
    diman27 2 Juli 2019 20:51
    0
    "Dipilih", uga, wektune kanggo mikir! Sampeyan, telpon, entuk kabeh! Luar biasa, sial! We are lawas saka sampeyan, lan ana apa-apa kanggo mulang pitik!
  32. Klim Chugunkin
    Klim Chugunkin 2 Juli 2019 22:56
    +1
    Gog lan Magog...
  33. 3danimal
    3danimal 3 Juli 2019 15:01
    +1
    Ayo nganggo conto sejarah.
    Kepiye Operasi Badai Gurun lan Kebebasan Irak nyiapake lan miwiti?
    Konsentrasi pasukan sing luwih unggul ing sawetara arah lan serangan sing kuat kanthi nggunakake WTO lan supremasi udara, interaksi apik antarane cabang militer lan organisasi (sing ora nggumunake, amarga frekuensi lan anggaran latihan).
    Ora ana sing mikir, muga-muga wektu iki AS bakal miwiti operasi serius kanthi bantuan detasemen pasukan cilik?
    Dadi, Iran bakal temenan ora nganti Israel (kabeh pasukan cepet fading bakal nyoba kanggo ngemot sisih nyerang), kang, dening cara, uga saged mbela dhewe.
    Ing konfrontasi udara, dheweke mesthi bakal menang, umpamane.