Review militèr

Tank cahya lan amfibi pisanan saka USSR ing periode interwar

27
В artikel sadurunge padha dianggep tank Jerman sajrone periode interwar. Uni Soviet ora duwe sekolah bangunan tank dhewe, nalika Perang Dunia I ing Rusia mung ana eksperimen eksotis dening Lebedenko lan Porokhovshchikov kanggo nggawe tank, sing ora nyebabake apa-apa. Rusia uga ora duwe sekolah otomotif lan mesin dhewe, kaya ing Amerika Serikat, Prancis lan Jerman. Mulane, perlu kanggo miwiti pembangunan tank saka ngeruk lan, pisanan kabeh, sinau pengalaman negara liyane.




Kasus kasebut mbantu ing perkara iki. Sajrone Perang Sipil cedhak Odessa, Tentara Abang njupuk kumpulan tank cahya paling apik saka Perang Donya I, tank Prancis Renault FT17, sing sawetara wektu dilakokno dening Tentara Abang lan melu perang. Sinau lan pengalaman ngoperasikake tank FT17 nyurung pamrentah Soviet kanggo ngatur produksi tank kasebut. Ing Agustus 1919, Dewan Komisaris Rakyat ngetokake keputusan kanggo ngatur produksi tank ing Nizhny Novgorod ing pabrik Krasnoye Sormovo. Siji tank FT17 sing dibongkar dikirim menyang pabrik, nanging ora ana mesin lan gearbox. Ing wektu sing cendhak, dokumentasi tank dikembangake lan tanduran liyane disambungake: pabrik Izhora nyedhiyakake piring waja, pabrik AMO Moscow nyedhiyakake mesin mobil Fiat sing diprodhuksi ing pabrik iki, lan pabrik Putilov nyedhiyakake senjata.

Ing 1920-1921, 15 tank Renault Rusia diprodhuksi. Dheweke mlebu layanan karo Tentara Merah, nanging ora melu ing permusuhan.

tank cahya "Rusia Renault"


Tank Renault Rusia meh rampung disalin saka prototipe FT17 lan mbaleni desaine. Ing babagan tata letak, iku tank siji-turret karo waja cahya bobot 7 ton lan kru loro wong - komandan lan sopir. Departemen manajemen ana ing ngarep tank, ana papan kanggo sopir. Ing mburi kompartemen kontrol ana kompartemen gelut karo turret puteran, ngendi komandan gunner ngadeg utawa lungguh ing daur ulang kanvas. Kompartemen mesin ana ing buritan tank.


tank cahya "Rusia Renault"


Desain awak tank iki riveted lan nglumpuk saka piring waja digulung ing pigura karo rivets, turret uga riveted, nalika piring ngarep awak lan turret wis amba amba saka inclination. Ing atap menara ana tutup waja kanggo ngawasi wilayah kasebut. Tank nyedhiyakake tampilan sing cukup apik liwat slot tampilan ing awak lan menara. Tank kasebut nduweni proteksi anti peluru, kekandelan waja turret yaiku 22mm, bathuk lan pinggir awak 16mm, ngisor lan atap (6,5-8)mm.

Mesin AMO kanthi kapasitas 33,5 hp digunakake minangka pembangkit listrik, dikembangake kanthi basis mesin mobil Fiat, nyedhiyakake kacepetan 8,5 km / jam lan jarak jelajah 60 km.

Persenjataan tank ana ing rong versi, meriam utawa bedhil mesin. A laras cendhak 37 mm Hotchkiss L / 21 gun (Puteaux SA-18) utawa 8mm Hotchkiss machine gun dipasang ing menara. Vertikal, bedhil diarahake kanthi bantuan pundhak, ing sadawane cakrawala, menara diuripake kanthi bantuan kekuatan otot komandan. Ing sawetara conto mengko, mriem kembar lan senapan mesin dipasang ing menara.


tank cahya "Rusia Renault"


Undercarriage tank ana "semi-kaku" lan ora dhasar beda saka undercarriage saka FT17 lan ing saben sisih ana 9 rodha dalan kembar diameter cilik karo flanges internal, 6 rol support dual, wheel guide ngarep lan mburi. drive rodha. Roller trek padha interlocked dadi papat bogies, bogie disambungake ing pasangan dening engsel karo balancers, kang, siji, padha hinged kanggo spring baja semi-elliptical. Ujung-ujung sumber digantung saka balok longitudinal sing dipasang ing sisih awak tank. Kabeh struktur ditutupi karo piring waja.

Umumé, tank Russian Renault, minangka salinan saka FT17 Prancis, iku kendaraan modern kanggo wektu iku lan ora rodok olo saka prototipe ing sawijining ciri, lan malah ngluwihi ing kacepetan maksimum. Tank iki ana ing layanan nganti 1930.

Tank cahya T-18 utawa MS-1


Ing taun 1924, komando militer mutusake kanggo ngembangake tank Soviet anyar, tank Renault Rusia dianggep ora aktif lan kurang bersenjata. Ing taun 1925-1927, pangembangan tank ringan Soviet pisanan MS-1 ("Pengiring Cilik") utawa T-18 digawe kanggo ngawal lan nyengkuyung geni kanggo infanteri. Gagasan FT17 Prancis dijupuk minangka basis tank, produksi tank dipasrahake menyang pabrik Leningrad "Bolshevik".


Tank cahya T-18 kanthi meriam lan bedhil mesin


Ing taun 1927, prototipe tank digawe, sing nampa indeks T-16. Ing njaba, padha karo FT17, nanging wis dadi tank sing beda. Mesin kasebut ana ing awak, dawa tank mudhun, ana gear mlaku sing beda-beda, "buntut" disimpen ing buritan kanggo ngatasi alangan. Miturut asil tes, tank wis dirampungake lan sampel kapindho digawe kanthi indeks T-18, sing dikonfirmasi karakteristik sing ditemtokake. Ing taun 1928, produksi massal tank T-18 diwiwiti.

Miturut tata letak, T-18 nduweni skema klasik kanthi lokasi kompartemen kontrol ing bagian ngarep awak, ngiring dening kompartemen pertempuran kanthi turret puteran lan kompartemen transmisi mesin ing buritan. Persenjataan kasebut dumunung ing menara, ing atap menara ana kubah komandan kanggo pengamatan lan lawang kanggo ndharat kru. Bobot tank ana 5,3 ton, kru ana wong loro.

Hull tank iki riveted lan nglumpuk ing pigura saka piring waja digulung. Proteksi waja tank kasebut saka senjata cilik gaman, kekandelan saka waja saka menara, bathuk lan pinggir awak iku 16 mm, gendheng lan ngisor 8 mm.

Persenjataan tank kasebut kalebu meriam Hotchkiss L / 37 laras cekak 20-mm lan senapan mesin Fedorov 6,5-mm laras pindho ing gunung bal, wiwit taun 1929, senapan mesin Degtyarev liyane 7,62 mm dipasang. Kanggo ngarahake senjata ing bidang vertikal, kaya ing FT17 Prancis, istirahat pundhak digunakake, turret diputer ing cakrawala amarga kekuatan otot komandan.


Tank cahya T-18 kanthi persenjataan meriam


Minangka pembangkit listrik, mesin Mikulin hawa-cooled kanthi daya 35 hp, nyedhiyakake kacepetan 16 km / jam ing dalan gedhe lan 6,5 km / jam ing medan kasar lan jarak jelajah 100 km. Mesin kasebut banjur ditingkatake dadi 40 hp. lan nyedhiyakake kacepetan dalan 22 km / jam.

Gear mlaku saka T-18 ing saben sisih kasusun saka idler ngarep, wheel drive mburi, pitung diameteripun cilik karet-dilapisi rodha dalan pindho, lan telung karet-dilapisi dual support roller karo spring rwaning. Enem gembong dalan mburi padha interlocked loro dening loro ing balancers dilereni soko tugas ing spring coil vertikal ditutupi karo casings protèktif. Roller trek ngarep dipasang ing tuas kapisah sing disambungake menyang bogie suspensi ngarep lan sprung karo spring miring sing kapisah.

Tank cahya lan amfibi pisanan saka USSR ing periode interwar

Tank cahya T-18 kanthi persenjataan meriam


Tank T-18 ing wektu kasebut dadi cukup mobile lan bisa ndhukung infanteri lan kavaleri ing serangan, nanging ora bisa ngatasi pertahanan anti-tank sing disiapake saka mungsuh.

Sajrone produksi ing 1928-1931, 957 kendaraan mlebu ing pasukan. Ing taun 1938-1939 dimodernisasi, dipasang bedhil 45mm lan bobot tank tambah dadi 7,25 ton. Nganti separo kapindho saka thirties T-18 dadi basis saka pasukan waja Uni Soviet, sawise kang diganti dening tank BT lan T-26.

tank cahya T-19


Ing taun 1929, diputusake ngembangake tank T-19 anyar sing luwih kuat kanggo ngganti T-18. Ing wektu sing cendhak, tank iki dikembangake lan prototipe digawe ing taun 1931.

Tank kasebut nduweni tata letak klasik kanthi kru telu lan bobote 8,05 ton. Miturut ciri utama, iku ora dhasar beda saka T-18. Desain tank iki riveted, pangayoman waja padha karo T-18, turret, bathuk lan pinggir awak 16 mm nglukis, gendheng lan ngisor 8 mm. Persenjataan kasebut kalebu meriam Hotchkiss L / 37 20 mm lan rong bedhil mesin Degtyarev DT-7,62 29 mm, salah sijine dipasang ing awak tank ing bantalan bal.


tank cahya T-19


Ana nyoba kanggo nginstal engine Mikulin karo daya saka 100 hp, nyedhiyakake kacepetan 27 km saben jam, nanging ora dikembangaké ing wektu.

Sasis T-19 dipinjam saka tank Prancis Renault NC-27 lan kasusun saka 12 roda dalan diameter cilik kanthi suspensi spring vertikal, disambungake ing telung bogie, 4 rol dhukungan, drive ngarep lan roda idler mburi.


Desain tank cahya T-19


Tank T-19 duwe akeh solusi desain anyar sing rumit banget desaine. "buntut" tank dicopot; tinimbang, bisa ngatasi selokan sing amba kanthi "ngikat" rong tangki nggunakake struktur truss. Ana upaya kanggo nggawe tank ngambang nggunakake baling-baling utawa dipasang watercraft (inflatable utawa pigura floats), nanging iki ora rampung temen maujud.

Tes tank sing ditindakake ing taun 1931-1932 nuduhake linuwih sing kurang lan kerumitan teknis sing gedhe banget, dene tank kasebut dadi larang banget. Desain tank T-19 luwih cendhek tinimbang tank kembar turreted enem ton Inggris Vickers sing dituku ing taun 1930, ing basis saka tank cahya Soviet T-1931 dikembangake lan dilebokake ing produksi massal ing taun 26. Kawigatosan utama fokus ing pangembangan lan implementasi tank cahya T-26.

Wedge T-27


Tankette T-27 dikembangake kanthi basis tanket Inggris Carden-Loyd Mk.IV kanthi lisensi sing dipikolehi ing taun 1930. Tankette minangka kendaraan lapis baja ringan kanthi bedhil mesin, sing ditugasake kanggo pengintaian lan ngawal infantri ing medan perang.


tankette Inggris Carden-Loyd Mk.IV prototipe tankette T-27


T-27 minangka tankette tanpa turret klasik. Transmisi kasebut ana ing ngarep awak, mesin ing bagian tengah lan kru sing dumadi saka 2 wong (komandan sopir lan mesin gunner) ing buritan. Sopir dumunung ing lambung ing sisih kiwa, lan komandan ing sisih tengen. Ing atap lambung ana rong lawang kanggo ndharat kru.


Wedge T-27


Struktur iki riveted, waja ana bulletproof, kekandelan saka waja saka bathuk lan pinggir awak 10 mm, gendheng 6 mm, lan ngisor 4 mm. Bobot wedge ana 2,7 ton.


Wedge T-27


Persenjataan kalebu senapan mesin 7,62 mm DT sing ana ing tameng ngarep.

Mesin Ford-AA (GAZ-AA) kanthi kapasitas 40 liter digunakake minangka pembangkit listrik. karo. lan transmisi dipinjam saka truk Ford-AA/GAZ-AA. Kacepetan wedge ing dalan gedhe 40 km / jam, jarak jelajah 120 km.

Undercarriage nduweni suspensi sing diblokir semi-kaku, dumadi saka enem roda dalan ganda, digandhengake ing pasangan bogie kanthi panyerepan kejut musim semi godhong.

Ing wiwitan Perang Patriotik Agung, tentara duwe 2343 tankette T-27 sing disebar ing macem-macem distrik militer lan unit militer.

Tank amfibi entheng T-37A


Tank amfibi ringan T-37A dikembangake ing taun 1932 kanthi basis skema tata letak tank amfibi ringan Inggris Vickers-Carden-Lloyd, sakumpulan sing dituku dening Uni Soviet ing Inggris ing taun 1932, lan pangembangan Soviet. perancang ing eksperimen T-37 lan T-41. Tank kasebut ditugasake kanggo nindakake tugas komunikasi, pengintaian lan keamanan pertempuran unit ing Maret, uga dhukungan langsung saka infanteri ing medan perang.


Tank amfibi entheng T-37A


Tank iki diprodhuksi sacara massal ing taun 1933-1936 lan diganti karo T-38 sing luwih maju, dikembangake kanthi basis T-37A. Total 2566 tank T-37A diprodhuksi.

Tank duwe tata letak sing padha karo prototipe Inggris, kompartemen kontrol, digabungake karo pertempuran lan mesin, dumunung ing tengah tank, transmisi ing gandhewo. Ing buritan dumunung sistem cooling, tank bahan bakar lan drive baling-baling. Awak tank kasebut ana rong wong: sopir, sing ana ing sisih kiwa kompartemen kontrol, lan komandan, sing ana ing menara, pindhah menyang sisih tengen. Bobot tank ana 3,2 ton.

Booking T-37A ana peluru. Lambung tank duwe wangun kothak lan dirakit ing pigura saka piring waja nggunakake rivets lan welding. Turret silinder, padha karo desain awak, dumunung ing sisih tengen kompartemen kontrol. Turret iki diputer kanthi manual nggunakake gagang gandheng nang. Kanggo kebangkrutan kru ana lawang ing atap menara lan kabin, sopir uga duwe lawang inspeksi ing bagian ngarep kabin.

Persenjataan tank kasebut kalebu senapan mesin 7,62 mm DT sing dipasang ing bal gunung ing piring ngarep turret.

Mesin GAZ-AA kanthi kapasitas 40 liter digunakake minangka pembangkit listrik. karo. Kanggo gerakan ing banyu ana baling-baling bali loro-bladed. Nguripake tangki ing banyu ditindakake kanthi nggunakake kemudi. Kacepetan tank ing dalan gedhe yaiku 40 km / jam, ngambang 6 km / jam.


Tangki amfibi ringan T-37A (tampilan mburi)


Sasis saka T-37A ing saben sisih kasusun saka papat rodha dalan rubberized siji, telung rollers support rubberized, wheel drive ngarep lan sloth rubberized. Penundaan rollers trek digandhengake kanthi pasangan miturut skema "gunting": saben roller trek dipasang ing salah sawijining ujung keseimbangan segitiga, ujung liyane digandhengake karo awak tank, lan sing katelu disambungake kanthi pasangan. dening spring menyang balancer bogie kapindho.

Tank T-37A ing awal lan pertengahan taun 1930-an meh mung siji-sijine tank amfibi sing diproduksi massal; karya ing luar negeri ing arah iki mung diwatesi kanggo nggawe prototipe. Perkembangan luwih saka konsep tank amfibi mimpin kanggo nggawe tank T-40.

Tank amfibi entheng T-38


Tank amfibi T-38 dikembangake ing taun 1936 lan sejatine minangka modifikasi tank T-37A. Tank iki diprodhuksi massal saka 1936 nganti 1939, total 1340 tank diprodhuksi.

Tata letak T-38 tetep padha, nanging menara dumunung ing sisih kiwa saka awak kapal, lan panggonan karya driver ing sisih tengen. Tank kasebut nduweni wujud awak sing padha karo T-37A, nanging dadi luwih amba lan luwih murah. Menara kasebut dipinjam saka T-37A tanpa owah-owahan sing signifikan. Transmisi lan desain bogie suspensi uga wis ngalami perbaikan. Bobot tank wis tambah dadi 3,3 ton.


Tank amfibi entheng T-38


Antarane sawetara model tank Soviet ing pungkasan taun 1930-an, T-38 minangka salah sawijining kendaraan sing paling ora siap tempur. Kendaraan kasebut nduweni persenjataan lan waja sing ringkih, sanajan miturut standar wektu kasebut, seaworthiness sing ora nyenengake, sing nggawe keraguan babagan kemungkinan panggunaan ing operasi amfibi lan amfibi. Amarga lack of radio, paling saka T-38s uga nindakake kurang ing peran tank pengintaian, amarga maneuverability off-dalan miskin.

Tank amfibi entheng T-40


Tank amfibi cahya T-40 dikembangake ing taun 1939 lan diluncurake ing taun sing padha. Seri diproduksi nganti Desember 1941. Total 960 tank diprodhuksi.

Tank kasebut dirancang kanggo ngilangi kekurangan tank amfibi T-38. Cara kanggo nambah tank yaiku nggawe wangun awak sing trep sing diadaptasi kanggo gerakan ngambang, nambah daya tembak lan keamanan tank, lan nambah kahanan kerja kru.


Tank amfibi cahya T-40 ing Maret


Tata letak tank wis rada owah, kompartemen transmisi ana ing busur awak, kompartemen kontrol ana ing tengah ing ngarep awak, ing tengah tank ing sisih tengen, kompartemen mesin ing sisih tengen. lan kompartemen gelut kanthi menara bunder conical ing sisih kiwa, ing buritan tank, komponen propulsi saluran banyu lan sistem mesin. Beda karo T-38, sopir lan komandan dipasang ing kompartemen sing padha.

Kanggo ndharat sopir ing atap piring waja turret ana lawang hinged, lan kanggo komandan ing atap menara ana lawang hinged setengah bunderan. Kanggo penak saka mekanik - pembalap, nalika obah ngambang, tameng lempitan dipasang ing bagian ngarep awak.


Tank amfibi entheng T-40 ngambang


Awak tank iki gandheng saka piring waja mbalek, sawetara kang padha bolted. Perlindhungan waja tank ana peluru, kekandelan waja menara lan bathuk awak yaiku (15-20) mm, sisih awak (13-15) mm, atap lan ngisor 5 mm. Bobot tank ana 5,5 ton.

Persenjataan tank dumunung ing menara lan kasusun saka 12,7 mm DShK heavy machine gun lan coaxial 7,62 mm DT machine gun. Kumpulan cilik tank T-40 dilengkapi bedhil ShVAK-T 20mm.


Tank amfibi entheng T-40


Mesin GAZ-11 kanthi daya 85 hp digunakake minangka pembangkit listrik, nyedhiyakake kacepetan 44 km / jam ing dalan gedhe lan 6 km / jam. Unit propulsi saluran banyu kalebu baling-baling ing ceruk hidrodinamik lan kemudi saluran banyu.

Ing sasis T-40, suspensi bar torsi individu digunakake. Ing saben sisih, iku kapérang saka 4 siji-sisi rodha dalan diameteripun cilik karo ban karet, 3 ndhukung siji-sisi rollers karo panyerepan kejut external, drive wheel ing ngarep lan sloth ing mburi.

Tank cahya T-40 ngrampungake generasi tank amfibi Soviet ing jaman pra-perang, ing syarat-syarat karakteristik, padha ing tingkat model manca. Secara total, sadurunge perang, 7209 conto tank T-27 lan tank amfibi T-37A, T-38 lan T-40 diprodhuksi. Dheweke ora bisa mbuktekake awake dhewe kaya sing dikarepake, amarga ing wiwitan perang asring digunakake kanggo ndhukung infanteri nyerang lan akeh tank mung ditinggal utawa dirusak.

Tank amfibi T-40 dadi prototipe tank ringan T-60, sing wis diprodhuksi massal nalika perang.

Terus ...
Pengarang:
Foto sing digunakake:
aviarmor.net, warspot.ru, war-time.ru, war-war.ru
Artikel saka seri iki:
Apa nyumbang kanggo munculé tank ing Perang Donya I
Tank Jerman Perang Donya I
Tank Prancis Perang Donya I
Tank Inggris ing periode interwar
Tank cahya Prancis ing periode interwar
Tank medium lan abot Prancis ing periode interwar
tank entheng US ing periode interwar
tank medium lan abot US ing periode interwar
Tank cahya Jerman ing periode interwar
tank medium Jerman ing periode interwar
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. volodimer
    volodimer 7 Juli 2019 07:29
    +9
    Foto kanthi caption "English Tankette Carden-Loyd Mk.IV Prototype Tankette T-27" nuduhake tank amfibi Vickers-Carden-Loyd sing dadi prototipe T-37. hi

    Wedge sing dikarepake.
    1. svp67
      svp67 7 Juli 2019 07:49
      +7
      Kutipan saka volodimer
      Wedge sing dikarepake.

      Maneh, sawetara kebingungan karo foto ...

      1. volodimer
        volodimer 7 Juli 2019 09:44
        +5
        Aku njupuk foto saka varian karo kabin, minangka nyedhaki T-27, hodovka cetha nemtokake wedge iki.
        Nanging sampeyan bener, sumber Inggris minangka sumber terbuka.
  2. Gardamir
    Gardamir 7 Juli 2019 08:13
    -8
    Agronomous plus kanggo penulis, amarga topik iki ora, ora ana tank lan dumadakan ing 1941 padha metu saka ora ono. Nanging ing sekuel, aku menehi saran supaya sampeyan ora digawa karo kabeh sing mabur lan mabur liyane. Lan ana cukup materi kanggo cabang utama pembangunan.
    Inggih, lan sing paling penting, kanggo wong-wong sing ngritik topik kasebut ora kanggo VO. Iki minangka tema militer, mlebu, komentar, ucapake pendapat sampeyan.
    ,
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 7 Juli 2019 14:50
      + 10
      Penulis minangka "plus gedhe"? "Iki tema militer, mlebu, komentar, ucapake pendapat sampeyan" Um ....
      Wiwitane, ing prinsip, ora ana kepinginan kanggo menehi komentar babagan apa wae ing siklus Penulis. Alas, aku sadurunge wis pengalaman sedih mencet ing cilik saka nuduhake kasalahan lan ora akurat kanggo sawetara Penulis situs. Iku tansah rampung karo keterlibatan sumber daya administratif lan tuduhan trolling utawa ngina...!
      Nanging sawise komentar sampeyan, resiko maneh kanggo nyoba kanggo nuduhake kesalahan banal lan ngganggu saka Penulis artikel iki. Senadyan aku yakin yen menara kasebut bakal dialihake maneh marang aku .......
      Kutipan babagan tank Renault Rusia!
      . Persenjataan tank ana ing rong versi, meriam utawa bedhil mesin. A laras cendhak 37 mm Hotchkiss L / 21 gun (Puteaux SA-18) utawa 8mm Hotchkiss machine gun dipasang ing menara. Vertikal, bedhil diarahake kanthi bantuan pundhak, ing sadawane cakrawala, menara diuripake kanthi bantuan kekuatan otot komandan. Ing sawetara conto mengko, mriem kembar lan senapan mesin dipasang ing menara.

      Sepisan maneh aku mbaleni sedih maca blunder kaya ngono, utamane saka pena mantan desainer BTT! Ya, meriam kembar lan bedhil mesin ora diselehake ing Renault Rusia !!! Kabeh telung kedadean karo mriem lan senapan mesin ing turret ora lan ora bisa duwe senjata kembar, amarga bedhil mesin lan mriem dipasang ing tengah, saben ing piring waja dhewe lan duwe sistem panuntun dhumateng sawijining !!! Kajaba iku, amarga keanehan menara heksagonal, dheweke katon ing arah sing beda-beda !!! Kacilakan sing padha kedadeyan ing kabeh tank Soviet pisanan (MS-1) lan kendaraan lapis baja! Nanging, iki dikonfirmasi kanthi foto artikel dening Penulis sing dihormati ....
      Aku utamané bakal Wigati iki salah siji saka blunders ngganggu, kang aku voiced ing artikel dina iki, succumbing kanggo provokasi - komentar!
      Saka aku pribadi .... sedih nanging bener, VO - 2014 lan VO - saiki, iki loro platform dhasar beda! Akeh, dina iki ana kamungkinan saka regejegan mbukak ing "Mratelakake panemume" lan sebagéyan "Sajarah" bagean. Ing bagean "Armament", ana keraguan babagan bebener artikel kasebut utawa indikasi kesalahane bakal menehi sampeyan "larangan" utawa malah "larangan langgeng tanpa hak kanggo cocog" ... Sawise maneh, sayang lan susah, sawetara "Panulis" duwe hak "Moderator", sing ngidini dheweke ora ngrembug karo anggota forum, nanging mung mbusak "komentar sing ora nyenengake"! Ing wektu sing padha, Penulis VO liyane pancen nandhang kekurangan kemampuan kanggo mbenerake kesalahan ketik lan kesalahan kanthi cepet ing artikel kasebut .... Ana masalah lan masalah liyane.
      Kesimpulan. Penulis ing VO beda-beda, pangguna forum tresna lan ngormati sing ngiringi artikel kasebut dhewe, melu diskusi karo dheweke, mbantah, nggarap kesalahan. Saiki, artikel dirating ing tingkat "seneng" - mung plus lan ora liya. Sauntara kuwi, bakal adil yen kemungkinan "minus" bali kanthi tepat nalika ngevaluasi karya Penulis lan Wartawan VO. Aku setuju yen karya apa wae mbutuhake rasa hormat, nanging konsumen (anggota forum) nduweni hak kanggo ngevaluasi karya iki! "Like" mesthi ora cukup ...
      Aku njaluk ngapura kanggo anggota forum sing aku miwiti "kanggo kesehatan, rampung kanggo tentrem." Kanthi hormat (iki dudu tembung kosong) Kote!
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 8 Juli 2019 16:57
        +1
        Quote: Kote Pane Kokhanka
        Sepisan maneh aku mbaleni sedih maca blunder kaya ngono, utamane saka pena mantan desainer BTT! Ya, meriam kembar lan bedhil mesin ora diselehake ing Renault Rusia !!! Kabeh telung kedadean karo mriem lan senapan mesin ing turret ora lan ora bisa duwe senjata kembar, amarga bedhil mesin lan mriem dipasang ing tengah, saben ing piring waja dhewe lan duwe sistem panuntun dhumateng sawijining !!! Kajaba iku, amarga keanehan menara heksagonal, dheweke katon ing arah sing beda-beda !!! Kacilakan sing padha kedadeyan ing kabeh tank Soviet pisanan (MS-1) lan kendaraan lapis baja!

        Nanging, kanthi cara, MS-1 isih duwe meriam kembar lan senapan mesin. Nanging ora ing versi asli (ya, ana instalasi kapisah), nanging ing modern, kang pindhah menyang UR minangka BOT.

        Mungkin penulis bingung MS-1 iki karo Renault Rusia?
        1. Kote Pane Kohanka
          Kote Pane Kohanka 8 Juli 2019 18:11
          +1
          Alexei! Sampeyan nyedhiyakake foto menara MS-1 sing dimodernisasi kanthi bedhil 45mm !!! Sadurunge, aku ngerti mung siji foto saka tank kuwi, nanging ing pamindhahan ing Bagryansky (dijupuk MS-1).
          Wigati dimangerteni yen menara kasebut dudu heksagon asli, nanging kothak ing bagean vertikal. Lan saiki intrik ...
          MS-1 pancen sing pisanan nampa senjata kembar, yaiku bedhil mesin Fedorov 6,5 mm! Mriem 37mm dipasang ing piring waja tengen, lan 6,5mm "senapan mesin" ing sisih kiwa Sparky! Luwih saka 200 salinan wis dirilis. Mung alangan iku ing tentara mesin iki dimodernisasi anjog kanggo standar, ngendi tinimbang Sparky siji DT 7,62mm diinstal!
          Matur nuwun, Vlad!
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 8 Juli 2019 18:28
            +1
            Quote: Kote Pane Kokhanka
            Alexei! Sampeyan nyedhiyakake foto menara MS-1 sing dimodernisasi kanthi bedhil 45mm !!! Sadurunge, aku ngerti mung siji foto saka tank kuwi, nanging ing pamindhahan ing Bagryansky (dijupuk MS-1).
            Wigati dimangerteni yen menara kasebut dudu heksagon asli, nanging kothak ing bagean vertikal

            Ya, iki MS-1 sing dimodernisasi, sing ditransfer menyang UR minangka OT lapis baja. Padha diganti menara, sijine "set standar" - 20-K lan DT.
            Apa sing ora ditransfer menyang UR sadurunge perang - GABTU nyuwil kabeh gudang peralatan lawas kanggo kampanye ... eseman
  3. Aquilifer
    Aquilifer 7 Juli 2019 10:22
    0
    Sing apa padha, leluhur saka monsters limang menara.
    1. Solo2503
      Solo2503 7 Juli 2019 15:41
      +2
      Kanggo monster lima menara, t-shirt iki ora ngadeg ing sisih! Haplogroup salah
      1. Aquilifer
        Aquilifer 7 Juli 2019 15:44
        0
        Nanging, dalan menyang T-35 wiwit persis karo FT17.
        1. kuroneko
          kuroneko 7 Juli 2019 17:54
          +2
          Kutipan saka Aquilifer
          Nanging, dalan menyang T-35 wiwit persis karo FT17.

          Lan apa banjur ora saka tank Voltaire utawa domestik "Kabeh terrain kendaraan" Porokhovshchikov? ^_^
          Sampeyan uga bisa sebutno tank Mendeleev. Lan "Flying Elephant" saka Inggris padha (lan saka panemu pisanan ing donya kakbe dikenali, kanggo pisanan lan perang ing sajarah, tank klasik Mk. Aku - William Tritton). Sing terakhir iki mung pra-konsep senjata bunder kanthi segara batang.



          1. Avis-bis
            Avis-bis 9 Juli 2019 08:58
            0
            Kutipan saka Kuroneko

            Lan kenapa ora saka tank Voltaire

            wah. Lan aku panginten sing Shigin nemokke.
            Lan proyek Mendeleev, tinimbang, kothak pil sing digerakake dhewe. Ya, utawa bedhil artileri super-heavy ...
    2. kuroneko
      kuroneko 7 Juli 2019 17:40
      +3
      Kutipan saka Aquilifer
      Sing apa padha, leluhur saka monsters limang menara.

      Dheweke dudu progenitor, nanging nyatane, Vickers Medium Mark III.

      Saka dheweke entuk T-28, lan banjur T-35 - pangembangan konsep langsung.
      Miturut cara, Inggris Independen, cukup aneh, lair ing upaya kanggo rethink pengalaman Prancis, colossus Char 2C (lan dheweke - ing Independent - digawe akeh sadurungé saka telung menara).
      1. Kote Pane Kohanka
        Kote Pane Kohanka 7 Juli 2019 20:33
        0
        Ing kene, kanca-kanca sing dikasihi, aku siap mbantah!
        Desainer T-28. S. A. Ginzburg, V. Zaslavsky lan insinyur desain O. Ivanov lan A. Gakkel.
        T-35 dikembangake ing sangisore pengawasan umum N.V. Barykov.
        T-28 minangka puncak saka "medium" sekolah tank Inggris.
        T-35 uga ahli waris, nanging tank abot Prancis 2C. Sanajan ana pendapat ing historiografi manawa desainer T-35, ing perjalanan bisnis ing Inggris, Independent weruh lan, luwih-luwih, kanthi kreatif ngetrapake arsitekture. Nanging sacara internal, menara lima serial kita njupuk akeh saka tank Grote TG-1. Iku kanggo Grote Barykov makarya minangka wakil.
        Dadi, saliyane klasik, aku ora njupuk T-35 saka Renault FT-17 ing prinsip. Miturut cara, Inggris Independent lan Prancis Shar 2C wis mesin ing tengah, lan ora ing buritan kaya T-35. lsp.
        1. kuroneko
          kuroneko 7 Juli 2019 20:45
          +2
          Quote: Kote Pane Kokhanka
          T-28 minangka puncak saka "medium" sekolah tank Inggris.
          T-35 uga ahli waris, nanging tank abot Prancis 2C. Sanajan ana pendapat ing historiografi manawa desainer T-35, ing perjalanan bisnis ing Inggris, Independent weruh lan, luwih-luwih, kanthi kreatif ngetrapake arsitekture. Nanging sacara internal, menara lima serial kita njupuk akeh saka tank Grote TG-1. Iku kanggo Grote Barykov makarya minangka wakil.

          Inggih, T-35 malah structurally ndadekake karo T-28 ing tingkat akeh komponen lan senjata. Iki mesthi. Lan sabenere kanthi nggawe T-28 sing apik banget, para perancang USSR banjur ngayunake T-35, sing uga cocog karo logika pangembangan domestik skema multi-turret (sanajan kemungkinan ana visi. saka loro tank Vickers lan 2C ing setengah, kang menehi kritik dening sketsa sing teka tengen kanggo kula designs pambuka kanggo mangsa T-35).
          Nanging yen T-35 ora ana cara keturunan Renault tanpa syarat. Luwih, "Gajah Mabur" sing wis dakcritakake ing ndhuwur sing kudu dianggep minangka leluhur.
          1. Kote Pane Kohanka
            Kote Pane Kohanka 7 Juli 2019 20:58
            +1
            Sedulur ing mburi! Aku ora nentang sing paling menarik kanggo sampeyan ...., yaiku, aku ngembangake teori sampeyan! Nanging, iku klasik kanggo T-35 lan dikonfirmasi dening paling peneliti domestik!
            Matur nuwun, Vlad!
            1. kuroneko
              kuroneko 7 Juli 2019 21:15
              +1
              Kita padha karo sampeyan kanthi buntut, kumis lan cakar. =^_^=
              Lan aku uga menehi saran supaya ora lali babagan wong Italia. Fiat 2000 - bener dibangun lan tank abot paling apik ing Perang Donya I (sanajan padha ora melu ing Perang dhewe, padha paling digawe, ora kaya "Gajah Terbang"). TAPI... Konsepe isih padha! Mung ing panggonan menara cilik - panginstalan karo ngarepke ngarahke banget prayoga, nanging wis ana menara puteran utama, kang ing wektu iki dileksanakake mung ing FT-17. Kanggo wektu iku tank banget maju.
              1. Kote Pane Kohanka
                Kote Pane Kohanka 7 Juli 2019 21:25
                0
                Fiat 3000 minangka modernisasi terobosan Renault FT-17. Salah sawijining fitur "transverse engine arrangement" dileksanakake dening perancang kita ing T-18.
                Fiat 2000 minangka salah sawijining tank paling apik ing pungkasan Perang Dunia I. Konsep "akeh senapan mesin lan siji meriam" pisanan ditindakake ing TG-1 sing abot. Iku dheweke sing pancene BTT ahead saka wektu. Yen USSR luwih sugih lan nggawe tank iki, mula kita bakal dadi trendsetter! Nanging kita ngleksanakake konsep TG-1 ing cara roundabout lan mung ing wangun KV serial. Sanajan wong Inggris sing padha ngerti pengalaman kita ing wangun Churchill mung ing taun 1940.
                1. kuroneko
                  kuroneko 7 Juli 2019 21:30
                  +1
                  Quote: Kote Pane Kokhanka
                  Nanging kita ngleksanakake konsep TG-1 ing cara roundabout lan mung ing wangun KV serial.

                  Iki ngendi soko ora nambah munggah, diwenehi noto tiered saka bedhil TG-1, lan pancen liwat lan liwat klasik KV-1/2 (sanajan aku kudu matur nuwun kanggo Jepang kanggo mesin gun mesthi - iku wong-wong sing luwih dhisik gawé kaya ngono). TG-1 luwih kudu digandhengake karo T-24.


                  Minangka kanggo Fiat 3000 - ya, tenan Klone FT-17 paling apik kabeh.
  4. kuroneko
    kuroneko 7 Juli 2019 17:31
    +6
    Ora cukup jangkoan lengkap babagan topik kasebut. Endi tankette lampu PPG? Yen wis ditulis babagan T-19, sing sejatine pengalaman, mula PPG (Mobile Machine Gun Nest) uga kudu kasebut. Dikembangaké sadurunge Perang Patriotik Agung.

    http://ww2history.ru/PPG.html
    1. mark1
      mark1 7 Juli 2019 18:53
      +3
      PPG, minangka adoh aku elinga, digawe ing 1940 - i.e. wis lungse ing advance, nanging kok ora sebutno T-23? Dheweke isih ana ing subyek kanggo periode wektu.
  5. mark1
    mark1 7 Juli 2019 18:23
    +5
    Miturut tameng lan bedhil TNSh, foto kasebut dudu T-40, nanging modifikasi T-30 sing ora ngambang.
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 7 Juli 2019 20:34
      0
      Sampeyan pancen bener kanca !!!
  6. mark1
    mark1 7 Juli 2019 18:39
    +1
    T-37 dudu salinan Vickers-Carden-Lloyd lan tata letak rada beda, salinan kasebut yaiku T-33 "Drake"
  7. Komentar wis dibusak.
  8. nesu
    nesu 8 Juli 2019 15:55
    0
    Iku tansah kaget kula carane cepet bangunan tank dikembangaké, tank saka 30s + lan tank saka 40s + duwe prabédan ageng. Jaman saiki wis ora ana
  9. evgen1221
    evgen1221 8 Juli 2019 19:11
    0
    Tank amfibi T-40 ana ing tingkat model manca. Bisa ngomong sing endi? Sa adoh aku ngerti, tank kita luwih maju tinimbang kabeh model tunggal lan skala cilik Barat ing jamane.