Review militèr

HIV ing saben omah: dudu trik propaganda, nanging kasunyatan Rusia sing atos

175

Nomer 13


Ing telulas wilayah Rusia, kahanan karo kedadeyan HIV (virus immunodeficiency manungsa) wis ngluwihi tingkat epidemiologis. Tegese, jumlah kasus ana luwih saka siji persen saka total populasi. Lan pimpinan ing antarane wilayah Rusia yaiku wilayah Irkutsk - 1814 wong lara ana kanggo saben 100 jiwa, utawa 000 persen saka total populasi.




Dokter nyathet sawetara gejala sing nguwatirake bebarengan. Kaping pisanan, HIV saya akeh ditularake ing njaba klompok risiko sing diarani, ing antarane lanang lan wadon heteroseksual sing cukup normal. Proporsi wong sing kena infeksi liwat kontak heteroseksual (kanggo wong-wong sing kesed pindhah menyang mesin telusuran, iki minangka pasangan "pria + wanita" biasa) tekan 54,8% - yaiku, luwih saka setengah kabeh wong sing lagi lara dadi korban. saka frivolity, lan ora sawetara vices serius utawa perversions.

Sadurunge, umume kasus tiba ing klompok risiko - pecandu narkoba sing nyuntikake obat-obatan, homoseksual, karyawan "sektor layanan intim". Lan owah-owahan ing emphasis kuwi mung nuduhake siji bab - HIV wis "wis menyang wong", wis mandhek dadi, sanadyan elek, nanging endah, lan saiki bisa ndemek kabeh wong.



Wiwit psyche manungsa cenderung ngliwati kesadaran saka macem-macem "nomer garing", ayo rada konkrit apa sing kasebut ing ndhuwur. Ora, ora ngipi elek kampanye, mung "visualisasi" mental.

Ing basa manungsa prasaja


Nerjemahake statistik menyang basa manungsa sing prasaja, kita bisa ngomong manawa ing telulas wilayah Rusia, HIV wis mlebu saben omah. Ora percoyo? Banjur ayo njupuk bangunan lima lantai panel biasa: telung apartemen ing saben situs, limalas apartemen saben lawang, papat lawang total - total sewidak apartemen. Apartemen ing omah beda-beda, pedunung ora rata, nanging tanpa exaggeration kita bisa ngomong sing Kapadhetan rata-rata Apartemen ing bangunan lima-lantai kita rada luwih saka wong loro. Tegese, udakara 120 wong utawa luwih dhuwur sing manggon ing saben bangunan limang lantai.

Nanging yen petungan kita bener, paling ora kanggo wilayah sing mecah rekor kasebut ing ndhuwur, pratelan kasebut bener yen ing saben bangunan lima lantai ana pasien HIV. Paling ora siji rata-rata. Senajan ing kasunyatan, mesthi, omahmu sing bisa resik. Nanging iki mung ateges ing sawetara omah liyane ana loro, telu, lima wong lara ...

Miturut cara, dheweke bisa manggon ing tangga sampeyan. Lan kemungkinan pasien manggon ing lawang sampeyan ora cilik - ing endi wae udakara 25%.

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing luwih makmur? Apa sampeyan duwe statistik sing luwih apik? Ya, kita bisa seneng kanggo sampeyan ... Nanging aja santai banget - ing 35 wilayah, kedadeyan HIV wis tekan utawa ngluwihi 0,5%. Dadi yen sampeyan duwe kapadhetan pedunung sing luwih dhuwur ing bangunan lima tingkat, gambar kasebut bakal padha ...

Sadurunge, pasien bisa, yen ora "ngitung", banjur paling ora nganggep - cukup mung kanggo ngliwati pecandu narkoba lan ngukum anak supaya adoh saka dheweke. Nanging saiki, kabeh wis ora jelas - pancen sapa wae bisa kena infeksi.

Klompok risiko saya tambah akeh kanthi biaya kabeh wanita enom - luwih gampang kena infeksi liwat kontak heteroseksual, lan "kesalahan pemuda" kedadeyan ing kabeh wong. Kaya sing dicritakake, "tresna iku ala" ... Lan rasa ora sopan lan ora tanggung jawab sing ditanem saiki dadi luwih nesu.

Nanging wong ora kudu dikalahake saka "dhaptar tersangka" - resiko kanggo wong-wong mau rada kurang, nanging, minangka aturan, frekuensi "petualangan" luwih kerep. Dadi karo pepadhamu enom sing nyewa apartemen ing lantai ndhuwur, sampeyan uga kudu ati-ati ...

Antarane wong sing lara, bisa uga ana pasangan sing wis nikah kanthi bener, lan anak, dadi resik lan manis - cukup kanggo salah siji wong diwasa "ngiwa" ora kasil, lan kabeh kulawarga langsung dadi klompok risiko. Yaiku, kanthi tegas, saiki sampeyan ora bisa yakin apa-apa ...

Kita ora bisa mbayar kontrasepsi


Masalah kasebut saya tambah akeh amarga wong Rusia umume ora pengin nggunakake kondom. Sawetara "perasaan ora padha", liyane melas dhuwit. Iku ora ngagetne sing Tambah ing insidensi HIV teka marang latar mburi Mudhun dodolan saka jinis kontrasepsi - padha ngomong sing iki amarga kangelan ekonomi, nanging iki, mesthi, iku mung serangan ing pemerintah kita apik banget lan tremendous. sukses sing wis diraih ing jaman saiki.

Yen sampeyan ora manggon ing panel (utawa bata, ora Matter) bangunan limang-crita, sampeyan isih ora kudu ngendhokke. Pasien HIV bisa ana ing meh kabeh bis, trem, mobil subway, sepur sing rame. Ora, mesthi, sampeyan ora bakal kena infeksi saka tetesan udhara. Elinga yen HIV dudu sawetara abstraksi Afrika sing adoh, nanging perkara sing sampeyan (ya, sampeyan!) Temokake saben dina.

Mbokmenawa, kanggo akeh, malah "gambar" kuwi ora katon kaya sing nguwatirake. Lha, pikiren, 1-2 pasien ing omah, omong kosong apa. Luwih elek ana sing ora mungkin? Nanging aja cepet-cepet bungah: kedadeyan luwih elek, supaya kita, kanthi sikap kita marang kesehatan kita, uga isih bisa maju.

Contone, iku worth njupuk kahanan ing kidul bawana Afrika, ing Afrika Kidul, Mozambik, Botswana lan negara jejer. Kira-kira 15% saka populasi diwasa dilaporake lara ing kana. Sing, ing syarat-syarat kasunyatan kita, bab 4 wong kanggo saben lawang saka bangunan khas limang lantai. Utawa meh siji wong saben tangga...

Wigati dicathet yen kahanan epidemiologis karo HIV lan AIDS ing Botswana nyebabake nyuda pangarep-arep urip rata-rata ing negara iki saka 65 nganti 35 taun ing taun 2006. Kita, mesthi, duwe indikator sing luwih apik, supaya bisa tenang?

Ya, kita durung ana ing Afrika Kidul, ana sawetara bedane ora mung ing iklim. Nanging kanthi pribadi, aku isih kelingan nalika jaman HIV lan AIDS katon endah banget ing negara kita. Pracayaa, yen ana wong sing ujar ing awal taun XNUMX-an, sanajan sajrone uripku HIV bakal teka ing saben omah kita, aku mung ngguyu.

Nanging yen saiki ana wong sing ujar manawa wong sing kena HIV bakal manggon karo kita ing saben tangga, aku mesthi ora bakal ngguyu ...

Mung ing kasus, aku pengin njlentrehake - tujuan artikel iki ora kanggo "ngipi elek" maca, lan malah liyane supaya ora nelpon kanggo wiwitan mburu penyihir. Ora, iki mung upaya liyane kanggo nerangake bab sing paling jelas ing basa sing paling gampang lan bisa dimengerteni - HIV wis cedhak, iki dudu abstraksi lan dudu film horor sing nyenengake saraf sampeyan. Dheweke ana ing saben omah, lan dheweke mung mikir babagan carane mlebu ing apartemen sampeyan. Jaga awake dhewe lan wong sing dikasihi, komunikasi karo bocah-bocah babagan topik sing angel iki, lan nyoba menehi perhatian marang kahanan saiki. Ing pungkasan, supaya kulawarga maca artikel iki, digunakake Doctors profesional, sayangé, asring ora weruh masalah dhewe konco nomer.

Inggih, tutul pungkasan. Miturut statistik, saben artikel ing VO diwaca dening sawetara puluhan ewu wong (rata-rata). Tegese, ing antarane wong-wong sing maca artikel iki, dijamin sawetara lusin sing kena infeksi HIV. Sawetara wong-wong mau mbokmenawa isih ora ngerti babagan masalah iki.

Lan bisa uga sampeyan ...
Pengarang:
175 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 15:12
    + 35
    Luwih elek ana sing ora mungkin?

    Nyatane, saiki luwih elek, amarga angka sing diwenehake mung statistik resmi, lan ora dianggep. Lan ora amarga, malah, sing wong sengaja nindakake iku, nanging amarga jumlah undiagnosed HIV-infèksi akeh banget. Cukup, ora kabeh kasus potensial wis diteliti, iku kabeh.
    1. Bull terrier
      Bull terrier 5 Juli 2019 15:17
      + 10
      bojoku nate ujar manawa nganti perawatan ditemokake, jumlah wong sing kena infeksi bakal tuwuh ing kasus apa wae. mung kanggo siji alesan prasaja sing mokal kanggo localize virus tanpa langkah-langkah quarantine ketat, mesthi, karya karo populasi nyuda kabeh nomer iki nanging ora mandheg. akeh sing mung ora ngerti yen dheweke kena infeksi lan terus urip normal kanggo sawetara wektu.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 15:25
        + 18
        Kutipan: Bull Terrier
        akeh sing mung ora ngerti yen dheweke kena infeksi lan terus urip normal kanggo sawetara wektu.

        pancen bener
        Kutipan: Bull Terrier
        bojoku nate ujar manawa nganti perawatan ditemokake, jumlah wong sing kena infeksi bakal tuwuh ing kasus apa wae

        Aja nganggep minangka fawning, nanging aku setuju banget karo bojomu babagan masalah iki hi
        Kutipan: Bull Terrier
        mung kanggo siji alesan prasaja sing ora bisa kanggo localize virus tanpa langkah quarantine ketat

        ya wis. Mung yen panyebaran HIV kanggo sawetara wektu kedadeyan utamane ing kelompok risiko - pangguna narkoba suntik, lan liya-liyane, nanging ing sawetara titik kasebut ngluwihi kelompok kasebut, lan banjur epidemi wiwit. Luwih, kabeh bakal dadi luwih elek, lan luwih akeh, amarga ora ana cara perawatan, lan perlindungan ora mutlak. Kahanan kasebut disimpen nganti sawetara amarga kasunyatan manawa HIV ora gampang ditularake (EMNIP kanggo 1 infeksi kira-kira 150 tumindak seksual, utawa kaya-kaya) nanging ... Ora saben wong seneng bocah, nanging proses kasebut dhewe :))) ))))
        Umumé, kondom, aqualung, topeng gas - kabeh kita, lan sing paling penting - ora jinis! ngguyu
        1. bk316
          bk316 5 Juli 2019 15:31
          + 15
          Kabeh bener ing komentar.
          Lan babagan mokal kanggo mungkasi epidemi kanggo wektu iki, lan babagan asil sing disepelekake, lan babagan langkah-langkah perlindungan.
          Kabar apik yaiku ora ditularake kanthi tetesan udhara, mula paling ora 100 pecandu narkoba liwat - sampeyan ora bakal kena infeksi. Lan sedhih yen lelungan menyang dokter gigi utawa menyang penata rambut bisa nyebabake infeksi. Kajaba iku, kemungkinan kena infeksi liwat piranti sing ora disterilisasi luwih dhuwur tinimbang liwat hubungan seksual.
          1. Aziz
            Aziz 5 Juli 2019 16:25
            +7
            Sampeyan lali karo "bengkel tato" (tattoo parlors) sing populer banget saiki.
        2. Bull terrier
          Bull terrier 5 Juli 2019 15:34
          +3
          dheweke ora bisa metu. bodho ngarep-arep manawa virus kasebut diwatesi ing sawetara klompok sosial lan mung urip ing njero. elinga carane wiwit lan carane nyebar ing saindhenging donya sak iki wektu. lan pinten ora nandur modhal ing. ora ketompo carane informed kang tho liyane lan liyane. maneh budaya padha gaya urip sehat. Aku yakin manawa luwih saka 90 persen wong menyang dhokter mung yen dheweke rumangsa ala.
          Yaiku) ora ana) lan telung lapisan pita listrik)))
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 15:48
            +2
            Kutipan: Bull Terrier
            dheweke ora bisa metu. bodho ngarep-arep manawa virus kasebut diwatesi ing sawetara klompok sosial lan mung urip ing njero

            Secara pribadi, aku duwe pangarep-arep manawa virus durung ngluwihi klompok risiko, antidote bakal ditemokake. Lan dadi cetha yen tanpa dheweke iku masalah wektu.
            Kutipan: Bull Terrier
            Yaiku) ora ana) lan telung lapisan pita listrik)))

            AAAA!!!!! Babagan sing paling penting - TAPE INSULATED! - Aku lali. Perlu dipriksa ASAP ngguyu
            1. Bull terrier
              Bull terrier 5 Juli 2019 15:55
              +1
              Aku mikir sawetara langkah sing angel kudu ditindakake 20-30 taun kepungkur. lan ing tingkat global. Saiki, saben taun jumlah kasebut mung bakal tuwuh. nang endi wae luwih nang endi wae kurang. statistik ora maneh dibutuhake dening negara, nanging dening donya. Aku bakal luwih medeni. Kanthi mbukak wates kanggo para migran, Eropa mung nyepetake tingkat infeksi sing padha.
              1. Rey_ka
                Rey_ka 8 Juli 2019 09:57
                +1
                "Cut menyang neraka tanpa ngenteni perotonitis!" mung langkah-langkah radikal sing bakal nyebabake dinamika positif!
        3. Konstruktor68
          Konstruktor68 5 Juli 2019 18:43
          -6
          Ayo, exaggerate babagan sawetara nomer operator indefinite. Saiki meh saben warga paling sethithik setaun, nanging nyumbang getih kanggo analisis. Apa ana papan medis, sampeyan kudu ngliwati supaya bisa janjian. Iki biasane dideteksi.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 19:00
            +7
            Kutipan: Konstruktor68
            Ayo, exaggerate babagan sawetara nomer operator indefinite. Saiki meh saben warga paling sethithik sapisan taun, nanging nyumbang getih kanggo analisis.

            Ora saben. Aku ngadili dhewe lan kanca-kanca.
            Kutipan: Konstruktor68
            Iki biasane dideteksi.

            Nuwun sewu, nanging sampeyan salah. Jumlah getih lengkap sing padha ora ndeteksi HIV. Ana sawetara nuansa sing bisa disangka manawa ana wong, nanging ora mesthi katon, lan dhokter bisa uga ora menehi perhatian.
          2. Archon
            Archon 9 Juli 2019 06:55
            0
            sanajan biaya tes HIV kira-kira rong atus rubel, ora bakal ditindakake ing tes getih biasa, amarga dites ana kanggo tujuan sing beda.
            Kabeh tes biologi fokus lan ora ana sing bakal njupuk conto biomaterial lan nyoba nemokake kabeh sing bisa ditindakake. Tes obat mung golek obat, tes gula mung golek gula, lan liya-liyane.
            Kaya ngarep-arep yen sampeyan menehi TV menyang wong sing nganggo multimeter, dheweke bakal ngukur ora mung voltase, resistance lan kekuatan saiki, nanging uga bobot, warna, ukuran.
        4. Olgovich
          Olgovich 6 Juli 2019 09:57
          +2
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Umumé, kondom, aqualung, topeng gas - kabeh kita, lan sing paling penting - ora jinis!

          Koyo ngono...

          Nanging ngendi kanggo pindhah saka dentist? Nyuwun Sampeyan ora bisa nganggo topeng gas ing kana ...
          Lan iku salah siji saka utama sumber infeksi hepatitis C lan HIV.

          Kajaba iku, sanajan sing paling larang ora dadi alasan kanggo tenang ......
          1. Rey_ka
            Rey_ka 8 Juli 2019 09:58
            0
            Dokter mbukak bungkusan kanthi pemotong ing ngarep sampeyan ...
      2. kapsid
        kapsid 5 Juli 2019 16:58
        +1
        Kutipan: Bull Terrier
        bojoku nate ujar manawa nganti perawatan ditemokake, jumlah wong sing kena infeksi bakal tuwuh ing kasus apa wae. mung kanggo siji alesan prasaja sing mokal kanggo localize virus tanpa langkah-langkah quarantine ketat, mesthi, karya karo populasi nyuda kabeh nomer iki nanging ora mandheg. akeh sing mung ora ngerti yen dheweke kena infeksi lan terus urip normal kanggo sawetara wektu.

        Masalah kabeh yaiku operator (utamane para pecandu narkoba) lan wong enom jancok ing sisih kiwa lan tengen, virus ora bisa dikalahake ..
        1. Bull terrier
          Bull terrier 5 Juli 2019 17:29
          0
          Aku ndeleng statistik babagan kasus ing wilayahku. sing paling gedhe yaiku pengangguran. buruh teka nomer loro. dadi ora kabeh cetha.
        2. iki vince
          iki vince 6 Juli 2019 18:13
          0
          kapsid. Masalah kabeh yaiku operator (utamane pecandu narkoba) lan wong enom ....
          Miturut Rospotrebnadzor, luwih saka telung taun jumlah wilayah sing ngalami epidemi HIV ing Rusia wis tambah luwih saka 40%. 70% kasus anyar ing 2018 yaiku wong sing aktif sacara ekonomi umur 30-50 taun.
    2. Vadim237
      Vadim237 5 Juli 2019 15:30
      +6
      Lan ana penyakit sing luwih mbebayani kaya hepatitis lan kanker, sing ora kalah karo prevalensi HIV ing Rusia. Kapindho lan katelu pisanan - banget kanti awon dianggep ing 60 - 70% ora waras ing kabeh.
    3. keju56
      keju56 5 Juli 2019 15:51
      +3
      misale jek sampeyan kudu ngajari bocah-bocah njaluk sertifikat sadurunge cedhak ... aran
      1. budhal
        budhal 5 Juli 2019 16:28
        +4
        Kepeksa nguciwani sampeyan. Wektu ora deteksi patogen sawise infèksi bisa beda-beda saka 30 dina nganti nem sasi, supaya sertifikat bakal mbantu sampeyan mung sebagian.
        Luwih becik, plasma getih saka donor disimpen nganti nem sasi, banjur donor sing padha teka maneh lan nindakake tes, yen tes kasebut resik, banjur plasma dijupuk menyang sirkulasi, lan sing anyar dilebokake nem sasi maneh.
        1. keju56
          keju56 5 Juli 2019 16:51
          0
          Quote: budhal
          Kepeksa nguciwani sampeyan

          Ora kabeh - Aku ngerti rincian, lan aku ora mung AIDS ..
      2. Rey_ka
        Rey_ka 8 Juli 2019 10:00
        0
        Apa padha ora nyoba mulang manawa laku cabul iku Dosa!?
        1. keju56
          keju56 8 Juli 2019 11:12
          0
          Kutipan saka Reyka
          Apa padha ora nyoba mulang manawa laku cabul iku Dosa!?

          lan aku ora mulang iki, nanging prentah ... omong-omong, iki uga ditrapake kanggo calon bojo / bojo ...
    4. tihonmarine
      tihonmarine 5 Juli 2019 16:39
      +1
      Nalika morale populasi bakal mudhun, jumlah wong sing kena HIV bakal tuwuh lan maju. Conto saka Mozambik padha, kanggo 30 taun ana HIV wis mlumpat kabeh alangan lan terus kanggo tuwuh.
      1. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 00:46
        +4
        Kutipan saka tihonmarine
        Nalika morale populasi bakal mudhun, jumlah wong sing kena HIV bakal tuwuh lan maju. Conto saka Mozambik padha, kanggo 30 taun ana HIV wis mlumpat kabeh alangan lan terus kanggo tuwuh.


        Sapa sing nglanggar dhasar moral pedunung Mozambik 30 taun kepungkur - bisa uga televisi kanthi pariwara?
        1. Rey_ka
          Rey_ka 8 Juli 2019 10:00
          +2
          Aku njaluk mriksa kabeh warga acara TV "Dom -2"
    5. Obi-Wan Kenobi
      Obi-Wan Kenobi 6 Juli 2019 05:14
      +1
      iki mung statistik resmi, lan disepelekake

      Aku setuju.
      Ora mung disepelekake, nanging disepelekake kaping 3-4.
      Lan persis amarga:
      jumlah sing ora didiagnosis HIV-infèksi dhuwur banget. Cukup, ora kabeh kasus potensial wis diteliti, iku kabeh.

      Adhiku dadi dokter bedah. Kabeh pasien sadurunge operasi kanggo AIDS "dibuwang".
      Lan persentasi sing akeh banget wong ngerti yen dheweke kena infeksi HIV kanthi harfiah sadurunge operasi.
      1. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 16:41
        +1
        Quote: Obi Wan Kenobi

        Adhiku dadi dokter bedah. Kabeh pasien sadurunge operasi kanggo AIDS "dibuwang".
        Lan persentasi sing akeh banget wong ngerti yen dheweke kena infeksi HIV kanthi harfiah sadurunge operasi.


        Persentase akeh wong sing ngerti kena infeksi HIV secara harfiah sadurunge operasi.
        Apa wong-wong iki positif HIV sadurunge operasi? Apa ana statistik kaya ngono?
        1. Rey_ka
          Rey_ka 8 Juli 2019 10:02
          0
          kabeh analisis dikirim sadurunge ujian medical prasaja
        2. Obi-Wan Kenobi
          Obi-Wan Kenobi 11 Juli 2019 05:44
          0
          Aku ora mikir. Ora ana sing kasengsem.
          Sampeyan ora bisa ngrusak statistik, yen ora, sampeyan bisa mabur metu saka karya.
  2. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 15:31
    +6
    Kutipan: Bull Terrier
    bojoku nate ujar manawa nganti perawatan ditemokake, jumlah wong sing kena infeksi bakal tuwuh ing kasus apa wae. mung kanggo siji alesan prasaja sing ora bisa kanggo localize virus tanpa langkah quarantine ketat

    ya kabeh iku gampang kanggo ngatasi. mriksa total kanggo ngarsane virus - iku pancene bisa rampung lan ora larang. saben taun utawa saben setengah taun.
    kanggo saben ing untu sertifikat utawa sawetara jenis pengenal utawa data ing situs, ngendi dening inn utawa sosial. Nomer kasebut bisa dicithak kanthi status lan layanan ing telpon. Kabeh, jumlah sing kena infeksi bakal mudhun banget.
    Pungkasan, ana perawatan sing nggawe virus pasif banget. Iki dudu pemulihan lengkap, nanging ana kemungkinan wong kasebut ora bakal nginfeksi sapa wae. Lan mesthine, topik kasebut ora kudu ditutup.
    tinimbang debat televisi tanpa telas Solovyov, pencerahan sing terus-terusan saka populasi dibutuhake.
    masalah mundak akeh amarga saka kasepen lan nglirwakake, lan ora amarga iku amba.
    Sawise revolusi, padha coped karo epidemi luwih abot, nanging ing kene ora ana perjuangan.
    1. Yeah
      Yeah 5 Juli 2019 15:49
      +5
      masalah ngontrol pemeriksaan pas wektune kanggo penyakit bisa ditanggulangi liwat pajak utawa kode tenaga kerja, utawa, contone, kanthi mbatesi transaksi finansial liwat bank nganti kertu medis dianyari - nanging ing kasus iki, mriksa kudu ditindakake ing beyo saka negara - lan dina mati kanggo mbayar layanan dhewe.
      ing pungkasan, ana, paling ora, pengalaman inspeksi teknis mobil - apa sing ngalangi sampeyan mriksa wong?
      1. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 17:22
        +1
        Kutipan saka yehat
        ... Ya, kabeh mung ditanggulangi. Priksa total anane virus - pancen bisa ditindakake lan ora larang. Saben taun utawa saben nem sasi. Kanggo saben ing untu sertifikat utawa sawetara jenis pengenal utawa data ing situs, ngendi dening TIN utawa sosial. Nomer kasebut bisa dicithak kanthi status lan layanan ing telpon. Kabeh, jumlah sing kena infeksi bakal mudhun banget. Pungkasan, ana perawatan sing nggawe virus pasif banget. Iki dudu pemulihan lengkap, nanging ana kemungkinan wong kasebut ora bakal nginfeksi sapa wae. Lan mesthine, topik kasebut ora kudu ditutup ...
        ... Masalah ngontrol pemeriksaan pas wektune kanggo penyakit bisa ditanggulangi liwat pajak utawa kode tenaga kerja, utawa, contone, kanthi mbatesi transaksi finansial liwat bank nganti kertu medis dianyari - nanging ing kasus iki, perlu kanggo nindakake. metu mriksa ing beyo saka negara - lan mbayar dina mati lan layanan dhewe.
        ing pungkasan, ana, paling ora, pengalaman inspeksi teknis mobil - apa sing ngalangi sampeyan mriksa wong?


        Kontrol total ing kapitalisme bisa dadi bisnis sing nguntungake kanggo keprihatinan farmakologis sing lobi kanggo hukum lan peraturan sing dibutuhake kanggo kepentingane dhewe.
        Ing AS, mayuta-yuta wong njupuk tes antigen prostat wajib kanggo ndeteksi kanker prostat. Mung adhedhasar tes getih sing prasaja, diagnosis "kanker prostat" lan perawatan sing larang diwiwiti.

        Kutipan saka artikel kasebut: "... Saben taun, kira-kira 30 yuta wong Amerika dites kanggo antigen spesifik prostat, minangka tes kanggo kanker prostat. Lan yen tes iki positif? ..
        ...Tes kanker prostat iki ora luwih efektif tinimbang sirah utawa buntut. Tes antigen prostat ora bisa ngerti yen sampeyan duwe kanker utawa ora; Kajaba iku, dheweke ora bisa misahake apa jenis kanker prostat - sing mati, utawa kursus entheng sing bisa bertahan nganti pirang-pirang dekade, amarga kanker prostat beda karo kanker prostat. Kanthi hipertrofi prostat normal, antigen getih uga mundhak, lan tes kasebut ora bisa misahake hipertrofi prostat sing prasaja saka kanker. Kajaba iku, tingkat anitgen prostat ing getih bisa mundhak ing umum saka alasan extraneous kayata njupuk obat ibuprofen lan ing penyakit infèksius. Kanthi tingkat antigen prostat sing kurang ing getih, bisa uga ana kanker ing tahap terminal; lan kosok balene, kanthi analisis tambah bisa kesehatan sampurna ...
        ... Asil ing tes Amerika nuduhake yen sajrone wektu nganti 10 taun, tes iki ora nyuda mortalitas wong kanthi akeh. Lan kenapa banjur ditindakake dening kabeh wong? Apa dheweke kepeksa mbayar dhuwit kanggo tes lan kanggo perawatan lan penderitaan sing ora adil? Perawatan kanggo apa? Nalika wong banjur ngalami operasi lan radiasi, lan dheweke ora duwe apa-apa! Kanggo apa kabeh iki?...
        ... Amerika nindakake akeh tes kanggo kanker prostat. Tagihan taunan kanggo screening PSA paling ora $ 3 milyar, kanthi akeh sing dibayar dening Medicare lan Administrasi Veteran.
        http://www.nytimes.com/2010/03/10/opinion/10Ablin.html

        Perusahaan farmasi wis ngasilake milyaran dolar kanggo perawatan larang adhedhasar tes antigen prostat.
        Yen ana kewajiban kasebut ing Federasi Rusia, bisa uga ana wong sing entuk dhuwit sing apik.
        1. Yeah
          Yeah 8 Juli 2019 09:29
          +1
          ngiket iku beda.
          yen dheweke ngandhani yen sampeyan ora bisa entuk kerja tanpa utangan ing tabungan, iki minangka salah sawijining perkara
          nanging beda banget yen sampeyan ora bisa tuku barang sing larang ing endi wae tanpa utang.
          Sayange, kita kerep banget duwe hukum slipping ing arah liya, nanging iki isih kudu perang, preduli saka perang nglawan AIDS.

          Aku pracaya yen ndhaptar marriage tanpa ujian bebarengan, contone, ora worth iku.
          Lan ora mung kacepetan. Apa bisa urip tanpa nikah? ya wis.
    2. Silvestr
      Silvestr 5 Juli 2019 15:49
      +7
      Kutipan saka yehat
      ya kabeh iku gampang kanggo ngatasi. mriksa total anané virus -

      Lan pira regane? Panguwasa ora bisa mbiayai diagnosis HIV, lan sampeyan pengin nyoba kabeh wong. Kabeh pasien sing mlebu rumah sakit dipriksa kanthi lengkap. Ing memori kanggo 6 sasi taun iki - ora siji. Ing perawatan intensif, ana, nanging arang banget. Ora ana pilihan pelamar. Sapa wae bisa njupuk analisis diri
      1. Bull terrier
        Bull terrier 5 Juli 2019 17:14
        0
        kita duwe salah siji saka statistik paling apik ing negara ing topik iki ing wilayah. 85 persen dideteksi ing tahap awal. dene ing negara angka iki ana 71. saben 4 warga ing wilayah kasebut wis lulus ujian lan jumlahe saya akeh. iku kabeh gumantung saka pimpinan wilayah ing wilayah iki.
        1. Silvestr
          Silvestr 5 Juli 2019 18:27
          +2
          Aku bungah yen paling ora ana sing ditindakake ing endi wae
  3. lis-ik
    lis-ik 5 Juli 2019 15:32
    -1
    Mesthi, ana kesalahane pemuda, mula pancen iki dudu babagan aku. Nanging aku ora ngerti kepiye wong kulawarga biasa sing ora ana risiko bisa kena infeksi? Sampeyan ngetutake prosedur medis supaya kabeh bisa digunakake lan dibukak ing ngarep sampeyan, dheweke ora cukur ing penata rambut (dilarang). Maksudku, iku gumantung ing gaya urip.
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 15:49
      +6
      Kutipan saka lisik
      Nanging aku ora ngerti kepiye wong kulawarga biasa sing ora ana risiko bisa kena infeksi?

      Ing kantor dokter gigi, nalika transfusi getih, njotosi pembully ing dalan lan tatu kulit ing ajiné...
      1. lis-ik
        lis-ik 5 Juli 2019 15:54
        0
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kutipan saka lisik
        Nanging aku ora ngerti kepiye wong kulawarga biasa sing ora ana risiko bisa kena infeksi?

        Ing kantor dokter gigi, nalika transfusi getih, njotosi pembully ing dalan lan tatu kulit ing ajiné...

        Patang taun kepungkur aku nyisipake untu, meh kabeh tutuk, aku kuwatir banget babagan topik iki lan mbayar ekstra kanggo kabeh sing bisa dibuwang, sanajan ana piranti sing ora bisa digunakake, nanging ana sterilisasi, aku uga ngetutake iki. Ora ana sing aman saka hooligan, nanging sampeyan kudu milih sing aman utawa liya-liyane.
        1. budhal
          budhal 5 Juli 2019 16:54
          +1
          Nalika pasien hepatitis utawa AIDS teka menyang dokter gigi, instrumen kasebut ngliwati prosedur disinfeksi sing beda-beda, ora kabeh bisa diautoklaf, iki ditindakake dening asisten laboratorium sing kapisah kanthi upah minimum, sing bisa ngapusi lan nyedhot solusi sing luwih murah ... ing umum, aku ora Getun dhuwit lan lunga menyang salah siji saka klinik paling larang ngendi kualitas wis teliti ... padha kudu teliti ing teori .. nanging isih iku luwih apik kanggo rerumput untu kaping pindho dina - lan syaraf bakal luwih sehat lan untumu :)
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 17:23
            +1
            Quote: budhal
            Nalika pasien hepatitis utawa AIDS teka menyang dokter gigi

            Iki yen pasien dhewe ngerti yen dheweke kena HIV, lan akeh sing ora ngerti
            1. budhal
              budhal 5 Juli 2019 17:32
              +4
              lan ana sing ngerti, nanging ora ngomong. ing Dentistry mbayar padha ora njaluk madu. kertu, winates kanggo pitakonan lisan, lan Clinic lampiran ora tansah nindakake apa perlu lan carane iku perlu, malah ing negara padha. Kantor wis receptions free lampiran lan wong saka werna ing jam tartamtu kanggo dhuwit.
              kanca-kancaku asring ngracuni crita babagan kelalaian ing jaman Soviet, nanging saiki mung scourge, umume, maksudku yen risiko njupuk soko saka dokter gigi cukup gedhe.
          2. lis-ik
            lis-ik 5 Juli 2019 18:43
            +3
            Quote: budhal
            nanging tetep luwih apik kanggo nyikat untu kaping pindho saben dina - lan saraf bakal luwih sehat lan untu :)

            Kanggo kula, iki minangka asil perawatan dental ing anestesi, sadurunge nelpon. Arah kasebut diwenehake dening dewan rancangan (padha nindakake kanthi gratis), nanging banjur ana akibat. Lan ya, wiwit cilik aku wedi karo dokter gigi, secara harfiah disiksa ing resepsi ing USSR.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2019 19:01
              +5
              Kutipan saka lisik
              Aku wedi karo dokter gigi wiwit cilik

              "- Aku wedi karo rong perkara ing uripku - peteng lan dokter gigi
              - Inggih, dokter gigi mangertos, nanging kok peteng?
              "Apa sampeyan ngerti pira dokter gigi ing kana?!"
              ngguyu
              1. lis-ik
                lis-ik 5 Juli 2019 19:03
                +3
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                "Apa sampeyan ngerti pira dokter gigi ing kana?!"

                Apik! Aku bakal ngerti.
      2. Olgovich
        Olgovich 6 Juli 2019 10:08
        0
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ing kantor dokter gigi, nalika transfusi getih, njotosi pembully ing dalan lan tatu kulit ing ajiné...

        syringe ing pasir ing pantai ....
      3. bondrostov
        bondrostov 6 Juli 2019 18:52
        -1
        Duwe padu karo bojone, mabuk lan lunga menyang sauna lan njupuk kupu-kupu ing kana
    2. Yaroslavsky
      Yaroslavsky 5 Juli 2019 15:53
      +3
      ora kabeh kulawarga, pedants henpecked lan sepi ... mulane, kulawarga SD (th) bisa kena infeksi ... sepisan utawa kaping pindho
      1. lis-ik
        lis-ik 5 Juli 2019 15:58
        0
        Kutipan: Yaroslavsky
        ora kabeh kulawarga, pedants henpecked lan sepi ... mulane, kulawarga SD (th) bisa kena infeksi ... sepisan utawa kaping pindho

        Lha, dudu umurku, aku wis umur 51, senajan ..... aku katon.
        1. Storekeeper
          Storekeeper 5 Juli 2019 20:19
          +4
          Pacarku umur 55 lan duwe telu nyonya belay sing mbarep umure 45. Kowe umure mung 51. hi
          1. lis-ik
            lis-ik 5 Juli 2019 20:49
            +2
            Quote: Penjaga toko
            Pacarku umur 55 lan duwe telu nyonya belay sing mbarep umure 45. Kowe umure mung 51. hi

            Aku ngarep.
    3. Silvestr
      Silvestr 5 Juli 2019 15:57
      + 10
      Kutipan saka lisik
      kepiye carane wong kulawarga biasa sing ora ana risiko kena infeksi?


      Kelalaian perawat ing pangolahan lan sterilisasi instrumen. Tandha kasebut yaiku hepatitis C.
      Pilihan kapindho yaiku transfusi getih.
      Secara teoritis, kemungkinan kasebut sithik banget, amarga ora ana akal sehat. Ora mungkin kena infeksi ing bis lan ing dalan.
      Nalika pisanan ngoperasi pasien HIV (analisis ing 7 dina), aku dhewe ngalami stres. Saiki, kanthi tenang, mung sampeyan nguatake langkah-langkah perlindungan pribadi, lan iki mung nganggo kontrol rai
      1. Minus
        Minus 5 Juli 2019 17:14
        +7
        Ora suwe, ahli bedah bunuh diri karo kita ... Dokter sing berpengalaman ... Lan dheweke kudu lara nalika operasi ... Lan tatu kasebut langsung diobati, nanging ... Umume, dheweke ngenteni analisa. kanggo setengah taun lan ....
        1. Silvestr
          Silvestr 5 Juli 2019 18:26
          +5
          Kutipan saka minus
          Ora suwe, ahli bedah bunuh diri karo kita ... Dokter sing berpengalaman ... Lan dheweke kudu lara nalika operasi ... Lan tatu kasebut langsung diobati, nanging ... Umume, dheweke ngenteni analisa. kanggo setengah taun lan ....

          crita sedih. Ing lingkungan kula Gusti Allah welas asih
    4. Tomic3
      Tomic3 5 Juli 2019 15:58
      +6
      sugeng sonten! Aja cukur? Saiki iku mung fashion kanggo dadi-disebut barbershops, ngendi padha kurban, kalebu cukur brengos mbebayani. Saiki paket kondom apik regane udakara 300 rubel, mula wong enom tuku sing murah kanggo 100 rubel, mula asile. Lan negara sacoro prakteke ora nyedhiakke dhuwit kanggo perang nglawan HIV. Mulane, pratondho kuwi kanggo negara.
      1. lis-ik
        lis-ik 5 Juli 2019 16:01
        +1
        Kutipan: Tomic3
        Saiki mung fashion kanggo sing diarani barbershops

        Umume Barat. Kita kudu ngerti risiko lan nolak layanan kasebut. Umumé, cukur miturut norma SES wis dilarang wiwit jaman Soviet.
    5. sgapich
      sgapich 5 Juli 2019 18:35
      +1
      Kutipan saka lisik
      Kita ora cukur ing salon rambut (dilarang).

      Sayange, ing meh saben dadi-disebut. "barbershop" nduweni layanan "cukur nganggo cukur sing mbebayani", lan padha posisine minangka ritual, khusus kanggo "wong keren".
      1. lis-ik
        lis-ik 5 Juli 2019 18:44
        0
        Kutipan saka sgapich
        malih, padha posisi iku minangka jenis ritual, istimewa kanggo "wong kelangan

        Aku bakal ngati-ati.
  4. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 15:37
    +1
    Kutipan saka: bk316
    Pleases siji ora ditularaké dening droplets udhara

    bungah awal
    virus iku cedhak karo flu, lan sing nyebar liwat udhara.
    siji mutasi lan hello.
    1. Phil77
      Phil77 5 Juli 2019 18:01
      +4
      Muga-muga ora mutasi. Umume, miturut pendapat naif babagan wong sing umur 56 taun, pencegahan paling apik kanggo infeksi iki yaiku perkara patriarki kaya kesetiaan perkawinan! , Ora ana sing anyar sing bakal ditemokake ing kaendahan apa wae ing kana. Ya, aku mbokmenawa konservatif?!Risiko ora tansah sabab mulya. Kabeh-sehat!
      1. Yeah
        Yeah 5 Juli 2019 18:05
        +3
        masalah iku paling wong sing pengin miwiti kulawarga asring dipeksa wuta nyoba sawetara partners beda amarga aturan masyarakat, lan iki dramatically mundhak risiko. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga diskriminasi marang wong sing kena infeksi HIV lan nggawe bisu babagan topik kasebut.
        1. Phil77
          Phil77 5 Juli 2019 18:18
          +1
          Nggawe kulawarga minangka langkah sing luwih serius tinimbang hubungan seksual siji-wektu, percayalah! Lan sing seneng mlaku-mlaku, ya, wong lanang! Nyuwun pangapunten! Sabanjure (yen ana) mbutuhake sertifikat saka venereologist. Mesthi, kita ngomong babagan wong normal.
        2. Phil77
          Phil77 5 Juli 2019 18:22
          0
          Lan babagan penindasan topik, aku setuju banget karo sampeyan babagan diskriminasi. Inggih, nuwun sewu, nanging iki psikologi murni! Iku mung medeni, apa sampeyan mikir?
      2. Yaroslavsky
        Yaroslavsky 8 Juli 2019 09:10
        0
        Lha....ing umur 56, menurutku kesetiaan bebojoan wis diwenehi..sedikit wong sing mlaku-mlaku....nanging ana sing luwih enom....kabeh wong duwe karakter lan libido dhewe-dhewe....mulane, sampeyan bisa ngomong kanggo umur lawas, mung lan kabeh
    2. Rey_ka
      Rey_ka 8 Juli 2019 10:10
      0
      pungkasane! siji seneng yen mung siji mutasi sing bisa nylametake planet saka peradaban sing ora wajar iki! Amarga kita ora duwe akal kanggo urip kanthi bener, mula paling ora bisa mati?
  5. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 15:39
    +4
    Kutipan saka lisik
    Inggih, iku gumantung ing gaya urip sanadyan.

    Aku kira-kira 10% ora kurang amarga kecerobohan sing kudu ngurus wong.
    akeh sing mung merga larane wong-wong padha sepi, amarga wedi ditinggal. Sing. kanthi sadar umume infeksi kedadeyan.
    Aja lali babagan promiscuity lengkap bocah-bocah wadon modern
    yen ing umur 25 ana kurang saka 10 partner - iki wis arang banget.
    lan tema divorce, kang provokes bagean wadon kanggo MediaWiki kanggo terus-terusan numpes kulawarga lan nggawe anyar, uga nyumbang dhewe.
    1. Storekeeper
      Storekeeper 5 Juli 2019 20:38
      0
      Yen aku bisa menehi sampeyan 100 upvotes !! Aku setuju banget karo sampeyan. Debauchery, lack of moralitas lan jijik fisik! Kepiye carane sampeyan bisa ndeleng wong sing sepisanan lan wis menyang jamban karo dheweke .... ???? Mulane kabeh penyakit ala nyebar! Lan babagan pegatan, aku uga setuju karo sampeyan, loro kenalan pegatan, sing dadi garwane!
  6. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 15:51
    +2
    bapa apa wae kudu duwe hak nampa asil pamriksan anak ing panti asuhan adhedhasar kebetulan gen ing antarane dheweke lan bocah kasebut lan ana sawetara penyakit, kalebu AIDS.
  7. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 15:54
    +2
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Lan dadi cetha yen tanpa dheweke iku masalah wektu.

    ana versi sing penyakit anyar kaya kanker utawa AIDS mung minangka asil saka sistem imun weakened amarga lingkungan lan degradasi gen amarga kawilujengan wong sing kurang kesehatan.
    lan ora ana gunane kanggo ngobati penyakit anyar, nambani siji, 10 sing anyar bakal katon.
    Kita kudu mbusak oyod saka masalah lan nggawa bali pilihan alam Darwin.
    1. lis-ik
      lis-ik 5 Juli 2019 16:31
      +2
      Kutipan saka yehat
      mung akibat saka kakebalan weakened amarga ekologi

      Aku setuju karo iki. Wis telung taun aku lan bojoku pindhah manggon ing omah sing mentas dibangun ing wilayah kasebut, saka Moskow, ing musim gugur-musim dingin, ing puncak penyakit ing kutha, umume dheweke lali babagan penyakit lan penyakit. Lan umume, tenaga kerja fisik ing udhara mbantu akeh, sanajan aku isih kesed kadhangkala, kaya sing diomongake bojoku.
    2. semurg
      semurg 5 Juli 2019 18:40
      +5
      Ana versi liya manawa organisme sing diarani planet Bumi ngobati awak saka bakteri sing mbebayani, yaiku manungsa. Sing biyen ana ing fase laten lan ora ngrusak awak, nanging saiki wis akeh lan dadi patogen. Kajaba iku, reresik awak Bumi iki ora pisanan lan ora kaping pindho, nanging periodik kanthi siklus 5000-6000 taun.
      1. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 00:00
        +1
        Quote: semurg
        Ana versi liya manawa organisme sing diarani planet Bumi ngobati awak saka bakteri sing mbebayani, yaiku manungsa. Sing biyen ana ing fase laten lan ora ngrusak awak, nanging saiki wis akeh lan dadi patogen. Kajaba iku, reresik awak Bumi iki ora pisanan lan ora kaping pindho, nanging periodik kanthi siklus 5000-6000 taun.


        Miturut tanggalan Rusia lawas, dibatalake dening Peter, iku saiki 7525 ing yard. Slavs ora asing kanggo ngresiki lan ngumbah eseman
        1. Rey_ka
          Rey_ka 8 Juli 2019 10:12
          0
          Slavs wis degenerated, dadi kesed, pampered karo comfort ... iku wektu kanggo ngresiki kita uga!
          1. Minato 2020
            Minato 2020 9 Juli 2019 11:59
            0
            Kutipan saka Reyka
            Slavs wis degenerated, dadi kesed, coddled karo comfort ... iku wektu kanggo ngresiki kita uga!


            Wong-wong sing percaya lawas ora bakal setuju karo sudut pandang iki.
  8. SarS
    SarS 5 Juli 2019 15:57
    -1
    Ora ana virus HIV. Kaya flu babi utawa manuk.
    Kabeh iki nemokke. Dhuwit akeh sing dicuci. AIDS lan perawatan kanker iku bisnis swanky.
    AIDS lan HIV iku beda. Kekurangan imun ing wong bisa kedadeyan amarga macem-macem alasan.
    Kanker ora diobati ing klinik.
    1. bk316
      bk316 5 Juli 2019 16:12
      +1
      Ora ana virus HIV

      Lan apa mekanisme panularan penyakit liwat getih?
      1. Yeah
        Yeah 5 Juli 2019 16:36
        +1
        Kutipan saka: bk316
        Lan apa mekanisme panularan penyakit liwat getih?

        ditularaké minangka suci
        disabetake driji lan sampeyan wis rampung
      2. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 00:09
        +2
        Kutipan saka: bk316
        Ora ana virus HIV

        Lan apa mekanisme panularan penyakit liwat getih?


        ...(dibusak amarga tembung tembung sing beda)))......Asil awal ndhukung hipotesis yen presentasi antigen (spermatozoa) ing rektum bisa dadi sumber sensitisasi anti-sperma. Dheweke uga nunjukake peran antibodi antisperm minangka penanda hubungan seksual.
        Amarga disregulasi iki, para homoseksual umume mati amarga HIV. Sistem imun kepunjulen dening serangan ing spermatozoa dhewe lan protein awak liyane sing biasane kapisah saka sistem imun.
    2. Vol4ara
      Vol4ara 5 Juli 2019 22:57
      -3
      Kutipan saka SarS
      Ora ana virus HIV. Kaya flu babi utawa manuk.
      Kabeh iki nemokke. Dhuwit akeh sing dicuci. AIDS lan perawatan kanker iku bisnis swanky.
      AIDS lan HIV iku beda. Kekurangan imun ing wong bisa kedadeyan amarga macem-macem alasan.
      Kanker ora diobati ing klinik.

      Pira kotoran ing sirah iki ...
  9. kamulyan1974
    kamulyan1974 5 Juli 2019 15:59
    +3
    Lan aku maca yen virus AIDS durung diisolasi, wong sing kena HIV mati amarga apa wae, nanging ora amarga AIDS. Mulane, sawetara ilmuwan pracaya iki penipuan grandious. aran
    1. lis-ik
      lis-ik 5 Juli 2019 16:03
      +9
      Kutipan: kamulyan1974
      Lan aku maca yen virus AIDS durung diisolasi, wong sing kena HIV mati amarga apa wae, nanging ora amarga AIDS. Mulane, sawetara ilmuwan pracaya iki penipuan grandious. aran

      Padha mati ora saka AIDS, nanging saka mundhut saka kakebalan kanggo penyakit apa wae. Aku dadi delianic.
      1. kamulyan1974
        kamulyan1974 5 Juli 2019 16:06
        +2
        Padha mati ora saka AIDS, nanging saka mundhut saka kakebalan kanggo penyakit apa wae.

        Dadi aku ngomong babagan sing padha. Mulane, virus dhewe ora ana ing alam, mula ora bisa ditularake. Nanging kenapa kekebalan gagal dadi pitakonan.
        1. bk316
          bk316 5 Juli 2019 16:32
          +4
          Mulane, virus dhewe ora ana ing alam, karo

          Yagene iki, lan apa sing ditindakake tes ekspres kanthi akurasi 98%?
          1. shultz21070
            shultz21070 5 Juli 2019 17:51
            +1
            Apa sampeyan wis maca apa sing ditulis babagan asil analisis? Antibodi kanggo HIV ora ditemokake, mula sawetara antibodi. Aku uga maca manawa antibodi kasebut katon ing luwih saka satus penyakit.
            1. bk316
              bk316 5 Juli 2019 19:40
              +2
              tegese sawetara jinis antibodi

              Sampeyan mung ngobong wassat
              "SAWEH antibodi" minangka respon imun kanggo virus, saben virus duwe jawaban dhewe, mula kanggo cacar siji vaksinasi lan kanggo flu liyane (antibodi diprodhuksi kanthi beda). Mulane, yen sampeyan duwe antibodi kanggo virus HIV, mula sampeyan duwe (yaiku) virus HIV
              1. Minato 2020
                Minato 2020 6 Juli 2019 00:37
                +1
                Kutipan saka: bk316
                tegese sawetara jinis antibodi

                Sampeyan mung ngobong wassat
                "SAWANG antibodi" minangka respon imun kanggo virus, saben virus duwe jawaban dhewe, mula kanggo cacar siji vaksinasi, lan kanggo flu liyane (antibodi diprodhuksi kanthi beda). Mulane, yen sampeyan duwe antibodi kanggo virus HIV, mula sampeyan duwe (yaiku) virus HIV


                Dadi yen ana antibodi kanggo cacar, hepatitis, campak, rubella, cacar, poliomielitis, tuberkulosis - apa aku kudu ngobati?
                1. Falcon5555
                  Falcon5555 6 Juli 2019 23:30
                  +2
                  Dadi yen ana antibodi kanggo cacar, hepatitis, campak, rubella, cacar, poliomielitis, tuberkulosis - apa aku kudu ngobati?

                  Iku ora prasaja. Ana rong jinis antibodi - IgM lan IgG kanggo saben virus. Biasane dipercaya yen IgM ditemokake ing getih, mula penyakit kasebut (lan virus) ana lan berkembang, lan awak nglawan (yaiku, ana kekebalan). Yen ing wektu sing padha uga ana IgG, mula penyakit kasebut wiwit suwe. Yen mung ana IgG (nanging ora ana IgM) kanggo penyakit-penyakit sing bisa diobati kanthi prinsip (utawa bisa ilang dhewe), mula dianggep wong kasebut nandhang lara lan entuk kekebalan, utawa dheweke wis nandhang lara. divaksinasi, utawa bisa entuk kakebalan saka transfusi getih yen donor kebal. Dadi dheweke mbokmenawa ora bakal kena infeksi maneh ing mangsa ngarep. Deleng jumlah antibodi. Yen penyakit kasebut ora bisa ditambani, banjur IgG tegese ana virus lan wong kasebut lara. Iki minangka skema standar, nanging bisa uga ana beda kanggo saben virus. IgG sing berlebihan kadhangkala bisa uga nuduhake jinis kanker tartamtu. Ana uga kesalahan laboratorium.
                  1. Minato 2020
                    Minato 2020 6 Juli 2019 23:48
                    0
                    Kutipan saka Falcon5555
                    ... Yen ing wektu sing padha uga ana IgG, mula penyakit kasebut wiwit suwe. Yen mung ana IgG (nanging ora ana IgM) kanggo penyakit-penyakit sing bisa diobati kanthi prinsip (utawa bisa ilang dhewe), mula dianggep wong kasebut nandhang lara lan entuk kekebalan, utawa dheweke wis nandhang lara. divaksinasi, utawa bisa entuk kakebalan saka transfusi getih yen donor kebal. Dadi dheweke mbokmenawa ora bakal kena infeksi maneh ing mangsa ngarep. Deleng jumlah antibodi. Yen penyakit kasebut ora bisa ditambani, banjur IgG tegese ana virus lan wong kasebut lara. Iki minangka skema standar, nanging bisa uga ana beda kanggo saben virus. IgG sing berlebihan kadhangkala bisa uga nuduhake jinis kanker tartamtu. Ana uga kesalahan laboratorium.


                    Matur nuwun kanggo komentar, aku pengin klarifikasi -
                    - Yen mung ana IgG (nanging ora ana IgM) kanggo penyakit sing ing prinsip bisa nambani, banjur dianggep manawa wong kasebut lara lan entuk kekebalan, utawa divaksinasi, utawa bisa entuk kekebalan saka transfusi getih, yen ana lan donor duwe kekebalan ..
                    - Yen ana IgG, lan penyakit kasebut ora bisa ditambani, tegese virus ana lan wong kasebut lara ...

                    Sing, komponen penting saka diagnosa punika curability saka penyakit?
                    Lan yen penyakit kasebut idiopatik?
                    1. Falcon5555
                      Falcon5555 7 Juli 2019 14:13
                      +2
                      Yen ana IgG, nanging penyakit kasebut ora bisa ditambani, tegese virus ana lan wong kasebut lara.
                      Mungkin aku banget banget - tegese ana virus, nanging wong kasebut "lara" utawa ora lan apa kudu diobati (lan bisa uga ora lara, nanging isih kudu diobati, kaya AIDS. ) - gumantung saka jinis virus lan kahanan liyane - jumlah IgG, manifestasi saka penyakit sing relevan lan pengalaman pribadi, utawa mbokmenawa sekolah dokter sing bakal nggawe kesimpulan. Nalika aku nulis ing kana: "Iki minangka skema standar, nanging bisa uga ana bedane kanggo saben virus." - kaya iki.
                      Lan yen penyakit kasebut idiopatik?
                      Penyakit sing ora dingerteni sababe? Lan kene iku? Nalika padha nemokake, contone, IgG, iku ora mung IgG kanggo apa wae, nanging kanggo virus tartamtu. Mangkono, alasane langsung dingerteni.
                      Yen antibodi ditemokake, amarga topik kasebut babagan AIDS, mula ayo ngomong babagan AIDS, nanging iki ora mung antibodi kanggo nyuda kekebalan, nanging antibodi kanggo virus tartamtu, sing dikenal bakal nyuda kekebalan 5 taun sawise infeksi yen ora. diobati. Mulane, kabeh langsung dadi dikenal. "Sleep off", minangka wong menehi saran ing ngisor iki, ora bakal bisa. "Turu" banjur bakal nginfeksi wong liya ing omah lan kabeh tetanggan. Dheweke ujar manawa yen diobati kanthi bener (langsung lan ing salawas-lawase), jumlah virus bisa dadi cilik, mula ora bisa nginfèksi wong liya. Bener, aku ora ngerti yen ana sing wis nindakake eksperimen kaya ngono karo pasangan sing wis nikah. Maneh, aku ora ngerti yen bener, nanging Krasovsky tartamtu saka gema Moskow ngaku manawa mayoritas wong sing teka menyang klinik Rusia langsung "digosok ing otak" kaya "ayo ndeleng kepiye bakal berkembang" lan ora diwenehi obat. Banjur padha ora. Sampeyan perlu kanggo miwiti langsung, nanging ora menehi. Iku masalah dhewe. Akibaté, miturut dheweke, mayoritas pasien AIDS ing Rusia ora nampa terapi saka dheweke nganti pungkasane urip. Yen iki bener, mula wabah iki ora mung amarga wates kidul sing mbukak, nanging uga amarga Kementerian Kesehatan.
                2. bk316
                  bk316 8 Juli 2019 12:04
                  0
                  Dadi yen ana antibodi kanggo cacar, hepatitis, campak, rubella, cacar, poliomielitis, tuberkulosis - apa aku kudu ngobati?

                  Iku tegese siji saka 3
                  - sampeyan wis divaksinasi marang penyakit kasebut
                  - sampeyan wis lara (ora ketompo apa wae saka operator virus nganti sing paling abot)
                  -utawa sampeyan lara karo wong-wong mau SAIKI lan sampeyan kudu CEPAT GO TO TREATMENT.

                  Yagene kowe takon iki? Trolling? Utawa sampeyan ora ngerti bab dhasar?
                  Mulane, cetak ulang saka spesialis sing kondhang (malah diterjemahake dening wartawan sing ora nyukupi) ora ana apa-apa - sampeyan uga kudu ngerti apa tegese spesialis iki. Lan kanggo iki sampeyan kudu duwe kawruh dhasar.
                  1. Minato 2020
                    Minato 2020 9 Juli 2019 12:30
                    0
                    Kutipan saka: bk316
                    ...Tegese salah siji saka 3 ...


                    Bisa uga "4" - SID
                    Tegese, dokter bakal nerangake apa wae - bocah duwe pilihan "1", bocah duwe pilihan "2", bocah duwe pilihan "3", lan yen dumadakan, bocah kasebut duwe SIDS. Mula ora percaya para dokter sing ora nulis resep, nanging pil.
                    Apa diagnosis "flu usus" ora lucu kanggo dokter dhewe? Yen ana influenza, yaiku, operator wis diidentifikasi, mula ayo nyuntikake bocah-bocah kanthi vaksinasi flu usus, amarga diagnosa "flu usus" digawe kanggo saben 4 bocah ing taman kanak-kanak.

                    Lan kanggo iki sampeyan kudu duwe kawruh dhasar.

                    Apa dokter duwe kawruh dhasar? Lan apa sing dikandhakake babagan hipertensi? Kanthi hipertensi, dheweke ora nemokake apa-apa - ing tes apa wae, ing pemeriksaan apa wae, kajaba angka tekanan sing tambah. Lan kabeh tes normal.
                    Punika definisi obat resmi: "Utama (penting, idiopatik, hipertensi sing asale ora dingerteni, hipertensi) minangka paningkatan tekanan getih (BP) sing terus-terusan tanpa ana sebab sing jelas."

                    Ing definisi, tembung "ideopatik" - dokter, senadyan kawruh dhasar, ora ngerti apa-apa dhewe.

                    Yagene kowe takon iki? Trolling?

                    Artikel bab kesehatan saka populasi minangka kabèh, lan mulane kesehatan saka personel militer.
                    Aku maca ing TopWar, kaya ing sawetara garnisun, ana sing tiwas saka radhang paru-paru. Kepiye babagan vaksinasi? Aku vaksin kabeh. Mungkin iku vaksinasi salah saka mungsuh potensial?
                    https://topwar.ru/39119-atipichnaya-pnevmoniya-garnizony-opyat-nakryla-epidemiya-soldatskih-smertey.html
                    1. bk316
                      bk316 9 Juli 2019 13:04
                      +1
                      Apa dokter duwe kawruh dhasar?

                      Ya, dhokter normal duwe kawruh dhasar, lan dokter sing apik duwe kawruh dhasar sing apik banget.
                      Babagan conto sampeyan
                      1) AJA MANGGO TOPIK, kaya ing bidang ilmu apa wae, ana perkara dhasar sing dingerteni saben wong. Mung ignoramuses lan obscurantists nyoba kanggo tantangan wong, nanging ana pojok nglereni ilmu, kang, ing umum, spesialis prasaja dhewe ora kapekso kanggo ngerti. Conto mesin gerakan sing terus-terusan, yen sampeyan minangka salah sawijining sing ujar "kabeh ora jelas ing kene," kita ora duwe apa-apa sing kudu dirembug. Ana pitakonan babagan hipertensi (uga babagan onkologi), mung iki ora ana hubungane karo topik sing dibahas.

                      2) Aja bingung nenek-nenek sing njupuk ing kantor klinik lan ora ngerti carane nulis apa-apa kajaba cuti lara karo DOKTOR. Iki "dokter" sing dadi masalah utama perawatan kesehatan kita, lan ora kekurangan dana utawa ora ana teknologi terobosan. Mula flu usus lan 20 obat ing siji resep lan GUNUNG MAYIT (miturut data sing cukup dipercaya, nganti 30000 saben taun)
                      3) Sampeyan terus nduduhake ora ngerti babagan mikrobiologi, coba jawab pitakonan babagan radhang paru-paru lan vaksinasi dhewe. Mung kanthi maca buku pelajaran biologi SEKOLAH.
                      4) Apa sampeyan bisa nerangake apa hubungane antibodi kanggo vertyanka karo Sindrom Pati Bayi Dumadakan (SIDS). Utawa sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis?
                      1. Minato 2020
                        Minato 2020 9 Juli 2019 16:08
                        0
                        Kutipan: bk316
                        Ya, dhokter normal duwe kawruh dhasar, lan dokter sing apik duwe kawruh dhasar sing apik banget.

                        Aku setuju - dokter duwe kawruh dhasar.

                        1) AJA MANGGO TOPIK, kaya ing bidang ilmu apa wae, ana perkara dhasar sing dingerteni saben wong. Mung ignoramuses lan obscurantists nyoba kanggo tantangan wong, nanging ana pojok nglereni ilmu, kang, ing umum, spesialis prasaja dhewe ora kapekso kanggo ngerti. Conto mesin gerakan sing terus-terusan, yen sampeyan minangka salah sawijining sing ujar "kabeh ora jelas ing kene," kita ora duwe apa-apa sing kudu dirembug. Pancen ana pitakonan babagan hipertensi (uga babagan onkologi), mung iki ora ana hubungane karo topik sing dibahas.

                        Aku setuju - dokter biasa ngerti kawruh dhasar sing dibutuhake kanggo aplikasi. Ana khusus dokter, sing kawruhe durung diiklanake.
                        PS Aku nulis babagan hipertensi minangka conto sing durung diteliti.

                        2) Aja bingung nenek-nenek sing njupuk ing kantor klinik lan ora ngerti carane nulis apa-apa kajaba cuti lara karo DOKTOR. Iki "dokter" sing dadi masalah utama perawatan kesehatan kita, lan ora kekurangan dana utawa ora ana teknologi terobosan. Mula flu usus lan 20 obat ing siji resep lan GUNUNG MAYIT (miturut data sing cukup dipercaya, nganti 30000 saben taun)

                        ora sarujuk. Aku mikir yen masalah kasebut yaiku kekurangan dana sekolah medis lan kesehatan.
                        Ujian klinis PS ora menehi efek sing dikarepake, mung biaya tambahan.

                        3) Sampeyan terus nduduhake ora ngerti babagan mikrobiologi, coba jawab pitakonan babagan radhang paru-paru lan vaksinasi dhewe. Mung kanthi maca buku pelajaran biologi SEKOLAH.

                        Iki ora ana ing buku pelajaran sekolah. Nanging saiki, nggunakake komputer, sampeyan bisa sinau sethitik liyane saka Internet saka dhokter karo kawruh dhasar

                        4) Apa sampeyan bisa nerangake apa hubungane antibodi kanggo cacar air karo Sindrom Kematian Bayi Sudden Infant (SIDS). Utawa sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis?

                        Ngarsane antibodi kanggo cacar air ora nuduhake apa-apa - bisa uga kekebalan sing ditularake menyang bocah saka ibune. Sampeyan kudu menehi perhatian marang kondisi umum.
                        PS SIDS dikutip minangka conto kasunyatan sing medicine teka karo jeneng apa wae, anggere muni ngalangi. Nanging jeneng ora panjelasan.
                      2. bk316
                        bk316 9 Juli 2019 16:54
                        0
                        SIDS kasebut minangka conto manawa obat kasebut diwenehi jeneng apa wae, anggere muni padhet. Nanging jeneng ora panjelasan.

                        Iki maneh salah pangerten ing tingkat istilah.
                        Ana penyakit lan ana sindrom.
                        Virus nyebabake penyakit lan bisa diobati (campak, wabah, hemoroid)
                        Lan kita mirsani sindrom (AIDS, sids) Sindrom ora ana sing nerangake fix.

                        Dadi AIDS minangka sindrom, lan iku khas kanggo penyakit sing disebabake dening virus HIV. Virus wis suwe diisolasi lan difoto, aku ngirim gambar kanggo sampeyan. Apa aktivitas patogen virus iki nyebabake AIDS, ya, nanging ora langsung. Apa bisa nyebabake AIDS liyane.


                        Babagan dokter lan pendanaan, pinten dhuwit sing ora diwenehake marang dokter kasebut lan pirang-pirang piranti sing ora diinstal, ora ana sing bakal diganti - dheweke ora bisa nindakake tugas profesional maneh. Aku tanggung jawab iki, aku siyap mbela sudut pandang iki ing endi wae. Sebagéan gedhé spesialis sing kondhang saka ahli onkologi nganti ahli dermatologi, saka ahli bedah nganti ahli terapi netepi.
                      3. Minato 2020
                        Minato 2020 9 Juli 2019 17:06
                        0
                        Kutipan saka: bk316
                        Babagan dokter lan pendanaan, pinten dhuwit sing ora diwenehake marang dokter kasebut lan pirang-pirang piranti sing ora diinstal, ora ana sing bakal diganti - dheweke ora bisa nindakake tugas profesional maneh. Aku tanggung jawab iki, aku siyap mbela sudut pandang iki ing endi wae. Sebagéan gedhé spesialis sing kondhang saka ahli onkologi nganti ahli dermatologi, saka ahli bedah nganti ahli terapi netepi.


                        Yen pusat pelatihan lanjut ora bisa nglatih sawetara dokter kanggo nindakake tugas profesional, mula dokter kasebut kudu dipisahake.
                        Tanpa dana kanggo perawatan kesehatan, diakoni dokter anyar bakal dadi pitakonan.
                      4. bk316
                        bk316 9 Juli 2019 19:33
                        0
                        Tanpa dana kanggo perawatan kesehatan, diakoni dokter anyar bakal dadi pitakonan.

                        Ing kene aku setuju
                        Yen pusat pelatihan lanjut ora bisa nglatih sawetara dokter kanggo nindakake tugas profesional, mula dokter kasebut kudu dipisahake.

                        Lan ing kene aku setuju
            2. bk316
              bk316 5 Juli 2019 19:58
              +2
              Aku ngirim foto dheweke rada ngisor ing cabang sing ditandatangani dening Akademi Ilmu USSR, deleng belay
        2. Falcon5555
          Falcon5555 5 Juli 2019 16:44
          +4
          Yen wong saling nginfèksi, mula virus kasebut ana lan ditularaké. Sanajan virus kasebut durung ditemokake, panularan mundhut kekebalan bakal dadi bukti ilmiah babagan orane. Nanging sak ngertiku, wis suwe ditemokake. Lan antibodi kasebut ditemokake. Kabeh iki katon kanthi nganalisa kanthi rutin ing wong sing "tak".
      2. Yeah
        Yeah 5 Juli 2019 16:38
        0
        Aku kepingin weruh yen kenaikan suhu sing suwe, kaya flu, bisa ngrusak virus utawa ora? Miturut cara, 1 kasus direkam nalika AIDS ditambani dening penyakit serius liyane sing padha ngerti carane nambani (nanging uga-dadi)
        1. AS Ivanov.
          AS Ivanov. 5 Juli 2019 16:51
          +3
          Ana eksperimen kaya ngono. Secara teoritis, bisa uga, ing praktik, sel-sel awak ora bisa nahan overheating.
          1. Yeah
            Yeah 5 Juli 2019 16:52
            0
            Kutipan: AS Ivanov.
            Ana eksperimen kaya ngono. Secara teoritis, bisa uga, ing praktik, sel-sel awak ora bisa nahan overheating.

            iku cetha yen sampeyan bisa godhok lan virus ora bakal. Nanging kasunyatane yaiku HIV cedhak karo flu lan cara sing padha bisa ditindakake.
            awak normal bisa tahan panas nganti 41 derajat kanggo wektu owahan
            (nanging luwih jam tinimbang dina). manuk bisa tahan panas nganti 44-45 tanpa akibat
            1. AS Ivanov.
              AS Ivanov. 5 Juli 2019 17:09
              +2
              Kanthi hyperthermia, ora mung virus sing mati, nanging uga sel kanker lan patogen penyakit liyane. Ing kene ing Novosibirsk, dheweke ngatasi topik iki lan malah entuk asil tartamtu (ing onkologi).
              1. Yeah
                Yeah 5 Juli 2019 17:10
                0
                carane sampeyan nggawe awak panas dhewe?
                1. bk316
                  bk316 5 Juli 2019 17:22
                  +1
                  carane sampeyan nggawe awak panas dhewe?

                  Ana pusat thermoregulation ing otak, bisa uga kena pengaruh.
                  Aku duwe kanca amarga tumor ing bagean otak iki, dheweke duwe suhu konstan, ora suda 38.5.
                  1. Yeah
                    Yeah 5 Juli 2019 17:36
                    0
                    Aku mlayu ski - Aku bisa ngomong yen wong sing dilatih sehat cukup bisa njaga 41-42 derajat kanthi reguler sajrone 4-5 jam tanpa gawe piala. Mangkene carane aku numpes flu - siji latihan sing apik lan sehat yen sampeyan bisa kepanasan sadurunge kadhemen
                    yen sampeyan ora duwe wektu, resiko arep turu kanggo 1-2 sasi.
                    1. bk316
                      bk316 5 Juli 2019 17:43
                      +5
                      Wong sing dilatih kanthi apik bisa nahan 41-42 derajat kanthi reguler sajrone 4-5 jam tanpa gawe piala.

                      Utawa bisa uga mati amarga serangan jantung. ngguyu
                      1. Yeah
                        Yeah 5 Juli 2019 17:44
                        -2
                        dilatih ORA BISA mbengkongaken saka serangan jantung.
                        beban kuwi ora ketegangan wong ngluwihi ukuran.
                        Aku menehi saran supaya sampeyan ora bingung karo pompa.
                        paling wanita, amarga kasunyatan sing lagi nonton kabotan, bisa tahan beban kuwi, nanging asring lack ing paling sawetara fitness dhasar. Contone, akeh wong sing ora bisa ngetokake panas kanthi ajeg - mbungkus awake dhewe ing 2-3 sweater, jantung ora bisa kerja kanthi frekuensi dhuwur (luwih saka 110) nganti suwe.
                      2. bk316
                        bk316 5 Juli 2019 18:21
                        +3
                        dilatih ORA BISA mbengkongaken saka serangan jantung.

                        Dilatih mbokmenawa ora, mung sehat (ora ana babad) kanthi gampang
                2. AS Ivanov.
                  AS Ivanov. 5 Juli 2019 17:36
                  0
                  Aku ora dhokter, Aku nampa informasi saka program ing Science 2.0 saluran
                  Pasien dipateni thermoregulation alam kanthi anestesi umum lan dicelupake ing adus. Suhu awak digawa menyang 43,5 nalika adhem sirah supaya ora ngrusak sel otak. Babagan HIV, dheweke ujar manawa ora bisa numpes virus kasebut - digabungake menyang genom manungsa, mung bisa dinonaktifake. Lan kimia ndadekake luwih aman.
                  1. Minato 2020
                    Minato 2020 6 Juli 2019 00:41
                    +2
                    Kutipan: AS Ivanov.
                    ...Babagan HIV, dheweke ujar manawa ora bisa numpes virus kasebut - wis digabungake menyang genom manungsa, mung bisa dipateni. Lan kimia ndadekake luwih aman.


                    Ing kawitan padha ngomong yen kimia aman. Banjur padha ngomong yen radiasi aman. Ora cukup kanggo setuju yen euthanasia luwih aman.
                3. Rey_ka
                  Rey_ka 8 Juli 2019 10:20
                  0
                  nalika aku duwe suhu saka kadhemen prasaja (contone), aku njupuk saperangan tablet aspirin kanggo ngencerake getih lan flop menyang jedhing panas nalika lengen lan sikil wiwit cramp, kang tegese suhu wis nyedhaki 42, Aku metu saka jedhing lan turu. ing wayah esuk kaya timun: ijo lan ing pimples, uga, utawa sehat
    2. Ratnik2015
      Ratnik2015 5 Juli 2019 18:23
      +1
      Kutipan: kamulyan1974
      Lan aku maca yen virus AIDS durung diisolasi, wong sing kena HIV mati amarga apa wae, nanging ora amarga AIDS. Mulane, sawetara ilmuwan pracaya iki penipuan grandious.

      Iki omong kosong, aku njaluk ngapura. Virus AIDS wis diisolasi kanggo wektu sing suwe banget, bali ing taun 80-an; nanging obat-obatan durung ditemokake sajrone 40 taun, sayangé, virus kasebut licik banget - ngrusak sistem kekebalan (mulane ana asumsi babagan sifat buatan) ...
      1. Genry
        Genry 5 Juli 2019 18:49
        0
        Kutipan: Warrior2015
        Iki omong kosong, aku njaluk ngapura. Virus AIDS wis diisolasi kanggo wektu sing suwe banget, bali ing taun 80-an;

        Endi sing disorot?
        Ora ana laporan kaya ngono, mula bullying HIV dianggep minangka kampanye PR kanggo ngedol layanan palsu medis.
        1. bk316
          bk316 5 Juli 2019 19:56
          +3
          Endi sing disorot?

          Maksudku ngendi? Ing endi sing disingkiri, ing kana sing disingkiri. Wong (Luc Montagnier lan Francoise Barre-Sinussi) nampa Bebungah Nobel kanggo iki.
          Utawa sampeyan kudu dialokasikan ing USSR, uga, ing USSR malah menehi dokumen karo foto kanggo sampeyan.
          1. bk316
            bk316 5 Juli 2019 19:57
            +2
            Kene ing komentar kapisah


  10. Popuas
    Popuas 5 Juli 2019 16:08
    +4
    Laporan kita menyang Vatikan manawa Ortodoks bakal rampung! hi uga rampung che recourse
  11. ROSO 42
    ROSO 42 5 Juli 2019 16:10
    +2
    Masalah kasebut saya tambah akeh amarga wong Rusia umume ora pengin nggunakake kondom.

    Pancen ana sing nganggep ora bakal luwih elek. Nanging isih, inti saka masalah dumunung ing lapangan moralitas. Saiki dakkandhani manawa program karusakan total populasi Rusia ora bisa ditindakake, lan Dulles minangka pejabat CIA provinsi sing sedhih ...
    Kita bakal imperceptibly, nanging aktif lan terus-terusan ningkataké tirani pejabat, suap-takers, unscrupulousness. Birokrasi lan birokrasi bakal diangkat dadi kabecikan. Kejujuran lan kesopanan bakal dipoyoki lan ora bakal dibutuhake dening sapa wae, bakal dadi peninggalan jaman biyen. Rudeness lan arrogance, goroh lan cidra, mabuk lan kecanduan narkoba, wedi kewan lan ora duwe isin, ngiyanati, nasionalisme lan permusuhan karo wong, utamane permusuhan lan gething marang wong Rusia. - kabeh iki kita bakal deftly lan discreetly cultivate, kabeh iki bakal mekar kanthi warna kaping pindho.
  12. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:16
    +1
    Kutipan saka SarS
    Kanker ora diobati ing klinik.

    Kanker diobati, ana macem-macem cara. Perawat kanthi kualitas dhuwur sajrone perawatan tegese akeh - nambah statistik wong-wong sing diobati ing wektu-wektu (akeh pusat onkologi kita entuk biaya minimal kanggo artikel iki, nendhang wong ing omah). Saiki teknik sing paling efektif yaiku nggawe ing laboratorium antibodi individu nglawan bentuk kanker tartamtu.
    nanging iki minangka perawatan saka akibat saka pelanggaran - ciloko ekologis awak.
    1. budhal
      budhal 5 Juli 2019 17:05
      +2
      Sayange, iki ora. Paling anyar, obat kasebut teka lan, miturut rilis resmi, efektifitase 10-15%. Iki tegese bakal duwe efek positif kanggo sawetara ombone. Mung jumlah sing padha sing bakal miring. Lan liyane iku ora bakal bisa ing kabeh. Efektivitas (antibodi) kurang, nanging entuk dhuwit apik ing kashirka, ya.
      Lan kimia kaya dabrafenib, lan liya-liyane, lan laser nganggo pisau bedah.
      1. Yeah
        Yeah 5 Juli 2019 17:09
        0
        Quote: budhal
        Lan kimia kaya dabrafenib, lan liya-liyane, lan laser nganggo pisau bedah.

        Aku cara iki miskin. kanker kudu diobati kanthi nguatake sistem kekebalan utawa kanthi ngresiki awak liwat owah-owahan radikal ing negara - serangan keluwen, beban olahraga sing akeh, owah-owahan iklim dadakan (nglangi mangsa). Cara kasebut ora aman, nanging luwih apik tinimbang kemoterapi utawa nglereni daging kanthi pangarep-arep wuta kabeh wis dipotong.
  13. Aquilifer
    Aquilifer 5 Juli 2019 16:17
    +1
    Dina iki luwih saka tau nelpon kanggo ati-ati. Sampeyan ora bisa nyelehake OZK sadurunge metu menyang dalan, nanging sampeyan kudu ngerti yen wanita sing nganggo sabit bisa ndhelikake mburi wong liya.
  14. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:19
    +1
    Kutipan: kamulyan1974
    Wong sing kena HIV mati amarga apa wae kajaba AIDS

    ora, iku ora mbeling. Iku apik yen virus jinis Ebola durung aktif nyebar.
    3-4 dina lan sampeyan mayat nyebar kaya flu.
  15. roket757
    roket757 5 Juli 2019 16:28
    +1
    Inggih, cara sing wis kabukten, obat-obatan .... SPIDOM lan SPIODIN !!!
    Permissiveness, promiscuity, urip cendhak, njupuk kabeh saka iku !!!! Katon kaya perusahaan farmasi wis nindakake!!!! Lan suwene!
  16. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:32
    +2
    Kutipan saka lisik
    Kadhangkala aku isih kesed, kaya sing diomongake bojoku.

    bakal aneh yen krungu liyane)))
  17. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:41
    0
    Kutipan saka Aquilifer
    Sampeyan ora bisa nggunakake OZK sadurunge metu

    Jujur, aku serius mikir babagan tuku masker gas sing apik, aku sesak saka smog ing dalan.
  18. Irit
    Irit 5 Juli 2019 16:41
    0
    Ya, ya, ya, nanging ana prognosis sing ala kanggo kita babagan "nyebrang" ing urip lan ing laboratorium HIV karo virus liyane, lan, minangka asil saka iki, ing paling 5 taun, galur anyar saka virus bisa katon sing bisa ditularaké liwat droplets udhara cara! Aku krungu saka para ahli manawa jagad iki isih duwe maksimal telung taun kanggo nyoba nggawe vaksin - banjur panginia bakal diwiwiti. ..
    1. kakvastam
      kakvastam 5 Juli 2019 17:09
      +3
      Quote: Irit
      banjur bakal diwiwiti panginepan.

      Alhamdulilah ora pandemi. Sayange, mesthi, yen wanita bakal mati ...
  19. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:44
    +2
    Kutipan saka: ser56
    misale jek sampeyan kudu ngajari bocah-bocah njaluk sertifikat sadurunge cedhak ...

    Inggih, paling ora kanggo jujur ​​​​tawaran kanggo ngganti informasi kasebut - Aku iki normal.
    nalika wong lanang golek garwa kanggo nurunake anak, mesthi ora butuh wong wadon sing kena HIV, ora preduli saka dawa sikil utawa ukuran dhadha.
  20. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 16:57
    +1
    Quote: Irit
    panhemia. .

    Kaping pisanan, pandemi
    kapindho, nyebrang ora mung menehi, nanging uga njupuk adoh.
    ana kemungkinan gedhe yen kanthi supertransmisi, virus mutasi ora bakal bisa berkembang biak utawa bakal mandheg urip ing getih.
    1. Irit
      Irit 5 Juli 2019 17:17
      -1
      Uehat - nyatane ana sawetara galur virus, sing ndadékaké ora mung artificiality lan silection, nanging uga kompatibilitas karo penyakit liyane sing luwih elek, kayata kanker. .. Jejak oncovirus wis ditemokake ing salah sawijining galur, yaiku, hibridisasi sing ditingkatake. Aku yakin manawa laboratorium sing padha karo Amerika Serikat sing disebarake ing Rusia aktif melu iki - ing Georgia, ing Ukraina lan ing negara liya sing cedhak karo kita.
      1. bk316
        bk316 5 Juli 2019 17:26
        +6
        Aku manawa padha aktif melu iki

        Apa sampeyan ahli mikrobiologi?
        Yen ya, aku duwe sawetara pitakon kanggo sampeyan, yen ora, kapercayan sampeyan ora ana gunane.
        1. Minato 2020
          Minato 2020 6 Juli 2019 01:38
          0
          Kutipan saka: bk316
          Aku manawa padha aktif melu iki

          Apa sampeyan ahli mikrobiologi?
          Yen ya, aku duwe sawetara pitakon kanggo sampeyan, yen ora, kapercayan sampeyan ora ana gunane.


          Apa panemune Joseph Moshe, ahli mikrobiologi Israel, ora ana gunane?

          "Profesor Moshe disebut ing Dr. A. True Ott kang radio live show, (Joseph Moshes 'panjelasan saka telpon ing 6:00) siaran ing Republic Broadcasting kanggo pratelan sing microbiologist sing wanted kanggo sijine bukti kanggo pengacara federal bab tainted. Vaksin flu babi H1N1 lagi dikembangake ing Baxter Biopharma Solutions. Dheweke ujar manawa laboratorium Baxters Ukrainia sejatine ngasilake senjata biologis sing disamarake minangka vaksin. virus sing tanggung jawab kanggo pandemi flu Spanyol 1918, penyebab penyakit global lan pati massal…



          Epidemi campak ing Kazakhstan minangka asil saka aktivitas laboratorium biologi militer AS
          https://ainurkurmanov.livejournal.com/146584.html
    2. Harry.km
      Harry.km 6 Juli 2019 13:02
      0
      Kutipan saka yehat
      bakal mandheg urip ing getih.

      ... nanging bakal miwiti urip ing cipratan. Phimosis otak dijamin
  21. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 17:11
    0
    Kutipan saka Silvestr
    Lan pira regane?

    kancaku HIV-nified ngomong yen kanggo 3 ewu sampeyan bisa njaluk ujian kualitas
    Kanthi aplikasi massal, iki bisa dikurangi kanthi rega.
    1. Minato 2020
      Minato 2020 6 Juli 2019 18:42
      0
      Kutipan saka yehat
      Kutipan saka Silvestr
      Lan pira regane?

      Kancaku sing kena HIV ngomong yen 3 ewu sampeyan bisa entuk ujian kualitas,
      Kanthi aplikasi massal, iki bisa dikurangi kanthi rega.


      Ing AS, mayuta-yuta wong njupuk tes antigen prostat wajib kanggo ndeteksi kanker prostat. Mung adhedhasar tes getih sing prasaja, diagnosis "kanker prostat" lan perawatan sing larang diwiwiti.
      http://www.nytimes.com/2010/03/10/opinion/10Ablin.html
      Perusahaan farmasi wis ngasilake milyaran dolar kanggo perawatan larang adhedhasar tes antigen prostat.
      Yen ana kewajiban kasebut ing Federasi Rusia, bisa uga ana wong sing entuk dhuwit sing apik.
  22. TTX
    TTX 5 Juli 2019 17:47
    +3
    Inggih, HIV ora medeni kita .. Aku luwih kuwatir karo laboratorium bakteriologi AS ing tapel wates Rusia ... Georgia, Kazakhstan, Ukraina, negara Baltik .. Apa sing diciptakake ana ora dingerteni .. Iku bakal apik kanggo jotosan. Lan kita bakal ngerti babagan HIV!
    1. Yeah
      Yeah 5 Juli 2019 17:55
      -2
      Kutipan saka TTX
      Apa sing diciptakake ing kana ora dingerteni

      topik utama karya diwatesi sacara genetis ing tingkat populasi sing sempit utawa sipat gene owah-owahan lan impact. Contone, obat sirah sing ora bisa digunakake kanggo wong ireng, utawa virus sing mung nginfeksi siji genotipe. Utawa jagung polar, impen Khrushchev. Iki minangka cara pamrentah global sing dicoba dikembangake.
      1. TTX
        TTX 5 Juli 2019 19:45
        0
        Kutipan saka yehat
        topik utama karya diwatesi sacara genetis ing tingkat populasi sing sempit utawa sipat saka gen pangowahan lan pengaruh

        Bener ... Mulane sampeyan butuh bang sing dikontrol vakum ..
        Yen ora, kita bakal ngenteni luwih elek tinimbang AIDS. Aku krungu gen!
  23. Yeah
    Yeah 5 Juli 2019 17:50
    0
    Kutipan: AS Ivanov.
    Suhu awak digawa menyang 43,5 nalika adhem sirah supaya ora ngrusak sel otak.

    iki laku banget, ala banget. thermoregulation kikuk kuwi bisa gawe piala.
    nanging ing sisih liya, ana akeh wong sing ora bisa nahan panas kanthi normal amarga kahanan awak sing ora digatekake.
  24. Alexander
    Alexander 5 Juli 2019 18:35
    +1
    Yen Uni Sovyet isih urip, AIDS sing merajalela kaya ngono ora bakal diidini, mula negara pancen berjuang kanggo kesehatan wargane, saiki kayane warga negara ditinggalake lan umume negara ora butuh.
    1. Bull terrier
      Bull terrier 5 Juli 2019 19:20
      0
      yen ana serikat, aku wedi sampeyan malah ora ngerti yen wong lara. bakal bodho meneng.
      1. bk316
        bk316 5 Juli 2019 20:02
        +2
        yen ana serikat, aku wedi sampeyan malah ora ngerti yen wong lara.

        Lan ing kene, sing pertama, HIV diisolasi ing USSR.
        sareh, kanggo kabeh obscurantists non-pracaya, Aku dikirim artikel saka USSR Academy of Sciences karo gambar saka virus (luwih dhuwur ing cabang).
        Ora ana manuk hering sing kerja, dheweke mung ora nyoba ing TV - ya, nanging uga ora nggawe rahasia.
        Secara pribadi, aku ngerti babagan AIDS ing umur 89.
        1. Bull terrier
          Bull terrier 5 Juli 2019 20:26
          -3
          jumlah sing kena infeksi bakal ditutup saka wong tanpa pilihan. Aku babagan. ndhelikake samubarang saka wong asring banget pakewuh.
          1. Minato 2020
            Minato 2020 6 Juli 2019 01:52
            +4
            Kutipan: Bull Terrier
            jumlah sing kena infeksi bakal ditutup saka wong tanpa pilihan. Aku babagan. ndhelikake samubarang saka wong asring banget pakewuh.


            Praktek kasebut ana ing USSR - padha ditutup ing dispensaries kanggo tuberkulosis, ora seimbang mental. Saiki ora ana sing ditutup - kabeh pasien gratis.
  25. olimpiade15
    olimpiade15 5 Juli 2019 19:47
    +2
    Tes HIV wis kalebu ing pemeriksaan medis. Priksa pemeriksaan medis kanthi serius - iki bakal mbantu ngenali infeksi ing wektu sing tepat.
  26. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 5 Juli 2019 19:51
    +1
    Wilayah sing kena pengaruh virus kasebut pas karo transit utama lan ora mung saluran kanggo gerakan obat-obatan liwat negara kita, mula AIDS minangka akibat lan dudu sabab.
    1. bk316
      bk316 5 Juli 2019 20:07
      0
      transit utama lan ora mung saluran lalu lintas tamba

      Inggih, sialan.
      Sampeyan ngerti manawa kemungkinan lara sajrone hubungan seksual tradisional kanggo wong Rusia kira-kira 5%, kanthi transfusi getih sing kena infeksi 100%, lan kanthi nggunakake jarum suntik intravena sawise pasien AIDS, kira-kira 80%
      1. KOMANDERDIVA
        KOMANDERDIVA 5 Juli 2019 23:40
        0
        Ora bakal ana obat-obatan, ora bakal ana pecandu narkoba, bakal kurang pasien AIDS, lan obat-obatan ing Afghanistan lan ing kana Amerika nyengkuyung jinis bisnis kriminal iki, iki kabeh unsur geopolitik.
      2. Yo-mayo tawon
        Yo-mayo tawon 6 Juli 2019 03:14
        +2
        Lan dokter gigi bakal duwe babagan persen 40. Mucous nifiga ora terus. Iku padha tatu.
        1. bk316
          bk316 8 Juli 2019 12:20
          0
          Lan dokter gigi bakal duwe babagan 40 persen

          Iki yen tangan dokter gigi ora nate gumeter lan ora digores, mula kabeh 90%
  27. Minato 2020
    Minato 2020 5 Juli 2019 23:41
    0
    AIDS - Sindrom Kurang Kekebalan Ditekan
    AIDS dudu penyakit sing ditularake kanthi infèksi - iku kondisi umum.
    Iki minangka negara depresi sistem kekebalan amarga panganan sing ala, banyu sing ora apik,
    bahan kimia sing disemprotake ing udara, paparan radiasi, stres konstan, lan liya-liyane.
    AIDS ora ditularake kanthi nular, mula ana bedane antarane sing lara lan sing ana risiko.
    1. Yo-mayo tawon
      Yo-mayo tawon 6 Juli 2019 03:12
      +3
      ... mung "angsal". Lan iki penyakit. Lan AIDS nyebar liwat contagion. Khusus, rute transfusi getih kanggo transmisi virus immunodeficiency manungsa. Dipercaya hellshar lawas nglirik nglirik
      1. Minato 2020
        Minato 2020 6 Juli 2019 23:31
        -2
        Sing bener, angsal, ora ditindhes. AIDS - Acquired Immune Deficiency Syndrome.
        Lan virus sing disalahake kanggo AIDS ora patogen, iku saprofit; ing istilah medis, iku minangka pedunung normal ing nasopharynx manungsa. Sing. Virus AIDS wis ana ing nasopharynx sajrone urip kita, kaya bakteri Escherichia coli ing usus kita.
        AIDS disebabake utamane dening vaksinasi, obat-obatan, obat-obatan, alkoholisme, udud, polusi lingkungan lan, luwih anyar, kualitas banyu lan panganan sing rusak.
        1. Yo-mayo tawon
          Yo-mayo tawon 7 Juli 2019 21:34
          +1
          Sampeyan salah. Kasunyatane yaiku virus - apa wae, nyatane, mung bisa urip ing njero sel - virus minangka rantai nukleotida ing bungkus protein, nyatane, ora ana maneh nifiga. Virus saprofit, um, urip ing bahan organik sing wis mati. Sèl kasebut mati, nanging virus kasebut ora ana sing bisa ngasilake. Kanggo transkripsi malah RNA menyang protein - paling ora ribosom urip dibutuhake, contone?
          PiSi, apa sing diterangake diarani normoflora, normoflora saka siji panggonan ing awak paling asring patogen ing liyane, conto klasik yaiku Staphylococcus aureus, normoflora kulit. Ing tatu, bakal menehi buket lengkap, panyebab paling umum saka infèksi tatu pasca operasi, lan sirip saka iku asring terpaku. Senadyan kasunyatan sing ing kulit wong iku normal
          1. Minato 2020
            Minato 2020 9 Juli 2019 16:38
            0
            Quote: Yo-mayo bee
            "Iku bakal menehi buket lengkap ing tatu, panyebab paling umum saka infèksi tatu postoperatif, lan sirip saka iku asring terpaku. Senadyan kasunyatan sing iku normal ing kulit sembarang wong"


            Ing kulit lan ing awak, mikroba aerobik minangka rong klompok mikroba sing mbutuhake oksigen kanggo ngasilake.
            - Gram-positif, sing gampang diobati karo antibiotik.
            - gram-negatif, sing dianggep luwih elek karo antibiotik.
            Mikroba kasebut lan mikroba liyane biasane ditemokake ing lan ing awak manungsa! Bakteri Gram-positif manggon ing kulit, dene bakteri Gram-negatif biasane manggon ing usus lan ora nyebabake infeksi ing kahanan normal.

            Penyebab infeksi pasca operasi yaiku mikroba anaerobik (banget ganas) - yaiku, butuh oksigen kanggo reproduksi lan ora ana mikroba ing kulit. Amarga kita manggon ing lingkungan udhara, kahanan tanpa udara kasebut kudu digawe khusus kanggo wong-wong mau lan banjur kondhisi sing diarani gangren bakal berkembang - yaiku nalika mikroba anaerob nyebabake proses nekrosis sing nyebar kanthi cepet. Durung ana antibiotik. Paling asring, dheweke entuk tatu sing mbukak ing kahanan sing ekstrem, umpamane, nalika tatu kasebut ditutupi bumi utawa lendhut.
  28. Yo-mayo tawon
    Yo-mayo tawon 6 Juli 2019 00:54
    -1
    HIV lagi di pedal... Topik banter, nyaring... Wong gemblung seneng... 1% sing lara! Mati aja tangi! 1.8%! Luwih apik kanggo njupuk!
    Lan babagan kasunyatan manawa 100% wis dadi siswa sekolah menengah, paling ora ing kutha-kutha gedhe kaya Moskow - kanthi gastritis - kita ora ngerti ... Topik ora muni! Gastritis... Lha piye? Ya ora apa-apa, pangarep-arep urip mudhun. lan aku mbaleni - 100% - iki ora siji kanggo bangunan lima-crita, nanging kabeh tanpa istiméwa. Apa maneh sing kudu dicritakake? Deleng tabung onkologi.
    Nanging mesthi, masalah utama yaiku AIDS. Dheweke urip dadi mbebayani, oh-wei
    1. Minato 2020
      Minato 2020 6 Juli 2019 18:55
      +2
      Quote: Yo-mayo bee
      HIV lagi di pedal... Topik banter, nyaring... Wong gemblung seneng... 1% sing lara! Mati aja tangi! 1.8%! Luwih apik kanggo njupuk!
      Lan babagan kasunyatan manawa 100% wis dadi siswa sekolah menengah, paling ora ing kutha-kutha gedhe kaya Moskow - kanthi gastritis - kita ora ngerti ... Topik ora muni!


      Ing USSR, wong tuwane kerja kabeh dina, bocah-bocah sekolah. Sawise sekolah, bocah-bocah padha mulih, mbukak apartemen, anget utawa masak panganan dhewe, nindakake PR, banjur mlaku-mlaku ing dalan. Saiki misale jek wis dipercaya, nanging malah pisanan-graders saka sekolah bali karo tombol kanggo omah. Wong tuwa mulih mung ing wayah sore, asring ora duwe kekuatan lan wektu kanggo mangerteni carane dina kanggo bocah kasebut. Wong tuwa sing apik yaiku sing takon marang anak-anake apa sing kedadeyan ing sekolah lan apa pelajaran wis rampung. Ana bocah-bocah sing ora disenengi wong tuwane, "mahasiswa C sehat", dheweke uga mandiri, nanging dheweke ngubengi dalan kutha sedina muput, skuter, hooligan lan ora gelem ngerjakake PR. Ing wektu sing padha, bocah-bocah iki ngomong, nulis lan ngerti apa sing diomongake, bisa sinau, mung ora pengin mbuwang wektu.
      Bocah sing ora bisa mangsuli pelajaran amarga ora diwulang, lan bocah sing ora bisa sinau amarga ora bisa nindakake, iku rong kahanan sing beda.
      Saiki saya tambah akeh kahanan nalika ibu sing tanggung jawab gelut rina wengi ing upaya kanggo mulang bocah-bocah SD lan ing wektu sing padha ora entuk asil.
      Crita saka Internet babagan salah sawijining ibu sing ilang iman babagan obat.
      http://www.childneurologyinfo.com/footer_about_us-text-part1.php
      1. Yo-mayo tawon
        Yo-mayo tawon 8 Juli 2019 03:00
        0
        Aku setuju banget
  29. nikvic46
    nikvic46 6 Juli 2019 06:16
    0
    Yen sampeyan ora njaluk menyang wilds, banjur infèksi HIV bisa dipikolehi free malah saka dentist ngendi waos dibusak.
  30. Molot1979
    Molot1979 6 Juli 2019 07:15
    +1
    Penulis, ora perlu game iki. Saben uwong ngerti banget carane AIDS ditularake, lan carane ora. Lan ora ketompo carane akeh wong sing kena infeksi manggon ing omah, ora mungkin kena infeksi saka wong-wong mau. Kajaba dheweke overslept, nanging iki ora mungkin.
    Lan ya - perasaan kasebut pancen "ora padha."
  31. alta
    alta 6 Juli 2019 07:30
    +3
    Penulis isin nampilake peringkat negara ing donya sing kena HIV:
    - Benin 1%
    - Rusia 1%
    - Mali 1%
    - Tanjung Verde 0.8%
    - Burkina Faso 0.8%
    - AS 0.5%
    - Jerman 0.1%
    - Polandia 0.1%
    https://nonews.co/directory/lists/countries/hiv-prevalence
  32. yuta
    yuta 6 Juli 2019 09:18
    +3
    Pamrentah kita kena infeksi sing luwih ala tinimbang HIV, lan ora ana obat.
    1. Minato 2020
      Minato 2020 6 Juli 2019 18:58
      +1
      Yen ana infeksi, patogen kasebut bisa diisolasi lan digawe vaksin.
      1. meandr51
        meandr51 6 Juli 2019 23:56
        +1
        Lan yen ora ana, sampeyan bisa nggawe. HIV, contone. Sing paling lucu babagan penipuan iki yaiku
        kabeh wong wis suwe ngerti yen virus, amarga ukurane cilik, bebas ngliwati struktur karet, nanging ana ing mripat biru dheweke menehi perlindungan saka "virus" AIDS kanthi kondom karet tipis! Apa, sawise kabeh, kabeh kampanye diprentahake dening pabrikan!
        Yen ana sing duwe disonansi kognitif, mula sejatine yaiku AIDS, nanging HIV ora. AIDS asale saka macem-macem penyakit liyane sing mbebayani. Lan tes kasebut menehi asil positif kanggo anané antibodi tartamtu. Sing bisa dadi reaksi apa wae. Dadi, yen sampeyan wis nemokake "HIV", priksa maneh ing laboratorium liyane, banjur kanggo penyakit liyane sing nyebabake penurunan kekebalan, mung kurang kerja lan turu. Yen ora ana hepatitis lan barang-barang ala liyane, mula AIDS bakal ilang dhewe.
        1. bk316
          bk316 8 Juli 2019 12:29
          0
          kabeh wong wis suwe ngerti yen virus, amarga ukurane cilik, bebas ngliwati struktur karet, nanging ana ing mripat biru dheweke menehi perlindungan saka "virus" AIDS kanthi kondom karet tipis!

          Sampeyan ora bisa maca maneh. Nanging aku kepingin weruh, aku pengin takon sampeyan minangka spesialis.
          - Apa maneh sing dilewati virus kanthi bebas (dinding logam kaca)?ngguyu
          - apa maneh bebas liwat karet (banyu kodhok)? belay
          1. meandr51
            meandr51 8 Juli 2019 12:58
            0
            Bahan apa wae duwe pori. Kasunyatan yen sampeyan ora ngerti iki masalah sampeyan. Ora tau krungu ungkapan "virus sing bisa disaring"? Diameter pori lateks tekan 5 mikron. Lan diameter virus HIV (kaya sing diyakini) yaiku 0.1 mikron. Umume virus macet ing lateks kandel 60 mikron. Nanging sawetara isih bocor.
            Ana efek kondhang saka ndamu kamar sepedha liwat pori.
  33. Dimmedroll
    Dimmedroll 6 Juli 2019 15:15
    -1
    Sayange, vices manungsa bakal mimpin wong kanggo punah. Nalika padha ngomong liyane nilai Eropah. Wong Afrika kurang beruntung amarga sengaja nggawa HIV menyang dheweke.
    1. meandr51
      meandr51 6 Juli 2019 23:58
      0
      Nanging dheweke, eksentrik, sakperangan alesan terus nambah populasi ...
  34. Luke Mokart
    Luke Mokart 7 Juli 2019 13:37
    -1
    "Ora nggumunake yen kenaikan insidensi HIV dumadi ing latar mburi penurunan penjualan kontrasepsi jinis iki."
    Sampeyan bisa mandheg ana. Wis suwe ngerti kabeh wong yen histeria ing sekitar HIV lan AIDS mung kanggo nglobi kepentingan produsen kontrasepsi. Iki luwih jelas nalika bocah-bocah dipeksa nggunakake kondom tinimbang nilai kulawarga tradisional.
    1. meandr51
      meandr51 8 Juli 2019 12:59
      0
      Kang menehi mung khayalan pangayoman.
  35. Andrey Polishchuk
    Andrey Polishchuk 9 Juli 2019 22:43
    -2
    HIV iku penyakit kanggo wong bodho.
    Wong pinter bisa ngerti apa apa, kanggo nemtokake endi ngapusi, lan endi sing bener, nanging wong bodho ora.
    Mulane, sing pinter wis suwe ngerti yen HIV, lan luwih-luwih AIDS, minangka penemuan scammers ing skala planet.
    Iku bakal kelangan kanggo ngetung pinten dhuwit padha raked ing saka dina padha sijine omong kosong iki menyang circulation.
    Lan virus banget ala ing gambar sing dijupuk.
    Neutral, Nanging, virus, kang ana akeh banget ing alam.
    Nggawe apa-apa.
    Lan kakebalan wong ambruk ing proses perawatan.
    Kabeh wong kanthi diagnosis iki dipérang dadi rong kategori:
    - sing miwiti "perawatan";
    - lan sing, sakperangan alesan, ora bisa miwiti (padha ngalahake, utawa ora ana dhuwit, utawa padha ing pakunjaran).
    Dadi wong-wong sing ora bisa miwiti "perawatan" - urip, miskin, karo diagnosis elek iki kanggo puluh lan ora bisa mati ing sembarang cara.
    Lan wong-wong sing wiwit aktif nggunakake layanan "healers" - tilar donya, sadurunge wis lemes kabeh dhuwit. Contone, Nureyev, utawa Mercury (dokter seneng diagnosa homoseksual lan pecandu narkoba kanthi diagnosis iki).
    Nanging yen kita ngomong babagan dhuwit, mula keuangan saka pasien mung sithik, gulung ing samodra.
    Kasunyatane yaiku pangembangan "obat kanggo AIDS" lan macem-macem studi didanai dening pemerintah.
    Lan iki akeh yuta dolar lan euro.
    Iki minangka alesan sing bener kanggo munculé penyakit "anyar" lan "ora bisa ditambani".
    Sinau kanggo "marasake" dheweke yaiku nyedak angsa sing ngetokake endhog emas.
    Nanging, mesthine, ing sawijining dina, kanthi kemenangan lan kesenengan, dheweke bakal nemokake kawilujengan sing ajaib. Ing wektu sing padha, nalika penyakit liyane, malah luwih nggegirisi lan penyakit bakal teka kanggo ngganti HIV.
    Kaya mateni Osama bin Laden langsung nglairake ISIS.
    Lan ya. Aku, kanthi cara dosa, mikir apa aku bisa lara HIV. Sawise kabeh, dheweke bakal nemtokake cacat. Ing paling sawetara Penny kanggo free saka negara.
    Lan bisa uga obat-obatan sing larang kanggo negara. ngetokake akun - sampeyan bisa push "ngiwa". Dhuwit liyane.
    Sing utama yaiku supaya ora "perawatan". Banjur aku bakal urip nganti 100 taun.
    Yen negara ngapusi wargane, mula ngapusi sing mbales dudu kejahatan, nanging BAHAN sing WAJIB.
    Lan pertahanan minangka hak suci saben wong.
    Elinga aturan emas iki.
  36. akunin
    akunin 10 Juli 2019 05:52
    0
    Ing sawijining wektu, pariwara pasta gigi nduweni peran gedhe kanggo nyegah penyakit dental, bisa uga iklan kondom kanthi bias menyang proteksi HIV dibutuhake, lan ora iklan telas bir "non-alkohol"?
  37. Mega Marcel
    Mega Marcel 10 Juli 2019 08:51
    0
    Pitakonan utama yaiku ing endi infeksi kedadeyan? Apa mung seksual? Apa ana faktor panyebaran wabah iki liwat institusi medis lan papan kunjungan biasa liyane? Lan supaya
    Kene wayahe sabanjure lair. Sapa sing entuk manfaat? Sapa sing entuk manfaat? Keprigelan farmasi transnasional yaiku negara manca utawa panguwasa Rusia sing golek cara kanggo nyuda biaya populasi. Kalebu kanthi cara iki.
  38. sedulur ora gelem
    sedulur ora gelem 11 Juli 2019 08:56
    0
    Medeni, nanging oke. Apa ngrokok nganti 65 tanpa unbending, apa grunt sadurungé. mundhut sethitik.