Review militèr

Napa MiG-35 minangka ide sing ala kanggo Angkatan Udara Rusia

234

"MiG" antarane jaman


Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo pirembagan bab prospek kanggo MiG-35 punika lampahing. Nyatane, iki isih padha MiG-29: contone, mesin Soviet RD-33 dipilih minangka basis saka pembangkit listrik, luwih tepat, versi modern ing pasuryan saka RD-33MK. Bentenipun utama antarane MiG anyar lan versi dhasar lan kabeh jinis modifikasi saka 90s ana revolusioner elektronik ing Papan miturut standar Rusia. MiG-35 minangka pejuang multifungsi Rusia pisanan sing dilengkapi (utawa, ayo ngomong, dheweke pancene pengin nglengkapi) kanthi radar onboard kanthi array antena fase aktif (AFAR). Kita ngomong babagan "Beetle-A". Kita ora bakal ngomong kanthi rinci babagan kaluwihan AFAR saiki, nanging teknologi iki menehi kaunggulan sing meh lengkap babagan jumlah kualitas liwat radar sing wis lungse, contone, radar kanthi susunan antena fase pasif, sing, utamane, Su-35S dilengkapi karo. Iki uneg-uneg, pisanan kabeh, linuwih, kang incomparably luwih dhuwur kanggo radar karo AFAR: iku banget, angel banget kanggo mateni kabeh unsur ngirim lan nampa.




Mulane radar karo AFAR dipasang ing Su-57 lan mulane negara-negara sing paling maju wis suwe nglengkapi pejuang karo radar jinis iki, sanajan regane dhuwur. Ing babagan iki, ora ana klaim kanggo MiG-35.

Nanging, ora kabeh dadi lancar. Yen kita ngringkes data sing kasedhiya, kita bisa nyimpulake yen radar karo AFAR ditawakake mung kanggo wong India minangka bagian saka tender MMRCA: India pungkasane nolak mobil Rusia. Nanging Angkatan Udhara "asli" bisa entuk versi pesawat sing dilengkapi stasiun radar Zhuk-M kuna, sing nduweni susunan antena slotted, sing meh ora bisa nyukupi syarat modern.

Ora bisa nyenengake para penggemar MiG-35 lan jumlah kendaraan sing dituku. Ing wulan Agustus 2018, dikenal manawa Angkatan Udara kudu nampa enem MiG-35UB lan siji MiG-35S ing kontrak kasebut. Ing tanggal 2019 Mei 35, sumber informed ngandhani agensi warta Interfax manawa Kementerian Pertahanan Rusia bakal nampa paling ora enem pejuang MiG-35 saben taun. Nanging, yen ora ana persetujuan khusus, informasi iki ora ana pengaruhe. Dhiskusi babagan "pangiriman massal saka MiG-XNUMX" wis ditindakake nganti suwene proyek kasebut wis ana.



Pungkasan, kudu pindhah menyang sing paling penting - alasan kenapa militer Rusia ora tuku pesawat. Lan ora mung babagan stasiun radar. Kabeh luwih rumit.

Mabur ing ngimpi, ora ing kasunyatan


"Aku bakal ujar manawa iki minangka pesawat anyar sing ngluwihi pesaing asing," ujare Ilya Tarasenko, direktur umum Mikoyan, ing wawancara bubar. Direktur umum kanthi ati-ati ora nyebutake mesin tartamtu, sing, miturut dheweke, luwih unggul tinimbang gagasan MiG. Yen kanggo Rusia, pesawat kasebut, kaya sing wis kita ucapake, pancen inovatif, mula angel kaget Eropa, AS utawa China, kanthi gampang. Pejuang Eropa saka generasi 4 ++ (padha karo MiG) - Typhoon lan Rafale - wis suwe duwe radar array bertahap aktif. Lan Amerika gumunggung ora mung radars paling majeng, nanging uga siluman, kang ora duwe MiG-29 utawa 35th.

Lan kepiye mobil katon ing latar mburi gagasan anyar Sukhoi? Nganti saiki, Rusia ora duwe serial Su-57 siji, nanging sejatine sifate resmi, keunggulane liwat MiG wis rampung. Iki ditrapake kanthi harfiah kabeh: kacepetan, jarak penerbangan, indikator siluman, beban pertempuran. Elektronik ing papan: radar Su-57 karo AFAR duwe 1526 modul transceiver, nalika Zhuk-A nampa 680 PPM (Nanging, kita ngomong babagan modifikasi awal).

Upaya sawetara ahli kanggo mateni MiG-35 minangka "pejuang murah murah" katon aneh. MiG-35 bisa diarani apa wae, nanging ora "cahya" lan, luwih-luwih, ora "mirah". Massa MiG-35 sing kosong luwih gedhe tinimbang massa F-15C sing kosong, sing akeh ing Rusia diarani pejuang "berat". Rega saka MiG-35 ora persis dikenal, nanging diwenehi elektronik ing Papan relatif modern, iku dipercaya kanggo dadi luwih murah tinimbang Su-35S.

Umumé, iku wektu dhuwur kanggo ninggalake divisi saka pejuang menyang "cahya" lan "abot". Sembarang pesawat tempur modern, minangka standar, mesin super larang kanthi massa sing padhet. Deleng wae Rafale Prancis utawa F-35 Amerika. Ing kene sampeyan bisa mbantah lan ngelingi Chengdu J-10 Cina, nanging paling bener dianggep minangka pesawat transisi ing kahanan nalika negara (China) ora duwe kesempatan kanggo nggawe analog saka Su-27 utawa F- 15. Saiki kesempatan kuwi wis ana.



Serangan tanpa klon


Ing salah sawijining artikel kepungkur, penulis nyoba kanggo menehi taksiran andhap asor saka negara saiki armada pejuang saka Angkatan Aerospace Rusia, utawa luwih tepat, kang nyoba kanggo njelasno masalah arsip kuwi kanggo Angkatan Udhara modern minangka unifikasi. Ing kene cocog kanggo menehi conto ilustrasi. Kaya sing wis dingerteni, kabeh telung versi F-35 - F-35A, F-35B lan F-35C - duwe tingkat penyatuan udakara 80%. Sing paling penting, mesin kasebut dilengkapi mesin sing meh padha lan radar sing padha.

Apa sing kita deleng ing conto Angkatan Udara Rusia? Militer tindak kanthi cara sing rada aneh, tuku batch gedhe saka pejuang Su, sing duwe tujuan sing padha, nanging piranti elektronik ing papan sing beda. Lan umume, padha beda persis kaya pesawat digawe ing basis padha bisa beda-beda (ing kasus kita, Su-27). Umumé, iku rada angel kanggo ngerti apa Su-30SM dituku ing podo karo karo Su-35S, kang, antarane liyane, katon minangka mesin luwih modern. Sawise kabeh, Su-30SM iku, ing pangertèn sing amba, mung versi "Russified" saka adoh saka anyar Su-30MKI. Lan kita meneng babagan Su-27SM3, Su-30M2 lan MiG-29SMT.



Nanging, sanajan kabeh, cukup jelas yen Angkatan Udara ora bakal nolak kontrak sing wis rampung sadurunge. Nanging bisa ninggalake MiG-35, lan iki bakal dadi kaputusan paling cukup. Sampeyan kudu diulang: mesin iki ora duwe kaluwihan objektif tinimbang analog, kajaba, mbok menawa, kanggo radar sing luwih maju. Nanging, Su-35S lan Su-30SM duweni potensi modernisasi sing gedhe banget ing babagan avionik, mula ora mungkin Sukhoi ora bisa nyusul. Menapa malih, serial pisanan Su-57 kudu lair rauh, kang (ing teori) bisa "monggo" militèr supaya padha umume nolak kanggo tuku pejuang generasi papat. Aku kudu ngomong sing saenipun iki kudu kedaden. Nanging iki becik. Ing praktik, pesawat anyar apa wae mbutuhake refinement pirang-pirang taun, sing katon jelas ing conto F-35.



"Tukusan Su-35 bakal terus sawise rampung kontrak saiki, paningkatan pesenan kanggo Su-57 ora bakal mengaruhi iki kanthi cara apa wae," ujare RIA bubar marang RIA Novosti.News» sumber ing Kementerian Pertahanan RF. Coexistence saka 4 ++ lan pejuang generasi kaping lima ora bisa disebut "ngerti-carane" Rusia. Ing kene bakal cocog kanggo ngelingi ide Amerika kanggo tuku F-15X kanthi paralel karo F-35. Nanging, maneh, iki ora menehi kesaksian babagan keturunan anyar MiG.
Pengarang:
234 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. avia12005
    avia12005 12 Juli 2019 05:43
    + 29
    Ana siji nuansa. Kabeh Su diprodhuksi ing pabrik ing Komsomolsk-on-Amur. Kita ora bakal nyebutake Su-34, sing digawe ing Novosibirsk, amarga tatanan pertahanan meh rampung ing kana. Pitakonan retorika: kepiye yen sesuk ana perang, utawa paling ora komplikasi saka kahanan internasional? Lan "musuh" bakal mateni perusahaan mung kanthi sabotase dhasar? Komsomolsk ana ing jangkoan kanggo sarana karusakan saka Amerika Serikat, Jepang, lan China, ora ketompo carane loropaken saiki ... Lan isih ana Trans-Siberia saliyane, liwat kang komponen teka Komsomolsk? Sapa sing bakal ndandani kabeh Su lan ngasilake sing anyar? Dadi saka sudut pandang iki, anane pejuang kapindho kanggo Angkatan Udara Rusia minangka berkah lan kabutuhan. Anane Yak lan La ing Perang Patriotik Agung ora dadi kekurangan. Amerika Serikat saiki duwe F-22, F-35, apa maneh F-15 lan F-16 saka macem-macem modifikasi.
    1. tibidoch
      tibidoch 12 Juli 2019 06:16
      + 24
      Su-30MK dipasang ing Pabrik Penerbangan Irkutsk.

      Dadi sampeyan rada salah babagan "kabeh endhog ing siji kranjang". eseman
      1. Dzhungar
        Dzhungar 12 Juli 2019 08:01
        + 15
        Siji setengah taun kerja ing pabrik iki .... Ing landasan pacu kasebut ....
        1. SETSET
          SETSET 12 Juli 2019 18:14
          +4
          Penulis, mutusake? - Sampeyan ora bisa duwe 2 panemu, kajaba Janus!
          Quote: Ilya Legat
          Lan Amerika bisa gumunggung ora mung paling majeng radar, nanging uga siluman, kang ora sanadyan MiG-29, utawa 35.

          Quote: Ilya Legat
          Nganti saiki, Rusia ora duwe serial Su-57 siji, nanging sejatine sifate resmi, keunggulane liwat MiG wis rampung. Iki ditrapake kanggo kabeh: kacepetan, jarak penerbangan, indikator siluman, beban tempur. Elektronik onboard: Radar Su-57 karo AFAR nduweni 1526 modul transceiver, dene Zhuk-A nampa 680 PPM (Nanging, kita ngomong babagan modifikasi awal).

          Ilya, biasane ora nulis babagan modifikasi awal, nanging babagan sing dipasang ing MiG-35 ... Yen ora, perbandingan kasebut ora ana gunane!
          Lan radar AS dudu sing paling maju ... Aja nulis babagan sing sampeyan ora ngerti!
          1. BayaGena
            BayaGena 12 Juli 2019 19:59
            -3
            Kutipan saka SET
            Lan radar AS dudu sing paling maju ...

            Lan sing menarik, sing duwe radar luwih maju ing kendaraan produksi, kayata F22 lan F35?
            1. SETSET
              SETSET 12 Juli 2019 20:46
              +3
              KrokodilGena, radar karo AFAR N036 "Belka" ing pra-produksi Su-57 (12 salinan diprodhuksi) ngluwihi radar AN / APG-77
              (F-22), AN / APG-81 (F-35), utamane babagan jarak deteksi target udara ... Ora suwe bakal ana ing seri kasebut - keputusan wis digawe.
              1. Snakebyte
                Snakebyte 13 Juli 2019 22:52
                -1
                Apa sampeyan isih percaya ing dongeng?
              2. BayaGena
                BayaGena 14 Juli 2019 01:41
                0
                Ya, ya, mesthi bakal lan wis unggul!))) Aku bener-bener ngomong babagan salinan nyata, ON SERIAL MACHINES !!! ngandika, ora statements. Cons kanggo nyuarakan fakta, plus kanggo fantasi, apa jenis omong kosong?
                1. SETSET
                  SETSET 14 Juli 2019 01:49
                  +1
                  KrokodilGena, maca komentarku kanthi teliti. Utawa sampeyan ora ngerti makna saka tembung Rusia? Mungkin kanthi kawruh sampeyan bisa mbantah ujarku babagan keunggulan radar H036 tinimbang radar AS pesawat F-22 lan F-35 babagan jarak deteksi?
                  Minangka kanggo pro lan cons - iku ora kanggo kula!
                  1. BayaGena
                    BayaGena 14 Juli 2019 02:05
                    -3
                    BRLS N036 ing endi pesawat Angkatan Udara Rusia dipasang ?? Sapa lan kapan weruh operasi radar iki ?? Operasi radar F-35 bisa dideleng ing jaringan, contone, gambar peralatan ing lemah, saka jarak 200 km, sing luwih apik tinimbang sawetara sinyal video. Sampeyan bisa nemtokake nomer sawetara, etc., menyang radar sing ora ana sing dikarepake, iki ora bakal ngganti kasunyatan kanthi cara apa wae.

                    Ing beyo saka minuses, iku ora pratelan kanggo sampeyan, sampeyan mangsuli biasane, utawa ora pratelan ing kabeh, iku mung aneh kadhangkala.
              3. 3danimal
                3danimal 24 Juli 2019 15:22
                +1
                Superior ing teori. Dandan kanggo indikator sing diwilang bakal mbutuhake wektu luwih akeh. Lan ing jumlah gedhe (20-30 potong) mesthi ora bakal ana ing 10-15 taun sabanjure. Ora kaya atusan 22 lan 35.
                Ora ana sing kudu ditindakake: kapasitas industri lan ukuran ekonomi sing beda.
          2. Dzhungar
            Dzhungar 12 Juli 2019 20:20
            -1
            Eeee, lan aku banjur kanggo scho ...?
            1. SETSET
              SETSET 12 Juli 2019 20:28
              +1
              Jungar! Iki ora kanggo sampeyan, nanging kanggo Ilya Legat - ditujukan kanggo penulis artikel ... nuwun sewu.
        2. engenius
          engenius 13 Juli 2019 16:36
          +1
          Ing konteks iki, penulis kudu ndeleng masalah ngganti pesawat VKS. Sampeyan ndeleng prospek 10-15 taun lan sampeyan ndeleng yen sampeyan mung gawé Su-35, banjur VKS mung bakal setengah. Mulane, luwih becik duwe 200-300 pesawat "ala" nanging modern tinimbang njaluk bolongan donat.
      2. Swasta-K
        Swasta-K 12 Juli 2019 08:07
        +7
        Komentar sing bener. Lan amarga pabrik Irkutsk ora bisa ngasilake Su-35S, Wilayah Moskow tuku Su-30MK saka iku. Lan nindakake perkara sing bener ing kabeh cara.
        1. Oden280
          Oden280 12 Juli 2019 08:33
          +1
          Dheweke bisa nindakake, nanging Su-30MK lan Su-35 minangka pesawat sing beda karo taktik. Su-35 luwih saka pesawat tempur unggul, lan Su-30MK luwih saka pesawat tempur long-range thanks kanggo co-pilot.
          1. Paulentius
            Paulentius 12 Juli 2019 16:40
            +7
            Ngapunten Pak, MO tuku SM, sing diprodhuksi ing Irkutsk. MK ing macem-macem variasi MKA/MKI (modernisasi komersial)
            1. Oden280
              Oden280 12 Juli 2019 16:48
              +5
              Nuwun sewu, kula salah.
      3. avia12005
        avia12005 12 Juli 2019 09:52
        -14
        Yen aku salah, mula ora akeh)) Kita bakal tetep ing kahanan iki tanpa Su-35 lan Su-57
      4. Komentar wis dibusak.
      5. sgrabik
        sgrabik 13 Juli 2019 11:43
        +3
        Iki ora ngganti inti masalah kasebut, kendaraan MiG uga kudu dikembangake lan diprodhuksi, pitakonan liyane yaiku sing kudu dituku dening Kementerian Pertahanan kanggo kabutuhan Angkatan Udara Rusia, lan khusus kanggo ekspor, aku Aja mbantah manawa MiG-35 bisa uga ora nganti modern ing tingkat sing dibutuhake, nanging ora ana sing bakal mbantah manawa Pasukan Aeroangkasa kita butuh sistem intersepsi udara ing dhuwur adhedhasar MiG-31BM, mula aku percaya yen Kompetensi MiGs ing arah iki kudu didhukung lan didhukung finansial kanggo nggawe interceptor dhuwur-dhuwur anyar MiG-41 ing ngendi Biro Desain MiG saiki aktif digunakake, lan babagan MiG-35, kita bisa ujar manawa. proyek kasebut kudu rampung rampung, digawa menyang kondisi sing dibutuhake lan mlebu pasar Asia Tenggara kanthi pesawat sing wis diowahi kanthi lengkap, nawarake menyang India maneh minangka produk anyar, para pemasar uga kudu aktif ing kene, lan mesthi regane. kanggo pesawat produksi final kudu cukup lannyata, lan ora di sedot saka driji "manajer efektif" sing wis dienggoni ing kabeh Enterprises Komplek militèr-industri. Sawise kabeh, padha bisa setuju ing Su-57, kok padha ora bisa uga setuju kanggo Mudhunake prices pesawat MiG.
        1. tibidoch
          tibidoch 13 Juli 2019 15:55
          -2
          Kutipan saka sgrabik
          Iki ora ngganti inti saka masalah.

          Nyuwun pangapunten, apa sing ora ngganti inti saka pitakonan?
          Kutipan saka sgrabik
          Aku ora argue sing MiG-35 bisa uga wis tiba cendhak

          Kutipan saka sgrabik
          VKS mbutuhake sistem intersepsi udara dhuwur-dhuwur adhedhasar MiG-31BM

          Kutipan saka sgrabik
          nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo nggawe interceptor dhuwur-dhuwur anyar MiG-41

          Campuran wong akeh, jaran ... eseman
          Mesthi, aku kanggo produksi MiG-35 lan PAK DP. Mung saiki ora ana dhuwit, nanging MiG terus.
        2. bk0010
          bk0010 13 Juli 2019 20:07
          0
          Kutipan saka sgrabik
          Pasukan Aerospace kita butuh sistem intersepsi udhara dhuwur adhedhasar MiG-31BM, mula aku percaya yen kompetensi MiG ing arah iki kudu didhukung lan didhukung kanthi finansial kanggo nggawe interceptor MiG-41 anyar sing dhuwur.
          Apa tugas saka MiG-31 ora bisa ditanggulangi dening Su-57? Nduweni supersonik jelajah lan radar sing kuat lan misil jarak jauh.
        3. IL-18
          IL-18 14 Juli 2019 18:44
          +1
          Kutipan saka sgrabik
          kok mokal kanggo setuju ing abang ing prices kanggo pesawat MiG ing cara sing padha.

          Iku praktis ing Moscow. Lan ana menager sing paling rakus duka
    2. alex26
      alex26 12 Juli 2019 10:46
      + 12
      Kutipan saka: avia12005
      Pitakonan retorika: kepiye yen sesuk ana perang, utawa paling ora komplikasi saka kahanan internasional? Lan "musuh" bakal mateni perusahaan mung kanthi sabotase dhasar? Komsomolsk ana ing jangkoan kanggo sarana karusakan saka Amerika Serikat, Jepang, lan China, ora ketompo carane loropaken saiki ... Lan isih ana Trans-Siberia saliyane, liwat kang komponen teka Komsomolsk? Sapa sing bakal ndandani kabeh Su lan ngasilake sing anyar? Dadi saka sudut pandang iki, anane pejuang kapindho kanggo Angkatan Udara Rusia minangka berkah lan kabutuhan.

      Mungkin luwih murah lan luwih apik kanggo mbangun pabrik pesawat liyane? Tinimbang ngeculake pesawat sing ora perlu.
    3. armata_armata
      armata_armata 12 Juli 2019 10:54
      0
      Pitakonan retorika: kepiye yen sesuk ana perang, utawa paling ora komplikasi saka kahanan internasional? Lan "musuh" bakal mateni perusahaan mung kanthi sabotase dhasar?

      Lan pirang-pirang pabrik sing duwe Biro Desain MIG sing bisa ngrakit MiG-35? 10, 20, 50?
    4. silver_roman
      silver_roman 12 Juli 2019 11:17
      +5
      banjur ana F-18, kayane A-10 isih mabur, sing durung rampung ditarik, nanging ora diprodhuksi maneh. Ana cukup guyonan ing kono.
      Aku kerep maca kaya ngono, ujare Amerika pancen apik banget karo penyatuan, utamane ing angkatan laut. Ana mung Tikanderoga, Arleigh Burke, San Antonio, Nimitz / Ford, lan Liga Premier. Ing Angkatan Udara, dheweke uga duwe jinis norma, amarga. minangka artikel ngandika: manunggalaken kanggo F-35 -80%, kang apik banget.
      Nanging aku piye wae delved sethitik menyang jaringan layanan khusus. lan ing kono ana neraka. Ana 100500 layanan sing duplikat dhewe, setengah saka wong-wong mau ora ngerti apa sing ditindakake dening tanggane lan kadhangkala nindakake pakaryan sing padha bebarengan karo pendanaan milyaran dolar. Dadi saben wong duwe sirah dhewe.
      Mesthine kita kudu ngliwati dalan iki, ing ngendi kita duwe Su-30SM, Su-35S, Su-27SM3, Su-30mk2, lan liya-liyane, supaya bisa teka ing Su-57 lan kabeh.
      Aku pancen setuju karo penulis babagan ora ana gunane dibagi dadi pejuang sing entheng lan abot. Iki minangka peninggalan jaman biyen, kayadene ing Perang Donya II, tank dipérang dadi entheng, medium lan abot. Kita ninggalake iki lan kita kudu mangkat menyang LA. Kanggo kula, kejutan gedhe yaiku F-15 luwih entheng tinimbang MiG-35. iku umume timah. Ing cendhak, kita butuh pesenan lengkap, apik, jangka panjang kanggo Su-57 lan ora saka 1 tanduran, nanging saka sawetara. Rega bakal langsung mudhun saben unit produksi, kita bakal ninggalake hodgepodge ing unit tempur.
      1. g1v2
        g1v2 12 Juli 2019 11:57
        + 13
        Militer ora butuh Mig 35 mung amarga ana seri su30cm lengkap sing relatif murah. Dheweke mung pejuang garis ngarep sing relatif murah, SU35 minangka pejuang superioritas udara. Nanging wayahe mbutuhake pesenan ekspor, lan sapa sing bakal tuku pesawat kasebut yen ora ana ing omah? Dadi MO kudu tuku batch dhewe. Ora amarga dibutuhake, nanging amarga yen pesawat kasebut ora duwe potensi ekspor.
        Su57, miturut pendapatku, bakal dituku tinimbang su35 ing mangsa ngarep. Sing siji, sawise nyebarake produksi su57, utamane kanggo ekspor. Yen, Nanging, padha mutusaké kanggo tuku Mig35 ing jumlah serius, iku tegese padha kudu ngurangi tumbas saka su30cm, kang wis digarap ing produksi lan mung luwih apik.
        1. Winnie76
          Winnie76 12 Juli 2019 16:39
          -4
          Kutipan saka: g1v2
          Nanging wayahe mbutuhake pesenan ekspor, lan sapa sing bakal tuku pesawat kasebut yen ora ana ing omah? Dadi MO kudu tuku batch dhewe.

          Sing. kanggo vtyuhat wong illiquid - tuku dhewe pisanan. Iku nggodho. Senajan aku katon yen ora ana wong bodho ing pasar senjata
        2. avia12005
          avia12005 12 Juli 2019 17:35
          +6
          Aku kudu komunikasi ing 1993 karo pilot saka Lipetsk ing Domna nalika latihan maneh saka MiG-23MLD kanggo MiG-29. Sajrone secangkir teh, obrolan dadi sapa sing ana ing perang udara antarane Su-27 lan MiG-29? Wangsulane yaiku: kanthi tingkat latihan sing padha ing pertempuran cedhak, Mig bakal nggawe Su. Iki ngandika dening flyers sing banjur mabur loro ing wong lan liyane. Dadi iki ...
          1. Teknisi teknis
            Teknisi teknis 13 Juli 2019 09:38
            0
            Babagan perbandingan nyata saka MiG-29 lan Su-27 dening pilot ing kene: https://topwar.ru/64207-v-teni-bolshogo-brata-o-protivostoyanii-mig-29-i-su-27.html
          2. bk0010
            bk0010 13 Juli 2019 20:09
            +3
            Waca babagan perang antarane Ethiopia lan Eritrea (dheweke perang Su nglawan MiG). Su won, ing mratelakake panemume, malah garing.
          3. g1v2
            g1v2 13 Juli 2019 23:31
            +2
            Kunci ing kene yaiku pertempuran sing cedhak. Lan sampeyan isih kudu manggon nganti. Lan kasunyatan sing su27 wis 10 TCTerms penundaan, lan cepet 29cm wis 6, nemen nyuda kasempatan saka cepet urip kanggo nutup pertempuran. Inggih kula.
      2. Gritsa
        Gritsa 12 Juli 2019 12:41
        + 10
        Kutipan saka silver_roman
        Aku pancen setuju karo penulis babagan ora ana gunane dibagi dadi pejuang sing entheng lan abot

        Sing, yen sampeyan kudu nggawa setengah ton saka wedhi, banjur ing anané saka truk UAZ - tadpole, sampeyan bakal pindhah menyang quarry ing KamAZ?
        pejuang garis ngarep cahya dibutuhake. Nanging cahya, ora siji lan setengah. MIG kudu dikembangake supaya luwih entheng tinimbang sing ana, luwih murah kanggo mbangun lan ngoperasikake, bisa uga mesin siji.
        1. Winnie76
          Winnie76 12 Juli 2019 16:41
          + 15
          Quote: Grits
          pejuang garis ngarep cahya dibutuhake. Nanging cahya, ora siji lan setengah.

          Gawe radar cilik kanggo dheweke, raket cilik lan ndharat pilot cilik
          1. Gritsa
            Gritsa 13 Juli 2019 00:29
            +3
            Kutipan: Winnie76
            Quote: Grits
            pejuang garis ngarep cahya dibutuhake. Nanging cahya, ora siji lan setengah.

            Gawe radar cilik kanggo dheweke, raket cilik lan ndharat pilot cilik

            Persis
            1. Winnie76
              Winnie76 13 Juli 2019 00:31
              0
              Quote: Grits
              Persis

              Bakal larang regane, lan kemampuan radar lan raket cilik bakal tetep cilik.
        2. NEOZ
          NEOZ 13 Juli 2019 00:26
          0
          Quote: Grits
          pejuang garis ngarep cahya dibutuhake. Nanging cahya, ora siji lan setengah. MIG kudu dikembangake supaya luwih entheng tinimbang sing ana, luwih murah kanggo mbangun lan ngoperasikake, bisa uga mesin siji.

          sampeyan kudu ndeleng kemungkinan (mesin)
          lan ing saingan (mobil)
          1. alexmach
            alexmach 13 Juli 2019 11:12
            0
            sampeyan kudu ndeleng kemungkinan (engine

            Napa ndeleng wong-wong mau? pesawat siji-mesin adhedhasar mesin saka SU-35 utawa Su-57 ...
            1. bk0010
              bk0010 13 Juli 2019 20:12
              +1
              Masalahe yaiku saiki mesin ora dadi sistem sing paling larang ing pesawat. Nyimpen ing siji engine dhasar (kaping pindho) ora bisa kanggo ngurangi rega. Utawa bakal dadi dudu pejuang, nanging target mabur.
              1. alexmach
                alexmach 13 Juli 2019 21:10
                +1
                Nanging bakal nyuda biaya mesin kanthi nambah seri.

                Ya, yen kita nerusake saka kasunyatan manawa ora bisa nyuda biaya kanthi dhasar nalika njaga kemampuan tempur, mula kita entuk kesimpulan manawa LFI uga ora dibutuhake.

                Lan yen kita nerusake saka kasunyatan sing kanggo pesawat entheng perlu kanggo berkembang seri kapisah saka mesin ... uga, iku luwih gampang kanggo ora nindakake pesawat anyar iki, nanging kanggo musataken ing garis SU.
                1. BayaGena
                  BayaGena 14 Juli 2019 01:48
                  -2
                  Yen sampeyan ora njupuk pembangunan Soviet, wis akeh mesin digawe saka ngeruk ing Rusia?
                  1. alexmach
                    alexmach 14 Juli 2019 10:55
                    +1
                    Lan apa hubungane karo masalah sing dibahas? AL-41F1S contone?
                    Ing USSR, yen sampeyan ngerteni, ora akeh sing digawe "saka awal". Manungsa nggawe setir saka ngeruk, iki saestu "saka ngeruk".
                2. NEOZ
                  NEOZ 15 Juli 2019 11:17
                  0
                  Kutipan saka alexmach
                  Nanging bakal nyuda biaya mesin kanthi nambah seri.

                  Aku ora nyekel logika ... umpamane negara butuh 100 pesawat. sampeyan butuh 200 mesin kanggo pesawat 2-mesin utawa 100 kanggo mesin siji ...
                  Kutipan saka alexmach
                  kita teka menyang kesimpulan sing LFI ora perlu uga.

                  MO wis teka iki.
                  Kutipan saka alexmach
                  uga, iku luwih gampang ora pesawat anyar iki, nanging musataken ing garis SU

                  MO mung nglakoni.
                  Kutipan saka alexmach
                  kanggo pesawat entheng, seri mesin sing kapisah kudu dikembangake ...

                  sampeyan bisa njupuk saka "kaliber", iki apa Amerika nalika ngrancang F5tiger.
                  1. alexmach
                    alexmach 15 Juli 2019 11:32
                    0
                    Aku ora nyekel logika ... umpamane kabutuhan negara kanggo 100 sisih t

                    100 Papan preduli saka jinis?
                    Contone, sampeyan butuh 100 pejuang abot lan 100 liyane sing entheng.
                    100 abot iku 200 mesin.
                    100 sing entheng ing kasus MiG yaiku 200 mesin liyane, lan ing kasus pesawat siji-mesin, tambahan 100 mesin sing digabung karo pejuang abot.

                    sampeyan bisa njupuk saka "kaliber", iki apa Amerika nalika ngrancang F5tiger.

                    Aku curiga yen daya mesin iki ora cukup kanggo pesawat
            2. NEOZ
              NEOZ 15 Juli 2019 11:07
              0
              Kutipan saka alexmach
              Napa ndeleng wong-wong mau? pesawat siji-mesin adhedhasar mesin saka SU-35 utawa Su-57 ...

              ana sing salah karo C54 / 55/56 .... lan, ujare, J10 ora tekan pejuang generasi kaping 4 ... jarene 3+ / 3++ ........
        3. silver_roman
          silver_roman 16 Juli 2019 10:25
          0
          yen biaya ngirim wedhi ing KAMAZ ora nemen ngluwihi biaya padha KAMAZ, banjur aku bakal nyimpen kanggo tuku UAZ.
          Kasunyatane yaiku yen kita duwe analog saka F-16, mesthine bakal kedadeyan. Aku maca komentar saka militer utawa desainer: dheweke ujar manawa kita ora duwe mesin sing bisa dipercaya kaya F-16, mula kita kudu leladen.
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 18 Juli 2019 12:44
            0
            Iki pancen ora kompeten. Ora ana pelanggaran, nanging langsung jelas yen sampeyan ora duwe salah siji lan sampeyan ora nyetel tugas kasebut kanggo dheweke utawa perusahaan. Nanging kita siap menehi saran.
            Pitakonan ing kasunyatan sijine cukup beda. Yaiku, biaya operasi. Yen sampeyan njupuk kaping 1-2, sampeyan bisa nyimpen ing UAZ. Lan nalika karya full-fledged lagi ditindakake, biaya UAZ bisa mbayar ing sawetara sasi. Ing wektu sing padha, sumber daya Kamaz gedhe ora bakal digunakake.
            Nalika aku ngerti, ing aviation iki malah luwih katon, amarga biaya pangopènan ana luwih, lan wektu kanggo ndandani iku luwih murah. Miturut cara, ing AS padha ana sawetara program kanggo fighter cahya, kang bakal luwih murah kanggo operate lan prasaja ing desain.
    5. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 12:36
      +1
      Mung Su-35 lan Su-57 sing diprodhuksi ing kana. Inggih, lan uga Super Enteni 100 (ugh, apa jeneng mungsuh).
      Ya, lan komponen uga bisa dikirim ing sadawane BAM lan ing sadawane Amur.
    6. Eustace
      Eustace 12 Juli 2019 12:43
      0
      Sampeyan nerangake iki kanggo Serdyukov. Tugase yaiku ngoptimalake industri penerbangan lan ngedol kabeh sing bisa
      1. Kasym
        Kasym 12 Juli 2019 16:59
        + 12
        Kanggo sawetara alasan, penulis ora nulis babagan masalah AFAR. Overheating, biaya, bobot lan deteksi obyek kanthi radar kasebut. Wong Cina gumunggung yen dheweke nggawe hawa adhem, nanging kekuwatane radar kasebut sithik.
        Nganti saiki, mung Amerika sing nggawe AFAR gedhe. Wong Eropa mung nuduhake, nanging ora ana bukti yen dheweke wiwit nginstal kanthi massal ing Eurofighters lan Rafali. Mula, pratelan penulis sing wis suwe dipasang ing luar negeri ora cocog karo kasunyatan.
        Kauntungan saka MiG-35 dibandhingake karo kulawarga Su yaiku biaya pangopènan. Kapindho yaiku kanggo akeh negara, Su mung keluwih. Njupuk Azerbaijan, kang, kaya Kazakhstan, kasengsem ing MiG. Kanggo wilayah kasebut ing negara kasebut, MiG-35 cukup kanggo nindakake tugas fighter-bomber. Utawa njupuk Suriah - ing kono MiG bisa ngatasi akeh masalah. Mangkono, sukses komersial MiG bisa uga luwih dhuwur tinimbang Su.
        Sawetara fakta uga menarik. Polandia, sawise tuku F-16, ora gelem modernisasi, nanging duwe rencana kanggo 2014. upgrade MiG-29. Yagene kedadeyan kasebut? Sawise kabeh, sampeyan bisa nyelehake AFAR ing F-16? Pilot Jerman (GDR) ing MiG-29 kasil nglawan latihan perang karo F-14,16,15,18. Nanging umume data "dibusak" saka Internet. Prancis, Inggris, lsp. padha uga "dites" MiG-29 ing perang latihan, nanging sakperangan alesan data ora diwenehi. Yagene kedadeyan kasebut?
        Lan pungkasane. Dheweke njabat ing lapangan udara ing Uni, sing dadi sekolah kanggo sekutu saka saindenging jagad. Lan inspektur saka negara-negara kasebut teka ing kana. Dadi kolonel Jerman saka GDR ngandika ing ngisor iki babagan MiG-29: "Das ist Fantastic." Aku krungu iki karo kuping dhewe, lungguh ing jejere RP ing tablet. hi
        1. wuh wuh
          wuh wuh 12 Juli 2019 17:16
          +1
          "Sampeyan saiki mung Amerika sing nggawe AFAR massal. Wong Eropa mung nuduhake, nanging ora ana bukti yen dheweke wiwit nginstal kanthi massal ing Eurofighters lan Rafali "///
          -----
          AFARs sijine kabeh. Iki standar. Wong Eropa lan Cina. Kajaba iku, wong Tionghoa nglebokake AFAR
          malah ing pesawat ekspor mirah saka generasi 4.
          1. Kasym
            Kasym 12 Juli 2019 17:25
            0
            Aku durung weruh informasi kuwi.
            1. Kasym
              Kasym 12 Juli 2019 17:37
              +6
              Der Spiegel: "Pejuang Eurofighter Jerman ora cocog kanggo operasi militer amarga wuta." Artikel tanggal 03.05.18/4/82. Nyatane, mung XNUMX kendaraan saka XNUMX sing bisa digunakake ing operasi pertempuran. Iki aku maca.
              Alexey, kanggo pelanggan manca "sembarang whim kanggo dhuwit." Nanging kepiye carane AFAR iki bisa digunakake ing kana? hi
              Penulis ora weruh bedane tugas kanggo Su lan MiG.
              1. wuh wuh
                wuh wuh 12 Juli 2019 20:05
                -1
                Artikel sing sampeyan sebutake ora babagan radar, nanging
                piranti IR optik. Kanggo pertempuran jarak cedhak.
                Topan lawas bakal diupgrade dadi CAPTOR-E AFAR.
                Iki minangka radar serial. Nanging owah-owahan kasebut ditundha, kaya biasane, ing Eropa.
                1. Kasym
                  Kasym 12 Juli 2019 20:50
                  +1
                  Ngendi sampeyan maca kanggo upgrade iki? Dheweke wis ngomong babagan iki wiwit 15, nanging mung nalika ngeruk ilat.
                  Yen AFAR ngadeg, iki bisa ditindakake tanpa sensor IR sing bisa digunakake ing jarak sing cedhak. Ing F-22, kaya sing dakelingake, ora ana. Lan artikel kasebut kanggo 18. Mulane, dheweke durung kasedhiya. Inggih, mungkin ing 4 mesin kasebut. Lan sampeyan nelpon iki "standar"? hi
                  Alexey, instalasi AFAR bakal mimpin kanggo owah-owahan ing tengah gravitasi ing mesin, iku bakal pindhah menyang gandhewo. Pejuang kasebut bobote 11 ton, iki dudu pengebom abot kanggo sampeyan. Apa sing bakal ditindakake?
                  1. Kasym
                    Kasym 12 Juli 2019 21:14
                    +1
                    Babagan AFAR Cina. Kanggo ekspor padha kurban JF-17. AFAR digawe mung ing 16-17. Lan mung ing pungkasan taun pungkasan padha kurban JF-17M Block3 karo radar padha (kontrak karo Myanmar). Biaya luwih saka 30 yuta. Elinga yen tataran desain awal rampung ing awal 18. Lan iki "standar" lan wis ditetepake kanggo dangu?
                    Lan siji maneh, biaya JF-17 Blok 1 15-20 yuta, Blok 2 20-25. Lan karo AFAR, Blok 3 wis 30 yuta dolar .. Iki babagan biaya radar karo AFAR. hi
                    Isih durung jelas manawa wong Pakistan nginstal AFAR ing mobil sing wis dituku utawa mung bakal diwiwiti nganggo mobil anyar.
                  2. wuh wuh
                    wuh wuh 12 Juli 2019 21:28
                    -1
                    "Yen AFAR ngadeg, mula iki bisa ditindakake tanpa sensor IR" ////
                    ----
                    Sugeng rawuh! Su-57 wis loro AFAR lan ngarsane optik ing ngarepe
                    kabin.
                    Yen AFARs diprodhuksi massal lan sijine kabeh pejuang NEW
                    Kulon lan China, aku nyebataken standar.
                    Lan nganyarke mesin lawas bisa ditundha.
                    1. Kasym
                      Kasym 12 Juli 2019 22:58
                      +1
                      Iki salam. Ora ana sensor IR ing F-22. Banjur kenapa Jerman dhewe ngomong babagan wuta Eurofighters? Kanggo nginstal unit anyar, perlu ngrancang ulang pesawat kasebut.
                      Alexey, sampeyan nggawa kasunyatan. Lan aku bakal menehi kula. Skandal antarane Austria lan Airbus babagan Eurofighters. Wong Austria njaluk ganti rugi 1,1 milyar. Kalajengaken cariyos wonten ing 17..
                      Eurofighter. Ing endi mobil karo AFAR? Nganti padha katon.
                      Rafal. 7 Desember 2011 Menteri Pertahanan Prancis Gerard Longuet ujar manawa produksi Rafal bakal dikurangi sawise ngirim 180 kendaraan (mung kanggo pelanggan asing). Lan AFAR digawe mung ing 2012. Wiwit operasi wiwit ing 2002. Lan nganti 12. ngirim luwih saka 100 mobil - ora ana AFAR - ing 2009. dhawuh 60 mobil saka seri lawas. Kanthi pesawat paling anyar, regane mundhak saka 85 yuta dadi 120 yuta. Desain ulang lan unit anyar kena pengaruh biaya mesin kasebut. Ing 18 Prancis duwe 152 mobil lan ora cepet-cepet pesen nganti 180 mobil. Aneh.
                      Grippen. AFAR mung duwe seri E. Nanging pangiriman kasebut mesthine diwiwiti ing 18. Kabeh pelanggan manca ora duwe AFAR (seri A, B, C, D) - Hongaria, Republik Ceko, Afrika Kidul, Thailand. Nganti saiki, wong Swedia ora duwe AFAR dhewe.
                      Cina. Carane akeh J-20s lan J-31s padha gawé? Iku misteri. Seri gedhe ora katon. Pro JF-17M Blok3 saiki wis siyap kanggo seri kasebut. Mobil lawas (Blok 2 lan 3) ora bisa nampa AFAR.
                      Kesimpulan. Nalika iki mesin Piece. Rafal, mbok menawa, lan malah sing ora sakabehe cetha. Mula, dheweke nulis manawa durung ana AFAR massal ing EU lan China. Alesane yaiku biaya, miturut pendapatku. Penulis nulis manawa radar karo AFAR wis suwe dipasang ing luar negeri. Lan aku padu yen ora.
                      1. wuh wuh
                        wuh wuh 12 Juli 2019 23:08
                        +3
                        Sampeyan wis njlèntrèhaké masalah Eropah: kabeh alon lan creaky.
                        Bener. Nanging AFAR wis dikembangake. Lan iki dudu prototipe.
                        A kabèh pabrik dibangun ing China, prodhuksi mung AFARs kanggo
                        kabeh jinis pesawat sing. Amerika - produksi massal F-35
                        karo AFAR. Ora ana alternatif. Maksudku, Rusia ora kudu ndeleng
                        slowness Eropah, nanging kacepetan China lan Amerika Serikat. Yen ora bakal angel
                        loro karo pertahanan negara lan ekspor pejuang.
                      2. Kasym
                        Kasym 13 Juli 2019 15:33
                        +1
                        Alex, gawe keputusan. Banjur sampeyan nulis yen kabeh wong sijine AFAR lan iki standar. Banjur kabeh dadi alon lan creakingly, lan mung bisa metu. Apa sampeyan ngrasakake bedane?
                        Iku ora cukup kanggo berkembang, sampeyan kudu kelet ing, lan iki owah-owahan ing bobot pesawat lan iku perlu kanggo redesign lan nganyari piranti lunak. Mengkono iku bab. Mung ing Rafal saka Eropah kita ndeleng iku, nanging ana sawetara banget. Saka kekuatan, maksimum, resimen. Lara banget utawa apa, aku ora ngerti. Nanging 180 Rafale ora ana ing Angkatan Udara.
                        PRC akeh sing dikandhakake. Ana AFAR, banjur padha ngembangaken hawa-cooled. Kita kudu ngenteni nganti dheweke ngadeg ing kendaraan tempur. Sauntara kuwi, RRC tuku Su-35, sanajan ana J-20 lan J-31 (durung dilebokake ing layanan - deleng komposisi Angkatan Udara RRC). Ing endi logika? Basis Angkatan Udara RRC yaiku kulawarga Su-27. Saka jumlah kasebut, mung klon J-11D sing duwe AFAR - miturut pratelan dhewe - nanging ana sawetara, iki minangka upgrade paling anyar. KABEH!!! Ing pungkasan taun kepungkur, dheweke sijine ing J-17, nanging pira sing ana ing Angkatan Udara RRC ora dingerteni - aku curiga yen dheweke durung ana - wektu sing sithik banget ?! hi
                      3. nks
                        nks 13 Juli 2019 15:27
                        -1
                        kasedhiya ing EU lan China, nanging ora kabeh
                      4. Kasym
                        Kasym 13 Juli 2019 15:37
                        +1
                        Lan ing MiG-29 padha sijine AFAR. Ing 2013-2014 Phasatron diinstal ing rong mesin. Nanging seri ora katon. Ayo ngenteni.
                        Alexei nyerat sing iki pilihan standar ing mobil manca. Nanging aku ora weruh dheweke. hi
                      5. nks
                        nks 13 Juli 2019 15:42
                        -1
                        Saiki, ora ana afar serial ing kabeh MFI Rusia, lan kanggo cepet-29 ora ana AFAR sing bisa digunakake sanajan pesawat uji mabur. Ing EU lan China, dheweke (AFAR ing sisih pejuang) yaiku
                      6. Kasym
                        Kasym 13 Juli 2019 16:24
                        +2
                        Kontroversi ora babagan apa AFAR ana utawa ora. Lan carane Aleksey lan penulis pratelan sing iki pilihan standar sing wis diinstal ing mobil manca kanggo dangu lan minangka standar.
                        Miturut cara, Prancis kudu modernisasi AFAR. Kontrak kasebut ditandatangani ing 2014. lan mung ing mburi 18g. kaputusan iki digawe kanggo nginstal ing seri sadurungé. hi
          2. sgrabik
            sgrabik 13 Juli 2019 12:00
            +2
            Aja nindakake omong kosong iki, pesawat Eropa duwe stasiun modern karo AFAR nganti saiki mung ing conto pameran, lan mung bubar Prancis wiwit nginstal ing RAFAL, dheweke ora ana ing Typhoons, lan isih ora !!! Aku ora argue sing radar karo AFAR ing pesawat modern wis praktis kabutuhan, nanging ora ana standar ing West babagan iki.
            1. nks
              nks 13 Juli 2019 15:26
              -1
              Luwih tepate, kabeh rafals serial wiwit 2013 teka karo afar (+ pre-blok wis dimodernisasi), nanging pancene ora ana afar ing topan.
              1. Kasym
                Kasym 13 Juli 2019 16:11
                +2
                Modernisasi Rafal disetujoni mung ing 2018. ing sasi Oktober. 144 kendaraan tempur kudu ngliwati. Nganti pungkasan taun iki mestine kanggo nambah mung 4 mobil. hi
        2. BayaGena
          BayaGena 14 Juli 2019 01:54
          -3
          Quote: Kasym
          Sawetara fakta uga menarik.

          Apa sing sampeyan sebut kasunyatan babagan MiG-29 dudu kasunyatan, nanging kabeh crita. Kasunyatane yaiku operasi militer sing nyata, contone, perang Serbia ing MiG-29 lan Walanda ing F-16 nalika perang ing Yugoslavia. Ing mratelakake panemume, iku 9-0, ora ing sih saka Serbs ing MiG-29.
          1. Kasym
            Kasym 14 Juli 2019 13:18
            +3
            Akeh wong, kanthi dhukungan saka AWACS. Conto sing apik. ngguyu . Aku malah ora arep ngrembug.
    7. Pilat2009
      Pilat2009 12 Juli 2019 17:48
      +1
      Kutipan saka: avia12005
      Dadi saka sudut pandang iki, anane pejuang kapindho kanggo Angkatan Udara Rusia minangka berkah lan kabutuhan.

      Nanging apa, tanduran Mikoyan ora tekan senjata pemusnah? Logika aneh. Ing kene sampeyan isih bisa mbandhingake kecepatan produksi pesawat ing Perang Patriotik Agung lan saiki. Yen database utawa perang diwiwiti, meh ora mungkin. kanggo ngisi maneh armada ... Siklus perakitan lan biaya sing dawa banget. Ora bakal tahan ...
    8. Komentar wis dibusak.
    9. alexmach
      alexmach 12 Juli 2019 22:23
      +1
      yen sesuk ana perang, utawa paling ora komplikasi saka kahanan internasional? Lan "musuh" bakal mateni perusahaan mung kanthi sabotase dhasar?

      Dadi bisa nguwasani produksi Su-35 ing pabrik liyane?
    10. Vadim237
      Vadim237 13 Juli 2019 16:00
      +1
      Perang karo sapa wae - karo negara Baltik karo Ukraina, Jepang, mungkin Mongolia utawa Georgia - kabeh sing saiki luwih saka cukup kanggo kabeh wong - lan ing wektu sing padha.
  2. Ali Kokand
    Ali Kokand 12 Juli 2019 05:49
    + 30
    Adhedhasar paukuman saka amatir, aku bakal takon, nanging apa kompetisi antarane biro desain? Yak duwe latihan, Sukhoi duwe abot, Mig duwe entheng. Dadi ora ana kompetisi ing antarane. Aku ngerti larang, nanging langit perang iku worth iku. Ing saben film babagan perang ana episode serangan ing kolom militèr lan pengungsi karo potongan lan messers. Mikoyanovites nduweni kompetensi lan perkembangan dhewe-dhewe, unik kanthi cara dhewe-dhewe. Apa kabeh ing shambles? Tanpa pangembangan pesawat anyar, k bakal mati. MiG 35 bisa dadi batu loncatan ing antarane pesawat Mikoyan anyar. Sekolah pesawat minangka nilai intelektual ing awake dhewe. Aja stagnasi tanpa tujuan.
    1. armata_armata
      armata_armata 12 Juli 2019 06:55
      +6
      Adhedhasar paukuman saka amatir, aku bakal takon, nanging apa kompetisi antarane biro desain? Yak latihan, Sukhoi abot, Miga entheng

      Dadi ora ana wayahe gampang sedhela, ana modernisasi wayahe-29, sing jujur, lan sajrone penerbangan pisanan, katon surem ing latar mburi su-27 ... Yen wayahe bakal wis nglumpuk kaya f-16 utawa J-10, banjur liyane. Lan apa gunane nggunakake pesawat sing wiwitane kalah karo pesaing, nanging regane ora kurang saka sing terakhir?
      1. DimerVladimer
        DimerVladimer 12 Juli 2019 11:56
        + 11
        Kutipan saka armata_armata
        Lan apa gunane nggunakake pesawat sing wiwitane kalah karo pesaing, nanging regane ora kurang saka sing terakhir?


        Tuku 6 MiGs setahun wis katon kaya "njaga celonone" saka biro desain sing misuwur.
        Gampang ilang kompetensi, butuh luwih saka sepuluh taun kanggo ngembangake.
        Biro desain pejuang ora kudu santai tanpa kompetisi.
        1. armata_armata
          armata_armata 12 Juli 2019 12:01
          +2
          Biro desain pejuang ora kudu santai tanpa kompetisi

          Nyuwun sewu, kompetisi apa? MIG sedhela ora bisa urip ing taun 90-an lan nggawe sing kompetitif kanggo ekspor liyane saka modernisasi 29 ... Biro desain mati nyatane, karo sapa sing bisa bersaing?
          Utawa sampeyan ngusulake, supaya biro desain bisa urip, tuku pesawat sing ora nyukupi syarat modern? Nah, ayo mateni program su-57 lan tuku kanthi cepet, banjur mitra ngguyu
          1. DimerVladimer
            DimerVladimer 12 Juli 2019 12:43
            +7
            Kutipan saka armata_armata
            Nyuwun sewu, kompetisi apa? MIG sedhela ora bisa urip ing taun 90-an lan nggawe sing kompetitif kanggo ekspor liyane saka modernisasi 29 ... Biro desain mati nyatane, karo sapa sing bisa bersaing?
            Utawa sampeyan ngusulake, supaya biro desain bisa urip, tuku pesawat sing ora nyukupi syarat modern? Nah, ayo mateni program su-57 lan tuku kanthi cepet, banjur mitra ngguyu


            Sampeyan dipandu dening conjuncture sedhela - tabungan Penny ing desainer, pengalaman lan kompetensi.

            Aja lali yen mung 5-6 negara sing bisa nggawe pesawat saka tingkat iki, lan sawetara nindakake bebarengan - blumbang dhuwit ...

            Masalah pembangunan iku masalah pembiayaan, Biro Desain MiG bisa nggawe pesawat modern - yen ana dhuwit.
            Nanging negara ngirit pangembangan sawetara pejuang (sing ekonomi rasional), nanging ing wektu sing padha ora ngidini biro desain mati - paling ora kanthi cara iki.
            Sampeyan bisa ilang kompetensi biro desain penerbangan sing unik ing sawetara taun, kanggo mulihake - bakal njupuk telung puluh taun lan bagean saka sekolah desain, cara kanggo ngitung unsur struktural, bakal ilang ing salawas-lawase.
            Desainer mangsa kudu ngliwati kesalahan sing wis dilewati, nanging ora diwarisake menyang generasi anyar.
            Rega kesalahan ing penerbangan yaiku milyaran dhuwit kertas lan puluhan nyawa penguji!
            1. armata_armata
              armata_armata 12 Juli 2019 12:52
              +3
              Pitakonan pembangunan minangka pitakonan babagan pendanaan, Biro Desain MiG bisa nggawe pesawat modern - bakal ana dhuwit

              Sapa sing ana ing dalan, pasar senjata mbukak, gawe pesawat sing sampeyan butuhake ing pasar iki lan adol, entuk smog garing, apa sampeyan luwih elek?
              Sapa, saliyane biro desain dhewe, sing kudu disalahake amarga MIG-35 ora relevan ing tataran donya?
              Sampeyan bisa kelangan kompetensi biro desain penerbangan sing unik sajrone sawetara taun

              Dadi tangi KB MIG wis ilang maneh ing 90s abad pungkasan
              Sampeyan dipandu dening conjuncture sedhela - tabungan Penny ing desainer, pengalaman lan kompetensi.
              Aku dipandu dening anggaran nyata saka Kamentrian Pertahanan, kang lagi wae scraped bebarengan dhuwit kanggo 76 su-57s ... Apa sampeyan ngusulake kanggo ninggalake kontrak iki lan tuku MIG-35?
              1. DimerVladimer
                DimerVladimer 12 Juli 2019 13:03
                +3
                Kutipan saka armata_armata
                Sapa sing ana ing dalan, pasar senjata mbukak, gawe pesawat sing sampeyan butuhake ing pasar iki lan adol, entuk smog garing, apa sampeyan luwih elek?
                Sapa, saliyane biro desain dhewe, sing kudu disalahake amarga MIG-35 ora relevan ing tataran donya?
                У


                :))
                Sampeyan ora makili struktur dodolan kompleks industri militer
                KB ora entuk bathi ing kanthong - hak prerogatif Rosoboronexport :))

                Lan saliyane Biro Desain MiG, USSR kudu disalahake amarga kasunyatane mung bisa nyaring MiG-29, sing nggawe konsep pejuang "cahya" persis kaya sing ditetepake.
                Lan biro desain ora duwe lan ora duwe sarana kanggo pindhah luwih saka finalizing ana MiG-29.

                Aku mbaleni - ing pasar manca, negara ora entuk manfaat saka kompetisi antarane rong biro desain - wiwit dodolan liwat negara diwakili dening Rosoboronexport. Biro Desain Sukhoi lan Biro Desain MiG - mangan saka cangkang sing padha lan ora nuduhake bathi saka pesenan ekspor - dianggarake dening negara.
                1. armata_armata
                  armata_armata 12 Juli 2019 13:15
                  +2
                  KB ora entuk bathi ing kanthong - hak prerogatif Rosoboronexport :))

                  Apa sampeyan bisa mbayangno, lan dheweke sponsor sing produk padha tuku, lan yen padha tuku garing, apa gunane sponsor MIG?
                  Lan saliyane Biro Desain MiG, USSR kudu disalahake amarga kasunyatane mung bisa nyaring MiG-29, sing nggawe konsep pejuang "cahya" persis kaya sing ditetepake.

                  Oh, ternyata saiki USSR isih kudu disalahake kanggo kabeh masalah MIG, lan sapa, ngapura aku, nyegah njupuk glider sing padha 21/23 lan ngowahi supaya cocog karo kasunyatan saiki, utamane nalika bali ing awal. 90s ana dikarepake ngelingke kanggo pejuang cahya mesin siji? Lan ngapura kula ing ceruk iki, padha ora intersect karo garing ing sembarang cara ... Nanging ora, padha nindakake kanggo Feed 29, nggawa bobot meh kanggo pejuang abot, nalika padha ora bisa nggawa karakteristik kinerja kanggo ditrima. tingkat lan saiki padha nuntut kanggo njupuk Ajaib sing menyang seri, kang bakal ngrusak iku supaya uga wis long-sangsara nimbali saka negara.
                  Aku mbaleni - ing pasar manca, negara ora entuk manfaat saka kompetisi antarane loro biro desain

                  Aku mbaleni maneh, ora bakal ana kompetisi ing pasar manca yen MIG netepi konsep lan nggawe pejuang ringan, lan dudu MIG-35.
                  1. DimerVladimer
                    DimerVladimer 12 Juli 2019 14:19
                    +2
                    Kutipan saka armata_armata
                    21/23 lan ngrampungake kasunyatan sing saiki, luwih-luwih nalika ing awal 90s ana panjaluk sing nyata kanggo pejuang cahya mesin siji?


                    :))
                    Oh - sampeyan kudu ngobrol karo pilot pejuang mesin tunggal - dheweke bakal nerangake bedane karo sampeyan. Takon apa mesin gas lan ing ngendi dheweke ilang sawise pindhah menyang MiG-29 Su-27, ing ngendi sumber daya mesin siji MiG-21 lan MiG-23/27

                    Kanthi bangunan mesin kita lan linuwih lan sumber daya pembangkit listrik - siji-mesin, minangka disposable.
                    1. Nikolai Balashov
                      Nikolai Balashov 12 Juli 2019 16:51
                      +1
                      Kanggo sawetara alasan aku ora mikir sampeyan bener. Ternyata, mesin kita bisa dipercaya banget babagan linuwih. Ing babagan ekonomi, ya.
                      1. Igor Aviator
                        Igor Aviator 12 Juli 2019 18:47
                        +6
                        Kutipan: Nikolai Balashov
                        Ternyata, mesin kita bisa dipercaya banget babagan linuwih.

                        Aku kudu mbenerake sampeyan - mung mesin pesawat generasi 4 - RD-33 (ed. 88) lan turunane - banget linuwih - padha ing MiG-29 lan panerusipun, AL-31F (AL-41), kang ana ing SU -27 lan panerusipun. Lan mesin pesawat generasi kaping 3 ngirim akeh ngelu (lan ora mung) kanggo loro engineering lan personel pesawat, amarga padha mbutuhake tambah manungsa waé. Kajaba iku, 2/3 saka sumber daya mesin digunakake ing lemah, sajrone pangopènan - Saben 10 jam operasi - pasokan gas, 25 jam - pasokan gas, 50 jam - kerja pangopènan kanthi pasokan gas, 100 jam - karya pangopènan kanthi pasokan gas , 200 jam - pangopènan karya karo gazovka, 400 jam - pangopènan rutin karo gazovka, 600 jam - pangopènan rutin karo gazovka, iki yen sampeyan ora njupuk menyang akun dina taman lan diangkah karya. Kepiye babagan buletin MAP tanpa wates? Apa babagan ekstensi? Apa babagan dandan? Pilot, nalika ing udhara, kudu terus-terusan tetep ing sirah seko saka sumber lan seko sumber daya kanggo afterburner (Gusti Allah pareng, sampeyan bakal ngluwihi), wakil. miturut IAS, banjur bakal kulit wong urip kanggo ngluwihi, lan Mungkin mbusak saka penerbangan - ngluwihi sumber daya - meh darurat! Bener, ing kahanan pertempuran, akeh (bener, SOME) saka watesan kasebut (nanging ora kabeh !!) wis dibusak. Dheweke nemokake (eksploitasi) MiG-23 ML, MLD, mengko - seri MiG-29 saka 07 nganti 31, duwe kesempatan kanggo "menek" (tanpa ijin) lan MiG-29 SMT.
                    2. Paulentius
                      Paulentius 12 Juli 2019 17:16
                      0
                      Lha, pom bensin menyang ngendi?
                      1. DimerVladimer
                        DimerVladimer 15 Juli 2019 10:32
                        +2
                        Quote: pavlenty
                        Lha, pom bensin menyang ngendi?


                        Mesin liyane dipercaya saka seri RD-33 lan AL-31F (AL-41) teka - peraturan pangopènan engine wis diganti.
                        Wiwit kanggo pesawat siji-mesin, Gagal mesin iku mundhut saka pesawat, lan kanggo pesawat loro-mesin, iku kacilakan pesawat, i.e. tugas ora bakal rampung, nanging pesawat paling kamungkinan bakal bali menyang basa lan nggawe landing aman.
                        Mulane, stasiun bensin wis suda drastis, kanthi urutan gedhene.
              2. DimerVladimer
                DimerVladimer 12 Juli 2019 13:18
                +3
                Kutipan saka armata_armata
                Aku dipandu dening anggaran nyata Kementerian Pertahanan, ing ngendi dheweke meh ora ngetung dhuwit kanggo 76 su-57 ... Sampeyan ngusulake ninggalake kontrak iki lan tuku MIG-35


                Aku propose kanggo menehi kamardikan ing implementasine saka kontrak ekspor (i.e., jaringan distribusi kita dhewe lan ora Rosoboronexport) lan (Aku bakal ngomong sedition saiki) nggawe bisa saka MediaWiki.
                Lan ora ketompo apa sing dijarah, para pemegang saham kudu dadi 3-4 bank sing penting kanthi sistemik kanthi partisipasi negara ing dewan pengawas - dheweke bakal ngawasi kesejahteraan finansial lan pembiayaan proyek.
                Negara bakal duwe bagean lan ngawasi keamanan teknologi kritis lan rahasia negara. Nemtokake aturan game ing pasar manca, supaya ora kompetisi intra-perusahaan (supaya ora ana dumping sing ora adil ing pasar manca.

                Nanging negara ora bakal setuju iki - tetep biro desain ing chain cendhak (ing budget), iku tetep pemilik saka teknologi, Rahasia, bisa ndhikte privasi reregan ing manca lan, utamané, ing pasar domestik - i.e. "tuku. " saka budak "deshiva" - supaya padha mluku kanggo sen lan kanggo gagasan :)
                Lan kita kaya ngono - insinyur Soviet - kita mung kepengin nggawe sing anyar kanggo dhuwit negara :))
            2. Pilat2009
              Pilat2009 12 Juli 2019 17:59
              -1
              Kutipan: DimerVladimer
              Sampeyan bisa ilang kompetensi biro desain penerbangan sing unik ing sawetara taun, kanggo mulihake - bakal njupuk telung puluh taun lan bagean saka sekolah desain, cara kanggo ngitung unsur struktural, bakal ilang ing salawas-lawase.

              Tegese, saliyane sedhela, ora ana sing duwe metodologi ngetung unsur-unsur strukture?Lha piye carane Su ngetung lan ngitung ????
              USSR sing bisa njaga puluhan biro desain lan nggawe puluhan jinis kendaraan, nyatane Angkatan Udara kudu duwe paling ora rong suku cadang ing gudang, lan pilot ora universal.
              1. DimerVladimer
                DimerVladimer 15 Juli 2019 10:49
                +2
                Kutipan saka Pilat2009
                Tegese, saliyane sedhela, ora ana sing duwe metodologi ngetung unsur-unsur strukture?Lha piye carane Su ngetung lan ngitung ????


                Cara pitungan ing saben biro desain padha ing simpul padha, nanging saben unsur daya unik duwe cara dhewe lan approximating (dipilih) koefisien sing mung biro desain iki wis lan kedaden sing sawetara "koreksi" saka cara sing mbayar kanggo rusak. pesawat utawa nyawa pilot.
                Contone, deadlift MiG-25 sing padha ing sawetara mode subsonik nyebabake nyawa sawetara pilot pejuang lan pilot uji coba sing kanthi sengaja mbaleni mode lan ketinggian MiG-25 sing ilang kontrol lan, kanthi biaya urip, nemtokake mode insidious (overcompensation saka stabilizer diferensial ing mode transonic) - ora petungan lan model purge, ora menehi asil ... Ing biaya telung nyawa!

                Ana rekomendasi umum lan metode sing dikembangake dening NASA utawa TsAGI - ditliti maneh, ditapis lan kadhangkala digunakake ing biro desain, amarga organisasi kasebut bisa nggarap model matematika lan mung desainer sing ngerti manawa rak iki kudu dikuatake, lan ing kene bisa uga. entheng karo penggilingan discharge kimia utawa listrik.
                Sing umur bagean gumantung saka beban geter ing unit tartamtu, ditambah karo proteksi karat lan akeh nuansa sing ora diduweni NASA lan TsAGI.
                Aja bingung metode terapan lan eksperimen-komputasi.
      2. NEOZ
        NEOZ 12 Juli 2019 13:49
        0
        Kutipan saka armata_armata
        Yen wayahe bakal nglumpukake sing padha karo f-16 utawa J-10, mula masalah liyane.

        MiG35 luwih unggul tinimbang mesin kasebut ... nanging biaya MiG35 kaya SU35 .....
        1. av58
          av58 13 Juli 2019 03:07
          +1
          Kepiye sampeyan ngerti regane mobil-mobil kasebut? ngguyu
    2. Durman_54
      Durman_54 12 Juli 2019 07:04
      + 11
      Ing negara kita, kompetisi antarane biro desain cenderung tekan titik absurditas. Conto sing paling jelas yaiku T-64, T-72 lan T-80. Telung tank ateges padha karo meh nul manunggalaken. Lan jenius saka Kementerian Pertahanan Soviet, sing diadopsi ing wektu sing padha.
    3. turkom
      turkom 12 Juli 2019 07:07
      +3
      Kabeh iki bener, nanging aku, uga amatir ing wilayah iki, isih sijine ing sandi "limang sen". Mbokmenawa, Migovites ora perlu kanggo modernisasi MiG-29, nanging nggawe temen beda, mesin siji-mesin anyar saka generasi kaping 5. Sawise kabeh, nalika padha miwiti modernisasi MiG-29, iku cetha yen wektu mesin iki wis entek. Wektu lan sumber daya sing padha kudu digunakake ing pesawat anyar, amarga biro desain nduweni kompetensi lan perkembangan dhewe (kabeh MiG, kajaba 25,29,31, padha karo siji mesin). Ing wektu sing padha, bisa uga "douzat" cahya MiG-35 generasi kaping 5, lan dudu 29th sing dianyari.
      1. Igor Aviator
        Igor Aviator 12 Juli 2019 19:23
        +4
        Kutipan saka turcom
        Mbokmenawa, Migovites ora perlu kanggo modernisasi MiG-29, nanging nggawe temen beda, mesin siji-mesin anyar saka generasi kaping 5.

        Sampeyan ora tau (sengaja) ngandhani pilot iki - dheweke bakal ngalahake sampeyan! Nalika aku dadi spesialis ing otomatisasi elektronik (senjata mandhiri lan kompleks navigasi), aku ngobrol karo pilot - (aku duwe tugas kaya ngono - kanggo miwiti ngatasi masalah karo "interogasi" pilot babagan kahanan manifestasi, eksternal. Manifestasi, pengaruhe ing piloting, banjur mbandhingake informasi sing ditampa karo bahan kontrol obyektif, saéngga nyederhanakake proses netepake sifat kerusakan sing bisa ditindakake, sing, kanthi kombinasi, ngidini nyepetake lapangan ekstensif kanggo nggoleki simpul sing salah lan nyuda wektu Recovery saka pesawat) - iki carane pilot jujur ​​lan langsung ngandika, "Aku ngerti yen aku bakal tansah bali menyang MiG-29, gadhah TWO mesin ing!" Apa sampeyan ora peduli apa pilot bali sawise karusakan mesin utawa ora? Komponen paling larang lan TANPA HARGA saka kompleks mabur tempur yaiku PILOT! Mung kanggo nylametake nyawane (lan mung kanggo nambah kemungkinan slamet ing perang udara lan misi tempur), pesawat kudu dilengkapi pembangkit listrik multi-mesin! Pesawat bisa dibangun ing 7-9 minggu, nanging bisa kanggo GROW pilot apik (Kapten-Kategori Mayor) mung ing 10-12 taun!! siji sekolah - 4 taun, industri pulp lan kertas - 2 taun, isih ing resimen, paling 5-6 taun !! Lan sampeyan kudu "nyimpen" kabeh ing mesin. Yen sampeyan, paling ora sepisan, ing sepatu teknisi pesawat sing ngeculake pesawat tempur menyang penerbangan, sampeyan dhewe pengin "nyelehake" mesin "spare" khusus menyang pesawat! Iku gampang kanggo "bazaar" nalika ngapusi ing kursi! Ngawula harder!
    4. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 12:47
      +8
      Yak ora mung latihan (saka pertempuran)

    5. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 12:53
      +8
      Quote: Ali Kokand
      Yak duwe latihan, Sukhoi duwe abot, Mig duwe entheng.

      Mig ora mung paru-paru


    6. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 12:58
      +8
      Quote: Ali Kokand
      Yak duwe latihan, Sukhoi duwe abot, Mig duwe entheng.

      Su ora mung abot



    7. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 13:01
      +7
      Quote: Ali Kokand
      Yak duwe latihan, Sukhoi duwe abot, Mig duwe entheng.

      Malah Tu ora duwe kabeh pengebom


    8. Gritsa
      Gritsa 12 Juli 2019 13:03
      +7
      Quote: Ali Kokand
      Yak duwe latihan, Sukhoi duwe abot, Mig duwe entheng.

      Lan Ila uga ora duwe kabeh buruh transportasi.




      1. bun lawas
        bun lawas 12 Juli 2019 17:38
        +3
        gambar apik! Matur nuwun!
        1. Gritsa
          Gritsa 13 Juli 2019 00:35
          +4
          Quote: Gulung lawas
          gambar apik! Matur nuwun!

          Mangga. Ketoke, ora muspra yen dheweke nglumpukake, yen ana sing seneng
          1. bun lawas
            bun lawas 16 Juli 2019 19:45
            0
            Aku kelingan jaman biyen nalika mung diakoni))))
    9. sgrabik
      sgrabik 13 Juli 2019 12:19
      +1
      Aku mbaleni maneh, MiGs duwe kompetensi sing ora bisa ditandingi ing interceptor kacepetan dhuwur ing dhuwur, bodho mbantah babagan kabutuhan mesin kasebut ing Angkatan Aeroangkasa kita, saiki Biro Desain MiG aktif nggarap MiG-41 sing anyar. Komplek interception altitude, perlu kanggo ndhukung ing kabeh cara bisa karya ing nggawe lan organisasi produksi massal pesawat iki, lan kanggo perlu kanggo gawé pejuang cahya, aku pracaya sing padha kudu saiki ing Angkatan Aerospace kita malah ing jumlah sing luwih gedhe tinimbang pejuang abot Su, nanging pitakonan apa MiG-35 minangka pejuang ringan sing lengkap, aku mikir yen karo rong mesin lan bobot lan ukuran karakteristik ora, MiG kudu ngembangake sing luwih entheng lan tempur siji-mesin cilik, rega masalah uga kudu luwih murah.
  3. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 12 Juli 2019 06:10
    +5
    MiG 35 duweni potensi ekspor sing apik kanggo pamilik MiG lan ora mung. biaya jam penerbangan diumumake minangka salah sawijining sing paling murah - penting kanggo para panuku lan dhewe.

    Bisa digunakake minangka tanker, sing, miturut pendapatku, uga penting, utamane yen ana fase panas, nalika sing kikuk lan gedhe ora bisa diangkat utawa mbebayani banget, lan umume, Aku nggantung wadhah bahan bakar lan saiki sampeyan duwe modularitas sing modis.

    mesin Soviet. Inggih, yen dina iki wis olahan, dipercaya lan mirah, lan umume nyukupi syarat mesin tartamtu, banjur apa ora? Anyar kanggo desain lan rampung ing 2030?

    Iku penting kanggo ndelok MiG 35 ora minangka saingan karo F 35, nanging minangka soko ing antarane pejuang lan tukang ngebom, i.e. ing umum, iku bisa bantuan kene lan ana. Nomenclature amunisi ngijini sampeyan kanggo bisa metu kanggo 5 s + loro ing lemah lan ing udhara yen sampeyan bantuan karo pengintaian ing kasus serius, senajan dhewek iku paling wani.

    Kasunyatan sing saiki ana 12 bêsik durung tuku serial, padha katon, Aku bakal ngomong padha nggunakake ing cara modern, ana bisa loro sores lan inovasi finishing.

    Saka bayanganku - amarga. Ing wayahe, diumumake maneh karya ing Skat UAV (10 ton), mung bisa dilebokake AFAR supaya "cemlorot" (lan aja nganti tega yen potongan wesi kasebut sumunar) , nanging mung ing kadohan, Mig 35 mlaku konco bakal siro (amarga radar slotted dhewe, nanging nampa informasi saka Skat), sanajan iku ora dianggep "ora katon". A jenis lengen dawa, kang urip pilot wis disimpen, lan iku bisa kanggo kuwat lan brazenly menek menyang jeru pertahanan lan nindakake akèh iku ora nyenengake kanggo mungsuh.
    1. donavi49
      donavi49 12 Juli 2019 09:26
      + 10
      Sampeyan kudu ndeleng sapa sing duwe MiG - sadurunge nulis babagan potensial ekspor.

      Saka wong sing duwe dhuwit:
      Aljazair - ora bakal tuku. Dheweke saiki umume beku implementasi kontrak militer nganti pemilihan presiden anyar.
      Malaysia - kaputusan digawe kanggo ngganti MiG karo pesawat saka jinis beda. Paling kamungkinan Hornets, padha seneng banget lan padha pengin liyane. Tender teka. Paling kamungkinan, dheweke bakal nyoba tuku sing digunakake kanthi modernisasi. Plus, saiki hubungan wis escalated ora nglawan latar mburi Boeing, nanging ing latar mburi kerjasama karo Indonesia, padha maneh duwe kaprigelan wani kobong ana karo kepinginan kanggo nyoba luck ing redistribusi pulo lan adol senjata serius, sampeyan bisa mung siji. sisih, kaloro banget gelo.

      Slowakia - kaputusan digawe kanggo ngalih menyang F-16block70/72, pesawat wis dhawuh, mbayar lan ing produksi. Sawise Slovakia dhewe bakal dadi eksportir MiGs wassat .
      Azerbaijan - iku bisa, nanging privasi nutup kontrak kuwi.
      Mesir - mung tuku MiG-29M / M2 nganggo dhuwit Saudi (nyatane, padha MiG-35s saka kumpulan pilot, mung tanpa Kripik pungkasan) + Rafali. Siji pesawat wis dicemplungake.
      Polandia - uga, kabeh wis jelas ing kene.
      India - njoget karo njoget.

      Ing ngisor kabeh negara karo dhuwit, mung 2 operator saiki teori bisa tuku.

      Sampeyan bisa ngedol menyang Sudan, Yaman, Suriah, Eritrea, Kuba, Korea Lor, nanging mung minangka hadiah.
      1. nycomedes
        nycomedes 12 Juli 2019 10:43
        +8
        "Sade menyang Sudan, Yaman, Suriah, Eritrea, Kuba, Korea Lor bisa, nanging mung minangka hadiah."
        Ing kene, dheweke mung ana ing negara kasebut lan bakal, kanthi biaya, mesthine. Ya, ana uga Bolivian Morales nggawe kita seneng karo kunjungane, dheweke uga pengin utangan.
      2. av58
        av58 13 Juli 2019 03:04
        0
        Malaysia wis ngrampungake masalah ngganti MiG-29 suwene 10 taun, nanging isih ora bisa ngrampungake. Apa sampeyan ngerti apa sebabe pitakonan iki? Ora ana klaim sing cedhak karo karakteristik penerbangan lan pertempuran. MiG uga bakal diganti (yen kabeh) karo pesawat Rusia, paling kamungkinan karo Sukhari.
    2. merkava-2bet
      merkava-2bet 12 Juli 2019 12:10
      0
      Ing Rusia, suwene 28 taun, ora ana pesawat tempur siji-sijine sing digawe, muga-muga dheweke bakal nyelehake Su-57 ing sayap tinimbang crane ing langit. Dheweke wis nyoba nggawa MiG-130 wiwit taun 35 sawise Gagal tender ing India, iki wektu sing suwe lan angkara sing gedhe banget, lan kaya biasane ora ana sing diukum. mesin anyar bisa telat utawa malah dadi guyonan. Aku kaget karo karakteristik kinerja saka MiG-2005, ngendi penulis njupuk saka, bobot take-off ing 35 ton, lan sawetara luwih saka 35 km tanpa ngisi bahan bakar, saka ngendi asale Murzilka iki?
      1. anzar
        anzar 13 Juli 2019 12:03
        +2
        Ing Rusia, suwene 28 taun, ora ana pesawat tempur siji-sijine sing digawe, muga-muga dheweke bakal nyelehake Su-57 ing swiwine. Yak-130 lair ing sangsara abot ...

        New ing pangertèn saka glider? Ing ngendi iku digawe? Kabeh "donya bebas" piye wae nglairake F-35 ...
        Iki dudu 50s nalika puluhan pesawat anyar (kalebu eksperimen) njupuk saben taun ing donya ... Utawa, sawise mutusake ngirim wong menyang rembulan, dheweke nindakake ing 7-8 taun!
        Saiki bankir mrentah .. Yacht luwih penting ing saindenging jagad))
        1. merkava-2bet
          merkava-2bet 13 Juli 2019 12:16
          +2
          Wiwit sampeyan ngandhani babagan AS, F-22 minangka mesin revolusioner, isih durung ana analog.
          F-35 ing telung pasuryan, utamané model VTOL, wis rampung dikembangaké ing Amerika Serikat, lan apa sing bakal diprodhuksi ing macem-macem negara malah luwih apik, perspektif adoh-sighted. Sampeyan duwe conto analog pesawat iki, utamané F. -35B.
          Lan pungkasanipun, F-18E / F lan EF-18G, mesin rampung anyar lan banget efisien, padha ora padha karo pesawat basis operator.
          Lan babagan RAH-66 Kamanch lan MN-22 Osprey, aku bakal tetep meneng, sanajan sing pisanan ora ditampa ing layanan.
          1. anzar
            anzar 13 Juli 2019 14:24
            +3
            F-22 minangka mesin revolusioner, isih durung ana analog ...

            Kita wiwit berkembang dawa sadurunge deadline sampeyan nemtokake.
            F-35 ing telung wong ... kabeh wis rampung dikembangaké ing Amerika Serikat, nanging apa sing bakal diprodhuksi ing negara liyane ...

            Dheweke kasebut minangka siji-sijine sing anyar - "padha nindakake kabeh (sugih) donya). Nanging misale jek dadi cara liya - padha dikembangake saka puluhan negara (kalebu Israel, sawetara mung melu finansial), nanging mung diprodhuksi ing AS (kajaba komponen)
            Sampeyan duwe conto analog pesawat iki, utamane F-35B.

            Aku ora ngerti "kita" duwe lan analog apa sing dipangan?
            lan pungkasane F-18E / F lan EF-18G, mobil anyar

            Pangembangan uga diwiwiti sadurunge, lan "kabar" - kaya Su-35 dening 27
            Lan babagan RAH-66 Kamanch lan MN-22 Osprey, aku mung meneng ...
            Lan sampeyan bakal nindakake kanthi apik, maneh "ora lulus" miturut kritéria sing wis kasebut (iki carane sampeyan bisa tekan Tu-214SR)))
      2. Vadim237
        Vadim237 13 Juli 2019 16:04
        -2
        Dheweke nggawe Su 57 lan Su 34 - beda karo 32 ing kabeh.
  4. Pbs2
    Pbs2 12 Juli 2019 06:17
    + 10
    Aku dhewe dudu pakar, nanging aku ngerti yen MiG-29 digawe kanggo nindakake perang pertahanan ing wilayahe dhewe, ing wilayah jangkoan radar adhedhasar lemah, mula radar udhara sing luwih lemah pisanan dipasang ing kono. Iki minangka konsep pejuang ringan - kendaraan khusus kanggo sesambungan karo unit pertahanan udara. MiG-35 dilengkapi AFAR khusus kanggo wong India; tentara kita ora mbutuhake mayat kasebut. Lan dumadakan penulis complains - ayayay, padha sijine radar lawas ing wong! Ora nyadari yen iki persis apa sing cocog karo konsep asli mesin kasebut. Inggih, penulis ngapusi babagan rega. Ing konfigurasi normal, MiG-35 ora mung luwih murah, nanging, sing luwih penting, ngidini sampeyan ngirit akeh biaya operasi.
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 12 Juli 2019 07:10
      +4
      4++ kanthi tingkat kemampuan jaringan-sentris sing tepat - sing kudu ditindakake saka MiG-35, mula bakal cocog karo tugas lan tahan nganti generasi sabanjure. Kabeh jinis barang sing enak kaya sinau AI, kokpit "kaca", kontrol drone, lsp. bisa ditambah kanthi bertahap. Dheweke ora bisa dadi siluman, nanging iki ora dibutuhake.
    2. angsa
      angsa 12 Juli 2019 10:09
      0
      Kutipan saka: pbs2
      apa konsep pejuang cahya - kendaraan khusus kanggo sesambungan karo unit pertahanan udara

      Konsep pejuang cahya wis diganti. Jangkoan wis tambah, lapangan radar pertahanan udara wis mati, syarat kanggo syarat taktik dadi luwih angel. AFAR wis dibutuhake banget amarga akeh alasan. Iku tetep kanggo nggawe produksi massal saka AFAR bisa. Saiki iki produk Piece, ora serial.
      1. suwi
        suwi 12 Juli 2019 10:57
        +4
        Ya, kok ing bumi lapangan radar mati. Kosok baline, lagi diuripake maneh. Ora mung radar sing relatif modern sing dikirim, nanging sing lawas, kayata 22Zh6, wis dimodernisasi. Kajaba iku, ana informasi sing malah sycophants diowahi dadi radar lengkap. Menapa malih, ing kahanan, nalika mungsuh duwe pesawat siluman, nanging ora ing Rusia, nilai jaringan radar basis lemah bakal nemtokake. Alami, ora mung radar sing dibutuhake, nanging uga RTR lan ACS. (Jaringan sing padha - sentris)
        1. angsa
          angsa 12 Juli 2019 14:38
          -3
          Kutipan saka: sivuch
          Ya, kok ing bumi lapangan radar mati

          Ya, kanthi kasunyatan manawa jumlah instalasi radar wis suda banget, kesiapan sing wis ana beda banget karo 100% amarga masalah pendanaan lan suku cadang.
          Kajaba iku, lapangan radar saiki kawangun dening radar ndjogo karo ciri dhewe, banget rentan kanggo gangguan lan duwe watesan ing dhuwur lan terrain.
          Pusat komando pertahanan udara wis suda.
          Mangkono, lapangan radar kita saiki ora bisa nargetake pejuang kanthi lengkap.
          1. Igor Aviator
            Igor Aviator 12 Juli 2019 19:59
            -1
            Muga-muga sampeyan nyebar informasi sing salah amarga ora ngerti, lan ora kanggo provokasi. lan apa sing salah karo "tanah janji" sampeyan? lapangan radar ora "kawangun dening radar ndjogo karo ciri dhewe, Highly rentan kanggo gangguan lan gadhah watesan ing dhuwur lan terrain?"
            Napa, dumadakan, "Pusat komando pertahanan udara wis suda?" Ora ateges! zona pertahanan udara anyar lagi digawe lan zona pertahanan udhara lawas ngembangaken, sistem pertahanan udara anyar dipikolehi lan disebarake! Google kanggo ngluwari! Aku bakal mbukak "rahasia cilik", "lapangan radar" kanggo sistem pertahanan udara kita manunggal, pertahanan udara terpusat, butuh detik kanggo nggawe keputusan. Ya, lan digawe ora mung dening radar ndjogo, pemancar GSM sipil, pemancar apa wae sing cocog karo tujuan iki! Apa, "apologis kreta" sampeyan durung mikir babagan iki?
          2. sgrabik
            sgrabik 13 Juli 2019 13:42
            0
            Ora perlu mbandhingake kemampuan radar saka generasi lawas lan anyar, padha beda-beda kaya langit lan bumi.
          3. suwi
            suwi 14 Juli 2019 09:13
            +1
            Ngapunten kula telat
            Miturut kepala departemen militèr, ing wektu iki perusahaan saka Komplek militèr-industri diwenehake pasukan karo liwat 600 anyar lan bab 200 didandani senjata, militèr lan peralatan khusus. Ing antarane yaiku 11 pesawat saka macem-macem kelas lan tujuan sing dituju, 5 helikopter Mi-8MTV-5-1, 36 stasiun radar saka macem-macem modifikasi,
            Iki kanggo seprapat taun. Pira sing sampeyan butuhake?
  5. Petrov 1
    Petrov 1 12 Juli 2019 06:19
    +6
    Pejuang iku kaya alat kanggo tugas tartamtu. Saliyane entuk supremasi udara kanthi mesin sing unik, ana liyane, umpamane, nyegah transfer massa pasukan kanthi jembatan udhara menyang teater operasi tartamtu kanthi mesin khusus sing diasah kanggo iki. Ora perlu fokus ing super siluman.
  6. Demagog
    Demagog 12 Juli 2019 06:20
    +3
    Radar karo AFAR kanggo wayahe-35, paling kamungkinan Indian, ana ing tender Indian, kaya akeh komponen liyane. Kanggo konferensi video, penting kanggo nyedhiyakake nizya. Kanggo ekspor, ya, mula dheweke diarani kumbang. Apa kita malah duwe radar karo AFAR pitakonan amba. Yen ya, banjur kenapa ora dilebokake ing Su-35 paling ora? Paling ora versi sing diudani. Paling kamungkinan, su-57 seri pisanan bakal tanpa radar karo AFAR. Ketoke padha nggawe kompromi kanggo nyepetake nepungake menyang pasukan. Kaya wong Eropa karo Eurofighter.
    1. 5-9
      5-9 12 Juli 2019 08:37
      +1
      Kenapa ing Su-35S? PFAR Irbis dheweke luwih unggul tinimbang Zhuk-A ...
    2. SETSET
      SETSET 12 Juli 2019 18:54
      0
      Quote: Demagogue
      Apa kita malah duwe radar karo AFAR pitakonan amba. Yen ya, banjur kenapa ora dilebokake ing Su-35 paling ora? Paling ora versi sing diudani. Paling kamungkinan, su-57 seri pisanan bakal tanpa radar karo AFAR.

      Demagogue, iki mung asumsi sampeyan lan ora liya. Su-57 nggunakake radar kanthi AFAR H036 "Belka", sing luwih unggul tinimbang radar AN / APG-81 F-35 lan AN / APG-77 F-22. Lan Rusia ora duwe masalah karo produksi lan instalasi ing Su-57.
      1. suwi
        suwi 14 Juli 2019 09:16
        0
        Mesthi wae, Su-57 pisanan bakal mabur nganggo ingot wesi kanggo njaga pusat. Aku wong mung ora ngerti apa tegese sijine radar liyane.
  7. Barb
    Barb 12 Juli 2019 06:38
    +4
    Kabeh, kaya biasane, dadi dhuwit. Apa Federasi Rusia bakal narik pangopènan biro desain penerbangan liyane, sing, ayo ngadhepi, ora bakal ngasilake terobosan sajrone 20 taun sabanjure. Napa aku ngomong babagan 20 taun - pesawat sing ngluwihi Su-57 lan kudu dikembangake. Pesawat sing luwih murah tinimbang Su-35 sing dimodernisasi, lan diprodhuksi ing seri cilik - mula larang (preduli saka bobot kosong), apa Angkatan Udhara dibutuhake? Kanggo dhuwit program MiG-35 (sing kudu dielingake yen transformasi MiG-29 dadi 35 ora gratis), produksi 6 pesawat saben taun bisa dimodernisasi dening resimen Su-30. avionik. Umumé, AFAR kanggo kulawarga Su-3x minangka sing paling penting kanggo dana sing kudu dialokasikan.
    1. armata_armata
      armata_armata 12 Juli 2019 07:01
      -3
      Apa Federasi Rusia bakal narik pangopènan biro desain penerbangan liyane, sing, ayo ngadhepi, ora bakal ngasilake terobosan sajrone 20 taun sabanjure

      Iku ora malah pitakonan apa bakal narik, pitakonan iku yen dhuwit mbagekke antarane MIG lan SU ... Banjur sing terakhir uga bakal kangelan financial lan, minangka asil, kita ora bakal duwe luwih saka siji kemampuan. biro desain
    2. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 12 Juli 2019 08:05
      +2
      Kutipan saka barb
      Apa Federasi Rusia bakal narik pangopènan biro desain penerbangan liyane, sing, ayo ngadhepi, ora bakal ngasilake terobosan sajrone 20 taun sabanjure ...

      "Apa merak-mawlin?" Apa "biro desain penerbangan liyane"? Ana informasi yen MiG "ditugasake maneh" menyang Sukhoi! Netuti saiki dadi Biro Desain Mikoyan sing "bangga independen"! Apa ana cabang, utawa perusahaan "anak perusahaan" ... saka perusahaan induk? garing!
      Kutipan saka barb
      lan diprodhuksi ing seri cilik

      Dadi, rencana nyata kanggo MiG-35, paling mungkin, yaiku: rearm negara sing duwe MiG-29 ing layanan!
    3. avia12005
      avia12005 12 Juli 2019 17:41
      +2
      Iku bakal narik luwih. Yen kita nyepetake Serdyukov lan manajer top liyane kaya dheweke.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. 5-9
    5-9 12 Juli 2019 08:35
    -10
    Apa repot karo AFAR iki? PFAR ing Su-35S nyakup meh kabeh AFAR kaya bantheng kanggo wedhus .. amarga daya iku daya.
    Nanging MiG-35 ora dibutuhake saka tembung kasebut, amarga ora murah lan ora gampang, jangkauane luwih murah tinimbang Su, lan ora ana sing bisa ngasilake kebon binatang sing wis gedhe banget.
  10. hexenmeister
    hexenmeister 12 Juli 2019 09:53
    +1
    Quote: Demagogue
    Paling kamungkinan, su-57 seri pisanan bakal tanpa radar karo AFAR.

    https://niip.ru/upload/iblock/260/2605e1fc0d3dce761d6e79809687cf5e.pdf
    Acara penting ing taun kepungkur yaiku kesimpulan kontrak kanggo pasokan pilot pesawat pertama Su-57 menyang Kementerian Pertahanan Rusia. Pesawat pisanan kudu dipasrahake menyang Angkatan Udara Rusia ing taun iki, lan kaloro - taun ngarep, lan pangiriman sistem radar karo AFAR digawe ing lembaga kasebut bakal ditindakake dening perusahaan serial - Ryazan Negara. Pabrik Instrumen, yaiku bagean saka KRET.
  11. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 09:55
    0
    Kutipan saka: avia12005
    Amerika Serikat saiki duwe F-22, F-35, apa maneh F-15 lan F-16 saka macem-macem modifikasi.

    lan dhaftar adoh saka exhaustive.
  12. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 10:04
    +3
    Quote: Tibidokh
    Dadi sampeyan rada salah babagan "kabeh endhog ing siji kranjang".

    ya, nanging monopoli Sukhoi sing sejatine tetep, sing wis katon, sing ngalangi pangembangan kualitatif penerbangan. Kasunyatan bilih piyambakipun slamet lan, ing kasunyatan, njupuk metu construction saka pejuang ing 90s apik, nanging garing wis tekan langit-langit pasar lan dhuwure katon kanggo kula banget underestimated.
    We kudu kompetisi! Aku ora drown ing wayahe, Aku cukup wareg minangka pesaing Il utawa Yak, nanging kudu ana saingan. Apa kita duwe pasar utawa ing ngendi? ngguyu
    perjuangan internal kudu ketegangan loro biro desain lan supplier, digunakake, sakbenere, padha wis musna perkakas.
    saiki angel lan larang kanggo tuku imagers termal kanggo tentara, dikenal kanggo 70 taun, lan AFAR, kang wis dibangun kanggo 40-50 taun, sampeyan ndeleng. Iku wektu kanggo bali industri menyang ril normal saka kemajuan ilmiah lan teknologi.
    1. Pilat2009
      Pilat2009 12 Juli 2019 18:14
      0
      Kutipan saka yehat
      Apa kita duwe pasar utawa ing ngendi?

      Sayange, "ngendi", amarga negara tuku produk kanthi rega dhewe. Nanging, yen ing Amerika Serikat kira-kira 3 mobil diajukake kanggo kompetisi lan sing paling apik dipilih, banjur kepiye carane bisa milih sing paling apik saka rong mobil sing beda-beda. ? cabang militèr....
      1. sgrabik
        sgrabik 13 Juli 2019 15:15
        0
        Ing Amerika Serikat, ana perusahaan sing cukup sukses, Boeing, Lockheed Martin lan Northrop, kabeh padha saingan lan pungkasane metokake woh, nanging kadhangkala padha nggabungake usaha lan ngasilake produk teknologi dhuwur, kenapa cara liyane ing negara kita, sampeyan ora bisa menehi siji kabeh, lan ora liya, utamané amarga Sukhoi wis tau urusan karo pejuang cahya lan interceptors dhuwur-dhuwur, ora perlu kanggo pager kabeh taman iki, supaya saben wong nindakake bab dhewe. , Sukhoi - pejuang abot, pesawat serang lan pengebom garis ngarep, lan MiG - pejuang ringan lan pencegat dhuwur.
  13. sendel
    sendel 12 Juli 2019 10:30
    +7
    Ngapusi maneh babagan MiG saka A nganti Z, kenapa "ahli pakar" nulis iki? Lan sing paling penting, padha mbandhingake "tangan karo driji." Lha iki beda kelas montor Sukhoi karo MiG, paham iki, BEDA. Lan padha duwe tugas beda. MiG minangka pejuang garis ngarep, bisa nutupi udhara kanthi jero sing cethek, lan dibedakake kanthi biaya murah lan karakter massa. Umumé, dheweke ora butuh siluman, dheweke dudu pesawat terobosan. Nanging kanggo nambah "kahuripan", i.e. sawetara radar bingung, iku Cut karo Paint khusus. Napa sampeyan butuh radar sing kuat? Dheweke kudu nyopir pesawat mungsuh ing wilayah operasine, sing luwih akeh tinimbang teknologi saiki. Mesin - iku ngrasa kaya scribbler wis katon cukup Fantastic film Hollywood lan dikarepake ion-plasma ing pesawat ... Nanging ora, engine apik banget lan dipercaya, kok invent soko adikodrati? Iku wis apik lan iku cukup. Utawa apa scribbler teka karo sawetara mesin khusus? :) Artikel kasebut slag ...
    1. donavi49
      donavi49 12 Juli 2019 10:42
      + 11
      Lha, nglawan sapa? Tipe tentara barat? Banjur ing sisih liya bakal ana klompok tutup kanthi radar sing apik lan AIM-120S - kanthi taktik, uncalan 5-6 misil ing MiG kasebut lan supaya bisa nindakake nomer sirkus. Yen dheweke ora duwe radar normal, dheweke ora bakal weruh klompok iki. Kenapa perlu? Dadi target?

      Mesin mung kaping telu luwih murah babagan sumber daya kanggo mesin F-16Blok70 anyar (4000 lawan 12000). Sawise kabeh, iki jelas ora minangka indikator penting kanggo pejuang garis ngarep.

      regane? MiG-35 15% luwih murah tinimbang Su-30SM yen sampeyan njupuk kontrak MO. Lan iki isih ana ing wong pisanan, tanpa AFAR, tanpa piranti ngarahake anyar lan nganyari liyane sing bakal teka mengko.
      1. xASPIDx
        xASPIDx 12 Juli 2019 16:48
        -2
        Ora bakal ana stasiun radar ing kana, kabeh bakal dirusak utawa diredam, lan amarga kasunyatane yen kita lan Amerika nyurung sistem penindasan lan gangguan aktif ing ngendi wae, ora bakal ana pangertèn saka rudal jarak jauh. Utamane nggatekake manawa babagan gangguan karo sistem tuntunan lan posisi, kita dadi pimpinan.
      2. Nikolai Balashov
        Nikolai Balashov 12 Juli 2019 17:02
        0
        Mi-8, sing dakterbangi, umur mesin nganti 1000 jam. iki 5-6 taun operasi. Helikopter dioperasikake luwih intensif tinimbang pejuang. kok 12000 Luwih larang.
      3. Igor Aviator
        Igor Aviator 12 Juli 2019 20:42
        -2
        Kutipan saka donavi49
        Mesin mung kaping telu luwih murah babagan sumber daya kanggo mesin F-16Blok70 anyar (4000 lawan 12000). Sawise kabeh, iki jelas ora minangka indikator penting kanggo pejuang garis ngarep.

        Sampeyan ora kejawab perbandingan sumber daya - sanajan sajrone layananku, aku ngoperasikake MiG-29, yen ana, aku tiba ing tangan saka release VVIA sing dijenengi Zhukovsky ing mesin ed. 88, ing endi latar mburi iklan. pratelan babagan F-16 sing diduga super-dipercaya. Iki kabeh obrolan pariwara, ora ana maneh - frekuensi lan ruang lingkup kerja, umur layanan mesin F-16 pancen padha karo edisi 88 kita! prabédan mung ing pendekatan lan organisasi operasi - sawetara karya, sawise wektu tartamtu, kita diijini kanggo nindakake mung ing kondisi PABRIK, lan "padha" nindakake karya padha ing kondisi unit, ing unit padha. menyang TEC kita, lan tim seluler, ora ana hubungane kanggo ndandani. Mula "bedane". Kanggo duwe unit (lan ana sawetara rolas, yen ora atusan, resimen karo MiG-29 ing USSR) kuwi brigade Highly qualified karo peralatan cocok VERY larang lan unrealistic.
        Kutipan saka donavi49
        ing sisih liyane bakal ana klompok tutup karo radars apik lan AIM-120S - karo siasat, uncalan 5-6 pluru ing MiG lan supaya padha nindakake nomer Circus.

        Aku wedi yen "dheweke" kudu "nindakake nomer sirkus" - sampeyan ora nganggep yen "dheweke" bakal ditentang dening AD-VKS COMPLEX, ing kondisi lapangan radar sing terus-terusan, kanthi sistem kontrol terpusat kanggo nimbali udhara lan videoconferencing, kontrol dening sistem karo "elemen" saka Intelligence Ponggawa, ngendi kaputusan kanggo njupuk mudhun target njupuk ora menit, nanging SECONDS. Ora mungkin ana sing "dirajut" kaya ngono
        Kutipan saka donavi49
        radar apik lan AIM-120С
        siap paring piwulang marang para leluhur!
    2. Bdgolyr
      Bdgolyr 12 Juli 2019 11:32
      +2
      Pancen, penulis duwe sawetara jinis pogosyanovism
    3. NOMADE
      NOMADE 12 Juli 2019 12:48
      +2
      Kanthi pendekatan kaya sampeyan, wayahe 21 luwih apik (yen kabeh gampang banget)). Ing kana, rega sejam (penerbangan / mobil) luwih murah lan kurang omong kosong. Kanggo pejuang minangka interceptor, tumindak ing wilayah kasebut ing review radar lan sistem pertahanan udara .. Nyatane, cepet 29-35, saka segi biaya (ing kabeh parameter) kita bisa mbandhingake karo kulawarga su 27-35 ... Dheweke bakal nindakake LFI siji-mesin .., banjur ya, logika cetha
    4. bk0010
      bk0010 13 Juli 2019 20:38
      0
      Kutipan saka sendel
      lan ditondoi dening kurang biaya lan massa
      Biaya cilik ora beda. Iki masalah utama dheweke. Kanthi massa, uga, ora banget.
      Kutipan saka sendel
      Napa sampeyan butuh radar sing kuat?
      Supaya ora dadi target tanpa pertahanan.
      Kutipan saka sendel
      Nanging ora, mesin banget lan dipercaya, kok invent soko adikodrati?
      Aku ora ngerti babagan Mig-35, nanging ing Mig-29 mesin kudu dikapitalisasi saben 350 jam. Golek data ing Pratt Whitney F100-PW-200 dhewe (offhand padha duwe urutan gedhene sumber liyane). Kanthi sumber airframe, MiG-29 uga sedih banget (bisa uga wis dikembangake kanggo kabeh mesin). Amarga iki, rega jaran jam penerbangan.
  14. suwi
    suwi 12 Juli 2019 10:45
    +8
    Kita ngomong babagan "Beetle-A". Kita ora bakal ngomong kanthi rinci babagan kaluwihan AFAR saiki, nanging teknologi iki menehi kaunggulan sing meh lengkap babagan jumlah kualitas liwat radar sing wis lungse, contone, radar kanthi susunan antena fase pasif, sing, utamane, Su-35S dilengkapi karo.
    Nalika maca iki, aku mikir yen Lenya Nikolaev nulis saka paritas. Kanggo dheweke, ora babagan .., uga, umume, ora ngapusi teknologi Rusia tegese mbuwang dina kanthi sia-sia.
    Dadi ing kene. ya, radar AFAR duwe kaluwihan liwat PFAR (Mulane padha menyang wong), nanging ora kabeh minangka total minangka terakhir - liwat slotted utawa cassegrain. Ayo dadi ngomong, iku cukup angel kanggo nindakake rotasi mechanical saka antena kanggo AFAR, karo sistem cooling Komplek.
    Uga akeh gumantung ing kinerja, ayo ngomong ukuran isih penting. (kanggo AFAR - iki nomer PPM). Ing fairing cilik Mig-35 (utawa Rafal), sampeyan ora bisa manggonake akeh. Dadi, ing tembung saka putri siji saka perwira, ora kabeh dadi prasaja
  15. Demagog
    Demagog 12 Juli 2019 11:02
    0
    Kutipan: 5-9
    Kenapa ing Su-35S? PFAR Irbis dheweke luwih unggul tinimbang Zhuk-A ...


    Vapsche Aku temenan Bajing, nanging yen dibandhingake karo Beetle, banjur ora kabeh cetha. Ing Murzilki ing Irbis, jarak deteksi ora diwenehake kanggo mode operasi standar. Ing kasunyatan, Irbis paling kamungkinan ora pindhah adoh saka Zhuk, sanajan radar apik banget. Wong Tionghoa, sawise sinau babagan Irbis, nulis yen AFAR luwih apik. Aja padha ngapusi. Wong Tionghoa duwe tiron saka Israel 2052. Sing ana ing antarane Zhuk lan 2052 Irbis))
  16. Bdgolyr
    Bdgolyr 12 Juli 2019 11:08
    +1
    Ana sing narik penulis menyang Pogosyanovshchina. Wayahe pesawat sing apik lan sing tepat, 60 persen kudu ana ing pasukan, ana potensial, nanging manajemen pabrik ora mbela, lan sanajan iki ana ing rong pabrik. sanalika, kang sijine wong ing dhengkul.
  17. silver_roman
    silver_roman 12 Juli 2019 11:09
    +5
    Tuku MiG-35 ing Angkatan Udara minangka upaya kanggo njaga Biro Desain lan ngetutake jalur Su-30MKI, nalika, ing pangertèn sing paling bener, Biro Desain Sukhoi disimpen liwat kontrak karo India. Ora ana sing bakal tuku pejuang sing ora bisa digunakake ing Angkatan Udara ing negara kasebut. Bab liya sing mung mateni aku yaiku prospek entuk pesawat tanpa AFAR ing bagean VKS. Iki pancen bodho. Apa gunane?
    Pitakonan kanggo spesialis: kenapa tuku pesawat latihan tempur yen sampeyan ora arep tuku pesawat tempur gedhe? Lan pitakonan liyane: apa ana papan kanggo nglatih pilot ing MiG-35UB kanthi tujuan mengko, supaya bisa mabur menyang Sukhikh? Iku kabeh rada aneh.
  18. Demagog
    Demagog 12 Juli 2019 11:14
    +3
    Kutipan saka silver_roman
    Tuku MiG-35 ing Angkatan Udara minangka upaya kanggo njaga Biro Desain lan ngetutake jalur Su-30MKI, nalika, ing pangertèn sing paling bener, Biro Desain Sukhoi disimpen liwat kontrak karo India. Ora ana sing bakal tuku pejuang sing ora bisa digunakake ing Angkatan Udara ing negara kasebut. Bab liya sing mung mateni aku yaiku prospek entuk pesawat tanpa AFAR ing bagean VKS. Iki pancen bodho. Apa gunane?

    Intine padha tuku workhorse murah kanggo operate. A gazelle, sing luwih murah kanggo nggawa bonbas tinimbang ing pengering. Radar karo AFAR ing pasar internasional biaya 6-7 yuta dolar. Sanajan kita duwe rega kaping pindho kanggo konferensi video, mula kabeh larang kanggo dheweke. Banjur, kanthi modernisasi, dheweke bakal ngganti amarga dadi luwih murah.
  19. Tektor
    Tektor 12 Juli 2019 11:21
    +2
    Penulis wis rada ilang ing wektu lan papan ... Ora ana sing nyebut MiG-35 "cahya", kajaba dheweke. MiG-35 minangka pesawat tempur medium kanthi radius tempur nganti 1000 (1500 karo PTB) km. Jarak deteksi maksimum kanggo target aerodinamis nganti 200 km kanthi RCS dhewe 1 sq.m (10 kaping kurang saka MiG-29). Bentenane utama saka MiG-29 yaiku kategori tempur liyane (sedheng), super maneuverability, tambah survivability, kekuatan struktural, lan nyuda biaya operasi.
    Tujuan utama: entuk kaunggulan ing wilayah udara YOUR, i.e. counteraction marang pejuang nyerang mungsuh ing zona pertahanan udara lan cedhak. Mungsuh utama kanggo kanca kelas yaiku Fu-35. Lan sing paling penting: kemungkinan produksi skala gedhe, nganti 75 papan saben taun. Utawa Mungkin nganti 100. Kang Su-30/35/57 cetha ora bisa.
    Miturut cara, penulis ora kejawab informasi sing saiki Su-30 lan Su-35 bakal rampung manunggal ing syarat-syarat komponen konfigurasi.
    1. Barb
      Barb 12 Juli 2019 15:07
      0
      Kutipan saka Tektor
      Mungsuh utama kanggo kanca kelas yaiku Fu-35. Lan sing paling penting: kemungkinan produksi skala gedhe, nganti 75 papan saben taun. Utawa bisa nganti 100. Apa Su-30/35/57 cetha ora bisa.

      Apa sampeyan bisa konfirmasi tembung sampeyan?
      Nalika arep tuku 6 pcs. ing taun. Lan kanggo apa dheweke dadi apik lan ing jumlah sing dibutuhake Angkatan Udara?
      1. anyar
        anyar 12 Juli 2019 18:13
        +1
        Kanggo master, kanggo nemokake shortcomings saka operasi, kanggo ndandani iku ing kumpulan cilik (luwih murah), ora?
      2. Tektor
        Tektor 12 Juli 2019 20:37
        -3
        Saka tembung wong liya: ana wektu ing USSR nalika kira-kira 70 MiG-29 diprodhuksi ing setahun. Sampeyan ngerti yen ing mangsa kaancam bakal perlu kanggo rivet Hawks ing kacepetan geni. Lan 70 papan setaun yaiku 70 papan ... Telung resimen. Iki daya! Dheweke butuh bantuan kanggo ngontrol papan ing ngisor cakrawala, amarga. sanajan wis ngunggahake radar kanthi 50 m, ora bisa katon luwih saka 40 - 50 km ... Mulane, detasemen pasukan dibutuhake kanggo ngatur pertahanan sistem pertahanan udara supaya bisa nliti ancaman ing ngisor cakrawala. Inggih, nganti 400 km saka MiG-400 bakal ditambahake menyang jangkoan 200 km saka S-35 ... Yaiku. iku bakal angel lan larang kanggo mungsuh kanggo mencet radar kita.
        1. Vadim237
          Vadim237 13 Juli 2019 16:08
          -1
          Ora bakal ana wektu kaya ngono - saiki dudu wektu Perang Dunia II, apa konflik kasebut minangka rudal lokal utawa nuklir - kanthi pungkasaning jagad kanggo pihak sing miwiti.
      3. av58
        av58 13 Juli 2019 02:54
        +1
        Dhuwit ing wayah esuk, kursi ing wayah sore. Yen dheweke mbayar Angkatan Udhara ora kanggo 6, nanging kanggo 60, dheweke bakal nampa 60, kabeh iku prasaja.
  20. meh demobilisasi
    meh demobilisasi 12 Juli 2019 11:35
    -3
    Afar iku apik, mesthi, nanging ana minus sing signifikan - yen ora ana kacepetan pendekatan, target ora katon, ora ana sing mbatalake hukum Doppler. Radar pulsa ora duwe iki, nanging gampang diremehake kanthi gangguan, apa bisa ngetutake jalur kekebalan gangguan?
  21. Komentar wis dibusak.
  22. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 12:42
    0
    Kutipan saka sendel
    biaya kurang

    soko ora katon. nalika biaya cukup competitive karo penguin
  23. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 12:44
    +1
    Kutipan saka Tektor
    suda biaya operasi.

    iku bener worth buktiaken. wayahe Soviet29 ora mirah ing kabeh.
  24. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 12:50
    +1
    Kutipan saka angsa
    syarat tightened kanggo syarat taktik.

    sampeyan bisa njlentrehake apa sing sampeyan maksud? Banjur otakku ora gelem menehi jawaban sing pasti wassat
  25. bogart047
    bogart047 12 Juli 2019 13:34
    0
    MiG anyar bakal dadi tambahan gedhe kanggo armada VKS. Luwih ènthèng lan luwih murah (santun) lan bakal bisa ngganti MiG-29, lan uga bisa diekspor menyang negara sing wis duwe MiG. Saben uwong ngerti aturan yen senjata kudu dilebokake dhisik, banjur diekspor. Alternatif sing apik kanggo F-16 (akeh bukaf) lan, bisa uga flu.
    1. Barb
      Barb 12 Juli 2019 15:09
      +4
      Kutipan saka bogart047
      MiG anyar bakal dadi tambahan gedhe kanggo armada VKS. Luwih ènthèng lan luwih murah (santun) lan bakal bisa ngganti MiG-29, lan uga bisa diekspor menyang negara sing wis duwe MiG.

      Pracaya, apa 15% ora lengkap? Dhaptar negara sing bisa wae tuku MiG-35?
  26. vlaveryan
    vlaveryan 12 Juli 2019 13:45
    -1
    Pak Gegat, sampeyan amatir nganggo huruf kapital! Mulane, sampeyan netepi pesenan, ngupayakake hibah sampeyan. Lan MiG-35 dibutuhake, amarga kelas kasebut ora padha!
  27. michael3
    michael3 12 Juli 2019 13:51
    +1
    Aku ora nganggep ngadili pesawat, aku ora duwe kawruh babagan iki.
    Nanging ana pitakonan. Mesin wis lawas, isih Soviet. Ing tingkat apa "otak" dheweke saiki? Maksudku sistem komputasi modern menehi kesempatan kaping pirang-pirang luwih gedhe kanggo ngumpulake data saka lapangan sensor lan ngatur mode beban mesin adhedhasar data iki.
    Iku misale jek dadi kesempatan nyata kanggo radikal malih nambah kinerja engine dening ngembangaken mode adhedhasar Kapabilitas anyar kasedhiya dening komputer modern. Apa wis rampung? Lagi rampung?
  28. pafegosoff
    pafegosoff 12 Juli 2019 14:18
    +2
    Pabrik pesawat Saratov tiwas, Smolensk nyusut nganti ora bisa dingerteni. Moscow ...
    Asosiasi Omsk "Penerbangan", sing, saliyane teknologi roket, ngasilake pesawat Antonov ...
    Saiki aku maca: "Ing 2018, procurement, mesin lan produksi galvanik ing perusahaan dirusak, peralatan teknologi unik dibongkar lan dikirim kanggo kethokan. Rincian kanggo kerjasama teka saka macem-macem perusahaan Rusia. Staf departemen kontrol kualitas wis wis suda, panriman militer departemen kontrol kualitas wis diilangi ..."
  29. iaaf73
    iaaf73 12 Juli 2019 15:17
    +1
    Mungkin sampeyan isih ora perlu ninggalake MIG-35? Kenapa ..? Kaping pisanan, kanggo njaga tim saingan sing nggawe pesawat militer. Yaki lan La malah I35 dikarepake ... pejuang prodhuksi tanduran liyane bakal bantuan kanggo cepet saturate Unit online karo seger, pesawat modern kanggo ngganti sing wis outdated, lan wis sacoro prakteke kesel sumber daya. Advertisement saka SU 16E, lan nyoba kanggo nggawe model ekspor utama MIG-57! Ing Rusia iku ora duwe niche tartamtu dhewe, nanging kanggo akèh negara, lagi ngomong, kanggo "kabagjaan", bakal pindhah. ...
  30. Booth jahat
    Booth jahat 12 Juli 2019 16:13
    -1
    kaya biasane, kabeh wong ngerti luwih apik tinimbang aku lan wong liya carane nindakake kanthi bener. ing wektu sing padha, ora ana sing ngelingi senjata laser mig35 kanthi kemampuan sing nggumunake (ora nggumunake) nganti satus kilometer kanggo misil lan sing luwih gedhe. Contone, kobongan cilik ing fairings roket kanthi kacepetan 3 m saben 30 km kanthi cepet35 bisa nyebabake panyebaran saka udhara liwat atmosfer .... kanggo sabanjure ora 1 dadi 10.
    1. Sancho_SP
      Sancho_SP 12 Juli 2019 20:58
      0
      Yen kedadeyan kasebut, uga bakal numpak pesawat sing luwih abot.
  31. Booth jahat
    Booth jahat 12 Juli 2019 16:15
    +1
    Kutipan saka bogart047
    MiG anyar bakal dadi tambahan gedhe kanggo armada VKS. Luwih ènthèng lan luwih murah (santun) lan bakal bisa ngganti MiG-29, lan uga bisa diekspor menyang negara sing wis duwe MiG. Saben uwong ngerti aturan yen senjata kudu dilebokake dhisik, banjur diekspor. Alternatif sing apik kanggo F-16 (akeh bukaf) lan, bisa uga flu.

    dheweke sarkasme - kok ana wayahe29 langgeng! sarkasme saka
  32. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 16:18
    +3
    Kutipan: michael3
    Nanging ana pitakonan. Mesin wis lawas, isih Soviet.

    wis owah. sumber daya sing luwih dhuwur. dheweke paling waras ing operasi.
  33. Yeah
    Yeah 12 Juli 2019 16:21
    +2
    Kutipan: michael3
    sistem komputerisasi modern menehi kesempatan kaping pirang-pirang luwih kanggo ngumpulake data saka lapangan sensor lan ngatur mode mbukak engine adhedhasar data iki.

    saiki masalah ora data - iku wis ana, masalah iku investasi ing bahan anyar lan dandan teknologi. Asring ana sing ngerti masalahe, malah ngerti carane mutusake sapa lan ing ngendi, nanging "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus." Ing USSR, ora ana masalah ing proyek penting.
    1. michael3
      michael3 12 Juli 2019 21:42
      0
      Sampeyan durung ngerti. Aku ngomong babagan teknologi sing resik - mesin Soviet kudu dilebokake ing bangku maneh, sensor kudu ditambahake, njupuk solusi modern ing wilayah iki, lan kudu dimuat kanthi cara anyar, nggawe program kontrol kabeh mode modern. . Iki bakal menehi mesin lawas urip anyar. Miturut kiriman sampeyan sadurunge, iki wis rampung paling ora sebagian. Nanging iku program lengkap, utawa mung rampung soko cepet?
      Aku ngerti banget, larang banget. Lan aku ngerti yen saiki negara kita ora duwe kepinginan kanggo mbuwang dhuwit kaya ngono kanggo kerja (yen sampeyan mbangun dalan tol liyane, mesthine, yen ora ...) Mung industri penerbangan domestik sing modern kanggo kita ora. bisa mbangun mesin anyar. Rostec bisa ngluncurake akeh promosi diri sing disenengi, nanging kita ngerti manawa wong sing salah wis kumpul ing kana, kaya ing papan liya saiki.
      Meh siji-sijine perkara sing bakal nambah eksistensi kita minangka Kekuwatan yaiku nggunakake komputer ing basis Soviet lawas. Deleng, aku bakal duwe wektu kanggo mati sadurunge kabeh iki ambruk ing sirah kita ....
  34. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 12 Juli 2019 17:58
    +3
    Umumé, iku rada angel kanggo ngerti apa Su-30SM dituku ing podo karo karo Su-35S, kang, antarane liyane, katon minangka mesin luwih modern. Sawise kabeh, Su-30SM iku, ing pangertèn sing amba, mung versi "Russified" saka adoh saka anyar Su-30MKI. Lan kita meneng babagan Su-27SM3, Su-30M2 lan MiG-29SMT.

    Gampang dingerteni - ana ing pabrik manufaktur.
    Nalika pesenan kasebut, Kementerian Pertahanan kudu nganyari armada Sukhikh kanthi cepet. Wektu cendhak, lan anggaran ora ana dhasar. Mulane, Departemen Pertahanan, supaya ngirit wektu lan dhuwit, dhawuh "Russification" versi ekspor saka Su-30. Nanging ing wektu iku, Irkutsk lan Komsomolsk-on-Amur ngekspor kendaraan sing beda - kaya T-90 lan T-72 kanggo tanker. Lan kedaden: Irkutsk nggawe Komplek Su-30SM, lan Komsomolsk-on-Amur - prasaja Su-30M2.
    Banjur Komsomolsk-on-Amur, tinimbang Su-30M2 prasaja, nguwasani Su-35S - lan nyusul Iruktsk. Lan wilayah Moscow wiwit pesen Su-35S. Nanging pesenan kanggo Su-30SM terus ditindakake - kanthi alasan sing padha kaya sadurunge: mesin dibutuhake kanthi cepet, mesin dibutuhake banget, ora ana wektu kanggo mbangun maneh produksi, lan ora ana jaminan yen sawise restrukturisasi. tanduran bakal bisa kanggo 100% ngirim mesin anyar kanggo iku. Dadi saben wong nindakake apa sing bisa ditindakake.
    Kanggo pilot helikopter, gambar kasebut padha: loro pabrik nyopir Mi-28 lan Ka-52 anyar, lan yen ana masalah karo pangembangan peralatan anyar, 100% rampung lan nguwasani Mi-35 uga dipesen ing unit kanggo safety. jaring.
  35. anyar
    anyar 12 Juli 2019 18:24
    0
    Artikel kasebut pancen cacat. MIG-35 dipesen amarga:
    1) Kita butuh pesaing urip kanggo Pogosyanovsky Sukhoi, tanpa iki, ora ketompo carane pangatusan saiki, degradasi bakal ngenteni pesawat tempur.
    2) Perlu kanggo mulihake pabrik bobrok sing ngasilake MiG
    3) MiG-35 luwih murah tinimbang Su-35 - luwih cenderung dituku ing pasar manca sing potensial
    4) MiG-35 luwih cilik, luwih entheng => mangan kurang bahan bakar - luwih murah kanggo operate (ceteris paribus)
    1. Sancho_SP
      Sancho_SP 12 Juli 2019 20:54
      +2
      1. Saingan urip dibutuhake kanggo Su-57. Kasep kanggo nandhingi liyane.

      2. Ora ana masalah kanggo ngasilake Su utawa UAV abot ing pabrik sing padha.

      3. Apa mesthi luwih murah? Su-30MKI sing diprodhuksi massal ora bakal luwih murah saka segi biaya. Luwih bathi kanggo ngedol, sing ditindakake.

      4. Iku bakal nggunakake kurang lan biaya mung nalika patroli piyambak ing tentrem. Ing babagan nggayuh siji target udhara utawa ngirimake ton kargo menyang target, Su bakal luwih nguntungake.
      1. anyar
        anyar 12 Juli 2019 21:51
        0
        1. Iki nuduhake biro desain lan ora pesawat tartamtu. Ora bakal ana ide lan pendekatan pangembangan tanpa kompetisi.
        2. Ana masalah. Beda KB, beda pendekatan. Wong tuwa (sing ngerti apa lan carane mulihake) wis biasa karo MiG lan pendekatane. Aku mung melu ing pemugaran saka produksi ilang ing 90s. Tanpa mbah kakung sing maha ngerti, kabeh obah banget ing kana.
        3. MiG sing diproduksi massal bakal luwih murah tinimbang pengering serial.
        4. Ing mratelakake panemume, iku bakal luwih murah. Bobot kosong 40% kurang (13500 kg vs. 19000 kg) => kurang konsumsi bahan bakar. Massa senjata sing digantung kurang 33%, unit suspensi kurang 33% => MiG bakal ngirim amunisi kanthi jumlah bahan bakar sing padha 1,406 / 1,33 = 1,067 nganti 6,7% isih luwih akeh.
        1. Sancho_SP
          Sancho_SP 13 Juli 2019 00:41
          +2
          1. Dadi kasunyatane, ide kasebut pancen padha, Mig-29 \ 35 lan Su-27 \ 30 \ 35 minangka konsep pesawat sing padha (glider). Gumantung saka modifikasi, bisa dilengkapi piranti kira-kira padha. Ing Su, sampeyan bisa nyumerepi peralatan sing luwih maneka warna kanthi bebarengan amarga massa sing luwih gedhe, lan kabeh iku.
          2. Lan carane persis padha beda? Apa TECHNOLOGIES beda digunakake ing Pabrik Su-27 lan MiG-29? Simbah omniscient plug bolongan ing tingkat lack saka dokumentasi desain, lan iki mung ditrapake kanggo pangolahan technical lawas. Sing anyar ora bakal katon.
          3. Inggih, pitakonan utami punika pinten? Apa sing kudu dadi seri supaya bisa mbalekake biaya produksi maneh? Yen kita ngomong babagan atusan mobil, mula ora bakal mbayar.
          4. Sing, kasar - ing syarat-syarat bahan bakar, banjur kanggo sing. Lan babagan pangopènan, jumlah pilot? ..


          Aku mbaleni, PEJUANG sing entheng ora luwih unggul tinimbang sing abot, kalebu biaya siklus urip. Nanging, iku tiba cendhak ing akeh babagan. Yen kita ngrembug misi serangan - apa perlu kanggo pejuang kanggo nindakake iki?
          1. anyar
            anyar 13 Juli 2019 01:13
            0
            1. Sampeyan maneh mimpin adoh ing tartamtu. Aku ngomong babagan pengawetan biro desain saingan sing bisa ngembangake lan menehi solusi teknis alternatif.
            2. Teknologi banjur kurang luwih padha, nanging fitur technical beda. Titik soyo tambah, lokasi pipelines, saluran kabel, lan liya-liyane. Cara teknologi kanggo instalasi, lan liya-liyane, kanthi kiasan, ing SU nggunakake baut M8 kanggo ngaco swiwi lan kabeh peralatan diasah ing M8, lan ing MiG M6 lan kabeh peralatan. ing M6.
            3. "Yen kita ngomong babagan atusan mobil, banjur ora bakal mbayar." Produksi pengering ora mbayar? angel pracaya
            4. Ing babagan BBM, Mig isih luwih apik :) Nanging iki ora penting. penting:
            5. Kanthi biaya sing padha kanggo MiG, mungsuh kudu mbuwang paling sethithik 3 rudal, lan 2 kanggo pangatusan. Iki minangka kauntungan saka pejuang sing entheng. Mulane pesawat sing paling umum ing Amerika Serikat yaiku F-16, dudu F-15, lan ing USSR MiG-29 lan dudu SU-27.
            1. Sancho_SP
              Sancho_SP 13 Juli 2019 01:29
              0
              1. Inggih, sumangga KB menika ngaturaken ingkang enggal! Saiki ora ana sing anyar.
              2. Nanging moments iki mung seng di pengeni kanggo nyinkronake. Nganti produksi pesawat apa wae ing pabrik apa wae.
              3. Ora bakal ana atusan MiG-35. Bakal tuwa luwih cepet. Mulane ora bakal mbayar.
              4. Luwih apik adhedhasar massa. Mesthi, kita pengin ngerti konsumsi saben jam. Dadi 6% minangka kesalahan pangukuran)
              5. Dianggep yen kendaraan abot mbutuhake roket sing abot. Kanggo kendaraan abot kanthi radar sing luwih kuat lan rudal jarak sing luwih dawa bisa uga ora bisa tekan gaman mungsuh.
              5.1. Nanging wayahe iki minangka sumber kesalahan sing dibahas. Ing taun 80-an, 13 MiG-29 ora duwe kaluwihan tinimbang 10 Su-27. Amerika beda sethithik, mobil-mobil kasebut manunggal luwih akeh tinimbang kita.
              1. anyar
                anyar 13 Juli 2019 02:13
                0
                1. Apa sebabe sampeyan butuh sing anyar saiki?
                2. Dikarepake. Mung saiki, kanggo mulihake produksi "saka memori", perlu kanggo mulihake apa sing paling cedhak karo produk sing diprodhuksi sadurunge. Dadi - luwih cepet lan luwih murah.
                3. Ora kasunyatan. Kanggo donya katelu, mobil bakal cukup sukses nalika digawa menyang atine. Lan diwenehi kasunyatan manawa setengah saka pengering sing diprodhuksi kanggo ekspor, mula atusan MiG kanggo ekspor bisa ditindakake.
                4. Inggih, yen sampeyan ngerteni, banjur ing biaya operasi umum (bahan bakar, umur mesin, frekuensi lan kerumitan pangopènan wajib. Iki bisa diadili (kanggo wong sing ora dibebani akses) 10 taun sawise wiwitan operasi batch. saka loro mesin.
                5.
                Kanggo kendaraan abot kanthi radar sing luwih kuat lan rudal jarak sing luwih dawa bisa uga ora bisa tekan gaman mungsuh.
                Ngelingi kasunyatan manawa mungsuh potensial - F-22 lan F-35 bakal "ndeleng" kanthi bantuan OLS, lan bakal ditembak ing pertempuran cedhak.
                5.1. Apa sampeyan bisa nyedhiyani sumber kanggo informasi iki?
                1. Sancho_SP
                  Sancho_SP 13 Juli 2019 10:17
                  +1
                  1. Mungkin ora saiki. Nanging ana sing kudu ditindakake. Lan iku luwih apik kanggo nglampahi sumber daya, lan ora kanggo mbangun seri cilik, ing umum, iku ora mobil anyar banget.
                  Lan apa kb Mig arep? Kanggo analog saka Su-57, nanging ukurane luwih cilik? Pangowahan kualitatif dibutuhake ing kegiatan, ing program kasebut.
                  2. "Saka memori" ora sistemik. Produksi (minangka sistem) kudu cepet lan efisien nguwasani produk anyar, sing dokumentasi wis disiapake kanthi apik. Nganti kasunyatan manawa ing pesawat saka macem-macem biro desain, kabeh komponen sing ora bisa diukur (kabin, suspensi senjata, macem-macem drive lan rakitan katup, lan liya-liyane) kudu padha. Rong pesawat sing beda-beda, sing saben duwe pabrik unik lan kolam renang supplier - iki buntu.
                  3. Ngelingake kahanan karo mobil, ngendi kanggo akeh iku penting "anyar saka salon." Negara-negara ing donya katelu bakal tuku beu F-16 / Su-30 kanggo 25-30% saka rega anyar, lan ora cepet anyar kanggo 75%. Strictly ngandika, ora langsung, pasar pesawat bekas nandheske iki. Aja njupuk MiG-29 ing pasar sekunder.
                  4. Bisa dikira kanthi ora langsung. Karya utama ing pangopènan lan ndandani MiG-29 / Su-27 ora gumantung ing ukuran pesawat, nanging amarga fitur desain. Yen ora, prekara liyane padha, luwih akeh pesawat - luwih akeh petugas darat, luwih akeh pilot, luwih akeh biaya tenaga kerja.
                  5. Muga-muga ora ana rapat Su10 / 30 karo F-57 ing 22 taun sabanjure. Kanthi F-35, miturut dhaptar panuku uga. Ing kasus apa wae, konflik karo Amerika Serikat bakal nyebabake panggunaan senjata nuklir dening salah sawijining pihak, konflik karo anggota NATO bakal maneh nyebabake konflik karo Amerika Serikat (lan iki minangka kekalahan. "ing poin"), utawa kanggo ambruk NATO (lan iki ing sembarang kamenangan kita).
                  5.1. Sing endi? Migs nindakake luwih akeh tinimbang Su amarga peran mesin kasebut nalika taun 70-80an (keputusan babagan volume produksi digawe sanajan sadurunge, sadurunge penerbangan pisanan) katon beda. Lan F-16 minangka konsep sing beda. Iki sengaja digawe luwih murah adhedhasar unit saka mesin sing wis ana, diwiwiti karo mesin F15, lan duwe setengah biaya. MiG-35 ora bakal 2 kaping luwih murah tinimbang Su-30/35.
    2. Vadim237
      Vadim237 13 Juli 2019 16:11
      0
      Pejuang ringan mesin kembar ora bakal bisa bersaing karo pejuang abot mesin kembar.
  36. Demagog
    Demagog 12 Juli 2019 19:21
    -2
    Kutipan saka SET
    Quote: Demagogue
    Apa kita malah duwe radar karo AFAR pitakonan amba. Yen ya, banjur kenapa ora dilebokake ing Su-35 paling ora? Paling ora versi sing diudani. Paling kamungkinan, su-57 seri pisanan bakal tanpa radar karo AFAR.

    Demagogue, iki mung asumsi sampeyan lan ora liya. Su-57 nggunakake radar kanthi AFAR H036 "Belka", sing luwih unggul tinimbang radar AN / APG-81 F-35 lan AN / APG-77 F-22. Lan Rusia ora duwe masalah karo produksi lan instalasi ing Su-57.

    Imhoo, mesthi. Ing wektu sing padha, kudu dicathet yen radar Amerika sing kasebut ing ndhuwur karo AFAR ana ing atusan kendaraan tempur, lan bajing ora ana ing siji. Yen ana bajing sing apik banget, mula kenapa ora dilebokake ing Su-35? Dadi aku percaya yen bajing luwih apik tinimbang AFAR Amerika, paling ora setara karo sensor gravitasi ing Death Star.
  37. rayuav
    rayuav 12 Juli 2019 19:46
    +1
    mig-35 telat respon kanggo f-15
  38. Sancho_SP
    Sancho_SP 12 Juli 2019 20:47
    0
    Lan ayo goleki saka sisih liya: kenapa pejuang entheng dibutuhake?

    Kanthi pesawat serangan ringan utawa pengebom, kabeh wis jelas - kanggo nyuda jumlah target cilik sing murah, akeh sorti murah dibutuhake kanthi ngirim amunisi cilik kanggo saben target.

    Lan apa sing bisa dadi target cilik lan murah kanggo para pejuang? Sembarang pesawat berawak wis dadi target sing cocog kanggo pejuang sing paling abot. Iki tegese mung amunisi nyerang lan drone sing isih ana.

    Lan ing perang nglawan MIG-35 paling anyar, iku ora luwih duwe bathi saka pesawat saka kulawarga Su.
    1. av58
      av58 13 Juli 2019 02:50
      0
      Ana gangguan cilik sing diarani "pertempuran udara", ing ngendi MiG-29 (saiki 35), sanajan wis diisi bahan bakar, mesthi nggawe Sukhoi, kajaba dheweke wis ngobong setengah saka minyak tanah sadurunge. Kabukten ing perang latihan.
      1. armata_armata
        armata_armata 13 Juli 2019 06:26
        -1
        Ana gangguan cilik sing diarani "pertempuran udara", ing ngendi MiG-29 (saiki 35), sanajan diisi bahan bakar, mesthi nggawe Sukhoi.

        Aku ngusulake maca https://topwar.ru/104658-su-27-protiv-mig-29-voyna-v-vozduhe-na-afrikanskom-roge.html
        1. av58
          av58 13 Juli 2019 23:39
          -1
          MiG-29 nglawan Su-27 dites dening pilot normal, nanging carane wong-wong sing mentas mudhun saka kuldi mabur ora menarik. ngguyu
          1. armata_armata
            armata_armata 14 Juli 2019 07:23
            0
            MiG-29 nglawan Su-27 dites dening pilot normal

            Intine, MIG-29 mung bisa menang karo pilot kelas dhuwur sing bakal ngerti senjata apa sing bakal digunakake saiki lan giliran ... hi
            1. av58
              av58 15 Juli 2019 18:59
              -1
              Apa sampeyan malah mikir sethitik nalika push folder? ngguyu
      2. Sancho_SP
        Sancho_SP 13 Juli 2019 10:22
        +1
        Persis apa sing ana ing latihan. "Pertempuran udara cedhak" sing menang kendaraan sing luwih lincah bisa uga ora kedadeyan. Sistem pertahanan udara lan rudal jarak jauh lan medium bakal ditindakake luwih awal.

        Kajaba iku, ana alangan ing modifikasi. Su-30/35/57 karo mesin karo OVT Migu-35 (sing duwe mesin tanpa OVT) ora rodok olo.
  39. turkom
    turkom 12 Juli 2019 20:50
    0
    Kutipan: Igor Aviator
    Iku gampang kanggo "bazaar" nalika ngapusi ing kursi! Ngawula harder!

    Lha, saiki aku lagi ngglethak ing kursi, kaya kowe mbok, aku ngladeni, ngladeni dhewe. Inggih, babagan mesin, aku mratelakake panemume yen mesin sing bisa dipercaya kudu digawe, kabeh jagad nindakake apa sing ora bisa ditindakake? Kanggo urip, sampeyan kudu adaptasi karo panjaluk.
  40. av58
    av58 13 Juli 2019 02:46
    0
    Tinimbang stupidly lan primitively mikir, iku bakal luwih apik kanggo penulis karya Ilya Legat takon spesialis aviation lan pilot.
  41. av58
    av58 13 Juli 2019 02:51
    0
    Kutipan saka Sancho_SP
    Ora bakal ana atusan MiG-35. Bakal tuwa luwih cepet. Mulane ora bakal mbayar.


    Apa tegese "bayar"?
  42. av58
    av58 13 Juli 2019 03:24
    0
    Kutipan saka armata_armata
    Nyuwun sewu, kompetisi apa? MIG sedhela ora bisa urip ing taun 90-an lan nggawe sing kompetitif kanggo ekspor liyane saka modernisasi 29 ... Biro desain mati nyatane, karo sapa sing bisa bersaing?


    Sampeyan ngomong omong kosong, lan omong kosong. Mung ditinggalake kanggo rahmat nasib, perusahaan (MAPO, banjur RAC "MiG") ing awal 90s bisa entuk lisensi kanggo kerjasama militer-teknis, lan pisanan karo Oboronexport (mengko Rosvooruzhenie / Rosoboronexport) bisa ing 1994 kanggo mlebu kontrak komersial FIRST ing sajarah Rusia kanggo pangiriman saka MiG-29 kanggo Malaysia, lan banjur independen makarya karo macem-macem negara, kalebu Prancis (program MiG-AT).
    MAPO (RSK MIG) ora mung felt manteb ing ati lan mutusaké ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka pembangunan luwih saka mesin, nanging uga mesthekake loading partners, padha Severinsky Zvezda. Kajaba iku, nggawe 3 usaha patungan (Jerman, India, Malaysia), lan mlebu sawetara tender gedhe, kalebu Brasil.
    Iku banjur Rosvooruzhenie wedi di-push liwat kaputusan kanggo deprive RAC "MiG" saka hak kanggo independen nindakake karya ing kerjasama militèr-technical, lan raked kabeh kanggo awake dhewe. Anak didik Sukhoi teka ing MiG, lan perusahaan wiwit mati kanthi tenang, utawa luwih, dheweke wiwit mateni, sanajan ngembangake wilayah sing paling janjeni: kendaraan latihan MiG-AT (ing sawetara versi), pesawat transportasi MiG-110. , kendaraan eksperimen 1.44 (sing mabur ), Tu-334 kanthi kerjasama karo Kyiv "Aviant" (hanggar perakitan ageng dibangun ing Lukovitsy), lan masalah produksi serial Il-114 dibahas (fuselage lan pesawat). wis ana ing bengkel).
    Nanging, MiG isih urip, sanajan setengah mati, nanging ora amarga kesalahane dhewe, nanging minangka asil saka intrik rahasia.
    1. spektrum
      spektrum 13 Juli 2019 08:15
      +1
      Iku banjur Rosvooruzhenie wedi di-push liwat kaputusan kanggo deprive RAC "MiG" saka hak kanggo independen nindakake karya ing kerjasama militèr-technical, lan raked kabeh kanggo awake dhewe.

      Nanging, padha weruh carane akeh dhuwit liwat wong. Dheweke tau crita babagan carane Rosvooruzhenie nyetel rega. Bisa uga, amarga rakus Rosvooruzhenie, MIG wiwit ngalami masalah.
    2. spektrum
      spektrum 13 Juli 2019 08:24
      0
      Aku ora ngandel yen sengaja ngrusak biro desain. Aku luwih percaya yen nalika jaman jaya, akeh banget wong sing macet ing feeder. Produksi dadi ora duwe bathi, gaji wiwit mudhun, lan karyawan buyar.
      1. av58
        av58 13 Juli 2019 23:45
        0
        Sampeyan pancene ora percaya. Sawise mlebu kontrak karo Malaysia, miturut The Hindustan Times, CIA nggawe unit kanggo nglawan promosi MiG-29. Kasunyatan banget kanggo nandatangani kontrak karo negara sing sadurunge dadi domain Amerika Serikat lan Britania Raya dadi iklan serius ing negara liya, kalebu Amerika Latin.
    3. gogi
      gogi 13 Juli 2019 19:11
      0
      , sing ora ngerti carane MIGs padha matèni ing 90s lan awal 2000s, ora duwe voting. Poghosyan nindakake kabeh kanggo mbusak pesaing kasebut. Ana gambar sing padha karo Biro Desain Yakovlev ... Nanging mung biro desain sing nggawe pesawat VTOL !!! Lan kepiye pesawat kasebut bisa migunani saiki !!! Lan padha sawed lan klelep ing 93m
  43. Baere
    Baere 13 Juli 2019 10:50
    0
    Napa MiG-35 minangka ide sing ala kanggo Angkatan Udara Rusia? Ilya Legat, nuwun sewu, omong kosong.
    Su-35 Rusia "babar blas ngremehake" wolung pejuang AS lan Jepang.
    https://x-true.info/85708-rossijskij-su-35-totalno-unizil-vosem-istrebitelej-ssha-i-japonii.html
    Ora ana gunane kanggo ngomong babagan kaunggulan ing perang.

    prajurit prajurit prajurit
    1. bk0010
      bk0010 13 Juli 2019 20:42
      0
      Iki pesawat beda.
  44. bmv04636
    bmv04636 13 Juli 2019 11:26
    -2
    Mig 35 apik amarga nduweni potensi ekspor sing apik. Lan kanggo implementasine, kudu dilayani karo Tentara kita, wektu.
  45. AKS-U
    AKS-U 13 Juli 2019 15:53
    0
    Saka kekuwatan penerbangan, kita wis dadi ... struktur bisnis. Apa AFAR lan spare parts. Dhuh Gusti, wonten pundi kemawon ingkang Paduka uncalaken, wonten pundi-pundi kemawon.
    1. Vadim237
      Vadim237 13 Juli 2019 16:14
      -1
      Ya, saiki wis wiwit ngetung dhuwit - ora kaya jaman USSR, ing ngendi padha kasebar ing sisih tengen lan kiwa, kaya sumber daya, ing kabeh jinis proyek pelobi saka kompleks industri militer lan liya-liyane.
  46. Archon
    Archon 13 Juli 2019 17:58
    +1
    Paling kamungkinan, biro desain garing bakal rampung nerjemahake cepet, lan banjur biro desain garing bakal pitunjuk kanggo ngembangake sous cilik, kurang larang, padha cepet 29 lan 35, nanging karo unifikasi luwih saka bagean karo model luwih gedhe. Mesin lan airframe beda, nanging elektronik, radar lan bagean liyane padha. Kompetisi apik yen ana dhuwit, lan ora bakal ilang, amarga ana kompetisi manca ing pasar internasional.
    1. gogi
      gogi 13 Juli 2019 19:16
      0
      Iku omong kosong. Avionics bisa manunggal. Sistem tempur, radar, lsp. Apa nggawe mesin padha? Banjur Angkatan Udara bisa ngalami masalah produksi. Mulane, perlu kanggo nggawe kompetisi antarane biro desain supaya mobil beda mabur.
  47. gogi
    gogi 13 Juli 2019 19:07
    -1
    Apa sing bisa dakkandhakake ... Mbandhingake biaya MIG-35 lan SU-35, apa bedane. Mesin enggal metu luwih murah tinimbang SU. bedane bobot kosong yaiku 13500 kg lan 19000 kg (rasio 0,71) bobot take-off maksimal 29000 kg lan 34000 kg (rasio 0.85) wis menarik ... tegese ana keputusan tartamtu ing MIG-35 , sing ngidini kesimpulan kasebut bisa ditarik. Rega kanggo Angkatan Udara bakal 30% luwih murah tinimbang SU-35.
    Mesin digunakake lan bisa digawe kanthi jumlah akeh. Klikuha ing NATO, pesawat kasebut nduweni FULCRUM - "fulcrum" lan flanker Su-27 - "Flanking strike"
    Ing sawijining wektu, NATO luwih wedi marang MIG-29 tinimbang SU-27. Amarga bisa digunakake saka lapangan udara sing ala lan cendhak lan akeh banget. Ing wektu sing padha, maneuverability, etc. ing tingkat SU.
    Saiki MIG-35 katon ing tingkat modifikasi F-15 paling anyar. Ing babagan siluman, ana jatah gedhe lan kemungkinan kanggo nganakake acara. 2 Tanduran Migovsky bisa nggawe. Sawise maca artikel kasebut, ana perasaan yen iki minangka pesenan saka Pogosyanovsky. Mungkin cukup kanggo nyelehake kabeh endhog ing siji kranjang lan ngembangake sawetara kompetisi?
  48. Antipatr
    Antipatr 13 Juli 2019 19:27
    0
    Kutipan saka SET
    Radar karo AFAR N036 "Belka" ing pra-produksi Su-57 (12 salinan diprodhuksi) ngluwihi radar AN / APG-77
    (F-22), AN / APG-81 (F-35), utamane babagan jarak deteksi target udara ... Ora suwe bakal ana ing seri kasebut - keputusan wis digawe.

    Serius? Apa kapercayan sing dipuji. Cukup elinga yen prototipe AN / APG-77 pisanan digawe ing 1989, lan prototipe pra-produksi karo piranti lunak Block 1 miwiti penerbangan pisanan ing 1997. Apa ora kasep kanggo mbandhingake?
    1. SETSET
      SETSET 16 Juli 2019 17:38
      0
      antipatr, aja nulis omongan bayi sampeyan ...
      Radar AN / APG-81 (luwih unggul tinimbang AN / APG-77, yaiku, pangembangan sabanjure) F-35 tekan kinerja teknis mung ing 22 Juni 2010 - ing layanan ing 2012 ... H036 Belka wis ing layanan wiwit 2016 taun, bedane 4 taun ora ana apa-apa, luwih-luwih ora dingerteni nalika lulus R&D.
      Saiki, ora ana radar ing pesawat tempur ing Amerika Serikat sing bisa ngluwihi jangkauan deteksi radar H036 "Belka" Su-57!

      Antipatr, sinau materi.
  49. bk0010
    bk0010 13 Juli 2019 20:49
    0
    Wiwit MiG-35 ora bisa bersaing kanthi syarat sing padha karo pejuang Angkatan Udara AS sing anyar kanthi rega murah, mula (IMHO, mesthi) kudu didesain ulang dadi mesin serangan (kaya sing saiki ditindakake AS karo F-16). , kang isih dijamin kanggo njupuk metu everyone kajaba conquest pejuang unggul udhara. Banjur PFAR ora drawback (uga, ora bakal ana mode pemetaan - ora Matter; kurang resistance kanggo gangguan - MiG-29 wis sistem optik banget) lan mesin bisa deforced dening mundhakaken sumber daya. Sing utama yaiku duwe akeh, yaiku. pesawat iki paling setengah rega Su-35.
  50. kieferandreas
    kieferandreas 14 Juli 2019 01:35
    0
    nyerah kabeh "sampah" apa SU-57!
    lan kudu kaya iki ing endi-endi, ing bangunan tank uga, pindhah menyang Armata, kabeh wong wedi marang dheweke, lan liwat T-70/90/80 padha ngempet kaya jaran, padha banjir UMP karo pesenan kanggo produk lawas lan modernisasi. , lan padha ora supaya anyar, "larang" Kurganets25 lan liyane, ngendi " Boomirangs? BTR 92A isih dicap. Nglindhungi wong kudu dadi prioritas, apa gunane tank mlumpat nganti saiki?