Review militèr

Jenderal AS nyebutake mungsuh utama China sajrone XNUMX taun sabanjure

114
Ancaman utama kanggo Amerika Serikat ing satus taun sabanjure yaiku China. Iki dikandhakake dening Jenderal Mark Milley, sing pencalonan dicalonake dening Presiden AS Donald Trump kanggo jabatan kepala Kepala Staf Gabungan, laporan Bloomberg.


Jenderal AS nyebutake mungsuh utama China sajrone XNUMX taun sabanjure


Umum, ngandika ing pangrungon Senat, ngandika yen ing satus taun sabanjuré, China bakal tetep ancaman utama kanggo Amerika Serikat, kang bubar "sinau perang efektif" dening mirsani operasi militèr saka tentara Amerika ing Timur Tengah.

China sinau saka kita. Dheweke ngawasi kita kanthi rapet nalika Perang Teluk pertama, Perang Teluk kaping pindho. Dheweke ndeleng kemampuan kita lan nyalin kanthi pirang-pirang cara. Dheweke nggunakake akeh doktrin lan struktur kasebut

ngandika marang para senator.

Jenderal kasebut negesake manawa China bubar ngembangake tentarane kanthi cepet, "cepet banget" ngembangake komponen ruang angkatan bersenjata, nambah kaunggulan ing udara, dunia maya, ing darat lan ing segara. Amerika Serikat kudu kerja keras kanggo njaga kaluwihan saka negara liya lan utamane China. Ing wektu sing padha, Milley ujar manawa China kanggo Amerika Serikat, pisanan, minangka mungsuh, dudu mungsuh.

China dudu mungsuh. Aku pengin nggawe iki cetha. Padha mungsuh

dheweke nyathet.

Elinga yen ing strategi pertahanan anyar Washington, Rusia lan China manggoni rong baris pisanan ing dhaptar ancaman kanggo Amerika Serikat, wis terlantar terorisme internasional saka ing kono.
114 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wis rampung
    Wis rampung 13 Juli 2019 18:06
    + 13
    Ayo?! Nanging apa babagan Rusia? Iku malah isin! ngguyu
    1. Sergey39
      Sergey39 13 Juli 2019 18:10
      +5
      Jenderal Amerika duwe pitung dina Jumuah seminggu. Saka siji nemen menyang liyane
      1. langit strike fighter
        langit strike fighter 13 Juli 2019 18:13
        -2
        Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.
        1. svp67
          svp67 13 Juli 2019 18:20
          + 12
          Kutipan: Sky Strike fighter
          Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.

          Ya, bakal padha. Sampeyan ora kudu mbuwang sistem "pertahanan internal" saka tameng, kanthi bentuk lembaga federal lan patriotisme warga.
          1. iConst
            iConst 13 Juli 2019 18:27
            +6
            Kutipan saka: svp67
            Kutipan: Sky Strike fighter
            Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.

            Ya, bakal padha. Sampeyan ora kudu mbuwang sistem "pertahanan internal" saka tameng, kanthi bentuk lembaga federal lan patriotisme warga.

            Aku setuju yen Anglo-Saxon bakal tahan nem taun, nanging isih mung satus taun - piye wae optimistis.
            Anekdot langsung teka ing pikiran:
            Ing dokter anak ...
            Dokter : cah, umurmu piro?
            Boy: Iki bakal limang sasi.
            Dokter: Wah, kita optimis banget!
            --
            1. svp67
              svp67 13 Juli 2019 18:29
              +3
              Kutipan saka iConst
              Wah, kita optimis banget!

              Nanging, "margin safety" saka "kekaisaran" Amerika isih gedhe.
              1. iConst
                iConst 13 Juli 2019 18:34
                +2
                Kutipan saka: svp67
                Kutipan saka iConst
                Wah, kita optimis banget!

                Nanging, "margin safety" saka "kekaisaran" Amerika isih gedhe.

                Lan ing kene sampeyan ora bisa mbantah! eseman Kakaisaran Romawi "mbengkongaken" kanggo sawetara abad ...
                1. sabakina
                  sabakina 13 Juli 2019 18:44
                  +3
                  Kanthi jangkah gesang kita, sawetara abad bisa dadi pirang-pirang dekade.
                  1. Syurik70
                    Syurik70 13 Juli 2019 19:08
                    +1
                    Tembelan sampah ing Pasifik wis ngluwihi ukuran Amerika Serikat.
                    Tawon mati kanthi massal saka pestisida paling anyar.
                    Kamanungsan ora duwe sawetara dekade.
                2. tihonmarine
                  tihonmarine 13 Juli 2019 19:46
                  +3
                  Coba ing Amerika, wong kaya Navalny metu karo rapat umum, padha bakal cepet break mati sungu ana.
                3. Kapten Pushkin
                  Kapten Pushkin 13 Juli 2019 20:03
                  +1
                  Kutipan saka iConst
                  Kutipan saka: svp67
                  Kutipan saka iConst
                  Wah, kita optimis banget!

                  Nanging, "margin safety" saka "kekaisaran" Amerika isih gedhe.

                  Lan ing kene sampeyan ora bisa mbantah! eseman Kakaisaran Romawi "mbengkongaken" kanggo sawetara abad ...

                  Dheweke ora mung "mlengkung", nanging uga aktif "mlengkung" dening tanggane.
                  Amerika Serikat ora weruh tanggi kaya ngono.
            2. sabakina
              sabakina 13 Juli 2019 18:39
              +2
              Kutipan saka iConst
              Anekdot langsung teka ing pikiran:
              Ing dokter anak ...
              Dokter : cah, umurmu piro?
              Boy: Iki bakal limang sasi.
              Dokter: Wah, kita optimis banget!
              --
              Mdya, slamet. Anekdot iki biyen dianggep minangka humor esuk, saiki ...
              - Kanca, nanging atimu kanggo neraka karo. Piro umurmu?
              Ya wis enggal pensiun...
              - Ooo kancaku, ya sampeyan optimis ...
            3. kn54
              kn54 13 Juli 2019 18:44
              +4
              Konstantin, ing topik:
              Cuckoo, cuckoo, suwene aku bakal urip?
              Ku...
              Lan kok dadi ...
              1. iConst
                iConst 13 Juli 2019 18:47
                +1
                Kutipan saka knn54
                Konstantin, ing topik:
                Cuckoo, cuckoo, suwene aku bakal urip?
                Ku...
                Lan kok dadi ...

                ngguyu
                --
                - Nyamuk ora ngombe getih, nanging digawa menyang cuckoo kanggo dianalisis supaya menehi ramalan sing akurat ...
          2. Kapten Pushkin
            Kapten Pushkin 13 Juli 2019 20:12
            +2
            Kutipan saka: svp67
            Kutipan: Sky Strike fighter
            Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.

            Ya, bakal padha. Sampeyan ora kudu mbuwang sistem "pertahanan internal" saka tameng, kanthi bentuk lembaga federal lan patriotisme warga.

            Amerika Serikat minangka negara polisi, kabeh ana sinar X ing kana. Total ndjogo lan deteksi, ora malah dissidents, nanging mung ing sawetara cara beda saka massa utama wong.
            Pancen ora realistis kanggo nggawe organisasi ing Amerika Serikat sing tujuane kanggo ngrebut kekuwatan utawa ngrusak kekuwatan. Lan protes spontan diremuk langsung lan kejam.
        2. nycomedes
          nycomedes 13 Juli 2019 18:31
          -4
          "Wenehi aku untu"?
          1. langit strike fighter
            langit strike fighter 13 Juli 2019 18:50
            +5
            Quote: Nycomed
            "Wenehi aku untu"?

            Apa sampeyan duwe untu?
            1. Mauritius
              Mauritius 13 Juli 2019 21:25
              -1
              Kutipan: Sky Strike fighter
              Quote: Nycomed
              "Wenehi aku untu"?

              Apa sampeyan duwe untu?

              Mbokmenawa mung ana sing bosok, ngumpulake untune bendarane, singa.
          2. sabakina
            sabakina 13 Juli 2019 18:51
            +2
            Quote: Nycomed
            "Wenehi aku untu"?

          3. Mauritius
            Mauritius 13 Juli 2019 18:55
            0
            Quote: Nycomed
            "Wenehi aku untu"?

            sampeyan ora masalah.
            1. nycomedes
              nycomedes 13 Juli 2019 19:07
              +2
              Kapisan, aku ora ngomong karo sampeyan, lan kaping pindho, aku wis ngomong babagan ora ana "persaudaraan" ing antarane kita. Ing "Panjenengan", dadi apikan. hi
              1. Mauritius
                Mauritius 13 Juli 2019 19:13
                -2
                Quote: Nycomed
                Kapisan, aku ora ngomong karo sampeyan, lan kaping pindho, aku wis ngomong babagan ora ana "persaudaraan" ing antarane kita. Ing "Panjenengan", dadi apikan. hi

                supaya ora trample ing situs prayoga. Ing kene wong komunikasi. Ing mungsuh "Panjenengan" kathah pakurmatan, "brothershaft" ing ..... warung aran .
                1. nycomedes
                  nycomedes 13 Juli 2019 20:01
                  0
                  Apa maneh sing dikarepake kajaba kasar saka wong sing digedhekake.
                  1. Mauritius
                    Mauritius 13 Juli 2019 21:21
                    0
                    Quote: Nycomed
                    Apa maneh sing dikarepake kajaba kasar saka wong sing digedhekake.

                    Inggih, wong liberal wiwitane misuwur amarga taat hukum lan kasetyan, ya ... karo sampeyan, kanca enomku. Apa wong-wong Saxon sing ora sopan lan gantungane kudu dianggep minangka wong? Lan ing ngendi ana hukum sing kaya ngono, ing ngendi ana tulisan sing ngedol tanah air iku wong lanang? ora, uga, banjur ing GAAGU, padha nampa everyone kenek karo tas bledug.
                    1. nycomedes
                      nycomedes 13 Juli 2019 21:38
                      0
                      Inggih, matur nuwun kanggo pujian, kanggo "enom", aku pancen pensiunan.
              2. Mauritius
                Mauritius 13 Juli 2019 20:02
                0
                Quote: Nycomed
                Kapisan, aku ora ngomong karo sampeyan, lan kaping pindho, aku wis ngomong babagan ora ana "persaudaraan" ing antarane kita. Ing "Panjenengan", dadi apikan. hi

                "Apa bedane" (Kakak) aranMbusak, ngombe karo mungsuh mbebayani kanggo kesehatan. aran
        3. Hakka
          Hakka 13 Juli 2019 18:32
          +2
          Bakal ana, ora ana prasyarat kanggo ambruk, ramalan kasebut wis digawe wiwit jaman USSR lan ora ana apa-apa. Nanging wong Cina kudu diwedeni, meh bangsa langgeng, padha duwe wektu akeh.
          1. Lopatov
            Lopatov 13 Juli 2019 18:45
            +3
            Ana prasyarat. AS pungkasane ilang pesisir.
            Carane sadurunge? AS sekutu karo Eropa lan China nglawan Rusia. Lan saiki Amerika Serikat nglawan China, nglawan Rusia, karo Eropa minangka loro gumantung ing bidang keamanan lan saingan ing bidang ekonomi .... Malah padha bisa padu karo tetanggan sing paling cedhak ing sisih lor lan kidul.
            Ing cendhak, kabeh banget ora nguntungke kanggo Amerika.
            1. poquello
              poquello 13 Juli 2019 21:50
              0
              Kutipan: Lopatov
              Ing cendhak, kabeh banget ora nguntungke kanggo Amerika.

              ora mung kecut, shale mining bangkrut, intelektual adhedhasar tatanan donya saiki swayed, ora kabeh mega-corporation kaya pointer saka USA, etc menarik kanggo ndeleng.
            2. Thunderbolt
              Thunderbolt 13 Juli 2019 22:08
              +2
              Lopatov, mung kanggo njagong ing shore-pipe, nonton perang antarane naga lan vulture griffon, ing ngendi benang ing Afrika sultry, ora langsung. .Dadi. Ora ketompo carane Pentagon pangalihan Beijing kanggo ngrebut Tengah /// Tengah / // Asia. Lan kreteg nyabrang Kali Amur lagi dibangun dening insinyur Cina ing sawelas menit, sing terus-terusan dikonfirmasi kanthi piwulang + padha nguatake korps teknik. Tentara, sing sugestif /// wong Tionghoa ditrapake kanggo saben taman ponton tingkat tentara mung ..... skuadron helikopter transportasi serangan. , nanging tentara lor lan kulon terus-terusan ngupayakake panuntun dhumateng nyebrang ing sadhuwure sing ramah KONDISI. kali, tobish Sturm. PLA. Iki kanca-sekutu kita ndhelik.
              1. Lopatov
                Lopatov 14 Juli 2019 15:22
                +1
                Kutipan: Thunderbolt
                Ora ketompo carane Pentagon pangalihan Beijing

                Apa sampeyan mikir yen wong Tionghoa duwe iman sing sithik?
        4. evgic
          evgic 13 Juli 2019 18:47
          +3
          bakal ana. Nanging apa China bakal nganggep Amerika Serikat minangka ancaman kanggo awake dhewe sajrone 100 taun dudu kasunyatan
          1. XXXIII
            XXXIII 13 Juli 2019 21:52
            0
            Kutipan saka evgic
            bakal ana. Nanging apa China bakal nganggep Amerika Serikat minangka ancaman kanggo awake dhewe sajrone 100 taun dudu kasunyatan

            Lan sanajan saiki, China ora nganggep Amerika Serikat minangka ancaman, mung negara-negara sing tentrem ora pengin konflik kosong, luwih seneng nglampahi wektu iki kanggo pembangunan. hi
        5. Mauritius
          Mauritius 13 Juli 2019 18:53
          -5
          Kutipan: Sky Strike fighter
          Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.

          Aku ora pikiran, nanging apa sing bakal dikandhakake AS? Bisa mbubrah Cina, Cina bisa nyuwil-nyuwil India, banderlog bakal nyuwil-nyuwil kita, kanthi gampang, pira cacahe kang kuwasa lan bisnis, sawetara Deripaskas, Chubais, lan liya-liyane. Mbok menawa ana donya "gencatan senjata". Senadyan sampeyan ora bisa urip kaya iki maneh. luwih apik "akhir elek tinimbang medeni tanpa pungkasan" (liberal mesthi bakal kobong, ya?)
        6. poquello
          poquello 13 Juli 2019 21:40
          0
          Kutipan: Sky Strike fighter
          Elinga tembungku. Wis ing 6 taun ora ana Amerika Serikat sing manunggal.

          uga, 6 ora 6, nanging temenan nguripake mudhun 100 taun
      2. kn54
        kn54 13 Juli 2019 18:31
        0
        Ilya, Sergey, artikel kasebut CATETAN ujar: China dudu mungsuh, China dadi mungsuh.
        Lan Rusia (dudu teroris!) Musuh.
        1. svp67
          svp67 13 Juli 2019 18:36
          0
          Kutipan saka knn54
          Ilya, Sergey, CATETAN ngandika: China dudu mungsuh, China iku mungsuh.
          Lan Rusia minangka mungsuh.

          Iku durung rampung ... Lan sing luwih "mungsuh-mungsuh" Rusia utawa Iran?
      3. Baloo
        Baloo 13 Juli 2019 18:40
        +4
        Kutipan: Sergey39
        Jenderal Amerika duwe pitung dina Jumuah seminggu. Saka siji nemen menyang liyane

        kanggo macaques Fashington, kabèh donya iku mungsuh. Minangka Naali udan wong India, padha ora bakal mandheg ing sembarang cara. Bodho, bodho. China uga duwe jawaban, yen mangkono
        1. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 13 Juli 2019 20:30
          +2
          Quote: Baloo
          kanggo macaques Fashington, kabèh donya iku mungsuh.

          Dipikir ... jero, cak Baloo!
          Nanging mugi kula maca soko saka Jungle Book
          1. Ing kahanan iki, misale jek sing pisanan ing sajarah Rusia bakal bisa kanggo muter peran "monyet wicaksana" lungguh ing wit lan nonton perang antarane Naga lan Elang botak. Sanajan, aku ngerti manawa dheweke bakal mbuwang pisang menyang Naga.
          2. Negara-negara, ing mratelakake panemume, ora ngandel yen kita bakal maneh bisa munggah menyang tingkat 2-3 saka ekonomi donya ... Lan Anglo-Saxon tansah meksa wong-wong sing teka ing tumit. Mula, China kudu nyedhaki pesisir kita, supaya bisa ndeleng mayit mungsuh sing ngambang liwat ...
          3. Yankees kanthi presumptuous ngaku minangka "standar militèr" kanggo kabeh jaman lan bangsa, nulis piyambak minangka guru Cina. Nah, sial, lan sombong kupinge belang !!! Dheweke cepet lali babagan pelajaran Vietnam lan invasi Somalia ... Nanging dheweke uga kudu mbayar ing Afghanistan ...
          4. "China iku mungsuh, dudu mungsuh!" -- Liho! Lan kabeh amarga sampeyan kudu perang karo mungsuh, getihen. Lan "mungsuh" bisa endlessly poke sleaze: uga, ana sanksi ekonomi kanggo ngenalaken, kontrak kanggo nerak, blackmailed ing kabeh cara bisa ... Lan kabeh iki diterangake dening perjuangan competitive ... Sly Yankees !!!
          Nanging Israel bakal njupuk lan ngganti pikirane. Lan lobi Yahudi bakal nyatakake Iran minangka mungsuh Amerika. Apa sing menarik banjur jenderal belang bakal nyanyi?
          Iki sing ditulis ing Jungle Book gedhe, Dhik Baloo.
          Ikhlas, boa constrictor KAA.
          1. Baloo
            Baloo 13 Juli 2019 20:43
            +2
            Quote: Boa constrictor KAA
            Nanging Israel bakal njupuk lan ngganti pikirane. Lan lobi Yahudi bakal nyatakake Iran minangka mungsuh Amerika. Sing menarik banjur jenderal belang bakal nembang

            Sadulur Alexander, aku categorically welcome! Uga ngandika ing buku iki yen kanca-kanca Tionghoa duwe utang macaque Fashington paling gedhe. Lan yen kita pirembagan bab barang ... Bodho impudent merikashki ngarep-arep sing padha bakal cepet siram kita karo China karo raets, lan sing bali bakal njupuk mudhun ing lepas landas saka wilayah jejer saka enem negara + USA. Fisika ala, ala diwulang ing AS. Saben siswa kudu ngerti kepiye ijol-ijolan rudal nuklir global sing ora bisa dikontrol bakal rampung. Aku luwih prihatin babagan entropi ing alam semesta. Ana sing salah karo alam-cuaca. Apa ora aneh yen global warming pas karo wiwitane perang lan konflik ing saindenging jagad dening Amerika. Sawise kabeh, nang endi wae kabeh energi iki kudu menehi ganti rugi. Oen kuwatir babagan nasibe penguin ing Antartika. Aku wedi yen amarga kabijakan FSA sing agresif, dheweke bisa punah kaya dinosaurus.

            Aku ora weruh alesan kanggo ora ngombe kanggo kabijakan konsisten tentrem saka Rusia lan kanggo kita Rusia. Sugeng akhir minggu. Inggih, Balu. ombenan
    2. svp67
      svp67 13 Juli 2019 18:14
      +4
      Kutipan saka Well Done.
      Ayo?! Nanging apa babagan Rusia? Iku malah isin!

      Kanggo jujur, iku ora akeh isin. Luwih becik supaya dheweke "saingan" ing kana lan ora nggatekake awake dhewe.
    3. Siberia 75
      Siberia 75 13 Juli 2019 18:35
      +3
      Sadurunge, militer AS, sanajan padha mungsuh, ora mung mbuwang tembung. Lan saiki sawetara showmen mirah - Philips, ibuné Kirkorov. Rauh blus pink bakal miwiti rembugan.
    4. pamburu ing jero banyu
      pamburu ing jero banyu 13 Juli 2019 18:50
      -4
      Kutipan saka Well Done.
      Ayo?! Nanging apa babagan Rusia? Iku malah isin! ngguyu

      Padha tuku Rusia dangu kepungkur, bebarengan karo kabeh daya vertikal karo giblets .. apa jenis wong iku, supaya naif, yen Amerika Serikat wanted kanggo akeh cilaka elit kita, padha bakal njupuk adoh saka wong-wong mau kabeh padha wis angsal ngluwihi. kekuatane, kang padha tetep saka "mungsuh" .. nanging apa padha ora njupuk adoh ... Kabeh iki game .. bledug kanggo wong awam, mesthine mungsuh njaba cilaka kita, nanging nyatane mungsuh. ing pikiran kita, pemerintah lungguh..
    5. Vadivak
      Vadivak 13 Juli 2019 19:13
      0
      Kutipan saka Well Done.
      Ayo?! Nanging apa babagan Rusia? Iku malah isin!

      Waca - China dudu mungsuh.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. NEXUS
      NEXUS 13 Juli 2019 23:00
      0
      Kutipan saka Well Done.
      Ayo?! Nanging apa babagan Rusia? Iku malah isin! ngguyu

      Kanggo Anglo-Saxon, jagad iki dadi mungsuh. Rusia, China ... ya, paling ora Côte de Voire. Ora masalah babar pisan. Ngelingake sampeyan sapa sing nggawe kamp konsentrasi kanggo balapan ngisor?
    8. Popuas
      Popuas 14 Juli 2019 07:07
      +1
      Waca kanthi teliti, China iku mungsuh, dudu mungsuh! ngguyu wah, angel ora ditebak sapa mungsuhe....
  2. zippy99
    zippy99 13 Juli 2019 18:13
    +1
    Akeh bocil....
  3. paul3390
    paul3390 13 Juli 2019 18:15
    +2
    Kanggo iki, Amerika isih kudu urip satus taun iki ... Ing China, aku ora mangu-mangu.
  4. Irit
    Irit 13 Juli 2019 18:19
    +2
    Aku ora ngerti babagan satus taun China, apa sing bakal kelakon ing kana, nanging pangareping panitia staf anyar iki, Gusti Allah ngalang-alangi dheweke tetep ing posisi iki nganti 100 dina! Ing babagan iki, trump meh padha karo Yeltsin - dheweke uga ngganti pejabat luwih kerep tinimbang wanita sarung tangan sing capricious. ..
    1. Popuas
      Popuas 14 Juli 2019 07:08
      0
      Nindakake perkara sing bener, saiki wis stabil keprungu
  5. Ukara
    Ukara 13 Juli 2019 18:23
    +1
    Kakaisaran Lies ora mandheg ngapusi. Mungsuh utama, siji-sijine negara ing planet sing bisa numpes dadi bledug, yaiku Federasi Rusia.
    1. Lopatov
      Lopatov 13 Juli 2019 18:40
      -1
      Quote: Putusan
      siji-sijine negara ing planet iki sing bisa numpes dadi bledug

      Aku kuwatir yen Amerika ora dadi rosy, lan wis ana rong negara kasebut.
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 13 Juli 2019 20:54
        +1
        Kutipan: Lopatov
        kanggo Amerika, iku ora dadi rosy, lan wis ana loro negara kuwi.

        China kapindho, utawa apa? Lan carane bakal ngontrol Yankees? Miturut Institut Studi Strategis Stockholm, China mung duwe 290 SBP (kalebu taktik) lan 145 ICBM. plus 4 SSBN karo 64 SLBM lan 82 Hun-6s, nanging pesawat ora bakal tekan, radius mung 3200 km ... Lan ora ana bebaya awal lan sistem pertahanan rudal ...
        Dadi, mung Rusia sing bisa ngirim Yankees menyang neraka, ngetutake bapak-bapak pendiri negara-negara bandit kasebut.
        1. Lopatov
          Lopatov 13 Juli 2019 21:02
          +1
          Quote: Boa constrictor KAA
          145 ICBM

          Amerika, kanggo tiba loro, lan rolas cukup.
          1. Boa constrictor KAA
            Boa constrictor KAA 13 Juli 2019 21:11
            0
            Kutipan: Lopatov
            Amerika, kanggo tiba loro, lan rolas cukup.

            Mbok cukup ... Nanging! Dheweke kudu lunga! menyang target. Lan karo wong Tionghoa - dudu kasunyatan manawa dheweke bakal mabur ...
            Berks, ditarik munggah menyang banyu saka Segara Kidul, bakal ngenteni iki ICBMs abot (karo LRE!) Ing tataran ndhuwur, lan banjur GBI bakal njupuk liwat ... Lan iku ora kasunyatan sing serangan preemptive dening setengah ora bakal murub Kinchik ICBMs. Apa dudu sebabe dheweke ndhelikake ing tapel wates karo payung pertahanan rudal!?
            Dadi, ayo ora fantasi, ayo percaya kesimpulan saka pro saka Staf Umum Angkatan Bersenjata RF: nganti saiki mung Angkatan Bersenjata RF sing bisa ngrusak Amerika Serikat.
            AHA.
            1. Lopatov
              Lopatov 13 Juli 2019 21:20
              +2
              Quote: Boa constrictor KAA
              Nanging! Dheweke kudu lunga! menyang target.

              Saka 145? Aku mikir rolas mesthi bakal mabur.

              Quote: Boa constrictor KAA
              ayo pracaya kesimpulan saka pro saka Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia: nganti saiki mung Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sing bisa ngrusak Amerika Serikat.

              Iki uga gawe uwong yakin awake dhewe. Pikiran babagan keunikane dhewe-dhewe nggawe panas banget.

              China wis suwe nyiapake perang karo Amerika Serikat. Wiwit nalika basa sing dawa karo loreng mbuwang konsep "Air-Sea Battle" kanggo masyarakat sanalika sawise ambruk USSR. Lan wong Tionghoa ngerti yen dheweke sabanjure

              Lan aku ora bakal ujar manawa persiapan iki ora sukses.
        2. poquello
          poquello 13 Juli 2019 21:59
          0
          Quote: Boa constrictor KAA
          China kapindho, utawa apa? Lan carane bakal ngontrol Yankees?

          ora saiki, nanging controvert Chinese akeh sadurunge kita mata, lan kadhangkala malah luwih cepet
      2. XXXIII
        XXXIII 13 Juli 2019 20:57
        0
        Kutipan: Lopatov
        Aku kuwatir yen Amerika ora dadi rosy, lan wis ana rong negara kasebut.

        Sapa sing nomer loro? India?
        1. Lopatov
          Lopatov 13 Juli 2019 21:12
          +1
          Kutipan: XXXIII
          Sapa sing nomer loro? India?

          India isih sibuk karo konfrontasi karo China lan Pakistan. kanthi kisaran sing cocog. Nanging aku ora bakal kaget yen Amerika ngowahi dheweke dadi mungsuh. Dheweke duwe bakat kaya ngono.
    2. wuh wuh
      wuh wuh 13 Juli 2019 20:03
      -5
      Rusia kudu nglindhungi Amerika kanggo masa depan.
      Nalika China nyoba ngrebut Timur Jauh Rusia,
      sapa sing bakal nulungi? - mung USA. Lend-Lease-2.
      1. Inquisitor
        Inquisitor 13 Juli 2019 20:46
        +4
        Senjata nuklir bakal mbantu, VKS lan Armada
        Lend-Lease-2
        Nanging apa bab perdagangan karo Hitler, apa bab kasunyatan sing padha sponsor partai Hitler, nanging banjur padha apik karo Lend-Lease biasane ing perang.
        1. cniza
          cniza 13 Juli 2019 20:59
          +2
          Kutipan saka: voyaka uh
          Rusia kudu nglindhungi Amerika kanggo masa depan.
          Nalika China nyoba ngrebut Timur Jauh Rusia,
          sapa sing bakal nulungi? - mung USA. Lend-Lease-2.


          Apa sampeyan yakin pengin?
          1. AS Ivanov.
            AS Ivanov. 13 Juli 2019 22:26
            +1
            Luwih saka. Yen China entuk kasugihan Siberia, mula Amerika ora bakal duwe apa-apa ing jagad iki. Dadi, bakal ana lend-lease 2.0, ora ana keraguan babagan iki.
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 13 Juli 2019 22:35
              0
              Kutipan: AS Ivanov.
              Yen China entuk kasugihan Siberia

              Malah sadurunge dheweke "nampa kasugihan saka Siberia", dheweke bakal nampa serangan rudal nuklir massive. Lan lelucon babagan "uga, kenek Voronezh banjur ..." ora bakal bisa digunakake ing kene nglirik

              Sampeyan ora nglilani sampeyan, kanthi kasempatan?
            2. wong liyo1985
              wong liyo1985 14 Juli 2019 11:21
              0
              Ana akeh target sing luwih lemah tinimbang daya rudal nuklir.
      2. XXXIII
        XXXIII 13 Juli 2019 20:55
        +2
        Kutipan saka: voyaka uh
        Rusia kudu nglindhungi Amerika kanggo masa depan.
        Nalika China nyoba ngrebut Timur Jauh Rusia,
        sapa sing bakal nulungi? - mung USA. Lend-Lease-2.

        Apa sing sampeyan ucapake, sampeyan bisa uga ngetung pira China Timur Jauh sing bakal ditindakake ..... hi Apa ana sing isih ana kanggo wong Rusia? eseman
        1. wuh wuh
          wuh wuh 13 Juli 2019 20:58
          -5
          Kabeh bakal tetep Rusia. Yen AS bisa mbantu.
          1. XXXIII
            XXXIII 13 Juli 2019 20:59
            +1
            Kutipan saka: voyaka uh
            Kabeh bakal tetep Rusia. Yen AS bisa mbantu.

            Apa sampeyan mikir yen China bakal nyerang USSR 2.0 .... eseman
          2. poquello
            poquello 13 Juli 2019 22:11
            +1
            Kutipan saka: voyaka uh
            Kabeh bakal tetep Rusia. Yen AS bisa mbantu.

            )))))) Sampeyan bakal paling ora mbayangno TVD iki, ana akeh alasan supaya ora padha sumelang ing bab ancaman Cina
      3. Lopatov
        Lopatov 13 Juli 2019 20:59
        +2
        Kutipan saka: voyaka uh
        Nalika China nyoba ngrebut Timur Jauh Rusia,

        Lan kenapa dheweke butuh wasir ekstra kanthi tenaga nuklir, yen target liyane tiba ing tangane dhewe? Kaya Iran, thanks kanggo US ultra-bodho
      4. XXXIII
        XXXIII 13 Juli 2019 21:04
        -1
        Kutipan saka: voyaka uh
        sapa sing bakal nulungi? - mung USA. Lend-Lease-2.

        Wektu iki China bakal nulungi kita, enggal Federasi Rusia lan China bakal nyawiji lan kekaisaran super kontinental bakal katon ing planet bumi, USSR 3.0.... eseman
      5. Paranoid50
        Paranoid50 13 Juli 2019 22:13
        0
        Kutipan saka: voyaka uh
        sapa sing bakal nulungi? - mung USA.

        ngguyu ngguyu ngguyu Kajaba iku, kanggo kabeh wong. Lan, tansah - mung teka. ya wassat
  6. askort154
    askort154 13 Juli 2019 18:23
    +2
    Ancaman utama kanggo Amerika Serikat ing satus taun sabanjure yaiku China. Iki diumumake dening Jenderal Mark Milley,

    Ing atus taun sabanjuré! "Jenderal-Nostradamus abad kaping 21". Apa ana AS banjur?
  7. nycomedes
    nycomedes 13 Juli 2019 18:28
    +4
    Dadi kanggo kita, China padha. Mung wae, akeh wong sing ora ngerti babagan iki, amarga sawetara alasan nganggep China minangka sekutu kita.
  8. Karaul14
    Karaul14 13 Juli 2019 18:44
    -7
    Amerika Serikat ora kaya kekaisaran maneh, nanging mung kaya negara sing gedhe lan kuat, dheweke ora duwe kekurangan utama kekaisaran lan mulane ora ana ing bebaya ambruk.
    1. Inquisitor
      Inquisitor 13 Juli 2019 20:48
      +6
      Luwih kaya organisasi teroris donya utama sing urip kanthi intimidasi, pendhudhukan lan penjarahan.
    2. XXXIII
      XXXIII 13 Juli 2019 21:09
      0
      Kutipan saka Karaul14
      Amerika Serikat ora kaya kekaisaran maneh, nanging mung kaya negara sing gedhe lan kuat, dheweke ora duwe kekuwatan utama. kekurangan kekaisaran lan mulane ambruk ora ngancam.
      Lan apa kekurangane?
      1. Karaul14
        Karaul14 13 Juli 2019 21:21
        +1
        Kekaisaran biyasane nduwèni akèh laladan kanthi bangsa lan budaya sing béda-béda, mula kekaisaran gampang ambruk saka njero, luwih-luwih yèn wis ana populasi sing luwih ditaklukaké ing kekaisaran, Amérika Sarékat ora duwé masalah kaya mengkono, amarga padha duwé budaya siji. papan, lan nomer cilik saka wong ndhukung gagasan separatis, sistem politik dhewe stabil banget lan wis akeh mriksa lan saldo kanggo kaputusan-nggawe, kang nggawe nimbali cantik foolproof kuwi. IMHO, nanging Rusia karo akeh subyek karo macem-macem bangsa, uga kasunyatan sing biasane kaputusan digawe dening bunder banget sempit wong, iku luwih gampang kanggo tiba loro saka Amerika Serikat.
        1. XXXIII
          XXXIII 13 Juli 2019 21:31
          +2
          Kutipan saka Karaul14
          Kekaisaran biyasane nduwèni akèh laladan kanthi bangsa lan budaya sing béda-béda, mula kekaisaran gampang ambruk saka njero, luwih-luwih yèn wis ana populasi sing luwih ditaklukaké ing kekaisaran, Amérika Sarékat ora duwé masalah kaya mengkono, amarga padha duwé budaya siji. papan, lan nomer cilik saka wong ndhukung gagasan separatis, sistem politik dhewe stabil banget lan wis akeh mriksa lan saldo kanggo kaputusan-nggawe, kang nggawe nimbali cantik foolproof kuwi. IMHO, nanging Rusia karo akeh subyek karo macem-macem bangsa, uga kasunyatan sing biasane kaputusan digawe dening bunder banget sempit wong, iku luwih gampang kanggo tiba loro saka Amerika Serikat.

          Apa wong Afrika lan India ora misahake bangsa kanthi budaya dhewe? Sampeyan smoothed sudhut apik, ana akeh bangsa beda ing Amerika, negara iki dibangun dening imigran sing saiki manggon ana. Sing nggawe Amerika ora rusak yaiku kontrol internal total sing disalin saka USSR kanthi cara sing paling ala. USSR nduweni kontrol paling apik ing populasi multinasional nalika iku. Lan banjur Amerika mateni wong Afrika, melu pemisahan ras, Hitler ketoke mulang, lan USSR mbangun kekaisaran bangsa lan mbangun.
          1. Karaul14
            Karaul14 13 Juli 2019 21:50
            -2
            Wong India pancen ana ing gelombang dhewe, nanging ana siji lan setengah persen, iki ora pati penting, babagan wong Afrika lan wong liya, ya, Amerika Serikat minangka negara imigran, nanging manggon ing papan budaya siji lan iki. penting banget, meh kabeh fitur dianggep, ora ana panjaluk kanggo separatisme, ora kabeh. Ing Rusia, iku nyata kanggo teka sawetara ara-ara samun kaya Chechnya, Dagestan, etc. lan ora cetha yen iki Rusia lan wong-wong ing panggonan sing salah ora ngerti apa sing kudu ditindakake Rusia karo wong-wong mau, iki minangka ancaman sing luwih gedhe, mung USSR sing sampeyan puji ambruk.
            1. XXXIII
              XXXIII 13 Juli 2019 22:00
              +1
              Kutipan saka Karaul14
              padha manggon ing papan budaya sing padha

              Ya ora ana sing kaya ngono, dongèng, deleng ing ghetto nasional. Amerika dipérang dadi kwartal lan distrik, saka ing kono padha duwe kontrol total. Rusia dibagi dadi wilayah nasional sing luwih gedhe. Jinis piranti kontrol liyane, luwih budaya lan maneka warna, lan padudon internal padha nang endi wae, ana sing pengin luwih lan gratis, arrogance lan lawlessness bakal ngrusak negara apa wae. Mungsuh wis tansah digunakake.
              1. Karaul14
                Karaul14 14 Juli 2019 16:42
                0
                Miturut papan budaya siji, maksudku, pisanan kabeh, wong, ing asas, mangertos ngapa dheweke dadi warga negara Amerika Serikat lan ngenali awake dhewe karo wong-wong mau, lan malah wong Negro saka suku Negro ngerti iki ana, ora kaya. akeh wilayah ing Rusia. Aku ora ngomong yen Rusia bakal ambruk langsung, nanging Rusia duwe kesempatan sing luwih gedhe kanggo disintegrasi tinimbang Amerika Serikat.
  9. Mauritius
    Mauritius 13 Juli 2019 18:44
    +2
    Jenderal AS nyebutake mungsuh utama China sajrone XNUMX taun sabanjure
    Lan generalishka bener, amarga Rusia minangka mungsuh ideologis, tanpa ideologi negara, nanging wong Rusia duwe. Ideologi dudu konsep sementara, supaya sampeyan bisa gelombang ing salawas-lawase.
    Lan sesuk China bisa nggantosi Amerika Serikat, bener, jendral wedi, jarene kudu ngrampungake masalah saiki. Lan China minangka tugas kita kanggo sesuk, mula naga iki ora perlu diwenehi panganan, nanging jerami.
  10. ROSO 42
    ROSO 42 13 Juli 2019 18:47
    +2
    Ancaman utama kanggo Amerika Serikat ing satus taun sabanjure yaiku China.

    Sing bener, apa sing ana kanggo ngadeg ing upacara.
    Iku durung dingerteni carane akeh wong bakal ing Rusia sawise sèket taun kuwi (utawa padha) aturan lan sing bakal manggon ing wilayah Siberia lan Timur Jauh, supaya "kasebut kanthi teliti" diawasi dening elit Moscow lan pamaréntah Rusia. wassat
    Lan, yen katon serius - Rusia (ing USSR kepungkur) ora ngancam sapa wae lan ora ngancam. Kajaba iku, setuju kanggo manggon ing tetanggan sing apik lan sesuai karo norma internasional lan Piagam PBB. Sapa sing ora ngerti iki - ayo goleki kucing ireng ing kamar peteng ing ngendi naga ndhelik ... lol
  11. Karaul14
    Karaul14 13 Juli 2019 18:56
    -1
    China wis luwih kuat tinimbang Rusia kanthi ekonomi (mesthi) lan kanthi teknologi, paling ora katon ing perusahaan kayata Huawei (Komunikasi, prosesor, smartphone ...), BOE (layar LCD lan OLED), Edifier (akustik sing apik lan larang. ) apa ana paling ora siji analog ing Rusia? Lan wis ana atusan. Mulane Amerika Serikat tegang, nanging Rusia kalah adoh saka loro.
    1. Librero
      Librero 13 Juli 2019 20:16
      +4
      Aja bingung dolanan karo peralatan militer. Rusia tansah apik ing teknologi serius, nanging karo dolanan ora apik banget! :-)
      1. Karaul14
        Karaul14 13 Juli 2019 21:40
        +2
        Kaping pisanan, isih katon, amarga peralatan militer kanggo wong biasa luwih kaya dolanan tinimbang sawetara produk konsumen sing bisa digunakake lan didol ing saindenging jagad lan nggawa bathi kanggo negara, lan sawise kabeh, turnover dhuwit ing sektor sipil luwih akeh tinimbang ing militer lan mengaruhi urip saben dina wong. Kapindho, China njupuk kabisat lan wates ing babagan peralatan militer lan saiki kabeh wong ngerti babagan iki lan kabeh didhukung dening kekuwatan ekonomi, yaiku, ana kapercayan yen kabeh ora bakal rampung karo sawetara mock-up, lan ekonomi. daya teka pisanan saka sektor sipil lan sektor teknologi. Katelu, kabeh padha, Aku mangu-mangu ing kasunyatan sing negara ora dikembangaké ing electronics bakal bisa kanggo piye wae nggawe senjata karo elektronik banget iki lan bakal luwih apik tinimbang liyane.
    2. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 13 Juli 2019 22:28
      0
      Iki barang konsumen.
  12. Motivatornik
    Motivatornik 13 Juli 2019 18:57
    0
    ora bakal ana urip normal kanggo wong ing bumi, kabeh wong ing sakubenge weruh ancaman.
  13. penasehat level 2
    penasehat level 2 13 Juli 2019 18:58
    -1
    misale jek paus minke uga duwe jenderal kanthi pikiran..
  14. LeonidL
    LeonidL 13 Juli 2019 19:42
    0
    Jendral ngandika "China!" tegese Cina. Pengadilan sing cukup swara. Mung saiki Nixon kudu mikir babagan iki, yen ora, dheweke ngunggahake lan ngunggahake naga kanggo matine USSR, lan dheweke ora keganggu kanggo nyelehake tali ing gulu naga.
  15. nikolai.shupenin
    nikolai.shupenin 13 Juli 2019 19:57
    0
    sampeyan manggon lan ndeleng utawa ora weruh paling kamungkinan sing mungsuh
  16. Librero
    Librero 13 Juli 2019 20:13
    +3
    Rusia minangka mungsuh abadi Amerika, lan China paling mbebayani! :-)
  17. whitejohn12
    whitejohn12 13 Juli 2019 20:16
    0
    Aku ora ngerti, sampeyan duwe pulo, kenapa sampeyan nggawe akeh masalah kanggo kabeh wong, apa sampeyan Amerika kabeh rokok tulus?
  18. Swasta-K
    Swasta-K 13 Juli 2019 20:36
    +1
    Inggih, banjur ora bakal ana perang. Ayo padha lunga. ;))
  19. Inquisitor
    Inquisitor 13 Juli 2019 20:43
    0
    Appreciate dhewe Highly, FSA Panjenengan ora tahan satus taun.
  20. XXXIII
    XXXIII 13 Juli 2019 20:53
    0
    China dudu mungsuh. Aku pengin nggawe iki cetha. Padha mungsuh
    Artine padha... eseman
  21. Tur
    Tur 13 Juli 2019 21:21
    0
    Umum, ngandika ing pangrungon Senat, ngandika yen ing satus taun sabanjuré, China bakal tetep ancaman utama kanggo Amerika Serikat, kang bubar "sinau perang efektif" dening mirsani operasi militèr saka tentara Amerika ing Timur Tengah.
    Aku ora nate ngira yen sampeyan bisa nambah level latihan tempur kanthi nonton wong.
    Lan luwih-luwih tanpa melu konflik militer sing nyata.
    Iku siji bab kanggo njupuk blanks, lan liyane bab nalika peluru nyata wissot liwat sirah.
  22. DPN
    DPN 13 Juli 2019 21:37
    0
    China tanggung jawab, lan Rusia ana ing pikiran. Apa sing bisa dijupuk saka China - siji milyar budak, mula kudu diwenehi panganan, nanging saka Rusia, wilayah lan kabeh subsoil lan ora ana sing kudu diwenehi panganan.
  23. Ehanatone
    Ehanatone 13 Juli 2019 21:44
    0
    Apa jenis mungsuh kanggo Fashington bisa, wungu karo katresnan kuwi dhewe, apa jenis teroris internasional ana - iki teroris Fashington dhewe!
  24. Valter1364
    Valter1364 13 Juli 2019 22:36
    0
    Dreamer, dheweke ora bakal urip suwe. eseman
  25. Berkut24
    Berkut24 13 Juli 2019 22:52
    +2
    Iku tetep mung kanggo Amerika kanggo urip kanggo 100 taun iki. China wis umur 5000 taun. Dheweke dicekel lan dirampok ... Lan ing ngendi lan ing kahanan apa para penjajah-perampok kasebut? Wong pinter sinau saka kesalahane wong liya, nanging wong bodho ora sinau saka kesalahane dhewe. Senajan ... misale jek Amerika Serikat, kaya Ukraina, duwe globe dhewe lan sajarah donya dhewe.
  26. Shever
    Shever 14 Juli 2019 00:28
    0
    100 taun? Kok sithik banget? Apa ora mung 1000? ngguyu
  27. Reklastik
    Reklastik 14 Juli 2019 01:49
    0
    100 taun ... Sampeyan isih urip nganti sore, banjur ngguyu
  28. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 14 Juli 2019 02:12
    +1
    100 taun!!! Ora Kongres, nanging Klub sing Ceria lan Akal ...

    Tanggal iki dipilih kanggo ngyakinake Kongres yen jenderal ora mangu-mangu babagan masa depan Amerika ... Sing dheweke mikir babagan wektu kaya China ...

    Umum, wong iku cetha majeng, Mungkin kang maca Hodge? - salah siji Pemanasan global bakal meksa persatuan (utawa ancaman liyane ... Rusia ... pemimpi Amerika!) Utawa intelijen buatan bakal ngrusak manungsa ...

    Dadi dudu mungsuh, nanging mung mungsuh, digarisake.
    1. pafegosoff
      pafegosoff 14 Juli 2019 06:02
      0
      Apa Amerika bakal urip 100 taun maneh? Takon Terminator wis pirang-pirang taun ninggalake AS. Singularitas teknologi sajrone rong puluh taun bakal ngilangi peradaban saiki.
  29. aszz888
    aszz888 14 Juli 2019 05:34
    +2
    China, sing bubar "sinau cara perang kanthi efektif" kanthi mirsani operasi tempur tentara Amerika ing Timur Tengah.

    gopota Merikatos liyane nyusup metu saka lendhut ... keprungu
  30. pafegosoff
    pafegosoff 14 Juli 2019 06:00
    0
    "... Rusia lan China ngenggoni rong baris paling dhuwur ing dhaptar ancaman menyang Amerika Serikat, sing wis ngilangi terorisme internasional saka kana."
    Aha! Ngilangi "terorisme internasional"! Dadi kabeh terorisme internasional ditanam dening komunitas intelijen AS lan sekutune saka Eropa nganti Sudists, Qataris lan Pakistanis ...
  31. TTX
    TTX 14 Juli 2019 07:03
    0
    China dudu mungsuh. Aku pengin nggawe iki cetha. Padha mungsuh

    Lan Rusia tegese mungsuh ... Inggih, matur nuwun kanggo iku, paling ora kanggo njupuk rap piyambak, kaya biasane kanggo sajarah kita ..
    1. armata_armata
      armata_armata 14 Juli 2019 07:18
      +1
      Lan Rusia tegese mungsuh

      Padha karo Kuba utawa Venezuela ... USSR minangka mungsuh, saiki China
      1. TTX
        TTX 14 Juli 2019 08:44
        +1
        Kutipan saka armata_armata
        USSR dadi mungsuh, saiki China

        USSR nggawe China (ing format saiki) lan wong Tionghoa ngelingi iki (utamane Stalin) ..
        Ing China isih ana sistem sosialis miturut formate.. lan kita kabeh ndeleng prestasine.. Dheweke sinau saka conto kita lan nggawe penyesuaian..
        Malah padha duwe institusi sinau "inti saka ambruk USSR, etc."
        Nanging, Rusia wis lan bakal dadi salah sawijining pilar konfrontasi karo hegemoni berdarah Barat. prajurit
  32. Nestorych
    Nestorych 14 Juli 2019 11:03
    0
    Kabar apik, sing luwih kenceng, luwih apik!))
  33. 4 ikit
    4 ikit 14 Juli 2019 14:35
    0
    Cacahing mungsuh, mugi-mugi tambah akeh.
  34. NF68
    NF68 14 Juli 2019 15:23
    0
    Yen Amerika Serikat terus tumindak kaya ing 30 taun kepungkur, mula dhaptar mungsuh utama Amerika Serikat mung bakal tuwuh.