Review militèr

Boeing kacilakan ing Donbass. Limang taun wis liwati, nanging Kulon ndhelikake bebener

121
Tanggal 17 Juli 2014, limang taun kepungkur, ing sisih wétan wilayah Donetsk, sawijining penerbangan musibah. Boeing 777-200ER maskapai Malaysia Malaysia Airlines ngetutake rute "Amsterdam - Kuala Lumpur". 2 jam lan 49 menit sawise lepas landas, pesawat kasebut ditembak mudhun dening rudal sing diluncurake saka sistem pertahanan udara Buk. Kacilakan kasebut mateni kabeh 298 wong ing kapal: 283 penumpang lan 15 kru. Durung ditetepake sapa sing nembak pesawat Malaysia.




Pesawat, kru lan penumpang


Boeing 777-200ER diprodhuksi ing pabrik Boeing ing Everett (Washington, AS) ing taun 1997. Tanggal 29 Juli ing taun sing padha, ditransfer menyang maskapai Malaysia Malaysia Airlines. Mula kru pesawat kasebut diwakili warga Malaysia.

Nalika bencana kasebut, pesawat kasebut wis mabur suwene pitulas taun, nggawe 11 siklus take-off lan landing, lan wis mabur 434 jam. Liner iki pungkasan dites ing Juli 75, 322, nanging ora mbukak masalah ing operasi pesawat.

Tanggal 16 Juli 2014, pesawat kasebut nindakake penerbangan saben dina MH16 Kuala Lumpur - Amsterdam, tekan Bandara Schiphol Amsterdam jam 04:23. Jam 10:14, pesawat kasebut miwiti penerbangan bali MH17 Amsterdam - Kuala Lumpur lan mabur jam 10:31 saka landasan pacu ing Bandara Schiphol. Sampeyan perlu kanggo fly, antarane liyane, liwat tlatah Ukraina, ngendi ing wektu iki perang sipil ing Donbass wis ing ayunan lengkap.

Gunggunge kru pesawat kasebut ana 15 wong. Komandan kru utama pesawat kasebut yaiku Eugene Cho Jin Leong, 44 taun, co-pilot yaiku Muhamad Firdaus Abdul Rahim, 26 taun. Awak pengganti diprentahake dening Van Amran Van Hassin, 49 taun, co-pilot yaiku Ahmad Hakimi Hanapi, 29 taun. Dheweke kabeh dadi pilot berpengalaman kanthi pirang-pirang ewu jam. Kajaba iku, ana 11 pramugari ing pesawat - 3 pramugari lan 8 pramugari - kabeh uga warga negara Malaysia.

Pesawat Boeing sing nandhang lara iki nggawa 283 penumpang. Umume penumpange warga Walanda amarga montor mabur wis budhal saka Amsterdam. Saliyane Walanda, warga Malaysia, Australia, Indonesia, Inggris Raya, Jerman, Belgia, Filipina, Kanada, Rumania lan Selandia Baru mabur ing Boeing.

Tragedi ing langit liwat Donbass


Jam 13:20 UTC, montor mabur, kang wektu iku mabur ing sisih wétan Donbass, ditembak mudhun dening roket. Warhead kasebut njeblug ing sisih kiwa pesawat, ing wilayah kokpit, sawise pesawat kasebut wiwit ambruk ing udara. Kokpit lan setengah saka kabin kelas bisnis meh langsung pecah lan tiba ing lemah, lan pesawat liyane ing udhara kanggo sawetara wektu, mabur liyane 8,5 kilometer ing sisih wétan. Mung kira-kira siji lan setengah menit liwati saka wayahe asor kanggo tiba ing lemah saka bagéan pungkasan pesawat.



Pesawat kasebut, utawa luwih saka reruntuhan, tabrakan ing cedhak desa Grabovo ing sacedhake kutha Torez, wilayah Donetsk. Reruntuhan kasebut kasebar ing wilayah kanthi area total luwih saka 15 kilometer persegi. Kabeh wong ing pesawat padha tiwas.

Ing babagan jumlah tiwas, bencana ing wilayah Donetsk dadi sing paling gedhe sawise kedadeyan 11 September 2001. Dheweke uga mlebu sepuluh kacilakan penerbangan paling gedhe ing kabeh critane aeronautika.

Biro Nasional kanggo Investigasi Kacilakan Penerbangan lan Insiden karo Pesawat Sipil Ukraina nampa informasi babagan ilang pesawat Boeing 777-200 kanthi nomer registrasi 9M-MRD saka layar radar ing esuk tanggal 18 Juli 2014. Kabar babagan kedadeyan kasebut dikirim menyang Malaysia minangka negara registrasi lan operasi Boeing, Amerika Serikat minangka negara asal, uga Walanda lan Australia, sing wargane tiwas amarga kacilakan kasebut.

Pakaryan panelusuran wis diwiwiti ing lemah. Wiwit pesawat kasebut tabrakan ing wilayah sing dikuwasani milisi Donetsk, pimpinan Republik Rakyat Donetsk ngidini spesialis Ukraina melu operasi pencarian.

Tanggal 21 Juli 2014, sepur kanthi mayat 282 wong mati ninggalake stasiun sepur Torez menyang Kharkiv. Diputusake kanggo nindakake prosedur kanggo ngenali mayat ing Walanda. 16 mayat liyane ana ing reruntuhan fuselage lan dicopot mung sawise kabeh operasi panelusuran rampung. Walanda mimpin nyelidiki kabeh kahanan tragedi kasebut. Perekam penerbangan kasebut dipasrahake dening wakil DPR marang panguwasa Malaysia, sing banjur dipasrahake marang Walanda.



Pesawat kasebut ditembak mudhun dening roket


Penyelidikan babagan kabeh kahanan bencana njupuk luwih saka setahun. Kaping pisanan, versi sing beda-beda saka kedadeyan kasebut diterusake, nanging pungkasane kesimpulan pungkasan digawe - pesawat kasebut ditembak kanthi rudal permukaan-ke-udara. Tanggal 13 Oktober 2015, Dewan Keamanan Walanda (DSB) nampilake versi pungkasan laporan investigasi babagan kahanan kacilakan kasebut. Analisis saka reruntuhan pesawat lan pecahan sing ditemokake saka awak penumpang lan kru kapal kasebut nuduhake yen pesawat kasebut ditembak kanthi rudal kanthi hulu ledak 9N314M. Warheads kuwi dilengkapi rudal 9M38 lan 9M38M1. Rudal iki digunakake minangka bagéan saka sistem rudal anti-pesawat Buk, Buk-M1 lan Buk-M1-2.

Ing bagean kapindho laporan kasebut, disimpulake yen layanan Ukrainia sing tanggung jawab kanggo ngatur lalu lintas udhara ora nyukupi kabeh risiko sing bisa ngiringi penerbangan pesawat sipil ing zona perang ing Donbass.

Asil investigasi nyebabake reaksi negatif ing Ukraina lan ing Rusia. Presiden Ukraina Petro Poroshenko cepet-cepet mbantah tuduhan marang layanan udara Ukraina, nandheske yen dheweke wis nutup wilayah udara nganti dhuwure 9725 meter lan ora nganggep manawa mabur ing ndhuwur tandha iki uga mbebayani.

Ing Federasi Rusia, asil investigasi Walanda dianggep bias lan tendensius. Informasi diterbitake yen roket kasebut diluncurake saka wilayah sing saiki dikuwasani dudu milisi DPR, nanging Angkatan Bersenjata Ukraina. Wakil kepala Badan Pengangkutan Udara Federal Oleg Storchevoi, ngandika ing konferensi pers ing 14 Oktober 2015, disebut laporan saka pihak Walanda fabricated, digawe ing "teknik saka fakta pas kanggo kesimpulan predetermined."



Tanggal 14 Januari 2016, dheweke ngirim layang menyang Dewan Keamanan Walanda sing ngritik laporan kasebut, nanging panguwasa Walanda mangsuli yen surat kasebut ora ngemot informasi anyar utawa penting. Sauntara iku, meh saka wiwitan panyelidikan, kasunyatan manawa Malaysia diakoni ing asil penyidikan mung sawetara sasi sabanjure ora bisa nyebabake rasa curiga. Nanging sawise kabeh, Malaysia minangka negara registrasi lan operasi pesawat sing tabrakan, lan kru lan bagean penting saka penumpang minangka warga negara iki.

Sabanjure, Amerika Serikat lan negara-negara Uni Eropa ndhukung kanthi lengkap laporan Walanda, amarga cocog banget karo paradigma nganggep Rusia minangka negara sing diduga ngluncurake perang ing Donbas lan dadi ancaman kanggo Ukraina lan jagad iki minangka wutuh.

Kamentrian Luar Negeri Walanda lan Kamentrian Luar Negeri Australia kanthi resmi nyalahake bencana kasebut marang Rusia. Dibentuk sawise bencana kasebut, Tim Investigasi Gabungan internasional (JIT), sing kalebu wakil saka Walanda, Belgia, Australia lan Ukraina (Malaysia diakoni mung ing musim gugur 2014), nyatakake yen kapal kasebut ditembak kanthi rudal. sing duweni brigade rudal anti-pesawat kaping 53 saka Angkatan Bersenjata RF, sing dipasang ing wilayah Kursk. Nanging, mesthi, ora ana bukti nyata babagan iki.

Minangka kanggo Ukraina, Presiden Petro Poroshenko meh sanalika sawise bilai nuduh milisi Donbass lan layanan khusus Rusia melu ing. Layanan Keamanan Ukraina mbukak kasus pidana sing ana hubungane karo kedadeyan kasebut miturut Artikel 258 KUHP Ukraina (tumindak teroris). Alamiah, Barat langsung njupuk kauntungan saka bilai ing Donbass kanggo nemtokke sanksi ekonomi tambahan marang Federasi Rusia.

Sabanjure, Alexander Borodai, sing banjur dadi ketua pamaréntahan DPR, ujar manawa milisi kasebut ora duwe sistem rudal anti-pesawat ing layanan, mula bisa ditembak mudhun pesawat sing mabur dhuwur.

Wakil Menteri Pertahanan Rusia, Mayor Jenderal Igor Konashenkov, ujar manawa roket sing nyerang kapal kasebut pancen digawe ing tlatah Rusia modern, nanging bali ing jaman Soviet, lan sawise ambruk USSR, roket kasebut rampung ing wilayah Ukraina. Sistem rudal anti-pesawat Rusia "Buk-M1-2", miturut wakil Menteri Pertahanan, ora ngliwati tapel wates antarane Federasi Rusia lan Ukraina.

Limang taun sabanjure. Kulon terus nyalahake Rusia, Malaysia mangu-mangu


Ing wulan Juni 2019, dikenal manawa pihak Ukrainia uga milih "tersangka" kanggo ngatur serangan rudal ing kapal kasebut. Iki Igor Girkin (Strelkov), sing nalika iku nyekel jabatan Menteri Pertahanan Republik Donetsk, Sergey Dubinsky, sing mimpin intelijen DPR, Leonid Kharchenko, komandan unit intelijen DPR GRU, lan letnan. Kolonel cadangan tentara Rusia Oleg Pulatov.

Kabeh ing ndhuwur, kajaba Kharchenko, warga Federasi Rusia. Ing wektu sing padha, informasi katon yen panguwasa Ukrainia ora bakal nuntut ekstradisi warga sing kadhaptar, lan kahanan kasebut dhewe nyebabake pitakonan gedhe. Nyatane, pancen ora duwe bathi kanggo Kyiv duwe pengadilan umum kanggo wong-wong sing "ditunjuk" ing Ukraina minangka pelaku tragedi kasebut. Sawise kabeh, nyoba apa wae bisa menehi katrangan babagan panyebab sing bener saka kacilakan liner. Ora gumun panguwasa Walanda isih ora sarujuk kanggo mbabarake asil investigasi bencana kasebut.

Boeing kacilakan ing Donbass. Limang taun wis liwati, nanging Kulon ndhelikake bebener Posisi pimpinan Malaysia menarik banget ing konteks iki. Perdana Menteri Malaysia Mahathir Mohammad (gambar) ujar ing wulan Juni 2019 manawa Malaysia kuciwa banget karo upaya negara-negara Barat kanggo nyalahake kabeh kedadeyan ing Federasi Rusia lan nggunakake bencana kasebut kanggo tujuan politik.

Miturut Perdana Menteri Malaysia, nganti saiki jagad mung "gosip" babagan keterlibatan khayalan Rusia ing kedadeyan tragis iki. Minangka bukti, Barat ora nyedhiyakake, nanging tuduhan marang Moskow ambruk sanajan sadurunge diselidiki kabeh kahanan bencana kasebut.

Dheweke nyalahake Rusia, nanging ing endi buktine? Kita ngerti manawa rudal sing nggawa mudhun pesawat kasebut saka jinis Rusia, nanging bisa uga digawe ing Ukraina. Kayane ide kasebut fokus ing nyoba nyalahake wong Rusia,

Perdana Menteri Malaysia Mahathir Mohammad ujar.

Iki tembung saka kepala pamaréntahan negara sing diduweni Boeing mudhun, lan luwih saka kabeh negara liyane kasengsem ing diselidiki obyektif saka apa kedaden, banget pinunjul, uga kasunyatan sing Malaysia isih ora diijini kanggo decryption. "kotak ireng" pesawat.

Iku migunani kanggo Kulon kanggo mbabarake Rusia minangka pelaku langsung saka bilai, lan kanggo iki, ing Amsterdam, Brussels, Washington, London, padha siyap kanggo nindakake apa-apa, kalebu pemalsuan langsung saka bukti lan dipatèni kasunyatan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
gordonua.com, apostrophe.ua
121 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 17 Juli 2019 04:59
    + 11
    Aku mikir bakal njupuk maneh limang taun, nanging "iku bakal tetep ana." Yen ana bukti sing ora bisa dipungkiri saka keterlibatan milisi utawa Rusia, informasi bakal mili saka kabeh wesi ing donya. Iku menarik yen masyarakat Kulon uga cukup mamang babagan penyelidikan lan penyidik, artikel kritis babagan karya sing miturut omongane uwong iki tambah akeh. Nuwun sewu para penumpang lan kru ingkang tilar donya.
    Aku wedi yen ora ngerti sing bener ... luwih tepat, ora bakal diumumake kanthi resmi. Siji-sijine perkara sing ora ana keraguan ... Ukraina sengaja nggawa pesawat apes iki menyang zona perang!
    1. Den717
      Den717 17 Juli 2019 06:45
      +2
      Kutipan: St. John's wort
      Aku mikir bakal njupuk maneh limang taun, nanging "iku bakal tetep ana."

      Paling kamungkinan, padha bakal drown diselidiki ing inter-civilizational musuhan lan pertimbangan. Senadyan kasunyatan manawa Eropa bakal dadi partai sing paling tatu, sing ngalami tekanan saka Amerika Serikat lan ora bisa nindakake penyelidikan objektif normal. Ing nggoleki, ing tekanan saka Amerika Serikat, kanggo decriminalize pembunuh warga negara dhewe, Eropah bakal mimpin diselidiki kanggo standstill lan pungkasanipun nundha tanpa ngumumake asil resmi lan njupuk kasus menyang pengadilan.
      1. Ilya spb
        Ilya spb 17 Juli 2019 07:46
        -5
        Aku wis maca dina iki ing tanggalan Ortodoks. 17 Juli minangka dina pembunuhan kulawarga kraton ing Yekaterinburg. Kebetulan? Utawa dina kurban kanggo reptilians?
    2. qqqq
      qqqq 17 Juli 2019 09:21
      +1
      Kutipan: St. John's wort
      Aku mikir bakal njupuk maneh limang taun, nanging "iku bakal tetep ana."
      Dheweke ora duwe pilihan liyane kajaba ngalahake kita. Nyalahke kita langsung lan nemtokke sanksi, Kulon wis dadi sandera kanggo kahanan. Sawise kabeh, yen kita ora nyalahke, banjur ngangkat sanksi lan mbayar ganti rugi, lan iki akeh dhuwit. Paling kamungkinan, iku Amerika Serikat sing pigura Eropah, ngaku bab gambar satelit, lan padha teka ing kono. Aku ora ngelingi yen AS ngetrapake sanksi marang Donbass utawa Boeing uga? Yen padha ora ngenalaken kanggo Boeing, banjur padha khusus mbuwang Eropah, mung kudu maju, yen ora iku hit lan miss.
    3. NF68
      NF68 17 Juli 2019 14:45
      +2
      Kutipan: St. John's wort
      Aku mikir bakal njupuk maneh limang taun, nanging "iku bakal tetep ana." Yen ana bukti sing ora bisa dipungkiri saka keterlibatan milisi utawa Rusia, informasi bakal mili saka kabeh wesi ing donya. Iku menarik yen masyarakat Kulon uga cukup mamang babagan penyelidikan lan penyidik, artikel kritis babagan karya sing miturut omongane uwong iki tambah akeh. Nuwun sewu para penumpang lan kru ingkang tilar donya.
      Aku wedi yen ora ngerti sing bener ... luwih tepat, ora bakal diumumake kanthi resmi. Siji-sijine perkara sing ora ana keraguan ... Ukraina sengaja nggawa pesawat apes iki menyang zona perang!


      Amerika lan sekutu-sekutune wis ping 3 golek senjata pemusnah massal ing Irak, nanging ora bisa ditemokake.
  2. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 17 Juli 2019 05:04
    +3
    Iku ora perlu kanggo sijine kabeh Course saka diselidiki lan diselidiki dhewe ing kontrol Eropah, iku perlu kanggo nggawe tim investigasi bebarengan, iku perlu kanggo sijine ultimatums ing akun presentation saka rembugan antarane dispatchers, apa Neraka kabeh bukti materi ditransfer menyang sisih liyane lan ora ditinggalake ing wilayah sing kedadeyan darurat? Dadi saiki padha nguripake kaya sing dikarepake.
    1. svp67
      svp67 17 Juli 2019 05:11
      +8
      Kutipan: Dmitry Potapov
      Ora perlu kanggo nyelehake kabeh investigasi lan investigasi dhewe ing kontrol Eropa; iku perlu kanggo nggawe tim investigasi bebarengan

      Ngapunten, nanging ana aturan tartamtu kanggo nggawe komisi internasional kasebut. Where padha piye wae nerak ana hubungane karo Malaysia
      Kutipan: Dmitry Potapov
      kudu menehi ultimatum
      Nganti saiki, iki "dudu metode kita."
      1. Dmitry Potapov
        Dmitry Potapov 17 Juli 2019 05:15
        +7
        Ing kene, miturut aturan kasebut, game kasebut dimainake kanthi siji gol, malah Malaysia dibuwang metu saka lapangan supaya dheweke ora weruh akeh banget ing "investigasi"
        1. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 11:12
          +2
          Kutipan: Dmitry Potapov
          malah Malaysia diusir saka lapangan supaya ora katon akeh banget ing "penyelidikan"

          Tim Investigasi Gabungan (JIT) sing dumadi saka Australia, Belgia, Malaysia, Walanda lan Ukraina ngadopsi persetujuan kasebut, negesake maneh dhukungan lan komitmen kanggo kerja sama kanggo nyelidiki panyebab kacilakan MH17 Malaysia.
          Menteri Pengangkutan Malaysia:
          "Tim investigasi ora menehi bukti definitif sing nuduhake Rusia. Sapa sing tanggung jawab kanggo iki ... Siji ora bisa kanthi jelas nunjuk menyang Rusia. Mesthi wae, kita kudu nggatekake hubungan diplomatik. Tindakan luwih lanjut bakal adhedhasar bukti pungkasan.
          Iku, apa sing kita lakoni saiki, minangka laporan pungkasan saka tim investigasi, sing bakal diterbitake ing Juli. Lan aku nyatakake yen kita bakal ngeculake kanthi lengkap, tanpa potongan utawa panyuntingan.
          supaya padha bisa
      2. Greg Miller
        Greg Miller 17 Juli 2019 09:50
        0
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan: Dmitry Potapov
        Ora perlu kanggo nyelehake kabeh investigasi lan investigasi dhewe ing kontrol Eropa; iku perlu kanggo nggawe tim investigasi bebarengan

        Ngapunten, nanging ana aturan tartamtu kanggo nggawe komisi internasional kasebut. Where padha piye wae nerak ana hubungane karo Malaysia
        Kutipan: Dmitry Potapov
        kudu menehi ultimatum
        Nganti saiki, iki "dudu metode kita."

        Persis, miturut aturan, IAC kita, sing nyelidiki, contone, kacilakan pesawat Kaczynski, mesthine wis nyelidiki kabeh kacilakan udara ing wilayah CIS lan khususe bencana iki. Nanging Rusia, amarga alasan sing ora dingerteni, mutusake kanggo nyingkirake penyelidikan iki, lan entuk apa sing kudu ditindakake. Lan perlu kanggo njupuk kabeh wreckage menyang Rusia, ngajak kabeh pihak sing kasengsem, kalebu Malaysia, kanggo melu ing diselidiki, lan nindakake investigasi minangka mbukak sabisa.
        1. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 11:20
          0
          Kutipan: Greg Miller
          IAC kita iki mestine kanggo menehi hasil karo, kang diselidiki, contone, kacilakan pesawat Kaczynski kang.

          logikane beda-beda: montor mabur mabur saka Walanda lan sing paling mati yaiku Walanda (Holland), pesawat kasebut duweke Malaysia, ditembak mudhun ing wilayah Ukraina, Australia lan Belgia, ana sing mati.
          Nalika ngratifikasi Agreement on Creation of the Commonwealth of Independent States, Ukraina ora ngratifikasi Piagam CIS. Mulane, iki dudu negara anggota CIS, sing nuduhake negara-negara pendiri Persemakmuran.
          Mulane, MAC kita ora ana hubungane karo iki.
    2. Normal ok
      Normal ok 17 Juli 2019 08:47
      -7
      Kutipan: Dmitry Potapov
      iku perlu kanggo nggawe tim investigasi gabungan,

      Dadi Rusia wiwitane ora gelem melu investigasi. Saiki sepur wis mangkat.
      1. utama147
        utama147 17 Juli 2019 09:05
        +2
        Quote: Biasa wae
        Kutipan: Dmitry Potapov
        iku perlu kanggo nggawe tim investigasi gabungan,

        Dadi Rusia wiwitane ora gelem melu investigasi. Saiki sepur wis mangkat.

        Aku ora ngerti babagan iki. Apa ana buktine? hi
      2. rotmistr60
        rotmistr60 17 Juli 2019 09:30
        +5
        Normal ok
        Dadi Rusia wiwitane ora gelem melu investigasi.
        Ngapusi langsung, lan sinis. Rusia langsung menehi bantuan, nanging amarga alasan Barat, ora diidini melu penyelidikan. Sawisé iku, pihak Rusia nampilake kabeh bahan saka stasiun radar lan nganakake sawetara briefing. Kajaba iku, materi babagan eksperimen sing ditindakake dening Almaz-Antey diwenehake. Briefing dianakake sawise diselidiki babagan nomer rudal Buk. Mulane, ora perlu la-la.
        1. Greg Miller
          Greg Miller 17 Juli 2019 09:57
          0
          Kepemimpinan Rusia kudu disalahake amarga pasif banget ing penyelidikan. Cetha saka awal banget yen iki minangka provokasi marang Rusia, perlu kanggo njupuk inisiatif kanggo diselidiki ing tangan kita dhewe.
        2. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 11:24
          -3
          Kutipan: rotmistr60
          materi diwenehi ing eksperimen sing ditindakake dening "Almaz-Antey"

          Loro-lorone ahli Walanda lan Rusia mangu-mangu keaslian eksperimen alam Almaz-Antey, nuduhake kesalahan gedhe lan asumsi sing berlebihan sajrone implementasine:
          1. Keprigelan negara, nalika simulasi kondisi tembakan saka Zaroshchensky, kanggo alasan sing ora dingerteni nggunakake karakteristik teknis Boeing 767 (diameteripun fuselage yaiku 5 m tinimbang 6,2, kaya Boeing 777).
          2. arah angin salah ngitung (miturut A.A., angin saka lor-wétan, sanajan nyatane saka kidul-kulon), azimuth pendekatan roket bingung karo judhul magnetik sing bener. Umumé, kondisi penerbangan ing dhuwur 10 meter saka rong obyek sing obah menyang saben liyane kanthi kacepetan dhuwur ora dianggep.
          3. Ing kalkulasi lan eksperimen saka keprihatinan negara, arah gerakan MH17 diaktifake ing sisih tengen kanthi 8,26 derajat ing bidang horisontal, sing kanthi otomatis mindhah area peluncuran rudal sing dikarepake ing sisih kulon - menyang Zaroshchensky.

          Kajaba iku, pasukan DPR ana ing Zaroshchensky nalika ditembak.
          1. VVAU
            VVAU 17 Juli 2019 13:33
            +3
            Apa ana negara sing kalebu ing klompok investigasi supaya Almaz Antey kanggo eksperimen iki?
            Kenapa inisiatif iki?
            Bencana kasebut ora kedadeyan ing wilayah Rusia, ora ana warga Rusia ing pesawat kasebut, sampeyan mung kudu nyedhiyakake kabeh bahan sing dijaluk lan ngenteni uji coba. Napa mlumpat saka celonone lan nemokake Carlos, Voloshin, foto saka satelit Leontiev, ringkesan saka Wilayah Moskow, Union of Engineers, Almaz-Antey, mayit basi Girkin, birdfall?
            Lan nalika perlu kanggo milih pengadilan internasional ing PBB ..... oops, hak veto.
            Iku kabeh jenis aneh.
          2. NKT
            NKT 17 Juli 2019 16:50
            +2
            3. ing petungan lan eksperimen saka keprihatinan negara, arah gerakan MH17 dadi deflected menyang tengen dening 8,26 derajat ing bidang horisontal, kang kanthi otomatis mindhah area peluncuran sing dikarepake kanggo roketsampeyan menyang kulon - menyang Zaroshchensky.


            Kayane AA ora ngerti istilah navigasi. Apa tegese "lintasan sejati"?
            "Lintasan sejati" yaiku bantalan magnetik pesawat. Lan kanggo ngalih menyang bantalan bener pesawat, punika rumus IPS \u8d MPS + (± ΔM). Miturut peta, isogon ana kira-kira +XNUMX derajat. Mulane, lintasan Almaz-Antey katon luwih bener.
            1. VVAU
              VVAU 18 Juli 2019 01:13
              0
              Kasalahan terjemahan.
          3. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 22 Juli 2019 03:49
            0
            Kutipan saka Silvestr
            Kajaba iku, pasukan DPR ana ing Zaroshchensky nalika ditembak.

            Dadi ana link menyang peta komandan batalyon 1 saka brigade airmobile kapisah 95th, sing ing "wayahe" Zaroshchenskoye ana ing kontrol Angkatan Bersenjata Ukraina!
      3. Olgovich
        Olgovich 17 Juli 2019 09:48
        +1
        Quote: Biasa wae
        Dadi Rusia wiwitane ora gelem melu investigasi.

        omong kosong lengkap: iku persis ngelawan
    3. Silvestr
      Silvestr 17 Juli 2019 11:03
      +3
      Kutipan: Dmitry Potapov
      Ora perlu kanggo nyelehake kabeh investigasi lan investigasi dhewe ing kontrol Eropa; iku perlu kanggo nggawe tim investigasi bebarengan

      Dadi Rusia mblokir nggawe pengadilan internasional ing Dewan Keamanan PBB ing Juli 2015 kanggo tragedi iki.
      1. svp67
        svp67 17 Juli 2019 13:24
        +1
        Kutipan saka Silvestr
        Kepiye Rusia ngalangi nggawe pengadilan internasional ing Dewan Keamanan PBB ing Juli 2015 babagan tragedi iki.

        Lan dheweke nindakake perkara sing bener. Yen ora, dheweke saiki bakal nyulik dheweke kanthi nyatane, sampeyan dhewe sing milih.
        1. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 13:53
          +1
          Kutipan saka: svp67
          bakal poked dheweke saiki karo apa, uga, sampeyan sa

          Ing tangan liyane, padha ngomong bab sing padha: yen padha diblokir, iku tegese padha ora kasengsem ing bebener
  3. Irit
    Irit 17 Juli 2019 05:17
    0
    Kulon wis mbukak babakan bosok, lan nuntut saka Rusia kanggo ngakoni dhewe, yaiku Rusia, guilty ngrusak Boeing! Miturut cara, ing versi pisanan ditulis "ing karusakan sengaja" !!!
  4. amatir
    amatir 17 Juli 2019 05:22
    +2

    Kabeh maskapai wis ngerti iki. Iki dudu gambar pisanan saka radar penerbangan babagan Ukraina lan rute udara liwat wilayah udara
    1. Profesor
      Profesor 17 Juli 2019 07:03
      0
      Quote: Amatir

      Kabeh maskapai wis ngerti iki. Iki dudu gambar pisanan saka radar penerbangan babagan Ukraina lan rute udara liwat wilayah udara

      Punika peta kanggo saiki. Kabeh apik.


      PS
      Butuh sepuluh taun maneh lan ALL bebener bakal metu. Ora ana sing bakal mundur.
      1. Horst78
        Horst78 17 Juli 2019 07:31
        +2
        Quote: profesor
        Punika peta kanggo saiki. Kabeh apik.
        Endi sing oke? Isih ora ana pesawat liwat DONBASS.
        Quote: profesor
        Butuh sepuluh taun maneh lan ALL bebener bakal metu. Ora ana sing bakal mundur.

        Pitakonan? Lan sapa, miturut sampeyan, sing ditolak?
        1. Profesor
          Profesor 17 Juli 2019 07:41
          -15
          Kutipan saka Horst78
          Endi sing oke? Isih ora ana pesawat liwat DONBASS.

          Dadi ora ana sing mabur liwat Crimea kajaba sampeyan.

          Kutipan saka Horst78
          Pitakonan? Lan sapa, miturut sampeyan, sing ditolak?

          Sing ora gelem nggawe pengadilan internasional.
          1. Dadi utawa ora
            Dadi utawa ora 17 Juli 2019 08:26
            +3
            Profesor (Oleg Sokolov) Dina iki, 07:41 Sing ora gelem nggawe pengadilan internasional ""

            Pengadilan bakal.
            Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane. "Katelu" bakal ditemokake ing kasus iki. Lan ing kasus Skripals.. lan. .lan .

            . Ana uga kanggo "cast timbal" ... kanggo sing tiwas tanpa salah ing Suriah ..
            "Paukuman Gusti Allah" ... Dheweke ngenteni. Dheweke ora kasedhiya kanggo dering emas! "
            1. Profesor
              Profesor 17 Juli 2019 09:07
              -2
              Quote: Dadi utawa ora dadi
              Pengadilan bakal.

              Inggih, becik.

              Quote: Dadi utawa ora dadi
              . Ana uga kanggo "cast timbal" ... kanggo sing tiwas tanpa salah ing Suriah ..

              Kanggo "Cast timbal" ora bakal. Partai ora duwe klaim maneh.

              Kutipan: blunderbuss64
              Nalika Amerika dijupuk mudhun Boeing liwat Teluk Persia, lan Ukrainians TU-154 liwat Segara Ireng, Piye wae bisa metu kanggo wong-wong mau tanpa pengadilan.

              Amarga padha nyalahke lan mbayar ganti rugi.

              Kutipan: blunderbuss64
              Banjur menehi wong pengadilan, nanging ora ana bukti.

              Iki minangka pengadilan internasional lan bakal ngenali pelaku. Wong lugu ora kudu wedi.
              1. Dadi utawa ora
                Dadi utawa ora 17 Juli 2019 09:21
                +2
                . Ana uga kanggo "cast timbal" ... kanggo sing tiwas tanpa salah ing Suriah ..

                Kanggo "Cast timbal" ora bakal. Partai ora duwe klaim maneh
                Gusti Allah duwe pembukuan dhewe. Lan tansah imbangan sistem Miturut cara Babagan "katelu" - apa jenis warta rod saka .. Italia
          2. blunderbuss64
            blunderbuss64 17 Juli 2019 08:27
            + 10
            Nalika Amerika dijupuk mudhun Boeing liwat Teluk Persia, lan Ukrainians TU-154 liwat Segara Ireng, Piye wae bisa metu kanggo wong-wong mau tanpa pengadilan. Kanthi bukti sing ora bisa dibantah. Banjur menehi wong pengadilan, nanging ora ana bukti. Mung accusations ing gaya "highly kaya" utawa "ana bukti, nanging kita ora bakal nuduhake kanggo sampeyan."
            1. Antares
              Antares 17 Juli 2019 09:03
              -3
              Kutipan: blunderbuss64
              Nalika Amerika dijupuk mudhun Boeing liwat Teluk Persia, lan Ukrainians TU-154 liwat Segara Ireng, Piye wae bisa metu kanggo wong-wong mau tanpa pengadilan. Kanthi bukti sing ora bisa dibantah

              Diakoni (nanging sebagian) mbayar ganti rugi. Cukup puas karo akeh.
            2. Fedorov
              Fedorov 17 Juli 2019 09:06
              -12
              Tu-154 liwat Segara Ireng iki dijupuk mudhun dening neraka mangerténi sing. Ana pengadilan internasional praktis karo ngarsane konkrit Rusia. Mbuktekaken sabdho. S-200 ora bisa nindakake iki fisik, kita prakteke rembugan iki karo resimen (nuwun sewu, nanging ora gampang kanggo meneng akeh perwira pertahanan udara). Nanging pihak Ukrainia mutusake ora ngganggu, wablo dibayar lan kabeh dadi tenang, mbok menawa ing game kasebut ana pitfalls kanggo ngombe.
              1. blunderbuss64
                blunderbuss64 17 Juli 2019 09:14
                +8
                Ngerti sampeyan." Padha ditembak piyambak mudhun." nglirik
                1. blunderbuss64
                  blunderbuss64 17 Juli 2019 13:30
                  +1
                  Ayo kula ngelingake sampeyan. Pertahanan udara Ukrainia, supaya ora mbayar "Muscovites dikutuk" kanggo nyewa papan latihan ing Ashuluk, ora teka karo apa-apa sing luwih apik tinimbang carane murub rudal anti-pesawat ing Segara Ireng. Asil dikenal. Ing kawitan, sisih Ukraina rek dening pancing utawa dening crook, nanging dipencet dening kanyatan lan bukti, iku ngumumaké liwat tutuk saka Presiden Ukraina --- uga, padha dijupuk mudhun lan ditembak mudhun, karo kang ora kelakon (ora kelakon). secara harfiah). Lan saiki, sawise sawetara wektu, dumadakan dadi "ora kabeh gampang banget." Nalika investigasi ditindakake dening para profesional, dheweke bisa nemtokake saka arah ngendi roket kasebut teka, jinis roket, nganti kapan lan ing ngendi roket kasebut digawe lan ing ngendi roket kasebut banjur dikirim. Kabeh iki dadi dikenal sawise acara larang banget kanggo mundhakaken wreckage pesawat, kang sisih Rusia tindak kanggo netepake bebener.
              2. Nikolaevich I
                Nikolaevich I 22 Juli 2019 03:45
                0
                Kutipan: Fedorov
                C - 200 ora bisa nindakake kanthi fisik

                Karakteristik kinerja rudal (kompleks) diwenehi "dijamin" ing kondisi tartamtu (contone, pemicu self-liquidator)! Lan bisa uga ora nggambarake kemungkinan maksimal. Lan ing gati kanggo S-200, conto wis diwenehi nalika self-liquidator ora bisa lan roket mabur adoh luwih saka sing dituduhake ing karakteristik kinerja ... Saben "cilik" (!) Bisa muter peran ing kene: arah angin, Kapadhetan udara ...
          3. Olgovich
            Olgovich 17 Juli 2019 09:55
            +3
            Quote: profesor
            Dadi ora ana sing mabur liwat Crimea kajaba sampeyan.

            Sampeyan dikandhani yen sampeyan mung ngonfirmasi sing sadurunge nganggo kertu sampeyan.

            apa urusan karo Crimea?
            Quote: profesor
            Sing ora gelem nggawe pengadilan internasional.

            nalika sampeyan setuju yen urusane Israel dianggep dening pengadilan Palestina, banjur aku setuju
            1. Profesor
              Profesor 17 Juli 2019 10:07
              -3
              Kutipan: Olgovich
              nalika sampeyan setuju yen urusane Israel dianggep dening pengadilan Palestina, banjur aku setuju

              Kita tansah nindakake investigasi sing transparan lan mulane pengadilan internasional ora duwe tuntutan marang kita. Wong Fylysty gugup ngrokok ing pinggir. wektu iki.
              Pengadilan internasional bakal ngenali lan ngukum para pelaku. Apa sing kudu diwedeni? Iki loro.
              1. Olgovich
                Olgovich 17 Juli 2019 10:23
                +3
                Quote: profesor
                Kita tansah nindakake investigasi transparan lan mulane pengadilan internasional kita tanpa keluhan.

                pengadilan apa, nalika dheweke lungguh lan ora ana? belay
                Quote: profesor
                Pengadilan internasional bakal ngenali lan ngukum para pelaku.

                Lan pengadilan Palestina uga bakal mbukak lan ngukum. Apa sing sampeyan wedi? Nyuwun
                1. Operator
                  Operator 17 Juli 2019 16:13
                  0
                  Kanggo nyelidiki kadurjanan perang Israel (sing ora duwe statute watesan), njupuk menyang akun pengalaman saka Nuremberg Tribunal, iku perlu kanggo mbentuk pengadilan internasional.
                  1. Profesor
                    Profesor 17 Juli 2019 17:53
                    -1
                    Quote: Operator
                    Kanggo nyelidiki kadurjanan perang Israel (sing ora duwe statute watesan), njupuk menyang akun pengalaman saka Nuremberg Tribunal, iku perlu kanggo mbentuk pengadilan internasional.

                    Miwiti mbentuk. wassat
                    1. Wildcat
                      Wildcat 17 Juli 2019 20:49
                      +1
                      hi
                      Profesor, nyuwun pangapunten! Aku ora bisa nolak, tradisi dawa, supaya ngomong! Ora ana owah-owahan ...

                      "Iki kedip-kedip aku, aku katon, ketua:
                      Kaya, ucapake tembung kerja sampeyan!
                      Aku metu, Lan ora fractionally, kaya woodpecker,
                      Lan alon-alon lan tegas aku ngomong:
                      "Israèl, - Aku ngomong, - militèr dikenal ing saindhenging donya!
                      Minangka ibu, aku ngomong, lan minangka wong wadon aku nuntut wong-wong mau kanggo akun!
                      Taun endi aku dadi randha, Kabeh rasa seneng wis kepungkur,
                      Nanging aku siyap kanggo tentrem!
                      Minangka ibu aku wara-wara marang kowe lan minangka wong wadon!.. ""
      2. sabakina
        sabakina 17 Juli 2019 10:12
        +1
        Quote: profesor
        Punika peta kanggo saiki. Kabeh apik.

        Profesor, mendaki, sampeyan lan aku duwe Flyradar sing beda.
    2. sabakina
      sabakina 17 Juli 2019 10:07
      +2
      Quote: Amatir

      Kabeh maskapai wis ngerti iki. Iki dudu gambar pisanan saka radar penerbangan babagan Ukraina lan rute udara liwat wilayah udara

      Victor hi kadhangkala aku menyang flyradar, nanging aku ndeleng iki pisanan .... Iku katon kaya titik kaping lima ... ngguyu
      1. Antares
        Antares 17 Juli 2019 22:40
        -1
        Kutipan saka: sabakina
        flyradar, nanging iki pisanan aku weruh iki.

        sampeyan entuk dalan sing rada populer Odessa Kyiv Minsk. Amarga ora ana garis langsung, kabeh liwat Minsk.
        Kajaba iku, ana akeh transit liwat Odessa-Kyiv (menyang Minsk padha). Loro pusat penerbangan udara (Kyiv lan Odessa)
  5. roket757
    roket757 17 Juli 2019 05:25
    +4
    Malah miturut polae, Wishlist, kasus kasebut diseret menyang pengadilan .... goblok !!! Pramila badhe atur PUKUMAN lan maneka warni TRIBUNAL ....
    1. Silvestr
      Silvestr 17 Juli 2019 14:48
      +1
      Kutipan saka roket757
      seret kasus iki menyang pengadilan .... goblok !!!

      Kasus iki bakal dirungokake ing pengadilan pidana. Kemungkinan pengadilan Federasi Rusia diblokir. Pengadilan ora bakal liwat negara, nanging liwat individu. Ing cara sing padha warga Rusia didakwa karo wong Ukrainia.
      1. roket757
        roket757 18 Juli 2019 07:29
        0
        Kutipan saka Silvestr
        Kasus iki bakal dirungokake ing pengadilan pidana.

        Kene kita ngenteni! Pengadilan normal yaiku spesifik, bukti, pemeriksaan lan kabeh perkara ...
        Ragu-ragu isih nggegirisi, amarga bakal menehi tekanan ing pengadilan! Ayo ndeleng .... yen kita ngenteni.
  6. Strashila
    Strashila 17 Juli 2019 05:39
    +4
    Apa ana penyelidikan lan sapa sing diarani penyidik? Spesialis babagan topik kasebut, miturut media, ora ana, klompok kanca sing nyuarakan rilis yaiku sing ora ana, yaiku. jalaran. Minangka salah sawijining blogger nyathet, dheweke malah ngatur perakitan supaya pas




    versi dheweke kanthi ngganti posisi kelenjar kanggo demonstrasi.
    1. Silvestr
      Silvestr 17 Juli 2019 14:52
      0
      Kutipan saka Strashila
      Ora ana ahli babagan topik kasebut, miturut media,


      Miturut undhang-undhang Walanda, ora ana sing bisa nyuwarakake rincian siji-sijine panyelidikan, amarga enggal-enggal rincian iki ora dadi rincian panyelidikan. Mulane hacks diusir, padha fantasize
  7. Fedorov
    Fedorov 17 Juli 2019 05:52
    +1
    Sing malah ngidini, glethakaken rute liwat wilayah ngendi perang sipil arep ing? Mungkin sampeyan kudu nari saka kono?
  8. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 17 Juli 2019 06:15
    0
    Sayange, sapa ngerti bebener ora bisa tansah mbuktekaken.
  9. parusnik
    parusnik 17 Juli 2019 07:01
    +4
    Nalika bebener wis ora dibutuhake dening sapa wae, banjur bakal dicethakake: Lan ing kene.. Kasunyatan iku luwih penting saiki ...
  10. Wong pesimis22
    Wong pesimis22 17 Juli 2019 07:02
    +2
    Dheweke mbingungake kabeh. Nanging aku mikir yen milisi nembak pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina sadurunge kedadeyan iki, lan dheweke duwe motif lan Girkin nyatakake: "Pesawat An-26 mung ditembak mudhun ing wilayah Torez. , lying nang endi wae konco mine Progress Padha dielingake - ora kanggo fly ing "langit kita". Lan punika konfirmasi video liyane "manuk tiba". Manuk ambruk konco tumpukan slag, ora nyekel sektor omah. ora tatu. Lan ana uga informasi bab pesawat downed kapindho, misale jek dadi Su, "- Strelkov ngandika ing pesen.
    Lan apa motif Angkatan Bersenjata Ukraina nembak pesawat ing wilayah kasebut? Mesthi, Ukraina tanggung jawab kanggo apa sing kedadeyan ing wilayah kasebut, nanging ora ana bukti langsung sapa sing ditembak.
    1. Fedorov
      Fedorov 17 Juli 2019 07:19
      +8
      Iki motif Angkatan Bersenjata Ukraina, Rusia isih raking. Malah sebaliknya - kenapa Rusia butuh iki utawa milisi? Nanging mung kanthi salah, mesthine wong bodho lengkap, aku spesialis pertahanan udara, lan pesawat kudu diterbangake kanggo ngalahake, ana titik sing kandel ing layar, lan sampeyan ngerti jadwal pesawat sipil. Lan roket ing Buk ora bisa direbut maneh, kabeh ditindakake kanthi sengaja - provokasi, supaya Eropa nguwuh marang Rusia.
    2. Igoresha
      Igoresha 17 Juli 2019 08:49
      +2
      Strelkov ngandika ing pesen
      Aku uga maca pesen iki ing nguber panas, ing kawitan padha ma, banjur padha ngandika sing Strelkov ora nulis apa-apa kaya ...... tokoh metu saiki.
      1. utama147
        utama147 17 Juli 2019 09:11
        0
        Kutipan saka Igoresha
        pikirake saiki.

        kene
        https://www.ritmeurasia.org/news--2019-07-16--sbityj-boing-zametat-sledy-kievu-otkazyvajutsja-pomogat-dazhe-v-varshave-43817?utm_source=politobzor.net
        jadwal cukup rinci.
        1. Igoresha
          Igoresha 17 Juli 2019 10:05
          0
          komentar ing ngisor iki ing artikel "menehi lokasi Buk - ing Gorky Street ing Krasnoarmeysk," - ora ana jalur trolleybus ing Krasnoarmeysk. Ing syuting, padha ketok. Iki Krasnodon, dudu Krasnoarmeysk. "
          googled https://www.06239.com.ua/news/581633/tajna-bukov-kak-vygladit-nastoasaa-ulica-gorkogo-49-v-krasnoarmejske
          lan tenan, ora ana garis trolleybus sadawane dalan. Gorky.

          wong (koyone!) ngerti yen iki dudu Krasnoarmeysk https://avva.livejournal.com/2787603.html
        2. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 11:30
          +1
          Kutipan: Mayor147
          Kene ... Alignment rada rinci.

          https://www.novayagazeta.ru/articles/2019/07/16/81265-fakty-feyki-i-molchanie-ofitserov
          karo kabeh palsu lan versi
          1. Igoresha
            Igoresha 17 Juli 2019 13:30
            +1
            paling ala mesthi
            https://www.novayagazeta.ru/articles/2019/07/16/81265-fakty-feyki-i-molchanie-ofitserov
            Iki minangka foto Leontief saka Peta Yandex
    3. Penduduk Ural
      Penduduk Ural 17 Juli 2019 11:14
      +3
      Iki mung cocog karo taktik perang hibrida kasur. Milisi wiwit palu pesawat Bandera lan digunakake marang wong-wong mau. Kanthi bantuan saka beech Ukrainia, liner penumpang ditembak mudhun lan pembela padha dipuntudhuh saka kabeh dosa. Apa ngganggu sapa wae yen ing dhuwur kaya Girkin mung ora duwe apa-apa kanggo ditembak?
      1. Silvestr
        Silvestr 17 Juli 2019 14:08
        +2
        Quote: Penduduk Ural
        Apa ngganggu sapa wae yen ing dhuwur kaya Girkin mung ora duwe apa-apa kanggo ditembak?

        Ing obrolan sing dicegat karo Aksyonov, iki persis apa sing dikandhakake, minangka respon Aksyonov njamin yen pertahanan udara bakal
  11. rotmistr60
    rotmistr60 17 Juli 2019 07:16
    0
    Limang taun sabanjure. Kulon terus nyalahake Rusia
    Dituduh, nuduh lan bakal nuduh, sing jelas. Malah yen kita mbayangno sing luar biasa - Poroshenko ngakoni kolusi karo lembaga intelijen Barat lan kasunyatan manawa pihak Ukrainia nembak Boeing, kepiye carane Barat bakal nanggepi? Dheweke mung bakal nyatakake dheweke edan lan terus nyalahake Rusia. Wedge iki mung bisa ngalahake metu karo wedge, i.e. sikap sing luwih angel marang negara-negara sing paling banter nyalahake negara kita lan propaganda agresif marang negara kasebut.
  12. Boris55
    Boris55 17 Juli 2019 08:39
    0
    Yen Borodai lan Girkin ora ngedol "kotak ireng", yen LPR wis njaluk bantuan marang Rusia kanggo njlentrehake kothak-kothak kasebut, mula ora bakal ana goroh sing ora sopan, sinis lan ora duwe isin marang Rusia.

    1. Antares
      Antares 17 Juli 2019 09:05
      -1
      Kutipan: Boris55
      "kotak ireng"

      ora ana apa-apa kajaba konfirmasi kabeh linuwih saka rembugan antarane dispatcher Rostov lan Dnepropetrovsk, ora. Kajaba kabeh sistem bisa digunakake kanthi normal.
      Dheweke nyerahake minangka tumindak muhibah --- luwih-luwih, kampanye sing nyalahake tuduhan Ukraina ing media (garing dibuwang) saya mundhak.
      1. Boris55
        Boris55 17 Juli 2019 09:25
        0
        Quote: Antares
        ora ana apa-apa kajaba konfirmasi kabeh linuwih saka rembugan antarane dispatcher Rostov lan Dnepropetrovsk, ora.

        Apa sampeyan?
        Lan rembugan saka operator Ukrainia, sing nggawa Boeing menyang Buki, apa ora ana?
        Yen ora duwe apa-apa, kenapa ora diterbitake?
        1. Silvestr
          Silvestr 17 Juli 2019 11:33
          +5
          Kutipan: Boris55
          Lan rembugan saka operator Ukrainia, sing nggawa Boeing menyang Buki, apa ora ana?

          ora ana operator iki, palsu.
          Miturut NG: tweet saka "pengontrol lalu lintas udara Spanyol" sing diduga kerja ing bandara Boryspil Kiev: pangguna kanthi julukan spainbuca nulis yen sawetara menit sadurunge tragedi kasebut, dheweke weruh rong pesawat militer Ukraina ing radar ing jejere MH17. Mengko dadi metu sing ing guise saka "Spanish dispatcher" kiriman ing Twitter dikirim dening Jose Carlos Barrios Sanchez, sing wanted ing anggepan saka pemalsuan, lan wis boten apa karo aviation; Pengirim palsu kasebut ujar manawa dheweke nulis kiriman ing jaringan sosial kanthi dhuwit sing dibayar dening saluran TV Russia Today.
          1. Boris55
            Boris55 17 Juli 2019 13:48
            0
            Kutipan saka Silvestr
            ora ana operator iki, palsu.

            Pesawat ora mabur tanpa pengontrol. Ora ana iki - ana liyane.
        2. Antares
          Antares 17 Juli 2019 12:24
          -1
          Kutipan: Boris55
          Lan rembugan saka operator Ukrainia, sing nggawa Boeing menyang Buki, apa ora ana?

          ya, 20 tembung ngandika dening controller kanggo pilot lan kolega ing Rostov
          Kutipan: Boris55
          Yen ora duwe apa-apa, kenapa ora diterbitake?

          diterbitake dangu kepungkur ing laporan. Sadurunge, padha ora bisa, ana persetujuan non-disclosure.
          Laporan bisa dideleng online. Piyambakipun bola-bali nyoba kanggo ngirim menyang Rusian gambar saka rembugan. Nanging kabeh padha, kabeh pracaya Ukraina ndhelikake wong-wong mau (yen cathetan Rostov duwe apa-apa) ing waé lan ora nuduhake.
          sawetara jenis stubbornness karo palsu iki .. Sampeyan nuduhake, nanging tho everyone nulis sing padha ora ana lan mbangun teori konspirasi.
          1. Boris55
            Boris55 17 Juli 2019 13:51
            -1
            Quote: Antares
            ya, 20 tembung ngandika dening controller kanggo pilot lan kolega ing Rostov

            Aku nulis ing basa Rusia: "... negosiasi dispatcher Ukrainia ...". Rostov kapentingan kula secondarily. Anggere pesawat durung ninggalake wates Ukraina, iki tanggung jawab dispatchers Ukraina. Sadurunge kita - dheweke ora mabur.

            Sampeyan nuduhake, nanging kabeh padha, kabeh wong nulis yen dheweke ora ana lan mbangun teori konspirasi.

            Kurang omong, luwih kerja. Nyebarake omongan kasebut Ukrainia pengontrol karo Boeing sadurunge kacilakan. Aku ngenteni.
            1. Antares
              Antares 17 Juli 2019 22:47
              -1
              15:08:00 MH17 menyang DNP: Dnepr Radar, Malaysia siji pitu, tingkat penerbangan 330.
              DNP kanggo MH17: Malaysian siji pitu, Dnepr Radar, sugeng siang, kontak radar.
              MH17 kanggo DNP: Malaysian siji pitu.
              15:19:21 DNP kanggo RST: Ya.
              RST kanggo DNP: Dadi, Dnieper, Rostov piyambak. Apa sampeyan bisa menehi kursus (arah) kanggo Malaysia ing Rostov menyang titik RND, kita duwe telu ing kene.
              DNP kanggo RST: Kanggo Malaysia sing pitulas?
              RST kanggo DNP: Ya, kita bakal bali menyang TIKNA.
              DNP kanggo RST: Banget (ok).
              RST kanggo DNP: Ya, matur nuwun.
              15:19:49 DNP kanggo MH17: Malaysian siji pitu, langsung menyang ROMEO NOVEMBER DELTA.
              15:19:56 MH17 kanggo DNP: ROMEO NOVEMBER DELTA, Malaysia siji pitu.
              15:20:00 DNP kanggo MH17: Malaysian siji pitu, lan sawise titik ROMEO NOVEMBER DELTA samesthine arah TIKNA.
              15:21:10 DNP kanggo MH17: Malaysian siji pitu, carane sampeyan ngerti kula? Malaysian siji pitu, Dnepr Radar.
              15:21:36 DNP kanggo MH17: Malaysian One Seven, Dnepr Radar.
              15:22:02 DNP kanggo MH17: Malaysian One Seven, Dnepr Radar.
              15:22:02 RST kanggo DNP Rungokake sampeyan, Rostov ing baris.
              DNP kanggo RST: Rostov, sampeyan nonton wong Malaysia ... bab jawaban?
              RST kanggo DNP: Ora, misale jek target dheweke wis wiwit bubar.
              DNP sadurunge RST: Ya, dheweke uga ora mangsuli telpon kita.
              RST menyang DNP: Lan dheweke ora mangsuli telpon, ta?
              DNP kanggo RST: Ya. Lan saiki kita ora weruh. Dadi sampeyan menehi referensi, dheweke konfirmasi, lan ...
              RST kanggo DNP: Lan iku, bener?
              DNP sadurunge RST: Ya, dheweke ilang.
              RST kanggo DNP: Ngenteni, aku bakal takon.
              DNP kanggo RST: Sampeyan ora nonton apa-apa ing utama?
              RST kanggo DNP: Ya, ya, ya, ora apa-apa. Kita ora weruh apa-apa.
              DNP kanggo RST: Ok, banjur kita bakal nelpon wong.
              Ing laporan Dewan Keamanan Walanda, diterbitake ing September 9, ing paragraf 2.5.4. nyatakake yen Ukrainia State Air Traffic Services Enterprise utawa UkSATSE nyedhiyakake penyidik ​​karo rekaman lan transkrip obrolan radio lan telpon sing ana hubungane karo pesawat MH17.
              1. Nait
                Nait 22 Juli 2019 08:14
                0
                Apa ana rembugan ing ngendi Boeing ditawakake dalan sing rada owah?
                Mung kanggo fly liwat panggonan kang padha ditembak mudhun.
                Aku iki bab rembugan iki.
      2. Yo-mayo tawon
        Yo-mayo tawon 17 Juli 2019 09:57
        +1
        Dadi sawise kabeh, ora ana wong liya sing nyedhiyakake data kontrol wilayah udara. Sanadyan penerbangan sipil Ukroreich, utawa pertahanan udhara dhewe ing zona kasebut, kaya database, utawa AWACS Amerika ing wektu iku dangling ora adoh ...
        Apa sing kita ndhelikake?
        1. Karislav
          Karislav 17 Juli 2019 10:43
          0
          lan ing ngendi loro pejuang ing Konashenkov ilang?
          1. Yo-mayo tawon
            Yo-mayo tawon 17 Juli 2019 11:01
            -1
            Dadi ora ana - akun saksi mata diwenehake menyang komisi - nanging dheweke ora nganggep! Nanging contone, wawancara karo Tsemakh, perwira pertahanan udara saka milisi, sing kanthi khusus nyebutake para pejuang kasebut, bubar dieling-eling ing ndhuwur swarane kanthi dill, sanajan maneh clumsily:
            https://colonelcassad.livejournal.com/5116451.html
            Nanging ana uga babagan parasut
          2. Silvestr
            Silvestr 17 Juli 2019 11:33
            +2
            Kutipan saka Karislav
            lan ing ngendi loro pejuang ing Konashenkov ilang?

            menyang panggonan sing padha karo pesawat serangan - mabur adoh
        2. atalef
          atalef 17 Juli 2019 11:06
          -2
          Quote: Yo-mayo bee
          Dadi sawise kabeh, ora ana wong liya sing nyedhiyakake data kontrol wilayah udara. Sanadyan penerbangan sipil Ukroreich, utawa pertahanan udhara dhewe ing zona kasebut, kaya database, utawa AWACS Amerika ing wektu iku dangling ora adoh ...
          Apa sing kita ndhelikake?

          Apa testimoni sing paling apik kanggo sampeyan?
          Girkin lan kanca-kancane - sing langsung ngumumake ing Twitter yen milisi sing nembak pesawat kasebut, lan banjur ngerti sing endi - cepet-cepet mateni komentar?
          Zakharchenko, sing nyatakake yen dheweke weruh yen Boeing nembak Ukrov su?
          RF IC karo saksi negara. Ngaku perkara sing padha?
          Sapa sing paling cocok karo sampeyan?
        3. Antares
          Antares 17 Juli 2019 12:26
          0
          Quote: Yo-mayo bee
          Dadi sawise kabeh, ora ana wong liya sing nyedhiyakake data kontrol wilayah udara.

          Miturut laporan kasebut, Federasi Rusia lan Ukraina nyedhiyakake data, uga ana skandal ing bentuk enkripsi Federasi Rusia (utamane miturut standar sing beda)
          Little wis dicethakaké dening data iki.
          Umumé, laporan kasebut ngemot kabeh sing diwenehake dening pihak sing dijaluk.
          1. Yo-mayo tawon
            Yo-mayo tawon 17 Juli 2019 12:41
            -1
            ... lan data iki malah durung declassified, lan Ukrainia madam-dispatcher sing tanggung jawab saka Boeing sing "ilang" tanpa tilak ing Ukraina. Lan ing topik enkripsi - pisanan, ing Ukraina padha - siji sekolah, siji kantor. Ya, lan aku ora ngelingi iki, sanajan - maneh - sampeyan bisa takon lan decipher, amarga padha takon komisi kanggo decipher - sanadyan padha ora nampa jawaban. Lan sepisan maneh - ngendi data, contone, pertahanan udara sampeyan, sing banjur frantically nyiapake kanggo ngusir serangan saka Angkatan Udara Rusia, lan ing warta dina mengko ana bombing pembela wani saka armada ZapUkra. aHressor. Wis suwe ditemokake yen Muzhenko sing seneng-seneng ing Azov ... Endi datane? Dispatcher ngendi? Apa sampeyan wis suwe ngeduk?
            1. Antares
              Antares 17 Juli 2019 12:48
              +1

              Quote: Yo-mayo bee
              lan data iki ora malah declassified

              uga, ya ... Oktober 2015 kene malah karo terjemahan

              versi lengkap
              https://pikabu.ru/story/peregovoryi_dispetcherov_vo_vremya_krusheniya_mn_17_4178400
              Quote: Yo-mayo bee
              lan madam-dispatcher Ukrainia, sing ngurus Boeing iku, "ilang" tanpa tilak ing Ukraina.

              supaya rampung sing saluran Russian tak liwat kanggo dheweke

              Lan ing topik enkripsi - pisanan, ing Ukraina padha - siji sekolah, siji kantor

              Aku babagan
              1. Yo-mayo tawon
                Yo-mayo tawon 17 Juli 2019 21:47
                -1
                Apa sampeyan bakal mangsuli sepotong demi sepotong? Liyane saka pitakonan sampeyan maneh - ora weruh? Iki kedadeyan maneh - ora mangsuli - ana ngendi Madame? Dheweke entuk dheweke, dheweke ora bakal mangsuli telpon - nanging ora ana Walanda utawa dill sing bisa nemokake dheweke, nanging dheweke ditemokake dening saluran TV, sing dheweke - tanpa gambar - ora bisa mangsuli.
                Padha ora pantes cookie, iku ala, Antares, iku ala. Tuwuh ing ndhuwur dhewe - sampeyan bakal dadi Sirius! Ora ... Sirius bisa gouged dening Russian Aerospace Forces - padha uga "ruang" - dadi Tau Ceti. Utawa sanalika Tau saka rasi lintang Cancer ...
                1. Antares
                  Antares 17 Juli 2019 22:37
                  +1
                  Dijawab - sing jawaban ora dibutuhake amarga ana ing laporan! Lan kaping pirang-pirang diwenehake. Apa Inggris ora akrab? Utawa angel nggunakake Google lan ngetik laporan kanggo ndeleng?
                  Data radar diwenehake Prangko informasi babagan Ukrainia rada angel dirembug, amarga dirancang kanggo iman lan ora kanggo bukti. Lan mbuwang menyang diskusi tansah srach.
                  Dijawab miturut skripsi. Negosiasi, saiki, operator kasebut urip, amarga saluran kasebut ngubungi dheweke. Data radar ana ing kene. Nanging, iku isih ora bakal mbantu. Kabeh padha, malah penulis ing VO bakal nulis sing Ukrainians ora nyedhiyani rembugan antarane dispatchers lan pesawat, padha clamped mudhun ing data radar, ing umum, radishes, iku perang informasi.
                  1. Yo-mayo tawon
                    Yo-mayo tawon 18 Juli 2019 02:55
                    -2
                    Alamat maneh - apa sing diwenehake ing kana? Ora, nanging Theater Kuklachev - gelem? Ing endi menara. pribumi?! Luwih becik sijine tsak. yen ora liya
                    Antares - padha ngandika bab sampeyan kene sing dadi putri ma saka ohvytser a. lan sampeyan murub. kaya stasiun sepur "mata biru"
    2. Penduduk Ural
      Penduduk Ural 17 Juli 2019 11:19
      0
      Nanging aku setuju karo iki, Rusia kudu njupuk liwat diselidiki saka bilai utawa "instruksi" milisi ing swiwine. Iki gaweyan kanggo muter dening aturan karo cheaters sepisan maneh mimpin kanggo asil alam. Wis sawetara "saksi" kasus sing ora disenengi wis diilangi, liyane uga bakal diilangi, lan sawetara dokumen bakal ilang, cathetan bakal dibusak. Ing 20 taun, salah sawijining ahli bakal ngelingi yen nyatane beech Ukrainia sing ditembak mudhun, nanging ora ana sing bakal kasengsem maneh. Miturut cara, iku worth ngelingi sing prajurit Ukrainia isih shelling wilayah karo lebu nalika padha nyoba kanggo njupuk mayat metu saka kono.
      1. Sergey Zhikharev
        Sergey Zhikharev 17 Juli 2019 11:53
        0
        Dadi hurdy-gurdy bakal muter lagu sing beda "Rusia ngganggu karya, Rusia ndhelikake bukti, Rusia ....." Jarene Rusia dhewe ditembak, lan dheweke nutupi kabeh jejak.
  13. trampil
    trampil 17 Juli 2019 08:44
    0
    Iki minangka tatu sing bakal dibukak para sadis iki nganti pirang-pirang taun sadurunge ulang taun lan njupuk kanthi tangan sing reged.
  14. Yo-mayo tawon
    Yo-mayo tawon 17 Juli 2019 09:55
    +4
    Padha lali kanggo sebutno shelling bola-bali saka situs kacilakan Boeing karo dill. Lan kanggo apa? Mung kanggo ndhelikake jejak - apa pilihan liyane?
    1. sabakina
      sabakina 17 Juli 2019 10:26
      0
      Isih ana mambu cadaverous, padha nuding iki bola-bali.
      1. Karislav
        Karislav 17 Juli 2019 10:48
        +1
        Dadi wangi?? pejuang?? BEEH??? alien?? mutusake versi, ngresiki sarana kontrol objektif ing Photoshop
        1. sabakina
          sabakina 17 Juli 2019 10:50
          +2
          Banjur takon apa?
  15. bang bang
    bang bang 17 Juli 2019 10:12
    -1
    kabeh sing nindakake peluncuran --- tilar donya ... saiki kabeh bisa disalahake ing Rusia
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Karislav
    Karislav 17 Juli 2019 10:41
    0
    Pisanan, mayit ora seger, banjur pilot Voloshin lan 2 pejuang, sing weruh sr-va kita. kontrol!!!!!!, banjur beech, nanging ora kita, banjur apa? Ngendi loro pejuang ilang saka radar kita ing Kanashenkov ?? Endi pesawat Leontiev ing 700 meter? Welasan Video, ing dalan menyang Ukraina lan bali!
  18. Alex_59
    Alex_59 17 Juli 2019 10:46
    +3
    Ana tenan mung rong pilihan kanggo sing dijupuk mudhun. 1) Penembak anti-pesawat Ukraina wedi lan bingung. 2) Milisi DPR saka bedhil self-propelled Buk sing bisa dilayani sing dicekel saka Ukrainia amarga ora ana organisasi pertahanan udara profesional.
    Pilihan kapindho sing paling realistis. Ana informasi manawa milisi ora suwe sadurunge kedadeyan kasebut ngrebut bagean saka sistem pertahanan udara Buk saka Ukraina. Kasunyatan manawa ing dina-dina sing panas iki, prajurit Ukrainia bisa ninggalake peralatan kasebut gampang dipercaya. Salajengipun, milisi, ingkang mbetahaken pertahanan udara, piyambak-piyambak mbekta JMA ingkang dipuncepeng dhateng negara ingkang langkung operasional. Lan dheweke nyoba ngetrapake ing sistem pertahanan udara. Amarga padha ora duwe kesempatan kanggo kompeten ngatur karya pertahanan udara, tk. dheweke ora duwe peralatan pengintaian udara (radar), ora duwe petungan sing disiapake kanthi lengkap (kemungkinan, para veteran pertahanan udara lokal saka tentara Soviet diarani ngontrol SDA), ora ana komando lan stasiun radar sing bisa dilayani ing pertahanan udara. sistem, banjur shooting digawa metu miturut data saka SDA autonomously operasi. Radar Iluminasi lan Pandhuan Buk bisa digunakake minangka radar deteksi target udara yen radar biasa saka kit baterei rusak. Nanging bisa nindakake iki kanthi watesan serius, lan mesthi ora bisa ngomong babagan pengintaian target lengkap. Amarga kasunyatan sing Ukrainians ing dina sing aktif mabur ing kabeh dhuwur, lan ora mung "whistles" mabur, nanging uga kabeh limo An-26s, paling kamungkinan pejuang sing kontrol SDA, ora bisa mbiji alam bener. saka target sing dideteksi lan kenek Boeing. Versi iki mathuk harmoniously karo lack saka bukti lengkap saka sirno wong, loro saka Amerika Serikat lan Federasi Rusia. Sing pisanan ngerti kabeh, nanging ora pengin nyuarake, amarga ing kasus iki, fault bakal unequivocally dibusak saka Federasi Rusia, nanging bagéan saka nyalahke bakal tiba ing sisih Ukrainia, kang diijini mundhut saka sistem Buka bisa digunakake. Lan Federasi Rusia mesthi ora pengin ngganti milisi. Mula investigasi sing ora jelas, sing pancen ora ana sing kasengsem, kajaba para korban tragedi kasebut. Ing versi iki, ora Ukraina, utawa Amerika Serikat, utawa Rusia, utawa milisi ora mbutuhake bebener.
    Uga, 100% kita bisa ngomong yen Boeing ora nembak sistem pertahanan udara milik Federasi Rusia, amarga. ing Rusia, gunners anti-pesawat ora dadi bengkong, lan sing paling apik biasane dikirim ing lelungan bisnis. Yen sistem pertahanan udara kita ana ing kono, mula ora ana keraguan babagan organisasi sing kompeten kanggo tumindak perang, lan "warga" saka pesawat tempur bisa dibedakake kanthi akurat. Lan kaping pindho, Rusia ora duwe lan ora duwe kabutuhan ngirim sistem pertahanan udara kasebut menyang DPR minangka Buk. Kanggo iki persiyapan dhewe ing wangun murni. Karya "Buk" bakal langsung dicethakaké dening perang elektronik saka sekutu Ukraina, frekuensi lan karakteristik saka radiation Komplek kuna iki wis dawa wis dikenal kanggo saben wong. Yen ana pitakonan kanggo ngiyataken nimbali udhara Donbass, iku bakal luwih logis kanggo ngirim soko liyane secretive, contone, "Shilka", "Panah", utawa, ing kasus nemen, "Osu", karo kang. gudhang-gudhange akeh-akehe. Lan radar sing sumunar luwih lemah, sing nyuda kemungkinan ndeteksi kasunyatane. Lan ing wektu sing padha, sampeyan bisa tansah ndhelikake kasunyatan sing Ukraina uga duwe akeh dana, padha ngomong padha dicekel dhewe, tanpa partisipasi saka Federasi Rusia.
    Miturut pilihan No. Padha banget intimidated ing dina iku dening invasi Russian massive, kang mesthi kudu miwiti karo kebangkrutan amfibi utawa serangan udhara. Ngelingi kepiye kedadeyan ing tentara Ukrainia, ora bisa dipungkiri yen dheweke dhewe nembak Boeing tanpa sebutan target lan prentah sing jelas.
    1. Karislav
      Karislav 17 Juli 2019 10:49
      0
      Ana informasi manawa milisi ora suwe sadurunge kedadeyan kasebut ngrebut bagean saka sistem pertahanan udara Buk saka Ukraina. - ON ALL SALURAN ... iku? -Wis!!!! ndeleng arsip TV kita
      1. Sergey Zhikharev
        Sergey Zhikharev 17 Juli 2019 11:57
        +1
        Dadi apa? Kanggo nuduh kabeh wong rudo pekso - ana piranti! Wiwit ana provokasi, ana gunane DLNR nransfer (supaya milisi bisa nyekel) siji BUK.
      2. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 22 Juli 2019 03:31
        +1
        Nanging sampeyan ora ngerti apa "ana"! Aku kelingan soko saka wektu iku! Pira pesen sing "disuarake" banjur dibantah utawa diganti! ? Kaping pisanan, pesen muncul yen wilayah panyebaran resimen rudal anti-pesawat Lugansk dikuwasani ... banjur ana pesen saka Angkatan Bersenjata Ukraina (!), yen wektu iki resimen rudal anti-pesawat wis ana. ninggalake panggonan penyebaran bebarengan karo senjata utama! Ana gambar sing ana gambar mung siji SOU lan ora bisa digunakake! Angkatan Bersenjata Ukraina, ninggalake instalasi, ngrusak kabeh! Mung ZU-23-2 lan ZPU-2 ditemokake ing gudang unit militer saka senjata anti-pesawat ...
    2. Penduduk Ural
      Penduduk Ural 17 Juli 2019 11:24
      0
      Kabeh iku bener, kajaba sing milisi ora njupuk saka beech sembarang, lan mung ora bisa. Lan dheweke ora nangkep - mung entuk siji unsur beech, sing ora bisa njupuk dhewe, ..
      1. Alex_59
        Alex_59 17 Juli 2019 11:32
        +2
        Quote: Penduduk Ural
        Ya, lan ora dijupuk - mung entuk siji unsur beech, sing ora bisa njupuk dhewe,

        Kasunyatane yaiku sistem pertahanan udara Buk (sing bisa diarani mung siji-sijine ing donya ing kelase) duwe sistem tembak mandiri (SDA) sing bisa nindakake operasi tempur otonom tanpa partisipasi liyane. kendaraan saka set. Radar panuntun cahya (OLTC) nduweni mode operasi "ringkesan" cadangan. Iki rampung kanggo nambah survivability saka Komplek yen radar ndjogo utawa pusat kontrol saka kit baterei ditindhes. Mesthi wae, JMA ora bisa nutupi kahanan udhara kanthi lengkap, uga radar pengawasan kanthi titik kontrol. Nanging, yen perlu, JMA dhewe bisa ndeteksi target, lan banjur pindhah menyang katerangan kanggo murub.
        Kabeh sistem pertahanan udara "multi-mesin" liyane ora ngerti carane nindakake iki.
    3. Silvestr
      Silvestr 17 Juli 2019 11:39
      +3
      Kutipan: Alex_59
      bebener ora dibutuhake dening salah siji Ukraina, utawa Amerika Serikat, utawa Rusia, utawa milisi.

      Iku bener, dadi kita ora ngerti dheweke.
    4. Antares
      Antares 17 Juli 2019 12:58
      -3
      Kutipan: Alex_59
      dening Boeing.

      versi cukup cukup / teori.
      Iku mung oposisi dhasar lan kekarepan kanggo ngembangake.
      Kesalahan ora urusan sapa wae. Dheweke nyetel massa kaya ngono supaya wedhi kasebut ora penting maneh.
  19. midshipman
    midshipman 17 Juli 2019 11:06
    +1
    Aku kudu melu investigasi kacilakan penerbangan. Keprihatinan Almaz-Antey wis nyathet yen iki kasus crests. Umumé, ICAO kudu nglarang penerbangan liwat lintasan sing ana permusuhan. Elinga carane crests ditembak mudhun pesawat Israel liwat Segara Ireng saka S-200. Iku kudu cetha kanggo saben wong sing tangan iki.
    1. Antares
      Antares 17 Juli 2019 13:31
      -1
      Quote: midshipman
      Keprihatinan Almaz-Antey wis nyathet yen iki kasus crests.

      iki biasane ditindakake dening komisi umum. Ora pangembang.
      Sawise kabeh, komisi internasional lan investigasi siji pangembang duwe bobot sing beda.
      Kajaba iku, tanpa data kabeh peserta ing proses. Bobot pancen beda amarga kasedhiyan data.
      Quote: midshipman
      Umumé, ICAO kudu nglarang penerbangan liwat lintasan sing ana permusuhan

      penerbangan ing ngisor tingkat penerbangan 10 ewu meter dicekal kanthi rekomendasi ICAO (dhuwur kekalahan MANPADS). Kita mung duwe bathi kanggo promosi "beech Rusia" (iki mbusak bagean saka kesalahan kanggo eselon, amarga "militia beech" bakal nuwuhake pitakonan, sanajan diklaim yen iki minangka perdagangan militer)
      Elinga carane crests ditembak mudhun pesawat Israel liwat Segara Ireng saka S-200

      mbayar ganti rugi ex gratia - nalika ora ngaku nanging "nglakokake" jenderal sing melu.
      Aku ora ngerti apa tembung kasebut
      jambul

      saiki diijini? Pancen, aturan kasebut nyatakake yen ora bisa diceluk Rusia, Ukrainia lan liya-liyane .. lan sampeyan wis 2 kaping saurutan.
      Iku kudu cetha kanggo saben wong sing tangan iki.

      Kanthi emosi, sampeyan bisa nyalahke kabeh wong kajaba awake dhewe, nanging iki dudu bukti yen ana salah.
      Lan prinsip - Dheweke mesthi GUILTY amarga wis tau nindakake - mung ora bisa.
      Ya, USSR nembak pesawat - supaya bisa disalahake saiki? Amerika Serikat uga ditembak - ayo disalahake, nanging ora - wong Libya mesthi .. nglirik
      1. Alex_59
        Alex_59 17 Juli 2019 15:20
        0
        Quote: Antares
        penerbangan ing sangisore tingkat penerbangan 10 ewu meter dilarang mung miturut rekomendasi ICAO (MANPADS kekalahan ketinggian)

        Ora kaya MANPADS sing ringkih, kanthi njupuk ing dhuwur 10 kilometer.
  20. Penduduk Ural
    Penduduk Ural 17 Juli 2019 11:32
    +3
    warta palsu proyek gedhe. Dituduh tanpa bukti, nyoba nggawe alesan, tekanan kanggo nyalahke. Yen ana bukti, mesthi wis suwe dipasang, sapa sing mangu-mangu. Ing saperangan dasawarsa, pakar Walanda tuwa bakal ngomong yen Boeing ditembak mudhun dening militèr Ukraina ing pimpinan CIA, lan banjur ngandika padha didhawuhi ngomong liyane. Nanging ora ana sing bakal kasengsem maneh, penting kanggo nggawe pendapat ing kene lan saiki. Ing kene profesor ngadeg kanggo pengadilan, lan uga kita, mung diusulake kanggo nggawe pengadilan ing Rusia, kaya-kaya kanthi otomatis ngakoni kesalahane, sing mesthi ora ana sing setuju. Nanging culprits nyata kudu pengadilan, lan liwat Turchinov lan liwat kabeh turunane Bandera iki, padha uga kudu karyawan layanan khusus manca sing dienggoni ing bangunan SBU ing Kyiv lan miwiti kabeh kekacoan getih ing Ukraina. Kita butuh pengadilan, ora mung ing Den Haag, nanging ing kutha Slavyansk, sing dadi sing pertama nanggung beban. Dadi kudu disebut: "Slavic Tribunal" liwat kriminal fasis.
  21. Bai
    Bai 17 Juli 2019 14:10
    +3
    Aku mung maca artikel babagan topik iki ing Novaya Gazeta, nanging kanthi orientasi anti-Rusia.
    Pancen, ana pitakonan sing ditutup lan penulis uga ngliwati:
    1. Kenapa versi Rusia diganti - pisanan pesawat serangan, banjur roket?
    2. Yagene ora ana wong, kalebu penulis, ngelingi asil eksperimen Almaz-Antey?
    Nanging, sing paling penting ing kabeh - yen paling ora ana sing nglawan Rusia - mesthine wis suwe banget.
  22. Bodypuncher
    Bodypuncher 17 Juli 2019 14:19
    +2
    Penasaran kok mung ana petugas FSB lan GRU sing dadi tersangka. Kanthi gawan, dheweke ora bisa ngluncurake roket iki. Langsung misale jek sing diselidiki punika linden lengkap! Wong Malaysia kanthi jelas nuduhake yen penyelidikan ora nuduhake sapa sing ana ing panel kontrol, sing menehi prentah, lan liya-liyane.
  23. Strashila
    Strashila 17 Juli 2019 15:20
    +2
    Siji-sijine perkara sing jelas ing kasus iki yaiku Boeing ditembak mudhun dening rudal Buk, ora liya. Pernyataan sing paling bodho yaiku yen milisi duwe kompleks Buk mitos tartamtu, mesthine, asale saka Rusia. Dadi iki omong kosong utama saka diselidiki, supaya njupuk mudhun pesawat, diwenehi perang ing Yugoslavia, sampeyan kudu radar ndjogo, stasiun panuntun dhumateng, ngendi tanpa iku, kang padha klebu mung ing Ukraina, mung guide kanggo miwiti. roket, mung ngarahake menyang titik sing bener ing angkasa. Dispatcher nggawa pesawat menyang titik iki, lan banjur menehi teknisi. Dadi sejatine wong-wong Serbia nembak kahuripan wong Amerika. Sampeyan dhewe ngerti prabédan ing dimensi, Komplek Uler Buk lan mung cart transportasi karo guide sing bisa diinstal minangka cedhak posisi milisi. Lan pitakonan liyane sing diselidiki ora njawab, pesawat roket ora cepet, kok Ukraina ora ngelekake pilot Boeing bab ancaman saka peluncuran roket, amarga iki zona perang lan terus-terusan ngawasi, lan utama. yaiku manawa ana stasiun panuntun dhumateng sing dudu Ukraina mesthine bisa dideteksi dening stasiun EW Angkatan Bersenjata Ukraina lan langkah-langkah kudu ditindakake kanggo nyegah karyane, nanging ora ana pernyataan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. bab karya kuwi, kang tegese mung stasiun biasa Ukraina makarya lan mung padha.
    1. Alex_59
      Alex_59 17 Juli 2019 16:10
      +2
      kanggo njupuk mudhun pesawat, diwenehi perang ing Yugoslavia, sampeyan kudu radar ndjogo, stasiun panuntun dhumateng, ngendi tanpa iku
      Stasiun deteksi lan stasiun panuntun dipasang ing sistem tembak mandhiri BUK, saengga peralatan sing sampeyan dhaptar saka kompleks ora dibutuhake. Peluncur Buk bisa nindakake operasi tempur kanthi mandiri. Waca kene: http://pvo.guns.ru/buk/buk_01.htm
      Kutipan saka Strashila
      sing utama yaiku manawa ana stasiun panuntun dhumateng non-Ukraina mesthine XNUMX% dideteksi dening stasiun EW Angkatan Bersenjata Ukraina.

      Nguripake stasiun iluminasi target mung bisa dideteksi dening target dhewe. Radar kasebut nggunakake pola radiasi sing sempit banget, supaya pengamat sing adoh saka target ora bisa ndeteksi kasunyatan manawa stasiun sing dituju bisa digunakake.
      Kutipan saka Strashila
      lan langkah-langkah kudu ditindakake kanggo nyuda karyane
      Sampeyan bisa mencet ing ngerti paramèter saka radiation, lan padha (ndeleng ndhuwur) bisa uga ora dideteksi dening sapa. Kajaba iku, kanggo menehi tekanan, sampeyan kudu ngerti ngendi kanggo push, yaiku, duwe pengaruh ing emitor, yaiku, maneh, ndeleng komentar ing ndhuwur - ora ana sing bisa nemtokake endi pesawat sipil disinari, uga kasunyatan banget saka cahya kuwi.
      Kutipan saka Strashila
      penerbangan roket ora cepet, kok Ukraina ora ngelekake pilot Boeing

      Inggih, sanajan padha wis dielingake. Boeing ora bakal duwe kesempatan kanggo urip. Dheweke arep menyang ngendi?
  24. Operator
    Operator 17 Juli 2019 16:44
    +2
    Pabrikan rudal Buk PJSC DNPP (mantan Dolgoprudnensky Machine-Building Plant) nyathet (wangun mesin, lembar ringkesan produk, log produk sing ditampa) yen nomer seri nozzle lan mesin roket sing ditembak mudhun Boeing Malaysia. cocog karo amunisi sing ditransfer ing 1986 223- mu ZRP dipasang ing wilayah SSR Ukrainia. Dokumen babagan penghapusan rudal saka wilayah SSR Ukrainia / Ukraina durung diajukake.

    Mulane, kabeh pitakonan ing downing saka Boeing kudu digawa istimewa kanggo Ukraina - penerus legal saka SSR Ukrainia, kang durung diamati saka tembung ing kabeh. Ngarepake laporan "final" sing diumumake saka komisi internasional wulan ngarep.

    Yen komisi internasional maneh nglirwakake (ora ngonfirmasi utawa nolak) tanggapan resmi saka pabrikan rudal, mula iki bakal dadi bukti sing ora jelas saka kesalahan Ukraina nalika mudhun Boeing.
    1. NKT
      NKT 17 Juli 2019 18:25
      0
      404s wis teka karo alesan kanggo iki uga. Rudal, kalebu "iki" dikirim menyang Georgia. Inggih, ing Agustus 2008 padha "dicekel" dening pasukan Rusia.
      Game anyar diwiwiti dina iki. Mbokmenawa, aku bakal nundha "versi" anyar sing didol rudal iki ing DPR - agen FSB, GRU utawa SVR kanggo "nyiyapake" 404.
    2. Val
      Val 17 Juli 2019 18:50
      +1
      Lan apa babagan komisi? Kasus iki wis mlebu pengadilan. Lan wiwit nalika Ukraina dadi penerus legal saka SSR Ukraina? Sing Rusia minangka penerus hukum USSR, aku krungu.
      1. Antares
        Antares 17 Juli 2019 22:57
        -1
        Kutipan saka val
        Lan wiwit nalika Ukraina dadi penerus legal saka SSR Ukraina? Sing Rusia minangka penerus hukum USSR, aku krungu.

        mung panggonan ing PBB lan wates administratif saka republik.
  25. VVAU
    VVAU 17 Juli 2019 17:36
    0
      "Sampeyan ora bisa mateni wong sing ora salah lan ngindhari akibate"   
     Pernyataan kulawarga sing tiwas ing kacilakan MH17 menyang Federasi Rusia gegayutan karo ulang tahun kaping lima tragedi kasebut.   
     https://www.novayagazeta.ru/articles/2019/07/16/81268-zayavlenie-semey-pogibshih-v-katastrofe-mn17-v-adres-rossiyskoy-federatsii-v-svyazi-s-pyatoy-godovschinoy-tragedii
  26. olimpiade15
    olimpiade15 17 Juli 2019 17:55
    +1
    Penumpang Boeing wis dadi korban provokasi Barat kanggo nyalahake Rusia amarga kacilakan kasebut. Mulane, investigasi ditindakake dening wong-wong sing ditugasake kanggo nyalahke Federasi Rusia. Amarga iki ora bener, iku tugas angel kanggo mbuktekaken ana kasunyatan ilang, supaya pseudo diselidiki mung kanggo goyang-goyang hawa lan nulis aksara miturut prinsip banyu nyandhang watu. Iki minangka mitra Rusia, sayang banget yen makna lan asil interaksi kemitraan kasebut ora dimangerteni dening wong-wong sing duwe kewajiban kanggo nggawe kesimpulan sing cocog lan njupuk langkah-langkah tartamtu.
  27. Operator
    Operator 17 Juli 2019 19:18
    +1
    Kutipan saka N.K.T.
    404s wis teka karo alesan kanggo iki uga. Rudal, kalebu "iki" dikirim menyang Georgia. Inggih, ing Agustus 2008 padha "dicekel" dening pasukan Rusia

    Ora cukup kanggo nggawe - kanggo investigasi lan pengadilan, dokumen dibutuhake: kontrak pasokan, invoice, tumindak acceptance, tumindak Georgian kanggo decommissioning rudal amarga mundhut. Sawise iku, pemeriksaan forensik babagan keaslian dokumen (kertas, tinta, posisi, jeneng, tanggal, lan liya-liyane) kudu ditindakake.

    Supaya adoh, kabeh wong ngerti babagan dokumen saka pabrikan roket, nanging babagan dokumen saka operator - siji ukrotryndezh ing Internet.
  28. VVAU
    VVAU 18 Juli 2019 01:21
    -1
    Kutipan: Fedorov
    Tu-154 liwat Segara Ireng iki dijupuk mudhun dening neraka mangerténi sing. Ana pengadilan internasional praktis karo ngarsane konkrit Rusia. Mbuktekaken sabdho. S-200 ora bisa nindakake iki fisik, kita prakteke rembugan iki karo resimen (nuwun sewu, nanging ora gampang kanggo meneng akeh perwira pertahanan udara). Nanging pihak Ukrainia mutusake ora ngganggu, wablo dibayar lan kabeh dadi tenang, mbok menawa ing game kasebut ana pitfalls kanggo ngombe.

    Dadi, tembung Putin yen Ukraina ora duwe sarana kanggo nembak pesawat ing jarak kaya ngono. Iki dipetik dening Venediktov, sing krungu kabeh iki, ing briefing.
    Padha dosa sing Israel ora kejawab tetenger ing bandara.
    Lan umume, yen ana, kesalahane bebarengan. Iki minangka tembakan gabungan saka CIS saka papan latihan Rusia ing Crimea. Pimpinan shooting saka Rusia.
  29. yowis
    yowis 18 Juli 2019 13:05
    0
    Ora ana bebener - ana post-bebener. Siji kanggo kabeh. Ora ana sing ndhelikake, malah kosok balene.
  30. Komentar wis dibusak.
  31. VVAU
    VVAU 22 Juli 2019 13:54
    +1
    Tanggal 28 Juni, Perdana Menteri Walanda Mark Rutte nganakake rembugan rahasia karo Putin.

    Ing tanggal 29 Juni, Rutte ngumumake kasunyatan rembugan, ing wektu sing padha ora gelem menehi katrangan: Aku ora bisa ngomong apa-apa babagan iki. Diskusi kudu dijaga rahasia, uga amarga sensitivitas topik sing dhuwur banget. Penting banget kanggo njupuk saben kesempatan kanggo ngobrol karo pimpinan Rusia babagan MH17. Dheweke uga ora ujar kepiye reaksi Putin. "Aku mung bisa ngomong apa sing dakkandhakake ing obrolan kaya ngono. Aku ora bisa ngomong apa sing dijawab dening mitra tutur amarga rahasia, lan uga salah yen aku ngomong atas jenenge lawan bicaraku. Ing komentar babagan rembugan karo Putin, perdana menteri Walanda nggunakake rumus sing padha karo mitrane ing mentri luar negeri Walanda lan Australia - "ora bisa mlebu ing isi negosiasi amarga sensitivitas lan rahasia."

    Ing tanggal 4 Juli, blog iki nerbitake artikel sing nyatakake yen Putin melu negosiasi babagan tanggung jawab negara Rusia kanggo numpes MH17 lan nyaranake yen subyek negosiasi sensitif, sensitif, rahasia yaiku jumlah ganti rugi kanggo para korban serangan teroris. , uga pangenalan (utawa non-pangenalan) negara sing tanggung jawab kanggo serangan kasebut minangka sponsor terorisme internasional.

    Ing esuk 5 Juli, A. Venediktov ngonfirmasi rembugan sing lagi ditindakake. Lan uga nyatane yen rembugan kasebut ngrembug rong masalah sing kasebut ing cathetan 4 Juli - masalah ganti rugi lan masalah tanggung jawab negara: Rembugan kasebut mung ngomong babagan kasunyatan manawa ana ganti rugi kanggo kulawarga korban. ambruk MH17, ora bakal ana tanggung jawab negara.
    https://echo.msk.ru/blog/aillar/2467157-echo/
  32. APASUS
    APASUS 23 Juli 2019 19:06
    0
    Bebener bakal muncul nalika ora bisa main peran maneh ing game politik, ora bisa dadi argumentasi politik. Aku iki kaya ing 30 taun. Mbok, mesthi, luwih cepet, nanging banjur Ukraina kudu break munggah menyang sawetara negara lan kuwi. INFA ora bakal muter peran ing hubungan karo negara anyar.