Review militèr

Kapal lumahing nglawan pesawat. Jaman roket

281
Dasawarsa pisanan sawisé Perang Donya II ditandhani kanthi revolusi nyata ing urusan angkatan laut. Penampilan radar sing akeh banget ing kabeh Angkatan Laut, otomatisasi kontrol geni anti-pesawat, munculé sistem rudal anti-pesawat lan rudal anti-kapal, munculé kapal selam nuklir kanthi jarak tanpa wates, kacepetan dhuwur ing banyu, lan kekurangan. saka perlu kanggo lumahing sak kampanye pertempuran ing total diganti perang segara ngluwihi pangenalan.


Kapal lumahing nglawan pesawat. Jaman roket

Perang laut ing pungkasan abad kaping XNUMX. Bukak rudal anti-kapal "Exoset" saka "Super Etandarov" saka Angkatan Laut Argentina


Ora suwe, rudal anti-kapal sing diluncurake saka pesawat, dek kabeh cuaca lan misil serangan dhasar dadi fenomena massa. penerbangan, pengisian bahan bakar udara-ke-udara, radar basis darat jarak jauh.

Donya wis diganti, lan armada wis diganti karo. Nanging kemampuan kapal permukaan kanggo nolak serangan pesawat wis diganti? Ayo kita mbaleni, mung yen, kesimpulan utama saka pengalaman Perang Dunia II (pirsani artikel "Kapal lumahing nglawan pesawat. Perang Donya II".).

Dadi, kutipan singkat saka bagean pisanan:

Ing kasus-kasus kasebut nalika kapal permukaan siji utawa sekelompok cilik kapal permukaan tabrakan karo pasukan penerbangan sing dilatih kanthi apik sing sengaja nindakake operasi skala gedhe sing ngarahake ngrusak kapal-kapal kasebut, ora ana kemungkinan. Kapal kasebut alon-alon lan pesawat sing ora numpes sepisanan banjur bakal bali maneh lan maneh, lan saben serangan, kapal bakal saya kurang bisa nolak - yen mesthine ora langsung tenggelam. sakabehe.
...
Nanging ing kasus nalika kapal siji utawa klompok operasi ing zona dominasi udhara mungsuh, nahan kejutan saka tumindake, tumindak miturut rencana sing jelas sing ngidini sampeyan nggunakake kabeh kekurangan penerbangan minangka senjata tempur (nggunakake wektu. dina lan cuaca, njupuk wektu nanggepi penerbangan menyang kapal perang sing dideteksi nalika ngrancang operasi lan milih wektu kanggo ngganti dalan, kamuflase nalika mlebu pangkalan, kacepetan dhuwur ing transisi lan maneuver sing ora bisa ditebak, milih dalan sing ora dikarepke kanggo pengintaian mungsuh. sawise kontak karo pasukane, ora mung karo pesawat), duwe anti-pesawat sing kuwat gaman lan kru dilatih, mirsani disiplin nalika nggunakake komunikasi radio, duwe kabeh sing perlu ing Papan kanggo perang kanggo karusakan tengen sak perang lan sawise iku - banjur kahanan dadi kuwalik. Pasukan pengintai udara cilik biasane ora duwe daya kanggo nyebabake karusakan ing kapal kasebut, uga skuadron serangan sing tugas, diwenehi tandha sawise ditemokake.
Malah statistik ujar manawa ing pirang-pirang kasus, nalika kapal permukaan "disiapake" kasebut mlebu ing perairan sing musuhan, dheweke menang perang nglawan penerbangan. Armada Segara Ireng padha cukup conto, amarga saben kapal, malah siji sing tilar donya, pisanan pindhah PULUHAN TIMES ngendi Luftwaffe bisa operate lan tumindak bebas.
Mangkene kesimpulan sing bener babagan apa sing kudu kita sinau saka pengalaman WWII. Iki ora nyuda peran penerbangan laut, ora nyuda bebaya kanggo kapal permukaan, lan utamane kanggo nyuplai kapal, ora negate kemampuane kanggo numpes kapal apa wae, yen perlu, utawa klompok kapal.
Nanging nuduhake yen dheweke duwe watesan ing wiwitan, lan supaya bisa sukses, dheweke kudu nggawe kaunggulan gedhe ing pasukan liwat mungsuh ing posisi kaping pindho.
Iki minangka asil nyata saka Perang Donya II ing babagan kemampuan kapal permukaan tempur kanggo nindakake operasi tempur ing zona ing ngendi mungsuh nduweni kemampuan kanggo nggunakake penerbangan utawa malah keunggulan udara.


Apa kesimpulan iki bener kanggo dina iki? Untunge, tekane senjata nuklir wis nylametake manungsa saka ngipi elek perang skala lengkap kabeh planet. Nanging, iki wis nyebabake sawetara virtualisasi kemampuan tempur armada - kita mung ora ngerti apa perang laut serius bakal katon kanthi nggunakake teknologi modern. Ora ana piwulang lan modeling matematika sing bakal menehi pangerten kanthi lengkap.

Nanging, sawetara negara duwe sawetara pengalaman tempur ing perang angkatan laut modern. Nanging sadurunge nganalisa, iku worth mbayar manungsa waé kanggo latihan militèr - ing bagean saka wong-wong mau, kang bakal beda-beda sethitik saka perang nyata, yen siji kedaden. Kaping pisanan, iki gegayutan karo deteksi kapal, sing ing maneuvers serius tansah ditindakake kanthi usaha sing padha kaya ing perang nyata.

Ayo kita takon dhewe pitakonan: apa pancene bisa kanggo kapal lumahing kanggo elude aviation ing jaman radar karo sawetara atusan lan kadhangkala ewu kilometer? Sawise kabeh, yen sampeyan nguripake manungsa waé menyang pengalaman saka Perang Donya II, tombol kanggo sukses kapal lumahing ora mung pertahanan udhara, nanging uga kemampuan kanggo dadi ing ngendi mungsuh ora nyana utawa ngupaya. Ora katon maneh, utawa durung katon, ora masalah. Segara gedhe.

Ngapusi mungsuh, counter-tracking lan pamisahan


Ing artikel "Kepiye kapal rudal bisa nglelebke kapal induk? Sawetara conto" conto konfrontasi antarane kapal rudal lan formasi kapal induk dianalisis. Ayo kita dhaptar sedhela carane kapal permukaan sing ora duwe tutup udara (apa wae) ngatur sajrone latihan, ing lingkungan sing paling cedhak kanggo pertempuran, kanggo nyingkiri mungsuh, sing nggunakake pesawat basis operator kanggo nggoleki, kalebu. pesawat AWACS.

1. Nyamar dadi kapal dagang. Kapal URO pindhah ing sadawane rute perdagangan, kanthi kacepetan kapal dagang, tanpa nuduhake awake dhewe kanthi nguripake radar, kanthi lengkap, minangka Wakil Laksamana Hank Mastin ngandika, "kasepen elektromagnetik." Gawan saka radar wis dileksanakake mung ing wayahe sadurunge peluncuran kondisional rudal. Pengintaian udara, dipandu dening sinyal radar, ora bisa nggolongake kapal sing ditemokake, salah sijine kapal dagang.

2. Pambubaran. Laksamana Woodward, sing banjur mrentah formasi angkatan laut Inggris nalika Perang Falklands, mung nyebarake kabeh kapal supaya pilot Amerika saka kapal induk Segara Karang ora duwe wektu kanggo "leleh" (kondisi, mesthi) kabeh sadurunge. peteng. Lan ing wayah wengi, Inggris ... nyamar perusak "slamet" pungkasan minangka kapal pesiar (pirsani paragraf 1, kaya sing diucapake). Lan minangka asil, dheweke tekan kapal induk ing jarak serangan rudal.

3. Panggunaan sing ora dikarepke kanggo mungsuh, "salah", taktik, kayata sing bisa njaluk "nyekel munggah". Sajrone serangan kondisional ing Eisenhower, Mastin mrentah Forrestal AUG. Kabeh instalasi doktrin Angkatan Laut AS, kabeh latihan tempur, kabeh pengalaman latihan kasebut nuduhake yen pesawat basis operator Forrestal sing bakal dadi pasukan utama ing operasi kasebut. Nanging Mastin mung tindak ing operator pesawat kanggo wilayah ngendi, saka titik tampilan saka Performing misi pertempuran, ngarsane iku ora ana gunane, mandheg penerbangan, lan ngirim kapal rudal ngiringan kanggo Eisenhower, kang maneh camouflaged piyambak ing lalu lintas sipil. fokus ing deteksi pasif lan intelijen saka sumber eksternal.

Penerbangan ilang ing kabeh kasus, lan ing kasus latihan Amerika, ilang garing - kapal URO kanthi bebas mlebu jarak serangan rudal ing operator pesawat lan nggarap rudal nalika dekne dikempalken karo pesawat. siap kanggo pesawat tempur. Kanthi bom, kanthi bahan bakar ... Ora tau tekan tujuane.

Inggris ora kasil. Saka kabeh klompok serangan, siji kapal "slamet", lan yen serangan iki kelakon nyata, iku bakal dicemplungke dening kapal pengiring. Nanging - dheweke bakal ambruk sawise Exocets nyerang kapal induk. Woodward mung ora duwe ruang kanggo maneuver ing wilayah banyu kasebut, lan siji-sijine cara kanggo nggayuh tujuane yaiku mbabarake kapal menyang serangan pesawat, sing ditindakake. Latihan kasebut dadi sunnat - ora suwe sawise iku, Woodward kudu mbabarake kapale menyang serangan udara sing nyata, nandhang kerugian lan, ing umum, nindakake perang "ing ambang gawe salah" ...

Nanging conto sing paling banter diwenehi piwulang sing beda banget ...

Saka memoar saka Laksamana Muda V.A. Kareva "Pelabuhan Mutiara Soviet sing ora dingerteni":

Mangkono, kita tetep ing peteng ngendi Midway AUG dumunung. Lan mung ing wayah sore Minggu, laporan ditampa saka detasemen radio pesisir ing Kamchatka yen kiriman kita nyathet karya kapal ing frekuensi komunikasi intra-skuadron saka Midway AUG.
Iku kaget. Asil panemuan arah radio nuduhake yen pasukan serangan basis operator sing mentas dibentuk ("Enterprise" lan "Midway"), dumadi saka luwih saka 30 kapal, maneuvers 300 mil kidul-wétan Petropavlovsk-Kamchatsky lan nindakake penerbangan pesawat basis operator ing sawijining jarak 150 km saka pesisir kita.
Laporan cepet menyang Markas Utama Angkatan Laut. Panglima Angkatan Laut Laksamana armada Uni Soviet Gorshkov S.G. nggawe keputusan langsung. Cepet ngirim kapal patroli Storozhevoy, telung kapal selam nuklir multi-tujuan proyek 671 RTM kanggo ngawasi AUS, ngatur pengintaian udara sing terus-terusan, nyelehake kabeh penerbangan sing nggawa rudal angkatan laut saka Armada Pasifik kanthi siyap, nggawe interaksi sing cedhak karo sistem pertahanan udara. ing Timur Jauh, nggawa menyang kesiapan tempur lengkap kabeh unit lan kapal pengintai Armada Pasifik.
Kanggo nanggepi tumindak agresif kasebut dening Amerika, nyiapake divisi udhara saka penerbangan mawa rudal angkatan laut kanthi siyap budhal, lan dina Senin nemtokake serangan rudal udara ing formasi kapal induk. Ing wektu sing padha, kapal selam nuklir multi-tujuan kanthi rudal jelajah nyiapake serangan kasebut.
13 September, Senin. Pengintaian Armada Pasifik kudu nemokake AUS lan ngarahake divisi udara saka penerbangan mawa rudal angkatan laut. Nanging ing wektu iki, kasepen radio dikenalake ing kapal-kapal tatanan kapal induk AS. Kabeh radar mati. Kita kanthi ati-ati nyinaoni data pengintaian ruang optoelektronik. Ora ana data sing bisa dipercaya babagan lokasi operator pesawat. Nanging, budhal saka aviation MPA saka Kamchatka njupuk Panggonan. Menyang panggonan kosong.
Mung sedina mengko, dina Selasa, 14 September, kita sinau saka kiriman pertahanan udara ing Kapuloan Kuril yen formasi serangan kapal induk lagi maneuver ing sisih wétan Pulo Paramushir (Kapuloan Kuril), nindakake penerbangan pesawat berbasis operator.


Tuladha latihan NorPac Fleetex Ops'82 bisa uga ana sing ora cukup "resik" - sawise kabeh, pisanan, Amerika nyetel kabeh AUG karo operator pesawat Enterprise minangka umpan - tanpa iki, dheweke ora bakal bisa ndhelikake Midway AUG saka pengintaian udara kita. . Ing perang nyata, dheweke bakal sukses ing trik kasebut mung sajrone serangan kejutan pisanan, sing ora mungkin. Kapindho, sajrone operasi kasebut, Amerika aktif nggunakake pesawat kanggo disinformasi, sing, kanthi tumindak, nggawe gambar sing kleru babagan apa sing kedadeyan ing intelijen Armada Pasifik.

Nanging episode tartamtu karo budhal saka formasi serangan operator pesawat wis digabungake karo loro operator pesawat saka serangan kondisional dening operator rudal saka Kamchatka persis apa kapentingan kita. Formasi kapal sing ditemokake dening pengintaian mungsuh kudu diserang dening pesawat. Nanging nalika pesawat teka, ora ana tatanan kapal, lan ora ana ing radius deteksi radar pesawat. Persis unsur iki, sing dituduhake dening Amerika, ditindakake tanpa preduli karo anané penerbangan ing pasukan serangan. Bisa uga ditindakake kanthi pambentukan kapal roket.

Piye cara kerjane?

Wong-wong sing wis melu interpretasi intelijen ngerti carane. Saiki, formasi kapal ing jarak sing adoh saka pesisir bisa dideteksi dening pengintaian ruang optoelektronik, radar liwat-cakrawala, pengintaian udara, kapal permukaan, peralatan pengintaian elektronik lan elektronik, lan ing sawetara kasus, kapal selam. Ing wektu sing padha, prau banget diwatesi ing klasifikasi kontak kasebut, hidroakustik bisa uga ora ngerti apa sing dirungokake, lan transmisi data saka kapal selam ing kasus apa wae bakal ditindakake sajrone komunikasi sing direncanakake, minangka asil kang data bakal dadi banget outdated. Prau, minangka aturan, ora bisa nguber "kontak", iki tegese mundhut siluman. Jangkoan sing ndeteksi kapal luwih gedhe tinimbang sistem sonar kapal, nanging luwih sithik tinimbang fasilitas radar.

Apa klompok kapal permukaan bisa nentang deteksi kasebut? Kaping pisanan, orbit satelit lan wektu mabur ing samudra donya wis dingerteni luwih dhisik. Wong-wong Amerika sing padha akeh nggunakake maneuver ing ngisor awan. Kapindho, kamuflase ing lalu lintas pedagang bisa nglawan satelit lan ZGRLS - kapal nyebar ing antarane kapal dagang, tatanan kasebut ora ana tandha-tandha tatanan perang, minangka asil, mungsuh mung ndeleng jurang sinyal saka jinis sing padha ing rute kasebut. pengiriman pedagang intensif, lan ora ana cara kanggo nggolongake.

Maneh, Amerika ngerti manawa mengko mungsuhe, yaiku, kita bakal bisa nampa data sing luwih akurat babagan sinyal radar sing dibayangke lan nganalisa, mula dheweke wis nggunakake lan nggunakake macem-macem rencana counter-tracking taktik kanggo akeh. taun. Contone, sajrone "jendhela" antarane satelit, operator pesawat lan tanker wis ninggalake papan pangowahan sambungan. Teken kapal digawe padha karo macem-macem cara. Ing sawetara kasus, nggunakake cara kasebut, sampeyan bisa ngapusi ora mung pengintaian ing "pantai", nanging uga nelusuri kapal sing digantung saka Amerika "ha buntut" - contone, ing taun 1986 nalika serangan Angkatan Laut AS. Libya - Angkatan Laut USSR mung ilang operator pesawat, sing melu serangan kasebut, lan intelijen ora bisa nglacak munggah pesawat kasebut.

Katelu, macem-macem jinis pengintaian radio digunakake kanggo mundur menyang "kasepen elektromagnetik" sing diterangake dening Admiral Mastin lan liya-liyane - sampeyan ora bisa ndeteksi radiasi target sing ora ngetokake apa-apa. Nyatane, kuwi sing biasane ditindakake nalika lagi ndhelik.

Pengintaian aerial nyebabake ancaman sing luwih jelas ing tangan siji - yen pesawat nemokake kapal utawa klompok kapal, mula dheweke nemokake. Nanging ing sisih liya, dheweke kudu ngerti ngendi golek target. Pesawat tempur modern, kayata Tu-95, bisa ndeteksi tandha radar kapal operasi luwih saka sewu kilometer saka kapal - refraksi troposfer saka gelombang radio centimeter nyumbang kanggo nyebarake radiasi banget. saka radar. Nanging yen radar ora radiate? Samodra gedhe banget, ora jelas ing ngendi golek target ing antarane atusan, yen ora ana ewonan sing padha karo kontak sing ora bisa dibedakake sing diamati kanthi bantuan ZGRLS. Kapal selam minangka resiko - nanging ing sembarang jenis panelusuran, jangkauan deteksi target ing segara mbukak isih ora cukup, lan data cepet dadi outdated. Kanggo nggunakake kapal selam sing efektif, sampeyan kudu ngerti babagan target sing diserang ing mangsa ngarep. Iki ora mesthi bisa.

Yen formasi kapal dideteksi ing segara, sing terakhir bisa numpes pesawat mungsuh utawa kapal, interrupting transmisi informasi bab lokasi tatanan kanggo mungsuh, sawise kang bakal perlu kanggo njaluk adoh saka serangan udhara potensial.

Carane nindakake? A owah-owahan cetha ing Course, ing sawetara kasus, dispersal pasukan, ninggalake wilayah mbebayani ing kacepetan maksimum. Nalika nindakake maneuver kasebut, komandan formasi ngerti sepira wektu sing dibutuhake mungsuh kanggo formasi kasebut diserang dening angkatan udara sing gedhe banget, cukup gedhe kanggo numpes. Ora ana angkatan udara lan ora ana penerbangan angkatan laut sing nduweni kemampuan kanggo njaga kabeh resimen pesawat ing udhara - sawayah-wayah, angkatan udara, sing nduweni tugas ngrusak formasi angkatan laut, nunggu pesenan kanggo nyerang ing posisi tugas. ing lapangan terbang, ing "kesiapan nomer loro". Ora mungkin, mung unit individu sing bisa tugas ing udhara, ing kasus sing luar biasa lan kanggo wektu sing cendhak - skuadron.

Banjur Kang Mulia kalkulator teka menyang muter. Munggah resimen kanthi waspada saka kesiapan nomer loro, tatanan ing tatanan perang lan tekan dalan sing dikarepake saenipun sak jam. Sabanjure, jarak saka pangkalan udara dijupuk, sing dikenal karo komandan formasi angkatan laut, kacepetan pesawat mungsuh, miturut pengalaman kepungkur, menyang target, rasukan khas pasukan kanggo pengintaian tambahan saka target. , sawetara deteksi target permukaan dening radar pesawat mungsuh ... lan iku kabeh, nyatane, wilayah sing kudu pindhah menyang grup kapal supaya ora kenek gampang miscalculated. Iki carane Amerika ing 1982 lan kaping pirang-pirang sawise sing metu saka serangan kondisional saka MRA saka USSR Navy. Kasil metu.

Tugas komandan operasi klompok serangan angkatan laut pungkasane kanggo mesthekake yen ing wektu nalika lokasi kasebut mesthine bakal dibukak dening mungsuh (lan kemungkinan bakal dibukak cepet utawa mengko), dadi kaya ngono. jarak saka pangkalan udara supaya duwe wates wektu kanggo metu saka serangan.

Apa sing kedadeyan yen metu sukses? Saiki klompok mogok kapal wis diwiwiti kanthi tepat. Yen mungsuh duwe resimen udara liyane, mula saiki dheweke kudu mbuwang bagean saka pasukane menyang pengintaian aerial, golek klompok kapal, ngunggahake pasukan serangan, lan miwiti maneh. Yen mungsuh ora duwe pasukan aviation liyane ing téater saka operasi, kabeh iku malah Samsaya Awon kanggo wong - saiki kabeh wektu pasukan serangan saka aviation bakal bali menyang airfield, maneh nyiapake kanggo sortie pertempuran, ngenteni udhara. data pengintaian sing cocog persis ing wayahe nalika pesawat bakal maneh bakal bisa kanggo fly metu maneh kanggo serangan, klompok kapal bakal tumindak bebas. Lan mung ancaman kasebut yaiku pramuka mungsuh uga bakal bisa nyerang nalika dideteksi, nanging banjur ana pitakonan sing sapa - kapal kasebut adoh saka pertahanan, klompok kapal luwih akeh, lan ana sing apik banget. conto iki saka pengalaman pertempuran, kang bakal rembugan ing ngisor iki. Regimen pesawat iki bisa, ing teori, "ngremukake" klompok kapal kanthi massa rudal pertahanan udara, nanging sepasang utawa rong pasangan pesawat ora bisa.

Ayo ngomong KUG menang wolung jam saka siji serangan udhara massive gagal dening mungsuh kanggo potensial sabanjuré. Iki ing kacepetan apik kira-kira 370-400 kilometer kesah ing sembarang arah. Iki minangka jarak saka Sapporo menyang Teluk Aniva (Sakhalin), kanthi maneuver. Utawa saka Sevastopol kanggo Constanta. Utawa saka Novorossiysk menyang pelabuhan ing sisih wétan pesisir Segara Ireng Turki. Utawa saka Baltiysk menyang pesisir Denmark.

Sing akeh, utamane yen kapal modern ora kudu nyedhaki pesisir kanggo nyerang target darat.

Nanging wolung jam dudu watesan. Pesawat liyane mbutuhake akeh kanggo pangopènan antar-penerbangan. Wektu penerbangan ora kalebu.

Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngerti manawa kapal modern bersenjata rudal jelajah lan, ing asas, KUG kasebut bisa nyerang lapangan udara lan stasiun radar sing penting saka jarak "sewu kilometer utawa luwih." Serangan udara sing ora ditindakake kanggo resimen udhara bisa uga minangka kesalahan pungkasan lan, sawise ndharat ing lapangan terbang asli, rudal jelajah saka kapal sing ora bisa dirusak bakal tiba. Lan kabeh jinis ZGRLS nunggu iki langsung, adoh sadurunge munggah pesawat serangan pisanan.

Iki bener kanggo kapal mungsuh kita, iki bener kanggo kapal kita. Dheweke bisa nindakake kabeh, kita uga bisa. Tumindak kasebut, mesthi, mbutuhake dhukungan ekstensif - utamane intelijen. Dheweke mbutuhake latihan personel sing apik - ketoke luwih unggul tinimbang sing duwe personel ing angkatan laut ing pirang-pirang negara. Nanging padha bisa. Ora kurang bisa tinimbang serangan udara.

Mesthine, kabeh iki ora bisa dimangerteni minangka keamanan kapal permukaan sing dijamin saka serangan udara. Aviation bisa uga "nyekel" kapal kanthi kaget, lan banjur militer sejarah ditambah karo tragedi liyane kayata klelep Pangeran Wales. Kemungkinan pilihan kasebut ora nol, terus terang, dhuwur.

Nanging kemungkinan pilihan sing ngelawan ora luwih murah. Nalisir kapercayan populer.

Pengalaman tempur. Falklands


Nanging kepiye kapal permukaan modern tumindak ing serangan udara? Sawise kabeh, evading siji-wektu departure saka pasukan pesawat mungsuh gedhe iku salah siji bab, nanging pengintaian aerial uga bisa bersenjata lan bisa nyerang target dideteksi sawise ngirim informasi bab lokasi. Tautan tugas, ora kaya resimen, bisa uga tugas karo rudal ing udhara, banjur jotosan menyang kapal sing dideteksi bakal dikirim meh langsung. Apa pengalaman langsung ngomong babagan kerentanan kapal perang modern kanggo serangan udara?

Siji-sijine episode ing ngendi acara kasebut kedadeyan ing jumlah sing luwih gedhe yaiku Perang Falklands.


Video atmosfer saka pemandangan (kanggo aran)

Iku perang angkatan laut paling gedhé sawisé Perang Donya II, lan sak pasukan angkatan laut sawijining pihak nandhang losses paling gedhé ing sajarah pasca perang ing komposisi kapal. Umume ditampa manawa kapal permukaan ing Falklands ngalami kerugian sing ora wajar amarga operasi udara, lan, kaya sing dipikirake, meh mbuktekake yen wektune wis rampung. Ayo padha nliti perang iki.

Sajarah konflik iki lan dalane permusuhan diatur ing massa saka sumber lan cukup rinci, nanging meh kabeh komentator ninggalake metu saka pertimbangan fitur rampung ketok perang iki.

Kapal Bodho Nglawan Benteng (Bodho yen kapal nglawan benteng). Frasa iki digandhengake karo Nelson, sanajan pisanan dicathet ing salah sawijining surat Admiral John Fisher. Tegese yaiku cepet-cepet karo kapal menyang pertahanan sing wis disiapake (apa wae sing ana ing mburi tembung iki) yaiku kabodhoan. Lan Inggris pancen nindakake. Skema bakune yaiku kanggo nggayuh dominasi ing segara, banjur ngalangi kekuwatane mungsuh kanggo ngancam pasukan laut Inggris, lan banjur nampa pasukan pendaratan sing gedhe lan kuat.

Perang Falklands tindak persis ngelawan. Komandan pasukan serangan Inggris, John Woodward, dilarang nindakake operasi tempur ing njaba zona sing pengin dibatesi dening pemerintah Thacher. Britain nemokake dhewe ing kahanan politik angel lan kabeh beban saka kahanan iki tiba ing Royal Navy.

Woodward kudu nyerang pulo kasebut ing kahanan nalika mungsuh duwe akeh kekuwatan udara kanggo nglindhungi. Njupuk karo watesan wektu nyenyet, sadurunge badai mangsan nyerang Atlantik Kidul. Tanpa nggunakake tumindak blokade utawa "penambangan nyerang" saka kapal selam, nyerang mungsuh "ing bathuk." Dheweke kudu mbuwang kapal menyang perang nglawan kabeh Argentina, lan ora mung (lan ora akeh) armada. Iki mbutuhake pamindhahan khusus "Battle of Bomb Alley" lan iki sing nyebabake kerugian sing ditindakake dening Inggris.

Ayo dadi njlentrehake pitakonan - carane ngrugekke padha lumahing kapal kanggo serangan udhara, ing pamindhahan ing segara dhuwur, miturut asil perang iki? Kita elinga yen dina iki misi tempur utama yaiku saka blokade nganti serangan rudal jelajah. Kapal digawa menyang segara sing dhuwur, ora ana ing cedhak pantai. Kepiye kerentanan Inggris ing kahanan kasebut?

Ora kalebu kapal sing nutupi pasukan pendaratan, pasukan permukaan Woodward kelangan rong kapal saka serangan udara. Salah sijine yaiku transportasi Konveyor Atlantik, sawijining prau sipil sing dibangun tanpa langkah-langkah konstruktif kanggo njamin kelangsungan urip, tanpa sarana perlindungan marang pesawat utawa rudal, lan dikemas kanthi kapasitas karo kargo sing bisa diobong.


Reserve "Harriers" ing dek saka "Atlantic Conveyor"


Transport mung apes. Iku ora cepet-cepet dilengkapi sistem jamming pasif, lan rudal, dialihake dening maya palsu target saka kapal perang nyata, nyimpang sabenere menyang transportasi lan kenek. Kasus iki ora menehi apa-apa kanggo netepake kaslametan kapal perang, amarga Atlantik Conveyor ora siji, sanajan kudu diakoni yen Inggris nandhang karusakan gedhe, lan kanggo Argentina iku kamenangan utama, sing, nanging ora. nyimpen wong-wong mau.


Ngobong sawise ditabrak rudal Sheffield. Asil saka kasalahan kru lan ora ana liyane.


Lan Inggris ilang kapal perang ing pamindhahan ing segara ... siji - destroyer Sheffield. Kajaba iku, dheweke kalah ing kahanan sing durung dijlentrehake kanthi lengkap. Utawa luwih, ora diumumake kanthi lengkap. Mulane, kita nyathet fakta sing kita ngerti babagan sinking iki.

1. Radar kapal wis dipatèni. Miturut versi resmi - supaya ora ngganggu komunikasi satelit. Versi iki rada kuwatir, ayo mbatesi kasunyatan manawa radar kapal dipateni ing zona pertempuran.

2. Sheffield CP nampa peringatan serangan rudal saka Glasgow EM sadurunge - kaya kabeh kapal Inggris ing segara nalika iku.

3. Perwira watch Sheffield ora nanggepi bebaya iki ing sembarang cara, padha ora nyetel LOC, padha ora malah ngganggu komandhan kapal. Ing wektu sing padha, ana akeh wektu kanggo nyetel awan palsu gol.

Ana sing disebut "faktor manungsa". Wigati dicathet yen ing wektu iku kru lan komandan kapal padha kesel dening weker palsu, lan akeh sing ora pracaya marang peringatan Glasgow. Contone, shift ing tugas ing checkpoint Invincible. Mungkin iki uga kedadeyan ing Sheffield. Nanging target palsu kudu ditembak ...

Mangkono, kita ngringkes - Argentina ing njaba "gang bom", ngendi Woodward sengaja nyetel armada "ing eksekusi", ngatur kanggo numpes siji kapal perang. Amarga saka tumindak kleru saka punggawane. Lan siji kendaraan sing ora dituju, misil kasebut ora sengaja.

Apa iki bisa dianggep minangka bukti yen kapal lumahing bakal dikalahake dening serangan udara?

Gunggunge, Super-Etandars Argentina nggawe limang sorties, salah sijine bebarengan karo Skyhawks, nembakake limang misil Exocet, nglelebke Sheffield lan Conveyor Atlantik, ing urutan pungkasan, klompok gabungan Super-Etandars lan The Skyhawks ilang. loro Skyhawks mudhun, lan rudal pungkasan dijupuk mudhun. Kanggo wong Argentina, iki luwih saka asil sing apik. Nanging dheweke ujar banget babagan kerentanan kapal. Ora ana kapal sing bisa nyebarake LOC, lan nalika penghancur Exeter katon ing arene, sisih sing nyerang langsung kalah. Sheffield mesthi bakal slamet yen kru dheweke tumindak kanthi cara sing padha karo kru kapal Inggris liyane sing tumindak ing perang kasebut. Atlantik Conveyor bakal slamet yen Inggris wis ngaco peluncur decoy nalika ngrampungake.

Elinga yen Argentina makaryakke ing kahanan banget sarujuk - radar shipborne Inggris lan sistem pertahanan udhara wis terus-terusan masalah technical, lan Watesan politik dileksanakake ing armada digawe sawijining maneuvers banget katebak lan Argentina ngerti ngendi kanggo nggoleki Inggris. Penting uga yen wong Inggris ora bisa entuk Neptunus Argentina, sing nyedhiyakake panuntun pesawat nganti 15 Mei 1982. Dheweke mung ora bisa nindakake. Iku uga indikatif carane akeh sorties nyata marang kapal lan prau njaba Selat Falkland bisa kanggo nggawe Argentina.

Kabeh perang liyane antarane pesawat lan kapal perang njupuk Panggonan ing Selat Falkland - saluran antarane pulo, saka 10 kanggo 23 kilometer sudhut, diubengi dening gunung lan watu.

Iki minangka kahanan sing cocog kanggo para panyerang - papan cilik kanthi target sing akeh, mesthi ngerti lokasi kapal lan medan mungsuh sing ngidini sampeyan tekan target kanthi rahasia - sajrone sawetara detik sadurunge ngeculake bom.

Ing kontras kanggo Argentina, kapal lumahing Woodward padha bener mimpin menyang sworo cangkem, padha ora bisa ninggalake, ora ana ngendi kanggo maneuver, lan, minangka luck bakal, gagal massive saka sistem pertahanan udhara. Sajrone perang sakteruse, kahanan nalika pelaut, nalika ngusir serangan udara, mlayu metu menyang dek lan murub ing pesawat saka tangan cilik, padha norma. Ing wektu sing padha, rencana operasi dhewe kasedhiya kanggo ing ngisor iki. Saka memoar John Woodward:

... Aku nyipta rencana paling gampang, sing, yen ora tanpa njupuk ing loropaken, bakal paling njamin sing bakal arang. Kita pisanan nemtokake zona sing nutupi sisih wétan Falkland Sound saka sisih lor-kulon pulo kasebut nganti Fanning Point lan wilayah sekitar Teluk Carlos. Aku ngerti yen ing zona iki ing dasare kabeh tentara Inggris, kapal pendarat, kapal, transportasi lan kapal perang. Ndhuwur iki nyetel "langit-langit" ing dhuwur saka sepuluh ewu kaki, kang kawangun jenis "kothak" online massive watara sepuluh mil sudhut lan rong mil dhuwur. Aku dhawuh supaya "Harriers" kita ora kalebu ing "kothak" iki. Ing njero, helikopter kita bisa ngirim apa wae saka pesisir menyang kapal lan kosok balene, nanging kudu cepet-cepet ndhelikake yen ana pesawat musuh mlebu ing wilayah kasebut.
Mung pejuang lan pengebom mungsuh sing kudu mabur ing "kotak" yen pengin ngancam pendaratan.
Aku mutusake manawa luwih becik menehi kamardikan lengkap marang pasukan lan kapal kanggo ngobong pesawat apa wae sing ditemokake ing njero "kothak", amarga mung kudu dadi wong Argentina. Ing sawetoro wektu, Harriers kudu ngenteni ing papan sing luwih dhuwur, ngerti manawa pesawat sing metu saka kothak kudu mung Argentina, amarga pesawat kita ora diidini mlebu ing kana, lan helikopter kita ora diidini mabur saka kono. Sing paling mbebayani ing kasus iki yaiku kahanan nalika Mirage mlebu "kothak", dioyak dening Harrier.
Ing kasus iki, sing terakhir bisa ditembak mudhun dening salah sawijining fregat kita. Kacilakan utawa komunikasi sing ora becik bisa uga, nanging rencana sing ala ora bisa diapura. Elinga, Mirage mung butuh sangang puluh detik kanggo nyabrang kothak ing patang atus knot sadurunge mabur metu saka sisih liyane karo Harrier swooping mudhun kaya falcon ndhuwur iku ... Aku mung ngarep-arep iku.


Mangkono, miturut rencana perang, kapal permukaan mesthine njupuk serangan pertama saka penerbangan Argentina, nyebabake kerugian maksimal ing pesawat sing nyerang, ngganggu serangan ing pasukan pendaratan lan transportasi kanthi biaya apa wae, lan mung banjur. , nalika Argentina, wis dibebasake saka bom, bakal ninggalake serangan , Harriers bakal main. Tujuane pesawat ing mungsuh uga diwenehake dening kapal. Woodward nyerat kanthi teks biasa ing memoar - kita nglawan perang nglawan angkatan udara Argentina. Kapal-kapal ing selat kasebut dilebokake ing eksekusi, kanthi tugas nyegah kebangkrutan saka gangguan, lan yen "rampung" luwih cepet tinimbang pesawat Argentina, mula perang bakal ilang. Ora suwe, nalika Inggris adaptasi karo kahanan kasebut, Harriers wiwit nyegat pesawat Argentina sanajan sadurunge nyerang kapal Inggris. Nanging wiwitane ora. Ing 21 Mei 1982, ing wayah esuk, Inggris nyiyapake eksperimen "murni" - dheweke nampa perang kanthi penerbangan tanpa dhukungan udhara, lan duwe karya Harriers kanggo ngethok wong-wong Argentina sing metu - kanggo kabeh pentinge, iku. ora duwe pengaruh marang kaslametan kapal sing diserang. Tembung liyane kanggo Woodward.

Ing dina iki, penerbangan esuk pisanan saka tutup udara dikontrol saka Entrim, dumunung ing sisih wétan Selat Falkland, ing tengah amfibi.
kelompok. Umume pesawat sing nutupi bali menyang operator sadurunge Argentina nindakake apa wae babagan serangan. Kanggo luwih saka rong jam sawise srengenge munggah, kahanan tetep inexplicably tenang. Banjur kabeh diwiwiti.
Pesawat jet aviation aviation angkatan laut Argentina Macchi 339 (digawe Italia) entheng mabur kanthi kecepatan paling dhuwur ing sadhuwure ombak ing pesisir lor lan nguripake kanthi cepet menyang lawang sing sempit ing Selat Falkland. Kapal pisanan sing dideleng yaiku frigat Argonot Keith Layman, lan pilot kasebut ngetokake kabeh roket wolung limang inci ing kono, lan mabur nyedhaki, ditembakake nganggo meriam 30 mm.
Roket siji nyerang area peluncur Sea Cat lan tatu telu wong - salah sijine kelangan mripat, liyane, master senjata, tatu dening serpihan ing dada siji inci ing ndhuwur jantung.
Serangan kasebut dumadakan lan cepet banget, mula perampok kasebut lolos kanthi slamet menyang arah tenggara sadurunge senjata Argonoth bisa diarahake marang dheweke. Akibaté, rudal Blowpipe ditembakake ing pesawat saka dek Canberra, Intrepid ngluncurake rudal Sea Cat, lan Plymouth David Pentreat mbuka tembakan saka bedhil 4,5 inci. Nanging Macchi bisa lolos, ora mangu-mangu nyengsemaken printah dhuwur karo crita apa kang weruh ing wilayah Carlos Bay.
...
Kapten TsKP 2nd Rank West makarya kanthi cepet. Kalih perwira gamanipun ingkang nom-noman, Letnan Mike Knoles lan Tom Williams, kedah biasanipun ngalih saking serangan dhateng pertahanan, kanthi posisi ingkang rentan, tebih ing sisih kidul kapal sanesipun. Komandhan kapal, sing sadurunge dadi perwira senior kontrol pertempuran fregat, melu latihan. Saiki dheweke mbukak mungsuh nganggo bedhil 4,5 inci lan nembak rudal Sea Cat, sing meksa pilot Argentina lunga tanpa ngrusak kita.
Serangan pinunjul pisanan ing dina diwiwiti kira-kira setengah jam mengko, ing 12.35. Telung Dagger supersonik buatan Israel tekan Falkland Kulon saka mburi Gunung Rosalia. Wong-wong mau mudhun ing banyu nganti dhuwure mung seket kaki lan balapan ngliwati Selat Falkland antarane Cape Fanning lan Chencho, mesthine arep nyerang kapal pendarat ing mburine.

Wektu iki kita wis siyap. Argonot lan Intrepid nembakake rudal Kucing Laut nalika serangan Argentina rong mil saka Teluk Carlos. Plymouth mbukak skor pisanan, njupuk mudhun pesawat long-range tengen saka grup iki karo rudal Sea Cat. Pilot ora duwe kesempatan kanggo uwal. Dagger kaloro wis nyimpang ing sisih tengen misil lan saiki mabur liwat celah ing pertahanan. Kapal sabanjure sing dideleng yaiku Broadsword Bill Canning. Bomber kasebut cepet-cepet nyedhaki dheweke, nembak fregat saka meriam 30 mm. Rong puluh sanga cangkang nyerang kapal. Wong patbelas tatu ing area hangar, lan loro helikopter Linke rusak, nanging untunge, loro bom sing ditibakake dheweke ora kena kapal.
Dugger katelu nguripake kidul lan langsung menyang Entrim Brian Young. Kapal kasebut kurang saka siji mil saka pesisir watu ing Pulo Kota lan telung setengah mil kidul Cape Chencho. Bom Argentina, kaya mengko, ana bom ewu kilogram, nyerang dek penerbangan Entrim, mabur liwat lawang ngisor menyang sisih mburi rong rudal C S Lag, ngetokake rong rudal gedhe kanthi tangensial, lan mungkasi sawijining lelampahan dawa ing lemari banyu dikenal ing militèr -marine slang minangka "jamban". Iku mujijat sing ora bom utawa roket mati. Jeblugan ing rong rudal meh mesthi nyebabake pati kapal kasebut. Nanging, sawetara fires nyuwil metu, lan kru Entrim ketemu piyambak ing posisi angel nyoba kanggo ngrampungake karo wong-wong mau. Panglima Young nyetel dalan lengkap lor kanggo nyedhaki Broadsward kanggo tutup lan pitulungan. Nanging dheweke ora duwe wektu kanggo tekan kono - nem menit sabanjure serangan Argentina sabanjure nyerang dheweke.
Iki minangka gelombang liyane saka telung Duggers, mabur ing dalan sing meh padha karo gelombang pertama ing West Falkland.
Padha langsung menyang Antrim rusak, ngendi padha nyoba kanggo jettison rudal Sea Slug ing cilik geni teka kanggo wong-wong mau. Kanthi nekat, Entrim ngluncurake rudal Sea Slug, kanthi ora diawasi, menyang Duggers sing nyerang, kanthi pangarep-arep bakal duwe pengaruh marang dheweke. Sistem Sea Cat dipatèni, nanging bedhil 4,5-inch dipasang lan kabeh bedhil mesin ditembakake ing pesawat sing nyerang.
Siji pesawat nyuwil lan strafed destroyer kobong karo meriam, ciloko pitu wong ing proses lan miwiti geni luwih gedhe. Kahanan ing Entrim dadi ngancam. Dagger kapindho milih Fort Austin, kapal pasokan gedhe, kanggo nyerang, sing ala banget kanggo kita. warta, wiwit Fort Austin rampung defenseless marang serangan kuwi. Komandan Dunlop mbuka geni karo rong bedhil mesin sing diduweni, dene patlikur wong liyane saka dek ndhuwur kapal ngetokake geni abot saka bedhil lan bedhil mesin. Nanging iku ora cukup, lan Sam mesthi wis nyepakaké kanggo bom nalika, kanggo gumun, Dagger mbledhos ewu yard adoh, kenek dening Sea Wolf saka Broadsward. Pesawat pungkasan murub maneh ing Broadsword, nanging bom ewu kilogram sing ditibakake ora kena ing kapal kasebut.


Sepisanan "Harriers" makarya kanggo ngganggu serangan mung sawise 14.00. Sadèrèngipun punika kapal-kapal wau kêdah pêrang piyambak-piyambak, malah lajêng kathah-kathahipun montor mabur Argentina dhatêng ing kapal-kapal wau kalihan bom sarta kapal-kapal wau kathah-kathahipun kêdah ngusir seranganipun piyambak.

21 September minangka salah sawijining dina sing paling angel kanggo Inggris. Saka pitu kapal perang sing mlebu perang, siji - fregat "Ardent" - dirusak dening Argentina, "Entrim" rusak banget lan ora bisa ditembak, nanging tetep ngambang lan terus obah, "Argonot" rusak banget lan ilang kacepetan. , nanging bisa nggunakake senjata, loro kapal liyane wis karusakan serius sing suda kemampuan pertempuran.

Lan iki senadyan kasunyatan sing Argentina nggawe sèket sorties marang pasukan Inggris. Ing selat sing sempit, ing ngendi kabeh katon lan ora ana papan kanggo maneuver.

Ing wektu sing padha, siji kudu ngerti yen mung kapal permukaan sing ilang, Ardent, tiwas amarga sistem pertahanan udara sing ora bisa digunakake. Pukulan pisanan, sing ora numpes kapal, nanging biaya kemampuan tempur, ora kejawab amarga iki, yen sistem pertahanan udhara kapal wis operasional, Ardent mesthi ora bakal ilang.

Ing perang luwih, peran Harriers terus-terusan, lan wong-wong mau sing njamin mayoritas kerugian pesawat sing nyerang. Yen kita milih saka dhaptar umum pesawat serangan Argentina mudhun lan pejuang mung sing tiwas nalika Inggris repelled serangan ing kapal sing, dadi metu sing Harriers dijupuk mudhun sethitik luwih saka setengah saka kabeh pesawat iki, lan kapal. - sethitik luwih saka katelu. Peran Harrier kanggo ngrusak pasukan Argentina dadi penting banget, nanging kudu dimangerteni manawa dheweke nyusul akeh korban sawise ngeculake bom ing kapal Inggris. Lan padha ngarahake menyang target saka kapal.

Buku Woodward kebak emosi lan mamang sing Inggris bakal bisa kanggo terus metu, nanging kasunyatan tetep - padha ora mung dianakaké metu, padha menang, lan padha menang ing kahanan teori duwe pengarep-arep - wilayah banyu ukuran tlaga gedhe. keunggulan angka mungsuh ing sistem penerbangan lan pertahanan udara sing ora bisa ditindakake. Lan minangka asil - saka 23 kapal URO ing umum melu perang saka sisih Inggris, ilang ... 4. Kurang saka 20%. Piye wae iki ora cocog karo peran ngremekake penerbangan. Ing wektu sing padha, kinerja Harriers ora kudu ngapusi sapa wae.


Frigate "Antilope" klelep. We mbayar manungsa waé kanggo carane cedhak gunung. Nanging Inggris ora duwe pilihan, kudu perang ing kene.


Apa Inggris bisa menang MUNG nganggo kapal URO, tanpa dhukungan saka Harriers? Kanthi rencana operasi sing ana - ora bisa. Sanajan kapal-kapal kasebut kasil nolak serangan kasebut, kerugian sing ditindakake ora cukup kanggo pasukan Argentina garing kanthi cepet. Padha bakal terus nyerang lan iku ora kasunyatan sing Inggris ora bakal entek kapal sadurungé. Nanging iki diwenehake manawa rencana operasi bakal padha, lan zona kebangkrutan bakal ana ing panggonan sing padha, lan rencana kebangkrutan, sing terus ora mung ing wayah wengi, nanging uga ing wayah awan, ora bakal ditindakake. owah...

Umumé, rencana kasebut, sing bakal ngidini operasi pendaratan tanpa nggunakake Harriers kanggo nglindhungi kapal URO, bisa uga, mung ora dibutuhake.

Lan mesthi, fantasizing bab carane iku bakal musna yen bom wis makarya biasane kanggo Argentina, iku worth fantasizing kanggo sisih liyane, lan considering sing Inggris wis sistem pertahanan udara lan radar. Dadi luwih jujur.

Apa sing dituduhake ing Perang Falklands? Dheweke nuduhake manawa pasukan permukaan bisa nglawan pesawat lan menang. Lan uga, iku angel banget kanggo nglelebke kapal sing ana ing segara mbukak ing pamindhahan lan siap kanggo ngusir serangan. Argentina gagal. ora tau.

Teluk Persia


Penggemar serangan udara seneng ngelingi kekalahan Amerika ing frigat Stark dening rudal Irak sing diluncurake saka pesawat Irak sing diowahi dadi operator rudal jet bisnis Falcon 50.

Nanging sampeyan kudu ngerti siji bab prasaja - tatanan operasional saka Angkatan Laut AS, kang kalebu frigate, ora nindakake operasi militèr marang Irak utawa Iran. Kanggo alasan iki, fregat ora mbukak geni ing pesawat Irak nalika sing terakhir katon.

Stark kesawang pesawat Irak ing 20.55:XNUMX. Ing kahanan pertempuran nyata ing wayahe, kapal bakal mbukak geni ing pesawat, lan, paling kamungkinan, kedadean wis kesel ing titik iki - ing biaya salah siji ngungsi utawa njupuk mudhun pesawat. Nanging Stark ora perang.

Nanging ing taun candhakipun, kapal Amérika liyane dadi ing perang - cruiser rudal Wainwright, kang padha karo Wakil Laksamana Mastin nggunakake anti-kapal Tomahawks. Operasi Praying Mantis sing ditindakake dening Angkatan Laut AS nglawan Iran ing taun 1988 kasebut ing artikel kasebut "Mitos jahat saka Armada Nyamuk". We are khusus kasengsem ing wayahe ing ngisor iki.

Ing wayah esuk tanggal 18 April 1988, Amerika, sawise dhawuh kanggo numpes platform pangkalan Iran ing Teluk Persia, sing digunakake dening Iran ing serangan ing tanker, nindakake karusakan berurutan saka rong platform. Ing wayah esuk, loro Phantom Iran nyoba nyedhaki kapal penghancur Amerika McCromic. Nanging, wektu iki Amerika wis prentah kanggo murub. Pangrusak njupuk para pejuang kanggo ngawal sistem pertahanan udara lan padha mlayu. Amerika ora ngluncurake roket.

Sawetara jam mengko, klompok kapal Amérika liyane, dumadi saka cruiser Wainwright, frigates Badley lan Simpson, teka tengen corvette Joshan. Sing terakhir ngluncurake rudal anti-kapal Harpoon ing kapal penjelajah, sing sukses dicegat dening Amerika kanthi gangguan lan, kanggo nanggepi serangan iki, dicemplungake dening serangan rudal saka cruiser lan Simpson. Lan ing kene klompok kapal kasebut diserang saka udara dening sepasang Phantom Iran. Perlu dimangerteni manawa wong Iran duwe pengalaman sukses nyerang target permukaan, lan misil dipandu Maverick. Ora dingerteni persis apa sing disedhiyakake dening pesawat kasebut, nanging bisa nyebabake karusakan serius ing kapal kasebut.

Nanging kapal Amerika ora padha karo kapal Inggris. Kapal penjelajah njupuk montor mabur kanggo ngiringan, salah siji pilot cukup pinter noleh, sing kapindho terus mabur menyang target lan nampa rong rudal anti-pesawat. Pilot kasebut begja, pesawate sing rusak banget bisa tekan wilayah Iran.


Kapal penjelajah rudal sing dipandu Angkatan Laut AS Wainwright.


Apa sing dituduhake conto kasebut? Kaping pisanan, sampeyan ora kudu nggawe kesimpulan sing adoh saka kahanan karo Stark. Ing kahanan pertempuran nyata, upaya pesawat kanggo nyedhaki kapal katon kaya iki.

Kapindho, asil tabrakan para pejuang Iran karo kapal Angkatan Laut AS minangka ilustrasi sing apik babagan apa sing nunggu pengintaian udhara bersenjata lan unit penerbangan nyerang ing udara nalika nyoba nyerang kapal permukaan.

Wigati uga yen Amerika ora wedi karo serangan udara gedhe saka Iran. Lan ora mung amarga kapal induk, nanging uga amarga sistem pertahanan udara kapal sing canggih banget ing pungkasan taun wolung puluhan.

Saiki, sistem pertahanan udara luwih mbebayani.

TFR "Watchdog". Conto Soviet sing lali


Ana siji saiki rada lali, nanging conto luar biasa instructive saka serangan nyata dening pengebom Soviet ing kapal perang. Conto iki spesifik, amarga kapal iki uga Soviet. Kita ngomong babagan proyek "watchdog" TFR 1135, ing tanggal 8 November 1975 ana pambrontakan.


TFR "Watchdog"


Paling kamungkinan, kabeh wong krungu crita pemberontakan komunis ing Menara Pengawal, sing diangkat dening perwira politik kapal, Kapten 3rd Rank Valery Sablin. Kurang dikenal babagan rincian pamboman sing mandhegake kapal kasebut ninggalake perairan teritorial Soviet lan ngidini komandan kapal bisa ngontrol maneh. Ing wayah wengi tanggal 9 November, Sablin, sing nguwasani kapal kasebut, nuntun dheweke menyang metu saka Teluk Riga. Kanggo mungkasi kapal kasebut, diputusake kanggo ngebom, sing salah sijine unit pengebom sing paling siap tempur ing Angkatan Udara USSR, Resimen Penerbangan Bomber 668, bersenjata karo pesawat Yak-28, diwenehi tandha.


Yak-28


Acara luwih becik nuduhake carane angel nyerang kapal permukaan. Sanajan dheweke ora nglawan. Malah nalika kedadeyan ing perairan teritorial.

Saka artikel dening Mayor Jenderal A.G. Tsymbalova:

Komandan skuadron kapindho (non-standar pengintaian) mabur kanggo pengintaian cuaca lan pengintaian tambahan saka target ...
Miturut kaputusan saka komandan, pengintaian tambahan saka target njupuk mati ing pesawat Yak-28L, ngarsane lan sistem navigasi kang bisa kanggo nemtokake koordinat karo akurasi sawetara atus meter nalika target dideteksi. Nanging iki nalika ditemokake. Lan kru saka pesawat pengintaian, wis tekan ing lokasi kira-kira saka kapal, ora ketemu ing kono lan nerusake kanggo visual nelusuri kapal ing arah saka kemungkinan gerakan.

Kahanan meteorologi ing Baltik musim gugur, mesthine ora cocog kanggo pengintaian visual saka udara: senja esuk, awan sing rusak 5-6 poin kanthi pinggir ngisor ing elevasi 600-700 m lan kabut tebal kanthi visibilitas horisontal ora luwih saka 3-4 km. Nemokake kapal kanthi visual ing kahanan kaya mengkono, ngenali kanthi siluet lan nomer buntut ora mungkin. Wong-wong sing mabur liwat segara Autumn ngerti sing ora ana garis cakrawala, langit abu-abu ing kabut merges karo banyu timbal-colored, pesawat ing dhuwur 500 m ing visibilitas miskin bisa mung dening instruments. Lan kru pesawat pengintaian ora nindakake tugas utama - ora ndeteksi kapal, ora ngarahake para pengebom kanthi tugas ngebom ing dalan kapal, ngetutake interval 5 lan 6 menit.

ERROR

Dadi, kru saka rong pengebom pisanan pindhah menyang wilayah sing diduga lokasi kapal lan, amarga ora nampa informasi saka pesawat pengintaian, dipeksa kanggo nggoleki target dhewe nggunakake RBP ing mode ringkesan. . Miturut keputusan komandan resimen, kru wakil komandan kanggo latihan penerbangan wiwit nggoleki kapal kasebut, wiwit saka wilayah lokasi sing dituju, lan kru kepala geni lan latihan taktik resimen. (navigator - sekretaris panitia partai resimen) - saka Segara Baltik, jejer karo pulo Swedia Gotland. Ing wektu sing padha, jarak menyang pulo kasebut ditemtokake nggunakake RBP, supaya tapel wates negara Swedia ora dilanggar.

Awak sing nindakake telusuran ing wilayah sing dikira-kira ing ngendi kapal kasebut meh langsung nemokake target permukaan gedhe ing wates wilayah panelusuran, nyedhaki ing dhuwur 500 m, kanthi visual diidentifikasi ing kabut minangka kapal perang ukuran ngrusak, lan dibom ahead saka wektu sadawane Course saka kapal, nyoba kanggo nyelehake seri saka bom nyedhaki kapal. Yen pamboman kasebut ditindakake ing jarak tembak, mesthine bakal dianggep apik banget - titik gulung bom kasebut ora ngluwihi tandha bunder kanthi radius 80 m, nanging sawetara bom ora tiba. ngarep kapal, nanging karo shortfall sadawane baris persis liwat awak sawijining. Bom serbu, nalika rod kena banyu, njeblug meh ing sadhuwure permukaane, lan pecahan pecahan ricocheted (banyu ora bisa dikompres) ing sisih pinggir kapal, sing dadi Soviet. kapal kargo garingsing ninggalake pelabuhan Ventspils mung sawetara jam kepungkur.
...
PESANAN: STRIKE

Awak saka pangareping geni lan latihan taktik resimen, nggoleki kapal saka pulo Gotland, kasil nemokake sawetara kelompok target lumahing. Nanging, ngelingi kegagalan kancane, dheweke mudhun ing dhuwur 200 m lan mriksa kanthi visual. Untunge, cuaca rada apik: kabut rada ilang lan visibilitas dadi 5-6 km. Ing mayoritas mutlak, iki minangka kapal nelayan sing metu menyang segara sawise preian kanggo mancing. Wektu liwati, nanging kapal ora bisa ditemokake, lan komandan resimen, kanthi idin saka akting. Panglima tentara udhara mutusake kanggo nambah upaya kru kontrol resimen ing udara dening rong kru skuadron pisanan, sing miwiti mesin lan wiwit taksi menyang situs peluncuran.

Lan ing wektu iki ing kahanan, soko radikal malih diganti. Aku ngira yen kapal sing dikuwasani Sablin nyedhaki tapel wates wilayah perairan Uni Soviet, sing dilapurake dening kapal-kapal mburu menyang komando. Napa kapal kasebut lan markas Armada Baltik ora nindakake sebutan target kanggo pesawat Angkatan Udhara sajrone sorties pisanan, aku mung bisa spekulasi nganti saiki. Ketoke, nganti wektu iku, bap 668th ora dianggep minangka pasukan utama sing bisa mandhegake kapal pemberontak. Lan nalika kapal kasebut nyedhaki perairan netral lan keputusan pungkasan digawe kanggo numpes dening pasukan sing siap tempur, resimen kasebut ana ing tengah acara sing isih ana.
Apa wae, akting. komandhan tentara udara dumadakan dhawuh ngunggahake kabeh resimen ing wektu sing paling cendhak kanggo nyerang kapal kasebut (kita isih durung ngerti lokasi kapal sing tepat).

Siji klarifikasi kudu digawe ing kene. Ing wektu iku, Angkatan Udhara diadopsi telung opsi kanggo departure saka resimen ing tandha pertempuran: kanggo nindakake misi pertempuran ing radius taktis saka pesawat (cocog karo tabel pesawat ngrancang dikembangaké, apa kedaden dina); kanthi relokasi menyang lapangan terbang operasional (GSVG) lan metu saka serangan dadakan mungsuh ing lapangan udara (takeoff tanpa penundaan amunisi, dening skuadron, saka arah sing beda menyang zona tugas udhara, banjur ndharat ing lapangan terbang sampeyan dhewe). Nalika budhal mogok, skuadron pisanan sing njupuk off yaiku sing parkir paling cedhak karo ujung-ujung landasan pacu (runway), ing bap kaping 668 yaiku skuadron katelu. Ing mburine, skuadron pisanan kudu mangkat saka arah sing ngelawan (persis saka arah saka ngendi penerbangan kasebut ditindakake ing wayah esuk sing malang iku) lan ing giliran katelu skuadron jammers kapindho (skuadron pengintai non-standar) ana. mesthine kanggo njupuk mati.
Komandan skuadron katelu, sawise nampa dhawuh kanggo njupuk skuadron miturut pilihan kanggo metu saka serangan, taxied menyang landasan pacu sanalika bisa, baris munggah 9 pesawat liyane ing ngarepe Strip, lan langsung miwiti. kanggo njupuk mati nalika Strip iki dikuwasani dening loro pesawat saka skuadron pisanan. Tabrakan lan kacilakan penerbangan ing landasan pacu ora mung amarga komandan skuadron pisanan lan wingmane bisa mandheg ing tahap awal lan ngresiki landasan.

Direktur penerbangan ing menara komando lan kontrol (KDP), dadi sing pertama ngerti kabeh absurditas lan bebaya kahanan saiki, nglarang sapa wae kanggo mabur tanpa ijin, sing nyebabake badai emosi negatif saka pihak. komandan resimen. Kanggo kredit saka letnan kolonel lawas lan experienced (sing ora ana maneh wedi sapa utawa apa wae ing uripe), sing nuduhake firmness, njupuk-off saka resimen kanggo nindakake misi pertempuran angsal karakter ngatur. Nanging ora ana maneh bisa kanggo mbangun tatanan perang resimen ing advance ing udhara, lan pesawat tindak menyang wilayah serangan dicampur ing loro eselon karo interval menit ing saben. Nyatane, iku wis kumpul, ora dikontrol dening komandan skuadron ing udhara, lan target becik kanggo loro sistem SAM shipborne karo siklus tembak 40 detik. Kanthi kemungkinan sing dhuwur, bisa diarani manawa kapal kasebut bisa ngusir serangan udara iki, mula kabeh 18 pesawat saka "formasi perang" iki bakal ditembak mudhun.

SERANGAN

Lan pesawat sing nggoleki kapal saka pulo Gotland pungkasane nemokake klompok kapal, loro sing katon luwih gedhe ing layar RBP, lan liyane baris kaya ngarep. Nerak kabeh larangan supaya ora mudhun ing ngisor 500 m, kru ngliwati antarane rong kapal perang kanthi dhuwur 50 m, sing diidentifikasi minangka kapal anti-kapal selam gedhe (BOD). Ana 5-6 km antarane kapal, ing salah siji saka wong-wong mau nomer sisih dibutuhake katon cetha. Pos komando resimen langsung nampa laporan babagan azimuth lan jarak kapal saka lapangan udara Tukums, uga panyuwunan konfirmasi serangan kasebut. Sawise nampa ijin kanggo nyerang, kru nindakake maneuver lan nyerang kapal saka dhuwur 200 m ing ngarep saka sisih ing sudhut 20-25 derajat saka sumbu. Sablin, nyopir kapal kasebut, kanthi kompeten nyegah serangan kasebut, kanthi semangat maneuver menyang pesawat sing nyerang menyang sudut 0 derajat.
Bomber iki dipeksa kanggo mungkasi serangan (ora mungkin kanggo mencet target sempit nalika bombing saka cakrawala) lan karo sudo kanggo 50 m (kru tansah eling bab loro sistem nimbali udhara OSA-jinis) katon tengen liwat kapal.
Kanthi menek cilik nganti dhuwur 200 m, dheweke nindakake maneuver sing diarani taktik Angkatan Udara "standar 270 derajat", lan nyerang kapal maneh saka sisih mburi. Cukup cukup assuming sing kapal bakal muncul saka serangan dening maneuvering ing arah ngelawan saka pesawat nyerang, kru nyerang ing amba kuwi sing kapal ora duwe wektu kanggo nguripake watara menyang pesawat judhul amba saka 180 derajat sadurunge nyelehake ing bom.

Iku kedadeyan persis kaya sing dikarepake kru. Sablin, mesthi, nyoba ora mbukak sisih pinggir kapal, amarga wedi karo bom top-mast (nanging dheweke ora ngerti yen tukang ngebom ora duwe bom sing dibutuhake kanggo metode pengeboman iki). Bom pisanan saka seri iki kenek tengen ing tengah kelompok ing poop kapal, numpes kelompok panutup sak bledosan lan macet rudder kapal ing posisi kang ana. Bom liyane saka seri kasebut ambruk kanthi penerbangan kanthi sudut sing rada adoh saka sumbu kapal lan ora nyebabake karusakan ing kapal kasebut. Kapal kasebut wiwit nggambarake sirkulasi sing amba lan mandheg.

Para kru, sawise ngrampungake serangan kasebut, wiwit menek kanthi cepet, njaga kapal kasebut katon lan nyoba nemtokake asil serangan kasebut, amarga padha weruh seri flare sing dipecat saka papan kapal sing diserang. Laporan ing pos komando resimen ringkes banget: ngluncurake misil. Kasepen mati langsung ana ing udhara lan ing pos komando resimen, amarga kabeh wong ngenteni peluncuran rudal lan ora lali babagan iki. Sapa sing entuk? Sawise kabeh, kolom pesawat tunggal kita wis nyedhaki lokasi kapal kasebut. Iki wayahe kasepen mutlak ketoke kanggo kula pribadi jam dawa. Sawise sawetara wektu, klarifikasi tindakake: roket sinyal, lan eter secara harfiah mbledhos karo hubbub discordant kru nyoba kanggo njlentrehake misi pertempuran. Lan ing wektu iki maneh nangis emosi komandan kru, dumunung ing ndhuwur kapal: nanging ora kok bisa!

Apa sampeyan bisa nindakake, ing perang, kaya ing perang. Iku kru pisanan saka kolom resimen kang mlumpat menyang salah siji saka kapal nguber lan langsung nyerang iku, mistakes iku kapal pemberontak. Kapal sing diserang nyingkiri bom sing tiba, nanging nanggapi kanthi geni saka kabeh bedhil otomatis anti-pesawat. Kapal murub kathah, nanging dening, lan iki dingerteni. Pengawal perbatasan meh ora tau nembak pesawat "urip", kanthi trampil maneuver.
Iki diserang mung dening pengebom pisanan saka 18 ing kolom resimen, lan sing bakal diserang dening liyane? Ing wektu iki, ora ana sing mangu-mangu marang tekad para pilot: para pemberontak lan para pemburu. Ketoke, printah angkatan laut takon dhewe pitakonan iki ing wektu, lan nemokake jawaban tengen kanggo iku, sadhar sing iku wektu kanggo mungkasi bacchanalia serangan iki, nyatane, "diatur" dening wong-wong mau.


Sawise maneh - kapal ora nglawan lan ana ing wilayah perairan USSR. Koordinat, dalan lan kacepetan ditularake kanggo nyerang pesawat tanpa wektu tundha. Ing wektu sing padha, kasunyatan mung saka departure darurat saka resimen kanggo serangan ing kahanan pertempuran nyata lan sawetara kesalahane ing ngatur departure meh rampung ing bilai loro ing lepas landas lan liwat segara. Ajaib, kapal "dheweke" ora klelep. Ajaib, ora ana pesawat siji-sijia sing ditembak dening geni penjaga perbatasan. Iki, kanthi cara, minangka kekacauan militèr sing biasa, kanca sing ora bisa dihindari kanthi tiba-tiba miwiti permusuhan. Banjur tangan saben wong diiseni, lan dheweke ilang, resimen lan divisi wiwit bisa digunakake kanthi tliti mekanisme sing diombe kanthi apik.

Yen mungsuh menehi wektu.

Sampeyan kudu ngerti yen ing kahanan pertempuran nyata, yen perlu, kanggo mesthekake serangan ing kapal mungsuh nyata, iku bakal padha - Gagal sak lepas landas, lan pendekatan konsisten kanggo target dening Unit individu lan skuadron, karo shooting. saka nyerang pesawat dening sistem pertahanan udhara shipborne, lan mundhut saka target, lan serangan ing. Mung kerugian saka sistem pertahanan udara kapal bakal nyata - mungsuh mesthi ora bakal melas marang sapa wae. Ing wektu sing padha, ngarsane hipotetis rudal anti-kapal ing pesawat sing wis mangkat ora bakal menehi apa-apa - rudal anti-kapal penerbangan nangkep target ing operator, supaya bisa diluncurake, operator kudu nemokake obyek sing diserang. lan ngenali kanthi bener. Lan iki ora bisa ditindakake ing episode pertempuran sing diterangake, lan kanthi alasan objektif.

Iki minangka serangan ing kapal permukaan katon "saka njero" ing jagad nyata.

kesimpulan


Rusia, ing babagan kekuwatan angkatan laut, mlebu kahanan sing mbebayani banget. Ing sisih siji, operasi Siria, konfrontasi karo Amerika Serikat ing Venezuela, lan intensifikasi kabijakan luar negeri Rusia sacara umum nuduhake yen Rusia nduweni kabijakan luar negeri sing rada agresif. Ing wektu sing padha, angkatan laut minangka alat sing penting banget, lan asring dibutuhake. Dadi, tanpa karya tempur intensif Angkatan Laut ing 2012-2015, ora ana operasi ing Suriah.

Nanging kanthi tumindak kasebut, pimpinan Rusia ngidini disorganisasi skala kritis konstruksi angkatan laut, saka pambangunan kapal nganti ambruk struktur organisasi lan staf sing cukup. Ing kahanan kaya mengkono, pembangunan kanthi cepet saka Angkatan Laut iku mokal, lan padha bakal rauh wiwit nuntut saka armada Rusia minangka saka nyata. Mangkono, ora ana jaminan yen Angkatan Laut ora kudu nindakake operasi tempur skala penuh ing njaba area jangkoan pesawat tempur pesisir. Lan amarga Angkatan Laut duwe siji kapal induk, lan kanthi prospek sing ora jelas, kita kudu nyiapake perang karo apa sing kita duwe.

Lan ana kapal "ukuran beda" kanthi senjata rudal sing dipandu.
Conto saka praktik tempur ing Perang Donya II (kalebu pengalaman domestik) lan perang lan operasi tempur ing paruh kapindho abad pungkasan ngandhani yen ing sawetara kasus, penerbangan dhasar ora duwe daya ing ngarep kapal permukaan. Nanging supaya pesawat mungsuh ora bisa cilaka kapal kita maneh lan maneh, sing terakhir kudu tumindak flawlessly, maneuver supaya kaping pirang-pirang luwih cepet, nanging banget winates ing bahan bakar, pesawat overshoot liwat kelompok kapal liwat lan liwat maneh, pungkasanipun menehi. iku wiwitan ing wektu lan kemampuan kanggo mencet airfields lan obyek liyane karo pluru layaran sing.

Kita butuh pengintaian sing bisa menehi peringatan marang kapal luwih dhisik babagan mundhake pesawat musuh, kita butuh sistem pertahanan udara berbasis kapal sing super kuat sing bisa ngidini kapal bisa ngusir paling ora siji serangan udara gedhe, kita butuh helikopter AWACS sing bisa adhedhasar frigat. lan cruisers, kita kudu nyata, tanpa "jendhela klamben" latihan kanggo jenis iki tumindak. Pungkasan, sampeyan butuh kesiapan psikologis kanggo nindakake operasi sing beresiko kasebut, lan sampeyan butuh kemampuan kanggo ngilangi pilihan sing beresiko lan ora duwe pengarep-arep kanggo tumindak saka sing mung beresiko. Sampeyan kudu sinau carane ngapusi mungsuh, sing nduweni sistem pengintaian lan komunikasi sing sampurna lan nguwasani segara. Tanpa armada kapal induk, tanpa kemampuan kanggo nggawe kanthi cepet, tanpa basis ing saindenging jagad saka ngendi kapal bisa ditutupi dening penerbangan dhasar, kita kudu sinau carane nindakake tanpa kabeh perkara kasebut (penting lan perlu, umume).

Lan kadhangkala bisa uga, sanajan angel banget.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
going-postal.com, Inggris Imperial War Museum (Crown copyright), Wikipedia
Artikel saka seri iki:
Kapal lumahing nglawan pesawat. Perang Donya II
281 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. vladimir1155
    vladimir1155 18 Juli 2019 18:43
    -2
    Timokhin, kaya biasane, exaggerates, lan nyoba kanggo mimpin kita menyang kesimpulan palsu. Secara objektif, rong pesawat lawas klelep kapal perang paling anyar ora ing Fonklands. Amerika uga kelangan kapal sing dibanggakake amarga tabrakan pesawat sing diowahi ....... Baltik, ing kahanan pertempuran, kapal-kapal kasebut ora bakal bingung lan tenggelam, dudu bom roket, ... kapal perang apa. apa bisa urip mung nyamar dadi sudagar utawa ing pedhut.... pedhut ora langgeng lan bisa uga ora ana sudagar..... dadi tank uga bisa didhelikake ing grumbulan lan bengok-bengok babagan kinerja sing dhuwur. ciri, nanging sing bakal perang? lan apa jenis supervugderywaffe-battleship-frigate destroyers sing, padha mung bisa ndhelikake, lan malah ora tansah, nanging mung ing pedhut? Lan sing paling penting, ing ngendi Rusia duwe Folelands utawa Iran? Yagene awaké dhéwé kudu mrana? Utawa Timokhin pungkasane dadi pendukung armada nyamuk, amarga luwih gampang ndhelikake armada nyamuk ing kabut utawa liwati dadi pedagang lan nelayan? ora perlu pedhut lan ora kudu nyamar dadi pedagang, malah nyamar dadi paus.
    1. Val
      Val 19 Juli 2019 06:17
      0
      Napa armada nyamuk, sampeyan takon?
      Golts mangsuli. Utang industri pertahanan.
      https://echo.msk.ru/blog/openmedia/2466135-echo/
    2. wong sing nonton
      wong sing nonton 19 Juli 2019 06:18
      +1
      Setuju banget karo sampeyan. Penulis nyetel fakta menyang gambar sing dibutuhake, lan dheweke mung nglirwakake fakta sing ora cocog karo gambar iki. Iki utamané katon ing gambaran saka Perang Falklands. Penulis ora nulis tembung babagan bom lan misil Argentina sing ora njeblug sing nyerang kapal perang lan babagan kerugian apa wae sing bakal ditindakake Inggris ing kasus iki. Dheweke ora menehi komentar babagan kasunyatan manawa serangan ing kapal Inggris ditindakake utamane dening bom sing tiba, kaya ing Perang Dunia II, lan senadyan iki, armada Inggris ora bisa nahan serangan kasebut. Penulis ora nuduhake yen rudal anti-kapal Exocet minangka rudal subsonik lan adoh saka rudal anti-kapal sing paling maju, lan nuduhake efektifitas sing luar biasa ora malah marang kapal-kapal individu saka armada, nanging marang tatanan. Apa sing bakal kelakon ing armada Inggris kanthi nggunakake rudal anti-kapal supersonik sing akeh banget wis jelas. Umumé, penulis cetha nyoba narik manuk hantu menyang globe.
      Kutipan: vladimir1155
      Timokhin, kaya biasane, exaggerates, lan nyoba kanggo mimpin kita menyang kesimpulan palsu. Secara objektif, rong pesawat lawas klelep kapal perang paling anyar ora ing Fonklands. Amerika uga kelangan kapal sing dibanggakake amarga tabrakan pesawat sing diowahi ....... Baltik, ing kahanan pertempuran, kapal-kapal kasebut ora bakal bingung lan tenggelam, dudu bom roket, ... kapal perang apa. apa bisa urip mung nyamar dadi sudagar utawa ing pedhut.... pedhut ora langgeng lan bisa uga ora ana sudagar..... dadi tank uga bisa didhelikake ing grumbulan lan bengok-bengok babagan kinerja sing dhuwur. ciri, nanging sing bakal perang? lan apa jenis supervugderywaffe-battleship-frigate destroyers sing, padha mung bisa ndhelikake, lan malah ora tansah, nanging mung ing pedhut? Lan sing paling penting, ing ngendi Rusia duwe Folelands utawa Iran? Yagene awaké dhéwé kudu mrana? Utawa Timokhin pungkasane dadi pendukung armada nyamuk, amarga luwih gampang ndhelikake armada nyamuk ing kabut utawa liwati dadi pedagang lan nelayan? ora perlu pedhut lan ora kudu nyamar dadi pedagang, malah nyamar dadi paus.
      1. VVAU
        VVAU 19 Juli 2019 10:38
        +3
        .
        .
        :-):-):-) We are looking forward kanggo artikel sampeyan, supaya bisa ngomong "Review review"
        Nyatakake pandangan sampeyan babagan perang iki. Aku ora guyon, sembarang informasi waras sambutan.
        1. wong sing nonton
          wong sing nonton 11 Agustus 2019 06:06
          0
          Luwih saka cukup wis ditulis bab Perang Falklands, supaya aku ora weruh alesan kanggo reinvent setir, iku cukup kanggo sedhela maneh maca apa wis ditulis kanggo ngerti sing penulis nyoba kanggo narik manuk hantu ing globe. ing upaya kanggo substantiate tesis sing kapal bisa kasil nahan serangan udhara.
          Kutipan saka VVAU
          .
          .
          :-):-):-) We are looking forward kanggo artikel sampeyan, supaya bisa ngomong "Review review"
          Nyatakake pandangan sampeyan babagan perang iki. Aku ora guyon, sembarang informasi waras sambutan.
    3. A1845
      A1845 19 Juli 2019 10:53
      0
      Penulis mung bisu babagan kasunyatan manawa bom Argentina ora njeblug, yen ora, urusane para penyerang bakal dadi ala banget.
      1. VVAU
        VVAU 19 Juli 2019 12:01
        0
        Iku misale jek ana soko karo Exocets. Opo ora kabeh wong ditunjuk.... wis suwe.
      2. alexmach
        alexmach 22 Juli 2019 00:27
        +2
        Offline
        Penulis mung bisu babagan kasunyatan manawa bom Argentina ora njeblug

        Maksude meneng? Apa kita malah maca artikel sing padha?
        Argentina ora njeblug bom Inggris ora duwe sistem pertahanan udara. 1:1 seneng.
  2. _Ugene_
    _Ugene_ 18 Juli 2019 18:51
    +1
    AUG Amerika kudu dilacak saka papan ing pesisir, ora realistis kanggo ndhelikake ing kana, banjur ora dibebasake, sanajan sampeyan butuh sumber daya sing layak kanggo iki.
    1. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 21:03
      +2
      Ya, dheweke nindakake, utamane amarga dheweke ora nggawe rahasia saka iku. Iki kulawarga.liburan,musik.
      Aku duwe crita carane siji hydrograph kepincut kanggo spy ing Jepang. Potret kapal induk. :-) "Mata Hari and Grigory"

      http://samlib.ru/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/grigorii.shtml
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Operator
    Operator 18 Juli 2019 19:16
    -2
    "nyamar minangka lalu lintas pedagang nglawan satelit lan ZGRLS - kapal nyebar ing antarane kapal dagang, tatanan kasebut ora ana tandha-tandha tatanan perang, minangka asil, mungsuh mung ndeleng jurang saka jinis sinyal sing padha ing rute intensif. kapal dagang, lan ora ana cara kanggo nggolongake "

    Nanging babagan urutan tempur AUG sing misuwur lan barrage sing kondhang ing urutan wit Taun Anyar sing diwakili dening Hawkeye? ngguyu

    Pambubaran kapal perang ing sadawane rute kapal dagang minangka taman kanak-kanak ing jaman tentrem, ing jaman perang ora ana rute kapal dagang ing njaba kafilah sing dijaga. Lan yen ana serangan nuklir preventif, AUG ora kudu ditutupi topeng, amarga pesawat berbasis operator bakal mabur ora luwih awal tinimbang peluncuran ICBM / SLBM lan bakal mabur menyang garis peluncuran rudal utawa gulung bom. paling jam. Pesawat lepas landas saka operator pesawat bakal langsung ditemokake dening kabeh jinis RTR kanthi tekad sing ora jelas babagan koordinat AUG. Wektu penerbangan rudal anti-kapal bakal saka 1 jam ("Kaliber") nganti 6 menit ("Zirkon"), sajrone wektu AUG bakal ninggalake area lepas landas saka pesawat berbasis operator kanthi 50/ 5 km - mung ing sawetara deteksi kanthi bantuan rudal anti-kapal RGSN.

    Dadi Falklands lan KTF wis metu saka bisnis saka tembung ing kabeh.
    1. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 20:06
      + 10
      Aku mirsani bab rolas opsi kanggo mbangun urutan AMG, Aku weruh malah liyane gambar.
      Iki nganti keputusan komandan, lan dheweke bakal nemokake pilihan sing paling bisa ditebak ing perang.
      Ing warga, iki nalika nyiapake serangan pisanan.
      Mulane, kita padha wedi ilang kelompok malah kanggo dina.
      Takeoff ora bakal dideteksi ing wiwitan database. Apa sing dituduhake Flitex.
      Sapa sing bakal menehi TsU menyang Zircon?
      Aku wis nulis kanggo sampeyan, AMG ora ngambang kaya ing gambar, kabeh bebarengan.
      Jarak antarane kapal tekan puluhan kilometer.
      Sampeyan kudu mabur kanggo pengintaian ing Tu-16 karo locator karo sawetara 100 km, katon ing nomer tandha saka pedagang lan nelayan. Lan ngenali target. Mudhun 20 kaping, metu saka mega, klasifikasi. Samodra gedhe banget, intelijen ngeruk segara nganti pirang-pirang dina lan ora bisa ditemokake, sanajan ing Baltik.
      1. Operator
        Operator 18 Juli 2019 20:11
        +1
        Kutipan saka VVAU
        Takeoff ora bakal dideteksi ing wiwitan database

        Sajrone lepas landas / ndharat pesawat basis operator, peralatan radio operator pesawat wajib - sistem drive jarak cendhak, lsp. Lan radiasi spesifik kasebut dideteksi kanthi RTR, dumunung ing satelit lan pesawat, ing jarak +1000 km.

        Kajaba iku, pesawat pisanan sing munggah saka geladhak menyang udhara sadurunge lepas landas saka pesawat serangan yaiku Hawkeye, radiasi karakteristik "candelier" sing dideteksi dening satelit lan pesawat RTR nganti pirang-pirang ewu kilometer.
        1. Val
          Val 18 Juli 2019 20:25
          +6
          Biasane, "Takan" dideteksi. Iki kaya RSBN-2 kita.
          Drive nalika lepas landas ora dibutuhake.
          Lan omah kost makarya ing sektor kasebut. Umumé, ana sistem pendaratan cahya.
          Lan ora ana sing nglarang nggunakake remot drive, contone, saka prau support.
          Sing pisanan dudu Hawkeye. Helikopter penyelamat pisanan. :-)
          Lan tinimbang Hokai, kapal RLD liwat rampung.
          Pilihan lan urutan take-off beda-beda.
          RZK iki wis dikenal kanggo kita, padha macet karo operator pesawat kaya iwak.
          1. Operator
            Operator 18 Juli 2019 20:34
            -2
            Sistem drive diuripake nalika lepas landas supaya bisa bali menyang dek pesawat sing rusak.
            Sistem landing cahya mung nglengkapi teknik radio.
            Apa prau panyengkuyung graze ing njaba pesenan AUG?
            Kapal RLD dideteksi kanthi cara sing padha kanthi cara RTR, kaya Hawkeye.
            1. Val
              Val 18 Juli 2019 21:12
              +3
              Aku ora mbantah. Nanging karo bd ana konsep radio masking.
              drive VHF Line of sight :-)
              Saben uwong wis ngenteni sampeyan ngelingi.
              Rld ya please :-) target dudu dheweke, nanging kapal induk.
              Ora ana ing njero surat perintah lan bisa sumunar kaya kapal induk, kabeh misil kanggo dheweke :-)
          2. VVAU
            VVAU 18 Juli 2019 20:47
            +2
            Kayane diarani "Sistem Shoran", iki RSBN. Ana uga Omega, kaya ADNS kita "Silicon".
            Peta kasebut khusus karo grid jarak azimuth.
            Padha ora perlu drive sanadyan. Malah ing "Puma" Su-24 kuno kita ana tombol "Ngarep". Inersia, dheweke bakal nuntun pesawat menyang AC.
    2. Val
      Val 18 Juli 2019 20:27
      +3
      Nuwun sewu, nanging sampeyan nyampurake operasi militèr "sneaking" lan sistematis. Temokake formasi fraksi nalika Perang Vietnam.
    3. VVAU
      VVAU 20 Juli 2019 10:50
      +2
      Ana netral. Ing WWII, padha nyoba ora ndemek wong-wong mau. Soko mangan lan ngombe :-)
      Yen lepas landas massal saka kapal induk dibanting, ora ana gunane kanggo ngrusak. Ya, ora bakal lara, nanging tugase yaiku tenggelam sadurunge lepas landas, utawa nggawe gulungan sing ora bisa ditampa. Sampeyan ora njupuk menyang akun wacana sinyal, preparation saka senjata, panrimo saka tsu. Dheweke bakal keselak sajrone sawetara jam.
  5. Jagung
    Jagung 18 Juli 2019 19:19
    +2
    Comrade Timokhin terus manggon ing alam semesta paralel, ing ngendi AUG bisa gampang ndhelikake saka pesawat AWACS kanthi radius deteksi efektif 400 km, lan kapal permukaan gedhe bisa maneuver kanggo uwal saka salvo rudal anti-kapal modern, lan Rusia duwe kemungkinan nyata. kanggo miwiti mbangun armada segara.
    Iki dudu wangkal maneh, nanging sawetara jinis fanatisme ...
    1. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 20:08
      +6
      Napa AMG ndhelik saka pesawat AWACS? :-)
      Saka Hawkeye utawa apa?
      1. Jagung
        Jagung 18 Juli 2019 20:22
        -4
        Napa AMG ndhelik saka pesawat AWACS? :-)
        Supaya UFO acak kanthi muatan megaton ora tiba ing dek.
        Saka Hawkeye utawa apa?
        Pesawat AWACS wis suwe ora kemewahan, nanging sarana transportasi ana ing layanan karo kabeh paling sawetara tentara siap-tempur.
        1. VVAU
          VVAU 18 Juli 2019 20:49
          +5
          Apa armada Rusia duwe AWACS?
          Pitakonan iku retorika
          1. Jagung
            Jagung 18 Juli 2019 21:01
            +1
            Mbokmenawa mung Angkatan Laut Rusia mung dhasar bakal perang karo kapal mungsuh, Moremans bakal ngatur tandhing jujur, kaya Peresvet karo Chelubey, lan liyane bakal katon saka sisih, tengen? Utawa sampeyan mangu-mangu ing cocog IL76 kanggo mabur liwat banyu?
            1. Val
              Val 18 Juli 2019 21:24
              +5
              Malah ing USSR, dheweke ora ngerti carane nglawan dheweke.
              Waca Sokerin "PR minangka pungkasan ing dhewe"
              https://topwar.ru/10040-piar-kak-samocel.html
              1. Jagung
                Jagung 18 Juli 2019 21:57
                +1
                Artikel kasebut misuwur banget lan ora kalah kontroversial, sanajan kanggo penulis sing duwe wewenang banget.
                USSR ngerti apa sing kudu dilakoni karo AUG lan nggawe taruhan sing tepat babagan pangembangan rudal anti-kapal, gedhe lan cilik, cepet lan alon, apik lan beda.
                1. Val
                  Val 21 Juli 2019 22:12
                  +2
                  .
                  :-) Golek penulis tingkat iki masalah kene.
                  Maemo banjur sho maemo.
                  Dheweke ninggalake forum "Ana penerbangan angkatan laut." Inggih paling piyambakipun nyerat
                  Lan akeh macem-macem rudal sing ora apik, kapal-kapal kasebut ora bisa dipasang maneh.
                  Lan wong lanang Chelomeev asring nambah roket kanthi nambah ukuran. Iku nganti titik sing padha ora cocok maneh ing kapal.
                2. bugagich
                  bugagich 27 Juli 2019 17:07
                  0
                  Quote: jagung
                  USSR ngerti banget apa sing kudu dilakoni karo AUG lan nggawe taruhan sing tepat babagan pangembangan rudal anti-kapal, gedhe lan cilik, cepet lan alon, apik lan beda.

                  Sampeyan mung mbingungake sabab lan akibat. Angkatan Laut Soviet ora pengin, nanging mung menehi rudal anti-kapal sing padha, tanpa menehi pilihan ... mula iki dudu taruhan, nanging ora duwe pangarep-arep.
            2. Jaran, wong lan nyawa
              Jaran, wong lan nyawa 21 Juli 2019 16:25
              0
              ... Moremans bakal ngatur duel jujur, kaya Peresvet karo Chelubey, lan liyane bakal nonton saka sisih, tengen?


              Ing jaman tandhing ing Prancis, piye wae sing kurus lawan sing lemu ngumpul ing tandhing. Detik-detik kurus ternyata dadi prinsip, dheweke nyedhaki detik-detik sing lemu lan ngomong:

              - Sampeyan uga weruh yen duelist kita kaping papat luwih tipis tinimbang sampeyan. Iki uga ora adil. Disaranake yen ing tokoh duelist sampeyan, tarik garis garis saka tokoh kita lan kabeh pricks karo pedhang liwat outline iki - ora count!

              Duel sing lemu ngguyu lan ora gelem tandhing, lan perkara kasebut rampung kanthi tentrem.

              Nalika ana perang nyata, iki adoh saka catur, lan nalika mikir bab pamindhahan sabanjuré saka mungsuh, sampeyan bisa kanthi gampang njaluk mejet ing pasuryan karo papan catur.
    2. LeonidL
      LeonidL 18 Juli 2019 21:30
      -1
      Kacathet kanthi akurat!
  6. Val
    Val 18 Juli 2019 19:32
    +5
    .... nalika dekne wis crammed karo pesawat siap kanggo sortie. Kanthi bom, kanthi bahan bakar ... 

    Alexander, nalika ana munggah massive, geladhak meh resik. Ngangkat lift, langsung mangkat. Senjata kecanthol ing ngisor.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 18 Juli 2019 20:05
      +5
      Kutipan saka val
      Alexander, nalika ana munggah massive, geladhak meh resik. Ngangkat lift, langsung mangkat. Senjata kecanthol ing ngisor.

      Mung ing kasus darurat - amarga ngisi bahan bakar lan penundaan / mbusak senjata ing hangar minangka mode darurat lan ditindakake minangka tambahan kanggo karya utama ing dek penerbangan mung kanthi dhawuh saka komandan AB.
      Manual langsung nyatakake yen loading / mbusak amunisi ing pesawat kudu dileksanakake ing dek pesawat, lan ing mburi (saka "pulo") bagean. Yen perlu, diijini nindakake prosedur kasebut ing gandhewo, nanging mung miturut dhawuhe komandan kapal; nalika jumlah amunisi ing busur kudu minimal.
      Kajaba iku, komandan, miturut dhawuhe, bisa ngidini loading / mbusak amunisi ing hangar - nanging ora kabeh, mung ing jumlah winates lan mung kanggo pesawat sing dimaksudake kanggo penerbangan sabanjure utawa kanggo ngangkat tandha.
      Senjata Loading lan Ngundhuh
      Dek pesawat saka operator pesawat minangka area sing disenengi kanggo mbukak utawa ngundhuh pesawat. Biasane, area rearming ing jejere lan mburi struktur pulo ing dek penerbangan. Nanging, yen perlu operasional, komandan kapal (CO) bisa menehi wewenang kanggo ngunggah utawa ngundhuh ing busur kapal nalika operasi penerbangan siklik lagi ditindakake. Mung jumlah minimal senjata sing kudu dipindhah menyang busur kapal.
      CO bisa menehi wewenang kanggo ngemot senjata kanthi jumlah winates ing dek hangar nalika perlu. Nanging, iki nambah risiko geni amarga ana bahan bakar lan bahan peledak ing wilayah sing dikurung. Mung pesawat sing dijadwalake kanggo peluncuran sabanjure utawa kondisi tandha sing sah kanggo dimuat ing dek hangar.
      1. VVAU
        VVAU 18 Juli 2019 20:51
        +1
        Ing dek padha dilengkapi sekring. Suspensi kanggo ngangkat darurat ing sisih ngisor. Isi bahan bakar saka ndhuwur. Yen ora, lift bakal ditutup.
    2. Val
      Val 22 Juli 2019 10:59
      +1
      ................
  7. anyar
    anyar 18 Juli 2019 19:46
    +2
    Kanggo penulis, 82 minangka modernitas ....
    ZGRLS cukup akurat nemtokake kapal kanthi teken, kaya-kaya ora luwih akurat tinimbang radar over-the-horizon.
    Radius deteksi kapal permukaan gedhe dening pesawat AWACS modern diwatesi dening horizon radio (kira-kira 450 km).
    Kabeh kapal dagang duwe transponder lan sarana pangolahan informasi modern supaya bisa nglacak dalane nganti suwe. Kapal kontainer sing dumadakan muncul ing tengah segara (lan kapal induk sing ilang ing cedhake) minangka kesempatan kanggo kanca-kanca ing markas intelijen radio kanggo mikir.
    1. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 20:12
      +8
      Nelayan Kamchatka nyelehake ember ing antena lan cepet nyerahake kepiting menyang Jepang.
      Sistem apa wae bisa dilewati
      ZGRLS bakal menehi tandha, nanging ora bakal ditandatangani ing ndhuwur yen iku operator pesawat. :-)
      1. Operator
        Operator 18 Juli 2019 20:41
        -2
        ZGRLS kanggo 6000 km bakal menehi ora siji tandha, nanging nomer n-th tandha miturut nomer kapal AUG dibangun ing salah siji saka pesenan AUG.

        Ing kadohan saka 3000 km, ZGRLS tambahan bakal ndeteksi sawetara rolas tandha saka take-off pesawat basis operator karo interval wektu karakteristik antarane tambahan tandha iki.
        1. VVAU
          VVAU 18 Juli 2019 20:57
          +2
          Aku ora mbantah. Yen sampeyan ngerti pilihan construction tartamtu lan ora njupuk menyang akun target lumahing liyane. Kalebu inflatable palsu, kang ing 30 menit ing jumlah nganti 20 bêsik bisa sijine munggah kapal AMG.
          Sampeyan yakin banget karo kekuwatan ZGRLS. Lunga metu, nutup mata lan ing akeh atusan wong nyoba ngenali kanca kanthi swara. Lan kabeh padha ngomong bab sing padha.
          1. Operator
            Operator 18 Juli 2019 21:10
            -4
            Ing jarak 6000 nganti 3000 km, ZGRLS ndeleng obyek kanthi dawa paling sethithik 100 meter - sampeyan kudu ngobong target inflatable sing gedhe banget.

            Ing jarak 3000 nganti 1000 km, ZGRLS ndeleng obyek kanthi dawane paling sethithik 5 meter, nanging apa owah-owahan yen, sadurunge giliran 3000 km, klompok target kasebut kanthi jelas diidentifikasi minangka AUG, lan sawise iku 20 obyek anyar padha ditambahake bebarengan?

            Target inflatable palsu yaiku masalah rudal anti-kapal RGSN, dudu ZGRLS.

            PS Saka 6000/3000 km, 1000 km kudu dikurangi - zona mati ZGRLS, ing ngendi stasiun radar jinis iki ditugasake ing daratan supaya ora bisa mateni kanthi serangan rudal jarak cendhak.
            1. Val
              Val 18 Juli 2019 21:34
              +3
              Apa sampeyan krungu babagan reflektor sudut?
              Babagan respon aktif kanggo sinyal radar?
            2. Avior
              Avior 19 Juli 2019 00:45
              +1
              kanggo radar, ukuran ora Matter, Nilai saka EPR saka target, lan iku adoh saka langsung related kanggo ukuran.
              piye wae katon kaya iki
              1. VVAU
                VVAU 19 Juli 2019 01:54
                +2
                :-)
                :-) seneng-seneng Aku duwe crita "Oaket shooting"

                http://samlib.ru/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/raketnuestrelbu.shtml
                Kita ajeg ngapusi wong-wong mau, kaping pindho karo pelaut kita njupuk sudhut kanggo target. Ana foto ing kana. Todlko operator pesawat wis luwih lan padha sijine Garland a.
              2. Val
                Val 19 Juli 2019 02:57
                +2
                Kanggo logika roket wis. Aku ora ngerti carane saiki, nanging apa KSR duwe, apa X-22 duwe logika mudhun.
                Kaya sing ditindakake dening Amethyst. Luwih tepate, rong jinis logika. Mudhun lan oligofonene.
                Tujukake refleksi sing luwih gedhe utawa target target sing dijupuk pisanan.
                Pilihan kapindho digunakake kanggo peralatan khusus.
              3. Val
                Val 22 Juli 2019 10:11
                +1
                Kita katon kaya iki. Kang kanggo simulasi perang sapisan ing .... liyane.

                Lan kabeh sumunar kaya cruiser apik.
        2. Val
          Val 18 Juli 2019 21:30
          +2
          Pitakonan. Ing ngendi ZGRLS dumunung lan kepiye informasi babagan pasukan lan manajemen armada?
      2. anyar
        anyar 18 Juli 2019 20:48
        0
        Umumé, teken target malah luwih spesifik tinimbang teken, yen ora, sistem apa wae bisa dilewati, nanging kabeh bypass sistem bisa dideleng lan penipuan sistem bisa dihindari. Pancen angel banget kanggo ngapusi ZGRLS modern.
        1. Val
          Val 18 Juli 2019 21:31
          +2
          Ya, nanging tanda tangan bank kudu dikumpulake, bisa kleru. Lan wektu iki, lan pesawat wis ana ing udhara.
          1. anyar
            anyar 18 Juli 2019 21:38
            -2
            Bank teken digawe luwih dhisik. Banget ing advance. Kira-kira sanalika sawise diluncurake kapal ing banyu.
            1. Avior
              Avior 18 Juli 2019 23:38
              +2
              lan carane sampeyan bisa nggawe bank teken nalika sampeyan ndeleng kapal saka ndhuwur? Kanthi nggunakake apa?
              teken saka arah beda banget beda. Lan malah reflektor sudhut sing paling gampang bisa gampang diganti.
              1. anyar
                anyar 18 Juli 2019 23:42
                -2
                Kayane sampeyan lan aku duwe gagasan sing beda banget babagan cara kerja ZRGLS.
                1. Avior
                  Avior 18 Juli 2019 23:49
                  +2
                  gumantung apa ZGRLS.
                  Yen ombak permukaan, mula ora ana masalah.
                  nanging mung duwe jarak cendhak, 200-400 km.
                  lan yen gelombang spasial, banjur saka ndhuwur.
                  lan ana akeh masalah.
                  Amarga sinyal sing dibayangke saka permukaan (tanah utawa banyu) luwih kuat tinimbang sinyal sing dibayangke saka target, sistem digunakake ing radar ZG kanggo ngisolasi sinyal sing migunani. Sistem sing paling gampang nggunakake efek Doppler, ing ngendi obyek sing obah ngganti frekuensi gelombang radio sing dibayangke. Kanthi nyaring sinyal sing ditampa kanthi frekuensi asli ing radar, sampeyan bisa ngenali target sing obah. Prinsip iki digunakake ing meh kabeh radar (kalebu over-the-horizon), nanging ing kasus radar over-the-horizon, iku luwih rumit amarga gerakan ionosfer dhewe.

                  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80
                  Iku salah siji bab kanggo mirsani diluncurake rudal balistik kanthi owah-owahan cetha ing sinyal ing titik penyebaran, lan bab liyane kanggo siji metu kapal relatif alon obah ing segara.
                  lan malah nemtokake "tanda tangan"
                  hi
                  1. anyar
                    anyar 18 Juli 2019 23:57
                    -2
                    Sampeyan wis dicampur kabeh. Waca link kasebut kanthi teliti.
                    "Ana uga radar over-the-counter sing nggunakake efek gelombang elektromagnetik permukaan (SEW, gelombang lemah), sing nyebar ing sadawane permukaan banyu kanthi jarak nganti 200-400 km."

                    "Paling asring, radar over-the-horizon nggunakake efek refleksi gelombang radio cendhak (saka 3 nganti 30 MHz; gelombang dekameter) saka ionosfer. Radar kasebut diarani radar gelombang langit ZG."
                    Conto - ZGRLS "Volna" -3000 km

                    Iku salah siji bab kanggo mirsani diluncurake rudal balistik kanthi owah-owahan cetha ing sinyal ing titik penyebaran, lan bab liyane kanggo siji metu kapal relatif alon obah ing segara.
                    lan malah nemtokake "tanda tangan"
                    Prakara iki, mesthi, luwih rumit. Mulane, ZGRLS "Volna" muncul luwih saka ZGRLS "Don-2N"
                    1. Avior
                      Avior 19 Juli 2019 00:40
                      +1
                      sampeyan wis nyampur kabeh, dudu aku. Aku wis nulis iki kanggo sampeyan kaping pirang-pirang, lan menehi link, lan kutipan babagan masalah ZGRLS saka gelombang spasial.
                      ZGRLS "Don-2N"

                      oh carane miwiti eseman Don2n ora ZGRLS a, nanging liwat-the-horizon centimeter-rentang stasiun.
                      Kanggo Wave, sejatine ana rong stasiun sing beda - spasial lan permukaan.
                      lan babagan akurasi lan linuwih nemtokake spasial, iku adoh saka cethek.
                      Pancen spasial digunakake kanggo nemtokake peluncuran massal rudal balistik, nanging ana kahanan sing beda.
                      hi
                      1. anyar
                        anyar 19 Juli 2019 01:06
                        -2
                        Ya, aku ngaco. Ora Don-2N, nanging Duga. Nanging ora mengaruhi skripsiku. Wektu nggawe padha.
                        Kanggo Wave, sejatine ana rong stasiun sing beda - spasial lan permukaan.
                        Bisa uga, spasial duwe zona mati.
                        lan babagan akurasi lan linuwih nemtokake spasial, iku adoh saka cethek.
                        Apa sampeyan mikir kaya ngono? Lan kanggo tujuan apa statement iki? Luwih angel kanggo radar spasial kanggo nemtokake target ing dhuwur - ya. Nanging sanajan karo tujuan kasebut, masalah linuwih definisi umume ditanggulangi. Kanggo nemtokake obyek gedhe kaya kapal perang gedhe, karakteristik ZGRLS modern luwih saka cukup.
                        Lan ing ngendi sampeyan entuk ide yen efek Doppler digunakake ing ZGRLS modern kanggo ngawasi kahanan permukaan lan udhara? Umume ora apik kanggo nggawe ZGRLS spasial - ionosphere mlaku.
          2. VVAU
            VVAU 20 Juli 2019 10:13
            0
            .
            Lan mokal luwih gampang-parameter. Banjur padha narik tandha tangan iki :-):-):-)
            Lan sampeyan ora bakal ngomong.
    2. Avior
      Avior 18 Juli 2019 23:19
      +2
      ZGRLS cukup akurat nemtokake kapal kanthi teken, kaya-kaya ora luwih akurat tinimbang radar over-the-horizon.

      kok mikir ngono?
      Mung ZGRLS gelombang permukaan sing bisa digunakake kanthi normal, nanging jarake cendhak.
      lan ing ngendi dheweke entuk "tanda tangan", kanthi cara, nalika "dideleng saka ndhuwur"? Lan kepiye carane katon ing latar mburi banyu?
      1. anyar
        anyar 18 Juli 2019 23:28
        -1
        nanging padha duwe sawetara cendhak.

        Apa 3000 km minangka "jarak cendhak"? Oh inggih
        Ing endi dheweke entuk "tanda tangan", kanthi cara, nalika "dideleng saka ndhuwur"
        Lan ing ngendi radar liwat-cakrawala entuk tandha iki nalika dideleng "saka sisih"?
        Lan kepiye carane katon ing latar mburi banyu?

        Nalika aku ngerti, aku kudu sampeyan lay metu specification kanggo ZGRLS? Mungkin uga dhaptar pabrik lan wong sing tanggung jawab?
        1. Avior
          Avior 19 Juli 2019 00:15
          +1
          gelombang lumahing ZGRLS wis sawetara 200-400 km.
          sawetara dawa saka ZGRLS saka gelombang langit.
          nanging akurasi lan kemungkinan nemtokake ana "telung sepatu bast ing peta"
          1. anyar
            anyar 19 Juli 2019 00:25
            0
            sawetara dawa saka ZGRLS saka gelombang langit.
            nanging akurasi lan kemungkinan nemtokake ana "telung sepatu bast ing peta"

            Apa sampeyan mikir kaya ngono? Sistem iki umume digawe kanggo ndeteksi serangan massive dening rudal jelajah kurang mabur, ora kaya kapal permukaan raksasa.
            Lan akurasi +/- telung sepatu bast kanggo nelusuri kapal permukaan gedhe ing wektu nyata cukup cocok. We ngerti apa ing kothak 50 * 50 km - padha "Granite" utawa "Dagger" bisa dibukak, liyane bakal rampung dening sirah homing - ora radar, supaya optik.
            1. Avior
              Avior 19 Juli 2019 00:52
              +1
              Gelombang ruang ZGRLS digawe kanggo nemtokake peluncuran massal rudal balistik, lan ing kapasitas iki digunakake utamane.
              teoritis, padha uga bisa digunakake kanggo nemtokake Bukak massa saka KR - padha duwe kacepetan dhuwur lan iki bisa digunakake kanggo nyaring Doppler.
              Lan nelusuri kapal lumahing alon iku prakara temen beda.
              Nyaring ana arang banget angel lan kemungkinan kanggo nemtokake target banget kurang.
              lan luwih "tanda tangan" utamane yen dideleng saka ndhuwur.
              hi
              1. anyar
                anyar 19 Juli 2019 01:09
                -2
                Nyaring ana arang banget angel lan kemungkinan kanggo nemtokake target banget kurang.
                lan luwih "tanda tangan" utamane yen dideleng saka ndhuwur.

                Nanging, masalah wis dirampungake :)
                1. Avior
                  Avior 19 Juli 2019 03:21
                  +1
                  Aku ngerti mung siji, mung diperlokaké ostentatious ing Segara Kaspia miturut ZGRLS saka gelombang lumahing Sunflower.
                  https://flot.com/news/navy/?ELEMENT_ID=174398
                  sampeyan bisa menehi link kanggo njupuk ing target sebutan ZGRLS gelombang spasi yen kabeh masalah ditanggulangi?
                  1. anyar
                    anyar 19 Juli 2019 14:37
                    -2
                    Sampeyan menehi conto njupuk ing target sebutan A-50 contone. Inggih, punika cara ingkang cetha dituduhake.
                    1. Val
                      Val 22 Juli 2019 10:22
                      +2
                      Mangkene sing diklumpukake Shoigu taun kepungkur saka latihan ing Kamchatka. Ing sisih tengen ana klompok anti-kapal selam lan penyelamat An-26.
                      Perkusi ing sisih kiwa. Inggih, mung tanker IL-78 ing armada. Iku kabeh marang siji AMG. A-50 mesthine kanggo koordinasi. Iku ora bisa metu dicokot. A-50 apik kanggo ngontrol MiG-31, nanging ora cukup kanggo ndeteksi, ngenali lan nargetake para penyerang. Luwih tepate, ora bisa ditindakake.
                      Lan ya, kabeh ing kartun iku apik banget.
                      1. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 13:04
                        +2
                        Iki carane padha ngumpul saka kabeh negara kanggo latihan, iki carane migrasi saka armada kanggo armada. Iku Serdyukov sing mabur ing 2012.
                2. Operator
                  Operator 19 Juli 2019 12:07
                  -1
                  Kutipan saka newone
                  Nanging, masalah iki ditanggulangi

                  ZGRLS full-time pisanan "Duga" disebarake ing jaman Soviet ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobolsk (kanggo sumber daya sing dijamin). Tujuan pembangunan kasebut yaiku kanggo nglacak peluncuran rudal ing Amerika Serikat minangka bagéan saka Sistem Peringatan Serangan Rudal. Nanging ing laku, ZGRLS kanthi jarak 9000 km kanthi telung refleksi emisi radio saka ionosfer ora bisa dijamin ndeleng kolom gas buang terionisasi saka peluncuran ICBM kanthi propelan padat Minuteman utawa Trident. mesin roket.

                  Wis ing Federasi Rusia, "Kontainer" ZGRLS sing luwih efisien energi digawe lan disebarake ing Mordovia, sing bisa digunakake kanggo ndeteksi target permukaan ing mode loro-hop ing jarak 6000 km lan ndeteksi target udara ing siji. -mode hop ing kadohan saka 3000 km. Jangkauan operasi gelombang radio "Kontainer" antara 10 nganti 100 meter. Gelombang paling dawa digunakake ing wiwitan operasi ZGRLS, sawise ionosfer dadi panas, transisi menyang gelombang cendhak saka sawetara sing ditemtokake digawe. Ing kasus terakhir, deteksi target udara kanthi dimensi linear 5 meter (1/2 saka dawa gelombang radio) dipastikan - i.e. pluru cruise, apa utawa ora padha duwe teknologi siluman.

                  Bidang tampilan ZGRLS Mordovian yaiku 180 derajat, ekspansi nganti 240 derajat wis diumumake. Kamentrian Pertahanan RF ngrancang nyebarake "Kontainer" ZGRLS nomer loro ing Timur Jauh.

                  ZGRLS Rusia, ora kaya Soviet, nggunakake program komputer kanggo nggolongake jinis target (udara, permukaan, EPR, kacepetan), akurasi nemtokake rong koordinat (azimuth, jarak) cukup kanggo ngarahake rudal kanthi pencari aktif ing Sawijining kondisi mung mabur wektu rudal sing relatif cilik, amarga target ing jarak kasebut sajrone penerbangan kasebut bisa mindhah jarak sing cukup adoh.

                  Kanggo digunakake bebarengan karo ZGRLS, rudal anti-pesawat jarak jauh kanthi AGRLS saka kompleks S-400 lan S-500, rudal jelajah hipersonik Zirkon lan rudal balistik anti-kapal jarak menengah (5500 km) saka jinis Cina cukup. cocok.

                  Mung ana siji masalah karo ZGRL - ora ana kanca utawa mungsuh sistem request / respon, nanging sawise wiwitan musuhan, masalah iki ilang dhewe, amarga, contone, ing papan ing segara, iku dikenal kanggo mesthekake yen ana kapal dhewe, tegese kabeh liyane minangka kapal banyu mungsuh (Kapal kapal negara netral ing zona perang dadi tanggung jawab negara kasebut). Liyane bab iku perlu kanggo mbedakake kapal mungsuh saka kapal dhewe, nanging ana analisis pesenan bangunan kanggo grup kapal, uga RTR satelit lan data pengintaian hydroacoustic saka kapal selam nuklir (nganti 500-700 km). nalika AUG ana ing zona non-rak).
      2. Val
        Val 18 Juli 2019 23:38
        -3
        "Oh dasi iki skozosniki" (c) :-)
    3. VVAU
      VVAU 22 Juli 2019 06:05
      +3
      Mbokmenawa diwatesi dening kekuatan sinyal stasiun.
      Transponder, pesawat sing padha, ajeg mateni, mulane padha tabrakan. Comrades ing "markas intelijen radio" (ora ana bab kuwi ing alam) bakal break otak nganalisa atusan tandha ing basis saka ilang-muncul.
      Teknik radio, umume. Intelijen radio yaiku negosiasi. )
    4. VVAU
      VVAU 22 Juli 2019 19:13
      +2
      Markas intelijen radio ora ana ing alam.
      Masalah kasebut ditangani dening spesialis intelijen RADIO ENGINEERING.
  8. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 18 Juli 2019 19:49
    +7
    Kapindho, kamuflase kanggo lalu lintas pedagang bisa nglawan satelit lan ZGRLS - kapal nyebar ing antarane kapal dagang, tatanan kasebut ora ana tandha-tandha tatanan perang, minangka asil, mungsuh mung ndeleng jurang sinyal saka jinis sing padha ing rute kasebut. pengiriman pedagang intensif, lan ora ana cara kanggo nggolongake.

    Banget. Nanging ing endi jaminan manawa lalu lintas maritim intensif bakal terus karo wabah perang - ing volume sing padha ing rute sing padha? Lan ora bakal dadi sistem konvoi utawa kapal siji sing obah ing kontrol ketat saka pusat ASW padha ing téater operasi tartamtu?
    Cukup - ing ngendi golek lalu lintas maritim sing ora bisa dikendhaleni ing zona perang?

    Woodward lan Mastin masquerade minangka lalu lintas wektu tentrem. Ing mangsa perang, kaya nyoba nyamarake Bismarck ing antarane kapal konvoi Khusus Winston. eseman
  9. VVAU
    VVAU 18 Juli 2019 19:53
    +7
    Matur nuwun, sing menarik.
    Sampeyan ngutip Karev, aku duwe keluhan marang dheweke, amarga dheweke ngaku yen Tu-16 266 ODRAE ora nglaporake jinis pejuang sing nyegat dheweke :-) Mula kebingungan.
    Iki taun 1982. Flitex.
    Kasunyatane yaiku ing wektu iki aku ngenteni rilis kiriman NSH ing 122 OPLAE Yelizovo. Lan dheweke ana ing posisi PNSh karo Vasiliev ing Esq. Tu-16.
    Asring tetep konco kepala Intelligence saka resimen Draganov. Lan sadurunge, ing Nikolaevka, dheweke uga tetep konco HP saka resimen Maksimyak. Inggih, kula gadhah quirk wiwit sekolah, kawruh saka mungsuh potensial. Ing kono padha ngegungake aku. Aku ngrancang kanggo pindhah ing garis pengintaian, nanging aku kudu pindhah bebarengan karo anti-kapal selam.
    Ing cendhak, aku ngerti masakan iki sak tenane. Carane informasi mili. Apa Karev nulis babagan omong kosong.
    Intelijen markas Armada Pasifik ngaco.
    1. karabas
      karabas 19 Juli 2019 01:08
      +1
      Tulis artikel utawa seri kabeh. Akeh sing bakal ngucapke matur nuwun marang sampeyan
      1. VVAU
        VVAU 19 Juli 2019 01:59
        +4
        Dadi aku nulis babagan sèket lembar. Artikel ora ditampa ing kene.
        kene.
        http://samlib.ru/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/
  10. Serg4545
    Serg4545 18 Juli 2019 20:48
    +3
    Sumber daya iki nduweni seri artikel sing apik banget babagan Perang Falklands!
    Bener, nalika aku kenal karo rincian perang iki, aku duwe perasaan sing ora nyenengake.
    Kaya-kaya wis nyekseni perang brutal antarane wong tanpa gegaman lan wong tanpa sikil.
  11. KCA
    KCA 18 Juli 2019 20:48
    +3
    Ing ngarsane "Daggers" lan Kh-32, uga rudal anti-kapal penerbangan liyane lan sarana karusakan, apa kita kudu nimbang perang aviation nglawan kapal permukaan kanthi bantuan "Exocets" lan bom sing tiba? ZGRLS wis suwe duwe sistem pangolahan data digital lan cukup nemtokake target apa, saka rudal lan rudal balistik nganti jinis kapal. A kapal sipil lelungan ing 30 knots? Ora bisa mbingungake operator pesawat karo tanker, paling ora babagan karakteristik kacepetan
    1. LeonidL
      LeonidL 18 Juli 2019 21:26
      +1
      Coba buktike marang penulis.
      1. KCA
        KCA 18 Juli 2019 21:35
        +3
        Kanggo apa? Aku mung kudu ngganti judhul artikel.
        "Kapal lumahing nglawan pesawat. Jaman roket, 70-an - 80-an abad kaping 20"
        1. LeonidL
          LeonidL 18 Juli 2019 21:39
          +1
          Minangka penyimpangan sajarah, artikel kasebut digulung, nanging mung tanpa nyoba kanggo nyoba generalisasi, saran, pedoman, ramalan, lsp.
        2. VVAU
          VVAU 18 Juli 2019 22:02
          +3
          Ing jeneng iki ana sabdhoning, yaiku, permusuhan nyata.
          Ing kirim sampeyan babagan teken sing .... :-) mung teks sampeyan. Carane bakal tabrakan nyata, ora ana sing ngerti.
    2. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 22:11
      +5
      Keris apa?
      Aku wis suwe disiksa dening pitakonan-tugas pertempuran Eksperimen MiG-31 karo Dagger.
      Iki kaya apa?
      Pitakonan kapindho yaiku sebutan target.
      Pitakonan katelu saka Migi ing sangisore Keris dijupuk saka pertahanan udara. Kepiye babagan wong-wong mau?
      Pitakonan kaping papat. Jumlah daggers sampeyan duwe. jumlah AMG. 6-2-2.
      6 unit permanen. loro ing 10 dina, loro ing sasi liyane. Mlebet ing database.
      Nganti 10 kapal ing waran. Plus DESO, KOH, KUGI.
      "Endi golek kabeh untu" (c).
      Sanadyan keris siji nempuh kapal siji, ya ora akeh. Lan setengah ilang. Lan ora ana sepuluh.
      Aku ora ngetung kapal negara NATO.
      Aku mikir sampeyan tukang crito.
      1. anyar
        anyar 19 Juli 2019 00:16
        0
        Tugas tempur eksperimen MiG-31 kanthi keris.

        Iki supaya padha nggawe 10 pesawat lan sijine menyang bagean. Sebagean, dheweke dieksploitasi lan komentar ditulis.
        Pitakonan kapindho yaiku sebutan target.
        ZGRLS (Volna, wadhah), MKRTs Liana, pesawat AWACS A-100, A-50, pesawat pengintai Tu-95RTs, malah MiG-31 dhewe bisa digunakake.
        1. VVAU
          VVAU 19 Juli 2019 02:14
          +4
          Sampeyan ndeleng, minangka anggota staf tingkat unifikasi, aku rada ketinggalan. Dokumen tugas tempur digawe dening Staf Umum. MO dikonfirmasi.
          Ing nth, sltv, ana dokumen armada, kabupaten lan ngisor.
          Apa, Staf Umum ngembangake persis dokumen kanggo basis data eksperimen?
          Mungkin ana sing diganti ing tentara, nanging iki omong kosong. Komplek wis sijine menyang layanan? Yen mangkono, kenapa tugas kasebut eksperimental? Yen ora ditampa, ora ana pitakonan babagan database.

          Babagan sebutan target :-) Aku ora pengin nyinggung, nanging uga ora kedadeyan. Pesawat saka departemen sing beda-beda nindakake tugas sing beda-beda. Navigator Miga, sing diasah ing Republik Kyrgyz, sing durung nate ndeleng kapal induk ing mripate, sing ora duwe kawruh lan pendhidhikan sing cocog, bakal melu identifikasi?
          Serangan ing AVMA minangka tugas sing ora mungkin sanajan ing USSR, lan sukses mung ana ing aksi gabungan penerbangan lan angkatan laut. Saiki marine wis dipasrahake menyang ijo, saka sungu lan sikil armada. Apa sampeyan ngomong babagan?
          1. anyar
            anyar 20 Juli 2019 01:05
            -1
            Apa, Staf Umum ngembangake persis dokumen kanggo basis data eksperimen?
            Ora eksperimen, nanging pertempuran eksperimen. Aku ora nemokake sebutno sijine Dagger menyang layanan. Dheweke nyoba, nindakake latihan, ngembangake taktik kanggo nggunakake pertempuran.
            Pesawat saka departemen sing beda-beda nindakake tugas sing beda-beda.
            Saiki iki pesawat saka siji departemen - VKS
            Navigator Miga, sing diasah ing Republik Kyrgyz, sing durung nate ndeleng kapal induk ing mripate, sing ora duwe kawruh lan pendhidhikan sing cocog, bakal melu identifikasi.
            Navigator kita minangka piranti lunak tunggal lan diwenehake karo MiG utawa apa? Ana kesempatan kanggo nggunakake karakteristik kinerja unik saka MiG-31. Lan nggawe taktik kanggo pertempuran, latihan pilot - mung karya sing mbutuhake sawetara wektu tanpa garpu, iku bakal / ora bisa.
            Serangan ing AVMA minangka tugas sing ora bisa ditindakake sanajan ing USSR

            Doktrin Soviet ora nganggep yen ora diangkat. Banget angel, kanthi akeh kerugian, nanging bisa ditindakake.
            Apa sampeyan ngomong babagan?
            Mat. bagean saiki beda. Ora ana rudal sing diluncurake ing njaba jangkauan pesawat tempur berbasis operator AUG ing USSR (kayata Kh-101 utawa k = Dagger sing padha). "Gelombang" muncul ing taun 1989 ing pertempuran eksperimen! ing tugas.
            1. VVAU
              VVAU 20 Juli 2019 05:59
              +2
                Ya, paling ora sawetara, pengalaman, eksperimen :-) Tembung BATTLE nyedhiyakake anane misi tempur. Kaya ing header urutan: Kesimpulan saka evaluasi kahanan, mungsuh, pasukane, tugas, komunikasi lan interaksi. Ing cendhak, ngarsane paket pertempuran. Pasukan basis data kalebu ing distribusi target Direktorat Operasi Utama. Padha "diparengake" Piece saka mungsuh, kang kudu numpes. Yen gaman ora ditampa kanggo layanan .... apa kamungkinan kanggo nabrak mungsuh? Babagan navigator. Aku lulus saka College karo gelar ing aviation anti-kapal selam. Ana profil MPA, VTA, OBU ... Kita disiapake kanggo taktik lan teknik kita dhewe, kita rampung mecah ing rak profil. Pilot nglatih navigator ing Stavropol. Sampeyan bisa, contone, milih dentist minangka ophthalmologist ... Sukses ing tumindak gabungan pasukan, karo armada. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu makili spesifik saka armada. Sadurunge ngluncurake rudal, apa sampeyan kudu nemtokake target, utawa sampeyan mikir yen kanthi ngluncurake rudal menyang arah klompok kapal, dheweke bakal nemokake target ing antarane puluhan liyane? Babagan jaman Soviet, ana artikel dening Semenov "Pesawat pesawat. Jawaban kanggo pitakonan" Ana carane kabeh diatur ing Armada Pasifik. http://samlib.ru/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/avianosec-1985-86.shtml "Paling realistis yaiku pilihan serangan kanthi pendekatan ing dhuwur medium nganti jarak kira-kira saka AVM 800 km. nganti 10 km, nguripake radar, deteksi target lan peluncuran rudal. Ing wektu sing padha, 5-7 pesawat dirusak dening rudal saka pasangan tugas 'Phoenix' sadurunge diluncurake. Total, ing salvo - nganti 35-40 Kh-22 lan 18-20 KSR-5. Ing wektu sing padha, 1 kapal penjelajah dijamin bakal ditabrak, 2-3 kapal perusak lan frigat. Kapal induk kasebut ngalami karusakan moderat. ngeculake pesawat ing kahanan sing angel, tanpa obah. Yen mungsuh duwe wektu kanggo ngunggahake pejuang, mula tugas kasebut ora rampung. Dijamin AMG tekan 3-5 rudal. Saka 2- 3 kasebut dialihake menyang target palsu. 1-2 frigate para pangrusak padha kena."
              1. Val
                Val 20 Juli 2019 11:33
                0
                Lan sapa sing lagi dilatih ing Chelyaba saiki? Armavir lan Stavropol ditutupi. Apa dheweke saiki ngeculake operator multi-mesin Krasnodar? )))
              2. anyar
                anyar 21 Juli 2019 13:37
                0
                yen kanthi ngluncurake roket menyang arah klompok kapal, dheweke dhewe bakal nemokake target ing antarane puluhan liyane.

                Persis. Miturut paramèter target, yen tembung "tanda tangan" ngganggu sampeyan.
                nganti kira-kira jarak saka AVM 800 km. Iki diterusake karo pesawat nganti 10 km, kalebu radar, deteksi target lan peluncuran rudal.

                Miturut pendapat sampeyan, Tu-95 bisa ndeteksi target kanthi radar ing jarak 800 km? Apa sampeyan yakin sampeyan njabat ing penerbangan pengintaian?
                Semyonov sing sampeyan sebutake dudu spesialis MRA, amarga dheweke ngakoni ing wiwitan.
                1. VVAU
                  VVAU 21 Juli 2019 16:09
                  +1
                  Ngandika "Sadurunge diwilang pambusakan." :-) Tu-95 rc...sepisan maneh rc.
                  Artikel kasebut nggambarake kedadeyan ing taun 80-an.
                  Lan wong Amerika bodho bakal ngenteni nganti roket ngerteni paramèteré. Mbandhingake volume "otak" roket lan CICS gabungan kapal. Dheweke ngelingi crita babagan kamenangan gedhe saka perang elektronik Su-24 lan Amerika sing nesu.
                2. VVAU
                  VVAU 21 Juli 2019 16:23
                  +1
                  Semyonov sing sampeyan sebutake dudu spesialis MRA, amarga dheweke ngakoni ing wiwitan.

                  Dadi aku ora mbantah. Kiriman saka submariners lan ploshnikov ing siji kamar operasi.
                  Petungan ditindakake ing kantor pos. Pos operator ngelawan plb. Petungan kasebut ditindakake dening petugas departemen operasional, tanggaku kantor sing cedhak lan ing omah. Biyèné navigator detasemen Il-38 saka Nikolaevka.
                  Jeneng lan surname Vasily Doloman. Navigator lan navigator ing Afrika, dheweke nindakake petungan. Inggih, ana kapten loro liyane saka Mongokhto.
                  Bosen, tugas ing wayah wengi minangka wong enom. Dadi dheweke ngubengi guo, nempel irunge. Lan apa lan carane. Apa sing dideleng lan diterangake.
                3. Val
                  Val 21 Juli 2019 17:03
                  -1
                    Semenov banget lembut karo sampeyan. Ing Tu-95 rc saka 304 OGDRAP (Khorol) lenggah ensign, operator saka stasiun Intelligence elektronik. Ing Tu-16 rm saka 266 ODRAE (Yelizovo), navigator kapindho uga nindakake iki. Minangka bagéan saka kapal stasiun SPS-40,52,48. Fitur saka operator pesawat SPS-43. Sehat budal. Padha njupuk bantalan, persimpangan, panggonan. Iki minangka papan sing diwilang. Dheweke biasane komunikasi karo sampeyan, mangsuli, lan sampeyan terus bengok-bengok, goleki sing ora akurat lan ngapusi. Takon apa sing ditindakake 40 taun kepungkur, lan aku bakal nggodha. Wis.
                  1. anyar
                    anyar 21 Juli 2019 22:53
                    -1
                    Valerian
                    Yen padha nyoba kanggo mislead kula karo kiriman ing forum, Aku wiwit ngerti. Lan sampeyan wis sepisan maneh njaluk menyang regejegan wong liya.

                    VVAW
                    Mangga nulis luwih akurat. Kiriman sampeyan mblusukake wong (khusus babagan "nganti jarak kira-kira saka AVM yaiku 800 km. Banjur ngetutake set nganti 10 km, nguripake radar, ndeteksi target lan ngluncurake misil."
                    Tu-95RTs, minangka adoh aku ngerti, makaryakke kapisah saka nyerang TU-95 M3, supaya ora unmask. Peluncuran uga ditindakake, sawayah-wayah aku ngerti, saka dhuwur sing paling murah, maneh kanggo kamuflase. Sumberku lisan, nanging aku percaya.
                    1. VVAU
                      VVAU 22 Juli 2019 02:15
                      0
                      Kapisah, nanging kanthi tujuan sing padha. Kanthi maksimal, amarga roket mbutuhake katerangan target, dadi semi-aktif
                      Ora ana Tu-95 MZ.
                      Dikira tegese mestine.

                      Stalin tau nulis ing laporan babagan Ramsay apa sing kudu ditindakake karo sumber kasebut. :-)
                      1. anyar
                        anyar 22 Juli 2019 02:25
                        0
                        Tu-95 MZ ora ana

                        Kowe bener. Aku bingung karo TU-22M3.
                        Stalin tau nulis ing laporan babagan Ramsay apa sing kudu ditindakake karo sumber kasebut. :-)
                        Nanging pungkasane sumbere bener :)
                      2. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 06:11
                        0
                        Iku kedadeyan, ora ana masalah gedhe. Typo.
                        Ora nyatane dheweke menehi data sing bener.
                        Lan iku ora nggawe akeh pangertèn. Nganti saiki, pemukiman padha ngetung wong mati, yuta bolak-balik.
                      3. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 13:26
                        +1
                        Ing diagram, paramèter penerbangan X-22 lan operator sajrone cutoff.

                    2. VVAU
                      VVAU 22 Juli 2019 13:13
                      +1
                      Nemokake pola lawas. Piye carane aku masak kanggo kadet ing wangun prasaja bab 15 taun kepungkur.. Yen sampeyan kasengsem.
      2. Avior
        Avior 19 Juli 2019 00:20
        +1
        Keris ora nate ditembakake ing kapal, utamane sing obah.
        mung ana "peluncuran elektronik" ing target sing tetep.
        1. anyar
          anyar 19 Juli 2019 01:53
          -2
          Ora ana peluncuran trisula sing sukses, lan? Lan ana peluncuran rudal balistik sing sukses ing kapal target. ING USSR.
          1. Avior
            Avior 19 Juli 2019 03:16
            +1
            ya wis. ana mercusuar ing kapal stasioner, siji peluncuran sukses, sawise rudal iki ora ditampa ing layanan, sanajan ana prau ing ngisor.
            Aku ora diluncurake massal, nanging mung siji peluncuran Dagger ing kapal sing obah.
            Dheweke absen.
            1. anyar
              anyar 20 Juli 2019 00:26
              +1
              Ana rong peluncuran test ing kapal target, kahanan sing durung mesthi koordinat 75 km (Gelombang menehi kesalahan luwih cilik). Loro rudal kasebut kena target kanthi akurasi sing ditemtokake(wilayah sing ditemtokake amarga dianggep muatan nuklir). Salah sawijining misil kasebut tepat ing kapal target.
              Aku ora diluncurake massal, nanging mung siji peluncuran Dagger ing kapal sing obah.
              Dheweke absen.
              Kang bye ora duwe. Ora ana peluncuran grup Tridents uga. Lan apa bakal dadi pitakonan sing ora kurang mbukak tinimbang karo Dagger.
              1. VVAU
                VVAU 20 Juli 2019 06:08
                +2
                Sampeyan ndeleng, padha ngerti carane ngetung dhuwit. Ponty, kayata Operasi Behemoth, dheweke ora butuh. Ngomong-ngomong, suwene suwene banjur digawa menyang baris SSBN sing nindakake salvo? Utawa apa sampeyan mikir sing kabeh dadi tanpa jalaran kanggo wesi outboard?
                Sampeyan luwih becik mbandhingake sukses Trident, miturut pendapatku, 157 diluncurake kanthi berturut-turut tanpa kacilakan ... utawa Maces.
                1. anyar
                  anyar 21 Juli 2019 23:03
                  0
                  Aku ngerti yen sajrone peluncuran grup, sistem peluncuran roket ing prau ngalami beban tambahan sing bisa nyebabake peluncuran sing ora sukses. Utamane, prau peluncuran wiwit oscillate ing sumbu vertikal, sing nggawe beban hidrodinamik tambahan ing roket peluncuran sabanjure. Mulane, miturut logika Avior, tes wajib dibutuhake utawa ora bisa digunakake.
                  Nalika Mace bakal dadi pirang-pirang taun ing operasi minangka Trident ing wektu carane akeh Bukak sing ngandika ana, banjur kita bakal pirembagan. Mbandingaken solusi serial buktiaken lan roket rampung anyar ora bener.
                  1. VVAU
                    VVAU 22 Juli 2019 02:05
                    +1
                    Maca critane Mace
                    Dheweke ora bakal tuwa kaya Trident.
                    Dheweke wis arep nggawe maneh, sawise jenderal budhal :-) Roket sing pancen anyar sajrone 18 taun. wis 1
                    А
                    1. Val
                      Val 22 Juli 2019 11:12
                      0
                      .............
                      "Kanggo ngleksanakake gagasan iki, kabeh pasukan lan sarana sing ana ing pembuangan Yuri Solomonov melu, lan sing paling penting, hubungan pribadi lan kulawarga sing ekstensif. Accomplices paling aktif ing implementasine saka idea iki ana Anatoly Sitnov, kepala armaments saka Angkatan Bersenjata Rusia, lan Vladimir Dvorkin, kepala 4th Central Research Institute saka Kamentrian Pertahanan. Minangka asil karya grup "kreatif" iki, ing November 1997, ana layang kanggo Perdana Menteri Rusia Viktor Chernomyrdin, ditandatangani dening Menteri Yakov Urinson lan Igor Sergeev. Ing layang iki, padha takon, njupuk menyang akun kasunyatan saka kahanan internasional lan domestik, kemampuan financial lan produksi Rusia, kanggo menehi MIT fungsi saka organisasi anjog ing nggawe pasukan nuklir strategis janjeni, prewangan ing atine, pisanan. kabeh, definisi tampilan technical saka senjata kuwi. Visa ing surat Chernomyrdin "Aku setuju" cukup kanggo nggawe mesin bisa digunakake:
                      - Institut Riset Kementrian Pertahanan Federasi Rusia kaping 27, sing sacara tradisional nyedhiyakake dhukungan ilmiah lan teknis kanggo pangembangan lan uji coba sistem rudal strategis berbasis laut, dibubarake, lan fungsi kasebut ditransfer menyang Institut Riset Pusat kaping 4. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, sing durung tau ditangani sadurunge;
                      - lembaga riset cabang Roscosmos (TsNIIMash, Institut Riset Proses Termal, Institut Riset Teknologi Teknik Mesin, Institut Riset Pusat Ilmu Bahan) ditundha saka partisipasi ing pangembangan sistem rudal strategis kanggo Angkatan Laut lan Pasukan Rudal Strategis;
                      - klompok SSBN proyek 941 dibubarake, lan ditindakake miturut rencana sing dikembangake kanthi teliti. Kaping pisanan, produksi rudal R-39 mandheg kanthi jeneng rudal R-39 UTTKh "Bark", sing lagi dikembangake, bakal diganti. Banjur, kanthi pretext telung peluncuran sing ora kasil saka papan, Bark ROC uga ditutup. Ing wektu sing padha, karya sing digawe cepet diatur kanggo numpes beban amunisi rudal R-39, lan rudal Bark kaping papat, siap diluncurake, kanthi njupuk komentar babagan asil peluncuran sing ora sukses, diprentahake supaya dibongkar lan dibuwang. saka.
                  2. VVAU
                    VVAU 22 Juli 2019 06:15
                    +1
                    Bebaya ora mung ing kegagalan roket. Desain prau, kanggo sijine iku mildly, banget kleru. Banjur prau ngadeg ing pabrik kanggo dangu. Iki ora dimaksudake dening desainer kanggo beban kasebut.
                    Resiko sing ora perlu.
              2. Avior
                Avior 20 Juli 2019 22:26
                0
                R27k ditujokake ing suar nyopir ing kapal kasebut. Mung saiki ora ana sing nyelehake ing kapal induk
                1. Val
                  Val 21 Juli 2019 22:24
                  -1
                  .
                  Ana siji, saka film "Stargazer" sing mbuwang kothak karo bolam menyang kedutaan China. Dheweke bakal njagong karo Konyukhov ing kapal induk. Ana uga kelanjutane film kasebut :-),
                2. anyar
                  anyar 21 Juli 2019 23:13
                  -1
                  Mung ing kene R27k dikembangake wiwit taun 1963 nganti 1975. Yen sampeyan mikir ora ana sing owah ing sistem homing rudal wiwit saiki, mula iki minangka ciri pribadi sampeyan.
        2. SETSET
          SETSET 19 Juli 2019 04:22
          -1
          Avior, aja nulis babagan Keris sing akeh sing ora ngerti ... Keris digawe kanggo nggayuh target, kalebu sing obah - iki tujuane.
      3. anyar
        anyar 19 Juli 2019 00:22
        -2
        Migi ing sangisore Dagger dijupuk saka pertahanan udara
        Ana 150 MiGs kanggo decommissioning. Iku apik yen bagean kanggo daggers wis redone.
        Jumlah daggers sampeyan duwe. jumlah AMG.
        Apa numpes saben kapal ing AUG? 10 daggers saka warheads khusus bebarengan ing 1 operator pesawat. Baleni kaping 10. Lapangan udara MiG ing njaba zona mateni mungsuh (kajaba misil balistik strategis). Ngisi bahan bakar ing udhara.
        1. VVAU
          VVAU 19 Juli 2019 02:20
          +7
          Ing Yelizovo, MiG-31s ​​saka IAP 865th wis ngadeg ing bah suwene pirang-pirang dekade. Apa omong kosong kita. nerangake? Iki minangka donor. Taun iki nyopir 2 BM. Ora ana ing sangisore Keris. Ing Primorye esk BM. Uga pertahanan udara murni.
          Spesial bch ngomong.:-):-):-):-)
          Saka ing kono, kaping pindho luwih akeh bakal langsung mabur.
          Wis, aja nulis omong kosong.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 19 Juli 2019 11:45
            +2
            Kutipan saka VVAU
            Ing Yelizovo, MiG-31s ​​saka IAP 865th wis ngadeg ing bah suwene pirang-pirang dekade. Apa omong kosong kita. jelasake? Iki minangka donor.

            Iku ora kabeh sing ala. Miturut kawujudan kontrak resmi, 113 MiG-31 (saka 120 pejuang) ngalami modernisasi.
            Pelaksana utama karya modernisasi ing MiG-31 yaiku NAZ Sokol, sing pisanan nindakake modernisasi ing kontrak sing kapisah, lan ing taun-taun pungkasan, karya kasebut ditindakake ing rong kontrak karo Kementerian Pertahanan Rusia - kontrak tanggal 1 Agustus 2011. kanggo modernisasi menyang MiG- 31BM/BSM ing taun 2019, 60 pejuang MiG-31 tempur, lan kontrak tambahan wiwit Nopember 2014, miturut 53 pesawat tempur MiG-31 liyane kudu ditingkatake, kanthi rampung karya ing pungkasan 2018.

            Ing wektu sing padha, Kamentrian Pertahanan mlebu kontrak anyar kanggo modernisasi:
            Kontrak anyar ditandatangani karo Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kanggo mrikso lan modernisasi jero saka kumpulan interceptor tempur liyane ing wangun MiG-31BM.
            Ing 24 Agustus, Presiden UAC Yuri Slyusar ujar ing wawancara karo Interfax manawa kabeh armada pencegat tempur MiG-31 bakal dimodernisasi ing taun 2023.
            "Kita ngarepake yen ing taun-taun teka Angkatan Udara bakal nampa sawetara rolas MiG-31BM sing luwih anyar, supaya ing taun 2023 kabeh armada sing wis ana bakal ditingkatake," ujare Yu Slyusar.

            Lan amarga ora ana kendaraan tempur sing isih ana, mula kendharaan saka panyimpenan bakal ditindakake.
            1. VVAU
              VVAU 19 Juli 2019 12:13
              +1
              Wah aku ora ngerti. Wektu pungkasan aku ana ing Yelizovo yaiku patang taun kepungkur. Mig lan Be lan Il isih ngadeg ing pinggir dalan.
              Taun iki nggawa BM loro, janjine loro maneh akhir taun. Nanging iki sejatine pertahanan udara.
              Lan njupuk menyang akun sing IAP wis digabung sadurungé karo 317 SAP, mung 4 sisih bisa wungu ana.
              Mungkin sing wis diganti, aku ora bakal nggawe.
          2. anyar
            anyar 19 Juli 2019 13:13
            0
            Wis, aja nulis omong kosong.

            Sampeyan nulis omong kosong.
            Apa hubungane maneh peralatan pesawat karo apa sing ana ing bah?
            Sampeyan uga bisa kanggo modernisasi (yaiku mbusak avionik lungse lan sijine ing anyar) pesawat saka sump, kalebu bagéan saka pesawat cedhak. 150 pesawat kanggo ngilangi cukup akeh.
            Saka ing kono, kaping pindho luwih akeh bakal langsung mabur.

            Apa sing kita rembugan? Perang karo blok NATO utawa perang ing kothak wedhi? Yen ana perang, banjur ana sing bakal mabur menyang kita. Utawa sampeyan salah siji saka "petugas" sing, kaya Katz, nawakake kanggo langsung nyerah?
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 19 Juli 2019 11:11
          +2
          Kutipan saka newone
          10 daggers saka warheads khusus bebarengan ing 1 operator pesawat. Baleni kaping 10.

          Panggunaan SBC ing AB mungsuh minangka langkah pungkasan, jawaban sing bakal nggunakake ICBM / SLBM.
          Kutipan saka newone
          Lapangan udara MiG ing njaba zona mateni mungsuh (kajaba misil balistik strategis).

          Oh ya ... utamané Yelizovo. ngguyu
          1. anyar
            anyar 19 Juli 2019 13:17
            0
            Sampeyan maca doktrin Federasi Rusia modern ing wektu luang. Ancaman apa sing bakal ditindakake Federasi Rusia kanthi serangan nuklir. Njaluk pencerahan.
            Oh ya ... utamané Yelizovo.
            Lan ngendi iku ngandika yen MiGs karo daggers adhedhasar ing Yelizovo? Sampeyan teka karo dhewe - apa sampeyan ngguyu?
            1. VVAU
              VVAU 20 Juli 2019 09:59
              0
              .
              .
                Apa sampeyan kleru? Utawa sampeyan duwe masalah karo pamikiran imajinatif? Sapa sing nulis yen dheweke bakal njupuk instan saka pertahanan udara lan nggawe maneh ing sangisore Dagger? Kene padha njupuk, nggawe maneh ing BM, drive menyang Kamchatka, iku ora mambu sembarang Dagger ana. Aku mikir sampeyan wis ngunjungi kartun maneh. Idola kasebut digawe saka Dagger, Poseidon, Vanguard. Iki ora lan ora bakal ana ing seri kasebut. Kabeh iku ayu ing layar, nanging teka mudhun kanggo Kursk, dock, Kuzya, Peshkov, Il-20, Ashot karo wedhus, sensor mbengkongaken ing roket, Losharik ..... Wong lanang pinter ngomong sing ngerti cara kerjane lan carane kudu. Lan sampeyan nyanyi odes kanggo krivorukov non-profesional.
              1. anyar
                anyar 22 Juli 2019 00:06
                0
                Utawa sampeyan duwe masalah karo pikiran imajinatif

                Kanthi pamikiran figuratif, kabeh apik karo aku, uga karo logika.
                Nanging kiriman sampeyan ora beda karo logika.
                Pisanan sampeyan nulis
                Pitakonan katelu saka Migi ing sangisore Keris dijupuk saka pertahanan udara. Kepiye babagan wong-wong mau?

                Banjur "Sapa sing nulis yen dheweke bakal njupuk lampu kilat saka pertahanan udara lan nggawe maneh ing sangisore Dagger?"
                Utawa sampeyan overthiking utawa apa?
                Idola kasebut digawe saka Dagger, Poseidon, Vanguard. Iki ora lan ora bakal ana ing seri kasebut.

                Iki pendapat pribadi sampeyan. Apa sampeyan ngerti nasib saben piranti kasebut kanggo nggawe pernyataan kasebut?
                Kabeh iku ayu ing layar, nanging teka mudhun kanggo Kursk, dock, Kuzya, Peshkov, Il-20, Ashot karo wedhus, sensor mbengkongaken ing roket, Losharik

                Inggih, inggih, kula ngertos. Kaya sing dikandhakake, saben wong ngadili jagad iki kanggo awake dhewe.
                Sampeyan dikandhani dening wong lanang sing pinter sing ngerti cara kerjane lan kepiye carane.

                Sampeyan kula kene ing panguwasa ora njaluk diiseni please. Aku bakal mutusake dhewe sing pinter kene, lan sing ora, ya.
                1. VVAU
                  VVAU 22 Juli 2019 01:59
                  0
                  :-)
                  Mbokmenawa ing kene aku ora dhewe lan bisa mbedakake antarane goroh lan kasunyatan. Aku ngomong babagan kartun.
                  Ngisi banyu saka Chumak ing TV, matur nuwun.
                  Aku guess aku ora piyambak kene lan ing
              2. Cyril G...
                Cyril G... 22 September 2019 13:07
                0
                Dheweke njupuk 10-12 pesawat saka saham lan sawise ndandani kanthi instalasi peralatan khusus, dheweke nggawe skuadron.
        3. VVAU
          VVAU 20 Juli 2019 07:41
          -1
          .
          .
            Lha.... :-) Kepriye yen pirantine ora dilayani? Kita dijupuk saka Leonidovo (Sakhalin) Tu-16 saka sump. Padha ana kanggo 10 taun. Iki Mongokhtinsky lan Knevichansky. Ya, ana kira-kira rolas, aku weruh ing 1982 ing September, nalika panguwasa, wedi sawise Flitex, sijine resimen 77 kita. Ing pungkasan 80s, padha mimpin kanggo kita ing Yelizovo. Aku mung ana ing TECHI. Pencet ing nacelle engine karo driji - bledug tiba lan kawangun bolongan. Dadi padha nyerahke kabeh kanggo werna ketemu. Lan moments ngadeg maneh ing endhot. :-)
          1. anyar
            anyar 22 Juli 2019 00:12
            0
            Inggih, sampeyan wis pesawat iki "disuling" sawise sump, lan sawise sing "Pencet ing nacelle engine karo driji - bledug tiba lan kawangun bolongan." yaiku, ana kemungkinan dhuwur yen pesawat sing dipencet nganggo driji ngadeg ana ing Yelizovo. Ora ana layanan.
            Wah, mesin karat ora mabur....
            1. VVAU
              VVAU 22 Juli 2019 01:53
              0
              Aku mikir sampeyan trolling kula.
              Ing bantuan, golek carane engine nacelle beda saka engine.
              Iki carane nyaring, karo kulit crumbling.
        4. Val
          Val 21 Juli 2019 22:30
          -1
          .
          Lan sampeyan wonder carane akeh IL-78s ana. Ya, sampeyan bisa mbandhingake taman tanker ing AS lan Federasi Rusia. Aja kaget banget.
          1. anyar
            anyar 22 Juli 2019 00:20
            0
            Ana 21 sisih. LAN?
            1. Val
              Val 22 Juli 2019 11:30
              0
              Perbandingan digunakake kanggo evaluasi.


              Apa sampeyan arep nuntun wong ing kana? (Lapangan udara MiG ing njaba zona mateni mungsuh (kajaba rudal balistik strategis)..)
        5. Val
          Val 22 Juli 2019 10:30
          0
          taun 2012. Ing sisih kiwa ana sepasang DZ. Ing sisih tengen ana cesspool. Aku ora ngerti saiki, nanging ing 2015 mung tambah.
          1. Cyril G...
            Cyril G... 22 September 2019 13:10
            0
            Ing sisih kiwa ana pasangan. Apa sing uga ana ing sludge utawa parkir saka pasangan sing tugas?
  12. andrey shmelev
    andrey shmelev 18 Juli 2019 20:50
    0
    lan sing nulis "Aku bakal dadi bajingan yen aku ora ngandhani sampeyan kenapa conto tenggelam Musashi ora bisa diitung?"
  13. nycomedes
    nycomedes 18 Juli 2019 21:12
    +1
    Matur nuwun, rinci lan menarik, sanajan ing endi wae bisa didebat.
  14. LeonidL
    LeonidL 18 Juli 2019 21:25
    +1
    Kutipan saka wiwitan "Begjanipun, tekane senjata nuklir wis nylametake manungsa saka ngipi elek perang skala penuh kabeh planet. Nanging, iki nyebabake sawetara virtualisasi kemampuan tempur armada - kita mung ora ngerti apa perang laut serius kanthi nggunakake teknologi modern bakal katon kaya." T e "ora ngerti."
    Banjur kita ngelingi sejarah WWII sing dawa lan mbaleni kesimpulan sing padha sing wis dikomentari kanthi ora adil. Banjur kita bali menyang artikel kita dhewe. Lan, kene ora, Kesimpulan sing ditunggu-tunggu. Dadi "... Kepemimpinan Rusia ngidini disorganisasi skala kritis konstruksi angkatan laut, saka pambangunan kapal menyang ambruk struktur organisasi lan staf sing nyukupi. Ing kahanan kaya mengkono, pangembangan Angkatan Laut kanthi cepet ora mungkin, lan bakal cepet njaluk saka armada Rusia wiwit saiki. Dadi, ora ana jaminan yen Angkatan Laut ora kudu nindakake operasi tempur skala penuh ing njaba zona operasi pesawat tempur pesisir. , kita kudu nyiapake kanggo nglawan apa sing kita duwe." Sejujure, iki ngelingake teks sing rada ora jelas. Lha, sing jelas, kabeh wong bodho, kabeh laksamana, kabeh pimpinan bodho, ora cukup! tetep kanggo kawilujengan negara lan donya kanggo nyerahke reins pribadi menyang tangan saka penulis opus. About padha wrote Rezun, nelpon Zhukov lan Staff umum. Ayo dadi njaluk nangkep: Struktur ambruk, iki kudu dimangerteni minangka printah saka Armada, armada, flotillas, etc. Ora ana jaminan, operator pesawat Olin ... gambar elek!
    Yaiku, kita duwe armada sing ora bisa rampung, ambruk ... lan luwih "... Nanging supaya pesawat mungsuh ora bisa ngrusak kapal kita bola-bali, sing terakhir kudu tumindak kanthi sampurna, maneuver nganti kaping pirang-pirang luwih cepet. , nanging banget winates ing bahan bakar, pesawat bola-bali padha ora kejawab klompok kapal, pungkasanipun menehi sirah wiwitan ing wektu lan kesempatan kanggo mencet airfields lan obyek liyane karo pluru layaran sing. Nanging yen armada rusak, banjur apa jenis tumindak impeccable bisa ing asas? Pesawat saka mungsuh sing ora bisa dingerteni "bahan bakar winates banget" ???? Iki sanajan kasunyatane, ing Samudra Donya, kapal-kapal sing ambruk, armada sing ora bisa dikontrol bakal dadi bahan bakar sing winates, nanging penerbangan saka operator pesawat lan pangkalan udara sing kasebar ing ndonya ora bakal diwatesi. Manuver cepet nglawan rudal hipersonik ??? Ing kene aku umume meneng, meneng, meneng ...
    "Kita butuh pengintaian sing bisa menehi peringatan marang kapal luwih dhisik babagan mundhake pesawat musuh, kita butuh sistem pertahanan udara berbasis kapal sing super kuat sing bisa ngidini kapal bisa ngusir paling ora siji serangan udara gedhe, kita butuh helikopter AWACS sing bisa adhedhasar. frigates lan cruisers, kita kudu nyata, tanpa "jendhela klamben" nyepakaké kanggo jenis iki tumindak." ... Kabeh rusak, manajemen ora cukup, Akhtung dibutuhake! AWACS HELICOPTERS ing frigates lan cruisers ... ana loro cruisers, ing frigates helikopter kuwi mamang. Sawise kabeh, siji helikopter ora cukup, peralatan shipborne uga dibutuhake. Lan pasokan rudal lan cangkang ing kapal malah luwih winates tinimbang pasokan bahan bakar ing pesawat. Pesawat kasebut, sanajan ana serangan sing ora kasil, supaya rudal ditembak mudhun dening pertahanan rudal lan sistem pertahanan udara bali menyang pangkalan, ngisi bahan bakar lan mateni maneh. nanging saka ngendi roket lan cangkang bakal teka saka kapal ing samodra?
    "Pungkasane, sampeyan butuh kesiapan psikologis kanggo nindakake operasi beboyo kasebut, lan sampeyan butuh kemampuan kanggo ngilangi pilihan sing beresiko banget lan ora duwe pengarep-arep kanggo tumindak saka mung sing cukup beboyo. Sampeyan kudu sinau carane ngapusi mungsuh sing nduweni kecerdasan sing sampurna lan sistem komunikasi lan ndominasi segara."
    Yen prentah ora cukup lan bodho, saka ngendi asale "kesiapan psikologis kanggo resiko"? Apa "cukup beboyo" - siji mung mbantah liyane ing verge saka histeria. Iku tetep ngapusi mungsuh !!! Lan yen mungsuh ora nyerah marang ngapusi ???
    "Tanpa armada kapal induk, tanpa kemampuan kanggo nggawe kanthi cepet, tanpa pangkalan ing saindenging jagad saka ngendi kapal bisa ditutupi dening penerbangan pangkalan, kita kudu sinau babagan nindakake tanpa kabeh perkara kasebut (penting lan perlu, umume). ." Ing urip nyata, sampeyan bisa nindakake tanpa kabeh iki penting lan perlu "cilik" mung siji cilik - kanggo gelombang pedhang karton kurang lan ajrih nonton VO karo perang hipotetis ing segara. Menapa malih, menawi Gusti Allah mboten nate kedadosan kados mekaten, boten wonten tiyang ingkang kedah njalari lan ngapusi sapa-sapa.
  15. Ajevgenij
    Ajevgenij 18 Juli 2019 22:07
    +1
    Kanggo wong non-militer, siklus menarik banget saka 3 artikel. Sudut pandang sing menarik kanthi argumentasi.
    1. LeonidL
      LeonidL 19 Juli 2019 00:17
      -3
      Loro-lorone "karya sajarah" Rezun lan liyane, lan artikel-artikel iki ora dimaksudaké kanggo profesional militèr, utamané sing duwe pengalaman ing formasi lan formasi komandan, utamané angkatan laut, nanging kanggo amatir lan amatir, kaya sing sampeyan sebut dhewe - "non- wong" militer.
      1. VVAU
        VVAU 22 Juli 2019 19:22
        -3
        Nganti saiki, ora ana sing mbantah versi Rezun babagan panyebab akibat bencana saka wiwitan perang. Ora Matter kanggo wong, nanging kang wungu lan substantiated topik iki - jotosan saka USSR thwarted Jerman.
        1. bk0010
          bk0010 22 Juli 2019 19:49
          +1
          Ora "ora ana sing mbantah", nanging sampeyan durung maca akeh bantahan
          1. VVAU
            VVAU 22 Juli 2019 20:55
            -1
            Aku maca loro Podgorodetsky lan Antisuvorov. Ora dadi topik regejegan, nanging ora kedadeyan yen sisih DEFENDING, sing duwe kauntungan ing jumlah lan kualitas peralatan, ilang kabeh, 4 yuta dicekel lan mlayu menyang Moskow sajrone 4 wulan. Ing Perang Donya I, kanthi pasukan sing padha, padha nglawan luwih keras.
            1. bk0010
              bk0010 23 Juli 2019 21:32
              +1
              Mengkono kabeh wektu. Tentara generasi sabanjure ngalahake tentara generasi sadurunge tanpa mundhut akeh. Kajaba iku, generasi ora ditemtokake dening teknologi nanging kanthi taktik lan strategi. Njupuk Prancis padha karo Inggris. Padha, uga, banjur gouged, lan kaya cepet lan tanpa mundhut. Njupuk perang Rusia-Turki - wong Turki malah digawa metu saka bètèng-bètèng, karo sawetara kauntungan numerik, sanajan padha duwe artileri, lan senjata api, lan kabeh sing. Njupuk Peter 1 cedhak Narva, nalika infantri baris Karl nindakake Peter kang paling unggul katelu. Lan Peter cedhak Poltava, nalika infantri baris Peter nggawa Charles. Sacara teknologi, mungsuh cukup sebanding. Njupuk Perang Crimean, nalika teknologi maju Inggris lan Prancis, sanajan padha menang, nanging karo hasil minimal lan losses ageng.
          2. Cyril G...
            Cyril G... 10 april 2020 14:48
            0
            Sing mesthi wae, dudu kanca VVAU sing maca mung sing disenengi dheweke ...
        2. LeonidL
          LeonidL 23 Juli 2019 01:15
          0
          Mandheg wis refuting. Kanggo mbantah omong kosong sing disengaja kaping 1001 iku ngluwihi kekuwatan Shegerazade. Saranku: "Nalika maca Rezun, sampeyan kudu mriksa kanthi teliti kabeh" konstruksi "baris demi baris." Ngerti carane ngapusi lan histeris dheweke.
          1. VVAU
            VVAU 23 Juli 2019 05:56
            +1
            Ana kuwi.
            Nanging sirkulasi, sirkulasi .... :-)
            Lan nyatane yen tuan rumah kita ora menehi imbalan apa-apa, mung "Aku adol tanah airku, bajingan."
            Ora ana sing menehi panjelasan liyane, dipercaya, kanggo ambruk taun 1941. Kejaba kabeh wadyabala dadi edan.
            1. LeonidL
              LeonidL 24 Juli 2019 02:20
              0
              Sampeyan salah, rebuttals minangka gerbong lan kreta cilik. Sirkulasi - kabeh ana ing kene. Kaping pisanan, dhuwit ora mambu, lan kapindho, dhuwit mambu kaya kembang mawar saka mburi bukit. Wacanen kanthi teliti B Akunin. Sapa tokoh utamane? Rusian? Lan, ora tautton. Lan kabeh wong Rusia bodho, mabuk lan maling kanthi cara siji utawa liyane. Maca novel-novel babagan "Sajarah Negara Rusia", mung kanthi mikir - sing pinter, bakat, wani, lan liya-liyane? Lan sapa wae, saka Tatar nganti Jerman, lan Rusia ... Dadi karo Rezun - sampeyan kudu maca mriksa saben baris!
            2. LeonidL
              LeonidL 24 Juli 2019 02:29
              0
              Aku bakal menehi siji conto saka goroh saka rezun. Ing "icebreaker" dheweke moyoki kasunyatan sing pangkalan angkatan laut ditampilake ing rawa Pinsk. Dheweke nulis yen Stalin nyiptakake kanthi tujuan kanggo nyerang Adolf sing miskin lan ngluncurake monitor monster, marinir lan penerbangan laut ing kana. Nanging, pangkalan angkatan laut wis ana wiwit taun 20-an ... Polandia, lan armada militer uga Polandia, lan monitor kasebut Polandia. Nanging ora monsters Rezunovsky, supaya karo konsep nganti siji lan setengah meter. Lan narapidana ora ndudhuk kanal, iki digali ing sangisore tsar satus taun sadurunge perang lan Polandia disebut terusan Krulevsky. Wis slamet nganti saiki meh ora owah, kaya sadurunge, sapi pindhah menyang ford. Kutub ing 39th mbanjiri kapal manuk hantu ... nanging ana jugangan paling jero - jerone 3m. Dheweke dibesarkan, didandani, diwenehi jeneng Rusia, lan maneh dadi armada militer Pinsk - mung Soviet. Marinir ana ing kana - kaya perusahaan! dipindhah ing pinggir kanal ing kreta. pasukan elek. Ana uga penerbangan - pramuka R-5 lan R-10 sing wis suwe dadi siji skuadron! Lan flotilla kanthi fisik ora bisa metu amarga wedi marang Berlin; kanal rampung ing Mukhovets kanthi tembok penahan! Supaya banyu ora metu saka iku. Lan Rezun breeds wong kanggo ancang-ancang elek Stalin. Ora percoyo? Maca ing internet. kabeh iku open source.
              1. VVAU
                VVAU 24 Juli 2019 04:23
                +1
                “Ibu, aja nganti sepele, mimpin ing utama.” (c). :-)
                Aku bener nulis babagan versi Rezun babagan penyebab raegrom ing periode pisanan perang.
                Lan Jerman uga pindhah ing kreta. Kanggo intelijen, ora masalah, nanging entuk data penting. Cukup kanggo reconnaissance lan link.

                Aku propose kanggo mungkasi kene. Ora topik artikel Timokhin. Izzy kabeh :-)
                Aku bener nulis babagan versi
                1. LeonidL
                  LeonidL 24 Juli 2019 18:29
                  0
                  "Iman" sing bener ora dibangun saka goroh lan omong kosong. Sampeyan ora ngerti apa-apa lan ora pengin ngerti. Good luck kanggo sampeyan, dear.
  16. Operator
    Operator 18 Juli 2019 23:05
    -2
    Kutipan saka val
    Line of sight

    Satelit RTR ndeleng ing garis lurus.

    Lan rudal anti-kapal AFAR RGSN, nalika nyedhaki AUG, ndeleng kontur NK, mula ora bakal bingung AB karo radar.
    1. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 23:20
      +2
      Jumlah satelit pengintaian ing rasi lintang lan frekuensi pengamatan? :-)
      Wektu pangolahan, transfer, nggawe keputusan.
      Wiwit WWII, operator pesawat bisa mlaku kanthi bisu radio sajrone pirang-pirang minggu.
      Lan konstelasi satelit Soviet, luwih akeh tinimbang saiki, ndamu gelembung. Tuladha Flitex.
      Inggih, utawa golek artikel "Pesawat pesawat. Jawaban kanggo pitakonan"
      Ana crita Kashnik Misha Bezlyudov sandi carane padha diapusi dening operator pesawat.
    2. VVAU
      VVAU 18 Juli 2019 23:25
      +2
      Babagan outline. A long ago, loro kita lan amers duwe PC-10. Macem-macem mods.
      Aerosol, kumelun, dipol, rags karo impregnasi sing bisa diobong. RTO dheweke asring ditampilake ing parade. Semenit lan tinimbang kapal, awan kanthi gangguan termal, radar lan optik luwih gedhe tinimbang kapal kasebut.
      1. Operator
        Operator 18 Juli 2019 23:33
        -3
        Nalika sampeyan ndeleng dipol liwat AB?
        1. VVAU
          VVAU 19 Juli 2019 00:01
          +1
          Apa kita guyon?
          Padha ing mega kumelun, carane aku bisa ndeleng wong?
          Aku ngapusi. Ing crita "Crita saka metu gedhe" Aku dikirim gambar saka video. Carane padha dijupuk saka "Chervona Ukraina". Banjur aku weruh.
          http://samlib.ru/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/shumaher.shtml
          Aku weruh instalasi ing Kuza, misale jek sing PC-6 disebut.
          1. Operator
            Operator 19 Juli 2019 00:24
            -3
            Apa trik nggunakake dipol nglawan rudal anti-kapal, sing dilengkapi ora mung karo wong sing golek, nanging uga sistem inersia sing pancen ora bising lan bakal nggawa rudal anti-kapal kanggo nggayuh target sing gedhe kaya AB?

            Iki tanpa njupuk menyang akun radius karusakan dening gelombang kejut lan fluks neutron saka bledosan rudal anti-kapal khusus (saka 100 Ktn kanggo 1 Mtn).
            1. Avior
              Avior 19 Juli 2019 01:06
              +1
              sistem inersia ora malah akurasi kuwi kanggo mencet kapal, utamané obah.
              Traps lan decoys ngalihake rudal lan mabur liwat tanpa pemicu sekring.
              1. anyar
                anyar 19 Juli 2019 01:12
                -1
                Sistem inersia "ing kasus umum" nduweni akurasi kaya sing tiba ing bunder kanthi radius 50 m kanthi jarak 12000 km. Prediksi lintasan obyek sing obah sajrone 1 menit minangka masalah kanggo kursus sekolah. Ngganti lintasan kapal ing menit iki meh ora mungkin.
                1. VVAU
                  VVAU 19 Juli 2019 05:31
                  +2
                  .
                  .
                  Mbokmenawa didandani. Lan sing kita fly kanggo 12 ewu km
                  Lan sampeyan ora perlu ngganti lintasan, sampeyan kudu mateni, pisanan njupuk rolas cangkang kanthi gangguan ing tingkat. Reset pilihan gangguan aktif, langsung diwiwiti, ana generator bubuk. :-) Inggih, ndedonga :-)
                  1. Val
                    Val 19 Juli 2019 06:02
                    0
                    Kartun mabur ing 12000. :-)
                  2. anyar
                    anyar 19 Juli 2019 14:08
                    -1
                    Topol-M mabur ing 12000 km. Nanging bab akurasi maksimum bisa saka sistem inersia, lan ora bab liyane.
                    kudu mbongkar
                    Iki diarani ngganti lintasan gerakan. Lan kapal gedhe ora bisa nyingkir saka wilayah sing kena pengaruh ing wektu sing cendhak.
                2. Operator
                  Operator 19 Juli 2019 09:47
                  -2
                  Akurasi giroskop solid-state modern yaiku 0,1 meter saben 1 detik penerbangan.
                  1. Val
                    Val 22 Juli 2019 03:50
                    0
                    ?.
                    Apa sampeyan lagi guyon?
                    Iki minangka akurasi Panikovsky nalika nindakake wong wuta
                    0,1 meter per detik. Lan ing menit?
                    Aku elinga kudu ana nilai sudut. Linear ing sistem inersia.
                    1. Operator
                      Operator 22 Juli 2019 10:17
                      0
                      KVO saben menit 6 meter. Aku ora ngelingi babagan sudut.
                      1. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 12:40
                        +1
                        Ana sing ora bener.
                        Yen roket mabur menyang jarak maksimal, menyang papan latihan ing Kamchatka, iki 22 menit. Inggih, cetha karo ahli strategi, nanging yen jam subsonik mabur. Utawa pesawat kanggo radius 12 jam?
                      2. Operator
                        Operator 22 Juli 2019 21:21
                        +1
                        ICBM mabur menyang AS ing 35-40 menit - iki 210-240 meter KVO ing inersia modern. Nanging saiki dheweke uga nggunakake koreksi astro sadurunge hulu ledak mlebu ing atmosfer, mula KVO dikurangi dadi 90 meter.
                      3. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 23:34
                        +1
                        Miturut data kula, ing Kura lan kanggo 500 kadhangkala mbalang.
                        Babagan astrocorrection :-) Ing taun 1980 dheweke manggon ing asrama karo kanca Andrey Mendel. Banjur aku mulang Klimov ing sekolah
                        Dheweke uga marang kula PDA karo Tobol bisa karo input lan kang lintang roket nindakake koreksi. Lintang pitu...ngapalake limang
                      4. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 23:35
                        +1
                        Astrocorr ing titik paling dhuwur saka lintasan.
              2. VVAU
                VVAU 19 Juli 2019 05:37
                0
                Ana gangguan aktif sing nyebabake sekring bisa digunakake. Nalika mbusak tataran pungkasan saka pangayoman, Aku ora bakal ngomong manawa bab rudal anti-kapal, nanging ana ing sistem EW aviation. Bener, iki wis diwulangake biyen, ngendi sekring radio.
            2. VVAU
              VVAU 19 Juli 2019 02:26
              0
              Inersia ing ngisor obyek pesisir. RCC minangka adoh aku ngerti. Granite 120. Progress-200 Amethyst-50.
              Nanging, sumber daya kapal induk yaiku 40 sbch. Nalika rudal anti-kapal tekan, pesawat kasebut bakal ana ing udhara.
              Sampeyan ora perlu miwiti karo apel, nanggepi sampeyan bakal mabur kaping pindho minangka akeh.
              1. Operator
                Operator 19 Juli 2019 09:50
                -2
                Supaya adoh, kita duwe warheads khusus taktis n-kaping luwih, lan Amerika Serikat uga wis fasilitas produksi plutonium beku.
                1. Val
                  Val 19 Juli 2019 15:26
                  -1
                  .
                  .
                  Andrey. Kita ngomong babagan armada lan, mulane, babagan operator armada. Ora suwe Timokhin bakal mlumpat saka larangan, dheweke bakal menehi panas. :-)
                  Lan yen Klimov gabung, sampeyan umume tryndets .... guyon humor.
                  1. Operator
                    Operator 19 Juli 2019 16:03
                    +1
                    Ora ana sing mbantah manawa Maksimka lan Shurochka minangka pasukan ngguyu
              2. anyar
                anyar 19 Juli 2019 14:10
                +1
                Sampeyan ora perlu miwiti karo apel, nanggepi sampeyan bakal mabur kaping pindho minangka akeh.

                Apa sampeyan mikir yen sampeyan miwiti perang karo blok kasebut, NATO ora bakal mabur?
                1. Val
                  Val 19 Juli 2019 15:22
                  +1
                  Ya, bisa uga ora bakal teka nganti siji sisih ngetrapake.
                  Ing Suriah, wong-wong saka perusahaan Utkin nyoba kanggo mbukak menyang kilang lenga, kang Amerika padha njaga. Ora ana sing rame. Utawa Su-24 Peshkov. Inggih, kita njupuk saka tomat.
                  Aku ngomong babagan konflik regional.
                  1. anyar
                    anyar 19 Juli 2019 23:31
                    -1
                    Apa sampeyan ndeleng prabédan antarane operator pesawat utawa cruiser rudal lan PMC?
                    Lan kasunyatan manawa kita ora melu perang karo Turki sawise pesawat kasebut, nanging nutup masalah kasebut kanthi cara liya, minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Serangan ing kapal induk yaiku perang ing 99,99% kasus, lan kanggo perang TNW pancen bener. Ing 0,01% kasus nalika serangan ing kapal induk dudu perang, sampeyan ora bisa nglelebke operator pesawat.
                    1. VVAU
                      VVAU 20 Juli 2019 07:43
                      0
                      Prinsip.
                      Napa dheweke ora nulis babagan Peshkov? :-)
              3. anyar
                anyar 22 Juli 2019 00:24
                -1
                Sing. negara sing pisanan nggunakake senjata nuklir ing doktrin sing diwènèhaké kanggo nggunakake senjata nuklir pisanan ora bakal nggunakake ing cilik saka perang yen kita ora aplikasi iku? tenan?
            3. VVAU
              VVAU 22 Juli 2019 19:26
              +1
              Iku bakal, yen mungsuh duwe peta topografi karo koordinat saka operator pesawat ing jangkar.
          2. Val
            Val 22 Juli 2019 10:35
            0
            ...............
        2. Avior
          Avior 19 Juli 2019 00:12
          +1
          Aku wis tau weruh.
          lan padha eseman
          4 enem-laras Mark 36 SRBOCs.
          1. Operator
            Operator 19 Juli 2019 00:27
            -4
            Pitakonan prasaja - sawise pirang-pirang menit AB bakal ninggalake awan dipol kanthi kacepetan 36 km / jam?
            1. Avior
              Avior 19 Juli 2019 01:08
              0
              kacepetan bakal ngurangi, bakal ana 12 utawa 24 lapangan, kang sijine ing seri.
              dheweke ora ndhelikake konco, iku mung rudal anti-kapal GOS ditugasake menyang awan dipoles.
              ana uga Nulka lan liya-liyane kaya dheweke - padha niru target, nggawe sinyal respon palsu saka radar GOS RCC.
              1. VVAU
                VVAU 19 Juli 2019 02:29
                +3
                Iku angel ngomong persis. CICS nemtokaken gumantung ing kahanan. Apa, kepiye, marang sapa lan ing ngendi. Sistem umum perang elektronik KUG, sumur, utawa AMG. sesanti tunggal
              2. Operator
                Operator 19 Juli 2019 09:52
                -4
                Aku wis nulis yen AFAR makarya ing kontur target - ing endi sampeyan ndeleng awan dipol kanthi kontur kapal induk? Nulka uga ora bisa nggambar garis apa wae.
                Reflektor sudhut uga dudu target kontur 300x75 m.
                1. Avior
                  Avior 19 Juli 2019 11:26
                  0
                  adoh ngendi?
                  iku ora ing RCC.
                  bakal larang kanggo nyelehake ing rudal anti-kapal.
                  wong Jepang nggawe kaya ing kana, nanging kepiye lan kapan bakal siap tempur .....
                2. Avior
                  Avior 19 Juli 2019 11:31
                  -1
                  lan yen adoh katon ing rudal anti-kapal, banjur masking konco maya saka dipol karo setelan simultaneous sawetara lapangan liyane padha bisa uga digunakake.
                  paling lubricate gambar bakal.
                  padha mung nambah Mark 36 SRBOC launchers lan iku.
                  1. Operator
                    Operator 19 Juli 2019 13:25
                    -4
                    Aja ngomong babagan iki - ana cara sing luwih gampang kanggo nglindhungi AUG saka serangan rudal anti-kapal karo AGSN (yen ana konflik nuklir, mesthine), malah subsonik, malah supersonik, malah hipersonik: kalebu decoys ukuran lengkap kayata kapal wadhah ing warrant kapal, kang, miturut kacepetan jelajah, dimensi, pamindahan, radar lan hydroacoustic teken cocog karo operator pesawat (yen perlu, dekoratif take-off dek bisa cepet-cepet dilas saka tipis. -dinding baja).

                    Nanging ing kasus iki, kita duwe cara lawas sing apik kanggo "seeding" target area (pesenan AUG) kanthi hulu ledak kanthi hulu ledak khusus saka misil balistik jarak menengah MIRV saka jinis RS-26 "Rubezh". Siji rudal karo MIRV tanpa AFAR - lan kabeh kapal AUG dijamin bakal rusak (paling ora). Iki penting saka sudut pandang manawa perusak pengiring minangka operator rudal jelajah, jumlah total bisa ngluwihi jumlah rudal jelajah sing diluncurake saka pesawat berbasis operator.
      2. anyar
        anyar 18 Juli 2019 23:46
        -1
        Suwene awan iki? 10 menit? ZRGLS dudu kepala homing roket, nanging stasiun deteksi.
        Lan konstelasi satelit Soviet, luwih akeh tinimbang saiki, ndamu gelembung.
        Sampeyan ora mbandhingake elektronik 30-40 taun kepungkur karo modern, lan uga optik.
        1. VVAU
          VVAU 18 Juli 2019 23:57
          +2
          Sendok kanggo nedha bengi. Bukak ing pendekatan roket, ora ana maneh sing diciptakake.
          Ing sisih liya, elektronik uga berkembang.
          1. anyar
            anyar 19 Juli 2019 00:02
            -3
            Inggih, kita ora ngrembug masalah macet sirah homing rudal, nanging masalah ndeteksi kapal ing segara.
        2. Avior
          Avior 19 Juli 2019 01:09
          -1
          reflektor sudhut bakal paling sethithik seminggu
          1. anyar
            anyar 19 Juli 2019 01:36
            -1
            Sing. Apa kapal bakal mbukak topeng sajrone seminggu? Iki apik tenan aku. Nemokake kapal iku kanggo ngerti sing kapal iki ing kothak diwenehi. Lan nglawan rudal kanthi warhead khusus, gangguan umume ora ana gunane. Inggih, rudal ora kejawab kilometer, lan ing kono wilayah sing kena pengaruh yaiku 1 km ("rusak lan ora bisa didandani").
            1. Avior
              Avior 19 Juli 2019 02:50
              +1
              ora, sampeyan isih kudu nemtokake manawa iku operator pesawat utawa fishing seiner narik pasangan saka sudhut Reflektor.
              lan kanggo gangguan, sawise kabeh, roket ora bakal njeblug nganti tekan soko cukup kuwat. iku mung sing target bakal fly luwih kanggo nggoleki.
              1. Val
                Val 22 Juli 2019 03:41
                0
                Iki pancen bener, nanging sampeyan lali babagan ngrusak awake dhewe nalika panangkepan gagal lan wektu prolongation metu.
                Iki nalika roket dipandu sawetara wektu miturut data sing wis lawas. Kanggo roket V-V, 5 detik. Kanggo anti-kapal kaya 30 detik. Inggih, aku ora bakal ngomong manawa, sing "trunks" ngandika sak suspensi lan dadi panas rudal ing Sakhalin.
            2. Operator
              Operator 19 Juli 2019 10:03
              -1
              Kutipan saka Avior
              ana uga konsep radar instrumental range

              Ora ana radar ing satelit RTR, panrima pasif emisi radio ing kisaran centimeter / decimeter / meter dipasang ing kono.

              Minangka conto sensitivitas, satelit PTR orbit bumi kurang nyegat sinyal ponsel. Mulane, kanggo nyegat sinyal saka radio drive jarak cendhak AB (ing kadohan saka +1000 km) utawa sinyal langsung saka radar pesawat AWACS (ing kadohan saka +2000 km) iku tugas rutin kanggo wong-wong mau.
              1. Avior
                Avior 19 Juli 2019 11:27
                0
                ing transisi, AUG ing mode bisu radio, lan Hokai uga ing mode RTR tanpa radiation.
                1. anyar
                  anyar 22 Juli 2019 00:32
                  +1
                  Ya wis. Militer Amerika sing gagah prakosa, ing mode bisu radio, mung nggunakake alat deteksi pasif, ndeteksi peluncuran rudal Rusia sing teyeng sewu kilometer lan 9 saka 10 ditembak mudhun dening sistem pertahanan udara lan 10 dialihake dening peralatan jamming. ngguyu
                  1. VVAU
                    VVAU 22 Juli 2019 06:30
                    -1
                    Apa sampeyan ngubengi maneh? :-)
                    Iku ndeteksi ora diluncurake ing kawitan, nanging operator lan shoots mudhun.
                    Artikel kasebut ngemot panemu babagan iki Sokerin lan Panov, wakil komandan divisi Tu-33M3.
                    Dhiskusi ditempelake ing artikel, maca.
                    Aku ngerti sing ora nyenengake kanggo nyadari yen sanajan ing puncak kekuwatan USSR, raja kasebut wuda. Lan saiki ... kita wedi mungsuh karo kartun.
                    1. Manungsa Kucing Null
                      Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 06:54
                      +1
                      Kutipan saka VVAU
                      kita ajrih mungsuh karo kartun

                      Lan dheweke, bodho, wedi belay

                      Kutipan saka VVAU
                      divisi Tu-33M3

                      sugeng enjang. Tangi wis ngguyu
                      1. VVAU
                        VVAU 22 Juli 2019 21:25
                        0
                        .
                        "Nanging banjur bocah kasebut mlebu kanthi amandemen" (c).
                    2. Val
                      Val 22 Juli 2019 10:40
                      0
                      ..............

        3. Garris199
          Garris199 25 Juli 2019 02:16
          0
          Wong iku macet ing jaman kepungkur. Sawise pensiun, jagad mandheg berkembang. Dheweke sing paling pinter pungkasan.
      3. LeonidL
        LeonidL 19 Juli 2019 00:20
        -1
        Ya, minangka langkah sementara, luwih-luwih, saiki ana sing luwih sampurna sing nggawe gambar kapal sing cedhak, ana suppressor optik laser ... nanging kabeh bisa digunakake kanggo piranti optik.
    3. Avior
      Avior 18 Juli 2019 23:36
      -1
      mulane saiki padha masang optik seeker gabungan karo radar milimeter, contone.
      lan padha nyoba kanggo nginstal AFAR karo aperture tiron ing GOS.
  17. Operator
    Operator 18 Juli 2019 23:28
    -2
    Kutipan saka VVAU
    Jumlah satelit pengintaian ing rasi lintang lan frekuensi pengamatan?

    Siji satelit RTR ngontrol pita lebar 2000 km ing sadawane jalur penerbangan. Wektu siji revolusi satelit ngubengi Bumi yaiku 1,5 jam. Dhiameter bumi 6000 km. Sing. telung satelit RTR bakal nyedhiyakake pemantauan wilayah Samudra Donya kanthi frekuensi 1,5 jam.
    1. Val
      Val 18 Juli 2019 23:48
      0
      Ana artikel ing Google babagan satelit USSR. Carane akeh wis dibukak. Tujuane. Kanggo ngontrol sisih lor Samudra Pasifik kanthi frekuensi siji jam, luwih saka 10 unit dibutuhake. Inggih, katon ing Amer Keyholes. Kenapa 2000? Tulis kabeh sepuluh wis :-)
      Nuwun sewu, kula kados panjenengan nyerat kados makaten, khayalan ingkang boten dipun konfirmasi.
      1. Operator
        Operator 19 Juli 2019 00:04
        -2
        Rumus kanggo nemtokake cakrawala radio minangka prasaja minangka kuku - 130 km dikalikan karo akar kuadrat saka dhuwur lokasi radar - kanggo satelit 400 km, total 2600 km ing siji arah lan 2600 km ing sisih liya, yaiku. jembaré swath maksimum 5200 km (kanthi daya saka sumber radiation ing tingkat Hokai).

        Fantasi geometris, cho.
        1. Avior
          Avior 19 Juli 2019 01:19
          0
          jembaré swath maksimum 5200 km (kanthi daya saka sumber radiation ing tingkat Hawkeye).

          lan iki mung
          Fantasi geometris, cho.

          cakrawala radio ora cukup, ana uga konsep sawetara instrumental saka radar.

          rumus radio horizon punika jumlah saka werna kothak saka dhuwur radar lan target ing meter, pingan dening 4,11, asil ing km, yen.
          yaiku, kanthi data sampeyan, band kasebut kudu 1 km. eseman
          hi
          1. Avior
            Avior 19 Juli 2019 01:25
            -2
            Aku salah, yen sampeyan ngetung ing jalur sampeyan ing loro arah, banjur 2 kaping luwih.
            saka Bumi menyang Bulan - 384 km, yen eseman
    2. Avior
      Avior 18 Juli 2019 23:52
      -1
      ephemeris saka satelit dikenal, lan ngatur bisu radio saben jam lan setengah minangka masalah cilik.
      1. anyar
        anyar 19 Juli 2019 00:00
        -2
        Masalahe yaiku satelit ujug-ujug nggunakake ora mung alat RTR pasif, nanging uga optik lan radar aktif.
      2. VVAU
        VVAU 19 Juli 2019 00:05
        +3
        Dadi wis suwe banget. Mbalik nalika pesawat ulang-alik mabur. Petugas tugas duwe majalah. Telegram teka nalika perlu kanggo mateni sarana kerja. Sajrone wacana saka anter jemput.
        Aku nelpon RTSnikov. Aku menehi wektu nalika karya dilarang.
        1. LeonidL
          LeonidL 19 Juli 2019 00:22
          0
          Malah sadurunge Shuttle, tabel flyby satelit dipigura dening saben petugas tugas, Aku bakal ngomong manawa saka awal 70s.
      3. Operator
        Operator 19 Juli 2019 00:07
        -1
        12 satelit RTR ing orbit - lan mungsuh bakal disiksa sapisan saben 23 menit kanggo ngganggu karya tempur AB (nyatane, 8-10 satelit bakal cukup, amarga AUG ora pindhah menyang Arktik lan Antartika).

        Banjur - sampeyan ora bisa mateni radio jarak cendhak AB nganti sampeyan ngangkat kabeh 60-80 pesawat basis operator menyang udhara.
        1. VVAU
          VVAU 19 Juli 2019 02:37
          +2
          Ana bprm, ana dprm, ana prmg, ana cacar, ana rsp ....
          Iki kanggo njamin landing. Kanggo lepas landas, stasiun radio nyopir ora dibutuhake.
          Apa sampeyan ngomong babagan? Apa 60-80? :-)
          Munggah ing pasangan, padha mbentuk kelompok. Ora bakal ana 60 pesawat induk ing udhara ing wektu sing padha. Malah ing perang.
          1. SETSET
            SETSET 19 Juli 2019 04:34
            +1
            Kutipan saka VVAU
            Ana bprm, ana dprm, ana prmg, ana cacar, ana rsp ...

            Apa sampeyan wis lali babagan sistem jalur lintasan kursus?
            1. VVAU
              VVAU 19 Juli 2019 05:21
              +2
              :-):-):-)
              :-) Aku nulis RSP. Saliyane DRL, kalebu KGG, aku mung ngganti guru ing universitas suwene setaun lan ngetung sepuluh, enem lan P-18.
              Aku kudu sinau :-)
              1. SETSET
                SETSET 19 Juli 2019 05:52
                +1
                RSP minangka sistem kebangkrutan radar, sing kalebu radar pengawasan (DRL) lan radar kebangkrutan - sing nduweni indikator dual katon, siji nuduhake baris judhul lan garis panyimpangan sing diidini, lan liyane nuduhake dalan ngleyang (2 ° 4). `menit - optimal) lan garis diijini panyimpangan. Kabeh iki digandhengake karo indikator cahya supaya pilot bisa ndeleng carane dheweke mabur relatif kanggo titik touchdown.
                Sistem jalur heading-glide rada beda - pesawat duwe panrima (heading lan glide path) kanthi blender sing nutup nalika pesawat ana ing dalan lan garis jalur ngleyang, menehi tandha - iki nggunakake ora ana modulasi sinyal - padha karo zona modulasi - garis judhul utawa jalur ngleyang dumunung ing antarane rong pola radiasi saka 2 osilasi. Sistem jalur kursus-ngleyang ing kapal mbokmenawa ora, amarga iku banget sensitif lumahing ndasari lan lengkungan saka pola radiation ing wektu sing padha ... mulane, prinsip radar kanggo mbangun dalan lan ngleyang path digunakake. Nanging ing bandara, sistem jalur lintasan murni wis digunakake lan digunakake.
                1. SETSET
                  SETSET 19 Juli 2019 06:16
                  +1
                  VVAU! Kene, akeh mbokmenawa lali ing forum sing Rusia bersenjata karo ZGRLS "Mineral" lan "Monolith-B", kang dirancang kanggo target sebutan.
                  Matur nuwun lan sukses:-)))
                  1. Avior
                    Avior 19 Juli 2019 11:33
                    -2
                    ana, nanging carane, lan dangu ago. iku mung bab apa-apa.
                    sampeyan bisa menehi link karo gambaran saka njupuk karo sebutan target saka Mineral utawa Monolith?
                2. VVAU
                  VVAU 19 Juli 2019 10:31
                  +2
                  .
                  Wis, VICO. KGG ing KUNGA RSP lan karo direktur pesawat ing menara.
                  Luwih tepate, kepala zona cedhak, dheweke diarani.
                  Ora tansah 2,4.
                3. Val
                  Val 22 Juli 2019 10:56
                  +1
                  ...........
          2. Operator
            Operator 19 Juli 2019 09:45
            -3
            Yen ana serangan preemptive ing konflik rudal nuklir, kabeh saka ngarsane sing bisa dilayani ing AB bakal mandheg.
            1. VVAU
              VVAU 22 Juli 2019 21:47
              0
              .
              :-) Where sampeyan njupuk "kasedhiyan serviceable" kuwi? Kabeh sing bisa dilayani bakal mandheg, nanging ing urutan persiapan. Apa sampeyan ndeleng Teletubbies warna-warni ing dek?
              Iki minangka kelompok latihan. Padha ngeculake lan ketemu, mriksa lan layanan, ngisi bahan bakar lan nyumerepi senjata. Klompok iki saben skuadron, ora bakal bisa ngawula luwih saka 24 pesawat saben jam. Mulane, ora bisa luwih saka 48 mobil ing udhara bebarengan.
  18. Avior
    Avior 18 Juli 2019 23:33
    0
    Konflik Falklands, miturut pendapatku, ora bisa dianggep minangka conto perang kapal nglawan pesawat amarga sawetara alasan.
    1. Inggris uga duwe penerbangan.
    2. Argentines tumindak kanggo sawetara alasan ing sawetara dawa, nyatane, ing watesan saka sawetara aviation sing.
    3. AWACS kuna ilang cepet banget.
    4. Akibaté, padha ora bisa kanggo ngatur gropyokan massive lan uga-diatur ing Inggris. Ing tartamtu, padha ora bisa nyedhiyani kauntungan utama aviation - konsentrasi pasukan.
    5. Tingkat teknis lawan beda.

    Conto perang udara nglawan armada ing tingkat sing kira-kira padha yaiku perang ing pulo Paphos ing taun 1974.
    Sajrone pendhudhukan Siprus, kanthi ora sengaja, montor mabur Turki nyerang kapal perusak Turki ing cedhak pesisir Siprus.
    Asil - siji destroyer dicemplungke, loro rusak banget lan bakal rampung mati yen kahanan durung ngresiki munggah.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5_%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%83_%D0%9F%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%81%D0%B0_(1974)
    Umumé, keunggulan penerbangan ing segara, mesthi, ora ateges pesawat apa wae bakal bisa nglelebke kapal ing kahanan apa wae.
    1. Val
      Val 18 Juli 2019 23:50
      +2
      Dheweke ora nganggep manawa Amerika nyedhiyakake informasi intelijen satelit marang Inggris.
  19. Avior
    Avior 19 Juli 2019 00:28
    -3
    Ing wektu sing padha, kudu dimangerteni manawa kapal modern bersenjata rudal jelajah lan, ing asas, KUG kasebut bisa nyerang lapangan udara lan stasiun radar sing penting saka jarak "sewu kilometer utawa luwih".

    Siji-sijine jinis peluncur rudal basis segara Rusia yaiku Kaliber.
    Nanging dheweke duwe pencari radar ing bagean pungkasan, tegese dheweke ora bakal bisa njupuk nalika njupuk - mung target kontras radio sing gedhe. Kene ing stasiun radar gedhe sampeyan bisa.
    Nanging ora bakal ngalangi pesawat saka take off. hi
    1. anyar
      anyar 19 Juli 2019 01:46
      -1
      Siji-sijine jinis peluncur rudal basis segara Rusia yaiku Kaliber.

      Sing. Apa Federasi Rusia ora duwe "granit", "nyamuk", "uranium"? Oh nggih
      Kaliber minangka siji-sijine rudal jelajah sing, kaya tomahawk, digunakake kanggo nyerang target darat, lan rudal iki ora duwe radar sing golek amarga ora ana gunane. Sampeyan ngerti, lapangan udara ora mlaku ing ngendi wae lan ora nglangi.
      1. Avior
        Avior 19 Juli 2019 02:54
        0
        ana. nanging kabeh iki minangka rudal anti-kapal lan ing pesisir bisa digunakake kanthi winates.
        Mung CD khusus ing pesisir mung Kaliber.
        nanging uga duwe radar seeker, kang nemtokke Watesan ing pilihan saka target.
      2. Avior
        Avior 19 Juli 2019 03:11
        0
        Mesthi, ana sirah radar. digunakake kanggo tuntunan sing tepat ing bagean pungkasan.
        ARGS-14.
        http://www.astrum-avia.com/ru-ru/production/special-systems-complexes/self-guidance-system-for-precision-guided-weapons/
        Tomahawks duwe DSMAC optik. Dipandu dening foto wilayah.
        1. Val
          Val 19 Juli 2019 15:12
          0
          .
          .
          Piye wae TERCOM ditundha ing memori. :-)
        2. anyar
          anyar 19 Juli 2019 23:47
          +2
          Lan saiki manungsa waé menyang pitakonan: kok ing bumi sampeyan mikir sing Kaliber ora versi ekspor, mabur ing 1500+ km dilengkapi sirah homing padha karo versi ekspor 3M-14E karo sawetara 300 km? Gumpalan karo militan sing misil iki kena ing target radio kontras ora ditarik.
  20. ABM
    ABM 19 Juli 2019 01:37
    0
    Kutipan saka val
    Dheweke ora nganggep manawa Amerika nyedhiyakake informasi intelijen satelit marang Inggris.


    Miturut cara, ternyata ora! kabeh perang kita teka lan mbuwang informasi iki
    1. Val
      Val 19 Juli 2019 02:46
      +2
      Miturut data satelit Amerika, Inggris nyerang "G. Belgrano"
  21. ABM
    ABM 19 Juli 2019 02:48
    0
    Kutipan saka val
    Miturut data satelit Amerika, Inggris nyerang "G. Belgrano"


    ora, Aku maca memoar kapten, refutes
    1. VVAU
      VVAU 19 Juli 2019 05:23
      +2
      Inggih, inggih. Pramuka isih lanang. Sapa sing bakal resmi konfirmasi iki.
  22. ABM
    ABM 19 Juli 2019 02:51
    -1
    Kutipan saka val
    Miturut data satelit Amerika, Inggris nyerang "G. Belgrano"


    "Pesenan Laksamana Lombardo dicegat dening intelijen Inggris. Ing 13:00 tanggal 2 Mei, Perdana Menteri Inggris, Margaret Thatcher, lan Kabinet Menteri dheweke dilaporake babagan serangan armada Argentina. Laksamana Terence Levin, Kepala saka Staf Umum Inggris, mekso sing serangan ing kabeh kapal Argentina katon.Ing wektu sing padha, penyebaran saka cruiser "Jendral Belgrano" iki kondhang kanggo Kepemimpinan politik Britain, amarga Panglima Raford-Brown terus-terusan kacarita ing kabeh. obahe cruiser ing ngendi wae - ing zona 200-mil utawa ngluwihi. Sawise rapat singkat, Margaret Thatcher disetujoni rencana Admiral Levin, lan ijin kanggo numpes cruiser lawas, kang ana ing njaba zona perang ngumumaké, ditampa ing 14. :00.
  23. ABM
    ABM 19 Juli 2019 03:14
    -1
    [quote = ABM] [quote = val] Miturut data satelit Amerika, Inggris nyerang "G. Belgrano" [/ kutipan]


    "Kaping pisanan, prau kasebut ora sengaja nemokake tanker Argentina lan tetep ana ing jejere nganti ana kapal penjelajah nyedhaki kanggo ngisi bahan bakar. Kapal bertenaga nuklir Spartan lan Superb sing patroli ing sacedhake mesthine golek kapal induk, nanging gagal."

    1. Val
      Val 19 Juli 2019 06:06
      +1
      Aku prick ... :-) Aku maca babagan iki ing laporan intelijen. Sastra teka sapisan sasi, NSh wrote maneh kanggo review.
  24. wong sing nonton
    wong sing nonton 19 Juli 2019 06:56
    +1
    Kutipan saka Leonid
    Minangka penyimpangan sajarah, artikel kasebut digulung, nanging mung tanpa nyoba kanggo nyoba generalisasi, saran, pedoman, ramalan, lsp.


    Artikel iki ora malah bisa minangka digression sajarah, utamané cetha katon ing conto saka gambaran saka penulis saka Perang Falklands, kang cetha nuduhake defenselessness saka armada Inggris malah saka serangan udhara bersenjata karo bom free Mudhun. Nanging penulis terus narik manuk hantu ing ndonya, mung nglirwakake kasunyatan sing ora cocog karo gambar donya.
  25. VVAU
    VVAU 19 Juli 2019 10:23
    +2
    Alexander weruh sing ora akurat. Ing wektu pembajakan Watchdog, iku kagungane BOD.
    Lan nalika dheweke dikirim menyang kita ing Kamchatka ing brigade 173rd, 1135 diklasifikasikake maneh menyang TFR.
  26. Ehanatone
    Ehanatone 19 Juli 2019 10:30
    -1
    Thanks kanggo penulis Timokhin sing dihormati, nanging aku ora maca nganti pungkasan ...
    Bosen narik manuk hantu bunder kondisional menyang globe kondisional, nanging ...
    Inggris dibantu karo kasur pengintaian ...
    Argentina ora duwe intelijen sing apik banget, saka tembung kasebut ...
    Angkatan udara Argentina makarya ing watesan jarak, lan mung sawetara menit kanggo nemokake lan mbuwang barang ...
    Saka hits ing kapal Aglitz, meh ora ana sing dituku kanthi katresnan dening Argentina saka Kulon sing njeblug, ora ana bom utawa rudal anti-kapal ...
    Kesimpulan:
    Ya, saka ngendi iki minangka conto klasik perang angkatan laut modern, ...
    Aja njupuk Trojan, oh, wong Kulon duwe hadiah, amarga dheweke ngapusi lan fatal ...
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 19 Juli 2019 12:07
      +2
      Kutipan saka Ehanatone
      Argentina ora duwe intelijen sing apik banget, saka tembung kasebut ...

      Ing keadilan, para args bisa nggawe intelijen dhewe. Narik kanthi harfiah kabeh sing bisa "mabur lan nonton" kanggo iki. Dheweke malah nglawan jet bisnis: "learjets" saka Escuadron Fenix ​​​​(sepasang pesawat Angkatan Udara + kendaraan mobilisasi karo kru sukarelawan sipil) nindakake misi pengintaian kanggo pasukan Inggris lan malah simulasi kelompok serangan tekan target, ngalihake perhatian pertahanan udara. Sajrone penerbangan ing 07.06.1982/XNUMX/XNUMX, "learjet" komandan "Phoenix" ditembak mudhun dening "Sea Dart" saka "Exeter".
  27. karton
    karton 19 Juli 2019 10:33
    +1
    Nanging yen penulis nulis artikel babagan carane, kanthi bantuan kizhals lan zircons lan liya-liyane strictly rahasia, kita bakal drown kabeh imperialis, yen mung bakal nyekel pluses. Lan supaya kita ndeleng buku, kita ndeleng anjir. Argentina minangka puncak sing gampang kanggo wong sing dicukur cilik, iki kabeh kudu dingerteni, ora ana alesan kanggo ngisinake wong kanthi rincian sing ora perlu.
  28. Demagog
    Demagog 19 Juli 2019 10:40
    +4
    Babagan kahanan omah kaca ing antarane Argentina, penulis, mesthi, anil. Senadyan kasunyatan sing padha mung limang rudal exocet. Karo kang padha kleleb kapal loro. Dadi aku kudu ngebom kapal kaya ing WWII. Yen padha duwe paling 15-20 exosets, padha bakal nyawiji kabeh kapal Inggris. Para etandars ngluncurake exoset kanthi impunitas.
  29. Ehanatone
    Ehanatone 19 Juli 2019 10:46
    -5
    Lan aja ngrungokake janji-janji saka wong Kulon! ...
    Amarga cangkeme wong Kulon iku ngapusi, kotor lan ora resik ...
    lan rereged ambune ambegan terus-terusan dimuntahake saka cangkeme kulon, kaya muntahake saka cangkeme wong mendem bau ...
    lan muntah iki luwih bau tinimbang bau, lan ambune luwih saka bau sing ana ing dubur wong sing kesed ...
    1. VVAU
      VVAU 23 Juli 2019 20:46
      +1
      cangkeme wong kulon ngapusi, kotor lan ora resik...

      Dheweke nggawe aku ngguyu. Meh kabeh Rusia dhuwit elit. real estate, bisnis. anak lan putu palsu :-)
      Minangka Stalin takon Roosevelt palsu babagan Lend-Lease lan ngarep kapindho.
      Apa jenis hardware lan sistem operasi apa sing saiki sampeyan gunakake lan ngetik? Apa Winda ora ngapusi? :-) Lan carane Stalin nulis lan setengah ati
  30. Yeah
    Yeah 19 Juli 2019 12:23
    0
    kabeh game iki kanthi uwal saka serangan pesawat darat lan manuver angkatan laut liyane dipraktekke kanthi sampurna ing simulator "harpoon" lawas
    Perwira NATO wis ngerti program kasebut.
  31. Yeah
    Yeah 19 Juli 2019 12:58
    0
    Kutipan: vladimir1155
    Sawise kabeh, armada nyamuk luwih gampang ndhelik ing pedhut utawa dadi pedagang lan nelayan.

    Nah, armada nyamuk angel dilewati minangka kapal dagang - ukurane beda banget
    nanging ana sing kaget - CARA pilot ora bisa ngenali target sing gedhe banget,
    ana sing, kajaba siluet ing kabut ana apa-apa kanggo katon?
    1. Val
      Val 19 Juli 2019 15:06
      +1
      .
      .
      Lan kanggo nelayan? :-)
      Kadhangkala pinggiran ngisor awan ana ing sangisore minimal komandan.
      Dheweke mudhun, sinyal "Dhuwur mbebayani" ana ing RV, 38 meter dipasang ing Il-60.
      Lan sampeyan ora bisa ndeleng banyu. Mudhun mandheg, target ora ditemtokake, mbok menawa ...... laporan babagan kahanan.
      Kacepetan, bayangake kacepetan 450 ing 100 meter. Lan sampeyan uga kudu njupuk gambar, ing Papan kanggo nimbang. Kelip-kelip cepet banget. Lan sampeyan kudu ngerti siluet, lan ana akeh. Lan sampeyan kudu ngerti loro dhewe lan liyane, utamané ing Baltik, iku kaku.
      Ya, lan nalika visibilitas mbebayani, temokake bilai Pliev utawa Karakozov, umpamane.
      1. Yeah
        Yeah 19 Juli 2019 15:32
        +1
        uga, sampeyan bisa mbedakake sudagar saka kapal perang yen ana visibilitas
        pitakonan mung carane iku karo mega.
        1. VVAU
          VVAU 19 Juli 2019 16:35
          +2
          .
          Ya, sampeyan bisa, yen iku Il-20 utawa Tu-95 rc. Miturut karakteristik lokasi (dheweke uga kasengsem ing apa jenis omong kosong mabur liwat sirahe) lan obrolan ing udhara. Nanging luwih apik kanggo ndeleng. :-)
  32. Val
    Val 19 Juli 2019 14:54
    +2
    Alexander, sawetara sing ora akurat.
    padha ngenteni dhawuh kanggo nyerang ing posisi tugas ing lapangan udara, ing "siap nomer loro." Ora mungkin, mung unit individu sing bisa tugas ing udhara, ing kasus sing luar biasa lan kanggo wektu sing cendhak - skuadron.
    Cukup siap kanggo nomer loro. Ana tugas ing bandara lan ing udhara.
    Ora ana siyap ing udhara, ora siji utawa loro.
    Lan kok persis loro? A saperangan bisa ing pisanan (kru ing cockpits, senjata dilereni soko tugas, pisanan kanggo reception, etc.) Butuh siji lan setengah jam kanggo ngganti. Utawi ingkang kaping tiga, montor mabur dipun ngisi bahan bakar, montor mabur gadhah gaman, peralatan pengintaian dipun gantung, punggawa wonten ing papan ingkang dipuntemtokaken dening senapati, lsp.
    Lan dudu pranala, nanging detasemen, yen kita ngomong babagan kapal udara, luwih saka 40 ton. Tu-16 utawa Tu-22.
    Lan luwih "Persiapan Inter-penerbangan" diarani persiapan kanggo penerbangan kaping pindho.
  33. VVAU
    VVAU 19 Juli 2019 16:21
    +2
    .
    .More, karo ijin Panjenengan.

    Munggah resimen kanthi waspada saka kesiapan nomer loro, tatanan ing tatanan perang lan tekan dalan sing dikarepake saenipun sak jam.

    Ing printah, ing loro goth, sawise unit wungu ing tandha.
    Regimen telung esques, 10 pesawat 12 kru.
    Ayo njupuk TECH, ARZ, ora kabeh operator ana ing resimen. Ana detasemen tanker, perang elektronik.
    Ayo 24. Min interval lepas landas dadi rong menit. Paling ora rong klompok, bisa uga telu.
    Dorazvedchiki, saperangan sadurungé.
    Wis wayahe sampeyan bungah. Saka kekuatan siji lan setengah. Aku Tu-16 lan 22.
    Shooting menyang tatanan perang, amarga impact paling 90 derajat. Lan tatanan perang mengko, sak tatanan saka salvo rudal.
    Kaya ing infanteri, urutan marching, kajaba ing perusahaan bp, ing platoon ... misale jek.
    1. Val
      Val 19 Juli 2019 17:51
      +1
      Kurang luwih kaya iki. A chain saka pesawat ing dalan. Kanggo inspeksi awal, kanggo inspeksi eksekutif. Dheweke njupuk, menit sabanjure ngenteni eksekutif, iki sadurunge metu menyang landasan pacu. Nganti kabeh sing sadurunge ngaco dadi tenang, pasir lan kabeh sampah dadi ora nyeret menyang mesin.
      Banjur taksi menyang landasan pacu, mriksa rem, navigator nyetel dalan. PCC maca peta. KK nampilake ores, "Kru njupuk mati" Kene rong menit lan mlaku. Take off, attaches dhewe kanggo pimpinan, ngumpulake. Salajengipun miturut skema, sing konco sapa. Hubbub ana ing udhara ... Operator pesawat seneng :-) ing zona
  34. Igor K
    Igor K 20 Juli 2019 02:05
    0
    Sugeng dina, babagan asil konflik Falklands, aku ora setuju karo penulis. Armada Inggris mung begja amarga. bom dropped (cathetan bom saka Perang Donya II) kanggo sisih paling ora bisa, lan pluru kanggo shelling teknologi digunakake saka jumlah total loro utawa papat (Aku ora ngelingi persis). Yaiku, yen ana rudal utawa paling ora ana bom sing dikondisikake, armada kasebut bakal dikalahake kanthi kemungkinan 100%.
    1. VVAU
      VVAU 20 Juli 2019 06:13
      +1
      .
      .
      "Sapa sing bejo, bakal duwe jago" :-)
      Apa guess saiki, kamenangan ing sisih batalyon ora gedhe, nanging sing njupuk luwih.
      Sampeyan kudu nyiyapake luwih apik, tuku senjata, banjur miwiti perang.
  35. Storekeeper
    Storekeeper 20 Juli 2019 10:28
    +2
    Penulis pancen apik lan menarik. Kaya biasane, dheweke akeh ngritik dheweke, asring tanpa maca artikel kasebut kanthi bener. Contone, dheweke ora nulis babagan bom Argentina sing ora njeblug, tuan-tuan, maca kanthi teliti !!! artikel ngandika bab iku. Umumé, ngritik ngerti manawa penulis ora bakal mangsuli (dilarang) ora apik banget. Luwih becik nulis artikel sampeyan (anti Timokhin). Lan kabeh iku standar, komentar pisanan dibusak utawa kritik.
    1. Igor K
      Igor K 20 Juli 2019 14:32
      0
      Ya, ya, dheweke nulis manawa armada wis ngrampungake tugas kasebut, nalika kesimpulan iki ora jelas amarga pertimbangan sing ora lengkap saka kabeh faktor.
  36. Val
    Val 20 Juli 2019 11:48
    -1
    Kutipan saka newone
    Lan saiki manungsa waé menyang pitakonan: kok ing bumi sampeyan mikir sing Kaliber ora versi ekspor, mabur ing 1500+ km dilengkapi sirah homing padha karo versi ekspor 3M-14E karo sawetara 300 km? Sheds karo
    Evik sing misil iki kena ing target radio-kontras ora ditarik.

    Wangsulan manungsa waé. Lumbung ora menyang ngendi-endi, dadi target sing tetep. Homing ora dibutuhake, mung sistem inersia kanthi koreksi.
    1. anyar
      anyar 21 Juli 2019 13:24
      -2
      Apa sampeyan malah maca regejegan utawa apa? Iku babagan serangan ing lapangan udara Republik Kyrgyzstan kanggo target lemah, ing Federasi Rusia mung siji - Kaliber. Airfields ujug-ujug uga dadi target stasioner.
      1. Val
        Val 21 Juli 2019 15:17
        -1
        .
        Apa lapangan udara minangka target stasioner? Apa kabar :-)
        1. anyar
          anyar 22 Juli 2019 00:38
          0
          Muga-muga iki sarkasme, mula ana sing dadi guyon babagan wit oak lan pertahanan ...
          1. Val
            Val 22 Juli 2019 02:41
            0
            .......
              Adhuh..... Lan kepiye sampeyan bisa ngira sarkasme kasebut? Luwih bingung. Lapangan udara minangka target area, lumbung minangka titik. Senajan loro bisa lantaran kanggo stasioner. Mugi sing luwih cetha. )))
  37. ABM
    ABM 21 Juli 2019 08:40
    -2
    [quote=val]Aku nyucuk... :-) Aku maca babagan iki ing laporan intelijen. Sastra teka sasi sepisan, NS nulis kanggo ditinjau.[/q[quote=val]Aku nyolong ..:-) Aku maca babagan iki ing laporan intelijen. Sastra teka sepisan sasi, NSh unsubscribe kanggo review. [/ Quote]

    tukang crito! https://topwar.ru/27524-udar-iz-pod-vody-epizody-folklendskoy-voyny.html paling ora maca kene! suwe ora ana sing nulis omong kosong iki saka penulis serius
  38. Operator
    Operator 22 Juli 2019 22:48
    +1
    Kutipan saka VVAU
    ora luwih saka 48 kendaraan bisa ing udhara ing wektu sing padha.

    Apa ana link?
    1. Operator
      Operator 22 Juli 2019 23:00
      0
      Sinau materi
      https://topwar.ru/31458-nekotorye-osobennosti-ispolzovaniya-palubnoy-aviacii-superavianoscev-tipa-nimitz-ch1.html
      1. VVAU
        VVAU 23 Juli 2019 00:24
        0
        Lan ana. Malah kurang.Aku duwe Midway lan Forrestal.
        48 wiwit banjur kapisah SHA A-7 lan A-6 .. IA F-4 utawa F-14
        Lan F-18 lan serangan lan Istr. Lan banjur padha ing sangisore satus lemak lan lan vert.
        Ora ono oposisi..
    2. VVAU
      VVAU 22 Juli 2019 23:12
      +1
      Memori. Aku ngerti akeh ing jamanku. :-)
      Yen sampeyan kasengsem ing proses dhewe ing teori, ana NIAS. Aviation engineer manual. Luwih Soviet. Ora ana bedane khusus, aku ora bakal ngomong sing endi ing Rusia. Ukrainia-NTZ. Instruksi keamanan teknis.
      Klone saka Soviet meh. Mung ana bagean rahasia saka BG.
      Lan supaya sampeyan bisa ngetung. Wektu kanggo pambuka, kanggo bola-bali.ngisi bahan bakar, suspensi.siklus catapult.
      Banjur nilai puncak iki 48. Biasane kurang. Yen nganggur, banjur ana sing tiba ing bahan bakar.
      1. Operator
        Operator 23 Juli 2019 00:36
        -2
        48 pesawat serang basis operator - iki kabeh ana ing kapal operator pesawat Amérika ing jaman Soviet. Saiki, sawise ngilangi pesawat basis operator PLO khusus, jumlah penyerang maksimal bisa dikira 70 - 80 unit (tokoh pungkasan cocog karo serangan nuklir pencegahan marang Federasi Rusia utawa China).

        Adhedhasar penundaan awal rudal jelajah menyang pesawat lan pasangan lepas landas kanthi kecepatan rong menit, banjur ing 1,5 jam bisa ngunggahake kabeh pesawat serangan AB ing swiwi. Kajaba iku, nalika ngirim serangan nuklir preventif, pasangan pisanan ora perlu ngenteni sing pungkasan, amarga kekuwatan hulu ledak khusus KR (> 300 ktn) ing saben pesawat (lan luwih akeh). dadi pasangan) cukup kanggo numpes / mateni target kasebut minangka pangkalan angkatan laut.

        Bab liyane yaiku wiwit rudal hipersonik Zircon kanthi jarak 1000 km lan wektu penerbangan 6 menit (diluncurake saka kapal selam nuklir serangan) diadopsi ing Federasi Rusia, ora luwih saka 10 pesawat bakal bisa mabur saka geladhak saka operator pesawat sadurunge AB nguap / dadi incapacitated ing minangka asil saka bledosan nuklir saka warhead khusus Zircon.
        1. VVAU
          VVAU 23 Juli 2019 06:03
          +1
          "Saka wayahe Zirkon diadopsi" :-):-):-)
        2. VVAU
          VVAU 23 Juli 2019 06:18
          +1
          Andrey, dheweke nggawa sampeyan munggah maneh. Apa 300kt? Ana biaya taktik. Ing grup, contone, saka 10 pesawat, daya bakal siji, loro ing paling. Sampeyan elinga yen malah siji wektu tundha karo kabel ing Kuza mimpin kanggo mundhut saka pesawat.
          Jumlah kuwi ora bakal njagong mengko. Salah siji catapult, utawa sawise kebangkrutan kudu dibuwang menyang banyu.
          Kanggo nyerang, klompok digawe ing ngendi pengintaian tambahan, reb, tanker, pejuang, latihan, nylametake, klompok demonstran, penindasan pertahanan udara. Sapa MiG-31 lan S-300, Amerika ngerti banget.
          Sawise lepas landas, kudu diklumpukake lan dikelola. Lan miturut pendapat sampeyan, iki gerombolan gopnik, sawise lepas landas, dheweke nindakake apa sing dikarepake.
          Supaya kabeh wong bisa lepas landas, kudu nyiapake kabeh. Iki ditindakake kanthi langkah-langkah.
          1. Operator
            Operator 23 Juli 2019 11:52
            0
            Sampeyan ing Outskirts suwene 27 taun kanthi jelas wis ilang hubungane karo kasunyatan ("Apa jenis Crimea / Donbass / Zircon / ......... sing ana), mula sampeyan milih pelawak minangka kepala pertanian Useo-Ukrainia. .

            Kekuwatan saka hulu ledak khusus Rusia sing dipasang ing rudal jelajah Kaliber kanthi jarak penerbangan 2500 km yaiku 100 kt. Lan ing dek Superhornet utawa Lighting II, nalika operator mabur ing jarak 1000 km, sampeyan bisa nyumerepi sepasang LRASM KR kanthi warhead khusus kanthi bobot 454 kg lan kanthi daya 500 kt.

            Sawise serangan nuklir preventif ing Federasi Rusia, ora bakal ana papan kanggo ndharat Amerika - para pelaut operator pesawat bakal mrentahake pilot supaya bisa urip suwe nalika dadi uap utawa ilang kemampuan kanggo nampa pesawat ing AB. minangka asil saka serangan nuklir ing AUG "Zircons", "Kaliber" lan "Frontiers".
        3. VVAU
          VVAU 23 Juli 2019 06:18
          +1
          Andrey, dheweke nggawa sampeyan munggah maneh. Apa 300kt? Ana biaya taktik. Ing grup, contone, saka 10 pesawat, daya bakal siji, loro ing paling. Sampeyan elinga yen malah siji wektu tundha karo kabel ing Kuza mimpin kanggo mundhut saka pesawat.
          Jumlah kuwi ora bakal njagong mengko. Salah siji catapult, utawa sawise kebangkrutan kudu dibuwang menyang banyu.
          Kanggo nyerang, klompok digawe ing ngendi pengintaian tambahan, reb, tanker, pejuang, latihan, nylametake, klompok demonstran, penindasan pertahanan udara. Sapa MiG-31 lan S-300, Amerika ngerti banget.
          Sawise lepas landas, kudu diklumpukake lan dikelola. Lan miturut pendapat sampeyan, iki gerombolan gopnik, sawise lepas landas, dheweke nindakake apa sing dikarepake.
          Supaya kabeh wong bisa lepas landas, kudu nyiapake kabeh. Iki ditindakake kanthi langkah-langkah.
          1. Operator
            Operator 23 Juli 2019 16:41
            0
            Kutipan saka VVAU
            Kanggo nyerang, klompok digawe ing ngendi pengintaian tambahan, reb, tanker, pejuang, latihan, ngluwari, klompok demonstran, penindasan pertahanan udara.

            Kanggo miwiti serangan nuklir preventif ing target pesisir Federasi Rusia kanthi bantuan peluncur rudal LRASM, cukup kanggo pesawat serangan basis operator AS tekan garis peluncuran rudal 1000 km saka pesisir, mula dheweke ora nyerah. ing Gbr:
            - pengintaian tambahan (target stasioner kanthi koordinat sing dikenal?);
            - pesawat perang elektronik (1000 km saka pesisir?);
            - tanker (penerbangan menyang garis peluncuran rudal ditindakake ing radius tempur pesawat);
            - pejuang (nalika nyedhaki garis peluncuran rudal, bebaya potensial ora bakal dadi pejuang Rusia, nanging rudal RVV BD kanthi jarak peluncuran 300 km nglawan target sing bisa digerakake);
            - lifeguard (pesawat laut ora adhedhasar AB, lan helikopter ora mabur nganti 2000 km);
            - klompok penindasan pertahanan udara (sing ora ana ing jarak 1000 km saka pesisir).

            Kanggo klompok demonstrasi (gangguan), ora ana gunane, amarga pasukan pertahanan pesisir Federasi Rusia bakal duwe cukup "Zircons" kanthi unit khusus 100-ktn kanggo mateni (ngganggu misi tempur) kabeh, tanpa kajaba, klompok AS. pesawat serangan basis operator - bledosan dhuwur-dhuwur saka warheads khusus ing baris peluncuran LRASM nalika pesawat nyedhaki, ing radius 10 km, bakal nyedhiyani:
            - karusakan / karusakan kabeh pesawat ing grup nggunakake gelombang kejut;
            - incapacitation radar udhara kanthi bantuan EMP;
            - ngobong fundus salah sawijining mata pilot kanthi bantuan radiasi cahya.

            Dadi, nalika ngluncurake serangan nuklir pencegahan ing Federasi Rusia, dek AS bakal mabur sacara eksklusif kanthi pasangan, lan ora dadi klompok.
  39. DimerVladimer
    DimerVladimer 23 Juli 2019 14:22
    0
    Mangkono, kita ngringkes - Argentina ing njaba "gang bom", ngendi Woodward sengaja nyetel armada "ing eksekusi", ngatur kanggo numpes siji kapal perang. Amarga saka tumindak kleru saka punggawane. Lan siji kendaraan sing ora dituju, misil kasebut ora sengaja.


    Anggapan aneh - amarga wong Argentina mung duwe 5 (lima) misil anti-kapal Exocet berbasis udara (Prancis ora gelem nyuplai liyane ing tekanan Inggris lan Woodwart ngerti babagan iki).
    Lan kinerja banget - 2/5 misil kenek.
    Yen pluru kuwi kasedhiya ora 5, nanging 25?
    Lan kepiye yen serangan kasebut ora dikirim dening sepasang Superetandars, nanging paling ora rong pasangan bebarengan, utawa dening detasemen gedhe pesawat mogok?
    Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing pilot Argentina wis diluncurake, meh saka jarak maksimum, tanpa pengalaman taktik nggunakake rudal anti-kapal basis udara, yaiku, taktik nggunakake rudal anti-kapal padha paling primitif.

    Penulis muspra ngremehake efektifitas rudal anti-kapal berbasis udara.
    Yen Argentina duwe luwih akeh rudal anti-kapal berbasis udara lan luwih akeh operator, asile bakal luwih elek kanggo armada ekspedisi Inggris.

    Apa sing dituduhake conto kasebut? Kaping pisanan, sampeyan ora kudu nggawe kesimpulan sing adoh saka kahanan karo Stark. Ing kahanan pertempuran nyata, pesawat nyoba nyedhaki kapal katon kaya iki

    F-4 Iran ora nyerang saka profil penerbangan ing dhuwur, kaya pilot SuperEtandar Argentina. Mulane, padha ditemokaké ing advance lan dijupuk kanggo ngiringan - construction buta huruf saka serangan.
    Nyerang penghancur Amérika, rudal anti-kapal Harpoon - yaiku, gegaman sing paramèter sing dikenal lan ora dadi masalah, bakal nyebabake asil sing dingerteni.
  40. Taois
    Taois 23 Juli 2019 20:55
    +1
    Ayo dadi "asumsi" utama yaiku ora dianggep yen ing kondisi sawise Perang Dunia II ora ana panggunaan penerbangan "massive". Lan ing wektu sing padha, mung kapal sunken sing dianggep "offset". Maneh padha mentheleng ing globe... Manuk miskin. Ing Falklands sing padha, Inggris, sing duwe kaunggulan sing akeh banget ing udhara lan tingkat komposisi kapal, ngalami kerugian sing abot banget ... Lan yen Argentina duwe rudal sing luwih cilik? Apa bom malah njeblug?
    Bener, aku setuju karo paragraf pungkasan ... uga, iki cara kerja Angkatan Laut Soviet.
    1. bk0010
      bk0010 23 Juli 2019 21:38
      0
      Kutipan: Taoist
      Lan yen Argentina duwe rudal liyane?
      Iku bakal menarik kanggo ngutangi resimen Tu-22M2 menyang args kanggo minggu, minangka bagéan saka perang nglawan imperialisme Anglo-Saxon lan kanggo tujuan testing. Nanging ing Argentina, pancen dudu "wong kita" sing kuwasa.
  41. Val
    Val 24 Juli 2019 07:17
    +1
    Kutipan saka: bk0010
    Kutipan: Taoist
    Lan yen Argentina duwe rudal liyane?
    Iku bakal menarik kanggo ngutangi resimen Tu-22M2 menyang args kanggo minggu, minangka bagéan saka perang nglawan imperialisme Anglo-Saxon lan kanggo tujuan testing. Nanging ing Argentina, pancen dudu "wong kita" sing kuwasa.


    Lan Amerika bakal ngutangi Inggris rolas kapal induk, minangka bagean saka panentu NATO kanggo nyerang salah sawijining anggota aliansi. :-):-):-)
  42. Alexander Samoilov
    Alexander Samoilov 28 Juli 2019 17:03
    0
    Kasus mundhut AUS Amerika ing cedhak Kamchatka minangka conto saka ambisi umum lan departemen. Cukup kanggo komando Armada Pasifik ngubungi Angkatan Udara / Pertahanan Udara lan ing 20 menit pejuang utawa interceptor saka Yelizovo bakal ana ing titik kontak.
    1. VVAU
      VVAU 30 Juli 2019 16:59
      +1
      Ora mundhut, nanging ora dideteksi.
      Babagan panjaluk pertahanan udara kanggo mabur kanggo nggoleki :-):-):-):-):-)
      Nalika iku, ana Su-15 kanthi radius 800. Kanthi radar, ora bakal nemokake target permukaan. Topan nduweni jangkauan 60 km lan sektor munggah. Kanggo identifikasi, sampeyan kudu mudhun, lan iki minangka penurunan radius liyane.
      Petugas pertahanan udara durung nate ndeleng kapal induk ing mripat. :-)
      Ora gouging, nanging literasi taktis saka komandan AUS.
      1. VVAU
        VVAU 30 Juli 2019 17:17
        +1
        Njaluk pesawat.
        Ing taun 987, Efremov Tu-16 ndharat ing banyu. Pertahanan udara mabur. Sat MiG-31, Oleg Vydrenok julukan Serpent. Tilas KK Il-38 saka Nikolaevka, Vanya Sementsov, njaluk penerbangan maneh kanggo nggoleki kontrol penerbangan. Aku mabur karo dheweke sethithik ing wektuku. Dheweke lunga menyang pertahanan udara kanggo ngunggahake papan, dheweke dikirim menyang .... masalah sampeyan, nanging apa yen kita kelangan Mig ing PMV?
        Lan sampeyan arep njaluk penerbangan pengintaian :-)
      2. Alexander Samoilov
        Alexander Samoilov 4 Agustus 2019 06:25
        0
        Given sing sambungan ana 550 km. saka lapangan udara Su-15 bakal cukup sanajan tanpa PTB. Ora perlu kanggo visual ngenali operator pesawat. Sampeyan ora bisa bingung karo apa wae ing radar amarga ukurane. Isih ana sawetara kapal sipil ukuran Handymax ing donya, lan luwih-luwih nalika iku. Literasi laksamana Amerika ora diragukan. Nanging dheweke menehi asil kasebut mung amarga buta huruf saka komando Armada Pasifik lan kekurangan koordinasi cabang lan jinis pasukan.
  43. Alexander Samoilov
    Alexander Samoilov 28 Juli 2019 17:12
    0
    Quote: Operator
    LRASM

    LRASM - kanggo saiki, kaya "Zircon" kita - ing banyu karo pitchfork. Nanging senjata kasebut "elek", yen ora, kepiye carane bisa ngukur awake dhewe nganggo pus?)))
  44. Skepsis
    Skepsis 29 Juli 2019 17:45
    0
    Penulis, ing gaya favorit, juggles kasunyatan lan terus informasi sing ora perlu.
    1. VVAU
      VVAU 30 Juli 2019 17:20
      +1
      Komentar, mangga. Yen ora, sampeyan bakal liwat kasir :-):-):-)
  45. pangarang-tembung
    pangarang-tembung 20 Januari 2020 21:01
    0
    Analytics nggegirisi! A banget subyektif, prasongko mratelakake panemume saka penulis (kang malah disebut sisih mungsuh USSR kaping pirang-pirang). Aku maca maneh meh kabeh artikel Timokhin, dheweke tansah nggodho aku karo topik sing menarik banget kanggo aku, nanging aku tansah ngerti yen aku mbuwang wektu kanggo muspra. Nuwun sewu, kula atos sanget, awit panganggit mratelakaken piyambakipun minangka pakar lan nyritakaken boten minangka asumsi, ingkang cocok kangge historografi, nanging minangka bebener ingkang dipunpanggihaken. Asring penulis langsung nganggep awake admiral kompeten, langsung nyatakake kesalahane. Iki minangka pendekatan sing ora profesional banget kanggo wartawan. Oalah, matur nuwun kanggo karya! Nanging, aku njaluk penulis dadi luwih andhap asor.