Review militèr

BTR lan BMP "Boomerang" dibandhingake karo sing sadurunge

191
Sajrone pameran anyar "Tentara-2019", diumumake manawa operator personel lapis baja K-16 adhedhasar platform roda gabungan "Boomerang" sing dijanjikake ing wulan Juli menyang tes negara. Adhedhasar asil saka acara kasebut, masalah nggunakake peralatan kanggo layanan bakal diputusake. Mangkono, ing mangsa cedhak, tentara Rusia bakal bisa nampa model dhasar anyar karo kabisan khusus, kang mbandhingaké favorably karo kendaraan wojo digunakake.



Kendaraan tempur infanteri roda K-17 ing gladhen parade. Foto Vitalykuzmin.net


Pendekatan Anyar


Boomerang anyar dikembangake saka awal lan njupuk menyang akun masalah saiki. Proyèk iki adhedhasar gagasan lan solusi modern, amarga karakteristik lan kualitas sing dibutuhake bisa digayuh.

Kaping pisanan, Boomerang dikembangake minangka platform universal sing cocog kanggo digunakake ing pambangunan peralatan kanggo macem-macem tujuan. Ing wektu sing padha, tampilan platform optimal kanggo nggawe transportasi infanteri sing dilindhungi. Ing mangsa ngarep, bisa uga ngembangake peralatan kanggo tujuan liyane.

Proyek Boomerang nyedhiyakake kanggo nggawe kendaraan lapis baja kanthi sawetara fitur sing mbedakake saka model domestik sing wis ana. Sawetara solusi kasebut wis diuji ing proyek asing. Amarga iki, iku bisa kanggo njaluk nyisihaken saka sawetara shortcomings karakteristik saka operator personel wojo ana lan kendaraan tempur infanteri produksi domestik.

Masalah Pertahanan


Masalah keamanan kru lan pasukan ing proyek Boomerang ditanggulangi kanthi sawetara cara. Kaping pisanan yaiku booking lambung. Miturut macem-macem sumber, proyeksi frontal lan sisih nampa proteksi gabungan karo unsur keramik. Armor kudu menehi perlindungan marang senjata cilik kaliber gedhe gaman, artileri kaliber cilik lan macem-macem pecahan. Desain ngisor kasus menehi pangayoman apik marang undermining. Reservasi ditambah karo lapisan anti-fragmentasi. Sayange, paramèter pas waja durung diumumake, mung fitur sing paling umum dikenal.


BTR-80 minangka kendaraan sing pantes, nanging ora bisa digunakake. Foto dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia / mil.ru


Perlindhungan balistik bisa ditambah kanthi cara liya. Sadurungé, kamungkinan nginstal modul dipasang wis kasebut kanggo nambah resistance kanggo macem-macem ancaman. Sampeyan bisa nggunakake proteksi aktif. Ing mangsa ngarep, "Boomerangs" diusulake supaya dilengkapi sistem perlindungan terintegrasi marang senjata kanthi tliti dhuwur.

Kelangsungan tempur lan safety kru uga ditingkatake kanthi nggunakake tata letak sing bener. Unit daya dipindhah maju, lan kompartemen mburi gedhe kanggo kebangkrutan. Kebangkrutan digawa metu liwat ramp mburi, supaya tetep ing pangayoman saka waja kanggo wektu maksimum. Para pejuang diselehake ing kursi nyerep energi, sing nyuda dampak negatif saka undermining ing ngisor setir utawa ngisor.

Operator personel lapis baja seri lan kendaraan tempur infanteri sing dilakokno dening tentara mung duwe armor anti peluru. Dadi, BTR-80 tanpa pangayoman tambahan ora bisa tahan geni saka bedhil gedhe-kaliber utawa bedhil mesin. BMP-1/2 kena ing proyeksi frontal dening meriam artileri kaliber cilik. Macem-macem opsi kanggo nambah pangayoman ora mimpin kanggo nambah radikal ing kinerja. Operator personel lapis baja lawas wis dikritik amarga hatches disembarkasi lateral, sing nyebabake risiko sing ora perlu.

Mobilitas teknologi


Ing macem-macem versi proyek Boomerang, dilengkapi karo rong jinis mesin diesel kanthi kapasitas 510 lan 750 hp. Kanthi bobot pertempuran kira-kira 34-35 ton, kendaraan lapis baja nduweni daya tartamtu paling sethithik 15 hp. Ing kombinasi karo transmisi hidromekanik, iki nyedhiyakake mobilitas lan kemampuan maneuver sing cukup.

Inovasi penting yaiku penundaan mandiri kanthi kemampuan kanggo ngganti reresik. Obah lambung vertikal kanthi 300-350 mm ngidini sampeyan ngoptimalake kinerja kendaraan ing Maret utawa ing perang. Nanging, kaya sing wis kasebut sadurunge, platform kasebut uga bisa nampa suspensi bar torsi sing kurang kompleks. Senadyan massa sing signifikan, Boomerang bisa ngambang lan dilengkapi propulsi jet.

BTR lan BMP "Boomerang" dibandhingake karo sing sadurunge
Pengangkut personel lapis baja K-16. Foto dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia / mil.ru


Kacepetan maksimum platform Boomerang ing dalan gedhe ngluwihi 100 km / h. Ing dalan rereget - 92 km / h. Ing terrain atos, akselerasi nganti 50 km / h diijini.

Kanggo mbandhingake, BTR-14 80-ton nduweni mesin 260 hp. lan, Akibate, daya tartamtu ora luwih saka 18,5 hp. ing m. Kacepetan ing dalan gedhe diwatesi nganti 80 km / jam, ing dalan - 40 km / jam. BMP-2 sing dilacak kanthi bobot kurang saka 15 ton dilengkapi mesin 300 tenaga kuda (20 hp saben ton). Bisa akselerasi nganti 65 km / h ing dalan gedhe, lan ing terrain atos kinerja bisa dibandhingake karo Boomerang.

Senjata modular


Ing atap lambung Boomerang, ana papan kanggo masang kompartemen gelut utawa modul kontrol remot sing kompatibel. Sampeyan wis ngerti babagan kemungkinan nggunakake sawetara produk kasebut, lan sawetara usulan kasebut wis diuji ing praktik.

Sajrone tampilan umum pisanan ing 2015, Boomerangs ditampilake ing rong konfigurasi. Publik ditampilake operator personel lapis baja K-16 lan kendaraan tempur infanteri K-17. Bentenane utama antarane mesin kasebut yaiku persenjataane. BMP duwe misi tempur liyane, mula entuk senjata sing luwih kuat.

Operator personel lapis baja K-16 dilengkapi DBM kanthi senapan mesin abot Kord, sing ngidini kanggo ndhukung pasukan landing kanthi geni lan kanthi efektif ngatasi sawetara target ing medan perang. BMP K-17 nampa modul tempur saka jinis Boomerang-BM kanthi gaman sing luwih kuat. Mriem 30-mm 2A42, senapan mesin PKT lan rudal Kornet dipasang ing menara kasebut.


Kendaraan tempur infanteri K-17. Foto "Perusahaan industri militer" / milindcom.ru


Ing 2017, kanggo pisanan, varian saka BMP "Boomerang" kanthi kompartemen pertempuran berawak B05Ya01 "Berezhok" ditampilake. modul kuwi wis rudal, mriem lan machine gun armament, nanging bentenaken dening arsitektur - iku kontrol dening anggota kru dumunung langsung ing menara.

Sadurungé iki kacarita bab kamungkinan dhasar nglengkapi chassis "Boomerang" DUBM AU-220M "Baikal" utawa sistem padha. Ing kasus iki, platform rodha dadi operator gun otomatis 57-mm kuat, kang menehi ciri pertempuran khusus.

Saka sudut pandang pilihan senjata, Boomerang dibandhingake karo BTR-70/80 lan BMP-1/2. Ing urutan pangembangan sing terakhir, macem-macem proyek diusulake nggunakake kompartemen pertempuran anyar, nanging pilihane diwatesi. Kajaba iku, kompatibilitas karo modul sing beda-beda ora dadi syarat utama kanggo proyek lawas.

Kanggo ngganti model lungse


Platform roda tunggal "Boomerang" digawe kanthi nganggep ancaman saiki lan mbesuk, uga kanthi pengalaman domestik lan manca. Asil kasebut yaiku nolak sawetara pangembangan ing proyek-proyek sadurunge lan introduksi solusi anyar kanggo teknologi kita.

Asil saka program Boomerang wis dadi sawetara varian saka kendaraan wojo eksperimen kanggo macem-macem tujuan lan peralatan beda. Pengangkut personel lapis baja K-16 kanthi kompartemen pasukan gedhe lan persenjataan senapan mesin mlebu tes negara lan wis nyedhak komisioning. Bakal diterusake karo kendaraan tempur infanteri K-17.


Experienced "Boomerang" karo modul pertempuran "Berezhok". Foto bmpd.livejournal.com


Sajrone Tentara-2019, organisasi pangembang nuduhake yen status program Boomerang saiki ngidini sampeyan miwiti nggawe proyek anyar. Kamentrian Pertahanan saiki bisa mrentah kendaraan komando, sistem anti-tank utawa anti-pesawat. Kajaba iku, katon saka specifications technical kanggo tank rodha bisa. Ing kabeh kasus, sasis papat-poros gabungan bakal digunakake.

Nanging, nganti saiki kita ngomong mung babagan operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri ing sasis umum. Ing mangsa sing adoh, dheweke kudu ngganti peralatan model lawas lan nambah kemampuan tempur pasukan darat. Kaping pisanan, direncanakake kanggo ngganti operator personel lapis baja roda sing isih ana ing tentara. BTR-70 lan BTR-80 ora nyukupi kabeh syarat modern kanggo dangu, nanging nganti saiki ora ana sing bisa diganti. Rampung karya sing sukses ing K-16 lan K-17 bakal ngidini rearmament bisa diluncurake.

Kendaraan sing diusulake ing platform Boomerang duwe kaluwihan sing jelas tinimbang operator personel lapis baja sing ana roda. Sing terakhir kalah ing tingkat perlindungan balistik lan tambang, duwe pilihan senjata sing winates, lan uga dikritik amarga ergonomis sing ora sukses ing kompartemen sing dienggoni. Proyek anyar ngilangi masalah kasebut.

Maneka warna proyek kulawarga Boomerang isih ana ing tahap pangembangan utawa uji coba lapangan. Rearmament kanthi bantuan bakal diwiwiti mung ing mangsa ngarep. Nanging, wis jelas apa akibat positif saka nggawe lan implementasine teknologi kasebut. Senapan bermotor bakal entuk perlindungan sing luwih apik lan dhukungan geni sing luwih kuat, sing bakal nyuda risiko lan nambah kemampuan tempur.
Pengarang:
191 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. VSrostagro
    VSrostagro 19 Juli 2019 18:27
    -7
    BMP kudu dibangun nganggo bedhil 57 mm anyar,
    lan rudal "Serangan".
    Supaya nalika dheweke pindhah menyang pasukan, iku ora mung cocog, nanging uga siji langkah ahead saka "mitra" ..
    1. Lopatov
      Lopatov 19 Juli 2019 18:58
      + 12
      Kutipan saka VSrostagro
      lan rudal "Serangan".

      "Cornets" bisa diisi nalika perang. Rudal serangan - ora. Ing wektu sing padha, kemampuan "Serangan" kanggo kendaraan infanteri mesthi keluwih.

      Kutipan saka VSrostagro
      bedhil anyar 57 mm,

      Bocah-bocah BC

      Lan "mitra" wis suwe nyusul.
      1. angkot 11
        angkot 11 19 Juli 2019 19:07
        -12
        iku ora titik. apa BMP? mesin sing bakal ngirim infantri menyang Panggonan tengen. kabeh. kok dheweke duwe bedhil? ayo menehi bedhil kanggo kabeh mesin sing bisa obah? kasus ing konsep. apa kanggo sapa lan kanggo apa.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 19 Juli 2019 19:27
          +3
          Dmitry, sampeyan bener, nanging sampeyan rada bingung. Boomerang minangka platform universal. Tegese, ing wangun armored personel carrier, iku nduweni ciri sing padha ing kapasitas lan persenjataan, lan ing. Ana liyane ing wangun kendaraan tempur infanteri roda.Ing sawetara negara, sistem mortir abot lan sistem artileri dipasang ing platform roda. Kendaraan roda nduweni kaluwihan dhewe ing wujud logistik.
          1. Yeah
            Yeah 23 Juli 2019 14:14
            +2
            senjata abot ing gembong uga duwe kaluwihan, infantri utamané seneng - iku ora kanggo wong-wong mau kanggo nyeret.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 23 Juli 2019 15:02
              +1
              Sing pasti :))
        2. griffin ireng
          griffin ireng 19 Juli 2019 19:41
          +2
          Kutipan saka carstorm 11
          mesin sing bakal ngirim infantri menyang Panggonan tengen. kabeh. kok dheweke duwe bedhil?

          Serius?! :) Ora ana sing wiwit taun 60-an, operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri ora nindakake fungsi khusus "taksi tempur"? Utawa manawa kabeh operator personel lapis baja modern saiki dilengkapi senjata meriam? Lan ana luwih saka 100500 argumen lan fakta kenapa operator personel lapis baja kanthi bedhil luwih apik tinimbang operator personel lapis baja tanpa. Sampeyan kudu ora ngerti "konsep", nanging pisanan ing konsep, banjur ing taktik, negara, lan ilmu liyane.
          1. Prokletyi Pirat
            Prokletyi Pirat 20 Juli 2019 01:13
            -1
            Kutipan saka Black Griffin
            Sampeyan kudu ora ngerti "konsep", nanging pisanan ing konsep, banjur ing taktik, negara, lan ilmu liyane.

            Mung yen konsep kasebut kudu diformat kanthi bener, frasa "mung muter infantri", "tahan X\Y\Z hit", "transportasi N infanteri", "duwe senjata X\Y\Z" yaiku ora konsep. Konsep kasebut utamane nggambarake karakteristik kinerja, ATTENTION taktis-karakteristik teknis, lan yen sampeyan maca konsep lan ora ndeleng ing rinci, konsisten, gambaran algoritma taktik, banjur iki ora ana konsep, nanging mergo.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 20 Juli 2019 13:27
              0
              Jujur, aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud karo konsep tembung lan karakteristik kinerja. Aku isih bisa ngerti tembung sampeyan ing hubungan karo operator personel wojo lawas. Banjur, minangka Blackgrifon bener nyatet, konsep asring ora nggambarake konsep teknologi.
              Nanging nalika sampeyan pirembagan bab iku ing hubungan kanggo, manungsa waé, platform, Aku ora bisa ngerti. Amarga platform punika modular lan bisa nyedhiyani macem-macem saka sudhut opsi, loro kanggo interior, yen aku bisa ngomong, lan kanggo sistem senjata, waja, lan, kang wis ditulis ing artikel, malah opsi penundaan beda. Marang kula babagan karakteristik kinerja platform wuda, katrangan rinci babagan taktik lan liya-liyane. Lan customer bakal supaya konfigurasi tartamtu kanggo tugas wis ditetepake dening wong, lan ora kosok balene. Mung aplikasi maneh bisa dadi sethitik beda?
              1. Bobik012
                Bobik012 5 Februari 2021 23:01
                0
                Aku ora gelem...!
                Karakteristik kinerja platform tartamtu iki minangka lumbung sing ageng lan larang. Jujur, ora ketompo:-(
            2. michael lawas
              michael lawas 21 Juli 2019 01:24
              0
              PPirat:
              Konsep kasebut utamane nggambarake karakteristik kinerja

              Karakteristik kinerja malah ora kasebut ing konsep, iku mung nemtokake peran lan panggonan saka jinis tartamtu saka peralatan militèr ing kahanan katebak (kira-kira ngandika, tujuan utama senjata lan Kapabilitas seng di pengeni ing kahanan liyane).
              Saka analisis kabutuhan, TTT lair, kanthi dhasar TTT dibentuk.
              Lan karakteristik kinerja yaiku apa sing kedadeyan karo pangembang karo pabrikan ...
      2. Oden280
        Oden280 20 Juli 2019 17:18
        +3
        Ing apa padha nyusul? Ing iklan?
        1. Lopatov
          Lopatov 20 Juli 2019 19:03
          +2
          Kutipan saka Oden280
          Ing apa padha nyusul? Ing iklan?

          Ing efisiensi. Lan kanggo bedhil otomatis, lan kanggo sistem anti-tank diinstal ing modul pertempuran.
          Apa bisa kita pirembagan bab yen meriam-piercing paling apik kanggo 2A42 dikembangaké lan diprodhuksi dening Belgium? Kaping pindho seng nembus waja.
          1. Oden280
            Oden280 21 Juli 2019 12:00
            +1
            Lan kepiye sampeyan ngerti penetrasi waja saka cangkang kita, sing saiki lagi dilayani karo tentara kita? Lan sistem anti-tank diuji kanthi operasi tempur. Kita gelut kanthi efektif, nanging ora ana sing krungu babagan Eropa.
            1. Pilat2009
              Pilat2009 27 Juli 2019 17:10
              -1
              Kutipan saka Oden280
              Kita gelut kanthi efektif, nanging ora ana sing krungu babagan Eropa.

              Ing endi perang kita kanthi efektif, aku takon? Yen ing Suriah, mula ora ana mungsuh ing tingkat tentara biasa, ora ana pertahanan udara, penerbangan. Lan Eropa ora perang babar pisan.
      3. chenia
        chenia 21 Juli 2019 08:52
        0
        Kutipan: Lopatov
        Bocah-bocah BC


        121 cangkang 57 mm -0,5 m3 Kita mbuwang 2 pasukan terjun payung (4 kendaraan tempur infanteri ing peleton), lan dudu senapan mesin.
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 19 Juli 2019 19:01
      0
      Utawa nggawe modul kompatibel. Banjur, yen perlu, gampang diganti. Kayane kula rilis lan debugging seri platform saiki luwih penting. Kanggo nggunakake ing pasukan, ngumpulake data, numpak ing Suriah, lan ing. Platform kasebut ora mung anyar, nanging uga ing skema kasebut beda karo kabeh sing sadurunge. Cepet militèr wis biasa, luwih apik. Lan senjata wis ana ing tugas.
    3. donavi49
      donavi49 19 Juli 2019 19:57
      + 11
      Supaya nalika dheweke pindhah menyang pasukan, iku ora mung cocog, nanging uga siji langkah ahead saka "mitra" ..


      Mitra wis suwe duwe teleskop 40mm + ATGM saka geni-lan-lali generasi kaping 3 ing seri kasebut. Kajaba iku, kabeh jinis Qatar lan UAE bakal entuk. Punika mobil kanggo Arab saka Prancis contone.

      Iki minangka proposal sing padha saka Finlandia.


      uga, umume, kanggo nggawe bedhil modern ing teleskop ora fastening feed sabuk, brake muzzle anyar lan casing kanggo S-60 kaping Stalin.
      https://ndiastorage.blob.core.usgovcloudapi.net/ndia/2005/garm/wednesday/duckworth.pdf
      1. Lopatov
        Lopatov 19 Juli 2019 20:03
        + 12
        Kutipan saka donavi49
        Punika mobil kanggo Arab saka Prancis contone. Iki minangka proposal sing padha saka Finlandia.


        Akibaté, kita tuku mobil Finlandia produksi Polandia kanthi menara Soviet / Rusia 100 + 30
      2. Bobik012
        Bobik012 5 Februari 2021 23:25
        0
        Inggih, liyane adept! "Teleskop", "ditembak kelalen" "siluman" kelalen masang liyane! Saka seri sing padha Minangka sikat karo pad kanggo ngresiki ilat. Nilai pertempuran banget mamang, nanging iklan bisa digunakake. Nerangake kenapa sampeyan kudu ngresiki ilat, kepiye amunisi teleskopik luwih unggul tinimbang amunisi non-teleskopik, lan kepiye sistem panuntun infra merah, sing paling tahan gangguan saka sing ana, nambah karakteristik senjata dibandhingake karo printah radio utawa laser. Apa sampeyan ngerti kenapa akeh ATGM paling anyar isih nggunakake kontrol kabel? Bisa dipercaya! Lan kabeh shelupon modis iki bakal dilalekake alon-alon, sawise ngalahake rampokan, ing ngendi kerjane. Ide-ide iki wis puluhan taun. Kaya akeh konsep ala, bakal dibuwang. Ya, utawa dheweke bakal nemokake urip anyar ing babak teknologi anyar. Nganti saiki, ora ana prasyarat.
        Lan ya, 57 mm saiki saka seri sing padha, ing kene sampeyan bisa uga bener. Ing mratelakake panemume, ora ana kabisat teknologi kanggo bali gun iki kanggo kendaraan wojo. Nanging aku bisa salah. Cara kemajuan sing ora bisa dingerteni.
        PS Lan aja nulis liyane babagan teleskop lan sikat untu liyane. sampeyan katon bodho
        1. donavi49
          donavi49 6 Februari 2021 10:27
          0
          1) Tren amunisi teleskopik. Wong Tionghoa nggawe sistem kasebut, lan malah ngembangake sistem penerbangan kanggo pesawat lan helikopter. Prancis ngedol. Tochmash nindakake kanthi proaktif. Format iki ngidini sampeyan nyederhanakake lan ngenthengake sistem pasokan, pas luwih akeh cangkang menyang volume sing luwih cilik, utawa nyedhiyakake volume sing luwih cilik kanggo cangkang.

          2) Sistem anti-tank generasi kaping 3 wis digunakake ing kabeh perang sajrone 15 taun kepungkur. Maneh, wong Tionghoa mung ndeleng jangkah prioritas kanthi spesifik dhewe. Aliyev nuduhake kuwalitas nalika Spike ngobong tank ing slope mburi, tanpa visibilitas langsung - UAV cilik katon => mesin karo Spike murub maneh, wong Armenia kaget saka ngendi asale. Kanthi cornet, iki ora mungkin sacara fisik, amarga sampeyan butuh garis langsung.

          Lan siji wayahe. Adol produk Soviet sing dianyari dadi luwih angel. Kanggo ora ana marketing banter lan padha biasane manggoni paling ngisor ing rega. Malah wong Tionghoa njaluk dhuwit luwih akeh. Ing 5-7 taun, bakal angel adol LME tanpa ATGM saka generasi kaping 3, sanajan kanggo curbstone-yumba Afrika. Vaughn Algeria (panuku utama senjata lan kit modifikasi) saiki wis mbuwang ROE lan milih antarane ATGM Eropa lan Cina saka generasi kaping 3.
    4. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 20 Juli 2019 00:10
      -2
      Kutipan saka VSrostagro
      BMP kudu dibangun nganggo bedhil 57 mm anyar,
      lan rudal "Serangan".

      Ya ... lan ora kebangkrutan! Yen ora ... apa sing kudu dilakoni? opo
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 20 Juli 2019 13:29
        0
        Dadi bedhil diselehake ing waja, lan kebangkrutan konco waja? opo
        1. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 20 Juli 2019 13:42
          +3
          Kutipan saka: Red_Baron
          Dadi bedhil diselehake ing waja, lan kebangkrutan konco waja?

          Lan cangkang? Utawa kudu mriem murub?
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 20 Juli 2019 13:46
            0
            Serangan katon sadurunge perang, lan 100 cangkang kanggo 57mm ora bakal njupuk kabeh papan waja. Sa adoh aku ngerti, ing cilik saka instalasi karo gun 57 mm, senadyan kasunyatan sing bagean saka kompartemen pasukan melu modul DBM. Nanging iki minangka praktik normal - yen sampeyan ndeleng AFV sing padha saka negara liya, ana regu udara kanggo 8 lan malah 6 wong.
            1. Nikolaevich I
              Nikolaevich I 20 Juli 2019 19:39
              +2
              Kutipan saka: Red_Baron
              Yen sampeyan ndeleng AFV sing padha saka negara liya, ana regu udara kanggo 8 lan malah 6 wong.

              Ana .... tilki kene ... miturut piagam kasebut, jumlah departemen bedhil bermotor Angkatan Bersenjata RF saka 9 "jiwa" ... (BMP-2 nganti 10 pejuang ... BMP-3 nganti 9 ...), yen ora ngganti memori kula. Inggih, oke karo nomer! Ana faktor "ngganggu" liyane: biaya bedhil, "rega" lan sumber daya sadurunge ngganti tong minyak, perbandingan akurasi tembak saka bedhil 30-mm lan bedhil 57-mm, biaya amunisi . .. lsp. Sawise kabeh, solusi liyane uga diusulake: adopsi bedhil 45 mm! Yaiku, ana uga meriam otomatis 45-mm sing dikembangake ing stok ... Proyektil 45-mm ngidini sampeyan njupuk sekring remot sing bisa diprogram lan sistem panuntun, lan efektifitas proyektil 45-mm luwih dhuwur tinimbang 30 -mm amunisi, iku tetep bisa nggunakake saham lawas saka 45- nembak mm. Bener, sawetara pengacara kaliber 40 mm ... padha ngomong, kasedhiya ing "kulon" lan bedhil kuwi luwih gampang kanggo push ana ... banjur sampeyan bisa ndeleng solusi "Jerman Kulon": 35/50 mm. sistem artileri bikaliber. Ing "cahya bicaliber" opsi bisa: 1. sistem seni 40/45 mm; 2. 30/45mm, 3/45mm. Akuisisi bicaliberity bisa ditindakake kanthi "metode": 57. pasangan: proyektil "normal" saka kaliber sing luwih gedhe, proyektil "teleskopik" sing luwih cilik ...; 1. plug-in chambers ... (nanging iki dadi ... "offhand" (!) Mbok ana solusi liyane. ).. Pilihan, sayangé, "katon" lan "cons" ... iku tetep dadi mutusaké kang luwih ( minuses utawa pluses ...) lan game worth ngganti! Sanajan ... kira-kira "masalah" sing padha bakal muncul kanthi introduksi massa kaliber 2 mm ...
              1. Abang_Baron
                Abang_Baron 20 Juli 2019 19:46
                -1
                Kutipan: Nikolaevich I
                Ana .... tilki kene ... miturut piagam kasebut, jumlah departemen bedhil bermotor Angkatan Bersenjata RF saka 9 "jiwa" ... (BMP-2 nganti 10 pejuang ... BMP-3 nganti 9 ...), yen ora ngganti memori kula. Inggih, oke karo nomer!

                Kenapa oke? supaya ana regu ing operator waja personel, lan regu ing loro infantri kendaraan tempur.

                Dene liyane, aku ora ngerti babar pisan, apa hubungane karo aku? Gawe apa wae sing dikarepake banjur pasang ing peralatan kasebut. Aku duwe soko apa karo. Aku mung mangsuli tembung sing ora ana landing. Lan nuding metu sing mung sawetara wong kurang.
                Aku ora gunsmith lan pitakonan babagan desain senjata ora diprogram. :)
                1. Nikolaevich I
                  Nikolaevich I 21 Juli 2019 03:22
                  0
                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Kenapa oke? supaya ana regu ing operator waja personel, lan regu ing loro infantri kendaraan tempur.

                  Skuad kanggo 2 kendaraan tempur infanteri tinimbang 1 mobil - apa iki "karasho ... percaya usus"? Preduli saka katon saka masalah liyane sing ana hubungane karo iki? Nyuwun
                  Kutipan saka: Red_Baron
                  apa hubungane karo aku iki?
                  Sampeyan bener ... bagean komentar iki ora kanggo sampeyan! Wektu wis telat ... wis ora ana gunane maneh kanggo nulis komentar sing kapisah babagan "masalah" liyane ... aku nulis ing siji "chok" ... kaya: "sapa sing pengin, maca!" Mulane ... mil nuwun!
                  1. Abang_Baron
                    Abang_Baron 21 Juli 2019 12:13
                    +1
                    Kutipan: Nikolaevich I
                    Skuad kanggo 2 kendaraan tempur infanteri tinimbang 1 mobil - apa iki "karasho ... percaya usus"? Preduli saka katon saka masalah liyane sing ana hubungane karo iki?

                    Ya, ora, mesthi, adhedhasar iki utawa ora.
                    Contone, yen ana 8-9 operator personel lapis baja lan 2-4 kendaraan tempur infanteri saben perusahaan.
              2. chenia
                chenia 21 Juli 2019 08:59
                0
                Kutipan: Nikolaevich I
                Ana .... tilki kene ... miturut piagam kasebut, jumlah departemen bedhil bermotor Angkatan Bersenjata RF saka 9 "jiwa" ... (BMP-2 nganti 10 pejuang ... BMP-3 nganti 9 ...), yen ora ngganti memori kula


                Ora owah. Nanging ngurangi departemen dening 2 wong. Kanthi ngenalake klompok (link, bagean) saka penguatan menyang peleton lan kaping papat BMP (jumlah wong ing sawijining peleton ora owah.
                Lan diwenehi sing 57 mm ora otomatis.

                Inggih, babagan volume projectile BK-121 57 mm -0,5 m3
          2. Narak-zempo
            Narak-zempo 20 Juli 2019 16:39
            -3
            Kutipan: Nikolaevich I
            Lan cangkang? Utawa kudu mriem murub?

            - Petrov, kok padha mandheg geni?
            - Amunisi entek.
            - Nanging sampeyan komunis, Petrov!
            Lan senapan mesin ditembakake maneh ...

            Temenan, ing kasunyatan ideologi saiki, perlu kanggo njupuk karo penyonggo spiritual sing bakal pucuk mungsuh menyang lemah.
            1. 3danimal
              3danimal 31 Juli 2019 14:27
              +1
              Kaya sing dakdeleng, Petrov, isin, ngemot sabuk bedhil mesin sing dicolong kanggo didol menyang bedhil mesin)
              Wong Soviet kudu bisa nguripake, iki urip kaya ..
          3. Yeah
            Yeah 23 Juli 2019 14:20
            0
            gun shoots wedi
            Drin 400mm tanpa cangkang kaya meriam 30mm kanthi cangkang 2-3 ton.
    5. penasehat level 2
      penasehat level 2 20 Juli 2019 21:00
      0
      lan luwih apik 125mm supaya ing 2 langkah? lan nggawe tank karo waja BMP metu saka iku? saben kendaraan tempur duwe tugas dhewe - iki kudu nggawa prajurit.. lan kaliber dibutuhake, kalebu nalika ora ana pangarep-arep kanggo tank, amarga. negara ora duwe wong.
      Nanging yen modularitas nyata wis rampung ... banjur iki pancene langkah maju!
    6. 3danimal
      3danimal 31 Juli 2019 14:22
      0
      Aku ketemu pasinaon sing mriem 40-mm optimal kanggo kendaraan tempur infanteri (jarak / daya / SM). Conto punika Swedish CV-90. 240 babak (40mm) minangka standar. Lan akurasi paling dhuwur.
      1. Yeah
        Yeah 31 Juli 2019 16:25
        0
        sampeyan ora bakal pracaya iku, nanging iku-2 saka 2 kilometer bakal ora kurang akurat karo mriem 120mm sawijining.
        pasinaon saka segara paling luweh, iku kabeh gumantung ing kritéria sing voiced.
        1. 3danimal
          3danimal 4 Agustus 2019 17:39
          0
          Sampeyan kelalen babagan amunisi: kanggo IS, iku cilik banget kanggo kendaraan tempur infanteri. Banjur 240 tembakan. Boten kados 130 kanggo 57 mm.
          1. Yeah
            Yeah 5 Agustus 2019 12:27
            0
            iku kabeh gumantung ing kahanan.
            kanggo gunung Mungkin 40mm + grenade nguripake pas
            kanggo pinggiran kutha lan alas, bedhil 40mm meh ora cocok.
            1. 3danimal
              3danimal 14 Agustus 2019 09:24
              0
              Kanggo sawetara, 30-35 cukup)
              Maneh, luwih apik kanggo ngalahake tank kanthi sistem anti-tank utawa meriam 125mm ing platform BMP.
  2. svp67
    svp67 19 Juli 2019 18:28
    0
    Yen "Boomerang" dadi, mula aku mikir manawa kudu ngenteni tampilan perusak tank roda "Sprut" adhedhasar kasebut.
  3. andrey shmelev
    andrey shmelev 19 Juli 2019 18:39
    -5
    ora, ayo nglakoni

    BMP minangka topik sing rada ketinggalan jaman ing prinsip

    ana MBT
    sampeyan butuh kendaraan mateni infantri - sepasang AG kanthi kaliber paling sethithik 37 mm, sepasang KPVT, meriam 100-125 mm kanthi balistik kurang - kabeh kudu muter lan munggah - IMHO, adhedhasar MBT, dheweke uga bakal miwiti "Bumblebees" saka rising ril
    butuh kendaraan pangiriman infantri ing geni serius - IMHO, adhedhasar MBT - ana gaman lan apik
    Meriam 57 mm + roket eksplosif - iki minangka bedhil anti-pesawat - sampeyan kudu mutusake carane ngajukake
    akeh ATGM - iki minangka kendaraan anti-tank, sampeyan uga kudu mutusake carane ngajukake
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 19 Juli 2019 19:09
      0
      Andrey :) Nanging akeh perkara sing bisa ditindakake luwih gampang. Ing tataran amunisi.
      Sa adoh aku ngerti saiki, kita ngomong babagan platform. Kang, ing mratelakake panemume, kudu tumindak lan lelungan adoh lan sudhut ing pasukan. Lan aplikasi bakal bisa. Iki dudu kendaraan tempur infanteri sing abot, mula mbokmenawa ora perlu ngrancang pagelaran ing medan perang minangka sarana utama utawa cedhak. Mulane, rencana senjata uga.
      Nanging duwe macem-macem sarana kanggo ndhukung infanteri iku lumrah.
      Apa bumblebees, ana serangan thermobaric kaya. Setelan kanggo Serangan wis suwe ditindakake ing Terminator sing padha. Senapan 57 mm minangka argumentasi serius, nanging kudu mbukak.
      1. andrey shmelev
        andrey shmelev 19 Juli 2019 19:16
        +1
        Apa bumblebees, ana serangan thermobaric kaya


        sethitik pricey, nanging yen stinks, Mungkin iku bakal luwih apik

        57 mm gun - bantahan serius


        Pitakonan iki marang sapa: 57-mm - bedhil anti-pesawat, IMHO, ngalahake drone kanthi murah, nanging fungsi liyane dudu es.

        nuwun sewu, aku seneng ngetung dhuwit, yen ora, saben UAV kanggo nggawa mudhun s-500 - sampeyan ora bakal njaluk cukup volosts :)
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 19 Juli 2019 19:52
          0
          Kutipan: Andrey Shmelev
          nuwun sewu, aku seneng ngetung dhuwit, yen ora, saben UAV kanggo nggawa mudhun s-500 - sampeyan ora bakal njaluk cukup volosts :)

          Cukup rightly :) Nanging ora ana siji èfèktif udan UAV saiki. Kanggo sing gedhe, sampeyan bisa nggunakake mung 57mm utawa malah roket Shell. Nanging kanggo bocah cilik, ora jelas.
          1. andrey shmelev
            andrey shmelev 19 Juli 2019 20:06
            +1
            Nanging kanggo bocah cilik, ora jelas.


            sampeyan bakal ngomong yen aku ngapusi, nanging aku ngganggu kanca-kanca 7-8 taun kepungkur: nganti sampeyan reinkarnasi ZSU 57-2 ing kapasitas anyar ... bakal ala - murah lan normal
            30-mm enem barel ing darat ora bisa urip :)
            23-4 ing infantri = timah, yen ora bakal cukup ing kadohan
            ana uga topik projectile dipandu 100-152 mm, nanging malah banjur mati, nanging muspra, IMHO
            ana uga topik mbuwang cangkang adhedhasar "Grad" (uga karo sing dipandu) = akurasi 0, nanging ana akeh, ing siji gulp - lan, hello

            Malah banjur aku ngombe Sedna akeh. sugeng sonten!
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 19 Juli 2019 20:31
              +1
              Sugeng sonten ugi! :) ZSU-57-2 apik, nanging rodo gedhe, iku perlu Zil 131 ing mburi.
              Mbok menawa proyektil detonasi remot bisa ningkatake kualitas bedhil pertahanan udara 57 mm, nanging iki crita sing rada beda. Ing kana, shooting kudu piecemeal.
              Aku luwih kuwatir babagan UAV sing paling cilik, sing digunakake nglawan kita ing Suriah - nyatane, drone karo granat.
          2. Bad_gr
            Bad_gr 19 Juli 2019 22:43
            0
            Kutipan saka: Red_Baron
            ..... Nanging ora ana siji èfèktif udan UAV saiki.

            Buckshot kaya bebek nglirik
            Ing tentara, roti diluncurake saka meriam T-62. Dheweke ujar manawa papan ZIL-131 ditusuk. Mungkin wong-wong mau ngapusi sethithik, nanging sapa sing ngalangi dheweke njupuk drone saka bedhil smoothbore kanthi buckshot?
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 19 Juli 2019 23:26
              0
              Ya, aku kabeh kanggo ngguyu
              Nanging aku ora ngerti babagan buckshot. Satemene aku ngerti, jarake 500-600 meter dianggep matine, lan munggah bakal luwih sithik.
              Saka dhuwur apa tambang mortir bisa dijatuhake kanggo ngrusak peralatan kanthi pecahan? Saka kilometer? liyane?
              Lan pituduh. Aku ora mikir yen drone duwe kemampuan super-maneuver kanggo lolos saka salvo, nanging tank mung ora duwe sarana kanggo ndeteksi lan ngetung serangan saka target kasebut. Lan nggawe senjata kapisah karo bedhil tank paling kamungkinan banget larang.
              Saenipun, laser bisa dadi sarana kanggo ngalahake UAV kasebut. Pitakonan kabeh iku kanggo fokus daya cukup liwat sawetara kilometer lan ing wektu sing padha ora nganggo listrik kaya setengah kutha.
              Ing sawetoro wektu - amunisi karo detonasi remot kaliber medium 57-76mm. Aku uga krungu babagan kaliber cilik - 30 mm, nanging aku ora ngerti carane efektif lan murah.
              Iku misale jek kanggo kula.
        2. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 20 Juli 2019 01:40
          0
          Kutipan: Andrey Shmelev
          Pitakonan iki marang sapa: 57-mm - bedhil anti-pesawat, IMHO, ngalahake drone kanthi murah, nanging fungsi liyane dudu es.

          Malah larang, larang banget yen ora mung PSU nanging uga BBM dhewe. Ing mratelakake panemume, iku luwih murah nggunakake tank-artileri (100 \ 120 \ 125 \ 152 \ 155) kaliber lan projectile aktif-roket karo lapangan fragmentasi diarahake maju, sampeyan bisa malah nggunakake PSU cluster. Yaiku, proyektil sing padha kudu nembak UAV ing dhuwur lan ngrusak infanteri sing ana ing papan terbuka.
          1. Aqela
            Aqela 20 Juli 2019 10:00
            0
            Aku percaya yen pendapat sampeyan, tanpa njupuk angka tartamtu babagan biaya amunisi lan sistem artileri, ora ana dhasar. ora Kajaba iku, ing pertimbangan sampeyan babagan nglawan UAV, sampeyan nganggep nggunakake buckshot utawa proyektil kanthi detonasi jarak jauh. Yen memori serves, buckshot ora ana guna ing sembarang kadohan pinunjul, shrapnel ora bakal akurasi cekap. Cangkang kaliber sing dituduhake ing versi anti-pesawat kanthi sekring radio ora diprodhuksi (uga, yen mung ana 100 mm ing endi wae), i.e. bakal perlu kanggo nggawe anyar, lan ora saka warehouses NZ, kang bakal metu ing jumlah cukup dhuwit, temenan luwih saka UAV inexpensive karo tambang mortir dilereni soko tugas ... Nyuwun
            Aku elinga ing jaman Soviet, tembakan OFS 125 mm dibandhingake karo rega mobil Zhiguli. Aku ora mikir bakal luwih murah ... opo
            Kajaba iku, kaliber jaran nglawan mini-UAV minangka ilustrasi khas konsep "saka meriam nganti manuk pipit" ... wassat Aku sing kaliber luwih gedhe saka 76 mm cetha keluwih ing syarat-syarat balistik. Yen ora salah, malah 85-mm bedhil anti-pesawat nembak meh 10 km munggah ... Paling kamungkinan, iku 57-mm sing luwih apik.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 20 Juli 2019 13:43
              -1
              Aku setuju karo akeh babagan masalah iki. Nanging langsung apa kaliber ... ana akeh wektu ing kene. Ing tangan siji, apa sing bakal luwih murah ing produksi, ing tangan liyane, jumlah mesin kasebut ora bakal gedhe lan bisa nggunakake bedhil saka gudang, yen ana, sing bakal luwih murah. Nanging nggawe mesin khusus mung nglawan drone cilik larang regane - iki minangka sistem + operator lengkap. Gabung karo soko? Nanging apa sing bisa murah lan efektif kanggo UAV cilik sing paling ora bakal padha karo liyane. Nang endi wae sampeyan mbuwang colokan ing endi wae.
              Akibaté, Aku wedi sing senadyan gagasan aku seneng karo loro buckshot lan 76mm, 57mm bakal menang.
              amarga iki minangka kaliber efektif minimal kanggo proyektil fragmentasi pertahanan udara. Lan bakal dadi paling murah kanggo nggawe sawetara modul sing kapisah, sing banjur bisa dipasang ing peralatan, ing mburi truk utawa dipasang ing platform dhasar. Mbok.
            2. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 20 Juli 2019 13:49
              0
              Nalika aku ngerti, sampeyan ngusulake nyimpen dhuwit ing PSU lan mbuwang milyaran ing BBM? Ya, lan proyektil sing diusulake dening aku nggunakake lapangan fragmentasi lan unsur kluster kanggo ngimbangi ora akurat peluncuran lan ora akurat detonator. Ateges sampeyan nawakake sawetara 57mm kanthi detonator sing larang, lan aku duwe 125mm kanthi detonator sing murah. Dadi aku ora pikiran 57mm, nanging amba banget kanggo modul cilik (liwat awak), lan banget banget kanggo gedhe (ndhuwur + ing awak).
              1. Aqela
                Aqela 20 Juli 2019 15:34
                0
                Ya. Siji mung bisa nyana amunisi 57-mm lengkap kanthi sekring larang sedulur
                (kang, nalika massa-diprodhuksi, bakal biaya Penny) bakal luwih murah tinimbang 5-6 125-mm Nihan. Simpenan bakal katon. Nyuwun basa
                1. svp67
                  svp67 20 Juli 2019 15:41
                  0
                  Kutipan saka Aqela
                  Ya. Siji mung bisa nyana amunisi 57-mm lengkap kanthi sekring larang
                  (kang, nalika massa-diprodhuksi, bakal biaya Penny) bakal luwih murah tinimbang 5-6 125-mm Nihan. Simpenan bakal katon.

                  Kanggo macem-macem proyek, manungsa wis nggawe pacul lan shovel karo excavator. Lan ora ketompo carane inovatif lan modern shovel, iku isih bakal kalah kanggo excavator ing syarat-syarat lemah digali saben menit. Saben uwong duwe gaweyan dhewe-dhewe. Aja lali manawa OFS 125-mm isih mabur lan sistem Aynet wis suwe dipasang ing tank.
                2. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 21 Juli 2019 03:42
                  0
                  Kutipan saka Aqela
                  Ya. Siji mung bisa nyana amunisi 57-mm lengkap kanthi sekring larang sedulur
                  (kang, nalika massa-diprodhuksi, bakal biaya Penny) bakal luwih murah tinimbang 5-6 125-mm Nihan. Simpenan bakal katon. Nyuwun basa

                  Mulane proyektil sing daksuarakake kudu nindakake rong tugas
                  1) karusakan infanteri kanthi lapangan fragmentasi hinged (dirusak ing ndhuwur infanteri, lapangan diarahake mudhun, digunakake kanggo numpes infanteri ndhelik ing mburi tutup)
                  2) karusakan saka UAV dhuwur-dhuwur cilik (lapangan diunekake ing ngarepe target ing sadawane lintasan)
                  Ing kasus iki, dimensi lapangan fragmentasi dipilih kanthi cara kanggo ngimbangi
                  a) operasi sing ora akurat saka detonator murah
                  b) ora akurat lintasan proyektil
                  Ing wektu sing padha, pilihanku bakal luwih murah, luwih gedhe lan bakal menehi kauntungan ing medan perang ing wilayah liyane, amarga bakal nyuda mortir lan unit artileri cilik minangka imbalan kanggo nambah maksimal-maksimum jumlah "tank". , mung sing tank iki ora MBTs, nanging _MOP_ (kendaraan support geni, nyatane, iki MBT karo menara ora dienggoni, ngarepke ngarahke gedhe lan amunisi liyane manéka warna).
                  Nanging versi sampeyan karo BBM + 57 \ 76 mung ora bisa digunakake, amarga kendaraan kasebut ora bakal ana utawa bakal ana sawetara banget ing zona operasi pertempuran langsung.
            3. bk0010
              bk0010 20 Juli 2019 21:57
              0
              Kutipan saka Aqela
              Kajaba iku, kaliber jaran marang mini-UAV minangka ilustrasi khas saka konsep "saka mriem menyang sparrows" ... wassat Aku mikir sing kaliber luwih gedhe saka 76 mm cetha banget ing babagan balistik.
              IMHO, sebaliknya: kanthi sistem kontrol geni modern, bakal bisa nabrak drone kanthi proyektil abot saka tembakan pisanan lan pindhah menyang sing sabanjure (sanajan fragmen ora kena, bakal rusak karo gelombang kejut), karo kaliber medium sampeyan bakal maneh kudu bodho babagan lapangan fragmentasi, lan antarane cangkang kaliber cilik padha mung fly dening.
              1. Abang_Baron
                Abang_Baron 20 Juli 2019 22:58
                +1
                Nyuwun pangapunten, sampeyan serius ora ngerti? Lan sapa sing kudu nggawe tembakan iki kanthi proyektil abot? OBT? Apa aku kudu nggunakake MBT kanggo nglindhungi drone? Apa dheweke duwe sarana kanggo nemokake dheweke, ngunjungi dheweke, ngawal dheweke? Utawa kudu bedhil saka kaliber cukup gedhe diselehake ing sistem pertahanan udara? Apa jenis dana sing bakal ditindakake lan apa biayane?
                Kutipan saka: bk0010
                karo kaliber medium, sampeyan bakal maneh kudu bodho babagan lapangan fragmentasi, lan antarane cangkang kaliber cilik padha mung fly dening.

                Ya, sampeyan bisa entuk lapangan fragmentasi sing cukup saka kaliber medium, mung instalasi bakal luwih cilik lan luwih gampang.
                1. bk0010
                  bk0010 20 Juli 2019 23:56
                  0
                  Sampeyan ngomong babagan bedhil anti-pesawat? Senjata universal - iki kanggo angkatan laut (utawa kanggo Tukhachevsky). Iku wajar kanggo nyelehake sistem pertahanan udara. Tegese - (kaya misale jek kula) kendaraan tambahan minangka bagéan saka sistem pertahanan udhara, nggawa bedhil karo kaliber 100-130 mm, sawetara rolas cangkang kanggo iku, sistem kontrol geni, sistem kanggo nampa radar. informasi, sistem panuntun dhumateng optik kanggo makarya ing udhara, ngarsane kanggo geni langsung (kanggo pertahanan diri) lan sarana komunikasi. Yen sampeyan nindakake ora kanggo obyek, nanging kanggo pertahanan udara militer, sampeyan kudu nggunakake pangkalan tank lan sampeyan bakal entuk kandhang kaya Koalisi. Biaya - carane ngetung: bab kuwi dhewe ora bisa murah, nanging biaya saka padha S-400 ora dhasar nambah, nanging bakal nglindhungi drones lan gaman sing wis bejat liwat Shells. Ora, sampeyan bisa, mesthi, tanpa iku, nanging banjur bisa kaya karo Patriot saka Saudis bubar (sanajan Mungkin ana masalah ora dadi luwih karo njupuk mudhun minangka karo deteksi).
                  1. Abang_Baron
                    Abang_Baron 21 Juli 2019 00:09
                    +1
                    Dadi kita ngomong babagan ing ndhuwur. sebagian.
                    Modul kanthi 57mm bakal luwih kompak, bobote luwih murah, lan regane luwih murah. Bisa dipasang, kira-kira, meh menyang mburi truk sing disiapake. Utawa ora tech. Siji instalasi radar bisa ngontrol sawetara panyerang, sing luwih nyuda biaya.
                    Mung sethithik sadurungé ana artikel babagan modul Serval sing padha, mung ana kaliber sing luwih cilik. Lan saiki sampeyan bisa nransfer menyang endi wae kanthi set lengkap kanggo nglindhungi pangkalan, lapangan udara utawa sing kaya mangkene. Nanging kanggo mindhah sawetara tank utawa malah pere-tank, yen aku bisa ngomong, iku luwih angel.
                    Pinten efektifitas tembakan saka bedhil 100-130 mm ngluwihi kabeh iki?
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 21 Juli 2019 04:22
                      0
                      Red_Baron lan bk0010 Kayane ana salah paham ing kene, miturut pendapatku:
                      1) Ana pertahanan udara saka jinis stasioner (S-300 \ 400 \ 500, sanajan bisa obah, dheweke kalebu jinis iki amarga butuh wektu kanggo ngatur interaksi antarane unsur)
                      2) Ana pertahanan udara sing nutupi obyek / arah / wilayah (Thor, Pantsir)
                      3) Ana pertahanan udara militer / tentara / nyerang, umume, sing langsung melu perang, ing zona pertempuran lan kudu dilindhungi saka senjata cilik lan senjata fragmentasi.
                      Dadi, PMSM pertahanan udara adhedhasar kendaraan tempur personel lapis baja / infanteri kanthi bedhil anti-pesawat 57 \ 76mm kanggo "3" bakal dadi cilik banget (ing babagan jumlah operator personel lapis baja) utawa bakal duwe. amunisi cilik banget, ing kasus kasebut bakal ora ana gunane lan ora efektif kanggo "3". Kanggo "2", bakal ana waja sing gedhe banget, deteksi ora cukup (radar / optik sing rusak) lan jarak + ketinggian sing ora cukup.
                      1. Abang_Baron
                        Abang_Baron 21 Juli 2019 12:09
                        +1
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        Kayane ana salah paham ing kene, miturut pendapatku:

                        pancen bener. We are saben sethitik bab kita dhewe lan sing normal :) Sing utama iku kanggo krungu wong liya ing wektu sing padha. Kita ngomong babagan pertahanan udara nglawan drone minangka offtopic, ora ana hubungane karo Boomerang.

                        Aku isih kuwatir sawise serangan ing pangkalan Khmeimim dening drone cilik lan karusakan ing pesawat. Mulane, pisanan kabeh, aku ngomong bab 2.
                        Pramila aku ngirim tesis - sistem kapisah sing bisa diinstal ing alat sing murah utawa, paling awon, ing mburi truk sing kuat utawa umume bumi, supaya bisa ngomong. Kisaran deteksi, karusakan kudu persis ing jarak counteraction kanggo drone cilik. Sing sawetara kilometer. Mungkin 2-3 max.
                      2. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 21 Juli 2019 14:31
                        +1
                        1) apa bener ing gembong saka truk biasa
                        2) nanging kasunyatan sing 57 \ 76 ing gambar EXISTING ora bener. Amarga iki minangka garis pertahanan LAST, lan kapadhetan geni penting ing kene. Kanggo bedhil mesin / meriam (30mm), iku apik karo tingkat geni, nanging ala karo Kapadhetan geni cedhak target sing kena, lan banget ala karo konsumsi amunisi saben unit saka target. Senjata sing ana ora duwe akurasi lan tingkat geni. Kabeh iki katon kanthi jelas ing video tes lan praktik tembak.
                        Secara pribadi, aku mikir manawa hibrida tartamtu saka meriam 50-80mm lan MLRS bakal paling apik, nanging pungkasane aku pindhah saka pendapat iki amarga ana uga konsumsi amunisi sing dhuwur (kurang jumlah lan volume bisa uga ana. luwih saka bedhil ana (30mm)). Saiki aku mikir yen luwih becik duwe sawetara jinis peluncur sing nembakake geni langsung kanthi proyektil dipandu aktif-reaktif kanthi kontrol kabel / laser. Ing pilihan iki, bakal ana 2-3 projectiles saben target, lan ing instalasi dhewe 40+ (padha MLRS-grad).
                        Mikir mung R&D sing relevan sing bisa nemtokake apa sing luwih apik ...
                      3. Abang_Baron
                        Abang_Baron 21 Juli 2019 15:02
                        0
                        Quote: Prokletyi Pirat
                        2) nanging kasunyatan sing 57 \ 76 ing gambar EXISTING ora bener. Amarga iki minangka garis pertahanan LAST, lan kapadhetan geni penting ing kene.

                        Ing sing ana bisa. Jujur, aku ora nemokake prakiraan sing luwih profesional babagan kemampuan nyingkiri drone cilik modern. Kanggo semi-kerajinan, sing biasane digunakake, kemungkinan kasebut luwih murah. Ing pendapatku sing ora profesional, agen kasebut bisa dirusak sanajan partikel sing cukup cilik, ukurane kudu ditemtokake dening sawetara ekspansi. Mulane, operator bisa dadi kaliber cukup cilik. Nanging paling kamungkinan luwih saka 30mm.
                        Miturut pendapatku, sing paling murah yaiku proyektil klasik. Ing wektu sing padha, peluncur bakal luwih larang, nanging kemungkinan bakal paling gedhe. Kacepetan lan jarak mabur proyektil bakal cukup kanggo target apa wae, kalebu manuver. Kajaba iku, iki bisa ditembak kanthi lengkap kanthi proyektil detonasi remot ing sinar laser sing ditrapake ing panrima. Biaya tembakan bakal cukup murah.
                        Pilihan sampeyan luwih menarik amarga luwih gampang lan luwih efisien kanggo nginstal. Nanging biaya saben tembakan, amarga fitur desain, bakal luwih dhuwur, luwih angel digawe, lan bisa uga ana kangelan kanggo nggayuh target maneuver kanthi tembakan siji. Lan tegese biaya intersepsi bakal tambah akeh. Nyatane, jinis shooting kudu rada beda - nggawe awan saka unsur striking ing rute target.
                        Aku weruh kaya ngono.
                      4. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 21 Juli 2019 17:30
                        0
                        Kutipan saka: Red_Baron
                        Nanging biaya saben tembakan, amarga fitur desain, bakal luwih dhuwur, luwih angel digawe, lan bisa uga ana kangelan kanggo nggayuh target maneuver kanthi tembakan siji.

                        Mung proyektil sing luwih gedhe bakal duwe lapangan fragmentasi sing luwih gedhe, sing ngidini akurasi kurang. lan menehi ganti rugi kanggo kesalahan bias. Nanging proyektil sing luwih cilik lan luwih cepet duwe masalah ing kacepetan penerbangan sing dhuwur, sing, bebarengan karo lapangan fragmentasi cilik, mbutuhake detonator kanthi tliti ultra-dhuwur. Nanging ing kasus apa wae, kabeh ing kene banget mamang lan mbutuhake konfirmasi eksperimen sing lengkap (lan iki pirang-pirang taun lan milyaran). Amarga mbok menawa pilihan sing cocog bakal dadi kompleks saiki sing ditambah karo pejuang UAV anti-pesawat. (paling ora ing pilihan "2")
                      5. Aqela
                        Aqela 27 Juli 2019 07:37
                        0
                        Helikopter cahya mabur nganti quadric lan saka ing kono saka droban - ON sedulur apik
        3. Yeah
          Yeah 31 Juli 2019 16:33
          0
          ana akeh banget jinis target ing paprangan supaya kabeh bisa pas ing siji kendaraan bebarengan
          ora ana gunane ngrancang kaftan Trishkin.
          Apa sing luwih apik - 57mm utawa 100mm gun? Lan ora ana, sampeyan butuh siji lan liyane,
          Mung ana siji cara metu - kanggo ngrancang platform siji sing fleksibel sabisa kanggo konfigurasi ulang.
          lan mbenakake negara lan komposisi bagean karo kahanan anyar.
          Ing babagan iki, aku seneng cara Amerika nggarap striker utawa Israel ing wortel.
    2. 3danimal
      3danimal 14 Agustus 2019 09:33
      0
      Super-multifunctionality entails rusak saben sisih individu. Minangka kemampuan anti-pesawat, maksimal sistem ngarahake lan anané cangkang kanthi detonasi remot cukup.
      Yen ora, kita bakal weruh kaya tank kulawarga Kim ing DPRK, ing ngendi ana AGS, MANPADS, lan bedhil 20mm. Dadi luwih kanggo parade)
  4. Scharnhorst
    Scharnhorst 19 Juli 2019 18:44
    +2
    Pungkasan, ayo miwiti nglindhungi infanteri ibu! Iku mung kombinasi ciri wadhi ing syarat-syarat kacepetan - luwih saka 100 km / h lan daya saka 750 hp. Isih, kita ora nggawe mobil balap kanggo rumus, nanging tenaga kerja kanggo tentara lan katelu konsumen ing donya. Apa sampeyan lali ngitung masalah cadangan daya, logistik, efisiensi lan industri minyak ekonomi negara?
    1. angkot 11
      angkot 11 19 Juli 2019 19:11
      -2
      Ya, ora ana prinsip kasebut lan ora bakal ana. nylametake infantri. iku kabeh gumantung ing tugas sing disetel sadurunge dheweke. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan ing medan perang?
      1. Aqela
        Aqela 20 Juli 2019 10:03
        +1
        Sadawane dalan, sampeyan duwe aliran pikiran sing ora jelas. Bir diurutake dina sadurunge? wassat basa Yen sampeyan nyoba melu diskusi, coba golek masalah kanggo nggawe pikirane ... wassat wong bodho
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 19 Juli 2019 19:24
      +1
      Saiki iki wis dadi kabutuhan, aku ora ngomong babagan 750 hp. Nanging mesin cukup kuat. Massa mesin kasebut 2 kaping luwih saka leluhure. Lan 100km / jam ing dalan gedhe rada beda. Sampeyan kudu pindhah ing konvoi. Mobil pisanan pindhah ing kacepetan normal, nang endi wae ing urutan 80 km / h, nanging mburi kadhangkala dipeksa kanggo nyekel ing kacepetan luwih.
      Nanging aku ora mikir yen nyopir ing dalan gedhe luwih saka 100 km / h wis rampung ing dhewe. Paling kamungkinan, ana pitungan saka gerakan saka kendaraan kuwi massa mati-dalan karo mbukak maksimum lan senjata, lan kemampuan salib negara. Empu daya engine, lan minangka asil, paramèter kacepetan luwih ing kahanan entheng. Aku bakal mbaleni kabeh IMHO sandi.
      Eitan Israel, kanthi massa sing padha, uga dilengkapi mesin 750 hp. Patria favoritku pancen kurang kuat, nanging dheweke uga luwih entheng.
      1. Lopatov
        Lopatov 19 Juli 2019 19:53
        +2
        Kutipan saka: Red_Baron
        Sampeyan kudu pindhah ing konvoi. Mobil pisanan pindhah ing kacepetan normal, nang endi wae ing urutan 80 km / h, nanging mburi kadhangkala dipeksa kanggo nyekel ing kacepetan luwih.

        Sampeyan mung kudu tindakake aturan. 40 km / h "apik banget" kanggo konvoi. Lan ora bakal ana "akordion"
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 19 Juli 2019 20:43
          0
          Kutipan: Lopatov
          Sampeyan mung kudu tindakake aturan. 40 km / h "apik banget" kanggo konvoi. Lan ora bakal ana "akordion"

          Aku ora ngerti carane cepet pasukan kebangkrutan pindhah menyang Pristina ing sawetara wilayah, nanging mbok menawa banjur 40 ora bakal cukup.
          1. Lopatov
            Lopatov 19 Juli 2019 22:06
            +3
            Kutipan saka: Red_Baron
            nanging mbok menawa banjur 40 ora cukup.

            Iki kabeh penilaian nilai. "ora cukup", "kakehan" ... Nambah kacepetan malah luwih minangka cara langsung kanggo kasunyatan sing unit kang mobil pisanan dadi ing 100 bakal teka luwih saka unit kang mobil pisanan dadi ing 40 km / h. .

            Umumé, kita diwulang ing taun pisanan sekolah: yen sampeyan ora pengin masalah, count ing Maret telung menit saben kilometer.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 19 Juli 2019 23:42
              0
              Kutipan: Lopatov
              Iki kabeh penilaian nilai. "ora cukup", "akeh"...


              Kutipan: Lopatov
              Nambah kacepetan malah luwih dalan langsung kanggo kasunyatan sing unit

              Ing saben kahanan tartamtu, ana wong sing bakal mutusake apa sing luwih penting. Aku kelingan kahanan sing penting wektu tekan.
              1. Lopatov
                Lopatov 20 Juli 2019 08:38
                0
                Kutipan saka: Red_Baron
                Aku kelingan kahanan sing penting wektu tekan.

                Aja bingung wektu tekan siji utawa luwih kendaraan karo wektu tekan unit siap tempur.
                Yen ana perlu kanggo "mandheg stopwatch ing pisanan" - sampeyan mung kudu ngirim saperangan saka mobil njaba kolom. Yen padha ora nuwun. Lan supaya konvoi pindhah ing kacepetan klasik "telung menit kilometer".
              2. Lopatov
                Lopatov 20 Juli 2019 08:57
                +3
                Miturut cara, "mbuwang menyang Pristina" 500 km ing 22 jam. 2.6 menit kilometer. Meh klasik telung menit. Lan iki njupuk menyang akun anané saka kamungkinan saka serangan ing kolom ing wilayah Bosnia lan Herzegovina.
                1. Aqela
                  Aqela 20 Juli 2019 10:07
                  0
                  O! Ora mung aku kelingan Pristina! apik
                2. Abang_Baron
                  Abang_Baron 20 Juli 2019 11:29
                  0
                  Inggih, iki umum, aku khusus nulis - bagean. Liwat pemukiman dheweke pindhah luwih alon, ing endi wae luwih cepet, ing endi wae dheweke malah ngenteni.
                  1. Lopatov
                    Lopatov 20 Juli 2019 11:40
                    +3
                    Kutipan saka: Red_Baron
                    Inggih, iki umum, aku khusus nulis - bagean. Liwat pemukiman dheweke pindhah luwih alon, ing endi wae luwih cepet, ing endi wae dheweke malah ngenteni.

                    Nanging iki sing diarani "akordion" sing muncul amarga pawai terorganisir sing reged, misale jek sawetara mobil nyepetake nganti atusan, nanging minangka asil, kacepetan rata-rata mikroskopis. Lan ing wektu sing padha kolom ambruk / dowo. Sing nduwe pengaruh bencana ing kesiapan tempur unit. Omong kosong sing padha kedadeyan karo kolom ing pimpinan gene sing wicaksana. Khrulev ing Ossetia.
      2. Aqela
        Aqela 20 Juli 2019 10:06
        0
        Iku misale jek kula sing daya saka engine wis glethakaken ing cadangan, supaya iku cukup kanggo tank rodha. sedulur
        Kajaba iku, bisa uga ana sing ngelingi serangan ing Pristina Nyuwun
      3. Bobik012
        Bobik012 5 Februari 2021 23:56
        0
        Mobil pisanan pindhah ing kacepetan normal, supaya iku bab 80 km / h, lan


        !!!!! Tembung anyar ing taktik. Kolom kanthi kacepetan 80 km/jam! Kesempatan wis adoh banget!
        Nah, iki aku, mung tokoh sing seneng :-)
    3. 3danimal
      3danimal 14 Agustus 2019 09:35
      0
      100 km / h punika kacepetan maksimum, amarga dinamika, thrust-kanggo-bobot rasio. Mobil kudu bisa cepet akselerasi, dadi luwih mobile saka MBT padha.
  5. Lopatov
    Lopatov 19 Juli 2019 19:04
    +6
    Ing dalan rereget - 92 km / h.

    Iki minangka sawetara primer sing aneh, padha karo autobahn Jerman, utawa ana sing nyasarake komunitas ...
    Kacepetan kasebut ing dalan reget tanpa suspensi aktif ora bisa ditindakake
    1. andrey shmelev
      andrey shmelev 19 Juli 2019 19:18
      +1
      Dadi manawa, aku pengin ndeleng aftyr, sing tachil bisa 92 km / h ing primer. lol
      Lan ing ngendi aku bisa nemokake sepisanan kasebut kanggo miwiti? lol
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 19 Juli 2019 20:00
        +1
        Aku malah bakal njupuk saka wiki https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Pushkino_village.jpg
        Aku ndamel kaya iki, mung ana potholes sethitik liyane ing panggonan.
        1. andrey shmelev
          andrey shmelev 19 Juli 2019 20:15
          0
          bro, sampeyan ora weruh primer)

          PS Aku rampung, aku njaluk ngapura kanggo ekspresif, setengah liter kapindho, nuwun
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 19 Juli 2019 20:25
            +1
            Kabeh apik :) Nanging aku nyopir kaya iki.
            1. andrey shmelev
              andrey shmelev 19 Juli 2019 20:32
              +1
              ah, "bab iki" ora bisa diwaca, ing 30-an bakal dadi "jalan raya", kaya sing dakngerteni.
              ngguyu ombenan
          2. Aqela
            Aqela 20 Juli 2019 10:11
            +1
            Aku percaya yen "primer" ing kene tegese "dalan tanpa permukaan sing atos" (yaiku kaya grader Jerman - bubuk lan digulung, nanging tanpa aspal / beton), lan dudu "terrain kasar" ... Ing Rusia, miturut " primer" luwih asring tegese "arah menyang lor-kulon, ngliwati rawa" nglirik
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 19 Juli 2019 19:58
      0
      Nah, sampeyan nggedhekake konsep "dalan kotor". Aku ndamel ing 90 ing dalan rereget - Aku ora bisa ngomong persis pinten. Ing vaz-2109. Bener, ora suwe, kurang saka setengah kilometer, nanging pas dheweke mlumpat menyang dalan gedhe, dheweke nambah. Kira-kira 15 taun kepungkur, udakara 20-25 kilometer saka Moskow, foto saiki ora kasedhiya kanggo dheweke.
      Aku ora ngomong iku normal. Nanging kasunyatane wiwit umur sangang bisa, mula aku rumangsa gampang banget.
      1. andrey shmelev
        andrey shmelev 19 Juli 2019 20:11
        -1
        uga, aku tau duwe 21099 "injector" (banjur !!!)
        Aku ora percaya sampeyan, aku ora percaya sampeyan, ngapura aku kanthi loman,
        iku medeni ing dalan gedhe 110 ing, nanging ing primer 90 iku apik kanggo isi, "Aku uga nyekel pike kanggo centner lan setengah saben dina" lol
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 19 Juli 2019 20:23
          +3
          Lha nek ora percoyo ojo percoyo, aku duwe karburator mesin 1,5. Ing dalan gedhe normal 140+. Sawise 100 iku medeni, ing 100-110 malah pangilon lawas lempitan, nanging masalah iki wis rampung, sijine pangilon anyar :)
          Lan babagan primer sampeyan duwe prasangka. Primer ora tansah 2 trek ageng lan kekacoan saka lendhut. Ana sing cukup Gamelan, mesthi, karo kerikil lan ruts, nanging sampeyan bisa drive cukup cepet, yen sampeyan ora melas kanggo penundaan.
          1. andrey shmelev
            andrey shmelev 19 Juli 2019 20:34
            +1
            ing 100-110 malah pangilon lawas lempitan, nanging aku ngatasi masalah iki, sijine pangilon anyar :)


            Ana topik kaya ngono, mesthine! ombenan

            Ana sing cukup Gamelan, mesthi, karo kerikil lan ruts, nanging sampeyan bisa drive cukup cepet, yen sampeyan ora melas kanggo penundaan.


            Dadi aku pengin ndeleng sepisanan sing bakal menehi 92 km / jam ing operator personel lapis baja)
            1. Aqela
              Aqela 20 Juli 2019 10:17
              +1
              Sadawane dalan, sampeyan ora njupuk menyang akun sing armored personel operator gembong luwih gedhe tinimbang Lada-Kalina lan luwih cocok kanggo off-dalan. Kajaba iku, massa gedhe ndadekake, cukup aneh, numpak luwih nyaman. Teknik lawas nalika nyopir ing sepisanan ing GAZ-66 utawa ZIL-151 - kanggo uncalan setengah ton wedhi menyang mburi lan nggawa wong luwih nyaman. Iku gonjang-ganjing noticeably kurang. apik
        2. Bobik012
          Bobik012 6 Februari 2021 00:04
          0
          Ayo, dalan lapangan sing digulung ngidini cukup 110 - 120 ing mobil penumpang. GAZ-53 kosong kadhangkala kasebar nganti atusan. (Aku kerja ing tetanèn nalika enom, lan saiki aku kerep dolan ing desa). Lumrahe, ora ateges lemah ireng sawise udan :-)
    3. 3danimal
      3danimal 14 Agustus 2019 09:39
      0
      Ana MBT serial karo penundaan aktif, contone, Leclerc. Mbok padha rampung suspensi aktif dhewe (ana pitakonan bab kualitas langsung), utawa padha tuku lisensi saka Prancis padha nganti 2014 (luwih nyemangati).
  6. WapentakeLokki
    WapentakeLokki 19 Juli 2019 19:23
    +1
    Nanging ora ana sing mbandhingake dhuwure wong lawas BTR-80 lan Boomer sing anyar ??? Lan ing Mirit (mesthi, amarga pangayoman anti-banyu), Boomer cetha digawe luwih dhuwur ... lan iki ora isine weteng .. Kajaba iku, iku bakal menarik kanggo mbandhingaké ciri akselerasi (sepira cepet a pamula bisa maneuver, akselerasi saka mandeg lan alon mudhun - lan iki bab kaslametané ing geni RPG) lan mesthi pitakonan saka habitability; lan tampilan saka njero ing Boomer ... sakperangan alesan ora ditampilake, nanging kanggo wong-wong sing kasengsem, google lan njupuk tega ing lads kita, kaya ing wong tuwa, karo nuthuk dhengkul lan poking pundak (lan malah ing waja, ya) ... Umumé .. mbokmenawa. .pengin sing paling apik nanging ternyata ...
    1. griffin ireng
      griffin ireng 19 Juli 2019 19:45
      0
      Luwih dhuwur, nanging dilengkapi sistem proteksi aktif + miturut gosip, "diremehake" + "kamungkinan ngganti reresik" = kabeh iki ngilangake kerugian saka dhuwur. Nanging ana cacat ing wangun bobot.
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 19 Juli 2019 20:11
      +3
      Xs apa jenis boomers sampeyan duwe ana. Boomerang ing dhuwur ngisor patria, ing tingkat Stryker, Sentero. miturut Eitan, aku ora nemokake dimensi. Dadi yen dibandhingake karo kanca-kancane sing dhuwure sapa?
      Dibandhingake karo Lamborghini Diablo, ya rada dhuwur.

      wong miskin ing striker njagong nuthuk dhengkul.
      1. Bobik012
        Bobik012 6 Februari 2021 00:14
        0
        Dadi yen dibandhingake karo kanca-kancane sing dhuwure sapa?

        Dheweke ora sebanding. Dheweke mung dhuwur. Kasunyatan manawa wong liya saka seri sing padha, khusus, ora nggawe luwih apik!
    3. Bad_gr
      Bad_gr 19 Juli 2019 23:27
      +1
      Kutipan saka WapentakeLokki
      Nanging ora ana sing mbandhingake dhuwure BTR-80 lawas lan Boomer sing anyar ???

      Aku wanted kanggo golek dimensi saka mobil ing net - iku ora bisa.
      Aku duwe roso kesengsem sing anyar armored personel operator ora mung luwih dhuwur, nanging uga sempit saka lawas. Utawa aku salah?
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 20 Juli 2019 00:03
        +3
        Aku ora bakal gumantung ing 100% amarga dheweke wis tiba ing jinis vakum informasi nganti saiki. Ing wiwitan, saben wong nulis artikel babagan Boomerang lan nyoba kanggo narik pembaca, karakteristik kinerja cukup teladan, banjur diganti lan spesifik babagan carane lan apa sing dianggep ora dituduhake ing ngendi wae. Banjur kabeh padha ngetung. Sawise diadopsi, informasi kasebut bakal dianyari lan bakal spesifik karo rincian. Banjur bobote kanthi bedane 10 ton. Saka 25 asli nganti 34 sing diumumake saiki. Iku gumantung ing modul gegaman, ing leladen, lan apa liyane ora kacarita.
        Nanging ana apa.
        btr80 - boomerang
        dawa 7,6 - 8,5
        jembaré 2,9 - 3
        Wis misale jek amarga saka bagéan tengah. Ing sisih liya, nduweni sisi sing luwih kandel, mula ora ana sing luwih amba.
        1. Bad_gr
          Bad_gr 20 Juli 2019 13:29
          0
          Kutipan saka: Red_Baron
          ..... btr80 - Boomerang ....

          Klik kanggo njaluk bantuan
      2. Perse.
        Perse. 20 Juli 2019 19:09
        +1
        Kutipan saka: Bad_gr
        Aku duwe roso kesengsem sing anyar armored personel operator ora mung luwih dhuwur, nanging uga sempit saka lawas. Utawa aku salah?

        1. Bad_gr
          Bad_gr 20 Juli 2019 19:24
          +2
          Ya, tenan ... Sampeyan ora bisa nunggang ing ndhuwur waja iki maneh, amarga sampeyan ora bakal ngumpulake balung yen sampeyan kudu mlumpat saka dhuwur karo kabeh peralatan ...
        2. Kuda Saksa
          Kuda Saksa 20 Juli 2019 20:39
          -4
          Kasunyatan. Steamboat alami. Lan padha uga pirembagan bab sawetara jinis kacepetan ing terrain atos .. Rata-rata temenan bakal watara nul, njupuk menyang akun sawetara dina kanggo narik metu saka pekarangan udan pisanan.
        3. bk0010
          bk0010 20 Juli 2019 22:05
          +1
          Apa pancene operator personel lapis baja pungkasane digawe kanggo wong normal, lan ora kanggo bocah-bocah prasekolah?! Utawa bisa uga ana ing sisih pinggir lan kothak sing bisa dikunci kanggo sampah digawe?!
        4. Bobik012
          Bobik012 6 Februari 2021 00:19
          0
          Yen skala diamati, banjur komentar ora perlu. Lan wolung puluh uga rada gedhe, yen ana sing ndeleng langsung
  7. Abang_Baron
    Abang_Baron 19 Juli 2019 19:34
    +3
    Mesin sing apik banget sing wis suwe digawe lan digunakake. Wektu wis ilang lan mulane kudu ditindakake kanthi serius. Gunakake mobil ing Suriah lan liya-liyane. Akeh negara wis diuripake kanggo konsep padha saka wolung wojo operator personel, lan saiki Ngapikake sistem sing. Loro-lorone pasif, kanggo ngreksa marang ATGM padha, lan macem-macem aktif. Ing mratelakake panemume, sawetara wektu operasi kudu liwat, supaya padha bakal miwiti ngomong bab Boomerangs habitually lan gampang minangka bab 80s. Lan supaya padha nuduhake kauntungan, ora mung ing syarat-syarat pesenan, nanging uga ing syarat-syarat indikator liyane. Utawa ngenali kekurangan kanggo modernisasi.
    Sing utama yaiku, kaya sing dikarepake, Boomerang bakal bali.
  8. shoroh
    shoroh 19 Juli 2019 21:03
    +2
    Wiwit infantri saya tambah terkenal lan profesional, lan pentinge platoon prajurit saya tambah kaping pirang-pirang dibandhingake karo jaman biyen, anane kendaraan kaya ngono wis suwe dadi kabutuhan. Lan supaya wong-wong sing ngerti persis apa padha kudu iki utawa jinis gegaman mutusaké modul kang bakal sijine ing sasis iki.
    1. lele
      lele 19 Juli 2019 22:57
      0
      Ing! Aku maca komentar lan mikir apa sing bakal dadi pinter ngomong dhewe. Nanging sampeyan, Vitaly, kanthi bener nyimpulake kabeh toko obrolan kita, lan sing isih ana kanggo aku yaiku gabung karo sampeyan lan langganan kabeh sing kasebut ing ndhuwur. hi
  9. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 19 Juli 2019 23:49
    0
    Aku malah ora ngerti arep ngomong apa ing ngarep. Sumpah utawa ngujo. Ing tangan siji, aku seneng banget karo Boomerang. Pungkasan, proteksi saka 12.7. pungkasane ramp. Ing tangan liyane, 35 ton! Iki minangka kendaraan tempur infanteri motorway, sampeyan ora bisa ngomong. Iku lucu kanggo maca babagan kacepetan dheweke ing terrain kasar, kajaba terrain sadurunge konkrit ..

    Iku aneh kanggo maca pratelan ing hatches sisih BTR-80. Padha nylametake atusan nyawa! Ngidini paratroopers milih arah kanggo mlumpat. Kanggo kendaraan roda sing disambungake ing dalan, serangan saka sisih 80% kasempatan. Aku ora ngerti kenapa Boomerang ora diwenehi telung metu, ing kabeh arah ..

    Kanthi gaman, uga, misunderstandings. Menara sing didunungi wingi (lan cokotan akeh ruang ing ngisor iki, ing kebangkrutan), sanajan kasunyatane ana akeh modul remot ..

    Inggih, kanthi cara. Ing foto ing artikel ana sawetara mobil temen beda. Minimal loro. Delengen siluet wae.. Dadi Boomerang sing endi?
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 12:31
      +1
      Kutipan saka: Saxahorse
      Ing tangan liyane, 35 ton!

      Lan apa tegese? Contone, apa massa iki karo modul pertempuran, sing bobote kurang saka ton 4. Lan apa maneh bobot iki? Mungkin apa sing kudu dipesen? Miturut bumerang, data saka 25 nganti 36 ton. Ing kinerja apa sing bakal ditindakake lan apa sing kudu dipikirake massa sawise diluncurake sawetara jinis data resmi.
      Apa sampeyan mbandhingake utawa mung ngempet ing bangku? Boxer - 36 ton. Patria karo waja maksimum liwat 30 ton. Frechia lan Pars kurang saka 30 ton, nanging beda-beda ing babagan liyane. VBCI - 32 ton. Eitan - 35 ton.
      Kendaraan tempur infanteri dalan tol ... chatter.
      Kutipan saka: Saxahorse
      Iku lucu kanggo maca babagan kacepetan dheweke ing terrain kasar, kajaba terrain sadurunge konkrit ..

      Iki uga saka seri sing padha - Aku ora weruh, aku ora ngerti, nanging aku mambu karo raos?
      "Ing medan kasar, akselerasi nganti 50 km / jam diidini." - Iki saka artikel, apa sampeyan nggawe ide babagan kacepetan ing medan kasar saka iki? Ahhh, aku ngerti, aku ngerti, yen tank ora macet, banjur ora nyabrang.
      "Miturut laporan paling anyar, sajrone tes ing medan sing kasar, bisa entuk kacepetan 50 km / jam." Iki saka artikel babagan Eitan Israel, sing bobote kurang saka 35 ton. Mbokmenawa padha ngapusi ana, ayo padha ngguyu. Iki badut - sawetara jinis tes ngukur kacepetan. Banjur wong ngguyu lan ngerti kabeh karo isine weteng.
      Kutipan saka: Saxahorse
      Kanggo kendaraan roda sing ditaleni ing dalan

      Ing kasunyatan sampeyan.
      Kutipan saka: Saxahorse
      Aku ora ngerti kenapa Boomerang ora diwenehi telung metu, ing kabeh arah ..

      Lan ing kene aku percaya, aku percaya yen sampeyan ora ngerti. Sanajan akeh sing wis ditulis babagan iki babagan operator personel lapis baja saka jinis iki. nalika nggunakake reservasi kasebut, kemungkinan ngganti, nginstal tambahan, lan liya-liyane, hatches sisih ora bisa ditindakake. Utawa bakal dadi luwih entheng kaya armored personel carrier-80, striker utawa luwih entheng wojo operator personel armored padha. Dadi BTR-82, BTR-90 durung ilang.
      Kutipan saka: Saxahorse
      Kanthi gaman, uga, misunderstandings. Menara sing didunungi wingi (lan cokotan akeh ruang ing ngisor iki, ing kebangkrutan), sanajan kasunyatane ana akeh modul remot ..

      Ngomong, nanging kabeh wong ngerti yen menara sing dienggoni wingi. Banjur aku mlayu liwat platform rodha sing kondhang - akeh sing duwe menara sing dienggoni. Mungkin pangembang kudu nulis utawa pelanggan? Nah, kepiye carane bisa mbantu? Lan Boomerang uga duwe modul sing ora dienggoni.
      "Penerbang personel lapis baja K-16 dilengkapi DBM kanthi senapan mesin abot Kord, sing ngidini ndhukung pasukan landing kanthi geni lan kanthi efektif ngatasi sawetara target ing medan perang." - Apa sampeyan maca artikel kasebut?
      Kutipan saka: Saxahorse
      Inggih, kanthi cara. Ing foto ing artikel ana sawetara mobil temen beda. Minimal loro. Delengen siluet wae.. Dadi Boomerang sing endi?

      Yen sampeyan bisa njlentrehake, aku bakal nulis..

      Kutipan saka: Saxahorse
      Aku malah ora ngerti arep ngomong apa ing ngarep. Sumpah utawa ngujo.

      Aku sajujure nangis nalika sampeyan mbukak mripatku kanggo kabeh bacchanalia iki. Utamané ing pungkasan karo panggantos saka Boomerangs.
      1. Bobik012
        Bobik012 6 Februari 2021 00:38
        0
        Lan apa tegese?

        Iki tegese massa iki kudu diangkut, mula mesine kaya tank, massa kudu tetep ngambang, yaiku. awak pamindahan ageng, biaya massa, lan ya, massa ndadekake panjaluk ing lumahing dalan, ora ketompo apa padha ngomong babagan nambah area lumahing ndhukung.
        Kasunyatan sing ora luwih ala tinimbang kanca-kanca sakelas ora ateges dheweke apik, uga ala, kanthi kekurangan sing padha. Tingkat teknologi nemtokake paramèter. Pinten sing dibutuhake bisa didebat. Mungkin wolung puluh lawas minangka pilihan sing paling apik. Utawa Mungkin heavy equipment adhedhasar MBT. Lan pilihan wheel diwatesi kanggo kombinasi Toyota + DShK. Nganti saiki, kabeh gubuk telung puluh ton iki ora katon kanthi cara apa wae lan katon ora yakin. Senajan ... Warriors saka macem-macem negara pesenan. Mungkin dheweke luwih ngerti tinimbang aku :-)
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 12 Mei 2021 12:35
          0
          Kutipan saka Bobik012
          Prajurit saka macem-macem negara mrentahake. Mungkin dheweke luwih ngerti tinimbang aku :-)

          Nanging kepiye yen? :)
          Kutipan saka Bobik012
          massa biaya dhuwit, lan ya, massa ndadekake panjaluk ing lumahing dalan, ora ketompo apa padha ngomong babagan nambah area lumahing ndhukung.

          Nenene ora menyang dalan, nanging mung kanggo lumahing. Ana macem-macem cara kanggo ngangkut personel militer ing dalan. Dheweke ngomong A lan B, resistivity lemah lan kemungkinan peralatan sing padha. Contone, Eitan Israel piye wae nyopir ing dalan. https://youtu.be/5UKFxZm1DfA
          Utawa wong liya luwih elek?
          Kutipan saka Bobik012
          Kasunyatan sing ora luwih ala tinimbang kanca-kanca sakelas ora ateges dheweke apik, uga ala, kanthi kekurangan sing padha.

          Aku ora ngerti ukara iki. Bener, aku ora ngerti babar pisan. Yen ana kekirangan babagan tujuane, lan ing endi aplikasi kasebut, mesthine ngumumake. Lan yen sawetara sing umum, banjur iki pitakonan saka aplikasi sing bener. Amarga saben teknik duwe kekurangan. Ora ana ideal lan universal kanggo kabeh wektu. Sampeyan kudu tansah kompromi kanggo entuk asil.
          Kutipan saka Bobik012
          Tingkat teknologi nemtokake paramèter.

          Lan ing kene aku ora ngerti. Teknologi jinis iki digawe lan dioperasikake ing saindenging jagad ing kene lan saiki, tingkat teknologi ora beda-beda, sanajan negara paling liar bisa tuku peralatan ing kasus sing ekstrem.
          Kutipan saka Bobik012
          Pinten sing dibutuhake bisa didebat. Mungkin wolung puluh lawas minangka pilihan sing paling apik. Utawa Mungkin heavy equipment adhedhasar MBT

          Masalah iki dirembug malah ing kerangka VO kaping pirang-pirang. Kaping pisanan, dhaptar syarat kanggo teknik kasebut dijupuk, pengalaman para leluhur dianggep lan prioritas dilebokake. Dadi wolung puluh padha ing akèh-akèhé saka kasus ora pass ing paling paramèter. Ing sawetara wektu kepungkur, ing sawetara kondisi - mesthi ya. Nanging saiki dadi luwih angel kanggo nemokake kahanan kasebut, lan ing kerangka perang modern, mesthine ora bakal ana. Ora mungkin nggawe peralatan kanthi nggunakake mung kanggo barmaley. Lan ora sugih banget.
          heavy equipment adhedhasar MBT? Dadi padha, Namer padha kanggo nggunakake kang cukup bisa kanggo tindakake.
          Kutipan saka Bobik012
          Prajurit saka macem-macem negara mrentahake.

          Ora kaya ngono. Diprentahake dening negara liya, banjur dipasrahake marang prajurite, amarga alasane pesenan bisa beda-beda lan ora ana hubungane karo gegayuhan militer.
          Lumahing dalan sampeyan ngomong?
          https://youtu.be/2d-GN20EaAQ
          https://youtu.be/68DhdQKhj7k
  10. CouchExpert
    CouchExpert 20 Juli 2019 00:19
    +2
    Usaha kanggo nerjemahake artikel menyang basa normal:
    BTR lan BMP "Boomerang" dibandhingake karo sing sadurunge

    "Boomerang" ing Juli lumebu ing tes negara (jinis).
    Gambar "Boomerang" №1


    Pendekatan Anyar

    Sacara struktural, sampeyan uga bisa nyelehake menara sing beda ing Boomerang (kalebu sing ora ana pedunung) lan ngganti awak kaya kendaraan lapis baja sadurunge.

    Masalah Pertahanan

    Bakal ana pangayoman tambang (kursi lengen uga), awak sing luwih awet (kanthi lapisan, bisa uga bathuk gabungan, mesthine kudu nyekel 12,7 mm ing bunder), metu - saka buritan, KAZ - yen padha tuku (mboten). Ing ngisor lawas sing ora diwenehi malah iki.
    Gambar BTR-80


    Mobilitas teknologi

    Ana 2 mesin (510 lan 750 hp), reresik variabel (bisa uga), massa 2 kaping luwih, nanging bakal numpak lan nglangi ora Samsaya Awon saka troughs lawas (akselerasi nganti satus!).
    Gambar "Boomerang" №2


    Senjata modular

    Sampeyan bisa sijine:
    1. 12,7 mm "Tali";
    2. 30 mm 2A42 + "Cornet";
    3. 57 mm AU-220M (ing fantasi udan);
    4. Menara saka BMP-2 (yen ora cukup nenek kanggo sing luwih dhuwur).
    5. Menara saka "Octopus" (kanggo Angkatan Udara utawa Marinir, mungkin, sanajan ...)
    Umumé, set khas padha karo mesin sing ana.
    Gambar "Boomerang" №3


    Kanggo ngganti model lungse

    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, pungkasane, ndeleng mubeng lan rumangsa isin babagan apa sing dilawan bedhil motor. Iku katon mudhun gultily lan janji ora bakal nindakake maneh. Kaya biasane...
    Gambar "Boomerang" №4


    Pengarang: Ryabov Kirill (sing ora gumun)
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 12:42
      +2
      Kutipan saka CouchExpert
      Usaha kanggo nerjemahake artikel menyang basa normal:

      Artikel ditulis luwih sastra lan menarik. Ora mung iku, ana akeh rincian liyane sing ora kejawab, considering wong-wong mau ora banget menarik kanggo dhewe, uga, kanggo kabeh wong, uga, lagi ngomong, iku ora perlu ngerti. Contone, babagan kemungkinan nginstal macem-macem jinis suspensi.
      Kutipan saka CouchExpert
      57 mm AU-220M (ing fantasi udan);

      Ya, sampeyan ora udan kaya ngono, apa sampeyan mikir ana alangan sing ora bisa diatasi kanggo nginstal?
      Kutipan saka CouchExpert
      Umumé, set khas padha karo mesin sing ana.

      Dideleng saka nada, mesthine ana sing ora dingerteni? contone karo gun elektromagnetik utawa mesin laser? Miturut cara, aku uga kaget sing ngajokaken kanggo nginstal modul ing peralatan sing supplier duwe, lan ora sing ora. Kok dadi misteri...
    2. Ehanatone
      Ehanatone 4 September 2019 13:35
      0
      "Penulis: Ryabov Kirill (sing ora nggumunake)"
      jawaban
      Ya, kanggo sisih paling Kirill, utamané Ryabov, ngenali wong saka paragraf pisanan, kaya Damantsev, nanging yen terakhir iku nyenengake lan menarik kanggo maca, banjur Ryabov kabeh persis ngelawan, burdensome, bola kaping pirang-pirang .. .
      Nanging ana artikel sing ora bisa dingerteni, sing pungkasan mung siji ....
  11. Vlad.dening
    Vlad.dening 20 Juli 2019 00:24
    +1
    Kutipan: Andrey Shmelev
    ora, ayo nglakoni

    BMP minangka topik sing rada ketinggalan jaman ing prinsip

    ana MBT
    sampeyan butuh kendaraan mateni infantri - sepasang AG kanthi kaliber paling sethithik 37 mm, sepasang KPVT, meriam 100-125 mm kanthi balistik kurang - kabeh kudu muter lan munggah - IMHO, adhedhasar MBT, dheweke uga bakal miwiti "Bumblebees" saka rising ril
    butuh kendaraan pangiriman infantri ing geni serius - IMHO, adhedhasar MBT - ana gaman lan apik
    Meriam 57 mm + roket eksplosif - iki minangka bedhil anti-pesawat - sampeyan kudu mutusake carane ngajukake
    akeh ATGM - iki minangka kendaraan anti-tank, sampeyan uga kudu mutusake carane ngajukake

    Apa sampeyan njlèntrèhaké Terminator?
    Lan ing ngendi regu infantri kudu diselehake ing kono?
    Kendaraan tempur infanteri minangka kendaraan tempur infanteri, dudu monster kanggo kabeh kesempatan.
    Yen ana MBT + BMPT + BMP lan pengangkut personel waja ing mburine, mula mungsuh ora duwe apa-apa. Lan yen Tunguska uga ana ing mburi operator personel lapis baja, mula ora ana sing sumunar kanggo helikopter
    1. Aqela
      Aqela 20 Juli 2019 10:24
      -1
      Babagan flamethrowers (ora jet - nanging supaya. Kang menehi kritik dening produk Hollywood, malah Samsaya Awon! sedulur ) lan trawl tambang ing "konfigurasi ngimpi udan" dilalekake ... nglirik
  12. xax
    xax 20 Juli 2019 01:32
    +1
    Penulis ngaku:
    tentara Rusia bakal bisa kanggo njaluk model dhasar anyar karo kabisan khusus, kang mbandhingaké favorably karo kendaraan wojo ing operasi.


    Ayo goleki kemungkinan kasebut ing artikel kasebut:
    Masalah keamanan kru lan pasukan ing proyek "Boomerang" ditanggulangi ing sawetara cara

    Kapisan yaiku armoring lambung ... Sayange, paramèter sing tepat saka waja durung diumumake

    Proteksi balistik bisa ditambahi kanthi cara liya

    Sadurunge kasebut kemampuan kanggo nginstal modul dipasang kanggo nambah resistance kanggo macem-macem ancaman. Mbokmenawa nggunakake proteksi aktif. Mbesuk "Boomerangs" diusulake supaya dilengkapi sistem perlindungan terintegrasi marang senjata kanthi tliti dhuwur.


    Lan ing ngisor iki ana sing anyar, sing durung tau ana ing mesin wedi:
    Unit daya dipindhah maju ... Kebangkrutan ditindakake liwat ramp buritan

    Inovasi penting yaiku penundaan sawijining karo kemampuan kanggo ngganti reresik. Nanging, kaya sing wis kasebut sadurunge, platform uga bisa nampa penundaan bar torsi kurang Komplek.

    "Boomerang" bisa nglangi lan dilengkapi jet banyu

    «Boomerang"... kendaraan lapis baja nduweni daya tartamtu paling ora 15 hp ing t.


    Ing kasus iki:
    BTR-80 wis ... Kapadhetan daya ora luwih 18,5 hp ing t.


    Saka sudut pandang pilihan senjata, Boomerang dibandhingake karo BTR-70/80 lan BMP-1/2. Ing urutan pangembangan sing terakhir, macem-macem proyek diusulake nggunakake kompartemen pertempuran anyar, nanging pilihane diwatesi.

    Lan "Boomerang", nyuwun pangapunten, apa ora telas?

    Ing kesimpulan, penulis maneh nyatakake:
    Mesin sing diusulake ing platform Boomerang duwe kaluwihan sing jelas tinimbang sing wis ana.


    Apa sampeyan setuju karo statement sesuk?
    1. Aqela
      Aqela 20 Juli 2019 10:29
      0
      Ngelingi manawa landing liwat buritan uga digunakake ing BMP-1 lan, yen sclerosis ora owah, ing BTR-40 ... Inovasi kasebut anyar banget! .. ngguyu
  13. Ehanatone
    Ehanatone 20 Juli 2019 02:54
    0
    Piye wae katon kaya iklan, utawa propaganda
  14. ROSO 42
    ROSO 42 20 Juli 2019 04:20
    +4
    Kawitan lan utomo - matur nuwun kanggo penulis kanggo karya ing genre epistolary.
    Aku turu liwat munggah lan mudhun paling wektu - prabédan ing wektu, nanging aku mangertos siji bab - paribasan tetep bener:
    Jendral tansah nyiapake perang pungkasan
    Aku seneng karo gagasan yen infanteri kudu dilindhungi ing perang. Iku tetep kanggo njlentrehake - ing wangun apa sampeyan mbayangno perang modern saka pasukan bedhil motorized? Aku ngelingake sampeyan:

    Saiki nuduhake papan lan peran operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri ing sasis umum ing permusuhan kasebut ...
    Akibaté, bisa ditemokake yen salah sawijining tugas sing ditugasake kanggo operator personel lapis baja yaiku ngirim l / s menyang medan perang kanthi aman lan sehat ing wektu sing paling cendhak liwat alangan banyu lan ranjau. Copes karo versi "Boomerang" iki? nanggulangi.
    Kanggo ndhukung senapan bermotor ing perang, kanggo nglawan poin tembak (machine-gun), penembak jitu mbutuhake kendaraan kanthi daya tembak sing cukup sing bisa ngancurake UAV lan tank (yen perlu), kendaraan tempur infanteri mungsuh, lan bunker, lan kanthi efektif nglawan penembak jitu tanpa ninggalake wong tanpa tutup. Apa ana varian kaya "Boomerang"? Bisa dirakit.
    Mulane, gagasan artikel kasebut bener lan penulis nyoba mbukak. Lan ing pertempuran modern, pasukan bedhil bermotor (kelompok khusus) kudu nindakake tugas sing beda-beda. Lan ora mungkin kanggo nggabungake transporter kanggo ngeterake l / s lan amunisi lan kendaraan dhukungan geni ing siji mobil.
    Kesimpulan. Platun bedhil bermotor mbutuhake loro transporter kanggo ngeterake regu lan kendaraan dhukungan tempur (paling ora siji) kanggo nyuda mungsuh kanthi senjata api sing kuat lan efektif.
    Banjur bakal nylametake l / s, lan ora uncalan kaya "meriem fodder" marang mungsuh bersenjata kanggo untu.
    Miturut cara. Kanthi roller. Aku seneng karo legenda perang. Ora ana warga sipil ing kutha kasebut, nanging para militan tetep ana ing lantai ndhuwur ... Lan sapa sing ngalangi wong-wong mau supaya ora numpes militan sing wis manggon ing lantai ndhuwur, saka jarak adoh? Ora kontak langsung? Paling akeh? Utawa kothak beton sing dikuatake luwih larang tinimbang nyawa personel militer?
    Iki IMHO. Miturut memoar layanan ing 272 MSP.
    1. Aqela
      Aqela 20 Juli 2019 10:34
      0
      Sadawane dalan, saliyane laser simulator, uga migunani kanggo nyeret kothak sing beda kanggo simulasi kandang pitik lan perabotan omah. apik
  15. Sasha___
    Sasha___ 20 Juli 2019 04:58
    0
    Lan apa prabédan umum antarane kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja ing kasus iki? Cetha saka artikel sing ana prabédan ing modul pertempuran lan senjata, nanging yen sampeyan nginstal modul liyane ing operator personel wojo, sampeyan bakal njaluk kendaraan tempur infanteri utawa apa? Aku kepingin weruh apa prabédan antarane 2 pilihan.
    1. CouchExpert
      CouchExpert 20 Juli 2019 08:19
      0
      Ayo padha rembugan. Iki persis BMP (ya, iki cara mikir militer):

      Lan iki teknik anyar:

      1. Menara - padha;
      2. Proteksi - ditingkatake (kanggo nggawe mobil 2+ kaping luwih abot lan malah ora sengaja ngiyataken pangayoman - malah kita ora bakal sukses);
      3. Kapasitas - luwih;
      4. Dinamika nyopir - luwih apik;
      5. Gerakan ing banyu - uga kasedhiya;
      Apa dheweke bisa dadi BMP?
      1. Sasha___
        Sasha___ 20 Juli 2019 15:15
        +2
        Ya, kabeh wis jelas karo BMP, nanging ora karo operator personel lapis baja. Sawise kabeh, operator personel lapis baja mestine luwih mobile, jembar, lan luwih murah. Iku menarik kanggo duwe kabeh iki ing boomerang lan iku cocok kanggo nelpon operator personel wojo asil ing kabeh.
      2. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 20 Juli 2019 20:47
        -1
        Kutipan saka CouchExpert
        Apa dheweke bisa dadi BMP?

        Sampeyan lali kanggo nggambarake selokan ing foto. Ing endi kendaraan roda bakal goyangake suwe lan kendaraan sing dilacak bakal mlumpat tanpa digatekake. Iki minangka tandha pisanan saka prabédan antarane operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri.
        1. CouchExpert
          CouchExpert 20 Juli 2019 21:02
          0
          Kutipan saka: Saxahorse
          Sampeyan lali kanggo nggambarake selokan ing foto.

          Kaya iki?
          1. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 20 Juli 2019 21:14
            +1
            Selokan iki uga ora kaya ngono!
        2. Abang_Baron
          Abang_Baron 20 Juli 2019 21:54
          0
          Kutipan saka: Saxahorse
          Iki minangka tandha pisanan saka prabédan antarane operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri.

          Waduh, sampeyan terus nggumunake aku.
          Tegese, pengangkut personel lapis baja mung bisa nganggo roda, lan kendaraan tempur infanteri mung bisa dilacak, apa aku ngerti sampeyan kanthi bener?
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 12:47
      0
      Kabeh wis ditulis ing artikel, iki jawaban lengkap kanggo pitakonan sampeyan. Ing versi BMP, kapasitas kompartemen pasukan bisa uga dikorbanake, nanging bakal ana senjata sing luwih kuat utawa khusus.
      1. Sasha___
        Sasha___ 20 Juli 2019 15:09
        0
        Aku maca maneh lan ora nemokake babagan kapasitas lan bedane liyane. Adhedhasar akal sehat, siji bisa nganggep prabédan ing jumlah pasukan, amunisi, waja, lsp. Sayange artikel kasebut ora dicritakake
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 20 Juli 2019 15:25
          0
          Kutipan: Sasha___
          Sayange artikel kasebut ora dicritakake

          Ora langsung nanging marang.
          "Modul kasebut duwe roket, meriam lan senjata mesin, nanging beda karo arsitektur - dikontrol dening anggota kru sing ana ing sangisore menara."
          "Kapal pengangkut personel lapis baja K-16 kanthi kompartemen pasukan gedhe lan persenjataan senapan mesin lagi mlebu tes negara lan nyedhaki komisioning. Bakal diterusake karo kendaraan tempur infanteri K-17." Kene iku mbokmenawa worth nandheske sing wiwit K-16 karo siji liyane voluminous, banjur K-17, awit iku ditulis ing kontras, karo siji kurang voluminous. Nanging ing asas, iki bisa dingerteni yen dibandhingake karo teknologi Western jinis iki.
    3. bk0010
      bk0010 20 Juli 2019 22:13
      0
      Kutipan: Sasha___
      Lan apa prabédan umum antarane kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja ing kasus iki?
      Bentenipun utama antarane BMP lan BTR ana ing tugas. Ana uga kendaraan tempur infanteri roda, uga ana kendaraan lapis baja abot. Yen sampeyan kudu ngetutake barrage geni lan tank - BMP ora jelas. Yen mung nggawa infantri - pengangkut personel lapis baja, sanajan waja kaya Merkava.
      1. CouchExpert
        CouchExpert 20 Juli 2019 23:15
        0
        Nanging yen ana, contone, tentara unit bedhil motorized tartamtu ing perang. Lan dheweke duwe armada kendaraan dhewe. Saka jinis sing padha. Ayo dadi merek BMP-2. Lan unit iki makaryakke magepokan karo unit tank tartamtu, ing ngisor iki ing serangan. Apa kita bisa nyetel tugas kanggo ngeterake infanteri? Lan yen unit kasebut bersenjata karo BTR-82 - apa kita bisa nyetel tugas supaya bisa nyerang ing mburi tank?
        1. bk0010
          bk0010 20 Juli 2019 23:41
          0
          Kutipan saka CouchExpert
          Apa kita bisa nyetel tugas kanggo ngeterake infanteri?
          Bakal larang, nanging sampeyan bisa. Trik kasebut: operator personel lapis baja kudu cukup kanggo saben wong, kudu murah, diijini nggunakake unit sipil. Kendaraan tempur infanteri kudu bisa perang (ing gaya 2 utawa 3 donya), nanging biaya dhuwit (dibandhingake karo operator personel waja) waja, dikiataken amarga mesin iki, bedhil, ATGMs, kabeh limo pandelengan. , kabeh iki larang banget), utamané akeh sing ora kelet.
          Kutipan saka CouchExpert
          Lan yen unit kasebut bersenjata karo BTR-82 - apa kita bisa nyetel tugas supaya bisa nyerang ing mburi tank?
          Ora mungkin: ora mung amarga tambah akeh oposisi saka mungsuh (utamane kanthi artileri), nanging uga amarga wong bisa diantemi pecahan saka batang geni dhewe langsung menyang operator personel lapis baja. Ing Namer, bisa uga, nanging dheweke ora duwe argumentasi sing kuat kanggo padu karo mungsuh.
          1. CouchExpert
            CouchExpert 21 Juli 2019 01:30
            0
            Kabeh iki, mesthi, menarik, nanging kita duwe siji lan bagean sing padha katon. Iku ora bisa duwe rong jinis mesin beda ing wektu sing padha, lan tugas bisa ngganti "ing Course saka muter." Yen kita nimbang khusus BMP-2 lan BTR-82, iku pisanan dadi luwih saka gain kualitatif liwat kaloro (lan sapa bisa mencet pecahan ing longkangan cedhak - waja meh padha)? Ya, sanajan siji luwih larang tinimbang sing nomer loro, apa gunane kanggo kita? Kita wis menehi kertu ing tangan kita lan kita kudu main.
            Saiki aku mikir yen loro conto iki kira-kira padha karo taktik (waja / senjata / kacepetan / kapasitas, lsp) lan padha cocog (utawa ora cocog) kanggo nindakake tugas sing dibutuhake.
            Tegese, pranyata prabédan antarane kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja ora ana ing penggerak, lan ora ing tugas, nanging ... mung ing tradhisi jeneng. Iku tradisional kanggo kita karo senjata kuat (luwih saka 14,5 mm) - banjur BMP. BMP-1 - ya, BMP-2 - ya, BMP-3 ... Kanthi bedhil mesin - pengangkut personel lapis baja: BTR-70 - ya, BTR-80 - ya, BTR-82 ... - isih personel lapis baja meriam operator utawa wis rodhani kendaraan tempur infanteri? - luwih menarik. Kendaraan roda 4-poros barat kanthi bedhil 25-40 mm - apa iku? Minangka produsen telpon. Amerika, umpamane, duwe uler - kendaraan tempur infanteri (operasi karo tank), roda - operator personel lapis baja (apa ana paling ora tong 105 mm, operasine karo kendaraan sing padha ing pangkalan, bisa diangkut udhara).
            Ana kecenderungan sing jelas kanggo ngrusak divisi iki, lan sanajan menara bisa diijolake ... Umume, aku mikir ora bakal dadi exaggeration gedhe yen saiki ora ana tandha-tandha sing jelas babagan divisi pertempuran senjata gabungan. kendaraan dadi operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri. Ing sawetara titik ing aviation, pejuang lan tukang ngebom nggabung (iku misale jek sing apa tugas beda), prinsip manunggalaken lan ekonomi menang liwat kabeh liyane (sanajan sawise sawetara wektu I-B-light lan I-B-heavy ngadeg metu, nanging iki wis "Crita sing beda."
            Mesthi, aku kaya 100500 ngarep-mesin "Armat" kanggo basa minangka jawaban kanggo kabeh 7 alangan (lan bisa), nanging kita ngerti sing "ora ing urip iki." Pitakonan liyane iku carane akeh basa kanggo ninggalake khusus kanggo riflemen motorized: 2 minangka iki (harp + wheel: "Kurganets" (tinimbang BMP-1,2,3, MTLB, etc.) + "Boomerang" (tinimbang personel wojo. operator lan "Typhoons")))? Lan maneh, goleki kendaraan kanggo tugas (tetep loro jinis ing saben brigade: siji luwih cedhak karo tank, liyane luwih adoh) ... Nanging apa kita ora bisa mbatesi siji platform standar massa? Kepiye kita bakal nandhang sangsara karo tank, ("apa bakal rusak" T-80 utawa ora, lan sayang banget yen dibuwang, lan angel digawa), kaya pesawat (MiG-29 minangka "putra tiri" Sukhoi. )? Sawise kabeh, iki bakal dadi "tambang" sing padha karo akibat jangka panjang, lan ora bakal ana anggaran kanggo kabeh "Daftar Keinginan" kaya ing serikat pekerja. Konsep kanggo panggunaan (lan interaksi ing medan perang) platform anyar kudu digarap saiki, nanging akeh sing durung dirampungake.
        2. shahor
          shahor 4 September 2019 13:26
          0
          Kutipan saka CouchExpert
          Lan yen unit kasebut bersenjata karo BTR-82 - apa kita bisa nyetel tugas supaya bisa nyerang ing mburi tank?

          Serangan, aku ora ngerti. Nanging ing taun 1975, aku kebeneran melu pawai sajrone latihan minangka bagian saka UKM. Banjur ing SA, yen ana sing ora ngerti, ana UKM ing operator personel lapis baja lan UKM ing kendaraan tempur infanteri. Lan asring ing divisi sing padha. Apa sampeyan wis ngerti? Kita mlaku-mlaku ing "dalan primer" (ha-ha 3 kali) ing operator personel lapis baja ing mburi perusahaan tank. Petugas staf sing pinter ngrancang kaya ngono. Kajaba iku, jdichek lagi wae drizzling. Ayo wong-wong mau ora langsung, nanging cepet banget. Dadi aku ngurmati kendaraan roda, nanging kanthi tambah perhatian.
  16. Riwas
    Riwas 20 Juli 2019 06:31
    0
    Apike, apa pilihan karo pangayoman dinamis hinged kaya M2 "Bradley" bisa metu?
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 12:48
      -3
      Apa Bradley uga operator personel lapis baja? belay
    2. Riwas
      Riwas 21 Juli 2019 09:05
      +1
      K-16 kanggo pesenan minangka kendaraan tempur infanteri.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 21 Juli 2019 11:27
        +2
        Kutipan saka riwas
        K-16 kanggo pesenan minangka kendaraan tempur infanteri.

        Lan Namer Israel 60 ton minangka operator personel lapis baja.
        Reservasi ora cukup kanggo diarani BMP?
        1. Riwas
          Riwas 21 Juli 2019 11:33
          +1
          Ora, kita ngomong bab kasunyatan sing waja pasif bisa tahan bledosan dinamis.
  17. Reklastik
    Reklastik 20 Juli 2019 07:42
    +1
    Soko aku ora ngerti apa dhasar anyar ing BMP ing platform iki. Clearance - bisa diganti kanggo BMP, utawa kanggo BMD, aku ora ngelingi persis. Bubar ana artikel bab, mbok menawa, paling sukses armored personel operator saka Perang Donya II - Jepang, iku wis metu saka pasukan landing ing buritan. Kita, misale jek, ora duwe iki, nanging pilihan iki mesthi ora dhasar anyar. Ing cendhak, owah-owahan ing konsep BMP / BMD arep ing cara rampung évolusi. nggih.
    1. svp67
      svp67 20 Juli 2019 07:54
      +1
      Kutipan saka Reklastik
      kang metu kanggo ndharat ana ing buritan. Kita koyone ora duwe.

      Kepiye carane ora? Lan kene?
      1. Reklastik
        Reklastik 20 Juli 2019 08:02
        +1
        Ok, wis...
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 13:06
      0
      Tata letak dhasar anyar ing kene. Lan nggawe platform. Iku imposes akeh wektu beda. Iki sikap temen beda kanggo pesenan lan pangayoman tambang. Yen biyen saka pabrik, saiki ana kesempatan kanggo pengaruhe nganti sawetara. Ing mangsa ngarep, mesthi bakal ana tulangan hinged, paling ora ing wangun kothak, maneh yen perlu.
      Reresik variabel biyen lan saiki karo BMD.
      Kebangkrutan saka buritan, uga hatches ing atap, saiki saiki, aku ora weruh apa-apa revolusioner kene, iki mung tata letak sing bisa kanggo operator personel wojo desain iki. Kita dudu pionir ing kene.
      Kutipan saka Reklastik
      Ing cendhak, owah-owahan ing konsep BMP / BMD arep ing cara rampung évolusi. nggih.

      Iku misale jek kula sing, yen ora revolusioner, transisi menyang platform anyar lan pembangunan, banjur paling penting. Kita meh pungkasan sing nindakake iki ing antarane pemain utama. Nanging evolusi luwih lanjut bakal ditindakake amarga dieksploitasi lan kelemahane diidentifikasi.
      1. Reklastik
        Reklastik 20 Juli 2019 16:02
        +1
        matur nuwun. Ya, aku kaya ngono ... "Pekerja-tani" perkiraan nglirik
  18. prodi
    prodi 20 Juli 2019 07:44
    -2
    kendaraan roda sing bobote 35 ton, lan malah ngambang - iki game kaya ...
    1. Aqela
      Aqela 20 Juli 2019 10:38
      +1
      Kenging punapa? Kanggo téater operasi Eropah - bab banget. Ngelingi yen ing Eropah ana akeh macem-macem kali lan kanal kanthi jaringan dalan sing cukup prayoga, kendaraan sing dilacak ora cocok, nanging rodha cukup, lan malah bisa nglangi (yen jembatan liwat umpamane kali dicemplungake).
      1. prodi
        prodi 20 Juli 2019 11:19
        -4
        sanajan dheweke duwe 10 roda nyopir, dheweke ora kudu ngalih ing dalan, ora bakal ninggalake banyu ing pesisir. Kajaba iku, aku sangsi sing kothak 3x8x2 meter kubik. karo 35 ton waja lan peralatan liyane diselehake nang, iku bakal makaryakke volume internal cekap kanggo buoyancy
        1. Aqela
          Aqela 20 Juli 2019 11:34
          0
          Kayane platform iki duwe daya apung ... Ora negatif nglirik
          1. prodi
            prodi 20 Juli 2019 12:08
            0
            mung ora jelas amarga apa? Yen volume wiwitan 48 meter kubik. ing syarat-syarat ton banyu - cocok, banjur menehi kritik dening "sisa" kompartemen pasukan, sanajan 2.2x2x6 (26.4t); plus kompartemen kontrol lan cukup - siji motor. Inggih, ora bisa
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 20 Juli 2019 13:55
              +1
              Kayane sampeyan ora bener. Data kendaraan rata-rata. Nanging modifikasi beda dituduhake. Mungkin ing waja maksimum lan nggunakake modul pertempuran abot, kendaraan ora bakal ngambang. Nanging ing versi armored personel carrier massa sawijining bisa luwih murah. Contone, kaya sing kasebut ing endi-endi sadurunge ing 25 ton.
        2. Abang_Baron
          Abang_Baron 20 Juli 2019 13:17
          +1
          Lan babagan jumlah roda nyopir? Nanging sampeyan bisa ngumumake marang sapa sing bisa utawa ora mungkin adhedhasar asil tes lan dudu obrolan sing ora aktif adhedhasar ... intuisi pribadi?
          Kutipan saka prodi
          Kajaba iku, aku sangsi sing kothak 3x8x2 meter kubik. karo 35 ton waja lan peralatan liyane diselehake nang, iku bakal makaryakke volume internal cekap kanggo buoyancy

          Frasa iki apik banget ing kabeh cara. Lan bisa Patria, kira-kira padha ing ukuran lan massa maksimum, bisa dilayari, utawa, kaya Boomerang, ora bisa? Atom kita, digawe ing basis saka VBCI Prancis, karo massa 32 ton, uga bisa nglangi lan mbokmenawa bisa, nanging ora Boomerang. :)))
          Wah, iku nalurimu :)
          1. prodi
            prodi 20 Juli 2019 13:41
            0
            Jumlah roda nyopir ora mung beban poros, nanging uga genggeman roda sing padha ing lemah.
            Atom umume lengket, kaya kanggo Patria, banjur 27 ton ora 35 ton, sanajan aku umume ragu-ragu babagan kualitas tempur luwih saka 18 ton kendaraan roda 8x8.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 20 Juli 2019 13:52
              0
              Kutipan saka prodi
              Jumlah roda nyopir ora mung beban poros, nanging uga genggeman roda sing padha ing lemah.

              Mesthine, mung 4 as ora kanggo iki, nanging kanggo distribusi beban.
              Babagan Atom, pitakonan kasebut ora umum ing Atom, nanging ing basis VBCI. Miturut dheweke, aku ora nemokake data apa dheweke bisa nglangi.
              Patria nalika nggunakake leladen maksimum kanggo 30 ton. Apa sampeyan njupuk data ing Boomerang ora minimal nyatakake ing 25 ton, nanging maksimum. Lan miturut Patria, kurang saka maksimum? :)
              Kutipan saka prodi
              sanajan aku ragu banget babagan kualitas tempur luwih saka 18 ton kendaraan roda saka formula 8x8

              Aku percaya banget karo naluri sampeyan. Nanging sethitik liyane (mung sethitik) Aku dipercaya wong Eropah karo mesin padha lan padha kanggo téater. Lan aku luwih percaya marang wong Israel, sing terus-terusan perang lan isih mbangun Eitan.
              1. prodi
                prodi 20 Juli 2019 14:28
                0
                Ya, ora bakal ana kemampuan lintas negara, daya apung, lan mobilitas operator personel lapis baja anyar iki padha karo BTR-82 kanthi mesin apa wae. Mung pangayoman bakal ngencengi, bebarengan karo ukuran lan rega
                1. Abang_Baron
                  Abang_Baron 20 Juli 2019 15:26
                  0
                  Sampeyan luwih ngerti.
        3. Bad_gr
          Bad_gr 20 Juli 2019 13:56
          0
          Kutipan saka prodi
          ..... sanajan dheweke duwe 10 roda nyopir, dheweke ora kudu ninggalake dalan,

          Ing foto Liebherr T 284 (2012) kanthi kapasitas 363 ton (uga BelAZ-75710 (2013) kanthi kapasitas 450 ton, lan liya-liyane). Nitih, ora liya, ora ing aspal.

          Yen iki ora dadi masalah kanggo wong-wong mau, banjur apa mandeg operator personel wojo?
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 20 Juli 2019 14:02
            0
            Lan yen wis 10 wheel , iku bakal luwih apik! Inggih, paling sethithik sijine bagean ing awak. recourse
          2. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 20 Juli 2019 20:52
            +1
            Kutipan saka: Bad_gr
            Ing foto Liebherr T 284 (2012) kanthi kapasitas 363 ton (uga BelAZ-75710 (2013) kanthi kapasitas 450 ton, lan liya-liyane). Nitih, ora liya, ora ing aspal.

            Apa dheweke isih bisa nglangi? ngguyu

            Delengen kanthi tliti ing lemah. A kabèh divisi saka mesin dalan smoothes lan nglengkapi dalan kanggo raksasa iki.
    2. Kuda Saksa
      Kuda Saksa 20 Juli 2019 20:49
      +2
      Kutipan saka prodi
      kendaraan roda bobote 35 ton, lan malah ngambang - iki game ...

      Game mesthi. Aku wis ora katon siji mesin ngambang luwih abot tinimbang 21-23 ton malah ing gambar. Ngambang 35 ton iku guyon kanggo ngomong entheng..
      1. bk0010
        bk0010 20 Juli 2019 22:16
        0
        AAV-7 - nganti 30 ton.
        1. bocah ala
          bocah ala 21 Juli 2019 01:38
          0
          Kutipan saka: bk0010
          AAV-7 - nganti 30 ton.

          Dadi ukuran lumbung sing apik, luwih gedhe massa mesin ngambang, luwih gedhe ukurane, amarga. pamindahan kudu luwih gedhe tinimbang bobot reged.
      2. Mazuta
        Mazuta 23 Juli 2019 15:46
        0
        Lan aku mikir yen artikel kasebut (lan umume komentar /) ngelingake aku babagan laporan Ostap Ibragimovich ing Vasyuki ...
  19. Rostislav
    Rostislav 20 Juli 2019 08:59
    0
    Perlu mesin sing luwih kuat, 15,5 saben ton ora cukup, "wong tuwa" duwe 18-20.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 14:06
      +1
      Dadi iki saka 15 ton. Ing versi paling kurang daya lan massa paling gedhe. Lan yen sampeyan njupuk 750 hp lan 35 ton. Kita entuk 21,4 hp saben ton. Banget malah ora ana. apik
  20. Zaurbek
    Zaurbek 20 Juli 2019 11:20
    +1
    Ing kasus apa wae, bedhil 37-40-45mm dibutuhake kanggo kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja. Kabeh kendaraan lapis baja modern dirancang kanggo amunisi 30mm. 57mm keluwih lan abot kanggo operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri (ora khusus). Lan kita butuh BOPS modern banget kanggo bedhil 30mm.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 13:20
      0
      Kanggo operator personel waja, malah 30mm keluwih.
      Minangka salah siji kolega kita saka Israel ngandika, padha ora ngupaya kanggo sijine senjata ing EYtans, supaya punggawa ora duwe kepinginan kanggo perang. Muga-muga aku ora kleru omongane.
      Lan kanggo BMP 57, mbok menawa ora superfluous, amarga sawetara lan daya. Kanggo ngadhepi target kanthi jarak maksimal lan dampak minimal. Mbok.
  21. Pak Sapa
    Pak Sapa 20 Juli 2019 13:37
    0
    Biasane, infantri ora kudu mlayu, lan yen tank ana ing pojok, sampeyan bisa ngolah nganggo cornet))
  22. demiurge
    demiurge 20 Juli 2019 14:46
    -1
    [quote=donavi49][/quote]
    Lan sing khas, ora ana foto utawa video kendaraan roda 30-35 ton iki nyusup liwat lendhut normal. Ora disiram wedhi / kerikil kanthi genangan hiasan, yaiku, lempung utawa lemah ireng sing direndhem nganti setengah meter.
    Lan ambane 57 mm ing kendaraan tempur infanteri dibutuhake kanthi cara siji utawa liyane. Meh kabeh bedhil modern bikaliber. Lan dumadakan penembake 30mm bisa dadi bedhil 50mm.
    Sofaku IMHO, iki minangka proyek ekspor. Kanggo operator personel waja, Boomerang keluwih ing syarat-syarat waja. Amarga saka gembong, kang wis ora kasempatan kanggo manggon mati-dalan ing mangsa.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Juli 2019 15:29
      0
      Kutipan saka demiurge
      Pasir / kerikil ora disiram banyu kanthi genangan hiasan, yaiku lempung utawa lemah ireng sing direndhem nganti setengah meter.

      Sampeyan kudu ngubungi sing tanggung jawab kanggo nyoba sadurunge lan njlentrehake iki.
      Kutipan saka demiurge
      Sofaku IMHO, iki minangka proyek ekspor. Kanggo operator personel waja, Boomerang keluwih ing syarat-syarat waja. Amarga saka gembong, kang wis ora kasempatan kanggo manggon mati-dalan ing mangsa.

      Apa keluwih tegese yen waja bisa diinstal ing panjalukan saka customer. Lan ora mung waja.
      Kutipan saka demiurge
      Amarga saka gembong, kang wis ora kasempatan kanggo manggon mati-dalan ing mangsa.

      Iki ora mungkasi Finns karo Patria.
      1. demiurge
        demiurge 20 Juli 2019 17:22
        -1
        1. Aku biasane njlentrehake yen pakar sofa.
        2. Minimal 25 ton. Iki BMP-3 kanthi siluet ing sembarang proyeksi tekanan spesifik sing luwih gedhe lan luwih gedhe ing lemah.
        3. Inggih, Finns lan BMP-2 isih ing layanan. Dheweke duwe tentara kanggo latihan fisik wong enom.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 20 Juli 2019 18:44
          0
          Kutipan saka demiurge
          2. Minimal 25 ton. Iki BMP-3 kanthi siluet ing sembarang proyeksi tekanan spesifik sing luwih gedhe lan luwih gedhe ing lemah.

          Aku ora ngerti babagan tekanan tartamtu - aku ora kasengsem. Lan babagan ukuran - ora ana cara liya. Nang endi wae ing taun wiwit 2000+, iki wis standar. V-shaped ngisor karo pangayoman mine, sisih liyane wojo. Iku misale jek kula sing ora ana gunane malah sighed babagan. Boomerang ora soko metu saka konteks. Iki minangka bagéan saka kasunyatan global. Iku ndadekake pangertèn kanggo pirembagan banjur ora bab model tartamtu, nanging bab konsep ing umum. Kaya sing dakdeleng, ora ana sing luwih apik.
          Kutipan saka demiurge
          3. Inggih, Finns lan BMP-2 isih ing layanan. Dheweke duwe tentara kanggo latihan fisik wong enom.

          Nyuwun pangapunten, nanging ora masalah. Ayo dadi pirembagan sing borsch sing ora sedhep, sing wadon ora paling ayu. Lan luwih apik yen negara kasebut ana ing sisih lor kita lan paling ora ana salju lan musim salju ing kana. Nanging, dheweke minangka salah sawijining pionir teknik iki.
          1. demiurge
            demiurge 20 Juli 2019 19:01
            0
            Apa ora kasengsem? Salah siji loro kaset roto-roto digawe dowo liwat kabeh dawa awak, utawa papat kontak pas.
            Babagan ukuran, aku wis unsubscribe ing kene. Malah Yankees tenan perang ing Bradley. Para penyerang mung patroli ing wilayah sing dikuwasani. Bodho, bener?
            OK banjur. Nanging wong Swedia muter infanteri ing clempung. Lan wong Norwegia uga. AS duwe brigade abot ing Bradley. Finns minangka netral sing duwe tentara kanggo pertunjukan.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 20 Juli 2019 19:40
              +2
              Kutipan saka demiurge
              Apa ora kasengsem? Salah siji loro kaset roto-roto digawe dowo liwat kabeh dawa awak, utawa papat kontak pas.

              Ora kabeh dadi linear. Ban sing diprodhuksi kanthi lengkap kanthi tekanan spesifik sing kurang. Lan iku bakal koyone, banget, 4 kontak.
              Kutipan saka demiurge
              Babagan ukuran, aku wis unsubscribe ing kene.

              ukuran bradley - dawa 6,5 ​​- jembaré 3,3 - dhuwur 3m
              Kutipan saka demiurge
              Malah Yankees tenan perang ing Bradley. Para penyerang mung patroli ing wilayah sing dikuwasani. Bodho, bener?

              Inggih, kanthi biaya apa ditrapake utawa ora, aku ora bisa ngomong ing kene. Aku bisa ngomong babagan produksi.
              M1128 Stryker Mobile Gun System - 134 unit
              M1129 Stryker Mortar Carrier - 441 unit
              M1134 Stryker Anti-Tank Guided Missile Vehicle - 133 unit
              iku kabeh karo gegaman abot, ora operator personel wojo.
              B-1 Centauro luwih saka 320 unit - iki wis Italia, uga karo gaman abot.
              AMX-10RC luwih saka 450 bêsik - Prancis, meriam
              Luwih angel ngomong babagan petinju, ing sumber sing kasedhiya, kabeh modifikasi dituduhake. Nanging jumlahe umume akeh.
              Padha pesen atusan kendaraan tempur infanteri kanggo tentarane, apa padha bodho, ta?
              Kutipan saka demiurge
              OK banjur. Nanging wong Swedia muter infanteri ing clempung. Lan wong Norwegia uga. AS duwe brigade abot ing Bradley. Finns minangka netral sing duwe tentara kanggo pertunjukan.

              Ora, mesthi ora. Ora ana sing nunggang uler. Iku mung kedadeyan - fitur desain. Ing medan perang, ya. Akèh-akèhé saka peralatan karo kebangkrutan uler, lan aku ora mbantah iki, nanging aku ngomong babagan iki. Nanging nalika dikirim menyang medan perang iki utawa ing papan liya, dheweke nggunakake roda.
              1. demiurge
                demiurge 20 Juli 2019 20:46
                -1
                Ayo nutup pitakonan sawise lulus. Sanajan kanggo Rusia kanthi wilayah saka tropis menyang Arktik kanthi jumlah dalan sing sithik, masalah kasebut penting banget, amarga kasunyatane yen perlu kanggo nyawiji taman sabisa-bisa.

                Freccia dawane rong meter. Lan awak Bradley luwih murah.

                AS nolak penyerang meriam. Rega kaya tank diwasa, nanging keamanan ora es. Lan bedhil 105mm. Sampeyan bisa nyopir Basurman, nanging ora bisa perang karo MBT modern.
                Freccia mung ing tentara Italia. Dheweke ora weruh salju, nanging ana jaringan dalan sing dikembangake. Italia uga ngasilake tank kanggo awake dhewe, uga rada aneh.
                Nanging AMX-10 ora ana topik. Boboté 16 ton. Armor anti peluru.

                Kacepetan ing Maret yaiku 40 km / jam. Iku ora bakal bisa luwih cepet, Lopatov dicet kabeh sampurna ndhuwur.
                1. Abang_Baron
                  Abang_Baron 20 Juli 2019 21:52
                  0
                  Aja mikir yen aku dadi pemilih. Umumé, kita ngomong babagan perkara sing padha. Bentenipun ora malah ing rincian, nanging ing pituduh utawa soko.
                  Kutipan saka demiurge
                  Freccia dawane rong meter

                  Miturut sumber terbuka, dawa Freccia yaiku 8,6. Boomeranga 8,5
                  Kutipan saka demiurge
                  Lan awak Bradley luwih murah.

                  Inggih, minangka adoh aku ngerti, Bradley ora ana tanpa menara, lan mulane total dhuwur saka awak dijupuk menyang akun, nanging ya.
                  Kutipan saka demiurge
                  AS nolak penyerang meriam. Rega kaya tank diwasa, nanging keamanan ora es. Lan bedhil 105mm. Sampeyan bisa nyopir Basurman, nanging ora bisa perang karo MBT modern.

                  Aku ngerti, aku maca babagan iki. Nanging kita ngomong babagan eksistensi lan panggunaan kendaraan tempur infanteri roda. Mulane aku menehi dhaptar peralatan kanthi gaman abot. Saliyane meriam, ana mortir lan anti-tank.
                  Kutipan saka demiurge
                  Freccia mung ing tentara Italia. Dheweke ora weruh salju, nanging ana jaringan dalan sing dikembangake.

                  Lan aku ora mbantah ing kene, nanging aku mung menehi conto yen ing negara liya ana kendaraan roda, ora mung operator personel lapis baja. Lan ora minangka conto patensi.
                  Kutipan saka demiurge
                  Nanging AMX-10 ora ana topik. Boboté 16 ton. Armor anti peluru.

                  Mung ing topik. Aku nyebut dheweke uga Stryker lan Santero (Aku sinau basa Inggris lan mung ngerti pronunciation) mung minangka conto kendaraan roda, ora mung operator personel lapis baja. Kanggo nanggepi tembung sampeyan.
                  Kutipan saka demiurge
                  Kacepetan ing Maret yaiku 40 km / jam. Iku ora bakal bisa luwih cepet, Lopatov dicet kabeh sampurna ndhuwur.

                  Ya, dheweke dicet, nanging maneh kita ngomong babagan liya lan dheweke kasebut. Iki ing Maret saka kolom 40 km saben jam. Lan sawetara mobil bisa mindhah luwih cepet. Lan padha pindhah ora mung minangka bagéan saka kolom. Lan ing antarane ana umume pengintaian, komando lan macem-macem jinis peralatan khusus.
  23. Bodypuncher
    Bodypuncher 20 Juli 2019 16:27
    0
    IMHO, ing inkarnasi roda, kudu dadi operator personel lapis baja utawa BRDM, kendaraan medan perang kudu nganggo angsa. Iku bakal becik, mesthi, saliyane ramp mburi, kamungkinan saka kebangkrutan liwat hatches sisih, nanging kang menehi kritik dening gambar, ora ana panggonan kanggo wong-wong mau. Lan sarehne tanjakan ing mburi iku mesthi dadi berkah, bongkar muat, kalebu evakuasi sing tatu, luwih trep. Fungsi dhukungan geni kanggo operator personel lapis baja minangka sekunder, sing utama isih transportasi.
    1. demiurge
      demiurge 20 Juli 2019 18:01
      -1
      Kendaraan roda sing bobote 25+ ton kanthi wolung roda bakal ilang saka segi patensi sing dilacak ing kasus apa wae. Lan siluet bakal luwih gedhe amarga transmisi rumit lan roda gedhe, sing tegese kanthi massa sing padha lan volume sing padha kanggo persenjataan, pasukan landing bakal kurang dilindhungi kanthi kualitas waja sing padha.
      Aku wis nulis kene, AFV rodha abot iku kendaraan safari bwan putih. Negara sing sugih banget mimpin perang biasa, Israel mung perang nganggo clempung.
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 20 Juli 2019 18:56
        0
        Kutipan saka demiurge
        Kendaraan roda sing bobote 25+ ton kanthi wolung roda bakal ilang saka segi patensi sing dilacak ing kasus apa wae.

        Dadi apa? Ora ana sing nganggep sawetara kuwalitas super off-road. Kuku kudu didorong nganggo palu, lan kacang ora kena retak nganggo mikroskop. Nanging tingkat off-road sing bisa ditampa aku cukup bisa.
        Kutipan saka demiurge
        Lan siluet bakal luwih gedhe amarga transmisi rumit lan roda gedhe,

        Lan sepisan maneh aku kudu ora setuju. Kaping pisanan, amarga wangun lan desain ngisor.
        Kutipan saka demiurge
        iku tegese karo massa witjaksono lan volume padha kanggo persenjataan, pasukan kebangkrutan bakal kurang dilindhungi karo kualitas padha waja.

        Ing wektu sing padha, sampeyan kudu nyoba numpak bmd, contone, utawa takon babagan kesan iki. Lan mbandhingake ukuran kompartemen pasukan.
        Kutipan saka demiurge
        Aku wis nulis kene, AFV rodha abot iku kendaraan safari bwan putih. Negara sing sugih banget mimpin perang biasa, Israel mung perang nganggo clempung.

        A Bunch saka negara karo atusan kendaraan ing layanan mbokmenawa ora setuju. Kajaba iku, kendaraan rodha bisa nggawe uncalan cukup dawa ing daya dhewe. Lan ulat? bakal ngenteni sepur, trailer?
  24. Viknt
    Viknt 25 Juli 2019 22:01
    0
    Quote: Prokletyi Pirat
    mbok menawa pilihan sing becik bakal dadi kompleks saiki sing ditambah karo pejuang UAV anti-pesawat. (paling ora ing pilihan "2")


    wis nyedhot kabeh opsi kepikiran, padha teka menyang pejuang UAV. Panggunaan drone nglawan drone cukup logis. Lan situs kasebut wis duwe video kanthi "pejuang". Sampeyan kudu menehi perhatian marang karakteristik kinerja drone cilik, kayata kacepetan relatif (alon). Iki ngidini lan malah nyaranake nggunakake amunisi kecepatan rendah sing padha kanggo nglawan drone kasebut. Utamane, ana pangembangan UAV sing diluncurake dening MLRS. Dadi ora medeni "kantun" amarga sampeyan bisa mbenerake lan ngarahake kanthi akurat.
  25. Prokhorov
    Prokhorov 23 Agustus 2019 17:13
    0
    Tegese, ing Alun-alun Merah ana peralatan sing ora lulus negara. tes.
    Lan yen dheweke ora ngliwati, sapa sing bakal dilebokake ing kunjara?
    Lan umume, yen mung gagang sing dilas ing awak, kepiye carane bisa munggah? Ganti kothak?
  26. kue_buah
    kue_buah 29 Agustus 2019 20:06
    0
    Objek BMP 1200
  27. Pavel57
    Pavel57 30 September 2019 12:03
    0
    Mungkin wong ngerti kok 37mm lan 45mm padha tilar saka wawasan.?
  28. Bobik012
    Bobik012 5 Februari 2021 22:48
    0
    "Boomerang" dibandhingake karo BTR-70/80 lan BMP-1/2.


    Mesthine beda-beda - 2,5 kaping massa lan akeh banget ukurane. Kanthi gaman sing padha. Kanthi pangayoman, pitakonan uga menarik - peluncur granat lan bps bedhil otomatis mbokmenawa ora bisa ditahan (mung tank saka wong-wong mau, lan iki minangka kategori bobot sing beda banget), lan iki minangka sumber bebaya sing paling mungkin. Lan apa worth iku kanggo pager taman? Dheweke pengin kaya Bradley lan Puma, amarga ora nglangi lan adoh banget saka keajaiban. Lan ing kene ana lambung pamindahan sing ageng, persenjataan ing tingkat sing padha, tingkat perlindungan sing ragu-ragu. Dheweke nyoba nggabungake sing ora kompatibel lan nyurung sing ora bisa ditindakake. Iki bisa ditindakake kanthi terobosan teknologi utawa kanthi desainer sing apik. Ya, iki bisa (umpamane - T-64), nanging arang kedadeyan. Ing kasus iki, iku ora bisa metu. Minangka adoh saka aku bisa ngerti, kanggo alasan iki prajurit nolak Kurganets, kene, ketoke, prospek padha. Senajan bubar padha wis obah subyek kanggo ekspor. Aku rega bakal dadi alangan insurmountable. Ing babagan kuwalitas pertempuran, padha nyoba kanggo njupuk sing paling apik saka kendaraan wojo abot lan entheng, nanging ternyata, minangka tansah, padha digabungake shortcomings.
    Iku misale jek cocok kanggo duwe peralatan abot adhedhasar Armata padha, kalebu kendaraan tempur infanteri saka tingkat dhuwur saka pangayoman kanggo nindakake pertempuran senjata gabungan (yen iku bisa ing kabeh ing mangsa) lan, kanggo tujuan tambahan, kendaraan lapis baja amfibi entheng, lan paling adhedhasar Dragoon padha karo modul pertempuran paling ora dienggoni padha, lan kendaraan adhedhasar (SPRUT, bedhil poto-propelled cahya, Chrysanthemum lan kaya) Nilai pertempuran meh padha kanggo pahlawan artikel, nanging luwih murah. Platform roda uga bisa digawe yen apa sing digambar ing wiwitan artikel diencerake, dikurangi lan disederhanakake.
    Banjur ngenteni terobosan ing teknologi, sing bakal ngidini sampeyan nyurung sing ora kesengsem.
    Ing keadilan, durung ana sing bisa nggawe kendaraan tempur ngambang kanggo sepuluh wong sing ndharat ing dimensi sing bisa ditampa kanthi bobot nganti 20 ton lan tingkat perlindungan tank utama. Kita uga ora kasil. Ora apa-apa
  29. Bobik012
    Bobik012 6 Februari 2021 01:08
    0
    Miturut cara! Utawa metu saka panggonan. Ora nemu apa-apa. Apa dheweke, umume, cocog karo IL-76?