Review militèr

Tanpa gas Rusia lan vodka Prancis. Telung puluh taun "pungkasan sejarah"

205
proyek ZZ. Ing musim gugur 2019 sing adhem, bakal telung puluh taun wiwit runtuh Tembok Berlin. Nanging, para ahli ora mikir yen sistem Barat menangake Perang Dingin sing dawa lan nguatake awake dhewe kanthi kamenangan. Ahli liyane luwih maju: dheweke percaya yen Rusia uga wis ilang ing taun-taun wiwit titik balik-89. Dadi Chamberlain bener: ora ana sing menang ing perang, mung sing kalah? Ing sawetoro wektu, ing Eropah, ana tren ing perang nglawan "gas Putin" lan "vodka agresif." Apa ana sing ngarepake menang maneh?




Ora ana sing menang ing perang, mung sing kalah


Sonja Margolina, lair ing taun 1951 ing Moskow, saiki dadi publisitas lan panulis ing Berlin, ing koran. Neue Zürcher Zeitung ngelingi ulang tahun kaping telu puluh "revolusi damai ing Eropa Tengah lan Timur lan runtuh Tembok Berlin."

Iki sajarah acara njupuk Panggonan sawise Mikhail Gorbachev nilar kawicaksanan confrontation karo Kulon lan diadopsi privasi glasnost. Pungkasane yaiku "pungkasane Perang Dingin lan ambruk sistem Soviet." Miturut penulis, iku "ajaib saka pemukiman tentrem konflik sistemik."

"Ajaib" iki nuwuhake swasana ati sing menang ing Kulon, sing ndadékaké munculé filosofi "mburi sajarah" lan iman marang "kekuwatan alus" Kulon. Barat liberal-demokratis tumindak minangka "model universal masyarakat" lan "tujuan teleologis kabeh proses transformasi ing negara pasca-komunis."

Nanging kamenangan iki mbukak "pitfalls".

Kemungkinan sing Rusia sawise ambruk Uni Soviet "entuk identitas nasional anyar lan nampa asor minangka daya donya" rada cilik, penulis nyerat. Ora butuh wektu suwe pendulum sejarah bisa ngayun menyang arah sing bisa ditebak. Cepet utawa mengko, reaksi bakal tindakake lan bakal ana perlu kanggo mbales dendam.

Sapa wae sing percaya yen Rusia bisa dadi luwih "Kulon" kudu ngerti yen Kulon wis dadi "luwih Timur," tulis Margolina. Kamenangan bisa dadi "fatal kanggo sing menang." Ing kamenangan Kulon nglawan "kekaisaran ala" sing dikalahaké, dialektika kamenangan "wis nglairake wiji saka kekalahan ing mangsa ngarep".

Klausa kalima statutori NATO (bantuan wajib kanggo negara anggota yen ana agresi) tambah akeh ditakoni. Ora dina iki utawa sesuk, presiden AS wis siyap kanggo nguripake maneh NATO, nalika Turki rencana kanggo tuku sistem pertahanan rudal Rusia, Margolina kelingan. Iki nuduhake carane ambivalent dawa-ngadeg kamenangan lan carane cepet bisa ilang.

Pengalaman "transfer demokrasi, transplan nilai" wis nuduhake yen model Western "ora duwe werna jero malah antarane sawetara anggota lawas saka EU." Demokrasi, panulis percaya, dudu "barang ekspor, mung bisa berkembang saka masyarakat, bangsa, yen institusi kasebut cukup dikuwatake kanggo salawas-lawase nggabungake aturan hukum lan demokrasi."

Sawise telung puluh taun "kemitraan modernisasi karo Rusia," bisa diarani yen Rusia "wis ora luwih demokratis, nanging otoriter lan luwih agresif," ujare Margolina. Minangka argumentasi, pakar kasebut nyathet ing ngisor iki: Rusia "nyambungake wilayah negara berdaulat", "nindakake kejahatan perang ing Suriah", ing Rusia ora bisa ngomong babagan "negara konstitusional". Lan ora mung babagan Rusia. Ing sawetara negara liya ing Eropah Wétan, "demokrasi iliberal" uga saya mundhak, sanajan ana dividen ekonomi saka aksesi negara anyar menyang EU.

Kapitalisme liar ing Timur nyumbang kanggo munculé "struktur oligarki lan pidana sing ngetung milyaran dolar kasugihan nasional, sing paling akeh dicuci, diinvestasi utawa ditransfer menyang akun lepas pantai ing Kulon." Dhuwit kasebut, kelingan penulis, ora mung saka Rusia, nanging ibukutha Rusia (ibukutha "negara sumber daya sing sugih") "muter biola pisanan." "Dhuwit semi-kriminal ditampa ing Kulon," tulis Margolina, "iku nggawe akeh panyengkuyung demokrasi sugih lan manut."

Iki dikonfirmasi ora mung dening laporan Mueller babagan hubungan Rusia karo D. Trump lan rombongane, nanging uga dening pipa gas Nord Stream 2, sing, kaya-kaya, nggawe sanksi ekonomi minangka perkara sing kepungkur lan nyedhiyakake Ukraina menyang "kekerasan Rusia." .” Ing latar mburi kaya ngono, "korosi politik adhedhasar nilai-nilai Barat paling jelas," ujare Margolina. Lan sing paling anyar, iki diwujudake "ing keputusan Dewan Eropa kanggo bali menyang Rusia hak milih, ditarik sawise Crimea, lan ngangkat sanksi liyane tanpa ganti rugi."

Iki tegese dudu Rusia sing dadi luwih "Kulon" saka wektu, nanging Kulon wis dadi "luwih Timur"!

Para filsuf sing menehi teori babagan "mburi sejarah" lan "kekuwatan alus", mantan pemenang, wis ilang paling kredibilitas, publisitas nyimpulake. Konsep "mburi sajarah" dadi outdated wis ing awal 90s, sak perang Yugoslavia, lan mengko - "karo perang ing Georgia lan pendhudhukan Crimea."

Janji-janji sing sawise 1989 dibangun ing gagasan permanen saka Triumph saka nilai-nilai Kulon, ora tahan krisis saka democracies Western diadegaké, ora tahan serangan global saka "otoritarianisme anti-liberal." Lan mulane "kamenangan meh ora bisa dibedakake karo kekalahan," penulis nyimpulake.

Nanging, ana pendapat sing beda. Ahli liyane percaya yen Rusia kudu bali menyang dalan demokrasi. Sawise kabeh, Rusia saiki ora duwe konsep masa depan.

1989: taun owah-owahan utawa kekalahan?


Irina Sherbakova, salah sawijining pendiri Memorial Human Rights Society, nyritakake kanthi semangat banget ing "Wali" bab kaping perestroika, recalling 1989, grup Kino lan song bab owah-owahan.

1989 minangka taun pangarep-arep sing gedhe. Ing rapat umum ing dalan-dalan ing Moskow, "mayuta-yuta wong nuntut kebebasan lan demokrasi," panulis nulis. Era Gorbachev nggawa akèh owah-owahan. Wong dadi saksi acara sing luar biasa: koran didol kaya kue panas, saben tembung diserap saka TV. Saben dina wong "ngrasa luwih urip lan luwih bebas."

Akeh sing ngerti yen "kanggo ngganti sistem Soviet sing bosok, perlu ngerti bebener babagan jaman kepungkur Stalinis." "Iki taun nalika Memorial organisasi hak asasi manungsa diadegake, nggabungake atusan aktivis saka kabeh Uni Soviet," kelingan penulis.

"Ing musim semi taun 1989, ana kedadeyan sing ora bisa dakbayangake ing impen paling liar: Aku diundang menyang Institut Sejarah lan Arsip ing Moskow kanggo nyritakake nasibe mantan tahanan Gulag. Sakwisé kuwi aku ditakoni apa aku wis tau ketemu karo pendukung Stalin sing sejati. Reaksi pisananku yaiku ngguyu, nanging banjur aku ngaso lan mikir: apa kita pungkasane wis tekan titik nalika umur rong puluh taun mikir yen ora ana Stalinis maneh? Telung puluh taun sabanjure, aku ngelingi wektu iki kanthi rasa pait.


Ana apa? Pranyata para reformis Rusia "ora duwe minat babagan sejarah." Kanca-kanca iki "cepet-cepet mbangun ekonomi pasar" lan "ora weruh hubungane antarane reformasi ekonomi sing sukses lan perlu kanggo masyarakat sipil sing aktif."

Ing pengaruh krisis ekonomi serius, tembung "demokrasi" wis dadi tembung reged kanggo akeh Rusia, penulis kelingan. Wong "kuciwa", masyarakat kebak apathy lan indifference. Ing pertengahan 1990-an ditandhani kanthi nambah nostalgia kanggo periode Soviet, lan "kebodohan jaman Brezhnev kanthi garis tanpa wates lan toko-toko kosong" wiwit dikenang "minangka wektu makmur sing tentrem." Lan maneh, bayangan Stalin nggantung ing masyarakat.

Irina Shcherbakova nyerat bilih Putin munggah kuwasa diiringi "versi anyar saka patriotisme" drawing ing "heroik" lan "padhang" aspèk kepungkur Soviet. Gambar Stalin uga diuripake maneh - "minangka pimpinan kuwat sing njamin kamenangan ing Perang Donya II lan mimpin negara adidaya Soviet." Propaganda televisi "kerja keras kanggo nggawe gambar iki". "Mayuta-yuta wong sing tiwas ing gelombang represi politik didorong menyang wates kesadaran kolektif," ujare penulis.

Lan iki minangka asil: saiki "mbebasake Eropa Timur ing taun 1989, runtuh Tembok Berlin lan pungkasane Perang Dingin dimangerteni dening akeh wong Rusia minangka kekalahan, malah bencana." Ora ana sing kaget ing kene: sawise kabeh, Putin dhewe nyebutake ambruk Uni Soviet minangka "bencana geopolitik paling gedhe" ing abad kaping XNUMX.

Dina iki, pasuryan Stalin katon ing endi wae saka papan reklame lan jendhela toko buku. Welasan monumen kanggo Stalin wis "muncul ing saindenging Rusia."

Saka ngendi asale? Shcherbakova percaya yen kamenangan saiki lan "whitewashing Stalin" bisa ditindakake amarga Rusia modern "sakbenere ora duwe konsep masa depan."

Apa negara kita pengin manggon ing? Negara sing wis tangi saka dhengkul lan ngetutake dalan sing unik? Nanging apa dalan iki? Ideolog Kremlin gagal nemtokake kanthi jelas iki.


Shcherbakova ngelingi 1989 kanthi kesadaran sing jero babagan "kesempatan sing ora kejawab lan pangarep-arep sing rusak." Kebebasan dina iki, misale jek dheweke, "nyusut kanthi cepet kaya sing ditambahi telung puluh taun kepungkur." Miturut Shcherbakova, jelas kanggo akeh yen Rusia bali menyang demokrasi "bakal ora mungkin nganti kita ngukum Stalin lan sistem sing digawe."

Nalika para ahli sejarah lan filsafat ngomong babagan kamenangan lan kekalahan demokrasi, para politisi lan pengusaha ngomong babagan "gas Putin" lan ... vodka. Ora, ora Rusia, nanging Prancis.

Pipa geni, banyu lan tembaga


Ing Eropah enlightened, ana tren ing perang nglawan "gas Putin" lan "vodka agresif."


Lembut, ora agresif! Foto: ladepeche.fr


Wartawan Bild ngomong karo Ursula von der Leyen, kepala Komisi Eropa sing anyar.

Salah sawijining topik yaiku pambangunan pipa gas Nord Stream 2. Frau von der Leyen marang babagan bebaya proyek iki:

"Ana bebaya gumantung banget marang energi Rusia. Jinis energi liyane penting kanggo diversifikasi energi. Kita butuh saingan lan kudu nggatekake kepentingane tetangga wetan.”


Dheweke luwih nyathet yen "Kremlin ora ngapura kelemahane" lan mulane "kita kudu nggawe cetha banget yen kita tansah siyap kanggo nerusake dialog saka posisi kuwat."

Nalika sawetara pamimpin Eropa gratis nglawan energi Rusia, liyane nyerang vodka Rusia.

Maison de la Vodka (Prancis) arep dadi kurang gumantung marang Rusia lan ngembangake dodolan vodka dhewe ing Prancis. "Ide iki kanggo nyegerake resep-resep ing abad kaping XNUMX, jaman keemasan vodka, nggunakake alkohol sing luwih alus lan kurang agresif," - kacarita pangadeg perusahaan Pierre Solignac. Kanggo mulihake resep-resep lawas, perusahaane nggunakake sistem distilasi stills tembaga.

Maison de la Vodka wis ngluncurake Viche Pitia, minuman adhedhasar rye, ing pasar. Saiki Monsieur Solignac promosi vodka caraway Prancis.

Iku angel ngomong, ayo kang Wigati kok distiller Solignac nganggep vodka alus lan ora agresif. Kaping pisanan, biaya botol putih cilik kanthi jeneng merek "Omben-omben sing luwih dhuwur" yaiku 4-5 ewu rubel lan luwih akeh, lan kabijakan rega kasebut ora bisa nggawe perasaan sing paling apik saka panuku. Sareh, kekuatan super premium cumin vodka "Viche Pitia 1765" ora patang puluh derajat mendeleev, nanging kabeh sèket wolu. Kita mikir yen negara agresi sawise gelar kasebut bakal teka menyang jago luwih cepet tinimbang nalika nggunakake patang puluh derajat klasik. Nanging, sing ngerti, ing Rusia malah 40 derajat wis softened kanggo 38.

Dadi sapa sing bakal luwih alus?
Pengarang:
205 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Tebih B
    Tebih B 22 Juli 2019 05:40
    + 34
    "Kanggo ngganti sistem Soviet bosok, iku perlu kanggo ngerti bebener bab past Stalinis sawijining."

    Lan ing kene aku setuju karo Shcherbakova satus persen))) Ing taun 89, sistem Gorbachev (yen dheweke duwe sistem apa wae, ya) bosok. Iki kanca unik Ditandhani: ing patang taun, mekanisme negara cukup sregep pecah menyang Trash. Nanging yen banjur saka kaca koran lan saka layar TV padha ora nyumerepi mie ing kuping karo Yakovlevs lan Solzhenitsyns, lan ilmuwan serius menehi petungan serius karo tokoh lan kasunyatan, sing, padha nyetel bebener ing jaman kepungkur Stalinis. - banjur, paling kamungkinan, sajarah negara aku wis lunga cara liyane. Tembung kurang ajar "bakal".
    1. Boris Nevzorov
      Boris Nevzorov 22 Juli 2019 06:00
      + 37
      Nyuwun sewu banget yen ing wektu iku ora ana "Stalin" ing USSR, sing bakal ngremukake klik Humpback lan Co ing pucuk ... Pancen, maneh, "bakal" ...
      1. Separ DPR
        Separ DPR 22 Juli 2019 06:44
        + 20
        Irina Shcherbakova nyerat bilih Putin munggah kuwasa diiringi "versi anyar saka patriotisme" drawing ing "heroik" lan "padhang" aspèk kepungkur Soviet. Gambar Stalin uga diuripake maneh - "minangka pimpinan kuwat sing njamin kamenangan ing Perang Donya II lan mimpin negara adidaya Soviet." Propaganda televisi "kerja keras kanggo nggawe gambar iki"

        Sampeyan kudu ngakoni manawa sawetara wektu kepungkur, dheweke dhewe banget kesengsem karo kegiatan PDB wiwit kerja dadi perdana menteri ing EBN ...
        Alesan kanggo iki, mesthi (kudu diakoni), minangka wiwitan, "miwiti", jerk saka ambisi lan ing wektu sing isih enom Vladimir Vladimirovich lan, mesthi, aliran unprecedented saka propaganda.
        Banjur...

        Sampeyan ngerti apa sabanjure recourse

        Putin ora dadi "Stalin" (ing fitur paling apik) kanggo Rusia ... Sayange, "jerk" ora bisa ...
        1. Osya Bender
          Osya Bender 22 Juli 2019 07:41
          + 24
          Yagene terobosan kasebut ora bisa ditindakake? Lan katon ing rombongan fattening lan ing kabeh iki neo-Putin gangster snickering oligarki? Aku nglampahi mangsa panas ing deso. Kabeh nenek lan mbah kakung sing isih urip lan nandhang perang lan kebangkitan pasca perang ing pundhake, uga pensiunan, menyang toko lan "mbayar" utang ing notebook. Sing carane padha narik - saka pensiun kanggo pensiun.
          Akhir-akhir iki ana wakil dhuwur sing ngomong yen desa wis kesed lan ora ngopeni sapi. Aku pengin takon scum iki - apa verbiage bajingan ora tanggung jawab iki karo gaji nasional ngerti apa tegese kanggo njaga sapi, lan ora wong wadon karo tanggung jawab sosial kurang?
          1. Separ DPR
            Separ DPR 22 Juli 2019 07:54
            + 16
            Quote: Osya Bender
            Yagene terobosan kasebut ora bisa ditindakake? Lan katon ing rombongan fattening lan ing kabeh iki neo-Putin gangster snickering oligarki?

            Mulane, kudung tartamtu saka Pesona asli lan turu. Duwe "nyatakake perang" marang siji oligarki lan dipisahake lan ngilangi pengaruhe ing kawicaksanan negara, dheweke nggawe kompromi karo wong liya, maneh dadi gumantung ing oligarki.

            Lingkaran ditutup... Lan Rusia bakal ngumbara kaya-kaya gelisah, ing sadawane "ring", tanpa pangarep-arep kanggo pangembangan nyata lan upsurge, nganti bunder ganas rusak.

            Lan aku pengin kelakon evolusionerlan ora kanthi cara revolusioner.
            1. aybolyt678
              aybolyt678 22 Juli 2019 11:57
              +1
              Kutipan: Separ DNR
              Lan aku pengin kedadeyan kanthi cara evolusioner, dudu cara revolusioner.

              Sampeyan ngerti, ing Latin partis tegese bagean. Empu tembung Partai - bagean saka wong tjara apa wae aspirasi ... Saiki ana Internet sing nyawiji kabèh negara utawa malah donya, nanging kakebalan kanggo oligarki ora dikembangaké ing sembarang cara. Evolusi, pembangunan sing lembut, tegese Tujuan. Apa sampeyan mikir slogan - "All bowels of the people" bakal sukses?
          2. Boris55
            Boris55 22 Juli 2019 08:07
            +5
            Quote: Osya Bender
            kepiye carane njaga sapi, dudu wanita sing tanggung jawab sosiale sithik?

            Babu mesthi luwih larang. ngguyu
            1. KOCMOC
              KOCMOC 22 Juli 2019 11:56
              +5
              Quote: Osya Bender
              kepiye carane njaga sapi, dudu wanita sing tanggung jawab sosiale sithik?

              Kutipan: Boris55
              Babu mesthi luwih larang.

              Minangka Trachtenberg ngandika, "susu saka kulkas luwih apik tinimbang sapi ing omah" wassat
          3. Vadim237
            Vadim237 22 Juli 2019 09:21
            +8
            Wanita normal kanthi tanggung jawab sosial murah regane saka 25000. Kanthi biaya sapi, angel banget kanggo njaga ing omah pribadi, saiki akeh 90% disimpen dening petani sugih lan kepemilikan pertanian.
          4. Pathos
            Pathos 30 Juli 2019 14:35
            0
            Dheweke ora ngerti telek, dheweke malah ora ngerti ngendi udder sapi lan urip ing dhuwit saka kanthong kita lan uga tansah wong wadon lan turunane wong wadon sing manggon ing London.
        2. Boris55
          Boris55 22 Juli 2019 08:01
          +4
          Kutipan: Separ DNR
          Sayange, "jerk" ora bisa ditindakake ...

          Apa ora ana sing ngerti bedane antarane 1999 lan 2019?



          1. Separ DPR
            Separ DPR 22 Juli 2019 08:07
            +9
            Kutipan: Boris55

            Apa ora ana sing ngerti bedane antarane 1999 lan 2019?


            Apa sampeyan mikir iki minangka terobosan? Miturut kula, ora. ora

            Utamane diwenehi potensial lan sumber daya Federasi Rusia ...
            Tangan ing jantung, tanpa populisme cecek kene, marang kula suwene iku bakal njupuk Rusia kanggo tekan tingkat ora malah USSR, nanging RSFSR (paling ora), karo kuwi "tingkat" pembangunan?
            1. Boris55
              Boris55 22 Juli 2019 08:16
              +2
              Kutipan: Separ DNR
              Apa sampeyan mikir iki minangka terobosan? Miturut kula, ora.

              Apa kita duwe perkara sing padha karo ing foto?

              Kutipan: Separ DNR
              Nyelehake tangan sampeyan ing atimu, kandha yen suwene Rusia bakal tekan tingkat ora malah USSR, nanging RSFSR, kanthi "tingkat" pembangunan?

              Anggere kita gumantung ing dollar, lan bank apa wae ing Rusia, tanpa idin saka Fed, ora bakal menehi siji Penny kanggo sapa wae - ora tau. Dheweke ora butuh pesaing.

              Transisi pemukiman menyang mata uang nasional wiwit ing Putin, lan Gusti Allah ora bakal terus.

              1. Tebih B
                Tebih B 22 Juli 2019 08:28
                0
                Apa kita duwe perkara sing padha karo ing foto?

                Lan kenapa sampeyan mbandhingake karo kloaka banget? Kahanan saiki, miturut sampeyan, ketoke ora pantes dibandhingake?
                1. Boris55
                  Boris55 22 Juli 2019 08:31
                  +6
                  Kutipan: Far B
                  Lan kenapa sampeyan mbandhingake karo kloaka banget?

                  Amarga iki negara Putin ditampa.

                  Kutipan: Far B
                  Kahanan saiki, miturut sampeyan, ketoke ora pantes dibandhingake?

                  Suggest soko kanggo mbandhingaké karo.
                  1. Tebih B
                    Tebih B 22 Juli 2019 08:44
                    +2
                    Amarga iki negara Putin ditampa.

                    20 taun kepungkur. 20 taun, nyatane, urip kabeh generasi. Lan apa - apa Putin miwiti owah-owahan dhasar ing negara kasebut? Ora: "Ora bakal ana revisi privatisasi," "Kita ora bakal duwe negara kesejahteraan kaya sing sampeyan gunakake," lan liya-liyane. lsp. Sampeyan nyebut dhewe minangka Bolshevik, nanging klelep kanggo pasuryan srengenge, sing ora ragu maneh kanggo trample ing prinsip Bolshevik. Nizachot
                    1. Boris55
                      Boris55 22 Juli 2019 08:58
                      +7
                      Kutipan: Far B
                      Lan apa - apa Putin miwiti owah-owahan dhasar ing negara kasebut?

                      Yen sampeyan duwe 100 rubel, sampeyan bakal ngrayakake ulang tahun ing kothak wedhi karo setengah liter vodka sing diobong. Yen sampeyan duwe yuta - banjur ing Kutshavel karo Sampanye. Wis jelas saiki?

                      Sapa wae, Putin utawa Pupki, nanging yen dhuwit kita dikelola saka mburi bukit, kita ora bakal dikembangake. Putin nindakake kabeh sing bisa kanggo nyingkirake ketergantungan finansial. Saben uwong sing pengin nindakake iki cepet mati prematur - De Gaulle, Hussein, Gaddafi lan malah Kenedy.
                      1. Separ DPR
                        Separ DPR 22 Juli 2019 09:08
                        0
                        Kutipan: Boris55

                        Sapa wae, Putin utawa Pupki, nanging yen dhuwit kita dikelola saka mburi bukit, kita ora bakal dikembangake. Putin nindakake kabeh sing bisa kanggo nyingkirake ketergantungan finansial.

                        Iku ndadekake kula pengin nulis lol " Boris55, sampeyan salah! "

                        Kutipan: Boris55
                        Yen sampeyan duwe 100 rubel, sampeyan bakal ngrayakake ulang tahun ing kothak wedhi karo setengah liter vodka sing diobong. Yen sampeyan duwe yuta - banjur ing Kutshavel karo Sampanye.


                        Lan yaBoris55sampeyan jutawan?
                      2. Boris55
                        Boris55 22 Juli 2019 09:16
                        + 10
                        Kutipan: Separ DNR
                        Lan ya, Boris55, apa sampeyan jutawan?

                        Ora. Aku pensiunan Soviet prasaja, kalebu. Aku ing kothak wedhi.
                      3. Separ DPR
                        Separ DPR 22 Juli 2019 09:21
                        +1
                        Kutipan: Boris55
                        Ora. Aku pensiunan Soviet prasaja, kalebu. Aku ing kothak wedhi.

                        Dadi, kenapa sampeyan kudu disentuh kanthi cara para oligarki mbangun sistem pakan kanggo awake dhewe?
                      4. Boris55
                        Boris55 22 Juli 2019 09:37
                        +6
                        Kutipan: Separ DNR
                        Dadi, kenapa sampeyan kudu disentuh kanthi cara para oligarki mbangun sistem pakan kanggo awake dhewe?

                        Sistem iki dibangun sadurunge Putin - karo Adoption saka Konstitusi Federasi Rusia ing 1993. Aku ora nampa kapitalisme, eksploitasi manungsa-manungsa ing wangun apa wae. Ora mungkin bisa ngrusak apa sing digawe sajrone 40 taun, wiwit taun 1953 nganti 1993.
                      5. AA17
                        AA17 22 Juli 2019 13:14
                        +8
                        Dear Boris. Macem-macem pratondho ora langsung nuduhake yen industri, loro abot lan entheng, rampung mati ing Rusia. Industri sing digawe dening I.V. Stalin lagi dirusak kanthi tembung: "... Kita wis 50-100 taun ing mburi negara maju. Kita kudu nutupi jarak iki sajrone sepuluh taun. Apa kita nindakake, utawa kita bakal remuk." Industri minangka jaminan, minangka basis kanggo entuk kedaulatan Rusia. Industri minangka keamanan pangan, keamanan militer. Apa pancen ora bisa dingerteni? Ana kurang lan kurang buruh trampil. Mayuta-yuta freelancer kerja ing lapangan nggawe macem-macem layanan ing kutha-kutha Rusia. Saka 9.00 kanggo 18.00 mobil rush liwat lurung-lurung ing stream telas, malah ing kutha kita setengah yuta. Saben uwong sibuk karo apa wae, nanging pakaryane ditujokake kanggo slamet. Pikiran surem nyiksa kula - wis Rusia tenan liwati titik "ora bali".
                      6. AA17
                        AA17 22 Juli 2019 15:09
                        + 12
                        Dear Minus. Aku mratelakake panemune. Ora ana sing nyoba padu karo aku kanggo miwiti diskusi. Aku bakal nyoba nerangake kenapa aku nggawe kesimpulan babagan industri kita adhedhasar informasi ing ngisor iki.
                        1. "... Pamrentah bisa ngangkat larangan kanggo partisipasi wong manca ing tatanan negara. Pesenan kasebut menyang Kamentrian Perindustrian lan Perdagangan, Kamentrian Pembangunan Ekonomi, Kamentrian Keuangan, Kamentrian Komunikasi lan Federal Layanan Antimonopoli diwenehake dening Wakil Perdana Menteri Dmitry Kozak ..." Informasi iki ndadekake jelas yen industri Rusia ora bisa nepaki pesenan negara. (pitakonan langsung muncul - kenapa?)
                        2. "... Nanging sawise kabeh, PDB dudu jumlah biaya sing saya tambah, nanging volume produk pungkasan sing diprodhuksi ing negara kasebut, sing kudu ditemtokake minus biaya kasebut. Yen kita nyuda posisi sing ragu-ragu lan ngukur wutah ing unit fisik. , banjur PDB wiwit taun 2000 PDB kita ora mundhak, nanging, kosok balene, wis setengah. Banjur PDB kita bener-bener adoh saka kita saiki. Ora bakal ana sapratelon saka kita ing kana. Nyatane, produk nasional bruto kita ( GNP). Yaiku, mung bagean saka output lan layanan PDB, sing diprodhuksi ing tlatah negara kita dening perusahaan sing duwe yurisdiksi Rusia. Kabeh liyane ora ana kita.
                        - Apa kita wis wiwit ngasilake barang lan layanan sing kurang nyata kanthi fisik?
                        Delengen dhewe. Transportasi kargo ing taun 1990 - 19 milyar ton. Ing 3 - 2017. Produksi minyak - 7 yuta ton ing 9, 506 - ing 90 (tambah mung 546%). Nanging produksi gas mudhun saka 2017 milyar meter kubik dadi 7 ing 9. Kita nggawe 641% pesawat luwih sithik. Turbin diprodhuksi 604, 2017 ing 50 lan mung 12 ing 5.
                        Mesin penempa, buldoser, traktor, mesin pemotong logam, crane, lan liya-liyane - ing endi wae ana penurunan 70-80%! Pambangunan dalan, rumah sakit, sekolah, tetanèn (kajaba gandum), industri ringan ... Mung siji omah dibangun luwih dening 26%. Ing tangan liyane, produksi bahan bangunan ambruk: kanggo semen dening 7%, kanggo bata - dening 40%, kanggo bahan roofing - dening 80%. Siji-sijine perkara sing terus berkembang ing negara kita yaiku jumlah personel manajerial lan biaya kanggo njaga, sing, kaya inflasi nyata, mecah rekor donya ...
                        .... Nalika makarya ing Institut Riset Statistik, aku ngembangake algoritma lan program kanggo mbalekake lan mbenerake data sing ora bisa dipercaya lan ilang (utawa ora dingerteni). Minangka aturan, tansah pesawat winates saka data pelaporan statistik utami, program sandi ngijini sampeyan kanggo nemokake lan verifikasi pesawat lengkap. Program lan database data gedhe sing digawe kanthi basis, utamane, database seri sejarah jangka panjang lan statistik pangilon internasional, wis diterbitake kanthi lengkap lan kasedhiya.
                        Lan iki gambar sing muncul. Praktis kita wis ngrusak warisan sing diwarisake saka leluhur kita. Tingkat panyusutan (ora bakal bingung karo panyusutan) aset tetep luwih saka 80% (Rosstat - 48,6%), tingkat pangembangan sumber daya sing kasedhiya yaiku 18%, tingkat pemanfaatan kapasitas produksi yaiku 43% (Rosstat - 75). %). Lan sateruse. Lan nalika aku menehi jeneng nomer kasebut, ora ana sing nuntut aku, amarga aku bisa mbuktekake saben wong. Sanadyan tuduhan ora ngormati panguwasa, utawa paukuman kanggo sampeyan amarga ngasilake lan nyebarake informasi palsu ... "- Simchera Vasily Mikhailovich (lair 1940) - ahli ekonomi Soviet, Rusia, spesialis pemodelan statistik. Doktor Ekonomi, Profesor Wakil- Presiden Akademi Ilmu Ekonomi Ilmuwan sing Dihormati Federasi Rusia Ing 2000-2010 dheweke dadi Direktur Institut Riset Statistik Rosstat https://aftershock.news/?q=node/773173
                      7. Vadim237
                        Vadim237 23 Juli 2019 18:34
                        0
                        "Deleng dhewe. Transportasi kargo ing taun 1990 - 19 milyar ton. Ing 3 - 2017. Produksi minyak - 7 yuta ton ing taun 9, 506 - ing 90 (tambah mung 546%). Nanging produksi gas mudhun saka 2017 milyar meter kubik. dadi 7 ing 9. Kita nggawe 641% pesawat luwih sithik. Kita ngasilake 604 turbin ing taun 2017 lan mung 50 ing 12." Indikator saka 5 taun - iku RSFSR utawa USSR? PDB Rusia ing 90 - 2 milyar ing tingkat 2017 dolar nganti 90 ruble - 1990 PDB Rusia 570 milyar dolar ing tingkat 1 dolar - 1 rubel, nanging ora ana wutah - kita menehi tandha wektu. Kanggo alat mesin - saiki siji pusat mesin CNC ngganti 2018 alat mesin sing diprodhuksi ing taun 1600 ing babagan produktivitas, kemajuan ora mandheg, kabeh obah lan owah-owahan.
                      8. AA17
                        AA17 24 Juli 2019 12:28
                        +2
                        Dear Vadim237 (Vadim). "Lan kanggo mesin-...". Aku setuju karo sampeyan babagan kinerja mesin CNC modern. Yen kita ngembangake topik kanthi alat mesin, kahanan kasebut ora dadi rosy. Kabeh industri Rusia dibangun dadi rantai perusahaan transnasional. Rusia mung ora bisa nggawe produk teknologi modern anyar ing produksi massal. Kabeh industri Rusia tundhuk rencana sing dikembangake ing njaba yurisdiksi Rusia. Luwih, gumantung saka tampilan donya, saben Rusia bisa ngerti kasunyatan iki - minangka berkah utawa bilai. Aku nganggep iki mundhut lengkap kedaulatan dening Rusia.
                      9. Petrogradets
                        Petrogradets 28 Juli 2019 20:08
                        0
                        Kutipan: Boris55
                        Sistem iki dibangun sadurunge Putin - karo Adoption saka Konstitusi Federasi Rusia ing 1993. Aku ora nampa kapitalisme, eksploitasi manungsa-manungsa ing wangun apa wae. Ora mungkin sewengi ngrusak apa sing wis digawe 40 taun, saka 1953 nganti 1993.

                        Boris, apa sampeyan ora nganggep wektu sadurunge 1953, utawa ora ana sing digawe?
                      10. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 10:35
                        + 13
                        Amarga ana ora mung lan ora dadi akeh oligarki ing negara.
                        Amarga ana sing bisa dibandhingake.
                        Iku saka posisi warga prasaja. Dheweke nulis kanggo sampeyan babagan iki.
                        Miturut cara, aku pribadi ngonfirmasi yen aku dhewe urip ing taun 90an.
                        Nanging sampeyan kaya kacang polong ing tembok. Para oligarki ora ngidini urip.
                        Iku pejuang remaja karo rezim bisa ngapusi kepala babagan oligarki. Dheweke ora ngerti kaya apa.
                      11. Tebih B
                        Tebih B 22 Juli 2019 09:12
                        -2
                        Yen sampeyan duwe 100 rubel, sampeyan bakal ngrayakake ulang tahun ing kothak wedhi karo setengah liter vodka sing diobong. Yen sampeyan duwe yuta - banjur ing Kutshavel karo Sampanye. Wis jelas saiki?

                        Ora, ora jelas. Apa sing kudu dak lakoni lan apa sing kudu ditindakake Putin? Ing taun 90-an aku ora kaliren (lan ora pamer), lan saiki aku ora kaliren (lan ora pamer). Apa gunane... um... metafora?
                        Putin nindakake kabeh sing bisa kanggo nyingkirake ketergantungan finansial. Saben uwong sing pengin nindakake iki kanthi cepet mati prematur - De Gaulle, Hussein, Gaddafi lan malah Kenedy

                        Lha, wis cukup, ta? Napa dheweke nyeret De Gaulle? Dheweke tilar donya minangka wong tuwa, lan tangane CIA katon kontroversial banget ing kana. Lan Irak, Libya - iki, mesthi, minangka tingkat banget sing kudu dibandhingake karo Rusia.
                        Lan apa sing ditindakake dening srengenge kanggo nyingkirake ketergantungan finansial? Yen ora ketompo karo memori, mugi kula ngelingake sampeyan: ing sangisore dheweke, Kudrin ningkatake kudrinomi, nandur modal milyaran ing ekonomi "mitra". Ing sangisoré Putin, Rusia gabung karo WTO, sing ngerti kahanan apa. Terus?
                      12. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 09:56
                        +7
                        Kutipan: Far B
                        Lan apa sing ditindakake dening srengenge kanggo nyingkirake ketergantungan finansial?

                        - utang njaba Federasi Rusia - suda. Bagian saka "Kewajiban Fed" ing cadangan emas mudhun.
                        - Ing wektu sing padha, cadangan emas saya akeh.

                        nerusake? nglirik

                        Kutipan: Far B
                        Ing sangisoré Putin, Rusia gabung karo WTO, sing ngerti kahanan apa

                        Iku ana ing sangisore Medvedev Nyuwun

                        Penutur sadurunge cukup jelas menehi tandha marang sampeyan, nanging sakperangan alesan sampeyan munggah sumpah ... ora apik ora
                      13. Tebih B
                        Tebih B 22 Juli 2019 10:10
                        -1
                        Oh, lan ing ngendi sampeyan ndeleng sumpah ing sisihku?)))
                        Apa kasunyatan manawa bagean saka kewajiban Fed ing cadangan emas saya suda - apa wae bisa nyebabake nyuda katergantungan finansial? Given yen bagean saka yuan lan euro liyane mundhak? Ketergantungan de facto tetep (tampilan sisih).
                        Iku ana ing sangisore Medvedev

                        Ojo ngece sandalku lol Yen ora, kita ora ngerti sapa Presiden Medvedev nalika perdana menteri Putin))) Kabeh taun iki, Putin nedha bengi kanggo LADY, lan Putin nari karo dheweke. Mung ing fantasi Boris-55 sing DAM elek nempatake teken ing Putin ... ing gembong ...
                      14. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 10:31
                        +6
                        Kutipan: Far B
                        Apa kasunyatan manawa bagean saka kewajiban Fed ing cadangan emas saya suda - apa wae bisa nyebabake nyuda katergantungan finansial?

                        Saka "mitra kuping belang"? temtunipun. Nanging, minangka praktik ngindhari dolar ing pemukiman internasional, sing saiki lagi dikenalake. ya

                        Kutipan: Far B
                        Ojo ngece sandalku

                        Lan ora ana ing pikiranku. Sandalmu pancen ora menarik kanggoku.

                        Kutipan: Far B
                        Mung ing fantasi Boris-55 sing DAM elek nempatake teken ing Putin ... ing gembong ...

                        Ya, sampeyan muspra ... ana pasukan tartamtu ing mburi Medvedev, sing, hmm ... sampeyan ora kudu nglirwakake ... yen, mesthine, sampeyan pengin ngerti apa sing kedadeyan, lan ora mung guyon. nglirik
                      15. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 10:41
                        +8
                        "Nanging kita ora ngerti"
                        Lan sampeyan pancene ora ngerti. ngendi? Saka sumber sing padha karo sampeyan dhewe, saka Internet?
                        Masalah oposisi sampeyan yaiku sampeyan dhewe nggawe goroh, banjur ngandelake.
                        Iku katon sampurna saka sisih. Ngapusi adhedhasar goroh pseudo-historis.
                        Mulane sampeyan ora bakal entuk revolusi. Mulane ana sawetara saka sampeyan, ing tingkat kesalahan statistik. Mulane, akses menyang feeder sing dikarepake uga ora bisa ditindakake.
                      16. Ora ala
                        Ora ala 22 Juli 2019 12:11
                        +3
                        Kutipan: Far B
                        Ojo ngece sandalku

                        Aku wonder apa liyane saka lemari klambi pribadi kaya lucu. nglirik
                      17. Terenin
                        Terenin 22 Juli 2019 19:15
                        +2
                        Quote: apik
                        Kutipan: Far B
                        Ojo ngece sandalku

                        Aku wonder apa liyane saka lemari klambi pribadi kaya lucu. nglirik

                        hi
                        Ditilik dening wiwitan publikasi "... ing musim gugur kadhemen 2019." sandal ora bakal muter ora
                      18. mordvin 3
                        mordvin 3 22 Juli 2019 20:23
                        +4
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Iku ana ing sangisore Medvedev

                        Salah, Roman. hi Iku Putin sing dadi presiden. Njupuk kantor - 7 Mei 2012, aksesi Rusia menyang WTO - 22 Agustus, taun sing padha.
                      19. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 20:31
                        -2
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Putin dadi Presiden

                        Salam hi

                        Disiapake dening Medvedev. Sapa sing nandhatangani ora dadi masalah. IMHO.
                      20. mordvin 3
                        mordvin 3 22 Juli 2019 21:07
                        +3
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Disiapake dening Medvedev.

                        Ya, dheweke wis nyiapake meh rong puluh taun. Lan loro-lorone, Putin lan Medvedev, bisa nyalahake kabeh Duma Negara: dheweke, sing ora masuk akal, sing ngratifikasi protokol kanggo gabung karo WTO.
                      21. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 21:11
                        -1
                        Kutipan: Mordvin 3
                        Ya, meh rong puluh taun persiapan ...

                        Keset kanggo mundhakaken dinamika proses saiki, sore, Senin dina hard. Yen sampeyan pengin - ayo ing pribadi, Aku bakal uncalan mati mail, lan kita bakal pirembagan ana ... ing wektu amarga.
                      22. mordvin 3
                        mordvin 3 22 Juli 2019 21:16
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Yen sampeyan pengin - ayo ing pribadi, Aku bakal uncalan mati mail, lan kita bakal pirembagan ana ... ing wektu amarga.

                        Ya, ora cukup kanggo nyinaoni masalah gabung karo WTO. Aku ora pengin. Nyuwun Cukup yen kita wis dadi anggota perusahaan iki.
                      23. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 10:37
                        +9
                        Kutipan: Far B
                        Ing taun 90-an aku ora kaliren (lan ora pamer), lan saiki aku ora kaliren (lan ora pamer). Apa gunane... um... metafora?

                        Lan, uga, yen dheweke ora keluwen, mesthine. Banjur ora ana sing keluwen. Lan ora ana sing mati saka vodka singed, lan umume kabeh apik.
                        Nglawan latar mburi wong sing ditresnani, mung bisa bengok-bengok babagan Putin, "sing ora nindakake apa-apa."
                      24. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 11:14
                        -8
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Kutipan: Far B
                        Ing taun 90-an aku ora kaliren (lan ora pamer), lan saiki aku ora kaliren (lan ora pamer). Apa gunane... um... metafora?

                        Lan, uga, yen dheweke ora keluwen, mesthine. Banjur ora ana sing keluwen. Lan ora ana sing mati saka vodka singed, lan umume kabeh apik.
                        Nglawan latar mburi wong sing ditresnani, mung bisa bengok-bengok babagan Putin, "sing ora nindakake apa-apa."

                        Kok kowe jengkel banget, kancaku? (dipetik saka k.f. Formula cinta)
                        Iku, mesthi nindakake apa sing bisa: income nyata wis tiba kanggo enem taun saurutan
                        pedunung

                        Lan iki isih dadi terobosan sing dijanjekake, dheweke ora bisa kerja kanthi lengkap, mula saiki kita nangis, mesthi, muspra. Iku mung wiwitan. ngguyu
                      25. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 12:21
                        +3
                        Apa sampeyan nulis ing boot saka pepadhamu sing tiwas amarga keluwen?
                        Apa sampeyan wis mangan landak, mung Internet?
                        Aku nyopir menyang sekolah - parkiran rame karo mobil guru sektor publik. Meh kabeh anyar.
                        Lan taun kaping enem, bathi saya mudhun.
                        Kepiye carane?
                      26. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 12:38
                        -2
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Apa sampeyan nulis ing boot saka pepadhamu sing tiwas amarga keluwen?
                        Apa sampeyan wis mangan landak, mung Internet?
                        Aku nyopir menyang sekolah - parkiran rame karo mobil guru sektor publik. Meh kabeh anyar.
                        Lan taun kaping enem, bathi saya mudhun.
                        Kepiye carane?

                        Lan iku banget prasaja. Kira-kira taun kaping enem saka penghasilan nyata saka populasi - iki data resmi, dikonfirmasi dening statistik.
                        Lan iki data babagan
                        parkiran rame karo montor-montor guru sektor publik.

                        Iki mung pendapat pribadi, kanthi linuwih pesenan: Aku sumpah dening ibu.
                        Amarga ora ana bukti yen:
                        a) iki mobil guru sektor umum
                        b) apa jenis mobil, nanging ing cara, sampeyan bisa njamin sing malah Maybach.
                        c) iku fenomena massa, ora pangecualian
                        uga, lsp.
                        nanging ana video kanggo 2016, malah karo Putin favorit:
                        guru paling apik ing taun nampa 28000 kanggo 1,5 totoan . Sibuk banget sampeyan ngomong? Inggih, nggih, sumber OBS.

                        PS Yen mung les mbantu metu, kanggo detriment saka nyiapake kanggo kelas.
                      27. Ora ala
                        Ora ala 22 Juli 2019 12:27
                        -1
                        Kutipan: Goblin1975
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Kutipan: Far B
                        Ing taun 90-an aku ora kaliren (lan ora pamer), lan saiki aku ora kaliren (lan ora pamer). Apa gunane... um... metafora?

                        Lan, uga, yen dheweke ora keluwen, mesthine. Banjur ora ana sing keluwen. Lan ora ana sing mati saka vodka singed, lan umume kabeh apik.
                        Nglawan latar mburi wong sing ditresnani, mung bisa bengok-bengok babagan Putin, "sing ora nindakake apa-apa."

                        Kok kowe jengkel banget, kancaku? (dipetik saka k.f. Formula cinta)
                        Iku, mesthi nindakake apa sing bisa: income nyata wis tiba kanggo enem taun saurutan
                        pedunung

                        Lan iki isih dadi terobosan sing dijanjekake, dheweke ora bisa kerja kanthi lengkap, mula saiki kita nangis, mesthi, muspra. Iku mung wiwitan. ngguyu

                        Apa wong apik banget lan short-sighted, saiki yen smiley padha ora gumbyang, nanging paling karo "luh ing mripate", kang bakal pracaya iki karakter mbayar. Nyuwun
                      28. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 12:41
                        -5
                        Quote: apik
                        Kutipan: Goblin1975
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Kutipan: Far B
                        Ing taun 90-an aku ora kaliren (lan ora pamer), lan saiki aku ora kaliren (lan ora pamer). Apa gunane... um... metafora?

                        Lan, uga, yen dheweke ora keluwen, mesthine. Banjur ora ana sing keluwen. Lan ora ana sing mati saka vodka singed, lan umume kabeh apik.
                        Nglawan latar mburi wong sing ditresnani, mung bisa bengok-bengok babagan Putin, "sing ora nindakake apa-apa."

                        Kok kowe jengkel banget, kancaku? (dipetik saka k.f. Formula cinta)
                        Iku, mesthi nindakake apa sing bisa: income nyata wis tiba kanggo enem taun saurutan
                        pedunung

                        Lan iki isih dadi terobosan sing dijanjekake, dheweke ora bisa kerja kanthi lengkap, mula saiki kita nangis, mesthi, muspra. Iku mung wiwitan. ngguyu

                        Apa wong apik banget lan short-sighted, saiki yen smiley padha ora gumbyang, nanging paling karo "luh ing mripate", kang bakal pracaya iki karakter mbayar. Nyuwun

                        Kanggo mbayar, sampeyan bakal nuduhake statement, utawa transfer ing jenengku? Utawa, sampeyan uga ngusulake supaya pracaya marang tembung wong lanang?
                      29. Ora ala
                        Ora ala 22 Juli 2019 12:47
                        +2
                        Inggih, aja gugup, bungahku, altruists kaya sampeyan saiki dihormati, padha ngelus sirah - biaya nem sasi, tembung sing apik, nanging luwih saka satus rubel ing sirah sing pinter, dheweke nggunakake lan kabeh wong seneng. nglirik
                      30. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 12:57
                        -1
                        Quote: apik
                        Inggih, aja gugup, bungahku, altruists kaya sampeyan saiki dihormati, padha ngelus sirah - biaya nem sasi, tembung sing apik, nanging luwih saka satus rubel ing sirah sing pinter, dheweke nggunakake lan kabeh wong seneng. nglirik

                        Lan sapa sing gugup? Aku mung tansah disenengi wong, master saka tembung. Said - ora bisa konfirmasi - njupuk adoh. Lan kabeh iki ing humor entheng, effortlessly. Nanging, paling ora jelas saka sapa sampeyan njupuk conto. Wonten Pak P. ingkang kados makatên punika, sadaya wau sami kalihan: sabên-sabên wau, tuwin sabda botên uwal saking tumindak. nglirik
                      31. Ora ala
                        Ora ala 22 Juli 2019 13:07
                        +5
                        Nah, ing kantorku sing sederhana ora ana potret, uga ing apartemen, lan ing negara. Ora ana komunikasi ing HF. Kene sampeyan seneng master tembung, nanging aku ora seneng whiners. Nyuwun
                      32. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 13:06
                        +2
                        Kutipan: Goblin1975
                        Kanggo mbayar, sampeyan bakal nuduhake statement, utawa transfer ing jenengku?

                        Rekan IMHO dadi bungah. Goblin, kanthi kualitas propaganda-agitasi - aku ora bakal mbayar sampeyan tumbak siji. Sing jujur.

                        Luwih apik ngomong babagan rapat umum. 12000 wong sing dipimpin Navalny - iki, IMHO, kuwat ya
                      33. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 13:15
                        -4
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Goblin1975
                        Kanggo mbayar, sampeyan bakal nuduhake statement, utawa transfer ing jenengku?

                        Rekan IMHO dadi bungah. Goblin, kanthi kualitas propaganda-agitasi - aku ora bakal mbayar sampeyan tumbak siji. Sing jujur.

                        Luwih apik ngomong babagan rapat umum. 12000 wong sing dipimpin Navalny - iki, IMHO, kuwat ya

                        Ya, aku dhewe bakal kaget banget yen krungu penilaian sing apik saka sampeyan. Aku beda karo wong kaya sampeyan, sisih. Dene rally. Aku nonton live streaming. Angka 12000 iku sing diumumake dening Kementerian Dalam Negeri. Lha, ya ngono wae yen rame nglawan Pak P dibagi loro. Yen ya, tikel loro.
                        Counter putih cacahe luwih saka 20 ewu. Lan ora mung Pak Navalny. Ana uga wong kiwa, ayo kanca M. Shevchenko nuduhake:
                      34. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 13:27
                        +2
                        Kutipan: Goblin1975
                        Ing sisih liyane aku karo wong kaya sampeyan

                        Ya, sampeyan ngerti, aku uga. Aku ora seneng, sampeyan ngerti, perusak lan shaker.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Counter putih diitung

                        Putih-putih... Panas-panas... ngguyu

                        Kutipan: Goblin1975
                        cacahe luwih saka 20 ewu

                        Apa bedane? Dheweke janji - " atus" ... lan ing ngendi? Nyuwun

                        Kutipan: Goblin1975
                        Lan ora mung Pak Navalny. Ana uga sing ditinggal

                        Nuh's Ark, kanthi ringkes. Saben makhluk - pasangan ...

                        Inggih, punika roti. Kanggo Navalny - supaya malah karo butter ya
                      35. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 13:31
                        -1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Goblin1975
                        Ing sisih liyane aku karo wong kaya sampeyan

                        Ya, sampeyan ngerti, aku uga. Aku ora seneng, sampeyan ngerti, perusak lan shaker.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Counter putih diitung

                        Putih-putih... Panas-panas... ngguyu

                        Kutipan: Goblin1975
                        cacahe luwih saka 20 ewu

                        Apa bedane? Dheweke janji - " atus" ... lan ing ngendi? Nyuwun

                        Kutipan: Goblin1975
                        Lan ora mung Pak Navalny. Ana uga sing ditinggal

                        Nuh's Ark, kanthi ringkes. Saben makhluk - pasangan ...

                        Inggih, punika roti. Kanggo Navalny - supaya malah karo butter ya

                        Atusan? Bakal ana atusan, aja kuwatir. Tren kanggo nolak pamaréntahan saiki dening populasi, Pak P. nyetel stabil. Sampeyan kudu ngenteni sethitik liyane. Aku mikir yen musim gugur iki rally bakal dadi luwih akeh, kaping pirang-pirang. Yen ing dhuwur saka panas 20
                      36. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 13:38
                        +2
                        Kutipan: Goblin1975
                        Perlu ngenteni luwih sethithik

                        Ya kanggo kula apa? Aku ora kesusu...

                        Kutipan: Goblin1975
                        aku mikir...

                        Um... bener?

                        Kutipan: Goblin1975
                        tiba iki, rally bakal dadi luwih massive, kaping pirang-pirang

                        Inggih, ing umum, pendekatan sing bener. "Aja ngetung pitikmu sadurunge netes".

                        Inggih, ayo ngenteni ya
                      37. Vadim237
                        Vadim237 22 Juli 2019 09:24
                        -3
                        Nanging kita ngembangake sanajan kabeh jinis Fed - sing ora jelas apa sisih bank kita.
                      38. ccsr
                        ccsr 22 Juli 2019 15:41
                        0
                        Kutipan: Boris55
                        Saben uwong sing pengin nindakake iki cepet mati prematur - De Gaulle, Hussein, Gaddafi lan malah Kenedy.
                        jawaban

                        Kita nyimpulake saka teks sampeyan - ngurus kanca-kanca Putin.
                      39. depressant
                        depressant 22 Juli 2019 15:49
                        0
                        Mlayu saka...
                        Ninggalake ... Ninggalake ... Olahraga mlaku ing papan?
                    2. fsps
                      fsps 22 Juli 2019 12:09
                      +3
                      Owah-owahan dhasar, yaiku. Ing ngisor, banjur? Kanggo 100 taun, negara wis remuk kaping pindho, apa kita kudu katelu? Ora jelas kaping pindho? Menapa malih, wong-wong sing kampanye iki, minangka aturan, ora ngerti ora mung babagan negara, nanging uga babagan ngatur tim loader. Owah-owahan apa sing bisa ditindakake tanpa perang sipil, sumber daya apa sing dibutuhake kanggo iki, ing ngendi entuk, ing ngendi golek spesialis, lan liya-liyane. Bosen karo amatir kursi.
                      1. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 13:07
                        -4
                        Kutipan saka fsp
                        Owah-owahan dhasar, yaiku. Ing ngisor, banjur? Kanggo 100 taun, negara wis remuk kaping pindho, apa kita kudu katelu? Ora jelas kaping pindho? Menapa malih, wong-wong sing kampanye iki, minangka aturan, ora ngerti ora mung babagan negara, nanging uga babagan ngatur tim loader. Owah-owahan apa sing bisa ditindakake tanpa perang sipil, sumber daya apa sing dibutuhake kanggo iki, ing ngendi entuk, ing ngendi golek spesialis, lan liya-liyane. Bosen karo amatir kursi.

                        Sing. Apa sampeyan menehi saran supaya kabeh wong tetep mung nandhang kabeh trik Pak P. lan kanca-kancane? Ayo dadi luwih elek, yen mung ora tambah parah? Sapa sing luwih elek?
                      2. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 13:17
                        -1
                        Kutipan: Goblin1975
                        Ayo dadi luwih elek, yen mung ora tambah parah? Sapa sing luwih elek?

                        Ora ana sing nyinggung, nanging luwih adoh, statement sampeyan luwih mirip karo kanca Gridasov. Murni ing gaya.

                        Goblin, apa sampeyan pancen nyata? nglirik
                      3. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 13:27
                        -1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Goblin1975
                        Ayo dadi luwih elek, yen mung ora tambah parah? Sapa sing luwih elek?

                        Ora ana sing nyinggung, nanging luwih adoh, statement sampeyan luwih mirip karo kanca Gridasov. Murni ing gaya.

                        Goblin, apa sampeyan pancen nyata? nglirik

                        1) Enlighten, babagan Gridasov, sapa iki?
                        2) Sampeyan duwe kesempatan kanggo teka ing Voronezh kanggo kenalan, nanging aku pancene nolak? Aku bakal ndemek aku nyata. Ya, piye wae aku ngirim fotoku saka piket.
                      4. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 13:32
                        -2
                        Kutipan: Goblin1975
                        babagan Gridasov, sapa iku?

                        Bot iku lokal. Dheweke nulis ilmiah, nanging, minangka aturan, bid'ah sengit.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Sampeyan duwe kesempatan kanggo teka ing Voronezh kanggo kenalan

                        Aku wong sibuk, Leshy. Sawise aku ... ing Voronezh. Banjur - ing ngendi jaminan yen sing ana ing Voronezh iki padha karo sing kampanye ing kene?

                        Ora ana jaminan kasebut, ora. Lan mulane, kasus "tutul" wiwitane kosong Nyuwun

                        Oke, ayo dadi nyata. Dadi luwih elek - sing bisa disalahake kanggo bot, wong urip piye wae ... ora ngadhepi, IMHO.
                      5. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 13:37
                        +2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Goblin1975
                        babagan Gridasov, sapa iku?

                        Bot iku lokal. Dheweke nulis ilmiah, nanging, minangka aturan, bid'ah sengit.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Sampeyan duwe kesempatan kanggo teka ing Voronezh kanggo kenalan

                        Aku wong sibuk, Leshy. Sawise aku ... ing Voronezh. Banjur - ing ngendi jaminan yen sing ana ing Voronezh iki padha karo sing kampanye ing kene?

                        Ora ana jaminan kasebut, ora. Lan mulane, kasus "tutul" wiwitane kosong Nyuwun

                        Oke, ayo dadi nyata. Dadi luwih elek - sing bisa disalahake kanggo bot, wong urip piye wae ... ora ngadhepi, IMHO.

                        Wektu bakal ngomong lan wektu bakal ngadili sapa sing bener lan sapa sing pantes. Ingkang utama yaiku sampeyan ora ilang saka Internet, amarga rapat-rapat pribadi dadi metu saka tangan.
                        Sugeng dalu. hi
                      6. Cook
                        Cook 22 Juli 2019 14:21
                        +3
                        Ora, ora kanggo tahan, nanging kanggo pindhah menyang jajak pendapat. Lan pilih sapa sing cocog.
                      7. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 14:25
                        +2
                        Kutipan saka Cook
                        Ora, ora kanggo tahan, nanging kanggo pindhah menyang jajak pendapat. Lan pilih sapa sing cocog.

                        Mesthi, sampeyan kudu pindhah menyang jajak pendapat. Nanging karo liyane, ana alangan. Sadurunge pemilu, panguwasa mung pengin ngidini mung sing dianggep perlu. Dadi ora kabeh wong sukses:
                        sapa sing arep milih.
                        hi
                      8. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 14:39
                        -1
                        Kutipan: Goblin1975
                        Sadurunge pemilu, panguwasa pengin mung ngidini wong-wong sing dianggep perlu

                        Yaiku, contone, wong-wong sing ora ditampa ing pemilihan ing Duma Kutha Moskow dicopot ora kanggo tandha tangan "kiwa" lan "kauntungan" liyane, nanging sabenere ing arbitrariness saka panguwasa?

                        Apa ana bukti liyane kajaba jeritan "korban"?

                        Lan, ya - ana pengadilan kanggo bukti. Ora rapat umum. Nyuwun
                      9. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 14:49
                        +2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Goblin1975
                        Sadurunge pemilu, panguwasa pengin mung ngidini wong-wong sing dianggep perlu

                        Yaiku, contone, wong-wong sing ora ditampa ing pemilihan ing Duma Kutha Moskow dicopot ora kanggo tandha tangan "kiwa" lan "kauntungan" liyane, nanging sabenere ing arbitrariness saka panguwasa?

                        Apa ana bukti liyane kajaba jeritan "korban"?

                        Lan, ya - ana pengadilan kanggo bukti. Ora rapat umum. Nyuwun

                        ana. Warga sing urip dhewe, sing teken diakoni minangka tanda tangan wong sing ora ana. Wong-wong iki kaget banget. Carane mbayar pajeg kanggo negara, supaya padha ana, nanging nalika Pemilu wis ora ana maneh. misteri Nyuwun .
                        Lan aku uga bisa ngelingake sampeyan babagan pemilihan pesisir. Inggih, warga kepengin milih Ishchenko. Inggih, kanggo ngelingake sampeyan carane ora ayu ternyata?
                        Lan, ya - ana pengadilan kanggo bukti. Ora rapat umum.

                        Iki kanggo sampeyan ing rapat umum EP, kanthi pidato kasebut. Inggih, utawa menyang TK, kajaba mesthine sampeyan wedi yen bocah-bocah wani.
                      10. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 14:59
                        -2
                        Kutipan: Goblin1975
                        ana. Warga sing urip dhewe, sing teken diakoni minangka tanda tangan wong sing ora ana

                        Aneh. Aku ora tau diakoni minangka ora ana.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Warga iki kaget banget

                        Lan padha bisa nuntut. Kanthi ganti rugi kanggo karusakan moral.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Iki kanggo sampeyan ing rapat umum EP, kanthi pidato kasebut. Utawa ing taman kanak-kanak

                        Kancaku, aku menang sawetara kasus pengadilan saka administrasi lokal ... dadi iki kanggo sampeyan - ing taman kanak-kanak, ing EP, sampeyan arep menyang ngendi maneh?
                      11. Goblin1975
                        Goblin1975 22 Juli 2019 15:03
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kancaku, aku menang sawetara kasus pengadilan saka administrasi lokal ... dadi iki kanggo sampeyan - ing TK, ing EP, sampeyan arep menyang ngendi maneh?

                        Menang ing masalah ora diijini milih? Mangga nuduhake pengalaman sampeyan.
                      12. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 15:17
                        -4
                        Kutipan: Goblin1975
                        Menang ing masalah ora diijini milih?

                        Ora, konco. Aku ngevaluasi dhewe cukup obyektif kanggo munggah menyang pemilihan sembarang.

                        Kutipan: Goblin1975
                        Mangga nuduhake pengalaman sampeyan

                        Adhuh... ora bisa. Nyuwun
                  2. Separ DPR
                    Separ DPR 22 Juli 2019 08:51
                    +4
                    Kutipan: Boris55
                    Suggest soko kanggo mbandhingaké karo.

                    Aku disaranake sing njupuk tingkat saka RSFSR minangka "titik wiwitan" ... Nanging sampeyan piye wae "teknis nyingkiri" bandingaken, temenan éling sing saiki "kemajuan" marang ujian nyedhaki bakal nguripake metu dadi regresi a. Loro ing ekonomi lan ing lingkungan sosial.
                    1. Boris55
                      Boris55 22 Juli 2019 09:20
                      -2
                      Kutipan: Separ DNR
                      Aku menehi saran supaya sampeyan njupuk level RSFSR minangka "titik wiwitan" ...

                      RSFSR iku sosialisme. Rusia iku kapitalisme.
                      Sampeyan bisa mbandhingake sistem sing padha.
                      1. depressant
                        depressant 22 Juli 2019 16:06
                        +4
                        Yen mangkono, apa dhasar sampeyan ngaku yen saiki luwih apik tinimbang saiki?
                      2. PAE8
                        PAE8 22 Juli 2019 16:21
                        +3
                        Kutipan: Boris55
                        Kutipan: Separ DNR
                        Aku menehi saran supaya sampeyan njupuk level RSFSR minangka "titik wiwitan" ...

                        RSFSR iku sosialisme. Rusia iku kapitalisme.
                        Sampeyan bisa mbandhingake sistem sing padha.

                        Apa kabar!? ngguyu Wis pirang-pirang dekade, para ilmuwan serius mbandhingake lan mbandhingake indikator ekonomi lan sosial saka macem-macem negara, kalebu sing duwe sistem sosial sing apik, buku sing beda-beda ditulis ing kana, penghargaan internasional ditampa. Nah, kita mungkasi kabeh sampah iki?
                  3. Goblin1975
                    Goblin1975 22 Juli 2019 10:05
                    0
                    Kutipan: Boris55
                    Amarga iki negara Putin ditampa.

                    Boris, nulis ing konteks sajarah: Putin pisanan Ditampa partisipasi paling langsung, ing tim Sobchak, ing karusakan saka negara sing ana ing wektu, lan mung banjur Ditampa , saka tangan oligarki, mung negara kuwi.
                    Lan angel kanggo mbandhingake, mesthi, sampeyan duwe foto bw, nanging saiki ora ana sing njupuk gambar kaya ngono. Dadi sampeyan kudu menehi warna:
                    "Pleasant" ndeleng, Boris. hi
                2. Separ DPR
                  Separ DPR 22 Juli 2019 08:37
                  +6
                  Kutipan: Far B
                  Lan kenapa sampeyan mbandhingake karo kloaka banget? Kahanan saiki, miturut sampeyan, ketoke ora pantes dibandhingake?

                  Ya, Boris55, ora njupuk menyang akun kasunyatan sing, contone, I.V. Stalin, karo kang V.V ing sawetara cara dibandhingake ing artikel. Putin, miturut W. Churchill ing House of Commons tanggal 21 Desember 1959, ing dina ulang tahun Stalin sing kaping 80: "Stalin njupuk Rusia nganggo bajak, nanging ditinggal nganggo bom atom"...
                  1. Boris55
                    Boris55 22 Juli 2019 09:13
                    +1
                    Kutipan: Separ DNR
                    Boris55, ora njupuk menyang akun kasunyatan sing, contone, I.V. Stalin, karo kang V.V. Putin... ... ngadopsi Rusia nganggo bajak, nanging ditinggal nganggo bom atom

                    Banjur padha mbangun sosialisme - iki minangka swarga kanggo kabeh wong. Saiki, kapitalisme minangka swarga kanggo individu. Malah ing forum iki ora ana pangerten umum babagan apa sing dikarepake - sosialisme Stalinis utawa hiasan kapitalisme cilik ...

                    Putin nampa negara rusak, luwe, crumbling. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kang ditindakake kanggo bali Chechnya kanggo Rusia, saéngga ngalangi ambruk Rusia. Sareh, aku panganan wong, dina iki kita adol ing luar negeri lan ora mung gandum. Katelu, njupuk menyang akun pengalaman saka panguwasa sadurungé, kang digawe pertahanan kuat. Iku tetep kanggo ndarbeni mata uang sing bisa dikonversi dhewe, sing bakal ngidini kita nggawe bank pangembangan Asia, sing nggawe kita melu aktif, amarga ketekunan Putin, ing wektu pungkasan.
                    1. Separ DPR
                      Separ DPR 22 Juli 2019 09:18
                      +5
                      Kutipan: Boris55
                      Banjur padha mbangun sosialisme - iki minangka swarga kanggo kabeh wong. Saiki, kapitalisme minangka swarga kanggo individu. Malah ing forum iki ora ana pangerten umum babagan apa sing dikarepake - sosialisme Stalinis utawa hiasan kapitalisme cilik ...

                      Mekaten... Persis ya Nanging sampeyan ndeleng ... Kanggo rong puluh taun, perlu kanggo mutusake.
                      Lan Putin permanen de facto diwajibake nindakake iki.

                      Akibaté, negara ora duwe ideologi dhewe, utawa ekonomi lan finansial dhewe. Umumé, akeh perkara "NOTHING" ...
                      1. Boris55
                        Boris55 22 Juli 2019 09:31
                        -2
                        Kutipan: Separ DNR
                        Kanggo rong puluh taun, perlu kanggo mutusake.

                        Lan ing ngendi Medvedev dilebokake, amarga Libya dipasrahake ing sangisore dheweke. Putin banjur mbela Suriah ...
                        Wong-wong wis mutusake - United Russia, partai sing mbela kepentingan borjuis, amarga kabeh kita, wis nyekel Duma lan ngepak undang-undang anti-rakyat.

                        Kutipan: Separ DNR
                        Lan Putin permanen de facto diwajibake nindakake iki.

                        Dadi, kenapa kita nyopot dheweke dadi Duma?

                        Kutipan: Separ DNR
                        Akibaté, negara ora duwe ideologi dhewe

                        Negara iki didominasi ideologi partai sing menang - United Russia (ora ana partai tanpa ideologi).

                        Kutipan: Separ DNR
                        utawa kursus ekonomi lan finansial.

                        Keuangan ora dadi kagungane kita, lan mulane ora ana pembangunan lan ora bakal.
                      2. Separ DPR
                        Separ DPR 22 Juli 2019 09:39
                        +3
                        Kutipan: Boris55
                        Lan ngendi padha sijine Medvedev?

                        ngguyu ngguyu ngguyu Apa sampeyan serius, iki babagan Presiden Medvedev?
                        Kutipan: Boris55
                        Dadi, kenapa kita nyopot dheweke dadi Duma?

                        Duma "diasah" mung kanggo presiden. Ora sepisan dheweke "nglebokake tongkat ing rodane" ...
                        Bab kasebut beda: Ing endi "roda" muter ...
                        Kutipan: Boris55
                        Negara iki didominasi ideologi partai sing menang - United Russia.

                        Omong kosong opo? Aku wrote bab ideologi negara, lan ora cilik lan usurped.
                        Kutipan: Boris55
                        Keuangan ora dadi kagungane kita lan mulane ora ana pembangunan.

                        Inggih Duc, lan sumber daya kagungane wong, yaiku, Rusia, mung formal, miturut artikel ing Konstitusi.
                        Lan siji liyane ... Ketergantungan ing Kulon, misale jek, cukup ing ideologi EP ...
                      3. Boris55
                        Boris55 22 Juli 2019 09:48
                        -4
                        Kutipan: Separ DNR
                        Apa sampeyan serius, iki babagan Presiden Medvedev?

                        Serius. Putin, Medvedev, Volodin, Matvienko minangka wakil saka klan lan ora ana lan ora bisa dadi kekancan "yard" ing antarane dheweke. Ing sawetara masalah, kapentingan sing pas. Kanggo sawetara, ora.

                        Kutipan: Separ DNR
                        Omong kosong opo?

                        Ora ana partai tanpa ideologi. Partai Komunis Federasi Rusia duwe komunis (mugi sampeyan krungu iki), LDPR duwe liberal-demokratis, Yabloko duwe asem manis, lsp ... ED duwe kapitalis ... Partai sing menang ing pemilihan Duma, liwat adopsi hukum, promosi ideologie.

                        Kutipan: Separ DNR
                        Inggih Duc, lan sumber daya kagungane wong

                        Ora maneh. Thanks kanggo wong sing dipilih.

                        Kutipan: Separ DNR
                        Ketergantungan ing Kulon, misale jek, cukup ing ideologi EP ...

                        Lan ora mung EP


                      4. Dauria
                        Dauria 22 Juli 2019 10:39
                        0
                        Lan Putin permanen de facto diwajibake nindakake iki.

                        Akibaté, negara ora duwe ideologi dhewe, utawa ekonomi lan finansial dhewe.


                        Ya, kenapa Putin "wajib"? Dheweke ora mrentah negara, ora nemtokake sistem. Lan dheweke ora wedi marang oligarki lan "dibangun".
                        Padha nyewo wong. Langkah ngiwa lan nengen - lan murub menyang neraka.
                        Ya, wong kerja, nggarap roti lan mentega ing sistem iki. Lan dheweke nggawe lambang saka dheweke - dadi sampeyan kudu mikir.
                        Wong butuh lambang - entuk. Iki bakal digosok - bakal luwih akeh.
                      5. AA17
                        AA17 22 Juli 2019 13:37
                        -1
                        Separ DPR (Kelabu). ".. Umumé, akeh "NOTHING" ..." - Frasa sampeyan gampang dikonfirmasi kanthi gambaran sing bisa lan nyata sing dipikolehi saka analisis fakta ora langsung.
                        "...- Apa ora ana "perjanjian" sing "ditandatangani" (kaya ing antarane AS lan Jerman sawise M.V. 2nd, miturut sing (nyatane) kabeh elit sing ngatur ing Jerman disetujoni ing Washington)
                        Gorbachev pisanan, lan banjur Yeltsin (kanthi kabecikan saka wong sing duwe naluri kanggo kekuwatan dadi binge permanen lan, kanthi jujur, nyanyi "Gusti Allah nyimpen Amerika ...".)
                        Salah sawijining aspek yaiku penarikan sing terus-terusan, ora mung saka bahan mentah, nanging uga saka ibukutha saka Rusia, lan jumlah iki didikte saka njaba.
                        Saka endi mlebu WTO lan "telur Kudrin" lan ekspor kabeh ibukutha swasta.
                        Utamane yen sampeyan nganggep manawa kabeh iki kanthi kontrol kabeh transaksi perbankan.
                        Nalika kanggo ahli waris pokok, ing prinsip, ora ana bedane carane ibukutha ditarik.
                        (Lan offshoring minangka panglipur cilik ing kene)
                        Lan ing kasus iki, kabeh cadangan emas lan devisa kita dudu duweke.
                        (uga modal sing diekspor individu)
                        Lan yen kita nganggep ora ana ketahanan pangan, mula pemerintah apa wae bisa "disapu" tanpa revolusi jingga.
                        ... sawise iku introduksi pasukan njaba kanggo mulihake ketertiban ...
                        Lan siji-sijine perkara sing bisa ditindakake kanggo njamin kedaulatan yaiku senjata kita dhewe.
                        Menapa malih, ing dilema, salah siji karo kita, utawa karo kabeh donya "krant" (lan kita bakal pindhah menyang swarga).
                        Banjur kabeh aksen ngalami owah-owahan drastis ... "
                    2. depressant
                      depressant 22 Juli 2019 10:15
                      +7
                      Iki, tembung kunci Boris 55 - "Putin panganan Rusia" ...
                      Lan iku bener. Kita kabeh mangan saka telapak tangane. Sapa sing ngunyah milyaran, lan sing kerak roti. Nanging saka telapak tangan!
                      Lan apa-apa yen populasi panganan dhewe? Ngomong, kanthi bantuan sistem kuat perusahaan cilik lan menengah, uga peternakan sing nyukupi sisa populasi ing donya, uga anggaran negarane - apa ala? Lan Putin mesthine ora ngadeg ing kono kanthi tangane njunjung - yen ora, dheweke bakal ilang saka ketegangan!
                      Mung kabeh titik iku kita ing tangan sing - ngganggu accustomers, tangan ora lengkap kanggo kita, nanging kanggo terus-terusan mangan oligarki, lan kita Pick munggah crumbs Mudhun, amarga kita unplanned ing tangan sing. Sapa sing luwih dhuwur iku luwih dhuwur lan mlumpat lan njupuk crumbs liyane - iki nduweni perusahaan medium-ukuran. Oh ora download! Tangan sing menehi bakal napuk sampeyan! Sampeyan utamané ora dijadwal ing feeder!
                      1. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 10:49
                        +2
                        Lan sapa sing bakal ngatur lan ndhukung sistem sing kuat iki, nggawe kahanan kanggo pangembangane?
                        "Dhewe" populasi panganan ing 90s. Gangster revelry ing wilayah isih ing memori.
                        Pracaya utawa ora, kabeh bandit iki mung omongan bocah cilik dibandhingake taun-taun kasebut.
                        Nanging para pejuang nglawan Putin ora bakal ngandhani iki.
                    3. Petir
                      Petir 22 Juli 2019 10:46
                      -3
                      Kutipan: Boris55
                      Banjur padha mbangun sosialisme - iki minangka swarga kanggo kabeh wong.

                      Sampeyan bakal ing swarga iki, kanggo manggon. Ora miturut crita "sejarawan" - propagandists.
                  2. Vadim237
                    Vadim237 22 Juli 2019 09:58
                    -12
                    "Stalin nampa Rusia karo bajak, lan ninggalake karo bom atom" ... Inggih, ya, mung ing mangsa pamaréntahan ana repressions saka 22 kanggo 25, penghapusan NEP, dispossession saka collectivization, paceklik saka 28 kanggo. taun 40th, resettlement saka bangsa, maneh repressions saka 37 kanggo 40, perang karo Finns ing 39, Invasi lan divisi saka Polandia, Perang Patriotik Agung, kang numpes luwih saka setengah saka apa dibangun saka awal industrialisasi, perang ing negara Baltik karo sedulur alas saka 40 kanggo 53, showdowns karo tawanan perang lan populasi sing tetep ing wilayah dikuwasani, maneh repressions "Doctors 'Case", "Uranium Case", etc - Asil kabeh iki industrialisasi, bom digawe, losses saka pati kasar utawa ora langsung related kanggo iku, populasi watara 50 yuta wong. Stalin ora gedhe - wong Rusia lan kabeh bangsa liyane gedhe - sing tahan aturan wong iki. saka 22 kanggo 53 taun. Sosialisme Internasional makaryakke ing beyo saka wong lan sumber daya - lan ora njupuk menyang akun losses sawijining, malah gedhe-gedhe, kanggo Bolsheviks padha tansah konvènsi.
                    1. Separ DPR
                      Separ DPR 22 Juli 2019 10:04
                      +4
                      Kutipan: Vadim237
                      Lha ya mung jamane jamane

                      Ana kabeh ya
                      Nanging elinga kutipan liyane:
                      Kutipan: Separ DNR
                      Putin ora dadi "Stalin", ( ing sawijining paling apik) kanggo Rusia ... Sayange, "jerk" ora bisa ditindakake ...

                      Aku Wigati sing ana fitur beda ing Stalin. Lan sing paling apik, pamrentah Federasi Rusia saiki, ora kudu disikat.
                    2. Petir
                      Petir 22 Juli 2019 10:50
                      +3
                      Saiki pejuang nglawan rezim bakal mlaku lan bakal miwiti ngandhani yen ora ana sing dipenjara ing kulawargane, ora ana sing keluwen - tegese kabeh apik karo kabeh wong.
                    3. ccsr
                      ccsr 22 Juli 2019 15:57
                      0
                      Kutipan: Vadim237
                      Stalin ora gedhe - wong Rusia lan kabeh bangsa liyane gedhe

                      Inggih, kepiye carane, tanpa Stalin, wong-wong gedhe kita menehi kabeh properti nasional menyang tangan saka macem-macem crooks lan ngidini ambruk USSR? Mungkin iki wektu kanggo nyingkirake ilusi babagan keagungan kita, yen ing wektu sing angel kanggo Uni Soviet, wong-wong kita ora gelem ndhukung CPSU - utawa sampeyan wis lali babagan iki? Aku wis ora lali, lan mulane aku ora duwe ilusi babagan kahanan kita saiki lan kaluputan pribadi saka wong-wong kita ing kedadeyan. Aku nganggep kahanan saiki minangka paukuman sing pantes amarga wong-wong kita kepengin ngrampungake masalah kanthi cepet nggunakake kapitalisme. Ing kene kita panen woh saka kesalahan kasebut.
                      1. Vadim237
                        Vadim237 22 Juli 2019 23:56
                        -3
                        Dadi CPSU - lan kabeh sing ana hubungane karo wong, mulane USSR ambruk.
              2. mordvin 3
                mordvin 3 22 Juli 2019 08:48
                +7
                Kutipan: Boris55
                Apa kita duwe perkara sing padha karo ing foto?

                Mesthi ora. Oalah, foto sampeyan dudu taun 99. Shuttles dadi sugih lan tuku truk, utawa bisa nemokake proyek, vodka, ora kaya tanggal 92, ora ana maneh ing kupon, karo 93rd Royal lan Rasputin sumunar kebanjiran, sing adol rags ing foto padha isin, sanajan negara kudu. isin, nanging ora kanggo wong-wong mau, padha ora ngerti bab anak sing ora duwe omah, kita ora weruh ing kutha malah ing 90s. luwih apik? Ya, periode transisi wis rampung suwe, nanging ora ana terobosan sing katon. Nanging papat rencana limang taun liwati ing kontrol GDP. Oalah, saben dina aku weruh carane ndhudhuk tong sampah, lan ing pasar loak uga ana mbah-mbah sing "mathuk menyang pasar" dodolan sampah.
                1. Vadim237
                  Vadim237 22 Juli 2019 10:00
                  -9
                  Dheweke bakal terus digali - amarga iki minangka kelainan mental.
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 22 Juli 2019 10:13
                    +5
                    Kutipan: Vadim237
                    Dheweke bakal terus digali - amarga iki minangka kelainan mental.

                    Iki minangka akibat saka Wishlist exorbitant sawetara.
                    Kutipan: Vadim237
                    Aku durung dadi oligarki - nanging aku kepengin banget - pesawatku dhewe, helikopter, koleksi seni, armada supercar, wanita ayu,

                    Aja lali toilet emas, kaya Onassis. Lan cepet-cepet karo wanita, yen ora, ing nguber milyar, sampeyan ora bakal sok dong mirsani carane iku mung jam setengah enem.
                    1. Petir
                      Petir 22 Juli 2019 10:53
                      +3
                      Kepiye carane, oposisi enom - negara kudu menehi bir gratis, sapi, lan iPhone anyar. Lan apa iku ora adil. Panguwasa ora nindakake apa-apa, lan kabeh gratis, nanging dheweke, kapribaden sing cerah, ora diwenehi apa-apa.
                      1. mordvin 3
                        mordvin 3 22 Juli 2019 11:10
                        0
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Piye, oposisi enom

                        Kowe ngomong sapa? Vadim dudu oposisi, dheweke dadi jutawan, pemilik pabrik, pabrik, ̶p̶a̶r̶o̶x̶o̶d̶o̶v̶. Dheweke nggawe kabeh kanthi tenagane dhewe, kajaba simbah pisanan mbantu bengkele.
                      2. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 12:17
                        -1
                        Ya, aku ora ngomong babagan dheweke, mesthi.
                        Aku ngomong babagan wong-wong sing durung nindakake apa-apa ing urip, nanging wis diterangake dening wong diwasa sing apik yen negara kudu menehi kabeh.
                    2. Vadim237
                      Vadim237 22 Juli 2019 15:01
                      -1
                      Aku ora kasengsem ing emas - supaya wong wadon duwe.
              3. ROSO 42
                ROSO 42 22 Juli 2019 09:12
                +3
                Kutipan: Boris55
                Apa kita duwe perkara sing padha karo ing foto?

                Foto loro ngisor:

                Kemerovo, Lenin Ave., mandeg poliklinik 5 (meh siji siji - ora ana tangga)

                Kemerovo, pemukiman Yuzhny, distrik Zavodsky lan Kirovsky (praktis wong sing padha)
              4. KOCMOC
                KOCMOC 22 Juli 2019 10:38
                -5
                Kutipan: Separ DNR
                Tangan ing ati, tanpa populisme sing ora cocog ing kene, dakkandhani suwene wektu Rusia tekan level dudu USSR, nanging RSFSR (paling ora)

                Contone, produksi listrik ing Rusia modern saiki kejiret karo tingkat RSFSR.
                Kutipan: Boris55
                Nalika kita gumantung ing dolar lan bank apa wae ing Rusia, tanpa idin saka Fed, ora bakal ngetokake

                Mungkasi promosi omong kosong bocah iki babagan ketergantungan marang dolar lan Fed. Ya, ana katergantungan, nanging ora saka jinis paksa sing sampeyan gunakake ing kene. Iki alam, yen sampeyan seneng, ing wayahe alam, katergantungan oportunistik, katergantungan pasar, prakara entuk manfaat lan expediency. Conto kaya Eropa gumantung marang gas kita, iku migunani kanggo wong-wong mau, sanajan ana upaya kanggo nolak, kanthi cara iki, mula dheweke dhewe nggawe pipa gas, babagan katergantungan sing padha ing kene. Mekanisme ekonomi donya digawe dening Kulon, lan kita dhewe sing teka ing pasar iki karo barang-barang kita supaya bisa ngedol lan entuk bathi. Lan ora ana sing meksa sampeyan nindakake iki, apa sampeyan duwe hak kanggo njagong ing minyak lan gas lan ngenteni dheweke teka, yen padha teka? Lan dhuwit kanggo nyetak sampeyan, dudu Fed, ora ana sing mbatesi, uga, menehi dina iki kanggo kabeh wong miskin 100000 rubel saben lan sesuk dhuwit iki bakal ditransfer menyang kanthong, aku bakal dadi jutawan dolar, nanging wong miskin sampeyan mesthi ora. tambah sugih saka iki. Nanging kepiye nguntungake lan produktif ing tahap iki kanggo negara kasebut? Ana wektu kanggo kabeh, nanging wektu kita bakal teka lan Kulon isih bakal ngadeg ing baris kanggo ruble. Kalih tawanan tansah dirantai ing ujung-ujung rantai, lan ora mesthi jelas, sapa sing dadi abdi lan sing tiran.
            2. Vadim237
              Vadim237 22 Juli 2019 09:30
              -4
              Utamané considering potensial lan sumber daya saka Federasi Rusia ... Lan apa potensial lan sumber daya iki bakal menehi - supaya éling wong-wong mau, sampeyan kudu nandur modal saka awal, lan sing paling Jahwéh, golek wong sing bakal tuku kabeh, dodolan a pasar - nanging saiki ana masalah karo, wiwit China , lan sawetara negara liyane wis dikuwasani meh kabeh pasar sadurunge diduweni dening USSR - wiwit ambruk.
            3. aybolyt678
              aybolyt678 22 Juli 2019 12:02
              0
              Kutipan: Separ DNR
              suwene wektu Rusia bakal tekan tingkat ora malah USSR, nanging RSFSR

              mbayangno sing wong Fantasticly ngganti mekanisme reregan kanggo itungan. Lan kurs kasebut bakal dijaga adhedhasar kasunyatan manawa bakal ngasilake bathi ing omah tinimbang tuku ing luar negeri. Ing wektu sing padha, kanggo penyelundupan - eksekusi, pasokan energi ing luar negeri diwatesi banget ... minangka asil, 2 taun krisis lan banjur tanduran lan pabrik bakal tuwuh saka balung bangunan bobrok. mikire yo ngono.
          2. 30 ing
            30 ing 22 Juli 2019 22:06
            -2
            Kutipan: Boris55
            Kutipan: Separ DNR
            Sayange, "jerk" ora bisa ditindakake ...

            Apa ora ana sing ngerti bedane antarane 1999 lan 2019?




            Dheweke lali lan ora pengin ndeleng ... Saiki saben kulawarga duwe mobil utawa loro .... Kabeh jinis peralatan rumah tangga. Ya, kudu kerja sing akeh lan ora gampang ... Yen sampeyan pengin urip normal, kerja! Ngunggahake bocah-bocah normal, menehi pendhidhikan, spesialisasi ... Ing umur tuwa bakal mbantu ... Ngandelake dhewe lan wong sing dikasihi!
        3. depressant
          depressant 22 Juli 2019 08:51
          +6
          Artikel saka loro wanita iku Jesuit.
          Loro-lorone padha wedi karo adol S-400 kita menyang Turki lan miturut omongane uwong adol SU-57. Medeni sejarah Eropa sing wis suwe ana ing ngarep negara iki - apa Sultan Suleiman teka ing pikirane? Apa sampeyan wedi? Sampeyan bener wedi! Ora FIG kanggo menek Eropah karo moncong kulon menyang urusan internal kita. Yen ana, wong Turki ora bakal ngadeg ing upacara karo Eropa - cara elit oligarki kita ing upacara. Tanpa ujar langsung, Margolina menehi pitunjuk manawa pengalaman "demokratis" kudu diulang maneh. Lan banjur, padha ngomong, padha, ing Kulon, duwe "korosi", kang Rusia disalahake, lan ing Rusia - serangan saka "agresi", kang Rusia maneh kanggo nyalahke ...
          Utawa iki salinan liyane - Shcherbakova! Salinan sampeyan, asli. Stalin ora ngremukake para leluhur, dheweke entuk keturunan sing rusak.
          Kawruh saka panganan sing apik ing USSR lan bibi sing apik saiki babagan kasunyatan Soviet kita adhedhasar kesan saka lagu-lagu grup Kino lan rak-rak toko kosong ing prentah saka Washington. Lan - tangisan pedagang, utawa sapa wae, Solzhenitsyn babagan Gulag. Tanggapanku babagan "perestroika" sing ditindakake miturut skenario Barat, adhedhasar akeh mayit lan getih sabangsane, kalebu sanak keluarga lan kanca-kanca. Iki minangka inti sejatine "kekuwatan alus", sing diarani "demokrasi" kanggo ditrapake maneh ing Rusia. Bertz militèr sampeyan ing bokong! Kanthi trim logam! Fly, lan minangka adoh sabisa!
          Metu saka uripku!
        4. Vadim237
          Vadim237 22 Juli 2019 09:17
          -1
          Ing infrastruktur, tetanèn, teknik mesin, instrumentasi, ilmu material, lan liya-liyane dibandhingake karo 2000, terobosan kasebut luwih penting, pungkasane, Rusia nggawe lan ngekspor produk sing kompetitif ing kabeh wilayah kasebut lan luwih akeh dituku saben taun.
          1. Tebih B
            Tebih B 22 Juli 2019 09:31
            +4
            Keset kanggo padu karo sampeyan. Elit politik kita ngaku kanthi cangkeme dhewe yen kita ora tau bisa ngilangi jarum lenga lan gas - mbantah, buktekake, pungkasane, salah, yen kita wis nggawe terobosan sing luwih penting.
            1. Petir
              Petir 22 Juli 2019 10:56
              +2
              "Ylita" politik Soviet kanthi cara sing padha ora bisa metu saka jarum lenga lan gas. Lan sethitik awal karo sereal.
            2. Vadim237
              Vadim237 22 Juli 2019 15:08
              -1
              Ora, iku mung netes menyang kuping saka kaca saka sembarang penet icteric lan situs, kang ana dadi akeh pegatan saiki - iku pancene wektu kanggo introduce Watesan ing kamardikan wicara, bab sing padha saben dina, saben dina.
    2. Stas157
      Stas157 22 Juli 2019 07:39
      +6
      Apa negara kita pengin manggon ing? Negara sing wis tangi saka dhengkul lan ngetutake dalan sing unik? Nanging apa dalan iki? Para ideolog Kremlin gagal nemtokake iki kanthi jelas".

      Kita mung isin, amarga dalan iki ora prayoga. Nanging penulis dhewe mangsuli pitakon babagan cara negara kasebut:
      Kapitalisme liar nyumbang kanggo emergence saka "struktur oligarki lan pidana sing pocketed milyar dolar saka kasugihan nasional, paling kang laundered, nandur modhal utawa ditransfer menyang akun lepas pantai ing Kulon."
      1. Wong pesimis22
        Wong pesimis22 22 Juli 2019 07:59
        +3
        Hmm, banjur ing sistem sosial apa wong mutusake kanggo manggon, lan ora Bunch saka oligarki lan pejabat, yen sampeyan nganakake referendum utawa nyatakake karsane wong, banjur ora ana sing bisa nolak owah-owahan, malah Putin lan kanca-kanca. yen kabeh cocog, banjur kabeh iku nggoleki, kaya pisanan saluran misale jek
        1. Boris55
          Boris55 22 Juli 2019 08:21
          +1
          Kutipan: Pesimis22
          yen sampeyan nganakake referendum utawa nyatakake kekarepane rakyat, mula ora ana sing bisa nolak owah-owahan kasebut

          Oh tenan? Lan ing ngendi USSR?

          1. Wong pesimis22
            Wong pesimis22 22 Juli 2019 08:26
            +4
            Dadi sampeyan kudu ngeyel dhewe, lan ora ngarep-arep yen partai bakal mutusake kabeh kanggo sampeyan utawa Putin.
            1. Boris55
              Boris55 22 Juli 2019 08:29
              +2
              Kutipan: Pesimis22
              Dadi sampeyan kudu ngeyel dhewe, lan ora ngarep-arep yen partai bakal mutusake kabeh kanggo sampeyan

              Wong-wong sing buta huruf ora tau mutusake apa-apa. Media bisa kanthi gampang menehi inspirasi kanggo apa wae.
            2. ROSO 42
              ROSO 42 22 Juli 2019 09:14
              +1
              Kutipan: Pesimis22
              Sampeyan perlu kanggo pindhah menyang Moscow lan bludgeon demokrat bebarengan karo Yeltsin.

              Dheweke ora nglilani aku mlebu - pesenan ...
              Kutipan: Boris55
              Media bisa kanthi gampang menehi inspirasi kanggo apa wae.

              Kawanan wedhus sing dipimpin singa... ya
            3. Stas157
              Stas157 22 Juli 2019 09:16
              -3
              Kutipan: Pesimis22
              Dadi sampeyan kudu ngeyel dhewe, lan ora ngarep-arep yen partai bakal mutusake kabeh kanggo sampeyan utawa Putin.Aku kudu pindhah menyang Moscow lan bludgeon Demokrat bebarengan karo Yeltsin.

              Lan yen jam iki uga ora setuju karo klompok sing ngatur, apa sampeyan menehi saran?
              1. Manungsa Kucing Null
                Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 09:48
                +3
                Kutipan: Stas157
                Lan yen jam iki uga ora setuju karo klompok sing ngatur, apa sampeyan menehi saran?

                Banjir ing Internet nglirik

                Stas157, sampeyan ana ing trek tengen, supaya - menang ngguyu

                Nanging "jam iki" isih ditulis bebarengan. Tanpa spasi (sampeyan duwe kemajuan, ya), nanging tanpa tanda hubung - uga ya
                1. Stas157
                  Stas157 22 Juli 2019 10:01
                  -4
                  Kutipan saka Cat Man Null
                  Banjir ing Internet nglirik

                  Stas157, sampeyan ana ing trek tengen, supaya - menang

                  Hello Kitty! Aku isih adoh saka banjirmu. Bener yen jeneng celukanku disorot kanthi kandel. Offset. Inggih, terus tindakake ejaan kula.
                  1. Petir
                    Petir 22 Juli 2019 11:01
                    +5
                    Tindakake dhewe.
                    Wong sing nyatakake awake minangka warga Rusia, wong Rusia sing manggon ing wilayahe, nanging ora bisa nulis tanpa kesalahan, menehi saran babagan topik "kepiye bisa nglengkapi negara"?
                    Mungkin pisanan nambah tingkat pendidikan pribadi? Yaiku, sinau kanthi yakin zip munggah celonone dhewe sadurunge miwiti nyebarake saran ing skala kosmik?
                    1. Stas157
                      Stas157 22 Juli 2019 11:28
                      -7
                      Kutipan saka Thunderbringer
                      Tindakake dhewe.

                      Kanggo sapa, kanggo Kisa? Apa ngetutake dheweke? Aku ora ngetutake ejaan anggota forum. Kanthi iki, Kisa kanthi tradhisional ora nandhang ala. Lha, kayane kowe wis manut. Inggih rampung! Aku babar pisan ora nentang inisiatif kuwi.
                      Kutipan saka Thunderbringer
                      Wong sing nyatakake awake dhewe minangka warga Rusia, wong Rusia sing manggon ing wilayahe, nanging ora bisa nulis tanpa kasalahan menehi saran ing topik "carane kita nglengkapi negara"?
                      Mungkin pisanan nambah tingkat pendidikan pribadi? Yaiku, sinau kanthi yakin zip munggah celonone dhewe sadurunge miwiti nyebarake saran ing skala kosmik?

                      Nuwun sewu, demi Gusti. Aku bakal nyoba kanggo nulis tanpa kasalahan (asring aku nulis saka telpon, lan mripatku ala, aku ora bisa ndeleng kabeh huruf). Aku ora ngira yen bisa nyinggung lan nyinggung wong akeh.
                      1. Petir
                        Petir 22 Juli 2019 12:15
                        +4
                        Ya, ngendi sing ngenyek, nulis minangka sampeyan bisa.
                        Mung kita, wong sing duwe pendhidhikan Soviet, ora biasa karo kombinasi buta huruf lan saran global babagan mbukak negara. Luwih tepate biasane, nanging saka wong sing duwe kemampuan mental tartamtu.
                        Nanging sampeyan ora salah siji saka iku, ta?
                        Yen sampeyan wis menehi saran babagan sing kudu diganti Putin, lan apa sing kudu ditindakake para oligarki, mula paling ora kudu dipikirake. Luwih akeh sing maca bakal percaya.
                      2. Stas157
                        Stas157 22 Juli 2019 13:47
                        0
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Mung kita, wong karo pendidikan Soviet, ora rakulino kanggo kombinasi buta huruf lan dewan global kanggo ngatur negara. Luwih tepate biasane, nanging saka wong sing duwe kemampuan mental tartamtu.
                        Nanging sampeyan ora salah siji saka iku, ta?

                        Inggih, sampeyan lan ora sopan! Amarga koma sing ora bener utawa tanda hubung sing diselehake ing panggonan sing salah karo pathos kaya mengkono, nyalahke wong sing buta huruf. Nalika, ing kasunyatan, ora ana apa-apa kanggo mbantah, nanging sampeyan pengin banget, apa sampeyan kudu golek kesalahan karo wangun sing ditulis?
                        Kutipan saka Thunderbringer
                        Yen menehi saran babagan sapa sing bakal ngganti Putin

                        Pak, ngendi sampeyan nemokake saran saka aku? Apa sampeyan ngomong babagan?
                      3. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 14:07
                        -1
                        Kutipan: Stas157
                        Amarga koma sing salah utawa tanda hubung sing salah

                        Eksekusi ora bisa diapura. Klasik Nyuwun

                        Kutipan: Stas157
                        nyalahake wong amarga ora ngerti

                        Kanca, kesusastraanmu kasat mata. Kajaba iku, "literasi" ing pangertèn sing paling jembar ora mung babagan "koma lan tanda hubung", nanging uga babagan pangerten babagan kasunyatan sing ana ing sekitar sampeyan, utamane.

                        Kabeh wis jelas, strictly IMHO ngguyu
                      4. Stas157
                        Stas157 22 Juli 2019 14:21
                        +2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kanca, kesusastraanmu kasat mata. Kajaba iku, "literacy" ing pangertèn sing amba saka tembung, iku ora mung babagan "koma-tanda hubung", iku babagan mangerteni kasunyatan sing ana ing sekitar sampeyan.

                        Napa sampeyan, Kitty, tansah milih koma? Sampeyan ora tau mbantah babagan akademisi, nanging golek kesalahan. Pass awis, rembugan ora topik artikel, nanging komentator ing. Dudu kuwi? Banjur, kanthi alami, sawise banjir sampeyan, para pangurus mbusak kabeh thread kanthi komentar sampeyan (bisa uga iki bakal dibusak karo tambang ing wektu sing padha).
                      5. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 16:22
                        0
                        Kutipan: Stas157
                        Sampeyan ora tau mbantah babagan akademisi

                        karo kowe? Ing pangertèn apa?

                        Buddy, slogan sampeyan ... ora nggawa informasi sing cukup kanggo mbantah ... ing pangertèn akademis.

                        Kutipan: Stas157
                        Pass dhuwit

                        Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan ucapake? Apa jenis "awis" sampeyan mikir aku "transfer"? Carane iku, ing umum?

                        Kutipan: Stas157
                        sawise banjir sampeyan

                        Buddy, banjir utama ing kene yaiku sampeyan. Ing cabang apa wae, ing topik apa wae - kabeh padha: #putinbyaka lan #sozhytnizzya. Apa iki, yen ora banjir, nerangake, mbok menawa aku ora ngerti apa?

                        Kutipan: Stas157
                        Mungkin iki bakal dibusak karo mine bebarengan

                        *ing wektu sing padha- вместе. Sampeyan kudu sinau grammar, ora melu agitation ... konco Nyuwun

                        PS: Dasi pus... iki saran apik.
                      6. Ora ala
                        Ora ala 22 Juli 2019 14:21
                        +2
                        Kutipan: Stas157
                        Inggih, sampeyan lan ora sopan!

                        Yen ora:
                        "Wong sing ora sopan, ora duwe isin, ora sopan, ditondoi kanthi ora sopan." nglirik
                  2. Rusia
                    Rusia 22 Juli 2019 12:04
                    +5
                    Kancaku, aku ngerti gangguan batinmu, nanging yen kowe, suci, suci, diarani Druzhk utawa Bobik, nanggapi kasarmu, banjur mlayu satus kilogram, nanging ora, mabur menyang admin, kanthi dakwaan lan akibate. hi
                    1. Stas157
                      Stas157 22 Juli 2019 12:23
                      -5
                      Kutipan saka Ruslan
                      Sobat, Aku ngerti gangguan internal sampeyan

                      Wong apik, aku percaya karo pikirane sing paling murni, nanging kenapa angan-angan? Bile ora ana ngendi?
                      Kutipan saka Ruslan
                      nanging yen sampeyan, suci, suci, diarani Druzhk utawa Bobik minangka respon saka kasar sampeyan, banjur mlaku satus kilogram, ya ora, mabur menyang admin, karo biaya samesthine lan jalaran

                      Kucing lan Jack Golovan, julukan kucing lan asu, kabeh iki ana ing avatar Kisa dhewe. Aku ora overthink apa-apa. Lan carane akeh angkoro rudeness, lan pracaya kula kathah, aku ora krungu ing alamat dhewe, aku ora tau ora sambat karo admin. Dadi, wong apik, sampeyan maneh angan-angan.
            4. Vadim237
              Vadim237 22 Juli 2019 10:02
              0
              Inggih, banjur, ing dasare, padha mutusake - kabeh wong ngerti yen partai bakal ngurus kabeh.
        2. Tebih B
          Tebih B 22 Juli 2019 08:36
          0
          Nanging sapa sing bakal ngidini referendum dianakake?))) Taun kepungkur, aku elinga, dheweke nyoba babagan "reformasi pensiun", malah nglumpukake luwih saka sejuta tanda tangan - dadi apa? Ora ana sing kuwasa malah ngeruk awake dhewe. Lan sing ngadhepi srengenge ing konferensi pers taunan kasil pura-pura ora nggatekake poster sing cocog, sing dianakake loro wartawan wanita.
          Lan yen sampeyan miwiti ngandhakake kekarepane rakyat kanthi cara liya, banjur uryakls bakal langsung mlayu kanthi tangisan "sampeyan pengin, kaya ing Ukraina, sampeyan pengin drown Rusia ing getih, negara ora bakal urip revolusi liyane." Senajan: a) revolusi miturut definisi praktis tanpa getih, perang sipil ana getih; b) kanggo konfrontasi serius, loro-lorone dibutuhake - lan carane akeh wong bakal diklumpukake ing kemah para pembela oligarki?
          1. Vadim237
            Vadim237 22 Juli 2019 15:10
            -2
            Siji yuta diklumpukake saka 147 yuta - ya, pancen indikator sing penting kanggo apa sing bakal dipikirake para panguwasa. Ora lucu dhewe.
          2. ccsr
            ccsr 22 Juli 2019 16:05
            -1
            Kutipan: Far B
            Nanging sapa sing bakal ngidini referendum dianakake?

            Apa sampeyan wis nyoba ngatur? Utawa apa sampeyan ngimpi yen wong liya bakal nindakake kanggo sampeyan? Aku sangsi sing liyane duwe psikologi padha karo sampeyan, lan mulane FIG sampeyan bakal tau ngatur referendum, amarga iku surem lan larang regane. Lan sepisan maneh, ora kabeh wong bisa nyuwek bokonge saka komputer, mula nuthuk tombol lan njaga rasa lara babagan masa depan Rusia ...
      2. monster_lemak
        monster_lemak 22 Juli 2019 08:19
        +4
        Gorbachev minangka tipikal pembicara-populis cilik sing seneng adus keplok lan luwih eksotis (tepuk tangan), luwih seneng dheweke rumangsa. kanggo nyalahake ambruk USSR saka "stagnasi ing ekonomi", kanthi ngenalake "NEP" anyar adhedhasar koperasi. perusahaan iki .. Iki apa mimpin kanggo bilai: 1-cooperators, nggunakake sumber daya Enterprises wiwit tuwuh kanthi cepet, kang mimpin kanggo kultus saka "gampang" dhuwit, 2 - mimpin kanggo nggawe kelas "cooperators" - wong-wong sing duwe bathi sing penghasilane akeh, kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang warga biasa, sing nyebabake rasa iri marang warga biasa yen kooperator bisa kanthi cepet lan relatif gampang sugih, 3 - nyebabake arus metu personel lan sumber daya saka perusahaan biasa menyang koperasi, 4 - discredited SA mu idea saka pegawe jujur ​​kanggo kabecikan negara, antarane warga USSR, ing sih saka lapisan kanthong dhewe ing koperasi, lan banjur ing sembarang cara, 5 mimpin kanggo link antarane "partai" lan "negara". " badan karo kooperator, kanggo pengayaan bebarengan, yaiku, kanggo nggawe mafia "resmi", korupsi "sah", lan liya-liyane. Bener, nyatane, sistem "koperasi" sing diwakili dening "pengusaha" nggunakake sumber daya negara kanggo dheweke. aktivitas lan lobbyists sing, wong pinunjul ing kuwasa, lancar migrasi menyang kasunyatan Russian modern lan dadi sistem negara ing Rusia modern. Ora ana wonder yen Rusia isih dikelola dening koperasi Ozero .... ya
        1. depressant
          depressant 22 Juli 2019 11:31
          +1
          Monster_Fat, jumlah kooperator sing dipromosikake wiwit awal ing Gorbachev amarga bakat wirausaha cukup akeh. Nanging dumadakan, kaya ora ana ing ngendi wae, wong-wong sing sadurunge kerja ing njero lemah muncul, ngrusak kabeh cabang kekuwatan lan ngupaya ngganti karo pamrentah sing cocog karo dheweke.
          Sing sugih banget "bawah lemah" percaya yen kanggo kepentingane sing diarani "perestroika" ditindakake, sing jelas nuduhake owah-owahan ing dalan politik negara. Ora nyangka yen panguwasa sing dirusak dening dheweke nindakake perestroika, lan ing mangsa ngarep bakal ngganti dalan politik mung kanggo kepentingane dhewe - supaya partai lan elit ekonomi bisa nyukupi kasugihan alam lan industri Uni.
          Tilas "pekerja bawah tanah" nandhang kuciwane gedhe, sing cepet dadi nesu nalika, ing pungkasan taun 80-an, panguwasa wiwit ambruk kabeh koperasi kanthi berturut-turut kanthi bantuan hukum sing diadopsi kanthi cepet, tanpa mangerteni sejarah asal-usule. Ewonan koperasi cilik lan berkembang kanthi cepet dadi ukuran medium ditutup saben dina ing saindenging negara! Minangka saingan panguwasa ing mangsa ngarep ing pembagian lan pengalokasian kasugihan rakyat. Secara psikologis, iku malah luwih elek tinimbang penutupan koperasi Stalinis ing Khrushchev. Republik Uni ora setuju karo iki. Sing dadi salah sawijining sebab ambruk negara. Panguwasa isih ngupayakake koperasi Gorbachev arupa usaha cilik lan menengah lan peternakan. Apa sampeyan mikir sing kedadeyan?
        2. berang-berang1982
          berang-berang1982 22 Juli 2019 13:25
          +1
          Kutipan saka Monster_Fat
          Penasihat kasebut (kayata Likhachev, Yakovlev, lan liya-liyane) kudu disalahake amarga ambruk USSR sing lobi "ngunggahake ekonomi" supaya bisa metu saka "stagnasi ekonomi" kanthi ngenalake "NEP" anyar adhedhasar koperasi.

          Likhachev minangka ahli filolog lan sejarawan seni, lan apa sing bisa ditindakake ing ekonomi minangka misteri.
          Yakovlev minangka ideolog partai utama lan propagandis, lan dheweke ora ngurusi goreng cilik saka antarane mantan "anggota guild", iki dudu levele.
      3. depressant
        depressant 22 Juli 2019 14:28
        0
        Nanging iki wis dadi kesalahan saka Penulis sing dihormati.
        Kapitalisme liar ora nggawe apa-apa lan ora bisa nggawe apa-apa.
        Kapitalisme galak yaiku definisi apa sing wis digawe wiwit masa pemerintahan Khrushchev, lan pungkasane digawe nganti saiki kanthi konsisten njlentrehake utawa ngganti sawetara rincian awal saka rampokan negara sing bakal teka. Looting - dening sakepel wong ing kabeh orane tumrap sekolah saka owah-owahan saka elit ngatur - pisanan USSR, banjur - Rusia.
        Komposisi saka "sekepel kuwoso", mesthi diganti liwat wektu. Nanging sakperangan alesan misale jek kula sing ana komponen invariable ing. Mesthi, wong ora centenarians, nanging klan kulawarga centenarians.
        Contone, takon sapa Potanin, putrane sapa.
        Lan ... Aku ngenteni memoir sing mesthi bakal dadi laris ing donya kanggo kabeh wektu --- "Kenangan perampok. Carane kita matèni USSR lan ngrampok mayit."
    3. Alex Nevs
      Alex Nevs 22 Juli 2019 08:46
      +1
      Dheweke wiwit kesandhung menyang tong sampah 15-20 taun sadurunge ditandhani (kaleng emas, jaminan lan impunity). Abses nyuwil kanthi label - dheweke uga "menehi" karo tangane dhewe. Lan langsung njupuk pus. ps. skala wektu.
      1. Petir
        Petir 22 Juli 2019 11:06
        +4
        Saka ngendi asale?
        Kabeh banjur ngelingi Stalin pribadi. Kabeh minangka siji komunis nyata.
        Mungkin (oh medeni, apa pikirane sing seditious) sistem Stalin ora apik?
        Inggih, yen komunis nyata ing kuwasa sanalika sawise pati, padha unanimously wiwit banyu kabeh warisan karo apa?
        Utawa Mungkin padha ora komunis nyata? Dadi pranyata padha ora tau ana, lan komunisme iku gagasan bosok.
    4. Badai srengenge
      Badai srengenge 26 Juli 2019 13:46
      0
      Aku mangu-mangu yen ing 4 taun iku dheweke sing ngatur
      Kutipan: Far B
      mekanisme negara cukup sregep pecah menyang Trash.
      pratandha pisanan pungkasan padha cetha katon malah sak aktivitas Khrushchev (sing padha kondhang jagung lan mockery liyane ekonomi ngrancang). wis jelas yen sistem kasebut wis rusak lan tinimbang nggawa pimpinan anyar sing pantes, dheweke nyoba njaga kekuwatane wong sing wis jelas ora kompeten (karo kabeh pakurmatan pribadi kanggo Brezhnev, dheweke ora kudu ditinggalake sawise lara. pecah dheweke)
  3. ora pati
    ora pati 22 Juli 2019 05:55
    +2
    Iku muspra yen padha nglawan vodka kita. Vodka lan prestasi kita wis bebarengan ing sajarah kita. Lan nalika padha wiwit perang nglawan mabuk, Uni teka menyang mburi, lan paseduluran saka bangsa. negatif .
    1. depressant
      depressant 22 Juli 2019 09:48
      +5
      USSR sing abadi, sejatine, kaya sing sampeyan ucapake, "muncul" luwih awal ...
      Ing Uni miturut I.V. Stalin mung duwe 110 ewu koperasi produksi lan produksi ilmiah lan 3,5 yuta petani individu. Ing saiki - perusahaan cilik lan medium-ukuran lan farms. Iki minangka unsur kapitalisme sing ana ing sistem sosialisme negara lan bisa ngunggahake negara kasebut sawisé Perang Donya II ing wektu sing paling cendhak. Kanthi wutah produk domestik bruto 12% saben taun! ngiring dening rega pangan murah. Iku ora krungu! Luwih maneh wungu rencana Marshall lan siram dening rencana iki karo dolar saka Jerman karo Tambah 2-3%. Sawetara wektu sawise pati Stalin, yaiku ing taun 1956, Khrushchev, kanggo nguatake makna politik saka pribadine sing ora pati penting, ngilangi kerjasama lan pertanian Soviet minangka gagasan Stalin, ngenalake artikel marang wong-wong mau ing KUHP lan ngumumake kamenangan "resik". tatanan ekonomi sosialis. Tani mokal lumêbêt ing lêmah, nyambut damêl ing lêmah, sagêd kasat mata, mula tani langsung mati. Petani kolektif dibayar kanthi awis tinimbang produk, surplus sing didol ing pasar. Saiki kerja, aja nggarap sawah kolektif - bayar! Cilik! Ilang kapentingan. Nanging bagean saka koperasi produksi dadi lemah, sing ora mungkin tanpa korupsi sistem administratif, partai, ekonomi lan penegakan hukum. Lan ing kene wiwit "korosi" saka USSR, dekomposisi korupsi ing latar mburi kekurangan pangan, barang-barang kualitas sapisan diprodhuksi dening koperasi, lan bantuan ekstensif kanggo rezim pseudo-sosialis ing saindenging jagad. Lan "hukum garing" supaya cepet ambruk negara. Iki mung minangka faktor sing dimaksudake kanggo nambah aliran gething ing pihak rakyat marang sistem pemerintahan negara.
      1. Petir
        Petir 22 Juli 2019 11:09
        +1
        Salajengipun. "Unsur kapitalisme" wiwit ing Lenin. Minangka siji-sijine langkah kanggo nylametake kekuwatane kaping lima.
        Iki nalika, sawise nyoba kanggo nindakake kabeh "miturut Marx", ternyata teori iki ora ana hubungane karo kasunyatan, lan wong wiwit mati stupidly.
        Carane padha urip.
        Nanging nalika padha ngumumake kamenangan "resik" saka tatanan ekonomi sosialis. ", Sing kabeh, USSR wiwit alon-alon lan mesthi bend liwat.
        Lan saiki propagandis anyar maneh nyritakake babagan Marxisme. Apa teori iki apik banget, apa jenis masyarakat kaadilan sosial bisa dibangun ing basis.
        Ya.
  4. 1536
    1536 22 Juli 2019 06:05
    +1
    Kasunyatan bilih wong ing Eropah Kulon ana ing impasse politik lan moral punika kasunyatan. Dheweke butuh Marx kapindho lan sawetara revolusi sing bakal ditindakake ing London utawa Berlin, umpamane, lan kabeh duwe sawetara hantu sing mlaku-mlaku kanthi mripat sing nesu lan nyebut awake dhewe minangka politisi, publisitas utawa wong liya.
  5. Strashila
    Strashila 22 Juli 2019 06:06
    +2
    Artikel loro-pasuryan, utamané ing syarat-syarat dhuwit pidana saka Rusia, pangenalan contributing kanggo pangembangan angkara ing wilayah lan support kanggo dina iki, ngewangi ing ndhelikake dicolong lan nglindhungi maling.
  6. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 22 Juli 2019 06:07
    +6
    Dadi Chamberlain bener: ora ana sing menang ing perang, mung sing kalah?

    Lies ... conto sing jelas saka Amerika sing lemu ... sawise Perang Donya II ...
    nalika Jerman lan Rusia padha nyiksa saben liyane nganti kesel, Amerika ngedol barang-barange marang wong loro, lan nalika dadi cetha yen USSR bakal menang perang, padha deftly cocok menyang iku, nyatakake piyambak saiki juara Jerman . .. uga, scammers.
  7. kn54
    kn54 22 Juli 2019 06:44
    +2
    Sawise vodka Prancis, sampeyan ora bakal ngomong.
  8. nikvic46
    nikvic46 22 Juli 2019 06:56
    +1
    Force against force iku kedadean sing lumrah. Sayange MS ora ngerti iki. Saben tumindak nyebabake reaksi. Liyane bab obrolan pihak lawan ora mandheg. bali ing wektu iku.
  9. Roso 56
    Roso 56 22 Juli 2019 07:16
    0
    Apa liyane vodka Prancis, padha tau duwe apa-apa nanging cognac lan anggur. Minangka sidekick goblin sandi ngandika, aku bakal nyathet babagan alkohol - kabeh sing ora Rusia lan kabeh sing ora vodka kabeh sampah. Iki jenis patriotisme kita.
    1. silver169
      silver169 22 Juli 2019 08:32
      +2
      Namesake, sampeyan sethitik konco kaping, supaya ngomong. Bubar, Prancis wis mrodhuksi jumlah ageng saka vodka, lan biasane saka kualitas rada kurang, disiapake, contone, saka bit gula. Sing nggumunake, umume pengganti iki didol ing botol "gaya Rusia", dihias karo stiker karo elang pseudo-Rusia, bintang, jeneng kaya Rusia kaya "Ruskov", lsp.
      1. Roso 56
        Roso 56 22 Juli 2019 09:15
        0
        Dadi kita ora lair wingi, tesis iki wis manggon karo kita kanggo 45 taun. Lan kita nyoba kanggo njupuk lokal, minangka aturan, distillery belongs kanggo gubernur lokal utawa kanca-kanca kang kelangan lan iku ora duwe bathi kanggo wong-wong mau. omong kosong. Senajan saben wong dadi edan kanthi cara dhewe, aku ngerti siji pigura, mula dheweke edan karo rum, lan aku ora seneng karo dheweke ing taun 79.
    2. novel66
      novel66 22 Juli 2019 11:47
      +3
      Remarque ... Calvados ...
      1. Ora ala
        Ora ala 22 Juli 2019 14:12
        +3
        hi Deleng lan mabuk?
        1. novel66
          novel66 22 Juli 2019 14:16
          +1
          nganti saiki mung ngimpi lol hi
          1. Ora ala
            Ora ala 22 Juli 2019 14:23
            +1
            Aku melu, dadi aku mumble, aku mumble. eseman
      2. Roso 56
        Roso 56 22 Juli 2019 15:32
        0
        Calvados nyoba kanggo pisanan ing 72 sawise Pemilu, muck elek.
        1. novel66
          novel66 22 Juli 2019 15:34
          0
          nanging Remarque ora ngira
          1. Roso 56
            Roso 56 22 Juli 2019 15:43
            0
            Aku mangsuli ing ndhuwur babagan iki. Moonshine uga moonshine ing Afrika, aku isih ngelingi prasasti ing botol "Calvados", lan ing ngisor huruf cilik "moonshine Ukraina", nanging aku nandheske iku 72 saka abad pungkasan, patang puluh pitu taun kepungkur.
            1. novel66
              novel66 22 Juli 2019 15:50
              -1
              ing ngisor huruf cilik "moonshine Ukraina"

              lan malah luwih murah - digawe ing Rusia ... guyon apik .. lol
              1. Roso 56
                Roso 56 22 Juli 2019 16:04
                0
                Banjur ana USSR, ora nyoba kanggo sinau? ngguyu
                1. novel66
                  novel66 22 Juli 2019 16:08
                  +1
                  RSFSR ana ing kana, aku nyoba sinau, aku ora seneng, nanging aku kudu ngrampungake sekolah lan institute ... akeh mahasiswa Soviet ..
    3. pro100y.belarus
      pro100y.belarus 25 Juli 2019 03:21
      0
      Kutipan: Ros 56
      Apa liyane vodka Prancis, padha tau duwe apa-apa nanging cognac lan anggur. Minangka sidekick goblin sandi ngandika, aku bakal nyathet babagan alkohol - kabeh sing ora Rusia lan kabeh sing ora vodka kabeh sampah. Iki jenis patriotisme kita.

      Aku ora setuju. Cognac Armenia ora ala. Senajan, rasa - rasa regejegan.
      1. Roso 56
        Roso 56 25 Juli 2019 06:53
        0
        Sampeyan bisa ngomong ngendi kanggo njaluk iku, cognac Armenian saiki "a miserable tangan kiwa." Lha kowe ngerti, iki kutipan saka guyonan
  10. Ali Kokand
    Ali Kokand 22 Juli 2019 07:25
    +4
    Krisis sosial-politik sing teka ing ambruk USSR wis suwe saya suwe. Lan salah sawijining sebab utama yaiku ora bisa partai sing ngatur kanggo nyalonake pimpinan sing pantes lan njamin suksesi kekuwatan. Ing ngarsane gol sing pantes, ora bisa menehi penekanan sing bener ing konfrontasi ideologi marang Kulon, pengkhianatan langsung lan nyebabake ambruk. Nimbali rakyat kanggo tapa lan larangan, lan kanggo kemewahan dhewe ora nambah katresnan lan iman marang para panguwasa. Nalika wong ndeleng contone Stalin, wong sing peduli marang negara, mula negara-negara gedhe lair.
    1. Goblin1975
      Goblin1975 22 Juli 2019 10:21
      -1
      Quote: Ali Kokand
      Krisis sosial-politik sing teka ing ambruk USSR wis suwe saya suwe. Lan salah sawijining sebab utama yaiku ora bisa partai sing ngatur kanggo nyalonake pimpinan sing pantes lan njamin suksesi kekuwatan. Ing ngarsane gol sing pantes, ora bisa menehi penekanan sing bener ing konfrontasi ideologi marang Kulon, pengkhianatan langsung lan nyebabake ambruk. Nimbali rakyat kanggo tapa lan larangan, lan kanggo kemewahan dhewe ora nambah katresnan lan iman marang para panguwasa. Nalika wong ndeleng contone Stalin, wong sing peduli marang negara, mula negara-negara gedhe lair.

      Ya, kesalahan ana ing sistem mono-partai. Ideologis ing pimpinan partai "kobong" liwat wektu, lan ora ana imbangan: Pasal 6 UUD 1977. "Kekuwatan utama lan nuntun masyarakat Soviet, inti saka sistem politik, organisasi negara lan publik yaiku Partai Komunis Uni Soviet. CPSU ana kanggo rakyat lan nglayani rakyat.

      Sampeyan kudu nggawe paling ora rong partai sing saingan ing kerangka ideologi sosialis (komunis). Banjur bakal ana ing pemilihan, bakal luwih angel kanggo oportunis kanggo break menyang posisi pimpinan. Saingan bakal ngetutake saben liyane.
  11. parusnik
    parusnik 22 Juli 2019 07:26
    0
    Miturut Shcherbakova, jelas kanggo akeh yen Rusia bali menyang demokrasi "bakal ora mungkin nganti kita ngukum Stalin lan sistem sing digawe."
    ... Saiki, paling ora mangan demokrasi, paling ora ngombe, paling ora nglangi, nanging yen sampeyan pengin ngliwati norma TRP. Ana sawetara jinis tari ing balung ngguyu ..Sistem endi sing arep ngukum jaman saiki apa jaman biyen? Nanging ing demokrasi nyata ora cukup, amarga dheweke ora ngatasi masa lalu kasebut ngguyu
    1. Separ DPR
      Separ DPR 22 Juli 2019 07:35
      +3
      Kutipan saka parusnik
      .Sawetara jenis tari ing balung arep ing .. Apa sistem kanggo ngukum saiki utawa kepungkur?

      Sistem saiki, LOW! Kajaba iku, ana hukum sing cocog.
      Lan dheweke ngalahake sejarah, asring lan kanthi akeh cara nyalahake lan nyalahake supaya bisa nuduhake:
      - Kene kitaсейчас, kita manggon ing sistem sing dibangun kanthi nyathet kesalahane sing kepungkur ...

      Lan sapa sing bakal percaya?
      1. parusnik
        parusnik 22 Juli 2019 08:04
        0
        Sistem saiki, LOW!
        .. ing prinsip, ya, saiki wong-wong sing nentang sistem iki ing abad kaping 19 kena alangan iki, buku-buku ditulis babagan topik iki .. ngguyu
    2. mordvin 3
      mordvin 3 22 Juli 2019 10:28
      +2
      Kutipan saka parusnik
      Saiki, demokrasi, paling ora mangan, paling ora ngombe, paling renang, nanging yen sampeyan pengin ngliwati norma TRP.

      Rada kurang. Piye wae aku nemoni buku "cerita rakyat Rusia" ing awal 90-an. Ing kana, tikar ngadeg ing tikar lan nyopir kanthi saru. Aku malah ora bisa menehi conto, dheweke bakal langsung nulis plester sawi.
  12. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 22 Juli 2019 07:34
    +3
    Ora ana pahlawan ing Fatherland kita ... Maneh, kita "kacarita" dening panemu saka "penderita asing" nostalgia kanggo dina lawas saka Eropah mulyo ... maneh padha nemtokke ing kita mratelakake panemume sing Rusia iku EXCLUSIVELY gas lan vodka. (kanthi cara - cathetan kanggo generasi anyar - topik vodka tansah menang-menang lan tansah nggawe ora kualitas, nanging nomer peserta) ... Begjanipun, kanggo kita Rusia, njupuk kurang saka 30 taun kanggo ngerti apa kedaden sak periode "humped perestroika", supaya kita ora mikir bab kepungkur, nanging bab mangsa, lan ora mung kanggo mikir, nanging uga kanggo nggawe mangsa iki ora karo tembung (artikel lan komentar ing donya maya), nanging karo tumindak ing jagad nyata.... Opo aku salah???
    1. ROSO 42
      ROSO 42 22 Juli 2019 09:20
      +2
      Quote: Vitaly Tsymbal
      Ora ana pahlawan ing tanah air kita ...

      Saka apa? Ana akeh conto ... Aku (nganti dina iki) kaya sikap wong ing Moskow marang penghapusan calon kanggo Pemilu kanggo Moscow City Duma ... Padha mbela hak ...
      1. Cook
        Cook 22 Juli 2019 14:41
        +1
        Mungkin luwih becik dheweke ngetutake koleksi tanda tangan sing bener? Banjur sampeyan kudu milih saka calon sing ora bisa ngatur proses dhasar iki kanthi bener.
    2. Goblin1975
      Goblin1975 22 Juli 2019 10:23
      -1
      Quote: Vitaly Tsymbal
      Ora ana pahlawan ing Fatherland kita ... Maneh, kita "kacarita" dening panemu saka "penderita asing" nostalgia kanggo dina lawas saka Eropah mulyo ... maneh padha nemtokke ing kita mratelakake panemume sing Rusia iku EXCLUSIVELY gas lan vodka. (kanthi cara - cathetan kanggo generasi anyar - topik vodka tansah menang-menang lan tansah nggawe ora kualitas, nanging nomer peserta) ... Begjanipun, kanggo kita Rusia, njupuk kurang saka 30 taun kanggo ngerti apa kedaden sak periode "humped perestroika", supaya kita ora mikir bab kepungkur, nanging bab mangsa, lan ora mung kanggo mikir, nanging uga kanggo nggawe mangsa iki ora karo tembung (artikel lan komentar ing donya maya), nanging karo tumindak ing jagad nyata.... Opo aku salah???

      Mungkin bener. Apa persis sing sampeyan maksud
      urusan ing donya nyata
  13. berang-berang1982
    berang-berang1982 22 Juli 2019 08:14
    0
    Sudut pandang Sonya Margolina penasaran, dheweke minangka publicist Yahudi serius, peneliti hubungan antarane Stalin lan wong Yahudi. Panyerat tembang macapat kasebut yaiku ...... Trotsky nggawe revolusi, lan Bronstein mbayar
  14. silver169
    silver169 22 Juli 2019 08:17
    +2
    Kanthi vodka, bakal rauh padha karo kaviar sing ditekan - ing pasar Eropa, Rusia wis rampung diganti karo Iran. Vodka Rusia ing Kulon uga saya suwe saya angel ditemokake, diganti karo produk berkualitas tinggi saka Prancis, Finlandia, lan Polandia. Lan sakperangan alesan, vodka Rusia tansah gandum, sanajan vodka nyata kudu rye. Kutub ngasilake vodka rye kualitas apik - "Zhitnya" lan "Vyborova". Lan sakperangan alesan, vodka "Stolichnaya" didol ing pirang-pirang negara dudu produksi Rusia, nanging Latvia!?
    1. ROSO 42
      ROSO 42 22 Juli 2019 09:28
      0
      Kutipan saka silver169
      Kanthi vodka, bakal rauh padha karo kaviar sing dipencet - ing pasar Eropa, Rusia rampung diganti karo Iran.

      Sampeyan kudu ngerti:
      Ing taun 30-an, industri vodka domestik mung ngasilake patang jinis vodka: 40%, 50%, 56%, lan Moskow Khusus. Sing pisanan dianggep minangka vodka kualitas biasa, liyane - kualitas tambah. Ing produksi "40%" vodka digunakake alkohol rectified diprodhuksi saka kentang, gandum utawa molase. Vodkas "Special Moscow", "50%" - naya lan "56%" - naya disiapake saka alkohol rectification pindho kualitas dhuwur. Panggunaan alkohol saka molase kanggo nyiapake vodka kasebut ora diidini. Alkohol diencerke karo banyu kali sing dikoreksi, dene isi zat mineral ing vodka ora bisa ngluwihi 500 mg, sing isi alkaline ora bisa ngluwihi 300 mg.

      Kajaba iku, ana teknologi, lan saiki ana perdagangan, lan vodka murah bisa luwih apik tinimbang "elit" sing larang ...
  15. ccsr
    ccsr 22 Juli 2019 08:35
    +1
    Pengarang:
    Oleg Chuvakin
    Dadi sapa sing bakal luwih alus?

    Inggih, mesthi ora Rusia - iku ora perlu kanggo moyoki wong kita kaya sing sawise ambruk USSR. Ya, lan kita ngerti akeh - kredibilitas Kulon wis ilang ing salawas-lawase.
    Umumé, artikel iki piye wae muddy, kenangan saka wong-wong sing wis manggon ing Kulon kanggo dangu utawa rabid "aktivis hak asasi manungsa", nanging ing gambar karo logo ing "smirnovka" (botol ing rak) maneh ngelingake kula saka balalaika, bruwang lan boneka nesting.
    Umumé, ora ana analytics serius, supaya reprinting frase tugas saka penulis dubious, lan iki wis ora pantes manungsa waé kanggo dangu.
  16. tank64rus
    tank64rus 22 Juli 2019 08:46
    +2
    Sejarah ora ana yen ya yen mung.
  17. Valer
    Valer 22 Juli 2019 09:46
    -1
    ngendi? kamenangan apa? Apa sampeyan ngomong babagan? Sing utama yaiku sosialisme lan kapitalisme, apa hubungane Rusia kapitalis? Saiki kapitalisme wis mekar ing Rusia dhewe. Lan Kulon ora peduli kanggo macak lan nuduhake yen luwih apik amarga kapitalisme ana ing endi wae. Perjuangan terus, nanging ora padha, ora kanggo wong, nanging kanggo pasar, hegemoni lan primacy ing divisi. Kita bisa ngomong yen kita nindakake kanthi apik, negara kasebut kapitalis, lan para budak kerja 10-12 jam saben dina, sanajan tanggal 9 Mei. Ora ana GDP sing bener, pitakonane yaiku endi (kapitalis) lan wong-wong sing kepengin duwe kekuwatan menehi pilihan sing luwih elek. Cara metu kaya Swedia nanging tanpa migran (lan iki ora bakal bisa) Cara metu minangka revolusi "nyisakke" lan setengah abad liyane kanggo gagak.
    Dadi "ora ana dalan metu" (kaya ing lagu kasebut) mung ana dalan PDB, nanging dheweke duwe kertu ing tangane lan 12 taun maneh. Apa gunane ngganti jaran ing tengah-tengah? Lan ya, karo Stalin mung kesel ndeleng Georgia.
    1. Goblin1975
      Goblin1975 22 Juli 2019 10:52
      -3
      Kutipan: Valer
      Dadi "ora ana dalan metu" (kaya ing lagu kasebut) mung ana dalan PDB, nanging dheweke duwe kertu ing tangane lan 12 taun maneh. Apa gunane ngganti jaran ing tengah-tengah?

      Bener, warga negara sing apik. Ing cara sing bener, ing pangkat grapyak, ditulis dening V.V. Putin isih umur 12 taun (lan aja wani mbatesi dheweke!).
      nanging banjur nyekel kertu

      Oh ya, lan malah ditandhani! Senajan, kok dheweke kudu kertu, apa jenis gambler cilik iku?! Dheweke mesthi ora main kertu, dheweke duwe game liyane kanggo iki - dheweke nelpon pemilihan. Lan karo sheets ditandhani, menang iki "game" saben wektu lan "jujur". nglirik
      Apa gunane ngganti jaran ing tengah-tengah?

      Ing kene aku setuju banget karo sampeyan. Apa ngganti PDB, amarga isih akeh gagasan sing durung diwujudake!

      Pitik wong Yahudi mati kanthi cepet. Wong Yahudi iku nesu lan mutusake arep marani rabi
      menyang papan pangibadah. Rawuh lan ngandika:
      - Bantuan, rabi, pitik padha mati.
      - Lan sampeyan nyumerepi bunder saka kertas liwat coop pitik, padha bakal mandheg mati.
      Seminggu kepungkur, kaping pindho, dheweke isih mati. Wong Yahudi maneh marani rabi.
      - Lan sampeyan nyumerepi kothak kertas ing coop pitik, mesthi bakal mbantu.
      Seminggu kepungkur, kabeh pitik wis mati. Wong Yahudi iku marani rabi lan matur:
      - Kabeh pitik mati, ora ana sing mbantu.
      - Ngapunten, nanging aku duwe akeh gagasan liyane.
      apik



      prajurit
  18. kunstkammer
    kunstkammer 22 Juli 2019 10:13
    +2
    Kutipan: Boris55
    negara kuwi ditampa dening Putin

    Churchill uga nyanyi jenius Putin: dheweke njupuk negara nganggo bajak, nanging ninggalake ...
    Ora! Putin iku langgeng, ora bakal ninggalake kita yatim piatu ing sembarang cara - ora cara!!!
    "Putin tansah urip!
    Putin tansah karo sampeyan!
    Ing kasusahan, pangarep-arep lan bungah - lan lan "(Pisnya)
    1. Vadim237
      Vadim237 22 Juli 2019 15:20
      +1
      Putin nampa Rusia ing karusakan saka 90s karo jurang ora ana sumber, lan ninggalake karo ekonomi kalima ing donya, emas lan devisa paling gedhé cadangan ing CIS, utang umum global paling cilik, tentara modern lan kuwat, bali Crimea, NEP kanggo spaceships, nuklir Burevestnik lan hipersonik Vanguard.
  19. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 22 Juli 2019 11:15
    +4
    Carane akeh bisa, lan apa gunane ngerti panemu saka mungsuh hasrat lan mantan Menteri Pertahanan Jerman??!!!

    A priori:
    1. Padha ngidoni ing Rusia nyata
    2. Padha ngidoni sajarah Rusia
    3. Padha ngadeg kanggo kabegjan saka bangsa Rusia tanpa masa depan daulat.


    Kita wis ngalami iki lan ora lali wiwit taun 1985 Gorbachev.
    Kuburan bongkok bakal ndandani, lan sampeyan mung kudu ngerti lan ngelingi jenenge. Lan padha ora ngganti.

    Lan umume, kepiye wong Yahudi bisa takon apa sing ditindakake Sonya Margolina saka USSR ing Jerman?
    Lan apa sing ditindakake MDM Shcherbakova saka Moskow, Jermanis, nalika nampa penghargaan Institut Goethe?
    Iki kabeh pratandha saka pangapunten ... nanging ndadékaké kanggo lali.
    Wargane njijiki!!!
    Saka tembung "banget" !!!
  20. Alexander Sosnitsky
    Alexander Sosnitsky 22 Juli 2019 12:12
    +1
    Donya kabeh dibangun kanthi ngapusi lan dibangun utamane dening demokrasi Kulon, sing ngrusak jagad iki lan tanpa dheweke ora bisa urip kanthi normal. Nanging kabeh upaya kasebut kaya panemuan mobile perpetuum. Sing unpused ora pas. Kabeh subyek saka proses sajarah modern duwe merit lan demerits dhewe lan kudu pindhah ing cara dhewe, nanging TRUTH punika pasukan nemtokaken.
  21. Jarserge
    Jarserge 22 Juli 2019 13:05
    +2
    Kesel banget karo para imigran sosis iki, kanthi sia-sia nyoba katon kaya "pejuang nglawan rezim", ngoyak Rusia ing upaya dadi "luwih suci tinimbang Paus"
  22. Bai
    Bai 22 Juli 2019 13:19
    0
    Sampeyan kudu ngakoni manawa pamrentah bisa ngrusak kapercayan sing gedhe banget sing diduweni Putin kanggo 2 istilah pisanan. Kita lagi seneng-seneng ing taun 2024.
    1. Vadim237
      Vadim237 23 Juli 2019 00:05
      0
      Lan dheweke mbuwang utamane amarga rong krisis ekonomi 2008 nganti 2011 lan wiwit taun 2014 nganti saiki. Yen kabeh saiki padha karo pungkasan taun 2007, mula ora ana reformasi sing dibutuhake, umur pensiun bakal tetep padha, lan PPN ora bakal diunggahake, dolar bakal dadi 30 rubel.
  23. Rusia
    Rusia 22 Juli 2019 13:23
    +5
    Kutipan: Stas157
    Kucing lan Jack Golovan, julukan kucing lan asu,

    Setuju ya
  24. Ora ala
    Ora ala 22 Juli 2019 13:59
    +4
    Kutipan: Goblin1975
    Wektu bakal ngomong lan wektu bakal ngadili sapa sing bener lan sapa sing pantes.

    Maneh babagan sandi Nyuwun Wong liya bakal dadi kekuwatan, sing ana ing mburi wong kaya sampeyan ing mburi wortel (masa depan sing cerah)
    padha mlayu, lan sampeyan dhewe bakal kaya Ukrainians sawise Maidan, tenang, nabi-sothsayer.
    1. Goblin1975
      Goblin1975 22 Juli 2019 14:21
      -6
      Quote: apik
      Kutipan: Goblin1975
      Wektu bakal ngomong lan wektu bakal ngadili sapa sing bener lan sapa sing pantes.

      Maneh babagan sandi Nyuwun Wong liya bakal dadi kekuwatan, sing ana ing mburi wong kaya sampeyan ing mburi wortel (masa depan sing cerah)
      padha mlayu, lan sampeyan dhewe bakal kaya Ukrainians sawise Maidan, tenang, nabi-sothsayer.

      Yagene aku ngganggu sampeyan? Utawa mungkin sampeyan kuwatir babagan wortel saiki?
      1. Ora ala
        Ora ala 22 Juli 2019 14:31
        +5
        Dadi wortel paling ora Sorosian.
        1. Goblin1975
          Goblin1975 22 Juli 2019 14:56
          -6
          Quote: apik
          Dadi wortel paling ora Sorosian.

          Inggih, langsung muntahake, amarga sampeyan saiki duwe wortel Sorov, kenapa sampeyan njupuk? Kanggo wong kaya sampeyan, ana liyane: Putin, Chubais, Matvienko, Medvedev lan akeh jinis liyane. Hrumkayte kanggo kesehatan, apa sing looking watara?

          PS Aku pribadi luwih seneng: lat. Dáucus caróta - Wortel umum. hi
          1. Ora ala
            Ora ala 22 Juli 2019 15:15
            +4
            Kabungahanku, iki wong Soros kaya sampeyan kejiret ing wortel, piye wae karo sampeyan clumsily wriggled dhuwur kene, kaya bocah ing kothak wedhi. Lha ya, nanging wong kaya awake dhewe sing duwe pegaweyan, anak, putu, ora kepenak karo dheweke. Sampeyan "lat. Dáucus caróta - wortel biasa", lan aku tuwuh ing negara, aku mangan dhewe liwat grater karo gula lan ora nguntungke krim lan mulang putu kanggo nindakake iki lan ora ngetutake senar karo wortel ing ngarep. irunge. eseman Inggih, pracaya kula, kanggo ngadeg ing piket siji, ninggalake kulawarga, lan banjur ing forum dina mengko kanggo ngelingake sampeyan iki, kaya aku perang, aku ndhelik ing trench, Nazi liwati, ora ana kepinginan. Miwiti mikir babagan tanggane, lan ora kabeh wong bebarengan. hi
            1. Goblin1975
              Goblin1975 22 Juli 2019 15:21
              -4
              Quote: apik
              Kabungahanku, iki wong Soros kaya sampeyan kejiret ing wortel, piye wae sampeyan kikuk wriggled karo, kaya cah lanang ing kothak wedhi. Lha ya, nanging wong kaya awake dhewe sing duwe pegaweyan, anak, putu, ora kepenak karo dheweke. Sampeyan "lat. Dáucus caróta - wortel biasa", lan aku tuwuh ing negara, aku mangan dhewe liwat grater karo gula lan ora nguntungke krim lan mulang putu kanggo nindakake iki lan ora ngetutake senar karo wortel ing ngarep. irunge. eseman Inggih, pracaya kula, kanggo ngadeg ing piket siji, ninggalake kulawarga, lan banjur ing forum dina mengko kanggo ngelingake sampeyan iki, kaya aku perang, aku ndhelik ing trench, Nazi liwati, ora ana kepinginan. Miwiti mikir babagan tanggane, lan ora kabeh wong bebarengan. hi

              Lha aku ora bejo, piye carane, aku kudu piye? Aku ora tuwuh minangka khataskraynik, lan saiki wis kasep kanggo nggawe maneh.
              Njaluk banget. hi
              1. Ora ala
                Ora ala 22 Juli 2019 15:24
                +3
                Ya, banjur sampeyan ora cokotan sikut. hi
              2. Manungsa Kucing Null
                Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 15:56
                +3
                Kutipan: Goblin1975
                Lha aku ora bejo, piye carane, aku kudu piye?

                Wong-wong mau ngomong marang kowé, lan bener ngomong:

                Quote: apik
                Miwiti mikir babagan tanggane, ora bebarengan

                Lan sampeyan langsung mencet iklan:

                Kutipan: Goblin1975
                Aku ora tuwuh minangka khataskraynik, lan saiki wis kasep kanggo nggawe maneh

                Inggih, sampeyan bisa ngomong kanthi cara liya: uga, aku ora ngerti carane nindakake apa-apa nganggo tangan, agitasi murni ...

                Ora ana sing pribadi, mung kesan Nyuwun
                1. Goblin1975
                  Goblin1975 22 Juli 2019 16:02
                  -3
                  Kutipan saka Cat Man Null
                  Kutipan: Goblin1975
                  Lha aku ora bejo, piye carane, aku kudu piye?

                  Wong-wong mau ngomong marang kowé, lan bener ngomong:

                  Quote: apik
                  Miwiti mikir babagan tanggane, ora bebarengan

                  Lan sampeyan langsung mencet iklan:

                  Kutipan: Goblin1975
                  Aku ora tuwuh minangka khataskraynik, lan saiki wis kasep kanggo nggawe maneh

                  Inggih, sampeyan bisa ngomong kanthi cara liya: uga, aku ora ngerti carane nindakake apa-apa nganggo tangan, agitasi murni ...

                  Ora ana sing pribadi, mung kesan Nyuwun

                  Siji entuk kesan yen aku kuwat dopek sampeyan purun. Lan sanajan agitasiku wis sampeyan nyatakake ora ana gunane, nanging sampeyan lunga, sampeyan ora bisa liwat. Kepiye carane? Ojo kesusu. Aku bisa pindhah ing vacation ing kacepetan, yen aku njaluk 10 dina, supaya iku bakal dadi sethitik luwih gampang kanggo sampeyan, kanggo sawetara wektu. Inggih, banjur aku bakal bali lan mesthi, karo pasukan anyar, supaya bisa ngomong.
                  1. Rusia
                    Rusia 22 Juli 2019 16:52
                    +2
                    Kutipan: Goblin1975
                    mantep aku dopek kowe pak.

                    Ora, ana angin, wit-witan mlengkung. Kabeh priyayi tetep ana ing Paris.

                    Kutipan: Goblin1975
                    Banjur aku bakal bali lan yakin, kanthi pasukan anyar, supaya bisa ngomong.

                    Dheweke janji bali, Mi ora keberatan. eseman
                    1. Terenin
                      Terenin 22 Juli 2019 19:35
                      +3
                      Kutipan saka Ruslan
                      Kutipan: Goblin1975
                      mantep aku dopek kowe pak.

                      Ora, ana angin, wit-witan mlengkung. Kabeh priyayi tetep ana ing Paris.

                      Kutipan: Goblin1975
                      Banjur aku bakal bali lan yakin, kanthi pasukan anyar, supaya bisa ngomong.

                      Dheweke janji bali, Mi ora keberatan. eseman

                      Russland hi
                      Iki aku, ora sengaja ndeleng "Analytics" belay , Aku panginten bagean kalem, lan punika perjuangan "analitis" tanpa aturan.
                      Dadi kepiye sampeyan urip sawise iki? nangis
                  2. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 22 Juli 2019 17:05
                    +3
                    Quote: Kawicaksanan rakyat
                    Ing rong puluh ora ana pikiran - lan ora bakal ana.
                    Ing telung puluh, ora ana bojo - lan ora bakal.
                    Ing patang puluh, ora ana dhuwit - lan ora bakal ana.
                    1. Goblin1975
                      Goblin1975 22 Juli 2019 17:59
                      -5
                      Kutipan saka Cat Man Null
                      Quote: Kawicaksanan rakyat
                      Ing rong puluh ora ana pikiran - lan ora bakal ana.
                      Ing telung puluh, ora ana bojo - lan ora bakal.
                      Ing patang puluh, ora ana dhuwit - lan ora bakal ana.

                      Aja ninggalake tas lan pakunjaran. Apa kowe krungu bab kawicaksanan rakyat kuwi?
  25. umalta
    umalta 22 Juli 2019 15:04
    +1
    Nyonya iki nyanyi kanthi jelas apa sing dibutuhake para pemilik, aku njaluk ngapura babagan banal. Mratelakake panemume, ekonomi, uga politik, perlu kanggo nyepak anak yatim piatu saka pipa, mundur saka WTO lan melu proteksionisme normal (harga domestik kanggo energi lan bahan mentah ora ana ing rega donya). Kabeh kudu ditindakake kanthi bertahap supaya ora kaget. Banjur industri bakal berkembang. Ngenalake tugas sing dhuwur babagan ekspor bahan mentah, mandheg mangan kabeh kanca pengkhianat sing ragu-ragu. Bakal ana karya lan kabeh liyane.
    1. Vadim237
      Vadim237 23 Juli 2019 00:12
      0
      Yen kita ninggalake WTO - kabeh negara sing dadi anggota WTO sing bakal ana 163 negara, barang-barang kita bakal langsung nambah bea impor lan keuntungan ekspor, lan bakal ana kejutan ekonomi kanggo kita - kanthi paningkatan domestik. prices kanggo kabeh, bebarengan karo pajak.
      1. umalta
        umalta 23 Juli 2019 01:43
        +1
        Apa ora proteksionisme kebijakan negara?! Ing pretexts adoh-fetched, imposition saka saingan!! Sapa sing ngalangi kita nggunakake hukum sing padha lan ngrujuk marang dheweke?!
  26. Radikal
    Radikal 22 Juli 2019 21:36
    0
    Kutipan: Separ DNR
    Quote: Osya Bender
    Yagene terobosan kasebut ora bisa ditindakake? Lan katon ing rombongan fattening lan ing kabeh iki neo-Putin gangster snickering oligarki?

    Mulane, kudung tartamtu saka Pesona asli lan turu. Duwe "nyatakake perang" marang siji oligarki lan dipisahake lan ngilangi pengaruhe ing kawicaksanan negara, dheweke nggawe kompromi karo wong liya, maneh dadi gumantung ing oligarki.

    Lingkaran ditutup... Lan Rusia bakal ngumbara kaya-kaya gelisah, ing sadawane "ring", tanpa pangarep-arep kanggo pangembangan nyata lan upsurge, nganti bunder ganas rusak.

    Lan aku pengin kelakon evolusionerlan ora kanthi cara revolusioner.

    Iki kaya apa? nglirik
  27. Vladimir T
    Vladimir T 23 Juli 2019 02:47
    +1
    Dadi, ing Kulon, gosip karo gosip lan goroh ditenun ing sajarah Rusia.
  28. pylon101
    pylon101 24 Juli 2019 06:03
    +1
    Bisa uga kritikus Putin sing paling semangat yaiku para pendukung Yeltsin sing padha. Kategori komentator iki wis ana ing salawas-lawase. Padha "unwound" ing siji wektu kritik Nicholas II. Padha hissed babagan jatah khusus, jas wulu, karpet, etc. ing ngisor komunis
    Inggih, banjur, mesthi, Family. Saiki dadi clique.
    Iki minangka siklus kebodohan wong awam sing ora ana sing bisa diomentari.
    Yen kita ngomong babagan teks sing ditulis Ashkenazi kanthi produktif. Ora bener yen Rusia ora duwe tujuan. Inti etnis bangsa kita lan negarane ana ing konfrontasi langsung karo ibukutha finansial global. Iki minangka perjuangan eksistensial. Dheweke ora
    diwiwiti dina iki lan ora bakal rampung sesuk. Sing dipertaruhake ing perjuangan iki yaiku kaslametane etno Rusia lan negara sing umure sewu taun.
    Nalika mangerteni dialektika perjuangan iki, sampeyan bakal weruh makna karya Putin lan pamrentahane.
  29. seduluran3
    seduluran3 24 Juli 2019 14:48
    0
    Sawise telung puluh taun "kemitraan modernisasi karo Rusia", bisa diarani yen Rusia "wis ora luwih demokratis, nanging otoriter lan luwih agresif"

    Mungkin penulis kasengsem kanggo nganalisa pikirane Frau Jerman, nanging kanggo aku iki omong kosong sing ora kompeten saka wanita Jerman sing ambisius. Iku mung ora menarik maneh! Reaksi alam saka master, yen vassal (wis jinak lan dhengkul) dumadakan tangi saka dhengkul lan ngumumake hak kamardikan lan kamardikan, iku wajar yen iki agresi saka vassal. Nanging lagi ngomong - padha digunakake lan tangi.