Review militèr

45 taun Alpha legendaris

21
Ana akeh crita sing bisa dipercaya lan ora bisa dipercaya babagan unit pasukan khusus sing unik iki. Dadi, umpamane, dheweke ujar manawa para pejuang, kaya pahlawan super ing film aksi aksi, bisa nyingkiri peluru, lancar ing teknik pertempuran non-kontak, ngerti kanthi sampurna lan nggunakake metode kaslametan ing karya ing kahanan apa wae. . Formasi khusus iki nganti saiki dadi impen sing disenengi kanggo akeh pemuda Rusia.


45 taun Alpha legendaris


Kita ngomong babagan Alpha legendaris, sing minangka salah sawijining pasukan khusus sing paling apik ing donya. 29 Juli, dheweke bakal umur 45 taun. Sajrone taun kasebut, unit Alpha wis ngrancang lan nindakake operasi militer kanthi produktif lan efektif kanggo nyegah serangan teroris lan ngilangi teroris. Kajaba iku, pejuang saka tatanan kasil nindakake karya ing "hot spot" ing Rusia lan luar negeri.

Iku Direktorat misuwur "A" - "Alpha" - sing khusus kanggo program "Penerimaan Militer". Jeksa Agung bisa ngetokake iki bakal nuduhake kepala saiki saka grup "A", lan senjata paling modern saka grup iki, lan sing paling Jahwéh, cara unik kanggo latihan perwira Alpha.

Penonton bakal weruh serangan ing pesawat kanthi mbebasake sandera bersyarat, karusakan saka teroris ing mobil subway sing rame, mundur saka klompok saka lingkungan ing gunung, kerja ing lemah, ing udhara, ing banyu lan ing ngisor. banyu ing metu saka prau selam. Kabeh sing salah siji saka pasukan khusus paling apik ing negara lan donya misuwur lan spesialisasine, ndeleng ing video.

Foto sing digunakake:
http://rodina.news
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 22 Juli 2019 18:09
    +3
    "Kerja, sedulur!" Lan babagan kabar anyar babagan sawetara sampeyan, kabeh kedadeyan, kulawarga duwe wedhus ireng!
    1. Yeah
      Yeah 22 Juli 2019 18:15
      +9
      kaping alpha saka USSR iku siji bab.
      alpha kaping nalika Chubais menehi pesenan cukup liyane.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Yo-mayo tawon
          Yo-mayo tawon 22 Juli 2019 19:11
          -3
          Alpha ora duwe hak kanggo nindakake prentah sing nglanggar UNDANG-UNDANG DASAR NEGARA - konstitusi. Apa sampeyan manungsa babar pisan? Gojag-gajeg
      2. Yo-mayo tawon
        Yo-mayo tawon 23 Juli 2019 01:10
        0
        ... lan tali Pundhak - katelu. lan nomer siji iku kandhang colo cherry gubug! Ing endi aku weruh sing kaya ngono? Apa Pan Ataman duwe yak karo cadangan emas ing kana?
    2. pogis
      pogis 22 Juli 2019 18:29
      + 19
      Reputasi wis entuk pirang-pirang taun, nanging ilang ing sawetara detik!
    3. svp67
      svp67 22 Juli 2019 18:54
      +4
      Kutipan: Dmitry Potapov
      saben kulawarga duwe wedhus ireng!

      Kutipan saka pogis
      Reputasi wis entuk pirang-pirang taun, nanging ilang ing sawetara detik!

      Sayange...
    4. kumandhang ala
      kumandhang ala 22 Juli 2019 18:54
      +3
      Salvage bisa nggodha malah sing paling apik.
  2. Yo-mayo tawon
    Yo-mayo tawon 22 Juli 2019 18:50
    +2
    Kita nate miwiti nganggo huruf "A" - maca, nulis lan malah ngomong nglirik
  3. pogis
    pogis 22 Juli 2019 19:05
    +2
    Quote: Kuma ala
    Salvage bisa nggodha malah sing paling apik.

    Ora setuju!!!!
    1. Yo-mayo tawon
      Yo-mayo tawon 22 Juli 2019 22:00
      -2
      Uh-huh - ayo - iki Alpha, spesialis Che, kuwi. sing dadi ing sangisore marmer - kanggo mulang, kanthi dhuwit, akeh! IT, kang - njupuk sing cah wadon, lan mlaku Russian - ora ngerti apa-apa ... Snot. Nanging apa cah wadon slamet? Lan sampeyan dhewe kaya ... Sing mbalikke liyane. Cathetan. pangayoman - mbelo
      1. SASHA LAWAS
        SASHA LAWAS 23 Juli 2019 18:52
        0
        Quote: Yo-mayo bee
        Uh-huh - ayo - iki Alpha, spesialis Che, kuwi. sing dadi ing sangisore marmer - kanggo mulang, kanthi dhuwit, akeh! IT, kang - njupuk sing cah wadon, lan mlaku Russian - ora ngerti apa-apa ... Snot. Nanging apa cah wadon slamet? Lan sampeyan dhewe kaya ... Sing mbalikke liyane. Cathetan. pangayoman - mbelo

        Apa set tembung?
        Ayo turu!
    2. kumandhang ala
      kumandhang ala 23 Juli 2019 08:35
      0
      Oke, nanging yen ngono, sampeyan ngerti apa sing nyebabake para karyawan mlebu crita sing ora nyenengake? Bisa nuduhake?
  4. pogis
    pogis 22 Juli 2019 19:15
    +2
    Quote: Yo-mayo bee
    Alpha ora duwe hak kanggo nindakake prentah sing nglanggar UNDANG-UNDANG DASAR NEGARA - konstitusi. Apa sampeyan manungsa babar pisan? Gojag-gajeg

    Njlentrehake pitakonan, uga, yen sampeyan wong mesthi.
    Lan ya, wiwit taun 1989 nganti 1993 aku dadi sipil, yaiku. Sumpah aku ora nglanggar, ora kaya sawetara sing padha!
    1. Yo-mayo tawon
      Yo-mayo tawon 22 Juli 2019 21:06
      -5
      Perang nglawan warga Ukraina? Muzzle kanggo imprint sampeyan menyang. Teks sumpah
      1. xax
        xax 22 Juli 2019 21:49
        -1
        Quote: Yo-mayo bee
        Perang nglawan warga Ukraina?

        rincian liyane?
        1. Yo-mayo tawon
          Yo-mayo tawon 23 Juli 2019 01:15
          -2
          Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Muzhenko - lali? Aku ora maca sumpah - uga, aku ngerti yen putri saka pejabat mung kudu njupuk ing dodo. Apa sing dikandhakake mantan panglima Angkatan Bersenjata Ukraina ing kana? Oh, kita wis nglanggar Konstitusi.
          Saiki dheweke lunga lan nembak awake dhewe, amarga bocah wadon ora diajari njaluk ngapura
          1. xax
            xax 23 Juli 2019 01:24
            +2
            Booze ora nyumbang kanggo koherensi wicara, ing wektu sing padha aku nggawe thumper mikir persis ngelawan. Aku ora ngerti apa sing sampeyan tulis ing kene.
  5. xax
    xax 22 Juli 2019 21:47
    +5
    Dadi padha diklumpukake kanggo mengeti!
  6. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 22 Juli 2019 22:29
    0
    Unit kasebut dibentuk saka karyawan departemen telusuran operasional KGB saka USSR ("iklan njaba"), yen memori serves, komandan pisanan, Pahlawan USSR, pengawal tapel wates Vitaly Dmitrievich Bubenin, sing nampa penghargaan kanggo melu ing konflik bersenjata ing Pulo Damansky ing taun 1969. Happy preian karo kabeh atiku!
  7. Palagecha
    Palagecha 22 Juli 2019 23:35
    +5
    Sayange, sing legendaris "Alpha" iku bab kepungkur kanggo kula. Iku Piece saka pakurmatan, wani, wani, poto-kurban lan paling dhuwur, profesionalisme unpassed. Lan saiki, kaya alpha, kang nggawa dhuwit ing waja awak. Saiki aku ngerti persis negara ngendi aku manggon. Matur nuwun, penjamin!
  8. Dokter Wabah
    Dokter Wabah 28 Juli 2019 13:41
    -1
    Lan ing ngendi ana Alpha legendaris, Vympel lan struktur daya liyane nalika pengkhianat numpes USSR, lan banjur njarah-rayah property negara, sudo angkatan bersenjata.