Review militèr

Elek "Manatee". Napa Rusia butuh rong supercarrier?

227

Apa sing dituduhake marang kita?


Tanggal 11430 Juli taun iki, TASS nglaporake manawa Biro Desain Nevsky, sing dadi bagean saka United Shipbuilding Corporation (USC), nuduhake model kapal induk Project XNUMXE Lamantin sing janjeni. Presentasi kasebut ditindakake ing kerangka Pameran Angkatan Laut Internasional St.




Spekulasi dikenal. Miturut ngadeg saka Biro Nevsky dhewe, pamindahan saka operator pesawat bakal 80-90 ewu ton, lan dawa maksimum 350 meter. Otonomi bakal kira-kira 120 dina, kacepetan lengkap - udakara 30 knot. Awak kapal induk ana 2800 wong, klompok udara bakal kalebu 800 wong. Umur layanan kapal bakal luwih saka 50 taun.

Kapal induk bakal nampa springboard, loro catapults elektromagnetik lan papat arrester. Jumlah total pesawat sing bakal adhedhasar papan bakal ngluwihi sèket: saiki lagi ngomong babagan 60 pesawat lan helikopter, nanging angka iki bisa diganti. Nanging, uga akeh ciri sing diduga liyane bisa uga owah nalika kapal dikembangake. Wigati dimangerteni manawa minangka bagean saka klompok udara kapal kasebut direncanakake penerbangan Kompleks deteksi radio lan panuntun dhumateng. A plus pinunjul kanggo pertempuran Kapabilitas, utamané ing latar mburi "Admiral Kuznetsov".

Pitakonan konsep


Senadyan owah-owahan sing bisa ditindakake, konsep umum umume jelas. Kapal kasebut bakal luwih cilik tinimbang kapal induk pesawat Amérika paling anyar saka jinis Gerald R. Ford, sing pamindahan, kita kelingan, kira-kira 100 ton. Nanging, luwih gedhe tinimbang kapal penjelajah abot Admiral Kuznetsov lan siji-sijine kapal induk Prancis sing saiki beroperasi, Charles de Gaulle. Pamindahan kasebut minangka "sederhana" 42 ton, lan klompok penerbangan kalebu total nganti 000 pesawat lan helikopter. Maskapai pesawat Inggris paling anyar saka jinis Ratu Elizabeth nggawa jumlah sing padha, nanging aja lali yen, ora kaya Kuznetsov lan Charles de Gaulle, pesawat tempur F-40B siluman paling anyar adhedhasar pesawat. Senadyan radius pertempuran sing winates banget, iki minangka argumentasi sing kuat ing "perselisihan" angkatan laut.

Katrangan resmi saka "Manatee" banget ditahan lan bisa pas karo gambaran saka operator pesawat ing umum. "Kapal induk" Manatee "dirancang kanggo nyedhiyakake panggunaan basis lan pertempuran klompok udara, kalebu pesawat berbasis kapal (LAK) saka macem-macem jinis sing bisa digunakake. gaman lan gaman nglawan pasukan udhara, segara (kapal selam lan permukaan), uga pasukan darat lan fasilitas lemah saka mungsuh ing segara, segara lan zona pesisir, uga kanggo njamin stabilitas pertempuran saka klompok angkatan laut lan tutup. pasukan saka serangan amfibi lan pasukan kebangkrutan saka serangan lan serangan dening serangan udhara mungsuh tegese, "ujare presentation.

Dadi apa sing bisa dadi kapal anyar? Anehe, siji jawaban cetha tartamtu bisa diwenehi kanggo pitakonan iki - analog langsung saka cruiser Ulyanovsk pesawat abot, kang dibongkar ing slipway ing taun 1992. Lan sing mesthine dadi operator pesawat Soviet "nyata" pisanan. Elinga yen proyek anyar 1143.7 kapal mestine kanggo njaluk apa kurang operator pesawat Soviet sadurungé: catapult peluncuran. Padha wanted kanggo nglengkapi karo loro catapults uap Mayak, kang bakal ngidini, contone, kanggo ngangkat pesawat AWACS. Lan jumlah total pejuang Su-33 ing Ulyanovsk mesthine 60 unit. Kira-kira kaya sing digawa dening Nimitz Amerika: ing kasus kasebut, F-14 lan F-18 luwih multifungsi.



Mesthi, "Manatee" lan "Ulyanovsk" isih ora cukup bab sing padha. Teknologi ing taun-taun kepungkur ora mandheg: iki ditrapake, utamane, kanggo elektronik. Nanging hubungan antarane kapal kasebut katon kanthi mripat telanjang.

Peperangan kapal induk Rusia


Perlu dieling-eling yen ing Juli 2013, kanggo pisanan, model skala kapal induk Rusia dituduhake menyang spesialis ing lawang tertutup minangka bagéan saka Naval Show ing St. "Badai", karya kang diwiwiti ing Krylov State Research Center. Kapal kasebut kudu dawane 330 meter, ambane 40 meter, lan geser nganti 100 ton. Bentenane penting antarane "Storm" lan "Manatee" yaiku skema kanthi rong superstruktur dek, padha karo sing kita deleng ing operator pesawat Inggris sing anyar. Kaputusan iki ora sakabehe cetha, amarga complicates operasi pesawat lan, ing umum, nggawe project luwih Komplek lan larang.



Grup udara Storm katon luwih apik tinimbang Manatee: nganti 90 pesawat lawan 60. Umumé, kahanan karo dheweke aneh banget lan misterius. Kanggo proyèk lawas, padha ora Getun nggawe model saka generasi kaping lima Su-57 fighter: iki dianggep yen ing dina versi dek saka "lima" Rusia bisa katon. Nanging ing kasus proyek 11430E "Manatee" diwatesi kanggo model pejuang Su-33 lan MiG-29K. Iki senadyan kasunyatan sing Su-33 wis ora diprodhuksi maneh, lan kendaraan ing operasi urip metu. Ing tembung, warisan Soviet digawe dhewe felt kene, kang luwih ngiyataken sambungan karo Ulyanovsk.

Nanging, para penyayang teknologi laut sing prasaja bisa ngucapke matur nuwun amarga paling ora ditampilake iki. Miturut tradhisi "kamulyane" saka kompleks industri militer pasca-Soviet, kabeh bisa diwatesi mung sawetara pernyataan sing ditindakake dening pejabat lan laporan saka media utama babagan "ora ana tandhingane ing donya."

Umumé, "Manatee" bisa dideleng minangka respon industri pertahanan marang kasunyatan anyar. Nalika negara kudu ngetung dhuwit kanthi kekuwatan telu lan implementasine "proyek super" militer anyar ora kudu dikarepake. Yaiku, kapal induk Project 11430E wis dadi jenis Badai sing diudani: nyatane, bali menyang tradhisi nggawe kapal Soviet. Ing pangertèn iki, mbok menawa, kang wis luwih kasempatan kanggo paling sawetara implementasine saka proyèk sadurungé. Kanggo nggawe luwih gampang, ing mangsa ngarep armada bisa nampa jenis "Kuznetsov 2.0". Ora operator pesawat paling kuat, nanging uga ora aneh, nanging kapal rampung pertempuran-siap sing bisa dipercaya kanggo kelas tartamtu.



Kebutuhan banget kanggo operator pesawat kanggo kekuwatan utama kanthi akses menyang segara cukup jelas. Awit ing kasunyatan saiki, tanpa tutup udara, kapal perang apa wae, malah sing paling kuat, mung dadi target sing gedhe lan trep. Kalebu kanggo pesawat basis operator saka mungsuh potensial.
Pengarang:
227 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wong pesimis22
    Wong pesimis22 29 Juli 2019 05:15
    + 47
    Iki mung ngethok anggaran, aku mikir yen ing 20-25 taun sabanjure, ora bakal ana operator pesawat ing Rusia. Ana masalah demografi ing negara kasebut lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara pesawat super. operator.
    1. Panjenengan
      Panjenengan 29 Juli 2019 05:50
      + 50
      Kapal induk sing ora dikendhaleni minangka target gedhe. Sadurunge operator pesawat mbangun armada segara, perlu kanggo mulihake, lan ora mbangun prau super.
      1. Wong pesimis22
        Wong pesimis22 29 Juli 2019 05:56
        + 26
        Mesthi, aku dudu negarawan utawa analis, nanging pengusaha sing prasaja, lan aku mikir yen kanggo miwiti, perlu kanggo ngatasi masalah sing beda-beda sing aku tulis ing ndhuwur, uga perlu kanggo ngatasi masalah distribusi. penghasilan, uga masalah produktivitas tenaga kerja lan disiplin produksi.
        1. Ka-52
          Ka-52 29 Juli 2019 06:02
          + 12
          ana sing kudu ditindakake babagan distribusi penghasilan

          kanggo miwiti ngatur distribusi income, iku perlu kanggo bali menyang mantan, sistem sosialis kabijakan ekonomi negara. Apa mayuta-yuta pengusaha siap dadi dudu pengusaha (saka level apa wae), nanging buruh lan buruh biasa? Aku ragu banget yen dheweke bakal ndhukung sampeyan.
          kanggo miwiti, iku perlu kanggo ngatasi masalah temen beda

          sayangé iku ora bisa kanggo sijine kemampuan nimbali negara ing Panggonan liya. Ing kahanan donya modern, bisa uga sampeyan ora bisa urip nganti wektu lan dhuwit katon.
          1. Wong pesimis22
            Wong pesimis22 29 Juli 2019 06:09
            +6
            Ya, kenapa nyalin sistem Soviet? Sampeyan bisa ndeleng kanthi luwih cetha ing negara-negara Skandinavia lan, luwih-luwih, China, sing sukses berkembang. Apa Sarmat ICBM ora bisa nyemangati mungsuh kita? Kim sijine ing panggonan karo arsenal luwih cilik.
            1. Simargl
              Simargl 29 Juli 2019 06:29
              + 12
              Kutipan: Pesimis22
              Apa Sarmat ICBM ora bisa nyemangati mungsuh kita?
              Senjata global nyegah perang global - iku kabeh.
              Tanpa sarana proyeksi pasukan, kita ora bakal diijini ngatasi mitra strategis (ing istilah ekonomi), utamane yen dheweke rada ringkih: deleng Suriah, Venezuela, Nikaragua (saluran, yen ana) - ICBM ora dadi pembantu ing kene. , nanging AUG - bisa uga.

              Kutipan: Pesimis22
              Kim sijine ing panggonan karo arsenal luwih cilik.
              Kim, umume, ora ana sing butuh. Ora ana maksud apa-apa, diapura banget, kaya bocah.
              1. BEAST
                BEAST 29 Juli 2019 06:54
                +8
                Ora ana angka kanggo jumlah Marinir. Utawa padha ora klebu Nyuwun
                Mratelakake panemume, kita kudu paling sethithik sijine UDC menyang produksi, apa jenis operator pesawat ana.
                Storm, Manatee - model keren sing ora bakal kita deleng ... nanging aku pancene pengin !!! recourse
                Wong Korea UDC panggang pancake siji-siji, wis arep transfer menyang kapal induk ... mungkin mung bodho Tuku ??? Ora bakal ngombe, lan proyek kasebut minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang Mistral! Korea lan sanksi ... piye wae miring.
                1. bk316
                  bk316 29 Juli 2019 11:29
                  +2
                  mungkin mung bodho tuku???

                  Bakal padha ngedol?
                2. Valery Saitov
                  Valery Saitov 30 Juli 2019 08:39
                  +2
                  Kanggo pesen saka wong-wong mau (ora bakal ngedol siap-digawe, padha duwe rahasia, lan kabeh ing Korea), sampeyan kudu mbayar 90-95% ing advance ing kontrak, lan iki dhuwit saka budget. kanggo 3 taun ... snort lan ora, nanging kita bisa mbangun dhewe ing advances saben wulan, lan budget wis replenished saben dina (amarga tax excise lan PPN). dhuwit kita, banjur bakal didol menyang Saudi lan ... bablos kita bakal bali menyang kita sawise 3 taun karo paukuman cilik. Lan apa kita perlu iku?) Sadurunge Perang Donya 1, mbah kita uga didorong. menyang Inggris, minangka asil, ora senjata utawa dhuwit. Lan padha bali soko ing wangun senjata lan seragam wis ... abang.
            2. Ka-52
              Ka-52 29 Juli 2019 06:50
              +6
              Ya, kenapa nyalin sistem Soviet? Sampeyan bisa nliti negara-negara Skandinavia lan, luwih-luwih, China, sing sukses berkembang

              pembangunan sukses lan distribusi income sing konsep beda. Wiwit pisanan nuduhake model pembangunan ekonomi, lan kaloro distribusi saka bathi / income. Lan yen, miturut sing pisanan, China minangka conto sing penting, banjur miturut sing nomer loro, mung ora apik banget. Wiwit stratifikasi babagan penghasilan per kapita ing China dhuwur banget, luwih dhuwur tinimbang ing Federasi Rusia.
              Kanggo Norwegia, kesejahteraan utamane ana hubungane karo sektor bahan bakar lan energi (maneh, ora ana siji-sijine bawler sing ngarani stasiun bensin, sanajan bagean Norwegia ing GDP saka segmen iki luwih gedhe tinimbang Rusia). Ora kaya Federasi Rusia, sektor bahan bakar lan energi ing Norwegia diduweni dening negara. Lan kita mung duwe 50% saka Gazprom, 75% saka Rosneft. Lan Surgutneftegaz, Lukoil, Tatneft lan liya-liyane iku perusahaan swasta.
              1. iConst
                iConst 29 Juli 2019 11:09
                +2
                Kutipan: Ka-52
                pembangunan sukses lan distribusi income sing konsep beda. Wiwit pisanan nuduhake model pembangunan ekonomi, lan kaloro distribusi saka bathi / income.

                Apa sampeyan ngerti apa sing diomongake?

                "Kasil berkembang" iku model? Lan "distribusi penghasilan" yaiku "wis distribusi bathi/penghasilan".

                "Berhasil berkembang" minangka salah sawijining frasa kosong sing wis diupayakake dening "pelayan rakyat" wiwit perdana menteri.
                Frasa iki bisa gampang diganti, contone, karo "Gusti, gawa!" - kanthi cara sing padha, ora duwe wates wektu, ora ana tujuan, ora ana tugas lan alat kanggo nggayuh.
                Beda karo Program Pembangunan ekonomi, sing kudu kalebu, antara liya, pengungkit finansial kanggo ngatur Program, sing didhelikake ing mburi "distribusi bathi / penghasilan" amatir.
                1. Ka-52
                  Ka-52 29 Juli 2019 12:41
                  +3
                  Apa sampeyan ngerti apa sing diomongake?

                  Aku ngerti. Nanging aku menehi saran supaya sampeyan sinau maca utawa ngerti apa sing diwaca. Ing sawetara tahapan kasebut, sampeyan duwe gangguan ing proses mikir
              2. ROSO 42
                ROSO 42 29 Juli 2019 12:17
                -1
                Kutipan: Ka-52
                Lan kita mung duwe 50% saka Gazprom, 75% Rosneft. Lan Surgutneftegaz, Lukoil, Tatneft lan liya-liyane iku perusahaan swasta.

                Saka ngendi iki:
                1. Ka-52
                  Ka-52 29 Juli 2019 13:11
                  +2
                  ROSS 42 (42 wilayah) Dina iki, 12:17
                  Saka ngendi iki:

                  sinau maca, kanca tempur pensiunan ya . Mung nduweni liwat Rosneftegaz, kang dhewe belongs liwat Badan Manajemen Properti Federal Federasi Rusia. Miturut cara, "National Settlement Depository" minangka struktur afiliasi karo Sberbank, empip.
                  1. ROSO 42
                    ROSO 42 30 Juli 2019 11:25
                    -1
                    Kutipan: Ka-52
                    sinau maca, kanca tempur pensiunan. Mung nduweni liwat Rosneftegaz, kang dhewe belongs liwat Badan Manajemen Properti Federal Federasi Rusia.

                    Lan sampeyan bakal sinau ngetung. Aku isih weruh 50%+0,00000000...., dudu sampeyan:
                    Lan kita mung duwe 50% saka Gazprom, 75% Rosneft.

                    Kanggo wektu sing suwe, macem-macem sumber takon kenapa lan kenapa 50% gas lan minyak digunakake kanggo negara (kira-kira) lan menyang endi%% liyane. wong bodho
                    1. Ka-52
                      Ka-52 31 Juli 2019 06:22
                      0
                      Lan sampeyan bakal sinau ngetung. Aku isih weruh 50% + 0,00000000 ...., dudu sampeyan

                      kok bodho banget Yen ana rapat umum sing luwih sithik babagan penderitaan pensiunan sing ngandhut amarga kesalahane anak-anak oligarki sing getihen, mula dheweke bakal ngerti yen Federasi Rusia duwe kontrol penuh marang perusahaan kasebut, amarga ora ana peserta liyane sing duwe saham pamblokiran. (25% + 1 nuduhake). Waca ing wektu luang apa PJSC, saham, pemegang saham, lsp.
            3. ZAV69
              ZAV69 29 Juli 2019 10:01
              +9
              Ora ana sing butuh negara Skandinavia kanggo neraka, ora perlu njaga tentara. Lan China mung modernisasi saka USSR, iku ora kanggo apa-apa sing padha njaga kabèh institusi kanggo sinau ambruk USSR. Kita ora bisa tumindak kanthi cara Kim, ukurane ora padha, dheweke gampang nggedhekake panyimpangan karo nol karo siji tambang. Lan padha nyoba kanggo perang karo kita ora karo roti vigorous, nanging dening brainwashing tanggi lan nyetel ing kita ing pangarep-arep sing kita bakal crumble kaya house kertu, sing gentlemen pengusaha bakal finance sawetara jenis revolusi Birch.
            4. Yeheskiel 25-17
              Yeheskiel 25-17 29 Juli 2019 11:57
              +1
              Kutipan: Pesimis22
              Ya, kenapa nyalin sistem Soviet? Sampeyan bisa ndeleng kanthi luwih cetha ing negara-negara Skandinavia lan, luwih-luwih, China, sing sukses berkembang. Apa Sarmat ICBM ora bisa nyemangati mungsuh kita? Kim sijine ing panggonan karo arsenal luwih cilik.

              Operator pesawat duwe tugas sing beda-beda.
            5. Klingon
              Klingon 29 Juli 2019 18:54
              0
              Apa sampeyan ngerti yen kapitalisme ing Rusia dhasar beda karo kapitalisme ing Eropa? Ing Rusia, ana kapitalisme rabid saka jinis Amérika, ngendi wong bisa dipecat tanpa alesan, ngendi padha remet kabeh kanggo pungkasan, Cut upah, etc. Lan yen lagi dipecat, iku fraught karo ganti rugi gedhe. Apa ana ing Rusia? Aku mangu-mangu banget. Dadi sistem USSR luwih cocok kanggo Rusia amarga luwih akrab lan bisa dingerteni kanggo akeh liyane. Aku ora ateges sistem 90s ngendi padha ora mbayar gaji kanggo setengah taun
          2. evgen1221
            evgen1221 29 Juli 2019 07:57
            +1
            Aja distort - ing sosialisme, perusahaan swasta bisa ana, lan umume ora ditulis ing ngendi wae yen sistem negara ora bisa diganti lan ditambahake ing topik dina. amarga dheweke minangka buruh sing wareg lan wareg lan kerjane kanthi apik lan kita bisa ngethok anak amarga dheweke bisa tuwuh lan ora ngeluh carane mbuwang bukit.
            1. Ka-52
              Ka-52 29 Juli 2019 08:59
              0
              Aja distort - ing sosialisme, perusahaan swasta bisa ana, lan umume ora ditulis ing ngendi wae yen sistem negara ora bisa diganti lan ditambahake ing topik dina iki, supaya bisa ngomong.

              sampeyan ora kleru iku. Ana model klasik sosialisme, kanthi manajemen ekonomi negara. Ing endi negara kasebut dadi ahli waris saka kegiatan ekonomi lan uga nyebarake kabeh penghasilan.
              Apa sing sampeyan ucapake ing kene yaiku sistem campuran. Ing endi, ing tingkat siji utawa liyane, bisa uga ana kahanan ing ngendi penghasilan saka kegiatan ekonomi perusahaan ora disebarake minangka "cukup" kaya sing dikarepake lan minangka gagasan manajemen sosialis nyedhiyakake.
              1. ism_ek
                ism_ek 29 Juli 2019 10:12
                0
                Kutipan: Ka-52
                Ana model klasik sosialisme, kanthi manajemen ekonomi negara. Ing endi negara dadi ahli waris saka kegiatan ekonomi lan uga nyebarake kabeh penghasilan.

                Aku wedi sampeyan ora ngerti apa sosialisme. Sajrone Perang Patriotik Agung, nganti 40% peralatan militer diprodhuksi dening perusahaan swasta. Senapan mesin ringan, granat, helm, sandhangan diprodhuksi dening artels pribadi. 100% panganan diprodhuksi ing peternakan kolektif.
                1. Ka-52
                  Ka-52 29 Juli 2019 10:43
                  -1
                  Aku wedi sampeyan ora ngerti apa sosialisme. Sajrone Perang Patriotik Agung, nganti 40% peralatan militer diprodhuksi dening perusahaan swasta

                  Aku wedi sampeyan ora ngerti apa sosialisme. Yen sampeyan ngomong babagan sosialisme Leninis karo NEP, koperasi, lan liya-liyane, iki mung siji. Yen babagan periode mbangun sosialisme, sing tiba ing jaman Stalin lan digandhengake karo nasionalisasi kabeh lan saben wong - iki beda. Lan kita wis ngomong bab kaping Khrushchev-Brezhnev. Apa hubungane WW2?
              2. iConst
                iConst 29 Juli 2019 11:28
                +2
                Kutipan: Ka-52
                Ana model klasik sosialisme, kanthi manajemen ekonomi negara.

                Mangga, menehi link menyang gambaran saka model "klasik" sosialisme.
                Kutipan: Ka-52
                Ing endi negara dadi ahli waris saka kegiatan ekonomi lan uga nyebarake kabeh penghasilan.

                Ora mesthi kaya ngono. Kelingan NEP, lan perkembangan pasca perang, nalika akeh koperasi, artel, lsp.
                Nanging banjur para panyengkuyung gagasan "murni" mutusake yen negara, utawa luwih, dheweke, manajer, kudu ngontrol kabeh, nganti manggang roti lan kathok jahitan.

                Ing wektu paling apik saka kebangkitan USSR, model ekonomi yaiku ... kapitalisme negara! Lan subyek model iki yaiku perusahaan negara. Lan piye wae ora mbantah gagasan sosialisme.

                Sosialisme, i.e. negara sosial-oriented ora model ekonomi. Sampeyan duwe "Kuda, wong pipis ing Bunch lan" ... centaurs mlayu.
                1. Ka-52
                  Ka-52 29 Juli 2019 12:00
                  +3
                  Sampeyan duwe "Kuda, wong pipis ing Bunch lan" ... centaurs mlayu.

                  yen sampeyan mbukak mata centaurs sampeyan, muga-muga sampeyan bisa (muga-muga sampeyan ora entuk pisanan, nanging sampeyan sukses) maca kabeh dialog, lan ora mung siji potongan sing sampeyan wiwit muter karo teori sampeyan. , lan malah dadi saru. Lan wiwitane obrolan babagan kasunyatan manawa bisa entuk kesetaraan lan keadilan ing distribusi pendapatan kanthi bali menyang sistem sosialisme negara! Apa aku nulis ing komentar pisanan. Lan saiki sampeyan gosok saka kosong dadi kosong, ngrembug model sing beda-beda, ana sing Cina, ana sing Skandinavia, ana sing Leninis. Jancok kowe, kesel karo kowe. Kaping pisanan, iki babagan operator pesawat.
                  1. evgen1221
                    evgen1221 29 Juli 2019 17:01
                    +1
                    Hmm, siji kanca dogmatis liyane wis gabung.
          3. vladimir1155
            vladimir1155 29 Juli 2019 09:43
            +3
            Kutipan: Ka-52
            kanggo miwiti ngatur distribusi income, iku perlu kanggo bali menyang mantan, sistem sosialis kabijakan ekonomi negara. Apa mayuta-yuta pengusaha siap dadi dudu pengusaha (saka level apa wae), nanging buruh lan buruh biasa? Aku ragu banget yen dheweke bakal ndhukung sampeyan.
            kanggo miwiti, iku perlu kanggo ngatasi masalah temen beda

            sayangé iku ora bisa kanggo sijine kemampuan nimbali negara ing Panggonan liya. Ing kahanan donya modern, bisa uga sampeyan ora bisa urip nganti wektu lan dhuwit katon.

            sepisanan, paling pengusaha ora sugih lan birokrasi ana crushes padha meh kaya buruh biasa, mung sawetara oligarki mrentah ..... lan kapindho, construction saka kapal induk bisa dadi jotosan irreparable kanggo kemampuan pertahanan, adhedhasar dhasar. hukum alam, amarga construction sawijining bakal mimpin kanggo tabungan ing kapal selam, minesweepers, pesawat, pluru, pasukan lemah, Battleships ngrusak kekaisaran, super cruisers ngrusak USSR, ora perlu kanggo njaluk menyang puddle padha kanggo kaping telune.
            1. Ka-52
              Ka-52 29 Juli 2019 10:56
              +3
              sepisanan, akeh pengusaha ora sugih lan birokrasi sing ana ngremukake dheweke meh kaya buruh biasa, mung sawetara oligarki sing mrentah.

              apa omong kosong. Kaping pisanan, konsep "kasugihan" minangka konsep relatif. Yen sampeyan ngomong babagan miliarder saka dhaptar Forbes, ya, ora akeh (siji setengah nganti rong atus) lan sugih banget. Nanging kita ora ngomong babagan dheweke. Miturut statistik ing Federasi Rusia, luwih saka 1.5 yuta warga sugih. Sing saben atus. Iki minangka wong Rusia sing penghasilane ngluwihi 200 ewu saben wulan utawa sing duwe bathi 30-50 yuta rubel. Mbok menawa ana pejabat ing antarané (sanajan umumé ora nuduhake penghasilan), nanging sing paling akeh dadi pengusaha. Utawa apa sampeyan naif mikir yen kabeh pamilik bisnis ukuran medium iku wong miskin? Utawa apa sampeyan mikir yen ALL bisnis Rusia minangka bisnis tingkat IP?
              lan kaping pindho, pambangunan kapal induk bisa dadi pukulan sing ora bisa dibatalake kanggo kemampuan pertahanan, adhedhasar hukum dhasar alam, amarga konstruksi kasebut bakal ngirit ing kapal selam, kapal sapu ranjau, pesawat, misil, pasukan darat,

              dadi ora ana sing mbantah. Waca liyane kasebut kanthi teliti, apa aku wrote babagan.
            2. Perse.
              Perse. 29 Juli 2019 13:21
              +5
              Kutipan: vladimir1155
              Kapal perang ngrusak kekaisaran, kapal penjelajah super ngrusak USSR
              Kapal perang numpes kekaisaran, kapal penjelajah super USSR ... Mungkin kekaisaran dirusak dening Tsushima, ketergantungan tsar lan teknologi ing Kulon, amarga dheweke entuk silihan lan munggah menyang Entente? Ora amarga kapal perang Nicholas II nyulik tahta, lan ora amarga Bolshevik. Ana perjuangan kanggo dominasi donya, pimpinan lan pemilik sistem kapitalis ditemtokake, sing banjur ngilangi kabeh kekaisaran penting ing Eropah, saingan sing bisa, lan kekaisaran Jerman, Austro-Hungaria, Ottoman lan Rusia ambruk sadurunge Anglo-Saxon. . Kanggo Uni Soviet, mesthine, dudu kapal penjelajah super sing mateni, nanging maneh, mentel karo Kulon, sing pengin ndeleng Rusia (USSR) sing kuwat lan merdika ing peti mati. Gorbachev sing bodho utawa pengkhianat, iki wis dadi akibat, umume Uni Soviet nyerah luwih awal, ngganti potensial sosialisme sing gedhe, sing bisa mbangun negara adidaya, kanggo "cookies" kapitalis, utamane kanggo nomenklatur partai. dhewe, kang ngiyanati idea. Tumrap kapal induk, aja ngrepot-repot propaganda "Departemen Negara" sampeyan, aja amarga operator pesawat lan armada umume, atusan milyar dolar mili metu saka Rusia. Sembarang armada modern lan pinunjul mbutuhake operator pesawat, lan bakal mbutuhake, anggere penerbangan dibutuhake ing segara, operator pesawat mung operator.
          4. DimerVladimer
            DimerVladimer 29 Juli 2019 14:16
            +3
            Kutipan: Ka-52
            sayangé iku ora bisa kanggo sijine kemampuan nimbali negara ing Panggonan liya. Ing kahanan donya modern, bisa uga sampeyan ora bisa urip nganti wektu lan dhuwit katon.


            Apa akumulasi senjata nuklir taktis lan strategis ora cukup kanggo njaga kedaulatan?
            Modernisasi bertahap saka tentara Angkatan Laut lan Angkatan Laut tanpa mbuwang raksasa ing kapal induk, sing ora ana doktrin militer - ora kaya cara sing luwih seimbang?
            1. Ka-52
              Ka-52 29 Juli 2019 14:20
              -1
              Apa akumulasi senjata nuklir taktis lan strategis ora cukup kanggo njaga kedaulatan?
              Modernisasi bertahap saka tentara Angkatan Laut lan Angkatan Laut tanpa mbuwang raksasa ing kapal induk, sing ora ana doktrin militer - ora kaya cara sing luwih seimbang?

              apa karo kapal induk? Lan babagan senjata nuklir?
              1. DimerVladimer
                DimerVladimer 29 Juli 2019 14:23
                +1
                Kutipan: Ka-52
                apa karo kapal induk? Lan babagan senjata nuklir?


                Tegese - kanggo njaga kedaulatan, operator pesawat ora dibutuhake. Luwih saka cukup dana kasedhiya lan senjata.

                Yaiku, kita butuh anggaran militer moderat sing ngidini kita nambah senjata tentara, Angkatan Udara lan Angkatan Laut
        2. Panjenengan
          Panjenengan 29 Juli 2019 06:02
          +5
          Kaya ngono. Lan jujur ​​lan jujur, ora ana tumindak nyata sing dikarepake ngluwihi artikel kasebut babagan pambangunan kapal induk super. Yen, kalebu ing VO, panjelasan nerangake yen dodolan peralatan militer ing luar negeri mung kanggo jenuh tentarane. We adol 2 pesawat lan mbangun siji katelu kanggo awake dhewe, adol 2 tank kanggo katelu. Sampeyan kudu ngedol saperangan saka operator pesawat supaya mbangun paling siji kanggo dhewe.
          1. vladimir1155
            vladimir1155 29 Juli 2019 09:44
            +1
            Quote: Panjenengan
            Sampeyan kudu ngedol saperangan saka operator pesawat supaya mbangun paling siji kanggo dhewe.

            ora ana sing bakal tuku
            1. Panjenengan
              Panjenengan 29 Juli 2019 14:53
              +1
              Mesthi ora. Amarga ora ana rencana kanggo mbangun kapal induk. Ora ana sing didol
        3. Simargl
          Simargl 29 Juli 2019 06:22
          0
          Kutipan: Pesimis22
          Mesthi wae, aku dudu negarawan utawa analis, nanging pengusaha sing sederhana, lan aku mikir yen ...
          Inget taun 90an? Apa sampeyan nindakake akeh nalika bandit ana ing baris kanggo nutupi sampeyan? Saiki siji "bandit" tetep - negara (amarga bandit sing wis gabung karo panguwasa - kalebu).
        4. Waltasar
          Waltasar 29 Juli 2019 06:30
          +4
          Kutipan: Pesimis22
          masalah karo produktivitas tenaga kerja lan disiplin produksi.

          Ya mung kuwi sing dadi perhatianmu. Mundhakake gaji ing ndhuwur pasar, entuk insentif lan geni kanggo jambs. Ora ana sing gaib. Banjur wong bakal duwe insentif kanggo bisa kanggo sampeyan, lan bisa uga.
          Ya, utawa kepiye sampeyan ngusulake ngunggahake disiplin tenaga kerja ing tingkat negara?
        5. pesawat
          pesawat 29 Juli 2019 07:34
          +4
          Nalika kita bakal ngatasi "masalah liyane" kita bakal kelangan sekolah unik saka pilot lan dhewe dipenjara kanggo mabur liwat segara. Iku gampang kanggo ilang, nanging kanggo nggawe. Lan operator pesawat, lan loro sing luwih apik, kita pancen butuh saiki lan ing mangsa ngarep. Dene kapal pengiring wis ana.
          Kaping pisanan, iki minangka kapal penjelajah Project 1144 sing misuwur ing donya. Ana loro mung kanggo rong operator pesawat. Proyèk 22350 frigat adoh-lapangan (ing wektu iku bakal paling sethithik 6 wong) lan siji kapal selam nuklir saben bakal mbantu. Perusahaan ing Suriah wis jelas manawa kita butuh kapal induk. Ya, iku larang kanggo mbangun lan larang regane kanggo njaga. Ya, dheweke kudu mbangun infrastruktur saka awal. Nanging minangka pambangunan pangkalan angkatan laut ing Novorossiysk nuduhake yen kita bisa nindakake kabeh lan ing wektu sing cendhak yen kita pancene butuh.
          Panglompokan operator, siji ing Armada Lor lan liyane ing Pasifik, bakal menehi kita:
          - bangga ing negara lan demonstrasi gendéra. Proyeksi kekuwatan negara ing segara.
          - operator pesawat minangka pos komando lan lapangan terbang ngambang sing ngidini sampeyan nggawa sawetara pesawat menyang alun-alun sing dikarepake, kanggo ndhukung lan nindakake operasi darat ing darat saka segara.
          - ngidini sampeyan ngatasi masalah ing wilayah paling adoh ing donya. Iki minangka mobilitas.


          Ngelingi sing luwih adoh luwih asring kita kudu drive macem-macem Papuans nglanggar kapentingan kita, pitakonan muncul minangka lawas minangka USSR - ngendi kanggo njaluk sing pangkalan angkatan laut ing saindhenging donya sing kita duwe. Miwiti maneh? Iki luwih larang lan luwih larang tinimbang rong klompok operator pesawat, lan wektu wis diganti. Tipe kita"kanca / mitra"Dheweke ora kabeh semangat kanggo nyedhiyani kita, lan malah kanggo apa-apa. Nanging iku cetha ora worth nyimpen everyone kaya Assad, lan ora metu saka tangan. Pitakonan.
          Dadi ing wektu luang, aku ngusulake maca artikel saka musim kepungkur apa kita butuh operator pesawat utawa ora https://topwar.ru/140815-tak-nuzhny-li-rossii-avianoscy-staryy-spor-pod-siriyskim-sousom .html
          Kanggo kula, dheweke mesthi dibutuhake.
          1. vladimir1155
            vladimir1155 29 Juli 2019 09:46
            +1
            Aku ora butuh manawa
        6. yowis
          yowis 29 Juli 2019 12:23
          0
          Kutipan: Pesimis22
          masalah karo produktivitas tenaga kerja lan disiplin produksi

          Ora ana masalah kaya ngono. Produktivitas lan disiplin tenaga kerja cukup cukup. Apa kanggo gawé? Kabeh sing dikembangake ing AS lan Jerman, wong Tionghoa bakal nindakake kabeh. Cukup kanggo kabeh wong.
      2. NEXUS
        NEXUS 29 Juli 2019 09:55
        -1
        Quote: Panjenengan
        Maskapai pesawat ora ngendhaleni target gedhe

        Lan ing ngendi sampeyan ndeleng kapal induk sing ora diiringi?
        Quote: Panjenengan
        Sadurunge operator pesawat mbangun armada segara, perlu kanggo mulihake, lan ora mbangun prau super.

        Inggih, saliyane "super boat", kaya sing sampeyan ujar, saiki kita lagi mbangun korvet lan frigat ... super boat minangka sarana kanggo nguatake zona pesisir. Kapal induk yaiku kapal saka zona FAR OCEAN. Rasakna bedane? Kita nguatake wates sing cedhak lan kita mikir babagan zona segara sing adoh.
        Minangka kanggo operator pesawat kanggo armada kita ... ing kene para komentator ngomong babagan target gedhe, babagan rudal hyper-speed, nanging ... sakperangan alesan padha bisu babagan kasunyatan sing pluru hyper-speed padha, tegese. saka pangayoman marang wong-wong mau, etc.. uga bakal ing arsenal waran kapal. Mesthine, nalika kapal induk dibangun, kita bakal ngasilake UAV serangan kanthi lengkap, sing bakal bisa digunakake ora mung ing lemah, nanging uga perang ing pertempuran udara. Aku ngomong babagan 15-25 taun. Sistem serangan tempur berkembang, sistem anyar muncul, nanging sapa sing ngomong yen platform lepas pantai ora owah, adaptasi karo realitas database anyar?
      3. APASUS
        APASUS 29 Juli 2019 10:43
        +4
        Quote: Panjenengan
        Kapal induk sing ora dikendhaleni minangka target gedhe. Sadurunge operator pesawat mbangun armada segara, perlu kanggo mulihake, lan ora mbangun prau super.

        Kapal induk butuh kompleks pelabuhan sing lengkap, sanajan Kuznetsov ora duwe. Kita butuh pesawat AWACS sing wis diuji. Lan sing paling penting, kabeh kudu dibangun ing ngarep kapal dhewe.
      4. pelaut Romawi
        pelaut Romawi 29 Juli 2019 11:40
        +2
        TO YOUR.
        Aku setuju karo sampeyan. Kanggo mesthekake tumindak operator pesawat saka kelas ditetepake, iku perlu kanggo nggawe sistem anyar saka pertempuran, khusus-technical, mburi, keamanan sosial (dina iki padha ngomong support logistics, nanging iki saka "ala", saka pseudoscience. ), ngrampungake strategi, seni operasional, taktik lan ....
        Nggawe sistem kasebut bakal mbutuhake pirang-pirang taun lan biaya bakal kaping pirang-pirang ngluwihi biaya kanggo mbangun rong operator pesawat. Nalika iku bakal ana 10 unit, banjur sistem iki bakal dibenerake. Nindakake analisis babagan pangopènan lan panggunaan operator pesawat ing negara-negara sing duwe saiki, deleng informasi mbukak babagan efektifitas AUG sajrone 20-30 taun kepungkur lan entuk jawaban: efektifitas tempur AUG ora tau ngluwihi 0,2 ( yaiku 20%).
        Kapal kasebut mung dibutuhake kanggo nduduhake kekuwatan, lan mung kanggo negara sing ora maju.
        Dadi apa worth mbuwang dhuwit sing akeh banget kanggo nggawe godhong anjir? Apa ora luwih apik kanggo ngarahake dana kasebut kanggo pangembangan senjata anyar lan ekonomi negara?
      5. Mikhail Drabkin
        Mikhail Drabkin 29 Juli 2019 12:14
        +2
        YOUR Sampeyan nulis:
        Kapal induk sing ora dikendhaleni minangka target gedhe.

        Persis!!!

        Jeneng aneh "Manatee" - sawise mamalia banyu anget herbivora sing dikenal minangka "sapi segara" ... ???
        Apa wae sing diarani, supaya sampeyan bisa nglangi ...
        1. yowis
          yowis 29 Juli 2019 12:25
          0
          Kutipan: Mikhail Drabkin
          Jeneng aneh "Manatee"

          Kabeh wis rampung. Ora ana jeneng liya sing isih ana.
      6. Simfy
        Simfy 30 Juli 2019 14:03
        +1
        Pitakonan iki, nggunakake conto operasi ing SAR, bakal operator pesawat iki karo klompok tutup bisa, contone, kanggo nyedhiyani tutup online kanggo operasi lemah ing Libya dening Umum Haftar?) Jumlah sorties, jumlah amunisi, sawetara, yen perlu, operasi ngluwari, komunikasi karo unit lemah, operasi drones, etc. .d etc. yen ora, banjur kita kudu kebangkrutan lan transportasi kapal kanggo dijupuk lan sumber online basis adoh.
    2. Simargl
      Simargl 29 Juli 2019 06:00
      -5
      Kutipan: Pesimis22
      Ana masalah demografi ing negara lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara operator pesawat super
      30-50 yuta wong bakal ditinggal tanpa operator pesawat kasebut, kalebu.
      1. Wong pesimis22
        Wong pesimis22 29 Juli 2019 06:05
        +2
        Aku setuju manawa pimpinan saiki kasil nindakake iki sanajan nyolong dhuwit negara dening karyawan tingkat dhuwur saka Kementerian Dalam Negeri, FSB, Komite Investigasi, uga gubernur lan kabeh menteri, aku uga nganggep yen iki paling kamungkinan kanggo kelakon.
        1. svp67
          svp67 29 Juli 2019 06:20
          +3
          Kutipan: Pesimis22
          Aku setuju manawa pimpinan saiki kasil nindakake iki sanajan nyolong dhuwit negara dening karyawan tingkat dhuwur saka Kementerian Dalam Negeri, FSB, Komite Investigasi, uga gubernur lan kabeh menteri,

          Aku ngerti yen ora ana masalah ing Kazakhstan ...
          1. Wong pesimis22
            Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:09
            -1
            Apa babagan Kazakhstan ing ndhuwur? Utawa sampeyan mutusake kanggo main trik lan nuduhake kawruh babagan geografi? Yen aku manggon ing Kazakhstan lan duwe kewarganegaraan Federasi Rusia, apa aku beda lan ora bisa mratelakake panemume? Aku mesthi ngerti wong Rusia sing ora pengin menyang Rusia, amarga aku wis dikandhani manawa sawetara warga Rusia kaya sampeyan nggawe bedane.
            1. svp67
              svp67 29 Juli 2019 08:13
              +4
              Kutipan: Pesimis22
              Aku mesthi ngerti wong Rusia sing ora pengin menyang Rusia, amarga aku wis dikandhani manawa sawetara warga Rusia kaya sampeyan nggawe bedane.

              Bedane, ora. Iku mung ana misunderstanding kok wong iki manggon adoh saka Rusia dadi rumiyin nyemplungaken ing masalah dheweke, sanajan ing wilayah kang saiki manggon padha ora kurang, yen ora luwih. Nuwun sewu, nanging aku ora percaya karo ketulusan sampeyan.
              1. Wong pesimis22
                Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:19
                0
                Upamane ora ana bedane, nanging kanggo tujuan apa sampeyan fokus ing iki, sampeyan bisa nerangake marang aku?
                1. svp67
                  svp67 29 Juli 2019 08:26
                  +2
                  Kutipan: Pesimis22
                  lan kanggo tujuan apa sampeyan fokus ing iki, bisa nerangake kanggo kula?

                  Oke, aku bakal nyoba nerangake. Aku manggon ora adoh saka Kazakhstan lan aku duwe kenalan ing sawijining wilayah, lan kanca-kanca sing manggon ing cedhak duwe sederek ing Kazakhstan. Lan kabeh padha ngomong kanthi swara siji babagan kahanan sing saya elek, lan sing paling penting yaiku sikap marang wong Rusia lan Jerman, saengga akeh sing ora mikir maneh, nanging njupuk langkah nyata kanggo pindhah. Lan saiki kahanan ing Rusia luwih saka wareg.
                  Saka tembungmu dhewe, kabeh dadi sebaliknya, mula aku njaluk ngapura, nanging aku pribadi mung ora PERCAYA.
                  1. Wong pesimis22
                    Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:32
                    0
                    Kepiye hubungane apa sing sampeyan tulis karo kasunyatan manawa sampeyan nggawe prabédan antarane aku sing manggon ing Kazakhstan (Aku wong Belarusian miturut kewarganegaraan, duwe kewarganegaraan Federasi Rusia) lan Rusia saka Rusia, aku uga minoritas nasional ing Kazakhstan, apa sampeyan mikir sing aku uga worsen kahanan penutur Russian kene Utawa carane aku mung ora ngerti?
                    1. svp67
                      svp67 29 Juli 2019 08:45
                      +3
                      Kutipan: Pesimis22
                      apa sing sampeyan tulis nuduhake kasunyatan manawa sampeyan nggawe bedane antarane aku sing manggon ing wilayah Kazakhstan (aku wong Belarusia miturut kewarganegaraan, duwe kewarganegaraan Federasi Rusia) lan Rusia saka Rusia.

                      Aku ora mbedakake, sampeyan. Deklarasi sing ing Rusia
                      Kutipan: Pesimis22
                      Kepemimpinan saiki wis kasil nindakake iki sanajan kanthi nyolong dhuwit negara dening karyawan dhuwur saka Kementerian Dalam Negeri, FSB, Komite Investigasi, uga gubernur lan kabeh menteri, aku uga nganggep manawa iki paling akeh. kamungkinan kanggo kelakon.

                      Lan ora arep mangsuli, nanging carane iki ing Kazakhstan. Pranyata sampeyan ora nggatekake aku minangka warga Rusia sing manggon ing wilayahe.
                      Lan ya, demografi ora dadi masalah utama ing Rusia
                      1. Wong pesimis22
                        Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:51
                        0
                        Apa sampeyan duwe pendapat babagan carane wong Rusia ditindhes ing kene ing Kazakhstan, sampeyan sinau saka kenalan ing Rusia, sing dicritakake dening kenalan ing Kazakhstan, iki luwih apik tinimbang agensi OBS, nanging aku duwe kabeh aturan babagan demografi, papat bocah-bocah.
                      2. svp67
                        svp67 29 Juli 2019 08:56
                        +2
                        Kutipan: Pesimis22
                        Apa sampeyan duwe pendapat babagan carane wong Rusia ditindhes ing Kazakhstan

                        Ngenteni. Pitakonan iki dijaluk khusus kanggo sampeyan lan aku pengin ngerti pendapat sampeyan, lan sampeyan wagu, sing maneh nggawe sampeyan mangu-mangu SINCERE. Aku mangsuli kabeh pitakonmu.
                      3. Wong pesimis22
                        Wong pesimis22 29 Juli 2019 09:00
                        0
                        Kanggo wong sing duwe bakat khusus, aku bisa ngomong yen kasunyatane yen aku warga Federasi Rusia, aku manggon ing Kazakhstan, ing tanah airku lan nindakake bisnis ing kene lan ora ing Rusia, ngandhani apa wae?
                      4. svp67
                        svp67 29 Juli 2019 09:02
                        +1
                        Kutipan: Pesimis22
                        Kanggo wong sing duwe bakat khusus, aku bisa ngomong yen kasunyatane yen aku warga Federasi Rusia, aku manggon ing Kazakhstan, ing tanah airku lan nindakake bisnis ing kene lan ora ing Rusia, ngandhani apa wae?

                        Dheweke ngandika, uga unwillingness kanggo biasane njawab pitakonan lan luwih "waggles". Dheweke malah akeh omong.
                      5. Komentar wis dibusak.
                  2. Wong pesimis22
                    Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:46
                    0
                    Utawa aku butuh ijin kanggo takon, patriot Rusia sing apik banget! Apa aku, budak Rusia, wong Belarusia sing manggon ing wilayah Kazakhstan, bisa nyatakake pendapatku babagan masalah Rusia modern? Apa bakal normal? Bakal cocog karo sampeyan?
                    1. svp67
                      svp67 29 Juli 2019 09:00
                      0
                      Kutipan: Pesimis22
                      Apa aku, abdi Rusia, wong Belarus sing manggon ing wilayah Kazakhstan, bisa mratelakake panemume

                      O, piye kabarmu, lan kok pura-pura servility iki, apa sampeyan bakal melas? Sampeyan ndeleng carane iki "Great Russian ala" offends anak. Nanging iki minangka stunt propaganda sing murah. Lan ora ana sing nglarang apa-apa, nanging sampeyan khusus nyoba nampilake dhewe minangka "korban". Iku malah ora lucu
                      1. vladimir1155
                        vladimir1155 29 Juli 2019 09:56
                        0
                        aja ngremehake pangkat dhuwur saka Rusia Agung kanthi nyerang sedulurmu sing manggon ing Kazakhstan
                  3. vladimir1155
                    vladimir1155 29 Juli 2019 09:53
                    -1
                    Aku ngelingake sampeyan babagan nglanggar Konstitusi Federasi Rusia, Artikel 19, paragraf 2, lan nglanggar Kode Pidana, Artikel 282 (kaya sing diowahi dening Hukum Federal 27.12.2018 Desember 519 N XNUMX-FZ)
                    1. Tumindak sing ditujokake kanggo nuwuhake rasa gething utawa memungsuhan, uga ngremehake martabate wong utawa sakelompok wong kanthi alesan jinis, ras, warga negara, basa, asal-usul, sikap marang agama, uga anggota ing sosial apa wae. klompok, setya umum, kalebu nggunakake media massa utawa informasi lan jaringan telekomunikasi, kalebu Internet, dening wong sawise wis digawa menyang tanggung jawab administratif kanggo tumindak padha ing setahun, -
                    ukuman denda 282 nganti XNUMX rubel, utawa ing jumlah upah utawa gaji, utawa penghasilan liyane saka wong sing disalahké suwene rong nganti telung taun, utawa kanthi kerja wajib sajrone setunggal dumugi patang taun, kanthi dipuncabut hak anggenipun nyepeng jabatan tartamtu utawi nindakaken kagiyatan tartamtu ngantos tigang taun, utawi dipunkunjara kalih dumugi gangsal taun.XNUMX ....... .. Pranyatan Universal Hak Asasi Manungsa
                    Diadopsi kanthi resolusi 217 A (III) Majelis Umum PBB tanggal 10 Desember 1948 ..... ngirim dhuwit menyang korban nganti dheweke nuntut sampeyan, yen ora, sampeyan uga bakal duwe rekaman pidana))))))
                    1. Andrey saka Chelyabinsk
                      Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 12:55
                      0
                      Kutipan: vladimir1155
                      Aku ngelingake sampeyan babagan nglanggar konstitusi Federasi Rusia

                      Vladimir, sampeyan ora perlu puff metu pipi. Ora ana sing nglanggar hukum apa sing ditulis wong kasebut.
                    2. svp67
                      svp67 29 Juli 2019 17:21
                      +1
                      Kutipan: vladimir1155
                      Aku ngelingake sampeyan babagan nglanggar konstitusi Federasi Rusia

                      Ya uwis medeni... Lha kok "rampung" ngono? Pitakonan iki prasaja, nanging sampeyan wis HISTERIS. Aku menehi saran supaya sampeyan menyang dhokter, yen ora, aku wis kuwatir babagan kahanan sampeyan, ora preduli serangan jantung utawa stroke. Lan sampeyan ora kudu medeni aku. Aku bisa wedi yen komentar sampeyan bisa uga ana ing artikel administratif babagan ngina panguwasa ... Nanging aku ora bakal, nglindhungi kesehatan sampeyan.
                    3. Paranoid50
                      Paranoid50 30 Juli 2019 10:17
                      0
                      Kutipan: vladimir1155
                      Aku ngelingake sampeyan babagan nglanggar konstitusi Federasi Rusia,

                      ngguyu Iki sing ditindakake dening avatar sing menehi urip ... sedulur
            2. Petir
              Petir 29 Juli 2019 09:00
              +1
              Sampeyan bisa menehi saran lan ngadili sing nyata babagan negara mung kanthi manggon ing kono.
              Kewarganegaraan ora cukup.
    3. svp67
      svp67 29 Juli 2019 06:18
      +4
      Kutipan: Pesimis22
      Ana masalah demografi ing negara lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara operator pesawat super.

      Dheweke kelalen nambahake manawa luwih becik menehi dhuwit iki kanggo bocah lan pensiunan ...
      1. Wong pesimis22
        Wong pesimis22 29 Juli 2019 08:10
        -2
        Kocak banget, lan nganggo tembung iki sampeyan kanthi sampurna nuduhake tingkat pikiran sampeyan. Lan aku ora perlu mangsuli maneh, aku ngerti posisi sampeyan, pamit.
        1. Kucing Kuzya
          Kucing Kuzya 29 Juli 2019 08:54
          +1
          Aku setuju, iku perlu kanggo mbangun ing paling loro pelaku usaha pesawat, lan luwih 10 (antarane iku malah luwih gampang kanggo "ilang" saperangan milyar). Ya, lan Amerika Serikat meksa, ora suwe bakal perang:
    4. Tiksi-3
      Tiksi-3 29 Juli 2019 08:53
      +2
      Kutipan: Pesimis22
      Ana masalah demografi ing negara lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara operator pesawat super.

      Lan dheweke uga ora nglaporake daging marang macan !! produksi operator pesawat narik rantai industri sing gegandhengan, lan iki minangka proyek lan infrastruktur lan, minangka asil, paningkatan demografi
      1. Dechterev
        Dechterev 29 Juli 2019 13:57
        -1
        Quote: Tiksi-3
        Kutipan: Pesimis22
        Ana masalah demografi ing negara lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara operator pesawat super.

        Lan dheweke uga ora nglaporake daging marang macan !! produksi operator pesawat narik rantai industri sing gegandhengan, lan iki minangka proyek lan infrastruktur lan, minangka asil, paningkatan demografi

        uga, ya, saperangan saka ewu proyek anyar ... lan liyane saka negara obah kanggo jatah keluwen. Keajaiban Korea Utara langsung.
        1. Tiksi-3
          Tiksi-3 29 Juli 2019 15:17
          0
          Kutipan saka Dechterev
          uga, saperangan ewu proyek anyar

          iku carane sampeyan panginten iku metu? produksi sing gegandhengan ora proses ngrakit awak saka steamer !!
          Kutipan saka Dechterev
          lan liyane negara pindhah menyang jatah kaliren
          Aku kanggo wong kaya sampeyan nulis - padha ora nglaporake daging kanggo macan .... sampeyan lagi kaliren lan mlaku-mlaku mlaku, mung nganggo klambi (tangan bekas) Sampeyan ora duwe dhuwit kanggo Internet telpon-komputer, sampeyan mbokmenawa manggon ing barak dibangun ing 1945, ing militèr lan politisi kanggo nyalahke kabeh ... .. nanging ora nyoba kanggo bisa?
          1. Komentar wis dibusak.
    5. yowis
      yowis 29 Juli 2019 10:44
      +1
      Kutipan: Pesimis22
      Iku mung nglereni anggaran

      Ora, iki ora mung pemotongan anggaran, nanging pangembangan teknologi sing kudu dienal ing produksi massal, kanggo dodolan massal. Sanesipun inggih punika tiyang Tionghoa taksih mrodhuksi lan adol masal, amargi boten saged madegaken produksi massal wonten ing nagari alit (miturut jumlah penduduk). Pambangunan rong supercarriers tegese pamaréntah lan Kementerian Pertahanan Rusia duwe rencana kanggo nambah populasi Federasi Rusia kanthi cepet nganti 200-250 yuta wong.
    6. astepanov
      astepanov 29 Juli 2019 11:31
      0
      Kapal induk bakal nampa springboard, loro catapults elektromagnetik lan papat arrester.

      Federasi Rusia ora duwe pengalaman ing mbangun catapults elektromagnetik. Ngadhepi masalah iki, aku cepet nemokake telung perkara: pisanan, kita ora duwe organisasi sing ngasilake elektronik daya saka daya sing dibutuhake; sareh, iku banget padha kanggo kasunyatan sing baterei lithium-ion mestine digunakake minangka piranti panyimpenan energi. Elinga masalah karo "Losharik"? Ing operator pesawat, catapult mbutuhake baterei kanthi urutan gedhene, utawa malah loro, luwih akeh. Kajaba iku, dheweke bisa njupuk kapal induk - banjur kudu angel. Ora ana sing nganggep alternatif liya, sanajan ana: lobi, Pak. Katelu, pangembangan drive ing tahap desain awal mudhun ing tangga subkontraktor, lan saben syarat tambah lan burem, dadi ora ana gunane sacara teknis lan ekonomi. Nanging, kabeh kaya biasane. Ana siji panglipur: misale jek ora ana operator pesawat - ora ana dhuwit sing cukup, utawa bakal mutusake yen Angkatan Laut ora butuh.
      1. Lokal saka Volga
        Lokal saka Volga 29 Juli 2019 15:07
        0
        Ana mratelakake panemume ing Losharik a self-liquidator sawetara bab njijiki sing digawa ing Papan nyebul munggah! Iku dudu baterei sing diobong!
        1. astepanov
          astepanov 29 Juli 2019 17:59
          0
          Mesthi wae, nanging pengalaman ngoperasikake kendaraan listrik ujar manawa kemungkinan kontak baterei kasebut cukup dhuwur. Lan luwih gedhe baterei, luwih murah linuwih - mung amarga dibangun kanthi modular. Contone, yen kemungkinan Gagal baterei ing wektu tartamtu iku 10%, banjur kanggo baterei sepuluh kaping luwih iku wis 65%, lan kanggo baterei kaping pindho iku 88%. Apa sampeyan butuh baterei sing luwih mbebayani tinimbang amunisi?
    7. NEOZ
      NEOZ 29 Juli 2019 11:46
      +1
      Kutipan: Pesimis22
      Negara kasebut duwe masalah karo demografi lan iki minangka masalah sing paling penting

      Kepiye carane sampeyan ngatasi masalah iki kanthi pribadi?
      ps
      sadurunge ngomong babagan masalah, ora bakal ala kanggo sinau subyek kayata "demografi" ....
      1. yowis
        yowis 29 Juli 2019 12:28
        0
        Kutipan saka NEOZ
        Kepiye carane sampeyan ngatasi masalah iki kanthi pribadi?

        Unta duwe bonggol loro amarga urip iku perjuangan.
        Masalah iku TANTANGAN. Masalah sing ora ana solusi. Tugas kasebut kalebu tujuan lan kahanan kanggo nggayuh. Ora ana gol - ora ana tugas.
        1. NEOZ
          NEOZ 29 Juli 2019 12:44
          -1
          Kutipan saka iouris
          Unta duwe bonggol loro amarga urip iku perjuangan.

          Cathetan Ukrainia dirasakake ing komentar sampeyan .... Apa sampeyan saka Ukraina?
      2. Rey_ka
        Rey_ka 30 Juli 2019 10:04
        0
        Penasaran. Apa kabeh pamrentah lan PDB kanthi pribadi miwiti ngatasi masalah demografi lan ngidini wong kerja ing omah?
      3. Paranoid50
        Paranoid50 30 Juli 2019 10:26
        +1
        Kutipan saka NEOZ
        Ora bakal ala kanggo sinau subyek kayata "demografi" ....

        Lavrenty Palych, kabeh budheg ana. ya Liberda lokal wis nggunakake istilah apes kanggo bolongan. Sawetara, Nanging, kanggo ngganti, nggunakake definisi "penurunan populasi", ya. Lan akeh cabang, nanging ora sapisan dina. Ing kawitan aku nyoba kanggo nerangake soko, nanging aku temen maujud: iku dudu pangan kanggo jaran. Semono uga para "demografer" iki wong sing lucu, nanging sampeyan bisa wedi yen konsentrasi ngluwihi.
        P.S. Ing 90s, tanpa ngerti, dheweke njupuk langkah kanggo nambah kahanan saiki. "Meram" saiki umure 26 taun. ngguyu
    8. Sergey Mikhailovich Karasev
      Sergey Mikhailovich Karasev 29 Juli 2019 14:23
      0
      Kutipan: Pesimis22
      Iki mung ngethok anggaran, aku mikir yen ing 20-25 taun sabanjure, ora bakal ana operator pesawat ing Rusia. Ana masalah demografi ing negara kasebut lan iki minangka masalah sing paling penting, lan dudu sawetara pesawat super. operator.

      Inggih, babagan pilba. Apa sampeyan peduli apa jenis dhuwit sing bakal dipotong: diparengake kanggo operator pesawat utawa kanggo demografi? Yen budget wis sawn, banjur kabèh, lan ora sawetara artikel individu. Lan dhuwit kanggo kabutuhan sosial, minangka aturan, dicolong luwih nyenengake saka kita tinimbang kanggo industri pertahanan.
      1. Rey_ka
        Rey_ka 30 Juli 2019 10:06
        0
        Anggota forum Envy iku dosa. apa maneh ngetung dhuwite wong liya. Anggaran dudu sampeyan lan tenang!
    9. Ngguyu
      Ngguyu 30 Juli 2019 02:47
      0
      IMHO. nanging aku uga mikir yen ing 10-20 taun sabanjure kita ora bakal duwe operator pesawat. pembangunan mesthi bakal digawa metu ing tingkat model skala, nanging iku kabeh. Inggih, kita ora bakal narik. malah padha ora bakal. kene lan nyolong lan tekanan saka Kulon, lan liya-liyane ....
    10. Geo
      Geo 31 Juli 2019 01:41
      0
      Kutipan: Pesimis22
      .Ana masalah karo demografi ing negara lan iki masalah paling mencet, lan ora sawetara jenis operator pesawat super.

      Apa sampeyan menehi saran supaya insinyur ninggalake gambar kasebut lan ngrampungake masalah demografi sing penting, amarga iki dudu perkara sing angel?
    11. Garris199
      Garris199 31 Juli 2019 03:57
      0
      Utamane yen sampeyan ngelingi pira "pot" (fregat) dibangun, mula operator pesawat kasebut ora bakal katon ing umur kita. Tugas sing ora mungkin kanggo negara kita ing negara saiki, mula dadi topik sing ora bener, ora ana ing papan lan wektu. Pangrusak bakal dibangun .... paling siji.
  2. Ka-52
    Ka-52 29 Juli 2019 05:53
    +4
    Sadurunge ngomong bab operator pesawat, sampeyan kudu elinga yen expression "One man is not a warrior" cocog karo wong-wong mau kaya ora ana wong liya. Iki ora TARK saka jinis pr.1144, kang hypothetically bisa nindakake tugas, yen ora piyambak, banjur karo ngiringan sethitik. Lan operator pesawat minangka inti saka klompok serangan. Sing kudu kalebu kapal penjelajah lan penghancur URO lan PLO, kapal selam keamanan lan kapal dhukungan. Maskapai pesawat kasebut kudu ora mung ana ing pesawat serangan lan tempur, nanging uga pesawat AWACS lan EW. Iki temtu konsep Amérika saka klompok serangan operator pesawat, nanging model sukses operasi lan, mesthi, sampeyan bisa reinvent setir kene, nanging kok?
    Lan ing kene pitakonan langsung muncul - kapal apa sing bisa dilebokake ing hubungan kasebut? Apa kita bakal duwe AWACS sing bisa njupuk saka dek kapal induk? Lan nganti jawaban kanggo pitakonan iki katon, iku mung tanpa guna kanggo melu ing diskusi saka "kabutuhan / guna" saka operator pesawat ing Angkatan Laut Rusia.
    1. alstr
      alstr 29 Juli 2019 08:55
      +1
      Lan kita uga kudu nambah kamungkinan saka basis lan ndandani (lan ora mung operator pesawat, nanging uga ngiringan).
      Loro-lorone pancen ora ana.
    2. vladimir1155
      vladimir1155 29 Juli 2019 09:59
      +1
      Kutipan: Ka-52
      Iki mesthi konsep Amerika babagan klompok serangan kapal induk.

      Aku ndhukung, nanging pisanan sampeyan kudu ngerti ngendi lan ngapa Rusia bakal ngirim grup kapal induk serangan iki kanthi biaya kanggo kabeh angkatan bersenjata negara?
  3. detractor lawas
    detractor lawas 29 Juli 2019 06:26
    +1
    Nalika kahanan nyata (kalebu finansial) kanggo pambangunan operator pesawat, pambangunan operator kanggo drone laut lan udhara bakal dadi kabutuhan. Sing paling mungkin dadi robot
  4. gundul
    gundul 29 Juli 2019 06:28
    +1
    Ya, mesthi aku pengin, mung nalika padha mbangun, akeh sing bakal ngganti teknologi lan bakal katon, kita mbangun, mbangun lan pungkasane mbangun.
  5. Zeev Zeev
    Zeev Zeev 29 Juli 2019 06:47
    0
    Kabeh "proyek" iki ora ana gunane. Yen Federasi Rusia pancene arep nggawe armada kapal induk, mula dheweke bakal miwiti karo sawetara operator pesawat ringan kanggo nutupi paling ora telung armada "gratis" (ora ana operator pesawat sing dibutuhake ing Segara Ireng, lan sampeyan ora bisa. njaluk wong liwat selat). Dheweke bakal nggawe papat kapal (siji latihan lan siji kanggo Armada Baltik, Pasifik lan Lor), masing-masing 25-30 ewu ton, kanthi klompok udara kanggo 12-24 MiG-29K, pesawat AWACS karo AFAR lan pasangan. Helikopter PSS, kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir, ketapel uap lan tanpa sampah ekstra kaya baterei rudal anti-kapal lan divisi pertahanan udara ing papan kasebut. Bakal luwih murah, luwih gampang saka sudut pandang teknis, lan sing paling penting, luwih efisien tinimbang ngluncurake proyek mega pesawat super-pesawat saben taun, kanggo nggawe sing saiki ora ana dana, utawa teknis. kemampuan, utawa malah tugas cetha.
    1. Popov Konstantin Ivanovich
      Popov Konstantin Ivanovich 29 Juli 2019 07:51
      +5
      Napa kapal induk ing Baltik? Ing kana, lan kabeh Angkatan Udhara lan Angkatan Udara DCBF lan rudal diblokir, nanging ora ana prau sing cukup kanggo jaminan lengkap, lan yen cukup, mula kita ora bakal ngeruk kanggo sisa-sisa. tugas. Voluntarisme, sawetara.
      1. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 29 Juli 2019 09:19
        -1
        Lan ing Baltik kanggo lelungan menyang Segara Lor lan Atlantik, uga kanggo ngiyataken klompok Armada Lor.
        1. Popov Konstantin Ivanovich
          Popov Konstantin Ivanovich 29 Juli 2019 16:51
          +1
          Ngapunten, nanging kepiye carane kita bakal mlebu Atlantik? We, ana, ora samesthine saka tembung ing kabeh? Lan sapa, yen ana terobosan, bakal mbuwang dhukungan, wong lor utawa Baltik, lan loro-lorone bakal diburu ing jam pisanan. Mungsuh, ing pangertèn saka NATO, duwe urutan gedhene luwih gedhe lan luwih kuat kemampuan serangan saka Angkatan Udhara.
          1. Zeev Zeev
            Zeev Zeev 29 Juli 2019 17:25
            -1
            Sampeyan bakal pindhah menyang Atlantik. Ing lelungan dawa. Distracting kanggo ngiringan pasukan NATO.
    2. vladimir1155
      vladimir1155 29 Juli 2019 10:01
      0
      Kutipan saka Zeev Zeev
      Dheweke bakal nggawe papat kapal (siji latihan lan siji kanggo Armada Baltik, Pasifik lan Lor), masing-masing 25-30 ewu ton, kanthi klompok udara kanggo 12-24 MiG-29K, pesawat AWACS karo AFAR lan pasangan. Helikopter PSS, kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir, ketapel uap lan tanpa sampah ekstra kaya baterei rudal anti-kapal lan divisi pertahanan udara ing papan kasebut. Iku bakal luwih murah, teknis luwih gampang lan sing paling penting luwih efisien tinimbang saben taun.

      iku larang sewu saka
      Kutipan saka Zeev Zeev
      saben taun kanggo miwiti mega-proyek liyane saka operator super-pesawat, kanggo nggawe kang ing wayahe ora ana dana, utawa kemampuan technical, utawa malah tugas cetha.
      1. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 29 Juli 2019 11:17
        0
        Ora, cetha yen tata letak lan sawetara lembar "proyek" pancen luwih murah tinimbang kapal.
    3. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 12:56
      +2
      Kutipan saka Zeev Zeev
      Yen Federasi Rusia pancene arep nggawe armada kapal induk, mula bakal diwiwiti kanthi sawetara operator pesawat ringan.

      Nyuwun pangapunten, nanging iki omong kosong.
      1. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 29 Juli 2019 13:13
        0
        Argumentasi?
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 16:36
          +3
          Kutipan saka Zeev Zeev
          Argumentasi?

          Watson SD :))))
          Sepisanan, kapal karo rolas MiG-29Ks ora worth ngomong bab - "grup udara" banget banget kanggo ngatasi meh kabeh tugas sing bisa diutus AB. Dadi, kita mung bisa ngomong babagan watesan ndhuwur sing dituduhake, yaiku 24 MiG-29K. Ya, dheweke wis bisa nindakake apa wae. Sabanjure sampeyan nulis
          Kutipan saka Zeev Zeev
          Pesawat AWACS nganggo AFAR lan sawetara helikopter PSS, kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir, ketapel uap lan tanpa sampah tambahan kaya baterei rudal anti-kapal lan divisi pertahanan udara ing kapal.

          AWACS lan PFAR bakal apik, nanging oh uga. Sing paling penting, sakperangan alesan sampeyan mateni PLO kapal ing pucuk tanpa menehi paling sethithik helikopter sing cocog. Lan ing kana sampeyan butuh paling ora 12 (kanggo ngatur tugas saben jam), uga - ayo kanthi minimal, 8 potong.
          Miturut cara, "sampah ekstra" bakal banget perlu - dina iki ora ana siji kanggo nyedhiyani pertahanan udara kanggo operator pesawat kuwi. Utawa sampeyan pengin supaya cruiser kanggo? Dadi wong tuwa kita wis suwe ora ana ing puncake, kajaba Peter Agung, nanging dheweke mung siji, lan sampeyan pengin 3 AB aktif.
          Dadi polyment / redoubt, utawa ing paling sawetara owahan saka Shells, rampung tanpa pilihan.
          Secara total, supaya kapal bisa ngrampungake paling ora sawetara tugas, klompok udara 24 pesawat MiG 4 AWACS dibutuhake, lan nganti puluhan helikopter, kalebu sing nylametake. The Franks nyoba kanggo ram klompok udhara kuwi ing 42 Kt saka pamindahan lan iku terus terang kanti awon. Aku bakal ngomong yen AB loro-catapult bertenaga nuklir sing bisa nglayani kelompok udara kasebut kanthi efektif bobote paling ora 50 ton.
          Kutipan saka Zeev Zeev
          Bakal luwih murah, luwih gampang saka sudut pandang teknis

          Ora luwih murah lan ora luwih gampang. Ing nguber kudu cram Bunch saka peralatan menyang ukuran cilik, sampeyan bakal entuk Tambah ing biaya saben ton saka bobot. Tegese, ton kapal induk 45 ton bakal regane luwih saka siji ton kapal induk 000 ton.
          Mangkono, sanajan kanthi mukjijat sampeyan bisa mbangun AB ing 40 ton (sing ora mungkin, utawa dheweke ora bisa ngoperasikake grup udara kanthi normal), banjur 000 kapal sing sampeyan sebutake (4 ing layanan + 3 latihan) bakal biaya armada luwih saka rong AB lengkap 1 ton kanthi pamindahan, sing ing babagan kemampuan tempur bakal ngluwihi 80 kapal sing dirancang.
          1. Zeev Zeev
            Zeev Zeev 29 Juli 2019 17:12
            0
            Lan operator pesawat mung dibutuhake kanggo nutupi kapal penjelajah saka serangan udara. Iki dudu monsters serangan kaya Ford, nanging kapal sing relatif cilik kaya Minsk utawa Novorossiysk. Mung tanpa rudal anti-kapal lan tanpa Yak-38, nanging kanthi pesawat normal. Lan urutan klompok serangan bisa digawe saka TAKR, operator pesawat, 2-3 BODs, 1-2 kapal selam nuklir multi-tujuan, saperangan saka kapal sumber lan iku cilik kaya corvettes. Iki minangka trifle lan kapal selam sing bakal melu pertahanan anti-pesawat lan pertahanan udara.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 17:52
              +2
              Kutipan saka Zeev Zeev
              Lan operator pesawat mung dibutuhake kanggo nutupi kapal penjelajah saka serangan udara.

              Inggih, ayo dipikirake carane kapal induk sing dirancang sampeyan bisa nutupi cruiser saka udhara, duwe pesawat loro nganti loro setengah kaping luwih sithik tinimbang Ford sing padha.
              Kutipan saka Zeev Zeev
              Lan urutan klompok serangan bisa digawe saka TAKR, operator pesawat, 2-3 BODs, 1-2 multi-tujuan kapal selam nuklir, saperangan saka kapal sumber lan iku cilik kaya corvettes.

              Ora bakal bisa.
              Ana 2 konsep kanggo nggunakake aviation basis operator. Pisanan iku Amérika, miturut kang solves kabeh masalah. Kapindho ana ing USSR yen geladhak mung kudu nutupi kelompok kejut pasukan heterogen, sing bakal menehi pukulan utama.
              AMG sing dirancang banget banget kanggo versi Soviet, lan grup udara AB cilik banget kanggo Amerika.
              Kutipan saka Zeev Zeev
              nanging kapal relatif cilik kaya "Minsk" utawa "Novorossiysk". Mung tanpa rudal anti-kapal lan tanpa Yak-38, nanging kanthi pesawat normal.

              Ternyata Vikramaditya - nganti 20 MiG-29 lan 10 helikopter tanpa catapult lan pembangkit listrik tenaga nuklir
              Kutipan saka Zeev Zeev
              Iki minangka trifle lan kapal selam sing bakal melu pertahanan anti-pesawat lan pertahanan udara.

              Korvet duwe ASW banget, kapal selam nuklir ora bisa nyedhiyakake ASW ing mode transfer - mung ing mode penyebaran
              1. Zeev Zeev
                Zeev Zeev 29 Juli 2019 18:34
                -1
                Bener, ora bisa perang karo AUG Amerika kanthi operator pesawat utawa tanpa. Sampeyan bisa perang karo sawetara jenis armada Walanda utawa Norwegia.
                Lan pilihan kasebut ora Soviet utawa Amerika, nanging Inggris. Panutup saka pesawat serangan mungsuh lan nyerang mungsuh.
                Pembangkit listrik tenaga nuklir mung kanggo nyedhiyakake catapults kanthi uap.
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 18:44
                  +2
                  Kutipan saka Zeev Zeev
                  Bener, ora bisa perang karo AUG Amerika kanthi operator pesawat utawa tanpa.

                  Banjur titik investasi ing armada ora bocah?
                  Kutipan saka Zeev Zeev
                  Lan pilihan kasebut ora Soviet utawa Amerika, nanging Inggris. Panutup saka pesawat serangan mungsuh lan nyerang mungsuh.

                  Ora ana pilihan kasebut :))) Inggris ngaku rencana Amerika, nanging ora duwe kesempatan kanggo mbangun armada sing bisa ngetrapake.
                  1. Zeev Zeev
                    Zeev Zeev 29 Juli 2019 18:56
                    -1
                    Ana pesta kuwi!
                    Kira-kira konsep sing padha ing basa Prancis.
                    Lan iki mung konsep sing bisa ditindakake dening industri lan armada sampeyan. AUG lengkap karo operator pesawat serangan isih ora bisa ditarik, lan ing basis saka kapal cahya, sampeyan bisa nggawe basis kanggo pembangunan.
                    1. Andrey saka Chelyabinsk
                      Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 19:10
                      +1
                      Kutipan saka Zeev Zeev
                      Ana pesta kuwi!
                      Kira-kira konsep sing padha ing basa Prancis.

                      Dheweke duwe perkara sing padha - model Amerika, yen ora bisa ditindakake kanthi bener, yaiku, kanthi cara Amerika :)))
                      Kutipan saka Zeev Zeev
                      Lan iki mung konsep sing bisa ditindakake dening industri lan armada sampeyan.

                      Salah :))) Nyatane, prabédan antarane kapal induk nuklir 40Kt karo 2 bedhil kucing lan 70K karo loro lan springboard utawa telu cilik, nanging kemampuan tempur ...
                      Malah luwih gampang kanggo industri nggawe kapal gedhe tinimbang kapal cilik. Kita duwe akeh masalah, kanthi cara, amarga kepinginan kanggo nyuda kekuwatan tempur dadi pamindahan cilik.
                      Lan kanggo Base for Development lan Kuznetsov apik
                      1. Zeev Zeev
                        Zeev Zeev 30 Juli 2019 07:08
                        0
                        Panjenengan "pesawat kapal induk" ora cocok minangka basis kanggo pembangunan. Lan amarga wis lawas, lan amarga dibangun miturut konsep sing salah. Dheweke uga nyoba nyurung sing ora bisa dibayangake.
                      2. frog
                        frog 30 Juli 2019 11:19
                        0
                        "Kuzma" ing negara saiki meh ora cocok kanggo ....... "basis pembangunan" lan kanggo akeh liyane, sayangé. Lan nalika metu saka iku ing Luwih luwih cocok kanggo kasus iki - IMHO, mesthi, nanging ora ana kang ngerti.
                        Minangka kanggo kabutuhan aviks uncastrated kanggo armada, malah ana apa-apa kanggo mbantah. Ananging wonten wicantenan ingkang kados makaten punika wonten ing agung saha kuwasa ..... Nanging ......
                        Nanging, tanpa pesawat DLRO, perlu minangka ...... (ketik perlu)))) Babagan karya aktif, aku ora krungu apa-apa babagan masalah iki. Yen aku salah, aku bakal seneng banget.
                        Heavy AB - IMHO, divisi udara campuran adhedhasar volume sing cilik banget. Sinau paling ora mung nggunakake IT biasane wis dadi tugas sing ora pati penting, sanajan operasi normal resimen saka lapangan udara pesisir, kita duwe masalah ing ndhuwur atap. Kanthi siji, teladan, "unit")))), kita bisa ngatasi, nanging banjur .....
                        Lha, akeh pitakonan mung ...... saben dina, dadi ngomong ...... Mulai saka tosho, carane mbangun kabeh saiki, sayang, lan carane kerja karo subkontraktor, lan ..... Pungkasan karo sing ing AUG kita mung ora duwe basis. Amarga durung ana ing Uni ....
                        Mulane, aku arep ngomong (murni obyektif)))) yen ing urip nyata kabeh game iki karo akeh proyek "pesawat pesawat janjeni" ora luwih saka IBD kantor terhormat, kanggo macem-macem alasan ora gelem / ora bisa . ....
              2. Val
                Val 6 Agustus 2019 22:48
                0
                Corvettes duwe ASW banget, kapal selam nuklir ora bisa nyedhiyakake ASW ing mode transisi - mung ing mode penyebaran ....
                1. Val
                  Val 6 Agustus 2019 23:02
                  0
                    Shuttle dening loro los. Diidentifikasi kira-kira ing taun 1988-9. Los gantian PLO adoh, pasangan Orion karo Adak. Ing wektu sing padha, repeater kanggo SOSUS. Dibukak dening intelijen saka Armada Pasifik, RTM lan loro rzk tindak. Diawasi dening Veryuzhsky saka badan intelijen. Aku sinau saka pramuka KVF kita Vova Chumachenko, dheweke menehi ekstrak kanggo maca.
        2. mmaxx
          mmaxx 1 Agustus 2019 15:49
          0
          Kapal induk kudu gedhe utawa ora ana.
  6. amatir
    amatir 29 Juli 2019 06:52
    +5
    Napa Rusia butuh rong supercarrier?

    Nalika kita ngomong bab loro "model" diprodhuksi dening "Circle of Skillful Hands" karo omah pionir kantor desain
    1. Petir
      Petir 29 Juli 2019 08:57
      -5
      Sembarang desain obyek kasebut tansah ngliwati tahap model.
      Malah ing AS.
      Ironi babagan bunderan pionir ora cocog.
      1. amatir
        amatir 29 Juli 2019 09:09
        +4
        Malah ing AS.
        Ironi babagan bunderan pionir ora cocog.
        jawaban

        Ing saindenging jagad, sanajan ing Amerika Serikat, model 3-D komputer kabeh sing dikarepake wis suwe digawe. Lan produk sing digawe saka papier-mâché utawa kaya sing digawe saka polystyrene sing dicelup - iki minangka tingkat Istana Pionir.
  7. armata_armata
    armata_armata 29 Juli 2019 07:28
    +1
    Secara pribadi, aku luwih seneng model Manatee, ing kene ukurane luwih gedhe lan, sing paling penting, lukisan kasebut minangka urutan gedhene sing luwih apik, mbandhingake dhewe -


    Dadi Biro Desain Nevsky mesthi nggawe model sing luwih apik
    1. Popov Konstantin Ivanovich
      Popov Konstantin Ivanovich 29 Juli 2019 07:47
      +4
      Padha bakal mlebu pasar modeling poster, banjur Zvezda bakal miwiti nindakake soko anyar saliyane pantsevaffe. Aku mbelek-belek situs liyane, sial ya model kaya ngono, ya tim didol, ya dhuwit sing cukup, aku bakal langsung entuk pensiun sing pantes, i. mundur.
    2. donavi49
      donavi49 29 Juli 2019 08:40
      +7
      Biro Desain Nevsky njupuk model Soviet saka museum lan motong pulo kasebut. Malah ZRAK lawas tetep ana, sing wis 15 taun ora diprodhuksi lan tambang sistem pertahanan udara kanggo kompleks, sing tilar donya ing taun 90-an, ora tau lair.


      Mulane Nevskoe ngapusi nggunakake SOVIET BACKGROUND, lan Krylovtsy nggawe model saka awal.
    3. mmaxx
      mmaxx 1 Agustus 2019 15:51
      0
      Siji bab ora cetha. Yen catapults direncanakake ing AB kasebut, kenapa springboard? Apa yen catapult rusak?
  8. kobalt
    kobalt 29 Juli 2019 07:40
    +3
    Lan manufaktur catapults elektromagnetik lan pesawat pengeboran (ing tren substitusi impor) wis ngerti apa sing kudu dilakoni, utawa kita bakal entuk modele.
  9. Petir
    Petir 29 Juli 2019 08:55
    0
    Kutipan: Ka-52
    kanggo miwiti ngatur distribusi income, iku perlu kanggo bali menyang mantan, sistem sosialis kabijakan ekonomi negara.

    Apa maneh antri mangan?
    Ora, matur suwun.
  10. tukang baja
    tukang baja 29 Juli 2019 08:58
    0
    Kita ora kudu nolak, nanging mbangun pangkalan militer ing negara liya. Banjur operator pesawat bakal dibutuhake minangka produk teknologi.
  11. Esaul
    Esaul 29 Juli 2019 09:05
    +1
    Sampeyan kudu duwe 2 operator pesawat. Nanging panggunaan saiki mung bisa ditindakake kanggo negara-negara mundur sing ora duwe senjata anti-kapal jarak jauh modern kanthi tliti dhuwur. Ayo dadi contone Suriah. Manawi para téroris sampun ngrêbat toko-toko dhatêng sagantên, mila rumiyin botên sagêd damêl markas militèripun ing pasisir, prayogi rumiyin anggènipun mênangi rêrêngganipun. Lan paling trep kanggo nindakake iki karo serangan saka operator pesawat dumunung ora adoh saka pesisir. Lan sareh, pambangunan operator pesawat minangka piwulang lan pengalaman sing apik kanggo industri, menehi dorongan kanggo industri, pangembangan teknologi, lsp.
    Sampeyan mung kudu mandheg nyolong nganti 70% saka anggaran negara menyang elit korup, oligarki, direktur pabrik lan pengisap getih liyane, banjur bakal ana dana kanggo kabeh.
    Banjur direktur UVZ duwe dhuwit kanggo omah gedhong ing ruble karo koki pribadi lan elevator kanggo ngangkat pangan saka pawon menyang kamar panedhaan, nanging negara ora duwe dhuwit kanggo peralatan anyar. Ana sing jelas salah ing kene.
    1. vladimir1155
      vladimir1155 29 Juli 2019 10:05
      0
      Quote: Esaul
      Ayo dadi contone Suriah. Manawi para téroris sampun ngrêbat toko-toko dhatêng sagantên, mila rumiyin botên sagêd damêl markas militèripun ing pasisir, prayogi rumiyin anggènipun mênangi panggêsanganipun.

      ing kahanan iki, ora perlu kanggo nelukake jembatan, nanging bisa uga ora campur tangan ing kono kanthi ati nurani sing resik.
      1. bab830
        bab830 29 Juli 2019 12:56
        0
        !!!
        Manuk migran mabur
        Ing Autumn menehi biru
        Padha mabur menyang negara panas
        Lan aku tetep karo sampeyan.
        Lan aku tetep karo sampeyan
        Tanah kelairan langgeng
        Aku ora butuh pesisir Turki,
        Lan aku ora butuh Afrika.

        Aku wis ndeleng akeh negara
        Mlaku karo bedhil ing tangan
        Lan ora ana maneh sedhih
        Luwih adoh saka sampeyan.
        Aku diganti akeh
        Karo kanca sing adoh
        Lan ora ana utang maneh
        Carane nindakake karsane.
        Ayo kula klelep ing rawa
        Ayo kula beku ing es
        Nanging yen sampeyan ngomong maneh
        Aku bakal ngliwati kabeh maneh.
        Karepmu lan pangarep-arepmu
        Aku nyambung karo sampeyan ing salawas-lawase
        Kanthi kasar lan cetha sampeyan
        Karo nasibmu sing nggumunake.

        Manuk migran mabur
        Telusuri musim panas sing wis ilang
        Padha mabur menyang negara panas
        Lan aku ora pengin mabur
        Lan aku tetep karo sampeyan
        Kulawarga asli
        Aku ora butuh srengenge wong liya
        Tanah manca ora perlu.
  12. lophan2006
    lophan2006 29 Juli 2019 09:10
    +4
    Maneh alesan kanggo Cut. A masterpiece saka idiocy. Loro tegese apa-apa. Siji bakal pindhah kanggo ndandani lan sing. Armada Lor tanpa operator pesawat, nanging kanthi kabeh infrastruktur "perlu". Paling ora 4 operator pesawat! TAPI! Wiwitane, negara kudu miwiti ngurus wargane miturut Konstitusi. Kaping pisanan, mungkasi rampokan sumber daya alam dening geng lan geng, nanging mung sapa sing bakal nindakake iki, yen wong sing kuwasa sing kanthonge dhewe luwih larang, lan negara dudu tanah air ...... Lan rakyat. padha peteng, inert lan bodho. Dadi bakal ana rong operator pesawat, lan bensin kanggo 100 rubel, lan gratis 3 kelas, lan klinik lan babaran kanggo dhuwit.
  13. IrbenWolf
    IrbenWolf 29 Juli 2019 09:24
    0
    Yen sampeyan perlu operator pesawat, sampeyan kudu ndeleng platform kanggo iku ing basis saka tanker biasa, lan pusat kontrol - kapal cilik kapisah. Yen Amerika bisa ngumbah kapal dhukungan landing adhedhasar operator massal lawas, mula kenapa ora bisa ditindakake kanthi tanker sing sehat?
  14. Yeremia
    Yeremia 29 Juli 2019 09:30
    0
    Pikiran sing apik babagan redistribusi penghasilan ing negara kasebut disuarakake ing kene. Padha muni saka pengusaha saka tangan rata-rata, minangka kang ngenalaken piyambak. Lan ing kana, pangguna liberal-minded langsung nyoba kanggo medeni dheweke karo kasunyatan sing paling pengusaha bakal dadi buruh biasa ing upaya kuwi. Ngapusi blablabla. Njupuk statistik ekspor ibukutha saka Rusia. Jumlah kasebut diukur ing puluhan utawa malah atusan milyar greenery, pira armada sing wis mlebu ing driji kita, lan ora mung armada, lan apa sing ditindakake bisnis cilik lan menengah, sing kerja keras kanggo urip ...? Iki ora ditindakake dening bank-bank gedhe lan perusahaan sing diduweni dening "kucing gemuk". Mesthine ora ana ing negara berkembang, utawa ing negara liya, wong sugih banget sing bisa nyebabake pengaruh politik lan arus finansial kanthi radikal ... Sebutake miliarder. saka Jerman, Denmark, Swedia, Prancis, negara liyane karo standar urip dhuwur
    1. vladimir1155
      vladimir1155 29 Juli 2019 10:12
      +1
      Quote: Yeremia
      Sebutake miliarder saka Jerman, Denmark, Swedia, Prancis, negara liya kanthi standar urip sing dhuwur
      Aku ndhukung pathos sampeyan, nanging sampeyan salah, ing kabeh negara iki kabeh kasugihan uga ing tangan saka oligarki Amérika. mung sing duwe pakan ing antek ing kono luwih marem .... 95 persen saka properti donya dikuwasani mung siji perusahaan ngarep, dibandhingake karo anggota panitia 300, kabeh "oligarki" kita mung pengemis, lan dening cara, oligarki domestik terus-terusan diresiki kanggo anggota panitia 300, mung bubar Deripaska nyabut Rusal,
      1. Yeremia
        Yeremia 29 Juli 2019 10:35
        -1
        Kabeh iki unequivocally cetha lan sistem katon lan rencana siji lan pecut saiki bokong ora bisa bejat, lan ngendi lards iki mili adoh uga kira-kira cetha ... Aku mung kanggo serfs lokal duwe liyane kanggo feed lan kurang pranala karo papan peternakan kolektif donya iki, sing uga dianggep minangka perkara sukarela ...
    2. ZAV69
      ZAV69 29 Juli 2019 11:01
      +3
      Quote: Yeremia
      Njupuk statistik ekspor ibukutha saka Rusia. Jumlah kasebut diukur ing puluhan utawa malah atusan milyar greenery, carane akeh armada wis mili liwat driji kita, lan ora mung armada.

      Malah yen ibukutha ora diekspor, nanging tetep ing Rusia, iku mung ora bisa dijupuk lan digunakake kanggo mbangun armada. Dhuwit iki ana ing akun bank lan dadi milik pribadi. Nanging bank wis bisa ngetokake dhuwit iki minangka utangan kanggo wong liya. Negara bisa ngetokake dhuwit iki mung kanthi ngedol sawetara obligasi treasury menyang bank.

      Quote: Yeremia
      Sebutake miliarder saka Jerman, Denmark, Swedia, Prancis, negara liya kanthi standar urip sing dhuwur

      Bakal Rothschilds pas?
      1. Yeremia
        Yeremia 29 Juli 2019 11:41
        -1
        Rothschilds?)))) Tes lan bener ...
    3. frog
      frog 30 Juli 2019 11:09
      0
      "Ora ana ing negara berkembang, utawa ing negara liya, wong sugih banget sing bisa nyebabake pengaruh politik lan arus finansial ..."

      "Matviyenko nuntut kanggo nyegah diskriminasi marang wong sugih ing Rusia.
      Ing Juli 25, 2019, speaker (ketua) Dewan Federasi Rusia Valentina Matvienko ing konferensi pers sawise asil karya saka omah ndhuwur parlemen kanggo sesi pungkasan ngandhakake yen wong sing duwe penghasilan dhuwur kudune ora kena diskriminasi, dadi ora kena dicegah mlebu politik....
      Matvienko percaya yen masalah penghasilan raksasa saka senator, wakil lan pejabat Rusia "dibesar-besarkan." Dheweke ngelingi, contone, mung 16 wakil saka Duma Negara Rusia kalebu ing rating, lan iki 4% saka total.
      "Sampeyan kudu dielingake yen miturut Forbes, Pavel Antov, wakil Majelis Legislatif Wilayah Vladimir, wakil presiden perusahaan Vladimir Standard, njupuk posisi pisanan. Ing 2018, dheweke entuk 9,97 milyar rubel. Panggonan liya dijupuk. dening wakil saka Majelis Legislatif Wilayah Chelyabinsk Konstantin Strukov, Presiden Yuzhuralzoloto, kang income ing 2018 gunggungipun 4,5 milyar rubles.

      Panggonan katelu ing rating belongs kanggo wakil saka Belgorod Regional Duma Sergey Gusev, sing ndarbeni pabrik confectionery Slavyanka. Ing 2018, dheweke entuk 2,84 milyar rubel. Ing posisi kaping papat minangka anggota Dewan Federasi Rusia, co-pemilik salah sawijining perusahaan perikanan paling gedhe ing Kamchatka, Okeanrybflot, Valery Ponomarev. Ing 2018, dheweke entuk 2,4 milyar rubel. Panggonan kaping lima dijupuk dening Wakil Duma Negara Rusia Grigory Anikeev. Ing 2018, dheweke entuk 2,3 milyar rubel. Iki minangka limang peringkat pertama saka rating kasebut. "
      Inggih, lan sawetara kuotasi bener saka Mrs Matvienko ....
      Sampeyan nggedhekake masalah iki lan kanthi cara iki sampeyan nggawe rasa sengit marang wong sugih, iki salah, iki ora kudu ditindakake.
      Iki dudu fenomena massal, dudu rebutan massal legislatif dening wong sugih.
      Kita ora milih wakil, dheweke dipilih dening populasi.
      Aku ora mikir yen dheweke milih dheweke mung amarga duwe penghasilan gedhe. Aku mikir sing sawetara Pamilih milih wong-wong mau amarga padha ndeleng wong sukses ing wong, ing pangarep-arep sing padha bakal bisa kanggo nggawe negara lan warga pribadi sugih.
      Ayo ngomong yen Ms. Matvienko wis suwe ngirimake marang warga negara liya)))), nanging ing wektu sing padha dheweke minangka "pembicara (ketua) Dewan Federasi Rusia" .....
  15. leonid-zherebtcov
    leonid-zherebtcov 29 Juli 2019 09:49
    +1
    Sedhih yen iki kabeh model saiki ... nanging ora ana prospek, ora ana prospek karo piranti pseudo-ekonomi iki, paling ora ing 35-40 taun sabanjure ... ((
  16. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    -2
    Kutipan: Ka-52
    ana sing kudu ditindakake babagan distribusi penghasilan

    kanggo miwiti ngatur distribusi income, iku perlu kanggo bali menyang mantan, sistem sosialis kabijakan ekonomi negara. Apa mayuta-yuta pengusaha siap dadi dudu pengusaha (saka level apa wae), nanging buruh lan buruh biasa? Aku ragu banget yen dheweke bakal ndhukung sampeyan.
    kanggo miwiti, iku perlu kanggo ngatasi masalah temen beda

    sayangé iku ora bisa kanggo sijine kemampuan nimbali negara ing Panggonan liya. Ing kahanan donya modern, bisa uga sampeyan ora bisa urip nganti wektu lan dhuwit katon.

    ***
    Jutaan "pengusaha" wis dadi "wirausaha" amarga ora duwe papan kerja.
    Lan kabijakan bisnis cilik nyedhot terus saka taun nganti taun: negara lan Duma ngetokake undang-undang kasebut sing angger-angger diowahi dadi pelanggaran hukum, lan adopsi semiannual Duma saka 350 undang-undang nggawe wirausaha ora bisa ditanggung kanggo 90% "pengusaha."
    Sembarang industri sing diganggu negara karo regulasi kasebut wiwit mati, lan produk pungkasan (layanan, produk) industri wiwit mundhak rega.
    Nang endi wae negara melu regulasi, aturan, cukai, pajak lan keuntungan liyane kanggo bisnis lan rakyat, ana karusakan lan mundhake rega saka ndhuwur, yen pasar nindakake.
    1. Ka-52
      Ka-52 29 Juli 2019 12:36
      0
      Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan (Efim) Dina iki, 10:23
      Sembarang industri sing diganggu negara karo regulasi kasebut wiwit mati, lan produk pungkasan (layanan, produk) industri wiwit mundhak rega.
      Nang endi wae negara melu regulasi, aturan, cukai, pajak lan keuntungan liyane kanggo bisnis lan rakyat, ana karusakan lan mundhake rega saka ndhuwur, yen pasar nindakake.

      ummm.... ing tembung kasebut luwih akeh emosi tinimbang makna. Amarga nasionalisasi perusahaan gedhe minangka praktik donya. Regulasi rega pasar uga minangka praktik global, utamane ing wektu krisis. Iki ditindakake dening ALL negara gedhe lan ekonomi maju.
      Nang endi wae negara melu regulasi, aturan, cukai, pajak lan keuntungan liyane kanggo bisnis lan rakyat, ana karusakan lan mundhake rega saka ndhuwur, yen pasar nindakake.

      nyatane, ana telung masalah utama kanggo pasar IMHO: "larang" dhuwit, teknologi outdated lan inersia saka wirausaha piyambak. Pajak lan cukai, mesthi, ora dadi beban sing gampang, nanging sampeyan mbantah kanthi aneh - ing tangan siji, sampeyan nyengkuyung nyuda beban pajak, lan ing sisih liyane, sampeyan sambat babagan keamanan sosial warga sing kurang (dilaksanakake mung saka iki padha excises lan pajak). Sampeyan wis mutusake apa sing luwih penting - duwe beban sing sithik utawa lali babagan program sosial kanggo populasi.
      1. Yeremia
        Yeremia 30 Juli 2019 13:01
        -1
        Aku maca statements kaendahan iki .... Dheweke nglindhungi dhewe)) Lan putrane minangka bakat bisnis enom ... ing dhuwit sing dicolong ibune.
  17. yowis
    yowis 29 Juli 2019 10:38
    +1
    Aku bakal pitutur marang kowe iki: kanggo ngontrol galangan kapal Nikolaev, sampeyan kudu njupuk Ismael.
  18. ZAV69
    ZAV69 29 Juli 2019 10:54
    0
    Kutipan: Ka-52
    Ana model klasik sosialisme, kanthi manajemen ekonomi negara. Ing endi negara dadi ahli waris saka kegiatan ekonomi lan uga nyebarake kabeh penghasilan.

    Iki minangka model sosialisme Khrushchev. Lan ana uga versi Stalinis. Ana sawetara pedagang pribadi lan artel karo koperasi. Aku tau maca buku kerjane simbah. Dadi sawise perang, nganti umur 53 taun, dheweke kerja ing artel. Wis ana ing Khrushchev dheweke pindhah menyang perusahaan milik negara, ing ngendi dheweke kerja nganti pensiun.
    1. yowis
      yowis 29 Juli 2019 11:11
      0
      Perusahaan transnasional AS ora butuh artel.
      1. ZAV69
        ZAV69 29 Juli 2019 11:25
        0
        Pratelan kontroversial. Ing saindenging jagad, perusahaan gedhe mangan sing cilik. Ing kutha kita, Magnit lan Pyaterochka meh kesel karo bakul cilik. Ing tangan liyane, perusahaan dhewe nyewa cilik kanggo sawetara jenis outsorting (contone, Tricolor lan dealers-installers-servicemen), lan isih akeh wilayah ngendi lemak crumbs, lan gimor dofiga, cilik. perusahaan swasta lan wirausaha individu isih kerja ing kana,
  19. Yeah
    Yeah 29 Juli 2019 11:09
    +3
    Artikel-artikel babagan operator pesawat iki ngelingake aku babagan histeria Ukrainia babagan impen udan.
    Ora bakal ana operator pesawat
    kanggo paling 5-6 taun, ora ana titik malah miwiti karya desain ing wong
    kanggo alasan ekonomi. Njupuk conto saka republik pisang. Dheweke ora ngimpi babagan operator pesawat.
    Wis wayahe ngakoni yen kita wis dadi republik pisang sing padha, mung bedane
    ora kabeh warisan saka USSR dicolong. Dadi apa mbandhingake lan ngrembug omong kosong iki?
    Ing kahanan nalika kita nyuda kabutuhan dhasar kanggo kendaraan lapis baja lan pesawat,
    nalika kita wis mbangun corvette ala kanggo akèh taun, apa jenis operator pesawat bisa kita ngomong bab?
    Wong-wong sing promosi topik iki minangka demagog sing ora sopan!
    luwih becik ngrembug ngapa Pengawal Rusia butuh tank lan pesawat penyerang, kok wis ana 340 ewu.
  20. Yeah
    Yeah 29 Juli 2019 11:16
    +1
    Quote: Tiksi-3
    Lan dheweke uga ora nglaporake daging marang macan !! produksi operator pesawat narik chain industri related

    iku ora narik apa-apa. katon ing supplier saka construction saka kreteg Crimean
    ana akeh kita? Turki, Polandia, Eropa Kulon, China, lsp.
    Pungkasan, yen kita ora nggawe pembuka kaleng lan roset, kenapa kita bisa ujug-ujug bisa nggawe kapal induk? Utawa sampeyan ngusulake kanggo nyakup pangembangan kabeh industri ing perkiraan Avik?
    1. bk316
      bk316 29 Juli 2019 11:43
      0
      ana akeh kita

      Akeh kontraktor umum lan kabeh, pemasok uga logam kita, contone, pasokan NTZM.
      Jujur, aku ora nemokake wong Eropa ing antarane sing gedhe. Nuduhake informasi?
    2. Ka-52
      Ka-52 29 Juli 2019 13:01
      0
      katon ing supplier saka construction saka kreteg Crimean
      ana akeh kita? Turki, Polandia, Eropa Kulon, China, lsp. Pungkasan, yen kita ora nggawe pembuka kaleng lan roset, kenapa kita bisa ujug-ujug bisa nggawe kapal induk?

      adhedhasar teori canning-socket sampeyan, banjur ana pitakonan, kepiye biro desain kita bisa ngrancang kabeh sistem sing wis mlebu layanan sajrone 5-6 taun kepungkur? :)) mung ora ngomong bab backlogs Soviet, pzhl.
      1. Yeah
        Yeah 29 Juli 2019 14:06
        +1
        Kutipan: Ka-52
        kabeh sistem sing wis mlebu layanan liwat 5-6 taun kepungkur?

        sampeyan ngerti prabédan ing ukuran antarane, contone, instalasi Buk lan operator pesawat?
        Ya, siji logam dibutuhake luwih saka sawetara divisi tank.
        lan sebagian besar volume kasebut minangka riset lan pangembangan sing unik.
        ndeleng suwene t50 njupuk kanggo debug. wis mabur luwih saka 16 taun, nanging versi lengkap isih ora pindhah menyang pasukan. Saiki bayangake yen avik minangka atusan proyek sing beda karo kerumitan sing padha.
        Amerika nggawe Nimits - jinis Avik luwih utawa kurang rampung, adhedhasar luwih saka 40 proyek sing wis digawe, operasi kira-kira 200 unit, kalebu pirang-pirang taun pertempuran, duwe industri galangan kapal sing kuat. Banjur, Amerika Serikat mbangun Nimits pisanan sajrone 7 taun.
        Kanthi kita, diwenehi unpreparedness lengkap kanggo construction malah mistral Prancis, iku bakal njupuk akèh sumber daya lan wektu mung kanggo nyiapake galangan kapal, lan liyane, industri mung ora bisa kanggo cepet nyedhiyani nomer dibutuhake bagean lan construction, miturut. kanggo prakiraan paling konservatif, bakal njupuk 11-12 taun.
        Lan yen kita uga njupuk menyang akun sing industri kita isih ora bisa kanggo nyedhiyani bagean pinunjul saka sawetara saka kualitas dibutuhake lan ora duwe pengalaman perlu ing unsur tombol, kita bisa aman pindho wektu construction, i.e. taun 20. Lan aku uga nyaranake yen anggaran ora digergaji, kabeh dana ditampa luwih dhisik, ora ana sanksi lan kapal lan konservasi becik tetep.
        Saiki ngomong, sing perlu kapal sing dirancang kanggo sawetara taun lan dibangun kanggo liyane 20 taun, i.e.
        nggambarake teknologi 25 taun kepungkur, lan teknologi kasebut ora paling apik.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 18:28
          0
          Kutipan saka yehat
          wis mabur luwih saka 16 taun, nanging versi lengkap isih ora pindhah menyang pasukan.

          Aku ora ngerti yen 2010 taun wis liwati saka 2019 nganti 16
          Kutipan saka yehat
          Banjur, Amerika Serikat mbangun Nimits pisanan sajrone 7 taun.

          Lha, wis 12 taun kita lelungan. Terus piye?
          Kutipan saka yehat
          Kanthi kita, diwenehi unpreparedness lengkap kanggo construction malah mistral Prancis

          Kanggo sing langsung lan tanpa masalah digawe buritan
          Kutipan saka yehat
          Lan yen kita nganggep manawa industri kita isih ora bisa nyedhiyakake bagean penting saka sawetara kualitas sing dibutuhake lan ora duwe pengalaman sing dibutuhake ing unsur-unsur penting.

          Malah sebaliknya - saiki Rusia wis nguwasani ALL unsur utama desain kapal induk kajaba catapult. Reaktor nuklir daya dhuwur, arrester, lepas landas lan sistem kontrol kebangkrutan, lapisan dek khusus ... Ana kabeh.
          Kutipan saka yehat
          Saiki ngomong sapa sing butuh kapal sing dirancang kanggo sawetara taun lan dibangun kanggo 20 taun liyane

          Amerika Serikat wis mbangun Nimitz wiwit taun 1968, 50 taun kepungkur, lan isih dadi basis Angkatan Laut AS.
  21. Dokter Wabah
    Dokter Wabah 29 Juli 2019 11:40
    0
    Rusia ora bakal duwe operator pesawat, deleng jumlah pesawat generasi kaping 5 sing disiksa. Nalika tekan seri kasebut, bakal dadi 10 kaping kuna, apa jenis kapal induk sing bisa diomongake. Mesthine, ing tutup kapal induk, akeh jutawan bakal dadi miliarder, lan kabeh iki bakal rampung.
    1. Ka-52
      Ka-52 29 Juli 2019 13:03
      0
      Deleng carane akeh pesawat generasi 5 iku mecah metu.

      nggih, pira?
    2. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 13:09
      +3
      Quote: Dhokter Wewelak
      Rusia ora bakal duwe operator pesawat, deleng jumlah pesawat generasi kaping 5 sing disiksa.

      Su-57 wis "retorted" wiwit 2001, nalika program kanggo nggawe wiwit. Sawise 9 taun, model pra-produksi nggawe penerbangan pisanan. Ing Amerika Serikat, siklus iki njupuk 11 taun kanggo F-22 - kompetisi dibukak ing 1986, model pra-produksi pisanan miber ing 1997. Produksi pisanan Raptor mlebu pasukan sawise 6 taun liyane, yaiku, ing 2003. yaiku, saka wiwitan karya lan sadurunge "ngulu" pisanan 17 taun wis liwati. Pakaryan ing F-35 diwiwiti paling anyar ing taun 1995, lan durung rampung nganti saiki.
      Ing negara kita, PAK FA njupuk nilai penengah antarane F-22 lan 35, nanging sampeyan kudu ngerti manawa Su-57 luwih rumit tinimbang "rong puluh detik" - duwe radar sing katon sisih. lan OLS. Dadi ing umum, kita bisa ujar manawa ing pangembangan generasi kaping 5 kita bakal luwih cepet tinimbang Amerika Serikat.
      1. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 29 Juli 2019 13:20
        0
        Lan ing kene ing Israel padha ora ngerti yen karya ing F-35 durung rampung. Lan ing Suriah padha ora ngerti, lan ing Irak. Lan ing Iran, miturut statements saka pers Arab, padha uga ora ngerti aran
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 14:17
          0
          Padha ngerti, mulane, padha nggunakake menyang ombone winates, kanggo gain pengalaman. Kaya kita Su-57 ing Suriah
          1. Zeev Zeev
            Zeev Zeev 29 Juli 2019 17:21
            0
            Tekan sing winates ing target sing ora ana watesan;)
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 29 Juli 2019 18:34
              0
              Kutipan saka Zeev Zeev
              Tekan sing winates ing target sing ora ana watesan;)

              Dheweke kelalen nambah "praktis ing kahanan latihan sing cedhak karo pertempuran."
              Nuwun sewu, apa sing arep dibuktekake? Apa program F-35 wis ditindakake lan pesawat siap tempur? Ing kene sing nggawe dheweke karo sampeyan, AS ora setuju, kenapa sampeyan nyoba dadi luwih suci tinimbang Paus? Kita duwe tahapan ing nggawe pesawat nalika ditransfer ing kumpulan winates menyang GLITs utawa ing papan liya, supaya pro paling apik ing negara bakal "nyolong", nyoba kanthi bener, banjur nggawe instruksi pertempuran. lan ing sadawane dalan - mbukak kabeh penyakit kanak-kanak. Dadi saiki F-35 lan Su-57 ana ing tahap iki, mung saiki F-35 wiwit digawe 6 taun luwih awal tinimbang Su-57.
              1. Zeev Zeev
                Zeev Zeev 29 Juli 2019 18:44
                0
                Aku ora ngerti apa sing dikarepake Amerika saka F-35, nanging ing Israel pesawat iki nuduhake dhewe kanthi sampurna, kalebu ing kondisi "sistem pertahanan udara terpadu" sing digawe dening spesialis Rusia ing Suriah.
  22. andrew42
    andrew42 29 Juli 2019 11:46
    +1
    "Kebutuhan banget kanggo operator pesawat kanggo kekuwatan utama kanthi akses menyang segara cukup jelas." - Ora ketok! Utamane kanggo kekuwatan sing ora bisa nguwasani wilayah pesisir dhewe kaya sing dikarepake. Kajaba iku, jinis kapal iki (kapal induk), sing saka pasukan serangan utama Angkatan Laut (taun 1945) dadi tambahan (kanggo medeni wong Papua tanpa pertahanan udara), lan dadi obyek sing dijaga kanthi teliti. Kita narik manuk hantu menyang globe, kita narik! Luwih tepat, kita nggedhekake anggaran Rusia kanggo Manatees! Kita butuh "Pemimpin", kapal selam kanthi anaerobik lan BTK. Kanggo nutupi lapangan udara lan pangkalan angkatan laut sing disebarake "ing pesisir sing adoh", lan kanggo nglindhungi komunikasi. Yen ing endi wae ora bisa nggawe pangkalan angkatan laut kanthi pasangan pangkalan penerbangan, ora ana sing kudu ditindakake, dheweke ora ngenteni kita ing kana.
    1. Yeah
      Yeah 29 Juli 2019 11:56
      +1
      luwih apik yen tinimbang kapal induk, dheweke bakal melu mbangun rute segara lor - saka pangkalan nganti komposisi kapal.
      lan nggawe klompok waras kapal nelayan lan kapal ibune ing segara lor.
    2. bab830
      bab830 29 Juli 2019 12:29
      -1
      !!!. Operator pesawat minangka senjata nyerang. Padha ngawula kanggo meden-medeni wong Papua. Utawa luwih, kanggo enrich para oligarki. Bom pipa gas saka Qatar menyang Eropa liwat Suriah. Lan apa sing bakal entuk pensiun saka iki? Iki minangka aib kanggo nyebarake bantuan kamanungsan marang wong-wong sing males perang lan ora bakal ngurus rakyate. Dheweke bakal menehi soba gratis kanggo korban banjir, nanging sampeyan ora entuk dhuwit. Lan kita duwe soko kanggo defend. Siji kapal selam nuklir bisa ninggalake siji memori saka grup operator pesawat.
    3. Zeev Zeev
      Zeev Zeev 29 Juli 2019 13:25
      +1
      Irak, Libya, Vietnam, Korea Utara ... Saben uwong ketoke duwe pertahanan udara, lan bantuan saka USSR lan RRC, lan kabeh padha, pesawat basis operator frlicked cukup uga ana.
      1. andrew42
        andrew42 29 Juli 2019 15:03
        0
        Lan kenapa dheweke ora seneng karo Uni, pesawat mungsuh iki? Ora ana sing seneng-seneng karo negara-negara Pakta Warsawa. Yen aviamats mrentah, kenapa kita isih urip?
        1. Zeev Zeev
          Zeev Zeev 29 Juli 2019 17:20
          0
          Amarga ora ana sing bakal nelukake USSR utawa blok Warsawa.
          1. andrew42
            andrew42 30 Juli 2019 09:10
            0
            Marang sing penulis "Dropshot" lan rolas plans liyane kanggo "atomization saka USSR."
            1. Zeev Zeev
              Zeev Zeev 30 Juli 2019 11:23
              -1
              Rencana perang dudu bukti kepinginan kanggo njupuk alih negara. USSR arep tekan Selat Inggris sajrone seminggu.
              1. andrew42
                andrew42 30 Juli 2019 13:21
                0
                Sampeyan ora looking for Indians ana, dear "partner". Dongeng lawas a la Novodvorskaya ora muter ing kene. Nyuwun nganyari manual.
                1. Zeev Zeev
                  Zeev Zeev 30 Juli 2019 13:27
                  0
                  Aku ora ngerti alegori babagan wong India, nanging apa hubungane karo dongeng lan wanita pungkasan Lera? Ora ana sing bakal nyekel Rusia, ora ana gunane. Iku luwih murah kanggo menehi ijin panggonan kanggo oligarki liyane lan njaluk akses langsung menyang sumber daya Russian kanggo dhuwit ridiculous.
                  1. andrew42
                    andrew42 30 Juli 2019 13:51
                    0
                    Aku nerangake: bab wong India, iku bab carane pisanan ngulu lan nyerna, banjur baya nangis, getun lan "kompensasi" kanggo wong asli tinggalan sing isih urip. Lan ora becik kanggo pindhah menyang oligarki, amarga iku konfrontasi militer. Nanging, iki bener sampeyan, padha kalah langsung miturut K. Simonov, padha kalah karo wong-wong sing: ".
                    1. Zeev Zeev
                      Zeev Zeev 30 Juli 2019 13:55
                      0
                      Konfrontasi militer kalebu rong pihak. Siji sisih duwe akeh pengebom, liyane akeh tank. Adhedhasar kasedhiyan dana kasebut, rencana militer digawe. Ing loro-lorone.
  23. bab830
    bab830 29 Juli 2019 12:04
    +1
    Lawas minangka bebener donya. "Yen sampeyan pengin ngrusak negara, wenehi kapal induk siji." PRESENT sing wis dibangun lan biaya operasi bakal ninggalake populasi negara iki "tanpa celana". Kowe arep gelut karo sapa? Nggawa bantuan kamanungsan menyang Suriah? Dadi luwih apik ing wilayah Amur kanggo ngurus likuidasi bencana nasional.
  24. Saben
    Saben 29 Juli 2019 12:04
    0
    Elek "Manatee". Napa Rusia butuh rong supercarrier?

    Ing judhul topik, pitakonan ora bener.
    Luwih bener yen takon - Napa Rusia butuh rong model kapal induk?
    Sampeyan bisa uga mikir bakal bener dibangun.
  25. Cyrus
    Cyrus 29 Juli 2019 12:22
    0
    ".... nanging ora aneh, ora jelas apa, nanging kapal sing siap tempur sing bisa dipercaya karo kelas tartamtu ..." Penulis pancen ora setuju karo sampeyan ing wektu iki, Kuznetsov digawe kanggo spesifik. tugas lan nindakake kanthi becik lan dudu kesalahane yaiku dheweke nganggur nganti suwe, manawa pilot klompok udara duwe pengalaman sithik ...
    Umumé, ya, negara sing ngaku nglindhungi kepentingane ing endi wae ing donya kudu duwe operator pesawat lan ora 2, nanging paling ora 4, kanthi optimal 5-6.
    Kanggo skuadron operasional Angkatan Laut Rusia, miturut pendapatku, iki bisa ditindakake saiki:
    1. "Kuznetsov", "Peter Agung", "Marsekal Ustinov" - grup operasional pisanan;
    2. 3 BOD + 3-4 frigat, pasukan tugas PLO kapindho;
    3. 3-4 BDK + 2 penghancur proyek 956th - klompok operasional katelu;
    4. kelompok panyedhiya;
    5. 5-7 kapal selam nuklir saka macem-macem kelas - klompok operasional papat
    Kabeh bebarengan, skuadron operasional sing bisa akeh ...
    R.S. Ya, gumantung saka teater tumindak sing dituju, komposisi kapal bisa diganti kanthi alami ...
  26. yowis
    yowis 29 Juli 2019 12:29
    +1
    Kuba minangka operator pesawat paling apik.
  27. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 29 Juli 2019 12:29
    +2
    Presentasi "Manatee" ditindakake ing kerangka Pameran Angkatan Laut Internasional St. Iku mung sing "salon" temenan demo saka sawetara "proyek gedhe". Kene lagi ditanggepi. Banjur kabeh bakal mlaku kaya biasane, "Manatee" alon-alon dilalekake. Gusti, yen mung program sing wis diadopsi (sanajan tundha 5 taun) ditindakake!
    1. andrew42
      andrew42 29 Juli 2019 15:05
      +1
      Salon Anna Pavlovna Sherer (LN Tolstoy "Perang lan Damai", Volume 1).
  28. kunstkammer
    kunstkammer 29 Juli 2019 12:52
    +2
    Kutipan: Pesimis22
    Kim sijine ing panggonan karo arsenal luwih cilik.

    Kasunyatane, Anglo-Saxon ngerti banget babagan kahanan elit Rusia modern sing ora sopan, kalebu sing ngatur. Kolom kaping lima ing Rusia wis suwe dadi daya sade utama negara. Lan iki dudu sawetara jinis Navalny utawa Gudkov, iki minangka pasukan sing dadi pimpinan ekonomi negara lan kanthi mantep kanggo kepentingan ibukutha lan perusahaan perbankan internasional. Sembarang pelanggaran "patriotik" negarawan individu, yen iki bakal nggawa ancaman sing jelas kanggo kepentingane, bakal langsung ditindhes.
    Ing asas, iki cetha katon ing kasunyatan sing Kamentrian Luar Negeri kita ing negara pancet "penyesalan jero" ... Kadhangkala pikiran creep ing sing diplomat kita nyebut getun ora bab posisi brazenly agresif sawetara negara, nanging bab kasunyatan. yen sawetara tumindak negara asale Rusia "meksa" wong-wong sing ora sopan iki kuwatir maneh.
  29. bab830
    bab830 29 Juli 2019 13:24
    0
    Kutipan: Cyrus
    ".... nanging ora aneh, ora jelas apa, nanging kapal sing siap tempur sing bisa dipercaya karo kelas tartamtu ..." Penulis pancen ora setuju karo sampeyan ing wektu iki, Kuznetsov digawe kanggo spesifik. tugas lan nindakake kanthi becik lan dudu kesalahane yaiku dheweke nganggur nganti suwe, manawa pilot klompok udara duwe pengalaman sithik ...
    Umumé, ya, negara sing ngaku nglindhungi kepentingane ing endi wae ing donya kudu duwe operator pesawat lan ora 2, nanging paling ora 4, kanthi optimal 5-6.
    Kanggo skuadron operasional Angkatan Laut Rusia, miturut pendapatku, iki bisa ditindakake saiki:
    1. "Kuznetsov", "Peter Agung", "Marsekal Ustinov" - grup operasional pisanan;
    2. 3 BOD + 3-4 frigat, pasukan tugas PLO kapindho;
    3. 3-4 BDK + 2 penghancur proyek 956th - klompok operasional katelu;
    4. kelompok panyedhiya;
    5. 5-7 kapal selam nuklir saka macem-macem kelas - klompok operasional papat
    Kabeh bebarengan, skuadron operasional sing bisa akeh ...
    R.S. Ya, gumantung saka teater tumindak sing dituju, komposisi kapal bisa diganti kanthi alami ...

    Pedhet kita bakal ... Carane pinter strategi amben. Contone, padha ndhudhuk gunung emas, dhuwit ora diukur, padha mbangun kraton kanggo pensiunan, menehi obat-obatan, padha mandheg ngemis ing TV kanggo bantuan kanggo anak lara, etc. Lan ngendi kanggo mbangun? Ing Nikolaev? Tetes metu. Ing Severodvinsk? Kapal selam nuklir dimuat nganti wates. Ing Watu Agung? Uga, produksi ora diadegaké. Ing St. Petersburg? We kudu deepen Neva. Endi maneh??? Kaya sing diomongake Chapai
  30. Komentar wis dibusak.
  31. Vitaly. ENG
    Vitaly. ENG 29 Juli 2019 13:36
    +1
    Idiocy! Kita ora butuh wong-wong mau, sanajan gratis! Ngendi sing digunakake???
  32. Dechterev
    Dechterev 29 Juli 2019 13:39
    +1
    galangan kapal dibutuhake, lan ora mung plywood liyane ing kaca, ing ngendi 100500 proyek galangan kapal luwih apik ngomong sapa sing bakal mbangun ???
  33. Komentar wis dibusak.
  34. Alien Saka
    Alien Saka 29 Juli 2019 14:34
    +1
    Kapal selam iku kabeh, dudu operator pesawat super virtual. Aku katon ing foto pejabat lan ndeleng ing mripatku Cut saka budget, minangka bocah padha ora muter cukup karo model!
  35. Spiridonovich2
    Spiridonovich2 29 Juli 2019 15:36
    +3
    Bangga banget nalika maca artikel kasebut. Sejatine, ana model. Lan operator pesawat, mesthi, ora kanggo daya donya katelu karo bahan mentahan, kang ora mung kurang ekonomi, nanging uga personel. Kita kudu ngujo jumlah oligarki, pejabat, manajer, pengawal presiden lan wong liya sing pantes. Tembung buruh wis ilang saka leksikon. Ora ana ilmuwan, insinyur, buruh trampil. Dadi ayo terus maca crita. Lan panguwasa kita bakal terus njupuk langkah-langkah energik kanggo kepunahan kanthi cepet saka populasi negara.
  36. KrolikZanuda
    KrolikZanuda 29 Juli 2019 15:36
    +1
    Lan siji ora perlu.
  37. isin
    isin 29 Juli 2019 16:32
    +3
    Ora jelas wong liya kejaba penulis, perlune gawe kapal induk iku KETARA
  38. Yeah
    Yeah 29 Juli 2019 16:41
    +1
    Kutipan saka Zeev Zeev
    Irak, Libya, Vietnam, Korea Utara ... Saben uwong ketoke duwe pertahanan udara, lan bantuan saka USSR lan RRC, lan kabeh padha, pesawat basis operator frlicked cukup uga ana.

    Korea Utara lan Vietnam ora duwe pertahanan udara ing kana. Lan nalika iku katon, padha ora frolic maneh
    Libya - ana pekarangan dalan kaya saiki ing Suriah
    Irak - ana pertahanan udhara, nanging direncanakake kanthi ati-ati kanggo nyegah saka operator pesawat lan 7 pangkalan darat
    supaya kabeh opsi sing kadhaptar ora mbuktekaken kekuatan kelompok operator pesawat.
    masalah utama sing Watesan pesawat lan kelompok winates.
    1. fif21
      fif21 29 Juli 2019 17:27
      +1
      Kutipan saka yehat
      masalah utama sing Watesan pesawat lan kelompok winates.

      Aku bakal nambah - kerentanan. hi
  39. Popov Konstantin Ivanovich
    Popov Konstantin Ivanovich 29 Juli 2019 17:06
    +3
    Upaminipun (2 kaping) ana ngendi kanggo mbangun, apa kanggo mbangun ing, ngendi kanggo basis lan (hooray !!!) ana logistics prayoga. Pitakonan liyane, kanggo apa? Segara Ireng lan Baltik ora kanggo operator pesawat, ing siji - operator pesawat unsinkable - p / o Crimea, liyane - genangan cethek, diubengi ing kabeh pinggiran dening mungsuh BRAVs lan Angkatan Udara. Samudra Pasifik lan SL? Apa kita bakal dadi sing pertama utawa sing paling pinter ing kana? (maneh, pitakonan babagan kelompok udhara mungsuh kuat) Hiking operator pesawat karo ngiringan kanggo Mauritius, kok, apa kita looking for ana. Pasukan kanggo nangkep kapal selam nuklir mungsuh, kanthi 2, kanthi 10 operator pesawat, kanggo Angkatan Laut Rusia, impen sing ora bisa ditindakake. Nanging anane angkatan udara sing paling kuat lan serba guna ing kabeh arah, kanthi basis akeh, yaiku YA, perlu.
  40. Valter1364
    Valter1364 29 Juli 2019 17:06
    +1
    Aku sing operator pesawat kita bakal digawe mung ing bunderan modeling kapal kanggo dangu teka. Break, aja mbangun.
  41. fif21
    fif21 29 Juli 2019 17:24
    +2
    Prajurit kudu ngempet napsu! Operator pesawat ora ana gunane kanggo pertahanan, lan Rusia mung ora butuh kanggo perang "kolonial". Utawa MO duwe panemu beda? hi
  42. Mikhail Malakhov
    Mikhail Malakhov 29 Juli 2019 18:47
    +1
    Kanggo apa? *Patriot* kanggo nyenengke.. Nyatane, ora bakal ana siji..
    1. Valter1364
      Valter1364 29 Juli 2019 19:23
      -1
      Sampeyan bisa mbangun siji, nanging mung ing beyo saka impoverishment lengkap saka wong. Dadi bakal.

      PS Aja salah paham. Pranyata aku uga patriot. Iku mung nyengsarakke kanggo nonton nalika Pack saka villains duwe 99% saka aset negara ngendi aku lair, lan ing wektu sing padha ora pengin njupuk menyang akun kasunyatan sing wong ora bisa mangan crumbs sing sengaja tiba saka meja. saka "master".
  43. AAK
    AAK 29 Juli 2019 20:00
    -1
    Fitur geopolitik lan dhaptar masalah sing kudu ditanggulangi meh padha kanggo Kakaisaran Rusia, kanggo USSR, kanggo Federasi Rusia saiki, lan masalah sing padha kudu ditanggulangi kanthi cara sing padha lan alat sing padha. Ing idea saka operator pesawat lengkap dianggep bali ing Republik Ingushetia (banjur ana istilah rada beda - "pesawat kapal induk"), banjur ing pungkasan USSR, lan saiki dianggep. Pitakonan mung pilihan konsep, desain sakabèhé lan struktur armada. Pemugaran saka kamungkinan mbangun kapal lumahing gedhe ing Federasi Rusia diterusake, sanajan alon-alon, nanging mboko sithik: korvet - frigate - banjur "Super Gorshkov" - "Pimpinan" / "Avalanche" -pesawat, kanthi wiwitan konstruksi - 2029-2030, ora sadurungé
  44. Rus_Balt
    Rus_Balt 29 Juli 2019 20:32
    0
    Aku sing kudu ana minangka akeh proyèk modern saka operator pesawat janjeni sabisa. Kertas bisa tahan kabeh, utamane amarga produksi dokumentasi desain ing kertas kudu rada murah tinimbang produksi operator pesawat kasebut, mula ora ana pangertèn kanggo mbatesi pamindahan operator pesawat 100 ewu ton, lan langsung ngalih menyang 250 - 350 ewu ton. Yen kekuwatan kertas kosong ora cukup kanggo proyek gedhe kasebut, mula sampeyan bisa ngalih menyang karton utawa karton kandel. Lan iku seng di pengeni sing project bakal diiringi model gedhe-ukuran saka plywood lan umpluk, supaya bisa ngomong, kanggo kajelasan, supaya ora kanggo delve menyang rincian technical saka "kertas" bagean saka project - sawise kabeh, iku luwih gampang ngetung model pesawat ing model tinimbang nggoleki ing dokumentasi proyek ing kertas.
    Proyèk utamané menarik lan janjeni bisa dilengkapi kontrol radio Cina karo motor listrik lan ditampilake ing pools lan reservoir ditutup, nuduhake daya striking saka project.
  45. Rey_ka
    Rey_ka 30 Juli 2019 08:55
    -1
    Aku propose kanggo mbangun operator pesawat lan nyumbang kanggo Ukraina! Iki bakal mateni wong-wong mau rampung. Padha ora bakal ngedol metu saka show-off.
    1. andrew42
      andrew42 30 Juli 2019 09:13
      0
      Dheweke bakal ngedol kanggo kethokan. Langsung wae. Utamané "salah" kapal Muscovite.
  46. Yeah
    Yeah 30 Juli 2019 10:07
    -1
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    USA dibangun Nimitz wiwit 1968

    Amerika Serikat wis mbangun Nimitz wiwit 68, padha nggambarake teknologi babagan 65 taun. ditugasake pisanan ing taun 1975
    Saiki Nimits wis wiwit dinonaktifake, sekitar taun 2015.
    total, padha njabat ing "tingkat" 2015-75 = 40 taun rata-rata kanggo 1 mobil karo lag rata-rata 8 taun saka saiki "tingkat" teknologi ing wektu keturunan.
    apa sing bakal kita lakoni ing impen sing paling cerah?
    25 taun konstruksi babagan teknologi babagan 10-15 taun kepungkur, i.e. kita saiki laying longkangan 40 taun (!!!). Sabanjure, operasi. Ngelingi iklim sing atos ing bioskop sing cocog kanggo AUG (Murmansk, Vladivostok), bakal tahan maksimal 30 taun, lan yen infrastruktur lemah ora tetep ing wektu, banjur kurang nganti 10 taun.
    Total - kita kudu KITU ??? operasi 20 taun outdated dening 40 taun ing wektu Bukak saka kapal?
    Iki 3 kaping Samsaya Awon ekonomi saka ing Amerika Serikat, lan ora ngetung biaya kanggo kumpulan cilik lan liyane.
    Lan iki minangka pilihan sing paling apik, lan yen sampeyan nganggep, kaya biasane, kabeh dadi surem.
    Apa kita mega-sugih?
  47. Yeah
    Yeah 30 Juli 2019 10:16
    0
    Kutipan: Popov Konstantin Ivanovich
    Nanging anane angkatan udara sing paling kuat lan serba guna ing kabeh arah, kanthi basis akeh, yaiku YA, perlu.

    dayaning armada aja disepelekake. Waca Tirpitz, kepiye ing Jerman ide armada kasebut rusak, amarga ana sing dibutuhake.
    Penerbangan - ya, amarga jarak kita, cabang militer paling prioritas sawise Pasukan Rudal Strategis.
    Nanging liyane uga dibutuhake. Contone, aku pancene pengin armada kita remet maneh apa Norwegians njupuk thanks kanggo Dimon. Dadi pungkasane, para pemancing wiwit entuk akeh lan adol menyang pasar.
    Kanggo nggawe Rute Segara Lor luwih efisien, duwe hub armada pedagang sing kuat ing Crimea, dilindhungi armada tempur ing Segara Mediterania.
    1. Claus
      Claus 30 Juli 2019 10:38
      +1
      Kutipan saka yehat
      Crimea nduweni hub kuat armada dagang, dilindhungi dening militer kita ing Mediterania.

      Apa sing bakal kita dagang? Minyak lan gas digawa liwat pipa, wong Tionghoa njupuk alas langsung saka oyod. Gandum dikirim liwat Segara Azov.
      Kutipan saka yehat
      Dadi pungkasane, para pemancing wiwit entuk akeh lan adol menyang pasar.

      Supaya para nelayan wiwit dodolan menyang pasar kita kudu nggawe kahanan ing pasar kita. Apa sampeyan elinga ing taun kepungkur ana wong saka Murmansk ngapusi lan mlebu menyang garis langsung menyang Putin? Kene dheweke babagan ...
      Lan uga, ing taun kasebut, ing Timur Jauh, pira iwak sing dibuwang ing tong sampah, elinga? Iku misale jek kula sing padha bakal nyekel liyane mung ing ngiringan saka angkatan laut, lan nyerahke ing duress ing prices tetep. Ora ana cara liya. Hakim dhewe: pinten perawat sing padha karo gaji 12-15 ewu rubel bisa tuku iwak?
      Kutipan saka yehat
      Kanggo nggawe Rute Laut Lor luwih efisien

      ... kita kudu ngenteni pamanasan global ngguyu
      Malah guyon, nanging malah wong Tionghoa, sanajan panjaluk kita, ora cepet-cepet kerja sama ing arah iki.
  48. Yeah
    Yeah 30 Juli 2019 10:18
    0
    Kutipan saka Valter1364
    Sampeyan bisa mbangun siji, nanging mung ing beyo saka impoverishment lengkap saka wong

    sampeyan bisa miwiti mbangun, nanging sajarah wis ditampilake sing kapal kuwi ora tau ditugasi.
  49. Yeah
    Yeah 30 Juli 2019 10:43
    +1
    Kutipan: Klaus
    perawat sing padha karo gaji 12-15 ewu rubel?

    kaleng sprat saka Segara Ireng biaya 120 rubel lan 15 ing toko.
    prabédan padha lagi digawe karo iwak liyane malah saiki. Yen sampeyan debug dodolan iwak normal, kaya kefir, sampeyan bisa nyedhiyakake kabeh wong.
    Contone, pollock sadurungé bisa dituku luwih murah tinimbang pitik, nanging saiki meh dadi iwak elit kanthi rega.
    Kutipan: Klaus
    ... kita kudu ngenteni pamanasan global
    Lawakan iku guyonan, nanging malah wong Cina, sanajan

    rute segara lor larang, mbebayani lan ora efektif ora mung amarga saka iklim
    ora ana prasarana lemah sing normal, ora ana nomer lan komposisi pengadilan khusus sing dibutuhake.
    Sampeyan mung perlu kanggo nindakake iki lan mboko sithik efektifitas bakal nambah noticeably.
    Mesthine, ora bakal dadi pesaing kanggo rute kidul, nanging biaya bisa dadi luwih apik.
  50. Claus
    Claus 30 Juli 2019 11:06
    -1
    Kutipan saka yehat
    Yen sampeyan debug dodolan iwak normal, kaya kefir, sampeyan bisa nyedhiyakake kabeh wong.

    Yen sampeyan nyebarake setengah saka kementerian, lan nyelehake sawetara wong kaya wong kasebut saka garis langsung, mula aku njamin, kabeh bakal cepet rampung.
    1. Yeah
      Yeah 30 Juli 2019 12:42
      0
      Kutipan: Klaus
      Yen sampeyan nyebarake setengah saka kementerian, lan nyelehake sawetara wong kaya wong kasebut saka garis langsung, mula aku njamin, kabeh bakal cepet rampung.

      1 wong ora ngganti sistem.
      Supaya ana owah-owahan, kita butuh aliran anggaran, perencanaan investasi kanthi kedalaman paling sethithik 3-4 taun, lan liya-liyane. Iku ora 1 wong sing perlu kene, nanging tim lan pasukan sing malah bisa gawe uwong yakin Nedimon sing pamaréntah kudu bisa kanggo nggawe bab iki, lan ora bodho susu iku.