Review militèr

Latihan prayaan rame parade angkatan laut ing Astrakhan

6
Ing Astrakhan, ana latihan busana parade Segara Kaspia armada Angkatan Laut Rusia. Parade dhewe bakal ditindakake sesuk, kaya ing kutha-kutha pangkalan laut Rusia liyane.




Salah siji bagéan sing paling spektakuler saka gladhen, uga parade angkatan laut mangsa, yaiku ngatasi alangan banyu dening kendaraan lapis baja landing kanthi akses menyang posisi tembak lan kekalahan target kondisional nalika pindhah ing cabang Volga.

Sajrone latihan, kapal-kapal Kaspia flotilla, disiapake kanggo partisipasi ing arakan, uga murub kosong. Swara perayaan "latihan" nembak narik perhatian atusan warga Astrakhan lan turis ing wayah esuk ing tanggul Astrakhan.


Salah sawijining tahapan latihan busana yaiku ngliwati proyek komunikasi 21270 "Albatross" ing ngarep kapal perang lan kapal tambahan CFL. Kacathet yen Laksamana Muda Sergei Pinchuk (Komandan CFL wiwit 2016) bakal ana ing jembatan prau sajrone parade angkatan laut.


Tribune wis disiapake kanggo para tamu kehormatan parade angkatan laut ing tanggul Astrakhan - ing monumen Peter Agung:


Foto saka latihan parade KFL ing Astrakhan:




"Adus" pra-liburan kanggo monumen Kaisar Peter I:
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Valery Valery
    Valery Valery 27 Juli 2019 13:42
    +2
    Informasi:
    Iki minangka parade angkatan laut pungkasan ing Astrakhan. Wiwit taun ngarep, parade bakal dianakake ing Kaspiysk.
  2. Masha
    Masha 27 Juli 2019 13:50
    +1
    Kaya ing jamané Pétrus...
    Petrus kaping 1! armada Azov - dibangun nalika.
    ya wis! Swara Swedia, armada menang!
    Sawise ngiyanati pelaut Rusia ... banjur iman,
    Sing armada Rusia ngerti carane perang kita!
    Mungsuh lan ing segara, sapa kanggo menang.
    Peter Agung! Keputusan kasebut ditanggepi ing Rusia banjur ...
    Parade angkatan laut, tahan ing salawas-lawase!
    Kanggo ndeleng kekuwatan armada ... mungsuh,
    Gendéra St Andrew, nuwuhake rasa wedi marang mungsuh.
    Dadi dina iki, parade angkatan laut bakal ditindakake!
    Sapa sing ndeleng dheweke kaget ...
    Kepiye armada ing Rusia saiki wis saya kuwat!
    Kanggo nglawan mungsuh ... ing segara, segara, katon.
    Mungsuh ora bisa njaluk Rusia saiki!
    Babagan perang karo Rusia! Sampeyan ora kudu mikir ...
    Agresor bakal remuk, Ibu Rusia saka sembarang!
    tresna
  3. gabonskijfront
    gabonskijfront 27 Juli 2019 13:53
    +1
    Dina Kamis, aku metu menyang kanal segara kanggo mancing ing Kaliningrad, keamanan pelabuhan teka lan ngelingake yen latihan pawai wis diwiwiti lan ora melu ing arah Baltiysk, aku langsung weruh apa sing kedadeyan. neng kono. , kabeh wong rame-rame lan rame-rame, yen dideleng saka banyu ana rasa keributan.
    1. seregatara1969
      seregatara1969 27 Juli 2019 20:49
      +2
      saestu Russian - ngendi padha begalan lan menek ing Jerman ora bisa ngerti
  4. Wedmak
    Wedmak 27 Juli 2019 20:57
    0
    Kaya biasane, para tamu undangan sing mulya bakal weruh kabeh wong diubengi dening polisi lan alangan, kaya-kaya wedi karo apa-apa, lan para warga kutha sing kinurmatan liyane bakal kepenak karo rame lan asap saka acara sing ditindakake, sawise ndeleng pasangan. saka manuver boat. Mandheg menyang "sirkus" sawise kaping pindho ...
    Paling akeh, sampeyan bisa ngunjungi papan lifeguard gedhe lan Bumblebee.
  5. Piramidon
    Piramidon 27 Juli 2019 22:43
    0
    Sugeng liburan, kolega lan kolega!