Review militèr

Évolusi tank medium ing 1942-1943 ing USSR. T-43

205
Ing artikel sadurunge siklus darmabakti kanggo "telung puluh papat" sing misuwur, penulis nliti kanthi cepet tahapan evolusi rata-rata Jerman. tank. Ing wektu invasi USSR, Wehrmacht wis loro iki: T-III lan T-IV. Nanging sing pisanan dadi cilik banget lan ora duwe cadangan kanggo perbaikan luwih lanjut: sanajan ing versi sing paling "maju" duwe waja maksimal 50 mm (sanajan dikuatake ing bagian ngarep kanthi tambahan 20 mm sheet) lan 50 mm gun long-barreled, Kapabilitas kang, Nanging, padha ora maneh dianggep cukup kanggo menehi hasil karo kendaraan lapis baja Soviet paling anyar. Iki, mesthi, ora cukup, lan produksi T-III dikurangi, nyatane, ing taun 1942 - sanajan ing separo 1st taun 1943 tank terus diprodhuksi, produksi ora ngluwihi 46 kendaraan saben sasi. senajan ing wulan Februari - September 1942, Jerman meh ngasilake 250 tank saben sasi.


Minangka kanggo T-IV, nyatane, nganti pungkasan perang, iku tetep "workhorse" dipercaya saka Wehrmacht lan rampung tetep relevansi. Sampeyan bisa nginstal 75-mm anti-tank bedhil long-barreled banget kuat, digawe ing basis saka misuwur Pak 40, lan kekandelan saka bagean frontal vertikal wis tambah kanggo 80 mm. Nanging malah proyeksi frontal iki ora rampung dilindhungi dening waja kuwi, lan sisih wis mung 30 pangayoman mm tanpa ngarepke nyoto saka karep, lan padha liwat meh wae senjata anti-tank. Ing tembung liyane, kombinasi saka waja frontal apik lan bedhil banget kuat digawe T-IV tank formidable lan siap tempur nganti pungkasan perang, nanging ing wektu sing padha uga wis shortcomings banget pinunjul sing tanker Jerman. , mesthi, wanted kanggo eradicate. Nanging, ing kerangka desain T-IV, iki ora bisa ditindakake.

Akibaté, Jerman nyoba kanggo nggawe tank medium anyar, karo waja "kaya T-34" lan massa nganti 35 ton, uga anyar, gun malah luwih kuat tinimbang T-IV. Asil ana "Panther" karo "indestructible" waja frontal sawijining 85-110 mm (maneh, 85 mm - ing amba nyoto saka karep), nanging karo sisih banget ngrugekke awak lan turret karo kekandelan saka 40-45 mm. . Meriam Panther 75-mm minangka bedhil anti-tank super kuat, ngluwihi bedhil 88-mm sing misuwur ing babagan penetrasi waja kanthi tembakan langsung, nanging kabeh iki kudu dibayar kanthi bobot gedhe kanggo tank medium. taun - 44,8 ton tank medium banget "Panther" diuripake menyang tank abot saka manfaat banget kontrovèrsial, drawback utama kang ana impossibility saka produksi ing jumlah cekap kanggo nglengkapi bagean tank.

Lan apa kedaden ing wektu sing ing USSR?


Minangka kasebut sadurungé, shortcomings saka pra-perang T-34 mod. 1940 dudu rahasia kanggo desainer utawa militer. Mulane, malah sadurunge perang, ing podo karo refinement lan organisasi produksi serial T-34, kang disebut T-34M wis dikembangaké, kang bisa dianggep minangka modernisasi jero saka "telung puluh papat", utawa minangka tank anyar, digawe njupuk menyang akun pengalaman gained sak nggawe T -34.

Évolusi tank medium ing 1942-1943 ing USSR. T-43


Ing babagan persenjataan lan kekandelan waja, T-34M nyalin T-34, nanging, miturut gambar, sudut kecondongan saka piring waja sisih awak lan menara kurang saka T-XNUMX, sing menehi pangayoman rada elek. Ing tangan liyane, tank nampa turret relatif wiyar kanggo telung anggota kru, kang nomer pungkasanipun tambah saka papat kanggo lima. Turret komandan uga dipikirake, sanajan menara kasebut dhewe, mesthine duwe tali bahu sing amba. Suspensi Christie diganti dadi bar torsi sing luwih modern, gearbox ing tahap pisanan ditinggalake sing lawas, sanajan nggawe gearbox planet kanggo tank ditindakake kanthi cepet.

Proyèk T-34M diwènèhaké ing Januari 1941. Umumé, kita bisa ngomong yen ing biaya saka weakening saka pangayoman waja T-34M nyisihaken saka paling saka cacat T-34 lan ing wangun iki. iku tank medium banget, Ngartekno unggul saka Jerman "troikas" lan "papat" karo kang Jerman melu perang ing meh kabeh babagan. Kajaba iku, desain wis cadangan bobot watara ton, kang diijini militèr mbutuhake tambah waja frontal nganti 60 mm.

Miturut rencana pra-perang, pabrik-pabrik sing mrodhuksi T-34 kudu mboko sithik ngalih menyang produksi T-34M, lan 500 mesin pisanan saka jinis iki bakal digawe ing taun 1941. Sayange, T-34M wis ana. ora tau diwujudake ing logam, lan alesan iki ana 2 faktor sing paling penting: pisanan, kanthi wabah perang, jumlah kendaraan tempur sing disedhiyakake menyang pasukan teka ing ngarep, lan dianggep salah kanggo nyuda produksi T- 34s, kang malah ing versi non-modernized padha pasukan gelut nggegirisi, ing sih saka mastering teknologi anyar dianggep salah. Faktor kapindho ana sing kanggo T-34M iki mestine nggunakake tank anyar diesel V-5, kang pembangunan wis telat. Lan ketoke mokal kanggo meksa ing wiwitan perang, amarga kabeh pasukan dibuwang kanggo mbusak "penyakit kanak-kanak" saka B-2 ana, lan tugas iki ora langsung ditangani.

Mangkono, wiwitan Perang Patriotik Agung, nyatane, mungkasi nasib mangsa T-34M - kasus kasebut diwatesi kanggo ngeculake 2 lambung kanthi suspensi, nanging tanpa mesin, roller lan transmisi, lan 5 menara. , lan iku ora cetha apa padha dilengkapi bedhil sing Kharkovsky tanduran iki dijupuk metu sak evakuasi, nanging mengko ora digunakake. Desainer USSR fokus kanggo nambah lan nambah manufaktur desain T-34, lan ing wektu sing padha ngatur produksi "telung puluh papat" nganti 5 pabrik ...

Nanging iki ora ateges mandheg ing karya tank medium anyar kanggo Tentara Abang.

“Sang Prabu sampun seda. Urip sang prabu!”


Wis ing Desember 1941, biro desain pabrik No. 183 (Kharkov) nampa pesenan kanggo ngembangake versi T-34 sing luwih apik, lan saiki syarat utama ora nambah ergonomi lan visibilitas, uga tambahan anggota kru 5, nanging ngiyataken pangayoman waja lan tank murah. Desainer langsung mudhun kanggo bisnis, lan wis ing Februari 1942, sing, secara harfiah, sawetara sasi mengko, padha diajukake kanggo pertimbangan dening NKTP.

Ing proyek iki, kita ora bakal weruh maneh tali pundhak sing amba, utawa kubah komandan, utawa mesin anyar, lan jumlah kru ora mung tambah, nanging, suda - padha nyingkirake gunner- operator radio. Thanks kanggo pangirangan cocok, kekandelan saka waja digawa menyang 70 mm (bathuk lambung) lan 60 mm ing sisih lan buritan. Mesthi, ora ana siji gagap babagan engine anyar, nanging padha panginten kanggo nggawe suspension torsion bar (sanajan misale jek sing iki cepet nilar) lan nginstal gearbox apik.



Ing tembung liya, yen proyek sing diajukake dening Biro Desain Pabrik No. 183 kanggo pertimbangan NKTP nduweni kesamaan karo proyek T-34M sadurunge perang, mung bisa uga dianggep minangka modernisasi sing jero. T-34. Nanging logika modernisasi iki temen beda, pramila Kharkov entuk tank sing temen beda saka sadurunge perang T-34M. Nanging, cukup kebingungan digawe dening kasunyatan sing modifikasi anyar iki nampa jeneng sing padha karo tank pra-perang sing ora dadi produksi, yaiku T-34M. Ing wektu sing padha, mod T-1941M. 34 lan T-1942M mod. 34 wis sethitik banget umum - mung T-34 dijupuk minangka "sumber". Lan T-1942M mod. 34 ora bisa dideleng minangka evolusi T-XNUMXM sadurunge perang - iki minangka proyek sing beda-beda, sing ora kudu bingung.

Miturut cara, NKTP ora nampa rancangan saka T-34M anyar. Militer ngelingi wektu "buta" saka "telung puluh papat" arr. 1940, lan mulane dheweke menehi saran supaya para desainer nggawe tank sing luwih dilindhungi, kanthi waja nganti 60-80 mm, kanthi kacepetan maksimal 50 km / jam, linuwih njamin jarak nganti 1500-2000 km lan nyedhiyakake visibilitas berkualitas tinggi kanggo komandan tank, lan sopir. Ing wektu sing padha, sasis lan mesin kudu tetep padha ing T-34.

Tank anyar iki dijenengi T-43, lan ing desaine, mesthi, dhasar desain sing dipikolehi sajrone karya ing "versi" sadurunge T-34M digunakake, nanging isih ngomong babagan sawetara kesinambungan karo "pre- perang" T-34M - iku pareng. Intine, T-43 asline mod T-34M. 1942, ing kang padha sijine anyar, telung menara, maneh nggawa jumlah kru kanggo 4 wong. Lan maneh - loro saka menara "telung kursi" ora ana hubungane karo sing dipasang ing T-34M arr. 1941

Ing model pra-perang T-34M, mesthine golek papan kanggo gunner kanthi nambah tali bahu turret saka 1 dadi 420 mm. Ing model T-1 pisanan, para perancang nyoba ngrampungake tugas sing ora pati penting - kanggo nggawe turret wong telu ing upaya cilik, yaiku 700 mm sing padha karo model T-43 asli. Mesthine, ora ana papan sing cukup, mula sawetara opsi dicoba. Kalebu dheweke nyoba nggawe menara sing dimodelake ing T-1, ing ngendi tugas kanggo nampung telung anggota kru piye wae bisa ditanggulangi: nanging sampeyan kudu ngerti manawa duwe tali bahu sing padha karo T. -420, menara T-34 ora dilengkapi karo 50 mm F-34, nanging mung 50 mm bedhil. Pungkasane, bisa uga "tamp" anggota kru liyane, nanging kepiye? Kayane ora ana tata letak kasebut ing tank apa wae ing jagad iki.



Ing wangun iki, gambar saka T-43 wis siap ing September-Oktober 1942, lan prototipe - ing Desember taun kang padha. Aku kudu ujar manawa sanajan ana menara sing asli, solusi liyane dibedakake kanthi kewajaran teknis - kasunyatane, akeh komponen lan rakitan T-43 ing pungkasan taun 1942 wis "run-in" ing. T-34 biasa kanggo ngenali lan ngilangi kabeh jinis penyakit bocah. Iku menarik sing serial T-34s mengko nampa sawetara iki: contone, gearbox 5-kacepetan, kang wiwit diinstal ing serial T-34 saka spring 1943, iki dikembangaké kanggo T-43, nanging " pas" apik banget ing T-34 sing diputusake kanggo njupuk kauntungan saka iki.

Mesthine, penyatuan kasebut mbutuhake kepinginan alami kanggo ngetrapake T-43 paling anyar ing serial T-34 kanthi maksimal, lan mulane ing Oktober 1942 digawe T-34S ("S" - kacepetan dhuwur) - jinis hibrida. T-34 mod. 1942 lan T-43. Saka "patang puluh telu" mobil iki nampa menara telu, gearbox 5-kacepetan kasebut ing ndhuwur lan nguatake waja frontal awak nganti 60 mm. Nanging tes nuduhake yen ing wangun iki ergonomics T-34C kiwa akeh sing dikarepake, lan malah karo 45 mm waja massa ngluwihi 32 ton, lan sawetara mekanisme makarya unstably. Akeh kritik sing disebabake dening menara telu saka tata letak asli. Komandhane komandhan ora duwe lawang dhewe, yaiku, komandhane kudu munggah ing menara kanthi nggunakake lawang liyane, banjur ngedhunake penangkap lengen, banjur njupuk panggonane, lan ngunggahake penangkap lengen maneh. Diagram kasebut kanthi jelas nuduhake yen komandan kudu dhuwure ora luwih dhuwur tinimbang rata-rata. Ana uga keluhan babagan dhukungan sikil, instalasi prisma ing cupola komandan, lsp.

Umumé, modernisasi gagal, lan wiwit Desember 1942 kabeh karya ing T-34S mandegake, lan ing T-43, ing nalisir, padha dipeksa. Ing wektu iki, prototipe pisanan T-43 mung siap "ing logam". Tank ternyata, ayo ngomong, asli banget. Awake ana 4 wong, nanging saiki telu ana ing menara kanthi tali bahu sing sempit 1 mm. Desainer sajujure nyoba ngenthengake posisi komandan tank, lan entuk apa-apa ing wilayah iki - contone, kanggo "nembus" menyang panggonane, dheweke ora kudu mindhah penangkap lengan maneh. Operator radio gunner dibuwang, sopir ditransplantasikan saka sisih kiwa tank menyang sisih tengen, yaiku, ing ngendi operator radio gunner sadurunge wis ana, lan tangki bahan bakar 420 l "diangkat" menyang panggonan mantan sopir. Hatch pembalap ditinggalake, sing, ing kombinasi karo tata letak anyar, nambah linuwih proteksi proyeksi frontal, nanging nambah kemungkinan evakuasi driver. Senapan mesin mesthi tetep ora obah, nalika sopir kudu murub, fokus ing risiko khusus ing piranti pengamatan. Nanging inovasi paling penting, mesthi, ngangap leladen - T-500 nampa bathuk lambung 43 mm, 75 mm lambung lan buritan, lan 60 mm turret bathuk. Ing tembung liyane, babagan tingkat pangayoman, T-90 kira-kira cocog karo KV-43.


Prototipe padha


Nanging, ing wangun iki T-43 ora soko sing ora lulus tes negara - malah ora diijini. Nanging ing sisih liya, tes pabrike terus nganti akhir Februari 1943 lan intensif banget - cukup kanggo ujar manawa prototipe T-43 ing wektu iki nutupi 3 km. Tank dadi luwih abot tinimbang T-026: massa "telung puluh papat" arr. wiwitan taun 34 tekan 1943 ton, lan T-30,5 - 43 ton (utawa 34,1 ton, kene ora sakabehe cetha) Mesthi, kinerja driving tank melorot. Mangkono, kemampuan kanggo ngatasi alangan mudhun udakara 33,5%, kacepetan "gerakan murni" yaiku 5 km / jam tinimbang udakara 30,7 km / jam kanggo T-34,5, lan tekanan lemah tekan 34 kg / sq. ndeleng apa sing dianggep kakehan.

Nanging, ketoke, menara telu wong kanthi tali bahu sing sempit dadi "sandhungan" utama - sanajan kabeh trik para perancang, ora bisa nyedhiyakake ergonomis sing luwih bisa ditampa. Ing kasus apa wae, NKTP, nuntut refinement tank, mutusake kanggo nginstal turret wong telu kanthi tali bahu sing amba, uga sawetara perbaikan sing luwih cilik, kalebu jinis ulat anyar (karo peralatan lantern) lan radio anyar. stasiun.

tank iki, miturut dokumen, wis liwati minangka apik T-43, singkatan T-43 (T-34M) iki ora Applied. Pakaryan kasebut diwiwiti ing Januari 1943, lan A. Morozov meksa nggunakake rong T-34 minangka "laboratorium", yaiku, menara anyar kanthi tali bahu sing amba dites. Mesthine, iki mbutuhake refinement sing cukup saka desain telung puluh papat, amarga, contone, tali bahu annular anyar ora pas karo awak - insert annular khusus kudu digawe kanggo ngunggahake turret ing ndhuwur awak. sing bisa muter bebas ing ndhuwur casing engine.

Aku kudu ujar manawa menara anyar kanthi tali bahu 1 mm wis sukses, kabeh bisa digunakake kanthi apik, kajaba lawang siji godhong komandan, sing ora bisa sukses, lan banjur diganti kanthi kaping pindho. godhong. Kaya sing wis direncanakake, stasiun radio anyar lan uler dipasang: yen ora, versi anyar T-600 beda-beda sethithik saka sing sadurunge, kajaba sing bali menyang pembalap kanthi hatch lengkap.

Tank anyar, sing disebut T-43-II, dadi mesin sing sukses banget, ngluwihi T-34-76 ing meh kabeh.


T-43-II



T-34-76 lan T-43-II


Bener, suspensi bar torsi ora nate dipasang, nanging kanthi gearbox anyar ora dadi ala. Kru isih mung 4 wong, nanging saiki "tabungan" wis ngrambah dening operator gunner-radio, kang isih solusi sing luwih apik saka nggabungke fungsi gunner lan komandan tank. Waja ana 75 mm kanggo ngarep awak lan 60 mm kanggo sisih lan mburi, karo ngarepke nyoto saka karep - nanging padha ora bisa wadi ing menara, nanging kekandelan saka waja frontal tekan 90 mm. Menara dhewe, sawise nampa tali Pundhak 1 mm, dadi cukup sukses, lan menehi volume wojo Ngartekno luwih, nalika persenjataan tetep sacoro prakteke padha - 600 mm F-76,2M bedhil.

Yagene dheweke ora mlebu ing seri kasebut?


Mbok menawa ana rong alasan utama. Sing pertama yaiku tangki kasebut telat lair. Iku siap kanggo transfer kanggo produksi serial ing Juli 1943. Apike, T-43 malah bisa perang sethitik minangka bagéan saka "perusahaan tank khusus No. 100", kang, bebarengan karo T-43, kalebu. sawetara tank liyane janjeni, kayata, contone, minangka T-34 karo bedhil 57-mm. Perusahaan kasebut dikirim menyang Front Tengah tanggal 19 Agustus lan bali tanggal 5 September 1943, lan komandan perusahaan menehi sertifikasi T-43 sing apik, lan kru T-43 junior Letnan Mazhorov malah diwenehi penghargaan pemerintah kanggo karusakan saka telung bedhil anti-tank Jerman lan loro kendaraan wojo utawa operator personel wojo. Sing nggumunake, ing perusahaane, saben T-43 kena 1 nganti 11 cangkang mungsuh, nanging ora ana tank siji-sijia sing ora bisa ditindakake. Nanging, kabeh iki ora negate kasunyatan sing tank wis siyap mung nalika Peperangan Kursk wiwit, kang Jerman massively nggunakake Tigers lan Panthers, lan bedhil 76,2 mm ora cukup kanggo nglawan tank Jerman iki. ..

Ing tembung liyane, T-34 wis potensial modernisasi gedhe, lan ing T-43 digunakake kanggo ngiyataken waja lan nambah ergonomics tank. Akibaté, iku bisa kanggo entuk Tambah tajem ing pangayoman waja, lan menara anyar apik, nanging "watesan" wis milih malah luwih saka rampung - T-43 dadi watesan, ora kalebu luwih. modernisasi, lan ing wektu sing padha katon ing wayahe nalika armament utama mandhek ketemu syarat kaping.

Yagene nggawe T-43 telat banget? Ketoke, desainer A.A. sing kudu disalahake. Morozov. Ngelingi critane T-43, kita waca langkah aneh bali ing comparison karo mod T-34M. 1941 - sanajan keuntungan ergonomis saka turret kanthi tali bahu sing amba wis jelas sanajan sadurunge perang, nganti suwe dheweke nyoba nginstal menara kanthi tali bahu sing sempit ing tank, golek cara asli kanggo "tempel" katelu. anggota kru ing kono. Pungkasane, dheweke nyimpulake manawa ora bisa nggawe menara kasebut, bali menyang menara kanthi tali bahu sing amba, nanging wektu iki ilang - bisa dianggep yen T-43 wis digawe langsung. menara "pundhak amba", banjur kemungkinan kanggo pindhah menyang seri ing awal 1943 utawa malah ing mburi 1942 kang wis cukup akeh.

Nanging kasunyatan iku A.A. Morozov nganjurake tali bahu turret sing sempit. Ing tangan siji, katon retrograde lan short-sightedness, nanging ing tangan liyane, A.A. Morozov kasebut ing korespondensi yen kenaikan tali bahu turret nganti 1 mm bakal nambah bobot struktur kanthi 600 ton. Ing wektu sing padha, A.A. Morozov ngerti banget yen tank medium kudu tetep persis medium, lan ora mlebu ing kategori abot, dheweke uga ngerti yen masalah ngatur produksi massal T-2 bakal kurang, luwih cedhak desaine. ing T-43. Mesthi wae, A.A. Morozov tumindak ing framework saka TTZ diutus kanggo wong, nanging temenan mangertos kesahihan lengkap disiplin bobot lan ora ngupaya kanggo nggawe "wunderwaffe" kanggo 34 ton ing bobot. Lan kanggo tank sing bobote 40-32 ton, nemokake rong ton "kanggo ergonomi" angel banget, lan mbokmenawa mung amarga rusake sawetara kuwalitas pertempuran liyane, nanging A.A. Morozov ditugasake nggawe tank sing luwih apik tinimbang T-34 ...

Nggawe tank medium mesthi dadi dalan kompromi, dirancang kanggo cocog karo kualitas tempur maksimal kanthi bobot sing winates. Nyoba kanggo nggawe menara telu wong ing nguber sempit, mesthi, iku salah, nanging ing kahanan nalika A.A. Morozov perlu kanggo radikal malih ngiyataken pangayoman waja saka tank, kang temenan ora nimbang iku bisa kanggo "mbuyarake" ton saka bobot ing ergonomics. Desainer duwe alasan sing apik banget kanggo pindhah kanthi cara iki, lan mulane, miturut penulis, ora bisa nyalahake dheweke dadi lumut utawa retrograde. Nanging, aku mbaleni maneh, upaya kanggo nyepetake kru katelu menyang menara kanthi tali bahu 1 mm mesthi dadi keputusan sing salah. Dheweke, kaya sing dikarepake, ora dinobatake kanthi sukses, nanging ditundha wektu pangembangan, pindhah menyang sisih tengen wektu tank siap kanggo produksi massal, mbok menawa kanggo wektu seprapat nganti nem sasi.

Dadi, ing tengah taun 1943 ing USSR digawe tank medium banget, nanging sayangé, kanggo 1942 iku ora cukup.



Lan ing taun 1943, tank janjeni saka subkelas iki ora mbutuhake sistem artileri 76,2 mm, nanging sistem artileri 85 mm: nanging banjur ana pitakonan, kenapa ora nyoba nginstal ing T-43, lan ora ing T- 34? Lan ing kene kita lancar nyedhak alesan nomer loro kenapa T-43 ora tau mlebu produksi massal.

Mesthi, kaya kasebut ing ndhuwur, T-43 dadi desain paling apik sanajan nganggo bedhil 76,2 mm, nanging ana opsi kanggo nginstal bedhil 85 mm. Salah sijine yaiku ngurangi kapasitas menara maneh dadi wong loro. Ing kasus iki, gun 85-mm "mendak" tank tanpa kakehan kritis. Nanging, ing sisih liya, ukuran kru T-43 dikurangi dadi mung 3 wong, sing jelas ora wajar.

Pendekatan liyane kanggo nginstal bedhil 85-mm bisa kanggo ngurangi pangayoman saka tank, iku cukup bisa sing bisa imbang ing sawetara tingkat penengah antarane T-34 mod. 1943 lan T-43. Nanging ... ing umum, miturut penulis, padha A.A. kanggo nyalahke kanggo kasunyatan sing karya ing dandan luwih saka T-43 wis curtailed. Morozov.

Kaya kasebut ing ndhuwur, desainer bakat iki ing saben babagan, ngerti pentinge nemen saben Tambah bisa linuwih saka tank mangsa, lan kanggo nyilikake sembarang "penyakit kanak-kanak" saka terakhir, sacoro prakteke ing kabeh sajarah pembangunan. T-43 nguji komponen lan rakitan individu ing "telung puluh papat" konvensional. Menara kanthi tali bahu sing amba ora ana sing istiméwa. Dadi, nalika dadi cetha yen tank kudu bersenjata karo sistem artileri 85-mm, cepet dadi cetha yen menara anyar iku paling cocok kanggo maksud iki. Nanging, menara iki banget kasil "mundhak" ing T-34. Lan ing pungkasan iku dadi luwih gampang lan luwih cepet kanggo ngowahi menara kanggo sistem tentara meriem 85-mm ing "telung puluh papat" biasanipun tinimbang kanggo terus karya ing T-43, nalika T-34 nganyari. -85, maneh, bakal luwih gampang lan luwih cepet roto ing seri. Lan ngarep urgently needed tank karo bedhil XNUMX-mm.

Lan mulane I.V. Stalin pancen bener nalika ngandika A.A. Morozov ing salah sawijining rapat kaya iki:
"Comrade Morozov, sampeyan wis nggawe mobil apik banget. Nanging dina iki kita wis duwe mobil apik - T-34. Tugas kita saiki ora kanggo nggawe tank anyar, nanging kanggo nambah kualitas pertempuran T-34, kanggo nambah. padha ngeculake".


Iki minangka sejarah T-34-85 diwiwiti.

Terus ...
Pengarang:
Foto sing digunakake:
warsport, tank apes T-43-n Morozov
Artikel saka seri iki:
Napa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang nglawan "Macan" lan "Panthers"
Apa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang marang Tigers lan Panthers. Bagean 2
Apa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang marang Tigers lan Panthers. Bagean 3
Apa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang marang Tigers lan Panthers. Desain refinement
Struktur pra-perang saka pasukan waja Tentara Abang
Apa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang marang Tigers lan Panthers. Bali menyang Brigade
Apa T-34 kalah karo PzKpfw III, nanging menang marang Tigers lan Panthers. Revival saka korps tank
Tank Soviet lan Jerman kalah ing taun 1942. Ati-ati karo statistik!
1942 Tanggepan Jerman kanggo T-34 lan KV
Ndhuwur "telung puluh papat" kanthi bedhil 76,2 mm, utawa model T-34 1943 nglawan T-IVH
Kerugian kendaraan lapis baja Soviet lan Jerman ing taun 1943. Kursk Bulge
Ing losses irretrievable saka kendaraan wojo saka USSR lan Jerman ing 1943
TV "Panther": "telung puluh papat" saka Wehrmacht?
T-V "Panther". Luwih akeh babagan "kucing panzerwaffe"
205 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 30 Juli 2019 18:19
    +9
    matur nuwun. menarik. Nanging kanthi jujur, T-43 luwih elek tinimbang KV-13 ...
    1. MoOH
      MoOH 30 Juli 2019 18:52
      +8
      Mesthi, nanging ana rampung prototipe-prototipe, karo kemungkinan minimal kanggo seri, lan kene mesin sing meh tindak menyang baris Déwan. T-95 uga diarani luwih apik tinimbang Almaty, nanging bisa uga luwih apik.
      1. svp67
        svp67 30 Juli 2019 18:55
        +4
        Kutipan saka MooH
        Mesthi, nanging ana rampung prototipe-prototipe, karo kemungkinan minimal kanggo seri, lan kene mesin sing meh tindak menyang baris Déwan.

        Sayange, ora ana sing nglilani T-43 menyang conveyor. Amarga kasunyatan sing ing USSR wiwit 1943 ana kurang saka produk wojo. Lan sijine tank iki ing conveyor bakal drastis ngurangi jumlah tank diprodhuksi
        1. MoOH
          MoOH 30 Juli 2019 18:57
          +3
          Nalika aku ngerti artikel kasebut, dheweke bakal mlebu tinimbang T-34 yen Jerman ora ngluncurake tank anti-cangkang.
          1. svp67
            svp67 30 Juli 2019 19:00
            +3
            Kutipan saka MooH
            Nalika aku ngerti artikel kasebut, dheweke bakal mlebu tinimbang T-34 yen Jerman ora ngluncurake tank anti-cangkang.

            Ora bakal dirilis. Wiwit 1942, senjata anti-tank lan tank Jerman ora duwe alangan nembus bathuk 75-mm KV-1, nanging ing kene mung 60-mm.
            1. MoOH
              MoOH 30 Juli 2019 20:48
              +1
              ora ana biaya kanggo nembus bathuk 75 mm KV-1, nanging ing kene mung 60 mm.

              miturut logika sampeyan, T-34-85 uga ora pantes :)
              1. svp67
                svp67 31 Juli 2019 02:41
                -1
                Kutipan saka MooH
                miturut logika sampeyan, T-34-85 uga ora pantes :)

                Kenging punapa? Minangka modernisasi tank T-34 lan karo tekane saka merek baja waja banget kanggo produksi bagean gedhe dening casting, tank iki dadi solusi paling apik ing kahanan. Ora ana akeh "penyakit kanak-kanak" lan duwe desain sing digawa menyang kesempurnaan tartamtu, tank iki bisa, tanpa ngurangi jumlah kendaraan tempur sing diprodhuksi, kanggo ningkatake kualitas sing luwih dhuwur.
                1. Vadim dok
                  Vadim dok 31 Juli 2019 14:42
                  -6
                  T 34-85 mung bisa katon nalika Amerika nyedhiyakake mesin carousel kanthi diameter gedhe (ora ana ing USSR) kanggo nglereni ring support ring turret. Tanpa iki, ora bisa nginstal bedhil 85 mm.
                  1. svp67
                    svp67 31 Juli 2019 14:46
                    +3
                    Kutipan: Vadim dok
                    Ora ana ing USSR

                    Ora jelas saka ngendi TALES dijupuk. Kanggo kapentingan, deleng diameter tali bahu tank T-28 lan T-35 saka produksi PRE-WAR. Miturut cara, T-35 diprodhuksi ing pabrik Kharkov, ing panggonan sing padha karo T-34.
                    1. hohol95
                      hohol95 31 Juli 2019 15:00
                      -2
                      Leningrad dikepung, Kharkov dijajah. Stalingrad (yen duwe peralatan sing tepat) rusak.
                      KV-1 lan KV-1 durung mandheg, tegese mesin kasebut ora bisa digunakake kanggo ngasilake menara anyar kanggo T-34.
                      Lan ing tanduran Omsk nomer 174? T-34-76s diprodhuksi ing pabrik iki nganti pertengahan 1944.
                      1. svp67
                        svp67 31 Juli 2019 15:10
                        0
                        Kutipan saka hohol95
                        Lan ing tanduran Omsk nomer 174?

                        Sampeyan uga kelalen Krasnoye Sormovo lan Uralmash
                      2. hohol95
                        hohol95 31 Juli 2019 15:15
                        +2
                        Dadi T-34-85 pisanan muncul ing Krasny Sormovo, tanduran No. 112!
                        Nanging nganggo bedhil D-5T. Lan Uralmash #183 nggawe T-34 wiwit September 1942 nganti Agustus 1943!
                        Lan na mesin sibuk pisanan karo program HF lan banjur karo program IS!
                      3. hohol95
                        hohol95 31 Juli 2019 15:16
                        0
                        Sendok dalan kanggo nedha bengi....
                        Nanging yen ora ana. angel.
        2. Potter
          Potter 30 Juli 2019 20:10
          +9
          T-43 kasil lulus tes, iki ditampa menyang layanan. Tank referensi kasil ngunjungi ngarep minangka bagéan saka perusahaan eksperimen NKTP. Produksi seri instalasi wis diwiwiti. Pencipta tank dianugerahi kanggo karyane. Mbalik ing proses nyiapake tank kanggo produksi, ing September 1943, padha diputer maneh kanggo sawetara alasan:
          - T-43 ora duwe kauntungan gedhe liwat T-34;
          - menara T-43, ing ngendi sampeyan bisa nginstal bedhil 85-mm, uga dipasang ing T-34 minangka laboratorium lelungan, sing mung nuwuhake T-34-85 kanthi menara T-43. . Rilis saka T-34-85 temtunipun luwih gampang kanggo ngatur, ing perang iku dhasar;
          - ing Juli 1943, Morozov wis nggarap desain T-183 ing pabrik 44, pimpinan NKTP lan, bisa uga negara, prototipe T-44 kudu siap ing Januari 1944.
          Ing kahanan kasebut, produksi T-43 katon ora dadi prioritas.
          Kanggo KV-13, kanggo pisanan aku maca pendapat babagan mobil sukses. Prototipe rampung ora bisa dipercaya, massa tank wis ngluwihi lan mboko sithik mundhak dadi 38t. Kauntungan saka pangembangan KV-13 yaiku nggawe IS-1 lan IS-2 adhedhasar konsep kasebut, nanging kudu ditindakake nganti suwe, wis ana ing produksi.
          1. MoOH
            MoOH 30 Juli 2019 20:58
            +4
            Kanggo KV-13, kanggo pisanan aku maca pendapat babagan mobil sukses

            Aku ora bakal mbantah babagan sukses, nanging kendaraan kasebut kanthi ideologis bener - iki minangka salah sawijining upaya pisanan kanggo nggawe tank medium kanthi waja abot. Prototipe pisanan MBT ing USSR. Tingkat teknologi durung ngidini, nanging para perancang wis nyoba.
            1. Potter
              Potter 30 Juli 2019 21:28
              +1
              Gagasan kasebut kanthi ideologis bener. Bobot 30t lan waja 75mm. Gagal dileksanakake. Mobil salah metu. Ing antarane langkah-langkah kanggo relief maksimal, solusi sing salah banget diusulake - kru 3 wong kanthi menara rong wong kanthi radius tali bahu cilik. Militer ing tes pisanan nyathet kakehan komandan tank. Dheweke ora bisa ngetutake medan perang. Turret 3 wong ing pundhak sing amba disaranake. Iki dicegah dening tata letak sing padhet banget (luwih cendhek tinimbang KV-1 kanthi 700mm). Sing, massa crept munggah malah luwih marang 38t. Ing wektu sing padha, sasis 5-rol ora ana maneh. Dadi bunder ganas, asil saka dawa tank, rol 6 lan IS-1, bobote 44 ton. Ora kaya massa? nyoba liyane ing tank medium karo waja abot, Panther? Nanging, ISs metu minangka tank sing abot banget.
              1. Mazuta
                Mazuta 31 Juli 2019 19:00
                0
                nguripake mesin lan ...
                1. svp67
                  svp67 31 Juli 2019 21:35
                  +1
                  Kutipan saka Mazuta
                  nguripake mesin lan ...

                  Sadurunge, suspensi Christie ora ngidini iki, mula syarat kasebut ora nyuda jumlah tank sing diprodhuksi, sanajan ngalih menyang tank anyar, minangka asil, nganti 43% komponen lan rakitan dipasang ing 34rd sing padha. kaping 80. Iki bisa ditindakake mung ing tanggal 44, nanging produksi kasebut ditetepake kanthi angel, ing Kharkov sing rusak lan tanpa bali peralatan lan wong saka N. Tagil.
                  1. Mazuta
                    Mazuta 1 Agustus 2019 14:15
                    0
                    Ukuran mesin ngidini iki rampung ... Aku kudu ngatur maneh kabeh MTO lan "gagal karo gearbox", iku manawa ... Ana wektu sethitik banget, lan mulane aku mung ora bakal. olih ilatku kanggo ngremehake wong-wong mau ...
          2. svp67
            svp67 31 Juli 2019 02:43
            +3
            Kutipan: Potter
            Kanggo KV-13, kanggo pisanan aku maca pendapat babagan mobil sukses.
            Ngendi sampeyan maca babagan iki? Apa sampeyan bisa kenalan? Yen sampeyan ngomong babagan komentar, aku ora ujar manawa KV-13 minangka mobil sing sukses. Nanging saiki aku bakal nyoba nerangake pendapatku yen luwih apik tinimbang T-43.
            T-43 utama - buntu, iku bener sangsoro saka kesempatan kanggo modernisasi luwih, lan transfer conveyor kanggo produksi bakal njupuk wektu dawa banget, nanging sampeyan ora kudu diskon lack saka waja mbalek ing USSR. , sing, amarga nambah kekandelan VLD, led bakal nyuda produksi bagean iki lan, kanthi mangkono, tank umume.
            KV-13 wis, kanggo periode sing, desain luwih janjeni, saka kang misuwur ISs banjur muncul.
            Minangka kanggo desain.
            Ing awak langsung katon kauntungan saka KV-13 ing hubungan kanggo T-43, turret nyedhaki tengah geometris, kang Ngartekno nambah comfort saka kru ing pamindhahan, lan mung kurang obah. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing KV cast irung luwih gampang kanggo Pabrik, lan mulane diijini kanggo output luwih gedhe.
            Sasis saka KV-13 ing hubungan kanggo T-43 umume saperangan saka gol luwih. Dheweke wis bar torsi, kang maneh luwih apik ing syarat-syarat linuwih, prasaja constructively lan nambah comfort nalika nyopir. Menapa malih, minangka pelanggan ora takon, "jenius" ora ngidini Morozov nglirwakake gear ridge lan ngalih menyang pin, aku pancene ora ngerti kok dheweke nyekeli banget. Lan ing KV-13 iku lantern, uga desainer kasedhiya kanggo kamungkinan, yen perlu, kanggo ngganti drive wheel karo siji saka T-34 lan nggunakake uler.
            Mulane aku mikir KV-13 luwih apik tinimbang T-43
            1. Potter
              Potter 31 Juli 2019 07:09
              +3
              Kutipan saka: svp67
              Sasis saka KV-13 ing hubungan kanggo T-43 umume saperangan saka gol luwih. Dheweke duwe torsi

              Aja kaget, nanging T-43 uga duwe sasis bar torsi.
              Inggih, banjur - ing T-43, iku bisa kanggo ngobati penyakit kanak-kanak lan sijine menyang layanan, ngeculake kendaraan referensi, nyoba ing ngarep lan miwiti ancang-ancang kanggo seri (M. Svirin, 2 lan 3 volume saka trilogi kang. ). Bagian saka solusi teknis lan komponen sing dikembangake kanggo T-43 ditrapake ing T-34, sing paling penting, menara kasebut dadi menara T-34-85. Inggih, banjur - pangembangan T-44, kang dadi solusi terobosan amarga mesin transversal lan shift saka pusat gravitasi bali.
              Ing KV-13, iki digayuh dening menara swaged wong loro kanthi pagon diameter cilik. Iki keputusane wingi. Isa nampa awak elongated karo sasis enem rol, lan ora awak lan sasis limang wheel KV-13.
              1. svp67
                svp67 31 Juli 2019 14:03
                +1
                Kutipan: Potter
                Aja kaget, nanging T-43 uga duwe sasis bar torsi.

                Ngapunten, kesasar dening penulis artikel iki:
                Bener, suspensi bar torsi ora nate dipasang,
                Kutipan: Potter
                Inggih, banjur - ing T-43 bisa kanggo nambani penyakit kanak-kanak lan sijine menyang layanan, gawé kendaraan referensi, nyoba ing ngarep lan miwiti ancang-ancang kanggo seri.

                Ana sing ora salah, diusulake, nanging kendaraan eksperimen diuji ing perang.
                Kutipan: Potter
                Isa nampa awak elongated karo sasis enem rol, lan ora awak lan sasis limang wheel KV-13.

                Ora, arsitektur construction, yaiku lambung las karo busur CAST, padha duwe saka KV-13. Nanging carane akeh skating rinks ana, iki wis dadi "pembangunan"
          3. svp67
            svp67 31 Juli 2019 06:12
            +1
            Kutipan: Potter
            Tank referensi kasil ngunjungi ngarep minangka bagéan saka perusahaan eksperimen NKTP.

            Saka ngendi sampeyan entuk iki. Ora, tank ing kono isih ana pengalaman, dadi ora mung iku, kabeh jinis.
            Tanggal 25 September 1943, Komisaris Rakyat Industri Tank V. Malyshev nganakake rapat khusus kanggo mriksa kahanan karo peralatan militer anyar. Pitakonan kapindho dikhususake kanggo kegiatan "Perusahaan Tank Khusus 100":
            Dirungokake: Laporan senapati tawon. Tank, perusahaan "100" kanca. Volosatova G.P.. babagan asil pertempuran nggunakake tank perusahaan ing perang 21 Agustus - 5 September karo. G.
            Persenjataan perusahaan: Kendaraan komando: tank T-34 kanthi perbesaran. menara ing 1600 mm nguber lan r / st 9-PC ing turret lan RSB-F ing awak karo motor. Briggs Stratton lan liyane alkalin. akumulator
            1 platoon: tank T-34 kanthi menara sing digedhekake ing mburu 1600 mm lan cupola komandan - 2 pcs.
            2 peleton: tank tempur T-34/57, bersenjata. 57 mm tank gun mod 1941/43 -3 pcs.
            Platoon 3: tank T-43 kanthi menara sing digedhekake. lan nguber standar - 3 pcs.
            Platoon 4: Tank T-34 saka tanduran 112 karo geni-metn. instalasi - 2 pcs.
            Miturut lapuran komandhan, tanggal 19 Agustus kompeni dikirim menyang ngarep, lan tanggal 5 September bali menyang NKTP. Ing ngarep, perusahaan kasebut ora beda-beda ing kegiatan lan biasane ana ing cadangan Front Tengah. Nanging, senadyan guardianship cedhak, perusahaan isih duwe kesempatan kanggo melu ing sawetara pertempuran pertempuran karo pasukan Jerman. Dadi, kru T-43 junior lètnan Mazhorov dianugerahi pesenan lan medali (padha numpes telu bedhil anti-tank Jerman lan 2 armored personel operator utawa BA). Saka tembak bali saka pasukan Jerman, meh kabeh tank perusahaan ditampa saka 1 kanggo 11 (!) Hits, nanging waja awak ora pierced. Sawise bali perusahaan, komandhane, Kapten Volosaty, menehi tank T-43, tank tempur T-34/57 lan tank komando review paling apik, kang lagi nyimak mung persenjataan saka tank T-43 karo mriem 76-mm ora cukup.
            1. DimerVladimer
              DimerVladimer 1 Agustus 2019 11:40
              0
              [quote = svp67] [quote = Potter] Tank referensi kasil ngunjungi ngarep minangka bagéan saka perusahaan eksperimen NKTP. [/ kutipan]
              [quote] Saka ngendi sampeyan entuk. Ora, tank ing kono isih ana pengalaman, dadi ora mung iku, kabeh jinis.

              Miturut lapuran komandhan, tanggal 19 Agustus kompeni dikirim menyang ngarep, lan tanggal 5 September bali menyang NKTP. Ing ngarep, perusahaan kasebut ora beda-beda ing kegiatan lan biasane ana ing cadangan Front Tengah. Nanging, senadyan guardianship cedhak, perusahaan isih duwe kesempatan kanggo melu ing sawetara pertempuran pertempuran karo pasukan Jerman. Dadi, kru T-43 junior lètnan Mazhorov dianugerahi pesenan lan medali (padha numpes telu bedhil anti-tank Jerman lan 2 armored personel operator utawa BA). Saka tembak bali saka pasukan Jerman, meh kabeh tank perusahaan ditampa saka 1 kanggo 11 (!) Hits, nanging waja awak ora pierced. Nalika bali perusahaan, komandan Kapten Volosaty, menehi tank T-43, tank tempur T-34/57 lan tank komando review paling apik, mung nyathet yen persenjataan tank T-43 kanthi 76. -mm meriam ora cukup. [/ Kutipan]

              Nanging sejarawan serius sing nggarap dokumen lan ora ing Internet mbantah crita iki kanthi tes pertempuran:
              [kutipan] Mitos kapindho sing ana gandhengane karo sejarah T-43 yaiku informasi babagan tes garis ngarep minangka bagean saka "perusahaan tank khusus 100". Diduga, perusahaan, sing kalebu loro T-43, teka ing ngarep tanggal 19 Agustus, lan bali menyang pabrik tanggal 5 September 1943. Iku misale jek sing ing salah siji saka perang kru siji "patang puluh telu" numpes telung bedhil anti-tank lan loro operator waja personel (kang nampa penghargaan), lan T-43 kaloro nampa 11 hits saka armor-piercing. Nihan 75-mm saka kadohan saka 800 m, kang ora nembus waja.

              Dadi - informasi sing diwenehake, kaya ing kasus adopsi T-43 kanggo layanan, minangka FICTION banyu murni. Cukup kanggo ndeleng wektu tes lapangan (saka 2 Agustus nganti 28 Agustus 1943 ing wilayah Nizhny Tagil, Sverdlovsk lan Chelyabinsk), lan bakal langsung dadi cetha yen "perusahaan tank khusus 100" ora luwih saka a mitos. [/ Kutipan]
              Maxim Kolomiets
              WARIS "TIGA PULUH PAPAT"
              T-34M, T-43, T-34-100, T-44
        3. DimerVladimer
          DimerVladimer 31 Juli 2019 15:14
          +3
          Kutipan saka: svp67
          Sayange, ora ana sing nglilani T-43 menyang conveyor. Amarga kasunyatan sing ing USSR wiwit 1943 ana kurang saka produk wojo. Lan sijine tank iki ing conveyor bakal drastis ngurangi jumlah tank diprodhuksi


          Kanggo sawetara alasan, ora ana sing mikir babagan kekurangan tanker sing apik - padha kobong, tank T-34 ora bisa nylametake kru.
          Para kru nyuwek konektor headset supaya ora ngganggu tank metu kanthi cepet yen ana geni - mlumpat metu sajrone telung detik pisanan sawise kenek nganti bahan bakar murub - diobong.
          Yen dheweke tatu utawa kaget lan ora bisa cepet ninggalake tank ing geni - ora luck.
          Empu losses abot lan tanker experienced worth bobot ing emas.

          A tank karo pangayoman waja apik, katahan kru luwih, menehi kapercayan ing perang, nyumbang kanggo akumulasi pengalaman pertempuran ... bakal.

          Akeh wong takon pitakonan iki:
          Simbahku perang ing Brigade Tank Pengawal 26, mula aku wiwit sinau materi sing ana gandhengane karo operasi tempur unit iki. Nalika riset, aku nemokake log tempur brigade. Aku nglacak periode Mei 1944 nganti Januari 1945. Brigade dilengkapi T 34-85 nalika iku. Dheweke melu ing periode iki ing operasi ing ngisor iki: Nyerang ing Belarus, negara Baltik (6-8.1944); Gumbinen (10.1944); arah Koenigsberg (Januari 1945). Nalika aku kenal, aku paling kaget karo ukuran kerugian peralatan lan personel brigade dibandhingake karo Jerman. Sadurunge saben operasi utama, batalyon tank dilengkapi maneh karo tank saka perusahaan marching lan kru. Sajrone pertempuran, meh kabeh tank gagal amarga macem-macem alasan. Tuladha. Batalyon ngluncurake serangan kanthi 21 tank. Kanggo minggu pawai lan pertempuran saka Orsha menyang Minsk, batalyon kasebut ilang 16 tank (dibakar, kalah lan rusak amarga alasan teknis. Akibaté, batalyon kasebut mlebu Minsk nganggo tank 4-5. Kahanan sing padha kanggo unit liyane saka brigade Nanging ing Belarus, losses ora kaya ing Prusia Wétan, ngendi sawise dina pisanan perang ing 19.10 Oktober 1944 batalyon ilang setengah saka personel lan tank.
          Utamané akeh kru tank diobong ing Vost. Prusia. Unit slamet saka telung serangan kasebut. Sajrone periode iki, ora mung komandan tank, peleton lan perusahaan sing tiwas, nanging uga komandan batalyon lan komandan brigade, perwira politik lan peralatan. Sampeyan maca garis garing saka majalah, ngendi losses lan urip saben dina saka batalyon kadhaptar tanpa emosi, lan sampeyan kaget. Aku pengin ngerti kenapa ing pungkasan perang ana kerugian gedhe saka tank lan l / s

          http://livinghistory.ru/topic/62723-poteri-tankov-t-34-vo-vremia-boevykh-operatcii/

          Kerugian kendaraan lapis baja Soviet ing taun 1944.
          tank medium: kasedhiyan ing 01.01.1944/9,2/1944 - 17,0 ewu unit, ditampa ing 31.12.1944 - 13,8 ewu unit; losses ing XNUMX/XNUMX/XNUMX - XNUMX ewu unit. - Iki kanggo kabeh tank medium - kalebu Lend-Lease.
          miturut data saka "Klasifikasi wis dibusak. Kerugian Angkatan Bersenjata USSR ing perang, permusuhan lan konflik militer. "/ Ed. G. F. Krivosheeva. M.: Military Publishing, 1993.

          Laporan departemen operasi Front Ukraina 1:
          Saka 935 tank T-1-9 sing dipatèni saka 1945 April nganti 34 Mei 85, 625 dipatèni dening tentara meriem (289 ora bisa dibalèkaké) lan mung 37 kendaraan (12 ora bisa dibalèkaké) dipatèni dening faustpatrons. Tegese, adhedhasar T-34-85, faustpatron mung menehi 6% saka total kerugian tank lan mung 2% saka kerugian sing ora bisa dibalekake.
          Ing periode saka 12 Januari nganti 5 April 1945, kanggo 1072 tank T-34 ditabrak artileri, ana 115 kendaraan kalah dening "faustniks".
          http://militera.lib.ru/research/isaev_av_zhukov/15.html
          Tegese, kerugian saka artileri menang tinimbang kerugian saka cara liya.

          ana data kasebut

          https://rostislavddd.livejournal.com/359840.html?format=light&nojs=1
          Kuwi regane keputusan duwe akeh tank kanthi proteksi waja sing ringkih ....
          1. svp67
            svp67 31 Juli 2019 15:32
            0
            Kutipan: DimerVladimer
            Kanggo sawetara alasan, ora ana sing mikir babagan kekurangan tanker sing apik - padha kobong, tank T-34 ora bisa nylametake kru.

            Sayange, T-43 ora bakal bisa nylametake dheweke. Punika model sakteruse saka T-44, iku bisa wis kasil, nanging wis "gerah" kanggo dangu "minangka anak"
            1. Mazuta
              Mazuta 31 Juli 2019 19:14
              0
              mungkin dheweke "lara suwe" tanggal 43?!
              1. svp67
                svp67 31 Juli 2019 21:29
                +1
                Kutipan saka Mazuta
                mungkin dheweke "lara suwe" tanggal 43?!

                Ora. Morozov sampurna mangertos mati mburi 43 lan apa prospek 44. Sanalika sawise mardika saka Kharkov, pabrik tank wiwit dibalèkaké ana, ngendi produksi 44th.
                1. DimerVladimer
                  DimerVladimer 1 Agustus 2019 09:31
                  +1
                  Kutipan saka: svp67
                  Kutipan saka Mazuta
                  mungkin dheweke "lara suwe" tanggal 43?!

                  Ora. Morozov sampurna mangertos mati mburi 43 lan apa prospek 44. Sanalika sawise mardika saka Kharkov, pabrik tank wiwit dibalèkaké ana, ngendi produksi 44th.


                  Aku setuju - 44 saben kepala luwih dilindhungi.
                  1. Mazuta
                    Mazuta 1 Agustus 2019 14:24
                    0
                    Aku wis nulis piye wae ... Sayange yen mesin "revolusioner" iki lali ...
                    Ing kono kabeh diwiwiti ...
                2. Mazuta
                  Mazuta 1 Agustus 2019 14:36
                  0
                  "... Ora. Morozov sampurna mangertos mati mburi 43rd lan apa prospek 44th wis ..."
                  Nanging sawise kabeh, akeh wektu sing ilang, sing sayang banget ...
      2. angsa
        angsa 13 Agustus 2019 10:28
        0
        Kutipan saka MooH
        Mesthi, nanging ana cukup prototipe-prototipe, karo kemungkinan minimal kanggo seri

        Apa kabeh dumadakan, ana nggunakake maksimum pouring kanggo bagean unik, liyane wis ing produksi. KV-13 duwe kasempatan luwih apik kanggo dirilis tinimbang T-43.
    2. mark1
      mark1 30 Juli 2019 18:54
      +2
      Loro-lorone biaya saben liyane. KV-13 pancen kasar banget. Nanging loro-lorone nggawa keuntungan - T-34-85 lan IS
      1. Potter
        Potter 30 Juli 2019 21:43
        0
        Kabeh padha, T-43 Originally karo menara telung wong karo tali Pundhak sudhut lan karo kemampuan kanggo nginstal bedhil 85-mm. Lan dheweke diadopsi dening tentara lan digawa menyang kemungkinan produksi massal.
        1. svp67
          svp67 31 Juli 2019 02:48
          +2
          Kutipan: Potter
          Kabeh padha, T-43 Originally karo menara telung wong karo tali Pundhak sudhut lan karo kemampuan kanggo nginstal bedhil 85-mm.

          Nanging sampeyan mbantah sejarah pangembangan desain tank iki. Iki ora AWAL karo turret karo tali Pundhak lengkap, dirancang kanggo instalasi meriam 85-mm. Morozov nempel ing menara kanthi tali bahu standar kanggo T-34 kanggo wektu sing suwe.
    3. Yura 27
      Yura 27 31 Juli 2019 06:16
      -5
      Penulis, kanggo umpteenth wektu, misrepresented crita T-34M. Inggih, ing wektu sing padha karo T-43, saliyane kasunyatan sing Morozov, ana uga scumbag. Sing. ing kahanan mangsa perang 41-42gg. dheweke nggawe tank sing meh ora ana apa-apa saka T-34-76 (kajaba motor, penggemar, BR, BF, lan roller). Ing kasunyatan, Morozov nyoba kanggo ngedol tank, karo awak temen beda (lan luwih), tinimbang mung ngganti turret.
      Siji-sijine sing sukses ing T-43 yaiku nyuda dhuwur awak. Iki persis apa bisa rampung karo awak T-34-76. Banjur, menara ing nguber 1600mm diselehake cukup halal, lan menara ing nguber 1420mm, iku bisa kanggo nglirwakake MV lawang ngisor ing VLD (transfer menyang gendheng saka awak).
      1. svp67
        svp67 31 Juli 2019 06:23
        +1
        Kutipan: Yura 27
        Saliyane Morozov, ana uga scumbag.

        Nyuwun pangapunten, apa sampeyan ngerti dhewe, yen sampeyan duwe ciri kaya ngono?
        Kutipan: Yura 27
        Iki persis apa bisa rampung karo awak T-34-76. Banjur, menara ing nguber 1600mm diselehake cukup halal, lan karo menara ing nguber 1420mm, iku bisa kanggo ninggalake lawang ngisor MV ing VLD (transfer menyang gendheng saka lambung).

        Lan kepiye sampeyan bisa mindhah lawang kanthi tata letak lan desain kasebut? Enlighten
        1. Yura 27
          Yura 27 31 Juli 2019 10:26
          -1
          Kenapa aku kudu ngerti dheweke? Cukup kanggo ndeleng desain T-43, sampeyan uga bisa ngelingi pandemonium karo T-34M (tinimbang mung nginstal menara telu ing T-34-76).

          Hull diturunake (kaya ing T-43) lan ing atap, ing ngarep menara, ana papan kanggo hatch MV.
          1. prodi
            prodi 31 Juli 2019 12:14
            0
            ana ing ndhuwur ing foto t-34 lan t-43 cedhak, lan yen t-43 lan ngisor duwe soko, banjur menara. Sawise ngethok 5 sentimeter (uga, ora luwih?) Saka ndhuwur lambung, sampeyan ora bakal entuk papan sing cukup ing sheet turret kanggo hatch, mung kanthi nyuda sudut VLD kanthi serius. Malah carane mblokir panggonan kanggo dheweke ing sisih Shermans ora bakal bisa
            1. Yura 27
              Yura 27 31 Juli 2019 15:44
              0
              T-43 mung nduweni awak sing luwih cendhek, saka foto, ora bisa ngadili desain awak. Dhuwur awak T-43 dikurangi 78mm (ya, ya, luwih saka 50mm). Dadi panggonan kanggo hatch katon, lan rong pilihan bisa; kalebu tipis (5 derajat) nyuda ing amba saka inclination saka VLD.
          2. svp67
            svp67 31 Juli 2019 14:16
            +2
            Kutipan: Yura 27
            Kenapa aku kudu ngerti dheweke?

            Inggih, bab wong liyo, lan malah luwih tuwa saka sampeyan ing umur, ngomong kaya ... Sampeyan mung nuduhake tingkat upbringing Panjenengan. Aku duwe liyane claims kanggo Morozov, nanging aku ora bakal panginten kanggo hubungi wong. Wong kasebut pancen luar biasa lan nindakake akeh kanggo bangunan tank lan jagad iki
            Kutipan: Yura 27
            uga, sampeyan uga bisa ngelingi pandemonium karo T-34M (tinimbang mung nginstal menara telung ing T-34-76).

            Aku kepengin weruh apa jenis "pandemonium" sing bakal sampeyan aturake yen sampeyan ana ing panggonane. Nalika customer umum "uga, Jerman Pz-III tenan katon" lan padha nuntut kanggo modernize T-34, miturut model, lan sanalika bisa. Nanging sampeyan ora bakal nindakake - panggonan para leluhur Koshkin, ing kasur bunk ing Gulag, nandur lan ditembak amarga gagal ngrampungake tenggat wektu kanggo ngrancang tank anyar, wis gratis ...
            Kutipan: Yura 27
            Hull diturunake (kaya ing T-43) lan ing atap, ing ngarep menara, ana papan kanggo hatch MV.

            Ora, sampeyan ora bakal bisa. Wiwit dhuwur iki disetel dening sasis Christie-jinis lan mesin B-2. Bakal ana akeh sing bakal ditindakake maneh
            1. Yura 27
              Yura 27 31 Juli 2019 15:59
              -1
              Sampeyan duwe anti-logika - apa, saiki aku ora bisa ngritik Aloizych, amarga. Dheweke luwih tuwa tinimbang aku lan aku ora ngerti dheweke?
              Morozov, ya, nindakake akeh kanggo Tentara Abang kanggo nandhang sangsara Fantastic losses ing nawakke medium, iku ora mangu. Dheweke miwiti ngrancang tank anyar (ora kalebu bedhil), yen bisa, mung nginstal menara telung wong, ngluwihi "telu" lan ing wektu sing padha bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.
              Banjur ing 41-42gg. sawed tank karo awak rampung anyar lan pindah mlaku, sanajan maneh iku perlu kanggo ngganti mung menara lan rada ngganti desain awak ing ndhuwur.

              [/ kutipan] Ora, sampeyan ora bakal sukses. Wiwit dhuwur iki disetel dening sasis Christie-jinis lan mesin B-2. Kakehan sing kudu dibaleni maneh [kutipan]

              Ora kaya ngono babar pisan.
              1. Apa sampeyan ndeleng dhuwur lilin pisanan ing gambar sampeyan? Ora ana masalah kanggo nyuda dhuwur lilin suspensi kanthi 78mm.
              2. Dhuwur kasus gumantung ora mung ing dhuwur saka motor, nanging uga ing radius Sapuan penggemar. Ing T-43, penggemar dicemplungake ing ngisor piring ngisor, saringan udara digawe maneh (ngudhunake dhuwur motor) lan kasus kasebut dadi 78mm luwih murah. Ing kene Morozov makarya kanthi apik, bisa uga diarani apik banget. Mung saiki kabeh iki kudu rampung karo awak T-34-76. Banjur - salah siji lawang MV ninggalake VLD, utawa menara telu wong kanthi tali pundhak sing dawa bisa ngadeg kanthi apik.
              1. prodi
                prodi 31 Juli 2019 16:49
                0
                mula sampeyan dhewe mangsuli kanthi ngedhunake dhuwur awak: ing mburi, wiwitane ngunggahake bagean saka kompartemen mesin.
                1. Yura 27
                  Yura 27 1 Agustus 2019 04:02
                  -1
                  Kutipan saka prodi
                  mula sampeyan dhewe mangsuli kanthi ngedhunake dhuwur awak: ing mburi, wiwitane ngunggahake bagean saka kompartemen mesin.

                  Ora ana bagean sing diangkat, ora mburi utawa ngarep, saka tembung kasebut. Antarane gendheng lan ngisor ing sadawane dawa awak padha dhuwur.
              2. Mazuta
                Mazuta 31 Juli 2019 19:09
                +1
                supaya lawang ngisor karo VLD ora ilang, Mudhunake lambung!
                1. prodi
                  prodi 31 Juli 2019 19:57
                  +1
                  Ya, kaya sing saiki dingerteni, mung kabeh langkah-langkah sing bisa ditindakake ing lambung dawane lan yaiku t-44.
                2. Yura 27
                  Yura 27 1 Agustus 2019 04:03
                  0
                  Kutipan saka Mazuta
                  supaya lawang ngisor karo VLD ora ilang, Mudhunake lambung!

                  Bakal ninggalake tanpa masalah, iku mung perlu kanggo nyedhaki masalah competently, lan beku ing tank T-34M anyar.
                  1. Mazuta
                    Mazuta 1 Agustus 2019 14:06
                    +1
                    Aja nulis babagan hatch, babar pisan !!!
                    "... mung cekap nyedhaki masalah kasebut, lan beku ing tank T-34M anyar ..."
                    Sampeyan kudu kompeten nyedhaki masalah apa wae, aku bakal langganan saben tembung ing ukara iki ...
                    Babagan T-34M ... Akeh wektu sing ilang, nanging !!!
                    Sawise luwih saka 70 taun, luwih gampang kanggo sampeyan (lan aku uga) dadi pinter. Lan pikirane ora ngunjungi sirah sing sarwa, sing bisa "ora mbayangi" Kepala, Kepala. departemen, pimpinan, etc ...
                    1. Yura 27
                      Yura 27 2 Agustus 2019 10:52
                      0
                      Kutipan saka Mazuta
                      Aja nulis babagan hatch, babar pisan !!!
                      "... mung cekap nyedhaki masalah kasebut, lan beku ing tank T-34M anyar ..."
                      Sampeyan kudu kompeten nyedhaki masalah apa wae, aku bakal langganan saben tembung ing ukara iki ...
                      Babagan T-34M ... Akeh wektu sing ilang, nanging !!!
                      Sawise luwih saka 70 taun, luwih gampang kanggo sampeyan (lan aku uga) dadi pinter. Lan pikirane ora ngunjungi sirah sing sarwa, sing bisa "ora mbayangi" Kepala, Kepala. departemen, pimpinan, etc ...

                      Ora, aku bakal nulis, utamane kanggo sampeyan: lawang MV bisa diselehake ing atap awak kanthi ngedhunake dhuwur awak lan rada nyuda slope VLD.

                      Morozov dibukak idea ingeniously prasaja kanggo ngganti menara, nanging klelep idea iki ing rapat-rapat telas lan, minangka asil, ing desain tank anyar, T-34M.

                      Nanging nalika pitik jago sing digoreng wiwit peck kanthi lengkap, menara kasebut kanthi cepet diganti karo liyane, meh ora kelangan jumlah tangki sing diprodhuksi.
              3. sergey k
                sergey k 31 Juli 2019 19:32
                -3
                Morozov isih nerd - antarane Nopember 1942, nalika cedhak Leningrad kabeh Macan pisanan teka menyang kita lan tanggal 15 Desember 1943 "nggawe" T-34-85. Tank kasebut paling ora setengah taun telat. Ya, lan Kotin nglairake IS-2 kanggo dangu. Iki dikenal kanggo kabeh "tanker" lan "artileri". sing ora mung 100-ku frontal, nanging uga 80-ku onboard boten njupuk. Kapal tanker kita mbayar getih ing musim panas 1943. Lan iki Stalin isih, weakling, iku perlu kanggo njupuk iki biasa-biasa wae lan loafers. lan ora menehi ganjaran marang pahlawan sosial. tenaga kerja.
                1. svp67
                  svp67 31 Juli 2019 21:43
                  +1
                  Kutipan: sergey k
                  Morozov isih nerd - antarane Nopember 1942, nalika cedhak Leningrad kabeh Macan pisanan teka menyang kita lan tanggal 15 Desember 1943 "nggawe" T-34-85. Tank kasebut paling ora setengah taun telat. Ya, lan Kotin nglairake IS-2 kanggo dangu.
                  Ya, ya, ya ... "kabeh wong mbayangake awake dhewe minangka ahli strategi ..."
                  1. sergey k
                    sergey k 1 Agustus 2019 16:55
                    -1
                    Ora perlu mbayangno apa-apa saka dhewe, ana perang. sampeyan kudu mikir luwih cepet, lan ora mbangun strategi metu saka dhewe, sembarang engineers prasaja bakal kurban pilihan cepet - kanggo mbatalake saka ngarep ing Desember 1942, Januari 1943 - kabeh KV-shki isih urip, tanduran apa wae bakal ngrampungake karo. tugas kasebut, copot menara saka wong-wong mau, las ing kabin 5 utawa 10. sampeyan bisa malah mentahan boiler baja. masang 102 mm gun naval ana (mbusak saka "Cruising" kapal selam. Punapa mawon, padha ora ana gunane ing armada). Lan iku bakal dadi soko kanggo ketemu Tigers lan Panthers ing mangsa panas 1943. Sirah diwenehake marang wong ora mung kanggo mangan lan nganggo Budyonovka.
                    1. svp67
                      svp67 1 Agustus 2019 22:41
                      0
                      Kutipan: sergey k
                      Sirah diwenehake marang wong ora mung kanggo mangan lan nganggo Budyonovka.

                      Mekaten. Lan saiki endi sing kudu ditindakake dening desainer utama tanduran No. 187. Menehi wangsulan. Iki dudu kuwajibane.
                      1. sergey k
                        sergey k 3 Agustus 2019 17:56
                        0
                        Wong lanang, aku ngerti intensitas karep, ora ana pelanggaran, aku ngerti kabeh. Maksudku wektu iku. sing kaputusan kudu digawe langsung, kabeh wis mbayar kanggo karo getih prajurit, maksudku kesalahan engineering lan engineering indecision.
                      2. svp67
                        svp67 3 Agustus 2019 20:32
                        0
                        Kutipan: sergey k
                        Maksudku kesalahan engineering lan indecisiveness engineering.

                        Ya, wektu lan kesempatan beda. Ana kesalahane, ing ngendi tanpa wong-wong mau, yen ora ana pengalaman khusus, nanging ana akeh macem-macem pancasan, kalebu banget kandel. Liyane bab iku kabeh ditahan maneh produksi. Yen dikandhakake yen iki utawa owah-owahan liyane bakal nyebabake nyuda produksi, aplikasi kasebut langsung ditakoni.
              4. svp67
                svp67 31 Juli 2019 21:40
                +1
                Kutipan: Yura 27
                Sampeyan duwe anti-logika - apa, saiki aku ora bisa ngritik Aloizych, amarga. Dheweke luwih tuwa tinimbang aku lan aku ora ngerti dheweke?

                Kritik, ya mangga, nanging tanpa asor. Ing kasus apa wae, kanggo wong kaya Morozov.
                Kutipan: Yura 27
                Morozov, ya, nindakake akeh kanggo Tentara Abang kanggo nandhang sangsara Fantastic losses ing nawakke medium, iku ora mangu.

                Carane gampang kanggo sampeyan ...
                Kutipan: Yura 27
                Mung saiki kabeh iki kudu rampung karo awak T-34-76. Banjur - salah siji lawang MV ninggalake VLD, utawa menara telu wong kanthi tali pundhak sing dawa bisa ngadeg kanthi apik.

                Hatch wulu-banyu ing kasus iki bakal cilik banget, sampeyan kudu ndawakake lambung, lan iki ekstra kilogram waja.
                1. Yura 27
                  Yura 27 1 Agustus 2019 04:12
                  -1
                  Kutipan saka: svp67
                  Kutipan: Yura 27
                  Sampeyan duwe anti-logika - apa, saiki aku ora bisa ngritik Aloizych, amarga. Dheweke luwih tuwa tinimbang aku lan aku ora ngerti dheweke?

                  Kritik, ya mangga, nanging tanpa asor. Ing kasus apa wae, kanggo wong kaya Morozov.
                  Kutipan: Yura 27
                  Morozov, ya, nindakake akeh kanggo Tentara Abang kanggo nandhang sangsara Fantastic losses ing nawakke medium, iku ora mangu.

                  Carane gampang kanggo sampeyan ...
                  Kutipan: Yura 27
                  Mung saiki kabeh iki kudu rampung karo awak T-34-76. Banjur - salah siji lawang MV ninggalake VLD, utawa menara telu wong kanthi tali pundhak sing dawa bisa ngadeg kanthi apik.

                  Hatch wulu-banyu ing kasus iki bakal cilik banget, sampeyan kudu ndawakake lambung, lan iki ekstra kilogram waja.

                  Wong loro rusak - lan mulane scumbags.
                  Lan apa sing rumit, ing T-43 Morozov ngedhunake dhuwur awak kanthi gampang lan gampang, slope VLD uga gampang lan gampang.
                  Kok ndawakake awak? Sampeyan bisa rada nyuda slope saka VLD.
                  1. svp67
                    svp67 1 Agustus 2019 06:25
                    0
                    Kutipan: Yura 27
                    Wong loro rusak - lan mulane scumbags.

                    Apa sampeyan ngerti manawa ana sing salah ing sirah sampeyan, kepiye sampeyan bisa mbandhingake Hitler karo Morozov? Apa sampeyan tau kerja ing produksi? Apa sampeyan duwe pengalaman ngrancang, nyetel produksi? Apa sampeyan malah nggawe model nganggo tangan sampeyan dhewe nalika isih cilik?
                    Kutipan: Yura 27
                    Lan apa sing rumit, ing T-43 Morozov ngedhunake dhuwur awak kanthi gampang lan gampang, slope VLD uga gampang lan gampang.

                    Iku kabeh "gampang lan prasaja" kanggo sampeyan, lan mbutuhake taun kanggo perancang lan utamané buruh produksi. Iki minangka kasunyatan produksi massal
                    Kutipan: Yura 27
                    Kok ndawakake awak? Sampeyan bisa rada nyuda slope saka VLD.

                    Ngganti sudut inklinasi mung 5 derajat nyuda efek ricochet. Kaya iki. Kajaba iku, karo lokasi anyar saka hatches, iku bakal perlu kanggo recalculate rigidity saka gendheng, lan tenan kabeh lambung, lan iki bakal mimpin kanggo owah-owahan ing desain saka lambung, lan mulane teknologi produksi bakal ngganti. . Lan kabeh iki bakal nyebabake nyuda output produk rampung. Ora ana sing bakal menehi ijin kanggo sing terakhir.
                    1. Yura 27
                      Yura 27 1 Agustus 2019 08:28
                      0
                      Cetha ana sing salah ing sirahmu - karo anti-logika sampeyan.
                      Banjur sampeyan duwe anti-logika maneh: sampeyan nyanyi lagu sing sudut sing beda saka VLD, sunroof, lan liya-liyane, minangka taun kerja kanggo buruh produksi, nanging sampeyan nglawan apa sing diarani Morozov minangka scumbag sing sawed ing. 41- 42gg ​​T-43 ing umum karo awak beda saka T-34-76 (ora kanggo sebutno kasunyatan sing T-43 saka T-34 mung motor lan bedhil, uga soko sethitik. ).
                      1. svp67
                        svp67 1 Agustus 2019 08:36
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        uga, soko sethitik

                        Iki "bab cilik" nyumbang 80% saka total ...
                        Dadi sampeyan ora mangsuli babagan pengalaman sampeyan ing desain lan produksi. Utawa aku ngerti, ora ana sing bisa dijawab. Sampeyan mung pejuang "kanggo kabeh sing apik, nglawan kabeh sing ala."
                        Iku mung ora cukup kanggo pengin, sampeyan kudu nggunakake conto lan kemampuan kanggo nuduhake carane iku rampung, lan ora mung "ngomong basa"
                      2. Yura 27
                        Yura 27 1 Agustus 2019 10:28
                        0
                        Iki goroh - babagan mitos 80% (Lambung lan suspensi beda - pira persen?, Menara beda - pira persen? Checkpoint beda - pira persen? Aku ora bakal ngelingi perkara cilik) . Kajaba iku, miturut anti-logika sampeyan, bakal njupuk taun malah kanggo masang sunroof menyang gendheng, lan apa kita bisa ngomong bab 20% saka owah-owahan nemokke dening wong.
                        Aku duwe pengalaman ing produksi lan desain ing wilayah non-tank. Nanging sing terakhir ora perlu kanggo ngevaluasi desain T-43, dibandhingake karo T-34-76. Kanggo iki, pendidikan teknik sing apik cukup.
                      3. svp67
                        svp67 1 Agustus 2019 22:48
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Iki goroh - babagan mitos 80%

                        Sampeyan kaya desainer, 80% saka unit lan rakitan
                        Kutipan: Yura 27
                        Aku duwe pengalaman ing produksi lan desain ing wilayah non-tank.

                        Lan asring, apa sing disusun lan asline dikembangake dirasakake dening para teknolog lan buruh produksi kanthi bang, lan malah ing nyoba pisanan?
                        Kutipan: Yura 27
                        Nanging sing terakhir ora perlu kanggo ngevaluasi desain T-43, dibandhingake karo T-34-76. Kanggo iki, pendidikan teknik sing apik cukup.

                        T-43 mung "mati", iku bakal ngrusak kabeh produksi lan ninggalake pasukan tank kita kanggo dangu tanpa tank.
                      4. Yura 27
                        Yura 27 2 Agustus 2019 03:46
                        0
                        [/ kutipan] 80% komponen lan rakitan [kutipan]

                        Ing komentar sadurunge, tinimbang "simpul lan rakitan" ana elipsis.
                        80% saka komponen lan rakitan padha ora Matter, saka tembung ing kabeh, amarga T-43 wis hull rampung anyar karo penundaan, menara anyar lan gearbox. Pira taun, buruh produksi bakal nguwasani kabeh iki, yen miturut pendapat sampeyan, sunroof bakal dikuasai nganti pirang-pirang taun? Lan kenapa Morozov frostbitten weruh ing 41-42 taun pembangunan tank dawa banget?
                      5. svp67
                        svp67 2 Agustus 2019 16:16
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        amarga T-43 duwe awak sing anyar

                        Ora, lan ing kene sampeyan salah. Kasus iki ora rampung anyar, nanging rada modern. Sepisan maneh aku bakal mbaleni: "rada". T-34 duwe sisih pindho tank, unit suspensi Christie dipasang ing antarane. Ditinggalake kanggo bar torsion, dheweke uga ninggal waja ganda, nanging piring waja T-43 dhewe meh nyalin T-34.
                        Kutipan: Yura 27
                        menara anyar lan checkpoint

                        Apa sing dicekel ing checkpoint lan menara? Bebarengan karo tank iki, T-34 sing dimodernisasi karo menara sing beda-beda uga dites, lan checkpoint, kaya T-34, diganti kaping telu utawa kaping papat sajrone produksi taun, nanging iki ora nggawe tank liyane. Mung ana pratelan gedhe lan "getih saka irung" kanggo desain lawas, nanging ana sing anyar kudu ditindakake lan ditindakake.
                      6. Yura 27
                        Yura 27 3 Agustus 2019 04:24
                        0
                        Aku nyatakake: sampeyan pancen ora ngerti babagan desain hulls T-34 lan T-43, mula, nulis omong kosong lengkap saka wiwitan dialog. Deleng gambar, ora ana detail umum. Ngomong-ngomong, sampeyan duwe latar mburi teknik? Lan siji liyane - T-34 tau duwe awak pindho, amarga. penundaan iki diinstal ing tambang, BT wis lambung pindho lan, maneh, sheet utama digawe saka baja non-waja.

                        Aku cling ing amarga sampeyan ngandika sing bakal njupuk taun kanggo masang lawang ngisor menyang gendheng - pramila aku takon sampeyan: carane akeh taun, miturut anti-logika sampeyan, kanggo nginstal menara anyar lan checkpoint? Aku bisa rephrase pitakonan - yen ing gesang nyata, menara padha diganti kaya sarung tangan (paling ora 5 bêsik beda), carane akeh dina kanggo masang lawang menyang gendheng?
                      7. svp67
                        svp67 3 Agustus 2019 07:06
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Aku cling ing amarga sampeyan ngandika sing bakal njupuk taun kanggo masang lawang ngisor menyang gendheng - pramila aku takon sampeyan: carane akeh taun, miturut anti-logika sampeyan, kanggo nginstal menara anyar lan checkpoint? Aku bisa rephrase pitakonan - yen ing gesang nyata, menara padha diganti kaya sarung tangan (paling ora 5 bêsik beda), carane akeh dina kanggo masang lawang menyang gendheng?

                        Inggih, miturut sejarah bangunan tank kita, butuh "Kharkovite" limang taun kanggo ngethok lawang. Senajan padha mikir bab iku kabeh wektu. Iki minangka salah sawijining varian saka T-34M (A-43) wiwit taun 1940, kanthi "irung pecah", padha karo KV.

                        Masalahe yaiku waja 45 mm ing sudut 25 derajat bakal duwe resistensi waja sing kurang, dibandhingake karo waja siji-potong sing padha ing sudut 60 derajat.
                        Nanging butuh telung taun kanggo ngganti menara kasebut. Dadi akeh kanggo checkpoints. Miturut cara, gearbox 5-kacepetan ora katon ing T-43, iku wis dites ing T-34. Punika foto saka tes dheweke ing taun 1942
                        Kajaba iku, kanggo panemuan, nggawa, lan ngerti implementasine cepet saka keputusan Komite Pertahanan Negara USSR Februari 1942, desainer nampa Bebungah Stalin kanggo taun 1942.
                        Tugas kanggo ngembangake gearbox anyar ditampa dening pabrik No. Ing wektu sing padha, wis ing spring saka 183 konsep 1942-kacepetan gearbox siap. Wektu tundha ing produksi unit iki paling kamungkinan digandhengake karo karya KB-1942 ing tank T-5M. Iki bisa dadi konfirmasi saka statement Stalin sing desainer ngirim ora "distract desainer saka tugas kanggo nambah lan modernizing tank diprodhuksi", voiced dening wong ing rapat tanggal 520 Juni 34, kang kasebut ing ndhuwur. Mangkono, bisa dianggep sing desain T-5M di-push maneh produksi lan testing saka gearbox 1942-kacepetan.


                        Ya, lan menara telu ing mangsa panas 1942 dites ing T-34

                        Lan ora kabeh gumantung ing perancang, kang ana ora akeh, lan padha makarya tirelessly kanggo ndhukung loro produksi serial T-34, uga ing desain eksperimen. Nanging uga saka manufaktur. Ing kahanan karo personel qualified malah Samsaya Awon.
                        Iki minangka bagean saka T-43, ing tata letak iki aku ora weruh kemungkinan nyuda dhuwur awak tank iki.

                        Lan pungkasane, babagan 80% sing kondhang, iki minangka kutipan saka cathetan panjelasan ing tank T-43 ...
                        "Dimensi tank wis rada suda, sing digayuh kanthi nggunakake suspensi bar torsi ing T-43. Komponen tank T-43 ing ngisor iki tetep ora diganti ing tank T-34:
                        1. Air resik.
                        2. Kipas angin adhem.
                        3. Kopling utama.
                        4. Gearbox.
                        5. Kopling onboard.
                        6. Rem.
                        7. Roda nyopir.
                        8. Dhukungan gembong.
                        9. gembong Sloth.
                        10. Rincian utama saka final drive.
                        11. Kursi sopir.
                        12. Mesin V2-34.
                        13. Kabeh unit peralatan listrik.
                        14. Kabeh werni lan roller bantalan.
                        15. Sistem peluncuran udara.
                        16. Shield piranti kontrol.
                        17. Uler.
                        18. Piranti lan aksesoris.
                        19. Piranti radio."
                        Khusus kanggo sampeyan, aku milih titik nomer 4.
                      8. Yura 27
                        Yura 27 4 Agustus 2019 05:47
                        0
                        Ya, ya sunroof - iki minangka bagéan paling angel saka tank. Miturut anti-logika sampeyan, pangembangan lan instalasi limang menara ing tank padha karo nginstal siji lawang ing atap. Peri.
                        Yagene sampeyan nulis marang aku yen sampeyan ora weruh cara kanggo nyuda dhuwur awak T-43? Apa sampeyan ngerti babagan sing paling gampang? Amarga aku nulis marang sampeyan, dhuwure awak T-34 kudu digawe kaya T-43. Fershtein?
                      9. svp67
                        svp67 4 Agustus 2019 08:22
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Fershtein?

                        Yavol. Inggih, iki bakal menehi abang tartamtu ing massa T-34, nanging mbutuhake reconfiguring mesin welding. Nanging iki isih ora bakal menehi papan gratis kanggo nginstal hatch lengkap
                        Kutipan: Yura 27
                        Miturut anti-logika sampeyan, pangembangan lan instalasi limang menara ing tank padha karo nginstal siji lawang ing atap. Peri.

                        Ngapunten, nanging tank limang turreted Originally ngrancang kaya iki, nanging ing kene kudu bener ngrancang awak anyar, lan sing paling penting, banjur nindakake. Iku mung transisi menyang tali Pundhak luwih amba, suwene iku njupuk nganti padha temen maujud sing iku mokal kanggo narik luwih.
                      10. Yura 27
                        Yura 27 5 Agustus 2019 05:27
                        +1
                        Transisi menyang tali bahu sing luwih gedhe njupuk wektu nol. Jumlah tank sing diprodhuksi saben sasi ora suda.
                        Reconfiguring mesin welding iku sawetara jam.
                      11. angsa
                        angsa 13 Agustus 2019 10:40
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Pira taun, buruh produksi bakal nguwasani kabeh iki, yen miturut pendapat sampeyan, sunroof bakal dikuasai nganti pirang-pirang taun

                        Masalah iki ora karo menara, nanging karo awak digawe ing basis saka sheets mbalek saka kekandelan luwih gedhe, ing mangsa perang, transisi kanggo kekandelan anyar bisa mimpin kanggo nyuda ing produksi ing paling 2,5 kaping. Produksi tank T-43 bakal dikurangi kanthi proporsional. Ana masalah rada kurang karo lembaran 60-mm kanggo T-34M, nanging ing kasus apa wae, kita nampa pengurangan 2-lipat ing produksi lembaran sing digulung. + ana pitakonan babagan welding otomatis sheets Paton luwih kenthel. Kompleksitas perakitan mesthi bakal nambah.
                2. Mazuta
                  Mazuta 1 Agustus 2019 13:55
                  0
                  Wong ora ngerti yen dheweke nulis omong kosong ...
                3. sergey k
                  sergey k 1 Agustus 2019 17:12
                  0
                  Sampeyan mlayu menyang wong kanggo apa-apa. Yuri bener. 34 minangka mobil sing sukses banget. ora bisa nggawe permen saka iku (yen Koshkin isih urip. nuwun sewu). Ing pungkasan perang, malah 100-ku macet ing menara. stupidity banget amba saka Malyshev sing ora nglilani wong menyang seri.
                  1. svp67
                    svp67 2 Agustus 2019 16:20
                    +1
                    Kutipan: sergey k
                    Ing pungkasan perang, malah 100-ku macet ing menara. stupidity banget amba saka Malyshev sing ora nglilani wong menyang seri.

                    Lan apa bodho? T-34/100 ora "terus" dijupuk uga, utamané ing pamindhahan. Butuh akeh wektu kanggo rampung, iku luwih janjeni kanggo nglampahi ing nginstal bedhil kuwi ing T-44 lan nggawa menyang seri.
                    1. sergey k
                      sergey k 3 Agustus 2019 17:46
                      0
                      Sergey, nalika T-34 murub saka pamindhahan? Inggih, ing asas, aku setuju karo T-44 kanggo wektu - tank paling apik IN THE WORLD, tanpa pathos, malah 10-15 taun sabanjuré, ora ana sing nindakake luwih apik, mugi kula ngelingake sampeyan sing pisanan wis VLL -120 mm, lan iki ing amba 60 derajat, malah T- 54 lan T-55. Sampeyan ngerti luwih elek nganti T-64 muncul. sanadyan mung seri pisanan, banjur sakperangan alesan padha thinned kanggo 90 mm. Lho, kok padha ora sijine satus bebarengan. punika drawback. Inggih, 102 kanggo 1000, lan 138 kanggo 500, iki ora ana maneh gun banget outdated kanggo pertengahan 1940-an. Sampeyan mikir sampeyan luwih ngerti aku.
                      1. sergey k
                        sergey k 3 Agustus 2019 17:48
                        0
                        Sergey, Aku mung temen maujud saiki, Aku temenan atus bagean bedhil.
              5. DimerVladimer
                DimerVladimer 1 Agustus 2019 09:35
                +1
                Kutipan: Yura 27
                salah siji lawang MV metu saka VLD, utawa menara telu wong kanthi tali pundhak sing dawa pas

                Kanggo mbusak lawang ngisor pembalap saka sheet ngarep kanggo sheet ndhuwur, iku perlu kanggo mindhah turret menyang tengah awak, lan iki mung bisa rampung kanthi ngembangaken kompartemen transmisi (sing bakal nambah dimensi lan roller trek tambahan - kang ora ditrima) utawa dening manggonke engine tengen, kang dipun ginakaken ing T-44.
                1. Yura 27
                  Yura 27 1 Agustus 2019 10:30
                  0
                  Kutipan: DimerVladimer
                  Kutipan: Yura 27
                  salah siji lawang MV metu saka VLD, utawa menara telu wong kanthi tali pundhak sing dawa pas

                  Kanggo mbusak lawang ngisor pembalap saka sheet ngarep kanggo sheet ndhuwur, iku perlu kanggo mindhah turret menyang tengah awak, lan iki mung bisa rampung kanthi ngembangaken kompartemen transmisi (sing bakal nambah dimensi lan roller trek tambahan - kang ora ditrima) utawa dening manggonke engine tengen, kang dipun ginakaken ing T-44.

                  Ana pilihan sing luwih gampang - kanggo ngedhunake dhuwur awak kanthi nyuda sithik ing lereng VLD.
                  1. DimerVladimer
                    DimerVladimer 1 Agustus 2019 11:01
                    0
                    Kutipan: Yura 27
                    Ana pilihan sing luwih gampang - kanggo ngedhunake dhuwur awak kanthi nyuda sithik ing lereng VLD.


                    Iki ora diidini dening suspensi lilin - baja musim semi tartamtu nemtokake jumlah putaran musim semi lan, kanthi mangkono, stroke suspensi lilin ora ngidini nyuda dimensi vertikal awak.
                    Iki mung bisa ditindakake nalika ngalih menyang suspensi bar torsi.
                    1. prodi
                      prodi 1 Agustus 2019 12:41
                      0
                      kene kanggo visualisasi saka t-43 lan t44


                      dening carane akeh kudu amba VLD suda (lan banjur thicken waja) kanggo remet lawang ngisor ing cara sing padha?
                      1. DimerVladimer
                        DimerVladimer 1 Agustus 2019 13:27
                        +1
                        Kutipan saka prodi
                        kene kanggo visualisasi saka t-43 lan t44


                        dening carane akeh kudu amba VLD suda (lan banjur thicken waja) kanggo remet lawang ngisor ing cara sing padha?

                        sampeyan lali sing menara iki dipindhah maneh ing T-44, amarga mesin diuripake tengen awak. Ing T-34, iki ora bisa ditindakake.
                      2. prodi
                        prodi 1 Agustus 2019 13:32
                        0
                        dheweke mbandhingake T-43 lan T-34, mantan karo suspensi bar torsi lan, miturut dheweke, nyuda dhuwur awak. Ing T-44, dhuwur awak pancen kurang
                      3. Yura 27
                        Yura 27 2 Agustus 2019 03:28
                        -1
                        [/ quote] kene kanggo visualisasi t-43 lan t44 [quote]

                        Apa sing sampeyan mbandhingake? Lan sing paling penting: kenapa? Sadar, pungkasane, apa sing daktulis kanggo sampeyan (lan apa sing kudu dibandhingake karo apa).
                    2. Yura 27
                      Yura 27 2 Agustus 2019 03:35
                      0
                      [/ kutipan] Iki ora diidini dening suspensi lilin - baja musim semi tartamtu nemtokake jumlah putaran musim semi lan, kanthi mangkono, stroke suspensi lilin ora ngidini nyuda dimensi vertikal awak.
                      Iki mung bisa ditindakake nalika ngalih menyang suspensi bar torsi.

                      Iya, nafik. Apa dhuwur saka lilin pisanan T-34?
                  2. Mazuta
                    Mazuta 1 Agustus 2019 13:51
                    +1
                    "... Ana pilihan sing luwih gampang - kanggo ngedhunake dhuwur awak kanthi nyuda slope VLD ..."
                    Ya, kabeh gampang banget ... Mung edan ...
                    1. Yura 27
                      Yura 27 2 Agustus 2019 03:30
                      0
                      Kutipan saka Mazuta
                      "... Ana pilihan sing luwih gampang - kanggo ngedhunake dhuwur awak kanthi nyuda slope VLD ..."
                      Ya, kabeh gampang banget ... Mung edan ...

                      Apa sejatine edan? Sing nalika Mudhunake dhuwur saka lambung, sheet gendheng lengthens? Utawa sing karo nyuda ing slope VLD, sheet gendheng maneh lengthened?
                      1. svp67
                        svp67 2 Agustus 2019 16:26
                        +1
                        Kutipan: Yura 27
                        Apa sejatine edan? Sing nalika Mudhunake dhuwur saka lambung, sheet gendheng lengthens? Utawa sing karo nyuda ing slope VLD, sheet gendheng maneh lengthened?

                        Edan yen ruang kosong mung ora cukup kanggo nginstal hatch lengkap lan njamin kekakuan awak, tali pundhak turret cedhak banget, mula topeng bedhil didorong maju lan balung pipi turret. bakal mblokir akses menyang tank liwat lawang ngisor iki
                      2. Yura 27
                        Yura 27 3 Agustus 2019 04:33
                        -1
                        [/ kutipan] Edan yen ruang kosong mung ora cukup kanggo nginstal hatch lengkap lan njamin kaku lambung, menara cedhak banget, mula topeng bedhil didorong maju lan balung pipi. saka menara, bakal ngalangi akses menyang tank liwat lawang iki [kutipan]

                        Sing. sampeyan ngerti yen kanthi ngedhunake dhuwur awak lan ngurangi sirah VLD, sampeyan bisa ndawakake gendheng. Mung indikator kuantitatif tetep: pinten sampeyan bisa ngedhunake awak lan sepira sampeyan kudu nyuda slope VLD.
                        Malah luwih gampang kanthi kaku - sudhut (utawa saluran) diselehake ing sangisore tali pundhak menara lan FSE.
                        Inggih, mesthi, lawang ngisor dumunung ing ngendi bisa digunakake, lan ora ing ngendi sampeyan pengin.
                      3. svp67
                        svp67 3 Agustus 2019 07:23
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Inggih, mesthi, lawang ngisor dumunung ing ngendi bisa digunakake, lan ora ing ngendi sampeyan pengin.

                        Sanajan sampeyan nampa versi sampeyan, kepiye carane sampeyan bisa ngindhari lawang kasebut diblokir dening menara?
                      4. Yura 27
                        Yura 27 4 Agustus 2019 05:50
                        0
                        Kutipan saka: svp67
                        Kutipan: Yura 27
                        Inggih, mesthi, lawang ngisor dumunung ing ngendi bisa digunakake, lan ora ing ngendi sampeyan pengin.

                        Sanajan sampeyan nampa versi sampeyan, kepiye carane sampeyan bisa ngindhari lawang kasebut diblokir dening menara?

                        Kaya kabeh tank karo hatches ing atap awak SAMPEYAN karo menara.
                      5. svp67
                        svp67 4 Agustus 2019 09:09
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Kaya kabeh tank karo hatches ing gendheng saka lambung cedhak menara.

                        Nanging ing kasus iki, malah luwih angel tinimbang sing diputusake ing tank sing diwiwiti karo T-44, lan uga ana sawetara sudut rotasi turret ing ngendi mech-vod ora bisa ninggalake tank liwat hatch lan nindakake. ora lali yen tank lan lambung iki luwih akeh, lan sing paling penting, ukuran internal kompartemen kontrol luwih gedhe, ing T-34, suspensi spring shafts ditumpuk ing sisih kiwa mech-banyu. hatch bakal luwih cedhak karo tengah tinimbang ing wong-wong mau
                      6. Yura 27
                        Yura 27 5 Agustus 2019 05:24
                        0
                        Kanthi turret-nut, sampeyan bisa metu ing sembarang sudut rotasi menara. Ing tambang, sampeyan bisa ngganti slope menyang sudut inclination saka 3-5 lilin. Kanthi nyuda ing dhuwur saka awak dening 78mm lan nyuda ing amba saka inclination saka VLD dening 5 derajat, dadi metu 315mm saka gendheng "ekstra" ing sumbu tank, alamiah luwih menyang sisih. Sing. hatch cocok banget.
                      7. svp67
                        svp67 5 Agustus 2019 07:24
                        0
                        Kutipan: Yura 27
                        Kanthi turret-nut, sampeyan bisa metu ing sembarang sudut rotasi menara.

                        Yaiku, langsung nyuda sampeyan kesempatan kanggo modernisasi luwih lanjut lan, sing paling penting, kanggo nginstal senjata sing luwih kuat?
                        Kutipan: Yura 27
                        dadi metu 315mm "ekstra" gendheng
                        Iki pitunganmu?
                      8. Yura 27
                        Yura 27 6 Agustus 2019 03:55
                        0
                        Menara T-34-85 karo ZIS-S-53 uga "diadaptasi" supaya lawang ngisor dipasang cedhak banget karo menara.

                        [/ quote] Apa iki pitungan sampeyan? [quote]

                        ya wis. ngira pisanan, karo kekandelan VLD 75mm. Kanthi VLD 60mm, bolongan kanggo hatch bakal luwih gedhe.
                2. Mazuta
                  Mazuta 1 Agustus 2019 13:46
                  +1
                  Pancen bener!!!
                  Kancane ing ndhuwur menehi pitunjuk lan ngeculke dheweke, nanging iki kasus sing angel ... Ketekunan sing luwih apik (aku nulis khusus babagan mesin kasebut) ...
                3. svp67
                  svp67 2 Agustus 2019 16:22
                  +1
                  Kutipan: DimerVladimer
                  Kanggo mbusak lawang ngisor driver saka sheet ngarep kanggo sheet ndhuwur, iku perlu kanggo mindhah menara menyang tengah awak, lan iki mung bisa rampung kanthi ngembangaken kompartemen transmisi.

                  Iki bisa ditindakake kanthi ora nyepetake awak T-34 asli, kaya sing ditindakake ing T-43, nanging kanthi dawa. Utawa rampung ngrampungake kabeh struktur lan mindhah kompartemen transmisi menyang irung awak, kaya sing ditindakake dening Jerman ing "Panther" sing padha utawa Amerika ing "Sherman"
        2. Mazuta
          Mazuta 1 Agustus 2019 14:11
          0
          "... Lan kepiye sampeyan bisa nransfer hatch kanthi tata letak lan desain kasebut? Enlighten ..."
          Aku bakal mangsuli tinimbang Yura: "NO!"
          Utawa aku bakal entuk bobot (ala, ora ana guna lan ngrusak kabeh mobil).
          Nyuwun pangapunten, aku ora bisa nolak ...
          1. Yura 27
            Yura 27 2 Agustus 2019 03:32
            0
            Kutipan saka Mazuta
            "... Lan kepiye sampeyan bisa nransfer hatch kanthi tata letak lan desain kasebut? Enlighten ..."
            Aku bakal mangsuli tinimbang Yura: "NO!"
            Utawa aku bakal entuk bobot (ala, ora ana guna lan ngrusak kabeh mobil).
            Nyuwun pangapunten, aku ora bisa nolak ...

            Luwih becik yen padha nglawan, mula omong kosongmu ora usah diwaca.
            1. Mazuta
              Mazuta 3 Agustus 2019 08:24
              0
              Lan aku ora meksa ...
              Nanging tembung-tembung sing kategoris lan cerdas wis cukup kanggo aku ...
              1. Yura 27
                Yura 27 4 Agustus 2019 05:54
                -1
                Kutipan saka Mazuta
                Lan aku ora meksa ...
                Nanging tembung-tembung sing kategoris lan cerdas wis cukup kanggo aku ...

                Apa ana bantahan teknis yen sunroof bisa dipasang ing atap sing luwih dawa, utawa sampeyan bakal terus ngobrol babagan apa-apa?
  2. DimanC
    DimanC 30 Juli 2019 18:22
    +2
    Dheweke nulis babagan T-43 yen rol ngarepe kakehan kakehan, malah luwih akeh tinimbang ing T-34 asli ...
    1. Paranoid50
      Paranoid50 30 Juli 2019 19:29
      +2
      Kutipan saka Diman
      rol ngarep kakehan kakehan,

      Ora wonder: menara cast anyar + 500 hp. solarium ing jejere driver. sedulur
      1. svp67
        svp67 31 Juli 2019 02:49
        +2
        Kutipan saka Paranoid50
        Ora wonder: menara cast anyar + 500 hp. solarium ing jejere driver.

        Plus VLD, siji lan setengah kaping harder
    2. Potter
      Potter 30 Juli 2019 21:57
      +1
      Iki mbokmenawa ora bab T-43, nanging bab modernisasi T-34 karo tambah waja frontal. Ing podo karo karo pangembangan T-43, sawetara inovasi wis dites ing T-34. Dadi ing pungkasan taun 1942, tank T-34S eksperimen karo waja 60mm, menara lan sawetara simpul saka T-43 dijupuk. Nanging ing wektu sing padha, massa wis 32 ton, rollers ngarep tenan overloaded, ora ana cadangan kanggo upgrade.
  3. Paranoid50
    Paranoid50 30 Juli 2019 18:33
    +2
    Pira pirang-pirang proyek sing durung diwujudake ... sedulur Nanging, sebagéyan gedhé wong-wong mau wis ora klelep ing kekosongan, bisa dadi platform eksperimen kanggo nguji sistem lan rakitan anyar, utawa padha dadi modifikasi transisi kanggo model BT sing luwih janjeni. Lan, untunge, umume conto domestik iki wis disimpen ing eksposisi Museum BTT ing Kubinka. Miturut cara, ing 43 dadi undeservedly digatèkaké dening manufaktur model BT. Iku malah aneh, considering sing sawetara ngatur kanggo "wisuh mudhun" seri Jerman "E", kang tetep ing kertas ("seri kertas"), ora ngetung saperangan saka "troughs" saka E-100. Nyuwun
    1. Alf
      Alf 30 Juli 2019 20:33
      +2
      Kutipan saka Paranoid50
      Miturut cara, ing 43 dadi undeservedly digatèkaké dening manufaktur model BT.

      Ora ana sing kaget. Donya isih didominasi dening mitos superweapon Jerman. Kasunyatane yaiku ing Kulon Perang Donya II dianggep minangka tawuran gedhe, lan perang antarane Jerman lan USSR minangka upaya dening Jerman "enlightened" kanggo "mbebasake" wong Rusia sing apes saka clique getih Stalin.
      Umume produk perusahaan model Rusia diekspor, lan sapa sing kepengin weruh versi eksperimen T-43 utawa KV-13? Meh ora ana wong. Punika reinkarnasi liyane Panther, Tiger utawa Focke-Wulf, ya.
      1. Paranoid50
        Paranoid50 30 Juli 2019 21:20
        +1
        Kutipan: Alf
        lan sing kasengsem ing versi eksperimen saka T-43 utawa KV-13?

        Duc, kasunyatane malah kanca-kanca Tionghoa sing wis sukses "ngebom" wektu iki "rarities" kaya KV-2 (kanthi bedhil ZiS-6), IS-7 ora obah (paling ora kanggo saiki), KV-122 lan eksklusif liyane. Lan kita ... Inggih, ing cara, Zvezda nyoba kanggo tetep munggah, wis dirilis malah T-15 (BMP Armata). Modeler "nglereni" Akademi lan Italery repacks (ing kene, paling regane meh setengah). Liyane saka domestik - "karo donya ing teori - tanah mati"Oalah, saiki tren kaya "Trumpeter" sing padha wis luwih murah tinimbang "Star" (model anyar) kanthi kualitas sing padha. hi Lan wong-wong sing sakabeheng mudhun "kertas seri" (Modelcollect) ora mandheg ana, mbanting baris rampung Fantastic saka peralatan a la "Republik Schwarzenberg" - apa bisa kedaden yen Jerman wis ora staggered ing 45. sedulur Conto:

        Ing keadilan, kudu dicathet yen dheweke uga wisuh T-64, T-72 lan T-80, kalebu versi dill, uga TOS-1 lan TOS-1A.
        1. Alf
          Alf 30 Juli 2019 21:37
          0
          Kutipan saka Paranoid50
          Ing keadilan, kudu dielingake manawa dheweke uga wisuh garis T-64, T-72 lan T-80,

          Ing skala apa? kaping 72? Ora serius. Sampeyan aran daya waja ing 35, lan tank ing 72 dianggep minangka Toys.
          Kutipan saka Paranoid50
          Miturut cara, saiki gaya kaya sing padha "Trumpeter" wis luwih murah tinimbang "Star" (model anyar) ing kualitas padha.

          Wah aku ora ngerti. Kanggo kapentingan, aku mlayu liwat toko online Trump saka 2900 lan munggah banget. Kajaba grosir. Ing sisih liya, Zvezda Armata dirakit "saiki", nyiyapake file jarum, kulit kanggo jaman biyen, nanging ora ana gunane, dipotong lan dilipat, malah ana sing curiga, sawayah-wayah. ngenteni trik.
          1. Paranoid50
            Paranoid50 30 Juli 2019 22:01
            0
            Kutipan: Alf
            nawakke ing 72 wikan minangka Toys.

            Punika, pamer utama "telung puluh lima" (Chur, ora ana pelanggaran ngguyu ) Kekuwatan waja, clanging uler ... Ya, ing babagan rinci, lan liya-liyane, lan liya-liyane, TAPI ... Wektu, panggonan, dhuwit ... Cekakipun, pitakonan milih skala ora diangkat. . Kanggo "dolanan", kanthi tangan lan katrampilan, dheweke metu kanthi nyata. Ing kesempatan sabanjure (ing topik artikel) aku bakal miwiti nyebarake (wis ngluwihi rong atus salinan). Dadi kita duwe "sekte" dhewe, ing ngendi, kanthi cara, sampeyan diarani "anak-anak Tsereteli". sedulur Mesthi, aku ngomong babagan rega, tegese ukuran 72nd lan sawise ngawasi mung toko lokal (St. Petersburg). Aku ora ngenali pesenan dening mail ing asas (sing babi liyane ing poke).
            Kutipan: Alf
            Zvezdovsky Armata arep "sabanjure", aku nyiapake file jarum, kulit saka memori lawas, nanging ora migunani,

            Lan saiki Zvezda ora perlu, preduli saka ukuran. apik Miturut cara, aku uga nglumpuk "Armata" ing mangsa, tanpa masalah. Sabanjure yaiku T-15. Saka manufaktur "saru" ing 72, mung tanggi tetep (Belarusians PST, dill UM lan Ace, uga Military Wheels Psheks). "Orient Express" - ngluwihi apik lan ala.
            1. Alf
              Alf 30 Juli 2019 22:10
              +1
              Kutipan saka Paranoid50
              Wektu, papan, dhuwit ...

              Dhuwit? Kayane aku skala 72 kanthi yakin nggayuh angka 35 babagan rega.
              Kutipan saka Paranoid50
              Iki, pamer utama "telung puluh lima" (Chur, ora ana pelanggaran)

              Ya, aku ortodoks, aku "telung puluh lima"! Lan aku bangga. ombenan
              1. Paranoid50
                Paranoid50 30 Juli 2019 22:20
                0
                Kutipan: Alf
                Skala 72nd kanthi yakin nggayuh angka 35 babagan rega.

                "Star" - mesthi. Masalah pisanan (majelis tanpa lem) banjur pindhah menyang 400-500, nanging, diwiwiti karo "Armata", wis 900-1000. Aku umume meneng babagan "Naga" (mung ana akuisisi titik). Lan Trumpeter padha, ing nalisir, njupuk nyedhaki panuku.
  4. MoOH
    MoOH 30 Juli 2019 18:55
    +1
    Andrey, matur nuwun kanthi sanget kanggo njlentrehake masalah karo T-34M. Aku dhewe ora ngerti manawa iki rong proyek sing beda-beda, lan ing literatur ana pesta seks babagan topik iki.
    1. DimerVladimer
      DimerVladimer 1 Agustus 2019 10:56
      +2
      Kutipan saka MooH
      Andrey, matur nuwun kanthi sanget kanggo njlentrehake masalah karo T-34M. Aku dhewe ora ngerti manawa iki rong proyek sing beda-beda, lan ing literatur ana pesta seks babagan topik iki.


      Banjur sampeyan bisa uga kasengsem ing Maxim Kolomiets
      WARIS "TIGA PULUH PAPAT"
      T-34M, T-43, T-34-100, T-44
      https://e-libra.ru/read/512044-nasledniki-tridcat-chetverki-t-34m-t-43-t-34-100-t-44.html
      Sinau luwih akurat lan jero babagan topik iki, dikonfirmasi dening dokumen TsAMO.
      1. MoOH
        MoOH 1 Agustus 2019 11:09
        0
        Matur nuwun, aku durung nate nemoni buku iki. Saka panguwasa, mung Baryatinsky sing maca babagan topik iki.
      2. MoOH
        MoOH 3 Agustus 2019 14:00
        -1
        Thanks maneh kanggo buku. Aku diundhuh saka Flibusta lan ora saka link, kanggo sawetara alasan iku luwih trep kanggo kula. Saiki aku lagi maca. Aku nemokake akeh bukti sing ora dingerteni babagan modernisasi T-34. Aku durung ngenali kontradiksi sing signifikan karo artikel penulis sing dihormati, nanging buku kasebut kanthi alami luwih rinci.
  5. Potter
    Potter 30 Juli 2019 19:47
    0
    Artikel plus. Nanging karo komentar.
    Cathetan pisanan, Miturut T-34M. Sa adoh aku ngelingi, Svirin nyerat babagan 5 lambung waja tank iki lan 3 menara, karo tanduran No.. 183 kanggo evakuasi. Dadi padha diwujudake ing logam. Mesin V-5 minangka variasi saka V-2, mula bisa diganti, iki ora dadi masalah.
    1. Potter
      Potter 30 Juli 2019 20:17
      +2
      Aku bakal luwih apik - Svirin nyerat babagan 5 menara kanthi gaman lan 2 lambung kanthi suspensi sing ditinggalake kanggo evakuasi.
      1. Kote Pane Kohanka
        Kote Pane Kohanka 30 Juli 2019 20:40
        +2
        Kutipan: Potter
        Aku bakal luwih apik - Svirin nyerat babagan 5 menara kanthi gaman lan 2 lambung kanthi suspensi sing ditinggalake kanggo evakuasi.

        Informasi sing padha diwenehake dening Katorin lan Shpakovsky!
        1. undecim
          undecim 30 Juli 2019 23:09
          +3
          Informasi sing padha diwenehake dening Katorin lan Shpakovsky!
          Nah, yen Shpakovsky dhewe menehi informasi sing padha, banjur apa sing bisa diragukan?!
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        30 Juli 2019 22:08
        +2
        Dadi aku nulis babagan iki, ta? Nanging isih - awak ora rampung, mung sasis tanpa transmisi lan engine lan gearbox. Aku ora bakal nyebataken inkarnasi ing logam
        1. undecim
          undecim 30 Juli 2019 23:11
          +2
          sasis mung tanpa transmisi lan engine lan gearbox
          Gearbox minangka unsur transmisi.
    2. Amuret
      Amuret 31 Juli 2019 01:43
      +1
      Kutipan: Potter
      Mesin V-5 minangka variasi saka V-2, mula bisa diganti, iki ora dadi masalah.

      Ing wektu iku, malah V-2 diesel ora cukup, padha kudu sijine ing T-34, versi tank saka mesin pesawat M-17, saka tank T-28.
  6. PilotS37
    PilotS37 30 Juli 2019 22:15
    0
    Nggawe tank medium mesthi dadi dalan kompromi ...

    Nggawe Produk apa wae yaiku "tansah dalan kompromi"!
  7. PilotS37
    PilotS37 30 Juli 2019 22:28
    +1
    ... A.A sing padha disalahake. Morozov

    Inggih, ora "guilty"! - Ing kahanan kaya mengkono, kesalahane ora bisa dihindari, nanging ora diwilang sadurunge!
    (Ana dongeng kaya .... Nang endi wae sawise Perang ing Moskow ana - kaya sing diucapake saiki - "black out": ibukutha metu kabeh ... Alami, Komisi Banget Dihormati ditunjuk kanggo ngatasi. apa kedaden Komisi ketemu saka lantai -years, lan banjur ngetokake kesimpulan "gunung" sing dispatcher saka sistem energi Moscow kanggo nyalahke kanggo kabeh lan ana kanggo ngirim wong kanggo Camps ... Stalin ngrungokake kabeh iki lan takon: "Sampeyan suwene komisi sampeyan lenggah?" - "Setengah taun, kanca Stalin!" - "Lan pira wektu sing dispatcher kudu nggawe keputusan sing bener?" - "Rong detik, Kamerad Stalin." - "Tinggalake. piyambake!")
    Padha karo Morozov ...
  8. PilotS37
    PilotS37 30 Juli 2019 22:33
    0
    Andrey, pencet perkara iki!
    Lan ing kene - menyang final, lan ing urip - kanggo buku lengkap. Iku worth iku!
  9. Kucing
    Kucing 30 Juli 2019 22:51
    -1
    Ing mratelakake panemume, T-34 duwe meriam F-32, nanging KV-1 duwe F-34 (kanthi nutup kunci kanthi manual).
    Babagan menara triple kanggo T-34. A seri artikel pengabdian kanggo sajarah nggawe T-34 ing jurnal "Teknologi lan Persenjataan". Ing kono, utamane, ditulis yen sanajan ing tahap desain, para perancang kasengsem ing militer apa jenis menara sing bakal digawe - loro utawa telung kursi (kanthi tali pundhak menara sing cocog). Kapal tanker padha milih telung kursi, nanging pimpinan militer paling dhuwur milih versi rong kursi, ninggalake telung kursi kanggo "mengko" - kanggo upgrade sakteruse. Kesalahan lan kecelakan keputusan iki, nyatane, wis ditulis luwih saka sepisan.
    1. undecim
      undecim 30 Juli 2019 23:24
      +4
      Miturut pendapatku, bedhil F-34 ana ing T-32
      Ing T-34 mung ana F-34, sing dirancang khusus kanggo iku, lan ing KV-1 - F-32.
  10. Avior
    Avior 30 Juli 2019 23:15
    0
    Panther diuripake menyang tank abot banget kontrovèrsial manfaat, kang drawback utama iku mokal kanggo prodhuksi ing jumlah cekap kanggo nglengkapi bagean tank.

    Panther minangka tank Wehrmacht paling gedhé kaloro.
    Udakara 6 ewu unit nglawan 8,7 ewu T-4.
    Jerman umume adoh babagan produksi massal kendaraan lapis baja sadurunge kita.
    1. lele
      lele 31 Juli 2019 00:32
      +1
      Nanging kita adoh saka kualitas Jerman. Apa sampeyan bakal mbantah babagan iki? Utawa sampeyan bakal, nanging iki ora mengaruhi kualitas, sanajan kita isih ngalahake karo kualitas iki.

      Thanks Andrew, kaya biasane! hi
      1. Avior
        Avior 31 Juli 2019 00:38
        +1
        Ya, Andrew apik tenan. apik
        Minangka kanggo kualitas, ing pungkasan perang Jerman wis tiba, nanging ing tengah perang padha bisa nggawe serangan sawise akeh jam pawai ing sadawane garis ngarep karo mundhut minimal saka materiel ing Maret, iku angel karo. T-34, lan amarga saka sumber cilik B -2, lan amarga masalah transmisi, sanajan, aku elinga, Loza wrote sing Shermans uga diijini iki.
        Yaiku, Jerman menehi ganti rugi kanggo kekurangan kendaraan lapis baja kanthi konsentrasi pasukan sing cepet ing wilayah sing tepat.
        hi
        1. lele
          lele 31 Juli 2019 00:53
          +1
          Aku maca, yen aku ora salah, saka A. Bolnykh sing karo produksi massal kuwi kualitas perakitan "telung puluh papat" banget pincang lan kurang saka setengah saka mobil teka saka stasiun unloading ing daya dhewe. Aku uga maca babagan linuwih saka "Shermans" lan, ing mratelakake panemume, ing sumber iki. Miturut cara, Jerman sinau akeh sak Maret liwat Polandia, ngendi padha uga duwe masalah karo meh Gagal massa saka peralatan. hi
          1. garri lin
            garri lin 31 Juli 2019 02:20
            +2
            Ing wiwitan perang, Jerman duwe kualitas lan jumlah sing cukup kanggo rencana. Lan USSR kudu mbangun nomer kanthi cepet. Lan ing kahanan kaya mengkono iku angel banget kanggo njamin kualitas. Inggih, paling ora bisa ndandani ing lapangan dhuwur lan kru nggawa peralatan kasebut.
            1. svp67
              svp67 31 Juli 2019 03:19
              +1
              Kutipan saka garri lin
              Lan USSR kudu mbangun nomer kanthi cepet. Lan ing kahanan kaya mengkono iku angel banget kanggo njamin kualitas.

              Kabeh iku persis ngelawan ... Sajrone taun perang, masalah kualitas kudu dirampungake
              1. garri lin
                garri lin 31 Juli 2019 10:12
                +1
                Kaping pisanan, kita kudu ngrampungake masalah evakuasi pabrik. Banjur mbangun jumlah. Banjur dheweke nyoba ngunggahake kualitas sajrone perang. Saka sumber daya mesin kanggo transparansi optik. Nanging pitakonan babagan kuantitas ing tahap wiwitan dadi penting.
            2. sergey k
              sergey k 3 Agustus 2019 21:31
              +1
              Ceko mung nggawe LT-35 kaping pindho luwih apik tinimbang kita - 6000 km. Aku ngerti mung sawetara wong sing kasengsem ing panemuku ing kene, nanging aku bisa nelpon pamanku, dheweke saiki ngunjungi aku, nanging aku wedi yen dheweke ndeleng apa sing ditulis ing kene, dheweke bakal ngrusak komputerku. Wong - nyopir kanthi luwih saka 50 taun pengalaman, 20 wong minangka sopir mendhoan ing Volga GAZ-24, kanggo sèket dolar iki ora ana mobil manca siji sing ora nyopir. Dadi dheweke ngandhani, Volga lunga 2,5 JUTA km. Lan sing impor modern ..... banjur dadi non-normatif.
              1. garri lin
                garri lin 3 Agustus 2019 22:29
                +1
                Sampeyan duwe PDA sing rame. Vaz 2106 pamane wis liwati luwih saka yuta wiwit pertengahan 80-an. Yen teknik kasebut ditresnani lan dijaga, mula bisa dibales lan dipercaya.
              2. lele
                lele 3 Agustus 2019 23:05
                0
                Dadi dheweke ngandhani, Volga lunga 2,5 JUTA km. Lan sing impor modern ..... banjur dadi non-normatif.


                Sergei, dudu sing kita ngomong. Kita ngomong babagan aliran, utamane ing jaman perang. Apa sampeyan ora maca A. Bolnykh "Perang Tank ing Abad kaping XNUMX" lan "Blitzkrieg saka Pandangan Mata Burung"?
          2. hohol95
            hohol95 31 Juli 2019 08:57
            +2
            Ing Maret 1938, tank Pz.I melu ing Anschluss Austria. Divisi Panzer 2 Jenderal Guderian nggawe pawai paksa 420 kilometer sajrone rong dina. Ing wektu sing padha, nganti 38% tank gagal amarga ora bisa dipercaya lan ditinggal ing pinggir dalan. Sawise "kampanye" iki Guderian banget wungu pitakonan saka Ngapikake sistem evakuasi lan ndandani tank. Kanthi pendhudhukan Sudetenland ing Cekoslowakia ing Oktober 1938, kahanan saya apik banget. Tank Panzer I lan Panzer II dikirim menyang zona penyebaran operasional kanthi truk supaya bisa njaga sumber daya sing sithik.

            Nalika perang karo Polandia, kahanane luwih apik.
            Nanging kualitas T-34 wiwit nambah sabenere saka 1943!
            Lan ora mung T-34. Sanajan ora tau tekan Jerman. Nanging ing wektu sing padha, siji kudu mbandhingake sing nggawe peralatan ing pabrik!
            Wanita lan remaja ing Reich Katelu ora kerja ing pabrik tank.
            Kajaba, mesthi, tenaga kerja tahanan kamp konsentrasi digunakake.
      2. sergey k
        sergey k 3 Agustus 2019 21:19
        0
        Wong lanang, aku ora ngerti kualitas apa sing kita ucapake: sumber T-34 mod 1940 yaiku 3000 km, sumber daya T-34 mod 1944 yaiku 10000 km, sumber daya T-4 ing taun produksi yaiku 1000 km. line bisa terus.
        1. lele
          lele 3 Agustus 2019 21:25
          0
          Iku babagan mbangun kualitas. Ing kertas, mung ana siji sumber, ing laku kabeh beda. Iki minangka prabédan ing kualitas mbangun tank kita lan Jerman. Lan sampeyan bisa ngumumake karakteristik kinerja apa wae, ora ana sing ngganggu.
          1. sergey k
            sergey k 3 Agustus 2019 21:40
            +1
            Sumber kasebut dudu fantasi wong liya, didegake dening balapan mobil praktis. Konstantin, maca postinganku sing luwih dhuwur, sakperangan alesan dheweke mlumpat ana panemu absen pamane babagan peralatan impor, kanthi cara, aku setuju karo dheweke.
            1. lele
              lele 3 Agustus 2019 23:18
              0
              Sergey, iku salah siji bab nalika "telung puluh papat" secara harfiah tangan-nglumpuk padha mimpin kanggo Moscow kanggo ditampilake kanggo Stalin, lan gambar temen beda nalika nyopir saka stasiun unloading kanggo unit. Inggih, kita wis ngomong babagan iki, aku ora pengin mbaleni maneh.
          2. sergey k
            sergey k 3 Agustus 2019 21:59
            0
            Umumé, Konstantin ora bisa meneng, khayalan sampeyan nggumunake - teknologi Soviet luwih apik tinimbang Eropa, utamane Jerman, mung Amerika minangka pesaing serius wiwit pungkasan taun 1930-an nganti pungkasan taun 1980-an, kanthi cara apa wae, saka segi kualitas. saka mekanika, ing babagan kualitas waja lan liya-liyane. Aku kaya dokter ilmu kasebut, sanajan ing profil sing beda, nanging tetep.
            1. lele
              lele 3 Agustus 2019 23:27
              0
              Sergey, aku ora salah, aku duwe telung taun layanan ing unit tank ing mburiku lan aku ngerti babagan kualitas perakitan kendaraan ing pabrik kita. Lan iki ing wektu tentrem. Aku seneng yen sampeyan seneng banget karo peralatan kita, nanging iki minangka conto cilik: kanca tentaraku, sing kerja ing Kutub Lor (ing pangertèn es floe) minangka mekanik, nampa sertifikat kanggo tuku Moskvich. 408 langsung saka AZLK. Dheweke marani aku lan manggon karo aku suwene rong minggu, sanajan dheweke kesusu mulih. Ing mesin NEW, saben dina sawetara jenis malfunction metu. Dheweke menyang pabrik, dheweke ndandani, sesuk ana sing anyar maneh. Semono uga aku nandhang sangsara karo mobil anyar. Elinga carane wong-wong ing sawijining wektu deciphered kondhang "Quality Mark"? Pancen bener sing dakkandhakake.
              1. Manungsa Kucing Null
                Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 23:50
                +3
                Kutipan: Kucing Laut
                Elinga carane wong-wong ing sawijining wektu deciphered kondhang "Quality Mark"?

                Apa kita ora bisa nindakake luwih apik? ngguyu
                1. lele
                  lele 4 Agustus 2019 00:07
                  +1
                  Ya, lan kaya ngono. Ya, ana anekdot liyane, aku ora bisa menehi metu ing teks kosong kene.
                  Ana sing ditemokake ing podium PBB, sawetara zat. Dheweke wiwit mriksa IT sapa. Kita perang maneh kanthi nyatakake: "Yen IT dadi duweke, mula bakal duwe Tandha Kualitas." Nanging anekdot iku murni barak. keprungu
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 4 Agustus 2019 00:17
                    +2
                    Kutipan: Kucing Laut
                    guyon murni barak

                    Horror, sialan ngguyu
                    1. lele
                      lele 4 Agustus 2019 00:24
                      +1
                      "Nanging ing ayat iku ayu." (Saka). sedulur
              2. sergey k
                sergey k 4 Agustus 2019 16:27
                +1
                Lan ora ana sing kudu dibantah, aku bakal crita, ya! Apa sampeyan Konstantin, apa sampeyan maca kirimanku, sing dakkandhakake babagan pamane - sopir taksi? Aku bakal nerusake topik iki. Ing kutha kita (Rostov-on-Don) ing jaman Soviet, mung ana taksi ing Volga, ing taun 1970-an M-21, 1980-an M-24, lan banjur Februari 1987 teka ing kutha, taksi muncul ing kutha - Muscovites. 2140 kabeh ijo, kanggo pisanan ing sajarah mendhoan kutha, sawise telung sasi kabeh driver mendhoan howled, Aku sampeyan bisa guess kok.
                1. sergey k
                  sergey k 4 Agustus 2019 16:30
                  +1
                  Dheweke resmi duwe sumber daya 100 km, lan Volga duwe taksi -000 km. Kaya sing dikandhakake ing Odessa, iki rong bedane gedhe.
                  1. sergey k
                    sergey k 4 Agustus 2019 16:33
                    +1
                    Ya, tutugan crita - sawise taksi, dheweke nyopir bos gedhe sajrone pirang-pirang taun ing Mercedes-230 anyar, aku nate takon, kepiye sampeyan seneng, lan dheweke: "yen rattletrap iki ngliwati 400 aku. bakal masang lilin ing pasamuwan."
                2. lele
                  lele 4 Agustus 2019 17:07
                  +2
                  Aku malah ora guess, nanging aku mung ngerti apa jenis omong kosong Moskvich 2140, nanging kancaku Zhenya njupuk 408 langsung saka pabrik, lan iki mobil unkillable, padha isih numpak ing sawetara panggonan, nanging kualitas mbangun. ana ing ngisor apa wae plinth.
                  Lan, ya, Sergey, kepiye sampeyan elegan, nanging isih mlumpat saka tema tank.))) ombenan
                  1. sergey k
                    sergey k 4 Agustus 2019 17:23
                    +1
                    Konstantin, deleng ing ngisor iki.
                    1. lele
                      lele 4 Agustus 2019 18:10
                      +1
                      Seryozh hi Aku wingi nonton. Demi Allah, aku ora ngomong babagan "pikiran Jerman", nanging babagan kualitas perakitan in-line tank kita nalika perang, lan ora mung.
                      Mekaten, kula rampungaken debat kula, ngantos kalih-kalih dipun dukani banjir. hi
                      1. sergey k
                        sergey k 4 Agustus 2019 18:21
                        +1
                        Sarujuk, ndeleng sampeyan) (ana rong kiriman anyar ing ngisor iki, banjur diwaca).
          3. sergey k
            sergey k 3 Agustus 2019 22:14
            +1
            Umumé, ngapura Konstantin. Aku ambruk, tanpa claims kanggo sampeyan, iki misconception umum. amarga literasi teknis sing ora apik. Ngadili dhewe. pikiran Jerman vaunted ndadekake tank - 100 mm bathuk apik. 80-papan uga apik - ora anti-tank mungsuh siji lan tank bakal njupuk, 88 mm gun. kacepetan waja-piercing saka -1200 m per detik apik banget, tank mungsuh sembarang bakal Pierce saka sembarang kadohan kepikiran, nanging banjur iki supermen intelektual sijine engine bensin 55-daya kuda ing mesin 650-ton (malah insinyur rata-rata bakal corak kang. driji ing kuil), uga, oke. iki tak metu sijine kothak karo EIGHT Gir maju lan FOUR bali. nanging minangka? Yen ora, wong aneh iki ora bakal mundur, nanging oligofrenia manungsa super ora mandheg ing kono ---- tank kanthi jarak jelajah -90 km duwe cangkang -120 lembar, iki minangka papan panggonan Teutonik sing surem. jenius mikir. nanging ana fungsi kaya ing umum - kanggo mikir ing antarane wong Jerman, wong dadi pengin nelpon pamane.
            1. sergey k
              sergey k 3 Agustus 2019 22:29
              +1
              Aku nyoba mlebu ing otak Aders lan ngerti .... dheweke ora nggawe tank, dheweke nggawe Titik Tembak Jangka Panjang kanthi kemungkinan gerakan-gerakan cilik ing ngarep kanggo kilometer ana - kilometer ana. kanggo mbusak bunker saka panggonan diangkah.
              1. lele
                lele 3 Agustus 2019 23:29
                +1
                Ing mratelakake panemume, Corius lan Witman padha pleased karo tank, kang mbuktekaken ing perang nyata. Yen sampeyan, mesthi, tegese "Macan".
                1. sergey k
                  sergey k 4 Agustus 2019 16:18
                  +1
                  Aku pancene setuju karo sampeyan, kanggo tanker, mesthi, tank iku butter, lan malah karo caviar ireng - lafa - impenetrable, lan bakal Pierce sembarang tank mungsuh, sawise kabeh, iki tank WWII paling apik kanggo periode saka September. 1942 nganti Januari 1944. Padha malah lafa sing tank wis cadangan daya meager, poignantly break adoh saka dhewe. Lan saiki sing paling menarik, Jerman dipeksa ngremukake sing abot. batalyon tank menyang perusahaan lan disebaraké kanggo divisi beda. amarga saben litigasi diterusake dening konvoi 5000 Opel kanthi suku cadang lan udakara 5000 mekanik ngipat-ipati masterpiece iki saka pamikiran teknis Jerman - umume unit minangka sumber mikroskopis, contone, bintang utama ora luwih saka 500 km, kothak kasebut. umume hadiah kanggo mekanika Iku luwih akeh lenga tinimbang mesin bensin. Mbayangno sirah kanggo layanan mburi.
                  1. sergey k
                    sergey k 4 Agustus 2019 16:44
                    +1
                    Apa aku pitutur marang kowe? Sampeyan mbokmenawa tanker utawa T-55 utawa T-72, paling kamungkinan. Sampeyan bakal ing wong, yen pesenan metu, sampeyan bakal tekan Paris ing siji pom bensin, tanpa ndandani, malah cilik. Sampeyan ngerti iki kaping sewu luwih apik tinimbang aku, nanging sakperangan alesan sampeyan ora bisa nyingkirake "Pan-Jermanisme", umume, Peter nggawa infeksi iki saka Eropa, ora ana cara kanggo nyingkirake, luwih becik yen dheweke nggawa Syphilis, kita bakal duwe masalah kurang.
                    1. lele
                      lele 4 Agustus 2019 19:04
                      +1
                      "Setengah lima" ana ing latihan, dadi ing resimen baris ing T-54 lan aku ora bisa ngomong apa-apa ala, nanging carane kakehan kita ndamel metu ing mobil - minuscule. Lan aku ora nate njupuk saka tank ing kabeh layanan, kabeh shooting, lan nyopir ing kendaraan latihan.
                      Seryozh hi Ya, aku ora perlu nyingkirake "pan-Jermanisme", aku ora duwe, aku mung nyoba objektif. Sawise kabeh, "pan-Russianism" ora luwih apik, kanthi cara sing padha, obyektivitas ilang.
                      Lan kanggo Petrus lan sifon - sampeyan wis menehi! Matur nuwun Gusti ing kene tanpa dheweke, kita bisa ngatur dhewe! Minangka karo Sasha Pushkin: "... lan penyakit modis, iku bubar diwenehi kanggo sampeyan." (C). ngguyu
                      1. sergey k
                        sergey k 4 Agustus 2019 20:49
                        +1
                        Penasaran, nanging sing mateni "penyakit modis" iki urip nganti 92 taun, dheweke nganggo kaya ngono wiwit umur 20 taun.
                      2. lele
                        lele 5 Agustus 2019 01:17
                        +1
                        Gusti Allah menehi tandha nakal, utawa, ing kasus iki, - sial! am
    2. svp67
      svp67 31 Juli 2019 03:18
      +2
      Kutipan saka Avior
      Jerman umume adoh babagan produksi massal kendaraan lapis baja sadurunge kita.

      Lan kita peduli babagan VARIETAS kendaraan lapis baja
      1. lele
        lele 31 Juli 2019 04:05
        0
        Ya, yen BAT kalebu ing kene, ya, macem-macem kasebut ora ana skala.
        1. svp67
          svp67 31 Juli 2019 04:15
          0
          Kutipan: Kucing Laut
          Ya, yen BAT kalebu ing kene, ya, macem-macem kasebut ora ana skala.

          Sampeyan uga bisa nambah, banjur nomer kasebut bakal ilang. Nanging ana akeh macem-macem peralatan liyane, iki lan macem-macem bedhil poto-propelled lan peralatan khusus
          1. lele
            lele 31 Juli 2019 04:19
            0
            Umumé, iku bakal menarik, mung kanggo kajelasan, kanggo mbandhingaké nomer macem-macem jinis kendaraan wojo karo kita lan karo wong-wong mau. Aku kaget amarga ora ana penulis sing nemtokake tujuan kasebut.
            1. svp67
              svp67 31 Juli 2019 04:26
              +2
              Kutipan: Kucing Laut
              Aku kaget amarga ora ana penulis sing nemtokake tujuan kasebut.

              Kepiye babagan maknane? Kabeh pancen ora gampang, ing kene ana infografis khusus kanggo senjata mandhiri Jerman, lan ora kabeh ana ing kene ...

              1. lele
                lele 31 Juli 2019 04:30
                0
                Ya, mesthi, iki ora kabeh. Bakal menarik kanggo ngerti "pengamatan" kanthi jumlah "kepala" sing diluncurake saka macem-macem jinis. Pira wong Jerman sing duwe pabrik-pabrik sing makarya kanggo iki, ora kalebu wong Ceko lan barang-barang liyane ing Eropa?
                1. svp67
                  svp67 31 Juli 2019 04:31
                  +1
                  Kutipan: Kucing Laut
                  Bakal menarik kanggo ngerti "pengamatan" kanthi jumlah "kepala" sing diluncurake saka macem-macem jinis.

                  Kerjane cukup angel, lan ana sawetara sing "minat"
                  1. lele
                    lele 31 Juli 2019 04:39
                    +1
                    Abot nanging menarik. Ayo dadi ngomong sing 200 saka mesin iki diprodhuksi, iki 2000, nanging iki mung 2 bêsik. Iku menarik kanggo nimbang loro pungkasan minangka model kapisah, nanging kanggo njupuk iku serius minangka pasukan tempur ora serius. Inggih, iku bakal menarik kanggo wong-wong sing kasengsem ing iki, lan ora njagong metu celonone ing bawling politik. Dadi aku mikir, aku mikir sampeyan uga, aku ngerti kene paling rolas wong sing uga bakal kasengsem. Lan supaya liyane argue saka kang pungkasan kanggo break endhog.
                    1. svp67
                      svp67 31 Juli 2019 04:41
                      0
                      Kutipan: Kucing Laut
                      Abot nanging menarik

                      Inggih, ayo takon Andrey, dheweke bisa setuju. Penane "cahya", pikirane "ora mendhung"
                      1. lele
                        lele 31 Juli 2019 04:52
                        0
                        Apa ide sing apik, kanca. Sampeyan bakal njupuk alangan kanggo mbujuk? Yen dheweke setuju, dheweke bisa nggawe pilihan sing menarik, dheweke digali kanthi jero lan tliti.
                      2. svp67
                        svp67 31 Juli 2019 05:01
                        +2
                        Kutipan: Kucing Laut
                        Sampeyan bakal njupuk alangan kanggo mbujuk?

                        Aku bakal nyoba, nanging aku ora bisa janji. Penulis, wong "seni gedhe"
                        Kutipan: Kucing Laut
                        ora kaetang wong Ceko lan Eropa liyane

                        Nanging kanthi cara, topik sing padha menarik. Saiki kita ngerti meh kabeh babagan lend-lease, nganti tombol sing diwenehake dening sekutu, nanging sawetara wong sing ngomong babagan kontribusi kabeh "perbudakan" iki.
                      3. lele
                        lele 31 Juli 2019 05:05
                        0
                        Iku katon ing artikel wong, lan ana informasi apik ing komentar. Nanging iki minangka topik gedhe sing kapisah kanggo artikel sing kapisah. Lan maneh, sapa sing bakal njupuk? Kene, siji bab mimpin kanggo liyane. Uncalan "provokasi" kanggo Andrei maneh? eseman
                      4. svp67
                        svp67 31 Juli 2019 05:07
                        0
                        Kutipan: Kucing Laut
                        Uncalan "provokasi" kanggo Andrei maneh?

                        Bisa uga kanggo dheweke, utawa bisa uga kanggo Roman Skomorokhov, wong iki seneng "ngobong nganggo pena", nanging ing kene mung jembar ...
                      5. lele
                        lele 31 Juli 2019 05:43
                        0
                        Ya, Roman ngerti carane menehi materi. Aku maca artikel babagan Lend-Lease kanthi kapentingan. Ya, lan umume pena iku cepet. Umumé, sapa waé sing njupuk topik iki, ora ana sing bakal bosen. Ora penulis utawa maca.
                      6. Mazuta
                        Mazuta 4 Agustus 2019 08:50
                        0
                        Utawa mungkin luwih apik babagan 44, utamane yen sampeyan dhewe ing subyek?!
              2. Ural-4320
                Ural-4320 31 Juli 2019 13:49
                0
                Wau!!! Lan apa bedhil poto-propelled iki ing tengah baris pungkasan? Ing Kubinka, aku weruh werna abu-abu ing sadhuwure dheweke ing baris. Mesin sing cukup gedhe! Lan kabinet ngisor iki umume telung godhong. belay
                1. svp67
                  svp67 31 Juli 2019 14:20
                  0
                  Kutipan: Ural-4320
                  Lan apa bedhil poto-propelled iki ing tengah baris pungkasan?

                  Ana kabeh baris "Jagdtigers" kanthi macem-macem bedhil ... Ing sasis "King Tiger"
                  1. Ural-4320
                    Ural-4320 31 Juli 2019 16:06
                    0
                    Matur nuwun! Aku arep maca bab mau.
  11. dhokterkurgan
    dhokterkurgan 31 Juli 2019 07:38
    +2
    Ing babagan persenjataan lan kekandelan waja, T-34M nyalin T-34, nanging, miturut gambar, sudut kecondongan saka piring waja sisih awak lan menara kurang saka T-XNUMX, sing menehi pangayoman rada elek.

    Pasholok nulis (https://warspot.ru/14044-predvoennaya-perspektiva) yen kanggo T-34M ing pabrik Mariupol, lembaran baja lapis baja 50 lan 60 mm dites kanthi shelling, supaya proteksi waja kudu tuwuh.
    Lan dheweke uga menehi gambar versi final saka T-34M (ing Mei 1941) ing konteks:
  12. prodi
    prodi 31 Juli 2019 09:38
    0
    nyoba penasaran - kanggo njagong komandan ing menara telu wong ing nguber sempit: a "nut" lengkap maneh, mbok menawa, isih bisa metu - kanggo nggawe menara pengamatan luwih dhuwur lan sijine lawang ngisor lan, mbokmenawa, kanggo nggawe fraktur longitudinal saka gendheng mudhun menyang topeng gun kanggo nutupi paling saka tampilan frontal. Nanging, iku ora bakal bisa kanggo sijine bedhil 85mm tho
  13. DesToeR
    DesToeR 31 Juli 2019 11:40
    +1
    Kutipan: Kucing Laut
    Nanging kita adoh saka kualitas Jerman. Apa sampeyan bakal mbantah babagan iki? Utawa sampeyan bakal, nanging iki ora mengaruhi kualitas, sanajan kita isih ngalahake karo kualitas iki.

    Lan kepiye sampeyan nemtokake manawa kita adoh saka kualitas Jerman? Waja luwih elek ing babagan komposisi kimia, MTG nyerah ing dina kaping 2 perang, bobote "kucing" 50% luwih. Apa kualitase? Kasunyatan yen kita perang sedina lan ndandani telung dina? Ing taun 1943, tank Soviet T-34 uga bisa mlaku 500 km lan melu perang tanpa ndandani. Ing taun apa Panther utawa Macan Jerman bisa nindakake perkara sing padha?
    1. lele
      lele 31 Juli 2019 15:42
      0
      Aku ora nemtokake iki, lan tanpa kula ana cukup panguwasa. Maca penulis kita, utawa padha Patients.

      kualitas? Ing taun 1943, tank Soviet T-34 uga bisa mlaku 500 km lan melu perang tanpa ndandani.


      Apa sampeyan duwe tank siji saka korps tank, sing nggawe 500 km tanpa rusak? Menehi nomer lan jeneng komandan, acara kuwi direkam. Ya, nanging awak liyane menyang ngendi?

      Maret 500 km lan tanpa ndandani kanggo melu perang. Ing taun apa Panther utawa Macan Jerman bisa nindakake perkara sing padha?


      Inggih, sawise taun 1943, dheweke isih mundur ora kanthi kecepatan kaya nggawe drapery dawane 500 km ing sedina. Kowe, kancaku, cukup...
  14. DimerVladimer
    DimerVladimer 31 Juli 2019 14:20
    0
    Ing tembung liyane, T-34 wis potensial modernisasi gedhe, lan ing T-43 digunakake kanggo ngiyataken waja lan nambah ergonomics saka tank.


    Ora ana statement sing bener - sampeyan ora bisa duwe tank T-43 anyar, sing mung nahan dimensi awak, sing nggunakake unsur T-34 kanthi owah-owahan lengkap tata letak internal lan suspensi anyar (! ) (wiwit T-43 nilar suspensi lilin kanggo bar torsion) - nelpon modernisasi T-34.
    Desainer nyimpen siji lan setengah ton mung amarga suspensi bar torsi.

    Ana uga owah-owahan ing transmisi - tank iki dilengkapi mekanisme rotasi planet-jinis loro-tataran anyar, padha sing diinstal ing tank IS.

    Saiki, yen waja, menara anyar lan bedhil anyar "dibuwang" ing awak tanpa ngganti suspensi, aku setuju yen iki modernisasi - kaya T-34-85.
  15. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 31 Juli 2019 14:58
    +2
    Ngelingi sajarah T-43, kita waca langkah aneh bali ing comparison karo mod T-34M. 1941 - sanajan keuntungan ergonomis saka turret kanthi tali bahu sing amba wis jelas sanajan sadurunge perang, nganti suwe dheweke nyoba nginstal menara kanthi tali bahu sing sempit ing tank, golek cara asli kanggo "tempel" katelu. anggota kru ing kono. Pungkasane, dheweke nyimpulake manawa ora bisa nggawe menara kasebut, bali menyang menara kanthi tali bahu sing amba, nanging wektu iki ilang - bisa dianggep yen T-43 wis digawe langsung. menara "pundhak amba", banjur kemungkinan kanggo pindhah menyang seri ing awal 1943 utawa malah ing mburi 1942 kang wis cukup akeh.

    Ora ana sing aneh.
    T-34M digawe adhedhasar kemampuan janji KhPZ lan STZ sawise nampa mesin anyar. Ing kasus iki, diameter gedhe saka tali bahu ora bakal dadi masalah.
    Lan T-43 Originally dirancang adhedhasar kamungkinan saka produksi ing peralatan ana - amarga kita duwe perang, mesin anyar bakal teka utawa ora, ana loro mesin ana kanggo nggarap tali Pundhak diameteripun gedhe, lan siji saka wong-wong mau wis dijupuk. Oh ya, lan uga ora bisa nyuda produksi tank kanggo wektu sing suwe.
    Supaya padha nyoba ing T-43 supaya pangembangan teknologi ing T-34 kanggo maksimum.
    1. Yura 27
      Yura 27 31 Juli 2019 15:40
      0
      [/ kutipan] T-34M digawe adhedhasar kemampuan KhPZ lan STZ sing janjeni sawise nampa mesin anyar. Ing kasus iki, diameter gedhe saka tali bahu ora bakal dadi masalah. [kutipan]

      Turret T-34M dirancang kanthi cara supaya bisa ngolah panggonan kanggo ring tali bahu ndhuwur ing mesin sing padha karo menara T-34-76 (nganti 100 ").
  16. Viktor Leningradets
    Viktor Leningradets 31 Juli 2019 18:06
    0
    Matur nuwun kanggo kiriman sing apik, Andrew!
    Sarehne kapal tanker iku sedulurku ing pabrik, mula aku kelangan limang sen.
    Ora dibutuhake ing 1944. T-34-85 saka tembung ing kabeh. Kabeh sing ditindakake dening T-34 ing taun 1941 - 1943, lan sing paling penting - owah-owahan radikal, dibayar dening atusan ewu nyawa tanker sing tiba. Ya, wektu iku ora ana alternatif kanggo dheweke. Bener, padha, ora ana alternatif kanggo Pz-III ing taun 1941.
    Nanging sawise kampanye mangsa 1944, dadi cetha yen T-34 wis kesel dhewe. Ya, bisa uga nganggo meriam 85 mm, nanging ora bisa dadi tameng lapis baja maneh. Kabeh penyakit congenital: tightness, suspension ora sampurna, transmisi outdated, liyane lan liyane cetha ditetepake wong njaba. Manufaktur desain uga milih kabeh watesan.
    Sauntara kuwi, mesin sing luwih maju dadi produksi, umume cocog karo tujuan tank utama. Maksudku IS-1 lan pangembangan IS-2.
    Solusi sing digabungake ing desain kasebut bisa, kaya sing dikandhakake, kanggo ngalih saka T-34 menyang IS tanpa alangan.
    Iki uga bakal ngidini, tinimbang 4,5 ewu IS-2, ISU-152 lan ISU-122, uga 10,5 T-34-85, kanggo ngasilake sekitar 12 ewu tank utama sing luwih unggul ing data taktis lan teknis kanggo T-34 -85.
    Nanging bedhil poto-propelled kudu diprodhuksi mung ing basis saka T-34. Preferably karo D-25S lan D-1 bedhil ing versi kanggo bedhil poto-propelled.
    Kanggo persenjataan IS, wiwit karo D-5, ing mangsa panas 1944 bisa ngalih menyang meriam 95-107-mm anyar, nanging balistik luwih andhap asor saka D-10, kang njamin a tingkat geni cekap.
    Ing wektu sing padha, desain mesin sing dadi IS-3 bakal luwih ditargetake, lan tank medium umume bakal ilang saka pembangunan sing janjeni, menehi dalan menyang sing utama.
    1. Yura 27
      Yura 27 1 Agustus 2019 04:18
      0
      [/ quote] Solusi sing digabungake ing desain kasebut ndadekake, kaya sing diucapake, "tanpa pengaruh" kanggo ngalih saka release T-34 menyang IS. [Kutipan]

      Ngganti siji tank ing baris perakitan karo liyane ing dhuwur saka perang? Iki pancen ora nyata. Modernisasi kanthi cekap tanpa ngganti sasis lan grup transmisi mesin, kanthi owah-owahan minimal ing awak lan ngganti turret karo sing anyar - iki bisa ditindakake. Nanging mung menara sing diganti. Mulane losses ageng.
      1. Viktor Leningradets
        Viktor Leningradets 1 Agustus 2019 10:40
        0
        Operasi mbalikke ditindakake ing ChKZ ing mangsa panas sing luwih nggegirisi taun 1942.
        Ing kasunyatan, sanadyan engine, utawa penundaan torsion bar, utawa cast / gandheng awak (ngemas, rollers, etc.) ana masalah kanggo Uralvagonzavod lan Sormov. Mung masalah bisa njedhul ing Omsk, nanging iku bisa kanggo castling Uralmash.
        Aku mung njaluk ngapura kanggo "tambahan", mesthine, aku kudu nulis "tinimbang".
        1. Yura 27
          Yura 27 2 Agustus 2019 03:58
          0
          Kutipan: Viktor Leningradets
          Operasi mbalikke ditindakake ing ChKZ ing mangsa panas sing luwih nggegirisi taun 1942.
          Ing kasunyatan, sanadyan engine, utawa penundaan torsion bar, utawa cast / gandheng awak (ngemas, rollers, etc.) ana masalah kanggo Uralvagonzavod lan Sormov. Mung masalah bisa njedhul ing Omsk, nanging iku bisa kanggo castling Uralmash.
          Aku mung njaluk ngapura kanggo "tambahan", mesthine, aku kudu nulis "tinimbang".

          Dadi ChKZ diprodhuksi relatif sawetara tank, nanging samesthine kanggo njaluk akèh tinimbang sethitik. Nanging bali (akeh kanggo sethithik), nalika perang ora nyata.
          Cetha yen perang ing IS-1 luwih apik tinimbang ing T-34-76/85, nanging bakal ana sawetara, utamane nalika transisi saka siji tank menyang liyane.
          Tank "cruising" uga dibutuhake, ing kondisi terobosan sawise tengah 43.
          Nanging, kudu duwe waja anti peluru saka turret lan bathuk lambung (kanthi sisi anti peluru). T-34 kabeh anti peluru saka tengah nganti pungkasan 42g. Mulane losses ageng.
          1. Viktor Leningradets
            Viktor Leningradets 2 Agustus 2019 10:01
            0
            "Sekedhik" nganti 500 pcs. saben sasi? Lan mundhak ora kelakon corny amarga lack saka mesin ekstra.
            Apa sing "nyata", sing "ora nyata" kudu dipikirake. Aku diitung kanthi bobot, persenjataan lan mesin. Dadi, ing endi wae kanthi wates cukup kanggo 12 ewu kendaraan sing dilindhungi, seluler (ing lemah) lan teknologi maju tinimbang 4,5 ewu tank sing bersenjata lan uga dilindhungi lan bedhil self-propelled + 10,5 ewu kendaraan sing ora bisa digunakake kanthi anyar gaman. Amarga nyuda kerugian pertempuran sing ora bisa dihindari ing kasus iki, jumlah tank sing bisa dilayani lan bedhil self-propelled ing pasukan ora bakal suda.
            Tank cruiser sacara ideologis ora dirancang kanggo nglawan bedhil anti-tank, PAK-40, Viper, lan kabeh bedhil self-propelled kanthi bedhil 75mm mateni kanggo T-34-85. IS-85, IS-95 utawa IS-107 sing padha bisa nindakake serangan sing padha, nanging kanthi efisiensi sing luwih gedhe lan kerugian sing luwih sithik.
            Lan modernisasi T-34 minangka langkah sing dipeksa. Dheweke nyoba nyenengake pimpinan, ujar manawa kita menehi tank ing ngarep! Dadi ing taun 1942, Saltzman nyopir produksi T-60 ing podo karo karo T-70 kanggo jumlah. Asil padha karo T-34-85 - mayit lan mobil rusak.
            Kita kaya kanggo moyoki Jerman, de bodho miwiti "panther", iku perlu kanggo drive Pz-IV lan bakal ana rasa seneng! Lan dheweke uga nyoba numpuk mobil jenazah KWK-42 kuno iki. Omong kosong lengkap! Papat bedhil anti-tank lan tanker kita klik bebarengan. Lan dheweke ora ana maneh kacepetan lan cadangan massa. Mung mesin sukses adhedhasar iku Hummel lan Brumber.
            Iki nasib T-34 - basis kanggo nggawe bedhil poto-propelled.
            1. Yura 27
              Yura 27 2 Agustus 2019 10:44
              0
              Eh, 500 tank abot saben wulan? Utawa apa?

              Motors, mesthi, kudu kurang. Nanging waja IS ditarik paling ora kaping pindho. Nanging sing utama yaiku restrukturisasi serius produksi saka T-34 menyang IS. Jumlah bakal mudhun akeh.
              Kanggo raid, IS duwe sawetara kurang.
              4,5 ewu - iki kanggo periode apa?

              "Pazik" kaping papat, rilis pungkasan, dilindhungi kanthi apik saka bathuk saka Rusia 3 "-ok.

              Nanging, modernisasi kompeten saka T-34 wis bisa kanggo nglindhungi tank uga saka siji proyeksi (frontal) lan ora sag ing jumlah.
              1. Viktor Leningradets
                Viktor Leningradets 2 Agustus 2019 12:15
                0
                ChKZ + ChTZ \u500d 2 lembar yaiku ISU + IS-1944 ing paruh kapindho taun 1942. Ing taun 351, 1 KV-4,5 ing Mei. 2 ewu ISU + IS-1944 kanggo 1945. Lan ing taun 122 LKZ wiwit produksi ISU-152S lan ISU-XNUMX.
                Kabeh modernisasi sing kompeten iki ora ana gunane, irunge abot banget, epaulette ora nahan BL-1 sing ringkih. Ing cendhak - kabeh. Lan uga kemungkinan banget ing taun 1945 nglawan Pershings lan Komet ...
                Sampeyan kudu sijine IS ing conveyor (pisanan 85 mm ZiS-S-53, banjur 95 mm kanthi kacepetan projectile waja-piercing watara 900 m / s utawa 107 mm karo kacepetan projectile watara 800 m / s - nanging tansah nganggo kartrid kesatuan). Babagan perestroika. Nuwun sewu, aku ora ngerti, kajaba transmisi - kabeh luwih gampang, lan transmisi rampung dikuasai ing perusahaan kepala.
                Ing kasunyatan, I.V. Stalin miscalculated banget, pracaya kanggo mungkasi perang ing Autumn 1944. Mulane, kang ora pindhah kanggo panggantos radikal kuwi, nanging worth iku. Ing kasunyatan, kabeh bedhil 75-mm, kajaba KWK-42, metu saka game nglawan tank utama.
                Kanggo cadangan daya - ing dalan gedhe 240 km - luwih saka mungsuh, nanging bisa digawa nganti 350 km, minangka pengalaman karo T-10 / T-10M nuduhake.
                Lan sing paling penting, produksi serial ing pabrik-pabrik utama bisa, kanthi desain sing luwih diangkah saka IS-3 sabanjure, kanggo nggawe tank utama sing gedhe kanggo rearmament tentara.
                1. Yura 27
                  Yura 27 4 Agustus 2019 07:02
                  0
                  [/ Kutipan] Kabeh modernisasi sing kompeten iki ora ana gunane, irunge abot banget, epaulette malah ora nyekel BL-1 sing ringkih. [kutipan]

                  SU-100 bakal duwe irung luwih abot lan ora ana apa-apa, piye wae.
                  BL-1, - iki karo rollback shortened, nanging karo bahan bakar diesel. Aku ora nemoni keluhan babagan reaksi bencana ing tali bahu. Ing kasus sing ekstrem, sampeyan bisa nggawe tali bahu miturut jinis IP. LKZ nganti 09.05.45/5/152 mung ngumpulake XNUMX lembar. ISU-XNUMX, i.e. iku bab apa-apa.
                  Umumé, tinimbang 14,65 ewu T-34, ide kanggo nggawe 7,2 ewu IS ora ala, nanging ora bakal ditindakake sajrone perang. Kajaba iku, ing wiwitan, produksi IC bakal mbukak alon-alon, sampeyan bisa ndeleng CHKZ sing padha: November - 25pcs, Desember - 40pcs, Januari -75, Februari -75, Maret - 100pcs. Sing. nem sasi pisanan, bakal ana drawdown serius ing jumlahe. Lan iki ana ing pabrik sing sadurunge ngasilake tank KV sing gegandhengan (ing babagan suspensi lan kanthi kekandelan waja sing cedhak).
                  Transa (PMP) - ana akeh banget "ekstra" Gir ing, dibandhingake T-34.
                  Apa sampeyan bisa mbayangno unitar 107mm? Ing babagan har-ki bobot / dawa? Supaya sampeyan mung bisa nggunakake bedhil poto-propelled ing Go. 85mm cukup cocok, utamané wiwit ing IS sampeyan bisa nggunakake dijupuk saka BR-365, lan ora saka kuburan BR-365K. Sampeyan uga bisa nambah bobot mesiu, tali Pundhak lan suspensi bisa gampang tahan. Kajaba iku, sampeyan bisa Book menara uga, ana sampeyan bisa uncalan ing paling setengah ton ing bathuk lan waktu liyane saka ton ing saben sisih. Lan ton liyane bisa digunakake ing layar anti-kumulatif.

                  Umumé, ing téori: paling realistis kanggo mindhah rong pabrik menyang produksi IS-1, lan 183rd nggawe tank jelajah (T-34-85), tugas kasebut (bebarengan karo bedhil self-propelled), sawise break liwat TTs, punika dijupuk alangi TCTerms lan ngenteni pull-ups TT. T-34-85 ora melu perang karo senjata anti-tank diatur. Lha, kaya ngene iki, kanthi pikiran sing apik babagan kepemimpinan negara, bisa uga kedadeyan, yaiku. lan jumlahe ora kurang lan kualitas kasedhiya.
                  1. Viktor Leningradets
                    Viktor Leningradets 5 Agustus 2019 11:16
                    0
                    Aja bingung gun 107 mm F-42 karo ZiS-6! Kartrid kesatuan 107-mm kanthi balistik M-60 bakal narik 29,4 kg, nanging bakal luwih cendhek tinimbang kartrij kesatuan kanggo D-10 kanthi 110 mm, lan kanthi balistik 9S-1 - 27,7 kg lan luwih cendhek 155 mm. Tembakan kesatuan 95 mm kanthi bobot kira-kira. 26 kg lan dawane 1050 mm. Telu sistem kasebut nyedhiyakake karusakan sing bisa dipercaya kanggo kabeh tank Jerman saka jarak 600 - 1500 m. Varian kanthi meriam 85 mm kanthi daya dhuwur uga ora kena diskon.
                    Saiki kanggo release saka IP: separo pisanan 1944 mung fine-tuning versi pisanan saka mesin karo bagean ngarep langsung. Ing wektu iki, T-34-85 UVZ ora diprodhuksi. Punika kang muncul ing mangsa panas (kajaba bedhil) - lan kudu wis ngenalaken minangka MBT.
                    Ingkang utama yaiku tampilan versi IS-3 sing luwih nyukupi ing musim semi 1945. Bathuk lan turret sing ora bisa ditembus, sisih 45-60 mm, mesin lan transmisi saka IS-4, nyedhiyakake kacepetan ing dalan gedhe luwih saka 50 km / jam lan tank tank anyar kanthi pasokan cangkang manual lan daya otomatis. sumber lan reloading dijupuk menyang kamar. Aja lali babagan cadangan daya! Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora worth mbuwang dhuwit kanggo galvanizing T-44 lan jalaran.
                    1. Yura 27
                      Yura 27 6 Agustus 2019 04:16
                      0
                      Separuh kapindho 44g dijawab dening spruce-spruce mung balistik M-60. Nanging uga kesatuan sawijining, wielding ing Go, ora bakal bisa metu cepet (yen bisa metu ing kabeh). Yen wis 107mm, banjur mung loading kapisah. Ing 107mm ing IS-2 loading bakal akselerasi dramatically, b / c bakal nambah.

                      Separuh kapindho 44g, - wis telat, kudu kaya ing urip nyata, - musim gugur 43g minangka wiwitan. Nalika pabrik bakal promosi rilis model anyar, nem sasi bakal liwati.
      2. Viktor Leningradets
        Viktor Leningradets 1 Agustus 2019 10:47
        0
        Kaya sing ditindakake ing taun 1945, kabeh cadangan modernisasi wis entek nalika musim panas taun 1944. Kajaba iku, ing taun 1944, gagasan tank "medium" (waca "cruising") pancen ganas. Generasi pisanan tank utama mlebu ing adegan, utawa lagi nyiapake mlebu, nggabungake proteksi persenjataan tank abot kanthi mobilitas medium.
        1. Yura 27
          Yura 27 2 Agustus 2019 04:00
          0
          Kutipan: Viktor Leningradets
          Kaya sing ditindakake ing taun 1945, kabeh cadangan modernisasi wis entek nalika musim panas taun 1944. Kajaba iku, ing taun 1944, gagasan tank "medium" (waca "cruising") pancen ganas. Generasi pisanan tank utama mlebu ing adegan, utawa lagi nyiapake mlebu, nggabungake proteksi persenjataan tank abot kanthi mobilitas medium.

          Cadangan modernisasi ora entek, mung kudu ditindakake kanthi cekap.
  17. demiurge
    demiurge 31 Juli 2019 18:20
    0
    Aku wis nulis ing topik liyane babagan T-34, lan aku bakal mbaleni kene.
    T-34-85 mung las 20-30mm waja ing VLD, iki bakal nggawe tank luwih abot karo 700-900kg maksimum. Ngelingi kasunyatan sing saka umur 42 truk diangkut menyang VLD minangka standar, ora ana kakehan khusus ing ngarep kendaraan, lan yen ana, ing kasus apa wae, luwih apik yen tank rusak. ing mburi saka Burns metu ing baris ngarep karo kru.

    Kekandelan suda bathuk 45 + 20-30mm punika 130-150mm, karo amba judhul cilik, sampeyan bisa nuduhake figurines kanggo ngemas 40, papat lan iku ing meh wae kadohan.
    Akht-akht lan panther 75mm bisa uga disimpen ing kilometer, utawa malah kurang.

    Ninggalake 45 mm saka sisih minangka, karo ngarepke nyoto iku luwih apik tinimbang 20-30 mm grooves lan bêsik, iki ing tingkat panther.
  18. DesToeR
    DesToeR 31 Juli 2019 19:46
    +1
    Kutipan saka demiurge
    Aku wis nulis ing topik liyane babagan T-34, lan aku bakal mbaleni kene.
    T-34-85 mung las 20-30mm waja ing VLD, iki bakal nggawe tank luwih abot karo 700-900kg maksimum.

    Modifikasi (ing logam) tank T-37-85 kanthi waja frontal 75mm digawe (Svirin duwe foto tank iki ing siklus). Militèr nolak tank, motivating kaputusan dening kasunyatan sing losses ing pawai (Tentara Abang nyerang utamané ing periode iki) bakal ngluwihi losses pertempuran. Tingkat maju lan kekalahan pertempuran ana gandhengane: luwih cepet sampeyan maju, luwih sithik perang sing sampeyan lakoni.
  19. DesToeR
    DesToeR 31 Juli 2019 20:19
    +3
    Kutipan: Kucing Laut
    Aku ora nemtokake iki, lan tanpa kula ana cukup panguwasa.

    Aku kepengin weruh sapa? Ora ana aku ndeleng keunggulan kualitatif tank Jerman minangka kompleks senjata. Walkie-talkie pancen keren, aku seneng karo pemandangan Zeiss, bedhil ditembak kanthi akurat, nanging kepiye kompleks ... pitakonan gedhe. Kapal tanker Jerman squealed karo kesenengan ing Jerman "kucing", nanging uga kudu nyatet emosi banget nahan jenderal lan spesialis teknis.
    Kutipan: Kucing Laut
    Apa sampeyan duwe tank siji saka korps tank, sing nggawe 500 km tanpa rusak?

    Conto: pawai tank T-34 ing Kursk Bulge ing taun 1943. utawa kenangan saka tankman Soviet ing Prusia ing taun 1944:
    "Contone, saka Jelgava, pindhah liwat Prusia Timur, kita ngliwati luwih saka 500 km sajrone telung dina. T-34 tahan kaya biasane, "kelingan A.K. Rodkin.


    Kutipan: Kucing Laut
    Inggih, sawise taun 1943, dheweke isih mundur ora kanthi kecepatan kaya nggawe drapery dawane 500 km ing sedina.

    Apa sampeyan ngerti konsep maneuver ing ngarep? Utawa apa sampeyan mikir yen tank mung pindhah "menyang" lan "adoh" saka garis ngarep. Apa sampeyan duwe idea babagan transfer pasukan saka siji sektor ngarep menyang liyane (kanthi tes pengintaian global)? Iku mung ing dina lan Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan ora duwe wektu - sampeyan kudu perang wis diubengi.
    Kutipan: Kucing Laut
    Kowe, kancaku, cukup...

    Aja dadi idola.
  20. DimerVladimer
    DimerVladimer 1 Agustus 2019 10:50
    +3
    panulis nulis
    Bener, suspensi bar torsi ora nate dipasang,

    Iki ora bener. Penulis ora ngerti topik T-43 kanthi lengkap

    Topik iki dibahas kanthi rinci lan rinci.
    Maxim Kolomiets. "T-44 lan ahli waris liyane saka" telung puluh papat "
    Ing kene lan babagan T-34M lan pangembangan sabanjure adhedhasar studi dokumenter.

    Tanggal 20 Juli 1943, sekretaris Komite Sentral Partai Komunis All-Union Bolsheviks Nizhny Tagil, Kolyshev, ngirim dokumen menyang I. Stalin kanthi judhul "Laporan babagan kabutuhan tes negara lan produksi massal T- 43 tank lapis baja kandel ing pabrik No. 183," sing nyatakake ing ngisor iki:
    "Miturut pandhuan sampeyan, pabrik tank ngembangake lan nggawe conto pisanan tank T-43 lapis baja anyar ...
    Miturut alam, T-43 minangka prototipe tank T-34, sing didikte dening kabutuhan:
    a). Panggunaan maksimal bagean lan rakitan tank T-34;
    b). Rasionalitas skema T-34, sing mbenerake dhewe ing operasi;
    ing). Pengawetan katrampilan produksi lan operasional dening personel manufaktur lan operasi tank.
    Proteksi waja tank T-43 dipilih saka 8s baja kekerasan dhuwur kanthi kekandelan 75 mm. Waja kuwi tahan projectile 76-mm nganti jarak 200-250 meter utawa luwih. Sadurungé iki, pangayoman waja paling kuat ing KV ana pangayoman marang asor mbebayani mung ing kadohan saka 800-1000 meter.
    Ukuran tank rada suda, sing digayuh kanthi nggunakake suspensi bar torsi ing T-43. Ing tank T-43, komponen tank T-34 ing ngisor iki tetep ora diganti:
    1. Air resik.
    2. Kipas angin adhem.
    Gesekan utama.
    Gearbox.
    Kopling sisih.
    Rem.
    Roda nyopir.
    Dhukungan gembong.
    Roda sloth.
    Bagéan utama saka final drive.
    Kursi sopir.
    Mesin V2-34.
    Kabeh unit peralatan listrik.
    Kabeh werni lan bantalan roller.
    Sistem peluncuran udara.
    Shield saka piranti kontrol.
    Uler.
    Alat lan aksesoris.
    peralatan radio.
    Jumlah bagean ing T-43 kurang saka ing T-34 ... dening 2133 bagean. Jumlah total normal kurang saka 1241 normal ...

    Mangkono, bisa dideleng saka ndhuwur yen nalika njaga data taktik lan teknis dhasar tank T-34, tank T-43, ing syarat-syarat kualitas pertempuran, minangka tank kelas sing luwih dhuwur, sing dibutuhake banget. dening Tentara Abang kita. Intensitas tenaga kerja tank T-43, miturut data awal, 15-20% kurang saka intensitas tenaga kerja tank T-34. Tank T-43 dirancang kanthi teknologi lan struktur luwih prasaja tinimbang tank T-34.


    Kita ndeleng lambung waja T-43 eksperimen lan ndeleng flanges kanggo nempelake bar torsi lan ora ana ceruk kanggo liontin lilin.

    Andrey - njupuk dipikir nyedhaki karo materi, sampeyan nggunakake sumber ora akurat.
  21. DimerVladimer
    DimerVladimer 1 Agustus 2019 11:21
    0
    Liyane babagan suspensi bar torsi ing T-43 - wis didokumentasikake dening Maxim Kolomiets sing padha

    Tes lemah tank T-43 eksperimen ditindakake wiwit 2 Agustus nganti 25 Agustus 1943, nalika kendaraan No. Nizhny Tagil - Sverdlovsk - Chelyabinsk). Kanggo nguji mesin kasebut, komisi khusus ditunjuk, ketua Kolonel Kulchitsky saka Pengawal, lan Morozov, kepala desainer pabrik No. 1, dadi wakil ketua. Kajaba iku, kalebu wakil saka GBTU KA - engineer-lètnan kolonel Kozyrev, engineer-kapten Rezengard, engineer-kapten Prizemov, saka situs test NIBT - engineer-mayor Pankiin, saka departemen artileri utama - engineer-mayor Demusyak, saka komisariat industri tank rakyat - insinyur utama OGK Yurasov, uga wakil kepala desainer pabrik No. 2 Kucherenko, direktur pabrik No. 1974 Maksarev lan wakil militer senior pabrik No. 1279, insinyur -kapten Goridko ...
    ... Ing babagan operasi komponen lan rakitan, dicathet yen bagean utama saka cacat "nuduhake jarak tempuh luwih saka 1000 km, lan analisis kasebut ngidini kita nyatakake:

    Kothak gear sawise ngilangi cacat pengikat kacang poros, miturut mode perawatan panas gear lan instalasi kanthi ati-ati, kanggo njamin operasi normal tank ing 2000 km.
    Keandalan pita rem ora cukup.
    Poros torsi bisa digunakake kanthi apik, lan nyedhiyakake jarak tempuh nganti 2000 km".

    Maxim Kolomiets
    WARIS "TIGA PULUH PAPAT"
    T-34M, T-43, T-34-100, T-44
  22. DimerVladimer
    DimerVladimer 1 Agustus 2019 11:54
    +1
    Lan mulane I.V. Stalin pancen bener nalika ngandika A.A. Morozov ing salah sawijining rapat kaya iki:
    "Comrade Morozov, sampeyan wis nggawe mobil apik banget. Nanging dina iki kita wis duwe mobil apik - T-34. Tugas kita saiki ora kanggo nggawe tank anyar, nanging kanggo nambah kualitas pertempuran T-34, kanggo nambah. padha ngeculake".


    :)))
    Andrey dadi kasengsem ing mitologi? Aja nyuarakake sumber mitos kasebut?