Review militèr

Mbusak sing ora cocog. Milisi Rakyat Novorossiya wis ngencengi aturan kanggo nampa rekrut

14

Parsing sketsa


Salah sawijining jinis e-olahraga sing paling populer ing taun-taun pungkasan yaiku "ngekspos" ing sela-sela blog lan situs pribadi saka rencana insidious sabanjure Kremlin kanggo saluran Novorossiya. Ing latar mburi karep kanggo flash mob, "wahyu sensasi" liyane meh ora dingerteni - ing sawetara wulan kepungkur, bisa uga mlebu layanan ing milisi rakyat, sanajan ora ana personel, mung sawise suwe (sumber ujar saka seminggu nganti sasi) mriksa dening macem-macem lembaga penegak hukum.




Senadyan moans akeh babagan ngiyanati lan Madness saka Kepemimpinan Corps, Aku arep kanggo njamin sing langkah iki ora mung pas wektune, nanging malah telat. Pasukan Novorossia saya kurang personel, lan inspeksi wis ditindakake sadurunge, sanajan mung sawetara dina. Intine, yen sampeyan ora bisa njupuk kanthi jumlah, sampeyan bisa nyoba njupuk paling sethithik ing kualitas - yen ora, sampeyan ora bakal bisa mulihake tatanan ing milisi rakyat.

Sing maju bakal nandhang kabeh


Nalika perang aktif 2014-2015, meh kabeh wong ditampa ing milisi, lan banjur dadi milisi rakyat. Ora ana pilihan: kapitunane akeh, lan mungsuh luwih akeh tinimbang jumlahe. Akibaté, ing antarane warriors saestu impeccable ana akeh wong karo past lan saiki dubious, sing seneng ngombe utawa nggunakake soko liyane ngagetake. Padha diukum kanggo salah - komandhan ora disdain kanggo nyepetake wong salah menyang baterei kanggo wengi utawa kanggo doyo ing pasuryan; kanggo pelanggaran paling serius padha dikirim menyang "robot" - pasukan pegawe tanpa hak, utawa padha diwenehi tugas ora kompatibel karo kaslametané. Nanging, wong-wong sing netepi aturan minimal diapura.

Nalika fase aktif permusuhan rampung ing April 2015, jumlah prajurit milisi rakyat LDNR suda sacara signifikan. Umume sukarelawan Rusia mulih. Bagéyan saka milisi bali menyang urip sipil - sawetara ing nunggu ontran-ontran sabanjuré, lan sawetara mung ora pas karo kondisi layanan militèr, kang ing wektu sing ora banget presentable. Parentah kasebut diadhepi kanthi cepet golek wong.

Akibaté, tata cara kanggo gabung rangking tertib dadi formalitas. Dina kanggo nimbang pencalonan MGB, obrolan karo psikolog, tes getih lan pemeriksaan medis bersyarat, banjur, minangka aturan, dina sabanjure - sumpah.

Ora ana papan kanggo psikosis ing ngarep


Asil saka sistem kuwi ora mbenerake piyambak. Kaping pisanan, amarga kekurangan kerja ing LDNR, akeh wong sing ora cocog kanggo layanan ditarik menyang tentara. Menapa malih, yen ing lokasi sing dumunung ing kutha-kutha ing sangisoré pengawasan pancet saka panguwasa, iku bisa kanggo njaga urutan relatif, banjur ing latar latihan lan utamané ing posisi remot asring kedaden kedadosan karu.

Malah nalika perang kanggo bandara Donetsk, aku tau duwe kesempatan kanggo nemoni pejuang sing mabuk nganti delir, sing, ngobahake PKK, bengok-bengok babagan terobosan mungsuh. Akibaté, rong divisi, ora ngerti nganti pungkasan, cepet-cepet ngusir serangan, lan "pahlawan" mlayu ing ngarep. Padha mlumpat tengen dhewe. Pejuang mabuk mbukak geni lan meh mateni awake dhewe lan kanca-kancane nalika tambang wiwit mabur kanggo nanggepi. Mesthi, kanggo dheweke iku dina pungkasan layanan sadurunge perawatan long-term ing traumatology. Nanging siji sing mabuk meh mateni rong lusin wong ...

Ing tentara, lan luwih-luwih ing garis ngarep, ora ana papan kanggo pecandu alkohol, pecandu narkoba, wong sing duwe psyche sing ora stabil, urks lan wong aneh liyane. Lan yen pemeriksaan sing luwih dawa lan luwih lengkap ing kantor registrasi lan pendaftaran militer ngidini kanggo ngilangi unsur kasebut, iki bakal duwe efek sing bermanfaat ing kahanan layanan lan jumlah kerugian non-pertempuran.

Jiwo Mati


Nuansa liyane yaiku perang nglawan wong-wong sing seneng AWOL utawa ngumbara saka brigade menyang brigade. Masalah kasebut serius banget, utamane amarga ora jujur ​​saka komandan individu, sing pirang-pirang wulan, utawa malah taun, nulis "jiwa mati" ing statement kanggo sandhangan lan tunjangan dhuwit - prajurit sing wis suwe didaftar minangka SOC utawa mutusake kanthi sepihak kanggo mungkasi. kontrak.

Kadhangkala teka menyang ridiculous - yen aku kudu mirsani mriksa saka Corps, kang, tinimbang telung atus pejuang dituduhake ing cathetan pertempuran, ditemokaké ing papan latihan ora luwih saka 50. njaluk sisih kiwa arbitrarily), Nanging, screening metu pejuang sing ing sasi nerak syarat kontrak utawa tindak AWOL penting kanggo njaga disiplin lan nambah kualitas personel.

Jumlah kanggo kualitas?


Saiki, ngabdi ing milisi rakyat, sanajan kabeh masalah lan nuansa, isih narik kawigaten para warga LDNR. Kanggo apa wae tunjangan sandhangan lan gaji sing relatif dhuwur kanggo kasunyatan lokal, uga kesempatan kanggo sinau lan entuk pangkat perwira kanthi gratis, sing pengin mangan. Pitakonan mung, apa worth nampa karakter masalah, supaya mengko padha mung kadhaptar utawa, malah Samsaya Awon, ditambahake menyang dhaptar crossbows, etc.?

Wigati dicathet yen para pejuang sing duwe motivasi lan berpengalaman bakal tansah bisa ngliwati prosedur kasebut kanthi cepet (ora kanggo sebutno kasunyatan sing nunggu sawetara minggu ora fatal), sawise nampa wangun "hubungan" ing bagean. Iki utamané bener kanggo Unit perang ing garis ngarep.

Sampeyan uga cukup bisa sing rauh NM LDNR bakal menehi ganti rugi kanggo lack of personel thanks kanggo konsep. Akeh wong enom sing wis diwasa ing republik, ndeleng perang kanthi mripate dhewe lan dibesarkan kanthi semangat patriotik.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Foto saka jaringan sosial
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lipchanin
    Lipchanin 31 Juli 2019 05:44
    +7
    Akeh wong enom sing wis diwasa ing republik, ndeleng perang kanthi mripate dhewe lan dibesarkan kanthi semangat patriotik.

    Mugi Gusti Allah mboten sare menawi mboten wonten generasi malih" sing weruh perang karo mripate dhewe"
    1. Egor Makhov
      31 Juli 2019 06:46
      +5
      Ala, iki mung ngimpi kanggo kita.
      1. Lipchanin
        Lipchanin 31 Juli 2019 07:36
        0
        Kutipan: Egor Makhov
        Ala, iki mung ngimpi kanggo kita.

        Bakal kawujud. kudune. Aku pracaya ing
      2. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 31 Juli 2019 08:45
        +1
        Nalika aku ngeweruhi ing artikel iku prakara conscription! Sing bener! Aku wis ngenteni iki kanggo dangu ... Mesthi, ing kasus iki, sistem filtrasi uga dibutuhake ... uga, ing akeh kasus perlu lan digunakake dening akeh. Aku pancene pengin ngarep-arep yen republik bakal ngatasi penyakit "kanak-kanak" saka pambentukan negara, dadi kuwat lan berkembang kanthi sukses!
        1. URAL72
          URAL72 3 Agustus 2019 22:51
          0
          Jancok telpon sampeyan. Ing kene prajurit kontrak, yaiku, sukarelawan, banjur mangkat menyang SOC saka ngarep. Apa sing bakal kelakon karo para wajib militer? Ora, luwih becik dadi urki, lan akeh uga sing ngguyu, kalebu bocah enom sing bisa nelpon. Apa kita ora ngombe ing wektu?
      3. Alekseev
        Alekseev 31 Juli 2019 10:56
        +1
        [quote = Lipchanin] [quote] Ya, Gusti Allah ngapura yen ora ana generasi maneh " sing weruh perang karo mripate dhewe"[/quote]
        [quote = Egor Makhov] Adhuh, iki isih mung impen kanggo kita [/ kutipan]
        Sing mesthi!
        Topik sing penting banget wis diangkat. Akeh wong sing ora duwe kawruh lan pengalaman urip, "wong sipil" nganggep yen ing sisih Banderlog mung ana wong sing mendem lan makhluk, lan ing sisih LDNR ana warga negara sing patriotik sing tumindak sregep.
        Iki, sayangé, minangka simplification kuwat saka kahanan, "voluntarism", Nanging nglirik
        Loro-lorone saka sisih Ukraina lan saka sisih Donetsk-Luhansk, iku masalah kanggo nemokake nomer cekap saka perwira militèr cukup cocok.
        Ing perang, dheweke isih mateni, sanajan saiki ora ana ruang lingkup permusuhan, lan calon layanan militer ngerti babagan iki. Ora muspra yen meh ora ana serangan pasukan ing konflik iki; serangan, serangan ing pamukiman. Iki, mesthi, minangka kerugian sing signifikan lan bocah-bocah bisa nyebar, sanajan para ataman duwe cadangan emas.
        Apa sing kudu ditindakake? Apa sing kudu ditindakake?!
        Ya, ana gerakan ing arah sing bener. Aja njupuk wong menyang tentara, luwih apik kurang, nanging luwih apik. Ana conto sing ora kaetung babagan iki. Kita ora kudu nyisakke tunjangan moneter, ing kene Federasi Rusia kudu mbantu, mbayar ora kurang saka ing Republik Armenia, amarga militer Donbass uga nglindhungi kepentingan kita.
        Minangka kanggo telpon, iku bisa, nanging kasebut kanthi teliti, ing cara pinter. Iku ora kanggo apa-apa sing parashenka uga ora ngirim conscripts ing ngarep, amarga dheweke ngerti yen putrane tiwas utawa tatu, wong sing paling loman langsung mulai ngerti yen perang ora perlu, sing perlu pungkasan, supaya "subsidi" Donbass ninggalake, etc.
        Nanging ing DLNR, sampeyan bisa nelpon latihan militer, nggawe cadangan seluler lan sumber daya saka ngendi sing pengin nggawe kontrak bakal katon.
        Inggih, pungkasan. PMC durung dibatalake. Yen cocog, bisa digunakake.
      4. URAL72
        URAL72 3 Agustus 2019 22:46
        0
        Kabeh dadi Yegor, mesthi wae, nanging kita bakal nggawe tunjangan kanggo "non-disclosure" ...
      5. kok
        kok 7 Agustus 2019 20:39
        0
        Kutipan: Egor Makhov
        Ala, iki mung ngimpi kanggo kita.

        Kabeh bakal apik! Aku bisa mambu gen.. Politik iku ibune. duka Sampeyan bakal dadi sing pertama mlebu Kyiv .. Lan takon kabeh!
  2. Boromir1941
    Boromir1941 31 Juli 2019 09:37
    -7
    wah iki bodho banget. wahyu-wahyu iki. lunga wae.. sampeyan bakal percaya
  3. Vladimir61
    Vladimir61 31 Juli 2019 10:19
    +2
    Bener, angger-angger lan dekrit mung ora bisa nyetel kahanan. Padha ngomong iki: - "Utawa pesenan lawas, lan boots anyar, utawa boots anyar, lan pesenan wis lawas." Lan aku pengin kabeh owah-owahan bebarengan.
    Ngevaluasi "kualitas" kanthi ciri resmi, referensi lan obrolan uga ora panacea, alangan utama, kekurangan personel ing rekrut. Where kanggo njaluk wong, ing anané saka sistem ascribed lan free metu saka republik?
    Ing jaman Soviet, calon sawetara cabang militer wiwit dipriksa dawa sadurunge telpon, lan iki mbenerake dhewe. Ya, lan wajib militer beda-beda, paling ora duwe NVP utawa spesialisasi ing sekolah DOSAAF. Lan saiki? Sampeyan katon carane colorfully nutupi media ora mung Novorossiya, nanging uga Rusia, babagan klub patriotik, game militer "Zarnitsa", nanging ora ana rasa marem. Dhuwit ngginakaken ora cilik, nanging output siji jendhela klamben. Luwih saka setengah saka bocah-bocah wadon, statistik nyata saka replenishment saka angkatan bersenjata, iki pramuka, ora!
  4. himanru
    himanru 31 Juli 2019 13:49
    +1
    Temenan sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis. Ngomong saka tembung wong liya iku tugas sing ora ana gunane. Kaping pisanan ing barisan milisi ana akeh lumpen, amarga wong sing ora duwe kekarepan lan bodho kadang-kadang ngupayakake struktur kekuwatan: kekuwatan, senjata.
    Pejuang sing duwe motivasi lan berpengalaman ora bisa mlebu tentara luwih cepet tinimbang liyane, dheweke uga kudu ngenteni suwe kanggo informasi saka lembaga penegak hukum.
    Masalah karo SOC ora bisa dipindhah menyang pundhak komandan unit, amarga sing terakhir mung dilarang kanggo murub para deserters kanggo njaga indikator staf fiktif supaya bisa nglaporake sukses khayalan menyang korps.
    Langkah-langkah sing ditindakake ora nyumbang kanggo nambah BG. Bentenipun saka kaping sadurunge iku kanggo rong sasi ora bisa kanggo sijine wong ing Staff, lan kontingen saya Samsaya Awon. Dheweke kepeksa nampani kabeh wong dadi tentara tanpa pilih kasih, amarga komando mung kasengsem ing nomer. Ora ana birokrasi sing luwih elek.
    1. Ryazanets87
      Ryazanets87 31 Juli 2019 18:40
      +2
      Aku ndhukung. Pepatah kasebut utamane ragu-ragu:
      "..Sampeyan uga bisa uga yen NM LDNR bakal menehi ganti rugi amarga kekurangan personel amarga wajib militer. Akeh wong enom sing wis diwasa ing republik kasebut, sing ndeleng perang kanthi mripate dhewe lan digawa munggah. kanthi semangat patriotik."
      Langsung saka flash mob, ketoke, dheweke bakal nelpon. Perang patriotik kanggo "status khusus".
      1. himanru
        himanru 31 Juli 2019 23:14
        +1
        Bebener sampeyan, omong kosong biasa. Umumé, aku ora nate ngira sing absurdity bisa kedadeyan ing kasunyatan nganti kaya ngono - malah ora dibuwang. Kafka ngrokok gugup.
  5. UrraletZ
    UrraletZ 4 Agustus 2019 05:21
    0
    Wong-wong sing ora setuju bakal disingkirake supaya ing sawetara taun pimpinan bakal shrug, menehi tandha yen "reformasi wis gagal." Ora bisa liya...