Review militèr

Helikopter tempur Rusia lan senjatane. Sejarah, saiki lan masa depan

69
Uni Soviet minangka salah sawijining pendiri lan pimpinan jagad ing pambangunan teknologi helikopter. pangembang Soviet wis ngrambah ora kurang sukses ing lapangan nggawe kontrol gaman, utamane, rudal dipandu anti-tank (ATGM). Kombinasi saka rong arah iki predetermined katon saka helikopter tempur ing angkatan bersenjata USSR.



Helikopter Mi-1MU kanthi ATGM 3M11 "Phalanx"


Helikopter


Helikopter Soviet pisanan sing dilengkapi ATGM yaiku Mi-1962MU ing taun 1, bersenjata papat ATGM Falanga 3M11. Amarga lack of kapentingan ing saka Angkatan Bersenjata saka USSR, kang ora sijine menyang layanan, kaya versi apik karo enem rudal. Helikopter generasi sabanjure - Mi-2 lan Mi-4 - ora nampa pangembangan sing signifikan minangka operator ATGM.

Helikopter tempur pisanan saka USSR yaiku helikopter tempur Mi-1972 sing digawe ing taun 24. Kaping pisanan, iki dioptimalake ora kanggo panggunaan anti-tank, nanging kanggo dhukungan geni saka pasukan darat, sanajan bisa nggawa nganti papat ATGM Phalanx, lan mengko luwih maju ATGM Shturm-V. Desain Mi-24 lan modifikasi kasebut ora dioptimalake kanggo operasi tempur saka mode hover, sing khas kanggo helikopter NATO. Nyatane, Mi-24 digunakake minangka pesawat serangan kanthi lepas landas cendhak lan pendaratan vertikal utawa minangka kendaraan tempur infanteri udara. Amarga anane kompartemen udhara sing jembar, Mi-24 dadi luwih gedhe lan luwih abot tinimbang AH-1 Amerika, nanging helikopter kasebut wiwitane digawe kanggo ngatasi masalah sing beda.

Ing modifikasi paling anyar saka Mi-24VM (Mi-35M), helikopter nampa swiwi sing cendhak, mesin tenaga tambah lan 8-16 Shturm-V utawa Ataka-M ATGM, sing ngidini kanthi relatif efektif ngatasi tugas ngrusak kendaraan lapis baja. .


Helikopter Mi-24D lan modifikasi paling anyar Mi-35M


Kaunggulan total USSR lan Pakta Warsawa ing kendaraan lapis baja dibandhingake karo Amerika Serikat lan blok NATO ora nggawe tugas nggawe helikopter anti-tank dadi prioritas. Ing babagan iki, katon helikopter ing USSR sing padha karo kemampuan kanggo AH-64 Apache Amerika paling anyar wis ditundha. Kaping pisanan, iki amarga ambruk USSR, nanging konfrontasi antarane Biro Desain Kamov lan Biro Desain im. Mile. Sajrone "kompetisi" jangka panjang saka helikopter Ka-50 lan Mi-28, lan peneruse Ka-52 lan Mi-28N, para pihak ngetokake akeh rereget ing saben liyane, sing mesthi duwe pengaruh negatif marang potensial ekspor. loro mesin, Nanging, topik iki bola-bali dideleng ing publikasi specialized lan ing forum tematik.

Kaping pisanan, Biro Desain Kamov karo helikopter Ka-50 diakoni minangka pemenang kompetisi kanggo helikopter tentara anyar. Sadurungé ing USSR, ana divisi buruh sing ora diucapake, ing ngendi Biro Desain Kamov ngembangake helikopter prioritas kanggo Angkatan Laut. armada (Angkatan Laut) saka USSR, lan KB mau. Mile kanggo pasukan darat. Kanthi tekane helikopter Ka-50, tradisi iki rusak.

Mobil kasebut dadi menarik banget. Kaping pisanan, tata letak siji-jog saka helikopter kanthi otomatisasi tingkat dhuwur narik kawigaten. Kanggo pisanan ing donya, kursi ejeksi pilot dipasang kanthi bilah sing diuncalake sadurunge ejeksi. Mriem 30A2, dipasang nyedhaki tengah massa 42th, karo amunisi selektif lan 460 puteran amunisi, digawe iku bisa kanggo mencet target ing kadohan nganti patang kilometer. Minangka senjata anti-tank, 12 Vikhr supersonik ATGM kanthi sistem panuntun jalur laser lan jarak tembak kira-kira 8-10 kilometer bakal digunakake. Skema coaxial ngidini helikopter nyedhiyakake maneuverabilitas sing apik lan tingkat pendakian sing dhuwur nganti 28 m / s (kanggo mbandhingake, angka iki kanggo Mi-28 yaiku 13,6 m / s, kanggo AH-1 - 8,22 m / s, kanggo ing AH-64 - 7,2 .12,7-50 m / s). Penampilan spektakuler lan jeneng "Black Shark" kanthi cepet nggawe Ka-XNUMX misuwur ing Rusia lan ing luar negeri, sing diarani "Werewolf".


Helikopter tempur Ka-50 "Black Shark"


Operasi gabungan helikopter tempur Ka-50 karo helikopter Ka-29VPNTSU, dilengkapi komplek otomatisasi lan peralatan komunikasi kanggo nyedhiyakake navigasi, penunjukan target lan komunikasi radio tertutup karo cabang militer liyane. Uga, miturut sawetara laporan, opsi operasi gabungan saka Ka-50 kanthi modifikasi "komandan" rong kursi saka helikopter radar peringatan awal Ka-52 lan Ka-31 (AWACS) dianggep, nanging iki bisa uga. sesanti individu saka masalah.

Debat sing dawa babagan masalah adopsi pungkasan saka helikopter tempur ing Federasi Rusia nyebabake penolakan Biro Desain Kamov saka modifikasi siji - Ka-50 lan promosi modifikasi Ka-52 kanthi rong kursi, kanthi panggonan seko saka pilot sisih dening sisih, kang ora cukup khas kanggo helikopter serangan. Nanging, karakteristik utama Ka-50 disimpen, ing Kajaba iku, stasiun radar gelombang milimeter (radar) diselehake ing irung radio-transparan fairing, dirancang kanggo ndeteksi target lan mabur ing mode amplop terrain.


Radar "Crossbow", dumunung ing ngisor irung radio-transparan fairing saka helikopter Ka-52


Ing pungkasan, loro kendaraan, Ka-52 lan Mi-28N, dilebokake ing layanan, sing nampa review positif lan negatif saka pasukan. Umumé, menang ing syarat-syarat waja lan maneuverability dibandhingake karo AH-64 Apache, loro kendaraan rodok olo kanggo ing syarat-syarat avionics lan senjata. Dikarepake yen avionik, dibandhingake karo sing dipasang ing helikopter AH-64D / E, muncul ing helikopter Mi-28NM sing dianyari. Kajaba iku, ing 2021-2022, direncanakake kanggo nganyarke helikopter Ka-52 menyang level Ka-52M kanthi sistem pengawasan lan penampakan sing luwih apik lan misil jarak jauh.

Nanging, lag ATGM isih tetep. Yen helikopter Amerika bisa nggunakake ATGM ing mode "geni lan lali", banjur helikopter Rusia sing nggunakake Ataka utawa Whirlwind ATGM mbutuhake pelacakan target dening operator sajrone penerbangan rudal. Iki minangka akibat saka kemunduran basis unsur domestik lan, kanthi mangkono, kekurangan kepala homing multi-range kompak.


Helikopter tempur paling anyar Rusia Mi-28VN lan helikopter tempur kapal Ka-52K "Katran"


ATGM lan pluru udara-ke-lemah multifungsi


ATGMs saka generasi pisanan, kang perlu kanggo ngarahake rudal menyang target kanthi manual, ora nyedhiyani sembarang kamungkinan ditrima kanggo mencet target. Sistem anti-tank efektif pisanan sing digunakake saka helikopter Mi-24 lan helikopter Ka-29 Angkatan Laut yaiku Shturm-V ATGM. Komplek iki njamin kekalahan target lapis baja ing jarak nganti limang kilometer kanthi rudal supersonik kanthi pandhuan komando radio. Nalika katon, karakteristik Shturm-V ATGM ngidini helikopter tempur bisa ngatasi target lapis baja kanthi efektif. Mengko, adhedhasar ATGM Shturm-V, ATGM Ataka sing luwih apik dikembangake kanthi jarak tembak nganti wolung kilometer, sing bisa digunakake saka helikopter Mi-28, lan ing varian sing dipandu laser saka helikopter Ka-52. .


Roket 9M120 "Serangan"


ATGM supersonik Vikhr sing dikembangake kanggo Ka-50 kanthi sistem panuntun jalur laser mesthine duwe jangkauan nganti wolung kilometer, lan ing versi Vikhr-M nganti 10 kilometer. Produksi skala gedhe saka Vikhr ATGM ora tau diluncurake, Vikhr-M ATGM wis diproduksi massal wiwit 2013 kanggo digunakake minangka bagéan saka Ka-52, nanging informasi babagan panggunaan nyata banget winates.


ATGM "Whirlwind-M"


Helikopter tempur Rusia lan senjatane. Sejarah, saiki lan masa depan

Helikopter tempur Ka-52 kanthi 24 ATGM "Whirlwind" ing kontainer transportasi lan peluncuran (TPK)


Umumé, Vikhr-M ATGM nduweni kinerja sing luwih dhuwur tinimbang Ataka ATGM, nanging ing wektu sing padha, sistem loro kasebut wis ketinggalan jaman miturut standar modern lan kalebu generasi kaping pindho. Kacepetan malah ATGM supersonik ing kasus apa wae sing luwih murah tinimbang kacepetan penerbangan rudal dipandu anti-pesawat modern (SAM). Akibaté, helikopter sing nyerang kendaraan lapis baja sing dilindhungi sistem pertahanan udara kemungkinan bakal dirusak sanajan sadurunge target ATGM kena. Adhedhasar iki, helikopter tempur Rusia butuh senjata sing bisa digunakake kanthi prinsip "geni lan lali", yaiku ATGM generasi katelu.

Wis suwe, topik pangembangan ATGM Hermes dening Biro Desain Instrumen Tula (KBP JSC) wis dibahas ing Internet. Komplek kuwi pancen wis dikembangake kanggo dangu, wiwitane jeneng "Peck", banjur diganti jeneng "Hermes". Komplek Hermes mestine diselehake ing lemah, lumahing lan udhara operator. Miturut macem-macem sumber, jangkoan versi pesawat saka rudal Hermes kudu kira-kira 25 km, jangkoan versi lemah saka kompleks bisa nganti 100 km. Ana panemu manawa jarak tembak 100 km bisa digayuh nalika diluncurake saka jinis operator apa wae lan luwih akeh gumantung marang kemampuan operator kanggo nyedhiyakake sebutan target ing jarak maksimal. Kacepetan roket kasebut supersonik, maksimal udakara 1000 m / s, rata-rata 500 m / s. Komplek "Hermes-A" (penerbangan opsi) utamané dimaksudaké kanggo nglengkapi helikopter Ka-52.

Rudal komplek Hermes ora bisa digandhengake karo ATGM, nanging minangka misil udara-ke-lemah (to-z) utawa lemah-ke-lemah (z-z) multifungsi. Rudal kompleks Hermes nyedhiyakake panggunaan sawetara sistem panuntun, utamane, kanthi kemungkinan dhuwur, kita bisa ngomong babagan anané sistem panuntun inersia, sistem panuntun radio lan kepala laser homing (GOS), padha karo sing digunakake ing meriam artileri dipandu (UAS) saka jinis Krasnopol. Opsi GOS liyane sing diusulake kalebu sirah homing termal pasif, kepala homing radar aktif, utawa imaging termal gabungan + sirah homing laser. Mesthi, sistem panuntun dhumateng inersia bisa ditambah karo koreksi miturut data saka sistem navigasi satelit Glonass, sing bakal cukup kanggo nggayuh target remot stasioner.
Endi saka opsi GOS iki kanggo kompleks Hermes sing wis dikembangake, sing ana ing operasi, lan sing ora bakal ditindakake, ora dingerteni.


ATGM Hermes lan dheweke ana ing TPK ing sangisore sayap helikopter Ka-52


On diterbitake ing sadurungé artikel Gambar (tengen) nuduhake rudal dipandu anti-pesawat hipersonik (SAM) saka kompleks Pantsir-SM. Amarga jarak nganti 40 kilometer lan kacepetan penerbangan hipersonik, pitakonan muncul babagan kemungkinan ngetrapake produk iki ing versi anti-tank. Ing kasus iki, meh kabeh tahap kapindho bakal dikuwasani dening "memo" - inti saka projectile sub-kaliber bulu-tindik waja (BOPS) digawe saka wesi tungsten utawa uranium kurang. Kanthi nambah ukuran lan massa tahap kapindho sing ora bisa dihindari, jarak kasebut kudu dikurangi kanthi nyata dibandhingake karo 40 kilometer kanggo misil, nanging malah jarak 15-20 kilometer bakal ngidini helikopter tempur sing dilengkapi ATGM hipersonik kasebut bisa sukses. ngrampungake tugas anti-tank nalika ngadhepi oposisi saka sistem pertahanan udara musuh. Kauntungan tambahan bisa dianggep angel kanggo nggayuh target hipersonik kanthi sistem perlindungan aktif (KAZ) kendaraan lapis baja modern. Lan nggunakake inti BOPS minangka warhead bakal nambah resistance saka ATGM kanggo pecahan secondary kawangun nalika siji saka ATGM kenek unsur KAZ (sajrone Bukak dipasangake). Nampa kecepatan penerbangan hipersonik ATGM bisa ngimbangi keterlambatan Federasi Rusia ing bidang nggawe kepala homing.


Dianggep minangka misil hipersonik kanggo sistem pertahanan udara Pantsir-SM / sistem rudal pertahanan udara (tengen) kanthi jarak tembak nganti 40 km, ing sisih kiwa sistem pertahanan rudal kanggo Pantsir-S, ing tengah - Germes- S ATGM


Ing musim panas 2019, video nyebar ing jaringan sing nuduhake peluncuran produk sing janjeni 305 - rudal multi-fungsi sing dipandu cahya (LMUR) saka helikopter Mi-28NM.


Aplikasi produk 305 (LMUR) saka Mi-28NM

Product 305 diarani jawaban Rusia kanggo JAGM Amerika. Sawetara bahan ngandhakake yen produk 305 minangka rudal Hermes, liyane ngandhakake yen iki minangka produk sing beda. Adhedhasar analisis gambar video, siji bisa luwih condong menyang pilihan kaloro, amarga produk dilereni soko tugas ing Mi-28NM ora katon kaya rudal Hermes ing wadhah. Kasunyatan manawa produk 305 ora kalebu kompleks Hermes uga dibuktekake kanthi kasunyatan manawa lagi diuji ing Mi-28NM. JSC KBP, pangembang kompleks Hermes, kanthi tradisional duwe Kamov minangka mitra, mula logis yen produk anyar bakal diuji dhisik ing Ka-52.

Ayo bali menyang produk 305 (LMUR). Dianggep, produk 305 sacara konsep asale saka rudal udara-ke-lemah Kh-25 lan Kh-38, malah ana panemu yen LMUR adhedhasar rancangan rudal udara-ke-udara jarak cendhak R-73. Rudal LMUR, digawe miturut skema "bebek" (kanthi permukaan kontrol ngarep), dilengkapi karo pencari optoelektronik multispektral sing sensitif banget nggunakake laser semi-aktif, televisi lan dual-band, medium-gelombang lan long-gelombang (3- 5 mikron lan 8-13 mikron) saluran panuntun infra merah . Rudal LMUR kudu nyerang target ing belahan bumi ndhuwur kanthi sudut nyilem luwih saka 60-70 derajat, sing bakal ngidini kanggo ngliwati akeh KAZ modern lan nggayuh target lapis baja ing proyeksi ndhuwur sing paling rawan. Pitakonan tetep babagan paramèter kacepetan lan bobot lan ukuran produk 305 lan jumlah sing bisa diselehake ing pemegang underwing helikopter Mi-28NM lan Ka-52.


Rudal Kh-38 kanthi tliti dhuwur Rusia


Ora ana gunane kanggo mbandhingake LMUR Rusia karo JAGM Amerika amarga ora duwe karakteristik sing luwih dipercaya saka produk 305. JAGM nuduhake anané sirah homing telung mode kanthi inframerah, radar aktif lan laser. saluran panuntun dhumateng. Minangka bagéan saka LMUR, kamungkinan sing golek radar aktif ora diumumake, kang bisa dadi drawback pinunjul nalika digunakake ing kahanan cuaca ala, nanging iku cukup kamungkinan sing LMUR ahead saka JAGM ing syarat-syarat liyane. karakteristik - sawetara lan kacepetan pesawat, daya saka warhead. Ing kasus apa wae, katon LMUR ing muatan amunisi saka helikopter tempur Mi-28NM lan Ka-52 bisa dianggep minangka tonggak penting ing pangembangan penerbangan tentara Rusia.

helikopter kacepetan dhuwur


Sawise tren sing disetel dening pangembang Barat, pabrikan Rusia ngembangake helikopter tempur lan transportasi kanthi kacepetan dhuwur.

Perusahaan Kamov utamane fokus ing nggawe helikopter transportasi kecepatan tinggi Ka-92 kanthi skema koaksial tradisional lan baling-baling pusher.


Konsep helikopter kacepetan dhuwur Ka-92


Rencana kanggo nggawe helikopter tempur perusahaan Kamov sing janjeni bisa dinilai saka gambar awal.


Konsep helikopter tempur sing janjeni saka perusahaan "Kamov"


Ing taun 2015, Mi-X1 njupuk, prototipe penerbangan adhedhasar Mi-24 kanthi aerodinamika sing luwih apik lan baling-baling anyar. Kacepetan maksimum sing diumumake dening pangembang yaiku 520 km / jam kanthi jarak penerbangan 900 kilometer.


Prototipe pesawat Mi-X1 adhedhasar Mi-24


Ing 2018, informasi diumumake manawa Pabrik Helikopter Moskow sing dijenengi M. L. Mil dipilih minangka pangembang utama helikopter tempur kanthi kacepetan dhuwur. Nanging, ngelingi critane konfrontasi antarane helikopter Ka-50 lan Mi-28, kita bisa ujar manawa iki durung dadi keputusan pungkasan. Ing kasus apa wae, pangembangan perusahaan Rusia ana ing tahap awal, amarga proyek berkembang, owah-owahan konsep bisa uga, kalebu asil sinau pengalaman manca ing operasi mesin kasebut. Bisa dianggep yen ing wektu nganti paling sethithik 2030, penerbangan tentara domestik mung kudu gumantung ing mesin anyar lan modern saka kulawarga Ka-52 lan Mi-28.

Sepira kritis kita ketinggalan ing Amerika Serikat sajrone nggawe helikopter kanthi kacepetan dhuwur? Sanajan Amerika Serikat bisa nggunakake lan ngasilake helikopter tempur kanthi kacepetan dhuwur ing seri sing cukup gedhe ing mangsa ngarep, bakal mbutuhake wektu akeh kanggo ngembangake taktik kanggo nggunakake lan entuk pengalaman ing operasi tanpa kacilakan. Ora ana sangsi manawa, kaya convertiplanes, helikopter kacepetan dhuwur bakal ngasilake panen ing bentuk kerugian kendaraan eksperimen lan produksi sing ora bisa ditindakake. Lan ing dhewe, katon saka dhuwur-kacepetan helikopter ora bisa dibandhingake ing Nilai karo transisi saka pesawat piston kanggo pesawat jet, utawa karo nggawe senjata hipersonik, padha ora bakal duwe impact radikal ing taktik perang.

Adhedhasar kasebut ing ndhuwur, bisa dianggep yen ing tahap saiki lan ing mangsa ngarep, tugas utama industri pertahanan Rusia yaiku panyulingan lan debugging rudal udara sing efektif karo para pencari multispektral, uga nggawe ATGM hipersonik. . Saliyane pembangunan, tugas sing padha penting yaiku penyebaran produksi skala gedhe saka produk anyar lan jenuh angkatan bersenjata karo dheweke.

Ing babagan modernisasi helikopter tempur, tugas nambah efisiensi peralatan radio-elektronik ing papan lan peralatan pengintaian tetep dadi prioritas. Nambah keamanan helikopter tempur ora bakal ditinggalake tanpa perhatian, supaya bisa nyuda kemungkinan kena serangan senjata cilik lan senjata artileri kaliber cilik. Arah liya kanggo ningkatake helikopter tempur yaiku pangembangan sistem pertahanan diri kanggo helikopter, utamane saka serangan sistem pertahanan udara portabel (MANPADS). Nanging, bisa uga sistem pertahanan diri uga efektif nglawan ATGM generasi katelu, kayata kompleks American Javelin, dilengkapi kepala homing imaging termal, dene ATGM generasi kapindho sing dikontrol nganggo kabel utawa ing sadawane "jalur laser". "Isih bakal dadi ancaman serius kanggo nglawan helikopter sing mlaku kanthi kacepetan sing sithik lan ing papan sing dhuwur.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Aviaru.rf, militaryrussia.ru, bmpd.livejournal.com, bastion-karpenko.ru, topwar.ru, otvaga2004.mybb.ru
69 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. THEODOR
    THEODOR 31 Juli 2019 18:18
    -10
    Lag kritis!? Lan apa sing luwih disenengi wong Afghan marang Mishki?
    1. AVM
      31 Juli 2019 18:22
      +7
      Quote: THEODOR
      Lag kritis!? Lan apa sing luwih disenengi wong Afghan marang Mishki?


      Wong Afghan nggunakake helikopter transportasi, dheweke ora duwe misi anti-tank, uga tugas kanggo ngadhepi mungsuh kanthi pertahanan udara.
      1. MoOH
        MoOH 31 Juli 2019 19:31
        -4
        Apa kita duwe misi anti-tank? Ing Eropah meh ora ana tank modern, lan Amerika kudu perang ing kondisi nggunakake senjata nuklir lan supremasi udhara pesawat mungsuh. Ing perang kasebut, helikopter urip kurang saka IL-2 ing Perang Patriotik Agung. Tank-tank domestik sing wis lungse, sing ora duwe sedulur lan barmaley liyane, bisa ditindakake dening apa wae, sanajan mantri lan ptabs, amarga ing perang karo dheweke, kita bakal duwe supremasi udara.
        Dadi, umume aku bakal mikir apa kita butuh helikopter anti-tank khusus kaya mitra kita, utawa luwih becik nggawe pewaris 24ki ing tingkat teknologi anyar. Pembawa personel lapis baja mabur kanthi kacepetan dhuwur bisa nggawe rustle.
        1. AVM
          31 Juli 2019 20:07
          +6
          Kutipan saka MooH
          Apa kita duwe misi anti-tank? Ing Eropah meh ora ana tank modern, lan Amerika kudu perang ing kondisi nggunakake senjata nuklir lan supremasi udhara pesawat mungsuh. Ing perang kasebut, helikopter urip kurang saka IL-2 ing Perang Patriotik Agung. Tank-tank domestik sing wis lungse, sing ora duwe sedulur lan barmaley liyane, bisa ditindakake dening apa wae, sanajan mantri lan ptabs, amarga ing perang karo dheweke, kita bakal duwe supremasi udara.
          Dadi, umume aku bakal mikir apa kita butuh helikopter anti-tank khusus kaya mitra kita, utawa luwih becik nggawe pewaris 24ki ing tingkat teknologi anyar. Pembawa personel lapis baja mabur kanthi kacepetan dhuwur bisa nggawe rustle.


          24-ka biasane ora bisa nindakake landing utawa ndhukung. Salah siji landing, utawa senjata.
          Ora mungkin saiki malah bisa nggawe mesin universal.

          Mulane, PMSM isih luwih apik kanggo nuduhake tanggung jawab - transportasi dening kendaraan Mi-8, lan support geni dening kendaraan khusus. Kapabilitas anti-tank ing akeh cara ATGMs, lan ora ana uwal saka perlu kanggo nggawe, amarga. padha bisa digunakake ing kahanan taktik beda lan saka operator beda (helikopter, UAV, prau, kendaraan darat).

          Aku sing nasib Apache bisa ngenteni Mi-28 lan Ka-52, i.e. modernisasi avionik, senjata, mesin, waja, lan relevansi jangka panjang lan konsisten kanggo 30-40 taun.
          1. MoOH
            MoOH 31 Juli 2019 20:27
            -3
            24-ka biasane ora bisa nindakake landing utawa ndhukung. Salah siji landing, utawa senjata.

            Nalika aku ngerti, iki minangka akibat saka penyatuan karo Mi-8
            Ora mungkin saiki malah bisa nggawe mesin universal

            Aku adoh saka desainer helikopter, lan mbokmenawa ora ngerti akeh, nanging kok ora nyoba?
            1. Komentar wis dibusak.
            2. alexmach
              alexmach 1 Agustus 2019 19:04
              0
              Nalika aku ngerti, iki minangka akibat saka penyatuan karo Mi-8

              Nanging, akibat saka anané watesan fisik ing alam semesta iki.
              1. MoOH
                MoOH 1 Agustus 2019 19:13
                0
                jalaran saka anané watesan fisik ing alam semesta iki.

                Ing daya engine lan rotor tikaman?
                1. alexmach
                  alexmach 1 Agustus 2019 19:33
                  0
                  Aku kira ngono.
        2. helmi8
          helmi8 31 Juli 2019 20:24
          +2
          Kutipan saka MooH
          apa kita butuh helikopter anti-tank sing khusus banget

          Dadi, kita ora ngomong babagan helikopter "anti-tank". Kita ngomong babagan nambah sarana kanggo nglawan tank - misil lan avionik anyar.
        3. 1976AG
          1976AG 2 Agustus 2019 05:02
          0
          Carane akeh peralatan urip, dongeng wis kesel, ninggalake kanggo dhewe, Berlin njupuk T-34 saka Stalingrad. Apa sampeyan wis mutusake yen ing sisih siji ana siji helikopter, lan ing sisih liya kabeh tentara? Inggih sampeyan salah
          1. AVM
            2 Agustus 2019 09:36
            0
            Kutipan: 1976AG
            Carane akeh peralatan urip, dongeng wis kesel, ninggalake kanggo dhewe, Berlin njupuk T-34 saka Stalingrad. Apa sampeyan wis mutusake yen ing sisih siji ana siji helikopter, lan ing sisih liya kabeh tentara? Inggih sampeyan salah


            Komentar ora sakabehe cetha.
            1. MoOH
              MoOH 2 Agustus 2019 09:49
              0
              Komentar ora sakabehe cetha.

              Aku percaya yen 1976AG (Aleksey) njawab pernyataanku babagan kelangsungan hidup helikopter serangan ing perang total. Dadi aja nyelehake watu ing kebon sampeyan.
      2. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 1 Agustus 2019 06:52
        0
        Kutipan saka AVM
        Afghan nggunakake helikopter transportasi, dheweke ora duwe misi anti-tank, uga tugas kanggo ngadhepi mungsuh kanthi pertahanan udara

        Nalika Mujahidin duwe senapan kaliber gedhe lan ana kemungkinan gedhe kanggo nyekel ATGM / MANPADS sing padha saka gunung, "baya" Soviet lapis baja luwih disenengi tinimbang cangkang mabur Amerika.
    2. nycomedes
      nycomedes 31 Juli 2019 19:56
      +2
      Amarga dheweke wong Afghan lan tingkat latihane ora cocog karo level helikopter modern.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 1 Agustus 2019 10:19
        0
        Ora, luwih, amarga tugas utama yaiku patroli lan nyerang formasi sing ora duwe aturan lan kasunyatan manawa Mi35 diganti dening kendharaan rong kelas sing luwih murah tanpa waja lan gaman sing luwih cilik ...
  2. armata_armata
    armata_armata 31 Juli 2019 19:30
    0
    Miturut cara, mesthi menarik yen generasi katelu kita gagal, mula kenapa ora nggawe ATGM kanthi kepala televisi sing dikontrol liwat saluran radio sing aman supaya ora madhangi target nganggo laser sadurunge mencet?
    1. MoOH
      MoOH 31 Juli 2019 19:35
      +5
      Kakebalan gangguan kurang saka saluran televisi. Piring satelit ora bisa dipasang ing roket, lan peralatan perang elektronik bakal ngremuk eter.
      Bakal dadi roket "dipecat lan ilang" utawa malah "dipecat lan dicegat"
    2. AVM
      1 Agustus 2019 08:02
      0
      Kutipan saka armata_armata
      Miturut cara, mesthi menarik yen generasi katelu kita gagal, mula kenapa ora nggawe ATGM kanthi kepala televisi sing dikontrol liwat saluran radio sing aman supaya ora madhangi target nganggo laser sadurunge mencet?


      Ora gampang nggawe saluran sing aman banget kanggo transmisi data visual kanthi kualitas apik, sanajan iki ditrapake. Saka keuntungan - kamungkinan pengintaian tambahan lan retargeting amunisi ing pesawat.

      Ana solusi liyane sing menarik, kanthi cara, sampeyan bisa njupuk roket saka jero banyu:

      Polifem minangka sistem rudal taktis lan rudal permukaan-kanggo-permukaan entheng kanthi jeneng sing padha kanthi panuntun komando liwat kabel serat optik, kanthi jarak nganti 60 kilometer. Dikembangake bebarengan dening perusahaan Italia, Prancis lan Jerman. Rudal dikontrol saka pos panuntun liwat kabel serat optik sing nyambungake, kumparan sing ana ing buntut rudal (ing 2011, sawetara rekaman kanggo sistem kasebut).

      Karakteristik kinerja
      Bobot roket: 140 kg
      Dawane roket: 2,73 m
      bobot Warhead: 20 kg
      Massa pangisian warhead: 15 kg
      Jarak keterlibatan target: ~45 km
      Kacepetan penerbangan roket: 120-180 m / s
      Dhuwur roket: 20-400 m
      Sudut elevasi panuntun nalika diluncurake roket: ~60°
      Duration saka pesawat ing max. sawetara: 250-350 s
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 1 Agustus 2019 11:54
        0
        Oh, pira bukafok! sedulur Siji-sijine yaiku "Polifem" ora ditampa lan ora diprodhuksi! Proyek iki ditutup ing 2003! Alasan kasebut bisa dianggep beda, nanging mesthi ana "kritikus" proyek iki ... amarga, kanthi kecepatan penerbangan 150 m / s, roket kasebut mabur kanthi lengkap nganti meh pitung menit, lan angel banget. ngomong apa sing bakal kelakon karo kabel unwound dawa iki sak musuhan nyata - lan nguripake dhewe mancep kanggo panggonan iki pitung menit, nyoba kanggo mindhah fraught karo break kabel. Lan nganti masalah iki ditanggulangi, komplek kabel saka sawetara padha isih banget, banget mamang ditrapake. Ngomong-ngomong, Amerika main-main karo pasangane "Polyphemus" (EFOG-M) lan, ing pungkasan, ora gelem ... wis kaping pindho! (pisanan ing 1990 .... banjur ing 2002 sawise resumption ing 1992 ...) Lan yen Penulis wis "ora sabar" ing gaya "Polyphemus", banjur iku luwih apik kanggo nyebut produk Serbia ALAS minangka conto . .. hi
        1. AVM
          1 Agustus 2019 12:00
          0
          Kutipan: Nikolaevich I
          Oh, pira bukafok! sedulur Siji-sijine yaiku "Polifem" ora ditampa lan ora diprodhuksi! Proyek iki ditutup ing 2003! Alasan kasebut bisa dianggep beda, nanging mesthi ana "kritikus" proyek iki ... amarga, kanthi kecepatan penerbangan 150 m / s, roket kasebut mabur kanthi lengkap nganti meh pitung menit, lan angel banget. ngomong apa sing bakal kelakon karo kabel unwound dawa iki sak musuhan nyata - lan nguripake dhewe mancep kanggo panggonan iki pitung menit, nyoba kanggo mindhah fraught karo break kabel. Lan nganti masalah iki ditanggulangi, komplek kabel saka sawetara padha isih banget, banget mamang ditrapake. Ngomong-ngomong, Amerika main-main karo pasangane "Polyphemus" (EFOG-M) lan, ing pungkasan, ora gelem ... wis kaping pindho! (pisanan ing 1990 .... banjur ing 2002 sawise resumption ing 1992 ...) Lan yen Penulis wis "ora sabar" ing gaya "Polyphemus", banjur iku luwih apik kanggo nyebut produk Serbia ALAS minangka conto . .. hi


          Solusi iki narik kawigaten kula kanggo kapal selam miturut skema - njupuk, nindakake panuntun dhumateng awal, lan banjur, sawise dijupuk, ngarep.
          1. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 1 Agustus 2019 14:05
            0
            Kutipan saka AVM
            solusi iki narik kawigaten kapal selam miturut skema - njupuk, nindakake panuntun dhumateng awal, lan banjur, sawise dijupuk, ngarep.

            Aku ngerti sampeyan! Nanging, mesthine, "Polyphemus" ing wangun "murni" ora cocok kanggo iki! Yen sawetara prinsip "Polyphemus" dileksanakake, banjur kanthi nggawe, contone, UAV karo rudal udara-ke-udara ... Nanging titik kasebut "pitakonan" iki bisa ditanggulangi tanpa "prinsip" saka "Polyphemus " ! (Lansa stasiun optoelektronik lan (utawa) antena panrima radio ditarik metu "ora" saka banyu kanggo entuk sebutan target eksternal ... a zur diluncurake karo INS, koreksi GPS, karo GOS ... )
  3. langit strike fighter
    langit strike fighter 31 Juli 2019 19:36
    0
    Mungkin versi sing luwih cilik adhedhasar Kh-38M?
    Ing wektu sing padha, karakteristik rudal Kh-38M sing luwih apik dilaporake, pisanan, jarak penerbangan tambah nganti 70 km dibandhingake 40 km kanggo modifikasi sadurunge. Paramèter liyane, kalebu bobot peluncuran (520 kg karo hulu ledak 250 kg) tetep ora owah.

    Rudal Kh-38M (M singkatan saka "modular") yaiku rudal universal udara-ke-permukaan generasi anyar sing dirancang kanggo ngganti rudal Kh-25M lan Kh-29 sing populer. Peluncuran Kh-38M pisanan (tanpa golek) ditindakake ing taun 2010 saka pengebom Su-34. Ing 2015, roket kasebut diumumake siap kanggo produksi serial, sing mesthine diwiwiti ing pabrik KTRV ing Korolev ing 2016. Boris Obnosov, Direktur Jenderal KTRV, ngumumake ing MAKS-2017 yen versi pisanan rudal pencari laser semi-aktif X-38ML wis diproduksi, lan modifikasi sabanjure karo pencari inframerah X-38MT kudu diuji ing taun iki. Ana rong modifikasi rudal liyane - Kh-38MA kanthi pencari radar lan Kh-38MK kanthi hulu ledak kluster.

    https://bmpd.livejournal.com/2865647.html
    Ana informasi babagan modifikasi X-38M kanthi jarak 80 km saka sumber liyane.
    1. langit strike fighter
      langit strike fighter 31 Juli 2019 20:06
      0
      Paling kamungkinan, LMUR digawe adhedhasar salah siji saka modifikasi Kh-38. Bisa dianggep yen LMUR minangka salinan suda saka Kh-38MT utawa Kh-38MA.
      Pangowahan:

      X-38M - modular kelas udara-kanggo-permukaan (M- ing jeneng) + jarak penerbangan sing tambah nganti 80 km + buntut sing ora lipat + permukaan bantalan sing ora lipat
      Kh-38ME - modifikasi ekspor Kh-38M
      Kh-38ML - modifikasi rudal kanthi pencari laser semi-aktif Kh-38ML + fragmentasi bledosan dhuwur utawa hulu ledak penetrating
      Kh-38MLE - modifikasi ekspor Kh-38ML
      Kh-38MK - modifikasi rudal kanthi navigasi satelit GLONASS + hulu ledak kluster
      Kh-38MKE - modifikasi ekspor Kh-38MK
      Kh-38MT - modifikasi rudal Kh-38MT kanthi pencitraan termal IR seeker + fragmentasi mbledhos dhuwur utawa hulu ledak penetrating
      Kh-38MTE - modifikasi ekspor Kh-38MT
      Kh-38MA - modifikasi rudal kanthi pencari radar aktif + fragmentasi bledosan dhuwur utawa hulu ledak penetrating
      Kh-38MAE - modifikasi ekspor Kh-38MA
      Bom roket "Grom-1" minangka rudal sing dipandu adhedhasar rudal Kh-38 kanthi hulu ledak sing kuat, kanthi bobot total 520 kg.
      Roket-bom "Grom-2" - bom ngleyang adhedhasar rudal Kh-38, kang, ing panggonan engine, ana warhead liyane abot 130 kilograms bobot total 250 kilogram.
      Bom roket "Grom-E1" - versi ekspor "Grom-1"
      Bom roket "Grom-E2" - versi ekspor "Grom-2"

      https://vpk.name/library/f/x-38.html
  4. qqqq
    qqqq 31 Juli 2019 19:37
    +1
    Aku ora ngerti babagan Hermes - operator kethokan. Kacepetan BPS yaiku 1800-2000 m / s, Hermes mesthine 1000 m / s mung ing bagean akselerasi, banjur kacepetan mudhun nganti 500 m / s, sanajan sajrone akselerasi, mung bakal nyerang tank modern. Yen anti-tank, banjur mung kumulatif utawa UYa.
    1. AVM
      31 Juli 2019 20:13
      -1
      Kutipan saka qqqq
      Aku ora ngerti babagan Hermes - operator kethokan. Kacepetan BPS yaiku 1800-2000 m / s, Hermes mesthine 1000 m / s mung ing bagean akselerasi, banjur kacepetan mudhun nganti 500 m / s, sanajan sajrone akselerasi, mung bakal nyerang tank modern. Yen anti-tank, banjur mung kumulatif utawa UYa.


      Hermes, ing wangun sing diumumake, ya - 1000 m / s maksimal. Nanging rudal Hermes digawe kanthi basis rudal kompleks Pantsir. "Pantsir-SM" anyar ngumumake rudal kanthi jarak 40 km, lan bisa uga kacepetan hipersonik, paling ora ing bagean lintasan. Sanajan dudu dheweke, mula informasi babagan rudal hipersonik kanggo Shell njedhul saka wektu kanggo wektu. Titik iku ing basis kanggo nggawe ATGM Highly specialized karo karusakan target kinetik. Yen ana rudal hipersonik kanthi jarak 40 km, mula amarga massa "memo" jarak kasebut bakal dikurangi, nanging 10-20 km kanthi hipersonik minangka asil sing apik. Helikopter bisa nampa gaman iso dibandhingke karo kacepetan rudal, i.e. malah tanpa homing, ngatur kanggo numpes target lemah sadurunge helikopter nimbali udhara kenek.
      1. qqqq
        qqqq 31 Juli 2019 20:21
        0
        Aja mbingungake rudal kanggo sistem pertahanan udara lan sistem anti-tank, kanggo target udara, intersepsi kinetik, amarga waja karton, cukup kanggo ATGM, iki ora cukup maneh. Iku ora bakal bisa kanggo buyar kethokan luwih cepet saka mriem, lan yen mengkono, banjur kanggo rega iku luwih larang tinimbang tank (Aku exaggerate sethitik). Lan apa sing ora disenengi kumulatif utawa UYa? Ing belahan bumi ndhuwur, malah biaya cilik cukup.
        1. AVM
          31 Juli 2019 21:20
          0
          Kutipan saka qqqq
          Aja mbingungake rudal kanggo sistem pertahanan udara lan sistem anti-tank, kanggo target udara, intersepsi kinetik, amarga waja karton, cukup kanggo ATGM, iki ora cukup maneh. Iku ora bakal bisa kanggo buyar kethokan luwih cepet saka mriem, lan yen mengkono, banjur kanggo rega iku luwih larang tinimbang tank (Aku exaggerate sethitik). Lan apa sing ora disenengi kumulatif utawa UYa? Ing belahan bumi ndhuwur, malah biaya cilik cukup.


          Massa BOPS kanggo cangkang sing janjeni yaiku 5-6 kg, kanggo 3-5 kg ​​sing ana, yaiku. massa inti ora luwih saka fragmentasi utawa rod SAM warhead, massa saka warhead Tunguska 9 kg, kanggo SAM hipersonik, adhedhasar foto, iku bakal kurang (yen SAM ing foto iku hypersonic). ), dadi cukup bisa nggawe BOPS saka SAM. Ora perlu akselerasi BOPS luwih cepet tinimbang saka mriem, padha 1700-1800 m / s (Max 5) cukup, nalika roket duwe kauntungan, bisa njaga kacepetan pancet ing sawetara tartamtu, lan ora ilang. iku kaya proyektil. Nanging yen ana liyane, i.e. 2000-2300 m / s (6-7 max), banjur iki umume geni!

          Lan kauntungan dibandhingake karo kumulatif amunisi hipersonik karo warhead inert luwih angel kanggo nyegat KAZ.

          Kajaba iku, kita entuk kesempatan kanggo nyerang nalika ana ing garis target, tanpa nampa serangan balas dendam, kanthi kemungkinan gedhe kanggo nabrak lan tanpa golek IR / TV / ARL / multi-mode sing larang, nggunakake teknologi sing wis kabukten. "laser trail" utawa panuntun dhumateng printah radio.
          1. qqqq
            qqqq 31 Juli 2019 21:51
            +4
            Roket tekan kacepetan tartamtu sawise interval wektu cukup dawa dibandhingake bedhil lan ora bisa terus-terusan njaga. Bisa nyebarake linggis menyang kecepatan hipersonik paling sethithik sak kilometer mengko, yen luwih cepet, mula iki wis dadi A-135, banjur atenuasi padha karo tembakan meriam, mung kaping pirang-pirang luwih cepet, amarga ukurane. saka roket, amarga unit kontrol bakal pisanan, lan ora kethokan tip? Pranyata linggis kuwi bisa nyedhaki ora luwih saka 1 km. Iki minangka rudal kanggo nembak ing 10-20 km ing kana, serangan balas dendam ora dikarepake, lan yen sampeyan kudu nyebarake ing bagean pungkasan, mula sampeyan isih kudu nyeret bahan bakar ing sadawane kilometer kasebut, misil iki bakal dadi ukuran. sistem pertahanan rudal saka C125, utawa malah C75. Ora ana negara sing mikir nyebarake kethokan nganggo roket kanggo ngrusak tank.
            1. AVM
              31 Juli 2019 22:02
              0
              Kutipan saka qqqq
              Roket tekan kacepetan tartamtu sawise interval wektu cukup dawa dibandhingake bedhil lan ora bisa terus-terusan njaga. Bisa nyebarake linggis menyang kecepatan hipersonik paling sethithik sak kilometer mengko, yen luwih cepet, mula iki wis dadi A-135, banjur atenuasi padha karo tembakan meriam, mung kaping pirang-pirang luwih cepet, amarga ukurane. saka roket, amarga unit kontrol bakal pisanan, lan ora kethokan tip? Pranyata linggis kuwi bisa nyedhaki ora luwih saka 1 km. Iki minangka rudal kanggo nembak ing 10-20 km ing kana, serangan balas dendam ora dikarepake, lan yen sampeyan kudu nyebarake ing bagean pungkasan, mula sampeyan isih kudu nyeret bahan bakar ing sadawane kilometer kasebut, misil iki bakal dadi ukuran. sistem pertahanan rudal saka C125, utawa malah C75.


              Apa sampeyan ngerti profil penerbangan kacepetan dhuwur saka sistem pertahanan rudal sing janjeni? Kaya pluru liyane kanthi kacepetan penerbangan hipersonik?

              Yen rudal iki entuk kacepetan maksimal ing 1 km, mula iki luwih saka cukup, ora kanggo tembak kosong.

              Ing 10-20 km, serangan balas dendam saka tank ora samesthine, nanging saka sistem pertahanan udara bisa uga.

              Mesin roket bisa duwe profil pembakaran sing beda, yaiku. iku accelerates kanggo sawetara tartamtu, lan banjur njaga ing kadohan tartamtu, banjur coasting. Utawa akselerasi lan deceleration. Konsep rudal "hipersonik" tegese kudu ngatasi luwih saka 1/2 lintasan ing hipersonik.

              Kutipan saka qqqq
              Ora ana negara sing mikir nyebarake kethokan nganggo roket kanggo ngrusak tank.


              https://ru.wikipedia.org/wiki/Vought_KEM

              https://ru.wikipedia.org/wiki/MGM-166_LOSAT

              Umumé, babagan masalah iki, aku mikir yen topik kasebut paling ora menarik kanggo pangembangane, banjur pitakon kanggo para pangembang ...
            2. g1 wisuhntwn
              g1 wisuhntwn 1 Agustus 2019 07:00
              0
              Roket kasebut rong tahap. Sing pertama yaiku peluncuran lan marching, nanging sing nomer loro wis menehi hypersound menyang target. Ora perlu njaga hiper ing kabeh profil kanggo Z-Z lan V-Z. Kacepetan dhuwur luwih disenengi kanggo nyegat target udhara, lan kanggo serangan marang target lemah, "nyolong" luwih efektif supaya operator ora mbukak topeng dhewe kanthi diluncurake sajrone bisa.
              1. AVM
                1 Agustus 2019 07:56
                0
                Kutipan saka g1washntwn
                Roket kasebut rong tahap. Sing pertama yaiku peluncuran lan marching, nanging sing nomer loro wis menehi hypersound menyang target.


                Mungkin, nanging ora mungkin. Saiki, kabeh tahap kapindho rudal Tungusska / Pantsir ora dilengkapi mesin, yaiku. tataran pisanan accelerates kanggo kacepetan maksimum, lan banjur tataran kapindho misahake saka pisanan kanggo ngurangi massa lan seret, lan pesisir.

                Kaya sing dakkandhakake, aku ora duwe kepastian 100% manawa minangka misil hipersonik ing gambar kasebut. Sampeyan bisa uga bakal duwe tataran kapindho dilengkapi mesin, nanging bisa uga ora.

                Kutipan saka g1washntwn
                Ora perlu njaga hiper ing kabeh profil kanggo Z-Z lan V-Z.


                Bener, ora bakal lara. Iku kanggo njaga kacepetan dhuwur sing padha wiwit sijine mesin ramjet ing ravetets, kanggo ngirit energi kanggo maneuvering ing sawetara maksimum. Yen ora, bakal katon kaya misil jarak jauh kanggo MiG-31, sing mung bisa nggayuh target sing ora bisa dimanfaatake ing jarak sing adoh.

                Ing varian c-z, kacepetan dhuwur ing target dibutuhake kanggo ngatasi KAZ lan karusakan kinetik saka target.

                Kutipan saka g1washntwn
                Kacepetan dhuwur luwih disenengi kanggo nyegat target udhara, lan kanggo serangan marang target lemah, "nyolong" luwih efektif supaya operator ora mbukak topeng dhewe kanthi diluncurake sajrone bisa.


                Iku kabeh gumantung ing kahanan taktik. Helikopter ora katon, radiasi radar bakal dideteksi kanthi cepet, utawa radiasi IR saka mesin, utawa kasunyatane ngluncurake roket kanthi lampu kilat ing jarak UV, + kendaraan lapis baja modern dhewe wiwit entuk radar, lan udhara. sistem pertahanan wis tutup radar kanggo dangu.
                1. g1 wisuhntwn
                  g1 wisuhntwn 1 Agustus 2019 13:47
                  0
                  Wiwit 57E6-E tataran wiwitan (yen dijupuk minangka basis ing Hermes) isih supersonik, lan ora hyper- lagi ngandika kene, iku mokal kanggo nindakake tanpa akselerator ing tataran copot ing tataran terminal. Penerbangan marching supersonik - geser - akselerator menyang cedhak- utawa hipersonik saka belahan bumi ndhuwur. BOPS wis ditunjuk, ora perlu liyane. Akselerasi mbledhos lan mung "memo" lan ora kabeh tahapan sing bisa dicopot kaping pindho dadi meh ing garis lurus menyang target. Kaliber RCC 3M-54E bisa uga padha nanging ing kacepetan subsonik / supersonik (mungguh).
                  1. AVM
                    1 Agustus 2019 14:10
                    0
                    Kutipan saka g1washntwn
                    Wiwit 57E6-E tataran wiwitan (yen dijupuk minangka basis ing Hermes) isih supersonik, lan ora hyper- lagi ngandika kene, iku mokal kanggo nindakake tanpa akselerator ing tataran copot ing tataran terminal. Penerbangan marching supersonik - geser - akselerator menyang cedhak- utawa hipersonik saka belahan bumi ndhuwur. BOPS wis ditunjuk, ora perlu liyane. Akselerasi mbledhos lan mung "memo" lan ora kabeh tahapan sing bisa dicopot kaping pindho dadi meh ing garis lurus menyang target. Kaliber RCC 3M-54E bisa uga padha nanging ing kacepetan subsonik / supersonik (mungguh).


                    Deleng, ing gambar ing artikel, roket ing sisih tengen, sing bisa wae hipersonik, ana tataran nyurung cetha beda - luwih gedhe, luwih massive, lan tataran kapindho luwih cilik ing dawa lan diameteripun, mulane, iku bisa sing ana percepatan kanggo hypersound lan banjur nyuda bertahap ing kacepetan. Kanggo misil, iki malah luwih elek, amarga. target bisa maneuver, lan sajrone maneuver, kacepetan sistem pertahanan rudal ilang banget, lan rudal lemah ora bakal "mlayu" kanthi cepet, rudal mabur saka ndhuwur nganti ngisor, mundhut kacepetan bakal kurang. .

                    Lan supaya algoritma sampeyan cukup ditrima.
            3. Nikolaevich I
              Nikolaevich I 2 Agustus 2019 03:55
              +1
              Kutipan saka qqqq
              Ora ana negara sing mikir nyebarake kethokan nganggo roket kanggo ngrusak tank.

              Ora bener! Ing NATO (utamane ing Amerika Serikat) dheweke kerja keras kanggo misil anti-tank kinetik hipersonik ... "linggis", kaya sing diucapake!
  5. bandabas
    bandabas 1 Agustus 2019 03:15
    -2
    Pangembangan apik. Iku ala yen sing wis ana ora rampung ing layanan ing negara asale. Nanging "kita" mbangun yacht worth biaya cruiser, tuku dachas a la Buckingham, lan moan sing ora ana dhuwit kanggo leren. Wonderland.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 1 Agustus 2019 12:59
      -2
      Aku bungah yen sampeyan mbangun yacht kanthi biaya cruiser lan tuku pondokan, aja lara. Apa hubungane karo negara iki, uga, kajaba akeh rasa lara ing sirahmu?
      1. bandabas
        bandabas 5 Agustus 2019 15:39
        0
        Lan sampeyan, kancaku, ora ngerti sarkasme. Inggih, kanggo saben dhewe.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 5 Agustus 2019 16:17
          +1
          Aku ngerti sampurna. Sampeyan mung ora pengin krungu aku. Aku kanggo pendekatan adil lan cukup. Yen wong duwe yacht - iku urusane. Yen dheweke nyolong dheweke - monggo, bukti, ora ana - banjur apa obrolan? Siji bisa nindakake luwih saka liyane? Nanging kita duwe kapitalisme, kaya ing ngendi wae ing donya, lan ing endi wae - apa sing sampeyan ora seneng? Nyaranake sistem sing beda, aturan sing beda. Aku dhewe kanggo versi Cina tartamtu, nanging ing kasunyatan saiki iku ora bisa malah yen kabeh wong pengin. Ora ana dhuwit kanggo pensiun? Nanging aku weruh carane padha manggon ing pensiun ing 90s, apa mlarat. Lan aku weruh saiki. Ora becik, nanging sampeyan bisa urip. Layanan apa sing saiki kasedhiya kanggo wong miskin, sawetara aku nggunakake dhewe, lan liya-liyane. Program sosial apa, kalebu wong tuwaku, melu, sanajan sithik. Iki mbutuhake dhuwit luwih akeh tinimbang paket kefir lan roti. Sing tau kasedhiya kanggo pensiunan.
          Dadi siji gagasan utama. Kita manggon ing kahanan tartamtu. Padha apa lan sampeyan kudu miwiti saka wong-wong mau. Kita wis nggabungake menyang jagad Eropa-Amerika sing durung suwe lan isih bakal ngalami akeh penyakit bocah cilik. Nanging ing kene ana peculiarity. Donya iki ora duwe tataran pungkasan, nanging iki akeh sing lali. Ngerti ta? Ana mung saiki lan mangsa cedhak. Sampeyan bisa ndeleng ing Eropah nyata, minangka sawetara pengin ndeleng kita. Nanging akeh masalah liyane sing sampeyan jelasake. Lan yacht luwih akeh lan vila-vila luwih akeh. Pensiun luwih akeh - ya, nanging yen kita ngetutake dalan iki, ngrampok negara liya Lan kita uga bisa duwe luwih akeh lan iki minangka salah sawijining pilihan kanggo masa depan. Apa sing bakal dadi ora dingerteni. Lan sampeyan argue yen iki elek, nanging kudu kaya iki. Lan yen sampeyan ngerti apa negara, cara kerjane, cara kerjane kanggo wong liya lan apa sebabe, ternyata ora perlu.
  6. Parvis Rasulov
    Parvis Rasulov 1 Agustus 2019 05:18
    0
    Sadurungé ing USSR ana divisi unspoken saka pegawe, kang Biro Desain Kamov ngembangaken helikopter prioritas kanggo Angkatan Laut (Angkatan Laut) USSR, lan biro desain im. Mile kanggo pasukan darat. Kanthi tekane helikopter Ka-50, tradisi iki rusak. Dadi yen sampeyan nulis babagan nglanggar tradisi, mula aku mikir yen Biro Desain Mil minangka sing pertama nglanggar kanthi nggawe MI 14 unggas banyu dhewe lan digawe ing taun 70-an ing abad kepungkur.
    1. AVM
      1 Agustus 2019 07:48
      0
      Quote: Parvis Rasulov
      Sadurungé ing USSR ana divisi unspoken saka pegawe, kang Biro Desain Kamov ngembangaken helikopter prioritas kanggo Angkatan Laut (Angkatan Laut) USSR, lan biro desain im. Mile kanggo pasukan darat. Kanthi tekane helikopter Ka-50, tradisi iki rusak. Dadi yen sampeyan nulis babagan nglanggar tradisi, mula aku mikir yen Biro Desain Mil minangka sing pertama nglanggar kanthi nggawe MI 14 unggas banyu dhewe lan digawe ing taun 70-an ing abad kepungkur.


      Dadi Ka-50 minangka dendam saka Biro Desain Kamov hi
      1. Parvis Rasulov
        Parvis Rasulov 1 Agustus 2019 20:15
        0
        Ora ana dendam, babagan nglanggar tradhisi, iki minangka argumentasi wartawan sing ora ana dhasar, babagan dugaan yen Kamov nggawe helikopter kanggo armada lan Mil kanggo tentara pancen salah, loro biro desain kasebut nggawe helikopter kanggo kabeh Mi-8 utawa Ka-26 utawa Ka-32 banjur Iki minangka helikopter universal.
        Lan kompetisi kanggo Mi28 lan Ka 50 wiwit sawise ambruk USSR, lan wiwit loro mesin digawe kanggo macem-macem tugas lan Ka 50 Originally digawe minangka helikopter anti-tank, nyatane, ing USSR padha wiwit sok dong mirsani. prioritas tank ing sisih kulon wiwit ketinggalan utamane ing amunisi anti-tank. Kanggo alasan iki, tugas diwenehi kanggo nggawe helikopter anti-tank.
        Miturut cara, penulis banget salah babagan rudal kanthi prinsip sing dipecat lan lali, nalika rudal kasebut durung digawe, Helfire Amerika sing padha isih duwe sinar pelacak menyang target operator ATGM.
        1. AVM
          2 Agustus 2019 09:45
          0
          Quote: Parvis Rasulov
          Miturut cara, penulis banget salah babagan rudal kanthi prinsip sing dipecat lan lali, nalika rudal kasebut durung digawe, Helfire Amerika sing padha isih duwe sinar pelacak menyang target operator ATGM.


          Ora. Helfire kasedhiya karo GOS beda. Sing sampeyan gunakake - kanthi varian saka wong sing golek kanthi panuntun dhumateng sinar laser sing dibayangke saka target. Wong sing golek kaya iki digunakake ing UAS Rusia "Krasnopol", "Kitolov", tambang "Gran". Nanging ana uga Helfire karo ARLGSN gelombang milimeter, kanthi homing - AGM-114L Longbow Hellfire - siji-sijine rudal sing tundhuk karo prinsip "geni lan lali", yaiku ATGM AGM-114K kanthi hulu ledak kumulatif tandem lan sistem panuntun gabungan: pencari radar aktif ing kisaran 94 GHz lan kontrol inersia. sistem (INS). Diadopsi ing taun 1998. Luwih saka 13 ewu unit diprodhuksi.

          Ana uga rudal Inggris (wis) adhedhasar Helfire - Brimstone - modifikasi diprodhuksi dening MBDA dilengkapi karo telung mode millimeter-gelombang radar seeker lan laser seeker. Ing Februari 2012, pabrik ing Inggris ngasilake 1242 unit, lan 500 unit. Rudal Brimstone Ganda (200 digunakake ing pertempuran), bisa nyerang target obah lan stasioner, saluran 2 GOS.
  7. Snakebyte
    Snakebyte 1 Agustus 2019 07:53
    +1
    Penampilan spektakuler lan jeneng "Black Shark" kanthi cepet nggawe Ka-50 misuwur ing Rusia lan ing luar negeri, sing diarani "Werewolf".

    Bener, ing luar negeri Ka-50/52 diarani "Hokum" (Deceiver, swindler). "Hiu Ireng" lan "Werewolf" - jeneng loro helikopter, ditampilake pisanan ing pameran ing luar negeri. Banjur jeneng-jeneng iki digunakake ing film "Hiu Ireng" lan misconception njupuk ROOT.
  8. abc_alex
    abc_alex 1 Agustus 2019 08:38
    +4
    Penulis, kaya akeh liyane, ora nempatake aksen kanthi bener. Masalah utama URO ing helikopter yaiku deteksi lan pangenalan target lan dudu peluncuran rudal kasebut.

    . ATGMs saka generasi pisanan, kang perlu kanggo ngarahake rudal menyang target kanthi manual, ora nyedhiyani sembarang kamungkinan ditrima kanggo mencet target.

    Ora. Masalahe yaiku operator saka helikopter ora weruh apa-apa. Nganti katon televisi khusus, militer ora kasengsem ing ATGM ing helikopter.

    . Mengko, adhedhasar ATGM Shturm-V, ATGM Ataka sing luwih apik dikembangake kanthi jarak tembak nganti wolung kilometer, sing bisa digunakake saka helikopter Mi-28, lan ing varian sing dipandu laser saka helikopter Ka-52. .


    ora. Ora cara iki. Ing babagan helikopter, Ataka (iki rudal) ngganti rudal Cocoon standar ing kompleks Shturm-V (iki ora mung rudal).
    Lan sistem kontrol rudal identik kanggo mesin loro - printah radio utawa katerangan laser.

    . Produksi skala gedhe saka Vikhr ATGM ora tau diluncurake, Vikhr-M ATGM wis diproduksi massal wiwit 2013 kanggo digunakake minangka bagéan saka Ka-52, nanging informasi babagan panggunaan nyata banget winates.


    Ya, karo angin puyuh, "Kamovites" mabur kanthi lengkap. Tulyaks ora tau bisa nggawe kerjasama industri kanggo produksi rudal ing seri. Kajaba iku, dheweke nggawe ATGM, lan Kolomna minangka kompleks multi-tujuan kanthi sawetara jinis warheads. Inggih, wajar yen militer DIREKTIF nuntut supaya Kamovites nyelehake Sturm ing Ka-52. Dadi, aku mikir, suwene suwe, crita karo Angin Puyuh umume bakal dadi ora ana. Sawise instalasi radar ing Mi-28M, pluru temen beda bakal pindhah menyang layanan.

    . Adhedhasar iki, helikopter tempur Rusia butuh senjata sing bisa digunakake kanthi prinsip "geni lan lali", yaiku ATGM generasi katelu.


    Ora. Helikopter domestik pisanan kabeh mbutuhake sistem deteksi lan pangenalan anyar. Ing kene penulis maneh entuk nagollivudil, kaya akeh liyane. Masalah utama karo sistem helikopter yaiku helikopter kasebut wuta. Dheweke kaya tank ing babagan iki. USSR bisa nggawe roket karo GOS ing 80s lan 70s. Masalahe yaiku ora ana algoritma sing bisa dipercaya kanggo ngenali tank ing lemah ing kisaran optik lan IR. Lan cara nggawa roket menyang target iku sekunder. Mi-28M bisa ndeleng tank ing jarak luwih saka 20 km, mula apa bedane saiki, apa bisa nggantung ing kono suwene 20 detik nalika operator nembak roket utawa ora?

    . Amarga jarak nganti 40 kilometer lan kacepetan penerbangan hipersonik, pitakonan muncul babagan kemungkinan ngetrapake produk iki ing versi anti-tank.

    Malah kanthi radar Mi-28M, ora bakal bisa ngarahake jarak kasebut. Dheweke ora bisa ndeleng lingkungan target. Napa njupuk ing ngendi sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa? Rudal kudu mabur nganti bisa dituju.
    Lan BOPS kanthi jarak 20 km ora bakal dadi kapentingan kanggo militer, amarga misil ora bisa digunakake dhewe. Helikopter kasebut kudu duwe sistem layanan. Lan nalika ngrampungake sistem kasebut, militer tansah milih senjata universal. Yen meriam, banjur nganggo macem-macem cangkang, yen roket, banjur nganggo macem-macem jinis warhead.

    . Ana panemu manawa jarak tembak 100 km bisa digayuh nalika diluncurake saka jinis operator apa wae lan luwih akeh gumantung marang kemampuan operator kanggo nyedhiyakake sebutan target ing jarak maksimal. Kacepetan roket kasebut supersonik, maksimal udakara 1000 m / s, rata-rata 500 m / s. Komplek Hermes-A (versi penerbangan) utamané dimaksudaké kanggo nglengkapi helikopter Ka-52.



    Ya, lan kepiye carane Ka-52 nyedhiyakake rudal kanthi sebutan target kanggo 100 km? Ora ono. Ing teori, sampeyan bisa nempel paling sethithik roket Kaliber ing helikopter. Kepiye carane menehi sebutan target?

    Aku mbaleni maneh: masalah senjata helikopter yaiku ndeteksi lan ngenali target kanthi helikopter. Lan ora ana ing jarak roket utawa prinsip tumindak ing rute kasebut. Ing 100 km, ora ana sing bakal weruh apa-apa saka Ka-52 sanajan radar bisa digunakake.

    . ing wektu sing cendhak, tugas utama industri pertahanan Rusia yaiku panyulingan lan debugging rudal udhara sing efektif kanthi pencari multispektral,
    . Ora. Ing wektu sing cendhak, kanggo industri pertahanan kita, tugas utama yaiku nyadari kabeh kemungkinan sing diwenehake dening instalasi stasiun radar ing Mi-28M. Iki minangka asil dandan saka algoritma kanggo ndeteksi lan ngenali target lan "pemukiman" saka sawetara rudal anyar. Lan sawayah-wayah aku ngerti, wong roket dilat lambene ing rencana Israel Spike ing Panggonan pisanan. Wiwit skema karo GOS sacara dramatis, kadhangkala nambah rega produk tanpa nggawa keuntungan ing efektifitas pertempuran.
    Nanging bisa uga saiki solusi saka sistem pesawat bakal mlebu ing ceruk helikopter.
    Militer ora kasengsem ing subyek "v-z".


    Lha bab sejarahe lomba 28/50, penulise rada nakal. Nanging ing kene ora dadi dosa kanggo ngapusi, wong Kamovites ing saubengé mung diapusi dening ton.
    1. AVM
      1 Agustus 2019 11:24
      0
      Kutipan saka: abc_alex
      Penulis, kaya akeh liyane, ora nempatake aksen kanthi bener. Masalah utama URO ing helikopter yaiku deteksi lan pangenalan target lan dudu peluncuran rudal kasebut.

      . ATGMs saka generasi pisanan, kang perlu kanggo ngarahake rudal menyang target kanthi manual, ora nyedhiyani sembarang kamungkinan ditrima kanggo mencet target.

      Ora. Masalahe yaiku operator saka helikopter ora weruh apa-apa. Nganti katon televisi khusus, militer ora kasengsem ing ATGM ing helikopter.


      ATGM pisanan "Malyutka" nduweni jarak maksimal 3 km, ing jarak kasebut, deteksi lan pangenalan bisa ditindakake sanajan nganggo teropong (ing kondisi cuaca sing apik). Nanging kanggo ngontrol roket dhewe, sing "sosis" ing penerbangan, saka helikopter seluler, iki kudu dikelola.

      Kutipan saka: abc_alex
      . Produksi skala gedhe saka Vikhr ATGM ora tau diluncurake, Vikhr-M ATGM wis diproduksi massal wiwit 2013 kanggo digunakake minangka bagéan saka Ka-52, nanging informasi babagan panggunaan nyata banget winates.


      Ya, karo angin puyuh, "Kamovites" mabur kanthi lengkap. Tulyaks ora tau bisa nggawe kerjasama industri kanggo produksi rudal ing seri. Kajaba iku, dheweke nggawe ATGM, lan Kolomna minangka kompleks multi-tujuan kanthi sawetara jinis warheads. Inggih, wajar yen militer DIREKTIF nuntut supaya Kamovites nyelehake Sturm ing Ka-52. Dadi, aku mikir, suwene suwe, crita karo Angin Puyuh umume bakal dadi ora ana. Sawise instalasi radar ing Mi-28M, pluru temen beda bakal pindhah menyang layanan.


      Aku setuju, angin puyuh misale jek digawe, nanging praktis ora katon ing kendaraan militer, ora diiklanake, lan ing umum, topik karo iku piye wae subsides.

      Kutipan saka: abc_alex
      . Adhedhasar iki, helikopter tempur Rusia butuh senjata sing bisa digunakake kanthi prinsip "geni lan lali", yaiku ATGM generasi katelu.


      Ora. Helikopter domestik pisanan kabeh mbutuhake sistem deteksi lan pangenalan anyar. Ing kene penulis maneh entuk nagollivudil, kaya akeh liyane. Masalah utama karo sistem helikopter yaiku helikopter kasebut wuta. Dheweke kaya tank ing babagan iki.


      Iki minangka masalah pelengkap. Peralatan avionik lan pengintaian uga dimodernisasi, nambah matriks kamera TV lan pencitra termal, lan saiki uga nambah radar.

      Kutipan saka: abc_alex
      USSR bisa nggawe roket karo GOS ing 80s lan 70s. Masalahe yaiku ora ana algoritma sing bisa dipercaya kanggo ngenali tank ing lemah ing kisaran optik lan IR.


      Aku wis rampung - Aku wis rampung, nanging nyatane mung Kh-25 lan Kh-29 digawe karo panuntun dhumateng TV, kang luwih akeh tinimbang ATGMs.

      Kutipan saka: abc_alex
      Lan cara nggawa roket menyang target iku sekunder. Mi-28M bisa ndeleng tank ing jarak luwih saka 20 km, mula apa bedane saiki, apa bisa nggantung ing kono suwene 20 detik nalika operator nembak roket utawa ora?


      Bentenane yaiku wiwit helikopter "katon metu" saka mburi penghalang, sistem pertahanan udara mungsuh wiwit digarap, lan kecepatan penerbangan sistem pertahanan rudal tansah luwih dhuwur tinimbang ATGM, mula, yen helikopter ora miwiti rudal lan langsung ilang, bisa ditembak mudhun sadurunge tekan target ATGM.

      Kutipan saka: abc_alex
      . Amarga jarak nganti 40 kilometer lan kacepetan penerbangan hipersonik, pitakonan muncul babagan kemungkinan ngetrapake produk iki ing versi anti-tank.

      Malah kanthi radar Mi-28M, ora bakal bisa ngarahake jarak kasebut. Dheweke ora bisa ndeleng lingkungan target. Napa njupuk ing ngendi sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa? Rudal kudu mabur nganti bisa dituju.


      Aku ngandika bab 20 km, 40 km iku sawetara rudal. Umumé, AH-64E dipasangake karo UAV, sing bisa dikirim kanggo pengintaian lan target, lan mulane jarak 40 km dikarepake. Utawa kaya ing kompleks Polyphem, ing ngendi gambar kasebut dikirim liwat serat optik, lan sampeyan bisa retarget roket nalika mabur.

      Kutipan saka: abc_alex
      Lan BOPS kanthi jarak 20 km ora bakal dadi kapentingan kanggo militer, amarga misil ora bisa digunakake dhewe. Helikopter kasebut kudu duwe sistem layanan. Lan nalika ngrampungake sistem kasebut, militer tansah milih senjata universal. Yen meriam, banjur nganggo macem-macem cangkang, yen roket, banjur nganggo macem-macem jinis warhead.


      Lan aku ora ngusulake supaya versi hipersonik mung siji. Aku ngusulake supaya dadi salah sawijining pilihan rudal kompleks Hermes kanggo ngrampungake tugas anti-tank kanthi tepat.

      Kutipan saka: abc_alex
      . Ana panemu manawa jarak tembak 100 km bisa digayuh nalika diluncurake saka jinis operator apa wae lan luwih akeh gumantung marang kemampuan operator kanggo nyedhiyakake sebutan target ing jarak maksimal. Kacepetan roket kasebut supersonik, maksimal udakara 1000 m / s, rata-rata 500 m / s. Komplek Hermes-A (versi penerbangan) utamané dimaksudaké kanggo nglengkapi helikopter Ka-52.


      Ya, lan kepiye carane Ka-52 nyedhiyakake rudal kanthi sebutan target kanggo 100 km? Ora ono. Ing teori, sampeyan bisa nempel paling sethithik roket Kaliber ing helikopter. Kepiye carane menehi sebutan target?

      Aku mbaleni maneh: masalah senjata helikopter yaiku ndeteksi lan ngenali target kanthi helikopter. Lan ora ana ing jarak roket utawa prinsip tumindak ing rute kasebut. Ing 100 km, ora ana sing bakal weruh apa-apa saka Ka-52 sanajan radar bisa digunakake.


      Utawa klompok pengintaian, kaya sing ditindakake ing Irak, yen target seluler, utawa panuntun dhumateng GLONASS yen target stasioner. Ing kasus kapindho, helikopter tumindak minangka "senjata mabur mandhiri / MLRS" kanthi misil sing dipandu.


      Kutipan saka: abc_alex
      . ing wektu sing cendhak, tugas utama industri pertahanan Rusia yaiku panyulingan lan debugging rudal udhara sing efektif kanthi pencari multispektral,
      .

      Ora. Ing wektu sing cendhak, kanggo industri pertahanan kita, tugas utama yaiku nyadari kabeh kemungkinan sing diwenehake dening instalasi stasiun radar ing Mi-28M. Iki minangka asil dandan saka algoritma kanggo ndeteksi lan ngenali target lan "pemukiman" saka sawetara rudal anyar.


      Kutipan saka: abc_alex
      Lha bab sejarahe lomba 28/50, penulise rada nakal. Nanging ing kene ora dadi dosa kanggo ngapusi, wong Kamovites ing saubengé mung diapusi dening ton.


      Sampeyan, temenan, dudu pendukung helikopter Kamov, nanging Ka-52 uga duwe radar. Yen mangkono, sampeyan bisa nuduhake apa sing ana gandhengane karo sikap negatif kasebut?

      Apa sing bakal ditindakake ora bisa dibantah, nanging iki ora mbatalake kabutuhan ATGM anyar, sing dikonfirmasi kanthi informasi babagan produk 305.

      Kutipan saka: abc_alex
      Lan sawayah-wayah aku ngerti, wong roket dilat lambene ing rencana Israel Spike ing Panggonan pisanan. Wiwit skema karo GOS sacara dramatis, kadhangkala nambah rega produk tanpa nggawa keuntungan ing efektifitas pertempuran.


      Nanging dheweke nambah stabilitas tempur operator kasebut, saéngga bisa nindakake maneuver kanggo nyingkiri tembakan langsung sawise diluncurake.

      Lan nggawe analog Spike malah luwih angel, amarga. dimensi sawijining luwih cilik, komponen cilik-ukuran lan kualitas dibutuhake.

      Kutipan saka: abc_alex
      Nanging bisa uga saiki solusi saka sistem pesawat bakal mlebu ing ceruk helikopter.


      Bisa uga oyod produk 305 tuwuh saka kono.

      Kutipan saka: abc_alex
      Militer ora kasengsem ing subyek "v-z".


      Sing bener, iku luwih apik kanggo bisa karo NAR lan free-mudhun bom, risking kelangan helikopter worth puluhan yuta dolar saka geni saka MANPADS, peluncur granat, ATGM utawa artileri cilik kaliber.
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 1 Agustus 2019 13:19
        0
        Kutipan saka AVM
        komponen cilik-ukuran lan kualitas dhuwur dibutuhake.

        Saiki, yen sampeyan njupuk murni kanggo ngasilake, mula iki ora dadi masalah. Sa adoh aku ngerti, kabeh masalah ana ing organisasi lan langkah liyane. Kita butuh fasilitas produksi sing bakal disedhiyakake dening sawetara industri, kalebu komersial, nanging kanthi leladen - supaya bisa nambah proses manufaktur, kualitas lan liya-liyane, sawetara wektu kudu dilewati, ora kaya sing katon, nanging sajrone wektu iki pelanggan kudu siap kanggo Apa bakal kelakon. Lan bakal ana akeh perkawinan lan rega sing ora ana pasar. Sing, kanggo sijine iku sedhela - sampeyan kudu nandur modal dhuwit, lan mbokmenawa ora cilik, ing soko sing mbokmenawa bakal nggawa asil arang-arang. Nganti saiki, ora akeh wong sing pengin.
      2. abc_alex
        abc_alex 1 Agustus 2019 20:15
        +1
        Kutipan saka AVM
        ATGM pisanan "Malyutka" nduweni jarak maksimal 3 km, ing jarak kasebut, deteksi lan pangenalan bisa ditindakake sanajan nganggo teropong (ing kondisi cuaca sing apik). Nanging kanggo ngontrol roket dhewe, sing "sosis" ing penerbangan, saka helikopter seluler, iki kudu dikelola.


        Ya, kita nyoba kanggo ndeleng tank liwat teropong saka dhuwur saka sawetara atus meter lan temen maujud sing helikopter bakal ditembak mudhun tinimbang pengamat groping tank liwat teropong.

        Maneh, aja lali yen helikopter obah ing udhara, lan tanpa tracker target otomatis, kabeh dadi luwih nyenengake.
        Helikopter banjur sosis ora kurang.

        Kutipan saka AVM
        Iki minangka masalah pelengkap. Peralatan avionik lan pengintaian uga dimodernisasi, nambah matriks kamera TV lan pencitra termal, lan saiki uga nambah radar.


        Ya, iku ora prasaja. Matriks, mesthi, wis apik, nanging iki ora negate kasunyatan sing ing saluran visual, malah karo saluran IR ing Kajaba iku, mung wong bisa andal ngenali tank ing lemah. Utawa sampeyan kudu mbatesi bidang tampilan saka sawetara derajat. Nanging radar menehi lompatan kualitatif. Iku pangenalan otomatis sing dadi nyata.

        Kutipan saka AVM
        Aku wis rampung - Aku wis rampung, nanging nyatane mung Kh-25 lan Kh-29 digawe karo panuntun dhumateng TV, kang luwih akeh tinimbang ATGMs.


        Nanging MANPADS ora diitung? :)
        Kaping pirang-pirang aku takon pitakonan sing padha karo sampeyan, lan pungkasane dheweke ujar: dheweke nindakake lan nindakake. Nanging nalika padha nuduhake menyang militèr, padha mung kasengsem ing rong pratondho: efektifitas pertempuran lan rega. Efisiensi ora umur, nanging rega wis tambah kaping pirang-pirang. Lan militèr nilar rudal karo wong golek, iku ora ninggalake tataran saka nyobi. Sawise kabeh, mung ing fiksi non-ilmu sing kompleks militer-industri USSR ora ngetung dhuwit.

        Kutipan saka AVM
        Bentenane yaiku wiwit helikopter "katon metu" saka mburi penghalang, sistem pertahanan udara mungsuh wiwit digarap, lan kecepatan penerbangan sistem pertahanan rudal tansah luwih dhuwur tinimbang ATGM, mula, yen helikopter ora miwiti rudal lan langsung ilang, bisa ditembak mudhun sadurunge tekan target ATGM.


        Helikopter ora mabur liwat jurang lan ora maneuver ing antarane omah. Umume ora seneng obyek cedhak sing nggambarake arus udara.
        Kacepetan ATGMs domestik modern kaya sing nutupi jarak tembak ing 15-20 detik, proses nggoleki target njupuk kaping pirang-pirang. Yen helikopter ditembak mudhun, banjur luwih kamungkinan nalika dheweke nggoleki tank, lan ora nalika nyerang dheweke. Kajaba iku, Mi-28 bisa maneuver sajrone penerbangan rudal kasebut. Pelacak otomatis nyekel target.

        Kutipan saka AVM
        Umumé, AH-64E dipasangake karo UAV, sing bisa dikirim kanggo pengintaian lan penunjukan target, mula jarak sing dibutuhake yaiku 40 km.


        Ora bisa, nanging sacara teoritis bisa ditindakake. Durung kerja ing urip nyata. Ya, lan ora kabeh gampang banget. Sapa sing bakal pilot drone? Dheweke dudu robot, dheweke dikontrol saka jarak jauh. Dheweke dhewe ora bakal nemtokake ngendi arep mabur. Lan dheweke ora bisa nemtokake target dhewe, dheweke butuh wong kanggo ndeleng gambare. WHO? Mung ana loro ing mesin strike lan siji lagi sibuk piloting. Lan ing sisih liya, tugas nemokake target ing area aksi "kanthi tangan" wis digantung.
        Lan nelusuri sektor kasebut, sanajan 100 derajat ing jarak 40 kilometer, dudu tugas sing ora pati penting.



        Kutipan saka AVM
        yen target obah, utawa panuntun GLONASS yen target stasioner. Ing kasus kapindho, helikopter tumindak minangka "senjata mabur mandhiri / MLRS" kanthi misil sing dipandu.


        Kanggo apa? Apa ora luwih gampang nggunakake sasis rodha kanggo tugas iki? 100 km saka Moskow menyang pinggir wilayah kasebut. 2 jam drive ing dalan kanggo tank sembarang. Apa sing bisa ngancam peluncur roda ing jarak kaya saka target? Yen target designator ora disambungake fisik menyang launcher, apa gunane ngangkat rudal menyang udhara?

        Kutipan saka AVM
        Sampeyan, temenan, dudu pendukung helikopter Kamov, nanging Ka-52 uga duwe radar. Yen mangkono, sampeyan bisa nuduhake apa sing ana gandhengane karo sikap negatif kasebut?


        Aku seneng banget karo mobil Kamov. Nanging aku ora seneng peran sing dimainake dening pimpinan Biro Desain Kamov ing kompetisi 28/50. Mi-28 siap produksi ing pertengahan 80-an. Lan bisa dilebokake ing produksi sadurunge Gorbachev. Iku mesthi dadi helikopter modern ing wektu iku. Lan tentara bakal nampa kendaraan mogok normal. Nanging lobi kamovmkoy tundha kompetisi lan minangka asil tentara ora nampa apa-apa, lan saiki wis nampa kendaraan lungse. Aku ngerti yen Kamovites duwe kahanan kritis, skema coaxial ora berkembang tanpa seri. Nanging dheweke mlebu banget. Konsep kursi tunggal dheweke durung diuji ing situs uji coba. Lan pungkasane dadi ganas. Paradoks kasebut, ora duwe pengalaman ing operasi militer, Kamovites, sanajan sawise nggunakake Ka-52, ora bisa ngembangake konsep helikopter serangan. Malah kanthi kauntungan radar, dheweke ora nggunakake. Aku kanggo pangembangan Ka-52 baris karo tangan loro. Nanging aku weruh sing pembangunan nyata saka konsep dadi sabenere ing garis saka Mi-28. Kamovtsy ora bisa "mlaku maju", ora mbukak potensial mobil dhewe. Nyatane, helikopter sing apik banget dadi rem ing topik kasebut. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure karo kahanan mobil loro kasebut. Nanging, dheweke ora takon aku. :)

        Kutipan saka AVM
        Lan nggawe analog Spike malah luwih angel, amarga. dimensi sawijining luwih cilik, komponen cilik-ukuran lan kualitas dibutuhake


        Aku ngomong babagan konsep "kamera terbang". Roket ora kudu kompak.

        Kutipan saka AVM
        Nanging dheweke nambah stabilitas tempur operator kasebut, saéngga bisa nindakake maneuver kanggo nyingkiri tembakan langsung sawise diluncurake.


        Aku ora ngerti babagan Ka-52, nanging Mi-28 bisa miwiti maneuver evasive sanalika sawise diluncurake. Pelacak otomatis bakal njaga target ing lapangan tampilan.

        Kutipan saka AVM
        Sing bener, iku luwih apik kanggo bisa karo NAR lan free-mudhun bom, risking kelangan helikopter worth puluhan yuta dolar saka geni saka MANPADS, peluncur granat, ATGM utawa artileri cilik kaliber.


        Apa nggedhekake? Rudal sing dikontrol remot dudu potongan wesi, nanging sarana remot sing efektif banget. Jangkoan rudal kasebut ditemtokake dening sistem pangenalan target, yen diwenehi kesempatan kanggo njupuk saka njaba cakrawala, dheweke bakal njupuk saka kono. Lan kanggo njupuk mudhun Longbow ing wektu panelusuran kanggo target, sampeyan bisa ora Samsaya Awon saka Mi-24.
        1. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 2 Agustus 2019 03:51
          0
          Kutipan saka: abc_alex
          Mi-28 bisa miwiti maneuver evasive sanalika diluncurake. Pelacak otomatis bakal njaga target ing lapangan tampilan.

          Kutipan saka: abc_alex
          Mi-28 bisa maneuver sajrone penerbangan rudal kasebut. Pelacak otomatis nyekel target.

          Apa sampeyan arep ndedonga kanggo "pengiring otomatis" iki?! Apa worth iku? Yen helikopter karo AS bisa "maneuver", banjur ing sawetara winates banget! Iki dudu "manuver", nanging "wong sing mabuk"!
          1. abc_alex
            abc_alex 2 Agustus 2019 14:35
            0
            Kutipan: Nikolaevich I
            Apa sampeyan arep ndedonga kanggo "pengiring otomatis" iki?! Apa worth iku? Yen helikopter karo AS bisa "maneuver", banjur ing sawetara winates banget! Iki dudu "manuver", nanging "wong sing mabuk"!


            Ing video saka Suriah, sing ana ing YouTube, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas manawa "staggers" iki diukur ing atusan meter, meh kilometer. :)
        2. Komentar wis dibusak.
        3. AVM
          2 Agustus 2019 09:06
          0
          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          ATGM pisanan "Malyutka" nduweni jarak maksimal 3 km, ing jarak kasebut, deteksi lan pangenalan bisa ditindakake sanajan nganggo teropong (ing kondisi cuaca sing apik). Nanging kanggo ngontrol roket dhewe, sing "sosis" ing penerbangan, saka helikopter seluler, iki kudu dikelola.

          Ya, kita nyoba kanggo ndeleng tank liwat teropong saka dhuwur saka sawetara atus meter lan temen maujud sing helikopter bakal ditembak mudhun tinimbang pengamat groping tank liwat teropong.


          Ya, nanging ing wektu iku sistem pertahanan udara luwih primitif, kanggo S-75 helikopter, nalika mabur / nglayang ing papan sing kurang, ora bisa diakses ing zona radar, kanggo sistem pertahanan udara kaya panah ora katon. marang latar mburi, contone, gunung utawa alas.
          Umumé, aku setuju yen amarga peralatan pengintaian sing ora apik lan mbutuhake panuntun dhumateng manual, ATGM ora dadi kapentingan kanggo militer nalika iku.

          Kutipan saka: abc_alex
          Maneh, aja lali yen helikopter obah ing udhara, lan tanpa tracker target otomatis, kabeh dadi luwih nyenengake. Helikopter banjur sosis ora kurang.

          Aku setuju, malah generasi kapindho ATGMs tanpa otomatis nelusuri target angel kantun, ora kanggo sebutno generasi pisanan. Miturut cara, ana mesin nelusuri otomatis ing Mi-28 saka seri pisanan? Dheweke mesthi ana ing Ka-50.

          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          Iki minangka masalah pelengkap. Peralatan avionik lan pengintaian uga dimodernisasi, nambah matriks kamera TV lan pencitra termal, lan saiki uga nambah radar.

          Ya, iku ora prasaja. Matriks, mesthi, wis apik, nanging iki ora negate kasunyatan sing ing saluran visual, malah karo saluran IR ing Kajaba iku, mung wong bisa andal ngenali tank ing lemah. Utawa sampeyan kudu mbatesi bidang tampilan saka sawetara derajat. Nanging radar menehi lompatan kualitatif. Iku pangenalan otomatis sing dadi nyata.


          Sistem hyperspectral bakal bisa ngenali target sing ora luwih ala tinimbang radar kanthi kombinasi fitur gambar ing macem-macem kisaran, aku nganalisa ergonomis kendaraan lapis baja canggih ing kene:
          https://topwar.ru/159061-povyshenie-situacionnoj-osvedomlennosti-jekipazhej-boevyh-bronirovannyh-mashin.html
          lan kene:
          https://topwar.ru/159275-jergonomika-rabochih-mest-i-boevye-algoritmy-perspektivnyh-bronemashin.html
          Kabeh iki ana hubungane karo helikopter.

          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          Aku wis rampung - Aku wis rampung, nanging nyatane mung Kh-25 lan Kh-29 digawe karo panuntun dhumateng TV, kang luwih akeh tinimbang ATGMs.

          Nanging MANPADS ora diitung? :)
          Kaping pirang-pirang aku takon pitakonan sing padha karo sampeyan, lan pungkasane dheweke ujar: dheweke nindakake lan nindakake. Nanging nalika padha nuduhake menyang militèr, padha mung kasengsem ing rong pratondho: efektifitas pertempuran lan rega. Efisiensi ora umur, nanging rega wis tambah kaping pirang-pirang. Lan militèr nilar rudal karo wong golek, iku ora ninggalake tataran saka nyobi. Sawise kabeh, mung ing fiksi non-ilmu sing kompleks militer-industri USSR ora ngetung dhuwit.

          Ora ana MANPADS wektu iku, amarga padha makarya miturut sumber panas, lan ora miturut teken termal saka target, kang padha diapusi dening traps IR.
          Lan padha paling kamungkinan nolak kanggo alasan sing dituduhake, efektifitas pertempuran kurang amarga karakteristik kinerja kurang ing biaya dhuwur.

          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          Bentenane yaiku wiwit helikopter "katon metu" saka mburi penghalang, sistem pertahanan udara mungsuh wiwit digarap, lan kecepatan penerbangan sistem pertahanan rudal tansah luwih dhuwur tinimbang ATGM, mula, yen helikopter ora miwiti rudal lan langsung ilang, bisa ditembak mudhun sadurunge tekan target ATGM.

          Helikopter ora mabur liwat jurang lan ora maneuver ing antarane omah. Umume ora seneng obyek cedhak sing nggambarake arus udara.

          Siji cara utawa liyane, nanging Amerika Serikat nyatakake kanthi tepat mode operasi "saka lompat", + radar sing padha ngidini sampeyan njamin penerbangan ing mode bunder (28 meter diumumake kanggo Mi-5).

          Kutipan saka: abc_alex
          Kacepetan ATGMs domestik modern kaya sing nutupi jarak tembak ing 15-20 detik, proses nggoleki target njupuk kaping pirang-pirang. Yen helikopter ditembak mudhun, banjur luwih kamungkinan nalika dheweke nggoleki tank, lan ora nalika nyerang dheweke.

          Yen ana ing proses nggoleki, lan ora mlayu menyang ambush, banjur sanalika sawise serangan dideteksi, helikopter bisa maneuver, ngluwihi alangi. Wektu reaksi saka kompleks jinis "Shell" yaiku 4-6 detik, kacepetan SAM yaiku 1300 m / s, "Serangan" ATGM yaiku 550 m / s (kacepetan penerbangan rata-rata SAM yaiku 700 m / s. , nanging iki ana ing jarak maksimum 20 km, ing 8 km bakal udakara 1000-1200 m / s, yaiku kaping pindho kacepetan ATGM). Mulane, ing kahanan kaya mengkono, pertahanan udhara tutup paling kamungkinan bakal numpes helikopter ing wektu serangan.
          Munculake rudal hipersonik bakal nambah kahanan (mulane aku nulis babagan kabutuhan ATGM hipersonik, amarga GOS larang lan rumit.

          Kutipan saka: abc_alex
          Kajaba iku, Mi-28 bisa maneuver sajrone penerbangan rudal kasebut. Pelacak otomatis nyekel target.

          Cara dheweke bisa maneuver nalika ngarahake rudal ing target ing wektu sing padha mung bakal mbantu saka geni senjata cilik, peluncur granat lan bedhil kaliber cilik sing dipandu kanthi manual, iki ora bakal ngapusi rudal kasebut, mung ninggalake alangan, lan malah banjur, mung. yen SAM tanpa ARLGSN.
          1. abc_alex
            abc_alex 2 Agustus 2019 15:17
            0
            Kutipan saka AVM
            Miturut cara, ana mesin nelusuri otomatis ing Mi-28 saka seri pisanan? Dheweke mesthi ana ing Ka-50.

            Ya, iki asline digabung menyang sistem target lan navigasi adhedhasar pengalaman nggunakake versi kejut Mi-24 ing Afghanistan.

            Kutipan saka AVM
            Kabeh iki ana hubungane karo helikopter.


            Kaya sing dakkandhakake, titik kasebut yaiku jembare sektor telusuran. Helikopter wis akeh banget obyek ing, tank wis akeh kurang. Sawise nyepetake sektor ing mode ngarahake, Mi-28N bisa ngenali obyek. Nanging ing mode telusuran, dheweke ora duwe informasi, utamane yen tank ora ngadeg ing platform konkrit, nanging disamarkan utawa ditutupi. Nanging aku mesthi bakal maca artikel sampeyan.

            Kutipan saka AVM
            Ora ana MANPADS wektu iku, amarga padha makarya miturut sumber panas, lan ora miturut teken termal saka target, kang padha diapusi dening traps IR.


            Javelin dianggo kanthi cara sing padha. Iku sumber panas. Nyatane, iki minangka infravisor siji-wektu.

            Kutipan saka AVM
            Siji cara utawa liyane, nanging Amerika Serikat nyatakake kanthi tepat mode operasi "saka lompat", + radar sing padha ngidini sampeyan njamin penerbangan ing mode bunder (28 meter diumumake kanggo Mi-5).


            Dheweke mung ngomong babagan kemungkinan. Flying watara iku ya, nanging nggandhol sawetara meter saka lemah utawa karo irung ing tembok lan ing wektu sing padha nggoleki target ora tugas kanggo helikopter karo rencana klasik. Ka-52 luwih gampang karo iki, nanging nduweni radar ing irung, ing kasus apa wae kudu tetep metu.

            Kutipan saka AVM
            Yen ana ing proses nggoleki, lan ora mlayu menyang ambush, banjur sanalika sawise serangan dideteksi, helikopter bisa maneuver, ngluwihi alangi. Wektu reaksi saka kompleks jinis "Shell" yaiku 4-6 detik, kacepetan SAM yaiku 1300 m / s, "Serangan" ATGM yaiku 550 m / s (kacepetan penerbangan rata-rata SAM yaiku 700 m / s. , nanging iki ana ing jarak maksimum 20 km, ing 8 km bakal udakara 1000-1200 m / s, yaiku kaping pindho kacepetan ATGM). Mulane, ing kahanan kaya mengkono, pertahanan udhara tutup paling kamungkinan bakal numpes helikopter ing wektu serangan.
            Munculake rudal hipersonik bakal nambah kahanan (mulane aku nulis babagan kabutuhan ATGM hipersonik, amarga GOS larang lan rumit.


            Panyangka sampeyan pancen bener. Nanging sampeyan nggawe asumsi yen helikopter wis nemokake target. Dheweke mlebu zona tumindak sistem pertahanan udara "nyekel ing ngarsane" tank. Ing urip nyata, iki biasane ora kedadeyan. Ing urip nyata, Helikopter nggoleki target kanggo wektu sing suwe. Meh kabeh wektu sortie. Lan mung menit sibuk karo shooting nyata. Helikopter kasebut bakal ditembak ora nalika ditembak, nanging nalika nggoleki.

            Lan kenapa sampeyan nyebutake data Shell? Dheweke dudu militer, nanging kanggo sistem pertahanan udara. Pasukan kita duwe Thor. Punika data saka stasiun deteksi target.
            Helikopter ing lemah kanthi baling-baling sing diuripake ing jarak 6-7 km bisa dideteksi kanthi kemungkinan 40-70%, nglayang ing udhara kanthi jarak 13-20 km - 60-80%, nalika mlumpat menyang a dhuwur 20 m ing jarak 12 km - ora kurang saka 60%.

            Hellfire nduweni jarak 7-11 km, yaiku, helikopter kasebut bakal dideteksi lan diidentifikasi dening sepasang kendaraan Thor ing jarak sing durung ana geni. Ya, lan telusuran angel, amarga jarak deteksi-pangenalan radar Longbow yaiku 8 km.
            Pranyata manawa helikopter serangan ANY kepeksa nglampahi wektu ing wilayah jangkoan pertahanan udara domestik. Ya, mung wong pinter nindakake pertahanan udara militer ing USSR, kanthi wates.
            Ora ketompo carane mbuwang 1-2 menit sawise peluncuran rudal. Dheweke ana ing bebaya kabeh wektu nalika nggoleki tank.
            Kanggo safety, sistem proteksi aktif luwih penting.




            Kutipan saka AVM
            Cara dheweke bisa maneuver nalika ngarahake rudal ing target ing wektu sing padha mung bakal mbantu saka geni senjata cilik, peluncur granat lan bedhil kaliber cilik sing dipandu kanthi manual, iki ora bakal ngapusi rudal kasebut, mung ninggalake alangan, lan malah banjur, mung. yen SAM tanpa ARLGSN.


            Dheweke disimpen saka senjata cilik lan peluncur granat kanthi dhuwur. Lan saka sistem aktif liyane lan sarana perang elektronik. Lan dheweke maneuvers kanthi apik.
        4. AVM
          2 Agustus 2019 09:06
          0
          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          Umumé, AH-64E dipasangake karo UAV, sing bisa dikirim kanggo pengintaian lan penunjukan target, mula jarak sing dibutuhake yaiku 40 km.

          Ora bisa, nanging sacara teoritis bisa ditindakake. Durung kerja ing urip nyata. Ya, lan ora kabeh gampang banget. Sapa sing bakal pilot drone? Dheweke dudu robot, dheweke dikontrol saka jarak jauh. Dheweke dhewe ora bakal nemtokake ngendi arep mabur. Lan dheweke ora bisa nemtokake target dhewe, dheweke butuh wong kanggo ndeleng gambare. WHO? Mung ana loro ing mesin strike lan siji lagi sibuk piloting. Lan ing sisih liya, tugas nemokake target ing area aksi "kanthi tangan" wis digantung.
          Lan nelusuri sektor kasebut, sanajan 100 derajat ing jarak 40 kilometer, dudu tugas sing ora pati penting.

          Aku mikir latihan wis ditindakake, angel mangu-mangu yen bakal ditindakake. Dheweke sinau kanthi rapet topik interaksi antarane UAV lan pesawat berawak.
          Minangka kanggo manajemen, padha nyederhanakake, i.e. ngleksanakake konsep - "wong iku ora operator, nanging organizer saka tumindak." Otomasi ngerteni soko, pesawat kasebut otomatis, wong mung nggawe keputusan kanthi nuding driji ing layar tutul.
          Aku nganggep masalah iki babagan kendaraan lapis baja ing kene: https://topwar.ru/159509-bespilotnye-sistemy-dlja-perspektivnoj-bronetehniki.html

          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          yen target obah, utawa panuntun GLONASS yen target stasioner. Ing kasus kapindho, helikopter tumindak minangka "senjata mabur mandhiri / MLRS" kanthi misil sing dipandu.

          Kanggo apa? Apa ora luwih gampang nggunakake sasis rodha kanggo tugas iki? 100 km saka Moskow menyang pinggir wilayah kasebut. 2 jam drive ing dalan kanggo tank sembarang. Apa sing bisa ngancam peluncur roda ing jarak kaya saka target? Yen target designator ora disambungake fisik menyang launcher, apa gunane ngangkat rudal menyang udhara?

          Rong jam utawa 20 menit? Iku worth iku ing perang. Pengintaian bisa maju, lan koordinat, contone, posisi OTRK utawa helikopter lompat sing disebar, bisa dibuwang kanggo karusakan. Utawa koordinat target bakal diwenehi dening UAV tanpa senjata dhuwur. RQ-4 Global Hawk ndeteksi target saka 200 km.

          Kutipan saka: abc_alex
          Kutipan saka AVM
          Nanging dheweke nambah stabilitas tempur operator kasebut, saéngga bisa nindakake maneuver kanggo nyingkiri tembakan langsung sawise diluncurake.

          Aku ora ngerti babagan Ka-52, nanging Mi-28 bisa miwiti maneuver evasive sanalika sawise diluncurake. Pelacak otomatis bakal njaga target ing lapangan tampilan.

          Ka-52 uga bisa, nanging kabeh iku arang banget winates ing maneuvers.

          Kutipan saka: abc_alex
          Rudal sing dikontrol remot dudu potongan wesi, nanging sarana remot sing efektif banget. Jangkoan rudal kasebut ditemtokake dening sistem pangenalan target, yen diwenehi kesempatan kanggo njupuk saka njaba cakrawala, dheweke bakal njupuk saka kono. Lan kanggo njupuk mudhun Longbow ing wektu panelusuran kanggo target, sampeyan bisa ora Samsaya Awon saka Mi-24.

          Umumé, ide kasebut menarik, bisa ditindakake algoritma kasebut.
          - deteksi target, entuk koordinat;
          - ngurus alangan;
          - tembakan sing ngluwihi garis pandang (nuntun rudal ing ndhuwur target ing bagean jelajah pesawat (dilaksanakake kanthi otomatis);
          - munggah menyang garis pandang 5-7 detik sadurunge nyedhaki target;
          - nggawa rudal menyang garis pandang (otomatis);
          - klarifikasi koordinat target lan koreksi dalan rudal.
          1. abc_alex
            abc_alex 2 Agustus 2019 16:24
            0
            Kutipan saka AVM
            Dheweke sinau kanthi rapet topik interaksi antarane UAV lan pesawat berawak.
            Minangka kanggo manajemen, padha nyederhanakake, i.e. ngleksanakake konsep - "wong iku ora operator, nanging organizer saka tumindak." Otomasi ngerteni soko, pesawat kasebut otomatis, wong mung nggawe keputusan kanthi nuding driji ing layar tutul.


            Ya, kasunyatane yaiku operator senjata ing helikopter serangan lan tanpa UAV sibuk ing ndhuwur atap. Radar lan OLS nyedhiyakake dheweke karo segara data sing kudu dianalisis. Aku ora mangu sing UAV mabur tanpa bantuan saka operator, nanging sampeyan isih kudu tindakake data sing ditampa liwat mripate wong urip. Otomasi ora nyedhiyakake pangenalan sing bisa dipercaya. Sampeyan ora sijine radar ing UAV. Stasiun pengintaian optik prasaja maksimum ing wangun kamera resolusi dhuwur, bisa uga karo saluran IR. Banjur mung wong sing bisa nemtokake endi tank kasebut, ing endi tank wesi kanthi pipa lan kompor. Ing endi sampeyan bisa njaluk wong?
            Nanging operator isih kudu mikir babagan safety ...


            Kutipan saka AVM
            Rong jam utawa 20 menit? Iku worth iku ing perang.


            Aku ngandika bab 2 jam ing pangertèn sing sistem karo sawetara kuwi biasane dumunung ing mburi. Lan ora perlu dilebokake ing media sing larang lan kacepetan dhuwur.
            Sampeyan kudu mindhah menyang ngarep yen grup sebutan target makaryakke 50-70 kilometer konco baris ngarep. Rambo opo iki?

            Kutipan saka AVM
            OTRK ing posisi utawa helikopter mlumpat disebarake kanggo nyelehake kanggo karusakan. Utawa koordinat target bakal diwenehi dening UAV tanpa senjata dhuwur. RQ-4 Global Hawk ndeteksi target saka 200 km.


            Iki bisa dingerteni, nanging kok masang roket abot gedhe menyang helikopter? Apa mobilitas dhuwur roket iki bakal diwenehake sadurunge diluncurake? Yen intelijen wis nemokake OTRK, ana sistem lemah OTRK, MLRS, ana pengebom, sawise kabeh. Aku pancen ora ngerti apa sebabe. Ya, ana Conditionally Ka-52 kanthi rong rudal 100 kilometer. Kepiye luwih apik tinimbang traktor roda kanthi 6 misil kasebut? Obah luwih cepet? Nanging mung?

            Kutipan saka AVM
            Ka-52 uga bisa, nanging kabeh iku arang banget winates ing maneuvers.


            Kaya sing dakkandhakake, Kamovites nggabungake kompleks senjata saka Mi-28 dhewe, nolak layanan pangembang. Lan mulane, ora kabeh bisa digunakake kanthi apik karo Sturm kanggo dheweke.
            Mi-28 diwatesi ing maneuvers, nanging iki dudu konvulsi.

            Kutipan saka AVM
            Umumé, ide kasebut menarik, bisa ditindakake algoritma kasebut.
            - deteksi target, entuk koordinat;
            - ngurus alangan;
            - tembakan sing ngluwihi garis pandang (nuntun rudal ing ndhuwur target ing bagean jelajah pesawat (dilaksanakake kanthi otomatis);
            - munggah menyang garis pandang 5-7 detik sadurunge nyedhaki target;
            - nggawa rudal menyang garis pandang (otomatis);
            - klarifikasi koordinat target lan koreksi dalan rudal.


            Lan yen target wis pindah wiwit saiki ditemokake? Banjur sampeyan ora bakal bisa ngetung kanthi bener "5-7 detik sadurunge nyedhaki target."
            Lan yen rampung utawa sebagian ilang ing mburi alangan?
            Apa yen target diblokir dening target liyane? Tank liyane mlumpat ing ngarep tank, operator personel lapis baja utawa truk lan tanda tangane tumpang tindih?
            Lan yen target diganti teken: dipeksa utawa dipateni mesin?

            Iku kebak nyata-urip "yen". Dheweke mung meksa ujar manawa mung wong sing bisa dipercaya nuntun roket menyang target.

            Aku mikir algoritma liyane. "Kamera mabur" karo saluran radio liwat UAV. Telusuri target radar ing jarak 12-15 km ing sektor sing amba, klarifikasi ing sing sempit, kanthi kemungkinan gedhe kanggo ngenali tank - ngirim relay UAV maju lan munggah diikuti rudal nganggo kamera. Siarake gambar liwat drone, sing kudu ngganti posisi kanthi otomatis supaya bisa nyedhiyakake jalur komunikasi kode sing dipercaya. Operator ngontrol penerbangan roket lan mbenerake.
            Jarak saka sistem bisa saka 10 km.

            Nanging maneh, militer lan desainer duwe ide dhewe ...
            1. AVM
              6 Agustus 2019 08:06
              +1
              Kutipan saka: abc_alex
              Kutipan saka AVM
              Dheweke sinau kanthi rapet topik interaksi antarane UAV lan pesawat berawak.
              Minangka kanggo manajemen, padha nyederhanakake, i.e. ngleksanakake konsep - "wong iku ora operator, nanging organizer saka tumindak." Otomasi ngerteni soko, pesawat kasebut otomatis, wong mung nggawe keputusan kanthi nuding driji ing layar tutul.


              Ya, kasunyatane yaiku operator senjata ing helikopter serangan lan tanpa UAV sibuk ing ndhuwur atap. Radar lan OLS nyedhiyakake dheweke karo segara data sing kudu dianalisis. Aku ora mangu sing UAV mabur tanpa bantuan saka operator, nanging sampeyan isih kudu tindakake data sing ditampa liwat mripate wong urip. Otomasi ora nyedhiyakake pangenalan sing bisa dipercaya. Sampeyan ora sijine radar ing UAV. Stasiun pengintaian optik prasaja maksimum ing wangun kamera resolusi dhuwur, bisa uga karo saluran IR. Banjur mung wong sing bisa nemtokake endi tank kasebut, ing endi tank wesi kanthi pipa lan kompor. Ing endi sampeyan bisa njaluk wong?
              Nanging operator isih kudu mikir babagan safety ...


              Siji cara utawa liyane, nanging ing penerbangan saiki dadi tren:
              Apache + UAV
              F-35 + UAV
              Su-57 + UAV Hunter, lsp.
              Ayo ndeleng apa sing metu saka iki ...

              Kutipan saka: abc_alex
              Kutipan saka AVM
              Rong jam utawa 20 menit? Iku worth iku ing perang.


              Aku ngandika bab 2 jam ing pangertèn sing sistem karo sawetara kuwi biasane dumunung ing mburi. Lan ora perlu dilebokake ing media sing larang lan kacepetan dhuwur.
              Sampeyan kudu mindhah menyang ngarep yen grup sebutan target makaryakke 50-70 kilometer konco baris ngarep. Rambo opo iki?


              Ing jaman saiki, garis ngarep minangka perkara sing surem, bisa uga ora ana. Lan helikopter mung dudu operator sing larang, dibandhingake karo OTRK, pejuang utawa tukang ngebom.

              Kutipan saka: abc_alex
              Kutipan saka AVM
              OTRK ing posisi utawa helikopter mlumpat disebarake kanggo nyelehake kanggo karusakan. Utawa koordinat target bakal diwenehi dening UAV tanpa senjata dhuwur. RQ-4 Global Hawk ndeteksi target saka 200 km.


              Iki bisa dingerteni, nanging kok masang roket abot gedhe menyang helikopter? Apa mobilitas dhuwur roket iki bakal diwenehake sadurunge diluncurake? Yen intelijen wis nemokake OTRK, ana sistem lemah OTRK, MLRS, ana pengebom, sawise kabeh. Aku pancen ora ngerti apa sebabe. Ya, ana Conditionally Ka-52 kanthi rong rudal 100 kilometer. Kepiye luwih apik tinimbang traktor roda kanthi 6 misil kasebut? Obah luwih cepet? Nanging mung?


              Kabeh ing ndhuwur iku salah siji kurang seluler utawa Ngartekno luwih larang. Rudal Hermes ing 100 km ngirim ora Ngartekno luwih larang lan abot tinimbang siji ing 25 km, ana kamungkinan GOS prasaja - Glonass + koreksi inersia + laser ngarep kanggo mencet target obah.

              Intine yaiku rudal 100 km dudu tugas, nanging minangka kesempatan. Mesthine ora dadi amunisi utama, nanging yen perlu, mesthine. Utamane yen sampeyan bisa nggawe dhuwit ora akeh banget. Lan salah siji saka kaluwihan saka sistem pertahanan udara kulawarga Pantsir iku rudal sing relatif prasaja, i.e. dening pusaka bakal pindhah menyang Hermes. Kanggo rega, pluru MLRS paling kamungkinan bakal bisa kanggo mbandhingaké karo wong-wong mau, nanging ora ana kanggo sawetara kuwi (mung Smerch ing 120 km.).

              Kutipan saka: abc_alex
              Kutipan saka AVM
              Umumé, ide kasebut menarik, bisa ditindakake algoritma kasebut.
              - deteksi target, entuk koordinat;
              - ngurus alangan;
              - tembakan sing ngluwihi garis pandang (nuntun rudal ing ndhuwur target ing bagean jelajah pesawat (dilaksanakake kanthi otomatis);
              - munggah menyang garis pandang 5-7 detik sadurunge nyedhaki target;
              - nggawa rudal menyang garis pandang (otomatis);
              - klarifikasi koordinat target lan koreksi dalan rudal.


              Lan yen target wis pindah wiwit saiki ditemokake? Banjur sampeyan ora bakal bisa ngetung kanthi bener "5-7 detik sadurunge nyedhaki target."
              Lan yen rampung utawa sebagian ilang ing mburi alangan?
              Apa yen target diblokir dening target liyane? Tank liyane mlumpat ing ngarep tank, operator personel lapis baja utawa truk lan tanda tangane tumpang tindih?
              Lan yen target diganti teken: dipeksa utawa dipateni mesin?

              Iku kebak nyata-urip "yen". Dheweke mung meksa ujar manawa mung wong sing bisa dipercaya nuntun roket menyang target.


              Kabeh sing kasebut ing ndhuwur lan GOS ditrapake, nanging dudu alesan kanggo nolak. Target lemah ora bakal mlaku adoh sajrone 20 detik. Apa sing liyane bakal nutupi? Iki tegese ora bakal ana tujuan liyane, nanging sing pertama kudu diulang. Mesin ora kelangan utawa panas kanthi cepet, butuh menit ing kene, dudu detik.


              Kutipan saka: abc_alex
              Aku mikir algoritma liyane. "Kamera mabur" karo saluran radio liwat UAV. Telusuri target radar ing jarak 12-15 km ing sektor sing amba, klarifikasi ing sing sempit, kanthi kemungkinan gedhe kanggo ngenali tank - ngirim relay UAV maju lan munggah diikuti rudal nganggo kamera. Siarake gambar liwat drone, sing kudu ngganti posisi kanthi otomatis supaya bisa nyedhiyakake jalur komunikasi kode sing dipercaya. Operator ngontrol penerbangan roket lan mbenerake.
              Jarak saka sistem bisa saka 10 km. Nanging maneh, militer lan desainer duwe ide dhewe ...


              Ing kisaran kasebut, bisa uga ana saluran langsung, nanging UAV ora bakal lara ing kasus apa wae. Bener, dheweke duwe risiko ditembak mudhun, nyedhiyakake komunikasi, nanging luwih apik tinimbang helikopter kasebut. Inggih, EW, mesthi, kudu dianggep.
              1. abc_alex
                abc_alex 6 Agustus 2019 11:35
                +1
                Kutipan saka AVM
                Siji cara utawa liyane, nanging ing penerbangan saiki dadi tren:
                Apache + UAV
                F-35 + UAV
                Su-57 + UAV Hunter, lsp.
                Ayo ndeleng apa sing metu saka iki ...


                Mi-28NM + UAV sampeyan lali :)
                Lan malah T-14 + UAV.
                Aku setuju, kita bakal weruh.

                Kutipan saka AVM
                Ing jaman saiki, garis ngarep minangka perkara sing surem, bisa uga ora ana. Lan helikopter mung dudu operator sing larang, dibandhingake karo OTRK, pejuang utawa tukang ngebom.

                ...
                Kabeh ing ndhuwur iku salah siji kurang seluler utawa Ngartekno luwih larang.

                Ngenteni. Yen kita pirembagan, contone, babagan Komplek Hermes, banjur versi lemah iku KAMAZ-43114. Disaranake nginstal peluncur kanthi 24 misil. Maksimum 52 rudal ing TPK diselehake ing helikopter Ka-16. Kanggo entuk daya tembak sing padha, sampeyan butuh "siji lan setengah helikopter." Inggih, sampeyan ora bakal mbantah yen KAMAZ-43114 luwih larang tinimbang siji setengah Ka-52?
                Analisis laporan keuangan pabrik Kazan kanggo 2012 menehi rega kira-kira siji Ka-52 ing 810 yuta rubel. Siji lan setengah helikopter - 1 milyar 215 yuta rubles. KamAZ-43114 kasebut saiki regane 2,5 yuta utawa luwih. Ayo versi militer saka mesin kuwi kaping pindho minangka larang bebarengan karo PU. 1215 dibagi 5 - kita entuk bencana skala lokal ing sirah mungsuh :)

                OTRK luwih larang, mesthi, nanging ana kemungkinan liyane. Warhead rudal Iskander, yen ana bisa dadi nuklir, lan nyerang ing 500 km.
                Lan yen kita mbandhingaké operator saka Hermes, banjur rodha cetha menang ing rega.
                Babagan mobilitas, ana pertimbangan kasebut: yen sampeyan mbuwang RDG ing mburi garis mungsuh kanthi kemampuan kanggo target sistem serangan jarak jauh, sampeyan bakal bisa nggawa sistem serangan sing padha menyang posisi tembak sanajan sadurunge ngirim grup kasebut. Lan sawise nyelehake grup kasebut, sebarake. Dadi mobilitas platform ing kasus iki, aku mikir, ora bakal kritis. Punika patensi - punika ya. Ing kene helikopter bakal ngrampungake akeh tugas sing ora kasedhiya kanggo kendaraan darat. Nanging banjur helikopter uga kudu digawe ora kejut. Yen mobil ora bakal teka menyang kontak geni karo mungsuh, apa iku perlu waja? Radar, mbokmenawa uga ora perlu. Nanging sasis dikiataken (kaya ing Katran) lan kapasitas mbukak tambah bakal teka ing Handy. Lan sistem komunikasi majeng. Dadi?

                Kutipan saka AVM
                Intine yaiku rudal 100 km dudu tugas, nanging minangka kesempatan. Mesthine ora dadi amunisi utama, nanging yen perlu, mesthine. Utamane yen sampeyan bisa nggawe dhuwit ora akeh banget. Lan salah siji saka kaluwihan saka sistem pertahanan udara kulawarga Pantsir iku rudal sing relatif prasaja, i.e. dening pusaka bakal pindhah menyang Hermes. Kanggo rega, pluru MLRS paling kamungkinan bakal bisa kanggo mbandhingaké karo wong-wong mau, nanging ora ana kanggo sawetara kuwi (mung Smerch ing 120 km.).


                Nanging versi helikopter Hermes ora tekan 100 km. Mung versi rudal basis lemah kaliber gedhe sing duwe jangkauan kaya ngono. Helikopter mabur ora luwih saka 20-25 (miturut macem-macem sumber) kilometer. Lan aku durung krungu manawa versi lemah dipasang ing helikopter. Aku wedi yen upaya kanggo nggawe rudal penerbangan saka macem-macem kasebut bakal nyuda proyek kasebut ing bab utama - daya tarik rega.

                Kutipan saka AVM
                Kabeh sing kasebut ing ndhuwur lan GOS ditrapake, nanging dudu alesan kanggo nolak. Target lemah ora bakal mlaku adoh sajrone 20 detik. Apa sing liyane bakal nutupi? Iki tegese ora bakal ana tujuan liyane, nanging sing pertama kudu diulang. Mesin ora kelangan utawa panas kanthi cepet, butuh menit ing kene, dudu detik.

                Sapa sing ngomong babagan penolakan? Aku ngomong yen perlu kanggo nambah algoritma pangenalan otomatis. Saiki padha menehi asor dijamin mung ing film.
                Miturut cara, ing petungan sampeyan lali yen wektu kanggo ngalih ing target ora diwiwiti saka wayahe dijupuk, nanging saka wayahe radar dideteksi. Banjur ana analisis lan pangembangan tugas kanggo roket. Mung banjur miwiti. Ora luwih, nanging nyatane target bisa ngluwihi alangan. Aku nulis babagan pager. Iku bakal katon - croaker ing cagak. Lan kene sampeyan lunga!

                Tumpang tindih gol liyane uga ora gampang. Ing tangan liyane, sampeyan uga diawasi, lan yen kanggo pisanan sampeyan kenek truk tinimbang tank, banjur mlumpat sabanjuré ana kamungkinan dhuwur kanggo ketemu karo rudal saka sistem pertahanan udara militèr.

                Mesin ora cepet kelangan, nanging bom aerosol khusus saka sistem perlindungan aktif jinis Shtora bisa cepet.

                Kutipan saka AVM
                Ing kisaran kasebut, bisa uga ana saluran langsung, nanging UAV ora bakal lara ing kasus apa wae. Bener, dheweke duwe risiko ditembak mudhun, nyedhiyakake komunikasi, nanging luwih apik tinimbang helikopter kasebut. Inggih, EW, mesthi, kudu dianggep.


                Mesthi wae.
                ombenan
                1. AVM
                  6 Agustus 2019 16:24
                  0
                  Kutipan saka: abc_alex
                  Kutipan saka AVM
                  Siji cara utawa liyane, nanging ing penerbangan saiki dadi tren:
                  Apache + UAV
                  F-35 + UAV
                  Su-57 + UAV Hunter, lsp.
                  Ayo ndeleng apa sing metu saka iki ...


                  Mi-28NM + UAV sampeyan lali :)
                  Lan malah T-14 + UAV.

                  Aku ora lali) Aku nulis babagan UAV kanggo kendaraan lapis baja ing artikel kasebut - Sistem tanpa awak kanggo kendaraan lapis baja canggih https://topwar.ru/159509-bespilotnye-sistemy-dlja-perspektivnoj-bronetehniki.html


                  Kutipan saka: abc_alex
                  Kutipan saka AVM
                  Ing jaman saiki, garis ngarep minangka perkara sing surem, bisa uga ora ana. Lan helikopter mung dudu operator sing larang, dibandhingake karo OTRK, pejuang utawa tukang ngebom.
                  ...
                  Kabeh ing ndhuwur iku salah siji kurang seluler utawa Ngartekno luwih larang.


                  Ngenteni. Yen kita pirembagan, contone, babagan Komplek Hermes, banjur versi lemah iku KAMAZ-43114. Disaranake nginstal peluncur kanthi 24 misil. Maksimum 52 rudal ing TPK diselehake ing helikopter Ka-16. Kanggo entuk daya tembak sing padha, sampeyan butuh "siji lan setengah helikopter." Inggih, sampeyan ora bakal mbantah yen KAMAZ-43114 luwih larang tinimbang siji setengah Ka-52?
                  Analisis laporan keuangan pabrik Kazan kanggo 2012 menehi rega kira-kira siji Ka-52 ing 810 yuta rubel. Siji lan setengah helikopter - 1 milyar 215 yuta rubles. KamAZ-43114 kasebut saiki regane 2,5 yuta utawa luwih. Ayo versi militer saka mesin kuwi kaping pindho minangka larang bebarengan karo PU. 1215 dibagi 5 - kita entuk bencana skala lokal ing sirah mungsuh :)


                  Ya, ing kana peluncur uga ora cukup Kamaz, nanging saiki bakal nggunakake Typhoon lapis baja. Ana, stasiun radar, ing mratelakake panemume, iki ngrancang lan OLS ing mast ing mesin kapisah, lan nguripake biaya dhuwit, Aku bakal ngira Komplek ing 10-12 yuta dolar.
                  Komposisi kompleks seluler paling ora kalebu:
                  Kendaraan tempur kanthi 24 misil sing siap diluncurake ing TPK;
                  Kendaraan kontrol kanthi deteksi radar lan nelusuri ing tiang sing bisa ditarik maneh;
                  Kendaraan komando kanthi peralatan komunikasi lan navigasi

                  Kabeh barang iki butuh akeh wong sing kudu dilayani, dheweke pindhah ing kolom, butuh perlindungan karo kendaraan pengiring. Ancaman tambang, ancaman saka kelompok pengintaian lan sabotase.

                  Umumé, aku yakin manawa helikopter ora dadi prioritas kanggo serangan rudal ing sawetara iki, nanging bakal dadi UAV. Mung yen sampeyan bisa menehi kesempatan kasebut lan sampeyan ora kudu mbayar akeh, mula bisa migunani ing sawetara kahanan taktis.

                  Kutipan saka: abc_alex
                  Kutipan saka AVM
                  Intine yaiku rudal 100 km dudu tugas, nanging minangka kesempatan. Mesthine ora dadi amunisi utama, nanging yen perlu, mesthine. Utamane yen sampeyan bisa nggawe dhuwit ora akeh banget. Lan salah siji saka kaluwihan saka sistem pertahanan udara kulawarga Pantsir iku rudal sing relatif prasaja, i.e. dening pusaka bakal pindhah menyang Hermes. Kanggo rega, pluru MLRS paling kamungkinan bakal bisa kanggo mbandhingaké karo wong-wong mau, nanging ora ana kanggo sawetara kuwi (mung Smerch ing 120 km.).


                  Nanging versi helikopter Hermes ora tekan 100 km. Mung versi rudal basis lemah kaliber gedhe sing duwe jangkauan kaya ngono. Helikopter mabur ora luwih saka 20-25 (miturut macem-macem sumber) kilometer. Lan aku durung krungu manawa versi lemah dipasang ing helikopter. Aku wedi yen upaya kanggo nggawe rudal penerbangan saka macem-macem kasebut bakal nyuda proyek kasebut ing bab utama - daya tarik rega.


                  Adhedhasar ukuran TPK ing kendaraan darat, ora ana rasa sing luwih gedhe. Yen angel / larang kanggo nggawe utawa adaptasi kanggo helikopter / UAV, aku setuju, ora ana gunane kanggo ngganggu.
  9. Kaldon48
    Kaldon48 1 Agustus 2019 11:58
    -2
    Elektronik kita bakal mulai berkembang kanthi cepet mung ing siji kasus, nalika akeh laptop lan smartphone Rusia katon ing pasar.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 1 Agustus 2019 13:26
      0
      Ya, dheweke wis suwe banget lan akeh banget. Apa gunane. Umume komponen sing diimpor. Amarga ora duwe bathi kanggo ngeculake dhewe saiki. Sampeyan bisa guyon minangka akeh sing pengin babagan Skolkovo padha lan ing. Nanging nyatane, malah akeh pangembangane dadi siji - ora ana cara kanggo ngeculake model sing bisa ditindakake kanthi komersial. Lan iki sing paling penting. luwih murah ing kaping kanggo tuku Cina siap-digawe saiki.
      Ana sing kudu nandur modal ing kabeh industri. Ing China, Amerika wis nandur modhal dhuwit alam bébas, lan mbayar manungsa waé, kita ngomong bab produksi, lan ana pembangunan. Contone, prosesor ARM sing kondhang, sing akeh digunakake ing seluler lan piranti liyane, dikembangake ing Inggris lan dirilis ing lisensi. Mangkono uga akeh liyane. Lan iki ora dadi prasaja ing kabeh, yen padha Samsung ora monopoli ora mung ing pangembangan jinis tartamtu saka tampilan, nanging uga ing produksi. Inggih, lan sanes-sanesipun.
      1. Kaldon48
        Kaldon48 1 Agustus 2019 20:11
        -1
        Iki tegese negara kudu ngomong, meksa laptop sing ora luwih elek tinimbang sing diimpor supaya dilebokake ing rak, lan produsen sing bisa ngemot maksimal komponen domestik, tanpa kompromi kualitas, mula menehi subsidi. kanggo nyuda rega eceran.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 1 Agustus 2019 21:52
          0
          Aku ora ngerti kenapa dheweke menehi minus, ide sampeyan bener, lan pesen - mula aku bakal langganan. Nanging ora kaya ngono sing kudu ditindakake. Apa sing sampeyan tawakake katon kaya kerjane - sampeyan nawakake premi kanggo persentase tartamtu saka panggunaan bagean domestik, tegese pabrikan, sing nggawe produk rampung lan tuku bagean kasebut, mesthine kudu mengaruhi produksi. Lan kepiye carane dheweke bisa nindakake? Dibandhingake karo perusahaan donya, tumbas dheweke cilik, amarga kanthi hipotesis, dheweke mung bisa mengaruhi produser cilik sing bakal tuku persentase produk sing cukup gedhe. Iki tegese pabrikan iki ora ateges apa-apa - amarga output cilik, ora bakal duwe kesempatan kanggo nyuda biaya lan ngembangake manufaktur. Inggih, sampeyan dhewe ngerti carane iki mengaruhi rega - sembarang refinement, retrofitting, alokasi dhuwit nang endi wae bakal njupuk persentasi pinunjul saka MediaWiki. Lan ora bakal bisa mengaruhi pangembangan, implementasine, lan liya-liyane. Ora, iki mung bisa ditindakake ing tahap pungkasan, nalika ana basis produksi, nanging sakperangan alesan ora bisa bersaing cukup karo sing diimpor.
          Lan umume, kita kudu nggawe. Aku iki carane kudu bisa.
          Negara, ing kerangka proyek, nyedhiyakake dhuwit kanggo 2 arah. Contone, ing kerangka anggaran militer. 1 minangka analog saka Skolkovo, nanging kanthi profil sing luwih sempit - iki tuku, golek lisensi, gampang nyolong teknologi lan pangembangan. Iki minangka proses sing rumit banget, amarga ana monopoli ing bisnis iki lan kabeh padha nglawan kita. Mung kepiye kedadeyan - bakal ana wong, sanajan ora ati-ati, nanging manajer sing tenang lan kompeten, aku ora preduli kepiye hubungane wong tuwa karo tembung iki. Utawa bakal ana wong kaya Chubais nalika proses terus, nanging efisiensi bakal rada kurang, lan biaya bakal dhuwur. Apa ana risiko? Apa maneh.
          Saiki 2. Iki bener produksi dhewe. Program kudu dikembangake sing ngidini saben wong bisa kerja, kajaba para raksasa kanthi perkembangan sing paling rumit, sing bakal nggawe jinis, kaya sing bener, masyarakat sajrone pirang-pirang taun. Iki minangka latihan spesialis, nggawe etika industri, macem-macem program kanggo narik wong. Iki minangka persiapan produksi, lan sing paling angel yaiku nambah produksi produksi, nyingkirake perkawinan, lan liya-liyane. Sampeyan mbokmenawa ngerti yen transisi menyang proses teknologi anyar angel kanggo manufaktur chip gedhe kaya Intel, saben-saben ana penolakan gedhe lan tekan tingkat nalika persentase iki bisa ditampa lan, kanthi mangkono, rega bisa mudhun. Ing podo karo, zona panjaluk digawe. Tegese, ceruk kudu dibentuk kanthi sukarela-wajib ing endi produk sing diasilake bakal digunakake, lan iki kudu dadi ceruk sing nguntungake komersial amarga akeh alasan, kalebu psikologis. Tegese, produk kudu mlebu pasar, manggon ing kono lan dadi merek, paling ora. Nanging ora mung kuwi. Maneh, sejajar karo kabeh iki, pasar kanggo produksi luwih lanjut nggunakake produk sing diasilake kudu berkembang. Sing, iku ora cukup kanggo gawé chip kualitas dhuwur utawa sawetara unsur liyane, iku kudu digunakake karo unsur liyane kanggo njupuk produk final utawa siji sing bakal digunakake ing pungkasan. Nanging saliyane pasar, kudu ana produksi dhewe, supaya ana sawetara kutha industri kaya Shenzhen, utawa ing saben kutha kudu ana kesempatan kanggo nggawe produksi dhewe lan nggawe dhuwit kanthi gampang.
          Sampeyan ndeleng, ana ing ngendi wae 4 poin sing kudu dikembangake langsung dening negara, dibiayai ing wiwitan lan banjur diatur. Padha kudu interconnected lan cekap massive. Mung banjur sampeyan bisa njaluk produk saestu competitive. Sawayah-wayah bisa nggawe pesenan gedhe, contone, kanggo kompleks industri militer, lan dheweke bakal perang lan saingan. Iku mung bakal bisa.
          Iki tegese ing sawetara kutha utawa wilayah revolusi produksi cilik kudu kelakon. Kaya ing China. Mung ana dhuwit gedhe sing diwutahake saka AS, jumlah kasebut mung astronomi lan njamin adol produk lengkap. Dhuwit negara ditambahake, banjur teknologi mung nyolong. Ing garis sing padha lan ing kahanan sing dikembangake dening wong, analog digawe, salinan bajakan. Banjur wis sebagian produk karo mripat lan mung banjur sejatine sifate dhewe. Lan kabeh wektu sadurunge, kita ngerti produk kasebut kanthi jeneng samaran - "telek Cina liyane." Ya, sampeyan dhewe ngerti, saliyane kabeh iki, iki minangka tugas manajerial.
          Lan aku ngerti carane nggawe proses iki cukup gampang. YA, ora mung aku sing ngerti. Iki wis ditrapake. Kita kudu nglalekake pratelan lan rengek-rengeng, nanging wong-wong iki padha ngrampok kita kabeh, lan amarga padha sugih, luwih akeh tukang begal lan maling lan liya-liyane. Lan menehi sawetara pilihan kanggo wong-wong sing bakal ngembangake industri kasebut. Kaya ing AS ditindakake karo Elon Musk, kaya ing China karo Lei Jun lan pengusaha liyane. Nalika sampeyan berkembang industri tengen, project nasional, lan ing bali nguripake mripat wuta kanggo sawetara kabutuhan. Miturut cara, iki uga jenis amnesti lepas pantai, mung ing tangan liyane. Sampeyan isih njupuk dhuwit utawa nyoba kanggo njupuk metu. Nanging kanthi cara iki sampeyan bisa nindakake kanthi sah lan sampeyan ora bakal dijupuk kanggo panggonan sebab-akibat ing negara liya. Iki minangka pangayoman para pengusaha gedhe ing Kulon lan lampiran lan pangembangan industri sing dibutuhake, ora mbuwang dhuwit saka anggaran, sing dibutuhake ing kabeh liya. Iki dudu ide sofa edanku. Iki minangka cara sing bisa digunakake saiki ing negara liya. Oh ya. Akeh wong sing duwe bakat khusus bakal ngeluh yen kabeh wis ilang lan potongan anyar lan sing ora bisa dipercaya. Lan nalika proses terus lan pluss wiwit ora mung katon, nanging nalika, amarga saka wong-wong mau, industri bakal ngganti lan dadi ora mung alam bébas, nanging ing tingkat karo negara liyane lan narik industri sing gegandhengan karo munggah. lan karya, sawetara bakal ngelingi carane padha digunakake kanggo bengok-bengok bab kabeh wis ilang lan boten bakal bisa kanggo sampeyan.
          Nuwun sewu layang kathah.
          1. Kaldon48
            Kaldon48 2 Agustus 2019 00:09
            0
            Aku duwe pikiran sing padha, nyatane aku wis kerja ing Novosibirsk ing NPO Vostok lan mung nganggo chip sing padha. Ngasilake mung konyol. Iki kedaden ing pungkasan seventies. Aku wis trip bisnis kanggo Zelenograd lan kutha-kutha liyane ngendi padha uga nyoba kanggo nindakake iki. Inggih, banjur katon rada mundhak, lan ing pungkasan wolung prasapuluh kabeh wiwit mandheg.
  10. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 1 Agustus 2019 12:53
    0
    Umumé, ATGM Vikhr-M nduweni kinerja sing luwih dhuwur dibandhingake karo ATGM Ataka, nanging ing wektu sing padha, sistem loro kasebut wis ketinggalan jaman miturut standar modern lan kalebu generasi kaping pindho ... Saliyane 9M127M ("Vikhr-M"), Biro Desain ngembangake "baris" rudal 9M227 ... km, "garis" kalebu rudal karo IK.GOS lan PR.GSN ...
    Amarga jarak nganti 40 kilometer lan kacepetan penerbangan hipersonik, pitakonan muncul babagan kemungkinan ngetrapake produk iki ing versi anti-tank. Ing kasus iki, meh kabeh tahap kapindho bakal dikuwasani dening "memo" - inti saka projectile sub-kaliber bulu-tindik waja (BOPS) digawe saka wesi tungsten utawa uranium kurang. Kanthi nambah ukuran lan massa tahap kapindho sing ora bisa dihindari, jarak kasebut kudu dikurangi kanthi nyata dibandhingake karo 40 kilometer kanggo misil, nanging malah jarak 15-20 kilometer bakal ngidini helikopter tempur sing dilengkapi ATGM hipersonik kasebut bisa sukses. solusine...
    Gagasan nggunakake rudal hipersonik Pantsirya-SM nglawan tank saka helikopter ora ala! Kajaba iku, ide nggunakake rudal Hermes saka peluncur kompleks Pantsir wis nglayang sadurunge ... yaiku, Pantsir zur lan "ptury" Hermes ing pirang-pirang cara "kompatibel"! Nanging apa jenis keraguan babagan kisaran? Warhead zur 57E6E "bobot" 20 kilo ... Warhead saka zur anyar kanggo "Pantsir-SM", kemungkinan banget, "kaya sing" ... Lan sho (?) ... 20 kilo kanggo armor-piercing "Cukup" ora cukup? Aku ora mikir!
    Rudal anti-tank kinetik hipersonik sing dikembangake ing AS duwe sistem "telekontrol" (laser-beam lan radio-beam ...) kanggo tuntunan rudal; sing. ngatur supaya adoh tanpa ngarep!
    Kasunyatan yen "produk 305" dudu "Hermes" bisa uga, nanging "ora perlu"! Kaping pisanan: dudu kasunyatan manawa roket "tandatangani" minangka "produk 305" pancen "305"! Kapindho: "Hermes" "dhasar" bisa diganti kanthi signifikan sajrone adaptasi menyang helikopter modern ... yaiku, roket bisa "digawe" kanthi cara anyar; nanging adhedhasar (kanthi nggunakake maksimal basis unsur, solusi desain ...) "Hermes".
  11. Yeah
    Yeah 1 Agustus 2019 17:18
    0
    Aku ora keno munggah karo soko, Andrey Mitrofanov
    lag ATGM isih wadi. Yen helikopter Amerika bisa nggunakake ATGM ing mode "geni lan lali", banjur helikopter Rusia sing nggunakake Ataka utawa Whirlwind ATGM mbutuhake pelacakan target dening operator sajrone penerbangan rudal. Iki minangka akibat saka kemunduran basis unsur domestik lan, kanthi mangkono, kekurangan kepala homing multi-range kompak.

    K-50 digawe maneh ing USSR khusus kanggo rudal nyata, murub-lali, iki minangka basis kanggo nglereni kru kanggo 1 wong. Lan sampeyan ujar manawa kita ora duwe misil kaya ngono.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 1 Agustus 2019 23:14
      0
      Kutipan saka yehat
      K-50 digawe maneh ing USSR khusus kanggo rudal nyata, murub-lali, iki minangka basis kanggo nglereni kru kanggo 1 wong. Lan sampeyan ujar manawa kita ora duwe misil kaya ngono.


      Sa adoh aku ngelingi wektu iku, emphasis utama ing promosi K-50 karo siji anggota kru digawe ing kasunyatan sing wis simplified kontrol, data ditampilake ing kaca ngarep, lan nggunakake senjata wis simplified. Aku isih enom banget, nanging sing aku kelingan.
      Lan rudal Whirlwind, miturut pendapatku, mung siji-sijine sadurunge serangan jinis iki, sing paling ora dibebasake. Nanging malah dibebasake ora cukup. Sa adoh aku ngerti, ing basis sing ana pembangunan, kalebu roket murub lan lali, nanging aku ora ngerti yen ana produksi, iku ora katon.
      1. Yeah
        Yeah 2 Agustus 2019 10:19
        0
        ana ing Ukraina, sanadyan aku ora ngerti apa volume
        Aku ngerti saka saksi mata - kanca kelasku sinau dadi pilot K50
    2. AVM
      2 Agustus 2019 07:52
      0
      Kutipan saka yehat
      Aku ora keno munggah karo soko, Andrey Mitrofanov
      lag ATGM isih wadi. Yen helikopter Amerika bisa nggunakake ATGM ing mode "geni lan lali", banjur helikopter Rusia sing nggunakake Ataka utawa Whirlwind ATGM mbutuhake pelacakan target dening operator sajrone penerbangan rudal. Iki minangka akibat saka kemunduran basis unsur domestik lan, kanthi mangkono, kekurangan kepala homing multi-range kompak.

      K-50 digawe maneh ing USSR khusus kanggo rudal nyata, murub-lali, iki minangka basis kanggo nglereni kru kanggo 1 wong. Lan sampeyan ujar manawa kita ora duwe misil kaya ngono.


      Sampeyan mbingungake sistem kontrol otomatis, sing dhewe njaga target ing pigura panangkepan lan misil ngarep. Ka-50 dhewe ngarahake misil ing target sing dipilih, nanging ing wektu sing padha kudu tetep ing garis pandang, yaiku. ngarahake roket mabur ing sinar laser (laser trail).

      ATGM sing dipandu dhewe ora mbutuhake tuntunan sawise akuisisi target, sanalika sawise diluncurake helikopter bisa mabur babagan bisnise, kita ora duwe misil kasebut kanggo helikopter, mbok menawa bakal dadi produk 305.
    3. abc_alex
      abc_alex 2 Agustus 2019 16:33
      0
      Kutipan saka yehat
      K-50 digawe maneh ing USSR khusus kanggo rudal nyata, murub-lali, iki minangka basis kanggo nglereni kru kanggo 1 wong. Lan sampeyan ujar manawa kita ora duwe misil kaya ngono.

      Ora, sacara konseptual loro helikopter padha identik. Ka-52 ora mestine wis murub lan lali. Bentenipun mung, amarga radar, Kamovites dimaksudake (!) Kanggo nyederhanakake lan ngotomatisasi telusuran target lan pangembangan sebutan target. Lan roket kasebut uga dikontrol kanthi jarak jauh. Nanging wong Kamowi ora bisa nglakoni apa sing dikarepake. Ing mode otomatis, helikopter ora nemokake target, lan siji kru ora bisa ngrampungake karo panelusuran kanggo target lan piloting.
  12. Yeah
    Yeah 2 Agustus 2019 17:01
    0
    Kutipan saka AVM
    ATGM sing dipandu dhewe ora mbutuhake pandhuan sawise akuisisi target; sanalika sawise diluncurake, helikopter bisa mabur babagan bisnise

    Apa sampeyan ngomong babagan pandhuan radio?
    1. AVM
      3 Agustus 2019 09:40
      0
      [quote = yehat] [quote = AVM] ATGM sing dipandu mandhiri ora mbutuhake bimbingan sawise akuisisi target, sanalika sawise diluncurake, helikopter bisa mabur babagan bisnise [/ kutipan]
      ngomong babagan pandhuan radio? [/ kutipan

      Ora mesthi, bisa dadi kepala homing imaging termal. Saiki dheweke wiwit nggawe gabungan, kalebu ARLGSN, imager termal lan ngarahake sinar laser sing dibayangke, contone ing JAGM - https://topwar.ru/160463-vertolet-protiv-tanka-protivostojanie-dlinoj-bolee-chem -v-polveka.html