Review militèr

Ing geni politik, mitos lan ekonomi

272
Ambune asap sansaya kuwat. Kabeh urip akhir-akhir iki kanthi mambu asap lan rasa kobong. Cetha yen sampeyan nglelebke ing ngisor ing bathyscaphe, banjur kobong ora krasa.




Nanging sisih ngisor katon sampurna lan sampeyan bisa nyinaoni dhewe babagan carane nuthuk saka ngisor: apa dheweke wis palu utawa sampeyan isih bisa sabar?

Muga-muga kita pamit lan ngliwati wong-wong sing percaya yen kabeh wis sampurna karo kita. Cetha yen media (yaiku "TE") kerja 24/7 lan ora kesel, ngandhani "BENER". Nanging dheweke, Nanging, uga karo rasa kobong.

Media, sing "LAIN", uga hiasan, nanging rasa bahane uga dikenal. Endi sing bener? Bebener, nuwun, tansah ing tengah.



Geni iku politik


Ya, sawetara tembung kudu diucapake babagan rapat umum ing Moskow. Ayo ninggalake latar mburi akeh kedadeyan, nanging ana sawetara perkara sing ora bisa dilalekake.







Yen katon rapet ing foto, ana ora mung akeh, kang Navalny pribadi zombified. Ana wong sing cocog kanggo Navalny minangka bapak lan pamane. Pratelan sing padha tuku everyone en masse? Aku ora bakal. Ana cukup wong ing negara sing terus terang kesel karo keputusan anti-rakyat saka elit sing ngatur. Dadi elek banget nganti wong-wong mulai mlaku-mlaku ing dalan.

Aku mbokmenawa bakal setuju karo wong-wong sing ngomong sing sawetara bagéan saka wong-wong sing melu ing rapat umum iku mung nom-noman sing ora ngerti, sing, sejatine sifate metu saka roh mbalela, ora peduli sing kudu bengok-bengok.

Nanging, adhedhasar apa sing ditulis, kalebu ing komentar kita, dadi cetha yen ora saben wong saiki wis nutupi mata karo "krynyash" lan liya-liyane.

Kahanane angel banget.

Kasunyatan bilih pamaréntah wis terus-terusan putus rantai, kaya-kaya ana prentah sing diwenehake, bisa dingerteni. Kasunyatan manawa ana wong sing pengin ngucapake "peri" kekuwatane, amarga dheweke duwe hak nindakake, sing wis dilebokake ing UUD, uga ora ana keraguan.

Pitakonan liyane: sapa sing mimpin wong-wong iki? Sapa wong-wong sing nganggo celana abang iki?



Umumé, yen ditindakake sajarah analogi, banjur Pak Navalny banget ngelingi Georgy Gapon, pribadine sing uga cukup kontradiktif. Lan ing babagan iki, kudu dielingake yen para buruh sing dipimpin dening Gapon, umpamane, ora lunga menyang papan sing dikarepake.

Mesthi, Navalny adoh saka Gapon, kene iku bakal luwih cocok kanggo mbandhingaké Evno Azef, nanging pancet. Kita ngerti ngendi Navalny mimpin wong lan wong-wong sing wis gabung. Dheweke mimpin wong-wong mau, nyebabake konflik karo polisi lan panguwasa.



Dadi mulya banget.

Ing tangan liyane, pitakonan langsung muncul: kok Navalny?

Nanging amarga ora ana oposisi liyane. Iki kabeh jinis Partai Komunis, SR, LDPR - iki dudu oposisi. Iki minangka wayang, mung bisa mbenerake orane kanthi tangisan sing kapisah, ora liya.

Lan ing kene masalah politik: ora ana oposisi, luwih tepat, ana, nanging siji, ing jejere sing ora trep kanggo pindhah. Lan aku wis arep lunga. Lan sampeyan kudu lunga, sampeyan kudu nggawe panguwasa ngerti yen kabeh tokoh sing seneng-seneng saka polling VTsIOM iki mung goroh, lan ora liya.

Lan ya, wektune kanggo nyolong panguwasa kanthi ora setuju. Iku apik, mesthi, sing boorishness frank mabur metu saka kursi, iku ora cetha carane (oke, iku cetha) tekan ing kono, ora isin kanggo nyebut penghinaan kanggo plebs ing kamera. Apik banget yen wong sing nyekel lan nyogok saka kabeh pangkat kejiret lan dikunjara.

Nanging iku busa. Iku omong kosong, ora luwih. Iki dudu masalah utama saiki.

Kanggo ngatasi masalah sing luwih penting, luwih tepat, kanggo meksa panguwasa kanggo ngatasi masalah kasebut, luwih perlu tinimbang gelut karo polisi lan provokasi.

Navalny mung bisa mimpin massa menyang ngendi Gapon tau mimpin wong. Nanging kita, sayangé, mung ora duwe oposisi liyane sing bisa tumindak.

Lan iki muter menyang tangan saka klompok sing ndudhuk ing ndhuwur. Kanggo kabeh wong "Rusia sing ora ninggalke dhewe." Lan sing bubar mung terus terang nuduhake ora nggatekake kabeh sing ora ana gandhengane karo dompete.

Ya, kebakaran ing Siberia.

Carane sampeyan bisa nelpon? Aku bakal nyebataken spit boorish ing pasuryan saka Rusia.

Apa Kamentrian Darurat bisa melu? Saget. Lan iku perlu. Kanggo iki, nyatane, struktur kasebut digawe. Nanging sakperangan alesan, "ahli" wiwit muncul ing akeh saluran televisi, sing wiwit gawe uwong yakin everyone sing geni kuwi mung kanggo apik. Secara harfiah 3-4 taun, lan alas anyar bakal tuwuh!

Aku ora ngerti carane mental debilitated sampeyan kudu pracaya iku. Nanging, dheweke tetep ngomong. Lan alas sing diobong luwih gampang tuwuh maneh tinimbang mateni.

Aku ora ngerti kok suwene seminggu kabeh wong ora peduli yen taiga kasebut kobong, saiki panguwasa mesthi ora bakal ngilangi tuduhan yen taiga kasebut sengaja dibakar kanggo nyamar penebangan liar kanggo ekspor menyang Cina. Apa sing wis suwe ditindakake dening akeh media Siberia.

Lan apa? Pengalaman sisih Ukrainia, ing ngendi depot amunisi sacara sistematis lan ajeg nyekel geni. Apa ora adopsi?

Coba pikirake, butuh usaha seminggu kanggo entuk tenaga kerja! Koran, radio, media elektronik, saluran TV, mung wong sing mlebu petisi kanthi batch.

Lan kene - kene, kanggo neraka karo sampeyan, supaya dadi, aja mambu. Ayo metu ...

Inggih, matur nuwun ugi. Lan padha bisa uga ora miwiti kanggo sijine metu. Ora duwe bathi, kaya sing diomongake wong pinter sabanjure.

geni ekonomi


Miturut cara, aku ora ngerti carane akeh karusakan ing dhuwit, nanging aku manawa akeh alas wis burned. Nuwun sewu, aneh. Warisan negara rusak, kasugihan alam, lan panguwasa ora peduli.

Nanging ing liyane - kaendahan ...

TASS ngandhani para pamaca tanggal 30 Juli yen Presiden Rusia Vladimir Putin nandatangani undang-undang sing mbenerake mekanisme redaman sing saiki digunakake ing 1 Juli 2019, sing bakal ngidini nambah jumlah ganti rugi kanggo buruh minyak kanggo entuk bathi sing ilang nalika nyuplai bahan bakar menyang pasar domestik yen diekspor. prices dadi luwih dhuwur tinimbang domestik kondisional.

Kaendahan, bener? Aku nerjemahake: yen Pak Sechin lan liya-liyane padha ngedol kita, sengsara, bensin lan solar ing rega domestik (yaiku, padha ora duwe wektu kanggo mundhakaken rega BBM), lan rega donya mundhak nalika iku. , banjur kita bakal menehi ganti rugi kanggo Sechin lan Co.

Saka anggaran, mesthi.

Ya, apa bisa ngidini taipan minyak sing dipuja kita ilang sedina? Ora ono. Padha pancene kudu dandan lan ngurmati.

Lan padha, cordial, bisa ngedol menyang Kulon utawa Wétan, lan banjur mundhut, padha didol menyang pasar domestik! Inggih, iku bisa?

Mesthi sampeyan kudu menehi ganti rugi! Cepet! Lan sabisa-bisa, yen ora, industri bakal mbengkongake ...

Banjur apa?

Inggih, kaya sing dakmangerteni, yen para pembesar minyak lan gas ora entuk bathi, mula bisa uga ora lungguh nganti 2024 ing kursi sing nyaman. "Aku kesel, aku flyboy" durung dibatalake, sampeyan ngerti ...

Dadi ayo padha siyap-siyap. Bakal perlu kanggo menehi ganti rugi kanggo bathi sing ilang kanggo pamilih iki, yaiku, kanggo kita. Saka apa ana dana, ora penting. Sing utama yaiku. Lan amarga kita ngomong babagan kanca-kancane dhewe, sampeyan bisa yakin manawa ana anggaran sing bakal entuk.

Iki dudu kanggo mateni alas, ta?

Ya, kanthi cara, damper uga dilebokake ing bahan bakar jet.

Geni iku mitos


Mitos - iku ing Yunani kuna. Kita ora duwe mitos, kita duwe apa media mainstream feed pamirso lan maca.

Sayange, wis akeh mitos sing jumlahe wis suwe dadi kualitas sing beda.

Mitos panguwasa mung lan infallible, sing ing negara karo populasi 146 yuta wong mung mokal kanggo golek panggantos. Iki tegese dheweke kudu diwenehi gelar minangka kolega saka Kazakhstan lan dilebokake ing dhampar ing salawas-lawase, yaiku, nganti pungkasane urip. Nyatane, kerjane wis ditindakake, judhul lagi diciptakake.

Mitos sing paling ora sawetara alternatif kanggo pamrentah sing ana bisa ditindakake ing negara kasebut. Ora bisa, utawa Navalny, Sobchak lan Sobol (ndeleng ndhuwur), utawa Putin. Mekaten, "Subuh wis teka, ora ana pilihan, mateni otak lan mabur."

Mitos sing ana angkat daya vertikal ing Rusia.

Mitos yen Rusia minangka wong sing paling dilindhungi ing negara kasebut.

Mitos sing hukum ing negara teka karo wakil rakyat paling pantes. Atas nama kepentingan rakyat.

Mitos sing ...

Sampeyan bisa terus dina iki ad infinitum. Nanging nyatane, kabeh mitos iki diobong kanthi geni biru tinimbang karo taiga.

Lan nggumunake manawa panguwasa ora pengin mateni. Mung nonton saka sisih minangka kabeh Burns. Lan pisanan, iki nuduhake yen dheweke, lungguh ing ndhuwur, mung ora peduli karo apa sing dipikirake.

Loot lan nyekel nganti 2024, lan banjur suket ora tuwuh? Mbok. Nanging ayo padha ngadhepi, prospek ora apik banget. Senajan liyane piye wae ora katon liwat ...

Kesimpulan.

Mesthi, sawetara bagéan saiki bakal miwiti langgeng babagan polimer. Aku ngerti, nanging purun, iku wektu kanggo ngganti manual latihan. Ora bisa.

Kekuwatan ing Rusia saiki ana ing krisis sing paling abot, bisa uga ana ing puncak paling ekstrem wiwit aneksasi Crimea. Banjur, terus terang, minangka titik paling dhuwur. Nanging sayangé, kabeh banjur mudhun, lan sakperangan alesan malah nyoba kanggo nambah kahanan ora katon.

Dadi nganti 2024, sampeyan ora bisa nahan. Program taunan "Ngunjungi dongeng" mung bisa menehi panganan sing paling setia, liyane mung ngguyu kanthi histeris, ndeleng, kita nyathet, ing pertunjukan sing apik.

Ora bakal liwat. Ora bakal cukup.

Lan kajaba janji, sayangé, ora ana sing serius.

Mungkin kumelun saka taiga kobong ndhelikake?
Pengarang:
272 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ganas1976
    ganas1976 2 Agustus 2019 04:59
    + 12
    Ya, lan ing geni lan banjir, umume, kabeh jinis renegades saka "adil" Rusia, lan liya-liyane, parasit sing pengin ngetung poin kanggo entuk akses menyang feeder, dipromosikan. Ora ana tanggung jawab ing kekuwatan kanggo tumindak, ora tumindak, kesalahane. Wis suwe dingerteni manawa saben kesalahan duwe jeneng lengkap.
    1. Tatar 174
      Tatar 174 2 Agustus 2019 06:04
      + 20
      Kutipan saka: savage1976
      "adil" Rusia, etc. parasit,

      Kaya-kaya kita duwe wong liya, kita ora duwe, penulis artikel kasebut bener ... Parasit ana ing endi-endi, dheweke wis adaptasi kanthi apik lan disiapake kanthi kabeh cara kanggo mbela hak parasitisasi luwih lanjut lan ing salawas-lawase. saiki ing. Parasit iki saiki mung sibuk ngilangake rasa ora puas wong tinimbang mateni geni lan masalah liyane. sial...
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 2 Agustus 2019 06:15
        + 18
        Njarah lan rampas nganti 2024
        Iki sing ditindakake saben wong, kaya sadurunge kiamat!
      2. pamburu ing jero banyu
        pamburu ing jero banyu 2 Agustus 2019 08:31
        + 20
        Masalah tambah akeh, pamrentah jelas ora pengin ngrampungake, ketegangan ing masyarakat saya mundhak. kasebut kanthi teliti, lan akurat, minangka ditampilake dening rapat umum pungkasan Navalny, nanging bisa uga ana warga liyane radikal malih minded .. Kanggo kula, pitakonan paling penting ing iki kok pemerintah ngubur dhewe lan pumping munggah kaya?
        1. veloboss
          veloboss 2 Agustus 2019 09:08
          + 19
          Iku bakal becik kanggo duwe pimpinan nyata.
          Nanging revolusi bakal nyapu kabeh. Nanging, dheweke bakal sijine grabber liyane. Sing bisa uga ora ngerti. Miwiti revolusi ing Rusia (iki dudu Maidan ing Ukraina, nuwun karo Donbass). Ora bakal alas sing bakal kobong. Kabeh ing sakubenge bakal kobong. Lan nandhang sangsara, maneh, ngapura kula, kanggo sisih paling, yen aku bisa ngomong mangkono, "etnis Rusia." Rusia iku negara multinasional, multi-confessional..saben njeblug kaya ngono, nasionalis bakal ngangkat sirahe..Yakutia, wilayah Volga, Kaukasus..kabeh bakal kobong nganti suwe..Nanging ana sing kudu diganti.. panguwasa wis dadi kepunjulen.
          1. lis-ik
            lis-ik 2 Agustus 2019 16:17
            +3
            Quote: Veloboss
            nasionalis bakal mundhakaken sirah.. Yakutia, wilayah Volga, Kaukasus.. kabeh bakal kobong kanggo dangu.

            Iki sing gawe kagete wong waras. Kajaba iku, pilihan saka grabber liyane ora nyingkiri.
          2. aybolyt678
            aybolyt678 2 Agustus 2019 20:24
            +9
            Quote: Veloboss
            Nanging ana sing kudu diganti

            Sampeyan ora perlu ngganti apa-apa, nanging persis apa. Lan nyetel gol sing cetha. Yen ana wong sing nemtokake tujuan sing jelas, dheweke bakal dipilih. Saiki kesadaran umum nggoleki ide lan operator. Gambar sing manunggal saka Kristus, Stalin, Lenin lan Deng Xiao Ping dibutuhake. Kita butuh Ide sing bakal mbaleni lan ngluwihi USSR lan China. Lan kabeh sing dibutuhake yaiku martakake dalan menyang keadilan sosial, mbaleni pengalaman industrialisasi USSR, entuk pengalaman China ing coexistence loro sistem, lan mungkasi dagang ing sumber daya energi, kang ing dhewe iku tantamount kanggo ngumumake perang ing. liyane donya wassat Aku ora ngerti carane nyingkiri
            1. SanichSan
              SanichSan 7 Agustus 2019 14:02
              +2
              Kutipan saka: aybolyt678
              Aku ora ngerti carane nyingkiri

              kudu nyingkiri? laku wis nuduhake yen karo "liyane saka donya" ana mung siji persetujuan dipercaya - nyerah tanpa syarat. pitakonan sing bakal capitulate, kita utawa wong-wong mau.
        2. Jeneng Jeneng
          Jeneng Jeneng 2 Agustus 2019 09:17
          +1
          Iki minangka pitakonan sing paling penting
        3. Sergey1987
          Sergey1987 2 Agustus 2019 13:21
          +1
          Quote: Underwater hunter
          Saiki oposisi tumindak ing kerangka hukum, kanthi ati-ati lan akurat

          Ngendi sampeyan ndeleng kerangka hukum?
          1. Silvestr
            Silvestr 2 Agustus 2019 16:28
            +3
            Kutipan: Sergey1987
            Ngendi sampeyan ndeleng kerangka hukum?

            1. Sergey1987
              Sergey1987 3 Agustus 2019 10:10
              +2
              Inggih, sampeyan maca hukum 54-F3.
              1. Kawiwitan
                Kawiwitan 4 Agustus 2019 02:59
                0
                Ayo kula nerangake:
                Dheweke nulis marang sampeyan manawa konstitusi kasebut cocog karo prosedur notifikasi, lan dudu prosedur permisif, sing banjur didorong menyang hukum.
                1. Sergey1987
                  Sergey1987 6 Agustus 2019 14:35
                  0
                  Kutipan saka Revival
                  Dheweke nulis kanggo sampeyan manawa prosedur kabar kasebut cocog karo konstitusi

                  Konstitusi sing ditulis miturut dikte saka Washington.
                  Kutipan saka Revival
                  lan ora permisif, kang banjur shoved menyang hukum.

                  Lan padha nindakake kanthi bener.
        4. tombok
          tombok 2 Agustus 2019 14:34
          -1
          Quote: Underwater hunter
          Saiki oposisi tumindak ing kerangka hukum, kanthi ati-ati lan akurat, kaya sing dituduhake ing rapat umum pungkasan Navalny, nanging bisa uga ana warga sing luwih radikal.

          Ing hukum???? Apa sampeyan serius?
        5. depressant
          depressant 2 Agustus 2019 14:44
          + 19
          Kolega Podvodny Okhotnik takon kenapa pamrentah nyolong lan ngompa kaya ngono. Aku takon rada rhetorically.
          Dakkandhani, sapa ing antarane kita sing wis siyap manggon ing kapitalisme gaya Barat - sing dibangun nganti pirang-pirang abad lan mulane ora bisa dadi resep kebahagiaan kapitalis kanggo negara kanthi cara urip sosialis? Cina, sampeyan ngomong ... Ayo ninggalake topik Cina. Ana akeh panjelasan kenapa dheweke bisa sukses, nanging ora. Sing utama yaiku liyane. Iku elit pro-pemerintah saka USSR artificially mortified ora ing kabeh arep kanggo mbangun kapitalisme dikembangaké, amarga, kaya kita kabeh, padha ora ngerti carane nindakake iki, ora miwiti kanggo sinau iki, mulane padha ora. ngerti saiki. Lan dheweke ora bakal bisa. Kanggo tugas wiwitan kanggo ngisi dhuwit dhewe ing sembarang biaya lan kanggo anggere iku njupuk, lan tanggung jawab kanggo rakyat, minangka kudu ing sembarang jenis pamaréntah, malah paling reaksioner, ora klebu ing tugas disetel. Grab lan mbucal - iki dimaksudaké saka awal banget.
          Kita ora entuk! Kita ora ngandel! Kita ora bisa mikir babagan iki! Lan aku ora nate ngira yen sakelompok wong, sing kalebu mantan anggota dhuwur saka CPSU, sing ngarani awake dhewe dadi pamrentahan kita, ora kabeh.
          Wong-wong iki, sing nggambarake panguwasa, ngerti yen ora bakal bisa ngapusi kita ing salawas-lawase, nanging nganti suwe, yen kanthi trampil niru "tanggung jawab panguwasa marang rakyat." Simulate! mung!
          Gagal apik...
          Marang kula, kanggo dangu sampeyan bisa ndalang yen wong sing sengit karo kabeh atimu, sing, ing mratelakake panemume, spoils karo katon banget lan malah luwih karo ngarsane kang tansah ing gesang - wong kuwi tresna. lan tresna sampeyan, lan sampeyan bener Apa sampeyan pengin ngurus dheweke? meh ora. Ing sawijining dina, hubungan sejatimu karo dheweke bakal rusak.
          Klompok wong simulasi kekuwatan wis rusak! Akhire!
          Wong-wong iki wis bosen-bosen pura-pura peduli karo rakyat, lan wong-wong wis bosen nganggep yen kelompok sing kasebut duwe tanggung jawab marang dheweke. Wes wayahe ngomong terus terang yen ana anarki, administrasi negara diganti karo nyuwek wong miskin kanggo wong sing ora kuwasa, pancen wong njaba, sing dadi wong asing. Nanging dheweke, individu, bakal nyusoni kita lan wilayah kita sajrone bisa ...
          Kita wis kesel karo wong-wong mau. Malah luwih saka iku saka pangeling kita sing ana. Jaman gotong royong wis rampung.
          1. aybolyt678
            aybolyt678 2 Agustus 2019 20:34
            + 13
            Quote: depresi
            saklompok wong, dumadi saka mantan anggota dhuwur saka CPSU, sing disebut piyambak pamaréntah kita, iku ora kabeh.

            ana video kondhang karo B. Yeltsin lan B. Clinton ngendi Clinton ngguyu, hysterically Yeltsin ngandika soko, nanging ora bisa mungkasi. Dheweke ngguyu ing kita, iku ngguyu saka relief, carane gampang kanggo ngapusi kita. Dheweke mung ngapusi kita, ora menang perang, mung ngapusi kita.
            Quote: depresi
            lan wong-wong padha bosen pura-pura percaya
            ing kasunyatan, iku cetha yen alas lagi didol ing saran saka ndhuwur banget, sing masalah komunal saka ing kono lan reformasi pensiun ana. Lan rega bensin lan gas .... Kabeh Rusia minangka wedhus saka sing paling dhuwur nyuwek daging urip ... lan tentara dibutuhake kanggo nglindhungi ndhuwur lan weteng.
        6. ngeculke
          ngeculke 3 Agustus 2019 23:03
          0
          Quote: Underwater hunter
          Masalah tambah akeh, pamrentah jelas ora pengin ngrampungake, ketegangan ing masyarakat saya mundhak. kasebut kanthi teliti, lan akurat, minangka ditampilake dening rapat umum pungkasan Navalny, nanging bisa uga ana warga liyane radikal malih minded .. Kanggo kula, pitakonan paling penting ing iki kok pemerintah ngubur dhewe lan pumping munggah kaya?


          Aku ora mikir yen pamrentah ngubur awake dhewe, malah kelangan kontrol.
        7. Komentar wis dibusak.
    2. Gardamir
      Gardamir 2 Agustus 2019 07:21
      + 11
      Ya, lan ing geni lan banjir, umume, kabeh jinis renegades saka "adil" Rusia dipromosikan.
      Minus
      Wis suwe dingerteni manawa saben kesalahan duwe jeneng lengkap.
      plus
      Aku kaget carane akeh wong ngatur kanggo nulis komentar bebarengan eksklusif. Apa karo SR. padha mesthi ora tanggung jawab kanggo apa-apa. Wangsulane yaiku wong sing nggawe keputusan. Lan kabeh wong mangsuli. Dadi minus plus nol.
      1. Lopatov
        Lopatov 2 Agustus 2019 07:50
        + 15
        Kutipan: Gardamir
        Apa karo SR. padha mesthi ora tanggung jawab kanggo apa-apa.

        Sampeyan ora kudu tanggung jawab apa wae. kanggo ningkataké masalah. Luwih ngelawan.

        Kutipan: Gardamir
        Apa karo SR.

        Gudkov.
        Secara pribadi, aku ora ngerti liyane "renegades saka SR".

        Kutipan saka: savage1976
        Ora ana tanggung jawab ing kekuwatan kanggo tumindak, ora tumindak, kesalahane.

        Ya, Putin ora bisa ngukum awake dhewe ...
        Lan karusakan saka sistem pertahanan sipil negara. lan karusakan saka sistem perlindungan alas dumadi nalika "aturan"
        1. Gardamir
          Gardamir 2 Agustus 2019 08:22
          +6
          [kutipan] PR babagan masalah [/ kutipan] Ya, mesthine ora bisa digunakake maneh, tingkat PR anyar. nalika masalah dumadakan ditanggulangi lan kabeh wong arep ngomong. sing padha melu ing kaputusan.
          [Kutipan] [Lan karusakan saka sistem pertahanan sipil negara. lan karusakan saka sistem pangayoman alas njupuk Panggonan nalika kang "mrentah" / quote] Aku setuju banget
        2. ganas1976
          ganas1976 2 Agustus 2019 08:34
          -20
          Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu. Ana kementerian, departemen, lan liya-liyane. Iki Kementrian Kehutanan lan ngusulake undang-undang babagan reformasi kehutanan, lsp. Iki departemen sing kudu diukum.
          1. Lopatov
            Lopatov 2 Agustus 2019 08:39
            + 26
            Kutipan saka: savage1976
            Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu.

            Aku jenis digunakake kanggo ngelawan. Panglima tanggung jawab kanggo kabeh. Klebu kanggo jambs bawahan.
            Lan kanthi cara, Putin. njabut saka kantor padha Puchkov brilliantly dikonfirmasi aturan iki.
            1. Wanderer Polente
              Wanderer Polente 2 Agustus 2019 09:31
              +9
              "Kepala" utama tanggung jawab kanggo kabeh, liyane, kajaba bunderan njero, mung "switchmen" ...
            2. ganas1976
              ganas1976 3 Agustus 2019 05:52
              -4
              Kucing nilar anak kucing, iku salah Putin.
              1. Lopatov
                Lopatov 3 Agustus 2019 07:31
                +7
                Kutipan saka: savage1976
                Kucing nilar anak kucing, iku salah Putin.

                Persis...
                Piye wae padha soldered kula stricter. Kanggo kasunyatan sing pejuangku kejiret dening patroli mabuk ing St. Lan aku ing wektu iku ing Urus. Panglima tanggung jawab kanggo kabeh.
              2. andrew42
                andrew42 6 Agustus 2019 13:07
                +1
                Akordion tombol iki mung ana ing kontrovèrsi karo liberoids Western (padha duwe schizo degenerative dhewe, ora kanggo kita). Ing Rusia wis suwe ora saluran. Amarga ora lucu.
          2. Wanderer Polente
            Wanderer Polente 2 Agustus 2019 09:28
            + 10
            Sing resik kudu diukum amarga ora mbuwang proyek "negara penting" menyang tong sampah ing wektu ...
          3. AK1972
            AK1972 2 Agustus 2019 15:20
            +8
            Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu.

            Wong siji iki wis kuwasa suwene 19 taun. Wong sing padha ngusulake menyang Duma (lan nyatane milih) perdana menteri, sing tanggung jawab kanggo pakaryan para menteri. Yen karya pemerintah ora gawe marem wong iki, banjur perdana menteri kudu njawab karo sirahe. Yen iki ora kelakon, wong siji iki wareg karo kabeh, utawa kabeh iku ing drum kanggo wong.
          4. Silvestr
            Silvestr 2 Agustus 2019 16:41
            + 12
            Kutipan saka: savage1976
            Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu.

            ditulis kanthi bener
            Dadi...
            Kutipan saka: savage1976
            Ana kementerian, departemen, lsp.

            Saiki kita bisa ngelingi kebijakan personel PDB!
            Menteri Pertahanan- sirah. toko Serdyukov
            Menteri Kesehatan- pengusaha Zurabov, akuntan Golikova
            Menteri Pertanian- buruh railway Gordeev, profesor-kardiologi Skrynnik, pengacara Fedorov, mechanical engineer Tkachev, lan Cherry ing jajan - diplomat internasional, financier lan manager Patrushev.
            Apa jenis asil sing dikarepake, tuan-tuan, kanca-kanca, yen posisi diwenehake kanthi narik?

            Masalahe, yen tukang sepatu miwiti pai,
            Lan sepatu bot kanggo jahitan pieman,
            Lan ora bakal bisa.
            Ya, lan dicathet kaping satus,
            Yen wong seneng njupuk pakaryane wong liya,
            Panjenenganipun punika salawas-lawase luwih wangkal lan absurd tinimbang liyane:
            Dheweke luwih seneng ngrusak kabeh.
            Lan seneng banget
            Dadi geguyu jagad
            Luwih saka wong sing jujur ​​​​lan ngerti
            Takon utawa ngrungokake saran sing cukup.
            A.I. Krylov 1813.
            Kita wis ing rake padha kanggo luwih saka 200 taun. Mung Stalin ora tetep cedhak lan ana asil, lan banjur Rusia kesusu liwat bumps
            1. NordOst16
              NordOst16 3 Agustus 2019 12:47
              +1
              Stalin ana uga, kanggo Penny iku rega saka sistem sing dumunung ing wong siji
            2. SanichSan
              SanichSan 7 Agustus 2019 14:25
              0
              Kutipan saka Silvestr
              Menteri Pertahanan - kepala. toko Serdyukov

              Ya, kenapa juggle banget, Sylvester? Menteri Pertahanan Federasi Rusia - Shoigu.
              sampeyan ngapusi ing baris pisanan. negatif
              ya, Aku ngerti yen sampeyan pengin banget Serdyukov dadi, nanging iki wis ora kanggo dangu.
          5. aybolyt678
            aybolyt678 2 Agustus 2019 20:37
            +6
            Kutipan saka: savage1976
            Iki minangka departemen sing kudu diukum.

            Masalahe ora ana sing diukum. Dadi bakal ngatur flogging demonstrative saka wong saka Sakhalin .. Nanging sistem ora diganti. Lan sistem adhedhasar dhuwit lan ora tanggung jawab kanggo tugas diutus.
          6. ngeculke
            ngeculke 3 Agustus 2019 23:21
            +1
            Kutipan saka: savage1976
            Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu. Ana kementerian, departemen, lan liya-liyane. Iki Kementrian Kehutanan lan ngusulake undang-undang babagan reformasi kehutanan, lsp. Iki departemen sing kudu diukum.


            Banjur apa tanggung jawab "wong pinter" iki?
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 23:28
              -2
              Quote: gratis
              Kutipan saka: savage1976
              Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu. Ana kementerian, departemen, lan liya-liyane. Iki Kementrian Kehutanan lan ngusulake undang-undang babagan reformasi kehutanan, lsp. Iki departemen sing kudu diukum.


              Banjur apa tanggung jawab "wong pinter" iki?

              Aku bakal sumpah reged ngguyu

              Andrey, apa sampeyan wis tau ngatur soko luwih rumit saka unloading Furnitur saka muffin ing trip? Aku ngelingake sampeyan, sing ati-ati ... amarga aku gampang mangsuli "iya" kanggo pitakonan iki. Lan ana sing kudu dikonfirmasi nglirik
              1. ngeculke
                ngeculke 3 Agustus 2019 23:29
                0
                Kutipan saka Cat Man Null
                Quote: gratis
                Kutipan saka: savage1976
                Siji wong, sanajan pinter banget, ora bisa ngerti kabeh lan ngerti akibat saka keputusan, hukum, usulan tartamtu. Ana kementerian, departemen, lan liya-liyane. Iki Kementrian Kehutanan lan ngusulake undang-undang babagan reformasi kehutanan, lsp. Iki departemen sing kudu diukum.


                Banjur apa tanggung jawab "wong pinter" iki?

                Aku bakal sumpah reged ngguyu

                Andrei, apa sampeyan tau ngatur sing luwih rumit tinimbang mbongkar perabotan? Aku ngelingake sampeyan, sing ati-ati ... amarga aku gampang mangsuli "iya" kanggo pitakonan iki. Lan ana sing kudu dikonfirmasi nglirik


                Nah, yen sampeyan wis pengalaman, sampeyan bisa uga gampang nerangake karo aku.
                1. Manungsa Kucing Null
                  Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 23:43
                  -2
                  Quote: gratis
                  yen sampeyan wis dadi pengalaman, sampeyan bisa uga gampang nerangake kanggo kula

                  Aku takon (ayo kula ngelingake sampeyan - apa sampeyan kudu ngatur apa wae, paling ora) mung kanggo ngerteni tingkat persiapan sampeyan.

                  Aku njaluk wangsulan ya

                  Sampeyan ndeleng, aku ora pengin miwiti saka dhasar... Saben kuwi Aku biasane dibayar kanggo konsultasi ngguyu
                  1. ngeculke
                    ngeculke 3 Agustus 2019 23:44
                    0
                    Kutipan saka Cat Man Null
                    Quote: gratis
                    yen sampeyan wis dadi pengalaman, sampeyan bisa uga gampang nerangake kanggo kula

                    Aku takon (ayo kula ngelingake sampeyan - apa sampeyan kudu ngatur apa wae, paling ora) mung kanggo ngerteni tingkat persiapan sampeyan.

                    Aku njaluk wangsulan ya

                    Sampeyan ndeleng, aku ora pengin miwiti saka dhasar... Saben kuwi Aku biasane dibayar kanggo konsultasi ngguyu


                    Ora, aku ora kudu, aku uga ora bakal mbayar sampeyan.
                    1. Manungsa Kucing Null
                      Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 23:56
                      -3
                      Quote: gratis
                      Ora, aku ora kudu

                      Wis cetha. Banjur, nyuwun pangapunten, sampeyan isih ora duwe alesan kanggo takon Presiden Federasi Rusia pitakonan kaya mangkene:

                      Quote: gratis
                      apa tanggung jawabe "wong pinter" iki?

                      Njawab pitakonan kaya ngono kanggo sampeyan kaya nerangake marang siswa kelas siji, contone, dering non-commutative (iki saka matematika, yen ana).

                      Kula nyuwun pangapunten Nyuwun
                      1. ngeculke
                        ngeculke 3 Agustus 2019 23:59
                        +1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Quote: gratis
                        Ora, aku ora kudu

                        Wis cetha. Banjur, nyuwun pangapunten, sampeyan isih ora duwe alesan kanggo takon Presiden Federasi Rusia pitakonan kaya mangkene:

                        Quote: gratis
                        apa tanggung jawabe "wong pinter" iki?

                        Njawab pitakonan kaya ngono kanggo sampeyan kaya nerangake marang siswa kelas siji, contone, dering non-commutative (iki saka matematika, yen ana).

                        Kula nyuwun pangapunten Nyuwun


                        Luwih ora mungkin.
                        Zayulili, sing uga dadi dalan metu.
                      2. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 4 Agustus 2019 00:04
                        -1
                        Quote: gratis
                        Luwih ora ana kemungkinan

                        ana. Kanggo dhuwit - sembarang whim. Ing alesan, mesthi ngguyu

                        Quote: gratis
                        Zayulili

                        Cah lanang, ati-ati karo tembung sing ora ngerti artine. Nalika ngomong karo wong diwasa ...

                        Sha, sayang. Aku wis ora kasengsem ing sampeyan maneh mandheg
                      3. Mazuta
                        Mazuta 4 Agustus 2019 11:38
                        +2
                        A kanca duwe hak kanggo takon presiden, yen mung amarga "... daya ing Federasi Rusia belongs kanggo wong ..."
                        Lan presiden minangka "pejabat sing dipilih", sanajan tingkat paling dhuwur ...
        3. Sergey1987
          Sergey1987 2 Agustus 2019 13:25
          -11
          Kutipan: Lopatov
          Lan karusakan saka sistem pertahanan sipil negara. lan karusakan saka sistem perlindungan alas dumadi nalika "aturan"

          Aneh, pertahanan sipil dirusak, lan programer kita menang kabeh Olimpiade, lan ing subyek liyane uga.))))) Lan ing wektu sing padha, miturut pamrentahane, dheweke dadi ekonomi kaping 6 ing donya.
          1. Lopatov
            Lopatov 2 Agustus 2019 13:40
            + 14
            Kutipan: Sergey1987
            Aneh yen GO dirusak, nanging programer kita menang kabeh Olimpiade, lan uga ing subjek liyane.)))))

            Lan apa pasukan Pertahanan Sipil kudu nindakake karo programer?
            1. Sergey1987
              Sergey1987 2 Agustus 2019 13:43
              0
              Kutipan: Lopatov
              Lan apa pasukan Pertahanan Sipil kudu nindakake karo programer?

              Nuwun sewu. Aku panginten sampeyan tegese pendidikan umum.
          2. Silvestr
            Silvestr 2 Agustus 2019 16:44
            +5
            Kutipan: Sergey1987
            Aneh yen GO dirusak, nanging programer kita menang kabeh Olimpiade, lan uga ing subjek liyane.)

            nanging ora ana sing taun iki 500 lulusan sekolah Sevastopol ora lulus ujian akhir?
            Apa programer menang? Takon wong tuwamu. pira regane anggone nyekolahke anake. Apa sampeyan mikir sekolah mulang? Keuangan wong tuwa - ana sukses, wong tuwa sing mlarat - apa wae Olimpiade!
            1. Sergey1987
              Sergey1987 3 Agustus 2019 09:40
              +2
              Kutipan saka Silvestr
              nanging ora ana sing taun iki 500 lulusan sekolah Sevastopol ora lulus ujian akhir?

              Nanging apa-apa sing padha mulang paling program karo dill?
              Kutipan saka Silvestr
              Apa programer menang? Takon wong tuwamu. pira regane anggone nyekolahke anake. Apa sampeyan mikir sekolah mulang? Keuangan wong tuwa - ana sukses, wong tuwa sing mlarat - apa wae Olimpiade!

              Cukup ora crita. Apa tambahan. Akèh-akèhé saka kanca-kanca programmer malah ora lulus saka universitas ing spesialisasine, nanging sinau kabeh dhewe. Kabeh sing dibutuhake yaiku komputer lan akses Internet, sing duwe mayoritas populasi.
              1. Silvestr
                Silvestr 3 Agustus 2019 10:51
                +1
                Kutipan: Sergey1987
                Nanging apa-apa sing padha mulang paling program karo dill?

                Lan suwene 5 taun dheweke ora sinau apa-apa. Mengingatkanku pada "para pendahulu". Dadi trep - USSR utawa EBN kudu disalahake kanggo kabeh? Miturut pendapat sampeyan, Rusia durung teka ing Crimea sajrone LIMA taun?
                1. Sergey1987
                  Sergey1987 3 Agustus 2019 12:30
                  +2
                  Kutipan saka Silvestr
                  Lan suwene 5 taun dheweke ora sinau apa-apa. Mengingatkanku pada "para pendahulu". Dadi trep - USSR utawa EBN kudu disalahake kanggo kabeh? Miturut pendapat sampeyan, Rusia durung teka ing Crimea sajrone LIMA taun?

                  Dheweke teka mung yen 500 wong ora bisa sinau fisika, aljabar utawa basa Rusia, sampeyan ora mikir sing padha dhewe, lan ora negara, bisa kanggo nyalahke kanggo iki. Mungkin dheweke kudu sekolah kejuruan?
                  1. Silvestr
                    Silvestr 3 Agustus 2019 14:41
                    0
                    Kutipan: Sergey1987
                    supaya wong-wong mau padha kaluputan

                    ing ringkesan: peran guru ing sekolah iku diabaikan, iku bisa kanggo melu ing poto-pendidikan? kabeh 500 remaja ora bisa sinau ing sekolah
                    1. Sergey1987
                      Sergey1987 3 Agustus 2019 15:39
                      +1
                      Kutipan saka Silvestr
                      peran guru ing sekolah ora diabaikan

                      Saora-orane guru bisa ngowahi, nanging yen bocah ora pengin sinau, mula ora bakal. Carane akeh ing USSR ora sinau nganti kelas 11, nanging pindhah menyang sekolah kejuruan?
                      Kutipan saka Silvestr
                      sampeyan bisa ngajari dhewe?

                      Tansah ing urip. Saliyane basa ing sekolah ing universitas, ora ana sing bakal menehi kawruh ing sirah yen sampeyan dhewe ora pengin sinau. Guru ateges nerangake materi, sampeyan mulang lan dheweke nyoba kawruh sampeyan. Sejatine, iku pendidikan mandiri.
                      Kutipan saka Silvestr
                      kabeh 500 remaja ora bisa sinau ing sekolah

                      saged. Kelas siji lan tengah.
                      1. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 16:20
                        -1
                        Kolega, mugi kula koreksi:

                        Kutipan: Sergey1987
                        Carane akeh ing USSR ora sinau nganti kelas 11, nanging pindhah menyang sekolah kejuruan?

                        Ing USSR ana 10 kelas. Sawise tanggal 8, dheweke mlebu sekolah kejuruan, ing kana uga ana ujian akhir.

                        Kutipan saka Silvestr
                        Apa programer menang? Takon wong tuwamu. pira regane anggone nyekolahke anake. Apa sampeyan mikir sekolah mulang? Keuangan wong tuwa - ana sukses, wong tuwa sing mlarat - apa wae Olimpiade!

                        Rave. Khusus, babagan programer - mesthine - omong kosong.

                        Aku isih duwe wong sing sekolah menengah sing durung rampung kerja ing Uni. Posisi - insinyur piranti lunak, programmer - saka Gusti Allah, tenan.

                        Aku dhewe, kaya, kerja minangka programmer (part-time - arsitek). Pendidikan dhasar - kimia fisik, banjur - dhewe, tanpa gamelan.

                        Kajaba iku, yen aku kudu sinau saka buku (ya, golek maneh, Jehani sing padha), saiki Internet ana ing layanan sampeyan. Aku bakal duwe lafa kuwi ing wektu sing tepat, aku bakal sijine Billy Gets ing kuping ... mung guyon, nanging ing guyon - mung bagian sekedhik saka guyon ya
                      2. Sergey1987
                        Sergey1987 3 Agustus 2019 18:15
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Khusus, babagan programer - mesthine - omong kosong.

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Aku dhewe, kaya, kerja minangka programmer (part-time - arsitek). Pendidikan dhasar - kimia fisik, banjur - dhewe, tanpa gamelan.

                        Dadi aku ngomong babagan sing padha. Kabeh kanca-kanca sing ekonomi lan Managers dening pendidikan, lan padha teka program nalika padha sinau ing sekolah lan mutusaké kanggo nggawe situs kanggo nyoba. Murni kanggo penasaran. Banjur ora ana sing ngira yen bisa nggawa dhuwit. Lan nalika dheweke lulus saka universitas, dheweke wis ngerti HTML, CSS, PHP, JAVA amarga pendidikan mandiri.
                        Ora ana negara sing bakal nulungi wong kanggo nyurung kawruh ing sirahe yen dheweke ora pengin.
                      3. SanichSan
                        SanichSan 7 Agustus 2019 14:39
                        0
                        Kutipan: Sergey1987
                        Ora ana negara sing bakal nulungi wong kanggo nyurung kawruh ing sirahe yen dheweke ora pengin.

                        lan ing kene wis ilang. propaganda internal lan pambentukan opini publik minangka tugas langsung negara.
                        Yen ing kabeh saluran lan media sampeyan bakal ngandhani crita babagan wong sukses sing ora rampung sinau ing sekolah utawa ora lulus saka kuliah, lan malah ing saos kaya "dheweke mlebu bisnis lan dadi paling sugih", banjur apa jenis saka lanang utawa wadon bakal sinau? apa padha ngomong! pindhah menyang bisnis lan sampeyan bakal duwe yuta lan ora ana fisika lan sastra sing dibutuhake.
                      4. Sergey1987
                        Sergey1987 7 Agustus 2019 15:12
                        0
                        Kutipan saka SanichSan
                        yen ing kabeh saluran lan media sampeyan bakal ngandhani crita babagan wong sukses sing ora rampung sinau ing sekolah utawa ora lulus saka kuliah, lan malah ing saos kaya sing "dheweke mlebu bisnis lan dadi paling sugih",

                        Ing saluran apa, ing program apa lan babagan wong sugih apa iki? Kowe guyonan?
                      5. SanichSan
                        SanichSan 7 Agustus 2019 15:24
                        0
                        Aku menehi conto umum. yen kita pindhah menyang tartamtu, banjur contone Zuckerberg. cukup conto modern kanggo tindakake. ing saluran apa? luwih becik sampeyan ngandhani saluran endi sing ora nyanyiake pujian marang dheweke ngguyu
                        idea sing ora kudu bisa, nanging kanggo entuk dhuwit wis dawa wis digawa metu saka media lan iki sabenere urutan negara. Media kasebut duweke negara.
                        sampeyan isih lucu?
                  2. Mazuta
                    Mazuta 4 Agustus 2019 11:17
                    0
                    Lan ing sekolah kejuruan, aljabar, geometri, lan liya-liyane ora dibutuhake ?!
                    1. Sergey1987
                      Sergey1987 5 Agustus 2019 14:12
                      -2
                      Kutipan saka Mazuta
                      Lan ing sekolah kejuruan, aljabar, geometri, lan liya-liyane ora dibutuhake ?!

                      Yen sampeyan sinau pipa, umpamane, sampeyan mung butuh tingkat aljabar lan geometri.
                      1. Mazuta
                        Mazuta 5 Agustus 2019 18:34
                        0
                        Luwih becik kowe ora mangsuli babar pisan...
                        Aku ora downvote.
                      2. Sergey1987
                        Sergey1987 6 Agustus 2019 11:04
                        0
                        Kutipan saka Mazuta
                        Luwih becik kowe ora mangsuli babar pisan...

                        Apa sampeyan bisa ngomong ing ngendi kawruh matematika sing luwih dhuwur dibutuhake?
                      3. Mazuta
                        Mazuta 6 Agustus 2019 12:24
                        0
                        Ojo kakehan...
                      4. Mazuta
                        Mazuta 6 Agustus 2019 12:26
                        0
                        Sapa sing nulis babagan matematika sing luwih dhuwur?! Aku opo kowe?!
                      5. Mazuta
                        Mazuta 6 Agustus 2019 12:28
                        0
                        Apa sekolah kejuruan mung mulang pipa?
                      6. Sergey1987
                        Sergey1987 6 Agustus 2019 14:33
                        0
                        Kutipan saka Mazuta
                        Apa sekolah kejuruan mung mulang pipa?

                        Aku khusus nulis kanggo plumbing. OK. Spesialisasi apa sing mbutuhake kawruh babagan aljabar lan geometri?
          3. aybolyt678
            aybolyt678 2 Agustus 2019 20:39
            0
            Kutipan: Sergey1987
            lan programer kita menang kabeh Olimpiade

            Olimpiade kanggo ngungkapake bakat. Lan ngendi programer kita sawise menang Olimpiade? katelu saka wong Skolkovo, sing paling apik, biasane ana ....
            1. Sergey1987
              Sergey1987 3 Agustus 2019 09:42
              +3
              Kutipan saka: aybolyt678
              Olimpiade kanggo ngungkapake bakat. Lan ngendi programer kita sawise menang Olimpiade? katelu saka wong Skolkovo, sing paling apik, biasane ana ....

              Sing nggawe wiwitan, sing pengin kerja kanggo awake dhewe, nanging sanajan mangkono, njupuk Yandex, NCC lan akeh liyane nganggo tangan lan sikil.
              1. penggemar-penggemar
                penggemar-penggemar 3 Agustus 2019 21:01
                0
                Programer ing Eropa lan AS ngrancang lunga. Bubar, tanggane, mahasiswa sing wis lulus saka universitas, ngandhani yen sawetara bibi saka Spanyol teka ing universitas lan ngajak dheweke kerja lan nerusake sinau, janji omah lan gaji sing layak.
                Iki carane sawetara Spanyol ngisep personel janji metu saka irung kita.
                1. Manungsa Kucing Null
                  Manungsa Kucing Null 3 Agustus 2019 21:16
                  +1
                  Kutipan saka Fan-Fan
                  Bubar iki, tanggane, mahasiswa sing wis lulus saka universitas, ngandhani ...

                  Kutipan saka Fan-Fan
                  Kakangku wis manggon ing Kazakhstan suwene 60 taun, ujare ...

                  ... sing kabeh dadi ambigu karo kita ... ngguyu apik ngguyu
      2. monster_lemak
        monster_lemak 2 Agustus 2019 08:27
        + 17
        Yen katon rapet ing foto, ana ora mung akeh, kang Navalny pribadi zombified. Ana wong sing cocog kanggo Navalny minangka bapak lan pamane. Pratelan sing padha tuku everyone en masse?

        Kepiye penulis ora nggatekake "kartun anyar" para ideologi - ora "dituku" (iki wis "ketinggalan jaman" - plebs ora dipimpin), saiki "digawa". ya
        Lan babagan "alas" ... misale jek njupuk telpon pribadi saka "Trump" menyang "paling peteng", sing takon kenapa "paru-paru planet" diobong lan apa AS lan NATO mbutuhake pitulungan. mungkasi tumindak iki supaya "paling peteng" metu saka "kapal selam" lan wiwit "pindhah.
        1. Lopatov
          Lopatov 2 Agustus 2019 08:33
          -11
          Kutipan saka Monster_Fat
          Kepiye penulis ora ngelingi "kartun anyar" ideologis - dheweke ora "tuku" (iki wis "ketinggalan jaman" - plebs ora dipimpin dening iki), dheweke "digawa".

          Lan apa. saiki panguwasa kudu meneng apa sing digawa tenan? Sawise kabeh, gampang banget kanggo mriksa registrasi tahanan ...
          1. monster_lemak
            monster_lemak 2 Agustus 2019 08:36
            + 17
            Lan apa ing Rusia wis "perbudakan"? Apa ekspresi raos protes lan partisipasi ing demonstrasi kanthi sah, mung ing papan "registrasi"? nglirik
            1. Lopatov
              Lopatov 2 Agustus 2019 08:42
              -9
              Kutipan saka Monster_Fat
              Lan apa ing Rusia wis "perbudakan"?

              Pitakonan gedhe. Takon marang sing ngatur protes saiki. Sawise kabeh, ing siji wektu padha notabene histeria ing topik iki. nuduh "impor" kekuwatan
              1. monster_lemak
                monster_lemak 2 Agustus 2019 08:52
                + 18
                nuduh "impor" kekuwatan

                Tegese, sampeyan pengin ngomong yen "histeria" iku "salah" nalika "kepala tanah" milih manajer ing perkebunan, tanpa nggatekake pendapat para budak sing manggon ing kono? Saiki "proses mbalikke" wis diwiwiti, lan apa sing salah ing kene? Panguwasa bisa, nanging lackeys, ora?
                1. Lopatov
                  Lopatov 2 Agustus 2019 08:57
                  -11
                  Kutipan saka Monster_Fat
                  Yaiku, sampeyan pengin ngomong yen "salah" kanggo "histeria"

                  Persis.
                  Iku salah kanggo ngidoni hukum, nalika nyalahake panguwasa. sing padha nindakake.
                  Iku ora tengen kanggo transportasi lan tuku "protester" lan ing wektu sing padha nuduh panguwasa padha
                  Iku ora bener kanggo aktif nggunakake remaja lan ing wektu sing padha nuduh panguwasa indecency padha

                  Kutipan saka Monster_Fat
                  Saiki proses mbalikke wis diwiwiti.

                  Tegese, kosok balene.
                  1. monster_lemak
                    monster_lemak 2 Agustus 2019 09:05
                    +6
                    Ah-ah-...-"padha ngidoni hukum", "padha tuku...yaiku, "kanggo cookie", "padha nggunakake cah enom"..."padha nuduh panguwasa tumindak indecency padha". ..-kabeh wis jelas,- "Matur nuwun kanggo pendapat sampeyan". hi
                    1. Lopatov
                      Lopatov 2 Agustus 2019 09:15
                      -5
                      Kutipan saka Monster_Fat
                      kabeh cetha

                      ngguyu
                      Aku melu seneng.
                  2. Silvestr
                    Silvestr 2 Agustus 2019 16:47
                    +4
                    Kutipan: Lopatov
                    Iku ora tengen kanggo transportasi lan tuku "protester" lan ing wektu sing padha nuduh panguwasa padha

                    kowe ngomong ngono. kaya wong-wong mau dhewe sing tumbas para demonstran. Babagan non-residents, tegese sampeyan bisa kerja ing Moskow tanpa ijin panggonan, nanging sampeyan ora bisa metu menyang dalan? Lan ing ngendi setengah saka Rusia bisa kerja? Apa ora menyang Moskow?
                    1. Lopatov
                      Lopatov 2 Agustus 2019 17:22
                      -1
                      Kutipan saka Silvestr
                      kowe ngomong ngono. kaya wong-wong mau dhewe sing tumbas para demonstran.

                      Aku weruh carane padha tuku. Lan para demonstran, lan swara. Lan akeh liyane.

                      Kutipan saka Silvestr
                      tegese sampeyan bisa kerja ing Moskow tanpa ijin panggonan, nanging sampeyan ora bisa metu menyang dalan?

                      Kenging punapa?
                      1. Ingvar 72
                        Ingvar 72 2 Agustus 2019 18:21
                        +4
                        Kutipan: Lopatov
                        Aku weruh carane padha tuku. Lan para demonstran, lan swara. Lan akeh liyane.

                        United Russia sadurunge pemilihan gubernur ing wilayah Samara mbayar 500 rubel kanggo teken.
                      2. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 18:58
                        +3
                        Kutipan: Ingvar 72
                        United Russia sadurunge pemilihan gubernur ing wilayah Samara mbayar 500 rubel kanggo teken.

                        Soko sing larang. Ing siji wektu ing Vladik, padha ngatur akeh kurang.
                      3. Ingvar 72
                        Ingvar 72 2 Agustus 2019 19:12
                        +1
                        Kutipan: Lopatov
                        Soko sing larang. Ing siji wektu ing Vladik, padha ngatur akeh kurang.

                        Inflasi lunga, lan wedi kalah juara. Nyuwun
                      4. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 19:19
                        +4
                        Iku kahanan sing cukup bodho. Umumé, ora ana kabutuhan khusus kanggo tuku swara. Nanging, ing nalisir, prilaku kuwi menehi losses reputasi gigantic.

                        Nanging yen asil pemilu United Russia ing wilayah / distrik, etc. dadi kritéria kanggo sukses karya pejabat, laku cabul kuwi mesthi demobilisasi utawa ambruk kapitalisme.

                        Pejabat umume, kaya tentara, kudu ana ing njaba politik lan njaba agama. Mung ing wektu luang.

                        ====
                        Umumé, ing conto saka tumindak "United Russia" saka wayahe nggawe, iku perlu kanggo nulis buku teks. Ing "apa sing ora kudu ditindakake"
                        Ora sia-sia yen Putin wiwit kekacoan karo "Front Rakyat" iki. ngadoh saka EP
                      5. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 19:43
                        +1
                        Kutipan: Lopatov
                        Kenging punapa?

                        Apa sampeyan mikir yen kualitas urip non-residents ing Moscow beda-beda saka miskin lan mikir Muscovites kanggo luwih apik? Ora, posisi ing Moskow ora duwe daya lan luwih elek tinimbang wong-wong Muscovites sing padha. Dadi kenapa dheweke kudu ngadoh yen ing omah padha karo?
                      6. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 20:34
                        0
                        Kutipan saka Silvestr
                        Apa sampeyan mikir yen kualitas urip non-residents ing Moscow beda-beda saka miskin lan mikir Muscovites kanggo luwih apik?

                        Paling awon. Lan mulane dheweke ora melu rapat umum. Padha kudu bisa. Lan ngaso. Lan ora miturut democratizers kanggo menek kanggo kabeh jinis Navalny. Kajaba kanggo dhuwit.
                      7. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 20:55
                        +5
                        Kutipan: Lopatov
                        Lan ora miturut democratizers kanggo menek kanggo kabeh jinis Navalny.

                        Navalny wis nyerah marang sampeyan. ngidoni dheweke. Navalny minangka proyek salah sawijining menara Kremlin.
                      8. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 20:56
                        -5
                        Kutipan saka Silvestr
                        Navalny - proyek salah sawijining menara Kremlin

                        Minangka Schwarzenegger ngandika -

                        Apa bukti sampeyan?
                      9. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 21:13
                        +6
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Minangka Schwarzenegger ngandika -

                        wektu bakal ngomong, Jack. Amarga kabeh iku apik karo logika sampeyan, banjur pikirake:
                        -carane wong prasaja bisa miwiti quadrocopter liwat dacha Medvedev, contone, lan bakal fly;
                        - carane wong prasaja bisa njaluk informasi financial bab wong pisanan lan kaloro saka negara;
                        - minangka priyayi prasaja, duwe akeh ukara, ora ana sing ditindakake;
                        - minangka Gentleman prasaja, ora bisa, urip lan uga
                        lan liya-liyane
                      10. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 22:01
                        +1
                        Kutipan saka Silvestr
                        piye kok iso...

                        ... ya, SD. Tutup sing apik, plus arrogance (sing sampeyan ngerti, minangka rasa seneng sing kapindho. Lan kanggo sawetara, malah pisanan).

                        Sebagean, malah migunani kanggo panguwasa - "kanalizes" (kerja minangka saluran pembuangan, ya) sing paling wangkal saka "pejuang". Aku elinga dheweke bubar matur nuwun kanggo "Rain" kanggo njupuk kualitas dhuwur. Inggih, lan Navalny - digawa ing lensa, supaya kanggo ngomong, aktor ya

                        Nanging, Nanging, saiki Lesha ing turm, kang nuduhake yen dheweke (uga pegulat, dening cara) ora bakal diijini kanggo Gulat ngluwihi ukuran. Lan Departemen Luar Negeri lan kantor lokal liyane prihatin banget babagan nasib "pungkasan Mohican dissidents", sing, IMHO, penting banget.

                        Iki kira-kira (kanggo kula pribadi) gambar lucu dibentuk Nyuwun
                      11. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 22:22
                        +2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        tutupe apik,

                        Aku setuju
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        plus impudence

                        mesthi
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Sebagean, malah migunani kanggo panguwasa - "kanalizes" (kerja minangka saluran pembuangan, ya) sing paling wangkal saka "pejuang".

                        bener
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        saiki Lesha ing turm

                        ora suwe
                        Soko kita teka menyang pendapat sing padha, sanadyan karo nuansa. Iku dadi menarik hi
                      12. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 22:30
                        0
                        Kutipan saka Silvestr
                        Soko kita teka menyang pendapat sing padha, sanadyan karo nuansa

                        Kutipan: Marx-Engels
                        Kesempatan minangka tambahan lan wujud manifestasi kabutuhan

                        ngguyu nglirik hi
              2. Silvestr
                Silvestr 2 Agustus 2019 16:26
                +2
                Kutipan: Lopatov
                Takon marang sing ngatur protes saiki. AT

                sapa sing kudu ditakoni lan sapa sing dadi panitia, yen kabeh pemrakarsa dicekel sedina sadurunge minting?
          2. KELAS
            KELAS 2 Agustus 2019 10:50
            +6
            Kutipan: Lopatov
            Lan apa. saiki panguwasa kudu meneng apa sing digawa tenan?
            Lan sampeyan ora bisa ngakoni yen dheweke ora "digawa", nanging dheweke (dheweke) dhewe (dhewe) teka (a)? Miturut kapercayan sampeyan? Lan ora kanthi pesenan lan ora kanggo dhuwit?
            1. Lopatov
              Lopatov 2 Agustus 2019 11:04
              -5
              Kutipan saka AUL
              Lan sampeyan ora bisa ngakoni yen dheweke ora "digawa", nanging dheweke (dheweke) dhewe (dhewe) teka (a)?

              Kula saged.
              Nanging nalika akeh wong saka sak panggonan. lan saka tetanggan, ora siji, banjur aku ora nimbang pilihan "dhewe".
              1. KELAS
                KELAS 2 Agustus 2019 11:06
                +3
                Apa, sampeyan duwe data kaya ngono? Apa sampeyan ora bisa ngomong ing ngendi? Miturut sifat layanan, temenan?
                1. Lopatov
                  Lopatov 2 Agustus 2019 11:08
                  -2
                  Lan sampeyan?
                  Kutipan saka AUL
                  Apa sampeyan ora bisa ngomong ing ngendi? Miturut sifat layanan, temenan?

                  Pitakonan Atlantik. Lan kepiye sampeyan ngerti yen "padha teka"?
                  1. KELAS
                    KELAS 2 Agustus 2019 11:12
                    +4
                    Apa aku ngonfirmasi iki? Aku mung ngakoni!
                    Nanging sampeyan ora tau mangsuli "pitakonan atlic"! Kenging punapa?
                    1. Lopatov
                      Lopatov 2 Agustus 2019 11:17
                      -2
                      Kutipan saka AUL
                      Apa aku ngonfirmasi iki? Aku mung ngakoni!

                      Inggih, kula ngakeni. Ngendi sampeyan ngatur kanggo nimbang "statements"? Aku mung takon.
                      Kutipan saka AUL
                      Nanging sampeyan ora tau mangsuli "pitakonan atlic"! Kenging punapa?

                      Kanggo alasan sing padha. sing sampeyan ora mangsuli.
                      1. KELAS
                        KELAS 2 Agustus 2019 11:35
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Inggih, kula ngakeni. Ngendi sampeyan ngatur kanggo nimbang "statements"? Aku mung takon.

                        Kula saged.
                        Nanging nalika akeh wong saka sak panggonan. lan saka tetanggan, ora siji, banjur aku ora nimbang pilihan "dhewe".
                        Apa iki tembung sampeyan?
                        Kanggo alasan sing padha. sing sampeyan ora mangsuli.
                        Apa aku ora mangsuli sampeyan? Coba waca postinganku maneh!
                      2. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 12:09
                        +3
                        Kutipan saka AUL
                        Apa iki tembung sampeyan?

                        Kula. Nanging ing ngendi "penegasan" ing kene? Aku mung nuding metu sumber bisa.
                        Sawise kabeh, iku kasunyatan sing paling saka tahanan ujug-ujug dadi saka kutha-kutha liyane, sing, kanggo ngomong entheng, aneh. Paling kanggo kula.

                        Kutipan saka AUL
                        Apa aku ora mangsuli sampeyan?

                        Aku wis maca kaping pirang-pirang. Padha ora mangsuli.
                      3. KELAS
                        KELAS 2 Agustus 2019 12:17
                        -3
                        Kutipan: Lopatov
                        Kula. Nanging ing ngendi "penegasan" ing kene? Aku mung nuding metu sumber bisa.
                        Sawise kabeh, iku kasunyatan sing paling saka tahanan dumadakan metu saka kutha-kutha liyane, sing, kanggo sijine iku entheng, aneh. Paling kanggo kula.
                        Dadi aku nyoba sing paling apik kanggo ngerteni saka ngendi sampeyan entuk informasi iki. Data kasebut - chipboard, ora diterbitake ing media. Dadi sampeyan duwe akses menyang chipboard. Kayane sampeyan pierced, kancaku, turu kebetulan! wassat Ora ana sing kedadeyan...
                      4. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 12:55
                        +5
                        Kutipan saka AUL
                        Dadi aku nyoba sing paling apik kanggo ngerteni saka ngendi sampeyan entuk informasi iki.

                        Internet, plus kawruh. carane iku rampung. Aku isih sinau ing sekolah, nalika sepupu ing Minsk entuk tambah beasiswa ing rapat umum.

                        Kutipan saka AUL
                        Data kasebut - chipboard, ora diterbitake ing media.

                        Omong kosong. Contone, situs web AiF ora ana chipboard 8)))

                        Kutipan saka AUL
                        Kayane sampeyan pierced, kancaku, turu kebetulan!

                        wolung)))))))))))))
                        Apa sampeyan pengin ngrembug pathokan sing digawe lan sing ditembak, uga perkiraan hukum koordinat kekalahan kanthi langkah?

                        Pemicu mung makarya kanggo sampeyan, "sapa ora karo kita iku siji kanggo dhuwit" 8))))))))) Biasane brainwashing agitprop. Pimpinan sampeyan wis histeris babagan "Kremlebots" suwene 15 taun.
                      5. KELAS
                        KELAS 2 Agustus 2019 13:14
                        -6
                        Kutipan: Lopatov
                        Pemicu sampeyan mung makarya, "sing ora karo kita iku kanggo dhuwit" 8)))))))) Biasane agitprop brainwashing.

                        Aku duwe?! belay Sampeyan ora bingung apa-apa?
                        Lan aja ngomong babagan rapper. Elingi anekdot: "... Terus kowe medeni aku nganggo kodlamu?"
                      6. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 13:18
                        +3
                        Kutipan saka AUL
                        Aku duwe?! belay sampeyan bingung apa-apa?

                        Apa aku saiki luwih seneng ngrembug mungsuh tinimbang ngrembug artikel?
                      7. KELAS
                        KELAS 2 Agustus 2019 13:23
                        -2
                        hmm...
                        Pemicu mung makarya kanggo sampeyan, "sapa ora karo kita iku siji kanggo dhuwit" 8))))))))) Biasane brainwashing agitprop. Pimpinan sampeyan wis histeris babagan "Kremlebots" suwene 15 taun.
                        Lan iki, miturut sampeyan, apa?
                      8. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 13:34
                        +5
                        Kutipan saka AUL
                        Lan iki, miturut sampeyan, apa?

                        Elinga kiriman sampeyan wiwit jam 11:06. Kanthi tembung "Garis kerja kita, jelas?"
                        Miturut cara. Iki ana sing kapindho kirim ing komunikasi kita karo sampeyan ing thread iki

                        Sampeyan luwih seneng ngrembug aku tinimbang ngrembug inti saka masalah 7 kiriman sadurunge. carane aku iku.
                        Sing, pemicu liyane makarya: "mung kita bisa njaluk pribadi tinimbang ngrembug." Sampeyan wis ora sadar nindakake iki, lan dadi pribadi, lan violently nesu nalika padha Applied kanggo sampeyan dhewe.

                        Miturut cara, aku bakal menehi sampeyan minus. minangka ukuran bebarengan. Sampeyan ora mung siji kanggo nindakake iki.
                      9. KELAS
                        KELAS 2 Agustus 2019 13:54
                        -3
                        Apa sampeyan gelo karo kiriman kapindho? Apa sampeyan nemokake anggepanku babagan papan kerja sampeyan ora masuk akal lan nyerang? Dadi, kita ngurmati kabeh profesi! Nanging yen sampeyan nglarani banget - njaluk ngapura! Aku ora ngerti babagan sikap negatif sampeyan marang organ internal sing mulya. Lan alasanku kaya ing ngisor iki. Sampeyan ngaku
                        Kutipan saka AUL
                        Lan sampeyan ora bisa ngakoni yen dheweke ora "digawa", nanging dheweke (dheweke) dhewe (dhewe) teka (a)?

                        Kula saged.
                        Nanging nalika akeh wong saka sak panggonan. lan ora siji saka pepadhamu, banjur aku ora nimbang "self" pilihan.
                        Asumsiku sampeyan nolak adhedhasar informasi sing kasedhiya kanggo sampeyan, yaiku CPD saka panguwasa sing kompeten. Apa sing dakkira-kira?
                      10. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 14:09
                        +3
                        Kutipan saka AUL
                        Apa sampeyan tersinggung karo kiriman kapindho?

                        Nyuwun pangapunten, nanging iki ora "nyerang". Iki minangka teknik. Lan nggonmu. Wis suwe banget ditembangake dening Zhvanetsky.


                        Kutipan saka AUL
                        Yaiku, sampeyan nolak anggepanku adhedhasar informasi sing sampeyan duwe

                        Utawa ing basis saka bayangan paling prasaja. Ing basis saka kesimpulan bisa ditarik babagan "digawa".
                        Punika pemicu liyane. Kanthi gawan, sampeyan nolak mungsuh sampeyan bisa mikir kanthi minimal.
                      11. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 16:51
                        +2
                        Kutipan: Lopatov
                        paling saka tahanan dumadakan dadi saka kutha-kutha liyane, kang, kanggo sijine iku entheng, aneh.

                        Sergey Andreykin, Wakil Kepala Departemen Transportasi Kutha Moskow:
                        «Saben dina, kira-kira 3 yuta wong teka kerja ing Moskow saka njaba". Apa dheweke bisa dicekal nalika dina libur ing Moskow?
                      12. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 17:21
                        +3
                        Kutipan saka Silvestr
                        Saben dina, kira-kira 3 yuta wong teka kerja ing Moskow

                        Aku setuju. Nanging dheweke mesthi ora melu pemilihan ing Duma City Moscow. Mulane, dheweke ora duwe alesan kanggo nggawa poster kanthi slogan ing basa Inggris.
                        Dheweke kerja, butuh dhuwit. Ora thrash lan gore.
                      13. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 19:46
                        0
                        Kutipan: Lopatov
                        Nanging dheweke mesthi ora melu pemilihan ing Duma City Moscow.

                        nanging padha bisa metu!
                        Kutipan: Lopatov
                        Mulane, dheweke ora duwe alesan kanggo nggawa poster kanthi slogan ing basa Inggris.

                        ana tansah extremes ing kasus kaya mengkono, posters kuwi ora peduli ing kabeh

                        Kutipan: Lopatov
                        Dheweke kerja, butuh dhuwit.

                        mbok menawa iku. Nanging sampeyan kudu ngakoni manawa EP ora mbayar dhuwit ing rapat umum? Panelusuran ing sasi, padha malah mbuwang wong ing dhuwit. Dadi sakperangan alesan. apa bisa EP ora bisa wong liya?
                      14. Lopatov
                        Lopatov 2 Agustus 2019 20:31
                        +3
                        Kutipan saka Silvestr
                        nanging padha bisa metu!

                        Kenapa?
                        Kutipan saka Silvestr
                        Nanging sampeyan kudu ngakoni manawa EP ora mbayar dhuwit ing rapat umum?

                        Dheweke ora butuh. Sumber daya administratif ngidini sampeyan ngumpulake wong akeh kanthi gratis. Inggih, meh, mung biaya transportasi.
                        Skandal nyata kira-kira telung taun kepungkur. Nalika "ditunjuk" manawa ora ana karyawan perusahaan ing rapat umum ER bakal nyebabake masalah kanggo para pemilik.

                        Dadi sakperangan alesan. apa bisa EP ora bisa wong liya?

                        Ora ana sing kudu nindakake iki. ora EP utawa liyane.
                      15. Silvestr
                        Silvestr 2 Agustus 2019 20:54
                        +2
                        Kutipan: Lopatov
                        Kenapa?

                        sawetara - kanggo nyebut protest sing, liyane - kanggo nyumerepi metu, liyane - kanggo idea, wong - kanggo dhuwit
                        Kutipan: Lopatov
                        Dheweke ora butuh. Sumber daya administratif ngidini sampeyan ngumpulake wong akeh kanthi gratis. Inggih, meh, mung biaya transportasi.

                        aja ngomong. Nalika ana rapat umum ing Red Square sawise aneksasi Crimea, ana kewajiban kanggo karyawan negara, kanggo rapat umum EP-mbah. Keset kanggo golek bukti, pracaya kula, iku
                        Kutipan: Lopatov
                        Nalika "ditunjuk" manawa ora ana karyawan perusahaan ing rapat umum ER bakal nyebabake masalah kanggo para pemilik.

                        Aku ngerti wong. sing njupuk gambar surat suara nalika pemilihan lan dikirim menyang dokter kepala. Kanggo sapa sampeyan milih - sampeyan ngerti

                        Kutipan: Lopatov
                        Ora ana sing kudu nindakake iki. ora EP utawa liyane.

                        pancen sarujuk. Nanging ora ana panutan sing apik
        2. tombok
          tombok 2 Agustus 2019 14:37
          +2
          Kutipan saka Monster_Fat
          , dheweke, saiki, "digawa".

          Umume sampeyan ngguyu muspra, wingi sampeyan ngobrol karo wong-wong sing "digawa", sing pancen digawa. Mesthi, iku menarik kanggo ngrungokake carane wong saka Voronezh lunga kanggo njaluk klub ing sirah mung kanggo tema Moscow.
          1. depressant
            depressant 2 Agustus 2019 20:01
            +4
            Lan iki minangka tren anyar. Inggih, ora persis anyar, nanging kita katon mung mlaku-mlaku. Sing diarani pariwisata Maidan kanggo dhuwit majikan. Dipraktekke sacara wiyar ing Ukraina. Kanthi kita, tuwuh saka "carousels". Elinga kepiye carane ngisi bis kasebut kanthi "pemilih" sing dibayar lan ngubengi TPS? Supaya, mulane, suara kanggo calon sing dikarepake - ing siji wilayah, kapindho, katelu, sabisa-bisa.
            Saiki demonstran profesional digawa mlebu. Dadi ing Yekaterinburg. Sanalika warga padha ngumpul ing candhi, sawetara kapribaden saka Moskow muncul, sing tansah teka ing rapat umum, preduli saka isi slogan-slogans, mung kanggo gelombang slogan - kanggo dhuwit utawa minangka hobi.
            Kok elek? Ngganti protes nyata karo protes palsu sing ora dipercaya rakyat. Menapa malih, substitusi punika asring dipuntindakaken wonten ing ngandhapipun para pemimpin ingkang sengaja dipunremehaken dening masarakat. Lan Moscow gedhe, ana akeh "profesional" saka protes. Ing kasunyatan, para demonstran ing rapat umum dadi bubar ing massa, ora bisa nggawe kontak karo saben liyane, mulane, nyawiji lan sijine pimpinan saestu pantes saka tengah. Sawise kabeh, promosi lan wutah saka pimpinan tansah njupuk Panggonan ing kothak. Lan kita ndeleng kabeh pasuryan mboseni sing padha kanggo sapa sing ala urip kita, luwih apik kanggo wong-wong mau. Sawise kabeh, perbaikan apa wae mbusak paling ora siji slogan lan, nggawe rapat umum babagan iki ora perlu, nyuda kerja protes sing dibayar kanthi apik. Kanggo pamrentahan kita, pimpinan lan wedhus kasebut migunani, aku mbaleni maneh, kanthi mbantah protes nyata kanthi substitusi sabanjure karo sing palsu. Mulane, kabeh tumindak rame iki ora mimpin kanggo owah-owahan serius ing urip kanggo luwih apik. Dheweke ora bisa lan ora duwe tujuan iki. Elinga carane akeh ana!
            Protes kita sing bener difitnah lan diganti dening wong-wong mau.
            1. aybolyt678
              aybolyt678 2 Agustus 2019 20:47
              +1
              Quote: depresi
              Protes kita sing bener difitnah lan diganti dening wong-wong mau

              ++++ tenan! Aku pancen nesu amarga ora ana prospek pembangunan ing negara kasebut, kurang mekanisme angkat sosial, prevalensi hak properti (sumur minyak tegese) ngluwihi kabutuhan sosial lan keadilan. Lan ing kono padha njerit ora bisa dingerteni !!! - ketik kabeh maling !! Lan iki minangka kultus karusakan!
    3. Obi-Wan Kenobi
      Obi-Wan Kenobi 2 Agustus 2019 07:35
      + 10
      Mitos panguwasa mung lan infallible, sing ing negara karo populasi 146 yuta wong mung mokal kanggo golek panggantos. Iki tegese dheweke kudu diwenehi gelar minangka kolega saka Kazakhstan lan dilebokake ing dhampar ing salawas-lawase, yaiku, nganti pungkasane urip. Nyatane, kerjane wis ditindakake, judhul lagi diciptakake.

      Sing mesthi. Sing paling menarik yaiku 80% pedunung negara kasebut pancen percaya yen ora ana pengganti penjamin lan ora bisa.
      Kazakhs jenenge Astana.
      Ngembangaken idea luwih, Aku propose salah siji kanggo ngganti jeneng Moscow utawa ibukutha lor St. Petersburg kanggo St. Putinburg!
      1. aybolyt678
        aybolyt678 2 Agustus 2019 20:49
        +4
        Quote: Obi Wan Kenobi
        banjur 80% saka populasi negara tenan pracaya sing ora ana panggantos kanggo guarantor lan ora bisa.

        Miturut statistik pribadi, mung ngelawan. Sapa wae, nanging dudu dheweke!
    4. Minus
      Minus 2 Agustus 2019 10:56
      +3
      Panguwasa klelep dhewe kanggo wong-wong mau) kanggo wong-wong sing sampeyan aran murtad) Apa Uss bubar ngandika kanggo ngelingake sampeyan? "Saiki, yen kita duwe cuaca adhem ing mangsa adhem lan badai salju, mula ora ana sing nglelebke gunung es supaya dadi luwih anget. Ing kene ana sing padha, aku mikir, babagan kebakaran alas ing zona kontrol. Intine ora mung ing pamrentah, nanging iki minangka fenomena alam sing umum, sing ora ana gunane kanggo perang, lan bisa uga mbebayani ing endi wae, "ujare pejabat kasebut. Inggih, nggih ..... Lan saiki dheweke pengin golek sing ekstrem) Deleng, dheweke malah nggawa kasus pidana marang pejabat saka kehutanan Wilayah Krasnoyarsk))) Lan gubernur, kaya, ora ana ing bisnis ?? ??? Ya, kanthi cara, ana rapat umum ing Krasnoyarsk wingi kanggo mundur)
    5. Sipil
      Sipil 2 Agustus 2019 13:55
      0
      Aku njaluk hak cipta) Navalny, Gapon minangka jeneng pisanan) b
    6. astepanov
      astepanov 2 Agustus 2019 15:49
      -4
      Aku bakal ngalami risiko dadi pengikut sing kurang - lan Gusti mberkahi wong-wong mau.
      1. Taiga murub. Dadi, apa sabanjure? Dheweke murub. Malah kanthi geni nggegirisi 5 yuta hektar saben taun, ora ana sing bakal kelakon: area taiga ing Rusia yaiku 1500 yuta hektar, i.e. geni ing panggonan sing padha kedadeyan rata-rata sapisan saben 300 taun. Ora kebeneran manawa pangarep-arep urip umume spesies wit ora ngluwihi 300 taun. Lan kacepetan marasake awakmu dhewe bakal luwih saka nutupi apa burned mudhun.
      2. Apa tansah teknis bisa mateni alas? Yen sampeyan kudu mabur ewu kilometer kanthi banyu, lan konsumsi banyu nalika mateni geni makutha tekan 50 liter saben meter persegi - i.e. saben hektar - 500 ton. Dadi nimbang carane akeh sorties iki? Wis ngetung? Temenan, ana rasa mateni mung nalika ana ancaman kanggo wong lan omah.
      3. Taun kepungkur, alas kobong ing Italia, Spanyol, lan Amerika Serikat. Gunggunge tiwas amarga kebakaran alas ing Eropa lan Amerika kira-kira 1000 wong. Nanging ana dalan lan turah mbrawah saka aviation ... Lan sakperangan alesan ora ana sing nguwuh-uwuh yen "pamarentah ngatur kabeh", sing "loafers" ... Padha ora bisa nindakake apa-apa ana - senadyan kasunyatan sing extinguishing luwih gampang. luwih murah. Lan ing kita, tegese, tutup kita bakal uncalan? lungaa. Kanthi pesawat menyang Krasnoyarsk, lan ing kana - liwat taiga limang atus kilometer kanthi mlaku. Lan aja lali njupuk botol banyu lan pompa sepeda kanggo mateni taiga. Utawa klister. Good luck kanggo sampeyan lan penulis.
      4. Kumbang kulit, ulat sutra, lsp. ngrusak alas luwih akeh tinimbang geni. Lan ora ana sing nguwuh - paling ora ana ing kene. Iku angel banget kanggo ngomong yen kumbang kulit minangka karya pemerintah.
      5. Aku katon ing foto kanggo dangu - lan ora nemokake wong sing bakal cocok kanggo Navalny minangka rama. Akeh wong enom, kaya biasane.
      Ringkesan: Mesthi wae, ana masalah, tanpa masalah ora kedadeyan. Delengen, ing Prancis, kepiye Rompi Kuning perang karo polisi, lan kepiye cara digantung - polisi kita dadi malaekat nglawan dheweke. Nanging apa ora penulis nyopir ombak kanthi sia-sia? Liyane iku aneh: snickering Moscow nganakake rapat umum, nalika provinsi - pancen rusak, mlarat, mutilated - meneng. Dadi mungkin Moskow mung nesu karo lemak, ya?
      1. Silvestr
        Silvestr 2 Agustus 2019 16:58
        +6
        Kutipan saka astepanov
        Liyane iku aneh: snickering Moscow nganakake rapat umum, nalika provinsi - pancen rusak, mlarat, mutilated - meneng.

        sampeyan koyone wis lali rapat umum ing Arkhangelsk lan Shies, nanging oke, oke, "shelupon" mbalela, ing tembung saka gubernur.
        Kanggo wilayah liyane:
        Kutha Okulovka, wilayah Novgorod


        Saint Petersburg

        sampeyan bisa nemokake liyane yen sampeyan pengin
        Kutipan saka astepanov
        Dadi mungkin Moskow mung nesu karo lemak, ya?

        Revolusi ana ing ibukutha, mula Moskow klelep ing dhuwit, kene sampeyan bener. Nanging iki cocog karo sampeyan, sampeyan ora pengin rapat umum, mula sampeyan kudu mbuwang dhuwit luwih akeh menyang Moskow kanggo nyanyi, ngombe lan mlaku-mlaku. Nanging sing ora cocog karo sampeyan! Temtokake apa sing dikarepake
        1. depressant
          depressant 2 Agustus 2019 23:39
          0
          Aku ngrungokake rapat umum ing Okulovka. Sylvester, matur nuwun! Sampeyan ngerti, bagean tengah Rusia dirampok ing jaman Soviet, amarga mlarat wong Rusia, lan wong liya urip. Rally ngandika kabeh. Inspirasi, didorong. Mung Yabloko dadi luwih aktif amarga sawetara alasan sadurunge pemilu. Pranyata kaya crita karo aspal ing desaku. Minangka kenalan wakil kasebut, yen dheweke langsung dileksanakake sawise pemilu pungkasan, ing wektu iki dheweke wis ketutup retakan lan bolong, nuli efek saka kegiatan EDR lan nambah kesempatan pemilihan. Mulane, dana sing dialokasikan kanggo aspal sanalika sawise pemilihan pungkasan mung ditindakake saiki, sadurunge sing anyar, lan ing kene kita wis mlumpat liwat pit kanggo limang taun, twisting lan break sikil kita. Warga Yabloko ing Okulovka kanthi tenang nandhang ora ana ambulans kanggo dangu, nanging sakperangan alesan iku lara ing wektu Pemilu. Iki ngomong babagan cacat umum saka partai Duma. Lan supaya kabeh muni tengen ing video. Wong nuwun sewu.
          1. Silvestr
            Silvestr 2 Agustus 2019 23:47
            +2
            Quote: depresi
            Aku mesakake wong

            Mesakaké!
            "Pemberontakan utawa revolusi? .. Iku ora kanggo apa-apa sing padha ngomong sing revolusi iku kraman sukses, lan kraman iku revolusi gagal. Sing saiki ing awal acara gedhe lan grandiose, sing duwe kesempatan mung banget incompletely. , ora akurat, saka tangan katelu kanggo ngerti soko apa kedados, - kang, mesthi, ora wani kanggo nyebut piyambak temtunipun kanggo wektu.
            Urip dadi sugih luar biasa. Ing adegan politik, pejuang aktif yaiku massa, tansah ngadeg ing latar mburi lan asring diabaikan utawa malah diremehake dening pengamat sing entheng. Massa iki sinau kanthi nindakake, njupuk langkah-langkah tentatif ing ngarepe saben wong, ngrasakake cara, njelasake tugas, nguji awake dhewe lan teori kabeh ideologis. Massa iki ngupayakake upaya heroik kanggo nggayuh tugas-tugas ing jagad raksasa sing ditindakake dening sejarah, lan ora preduli sepira gedhene kekalahan individu, ora ketompo carane akeh banget karo aliran getih lan ewonan korban, ora ana sing bakal mbandhingake. , ing pinunjul, kanthi pendidikan langsung saka massa lan kelas sajrone perjuangan revolusioner dhewe."
            V.I. Lenin. dina revolusioner. 1905
            1. depressant
              depressant 3 Agustus 2019 00:16
              0
              Mung ora aliran getih. Aku wis cukup ndeleng, lan umume aku ora bisa ndeleng getih - rasa nyeri sing nggegirisi ngliwati permukaan kulit. Lan meh ora ana sing pengin revolusi. Mung rapat umum dudu sekolah protes politik. Aku elinga yen ing awal 10s ana klub. Wong liberal. Debat. Dheweke ngundang para pejuang sing misuwur nglawan rezim ing kana kanggo menehi ceramah, sing bakal ditindakake. Klub. Ing jaman Soviet, kumpul pawon dipraktikake. Loro-lorone nyawiji wong sing padha. Nanging kunya kenceng.
              Lan Internet dudu papan kanggo ... diskusi wassat
      2. Minus
        Minus 2 Agustus 2019 17:08
        +6
        Injih pak! Lan pemerintah uga kudu disalahake amarga kumbang kulit lan ulat sutra wis akeh! Utawa apa sampeyan ora setuju yen kehutanan ngrusak reformasi? Nyatane, ora ana sing ngurusi reboisasi lan penebangan sanitasi. Pengolahan kayu dijupuk saka yurisdiksi kehutanan, kapasitas produksi sing wis ana sadurunge didol kanthi sithik ... Ing kutha kita, bengkel pangolahan sing sukses didol .... Saiki ora ana kehutanan sing diproses, lan produksi kasebut wis mati. mudhun. Pemilik anyar pancene mbutuhake kamar ketel))) sawetara omah sing disambungake) Dheweke ngunggahake rega, lan dadi luwih nguntungake warga kanggo nyambung menyang jaringan pemanasan kutha. Lan sapa, ing pungkasan, luwih becik nyingkirake "aset non-inti"? Bengkel rusak, ora ana proyek, ora ana dhuwit saka proses .... Lan bathi padha normal. Padha uga bisa menehi ganti rugi kanggo biaya pinunjul saka reforestation .... Ya, lan jumlah buruh ing kehutanan wis suda banget ... Lan elinga yen iki ora kelakon karo tahap, nanging karo iPhone lan apik banget! Dadi menenga!
        1. astepanov
          astepanov 2 Agustus 2019 21:37
          0
          Apa ana ing Putin lan Medvedev sing ulat sutra lan kumbang kulit katon? Sampeyan bakal maca, dear, carane akeh serangga iki mangan wit, lan malah ing komunis, lan ing sangisore tsar-bapak. Lan malah ing sangisore tsar: cacing-kumbang ana ing drum masalah sosial kita. Kehutanan Putin pribadi sampeyan rusak? Apa angel kanggo nemtokake dhewe? Putin pribadi kudu teka? Apa dheweke ora kudu ngumbah kaos kaki sampeyan? Lan ora perlu diwenehi tandha manawa kabeh siji setengah milyar hektar taiga dikelola dening kehutanan: isih akeh papan sing durung nate dideleng. Lan taiga kasebut diobong ing kono utawa dipangan kumbang kulit tanpa partisipasi Putin, utawa Trump, utawa setan gundul.
          1. Minus
            Minus 4 Agustus 2019 07:23
            0
            Apa sing kudu ditindakake dhewe? Kanthi reformasi pamarentah lan presiden langsung mudhun saka ndhuwur? wong bodho Yaiku, amarga akeh reformasi kasebut, industri alas utamane ana ing kahanan sing ora nyenengake ... Mesthi wae, sampeyan bisa nemtokake, mung iki bakal dadi ekstremisme lan nyoba sistem konstitusional))))
  2. Strashila
    Strashila 2 Agustus 2019 05:41
    +6
    "Iku apik, mesthi, sing rudeness frank mabur metu saka kursi, iku ora cetha carane (oke, iku dingerteni) sing tekan ana, ora isin kanggo nyebut penghinaan kanggo plebs ing kamera. ", iku ora fly. metu, nanging diganti dening rotasi karo liyane licik, wong ora sopan padha pop munggah ing panggonan liyane malah fatter.
    "Mitos - ana ing Yunani Kuno", kita duwe epik lisan, i.e. mung crita rakyat, uga, utawa karangan, minangka Zadornov ngandika.
    "Mitos sing ...", mitos sing apik ing ngendi kita ora.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 2 Agustus 2019 07:58
      + 15
      Kutipan saka Strashila
      "Iku apik, mesthi, sing rudeness frank mabur metu saka kursi, iku ora cetha carane (oke, iku dingerteni) sing tekan ana, ora isin kanggo nyebut penghinaan kanggo plebs ing kamera. ", iku ora fly. metu, nanging diganti dening rotasi karo liyane licik, wong ora sopan padha pop munggah ing panggonan liyane malah lemu ..... i.e.
      Kayane aku ora mung kasar, nanging nesu sing wis suwe.. am ... lan nyuwil liwat nalika padha ora duwe maneh am kakuwatan kanggo nandhang kabeh iki ..... populasi, yaiku, sing ana ing njaba pikiran lan awak.
      Lan banjur ana tembung anyar sing ora perlu sengit marang wong sugih, iki salah .... ??????? ... wah, ya, aku kelalen, dheweke nggawe dhewe lan mulane kudu nyopir mobil ing biaya negara lan ora luwih murah 2000000
      Mergo, ora ana tembung gething marang wong mlarat?????
      Lan gething iki amarga wedi - apa bakal tiba-tiba njupuk apa sing disalahake?
  3. Olegater
    Olegater 2 Agustus 2019 05:43
    + 20
    Sugeng enjing para pengguna forum!

    Aku maca artikel lan setuju banget karo penulis. Paling ora ana wong sing nutupi kahanan ing negara kasebut tanpa dekorasi, maca liyane ing situs liyane, mula aku kepengin weruh apa ukuran sing padha manggon? Ing dongeng kasebut, apa sampeyan pengin takon, apa sampeyan butuh visa kanggo TU Rusia? Utawa bisa uga para juru crita saka "jurnalis" lan "TV" entuk? Paling kamungkinan. Lan bisa uga luwih elek, ora ana sing kudu melas marang wong-wong sing ngrampok lan ngrusak kita karo hukum, reformasi, lsp. Matur nuwun kanggo penulis.
    1. Stas157
      Stas157 2 Agustus 2019 08:44
      +7
      Kutipan saka Olegater
      Paling ora ana wong sing nutupi kahanan ing negara kasebut tanpa dekorasi, maca liyane ing situs liyane ... Thanks kanggo penulis.

      aku melu. Kabeh supaya ora ana apa-apa kanggo nambah.
  4. Rust
    Rust 2 Agustus 2019 05:59
    + 14
    Matur nuwun Roman kanggo artikel kasebut. Cepet, menyang titik, ing topik dina. Liyane lan liyane bahan kuwi teka tengen. Mbokmenawa ing sawijining dina akeh tembung kritis bakal diketik, lan bakal ditindakake.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 2 Agustus 2019 08:00
      +8
      Kutipan saka Rust
      Matur nuwun Roman kanggo artikel kasebut. Cepet, menyang titik, ing topik dina. Liyane lan liyane bahan kuwi teka tengen. Mbokmenawa ing sawijining dina akeh tembung kritis bakal diketik, lan bakal ditindakake.

      Inggih ngandika, aku melu!
    2. bondrostov
      bondrostov 2 Agustus 2019 14:54
      +2
      "Mungkin ing sawijining dina akeh tembung kritis bakal diketik, lan bakal ditindakake."
      Iku kudu cepet kelakon!!!
    3. Sofievka
      Sofievka 2 Agustus 2019 15:46
      +2
      Apa sing bakal kelakon ing taun 2024? sawise 5 taun? lucu, Aku wis 60,5 pensiun -10000, Aku bakal mati metu kaya kelas, iku tega sing aku ora ngerti carane iku kabeh bakal mungkasi!
      1. Vadim237
        Vadim237 2 Agustus 2019 17:05
        +1
        Aja kuwatir, sampeyan bakal urip nganti 90.
    4. lis-ik
      lis-ik 2 Agustus 2019 16:32
      +9
      Kutipan saka Rust
      Matur nuwun Roman kanggo artikel kasebut. Cepet, menyang titik, ing topik dina. Liyane lan liyane bahan kuwi teka tengen. Mbokmenawa ing sawijining dina akeh tembung kritis bakal diketik, lan bakal ditindakake.

      Sayange, ora bakal. Kasunyatane, miturut pengamatan, negara kita ngalami kemiskinan sing apik. Sampeyan uga bisa nelpon "stabilitas". Akeh sing ora nyusup adoh saka layar TV kaya iku, nanging apa "ora kaya ing Ukraina" wis akeh lan ngembangaken, etc. Senjata sing ora ana analoge (sanajan aku lali ngomong yen kabeh ana ing backlog USSR). Akeh sing wareg karo silihan predatory, nanging dumadakan ora kudu menehi maneh. Sing, kita manggon siji dina, lan ana ..... Apa aku pribadi pengin owah-owahan? Kepengin tenan. Apa aku pengin discord lan revolusi karo kabeh jalaran sabanjuré? Ora, aku pancene ora pengin. Apa aku percaya karo cara ngganti kekuwatan sing jujur ​​​​lan ora kekerasan? Ora aku ora percaya. Apa sing kudu ditindakake?
  5. parusnik
    parusnik 2 Agustus 2019 06:21
    + 16
    Annushka, aku wis tuku lenga. Iku tetep mung kanggo pour. Crunch ... lan ing jubin ..
    1. Roman Skomorokhov
      2 Agustus 2019 08:01
      +8
      Kutipan saka parusnik
      Annushka, aku wis tuku lenga. Iku tetep mung kanggo pour. Crunch ... lan ing jubin ..


      Ora, aku isih mikir yen informasi nyata babagan apa sing kedadeyan tekan ndhuwur, mbok menawa Putin sing padha bakal mikir babagan iki. Sanajan dheweke kaya kabeh.
      Ing kene dudu babagan 2024, uga, PDB bakal ilang, sing bakal tetep ana ing mburi lan butuh manajer dhewe ing negara kasebut. Mangkene masalahe.
      1. S-Kerrigan
        S-Kerrigan 2 Agustus 2019 08:39
        + 13
        Apa sampeyan mikir sing paling ndhuwur isih salah informasi?
        Aku duwe hipotesis liyane (panemu saka kursi, aku ngerti) - "ana" ing ngerti, nanging "padha ora ngerti carane kanggo mungkasi proses." Sing. Dheweke mung ora ngerti apa sing kudu ditindakake miturut pendapatku.
        Nanging iki paling ndhuwur. Lan langkah cilik ing ngisor iki bisa digunakake kanthi lengkap - ndeleng manawa "akeh turbidity, sampeyan bisa nyenengake kanthi tenang."
        1. Stirbjorn
          Stirbjorn 2 Agustus 2019 10:03
          + 12
          Kutipan saka S-Kerrigan
          "ana" ing ngerti, nanging "ora ngerti carane kanggo mungkasi proses."

          Aku setuju banget karo sampeyan, kaya ing jaman Comrade Stalin - "ana kultus, nanging ana uga pribadine", lan saiki ana mung mediocrities ing ndhuwur, padha wedi kanggo ngganti soko, nanging padha ngarep-arep sing. bakal mutusake dhewe piye wae
          1. S-Kerrigan
            S-Kerrigan 2 Agustus 2019 11:20
            +4
            Aku mikir yen "demensia lan wani" isih luwih elek tinimbang "wedi remuk."
            Nanging, loro dalan mimpin kanggo jalaran ala. Sampeyan kudu bisa ngatasi masalah.
            Nang endi wae ing ngisor iki, aku nulis jawaban kanggo salah sawijining peserta forum - dheweke duwe pikirane "bener", nanging mung entheng. Lan ana akeh conto kuwi - wong ora bisa saka ala, sepenuh ati pengin soko adhedhasar kabisan mental, nanging pancasan iki bakal dadi ora luwih saka apa kita saiki.
            Mulane, ya, "kanca Stalin, kader mutusake kabeh."
          2. Sofievka
            Sofievka 2 Agustus 2019 15:51
            +2
            Ya, ora ana sing bakal diganti, ing sangisore Nikolai tahta staggered lan ora nindakake apa-apa, Aku wonder yen padha bakal miwiti maneh karo roti?
      2. parusnik
        parusnik 2 Agustus 2019 08:39
        + 10
        dheweke butuh manajer ing negara kasebut. Mangkene masalahe.
        ... Ing negarane butuh panguruse dhewe, dudu ing negara kita. Kuwi masalahe. Mergo medeni liyane. Protes bisa dimangerteni. Ing Yabloko, cara sing menang bakal tetep padha karo wong sing kalah ... Bisa uga isih bakal mbagi sarana produksi ing antarane, jumlah kasebut ora bakal owah saka owah-owahan ing panggonan-panggonan syarat kasebut. Jujur aku ora ngerti ... Mungkin amarga mayoritas prihatin babagan carane entuk roti saben dina.. nalika lagi ditambang.. lan sapa sing duwe alat produksi ing tangane..?
        1. Reptiloid
          Reptiloid 2 Agustus 2019 09:12
          +4
          Kutipan saka parusnik
          ... Mungkin amarga mayoritas prihatin babagan carane entuk roti saben dinane.. nalika lagi ditambang.. lan sapa sing duwe alat produksi ing tangane..?

          Alexei, apa wis kedadeyan? Nalika ana kekurangan kabeh lan terapi kejut, lan kabeh wong prihatin babagan cara urip, dheweke ngadeg ing baris kanggo panganan sing luwih murah, ana sing ilang kerja, ana sing ora entuk pensiun nem sasi. Kabeh wong mikir carane bisa urip. Lan banjur pranyata iku khusus disiapake dening mungsuh USSR, lan banjur USSR dirusak lan Yeltsin dipilih.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Silvestr
        Silvestr 2 Agustus 2019 17:01
        +3
        Kutipan saka Banshee
        Ora, aku isih mikir yen informasi nyata babagan apa sing kedadeyan tekan ndhuwur, mbok menawa Putin sing padha bakal mikir babagan iki.

        mikir. sing Putin metu saka bathyscaphe? Dheweke ngerti kabeh utawa mung ora pengin ngerti.
    2. Dadi utawa ora
      Dadi utawa ora 2 Agustus 2019 08:41
      + 12
      Klasik!!!! "Ora, iki ora bisa apa wae," wangsulane wong manca kanthi tegas. Amarga," wangsulane wong manca kasebut, lan nyipitake mripate, dheweke ndeleng langit, ing endi, ngenteni kesejukan sore, manuk ireng meneng, "sing Annushka wis tuku lenga kembang srengenge, lan ora mung tuku, nanging malah diwutahake. Dadi rapat ora bakal kelakon "... wis tumpah ...

      Klasik! "" Tanpa redistribusi sumber daya alam Rusia, solusi masalah sistemik peradaban Barat ora mungkin!", - diumumake dening "mitra Barat kita" ing Chicago luwih saka 10 taun kepungkur lan wiwit saiki wis dileksanakake kanthi terus-terusan. pantes kanggo aplikasi sing luwih apik. Asil utama saka terus-terusan, sing lancar dadi wangkal, iki kepinginan kanggo nggabungake elit Rusia lan populasi Rusia"[

      Klasik!!! "Kabijakan personel Putin: Aku ora duwe geng liyane kanggo sampeyan.

      Minangka ing kabeh wektu .. link banget ing Rusia iku sawijining pejabat ing kabeh tingkat.

      Masalah liyane yaiku konservatisme liberal saka kelas panguwasa lan partai pimpinan Rusia, nyeret negara lan rakyat menyang endi wae .. (conto saka Kulon)

      Pemisahan media negara saka kabutuhan negara. babagan pembentukan masyarakat..
      ......
    3. ngeculke
      ngeculke 3 Agustus 2019 23:48
      -1
      Kutipan saka parusnik
      Annushka, aku wis tuku lenga. Iku tetep mung kanggo pour. Crunch ... lan ing jubin ..


      Ha-ha-ha! Annushka wis ngeculake.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. tombok
      tombok 2 Agustus 2019 14:45
      -1
      Kutipan saka kepmor
      Kremlin mutusake kanggo "ora nglilani wong-wong mau mlebu" lan numpuk menyang Duma Kutha Moskow ... kenapa??? ... ya, "nyembeleh" nalika ngetung surat suara ... sanajan Yashin, sable lan saperangan liyane lunga menyang Duma Kutha Moskow, apa ana owah-owahan?

      Nyuwun pangapunten, nanging yen kabeh karakter iki bodho ora entuk votes, padha palsu, lan saiki padha squealing sing padha ora diijini. Apa kita kudu nglilani wong-wong mau mung amarga padha rame? Apa dheweke ora bakal diajeni dofiga?
    2. Silvestr
      Silvestr 2 Agustus 2019 17:07
      +4
      Kutipan saka kepmor
      degradasi kekuwatan ing negara saya mundhak ...
      Kremlin mutusake kanggo "ora nglilani wong-wong mau mlebu" lan numpuk menyang Duma Kutha Moskow ... kenapa??? ... ya, "nyembelih" nalika ngetung surat suara ... sanajan Yashin, sable lan saperangan liyane lunga. menyang Duma Kutha Moskow, apa ana owah-owahan? ??...

      Padha bakal numpuk ana sethitik, ana tim hodgepodge. Mung yen rong kantor nganakake pemblokiran calon: FSB - liwat Gudkovs, ER - liwat liyane. Lan jebul akhire ORA ana lawan sing mlebu pemilu. Iku saka cemlorot sing murub. Dadi sampeyan pancen bener
      Kutipan saka kepmor
      ... degradasi kekuwatan ing negara ...

      Dadi dheweke, daya. Aku nindakake perkara sing padha ing Sevastopol. supaya padha mbusak kabeh mungsuh lan mung "UNITED RUSSIA", kang wis kesel karo residents Sevastopol. EP mundur saka pemilihan malah peserta Spring Crimean, sing dianugerahi medali. Nunggu geni ing Sevastopol?
  7. Komentar wis dibusak.
    1. Ka-52
      Ka-52 2 Agustus 2019 06:58
      -14
      Langkah ing rake Ukraina? Ayo dadi luwih. Partai parlementer jelas ora apik! Ngarep-arep yen Lenin anyar lungguh ing endi wae ing ara-ara samun - banjur dheweke bakal metu lan ngumumake ing saindenging jagad "ana pesta kaya ngono" iku ora masuk akal.

      mekaten. Umume wong sing njerit "saiki kita bakal njupuk garpu" ora mikir babagan APA sing bakal kelakon. после. . Dheweke mikir yen revolusi nggawa rasa seneng - conto sejarah kanggo mbantu (kalebu Ukrainia pungkasan). Biasane, wong-wong sing nganjurake urip kanthi cara anyar, malah ilang sing lawas.
      Ing endi garis, ing sisih siji gerakan protes meksa panguwasa kanggo makarya kanggo kepentingan rakyat, lan ing sisih liya, berkembang dadi kerusuhan sing mbuwang negara menyang jaman guwa?
      1. Gardamir
        Gardamir 2 Agustus 2019 07:30
        + 11
        . Umume njerit "saiki kita bakal njupuk garpu"
        Sebutake paling ora siji saka wong-wong sing nguwuh-uwuh babagan pitchfork?
      2. parusnik
        parusnik 2 Agustus 2019 11:15
        0
        Dheweke mikir yen revolusi nggawa rasa seneng - conto sejarah kanggo mbantu (kalebu Ukrainia pungkasan).
        .... Apa sing kedadeyan ing Ukraina, kudeta biasa, rakyat ora tau nampa alat produksi, kaya sing dakngerteni, revolusi ing Walanda, Inggris, Prancis, Amerika Serikat ora nggawa rasa seneng ing negara kasebut, ora nggawe. negara-negara iki kekaisaran kolonial, lan wiwit banjur bosok? .. Revolusi ing Jerman ing 1848 ora sukses, nanging sawise reformasi ditindakake, Prusia mligine wiwit kanthi cepet ngembangake hegemoni ing donya lan wiwit ngaku.. Nah, lan revolusi ing Rusia, kang kabeh ala tanpa asil .. Lan ing kene ana kontra-revolusi 1991 lan ing 1993 kudeta apik, padha menehi tendhangan kanggo pembangunan ...
      3. Silvestr
        Silvestr 2 Agustus 2019 17:09
        +3
        Kutipan: Ka-52
        Umume sing bengok-bengok "saiki kita bakal njupuk garpu" ora mikir babagan APA sing bakal kelakon. .

        menarik. lan Putin mikir apa sing bakal kelakon sawise? Sawise kabeh, vertikal HIS miwiti kabeh geni iki! Sapa sing butuh Moscow City Duma iki? Lan saiki kabeh jagad ngerti babagan iki! Iklan, mesin politik.
    2. Gardamir
      Gardamir 2 Agustus 2019 07:29
      +8
      Apa sing ditawakake?
      Kanggo miwiti, mikir lan kurang percaya ing dongeng.
      1. maksbazhin
        maksbazhin 2 Agustus 2019 08:27
        +2
        Ayo dipikir bebarengan apa sing kudu ditindakake, apa sing dikarepake? Sapa sing salah? Sapa sing arep nggulingake? Apa syarat sing kudu diterusake? Perang nglawan korupsi kanthi rega bensin kanthi omah lan layanan komunal? Iki kabeh frasa umum. Dadi pitakonan utama yaiku apa sing kudu ditindakake?
        1. Silvestr
          Silvestr 2 Agustus 2019 17:11
          +2
          Kutipan saka maksbazhin
          Ayo dipikir bebarengan apa sing kudu ditindakake, apa sing dikarepake?

          iku prasaja - kanggo nuntut implementasine saka hukum lan Konstitusi
          Kutipan saka maksbazhin
          Sapa sing disalahake?

          wong sing nerak mau. Ing kasus iki, daya
          Kutipan saka maksbazhin
          Sapa sing arep nggulingake?

          ora ana, kabeh kudu kelakon liwat pemilu JUJUR lan ALTERNATIF!
    3. Roman Skomorokhov
      2 Agustus 2019 07:47
      + 17
      Quote: mikh-korsakov
      Ketoke, Pak Skomorokhov minangka spesialis mung ing wahyu, yen ora "perusahaan ora nyulam sapu."


      Seneng banget. Kaping pisanan, aku ora mbabarake apa-apa, sampeyan ngimpi. Kaping kalih, kenging punapa kula kedah nyulam sapu, menawi tugas kula nganalisis kahanan sakmenika. Dideleng saka komentar sampeyan, aku apik. Lan apa sing sampeyan ora pengin mikir - uga, kene aku dudu asisten sampeyan.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Reptiloid
        Reptiloid 2 Agustus 2019 09:02
        +6
        Kutipan saka Banshee
        ..... Kita wis akeh fun. ..... sampeyan mikir ... ...

        Miturut panemuku, tujuwane tulisan Roman iku ------ supaya para pamaca sabisa-bisa, wong-wong, bisa mikir kanthi bener apa sing salah, kaya sing kudune lan kapan bisa ditindakake. Matur nuwun Roman. Sawise kabeh, iki ora mung artikel sampeyan sing nggawe sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan kanthi luwih ati-ati. Pancen, miturut komentar saka anggota forum, asring jelas manawa kita kabeh ngelingi acara sing beda banget.
        1. monster_lemak
          monster_lemak 2 Agustus 2019 09:27
          + 16
          Ing kene, akeh sing ngomong, "iki sing kita ngerti," nanging apa sing kudu ditindakake? Dina iki ing TV aku krungu yen Dimon (garuk-garuk sirahe) ngendika: "Sing kudu ditindakake kanggo stimulasi aktivitas pengusaha ...." Aku ora bisa, banjur padha nambahake laporan ditambahake cek ngipi elek saka pajak. lan kabeh limo panguwasa, lan banjur padha ngomong, iku aneh, ora ana kegiatan wirausaha ing Rusia lan malah ora cetha carane ngganti iku .... padha shrug tangan, kaya, kok kita ora ngerti, kewirausahaan ora tuwuh....Lan kanggo ngilangi alangan, kepiye carane?Utawa mokal amarga "kewenangan panguwasa" bakal "nandhang sangsara" babagan iki? Dene apa sing kudu ditindakake umume kanggo ngunggahake ekonomi, banjur Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu ditindakake yaiku nasionalisasi sistem perbankan - mbusak ALL bank komersial lan Bank Sentral-komersial (ya, wong lanang ora mung njagong ing Bank Sentral, uga duwe dhuwit kanggo "klien sing migunani. Inisiator" entuk) gasket antarane Rusia lan IMF - ing Rusia kudu ana siji Bank Negara! Iki mung sing pisanan lan paling penting. Yen sampeyan ora seneng karo keputusan radikal kasebut, banjur njupuk, njupuk langkah-langkah sing ditindakake dening pamrentah Primakov, Maslyukov, Gerashchenko kanggo narik Rusia metu saka krisis kasebut, ing ngendi "reformis enom" banjur nyopir - https:// msk.kprf.ru/2016 /04/16/7385/
          1. Reptiloid
            Reptiloid 2 Agustus 2019 09:57
            +2
            Ana istilahe ----- wassat efek monkey atus!!!!!!
            Aku ngira manawa ana sawetara wong sing mikir babagan topik kasebut. Banjur ----- bakal kelakon.
            Ing babagan iki, kita ndeleng upaya cepet-cepet Russophobes, "pena uji coba". Lagi kesusu, nandur modal..
            ....... Sing nggumunake, yen ing Prancis, rompi kuning ditenangkan dening peluru karet, gas luh, sawetara nganti mati ..... polisi bubar diganjar. Ing wektu sing padha Prancis nangis nangis prihatin babagan nglanggar hak asasi manungsa ing Moskow lan kesehatan Navalny lan tahanan liyane
          2. batov
            batov 2 Agustus 2019 11:14
            +5
            mbusak ALL bank komersial lan Central Bank-komersial (ya, wong lanang ora mung njagong ing Bank Central, padha uga entuk dhuwit kanggo "klien ahli waris") gasket antarane Rusia lan IMF - kudu ana siji Bank Negara ing Rusia!
            Ora mungkin, padha mbangun sistem perbankan bosok iki (riba) nganti suwe, banjur ing ngendi golek dhuwit saka hawa tipis ....
          3. Manungsa Kucing Null
            Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 11:48
            -3
            Kutipan saka Monster_Fat
            iku perlu kanggo nasionalisasi sistem perbankan - mbusak ALL bank komersial lan Bank Central

            Apa sampeyan wis nindakake iki ing AS?

            Kutipan saka Monster_Fat
            Bank Sentral-komersial (ya, wong lanang ora mung njagong ing Bank Sentral, uga entuk dhuwit kanggo "klien penerima")

            More wiwit saiki, mangga. Kanthi pranala menyang dokumen, plz, chatter ora bakal bisa.

            Kutipan saka Monster_Fat
            Bank Sentral... spacer antarane Rusia lan IMF

            Ayo budhal... kanca, alon-alon, ana tembok ing ngarep. Sampeyan bakal cilaka dhewe, EmVeKvadrat - dheweke pancen ... insidious nglirik

            Kutipan saka Monster_Fat
            kudu ana siji Bank Negara ing Rusia

            Lan ing sampeyan (sampeyan, sampeyan ... aja andhap asor) SyShyA - apa dheweke wis nglakoni? Yagene ora, yen ora? Lan kenapa kita, warga lokal, diwenehi saran - kepiye carane?

            Sampeyan wis menehi saran kanggo EBN ing siji wektu. Kita isih ngidoni. Matur nuwun, pot, cukup (s).
            1. Sergey1987
              Sergey1987 2 Agustus 2019 13:35
              0
              Kutipan saka Cat Man Null
              More wiwit saiki, mangga. Kanthi pranala menyang dokumen, plz, chatter ora bakal bisa.

              Dear, kok butuh bukti, kabeh luwih ngerti tinimbang sapa wae. Yen padha ngimpi, iku tegese bebener.
          4. Sergey1987
            Sergey1987 2 Agustus 2019 13:32
            -2
            Kutipan saka Monster_Fat
            banjur padha pajak aku nganti ora bisa, banjur padha nambah akeh laporan plus mriksa ngimpi elek saka pajak lan kabeh limo panguwasa.

            Sampeyan duwe sikap sing padha kanggo wirausaha kaya aku balet yen sampeyan nulis badai salju iki.
            Kutipan saka Monster_Fat
            iku perlu kanggo nasionalisasi sistem perbankan - mbusak ALL bank komersial lan Central Bank-komersial

            )))) Bank-bank paling gedhe ing negara ora subordinate kanggo negara? Sberbank, VTB?
            1. Kawiwitan
              Kawiwitan 7 Agustus 2019 13:01
              -1
              Dene dhewe-dhewe sing mutusake nyambut gawe ing ngendi lan ora nyambut gawe, dene milyaran ora menyang anggaran, nanging menyang kanthong pimpinan, tegese dheweke ora bawahan. Subordinasi liyane sing ora ditujokake kanggo tujuan negara ora nyenengake
              1. Sergey1987
                Sergey1987 7 Agustus 2019 15:09
                +1
                Kutipan saka Revival
                dene milyaran dudu APBD, ning kanthong pimpinan, tegese dudu bawahan.

                Lan kepiye sampeyan nemtokake? Apa Sberbank ngirim laporan? Aja menehi spekulasi minangka fakta.
        2. Silvestr
          Silvestr 2 Agustus 2019 17:23
          + 10
          Kutipan saka Reptilian
          tujuan artikel Romawi ------ supaya akeh sing maca, wong bisa mikir

          ditulis pas wektune. Wingi ana rubilovo babagan iki.
          Mung wong-wong sing ngusulake "ngolesi ati ing aspal" ora ngerti yen lagi nyemplungake banyu ing pabrik mungsuh negara, sing peduli babagan destabilisasi. Panggunaan kekuwatan sing berlebihan tansah nyebabake oposisi. Wong enom metu menyang dalan - iku nyenengake kanggo mbrontak, lan iku menarik kanggo njaluk menyang kunjara. Nanging sawise iku, swasana ati bakal dadi radicalized, sabanjuré bakal teka ing rapat karo "Zolotovites" karo fittings lan watu.
          Sing kuwasa ora sinau kanthi apik ing universitas, ora maca karya mbah Lenin, mula tumindak bodho minangka pujangga. Negara bakal mbayar.
          Nanging sampeyan bisa ngerti kekuwatane, dheweke ora duwe papan! Ekonomi nol, penghasilan nol, agresi populasi munggah, rating ana ing lantai. Lan iku mokal kanggo nuduhake malah cilik, nanging daya, karo wong.
          Saiki para panguwasa lagi panen woh-wohan - kanggo ngidak-idak lapangan politik, supaya ora ana sing ora setuju. Enteni, suket bakal teka!
          Lan wong bakal digawa nalika padha nglawan saben wong. Wong-wong wis nglawan kabeh sing kuwasa, kita weruh iki ing pemilihan ing Timur Jauh, Siberia. Panguwasa wedi yen wong bakal nglawan tanggal 7 September uga. Saiki temtunipun bakal lunga. Amarga sistem kekuwatan ing negara kasebut prasaja..
          1. Reptiloid
            Reptiloid 2 Agustus 2019 18:42
            0
            Sayange, amarga kahanan, aku ora maca artikel wingi.
            Babagan para mudha. Ing mratelakake panemume, kanggo akeh iki game lan padha ora ngerti serius, padha yakin sing ora bakal kelakon kanggo saben wong. konstitusi kanggo para pejuang. Inggih, iki curam unthinkable, ing pangerten dheweke. Lan apa sing bakal kelakon kanggo wong sing dibenturi watu ing sirahe? Banjur nolak ambulans. Bakal padha tetep padha sawise kabeh.
            1. Silvestr
              Silvestr 2 Agustus 2019 19:32
              +6
              Kutipan saka Reptilian
              Bakal padha tetep padha sawise kabeh.

              ora bakal tetep. Pemuda iku radikal. Banjur, ora ana elevator sosial, menyang ngendi wae, dhuwit, dhuwit. Iku tetep mung kanggo tangan trampil kanggo nuduhake sing nyolong dhuwit lan ing tas
              1. Reptiloid
                Reptiloid 2 Agustus 2019 19:41
                -1
                Aku ora sengaja Nyuwun yen sampeyan entuk watu ing endhas, mula lift sosial ora dibutuhake. Aku kanggo sampeyan ---- minangka kanggo Doctor! Carane sabar sirah manungsa karo watu? Aku ora pracaya ing film nalika padha kenek sampeyan ing sirah bola-bali, nanging padha ora Care.
                Nanging, sampeyan bisa ngelingi gerakan protes ing pungkasan taun 60-an, sing ora didhukung dening USSR.
                Wong kiwa ing jaman biyen wis lurus lan ditemokake ing antarane para pamimpin modern ing Eropa. Ana artikel Ilya Polonsky babagan iki.
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 2 Agustus 2019 20:06
                  +2
                  Kutipan saka Reptilian
                  Carane sabar sirah manungsa karo watu?

                  Wong enom ora mikir babagan iki, lan ora bakal ilang.
                  Lan sing kudu mati enom
                  Dheweke ora ngelingi tembung "ya" lan tembung "ora"
                  Dheweke ora ngelingi pangkat utawa jeneng
                  Lan dheweke bisa nggayuh lintang ...

                  Ide pemuda yaiku maksimalisme idealis. Iki wis mesthi digunakake dening penyelenggara protes lan revolusi. Gavrosh minangka conto. hi
      4. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 2 Agustus 2019 10:44
        +3
        Novel! Ah, aku ngerti! Bisnis sampeyan yaiku kanggo nganalisa kahanan saiki, lan wong-wong, ujare, bakal mikir lan mutusake apa sing kudu ditindakake. Nanging wong-wong iku personifikasi. Ing babagan kadurjanan sing nggegirisi saka panguwasa, aku dhewe bisa nandhingi sampeyan babagan enumerasi kesalahane. Nanging iki bab. Aku wis urip kanggo dangu lan elinga carane ing pungkasan eighties partai lan pamaréntah mutusaké kanggo nglindhungi Leningrad saka banjir karo bendungan. Banjir ana ing kana. Aku kelingan kepiye, amarga banjir, dheweke narik sumber neutron saka ruang paling ngisor, kabeh padha disinari, amarga padha kesusu. Analisa bakal nggawe pose, lan sapa sing mikir nempatake sumber neutron ing ruang paling ngisor! Lan mulane padha diselehake supaya padha ora bakal iradiasi wong liwat (nanging iki liwat dalan). Nanging masyarakat sing ora pantes, minangka siji, ngadeg nglawan bendungan. Pseudo-ilmuwan ngomong, padha ngomong, saiki puddle Marquis bakal mekar lan nginfèksi kutha kanthi miasma. Bendungan wis dilestarekake. Nanging ana efek sisih. Sobchak dadi kuwasa. Akibaté, bandit teka ing kutha ing jumlah gedhe, dalan dadi ora bisa digunakake, omah-omahé dikupas - nanging kabeh diganti jeneng. Bendungan saiki wis dibangun. Wong menyang Kronstadt ing tanah garing. Aku ora krungu bantahan saka lingkungan. Iki aku, kabeh sing dakkarepake yaiku yen sampeyan nganalisa sampeyan ora bisa ngadeg ing pose asu sing diantemi. Sampeyan perlu kanggo nganalisa ora mung apa sing kedadeyan, nanging uga apa sing bakal kelakon yen dheweke ora nindakake, lan yen dheweke salah, banjur kepiye carane.
        1. Komentar wis dibusak.
    4. Stirbjorn
      Stirbjorn 2 Agustus 2019 10:15
      +4
      Quote: mikh-korsakov
      Nanging pitakonan dikutuk sing padha muncul babagan apa sing kudu ditindakake? Nanging ketoke Pak Skomorokhov spesialis mung ing wahyu, digunakake "perusahaan ora nyulam brooms." Apa sing ditawakake? Langkah ing rake Ukraina?
      Adhedhasar kirimanmu wingi, aku ngarep-arep ing pungkasan sampeyan bakal menehi Romawi supaya mateni kobongan ing Siberia lan nglawan banjir ing wilayah Irukt, amarga ana wektu kanggo nulis artikel non-patriotik. lol Politisi kudu ngusulake, dudu wartawan. Wartawan mung kudu nutupi masalah kasebut, kanthi objektif
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 2 Agustus 2019 11:16
        0
        Ya, iki dudu urusan master - kanggo menehi cara metu saka kahanan kasebut. Kaya, wartawan mbukak borok tanpa mikir selangkah luwih maju, lan banjur diuripake dhewe.
    5. AA17
      AA17 2 Agustus 2019 12:50
      +1
      Dear mikh-korsakov (Mikhail). Sadurunge takon "apa sing kudu ditindakake?", kita kudu ngerti apa sing kedadeyan. Dhewe, "dhuwit kanggo ngganti pamaréntahan" ora ngrampungake masalah yen ora ana syarat kanggo iki. Ing Swiss sing kepenak lan kepenak, warga ora bakal protes kanthi rega apa wae. Bantahan warga ing negara endi wae wiwit diatur ing kahanan tartamtu. Iki wis dikonfirmasi lan dibuktekake dening sosiolog James Davis. ".. Kurva J Davies minangka prinsip sing diajokake dening sosiolog Amerika James Davis ing artikel 1962 "Menuju Teori Revolusi" ing American Sociological Review. Miturut prinsip iki, revolusi dumadi ing kahanan nalika periode saka munggah .. Angger-anggering Toret sing dirumusake dening sosiolog Amerika James Davis nyatakake yen kemungkinan revolusi dhuwur yen periode pertumbuhan konstan diganti kanthi cepet dening periode stagnasi: ing kahanan kaya iki, individu cenderung ngantisipasi acara, nyatakake ilusi. impen pinasthi Gagal.Ing prekursor langsung saka revolusi, miturut J. Davis, punika depresi ekonomi - fading fluktuasi ing kegiatan bisnis, ditondoi dening Rising prices, pengangguran, inflasi lan mlarat.
      Biasane revolusi teka sawise upsurge ekonomi dawa, mungkasi ing Kurangé populasi cetha lan mbalikke. Iki diterangake kanthi kasunyatan manawa ing tahap sadurunge, pertumbuhan ekonomi ngasilake paningkatan pangarepan populasi. Wong wis biasa nyukupi kabutuhan sing saya tambah akeh. Krisis sing ora dikarepke nyebabake gupuh, banjur frustasi lan kuatir. Longkangan antarane gol gedhe sing diumumake dening pemerintah lan nyatane ora kawujud nyebabake ambruk pangarep-arep kanggo akeh wong bebarengan ... "PS Nanging 77% warga Rusia sing milih ngarep-arep sing urip bakal nambah sawise Pemilu 2018 nalika padha milih Presiden.
  8. roket757
    roket757 2 Agustus 2019 06:53
    +4
    Yen katon rapet ing foto, ana ora mung akeh, kang Navalny pribadi zombified. Ana wong sing cocog kanggo Navalny minangka bapak lan pamane. Pratelan sing padha tuku everyone en masse? Aku ora bakal. Ana cukup wong ing negara sing terus terang kesel karo keputusan anti-rakyat saka elit sing ngatur. Dadi elek banget nganti wong-wong mulai mlaku-mlaku ing dalan.

    Nanging iki bener .... geni ora bakal murub yen "kayu bakar" ora ditumpuk sadurunge!
    Ana pesen sing jelas, wong bakal rustle, nesu ..... nanging ora ana omongan !!! ora ana prinsip Creative lan otak akeh gonjang-ganjing babagan obrolan macem-macem "guru" lan "pemimpin" sing beda!
    Sampeyan kudu sinau MANEH!, wektune NEGARA kanggo ngliwati NEGARA ... lan kabeh sing ditindakake dening Bolshevik ing jamane! Sanajan ora radikal, tanpa tumindak / acara bencana, sampeyan isih kudu sinau ing ngendi wae ana pengalaman kasebut ....
    Ya, kita kudu mutusake apa sing dikarepake, nyetel target tartamtu !!! Apa kita mung pengin nambah urip kita ing kerangka sistem saiki, utawa kita pengin ngowahi kabeh negara ing njero??? SING PENTING!
    Dheweke ngelingi sejarah kanthi bener, lan kita duwe Gapons lan Bolshevik !!! Kita kudu milih!
    1. Reptiloid
      Reptiloid 2 Agustus 2019 10:10
      +3
      [quote=rocket757].. .... geni ora bakal murub yen "kayu bakar" ora ditumpuk luwih dhisik!
      Ana pesen sing jelas, wong bakal gemerisik, nesu ..... nanging ora ana rasa ......
      Ya, kita kudu mutusake apa sing dikarepake, nyetel target tartamtu !!! Apa kita mung pengin nambah urip kita ing kerangka sistem saiki, utawa kita pengin ngowahi kabeh negara ing njero??? SING PENTING!
      Apa dheweke ngelingi sejarah kanthi bener, [/ kutipan] Sejarah? Ya, ing sajarah kita, ora mung Bolsheviks, sing jelas ngerti apa sing dibutuhake, njupuk tanggung jawab. Ing sajarah kita, lan "jiwa iku impulses apik", lan Pugachev lan Stepan Razin, lan Decembrist.
    2. Jeneng Jeneng
      Jeneng Jeneng 2 Agustus 2019 10:18
      +4
      Ya, sampeyan kudu sinau!
      dudu "ligbez", nanging liKbez (saka "LIQUIDATION OF Illiteracy")
      1. roket757
        roket757 2 Agustus 2019 10:22
        +2
        Kutipan saka Jeneng Surname
        Ya, sampeyan kudu sinau!
        dudu "ligbez", nanging liKbez (saka "LIQUIDATION OF Illiteracy")

        Aku salah .... dudu "kucing ilmuwan" kabeh .... kedadeyan.
  9. parusnik
    parusnik 2 Agustus 2019 06:58
    +3
    Aku uga eling: Kita nulis cathetan TASS babagan bledosan, babagan kobongan, banjur para prajurit mlebu lan ndandani kita.
    Wong-wong sing sregep banget padha ngaco menyang mburi amben, paranoid perang ing umpluk,
    kaya tukang sihir ing coven:
    "Uculake andhuk, wong sing ora percaya, wong galak, kita edan ing ati lan edan ing jiwa kita!" ...
    1. Reptiloid
      Reptiloid 2 Agustus 2019 10:21
      0
      Inggih, Vladimir Semyonovich wrote, A resep apik kanggo akeh wong bodho lan liyane.
      Aku elinga yen 1 Mei iku psikoaktif karo slogan! wassat
  10. RWMos
    RWMos 2 Agustus 2019 07:07
    -1
    Ora saka ing kono sampeyan njupuk unwind bal, IMHO.
    Sapa sing ora revolusioner nalika isih enom ora duwe ati, sapa sing durung dadi konservatif nalika diwasa ora duwe pikiran.

    Lan ing kene - ora ana ati, ora ana pikiran ...
  11. Qwertyarion
    Qwertyarion 2 Agustus 2019 07:07
    + 15
    malah trump, karo guyon, disebut apik banget ... padha ngomong, Volodya, apa sampeyan ora apa-apa? ... apa sampeyan bisa bantuan karo soko? .. sawetara jinis aib ...

    Kanthi ora ana tindakan kanggo mateni geni ing taiga, kahanan sing isin banget wis berkembang. Ora ana sing peduli ... Dheweke ngenteni wong nggawe keributan ing jaringan sosial, wong Amerika ngganggu ..
  12. g_ae
    g_ae 2 Agustus 2019 07:08
    +7
    Salah siji saka sawetara artikel sing cukup lan obyektif. Mesakake yen swarane wong nangis. Iku lucu lan sedih sing Rusia supaya zealously denounced lan prédhiksi Maidans antarane sawijining tanggi, nalika lovingly tuwuh abscess kuwi ing ngarep. Kayane Moscow 2019 minangka Kyiv saka model 2012-2013. Sayange.
  13. Andrey Sukharev
    Andrey Sukharev 2 Agustus 2019 07:09
    +7
    Romawi, analisis sing apik babagan kahanan politik saiki ing negara kasebut! Kajaba iku, sing paling mbebayani ing kahanan iki yaiku yen ora ana oposisi sing bisa ditindakake, muncule kelompok teroris, kayata "narodnaya volya", ora bisa dihindari. Warga biasa bakal mati bebarengan, sejatine ora duwe dhuwit kanggo nglindhungi ...
    Kanggo "Aku kesel, aku flyboy" - kanthi kapisah apik !
    1. Roman Skomorokhov
      2 Agustus 2019 08:03
      +6
      Quote: Andrey Sukharev
      sing paling mbebayani ing kahanan iki yaiku yen ora ana oposisi sing bisa, muncule kelompok teroris, kayata "narodnaya volya" ora bisa dihindari.


      Ide iki menarik banget, aku ngarep-arep banget yen ora bakal teka. ora gelem. Nanging aku mikir ...
      1. Andrey Sukharev
        Andrey Sukharev 2 Agustus 2019 10:16
        +3
        Kutipan saka Banshee
        Quote: Andrey Sukharev
        sing paling mbebayani ing kahanan iki yaiku yen ora ana oposisi sing bisa, muncule kelompok teroris, kayata "narodnaya volya" ora bisa dihindari.


        Ide iki menarik banget, aku ngarep-arep banget yen ora bakal teka. ora gelem. Nanging aku mikir ...

        Proses kasebut wis ditindakake, wong enom ing kutha-kutha cilik kanthi cepet marginalizing, mung elinga dalan AUE, ing pusat-pusat gedhe ing ngendi ana kesempatan kanggo ngerteni awake dhewe, pengaruh Navalny lan panyengkuyung saya tambah. Cepet utawa mengko, pimpinan bakal katon ing antarane wong-wong mau sing bakal ngaku potongan kue kasebut, lan ing mburi dheweke bakal ana kekuwatan ... Kahanan kasebut bisa diganti kanthi radikal sajrone 5 taun, peran Internet karo jaringan sosial gedhe banget ing kene.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 2 Agustus 2019 10:44
          +9
          Pancen bener!!!!!! Mung, saliyane AUE, siji bisa ngelingi apa Kazanians, Tambovites, Solntsevtsy ..... Ya, akèh iku? Ana ing ngendi? Padha mati siji cara utawa liyane. Nanging ing sosialisme, dheweke bakal duwe nasib sing beda, amarga dheweke dadi pionir, atlit Komsomol sadurunge. Sawise kabeh, iku enom lan aktif sing tilar donya. Ing sosialisme, dheweke ora bakal dadi kejahatan .. Lan saiki ora ana pionir utawa anggota Komsomol, mula AUE wis teka ing ruang bebas.
  14. Reklastik
    Reklastik 2 Agustus 2019 07:25
    +1
    Nanging amarga ora ana oposisi liyane.
    - tetep takon sing penulis ora bakal takon, sregep nyingkiri: kok ora ana oposisi? Apa sing bakal kedadeyan karo Partai Komunis Federasi Rusia (LDPR) yen mimpin rakyat, lan dudu Navalny? Apa partai kaya ngono bakal diwakili ing kuwasa paling ora kepiye? Utawa wong-wong komandan bapak sing pasuryane kaya jaran bakal teka ing wakil saka partai kasebut lan ngomong kanthi sopan? ngguyu
    1. Roman Skomorokhov
      2 Agustus 2019 07:52
      +5
      Kutipan saka Reklastik
      tetep ana pitakonan sing ora bakal ditakoni dening penulis, kanthi sregep nyingkiri: kenapa ora ana oposisi?


      Pancen ... Sampeyan kudu takon, sijine titik-kosong, supaya bisa ngomong, njawab, ngembangake lan nampilake program kanggo metu saka kahanan kasebut, nggawe ramalan jangka panjang, nerjemahake kabeh menyang basa. saka sing paling gampang, mamah banjur lebokake ing cangkeme. Ngulu, mbok menawa (ora yakin) sampeyan bakal dhewe.

      Banjur (mungkin ora yakin) sampeyan bakal kepenak. Amarga sampeyan ora kudu mikir, kabeh wis rampung kanggo sampeyan.

      Mulane sampeyan ora duwe oposisi, ora ana pilihan ing pemilu.

      Umumé, kita nulis artikel ing kene supaya sampeyan mikir, lan ora nulis komentar, yen ana.
      1. Lopatov
        Lopatov 2 Agustus 2019 08:03
        -15
        Kutipan saka Banshee
        Sampeyan perlu kanggo takon, sijine iku titik-kosong, supaya bisa ngomong, njawab, ngembangaken lan nampilake program kanggo metu saka kahanan.

        Apa pemerintah wajib nggawe oposisi kanggo awake dhewe? ngguyu Mangkene carane Partai Komunis, SR lan Partai Demokrat Liberal bakal dadi maneh

        Masalah utama yaiku peringkat paling dhuwur ing Putin. Kang kasunyatan, ora ketompo apa wong ngandika.

        Rating iki sing ngalangi nggawe oposisi nyata. Sing ora mangan lawane, kalebu saka luar negeri. Nanging nyatane dheweke bisa, lan sing paling penting, dheweke kepengin njupuk kekuwatan.
        1. Stirbjorn
          Stirbjorn 2 Agustus 2019 10:19
          + 13
          Kutipan: Lopatov
          Masalah utama yaiku peringkat paling dhuwur ing Putin. Kang kasunyatan, ora ketompo apa wong ngandika.

          Lah, kok pemerintah "ngombe" Grudinin banget? Malah wakil ora diwenehi, minangka imbalan kanggo Alferov almarhum, ing alesan ridiculous. Lan carane pengadilan rampung
          1. Lopatov
            Lopatov 2 Agustus 2019 10:20
            -9
            wolung)))
            Luwih, dheweke udan dhewe.
        2. garrett
          garrett 2 Agustus 2019 11:57
          0
          Masalah utama yaiku peringkat paling dhuwur ing Putin. Kang kasunyatan, ora ketompo apa wong ngandika.

          serius .... apa masalah iki?))) politik minangka kelanjutan ekonomi (c) oposisi kudu mangan dhuwit (gedhe), lan yen Putin kolektif lan Deripaska kolektif ngambung gusi, banjur ing endi oposisi teka saka ??
          1. Lopatov
            Lopatov 2 Agustus 2019 12:03
            +1
            Quote: garret
            Serius ... iki masalah?

            Isih bakal ...
            Ana wong aktif Ivan Ivanovich Pupkin. sing pancene pengin entuk soko. Apa dheweke bakal mlebu politik dadi wong sing kalah kanthi standar? Dheweke bakal pindhah menyang wilayah liyane.

            Quote: garret
            oposisi kudu mangan dhuwit (gedhe)

            Apa dheweke ora mangan?
            1. garrett
              garrett 2 Agustus 2019 12:51
              0
              Apa dheweke ora mangan?

              iki dudu oposisi yen padha mangan saka palung sing padha karo partai sing ngatur
              Isih ... Ana wong aktif Ivan Ivanovich Pupkin.

              iku ora bab waluh, nanging bab jeneng lengkap tartamtu
              1. Lopatov
                Lopatov 2 Agustus 2019 12:58
                0
                Quote: garret
                iku ora bab waluh, nanging bab jeneng lengkap tartamtu

                Iki babagan Pupkin. Sapa sing ora mlebu politik, amarga ora bakal nglampahi uripe kanggo bisnis sing rugi.
        3. Silvestr
          Silvestr 2 Agustus 2019 17:29
          +5
          Kutipan: Lopatov
          Masalah utama yaiku peringkat paling dhuwur ing Putin.

          masalah kontrovèrsial ing ukuran. Masalahe yaiku Putin kanthi sengaja ngrusak oposisi, lan malah nggawe manual

          Apa iki oposisi? Padha ing prau banyu, lan kita ing liyane
          Lan kenapa, ya, amarga struktur kekuwatan liyane migunani - kurang tanggung jawab lan permissiveness. Akibaté, owah-owahan dadi ...
          1. Lopatov
            Lopatov 2 Agustus 2019 17:41
            +1
            Kutipan saka Silvestr
            masalah kontrovèrsial ing ukuran.

            Ora ana sing kontroversial. Rating dhuwur tenan abnormally. ketoke. ing kontras kanggo alkonaut
            Sejatine nyebabake masalah.

            Kutipan saka Silvestr
            Masalahe yaiku Putin kanthi sengaja ngrusak oposisi, lan malah nggawe manual

            maneh. dheweke ora "ngrusak" apa-apa, kok. Dhewe uga mati utawa dadi hiasan. Saka Navalny nganti Zyuganov... Ora politisi, seniman. Nggawe dhuwit ing pagelaran.

            Kutipan saka Silvestr
            Ya, amarga struktur kekuwatan liyane migunani - kurang tanggung jawab lan permissiveness.

            Nanging iki ora cocog karo "Putin Tyrant". Tiran bakal duwe kabeh wong ing baris, kaya Stalin.
            1. Silvestr
              Silvestr 2 Agustus 2019 19:41
              +2
              Kutipan: Lopatov
              Rating dhuwur tenan abnormally.

              gumantung carane ngetung. Pancen saiki-% 40.
              Kutipan: Lopatov
              maneh. dheweke ora ngrusak apa-apa

              ora sarujuk. Dheweke ora nesu sapa-sapa, nanging sisteme terus-terusan ngganti undang-undang babagan pemilihan - anggota siji-mandat, utawa dhaptar partai, lan ora suwe dheweke bakal miwiti nggawe maneh hukum kasebut.
              Kutipan: Lopatov
              ...kok.

              Kapenuhan kekuwatan lan penegakan hukum sing dianggep cocog. Swara wektu, iki nyebabake kesatuan printah ing pangertèn paling awon - "Aku boss, sampeyan."
              Nyegah sapa wae saka kekuwatan, menyang mikropon, sing bakal ngomong nglawan, iku titik.
              Kutipan: Lopatov
              Saka Navalny nganti Zyuganov... Ora politisi, seniman. Nggawe dhuwit ing pagelaran.

              pancen bener. Kajaba iku, aku mikir yen Navalny minangka tokoh Kremlin lan ana sing ndhukung dheweke. Dheweke njupuk pemilih protes, amarga badut liyane mung kesel. Ora bisa nolak protes - mimpin!

              Kutipan: Lopatov
              Nanging iki ora cocog karo "Putin Tyrant". Tiran bakal duwe kabeh wong ing baris, kaya Stalin.

              bisa uga ora ngetutake garis, nanging "politbiro" wis ana, penindasan wakil protes ana, kimia karo pemilihan ana.
              1. Lopatov
                Lopatov 2 Agustus 2019 20:45
                +2
                Kutipan saka Silvestr
                gumantung carane ngetung. Pancen saiki-% 40.

                Apa wae sing sampeyan pikirake. akeh. Malah miturut jaminan saka "agen" Pusat Levada

                Kutipan saka Silvestr
                ora sarujuk. Dheweke ora nesu sapa-sapa, nanging sisteme terus-terusan ngganti undang-undang babagan pemilihan - anggota siji-mandat, utawa dhaptar partai, lan ora suwe dheweke bakal miwiti nggawe maneh hukum kasebut.

                Et dening lan gedhe iku omong kosong kanggo Putin. Lan ora penting kanggo dheweke, nanging kanggo partai. Disiplin... Kanthi sistem mayoritas, angel banget kanggo nggayuh. Amarga padha milih wong, dudu partai.

                Kutipan saka Silvestr
                Kekuwatan lan penegakan hukum sing cocog

                Kanggo iki, const cukup. mayoritas. Lan dheweke cukup bisa nyedhiyakake, kanthi rating kasebut. Umumé, sistem rong pihak kanthi const bakal cocog kanggo dheweke. mayoritas


                Kutipan saka Silvestr
                Kajaba iku, aku mikir yen Navalny minangka tokoh Kremlin lan ana sing ndhukung dheweke.

                Amerika ngemot. Inggih, lan Dana Soros liyane. Saka Kremlin, mung pengaruh kikuk ing panyengkuyung kanggo ngunggahake rating.
                Lan dheweke dudu "tokoh Kremlin." Mung wae Kremlin wis wareg karo badut apa wae. Lan ora perlu digawe, dheweke miwiti dhewe. Kaya beters ing perang
      2. maksbazhin
        maksbazhin 2 Agustus 2019 09:30
        -1
        Kutipan saka Banshee
        Sampeyan perlu kanggo takon, sijine iku titik-kosong, supaya bisa ngomong, njawab, ngembangaken lan nampilake program kanggo metu saka kahanan.

        Inggih, kanggo wiwitan, mung swara pitakonan, lan anggota forum bakal menehi jawaban, nanging alon-alon kita arep apa? Nganti saiki, pancen durung jelas apa sing kudu ditindakake kanggo ngatasi krisis ing negara kasebut. Secara pribadi, aku mikir yen sampeyan mung kudu ngenalake pajak kanggo tuku dolar lan tugas barang saka Aliexpress (aku exaggerate) kanggo nyuda tingkat nyata utang dadi 4% lan banjur wong bakal njupuk silihan, dikarepake bakal katon, produksi. bakal mulai kerja, ekonomi bakal mlaku, lan ana ...
        ps tanpa pajak ing dollar bakal njupuk silihan kanggo tuku dollar.
        1. S-Kerrigan
          S-Kerrigan 2 Agustus 2019 09:53
          0
          Ing mratelakake panemume, posisi rampung ala - langkah kuwi mung mimpin kanggo impoverishment saka populasi.
          Lan perang nglawan kincir angin. Sampeyan kudu mencet werna.
          Aku meh 30 lan aku ora duwe utangan siji ing kabeh crita urip. Amarga ora perlu. Aku mung bakal njupuk hipotek kanggo "omahku".
          Wong butuh proyek sing apik, kanthi produktivitas sing dhuwur - mula omong kosong karo silihan iki bakal ilang dhewe.
          Nanging iki kabeh babagan "populasi" - bisnis kudu mikir kanthi kapisah, ing ngendi kredit migunani.
          Babagan dolar aliexpress lan liya-liyane - yen ana sing ora diprodhuksi ing negara kasebut utawa ditindakake kanthi sembrono, banjur ngalangi akses menyang barang normal kanggo populasi ngrampok populasi dhewe. Dadi pemerkosa. Ora ana rasa tresna marang wargane.

          Pisanan, nindakake apa sing bisa ditindakake kanthi kompetitif, banjur menehi pilihan kanggo wong. Kanggo nglarang iku kekerasan. Lan tugas negara-va-nyedhiyakake alternatif.
          Lan aja nyumerepi kunci kandhang / langsir, ngeculake kotoran lan ndalang yen kabeh wong seneng kabeh.
          1. maksbazhin
            maksbazhin 2 Agustus 2019 16:22
            +2
            Sing luwih dhisik pitik utawa endhog? Ing endi entuk dhuwit kanggo tuku barang, perusahaan ora ngasilake amarga ora ana sing tuku, mungguh, wong tanpa karya, tanpa dhuwit. Secara harfiah kabeh iku minimal. Iku perlu kanggo miwiti ekonomi saiki ora bisa. Aku ora propose kanggo nutup akses kanggo China, nanging aku propose kanggo matesi. Kita ora perlu ngasilake iPhone, nanging kita bisa nggawe rajutan lan teknik mesin dhewe. Aku ngomong babagan apa sing bisa lan kudu ditindakake saiki. Sampeyan bisa nawakake versi sampeyan dhewe, sing utama yaiku spesifik, tanpa frasa umum. Pitakonan kasebut bisa didebat kanthi akeh nuansa.
            1. S-Kerrigan
              S-Kerrigan 5 Agustus 2019 06:11
              0
              Aku ngomong kabeh ing ndhuwur, khusus lan menyang titik. Yen ana wong sing ora bisa ngerti, mula aku ora dadi asisten ing kene - pendidikan kanggo wong, aku ora bakal ngunggahake.
              Dadi sampeyan ujar manawa kita ora perlu ngasilake iPhone. Setuju, sing bener. Iki tegese ora "watesan" bisa ngenalaken ing iPhone padha. Amarga ora perlu.
              Banjur ayo pindhah menyang aliexpress - apa kita kudu ngasilake kabeh jinis "adaptor antarane siji jack lan jack liyane"? Utawa mungkin rentengan lan perhiasan wanita liyane kanggo 100-300-500r? Uga ora perlu. Banjur apa sing kita entuk kanthi nutup China?
              Secara pribadi, aku seneng tas ransel bisnis Cina - aku ora bakal njupuk liyane. Apa liyane khusus sing mung kudu matesi akses menyang? Mung watesan kanggo aliexpress yaiku populisme. Ana macem-macem 100500 "saben cilik" lan ora ana alesan kanggo ngunggahake produksi ing omah. Nilai tambah ora digatekake.

              Ing endi entuk dhuwit kanggo tuku barang, perusahaan ora ngasilake amarga ora ana sing tuku

              Dheweke ora tuku mung amarga ora nindakake perkara sing bener. Kabeh, iki mung kritéria.
              Ayo padha sinau nindakake perkara sing bener - mula sing tuku dhewe bakal teka.
              Lan ya, aku nerangake luwih dhisik babagan sing paling cilik: yen wong butuh alat kanggo "nggawe bolongan" kanggo 3k.r., mula dheweke butuh persis iki. Lan alat kanggo tujuan sing padha, nanging kanggo 6k.r. - Dheweke ora butuh siji. Apa sampeyan entuk?
              1. maksbazhin
                maksbazhin 6 Agustus 2019 07:12
                0
                Sayange, sampeyan ilang target. Nyuwun lan cara hi
        2. garrett
          garrett 2 Agustus 2019 11:59
          0
          Secara pribadi, aku mikir yen sampeyan mung kudu ngenalake pajak kanggo tuku dolar lan tugas barang saka Aliexpress (exaggerating) kanggo nyuda tingkat utang nyata dadi 4% lan banjur wong bakal njupuk silihan, bakal ana panjaluk.

          lan inflasi diwiwiti liwat bumps ... carane prasaja kabeh karo sampeyan)
      3. Boris55
        Boris55 2 Agustus 2019 09:56
        -1
        Kutipan saka Banshee
        Umumé, kita nulis artikel ing kene supaya sampeyan mikir, lan ora nulis komentar, yen ana.

        Yen iki bener, mula kita ora bakal duwe kesempatan kanggo nulis komentar. ngguyu

        Underestimation of feedback (comment) ndadékaké kanggo misahake saka wong, kanggo salah pangerten saka iku, misahake saka urip lan surprises gedhe kanggo wong-wong sing wis adoh saka wong-wong mau, dumadi kaya piyambak. Miturut cara, pasamuwan ora disdain umpan balik, lan mulane sakramèn iku salah siji saka sakramèn pasamuwan, saéngga ana kanggo abad.
      4. Qwertyarion
        Qwertyarion 2 Agustus 2019 10:39
        0
        Kutipan saka Banshee
        Umumé, kita nulis artikel ing kene supaya sampeyan mikir, lan ora nulis komentar, yen ana.

        Kebenaran lahir saka perselisihan...
      5. Reklastik
        Reklastik 4 Agustus 2019 01:28
        0
        Prasaja, luwih prasaja - Monsieur BanshYYY))) Sepisan maneh))) sampeyan ora ngomong babagan Ilyenkov, ta?))) Sampeyan lara, nanging ora ana sing bisa mangsuli. Amarga iku ora tenan. Ing iki, sampeyan tansah break mudhun, sayangé ... Iku isin kanggo sampeyan, aku ngerti ... Inggih, apa tenan ... Maksimal - larangan. Coba pikirake! = format ... Larangan, larangan - ya))) Mikir, mikir - ora)))
      6. Reklastik
        Reklastik 4 Agustus 2019 01:48
        0
        "Umum, kita nulis artikel ing kene" - nanging ana sing nglawan? Ana wong ngomong apa sing dikira - apa sing ana ... Iku apik yen saiki sampeyan uga bisa nulis iki. "kene kita nulis artikel supaya sampeyan mikir" - oke. matur nuwun. Kita mikir. Serius, ora sarkasme. Nanging kadhangkala angel ora nulis komentar. Lha, apa ora tanggapan iki kanggo panulis artikel?
    2. mark2
      mark2 2 Agustus 2019 08:07
      + 13
      Apa sing bakal kelakon?
      Ing sajarah Rusia, wis ana siji partai sing mimpin wong, yen ora kabeh, nanging mung setengah saka aktif, lan ngatur kanggo njupuk lan terus daya.
      Banjur Bolsheviks kasil, amarga padha menehi alternatif.
      Apa alternatif sing ditawakake oposisi saiki? Ora. Cukup redistribusi penghasilan sing gampang ing sistem sing ana. Lan iki ora cukup. A redistribution cahya bakal mimpin kanggo rollback kanggo asli. Kita duwe pengalaman anyar. Apa sing dicritakake nalika USSR ambruk? Persis padha karo saiki. Terminologi kasebut beda-beda. Tegesipun sami.
      Butuh alternatif lan ide.
  15. Komentar wis dibusak.
  16. papan serat
    papan serat 2 Agustus 2019 08:22
    +4
    Sing wedi karo pamrentah kita saiki mung para nasionalis. Communard ing Duma Negara ora mutusake apa-apa, kaya SR lan Partai Demokrat Liberal, lan aku uga ora butuh wasir. Organisasi nasionalis dibubarake lan diremuk kanthi bantuan pimpinan sing disusupi, kanthi dalih ekstremisme. Iku mung ora bisa. Propaganda paling apik kanggo nasionalis yaiku pembunuhan, perkosaan, perampokan lan kekejaman liyane sing ditindakake dening para "tamu" kasebut.
    1. Nestorych
      Nestorych 2 Agustus 2019 12:14
      +2
      Ora, pancen ora wedi karo wong-wong mau, padha digebugi ing sirah!

      Sampeyan uga bisa nonton pidato Strelkov ing Rozanov Club of St. Petersburg utawa Mironov "Pogrom saka Front Nasionalis". Wong Rusia, kaya ing krisis 88-91, wis dilucuti senjata, ora duwe sumber daya lan subyektivitas.
  17. Andrey VOV
    Andrey VOV 2 Agustus 2019 08:32
    -5
    Dhuh penulis, kenapa sampeyan ora nesu nalika 10 yuta hektar alas dibakar ??? Apa sampeyan wis menyang Siberia? Wilayah Khabarovsk?
  18. CruorVult
    CruorVult 2 Agustus 2019 08:46
    -9
    Pan Skomorokhov, kaya rink skating, lumaku liwat Partai Komunis, iku dadi "wayang". Lan ing ngendi "Calon Rakyat Grudinin" kita, ing endi para pembela oligarki stroberi, debunkers saka "rezim" Putin:-D

    Lan liyane narik manuk hantu ing globe. 3,5 ewu demonstran, 600 saka tahanan dudu Muscovites, iki minangka "krisis kekuwatan."
  19. PVL176
    PVL176 2 Agustus 2019 08:53
    + 10
    Kabeh iku bener, mesthi, ditulis ing artikel, cara iku. Sapa wae sing mikir sanajan sethithik bakal entuk kesimpulan sing padha. Nanging yen dideleng saka kahanan saiki, negara bisa bengkok nganti suwe ing pimpinan elit saiki. Kepunahan lagi ditindakake, nanging bakal ana wong sing cukup kanggo umure, media dikendhaleni, oposisi dibubarake utawa dikendhaleni, rakyat dipangan produk "sawit" sing murah, ana sawetara "stabilitas", wong wedi karo hukum anyar marang rapat umum lan struktur anyar kaya National Guard. TV frightens sing bisa dadi "kaya ing Ukraina", iku ora kanggo apa-apa sing padha marang kita kabeh babagan lan isi karo nightingale trills. Lan aku bisa langsung menehi jeneng presiden anyar miturut skenario Nazarbayev - iki Medvedev. Wis dadi akeh banget ing TV. Rating kurang? Ora ana apa-apa, saiki dheweke bakal dipromosekake dening proyek nasional anyar kaya pungkasan, utawa sawetara acara ing ngendi dheweke bakal mbuktekake awake dhewe, iki dudu sing sepisanan kanggo dheweke. Lan rakyat bakal manut milih utawa kanthi andhap asor karo apa sing digambar Komisi Pemilihan Pusat.
  20. Nonna
    Nonna 2 Agustus 2019 09:15
    + 11
    Artikel gedhe Roman. VO minangka pulo kejujuran ing segara propaganda Kremlin palsu. Isih ana sumber daya Internet sing layak ing Rusia, lan matur nuwun marang Gusti Allah sing VO ora piyambak. Wong kudu ngomong sing bener. Akeh sing mbukak mripat marang wong-wong sing wis ngrebut kekuwatan ing negara kasebut lan kanthi sistematis ngrampok lan ngrusak. Bocah-bocah Sobchakov saka taun 90-an mung ngrusak wong Rusia, nyirnakake kanthi reformasi kanibal ing kabeh bidang urip. Mortalitas ing Federasi Rusia liwat atap, wong Rusia mati, diganti dening wong Asia Tengah. Wong Rusia diremehake lan diremuk, Rusia tengah kabeh mlarat lan ora duwe pangarep-arep, Siberia mung bencana ekologis, wiwit saka deforestasi pidana nganti kebakaran. Apa peringkat dhuwur saka pendayung galley? Sapa sing percaya iki? Sing paling bandel, ojo goyang-goyang prau supaya sing pendayung ora krasa lara – ora akeh sing kari. Wong jahat, banget.
    1. CruorVult
      CruorVult 2 Agustus 2019 09:30
      -6
      Monitorku wis dadi myrtical, aku bakal nggawe printscreen, sijine ing pigura tinimbang lambang.
      1. Nonna
        Nonna 2 Agustus 2019 10:24
        +4
        ing manfaat saka artikel duwe soko ngomong, CruorVult? utawa mung screenshot sinau kanggo nindakake korban ujian.
    2. tombok
      tombok 2 Agustus 2019 14:52
      -1
      Quote: Nonna
      Artikel gedhe Roman. VO minangka pulo kejujuran ing segara propaganda Kremlin palsu.

      Cepet, nggawa menyang pantheon menyang Solzhenitsyn))))
  21. Boris55
    Boris55 2 Agustus 2019 09:37
    +1
    Kutipan: R. Skomorokhov
    Dadi nganti 2024, sampeyan ora bisa nahan.

    Apa sampeyan ngerti babagan pemilihan presiden 2024?
    Apa sampeyan mikir babagan pemilihan Duma 2021? Apa sampeyan mikir dheweke ora penting?
  22. ROSO 42
    ROSO 42 2 Agustus 2019 10:21
    +7
    Politisi kudu bisa ngramal apa sing bakal kelakon sesuk, seminggu, sewulan lan setahun. Lan banjur nerangake apa iku ora kelakon.

    Tembung-tembung kasebut digandhengake karo Winston Churchill. Apa kawicaksanan politisi sing ora bisa dicopot sing diwenehake marang kita? Kanggo 18 lan setengah taun, politisi kita wis menehi janji lan churning metu tesis, pangujan kang ora keganggu salah siji "Obeschalkin" piyambak utawa pamaréntah efektif. Penjelasane luwih kaya putusan hakim, nggawe kita percaya yen bukti palsu lan bukti sing dikumpulake kanthi cerdas saka ngendi wae kudu nemtokake keadilan putusan kasebut.
    Kapercayan diri saka sawetara pejabat pancen apik tenan. Iki kapercayan maling ing hukum sing padha ora Samsaya Awon ing zona.
    Ing istilah kaping papat, pungkasan (miturut konstitusi) wiwit muncul swagger, munafik lan ora nggatekake kepentingan bangsa saka pihak panguwasa. Iku misale jek sing nyekel sadurunge pungkasan mangsa lan ngungsi minangka tujuan utama. Utawa wis kapercayan ing impunity tansaya kuwat liwat taun? Apa rasa njaga dhiri sampeyan wis sirna?
  23. Olgovich
    Olgovich 2 Agustus 2019 10:23
    0
    banjur ana ora mung akeh, kang Navalny pribadi zombified. Ana wong sing cocog kanggo Navalny minangka bapak lan pamane.

    Ora ana sirah abu-abu ing foto ing ndhuwur .....
    Nanging amarga ora ana oposisi liyane. Iki kabeh jinis Partai Komunis, SR, LDPR - iki dudu oposisi. Iki wayang
    kok akeh sing ora marem, tapi nyatane oposisi (legal or underground, luar negeri) ..... ora?
    Dadi ing urip (ndeleng crita) - iku ora kelakon. Yen ora ana, mula ora ana sing dikarepake.
    Lan aku wis arep lunga. Lan sampeyan kudu lunga, sampeyan kudu nggawe panguwasa ngerti yen kabeh tokoh sing seneng-seneng saka polling VTsIOM iki mung goroh, lan ora liya.

    ana, ketoke, angka-angka bening kristal ..... Bener, ora dingerteni sapa wae ...

    Daya, kanthi cara, ora teka saka Mars: lair ing negara sing padha, tindak menyang sekolah lan vlksmy lan institusi sing padha. Lan ngganti, paling kamungkinan, padha bakal padha: ing kabeh babagan: sijine ing ndhuwur (miraculously) mayoritas wong sing nesu dening panguwasa dina, lan padha bakal langsung dadi ..... padha.

    Sampeyan kudu pindhah ora menyang "proses", nanging kanggo pemilihan. Nggawe dhewe, oposisi "nyata". partai iki, nyalonake calon dhewe kanggo wakil lan presiden, milih wong lan kabeh wong bakal seneng. Dina iki, matur nuwun Gusti, kabeh iki bisa ditindakake. Mung kene apa "trifle" - ora ana siji.

    Nganti saiki, ora ana sing nandhingi pemilihan sadurunge.
  24. midshipman
    midshipman 2 Agustus 2019 10:28
    +8
    Matur nuwun Roman.
  25. Nestorych
    Nestorych 2 Agustus 2019 11:06
    0
    apik Ora ing alis, nanging ing mripat! Sanajan, umume, ora preduli sapa sing bakal nyurung wong sing wis mati, ngrusak rezim Putin menyang jurang sejarah. Masalah utama beda, apa sing bakal kelakon sawise iku?! Sawise kabeh, ora ana gunane yen kita duwe rong pasukan ing negara kita, pengontrol siloviki lan juru tulis liberal, pasukan nasional wis ngremukake paling sethithik sak abad, Burry Lenin ora bisa nahan "chauvinisme Rusia Agung", miturut Andropov "Rusia". nampa istilah 10 nyata, lan pengasingan liberal lan lelungan ing luar negeri, Putin ulig "nasionalisme Rusia" sing wani mbalela marang importation massa manca.
  26. Bai
    Bai 2 Agustus 2019 11:25
    0
    Artikel babagan kabeh lan apa-apa.
    1. Alas wis kobong nganti mayuta-yuta taun. Anggere taiga ana, akeh sing ngobong.
    2. Oposisi politik - normal - ing Republik Ingushetia, USSR, Federasi Rusia ora tau ana (bisa uga kajaba periode Pemerintahan Sementara - kabeh wong ngerti carane rampung).
    3. Ing beyo saka penerus - ana bab kuwi. Putin ngresiki reresik politik.
    4. Dipakani perusahaan gedhe - kabeh negara nindakake.
    Dadi ora ana owah-owahan sing dikarepake ing mangsa ngarep. Amarga:
    1. Wektune durung teka.
    2. Kahanane durung mateng.
    3. Kahanan ora sarujuk.
    Kabeh pirembagan babagan topik iki mung goyang.
    1. tombok
      tombok 2 Agustus 2019 14:55
      0
      Kutipan saka B.A.I.
      Artikel babagan kabeh lan apa-apa.
      1. Alas wis kobong nganti mayuta-yuta taun. Anggere taiga ana, akeh sing ngobong.

      Sing lucu yaiku ing California, alas uga diobong saben taun))))) Ing kono mesthi ana sawetara pondokan, utawa prasasti "Hollywood" nyedhak geni))))) Sapa sing kudu disalahake? Republikan? Trump? Schwarzenegger main ing pertandhingan ??? Krisis kekuwatan ana ing pasuryan.
  27. Radikal
    Radikal 2 Agustus 2019 11:55
    +1
    Kutipan: Lopatov
    Kutipan saka Monster_Fat
    Lan apa ing Rusia wis "perbudakan"?

    Pitakonan gedhe. Takon marang sing ngatur protes saiki. Sawise kabeh, ing siji wektu padha notabene histeria ing topik iki. nuduh "impor" kekuwatan

    Kenging punapa kanthi sengaja nyimpang lan mbingungake "Gogol karo Hegel, Babel karo Bebel, peparinge Gusti Allah karo endhog scrambled, lan wortel karo driji"?! Sampeyan ngerti banget yen siji bab yaiku gerakan bebas warga ing negarane, lan liyane yaiku "ekspor kekuwatan, utawa revolusi" .... sad
  28. Rus_Balt
    Rus_Balt 2 Agustus 2019 12:02
    -5
    Ya, tenang sampeyan wis karo geni saka taiga iki!
    Environmentalists njamin sing alas fires ing Siberia - ing wayahe ora ngancam ekologi Moscow!
    Pesawat Be-200, sing melu parade ing St. Petersburg, wis dikirim kanggo mateni geni. Bener, Be-200 ora mateni geni, amarga wis rusak lan wis didandani rong dina.

    Nanging ora ana sing lungguh! Wilayah sing ditutupi kebakaran alas ing helikopter geni mabur kanthi lambang, peninggalan lan donga.



    Kanggo sawetara alasan, wong-wong mursid ora aktif lan geni terus, lan ana sing ngomong yen perlu kanggo mateni geni saka helikopter nganggo banyu, lan ora nggulungake para imam.

    Ing kasus apa wae, Moskow wis ngerti babagan kedadeyan geni ing Siberia, sing tegese geni bakal dipateni.

    1. tombok
      tombok 2 Agustus 2019 14:56
      +1
      Kutipan: Rus_Balt
      Kanggo sawetara alasan, wong-wong mursid ora aktif lan geni terus, lan ana sing ngomong yen perlu kanggo mateni geni saka helikopter nganggo banyu, lan ora nggulungake para imam.

      Ing kono, umume para dhukun padha nglumpuk kanggo dhukun.
  29. Alexander_68
    Alexander_68 2 Agustus 2019 12:32
    -2
    "Dheweke ngarani moan iki minangka lagu" (c)
    Aku maca komentar lan aku ora ngerti ... ana apa? Putin kapilih dening mayoritas akeh banget. Saiki ujug-ujug dadi penjaga. Apa bener ing mentalitas kita yen pakulinan ndeleng ing tutuk saka rama tsar ora bisa dirusak? Apa sing wis kita lakoni dhewe (yaiku saben individu, jujur) kanggo nggawe urip ing negara luwih apik? Donya kabeh ngguyu, kita duwe wilayah kasebut lan urip kaya sapi ing kandang. Yen ora, aku setuju, geni kudu dipateni, nanging ora nganggo minyak utawa bensin.
  30. Adol
    Adol 2 Agustus 2019 12:38
    -5
    Ora adoh...
    Aku bakal menehi saran kanggo kabeh penulis fabrikasi kasebut: ...
    ora marem apa-apa, menyang ..... PENGADILAN!!!!!!!!
    Nyinggung sampeyan - pindhah menyang SUUUUUUD!
    Aku nemokake kesalahan komisi pemilihan - ing ..... PENGADILAN ...
    Tulisen pratelan, siji, loro, lima, ... sepuluh. Lan mesthi bakal ana asil. QUANTITY (saka pratelan sing padha) Tansah miturut kabeh hukum (dialektika lan fisika, kalebu) dadi kualitas.
    Njaluk keputusan pengadilan, bukak banding, yen perlu. lsp.
    Lan yen asil ora penting, nanging kipesh penting, sampeyan bisa ngumpulake akeh. Demokrat.... LOL!...
    Ing kene, wong-wong sing ngadeg kanggo rapat umum, apa wae, kabeh lan beda-beda, aku duwe pitakon: apa sampeyan ngirim bojo, anak, bapak lan ibu menyang rapat umum iki? Auuuuuuuu!... Demokrat!.... ibu-ibu-ibu.
    Miturut cara, mlaku-mlaku ing statement Churchill babagan demokrasi (bliiiiiiiin, kekuwatane rakyat ..... bliiiiiiiin, yaiku kalebu sekelompok vanyuchi sing ora duwe otak lan wong-wong sing ora duwe omah sing ala entuk irisan kekuwatan, kalebu liwat afffftars proklamasi kasebut). Rzhunimagu....
    Penipu!
    1. Kawiwitan
      Kawiwitan 7 Agustus 2019 13:44
      -1
      Apa sampeyan pancene mikir menang ing pengadilan, sing minangka bagean saka sistem negara?
      Utawa kaya ngirim menyang alas utawa menyang pemandian?
  31. undecim
    undecim 2 Agustus 2019 12:41
    +4
    Piye wae, nada penulis artikel lan komentare mung siji.
    Ora, aku isih mikir yen informasi nyata babagan apa sing kedadeyan tekan ndhuwur, mbok menawa Putin sing padha bakal mikir babagan iki.
    Mitos lawas babagan "tsar sing apik lan bocah sing ala". Kajaba iku, ora mung Russian. Global. Lan kuna banget.
    Fir'aun Mesir, ing pikirane rakyate, yaiku putra lan inkarnasi dewa surya Amun, lan para firaun sing sepisanan duwe jeneng para dewa. Kanthi anane, panguwasa njamin kesejahteraan spiritual lan materi kabeh Mesir.
    Plato ing dialog kasebut nggambarake kahanan ideal sing wis ana lan bakal ana maneh. Iki dipimpin dening raja sing adil, sing nggabungake kabeh kuwalitas sing paling apik saka wong: kawicaksanan, wani lan moderat.
    Confucius ing piwulange menehi papan sing paling penting kanggo struktur masyarakat sing adil, dipimpin dening panguwasa sing wicaksana.
    Sajarah Romawi nggawa kita gambar saka "filsuf ing dhampar" - Kaisar Marcus Aurelius. Ing Meditations, dheweke nulis babagan "sistem negara sing bebas, diatur dening hukum kesetaraan [universal] lan hak-hak sing padha, lan babagan kekuwatan paling dhuwur sing paling akeh ngurmati kebebasan para subyek."
    Miturut cara, kedadean saka imposture bisa njedhul mung ing kahanan mung kaya sikap kanggo daya: penolakan saka ana lan mythologiization saka becik.
    Nalika Pugachev wungu wong kanggo kraman, wong ora ngetutake Yaik Cossack Emelyan, nanging sawise "nyata" Tsar Peter III, sing dinuga miraculously oncat tangan saka pembunuh, sing padha condoned dening garwane Catherine II. Sajarah Wektu Troubles lan akeh impostor-Dimitriev wis bola.
    Sawise revolusi 1917, sistem diganti, nanging kekaisaran padha lan pendekatan padha kanggo daya tetep. Kultus-kultus sing muncul liwat wektu - Lenin, Stalin, pimpinan Soviet liyane - asale saka kepinginan sing ora bisa diendhani saka rakyat supaya duwe panguasa sing wicaksana lan adil.
    Nalika USSR ambruk ing 1991, pangarep-arep padha revived. A tsar anyar munggah tank, wektu iki, miturut wong, "banget nyata" tsar (ana, minangka biasanipun, bagian sekedhik saka guyon ing Lawakan bab "tsar Boris"), ngganti lawas wis mboseni, lan kabeh wong ambegan lega: saiki kabeh bakal apik.
    Nanging jaman emas, amarga alasan sing jelas, ora teka ing dina sabanjure, lan dina iki ora teka.
    Mula, wong-wong kuwi lagi nggolèki ”raja sing apik”.
    1. Saddam
      Saddam 2 Agustus 2019 19:32
      0
      ana sing kaya mengkono - sajrone urip kita, siji otokrat numpes kekaisaran Genghis Khan saka samodra menyang samodra, sabanjure sawise dheweke nempatake negara kasebut ing wates-wates gerombolan kanthi nembak boyar saka tank .. .. Breadwinner saiki wis didilat rampung metu saka tutul karo kasunyatan, sanajan misale jek kaya parlemen lan kabeh atribut diamati ... lan yen ana kedaden kanggo bathyscaphe iki, Gusti Allah ngalang-alangi ...
  32. Adol
    Adol 2 Agustus 2019 12:51
    -7
    Kutipan: Olgovich
    banjur ana ora mung akeh, kang Navalny pribadi zombified. Ana wong sing cocog kanggo Navalny minangka bapak lan pamane.

    Ora ana sirah abu-abu ing foto ing ndhuwur .....
    Nanging amarga ora ana oposisi liyane. Iki kabeh jinis Partai Komunis, SR, LDPR - iki dudu oposisi. Iki wayang
    kok akeh sing ora marem, tapi nyatane oposisi (legal or underground, luar negeri) ..... ora?
    Dadi ing urip (ndeleng crita) - iku ora kelakon. Yen ora ana, mula ora ana sing dikarepake.
    Lan aku wis arep lunga. Lan sampeyan kudu lunga, sampeyan kudu nggawe panguwasa ngerti yen kabeh tokoh sing seneng-seneng saka polling VTsIOM iki mung goroh, lan ora liya.

    ana, ketoke, angka-angka bening kristal ..... Bener, ora dingerteni sapa wae ...

    Daya, kanthi cara, ora teka saka Mars: lair ing negara sing padha, tindak menyang sekolah lan vlksmy lan institusi sing padha. Lan ngganti, paling kamungkinan, padha bakal padha: ing kabeh babagan: sijine ing ndhuwur (miraculously) mayoritas wong sing nesu dening panguwasa dina, lan padha bakal langsung dadi ..... padha.

    Sampeyan kudu pindhah ora menyang "proses", nanging kanggo pemilihan. Nggawe dhewe, oposisi "nyata". partai iki, nyalonake calon dhewe kanggo wakil lan presiden, milih wong lan kabeh wong bakal seneng. Dina iki, matur nuwun Gusti, kabeh iki bisa ditindakake. Mung kene apa "trifle" - ora ana siji.

    Nganti saiki, ora ana sing nandhingi pemilihan sadurunge.


    Kene-kene-kene-kene!!!!!
    Inggih!!!! Respeeeeeeeekt!!!!!!!!!!!!!!!! Utamane iki: "Sampeyan kudu ora menyang" prosesi ", nanging menyang pemilihan."
    Lan iki bonba: "Gawe dhewe," nyata "partai oposisi kanggo ..."
    Dear, nanging tinimbang "nggawe pihak" sampeyan ora bisa mung bisa sajujure IN panggonan, stupidly, banally; kanggo nindakake apa sing apik lan apa sing ndadekke keuntungan kanggo wong lan bungah kanggo dhewe? Utawa nggawa sampeyan bungah kanggo "Gawe dhewe," nyata "partai oposisi." Miturut cara, pinten padha mbayar kanggo "nggawe pesta"? Ora, uga, ing pungkasan, pencipta partai uga kudu tuku soko kanggo asu kadhemen karo sosis, lan kertas jamban, uga, ing ngendi tanpa ...
    Utawa sampeyan ora ngerti carane nindakake materi apa wae nganggo tangan lan sirah? Apa sampeyan mung sinau nggawe pesta?
    Banjur - ale Maret menyang wipers! Ora angel...
  33. 1536
    1536 2 Agustus 2019 14:03
    +2
    Ing taun 1989, ing taun 1990, 1991 negara kasebut urip ing sistem defisit total. Ana ora mung cukup sosis kanggo 2.20, nanging ora ana cara kanggo tuku kabeh liya ing kathah lan kathah utawa ing kabeh. Mung sawetara sing njupuk kauntungan saka kesempatan iki. Banjur ana rentetan acara sing ora pantes diomongake, kabeh padha ngelingi. Padha elinga lan ngerti sapa sing njupuk kauntungan saka iku, sing banjur menang.
    Saiki kahanan wis kuwalik. Kabeh ana, nanging ora ana dhuwit kanggo tuku. Utamane ing antarane wong enom. Ora ana dhuwit, amarga kabijakan ekonomi wis rampung gagal, wong maneh weruh muspra saka karya. Nanging wong-wong mau ora pengin nyadari yen ora ana gunane.
    Iku ora ketepakan sing bisa njupuk mati sabenere ing ibukutha, paling makmur, kutha fasad negara, amarga kesejahteraan kene katon, rampung, lan ora nyata.
    Lan, mesthi, duality ing politik, loro manca lan domestik, ora bakal mimpin kanggo apik. Kanggo rong dina, ing kabeh tingkat, statement Presiden AS babagan kepinginan kanggo "mbantu mateni geni ing taiga" dibahas, lan ing dina katelu wong iki nemtokke sanksi draconian marang Rusia, marang saben kita. Kantun beat maneh. Lan kabeh donya applauds Amerika Serikat.
    Sampeyan perlu kanggo ngganti, iku perlu, nanging ora disandangi munggah provokator ing sisih mbalikke saka duwit receh. Aku percaya yen kompleks industri militer, sisa industri teknologi tinggi liyane, bisnis domestik sing kerja lan manggon ing negara kasebut, lan ora njupuk dhuwit ing luar negeri, tentara, sawise kabeh, kudu ngucapake tembung sing paling abot ing kene. Apa bakal cukup wektu lan tenaga, aku ora ngerti. Panemuku ora mungkin.
    Dadi artikel kasebut bener. matur nuwun.
  34. bondrostov
    bondrostov 2 Agustus 2019 15:29
    0
    Kutipan saka kepmor
    malah trump, karo guyon, disebut apik banget ... padha ngomong, Volodya, apa sampeyan ora apa-apa? ... apa sampeyan bisa bantuan karo soko? .. sawetara jinis aib ...

    Cantik luwih apik lan sampeyan ora bakal ngomong RESPECT apik
  35. menang n
    menang n 2 Agustus 2019 15:30
    -1
    ora nyenengake! Malah reged. Mung wali semangat geni! Kudu pantang lan misoginis.
    Ora, ana akeh masalah lan kudu ditanggulangi - nanging kanthi tenang, tanpa fanatisme. Ora ana wong sing diijini nglanggar hukum, wong sing nglanggar tanggung jawab tanpa leniency.
    Yen sampeyan menehi karya kanggo wong sing buta huruf, dheweke bakal ngomong yen iku sampah.
    Dadi: cuaca apik, banyu dikutuk, bocah-bocah wadon ayu, musim panas terus .....
  36. Tomic3
    Tomic3 2 Agustus 2019 16:03
    0
    Apa minggu, meh sasi ana bisu babagan kebakaran sanajan ing publikasi online. Ing Siberia lan Timur Jauh, rating presiden sawise kebakaran lan banjir musim panas iki bisa uga cedhak karo nol.
    1. Vadim237
      Vadim237 2 Agustus 2019 20:07
      +1
      Babagan kebakaran ing Siberia, lan ora mung, dheweke wiwit nuduhake ing TV maneh ing Mei - nanging isih, dibandhingake karo kedadeyan ing 2010, geni iki minangka kembang, nalika kabeh kobong ing bagean Eropa Rusia. Kabeh iki wis dilalekake - wektu kanggo ngelingi.
      1. Vadim237
        Vadim237 2 Agustus 2019 20:24
        -1
        Lan saka panas lan geni ing 2010, 55800 wong mati - ing 4 sasi.
  37. lis-ik
    lis-ik 2 Agustus 2019 16:14
    +1
    Loot lan nyekel nganti 2024, lan banjur suket ora tuwuh? Mbok. Nanging ayo padha ngadhepi, prospek ora apik banget. Senajan liyane piye wae ora katon

    tarif kuwi? Aku padha ora bakal. Paling kamungkinan, drape wis direncanakake sadurungé, sing banget nguwatirake lan medeni banget.
  38. agitator
    agitator 2 Agustus 2019 16:51
    -5
    "Protes" iki ing Moskow ora liya mung pesta biasa kanthi adrenalin plankton kantor lan blogger liyane sing duwe jenggot ..
    Dheweke ditambal kanthi apik lan ngganti karakter massa kanthi agresif kelompok tengah ing sangisore wartawan kanthi foto .. Cithakan Depot Negara iki wis suwe dikenal kabeh ..
    Miturut jajak pendapat, kalebu pendapatku, aku rumangsa kudu ditangani kanthi keras (padha entuk dhuwit akeh)
    Kowe elinga Ukraina? Lan lagu "Apa kowe kelingan carane iku diwiwiti .."
    Yen dheweke menehi wewenang, kita bakal nyebarake iki tanpa polisi kerusuhan, nanging ora bisa
    1. Vadim237
      Vadim237 2 Agustus 2019 20:10
      -6
      Sabanjure, dheweke mung bakal ngrusak sirahe lan iki bakal dadi pungkasan saka protes pseudo kasebut.
      1. pamburu ing jero banyu
        pamburu ing jero banyu 2 Agustus 2019 20:29
        -7
        Kutipan: Vadim237
        Sabanjure, dheweke mung bakal ngrusak sirahe lan iki bakal dadi pungkasan saka protes pseudo kasebut.

        Sampeyan ngremehake ukuran masalah lan tingkat tension ing masyarakat .. Muga-muga sampeyan ora nyangkal yen mundhak, nanging mbayangno 1 yuta wong metu menyang dalan .. apa sing bakal kelakon ing Garda Nasional? Wong akeh sing kaya ngono bakal ngrusak sirah sapa wae dhewe ... Coba pikirake, apa sing ditindakake pemerintah kanggo nyuda ketegangan ing masyarakat lan kenapa dheweke ora nindakake apa-apa, mula misteri kasebut ana ...
        1. Vadim237
          Vadim237 3 Agustus 2019 19:00
          +1
          Ora bakal bisa - amarga, kajaba akeh wong bodho, kabeh wong sibuk kerja - dheweke kerja.
  39. bmv04636
    bmv04636 2 Agustus 2019 20:16
    0
    Antarane wong-wong sing ditahan sajrone rapat umum sing ora sah ing Moskow tanggal 27 Juli yaiku 134 warga sing wis suwe nyingkiri dinas militer, lapor Komite Investigatif Rusia.
    kamenangan kuwi utawa zrada
    1. Vadim237
      Vadim237 2 Agustus 2019 20:25
      -1
      "Taki menang utawa zrada" - Zanimoga.
  40. pamburu ing jero banyu
    pamburu ing jero banyu 2 Agustus 2019 20:24
    -4
    Kutipan saka lisik
    oh, kita manggon siji dina, lan ana ..... Apa aku pribadi pengin owah-owahan? Kepengin tenan. Apa aku pengin discord lan revolusi karo kabeh jalaran sabanjuré? Ora, aku pancene ora pengin. Apa aku percaya karo cara ngganti kekuwatan sing jujur ​​​​lan ora kekerasan? Ora aku ora percaya. Apa sing kudu ditindakake?

    Kanggo nuduhake panguwasa sing dadi bos ing omah.. iki mung bisa ditindakake kanthi melu rapat umum, aku ora ngerti cara legal. Aku mung bisa nganggep yen 1 mil. wong, banjur masalah bakal ditanggulangi ... yen ora, banjur pilihan paling undesirable tetep .. Apa sing luwih apik, mburi cepet utawa medeni tanpa pungkasan?
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 20:27
      -3
      Quote: Underwater hunter
      Sampeyan mung bisa nindakake iki kanthi melu rapat umum ...

      Lan carane njupuk? Sampeyan njupuk, njupuk ngguyu

      Quote: Underwater hunter
      yen ora, banjur pilihan paling undesirable tetep .. Apa sing luwih apik, mburi cepet utawa medeni tanpa mburi?

      Agitators, iku - agitators ... katon, dheweke bakal nemokake sawetara "subteks psikologis" ing sampeyan - sampeyan ora bakal ngumbah. nglirik
      1. pamburu ing jero banyu
        pamburu ing jero banyu 2 Agustus 2019 20:33
        -4
        Kutipan saka Cat Man Null
        Sampeyan bisa nindakake iki mung dening njupuk bagéyan ing rallies...Lan carane sampeyan nampa iku? Sampeyan njupuk, njupuk

        Roman, mangga troll maneh ngguyu Apa sampeyan mikir kabeh apik lan ora ana masalah? Utawa sampeyan ndeleng cara liya kanggo ngirim rasa ora puas ing masyarakat menyang panguwasa? Ing Tatarstan, komunis wis ora diidini sadurunge pemilu.
        1. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 2 Agustus 2019 21:16
          0
          Quote: Underwater hunter
          Apa sampeyan mikir kabeh apik lan ora ana masalah?

          Apa aku katon kaya wong bodho? aran

          Miturut cara, "kabeh apik" - ora bakal kelakon. Yen ing sawijining wektu dheweke sumpah ora mbayar gaji nganti pirang-pirang wulan (aku dhewe kaya ngono, aku ngerti), saiki dheweke ujar yen gajine luwih murah tinimbang ing Jerman. belay

          Rasakake bedane, kaya sing diomongake.

          Quote: Underwater hunter
          Utawa sampeyan ndeleng cara liya kanggo ngirim rasa ora puas ing masyarakat menyang panguwasa?

          Sampeyan ndeleng, "ing masyarakat" iku tembung banget kandel. Ing sawetara bagean - ya, ana rasa ora puas. Minangka, Nanging, lan tansah (ndeleng ndhuwur).

          Miturut cara, pegulat kanggo sawetara alesan mikir yen padha "nggawa rasa ora marem", bakal dirungokake. Iki minangka kesalahan global. Kaya-kaya ora sopan karo bos ing papan kerja kanthi ngarep-arep gajimu mundhak. ya

          Nanging sampeyan, Nanging, lali kanggo njawab pitakonan: apa sampeyan nampa "partisipasi" dhewe? Utawa sampeyan mung ngganggu wong liya? Eh, konco? nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
  41. dhawuh27
    dhawuh27 2 Agustus 2019 23:12
    +5
    Insanely sedih lan menarik. Carane wong karo masalah lan kapentingan sing padha saka wektu kanggo wektu pour lendhut ing saben liyane, accusing pamaréntah saiki venality, ing "Kulon" wong "Navalny".
    Nanging aku gelem nang ora ana siji ing situs bakal mbayar salah siji kanggo artikel utawa kanggo komentar lan perang lisan liyane. Mung kabeh wong mbela awake dhewe, amarga dheweke mung siji-sijine pendapat sing bener lan bener sing ora diragukan. Sepira kita bisa entuk yen kita bisa kompromi.
    1. lele
      lele 3 Agustus 2019 00:28
      0
      Kompromi, kolega, asring digayuh mung liwat komunikasi pribadi, lan kanggo iki sampeyan butuh "jembatan" ing wangun sarana kanggo istirahat kanthi kapasitas paling sethithik 0,5 liter Stolichnaya. Ing situs sampeyan ora bisa ngombe ing paseduluran. Nyuwun ombenan
    2. Vadim237
      Vadim237 3 Agustus 2019 19:03
      -2
      Carane akeh aku wis ngrambah dening kompromi karo wong bodho, freeloaders lan alcoholics. Jawaban ora dibutuhake - sampeyan ngerti.
  42. lele
    lele 3 Agustus 2019 00:36
    +2
    Aku seneng banget karo foto plakat peringatan kanthi profil pimpinan proletariat donya. Aku malah ora percaya dhisik. Kudos kanggo fotografer kanggo sudut sing apik banget. apik
    Artikel kasebut pancen bener lan ora ana gunane kanggo mecah tumbak ing kene. Ilate landhep lan landhep, sing narik kawigaten. Plus lan matur nuwun kanggo penulis. hi

    Loot lan nyekel nganti 2024, lan banjur suket ora tuwuh? Mbok. Nanging ayo padha ngadhepi, prospek ora apik banget. Senajan liyane piye wae ora katon liwat ...


    Inggih, ora ana sing kudu ditambahake ing kene, kabeh mung sekilas. Rumus urip Kremlin lan C *.
    1. Vadim237
      Vadim237 3 Agustus 2019 19:04
      +1
      Lurus Lenin 3D
  43. koba
    koba 3 Agustus 2019 10:45
    +2
    Loafers lan blogger kumpul ing Moskow saka kabeh Rusia lan njaluk dhuwit ..
    Lan padha nelpon iki "protes"? Bakal ana protes nalika miwiti bludgeon wong-wong mau banjur bakal ngalahake wong-wong mau paling adoh .. Gusti Allah ora bakal slamet saka geger Rusia, tanpa welas asih lan getih. hi
    1. andrew42
      andrew42 6 Agustus 2019 13:34
      0
      Aku ndhukung. Kabeh protes "Moscow" iki dianggep dening kita, wong Zamkadovites, minangka rabies karo lemak / clowning kambing hitam sing ditunjuk sing diijini bleat ing wates sing sempit lan nggambarake "tangan mungsuh". . Lan pemahaman iki cukup bener. Iku adil minangka kasunyatan sing pemilu Moscow ora Care kanggo kita, amarga padha ora ngganti ANYTHING kanggo Negara (karo huruf kapital). Iki owah-owahan kekuwatan ing Kremlin, ing Duma - owah-owahan. Saka sudut sing beda: kabeh negara ngerti yen ana protes populer sing nyata (ora diatur / dibayar, nanging nyata), banjur ing Moscow "Capitol" bakal dadi sing pungkasan. Amarga tansah ana wong sing kudu dipakani lan ditutup, lan adonan ing "capitol" kebak - padha nglumpukake saka kabeh "kabupaten".
  44. Vitaly. ENG
    Vitaly. ENG 3 Agustus 2019 20:46
    +1
    Kabeh California diobong ing lemah, mbokmenawa deforestasi uga didhelikake dening bajingan! Miturut cara, jeneng penulis ngandika kanggo dhewe ya
  45. nikvic46
    nikvic46 4 Agustus 2019 06:32
    0
    Ana akeh kasus sing ora nyenengake ing negara kita, yen dheweke nanggapi kaya ngono, mula negara kasebut ora bakal ana ing jaman biyen. Aku ngerti yen iki dudu kasunyatan, nanging asring emosi. Yen bisa kaya sing dikarepake, mula ora bakal ana kekacauan.
  46. Campanella
    Campanella 6 Agustus 2019 15:23
    -1
    Kanthi kawicaksanan internal lan "demokrasi" sing kaya ngono, kita mesthi ora bisa ndeleng pemilihan. Navalny minangka produk saka panguwasa dhewe, yen mbusak dheweke, sing anyar bakal katon. Panguwasa nambah akeh kanthi tumindak lan aku yakin bakal rampung. Amarga saka omah pribadi, saka limusin pribadi, saka liga hoki wengi pribadi, saka kolam renang pribadi, saka farm kolektif pribadi, sampeyan ora bakal weruh uripe wong.
    Jujur, aku ora ngerti wong sing umure 66 taun utawa luwih sing ora bisa ngevaluasi kasunyatan, mung ana!
    Pak Presiden seneng roulette Russian kanggo kawruh adil.
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 15:35
      0
      Kutipan saka Campanella.
      Kekuwatan saka tumindake nambah akeh ...

      Navalny ing Turm. Kita duwe akeh masokis sing siap ngetutake contone?

      Kutipan saka Campanella.
      Pak Presiden seneng roulette Russian kanggo kawruh adil

      kesimpulan kandel. Apa sampeyan bisa mbuktekake?
      1. Campanella
        Campanella 6 Agustus 2019 19:54
        0
        Limonov ana ing ngarepe Navalny, banjur Udaltsov ...
        Aku ngomong maneh, kekuwatan sing "apik", saya tambah akeh revolusioner.
        Pamrentah normal kudu ambegan hawa sing padha karo rakyat. Lan pejabat partai Soviet iki wis suwe dipasang ing sabuk. Dheweke mung keselak dhuwit lan kekuwatan, dheweke wis lara, banjur mangan lan mangan. Iki carane aku ndeleng pamaréntahan Rusia modern.
        1. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 20:17
          0
          Kutipan saka Campanella.
          Limonov ana ing ngarepe Navalny, banjur Udaltsov ...

          Lan ing ngendi dheweke?

          Kutipan saka Campanella.
          Aku ngomong maneh, kekuwatan sing "apik", saya tambah akeh revolusioner

          Aku setuju. Nanging kekuwatan ora bakal dadi kekuwatan yen ora bisa "nyerna" kabeh sing digawe kasebut.

          Kutipan saka Campanella.
          Lan pejabat partai Soviet iki wis suwe dipasang ing sabuk

          Um ... aku bakal mbantah, nanging - ora masalah. Sing ora ana maneh, nanging iki ana lan ngatur.

          Kutipan saka Campanella.
          Dheweke mung keselak dhuwit lan kekuwatan, dheweke wis lara, banjur mangan lan mangan. Iki carane aku ndeleng pamaréntahan Rusia modern

          Iku bisa kanggo ngomong mangkono. Nanging, ketoke, ora kabeh kaya ngono - sawise kabeh, ana sing migunani, ta? Miturut kuthaku, aku ngadili - wis dadi luwih resik, dheweke dadi kurang mabuk ing dalan ... a trifle, nanging becik. Lan akeh liyane sing kaya ngono.

          Gampang ngritik. Nawakake soko tenan wicaksana luwih angel, lan nganti saiki aku ora weruh usulan-usulan nyata kuwi. "Menehi kita bali sosialisme" - iki saka dunyo dongeng, sembarang redistribution saka property (lan sosialisme ora bisa diatur tanpa iku) - iki 90s anyar, paling ... mung lingkungan njaba (lan padha " partners") ora bakal kepenak maneh - dheweke mung bakal mangan apa wae manifestasi kelemahane.

          Ing tangan katelu, umpamane, aku seneng sing diarani. "Sosialisme Swedia" (Aku weruh dhewe, aku ngerti). Nanging tekan kono butuh wektu, lan akeh wektu. Sampeyan ora bisa duwe bayi ing sasi ...

          Mergo ngono ya

          Miturut cara, ya. Sampeyan piye wae ora kejawab tembung babagan "presiden sing luwih seneng roulette". Iku bakal menarik kanggo krungu nglirik
          1. Campanella
            Campanella 7 Agustus 2019 10:22
            0
            Mesthine, perkara sing migunani uga ditindakake, nanging saka sudut pandang wong awam, sithik lan ora sistematis. Contone, aku ora nglacak tumindak presiden sistem, nguatake vertikal bisa dingerteni, nanging vertikal tanpa demokrasi yaiku kediktatoran utawa tirani. Sistem kasebut kudu adhedhasar nilai-nilai inti lan iki kudu dadi titik kumpul masyarakat.
            Ing pangertèn iki, presiden muter roulette - kanthi manual nyoba kanggo ngumpulake struktur miturut kritéria dikenal kanggo wong. Aku ora mikir yen wong pengin mbangun kapitalisme sing padha klelep.
            Nanging dheweke nindakake kanthi wibawa. Iki minangka kesalahan gedhe.
            Minangka kanggo sosialisme Eropah apa wae, nyatane ora kaya ngono. Sosialisme adhedhasar kepemilikan wong kanggo sarana produksi lan sumber daya alam
  47. tank64rus
    tank64rus 6 Agustus 2019 16:22
    0
    Wis jeblugan ing gudhang-gudhang teka pas wektune.
    1. Oleg1
      Oleg1 7 Agustus 2019 10:45
      -1
      Aftor mbutuhake pengulangan acara '91, utawa paling ora Kyiv Maidan, aku ora! Aku wis ngalami iki, dadi yen mandheg, aku bakal njupuk dube lan matur nuwun marang wong-wong sing padhang kanggo kegiatan politik ...
      PS Apa ana sing ngerti ana prabédan antarane liberal lan pi_erast? Utawa padha sinonim?
      1. tukang nggrundel
        tukang nggrundel 7 Agustus 2019 13:53
        0
        Ora ana sing butuh pengulangan kaping 91.
        Nanging kanggo nyegah revolusi 1985-1993, perlu kanggo miwiti reformasi ing Khrushchev.
        Kanggo nyegah revolusi 1905-1918 saka kedadeyan, perlu kanggo ngilangi perbudakan ing Catherine (lan luwih apik ing Peter I, nanging Russophobe iki "kabebasan Inggris ora ana panggonan") lan miwiti reformasi konstitusi ing Alexander II ( dheweke arep, nanging "matur nuwun" kanggo revolusioner - tukang ngebom). Sawise kabeh, kita terus-terusan mlaku ing "lingkaran setan": kediktatoran-super-upaya-masa sing cendhak stabilitas-stagnasi-krisis-revolusi-kaos-diktator... Aku lair ing USSR, ora ana. Lan aku ora pengin mati ing sawetara wayang "North-Western Republic of St. Petersburg, Novgorod lan Pskov" ing Finland.

        Ing kene: FSB wis diwenehi hak kanggo mbatalake jeneng domain. Lan kenapa kudu?
        Ayo FSB menyang pengadilan lan mbuktekake manawa kudu dieling-eling. Punika mesthi normal.
        Ayo FSB sinau kanggo "njaga asu-asu ing tali sing cendhak," yen ora, dheweke main ing pertunjukan pasca-oligarki, lan Putin banjur "ngapura" dheweke lan dadi reged nganti kupinge, ora kanggo ngumbah.

        Lan apa, dina iki jeneng domain, lan sesuk maneh "troika"?
        Lan sampeyan ngerti, iku ora lucu, amarga. malah saka komentar ing kene lan ing "VPK" wis jelas yen akeh wong sing pengin "metutake mungsuh rakyat", yen mung nguculake tangan lan nuduhake sapa sing mungsuh. Iki minangka dalan kanggo perang sipil, lan kanggo intervensi anyar nglawan Rusia - yen kita miwiti "sosis" maneh, banjur ana wong (Amerika Serikat utawa "kanca" wong Tionghoa) bakal kesel lan bakal mutusake. “ngresiki kekacoan”, awit awake dhewe ora gelem .
        Apa kita butuh?? Ayo padha pindhah menyang saben liyane, lan ora ngaso marang sungu.

        Iku misale jek sing kabeh politisi kudu pisanan kenek ing sirah kanggo dangu karo buku teks regulasi otomatis lan buku biologi telung volume Taylor. Lan mung sawise "straightening" diijini kanggo ngatur negara, supaya padha ora nyoba kanggo mbangun sistem sing mbantah hukum alam.