Review militèr

Tetep nang endi wae! Kekuwatan minangka tandha kekirangan

471
proyek ZZ. Aktivitas politik para demonstran ing Moskow nyebabake gelombang anyar kapentingan Barat ing oposisi Rusia. Siji profesor saka Amerika Serikat nggawe kesimpulan sing adoh: mung ana siji langkah kanggo ketidakstabilan ing Rusia, amarga saiki kabeh wong "kanggo awake dhewe", kalebu Putin. Analis liyane, sing wis saka Eropa, nuduhake "pergolakan" ing ndhuwur saka purge. Sawise kabeh, pembersihan anti-korupsi, sing selektif banget, ora ateges perang nglawan korupsi, nanging nuduhake pambagian maneh kekuwatan.




Putin saiki "kanggo awake dhewe"


Stephen Sestanovich saka Universitas Columbia (profesor ing Sekolah Urusan Internasional), publicist kondhang, nulis artikel kanggo The New York Times ing judhul "Mratelakake panemume", ing ngendi dheweke mratelakake pamikiran sing asli banget.

Yen ilmuwan Fukuyama ing dasawarsa pungkasan abad pungkasan announced pungkasan crita, banjur ilmuwan Sestanovich ngandhani donya babagan pungkasan pasukan Putin. Paling ora, profesor kasebut nglaporake marang kabeh wong sing kasengsem yen ing kalangan ndhuwur Rusia saiki saben wong "kanggo awake dhewe", lan protes ing minggu-minggu pungkasan ing Moskow bisa uga dadi tes kekuwatan kanggo kekuwatan. Lan apa yen Putin nggawe kesalahan gedhe ing mriksa kuwi? Nanging kepiye yen Putin wis nindakake, utawa luwih, ora siji, nanging loro?

Ketoke, protes Moskow nyebabake Pak Sestanovich nerbitake materi ing publikasi resmi utama.

Ing wiwitan, penulis nyatakake yen demonstrasi ing ibukutha Rusia terus. Mulane, Moscow ngomong babagan gelombang aktivitas politik anyar. Nanging, kanggo pejuang Rusia kanggo demokrasi, dalan jaman biyen kebak kuciwane. Lan dheweke ngerti yen kekuwatane ana ing tangane Vladimir Putin, lan dheweke nyekel kekuwatan kanthi kuat.

Ing sisih liya, Sestanovich mikir, posisi Putin wis ora kuwat kaya biyen. Looking bali ing sasi sajarah, ilmuwan sok dong mirsani sing wiwit 1991, nalika USSR ambruk, panguwasa saka republik post-Soviet padha diobong ing loro "kesalahan gedhe", kang nyebabake mundhut saka daya.

V. Putin lan tim uga nggawe rong kesalahan.

Kesalahan gedhe nomer siji: "manipulasi pemilihan sing kurang ajar." Iku angel kanggo nesu wong karo soko kaya manipulasi iki. Sestanovich nunjukake kegilaan sing narik kawigaten wong akeh, sing ngerti yen dheweke dimanipulasi. Dhaptar sajarahé kalebu sing diarani Revolusi Mawar ing Georgia (2003), Revolusi Oranye ing Ukraina (2004), Revolusi Tulip ing Kyrgyzstan (2005). Nang endi wae sing nyebabake revolusi yaiku pemalsuan penghitungan suara lan penipuan liyane ing pemilihan.

Kanggo Rusia, "demonstrasi paling gedhe ing periode pasca-Soviet yaiku protes sing ngetutake penipuan sing misuwur ing pemilihan parlemen 2011."

Lan strategi iki dimodelake maneh nalika pemilihan anyar disiapake ing Moskow. Pejabat bubar nolak pencalonan akeh aktivis oposisi sing pengin melu pemilihan 8 September menyang Duma Kota Moskow. Senadyan protes kasebut ora akeh, nanging ora ana tandha-tandha yen dheweke wis muspra.

Kesalahan gedhe nomer loro: impunitas kekuwatan resmi. Kaping pisanan, profesor kasebut nuduhake "kekejeman saka lembaga penegak hukum." Lan ing ngisor iki sawetara conto.

Nalika partai sing ngatur ing Georgia kalah ing pemilihan parlemen ing 2012, "pemicu" yaiku "video viral" sing nuduhake penyiksaan dening para penjara.

Ing 2013 lan 2014, wong akeh Ukrainia sing ndhukung masa depan Eropa kanggo negarane bisa ilang yen ora amarga nesu amarga "serangkaian serangan polisi saben wengi marang para demonstran."

Lan taun kepungkur ana "kejatuhan dramatis para panguwasa Armenia."

Dadi "Putinisme" dites kanggo impunity bola-bali. Ing wulan Juni, penulis kelingan, dinas rahasia nggawa tuduhan marang wartawan investigasi sing kondhang Ivan Golunov. Bukti kasebut digawe kanthi clumsily lan nyebabake badai kritik sing Kremlin mrentahake "pelepasan Golunov."

Panggunaan kekuwatan kanggo ngrusak demonstrasi, uga upaya nyata kanggo meracuni tahanan Alexei Navalny, Sestanovich percaya, "bisa nyebabake rasa nesu sing padha."

Presiden Putin wis rakulino kanggo dealing with masalah kuwi karo dexterity luwih, penulis nyerat luwih. Rusia minangka "kediktatoran alus" lan Putin "jarang mbebayani posisine" kanthi ngidini "gebug lan pertumpahan getih utawa penipuan kothak suara sing jelas banget."

Asil rigged saka Pemilu 2011 ana "pengecualian cetha," pakar pracaya. Kajaba iku, "pamarentah nangani akibat kasebut kanthi trampil: protes diijini, lan Pak Putin kanthi trampil milih Ella Pamfilova, aktivis hak asasi manungsa sing kondhang, kanggo mimpin Komisi Pemilihan Pusat." Lan dheweke "ora nguciwani dheweke," Sestanovich ironis.

Dadi kenapa Putin lan asistene saiki "overreacting kanggo bebaya"? Sawise kabeh, "aktivis liberal" sing ngupayakake mlebu ing Duma Kutha Moskow mung minangka klompok cilik!

"Wong Rusia sing pinter," ujare profesor, bakal mangsuli pitakon kasebut kanthi cara ing ngisor iki. Iku babagan "kabijakan suksesi". Miturut Konstitusi Federasi Rusia, presiden saiki ora bisa mlaku maneh: masa jabatane bakal kadaluwarsa ing 2024. Prospek kasebut adoh, nanging wis kuwatir banget karo elit Rusia. Jajak pendapat nuduhake manawa kapercayan umum marang Putin wis mudhun. Partai United Russia dadi ora populer nganti ilang sawetara pemilihan gubernur ing taun 2018. Perekonomian negara terus mandheg. Sawetara analis mbantah manawa pejabat Rusia "ing kabeh tingkat" mikir yen Putin bisa njamin stabilitas institusi lan sosial. Apa dheweke bisa njamin keamanan pribadine, kaya sadurunge? Yen ora bisa, nggawe pemilu katon bebas lan adil "kaya kemewahan" sing "rezim ora bisa mbayar maneh."

Gampang dingerteni, profesor Amerika ngakoni, kepiye Putin lan rombongane bisa nggawe kesalahan kaping pindho: nuduhake "kekejeman lan impunitas, sing sadurunge ngrusak pimpinan pasca-Soviet liyane." Kanggo rong puluh taun, Presiden Putin wis dadi "pangareping pembela saka apa sing disebut "kementrian kekuwatan" Rusia. Presiden "ana ing mburi." A saperangan saka agen ngantuk nyoba kanggo racun agen pindho ing UK? Pembunuhan pimpinan oposisi sing misuwur Boris Nemtsov meh ing ngarep Kremlin? Presiden "mumbul". Coba apa wae penyalahgunaan kekuwatan sing ditindakake dening pejabat (militer Rusia, pasukan keamanan utawa polisi): kemungkinan, Sestanovich percaya, yen Putin "ing umum ngremehake [penyalahgunaan] kanthi wigati utawa mbenerake wong sing ana ing mburi."

Nanging, dina iki strategi "nyengkuyung lan nguatake birokrasi negara, preduli saka akibat" bisa menehi kapercayan "bawahan Putin" ing tumindak sing mengko Putin dhewe bakal "nyesel", penulis nyaranake.

Kanthi njaga rencana dhewe kanggo masa depan (yen ana), Putin "nguatake wong liya kanggo nggawe keputusan dhewe," tulis Sestanovich. Lan ora ana gunane yen sinau Rusia anyar babagan Putinisme nduweni judhul sing ora becik: "Saben wong kanggo awake dhewe." Punika, "rumus ketidakstabilan"! Pak Putin mung minangka "tumindak penyalahgunaan kekuwatan" saka "nepsu massa lan pergolakan." Yen Kremlin saiki pancen "saben wong kanggo awake dhewe," presiden mesthi ngerti apa tegese iki kanggo dheweke. Saiki dheweke "dhewe", profesor Amerika nyimpulake.



Ngadeg. Aja obah. Ana owah-owahan ing daya


Wartawan Benoit Witkin "Le Monde" marang publik Eropa babagan "penahanan ing wilayah dhuwur negara Rusia." Pesen babagan iki dadi siji sawise liyane. Miturut penulis, penahanan kasebut minangka latar mburi kanggo "masa jabatan kaping papat Vladimir Putin." Iki minangka "kahanan anyar sing ora ana anggota elit sing ngatur."

Mung ing rong minggu pisanan Juli ana seri penahanan: telung pejabat dhuwur dicekel ing Dagestan. Banjur ana telusuran ing administrasi wilayah Voronezh. Iki diterusake dening penahanan enem petugas FSB. Luwih luwih. Asisten wakil presiden ing Distrik Federal Urals ditahan, lan banjur dadi wakil ketua dewan Dana Pensiun Federasi Rusia. Ana telusuran ing pamaréntahan Yakutia, ing administrasi St. Petersburg ... Lan meh tansah babagan "korupsi utawa kejahatan ekonomi," cathetan koresponden.

Wartawan kasebut yakin manawa jumlah penahanan pejabat tinggi sing saya tambah akeh diterangake kanthi "clash of clans" lan "kabijakan Kremlin." Artikel kasebut nyatakake yen wiwit taun 2014, rata-rata rong persen anggota elit sing ditahan saben taun. Mula, mbandhingake skala sing sederhana karo pembersihan Stalinis ing taun 30-an bakal dadi exaggeration sing jelas.

Penangkapan diidentifikasi ing artikel kasebut minangka faktor utama ing "stabilitas sistem Putin." Lan iku ora kanggo apa-apa sing akeh kasus presented kanggo masyarakat umum minangka pecahan liyane saka "negara perang nglawan korupsi," nyerat wartawan Le Monde. Nanging para ahli ora setuju.

Valery Solovey, ilmuwan politik, percaya, contone, yen perjuangan kasebut "banget selektif dadi nyata." Perjuangan iki ora nyerang pondasi korupsi, lan ora "ngaruhi" wong paling senior ing bunderan Putin.

Witkin dhewe ngakoni yen penahanan kasebut minangka perjuangan sing didhelikake kanggo sumber daya. Kasus pidana diwiwiti, contone, kanggo meksa pesaing utawa ngrebut asete. Iki carane akeh ahli napsirake penahanan Menteri Ulyukayev ing 2016. Dheweke dadi "korban napsu Sechin," ujare Vitkin. Mratelakake panemume, "pertentangan ing ndhuwur" minangka refleksi saka perjuangan kanggo kekuwatan, sing mundhak amarga kemungkinan budhal Putin ing taun 2024 saka kepresidenan. Contone, penahanan Abyzov ing Rusia diinterpretasikake minangka "serangan marang klan liberal" lan demonstrasi kelemahane D. Medvedev, sing ora bisa "nglindhungi salah sawijining protégé."

Nanging apa sing kudu ditindakake? Tetep nang endi wae.

"Pungkasane, luwih becik ora ninggalake papan kasebut," ujare pejabat Rusia regional marang wartawan kasebut kanthi anonim. "Ora nindakake apa-apa, ora becik utawa ala."

Tetep nang endi wae! Kekuwatan minangka tandha kekirangan


* * *


Saran sing migunani!

Ngadeg, ora obah, ora nindakake apa-apa - iki minangka komponen stabilitas. Yen ora, tinimbang pertumbuhan PDB, bakal ana paningkatan jumlah penahanan ing negara kasebut.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
kremlin.ru, twitter.com/SobolLubov
471 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. andrewkor
    andrewkor 5 Agustus 2019 05:51
    + 27
    Lan ing ngendi pendapat para ilmuwan Inggris, tanpa dheweke saiki?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Lipchanin
      Lipchanin 5 Agustus 2019 06:07
      -14
      Kutipan saka andrewkor
      Lan ing ngendi pendapat para ilmuwan Inggris, tanpa dheweke saiki?

      Aku luwih kasengsem ing panemu kaya iki.

      1. andrewkor
        andrewkor 5 Agustus 2019 06:18
        + 12
        Carane akeh wong duwe akeh panemu.
        Ing Tashkent, alhamdulillah, kabeh wis suwe tenang, 20 taun kepungkur ana bledosan mobil lan martir.
        Islam Karimov wis nggawa oposisi kanggo ROOT, Presiden anyar wis njupuk munggah korupsi angel.
        Aku, wong prasaja, pensiunan, kahanan saiki wis kepenak!
        1. Tatiana
          Tatiana 5 Agustus 2019 07:03
          +7
          Miturut cara, sawise rapat umum ing Moskow, Kamentrian Luar Negeri Rusia wis nuduh Amerika Serikat lan Jerman campur tangan ing urusan internal Rusia.

          Ing wektu sing padha, Maria Zakharova wis nyatakake - lan uga kanthi yakin - yen duta besar AS kanggo Federasi Rusia lan koran negara Jerman Deutsche Welle kanthi pribadi njaluk supaya Rusia melu tumindak sing ora dikoordinasi tanggal 3 Agustus.

          Aku kepengin weruh apa langkah-langkah sing bakal ditindakake dening pamrentah Federasi Rusia marang para instigator manca iki saka debauchery ing Moscow sing padha?

          Aku percaya yen pamrentah Federasi Rusia mesthi bakal njupuk langkah! Nanging sing endi lan carane?
          Yen ora, sawetara blogger Rusia, kanthi dhukungan saka Kulon, wis dadi kandel yen salah sijine wis ana ndesek para demonstran supaya mateni bocah-bocah polisi huru-hara!
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 07:11
            0
            Kutipan: Tatyana
            sing siji-sijine wis ngajak para demonstran supaya mateni bocah-bocah polisi huru-hara!

            Wingi ing warta kasebut, dheweke wis nemokake lan mbukak kasus pidana babagan ekstremisme.
            Ing komentar, dheweke janji bakal nyuwek dheweke apa sing dipangan
            1. Lokal
              Lokal 5 Agustus 2019 08:43
              +7
              Skenario kasebut yaiku Amerika, biasane mbaleni apa sing ditindakake ing mantan Ukraina.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 09:30
                -5
                Kutipan saka Lokal
                Skenario kasebut yaiku Amerika, biasane mbaleni apa sing ditindakake ing mantan Ukraina.

                Dideleng dening para panyengkuyung sing nyengkuyung covens kasebut, naskah kasebut ora mbebayani.
                1. Tatiana
                  Tatiana 5 Agustus 2019 14:54
                  +1
                  Kutipan: Lipchanin
                  Kutipan saka Lokal
                  Skenario kasebut yaiku Amerika, biasane mbaleni apa sing ditindakake ing mantan Ukraina.
                  Dideleng dening para panyengkuyung sing nyengkuyung covens kasebut, naskah kasebut ora mbebayani.

                  "Navalnyat" lan warga uninitiated ing Rusia malah ora Suspect sing padha bener ndhukung ing wong Navalny lan rombongan!
                  Dheweke ora curiga, umpamane, kepiye Navalny ngaso ing luar negeri kanthi jutaan sing dicolong? Ing kene, utamane, fakta lan bukti - deleng video kasebut!

                  Navalny nglampahi liburan ing dhuwit sing dicolong. Buktine. Diterbitake: 29 Mei 2019
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 15:02
                    0
                    Kutipan: Tatyana
                    Buktine. Diterbitake: 29 Mei 2019

                    Iki minangka bukti kanggo wong normal.
                    Saiki dheweke (bukti) bakal ditolak ngguyu
                    Sanajan sampeyan paling ora bakal kena, dheweke bakal mbalekake aku ngguyu
                    1. Tatiana
                      Tatiana 5 Agustus 2019 15:20
                      -2
                      Kutipan: Lipchanin
                      Kutipan: Tatyana
                      Buktine. Diterbitake: 29 Mei 2019

                      Iki minangka bukti kanggo wong normal.
                      Saiki iku (bukti) bakal mudhun ngguyu
                      Sanajan sampeyan paling ora bakal kena, dheweke bakal mbalekake aku ngguyu

                      Ya, aku uga downvoted. aran Inggih, sampeyan bisa nindakake apa? Nyuwun Nalika lagi ngomong, sampeyan ora bisa mbuwang selendang ing cangkeme wong liya!

                      Saben peserta "nyurung" bebenere menyang kesadaran umum, kaya sing diucapake, saka "lonceng" (utawa saka sofa). ya

                      Ha! Aku ora pengin kabeh bisa metu miturut Chernomyrdin ing Rusia maneh. Yaiku, "We wanted sing paling apik, nanging ternyata, minangka tansah!" wassat utawa dadi luwih elek - kaya ing Maidan Ukrainia! duka Sawise kabeh, pilihan iki ing Moskow sing Barat saiki diputer!
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 15:56
                        -3
                        Kutipan: Tatyana
                        Sawise kabeh, pilihan iki ing Moskow sing Barat saiki diputer!

                        Lan sampeyan ora bisa mbuktekake marang sapa wae.
                        Dheweke ora krungu bantahan manawa dheweke nindakake pelanggaran.
                        Sawise kabeh, wiwitan Maidan dadi siji karo covens Moscow.
                        Ing Kyiv, tangané Berkut diikat lan kena perang sipil.
                        Polisi huru-hara kita lan liya-liyane nindakake tugase, mula njerit.
                        Wis "kanca paling apik Rusia" Trump prihatin babagan kesehatan ruang paling ngisor.
                        Lan malah iki dudu argumentasi kanggo wong-wong mau, para pembela "onizhedeti", yen covens iki ana ing tangane mung lumbung.
                        Dheweke mung ora pengin ngerti yen mung ana siji tujuan karo Departemen Luar Negeri, yaiku nggulingake kekuwatan kanthi kekerasan.
                        Lan sawise kabeh, padha ketemu karo musuhan. "Dheweke ora kaya ngono"
                        Apa Maidan mimpin kanggo tanggi, padha ora weruh titik-blank
                      2. Gardamir
                        Gardamir 5 Agustus 2019 15:56
                        + 13
                        Sawise kabeh, pilihan iki ing Moskow sing Barat saiki diputer!
                        Lan sing grandmaster saka Rusia dawa ora ngerti carane mindhah catur ing kabeh? Iku sing West dipeksa wong kanggo mlebu Tambah ing umur pensiun. Banjur sampeyan main ing tangan Kulon kanthi nentang Putin marang Navalny. Loro-lorone saka tim sing padha.
                      3. Tatiana
                        Tatiana 5 Agustus 2019 16:14
                        -4
                        Kutipan: Gardamir
                        Iku sing West meksa wong kanggo mlebu Tambah ing umur pensiun. Banjur sampeyan main ing tangan Kulon kanthi nentang Putin marang Navalny. Loro-lorone saka tim sing padha.

                        Minangka anggota saka "tim padha", padha prabédan amba banget!
                        Putin, minangka presiden Federasi Rusia, tumindak minangka kapten kapal lan ora kasengsem ing kapal nabrak ing watu. Lan Navalny mung pemberontak murah sing ora tanggung jawab kanggo kapal iki. Dheweke weruh tanah sugih karo sambungan lan nuntut kapten nggawa kapal karo kargo sugih menyang lan moor. Lan apa sing bakal kelakon ing kapal, kargo lan kru liyane, Navalny pancen ora menehi peduli lan poop!
                        Para ahli waris mrentahake Navalny saka "tanah" iki kanggo numpak kapal kasebut - supaya dheweke bakal nampa bonus saka dheweke kanggo ngrampungake pesenan kasebut!
                      4. Gardamir
                        Gardamir 5 Agustus 2019 17:50
                        +6
                        mung pemberontak murah
                        Uncalan Navalny, iki Azef modern.
                      5. Tatiana
                        Tatiana 5 Agustus 2019 19:36
                        +2
                        Kutipan: Gardamir
                        mung pemberontak murah
                        Uncalan Navalny, iki Azef modern.

                        Ing kasus apa wae, Yudas - dheweke Yudas!
                        Utawa, kaya sing diomongake, ora kabeh iku emas sing floats kanggo sampeyan karo aliran tengen menyang tangan!
                      6. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 16:39
                        -4
                        Kutipan: Gardamir
                        Iku sing West meksa wong kanggo mlebu mundhak pensiun

                        Lan supaya dina Sabat dipentasake? belay
                        Sampeyan dhewe krungu yen nom-noman "demonstrasi" amarga iki
                        Aku ora weruh utawa krungu panjaluk kanggo mbatalake reformasi pensiun saka wong-wong mau
                        Banjur sampeyan muter menyang tangan Kulon,

                        Wis cetha. Apa aku nggunakake kabeh kekuwatanku kanggo ngganti kekuwatan kanggo dhuwit Departemen Luar Negeri?
                        Loro-lorone ing tim sing padha.

                        Oh tenan? ngguyu
                      7. Ehanatone
                        Ehanatone 6 Agustus 2019 00:19
                        +5
                        Tatiana
                        "Ha! Aku ora pengin kabeh kanggo nguripake metu miturut Chernomyrdin ing Rusia maneh. Yaiku, "We wanted sing paling apik, nanging ternyata minangka tansah!
                        Mesthi wae, aku ora pengin, nanging ing kene, kaya ing paribasan: sampeyan ora bisa ngandhut ...
                        Sampeyan ora bisa nahan kekasaran para panguwasa lan para pinituwa, ninggalake kabeh sing ana, lan kanggo stabilitas, aja goyang kapal ...
                        Nanging yen sampeyan ora nindakake gerakan apa wae, mula stabilitas bakal tetep, uga, stabilitas kasebut, sing ana ing kuburan ...
                  2. Lena363
                    Lena363 5 Agustus 2019 17:15
                    + 12
                    Naif ing kaca tingal pink! Lan ing ngendi para wakil lan anggota pamarentah nglampahi preian?
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 17:30
                      -9
                      Kutipan: Lena363
                      Lan ing ngendi para wakil lan anggota pamarentah nglampahi preian?

                      Bener, dheweke entuk gaji, nanging ruang paling ngisor lali nalika dheweke kerja
                      Lan miturut sampeyan, kanggo Mesir, Turki, Prancis, lsp. mung timbalan lan anggota pamaréntahan lelungan?
                      Wiwit awal taun, kira-kira 12 yuta wong Rusia wis liburan ing luar negeri kanthi paket wisata, 15 yuta liyane wis ngaso ing Rusia, ujare Maya Lomidze, direktur eksekutif Asosiasi Operator Wisata Rusia (ATOR).

                      Miturut dheweke, jumlah wong Rusia sing tuku tiket ing luar negeri cocog karo angka kanggo 2017. Kita ngomong mung babagan turis sing diatur, lan dudu babagan lelungan mandiri.

                      Tujuan manca sing paling populer ing musim iki yaiku Turki, Yunani, Spanyol, Siprus. Uga ana ing antarane Rusia, Tunisia, Bulgaria, Thailand, Republik Dominika lan Kroasia, laporan TASS.

                      Kita duwe wakil sing apik ngguyu
                      1. Ingvar 72
                        Ingvar 72 5 Agustus 2019 20:23
                        +9
                        Kutipan: Lipchanin
                        Nyatane, dheweke entuk bayaran

                        Yagene kraton-kratone padha regane nganti ora bisa digayuh sanajan gajine seumur hidup?
                  3. Ingvar 72
                    Ingvar 72 5 Agustus 2019 20:22
                    +6
                    Kutipan: Tatyana
                    Navalny nglampahi liburan ing dhuwit sing dicolong. Buktine.

                    Kanggo kabeh rottenness saka Navalny (lan aku ora mbantah iki), kasunyatan marang dheweke ora mbatalake kasunyatan kang nuduhake bab elit kita. hi
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Ingvar 72
                        Ingvar 72 6 Agustus 2019 07:04
                        + 10
                        Kutipan: Lipchanin
                        Dadi sampeyan tanpa syarat pracaya akeh bosok

                        Aku pracaya ing kasunyatan. Lan kasunyatane ora ana siji-sijine bantahan sing bisa dingerteni babagan tuduhan Navalny saka pejabat.
                    2. Tatiana
                      Tatiana 5 Agustus 2019 23:46
                      -4
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Kanggo kabeh rottenness saka Navalny (lan aku ora mbantah iki), kasunyatan marang dheweke ora mbatalake kasunyatan kang nuduhake bab sing disebut elit kita.

                      Lan sabenere iki Navalny bosok kudu kapilih dadi wakil?!!! Lan apa sing sampeyan pribadi lan wong biasa saka Navalny bosok iki duwe kuwasa?!!!
                      Navalny ora nyeret saka treasury mung amarga dheweke ora duwe kesempatan kanggo nindakake. Mung lan kabeh. Lan bakal ana kesempatan - bakal nyebar kanthi lengkap!

                      Apa sampeyan dhewe, Igor, mikir apa sing sampeyan ucapake? Uga kanggo kula - "Wedding in Malinovka"! Sawetara dirampok, saiki liyane - "bulk" - uga bakal teka ing negara lan rakyat kanggo ngrampog!

                      Sampeyan, Igor, iku wong pinter! Apa sampeyan pancene ora ngerti karo sapa kita, wong Rusia biasa, ing wong Navalny, urusan? Navalny ora ngrampok amarga mung ora duwe kesempatan kuwi. Lan dheweke bakal dadi kuwasa - dheweke uga bakal ngrampok perbendaharaan - lan malah bakal milih Kulon, sing bakal dadi utange marang kekuwatane!

                      Dadi bakal ngrampok. Pernikahan ing Malinovka
                      1. Ingvar 72
                        Ingvar 72 6 Agustus 2019 07:03
                        +8
                        Kutipan: Tatyana
                        Lan sabenere iki Navalny bosok kudu kapilih dadi wakil?!!!

                        Tatyana - sampeyan wong wadon pinter! Banjur kenging menapa panjenengan ndadosaken dhateng kula ingkang boten kula aturaken? nglirik Aku ngerti banget sapa Navalny, nanging aku mbaleni, iki ora negate kasunyatan korupsi ing eselon ndhuwur kuwasa sing ngandika bab. hi
                      2. Tatiana
                        Tatiana 6 Agustus 2019 10:19
                        -4
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kutipan: Tatyana
                        Lan sabenere iki Navalny bosok kudu kapilih dadi wakil?!!!

                        Tatyana - sampeyan wong wadon pinter! Banjur kenging menapa panjenengan ndadosaken dhateng kula ingkang boten kula aturaken? nglirik Aku ngerti banget sapa Navalny, nanging aku mbaleni, iki ora negate kasunyatan korupsi ing eselon ndhuwur kuwasa sing ngandika bab. hi

                        Nanging sapa sing mbantah kasunyatan korupsi ing kuwasa "ndhuwur"?!!! Kita ngomong babagan cara kanggo ngatasi fenomena iki lan babagan inti saka para pejuang sing ora duwe prinsip. - i.e. babagan individu sing melu perjuangan iki! Apa sing ora dingerteni ing kene?

                        Navalny punika tutugan paling awon saka lawas ing negara, i.e. apa kita duwe saiki - lan malah Samsaya Awon! "Jerawat" busuk iki pungkasane bakal nyerahake negara menyang Kulon !!!
                        Navalny luwih elek tinimbang Antibiotik saka film "Gangster Petersburg"!
                        Navalny wis thukul kaya umbilical cord kanggo mungsuh Kulon, kaya Hitler nate tuwuh dadi badan khusus AS!
                        Kabeh sing ditindakake Barat saiki ing Rusia, kaya sing ditindakake ing Ukraina sadurunge Maidan! Lan asil bakal padha!

                        Navalny blog - lan supaya wong blog! Nanging sampeyan ora bisa ngidini dheweke njupuk alih! Media ora dadi alesan kanggo dadi wong sing kuwasa. Pamrentahan kita kebak seniman, atlet, lan liya-liyane. oportunistik "media shushary".

                        "Gangster Petersburg", fragmen film, kutipan, Antibiotik babagan kekuwatan ing negara kasebut.
                      3. Ingvar 72
                        Ingvar 72 6 Agustus 2019 16:15
                        +3
                        Kutipan: Tatyana
                        Navalny luwih elek tinimbang Antibiotik saka film "Gangster Petersburg"!

                        Kanggo aku, dheweke, Dimon, lan akeh pejabat "sukses" liyane kudu antri ing ngarep regu tembak. hi
                      4. Tatiana
                        Tatiana 6 Agustus 2019 12:07
                        -2
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kutipan: Tatyana
                        Lan sabenere iki Navalny bosok kudu kapilih dadi wakil?!!!

                        Tatyana - sampeyan wong wadon pinter! Banjur kenging menapa panjenengan ndadosaken dhateng kula ingkang boten kula aturaken? nglirik Aku ngerti banget sapa Navalny, nanging aku mbaleni, iki ora negate kasunyatan korupsi ing eselon ndhuwur kuwasa sing ngandika bab. hi

                        Lan tak ulangi, ora ana sing mbantah kasunyatan korupsi ing kuwasa "ndhuwur"?!!!
                        Lan aku mbaleni yen kita ngomong babagan musuhan, unscrupulously venal kanggo cara West saka collaborationist-liberoid perjuangan nglawan fenomena iki ing sisih Navalny piyambak !!!

                        "Negara darurat. Investigation ": "Warga Navralny - 2. Transfer awis." Diterbitake: 29 Mei 2019
                        [media=https://www.youtube.com/watch?v=lyvkJhcavmM]
                      5. Ingvar 72
                        Ingvar 72 6 Agustus 2019 16:21
                        0
                        Kutipan: Tatyana
                        "Negara darurat. Investigation ": "Warga Navralny - 2. Transfer awis."

                        Ya, dheweke ngirim informasi babagan dheweke, lan dituduh ngapusi. Nanging iki sing nyekel - apa dheweke ujar ing ngendi wae yen dheweke mlarat lan anak-anake sinau ing Rusia? Sak ngertiku, ora. Enlighten kula yen ora. Lan sing paling penting - ing video iki ora ana siji-sijine sing pantes, kanthi kasunyatan sing mbantah film-film kasebut.
                        Tatyana, ngerti, aku dudu pendukung Navalny, aku ngerti yen dheweke mungsuh. Nanging panguwasa dhewe menehi crook iki tuku dening US kabeh kertu trump. hi
                      6. Tatiana
                        Tatiana 6 Agustus 2019 19:00
                        -2
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kutipan: Tatyana
                        Video. "Negara darurat. Investigation ": "Warga Navralny - 2. Transfer awis."
                        Ya, dheweke ngirim informasi babagan dheweke, lan dituduh ngapusi. Nanging iki sing nyekel - apa dheweke ujar ing ngendi wae yen dheweke mlarat lan anak-anake sinau ing Rusia? Sak ngertiku, ora.
                        Nonton video kasebut kanthi teliti maneh!
                        Nanging, Navalny terus-terusan ngumpulake dhuwit kanggo proyek piramida finansial "politik", lan kaya mangkene dheweke urip kanthi sugih lan seneng! Lan ndhelikake babagan penghasilan sejatine.
                        Lan putriné mung Ndaftar GRATIS kanggo sinau ing universitas AS sing bergengsi kanggo taun 1st taun akademik 2019-2020.
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Aku dudu pendukung Navalny, aku ngerti yen dheweke mungsuh. Nanging panguwasa dhewe menehi crook iki tuku dening US kabeh kertu trump.
                        Lan apa iku? Apa sampeyan mikir wong kudu cepet-cepet menyang tangan Navalny? Aku durung dadi edan.

                        Revelations Navalny saka daya ing lan piyambak ora ateges ing kabeh sing daya ing negara kudu ditransfer kanggo Navalny piyambak - uga kanggo rogue malah luwih gedhe karo manca financial lan politik diatur klompok pidana dipimpin déning "bayangan" Khodorkovsky!
                      7. Ingvar 72
                        Ingvar 72 6 Agustus 2019 21:15
                        0
                        Kutipan: Tatyana
                        Apa sampeyan mikir wong kudu cepet-cepet menyang tangan Navalny? Aku durung dadi edan.

                        Ora, wong-wong kudu sinau babagan varietas gomna supaya bisa mbedakake siji lan sijine, nanging ing wektu sing padha ora salah sijine permen. hi
                      8. Komentar wis dibusak.
                      9. NordOst16
                        NordOst16 9 Agustus 2019 09:37
                        +1
                        Lan ing antarane apa sing kudu dipilih, amarga aku ora ngerti akeh babagan macem-macem produk sekunder, nanging paling ora iki anyar. Lan sampeyan ngerti, sing paling awon yaiku nglawan latar mburi kekuwatan, Navalny ora dadi alternatif sing ala, lan kasunyatan manawa panguwasa elit pamrentah wis mudhun banget, mula nggawe wong kaya Navalny dadi alternatif sing bisa ditindakake, yaiku Kulon sing rusak. ora ana hubungane.
                        Nalika sampeyan ndeleng carane pejabat bengok-bengok babagan agresi Amerika Serikat, NATO, banjur mbatalake dhuwit ing kana lan mulang anak-anake ing kana, banjur ana pitakonan alami: Ana sing najis, mungkin dheweke ngapusi kita?
                        Lan malah wong diwasa, sing angel disalahake amarga wis zombified dening Navalny, wiwit pindhah menyang rapat umum, iki minangka indikator sing ora kabeh apik. Lan bab pungkasan sing kita butuhake yaiku wong-wong menyang rapat umum apa wae amarga ora ana alternatif, nanging pengin ngganti urip.
                        Lan kanthi pribadi, aku mikir yen iki luwih apik tinimbang ala, amarga lenggah ing dhampar kanggo wektu sing suwe nyuda hubungane karo kasunyatan.
                  4. NordOst16
                    NordOst16 9 Agustus 2019 09:01
                    0
                    Apa lobak luwih manis tinimbang lobak? Sing lawas wis kesel – seret sing anyar. Lan kasunyatan sing ndhuwur daya lungguh lan rampung ilang tutul karo kasunyatan punika kasunyatan
                  5. anti-liberal
                    anti-liberal 12 Agustus 2019 10:59
                    0
                    "Navalnyat" lan warga uninitiated ing Rusia malah ora Suspect sing padha bener ndhukung ing wong Navalny lan rombongan!
                    Navalnyats malah ora perlu curiga, kaya sampeyan ora kudu pitung jengkal ing bathuk kanggo ngerti saka ngendi dhuwit kanggo pizza, amarga kabeh ing negara iku ala banget sing mesthine dhuwit sing freaks nyumbang kanggo. mung bisa teka saka njaba. Siji-sijine perkara sing ora dicurigai yaiku kepiye carane akeh wong sing wis entuk, lan apa sing nunggu dheweke yen "kamenangan", dheweke ora bakal weruh laurels, ora mung bakal nglarani, sing ora siap. ing tampilan saka urip manis lan holyavnoy sing, nanging sing bakal banget agawe kadhemen ing ngisor Kali Moscow.
                2. tracer
                  tracer 5 Agustus 2019 23:00
                  0
                  Ya, non-sedulur ing situs iki aran cukup free.
                3. besik
                  besik 6 Agustus 2019 02:33
                  0
                  minusers iki aktif banget lan ora nggambarake panemu saka wong. Kaya umpluk reged ing segara kang atos.
              2. Ingvar 72
                Ingvar 72 5 Agustus 2019 20:30
                +2
                Kutipan saka Lokal
                Skenario kasebut yaiku Amerika, biasane mbaleni apa sing ditindakake ing mantan Ukraina.

                Kenapa nyipta sepeda? Nyuwun Kajaba iku, pamrentah "kita" nggawe kabeh prasyarat kanggo implementasine skenario kasebut. Kadhangkala misale jek sing padha bisa ing pasangan, miturut siji, luwih skenario global. hi
                1. Tatiana
                  Tatiana 6 Agustus 2019 00:19
                  -2
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Kutipan saka Lokal
                  Skenario kasebut yaiku Amerika, biasane mbaleni apa sing ditindakake ing mantan Ukraina.

                  Kenapa nyipta sepeda? Nyuwun Kajaba iku, pamrentah "kita" nggawe kabeh prasyarat kanggo implementasine skenario kasebut. Kadhangkala misale jek sing padha bisa ing pasangan, miturut siji, luwih skenario global. hi

                  Bener - lan Nabiulina karo Bank Sentral IMF Rusia kanggo mbantu dheweke!
                  Hukum Federal "Ing Bank Sentral Rusia" kudu diganti!
                  Nanging apa IMF Central Bank of Russia ora cocog karo Navalny? Ora, mesthi!
                  Ya, banjur kenapa neraka kita butuh dheweke ing kekuwatan - kanthi redistribusi sing padha karo sisa-sisa properti Rusia lan bitcoin sing ora ana spekulasi sacara finansial?
                  1. vasiliev yu
                    vasiliev yu 6 Agustus 2019 16:59
                    0
                    Cetha yen akeh ora cocog karo sampeyan, mulane, kanthi jiwa sing resik lan ati nurani sing resik, sampeyan ora bisa ngidini calon sing ora disenengi, ngapusi, ngapusi, nuduh kabeh dosa mortal. Kanggo hukum kuwi, iku ora perlu kanggo netepi
                    Sawise kabeh, iki carane kabeh bisa metu kanggo sampeyan. Lan wong-wong padha menyang rapat umum ora kanggo akeh lan sable, nanging kanggo pemilu adil. Kene lagi perverts lan masochists, siap kanggo bebener ing klub saka njaga. Lan sawetara scum disebut pengawal.
                    Inggih, banjur, kanggo neraka, kita kudu dheweke ing kuwasa

                    Lan setan ing kuwasa perlu edro? Ayo padha ora ngidini nganti pemilu, banjur? Miturut pendapatku, iku logis, ing semangat logika sampeyan.
                    1. Tatiana
                      Tatiana 6 Agustus 2019 19:38
                      -3
                      Kutipan: Vasiliev Yu
                      Cetha yen akeh ora cocog karo sampeyan, mula, kanthi jiwa sing resik lan ati nurani sing resik

                      Sampeyan bakal nemtokake dhewe apa sejatine Navalny.
                      Navalny ora duwe "jiwa murni" utawa "hati nurani"!
                      Iki video kanggo mbantu sampeyan!
                      "Negara darurat. Investigation ": "Warga Navralny - 2. Transfer awis." Diterbitake: 29 Mei 2019
                      [media=https://www.youtube.com/watch?v=lyvkJhcavmM]
            2. SOF
              SOF 5 Agustus 2019 09:32
              +8
              Kutipan: Lipchanin
              Wingi ing warta kasebut, dheweke wis nemokake lan mbukak kasus pidana babagan ekstremisme.
              Ing komentar, dheweke janji bakal nyuwek dheweke apa sing dipangan





              ..... ay ... endi sing dadi pembela protes - sing arep njejegake kabeh sing apik nglawan kabeh sing ala, ora peduli dhuwite sapa .....
              .... sapa sing arep melu bajingan kono?... landing...?
              ... njupuk saka Kassad ...
              1. tracer
                tracer 5 Agustus 2019 23:03
                -1
                Pasukan pendaratan bakal metu karo Garda Nasional, mesthi bakal metu yen perlu. Lan dheweke bakal nuduhake hacks urip kanggo masokis sing nandhang sangsara.
                1. NordOst16
                  NordOst16 9 Agustus 2019 09:41
                  0
                  Aku mikir sampeyan bakal ing bebaya pisanan kabeh amarga padha bisa ngalahake
          2. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 07:16
            -5
            Kutipan: Tatyana
            Miturut cara, sawise rapat umum ing Moskow, Kamentrian Luar Negeri Rusia wis nuduh Amerika Serikat lan Jerman campur tangan ing urusan internal Rusia.

            Iki sing diomongake
            "Kedutaan Besar AS ing Moskow nerbitake rute mlaku-mlaku, sing diarani mlaku-mlaku, sing bakal teka ing dina Sabtu. Rute iki dituduhake titik demi titik, mung menit saben menit: jam pira bakal diwiwiti, jam pira bakal rampung, lan terus," ujare Zakharova. Dheweke nyathet yen mung ing pungkasan publikasi ana panjaluk supaya ora ngetutake rute sing dituduhake. "Minangka kita ngerti, 90% saka informasi iki mung njaluk wong kanggo melu acara iki," Zakharova ngandika.

            Nanging babagan Jerman
            Miturut wakil Kementerian Luar Negeri Rusia, upaya kanggo ngganggu urusan internal Federasi Rusia uga dituduhake dening sawetara media asing, utamane, saluran TV Jerman Deutsche Welle. Miturut Zakharova, outlet media iki diterbitake ing basa Rusia banding marang Muscovites supaya metu kanggo protes.
          3. Krasnoyarsk
            Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 07:43
            + 10
            Kutipan: Tatyana

            Aku percaya yen pamrentah Federasi Rusia mesthi bakal njupuk langkah! Nanging sing endi lan carane?
            Banjur sawetara blogger Rusia, kanthi dhukungan saka Kulon, dadi wani banget yen salah sijine wis nimbali para demonstran kanggo mateni anak-anak perwira OMON!

            Kutipan: Tatyana

            Aku percaya yen pamrentah Federasi Rusia mesthi bakal njupuk langkah! Nanging sing endi lan carane?
            Banjur sawetara blogger Rusia, kanthi dhukungan saka Kulon, dadi wani banget yen salah sijine wis nimbali para demonstran kanggo mateni anak-anak perwira OMON!

            Ya, mung kanggo telpon iki wae, dheweke kudu digantung ing gantungan.
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 07:51
              +1
              Kutipan: Krasnoyarsk
              Ya, mung kanggo telpon iki wae, dheweke kudu digantung ing gantungan.

              Aku ora ngerti babagan gantungan, nanging dheweke bakal entuk ing papan skor manawa.
              Jeneng asline lan jenenge wis dikenal.
              1. besik
                besik 6 Agustus 2019 02:39
                0
                lan pedunung Podolsk kasebut kanthi teliti, mriksa scoreboard.
            2. NordOst16
              NordOst16 9 Agustus 2019 09:43
              0
              Lan karo wong-wong sing "ora duwe dhuwit, nanging sampeyan terus," apa sing sampeyan usulake?
              1. Krasnoyarsk
                Krasnoyarsk 9 Agustus 2019 20:57
                0
                Kutipan: NordOst16
                Lan karo wong-wong sing "ora duwe dhuwit, nanging sampeyan terus," apa sing sampeyan usulake?

                Kanggo miwiti - kanggo nyopir ing gulu, banjur, nalika dadi nganggur, kanggo miwiti kasus pidana. Kanggo njlentrehake kabeh kahanan stagnasi ekonomi sajrone jabatan perdana.
          4. Kawiwitan
            Kawiwitan 5 Agustus 2019 13:41
            -2
            saiki Amerika lan Jerman padha oncat banget.
            Iki kanggo aku uga. Aku kepengin weruh apa tindakan sing bakal ditindakake marang dheweke lan kapan?
            1. aybolyt678
              aybolyt678 5 Agustus 2019 14:34
              -3
              Kutipan saka Revival
              Aku kepengin weruh apa tindakan sing bakal ditindakake marang dheweke lan kapan?

              Aku kepengin weruh yen Maria Zakharova minangka negarawan utawa ora, yen dheweke wis ngandika, bakal ana jawaban Rusia?
          5. astepanov
            astepanov 5 Agustus 2019 23:13
            +4
            Aku elinga episode: ing salah siji saka rapat umum sawetara taun kepungkur, aku kelakon liwat. Wong akeh, sing utamane bocah lanang, njaluk apa-apa ing kana. Lan setan narik aku bengok-bengok: "Kebebasan kanggo Yuri Detochkin! Yura, kita karo sampeyan!" (Yen ana sing ora ngelingi: iki catchphrases saka film "Ati-ati saka mobil") Lan wong akeh ngangkat munggah, sawetara wong wadon aneh njerit ati-rendingly: "Satraps! Uculake pahlawan!" Sadar yen aku bodho dadi provokator, aku mlayu metu saka wong akeh, lan saka mburi aku wis kesusu: "Free-bo-du! Gratis-bo-du!"
            Sing nalika aku cetha mangertos: ing paling kasus, wong ngumpulake ing akeh ora kanggo nggoleki bebener, nanging teka kanggo dosis adrenaline. Mekanisme sing padha narik akeh penggemar bal-balan lan meksa dheweke golek alasan kanggo gelut. Lan ana wong sing pinter nggunakake komplotan iki - malah bal-balan, malah rapat umum. Lan komplotan iki, kanthi cara, asring kebanjiran siji liyane: elinga paling ora acara sing kondhang ing Odessa.
          6. NordOst16
            NordOst16 9 Agustus 2019 08:58
            0
            Ya, mesthi, agen asing melu kabeh, amarga ora bisa ngakoni yen wong biasa njupuk lan mutusake kanggo njupuk ing dalan kanggo mbela hak-hak.
            Ora bisa diakoni yen sistem pamrentahan dadi penyebab kemiskinan rakyat, amarga muncul pitakonan babagan ngganti pamarentah.
        2. ROSO 42
          ROSO 42 5 Agustus 2019 07:08
          + 30
          Kutipan saka andrewkor
          Aku, wong prasaja, pensiunan, kahanan saiki wis kepenak!

          Lan, tenan, kita, pensiunan Rusia, wareg karo kahanan saiki! sedulur
          Saklawasé rong puluh taun kamakmuran tanpa wates. Apa organisme sing biasane seimbang ing periode pasca-Soviet sing bisa nahan iki?
          Saben taun, hubungan antarane partai, panguwasa lan rakyat saya cedhak lan kuwat ... Apa maneh, hubungan antarane panguwasa lan partai sing mrentah luwih kuwat ... Ya, masyarakat langsung nyambung karo iki - dening 146 %.
          Ya, ana sawetara sambungan. Saben dina - prestasi anyar ing jeneng kamakmuran bangsa. Saben taun - prestasi anyar ing ekonomi!
          Njupuk, contone, GDP kanggo 2018 - wutah sing signifikan! Nganti 1% kanthi inflasi ora ana apa-apa - 3%
          Utawa, ing kene, Rosneft nransfer luwih saka 2018 rubel menyang anggaran ing 4! sedulur Lan kabeh wong seneng. Kanggo sing kadhaptar. Nanging kepiye - dheweke bisa njupuk luwih akeh, nanging patang triliun cukup ... Lan dheweke lali yen 82 populasi sing sehat, bebarengan karo jutawan dolar sing sugih, nyengkuyung ekonomi ing bentuk pajak kanthi jumlah 200 rubel ing setahun. . Nanging, amarga padha lali bab kasunyatan sing iki 000 dollar millionaires, sing, miturut macem-macem prakiraan, duwe nganti 18% saka kabeh sumber daya negara, entuk mung siji lan setengah triliun tax income pribadi, nalika mbatalake $ 400 utawa 000 rubel saka negara kasebut. belay
          Lan iki, sing metu dadi nesu, ora seneng apa-apa. Panguwasa kudu luwih ketat karo dheweke. Sampeyan ora kanggo nyolong milyaran ing Kementerian Pertahanan utawa ngapusi milyaran karo kolonel FSB. Saben sable ngerti kandhang sampeyan ...
          Kutipan saka andrewkor
          Islam Karimov wis nggawa oposisi kanggo ROOT, Presiden anyar wis njupuk munggah korupsi angel.

          Vladimir Putin wis nglawan oposisi wiwit wiwitan - wiwit taun 2000. Lan sadurunge wong, mentor kang, Boris Nikolaevich, perang. Minangka asil perjuangan, jumlah miliarder dolar mundhak saka nol dadi 102, lan populasi wis suda sawetara yuta. Lan supaya terus ngurangi. Ketoke durung kabeh wong wis dipaku mudhun. belay
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 07:19
            -13
            Kutipan saka: ROSS 42
            Saklawasé rong puluh taun kamakmuran tanpa wates.

            Persis.
            Aku bisa nambah
            * Ana siji alangan ing Rusia - ana wong sing ora ngelingi apa sing ditindakake Putin kanggo Rusia: *

            • Ing 17 taun, Putin nambah budget Rusia 22 kaping, mbuwang militer - 30 kaping, GDP - 12 kaping (Rusia mlumpat saka 36 ing donya ing syarat-syarat GDP kanggo 6th panggonan),

            • Tambah cadangan emas lan ijol-ijolan manca dening 48 kaping!

            • bali 256 celengan mineral kanggo yurisdiksi Russian (3 kiwa bali!).

            • nyuwil perjanjian enggo bareng produksi "liberal" paling enslaving ing sajarah PSA (panjelasan ing ngisor iki)

            • nasionalisasi 65% saka industri lenga lan 95% saka industri gas lan akeh industri liyane.

            • ngunggahake industri lan tetanèn (kanggo 5 taun berturut-turut Rusia wis peringkat 2-3 ing donya ing babagan ekspor gandum, nyusul Amerika Serikat, sing saiki ana ing posisi 4th).

            • Tambah gaji rata-rata ing sektor umum dening 18,5 kaping liwat 12 taun, lan pensiun rata-rata dening 14 kaping.

            • Inggih, iku cukup trifle: Putin (yaiku dheweke) suda punah saka populasi Rusia saka 1,5 yuta wong taun ing 1999 kanggo 21 ing 2011, i.е. 71,5x.

            • Kajaba iku, Putin mbatalake persetujuan Khasavyurt - saéngga mbela integritas Rusia, mènèhi publisitas marang LSM - kolom 5th lan nglarang para wakil duwe akun ing luar negeri, mbela Suriah, mandheg perang ing Chechnya.
            Penghapusan PSA dening Putin minangka prestasi gedhe! PSA minangka persetujuan INI sing Amerika wis ngrampok Rusia wiwit taun 90-an lan minangka gantine Yeltsin diwenehi utangan.

            Putin berjuang kanggo ngilangi meh 4 taun kanthi bantuan akeh amandemen berturut-turut. Dadi penghapusan PSA nyebabake kebencian sing luar biasa ing Amerika kanggo Putin, amarga dheweke njupuk rampokan Rusia sing ora ana alangan. Mulane, Amerika sengit marang Putin lan kabeh wong kudu ngerti babagan iki.
            1. Krasnoyarsk
              Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 07:53
              + 25
              Kutipan: Lipchanin


              • nasionalisasi 65% saka industri lenga lan 95% saka industri gas lan akeh industri liyane.

              Pisanan sampeyan ndeleng sapa sing duwe saham saka "nasionalisasi" Gazprom, lan banjur ngomong.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 08:01
                -19
                Kutipan: Krasnoyarsk
                Pisanan sampeyan ndeleng sapa sing duwe saham saka "nasionalisasi" Gazprom, lan banjur ngomong.

                Aku ngomong
                PJSC "Gazprom" minangka perusahaan energi Rusia, luwih saka 50% saka saham kang diduweni dening negara. Iki minangka perusahaan induk saka Grup Gazprom.
                1. Krasnoyarsk
                  Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 08:20
                  + 16
                  [quote = Lipchanin] Stand [/ quote

                  Miturut data sing mbukak, "negara" mung duwe 50% saham (+1 swara). Aku sijine tembung negara ing tandha petik amarga iku trick sethitik kanggo sweeten pil. Ing kasunyatan, negara kasebut dhewe, sing diwakili dening lembaga negara Rosimushchestvo, ora duwe 50, nanging mung 38,37% saka saham raksasa kasebut, liyane dibagi antarane Rosneftegaz OJSC (10,74%) lan Rosgazifikatsiya OJSC (0,89%).

                  Kenapa aku iki kabeh? Saliyane kasunyatan manawa Rusia ora otoriter ing keputusane ing GAZPROM, kita kudu rembugan karo pamilik liyane.

                  Sapa sing "pemilik liyane" iki? Saka grafik sampeyan bisa ndeleng - iki Bank of NY lan sawetara "liyane".

                  Inggih, BoNY bisa dingerteni ing kene - iki minangka perusahaan sing ngetokake kuitansi simpenan Amerika sing diterbitake kanggo saham GAZPROM. Supaya ora teka-teki muspra, aku bakal nerangake - iki minangka wangun veiled nransfer properti negara saka koloni metropolis. Sing. 27% langsung ditransfer menyang "mitra Amerika kita", amarga GDP seneng guyon. Kenapa 27? Nanging amarga saka 25 persen teka "vokalisasi" saham, i.e. pemilik iki 27% bisa Cut mudhun pancasan digawe dening Society.

                  Sapa maneh sing dadi pemegang saham, sapa "liyane" iki?

                  E.ON Ruhrgas AG, distributor gas alam paling gedhe ing Jerman - 6,5%
                  Deutsche UFG, perusahaan hedge fund 100% diduweni dening Deutsche Bank - luwih saka 3%
                  NAFTA-MOSCOW, perusahaan Siprus (tebak kenapa lan sapa digawe) - 5,3%
                  NAFTA-VOSTOK, dana, maneh, ora pantes kanggo nerangake sapa sing digawe, - 1,5%
                  INTECO (ya, ya, Madame Baturina) - 1%
                  5,5% isih disemprotake dening cabal, t.s. kanggo susu favorit.

                  Dadi, Rusia, utawa malah Presiden kita Putin V.V. (ing asas, aku wis ora misahake presiden kanggo sawetara wektu saiki), ora bisa kanggo nggawe kaputusan unquivocal angel ing tumindak tartamtu saka GAZPROM, nanging kudu rembugan karo wong-wong sing nyiapake kabeh sampah iki karo Penyetor gas - amers, burghers lan 5- kolom th, kang ndarbeni aset dumunung njaba yurisdiksi Russian, lan langsung ngatur badhan.
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 08:33
                    -27
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Miturut data sing mbukak, "negara" mung duwe 50% saham (+1 swara).

                    Dadi aku ngomong babagan iki. Malah disingkiri
                    Aku njupuk negara tembung ing tandha petik

                    Lan aku ora njupuk, amarga iki Negaraku
                    Ing kasunyatan, negara kasebut dhewe, sing diwakili dening lembaga negara Rosimushchestvo, ora duwe 50, nanging mung 38,37% saka saham raksasa kasebut, liyane dibagi antarane Rosneftegaz OJSC (10,74%) lan Rosgazifikatsiya OJSC (0,89%).

                    Manungsa waé, ROS lenga lan gas. ROS gasifikasi.
                    Supaya ora ngrusak otakku kanthi sia-sia, aku bakal nerangake -

                    Nanging prasangkamu ora narik kawigatenku.
                    Saka tembung pancen.
                    Dadi, Rusia, utawa malah Presiden kita Putin V.V. (ing asas, aku wis ora misahake presiden kanggo sawetara wektu saiki), ora bisa kanggo nggawe kaputusan unquivocal angel ing tumindak tartamtu saka GAZPROM, nanging kudu rembugan karo wong-wong sing nyiapake kabeh sampah iki karo Penyetor gas - amers, burghers lan kolom 5,

                    Inggih, punika omong kosong ngguyu
                    Apa Rusia wis nilar SP-2?
                    Pranyata metu sing kita sarujuk karo amers lay iku?
                    Apa pipa gas karo Turki wis disepakati karo amers? Lan karo China?
                    Tie ends kanggo ends
                    1. Krasnoyarsk
                      Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 08:49
                      + 13
                      Kutipan: Lipchanin

                      Inggih, punika omong kosong

                      Nah, omong kosong iku omong kosong. Ngapusi awake dhewe kuwi ...
                      Aku ngerti, aku uga pengin kabeh dadi milik negara, sawise kabeh - "scoop", nanging .., sayangé
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 08:54
                        -15
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Nah, omong kosong iku omong kosong. Ngapusi awake dhewe kuwi ...

                        Brad, iki.
                        Dadi, Rusia, utawa malah Presiden kita Putin V.V. (ing asas, aku wis ora misahake presiden kanggo sawetara wektu saiki), ora bisa nggawe kaputusan angel ing tumindak tartamtu saka GAZPROM

                        Apa kita wis nutup proyek Nord Stream 2?
                        nanging kudu rembugan karo wong-wong sing nyiapake kabeh sampah iki nganggo pasokan gas - amers,

                        Nalika lan babagan apa kita setuju karo wong-wong mau?
                        Apa sampeyan bisa menehi jeneng paling ora siji pipa gas kanggo pambangunan sing njaluk ijin saka para sandera?
                      2. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 10:35
                        + 11
                        [kutipan = Lipchanin]
                        Nalika lan babagan apa kita setuju karo wong-wong mau?
                        Apa sampeyan bisa menehi jeneng paling ora siji pipa gas kanggo pambangunan sing njaluk ijin saka para sandera?
                        [/ kutipan
                        Kesalahan sampeyan yaiku sampeyan bingung alus karo putih. Kita kudu rembugan ora karo Amerika Serikat, nanging karo pemilik saham. Iku ora padha.
                        Apa oligarki kita peduli karo Rusia lan rakyate? Mangkono uga, taipan Amerika ora peduli karo Amerika Serikat lan rakyate. Mulane, SP-2 lagi dibangun. Dheweke, sing nduweni saham Gazprom, amerskie, bakal nampa dividen saka SP-2. Apa sing bakal kita entuk? Kita dagang ing saham sing ora bisa diganti, apa wae, lan bungah-bungah (sing celaka). SP-2 - Ampun!!!! "Kekuwatan Siberia" - Hore!!! Kita bakal ngedol kabeh dina iki lan menehi penghasilan kanggo oligarki !!! Lan sesuk kita bakal mlaku-mlaku kanthi gundhul.
                        Aku mung bakal ngedol cranberry, amarga ing taun anyar bakal tuwuh. Nanging sanajan ora ing wangun murni, nanging diproses, ing wangun jus, jams, ombenan woh, etc.
                      3. Komentar wis dibusak.
                      4. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 11:03
                        -9
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Kesalahan sampeyan yaiku sampeyan bingung alus karo putih. Ora perlu rembugan karo Amerika Serikat,

                        Masalah sampeyan yaiku sampeyan kudu maca ora saka tengah
                        aku kutip
                        nanging kudu rembugan karo wong-wong sing nyiapake kabeh sampah iki nganggo pasokan gas - amers,

                        Opo sing salah?
                        Mulane, SP-2 lagi dibangun. Dheweke, sing nduweni saham Gazprom, amerskie, bakal nampa dividen saka SP-2.

                        Lan supaya padha menek metu saka kulit kanggo nutup? belay
                        Kita dagang cadangan sing ora bisa diganti, apa wae, lan bungah

                        Napa Nord Stream 1 dilalekake?
                        Apa ora cocog karo kurikulum?
                        Aku pengin ngelingake yen kita wis dagang ing gas lan lenga wiwit jaman USSR. Lan kita minangka peneruse.
                        Aku mung adol cranberry

                        Punika ingkang panjenengan tindakaken. Kabeh bakal luwih raos.
                        Aja lali mbayar pajak
                      5. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 12:11
                        0
                        Kutipan: Lipchanin
                        Opo sing salah?

                        Kabeh salah. Iku salah siji bab kanggo rembugan karo Mr. Panguwasa AS, lan liyane karo individu pribadi, sing nduweni saham.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Lan supaya padha menek metu saka kulit kanggo nutup?
                        М

                        Kutipan: Lipchanin
                        Lan supaya padha menek metu saka kulit kanggo nutup?
                        М

                        Sapa sing duwe saham? Apa sampeyan wis nggawe luwih esuk iki? Ora apik. Wiwit esuk. Yen ora tahan, banjur tahan paling ora nganti nedha bengi.
                        Kutipan: Lipchanin

                        Napa Nord Stream 1 dilalekake?
                        Apa ora cocog karo kurikulum?
                        Aku pengin ngelingake yen kita wis dagang ing gas lan lenga wiwit jaman USSR. Lan kita dadi penerusé.[/qu
                        Ha! Dibenerake! Aku nglawan saiki lan saiki nglawan perdagangan bahan mentah lan utamane cadangan sing ora bisa diganti. Lan aku ora lali babagan SP-1 lan pipa minyak Druzhba. Lan aku duwe manual saka wong, lan sampeyan, Lipchanin, duwe manual saka Sechin lan Chubais. Lagi ngomong - aran prabédan.
                        kutipan = Lipchanin] Cukup elinga kanggo mbayar pajak

                        Aku wis 43 taun mbayar pajak kanthi iman, saiki giliran sampeyan.
                      6. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 12:37
                        -8
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Sapa sing duwe saham? Apa sampeyan wis nggawe luwih esuk iki? Ora apik. Wiwit esuk. Yen ora tahan, banjur tahan paling ora nganti nedha bengi.

                        Sampeyan manggon ing periode wektu apa?
                        "SP-2" dibangun tanpa ijin saka para sandera lan oposisi aktif.
                        Paling anyar, Departemen Luar Negeri ngetrapake sanksi marang perusahaan sing melu proyek iki.
                        Apa maneh sampeyan ngandhani dongeng babagan ijin saka zaluzhnikov
                        Aku wis 43 taun mbayar pajak kanthi iman, saiki giliran sampeyan.

                        Inggih, pisanan, aku ora arep dagang cranberry
                        Kapindho, aku wis pensiun.
                      7. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 12:46
                        +3
                        Kutipan: Lipchanin

                        "SP-2" dibangun tanpa ijin saka para sandera lan oposisi aktif.
                        Paling anyar, Departemen Luar Negeri ngetrapake sanksi marang perusahaan sing melu proyek iki.
                        Apa maneh sampeyan ngandhani dongeng babagan ijin saka zaluzhnikov

                        Kutipan: Lipchanin

                        "SP-2" dibangun tanpa ijin saka para sandera lan oposisi aktif.
                        Paling anyar, Departemen Luar Negeri ngetrapake sanksi marang perusahaan sing melu proyek iki.
                        Apa maneh sampeyan ngandhani dongeng babagan ijin saka zaluzhnikov

                        Dadi sampeyan ora mung ngombe ing wayah esuk, nanging uga ora jelas apa, ngrokok.
                        Sapa sing menehi sanksi? Departemen Luar Negeri karo Presiden utawa pemilik saham Gazprom? Apa sampeyan pancene ora weruh bedane utawa sampeyan pura-pura?
                        Kutipan: Lipchanin
                        Kapindho, aku wis pensiun.

                        Dadi aku pensiunan. Nanging iki ora ngalang-alangi aku ngerti sapa sing duwe Gazprom. Lan sampeyan, sampeyan ndeleng, Sechin lan Miller wis bubuk otak lan potret Chubais ing kamar turu ngganggu turu.
                      8. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 13:22
                        -10
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Sapa sing menehi sanksi? Departemen Luar Negeri karo Presiden utawa pemilik saham Gazprom?

                        Apa dheweke ora tundhuk karo hukum AS? belay
                        Apa sampeyan pancene ora weruh bedane utawa sampeyan pura-pura?

                        Aku weruh sing stream lagi dibangun lan AS nglawan proyek iki.
                        Aku ora peduli sapa sing duwe apa.
                        Yen kaya sing diomongake, ana wong sing seneng karo Potok, mula apa ora bakal dilebokake ing Belgia? Sawise kabeh, konstruksi macet amarga. Lan Departemen Negara meksa dheweke
                        Nanging iki ora ngalang-alangi aku ngerti sapa sing duwe Gazprom.

                        Apa kawruh iki luwih gampang? Kepiye carane sampeyan bisa mengaruhi kahanan kasebut?
                        :
                        Lan sampeyan, sampeyan ndeleng, Sechin lan Miller wis dicuci otak

                        Sampeyan ora bisa ndeleng uga. Antarane kanca lan kenalan, karakter iki ora kadhaptar Nyuwun
                        potret Chubais ing kamar turu ngganggu turu.

                        Apa dheweke uga nggawe keputusan ing Gazprom? belay
                        Ya lan ora aku ora duwe potret ing kamar turu Nyuwun
                        Lan ora ana kamar turu, apartemen siji-kamar Nyuwun
                      9. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 13:45
                        +6
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apa dheweke ora tundhuk karo hukum AS?

                        Hukum AS ora nglarang warga AS duwe saham ing perusahaan asing. Lan yen "pemilik saham" iki ora mbantah pembangunan SP-2, banjur apa hukum AS sing dilanggar? Presiden lan Departemen Luar Negeri wis ngetrapake sanksi marang perusahaan sing melu pambangunan NS-2, lan kanthi cara apa sanksi kasebut ana hubungane karo "pemegang saham"? Lha wong-wong iku dhewe ora mbangun apa-apa, mung menehi idin kanggo mbangun maneh ing taun 2000, nalika ora ana omongan babagan sanksi.
                        Kutipan: Lipchanin

                        Aku ora peduli sapa sing duwe apa.

                        Mulane sampeyan ora ngerti inti saka masalah, lan isih mbantah.
                        Kutipan: Lipchanin

                        Yen kaya sing diomongake, ana wong sing seneng karo Potok, mula apa ora bakal dilebokake ing Belgia? Sawise kabeh, konstruksi macet amarga. Lan Departemen Negara meksa dheweke

                        Lan iki dudu tugase, tegese "pemegang saham", ana direktur pelaksana, mula dheweke kudu ngrampungake kabeh masalah sing muncul. Tugase yaiku nampa dividen.
                        Kutipan: Lipchanin

                        Sampeyan ora bisa ndeleng uga. Antarane kanca lan kenalan, karakter iki ora kadhaptar

                        Nanging sampeyan muter, sakperangan alesan, ing sisih. Ngedol kabeh, lan okehe, lan sawise kita paling suket ora bakal tuwuh.
                      10. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 14:03
                        -12
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Mulane sampeyan ora ngerti inti saka masalah, lan isih mbantah.

                        Apa gunane? Pitakonan apa?
                        Sampeyan ngerti obrolan ora masuk akal
                        Aku ngerti siji bab, Nord Stream 2 lagi dibangun tanpa ijin amarga puddle.
                        Amerika Serikat kanthi aktif nentang iki.
                        Oalah, ora ana sing bisa ngyakinake aku.
                        Nanging sampeyan muter, sakperangan alesan, ing sisih

                        Aku ora muter babar pisan
                        Aku mratelakake panemume
                        Ngedol kabeh, lan okehe, lan sawise kita paling suket ora bakal tuwuh.

                        Ayo kula ngelingake maneh, USSR, kaya Rusia, adol lan adol minyak lan gas. Pendapatan saka dodolan menyang anggaran.
                        Negara liya uga perdagangan minyak lan gas.
                        Lan apa sampeyan mikir yen sawise kita, putu buyut bakal nggunakake minyak lan gas?
                        Hidrokarbon wis diganti.
                        Ayo dagang cranberry. Aku yakin sampeyan bakal nindakake luwih apik, nanging ninggalake pitakonan babagan carane lan apa sing kudu didagang menyang spesialis lan aku njamin sampeyan, mesthine ora bakal mulang sampeyan carane perdagangan cranberry.
                      11. Dante
                        Dante 5 Agustus 2019 16:44
                        0
                        Hidrokarbon wis diganti.

                        Ya, kanggo lenga rapeseed ... kok sampeyan kobong wassat Utawa langsung menyang doyo tarik atom, kaya ing fallout, supaya ing cilik saka kacilakan slightest sampeyan bisa mirsani jamur ayu kuwi, lan kasunyatan sing kabeh bakal cemlorot mengko ing radius 3 kilometer mung plus - sampeyan bisa ngirit listrik ing wengi wassat . Umumé, sampeyan ora maca manual latihan kurator kanthi apik, pimpinan sing dicium langsung nyatakake ing pidato langsung pungkasan yen dheweke ora weruh alternatif kanggo gas minangka bahan bakar ing mangsa ngarep, kalebu teknologi otomotif.
                        Bener, sadurunge nulis omong kosong kasebut, sampeyan bakal kepengin weruh apa efisiensi pilihan ICE alternatif kasebut. Sing tengen dadi konyol, kayane padha urip nganti pensiun, nanging pikirane kaya wong-wong saka alun-alun.
                      12. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 17:23
                        -9
                        Kutipan saka Dante
                        Bener, sadurunge nulis omong kosong kasebut, sampeyan bakal kepengin weruh apa efisiensi pilihan ICE alternatif kasebut.

                        Tinimbang nulis BULLSHIT kaya ngono, sampeyan kudu mikir sethithik lan elinga yen lokomotif sepur ora ana maneh menyang rel.
                        Iku dudu pesawat saka sedulur Wright sing mabur ing langit, nanging jet
                        Sing kapal ora lelayaran. Lan kapal selam duwe reaktor nuklir
                        Hyperboloid minangka fantasi, saiki dadi kasunyatan
                        nerusake?
                        Lan ora ana sing kudu disalahake amarga ora sinau ndeleng ngluwihi irung.
                        Lan aku ora ngomong yen sesuk hidrokarbon bakal ilang.
                        Nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal kelakon sajrone 50 taun.
                        Ing taun 61, pesawat ruang angkasa berawak dianggep fiksi ilmiah, nanging saiki mung sawetara wong sing nggatekake kru sabanjure ing ISS. Lan mung 58 taun
                        Apa sampeyan bisa ngomong babagan penerbangan menyang rembulan?
                        Saiki Israel mabur mrana.
                      13. Dante
                        Dante 5 Agustus 2019 17:47
                        +5
                        Oh, aku ora sambat babagan mripatku, lan memoriku uga ora ilang.
                        Kabeh sing sampeyan dhaptar dudu prestasi sampeyan, nanging pikiran gedhe sing urip lan kerja ing awal abad kaping 20. Ing jagad sing ana alternatif kanggo proyek kapitalis gedhe. Woh saka konfrontasi iki yaiku keajaiban teknologi lan pamikiran ilmiah sing sampeyan ucapake. We parasitize ing warisan, stomping watara ing sak panggonan kanggo 5 dekade, sanajan kita bisa wis njelajah cedhak antariksa biyen. Ya, masalahe, ora ana gunane kanggo modal ing ruang angkasa, paling ora sajrone hidrokarbon sing padha ana. Sanalika lenga lan gas wiwit entek, ibukutha bakal mulai gatel: pisanan, bakal nyusup ing sisa-sisa sumber daya, banjur sing paling ulet, yaiku, sing paling licik lan licik, bakal mutusake kanggo nggoleki. kanggo sumber energi anyar kanggo perusahaan industri. Iki wis kedadeyan kaping pirang-pirang ing sejarah. Maca ing wektu luang babagan periode New Age, mungkin sampeyan bakal nemokake sing menarik kanggo sampeyan.

                        "Oh, pirang-pirang panemuan sing apik banget, Nyiyapake semangat pencerahan, Lan pengalaman, putrane kesalahan sing angel, Lan jenius, kanca paradoks, Lan kasempatan, Gusti Allah minangka panemu."
                      14. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 19:52
                        -8
                        Kutipan saka Dante
                        Kabeh sing sampeyan dhaptar dudu prestasi sampeyan,

                        Wis ora sobered munggah?
                        Ngendi aku ngomong yen iki penemuanku?
                        Ya, masalahe, ora ana gunane kanggo modal ing papan

                        Iki ngendi sampeyan kudu miwiti
                        Ideologi lan ora ana akal lan logika.
                        Sampeyan nindakake omong kosong babagan kasunyatan sing ora ana alternatif kanggo mesin pembakaran internal.
                        Aku menehi conto lan nuduhake kepiye kemajuan.
                        Nanging ngendi iku, Lan ideologi diseret kene.
                        Yaiku yen minyak lan gas wiwit entek, banjur ibukutha bakal disisir

                        Tinimbang modal, apa sing bakal ditindakake? ngguyu Njupuk irung lan ngenteni modal kanggo nggawe soko? ngguyu
                        banjur sing paling ulet, yaiku, sing paling licik lan licik, bakal mutusake kanggo golek sumber energi anyar kanggo perusahaan industri.

                        Dadi aku wis ngandhani apa sing wis ditemokake. Lan padha nglamar.
                        Nanging katon kaya sampeyan isih ing pembangunan ing tingkat transportasi jaran.
                        Ngenteni modal golek gantine jaran ngguyu
                      15. Dante
                        Dante 5 Agustus 2019 20:36
                        +3
                        Sampeyan nindakake omong kosong babagan kasunyatan sing ora ana alternatif kanggo mesin pembakaran internal.

                        Apa setelan troll mati? Aku marang sampeyan painfully maca manual kurator kang kanti awon: pimpinan ngambong ing pidato langsung pungkasan langsung nyatakake yen dheweke ora weruh alternatif kanggo gas minangka bahan bakar ing mangsa, kalebu kanggo peralatan otomotif.
                        Utawa sampeyan mangu-mangu kabisan mental master sampeyan?
                        Nanging ngendi iku, Lan ideologi diseret kene.

                        Sawijining wong wicaksana ngomong yen hubungan antarane wong lanang lan wadon wis politik, kok dumadakan NTR kudu dadi jaran bunder ing vakum?
                        Lan wiwit kapan teori ekonomi dadi ideologi? Utawa tembung "ibukutha" nglarani sampeyan? Inggih, go ahead - deleng prakara abu-abu lan golek definisi dhewe babagan sistem sosial-politik saiki. Aja cipratan aku. Aku banget scrupulous ing prakara hyena moral pribadi.
                        Tinimbang modal, apa sing bakal ditindakake? ngguyu Pick irung siji lan ngenteni ibukutha teka karo soko? ngguyu

                        Ora, dheweke bakal dadi papan ing jagad kapitalis normal: ing sangisore wong sing duwe alat produksi utama.
                        Nanging katon kaya sampeyan isih ing pembangunan ing tingkat transportasi jaran.

                        Kanthi aspirasi presiden sampeyan lan punggawane, kita bakal entuk sledding asu. Aja nyedhaki bensin.
                        Umumé, aku wis suwe ora komunikasi karo Kremlinbots. Wis rally ing taun 11, sawise kang alam notifying matifizations cepet diganti karo koordinasi. Nanging legitimasi! Inggih, jenis. Lajêng wontên lêlucon manawi pamilihing edra, dados wakilipun ingkang non-tradisional, katingalipun kathah, nanging botên sagêd têpang kula. Aku bungah sampeyan isih tetep.
                      16. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 23:26
                        -9
                        Kutipan saka Dante
                        Apa setelan troll mati?

                        ya ora setelan Nyuwun
                        Lawan duwe visi "buta wengi"
                        pimpinan sampeyan ngambung ing wicara langsung pungkasan langsung nyatakake yen dheweke ora weruh alternatif kanggo gas minangka bahan bakar ing mangsa ngarep, kalebu teknologi otomotif.

                        Yen pisanan ora bisa, aku bakal nindakake maneh
                        Lan aku ora ngomong yen sesuk hidrokarbon bakal ilang.
                        Nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal kelakon sajrone 50 taun

                        Kanggo referensi
                        Ing Februari, kepala Departemen Energi, Alexander Novak, ngandika yen cadangan bakal ana cukup lenga ing Rusia kanggo 30 taun, lan gas - luwih saka 100 taun, ngelingake "Gazeta.ru".

                        Aku ngomong babagan 50 taun. Utamane yen sampeyan ngomong dhewe.
                        Nalika iku lenga lan gas wiwit entek

                        Utawa apa sampeyan tegese bakal kelakon ing pirang-pirang ewu taun?
                        Utawa sampeyan mangu-mangu kabisan mental master sampeyan?

                        Aku ora duwe pemilik.
                        Nanging kasunyatan manawa Putin luwih pinter tinimbang idola ruang paling ngisor sampeyan wis jelas
                        Lan wiwit kapan teori ekonomi dadi ideologi?

                        Punika kula babagan. Nanging sampeyan uga bisa nyeret ing kana.
                        Apa ora sampeyan ngomong babagan modal?
                        Ing kene, yen lenga lan gas wiwit rampung, ibukutha bakal disisir:

                        Ora, dheweke bakal dadi papan ing jagad kapitalis normal

                        Nanging dongeng babagan "Sosialisme" lan "Komunisme" wis rampung lan ora ana sing percaya maneh kajaba sampeyan dinosaurus.
                        Mung sampeyan liberal dibagi wong menyang kasta. "Bourgeois" "Kapitalis", "Proletar"
                        Lan iki minangka ideologi sing paling murni
                        Kanthi aspirasi presiden sampeyan lan punggawane, kita bakal entuk sledding asu. Aja nyedhaki bensin.

                        Sampeyan bakal teka ing ferry
                        Umumé, aku wis suwe ora komunikasi karo Kremlinbots

                        Aku uga.
                        Nanging liberalisme ngupayakake telek saka saben retakan
                      17. Harry.km
                        Harry.km 5 Agustus 2019 21:00
                        +3
                        Kutipan: Lipchanin
                        Iku dudu pesawat saka sedulur Wright sing mabur ing langit, nanging jet

                        Ing hidrokarbon
                        Kutipan: Lipchanin
                        kapal ora lelayaran.

                        ing hidrokarbon
                        Kutipan: Lipchanin
                        reaktor nuklir ing kapal selam

                        90% PL ing hidrokarbon
                        Kutipan: Lipchanin
                        Hyperboloid kasebut apik banget

                        sayangé ora ing hidrokarbon ... nanging titik ing kene, sacara teoritis, dheweke durung teka karo sumber radiasi optik sing koheren ing reaksi kimia)))
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apa sampeyan bisa ngomong babagan penerbangan menyang rembulan?

                        Ngomong babagan papan. Saka kimia "abot" padha lancar obah ... padha obah lancar ... kanggo hidrokarbon.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal kelakon sajrone 50 taun.

                        Mulane aku pengin urip saiki, kene lan saiki!
                        Kutipan: Lipchanin
                        nerusake?

                        Terusna. Presentasi sing menarik banget)))
                      18. balunan
                        balunan 6 Agustus 2019 12:50
                        0
                        Lan kepiye Rusia wis maju babagan panggantos hidrokarbon sajrone 20 taun kepungkur? Endi biodiesel kita?
                      19. 16329
                        16329 10 Agustus 2019 13:03
                        0
                        Dekarbonisasi ora ana hubungane karo biodiesel, biodiesel yaiku hidrokarbon sing padha lan mohon perhatian marang perusahaan anti-diesel ing Eropa.
                      20. balunan
                        balunan 6 Agustus 2019 12:47
                        0
                        Coba wangsulana siji pitakonan dhewe. yaiku:
                        Napa negara duwe 50% + 1 saham ing perusahaan minyak lan gas, lan ora 100%?
                        Lan ing ngendi 49,9% penghasilan liyane ilang?
                        Malah kanthi pikiran iki, anggaran mung diisi setengah saka penjualan hidrokarbon, nanging ing endi setengah liyane?
                      21. Harry.km
                        Harry.km 5 Agustus 2019 20:46
                        +8
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Nanging malah banjur ora ing wangun murni, nanging daur ulang

                        Cukup tengen, uga gas karo lenga ing wangun polimer. SW. Lipchanin dadi rumiyin mistaken (mesthi, yen iki khayalan, lan ora provokasi), kang malah ora mikir bab ngendi laba, lan ing ngendi pajak saka MediaWiki iki pindhah. Dheweke kampanye ing cabang sabanjure kanggo hukum, lan kanggo hukum apa wae ... Ora ketompo serfdom utawa perbudakan, sing utama yaiku yen hukum iki ana. Lan miturut konsep, populasi kudu manut apa wae keputusane panguwasa. Bisa dianggep yen wong wis mbangun donya cilik dhewe, jenis jaran bunder ... ing vakum lan nyoba kanggo saddle ing kaca VO.
                      22. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 23:49
                        -7
                        Kutipan saka harry.km
                        SW. Lipchanin dadi salah banget

                        Aku ora ngerti carane ngguyu
                        (mesthi, yen iki khayalan, dudu provokasi),

                        Mangga wangsulana kanthi jujur ​​marang awak dhewe. Yagene aku kudu ngganggu sampeyan?
                        Apa gunane iki kanggo aku?
                        Minus kanggo nampa? Adus?
                        Apa gunane iki kanggo aku?
                        sing malah ora mikir bab ngendi MediaWiki pindhah, lan menyang ngendi pajak saka MediaWiki iki pindhah.

                        Apike kanggo nganggep sampeyan paling pinter lan ngerti FSE FSE.
                        Sampeyan malah bisa bangga karo wong liya.
                        Aku luwih ngerti tinimbang sampeyan. Aku sinau ora kurang, lan malah luwih saka sampeyan. Aku mung ora tetep metu.
                        Dheweke kampanye ing cabang sabanjure kanggo hukum, lan kanggo hukum apa wae.

                        Apa sing mimpin kanggo?
                        Isin aku? Dadi sampeyan wis diwutahake metu bak.
                        Lan ora dina iki lan ora ana ing cabang sabanjure.
                        Sampeyan kudu ngapusi paling ora luwih dipercaya.
                        . Ora masalah perbudakan utawa perbudakan, sing utama yaiku hukum iki ana. Lan miturut konsep, populasi kudu manut apa wae keputusane panguwasa.

                        Ya, kapan sampeyan liberal bakal mandheg distorsi ...
                        Aku ngomong sing utama yaiku HUKUM lan kudu digatekake. KABEH
                        Bisa dianggep yen wong wis mbangun donya cilik dhewe, jenis jaran bundher ... ing vakum lan nyoba kanggo saddle ing kaca VO.

                        Dadi aku ora manggon dhewe. Kabeh wong normal urip. Biasane, iki wong-wong sing urip miturut hukum, mirsani.
                        Lan wong edan, sing liberal, pengin urip tanpa hukum, kaya sing dikarepake.
                        Aku wanted kanggo, saiki aku tundhuk, iku ono gunane kanggo kula. Aku pengin, aku ora netepi, aku butuh banget.
                        Lan dheweke ora peduli karo wong liya.
                        Lan dheweke ora mikir apa sing bakal kelakon nalika wong normal nganggep dheweke kaya wong liya. Saben uwong bakal ngidoni hukum bebarengan lan multiply gerakan liberal dening nul.
                        Banjur padha manggon kaya ing guyon
                        - Mykola, ngirim Muscovites kanggo ngalahake
                        _ Lan yen padha kita?
                        - Kanggo apa?
                      23. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 00:05
                        +1
                        Kutipan: Lipchanin
                        Mangga wangsulana kanthi jujur ​​marang awak dhewe. Yagene aku kudu ngganggu sampeyan?
                        Apa gunane iki kanggo aku?
                        Minus kanggo nampa? Adus?
                        Apa gunane iki kanggo aku?

                        Kepiye carane aku ngerti kenapa sampeyan nindakake apa sing sampeyan lakoni. Aku dhewe mikir apa iki ora nggatekake utawa provokasi. Sampeyan gawe uwong yakin yen iki ora ngerti.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apike kanggo nganggep sampeyan paling pinter lan ngerti FSE FSE.

                        Ing kene aku setuju. Yen sampeyan ngerti kabeh, mula pancen bener (apik) kanggo nganggep awake dhewe pinter.

                        Kutipan: Lipchanin
                        Aku sinau ora kurang, lan malah luwih saka sampeyan. Aku mung ora tetep metu.

                        Aku uga banget andhap asor!

                        Kutipan: Lipchanin
                        Aku ngomong sing utama yaiku HUKUM lan kudu digatekake. KABEH

                        Serfdom, Jerman fasis, Inkuisisi Suci ... sing uga hukum. Lan revolusi ing 1917 minangka nglanggar hukum, lan malah karo owah-owahan ing sistem. Dadi hukum beda kanggo hukum.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Lan wong edan, sing liberal, pengin urip tanpa hukum, kaya sing dikarepake.

                        Anarkis sing pengin urip ...
                        Sampeyan kabeh numpuk laler lan cutlet)))
                  2. Lokal
                    Lokal 5 Agustus 2019 08:47
                    -4
                    Cetha, adhedhasar ing ndhuwur, kabeh liyane sing wis rampung uga kudu derailed?
                    Apa ndemek unanimity karo Kulon.
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 08:57
                      -18
                      Kutipan saka Lokal
                      Cetha, adhedhasar ing ndhuwur, kabeh liyane sing wis rampung uga kudu derailed?

                      Saiki, babagan masalah liyane, "para ahli bakal mbukak
                      1. Sergey39
                        Sergey39 5 Agustus 2019 13:26
                        +2
                        ya wis! Ana wong sing terus-terusan nolak sampeyan lan ing wektu sing padha ora mbantah apa-apa.
                      2. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 14:07
                        -5
                        Kutipan: Sergey39
                        ya wis! Ana wong sing terus-terusan nolak sampeyan lan ing wektu sing padha ora mbantah apa-apa.

                        Iku ora dina pisanan lan ing luwih saka siji cabang.
                        Liberal ora tau keganggu karo argumentasi.
                        Aja ndhukung gagasan, banjur mungsuh
                        Eksekusi tanpa putusan ngguyu
                        Minus wis tanpa maca, ing mesin, ing ngarsane siji julukan
                      3. Harry.km
                        Harry.km 5 Agustus 2019 21:03
                        +2
                        Kutipan: Lipchanin
                        Minus wis tanpa maca

                        Mungkin sampeyan ora kudu nyalahke pangilon?)))
                    2. Kawiwitan
                      Kawiwitan 5 Agustus 2019 14:06
                      +3
                      Ora kabeh kudu digoleki, nanging kanggo saben kasunyatan / tumindak, evaluasi lan nggawe keputusan sing apik lan ala.
                      Ora kulon.
                      Opsi apa sing ora sampeyan lakoni? Kenapa pilihan iki ora nyenengake?
                      Tanpa ekstrem kaya "saka ndhuwur" kabeh bener utawa "kabeh kanggo kepentingan Barat."
                      Awake dhewe bisa nimbang lan nggawe keputusan.
                      Lan iki mung kesempatan kanggo wedi, nyuwek-nyuwek babagan kasunyatan manawa saben wong sing nyoba mikir kritis iku kabeh "mata-mata" Barat, ing pangertèn agen.
                  3. Bai
                    Bai 5 Agustus 2019 15:22
                    +3
                    Gazprom tanggung ing kontrol negara. Ketua Dewan Direksi - Zubkov (status luwih dhuwur tinimbang Miller) diangkat dening negara. Ing rapat taunan pemegang saham, Miller nglaporake marang dheweke lan Zubkov kanthi umum menehi instruksi. Dhèwèké D. Medvedev tau dadi ketua dewan direksi. Yagene setuju karo Amerika yen, kanthi keputusan pemerintah, Gazprom diwajibake mbangun sawetara fasilitas Olimpiade ing Sochi kanthi biaya perusahaan? Apa jenis Amerika sing bakal ditindakake yen duwe kemampuan kanggo mblokir kabeh iki? Ya, lan Nord Stream padha bakal dijamin langsung, lan padha ora bakal teka munggah karo kabeh limo workarounds.
                  4. Vadim237
                    Vadim237 5 Agustus 2019 16:58
                    -1
                    Sisa 5% - saka populasi, pengusaha individu utawa investor swasta kaya aku.
            2. antik
              antik 5 Agustus 2019 08:59
              + 18
              Kutipan: Lipchanin
              Persis.
              Aku bisa nambah
              * Ana siji alangan ing Rusia - ana wong sing ora ngelingi apa sing ditindakake Putin kanggo Rusia: *

              Eling. Kita ngerti kabeh. kesel. Cukup "kemakmuran" iki. Wong-wong dadi sugih, kaya sing dikandhakake Pak Shuvalov: "Koyone konyol, nanging wong-wong tuku apartemen iki." Area 30 sq.m. Apartemen kabèh. Manis banget kanggo wong.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 09:04
                -26
                Quote: antik
                Eling. Kita ngerti kabeh. kesel. Cukup "kemakmuran" iki. Wong-wong dadi sugih, kaya sing dikandhakake Pak Shuvalov: "Koyone konyol, nanging wong-wong tuku apartemen iki." Area 30 sq.m. Apartemen kabèh. Manis banget kanggo wong.

                1. Silvestr
                  Silvestr 5 Agustus 2019 11:56
                  + 10
                  "Lipchanin", sampeyan pengin ngomong apa karo gambar iki? New York lan Moscow - kutha kontras? Utawa apa Moskow lan Rusia kontras? Ing kasus iki, sampeyan nulis: pinten utangan sing dijupuk dening pedunung negara, apa utang, pinten pengemis? Yen ora, sampeyan ngeculake Golikov lan Rosstat - padha ngaku yen wong miskin wis dadi 500 ewu luwih lan wis luwih saka 20 yuta, nanging miturut sampeyan - kita kabeh nyopir mobil!
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 12:14
                    -11
                    "Silvestr", Aku ora bakal mangsuli pitakonan anonim.
                    Sampeyan ora nindakake iki sadurunge
                    New York lan Moscow

                    Ing endi sampeyan ndeleng New York?
                    Ing kene uga?

                    Ing kasus iki, sampeyan nulis: pinten utangan sing dijupuk dening pedunung negara,

                    Apa padha diwènèhaké kanthi paksa? Ing gunpoint?
                    Apa padha njupuk sepotong roti? Utawa tanpa mobil rampung kirdyk?
                    apa utang

                    Aku, apa biyen, apa saiki, nalika arep nyilih dhuwit marang tangga-tanggane, sing paling dhisik sing dakpikirake yaiku kepiye lan kapan bisa mbayar utang iki.
                    lan miturut pendapat sampeyan - kita kabeh numpak mobil!

                    Aku duwe mripat lan ndeleng macet lan parkir kebak MOBIL ASING
                    1. Kawiwitan
                      Kawiwitan 5 Agustus 2019 14:25
                      + 10
                      Dadi sampeyan mutusake.
                      Apa Rusia bisa tuku mobil kanggo awake dhewe utawa ora?
                      Apa dheweke kepeksa njupuk silihan kanggo tuku mobil utawa ora?
                      Apa padha duwe hak kanggo duwe mobil, utawa padha rampung kepunjulen lan pengin duwe mobil?
                      Banjur dadi aneh:
                      Ing endi sing trep, sampeyan ujar manawa dheweke urip kanthi apik ing Rusia, kanthi nyebutake jumlah mobil minangka argumentasi.
                      Lan ing kahanan liyane, ujar manawa ora ana sing njaluk utangan kanggo mobil, lan dheweke ora bisa urip tanpa ana ing bar.
                      Ing kene perlu kanggo mutusake apa wong Rusia bisa mbayar mobil kanthi bebas lan ujar manawa urip ora luwih ala tinimbang ing Eropa, utawa apa standar urip kita luwih murah lan wong-wong pancen nesu?
                      Banjur ing siji topik ndhuwur, lan ing liyane oyod, gumantung ing wayahe sing luwih trep kanggo ngrujuk tanpa nyebutake liyane.
                      1. besik
                        besik 6 Agustus 2019 06:48
                        0
                        Apa sampeyan mikir yen kita bakal urip kaya Eropa? Apa kita duwe koloni, utawa semi-koloni, plowing kanggo kita gratis? Awake dhewe bakal entuk apa sing diluku.
                      2. balunan
                        balunan 6 Agustus 2019 13:45
                        +1
                        Menarik babagan koloni: Apa koloni ing Norwegia, Swedia, Republik Ceko, Polandia, Austria?
                      3. besik
                        besik 7 Agustus 2019 02:43
                        -1
                        Lha, apa lokomotif Eropa ora kadhaptar: Prancis, Inggris? Ya, lan kurang syavok: Denmark karo Belgia? Merikos uga diwutahake akeh adonan menyang Polandia, ing Norwegia, piye wae, kanthi nyuda celengan ing lepas pantai, keajaiban ekonomi ora ana. Kanggo apa? Mulane, sampeyan ora kudu smear FSU Eropah karo werna pelangi (dheweke dhewe bakal smeared ngguyu ).
                      4. 16329
                        16329 10 Agustus 2019 13:09
                        0
                        Lan ing ngendi ing negara maju padha tuku mobil anyar ora ing kredit, please ngomong ngendi padha ora tuku omah ing hipotek, Aku ngomong bab akeh saka panuku, lan ora bab pemilik saka keluwihan income.
                        Ora ing kredit kanggo awis tuku junk
                  2. menang n
                    menang n 5 Agustus 2019 15:47
                    -6
                    Sylvester, aja nganggep sampeyan miskin - lan sampeyan bakal seneng. Umume wong-wong mau mung isin, nanging luwih akeh apartemen lan mobil sing dituku, luwih sithik kentang sing ditandur, jumlah turis akeh ing Crimea, Kaukasus, Turki ... Apa sampeyan ora weruh nalika wong lanang. mandheg njupuk puntung rokok lan njaluk "lampu"? Lan kepiye volume pariwara kanggo pakan kewan wis tuwuh ing dodolan - kanggo kabeh lan kabeh rasa!
                    1. Silvestr
                      Silvestr 5 Agustus 2019 17:04
                      +7
                      Kutipan: victor n
                      Sylvester, aja nganggep sampeyan miskin - lan sampeyan bakal seneng.

                      Apa sampeyan ora pengin ngandhani Golikova lan Rosstat?
                      Utawa apa sampeyan nglarang aku maca koran lan ngrungokake anggota pamarentah? Utawa sampeyan uga manggon miturut prinsip "Gubugku ing pinggir, aku ora ngerti apa-apa"?
                      1. menang n
                        menang n 5 Agustus 2019 17:26
                        -3
                        Lan ing pikiranku ora ana sing dilarang - maca, ngrungokake. Mung disaranake sampeyan ngganti paradigma. Akeh perkara positif sing kedadeyan ing Rusia, lan aku seneng banget, lan aku nyaranake sampeyan. Lan positif iki mbutuhake perlindungan.
                        Lan negatif, ukuran mlarat ing Rusia banget overestimated, kalebu karo partisipasi loro Golikova lan Rosstat, sing weruh saka kasunyatan, nanging .....
                      2. Silvestr
                        Silvestr 5 Agustus 2019 17:49
                        +7
                        Kutipan: victor n
                        Akeh perkara positif sing kedadeyan ing Rusia, lan aku seneng banget, lan aku nyaranake sampeyan. Lan positif iki butuh perlindungan.


                        Iki carane sampeyan mbela. Sanajan laporan sukses banget kontroversial. Oreshkin prédhiksi krisis, Golikova ngandika sing ana liyane miskin, lan Rosstat claims sing oligarki sederek wis entuk liyane 36 milyar dolar, mesthi, dhuwit. Aku banget nglipur dening Tambah pensiun saka 214 rubles, amarga aku duwe ing rubles, lan padha duwe ing dolar!
                        Iki sing dadi perhatianku babagan masa depan. Ora pengin mikir apa sing bakal kelakon sawise pimpinan bobrok?
                      3. menang n
                        menang n 6 Agustus 2019 01:41
                        -2
                        Aku biyen ngucapake matur nuwun kanggo kabeh perkara cilik, sanajan mung tembung sing apik. Aku ngerti tenan: Mung kanggo matur nuwun kanggo sembarang bantuan, sembarang hadiah! Nyedhiyakake rasa ora puas yaiku dhuwure indecency.
                        Long pensiun, nanging aku kerja - ing dikarepake.
                        Masa depan negara dadi kuwatir, kalebu masalah ganti pimpinan lan elit.
                        Aku bungah yen Presiden nggoleki lan nemokake formulir lan cara anyar kanggo ngenali personel manajerial ing pamaréntahan negara - aku mikir bakal migunani. Iku angel kanggo menehi saran liyane.
                        Aku duwe sikap banget negatif kanggo tuduhan palsu, sing kabeh wektu. Tuduhan sing ora adil bisa ngrusak wong normal lan ngrusak wong sing nyalahake awake dhewe.
                      4. besik
                        besik 6 Agustus 2019 06:49
                        0
                        Apa sampeyan peduli karo kabeh wong? Sampeyan minangka welas asih.
                      5. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 17:36
                        -9
                        Kutipan saka Silvestr
                        Utawa apa sampeyan nglarang aku maca koran lan ngrungokake anggota pamarentah?

                        Nanging ora ana sing nglarang metu menyang dalan lan ndeleng kabeh kanthi mripatmu dhewe, banjur mikir nganggo sirahmu.
                        Yagene kowe mung ndeleng sing ala?
                        Apa mripat dirancang kaya ngono?
                        Utawa apa ruang paling ngisor nggawe blinder kaya ngono? Nyuwun
                      6. aybolyt678
                        aybolyt678 5 Agustus 2019 22:17
                        +7
                        Kutipan: Lipchanin
                        Nanging metu lan ndeleng dhewe karo mripatmu dhewe ing kabeh watara,

                        Aku umur suwidakan, bapak enom, aku duwe anak wadon loro, lan aku ora weruh apa sing kudu disiapake. Ora ana prospek. Hakim dhewe - dadi dokter? mriksa media kita! Ya, padha dokter sing rakus! siap kanggo njupuk dhuwit pungkasan lan malah silihan! padha ora pracaya! dadi bankir? ora dadi luwih dhuwit! sanajan romantis. Dadi ilmuwan kaya aku? Dadi aku sinau maneh ing jaman Soviet, dheweke ora duwe prospek kaya ngono, minangka insinyur? Lan apa padha dibayar?
                        Luwih becik sampeyan menyang supermarket lan nggawe statistik rasio impor-ekspor dhewe.
                      7. menang n
                        menang n 6 Agustus 2019 01:55
                        0
                        Aja wedi dhewe lan bocah-bocah wadon: ora kabeh dokter iku grabbers - kabeh gumantung PENDIDIKAN. Priksa manawa bocah-bocah wadon maca paling sethithik sawetara buku sing bener supaya bisa mutusake profesine dhewe. Putu lanangku sing paling tuwa (10 taun) ujar manawa dheweke kasengsem ing "fisika kuantum" - dheweke ora ngerti babagan Internet. Dheweke nemokake akeh perkara sing menarik kanggo awake dhewe, lan aku tuku buku babagan topik kasebut kanggo ndandani dheweke. Nanging aku ora ahli babagan parenting.
                        Wangsulan: Bab ingkang utama kang nyoba kanggo ngirim kanggo anak: mung gumantung ing dhewe, ora takon lan ora ngenteni handouts.
                        Aku ora ngerti carane akeh impor ana ing toko, nanging aku manawa ing manufaktur sing ora bisa ngganti. Lan iki dudu Presiden, dudu anggota Pemerintah lan dudu pejabat, nanging wong-wong kaya sampeyan lan aku.
                      8. aybolyt678
                        aybolyt678 6 Agustus 2019 09:28
                        +2
                        Kutipan: victor n
                        Iku kabeh gumantung PENDIDIKAN.

                        +++ nanging ora mung aku ndhidhik, lingkungan ndhidhik. Lan apa lingkungan? ya iklan nang endi wae! Apa iklan modern? - iki minangka alat sing paling kuat kanggo program neurolinguistik psyche! Sawise kabeh, dheweke ora ngiklanake produk nanging cara urip. Tuku lan seneng. Konsep rasa seneng diganti dening kemampuan kanggo ngonsumsi. Kabeh wektu anyar. Apa sampeyan ndeleng akeh iklan kanggo barang utawa spesialisasi Rusia? Kajaba iku, iku mbentuk tampilan liyane minangka cara kanggo entuk dhuwit, ora ketompo carane. Yayasan amal utawa rumah bordil utawa deforestasi ....
                        Kutipan: victor n
                        bocah-bocah wadon maca paling sethithik sawetara buku sing apik,
                        Buku saiki ora dihormati, bocah-bocah modern ora bisa konsentrasi kanthi mandiri kanggo wektu sing suwe, amarga game komputer dirancang kanthi cara sing bisa narik perhatian kanthi artifisial. Kabeh jinis poin, seneng ... Iki ora ana ing buku.
                        Kutipan: victor n
                        Wangsulan: Bab ingkang utama kang nyoba kanggo ngirim kanggo anak: mung gumantung ing dhewe, ora takon lan ora ngenteni handouts.

                        +++ ya ya - "saben wong kanggo awake dhewe!" - Law of the Jungle. Wong manungsa ora kapentingan negara.
                        Kutipan: victor n
                        Aku ora ngerti carane akeh impor ana ing toko, nanging aku manawa ing manufaktur sing ora bisa ngganti.
                        sampeyan bakal ing supermarket, abstrak saka nelusuri produk sing perlu lan katon ing proses iki (supermarket mung proses) minangka warga negara.
                        Kutipan: victor n
                        Lan iki dudu Presiden, dudu anggota Pemerintah lan dudu pejabat, nanging wong-wong kaya sampeyan lan aku.

                        +++ ya iya persis! kanggo wong kaya kita, mung syarat sing dibutuhake, sing kudu digawe presiden lan pejabat. Contone, kanggo pangembangan ilmu, kudu ana sing dikarepake, lan iki bisa mung yen produksi wis dikembangaké. Sabanjure, kanggo pangembangan produksi, barang-barange kudu dikarepake, nanging kepiye carane bisa dikarepake yen kurs kasebut dirancang supaya impor tansah murah? pitakonan muncul kanggo bank-bank, nanging yen kita meksa bank-bank kanggo bisa kanggo Produsèn kita, banjur bakal langsung perang.
                      9. menang n
                        menang n 6 Agustus 2019 13:28
                        +2
                        Kanggo 44 taun pengalaman ilmiah, aku kudu akeh kontak karo perusahaan, utamane ing jaman Soviet. Dheweke arang banget duwe "panjaluk" - kudu ditindakake kanthi dawa, kanthi metodik, mbuktekake, banget nandheske. Utamané wangkal ing tingkat link tengah. Yen saiki kedadeyan kanthi cepet, dheweke ngirim - lan gratis, mula ing jaman Soviet ora nolak, nanging kanggo wektu sing suwe, ora ana rasa, lan ora bisa ditinggal.
                        Lan ing tingkat buruh hard, ora tanggung jawab lan spoilage blooming banget megah, tandha saka kualitas bali kanggo wong-wong mau ....
                        Lan ora ana manajemen paling dhuwur sing bisa nulungi kene, lan mesthine ora - iki dudu tingkat kompetensi (iki dudu urusan kerajaan).
                        Kanggo kurs ruble: sampeyan salah banget - ruble murah mbantu eksportir lan nggawe angel kanggo importir.
                        Aku percaya yen ing bidang inovasi, perlu kanggo ngganti psikologi saka kelas ngisor, lan ora kanggo agitate ndhuwur.
                      10. aybolyt678
                        aybolyt678 6 Agustus 2019 14:13
                        0
                        Kutipan: victor n
                        Kanggo kurs ruble: sampeyan salah banget

                        +++ Aku ora kleru, aku pancen sisihanmu, kowe salah maca. Iki minangka rubel sing murah lan stabil sing dibutuhake. Istilah "rubel kuwat" diciptakake kanggo ngapusi otak
                      11. besik
                        besik 6 Agustus 2019 06:52
                        -1
                        Luwih becik sampeyan menyang supermarket lan nggawe statistik rasio impor-ekspor dhewe.
                        Dadi apa? Impor wis dadi kurang, yen ana.
                        Sugeng dalu para putri. Ajar dheweke dadi insinyur. Engineers uga njaluk iku biasane, yen lagi wicaksana.
                      12. aybolyt678
                        aybolyt678 6 Agustus 2019 11:35
                        -1
                        Kutipan saka besik
                        Luwih becik sampeyan menyang supermarket lan nggawe statistik rasio impor-ekspor dhewe.

                        copot sekrup eseman pindhah menyang supermarket - tembung kasebut non-Rusia, uga ahli waris.
                        nggawe pribadi ... tegese ora ana iman marang tokoh resmi. Impor wis suda Ya, dheweke mung nyamar. Utawa diprodhuksi ing mesin kita, tanpa tugas, insinyur lan listrik kita, mula luwih murah. Nanging nyatane perakitan screwdriver padha
                      13. Mazuta
                        Mazuta 6 Agustus 2019 11:08
                        +1
                        Aku ngomong babagan putri: bravo !!! apik
                      14. Mazuta
                        Mazuta 6 Agustus 2019 11:06
                        +1
                        Miturut pendapatku, sampeyan macet ing dump ...
                  3. Vadim237
                    Vadim237 5 Agustus 2019 17:06
                    -3
                    Sampeyan wis ditulis luwih saka sepisan pira resmi pengemis ana 20 yuta ing Rusia ing 2019, ing taun 2000 ana luwih saka 70 yuta, lan iki katon ing ngendi wae.
                2. aybolyt678
                  aybolyt678 5 Agustus 2019 15:19
                  +7
                  ngemis nganggur?.. Lan saiki mikir bab apa bagean tartamtu saka industri Russian ing kekacoan mobil? Endi layar iklan Rusia? endi toko sing adol telpon Rusia, TV lan sepatu mewah? Ing ngendi pabrik-pabrik sing dienggo wong-wong sing ora seneng?
                  Kabeh padha njagong ing supermarket lan adol barang-barang
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 16:03
                    -11
                    Kutipan saka: aybolyt678
                    Kabeh padha njagong ing supermarket lan adol barang-barang

                    MASTERPIECE logika ngguyu
                    Lan ing ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo adol barang? ngguyu
                    Saiki mikir babagan apa bagean tartamtu saka industri Rusia ing kekacoan mobil iki?

                    Lan saiki sampeyan mikir babagan ngendi "Rusia miskin lan nganggur" entuk dhuwit kanggo mobil kasebut? ngguyu
                    1. Harry.km
                      Harry.km 5 Agustus 2019 21:14
                      -1
                      Kutipan: Lipchanin
                      Lan ing ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo adol barang?

                      Dadi dheweke njupuk dhuwit saka saben liyane ....)))) Sampeyan duwe gagasan asli babagan ekonomi.
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 22:35
                        -6
                        Kutipan saka harry.km
                        Dadi padha njupuk dhuwit saka saben liyane ....))))

                        RZHUNIMAGU ngguyu
                        Apa padha manggon ing? ngguyu
                        Apa tuku produk anyar? ngguyu
                        Apa jenis dhuwit sing dibayar? ngguyu
                        Sampeyan duwe gagasan asli babagan ekonomi.

                        Panjenengan malah luwih asli. ngguyu
                        Apa dhuwit sing padha mubeng ing bunderan? ngguyu
                        Apa mobil pindhah saka showroom menyang showroom? ngguyu
                        Untunge ngendi? Saka ngendi, yen padha diterusake?
                        Aku wis ora krungu liyane delusional pikirane
                      2. Harry.km
                        Harry.km 5 Agustus 2019 22:45
                        +3
                        Kutipan: Lipchanin
                        RZHUNIMAGU ngguyu
                        Apa padha manggon ing? ngguyu
                        Apa tuku produk anyar? ngguyu
                        Apa jenis dhuwit sing dibayar? ngguyu

                        Nu-nu ... Aku nulis babagan jaran ing vakum, durung ngerti yen ana sing ora bisa ngguyu. Saiki kanggo poin. Dheweke urip saka penghasilan sing ditampa saka dodolan barang. Produk anyar dituku saka prabédan antarane rega grosir lan rega eceran. Padha mbayar nganggo dhuwit dhewe.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apa dhuwit sing padha mubeng ing bunderan? ngguyu
                        Apa mobil pindhah saka showroom menyang showroom? ngguyu
                        Untunge ngendi? Saka ngendi, yen padha diterusake?


                        Ayo diterusake.
                        Dhuwite padha.
                        Mobil pindhah saka salon menyang TPA.
                        Aku nulis babagan bathi ing ndhuwur.
                        Nanging kepiye cara kerjane? Sampeyan kudu maca K. Marx. Ana bab dhuwit-barang-dhuwit. Nanging ekonomi sing jero banget.
                      3. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 23:04
                        -3
                        Kutipan saka harry.km
                        Dheweke urip kanthi bathi sing ditampa saka dodolan barang

                        Dadi ... ya, supaya ora ana pedhot, anggep wae: bathi = pendapatan - biaya (pajak, logistik, sewa lsp).

                        Kutipan saka harry.km
                        Produk anyar dituku saka prabédan antarane rega grosir lan eceran

                        Nah... prabédan kasebut ngasilake revenue ... lan tuku produk minangka biaya, kanca ... sing, kita ngerti, nyuda bathi ... Nyuwun

                        Kutipan saka harry.km
                        Padha mbayar nganggo dhuwit dhewe

                        Karya Agung! TAPI dhuwit kang - njupuk saka nightstand (c) ngguyu

                        Ora, konco ... gaji pegawe padha biaya, ndeleng ndhuwur ... lan dibayar saka padha "laba".

                        Kutipan saka harry.km
                        Sampeyan kudu maca K. Marx. Ana bab dhuwit-barang-dhuwit

                        Apa sampeyan wis maca dhewe? Waca maneh, sampeyan ora ngerti kabeh ya
                      4. Harry.km
                        Harry.km 5 Agustus 2019 23:52
                        -1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Apa sampeyan wis maca dhewe? Waca maneh, sampeyan ora ngerti kabeh

                        Aku maca. Lan sampeyan?

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Dadi ... ya, supaya ora ana bedane, kita bakal nganggep: bathi =

                        Supaya ora ana bedo, ora pantes mbuwang potongan teks sing dijupuk saka konteks. Kita ngomong babagan revenue sales. Ing ekonomi, bathi saka dodolan minangka indikator asil saka kegiatan ekonomi perusahaan dagang. Lan kasunyatan sing deigned kanggo nulis mung Ambalan saka tembung sandi, ing wangun umum. Tegese, kawruhmu babagan subjek kasebut banget, biasa-biasa wae. Mulane, aku duwe pitakonan kanggo sampeyan, sing, kaya biasane, sampeyan ora bakal mangsuli, sing wis kedadeyan luwih saka sepisan ing kabeh julukan sampeyan. Apa sampeyan ngerti sawise maca "Capital"? )))
                      5. menang n
                        menang n 6 Agustus 2019 02:04
                        0
                        Apa sampeyan loro krungu babagan modal kerja?
                      6. Komentar wis dibusak.
                      7. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 06:22
                        -3
                        Kutipan saka harry.km
                        kasunyatan sing deigned kanggo nulis mung Ambalan saka tembung sandi, ing wangun umum

                        Iki ora bener. Inggih, oh, ayo miwiti, kaya sing diucapake, "saka kompor":

                        Kutipan saka: aybolyt678
                        Kabeh padha njagong ing supermarket lan adol barang-barang

                        Cathetan- sistem ditutup (tembung "kabeh" iku kunci). Ing watesan - loro njagong ngelawan saben liyane, lan "sade kanggo saben liyane."

                        Ing wektu sing padha, dhuwit terus-terusan ninggalake sistem: pajak, sewa, logistik (ndeleng ndhuwur). Mulane pitakonan

                        Kutipan: Lipchanin
                        Lan ing ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo adol barang?

                        ana pitakonan sampurna adil. Iku ketok sing sawise wektu winates dhuwit ing sistem bakal entek, lan "saling adol" ora bakal bisa digunakake maneh.

                        Apa komentar?

                        Kutipan saka harry.km
                        ... pitakon kanggo sampeyan ...

                        Ayo dadi urusan karo perkara sing prasaja saiki. Pitakonan, saran - banjur.
                      8. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 08:12
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kabar - sistem ditutup (tembung "kabeh" minangka kunci). Ing watesan - loro njagong ngelawan saben liyane, lan "sade kanggo saben liyane."

                        Ing wektu sing padha, dhuwit terus-terusan ninggalake sistem: pajak, sewa, logistik (ndeleng ndhuwur).



                        Sampeyan lan kanca sing sampeyan mutusake kanggo langganan, ketoke sinau ing sekolah sing padha))) Dheweke terus-terusan mbantah awake dhewe, yen sampeyan. Apa sampeyan malah menehi kahanan masalah kaya kurva ... Iku tegese wong loro lungguh ing sistem tertutup, lan dhuwite dadi .... ngluwihi watesan))))) Ing sekolah, aku ngira yen ujian ing sophistry wis dibusak saka pepadhamu?)))

                        Saiki babagan dhuwit:
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Lipchanin
                        Lan ing ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo adol barang?

                        Sampeyan bisa njawab pitakonan iki dhewe. sampeyan lan Lipchanin duwe logika sing padha. Aku mung bisa ngomong yen kanggo SALE barang, dhuwit ora perlu. Dhuwite mengko, sawise dodolan... T-D

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Apa komentar?

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Pitakonan, saran - banjur.

                        Umumé, dina wis janji, wiwit esuk dadi ceria.
                        Ancaman Iku wektu kanggo sampeyan menehi bantahan abot, goleki kesalahan ejaan lan ora ana titik zapped.
                      9. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 08:19
                        -4
                        Kutipan saka harry.km
                        Apa sampeyan malah menehi kahanan masalah kaya kurva ... Iku tegese loro lungguh ing sistem tertutup, lan dhuwit dadi .... ngluwihi watesan

                        Aku ora menehi syarat. Waca kanthi luwih teliti:

                        Kutipan saka: aybolyt678
                        Kabeh padha njagong ing supermarket lan adol barang-barang

                        Sistem sing cukup tertutup, ta? nglirik

                        Luwih ati-ati, kancaku ... luwih ati-ati ya
                      10. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 08:32
                        -1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Aku ora menehi syarat. Waca kanthi luwih teliti:

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kabar - sistem ditutup (tembung "kabeh" minangka kunci). Ing watesan - loro njagong ngelawan saben liyane, lan "sade kanggo saben liyane."

                        Ing wektu sing padha, dhuwit terus-terusan ninggalake sistem: pajak, sewa, logistik (ndeleng ndhuwur).


                        Awake dhewe ora maca maneh... Kita mung nulis kanggo awake dhewe. We njupuk Piece saka teks saka wong, sijine bantahan kita, lan atribut menyang katelu. Banjur kita nyatakake yen aku dudu aku lan omah iki dudu duwekku. Listen to Dear "Cat Man Null", sethitik ajeni "konsultan" lan pancen ora dihormati "G. Jack "ing bangunan logis rentengan sampeyan bisa laku karo wong saka tingkat Panjenengan. Lan pendidikanku mung telung kelas parokial. Mulane, aku nulis kanthi kesalahan lan ora ngerti kabeh saka apa sing sampeyan tulis, ora perlu mbuwang wektu sing larang (kanggo sampeyan) kanggo aku. Kawula mboten nate jumeneng dumateng panjenengan... Kamulyaning rasp suci.
                        Ancaman Lan Marx, Karl, sampeyan kudu maca supaya bisa ngomong babagan subyek kanthi rinci lan ora saka tembung wong liya)))))
                      11. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 09:57
                        0
                        Kutipan saka harry.km
                        We njupuk Piece saka teks saka wong, sijine bantahan kita, lan atribut kanggo katelu

                        Sampeyan wis njlèntrèhaké cara "karya" kanthi sampurna. Nanging iki ora ana sing penting.

                        Dadi kene, lan Lipchanin, lan aku - mangsuli tugas ngajokaken dening kanca aybolyt678. Lan sakperangan alesan sampeyan dadi pinter ... kaya biasane, cendhak nglirik

                        Kutipan saka harry.km
                        Aku mung duwe telung kelas pendidikan paroki

                        Iki dudu sedhihku, iki sedhihmu Nyuwun
                      12. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 11:48
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Dadi, aku lan Lipchanin mangsuli tugas sing diusulake dening kanca aybolyt678. Lan sakperangan alesan sampeyan dadi pinter ...

                        Dadi, liwat, aku krungu yen nalika takon ngendi telpon, sampeyan lan pangguna liyane ngandhani carane pickle kubis. Kesederhanaan alamiku (lan aku wis kasebut ing pesenku menyang "lipchanin") ora ngidini aku liwat, mung. Nanging sampeyan nyingkiri topik kasebut!))) Nanging, kaya biasane ... sing utama yaiku ngomong lan menehi minus))))
                      13. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 11:58
                        0
                        Kutipan saka harry.km
                        Sampeyan metu saka topik

                        ngguyu apik ngguyu

                        Kang??

                        Kutipan saka harry.km
                        Kesederhanaan alamku

                        ya wis. Sampeyan ora bakal memuji dhewe - sampeyan bakal ngenteni FIG ya
                      14. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 12:00
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan saka harry.km
                        Sampeyan metu saka topik

                        ngguyu apik ngguyu

                        Kang??

                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Ayo dadi urusan karo perkara sing prasaja saiki. Pitakonan, saran - banjur.

                        Ngerti?
                      15. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 12:15
                        0
                        Kutipan saka harry.km
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Ayo dadi urusan karo perkara sing prasaja saiki. Pitakonan, saran - banjur

                        Ngerti?

                        Aku kanggo dangu. Sampeyan isih ora. Nalika teka, delengen.

                        Lan, ya, sepisan maneh: sanajan masalah asli ujar "iwak lungguh ing wit", kudu ngatasi masalah iki. Lan ora siji sing teka metu saka sirah ya
                      16. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 12:20
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Lan, ya, sepisan maneh: sanajan masalah asline ujar "iwak lungguh ing wit", masalah iki kudu dirampungake.

                        Iki persis apa sing dakkandhakake ... Saiki dheweke pancen ngerti. Dadi aku ora mbuwang wektu. Ora ana pitakonan utawa saran? Aku seneng! Matur nuwun kanggo melu. Bakal ana kangelan, sampeyan ngerti carane nggoleki aku))))
                      17. besik
                        besik 6 Agustus 2019 06:57
                        0
                        Iki dudu asli sampeyan, shtatovskie. Nanging komentar cilik - dhuwit dirilis ana "menyang donya." Lan nalika iki tetep, bisa urip tanpa ngasilake apa-apa ing ekonomi sing paling akeh yaiku sektor layanan. Ekonomi normal (lan ing Federasi Rusia wis luwih utawa kurang normal) wis mbengkongaken.
                    2. aybolyt678
                      aybolyt678 5 Agustus 2019 22:08
                      +1
                      Dear Sergey! sampeyan licik, utawa sampeyan ora weruh iku ketok, amarga sampeyan bisa nambah gas kanggo lenga!. Ngomong-ngomong, setahun kepungkur aku dadi penggemar Putin sing padha karo sampeyan. Aku mbenerake lan ngarep-arep mukjijat.
                      kanggo pitakonan sampeyan
                      Kutipan: Lipchanin
                      ngendi "Rusia miskin lan nganggur" entuk dhuwit kanggo mobil iki?
                      Aku njawab, nanging kudu sabar.. Sampeyan ndeleng, kabeh struktur keuangan negara kita diikat karo cadangan emas Bank Sentral. Kewajiban utama Bank Sentral marang IMF yaiku kanggo mesthekake yen jumlah awis ing negara kasebut ora ngluwihi cadangan cadangan kasebut. ZVRreserves kawangun saka pangentukan ijol-ijolan manca, i.e. saka perdagangan energi. Tarif ijol-ijolan diatur kanthi cara sing ora nguntungake kanggo ngasilake apa wae. Luwih duwe bathi kanggo tuku kabeh ing luar negeri. Mlaku-mlaku liwat supermarket apa wae, deleng wong sing duwe gerobak impor, lan nimbang manawa data resmi babagan adol sumber daya ing luar negeri bisa dipercaya kanthi jumlah impor sing akeh banget. Miturut cara, ana akeh perusahaan Amerika lan perusahaan liyane sing ngekstrak minyak ing sisih lor kita. Aku wonder apa lenga iki klebu ing statistik Panjenengan? Dadi, Moscow ngadeg ing pinggir kali financial sudhut, kang diklumpukake saka lepen saka wilayah. Luwih saka setengah saka kamulyan otomotif ing foto iki mbuwang mobil, mobil bekas, lan liya-liyane. Lagi lungguh dening PNS, sing ngawula, sing piye wae macet ing aliran financial, lan iki bankir saka macem-macem tingkat, pengusaha tuku. impor lan sing ngedol marang kita lan buruh. Aku yakin yen insinyur desain ing mobil iki ZERO! persen.
                      Tingkat pangembangan industri negara ditemtokake dening tingkat pangembangan industri intensif ilmu pengetahuan. Introduksi prestasi ilmiah menyang produksi kudu cendhak lan gedhe. Ing endi kita duwe ilmu lan produksi kasebut? Aku bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan bisa dissuade kula.
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 22:49
                        -4
                        Kutipan saka: aybolyt678
                        Aku mangsuli nanging kudu sabar.

                        Simpenan
                        Saka ngendi para "miskin lan nganggur" entuk dhuwit?
                        Ing banyu sing diwutahake, ora ana tembung babagan Nyuwun
                        lan iki minangka bankir saka macem-macem tingkat, pengusaha sing tuku impor lan adol marang kita lan karyawane.

                        Lan kabeh padha mlarat? belay
                        Aku yakin yen insinyur desain ing mobil iki ZERO! persen.

                        Mayuta-yuta mobil ing lurung-lurung lan ing kabeh bankir lan pengusaha? belay
                        Aku manggon ing bangunan karo 16 Apartemen. 16 kulawarga.
                        Mobil ing 10 kulawarga.
                        Saka wong-wong iki, ora ana siji bankir lan pengusaha!!!!
                        Ing 9 kulawarga, kabeh wong kerja ing macem-macem industri. Ing sawijining kulawarga, sing lanang dadi buruh lan sing wadon dadi guru.
                        Pira kanca lan kenalan sampeyan duwe mobil?
                        Apa kabeh bankir lan pengusaha?
                        Aku bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan bisa dissuade kula.

                        Wis cukup?
                        Tingkat pangembangan industri negara ditemtokake dening tingkat pangembangan industri intensif ilmu pengetahuan. Introduksi prestasi ilmiah menyang produksi kudu cendhak lan gedhe. Ing endi kita duwe ilmu lan produksi kasebut?

                        Quinoa ing taman, lan paman ing Kyiv
                        Apa hubungane karo pitakonanku, ngendi Endi sing "miskin lan nganggur" entuk dhuwit? belay
                      2. aybolyt678
                        aybolyt678 5 Agustus 2019 23:36
                        -1
                        sampeyan ora maca kanthi teliti. Kesejahteraan Moskow dumadi saka masalah wilayah kasebut. Apa saiki wis cetha. Lan kabeh kamulyan sing sampeyan kagumi bakal mandheg nalika lenga lan gas entek. Wong aran iki intuisi lan mulane menyang lurung-lurung
                      3. bocah 07
                        bocah 07 7 Agustus 2019 23:01
                        0
                        Kesejahteraan Moskow dumadi saka masalah wilayah kasebut. Apa saiki wis cetha. Lan kabeh kamulyan sing sampeyan kagumi bakal mandheg nalika lenga lan gas entek. Wong aran iki intuisi lan mulane menyang lurung-lurung

                        Lan apa sampeyan wis menyang kabeh wilayah (sumur, utawa informasi) kanggo ngadili kesejahteraan warga ing kabeh wilayah kasebut?
                        Aku ora bakal wani "judge" kaya ngono.
                        Lan ya, omong-omong, ing pirang-pirang wilayah sing ditindakake wong ing dalan (maksudku jumlah wilayah kasebut) lan minangka persentase saka kabeh negara ??
                  2. Vadim237
                    Vadim237 5 Agustus 2019 17:09
                    -3
                    Lan nuduhake prayoga saka AvtoVAZ wiwit kemudi, lan kabeh mobil iki kudu dilayani, lan iki pasar ageng kanggo layanan.
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 17:39
                      -10
                      Kutipan: Vadim237
                      Ya, lan sampeyan kudu layanan kabeh mesin iki, lan iki pasar ageng kanggo layanan.

                      Lan proyek.
                      Saka "Layanan mobil" lan "Fittings Ban" dazzles ing mripat.
                      Aku ora ngomong babagan dealer mobil.
                      Lan iki ing Rusia "miskin".
                      Ing mundhut, padha mbukak kabeh iki ngguyu
                  3. 16329
                    16329 10 Agustus 2019 13:12
                    0
                    Eropa uga ora ngasilake komputer, gadget, TV, lsp., sampah massal dijahit ing China lan Turki
                3. menang n
                  menang n 5 Agustus 2019 15:38
                  -4
                  Lipchanin! Matur nuwun kanggo gambar, lan malah luwih kanggo dipikir sober lan pengadilan akurat! Nanging, alhamdulillah, ana wong sing padha, nanging obscurantists wis pinasthi.
                  1. Silvestr
                    Silvestr 5 Agustus 2019 17:06
                    +1
                    Kutipan: victor n
                    Lipchanin! Matur nuwun kanggo gambar, lan malah luwih kanggo dipikir sober lan pengadilan akurat! Nanging, alhamdulillah, ana wong sing padha, nanging obscurantists wis pinasthi.

                    ngguyu ngguyu
                    Ora ana tembung, kolektif Oreshkin
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 17:41
                      -6
                      Kutipan saka Silvestr
                      Ora ana tembung, kolektif Oreshkin

                      Aku meh ora setuju karo pendapat sampeyan.
                      Nanging dheweke ora nguripake pribadine lan moyoki
                      Kelangan syaraf?
                      Saka bantahan?
                      1. Silvestr
                        Silvestr 5 Agustus 2019 21:01
                        0
                        Kutipan: Lipchanin
                        Nanging dheweke ora nguripake pribadine lan moyoki

                        sampeyan nemokake ing ngendi? ngguyu
                      2. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 22:51
                        -7
                        Kutipan saka Silvestr
                        sampeyan nemokake ing ngendi?

                        Kadhangkala sampeyan kudu ngaso saka liberalisme ... Individu Dubovato-Zholudev
                      3. Kawiwitan
                        Kawiwitan 5 Agustus 2019 23:10
                        -2
                        Ya, dheweke pancen sengit marang Oreshkin))) ngina panguwasa, supaya bisa ngomong! Ayayay
                    2. Terenin
                      Terenin 5 Agustus 2019 21:00
                      +1
                      Kutipan saka Silvestr
                      Kutipan: victor n
                      Lipchanin! Matur nuwun kanggo gambar, lan malah luwih kanggo dipikir sober lan pengadilan akurat! Nanging, alhamdulillah, ana wong sing padha, nanging obscurantists wis pinasthi.

                      ngguyu ngguyu
                      Ora ana tembung, kolektif Oreshkin

                      Sylvester, uga, iku ora ngalangi, iku ora bener lan ora related kanggo topik negatif
            3. aybolyt678
              aybolyt678 5 Agustus 2019 14:52
              +2
              Kutipan: Lipchanin
              Sajrone 17 taun, Putin nambah anggaran Rusia kaping 22

              Iki senadyan kasunyatan sing prices wis tambah 10 kaping!
              Kutipan: Lipchanin
              PDB - kaping 12 (Rusia mlumpat saka posisi kaping 36 ing donya ing babagan PDB dadi papan kaping 6),

              nalika USSR ngekspor 17% produksi minyak, lan saiki nganggo 17%. Iki minangka GDP amarga "pipa" ngguyu
              Kutipan: Lipchanin
              Tambah cadangan emas lan ijol-ijolan manca kanthi 48 kaping!

              48 kaping nyuda jumlah produksi industri barang konsumen. nglirik
              Kutipan: Lipchanin
              nyuwil "liberal" paling enslaving ing sajarah perjanjian enggo bareng produksi

              gabung karo WTO eseman
              Kutipan: Lipchanin
              industri lan tetanèn diunggahaké (Rusia wis ditingkat 5-2 ing donya ing syarat-syarat ekspor gandum kanggo 3 taun saurutan, overtaking Amerika Serikat, kang saiki ing panggonan 4th).

              Aku ora ngerti babagan industri .. Aku setuju karo gandum nang endi wae ... nanging Miratorg ???? ngomong opo to??? wassat
              Kutipan: Lipchanin
              • Tambah gaji rata-rata ing sektor umum dening 18,5 kaping liwat 12 taun, lan pensiun rata-rata dening 14 kaping.

              lol sampeyan bakal luwih apik mbandhingake ora rata-rata, nanging sing paling massive, biasa, umum opo
              Kutipan: Lipchanin
              nasionalisasi 65% industri minyak lan 95% industri gas lan akeh industri liyane.

              ngguyu Wis Ya!! mesthi nasionalisasi, banjur diangkat manajer puncak kanthi gaji para oligarki !!!
              Kutipan: Lipchanin
              nglarang deputi duwe akun ing luar negeri

              nanging ora nglarang sedulure eseman Nanging ana praktik kasebut ing USSR - yen sampeyan duwe hubungan karo luar negeri, sampeyan ora bakal ana ing tangga sosial !!! wong bodho
              Ayo dadi kesimpulan: Putin ora nggawe terobosan ... malah ora nggawe cadangan kanggo masa depan, kita urip anggere ana sing bisa ngompa liwat pipa. Minangka kanggo prestasi ing bidang pembangunan sosial, tingkat rata-rata kesadaran sosial, kang ilang lan squandered akeh prestasi Soviet ..
              PS: kanthi cara kasebut, dheweke ora nate nyelehake kembang ing monumèn Generalissimo Stalin, amarga liburan sing paling disenengi dirayakake. prajurit
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 15:28
                -9
                Kutipan saka: aybolyt678
                Putin ora nggawe terobosan ... malah ora nggawe cadangan kanggo mangsa, kita manggon nalika ana soko kanggo pump liwat pipo.

                Oh tenan?
                Nanging, kanthi nguripake logika, pitakonan muncul, contone, carane ngerti yen negara wis ninggalake jarum lenga? Endi wates sing ngluwihi masalah kasebut lan, miturut panyengkuyung teori iki, kemajuan diwiwiti?

                Pitakonan kasebut ora nganggur, amarga miturut asil 2018 (data saka PBB lan EIA AS), pangsa ekspor minyak ing PDB Rusia mung 9%. Kanggo mbandhingake, pangsa ekspor minyak ing PDB Norwegia ngluwihi 11%. Ing PDB Kazakhstan - 27%. PDB Kanada ora kurang saka ekonomi Rusia lan padha karo 3%. Kanca-kanca paling apik ing Amerika Serikat lan, kaya sing kita ngerti, rezim "paling demokratis" ing donya - Arab Saudi lan Qatar, mbentuk PDB saka minyak kanthi 45% lan 25%, masing-masing. Nanging, mung ana siji "stasiun bensin" ing planet iki kanggo liberal homegrown kita, lan iki Rusia.

                http://www.iarex.ru/articles/64762.html
                Minangka kanggo prestasi ing bidang pembangunan sosial, tingkat rata-rata kesadaran sosial, kang ilang lan squandered akeh prestasi Soviet ..

                Nanging apa sing diwenehi tag karo ebn ora ilang kabeh?
                Iki senadyan kasunyatan sing prices wis tambah 10 kaping!

                Inggih, mung ing Rusia rega mundhak
                nalika USSR ngekspor 17% produksi minyak, lan saiki nganggo 17%. Iki GDP amarga "pipa" ngguyu

                Wangsulan ing ndhuwur
                48 kaping nyuda jumlah produksi industri barang konsumen.

                Wiwit taun 90-an?
                gabung karo WTO

                Dadi apa?
                Yen ora salah, awake dhewe ora mung ana ing kana.
                nanging Miratorg???? ngomong opo to??? wassat

                Mung iki
                Miratorg (Miratorg Agro-Industrial Holding) minangka perusahaan agro-industri Rusia, salah sawijining produser daging paling gedhe ing Rusia [2], produser daging babi paling gedhe ing Rusia.

                Nanging ing ngendi gandum Nyuwun
                sampeyan bakal luwih apik mbandhingake ora rata-rata, nanging sing paling massive, biasa, umum

                Dadi beda-beda miturut wilayah. Dadi sampeyan ora bisa mbandhingake Nyuwun
                Wis Ya!! mesthi nasionalisasi, banjur diangkat manajer puncak kanthi gaji para oligarki !!!

                Dadi kaya kita ngomong babagan nasionalisasi. Kita wis ngomong babagan gaji.
                nanging ora nglarang sedulure

                Nganti 10 dhengkul?
                Miturut cara, dheweke ora tau nyelehake kembang ing tugu Generalissimo Stalin,

                Iki mesthi "jamb" sing paling serius
                Mung dheweke ora nyelehake kembang "ing monumen"
                1. aybolyt678
                  aybolyt678 5 Agustus 2019 21:15
                  0
                  kabeh padha, sampeyan licik, nambah ekspor gas, alas kanggo lenga .... Gelar pembangunan industri ditemtokake sabenere dening intensitas kawruh saka produksi, link nemokke - dipun ginakaken kudu minimal. Ngendi ilmu kita saiki? Kabeh prestasi ing bidang nuklir, utawa ing ruang angkasa, minangka backlog saka proyek Soviet. Prestasi saka bal militèr lan ora mikir kanggo migrasi menyang produksi sipil amarga lack saka iku.
                  Yen sampeyan ora ngerti yen negara wis dadi domain pribadi sawetara manajer ndhuwur sing dipimpin dening kepala lan nasionalisasi mung istilah politik ing kene, mula iki ora mung masalah sampeyan. Setaun kepungkur aku kaya ngono.
                  Oalah, yen ora angel menehi pencerahan babagan kembang tugu?
              2. Vadim237
                Vadim237 5 Agustus 2019 17:35
                -3
                Sampeyan bisa terus manggon ing apa sing dipompa liwat pipa - kita arep ing cara liyane, produksi teknologi dhuwur: bahan, peralatan, pesawat, roket, mesin lan akeh liyane. Lan cadangan sing layak kanggo masa depan digawe dening 26 technoparks - ing taun 24 dheweke rencana mbukak 47 liyane, sangang pelabuhan, 168 pembangkit listrik kabupaten negara, pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik tenaga surya, luwih akeh. saka 10000 kilometer saka railways wis dibangun, dawa dalan wis luwih saka kaping pindho, luwih saka 900 kreteg wis dibangun - salah siji saka Krymsky, kanggo bali saka Crimea - thanks kanggo Putin, utang negara Rusia iku salah siji saka sing paling murah ing donya 13% saka PDB, lan kanthi biaya terobosan kedadeyan: ing industri nuklir, pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo Burevestnik, bangunan alat mesin ing percetakan 3D, Rusia wiwit ngekspor peralatan iki, penerbangan - MS 21, pungkasane, wiwit jaman USSR, dheweke nggawe mesin sing kompetitif kanggo penerbangan sipil PD 14, ing aerodinamika hipersonik lan kontrol ing lingkungan plasma "Avangard" lan liya-liyane.
                1. aybolyt678
                  aybolyt678 6 Agustus 2019 12:49
                  -1
                  Kutipan: Vadim237
                  168 GRES
                  - Pembangkit Listrik Kab. nganggo lenga bahan bakar, lan iki lenga. Endi teknologi ing posisi iki?
                  1. Vadim237
                    Vadim237 7 Agustus 2019 10:40
                    -1
                    Wiwit wiwitan, sampeyan bakal sinau desain lan peralatan pembangkit listrik kabupaten negara kasebut - banjur sampeyan bakal sinau babagan teknologi sing digunakake ing kana.
            4. tibidoch
              tibidoch 5 Agustus 2019 15:05
              +3
              Kutipan: Lipchanin
              Rusia mlumpat saka posisi 36 ing donya ing babagan PDB dadi 6th

              Napa sampeyan nyasarké anggota forum? am
              Panggonan kaping 6 yaiku GDP PPP. Ing babagan tingkat nominal PDB, kita ana ing posisi kaping 11 (data IMF).
              Kajaba iku, prabédan antarane GDP nominal lan PDB ing PPP kritis kanggo kita, amarga kita tuku barang lan alat ing luar negeri ora kanggo rubles (sayange).
              Kutipan: Lipchanin
              Sajrone 17 taun, Putin nambah anggaran Rusia kaping 22

              Rega dolar ing 2000 = 28 rubel.
              Ukuran anggaran taun 2000 (pengeluaran) = 1 triliun. 014 milyar (http://docs.cntd.ru/document/901751145).
              Ing dolar, anggaran 2000 = 36,2 milyar.
              opo
              Rega dolar ing 2018 = 63 rubel.
              Ukuran anggaran taun 2018 (pengeluaran) = 16 triliun. 530 milyar (https://tass.ru/info/4679765).
              Ing dolar, anggaran 2000 = 262,4 milyar.
              opo
              262,4 milyar / 36,2 milyar = 7,3 kaping ... wong RUSIA nambah ukuran budget (pengeluaran), ora Putin.

              Ora maca maneh. Mungkin sampeyan nulis bebener ing ngisor iki, nanging rong episode babagan cuci otak sing terus-terusan babagan kepiye Putin cukup kanggo aku.
              Saka aku bakal nambah prestasi sing paling penting - PENSION AGE!
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 15:38
                -8
                Quote: Tibidokh
                Napa sampeyan nyasarké anggota forum?
                Panggonan kaping 6 yaiku GDP

                bab iku Saka PDB aku ngandika
                Rega dolar ing 2000 = 28 rubel.
                Ukuran anggaran taun 2000 (pengeluaran) = 1 triliun. 014 milyar (http://docs.cntd.ru/document/901751145).
                Ing dolar, anggaran 2000 = 36,2 milyar

                Apa sampeyan dibayar ing dolar?
                tambah ukuran budget (mbuwang) Wong RUSIA, ora Putin.

                Mangkono, miturut pendapat sampeyan, wong-wong RUSIA sing kudu disalahake kanggo kabeh masalah, lan dudu Putin.
                Banjur piye wae dadi ora trep, wong nindakake kabeh sing apik, lan Putin nindakake kabeh sing ala?
                Ora maca maneh. Mungkin sampeyan nulis bebener ing ngisor iki, nanging rong episode cukup kanggo aku

                Ora maca kanthi bener. Banjur kabeh bakal dibalik
                Cuci otak sing terus-terusan babagan kepiye Putin.

                Ya, aku ora nyoba kanggo zombify sapa. Kabeh wong wis diwasa.
                Aku mung mratelakake panemune.
                Saka aku bakal nambah prestasi sing paling penting - PENSION AGE!

                Lan kanggo kula, bali saka Crimea menyang motherland
                1. tibidoch
                  tibidoch 5 Agustus 2019 16:13
                  0
                  Kutipan: Lipchanin
                  Aku ngomong babagan GDP iki

                  Ora, ora bab iku! Aja ngapusi...
                  Kutipan: Lipchanin
                  Rusia mlumpat saka posisi 36 ing donya ing babagan PDB dadi 6th

                  Sampeyan duwe PPS ngendi? Utawa kita nulis loro, enem teka ing pikiran, pitu dadi edan!?
                  Kutipan: Lipchanin
                  Apa sampeyan dibayar ing dolar?

                  Yuan, opo? Kajaba iku, saka 2005 nganti 2019, gaji ing yuan tetep ing tingkat sing padha, nanging ing babagan rubel mundhak akeh. Ing mratelakake panemume, iku rubel sing ambruk, lan ora upah tambah, ta?
                  Kene lay metu petungan, miturut kang budget wis thukul saka 1 triliun. nganti 16 triliun. (yaiku 22 kaping ngguyu ) banjur kabeh wong ngerti kabeneran sampeyan.
                  Kutipan: Lipchanin
                  Wong-wong RUSIA sing kudu disalahake kanggo kabeh masalah, dudu Putin

                  Apa sampeyan liberal? Sampeyan duwe fabrikasi liberal murni! Pira dhuwit Departemen Luar Negeri nandur modal ing manual latihan kanggo sampeyan nalika diwenehake marang sampeyan? Mung subyek saka kolom kaping lima bisa nyalahake wong Rusia kanggo kabeh masalah.
                  Kutipan: Lipchanin
                  kabeh wong apik wis rampung, lan kabeh Putin ala?

                  Lan Putin nindakake kabeh mung apik? Contone, mundhakaken umur pensiun?
                  Kutipan: Lipchanin
                  Bali saka Crimea menyang motherland

                  Nanging ing sisih liya, dheweke menehi 337 kilometer persegi tanah kanggo China, 90 ewu kilometer persegi saka segara Norwegia.
                  Kutipan: Lipchanin
                  Ya, aku ora nyoba kanggo zombify sapa.

                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 16:59
                    -7
                    Quote: Tibidokh
                    Apa sampeyan liberal? Sampeyan duwe fabrikasi liberal murni! Pira dhuwit Departemen Luar Negeri nandur modal ing manual latihan kanggo sampeyan nalika diwenehake marang sampeyan? Mung subyek saka kolom kaping lima bisa nyalahake wong Rusia kanggo kabeh masalah.

                    Ya, sampeyan pancen liberal sejati.
                    Nguripake kabeh iku sabenere ing manual saka liberal!
                    Aku bakal mbaleni pitakonan.
                    Yagene wong-wong RUSIA nindakake kabeh sing apik, lan PUTIN nindakake kabeh sing ala? Dadi Putin mung nindakake kabeh ala?
                    Aku bakal nggedhekake pitakonan. Sapa sing menang ing WWII?
                    Padha ngomong Stalin, nanging misale jek kula wong.
                    Nanging ing sisih liya, dheweke menehi 337 kilometer persegi tanah kanggo China, 90 ewu kilometer persegi saka segara Norwegia.

                    Liberal PALSU.
                    Demarkasi tapel wates Rusia-Cina ditindakake ing taun 2005. Minangka asil nggambar tapel wates antar negara bagian ing tengah Kali Amur, China nampa sawetara wilayah kanthi total area 337 km² - plot tanah ing wilayah Pulo Bolshoi (puncak wilayah Kali Argun ing Wilayah Chita) lan rong plot ing wilayah Tarabarov lan Bolshoi Ussuriysky Islands ing wilayah patemon Kali Amur lan Ussuri. Sisih utama wilayah kasebut yaiku pucuk kulon Pulo Ussuri Besar ing Kali Amur ing ngarepe Kali Ussuri. Pulo iki duwé tlatah 327 nganti 350 km², gumantung saka mangsa.

                    Tanggal 14 Oktober 2004, Présidhèn Rusia Vladimir Putin lan Présidhèn Tiongkok Hu Jintao nandatangani tambahan persetujuan ing tapel wates negara Rusia-Cina, miturut transfer kasebut.

                    Tanggal 20 Mei 2005, Duma Negara saka rapat kaping 4 ngratifikasi persetujuan tambahan (307 deputi ndhukung, 80 nglawan, loro abstain). Tanggal 25 Mei, persetujuan kasebut disetujoni dening Dewan Federasi (didhukung dening 157 senator, nglawan loro, tanpa abstain).

                    Dheweke menehi apa sing ora ana regane.
                    Saiki babagan Norwegia
                    Sorotan kanthi ringkes:

                    1) Kedaulatan Rusia ora tau ditambahake menyang wilayah iki. Mulane, ora ana sing menehi tanah "primordially Rusia" marang sapa wae.

                    2) Ing kasunyatan, iki minangka KEMENANGAN kanggo diplomat Rusia, amarga kita saiki duwe hak kanggo nimbang aplikasi kanggo sambungan 1 yuta 200 ewu meter persegi. km. Rak Arktik. Tanpa wates sing jelas antarane Federasi Rusia lan Norwegia, aplikasi iki ora bakal dianggep, sesuai karo Konvensi PBB babagan Hukum Laut, sing ditandatangani ing taun 1997. (Oalah, aplikasi iki kudu dianggep taun iki, ora ana sing ngerti apa sing ana lan kepiye?)

                    3) Persetujuan iki (ing delimitasi spasi maritim lan kerjasama ing Segara Barents lan Samudra Arktik) ora mengaruhi persetujuan sadurunge rampung ing sembarang cara. Kalebu Svalbard. Iki kanthi tegas kasebut ing Artikel 6 saka perjanjian kasebut. Menapa malih, iku rada menehi kita hak liyane.

                    4) Kanggo hidrokarbon. Shtokman, kaya kita, tetep. Ana pitakonan babagan kode Fedynsky. Nanging ora dumunung ing wates, kang tegese bakal dikembangaké bebarengan? (Sapa sing bakal bisa nemokake lokasi dipercaya saka kubah Fedynsky lan sijine titik ing peta saka kontrak?). Sawetara simpenan cilik menyang Norwegia, ya. Nanging tanpa watesan hak, padha isih ora bisa dikembangaké dening Norwegia utawa Rusia. Lan deadline ketat.


                    https://aftershock.news/?q=node/28514&full
                    Apa karo roller? belay
                    Apa aku wis zombi sampeyan? ngguyu
                    1. tibidoch
                      tibidoch 5 Agustus 2019 17:13
                      0
                      Kutipan: Lipchanin
                      Ya, sampeyan pancen liberal sejati.

                      Ora, sampeyan liberal. ngguyu

                      Kutipan: Lipchanin
                      Aku bakal mbaleni pitakonan.
                      Yagene wong-wong RUSIA nindakake kabeh sing apik, lan PUTIN nindakake kabeh sing ala?

                      Aku ora ngerti ngendi sampeyan ndeleng statement saka kula ... nanging mung ing kasus, aku bakal mbaleni jawaban:
                      Quote: Tibidokh
                      Sampeyan duwe fabrikasi liberal murni!

                      Kutipan: Lipchanin
                      Aku bakal nggedhekake pitakonan. Sapa sing menang ing WWII?

                      Ayo, ora bisa ... Putin? belay
                      Kutipan: Lipchanin
                      Padha ngomong Stalin, nanging misale jek kula wong.

                      Apa sampeyan ora mikir babagan ngunggahake anggaran ... Mung ana jasa Putin, ta?
                      Kutipan: Lipchanin
                      Dheweke menehi apa sing ora ana regane.

                      Wilayah Rusia ora duwe rega? Ya, sampeyan, kancaku, isih liberal!
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 17:51
                        -7
                        Quote: Tibidokh
                        Aku ora ngerti ngendi sampeyan ndeleng statement saka kula ... nanging mung ing kasus, aku bakal mbaleni jawaban:

                        Kesimpulan logis saka iki
                        tambah ukuran budget (mbuwang) Wong RUSIA, ora Putin.

                        Ati-ati
                        Wong-wong nambah ukuran anggaran, dudu Putin, sing apik.
                        Dadi?
                        Dadi kabeh sing ala, dudu wong, dheweke nindakake kanthi apik, banjur sapa sing nindakake kabeh ala? Sapa wae sing ditinggal tanpa wong?
                        Apa sampeyan ora mikir babagan ngunggahake anggaran ... Mung ana jasa Putin, ta?

                        Sampeyan wis nggawe divisi menyang PEOPLE lan Putin.
                        Wilayah Rusia ora duwe rega? Ya, sampeyan, kancaku, isih liberal!

                        Apa maneh ngguyu
                        Mung mutusake sapa sing mbayar kula, Departemen Luar Negeri, utawa Kremlin ngguyu
                        Banjur aku kerep krungu yen aku ngadeg ing Kremlin ngguyu
                        Sampeyan andhap asor katahan bisu babagan Segara Norwegia ngguyu
                      2. tibidoch
                        tibidoch 5 Agustus 2019 18:10
                        0
                        Kutipan: Lipchanin
                        Kesimpulan logis saka iki

                        G - logika

                        Aku mbantah sampeyan yen dudu Putin pribadi sing ngunggahake anggaran, sampeyan nulis: "Yagene wong-wong RUSIA nindakake kabeh sing apik, lan PUTIN nindakake kabeh sing ala?"
                        Dadi ing ngendi aku nulis yen PUTIN nindakake kabeh ala? Logika, sampeyan ngomong ...
                        Kutipan: Lipchanin
                        Wong nambah ukuran anggaran, dudu Putin

                        Aja wani nulis Putin nganggo huruf cilik, sampeyan liberalis gosdepovsky! am
                        Kutipan: Lipchanin
                        Dadi kabeh sing ala, dudu wong, dheweke nindakake kanthi apik, banjur sapa sing nindakake kabeh ala? Sapa wae sing ditinggal tanpa wong?


                        Kutipan: Lipchanin
                        Sampeyan wis nggawe divisi menyang PEOPLE lan Putin.

                        Dadi mundhake anggaran iku mung keuntungan Putin utawa mung rakyat? Utawa ora mung Putin?
                        Kaping pirang-pirang, sampeyan ngelingi? Lan mugi kula ngelingake sampeyan - wong kanthi 7,3 kaping (saka 1 triliun nganti 16 triliun rubel), lan Putin kaping 22 (saka 1 triliun nganti 16 triliun rubel)! ngguyu
                        Kutipan: Lipchanin
                        Mung mutusake sapa sing mbayar kula, Departemen Luar Negeri, utawa Kremlin

                        Ya ara liberal bakal ngerti sampeyan. Mungkin sampeyan kaya pedhet sing ditresnani ... loro ibu.
                        Kutipan: Lipchanin
                        Sampeyan andhap asor katahan bisu babagan Segara Norwegia

                        Ya, kenapa aku ora ngomong apa-apa, aku ngirim video kabeh babagan paroki Kemsk kanggo sampeyan.
                        Nanging ing umum, mung pengkhianat kanggo kapentingan Motherland bisa mbecikake transfer wilayah.
                    2. Harry.km
                      Harry.km 5 Agustus 2019 21:25
                      +3
                      Kutipan: Lipchanin
                      Yagene wong-wong RUSIA nindakake kabeh sing apik, lan PUTIN nindakake kabeh sing ala? Dadi Putin mung nindakake kabeh ala?
                      Aku bakal nggedhekake pitakonan. Sapa sing menang ing WWII?

                      Apa tenan HE???
                2. Krasnoyarsk
                  Krasnoyarsk 5 Agustus 2019 17:07
                  +2
                  [Kutipan = Lipchanin] Lan kanggo aku, bali saka Crimea menyang tanah air / kutipan]
                  Lan apa kaluwihan Putin? Apa dheweke "ngyakinake" wong Krimea dadi bagean saka Rusia? Dheweke dhewe pengin lan nindakake kabeh kekuwatane kanggo nggayuh. Putin mung sarujuk kanggo diakoni Crimea menyang Rusia. Yen wong Krimea ora pengin, ora bakal ana "mulih".
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 17:16
                    -5
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Dheweke dhewe pengin lan nindakake kabeh kekuwatane kanggo nggayuh.

                    Iki ora bakal cukup tanpa dhukungan nglirik

                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Putin mung sarujuk kanggo diakoni Crimea menyang Rusia

                    Rave.

                    Minus aku, ya ya
                  2. tibidoch
                    tibidoch 5 Agustus 2019 17:20
                    0
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Yen wong Krimea ora pengin, ora bakal ana "mulih".

                    Saiki Lipchanin lan Co bakal nuduh sampeyan Russophobia lan liberalisme!
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    kaluwihan saka Putin? Apa dheweke "ngyakinake" wong Krimea dadi bagean saka Rusia?

                    Banjur...
                  3. Silvestr
                    Silvestr 5 Agustus 2019 17:40
                    +7
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    kutipan = Lipchanin] Lan kanggo aku, bali saka Crimea menyang tanah air / kutipan]
                    Lan apa kaluwihan Putin?

                    Saiki kabeh Crimea kebak papan reklame yen United Russia sing mbangun jembatan Krimea lan United Russia ngembangake Crimea! Ora Negara, utawa buruh hard, nanging kucing lemak karo EP! Iki carane konsep ngganti
                  4. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 17:58
                    -7
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Apa dheweke "ngyakinake" wong Krimea dadi bagean saka Rusia?

                    Apa sampeyan mikir yen tanpa dhukungan, kalebu kanthi paksa, referendum bakal ditindakake?
                    Lan sing menehi prentah kanggo nransfer "wong sopan" menyang Crimea?
                    Lan apa kaluwihan Putin?

                    Mung saiki, kanthi cara sing populer, nerangake marang aku kenapa sampeyan sregep njeblug kabeh positif saka Putin?
                    Yagene sampeyan nyelehake kabeh negatif marang dheweke?
                    Iki minangka ilustrasi kanggo jawabanku
                    ,
              2. Silvestr
                Silvestr 5 Agustus 2019 17:09
                +2
                Quote: Tibidokh
                Napa sampeyan nyasarké anggota forum?


                Tugase kanggo mbela pamrentahane. Apa yen pemerintah ngapusi? Banjur apa sing kudu ditindakake?
                1. tibidoch
                  tibidoch 5 Agustus 2019 17:29
                  0
                  Kutipan saka Silvestr
                  Tugase njaga pamrentahane.

                  Lan aku mikir yen Departemen Luar Negeri mbayar dheweke ... Kanggo promosi pembantaian sutra. Apa pemerintah kita menehi proyek!? Dadi, oke, aku mbusak anggepan saka Lipchanin! Nyuwun
                  Kutipan saka Silvestr
                  Apa yen pemerintah ngapusi? Banjur apa sing kudu ditindakake?

                  Telpon ireng putih.
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 18:01
                    -6
                    Quote: Tibidokh
                    . Apa pemerintah kita menehi proyek!?

                    Aku wis duwe 2 taruhan ngguyu
                    "Silvestr" kanthi pribadi ndeleng pratelan babagan gajiku ngguyu
                    Burned kula karo meri ngguyu
                    1. tibidoch
                      tibidoch 5 Agustus 2019 18:20
                      -1
                      Kutipan: Lipchanin
                      Aku wis duwe 2 taruhan

                      Hargai, sayang, apa sing sampeyan duwe! Loro tarif, saka Kremlin lan Departemen Luar Negeri, pancen apik tenan! apik
                      Lan yen dudu rahasia, taruhan sapa sing luwih dihargai? nglirik
                      Kutipan: Lipchanin
                      "Silvestr" kanthi pribadi ndeleng pratelan babagan gajiku. Burned kula karo meri

                      Dadi sampeyan uga duwe gaji "putih"?! belay Sial, ngirim kuesioner menyang ngendi? ombenan
              3. Vadim237
                Vadim237 5 Agustus 2019 17:48
                -7
                Kasunyatan yen sampeyan tuku peralatan ing luar negeri wis dadi masalah sampeyan - umume sing adol yaiku produk sing digawe ing Rusia miturut merek manca, kanthi lokalisasi nganti 100%. Lan umur pensiun 65, uga reformasi pensiun, bakal dileksanakake wiwit 2034. taun.
              4. besik
                besik 6 Agustus 2019 07:09
                +1
                Ora bener kanggo mbandhingake GDP nominal tanpa perbandingan PPP. Lan ing Federasi Rusia, sektor layanan ora kalebu ing PDB, nanging ing AS kalebu bagean sing ora ringkih. Nambah PDB rakyat ing pimpinan Putin. Sampeyan ora bakal mbantah manawa ing Brezhnev, Patamu Sha urip kanthi becik, Brezhnev dhewe nindakake kabeh? Bodho, apa ora? Babagan pensiun, aku dhewe ora antusias, nanging kita ora ngerti akeh babagan kahanan kasebut ... Aku ora weruh titik kanggo ngrembug.
              5. aybolyt678
                aybolyt678 6 Agustus 2019 14:09
                -1
                Quote: Tibidokh
                262,4 milyar / 36,2 milyar = 7,3 kaping

                +++ Aku bakal nerusake pikirane karo pitakonan - pinten daya beli dollar suda?
                dening sing akeh sampeyan kudu ngurangi indikator 7,3
                1. tibidoch
                  tibidoch 7 Agustus 2019 03:32
                  0
                  Kutipan saka: aybolyt678
                  dening sing akeh sampeyan kudu ngurangi indikator 7,3

                  Ayo menyang kalkulator:
                  https://www.statbureau.org/ru/united-states/inflation-calculators?dateBack=2000-1-1&dateTo=2018-12-1&amount=1000
                  Mlebet - Januari 2000 / Desember 2018.
                  Kita entuk $1. Sing. siji lan setengah kaping.
                  7,3 / 1.5 = 3,65 kaping. opo
                  Ing kasus apa wae, nomer 22 (saka 1 triliun nganti 16 triliun) ora mambu.
                2. Vadim237
                  Vadim237 7 Agustus 2019 10:43
                  0
                  Ing Rusia, rega ana ing rubel, ora ing dolar - ing kabeh kalkulasi, diitung ing rubel, yen ana ing pasar domestik.
                  1. tibidoch
                    tibidoch 7 Agustus 2019 14:57
                    -1
                    Kutipan: Vadim237
                    ing kabeh petungan, count ing rubles, yen ana ing pasar domestik.

                    Yen sampeyan wis mutusake kanggo ngandhani (nyaranake, nawarake), banjur tindakake kanthi wicaksana, lan ora mung ...
                    Ayo ndeleng apa aku ora setuju kanggo ngetung kabeh ing rubles. Ngomong aku, apa anggaran mung kanggo pasar domestik?
                    Ninggalake ... Malah nalika Tirai Wesi, iki ora kedadeyan.
                    Apa negara tuku peralatan medis, obat-obatan, alat mesin, mesin pembakaran internal, pipa, peralatan listrik, produk kimia, lan liya-liyane kanggo rubel? Lan apa VTB, sampeyan mbokmenawa ngerti dhewe.
                    Lan dhuwit sing ditampa dening pegawe negara, nalika lelungan menyang luar negeri, apa ora asring diijolke karo mata uang lokal?
                    Ana sing kaya inflasi - nyuda daya beli dhuwit. Pira sampeyan bisa tuku 100 rubel ing taun 2000, lan pira saiki?
                    Inflasi paling jelas dituduhake kanthi rasio ruble menyang dolar.
          2. Olgovich
            Olgovich 5 Agustus 2019 08:46
            -8
            Kutipan saka: ROSS 42
            Lan, tenan, kita, pensiunan Rusia, wareg karo kahanan saiki!
            Saklawasé rong puluh taun kamakmuran tanpa wates. Apa organisme sing biasane seimbang ing periode pasca-Soviet sing bisa nahan iki?

            Kang menehi kritik dening mundhak ing durasi urip sajrone 20 taun iki (luwih dhuwur tinimbang ing USSR) -apa wae
            Kutipan saka: ROSS 42
            Lan 82 pedunung kerja, bebarengan karo jutawan dolar sing sugih saben taun ing pajak disponsori ekonomi ing jumlah 18 rubles

            pajak iku... sponsor?! belay lol ora ana tembung....
            Kutipan saka: ROSS 42
            Lan iki, sing metu dadi nesu, ora seneng apa-apa. Panguwasa kudu luwih ketat karo dheweke.

            temtunipun ketat: yen ora, wong wis normal kudu metu lan tamparan bocah-bocah lemu ing cangkir impudent supaya dalan ora diblokir.

            ing umum, kesatuan nrenyuhake saka Bolsheviks karo anak paling liberal ndemek
            Kutipan saka: ROSS 42
            Vladimir Putin wis nglawan oposisi wiwit wiwitan - wiwit taun 2000

            ya: Nemtsov, bek sampeyan "mateni" lan luwih ing dhaptar Departemen Luar Negeri
            Kutipan saka: ROSS 42
            Lan supaya terus ngurangi. Katon kaya durung kabeh wong wis dipaku mudhun.

            depopulasi - wiwit 1964
          3. andrewkor
            andrewkor 5 Agustus 2019 09:43
            -7
            Kanggo Rossa 42.
            Masalah sampeyan masalah sampeyan. Ing Uzbekistan, ana uga cukup, nanging kita manggon ing whim, aku ora menyang Tahiti, aku uga apik ing kene!
            1. Silvestr
              Silvestr 5 Agustus 2019 11:59
              +7
              Kutipan saka andrewkor
              Ing Uzbekistan, ana uga cukup, nanging kita manggon ing whim, Aku ora arep Tahiti, Aku uga kene!


              Yagene wong-wong sabangsamu padha sregep nyambut gawe dadi buruh ing Rusia? Kanggo ndeleng kesejahteraan sampeyan lan dheweke beda negara. Utawa apa sampeyan urip miturut prinsip "Aku rumangsa apik, nanging ora peduli karo liyane"?
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 12:15
                -8
                Kutipan saka Silvestr
                Yagene wong-wong sabangsamu padha sregep nyambut gawe dadi buruh ing Rusia?

                Oh piye ngguyu
                Nanging kabeh iku ala karo kita, kita suffocating saka mlarat ngguyu
                1. Kawiwitan
                  Kawiwitan 5 Agustus 2019 14:37
                  0
                  Inggih, yen padha duwe malah Samsaya Awon, mesthi iki nggawe luwih gampang lan ora ana keluhan
                2. Silvestr
                  Silvestr 5 Agustus 2019 17:14
                  +1
                  Kutipan: Lipchanin
                  Nanging kabeh iku ala karo kita, kita suffocating saka mlarat


                  Apa sampeyan pengin ngandhani yen Rusia luwih murah tinimbang Uzbekistan babagan ekonomi? Sawise kabeh, mung cara serangan sampeyan dirasakake ngguyu
                  Ya, sampeyan kudu bingung karo pikirane dhewe: kabeh apik karo kita, nanging kita luwih murah tinimbang Uzbekistan! Karya Agung! ngguyu
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 18:59
                    -5
                    Kutipan saka Silvestr
                    iki mung cara serangan sampeyan dirasakake

                    Ora mung kuwi.
                    Sampeyan lan wong liya kaya sampeyan sing histeris, Rusia miskin lan ora ana proyek.
                    Dadi aku kepengin weruh saka ngendi kerjane? Nyuwun
                    Ya, sampeyan kudu bingung karo pikirane dhewe: kabeh apik karo kita, nanging kita luwih murah tinimbang Uzbekistan! Karya Agung!

                    Lan aja nganggep omong kosongmu marang aku.
                    Aku wis ndeleng cukup saka sampeyan ing situs kanggo muntah
                    1. Silvestr
                      Silvestr 5 Agustus 2019 21:06
                      0
                      Kutipan: Lipchanin
                      Sing Rusia miskin lan ora ana proyek.

                      mesthi, ngelawan bener - lan ana dhuwit lan 25 yuta proyek anyar wis digawe. Sing utama yaiku percaya ing dongeng
          4. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 11:46
            +3
            Kutipan saka: ROSS 42
            Kutipan saka andrewkor
            Aku, wong prasaja, pensiunan, kahanan saiki wis kepenak!

            Lan, tenan, kita, pensiunan Rusia, wareg karo kahanan saiki! sedulur
            Saklawasé rong puluh taun kamakmuran tanpa wates. Apa organisme sing biasane seimbang ing periode pasca-Soviet sing bisa nahan iki?
            Saben taun, hubungan antarane partai, panguwasa lan rakyat saya cedhak lan kuwat ... Apa maneh, hubungan antarane panguwasa lan partai sing mrentah luwih kuwat ... Ya, masyarakat langsung nyambung karo iki - dening 146 %.
            Ya, ana sawetara sambungan. Saben dina - prestasi anyar ing jeneng kamakmuran bangsa. Saben taun - prestasi anyar ing ekonomi!
            Njupuk, contone, GDP kanggo 2018 - wutah sing signifikan! Nganti 1% kanthi inflasi ora ana apa-apa - 3%
            Utawa, ing kene, Rosneft nransfer luwih saka 2018 rubel menyang anggaran ing 4! sedulur Lan kabeh wong seneng. Kanggo sing kadhaptar. Nanging kepiye - dheweke bisa njupuk luwih akeh, nanging patang triliun cukup ... Lan dheweke lali yen 82 populasi sing sehat, bebarengan karo jutawan dolar sing sugih, nyengkuyung ekonomi ing bentuk pajak kanthi jumlah 200 rubel ing setahun. . Nanging, amarga padha lali bab kasunyatan sing iki 000 dollar millionaires, sing, miturut macem-macem prakiraan, duwe nganti 18% saka kabeh sumber daya negara, entuk mung siji lan setengah triliun tax income pribadi, nalika mbatalake $ 400 utawa 000 rubel saka negara kasebut. belay
            Lan iki, sing metu dadi nesu, ora seneng apa-apa. Panguwasa kudu luwih ketat karo dheweke. Sampeyan ora kanggo nyolong milyaran ing Kementerian Pertahanan utawa ngapusi milyaran karo kolonel FSB. Saben sable ngerti kandhang sampeyan ...
            Kutipan saka andrewkor
            Islam Karimov wis nggawa oposisi kanggo ROOT, Presiden anyar wis njupuk munggah korupsi angel.

            Vladimir Putin wis nglawan oposisi wiwit wiwitan - wiwit taun 2000. Lan sadurunge wong, mentor kang, Boris Nikolaevich, perang. Minangka asil perjuangan, jumlah miliarder dolar mundhak saka nol dadi 102, lan populasi wis suda sawetara yuta. Lan supaya terus ngurangi. Ketoke durung kabeh wong wis dipaku mudhun. belay

            Napa masalah sampeyan lan masalah jutaan "Lipchanin"? Sing utama yaiku dheweke rumangsa apik lan kepenak! Delengen kepiye dheweke seneng banget amarga ora ana sing ora setuju! Sawise kabeh, ana pendapat Putin lan mung siji sing bener, lan bebarengan karo Medvedev lan United Russia, padha nuntun kita menyang masa depan sing seneng, sanajan liwat rawa, nanging iki minangka nuansa.
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 12:03
              -6
              Kutipan saka Silvestr
              Delengen kepiye dheweke seneng banget amarga ora ana sing ora setuju!

              Aku uga bungah sing padha ora nglilani kula ngatur Maidan.
              Apa sampeyan pengin mbaleni skenario Ukrainia?
              Dadi Departemen Luar Negeri ngimpi babagan iki lan nyedhiyakake dhuwit.
              Sugeng, sampeyan lagi ing trek karo wong-wong mau.
              Sawise kabeh, ana pendapat Putin lan mung siji sing bener.

              Ing endi sampeyan wis krungu pendapat GDP babagan nyebarake dina Sabat?
              Mangkene apa maneh sing kudu ditindakake
              1. Kawiwitan
                Kawiwitan 5 Agustus 2019 12:33
                +2
                Lan kok Ukrainia bisa Armenian?
              2. Silvestr
                Silvestr 5 Agustus 2019 17:16
                +1
                Kutipan: Lipchanin
                Aku uga bungah sing padha ora nglilani kula ngatur Maidan.


                Aja ndeleng utawa ngrungokake Solovyov lan Skabeeva, utamane ing wayah wengi. Iku nyebabake ciloko serius
                1. Lipchanin
                  Lipchanin 5 Agustus 2019 19:03
                  -4
                  Kutipan saka Silvestr
                  Aja ndeleng utawa ngrungokake Solovyov lan Skabeeva, utamane ing wayah wengi. Iku nyebabake ciloko serius

                  Aku weruh carane Maidan wiwit ing Sumeria
                  Siji siji.
                  Lan aku maca komentar saka panheads, kalebu ing VO.
                  Siji siji karo sampeyan dina iki.
                  Ya, ora nggumunake, direktur iku siji, Komite regional Washington
            2. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 12:18
              -5
              Kutipan saka Silvestr
              masalah yuta kanggo Lipchanin

              Kasunyatan sing sampeyan ndeleng mung kula ing situs banget flattering. hi
              Sampeyan bisa nulis lan nerbitake monograf saka kirimanku ngguyu
              Ragad iku kabeh ngguyu
              1. Silvestr
                Silvestr 5 Agustus 2019 17:19
                +2
                Kutipan: Lipchanin
                Kasunyatan sing sampeyan ndeleng mung kula ing situs banget flattering.


                Aja ngapusi ilusi! Sampeyan dadi agresif banget. Lan agresi tansah nyebabake reaksi. .Ing kene sampeyan digatekake tresna
                Tembung sampeyan babagan monograf mung nyatakake yen sampeyan duwe ajining dhiri sing dhuwur banget. Lan apa sing ditindakake karo daffodil? - Dicelupake ing telek. Nyuwun
                1. Lipchanin
                  Lipchanin 5 Agustus 2019 19:07
                  -5
                  Kutipan saka Silvestr
                  Sampeyan dadi agresif banget. Lan agresi tansah nyebabake reaksi. .Ing kene sampeyan digatekake

                  Carane nyerang iku? belay
                  Aku ngancam? Panggil kula jeneng? Apa aku meksa? Zombi?
                  Tembung sampeyan babagan monograf mung nyatakake yen sampeyan duwe ajining dhiri sing dhuwur banget.

                  Dadi sampeyan ngandhani kabeh wong babagan aku ngguyu
                  Lan apa sing ditindakake karo daffodil? - Dicelupake ing telek.

                  Aku ora bakal mbantah. Sampeyan bisa ndeleng luwih apik saka kono Nyuwun
          5. GAF
            GAF 5 Agustus 2019 13:02
            +5
            Kutipan saka: ROSS 42
            Lan, tenan, kita, pensiunan Rusia, wareg karo kahanan saiki!

            Ana sing marem, ana sing ora. Ora ana persamaan kaya sing ana ing sangisore pimpinan kabeh lan kabeh partai. Iku kabeh gumantung ing goal ditetepake dening wong kanggo awake dhewe. Ing sethithik luwih saka setahun sampeyan wis dadi jenderal ing VO - pakurmatan lan pujian. Aku lan bojoku - guru lan dhokter - kerja suwene 17 taun, entuk pensiun lan gaji. Ing negara endi iki bisa ditindakake? Dheweke munggah pangkat dadi Tenaga Kehormatan lan Tenaga Kesehatan Unggul. mbantu putu-putune entuk pendidikan sing berkualitas lan bisa ngadeg ... Kancane, uga dokter, pensiun lan mbuwang wektu luang kanggo ngolah kebon lan rekreasi. Dheweke mimpin gaya urip sehat tanpa kewajiban lan ora ngeluh babagan nasibe, sanajan saiki pensiune meh kaping pindho tinimbang bojone.
            Ing mburi angka GDP sing sampeyan sebutake, lan liya-liyane, solusi masalah global babagan keamanan pangan lan "industri pertahanan" wis ilang. Kita manggon ing Siberia, nanging ing rak-rak kabeh taun ana sayuran seger lan produk panganan kanthi pilihan akeh babagan rega lan kualitas. Contone, paket produk sereal regane saka 10 nganti 60 rubel. Sampeyan ngrokok rong rokok luwih sithik saben dina, sampeyan nyimpen merpati ing kemasan.
            Akeh sing dadi sugih - jawabane ambigu. Ing China, umpamane, sawetara miliarder dadi pahlawan sing dihormati ing negara kasebut, lan sawetara sing dipasang ing tembok ...
          6. Vadim237
            Vadim237 5 Agustus 2019 16:54
            -1
            Iki 182000 jutawan - pajak sing dibayar, apa sing bakal ditindakake sabanjure karo dhuwit - iki urusane dhewe.
          7. Vlad 63
            Vlad 63 6 Agustus 2019 14:22
            0
            Komentar sampeyan apik tenan. + mesthi!
        3. Pilat2009
          Pilat2009 5 Agustus 2019 17:07
          0
          Kutipan saka andrewkor
          Aku, wong prasaja, pensiunan, kahanan saiki wis kepenak!
          jawaban

          Sampeyan bisa uga marem, nanging wong enom kepengin urip kanthi cara anyar. Negara iki nandhani wektu, ekonomi lagi repot, kerja regangan ing tengah negara. Umur pensiun wis diunggahake, Eropa dadi taruhan. stabilitas kurang ajar
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 19:08
            -3
            Kutipan saka Pilat2009
            Ing tengah negara karo karya tegang.

            Nanging akeh banget buruh tamu saka Sumeria ngguyu
          2. Vadim237
            Vadim237 6 Agustus 2019 00:45
            -2
            Iki dudu wektu sing menehi tandha negara - nanging wong sing ora duwe apa-apa.
      2. Jerman Titov
        Jerman Titov 5 Agustus 2019 07:10
        +9
        Aku setuju banget. Aku saka Donetsk (DPR). Amarga saka "Eccentrics" kuwi kita wis muntah getih kanggo 5 taun.
      3. roh
        roh 5 Agustus 2019 07:46
        -7
        Gendarmerie sing ala nangis njaga kepentingan raja
        1. Boris55
          Boris55 5 Agustus 2019 08:01
          -1
          Kutipan saka roh
          Gendarmerie miskin njaga kepentingan Tsar

          Apa sampeyan luwih seneng polisi kaya iki? (Ukraina, "Berkut")


          Dadi pindhah menyang Ukraina, ngendi saben farm duwe ataman dhewe.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 16:10
            -3
            Kutipan: Boris55
            Apa sampeyan luwih seneng polisi kaya iki? (Ukraina, "Berkut")

            Ana sing ora sabar ngremehake OMON kita kanthi cara sing padha.
            FUGWAM!!! AJA ngenteni!!!
        2. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 08:57
          +3
          Kutipan saka roh
          Gendarmerie sing ala nangis njaga kepentingan raja

          Kaget, nanging "kepentingan raja" kalebu kekebalan sampeyan. Aku takon kaping pirang-pirang, aku bakal takon maneh - kapan pungkasan sampeyan dirampok? Gunfight antarane geng ora ngganggu turu? Utawa padha ora, shootouts banjur, nanging ing 90s padha.
          1. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 12:04
            +6
            Quote: Rededya
            Aku bakal takon maneh - kapan pungkasan sampeyan dirampok? Gunfight antarane geng ora ngganggu turu?


            Dheweke ora nate ngrampok, lan pertempuran kasebut rampung amarga "jaket layung" diganti nganggo seragam. Delengen pira jumlah kolonel milyarder! Banjur ana jenderal! Lan kanggo wong biasa, apa bedane sing nyuwek - bandit ing jaket utawa seragam
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 12:42
              -7
              Kutipan saka Silvestr
              Lan kanggo wong biasa, apa bedane sing nyuwek - bandit ing jaket utawa seragam

              Inggih, pira sing dheweke "nyuwek" sampeyan. Apa sampeyan ora bosen ngomong babagan "wong biasa"? Apa dheweke menehi wewenang kanggo nindakake iki?
      4. RWMos
        RWMos 5 Agustus 2019 08:59
        +1
        Utawa kaya iki:
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Dante
          Dante 5 Agustus 2019 17:30
          +3
          Lan apa kabeh nesu? Elinga sapa sing dipilih? Pemilihan walikota Moscow. Ngerti ta? ME-RA. Ayo malah kutha paling sugih lan paling gedhe, nanging ME-RA. Ditambah para wakil legislatif kutha. AU! Apa kabeh wong oke? Apa jancok iku negara konco wong? Ing mburine ana bankir lan pejabat alun-alun lawas lan anyar. Negaraku ing Siberia iki sesak ing asap. Luwih saka seminggu dheweke dhewe urip tanpa ndeleng langit biru lan ngujo luminary tanpa kaca tingal. Lan iki ing Barnaul. Saka Krasnoyarsk menyang aku rong dina kanthi sepur. Dadi, negara apa sing dilindungi para pahlawan iki lan saka sapa? Apa sing bakal diganti kanggo aku pribadi lan kanggo kabeh wong sing manggon ing njaba Ring Road Moscow saka kasunyatan sing ora Sobyanin bakal dadi walikota Moskow? Inggih, ana, contone, Luzhkov, ana konflik karo panguwasa, kanggo ngelingake sampeyan carane iku rampung?
          Aku nganggep tumindak pasukan keamanan ora cukup. Aku ngerti lan nuduhake prilaku para demonstran, aku ora mbenerake, nanging aku ngerti. Pancen, dina iki protes ora ekonomi, amarga paling ora, mayoritas piye wae nggawe ends ketemu. Ya, angel, ya angel, nanging nyuda, lan ana sing bisa mbayar keluwihan. TAPI! Ora bener yen wong ora kesel karo roti mung, lan saliyane kanggo nilai materi, ana liyane sing dibutuhake. Contone, hak ngontrol nasibe dhewe lan kanthi mandiri nemtokake nasibe dhewe lan nasibe negarane, lan ora, kaya ing conto ing ndhuwur, "kanggo ngidini kabeh wong bodho mutusake kanggo kita." Kanggo iki, kabeh bocah-bocah wadon lan bocah-bocah wadon sing lusuh iki tumuju ing dalan-dalan, amarga iki sing nyebabake dheweke nyawiji kanthi protes. Ing kahanan sing kesejahteraan eksternal ora cocog karo keputusasaan internal manungsa sing tuwuh ing kandhang emas, pangembangan kahanan kasebut ora bisa dihindari lan alami. Kabar sing apik yaiku generasi iki ora ilang kaya sing digambarake dening wong-wong sing ora seneng yen para demonstran wis nganggo busana sing apik, panganan sing apik lan kabeh tandha-tandha urip sing "apik". Wong-wong kuwi mung ora ngerti yen tembung klasik "Anggere kita ngobong kebebasan, nalika ati kita urip kanggo pakurmatan ..." iku langgeng lan ora owah. Ing sawijining wektu, wong-wong iki "isin" kanggo mbela negarane, meneng-meneng ndeleng carane sawetara paman sing kuwasa ngejek, nanging saiki wis siyap kanggo ngalahake tumit ing dada kanggo kepala kotamadya, nyoba kanggo ngumbah dosa. amarga kekirangane biyen. Ya, nanging dheweke ora ngganti sifat tikus, sanajan ambisi kasebut dadi luwih gedhe. Wektu sampeyan wis entek, santai wae. Pindhah menyang pekarangan gereja sejarah, menehi dalan kanggo wong enom. Sampeyan duwe kesempatan kanggo nylametake negara sampeyan - sampeyan ora njupuk. Saiki wektune kanggo mutusake nasibe. Luwih apik utawa luwih elek, iku bakal dadi pilihan kita, dudu pilihan sampeyan!
      5. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
      6. Silvestr
        Silvestr 5 Agustus 2019 11:34
        +2
        Kutipan: Lipchanin
        Kutipan saka andrewkor
        Lan ing ngendi pendapat para ilmuwan Inggris, tanpa dheweke saiki?

        Aku luwih kasengsem ing panemu kaya iki.


        Lan kene sing menarik kanggo kula, uga, uga, padha mutasi, nuduhake kaprigelan, lan banjur apa?
        Apa sing bakal sampeyan ucapake nalika United Russia menang maneh lan ing endi wae, nggawe pemilihan?
        Mesthi, kanthi terus-terusan dina iki - tiba ing upah, pensiun, stagnasi ekonomi!
        Apa banjur ngomong? Sawise kabeh, pemilihan sing adil iku mung cara kanggo ngganti kahanan!
        1. Lipchanin
          Lipchanin 5 Agustus 2019 11:46
          -7
          Kutipan saka Silvestr
          Mesthi, kanthi terus-terusan dina iki - tiba ing upah, pensiun, stagnasi ekonomi!

          Iki brats kanggo alasan iki teka ing dina Sabat?
          Napa sampeyan tansah mlumpat saka topik menyang topik?
          Ing endi pemalsuan lan ing ngendi ekonomi?
          Sawise kabeh, pemilihan sing adil iku mung cara kanggo ngganti kahanan!

          Nganti penipuan kabukten, pemilu dianggep bener.
          Kenging punapa sableng punika boten mlebet dialog kaliyan KPU Pusat? Yagene dheweke ora nerusake tuntutane marang dheweke?
          Nanging, dheweke miwiti covens
          1. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 13:10
            +3
            Kutipan: Lipchanin
            Nganti penipuan kabukten, pemilu dianggep bener.
            Kenging punapa sableng punika boten mlebet dialog kaliyan KPU Pusat? Yagene dheweke ora nerusake tuntutane marang dheweke?

            Dadi sampeyan durung ngerti apa-apa! Carane kabeh mlaku! Mulihake teken lan calon! Babagan Komisi Pemilihan Pusat, paling ora maca undang-undang babagan iki, apa lan kapan bisa! Buta aksara militan!
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 14:13
              -4
              Kutipan saka Silvestr
              Babagan Komisi Pemilihan Pusat, paling ora maca undang-undang babagan iki, apa lan kapan bisa! Buta aksara militan!

              Lan ing ngendi aku ngomong yen Komisi Pemilihan Pusat "apa lan kapan bisa"
              Kenging punapa sableng punika boten mlebet dialog kaliyan KPU Pusat?

              kene? aku ora weruh...
              Mulihake teken lan calon!

              Apa sampeyan bakal ngeculake link kasebut?
            2. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 14:24
              0
              Kutipan saka Silvestr
              Babagan Komisi Pemilihan Pusat, paling ora maca undang-undang babagan iki, apa lan kapan bisa!

              Ing kene sampeyan bisa kapan wae! Sampeyan ngomong iki kanggo kewan cilik Sobol, iku dheweke kesusu kanggo Pamfilova, kang menehi saran kanggo hubungi panitia pamilihan Moscow.
              Kutipan saka Silvestr
              Buta aksara militan!

              Ya, iki minangka fitur paling apik saka liberda! Ora ngerti apa-apa, nanging "padha dadi kekuwatan ing kene." ngguyu
            3. Harry.km
              Harry.km 5 Agustus 2019 21:42
              -3
              Kutipan: Lipchanin
              Ing endi pemalsuan lan ing ngendi ekonomi?

              Kutipan saka Silvestr
              Dadi sampeyan durung ngerti apa-apa! Carane kabeh mlaku!

              Dibukak lan kuwat banget ... lan kanggo dangu.
              Wong ora weruh PSS (hubungan sebab-akibat) saka rong konsep kasebut))))
        2. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 11:46
          -3
          Kutipan saka Silvestr
          Lan kene sing menarik kanggo kula, uga, uga, padha mutasi, nuduhake kaprigelan, lan banjur apa?
          Apa sing bakal sampeyan ucapake nalika United Russia menang maneh lan ing endi wae, nggawe pemilihan?
          Mesthi, kanthi terus-terusan dina iki - tiba ing upah, pensiun, stagnasi ekonomi!
          Apa banjur ngomong? Sawise kabeh, pemilihan sing adil iku mung cara kanggo ngganti kahanan!

          Kowe, kancaku, ngapusi lan aja ngapusi. Apa jenis stagnasi sing sampeyan nyanyi babagan? Utawa apa sing diarani wutah? Ya, wutah ora gedhe, aku pengin luwih, nanging wutah. Utawa sampeyan ora ngerti artine tembung "stagnasi"? Lan ing ngendi sampeyan ndeleng kejatuhan pensiun? Pengalaman pahit sampeyan. Lan padha "mutilated" kanggo sabab, kuwi "mutuated" mung bakal entuk manfaat, padha ora ngerti perlu kanggo tundhuk karo hukum karo pikiran, padha bakal instill ing tingkat refleks.
          1. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 13:14
            +2
            Quote: Rededya
            Apa jenis stagnasi sing sampeyan nyanyi babagan? Utawa apa sing diarani wutah? Ya, wutah ora gedhe, aku pengin luwih, nanging wutah. Utawa sampeyan ora ngerti artine tembung "stagnasi"? Lan ing ngendi sampeyan ndeleng tiba ing pensiun?

            ngguyu
            Wutah ing watesan kesalahan statistik!
            Inggih, banjur enlighten babagan wutah, digunakake malah wakil saka Duma Negara nandhang sungkowo - sawise mbayar kabeh pembayaran, pensiunan duwe 300 rubles dina kanggo urip. Rega mundhak, nanging ora ana pensiun.
            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 13:33
              -1
              Kutipan saka Silvestr
              Quote: Rededya
              Apa jenis stagnasi sing sampeyan nyanyi babagan? Utawa apa sing diarani wutah? Ya, wutah ora gedhe, aku pengin luwih, nanging wutah. Utawa sampeyan ora ngerti artine tembung "stagnasi"? Lan ing ngendi sampeyan ndeleng tiba ing pensiun?

              ngguyu
              Wutah ing watesan kesalahan statistik!
              Inggih, banjur enlighten babagan wutah, digunakake malah wakil saka Duma Negara nandhang sungkowo - sawise mbayar kabeh pembayaran, pensiunan duwe 300 rubles dina kanggo urip. Rega mundhak, nanging ora ana pensiun.
              Sampeyan misrepresenting maneh. Wutah, sanajan ing wates kesalahan, yaiku wutah, dudu stagnasi.
              Lan ing ngendi pensiunan duwe 300 rubel kanggo mbayar keperluan? Apa pensiunan iki duwe apartemen 1000 meter persegi? Yagene dheweke ora mati, utawa 300 rubel, miturut logika sampeyan, cukup kanggo mangan sewulan? Prices mundhak, ora mangu, nanging pensiun ajeg tambah, nanging ora akeh, nanging padha tambah, ora ana pati keluwen antarane pensiunan, kaya ing 90s. Dadi kiriman sampeyan minangka histeria liberal liyane sing ora ana hubungane karo kasunyatan ing saubengé. Lan ya, akeh, utamane sing durung umur mayoritas, ketoke kuwatir banget babagan pensiunan, ketoke simbah menehi dhuwit kanthong sithik saka pensiun, Lyokha-Urkagan ora duwe cukup kanggo iPhone anyar lan sumbangan, lan infantile overgrown kanggo ora liya padha ora bisa ngetung pensiun, kajaba kanggo sosial, amarga padha ora bisa ing ngendi wae kanggo dina siji, supaya bisa ngomong, kabeh urip ana ing panelusuran kreatif permanen, nanging "pajak sing. "Ajeg "dicolong" dening panguwasa. ngguyu Apa ora lucu kanggo sampeyan? Iku pitakonan retorika, sampeyan ora kudu repot karo jawaban.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 14:17
                +1
                Quote: Rededya
                Lan ya, gedhe banget, utamane sing durung tekan umur mayoritas, ketoke kuwatir banget babagan pensiunan, jebule simbah menehi dhuwit kanthong sithik saka pensiun menyang iPhone anyar.

                Aku dhewe ngerti sawetara pensiunan sing, sawise kunjungan putu, meh ora duwe dhuwit.
          2. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 13:34
            -2
            Wuwuhan kados pundi, tuwuhing rejeki para oligarki, inggih wonten. Lan ora ana wutah ing income saka populasi. Mungkin ana paningkatan populasi Rusia? Ora, ana sing rugi. Dadi apa jenis dhuwur sing sampeyan ngomong babagan?
            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 13:51
              -2
              Kutipan saka Fan-Fan
              Wuwuhan kados pundi, tuwuhing rejeki para oligarki, inggih wonten. Lan ora ana wutah ing income saka populasi. Mungkin ana paningkatan populasi Rusia? Ora, ana sing rugi. Dadi apa wutah tryndite?

              Nonton basa sampeyan, aja komunikasi karo kanca ngombe. Babagan pertumbuhan IMF lan Bank Dunia, iki minangka infa.
            2. Vadim237
              Vadim237 5 Agustus 2019 18:01
              -1
              Kita ora ngerti babagan kerugian - nanging kita ngerti manawa ana 1500000 luwih warga Rusia, warga LDNR, sing bubar didhawuhi ngetokake kewarganegaraan Rusia, mula ana rencana B - skema sing disederhanakake. kanggo nerbitake kewarganegaraan Rusia kanggo 25 yuta sabangsa kita ing luar negeri - lan ing beyo saka punah, iku ing 90s lan awal 2000 nalika saben sasi 150000 wong mati ing Rusia - lan ora ing 4 sasi kaya saiki. Lan sampeyan bisa kanggo liyane atus taun zvizdet bab punah saka Rusia-nanging ora bakal.
        3. Lipchanin
          Lipchanin 5 Agustus 2019 12:46
          -2
          Kutipan saka Silvestr
          Lan kene sing menarik kanggo kula, uga, uga, padha mutasi, nuduhake kaprigelan, lan banjur apa?

          Ilang bagean pisanan saka pitakonanku.
          Apa sampeyan wis diwasa lan yakin banget yen polisi huru-hara nggunakake peralatan khusus kaya ngono, amarga bosen, ora ana apa-apa?
          Lan kasunyatan manawa dheweke wis provokasi iki sampeyan ora ngidini?
          Lan luwih. Pungkasan, dheweke wis mbuktekake manawa "bocah-bocah" iki dhewe sing nggawe provokasi iki
    3. Truthmaker
      Truthmaker 5 Agustus 2019 08:17
      -1
      Tambah iki nyebarake demonstrasi nganggo baton, meriam banyu, gas luh, kaya sing diamati ing geyrop demokratis .... Garda Nasional lan polisi anti huru-hara kita wis dadi ora demokratis sing mimpin ing tangan freaks, gawe uwong yakin, mbujuk. tinimbang tumindak kaya ing geyrop gratis. "lan ing pasuryan !!! .." Yen mung lolongan bakal munggah menyang kabeh alam semesta, malah wong-wong Mars pungkasane bakal tangi lan, metu saka guwa rahasia, goyangake. driji ing kita: "sampeyan ora bisa nindakake iku uga, padha anak ..." BBC, Parlemen Inggris, pers-maha kamardikan bakal langsung miwiti njerit bab ontran-ontran saka objectionable, bab rezim Putin pidana, bab babu Russian sing ora bakal mangertos ing sembarang cara, sing mung kamardikan mbukak dalan kanggo wong-wong mau kanggo padhang, mangsa padhang, kang kabeh "bener" homo bagean Eropah lan impudent-Saxon saka masyarakat donya, sing mung bali menyang 90-an, Rusia bakal entuk kamardikan lan kabeh komunitas jagad bakal ana ing sisihe, kamakmuran universal bakal langsung teka, kabeh oligarki bakal ilang, kabeh wong bakal dadi. silihan wis thukul, saben wong bakal duwe mobil anyar, omah ing Bahama lan akun itungan ora frail sing bisa digunakake kanggo kuburan karo transfer saka anak-anake, supaya padha uga ngerti carane seneng "free kulon. "digawe wong-wong mau. Bakal ana sih-rahmat lan kamakmuran universal. Ora ana sing kudu kerja, nanging bakal teka kerja, mlebu lan dibayar ...
      Apa perspektif sing apik banget !!! Cukup aja mbubarake bocah-bocah, aja dikunjara, supaya bisa ngarahake, ngatur Rusia, lan sampeyan bakal duwe kabeh, manna saka swarga bakal diwutahake marang sampeyan ...
      Sapa wae sing ora ngerti apa sing diarani wong Eropa Gay lan Saxon sing sombong, ayo maca komentar kasebut maneh lan takon pitakon: "Apa kita lagi mlaku bareng karo wong Eropa Gay lan Saxon sing sombong?"

      "Wong-Negara-Negara" - iki slogan saben patriot Rusia. Negara sing kuwat, wong sing bersatu, Tanah Air sing makmur nganti pirang-pirang abad, sing ora bisa dirusak dening mungsuh internal lan eksternal.
      1. Lipchanin
        Lipchanin 5 Agustus 2019 08:48
        -7
        Kutipan: Pravdodel
        .National Guard lan polisi huru-hara kita ora dadi demokratis sing padha mimpin ing tangan freaks, gawe uwong yakin, mbujuk tinimbang tumindak kaya ing geyropa free .. "lan ing pasuryan !!! .."


        Yen mung lolongan banjur munggah menyang jagad kabeh, malah wong Mars bakal tangi lan, metu saka guwa rahasia, bakal ngancam kita nganggo driji: "Apa, sampeyan ora bisa nindakake, dheweke bocah-bocah ..


        Bakal ana sih-rahmat lan kamakmuran universal. Ora ana sing kudu kerja, nanging bakal teka kerja, mlebu lan dibayar ...

        1. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 09:05
          +2
          Kutipan: Lipchanin
          Kutipan: Pravdodel
          .National Guard lan polisi huru-hara kita ora dadi demokratis sing padha mimpin ing tangan freaks, gawe uwong yakin, mbujuk tinimbang tumindak kaya ing geyropa free .. "lan ing pasuryan !!! .."


          Yen mung lolongan banjur munggah menyang jagad kabeh, malah wong Mars bakal tangi lan, metu saka guwa rahasia, bakal ngancam kita nganggo driji: "Apa, sampeyan ora bisa nindakake, dheweke bocah-bocah ..


          Bakal ana sih-rahmat lan kamakmuran universal. Ora ana sing kudu kerja, nanging bakal teka kerja, mlebu lan dibayar ...


          Rally bisa ditindhes luwih gampang, sampeyan mung kudu ... mbusak polisi, polisi huru-hara, Pengawal Rusia saka dalan-dalan lan kanca-kanca sing ngucapke matur nuwun dhewe bakal nerangake babagan histeris lan infantil iki, apa sing saiki dadi pound. pasar saham. Sawise kabeh, sampeyan bisa mblokir dalan mung ing pangayoman sing dipercaya saka pasukan keamanan, tanpa pegulat bawang bombay resiko ciloko menyang rectum saka kontak karo tombol balon.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 09:33
            -11
            Quote: Rededya
            Rally bisa ditindhes luwih gampang, sampeyan mung kudu ... mbusak polisi, polisi huru-hara, Pengawal Rusia saka dalan-dalan lan kanca-kanca sing ngucapke matur nuwun dhewe bakal nerangake babagan histeris lan infantil iki, apa sing saiki dadi pound. pasar saham.

            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 10:14
              -3
              Kutipan: Lipchanin
              Quote: Rededya
              Rally bisa ditindhes luwih gampang, sampeyan mung kudu ... mbusak polisi, polisi huru-hara, Pengawal Rusia saka dalan-dalan lan kanca-kanca sing ngucapke matur nuwun dhewe bakal nerangake babagan histeris lan infantil iki, apa sing saiki dadi pound. pasar saham.


              Dominasi tihars-liberal wis dideteksi. Rampung "bisu" minuses. ngguyu
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 10:21
                -6
                Quote: Rededya
                Dominasi tihars-liberal wis dideteksi. Rampung "bisu" cons

                Ora bisa ngomong luwih akeh babagan dheweke

            2. Kawiwitan
              Kawiwitan 5 Agustus 2019 12:39
              -2
              Dheweke mung bisa menehi jotosan ing sirah kanthi tongkat, lan kanggo nggunakake peralatan khusus sing ora miturut pangkat ana uga istilah, pindhah
          2. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 12:09
            +3
            Quote: Rededya
            Sawise kabeh, sampeyan bisa mblokir dalan mung ing pangayoman sing dipercaya saka pasukan keamanan, tanpa pegulat bawang bombay resiko ciloko menyang rectum saka kontak karo tombol balon.


            Apa suku kata! Carane akeh pathos! Pinten janji! Sampeyan ngandhani Shies, Yekaterinburg lan Timur Jauh ing ngendi wong nolak panguwasa. Lan sampeyan kudu maca Lenin, babagan pangembangan tuntutan ekonomi menyang politik.
            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 13:16
              -3
              Kutipan saka Silvestr
              Quote: Rededya
              Sawise kabeh, sampeyan bisa mblokir dalan mung ing pangayoman sing dipercaya saka pasukan keamanan, tanpa pegulat bawang bombay resiko ciloko menyang rectum saka kontak karo tombol balon.


              Apa suku kata! Carane akeh pathos! Pinten janji! Sampeyan ngandhani Shies, Yekaterinburg lan Timur Jauh ing ngendi wong nolak panguwasa. Lan sampeyan kudu maca Lenin, babagan pangembangan tuntutan ekonomi menyang politik.

              Dadi, sampeyan ora sengaja ngandhani kabeh babagan inti saka "gerakan protes".
              Kutipan saka Silvestr
              wong nolak daya

              Tegese, tugas utama yaiku nglawan panguwasa, lan alasane ora penting, mesthi ana alesan. Sanadyan akhir-akhir iki alesane ora penting, yen pancene pengin, banjur ora angel nggawe, wedhus bakal nyekel lan meneng menyang penyembelihan. Ing Yekaterinburg, kabeh wong kanthi becik weruh sapa sing ngunggahake badai - paling ora setengah saka tamu "ibukutha Urals" saka Moskow lan St. Dadi ora perlu dongeng.
              Aku mung maca Lenin, lan aku ora mirsani hubungan karya karo sirkus rampung dening akeh. Ngendi sampeyan ndeleng tuntutan ekonomi? Ing nangis: - "We are daya kene!"? Aneh, nanging "ekonomi".
              1. Silvestr
                Silvestr 5 Agustus 2019 17:35
                +1
                Quote: Rededya
                Tegese, tugas utama yaiku nglawan panguwasa,


                Nanging apa daya ora bisa salah?
                Alasan ora penting lan Alasan iku perlu?
                Reformasi pensiun lan nyuda penghasilan ora dadi alasan?
                Tangi, Navalny lan sampeyan lagi lungguh ing feeder sing padha
          3. Vadim237
            Vadim237 5 Agustus 2019 18:05
            -1
            "Rally bisa ditindhes luwih gampang, kabeh sing perlu dilakoni yaiku ... mbusak polisi, polisi huru-hara, Pengawal Rusia saka dalan-dalan lan para sabangsane sing ngucapke matur nuwun dhewe bakal nerangake babagan histeris lan infantil iki sing saiki wis dadi pound. ing pasar saham." Ing Ukraina lan Suriah, technique iki ora bisa - siji dijupuk dening nasionalis, liyane meh rampung numpes dening teroris, ing loro kasus replenishment teka saka luar negeri.
        2. RWMos
          RWMos 5 Agustus 2019 11:28
          +1
          Lan sampeyan uga bisa ngelingi babagan Amerika:
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 11:34
            -5
            Kutipan saka RWMos
            Lan sampeyan uga bisa ngelingi babagan Amerika:

            Ya dadi nang endi wae, ngendi nglanggar hukum lan ketertiban.
            Aku bisa mbayangno apa jenis bau sing bakal munggah kanggo ngurus PDB kesehatan sawetara "oposisi"
            Lan trampushka bisa ngurus bangkai
          2. rededya
            rededya 5 Agustus 2019 11:37
            0
            Kutipan saka RWMos
            Lan sampeyan uga bisa ngelingi babagan Amerika:

            Ya, polisi Amer sing ora peduli ngasah banyu para demonstran. Ketoke ora penasaran. ngguyu
    4. morgan_67
      morgan_67 10 Agustus 2019 14:34
      0
      Lan apa pendapat ing Rusia?
  2. Mayor48
    Mayor48 5 Agustus 2019 06:39
    +4
    Lan soko kita ora krungu kepala departemen transportasi. Petugas intelijen lan analis Amerika wis suwe ora bisa prédhiksi lan prédhiksi apa-apa. Mulane nesu, gangguan lan rekomendasi - kanggo ngremukake Rusia sing ora bisa dingerteni.
    1. depressant
      depressant 5 Agustus 2019 08:48
      +7
      Topik protes Moskow, ora duwe wektu kanggo berkembang ing wabah kegiatan analis sing teka sadurunge 8 September lan direncanakake sawetara wektu sawise pemilihan, wis dadi mboseni, amarga iki dudu perjuangan wong biasa kanggo hak-hak.
      Iki dudu perang kita!
      Slogan "Kanggo kita lan kebebasanmu!" - iku palsu, amarga konco iku mung kepinginan hasrat saka pemimpin oposisi kanggo cling kanggo kabeh limo "lokal" feeders cilik sing isih ora bisa diakses, uga perjuangan sing oligarki sing ora diijini kanggo pindhah menyang feeder negara gedhe. , utawa di-push adoh saka wong-wong mau.
      We dibuwang mratelakake panemume saka West bebarengan babagan kekejeman saka polisi Moscow - iku lucu kanggo maca! Yen ora salah, 11 mati, 75 tatu parah, ewonan tangkep nampa rompi kuning, amarga iki pancen perjuangan rakyat biasa kanggo hak ... rakyat biasa!
      Iki perange wong-wong mau!
      Lan ora ana pamrentah kapitalis sing ngapura perjuangan kaya ngono. Rali ing Moskow, St. Petersburg lan kutha-kutha cilik liyane ing negara kasebut mung minangka hiasan sing ora apik sing diidini pemerintah kita metu saka gudang lan "dipasang" ing dalan-dalan supaya Kulon bisa ndeleng sawetara dhasar demokrasi ing kita. negara ing Eve saka 8 September.
      Iku mung hiasan!
      Lan ora preduli sapa wae sing dipilih kanggo macem-macem pikirane ing dina iki, kabeh "pilihan rakyat" iki bakal cepet dadi pendukung panguwasa. Kanggo wakil saka partai kasebut, sing wis disepakati dening panguwasa, pindhah menyang dheweke. Lan miturut omongane uwong calon independen teka kanggo rembugan lan njaluk jatah. Lan kabeh mau, kanthi cepet mapan ing kursi Duma, bakal miwiti turu malah luwih soundly saka shift sadurungé.
      Kita ora duwe mekanisme kanggo tangi!
      Kanggo turu iku lethargic, lan pengadilan, polisi lan hukum nglaksaknano liyane, uga organisasi hak asasi manungsa wis dawa lan skillfully wis dilebokake dening panguwasa ing tari babak dening kode saka hukum.
      Tari babak imperius minangka bunder ganas!
      Nang bunder sing KALUBÈRAN berkah urip, lan ya - bunder iki kuwat dening aturan, Pelanggaran pidana lan genggeman kuwat ing tangan saben peserta ing tangan tanggi. Lan tari muter muter muter ...
      Нам в него не пробиться!
      Потому что в такой -- не хочется.
      1. Nonna
        Nonna 5 Agustus 2019 10:06
        -1
        Лучше вас, Людмила Яковлевна и не скажешь. Точная аналитика.
        1. depressant
          depressant 5 Agustus 2019 10:41
          0
          Спасибо, Нонна! :-)) Я Вам всегда рада! tresna
      2. ROSO 42
        ROSO 42 5 Agustus 2019 11:50
        +4
        Скажу просто - порадовало! apik
        Quote: depresi
        Tari babak imperius minangka bunder ganas!

        Я бы сказал о власти по другому. Властная пирамида — это закрытое общество с сословными и кастовыми различиями и разницей по имущественному цензу. Вход разным-всяким и посторонним строго ограничен. Не запрещён - нет! Просто дозирован, чтобы остальные десятки миллионов чувствовали себя причастными к управлению страной. Ощущали себя полноценным носителем и живительным источников власти, ибо среди народа есть и спортсмены (пусть не достигшие высоких результатов), рабочие (пусть выбравшие профессию, чтобы работать и создавать) да и просто люди, не достигшие своей детской мечты стать космонавтом, академиком, генералом...Да мало ли. Ну, не попали они во властные структуры, но причастность к выбору (пусть не совсем такому, о котором мечталось) присутствует.
        Quote: depresi
        Внутри круга -- обильные жизненные блага, и да -- круг этот силён законодательством, его криминальными нарушениями и крепким сжатием рук каждого из участников рук соседей.

        Обильные блага внутри круга — чрезмерные полномочия, делегированные избирателями людям с прыщавой совестью. Мало того, что эти «слуги народа» постоянно указывают своим избирателям на место за столом, они ещё и придумали им два состояния: либо у нищих во дворах машин поставить некуда, либо надо встать с дивана и пойти уже поработать. Интересные такие предложения тем, у кого бывает не то что машины и самого двора нет, и тем, кто работает-работает, а зарплата может обеспечить ему отдых в лучшем случае только на диване.
        Законодательством этот круг не силён, а отстранён от основной массы ограничениями, привилегиями, дополнительным статусом и поправками в законодательство. И сама жизнь в стране налажена на манер воровских понятий, когда вору и на воле, и на зоне гарантировано высокое положение в отличие от простых мужиков и баб. Эта круговая, воровская порука уже получила своё толкование (присутствует специфическая лексика. которую из фильма не вырезать):

        И ещё полезно знать, что нахрапом и с кондачка дела не делаются, ибо
        Плетью обуха не перешибёшь!
        hi
      3. Bai
        Bai 5 Agustus 2019 15:39
        +3
        Однако, после первых демонстраций белоленточников, взбесившийся принтер Госдумы принял сразу в 3-х чтениях закон, ограничивающий такие демонстрации. Наверное, это все таки не совсем декорации.
  3. parusnik
    parusnik 5 Agustus 2019 06:45
    +4
    Протесты,возня за место у корыта.Ну, аресты типа "коррупционеров" это классика: "Что ты сделал с купцом Черняевым - а? Он тебе на мундир дал два аршина сукна, а ты стянул всю штуку. Смотри! Не по чину берешь! Ступай". Наверное нет таких данных, где бы указывалось сколько украдено,сколько возвращено и на что пошли возвращенные деньги...
    1. Tatiana
      Tatiana 5 Agustus 2019 07:27
      +2
      Kutipan saka parusnik
      Протесты,возня за место у корыта.

      Это точно! Показушная возня американских марионеток-"навальнят" за место у корыта!
      Да вот только они, как говорится, рылом не вышли, чтобы их к корыту допускать!
      1. parusnik
        parusnik 5 Agustus 2019 07:42
        +3
        За место у корыта борятся американские марионетки, а из корыта едят те для кого американцы партнеры и прочие западные "товарищи"...Причем это говорится официально.У нас же врагов нет...партнеры одни..Только одно не понятно, в чем разница между американскими марионетками и теми для кого американцы партнеры...
        1. Reptiloid
          Reptiloid 5 Agustus 2019 07:52
          +3
          Kutipan saka parusnik
          .....У нас же врагов нет...партнеры одни..Только одно не понятно, в чем разница между американскими марионетками и теми для кого американцы партнеры...
          Вот интересно, а эти самые наши партнёры нас-то как называют? Сомневаюсь, что партнёрами.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 08:02
            -12
            Kutipan saka Reptilian
            Сомневаюсь, что партнёрами.

            А вам не всё равно? Мне лично по барабану.
            Мелкая собака громче лает
            1. Reptiloid
              Reptiloid 5 Agustus 2019 08:09
              +1
              Kutipan: Lipchanin
              ...А вам не всё равно? Мне лично по барабану.Мелкая собака громче лает

              А меня прибесило это слово, поскольку нигде никакого партнёрства не видно,, при этом этакое упорное заискивание.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 08:17
                -6
                Kutipan saka Reptilian
                поскольку нигде никакого партнёрства не видно,,

                Партнёр по переговорам вас не устраивает?
                Есть и ещё значения. Выбирайте
                Liyane
                pendamping
                Antonyms
                pesaing
                Hypernyms
                peserta

                при этом этакое упорное заискивание.

                Да где вы заискивание видите???
                За "заискивания" они нас так ненавидят?
                90е вспомните. Вот когда было заискивание
          2. parusnik
            parusnik 5 Agustus 2019 08:13
            -1
            Дмитрий , а вы считаете что в случае перестановки мест слагаемых,сумма изменится?И изменится к сумме отношение?Суть тех протестует и тех кто разгоняет одна..Хрен, против редьки...или редька против хрена..без разницы..в том числе и для типа "партнеров"...
            1. Lokal
              Lokal 5 Agustus 2019 08:52
              +2
              "Типа партнёрам" нужна только смута, желательно революция по типу украинской.
              Это отлично продемонстрировала последняя акция "оппозиции".
              Понимает ли власть это? Уверен, отлично понимает. На название "партнёры" можно не обращать внимания.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 09:09
                -8
                Kutipan saka Lokal
                На название "партнёры" можно не обращать внимания.

                Никак люди не поймут, что это только дипломатический термин
                Ну не будет воспитанный человек публично матом крыть
                Не надо путать политика с "журналистом" на грузинском телевидении
              2. parusnik
                parusnik 5 Agustus 2019 09:19
                -1
                На название "партнёры" можно не обращать внимания.
                ...На санкции партнеров отвечаем всегда зеркальными или выражаем озабоченность?..Партнеры все таки...конечно можно не обращать внимания...Революция как на Украине, это когда вместо одних олигархов приходят другие? А честные выборы на Украине,это когда "батько" породивший одного "сынку", решил на другого поменять,зная что этот бизнес не заберет и еще золотишка в карманы насыпет? А во главе "оппозиции" стоят те которые в 90-х у кормушки были, а затем их отодвинули другие?..Хрен против редьки
                1. Reptiloid
                  Reptiloid 5 Agustus 2019 09:29
                  +2
                  Kutipan saka parusnik
                  .....А честные выборы на Украине,это когда "батько" породивший одного "сынку", решил на другого поменять,зная что этот бизнес не заберет и еще золотишка в карманы насыпет? А во главе "оппозиции" стоят те которые в 90-х у кормушки были, а затем их отодвинули другие?..Хрен против редьки
                  вот именно так и должно быть при КАПИТАКЛИЗЬМЕ----капитоклизьмические выборы, капитоклизьмическая оппозиция, капитоклизьмические сенаторы в капитаклизьмическом сенате.....Основной лозунг---не хватает высшим---возьми у низших!
                  Пенсионная реформа в РФ и другие нововведения.
                2. Lipchanin
                  Lipchanin 5 Agustus 2019 09:38
                  -7
                  Kutipan saka parusnik
                  Партнеры все таки...конечно можно не обращать внимания..

                  Ещё раз разжёвываю.
                  Это всего лишь дипломатический ТЕРМИН. Что вы всё за это tembung kasebut вцепились?
                  По делам судят.
                  Раз НЕНАВИДЯТ ВВП, и Россию, значит ВСЁ делаем правильно
                  1. Reptiloid
                    Reptiloid 5 Agustus 2019 09:47
                    0
                    Для чего сохранять подчёркнутую дипломатию после скрыпалей, Олимпиады, санкций и всего другого прочего.
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 10:07
                      -7
                      Kutipan saka Reptilian
                      Для чего сохранять подчёркнутую дипломатию после скрыпалей, Олимпиады, санкций и всего другого прочего.

                      Матом начать ругаться? Им уподобиться?
                      А может лучше показывать, что именно МЫ цивилизованные люди, а не пустобрёхи
                      1. ROSO 42
                        ROSO 42 5 Agustus 2019 12:14
                        +1
                        Kutipan: Lipchanin
                        А может лучше показывать, что именно МЫ цивилизованные люди, а не пустобрёхи

                        Вам не кажется, что ваши доводы мягко говоря - «несвежи».
                        Цивлизация — одна из основных единиц исторического времени, обозначающая длительно существующее, самодостаточное сообщество стран и народов, своеобразие которого обусловлено социокультурными причинами. Цивилизация подобна живому организму, проходящему путь от рождения до смерти, постоянно воспроизводящему себя и придающему неповторимое своеобразие всем протекающим в нем процессам.
                        Мы на каком этапе развития? Не соизволите огласить? Про пустой брёх вы уже совсем не к месту и не к любимому вами сказочному лицу вспомнили. Вашу цивилизованность с начала 90-х мы уже видели. Вот так она выглядит:
                      2. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 12:52
                        -5
                        Kutipan saka: ROSS 42
                        Вашу цивилизованность с начала 90-х мы уже видели. Вот так она выгляди

                        Что то попутали. Про цивилизацию я сказал в смысле того, что не надо уподобляться питекантропу с дубиной, а надо говорить на нормальном, человеческом языке.
                        А этот ролик я тоже выложил ниже.
                        Посмотрите с какими комментариями и по какому поводу
            2. Reptiloid
              Reptiloid 5 Agustus 2019 09:04
              +1
              Kutipan saka parusnik
              Дмитрий , а вы считаете что в случае перестановки мест слагаемых,сумма изменится?И изменится к сумме отношение?Суть тех протестует и тех кто разгоняет одна....
              Я-то, что считаю? А я считаю ,что при КАПИТАКЛИЗЬМЕ----всё капитаклизьмическое. Иначе и быть не может. Ждать другого---быть наивным не по годам , или сознательно врать.Это мое мнение.Только АЛЕКСАНДР ГРИН, здесь на сайте, а также профессор Попов в сюжетах и книгах, говорят гораздо лучше меня , терминами владеют.
              В первых строках,,в смысле речах на питерском митинге были слова, что поддерживают Соболь и Навального. Так чего сомневаться. И так ясно.
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 09:39
                -6
                Kutipan saka Reptilian
                В первых строках,,в смысле речах на питерском митинге были слова, что поддерживают Mlaku и Навального.

                1. Reptiloid
                  Reptiloid 5 Agustus 2019 09:44
                  +2
                  Так про её родню только глухие не слышали.
                  1. rededya
                    rededya 5 Agustus 2019 11:26
                    +2
                    Kutipan saka Reptilian
                    Так про её родню только глухие не слышали.

                    И с таким бэкграундом её ещё кто-то поддерживает. Видимо для либерды - это подвиги, достойные уважения. Возникает вопрос: кто же в таком случае сами либерасты, если у них подобные "герои"?
                2. rededya
                  rededya 5 Agustus 2019 10:27
                  -2
                  Kutipan: Lipchanin
                  Kutipan saka Reptilian
                  В первых строках,,в смысле речах на питерском митинге были слова, что поддерживают Mlaku и Навального.


                  Дочка пока себя не как не проявила. Видимо за это ей регулярно от бешеной зверушки и перепадает, если верить соседям Любаши.
                  1. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 10:38
                    -4
                    Quote: Rededya
                    Дочка пока себя не как не проявила.

                    Но уже насмердила изрядно
                    1. ROSO 42
                      ROSO 42 5 Agustus 2019 12:49
                      +5
                      Kutipan: Lipchanin
                      Но уже насмердила изрядно

                      У вас всё какие-то сравнения по родственным каналам...У нас сын за отца, а дочь за мать не в ответе... ya
                      Брат Александр хотел убить царя и был казнён. А младший брат Володя сказал:
                      "Мы пойдём другим путём"... и возглавил первое в мире социалистическое государство...
                      Папа Аркадий был героем Гражданской войны и (не буду перечислять негативные заслуги) детским писателем, сын Тимур окончил Ленинградское высшее военно-морское училище в 1948 году, факультет журналистики Военно-политической академии им. Ленина в 1954 году. Служил на подводной лодке в составе Балтийского и Тихоокеанского флотов. Позднее работал в газетах «Советский флот» и «Красная Звезда», а с 1957 года — в газете «Правда», а внук Егор сказал:
                      "Мы пойдём другим путём"... и огранизовал народу России "шоковую терапию".
                      Или вот, папа Володя защищал город Ленинград от фашистов, защищал социалистический строй, который дал сыну Володе возможность вырасти, выучиться, получить выбранную профессию, а сынок сказал:
                      "Мы пойдём другим путём"... и организовал себе (скорее всего по просьбе российского народа) четыре срока президентства и утверждает, что к социализму возврата не будет...
                      Кому верить? На кого ставить? wassat
                      Вы даже не в состоянии признать, что "непопулярные в московских чиновничьих кругах" кандидаты (да какое вам собственно дело, что они захотели пойти во власть?) имеют право участвовать в выборах на общих законных основаниях. Но когда закон выворачивают наизнанку, когда возмущение избирателей (они тоже имеют право) вылилось на улицы, вы начинаете нести ахинею о каких-то власовцах, о каких-то племянниках...
                      Для меня господин Чубайс, лишивший меня лично доли государственной собственности, и господин Греф, минимизировавший расходы по компенсации вкладов - хуже власовцев. Ибо пользы от их деятельности для меня не существует в природе.
                      Вам и вашим сторонникам всё равно кого обливать помоями. Грудинина - за то, что посмел выдвинуть кандидатуру...Навального - за его разоблачения, имеющие высокий рейтинг в обществе...Платошкина - за "покусительство" на созданную при содействии КГБ партию...Только у кого-то появляется популярность - вы тут же:
                      «Сосед наш неуч; сумасбродит;
                      Dheweke minangka apoteker; dheweke ngombe siji
                      Segelas anggur abang;
                      Dheweke ora pas karo tangan wanita;
                      Kabeh ya ya ora; ora bakal ngomong ya
                      Иль нет-с». Таков был общий глас.

                      Пусть действия полиции считаются законными - предотвратили госпереворот... wassat А где они бывают, года творится другой административный беспредел:
                      познакомьтесь с роликами в YouTube, когда полиции не видно от слова "вообще"...
                      1. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 13:42
                        -2
                        Kutipan saka: ROSS 42
                        У вас всё какие-то сравнения по родственным каналам...

                        Разве она не смердит?
                        . Грудинина - за то, что посмел выдвинуть кандидатуру...Навального - за его разоблачения, имеющие высокий рейтинг в обществе...Платошкина - за "покусительство" на созданную при содействии КГБ партию...

                        И где я Что то сказал, кроме подвального о этих персонажей?
                        Враньё подвального уже не раз разоблачено.
                        Про "высокий" рейтинг впервые от вас слышу, да и не видел никогда опросов где фигурирует его фамилия
                        познакомьтесь с роликами в YouTube, когда полиции не видно от слова "вообще"...

                        Но это вообще не аргумент.
                        Ролики "За" и "против" вашей позиции можно найти навалом
                        Пусть действия полиции считаются законными - предотвратили госпереворот..

                        Если не трудно вспомните как начался госпереворот у соседей. Разреши тогда "Беркуту" разогнать первые сборища, майдан бы не состоялся.
                        И небыло бы там гражданской войны.
                        Вы об этом жалеете?
                        -
                      2. Pilat2009
                        Pilat2009 5 Agustus 2019 19:20
                        -4
                        Kutipan: Lipchanin
                        И небыло бы там гражданской войны.

                        Там гражданская война потому что Россия лезет в дела Украины.Счас народ вполне мирно повыгонял из Рады радикалов через выборы.В Грузии вон что,гражданская война?
                      3. rededya
                        rededya 5 Agustus 2019 14:42
                        +5
                        Kutipan saka: ROSS 42
                        Вы даже не в состоянии признать, что "непопулярные в московских чиновничьих кругах" кандидаты (да какое вам собственно дело, что они захотели пойти во власть?) имеют право участвовать в выборах на общих законных основаниях. Но когда закон выворачивают наизнанку, когда возмущение избирателей (они тоже имеют право) вылилось на улицы, вы начинаете нести ахинею о каких-то власовцах, о каких-то племянниках...
                        Об этом и речь, что общие законные основания этих кандидатов в кандидаты не устраивают. Им подавай отдельные условия, а если нет, то все на ̶б̶а̶р̶р̶и̶к̶а̶д̶ы̶ беспорядки. Они даже без учёта "липы" не смогли собрать необходимое количество голосов. О каких законах Вы говорите? Тех , которые вся эта свора дружно нарушает?
                        Kutipan saka: ROSS 42
                        возмущение избирателей

                        Избирателями, я так понимаю, Вы называете пубертатных юношей? Или гостей из солнечной Украины? Да к таким власти должны прислушиваться. ngguyu
                        Kutipan saka: ROSS 42
                        нести ахинею о каких-то власовцах,

                        Так позиция внучки мало чем отличается от позиции дедушки. Потому и вспоминают.
      2. antik
        antik 5 Agustus 2019 09:08
        +1
        Kutipan: Tatyana
        Это точно! Показушная возня американских марионеток-"навальнят" за место у корыта!

        Ежели не воровать власти, народишко не прижимать< и думать о благе Отечества, то "навальнят" просто не будет. А так, все что показал Навальный -правда. Власть не смогла опровергнуть ни одного факта.
        1. Loess
          Loess 5 Agustus 2019 10:26
          +3
          Quote: antik
          Ежели не воровать власти, народишко не прижимать< и думать о благе Отечества, то "навальнят" просто не будет.

          "Навальнята" будут всегда. Они были при царях, были при коммунистах... Даже поговорка есть такая: в большой семье не без... не без "навальнёнка". ngguyu
          1. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 13:49
            -3
            А что навальный наврал в своих видео? Ведь он правду показывает.
            1. Vadim237
              Vadim237 5 Agustus 2019 18:08
              +4
              Эта его "правда" не подкреплена ни одним документом - и рассчитана эта информация в первую очередь на лохов - им легче всего втюхать.
              1. antik
                antik 5 Agustus 2019 22:09
                -5
                Kutipan: Vadim237
                Эта его "правда" не подкреплена ни одним документом

                Как правило, обычно и подкреплена. И скриншоты есть. Зря так. Он санитар-дезинфектор. Пытается уничтожить поганых паразитов.
                1. Vadim237
                  Vadim237 6 Agustus 2019 00:49
                  +3
                  Он разводит таких же паразитов как и он сам - а вы в это инкубатор вползаете и участвуете в нём.
          2. Alexander21
            Alexander21 5 Agustus 2019 14:44
            -3
            Quote: Kurang
            "Навальнята" будут всегда. Они были при царях, были при коммунистах... Даже поговорка есть такая: в большой семье не без... не без "навальнёнка".


            Интересно, кто в вашем понимание "Навальнята" ? Того же Навального поддерживают разные возрастные категории граждан, это не только школьники но и люди среднего и пожилых возрастов, так же и по различным слоям населения. Это могут быть не только москвичи но и люди из других регионов у которых достаток самого разного уровня. И на это есть причина..... сейчас Навальный наверное единственный кто хоть как то представляет оппозицию - власти. И всё) Больше оппозиции в стране нет, те же "оппозиционные" партии которые представлены в госдуме уже давно срослись с властью и лишь имитируют оппозицию к власти.... я кстати раньше тоже негативно относился к Навальному и его группе поддержке, но с каждым годом всё больше и больше растёт негатив по отношению к власти из за той политики которая она проводит в последние годы (особенно 2018-2019), и конца и края такой политики не видно. А касательно другой оппозиции в стране, её просто нет, государство оппозицию просто задавило , а та которая есть может финансироваться только из за рубежа, так как внутри страны власть полностью расчистило всех, кто мог представлять хоть какую то угрозу.
            1. Loess
              Loess 5 Agustus 2019 14:54
              +6
              Kutipan: Aleksandr21
              сейчас Навальный наверное единственный кто хоть как то представляет оппозицию - власти. И всё) Больше оппозиции в стране нет,

              И Навальный это тоже ни разу не оппозиция. Он кто угодно, только не оппозиция. Оппозиция ставящая своей целью организацию беспорядков, это не оппозиция. Оппозиция может быть в каких-то вопросах соглашаться\не соглашаться с властью, но она должна действовать в рамках закона. Иначе это не оппозиция, а пятая колонна какая-то...
              Вот когда я увижу, что Навальный что-то делает на благо народа, тогда он мне станет интересен, а пока он занимается исключительно организацией беспорядков ничего кроме презрения он у меня вызывать не будет.
              1. Alexander21
                Alexander21 5 Agustus 2019 15:09
                -5
                Quote: Kurang
                Оппозиция ставящая своей целью организацию беспорядков, это не оппозиция.


                Не знаю о каких беспорядках вы говорите, вот взять ту же Украину и Евромайдан, когда с коктейлями молотова жгли беркут, вот это беспорядки, а так люди вышли на митинг (3 августа имею в виду) - имеют законное право, конституцию никто ещё пока не отменял, тот же ютуб канал "Движение" посмотрите на досуге, и как они осветили тему с этими митингами, с точки зрения закона к ним вопросов нет, а вот к действиям сотрудников росгвардии очень много.
                1. Loess
                  Loess 5 Agustus 2019 15:39
                  +5
                  Kutipan: Aleksandr21
                  а так люди вышли на митинг (3 августа имею в виду) - имеют законное право, конституцию никто ещё пока не отменял,

                  а другие люди имеют законное () конституционное, кстати) право двигаться на автомобилях по тем же улицам, гулять с детьми по тем же маршрутам, да в конце концов на тишину под окнами люди право имеют. И чьё право "правее"?
                  Kutipan: Aleksandr21
                  тот же ютуб канал "Движение" посмотрите на досуге,

                  У меня слишком редко бывает "досуг" чтобы тратить его на просмотр ютуба.
                  Kutipan: Aleksandr21
                  с точки зрения закона к ним вопросов нет,

                  Tenan?
                  1. Alexander21
                    Alexander21 5 Agustus 2019 15:59
                    -5
                    Quote: Kurang
                    а другие люди имеют законное () конституционное, кстати) право двигаться на автомобилях по тем же улицам, гулять с детьми по тем же маршрутам, да в конце концов на тишину под окнами люди право имеют. И чьё право "правее"?


                    А этим людям кто-то, что-то запрещает ? Двигаться на автомобилях (там явно не миллионы были) никто не мешал, народ (судя по видео) приходил и с детьми "по тем же маршрутам" но я вашу позицию понял.

                    Quote: Kurang
                    У меня слишком редко бывает "досуг" чтобы тратить его на просмотр ютуба.


                    Iku hak sampeyan.

                    Quote: Kurang
                    Tenan?


                    Правда. Хотя толку что-то обсуждать, если у вас нет на это времени, ну или желания.
                    1. rededya
                      rededya 5 Agustus 2019 18:30
                      +4
                      Kutipan: Aleksandr21
                      Двигаться на автомобилях (там явно не миллионы были) никто не мешал

                      Правда? А про перекрытие Садового Кольца Вы не слышали? Или канал "Движение" об это "подвиге" криаклов скромно умолчал?
                2. rededya
                  rededya 5 Agustus 2019 18:23
                  +5
                  Kutipan: Aleksandr21
                  Quote: Kurang
                  Оппозиция ставящая своей целью организацию беспорядков, это не оппозиция.


                  Не знаю о каких беспорядках вы говорите, вот взять ту же Украину и Евромайдан, когда с коктейлями молотова жгли беркут, вот это беспорядки, а так люди вышли на митинг (3 августа имею в виду) - имеют законное право, конституцию никто ещё пока не отменял, тот же ютуб канал "Движение" посмотрите на досуге, и как они осветили тему с этими митингами, с точки зрения закона к ним вопросов нет,.
                  С точки зрения закона к ним один вопрос; что они делали на незаконном митинге?
                  а вот к действиям сотрудников росгвардии очень много.

                  Участие в митингах регулируется законом, а в Конституции отражены лишь общие понятия. Статья №33 предполагает прямое участие граждан в государственном управлении. Не желаете указ написать кабинету министров?
                  Kutipan: Aleksandr21
                  а так люди вышли на митинг (3 августа имею в виду)

                  Несогласованный, читай - незаконный митинг.
                  Kutipan: Aleksandr21
                  с точки зрения закона к ним вопросов нет, а вот к действиям сотрудников росгвардии очень много.

                  И какие же вопросы к Россгвардии? Они как-то нарушили Устав, или действовали вне правового поля? Примеры приведите.
              2. Pilat2009
                Pilat2009 5 Agustus 2019 19:24
                -4
                Quote: Kurang
                но она должна действовать в рамках закона

                Так власть не дает делать в рамках закона-она манипулирует подписями,голосами
                1. Loess
                  Loess 5 Agustus 2019 19:50
                  +4
                  Kutipan saka Pilat2009
                  в рамках закона-она манипулирует подписями,голосами

                  Да? А нужны власти эти манипуляции? Если власть, по мнению некоторых, "манипулирует подписями, голосами, подтасовывает выборы и прочее прочее прочее", так зачем этой всемогущей власти заморачиваться с недопуском до выборов кучки мало кому известных личностей? Я могу оказаться не прав, но на мой взгляд чисто логически этот скандал с подписями выгоден исключительно не допущенным до выборов кандидатам. И больше никому. Хотя, конечно, я из провинции могу чего-то и не разглядеть, но ни один из москвичей с которыми я (слава интернету) общаюсь не первый год, про эти события в разговорах даже не упоминал...
        2. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 10:30
          0
          Quote: antik
          А так, все что показал Навальный -правда. Власть не смогла опровергнуть ни одного факта.

          Про изнасилование тоже правда? Или решение суда не опровержение? Навальному стоило бы рассказать почему он будучи главным фигурантом двух уголовных дел, отделался условным сроком, а его подельники получили реальные. Вот это было-бы расследование. ngguyu
          1. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 13:51
            -2
            Я видел его видео про дворцы и поместья власти. Там всё правда, так садили его на 30 суток не за эти видео, а за призывы к митингам.
            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 14:05
              0
              Kutipan saka Fan-Fan
              Я видел его видео про дворцы и поместья власти. Там всё правда, так садили его на 30 суток не за эти видео, а за призывы к митингам.

              В чём правда? В его сентенциях на тему "дом принадлежит другу Медведева, значит это дом Медведева"? А насчёт посадок, так это и не оспаривал никто.
            2. Loess
              Loess 5 Agustus 2019 14:09
              +5
              Kutipan saka Fan-Fan
              Я видел его видео про дворцы и поместья власти. Там всё правда,

              А я не видел, серьёзно, некогда смотреть, работы много. А на каком основании вы решили, что это правда? Про дворцы? Да и если не сложно суть ролика своими словами вкратце не расскажете? Вместе с аргументами, благодаря которым вы решили, что это правда...
            3. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 16:20
              +1
              Kutipan saka Fan-Fan
              Я видел его видео про дворцы и поместья власти. Там всё правда,

              И даже видели документы кому эти дворцы и поместья принадлежат?
              Я могу снять такие дворцы где угодно за границей, а вам рассказать, что они у вас за огородом.
              Кстати, вы Галкина зАмок видели? Тоже на украденные деньги построил?
            4. Pilat2009
              Pilat2009 5 Agustus 2019 19:30
              -6
              Kutipan saka Fan-Fan
              а за призывы к митингам

              А что,есть закон садить за призывы?Или он такой универсальный что его можно толковать ?
          2. Kawiwitan
            Kawiwitan 5 Agustus 2019 15:09
            -2
            А чего вы так скромно съехали.
            Вам пишут про дворцы, яхты, кучу недвижимости за рубежом.
            Подал кто-то в суд? Опровергли? Не правда?
            1. rededya
              rededya 5 Agustus 2019 17:01
              +4
              Kutipan saka Revival
              А чего вы так скромно съехали.
              Вам пишут про дворцы, яхты, кучу недвижимости за рубежом.
              Подал кто-то в суд? Опровергли? Не правда?

              Иметь собственность за рубежом не преступление. Исковая перспектива нулевая. Кстати, документы на эту недвижимость тоже показывали? И там фамилии Путин, Медведев? Ссылочкой не поделитесь.
            2. Vadim237
              Vadim237 5 Agustus 2019 18:13
              +4
              Это потому что те про кого он пишет, его видео не смотрят и тратить своё время на всякую шушеру которая только и ждёт того, что бы на неё обратили внимание, не будут.
      3. Kawiwitan
        Kawiwitan 5 Agustus 2019 12:53
        -3
        А кто рылом вышел?
        И что это за исходники такие корыто и рыло.
        То есть те кто щас так те именно у него и именно с ним?
      4. Gardamir
        Gardamir 5 Agustus 2019 16:45
        -2
        рылом не вышли, чтобы их к корыту допускать!
        То есть вы хотите сказать, что у членов правительства и депутатов "рыла"?
        1. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 18:38
          +3
          Kutipan: Gardamir
          рылом не вышли, чтобы их к корыту допускать!
          То есть вы хотите сказать, что у членов правительства и депутатов "рыла"?

          Ну, у некоторых определённо.
  4. svp67
    svp67 5 Agustus 2019 06:55
    + 22
    В свое время Рузвельт победил назревающую в США социальную революцию, с помощью "холодильников и полных кастрюль". Дав рабочим работу и условия нормально зарабатывать и кормить свои семьи. Наша современная власть, с помощью того же оружия ПРОИГРЫВАЕТ борьбу. Как люди, которые мало того, что не способные увеличить благосостояние населения,а его снижают, остаются "несменяемыми при власти"? Простите, но это явный путь к социальному взрыву, что не раз и не два уже доказано историей.
    1. A.K.
      A.K. 5 Agustus 2019 07:21
      -10
      Уважаемый взрыв этот социальный создают из вне вот что доказано историей не раз. И не надо пудрить мозги людям. Недовольные будут всегда сколько бы хорошо не жил народ. А все эти протестующие скачущие что предлагают народу ни чего кроме пустой болтовни. Просто хотят власти набить свои карманы разграбить в очередной раз страну и свалить за бугор. Явно ни поднять пенсии зарплаты развивать экономику и т. Д и т. п. Это если коротко.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Lipchanin
        Lipchanin 5 Agustus 2019 07:25
        -13
        Kutipan: A.K.
        А все эти протестующие скачущие что предлагают народу ни чего кроме пустой болтовни.

        1. Nonna
          Nonna 5 Agustus 2019 10:12
          +4
          Как бы, дядя,(липчанин) ты надоел тут со своими кремлевскими агитками - тебе тут что ВК? где малолетки сидят и жуют попкорн от ольгинских троллей
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 10:26
            -6
            Quote: Nonna
            Как бы, дядя,(липчанин) ты надоел тут со своими кремлевскими агитками

            Да уж как ты, госдеповская грантоедка надоела.
            Да я бы гордился если бы из Кремля агитки получал.
            Не из фашингтонского обкома методички как ты.
            А то, что я выкладываю, это НАРОДНОЕ тврчество, а не либерастное подтявкивание госдепу
            1. Nonna
              Nonna 5 Agustus 2019 10:51
              -1
              Да-да, Дядя Сирожа - это народное творчество за небольшую мзду подростки тысячами ляпают, а вы, в агитационном раже их перепостиваете. Такое ощущение, что только вчера научились клавиатурой пользоваться и вышли в интернет. И про Кремль - напишите в администрацию. президента, чтоб вам задание дали(желательно оплачиваемое), а то у них холопы закончились за бесплатно работать
              1. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 11:20
                -9
                Quote: Nonna
                это народное творчество за небольшую мзду подростки тысячами ляпают,

                И у либероидной части сайта есть нопровержимые buktine
                Сумму "мзды" укажите. пжлт
                И про Кремль - напишите в администрацию. президента, чтоб вам задание дали(желательно оплачиваемое)

                А я так, в отличие от грантоедов, на добровольных началах
                а то у них холопы закончились за бесплатно работать

                А вот у фашингтонского обкома, никогда прослойки либеральные не закончатся, ибо нет у вас ничего за душой. За американские рубли всё продадите

                1. Silvestr
                  Silvestr 5 Agustus 2019 13:26
                  +1
                  Kutipan: Lipchanin
                  Quote: Nonna
                  это народное творчество за небольшую мзду подростки тысячами ляпают,

                  И у либероидной части сайта есть нопровержимые buktine
                  Сумму "мзды" укажите. пжлт
                  И про Кремль - напишите в администрацию. президента, чтоб вам задание дали(желательно оплачиваемое)

                  А я так, в отличие от грантоедов, на добровольных началах
                  а то у них холопы закончились за бесплатно работать

                  А вот у фашингтонского обкома, никогда прослойки либеральные не закончатся, ибо нет у вас ничего за душой. За американские рубли всё продадите


                  Вы уж ролик с главным либероидом страны тисните!
                  Кто однобокое освещение темы вами получается
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 13:36
                    +4
                    Kutipan saka Silvestr
                    Вы уж ролик с главным либероидом страны тисните!

                    Здесь и сейчас - речь об истинных либероидах, прикормленных полосатоухими "партнерами".

                    Предлагаемый вами ролик к этой теме - никаким боком.
                    1. Lipchanin
                      Lipchanin 5 Agustus 2019 14:24
                      -2
                      Kutipan saka Cat Man Null
                      Предлагаемый вами ролик к этой теме - никаким боком.

                      У господина "Silvestr" такая манера вести диалоги. Как сказать нечего, резко меняет тему
                    2. Silvestr
                      Silvestr 5 Agustus 2019 17:28
                      -1
                      Kutipan saka Cat Man Null
                      Предлагаемый вами ролик к этой теме - никаким боком.


                      Джек! Вы же умный человек! Существует ещё масса роликов не только с ним, но и о нем и о либеральном курсе
                  2. Lipchanin
                    Lipchanin 5 Agustus 2019 14:22
                    -1
                    Kutipan saka Silvestr
                    Вы уж ролик с главным либероидом страны тисните!

                    Мне на подвального смотреть противно
                    1. Silvestr
                      Silvestr 5 Agustus 2019 17:30
                      -2
                      Kutipan: Lipchanin
                      Kutipan saka Silvestr
                      Вы уж ролик с главным либероидом страны тисните!

                      Мне на подвального смотреть противно


                      Джек! Вот видите, человек матчасть не знает! Просветите «оракула» о ком речь идёт. Похоже это дно
                      1. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 17:42
                        +3
                        Kutipan saka Silvestr
                        Jack

                        Роман. С Вашего, конечно, позволенья. Джек - он вот:


                        Kutipan: Lipchanin
                        Kutipan saka Silvestr
                        Вы уж ролик с главным либероидом страны тисните!

                        Мне на подвального смотреть противно

                        ИМХО: человек вам все правильно ответил. Главным "либероидом" страны в настоящее время является именно г-н Навальный.

                        Ваши же упражнения на тему "Путин либерал" надоели, похоже, уже даже вам самому - вон, других "тиснуть" просите ngguyu
                      2. Silvestr
                        Silvestr 5 Agustus 2019 21:03
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Роман. С Вашего, конечно, позволенья. Джек - он вот:

                        понял, Роман! hi
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Главным "либероидом"

                        Вы же знаток русского языка- объясните слово "либероидом". По-моему, такого слова нет.
                      3. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 21:33
                        +3
                        Kutipan saka Silvestr
                        объясните слово "либероидом"

                        Это неологизм, нечто очень ругательное, по ощущению.

                        В общем - к Навальному как раз подходит, ИМХО ya
                      4. Lipchanin
                        Lipchanin 5 Agustus 2019 19:16
                        -4
                        Отрекаетесь от своего кумира? belay
                        От госдеповской кормушки отлучат ngguyu
                        Похоже это дно

                        И как вам там? Комфортно?
                2. Vadim237
                  Vadim237 5 Agustus 2019 18:18
                  +2
                  Все они "получанцы" - одни от жизни, в которой ни чего толкового не смогли сделать или не делали, другие от своей надменности и жадности.
              2. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 12:54
                -7
                Ролик один пропал
                Про кормушку либероидов
          2. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 13:23
            +3
            Quote: Nonna
            Как бы, дядя,(липчанин) ты надоел тут со своими кремлевскими агитками - тебе тут что ВК? где малолетки сидят и жуют попкорн от ольгинских троллей

            Это точно, причём законов не читает, ГД не почитает, членов правительства не слушает. Главное громче кричать
            1. Loess
              Loess 5 Agustus 2019 14:41
              +5
              Kutipan saka Silvestr
              Это точно, причём законов не читает, ГД не почитает, членов правительства не слушает. Главное громче кричать

              А вы-то чего возмущаетесь? У вас же два комментария из трёх такие же картинки, только противоположной направленности) ngguyu
              1. Silvestr
                Silvestr 5 Agustus 2019 17:24
                -2
                Quote: Kurang
                А вы-то чего возмущаетесь?


                Я? Нет! Я потешаются над человек, патриотом правительства, который даже не удосуживается его слушать или читать
      3. svp67
        svp67 5 Agustus 2019 07:41
        + 10
        Kutipan: A.K.
        Уважаемый взрыв этот социальный создают из вне вот что доказано историей не раз.

        Из вне???????? Из вне только лишь пользуются возникшей ситуацией. Условия для такого взрыва создаются только ВНУТРИ.
        Kutipan: A.K.
        А все эти протестующие скачущие что предлагают народу ни чего кроме пустой болтовни.

        И Вы уверены, что все протестующие только ради этого и выходят? Да это счастье, если это пока так, хуже будет когда на их поддержку выйдут люди, которым уже главное будет просто убрать "опостылевшую" власть.
        Kutipan: A.K.
        Iki ing cendhak.

        К сожалению, но уже не одна страна подверглась социальному взрыву из-за того, что "длиннее" ее власть не думала
        1. Lokal
          Lokal 5 Agustus 2019 08:56
          -5
          Дело в том, что "опостылевшей" в подавляющем большинстве случаев, власть становится только в головах активистов в результате активной промывки мозгов.
          Пока остальная масса населения понимает, что это пустая болтовня ( а она такова по определению, без вариантов) всё будет в порядке.
          1. svp67
            svp67 5 Agustus 2019 09:16
            +3
            Kutipan saka Lokal
            Пока остальная масса населения понимает,

            К сожалению, но наша власть действительно делает все, что бы это действительно было "пока"... Вы последние данные о возросшем количестве людей за чертой бедности видели? Как Вы считаете это "стабилизирующий" фактор?
          2. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 13:56
            -7
            Пустая болтовня, как раз от власти то и идёт. Майскии указы, это не пустая болтовня, а "прямая линия" с народом, это что?
        2. Komentar wis dibusak.
      4. Edmond Dantes
        Edmond Dantes 5 Agustus 2019 12:10
        +1
        Полностью с Вами согласен, но почву для этого тоже всегда готовит государство, тоже доказано историей.
    2. kula 1970
      kula 1970 5 Agustus 2019 09:54
      +8
      Kutipan saka: svp67
      В свое время Рузвельт победил назревающую в США социальную революцию, с помощью "холодильников и полных кастрюль". Дав рабочим работу и условия нормально зарабатывать и кормить свои семьи.
      - если вы про Великую депрессию- то там про "ЗАРАБАТЫВАТЬ" даже намека не было...
      Работали на строительствах дорог фактически за пайку, жили в лагерях.....причем в некоторых лагерях даже охрана на вышках была и выход за пределы ограничен по времени...
    3. Loess
      Loess 5 Agustus 2019 18:01
      +3
      Kutipan saka: svp67
      Дав рабочим работу и условия нормально зарабатывать и кормить свои семьи

      Вы бы хоть поинтересовались историей данного вопроса, что ли...
  5. rotmistr60
    rotmistr60 5 Agustus 2019 06:57
    +5
    Стивен Сестанович из Колумбийского университета... до нестабильности в России остаётся один шаг
    Эти из "колумбийских университетов" наперебой спешат выдать желаемое за действительное. Достаточно посмотреть на тех кто "прогуливался" в эту и прошлую субботу и пытался провоцировать правоохранителей, чтобы понять, что вот с ними точно власть больше цацкаться и заигрывать не будет. Давно пора начинать чистку самых "демократичных", "рукопожатных", прыщавых "революционеров" и др. пену.
    1. angkot 11
      angkot 11 5 Agustus 2019 07:15
      +4
      даже больше) человек на столько не понимает страну о которой пишет что реально думает что проявив жесткость к этому шабашу будет реакция народа))) да им наоборот спасибо скажут. развелось специалистов...
      1. rotmistr60
        rotmistr60 5 Agustus 2019 07:19
        +2
        да им наоборот спасибо скажут...
        Так 70% и сказали выступив за более жесткие меры по отношению к тем кто мешает людям жить и при этом орет: "Мы власть!"
        1. Lipchanin
          Lipchanin 5 Agustus 2019 07:25
          -15
          Kutipan: rotmistr60
          Так 70% и сказали выступив за более жесткие меры по отношению к тем кто мешает людям жить и при этом орет: "Мы власть!"

          1. Silvestr
            Silvestr 5 Agustus 2019 13:30
            +2
            Да, провокатор вы! Призыв офицера , относящийся к борьбе с террористами, вы отнесли к борьбе со своими мирными согражданами. Дно!
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 14:30
              0
              Kutipan saka Silvestr
              Призыв офицера , относящийся к борьбе с террористами

              А у террористов и майданутых одна цель, насильственное свержение власти. И те и те существуют на деньги госдепа.
              Одно отличие, террористов отстреливают как бешеных собак, и правильно делают, либерастов пока ещё публично по фейсу не бьют
            2. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 17:06
              -1
              Kutipan saka Silvestr
              Призыв офицера , относящийся к борьбе с террористами, вы отнесли к борьбе со своими мирными согражданами. Дно!

              Дно, это когда вы практически такой же пост прокомментировали по другому
              Стандарты двойные
          2. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 13:59
            +1
            Липчанин, да ты под предлогом защиты от майдана, пропагандируешь защиту олигархов от народа.
            1. Lipchanin
              Lipchanin 5 Agustus 2019 14:28
              +2
              Kutipan saka Fan-Fan
              Липчанин, да ты под предлогом защиты от майдана, пропагандируешь защиту олигархов от народа.

              Покажите мне лозунги, или требования "Долой олигархов" на этих шабашах?
              А майдан кстати был под этим лозунгом. Но к власти привели олигарха.
            2. Kawiwitan
              Kawiwitan 5 Agustus 2019 15:27
              0
              Не тратьте время на человека, который мне прямо написал, что готов быть рабом, если примут такой закон. Так как нельзя нарушать никакой, даже такой закон и нельзя людям самим судить плох закон или хорош. Он свой выбор сделал..
              О чем можно дискутировать
            3. Vadim237
              Vadim237 5 Agustus 2019 18:21
              +4
              Мы пропагандируем защиту народа, от бестолковых действий народа же.
    2. Lipchanin
      Lipchanin 5 Agustus 2019 07:22
      -12
      Kutipan: rotmistr60
      Достаточно посмотреть на тех кто "прогуливался" в эту и прошлую субботу и пытался провоцировать правоохранителей, чтобы понять, что вот с ними точно власть больше цацкаться и заигрывать не будет. Давно пора начинать чистку самых "демократичных", "рукопожатных", прыщавых "революционеров" и др. пену.

      Да вот они
      1. parusnik
        parusnik 5 Agustus 2019 07:54
        0
        Терзает один вопрос, как же так получилось,что это бессовестное поколение,которое выросло в свободной и демократической России и у каждого второго айфон за 40 тыс, продалось яблоку и пошло на митинг?Для чего? Может и для того, что бы в случае успеха, свое место у корыта получить?Чтобы уже 8 айфонов для себя поиметь?И не более?
        1. Lokal
          Lokal 5 Agustus 2019 09:07
          -1
          Технологии промывки мозгов работают давно и отлично. Тем более, если изначально мозги пусты.
          И да, 8 айфонов, бесплатное пиво, дорогие машины. Это же в америке дают всем. А у нас всё украла власть, поэтому ничего никому не дают.
          Утрирую конечно, но вы себе не представляете уровень понимания реальности у таких как на фото. Бывают даже взрослые люди с аналогичными мозгами. С такими всё равно что с радио разговаривать.
          Что бы ты ему ни говорил - в ответ набор лозунгов, одних и тех же.
          1. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 09:42
            -9
            Kutipan saka Lokal
            Бывают даже взрослые люди с аналогичными мозгами. С такими всё равно что с радио разговаривать.

            На всех ветках про либеральные шабаши подтверждение ваших слов.
          2. penggemar-penggemar
            penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 14:01
            -1
            Технологии промывки мозгов работают давно и отлично.

            Вот именно, наше ТВ эти технологии успешно усвоило и промывает мозги россиянам по полной программе.
          3. parusnik
            parusnik 5 Agustus 2019 16:37
            +1
            Технологии промывки мозгов работают давно и отлично. Тем более, если изначально мозги пусты.
            ...Неужели им американская пропаганда мозги промыла,тем более пустые...Они все из США приехали ngguyu
            Бывают даже взрослые люди с аналогичными мозгами.
            ...И знаете много, помню как у них пена изо рта летела под крики Ельцин!Ельцин! на многочисленных митингах в СКК и на стадионах в конце 80-х начало 90-х и нам этот шабаш разгонять не велено было..А сейчас шабаш тот же,лозунги другие..Хрен, против редьки...Одни либералы против других...С такими всё равно что с радио разговаривать.Что бы ты ему ни говорил - в ответ набор лозунгов, одних и тех же....И не говорите, лозунги одни и те же :Пустите к кормушке,хотим 8 айфонов..и прочего...заграница нам поможет..
      2. A.K.
        A.K. 5 Agustus 2019 09:25
        +2
        Упыри продажные.
      3. Kawiwitan
        Kawiwitan 5 Agustus 2019 12:59
        +3
        Вы выложили картинку агитку, покажите на ней айфон, сможете?
    3. antik
      antik 5 Agustus 2019 09:05
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Давно пора начинать чистку самых "демократичных", "рукопожатных", прыщавых "революционеров" и др. пену.

      Поддерживаю. Начинать надо прямо с Белого Дома и Кремля, далее везде, губернаторские и мэрские резиденции.
      1. rededya
        rededya 5 Agustus 2019 09:19
        -3
        Quote: antik
        Начинать надо прямо с Белого Дома

        Во-во, с того самого, чьи уши торчат за всеми этими "революциями".
        1. Lipchanin
          Lipchanin 5 Agustus 2019 09:43
          -5
          Quote: Rededya
          Во-во, с того самого, чьи уши торчат за всеми этими "революциями".

          Не только уши, а ещё и бумажки с покойниками
  6. romandostalo
    romandostalo 5 Agustus 2019 07:07
    +1
    Какое глубокое исследование, аж дух захватывает. И где таких прохвессоров готовят! ngguyu
  7. tarabar
    tarabar 5 Agustus 2019 07:40
    +9
    "Работающие нищие" и "безработные миллионеры", вот основная причина всех возмущений в обществе. Первые будут хатаскрайниками, поскольку кого им защищать, тех благодаря которым они будут еще больше работать и нищать, а вторым, видители, креативные, им нужна движуха и хайп, им душно и нужен глоток демократии и ради этого можно под нож пустить все государство. Не пойму почему власть, в широком смысле слова, до сих пор не осознала основ народного возмущения, каждых раз на переднем плане бутафория какая-то, часовые пояса двигаем, время реформируем, милицию в полицию переименовываем, налоговые маневры от которых всем только хуже становится и пр. Когда я вижу шаги от которых нет пользы или от них всем только хуже и не могу при этом дать им разумное объяснение, то делаю вывод что это или глупость принимавших решение лиц, или решение направлено на извлечение выгоды. В обоих случаях кроме раздражения и возмущения ничего не возникает, а возмущение на тощий желудок - опасная штука.
    1. Vadim237
      Vadim237 5 Agustus 2019 18:25
      +2
      Просто одни, завидуют другим - те кто хочет работать и зарабатывать, уже работают и зарабатывают.
      1. Yeah
        Yeah 6 Agustus 2019 15:59
        -1
        Kutipan: Vadim237
        Просто одни, завидуют другим - те кто хочет работать и зарабатывать, уже работают и зарабатывают.

        таких ниш во-первых на всех не хватит, хоть как хоти и работай,
        во-вторых, власть затягивает узду - налоги растут, возможности подработать падают
        посмотрите, что сейчас покупают в продуктовых магазинах люди из "среднего" класса - они уже значительно перешли на продукты "для быдла". Вокруг везде видно, что становится все хуже и хуже.
        Лучше только в государственной машине - пенсии, парашюты, зарплаты как у Миллера, привилегии, дворцы, где они работают. Средний бизнес сдох.
        Мелкий бизнес уже уходит на нелегальную работу или эксплуатацию только узких ниш.
        Я недавно анализировал покупательную способность средних зарплат - она упала за 10 лет почти вдвое.
        А вы работайте дальше на зависть, не стесняйтесь.
        1. Vadim237
          Vadim237 7 Agustus 2019 10:58
          0
          А я и буду работать дальше и не только я- завидников у нас становится всё больше. Просто в России 4 из 10 работать не хотят - зато хотят халявы и что бы им много платили в не зависимости работают они или нет.
  8. Cottondraton
    Cottondraton 5 Agustus 2019 07:54
    +4
    А с чьей стороны "манипуляции с выборами"? Властей или ребят, которые не могут найти жалкие проценты единомышленников и тупо приписывают мертвецов? Какие это "политсилы"? Это деревянное дно. Таких и так сидит по госконторам в достатке. Зачем ещё?
    А про то какие у либералов креативные управленцы-это пусть расскажет деятельность господина Белых и прочих Немцовых
  9. mavrus
    mavrus 5 Agustus 2019 08:02
    +6
    Kutipan saka: svp67
    В свое время Рузвельт победил назревающую в США социальную революцию, с помощью "холодильников и полных кастрюль". Дав рабочим работу и условия нормально зарабатывать и кормить свои семьи. Наша современная власть, с помощью того же оружия ПРОИГРЫВАЕТ борьбу. Как люди, которые мало того, что не способные увеличить благосостояние населения,а его снижают, остаются "несменяемыми при власти"? Простите, но это явный путь к социальному взрыву, что не раз и не два уже доказано историей.

    Социальный взрыв - это конечно хорошо... После победы Путина на последних выборах, "наши" олигархи, чинуши и депутаты (посчитав, что это и им народ оказал доверие) совсем с катушек съехали... И наверняка, то что вытворяли власть держащие после этих выборов, в другое время и в другом месте привело бы к социальному взрыву, но...
    Есть у нас ещё "сила которая цементирует" общество. Это отношение к "агентам влияния запада", и это не только состоящий на зарплате госдепа Навальный со своими (пока ещё безмозглыми) навальнятами, а вся либеральная свора, которая спит и видит, как бы ещё раз устроить России "девяностые". И мы понимаем, что прийди они к власти, второй раз с колен нам подняться уже не дадут. Ирак и Сирия нам будут, казаться доброй сказкой.
    1. antik
      antik 5 Agustus 2019 09:28
      -1
      Kutipan saka mavrus
      После победы Путина на последних выборах, "наши" олигархи, чинуши и депутаты (посчитав, что это и им народ оказал доверие) совсем с катушек съехали...

      Поэтому, на предстоящем дне голосования, люди должны понимать что голосуя за ЕДРО, ЛДПР, Справедливую Россию и за самовыдвиженцев, которые ранее состояли в этих партиях, они поддерживают правящую клику, терзающую Россию.
      1. rededya
        rededya 5 Agustus 2019 09:42
        -2
        Quote: antik
        Kutipan saka mavrus
        После победы Путина на последних выборах, "наши" олигархи, чинуши и депутаты (посчитав, что это и им народ оказал доверие) совсем с катушек съехали...

        Поэтому, на предстоящем дне голосования, люди должны понимать что голосуя за ЕДРО, ЛДПР, Справедливую Россию и за самовыдвиженцев, которые ранее состояли в этих партиях, они поддерживают правящую клику, терзающую Россию.

        И за кого же надо голосовать? За КПРФ, которую Вы не упомянули, либо за либерду, которая жалкие несколько тысяч голосов в свою поддержку собрать не смогла?
        1. antik
          antik 5 Agustus 2019 10:05
          +2
          Quote: Rededya
          И за кого же надо голосовать? За КПРФ, которую Вы не упомянули, либо за либерду, которая жалкие несколько тысяч голосов в свою поддержку собрать не смогла?

          Сам думай. За Валуева, Кабаеву, и прочих голосовать можно? Едро должно быть уничтожено. Партия вороватой и продажной власти, наполненная проходимцами и приспособленцами должна исчезнуть. За кого голосовать каждый решает сам. Корневую систему воров, вытравить раундапом. Навсегда. Единственный законный способ что то изменить.
          1. rededya
            rededya 5 Agustus 2019 10:21
            -1
            Quote: antik
            Quote: Rededya
            И за кого же надо голосовать? За КПРФ, которую Вы не упомянули, либо за либерду, которая жалкие несколько тысяч голосов в свою поддержку собрать не смогла?

            Сам думай. За Валуева, Кабаеву, и прочих голосовать можно? Едро должно быть уничтожено. Партия вороватой и продажной власти, наполненная проходимцами и приспособленцами должна исчезнуть. За кого голосовать каждый решает сам. Корневую систему воров, вытравить раундапом. Навсегда. Единственный законный способ что то изменить.

            Ага, а Карфаген должен быть разрушен. ngguyu Травить кого-то "Раундапом" по Вашему законный способ? Ню-ню. ngguyu
            1. antik
              antik 5 Agustus 2019 11:39
              -3
              Quote: Rededya
              Травить кого-то "Раундапом" по Вашему законный способ?

              Чудило, это образное сравнение. Метафора.
              1. rededya
                rededya 5 Agustus 2019 11:42
                +1
                Quote: antik
                Quote: Rededya
                Травить кого-то "Раундапом" по Вашему законный способ?

                Чудило, это образное сравнение. Метафора.

                Во-во и так во всём, что-бы либерда не плела, всё "образное сравнение"©. А в практическую плоскость избыток храбрости перейти не даёт? ngguyu
                1. antik
                  antik 5 Agustus 2019 16:28
                  -2
                  Quote: Rededya
                  А в практическую плоскость избыток храбрости перейти не даёт?

                  Это как? Мы не бунтовщики и не смутьяны. И ты нас зря провоцируешь. Будем действовать законными способами. Мы просто когда придем на выборы, будем голосовать против твоей поганой власти воров и лжецов.
                  1. rededya
                    rededya 5 Agustus 2019 17:04
                    +3
                    Quote: antik
                    Quote: Rededya
                    А в практическую плоскость избыток храбрости перейти не даёт?

                    Это как? Мы не бунтовщики и не смутьяны. И ты нас зря провоцируешь. Будем действовать законными способами. Мы просто когда придем на выборы, будем голосовать против твоей поганой власти воров и лжецов.

                    Моей поганой власти. Я, так понимаю, владелец ЕдРа? Лестно. ngguyu
                    Quote: antik
                    Будем действовать законными способами.

                    Верю, особенно после организации массовых беспорядков. Несомненно верю. ngguyu
          2. Cottondraton
            Cottondraton 5 Agustus 2019 10:59
            +5
            То же пели в 91. Один в один. Перемен, колбаски и "такжитьниззя" и "меняем систему, долой коммунизм"... И что? Сейчас снова ноете. Вы хотели "демократии"? Ешьте теперь.
            А менять бибу на бобу (коих два мудреца) с криками "системадолжнасдохнуть" - ну это стать третьим "мудрецом".
            1. antik
              antik 5 Agustus 2019 11:40
              +1
              Kutipan saka Cottodraton
              То же пели в 91. Один в один. Перемен, колбаски и "такжитьниззя" и "меняем систему, долой коммунизм"...

              Согласен. Но и "стабилизец", в соединении с хроническим враньем и ворьем надоел.
              1. rededya
                rededya 5 Agustus 2019 11:56
                -1
                Quote: antik
                Kutipan saka Cottodraton
                То же пели в 91. Один в один. Перемен, колбаски и "такжитьниззя" и "меняем систему, долой коммунизм"...

                Согласен. Но и "стабилизец", в соединении с хроническим враньем и ворьем надоел.

                Так не врите и не воруйте, кто же Вас заставляет. ngguyu
                1. penggemar-penggemar
                  penggemar-penggemar 5 Agustus 2019 14:08
                  -5
                  Игорёк, а чего ты прикинулся кульком? Воруют и врут пока только чиновники из едресни, правительства и те, что на самом верху. А я чего украду у себя в автобазе? Колесо откручу со своей-же машины?
                  1. rededya
                    rededya 5 Agustus 2019 14:13
                    +4
                    Kutipan saka Fan-Fan
                    Игорёк, а чего ты прикинулся кульком? Воруют и врут пока только чиновники из едресни, правительства и те, что на самом верху. А я чего украду у себя в автобазе? Колесо откручу со своей-же машины?

                    Хрен тя знает, может ты бензин по ночам тыришь. Кстати не напомнишь в какой партии проворовавшийся Белых состоял? Или воровство либералов таковым не является?
              2. Vadim237
                Vadim237 5 Agustus 2019 18:30
                -1
                От последнего вы не избавитесь, так как костяк ворья это часть народа - с уже давно сложившимися стереотипами и принципами - а вот от первого можно избавится в лёгкую со "Стабилизница" до по лного "Кабзеца".
              3. Cottondraton
                Cottondraton 6 Agustus 2019 12:01
                +1
                Создайте свой (оппозицию) коператив "Озеро", с блекджеком и девочками. Правильную.
                Много людей недовольных, но вот реальных шагов для улучшения жизни общества никто не делает.Все кидаются в крайности и ищут "спонсоров" - либо из кремля, либо с запада...И все думают только о себе.
                Созидателей нет(, одни революционеры
                1. Vadim237
                  Vadim237 7 Agustus 2019 11:00
                  0
                  Среди бездельников - созидателей никогда не будет.
        2. Kawiwitan
          Kawiwitan 5 Agustus 2019 15:34
          -1
          Так вы "ед" отстаиваете? За них голосовать предлагаете?
          1. rededya
            rededya 5 Agustus 2019 17:11
            +4
            Kutipan saka Revival
            Так вы "ед" отстаиваете? За них голосовать предлагаете?

            Боже избавь! Но за несистемников тоже не топлю. И те и те, лишь сортом отличаются, но если в ЕР ещё встречаются нормальные люди, то в числе несистемной оппозиции - вражина на вражине скачет и вражиной погоняет.
          2. Cottondraton
            Cottondraton 8 Agustus 2019 03:02
            +1
            Мы предлагаем вам самим возглавить, а не ждать царей, которые все придут и сделают. Как Путин тот же. Он не ныл, а собирал свою когорту. И сделал.
            Хотя тогда были кандидаты в "цари" и влиятельнее и беспринципнее. И бескровно, самое главное!
            А ваши революции-майданы... Я достаточно образован и себя уважаю, чтобы скакать на площадях с куструлькой на голове, ради чужих амбиций.
      2. Lipchanin
        Lipchanin 5 Agustus 2019 09:55
        -7
        Quote: antik
        Kutipan saka mavrus
        После победы Путина на последних выборах, "наши" олигархи, чинуши и депутаты (посчитав, что это и им народ оказал доверие) совсем с катушек съехали...

        Поэтому, на предстоящем дне голосования, люди должны понимать что голосуя за ЕДРО, ЛДПР, Справедливую Россию и за самовыдвиженцев, которые ранее состояли в этих партиях, они поддерживают правящую клику, терзающую Россию.

        А чем кпрф, не упомянутая вами от них отличается?
        1. antik
          antik 5 Agustus 2019 10:33
          +3
          Kutipan: Lipchanin
          А чем кпрф, не упомянутая вами от них отличается?

          Мы помним обещания ЕДРА .Стратегия 2020. Средняя зарплата 2700 долларов США к 2020 году. Обеспеченность жильем 100м2 на семью из 3 человек.
          .
          1. rededya
            rededya 5 Agustus 2019 10:45
            -2
            Quote: antik
            Kutipan: Lipchanin
            А чем кпрф, не упомянутая вами от них отличается?

            Мы помним обещания ЕДРА .Стратегия 2020. Средняя зарплата 2700 долларов США к 2020 году. Обеспеченность жильем 100м2 на семью из 3 человек.
            .

            Милейший, Вы в "совке" застряли? Мы, внезапно, живём при капитализме, где никто никому ничего не должен. А про зарплату в 2700 долларов, так то не к Едру, то к США, или Вы и о санкциях ничего не слышали?
            1. Silvestr
              Silvestr 5 Agustus 2019 13:35
              -2
              Quote: Rededya
              так то не к Едру, то к США, или Вы и о санкциях ничего не слышали?


              Так вы с Украины! Там всегда во всем винят либо «поперечников»-предшественников, либо Россию. Плохому танцору бебихи всегда мешают!
              1. rededya
                rededya 5 Agustus 2019 13:53
                +2
                Kutipan saka Silvestr
                Quote: Rededya
                так то не к Едру, то к США, или Вы и о санкциях ничего не слышали?


                Так вы с Украины! Там всегда во всем винят либо «поперечников»-предшественников, либо Россию. Плохому танцору бебихи всегда мешают!

                "ПопереДников". Нет я не с Украины. Вы таки о санкциях ничего не слышали. Ну и ладушки.
                1. Kawiwitan
                  Kawiwitan 5 Agustus 2019 15:39
                  -5
                  Так правительство говорит что санкции особого влияния не оказывают.
                  А вы говорите что обещанного размера зп в 2700 долларов (средняя) не смогли достичь из-за санкций.
                  А если сравнить зп в 2700 долларов как обещали и то что есть, то получается влияние санкций огромно, снижает возможные достижения в десяток раз.
                  Утверждаете что правительство врёт?
                  1. rededya
                    rededya 5 Agustus 2019 17:07
                    +4
                    Kutipan saka Revival
                    Так правительство говорит что санкции особого влияния не оказывают.
                    А вы говорите что обещанного размера зп в 2700 долларов (средняя) не смогли достичь из-за санкций.
                    А если сравнить зп в 2700 долларов как обещали и то что есть, то получается влияние санкций огромно, снижает возможные достижения в десяток раз.
                    Утверждаете что правительство врёт?

                    А правительство заявляет, что санкции не наносят ущерб? Ссылочку на это заявление в студию. Ущерб безусловно есть, но он меньше того, на который расчитывали на Западе.
            2. antik
              antik 5 Agustus 2019 16:42
              -2
              Quote: Rededya
              А про зарплату в 2700 долларов, так то не к Едру, то к США, или Вы и о санкциях ничего не слышали?

              Голубчик, стратегия 2020 разработана правительством России, и представлена народу.
              Цит. «Средняя зарплата в стране к 2020 году будет не меньше 2,7 тысячи долларов», — такие и другие обещания правительства распространяли СМИ в 2008 году, когда была опубликована «Стратегия-2020» — концепция долгосрочного развития России под авторством Минэкономразвития во главе с Эльвирой Набиуллиной.
              А санкции на нас не действуют. Это нам говорят каждый день из любимого зомбоящика. Я вот лопату штыковую давеча купил. Написано "Сделано в Мексике." Вот ведь как славно! Нам америкосы, залужники лопаты не продают< а мы их в Мексике закупаем!
              А турбины, нам тоже Украина да и прочий мир перестали продавать, так нам Китай, целый турбинный завод строит. Во как, мы их сделали.
              Нет, санкции нам как мертвому припарки. Зря ты так.
              ЕДРО, в топку. Берут меня сомнения, что после 1000 ударов в голову, Николай Валуев могет законы правильные принимать.
              Опять же Кабаева. Сколько раз, это она через головенку то свою перепрыгивала , да вьюном вертелась. Конечно гибкая, слов нету. Мордастик смазливый да и губешки пухлые. Но как то законы придумывать, опять же анализировать надо. А вдруг в голове ейной все перемешано? А? нужна нам такая вертлявая власть? А?
              1. rededya
                rededya 5 Agustus 2019 17:15
                +3
                Quote: antik
                Берут меня сомнения, что после 1000 ударов в голову, Николай Валуев могет законы правильные принимать.
                Опять же Кабаева. Сколько раз, это она через головенку то свою перепрыгивала , да вьюном вертелась. Конечно гибкая, слов нету. Мордастик смазливый да и губешки пухлые. Но как то законы придумывать, опять же анализировать надо. А вдруг в голове ейной все перемешано? А? нужна нам такая вертлявая власть? А?

                Ну, до Вас им конечно, как до луны раком. Кто из правительства говорил, что санкции не наносят вреда? Из правительства, а не журналистов. Порадуйте ссылкой.
                1. Komentar wis dibusak.
          2. Lipchanin
            Lipchanin 5 Agustus 2019 10:46
            -3
            Я спросил чем кпрф отличается от всех этих яблок, лдпр и прочих.
            Этим вы либерасты и отличаетесь от нормальных людей, что когда ответить нечем, переводите разговор на другую тему, а то и вообще забалтываете её пустопорожней болтовнёй и агитками
            1. antik
              antik 5 Agustus 2019 16:26
              -4
              Kutipan: Lipchanin
              Этим вы либерасты и отличаетесь от нормальных людей,

              Главный либераст сидит в Кремле. Портрет его выше по ветке. А мы голубчик, сталинисты. И не голосуем за ЕДРО.
              1. rededya
                rededya 5 Agustus 2019 17:32
                +3
                Quote: antik
                Kutipan: Lipchanin
                Этим вы либерасты и отличаетесь от нормальных людей,

                Главный либераст сидит в Кремле. Портрет его выше по ветке. А мы голубчик, сталинисты. И не голосуем за ЕДРО.

                Шутка дня. ngguyu ngguyu ngguyu Сталинисты. Может "Сатанисты", Вы ничего не путаете? ngguyu
                1. Komentar wis dibusak.
              2. Lipchanin
                Lipchanin 5 Agustus 2019 19:30
                +2
                Quote: antik
                Главный либераст сидит в Кремле

                В Кремле сидит не либераст. Главный либераст малолеток на митинги гоняет.
                Портрет его выше по ветке.

                Iki?

                А мы голубчик, сталинисты.

                Это ты так к своему половому партнёру обращайся.
                И не голосуем за ЕДРО.

                Да ещё не хватало чтобы такие за него голосовали
                1. antik
                  antik 5 Agustus 2019 21:52
                  -1
                  Kutipan: Lipchanin
                  Iki?

                  Этот. Голубчик. Он не осудил вечно пьяного ельцина и его клику. Он построил за бюджетные деньги ельцин центр. Он лишил страну будущего, отказавшись от идеологии. Он возлюбил предателя и лжеца со-Лже-ницына. Он заставил детей в школах изучать жалкие творения этого коллаборациониста. Кавказ затоплен русскими деньгами. Донбасс залит русской кровью и предан. 20 лет блужданий и вранья. Хватит. Ты ведь больше не осилишь.
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 22:11
                    +3
                    Quote: antik
                    sayange

                    Дружище, охолоните. Это сайт в интернете, а не броневик на площади ngguyu
          3. Vadim237
            Vadim237 5 Agustus 2019 18:31
            +2
            Сейчас в год строят 82 миллиона квадратных метров жилья - программа 2020 в действии.
          4. Cottondraton
            Cottondraton 6 Agustus 2019 12:02
            0
            Не было там к 2020, там что то чуть ли не про 40 было
  10. Loess
    Loess 5 Agustus 2019 08:02
    +4
    Большая ошибка номер один: «наглое манипулирование выборами».
    Кажется, Запад признавал наши выбор только тогда, когда избирался Ельцин... Вот только нам такого "счастья" больше не надо.
  11. nikvic46
    nikvic46 5 Agustus 2019 08:14
    +5
    Конечно по интернету трудно судить о нашем согласии.И все же..Кто нибудь смотрел на число лайков? О ни зашкаливают десятки миллионов.В "Ледниковом периоде" тренер предъявил претензии Тарасовой за низкую оценку. "У него миллион лайков,а вы ставите.." Вот так лайки против профессионализма.Лайкнутых очень много.Оценку "нравится" ставят за обнаженку, за какие то немыслимые действия.И все это по тихому переходит на ТВ. Специально выбрал бесспорные песни."Я люблю тебя жизнь" -"за" 5,6 тысяч.Против-219.Детская песенка "В траве сидел кузнечик" исп.детский хор.И опять очень находится очень много людей,кому это не по нраву.Думаю, выводы делать не мне.Что то у нас сломалось.
  12. roket757
    roket757 5 Agustus 2019 08:17
    +4
    . Дельный совет!

    Стоять на месте, не двигаться, не делать ничего — вот вам слагаемые стабильности. Не то вместо роста ВВП будет в стране рост числа арестов
    .
    Интэрэсно, а те ребята, которых арестовывают, ЗА ПРОГРЕС И ДВИЖЕНИЕ ВПЕРЁД БЫЛИ???
    А кто их арестовывал, резко против???
    Не верится .... совсем!
  13. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 5 Agustus 2019 08:26
    +3
    Умом Россию не понять... Вот и не могут понять "за бугорные" яко бы аналитики какие процессы происходят у нас сегодня. Анализом ситуации в стране занимаются те, кто не афиширует результатов исследований. Публичная, яко бы, аналитика всего навсего это элемент навязывания мнения с целью дестабилизации ПОЛИТИЧЕСКОЙ ситуации в стране, а не попытка найти пути разрешения внутренних проблем. А вот оппозиции у нас в России сегодня нет и это факт. Именно отсутствие оппозиции и может привести к социальному взрыву - стихийные выступления против власти (не путать с конкурентной борьбой олигархических кланов - на примере различных цветных революций). А пока, кроме как с улыбкой, умозаключения, а точнее домыслы, только и остаётся воспринимать как предлог поиздеваться над ними в стиле Задорного.
    1. Olezhek
      Olezhek 5 Agustus 2019 18:50
      -2
      Умом Россию не понять... Вот и не могут понять "за бугорные" яко бы аналитики какие процессы происходят у нас сегодня.


      А знаете, процессы откровенно невесёлые
      1. Vitaly Tsymbal
        Vitaly Tsymbal 5 Agustus 2019 23:25
        +1
        Знаю, весёлые процессы сейчас на Украине))) в Ливии, в Афганистане, в Сирии и т.д. А у нас в России всё серо и скучно, даже либерасты нас развеселить не могу)))
  14. Sergst
    Sergst 5 Agustus 2019 08:41
    +2
    Kutipan saka: ROSS 42
    ...
    Возьмём, например, ВВП за 2018 год — существенный рост! Целых 1, 3% при инфляции всего-то ничего — 4,2

    А как проценты ВВП связаны с инфляцией? ВВП считается уже с учётом инфляции. То есть, если Вы хотели сказать что 1,3% роста ВВП это мало - я с Вами соглашусь, очень и очень мало, нужно 6-7% как минимум. А, если Вы хотели сказать, что было падение на 2,9%, то это не так.
    1. depressant
      depressant 5 Agustus 2019 16:07
      +1
      Какой-то сегодня день нехороший. Яндекс открылся сплошь негативными новостями. К примеру, по сообщению РИА Новости, количество малых и средних предприятий в этом году успело сократиться на 7 -- 8% от их количества в прошлом году. Из них 18, 3 тысячи -- малые и 1,5 тысячи -- средние.
      При этом без работы остались 257,1 тысяч человек.
      В первом квартале этого года ВВП страны вырос всего на 0,7% и только за счёт крупных, а также, заметьте, государственных предприятий. Постепенно снижаясь к настоящему моменту до 0,5%. Во втором полугодии начинается финансирование национальных проектов, и, возможно, слабый рост экономики. Но эксперты сошлись во мнении, что техническая рецессия нашей экономики начнётся уже в этом году, а не в последующих, как предполагалось ранее.
      Значит всё-таки начнётся?
      А сокращения бизнеса продолжаются. Из-за ужесточения правил его ведения в соответствии с федеральными законами и, главное, в связи с ужесточением правил кредитования согласно международному правилу Базель Ш. Ну, никак не смог наш Центробанк проигнорировать рекомендации МВФ!
      Мелкий бизнес разогнался, было, уйти в микрофинансы, но последним Минфин наступил на горло, и их количество также сокращается, деньги занимать негде. Значит дополнительно вырастет безработица. Может, потому, что уволенный торговый или микрофинансовый работник -- это далеко не всегда тот специалист, который может быть задействован в реализации нацпроектов.

      Так будут ли по этому поводу социальные протесты? Те, которые не сможет возглавить либеральная оппозиция по причине их "непрофильности"? Не будут. Малый и средний бизнесы уйдут таксовать или ждать лучших времён, искать новые возможности, благо какие-то накопления у них имеются. Либо люди уйдут из бизнеса навсегда.
      Что касается безработных -- бывших наёмных работников, то они рассеяны по всей стране и неспособны к объединению в рамках общего протеста, потому их семьи резко урежут свои расходы. Значит количество бедных дополнительно возрастёт. А бедные -- это не социальная база либеральных протестов. Они не интересны даже органам местных советов и дум различных уровней. Погавкавшись с властью по поводу неправильного подсчёта голосов и шумно посудившись с нею, либералы наконец замолчат -- как всегда, а вновь избранные депутаты озаботятся наведением коррупционных связей и пополнением собственных карманов. И возбудятся лишь к следующим выборам. Как партия Яблоко в Окуловке -- выбивая для города единственный автомобиль скорой помощи. Раньше у них руки до этого не доходили.
      Вот такая картина нашей жизни.
      1. Manungsa Kucing Null
        Manungsa Kucing Null 5 Agustus 2019 16:18
        +3
        Quote: depresi
        Вот такая картина нашей жизни

        Жизнь прекрасна. Главное - правильно подобрать антидепрессанты (с) nglirik
      2. Olezhek
        Olezhek 5 Agustus 2019 18:55
        -2
        Какой-то сегодня день нехороший. Яндекс открылся сплошь негативными новостями. К примеру, по сообщению РИА Новости, количество малых и средних предприятий в этом году успело сократиться на 7 -- 8% от их количества в прошлом году. Из них 18, 3 тысячи -- малые и 1,5 тысячи -- средние.
        При этом без работы остались 257,1 тысяч человек.


        Да малый бизнес падает.
        Да рабочие места сокращают.
        Как-то не вовремя власти эту байду с "недопуском" затеяли. Не вовремя.
  15. krops777
    krops777 5 Agustus 2019 08:47
    +2
    Трудно разозлить народ чем-нибудь так сильно, как этой манипуляцией. Сестанович указывает на безумие, охватывавшее толпы, понявшие, что ими манипулировали. В его историческом списке так называемая Революция роз в Грузии (2003 год), Оранжевая революция на Украине (2004 год), Революция тюльпанов в Кыргызстане (2005 год). Везде причиной революций стали фальсификация подсчёта голосов и другой обман на выборах.


    Да неужели, а мы белые и пушистые и к данным революциям дело не имеем. Профессор за работу держится или голос Америки проснулся, куда же без вас.
  16. nachtigalsif
    nachtigalsif 5 Agustus 2019 09:08
    +1
    Kutipan saka Reptilian
    Kutipan: Lipchanin
    ...А вам не всё равно? Мне лично по барабану.Мелкая собака громче лает

    А меня прибесило это слово, поскольку нигде никакого партнёрства не видно,, при этом этакое упорное заискивание.

    Так ведь никто двумя пальчиками обеих рук при слове "партнеры" на камеру сгибать не будет. Сами не догады? У них мы явные Враги, у нас они явные "партнёры"...
    1. rededya
      rededya 5 Agustus 2019 09:45
      0
      Kutipan: Nachtigalsif
      Kutipan saka Reptilian
      Kutipan: Lipchanin
      ...А вам не всё равно? Мне лично по барабану.Мелкая собака громче лает

      А меня прибесило это слово, поскольку нигде никакого партнёрства не видно,, при этом этакое упорное заискивание.

      Так ведь никто двумя пальчиками обеих рук при слове "партнеры" на камеру сгибать не будет. Сами не догады? У них мы явные Враги, у нас они явные "партнёры"...

      Уважаемый Иогрь, "партнёром" тоже можно назвать так, что оппонент будет чувствовать себя гомогеем. hi
      1. Lipchanin
        Lipchanin 5 Agustus 2019 09:58
        -5
        Quote: Rededya
        Уважаемый Иогрь, "партнёром" тоже можно назвать так, что оппонент будет чувствовать себя гомогеем.

        Прицепились к этому слову как мухи к мёду.
        Уже какой год никак не угмонятся.
        Другие слова ВВП которыми он залужников опускает ниже плинтуса, в упор не слышат
        1. rededya
          rededya 5 Agustus 2019 10:10
          -3
          Kutipan: Lipchanin
          Прицепились к этому слову как мухи к мёду.
          Уже какой год никак не угмонятся.
          Другие слова ВВП которыми он залужников опускает ниже плинтуса, в упор не слышат

          Видимо кому-то хочется, что-бы амеров называли с высоких трибун "козлами". Партнёрство тоже разное бывает, например "половые партнёры", а тут возникает вопрос, кто сверху. Судя по вопросам по Охотскому морю, Арктическому шельфу и многим другим, наши дорогие Западные партнёры © прочно укрепились коленно-локтевой позе. ngguyu
          1. Lipchanin