Review militèr

Where kanggo nyelehake dhuwit Russian? Napa Moscow ora ngrungokake IMF

123

Aja ngajari urip


Kanggo kaping pindho ing taun-taun pungkasan, Dana Moneter Internasional nyuwun panguwasa Rusia kanggo nandur modal Dana Kekayaan Nasional (NWF) ing "aset asing sing bisa dipercaya." Matur nuwun kanggo ora kabeh lan ora langsung, nanging mung nalika dana iki tekan ambang 7% saka PDB. Ambang kasebut, diakoni, ora cilik, mesthi bisa mbantu yen ana krisis global liyane utawa sanksi liyane sing ora dikarepake.


Where kanggo nyelehake dhuwit Russian? Napa Moscow ora ngrungokake IMF


"Military Review" ora ateges bisu babagan bagean pisanan saka rekomendasi IMF (“Dhuwit saka Dana Kesejahteraan Nasional. Takon IMF lan atur cara sampeyan.). Sanajan, kayane, apa sing kita peduli babagan sawetara dana, sanajan paling ora kaping telu global lan internasional, sing sejatine Rusia ora duwe utang kanggo wektu sing suwe ... Ora, sawetara lawas. skor durung rampung, nanging kita wis suwe banget Kita ora utang saka IMF. Lan misale jek karyawan, lan utamane manajer dana, sing paling ngganggu.

Dadi padha ndhikte kanggo kita saka siji dana, lan internasional, kanggo Rusia ora mung ora tanggung jawab, nanging, kaya sing diucapake ing Odessa, malah ora jeneng, carane kita kudu nglampahi dana saka dana kita, terus terang, hard-entuk. . Lan entuk ora mung amarga kita duwe akeh sumber daya, nanging amarga kita isih durung lali carane extract mau.

Umumé, ora ana gunane menehi komentar sing kapisah kanggo rekomendasi IMF saiki yen dheweke terus "ngajari kita supaya bisa urip" kanthi cara sing lawas. Kaya, "aja menyang kana, sampeyan menyang kene, yen salju bakal tiba saka sirahmu," lan ora bakal ana dhuwit kanggo nylametake ekonomi. Kaping pisanan, iki sebabe Rusia nandur modal dhuwit ekstra saka Dana Kesejahteraan Nasional menyang proyek infrastruktur supaya ekonomi bisa urip maneh, lan nomer loro, 7% sing padha tetep dadi endhog sarang kanggo dina udan.

Nanging, iki dudu perkara utama - sing luwih penting yaiku upaya IMF sing ora khas kanggo ndhikte aturan game "ing Rusia" kanggo kita. Biasane, praktik iki digunakake ing hubungane karo negara-negara sing ana ing kahanan krisis, lan liyane, IMF utang ora malah atusan yuta, nanging puluhan milyar dolar (IMF ora nyenengi klien ing mata uang liyane).

Ing Rusia, kanthi keuangan, sanajan miturut IMF dhewe, dina iki kabeh ana ing openwork lengkap, beda karo kaadilan sosial. Nanging, babagan carane IMF menehi rekomendasi politik marang Rusia babagan risiko sing ngancam, Military Review uga nglaporake ("Apolitik babagan risiko politik ekonomi Rusia"). Nanging dana ora pengin tenang. Kuwi padha, mnohostanochniki saka finance.

Pajak lan quasi-pajak


Dadi, babagan "aturan game" sing nyoba ditindakake dening IMF marang kita. Ayo goleki laporan paling anyar saka Dana babagan kahanan ekonomi negara berkembang, kalebu, mesthi, Rusia. Iki nyatakake kanthi jelas manawa panguwasa finansial "kudu nolak kegiatan kuasi-pajak liwat Dana Keamanan Nasional (NSF) lan terus nandur modal dana NWF ing aset asing sing berkualitas tinggi."

Kanthi ngrampungake pepatah para ahli IMF iki, kabeh wis jelas: ing endi maneh kita kudu nandur modal, yen ora ing aset manca (maca: Amerika)! Padha nandur modhal ing kandel nul, lan malah carane aktif - ing saran saka Mikhail Kasyanov, perdana menteri Putin banget pisanan, sing, nalika dadi Menteri Keuangan, dibukak mekanisme pamukiman global Rusia karo IMF padha.



Aku dibukak ing kuwi cara sing ing biaya owahan losses, kang isih worth mriksa lan rechecking, ekonomi kita isih tak mati paling siji jarum. Ora, sayangé, ora karo lenga, nanging mung karo utang, utamané saka jarum IMF. Nanging, sayangé, krisis global 2008-2009 kedaden karo gelembung sinetron "Fanny" lan "Freddie". Ing wong-wong mau, Rusia, sing wis meh tanpa utang, mung nandur modal kanthi lengkap. Dadi luwih supaya kita kudu mbaleni kaya standar karo ruble, sanajan ing skala sing rada cilik.



Nanging kanthi wiwitan argumen para spesialis IMF, kabeh luwih rumit. Pakar finansial independen wis biasa nganggep macem-macem jinis requisition minangka quasi-taxes. Kaya parkir mbayar, sistem Platon padha, ragad mrikso provokatif terus terang, lan malah, sanajan ora langsung, reformasi pensiun kondhang. Cedhak banget ing kene, minangka chip anyar - ragad daur ulang.

Ora mung kabeh iki piye wae ora cocog karo pranata konstitusi kita, sanajan kita bisa ngerti, pengacara gedhe saka Pengadilan Konstitusi ora mikir. Dadi, yen IMF temenan kabeh iki, mesthine kudu ngadegake tugu, ing panggonan salah siji plester Ilyichs nang endi wae ing Uryupinsk.

Nanging sawise kabeh, ing IMF, kang menehi kritik dening pathos saka laporan dana, kegiatan quasi-pajak dimangertèni minangka soko temen beda - nyoba kanggo deprive industri ekspor-oriented, utamané bahan mentah, saka super-bathi. Usaha, nyatane, cukup wajar. Ya, liwat aturan budget, kang ngethok mati lan nggabung menyang NWF padha kabeh sing ditampa saka prices lenga inflated, lan, minangka asil, prices gas. Ya, liwat manipulasi pajak ekstraksi mineral. Ya, kanthi kontrol ketat babagan pengembalian dana PPN menyang eksportir sing padha, supaya ora ekspor lan ekspor maneh palsu.

Para ahli dana, internasional lan murni moneter, yakin yen investasi ing aset manca bakal ngidini Rusia "nglindhungi sumber daya kanggo generasi sing bakal teka lan ngisolasi ekonomi saka volatilitas rega minyak." Ora luwih, ora kurang. Lan iki senadyan kasunyatan sing dhuwit ing pasca-Soviet Rusia wis pakulinan aneh kobong metu karo banget, banget stabil.

Nanging, spesialis sing dihormati saka IMF ora mangu-mangu yen mung kanthi nandur modal ing aset asing, kita bakal bisa "nyengkuyung diversifikasi lan pertumbuhan ekonomi non-minyak." Matur nuwun, mesthi, nanging kita ora duwe dhuwit kanggo tuwuh kaya ngono, mung saka ekonomi minyak.

Dadi kita nyoba, nanging ing kene dheweke teka karo macem-macem tips lan rekomendasi. Iku bakal luwih apik yen padha mbantu ningkataké Nord Stream 2, kang ketoke pribadi (nanging nyatane luwih saka setengah negara) dana Gazprom nandur modhal, bebarengan karo milyaran kepincut saka partners manca.

Nanging, iku dosa kanggo mangu-mangu profesionalisme para ahli IMF. Sawise kabeh, dana kasebut uga menehi saran marang panguwasa Rusia supaya ora owah-owahan maneh ing aturan anggaran. Lan iki tegese dheweke ora cepet-cepet ngilangi hak kita kanggo mbuwang dana gratis. Sanajan IMF kuwatir babagan kasunyatan manawa ukuran pinjaman konsumen ing Rusia terus terang.

Kita ora bakal mbantah, kanggo nggoleki urip sing apik, pedunung Rusia sing mlarat paling ora seneng yen tingkat kapentingan ing silihan wis dadi saiki ora fatal, nanging mung ngancam. Iki ngendi dheweke nemu utang. Diwiwiti karo hipotek lan dipungkasi kanthi jangka pendek - nganti payday. Liyane bab iku klien perusahaan saka bank-bank ing Rusia ora ateges overfed karo silihan. Sing bakal dadi kuwatir kanggo IMF.
Pengarang:
123 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Destiny
    Destiny 6 Agustus 2019 15:10
    + 12
    "populasi Rusia sing mlarat seneng"
    Ya, saiki wis ora seneng maneh, penulis ... Wis nifiga wis ora seneng, iki banget populasi saya mlarat, nanging mung tambah jengkel.
    1. garrett
      garrett 6 Agustus 2019 15:24
      +2
      iku sarkasme
      1. Kucing Kuzya
        Kucing Kuzya 6 Agustus 2019 15:56
        + 22
        Aku maca artikel lan ora ngerti ing ngendi panggonan ".... Moscow ora ngrungokake IMF" Nyuwun
        Miturut pendapatku, nalika dheweke "ngrungokake", dheweke terus "ngrungokake" lan tindakake kabeh rekomendasi. ya
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 6 Agustus 2019 17:01
          +3
          Quote: Kucing Kuzya
          Miturut pendapatku, nalika dheweke "ngrungokake", dheweke terus "ngrungokake" lan tindakake kabeh rekomendasi.

          Mesthi wae! apik Mbalik ing 2017, IMF nyaranake ngunggahake umur pensiun.
          "Pungkasane, reformasi pensiun sing nyedhiyakake kenaikan legislatif ing umur pensiun bakal mbantu nyuda pengaruh tren demografi negatif ing pasar tenaga kerja, dene aturan fiskal sing dirancang kanthi apik bakal nglindhungi daya saing kanthi nyuda pengaruh rega minyak sing ora stabil ing pasar tenaga kerja. kurs »

          https://www.gazeta.ru/business/2017/05/19/10682057.shtml
          1. vasili
            vasili 6 Agustus 2019 20:07
            -6
            Yagene ana wong sing mikir yen IMF nindakake apa wae ing Federasi Rusia, sanajan utang pungkasan menyang IMF wis dibayar dening Federasi Rusia ing taun 2005? Apa sampeyan nundha pasokan manual anyar nganti 15 taun, utawa apa ???
            1. aybolyt678
              aybolyt678 6 Agustus 2019 20:35
              +6
              Kutipan saka vasily
              Napa ana sing mikir yen IMF nindakake apa wae ing Rusia

              mesthi nemtokaken. Nindakake kurs, bunga silihan, jumlah awis sirkulasi, kabijakan perbankan ing hubungan karo bahan mentah, energi, tetanèn lan industri, uga populasi.
              1. vasili
                vasili 7 Agustus 2019 07:51
                -2
                Mesthi ora. Amarga Rusia ora duwe utang marang IMF sajrone 15 taun saiki.
                1. aybolyt678
                  aybolyt678 7 Agustus 2019 12:20
                  -1
                  Kutipan saka vasily
                  Amarga Rusia ora duwe utang marang IMF sajrone 15 taun saiki.

                  Mungkin Rusia belongs kanggo IMF, uga, kanggo sawetara ombone?
                  1. vasili
                    vasili 7 Agustus 2019 12:30
                    0
                    Utawa Mungkin Rusia belongs kanggo reptilians saka Nibiru, uga, kanggo sawetara ombone? Persis asumsi sing padha.
                    1. aybolyt678
                      aybolyt678 7 Agustus 2019 12:44
                      +3
                      Ing kasus apa wae, bank duwe hak luwih akeh tinimbang warga. Mulane, kelas panguwasa ing negara kita minangka bankir, sing bisa uga minangka reptil. eseman
                  2. Tatyana Pershina
                    Tatyana Pershina 7 Agustus 2019 19:40
                    +3
                    kagungane. Pangsa Rusia ing IMF yaiku 2.71%. Ora akeh, mesthi, nanging bagean saka negara BRICS 14,18% lan nyedhak pamblokiran 15%.
                    1. aybolyt678
                      aybolyt678 7 Agustus 2019 20:58
                      +2
                      Quote: Tatyana Pershina
                      Bagean Rusia ing IMF yaiku 2.71%

                      Lan apa bagean saka IMF ing Rusia??? ing pangertèn saka pinten negara kita ora kita?
                2. Saben
                  Saben 10 Agustus 2019 14:51
                  +1
                  Kutipan saka vasily
                  Mesthi ora. Amarga Rusia ora duwe utang marang IMF sajrone 15 taun saiki.

                  gumantung. Lan kuwat banget. Liwat Bank Sentral.
                  Yen kita nganalisa pranata Hukum Federal ing "Bank Pusat Federasi Rusia", bank iki ora subordinate kanggo Pemerintah Federasi Rusia lan ora kapekso kanggo tindakake instruksi. Nanging, ing wektu sing padha, mung Bank Sentral Federasi Rusia sing bisa mutusake babagan masalah ruble (print). Pamrentah ora bisa meksa dheweke.
                  Lan saiki sing paling menarik:
                  "Pasal 4. Bank Rusia nindakake fungsi ing ngisor iki:
                  Klausa 182 saka Bank Sentral Federasi Rusia minangka simpenan dana Dana Moneter Internasional ing mata uang Federasi Rusia, nindakake operasi lan transaksi sing ditemtokake dening artikel saka Persetujuan Dana Moneter Internasional lan perjanjian karo Dana Moneter Internasional;
                  Sing. sing bener ngontrol Bank Sentral Federasi Rusia? Pamrentah Federasi Rusia utawa IMF?
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 10 Agustus 2019 15:06
                    +1
                    Kutipan saka: Saben
                    sing bener ngontrol Bank Sentral Federasi Rusia? Pamrentah Federasi Rusia utawa IMF?

                    Wis kesel, dheweke bener negatif

                    Sinau miwiti Art. 5, 12 lan 13 saka padha "Hukum Bank Sentral Federasi Rusia". paling ora. Piye kabare - mlebu, ayo ngobrol ya

                    Ya, aku bakal ngganggu sampeyan langsung: IMF ora ngatur Bank Sentral Federasi Rusia. Kaya Federal Reserve AS Nyuwun
                    1. Saben
                      Saben 10 Agustus 2019 15:31
                      -1
                      Sinau miwiti Art. 5, 12 lan 13 saka padha "Hukum Bank Sentral Federasi Rusia". paling ora. Piye carane - mlebu, ayo ngomong ya

                      Dideleng. Dadi apa?
                      Art. 5 - Iku sejatine sifate deklaratif.
                      Ora ana kekuwatan khusus kanggo ngatasi masalah Bank Sentral.
                      Art. 12. Dewan Keuangan Nasional minangka badan kolegial Bank Rusia.
                      Anggota Dewan Keuangan Nasional, kajaba Ketua Bank Rusia, ora bisa kerja ing Bank Rusia kanthi permanen lan ora nampa bayaran kanggo kegiatan iki.

                      Nanging dheweke dudu anggota Dewan Direksi.
                      Art. 13 Utamane ngatur kegiatan ekonomi Bank Sentral.
                      Pitakonan isih padha: Bisa Bank Sentral Federasi Rusia nolak netepi Keputusan Pemerintah Federasi Rusia babagan emisi?
                      1. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 10 Agustus 2019 15:39
                        0
                        Kutipan saka: Saben
                        Dideleng. Dadi apa? ...

                        Aku ndeleng ngguyu

                        Kutipan saka: Saben
                        Pitakonan isih padha: Bisa Bank Sentral Federasi Rusia nolak netepi Keputusan Pemerintah Federasi Rusia babagan emisi?

                        Sampeyan mangsuli dhewe:

                        Kutipan saka: Saben
                        ... bank iki ora subordinate kanggo Pamrentah Federasi Rusia lan ora wajib ngetutake instruksi kasebut ...

                        Lan kanthi cara kasebut, dheweke pancen bener.

                        Nanging ing kene:

                        Kutipan saka: Saben
                        Gumantung (RF ing IMF). Lan kuwat banget. Liwat Bank Sentral...

                        - Mbutuhake bukti. Kabeh sing wis kasebut ing ndhuwur ora mbuktekake ide sampeyan kanthi cara apa wae. Nyuwun
                      2. Saben
                        Saben 10 Agustus 2019 16:21
                        0
                        Kutipan saka: Saben
                        Pitakonan isih padha: Bisa Bank Sentral Federasi Rusia nolak netepi Keputusan Pemerintah Federasi Rusia babagan emisi?

                        Kutipan saka: Saben
                        ... bank iki ora bawahan kanggo Pamrentah Federasi Rusia lan ora wajib ngetutake instruksi kasebut.
                        .

                        Lan kanthi cara kasebut, dheweke pancen bener.

                        Dadi ing kene ana bebaya.
                        Yen dana tambahan dibutuhake kanggo pangembangan ekonomi negara, Bank Sentral bisa mung nolak kanggo print mau. (ayo ngomong ana konflik antarane Bank Sentral lan Pemerintah)
                        Lan ngendi kanggo njupuk liya tambahan?
                        Pinjaman menyang IMF.
                      3. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 10 Agustus 2019 16:54
                        -1
                        Kutipan saka: Saben
                        Bank Sentral bisa uga ora gelem nyithak. (ayo ngomong ana konflik antarane Bank Sentral lan Pemerintah)

                        Ayo kita ngira nglirik

                        Kutipan saka: Saben
                        Ing endi sampeyan bisa entuk dhuwit luwih akeh? Pinjaman menyang IMF

                        Rubles dibutuhake kanggo "pembangunan ekonomi". Sing, kaya sing disaranake, "ora gelem nyithak Bank Sentral."

                        IMF ora bakal menehi sampeyan rubles - ora duwe.

                        Dadi apa "bebaya" ing kono? Ekonom, sial ngguyu
                      4. Ruslan67
                        Ruslan67 10 Agustus 2019 17:13
                        +1
                        Kutipan saka: Saben
                        Bank Sentral bisa uga ora gelem nyithak. (ayo ngomong ana konflik antarane Bank Sentral lan Pemerintah)

                        Mangkene carane nerangake wong bodho Bank Sentral bisa nolak nyithak dhuwit ya Lan sampeyan ora bisa meksa dheweke Nyuwun Nanging sampeyan bisa ngganti pimpinan
                        Roma, suwene?
                      5. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 10 Agustus 2019 17:16
                        -1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Roma, suwene?

                        Ya, wong kasebut kaya ngerti yen ora ana gunane kanggo pindhah menyang IMF kanggo rubel Nyuwun

                        A trifle, nanging becik ngguyu
            2. Gardamir
              Gardamir 6 Agustus 2019 21:05
              +4
              pasokan manual anyar
              Reception minangka lawas minangka donya, nyolong lan bengok-bengok mungkasi maling. Saben uwong ngerti sing mundhakaken umur leren, dhawuh IMF.
              1. Manungsa Kucing Null
                Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 21:09
                +1
                Kutipan: Gardamir
                Kabeh wong ngerti yen ...

                Mekaten.

                Kutipan: Gardamir
                Resepsi wis lawas kaya donya

                Kabeh wong ngerti, nanging ora ana sing bisa mbuktekake.

                Nanging- kabeh wong ngerti ngguyu
                1. kesalahan digital
                  kesalahan digital 7 Agustus 2019 15:56
                  +2
                  Kutipan saka Cat Man Null
                  ora ana sing bisa mbuktekake.

                  Russian Federation. Konsultasi 2017 miturut Artikel IV. Siaran pers lan laporan staf; Laporan Negara IMF No. 17/197 (https://www.imf.org/ru/Countries/ResRep/RUS#top):
                  14. ... Staff IMF maneh sing imbuhan
                  budget kudu adhedhasar langkah-langkah sing luwih permanen lan diangkah
                  orientasi (contone, kanggo nambah orientasi target program sosial
                  bantuan)... liwat wektu, tabungan fiskal luwih gedhe bisa digayuh liwat reformasi parametrik saka sistem pensiun
                  16. ... Sanadyan persetujuan reformasi pensiun mung bisa kelakon sawetara wektu sawise pemilihan presiden, padha [panguwasa RF] rembugan telung set ngukur sing bisa dianggep: i) mundhakaken lan equalizing umur pensiun statutory; ii) nyuda tunjangan pensiun nalika pensiun dini; iii) nyuda pembayaran pensiun kanggo pensiunan sing durung tekan umur pensiun wajib...

                  Secara resmi sampeyan bener - pesenan ora duwe. Endi "panguwasa" sing ditemoni dening perwakilan IMF nalika nyiapake laporan kasebut dituduhake ing kaca kapindho. hi
                  1. Manungsa Kucing Null
                    Manungsa Kucing Null 7 Agustus 2019 16:38
                    0
                    Kutipan saka DigitalError
                    Secara resmi, sampeyan bener - ora ana pesenan

                    Inggih, paling seneng Nyuwun

                    Kutipan saka DigitalError
                    Endi "panguwasa" sing ditemoni dening perwakilan IMF nalika nyiapake laporan kasebut dituduhake ing kaca kapindho.

                    Siluanov, Oreshkin, Nabiullina... lah, sapa maneh sing kudu ditemoni?

                    Matur nuwun kanggo link ya
                    1. kesalahan digital
                      kesalahan digital 7 Agustus 2019 17:26
                      +1
                      Kutipan saka Cat Man Null
                      sapa maneh sing kudu ketemu?

                      Iki bisa dingerteni, kabeh isih ana ing panggonane.
                      Pitakonan liyane sing menarik: apa Vladimir Vladimirovich ngerti babagan isi rapat kasebut lan apa dheweke wis setuju karo rekomendasi IMF kasebut nalika, ing Desember 6, 2017, dheweke ngumumake keputusane kanggo melu ing pemilihan presiden sing bakal teka?
                      Dheweke ketemu karo manajer IMF Lagarde ing St. Petersburg secara harfiah telung minggu sadurunge pengumuman resmi babagan wiwitan reformasi "parametrik".
                      1. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 7 Agustus 2019 18:01
                        0
                        Kutipan saka DigitalError
                        Pitakonan liyane sing menarik: apa Vladimir Vladimirovich ngerti babagan isi rapat kasebut lan apa dheweke wis setuju karo rekomendasi IMF kasebut nalika, ing Desember 6, 2017, dheweke ngumumake keputusane kanggo melu ing pemilihan presiden sing bakal teka?

                        Inggih, kasengsem. Aku pribadi ora peduli Nyuwun

                        Kutipan saka DigitalError
                        Dheweke ketemu karo manajer IMF Lagarde ing St. Petersburg secara harfiah telung minggu sadurunge woro-woro resmi wiwitan reformasi "parametrik"

                        Wis cetha. Yen wong liya (aja nuding driji) tinimbang Putin sing bakal dadi presiden, apa ana pensiun "gaya lawas", tambah kaya beasiswa, lan bank jeli?

                        IMHO meh ora ya
                      2. kesalahan digital
                        kesalahan digital 7 Agustus 2019 18:33
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        IMHO meh ora

                        Sampeyan ora bisa mriksa iki sadurunge 2024. Judhul artikel kasebut ngemot pratelan yen Moskow ora ngrungokake IMF.
                        Nyatane - ora mung ngrungokake, nanging uga ngrungokake.
                      3. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 7 Agustus 2019 18:48
                        0
                        Kutipan saka DigitalError
                        Judhul artikel kasebut ngemot pernyataan yen Moskow ora ngrungokake IMF

                        Kuwi tulisane, ta?

                        Kutipan saka DigitalError
                        Nyatane - ora mung ngrungokake, nanging uga ngrungokake

                        Che-t sampeyan mung ngandika iki - Aku ora ngerti (c).

                        Oke, sampeyan, ing umum, bisa dingerteni. Swara, bye.
              2. vasili
                vasili 7 Agustus 2019 07:43
                +3
                Kutipan: Gardamir
                Reception minangka lawas minangka donya, nyolong lan bengok-bengok mungkasi maling. Saben uwong ngerti sing mundhakaken umur leren, dhawuh IMF.

                Trik, minangka lawas minangka donya, kanggo njupuk statement kontroversial, unfounded, lan masang sadurunge iku "kabeh wong ngerti sing ..."
              3. Sergey1987
                Sergey1987 7 Agustus 2019 11:47
                +2
                Kutipan: Gardamir
                Reception minangka lawas minangka donya, nyolong lan bengok-bengok mungkasi maling. Saben uwong ngerti sing mundhakaken umur leren, dhawuh IMF.

                Mung IMF dhewe ora ngerti pesenan iki. lol
                1. kesalahan digital
                  kesalahan digital 7 Agustus 2019 15:59
                  +1
                  Kutipan: Sergey1987
                  IMF dhewe ora ngerti pesenan iki

                  Amarga iku ora ana, nanging ana Rekomendasi - Aku mangsuli ing liyane rinci ndhuwur kanggo Cat Man Null.
        2. Nyrobsky
          Nyrobsky 6 Agustus 2019 19:09
          +6
          Quote: Kucing Kuzya
          Aku maca artikel lan ora ngerti ing ngendi panggonan ".... Moscow ora ngrungokake IMF" Nyuwun
          Miturut pendapatku, nalika dheweke "ngrungokake", dheweke terus "ngrungokake" lan tindakake kabeh rekomendasi. ya

          Moscow bisa ngomong sing "meh dina liyane" IMF "tacked ing", mung iki ora dibayangke ing artikel. Ing 2017, IMF nyaranake ora mung ngunggahake umur pensiun sawise Pemilu 2018, sing ditindakake dening bocah-bocah bear kanthi presisi, nanging uga ngunggahake PPN kanthi 4%, ing ngendi pamrentah kanthi teliti "sandhung" lan ngunggahake PPN kanthi 2%, ketoke kanggo jalaran wong-wong sing nampa "tapal" awujud ngunggahake umur pensiun, nanging sing ora entuk pensiun nyata, ndeleng rega sing mundhak, ora bakal ngerti dheweke (pemerintah). Amarga kahanan kasebut, aku ora seneng nuduhake optimisme penulis manawa pamrentah karo Siluanov + kepala Bank Sentral E. Nabiullina ora bakal ngetutake rekomendasi sing diterbitake dening IMF. Artikel sing apik babagan topik iki ana ing kene -
          http://katyusha.org/view?id=12411&utm_source=finobzor.ru
        3. ayo ngomong
          ayo ngomong 6 Agustus 2019 23:38
          0
          Lha piye maneh, yen Bank Sentral kita dadi cabange?
          1. Sergey1987
            Sergey1987 7 Agustus 2019 11:48
            +2
            Kutipan saka dison
            Lha piye maneh, yen Bank Sentral kita dadi cabange?

            Apa sampeyan ngimpi?
            1. ayo ngomong
              ayo ngomong 7 Agustus 2019 21:14
              0
              Yah?

              Konstitusi:
              Art. 75 p. 2 Nglindhungi lan njamin stabilitas rubel minangka fungsi utama Bank Sentral Federasi Rusia, sing ditindakake kanthi bebas saka badan pemerintah liyane.
              Art. 15 p.4 Prinsip-prinsip lan norma-norma hukum internasional lan perjanjian internasional Federasi Rusia minangka bagéan integral saka sistem hukum.
              Hukum Bank Sentral:
              Art. 2 Bank Rusia duwe wewenang kanggo duwe, nggunakake lan mbuwang properti Bank Rusia, kalebu cadangan emas lan ijol-ijolan manca Bank Rusia. Penarikan lan encumbrance saka properti kasebut tanpa idin saka Bank Rusia ora diijini, kajaba diwenehake dening hukum federal.
              Negara ora tanggung jawab kanggo kewajiban Bank Rusia, lan Bank Rusia - kanggo kewajiban negara, yen padha ora nganggep kewajiban kasebut utawa kajaba diwenehake dening hukum federal.

              Art. 6 Bank of Russia nduweni hak kanggo ngajukake claims karo pengadilan ing cara diwènèhaké dening aturan saka Federasi Rusia.
              Bank Rusia nduweni hak kanggo aplikasi kanggo pangayoman saka kapentingan kanggo pengadilan internasional, pengadilan negara manca lan pengadilan arbitrase.
              1. Sergey1987
                Sergey1987 8 Agustus 2019 11:49
                +2
                Kutipan saka dison
                Yah?

                Lan ing ngendi sampeyan maca ing kene yen Bank Rusia minangka cabang?
                Sesuai karo Hukum Federal Federasi Rusia "Ing Bank Sentral Federasi Rusia (Bank Rusia)", Bank Rusia minangka entitas legal. Ibukutha resmi lan properti liyane saka Bank Rusia yaiku properti federal, nalika Bank Rusia wis endowed karo property lan kamardikan financial.
                Status Bank Sentral, sing subordinate menyang sistem panguwasa negara, dituduhake kanthi kewajiban kanggo nransfer bagean penting saka bathi menyang anggaran federal ing pungkasan saben taun. Kajaba iku, bagean saka bathi sing ditransfer wis saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan. Miturut Artikel 26 saka hukum "Ing Bank Sentral Federasi Rusia", ing pungkasan taun, Bank Rusia kapekso kanggo nransfer menyang budget federal 50 persen saka MediaWiki bener ditampa dening iku, isih sawise pembayaran. saka pajak lan biaya sing diadegake. Keuntungan sing isih diarahake menyang cadangan lan dana kanggo macem-macem tujuan. Ing Oktober 2014, Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin nandatangani undang-undang sing mewajibake Bank Sentral nransfer 75% bathi menyang anggaran federal kanthi permanen tinimbang 50%, kaya sadurunge. Ing 2015, norma 75% kanggo anggaran tetep, nanging Bank Sentral kudu nransfer tambahan 15% menyang Vnesheconombank negara minangka kontribusi properti kanggo nguatake stabilitas finansial. Ing Nopember 2015, hukum ditandatangani nyedhiyakake transfer dening Bank Rusia ing 2016 wis 90% saka bathi menyang anggaran federal.
                1. ayo ngomong
                  ayo ngomong 8 Agustus 2019 22:28
                  0
                  Lan ing ngendi sampeyan maca ing kene yen Bank Rusia minangka cabang?

                  Art. 15 p.4. Temokake dhewe yen sampeyan pengin. Ora - katon ngluwihi impen ayu.
                  1. Sergey1987
                    Sergey1987 9 Agustus 2019 09:53
                    0
                    Kutipan saka dison
                    Art. 15 p.4. Temokake dhewe yen sampeyan pengin. Ora - katon ngluwihi impen ayu.

                    ngguyu Lan ora ana sing bisa dijawab. Apa sampeyan malah tegese Artikel 15, Klausa 4 Konstitusi Federasi Rusia?
    2. pamburu ing jero banyu
      pamburu ing jero banyu 6 Agustus 2019 15:54
      + 10
      Mung nari kanggo lagu IMF lan umur pensiun lan pajak, iki kabeh rekomendasi saka organisasi iki. Pamrentah liberal, sing ora bisa ngrampungake panjaluke.. Duwe sanak keluarga, akun, real estate liwat gunung, dheweke dadi agen IMF ing Rusia.
      1. Sergey1987
        Sergey1987 8 Agustus 2019 11:52
        0
        Quote: Underwater hunter
        pamaréntah liberal

        Apa sampeyan mikir yen liberal?
        Quote: Underwater hunter
        Duwe sederek, tagihan, real estate liwat gunung

        Inggih, ayo kita dhaptar sapa sing duwe sedulur liwat gunung, sing duwe akun lan ing ngendi, sing duwe real estate lan ing ngendi.
    3. Silvestr
      Silvestr 6 Agustus 2019 16:54
      +7
      Kutipan saka Destiny
      Wis nifiga ora seneng, populasi iki saya tambah mlarat, nanging mung tambah jengkel.

      ditilik saka kepinginan kanggo ninggalake kabeh minangka antarane 54% saka populasi, akèh-akèhé saka populasi wareg karo kabeh.
      1. pamburu ing jero banyu
        pamburu ing jero banyu 6 Agustus 2019 17:02
        +1
        Kutipan saka Silvestr
        ditilik saka kepinginan kanggo ninggalake kabeh minangka antarane 54% saka populasi, akèh-akèhé saka populasi wareg karo kabeh.

        Sapa sing ora bakal takon, ora ana sing marem karo kabijakan panguwasa sing saiki ana hubungane karo populasi negara. Endi 54% asale ora jelas.
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 6 Agustus 2019 19:04
          + 12
          Quote: Underwater hunter
          Sapa sing ora bakal takon, ora ana sing marem karo kabijakan panguwasa sing saiki ana hubungane karo populasi negara.

          Survei Internet nuduhake yen 100% wong nggunakake Internet. ©
      2. aybolyt678
        aybolyt678 6 Agustus 2019 20:36
        +3
        Kutipan saka Silvestr
        akèh-akèhé saka populasi wareg karo kabeh.

        mayoritas iki wedi sing soko bakal kelakon
        1. Silvestr
          Silvestr 6 Agustus 2019 21:19
          0
          Kutipan saka: aybolyt678
          mayoritas iki wedi sing soko bakal kelakon

          anggere ora ana perang! ngguyu
        2. umalta
          umalta 6 Agustus 2019 23:12
          +3
          Aku setuju banget, populasi diwenehi "vaksinasi" kaya ing taun 90-an sing nyebutake liberal (sing, nyatane, ora liberal) nyebabake reaksi alergi ing manifestasi ekstrem - anafilaksis. Jelas ana perjuangan ing pamrentahan antarane macem-macem klompok sing duwe kekuwatan finansial lan ekonomi lan duwe dhukungan saka mburi bukit, lan kita ora ngerti keselarasan kasebut, uga manawa Putin nindakake maneuver ing antarane dheweke utawa minangka wakil saka salah sijine. .
      3. besik
        besik 7 Agustus 2019 02:24
        +1
        lan sampeyan bakal wareg karo revolusi ing Federasi Rusia? Sampeyan ora bakal ngenteni ing Uzbekistan.
    4. Komentar wis dibusak.
  2. parusnik
    parusnik 6 Agustus 2019 15:32
    +9
    Iki ngendi dheweke nemu utang.
    ... Lan padha isih poke pasuryan, nanging sampeyan durung manggon kaya iki sadurunge, sampeyan duwe mobil, apartemen .. Sampeyan manggon kaya ing dongeng: nalika serangan kaping rolas, kabeh bakal ilang ing jam sing padha. .. ing kasus optimasi ... Lan optimasi teka kadhangkala, ndadak ... Iku mung mundhak ing prices lan pajak lan Fees samesthine ..
    1. UsRat
      UsRat 6 Agustus 2019 15:45
      -4
      Masalah klasik ing Rusia: 1-mlarat lan 2-kekurangan papan parkir gratis ... ngguyu
      1. parusnik
        parusnik 6 Agustus 2019 15:49
        +7
        Sing. nyisihaken masalah utama ...? Sisa barang cilik... ngguyu
        1. UsRat
          UsRat 6 Agustus 2019 15:54
          -4
          Kutipan saka parusnik
          Sing. nyisihaken masalah utama ...? Sisa barang cilik... ngguyu

          Ora-ora .. repot-repot iki ora bisa goyah! A priori, wis ora ana bilai maneh.. iki amarga.. yen ora bakal ilang jati diri bangsa! keprungu
          1. ROSO 42
            ROSO 42 6 Agustus 2019 16:31
            +2
            Kutipan: NasRat
            Yen ora, kita bakal ilang identitas nasional kita!

            Identitas nasional? Mungkin paraphernalia? Ing paraphernalia nasional kita, katelu ditambahake menyang loro sing kondhang - jesters obsequious saka storytellers uncrowned ...
            1. UsRat
              UsRat 6 Agustus 2019 16:32
              -3
              Apa sampeyan nganggep awake dhewe?
              1. ROSO 42
                ROSO 42 6 Agustus 2019 16:37
                +1
                Kutipan: NasRat
                Apa sampeyan nganggep awake dhewe?

                Jawaban ora bakal nyenengake sampeyan - wiwit cilik, aku nglirwakake komunikasi karo sycophants ...
                1. UsRat
                  UsRat 6 Agustus 2019 20:51
                  -2
                  Dadi pindhah saka pangilon, mungkasi komunikasi karo bayangan ... basa
            2. besik
              besik 7 Agustus 2019 02:27
              +2
              ngritik dhiri, ngritik dhiri... ndadekna luh. Kowe kok dadi dhewe?
      2. monster_lemak
        monster_lemak 6 Agustus 2019 16:12
        + 12
        Lan, uga, kene maneh "lagu" lawas babagan "kekurangan papan parkir", minangka indikator yen Rusia "mlarat" wong Rusia, nyatane, "meneng-menengan" "lemu". kabutuhan vital kepemilikan mobil pribadi kanggo wong umur kerja sing manggon ing Rusia, ing kutha gedhe:
        1-ngarsane mobil minangka syarat sing perlu ing pirang-pirang profesi-panggonan kerja: kanggo pindhah menyang klien, pemasok, kanggo "nyelehake" macem-macem masalah karo subkontraktor, ngunjungi macem-macem "titik", cabang, ngirim barang, lsp. 2-karya saiki mayoritas adoh saka panggonan panggonan lan transportasi umum bakal njupuk kaping pirang-pirang maneh kanggo mrana lan bali saka mobil pribadi, lan mbuwang wektu ing dalan minangka indikator kritis, amarga saliyane kanggo makarya ing papan kerja, liyane iku kudu rampung - "kulawarga" (contone, kanggo Pick munggah anak saka taman kanak-kanak, kang, maneh, saiki ing tengah ora ono, etc.), birokrasi - negara Rusia saya mbalang hukum anyar ing warga. miturut sing terus-terusan "kewajiban" nindakake apa-apa lan siji kudu ngunjungi kantor lan organisasi birokrasi - tanpa transportasi pribadi, iki asring mung mokal, utamane yen sampeyan kudu ketemu deadline tartamtu. babaran, ana mung ora cukup transportasi umum, utawa iku ora pindhah ana ajeg, lan liyane, iku ora bisa kanggo pas menyang iku amarga wis dikempalken karo wong sing pengin ngunyah ing mandeg final. 3-keselak ing transportasi umum sajrone sawetara jam sampeyan wis ngalami stres luwih dhisik, sing mengaruhi papan kerja, 4-in transportasi umum sing macet, watuk, wahing lan njamin 5% sampeyan bakal kena flu lan infeksi pernapasan akut ing musim epidemi, lan "cuti lara" ing perusahaan swasta saiki padha ora menehi - nang endi wae ana minimal Staff, lan ora ana sing bakal bisa kanggo sampeyan - sampeyan bisa nemokake dhewe metu saka karya. 100-pusat blanja, ing ngendi rega luwih murah tinimbang ing toko cilik, dumunung ing "njaba kutha" lan kulawarga ing ngendi wong diwasa kerja 6-10 jam saben dina (sing saiki dadi fenomena sing nyebar ing perusahaan swasta) ora duwe kesempatan kanggo " lunga blanja", mula dheweke menyang pusat blanja lan nyedhiyakake sembako dhasar sajrone seminggu, lan ing kene sampeyan ora bisa nindakake tanpa mobil, 12-yen sampeyan kelangan pakaryan, "pajek" mung siji-sijine cara supaya ora mati. keluwen, kanggo nyedhiyani kanggo kulawarga nganti sampeyan nemokake proyek anyar. Supaya mobil kanggo wong sing umur kerja ing Rusia saiki dadi KEBUTUHAN sing sadar, luwih-luwih = kabutuhan penting ..
        1. UsRat
          UsRat 6 Agustus 2019 16:22
          -3
          Kutipan saka Monster_Fat
          Dadi, apa mobil kanggo wong umur apa ing Rusia Saiki - Sadar kudu...


          Aku ora nguwasani kabeh opus ... ngapura ... Aku kejiret pungkasan (iki eling) - kok mung Saiki ? Apa luwih bergengsi lan nyaman kanggo lelungan nganggo bis sadurunge? wassat

          Lan diwenehi pinten dhuwit Saiki Mobil ngadeg, malah Lada Vesta, Rio, Solaris, Polo - sampeyan ngerti yen populasi miskin ngguyu. basa Nanging, tanggane bakal mati meri .... wassat Lan ing wektu sing padha, ban mangsa - kanggo kabeh mangsa !!! apik
          1. Kucing Kuzya
            Kucing Kuzya 6 Agustus 2019 16:36
            +4
            kok mung saiki?

            Mbokmenawa amarga urip wis rampung owah-owahan wiwit jaman Soviet lan kecepatane saya cepet.
            1. naidas
              naidas 6 Agustus 2019 22:09
              +1
              Luwih, amarga 30 taun wis liwati.
              Ing taun 80-an, saben wong duwe TV, kulkas, mesin cuci, lan ing taun 50-an palung, wesi gas utawa batu bara.
              1. UsRat
                UsRat 6 Agustus 2019 23:20
                -3
                Kutipan saka naida
                Luwih, amarga 30 taun wis liwati.
                Ing taun 80-an, saben wong duwe TV, kulkas, mesin cuci, lan ing taun 50-an palung, wesi gas utawa batu bara.

                Auto kanggo kira-kira siji yuta rubles. Apa iki wis umum saiki? Ora opo opo! Pengemis iku apik, sing ajeg tuku mobil kanggo yuta rubles, nalika incurring biaya operasi ora cilik ... apik
          2. Gardamir
            Gardamir 6 Agustus 2019 17:34
            -2
            Sadurungé, iku luwih adiluhung lan luwih nyaman kanggo numpak
            1. naidas
              naidas 6 Agustus 2019 22:10
              +2
              Iki umurmu piro, biyen aku numpak sepedha, aku ora bakal bisa nyukupi transportasi kuwi.
        2. Yeah
          Yeah 6 Agustus 2019 16:47
          +5
          nambah iklim. ing sawetara wilayah, paling taun iku arang banget ora nyaman kanggo numpak mopeds, rollerblades lan pit. Sing dibutuhake yaiku mobil kanthi atap, insulasi termal, AC utawa kompor.
          1. UsRat
            UsRat 6 Agustus 2019 16:48
            -8
            sing paling penting, dadi bisa tuku mobil ...
        3. kumandhang ala
          kumandhang ala 6 Agustus 2019 17:34
          +3
          Aku bakal menehi conto liyane (kaya aku wis nulis babagan iki) - Aku manggon ing kutha cilik, 25 ewu Nganti 06-07, kabeh ing distrik iki dipérang dadi Kebon sayur-sayuran dening Enterprises, iku teka kanggo sumpah. Saiki malah kebon omah wis ditinggal utawa ditanduri wit-witan. Pitakonan yaiku - dheweke wiwit mangan kurang utawa ngalih saka kentang dadi beras, mula uga dituku.
          1. Harry.km
            Harry.km 6 Agustus 2019 18:23
            +1
            Quote: Kuma ala
            Aku bakal menehi conto liyane (kaya aku wis nulis babagan iki) - Aku manggon ing kutha cilik, 25 ewu Nganti 06-07, kabeh ing distrik iki dipérang dadi Kebon sayur-sayuran dening Enterprises, iku teka kanggo sumpah. Saiki malah kebon omah wis ditinggal utawa ditanduri wit-witan. Pitakonan yaiku - dheweke wiwit mangan kurang utawa ngalih saka kentang dadi beras, mula uga dituku.

            Inggih, sadurunge revolusi, ana 15 anak ing kulawarga ... Pitakonan, padha wiwit melu ing reproduksi kurang utawa sekring dadi luwih apik, supaya padha uga katon tuku kondom. Kita manggon ing jagad pasca industri lan duwe prioritas lan nilai sing beda. Aku ora ngomong apa iki apik utawa ala, mung donya wis diganti. Lan panganan, paling ora ing tlatah Federasi Rusia, kasedhiya kanthi bebas. Kita uga ora bakal ngomong babagan kualitas panganan iki, nanging sampeyan mesthi ora bakal mati keluwen, sanajan sampeyan ora kerja babar pisan ... Mulane, ngukur kesejahteraan kanthi parkir, kaya biasane ing sempit. bunderan ersatz patriot, ora tanggung bener. Mungkin ana mung kurang parkir? Contone, aku ora weruh masalah karo parkir ing kabeh ... Sadurunge, siji wong bisa tuwuh pangan kanggo 5 wong, lan saiki siji feed 50 ... Dadi perlu kanggo saben wong kanggo Pick lemah kanggo pangan wis ilang.
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 21:25
              +1
              Quote: Kuma ala
              Nganti 06-07, kabeh ing distrik dipérang dadi kebon sayur miturut perusahaan, dadi sumpah.

              Metu saka pakulinan - chattering topik? Sampeyan dikandhani yen 10 taun kepungkur - panganan ditanam ing kebon. Lan saiki - ora tuwuh. Kabutuhan wis ilang.

              Kutipan saka harry.km
              Sadurunge, siji wong bisa nandur panganan kanggo 5 wong, nanging saiki wong siji menehi 50 ...

              Apa sing sampeyan tindakake? Lan 10 taun kepungkur, ana uga panggonan ing Bumi ngendi "siji feed 50".

              Piye, kancaku? nglirik
              1. Harry.km
                Harry.km 6 Agustus 2019 21:27
                0
                Kutipan saka Cat Man Null
                Lan 10 taun kepungkur uga ana papan ing Bumi

                Apa ana masalah karo parkir?
                1. Manungsa Kucing Null
                  Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 21:32
                  +3
                  Kutipan saka harry.km
                  Apa ana masalah karo parkir?

                  Kutipan saka Cat Man Null
                  Metu saka pakulinan - chattering topik?

                  Gagal, konco... coba maneh ngguyu
                  1. Harry.km
                    Harry.km 6 Agustus 2019 21:39
                    0
                    Kutipan saka Cat Man Null
                    Gagal, konco... coba maneh

                    OK! Pitakonanku njlentrehake, supaya sampeyan, dear, banjur ora ngalih saka topik, nanging amarga sampeyan ora duwe kepinginan, banjur sayang ... Aku ora duwe daya kanggo mbantu sampeyan ngerti donya ... Go to Google)))
                    1. Manungsa Kucing Null
                      Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 21:42
                      +1
                      Kutipan saka harry.km
                      Pitakonanku njlentrehake, supaya sampeyan, dear, banjur ora ngalih saka topik

                      Pak, sampeyan bingung pedal. Aku takon sampeyan pitakonan sing spesifik banget:

                      Kutipan saka Cat Man Null
                      Metu saka pakulinan - chattering topik?

                      Lan ing kene sampeyan nggambarake ing wajan kanggo sawetara alasan ... ora apik Nyuwun
                      1. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 21:45
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Aku takon sampeyan pitakonan sing spesifik banget:

                        Inggih, aku takon lan takon))) Aku sinau saka sampeyan! Sajrone jinis komunikasi kita, sampeyan durung mangsuli luwih saka siji pitakonku. Nanging dheweke ngirim aku menyang Google kaping pirang-pirang, nganti 2 akun dilarang saka sampeyan ... Dina iki, sampeyan wis ngutip aku kaping pindho lan takon pitakonan sing padha))))) Sanajan sampeyan lagi sinau, paling ora sampeyan wis dadi luwih pinter dadi ora sopan))))))
                      2. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 21:49
                        +1
                        Kutipan saka harry.km
                        Dina iki sampeyan wis ngutip aku kaping pindho lan takon pitakon sing padha

                        Wis cetha. Sampeyan terus pura-pura.

                        Inggih - karsa bebas Nyuwun
                      3. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 21:55
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Wis jelas.

                        Supados ingkang maos ugi mangertos punapa ingkang kula aturaken, kula badhe maringi tuladha:
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Sampeyan dikandhani yen 10 taun kepungkur - panganan ditanam ing kebon. Lan saiki - ora tuwuh. Ora perlu

                        Iki sing daktulis sadurunge:
                        Kutipan saka harry.km
                        Dadi kebutuhane saben wong kanggo ndhudhuk lemah kanggo panganan wis ilang.

                        Kaya sing dikandhakake, golek 10 beda))))) Aku ora ngomong karo aku ... durung))) Aja nyelehake aku ing level sampeyan. Aku isih adoh karo kowe. Ojo ngece aku.
                      4. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 22:08
                        +2
                        Isih mutusake kanggo nguripake? Ayo lunga:

                        Kutipan saka harry.km
                        Iki sing daktulis sadurunge:
                        Kutipan saka harry.km
                        Dadi kebutuhane saben wong kanggo ndhudhuk lemah kanggo panganan wis ilang.

                        nah...

                        Kutipan saka harry.km
                        Sadurunge, siji wong bisa nandur panganan kanggo 5 wong, nanging saiki wong siji menehi 50 ... Dadi kebutuhane saben wong kanggo ndhudhuk lemah kanggo panganan wis ilang.

                        Ayo kula ngelingake sampeyan, iku babagan kasunyatan sing 10 taun kepungkur ana kebon sayur (kaya - siji wong dipakani 5. Mulane padha), lan saiki padha dumadakan ilang. Amarga siji wong mangan 50 ngguyu

                        Rave? Lumrahe ya

                        Kutipan saka harry.km
                        Nalika padha ngomong golek 10 beda

                        Ya gampang ... mung ngganggu irungmu wae Nyuwun
                      5. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 22:17
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Ayo kula ngelingake sampeyan, iku babagan kasunyatan sing 10 taun kepungkur ana kebon sayur (kaya - siji wong dipakani 5. Mulane padha), lan saiki padha dumadakan ilang. Aku bakal mangan kaya wong siji feed 50

                        Aku wis kesasar ing aliran elingmu... Kowe wis ora misahake pikiranmu karo omonganku sing wis ditulis sadurunge lan diciprati kowe. Munggah, aku njaluk sampeyan, rada luwih dhuwur ing tape lan maca komentar sing sadurunge mine, kang nguripake sampeyan dadi akeh. Ana pitakon, mung ana sing lali masang tandha "?". Nanging aku nulis tembung "PITAKONAN" ... Sampeyan komunikasi luwih gampang, aku ora duwe pendhidhikan ensiklopedia, mula aku ora bisa nyatakake pikirane kanthi jelas ... ing tembung.
                      6. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 6 Agustus 2019 22:30
                        +1
                        Kutipan saka harry.km
                        Ana pitakon, mung ana sing lali masang tandha "?". Tapi tulisane "TANYAK" ..

                        Pitakonan ora ana hubungane karo alasan "kebon sayur ilang", kancaku ngguyu

                        Terus gulung-gulung, lan aku bakal ninggalake sampeyan, mbok menawa. Sampai ketemu maneh ya
                      7. Harry.km
                        Harry.km 6 Agustus 2019 22:56
                        -2
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Pitakonan ora ana hubungane karo alasan "kebon sayur ilang"

                        Kutipan saka naida
                        Lan titik kasebut ana ing dheweke. Ora ana bathi kanggo aku. Aku tuku kentang kanggo 18 rubel (2018) ing musim -160 kg, saka Oktober nganti Mei (Juni) cukup.

                        Aku setuju banget karo speaker iki!
                        Nganti ketemu maneh!)))
              2. g1 wisuhntwn
                g1 wisuhntwn 7 Agustus 2019 06:33
                +3
                Kutipan saka Cat Man Null
                Lan saiki - ora tuwuh. Kabutuhan wis ilang.

                Kebutuhan kanggo ngisi weteng ora bakal ilang. Kejaba para penganut sekte mangan srengéngé ora duwé kabutuhan kang kaya mangkono. Ing kene, ing Trans-Ural, wong-wong ditinggal ora amarga ora pengin mangan maneh, nanging amarga ora ana wektu lan tenaga sawise rong kerja utawa pindhah menyang plough hektar. Aku uga nilar 8 hektar ing lapangan, lan ing dacha mung ibu-ing-hukum Pick ing kasur, Aku ngatur kanggo uwal ana ing paling kaping pindho saben sasi.
          2. naidas
            naidas 6 Agustus 2019 22:17
            +1
            Quote: Kuma ala
            Saiki malah kebon omah wis ditinggal utawa ditanduri wit-witan.

            Lan titik kasebut ana ing dheweke. Ora ana bathi kanggo aku. Aku tuku kentang kanggo 18 rubel (2018) ing musim -160 kg, saka Oktober nganti Mei (Juni) cukup.
            1. kumandhang ala
              kumandhang ala 7 Agustus 2019 10:42
              +1
              Iku tegese ana soko kanggo tuku, yen ora ana, banjur padha bakal nyoba kanggo Feed piyambak ing saben cara bisa.
        4. aybolyt678
          aybolyt678 6 Agustus 2019 20:40
          0
          Aku maca komentar sampeyan lan nyadari yen kapitalisme larang banget, ora ekonomis, amarga bakal ngobong dhewe! nalika sumber daya dadi langka
        5. besik
          besik 7 Agustus 2019 02:32
          0
          Aku wis kesel njawab iki. Ora saben wong duwe proyek sing ana gandhengane karo "arep menyang klien, pemasok, kanggo" ngrampungake " macem-macem masalah karo subkontraktor, ngunjungi macem-macem "titik, cabang, ngirim barang, lan liya-liyane." Toko ora kaya ing jaman Soviet langsung "kabeh adoh. saka omah. Babagan flu lan infèksi ambegan akut apapshe kena. Sepira alus sampeyan! Lan umume, sampeyan ora perlu nyoba gaya urip kanggo kabeh wong."
      3. Ingvar 72
        Ingvar 72 6 Agustus 2019 17:03
        +1
        Kutipan: NasRat
        Kacilakan klasik ing Rusia

        Wong bodho lan dalan! nglirik
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 6 Agustus 2019 19:05
          +3
          Lan siji masalah ndadékaké kanggo liyane. eseman
        2. Hypatius
          Hypatius 6 Agustus 2019 19:51
          +1
          Wong bodho lan dalan! nglirik
          Abad kawicaksanan, sanajan sawetara pengin nggedhekake:
      4. Shaitan_by
        Shaitan_by 7 Agustus 2019 10:39
        0
        2- Kurang parkir gratis ...

        Iki saka seri, "Kanggo kulkas bledosan karo pangan, sampeyan kudu nggawe kulkas cilik"
  3. amatir
    amatir 6 Agustus 2019 15:48
    +7
    Kanggo kaping pindho ing taun-taun pungkasan, Dana Moneter Internasional njaluk panguwasa Rusia kanggo nandur modal Dana Kesejahteraan Nasional (NWF) ing "aset asing sing bisa dipercaya"

    Nindakake dhuwit - yen ora bakal ana alangan. Lan ing tengah wengi ngubur dhuwit ing lemah kono, Lan ing tengah wengi ngubur dhuwit ing lemah, ngendi? Kubur ing lemah, ing ngendi ... Dudu gunung, dudu jurang lan dudu alas, Dudu samodra tanpa dhasar lan pesisir, Nanging sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah, sawah. Lapangan keajaiban ing Tanah Bodho

    Aku wonder sing durung maca Pinocchio - IMF utawa pamaréntah Rusia.
    1. Ural-4320
      Ural-4320 6 Agustus 2019 16:56
      +3
      Ya, IMF mesthi maca, amarga wiwitane buku kasebut dudu babagan Pinokio, nanging babagan Pinokio.
      1. amatir
        amatir 6 Agustus 2019 17:10
        +4
        Dongeng A.N Tolstoy "The Golden Key, utawa Adventures of Pinocchio" beda karo Carlo Collodi dongeng "The Adventures of Pinocchio. Kisah Boneka Kayu" kira-kira kaya ruble saka euro. Dadi "The Field of Wonders in the Land of Fools" minangka parodi domestik ing uripe.
        1. Ural-4320
          Ural-4320 6 Agustus 2019 20:39
          0
          Lucu, aku yakin iki terjemahan penulis, amarga Marshak nerjemahake puisi Inggris.
          Thanks aku bakal ngerti!
  4. Keyser Soze
    Keyser Soze 6 Agustus 2019 15:58
    +4
    IMF ngunjungi lan menehi rekomendasi menyang akeh negara, kalebu Jerman lan Inggris. Luwih becik yen dheweke ndeleng artikel kanthi analisis ekonomi sing serius lan ora mung emosi - dana kasebut uga duwe ide lan pernyataan sing apik.

    IMF dudu setan lan bisa nulungi negara yen pamrentah wis ana lan kerja.
    1. dhokter
      dhokter 6 Agustus 2019 18:19
      +6
      Sawetara bisa. Nanging ora kanggo kita, luwih becik tuku emas.

      Dana Pensiun Negara Norwegia kasusun saka rong dana kedaulatan sing kapisah miturut yurisdiksi pemerintah.

      Dana Pensiun Pemerintah Global, uga dikenal minangka Dana Minyak, digawe ing taun 1990 kanggo nandur modal (Wigati!) Keluwihan penghasilan saka sektor minyak Norwegia. Cukup, anggaran entuk luwih akeh tinimbang mbuwang, lan surplus dibalekake kanggo rakyat. Dana kasebut regane luwih saka $ 1 triliun (telung anggaran Rusia!) lan duwe 1,3% kabeh saham ing donya. Sajrone telung wulan pisanan 2019, ngasilake bathi 9,1% ing umum (bisa mbayangno pira 9% saka jumlah kasebut?).

      Dana Pensiun Pemerintah "Norwegia" luwih tuwa lan luwih cilik (diadegake taun 1967). Ngatur kanthi kapisah saka Dana Minyak lan diwatesi kanggo investasi Skandinavia (Norwegia, Swedia, Denmark lan Finlandia). Mula, dheweke dadi pemegang saham utama ing perusahaan Nordic.

      Keranjang investasi dana Norwegia katon kaya iki:

      enggo bareng - 69,2%
      real estate - 2,8%
      obligasi kanthi kupon penghasilan tetep - 28%

      Sumber: http://capitalgains.ru/investitsii/pensionnye-programmy/pochemu-v-norvegii-pensionnyj-fond-rabotaet-au-nas-net.html
    2. Siwa83483
      Siwa83483 6 Agustus 2019 18:57
      +2
      Kanthi MYVYF sampeyan kudu tumindak miturut aturan: Sampeyan ora ngandhani apa sing kudu ditindakake, kita ora ngandhani sampeyan menyang ngendi ... lan umume, utang sampeyan persis kaya sampeyan, gawe kita...
    3. besik
      besik 7 Agustus 2019 02:35
      +1
      Para sedulur, apa sing ditulungi wong Polandia?
      1. Keyser Soze
        Keyser Soze 7 Agustus 2019 13:26
        -1
        Para sedulur, apa sing ditulungi wong Polandia?


        Saka 1997 nganti 2003 padha menehi 2,5 milyar kanggo restrukturisasi ekonomi.
        Dheweke mbalekake dhuwit wiwit taun 2003 nganti 2006. Lan saiki kita duwe utang paling murah ing EU sawise Luxembourg.

        Nanging Rusia lan Bulgaria minangka pemegang saham IMF, lan kanthi mangkono kita nampa dhuwit minangka kapentingan kanggo kontribusi kita marang organisasi (saben anggota duwe kuota), mula bisnis iki migunani kanggo kita lan sampeyan.
        1. besik
          besik 8 Agustus 2019 02:40
          +1
          https://russian.rt.com/business/article/566158-bolgariya-ekonomika-finansy не всё так радужно ( или наоборот радужно ngguyu ) karo EU.
  5. Sergst
    Sergst 6 Agustus 2019 16:34
    +1
    Lan kenapa artikel kasebut tansah decipher FNB minangka Dana Kekayaan Nasional, lan sapisan - keamanan nasional? negatif Mungkin iku worth ndandani?
  6. Yeah
    Yeah 6 Agustus 2019 16:48
    +3
    Kutipan saka Sergis
    Lan kenapa artikel kasebut tansah decipher FNB minangka Dana Kekayaan Nasional, lan sapisan - keamanan nasional? negatif Mungkin iku worth ndandani?

    ya, iku worth ndandani Dana Bencana Nasional.
  7. Yeah
    Yeah 6 Agustus 2019 16:50
    +2
    Kutipan: NasRat
    dhuwit apa sing saiki regane mobil, malah Lada Vesta, Rio, Solaris, Polo - sampeyan ngerti yen populasi miskin ngguyu.

    masalah ora Tambah ing prices mobil, nanging wutah saka requisitions saka pemilik mobil.
    saka rega bensin nganti pajak lan bea mobil lan suku cadang, biaya latihan, lan liya-liyane.
  8. kok
    kok 6 Agustus 2019 18:13
    +5
    Aku elinga pungkasan 80-90s, carane "reformis" aspirated ing kabeh media announced "IMF menehi kita silihan" lan rauh kita bakal manggon richly ... Gorbach karo EBN ngetung ing 140 milyar. Horror apa kedaden!

    Nanging dheweke mbayar kabeh wong, sanajan utang kerajaan.
    Lan IMF minangka organisasi riba lan Gusti Allah ngalang-alangi supaya bisa dadi budak.
  9. Roso 56
    Roso 56 6 Agustus 2019 18:45
    + 11
    Sampeyan kudu nandur modal dhuwit ing produksi saka pitik tuwuh lan pakan ternak menyang teknologi IT paling modern lan papan. Ing wektu sing padha, perlu kanggo menehi syarat paling dawa kanggo nyolong lan korupsi, nganti penjara seumur hidup kanthi penyitaan wajib kanggo artikel ekonomi.
    1. besik
      besik 7 Agustus 2019 02:36
      +1
      Ya, ora perlu menehi tenggat wektu, nanging smear bathuk karo cat ijo lan FSE bakal apik.
  10. .С
    6 Agustus 2019 19:11
    +4
    Lan jawabane prasaja:
    China ngirim IMF menyang tunggul lan ngrasa apik, ora kaya, contone, Argentina, sing manut IMF lan rampung ing bolongan ireng. VNA uga manut IMF, asil ing pasuryan
  11. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    +1
    "Sanajan, kayane, apa WE (!!!) peduli babagan sawetara jenis dana, sanajan paling ora kaping telu global lan internasional, sing Rusia wis suwe ora duwe utang sepeser pun. ."
    Ya, KITA ora peduli karo wong-wong mau. Wong-wong kuwi kuwasa, kapitalis, politisi. Negara iku milike..
    Ngendi sing bakal nyimpen dhuwit negara - kanggo kita ora ana bedane .. kajaba moral. Kita mung bisa goyangake hawa, nanging padu ing kene ...
    Ana sing mikir yen dhuwit Negara ana ing Bank Sentral utawa ing papan liya ing Rusia, lan AS bakal ngunggahake pensiun utawa apa keuntungan sing bakal diwenehake marang wong sing mlarat, utawa nggawe silihan ing 2%, utawa nandur modal ing barang sing bermanfaat, mula wong-wong iki padha salah. Sing, kanggo wong biasa, shish tho.
    Lan perusahaan ... ora bakal ngekspor modal, uga ora butuh investasi ....
    "Arus metu ibukutha yaiku ekspor dhuwit saka negara menyang tapel wates negara liya kanggo investasi sing luwih nguntungake ing instrumen lan mekanisme ekonomi sing luwih nguntungake.
    Miturut data sing diwenehake dening Bank Sentral, ing Federasi Rusia suwene rolas wulan wiwit awal 2018 wis tikel kaping pindho dibandhingake taun sadurunge lan saiki ana ing $ 2 milyar.
    Alasan utama kanggo ekspor
    Antarane faktor utama sing nyebabake metune ibukutha saka Federasi Rusia yaiku:
    lack stabilitas ing ekonomi lan politik saka Federasi Rusia. Sampeyan uga kudu dicathet ing kene yen hubungan karo negara saingan liyane (USA, Inggris, lan liya-liyane) terus saya rusak, saka ngendi ana aliran investasi sing cukup signifikan. Contone, kahanan ing 2014 micu aliran modal paling gedhe $ 150 milyar;
    kurang kapercayan ing sistem perbankan Rusia. Ing taun 2008, sistem perbankan ana ing krisis lan akeh investor, wirausaha lan individu ilang gedhe jumlah dhuwit ing bank-bank. Sawise krisis iki, bank-bank mbalekake kanggo sawetara taun. Nanging sajrone periode kasebut, kepercayaan sing ilang ora bali menyang level sadurunge;
    pajak kompleks lan sistem birokrasi akuntansi. Ing Rusia, ana macem-macem jinis pajak sing nggawe akeh tekanan ing bisnis. Iku luwih gampang kanggo pengusaha kanggo pindhah menyang ekonomi werna abu-abu saka kanggo bisa ing putih;
    pengadilan sing lemah. Pengusaha kurang dilindhungi karo sistem hukum saiki. Sing banget ngrangsang investor manca kanggo nandur modal dhuwit ing kene.
    tingkat inflasi dhuwur dibandhingake karo negara maju liyane, sing nyumbang kanggo panyusutan saka ibukutha nandur modhal.
    Ora metu. Kekacoan, cloaca lan bosok!
    1. dhokter
      dhokter 6 Agustus 2019 19:35
      +4
      Ora metu. Kekacoan, cloaca lan bosok!

      Ana.
      Kabeh transfer dhuwit gratis menyang dolar AS.
      Simpen dolar ing bank.
      Ngubur jar ing kebon. ngguyu

      Kabeh dhuwit kertas (uang kertas) saka macem-macem taun masalah, diwiwiti saka taun 1861 wajib ditampa ing perbankan lan institusi liyane ing Amerika Serikat tanpa watesan kanggo nilai nominal.
      Iki minangka kekuwatan nyata Amerika, lan dudu ing operator pesawat.
      (Bener, isih luwih apik kanggo ngedol dhuwit kaya langka sing bisa dikoleksi kanthi rega).
    2. aybolyt678
      aybolyt678 6 Agustus 2019 20:43
      +1
      Kutipan: Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
      "Sanajan, kayane, apa WE (!!!) peduli babagan sawetara jinis dana, sanajan paling ora kaping telu global lan internasional,

      amarga kita saka wong-wong mau - supaya padha ngatur perang kanggo kita - Chechen Ukrainia ...
      1. vasili
        vasili 7 Agustus 2019 18:04
        -1
        Kutipan saka: aybolyt678
        amarga kita saka wong-wong mau - supaya padha ngatur perang kanggo kita - Chechen Ukrainia ...

        Perang Chechen rampung sadurunge reformasi.
        Perang Ukraina ora rampung sanajan ana reformasi.
        1. aybolyt678
          aybolyt678 7 Agustus 2019 20:56
          0
          reformasi kanggo pers, officialdom. Miring, sing penting
    3. Roso 56
      Roso 56 7 Agustus 2019 07:29
      -1
      Kirim tali nganggo sabun?
  12. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    0
    Kutipan: Ros 56
    Sampeyan kudu nandur modal dhuwit ing produksi saka pitik tuwuh lan pakan ternak menyang teknologi IT paling modern lan papan. Ing wektu sing padha, perlu kanggo menehi syarat paling dawa kanggo nyolong lan korupsi, nganti penjara seumur hidup kanthi penyitaan wajib kanggo artikel ekonomi.

    ***
    Apa sampeyan siap kanggo nandur modal ing produksi saka akeh pitik(huh?) lan feed ternak kanggo teknologi IT paling anyar lan papan? Siap gabung 50/50. Aku nggoleki proposal bisnis. hi
    "Ing wektu sing padha, perlu kanggo menehi syarat paling dawa kanggo nyolong lan korupsi, nganti penjara seumur hidup kanthi penyitaan wajib kanggo artikel ekonomi."... nanging sapa sing bakal ngunjara awake dhewe lan ngrampas barang-barange dhewe? am
  13. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    -3
    Kutipan saka Arzt
    Ora metu. Kekacoan, cloaca lan bosok!

    Ana.
    Kabeh transfer dhuwit gratis menyang dolar AS.
    Simpen dolar ing bank.
    Ngubur jar ing kebon. ngguyu

    Kabeh dhuwit kertas (uang kertas) saka macem-macem taun masalah, diwiwiti saka taun 1861 wajib ditampa ing perbankan lan institusi liyane ing Amerika Serikat tanpa watesan kanggo nilai nominal.
    Iki minangka kekuwatan nyata Amerika, lan dudu ing operator pesawat.
    (Bener, isih luwih apik kanggo ngedol dhuwit kaya langka sing bisa dikoleksi kanthi rega).

    ***
    Padha voiced pikirane unpatriotic ing situs web patriotik .... Padha bakal peck!
    Dheweke kudu nulis:

    "Transfer kabeh dhuwit gratis ing rubel Rusia.
    RUBLES tetep ing bank.
    Ngubur jar ing kebon.

    Kabeh dhuwit kertas (dhuwit recehan, dhuwit recehan) saka macem-macem taun terbitan, wiwit saka penampilane, mesthi bakal dituku dening NUMISMATISTS tanpa watesan kanggo nilai nominal sing luwih dhuwur. Rubles, contone, sawise 100 taun ... utawa 20 taun sawise reformasi dhuwit sabanjuré. ngguyu
    1. dhokter
      dhokter 8 Agustus 2019 13:20
      0
      Rubel, contone, sawise 100 taun .... utawa 20 taun sawise reformasi dhuwit sabanjuré ....

      Mesthi wae bisa. Contone, ganti 10 rubel USSR kanggo 000 sing modern. Iku mung kanggo 10 rubles ing USSR, sampeyan bisa tuku VAZ 000. nglirik
      1. serge siberian
        serge siberian 9 Agustus 2019 20:35
        0
        2106-5500 rubel rega negara plus tutup garasi 3500 rubel Kanca, ngendi dhuwit? hi Nyuwun pangapunten sarkasme, nanging populasi duwe informasi yen isih ana rubel Soviet ing bank-bank Rusia lan CIS, lan ana sawetara yuta wong ing kana.
  14. asiat_61
    asiat_61 7 Agustus 2019 07:39
    +1
    Supaya padha ndhikte kanggo kita saka siji dana, siji internasional, kanggo Rusia ora mung ora tanggung jawab, ....... Tambah ing umur pensiun, Tambah ing PPN, kang disebut. maneuver tax, ing lenga. lan tips liyane uga. Otonomi apa sing bisa kita ucapake?
  15. KOMANDERDIVA
    KOMANDERDIVA 7 Agustus 2019 10:21
    0
    IMF ngetokake rekomendasi kanggo negara lan rekomendasi bisa dianggep utawa ora padu karo organisasi iki ora worth apa-apa GDP karo Christine Logard terus-terusan nganakake rapat pribadi ing macem-macem partai politik, supaya hubungan kita karo dana kaya paribasan, asu barks lan kafilah obah ing
  16. Tomic3
    Tomic3 7 Agustus 2019 15:51
    0
    "Ya, kanthi kontrol sing ketat babagan bali PPN menyang eksportir sing padha, supaya ora ekspor lan ekspor maneh." Aja gawe aku ngguyu. PPN dhewe ateges pajak maling. Lan padha mbalekaken PPN saka BUDGET ora mung kanggo sapa wae, nanging kanggo buruh lenga lan gas padha, lan, uga, liyane "wong apik". Perusahaan biasa ora bakal mbalekake sejuta saka anggaran, panguwasa pajak ora mung nolak mbalekake PPN, perusahaan uga kudu tetep.
  17. vladimir1155
    vladimir1155 7 Agustus 2019 19:01
    0
    https://www.youtube.com/watch?v=ThivKUtXeeg слушается и беднеем именно поэтому,........все разложено по полочкам
  18. Insinyur
    Insinyur 8 Agustus 2019 13:18
    0
    Napa Moscow ora ngrungokake IMF

    Aku ora ngerti sapa sing dimaksud artikel kasebut, amarga wong Rusia sing paling bandel ing kaos T-shirt karo PDB ngerti yen lelungan Nabiullina menyang Amerika Serikat jelas dudu wisata. Bank Sentral persis netepi kabeh instruksi IMF kanggo nyegah ekonomi Rusia kanthi narik dhuwit saka sirkulasi kanthi pretext nglawan inflasi. Lan kabijakan ngrusak ruble ditujokake kanggo ndhukung eksportir sumber daya sing entuk keuntungan sing luar biasa amarga bedane kurs.
  19. Alexey-74
    Alexey-74 8 Agustus 2019 14:46
    0
    Warga biasa Rusia ora bakal dilaporake apa sing ditindakake Moskow lan kanggo sapa, sanajan iku IMF. Wong biasa ora katon sacara global babagan kahanan finansial negara, nanging ing konteks anggaran kulawarga ... , lapisan tengah warga nyusut, longkangan antarane sugih lan mlarat ing Rusia mundak akeh menacingly.Ana wong kang edan karo lemak lan ora ngerti apa yacht sabanjuré kanggo tuku, lan ana sing mikir kanggo tuku paket susu karo roti dina iki. , utawa sijine mati kanggo omah lan layanan komunal ..... lan bank-bank ing Federasi Rusia strangling populasi karo tarif frantic (sing tau kedaden ing Eropah lan Amerika Serikat, malah karo tingkat gaji) ... padha kecanthol pedunung ing silihan lan entuk bathi super ..... nalika ekonomi negara extortionate. Cetha yen dheweke nyoba ngganti sesuatu, amarga kahanan sosial ing Rusia dadi panas.
  20. Letnan Kolonel Angkatan Udara USSR ing cadangan
    -2
    Aku ngelingake sampeyan manawa rekomendasi saka IMF apik banget kanggo eksekusi dening DEBTOR sing wis nampa PINJAMAN (lan TRANSFERS individu saka pinjaman) saka IMF.
    Yèn KREDIT* nyilih, KREDIT wajib nyukupi syarat-syarat KREDIT utawa ora bakal nampa KREDIT (PEMBANGAN KREDIT), amarga KREDIT kudu yakin bali KREDIT.
    Rusia minangka KREDIT, dudu DEBTOR.
    Mulane, rekomendasi IMF (sing digawe kanggo kabeh negara - anggota IMF, pemberi pinjaman lan peminjam) minangka rekomendasi, lan Rusia dhewe INDEPENDENT ing keputusane.
    -------------------------------------------------- ---------------------------------
    *kreditor. tukang ngutangi, tukang ngutangi, tukang ngutang.
  21. Kaldon48
    Kaldon48 10 Agustus 2019 10:16
    0
    Eh, ora salju akeh ing wilayah kita, aku manggon ing Vladivostok, nanging carane bakal tiba ing jumlah cekap kanggo nggawe snowman lan materi IMF improvised, lan apa tugu apik pantes nganti spring.