Review militèr

Apa maneuverability dudu perkara utama kanggo pejuang. Perang Donya II

499

Saka Fokker nganti Fokie


Kanggo nyedhaki ngerti peran maneuverability kanggo pesawat tempur modern, aku pengin dig jero crita lan extract artefak saka wektu lair saka perang penerbangan. Kajaba iku, kadhangkala ana perasaan yen sawetara pejuang modern dirancang kanthi pengalaman ... Perang Dunia Pertama.




Nalika iku klasik "perang asu" utawa, yen sampeyan seneng, dogfighting muncul - nalika pesawat relatif alon lan kurang bersenjata padha dipeksa kanggo nggawe maneuvers cetha kabeh wektu kanggo njupuk mudhun wong lan ing wektu sing padha tetep urip.

Évolusi ora mandheg ing taun-taun kasebut. Yen ing awal perang pesawat paling apik banget kuna (ing mratelakake panemume saka wong modern) Fokker EI, banjur wis ing 1917 Albatros D.III, kang malah saiki katon kaya mesin gelut formidable. Nanging malah pesawat majeng teknis kayata British Sopwith Snipe fighter ora nggawe revolusi nyata.

Iki digawe dening perang donya sabanjuré: sanajan, ing keadilan, ayo ngomong, dhasar pisanan saka evolusi luwih saka pertempuran udhara bisa katon sadurungé, ngomong, nalika Perang Sipil Spanyol, nalika pilot Soviet ing I-16 wiwit. kalah karo Jerman ing awal Bf.109.

Apa sing bisa dikandhakake saka asil Perang Dunia II, kajaba peralatan lan senjata bisa berkembang kanthi cepet? Kesimpulan utama babagan taktik pertempuran udara bisa dirumusake kaya ing ngisor iki: kemampuan maneuver mudhun ing latar mburi, lan "perkelahian asu" klasik dadi akeh nekat nekat, lan luwih asring pilot enom sing ora duwe pengalaman. Kacepetan teka dhisik.

Kacepetan saya mundhak, kemampuan maneuver mudhun: iki minangka tren utama pesawat tempur WWII. Sawetara pesawat Soviet lan Jepang nalika perang nduweni kemampuan maneuver sing luar biasa, nanging iki ora dadi kertu truf sing penting. Wektu kanggo ngrampungake giliran anteng dening pesawat I-16 tipe 29 ing dhuwur 1000 meter ing arah kiwa optimal luwih saka siji setengah kaping kurang saka Bf.109E-3 (Nanging, iku a konfigurasi kuldi cahya, tanpa persenjataan swiwi). Nanging, iki ora dadi plus amarga kasunyatan sing I-16 akeh konco Bf.109E lan Bf.109F ing kacepetan. Sing terakhir bisa berkembang ing dhuwur 600 kilometer per jam, nalika "kacepetan maksimum" saka I-16 meh tekan 450.



Sapa sing bakal nganggep conto kasebut ora bener amarga jurang teknologi sing ana ing antarane mesin (lan ora mung babagan kacepetan). Nanging, iku worth ngelingi sing pilot Jerman bisa entuk kaunggulan liwat mungsuh, malah yen prabédan ing kacepetan ora gedhe banget lan gunggungipun 10-15 kilometer per jam. Ing pangertèn iki, conto pertempuran Bf.109G karo Yaks awal lan La-5s (nanging ora La-5FN!), Sing asring banget dadi korban Messers, khas. Senadyan kasunyatan sing padha Yak-1B utawa Yak-9 wis wektu luwih cendhek kanggo nindakake giliran horisontal saka Bf.109G, iku salah kanggo pirembagan bab sembarang kaunggulan saka mesin iki.

Aku uga pengin ngelingi tembung sing kondhang lan akurat banget saka ace Jerman paling produktif Erich Hartmann, sing kanthi resmi nyatakake 352 kamenangan udara:
"Yen sampeyan ndeleng pesawat mungsuh, sampeyan ora kudu langsung cepet-cepet nyerang lan nyerang. Ngenteni lan gunakake kabeh keuntungan sampeyan. Netepake formasi apa lan taktik apa sing digunakake mungsuh. Nemtokake yen mungsuh duwe pilot sing kesasar utawa ora duwe pengalaman. Pilot kuwi tansah katon ing udhara. Tembak dheweke. Luwih migunani kanggo ngobong mung siji tinimbang melu carousel 20 menit tanpa entuk apa-apa.


Ing tembung, ace Jerman, kaya akeh liyane, ora pengin melu ing perang protracted beboyo ing bends. Lan iki ngidini dheweke bisa urip.

Gambar sing padha bisa dideleng ing Samudra Pasifik, ing ngendi Zero Jepang, duwe kemampuan maneuver sing luwih apik tinimbang Grumman F6F Hellcat Amerika lan Peluang Vought F4U Corsair, ilang perang kanthi kacepetan dhuwur. Sawise ngaso ing langit-langit pembangunan maneh ing taun 1942. Lan sanajan kita katon ing pesawat kuwi, tanpa exaggeration, pinunjul kanggo wektu, kaya Japanese Nakajima Ki-84 Hayate, kita bakal weruh sing senadyan maneuverability sawijining, iku ora digawe kanggo dogfight ing kabeh. Lan varian "Hey", bersenjata karo rong meriam 30-mm, dimaksudake kanggo numpes "benteng" Amerika, nanging iki minangka topik sing rada beda. Interception pengebom abot mbutuhake kuwalitas khusus: saka pilot lan saka mesin.



Umumé, pesawat piston paling kuat ing perang, kayata FW-190D Jerman, bisa kasebut "pesawat lurus". Padha banget kikuk ing comparison karo mesin sadurungé, malah karo FW-190A, kang uga ora misuwur kanggo maneuverability pinunjul: paling ing dhuwur nganti 4000 meter.

"Wektu kanggo ngrampungake giliran ing dhuwur 1000 m yaiku 22-23 detik," ujare laporan ing Undhang-undhang babagan asil uji coba pesawat FW-190D, sing disetujoni tanggal 4 Juni 1945. "Ing maneuver horisontal, nalika ketemu ing kecepatan 0,9 saka maksimum, La-7 lumebu ing buntut FV-190D-9 ing 2-2,5 giliran," nderek saka dokumen. Kanthi kabeh iki, para ahli meh padha nyebut Dora minangka salah sawijining pejuang medium-altitude paling sukses ing perang. Pilot seneng pesawat kasebut amarga kacepetan dhuwur, daya tembak sing apik lan tingkat pendakian sing apik.



Kacepetan butuh pengorbanan


Ayo ngringkes. Maneuverability kanggo fighter Perang Donya II cukup indikator penting, nanging secondary kacepetan, tingkat menek lan firepower. Asil saka pangembangan aviation baling-baling ana lair saka mesin kayata FW-190D, Hawker Tempest lan Ki-84, kang, kanggo kabeh kaluwihan, padha ora antarane pejuang paling maneuverable saka perang.

Kategori iki kalebu Soviet La-7 lan Yak-3, sing nduweni kemampuan maneuver horisontal lan vertikal sing luar biasa. Nanging, pratondho kasebut bisa digayuh amarga watesan bobot lan ukuran sing abot, sing ngalangi penempatan senjata sing kuat lan ora ngidini pesawat nggawa pasokan bahan bakar, bom utawa misil sing akeh. Pejuang Soviet sing paling sukses saka sudut pandang konseptual, La-7, bersenjata karo rong meriam ShVAK 20-mm, nalika "norma" konvensional ing pungkasan perang yaiku instalasi papat meriam 20-mm. Tegese, senjata ampuh kaping pindho. Amerika Serikat minangka pangecualian, kanthi tradisional ngandelake senapan mesin abot, sing cukup kanggo nglawan pejuang Jepang sing kurang dilindhungi. Utawa "gazeless" FW-190 lan Bf.109 ing teater Western.



Ing teori, Uni Soviet bisa entuk pesawat tempur "berat" modern nalika ngadhepi I-185, nanging sadurunge pungkasan perang, pimpinan negara luwih milih pesawat Yakovlev. Apa iki bener utawa ora pitakonan liyane. Iku pantes pertimbangan kapisah.

Yen sampeyan nyoba kanggo nyimpulake asil utama, iku worth kang lagi nyimak sing loro kuwalitas paling penting kanggo pesawat tempur Perang Donya II, ing urutan mudhun, padha:

1. Kacepetan.
2. senjata kuat.
3. Rate menek.
4. Kualitas maneuverable.

Kanthi nilai incomparably luwih saka loro TCTerms pisanan, ora ngetang, mesthi, pesawat kembar-motor propeller abot, kang ing umum arang bisa perang ing footing witjaksono karo mitra siji-engine.

Penawaran kasebut ...
Pengarang:
499 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. prodi
    prodi 15 Agustus 2019 18:14
    +9
    banjur, kanggo ngebom ngiringan, maneuverability lan firepower padha nemtokake. Dina iki, kanggo pangerten sing bisa dingerteni, ana praktik tempur sing sithik banget
    1. Sipil
      Sipil 16 Agustus 2019 12:47
      +1
      Saiki para ahli teori pertempuran udara bakal mlayu (rush) ing sofa. Nanging, saben wong kudu maca statistik kerugian, luwih apik tinimbang kita, kanthi nggambarake kahanan kasebut.
  2. polpot
    polpot 15 Agustus 2019 18:14
    +1
    Matur nuwun ngenteni terus
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 15 Agustus 2019 19:44
      + 12
      Kutipan saka polpot
      Matur nuwun ngenteni terus
      -1
      Aku kasengsem ing logika anggota dihormati saka forum, sing di senengi rowange karo minus?
      Aku dhewe adoh saka "kucing mewah", nanging "kompos" sadurunge nyeret ngormati? Menapa malih, ing sepi tanpa komentar, refutation utawa expression saka posisi siji ......... paling piye wae vilely .... Miturut tumindak "celana" saka "tikus cilik"!
      Aku ora seneng karo artikel kasebut, nglawan Penulis, kenapa "cokotan" kesopanan lan sopan santun, utawa ana wong sing siap mbantah "matur nuwun" lan banal nunggu kelanjutane!
      Sedhih, kanca-kanca!
      Mbok menawa ana pangertèn kanggo penulis proyek kanggo nggawe voting umum! Supaya tombol mbukak lan sampeyan bisa ndeleng sing sijine plus, lan sing - minus! Nanging, aku mikir iki wektu kanggo mbalekake kontra menyang artikel! Mungkin bakal ana kurang dikarepake kanggo VO! Nah nang endi wae...
      Ikhlas, Kote!
      1. ora utama
        ora utama 16 Agustus 2019 01:12
        +6
        Quote: Kote Pane Kokhanka
        Supaya tombol mbukak lan sampeyan bisa ndeleng sing sijine plus, lan sing - minus!

        Lan iku! Lan menarik banget! Pendhaftaran mratelakake panemume iku situs wis ganti ora kanggo luwih apik!
      2. Oleg Zorin
        Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:00
        0
        Mbokmenawa mudhun ing atine, amarga artikel kasebut minangka barang konsumen, kaya sing sampeyan gunakake. Ora apik yen wong sing ora melu kena lara.
    2. Alex013
      Alex013 15 Agustus 2019 20:46
      +1
      Aku setuju. Lan sampeyan lan artikel "+".
  3. lucul
    lucul 15 Agustus 2019 18:14
    + 15
    Nemtokake yen mungsuh duwe pilot sing kesasar utawa ora duwe pengalaman. Pilot kuwi tansah katon ing udhara. Tembak dheweke.

    Hmm....
    Secara kasar, Hartmann adoh saka dadi ksatria. Serang mung sing lemah...
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 15 Agustus 2019 18:45
      0
      Lan metu saka kasepen! lol
      1. Pedrodepackes
        Pedrodepackes 15 Agustus 2019 20:47
        + 14
        Quote: Kote Pane Kokhanka
        Lan metu saka kasepen!

        ora ana sing kaya mangkene ing perang, apa ana trik militer, utawa sampeyan dadi pendukung, nyuwek rompi ing bedhil mesin nalika nyerang?
        1. Krasnoyarsk
          Krasnoyarsk 15 Agustus 2019 21:59
          + 17
          Quote: Pedrodepackes
          Quote: Kote Pane Kokhanka
          Lan metu saka kasepen!

          ora ana sing kaya mangkene ing perang, apa ana trik militer, utawa sampeyan dadi pendukung, nyuwek rompi ing bedhil mesin nalika nyerang?

          Trik militèr Hartman kaya ing ngisor iki - ora kanggo nglindhungi para pembom saka pejuang Soviet, amarga iku apa pejuang ana, nanging kanggo njupuk mudhun pilot Soviet inexperienced lan njaluk salib ksatria liyane. Iku luwih gampang lan kurang saka resiko njupuk projectile menyang kokpit. Tugas para pejuang Soviet yaiku kanggo nglindhungi pesawat serangan lan pengebom saka pejuang Jerman.
          1. Pedrodepackes
            Pedrodepackes 16 Agustus 2019 07:29
            +4
            Kutipan: Krasnoyarsk
            ora kanggo nglindhungi pengebom saka pejuang Soviet, amarga sing pejuang ana kanggo

            Iki taktik kita, Jerman duwe taktik beda, padha melu ngresiki langit liwat operasi mbesuk. Kajaba iku, taktik iki kabukten efektif. Saiki, tujuan utama para pejuang yaiku pesawat kanggo entuk dominasi ing langit.
            Kutipan: Krasnoyarsk
            nanging kanggo njupuk mudhun pilot Soviet inexperienced lan njaluk salib ksatria liyane.

            Ya, dheweke nembak ora mung pilot sing ora duwe pengalaman, kredo dheweke ora bakal kalah ing perang, asile dheweke isih urip lan luwih saka 300 pesawat ilang dening mungsuh.
            Luwih migunani kanggo ngobong mung siji tinimbang melu ing carousel 20 menit tanpa entuk apa-apa.
            Iki tembunge lan dheweke bener.
            1. Krasnoyarsk
              Krasnoyarsk 16 Agustus 2019 08:01
              +9
              Quote: Pedrodepackes

              Ya, dheweke nembak ora mung pilot sing ora duwe pengalaman, kredo dheweke ora bakal kalah ing perang, asile dheweke isih urip lan luwih saka 300 pesawat ilang dening mungsuh.
              Luwih migunani kanggo ngobong mung siji tinimbang melu ing carousel 20 menit tanpa entuk apa-apa.
              Iki tembunge lan dheweke bener.

              Mesthine dheweke bener, luwih becik njupuk PO-2 tinimbang njupuk risiko dhewe nalika nglindhungi pengebom sampeyan. Iku mung "ngresiki langit liwat operasi mbesuk" kasusun sabenere ing karusakan saka pesawat serangan lan pengebom, minangka paling mbebayani kanggo pasukan darat. Nanging Hartman ngerti yen loro-lorone dilindhungi dening pejuang Soviet lan mulane ora menek menyang dump banget, ngarepake "tatu tatu" utawa "ora pengalaman"
              Quote: Pedrodepackes

              Iki taktik kita, Jerman duwe taktik beda, padha melu ngresiki langit liwat operasi mbesuk. Kajaba iku, taktik iki kabukten efektif.

              Ya, taktik banget "efektif". Apa sing dibuktekake saka asil perang.
              1. Pedrodepackes
                Pedrodepackes 16 Agustus 2019 09:17
                -3
                Kutipan: Krasnoyarsk
                Apa sing dibuktekake saka asil perang.

                lan apa buktine? Apa sampeyan wis mbandhingake rasio kerugian ing penerbangan? Utamane sadurunge 1944, lan malah ing 44th ora manis.
                1. Krasnoyarsk
                  Krasnoyarsk 16 Agustus 2019 13:46
                  +3
                  Quote: Pedrodepackes
                  Apa sampeyan wis mbandhingake rasio kerugian ing penerbangan?

                  Ya, padha diisi karo mayit. Lagu iki apik, diwiwiti saka wiwitan.
                  1. Pedrodepackes
                    Pedrodepackes 16 Agustus 2019 13:48
                    0
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Ya, padha diisi karo mayit.

                    ora ana sing bisa dipoyoki, iki pilot kita, bojo wong, bapak lan sedulur lan simbah. wong bodho
                2. mmaxx
                  mmaxx 17 Agustus 2019 19:16
                  +1
                  Ya, aku maca memoar para pilot bomber. Di inget. Lan maca iki. Sing wis ana ing 43, kerugian saka penerbangan cilik. Lan ing tanggal 44, umume, Jerman kita ora katon ing udhara. Kepiye carane? Lan ing ngendi kabeh wong Hartman iki? Aku kaget banget karo kabeh iki. Nah, sing jelas kabeh wis diatur kanthi apik ing resimen kasebut. Nang endi wae ora akeh banget lan kita ambruk. Nanging ing umum: memoar tanah Jerman banget ngelingi kita bab 41 taun. Rusian mabur kaya sing dikarepake lan dikarepake, lan padha ngebom lan nembak sedina muput. Paling apik, aces Goering teka sawise gropyokan lan "mbusak" langit saka Ivans bodho kanggo keplok tanah Fritz. Cetha yen dheweke nembak wong-wong sing wis rusak sajrone serangan kasebut. Amarga liyane mung fly adoh, unloading ing Jerman. Mergo iki.
                  Ing wektu sing padha, kabeh wong ngonfirmasi kerugian gedhe saka bedhil anti-pesawat.
                  1. Pedrodepackes
                    Pedrodepackes 17 Agustus 2019 21:07
                    -3
                    Kutipan saka mmax
                    Lan ing tanggal 44, umume, Jerman kita ora katon ing udhara. Kepiye carane?

                    Lan iki data babagan pesawat sing mudhun lan pilot sing mati.
                    Angkatan Udara Soviet 47.844 pesawat, 34.500 tiwas
                    ing taun 1944, kapitunan penerbangan militèr Sovyèt cacahé 24800 kendaraan, 9700 ing antarané kapitunan tempur, lan 15100 kapitunan non-pertempuran.
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 17 Agustus 2019 21:20
                      +1
                      Ana sing ora cocog ... 50% saka total kerugian Angkatan Udara Soviet kanggo perang ENTIRE tiba ing siji "menang" 1944?
                      1. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 17 Agustus 2019 21:23
                        -3
                        Kutipan: Balai Kota
                        Ana sing ora cocog.

                        https://belayaistoriya.ru/blog/43574164471/Nekotoryie-aviatsionnyie-itogi-vtoroy-Mirovoy-voynyi.?nr=1
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 17 Agustus 2019 21:31
                        -1
                        Quote: Pedrodepackes
                        Kutipan: Balai Kota
                        Ana sing ora cocog.

                        https://belayaistoriya.ru/blog/43574164471/Nekotoryie-aviatsionnyie-itogi-vtoroy-Mirovoy-voynyi.?nr=1

                        Penulis ora bertentangan karo logika utawa matematika. Tambah kerugian 44 taun iki statement:
                        Umumé, sawise ilang paling udakara 2000 pesawat mung sawetara dina, lan tanggal 31 Desember 41, kerugian tempur Angkatan Udara Tentara Merah kira-kira 21 ewu pesawat.
                        !
                        Lan apa sing bakal tetep kanggo 42,43 lan 45 taun? 4 mundhut kanggo 000 taun perang?
                      3. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 17 Agustus 2019 21:39
                        -3
                        Kutipan: Balai Kota
                        Quote: Pedrodepackes
                        Kutipan: Balai Kota
                        Ana sing ora cocog.

                        https://belayaistoriya.ru/blog/43574164471/Nekotoryie-aviatsionnyie-itogi-vtoroy-Mirovoy-voynyi.?nr=1

                        Penulis ora bertentangan karo logika utawa matematika. Tambah kerugian 44 taun iki statement:
                        Umumé, sawise ilang paling udakara 2000 pesawat mung sawetara dina, lan tanggal 31 Desember 41, kerugian tempur Angkatan Udara Tentara Merah kira-kira 21 ewu pesawat.
                        !
                        Lan apa sing bakal tetep kanggo 42,43 lan 45 taun? 4 mundhut kanggo 000 taun perang?

                        Sampeyan ndeleng, penulis kasebut kanthi teliti, dibagi losses kabeh. losses kanggo alasan non-pertempuran lan dijupuk mudhun. Sampeyan uga kudu maca artikel kasebut kanthi teliti.
                      4. Balai Kota
                        Balai Kota 17 Agustus 2019 21:42
                        0
                        Penulis nulis bubur. 21.000 kerugian 41 taun ing kutipan ing ndhuwur dituduhake minangka PERANG. Lan pirang-pirang non-pertempuran ing tanggal 41?
                      5. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 17 Agustus 2019 21:25
                        -3
                        Kutipan: Balai Kota
                        50% saka total kerugian Angkatan Udara Soviet

                        kita ngomong bab downed, ora umum
                    2. Inggenegr
                      Inggenegr 18 Agustus 2019 23:50
                      +2
                      Ayo maca asil sing diwenehake taun 1944:
                      1. 9700/365 = 26,6 pesawat saka kabeh jinis saben dina ditembak mudhun dening mungsuh minangka asil saka operasi militèr diangkah marang aviation Soviet;
                      2. 15100/365 = 41,4 pesawat saka kabeh jinis saben dina, ilang minangka asil saka cacat Manufaktur, untimely lan miskin-kualitas pangopènan lan latihan materiel, sloppiness banal saka pesawat, technical lan printah personel, etc. lsp.
                      Apa sampeyan bisa percaya omong kosong iki? Ketoke, sumber informasi iki ora malah dubious, nanging pancen palsu.
                      1. Balai Kota
                        Balai Kota 19 Agustus 2019 00:11
                        +2
                        Napa mung marriage lan slovenliness sing perlu. Ewonan pesawat padha decommissioned sawise mabur saka sumber sing diwènèhaké. Kang ing wektu iku ora nyengsemaken ... kanggo sijine iku entheng
                      2. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 19 Agustus 2019 07:47
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        Kang ing wektu iku ora nyengsemaken ... kanggo sijine iku mildly

                        Bener banget! Pesawat kasebut digawe saka kayu lan kain, sensitif banget marang kondisi cuaca. Mesin padha dilakokno ing watesan saka bisa, lan malah prohibitively, plus - ora banget kualitas bahan bakar lan lubricants.
                        Kutipan saka Ingenegr
                        sloppiness banal saka pesawat, technical

                        uga dumadi.
                        Kutipan saka Ingenegr
                        ilang minangka asil saka cacat manufaktur

                        bisnis penerbangan ing 1946 mung babagan iki
              2. Oleg Zorin
                Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:11
                +1
                Dear, sampeyan wis diterangake manawa Angkatan Udara USSR lan Luftwaffe duwe taktik sing beda. Iki minangka kasunyatan sejarah sing ora bisa dihindari. "Adhedhasar asil", sampeyan kudu ngerti yen USSR entuk akeh pertumpahan getih lan adoh saka mung kauntungan saka taktik Angkatan Udara USSR.
                1. Krasnoyarsk
                  Krasnoyarsk 17 Agustus 2019 20:38
                  +1
                  Kutipan: Oleg Zorin
                  Dear, sampeyan wis diterangake manawa Angkatan Udara USSR lan Luftwaffe duwe taktik sing beda. Iki minangka kasunyatan sejarah sing ora bisa dihindari. "Adhedhasar asil", sampeyan kudu ngerti yen USSR entuk akeh pertumpahan getih lan adoh saka mung kauntungan saka taktik Angkatan Udara USSR.

                  Ora kurang dihormati, mesti ana sing bingung. Pesawat tempur Jerman, kaya Soviet, mbela para pengebom, mung "pahlawan" kaya Hartmann ora duwe risiko ing babagan iki, luwih seneng nyingkir lan ngrampungake "kewan sing tatu" kanthi nyerang saka srengenge. Waca memoar pilot tempur Soviet. Kabeh mau nuduhake yen pembom Jerman ora mabur tanpa pejuang tutup. Jerman uga ora bodho lan ngerti pentinge pesawat ngebom kanggo pasukan darat.
                  1. Pedrodepackes
                    Pedrodepackes 17 Agustus 2019 21:19
                    -3
                    Kutipan: Krasnoyarsk
                    Pesawat tempur Jerman, kaya Soviet, mbela para pengebom, mung "pahlawan" kaya Hartmann ora duwe risiko ing babagan iki, luwih seneng nyingkir lan ngrampungake "kewan sing tatu" kanthi nyerang saka srengenge.

                    Jerman, uga Rusia, kanggo sijine iku mildly, ora nampani nilar bom sing. Nanging kasunyatan iku kita ngomong bab pamburu udhara sing mabur mburu free, Jagdgeshvader 52 utawa 54 pitutur marang kowe apa-apa? Padha digunakake taktik iki ora tinimbang, nanging saliyane. Taktik iki sing ditindakake dening para pilot kita.
                    1. Krasnoyarsk
                      Krasnoyarsk 18 Agustus 2019 09:25
                      +2
                      Quote: Pedrodepackes
                      mabur ing free goleki, Jagdgeshvader 52 utawa 54 pitutur marang kowe apa? Dheweke nggunakake taktik iki dudu, nanging saliyane, taktik iki sing ditindakake dening para pilot kita.
                      / kutipan
                      Inggih, carane ngomong - diadopsi. Nanging, ana kesempatan. Pejuang udara sing berpengalaman muncul, pesawat sing bebas saka pangebom muncul. Ing kene, ing panyuwunan para pilot kasebut, dheweke dibebasake kanthi golek gratis. Lan supaya taktik kasebut kanthi sengaja dikembangake, ora bisa dingerteni.
                      1. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 18 Agustus 2019 09:52
                        -4
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Lan supaya taktik kasebut kanthi sengaja dikembangake, ora bisa dingerteni.

                        Memoir Pokryshkin lan kanca-kancane ana ing tangan sampeyan. Aku duwe kabeh informasi bab iki mung saka ing kono, lan bab kesalahan ing kawitan, lan bab apik luck ing "mburu", lan bab siasat kanggo Pamburu. Ing periode pungkasan perang, dheweke meh ora mabur kanggo nutupi pengebom, bisa uga amarga R-39 ora duwe kesempatan kanggo iki amarga karakteristik kinerja.
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Nanging, ana kesempatan.
                        uga, iki uga, langit ngresiki munggah sethitik dening 44
                      2. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 18 Agustus 2019 10:36
                        +2
                        Quote: Pedrodepackes
                        Memoir Pokryshkin lan kanca-kancane ana ing tangan sampeyan.

                        Kita ngomong babagan macem-macem. Aku ngomong babagan taktik Soviet nggunakake pesawat tempur. Tugas utama yaiku kanggo nglindhungi pesawat bomber lan nyerang. Iki taktik sing dakkandhakake. Oleg Ozorin ngaku - "Dear, sampeyan wis diterangake manawa Angkatan Udara USSR lan Luftwaffe duwe taktik sing beda." Apa taktik nggunakake ist. apa Jerman duwe penerbangan?
                        Sampeyan ngomong - "... padha ngresiki langit liwat operasi mbesuk." Kepiye sampeyan mbayangno? Nanging bali menyang taktik.
                        Adhedhasar tugas iki, perlindungan pengebom lan pesawat serangan, taktik perlindungan iki dikembangake. Sing bisa beda-beda gumantung saka jumlah pemain pertahanan lan jumlah pemain bertahan. Nalika ana kesempatan, aku nandheske - kesempatan muncul, lan taktik ora owah, kanggo "mburu gratis", banjur kanggo "mburu" iki taktik dhewe dikembangake, cocok khusus kanggo "mburu". Nanging taktik nggunakake pejuang ora owah - pangayoman para pengebom lan pesawat serangan !!!
                        Mulane, pejuang sing berpengalaman dibebasake kanggo mburu gratis mung nalika ora perlu diiringi pengebom lan pesawat serangan.
                        "Pahlawan" Hartman ora nate melu ngiring para pengebom, ora kaya kanca-kancane sing ora misuwur. Mekaten ingkang kula aturaken. Yen Pokryshkin tumindak kanthi cara sing padha, jumlah pesawat mungsuh sing ditembak bakal luwih gedhe.
                      3. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 18 Agustus 2019 10:42
                        -2
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Nanging taktik nggunakake pejuang ora owah - pangayoman para pengebom lan pesawat serangan !!!

                        Sampeyan mbingungake taktik lan tugas. Taktik
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        pangayoman saka pengebom lan serangan pesawat!
                        ing 41 lan 42 iku kapérang ing nglayang langsung liwat pesawat dijamin ing zona visibilitas, pejuang padha disambungake kanggo wong-wong mau, kang Jerman digunakake, nggunakake taktik "hit lan pindhah" karo impunity. Miturut cara, padha dhewe jumangkah ing rake iki sak gropyokan ing Inggris, nalika Goering, ing panjalukan saka pengebom kang, "diikat" pejuang kanggo wong-wong mau ing cara sing padha, losses langsung tambah. Saka taun 43, lan malah banjur ora saka awal Pokryshkin kurban apa, ngendi ing ngisor Yaks Hung saka bombers liwat sirahe, lan La lan Cobras miber luwih dhuwur lan luwih bebas kanggo milih target. Iki minangka tambahan kanggo "mburu udara"
                      4. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 18 Agustus 2019 10:53
                        -1
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Sampeyan ngomong - "... padha ngresiki langit liwat operasi mbesuk." Kepiye sampeyan mbayangno?

                        Aku ora bisa mbayangno apa-apa, iku mung ana sumber liyane kuoso saka
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Oleg Ozorin
                        lan liyane, contone:
                        Kuliah ing TVVS (Air Force Tactics) kursus lengkap
                        IAP nindakake misi tempur sing kadhaptar kanthi nggunakake metode operasi pertempuran sing cocog kanggo pangembangan kahanan udara. Praktek panggunaan tempur unit penerbangan tempur wis nuduhake kemungkinan nggunakake metode operasi pertempuran ing ngisor iki nalika ngalahake mungsuh udara:
                        - introduksi simultaneous utawa sequential unit resimen menyang perang saka posisi tugas ing lemah utawa ing udhara;
                        - telusuran independen lan asor mungsuh udara ing wilayah tartamtu;
                        - tumindak semi-otonom para pejuang ing wilayah tartamtu;
                        - ngresiki wilayah udara:
                        - patroli pangiring;
                        - alangan ing udhara.

                        ngresiki wilayah udara
                        saiki, nanging pramila jinis taktik aviation ndadékaké kanggo kasenengan paling mungsuh, sing, uga, mung ngerti kabeh babagan nggunakake pertempuran aviation.
                      5. Krasnoyarsk
                        Krasnoyarsk 18 Agustus 2019 16:04
                        +2
                        Quote: Pedrodepackes
                        ngresiki wilayah udara
                        saiki, nanging pramila jinis taktik aviation ndadékaké kanggo kasenengan paling mungsuh, sing, uga, mung ngerti kabeh babagan nggunakake pertempuran aviation.

                        Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan wis ngganggu aku kanthi salah paham babagan apa sing dakkarepake.
                        Aku argue yen tugas utama penerbangan tempur, loro kita lan Jerman, yaiku: 1. Nglindhungi para pembom lan nyerang pesawat saka pejuang mungsuh!
                        2. Aja menehi kamungkinan saka diangkah bombing saka target dening ngebom mungsuh lan nyerang pesawat.
                        Hartman ngidoni kabeh iki kanggo nggayuh penghargaan. Dheweke ora nglindhungi para pembom saka para pejuang kita lan ora nyoba nyegah serangan bom marang sedulur-sedulure. Dheweke mung mikirake kamulyan lan ganjaran pribadi. Dheweke nistha, lan Pedrodepackes ngujo dheweke.
                      6. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 18 Agustus 2019 16:55
                        -2
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Aku mbantah manawa tugas utama penerbangan tempur, kita lan Jerman, yaiku:

                        sapa sing padu? Sampeyan mung bisa defend ing macem-macem cara. Ing memoar para veteran kita, tansah disebutake yen Jerman ngebom pasukan kita kanthi impunity, amarga ora ana tutup pejuang. Elinga, sanajan film-film Soviet kita, ing endi wae kanvas minangka bom pasukan kita. Dadi tugas-tugas kasebut ditindakake dening Jerman.
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Hartman ngidoni kabeh iki kanggo nggayuh penghargaan. Dheweke ora nglindhungi para pembom saka pejuang kita

                        nanging nalika nembak pejuang kita, apa dheweke ora nindakake iki? Menembak para pejuang sing nutupi pembom Amerika, apa ora nyumbang kanggo nutupi lapangan minyak Ploiesti.
                        Apa gangguan saka karusakan saka nyebrang ora completion saka tugas?
                        Swara wektu, pengalaman mbayar mati: sak Peperangan Kursk ing Juli 1943, njupuk mati saka lapangan udara cedhak farm Ugrim, kang dijupuk mudhun 7 pesawat ing sawijining dina (mbokmenawa, kalebu ing perang ing Juli 5, 1943, nalika telung. kelompok 6 pesawat Il-2 saka 175th ShAP saka 17 VA nyerang nyebrang Jerman ing wilayah desa Solomino lan kidul-wétan desa Tavrovo. Ing perang iki, 9 Il-2 ilang. alas banjur menyang buntut siji IL-2
                        Sapa wae Hartman, dheweke ora bakal entuk pat ing sirah amarga gagal ngrampungake tugase.
                      7. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 18 Agustus 2019 16:58
                        -1
                        Kutipan: Krasnoyarsk
                        Aku wis kesel karo kowe karo salah pahammu

                        dadi aja nulis, aku ora takon. hi
                  2. KOMANDERDIVA
                    KOMANDERDIVA 18 Agustus 2019 11:10
                    0
                    Pancen, ing memoar saka pilot tempur GSS Skomorokhov Vorozheikin lan Zimin kabeh iki diterangake.
            2. Komentar wis dibusak.
          2. KOMANDERDIVA
            KOMANDERDIVA 18 Agustus 2019 11:04
            0
            Taktik iki nggunakake pesawat tempur Tentara Merah lan Luftwaffe dianalisis kanthi rinci ing buku dening A. Isaev "anti-suvorov. Sepuluh mitos Perang Dunia II"
        2. Boris I
          Boris I 21 Agustus 2019 02:49
          -1
          Maca pesenan saka komando militer Jerman babagan perang karo bom. Yaiku "nyuwek rompi", yaiku "ing bedhil mesin lan meriam ing serangan." Ana bahan bakar lan pesawat apik, nanging bz wis rampung? pilot Luftwaffe ora duwe hak kanggo metu saka perang, kang kapekso kanggo nyerang tukang ngebom karo korps. Gagal - eksekusi
        3. Yuri Simple
          Yuri Simple 12 September 2019 19:50
          -1
          Lan ing kasus apa umume "nyuwek rompi"? Yen aku dadi komandhane Pak Hartmann, aku bakal ngupayakake supaya bisa nyingkirake dheweke. Ayo kula nerangake: Tugas para pejuang ing perang ora mung kanggo nembak pejuang mungsuh. Iki kalebu kanggo ngrampungake rong tugas utama: nutupi pasukan darat lan nutupi pesawat serangan lan pengebom. Loro-lorone tugas ora ditanggulangi tanpa partisipasi ing perang. Amarga Hartmans kuwi, Angkatan Udhara Jerman wis meh diunekake ing taun 1943. Loro-lorone ing sisih wétan lan kulon. Angkatan Udara Jerman terus-terusan kalah ing saben perang udara sing wis ditindakake wiwit taun 1940 (Perang Inggris). Mung 1939 (Prancis), lan 1941-1942 (USSR) sing bisa diarani sukses kanggo wong-wong mau. Pira pejuang Inggris ing Malta? 6 "Gladiator"? Lan dheweke ngrampungake kabeh tugas sing ditugasake kanggo dheweke!
    2. lelik613
      lelik613 15 Agustus 2019 18:50
      + 14
      Aku ora nganggep kanggo ngadili sukses pasien - apa iku utawa ora. Nanging ing urusan militer ora ana papan kanggo rasa welas asih, utamane ing penerbangan. Kene dheweke bener, paling ora ing tembung.
      1. Kote Pane Kohanka
        Kote Pane Kohanka 15 Agustus 2019 20:00
        + 18
        Lan kene tega! Ing langit, pilot nindakake tugas sing nduweni tujuan tartamtu. Beda karo teori Marshal Douai, penerbangan ora bisa perang lan menang piyambak. Dadi, miturut logika formal, Berlin ambruk ing sikile mbah kakung lan mbah kakung, lan dudu ace gedhe Lutwaffe lan Wehrmacht kanthi kamenangan sing dhuwur banget! Ing sambungan iki, kudu dianggep yen aviation Tentara Abang nindakake tugas sing luwih apik tinimbang mitra, lan minangka asil saka USSR Air Force minangka kabèh dadi luwih stabil lan menang saka ....
        Matur nuwun, Kote!
        1. Pedrodepackes
          Pedrodepackes 15 Agustus 2019 20:51
          -5
          Quote: Kote Pane Kokhanka
          Ing sambungan iki, iku kudu dianggep sing aviation saka Tentara Abang nindakake tugas sing luwih apik

          Inggih, ya, utamané ing 41-42 taun. Nanging ing intine, tugas kasebut beda-beda, kanggo Jerman - iki ngresiki wilayah udara ing medan perang sing bakal teka (sing, kanthi cara, dheweke nindakake kanthi apik), kanggo kita - ngebom lan nyerang pesawat utawa langsung pasukan darat, tumindak saka nimbali, kang biaya kita akèh losses nganti padha diadopsi taktik nggunakake aviation saka Jerman, Aku ngomong bab free mburu.
          1. Aviator_
            Aviator_ 15 Agustus 2019 22:03
            + 18
            Mburu gratis - cara kanggo nggayuh supremasi udara? Iki minangka tembung anyar ing strategi perang udara.
            1. Pedrodepackes
              Pedrodepackes 16 Agustus 2019 07:31
              -7
              Kutipan: Aviator_
              Mburu gratis - cara kanggo nggayuh supremasi udara?
              Bener, wong Jerman nindakake.
              Inggih, banjur nulis babagan cara kanggo entuk supremasi udhara, iku bakal menarik banget kanggo maca.
          2. Roso 56
            Roso 56 16 Agustus 2019 07:41
            +6
            Ora usah ngomong omong kosong. Free mburu, iki ing wektu luang saka karya, ngandika. Lan kerjane ngawal pengebom, pesawat serangan, pengintaian, lan, mesthi, karusakan saka pengebom mungsuh, lan malah kadhangkala awake dhewe kudu ngupayakake target lemah.
            1. Pedrodepackes
              Pedrodepackes 16 Agustus 2019 07:45
              0
              Kutipan: Ros 56
              iki minangka pengiring pengebom, pesawat serangan, pengintaian, lan, mesthi, karusakan saka pengebom mungsuh.

              Lan ing ngendi ngresiki wilayah udara? Apa sing ditulis para veteran kita babagan langit 41-42, lan taun kaping 43 ora ana rosy, apa dheweke uga ngomong omong kosong? Pokryshkin lan Kozhedub uga nulis omong kosong babagan nggawe resimen mburu gratis ing Angkatan Udara Tentara Merah, ngetutake conto wong Jerman? Ya, pamit hi
              1. Roso 56
                Roso 56 16 Agustus 2019 08:19
                +5
                Apa padha wiper udara kanggo sampeyan? Kita ora duwe cukup pesawat utawa pilot berpengalaman ing 41 utawa 42 taun. Lan sampeyan kudu maca kanthi bener. Tukang crito. hi
                1. Pedrodepackes
                  Pedrodepackes 16 Agustus 2019 08:47
                  -3
                  Kutipan: Ros 56
                  Kita ora duwe cukup pesawat utawa pilot berpengalaman ing 41 utawa 42 taun.

                  Mulane padha ora ana
                  Taktik "mburu gratis" pesawat tempur Luftwaffe beda-beda kanthi dhasar lan konseptual saka taktik pesawat tempur Angkatan Udara. Ing "mburu gratis", pasangan, link utawa skuadron pejuang Jerman patroli ing wilayah tartamtu lan aktif nggoleki pesawat musuh. Salah sawijining kontradiksi dhasar utama saka taktik "mburu gratis" yaiku anané pasukan multidirectional. Kapisan yaiku kepinginan terus-terusan saka ace Jerman kanggo nyerang mungsuh, lan mulane, minangka asil, terus-terusan nggoleki mungsuh ing udara. Serangan, kaya serangan ing perang, mesthi duwe risiko sing akeh. Pasukan kapindho ing taktik "mburu gratis" Luftwaffe yaiku kepinginan penyerang kanggo nyilikake risiko nganti watesan sing ekstrim.

                  Prinsip utama "mburu gratis" yaiku nyerang ing pirang-pirang kasus pesawat mungsuh sing paling ora duwe pertahanan ing udhara, sing ora duwe pitulung saka tutup, sing ora bisa - menehi rebuff sing kuat, pindhah saka geni kanthi geser lan giliran pertempuran. , banjur nerusake menyang serangan balik. Paradoks utama iki saka taktik "mburu gratis" saka serangan dadakan nalika nyuda resiko ditembak, nggawa aces Jerman sing nyengsemaken pesawat musuh sing dijatuhkan lan ditembak.

                  Mung pilot tempur paling kuat saka Luftwaffe dadi "pamburu" ing langit kanggo pesawat mungsuh. As paling apik saka Luftwaffe duwe reaksi cepet, agresif ing serangan lan ngerti carane ngontrol pejuang. Dheweke dadi penembak sing apik - penembak jitu ing udhara, bisa nindakake aerobatik sing paling rumit.
                  Coba maca luwih apik
                  Kutipan: Ros 56
                  Tukang crito.
                  1. kucing Rusia
                    kucing Rusia 17 Agustus 2019 21:52
                    +3
                    "Pemburu gratis" ora bisa mungkasi serangan terorganisir ing OBJEK STRATEGIS - pertahanan udara "kuwat" (kalebu pejuang pertahanan udara) menang perang ing udara, contone, "Perang kanggo Inggris" utawa pertahanan langit. liwat Moscow. Nalika "kewan sing tatu" entek, "kewan sing atos" mangan Luftwaffe. Hartman tetep "urip", nanging 25 warga Dresden ora (000-13 Februari 15)
                2. Oleg Zorin
                  Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:17
                  +1
                  Ing wiwitan perang, USSR nduweni kaluwihan sing akeh banget ing babagan pesawat lan tank. Iki minangka kasunyatan medis. Minangka kanggo carane Jerman bisa equalize, siji bisa argue ad infinitum. Ana akeh alasan.
              2. hohol95
                hohol95 16 Agustus 2019 08:27
                + 11
                Pokryshkin lan Kozhedub uga nulis omong kosong babagan nggawe resimen mburu gratis ing Angkatan Udara Tentara Merah, ngetutake conto wong Jerman?

                Lan apa "game" iki "pamburu free" arep mburu?
                Lan ing ngendi ngresiki wilayah udara?

                Tanggal 30 Oktober 1942, nalika nyedhaki pelabuhan Murmansk, mung 2 pejuang P-40 sing nembak 2 Yu-88 lan nggagalaké pamboman rong Yu-88 nines.
                Klompok kliring kasebut "ora ngresiki apa-apa" lan lungguh ing lapangan terbang utawa mabur adoh ing ngarep. Ora ana sing ngalangi para pejuang Soviet saka perang. Ora ana pejuang Jerman!
                Iki minangka tugas penerbangan tempur - njaga pesawat serangan lan nglindhungi fasilitas saka pesawat serangan musuh.
                1. Pedrodepackes
                  Pedrodepackes 16 Agustus 2019 08:42
                  +1
                  Kutipan saka hohol95
                  Lan apa "game" iki "pamburu free" arep mburu?

                  Esuke, Pokryshkin, dipasangake karo G. Golubev, mabur metu kanggo "mburu". Sawise nemokake "pembaptis" sing disiapake kanggo ngebom ing garis ngarep, dheweke kanthi cepet nyerang wong-wong mau; dijupuk mudhun siji, rusak 2 liyane lan dipeksa perang karo pejuang tutup.
                  Ing November 1943, nggunakake tank bahan bakar external Pokryshkin "search lan karusakan saka mungsuh ing komunikasi online" liwat Segara Ireng. Ing 4 "mburu" dheweke njupuk 5 Ju-52s. Transportasi mesin telu "Junkers", bersenjata karo sawetara bedhil mesin kaliber gedhe, ora dadi mungsuh sing paling gampang, nanging mendhung sing kandhel, segara badai lan angin kenceng nggawe kahanan "mburu" angel banget. Deteksi mobil tunggal ing segara, ing kondisi visibilitas winates lan cuaca sing ora mabur, mung bisa diterangake dening genius pilot.

                  Iki mung minangka bagean saka memoar Pokryshkin, dheweke dhewe nulis yen dheweke njupuk conto kanggo ngatur "mburu gratis" saka Jerman lan "mburu" iki dudu aksi militer sing spontan, nanging operasi sing disiapake kanthi teliti, kanthi sinau mungsuh, pangkalan lan interaksi karo pasukan darat.
                  1. maximghost
                    maximghost 16 Agustus 2019 09:39
                    +2
                    Sampeyan krungu muni, nanging sampeyan ora ngerti ngendi iku.
                    1. Pedrodepackes
                      Pedrodepackes 16 Agustus 2019 09:53
                      -2
                      Kutipan saka maximghost
                      Apa sampeyan krungu telpon

                      Inggih, pisanan, aku ora angon babi karo sampeyan, supaya terus nindakake iki tanpa aku lan luwih, kaloro, yen ora ana bantahan, luwih becik meneng, sampeyan bakal lulus kanggo sing pinter, supaya ngrungokake dering luwih hi
                      1. maximghost
                        maximghost 16 Agustus 2019 14:04
                        0
                        Dadi apa sampeyan ngomong lan ngomong?
                  2. mmaxx
                    mmaxx 17 Agustus 2019 19:22
                    +2
                    Nalika wong-wong kita ngatur iki, wong Jerman kudu digoleki kanthi geni ing wayah awan. Dadi operasi kasebut disiapake kanthi teliti. Padha wis dijupuk munggah iki saka keluwihan saka kekuatan.
                  3. hohol95
                    hohol95 17 Agustus 2019 20:58
                    0
                    Njaluk pitakonan babagan "game" kanggo "pemburu gratis" Aku kepingin weruh yen mung pejuang mungsuh utawa emphasis utama yaiku mogok utawa kendaraan transportasi!
                    Jerman fokus ing transportasi, komunikasi, nanging "game" utama yaiku para pejuang Angkatan Udara Tentara Merah!
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 17 Agustus 2019 20:59
                      -1
                      Lan sapa sing banjur nembak puluhan ewu IL-2?
                      1. hohol95
                        hohol95 17 Agustus 2019 21:04
                        +2
                        Ing Panggonan pisanan gunners anti-pesawat!
                        Lan ing wektu sing padha, Jerman ora khusus mburu IL-2!
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 17 Agustus 2019 21:11
                        -1
                        Apa sampeyan duwe statistik babagan iki? Aku wonder sing dijupuk mudhun 30 K IL-2 lan 10 K Pe-2
                      3. hohol95
                        hohol95 17 Agustus 2019 21:12
                        +1
                        Tulis luwih spesifik! Aku ora ngerti rebus 30 K IL2 lan ing!
                      4. Balai Kota
                        Balai Kota 17 Agustus 2019 21:14
                        -1
                        K=1.000....30 K=30.000.
                      5. hohol95
                        hohol95 17 Agustus 2019 21:20
                        0
                        Apa kuantitas sing diukur ing potongan nuduhake sistem SI?
                        Dene ater-ater “kilo” ditulis nganggo aksara cilik “k”.
                      6. Balai Kota
                        Balai Kota 17 Agustus 2019 21:24
                        -1
                        Soko sampeyan, tinimbang statistik IL-2 sing ditembak dening penembak anti-pesawat, diowahi dadi grammar ... Iki diarani nuthuk bal)
                      7. hohol95
                        hohol95 18 Agustus 2019 13:24
                        +1
                        Ana akeh statistik ing Internet!
                        Miturut pendapat sampeyan, ternyata mung pilot sing nindakake "mburu gratis" sing cepet-cepet numpes klompok pesawat lan pengebom serangan Soviet?
                        Aku panginten sing padha dikirim menyang kasus iki strictly dening pesenan saka komandhan lan ing panjalukan saka unit lemah kanggo nutupi.
                      8. Balai Kota
                        Balai Kota 18 Agustus 2019 14:12
                        -1
                        Kutipan saka hohol95
                        Ana akeh statistik ing Internet!

                        Ing topik apa wae sing dibahas ing kene, ana akeh informasi ing Internet ... iki ora ana alesan kanggo ora ngrembug
                        Kutipan saka hohol95
                        Miturut pendapat sampeyan, ternyata mung pilot sing nindakake "mburu gratis" sing cepet-cepet numpes klompok pesawat lan pengebom serangan Soviet?

                        Aku mangu-mangu yen sampeyan bakal nemokake pratelan kaya ngono ing ngendi wae. Aku mbantah pernyataan liyane sing ana ing cabang kasebut - yen mburu gratis ditindakake kanthi ngrusak pasukan. mburu, lan dudu pejuang sing padha, nyerang pesawat lan pengebom sing mabur kanggo ngebom Jerman
                      9. hohol95
                        hohol95 18 Agustus 2019 14:34
                        +1
                        Aku mbantah statement liyane sing ana ing cabang - sing mburu free iki digawa metu kanggo ngrugekake saka nutupi pasukan Kaya-kaya ing mburu free, Jerman dijupuk mudhun sawetara turis acak, lan dudu pejuang padha, nyerang pesawat lan pengebom sing mabur menyang bom Jerman.

                        Sampeyan ora sengaja ora duwe pranala menyang informasi babagan pesenan sing diwenehake dening komandan unit tempur Luftwaffe kanggo nindakake "mburu gratis" utawa, kaya sing ditulis ing dokumen Soviet, "search gratis kanggo mungsuh." Padha karo statement ing ngisor iki dening pilot Soviet -
                        Tanggal 23 Februari 1945, jam 3 sore, pesenan ditampa saka markas divisi kanthi urut-urutan sawetara kelompok pejuang "pemburu gratis" kanggo ngganggu gerakan pasukan mungsuh ing sektor Cottbus, Guben, Forst.
                        Aku, minangka bagéan saka 6 Yak-1, Yak-9 pesawat, miber metu ing "mburu free". Formasi perang menyang target kaya ing ngisor iki: ngarep telung pasangan kanthi keluwihan rong pasangan ing hubungane karo pasangan utama kanthi 4050 m. Formasi perang kasebut kanthi lengkap nyedhiyakake gambaran sing apik babagan hemisfer ngarep lan mburi.

                        Sampeyan uga bisa ngelingi "The Tale of a Real Man" -
                        "Pamburu," letnan senior ngandika kalem, lounging nyaman ing suket. "Kita kudu ngenteni, dheweke bakal bali." Dalan-dalan dicukur. Njupuk mobil adoh, kanca, paling ing ngisor birch sing.

                        Ora ana sing mbantah manawa "pamburu" nggawa akeh masalah! Nanging taktik iki ora mimpin kanggo kamenangan Luftwaffe ing sembarang bioskop operasi.
                      10. Balai Kota
                        Balai Kota 18 Agustus 2019 14:42
                        -1
                        ))) Yaiku, Jerman kalah perang udara amarga taktik mburu gratis?
                        Ayo kula ngelingake sampeyan nganti musim panas 43, Luftwaffe tansah nduweni keunggulan udara mutlak ing sektor apa wae ing ngarep Soviet-Jerman sing dibutuhake.
                      11. hohol95
                        hohol95 18 Agustus 2019 14:47
                        +1
                        Nganti aku kudu narik maneh 2/3 pejuang ing pertahanan udara Reich.

                        Reich Katelu ilang amarga akeh alasan! Lan sing utama yaiku ora bisa nindakake operasi militer sing padha ing kabeh teater operasi militer lan ngisi kerugian kanthi pas wektune!
                        Lan maneh, miturut tembung sampeyan, ternyata 2/3 sing padha iki dijupuk saka Front Wétan!
                        Lan sadurunge iku, ora ana sing tau mbela langit liwat Reich Katelu!
                      12. Balai Kota
                        Balai Kota 18 Agustus 2019 14:50
                        -1
                        Ya, padha dijupuk utamané saka Front Wétan.
                      13. hohol95
                        hohol95 18 Agustus 2019 15:02
                        -1
                        Dadi, kita njupuk bagean saka Timur Jauh, saka Asia Tengah.
                        Dadi dheweke uga ngirim bagean menyang Romania.
                        Apa iki mbuktekaken? Yen ana kesempatan kanggo njupuk cadangan, dheweke njupuk menyang kana. Lan yen ora ana cadangan, ora ana sing bakal nggawe (yen mung kanthi kloning)!
                        Wong Jepang ana ing kahanan sing padha!
                      14. madhangi
                        madhangi 17 Februari 2020 16:56
                        0
                        Kutipan: Balai Kota
                        ))) Yaiku, Jerman kalah perang udara amarga taktik mburu gratis?
                        Kalebu. Isih, sampeyan kudu mabur lan njupuk mudhun yen perlu, lan ora ing ngendi iku luwih gampang.
                      15. madhangi
                        madhangi 17 Februari 2020 16:52
                        0
                        Kutipan: Balai Kota
                        Lan sapa sing banjur nembak puluhan ewu IL-2?

                        Kutipan: Balai Kota
                        Aku wonder sing dijupuk mudhun 30 K IL-2 lan 10 K Pe-2

                        Goebbels kenek. Dheweke bisa nindakake luwih akeh, nanging perang rampung kanthi cepet.
                        Pertempuran kerugian IL-2 EMNIP 11 ewu
                        Kalah tempur Pe-2
                        1941 - 522
                        1942 - 665
                        1943 - 721
                        1944 - 517
                        1945 kesed kanggo ndeleng (41-44 saiki wis cedhak)
                2. Pedrodepackes
                  Pedrodepackes 16 Agustus 2019 08:56
                  -1
                  Kutipan saka hohol95
                  Lan apa "game" iki "pamburu free" arep mburu?

                  Punika babagan mburu gratis saka Kozhedub:
                  "Pamburu" diwenehi wilayah "mburu", ing ngendi panelusuran gratis kanggo mungsuh udara ditindakake. "Hunter" kudu ngerti ora mung kahanan udhara, nanging uga tumindak pasukan darat. Banjur dheweke nemokake mungsuh luwih gampang lan luwih cepet, kaya nemtokake rencana mungsuh gumantung saka kahanan ing lemah. "Pamburu" nggoleki ora mung kanggo mungsuh udhara - padha lunga adoh konco garis mungsuh, puluhan kilometer saka garis ngarep, lan "mburu" kanggo kendaraan mungsuh, eselon, numpes tenaga lan peralatan mungsuh.

                  Seni "mburu" udara gratis angel lan nyenengake. Nemokake mungsuh ora gampang. Nanging yen sampeyan nggoleki, sampeyan bakal nemokake. Aku ngembangake kemampuan kanggo nggoleki mungsuh nalika njaga pasukan darat. Banjur, ngrasa tanggung jawab gedhe kanggo wong-wong mau, aku ngintip menyang kadohan supaya bisa ndeleng pesawat mungsuh luwih dhisik, entuk wektu, golek mungsuh sadurunge nyedhaki pasukan darat Soviet lan nyebabake kekalahan paling gedhe ing mungsuh.

                  "Mburu" diarani gratis amarga pilot bebas milih target lan wektu serangan. Udhara "pamburu" mesthi kenek. Nalika aku nutupi pasukan darat, aku sing pisanan nyerang Jerman, ing kahanan apa wae. Dadi perlu: ing kahanan apa wae * melu perang, kanthi biaya apa wae kanggo ngusir mungsuh saka pasukan darat kita. "Pemburu" hawa ngirim ora nyerang yen kahanan ora nguntungake kanggo dheweke - dumadakan nyerang lan tiba-tiba ninggalake perang. Kabeh adhedhasar kekarepan, pengalaman, petungan. Nalika sampeyan mabur kanggo "mburu", sampeyan nyoba ngliwati garis ngarep ing panggonan sing paling "sepi", katon ing ngarep, nggunakake kahanan meteorologi, latar mburi bumi. Kroso kabeh "lantai" ing udhara, sampeyan pungkasanipun nemokake target - pejuang mungsuh; padha salah siji nutupi target mungsuh penting, utawa bali saka misi. Banjur sampeyan mudhun kanggo nggoleki bom Jerman lan pesawat transportasi. Yen ora ana mungsuh udara, mula sampeyan nyerang target lemah. "Pamburu" kudu mbangun maneuver sing bener, miwiti serangan dumadakan lan stun mungsuh kanthi kaget, lan sing paling penting, kenek, numpes. Iki minangka tujuan "mburu" hawa.

                  prinsip padha karo Jerman.
                  1. vvvjak
                    vvvjak 16 Agustus 2019 10:22
                    +5
                    Quote: Pedrodepackes
                    prinsip padha karo Jerman.

                    Ora padha
                    "Mburu gratis" minangka cara sing paling nguntungake kanggo perang kanggo pilot lan sing paling ngrugekake kanggo tentarane. Kenging punapa? Amarga meh tansah kapentingan pilot fighter biasa dhasar ing rintangan karo kapentingan printah, lan printah saka pasukan sing nyedhiyani aviation. Kanggo menehi kabebasan lengkap tumindak kanggo kabeh pilot fighter padha kanggo menehi kabebasan lengkap kanggo kabeh infantri biasa ing paprangan - ngendi sampeyan pengin dig ing, nalika sampeyan pengin njupuk. Iki bodho. "(C) Golodnikov N.G (212 sorties, 7 dijupuk mudhun).
                    1. Pedrodepackes
                      Pedrodepackes 16 Agustus 2019 10:31
                      -1
                      Kutipan saka vvvjak
                      dig ngendi sampeyan pengin, njupuk nalika sampeyan pengin.

                      punika kesalahan tombol ing definisi iki, Kozhedub lan Pokryshkin wrote bab "free" mburu, ora kabeh free minangka misale jek ing kawitan marketing. Saka memoar Kozhedub:
                      "Pemburu" hawa ngirim ora nyerang yen kahanan ora nguntungake kanggo dheweke - dumadakan nyerang lan tiba-tiba ninggalake perang. Kabeh adhedhasar kekarepan, pengalaman, petungan. Nalika sampeyan mabur kanggo "mburu", sampeyan nyoba ngliwati garis ngarep ing panggonan sing paling "sepi", katon ing ngarep, nggunakake kahanan meteorologi, latar mburi bumi. Kroso kabeh "lantai" ing udhara, sampeyan pungkasanipun nemokake target - pejuang mungsuh; padha salah siji nutupi target mungsuh penting, utawa bali saka misi. Banjur sampeyan mudhun kanggo nggoleki bom Jerman lan pesawat transportasi. Yen ora ana mungsuh udara, mula sampeyan nyerang target lemah.
                      Sing. sampeyan ora evade perang, nanging njupuk munggah posisi mupangati lan serangan, lan "kabebasan" dumunung mung ing milih target sing paling penting kanggo karusakan.
                      1. vvvjak
                        vvvjak 16 Agustus 2019 10:53
                        +4
                        Quote: Pedrodepackes
                        "kebebasan" mung ana ing milih tujuan,

                        Apa pilot waras bakal milih minangka target tatanan kandhel saka "pengebom" ing tutup saka pejuang (nalika kabeh sing bisa njupuk ing sampeyan) sak "mburu free". Luwih gampang "ngisi" kewan sing tatu utawa wong sing ora duwe pengalaman lan "mbucal" kanthi rasa prestasi (kaya Hartmann). Lan masalah infanteri "ironed" ora ngganggu sapa wae. Iki tegese kutipan Golodnikov
                      2. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 16 Agustus 2019 10:59
                        0
                        Kutipan saka vvvjak
                        Pilot waras apa sing bakal target formasi "pengebom" sing padhet ing sangisore pejuang

                        sing. Apa pilot Soviet ora waras nalika, nalika "mburu gratis", dheweke mabur menyang jajaran pengebom utawa ngempet pasangan 9-12 tutup? iki ing memoar Kozhedub.
                        Kutipan saka vvvjak
                        Luwih gampang kanggo "ngisi" kewan sing tatu utawa wong sing ora duwe pengalaman lan "mbuwang" kanthi rasa prestasi.

                        sampeyan duwe pendapat apik babagan falcons Stalinist, sampeyan mikir padha dijupuk mudhun mung nalika komandan kaancam bakal punah, lan komisaris ala waved revolver kang?
                        Kutipan saka vvvjak
                        Lan masalah infanteri "ironed" ora ngganggu sapa wae. Iki tegese kutipan Golodnikov

                        nanging kanggo kula ing prakara iki luwih kuoso, sawise kabeh, Kozhedub lan Pokryshkin. Rumus sing misuwur: "Dhuwur - kacepetan - maneuver - geni" mung babagan mburu gratis.
                      3. vvvjak
                        vvvjak 16 Agustus 2019 11:22
                        0
                        Quote: Pedrodepackes
                        "Dhuwur - kacepetan - maneuver - geni" mung babagan mburu gratis.

                        Iki minangka rumus universal kanggo pertempuran udara.
                      4. Pedrodepackes
                        Pedrodepackes 16 Agustus 2019 11:28
                        -2
                        Kutipan saka vvvjak
                        Iki minangka rumus universal kanggo pertempuran udara

                        ya, iku utamané apik kanggo
                        Kutipan saka vvvjak
                        perang udara
                        kanggo nutupi bom karo pejuang, miturut syarat-syarat charter lan pesenan wiwit perang diwiwiti.
                        Aku ora ngerti babar pisan, apa sing dikarepake? Kanggo mbantah tembung saka aces kita, kang ditulis ing ireng putih ing memori, iki ora kudu rampung ing kene, nyoba kanggo nindakake ing seance karo wong-wong mau, sayangé, padha wis suwe mati. hi
                3. Oleg Zorin
                  Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:19
                  0
                  Wong lanang, ngomongi aku, kenapa resimen "ace" utawa "marsekal" digawe ing Angkatan Udara USSR?
          3. Yuri Simple
            Yuri Simple 12 September 2019 20:02
            0
            Mburu gratis ora ana hubungane karo ngresiki wilayah udara. Apa sing sampeyan sebut "ngresiki" sejatine "isolasi ruang", ing ngendi pesawat lan skuadron sing diwenehake kanggo iki mung ora ngidini sapa wae pindhah menyang medan perang utawa adoh saka medan perang. Konsep iki kalebu deteksi pesawat mungsuh nyedhaki medan perang. Yen pesawat iki siji utawa dadi kelompok cilik, patroli bakal nyerang. Yen padha pindhah ing grup gedhe, telpon kanggo bala. Empu losses kita ing 41-42. kita ora bisa njaluk bala lan padha tansah outnumbered. Mangkono kesan saka pasukan darat - ing ngendi Jerman secara harfiah mlaku liwat sirahe. Sing ora nggumunake, amarga dheweke, pindhah menyang nylametake utawa mundur, nemokake awake dhewe ing "zona potong"
    3. Zaurbek
      Zaurbek 15 Agustus 2019 21:59
      +3
      Dheweke nembak pesawat ..... -1. Wis pengalaman.
    4. ora utama
      ora utama 16 Agustus 2019 01:21
      +4
      Kutipan saka lucul
      Nemtokake yen mungsuh duwe pilot sing kesasar utawa ora duwe pengalaman. Pilot kuwi tansah katon ing udhara. Tembak dheweke.

      Hmm....
      Secara kasar, Hartmann adoh saka dadi ksatria. Serang mung sing lemah...

      Bener banget! Iki kabeh pesawat tempur Wehrmacht! Kita duwe tugas liyane, pisanan, kanggo nyegah para pengebom supaya ora bisa digunakake kanthi akurat, lan sing kapindho, kanggo nglindhungi para pembom kita saka pejuang Jerman. Kaya sing sampeyan ngerteni, tugas kasebut beda-beda, tegese asile beda!
      1. Oleg Zorin
        Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:21
        +1
        Iki bener. Flying kanggo ngiringan, sampeyan ora barang kathah. Sampeyan mbokmenawa ora bakal nabrak sapa wae. Lan yen sampeyan ilang sing dikawal, sampeyan bisa njaluk ing pengadilan.
    5. Serg4545
      Serg4545 18 Agustus 2019 11:43
      0
      Yeeee..
      Penulis artikel kasebut kanthi jelas ora ngerti sing utama! yaiku:
      Perang iku karya. Lan ing sembarang karya, asil teka mung yen tugas tartamtu wis dileksanakake, ing urutan tartamtu.
      Yaiku, prentah sing dhuwur nggawe rencana tugas lan diluncurake menyang para pemain. Lan pemain kudu nindakake tugas. Dadi, yen rencana digambar kanthi bener, lan para pemain nindakake tugas sing paling cedhak karo rencana kasebut. Sing perang lan perang menang. Lan karusakane prajurit / peralatan mungsuh minangka efek SAMPING saka perang. Ora penting lan malah ora dibutuhake! Yen tugas bisa rampung tanpa nyebabake karusakan kanggo mungsuh, banjur bakal rampung. (Contone, unit militèr, nindakake tugas ngrebut kutha, nduweni kemampuan kanggo njupuk detour tanpa nemoni perlawanan, kanggo ngrebut kutha iki. Alamiah, unit iki bakal nindakake iku. Lan ora bakal njelajah tetanggan ing panelusuran. mungsuh, mung kanggo ngetokake getih wong.)
      Dadi penulis kanthi jelas percaya yen efek SISI lan OPSIONAL perang, yaiku karusakan prajurit / peralatan, yaiku makna perang !!!
      Lengkap sur! Dadi aku weruh:
      Negara mbuwang dhuwit sing akeh kanggo nglatih penembak, tanker, lan liya-liyane. Nggawe lan menehi pejuang senjata paling apik. Banjur ngandika. Mungsuh ana ing ngendi wae ing arah kasebut. Golek. Lan mateni wong. Yen sampeyan menang perang, bali lan laporan)
      Amarga ora lucu, Hartman lan spesialis liyane nindakake perkara kasebut. Pilot sing apik banget (mbok menawa sing paling apik ing donya), ing pesawat sing apik banget (mbok menawa sing paling apik ing donya), mabur menyang ngendi wae, nindakake apa wae sing dikarepake. Dheweke milih korban sing trep kanggo awake dhewe, nindakake pembunuhan. Umumé, padha entuk efek SIDE lan OPTIONAL ing perang. Kabeh tumindake ora ana gunane, amarga ora ana rencana apa wae, sing kudune mimpin menyang kemenangan.
      Iki sing penulis ora ngerti!
  4. amatir
    amatir 15 Agustus 2019 18:15
    + 18
    "dhuwur - kacepetan - maneuver - geni"
    A.I. Pokryshkin. Pahlawan Uni Soviet kaping telu, lan liya-liyane

    Pak Legat rada telat. Nyuwun
    1. Alekseev
      Alekseev 15 Agustus 2019 18:36
      + 17
      Lan simplified iku dicokot.
      Amarga ana macem-macem taktik kanggo mburu gratis, kanggo ngiringan pesawat serangan, nutupi pasukan darat, lsp.
      Ing ngarep, kita bisa ujar manawa saiki ora ana sing owah ing babagan iki. Penindasan elektronik sing kuat bisa ngganggu panggunaan rudal jarak jauh lan bedhil pesawat kaya sing dibuang ing Perang Dunia II. Vietnam nuduhake iki kanthi apik.
      Dadi, ora ana gunane yen Su-27 digawe kanthi cepet lan bisa maneuver.
    2. lelik613
      lelik613 15 Agustus 2019 18:58
      +1
      Tembung-tembung saka ace gedhe relevan malah saiki. Ditambahake: review (locator, optik, laser), lengen dawa (macem-macem rudal lan dipecat lan lali), perang elektronik.
    3. tahanan
      tahanan 15 Agustus 2019 19:25
      0
      Katon kaya kacepetan ora cukup. ngguyu
    4. Avior
      Avior 15 Agustus 2019 20:29
      +7
      Pokryshkin, kanthi tembung liya, ngrumusake taktik sing padha karo Jerman umume, lan khususe Hartman, wis digunakake wiwit awal perang.
      Entuk papan sing dhuwur, nyilem ing target kanthi kacepetan sing disetel, njupuk target, murub lan maneh munggah ing dhuwur amarga kacepetan sing dipikolehi, preduli saka asil, tanpa melu mbuwang.
      Lan nyiapake serangan sabanjure.
  5. Roso 56
    Roso 56 15 Agustus 2019 18:16
    + 10
    Apa penulis sing dihormati mabur aerobatik?
    1. tahanan
      tahanan 15 Agustus 2019 19:27
      +8
      Inspirasi. "Chukchi dudu maca, Chukchi iku panulis."
  6. svp67
    svp67 15 Agustus 2019 18:21
    + 27
    Kacepetan mundhak, kemampuan maneuver mudhun:
    Apa maneuverability? Ing bidang horisontal, ing vertikal, umum? Apa penulis krungu bab "maneuver vertikal"? Babagan kacepetan nindakake giliran pertempuran lan entuk dhuwur ing wektu sing padha? Maneuverability beda kanggo pejuang
    1. tombok
      tombok 16 Agustus 2019 00:16
      +8
      Kutipan saka: svp67
      Apa maneuverability? Ing bidang horisontal, ing vertikal, umum? Apa penulis krungu bab "maneuver vertikal"? Babagan kacepetan nindakake giliran pertempuran lan entuk dhuwur ing wektu sing padha? Maneuverability beda kanggo pejuang

      Inggih, ing umum, "maneuver vertikal" wiwit teka ing ngarep wiwit dina Spanyol. "Maneuverability" sing penulis "dideleng" wis dikritik, contone, Zimin ing taun 42, mabur ing Hurricanes lan nyoba nransfer perang ing pejuang kasebut menyang pesawat vertikal. Senajan Hurricane ana gerah-cocog kanggo iki. Salajengipun, penulis ketoke ora ngerti karakteristik penting kayata "kacepetan pertempuran" lan ciri akselerasi. Ing "balapan" watara IL-2, uga sawetara bisa mbandhingaké karo Yaks. Babagan kritik gegaman, ditemtokake dening kabutuhan sing cukup. Ing Front Wétan, ing asas, ora ana "bèntèng", kanggo perang nglawan kang padha nyiyapake 6 titik tembak saben, bab "pilihan" antarane I-185 lan Yak. Wis kesel mbaleni manawa I-185 ing 42 ora bisa diprodhuksi amarga kekurangan duralumin. Pilihan iki prasaja, kita nindakake Yaks massal ing pabrik furnitur, utawa kita ora nindakake apa-apa. Negara kasebut ora narik 42 malah seri cilik I-185 ing 200 kendaraan, kaya sing disaranake Yakovlev.
      1. svp67
        svp67 16 Agustus 2019 00:43
        0
        Kutipan saka tomket
        Ing "balapan" watara IL-2, uga sawetara bisa mbandhingaké karo Yaks.

        Aku bakal ngomong liyane I-16, ing versi meriam, malah luwih apik kanggo "balapan" kuwi.
        Kutipan saka tomket
        Ing Front Wétan, ing asas, ora ana "bèntèng", kanggo perang nglawan kang padha nyetel 6 titik tembak saben.

        Nanging siji senapan mesin lan siji meriam, kaya ing Yak, isih ora cukup ...
        Kutipan saka tomket
        Pilihan iki prasaja, kita nindakake Yaks massal ing pabrik furnitur, utawa kita ora nindakake apa-apa.

        Ngenteni. Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa akeh pejuang Polikarpov diprodhuksi ing Pabrik Moskow No. 1 lan No. 39. Ing pabrik nomer 1, dheweke diganti, sanajan mantan, nanging padha karo pesawat, MiG, lan sawise iku pesawat Ilyushin.
        Pabrik No. 39, sing ngasilake "kuldi", pindhah menyang produksi Ilov lan Peshek
        Pesawat Yakovlev diprodhuksi mung ing siji model ing pabrik nomer 1, lan banjur dadi "kalah" BB-22.
        Yaks lan I-18s umume ora intersect ing akeh, nanging nglengkapi saben liyane. Siji digawe adhem banyu lan liyane digawe adhem hawa. Dadi, bakal ana harmoni luwih akeh tinimbang ing divisi konstan M-105 antarane Yakovlev lan Lavochkin.
        Kutipan saka tomket
        Wis kesel mbaleni manawa I-185 ing 42 ora bisa diprodhuksi amarga kekurangan duralumin.

        Bisa uga, sanajan kita wis wiwit nampa kanthi massal saka sekutu. Nanging aku percaya yen Polikarpov bakal ngrampungake masalah iki. Nanging kasunyatan sing bakal luwih gampang kanggo pabrik No.
        Kutipan saka tomket
        Negara kasebut ora narik 42 malah seri cilik I-185 ing 200 kendaraan, kaya sing disaranake Yakovlev.

        Kanggo Yakovlev mindhah pesawat Polikarpov, nuwun sewu, angel dipercaya ...
        1. tombok
          tombok 16 Agustus 2019 00:51
          +2
          Kutipan saka: svp67
          Kanggo Yakovlev mindhah pesawat Polikarpov, nuwun sewu, angel dipercaya ...

          Inggih, goleki rekomendasi Yakovlev babagan perkara iki. Dheweke bener-bener ngusulake nggawe tinju kejut saka I-185 ing klompok khusus.
          1. svp67
            svp67 16 Agustus 2019 00:54
            0
            Kutipan saka tomket
            Dheweke bener-bener ngusulake nggawe tinju kejut saka I-185 ing klompok khusus.

            Iku bakal menarik kanggo maca. Senajan ing kene dheweke ora nindakake dhewe ... wong liya kanggo iki.
            1. tombok
              tombok 16 Agustus 2019 00:57
              0
              Kutipan saka: svp67
              Iku bakal menarik kanggo maca. Senajan ing kene dheweke ora nindakake dhewe ... wong liya kanggo iki.

              Sumber "Aviation and Cosmonautics" Seri artikel "I-185, pesawat impen". Aku ora ngelingi taun, 2016 utawa 2017.
              1. svp67
                svp67 16 Agustus 2019 01:29
                0
                Kutipan saka tomket
                Sumber "Aviation and Cosmonautics" Seri artikel "I-185, pesawat impen". Aku ora ngelingi taun, 2016 utawa 2017.

                Matur nuwun, aku nemokake lan maca. AiK November-Desember 2016.
                Ya, kaya sing dakkira, Yakovlev tetep Yakovlev. Tanduran sing ora bisa ngasilake apa-apa, tugase nggawe pesawat kanthi mesin sing ora bisa rampung, sanajan ana pilihan sing luwih realistis ... Kayane dheweke mbantu, nanging kanthi cara "mateni. nganti mati"
                1. mmaxx
                  mmaxx 17 Agustus 2019 19:31
                  0
                  Ora ana sing bakal ngidini tanduran kasebut, sing kanthi irama rhythmically drive pesawat menyang ngarep, kanggo master pesawat anyar. Iki tegese nyuda output. Dadi dheweke bakal menehi siji sing, sakperangan alesan, ora bisa nyopir pesawat. Lan mekaten. Ora bisa - nuwun sewu. Bakal mbukak beda. Paling ora, kanggo produksi ing pabrik mati kuwi, diadegaké ing produksi pesawat, iku tansah bisa kanggo nransfer spesialis, peralatan (!, Kang akèh), sawetara komponen, etc menyang pabrik lagging. kerja. Lan dheweke ora bakal bisa nguwasani pesawat anyar.
                  1. svp67
                    svp67 17 Agustus 2019 19:42
                    0
                    Kutipan saka mmax
                    Ora ana sing bakal ngidini tanduran kasebut, sing kanthi irama rhythmically drive pesawat menyang ngarep, kanggo master pesawat anyar.

                    Aku setuju. Iku mung ora bisa wis digawa menyang kahanan kuwi. Biro desain Polikarpov ora perlu dibubarake kanthi cara kasebut, lan luwih-luwih kanggo mindhah adoh saka pabrik-pabrik sing digawe produksi massal para pejuange, iki bakal ngidini transisi bisa ditindakake kanthi kerugian sing paling sithik.
                    "Lan ing kabeh kejujuran" ana I-180 tenan ala ing comparison karo Yaks pisanan ing syarat-syarat linuwih, ora. Mobil bisa digawa.
                    1. mmaxx
                      mmaxx 17 Agustus 2019 19:46
                      0
                      Kahanan iki digawa dening serangan Jerman. Malah pabrik dievakuasi saka Moskow. Ora ana kapasitas produksi, ora ana sumber tenaga kerja. Diprodhuksi sing bisa nindakake akeh.
      2. suxnumx
        suxnumx 28 Agustus 2019 15:03
        0
        Wis kesel mbaleni manawa I-185 ing tanggal 42 ora bisa diprodhuksi amarga kekurangan duralumin
        Iku uga nggawe aku lara kanggo mbaleni sing duralumin cukup kanggo ewu Pe-2s, beban bom normal kang 600 kg. I-185 ngunggahake bom nganti 500 kg - mung duwe duralumin ing swiwi. Iku "tabungan" kanggo sampeyan.
  7. paul3390
    paul3390 15 Agustus 2019 18:27
    + 19
    A pesawat saka tesis banget kontrovèrsial .. Lan Jepang wiwit ilang ing udhara, ora amarga Zero wis outdated sewengi, nanging amarga pilot dilatih wiwit cepet mungkasi. Lan I-16 ora banget kuwat ing perang karo Messers, paling ora ing awal perang. Lan pejuang borjuis padha ora prodigies langsung kaya ... Kabeh gumantung ing kahanan lan taktik nggunakake. Umumé, pejuang sing paling apik yaiku sing ana ing kokpit sing lenggah pilot paling apik.
    1. Shahno
      Shahno 15 Agustus 2019 18:30
      +5
      //Umum, pejuang sing paling apik yaiku sing ana ing kokpit sing pilot paling apik lenggah ..//
      Mangkono uga. Nanging ora kabeh diputusake dening pilot lan ketrampilane, amarga teknologi ngluwihi kemampuan manungsa.
      1. paul3390
        paul3390 15 Agustus 2019 18:34
        +3
        Inggih - kita ngomong bab pesawat saka bab generasi padha .. Avon - malah ing telek kaya Hurricane, Messers ngatur kanggo nggawa mudhun .. Ya, lan Italia dijupuk mudhun wong .. Lan kita ing Chaikas. Ing apa padha ora mabur ing wiwitan! Mulane - kanthi paling sethithik karakteristik kinerja sing bisa dibandhingake, kabeh bakal diputusake kanthi taktik aplikasi lan katrampilan individu pilot .. Inggih - lan luck, mesthi ..
        1. Vlad.dening
          Vlad.dening 15 Agustus 2019 23:57
          0
          Inggih, Hurricane matèni Boris Safonov. Lan dheweke dadi pilot.
          Ya, lan saka peluru kesasar, yen sampeyan kaping telu ace, sampeyan ora bisa janji.

          Iku apik nalika ana daya (kacepetan, akselerasi lan tingkat menek), lan maneuver (muatan swiwi kurang), lan kompartemen gedhe kanggo bahan bakar lan gaman karo BC luwih, lan piring waja ing bunder, lan gasket antarane kelet kontrol. lan kursi kanthi sirah lan katrampilan.
          Nanging ... anane kabeh iki ing siji mobil saka alam fantasi. Ana sing mesthi ora cukup.
          1. tombok
            tombok 16 Agustus 2019 00:53
            +4
            Kutipan: Vlad.by
            Inggih, Hurricane matèni Boris Safonov.

            Safonov ditched R-40, lan paling kamungkinan bantalan engine. Sing mbok menawa "dadi korban" saka "budaya teknis" mekanika.
            1. Oleg Zorin
              Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:27
              0
              Luwih kaya lenga ...
          2. Tukang Pasang65
            Tukang Pasang65 16 Agustus 2019 06:38
            +3
            Kutipan: Vlad.by
            Inggih, Hurricane matèni Boris Safonov. Lan dheweke dadi pilot.
            Ya, lan saka peluru kesasar, yen sampeyan kaping telu ace, sampeyan ora bisa janji.

            Iku ala nalika wong sing ora ngerti dhasar babagan penerbangan nyoba nulis komentar. Safonov ing perang pungkasan tindak menyang R-40 ...
    2. tombok
      tombok 16 Agustus 2019 00:18
      +2
      Kutipan saka paul3390
      Lan Jepang wiwit ilang ing udhara, ora amarga Zero wis outdated sewengi, nanging amarga pilot dilatih wiwit cepet mungkasi.


      Lan kenapa pilot wiwit mungkasi? Amarga ora ana perlindungan waja, dheweke ora njupuk parasut lan ora ana layanan ngluwari kanggo pilot sing mudhun, diatur kanthi skala gedhe, kaya Amerika. Inggih, lan sing paling penting, latihan pilot dudu jalur perakitan sing apik.
      1. Mefodi
        Mefodi 16 Agustus 2019 00:46
        +1
        Apa sampeyan bisa njlentrehake kekurangan parasut? Foto-foto kamikaze kanthi parasut kasedhiya, apa pilot biasa pancen ora peduli babagan kaslametan yen ana kahanan darurat?
        1. tombok
          tombok 16 Agustus 2019 00:54
          +3
          Kutipan saka Mephody
          Apa sampeyan bisa njlentrehake kekurangan parasut? Foto-foto kamikaze kanthi parasut kasedhiya, apa pilot biasa pancen ora peduli babagan kaslametan yen ana kahanan darurat?

          Memoirs saka Saburo Sakkai, motivasi - parachute kabotan, amarga kasunyatan sing ora ana siji bakal katon ing segara tho.
        2. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:30
          +1
          Pancen ora njupuk. Kanggo tanpa guna. Ora ana kasempatan kanggo urip ing segara. Sakai nulis ing memoar dheweke weruh carane hiu mangan parachuting pilot Amerika.
        3. mmaxx
          mmaxx 17 Agustus 2019 19:35
          0
          Yen maca wong Jepang, dheweke percaya yen nylametake dheweke (minangka pilot) ngganggu wong liya saka misi tempur kanggo numpes mungsuh, mula sampeyan mung kudu mati minangka pahlawan yen ditembak mudhun utawa pesawat gagal. Nanging, mlebu ing Kuil Yasukuni luwih dhisik tinimbang liyane. Lan tujuan utama prajurit apa wae yaiku pati kanggo kaisar.
      2. paul3390
        paul3390 16 Agustus 2019 00:53
        0
        Ing! Dheweke mung ora masak ing jumlah sing pas. Umume wong Jepang ora ngerti perang apa sing disiapake.
        1. Krasnodar
          Krasnodar 16 Agustus 2019 05:49
          +2
          Pilot Jepang ing wiwitan perang minangka barang-barang kanthi latihan sing dawa. Nalika amers karo kenguryatniks lan kiwi kalah, samurai anyar dilatih miturut program sing dipercepat.
          1. paul3390
            paul3390 16 Agustus 2019 12:27
            +2
            Kasunyatane yaiku dheweke nyiapake elit. Lan ends ing perang gedhe sooooo cepet. Resep kanggo kamenangan yaiku latihan massa para petani tengah sing kuwat.
            1. Krasnodar
              Krasnodar 16 Agustus 2019 16:28
              0
              pancen bener
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 16 Agustus 2019 12:18
          +3
          Kutipan saka paul3390
          Ing! Dheweke mung ora masak ing jumlah sing pas. Umume wong Jepang ora ngerti perang apa sing disiapake.

          Wong Jepang padha nyiapake perang menang cilik, durasi sing ngirim ora ngluwihi nem sasi. Sak iki wektu, padha ngarep-arep kanggo nimbulake seri kekalahan sensitif marang Amerika, sawise iku. kesed, pampered, lan kurang ing morale, Yankees kudune njaluk tentrem.
          Lan kanggo perang kasebut, "petani tengah massa" ora dibutuhake - lan malah mbebayani. Kita butuh pilot sing luwih unggul tinimbang mungsuh lan bisa ngalahake dheweke kapan wae lan ing ngendi wae. Malah yen ing biaya saka jumlah - kabeh padha, perang kudu mungkasi sadurunge losses dadi katon.

          Ing keadilan, kudu dikandhakake yen strategi kasebut mung bisa kanggo perang antarane Jepang lan Amerika Serikat. Amarga perang dawa mesthi nyebabake kekalahan Jepang - amarga sawise perang taun, industri AS bisa mobilisasi, lan conveyor pelatihan personel wiwit ngetokake "produk".
          Lan ora ana program latihan massal kanggo pilot lan produksi mobil ing Jepang sing bisa ngalangi program sing padha ing Amerika Serikat. Pancen angel ngalahake negara sing mung bisa nglatih armada 20 kru saben taun, nggunakake rong operator pesawat latihan kanthi cepet diowahi saka kapal "tlaga" roda kanggo latihan. Uga ngasilake minyak luwih akeh tinimbang kabeh negara liyane, lan Jepang ora bisa tekan lapangan minyak lan rute pangiriman minyak.
        3. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:31
          0
          Yamamoto kabuka marang manajemen: Aku janji sukses kanggo nem sasi pisanan utawa taun. Banjur dadi sedhih.
      3. paul3390
        paul3390 17 Agustus 2019 10:25
        0
        Ora, mung yen akademi Etajima mung ngasilake satus pilot paling elit saben taun, dheweke bakal mungkasi cepet utawa mengko. Ora langgeng sawise kabeh. Menapa malih - perang utama liwat segara.
      4. suxnumx
        suxnumx 28 Agustus 2019 15:05
        0
        Cadangan Jepang kanggo pilot kapal ora ngluwihi 300 wong. Dheweke, kaya Jerman, amarga potensial manungsa lan ekonomi sing luwih cilik, mung bisa ngetung sukses ing perang kilat.
  8. Operator
    Operator 15 Agustus 2019 18:28
    + 11
    Ing saiki, maneuverability pesawat dibutuhake utamané ora kanggo dogfights, nanging kanggo evading rudal lumahing-kanggo-udara lan udhara-ke-udara ing bagean pesawat rudal non-motorized (75% saka kabeh kadohan pesawat).

    Dogfights dhewe ngliwati kacepetan subsonik, sing digayuh kabeh pejuang jet tanpa istiméwa. Mulane, kita ora bisa ngomong babagan kualitas kacepetan, nanging babagan rasio thrust-to-weight (sing nyedhiyakake tingkat pendakian) lan kontrol vektor thrust (sing nyedhiyakake kecepatan sudut dhuwur ing giliran).

    Mulane, perbandingan Su-35/57 lan F-22/35 karo Me-109 lan FV-190 ora bisa digunakake. ngguyu
    1. Vlad.dening
      Vlad.dening 15 Agustus 2019 23:59
      +1
      Bener, boyar, ngomong!
    2. tombok
      tombok 16 Agustus 2019 00:21
      -1
      Quote: Operator
      Mulane, perbandingan Su-35/57 lan F-22/35 karo Me-109 lan FV-190 ora bisa digunakake.

      Nanging aku ora ngerti, apa jinis Su-27 dibandhingake karo Me-109, lan F-22 karo FV-190? Lan sing mbandhingake, ngerti yen ing pungkasan karire, Me-109 mabur meh ing garis lurus?
  9. Fayter2017
    Fayter2017 15 Agustus 2019 18:29
    + 17
    Hartman utawa penulis sing nulis buku babagan dheweke kudu dianggep kanthi ati-ati lan dibagi dadi 3.
    Foker 190 mlebu ing ngarep kulon, operasi ing medium lan dhuwur altitudes, ing sisih wétan, minangka aturan, iku ing peran striker, ing tutup saka Messers.
    Taktik Luftwaffe Jerman nyebabake ambruk, senadyan karakteristik kinerja dhuwur saka pesawat kasebut.
    Yaks ngisor, Cobras ndhuwur, LA nang endi wae)) lan peta saka Fritz bit).
    Saben 5 pilot Amerika ora ketemu pesawat Jerman siji nalika perang.
    Hartman dhewe ngakoni yen mung njupuk mati sampeyan bisa ndeleng gerombolan pesawat Soviet lan milih siji inexperienced saka wong-wong mau, nanging carane iki kontribusi kanggo tugas countering pesawat serangan Soviet?
    Nalika aces, Jerman "boomed" kita methodically kalah wong metu.
    Artem Drabkin, salah sawijining veteran, nalika ditakoni kenapa dheweke mung nembak 5 pesawat Jerman, dheweke mangsuli kanggo nembak Fritz, kaya turu ing kandhang karo macan tutul, dheweke bisa nindakake kaping 5 ...
    1. Mefodi
      Mefodi 16 Agustus 2019 01:01
      +2
      Nalika aces, Jerman "boomed" kita methodically kalah wong metu.

      Ah, yen mung. Malah ing pungkasan perang, Jerman dadi mungsuh banget mbebayani kanggo rata-rata pilot Soviet. Ora ana gambar dominasi udara Jerman saka pola rong taun pisanan perang.
      Iku bakal luwih cocok kanggo Veteran takon carane bisa kanggo njupuk mudhun 5 Jerman.
      Nanging Hartman ora nyoba nggambarake awake dhewe minangka pahlawan dumps asu: "Yen serangan pisanan gagal, aku luwih seneng ora melu perang. Dadi dina iki dudu dinaku."
      Nanging ngrungokake sampeyan, Jerman ora malah mabur kanggo nyegat, mung nembak wong enom lan cacat. Sayange, ora.
      1. cansquebron
        cansquebron 16 Agustus 2019 07:40
        +4
        "Yen serangan pisanan gagal, aku luwih seneng ora melu gelut. Dadi dina iki dudu dinaku."

        Sakit, nanging ing batalyon Wehrmacht, kang Il-2 skuadron pipis lemah, amarga kasunyatan sing "gedhe" Hartman kesel perang dina iki, iku dina temenan sukses? Ukara iki menehi pangerten lengkap kenapa Angkatan Udara Tentara Merah menang, lan dudu Luftwaffe.
        1. Fayter2017
          Fayter2017 16 Agustus 2019 08:34
          +5
          Maca buku 100 elang Stalin, jelas yen kanggo kita, tugas kasebut minangka tujuan sing paling penting. Jerman minangka mungsuh sing mbebayani banget, nanging dheweke duwe pilihan kanggo mati ing misi utawa ora njupuk risiko, ora dina iki, nanging mengko, mesthi bakal ana wong sing ora duwe pengalaman kanggo mbenerake, mula nalika perang njupuk giliran sing ora nyenengake, dheweke ora nindakake. 't utamané nolak, isi skor pribadi ing newcomers luwih apik saka dying disrupting serangan dening pesawat serangan Soviet. Reading Kozhedub, Pokryshkin lan liyane, iku bilai kanggo aces kita yen wong mati ing skuadron, iki nuduhake tingkat paling dhuwur saka aces kita.
          Mangkono, aku arep ngomong yen Jerman ora bodho, padha weruh sing mabur lan carane, mulane kesimpulan utama: Yen ana kesempatan kanggo ora njupuk risiko, supaya perang karo mungsuh kuwat, banjur ya, padha. dodged, bom ing lapangan mbukak lan ngarep, lan aces dhewe luwih gampang kanggo nemokake korban utawa ora dina iki.
          Kita ora duwe iki, mati nanging ngrampungake tugas, lan yen sampeyan ilang paling sethithik siji Il, sampeyan bisa gludhug ing batalyon penal ...
  10. Inggenegr
    Inggenegr 15 Agustus 2019 18:32
    +7
    kaping pindho. Ing tangan siji, kacepetan dhuwur lan bobot abot saka voli kapindho pancen luwih penting tinimbang kemampuan kanggo maneuver yen sampeyan nyerang pisanan. Kacepetan cadangan bakal ngidini sampeyan miwiti perang, ngalahake mungsuh nalika mlayu, uga kanthi cepet lan ora lara metu saka perang yen gagal ing wiwitan. Taktik kuwi apik kanggo pamburu sing njupuk akun pribadhi, lan ing kasus iki, karakteristik kacepetan mesin bakal dadi dominan.
    Ing cilik saka karya IA "ing sidelines" kanggo mesthekake tumindak SV utawa BA, iku meh ora bisa éling kaluwihan ing kacepetan.
    1. Vlad.dening
      Vlad.dening 16 Agustus 2019 00:07
      +2
      Kanggo saben meneng angel ana kacang ora kurang angel.
      "Apa" Pokryshkin disimpen saka bumzoomers. Penting kanggo tansah duwe grup tutup dhewe ing ndhuwur "Hartmans"
      Sanalika taktik kasebut ditanam ing Angkatan Udara kita, kerugian kita mudhun, Jerman, sebaliknya, mundhak.
      Malah yen pendekatan pisanan sukses, banjur ing metu saka iku tansah ana klompok wong sing wanted kanggo njaluk malah, sing wis keluwihan lan kesempatan kanggo nyekel munggah ing nyilem.
      1. Mefodi
        Mefodi 16 Agustus 2019 01:08
        +1
        Apa ora saka Hartmans. The Hartmans mburu free. Ora melu pertempuran karo pejuang tutup. Nanging karo "nyekel munggah ing nyilem" kabeh ora dadi rosy. Ing topik sabanjure, rembugan luwih kerep mungsuh duwe kesempatan kanggo nyilem adoh saka saben liyane. Malah kita, yen dikarepake, kiwa. Lan angel kanggo nyekel malah karo karakteristik nyilem paling apik. Pandhuan diwenehi ing pertempuran udhara wiwit taun 45: Yak-3 nyilem luwih apik tinimbang FV 190 A8 (emnip), nanging nyekel fokker mung ing wiwitan nyilem sadurunge tekan kecepatan maksimal.
        1. Vlad.dening
          Vlad.dening 16 Agustus 2019 09:26
          0
          Nalika siji metu saka nyilem, lan kaloro saka ndhuwur miwiti serangan marang, sing metu banget sethitik kasempatan . Jeneng Hartman nganggo huruf kapital. Dheweke tegese bumzoomers kaya dheweke. Lan apa lagi mburu utawa ngresiki gratis - ora masalah.
          Klompok tutup lemah sing dhuwur minangka cara universal kanggo nyuda bumzum.
      2. Oleg Zorin
        Oleg Zorin 17 Agustus 2019 09:37
        0
        Bener, nanging nomer iki mung bakal bisa digunakake nalika sampeyan luwih akeh.
        1. Vlad.dening
          Vlad.dening 17 Agustus 2019 11:02
          0
          Biasane Jerman duwe kaunggulan numerik. Dheweke nggawe tinju kejut ing sektor sing kapisah, lan pasukan kita nyebarake pasukan kanggo nutupi pasukan ing kabeh ngarep. Nanging sanajan skuadron njupuk, sawetara tutup ngadeg ing ndhuwur. Lan makarya.
          1. Oleg Zorin
            Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:21
            +2
            Iku bisa. Ing paruh kapindho perang, Jerman bisa nggawe kauntungan numerik mung lokal lan mung kanggo wektu cendhak.
  11. MoOH
    MoOH 15 Agustus 2019 18:34
    + 12
    Pesawat, kaya kapal lan tank, lan liya-liyane, minangka mobil sing seimbang. Ngalih imbangan ing siji arah mesthi ndadékaké kegagalan ing wong liya. Pramila pratelanipun panyerat ingkang kinurmatan punika rada buta aksara. Ing cahya saka dhiskusi digawe panas anyar saka Schwalbe ing minangka akeh minangka 4 artikel, penulis ajeni kudu wis temen maujud sing kaunggulan ageng swallow ing kacepetan lan gaman ora bantuan Luftwaffe ing tataran pungkasan saka WW2. Mulane, upaya kanggo nemtokake sawetara kuwalitas pesawat kanggo ngrusak wong liya ora bakal nyebabake apa-apa sing apik. Iku perlu kanggo nimbang iku ing Komplek, iku seng di pengeni ora kanggo diwatesi kanggo teknologi murni, minangka pesawat punika sistem Komplek, gumantung loro kualifikasi saka pilot lan pangopènan personel, lan ing taktik diadopsi ing negara dening. operator. Lan taktik nggunakake pesawat sing padha banget babagan karakteristik kinerja ing taun-taun kasebut bisa beda-beda sacara dramatis.
  12. Igor V
    Igor V 15 Agustus 2019 18:37
    +1
    Sial, kita kalah maneh! recourse
  13. paul3390
    paul3390 15 Agustus 2019 18:39
    +4
    Ing teori, Uni Soviet bisa entuk pesawat tempur "berat" modern nalika ngadhepi I-185
    Sing ana ing teori. Nanging mesin sing bisa dipercaya - sayangé katon nyata mengko .. Nalika produksi massal La lan Yak luwih penting tinimbang superplane ..
  14. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 15 Agustus 2019 18:40
    + 15
    Aku maca kanthi angel. Ketoke, penulis mung njupuk sawetara artikel Anglo-Amérika saka pers kuning kaya NI sing kondhang lan nggabungake kanthi apik. Bener, dheweke dhewe ora cedhak karo topik kasebut. Malah ing teori. Dadi set prangko kasur metu, dibantah puluhan taun kepungkur dening "karya agung kaya F-104 ("widowmaker"), F-4 "Phantom", diantemi kaping pirang-pirang dening MiGs -21 ... Miturut cara, F -15, montor mabur banget, ora ala, digawe kanthi tujuan kanggo ngluwihi MiG-21 IN MANEUVERABILITY. Iki sing diomongake tutup kasur dhewe. Dadi ya, maneuverability "ora dibutuhake lan malah mbebayani" ngguyu ngguyu ngguyu
    1. bocah ala
      bocah ala 15 Agustus 2019 22:49
      +4
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      Miturut cara, F-15, pesawat sing apik banget, digawe kanthi tujuan ngluwihi MiG-21 IN MANEUVERABILITY.

      Waca Kandaurov V.N. "A runway seumur hidup", ana episode nalika F-5E dikirim saka Vietnam menyang LII, lan carane kaget penguji lan pangareping kita padha karo asil saka perang udhara, sanajan miturut petungan ternyata ngelawan.
      1. Batalyon konstruksi cadangan
        Batalyon konstruksi cadangan 16 Agustus 2019 06:01
        +1
        Aku maca, aku ngerti. Nanging F-5E ora duwe prospek dadi pejuang tempur.
  15. PilotS37
    PilotS37 15 Agustus 2019 18:44
    + 14
    Iku aneh yen tingkat menek iku metu saka maneuverability!
    Umumé, penulis nerangake "maneuverability" sacara eksklusif minangka manuver horisontal.
    Nanging, ana akeh bahan sing ngomong yen ing WWII, ing Panggonan pisanan ana maneuver vertikallan yen durung cukup, nyoba kanggo "ngobati" horisontal. Carane, contone, Hurricanes perang karo Messers.
    Lan "Foker" utawa "Tempest" padha dadi abot ora amarga nglirwakake maneuverability ing sih kacepetan, nanging ing sih saka senjata luwih kuat. Nanging apa Foker wis dadi jet tempur sing sukses? - Ora! Perang nglawan pengebom abot lan serangan - iki dadi akeh ing pungkasan perang.
    Kira-kira padha bisa dikandhakake babagan "Typhoon" karo "Tempest", lan babagan "Bolt" ...
    Umumé, tanpa tabel kanthi ciri, iki dudu analytics, nanging obrolan "babagan cuaca."
    Kita kudu mbandhingake:
    - beban tartamtu ing swiwi
    - rasio thrust-kanggo-bobot
    - tingkat maksimum menek
    - wektu giliran ajeg
    - kacepetan maksimum
    - persenjataan.
    Banjur kita bakal weruh gambar, banjur sawetara blah blah blah.
  16. Gempa bumi
    Gempa bumi 15 Agustus 2019 18:51
    +3
    Thanks kanggo artikel, yen maca memoar saka paling pilot, padha nyatet kauntungan saka maneuver vertikal liwat horisontal. Dadi ora ana sing anyar, nanging matur nuwun.
  17. Alf
    Alf 15 Agustus 2019 18:52
    +7
    Kategori iki kalebu Soviet La-7 lan Yak-3, sing nduweni kemampuan maneuver horisontal lan vertikal sing luar biasa. Nanging, pratondho kasebut digayuh amarga watesan bobot lan ukuran sing abot, ora kalebu penempatan senjata sing kuat.

    Armament LA-5 lan LA-7 kasusun saka rong bedhil. Mungsuhe ing Front Wétan yaiku pejuang, pengebom mesin tunggal lan kembar. Saperangan ShVAK cukup kanggo numpes.
    nalika "norma" kondisional ing pungkasan perang yaiku instalasi papat bedhil 20-mm.

    Ora bener. Enem Colts cukup kanggo Amerika, Inggris ngatur karo pesawat saka pasangan Hispanos lan loro kanggo papat bedhil mesin. Varian papat bedhil saka Spits ora apik amarga bobote ekstra, dene Typhoons lan Tempest wiwitane dirancang kanggo serangan darat. Messers tindak liwat kabeh perang karo mriem motor siji lan sepasang bedhil mesin, kajaba hanging kontaner, kang, minangka aturan, perlu kanggo nyegat ing Front Western.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2019 13:43
      0
      Kutipan: Alf
      Enem Colts cukup kanggo Amerika, Inggris ngatur karo pesawat saka pasangan Hispanos lan loro kanggo papat bedhil mesin.

      Ditilik dening Samudra Pasifik, Yankees sijine bedhil udhara 20-mm utamané ing pejuang wengi - amarga padha makarya "ing siji Go" karo musuh mungsuh banget, lan padha kudu inflict karusakan maksimum ing wektu cendhak.
      1. Alf
        Alf 16 Agustus 2019 16:16
        0
        Kutipan: Alexey R.A.
        Ditilik dening Samudra Pasifik, Yankees sijine bedhil udhara 20-mm utamané ing pejuang wengi

        Corsair F4U-4 uga minangka lampu wengi?
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 16 Agustus 2019 16:47
          +3
          Kutipan: Alf
          Corsair F4U-4 uga minangka lampu wengi?

          Apa tegese "mriem" F4U-4Bs, kang digawe kurang saka 300 bêsik - marang 2050 conventional machinegun F4U-4s? nglirik
          1. Alf
            Alf 16 Agustus 2019 21:38
            +1
            Kutipan: Alexey R.A.
            Kutipan: Alf
            Corsair F4U-4 uga minangka lampu wengi?

            Apa tegese "mriem" F4U-4Bs, kang digawe kurang saka 300 bêsik - marang 2050 conventional machinegun F4U-4s? nglirik

            Persis. Mung yen Amerika ngrancang nggunakake modifikasi meriam minangka bom tempur.
  18. paul3390
    paul3390 15 Agustus 2019 18:55
    +2
    Kutipan: PilotS37
    Kita kudu mbandhingake:

    Karakteristik nyepetake isih penting .. Lan yen entuk kacepetan maksimal sajrone setengah jam, mula ora ana sing bakal mbantu .. Mangkene I-16 saka seri pungkasan - ujar manawa unik ing babagan iki .. " Langsung gas”, akselerasi cepet banget. Bener - dheweke uga cepet ilang kacepetan ing nyilem .. Isih - karo bathuk kuwi.
    1. lucul
      lucul 15 Agustus 2019 19:12
      -2
      Bener - dheweke uga cepet ilang kacepetan ing nyilem .. Isih - karo bathuk kuwi.

      Rintangan utama kanggo pesawat digawe dening swiwi, dudu bathuk.
      Lan sabenere amarga swiwine dheweke nyilem banget (profil sayap).
      1. mark1
        mark1 15 Agustus 2019 20:48
        +2
        I-16 wis bathuk kaya Thunderbolt, lan bobot ora tekan 2 ton, iku kabeh rahasia saka nyilem ala, lan wing wis kekandelan biasanipun -16% profil, kaya Messer.
        1. lucul
          lucul 15 Agustus 2019 21:05
          +1
          iku kabeh rahasia saka nyilem ala

          Swiwi linen lali))
          1. mark1
            mark1 15 Agustus 2019 21:12
            0
            Kacilakan sing kondhang, nanging ora perlu ngilangi banget, ana uga cukup duralumin ing swiwi, lan plywood kanggo jinis 29.
      2. Dooplet11
        Dooplet11 15 Agustus 2019 21:23
        +3
        Rintangan utama kanggo pesawat digawe dening swiwi, dudu bathuk.
        Lan sabenere amarga swiwine dheweke nyilem banget (profil sayap).

        Kenapa categorically?
        Sanajan "rata-rata ing rumah sakit" sampeyan bener:

        Nanging ing kasus khusus, sampeyan bisa salah:
      3. PilotS37
        PilotS37 15 Agustus 2019 23:21
        0
        lucul (Vitaly)
        Rintangan utama kanggo pesawat digawe dening swiwi, dudu bathuk.
        Lan sabenere amarga swiwine dheweke nyilem banget (profil sayap).

        Putri saka Marlborough
        Iki soko anyar ing leksikon katresnan kita!
    2. Dooplet11
      Dooplet11 15 Agustus 2019 19:25
      +1
      Kinerja overclocking uga penting.
      Iku uga "maneuverability". hi
    3. Alf
      Alf 15 Agustus 2019 19:43
      +2
      Kutipan saka paul3390
      Punika I-16 saka seri pungkasan - padha ngandika iku unik ing bab iki .. "Tindak kanggo gas", digawe cepet banget cepet.

      Yen memoriku bener, banjur Ishak kanthi mesin M-62 lan M-63 kanthi horisontal luwih cepet tinimbang Me-109E.
  19. Carampax
    Carampax 15 Agustus 2019 18:55
    +8
    Ora perbandingan sing bener! Saben sisih ngrancang peralatan adhedhasar taktik lan tugas sing diadhepi pasukan !!!!! Dora padha ing modifikasi sembarang, kanggo sijine iku mildly, bakal omong kosong nalika nyerang, Contone, Yak-1b karo keluwihan nalika nutupi IL-2 pisanan. Kanggo Yak-1b sing padha, njupuk B-17 ing dhuwur 10000 minangka tugas sing ora mungkin. Umumé, topik kasebut jembar banget lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi ringkes ...... Jerman lan USSR ilang jumlah pilot sing kira-kira padha .... Ora ana sing duwe kauntungan sing jelas ...
    1. lucul
      lucul 15 Agustus 2019 19:14
      -2
      Kanggo Yak-1b sing padha, njupuk B-17 ing dhuwur 10000 minangka tugas sing ora mungkin.

      Iku MiG-3. Mabur ing dhuwur lan nyilem luwih becik tinimbang Messer, lan swiwine luwih tipis tinimbang Aku.109 ....
      1. Dooplet11
        Dooplet11 15 Agustus 2019 19:30
        +6
        Nalika USSR duwe kesempatan kanggo tawuran karo B-17 lan B-29, La-9 pisanan muncul, lan sethitik mengko MiG-15.
      2. Carampax
        Carampax 15 Agustus 2019 19:49
        +4
        Kanthi gaman lan slamet, ora ana kesempatan. Mung sawise nguatake persenjataan, sing bakal nambah bobot kanthi mundhut kualitas penerbangan sing ora bisa dihindari ..... Jerman sijine 2 30 plus 2 20 (ing modifikasi kapisah) bedhil mesin ing latar ngarep, lan banjur njamin njupuk mudhun b-17 cukup kurang ... ..apa apa karo rong lemari bedhil-kaliber capricious lan siji UBS marang monster kuwi nalika pilot USSR nuding metu kekirangan persenjataan Hurricanes karo 8 bedhil mesin karo target. sing duwe daya tahan luwih sithik?!!!!!!
        1. maximghost
          maximghost 16 Agustus 2019 09:54
          0
          Ana varian saka cepet karo loro shvaks, kang, ing teori, bisa Hung 2 liyane matèni ing wings.
      3. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 16 Agustus 2019 13:52
        0
        Kutipan saka lucul
        Iku MiG-3.

        MiG-3 kanthi siji UB lan sepasang ShKAS nembak V-17. Iki luwih resik tinimbang serangan Ki-27 ing formasi TB-3. eseman
        Aku elinga bab mriem MiG-3 lan "limang-titik" MiG-3 - nanging underwing UBs suda kinerja pesawat.
        1. lucul
          lucul 16 Agustus 2019 14:02
          -1
          Aku elinga bab mriem MiG-3 lan "limang-titik" MiG-3 - nanging underwing UBs suda kinerja pesawat.

          MiG-3 dhasar yaiku telung UBS sing apik banget. Yen dikarepake, bisa sijine loro 23 mm VYa. Lan karakteristik penerbangan luwih saka tumpang tindih B-17, ing dhuwur lan kacepetan.
          1. Oleg Zorin
            Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:09
            0
            Minangka laku wis ditampilake, Boeing ora mabur piyambak. Lan padha tindak ing tatanan gedhe, lan malah ing tutup saka pejuang ngiringan. Dadi counteracting karo Migars-3 tugas liyane.
    2. Dooplet11
      Dooplet11 15 Agustus 2019 19:28
      +3
      Kanggo Yak-1b sing padha, njupuk B-17 ing dhuwur 10000 minangka tugas sing ora mungkin.

      Senadyan B-17 nduweni langit-langit praktis 10850 meter, dheweke mabur kanggo ngebom ing dhuwur 6-7 ewu meter. Dadi, pancene, meh ora bisa nembak Yak B-17 ing 10000m.
  20. andrey shmelev
    andrey shmelev 15 Agustus 2019 19:06
    +1
    Wektu kanggo nindakake giliran anteng dening pesawat I-16 tipe 29 ing dhuwur 1000 meter ana ing arah kiwa sing optimal.


    carane muter dijupuk menyang akun nalika nemtokake wektu
    apa kacepetan input, apa kacepetan output
    apa dhuwure mlebu, apa dhuwure metu

    tokoh sing diwenehi ing artikel ora ateges banget ing anané panjelasan lan kahanan kanggo njupuk wong
  21. Dooplet11
    Dooplet11 15 Agustus 2019 19:13
    +4
    1. Kacepetan.
    2. senjata kuat.
    3. Rate menek.
    4. Kualitas maneuverable.

    Siji entuk kesan yen penulis misahake tingkat pendakian saka kemampuan maneuver lan nyuda konsep kemampuan maneuver kanggo ngowahi wektu.
    Ctn insinyur-kolonel V.N. Mednikov ing buku teks VVA dijenengi sawise Gagarin "Dinamika penerbangan lan piloting pesawat" menehi definisi maneuverability ing kaca 155:
    Maneuverability disebut kemampuan pesawat kanggo ngganti vektor kecepatan ing magnitudo lan arah .... Ing kasus paling umum maneuverabilitas pesawat bisa kanthi ciri nambah kacepetan vektor kapindho

    Nanging aku ora bakal padu karo I. Legat. Ayo F. Lloyd mbantah karo dheweke, sing nerbitake artikel "Pouwers of maneuvre" ing jurnal Aeronautics ing Oktober 1943.
    I. Lega:
    Kajaba iku, kadhangkala ana perasaan yen sawetara pejuang modern dirancang kanthi pengalaman ... Perang Dunia Pertama.

    F. Lloyd:
    Ing dogfight, skill piloting lan marksmanship minangka faktor sing bisa nemtokake kamenangan. Sadawane sajarah perang udara, loro faktor kasebut tetep dadi penentu ing taktik pejuang.

    I. Lega:
    Kacepetan saya mundhak, kemampuan maneuver mudhun: iki minangka tren utama pesawat tempur WWII.

    F. Lloyd:
    Kacepetan, mesthi, atribut utama pejuang; iku perlu, Nanging, nalisir populer yakin, iku ora mung kondisi kanggo mesthekake maneuverability saka fighter sing kudu dianggep. Iki kalebu: syarat kanggo mendaki dhuwur lan kacepetan giliran, radius giliran cilik, kemampuan kanggo cepet nambah lan nyuda kacepetan, long range, apik penanganan lan stabilitas sakabèhé, visibilitas apik kanggo pilot, perlu kanggo pertempuran efektif.

    I. Lega:
    FW-190A, kang uga ora misuwur kanggo maneuverability pinunjul: paling ing dhuwur nganti 4000 meter.

    F. Lloyd:
    Pramila syarat dhasar pisanan yaiku pesawat bisa cepet tekan posisi sing dibutuhake kanggo nglakokake giliran, saengga pejuang kudu bisa muter kanthi kecepatan sudut sing dhuwur. Pejuang kursi tunggal modern kudu entuk bank 90 derajat kurang saka rong detik.
    ...
    Masalah kasebut penting banget amarga kasunyatane pesawat FW-190 Jerman nduweni kecepatan rotasi sing dhuwur banget.
    Manawa montor mabur Inggris ora padha karo FW-190 ing bab iki, mesthi bakal bisa nyingkiri serangane pesawat Inggris.

    I. Lega:
    Yen sampeyan nyoba kanggo nyimpulake asil utama, iku worth kang lagi nyimak sing loro kuwalitas paling penting kanggo pesawat tempur Perang Donya II, ing urutan mudhun, padha:

    1. Kacepetan.
    2. senjata kuat.
    3. Rate menek.
    4. Kualitas maneuverable.

    F. Lloyd:
    Nalika artikel iki wis katon ing sawetara kemungkinan dandan mangsa ing syarat-syarat bobot lan kerumitan, iku kudu digawe ing atine sing kemajuan kuwi ana ing trek salah. Sing luwih gampang lan luwih entheng desain pejuang lan, kanthi mangkono, dimensi sing luwih cilik, luwih gedhe kemampuan maneuvere. Dikenal yen pejuang kudu duwe waja pelindung sing cukup. Nanging, siji ngirim ora pindhah menyang nemen liyane lan nguripake fighter menyang tank mabur nyata. Arang banget bisa nggayuh kasampurnan ing kabeh karakteristik penerbangan. Ora mungkin mbangun pejuang super cepet kanthi tingkat pendakian sing dhuwur banget, sing bisa nggambarake bunder kanthi radius sing padha karo nol nalika muter, bakal duwe waja sing ora bisa ditembus lan pasokan amunisi tanpa wates, uga langit-langit gedhe lan radius tumindak. Mung minangka akibat saka kompromi kabeh sifat kasebut bisa entuk pesawat tempur sing apik.
    Nalika nggunakake motor kanthi kapasitas sekitar 1500 liter. s., sing umum ing wektu saiki, isih ana alesan kanggo mbantah komplikasi luwih saka pejuang; kudu
    nyederhanakake lan ngenthengake desain sabisa-bisa lan nyuda ukuran kabeh pejuang anyar sing dirancang, sing dirancang kanggo nggunakake mesin kasebut. Nanging, siji kudu mbudidaya kamungkinan kanggo nambah daya saka motor nganti 3000 hp. lan liyane, kang bakal mimpin kanggo Tambah ing kacepetan lan tingkat menek amarga sawetara rusak ing maneuverability. Mulane, perlu kanggo ngembangake piranti-piranti anyar sing bakal mbantu njaga maneuverabilitas sing apik kanthi nyuda sawetara tingkat menek.

    I. Lega:
    Ing pangertèn iki, conto pertempuran Bf.109G karo Yaks awal lan La-5s (nanging ora La-5FN!), Sing asring banget dadi korban Messers, khas. Senadyan kasunyatan manawa Yak-1B utawa Yak-9 sing padha duwe wektu turnaround sing luwih cendhek tinimbang Bf.109G

    Ayo bali menyang Mednikov:

    Ilya, Bf-109G2 luwih bisa maneuver tinimbang Yak-1 lan La-5 awal. Paradoks kaya sampeyan. Mulane dheweke kerep dadi korban.
    1. tombok
      tombok 16 Agustus 2019 00:25
      0
      Kutipan saka Dooplet11
      Ilya, Bf-109G2 luwih bisa maneuver tinimbang Yak-1 lan La-5 awal.

      Messer nindakake giliran luwih cepet, nanging Yak nduweni radius sing luwih cilik tinimbang pilot sing digunakake.
      1. Dooplet11
        Dooplet11 16 Agustus 2019 05:23
        0
        Messer nindakake giliran luwih cepet, nanging Yak nduweni radius sing luwih cilik tinimbang pilot sing digunakake.

        Lan saiki ing liyane rinci, pliz: kang giliran Messer (kang siji?) Apa luwih cepet? Kang Yak duwe radius giliran (kang siji?) Apa luwih cilik? Lan apa dhuwure kabeh iki?
        Lan aku ngomong karo Ilya babagan maneuverability ing umum, lan ora bab giliran lan wilayah kaunggulan lokal. Lan, mesthi, meh kabeh pesawat duwe.
  22. undecim
    undecim 15 Agustus 2019 19:15
    + 21
    Wis ana sawetara tradhisi ing situs kasebut - kanggo nulis babagan apa sing sampeyan ora ngerti.
    Penulis njupuk menyang rembugan saka maneuverability saka pesawat, tanpa keganggu kanggo mangerteni apa iku, minangka asil, omong kosong lengkap dijupuk ing wangun kesimpulan ing mburi artikel.
    Wigati kanggo penulis. Maneuverability saka pesawat ora kemampuan kanggo lay giliran.
    Kemampuan manuver pesawat yaiku kemampuan kanggo ngganti posisi ing papan (arah, kacepetan lan ketinggian penerbangan) sajrone wektu tartamtu, yaiku, kanggo nggawe evolusi, kanggo maneuver ing udhara. Kanggo ngerteni, bukak wae buku teks babagan dinamika penerbangan pesawat.
    Liyane bisa dijupuk saka buku kuwi.

    Buku iki mung ditulis adhedhasar pengalaman Perang Donya II lan Perang Korea.
    Banjur penulis bakal ngerti yen penerbangan pesawat tempur saka lepas landas menyang kebangkrutan kasusun saka seri manuver tartamtu sing ngarahake nemokake target, nyedhaki, nyerang target, mlebu maneh yen ana kacilakan, lan liya-liyane. .
    Mulane, kanggo nulis manawa manuver dudu perkara utama kanggo pejuang iku padha karo nulis yen daya apung dudu perkara utama kanggo kapal utawa kemampuan kanggo mikir kanggo otak.
    Malah angel mbayangno apa sing bakal "digawe" dening penulis ing sekuel kasebut.
    1. Dooplet11
      Dooplet11 15 Agustus 2019 19:34
      +8
      Kolega, setengah saka penulis VO sing nulis babagan topik penerbangan, kaya sing dikandhakake, "ora topik." Utawa topik kasebut ora jero banget. Ing tingkat copy-paste saka sumber kondhang.
      1. undecim
        undecim 15 Agustus 2019 19:44
        + 13
        Sanadyan artikel kasebut minangka copy-paste, sadurunge copy-paste, apa pancen angel banget kanggo mangerteni masalah kasebut paling sethithik lan ora nindakake omong kosong kanggo wong akeh?
        Banjur sawise kabeh, sawetara ing komentar matur nuwun kanggo artikel kasebut. menarik. yen artikel katon ing ngendi penulis liyane "nyuwil mitos" yen Bumi iku geoid, bakal ana matur nuwun utawa ora?
        1. Alf
          Alf 15 Agustus 2019 19:52
          -1
          Kutipan saka Undecim
          Bakal ana matur nuwun utawa ora?

          bakal. Utamane yen artikel kasebut ngemot bukti wesi XNUMX% - para ilmuwan Inggris wis nemokake ...
          1. Alf
            Alf 15 Agustus 2019 22:11
            0
            Kutipan: Alf
            Kutipan saka Undecim
            Bakal ana matur nuwun utawa ora?

            bakal. Utamane yen artikel kasebut ngemot bukti wesi XNUMX% - para ilmuwan Inggris wis nemokake ...

            Miturut minus, ilmuwan Inggris mlayu mlebu.
            1. PilotS37
              PilotS37 15 Agustus 2019 23:31
              +1
              Siji liyane: diploma "abang" saka Institut Penerbangan Moskow + 6 taun ing Biro Desain Sukhoi - "ilmuwan Inggris" khas ...
        2. Vladimir_R
          Vladimir_R 16 Agustus 2019 00:05
          +1
          Kutipan saka Undecim
          yen artikel katon ing ngendi penulis liyane "nyuwil mitos" yen Bumi iku geoid, bakal ana matur nuwun utawa ora?


          Nanging, kanthi adil, yen kita nganggep Bumi minangka benda langit, mula, antara liya, kudu nimbang atmosfer minangka bagean sing ora bisa ditrapake ing planet kasebut, lan saka sudut pandang fisika, gas (campuran). gas) ora beda karo cairan. Dadi apa geoid utawa ora minangka pitakonan sing bisa didebat, kabeh gumantung saka titik wiwitan. opo
      2. lucul
        lucul 15 Agustus 2019 19:57
        0
        Kolega, setengah saka penulis VO sing nulis babagan topik penerbangan, kaya sing dikandhakake, "ora topik." Utawa topik kasebut ora jero banget. Ing tingkat copy-paste saka sumber kondhang

        Penulis mung ora ngembangake gagasan kasebut kanthi lengkap, utawa luwih becik ora ngumumake apa sing dikarepake.
        Contone, Polikarpov nggawe I-16 khusus kanggo pertempuran maneuverable. Iki tegese maneuver horisontal lan vertikal sing dhuwur. Kacepetan ing ndhuwur 300 km / jam mung cilaka. Aku ngelingake sampeyan yen ing kacepetan 300 km / h ing giliran mapan, overloads tekan 3G, iki sacoro prakteke watesan saka kakehan sing pilot bisa tahan kanggo taun.
        Njupuk, contone, pesawat aerobatik SU-26 modern (salah siji sing paling apik). Karakteristik kasebut mbaleni maneh saka I-16. Nanging, karo kabeh pratondho banget maneuverability, kacepetan maksimum Su-26 mung 310 km / h, lan ora perlu kanggo liyane.
        Polikarpov weruh kabeh sampurna lan cetha mbayangno kabeh tren ing construction pesawat taun. Lan yen I-16 minangka terobosan kanggo taun 1934, mula I-185 minangka terobosan sing padha kanggo taun 1940. Lan yen kita bisa nggawe mesin normal (M-71, M-88), ing taun 1941 kita bakal duwe pejuang ing tingkat pungkasan perang.
        1. Dooplet11
          Dooplet11 15 Agustus 2019 20:09
          +5
          Contone, Polikarpov nggawe I-16 khusus kanggo pertempuran maneuverable. Iki tegese maneuver horisontal lan vertikal sing dhuwur. Kacepetan ing ndhuwur 300 km / jam mung cilaka. Aku ngelingake sampeyan yen ing kacepetan 300 km / h ing giliran mapan, overloads tekan 3G, iki sacoro prakteke watesan saka kakehan sing pilot bisa tahan kanggo taun.

          Kepeksa ora setuju karo sampeyan. Banjur, lan saiki, tanpa setelan anti-g, pilot tahan lan bisa nahan beban sing padha. wuta sauntara (sing diarani "gorden" kira-kira 6

          Ya, lan ing kacepetan 300, iku bisa kanggo entuk kakehan luwih saka 3Zh.
        2. PilotS37
          PilotS37 15 Agustus 2019 23:36
          0
          Sebagéyan, kabeh iki bener: contone, Cobra ing Su-27 mung bisa digawe ing kacepetan cukup kurang - yen panel wing mabur mati.
          Nanging, sing utama ing kene yaiku [b] Su-27 bisa nggawe "Cobra"[/b]...
          Minangka pengalaman saka Perang Donya II nuduhake, 300 km / h wis pancen ora cukup kanggo menang ing perang udhara nyata.
          Lan minangka pengalaman saka Perang Dingin nuduhake, malah 900 km / h ora tansah cukup ...
        3. DAO
          DAO 22 Agustus 2019 20:55
          0
          Aku pengin takon - apa amba muter ing giliran anteng bakal ana kakehan 3G?
  23. Carampax
    Carampax 15 Agustus 2019 20:05
    +5
    Kutipan saka Dooplet11
    Kanggo Yak-1b sing padha, njupuk B-17 ing dhuwur 10000 minangka tugas sing ora mungkin.

    Senadyan B-17 nduweni langit-langit praktis 10850 meter, dheweke mabur kanggo ngebom ing dhuwur 6-7 ewu meter. Dadi, pancene, meh ora bisa nembak Yak B-17 ing 10000m.

    Ya, ora malah babagan dhuwur ..... siji mriem Shvak lan siji UBS mung ora cukup kanggo njamin karusakan saka obyek. Kita rampung lan banjur wis ana 3 b-20 ing la 7-9, lan aku umume bisu babagan wayahe 15 ..... Kita bakal modestly tetep bisu bab wesi Amérika Vietnam f-4. Misil kita langsung nggantung 21 rudal sedhela, lan Amerika ngenalake bedhil f-4 menyang persenjataan .... saben nutup titik kelemahane. Lan sateruse ad infinitum. Kaping pisanan, tugas katon kanggo wong-wong mau, taktik dikembangake, lan kanggo kabeh iki, teknik muncul. Iki bener nganti saiki. Tugas disetel adhedhasar doktrin militer negara.
    1. Alf
      Alf 15 Agustus 2019 20:26
      +1
      Quote: Karampaks
      wis 3 b-20 ing la 7-9

      Telung-gun LA-7s diprodhuksi utamané mung sawise perang, lan LA-9 wis 4 meriam 23-mm. Telung bedhil digawa dening LA-11, nanging maneh, VYa ing 23 mm.
      1. Alf
        Alf 16 Agustus 2019 08:39
        0
        Kutipan: Alf
        Quote: Karampaks
        wis 3 b-20 ing la 7-9

        Telung-gun LA-7s diprodhuksi utamané mung sawise perang, lan LA-9 wis 4 meriam 23-mm. Telung bedhil digawa dening LA-11, nanging maneh, VYa ing 23 mm.

        Aku wonder sing ora setuju?
    2. Dooplet11
      Dooplet11 15 Agustus 2019 20:31
      +1
      banjur wis ana 3 b-20 ing la 7-9, lan aku umume meneng babagan wayahe 15 ...

      La-9 duwe 4xNS-23. Saka TO La-9:
  24. pro100y.belarus
    pro100y.belarus 15 Agustus 2019 20:48
    +9
    Ngerteni posisiku sing angel, aku ngalihake mobil menyang swiwi supaya bisa mlaku dhewe. Nanging iku ora supaya gampang kanggo break adoh saka mungsuh nglayang liwat kula. Dheweke cepet-cepet nyekel aku.

    Bantuan ora ana pitakonan. Aku mung kudu ngandelake awakku dhewe. Nguripake kanggo ketemu "Messers", aku mutusaké kanggo nuduhake yen aku ora arep mlayu lan siap perang. Nanging dheweke ora nampa serangan frontal, pindhah menyang dhuwur lan maneh Hung liwat kula kaya pedhang diangkat.

    Apa sing kudu ditindakake? Padha duwe kauntungan ing dhuwur lan kacepetan. Ing ngisorku ana tanah sing dikuwasani mungsuh. Bensinku kurang - tekan lapangan terbang. Yen rampung utawa aku nggawe kesalahan, Nazi bakal nembak aku kaya target. Mung ana siji cara metu - nggunakake licik.

    Tanpa mikir apa-apa, aku noleh ing sisih wétan lan menehi kacepetan lengkap, squeezing kabeh sing bisa menehi metu saka Yak sandi. Messerschmitts ngoyak aku kaya panah loro sing ditembakake saka tali busur sing kenceng. Ing kene dheweke wis ana ing jangkauan geni sing dituju. Aku ndadak nggawa pesawat menyang nyilem. Saka tiba kanthi cepet, mobil gemeter, nyeri mboseni katon ing kuping.

    The "Messerschmitts" sing wis ketinggalan konco padha maneh nyekel munggah karo kula. Aku wis ngrasakake wong-wong mau ing mburiku, aku ngerti yen pimpinan pasangan iki arep ngobong aku. Lan ing detik kasebut, aku kelingan maneuver sing ditindakake sajrone penerbangan ing Messerschmitt. Yen "pancing" iki gagal, aku kudu mbayar uripku.

    Aku cepet mbuwang pesawat munggah gunung lan muter spiral. Mripat peteng amarga kakehan. Ing titik paling dhuwur, aku mindhah mobil liwat swiwi menyang cakrawala. Lan iki pancene aku ngarep-arep. "Messerschmitt", sawise nyusul kula, dadi ing ngarep, ing sawetara sèket meter, lan dhewe tiba ing crosshairs saka ngarsane. Aku menehi ing jarak cedhak baris dawa meriam lan bedhil mesin. "Messer" kanggo wayahe, kaya, macet ing ngarsane, lan banjur, nguripake liwat, menyang lemah. Ing cedhak, meh nabrak aku, wingmane mlumpat.

    Aku buru-buru ngetutake dheweke, nanging dheweke kaya ora ana ing swasana ati kanggo gelut. Nah, sing cocog karo aku uga. Sawise bledosan ME-109f sing mudhun, aku ninggalake mega lan menyang wetan, omah!

    Iki minangka kutipan saka buku A.I. Pokryshkin "The Sky of War". Maneuver nglawan kacepetan. Penulis artikel bisa dilebokake "ora kasil."
    1. Lad
      Lad 15 Agustus 2019 22:14
      -3
      Kok ndadak. Kasus khusus. Ya, malah dijupuk saka buku seni. Lan ora babagan pilot "rata-rata". Ora mbuktekake apa-apa.
      1. pro100y.belarus
        pro100y.belarus 16 Agustus 2019 19:25
        +1
        Quote: Lad
        Kok ndadak. Kasus khusus. Ya, malah dijupuk saka buku seni. Lan ora babagan pilot "rata-rata". Ora mbuktekake apa-apa.

        Buku seni kasebut yaiku The Adventures of Sherlock Holmes lan Doctor Watson. Pokryshkin wrote memoar militèr, lagi ngomong saiki - adhedhasar acara nyata.
        Lan kanthi "kasus khusus" ing kamarku, kabeh rak dipeksa. Pokryshkin, Kozhedub, Vorozheykin, Vasily Golubev, Evstigneev lan akeh "kasus khusus" liyane, malah ana baron Prancis saka resimen Normandie-Niemen.
        Yen kita nerangake kabeh "kasus khusus" ing kene, ora bakal ana wektu lan papan sing cukup.
        Kasengsem ing topik kasebut lan sampeyan ora bakal katon bodho.
    2. Oleg Zorin
      Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:25
      0
      Ora, conto sing diwenehake mung nuduhake yen pilot ing Yak luwih apik, lan pilot Messer nggawe kesalahan. Lan, apa wong Jerman ing F-2 utawa F-4?
      1. pro100y.belarus
        pro100y.belarus 17 Agustus 2019 22:08
        0
        Kutipan: Oleg Zorin
        Ora, conto sing diwenehake mung nuduhake yen pilot ing Yak luwih apik, lan pilot Messer nggawe kesalahan. Lan, apa wong Jerman ing F-2 utawa F-4?

        Aku menehi mung siji, conto paling karakteristik saka kauntungan maneuver liwat kacepetan.
        Aku ora ngerti yen statement pilot tempur Alexander Ivanovich Pokryshkin, kaping telu Pahlawan Uni Soviet, bakal nerangake bab sampeyan: "Pertempuran udhara ora soko beku, Techniques wis diowahi, apik ing saben tataran saka musuhan."
        Lan dudu kasunyatan manawa pilot Jerman ing perang kasebut luwih disiapake, dheweke yakin karo keunggulan teknis lan taktik (kaya akeh Germanophiles ing forum iki), sing dibayar.
        "Lan uga," Bf-109F-2 lan Bf-109F-4 katon ora beda. Aku ora yakin yen mriem lan loro bedhil mesin ngarahke ing mburi sirah, sampeyan bakal kasebut kanthi teliti, nemtokake modifikasi saka fighter mungsuh.
        Aja takon luwih akeh pitakonan kaya ngono, nanging mung google ing mesin telusur, amarga sampeyan duwe Internet.
        1. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 22:15
          0
          Dear, aku ora bakal terus-terusan google, utamane ing acara sing ora penting. F-2 lan F-4 beda-beda, lan ora mung eksternal. Lan karakteristik kinerja sing beda.
          1. pro100y.belarus
            pro100y.belarus 17 Agustus 2019 22:27
            0
            Kutipan: Oleg Zorin
            Dear, aku ora bakal terus-terusan google, utamane ing acara sing ora penting. F-2 lan F-4 beda-beda, lan ora mung eksternal. Lan karakteristik kinerja sing beda.

            Rave.
            1. Oleg Zorin
              Oleg Zorin 18 Agustus 2019 16:53
              0
              Sampeyan lucu. Oke, tetep percaya. Ing Rusia, angger-anggering Toret mewajibake kita ngurmati agama liya :)
  25. Operator
    Operator 15 Agustus 2019 21:27
    +1
    Kutipan saka Undecim
    Maneuverability

    Ing basa Inggris, tembung maneuver tegese "intrik".

    Mulane, analog semantik saka tembung "maneuverability pesawat" yaiku "kelincahan / ketangkasan pesawat ing bidang horisontal lan vertikal." Iki didhukung kanthi lengkap dening turn / U-turn sing padha karo Inggris.

    Plus akselerasi (ing tingkat pesawat), tingkat menek (ing vertikal pesawat) lan slowdown (kanthi mbalikke baling-baling / muncung, ngluwihi rem / kebangkrutan flaps, lan ngowahi sepasang rudders ing ngelawan arah).
    1. andrey shmelev
      andrey shmelev 15 Agustus 2019 21:46
      +1
      wiki:

      Maneuver (American English), maneuver (Inggris Inggris), maneuver, manœuver (uga dieja, langsung saka basa Prancis, minangka manœuvre) nuduhake gerakan taktis, utawa seri gerakan, sing nambah utawa njaga kahanan strategis ing lingkungan sing kompetitif utawa ngindhari. kahanan sing luwih elek.

      Yen ana sing ora jelas, aku bakal nerjemahake;)

      Kamus
      maneuver [məˈnuːvə] n
      maneuvering, maneuvering
      (manuver, maneuver)
      kemampuan maneuver
      (maneuverability)
      manipulasi
      (manipulasi)
      aerobatik
      (akrobat)
      maneuver [məˈnuːvə] ch
      maneuver, maneuver, maneuver
      (manuver)
      maneuver [məˈnuːvə] adj
      maneuvrable, maneuvrable
      (manuver)

      intrigue
      intrik
      tembung
      intrigue
      mesin
      (intrik
      penipuan)
      plot
      (plot)
  26. Alexey G
    Alexey G 15 Agustus 2019 21:32
    +3
    Ngagetake kepiye sawetara komentator nemokake alasan utama kanggo menang perang udara karo Jerman mung taktik paling apik saka ace utawa kinerja pesawat sing paling apik.
    Sawise kabeh, perang iku perjuangan ing darat, ing udhara, ing segara, lan ing mburi.
    Kamenangan aviation Soviet nalika Perang Donya II dijamin utamané dening kasunyatan sing kaping pirang-pirang pesawat digawe ing mburi saka mungsuh.
    Ing wiwitan perang, pilot kita latihan ramming. Lan padha sinau perang ing langit mung ing 1943.
    1. Fayter2017
      Fayter2017 16 Agustus 2019 17:38
      0
      Sampeyan bakal kaget, nanging industri penerbangan Jerman ngasilake keluwihan pesawat, pilot ora cukup, taruhan ing aces ora mbenerake dhewe, lan para pemuda kanthi cepet dikalahake dening kita.
    2. Oleg Zorin
      Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:29
      0
      Sawijining memoir veteran nyaranake manawa akeh battering ram ing wiwitan perang amarga ora bisa njaga jarak.
  27. Alexey G
    Alexey G 15 Agustus 2019 21:36
    +1
    Ing wektu iku, jumlah montor mabur Jerman wis suda sajrone telung taun perang, kru penerbangan wis lungse lan kejiret karo pesawat domestik ing latihan. Masalah Jerman yaiku kekurangan wong lan pesawat, uga ing tank lan kapal. Industri militer dheweke ora bisa ngetutake industri kita. Kalebu amarga wong wadon lan bocah cilik ora nyambut gawe ing pabrik kaya kita. Sawise kabeh, dheweke ora nindakake mobilisasi asli, kaya sing diwulangake Ludendorff, ing praktik, Stalin nindakake.
    1. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 21:39
      +2
      Telung taun pisanan perang karo kita, Jerman nguwasani udara. Lan mesthine yen kita ora ngluwihi kuantitatif lan kualitatif
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 21:41
        -1
        Lan yen Fritz, Gusti Allah ngasorake, ngalahake kita ing taun 1941, mula ora ana pesawat sing bisa nylametake kita lan taktik ora bakal mbantu ing kene.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 21:44
          -1
          Dadi, ing awal perang, iku perlu kanggo stupidly ram mungsuh kanggo ngurangi jumlah sawijining.
          1. Alexey G
            Alexey G 15 Agustus 2019 21:46
            +1
            Iku mung Kaptsov sing mikir sing sapa menang kabeh sing paling apik, nanging ing kasunyatan ing 1941 kita lagged konco Fritz ing lemah lan ing udhara lan ing banyu.
            1. andrey shmelev
              andrey shmelev 15 Agustus 2019 21:50
              +2
              Kaptsov mikir


              oxymoron sanadyan;)

              kaya "Taun Anyar Lawas" utawa "Investasi ing pasar forex"

              guyon)
              1. Alexey G
                Alexey G 15 Agustus 2019 22:04
                +2
                Kaptsov umume angel dimengerteni ing kaping. Dheweke duwe kabeh ala Jerman lan aku malah kaget carane nyetel Mercedes lan BMW, malah Volks lan Audi
                1. Alexey G
                  Alexey G 15 Agustus 2019 22:05
                  0
                  Mbokmenawa sinau saka Anglo-Saxon
            2. Fayter2017
              Fayter2017 16 Agustus 2019 17:40
              -1
              Conto backlog, kritisitas lan jumlah backlog?
          2. u4iy
            u4iy 15 Agustus 2019 23:34
            0
            Tema wedhus lanang kaya wis liwati. Aja bodho ram, nanging ing pikiran lan taktik ....
            Pesawat endi sing kudu dipotong lan tetep utuh sabisane .....
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 00:35
              +2
              Inggih, maksudku, mesthi, bedhil lan bedhil mesin ing pesawat perlu kanggo kaendahan, kita mung bakal chop mungsuh karo meneng lan untu. ngguyu
    2. pro100y.belarus
      pro100y.belarus 15 Agustus 2019 21:55
      +4
      Kutipan: Alexey G
      Kalebu amarga wong wadon lan bocah cilik ora nyambut gawe ing pabrik kaya kita.

      Ing Jêrman, para tawanan perang, tuwin para tamu ingkang kêpêksa saking laladan ingkang dipun jajahi, dipun ginakaken dados buruh, sarta cacahipun cekap, sarta botên pêrlu ngginakaken tenaga èstri tuwin lare-lare Jerman.
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 21:58
        0
        Ya, lan padha seneng diwutahake wedhi menyang mesin panthers
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 22:00
          -2
          Lan wanita kita ing telung shift lan kontrol kualitas bakal diukum digunakake
          1. Alf
            Alf 15 Agustus 2019 22:14
            +6
            Kutipan: Alexey G
            Lan wanita kita ing telung shift lan kontrol kualitas bakal diukum digunakake

            Wanita kita ora kerja ing perang amarga wedi karo paukuman, dheweke mung ngerti yen dheweke kerja kanggo kamenangan.
            1. Alexey G
              Alexey G 15 Agustus 2019 22:20
              -5
              Ya, iki bisa dingerteni, nanging siji ora ngganggu liyane, nanging ndhukung. lali karo detasemen???
              1. Alexey G
                Alexey G 15 Agustus 2019 22:28
                -4
                Simbah wis sawetara wektu ana ing batalyon penal. Dheweke ora gelem pindhah menyang dhuwur sing ora ana sing bali urip. Banjur dheweke bali menyang bagean biasa lan bali urip kanthi penghargaan.
                1. Squelcher
                  Squelcher 16 Agustus 2019 03:25
                  +1
                  Lan Wehrmacht kudu njagong ing batalyon penal ing cilik saka bundhas, padha bali menyang baht paukuman, padha ora bisa nebus getih, kaya ing Tentara Abang. Miturut cara, dheweke wis muncul wiwit umur 39 taun.
                2. Alf
                  Alf 16 Agustus 2019 16:17
                  +2
                  Kutipan: Alexey G
                  Ora gelem munggah

                  Ayo wong liya berjuang ...
                  1. Alexey G
                    Alexey G 17 Agustus 2019 01:36
                    -2
                    Padha ora gelut, padha mati bodho. Miturut cara, simbah duwe medali kanggo wani lan urutan kamulyan. Ora ing komputer pantes. Prajurit ing perang ngirim ora mati, nanging ngrampungake tugas lan bali urip.
                3. Oleg Zorin
                  Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:35
                  0
                  Padha bisa dijupuk. Lan padha bener. Ora, aku ora pengin ngomong apa-apa khusus babagan kasus kasebut. Ana mesthi cukup obat bius ing pasukan. Nanging ing perang, pesenan dituruti tanpa syarat. Iki jenise...
                  1. Alexey G
                    Alexey G 17 Agustus 2019 13:32
                    0
                    Padha bisa, nanging ketoke padha temen maujud sing padha salah. Elingi Rzhev
              2. Alf
                Alf 16 Agustus 2019 08:38
                +1
                Kutipan: Alexey G
                Ya, iki bisa dingerteni, nanging siji ora ngganggu liyane, nanging ndhukung. lali karo detasemen???

                Crita medeni liberal standar.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 01:38
                  0
                  Aku krungu saka rasta. Wong kita tansah nuntut kateguhan, yen ora, kabeh ora bisa ditindakake. Lan paukuman lan detasemen perlu, yen ora saka patriotisme Soviet ing pungkasan taun 41 ana arus zilch lan akeh.
          2. pro100y.belarus
            pro100y.belarus 15 Agustus 2019 22:18
            +3
            Kutipan: Alexey G
            Lan wanita kita ing telung shift lan kontrol kualitas bakal diukum digunakake


            Aku ora ngerti sapa "wanita" sampeyan, nanging misale jek "wanita sampeyan" nggawa cangkang menyang Jerman.
            "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo Kamenangan!" Saka menara lonceng saiki sampeyan ora bakal ngerti wong-wong mau.
            generasi konsumen.
            1. Alexey G
              Alexey G 15 Agustus 2019 22:23
              -2
              Inggih, kenapa konsumen lan pangripta uga. Nanging mung ing antarane wong Soviet ana pengkhianat lan wong-wong sing nggawa cangkang menyang Jerman. Vlasov contone
        2. Alf
          Alf 15 Agustus 2019 22:13
          +3
          Kutipan: Alexey G
          Ya, lan padha seneng diwutahake wedhi menyang mesin panthers

          Marang wong Ceko.
          1. Alexey G
            Alexey G 15 Agustus 2019 22:25
            -2
            Antarane Chekhovs, ana partisans, Heydrich seda ora tanpa bantuan.
            1. Mefodi
              Mefodi 16 Agustus 2019 01:34
              +4
              Inggris nduweni peran penting ing likuidasi Heydrich.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 02:37
                -3
                Nanging padha gumantung ing Cekoslowakia lemah, lan nyebul ing Praha
                1. Alexey R.A.
                  Alexey R.A. 16 Agustus 2019 13:58
                  +2
                  Kutipan: Alexey G
                  Nanging padha gumantung ing Cekoslowakia lemah

                  Kabeh partisipasi saka lemah Ceko ing operasi iki suda kanggo panentu omah. Menapa malih, para pamimpin lokal bawah tanah nyuwun pambusakan operasi kasebut.
                  Ing sisih liya, petugas pemadam kebakaran Ceko mbedakake awake dhewe nalika nyerang gereja dening Jerman karo para saboteur sing wis manggon ing njero - petugas pemadam kebakaran kanthi aktif mbantu Jerman kanthi mbanjiri ruang paling ngisor gereja karo para saboteur sing wis ngungsi ing kono.
              2. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 01:43
                0
                Operasi Anthropoid (Czech. operace Anthropoid) iku jeneng kode kanggo operasi kanggo ngilangke Reinhard Heydrich, kepala Imperial Keamanan Direktorat Utama, wakil (tumindak) protektor kekaisaran Bohemia lan Moravia. Operasi iki disiapake lan dileksanakake bebarengan dening badan intelijen Inggris "Direktur Operasi Khusus" lan Komite Nasional kanggo Pembebasan Cekoslowakia (pamarentah Cekoslowakia ing pengasingan). Upaya pembunuhan iki ditindakake ing Praha tanggal 27 Mèi 1942 déning rong anggota Résistansi Cekoslowakia, yaiku Josef Gabchik saka Slovakia lan Jan Kubiš saka Ceko. Ing tanggal 4 Juni, Heydrich tilar donya amarga tatu. Ya, wong Inggris kuwi Kubish lan Gabchik. Sinau sejarah Dimitri.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 01:51
                  0
                  Wong London mbokmenawa ngguyu
                  1. Alexey R.A.
                    Alexey R.A. 19 Agustus 2019 12:17
                    0
                    Kutipan: Alexey G
                    Wong London mbokmenawa ngguyu

                    Banjur Chesterians nyiapake ing kono. eseman
                2. Alexey R.A.
                  Alexey R.A. 19 Agustus 2019 12:16
                  0
                  Kutipan: Alexey G
                  Upaya pembunuhan iki ditindakake ing Praha tanggal 27 Mèi 1942 déning rong anggota Résistansi Cekoslowakia, yaiku Josef Gabchik saka Slowakia lan Jan Kubiš saka Ceko. Ing tanggal 4 Juni, Heydrich tilar donya amarga tatu. Ya, wong Inggris kuwi Kubish lan Gabchik. Sinau sejarah Dimitri.

                  Lan ing kene ora perlu kanggo ngadili kanthi jeneng kulawarga. Kubis lan Gabchek dudu anggota Resistance - padha dadi anggota USO.
                  Sawise nyerahake Cekoslowakia ing München, pasangan iki pisanan mlayu menyang Polandia, banjur njabat ing Legiun Asing, lan ing Juli 1940 diungsiake menyang Kapuloan.
                  Sawisé kalahé wadyabala Prancis tanggal 12 Juli 1940, dhèwèké dievakuasi menyang Britania Raya, ing kana dhèwèké gabung karo pasukan militèr Cekoslowakia ing luar negeri, diatur déning Présidhèn Cekoslowakia ing pengasingan, Edvard Beneš. Dheweke ngajokake laporan transfer menyang Angkatan Udara, nanging dheweke ora kepenak. Saka 2 Februari nganti 22 Februari 1941, dheweke njupuk kursus kanggo kapten lan nampa pangkat kapten (ing tentara Cekoslowakia, iku cocog karo pangkat mandor). Ing Kastil Colmondeley ing Cheshire, dheweke nampa latihan paratrooper.
                  Bebarengan karo J. Kubis, dheweke nglamar ing Kantor Operasi Khusus Inggris.

                  Kubis lan Gabchek dilatih ing kamp USO cedhak Chester lan dipilih supaya dibuwang ing mburi garis mungsuh lan ngilangi Heydrich - luwih-luwih, amarga alasan politik:
                  Dianggep manawa kanggo ndhukung status Cekoslowakia sing bangkit maneh, para pemain kudu dadi wakil etnis Republik Ceko lan Slowakia.
                  Saboteurs dikirim ing wengi tanpa rembulan wiwit tanggal 28 nganti 29 Desember 1941. RAF Handley Page Halifax mangkat saka lapangan udara Sussex jam 22:00 lan ndharat Gabczyk lan Kubiš jam 2:12.

                  Dadi Kubis lan Gabcek dudu anggota Resistance - "partisan". Padha "Varangians" - klompok sabotase lan teroris, nilar saka luar negeri kanggo nindakake operasi kanggo ngilangke Heydrich.
                  Tugas utamaku yaiku bali menyang tanah airku bebarengan karo anggota Tentara Cekoslowakia liyane supaya bisa nindakake sabotase utawa tumindak teroris ing papan tartamtu, kanthi nggatekake kahanan lan kahanan tartamtu, lan aku bakal nindakake kanthi efisien sabisa. entuk resonansi sing dibutuhake ora mung ing negaraku, nanging uga ing luar negeri. Aku kanthi sadar bakal ngupayakake supaya bisa ngrampungake tugas iki, sing dakkarepake kanggo melu.
                  1. Alexey G
                    Alexey G 26 Agustus 2019 20:59
                    0
                    Nanging wong-wong mau ora mandheg dadi Ceko miturut warga negara, lan iki minangka pitungan saka Inggris. padu Jerman lan Ceko. lan padha bisa masak ing ngendi wae.
          2. Oleg Zorin
            Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:41
            +2
            Kene, sawise kabeh, punika bab, karo Ceko ... Saka mundhut saka negara, urip buruh hard Ceko prasaja ora diganti ing sembarang cara. Dheweke ora nindakake pembantaian, ora nyolong menyang Jerman, lan uga ora mlebu tentara. Lan pembantaian ing saindenging jagad ...
            1. mmaxx
              mmaxx 17 Agustus 2019 19:55
              0
              Padha makarya lan carane. tulis Ratsuhi. Padha nambah produksi bedhil poto-propelled padha. Nanging, luwih nyenengake nyambut gawe ing mburi tinimbang gelut.
              Sampeyan ora bisa ngelingi Prancis kaya ngono. Cukup kanggo maca memoar saka kapal selam Jerman. Lan wong Eropa liyane ora nandhang sangsara.
      2. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 22:02
        +2
        Malah Sun Tzu nulis ing risalah babagan Seni Perang babagan faktor angka ing kamenangan. Wong biyen ora luwih bodho tinimbang kita
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 22:08
          -2
          Kajaba iku, tawanan ora asring diijini nggarap peralatan sing rumit, amarga dheweke uga kudu dilatih, nanging wong Prancis diwutahake pasir menyang mesin tank lan ngrusak akeh barang liyane.
          1. Alexey G
            Alexey G 15 Agustus 2019 22:09
            +1
            Lan sampeyan ora bisa pindhah adoh karo pegawe budak, iki wis buktiaken sajarah Roma.
            1. Alexey G
              Alexey G 15 Agustus 2019 23:02
              +1
              Iki minangka kesalahan liyane saka Jerman. Wong-wong mau ngrasa melas marang awake dhewe lan ora melas marang wong liya. Fasis ing siji tembung. Nanging katentreman ora bisa dibangun saka memungsuhan karo bangsa liya. Kita kudu nuduhake lan mbantu, banjur bakal ana sekutu liyane. Kawicaksanane ora wajar.
    3. mmaxx
      mmaxx 17 Agustus 2019 19:52
      0
      Aku wis nggoleki artikel kanggo dangu. Aku nyalin nang endi wae, nanging aku ora kelingan. Ngandika manawa jumlah wong sing kerja ing industri ing Reich meh kabeh perang luwih akeh tinimbang kita. Tokoh kasebut nuduhake yen komunis ora ngapusi babagan kaunggulan Jerman. Lan umume, industri Jerman lan Prancis, bebarengan karo negara-negara Eropa liyane, luwih kuat tinimbang kita.
  28. Al_lexx
    Al_lexx 15 Agustus 2019 22:39
    +7
    Artikel kasebut kategoris lan ora ana alesan. Ditulis kanthi gaya - "Ajaran Lenin iku bener amarga bener."
    Minus lemak!

    ....
    Kanggo pejuang, kecepatan lan maneuver penting. Gumantung ing tugas, emphasis diselehake ing siji utawa liyane. Kajaba iku, jinis pejuang khusus digawe. Yen kabeh wis suda mung kanggo kacepetan, pranyata mung interceptors dibutuhake. Nanging, mesthi ana luwih sithik (interceptor) lan ing Angkatan Udara apa wae tinimbang kendaraan garis ngarep serbaguna utawa entheng.
    Singkatnya, artikel kasebut layak kanggo sumber daya kaya OK. Nanging ora kanthi cara apa wae.
    1. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 22:48
      0
      Pak, sampeyan ora ngerti. Ana maneuverability horisontal, lan ana maneuverability vertikal. Kacepetan penulis artikel kasebut yaiku apa sing diarani kemampuan maneuver vertikal. Jerman ing pangembangan Me-109 gumantung ing maneuverability vertikal. Tingkat pendakian ngidini Jerman munggah kanthi cepet menyang ngendi kita ora bisa tekan, lan banjur golek korban lan rush ing dheweke saka swarga, dumadakan luwih saka konco, minangka Hartman menehi saran lan ing jarak cedhak saka kabeh kaliber.
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 22:51
        0
        Iki matèni dijamin lan ora perang ing pangertèn biasanipun.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 22:56
          0
          Maksudku, iki dudu perang tandhing, nanging kaya mburu. Dilacak lan ngiwa.
        2. Zufei
          Zufei 16 Agustus 2019 08:37
          +1
          Snipers Medvedev lan Zaitsev - pembunuh jahat?
          1. Alexey G
            Alexey G 17 Agustus 2019 02:03
            0
            Ora wong jahat, mesthine, nanging ing pangertèn tartamtu, pembunuhan ambush dudu tandhing jousting, Thomas Aquinas nulis babagan iki.
  29. Potter
    Potter 15 Agustus 2019 22:57
    +5
    Artikel kasebut kontroversial. pratelan kontroversial. Yen kita mbandhingake I-16 lan Me-109, mula kita kudu mbandhingake taun produksi sing padha, nanging iki uga ora bener, amarga Pesawat I-16 saka generasi sadurunge.
    Dadi:
    1936 I-16 jinis 5 - 445 km / h, Bf.109 B-2, bruno - 465 km / h.
    1940 I-16 jinis 29 - 470 km / h, Bf.109 E-1, Emil - 530 km / h.
    Lan pungkasanipun, 1941 Bf.109 F-2. Friedrich - pungkasanipun 600 km / h, lan I-16 ora kasedhiya maneh.
    Banjur mbandhingake Bf.109 E-1 karo MIG-3, sing nduweni kecepatan 640 lawan 530! Lan apa - nanging kasunyatan sing MIG kurang maneuverability.
    Miturut klasifikasi Legat, MIG kudu sirah lan pundhak ndhuwur Me-109 - amarga kacepetan lan kacepetan lan maneh kacepetan!
    Umumé, ora bakal ana plus .......
    1. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 23:07
      0
      Nalika aku ngerti, penulis mung pengin nuduhake sawetara evolusi saka pertempuran horisontal menyang pertempuran vertikal, ing pertempuran vertikal dadi luwih maju. Yen sampeyan mabur luwih cepet, sampeyan duwe kaluwihan ing dhuwur, tegese ing review, ing kacepetan, amarga nalika mudhun sampeyan mabur malah luwih cepet lan ing wayahe serangan, amarga sampeyan dhewe milih wektu lan panggonan. Dadi ing inisiatif.
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 23:10
        +1
        Lan sanajan sampeyan apik ing horisontal, iki ora bakal nylametake sampeyan, amarga sampeyan ngenteni kanthi pasif, katon lan ngarep-arep sampeyan bakal ngindari lan duwe wektu kanggo nyepak mungsuh ing bokong, nanging dheweke main kanthi putih lan iki minangka kauntungan saka jotosan pisanan kanggo wong.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 23:13
          0
          Mulane, dongeng Hartman ora cukup apik
          1. tombok
            tombok 16 Agustus 2019 00:30
            +1
            Kutipan: Alexey G
            Mulane, dongeng Hartman ora cukup apik

            Hartman paling kamungkinan ketemu 352 kaping utawa luwih ing pertempuran karo pesawat mungsuh, lan bisa uga murub ing arah.
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 00:31
              +1
              Aku ora mikir. Malah data mundhut resmi kita tabet sing padha dijupuk mudhun ora dening alien, nanging dening banget nyata Fritz.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 00:33
                0
                Lan ana akeh pesawat sing mudhun. muspra infantri kita suwe ora weruh pesawat kita ing langit
              2. tombok
                tombok 16 Agustus 2019 00:35
                +3
                Kutipan: Alexey G
                Aku ora mikir. Malah data mundhut resmi kita tabet sing padha dijupuk mudhun ora dening alien, nanging dening banget nyata Fritz.

                Data resmi kita ora menehi jumlah kerugian sing digandhengake karo Hartman.
                1. Alexey G
                  Alexey G 16 Agustus 2019 01:05
                  0
                  temtunipun. Nanging kerugian penerbangan kita luwih dhuwur tinimbang kerugian Jerman ing wiwitan perang, miturut data kita dhewe.
                  1. tombok
                    tombok 16 Agustus 2019 10:03
                    0
                    Kutipan: Alexey G
                    Nanging kerugian penerbangan kita luwih dhuwur tinimbang kerugian Jerman ing wiwitan perang, miturut data kita dhewe.

                    Masalahe yaiku Hartman ora miwiti perang wiwit awal perang.
                2. Oleg Zorin
                  Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:48
                  0
                  Kanthi cara sing padha, data Jerman ora menehi jumlah kerugian sing diakibatake dening Sekutu kanggo awake dhewe. Kuwi tegesé perang. Kaya sing diomongake simbah, pramuka lan tukang koran paling ngapusi. Sampeyan ora bisa mbuktekake marang wartawan, nanging sampeyan ora bisa mriksa pejabat intelijen. Miturut cara, dheweke dhewe dadi komandan platoon pengintaian kaki.
                  1. Alexey G
                    Alexey G 17 Agustus 2019 13:27
                    0
                    Dear Oleg, nanging ana bukti karusakan lengkap Stalingrad sing dikasihi saka udhara, ing ngendi Jerman duwe kaunggulan lan dominasi total ing musim panas 1942.
      2. PilotS37
        PilotS37 15 Agustus 2019 23:51
        +3
        Nalika aku ngerti, penulis mung pengin nuduhake sawetara evolusi saka pertempuran horisontal menyang pertempuran vertikal, ing pertempuran vertikal dadi luwih maju.

        Pikiran kasebut bener, yen sampeyan mbusak saka tembung kasebut "penulis mung pengin nuduhake sawetara evolusi saka perang ing horisontal menyang perang ing vertikal." Iku ing kasunyatan iku, nanging penulis cukup sadar mencet ing kacepetan maksimum (lan maneuverability vertikal - minangka kualitas pejuang - ora dianggep ing kabeh!).
        1. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:50
          0
          Dear Pilot! Kaya paribasan, yen sampeyan mikir kanthi cetha, sampeyan bakal ngomong kanthi cetha. Nanging penulis duwe masalah karo pangerten. Lan iku permanen.
    2. PilotS37
      PilotS37 15 Agustus 2019 23:47
      +5
      Artikel kasebut kontroversial.

      Oh, sampeyan flatter, kancaku, afftora! ..
      Iki dudu artikel babar pisan, nanging diare lisan ...
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 00:16
        -2
        Kadhangkala aku ora nulis kanthi apik, mula aku nyoba nglindhungi. supaya dheweke mikir babagan lan tuwuh, yen ora, sampeyan bakal nembak dheweke nalika isih bayi, minangka co-pilot lan kita ora bakal duwe ace ing VO
  30. paul3390
    paul3390 15 Agustus 2019 23:22
    0
    Kutipan saka Dooplet11
    Bf-109G2 luwih bisa maneuver tinimbang Yak-1 lan La-5 awal.

    Pitakonan ing kacepetan apa. Nang endi wae aku weruh tokoh sing sawise 340 km Messer iki ngatur Samsaya Awon lan Samsaya Awon. Ndhuwur 500 ana mung cara kanggo mabur ing garis lurus. Empu trik favorit - serangan nyilem, lan banjur langsung metu saka perang. Kita bisa maneuver aktif kanthi kecepatan dhuwur. Dadi dadi metu sing ing asu mbucal - pesawat Soviet padha luwih cepet .. Paradoxically. Nanging - Messer nyilem kanthi sampurna, lan yen dheweke duwe dhuwur, dheweke bisa nyilem kapan wae.
    1. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 23:27
      0
      Inggih, ternyata Messer luwih bisa maneuver ing vertikal nganti kita nggawe dvigun supaya bisa ngetutake Messer menyang ndhuwur lan ing kana dheweke menehi thrush, nanging iki ora kedadeyan langsung.
      1. paul3390
        paul3390 15 Agustus 2019 23:31
        0
        Ora. Amarga yen dheweke bisa ngelingi lan miwiti maneuver, dheweke ora bisa nguripake target maneh. Mung amarga penanganan shitty ing kacepetan dhuwur. Sampeyan ora bisa nyuda perang dadi siji cara. Kanggo kadhangkala migunani, ayo ngomong, kanggo ngiringi bom sampeyan. Kanggo kita, iki umume tugas utama. Lan ing kene trik kanthi nyilem saka dhuwur ora bisa digunakake maneh.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 23:36
          -3
          Kontrol nyilem Messer apik banget. Lan pengiring para pengebom nyalurkeun.
          1. Alexey G
            Alexey G 15 Agustus 2019 23:37
            -2
            Mbayangno sampeyan mabur liwat pengebom ing sawetara eselon saka ndhuwur lan sampeyan ndeleng kabeh. Pejuang mabur lan sampeyan bisa nyerang wong-wong mau nganggo maneuver iki lan ora nganggo trick tanpa wates, nanging ora.
          2. paul3390
            paul3390 15 Agustus 2019 23:45
            0
            Sampeyan bisa konfirmasi soko? Aku ketemu mung statement ngelawan - Messer ing kacepetan dhuwur praktis ora bisa maneuvering. Nanging, mesthi, dheweke nyilem kanthi sampurna.
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 00:18
              -2
              Mung kanthi jumlah kamenangan sing menang kanthi cara iki ing ME-109. Aku bantahan iku anduwèni dhampak gedhé.
              1. Alf
                Alf 16 Agustus 2019 08:45
                +1
                Kutipan: Alexey G
                Mung kanthi jumlah kamenangan sing menang kanthi cara iki ing ME-109.

                Jumlah langganan. Lan asil saka perang.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 02:09
                  0
                  Inggih, mesthi, amarga ing mratelakake panemume wong Jerman iku kabeh goroh, lan technique padha utopia. Kaptsov uga mikir, nanging pilot kita ora mikir. Maca kenangan. Dheweke nulis kanthi hormat babagan kualitas pilot Jerman lan teknologi Jerman. Aku ora tau ketemu siji-sijine kelingan yen wong Jerman padha omong-omongan lan kita ngalahake dheweke kabeh wektu lan mung ngapusi.
                  1. Alexey G
                    Alexey G 17 Agustus 2019 02:10
                    0
                    Nanging aku maca liyane, bab kasunyatan sing mungsuh kuwat banget, perang abot, mundhut, etc.
                    1. Alexey G
                      Alexey G 17 Agustus 2019 03:03
                      +1
                      Mantan pilot GIAP kaping 41, kolonel cadangan D. A. Alekseev, sing nglawan pejuang La-5 lan La-7, kelingan: "Pesawat tempur Jerman kuwat. Kacepetan dhuwur, maneuverable, awet, kanthi gaman sing kuwat banget (utamane Fokker).
                      Ing nyilem, padha kejiret munggah karo La-5, lan nyilem padha nyuwil adoh saka kita. Kudeta lan nyilem, mung kita weruh. Umumé, ing nyilem, malah La-7 ora nyekel Messer utawa Fokker.
        2. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:52
          0
          Saluran))) mung mbebayani usaha iki. Lan spesialis Luftwaffe nyingkiri risiko kasebut.
          1. Alexey G
            Alexey G 17 Agustus 2019 13:24
            0
            ora tansah nyingkiri
      2. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 23:31
        0
        Nanging sanalika padha nindakake iki, banjur Messer wiwit dadi lungse, perlu terobosan, soko anyar. Nanging wektu wis ilang. mokal kanggo supaya kita berkembang lan nyekel munggah, nanging infantri kita mlayu menyang trenches lan tanpa aviation nyekel Jerman kanggo rong taun, lan ora prodigy.
      3. tombok
        tombok 16 Agustus 2019 00:31
        +2
        Kutipan: Alexey G
        sing padha bisa ngetutake Messer menyang ndhuwur lan ana padha menehi thrush, nanging iki ora langsung kelakon

        Dheweke wiwit menehi thrush, amarga padha mikir kanggo echeloning tatanan ing dhuwur, banjur ora perlu kanggo tetep munggah karo ndhuwur, pasangan ndhuwur nampa iku ana.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 01:11
          0
          Nanging iki yen sampeyan duwe siji messer lan kauntungan numerik kita. Lan yen gelut padha, banjur eselon kabeh edan
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 01:12
            0
            Iki dudu pilihan, luwih-luwih yen sampeyan ora duwe dvigun ing dhuwur, ora ana ing papan sing dhuwur, bedhil anti-pesawat mabur.
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 01:14
              0
              Mesthi wae, luwih becik tinimbang ora ana
    2. Dooplet11
      Dooplet11 16 Agustus 2019 05:38
      0
      Bf-109G2 luwih bisa maneuver tinimbang awal Yak-1 lan La-5. Pitakonan yaiku apa kacepetan.

      Wangsulan: Bab ingkang utama ing Nilai saka vektor nambah kacepetan kapindho kasedhiya.
      Nanging, mesthi, ana mode penerbangan sing Yaks pisanan duwe vektor iki. Dadi sawise kabeh, iku perlu kanggo nggodho Massa kanggo mode iki. Lan pilot saka Misa bakal nggodho ana?
      1. Oleg Zorin
        Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:55
        0
        Gumantung ing pilot. Buku Pokryshkin wis dipetik ing kene. Pilot Messer kalah amarga "digoda"
  31. paul3390
    paul3390 15 Agustus 2019 23:26
    0
    Kutipan: Alexey G
    Tingkat pendakian ngidini wong Jerman munggah kanthi cepet menyang papan sing ora bisa tekan dheweke,

    Mesthi iku, nanging mung siji bal-lan-elastis trik band, sampeyan ora bisa menang perang ing udhara. Kanggo tugas pejuang ora ateges nambah skor pribadi. Lan nyedhiyakake kemampuan kanggo nggarap pesawat serangan darat. Lan ngganggu wong liya. Lan ing kene - apa wae sing bisa dikandhakake, nanging sampeyan kudu melu mbuwang asu .. Ing endi nemchura, antara liya, diobong ..
    1. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 23:42
      0
      Bebek lan sawise perang, para pejuang nganggep maneuver iki paling apik lan ngupayakake iki
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 23:42
        0
        Iki minangka artikel penulis. Pertempuran vertikal lan horisontal.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 23:44
          -2
          Deleng ing wayahe 21, iku ora digawe kanggo maneuver horisontal, iku bengkong kaya panah
          1. Alexey G
            Alexey G 15 Agustus 2019 23:47
            -3
            Ya, mung wong Jerman bodho ora pengin ngiringi para pengebom kanthi cara iki, dheweke seneng mburu individu, ora amarga pesawat kasebut ala, nanging amarga dheweke ora pengin pasif ing serangan pertama.
            1. Alf
              Alf 16 Agustus 2019 08:47
              +1
              Kutipan: Alexey G
              Ya, mung wong Jerman bodho ora pengin ngancani para pengebom kanthi cara iki, dheweke seneng mburu individu.

              Lan padha entuk asil sing cocog saka perang.
              1. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 02:13
                0
                Taktik kasebut optimal, waca ing ngisor iki. Aku dikirim akeh bab iku ana.
                1. Alf
                  Alf 17 Agustus 2019 10:09
                  +1
                  Kutipan: Alexey G
                  Taktik dheweke optimal,

                  Lan padha entuk asil sing cocog saka perang.
            2. Oleg Zorin
              Oleg Zorin 17 Agustus 2019 10:57
              0
              Amarga messer ora diadaptasi kanggo ngiringi tukang ngebom kanthi cara iki. Elinga yen Ily diiringi Yaks, lan Pawns dening Toko. Lan mikir babagan apa.
              1. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 13:20
                -1
                Amarga tugas para pejuang yaiku kanggo nggayuh supremasi udara, lan ora mabur minangka pengawal kanggo pesawat serangan
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 13:20
                  -1
                  Yen dominasi menang, mula ora ana sing ngancam para pengebom
      2. paul3390
        paul3390 15 Agustus 2019 23:49
        0
        maneh. Perang ing udhara ora winates kanggo serangan nyilem ing mungsuh. Fighters - saliyane iki, Bunch saka tugas sing mbutuhake mung maneuverability. Lan sawise perang - loro MiG-21 kita, lan meh kabeh Mirages Prancis, lan akeh pesawat liyane - wis maneuverability cukup prayoga, kalebu horisontal. Beda karo konsep Amerika. Ing apa padha tak burned liwat Vietnam.
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 23:52
          -2
          ora sarujuk. Sing luwih dhuwur kacepetan pesawat, luwih elek maneuverability ing horisontal, kajaba sampeyan duwe nozzle kontrol kaya ing dryer. sampeyan dhewe nyatet slowness ing nyilem. Iki kontradiksi sampeyan.
          1. paul3390
            paul3390 16 Agustus 2019 00:01
            0
            ya wis. Marang para desainer Spitfire ...
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 00:08
              +1
              Dibandhingake karo mungsuh utama nalika Pertempuran Inggris, pejuang Jerman Me 109, Spitfire MK.I luwih cepet ing tingkat penerbangan ing dhuwur nganti 15 kaki (5000 m) lan rada alon ing dhuwure 20 kaki (6600 m) .m). Spitfire luwih bisa maneuver ing kabeh dhuwur lan kecepatan penerbangan, nanging Me 109 munggah luwih cepet lan nduweni kecepatan nyilem sing luwih dhuwur. Sajrone perang udara, karakteristik teknis sing relatif cedhak saka pesawat kasebut menehi kemungkinan kamenangan sing meh padha karo pilot Inggris lan Jerman. Asil saka duels utamané gumantung ing skill saka pilot, taktik digunakake dening skuadron pejuang, uga ing faktor kayata: sing pisanan sok dong mirsani mungsuh, sing ing wayahe wis kauntungan ing dhuwur lan kacepetan. , ing sisih kang ana kaunggulan numerik.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 00:09
                0
                Lan sing pisanan ndeleng sing luwih dhuwur lan surup saka srengenge ngguyu
              2. paul3390
                paul3390 16 Agustus 2019 01:02
                +3
                Apa Messer tartamtu sing sampeyan mbandhingake? Nanging ing umum - iki mung mbuktekaken sing maneuverability ora tansah ngelawan saka kacepetan. Spitfire bisa duwe loro. Rahasia iku prasaja - profil lan area swiwi ing motor kuat. Kanggo Merlin - apa wae sing bisa dikandhakake, minangka dvigun sing unik kanggo wektu kasebut. Saben uwong nambah daya, nanging Spitfire - saka awal digawe karo mripat ing maneuverability, nalika Messer - tenan, kanthi nambah kacepetan ing saben model, maneuverability dadi Samsaya Awon lan Samsaya Awon.
                1. Alexey G
                  Alexey G 16 Agustus 2019 01:16
                  0
                  Aku 109 - Spitfire MK.I
                  1. Alexey G
                    Alexey G 16 Agustus 2019 01:18
                    0
                    Kenalanku ngomong supaya sampeyan ora bisa langsung nyekel banci lan pus. Kauntungan ing siji yaiku kerugian ing liyane. Nyatane, iki minangka hukum universal. yen sampeyan dhuwuré 2 meter, mula ora gampang kanggo sampeyan mlebu kokpit t-34, nanging ing pertempuran tangan-tangan-tangan sampeyan luwih kuwat
                    1. Alexey G
                      Alexey G 16 Agustus 2019 01:21
                      0
                      ABC urusan militèr ngandika sing kudu entuk kauntungan ing siji bab, lan nyoba kanggo ndhelikake kelemahane ing liyane, sampeyan bakal menang, sampeyan ora bisa kuwat nang endi wae lan tansah.
                    2. Alexey G
                      Alexey G 16 Agustus 2019 01:30
                      0
                      Deleng ing Mustang Amérika, dheweke uga ora apik banget ing pertempuran horisontal, nanging dheweke munggah ing ndhuwur Messer lan bisa ngalahake dheweke kanthi cepet lan daya tempur. Mesin saka Mustangs luwih apik
                  2. Alexey G
                    Alexey G 17 Agustus 2019 02:14
                    0
                    Aku 109 E - Spitfire MK.I
          2. Mefodi
            Mefodi 16 Agustus 2019 01:42
            +5
            Alexey, sampeyan duwe masalah karo literasi. Sakit mripat. Saka iki, aku nyimpulake yen sampeyan ora duwe pendidikan khusus, nanging sampeyan melu perselisihan teknis babagan masalah sing rumit banget, dene saka kawruh mung ana siji tabel multiplikasi. Ngapunten langsung.
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 02:09
              -4
              Ya, aku ora duwe pendidikan militer. Nanging aku bisa ngerti inti saka pitakonan. Aku ora tau melu masalah teknis. Lan apa sing dakkandhakake wis ditulis banget, banget lan kabukten tanpa aku dening spesialis teknis.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 02:20
                -1
                ilmu militer banget kuna lan ora perlu dadi spesialis teknis sing sempit kanggo ngerti. Wis logika cetha. Lan yen aku nggawe kesalahan ing endi wae ing deskripsi, aku njaluk ngapura.
                1. Alexey G
                  Alexey G 16 Agustus 2019 02:22
                  -1
                  Kajaba iku, ana akeh pangeling-eling saka saksi mata, peserta, sing pengalaman massa bisa digeneralisasi lan dadi bahan empiris kanggo kesimpulan.
              2. Dooplet11
                Dooplet11 16 Agustus 2019 10:15
                +1
                Ya, aku ora duwe pendidikan militer. Nanging aku bisa ngerti inti saka pitakonan. Aku ora tau melu masalah teknis.
                - evaluasi parameter maneuverability lan efektifitas pertempuran minangka masalah militer-teknis. Lan supaya ngerti inti saka masalah, siji kudu paling sethithik kawruh dhasar ing subyek.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 02:16
                  0
                  Nanging sawise kabeh, akeh buku wis ditulis bab iki lan data ing wong converge. Punika kawruh dhasar.
                  1. Dooplet11
                    Dooplet11 17 Agustus 2019 05:31
                    +1
                    Wonten ing cariyos rakyat ugi datanipun nggabung. Ular Gorynych mabur lan ngobong nganggo napalm.
                    1. Oleg Zorin
                      Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:01
                      0
                      Lan nyolong bocah wadon :)
                      1. Alexey G
                        Alexey G 17 Agustus 2019 13:18
                        0
                        Ya, nanging sing dakkarepake yaiku dongeng para senapati, uga riset para ahli sejarah militer, nanging yen dheweke crita, mula mitos sampeyan adhedhasar apa?
    2. Alexey G
      Alexey G 15 Agustus 2019 23:49
      -1
      Saupami parentah Jêrman sampun dhawuh dhatêng para pilot supados ngirid botên sagêd anggènipun ngebom. Kekarepan bodho. Ora gelem njupuk risiko
      1. Alexey G
        Alexey G 15 Agustus 2019 23:55
        -1
        Nganti padha teka munggah karo rudal dipandu lan perang iki perang karo meriam, maneuver vertikal menehi kauntungan ing perang. Logika iki wesi lan meh ora bisa dibantah
        1. Alexey G
          Alexey G 15 Agustus 2019 23:57
          -1
          Iki dikonfirmasi dening perang, yaiku, laku. Kita mbuwang wong Jerman metu saka langit nalika kita munggah menyang dheweke ing lembah.
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 00:00
            -1
            Coba akselerasi lan ing wektu sing padha nguripake lan mlayu ing arah utawa drive sing beda, maneuver bakal dawa.
        2. paul3390
          paul3390 16 Agustus 2019 00:04
          +3
          Sampeyan mbingungake maneuver vertikal dinamis lan tingkat pendakian. Ya - kanthi nyepetake nyilem, Messer meh bisa munggah kaya lilin, nanging ing kasus liyane - I-16 luwih bisa maneuver ing vertikal! Lan iki ora nggumunake - kanthi rasio thrust-to-weight .. Nalika nyerang saka mburi-saka ndhuwur, loro karo akses menyang buntut, lan sakteruse buntut-over, I-16 cepet nyedhaki pesawat Messerschmidt 109 lan ora ketinggalan nalika metu saka puncak utawa malah ing buntut. Ana premis sing ing perang udhara ing siji karo pesawat Messerschmidt 109 I-16 luwih duwe bathi kanggo ngalih dadi ing bidang vertikal ("carousel vertikal"), amarga ing kasus iki I-16, kanthi tingkat pendakian sing luwih apik, bakal duwe kauntungan tanpa syarat marang mungsuh.

          Luwih duwe bathi kanggo metu saka perang I-16 kanthi geser munggah ... "
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 00:23
            -3
            Tingkat pendakian diwenehake dening mesin sing adhem cair, cukup kuat kanggo wektu kasebut. Kuldi iku adhem hawane, lan ing dhuwur hawane saya suda lan kuldi padha sesak ing kono.
            1. paul3390
              paul3390 16 Agustus 2019 00:51
              0
              Apa sing kudu ditindakake ing ndhuwur? Jerman ora duwe B-17 .. MiG-3 dianggep minangka interceptor dhuwur.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 01:23
                -2
                Lan ing dhuwur dheweke kudu njaluk Messer, sing ana kaya raja ing dhampar
            2. Alexey G
              Alexey G 17 Agustus 2019 02:18
              0
              Luwih tepate, Jerman duwe mesin sing luwih cepet lan ing dhuwur luwih saka 6000 utamane.
          2. Oleg Zorin
            Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:02
            0
            Lan luwih apik kanggo Messer ninggalake kanthi geser.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Alexey G
            Alexey G 17 Agustus 2019 02:34
            0
            Tembak pilot saka Jerman??? Ya, dheweke mung bisa, kanthi kawicaksanan dhewe, mandheg nindakake pakaryan lan mabur menyang omah. Waca memoar Hartman lan kanca-kancane. Eksekusi sadurunge tatanan minangka praktik kita, aja bingung kita lan Jerman. pilot iku elit.
            1. Alexey G
              Alexey G 17 Agustus 2019 03:15
              0
              Jerman dipandu dening kaprigelan lan inisiatif saka wong sing perang, lan ora miturut dhawuh saka ndhuwur. E. Manstein ing sawijining wektu ora manut dhawuhe Hitler lan nuntun wong Jerman sing dikubengi metu saka kawah Demyansk, yen ora salah lan ora ana sing ditembak. Malah Fuhrer mangertos bilih expediency luwih dhuwur tinimbang pesenan sing dadi lungse ing wektu. Ing antarane wong Jerman, yen pilot percaya yen serangan kasebut ora bakal sukses, dheweke bisa kanthi aman mabur menyang lapangan terbang utawa nggawe keputusan sing beda.
              1. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 03:16
                0
                Prinsip dheweke minangka pilot ing papan kasebut arang digunakake ing penerbangan kita, sing kita nandhang sangsara.
        2. Oleg Zorin
          Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:04
          0
          Komando Jerman ora bodho lan ngerti yen Messer ora bisa ngiringi para pengebom kaya Yak. Mulane, dheweke nggunakake taktik sing beda - kanggo ngirim pesawat menyang area aksi para pengebom lan ngresiki papan kasebut.
          1. Alexey G
            Alexey G 17 Agustus 2019 13:04
            0
            Lan aku mikir manawa ngiringan pengebom minangka taktik sing salah sing digunakake, mbuwang wektu lan pesawat, lan saiki kita mbenerake
            1. Oleg Zorin
              Oleg Zorin 17 Agustus 2019 13:07
              0
              Iki ora bener. Format komentar cilik banget kanggo jawaban sing rinci. Nanging sampeyan salah.
              1. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 13:10
                0
                Ing ngisor iki aku nulis akeh babagan maca
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 13:11
                  0
                  Aku ora pengin mbaleni maneh. Argumentasi massa
              2. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 13:13
                0
                Nanging sing utama yaiku iki nyebabake nyemprotake para pejuang ing ngarep lan nambah risiko kerugian, sing dituduhake praktik kasebut. Waca kenangan pilot kita
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 13:15
                  0
                  Waca komentar ing ngisor iki, ana udakara 10 komentar babagan iki, aku ora pengin mbaleni
                  1. Oleg Zorin
                    Oleg Zorin 17 Agustus 2019 17:45
                    +2
                    Mesthi, aku nuwun, nanging sampeyan duwe kabeh kene kanggo komentar.
      3. mmaxx
        mmaxx 17 Agustus 2019 20:03
        0
        Ing pungkasan perang ing Front Western dhawuh. Padha bengok-bengok, disebut pengecut, ngancam bakal ditembak. Nanging para pilot Jerman ora nggatekake kabeh iki. Dheweke ngira para panggedhe edan. Ana uga kenangan. Ora ana sing pengin mati mbela para pengebom.
    3. Alexey G
      Alexey G 16 Agustus 2019 00:21
      -1
      Saben uwong sing melu cepet-cepet mati, amarga sampeyan kudu ngerti apa kekuatan bayonet supaya bisa nyuduk, lan ora njupuk jamur.
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 00:28
        -1
        Mung wae Messer pindhah menyang dhuwur sing kuldi ora bisa menek lan mabur alon-alon, lan Fritz mlayu ing mburi mega lan nyerang maneh lan maneh, anggere ana bahan bakar lan cangkang.
  32. Givi_49
    Givi_49 16 Agustus 2019 00:37
    +1
    Pejuang pengiring pesawat serang mbutuhake kemampuan maneuver.
    1. Alexey G
      Alexey G 16 Agustus 2019 00:48
      0
      Banjur kenapa kita nggawe mesin pendakian sing luwih cepet ing tengah perang ??? Kanggo seneng-seneng???
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 00:50
        -1
        Yen aku Me-109, Aku bakal pindhah liwat Junkers sawetara undakan luwih dhuwur tinimbang wong-wong mau, kaya whatnot pindah sethitik bali. Coba nyerang junkersku yen sampeyan ora mabur ing tingkat paling dhuwur? Aku bakal ngalahake sampeyan luwih efektif kanthi maneuver vertikal.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 00:51
          -1
          Yen sampeyan nyerang Junkers, aku bakal weruh sampeyan sadurunge lan nyerang saka ndhuwur, yen Messers, aku luwih dhuwur lan duwe kesempatan kanggo nutupi tambang maneh saka ndhuwur.
        2. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 01:01
          -1
          Ana prakara liyane yen sampeyan duwe pesawat luwih akeh lan sampeyan meksa aku perang kanthi syarat sing cocog karo sampeyan utawa mateni para pengebom amarga jumlah barel.
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 01:26
            -1
            Jerman ora tanggung jawab nilar pengebom uga amarga kebiasaane, amarga ing taun 1941 ora ana sing ngancam, meh kabeh pesawat mati ing lemah utawa ing langit ing wulan Juni-Juli.
      2. mmaxx
        mmaxx 17 Agustus 2019 20:06
        0
        Mesin ora cepet, nanging kuat. Mesin sing kuat nyepetake luwih cepet lan ngrampungake akeh masalah sing gegandhengan babagan muatan sayap lan uga kacepetan lan wektu manuver. Lan saiki ora ana sing owah.
  33. rubin6286
    rubin6286 16 Agustus 2019 00:50
    +3
    Dear penulis! Pesen artikel sampeyan salah, kaya asil utama sing diterangake ing bagean pisanan artikel kasebut. Kaya sing asring kedadeyan ing situs web VO, nggawe obrolan sing ora sopan lan ora ndadekake penulis komentar luwih cedhak kanggo mangerteni materi kasebut.

    Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti sebabe pejuang mbutuhake maneuverability, lan dibutuhake utamane kanggo njupuk posisi sing nguntungake mungsuh ing pertempuran udara, ngalahake mungsuh lan urip dhewe, saengga ngrampungake misi pertempuran. Posisi bakal dianggep mupangati ing ngendi komponen sing paling rawan lan unsur struktural saka pesawat mungsuh bisa kena kanthi efektif. Ing 30s awal abad pungkasan, iki mesin, kokpit, kang ora ana mburi wojo, wojo headboard, lining, etc., nawakke bahan bakar dumunung konco kokpit utawa ing bagean tengah, kang ora duwe pangayoman. utawa pressurization karo gas inert, lan paling saka pesawat padha construction kayu-kain linen, kang ora cukup kekuatan lan tahan geni. Sampeyan perlu kanggo nyedhaki pesawat mungsuh ing cedhak mburi ing sisih tengen utawa kiwa, utawa saka ngisor. Maneuverability saka mesin langsung gumantung ing efforts ing kelet kontrol lan kekuatan fisik pilot, amarga. banjur ora ana boosters hydraulic lan EDSU, sistem kontrol kaku, i.e. kabel lan kita kudu ngelingi fisika lan "aturan emas saka mekanika" - carane kakehan kita menang ing kekuatan, supaya kakehan kita ilang ing kadohan. Mbandhingake karakteristik massa-geometris mesin, nemtokake titik aplikasi kekuwatan lan pundhak, kita bisa nganggep manawa mesin kasebut, barang liya sing padha, bakal luwih gampang dikontrol.

    Nuka ora tau mandheg, pesawat dadi luwih sampurna. Tingkat mekanisasi swiwi wiwit mengaruhi kemampuan maneuver. Ing ngarsane slats, flaps, flaps, trimmers, rem udara, etc ing mesin tartamtu nambah maneuverability sing. A fighter mbutuhake kacepetan, kira-kira ngandika, supaya cepet "nyekel" mungsuh utawa "mlayu" saka wong. Kene iku cocok kanggo pirembagan bab maneuverability ing vertikal. Ing pertempuran udhara ing vertikal, sampeyan kudu nindakake maneuver aerobatik kaya giliran pertempuran, daur ulang oblique, immelman, kudeta, lan iki sampeyan kudu nggarap gagang lan pedal, sing tegese sampeyan uga kudu gaweyan fisik. Bisa beda-beda, amarga wong sing padha, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana.

    Supaya cepet tekan dhuwur sing dibutuhake kanggo kekalahan efektif ing pertempuran vertikal, pejuang kudu duwe tingkat pendakian sing cukup. Tingkat pendakian luwih dhuwur, luwih dhuwur daya mesin lan massa struktur sing luwih entheng, nanging ing kene uga akeh gumantung marang upaya fisik sing ditrapake pilot lan setelan propeller sing bener kanthi manual utawa nggunakake otomatisasi mesin. Persenjataan aviation digunakake ing perang udhara kasusun saka bedhil senapan-kaliber lan gedhe-kaliber machine gun, bedhil pesawat saka 20 kanggo 45 mm, lan liyane padha dipasang, sing luwih dhuwur ana massa saka salvo kapindho lan efek ngrusak sawijining. Sing luwih apik lan luwih sampurna peralatan ndeleng, visi pilot, teknik piloting, luwih dhuwur kemungkinan menang perang.

    Kecocokan kendaraan kanggo pertempuran udara kudu dianggep minangka sakabehe, tanpa nyorot sing paling penting, amarga pesawat ora bisa dadi apik ing kabeh amarga prabédan lan inconsistency saka syarat diselehake ing, nanging ora dadi luwih mesin perang minangka wong ing wong-wong mau kudu dilatih luwih lan mulang luwih apik.
  34. mboh
    mboh 16 Agustus 2019 01:07
    +2
    Ora mung teknik sing penting - nanging uga TAKTIK!
    1. Jerman kerep tumindak kaya PIKIRAN MULTIPLE, contone, ing taun 1941, dheweke nemokake manawa ora ana siji-sijine bedhil anti-tank sing bisa nembus waja T-34 lan KV! Apa sing kedadeyan ing Rusia COLD banget: Kanggo sawetara alasan, seragam musim panas ora anget! Lubrication ing bedhil lan bedhil mesin FREEZES lan padha ora njupuk! Bahan bakar Jerman biasa ing kadhemen decomposes menyang pecahan geni! Tank beku ing lemah ing wayah wengi lan kekuwatan mesin tank ora CUKUP kanggo mindhah! Lan sateruse.

    2. Ing penerbangan - malah luwih elek: kritéria UTAMA kanggo sukses para pejuang dianggep minangka "jumlah kamenangan" .... Nazi bodho ora ngerti yen perlu kanggo FIGHT ing perang - lan ora kanggo nguber penghargaan.
    Ing penerbangan Soviet, kritéria utama yaiku ngrampungake misi tempur! Mati - lan ngrampungake tugas! Lan perkara UTAMA para pejuang Soviet yaiku DUKUNGAN, PERLINDUNGAN lan PERTAHANAN pesawat serangan lan pengebom!
    Lan banget COOL - kanggo mundhut saka pesawat serangan lan ngebom, lan malah kanggo bombing ora akurat - pejuang dipasrahake menyang pengadilan lan ditembak.

    3. Iki carane ternyata - sing Jerman "ditembak mudhun" kathah - lan WE njupuk Berlin!

    4. Mulane, "puji" saka aces fasis - pejuang sing dipimpin dening Hartmann - iku BODO!.
    Sawise kabeh, ora ana sing ngomong yen penembak jitu saka divisi senapan kaping 4, Mikhail Ilyich Surkov, ing akun kasebut (mung rong taun!) 702 prajurit lan perwira mungsuh sing mateni, yaiku "manusia infanteri sing luar biasa." Iki minangka SNIPER sing misuwur. Lan INFANTRY sing luar biasa yaiku sing kesusu ing tank lan nyerang kanthi peluru.

    5. Hartmann perang kaya LITTLE SCANTER - dumadakan mlumpat metu, shoots lan mlayu. Lan apa sing kedadeyan ing lemah lan ing pengebom, lan umume karo tanah air - Hartmann ora peduli.
    Hartmann malah ora isin ngomong lan nulis yen dheweke ora mlebu perang udara .... Bayangake, contone, petinju - sing mlayu saka ring - nanging luwih seneng nyerang kanthi ora sengaja saka mburi ....

    6. Ana buku dening Toliver Raymond, Constable Trevor "Erich Hartmann - ksatria pirang saka Reich" - nyatakake kanthi rinci manawa mayoritas "kamenangan" Hartmann digandhengake saka tembung sing padha ....
    Mulane, dheweke ditembak luwih KURANG tinimbang sing dikreditake.
    Lan kanggo Kozhedubs lan Pokryshkins kita, kamenangan dicathet mung sawise Mriksa multilateral: foto senapan mesin foto, kesaksian pilot, kesaksian infanteri, foto pesawat sing mudhun ing lemah, lan liya-liyane.
    Maca - ana akeh sastra.
    Mulane, pilot Soviet tansah ditembak mudhun luwih saka sing dikreditake.

    Hartmann minangka SNIPER sukses lan "sukses" LIAR!
    Lan dheweke minangka pilot LEMAH - dheweke ditembak nganti PATLAS KALI - yaiku, paling ora ana PATLAS pilot Soviet sing luwih apik tinimbang Hartmann!
    Nanging minangka SHADYONYSH - dheweke luar biasa.

    Kamulyan TO THE SOVIET PILOT - WINNERS!
    1. Alexey G
      Alexey G 16 Agustus 2019 01:34
      -3
      Ya bener, aku setuju karo sampeyan. Nanging sawise kabeh, Jerman bisa njupuk Moscow lan 40 mil adoh saka iku, supaya kamulyan iku kamulyan, nanging pawulangan kudu sinau, yen ora 20 yuta mundhut.
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 01:42
        0
        Sawise kabeh, kita ora ngajar pilot tempur udhara sadurunge perang, njupuk, ndharat lan cilaka. Pilot duwe wektu penerbangan cilik, mula nalika bali maneh ora katon, lan ing kono mungsuhe bang lan ora.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 01:45
          -1
          apik yen negara iki amba lan mangsa adhem, nanging musim gugur udan luwih saka sepisan mbantu tanpa tank, pesawat lan artileri
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 01:48
            -2
            Kanthi bedhil Mosin kraton, lan sumbu landhep, lan shovel sapper, kita bisa ngerteni
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 01:59
              -1
              Yen ora, iki bakal kelakon tinimbang kamulyan
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 02:00
                0
                https://topwar.ru/uploads/posts/2019-08/1565910056_31-0.jpg
            2. Alf
              Alf 16 Agustus 2019 08:53
              +3
              Kutipan: Alexey G
              Kanthi bedhil Mosin kraton, lan sumbu landhep, lan shovel sapper, kita bisa ngerteni

              Elinga, apa akeh infantri Jerman sing bersenjata sadurunge taun 44? Apa sampeyan wis krungu babagan produk kaya Mauser 98K?
              1. Oleg Zorin
                Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:08
                +1
                Lho, ngendi? Sawise kabeh, ing film padha nuduhake yen Jerman wis rampung bersenjata karo MPs, lan padha maju ing 41, ndhelikake konco Macan.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 13:52
                  -1
                  Iki ing film, ya, nanging ing 28 Panfilov ana T3, T2, T4 antarane Jerman kaya samesthine. Nonton film, dudu film
      2. Alf
        Alf 16 Agustus 2019 08:52
        +1
        Kutipan: Alexey G
        digunakake 20 yuta losses

        ngapusi liyane.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 15:31
          -2
          Omong kosong iku sayangmu. lan aku duwe bukti sejarah, dikonfirmasi ing literatur nasional resmi babagan sejarah. Lan aku krungu bab Mauser, bedhil lawas apik. Ora wunderfaffe, nanging karo skill Applied, padha bisa entuk sukses owahan.
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 15:35
            0
            Miturut versi resmi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia [approx. 1], kerugian militèr USSR sing ora bisa dibalèkaké ana 11 wong, sing 444 prajurit tiwas (100 prajurit mati ing pertempuran, rumah sakit lan ing insiden liyane, lan 8 wong ora bali saka panangkaran) populasi ing zona pendhudhukan - 668 wong (kang: sengaja dibasmi - 400 wong, tilar donya ing tenaga kerja paksa ing Jerman - 6 wong, tilar donya amarga keluwen, penyakit lan lack of medical care - 818 wong ) [approx. 300][1][⇨]. Ing 850, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake data ing ngisor iki: kerugian militer sing ora bisa ditindakake - kira-kira 100 yuta wong, total kerugian manungsa ing negara kasebut (USSR) - personel militer lan sipil - 13 yuta wong [684]. Kerugian materi saka USSR kira-kira 700% saka total kasugihan nasional[⇨].
            1. Alf
              Alf 16 Agustus 2019 16:13
              0
              Kutipan: Alexey G
              Miturut versi resmi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia [approx. 1], kerugian militèr USSR sing ora bisa dibalèkaké nganti 11 wong, sing 444 prajurit tiwas (100 prajurit mati ing pertempuran, rumah sakit lan ing insiden liyane, lan 8 wong ora bali saka panangkaran)

              Apa sampeyan ora pengin nggawa kerugian Jerman?
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 16:25
                0
                Nganti 31 Desember 1944, 2,743 yuta prajurit tiwas ing Front Wétan. Overmans gagal menehi distribusi kerugian ing ngarep kanggo 1945. Gunggunge, 1945 yuta prajurit mati ing kabeh bidang ing taun 1,230; saka iki, miturut Overmans, 65-70% saka prajurit mati ing ngarep Soviet-Jerman[78].
                od lan seprapat Wehrmacht losses Rasio kanggo losses

                Tentara Abang[80]
                Miturut 1941 III triwulan 185 198 11,5
                1941 IV triwulan 117 297
                1942 I kuartal 136 396
                1942 II triwulan 90 198 9,4
                1942 triwulan III 145 264
                1942 IV triwulan 134 957
                1943 I kuartal 294 706
                1943 II triwulan 48 132 4,0
                1943 triwulan III 187 858
                1943 IV triwulan 169 957
                1944 I kuartal 228 419
                1944 II triwulan 263 706 1,4
                1944 triwulan III 517 907
                1944 IV triwulan 222 914
                Gunggunge 2743000 4,2
                Total kerugian irretrievable saka Reich Katelu, bebarengan karo allies - 8 wong. Sawisé bali tawanan perang, jumlah prajurit mati saka Reich Katelu lan sekutu (ing Front Wétan) ditemtokake minangka 649 wong.
                1. mmaxx
                  mmaxx 17 Agustus 2019 20:14
                  +1
                  Bener, ora ana statistik ing tanggal 45. Nanging mung ing cedhak Berlin ana 2 yuta wong Jerman, lan banjur luwih akeh nalika kedadeyan kedadeyan. Mung kabeh wis lunga nang endi wae lan ora ana sing nganggep apa-apa.
          2. Alf
            Alf 16 Agustus 2019 16:15
            -1
            Kutipan: Alexey G
            Lan aku krungu bab Mauser, bedhil lawas apik.

            Padha karo nyamuk. Nanging sampeyan
            Kutipan: Alexey G
            Kanthi bedhil Mosin kraton,

            Yaiku, kita bakal perang karo nyamuk, nanging normal karo Mauser. Apa sampeyan wis krungu babagan salib lan kathok?
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 16:26
              -1
              Kita duwe iki amarga pesawat dikalahake, tank diobong, bedhil durung mateng
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 16:27
                -1
                Lan nganggo bedhil, amarga iku alus banget. bedhil
                1. Alexey G
                  Alexey G 16 Agustus 2019 16:29
                  0
                  Gunggunge kerugian demografi Jerman lan sekutune sajrone Perang Donya II udakara 11,9 yuta wong [3].
                  1. Alexey G
                    Alexey G 16 Agustus 2019 16:30
                    -1
                    Kita wis ilang luwih akeh lan iki minangka kasunyatan mutlak sing durung dibantah wiwit jaman Soviet utawa saiki.
                    1. Alexey G
                      Alexey G 16 Agustus 2019 16:32
                      -1
                      Lan aku nulis babagan bedhil kanggo nuduhake yen dheweke dadi sekutu setya prajurit tanpa ana penerbangan, tank lan artileri, Alf sayang.
                      1. Alexey G
                        Alexey G 16 Agustus 2019 16:34
                        -1
                        minangka prajurit kita karo bedhil, kapak, shovel sapper, mungkasi tank mungsuh, pesawat lan infantri
      3. mmaxx
        mmaxx 17 Agustus 2019 20:11
        -1
        Yen Jerman bisa njupuk Moskow, banjur kenapa ora? Rencana sing direncanakake, nanging rencana kasebut ora kelakon? Apa sing sampeyan tawarake? Ilang sethitik lan nyerah negara utawa ilang 20 lan menang? Apa sing luwih nguntungake? Apamaneh jaman saiki? Meh kabeh wong seneng entuk manfaat.
        1. Alexey G
          Alexey G 26 Agustus 2019 02:14
          0
          Dheweke ora njupuk amarga macet ing lendhut nalika musim gugur, lan uga amarga dheweke melu mbantu Mussolini lan ora miwiti perang ing musim semi kaya sing direncanakake, lan uga amarga dheweke ora njupuk amarga dheweke njupuk Kyiv, lan yen wis risked ora njupuk, padha njupuk Moscow, padha ora njupuk iku amarga sing metu saka uap saka lomba kuwi tanpa cadangan lan replenishment, lan amarga Japs ora bantuan. Lan supaya padha bakal dijupuk kanggo manawa, nanging apa padha bakal menang perang saka iki ora ngerti. Napoleon wis njupuk.
          1. Alexey G
            Alexey G 26 Agustus 2019 02:17
            0
            Umumé, aku ngusulake supaya ora dikunjara marshals tsarist lan ora kanggo njupuk saben wong, nanging kanggo nyiapake moral lan finansial. Lan amarga korban kasebut diijini, banjur tarik kesimpulan lan ora mung nguwuh-uwuh lagu-lagu pujian, kaya sing kita kabeh duwe lan ora duwe analog ...
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2019 14:03
      +2
      Kutipan saka ffff
      1. Jerman kerep tumindak kaya PIKIRAN MULTIPLE, contone, ing taun 1941, dheweke nemokake manawa ora ana siji-sijine bedhil anti-tank sing bisa nembus waja T-34 lan KV!

      Serius? Nanging spesialis kita, sawise njupuk bedhil anti-tank sing dijupuk kanthi cangkang sing dijupuk, nemokake manawa senapan anti-tank 37-mm lan 50-mm kamar biasa uga ABS (ora sub-kaliber) bisa nembus waja tank kita.
      Ing tanggal 25 Juni 1942, ketua Komite Seni GAU, Mayor Jenderal Khokhlov, nyetujoni program kanggo nguji waja tank sing diprodhuksi ing njero karo cangkang sing ditawan ing layanan karo artileri lan cangkang Jerman ing layanan karo pesawat ruang angkasa. Sesuai karo program kerja sing ditemtokake, tembakan Gorokhovets wiwit tanggal 9 Oktober nganti 4 November 1942, njupuk 37-mm biasa lan sub-kaliber, 50-mm biasa lan sub-kaliber 75-mm piring waja homogen kanthi kekerasan medium. , 45-mm piring waja homogen atose dhuwur lan 30 mm piring waja homogen saka atose medium.

      Asil tes:
      50-mm anti-tank gun PaK.38, armor-piercing biasa:
      Lembar normal 75-mm nuduhake watesan kekuatan mburi 700 m, watesan penetrasi liwat 400 m, yaiku, wiwit saka jarak 700 m lan luwih cedhak, PaK.38 bisa nembus waja saka KV sing ora dilindhungi, saka 400 m iku dijamin nembus.
      Lembar 45-mm ing sadawane normal nuduhake watesan penetrasi 1500 m, kanthi sudut 30 derajat nganti 1300 m normal.
      Tegese, PaK.38 kanthi yakin mencet T-34 ing sisih pinggir lan menara ing jarak tempur sing nyata.

      37-mm anti-tank gun PaK.36, armor-piercing biasa:
      Lembar 45-mm ing sadawane normal nuduhake watesan kekuatan mburi 700 meter - yaiku, wiwit saka 700 meter, "mallet" bisa digali liwat sisih lan menara T-34.
      © D. Shein.
    3. rubin6286
      rubin6286 17 Agustus 2019 01:15
      +1
      Tresnaku! Sampeyan lan Alexei ora ngerti apa-apa ing penerbangan militer, sampeyan maca sethithik. nanging apa sing diwaca, sampeyan ora ngerti kabeh. lan mulane komentar sampeyan omong kosong. Ing perang pungkasan, pilot Soviet duwe registrasi paling gedhe. Iki amarga kasunyatan manawa perang ing Front Wétan wiwit dina wiwitan banget kejam lan ing kahanan kasebut markas lan lembaga politik njupuk kabeh ngukur kanggo njaga moral saka pasukan, kapercayan ing kamenangan. Yen perang liwat garis ngarep utawa liwat wilayah mungsuh, iku asring mokal kanggo konfirmasi kamenangan pilot. Sampeyan bisa uga ora setuju karo iki, nanging sayangé, iku supaya. Saka ngendi asale senapan mesin foto, sing menehi lan kapan, kadhangkala ana bukti infantri, nanging ora ana sing mriksa.
      Perang karo mungsuh sing unggul sacara numerik meksa wong nggunakake cara perjuangan bersenjata sing paling efektif. Yen taktik Hartmann minangka taktik bajingan cilik, mula Pahlawan Uni Soviet Gulaev, Rechkalov lan liya-liyane tumindak padha ing negara kita kaping pindho. Aku mikir sing angel kanggo urip ing ontran-ontran kuwi, lan yen, sawise kabeh, pilot slamet, senajan bola-bali ditembak mudhun, senadyan luck, iku pilot apik. Ing taun-taun perang, Rechkalov, Pokryshkin, Golubev, Gulaev, Mariinsky lan liya-liyane padha ditembak mudhun. Katrampilane ora dadi luwih elek, nanging dadi luwih wicaksana, enten, trampil ing piloting lan shooting, lan bisa uga. , mulane, padha tetep urip.
  35. Grigory_78
    Grigory_78 16 Agustus 2019 03:50
    +4
    Aku wonder kok penulis ora kalebu maneuver vertikal saka konsep "maneuverability"? Sing kalebu konsep tingkat menek ... Adhedhasar asumsi sing salah, entuk asil sing bener, minangka aturan, mung bisa ditindakake kanthi ora nggatekake logika. Artikel sampah.
  36. Alexey G
    Alexey G 16 Agustus 2019 04:12
    0
    Bakal migunani kanggo ngerti manawa tutup sing tetep lan ora bisa dipisahake dening para pejuang pengebom lan wilayah operasi infantri duwe kekurangan sing akeh. Isaev, kang karya ing perang aku ngormati banget, nyerat bab mburu free saka Jerman minangka shortcoming, nanging aku ora mikir kabeh dadi Gamelan lan ana soko kanggo mangu. Yen kasengsem, aku bisa menehi link utawa nerangake.
  37. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 16 Agustus 2019 06:26
    +1
    Ing tembung, ace Jerman, kaya akeh liyane, ora pengin melu ing perang protracted beboyo ing bends. Lan iki ngidini dheweke bisa urip.
    Diijini urip, nanging mung negarane sing kalah perang sing diluncurake ...
    1. Alexey G
      Alexey G 26 Agustus 2019 02:08
      0
      Ora mung urip, nanging nembak puluhan pesawat
      1. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 06:22
        0
        [quote = AleA mung urip, nanging nembak luwih saka rolas pesawat [/ kutipan]
        Ya, apik amarga dheweke bisa nembak banget? Apa gunane pejuang yen dheweke ngidini pesawat bomber utawa serangan bisa nggarap target, utawa nyekel pesawat karo wong anyar? Ya, paling njupuk mudhun kabeh pesawat, nanging target wis numpes, Panjenenganipun dijupuk mudhun pesawat karo enom lan experienced, lan liyane wektu pilot experienced isih bakal nyekel sampeyan, lan kedaden luwih saka sapisan. Ing endi pilot sing berpengalaman ing pungkasan perang, lan apa gunane yen Hartman lan sabangsane wis sawetara atus lan puluhan ditembak nalika ing musim semi 45 penerbangan kita kerja tanpa campur tangan ing pasukan ing Berlin. Ora jumlah sing penting, asil sing penting, nanging ora milih Hartman lan liya-liyane kaya dheweke ...
        1. Alexey G
          Alexey G 26 Agustus 2019 10:08
          0
          Akeh akal. Kaping pisanan, sampeyan duwe salah paham babagan tumindak Hartman. Maca buku babagan dheweke lan aces Jerman. Dheweke kerja ora mung ing pejuang sing ringkih, nanging uga ing pengebom sing lemah lan target lemah, yen dheweke weruh kesempatan kasebut. Kapindho, sing ujar manawa penerbangan kita ora ana alangan. Deleng jumlah kerugian pesawat kita ing saben taun perang. Saben taun kita kalah luwih akeh tinimbang Jerman, sanajan ing taun 1943. Katelu, Jerman, saliyane pejuang, duwe senjata anti-pesawat sing apik banget kanggo nutupi pesawat taktis. Waca pirang-pirang pesawat sing ilang saka bedhil anti-pesawat ??? Sampeyan bakal nggegirisi. Ketoke, sampeyan ana ing panangkaran mitos sing tau dirilis dening sejarawan sing dihormati A. Isaev. Ing salah sawijining buku, dheweke nyoba ngilangi crita babagan sukses penerbangan Jerman, nanging dheweke nindakake, aku percaya, kanthi clumsily, amarga dheweke salah ngerteni sebab-sebab sukses kita, lan jumlah kasebut saya tambah akeh. kualitas lan latihan pasukan penerbangan kita, lan ora nyatane taktik kita wiwitane luwih apik tinimbang Jerman. Kita dhewe nyoba nyalin taktik Jerman, nanging panguwasa ndhuwur ora ngidini.
          1. Alexey G
            Alexey G 26 Agustus 2019 10:20
            0
            Taktik Jerman kalebu panggunaan penerbangan sing akeh ing sektor ngarep sing paling penting kanggo ndhukung tank maju lan unit motor, uga kanggo pertahanan nglawan unit mungsuh sing nembus. Korps udara Jerman tumindak bebarengan karo kelompok tank Jerman ing zona nyerang, sing nggawe keunggulan total ing langit ing titik penetrasi unit tank lan dhukungan ing saindhenging serangan.
            Akibaté, ora ana montor mabur Uni Sovyèt ing sadhuwure unit-unit Uni Sovyèt sing mbela, utawa cepet-cepet ditumpes déning mungsuh sing unggul sacara numerik. Waca apa keuntungan total Jerman ing langit saka Stalingrad ing mangsa panas 1942. utawa liwat Minsk lan Smolensk ing mangsa panas 1941.
            Pesawat kita disebarake kanggo nglindhungi wilayah ing lemah ing ngendi infantri kita lan patroli, uga kanggo konvoi pengebom, sing nyebabake nyemprotake pesawat ing ngarep lan kekurangane ing sektor sing nemtokake. Akibaté, Jerman bisa mbukak lan numpes pertahanan kita lan nembus menyang ambane lengkap karo jalaran sedih kondhang.
          2. Tukang Pasang65
            Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 12:58
            0
            Kutipan: Alexey G
            Akeh akal. Kaping pisanan, sampeyan duwe salah paham babagan tumindak Hartman. Maca buku babagan dheweke lan aces Jerman.

            Inggih, ayo miwiti karo apa aku maca bab ace Jerman lan memoar saka aces iki, banjur apa? Kanggo ngerteni soko saka akun gedhe ing output ZERO, yen ora -1.
            Kutipan: Alexey G
            . Waca apa keuntungan total Jerman ing langit saka Stalingrad ing mangsa panas 1942. utawa liwat Minsk lan Smolensk ing mangsa panas 1941.

            Inggih, punika, nanging ing 1943 ngambang adoh. Kauntungan gedhe babagan taktik lan katrampilan mabur iki menyang ngendi? nalika mungsuh wis ringkih lan nggawe kesalahan, padha nunggang jaran, nanging sanalika kasempatan padha leveled, Jerman diunekake adoh. Saliyane wong Jerman, sampeyan sok-sok maca memoar pilot kita. Miturut cara, yen sampeyan ora ngerti, banjur senadyan asor saka 1941-42, iku Mei 1945 nalika Nazi Luftwaffe ilang, saka tembung ing kabeh. Jerman kalah perang iki, LOST senadyan kasunyatan sing
            Kutipan: Alexey G
            Taktik Jerman kalebu panggunaan penerbangan gedhe ing sektor paling penting ing ngarep ...
            Ternyata taktik lan strategi Soviet luwih apik tinimbang Jerman. Lan iki dikonfirmasi dening gendéra Abang liwat Reichstag, lan banner abang ing langit Berlin.
            1. Alexey G
              Alexey G 26 Agustus 2019 13:08
              0
              Aku maca aces lan Pokryshkin lan Kozhedub, lan kabeh padha ngomong bebarengan babagan kaunggulan saka Jerman ing 1941-42. Lan iku ace kita sing dianjurake kanggo nggunakake taktik saka Jerman !!! Ora percoyo?? Aku bisa nemokake link!
              [kutipan] Ya, nanging ing taun 1943 ngambang.
              [/ Quote]
              Dadi perang bisa rampung sadurunge 1943!!
              [kutipan] nalika mungsuh ora kuwat lan nggawe kesalahan, dheweke nunggang jaran, [quote = Fitter65] [/ quote]
              Lan kenapa kita ora kuwat ing taun 1941, kayane kita duwe 17 ewu pesawat ing musim panas 1941 !!!
              Lan kenapa dheweke nggawe kesalahan? Wiwit taktik kita mesthi bener lan wong Jerman ora ???
              Lan kemungkinan kita ora padha. Mung yen Jerman ora bisa ngimbangi kerugian unit amarga alasan ekonomi !!
              Ing panjelasan ana baris cetha nerangake apa kita main lan apa kita miwiti kanggo menang, nanging ing Panjenengan panjelasan iki ora.
              Yen jumlah pasukan kita lan Jerman padha, mesthi Jerman menang perang !!! Iku kasunyatan.
              1. Tukang Pasang65
                Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 14:19
                0
                Kutipan: Alexey G
                Lan kenapa kita ora kuwat ing taun 1941, kayane kita duwe 17 ewu pesawat ing musim panas 1941 !!!
                Lan kenapa dheweke nggawe kesalahan? Wiwit taktik kita mesthi bener lan wong Jerman ora ???
                Lan kemungkinan kita ora padha. Mung yen Jerman ora bisa ngimbangi kerugian unit amarga alasan ekonomi !!

                Nah, nomer iki kalebu kabeh pesawat sing diprodhuksi ing USSR nalika taun 30-an lan awal 40-an, ya ora apa-apa, lan ora kabeh ana ing tapel wates kulon, ya ora apa-apa. Apa sebabe dheweke nggawe kesalahan? Inggih, pisanan, ayo njupuk digression singkat menyang sajarah pembangunan Rusia lan Eropah. Ing taun pinten pendidikan menengah wajib dipuntepangaken ing Jerman lan Republik Ingushetia? apa persentase literate, sabenere literate, lan ora mung bisa maca lan nulis, iku ing Eropah lan USSR. Bandhingake tingkat pendidikan umum perwira Jerman lan komandan abang sadurunge perang. Nanging perang leveled kemungkinan siji lan liyane, kanggo sawetara padha munggah bar (USSR), kanggo wong iku rada sudo (Jerman).
                Jerman ora bisa nggawe kanggo mundhut saka unit kanggo alasan ekonomi, senadyan kasunyatan sing kabeh ekonomi Eropah Kulon makarya kanggo wong-wong mau? Ing personel? Dadi mung wong Prancis sing njabat ing unit Wehrmacht lan SS sing ditawan dening unit kita luwih saka kabeh perlawanan Prancis, lan kalebu 70% non-Prancis ... Ya, kemungkinan kita ora padha, mung kita. mbah kakung leveled wong, utawa rodo kasempatan Jerman padha suda kanggo nul. Lan apa sampeyan ora nyoba kanggo mbuktekaken kita karo umpluk ing lambé, apa strategi gedhe lan taktik gedhe saka Jerman, carane perang superbly ing lemah lan ing langit, minangka asil padha dadi bajingan paling goblok. pembunuh nyata. Miturut cara, yen ana, banjur tentara Prancis ing 1939 dianggep salah siji sing paling apik lan paling kuat ing Eropah, lan apa asil? Suwene suwene "tentara paling kuat" iki gabung, lan sekutu Inggris nulungi dheweke, mula aku mbaleni pitakonan kasebut, nganti pirang-pirang taun, sasi, utawa isih pirang-pirang minggu, tentara sing paling kuat iki tiba ing sangisore Jerman.
                1. Alexey G
                  Alexey G 26 Agustus 2019 19:48
                  0
                  Dear Alexander!! Matur nuwun kanggo informasi pendidikan. Ya, karo layang iku ora apik, kita ora njupuk menyang akun. Nanging iki mung mbuktekake manawa ing taktik Blitzkig minangka teori militer paling apik ing wektu kasebut.
                  Ora kabeh ekonomi Eropah makarya kanggo Reich, nanging mung bagean. Kanthi sukses sing padha, kita bisa ngomong yen kabeh ekonomi AS makarya kanggo USSR.
                  Jerman ora duwe luwih saka 2-3 divisi saka Prancis. Ana sawetara wong Swedia lan Denmark. Spaniards katon minangka siji divisi. Ana wong Rumania sing sejati, wong Jerman dianggep minangka sekutu nyata. Finns ora pengin pindhah luwih saka Finland, etc. Akibaté, Wehrmacht bisa mung gumantung ing Volksdeutsche.
                  Aku ora nyoba kanggo mbuktekaken kanggo sampeyan karo umpluk ing tutuk. Aku pancen tenang amarga ana gunung-gunung argumentasi ing mburiku.
                  Lan kanggo hitmen, Aku malah ora ngerti apa iku, nanging aku sampeyan entuk emosi lan sawetara jenis umpluk saka komputer.
                  Aku ora nganggep Prancis dadi tentara sing gedhe, mula aku mikir Jerman, nalika nggawe rencana nyerang Prancis, ngarepake sukses. Paling Rundstedt lan Manstein samesthine iki.
                  Aku ora nyoba ngluhurake Jerman, nanging aku nyatakake kanthi garing, adhedhasar fakta, yen Blitzkig minangka doktrin holistik sing ngidini sampeyan nindakake serangan sukses ing wilayah mungsuh, amarga prinsip penting. Antarane wong-wong mau: salah sawijining panggonan penting yaiku kombinasi tank, infanteri, artileri lan penerbangan dadi pasukan sing saling nyambungake fleksibel. Teori Jerman wis bola-bali dites lan kesimpulane dijupuk menyang akun ing laku. Penerbangan Jerman minangka jinis artileri aerial, kaya sing diomongake Heinz Guderian. Dheweke nusuk dalan kanggo tank lan numpes cadangan mungsuh, lan pejuang ngresiki langit ing ngarepe tentara maju.
                  Sayange, ing 2 taun pisanan perang, kita ora duwe orkestra kaya ing angkatan bersenjata, supaya tentara kita tiba ing sawetara encirclements, bingung lan ora ngerti apa.
                  Lan dudu babagan tingkat pendidikan pejabat. Militer ora tansah sumunar karo kawruh ensiklopedia. Kasunyatane yaiku Jerman duwe resep kanggo kamenangan lan padha bareng karo kita sajrone telung taun. Wadya-balané cilik banget lan nyerang sajian sing lemu banget kanggo dicerna. Sanadyan kalah ing Moskow, kita bisa mundur maneh, nanging Jerman ora duwe apa-apa kanggo maju. Wadyabala wis ora ana. Ing taun 1945, kita ora nemokake apa-apa sing anyar. Wedges tank padha lan infantri motorized, aviation. Mung sinau kanggo nggunakake ing sekolah kuwat.
                  lan sing paling penting, yen sampeyan minangka patriot ajaib, mula ngormati mungsuh utawa kamenangan kita bakal katon murah, yen sampeyan bisa ngerti paling ora iki.
                  Miturut cara, wong bisu ora lara urip saiki, lan padha urip. Bisa miwiti mikir lan ora mung nundha, kita menang, tegese kita sing paling apik ...
                  1. Tukang Pasang65
                    Tukang Pasang65 27 Agustus 2019 00:30
                    0
                    Kutipan: Alexey G
                    Jerman ora duwe luwih saka 2-3 divisi saka Prancis. Ana sawetara wong Swedia lan Denmark. Spaniards katon minangka siji divisi. Ana wong Rumania sing sejati, wong Jerman dianggep minangka sekutu nyata

                    Lali wong Hungaria tuwin Slowakia, katambah Italie, sanadyan isih ana wadyabala, nanging padha perang lan ngganggu wadya-bala kita.
                    Kutipan: Alexey G
                    Miturut cara, wong bisu ora lara urip saiki, lan padha urip. Bisa miwiti mikir lan ora mung nundha, kita menang, tegese kita sing paling apik ...

                    Inggih, inggih, sampun wonten tiyang ingkang mikir, ingkang umpluk ing tutuk, udur, manawi Jerman menang, kita mesthi gesang kados ing Jerman.
                    Kutipan: Alexey G
                    Aku ora nganggep Prancis minangka tentara gedhe,
                    Sampeyan bisa uga ora ngetung, nanging dianggep ing Eropa sadurunge perang, dening wong sing ora bodho.
                    1. Alexey G
                      Alexey G 27 Agustus 2019 00:39
                      0
                      Ya, siji divisi Italia ing Volga, sing meh langsung dikalahake, lan siji Hungaria. ojo gawe pitik ngguyu. Waca saka Manstein apa jenis daya gedhe iku. Padha ngadeg ing pertahanan ing bank-bank ing Volga, lan banjur padha ditembak mudhun dening jotosan pisanan, miskin bersenjata, ora gelem perang lan mung mikir carane ndalang sing padha perang.
                      Amarga kita ora bakal manggon ing Jerman, kita meh ora lair. Dhèwèké ngrèmèhaké kita lan sengit marang kita biyèn lan saiki. Nanging dheweke perang kanthi apik. Prajurit paling apik sawise kita. Banjur lan saiki kita butuh tentrem lan kekancan karo dheweke.
                      Lan yen wong-wong sing ora bodho iki mikir, banjur dadi bodho banget.
                      1. Tukang Pasang65
                        Tukang Pasang65 27 Agustus 2019 00:53
                        0
                        Oke, ana siji divisi sing ora ana gunane, dheweke ngirim 2-3 divisi kanggo nulungi, liyane umume ana ing pertahanan, njawab pitakonan siji, kenapa dheweke teka ing kahanan iki, sapa sing nelpon? Kajaba iku, dheweke urip luwih apik tinimbang kita.
                        Kutipan: Alexey G
                        lan sing paling penting, yen sampeyan minangka patriot ajaib, mula ngormati mungsuh utawa kamenangan kita bakal katon murah, yen sampeyan bisa ngerti paling ora iki.

                        Siji bab kanggo ngajeni mungsuh, lan liyane sujud ing ngarsane. Oalah, yen sampeyan sujud, sampeyan ora bakal menang.
                      2. Alexey G
                        Alexey G 27 Agustus 2019 09:31
                        0
                        Dadi ora ana sing ngomong babagan ibadah. Iku babagan ngormati profesional militer.
                        bajingan goblok, pembunuh nyata

                        Nanging ing tembung iki, malah lan ora mung disrespect lan underestimation. Ing tembung kasebut, penghinaan lan penghinaan. pranyata kita ngalahake bajingan kanthi rega gedhe !!! Banjur sapa kita??? Ditebak??? Mekaten.
                        sapa sing nelpon?

                        Lan sapa sing nelpon Prancis lan Inggris menyang Irak, Afghanistan, Suriah???
                        Iki cara kerjane jagad, utawa luwih tatanan jagad. Iku perjuangan pasukan irreconcilable pancet. Saiki Amerika nyeret satelit menyang perang, banjur Jerman nyeret.
                        Yen sampeyan ngomong babagan kaadilan, mula saben sisih ing perang duwe dhewe. Aku uga bisa takon babagan apa sing ditindakake USSR ing Finlandia ing Jalur Mannerheim, apa sing ditindakake ing wilayah Polandia ing taun 1939 ??? Ora ngerti? Aku bisa nerusake. Apa sing ditindakake ing Bessarabia sadurunge perang karo Jerman, apa sing wedi Fuhrer ??
                        Aku ngerti apa sing ditindakake USSR. Dheweke mbela keamanan nasional, kepentingan negara. Liyane nindakake perkara sing padha ing kabeh wektu.
                      3. Alexey G
                        Alexey G 27 Agustus 2019 01:17
                        0
                        Jerman luwih cedhak karo Rusia tinimbang Inggris utawa Amerika. Padha bisa idealisme kaya kita, padha bisa setya kaya kita, padha jujur ​​lan ora munafik kaya Saxon kurang ajar. sayangé kita perang loro karo saben liyane, nanging mbok menawa kita wis sinau kanggo saling ngormati. Kita wis mesthi wis pitted amarga padha ngerti sing tentrem bisa antarane kita, ngendi loro pihak bakal seneng.
                      4. Alexey G
                        Alexey G 27 Agustus 2019 01:19
                        0
                        Aliansi kita karo Jerman tansah diwedeni, amarga ing Eurasia bisa muncul pasukan gedhe sing bisa nggulingake kekuwatan peradaban maritim. Tanah bakal entuk kasempatan.
              2. Tukang Pasang65
                Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 14:51
                0
                Kutipan: Alexey G
                Aku maca aces lan Pokryshkin lan Kozhedub, lan kabeh padha ngomong bebarengan babagan kaunggulan saka Jerman ing 1941-42. Lan iku ace kita sing dianjurake kanggo nggunakake taktik saka Jerman !!! Ora percoyo?? Aku bisa nemokake link!

                Maksudku, sampeyan bisa nemokake link kanggo apa maca aces kita? Jujur, aku ora mangu-mangu yen sampeyan ngerti maca, aku mung ndeleng sampeyan ora sinau kanthi apik apa sing diwaca. Aku nulis kanggo sampeyan ing teks biasa yen Jerman duwe kauntungan nganti 1943, lan taun 1941-42 kalebu ing periode sing dakkandhakake. Miturut cara, malah sawise Order No.. 0305 saka 20.08.1941/XNUMX/XNUMX. akeh komandan resimen nyoba mabur telu, sanajan urip meksa dheweke mabur kanthi pasangan.
                Kutipan: Alexey G
                Yen jumlah pasukan kita lan Jerman padha, mesthi Jerman menang perang !!! Iku kasunyatan.

                Inggih, ing mangsa panas taun 1942, USSR ora duwe kauntungan maneh ing sumber daya manungsa! Aja pracaya supaya maca urutan No.. 227 ngendi ngandika ing teks kosong sing
                Kita wis kelangan luwih saka 70 yuta wong, luwih saka 800 yuta poods gandum setaun lan luwih saka 10 yuta ton logam saben taun. Kita ora duwe kaunggulan maneh saka Jerman ing cadangan tenaga kerja utawa pasokan gandum.
                LAN...? Miturut cara, supaya ora nulis omong kosong kaya
                Kutipan: Alexey G
                Yen jumlah pasukan kita lan Jerman padha, mesthi Jerman menang perang !!!
                goleki, kanggo pangembangan umum, komposisi kuantitatif Tentara Abang lan Wehrmacht ing taun 1942. Aku menehi pitunjuk ing kene babagan VO, babagan iki (komposisi Angkatan Bersenjata), artikel kanthi petungan lengkap babagan keselarasan
                Pasukan L / S, pirang-pirang taun lan wulan diterbitake bola-bali. Inggih, lan liyane babagan yen, sajarah ora ngerti swasana ati subjunctive.
                1. Alexey G
                  Alexey G 26 Agustus 2019 20:08
                  0
                  Miturut tokoh resmi, korban kita ing perang kabeh luwih saka 20 yuta, kepiye carane bisa ilang 70 yuta ??? Yen kita tegese wilayah sing dikuwasani sementara? Dadi iki ora bener. Sawise kabeh, dheweke dibebasake lan wong-wong mau menyang mburi.
                  Populasi USSR ing tengah taun 1941 ditemtokake ing 196,7 yuta wong.
                  Populasi Jerman ing taun sing padha mung udakara 90 yuta wong.
                  Iki pitakonan omong kosong. Kanca, sampeyan dudu tukang crita sing ringkih.
                  Jerman ing impen wildest sing ora bisa nyekel kita ing syarat-syarat nomer wong salah siji ing 41 utawa ing 42, malah njupuk menyang akun anak Fuhrer.
                  Sejarah ora ngerti, nanging urip nuduhake yen sejarah kudu disinaoni kanthi ati-ati. Nemtokake kanthi bener apa sing ditindakake kanthi becik, apa sing apik, lan apa sing apik.
                  Sinau luwih lengkap babagan jumlah divisi kita lan Jerman ing cedhak Moskow, Stalingrad, Kursk. Ora mung babagan wong, nanging uga babagan teknologi.
                  1. Tukang Pasang65
                    Tukang Pasang65 27 Agustus 2019 00:40
                    0
                    Kutipan: Alexey G
                    Miturut tokoh resmi, korban jiwa ing perang kabeh luwih saka 20 yuta, kepiye carane bisa ilang 70 yuta ???

                    Kerugian kanggo periode kasebut uga kalebu wong-wong sing ana ing wilayah sing dikuwasani sementara.
                    Kutipan: Alexey G
                    Jerman ing impen wildest sing ora bisa nyekel kita ing syarat-syarat nomer wong salah siji ing 41 utawa ing 42, malah njupuk menyang akun anak Fuhrer.

                    Inggih, kanggo populasi ing Jerman, iki ora kanggo kula. Sapa sing meksa wong-wong mau kanthi populasi cilik supaya bisa melu perang kanthi sumber daya "cilik". Sampeyan perlu kanggo mikir, sadurunge padha menek, lan ora kanggo gelombang ajiné sawise perang, ana sawetara saka wong-wong mau, lan ing Rusia ora ana dalan, lan frosts kelakon ing mangsa. sing diantemi mesthi golek 1000 alasan kanggo mbenerake awake dhewe.
                2. Alexey G
                  Alexey G 26 Agustus 2019 20:28
                  0
                  Inggih, ing mangsa panas taun 1942, USSR ora duwe kauntungan maneh ing sumber daya manungsa! Aja pracaya supaya maca urutan No.. 227 ngendi ngandika ing teks kosong sing

                  Ya sampeyan? Sadurunge perang, populasi kita kaping pindho. Lan kita ilang 20 yuta. Jerman duwe 90 yuta, kita duwe 190 ml
                  Lan babagan tank lan pesawat, umume kita duwe kauntungan. Imbangan pasukan lan sarana nganti 19 November 1942
                  Tank lan bedhil self-propelled 1463 kita duwe 675 saka Jerman 2,2: 1
        2. Alexey G
          Alexey G 26 Agustus 2019 10:34
          0
          "Ya, paling ora tembak kabeh pesawat, nanging targete rusak"

          Yen kabeh pesawat ditembak mudhun, mula ora bakal ana sing gelut lan ora ana sing kena target !!!!
          Ditembak mudhun pesawat karo enom lan experienced, lan liyane wektu pilot pengalaman isih bakal nyekel sampeyan,

          Pilot enom nutupi mburi sing berpengalaman, lan yen ora ana sing enom, mula ora ana sing berpengalaman.
          Banjur sampeyan duwe gagasan sing salah babagan tumindake wong Jerman. Kepiye ace ngerti pilot sing lungguh ing mobil mungsuh? Pengalaman utawa ora. Ing kokpit sampeyan ndeleng pesawat lan dudu masalah pribadi !!
          Ya, mesthi, pilot sing berpengalaman ora bakal gampang ditembak, nanging pilot sing berpengalaman bisa uga ora bisa nyerang. Mulane, Hartman, Barhorn, Rall, Kittel, Novotny, Batz, Rudorffer, Baer, ​​Graff, Erler lan liya-liyane ditembak ora mung pamula, nanging uga pilot sing berpengalaman, mung wong anyar ing perang tansah mateni luwih akeh lan ora mung ing penerbangan.
          Nonton film Soviet lawas ing "Only Old Men Go to Battle". ing pungkasan film ditampilake meh kabeh pilot berpengalaman mati, sampeyan mikir sing ditembak mudhun ???
          1. Alexey G
            Alexey G 26 Agustus 2019 10:46
            0
            sabab???
  38. hohol95
    hohol95 16 Agustus 2019 08:34
    +2
    Dear penulis!
    Kacepetan mung apik banget, nanging pesawat kasebut uga kudu duwe kemampuan maneuver! Lan mesthi pilot pinter lan pinter ing kokpit.
    Pahlawan Pengawal Uni Soviet Mayor Motuz I.F.
    Ing tanggal 13 Agustus 1942, ing Yak-7B piyambak nglawan 4 Me-109s, dheweke nembak loro pejuang Jerman. Lan senadyan ciloko sing ditampa, dheweke ndharat pesawat ing lapangan udara unite!
    Lan faktor sing mbantu dheweke menang yaiku kemampuan maneuver mobil.
    Kira-kira menit kaping 25 perang, Jerman, sing wis dadi rantai kanthi kecepatan dhuwur, wiwit gantian nyerang pesawatku, nyoba nyeret aku menyang vertikal. Kanthi maneuver kuwi, bisa uga salah siji saka Me-109 wis bisa nyekel kula ing vertikal. Sawise ngira rencana Jerman, aku ora pindhah menyang maneuver vertikal sing ditindakake dening Jerman marang aku, aku terus perang kanthi giliran. Serangan Jerman njupuk karakter nesu. Njupuk kauntungan saka tatanan semrawut saka mungsuh ing salah siji saka wayahe, Aku nyekel Me-109 ing orane katrangan. Geni meriam, lan Jerman kaping pindho nabrak ing lemah sing kobong.
  39. 2112vda
    2112vda 16 Agustus 2019 08:44
    0
    engine dipercaya kanggo iku - sayangé katon noticeably mengko.

    A dviglo dipercaya katon yen sijine paling ing seri cilik. DB-605 uga ora "nandhang sangsara" ing wiwitan perjalanan kanthi sumber daya lan linuwih sing dhuwur. Yakovlev ngilangi saingan, lan Shpitalny iya padha. Ora ana sing anyar, kompetisi biasa, inti saka wong ora owah preduli saka sistem sosial-politik. Denunciations saka saingan padha ditulis dening wong-wong sing mengko "nyaca lan branded" Stalin. Kulawarga kita ngerti iki, sayangé. Ing awal Perang Donya II, USSR akeh lagging konco sawijining mungsuh ing industri, sekolah desain ana ing bayi. Kita mbayar larang kanggo Kamenangan. Sayange, sejarah bola-bali, mung saiki ora jelas manawa kita bakal bisa mobilisasi.
  40. DimerVladimer
    DimerVladimer 16 Agustus 2019 09:13
    +2
    Inggih, iki ketok - pesawat luwih cepet bisa nemtokke perang ing wayahe trep kanggo dhewe lan bisa ninggalake perang ing wayahe trep.
    Pesawat kurang cepet, nanging luwih horisontal maneuverable dipeksa perang ing gaya pertahanan.

    Ana sethitik kanggo ngrembug kene.
    Luwih menarik yaiku taktik panggunaan, sing ngidini sampeyan ngilangi kaluwihan mungsuh: apa wae, gunting, lsp.
  41. Alexey G
    Alexey G 16 Agustus 2019 11:15
    -1
    Pengawal pengebom dening para pejuang kita meh padha karo distribusi tank kita ing antarane unit infantri, sing nyebabake kasunyatan manawa sanajan ing tank, kita ora duwe pejuang sing cukup kanggo nglindhungi para pengebom Jerman, sing tumindak, sanajan tanpa tutup, nanging konsentrasi, ora kanggo nglindhungi pengebom dhewe, amarga Fritz bisa musataken pasukan pejuang ing sembarang arah lan numpes samubarang tutup kita ing ngendi wae.
    1. Alexey G
      Alexey G 16 Agustus 2019 11:17
      -2
      pangebom ngiringan lan kabeh wilayah nyebabake panyebaran pasukan tempur lan sampah bahan bakar, sing dikeluhake infantri kita ing saindhenging perang. Pejuang ironed langit langit, lan ngendi padha needed padha ora cukup
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 11:19
        -1
        Prinsip ngiringan wiwit mbenerake dhewe mung nalika kita nggawe sawetara pejuang sing cukup kanggo nutupi kabeh, lan kanggo Jerman jumlah pesawat tempur suda lan kurang diisi maneh amarga masalah industri militer, kaya sing dakcritakake. ndhuwur.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 11:21
          -2
          Akibaté, unit mabur kita dhewe nggoleki lan nggunakake prinsip mburu gratis Jerman
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 11:23
            -1
            Sampeyan ora bisa kuwat nang endi wae lan ing kabeh. Kawicaksanan militèr lawas. Sampeyan nyoba lan pungkasane lemes ing endi wae. ngguyu
            1. Alexey G
              Alexey G 16 Agustus 2019 11:30
              -1
              Jerman ngerti hukum perang lan nggunakake tank, artileri lan angkatan udara sing konsentrasi. Ing wilayah tengen lan ing wektu tengen, kang menehi aces akun kuwi. Kajaba iku, pejuang, sing diiringi, minangka target mabur, ora duwe kesempatan kanggo aktif, sing uga dikonfirmasi dening pilot kita, kudu maca memoar. Mula kelangan pejuang karo kita.
              1. Alexey G
                Alexey G 16 Agustus 2019 11:39
                -1
                Pilot tempur Jerman paling kerep ditugasake kanthi sengaja nggoleki pesawat musuh ing wilayah sing paling mungkin katon. Lan Soviet - kanggo passively ngenteni katon saka mungsuh, tetep disambungake menyang wilayah tartamtu utawa titik (klompok pesawat serangan dikawal). Iki luwih nyuda kemungkinan pilot Soviet kanggo ketemu karo mungsuh udhara: sawise kabeh, ing paling wilayah lan titik, aviation Jerman ora katon - iku klempakan efforts ing nomer winates saka arah! Lan bagean penting saka "hawks" Soviet "nyetrika udhara" kanthi muspra - utamane ing taun 1941
                Miturut kesaksian saka ace Jerman G. Rall, sing banjur perang ing Ukraina, minangka bagéan saka klompok III saka skuadron pejuang 52nd, "tumindak saka Rusia ing udhara dadi urutan telas lan ora ana guna karo nomer gedhe banget. unggul, kang dumadi saka awal subuh nganti pungkasan surup. Ora ana tandha-tandha sistem utawa konsentrasi gaweyan. Ing cendhak, ana kepinginan kanggo njaga pesawat ing udhara ing kabeh wektu, "ing pancet patroli misi liwat paprangan"17. Kira-kira bab sing padha, minangka Yu.V. Rybin nuduhake, kedaden ing mangsa panas 41 lan ing mburi ngelawan saka ngarep, ing Arktik. Ing kene, kanggo saben 158 pejuang Angkatan Udara Angkatan Darat 14 lan Angkatan Udhara Armada Lor, ora ana sawetara target potensial: klompok Luftwaffe sing beroperasi ing arah Murmansk duwe 83 pesawat ing pungkasan Juni. Nanging, saka 1480 sorti sing digawe dening I-15 bis, I-153, I-16 lan MiG-3 saka resimen penerbangan campuran kaping 72 saka Angkatan Udara Armada Lor ing sasi kapisan perang, 1360 (yaiku 92). %) rampung tanpa ketemu mungsuh udara ... 18
                1. Alexey G
                  Alexey G 16 Agustus 2019 11:44
                  -1
                  Lan para pejuang pengiring - paling ora sing dadi bagian saka klompok tutup sing cedhak - nyatane, umume ora duwe kesempatan kanggo nindakake pertempuran udara karo mungsuh lan mung bisa nggawe kontak geni karo dheweke. Sawise kabeh, padha dilarang banget kanggo break adoh saka bangsal, padha mung kanggo mungkasi nyoba mungsuh kanggo break liwat menyang pesawat dikawal, nggunakake geni barrage lan minimal maneuver (turn menyang penyerang, serangan singkat, miwiti barrage. bledosan lan bali menyang panggonan sing padha ing urutan perang). "Lan bisa banget nguciwani," negesake GA Baevsky, veteran saka Resimen Penerbangan Pejuang Pengawal 5, "nalika pejuang mungsuh sing ambruk lunga, lan pejuang kita ora bisa pindhah saka pesawat sing ditutupi"21. Melu ing Agustus - November 1943, utamané ngiringan pesawat serangan, pilot saka 267 Fighter Aviation Regiment saka 236 Fighter Divisi Aviation saka Angkatan Udara 8 saka Front Kidul, Junior Letnan D.D. Tormakhov, ing 128 sorties nyathet mung telung pesawat Jerman.
                  Watesan ing maneuver kanthi alami nggawe pilot tempur luwih angel mbela awake dhewe. "Yagene kita duwe akeh wong sing mati ing tutupan? - A.I. Ryazanov, sing perang ing 71st (banjur - 10th Guards) Fighter Aviation Regiment saka Angkatan Udara Angkatan Laut, nesu. "Pranyata ana wong sing ditembak mudhun, lan sampeyan pindhah luwih ing garis lurus,"Sampeyan mung bisa "nyingkiri pukulan mungsuh lan ngadeg ing panggonan [i.e. sijine dhewe ing bebaya maneh. – A.S.]”23.
                  1. Alexey G
                    Alexey G 16 Agustus 2019 11:49
                    -1
                    Iku luwih gampang kanggo Jerman "pamburu" kanggo njaga inisiatif ing perang malah sawise serangan pisanan. Pancen, sadurunge wiwitan perang, patroli udhara Soviet lan pejuang pangiring dipeksa supaya kacepetan adoh saka maksimum. Yen ora, iku bakal angel kanggo pisanan kanggo tetep ing wates wilayah tartamtu lan tahan (amarga Tambah ing konsumsi bahan bakar) wektu patroli tartamtu, lan kaloro kanggo tetep cedhak karo pesawat serangan kurang-kacepetan lan pengebom. Bener, patroli kadhangkala nggunakake "swing", i.e. climbs mesti ngiring dening nyilem lan pesawat ing kacepetan tambah, gained tanpa nambah kacepetan engine, thanks kanggo percepatan gravitasi sing "diuripake ing" sak nyilem. Nanging kanggo nyekel Jerman "pamburu" - mabur ing kacepetan cedhak maksimum - iku isih ora ngidini. Mangkono, ing wiwitan perang, Jerman wis dijamin kaunggulan ing kacepetan. Lan iki nambah kasempatan kanggo ninggalake tanpa hukuman sawise serangan pisanan lan njupuk posisi sing nguntungake kanggo serangan anyar ...
                    1. Alexey G
                      Alexey G 16 Agustus 2019 11:50
                      -1
                      Lan sateruse. Ana akeh conto.
                      1. Alexey G
                        Alexey G 16 Agustus 2019 12:15
                        -1
                        Lan yen ora kanggo sabar infanteri kita lan release saka nomer ageng pesawat, banjur dening taktik ngiringan lan patroli kita bakal entuk sing ilang kabeh pejuang lan kabeh bom. Punika rawuh free goleki
                      2. Alexey G
                        Alexey G 16 Agustus 2019 12:21
                        -1
                        Kepinginan kanggo nutupi pancen kabeh, dadi kuwat nang endi wae, mimpin kanggo dispersal pasukan, kanggo kasunyatan sing pejuang Soviet asring diaktifake metu dadi kuwat ora ono - utawa malah rampung absen ngendi lan nalika bom Jerman utawa pesawat serangan disabetake. Contone, E.I. Malashenko ing 1942-1943, perang ing Front Lor-Kulon minangka komandan pengintaian ing divisi bedhil 33rd lan 117 lan Brigade Senapan Marinir Pengawal kaping 15, mung mirsani gambar ing ngisor iki: "Pesawat kita kadang-kadang mabur ing kelompok cilik (2-4 pesawat) lan patroli nalika pesawat Jerman mabur adoh"32. Khazanov D.B. Perang kanggo langit. 1941. Saka Dnieper menyang Teluk Finlandia. pp 58-59. Diwilang miturut: Mirenkov A.I. Pedhang sing ngrusak "Citadel" Hitler // Jurnal Sejarah Militer. 2000. No. 6. S. 24,
                      3. Alexey G
                        Alexey G 16 Agustus 2019 12:34
                        -1
                        Wolung La-5 saka Resimen Penerbangan Pejuang 482 saka Divisi Penerbangan Pejuang 322 saka Tentara Udara 15 saka Front Bryansk, patroli ing salah sawijining dina Agustus 43rd ing wilayah Moschenoe - Rogachevo - Klemenovo (Oryol). Wilayah), ora disimpen dening echeloning pasukan ing dhuwur - nalika link serangan ditutupi saka serangan saka "pamburu" dening liyane mabur luwih dhuwur. Rong pasangan FW190 tiba-tiba tiba ing serangan lan nutupi link - lan maneh, langsung nembak pesawat siji ... 27
                      4. Alexey G
                        Alexey G 16 Agustus 2019 13:39
                        -1
                        Intine, prinsip kita yaiku nutupi lemah, langit, ing endi wae unit kita, nanging implementasine mbutuhake akeh pesawat, luwih akeh tinimbang sing dibutuhake ing praktik. Kanthi kekurangan bahan lan wong, prinsip kasebut bisa nyebabake kita kalah, nanging kanthi sumber daya manungsa lan materi sing akeh, bisa mbengkongake garis lan malah menang ing pungkasan. Nanging iki ora ateges yen Jerman bodho, montor mabur padha ringkih, lan kabeh jenderal. Sikap kang kaya mangkono iku mambu rasa gething lan salah pangerti saka inti saka masalah, kang ndadékaké kanggo kekalahan pait lan kapitunan.
                      5. mmaxx
                        mmaxx 17 Agustus 2019 20:19
                        +1
                        Ana sing ora jelas. Sapa sing kalah perang? Umumé lan ing udhara khusus?
                        Kasunyatan bener, nanging kesimpulane aneh.
                      6. Tukang Pasang65
                        Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 13:43
                        0
                        Kutipan: Alexey G
                        prinsip kita ana kanggo nutupi lemah, langit, ngendi Unit kita, nanging implementasine mbutuhake akèh pesawat, luwih saka iku malah perlu ing laku. Kanthi kekurangan bahan lan wong, prinsip kasebut bisa nyebabake kita kalah, nanging kanthi sumber daya manungsa lan materi sing akeh

                        Lan sampeyan maca apa sumber daya ing bahan lan wong sing wis ditinggal ing pungkasan taun 1942. Apa kerugian ekonomi lan manungsa sing kita nandhang, pira wong sing isih ana ing pendhudhukan Jerman, pirang-pirang pabrik sing isih ana ing wilayah sing dikuwasani, lan ngitung kapasitas apa sing digunakake kanggo Reich III. Ing cendhak, kabeh Eropah. Kasunyatan bilih Perancis lan Ceko ajeg makarya kanggo Jerman iku piye wae sepi, lan ora 14-taun-lawas lanang sing lagi wae lulus saka FZU, nanging buruh experienced kuwi, lan ora kabeh buruh trampil dijupuk saka kita kanggo ngarep. , nanging mbandhingake industri ing kabeh Eropa karo kalbu nggarap Hitler lan apa sing kedadeyan ing pungkasan taun 1942 mung ora bener. Ing tangan liyane, lan sapa meksa Nazi kanggo menek ing kita teka lan snatched iku.
                    2. Fayter2017
                      Fayter2017 16 Agustus 2019 18:15
                      +1
                      Kanggo wektu iki, wiwit umur 43 taun, Kuban apa-apa katon lan Jerman dibuwang.
                      1. Alexey G
                        Alexey G 17 Agustus 2019 01:06
                        -1
                        https://topwar.ru/uploads/posts/2019-08/1565992924_1394146720_sravnenie-samoletov-v-nii-v.jpg
                        Delengen meja iki. Ora ana rak buku Kuban sing bakal mbantu. La 5fn lan Yak 9 nyedhaki, nanging ora bisa ngluwihi me109G Jerman / Nanging para pejuang kita saya tambah akeh, sing njamin sukses
                      2. Alexey G
                        Alexey G 17 Agustus 2019 01:10
                        -1
                        Sawise "perang" karo "telu-titik" "Messer" (iki pilot dening Kapten Kuvshinov), test pilot Letnan Senior Maslyakov wrote: "Pesawat La-5FN duwe kauntungan saka Bf 5000G-109 nganti dhuwur. saka 2 m lan bisa nindakake perang nyerang loro ing horisontal, uga ing bidang vertikal. Ing giliran, pejuang kita menyang buntut mungsuh sawise 4-8 giliran. Ing maneuver vertikal nganti 3000 m, "Lavochkin" nduweni kauntungan sing jelas: entuk "ekstra" 50-100 m kanggo pertempuran lan bukit. pesawat dadi padha. Nalika menek 3000 m, La-5000FN ketinggalan sethithik.
                      3. Alexey G
                        Alexey G 17 Agustus 2019 01:12
                        0
                        Ing nyilem, Lavochkin uga lagged konco Messerschmitt, nanging nalika pesawat padha mundur, iku maneh kejiret munggah karo, amarga radius cilik lengkungan. Wektu iki kudu digunakake ing pertempuran udara. Kita kudu ngupayakake nglawan pejuang Jerman ing dhuwur nganti 5000 m, nggunakake maneuver gabungan ing bidang horisontal lan vertikal.
                      4. Alexey G
                        Alexey G 17 Agustus 2019 01:18
                        0
                        Mantan pilot GIAP kaping 41, kolonel cadangan D. A. Alekseev, sing nglawan pejuang La-5 lan La-7, kelingan: "Pesawat tempur Jerman kuwat. Kacepetan dhuwur, maneuverable, awet, kanthi gaman sing kuwat banget (utamane Fokker).
                        Ing nyilem, padha kejiret munggah karo La-5, lan nyilem padha nyuwil adoh saka kita. Kudeta lan nyilem, mung kita weruh. Umumé, ing nyilem, malah La-7 ora nyekel Messer utawa Fokker.
                      5. Oleg Zorin
                        Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:15
                        0
                        Whatnot minangka teknik taktik nglawan kaunggulan teknis mungsuh kanthi kaunggulan numerik (lokal).
      2. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 13:29
        0
        Kutipan: Alexey G
        mimpin kanggo dispersal pasukan fighter lan sampah bahan bakar, kang infanteri kita ngeluh babagan saindhenging perang. Pejuang ironed langit langit, lan ngendi padha needed padha ora cukup

        Sampeyan ora bisa graze liwat kabeh infantri pejuang. Iku sabenere nutupi saben wong lan ing sembarang biaya sing mimpin kanggo dispersi pasukan, lan nalika padha wiwit musataken aviation ing panggonan tengen lan ing wektu tengen, Jerman ora sukses maneh, apa padha nindakake uga nganti 1943. Ya, padha. uga wis sukses lokal mengko nanging sayangé. Maca memoar infantri lan tanker Jerman, ing ngendi dheweke uga ngomong kanthi "bungah" babagan tumindak Angkatan Udara nalika IL kita nyetrika.
  42. Vasya Pupenko
    Vasya Pupenko 16 Agustus 2019 12:49
    0
    Kendaraan tempur (kalebu pejuang) minangka simbiosis kabeh kuwalitas sing kadhaptar lan sawetara liyane. Passion kanggo salah siji saka wong-wong mau ndadékaké kanggo rusak liyane - lan iki ala banget.
    1. Alexey G
      Alexey G 16 Agustus 2019 13:43
      -3
      Amerika digawe pesawat F22 inconspicuous, nanging kanggo ngurangi visibilitas, padha kurban kinerja pesawat, maneuverability padha ing garis horisontal. Nanging, padha ora bodho babar pisan. Prinsipe padha. Aku weruh pisanan lan sing pisanan disabetake. Ora ana owah-owahan. Mung karakteristik liyane saka mesin lan mesin temen beda, nanging goal padha.
      1. Alexey G
        Alexey G 16 Agustus 2019 13:46
        -2
        Sampeyan ora perlu kanggo berkembang kabeh ciri, nanging mung sing bisa nggawa kamenangan lan supaya asor. Prinsip ngembangake kabeh ora sistematis lan ora rasional. hi
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 14:14
          -1
          Bab sing padha kedadeyan ing unit tank. Kanggo wektu sing suwe, kita seneng nyebarake kabeh tank kanthi merata ing garis ngarep, ing kabeh wilayah nganti pirang-pirang kilometer. Kadhangkala dheweke malah digali ing kothak pil sing tetep, lan minangka asil, nggunakake konsentrasi, Jerman kasil nyuwek pertahanan kita ing endi-endi, amarga ing salah siji panggonan penting ana tansah kurang saka kita lan liyane Fritz, lan mulane padha mutiara lan mutiara, lan kita. kabeh nilar lan mundur. Sanajan tank kita sacara teknis ora kalah karo tank Jerman, lan kadhangkala luwih unggul, nanging apa gunane ?? Desainer nyoba, nanging sampeyan bisa nggunakake kaya wong Arab ing perang karo Israel. Aku ora ngerti apa aku entuk cons. Mbokmenawa kanggo bebener lan pangerten bener saka inti saka masalah.
          1. Alexey G
            Alexey G 16 Agustus 2019 14:24
            -1
            Prinsip sing padha dianggo ing segara. Elingi Tsushima, ngendi Jepang klempakan kabeh geni ing salah siji kapal kita, banjur ing kapal liyane, lan elinga kapal kita digawe dowo ing baris ??? Iki minangka ABC seni bela diri
      2. Vasya Pupenko
        Vasya Pupenko 16 Agustus 2019 14:26
        0
        Saiki, mung iklan.
        1. Alexey G
          Alexey G 16 Agustus 2019 14:30
          -2
          Mung perang sing bisa nyoba iki. Gusti Allah pareng mengkono. Yen sampeyan ngomong babagan F22. Nanging ana kesinambungan ing pamikiran Amerika babagan pengalaman kepungkur, sing penting. Lan kita ngupayakake maneh kanggo nambah kemampuan maneuver ing kabeh arah kanthi ora kuwatir babagan kamuflase. Aku wedi yen nari ing udhara ora bisa mbantu kita nglawan misil.
      3. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 26 Agustus 2019 15:33
        0
        Kutipan: Alexey G
        Nanging, padha ora bodho babar pisan. Prinsipe padha. Aku weruh pisanan lan sing pisanan disabetake.

        Pitakonan; Kepiye carane dheweke bisa ndeleng sadurunge? TAPI? Bakal mabur lan katon liwat teropong. Nanging dheweke mabur tanpa radar diuripake, lan apa, Su-35 uga mabur ing mode radar mati, nanging liwat wilayah ing wilayah dijamin dening lapangan radar OWN, lan ... Sapa sing duwe kasempatan luwih dideteksi, Ops-s, aset lemah wis ndeteksi target, menehi indikasi apa sing ditindakake pilot Su-35go? Nguripake radar lan nerusake menyang tambang karat?! Utawa nggunakake KOLS kanggo nelusuri iki werni kuwi, Aku "disorot" kanggo sampeyan karo panah
        malih, iku ora emit gelombang radio, lan sanajan pesawat wis ing search aktif, iku tetep siro. Lan ya, ana ing kadohan, ing njaba area sing kena pengaruh saka macem-macem S-300/400, apa AWACS bisa digunakake? Bener, dheweke ora katon kanggo kita, minangka target sing enak kanggo kita, nanging amarga dheweke kerja ing njaba sistem pertahanan udara, tegese dheweke ora menehi informasi lengkap, ana sing tetep ana ing njaba lorong visibilitas, lan iki soko amarga panuntun dhumateng saka lemah lan KOLS wis ketemu wong wuta (radar diuripake, ketemu dhewe), non-maneuverable "ora katon" lan hello intruder ing prashute ing kita "tanah grapyak". Pilihan liyane mabur ing tutup saka perang elektronik? Dadi dana kasebut dilebokake dening mungsuh wis nuduhake yen ana wong sing nyolong menyang kita. Utawa apa sampeyan mikir yen kita ora bakal bisa nguripake peralatan perang elektronik kita? lan mabur menyang wilayah, ngendi Su-22/27/30 mabur saka apa lan nggunakake radar kanggo nggoleki mungsuh? Miturut cara, ing Yugoslavia, "kahuripan" F-35 ditembak mudhun sanajan piranti deteksi kuna, karo Komplek outdated, nalika suppressing kabeh lan kabeh wong liwat perang elektronik ...
  43. Yeah
    Yeah 16 Agustus 2019 14:26
    0
    La-7 - duwe persenjataan sing dumadi saka rong meriam ShVAK 20 mm, nalika "norma" konvensional ing pungkasan perang yaiku instalasi papat meriam 20 mm.

    La-7 ing taun 45 diprodhuksi ing versi 3-gun lan, ing syarat-syarat penak saka persenjataan, luwih unggul Mustang karo senapan mesin Browning sawijining. Secara kualitatif, aku mikir dheweke ora unggul amarga aku entuk tunjangan kanggo balistik Browning sing apik banget. Nanging, la-7 ora duwe konsesi babagan kekuwatan senjata.
    Iki bener mung kanggo Yak-3.
  44. NF68
    NF68 16 Agustus 2019 17:15
    0
    Umumé, pesawat piston paling kuat ing perang, kayata FW-190D Jerman, bisa kasebut "pesawat lurus". Padha banget kikuk ing comparison karo mesin sadurungé, malah karo FW-190A, kang uga ora misuwur kanggo maneuverability pinunjul: paling ing dhuwur nganti 4000 meter.


    Tingkat muter sing dhuwur ing praktik dadi penting ing pungkasan Perang Dunia II. FW-190 A kabeh seri tanpa bedhil diinstal ing wings ing babagan iki metu saka kompetisi ing meh kabeh kacepetan. Tingkat gulung FW-190 D-9 ora luwih murah tinimbang pesawat tempur seri FW-190 A. Nalika mudhun, kabeh FW-190 ing Front Wétan luwih apik tinimbang pejuang Soviet. Kanggo pendakian, FW-190 D-9s kalah karo pejuang Soviet sing paling apik mung ing papan sing kurang:



    Ing dhuwur watara 6 km. tingkat menek saka FW-190 D-9 lan Yak-3 / La-7 cedhak. Ing panggonan sing padha, FW-190 D-9 nduweni kacepetan horisontal sing rada dhuwur. Mabur kanthi kacepetan maksimal, FW-190 D-9, nalika menek, amarga bobote dhuwur, duwe sawetara kauntungan amarga inersia. Paling ora ing wiwitan pendakian.
    1. Manuk garuda elang
      Manuk garuda elang 16 Agustus 2019 20:10
      -1
      Amerika ing wiwitan perang nembak Zero, nggunakake tingkat muter sing luwih dhuwur.

      Iku tripod sing teka munggah karo maneuver, minangka asil - sampeyan pindhah menyang buntut
      1. NF68
        NF68 17 Agustus 2019 16:49
        0
        Kutipan saka uhu
        Amerika ing wiwitan perang nembak Zero, nggunakake tingkat muter sing luwih dhuwur.

        Iku tripod sing teka munggah karo maneuver, minangka asil - sampeyan pindhah menyang buntut


        Pejuang Amerika uga luwih apik ing nyilem.
        1. Balai Kota
          Balai Kota 17 Agustus 2019 16:54
          -1
          Kutipan: NF68
          Kutipan saka uhu
          Amerika ing wiwitan perang nembak Zero, nggunakake tingkat muter sing luwih dhuwur.

          Iku tripod sing teka munggah karo maneuver, minangka asil - sampeyan pindhah menyang buntut


          Pejuang Amerika uga luwih apik ing nyilem.

          Siluet pesawat ing tokoh kasebut ora digambar utamane kanggo pesawat umur 41 taun
          1. NF68
            NF68 17 Agustus 2019 16:56
            0
            Kutipan: Balai Kota
            Kutipan: NF68
            Kutipan saka uhu
            Amerika ing wiwitan perang nembak Zero, nggunakake tingkat muter sing luwih dhuwur.

            Iku tripod sing teka munggah karo maneuver, minangka asil - sampeyan pindhah menyang buntut


            Pejuang Amerika uga luwih apik ing nyilem.

            Siluet pesawat ing tokoh kasebut ora digambar utamane kanggo pesawat umur 41 taun


            Iki ora babagan siluet, nanging babagan kemampuan nyata para pejuang tartamtu ing paruh pertama Perang Dunia II.
            1. Balai Kota
              Balai Kota 17 Agustus 2019 17:15
              -2
              Lan apa gunane ngonfirmasi tesis babagan pesawat awal 40-an kanthi skema gambar sing ana gandhengane karo pesawat jet kanthi taktik panggunaan lan karakteristik kinerja sing beda-beda?
              1. Manuk garuda elang
                Manuk garuda elang 18 Agustus 2019 00:32
                0
                Amarga ing gambar iki sampeyan ora bakal ngerti apa-apa:

                Kohl ing jaman biyen ora ngerti. Lan ya, aku kelingan, penemuan Touch, kapten pesawat tempur
              2. NF68
                NF68 18 Agustus 2019 15:27
                +1
                Kutipan: Balai Kota
                Lan apa gunane ngonfirmasi tesis babagan pesawat awal 40-an kanthi skema gambar sing ana gandhengane karo pesawat jet kanthi taktik panggunaan lan karakteristik kinerja sing beda-beda?


                Iki minangka gambar skematis. "Arbitrariness" saka penulis.
    2. Oleg Zorin
      Oleg Zorin 17 Agustus 2019 11:17
      +1
      Plus utama Foki mung kemampuan kanggo nguripake ing kacepetan dhuwur.
  45. Manuk garuda elang
    Manuk garuda elang 16 Agustus 2019 19:12
    -3
    Ing Spanyol, I-16 ngluwihi Messers awal ing kabeh. Maneuver vertikal diciptakake persis dening pilot Soviet ing I-16, luwih-luwih, maneuver vertikal, kaya sing horisontal, luwih apik kanggo I-16 ... Penulis bingung karo tingkat pendakian. Salajengipun. kene, nalika ngrembug Messer, padha wis dikirim Kutipan saka letnan jenderal sing perang ing I-16, sing langsung ngandika ora mung bab maneuverability luwih apik ing loro pesawat, nanging uga sing I-16 ora rodok olo ing kacepetan ing perang. nanging babagan respon throttle - kaping pirang-pirang luwih unggul tinimbang Messer sanajan ing WWII, babagan Spanyol, ing ngendi prototipe bengkong lan kikuk mabur - lan ora ana sing bisa dikandhakake, mula pilot I-16 ora kalah karo Messers ing Spanyol ...
    Malah pangembangan taktik (link-four) dudu penemuan, nanging ersatz, digawe saka kekurangan pesawat.
  46. JIaIIoTb
    JIaIIoTb 16 Agustus 2019 22:16
    +1
    Ing teori, Uni Soviet bisa entuk pesawat tempur "berat" modern nalika ngadhepi I-185, nanging sadurunge pungkasan perang, pimpinan negara milih pesawat Yakovlev. Apa iki bener utawa ora pitakonan liyane.

    We menang lan ngandika iku kabeh.
  47. Oleg Zorin
    Oleg Zorin 17 Agustus 2019 08:56
    -1
    Kabeh artikel bisa diringkes ing rong ukara: kemampuan maneuver ora cukup, amarga pesawat kanthi kecepatan lan tingkat pendakian sing luwih gedhe bisa ngetrapake perang nyerang ing vertikal lan metu saka ngendi wae. Pesawat kanthi kacepetan lan tingkat pendakian sing luwih murah mung bakal bisa nindakake perang pertahanan, sing, yen pilot padha, cepet utawa mengko bakal kalah.
  48. colotun
    colotun 17 Agustus 2019 10:48
    +1
    Soko penulis artikel iki ora jelas lan pedhut = lan konsep perang modern kanthi kacepetan dhuwur tanpa giliran banget kaget lan takon babagan kompetensi profesional penulis iki.
  49. paul3390
    paul3390 17 Agustus 2019 11:50
    0
    Kutipan: Alexey G
    Mung kanthi jumlah kamenangan sing menang kanthi cara iki ing ME-109. Aku bantahan iku anduwèni dhampak gedhé.

    Argumentasi sing ngrusak yaiku kita menang, dudu dheweke ...
    1. Alexey G
      Alexey G 17 Agustus 2019 12:32
      0
      Kamenangan minangka argumentasi sing apik banget, nanging ora mesthi cukup. Prancis menang ing Perang Donya II, nanging senjatane ora luwih apik tinimbang Jerman utawa Jepang, lan ora ana taktik babar pisan, amarga Prancis kalah karo Jerman ing 6 minggu. Tentara tsarist Rusia kalah ing Perang Donya I marang Jerman, nanging iki ora cukup kanggo nimbang kanthi serius tentara Rusia wektu iku luwih murah tinimbang Jerman ing babagan senjata lan taktik. Wehrmacht ilang perang kanggo alasan ekonomi lan politik, nanging tentara dhewe banget pantes ing syarat-syarat kualitas senjata lan latihan personel. Ora ngormati mungsuh minangka profesional sing nduweni katrampilan militer sing dhuwur banget.
      1. Alexey G
        Alexey G 17 Agustus 2019 12:39
        0
        Miturut logika sampeyan, kudu dingerteni manawa senjata Prancis luwih apik tinimbang Jerman nalika Perang Donya II. Tank Inggris luwih apik tinimbang tank Jerman utamane, amarga Inggris ngalahake Jerman ing Perang Donya II, lsp. Lan ing ngendi logika ing kene? Aku negesake manawa nganti 1943 ing Front Wétan, pejuang ME109 G minangka pejuang paling apik babagan kualitas tempur, sing uga dikenal dening pilot kita ing wektu kasebut. Maca kenangan. Ana akeh sing.
        1. Alexey G
          Alexey G 17 Agustus 2019 12:41
          0
          Aja ngandel karo pengeling-eling pilot kita, deleng jumlah kerugian ing pesawat ing sumber resmi kita dhewe, iki mung kasunyatan lan ora ana sing kudu dibantah, sampeyan mbantah mung amarga sampeyan ora pengin ngakoni kekalahan ing perselisihan. .
          1. Alexey G
            Alexey G 17 Agustus 2019 12:45
            0
            Tsar Peter III, sing dadi kuwasa, bener-bener nyolong kamenangan kita ing Perang Pitu Taun, amarga dheweke dhewe simpati karo Prusia, mula apa? Jerman ora kalah lan senjatane luwih apik tinimbang kita ???
            1. Alexey G
              Alexey G 17 Agustus 2019 12:46
              0
              Ngerti kekalahan ora mesthi murni militer utawa alasan teknis favorit.
              1. Alexey G
                Alexey G 17 Agustus 2019 12:51
                0
                Maca carane akeh tank lan pesawat kita lan Jerman diprodhuksi saka awal perang kanggo mburi, lan sampeyan bakal ngerti apa alesan utama kanggo kamenangan . Waca memoir Manstein Lost Victories, ing ngendi dheweke nulis babagan jumlah tank lan divisi Rusia ing taun 1943.
                1. Alexey G
                  Alexey G 17 Agustus 2019 12:54
                  0
                  Aku mbantah manawa kualitas para pejuang kita saya apik lan ing pungkasan perang ora kalah karo Jerman lan ngluwihi wong-wong mau, nanging nganti taun 1943 kualitas para pejuang Jerman isih luwih dhuwur.
            2. mmaxx
              mmaxx 17 Agustus 2019 20:22
              0
              Aja nyampur kabeh. Malah karo Peter III, kabeh ora cetha kaya sing ditampilake.
  50. paul3390
    paul3390 17 Agustus 2019 15:25
    -2
    Kutipan: Alexey G
    Prancis menang Perang Donya II

    bebener?? Yah? Apa sampeyan serius? Apa sampeyan bisa ngandhani babagan kamenangan heroik lan perang gedhe?
    1. Alexey G
      Alexey G 17 Agustus 2019 17:27
      0
      Luwih bener!!!! Pengawal. Waca asil Perang Donya II. Lan aja ngremehake VO.
      1. Alexey G
        Alexey G 17 Agustus 2019 17:29
        0
        Para jendral Prancis nampi lampahipun Jerman pasrah ngguyu